Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.18. 23:06 Fabius

Jómunkásember Árpád meg a suligenerátor

Címkék: kamu fidesz iskola habony árpád

Árpád, baszod, gyere elő a farbával!

Mert az nem járja, hogy általában nem tudunk rólad semmit, amit mégis, azt meg rosszul. Iskolák, érettségi, jövedelem? Lófaszt, aranyapám, erre csak a sajtómunkások és a luxemburgi idegenszívűek bulvárhíradója kíváncsi:

 

Jó, nem mondom, hogy engem teljesen hidegen hagy mennyit markolnak ki neked a közösből az emberek, akik jóvoltából játszhatod a divatmajmot és megpukkaszthatod Rogánt a ki a nagyobb pojáca versenyben. Azt mondjuk pont leszarom, hogy az életrajzodat egy random iskolagenerátorral írtad, elvégre tökmindegy ösztönös jómunkásember-zseniként sugdosod a rizsacsökkentést nyitott fülekbe, vagy elvégeztél legalább egy vitrinkezelő OKJ tanfolyamot. Megszoktuk, hogy doktoritól nyelvvizsgáig hazudtok magatoknak mindent, meg amúgy is, ha a kurva Híradó nem talál olyan oktatási intézményt ami téged tanulóként felvállal, akkor visszamenőleges hatállyal alapítotok egyet.

De van itt egy nagyon fontos dolog, Kistáska, amiben őszintén, teljes szívemből remélem nem hazudtál!

Mondd, hogy a restaurátor suli igaz! Kérlek! Mert itt van ez a rengeteg csodálatosnál csodálatosabb festmény Őfelségéről, a fiúkról, és kurvára zokon esne, ha nem lenne senki aki karbantartaná őket. Most képzeld el, hogy Tállai államtitkár odaadja a Viktor Puskással ábrázoló festményt...

tallaiorban2.jpg

...amit falra kiakasztva lehány valami jó ízlésű ember. A kép megrongálódik, felújításra szorul, rólad meg kiderül, mégis csak hazudtál, és lövésed nincs mi ilyenkor a teendő. Csak Tereskova 57 képet festett a Vezérről, mind potenciális áldozat, és akkor arról még nem beszéltünk, hogy milyen könnyen kikrétásodhat a kósalali freskó. Szóval igény az lenne egy igazi jómunkásemberre, aki ismeri a Vezért tokától bokáig, és ragyogóan ért a relikviák helyreállításához. Neked amúgy is testhezálló az ilyesmi, nem csak Viktor renoméjának mozaikjait kéne restaurálnod, hanem a megfestett ábrázatokról fölfeslett darabkákat is. Ezért őszintén remélem, a restaurálás izé nem egy kamu suli, nem egy be nem teljesült álomból fakadó füllentés, illetve a random suligenerátor csapágyasra hajtásából fakadó fatális véletlen.

birka-iskola.jpg

Mondd a frankót, Kistáska, hadd csillapodjon nyugtalan szívünk ideges remegése!

 

 

555 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr347187369

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rászorult Dzsoni és Árnika 2015.02.18. 23:12:43

Egyes hírek szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiradírozza néhány kifejezésünket - először a hivatalok és Európai Uniós pénzeket elnyerő szervezetek szótárából, majd várhatóan máshonnan is - így a szegény és a stadion szavakat is. Orbán Vikto...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól kiömlött a vitriol!:-)...
A kis buzi talan altalanosba eljarogatott 16 eves koraig, ki tudja. De legalabb milyen szep szal, igazan jovagasu ember lett :) Egyszer pusztan humanitarius cselekedetbol valaki olyat belebasz abba a randa tepsi kepebe, hogy egybol mutalni kezd a hangja :(
Azt nem ertem, hogy miert viktor van Puskas megett? Ez jobb helyeken fel er egy felseg arulassal.
Gollam(gépont): "A politika nagyon egyszerű dolog. ... Nagyjából ennyi. Ezt vagy ösztönösen érzi valaki, vagy nem."

Aha, szóval a politológus az a csalódott töriszakos, akit alkalmatlanság miatt nem vettek fel a pszichológiára. Orbán tegnap vált politikai n(h)ullává, de ez az ő szemükben "nem jár politikai arcvesztéssel", "Orbán túlélte a Merkel-Putyin látogatásokat" (tegnapi szösszenetek).
Még jó, hogy nem kell jégre tenniük, -mint szegény Fráter Györggyel tették halála után hónapokig a szolgái-, mert a modern technika lehetővé teszi, hogy a zombit is élővé maszkírozzák. Orbán szánalmasan makogott valamit, hogy megvédik a rezsicsökkentést, kábé ennyi volt a tegnapi teljesítménye. Nem képvisel többé senkit és semmit, a köpönyegnek nincs három oldala, nem tudja tovább forgatni.
Innentől Orbán csak van, de nem él.
Az a Mészáros sem különb. Tanulatlan hülyékkel veszi körbe magát az Orbán, ez valami perverzió lehet nála.
Ha van igazi hányás, igazi szereptévesztés, azok az öntömjénező giccsfestmény, seggnyalási céllal. És ebből csak egyre több lesz:

index.hu/belfold/2015/02/17/felmillios_festmennyel_lepte_meg_hu_allamtitkara_lazar_janost/

Pedig lenne intő példa éppen elég, akár innen a szomszédból is:

www.blikk.hu/blikk_aktualis/caesarkent-elt-palotajaban-az-ukran-fougyesz-2238941
Mindig kell valakit találni a személyeskedés kiélésére.
De jó pont, Fab is gyököl már: rizsacsökkentés./rőzse, rózsa, rezsó, stb kimaradt./ Kár, hogy nem Habony Rezsőnek hívják, az lenne csak had-ony a tortán.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Kedves, ne légy elkeseredett, nagyon pozitív a hatása mindkét államfő /Merkel, Putyin/ látogatásának.
.
A karórában lévő rúgó nem azonos a lexusban ülő rúgóval.

Idegbe jött - Jogerős ítélet Habony Árpád ellen

magyarnarancs.hu/belpol/habony-arpad-orban-viktor-bizalmas-elitelve-garazdasag-jogeros-idegbe-jott-83765/?orderdir=&pagenr=2#kommentek
Parkinson törvényei hungarikumokkal fűszerezve...
@Imola Helyesi:

Valószínűleg akkor velem, és a hozzám hasonlóakkal van gond akkor, ha érdekel bennünket az a személy, akiről ugyan senki semmit nem tud, mégis olybá tűnik, hogy szabad bejárása van az ország ügyeibe.

Téged nem zavar?

Amikor lehet sipítozni arról, hogy a Juhász Péter miből élt, ha nem volt jövedelme, akkor miért nem lehet tisztázni, hogy Habony mit csinál, miből él?

Ez zavar engem és sokakat. Kétségtelen, hogy szóhasználatban eltérünk, de a lényegen nem változtat.
Kicsoda Habony Árpád? Miért látszik, láttatják bennfentesnek? Miből él? Miért van belépője az Országgyűlésbe?

Ha a fentiekre bárki racionális, adatokkal alátámasztott érveket tud említeni, garantálom, hogy megszűnik a körülötte lévő felhajtás!

Mivel ezt eddig nem tette senki, így marad a látszat, miszerint nagy sunyiság van a dolog mögött.

Jó ez neked? Nekünk?

A MINDENKORI kormány szavahihetősége (már ha beszélhetünk ilyenről) az egyik legfontosabb, ha az ország egészséges közállapotairól beszélünk. Ha azt látjuk, hogy mellébeszélnek, maszatolnak, egymásnak ellentmondanak, az csak a választópolgárok bizalmának aláásására szolgál. No meg a megosztásra. Kétlem, hogy a múltban, most és a jövőben Magyarországnak erre lett volna, vagy lenne szüksége. Az elmúlt 25 év nem volt más mint egy abrakadabra, itt a piros hol a piros játék. Én köszönöm, de ebből nem kérnék többet!

Miközben felnőtt egy nemzedék a "rendszerváltás" óta, igazából semmi nem változott. Kicsiny és nagy harcok a maradékért. És közben "odafent" nem veszik észre, hogy nem egymás elől veszik el, hanem tőlünk. Köszönöm, ebből sem kérek többet!

Most hogy végre kihánytam magam, megyek megetetni az állatokat, kiganézni az istállót. Mást is ki kellene végre...

Szép napot!
@fzs.1933:
Habonyról nem tudok semmit, mint ahogy a protokollban, az Országházban dolgozókról sem. Miért is kellene tudnom?
Annyit tudok, amit a balsajtó feldob.
Ennek alapján, azt gondolom, hogy valószínűleg amatőr képzőművész, ebből szerzi a vagyonát.És ott dolgozik régóta az Országházban.
Segít a miniszterelnöknek? Jól teszi. Én is segítenék, ha tehetném.
Egyébként meg nem az iskolai végzettség szabja meg egy ember műveltségét. Az iskolázás sokféle körülménytől függ.
Ugye, hogy mégiscsak én vagyok itt a liberális? De konzervatív liberális.
@Imola Helyesi:

Ha nem tudsz róla semmit, akkor nem is érdekel, hogy ki az az ember, akinek - látszatra legalábbis - bejárása van az ország ügyeibe? Felőled lehet bárki?

Ha úgy van, ahogy gondolod, akkor azon mi szégyellnivaló van? Ha teljesen "tiszta", akkor miért nem áll ki és mondja el? Na, ez az a sunyiság amire utaltam.

Amatőr képzőművészként nemhogy vagyonokat nem lehet keresni, de megélni sem lehet. Persze vannak "szerencsések" is...

Mint micsoda dolgozik az Országházban? Tudod-e pontosan? Az egésszel az a baj, hogy még csak nem is próbálnak meg tisztességesnek tűnni...
méghogy nem tehetséges???

kacagnom kell! Gryllus Dorka partnere a Tiszta lap c., 2001-es magyar filmben, pár perc erejéig...

szóval egy univerzális embert nem szabad lebecsülni, mert neki minden jár akkor is ha nem...

index.indavideo.hu/video/Habony_Arpad_filmszerepet_is_kapott
@Imola Helyesi:

Te egy'csökött,'stupid,gerinctelen,'hablaty seggnyaló vagy a Lenvai utcából,nem liberális!!!
@gazoló: jav.'Lendvai nem Ildikó:)
@guma:

"És nem jön Oscar bácsi..." :)
@fzs.1933:
Szelektálni kell! Nem kell tudnom.
Választottam, nem az én feladatom azt tudni, ki, mit, mennyiért dolgozik.
Ha valami törvénytelenség van, akkor fel kell jelentenie annak, aki erről tudomást szerez.
Egyébként meg csak pletykának minősül.
Azzal sem törődök, hogy az újságírók miből szerzik a méregdrága laptopjaikat, kameráikat, telefonjaikat.
De feltűnő nekem, ha: nagyon kövér ember éhségmenetel, ha a sajtószabadságot féltik a káromkodó tüntetők, ha a női jogokért pucéron tüntetnek, ha szobrokat firkálnak, ha túlmozgásos, hiperaktív hadaró mondaná meg nekem a tuttit,stb.
Azért, mert én is választhattam , anno, életpályát, munkát,stb.
kicsit savanyú a szőlő effektus, hogy mi mindent elért iskolák nélkül, miközben a posztírónak lehet, hogy van több is...
A változás elsõ lépése a szövetséggé alakulással egy idõben a Fidesz imázsáért az 1998-as választási kampány óta felelõs Wermer András eltávolítása volt 2003 májusában. Helyére az a Habony Árpád került.
Habony Árpád a korona Parlamentbe szállításakor, majd másolatának 2001-es dunai utaztatásakor tûnt ki koronagondnokként, késõbb pedig a 2012-es olimpia köré szervezett kampányt irányította.
A Meszleny-Habony-féle stábba kreatív igazgatóként bekerült Rogán Antal, aki másfél évvel korábban azzal hökkentette meg a közvéleményt, hogy a nyilvánosság elõtt utasította vissza Orbán kabinetfõnöki felkérését.
Rogán számára alighanem eljött a kiugrás pillanata: a pénteki elnökségi ülés eredményeként a gyakorlatban is átveszi Habony és Nyitrai hatásköreinek jó részét, és a tervek szerint õ vezeti a Fidesz 2006-os kampányát is.
magyarnarancs.hu/belpol/a_fidesz_a_kampanyrajt_elotildett_zavarok_egy_miatt-53537
@fzs.1933: :DDD

neked nem elég a vajnabá'? de igényes lettél! hahahaha
Miért lenne probléma, hogy egy esetleges csaló szabja meg az oktatásra szánt összeget, a stratégiai irányvonalat, a közerkölcs megóvását célul kitűző kormányzati média mindennapjait, stb...
Tényleg nem értem. Ha Viktorra szavazott a 2/3 egy a csaló sugallta csaló helyzetben, akkor miért is izgassuk magunkat azon, hogy ki ez a csaló. Nem lehetne békibe hagyni őket? Maradna doktor az álamfő, mehetne rázni kim kezét, maradna diplomás Hasrugóárpi, és a zemberek felhatalmazásával talán még Albániát is magunk mögött tudhatnánk unortodox életszínvonalban 2018-ra. Igaza van Imolának. Miért kérdés ez? Végülis csak a három legnagyobb hatalmú ember legfőbb tanácsadója, akinek minden szava szent, aki simicskát tud buktatni. Nem fontos ember ő.
@doggfather:

"kicsit savanyú a szőlő effektus, hogy mi mindent elért iskolák nélkül, miközben a posztírónak lehet, hogy van több is... "

semmi közöm a posztíróhoz,tehát nem őt védem amikor gondolkodom, hogy milyen ország az ahol a kapcsolatrendszer biztosít a legvédettebb objektumunkba állandó belépőt...
neked nem fura, hogy "szégyenlik" az illető munkáit, tudását, eredményeit?
nem is folytatom, mert a hsz-d minősithetetlenül felszínesen dagonyázó állampolgárt takar.
@Imola Helyesi: Imolka hagyd abba a hülyeség terjesztését, mert ebből jól nem fogsz kijönni. A nagy nevek, Boli, Cirbi, dr. Jenőke, és a többiek még nem is olvasták a bejegyzést. Most tűnj el, amíg különösebb leoltás nélkül még megteheted. Mert ha a nehézlovasság megjelenik esélytelen maradsz az idióta hozzászólásaiddal.
Én szóltam időben!
ennyi marhaságot összehordani, no lám!
habony főtanácsadó tejjesen mindegy, hogy mijjen osklát végzett, ha kösztük van a kgb/fszb szakmunkás képzője, ami aszt a képzést nyújcsa, hogy időben beszólunk a viktoriánusoknak, miszerint pofád lapos, kiscsíra, majd fogjuk a gucci táskát és kimegyünk a köztérbe prolit bosszantani.
@Imola Helyesi: Amatőr képzőművész? Jó, higgyük el, hogy igazad van. De hol volt vagy van kiállítása? Mert egy amatőr képzőművésznek is meg kell jelennie valahol, ha el akarja adni az alkotásait. Vagy ő annyira amatőr, hogy ő az alkotásai eladása nélkül is megél?
@Imola Helyesi:

Elbeszélünk egymás mellett, máshogy látjuk, nem érdemes győzködjük egymást...

Minden jót!
@The Ghost Wolf:

szóval én csak holmi parasztáldozat lehet a sakktáblán??? :(

Csak azért mert nem írok csúnyákat? ;)
Akik védik ezeket a dilettáns politikai kalandorokat, akik egyébként 10 millió ember jövőjével zsonglőrködnek "ösztönös alapon", azoknak azt kívánom, hogy a majd a szívműtétjüket is egy önbevallás alapján "ösztönösen zseni", de legfeljebb csak OKJ-s természetgyógyász képzést végzett "szívsebész" végezze.
Annyi pozitív hozadéka azért lenne a megoldásnak, hogy az eredendően agyhalottak m2-re eső száma egy kicsit mérséklődne.:-)
@hacsaturján:

már maga is???

"fogjuk a gucci táskát"

szegény gucci, forog a sírjában... ő azért lett híres és gazdag, mert egyedi darabokat készített kézimunkával!

ma meg... áááááá! hagyjuk is ezt az ízléstelen szalagon gyártott valamiket...
Magyar Kormány főtanácsadót keres.
Követelmények: Küzdősportok utcai használata (nyugdíjasok ellen előny), 8 általánosnál nem magasabb végzettség, haragtartó és bosszúszomjas alkat. A tanácsadó feladata a kül és belpolitika, médiapolitika, oktatás, egészségügy, gazdaság, hadügy és minden egyéb területen megkérdőjelezhetetlen döntéseket hozni, és azokat "erős emberek" szájába adni mindenféle előzetes szakértelem, tapasztalat vagy tanulmány nélkül, különös tekintettel atomerőművek, nemzetközi konfliktusok és magas szintű korrupció, valamint országosan leszabályzott média tekintetében. Írni - olvasni nyomtatott nagybetűket azért tudni kell.

Fidesz KDNP
Egyszer majd kiderül, hogy valamiféle Moszad/KGB/maffia vagy istentudja-miféle kommisszár, akinek a személyazonossága kreált, s talán még a neve sem valódi. Kapcsolat a nagy lenyúlás-bizniszhez.
Az a baj, hogy akkor sem fogunk igazán csodálkozni, mint ahogyan manapság jórészt már semmin sem.
:(
@guma: biztos vagy benne, hogy habony felkészületlensége/tudatlansága hovatovább alkalmatlansága őt minősíti? ő csak él a lehetőségeivel, jól, ügyesen csinálja.

Azt mutatja a példája, hogy a tehetséghez nem feltétlenül kellenek az ország legjobb sulijai vagy leggazdagabb szülei.

Hogy a főnöke/kebelbarátja a kedves vezető egy tanulatlan stílustalan rongyrázóra hallgat az a kedves vezetőről sokkal többet elmond.

(habonyárpi tehetségének mibenléte már egy más kérdés)
@doggfather: Ez így igaz. Az egész éppen Orbánról, Lázárról és Rogánról mond el a legtöbbet :D
én megágyaztam nektek, mert ettől a hírtől hanyatt estek... hahahaha

itt a fantasztikus ágyak sora(, lehet válogatni):

offforever.blog.hu/2015/02/19/nekem_is_kell_egy_ilyen_484#more6915829

itt meg a hír:

GYURCSÁNY BEHOZTA ORBÁNT!!! NAGY TAPS A FERINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

444.hu/2015/02/19/gyurcsany-behozta-orbant-nagy-taps-a-ferinek/
@doggfather:

"Azt mutatja a példája, hogy a tehetséghez nem feltétlenül kellenek az ország legjobb sulijai vagy leggazdagabb szülei."

tudod mennyi ilyen ember él mo-n? szerinted unalomból kötnek útilaput talpukra?

nem is folytatom, mert nem szeretek általánosítani, de az egyre szomorúbb tapasztalat, hogy nem kell itthon a tehetség a tudás mert az zavaró tényező.

sajnos, itt újra Móricz Zsigmond Rokonok világa kelt életre...
@guma: kell mind a kettő, csak nem szabad mellé a gerincet megtartani. nah az a luxus. ha erről lemondasz akkor a tehetséged és tudásod elég itthon is az érvényesüléshez.

