Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/28/volanbusz-balaton-eszaki-part-jaratritkitas/ Hát igen... az idősebbeknek... (2024.04.29. 12:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.16. 08:57 Fabius

Az ellenzék lett Orbán külpolitikai asszisztense?

Szombaton összeült a brigád. Mármint azok, akiknek van frakciója - a többieket nyilván a szél fútta be a Nagy Büdösbe, nem a zemberek szavazata - és nagyon felelősségteljesen meg korrektül viselkedtek. Mármint szijjártói mérce szerint, de legalább Főnök nertárs örömére egyhangúan támogatták Viktor atyuskát az Oroszországgal fenntartott pragmatikus együttműködés bővítésében. Akkora volt az egyetértés, hogy nem lepődtem volna meg azon sem, ha segédállamtitkári címekben nyilvánul meg Orbán hálája.

Csak a pontos részletekről nem derült ki semmi.

Megegyeztek, hogy Vona Gábor nem nyilvánosan veszi át a fizetési csekkjét Putyintól? Hogy Szél Bernadett a STOP-PAKS pólóját épp hétfő este fogja kimosni, és kedden nem veszi fel vizesen? Hogy Tóbiás nem bujtogatja a szoci aktivistákat a lehegesztett csatornafedelek felfeszítésére? Szijjártó szerint geopolitikai helyzet van, szerintem meg fontos dolgokban kurvára nem érdekli őket az ellenzék véleménye. Paksról volt bármiféle egyeztetés?

Ha akkor nem rendeztek traccspartit, akkor az úgynevezett ellenzék most miért látta szükségét egy nyilvánvaló píárfogáshoz asszisztálásnak?

Viktorék eddig is elmasszírozták a medvepéniszt egyedül, megmutatták mennyi de mennyi közös vonás van a Főni és Legfrissebb Legjobb Barátja között. A zárt körben végzett tevékenységről lerántottak a leplet a lengyelek, úgyhogy...Hacsak nem akart Vlagya ezúttal gruppent, ugye.

balfaszok2.jpg

Mi változott? Mármint azon kívül, hogy Putyin biztos jó néven vette, a parlamenti eminensek az érkezése hírére úgy vigyorogtak a körasztalnál, mint a Mókus őrs tagok negyedikben a mazsolás kuglófra várva. Mihez bólogattak ennyire lelkesen? A paksi bővítéssel járó további eladósításhoz? Az gázfüggőségünk megerősítéséhez? A világban rólunk kialakult Putyin - csatlós kép további erősödéséhez?

Vagy abban bíznak mind, ha jó gyerekek lesznek nekik adja majd Putyin a receptet?

209 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr877179261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goebbels vigyorog a pokolban ezeket az orálmuzsikokat látva a hatalomban.
A Vona Gáboros rész nem tetszett de a Szél Bernadettes jó volt.

És te kitől kapod a fizetésedet kedves posztoló?
Brüsszelből,esetleg Tel Avivból?:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Brüsszelből, Tel Avivból, Simicskától, a Gyurcsány listáról, a norvégoktól, a Soros listáról és Obamától személyesen.

Remélem nem hagytam ki senkit.
@Fabius: Igen még esetleg New Yorkot akartam írni.:))
A listád teljes és kimerítő,köszönöm.:))
De Putyin azért más nagyságrend (remélem) mint Orbánék. Kis ország - kis rabolhatni való:
pestisracok.hu/ketszaz-milliard-dollarra-rug-putyin-vagyona/
"az úgynevezett ellenzék most miért látta szükségét egy nyilvánvaló píárfogáshoz asszisztálásnak?" :)

'Ellenségem,barátja a barátom,avagy akinek magyar az ellensége,annak szüksége van barátra(ja bocs nem:) akit 'lecidázhat:)

kepkezelo.com/images/cdmrq9ck72rlm3z934q.jpg
@kekex:
mármint a málnaszőrt? de, nagyon :D
@Fabius:
Hodorkovszkij már nem is küld csekket? :(
Ja, amióta a maci mancsa ráesett a brifkójára...
Tessenek mosolyogni, örülni a mának, élvezni a napot, carpe diem... Lesz még ennél lejjebb:) miazhogynagyonis!:)
Fabius!