(meg lehet nézni a top politikusokat jó példák minden oldalról)
@guma: Ott a nagy félreértés, hogy ugyan a szilíciumvölgyben számos sztár iskola nélkül került pozícióba, de ők fejlesztettek valami baromira eladható dolgot, előadásokat tartanak egyetemeken, és nyilvánosan megismerhető a munkájuk. Itt ennek a jóembernek gyakorlatilag elég egy kompromittáló fénykép a fideszistenről ahogy berúgva valami fúj dolgot csinál, és a birkabanda megvédi élete végéig akkor is, ha jövőre szűzlányok letépett körméből akar magának palástot. A nép hülye, de nagyon.
@Imola Helyesi: Okoska, ha minden titokban van, akkor honnan lehetne tudni, mi törvénytelen? Ha valakinek nincs szégyellnivalója, miért titkolózik? Ja, az újságíróknak van állásuk, utána lehet nézni. Neked van állásod? Ha van, akkor titkolod? Miért?
@miva?: Szívemből szóltál, onnan a távolból.
@The Ghost Wolf:
Boli? Uncsi , egysíkú a szövege.
Jenőke? Unalmas.
De ki az a Cirbi? Ja, a narancshimnuszos? Ő meg másolni szeret.
A trágárokat meg ki lehet kapcsolni.
a lényeg az ez, minden már faszkalapra kár a szó, különösen habonyra:

09:46
Putyin-látogatás: a magyar sajtóelhárítás miatt tombol a német ARD
Putyin-látogatás: a magyar sajtóelhárítás miatt tombol a német ARD

"Ez a sajtószabadság egy EU-tagállamban, vagy Putyin magával hozta az orosz normát?" – tette fel a kérdést a német közszolgálati csatorna, amely hiába próbálkozott, nem jutott be kamerájával Orbán Viktor és az orosz elnök közös sajtótájékoztatójára. Ugyanígy jártak Angela Merkel látogatásakor, amikor szintén nem tehettek fel kérdést.

hvg.hu/itthon/20150219_Putyinlatogatas_A_magyar_sajtoelharitas
@miva?:

"Ott a nagy félreértés, hogy ugyan a szilíciumvölgyben számos sztár iskola nélkül került pozícióba, de ők fejlesztettek valami baromira eladható dolgot, előadásokat tartanak egyetemeken, és nyilvánosan megismerhető a munkájuk. "

erről beszélek! :))))
itthon ez sem kell (tapasztalat!) inkább hagyják a területet tönkremenni... vagy meghal, tönkre megy az aki nem adja "állami" kézbe amire szemet vetettek...
felesleges is erre több szó.
@Imola Helyesi: Válaszolni meg senkinek nem szabad, ugye? :D
Te változatos, izgalmas, izgcsi, nem másolós, saját gondolatokkal ékes gyümölcse a NER-nek!
@Imola Helyesi: höhö, a felsoroltak tudnak valamit, ellenben veled, te kis karakterozó bábocska ;)
@pianolight:
Nem vagyok közszereplő, úgy hogy az én munkám e szempontból irreveláns.
Igaz, nem lehet tudni róla semmit, ez látszik a Habonnyal foglalkozók írásaiban.
Így lassan eljutunk a scifi-ig vagy népmeséig.
No, persze, akiknek fontos a személye, azok posztolják, én meg elolvasom, fűzök hozzá véleményt, és annyi.
Egyébként biztosan van valamilyen státusza, anélkül nemigen foroghatna az Országházban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jé, két nap múlva rájöttek?
Nem a kis ravasz indexes cikkét olvasták, akivel nem állt szóba Putyin Putyinovics?
utánlövés a tegnapihoz:

Putyin most már találkozna Vonával

Az Index birtokába jutott dokumentum szerint a Jobbik még a keleti nyitásnál is aktívabban pörgeti a keleti nyitást. Vona évértékelőjén kiszúrtunk egy olyan orosz diplomatát is, akinek a létezését foggal-körömmel próbálják eltitkolni.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F02%2F19%2Fa_jobbik_kulfoldi_kapcsolatai%2F
@miva?:
Még jó hogy, nekem nem kell hozott anyagból dolgoznom. "Tiszta forrás" "Csak pontosan, szépen" és egyebek.
@fzs.1933: Bocsánat, bocsánat, nem akartam megsérteni nagyságodat. Mea culpa, mea maxima culpa. :) :p
@Imola Helyesi: Érv? Az mi? Na hozz egyet bármire, lássunk már olyant mi is!
Egyébként a Fidesz nem néz hülyének minket, nem az ostobákhoz szól, hanem 8 általánossal ez sikeredik :D
@Diorella Queen: Máshogy nem tudja elérni, hogy ő legyen a legokosabb a társaságban...
@netnepper:
én konkrétan szeretném látni valamelyik jelenlegi kormánytagot, amint épp fekszik a műtőasztalon, félig ébren, és a következőket mondja az orvos:
-...tehát akkor megfogjuk a szikét és a szív alatt keresztben elhelyezünk egy 2 cm mély vágást, de vigyázzunk arra, hogy... ...hogy... ...nővérke, kérem, lapozzon.

csak hogy milyen képet vág, hogy megérte-e a felsőoktatást leamortizálni.
@Secnir: azért parraghot is megnézném azon a műtőasztalon.
@Imola Helyesi: Azé' olyanokat lehet tudni, hogy miként jutott lakáshoz, meg ilyen bizniszben van az unokatestvére, a közpénzek kárára...
@parti_giano:

"azért parraghot is megnézném azon a műtőasztalon."

Elég egy OKJ-s altatóorvos:)
Bocsánat. Ez mindent visz, ha már feljebb a trackbackeknél szerepel egyszer...

"___"A „Szavak, melyek többé csak jelentés nélküli hangsorok” néven benyújtott törvény Európában, sőt az egész világon példa nélküli, de nem szokatlan, mondta Rogán Antal.

Természetesen a jogszabály hatályba lépését követően is lehet majd használni az érintett szavakat, ám onnantól kezdve ez teljesen fölösleges lesz, hiszen nem fognak semmit jelenteni, tette hozzá a frakcióvezető.

A szavak listáját az MTA ajánlása alapján véglegesítették. Szerepel rajta a trafik, a föld, a mutyi, a Közgép, a korrupt, a szegény, a munkanélküliség, a recesszió, a drága, az emelkedett, a megszorítás, a vereség, a maffia, az Orwell és további 15 szó.

„Onnantól fogva, hogy Áder János augusztus elsején aláírja törvényt, hiába jön bárki azzal, hogy, például, ’felháborító a trafikmutyi’, mivel a törvénytisztelő állampolgárok egyszerűen nem fogják érteni az ilyen mondatokat” - magyarázta Rogán.___"

index.hu/index2/#bloghu/avakkomondor/2015/02/18/szavakat_fosztott_meg_ertelmetol_a_kormanytobbseg_826

A törvényesség megszűnt.

Máris térdig járunk az illiberális orbáni demokráciában?

Amiben előrelépés történt, az a gondolatrendőrség térnyerése.
Hogy ez a Rogán is száradt volna zörgősre idejekorán, bár az agya éppen egyenesadásban rohad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" hülyécske picsácska :P"

Na de Cirbi:)))))) Hova tűnt a keresztényi, úri modor?
@jaegtoer: a vakkomondor olyan, mint a hírcsárda :)
@The Ghost Wolf: Amatőr képzőművész?
Szerintem meg profi köcsög.
@jaegtoer:
Akkor ezt a verssort majd hogyan kell mondani:" Aki szegény az a legszegényebb"
vagy szólás: Szegényember vízzel főz.
De mi lesz a szegénység, szegényes, koldusszegény, stb szavakkal.
Na, ez ellen viszont tüntetni fogok, az biztos
@Imola Helyesi:
Ja, vicc volt, már majdnem komolyan vettem.
OFF
Mégegyszer, aztán többet nem:

"_Ez viszont nem unortodox...
Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét...
Tehát mindegy hogyan, csak lehúzni bárkit...
A két linket együtt kell értelmezni...

www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/megcsapoljak_a_magyar_bankbeteteket_jonnek_a_negativ_kamatok.1.210330.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/02/18/hsbc/

A Libor botrányt már nem linkelem ide, mert azt már unásig ismételtem 'párszor'._"

Tehát akit érint, tessen odafigyelni.

Eddig ment az unortodox lehúzás.
Most az ortodox lehúzás következik.

A linkeket azért tettem be, hogy rávilágítsak: elkerülhetetlen.

Ellenben mindenki azt tesz, amit akar.

ON
@jaegtoer:
Újmagyar! Most mi a gond? Semmi újat nem találtak ki, csak Orwell útmutatásai alapján aktualizálták a belterjes, humanoid alapú létformák tezsvéri kommunikációját.
A következő a tekintetes, méltóságos és hasonló címek bevezetése lesz. Címeres ökörből remek a felhozatal, most majd kategórizálva is lesz. Essetunni... :(
@jaegtoer:

Ha megszegik a minisztérium dolgozói, mi történik? Balog páter egyházi átokkal sújtja őket? Kiközösít a nerből?
@Imola Helyesi:

A vakkomondort azért húztam be, hogy látszódjon a távlat.

A terhesség-várandósság rendben van.
Csakhogy nem ez a fősodor.
@jaegtoer:
Nem egészen, mert többjelentésű szavak. Nekem már terhes néhány kommentelő bunkósága.Ez egy borzasztó terhesség. Szavakat nem lehet letiltani, legfeljebb ajánlani, hogy a hivatalos iratokban melyiket használják.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: OFF:

Gondolom erről az amcsi ájtís NSA cukiságról már te is értesültél. :)

A Kaspersky Labs beszámolója szerint az NSA speciális csoportja, az Equation Group olyan kártékony kódot fejlesztett ki, amelyet a merevlemez firmware-ébe ágyazva hátsó ajtó nyitható az áldozat számítógépén, így gyakorlatilag szabadon kémkedhetnek utána. A hátsó ajtón keresztül különböző szoftverek telepíthetőek, de a merevlemez mélyformázására, a fájlrendszer formázására, illetve a PC irányításának átvételére is van mód. Ijesztő, de a kártékony kóddal ellátott firmware egy rejtett adattároló részt hozhat létre az adott merevlemezen, amely a katonai szintű HDD törlést, illetve az újraformázást is átvészeli, így az itt tárolt adatok a HDD újraformázása és az operációs rendszer újratelepítése után is elérhetőek maradnak. A fertőzést annak kifinomultsága miatt természetesen szinte lehetetlen felfedezni, jellegéből adódóan pedig eltávolítására sincs mód.

Hogy mely vállalatok érintettek? Gyakorlatilag minden HDD gyártó, kezdve a koreai Samsungtól, a japán Hitachin és a Toshibán át egészen az amerikai Seagate-ig, illetve Western Digitalig. További érdekesség, hogy a HDD piacon az elmúlt években tapasztalható átalakulás miatt a korábbi három helyett most már csak egy nemzet kezében összpontosul a HDD gyártás.

www.ipon.hu/hir/merevlemezek_firmware_ebe_is_kerult_nsa_kemprogram/32682

ON
@Orica Középföldi: 10675529_801601339890854_7025151056421951340_n Ez a lehetőség sem rossz. Megnézném a Paragh és a többi kotonszökevény fejét egy ilyen szituban
H.Árpika végzettsége régóta "legendás".
Régebbi ismerős szerint, amióta Xenu hívőből átvedlett "ormánytanácsadóvá" jobban keres. Persze a NAV nem liheg a nyomában, de majd eljön annak is az ideje...

www.youtube.com/watch?v=eq1ITejhrSs

Vitrinben állítólag akkora szakértő, hogy ihajj, de egyéb destruktív technikai megoldások kitervelésében is lehet rá számítani, mint általában a scientológia híveire. Manapság pedig egyre jobban beépülnek ezek a rendszerbe.
Seszták elvtárs ebben is jól teljesít?

hvg.hu/kkv/20150219_Bedolo_borbirodalom_titokzatos_tulajdonos

Már nemcsak kábelezésben jó...
@jöttem:
Ugye! Egy ilyen világhírű vitrin, ami még talán ángílusokná'se! :) Komolyan! Csórikáim...
@jöttem:
Milyen lenne, ha pár év múlva kiderülne, hogy egy kamu életrajz a csókáé (DEHOGY!!!), ami a "magyar szolgálatok" átvilágításán átment, miközben mondjuk a "tuggyukkik", vagy a Jakutszk Rénszarvastenyésztők beépített ügynöke volt, mindenhez hozzáfért, egy országot irányított "tanácsaival".
Szerintem arról is a gyurcsányésabajnai tehet akkor majd...
@Diorella Queen:
aki nálam hülyébb annál én okosabb vagyok

Parkinson törvénye

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kistáska szerint, olyan vitrin a kontinensen csak Angliában van. Ehhez a megállapításhoz több magasiskola kellett - gondolom én.
Személyes info árpádról (nem tudom és nem is akarom ellenőrizni az igazság-részét, csak mint érdekesség...): a konditeremben az egyik srácról derült ki egy kis öltözői politizálás alkalmával, hogy ismeri személyesen, együtt jártak a képzőművészetire, restaurátor szakon. Szerinte már régen is jól fizető munkái voltak, mert jó szakembernek számított.

Nem tudom, mennyi az igaz ebből...engem az is meglepett, hogy az ismerős srác képzőművészetire járt (tetovált, szolizott 40-es vállalkozó...:D).

És mindettől függetlenül szerintem HA egy métely az amúgy orbán-pestises magyar testen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az a fránya kottagyár!
Időnként azt érzem, hogy több hetes masszív alkoholizálás után sem születne az agyamban annyi képtelenség, ami MO-n egy sima hétköznap megtörténik.
@Imola Helyesi:

"_Ja, vicc volt, már majdnem komolyan vettem._"

Kegyed vegye csak komolyan. Már éppen rajongója akartam lenni. A közös platform miatt. Viszont vegye tudomásul, hogy nem vicc, hanem körlevél - elvárásokkal.
@Orica Középföldi:

"_Ha megszegik a minisztérium dolgozói, mi történik? Balog páter egyházi átokkal sújtja őket? Kiközösít a nerből? _"

Minimum máglya. És nem rakásra, hanem halálra. Elvégre...
dobja már fel valaki a narancs interjút gfodorral, mert addig csak részletek vannak:

cink.hu/orban-egy-lathatatlan-udvar-segitsegevel-kormanyoz-1686723457

pl.

"A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a "polgári Magyarország" hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarszág valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés. Ebből fakad a jobboldali értelmiség minden ellenkezése és ízlésbeli problémája a jelenlegi kurzussal szemben."
@Imola Helyesi:

A blogtárs teherként történő elviselése az valamelyest eltér a gyermekkel áldott állapotnak, azaz a várandósság viselésétől:)
Bár a 'hülyegyerek' meghatározás bezavarhat, igaz, a kibertérben másállapotba hozni valakit egyelőre elég körülményes, de ami késik, az nem múlik, és vannak még csodák is vannak... vagy lehetnek.
@jaegtoer: mi ezzel a baj? egész jól hangzik: rászoruló dzsoni és árnika.
@parti_giano:

Ez gázos dolog annyira gáz volt, hogy nem találok szavakat egy hsz-hez pedig lenne hozzáfűznivalóm. Szerencsére a neten nincs is nyomdafesték.
@parti_giano:

A rászoruló sok minden más is lehet, nem csak valaki, mi több, valaki szorulhat sokféle bármire.

Én például felhőtlen jókedvem érdekében rászorulónak érzem magamat egy motoros vitorlásra (min. 75 nm vitorlafelület/12 m hajóhossz stb), de hallottam olyanról is, hogy a befőttes üvegre rászorult a fedele, hogy egyéb rá-szorulásokat most nem is említsek.
@jaegtoer: nyomdafesték nincs, maximum hibajavító imola monitorán.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: rendes kis számtechesek voltak valaha (viszont az tény, hogy dolgoztak, mint a güzü!... azt elszállt velük a ló... azt hiszem, hogy pannonhalmi tanulók voltak, én a sesztákot sosem csíptem, sunyi kis görénynek tartottam, nem kiugró intellektussal... )
@jaegtoer: tessék hideg víz alá állni a befőttel.
Nagyon jó asszociáció!!! Grat Fab, zseni poszt! :DD
különben is a lényeg, hogy megtudja különböztetni a Hermes sálat, a gesztenyésnéni sáljától.
@Penivaldes:

És mi lesz a Smaragdtáblával?
@jaegtoer:
.
Csak szólok!
Az ilyen biológiai anomáliát, aki önmagával terhes, mutogatni kell. És vigyázni rá... ,hogy meg ne szólaljon, mert az a kiábránduláshoz vezet.
@Penivaldes:
Hello, Penniwildes. Nem mentél még férjhez?
off

Veszélyes szoftver a Lenovo gépein

A gyárilag telepített program eltéríti a hirdetéseket, és olyan tanúsítványt telepít, amivel banki oldalak forgalmába is bele lehet nyúlni.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2015%2F02%2F19%2Fveszelyes_szoftver_futott_a_lenovo_gepein%2F
Íme G.Fodor Gábor országirányítási hitvallása:
"Ha hatalomgyakorló vagyok, el kell érnem, hogy az emberek azt akarják, amit én akarok."
A bölcselet attól a GFG-től ered, aki Orbán Viktor főtanácsadója, aki megfogalmazza főnökének azt az elvi alapvetést, amelynek mentén Orbánnak kormányoznia kell az országot.
Ez az iránymutatás pontosan egybeesik Orbán személyiségjegyeivel, diktátori vénájával, egyeduralkodói attitűdjeivel.
Nincs itt szó a népfelség nemes szolgálatáról, a népakarat érvényesüléséről, a képviseleti demokráciából eredő kollektív döntésről.
A másik fő tanácsadó - Habony Árpád ismert tanácsai alapján - a megfelelés kényszerétől vezérelve adja vad és kegyetlen instrukcióit Orbánnak.
Milyen kellemes státusz ez. Inspirálni a főnököt tetszetős ötletekkel, következmények és személyes felelősség nélkül.
Ja, hogy el ne felejtsem.
Képzettség nélkül.
Blamáááááázs, végre valaki jól orrbanyomta a főnit

Totálisan elcsesződött a lengyel-magyar viszony

Kaczynski, akinek hívei a Békemeneteken mindig ezerszámra támogatták a Fideszt, rácsapta az ajtót Orbánra, aki "szétveri az európai szolidaritást". Putyin látogatása kiverte a biztosítékot a lengyeleknél. Látványos kudarc Orbán varsói útja.
index.hu/kulfold/2015/02/19/igy_cseszodott_el_a_lengyel-magyar_viszony/
@Mariann19:

az az érzésem, hogy az egész országgal megy a kísérlet amit az amerikai egyetem dokumentált nagyon jól... amit pár nap múlva a professzorok le is állítottak, mert ön és közveszélyes jelenetek sora következet be.

pedig csak annyi történt, hogy az előzően mentálisan is megvizsgált önkéntes jelentkezők egyik fele rabruhát másik fele az őrök ruháit kapta meg...

most itt tudatlan prókátorok tanácsára osztják a "ruhát" miközben maguknak a mentelmi jogot adnak, és így a felelősség alól pedig kibújik mindenki.

(hasonlóan járt egy másik egyetem, ahol áramütéssel büntethettek a jelentkezők egy kísérlet során!)
@Spániel: Szerintem a felét se hidd el. :)
@guma:
Állítom, hogy Magyarországon politikusnak lenni a legkellemesebb státusz.
Bármilyen munkakörnél valamilyen következmény veszélye fennáll, ha hiba csúszik a munkavégzésbe.
A politikusoknál vétkekre nincs törvény azt feltételezve, hogy a cselekedetet jó szándékból hajtják végre.
A kollektív felelősség előnyeire jó példa, hogy Orbán napjainkban történő külpolitikája veszélyes vizekre sodródott, nyomasztó felelősségérzete támadhatott a mi Viktorunknak. Nosza, rögtön össze is hívta valamennyi párt frakció vezetőit a közös döntés látványos megjelenítésére.
Az ember nézi a tanácsadóit.
Hegedűs Zsuzsa kegyetlen habitusa, Schmitt Mária emberek iránti közönye, Habony Árpád link fantazmagóriái, GFG abszurd megközelítései vezérlik Orbánt.
Nem sejlik fel még árnyakban sem a nép iránti szolgálat kötelessége, az empátia,nincs meg bennük a sorsközösség érzete, az emberibb élet
tisztelete.
Bedurran a fejem napi szinten, hogy milyen embertelen és kegyetlen döntések áldozata 10 millió ember ennek a pár tanácsadónak "áldásos" működése miatt, élén Orbánnal.
Dühömben mát átmegyek pátoszba, de másképp nem tudom érzékeltetni a kétségbeesést amiatt, amit ebben az országban művelnek.
"Orbánt kiosztották Lengyelországban
2015. február 19., csütörtök, 17:59 Utolsó frissítés: 9 perccel ezelőtt
Szerző: Domány András

A volt lengyel pénzügyminiszter szerint rendreutasították a Varsóba látogató Orbán Viktort, a jobboldali Jaroslaw Kaczynski nem volt hajlandó találkozni a magyar kormányfővel, a lapvélemények pedig úgy írnak Orbánról, mint Putyin hasznos idiótájáról, aki azt hiszi, ő irányítja az orosz elnököt.

Orbánt rendreutasítottuk, nem kapott semmilyen felmentést – mondta a lengyel-magyar kormányfői találkozó után Jacek Rostowski volt pénzügyminiszter, a lengyel kormányfő tanácsadói csoportjának vezetője több tudósítás szerint. Azt hiszem, a vendég elég világosan megérthette a lengyel kormány álláspontját, és azt, hogy miért kelt bennünk kétségeket az utóbbi időben a magyar kormány tevékenysége – tette hozzá a befolyásos politikus.

Ennél jóval diplomatikusabban, de hasonló értelemben nyilatkozott a találkozó után Ewa Kopacz miniszterelnök, aki a kora délutáni közös sajtótájékoztatót így kezdte: "Őszinte és nehéz beszélgetés volt, ahogy ez barátok közt szokás, egymás szemébe nézve, és kimondva, amit gondolunk."

Vóttqrvaannya???

Gyengébb képességű narancsfidiótáknak mégegyszer:
"... a jobboldali Jaroslaw Kaczynski nem volt hajlandó találkozni a magyar kormányfővel, a lapvélemények pedig úgy írnak Orbánról, mint Putyin hasznos idiótájáról, aki azt hiszi, ő irányítja az orosz elnököt..."

hvg.hu/itthon/20150219_Orbant_kiosztottak_Lengyelorszagban
@Mariann19:

" Állítom, hogy Magyarországon politikusnak lenni a legkellemesebb státusz. "

Nem lehetne a feleségcsere mintájára politikusokat cserélni bármely eu-s állammal? Mondjuk fél évre.
@Gábris szomszéd: azért most már egye több helyről erősítik meg.
Hát édes istenem, igaz, nem az mno vagy a jobbklikk írta meg.
@Mariann19: merre van az a pátosz, elmennék én is szívesen oda, annyi a bajom mostanában.
@Spániel:
Megszokhatnád, hogy összenő, ami összetartozik...
ez érdekes, mert ha valaki kapcsolatba kerül az említett személlyel az ezek szerint qrva jól jár (lásd volt feleség, rokon vagy az ügyvédje...)

Egy ügyvéd keres sokat a letelepedési kötvényeken

.
.
"Kosik egyébként már a kezdetektől ott volt a migráció tényleg bonyolult jogi ügyeinek intézésénél, olyannyira, hogy az Index információja szerint egyébként az ő jogi irodája szövegezte meg a letelepedési kötvények forgalmazásáról szóló jogszabálytervezetet. "

index.hu/gazdasag/2015/02/19/egyetlen_ugyved_kaszal_a_letelepedesi_kotvenyeken/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

az a kép az index főoldalán, mindennél többet mond...
hihetetlen pillanatot kapott el a fotós.
@jöttem:

ha mi nem cseréltük le őket, akkor kinek és hova kellenének?
@jöttem:
"Nem lehetne a feleségcsere mintájára politikusokat cserélni bármely eu-s állammal?
Mondjuk fél évre. "
A Lifenetwork mintára gondolsz? Nézem néha.
Az ötlet jó, de hozadéka nem lenne.
Mi jól járnánk bármely más országbeli politikussal, de egy-két hét után Orbán újra itt szerencsétlenkedne, mert az őt fogadó ország pár nap múlva úgy fenéken billentené, hogy kilyukasztaná az eget, és ide esne vissza.
Látod, hogy sehogy sem tudunk távlatokban sem megszabadulni tőle.
@Spániel: :)))

megfeküdné a gyomrod a tartós csere :D
@guma:

"A lengyel elnök, Bronislaw Komorowski viszont jóval keményebben fogalmazott:
nemrég még egyes lengyel politikusok Budapestet tekintették mintának. Most talán érdemes lenne felülvizsgálni ezt a véleményt."

Putyin kismajmát, pincsijét nem komálják... van az úgy...
@guma: mit cseréljek le a gyomromban?
Egyszerűen meg kell szerezni világszerte a médiát. Akkor majd nem írnak ilyeneket, ha mondja is idegenország nagyembere.
@Spániel: :DDDD

amit beletöltesz! csakhogy ne fokozza az is a bajt. :)))
Orosz bombázókat kergetett el a brit királyi légierő Cornwall partjaitól. Mit kerestek ott?

444.hu/2015/02/19/orosz-bombazokat-kergetett-el-a-brit-kiralyi-legiero-cornwall-partjaitol-mit-kerestek-ott/
fideszjobbikos putyinseggnyalókat sokan szeretik:

Orbán Viktort lengyel szövetségese sem fogadta

Jarosław Kaczyński volt kormányfő nem ért egyet a magyar külpolitikával.

www.origo.hu/nagyvilag/20150219-orban-viktort-a-legnagyobb-lengyel-szovetsegese-sem-fogadta.html

----

hasadt tudat :D

Nemzetközi céggel dicsekszik a jobbikos polgármester
Origo2015. 02. 19. 18:17

Devecser történetének legnagyobb munkahelyteremtő beruházásaként nevezi a Jobbik az Andreas Hörmannal kötött megállapodást.

www.origo.hu/gazdasag/20150219-nemzetkozi-ceggel-dicsekszik-a-jobbikos-polgarmester.html
@guma:
Nemzetközi légtérben ugrálhatnak, csak amikor kikapcsolják a transzpondereket, akkor nem annyira tűnik békésnek a "játékuk". Tesztelik az adott ország légtérvédelmét, a reakciókat egy esetleges berepülésre. NemKicsit hülyegyerek játék... szimpla provokáció.
ez meg nagyon sokat mond...

A kormány listát készített azokról az EU-s projektektől, amelyektől késés miatt elvehetik a megítélt támogatást

444.hu/2015/02/17/a-kormany-listat-keszitett-azokrol-az-eu-s-projektektol-amelyektol-keses-miatt-elvehetik-a-megitelt-tamogatast/
öööööööö

18:47
Orbán Viktor a Kommerszantnak: "Le kell tenni a fegyvert"

A kelet-ukrajnai válság rendezéséről a múlt héten elért minszki megállapodás alapján rendezni lehet az Európai Unió és Oroszország kapcsolatait - fejtette ki Orbán Viktor a Kommerszant című orosz napilapnak adott interjúban, amelynek néhány részletét már csütörtökön közölte az újság internetes oldala.

hvg.hu/vilag/20150219_Orban_Viktor_a_Kommerszantnak_Le_kell_ten
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Látod látod, hogy változnak az idők? :)

A BBC korrekt és terjedelmes interjút készít Toroczkaival.

www.bbc.com/news/blogs-eu-31154596

Az MSZP meg bocsánatot kér Budaházytól

mszp.hu/hirek/elnezest_kerunk_budahazy_gyorgytol
A Kossuth téri kempingezők megérdemlik, hogy gondoljunk néha rájuk is.
Olvassunk tuareget!

tuaregblog.blogspot.hu/2015/02/felcsuti-geci-fc-ogym-epitok-03.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és ami a legundorítóbb az egészben, hogy a polgári repülésirányítók nem látják ezeket a szarkupacokat, ráadásul keresztbe repülnek. nem egyszer volt mostanában, hogy kurva közel repültek el a polgári gép mellett. szép putyini világ ez is, nesztek orbánok, vonák, gábrisok, ... !
@guma: az a fél kiló töpörtyű a fokhagymás tokaszalonnával nem árthat.
Más itt a baj.
Legszebb öröm a káröröm, ahogy látom - egyeseknél.
De a legjobb barát kedvéért sem választjuk a háborút. /Lengyelország régi ellensége az oroszoknak, és erősen fegyverkezne./
no lám, no lám! mi ki nem derül... :( csak nem? :(

Sukoró-ügy - Tátrai: a szakértők nem vették figyelembe a helyi építési szabályzatot

Rosszul állapították meg a sukorói ingatlan értékét, mert nem vették figyelembe a helyi építési szabályzatot azok az ingatlanforgalmi szakértők, akiket az ügyészség kért fel szakvélemény készítésére az ügy nyomozati szakaszában - jelentette ki a per elsőrendű vádlottja a Szolnoki Törvényszéken.

www.hirado.hu/2015/02/19/sukoro-ugy-tatrai-a-szakertok-nem-vettek-figyelembe-a-helyi-epitesi-szabalyzatot/?source=hirkereso
@Imola Helyesi: Én családi hagyományból akkor is megyek lőni lengyel katonának, ha kovás puskát puffogtatunk atombomba ellen :(
@Spániel:

menj át hozzánk a kocsmánkba, szuper ágyakon pihenheted ki kicsit magad. :)
az ideig, óráig, segít...
@Imola Helyesi: mi van ebola, gecivitya leszopatta a lengyel békemenetes barmokat, erre azok visszaszopatták:)
csak úgy ömlik a fehérje, ez már orgia:)))
@miva?:
És kit lőnél, kárpátaljai magyarokat?
@taga20
Ki vagy lőve, mert be vagy lőve,trágár traga 200.
@Imola Helyesi: Az orosz hadseregben? Okos lyány.
Namármost Imola szerint a hős magorok megvédenék Ukrajnát a reájuk támadó bősz lengyelekkel szemben. Fanfár!!!
@taga20:

ne hergeld magad... borzalom ami zajlik, de ha rá megy az egészséged azzal csak magadnak ártasz...

(láttad, hogy hétfőn beraktam az öregkori képed, ahogy a porszívóval harcolsz"? hahahaha)
@guma: saját szuperágyas kocsmátok van? és csak most szólsz?
@Spániel:
Na, még ez egy hülye, de nagyon.
@miva?:
Bolond, nem fogsz háborúzni, nyugodj bele. Fogj egy ásót vagy kapát, aztán azzal háborúzz otthon.
Szuperágy, orgia, libsibolsi banda! Hát az emelkedett nemzettudat, hogy oroszok rabszolgáiként törjük a szabad világot derékba, hát az már smafu?!
@Imola Helyesi: Orákulum üzemmódba kapcsolt-e kegyed?
@guma: nem láttam, most megnéztem:)
nagyon gonosz vagy! de én is így szoktam és nekem pöccre indul:)))
@Spániel:

eddig sem titkoltam, hogy van ott minden! :DD
@taga20:

"nagyon gonosz vagy!"

ne túloz! :)))
A mi utcánkban nem tudom, ki mehetne háborúba, az átlag életkorkb 60 év. El se bírnának még egy puskát sem, hát még a felszerelést. Még a bakancsukat sem tudnák befűzni.
@Imola Helyesi: Nem túl jó ötlet a részükről. Ahogy elnézem ők sem jöttek ki győztesen ebből a kalandból.

youtu.be/fIYlKzaTNls
@Spániel:
Az én pátoszom a megrázó lelki élmény, amit most elszenvedek az orbáni világban.
Viszont feltettél egy linket a lengyelországi látogatástól, elolvasva kivirultam, mint a tökvirág.
A napokban hallottam, hogy Orbán a Merkel-Porosenko-Putyin találkozókon egy külpolitikai közvetítő szerepet vállalt fel.
Izgága mivoltában kinevezte magát erre a misszióra.
Most röhögök, mert a lengyelek nemigen akceptálják sürgölődését ezen a vonalon.
Nemcsak a hideg miatt volt fagyos a találkozó.
Ha-ha-ha
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: monmegmá, hát az oroszok lövik a kárpátaljai magyarokat, de őket szeretni kell, így nyilván a lengyelek akarják ölni őket, meg Ukrajna küldi szerencsétleneket saját határain belül a vágóhídra. Hát nem lennék Imola :D
@Imola Helyesi: te dög! én mindig szeretettel fordulok feléd, erre te napközben a hátam mögött ócsárolsz, míg én melózóm:)))
@miva?:
Neki sem egyszerű... gondolj bele, naponta együtt kell élnie, önmagával... :(
@miva?: Nyilván akik besorozzák őket ágyútölteléknek azok a hősök, akik pedig hazaengedik őket a fogságból a rohattszemét putyinisták. :)

youtu.be/fW6_sDGRoTc
@guma:
@Mariann19:

csak egy kósza ötlet volt. megy a többi közé. ))
@guma: mindeeeeen?
koko, hernyó, chippendale fiúk ......
A lengyel elnök duzzog, nem tudja feldolgozni, hogy Merkel meg Hollande közbenjárt a békéért. Mikor fogadják már el a lengyelek, hogy ők se nem osztanak, se nem szoroznak az eu-s poltikában, ugyanúgy, mint mi.De nem ,ők az USA felé kacsintgatnak.
@Gábris szomszéd: aha, Hunnia elfoglalja tirolt, oszt hazaengedi az életben maradt taljánokat. Nyilván ebben az esetben az osztrákok bűnösök, és mi hősök vagyunk.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Lassan gyógypedagógiai központ lesz a blog. Szerzek képesítést, ahonnan Árpi végzettséget vásárolt.
@jöttem:
Az ötlet jó volt, csak az egyik főszereplő, az ne lenne...
@taga20:
Neked meg mindennap az én ócsárlásom a belépőd.
@Imola Helyesi: Az EU-ban legtöbb szavazattal bíró országok.
Németo.
Franciao
Lengyelo.
Anglia
Spanyolo.
Olaszo.

Stenhozott a valóságban!
@Gábris szomszéd: "We sympathise with those fleeing war zones - the Syrians and Iraqis - but less so with those fleeing poverty. Many have smart phones and follow their progress by GPS. Few of my constituents, whose doors they knock on in the middle of the night, can afford phones like those."

Tehát toroczkay szerint, akinek okostelefonja van, az már gazdag... a három helyi rambó (ranger) meg a magja lesz az új magyar csendőrségnek, mi?... toroczkay felnyomna egy helyi vasfüggönyt, miért is ne?...

az viszont egyik gyökér jobbikos vezető geci agyáig sem jut el, hogy a mocskolt eu támogatásai nélkül pont ilyen exodus lenne moról napnyugta felé...
@miva?:
Én nem értem ezt a bélát... napi szinten alázza magát, olyan ostoba, hogy az már a blog rossz hírnevét kelti. :D
Tanulna, vagy olvasna, de ez a balfék csak pofázik, pofázik...
@miva?: A lengyel haverok erről értesültek már? :)

Angela Merkel német kancellár az Észak-német Rádió szerint egy jelenleg folyamatban lévő pártrendezvényen felszólította a nyugati országokat, hogy állítsák helyre a békét Oroszországgal. Merkel az ukrán helyzet kapcsán kifejtette, hogy "nem Oroszország ellen, hanem Oroszországgal együtt kell helyreállítani a békét Európában".

www.unian.info/world/1045813-europe-committed-to-partnership-with-russia-merkel.html

www.thelocal.de/20150219/ukraine-poroshenko-calls-for-eu-peacekeeper-mission
@miva?:
Láttam én már karón varjút, amikor kiterjedtek a lokális háborúk világháborúvá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ad - mini , pofázni te szoktál.Gondolkozni ellenben nem.
@Sir Bates dö Hól: Hát ezzel az "erővel" a te agyad még gecibb, de legalább neked nem kell kitörnöd a békés bagetthuszár létből, miközben nyugodtan lehecc kibic is a szemétdombon. :)
@Gábris szomszéd: Igen. Sőt - bár ez nem nyílt infó - Donáldbácsi erősen benne volt a dologban. Putyinon kívül senki nem akar háborút.
@Imola Helyesi: Ejha. és annakidején is a diktátor volt az igazság bajnoka? Neki volt fizetett csőcseléke, aki azt tette, mint kegyed?
@miva?:
Kapsz egy atomot, oroszoktól vagy amcsiktól,aztán szavazhatsz te is, meg az általad felsorolt országok, hogy hová kapják legközelebb.
@Sir Bates dö Hól: Helyi vasfüggöny ügyben konzultálj az amcsikkal mexikó kapcsán, de a bolgárokat is keresheted a török határon működtetett építménnyel kapcsolatban. :)
@Imola Helyesi: ma mivel? neked má semmise jó? ha itt lennél mellettem a szívemet is odaadnám neked.
itt van a a sarokban a szívlapátom, na avval megszeretgetnélek:)))
@Imola Helyesi:
Nem az erősséged a gondolkodás, ellenben bődületes marhaságaidat napi szinten többször cáfolják a blogos tettestársak... és akkor te itt rizsázol... ides, ezt a töretlen lelkesedést nem tudja neked Kubatov és Takony Árpi megfizetni!
@miva?:
Ha a 2. vh-ra céloztál ezzel a setét dumával, fordulj bizalommal a németekhez, utána pedig az oroszokhoz.Mint mindig , akkor is ők döntöttek, ja, persze , az USA is bejelentkezett.
Tudtommal egy ország fenyeget politikusi szinten atomcsapással. Melyik is az?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Cinizmusod határtalansága semmivel nem viszi előre a blogot, legfeljebb kárörömöt, hiú reményeket keltesz.
De ez az egész balsajtóra vonatkozik, úgy kapaszkodnak egy virágcsokorba, egy kézcsókba, egy húslevesbe, mint a partravetett halak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: unatkozik a nyugdíjas otthonban, ahová a rokonai bedugták, me egész nap csak a száját jártatta és mindenkit kiidegelt:))
@miva?:
Juj, húsleves után atomcsapás......
@miva?: Ne szopd be az atlantista köríméleket. Az oroszok azok, akik igazán nem akarnak háborút, de többszőr megkapták már nyugat felől. Szóval nekik is bőven lehetnek félelmeik.

youtu.be/RWjJvZ6Tofs

scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10636087_842507482449165_1339661551018764872_n.jpg?oh=d01050fbc482e8bf15bcece5c2a6e2f6&oe=554B4215
@taga20:
Megint kezded? Kétszínű, tu es ocharlio.
@Imola Helyesi: te a sötét 50 árnyalata vagy, ráncosbocskor.
a lelkivilágod meg romlott és bomlott. az orbáni rencer eklatáns példája és példánya:))
@Mariann19:

Akkor még kotlok rajta egy kicsit. Hátha van egy pofonegyszerű megoldás. )))

Nem csodálkoznék, ha a következő Orbánnal találkozó külföldi női politikus gumikesztyűben érkezne.

A kicsihuszár végignyalja Európát.

Bocs, de csak szórakozni tudok a helyzeten, bármilyen komoly is.