Légyszí, három mondatban. Mi az írásod lényege?
(mert nekem nem jött át...)
@jaegtoer:
Gyanús, hogy igen. Sokba fog kerülni az az orosz kapcsolat. Mire ez a sok korrupt geci megtömi 3 generációra előre a zsebét, nehéz lesz kifizetnünk.
@hanta boy:

"___Fabius!
Légyszí, három mondatban. Mi az írásod lényege?
(mert nekem nem jött át...)___"

Ha a tolvajok közül való vagy, ne tettesd a hülyét.
Ha a meglopottak közül, akkor meg megérdemled.
Ha pedig bértrollnok vagy, akkor meg le vagy szarva.

Ez így világos?:)
.
Az MSZP
- szerint a kormányfő téved, hazudik akkor, amikor azt mondja, hogy Magyarországnak szüksége van az orosz gázra;
- nem tudja, "mennyit kap zsebbe Orbán Viktor, Magyarország korrupt miniszterelnöke", aki "apránként kiárusítja az országot", és ezzel Magyarország függetlenségét is eladja;
- arra szólítja fel a kormányt, hogy ne kössön Vlagyimir Putyinnal a paksi után egy újabb, Magyarország számára káros paktumot.

...és mindez - most - feledésbe merült, mert Orbán azt a látszatot keltette, hogy az MSZP mintha párt lenne? Olyan párt amelyiknek VOLT véleménye...
@jaegtoer:
.
Akkor én már nem is írok semmit.
Világos, mint a kőbányai minta.
@dr. jenőke (jenőke):

Pedig egy kifejtős eligazításnak talán hasznát venné a bonyolultabb hétköznapokban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Optimista vagyok, hátha sikerül megegyezni, hogy virtuális gumipitypanggal törleszthessük az adósságot.
A többség nem akarja, hogy az oroszok orosz pénzéből bővítsék a paksi atomerőművet

Nem népszavazáson, mert az nem lesz, hanem a Medián közvéleménykutatásán.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F02%2F16%2Fa-tobbseg-nem-akarja-hogy-az-oroszok-orosz-penzebol-bovitsek-a-paksi-atomeromuvet%2F
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09:46
TASZ: közpénzből megy a szcientológusok iskolai nyomulása

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közleménye szerint a szcientológusok a drogterápia és a drogprevenció ürügyével próbálnak befolyást szerezni az iskolákban, és nem egyszer állami támogatással teszik ezt.

hvg.hu/itthon/20150216_TASZ_kozpenzbol_megy_a_szcientologusok_is

----

11:20
Borókai lányának cégei félmilliárdos megbízást kaptak már a jegybanktól

A Magyar Nemzeti Bank 2011 óta félmilliárd forint értékben adott megbízást Borókai Flóra két cégének. Borókai Flóra Borókai Gábor Heti Válasz-főszerkesztő, volt fideszes kormányszóvivő lánya - írja az Átlátszó.hu.

hvg.hu/kkv/20150216_Borokai_Gabor_lanyanak_cege_felmilliardot
Kihúzta a gyufát a NAV a Coca-Colánál?

A Coca-Cola automatás cége március végéig dönt, hogy akar-e nálunk automatákat működtetni.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F02%2F16%2Fcoca_cola_nav_vendit_automata%2F
hmmm... lehet, hogy bejött az ellenzékieknek a új külpoltikai stratégia, miszerint a keleti nyitás örve alatt, kína-celebesz-panama-man sziget útvonalon egyszerre csak ott állunk brüsszelben, felidézve a régi magyarok hátrafelé nyilazós harcmodorát. csak azt fogadták picit értetlenkedve a pletykák szerint, hogy a projekt végrahajtásáért fa nándor felel magyar tengerhajózásügyi kormánybiztosként.
hírek párban:

Egyeztetést tartott az MNB a hazai pénzintézetek vezetőivel.

Ma egyeztetést tartott a Magyar Nemzeti Bank vezetése a legnagyobb hazai pénzintézetek vezetőivel. Az eszmecserén többek között a Növekedési Hitelprogram kibővítéséről, a hitelezés támogatásáról, a devizahitelek kivezetésével kapcsolatos tennivalókról, valamint egyéb szabályozói kérdésekről esett szó.