Paul Watzlawik könyvcíme jut eszembe: A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Rossz nyelvek szerint gyermekként folyton meg akarta enni a
falon mészkáló legyeket ,valószínűleg ettől
néz ki úgy a MI árpink!:)))
@taga20:
Hess le rólam, sötét alak.
@Imola Helyesi:
Tudjuk be ostobaságodnak és tudatlanságodnak a fenti soraid, evégre tényleg nagy elvárásokat támaszt itt több ember feléd.
Cinizmus? Te, hallottál rongylábtóni nyilatkozatot, vagy lézerdzsonni kivagyiságot?
Olyan kis hízelgő vagy, de ha 5x ilyen geci lennék se tudnék olyan alantassá válni, mint idoljaid. Persze ha én is olyan szidolt innék, mint te, akkor lehetnék ennyire iq light, mint te...
@jöttem:
Nem baj, így legalább elkerüljük az orosz-amcsi-eu háborút.
@Gábris szomszéd:
Orosz propagandaműsor befejez, hisz kör-emailt itt max.te kapsz, az aktuális bolsevik pártpropaganda tereléséről és az FSZB-s elvtársaid útmutatásairól. Hanyagold...
@ornagy50:
Imola helyében aggódnék, evégre nyuggerverésben is remekül teljesít a MI árpink...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Az én hazámban nem fogtok anarchiát és háborút gerjeszteni, az biztos. Akkor a te meg a blog okosfejei is odakerülnének, ahová az enyém. Gondolod, hogy pl. szerbek, szlovákok, bolgárok, nem állnának azonnal az oroszok oldalára? Amerikát már az egész világ utálja rajtatok kívül, ki tudja, mi lenne ebből, úgy hogy, csak ne hőzöngjél.
@Gábris szomszéd: Atlantista körímél és kutyasétáltató konzulcimbora közt van külőnbség. Provincializmus rulez.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mizujs, te is kaptál az NSA által preparált HDD-ket vagy mi történt már megint? :)

ipon.hu/hir/merevlemezek_firmware_ebe_is_kerult_nsa_kemprogram/32682

Ja és hívd fel a nagyérdeműt az amcsi propagandaműsor lezárására is. :)
Gondolom az anyakönyvi kivonatát sem találja a sajtó, mert januárt 1. született .
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A grafomániának is van határa! Hol Imolt eteted, hol Gábrist.
Ennyi borsóból egy egész várost jóllakatok.
Mikor lesz egy jókedvű esténk? Hiányzik, nagyon. )
@Imola Helyesi:
Hőzöngeni még csak a nagypofájú, fehércigány fajtádat láttam, amikor pincérjelmezben felvonulnak, sokan, nagybátran.
Geopolitikai elemzésed legalább olyan szánalmasan gyenge, mint történelmi nulla ismereteid.
Keresd gábrist, az a szinted.
Olyan ostoba a megjegyzésed, hogy betudom költői vénádnak. Elég sápatag, elég nulla, de neked megfelel, a te szinteden jó lesz.
Karakterre, vagy hülyeségszintre fizetnek bélus? Mára megvan...
@Gábris szomszéd:
Szenilis vagy ma is, vagy az ismétlős linkekért külön fizet a jobbik propagandaosztaga?
Ma már beraktad ezt, hányszor szeretnéd még megtenni ezt?
Nem kéne erre valamit szedned?
Vagy mond azt, pártfeladat, hogy 6x ezt az ÚJDONSÁGOT be kell raknod ma, sokkal megértőbben fogunk hozzád állni.
Egye fene, válaszolok... legalább 5-6 éve ismert megoldás, lehet kapni ilyen speciális HDD-ket is (jóval drágább, mint a normál HDD), speciális kártyákat is erre a feladatra.
Újszülötteknek viszont minden backdoor új.
@jöttem:
Előre látom akkor, amikor a vízen leszek! :)
Túrán pl. és magatokra hagylak benneteket... a tegnap este hihetetlen volt, szánalmas személyeskedésbe csapott át, nem tudom mi volt itt, valami front jöhetett. Nem érhetek rá mindig.
@jöttem:
Egyszerű matematika, nekem pl kb 20-nak kell válaszolni, ti meg egyenként írtok egyet. A jókedvet boli meg taga veszik el, fordulj hozzájuk bizalommal, ui egy farok nicknévnek sincs joga egy másikat derogálni, és becsmérelni.
Így akarnak nyerni, ilyen hozzáállással, ilyen lealázó, undorító stílusra a magyaroknak nincsen szüksége.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ma meg te gondoskodtál a "jó hangulatról".
Azt a "fehércigány"- egyre cifrább!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Csak frontot ne emlegess, kérlek!! Elég volt belőle tegnap este.
Kezd tavaszodni. Tudod, méhecskék, virágok, hormonok. Aztán van, aki csak itt tudja levezetni. ))
@jöttem: szerintem csináljunk holnap egy ebolamentes napot. senki se válaszoljon ennek az egysejtűnek, hagy pukkadjon meg:)))
@taga20:
Egysejtű a jó édesanyád, primitív barom. Téged tényleg legjobb kikapcsolni.
@Imola Helyesi: na de ebola, hol a konzervatív jó modor? mikor szidtam anyádat egyszer is? csalódtam benned, a végén még tahótlanítalak:)))
@taga20:
Mit képzelsz te, hülye esztergagép? Anyádat meg a feleségedet átkozzad, te undorító féreg. Itt beszélgetni kellene, nem jelzőket aggatni a másikra. Ja, azt te nem tudod, hogyan kell.
@taga20:
Éppen ideje, de én még a fajtádról nem írtam, mint boli. Majd azt kapd el! Te még a halottakat is gyalázod, ez vagy te.
@Imola Helyesi:" Anyádat meg a feleségedet átkozzad, te undorító féreg."

"Itt beszélgetni kellene, nem jelzőket aggatni a másikra."

"Ja, azt te nem tudod, hogyan kell."

ebola, nekem má nem is kell semmit csinálnom, te mindent egy kommentben megcsinálsz. gratulálok!

te sötétebb vagy, mint győzike, alekosz, meg selmecigabi együtt:)))
@Imola Helyesi:
Nincs nekem a cigányokkal bajom, rendes dolgos embereket ismerek onnan, te is lehetsz akár az. Nem kell rajta besértődnöd, sok "fehér" alantasabb és undorítóbb.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te, haver! nem csinálnál nekünk egy vírusmentes hétvégét? búcsúztassuk má normálisan a telet:)
szekszképekkel, széptájakkal, jó poénokkal, ne evvel a vírussal:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Akkor, jó, tagáról már az első megszólalásakor megállapítottam, hogy az.Másokról meg mást, remélem nem sértődnek meg.
@ornagy50:

Helló, őrnagyom! :)
@taga20:
Boli azt írta, hogy fajtát lehet emlegetni, cigány vagy? Ezt kérdeztem tőled legelőször is, mégis megsértődtél. Mert addig így szólítalak, amíg nem a nevemen fogsz szólítani.
@taga20:
" szerintem csináljunk holnap egy ebolamentes napot. senki se válaszoljon ennek az egysejtűnek, hagy pukkadjon meg:))) "

Ki se bírnád :)))
@Gábris szomszéd: "miközben nyugodtan lehecc kibic is a szemétdombon. :)"

miként szüléd is jómunkásember a mátyás téren...
@taga20:
Ugyan, ide se gyünné te majom, ha nem szervezi be Fabius ezt a "kis hamist" NEKED!
Függő vagy... ;)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

taga időnként meggondolatlanul ígérget.))))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: te kis gonosz!
egyébként a cigiről is egyik napról a másikra szoktam le. szerda este rájöttem, hogy szar dolog dohányozni, ezért ketté vágtam a fél doboz cigimet és kidobtam a szemétbe. csütörtökön má nem szívtam:))
@Sir Bates dö Hól:
Bazzz... a mai személyeskedést kéretik mellőzni! Tegnap nem tomboltátok ki magatok?
Ma csak beleolvastam a tegnapi termésbe, de az a kb. 1 perc bőven elég volt.
A családot nem feltérképezni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ebola előtt is volt világ!
ugyan közvetlen előtte még a dinók rohangáltak itt a földön:)))
@taga20: Te kis "jizz"!Múlt szombaton még
imádtad!:DDD
@ornagy50: hát, lehet hogy a bólé beszélt belőlem.
egyébként, szerettem én má itt még batyut is:)
nagy az én szívem -ez az én keresztem -mindenki belefér:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: alternatívát vázoltam fel, miként ő is... (sem kurva, sem anyád nem szerepelt a kommentben... sőt, még a purdé sem!... )
@jöttem:
"A kicsi huszár végig nyalja Európát!"
Úgy néz ki, hogy ezt kézcsók figurát nagy előszeretettel gyakorolja, sikertelenül.
Igaz, hogy most csak egy levegő puszira sikeredett a mutatvány, amelyet Orbán bizonyára nagyon előkelő gesztusnak vél, a nagyon alulról jöttek gavallér fóbiájában.
Külpolitikai szempontból egyszerűen elképesztő - ahogy fentebb már írtam - hogy közvetítő missziót végez úgy, hogy visszavonhatatlan károkat okoz Európának, és saját országának is úgy, hogy erre senki nem kérte fel, kijelölte önkényesen saját magát.
Mindezt csupán azért, hogy Orbán legyen a beszédtéma és a nemzetközi sajtó címlapos főszereplője.
Alkalmasság tekintetében túlméretezett politikai ambíciói mellett nem ártana a diplomáciai protokollt sem tanulmányoznia, mert rendre leégeti magát.
@GeoCracker:
Sajnos ez a stájsz, ez az ecceri büdösbunkó az ország szégyene. Az viszont meglepett, hogy a Jarek is így lealázta, be is szólt neki. Hiába no, "A Pofonok Völgye"...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ez olyanm mint a berepülő nato támaszpontok finnországban és a baltikumban pontosan az orosz határ mentén geopolitikailag a transzponderek célra állítva, meg a zisis iraq-ban ahol addig ilyen nem volt amíg amerika be nem tette a blackwater-t tövig...a szírek sem ismerték a hogy an ugorjunk félre a dőlő falak elől addig amíg a békeszerető nyugat nem akart nekik is vadonatúj elnököt választani mint ukrajnának a kedves szép nemzeti poroshenkát aki már sikoltozik az örümtől és újra kéri a zejúúút, hogy ugyan járna már közbe a saját országában a saját népe ellenében hogy ne útálják már annyira de a választás jó volt mert? "csak" a fehérbudiházban választanak elnököt és a viktória nyúland meg megálgya

a kaczynsky az egy nagyon szép barom állat de a zorbánt nem a lengyelek nevelték arra, hogy mint uccsó surmó állandóan holmi női kezeket alázzon meg a vasárnapi hajnali szagosmise utáni kézcsókom naccsád megyünk e baszni páleszes virgoncságával nevelés ugye az ami levédiabasznádon sincs példa erre az, hogy tele van neveletlen kétévesekkel a blog is a viceházmester meg it-zik ahelyett hogy...
de a viceházmester önálló asztcsinyál amit akr

brühüyyy

kellems kis vitanap a bolygók bolyongásáról és még bolyganak pedig már röhöghetnének is

közben?:

meghalt a cselszövő? dehogy tele van velük a blog éneklés nélkül mert süketek is
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Nem érhetek rá mindig. _"

Kedves Óvóbácsi, emlékeztetlek arra, hogy a stallum nem csak jogokkal jár, hanem kötelezettségekkel is:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Engem is meglepett, hogy az is elhajtotta, mint varádics a bélférget, aki egy éve még az összes lengyelt ideküldte volna békemenetelni.
Viszo9nt a lengyeleknél egységfront van ezekl szerint abban, hogy az oroszokat utálják (mondjuk van rá okuk), és az ukráénokat nem annyira.
Reggeli futamok

Vajon hányan gondolkoztak el az illiberális demokrácia értelmezési változatain?
Az illiberális demokrácia elutasítottsága vajon nem az orbáni nepotizmus és hatalomtechnológia gyökereiben keresendő?
Melyek a liberális demokrácia buktatói?
Hogyan foglalhatók össze a (jelző nélküli) demokrácia jellemzői?

A elosztási viszonyok (GNP újraelosztás) kialakításába miért kell vagy nem kell érvényesülni a demokráciának?
@Imola Helyesi:
Bocsi, hogy beleugatok ívelt szemöldökű csevelyetekbe, de tévedsz. A "balsajtó" mint olyan nem nagypon létezik a blogvilágba. Ahogy jobb-sajtó sem. Most vegyük ebből ki azokat a "blogokat" ami mögött az öregördög tudja milyen pénzek, csoportok állnak, és formálisan valóban blogként látszanak.
De kézcsók ügyben is tévedsz. Pontosabban fordítva ülsz a pisilőhelyen. A zsebredugott kivagyiság, az otromba kézcsók, a lenéző gesztussal odnyomott csokorba nem mások kapaszkodnak, ezt a vezér szolgáltatja. Ez az ő hozzáadott értéke.
A média legfeljebb diagnosztizálja: már megint egy baromság, egy diktatórikus falubikája-megnyilvánulás. Mert Orbánból ugyanúgy kibukik a faluvégi suttyó, ahogy tompikából a rózsedomra kapszkodott urige..ci, vagy lázárból a vidéki döbrögi.
Nem a média szégyene az tünetleírás, hanem az országé, hogy ilyenek hátsókerti rodeopályának tekinthetik az országot.
@GeoCracker:

Azért az mesésen szép volt, ahogy Ewa Kopacz miniszterelnök betartatta Orbánnal az illemet kézcsók ügyben:)
A Főnök kissé meg is lepődött.
@jaegtoer:

Mindegy hová megy és kit fogad mostanság az átható ganéj szagot nem tudja leplezni mesterkélt udvariaskodásaival!!
@Gábris szomszéd:
Hát ez az Mszp bocsánatot kért Budaházytól egy gyöngyszem. Merthogy Budaházy jó hírét sérti, miszerint 2006-ban szoros telefonkapcsolatban állt volna a fidesszel!"
Szerintem a fidesszel való kapcsolat minden időben alkalmas a jó hírnév sérelmére. :-)))
@jaegtoer: az tetszett, testbeszéd rulz
mit akar ez itt nyalakodni? adja vissza! nálunk kezet szokás fogni, így b+!
@Mariann19: "Ha hatalomgyakorló vagyok, el kell érnem, hogy az emberek azt akarják, amit én akarok." Ebben az a legfájdalmasabb, hogy nyíltan, és büszkén beismeri, az ő(k) akarata kell, hogy teljesüljön, sőt még büszke is rá! Akiknek ez tetszik, nem nyúlnak magukhoz ( vagy pont igen :-), ám nem kötőtűvel, az biztos.
Abból a befelé kunkorodó lelkű kezdeményből( gfg)árad az agresszivitás, na persze testi adottságai miatt csak a virtuális világban, soha sem testközelből :-)
@GeoCracker:
Ha a sajtó -no nem írom, hogy bal, meg hogy pénzelt vagy nem-, nemcsak a testbeszédről írna, hanem a beszédek lényegéről is...akkor talán elfogadható lenne az eszmefuttatásod.
De , mellesleg: csütörtökön gazdák tiltakoztak Varsóban az őket hátrányosan érintő orosz embargó miatt, Kopacz me. méltatta a lengyel-magyar barátságot, valamint több ügyben megállapodtak, és Orbán Arany Ernő gazdasági díjat vett át, stb
Miért is kell nekem az un. jobbsajtót olvasnom, hogy mindezekről is tudomást szerezzek?
Egyébként büdös nagy bunkó, paraszt politikusok is voltak a történelemben, akik előrevitték azt, köpködtek, káromkodtak, de győztek, és úri biberachok is.Utóbbiak többen, de semmi hasznuk nem volt.
@miva?: "aha, Hunnia elfoglalja tirolt, oszt hazaengedi az életben maradt taljánokat. Nyilván ebben az esetben az osztrákok bűnösök, és mi hősök vagyunk." Remek példa. A gonosz ukránok hadifogolynak sorozták be magyar testvéreinket.Ha G nem vigyáz és mindig kihagy egy lépést, előbb-utóbb orra esik.
@GeoCracker:
Egy-két testbeszédes példa, ami kimaradt:
Bajnai: sűrű pislogás / minek is a jele?/
Gyurcsány: erősen félrefordított fej, táncikálás /
Medgyessy:dadogás, zavart köhécselés
EU elnök: zsebredugott kéz Orbánnal készült ominózus fotón
Cohn Bandit: nyakerek kidudorodása üvöltözés, mutogatás
STB
@Mariann19:

Orbán egy parvenü nemzetközi szinten /is/. Az elmúlt napok történéseiből világosan kiolvasható, milyen szerepet szánt neki Putyin.
@jöttem:

Itt egy kép, nagyon tanulságos mimikával, amit otthon nyilván többször láthatnak.

www.borsonline.hu/20150219_allitolag_verte_a_feleseget_putyin
@Orica Középföldi:

Miért nem lepődök meg?
Putyin könyörtelen. Hodorkovszkij, Litvinyenko, Anna Politkovszkaja ..... stb.
Ja, Obama laza rágózását kihagytam.
@Imola Helyesi:
"Kopacz me. méltatta a lengyel-magyar barátságot, valamint több ügyben megállapodtak, és Orbán Arany Ernő gazdasági díjat vett át,"
1. adj már meg légyszíves egy linket (lengyel is lehet, hunhir és .ru végű nem játszik), ahol kopacz méltatja a barátságot meg hogy milyen ügyekben állapodtak meg? ezenfelül erről az Arany Ernő-díjról, ha mesélnél valamit, megköszönnénk, mert a gugli egyedül a varanus-os kommentedet hozta le találatnak.
@jöttem: és szerinted a soros és egyéb héjják nekünk milyen szerepet szánnak?
@jöttem:
"Az elmúlt napok történéseiből világosan kiolvasható, milyen szerepet szánt neki /Orbánnak/ Putyin."
Másképp fogalmaznám meg a szerepeket.
Putyin Orbánt eszközként kezeli annak megjelenítésére, hogy van Európában olyan állam, és annak államfője, aki mellette áll.
Orbán a közvetői misszióját saját magának kreálta, központi figuraként igazgatván Európa ügyeit.
Demonstrálni kívánja politikusi zsenialitását a világ felé, mint kiemelkedő politikai vénával rendelkező személyiség, hiszen rajta kívül más európai politikus nem alkalmas elrendezni a soros feladatokat.
Nevetséges.
A lengyelek viszont tudomására hozták, hogy szerepvállalása kártékony Európa számára.
Igen, parvenű! A felkapaszkodottak szokásos attitűdjeivel lép fel a porondon, próbálja az előkelő körök szokásait utánozni, azonban gőgjében nem tart igényt arra, hogy ezeket a szokásokat megtanulja még látványos fellépései előtt.
@Secnir:

A lengyel miniszterelnöknő egyértelműen fogalmazott:

"A lengyel kormányfő rámutatott, hogy a rendszerváltás során a két országnak joga volt önállóan dönteni sorsáról, és nyomatékosította: ugyanolyan jog illeti most meg Ukrajnát. Elmondta, hogy a két nemzet „külső segítségnek köszönhetően” nyerte el a függetlenségét a rendszerváltás idején, ezért Lengyelországnak és Magyarországnak „becsületbeli kötelessége van” a most függetlenségükért harcoló nemzetekkel szemben.

A lengyel kormányfő rámutatott, hogy a rendszerváltás során a két országnak joga volt önnállóan dönteni sorsáról, és nyomatékosította: ugyanolyan jog illeti most meg Ukrajnát. Elmondta, hogy a két nemzet „külső segítségnek köszönhetően” nyerte el a függetlenségét a rendszerváltás idején, ezért Lengyelországnak és Magyarországnak „becsületbeli kötelessége van” a most függetlenségükért harcoló nemzetekkel szemben.

Kopacz Lengyelország szempontjából alapvetőnek minősítette „Oroszország Ukrajna elleni agressziójának” elítélését, és hangsúlyozta: ugyanolyan fontos a visegrádi együttműködés is. Kijelentette: „Magyarország és Lengyelország mindig veszített, amikor a nemzetközi politikában a jogot az erőszak váltotta fel”.
www.bumm.sk/kulfold/2015/02/19/varso-tortenelemorat-tartott-orbannak-a-lengyel-kormanyfo

Mintha azt mondta volna: Hülyegyerek! Térj már észhez! Mi az Isten haragját csinálsz?
@Imola Helyesi:
normális az, hogy erről az arany ernyő díjról semmit, de semmit nem lehet találni a neten? beleértve a lengyel oldalakat is? egyedül orbán kapott egyet, és viszlát.
azt hozzá kell tenni, hogy az arany ernyő-re (złoty parasol) ad találatot a lengyeleknél, azok a végkielégítéssel elküldött állami felsővezetők kapják 'jutalmul', akik sokáig nem dolgozhatnak a versenyszférában - ezt a kifejezést használják arra is, amikor valaki olyan összeget kap lelépéskor, amiből hátralévő élete biztosítva van ebből az összegből.
lengyel humor? :D
@pianolight:
"Abból a befelé kunkorodó lelkű kezdeményből/GFG6 árad az agresszivitás."
Felmerül a kérdés, hogy Orbán, aki a döntés jogának kizárólagosságát saját magának tartja fenn, miért veszi magát körbe olyan tanácsadókkal, akik alapból az arroganciát sugallják a számára.
Szolgalelkűségük miatt azonosulnak Orbán személyiségjegyeinek ezzel az elemével.
A nép számára drámai, hogy az országirányítás szellemisége annak jegyében működik, hogy mindent és mindenkit alágyűrjön Orbánnak.
@Gábris szomszéd:

Érdekesmód a rendszerváltás környékén senkinek sem volt büdös Soros pénze, amivel a civil társadalom kiépítését támogatta.
A Nyitott Társadalomért Alapítvány több évtizeden keresztül dollármilliókat csorgatott a volt szocialista államok alapítványaiba.
Az OSF központja egy időben Budapesten volt, amit az akkori Fidesz nagy megbecsüléssel vett körül.
Többek között OV is ebből a pénzből élt és tanult.
Nem az ő céljai változtak, hanem az egykori demokraták váltottak köpenyt.
Az elhidegülés Csurka antiszemita kijelentései idején kezdődött. Többek között ő is felemelte a hangját, mert Orbánék nem határolódtak el a kirekesztő megnyilvánulásoktól.
Egyszerre bűn lett a liberalizmus, újra nyugatnak titulálták Európát, Amerikából ellenséget kreáltak egy jogos kritika miatt.

Ne gyere itt a propszöveggel! Unom.

Jut eszembe! Pár hónapja egy perzsa vendéglőbe invitáltál minket. Akinek a tulajdonosa egy szír-magyar " üzletember ", az orientalista.hu megalapítója, Kubatov belső köreibe tartozó oroszbarát.
Hogy is van ez? )))
@jöttem:

Többek között ő is felemelte a hangját - itt Sorosra gondoltam.
@jöttem:

Hűha:))))

Már írni akartam, hogy ne hagyd magad provokálni, de ez egy rendes huszárvágás volt.
@Orica Középföldi:

Kössz!

Egyre olcsóbb dumákkal akarják itt egyesek megetetni a népet. Ezt felháborítónak tartom.
@taga20:
"ezért ketté vágtam a fél doboz cigimet és kidobtam a szemétbe. csütörtökön má nem szívtam:)) "

Ezt értsem úgy, hogy ebolát is kettévágod? Ezt gondold meg, mert mi van, ha mindkét fele önálló életet kezd élni :)
Egyébként gonosz vagyok, igen, ez alaphelyzet.
@taga20:
"nagy az én szívem -ez az én keresztem -mindenki belefér:)))"

Egy darabig. Aztán meg már nem. :)
@Secnir:
Töredelmesen bevallom, hogy a magyar díjakkal sem vagyok tisztában, nemhogy a lengyelekével, de gondolom, hogy értékes lehet, ha kormányfőknek adományozzák.
Mariann
"A lengyelek viszont tudomására hozták, hogy szerepvállalása kártékony Európa számára."
Semmi ilyet nem hoztak a tudomására.
Európa politikájában inkább Lengyelország bizonyul különutasnak oroszgyűlöletével. De nekik is el kell fogadniuk a minszki megállapodást.
Szó sem volt Orbán és a lengyel államfő találkozójáról, Orbánt előadásra hívták meg, de a miniszterelnöknővel is találkozott.
Ez éppen olyan hírlapi kacsa volt, mint az, hogy Putyin az 56-os emlékművet koszorúzta meg.
Ezek a hírlapi félrevezetések az indulatok felkeltésére, és hamis következtetések levonására szolgálnak.
:
Marianna
Írod:

"Putyin Orbánt eszközként kezeli annak megjelenítésére, hogy van Európában olyan állam, és annak államfője, aki mellette áll."
És Merkel miért is jött? Szintén ezért, a céljai eléréséért.

Tehát igaz, amit le szoktam írni, az orosz-német tengely mindig kihasználná Magyarországot. Tehát Orbán jól egyensúlyoz a kettő között.
Muszáj neki az érdekünkben.
Ja, hogy közben elcsattan egy-két kézcsók, van húsleves, koszorúzás, hol itt, hol ott? Nem lényeges.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Tényleg, téged is kettévágott? Majd összeragaszt téged, ne bánkódj, tudod, jó szakember, mindig dolgozik , meg minden, este meg diszkózik nektek, a fiúknak meg szexi képeket prollongál majd.
@Secnir:
Egy szlovák portálon találtam egymondatos infót a díjról. Az egyik regionális lengyel kereskedelmi kamara régebben ítélte oda OV-nak, aki most vette át.
@jöttem: "Egyre olcsóbb dumákkal akarják itt egyesek megetetni a népet. Ezt felháborítónak tartom."

Ez így nem teljesen fedi a valóságot. Ennyit fognak fel a világból... kicsi a hardver, commodore64-en nem tudod a legújabb windowst futtatni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na akkor tessék csak megnézni a posztban szereplő videót, mert nekem az láccik az első képkockán, hogy a zédesapgya VEZÉRKARI ÖSSZEKÖTŐTISZT VOLT

mikor hol, kit kivel, vagy mit mivel kötött össze a drááága papa!???
@nincs_itt:
Lovacska? Neeee... Olyan izé, libsibolsi vagy...
@Imola Helyesi: te Imolkácska, megint sikerült egy jó pártkáder hasonlóan kvalifikált gyermekit maga mellé vennie a zellentengerstöpszlinek!

ez már amolyan jobbos szokás, hogy csak úgy hemzsegnek a ex komenisták és/vagy felmenőik a párt körül/ban/ben, suk-sük...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most mijé?? az is egy szakma... ne legyé mán illiberális, mert iszom egy sört!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Egyébként nagyon jó volt ez a meglátásod, mert én meg úgy szoktam le a cigiről, hogy az egészet kidobtam, mert ha csak kettévágom, az egyik felét még el lehet szívni, van kísértés.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mi közöm van nekem ehhez, menj Kubatovhoz.
@taga20: dehonnem! szísz most is!
dohányozni IS jó dolog!
@Imola Helyesi:

Mi van, nem bírod elviselni, hogy nem szólok hozzád? Ezután sem fogok, csak ha kibírhatatlan hülyeségeket dumálsz.
Egyébként meg a "prolongál" szóban sehol nincs két "l" betű.
Ekkora hazafiként írhatnál helyesen is akár.
Meg a szó jelentésének is utánanézhetnél, mert idegen szavakat csak helyesen alkalmazzunk, ha már nem találunk helyette magyar megfelelőt. Ekkora magyarsággal, ugye...
Ez egy vélemény Lakner Zoltántól...az Arany Esernyővel Kitüntetett Miniszterelnök, Aki Azért Nyalogatja Folyton a Szája Szélét, Mert Odáig Ér a Trutyi

"Orbán egy hosszú bukásban gyalogol. Bár pár hete elkerülik a miniszterelnököt a nagyobb lökéshullámok, társadalmi, gazdasági és nemzetközi értelemben aligha fenntartható a rendszer, amit létrehozott. Kérdés, ő bírja-e tovább vagy a válságokba gabalyodott ország.

A miniszterelnök jelenlegi kétségkívül szívós küzdelme arról szól, hogy uniós, orosz meg lényegében bármiféle befektetői forrásokkal táplálja tovább azt a méregdrága korrupciós mechanizmust, ami közben felzabálja az ország belső erőforrásait. Közben mindegyre meghosszabbítja "a bármi történhet" mottóval jellemezhető kivételes politikai-alkotmányos állapotot, amelyben Orbán egyetlen kontrollja a tükörből néz rá vissza"

www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/02/20/orban-bukasa-mar-elindult/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Mivelhogy jeles hozzászólásodban említettél, ezért bátorkodtam. Csupán a pletyka tisztázása végett.
Azért ne idegeskedj, várj a ragasztásra.
Köszönet a javításért, majd viszonzom neked legközelebb.
Üdv.
@nincs_itt:
Én tehetek róla? Ilyen a felhozatal. Tetszettek volna már a rendszerváltozáskor egyetemi politikus képzést indítani, és megszabni törvényben milyen végzettség szükséges e pálya betöltéséhez, és milyen végzettségű szakértőkkel vehetik körül magukat és mennyiért.
@Spániel:
Lakner is elég hosszú utat tett már meg a politológusi vagy milyen pályáján. Jó lenne, ha nem a vágyait fogalmazná meg.
@jöttem: A Shiraz tulaja amúgy iráni és nem szír származású. Ja és ő alapította a Miss Hastánc Hungary versenyt is. Nem akarsz esetleg benevezni rá a Danny DeVito hasonmásnál? :)

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/20090609/o_a_hastancosok_kiralynoje_-_fotok/
"A határon be kell gyűjteni a használt ruhadarabjaikat, nehogy egy helyi magához vegye őket, hiszen ki tudja, milyen kórokozókat hordoznak magukkal."

Firtl Mátyás (KDNP) a migrációs vitanapon az Országgyűlésben
@Imola Helyesi: asszem összecseréled Kiszelly Zoltánnal. Hamár köpönyeg..
@Imola Helyesi: na látod, éppen ezért inaktív a szavazók közel fele! a maradéknak - mint te is vagy - pont megfelel a hozzá hasonlóan ostoba, tanulatlan bunkó, elvégre tök olyanok mint te!
@nincs_itt:
Télleg, te meg pont olyan vagy mint taga. Ki vagy nyomva, nem szeretnék ezzel a nickkel is összeakadni.
@Spániel:
Csak nem? Még ilyet! Még egy kamuregének vége van.
@Imola Helyesi: má megint??? most mi lesz velem!
ne dícsérj! megszokom és követelem az adagomat, ammeg rohatt fárasztó ám!

érdemben valamit?

van egy olyan közhelyszerű izé, miszerint:
a gyenge képességű vezetők - kukk mindegy politikai, üzleti vagy egyéb - kizárólag maguknál gyengébb képességűekkel veszik körbe magukat.

nem ismerős a fidesz táján ez?
.
Lázár szerint a civileknek is el kell számolni vagyonukkal
Érdekes kijelentés ez attól a minisztertől, aki pár hónapja éppen saját és családja eltitkolt vagyonáról magyarázkodott.

propeller.hu/itthon/3065244-lazar-civil-szervezetek-vezetoinek-szemelyes-vagyonukkal
.
@Imola Helyesi: na várgyá Lali, Lali várgyá!! ezt az intézményt is megkereste a zertéell, oszt korábban aszonták, hogy nem volt ilyen nevű diákjuk.

de lehet, hogy fa-sz-obrász szakos volt?
A pofátlanság és cinizmus netovábbja, hogy tudnám pofánvágni egy disznóganézó lapáttal:

Lázár János: Számoljanak el a civilek a személyes vagyonukkal
444.hu/2015/02/20/lazar-janos-szamoljanak-el-a-civilek-a-szemelyes-vagyonukkal/
@Spániel:
Lakner is összetéveszti a látszatot a lényeggel, mint az ellenzék, a sajtó és a blogok többsége / hogy ne írjak, balt vagy jobbot.
@nincs_itt: eddig is sejtettem,hogy milyen jellegű "tanácsokat" tud adni egyes rászoruló kormánytagoknak.
@Imola Helyesi:

Semmi ilyet nem hoztak a tudomására????????? !!!!!

"A lengyel miniszterelnök előadást tartott Orbánnak a magyar történelemről. Úgy hangzott, mint egy szándékos sértés" - teszi hozzá Paul Vronszkij a "Gazeta Wyborcza"."

Ezt egész érthető, még google fordítóval is.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17458928,_Kopacz_przeczolgala_Orbana__Uczyla_go_wegierskiej.html
@jöttem:

Jelzem, a szlovák és a cseh lapok külön kiemelik Kopatz nyílt elköteleződését Ukrajna mellett.
Eddig visszafogottságáról volt híres. A lengyelek "bujkál a saját otthonában" jelzővel illették mindeddig.
@Imola Helyesi:

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a Habony izé pont bele illik a Fideszförmedvénybe.

Jaj, de mit is beszélek, őt az Isten angyala vigyázza, és aki rosszal illeti annak fekete papírral béleli ki a száját!!
@huzzadneki shakespeare: és hogy még tekervényesebb és ellenőrizhetetlenebb legyen a zügy:

"Az iskola honlapján megtalálható azoknak a tanulóknak a névsora, akik 1944 és 2013 között végeztek a Kisképzőben. Itt azonban nem találtuk Habony nevét, az iskola titkárságán a VS.hu-nek ezt azzal indokolták: a honlapon csak a nappali tagozatosok neve szerepel, Habony viszont esti tagozaton végzett. Ez azért figyelemre méltó, mert az általánosból rögtön középiskolába kerülő korosztályra nem volt jellemző, hogy esti tagozaton végzi tanulmányait."
vs.hu/kozelet/osszes/habony-estin-szerezte-az-erettsegit-0220?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
@jöttem:
Most mit tegyek, eggyel több rosszindulatú külföldi cikk.
Kopacz nem tartott előadást a magyar történelemről, hanem a magyar-lengyel múltbeli összefogásról beszélt.
Ez nem zárja ki azt, hogy MO a békét támogatja, és nem a transzatlantistákat. Vagyis a békét.
@Marcellusca: vagy nem lett meg

A Magyar Nemzet ugyanakkor nincs birtokában a hivatkozott dokumentumnak. Így sem a lap hitelességét, sem azt nem tudta ellenőrizni, hogy nem névazonosságról van-e szó.
@Spániel:
Jó, a következő az lesz, meg is bukott az estin.
@Imola Helyesi:
Mariann:
"A lengyelek viszont tudomására hozták Orbánnak, hogy szerepvállalása kártékony Európa számára."
Imola:
"Semmi ilyet nem hoztak a tudomására."
A diplomáciai nyelvezetben kell, hogy eligazodjunk ahhoz, hogy az abban foglalt üzeneteket értelmezni tudjuk. Én megpróbáltam.
A lengyel kormányfő felhívta a nyíltan oroszbarát Orbán figyelmét, hogy az Ukrajna elleni agressziót el kell itélni az Eu és a visegrádi tagországoknak. Igaz, nem fogalmazta meg kiemelten, hogy Orbán az agresszor támogatója, de kijelentése burkoltan erre hívta fel a figyelmet.
Továbbá becsületbeli kötelességként jelölte meg a függetlenségéért küzdő Ukrajna támogatását. Ki ellen is? Oroszországgal szemben.
Ebben minden benne van, csak ki kell olvasni a beszédből a figyelem felhívást.
Orbán válaszából ki is tűnt, hogy hova húz, hiszen kifejtette, hogy Európának dolgoznia kell azon, hogy Oroszországgal közösen egy eurázsiai térséget hozzon létre.
Orbán ezzel a fóbiájával elhiteti különben, hogy ez Európának gazdasági érdeke, azonban a mélység mást mutat.
Az eurázsia térség létrehozása Putyin vágyálma, mert arra törekszik, hogy egy eurázsiai orosz fennhatóságú birodalom jöjjön létre.
A lengyel államfő e törekvések ismeretében is figyelmeztette Orbánt, hogy hol a helye.
Ami Orbán lesújtó viselkedés kultúrájának megnyilvánulását illeti, most erről nem kívánok írni. Mindössze annyit, hogy sorozatosan leégeti az országot, és ezért sajnos nekünk is jut a szégyenből, amelyet bunkó viselkedése okoz.
@Imola Helyesi:
Nappalin. (Ha igaz) ezért ment estire. :)
Ha igaz egyáltalán!!!!!
@Spániel: Pont azé röhögős. :)

Hogy állítólag, nagyhirtelen meglett. A Magyar Nemzetnek, míg az RTL-nek hiába keresték.

(nem kicsit) kilóg a lóláb.
Habony 1968 jan.1-jén született, és 1983-87 volt az iskola tanulója. Tehát 14 éves volt, amikor beiratkozott az iskolába.Vikip.
@Mariann19:
Te ezt olvasod ki ebből, én meg nem értek veled egyet, leírtam többször, nem ismétlem.
Orbán nagyszerű államférfi, és semmilyen lengyel hatásra /érzelmi zsarolás lengyel-magyar barátsággal, stb/
nem fogja hazánkat háborúba sodorni. Egyébként ez az EU és Merkel, Hollande álláspontja is, amelyet a lengyelek is megerősítettek.
@Imola Helyesi: Érdekes.
Én '70-es születésű vagyok és '84-től jártam szki-ba.
Valahol hiányzik 1 év Habonynál (abban az időben nem volt divat az oviban +1 évet eltölteni, csak az ősszel születetteknek).

Szóval, lehet, hogy már '82-ben oda járt nappalin, csak megbukott és átiratkozott estire, és ezért szól az "igazolás" '83-'87-re. Ez magyarázat lehet.
@Marcellusca:
Tanévben számolj! Melyik hónapban születtél, lehet, hogy már akkor túlkoros voltál, késtél egy évet.
@Marcellusca:
De lehet, hogy dolgoznia kellett. Na, melyik a hónapod?
@Mariann19:

"__Alkalmasság tekintetében túlméretezett politikai ambíciói mellett nem ártana a diplomáciai protokollt sem tanulmányoznia, mert rendre leégeti magát.__"

Orbán Viktor a diplomáciai prosztokolltroll.
@Imola Helyesi: Március.
És nem voltam túlkoros. "Szalajtani" (így hívták anno a +1 évet ovizókat) pedig a szept. 1 és dec. 31 közöttieket kötelezték.
Akkoriban 14 éveseket nem engedtek dolgozni, max nyári munkára, de pénz nem kezelhettek. Kötelező suli volt.

Úgyhogy nem kell a duma!!!!
@Marcellusca: 4
Egyébként meg nem mindegy, hol volt ovis, meg stb? Más méretre nem kíváncsi az RTL? Tényleg érdekelne engem, hogy ez a hirtelen őszült bájgúnár bemondónak vajon mi a végzettsége. Modell vagy mi. Meg vajon milyen gazdagok?
@Marcellusca: még nincs meg, de már dolgoznak rajta a legjobb szakemberek.
Pár nap és a diploma is meg lesz, áprilisra pedig az oxfordi doktori.
@jöttem: Na látod emiatt is nagyon gáz a gyuri.
@Imola Helyesi:
"Egyébként ez az Eu és Merkel, Hollande álláspontja is."
Az Eu-t hagyd ki a felsorolásból.
Davosban Merkel állt elő az Eurázsiai Únió és az Eu közötti szabadkereskedelmi térség érdekében, de ötlete sápatagra sikeredett.
Merkel az ukrajnai válság rendezésének fejében kínálta volna fel ezt a lehetőséget, melyben Hollande valóban támogatta.
Azonban a többi tagállam felismeri annak veszélyét, hogy ennek fejében az oroszok elvárnák, hogy a Nyugat a Kreml-t támogassa.
Ez egyelőre ötletszint, és nem lesz belőle semmi.
Putyin nem hagyja, hogy gyengének lássák, az eu-nak pedig nem érdeke egy újonnan alakuló orosz birodalomnak a támogatása.
@Marcellusca:
Kihagyhatott az általánosban is évet, beteg is lehetett, stb. Nem védem, csak undorító, ahogy a gagyitévé vájkál a más múltjában. Egy csomó ember levelezőn is végezhetett akkor is, meg most is. De tudok olyan szdsz-esről, aki 12 évig volt egyetemista, mert jól érezte magát.
@Imola Helyesi:

"_Egyébként büdös nagy bunkó, paraszt politikusok is voltak a történelemben, akik előrevitték azt, köpködtek, káromkodtak, de győztek, és úri biberachok is.Utóbbiak többen, de semmi hasznuk nem volt. _"

Ebben a vonatkozásban Orbán is valóban vitt de vett is. Annyit vett el a közösből, hogy nem is vitte, hanem szakavatottan elhordta, olyan segédekkel, mint Mészáros Lőrinc és Simicska Lajos és Lázár János és a többiek.
Új erők: Tiborc István, Orbán Ráhel. A többi gyerek még nem érte el a rablókort, de a rablókórban már benne vannak. Egyelőre csak haszonélvezők.
@Mariann19:
Nekünk meg nem érdekünk az USA feltétlen kiszolgálása. Nekik is az ukrán piac kell / meg a mienk is/, már be is ült Biden fiacskája az ukrán gáz főparancsnokságba.
hogyhogyhogy...akkor mi van a már előre elosztott zsetonnal?

"Mégsem kötöttünk olyan jó üzletet az oroszokkal?
Figyelő Online
Az oroszoktól egy vasat sem kapunk a paksi beruházásra, egyszerűen csak később kell fizetnünk nekik."

figyelo.hu/cikkek/415844-megsem-kotottunk-olyan-jo-uzletet-az-oroszokkal
@jaegtoer:
"Prosztokolltroll."
Tudom, hogy nem illik ennyire lelkesedni a szójátékaidért, de imádom ezeket.
Te ragyogó elme! Hogyan tudod ezeket így összerakni?
Remélem, bekerülnek a Wikibe.
Erről jut eszembe, hogy a Wiki 500.- Ft-os adományokért esedezik a fennmaradása érdekében. ,
Szégyen, hogy így kell összeguberálnia a létéhez szükséges pénzt, mert államilag nincs rá keret.
Pedig a Wiki tényleg közérdekű célokat szolgál.
@jaegtoer:
Csepp a tengerben ahhoz, amit eddig a szocik, szdsz-esek, mdf-esek elhordtak.
De fel kell őket jelenteni,ha így van, egyszerű. Bizonyítékkal alátámasztva.
@Imola Helyesi:
"Nekünk meg nem érdekünk az USA kiszolgálása.
Nekik is az ukrán piac kell."
Hogy jön ide most az USA? Kifejtenéd? Érdekelne a tájékozottságod.
Az ukrán piac?
Erről egyből a fizetőképesség jut az eszembe.
@Mariann19:
Rakétákkal, fegyverekkel, stb. Úgy jön ide az USA. Olvassál más sajtót is, van, aki leírta az ukrán puccs történetét. Egyébként meg Biden fiacskája arra fog felügyelni, hogy a majdani palagáz hogyan jusson el onnan Európába.
De kérdezd inkább Gábrist, ő jobban tud neked ajánlani ehhez forrást.
@Gábris szomszéd:
Légyszi, linkelj be egy-két hasznos dolgot Mariann-nak, most szabad, ha ő kéri.
@Mariann19:

"_Davosban Merkel állt elő az Eurázsiai Únió és az Eu közötti szabadkereskedelmi térség érdekében, de ötlete sápatagra sikeredett. _"

Kissé leegyszerűsíted Merkel javaslatát. Az sokkal nagyobb horderejű, és túlmutat Putyinon és a Kreml-en. (a történelem ismétli önmagát: R. Schuchmann-K. Adenauer) Csak most nagyobb a lépték. Oroszország nélkül nincs béke. Lehet erősködni, de béke és fejlődés és biztonság csak Oroszországgal lehet. Perzse ha jól jönne egy III. az más.
Mindazonáltal bizakodok abban, hogy Kína, India és Japán érti és értékeli és nyitottak az együttműködésre. És akkor Oroszországnak sem lesz más választása. Amíg Putyin kéreti magát, addig is egyedül küszködik vagy 4 iszlám országgal a határain, és az egyéb tennivalókkal.
@Imola Helyesi:" Nem védem, csak undorító, ahogy a gagyitévé vájkál a más múltjában."

Látom, még a látszatát is kerülöd, hogy megvédd.
De nincs is mit.
Egy semmirekellő kis seggdugasz,akinek semmiféle erkölcsi, politikai, társadalomtudományi, bármilyen szellemi stb .stb . alapja nincs arra, hogy tanácsot adjon akár egy sarki fűszeresnek, mégis ebből él, mégpedig kimagasló életszínvonalon.
Gyalázat az egész kormányra nézve, akik már kezdik belátni a malőrt, egyre kevesebben ismerik az Árpádot.
Lesz még belőle pária, aki a dunaparti szállodasoron árulja öreg amcsi homiknak a testét.
Havas könyvet írt sok olyan ismert politikusról, akik példás családapák, férjek amúgy, emígy pedig nem vetik meg a fiúkákat sem.
Habony pedig egy egyszerű selyemfiú, akivel semmilyen bajom nem lenne, ha nem országrontó tanácsokkal hülyítene félidióta diktátorokat és tollasodni vágyó politikai szélhámosokat, hanem faragná a faszobrokat.
Szerintem.
@Spániel:
Van igazság abban, amit leírsz. De: miért nincsenek olyan tiszta törvények, amelyek az ilyeneket megelőzik? Az ellenzék miért csak ilyenkor világosodik meg? Vagy: Miért nem ítéltek el egyetlen korrupt politikust sem a bíróságok? Miért?
Azért, mert váltógazdálkodás folyik 1989-től. Mihelyt nyer egy politikus védve lehet, és nyeregben érezheti magát. És ez az un. rendszerváltó pártok érdeme, főleg az szdsz-é, a fő törvény- és ideológia megalapozóké.
De: véleményem szerint a bűnért előbb-utóbb fizetni kell, és ha valamelyik politikus tényleg lopott a közösből, az ki fog derülni.De akkor 1990-ig vissza kell menni, a kétes vagyonok keletkezéséig.
@Imola Helyesi:
Megjegyzem: azt hiszem, az eu-ban sincs másképp, bárki lehet politikus ott is. Meg Amerikában is, ott meg az számít, mennyi pénzzel támogatják.
@jaegtoer:
"Kissé leegyszerűsíted Merkel javaslatát. Az sokkal nagyobb horderejű, és túlmutat Putyinon és a Kreml-en."
Persze, lehet, hogy nem jól értelmezem.
Te távlatokban látod az eredményességét, én a jelen helyzetben nem érzem, hogy itt lenne az ideje.
Ahhoz, hogy az eurázsiai térség létrejöjjön, ahhoz fogadókészség kell az oroszok részéről.
Márpedig Oroszország ebben a kérdésben saját dominanciáját képzeli el úgy, hogy a Nyugat őket támogassa. Ez elég egyoldalú összeborulás lenne.
Ezen kívül Merkel Davosban a minszki tárgyalások eredménytelensége után állt elő ezzel a javaslattal annak reményében, hogy az oroszok elállnak az Ukrajna elleni agressziótól. Jelzem, a hírek szerint az ott lévő orosz politikusok részéről nem mutatkozott túlzott érdeklődés az ötlet iránt.
Még nem tiszta előttem, hogy az esetleges szabadkereskedelmi megállapodás melyik félnek előnyösebb.
Ki, mit kíván és tud kölcsönösen a piacokra eljuttatni, különösen annak fényében, hogy az oroszok az energiahordozókban képesek villantani, a Nyugat árú struktúrája sokkal bővebb, ráadásul az oroszok a nyugati termékekre és szolgáltatásra rá vannak szorulva.
@Imola Helyesi:

"_Csepp a tengerben ahhoz, amit eddig a szocik, szdsz-esek, mdf-esek elhordtak.
De fel kell őket jelenteni,ha így van, egyszerű. Bizonyítékkal alátámasztva._"

Mészáros Lőrinc hirtelen megtáltosodását elég nehéz másnak nézni, mint ami.
Ha véleményed szerint a szocik tolvajlása jogosítja a Fideszt is ugyanarra. Az más. Az egy másik nézetrendszer, amivel nincs vitám, mert a rendszerszintű tolvajlások nem elfogadhatók, hacsaknem a fidesz haszonélvezők számára.
Tekintve, hogy álláspontunk ellentéte kibékíthetetlennek (antagonisztikusnak) tűnik, ezért a továbbiakban nem terhellek sem véleményemmel sem esetleges kérdéseimmel.

Az a cinikus és öklendeztető hányásod, amely arra biztat, hogy akkor fel kell jelenteni őket, arra enged következtetni, hogy csak egy riherongy elveken kérődző önkéntes szaralak alakítására vagy képes, vagy erre van megbízásod. Nem baj. Kell az elrettentő példa.
@Imola Helyesi:
"Olvassál más sajtót is, aki leírta az ukrán puccs történetét."
Kiskegyed nem nagyképű egy kicsit?
Azért, mert a véleményem nem egyezik a tiéddel, azt nem a sajtó hírek indokolják, hanem a gondolkodásunk, a megközelítéseink különbségéből
eredeztethető.
@Mariann19:

Egy seggfej vagyok. Schuman az a 'Schuchmann'

Szóval R. Schuman "1942-ben elszökött a Gestapo fogságából, és csatlakozott a francia ellenálláshoz. Bár az élete még mindig veszélyben volt, a francia-német barátságról és az európai megbékélésről beszélt."

Képzeld el, mekkora ovációt válthatott ki a környezetében, akkor:)

A Merkel doktrína pedig majd beérik:)
@jaegtoer:
Jó, úgy látom, lezártad a témát, a végkifejletet megsaccolni sem lehet.
Üdítő beszélgetés volt.
@jaegtoer:

"Az a cinikus és öklendeztető hányásod, amely arra biztat, hogy akkor fel kell jelenteni őket, arra enged következtetni, hogy csak egy riherongy elveken kérődző önkéntes szaralak alakítására vagy képes, vagy erre van megbízásod. Nem baj. Kell az elrettentő példa."
A nem másolt véleményed a nyerő, így az idézeted saját magadra terhelő bizonyíték.
Ha esetleg nem terhelnél kétsíkú véleményeddel ezentúl, ugyancsak boldoggá tennél, mivel semmi hozadéka, jövőbe mutató haszna nincs, csak utólagos károgás körmönfont módon kifejtve saját lényed olimposzi magasságokba emelésére.
@Mariann19:

"_Szégyen, hogy így kell összeguberálnia a létéhez szükséges pénzt, mert államilag nincs rá keret._"

Még csak az kellene, hogy az állam oda is betegye a patáját.
Azért eddig még mindig összejött. 500 ficcs nem nagy pénz, olyan felhasználóbarát. Nekem többet is megér:) (Persze a 300 ficcses vizitdíj az már égbekiáltó. Tudod, nem a 300 volt a sok és a tűrhetetlen, hanem az a másik havi 50000, amivel el sem tudtak számolni:)Ezért követtem azt a vezérelvet, előbb számoljanak el az 50 ezerrel, aztán kérhetik a 300-at addig coki.

A WIKI-n pedig akár naponta látni az eredményt.
@Imola Helyesi:
"Megjegyzem, azt hiszem, az eu-ban sincs másképp, bárki lehet politikus ott is."
Ráadásul a mi Habony Árpink még univerzális tehetséggel megáldott személyiség is.
Meglett az érettségi bizije, úgy örülök. Volt már?
Díszítő szobrász szakon végzett a Képző és Iparművészeti Szakközépiskolában,
1983-1987-ig.
Megvan, hogy ki fogja kifaragni a síremlékemet, ragaszkodom hozzá, ő a profi.
Már ha ráér erre bokros teendői mellett, hiszen közben egy egész ország érdekében kell tanácsokat kiötlenie.
Vegyes profilú pasas, az biztos.
@jaegtoer: ez így van. valahol úgy fogalmaztak, domesztikálni kell. nem jó opció, de szükségszerű.
@Mariann19:

"_Jó, úgy látom, lezártad a témát, a végkifejletet megsaccolni sem lehet._"

A téma nyitott:) tőlem függetlenül.
Hiszünk, bízunk, és dolgozunk.

Már 1920-ban felmerült az 'Unió' gondolata.

Schumann rég halott(+1963). Adenauer is (+1967). És eljött 1992. február 7. És az Európai Unió van, működik, és egyelőre többet köszönhetünk 'neki' mint a saját politikai-gazdasági elitünknek.
@jaegtoer:
"Még csak az kellene, hogy az állam oda is betegye a patáját."
Óh, ne aggódj, az már a kultúra területe, azt meg ez a kormány kerüli, mint a ragályt.
Olyan idegen környezet az neki, ott nem találja fel magát.
Annyira peches vagyok vizitdíj ügyben, mindezidáig rosszul jövök ki belőle.
A háziorvosomnál van egy befőttes üveg, abba illik az önkéntes vizitdíjat beletenni, 500.- Ft-tól felfelé. Kisebb címletekben csak csörgő-börgő apró lenne, és hogy venné az ki magát, ha felverné az adakozó a rendelő csendjét a fémpénzek fülsiketítő zajával.
Érdekes, hogy még soha nem kértek fel az adóbevallás elkészítésére, pedig értek hozzá.
@Gábris szomszéd:

Számodra gáz, Gábris. Neked gondolom minden vágyad egy beszabályzott világban élni.
Jó kis vasfüggöny mögött, ellenségképeket gyártva.
@parti_giano:

Domesztikálni...:D Ez nem volt szép tőled. Kávéivás közben ez így veszélyes... de már kiköhögtem magam.
@Mariann19:

És ha te is vinnél egy befőttes üveget, és diszkréten odatartanád?:D
@jaegtoer:
Még annyit megjegyeznék kellő alázattal , -hogy engem mélységesen felháborít, ha szavakat is pányvába kötnének-, de az is, ha valaki idegen szavak
ból alkotna további idegen szörnyszüleményt.
Az utóbbi még rosszabb.
@parti_giano:

Hiába vicceskedsz, lehet hogy az egyik szőrmókod közülük valamelyik, vagy még esetleg A, vagy S., de lehet, hogy Gandhi:) Vagy mindkettő ki tudja ki... Te meg Diocletianus:D
@jaegtoer: nem az én érdemem. remélem nem ment félre a korty. putyin moiatt meg ne fulladj.
@Mariann19:
Miért baj az, ha valaki gondol a jövőre, és ezáltal a hagyományos múltat is követi. Jelentkezz be nála időben, nehogy elszúrja azt is.
@Imola Helyesi:

A bájgúnár bemondó is állami pénzekből él, mint habony, te hülye picsa?
@jaegtoer: na tessék, mikor komolyan beszélek, akkor is viccnek veszik. elcsesztem. mind grotius, mind erasmus munkáiban benne van az egységes európa gondolatcsírája. komolyan. persze keresztény és uralkodói alapon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
HF de kicsi, te mindig megvárod, amíg én írok, és rajtaütésszerűen támadsz? Ha neked ez a h.p kifejezés örömet okoz, csak rajta. Csak legeléssz, még most is zöld a fű, de csak neked, kétszeres őrült fűkérődző..
Hogy tudott idegyűlni ennyi félkegyelmű?
@Imola Helyesi:

Kegyednek még edzeni kell. Vagy tréningezni. Volt itt egy valaki, nickje merüljön a kibertér feledésébe, aki, tanár, biológus és atomfizikus(?) létére nem átallotta azt írni és kardoskodni mellette, hogy a diagnoszkál rendben van.

Itt a domesztikál kifejezés még emelte is valamelyest az iróniába, mondhatni szarkazmusba rejtett humor 'élét'. És elfogadott a szótárak szerint is.
, @jaegtoer:
"És ha te is vinnél egy befőttes üveget, és diszkréten odatartanád?"
Haladéktalanul kapnék egy beutalót az idegosztályra, aztán kibekkelhetném a várólistát, mire orvosi szolidaritásból állandó lakhelyet jelölne ki a szakorvos a Vigyorgóba.
A háziorvosom is jól járna, mert továbbra is kapná utánam a normatív támogatást, és baj sem lenne velem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Látod, a "bájgúnár bemondó" végzettségének nem nézett utána a wikin. Pedig azt úgy forgatja, mint hívő ember a Bibliát.
Mily nagy lenne a meglepetése, ha utánanézne...
@parti_giano:

Értettem én. Csak nekem, a tieiddel szemben, virtuális görények rágnak a fejemben:)
@jaegtoer:
Nem a domesztikálra értettem, hanem valami posztkontrolltrollra, ami egy olyan agyrém szüleménye lehet, csak , mint te.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nem kéne annyit pletykálni másokról. Ja, ez megmaradt neked az átkosból.Csak ez.
@Imola Helyesi:
"Jelentkezz be nála időben, nehogy elszúrja azt is."
Már hétfőn megteszem, először az urnámat rendelem meg referencia munkának, hogy később is legyen miből megélnie, majd mutogatom fűnek-fának.
Egy kikötésem lesz a munkálatoknál, ragaszkodom ahhoz, hogy vésőit, egyéb szerszámait csakis Gucci táskában szállíthatja a helyszínre.
@jaegtoer: na tessék, megint akasztják a hóhért. viszzavonulok.
@Imola Helyesi:

Mármint hogy kéne azt érteni, hogy "mennyi félkegyelmű keveredett ide", mikor épp te keveredtél ide, és mára a kommentek felét te hányod ide?

Azok is olyanok, hogy elolvasok belőlük tízet, és olyan érzés lesz úrrá rajtam, mintha begombázva bámulnám az Őskáoszt.
Te jó ég, ez még tagánál is rosszabb, aki nincsitt, mert biztosan gazol valahol, amikor a kétszeres fűdoktoregér találkozik a brummogó micimackóval, akinek értelme csekély. Vajon melyik győzi le a másikat, vagy összefognak? Lehet, hogy a kétszeres egér győz a nagymedve ellen, akinek nem sok esze van? és majd drukkolnak nekik, akik nincsenek itt, mert gazolnak a ta/j/gában.
@Gábris szomszéd:

Linkek nélkül hajlandó vagyok veled diskurálni. Míg van saját véleményed.
@Mariann19:

Ahol 'kiteszik a dunsztost', azt az orvost ott kell hagyni. Attól jóra ne számíts.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ki akadályozott meg, hogy te is írj? Szabad a vélemény nyilvánítás. Csak tessék, tessék, HF kicsi.
De ezért csak?
@Imola Helyesi:

Megjegyzem az egér rágcsáló, nem kérődző.

Sértegetni csak pontosan, szépen.
Ahogy a Hummer megy a jégen.
Úgy érdemes.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te HF, de kicsi, az RTL-nek kártérítést kellene fizetnie a magyar kultúra rombolásáért, a közerkölcsök rontásáért, a hazudozás miatt. Akkor nem tudna ekkora fizetéseket adni a bájgúnárainak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Persze szokása szerint nem szakad le a témáról, hanem rápörög... könyörgöm, mi a fasz köze van a Szellő Pecsta fizujának Habony érettségiéhez?
@Imola Helyesi:

Biztos így van, én csak a Mezzo-t nézem.
@jaegtoer:
"Ahol "kiteszik a dunsztost", azt az orvost ott kell hagyni."
De olyan közel van...
Meg beteg sem szoktam lenni.
Bár most, hogy mondod, a szomszéd rendelőben nagyon snájdig a háziorvos.
Talán átigazolok.
@Imola Helyesi:

A gyöknyelvre kellene koncentrálni. Ez így szószátyárkodás.
tehát mintapélda: Kádár Apró Dögei (már ha tudod kik-mik voltak ezek, megengedő értelmezéssel: ők)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem is tudtam, hogy ilyen a hatásom
" begombázva az Őskáoszt" .
Te onnan írsz? És mint kétszeres doktoregér, begombásodtál? Az hogy lehet?
Lehet, hogy valami tajvani vagy, gombás egérhúspörköltet ettél kétszer is, miközben az őssárkányi káoszról néztél egy előadást? Ki tudja.
Ha igaz, ilyenkor ne kommentelj!
@jaegtoer:
Az nem gyök, dunsztod nincs.
KAD, ők is megúszták, ez van.
@Imola Helyesi:

Összefoglalnád? A második sor közepén letiltott az agykérgem.
@Imola Helyesi:

A 'kevés szóval sokat, kifejezően' kitételre gondoltam.
A sok szóval keveset, érthetetlenül, az nekem is megy.
Jó 'gyökölést' rajta:)
@Gábris szomszéd: "Nézz utánna jobban hol gyártják inkább az ellenségképeket."

Te is megnézhetnéd, nem vagyok-e nálatok...
@jöttem: teljesíthetetlen fsltételeket szabsz... ez nem fair:-)...
@Gábris szomszéd:

Az gondolom megvan, hogy ezekhez az izékhez képest a Blikk az egy újság.
Egy érdekesség nektek:

Mivel Boli nincs itt, de ha itt van, akkor is csak keveri:
A legkorábbról írásban is fennmaradt magyar szitkozódás az 1458-ból való Dubnici Krónikában található. A krónika maga, amely az Országos Széchényi Könyvtár tulajdona, egy 1370 körül íródott eredeti után készült.

1355-ben I. Lajos magyar király segélyhadat küldött Habsburg II. Albert osztrák herceg és Luxemburgi IV. Károly német-római császár támogatására Zürich és szövetségesei ellen. A krónika szerint: Zürich város körül rettenetesen megharcoltak a svábföldi németekkel. A magyarok azt kiáltva: Szent királyok, segítsetek! – az isten kegyelméből végül győztek. … Úgy hullottak le a szájas németek a magyarok előtt, mint ökrök a vágóhídon. A magyarok ugyanis azt a parancsot kapták, hogy egy németet se fogjanak el, hanem mindnyájukat részegítsék meg a halál poharából… A magyarok vészes kardot villogtatva fejük fölött, elcsapták kezüket és fejüket, mondván: Veszteg, kurvanő fia szaros német, ittátok vérünket, ma isszuk ti véreteket. A latin nyelvű műben magyarul szerepel az utolsó mondat. Betűhíven:

„Wezteg kwrwanewfya zaros nemeth, iwttatok werenkewht, ma yzzywk thy wertheketh”.
Ezért nem szabad a magyar szavakat karanténba tenni. Lám a veszteg milyen régi szó.Ma már csak a vesztegzár, vesztegel, veszít,és annak származékaiban stb él.A veszteget ma így mondanánk: veszítsetek.
Érdekes a megvesz szóval való összehasonlítás, egy a tő, vesz , veszteget. Lám milyen csodálatos a nyelvünk.
A sz.r és a k.rva is milyen ősrégi szó, csak ezért idéztem eme részletet nyelvünk ősiségét bizonyítandó.
Boliiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
eszt a vírus ebolát, eszt a rákos daganatot, kemozd már ki a hétvégére!
legyél má ilyen rendes gyerek:)))
@Imola Helyesi:
"Nem kéne annyit pletykálni másokról. Ja, ez megmaradt neked az átkosból.Csak ez. "

Kicsi kincsem, te fordítva ülsz a lovon. Te bújod a wikit, hogy kiről mit ír. Engem baromira hidegen hagy minden celeb magánélete. Az más kérdés, hogy az általad bájgúnárnak titulált újságírót/bemondót ismerem, tehát tudom róla mindazt, amit te csak szeretnél.
És hogy nekem mi maradt az átkosból, az meg az én magánügyem, amihez a föld hátán semmi közöd nincsen.
Maradjunk ennyiben.
@taga20: szióka!

Tök jó volt, végre dolgoztam két hét influenza után :D Élveztem :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: na ennek örülök. de áruld már el, hogy lehet két hétig betegnek lenni.
én lábon hordom ki az ilyen betegségeket:))

egyébként, jó dolgozni. néha nehezen kelsz, de jó:)
@taga20: magam sem tudom, de már romokban volt az immunrendszerem az orvos szerint. :( Azt mondta, h csoda, h eddig bírtam. Persze van más is, ez most csak úgy jött. Sok az ügyfél, aztán behoznak minden szart.

Én szeretek dolgozni, unatkozni viszont nem, korai kelő vagyok, tehát az nem zavar.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egy rendes csóka kéne neked, aki rendbe tartja a ...rendszered:)
nem lennél ilyen göthös, ja és bőröd is selymesebb lenne:)))
@taga20:

Lehet hogy újat mondok most neked, de "az" nem ír minden bajra.))
@Sir Bates dö Hól:

"teljesíthetetlen fsltételeket szabsz... ez nem fair:-)... "

dehogynem. mindenki saját szájával verje a csalánt. ))
@Imola Helyesi:

Köszönjük, Emese! Álmodj tovább!
@taga20: áááá, ebben az évben nem akarok kurvulni, elég volt szilveszterig(kor). Meg senki sem fog meg úgy, h kelljen :D
@jöttem: te még, drága cicamica, a prevencióról nem hallottál?:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: te kis igényes! egy jó kis beszélgetés, neked má béna mi?:))
@taga20:

de. csak az univerzális ötletekben nem hiszek.
@jöttem: szerintem, ez inkább provinciális. kicsi dugás, kicsi védelem, éljen a fityesz. ez a mai magyarország. ha más lenne, veszprémben esélye se lenne a fityeszes baromnak!
@taga20: nem, abban bármikor benne vagyok :)
De unom, h mindenki megdugni akar :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
csináld úgy, hogy csak a végén akarják, amit te is akarsz. állítólag a nők ebben nagyon jók:)))

és nem mindenki megdugni akar, hanem mindenki meg akar dugni:)

www.youtube.com/watch?v=PCBgD1PS8zM
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem is értem, hogy miért... itt mindig milyen jó olvasni:-)...
@Sir Bates dö Hól: látom sír, évikével és macival kiveséztétek a kádárdiktatúrát:)))
@taga20:
"évikével és macival kiveséztétek a kádárdiktatúrát:))) "

... ami neked csak ovis mese... :)))
@jaegtoer: Viktor nincs hozzászokva,hogy a helyén kezelik.

@Imola Helyesi: Nem a testbeszédről, hanem a vaskos bunkóságról van szó. S lehet, hogy voltak bunkók, akik előre vittek valamit. De Orbán még egy talicskát sem. Nem az a baj, hogy köhécsel vagy verset szaval, vagy pislog hanem az, hogy a gyerekszobája valahol a birkaakol mellett volt. A kecske mellett.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: hát nem vagyok még nyugdíjas, de 21 évet éltem az átkosban.
szeretlek, de most sír mellett vagyok. a favorit biciklis példája nagyon ült!
más, ha jól emlékszem 1986-ban akartunk egy szar barkaszt vennni, nem sikerült, pedig bejártuk a fél országot.
más, 1986 körül az uccánkból két srác disszidált, asztán visszajöttek, lesittelték őket.
más, nem sorolom.
nem szeretnék abban a világba visszamenni bármennyire szeretné gecivitya.

szeretlek, tisztellek, máskülönben:)
@Penivaldes: meny má a bánatba! te az orbánrencerben élsz, és dicsekedhecc az unokáidnak:))
@Penivaldes: mé, mi van? csak nem beteg vagy?
@Penivaldes: RIP húgi, akkor ma nem fárasztalak.
@Imola Helyesi:
ha valaki egy udvariatlan tuskó? gusztus dolga. A világ neveletlen erőszakos bunkója legyen a Tied.
@GeoCracker:
Miért udvariatlan? Még kezet is csókol. Az sem tetszik nektek.
Ez volt már? :)

Törvénysértő módon kampányolt a Fidesz egy volt aktivista beszámolója szerint. Elmondása szerint a "Kubatov-lista" néven elhíresült adatbázisban jogszabályellenesen nyilvántartják azokat is, akik nem a Fideszre szavaznak, sőt azt állítja az aktivistáknak plusz pénzt fizettek például azért, ha Vona Gábor plakátjait letépték.

alfahir.hu/mennyit_fizetnek_ha_letepkedjuk_vona_plakatjait
@Imola Helyesi: a kézcsók nem feltétlen udvarias, főleg ha egy politikusnővel szemben végzik.
meg egyébként sem úgy hogy megragadom, két kézzel, aztán összenyálazom
@taga20:

ezt jól besűrítetted.))
@Penivaldes: mesélhecc ennek az egysejtűnek, neki csak a nyál számít:))
A nevek és pártok változnak, de a felállás ugyanaz marad: az engedelmes balos szűzleány élvezettel tűri, ahogy a szadista liberális yuppie korbáccsal veri és kurvának nevezi. :)

alfahir.hu/kesz_zoltan_igazi_arca
@jöttem: :) nem vagyok egy ebolafazon, kinél, sok beszédnek sok az alja:)))
@Gábris szomszéd: Kész Zoltán, volt tanárom mindig így gondolkodott. Lehet, hogy van amiben nem értek vele egyet, és úgy gondolom, hogy ez nem az usa, de az ebben a naponta váltom a véleményem világban elismerésre méltó, hogy legalább őszintén hiszi ezt, és nem azért, mert Mári néni ezt akarja hallani.
@Gábris szomszéd: angyal minden nap megállapítom magamban, hogy egy szar alak vagy.
elolvastam eszt a szart, amit ide beraktál. ezekután két voksot nyomok kész zoltánra.
az alfahír egy pöcegödör, veled együtt.
@Penivaldes:
Honnan tudod, hogy összenyálazta, nem biztos.
Én semmi kivetnivalót nem látok benne. Neked adtak már kézcsókot? Egyébként mit szólsz a csupasz femen nőhöz, így küzdött a női jogokért.Miért kellett neki ezért így küzdenie?
@Imola Helyesi: nem illik ajkunkkal érinteni a másik kézfejét, ahogyan a hátunk sem érintheti a támlát, ezt II. Erzsébet mamája is tudta, aki egyébként rajongott az amerikai gengszter könyvekért, és a barátainak olyanokat írt, hogy "Ahogy .. játszotta magát, attól ó haver eldobtad volna magad"

nem kaptam, ugyanis érzik az erőviszonyokat.
az bohóckodás, de a férfiaknak tetszik, meg a leszbiknek
@taga20: Pedig csak a tényket írták le. :)

"A baloldal kudarcának biztos receptje a liberálisokkal folytatott perverz politikai fajtalankodás, amelyből eddig olyan szörnyszülöttek származtak, mint az 1994-98 és a 2002-10 közötti "szép emlékű" esztendők kormányzása. A nevek és pártok változnak, de a felállás ugyanaz marad: az engedelmes balos szűzleány élvezettel tűri, ahogy a szadista liberális yuppie korbáccsal veri és kurvának nevezi.
A hasonló tematikájú szado-mazo softpornó címében ötven árnyalatot ígér, holott valójában egy monoton ágyjelenetsort kapunk. A magyar baloldalnak is csak egy árnyalata van. És az nem a vörös, de még csak nem is a rózsaszín - hanem a kék."
@Gábris szomszéd: valamit lehagytál barom a végéről!
@Penivaldes:
Jó, biztos, hogy nem cuppogott, nem is érintette a kézfejet, csak úgy lazán .... - úgy láttam.
@Penivaldes:
Szerintem ez hülyeség, hogy nem érintheti a hátunk a támlát, akkor miért van a támla? Azért, hogy támasszon. Erzsébet elég szenilis lehetett, pláne,ha a gengszterkönyveket szerette.
@Imola Helyesi: igen, de két kézzel ragadta meg, ami a felsőbbség jele
@Penivaldes: húgi, egy beteg ember reakcióját elemezed? gecivitya egy ártány:))
@Imola Helyesi: jó arc volt, élt 101 évet, és ő diktált az időnek, Hitler utálta.
tudod vannak dolgok, amiket az alsóbb rétegek nem értenek.
arról van szó, hogy jobb körökből jövő személy nem elfekszik a széken, hanem elegánsan ül.
sőt régen támlás széket csak az idősek kaptak, a fiataloknak a dívány volt a lehetőség.
@Penivaldes:
Vajon a mézes csirkét hogyan ette Erzsébet?
@Penivaldes:
Ja, Erzsébetét is úgy ragadták meg? Vagy csak ő a szék támláját, miközben az aljanép a díványon üddögélt?
@Imola Helyesi: nem tudom, de Mária királyné az anyósa pl mindig felvette a diadémot a vacsihoz, még akkor is amikor a férjével volt kettesben az asztalnál. ő volt talán az utolsó régi korok alakja.
@Penivaldes:
Akkor a zenetanárom tudhatott valamit, mert ebédnél egy marha nagy lexikont rakott a hónunk alá, és úgy kellett ennünk. Felsőbbségi lehetett.
@Penivaldes:
Nahát, és nem lopta el az inas, mint a Csengetett Milordban?
@Penivaldes: jó! egy mocskos disznó, legyen.
@Penivaldes:
Ne is izgasd magad, azért járok ide, hogy tanuljak, már egy csomó szép szót el is sajátítottam.
@Gábris szomszéd: na azér' én is fizetnék! közszemérem sértés, annak a retardáltnak a képeit közterületen elhelyezni!
viktor meg a többi sem különb!
@Imola Helyesi:
taga mesternek igaza volt tegnap.
Húzz a csillóid végére surranót, aztán egy-két-egy-két... és, lééépéé sindulj!
Te, egysejtű...
@taga20:
"nem szeretnék abban a világba visszamenni bármennyire szeretné gecivitya."

Lehet, nem hiszed el, de én sem feltétlenül szeretnék visszamenni, sőt biztos, hogy nem.
Az viszont határtalanul irritál, amikor csak a negatívumait idézgetik annak a korszaknak. Nincs olyan korszak és olyan politikai rendszer, amelyiknek csak negatívumai vannak, és olyan sincs, amelyiknek csak pozitívumai. Soha nincsen csak fehér és csak fekete.
És senki ne akarja átírni az én múltamat.
Senki ne akarja megmondani, hogy amit én megéltem, megtapasztaltam, az nem is úgy volt.
Minden ilyen kísérletre csípek-rúgok-harapok, pedig alapvetően nagyon békés emberke vagyok.
Én is szeretlek :)
@Imola Helyesi: 1 lexikont mind a két hónod alá, vagy lexikonokat rakott a hónotok alá?
ha má' gyök, akkor legyen pontos! 4 tizedesig! meg a kutya!
@Imola Helyesi: mer' a tanyasi sudribunkó, ellesett egy-két úrihuncuccságot, az még nem műveltség és kellem!
@taga20: de az herélt!!!! desznyó! tökre mint a csúti Rámszesz!
@nincs_itt: Na ja de választási kampányban az ilyesmi törvénysértő. :)
@Knósszosz: ha nem rólam lenne szó, még aszt mondanám neked, hogy igazad van.:))
remélem jó heted volt!
egyébiránt, mit szósz a ferkához?
örölünk, vinszent, vagy még korai?:))
@Gábris szomszéd: de attól még retardált és vizuálisan környezetszennyező!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ako má ketten szeretnek, te és a feleségem:))
de visszatérve.
"És senki ne akarja átírni az én múltamat.
Senki ne akarja megmondani, hogy amit én megéltem, megtapasztaltam, az nem is úgy volt."
ez a véleményetek, visszatérő. se én, se sír, se mások nem eszt tesszük. amit megértetek abban a világban, nem szarozzuk.
de az a rendszer a szovjet hadsereggel a háta mögött egy szar rendszer volt. voltak eredmények, de hasonlítsd össze az endékát és az eneszkát, a trabantot a (most rendes leszek) fauvéval.
éltem abban az érában 21 évet. elég jó a memóriám.

én is szeretlek:)
@nincs_itt: mondtam má, hogy minden dohányos egy barom?:)
@taga20:
.
Hé! Én például dohányzom.
Akkor most?
@Gábris szomszéd: nincs közöm hozzá, ez valami tuning cég izéje, ahogy nézem M5-ös alapjaira
@dr. jenőke (jenőke): emlékszem. te is barom vagy, és eszt te is tudod:))
@taga20:
Nekem tetszenek a hírek, de azért ne köss rá még csomót! Talán még Seb is egyszer szimpi lesz, nem zárom ki. Schumit utáltam évekkel ezelőtt, aztán mégis megkedveltem, szóval...

Egy valaki van, akit a konstans hülyesége miatt feltétlenül bírok, az Kimi. Kevés - sőt, egyetlen - fazon sincs hozzá hasonló, ebben a sok-sok milliárdos cirkuszban.

Melózz csak, az kell!
Én is szeretek... Segget vakarni és egysejtűként elkúrni a napot kommenteléssel, azt nem, de vannak ilyenek is.
@taga20: nem mondtad! de én nem jáccom az eszem! jó dohányokat füstölök! még jobb italokat iszom, fenséges ételeket falok és köszönöm szépen KIBEBASZOTT DURVA JÓL VAGYOK!
az összes ápdétnorbi meg kapgya be! a FÉRFI 1 mázsánál kezdődik! az a kérdés még, hogy meddig bírja a bunyót és mennyi csülköt eszik meg közben!
@Penivaldes:

Ne izgasd magad Pennike! Ismerjük az alfahír igazi arcát.
Kész Zoltánnak ez a cikk szerzett pár szavazatot. ))
@dr. jenőke (jenőke): rendes ember! nem dohányzik? nem kávézik? nem iszik alkoholt? NEM LÉTEZIK!
@Knósszosz: és aszt te is tudod, hogy ki kimi haverja az f1-ben, és kivel tollasozik.
talán ez neked is iránytű::)
mingyá megyek aludni, me reggel kelek és meló. de vasárnap pihi:)
@taga20:

azt mondtad, nem fogsz hülyeségeket beszélni.
))))
@nincs_itt: kivétel erősíti a szabályt. de a többi egy barom:))
@taga20: jáj má' megen a RC ótósok!!
@jöttem: ha má te is így rám pirítasz, ako megyek aludni, de holnap este mindenkin bosszút állok:)))
jó éjt, népek!
.
Jóccccakát!

Aki találva érzi magát, menjen aludni!
Cserébe itt egy vers:

Charles Baudelaire: A lázadó

Egy Angyal csap le az egekből dühös ölyvként,
s a hitetlen haját tépi a vad karom,
és rázza s zeng a hang: "Most megtudod a törvényt!
(Mert őrző Angyalod vagyok én!) - Akarom!

Tudd meg: szeretni kell, a gúny fintora nélkül,
a púpost, a hülyét, a gonoszt, a szegényt,
hogy majd Jézus elé dús diadalmi ékül
jótetteid terítsd az út szőnyegeként.

Mert ez a Szeretet! Míg szíved ki nem égett,
fénylőbbé tenni gyúlj az Égi Dicsőséget,
ez az igazi Kéj, mely nem vásik sosem!"

Hej, ilyen angyal ez, szeretve is csak büntet:
óriás öklei döngetik bús fejünket,
s rá felzúg kárhozott dacunk: "Azért se! Nem!"

(Tóth Árpád fordítása)
@dr. jenőke (jenőke): - Ady Endre -

A Hortobágy poétája

Kúnfajta, nagyszemű legény volt,
Kínzottja sok-sok méla vágynak,
Csordát őrzött és nekivágott
A híres magyar Hortobágynak.

Alkonyatok és délibábok
Megfogták százszor is a lelkét,
De ha virág nőtt a szivében,
A csorda-népek lelegelték.

Ezerszer gondolt csodaszépet,
Gondolt halálra, borra, nőre,
Minden más táján a világnak
Szent dalnok lett volna belőle.

De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett.
@dr. jenőke (jenőke):

MAGYAR JAKOBINUS DALA

Ujjunk begyéből vér serken ki,
Mikor téged tapogatunk,
Te álmos, szegény Magyarország,
Vajon vagy-e és mink vagyunk?

Vajon lehet-e jobbra várni?
Szemünk és lelkünk fáj bele,
Vajon fölébred valahára
A szolga-népek Bábele?

Ezer zsibbadt vágyból mért nem lesz
Végül egy erős akarat?
Hiszen magyar, oláh, szláv bánat
Mindigre egy bánat marad.

Hiszen gyalázatunk, keservünk
Már ezer év óta rokon.
Mért nem találkozunk süvöltve
Az eszme-barrikádokon?

Dunának, Oltnak egy a hangja,
Morajos, halk, halotti hang.
Árpád hazájában jaj annak,
Aki nem úr és nem bitang.

Mikor fogunk már összefogni?
Mikor mondunk már egy nagyot,
Mi, elnyomottak, összetörtek,
Magyarok és nem-magyarok?

Meddig lesz még úr a betyárság
És pulya had mi, milliók?
Magyarország népe meddig lesz
Kalitkás seregély-fiók?

Bús koldusok Magyarországa,
Ma se hitünk, se kenyerünk.
Holnap már minden a mienk lesz,
Hogyha akarunk, ha merünk.
@taga20: jó, nem csak azt akarják, csak jómagam sem tudom, h mit akarok :-D Nehéz az élet, na ;-)
@taga20:
:)))
Olvastam nem is olyan régen, de nem emléxem.
Csak nem...?!
Na, mindegy... ezek a srácok minden tiszteletet megérdemelnek, aki fikázza őket az gondoljon már bele, mi is történt csak tavaly......
@dr. jenőke (jenőke):

"Aki találva érzi magát, menjen aludni!"

Ez jó:)))
Köszi, jó éjt!
@nincs_itt:
.
Csak egy sort kiragadva, minden összefüggésből:
"Mikor fogunk már összefogni?"
Ki tudja erre a választ?
Leegyszerűsítve: soha.
De ez nem igaz. A jelenlegi hatalomra törőkben semmilyen belátás nincs.
Az dominál, hogy Orbánnak sikerült, akkor nekünk is sikerülhet, de ez - persze - nem igaz.
De ettől még nem élünk hazug társadalomban - leszámítva a fideszt, viszont élünk a pártok önámításában és a csalódott választók rezisztenciájában.
A pártok már nem tudják a nézőkké derivált választókat becsapni, de a hatalmon lévő párt megteheti a választási csalással felérő propaganda-gépezet működtetését, és a gazdasági kényszer (közmunka, a megélhetésért) általi , hálából való szavazás lehetőségét.

Hallott manapság valaki valamit a szolidaritás fontosságáról?
@Orica Középföldi:
.
Te mindig aranyos vagy. Kösz, jó éjt!
@dr. jenőke (jenőke): csak ezt tudom mondani!

"Ezerszer gondolt csodaszépet,
Gondolt halálra, borra, nőre,
Minden más táján a világnak
Szent dalnok lett volna belőle.

De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett. "
@Gábris szomszéd: nem vagyok hímsovén állat, de ez nem nőknek való igazán, vagy nem igazi nőknek való? ott valami nincs rendben!
@nincs_itt:
.
No, megint egy sor, amin elgondolkodhatok.
''''Gondolt halálra, borra, nőre''''

A Déli pályaudvar környékén volt ma dolgom. Kocsival mentünk, amikor az egyik sávban leállt a forgalom. Se előre, se hátra, és hiába a két sáv, nem engedtek át, mert az is tele volt.
20-25 perc telt el, dühöngve a tehetetlenségtől.

Az előttünk lévő nyolcadik, tizedik kocsi vezetője meghalt vezetésközben, amikor pirosat kapott.
Gondolom akkor, hiszen a pirosra még megállt.
Ő mire gondolhatott?

Elnézést, ez jutott eszembe a vers egy soráról.
Nem volt jó napom.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: valakinek biztosan szépek!
ne finnyázzunk! magánvélemény volt, nekem sem tetszenek.
@dr. jenőke (jenőke): az emberek halála természetes! nincs mit tenni! dühöngeni meg különösen nem érdemes a dugóban meg pláne!
csavarok egy jó cigit, elfüstölöm és passz! a telefonom meg azért van, hogy tudassam, késni fogok mert dugó van! ennyi!
@taga20: hát, az inkább az inkább az elveszett paradicsom lett, mint diktatúra, de igen:-)...
@nincs_itt:
.
Nem erről van szó. Egy ember elindult, volt célja, valamit akart, és mindegy, hogy mit is akart.
Nem jött össze.
Valami nem lett befejezve.
Nem tudom, érzékeled-e, hogy befejezetlen maradt valami súlyát?
A tevékenység léte fontos.
Amikor valaki elégedetten naphosszat csak üldögél az ablak mellett, muskátlikat szemlélve, az egy másik kategória.
@Gábris szomszéd: te meg ellenfél... ti a szabad szellem ellenségei vagytok, az élet legfőbb -tán egyetlen valódi- értelmének ellenségei vagytok... a létezést ölitek meg....
@Penivaldes: "az alsóbb rétegek nem értenek"
az első emelet az elég alsó, vagy csak a földszint-szuterén érvényes?...
@nincs_itt: ez aztán az értékrend!
mondjuk, összhangban van, az általam itt olvasott hozzászólásaiddal.:)
Egy kis továbbképzés Dr. Daniel Ganser, svájci történésztől.

youtu.be/fd3h_pSQ2cM
Ángyán: ennek a rendszernek buknia kell!

Átvette a hatalmat egy rablóbandák, oligarchacsaládok alkotta, maffiarendszerűen működő hálózat. Ez belakta és fogságban tartja az államot, amit már aligha lehet összeomlás nélkül leválasztani róla. Rá kell döbbennünk, hogy azt az egész mocskos rendszert kell MSZP-stől, fideszestől elsöpörni, ami a Németh-kormány spontán privatizációs mozdulataival kezdődött folyamatban épült ki Magyarországon. Ez az egymást váltogató, „nappalos és éjszakás” politikai műszakok által kiszolgált rablófolyamat évtizedek óta tart, és úgy tűnik, hogy a vége felé közeledik. A mostani konfliktusokat is nagyrészt ennek tudom be. Fogy a közös holmi, amit még el lehet vinni, megcsappant a nemzeti vagyon, a földeket is elosztják, a kasszák környékén is egyre nagyobb a tülekedés. A maffiacsaládok egyre gyakrabban hajba kapnak a maradék koncon. Ami most itt zajlik, az szerintem a maradék koncért, az ország még meglévő vagyona elrablásának a lehetőségéért folytatott harc.

alfahir.hu/angyan_ennek_a_rendszernek_buknia_kell
@Gábris szomszéd:

Péntek éjjel ilyenekkel foglalkozol? Gondolom, elcseszted napközben az időd és van még a napi penzumból pár link.
Lesz gyíkemberes is?
@dr. jenőke (jenőke):

ha vége kell legyen, akkor így. gyorsan és hirtelen.
@gazoló:

Köszi. Ez a valódi napzárás. )))
A bölcsek tudták: Vélt vagy valós igazságot keresni/hirdetni csak napfényben ajánlatos.
@jöttem: napzárás 00:17:45-kor?
rövid napunk volt.:)))))
@punkfrog:

ne hasogass szőrt éjnek idején! nálam alvástól-alvásig tart a nap.))
@Gábris szomszéd:
Ontario Eliminates Cap and Extends Time Limit for Wage Recovery

February 20, 2015

Protections for Vulnerable Workers Now in Effect

There is no longer a ceiling on the amount Ontarians can claim for wages owed. Employees also now have up two years to recover those wages, under recent amendments to the Employment Standards Act, 2000 (ESA).

Passed last fall, The Stronger Workplaces for a Stronger Economy Act, 2014 eliminates the $10,000 cap on the recovery of wages that the Ministry of Labour can order an employer to pay and increases the period of recovery to two years. These changes apply with respect to any unpaid wages that come due on or after today's date.

The change brings Ontario in line with other Canadian jurisdictions that have removed caps and set longer time limits for employees to recover wages. The legislation supports Ontario's Poverty Reduction Strategy and is designed to increase protections for vulnerable workers.

Increasing protections for vulnerable workers is part of the government's economic plan for Ontario. The four-part plan is building Ontario up by investing in people's talents and skills, building new public infrastructure like roads and transit, creating a dynamic, supportive environment where business thrives and building a secure savings plan so everyone can afford to retire.

brühüyyy
@nincs_itt:
a taga ezek keveréke kis selyem szoknyácskában borotvált lábszárral és szakállal

brühüyyy

hát nem szép?
@Imola Helyesi: "Kedves, ne légy elkeseredett, nagyon pozitív a hatása mindkét államfő /Merkel, Putyin/ látogatásának."

Mondtam én egy szóval is, hogy Merkel vagy Putyin nem hozta azt a szintet, amit vártam tőlük?? :) Én Orbán Viccorr szerepléséről beszéltem, ami röviden így foglalható össze.
Angela felmosta a kis tárgyalópartnerével a padlót kétszer oda-vissza, megmutatta, hogy a szabad világban hol a helye az illiberálisoknak. Putyin meg bemutatta, hogy az ellenfeleit lehet, hogy szívből gyűlöli, de a szolgákat még annyiba se nézi, hogy ne köpjön a tákolmányukra ...
Ettől még Orbán évekig, akár évtizedekig ronthatja itt a levegőt, de tisztességes liberális már nem veszi őt komolyan.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Akkor nem láttad a sajtótájékoztatójukat, vagy ha láttad, nem jó a szemüveged.
Semmiféle padlófelmosás nem volt.Merkel pártja hárompólusú eszmeiségét deklarálta, Orbán is, csak azzal a kitétellel, hogy egy demokráciában sem uralkodhat egyetlen eszmeiség, mint pl. a liberalizmus. Szerintem sem.
Ta/j/ge-tosz!

"Boliiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
eszt a vírus ebolát, eszt a rákos daganatot, kemozd már ki a hétvégére!
legyél má ilyen rendes gyerek:)))"

Nem olvaslak , ki vagy nyomva, csak így utólag, megnéztem a tegnapi hányásodat.Patkány, nem te fogod megszabni, ki , mennyit írjon, mert te nem tudsz egy épkézláb mondatot megfogalmazni. És mint mondtam, ebola meg egysejtű a tisztes rokonságod.
Most újból pihenőre mész.
@Knósszosz:
Ezért kár volt ideböfögnöd, görögutánzat. Foglalkozz csak továbbra is a hasaddal, az legalább növeli az agytérfogatodat IS.
@Imola Helyesi:
Bözsi "csak" abban tévecc, de kibaszott nagyot, hogy a liberalizmus az nem eszme hanem életforma

az "illiberalizmus" meg ennek a teljes tagadása azaz filozófiailag egy selejtes módszer, mert a dialektika Aristótelés-i rendje szerint a tagadás tagaása a helyes vonal azaz ha letagacc valamit annak a helyére kell tenni valamit mert különben mexüntecc valamit és egy űr marad a helyén

és az "illiberalizmus" sehol sincs definiálva (másként mint az, hogy nem liberális azaz nem szabad, azaz diktatúró)

namost

ha a liberalizmus mellett akarsz valamit bevezetni azt meg kell határoznod (definiálnod) hogy mi is az és elfogadtatni a tudósokkal meg a tömeggel mint egy nóvum-ot és ha elfogaggyák akkor lehet kezdeni bevezetni

namost erről egy szó sem volt csak a gummicsizmáspocakbercvi elördította magát némi rézeleje hatására, hogy illiberalizmus

és a birkák meg bégettek vele de nem tuggya senki mi a lófasz is az

brühüyyy

úgyhogy liberálisan hagyjuk meg a lehetőséget arra hogy nem liberális dilik is legyenek azaz valaki elordíttya magát kuss és az összes disznó bemegy a zólba

ugye Bözsi?
hvg.hu/itthon/20150220_A_Magyar_Nemzet_allitolag_megtalalta_Habo?s=hk
Habony (állítólag) estin végzett a szakközépen.
Hát? Hacsak úgy nem.
@Rodeo36:
Ródlikám, azért ne bözsizzél le, de ha azért tetted, miszerint én olyan paraszt vagyok, mint Orbán, akkor felvilágosítanálak, hogy a műveltség fokmérője itt a blogokon az írás. Ezzel teszed le a névjegyedet.No, már most, sajnos te már nem tudsz magyarul, így gondolataid zűrzavarosnak tűnnek.De akkor megismétlem , a liberálist mint a demokrácia jelzőjét emelte ki Orbán , és ezért mondta, hogy akkor ő az illiberalizmust támogatja.Most egy demokrácia, az demokrácia , mint ahogy a kenyér, az kenyér, de a kenyér lehet vajas, vagy zsíros, de lehet zsíroscukros, lekvárosmézes, stb. Tehát ilyetén módon a demokrácia is lehet liberális, de lehet liberáliskonzervativkeresztény,/ld: Merkel/ vagy szocialista,/ld: átkos/ kommunista vagy ezek ötvözete, és még számtalan. Tehát azt mondta Orbán, hogy olyan, hogy csak liberális egy demokrácia, nincs: mint jelző: érted?
@Gábris szomszéd:
"Ehhez persze egy olyan, tisztességes, valóban néppárti, keresztényszociális és nemzeti elkötelezettségű erőre van szükség, amely képes egy új, értékvezérelt, szolidáris, az emberek, a közjó szolgálatában álló államot megszervezni, működtetni."

Ami persze lehet igaz, csakhogy az nem a vonakonda!
@Knósszosz:
sztolvasd!
kanadaihirlap.com/2015/02/21/gyozelmi-jelentesek/#respond

"Eljött a nagy nap. Jött Putyin. Késett egy órát. Marha fontos nem lehetett neki…
Itt volt Ő. Nagy nap volt. Örök,- és megbonthatatlan baráti, és elvtársi légkörű találkozónkon sok mindenről szó esett. Például, nagyon nagy győzelem volt, hogy nem kellett kifizetnünk azt a gázt, amit el sem használtunk. Ne mondd, hogy ez formalitás – mondjuk az, de győzelem! Micsoda diadal! Ne mondd azt sem, hogy ezt két főosztályvezető telefonon lezsugázza. Kétségbe vonod csodálatos sikerünket! Jó, mondjuk arról nem esett szó, hogy Magyarország gáztőzsdei szereplőként lehessen jelen a piacon – ha már ennyi tároló kapacitása van. (Hála Hornnak.) A gáztőzsde, az marha jó dolog. Az oroszok ott engedik, ahol az alternatív energia felhasználás miatt, lecsökken a gázszükséglet – mondjuk Európa nagyobbik részén, Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban, a többiről ne is beszéljünk… Mi ugyebár, az olajárához kötve vesszük az olajat. A gáztőzsdén az árakat a szükséglet határozza meg. "

brühüyyy
@Imola Helyesi:
kihagytad a szilvalekváros kenyeret

egyébként add ki ezt az akadémiai almanach-ban mint kis szösszenet Bözsi-től

brühüyyy
@Imola Helyesi:

"_@GeoCracker:
Miért udvariatlan? Még kezet is csókol. Az sem tetszik nektek. _"

Az a helyzet Imola, hogy éppen olyan tahó bunkó tetszel lenni, mint a Főnök. A kézcsók adásnak és fogadásának megvan az etikettje, ha ez nagyon úri-szagúnak találod, akkor az illemtana.
S ha mindez nem volna elég, akkor még mindig ott a diplomácia protokollja.

Ha nem tudnád, kicsi bunkó, akkor tudd, hogy a protokollosok egyeztetik na legapróbb részletekig, hogy akár zárt ajtók mögött, akár a nyilvánosság előtt a találkozó hogyan menjen végbe.
Miután Orbánnak ilyen -Görög Ibolya óta- nincs, vagy éppenséggel egy orbáni tapló vette át G.I. helyét, nincs min csodálkozni, ahogy egyidejűleg előadja a hülyét, a bunkót, és a tahót, lekörözve minden 'parasztot'.

Imádd, neked való, a te fajtád, a te kasztod, a te szinted.
@jaegtoer:
Nahát itt mindenki mennyire tisztában van a kézcsók mibenlétével. Bezzeg a társalgási stílus az már csak a blog csókosoknak illendő , én nem tartozom hozzájuk.
Pedig mennyivel lényegesebb a kommunikáció, mint a meta....
@Imola Helyesi: nem szoktam lebunkózni senkit. Azt ki kell érdemelni :-)
Orbán kiérdemelte :-)
Egyébkénttekints rá az esetről készült képekre.
Ez a ráfogós, nyalópuszi elmegy talán a hitvesnek a vasárnapi ebéden, divat volt talán Orbán nagypapája idejáén, amikor "kiskezitcsókolom járt ki a naccságos urtól a kiscselédnek (ha anyu nem volt otthon).
De egy azonos, vagy magasabb rangban álló politikusnak nem.
Éva-néni még hülyét is csinált belóle. Ha már metakommunikáció. Világosan látszik rajta, hogy odatartotta a kezét, és közbe másfele néz.
Amolyan: " ha befejezted ezt az impotens erőlködést, szólj" stílusban.
@GeoCracker:
Nézd, olyanok ne kritizáljanak, akik trágárságban, káromkodásban élenjárnak: Lásd : blogcsókosok kommentjei.
@GeoCracker: Nekem az tetszett, hogy Eva kivárt a puszi után, és csakazértis kézfogásra nyújtotta a kezét Orbánnak! Ahogy kormányfők közt szokás ...
Orbán vette a lapot, de nem örült neki, úgy láttam.
@Imola Helyesi: "Merkel pártja hárompólusú eszmeiségét deklarálta,"

Én Merkel egész látogatását végignéztem együltő helyemben, és fontolgatom, hogy az Andrássyn mondott beszédét kinyomtatom magamnak. Lehet, hogy be is kereteztetem. :) Fölsorolta azokat a magyarokat, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ma képviseleti demokráciák, jóléti államok léteznek a nyugati féltekén.
Egy oylan se volt köztük, akit a minielnökünk mostanában sztárol. Csupa olyan, akit száműzött a "rakodópart legalsó köveiről" is ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Moi igemn. Orbánt elvezették a falig, és ott lefejelte.
@kekex: "Ami persze lehet igaz, csakhogy az nem a vonakonda!"

Jó az interjú, de valóban nagy kár, hogy Ángyán a Jobbiktól kapott Pongrátz Gergely-díjjal dicsekszik az elején.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: erről lemaradtam. jobbik és pongrátzgergelydíj? egyeztették eszt putyinnal?
tényleg meghülyült a világ!
:))) csak kínomban.
@Imola Helyesi:

"_Nahát itt mindenki mennyire tisztában van a kézcsók mibenlétével. Bezzeg a társalgási stílus az már csak a blog csókosoknak illendő , én nem tartozom hozzájuk.
Pedig mennyivel lényegesebb a kommunikáció, mint a meta.... _"

Ne keverd magadat a kézcsók közelébe, az egy rajtad kívül álló történet.

Az pedig, hogy milyen jelzős szerkezeteket kapsz személyre szabottan a mondanivalódra, az megint egy másik, rajtad kívül álló universum.

Egyiket sem érted, vagy csak az a feladat, hogy úgy tégy.
süti beállítások módosítása