A találkozón Matolcsy György jegybankelnök és vezető munkatársai, valamint Budaházy Réka, az NHB Bank vezérigazgatója, Garancsi István, a Duna Takarék igazgatósági tagja, Hegedüs Éva, a Gránit Bank alelnök-vezérigazgatója, Wiedner Heinz, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Patai Mihály, az Unicredit Bank elnök-vezérigazgatója, Hendrik Scheerlinck, a K&HBank vezérigazgatója,Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója, Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója, Szabó Levente, a Takarékbank vezérigazgatója, Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese és Zolnai György, a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója vett részt - olvasható az MNB rövid közleményében.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_rendkivuli_tanacskozasra_hivta_a_magyar_csucsbankarokat.593596.html

---

A Reutersnek nyilatkozó elemzők negyede szerint Görögország feladja az eurót. Ilyen nagy arányban még soha nem tippeltek erre a lehetőségre a szakértők, ami jól mutatja, mekkora a tétje az e heti görög-EU-ECB-IMF tárgyalásoknak.

Elérkezett az utolsó pillanat arra, hogy az új athéni kormány és a Görögországot az elmúlt öt évben finanszírozó Európai Unió, Európai Központi Bank (ECB) és Nemzetközi Valutaalap megállapodjon a támogatás meghosszabbításáról - szögezi le A Wall Street Journal (WSJ). A tét egyben az eurózóna jövője, hiszen ha a felek nem tudnak megállapodni, az a görög euró végét jelentheti, ami új helyzetet teremtene a közös európai valutát használó országok megmaradó közösségében is.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/elerkezett_az_utolso_pillanat_osszeomlast_hozhat_a_het_vege.593582.html
hmmmm, érdekes, vezényló csak futott még, és eléggé pincsi szereplő:

Megszereztük Putyin pesti programját
Index
2015.02.16. 12:11 Módosítva: 2015-02-16 12:16:55

Délután kettőkor érkezik kedden az orosz elnök Budapestre – tudtuk meg orosz forrásból. Vlagyimir Putyin a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről egyenesen a Hősök terére megy, ahol koszorút helyez el. Ezután, három órakor a Fiumei úti temető szovjet katonai parcellájához hajt, ahol – kizárólag az orosz sajtó képviselői előtt – szintén koszorúzni fog.

Putyin vélhetően azután találkozik Orbánnal, akivel viszonylag kevés ideje marad, hiszen – ahogyan az a Miniszterelnökség Sajtóirodájától tudható – a program szerint 16:45-kor már egyezményt ír alá a parlamentben Orbán Viktorral. 17 órakor közös sajtótájékoztatót tartanak. (Délután négykor az orosz nagykövetség előtt egy Putyin melletti szimpátiatüntetés is lesz.)

Másfél órával később, 18:30-kor Áder János fogadja a Sándor-palotában. Az esemény nyilvános része a Szent György téri ünnepélyes fogadtatás lesz.
A Belváros még szerzett is ingatlant, hogy aztán áron alul továbbadhasson rajta

A fővárostól megszerzett, 292 négyzetméteres orvosi rendelőt 90 millió forintos értéken apportálták a cégbe, amit Heim Péter luxemburgi alapja vett meg. Az ingatlan aztán Giró-Szász sógorához került, aki két évvel később 160 millióért adta el.

444.hu/2015/02/16/a-belvaros-meg-szerzett-is-ingatlant-hogy-aztan-aron-alul-tovabbadhasson-rajta/
@Fabius: Pedig az index cikkben írnak röviden arról, hogy milyen témákat érintettek a kerekasztal megbeszélésen. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez is egy válasz, hogy milyen sokba fog kerülni a ruszki kapcsolat. Köszönjük meg a legnagyobb hasú miniszterelnökünknek, -aki egyébként a halálom - hogy ebbe a zsarolási pozicióba lavírozta az országot.

„Nem örülök neki, hogy most jön, de az oroszok egyértelművé tették, hogy ha kedvező feltételekkel akarunk új gázszerződést kötni, akkor most fogadnunk kell” – egy forrásunk szerint így magyarázta Orbán Viktor a saját környezetében, hogy miért találkozik február 17-én Vlagyimir Putyinnal. ....és persze Orbán Viktor is tudja, hogy Putyin okozhat kellemetlen meglepetéseket."

vs.hu/kozelet/osszes/megvan-miket-irhat-ala-a-rettegett-talalkozon-orban-es-putyin1-0216?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
@Gábris szomszéd: a Magyar Nemzet tudósítója szerint.....hm.
Kitiltották Európából az orosz Korda Gyurit
Megjelent az Európai Unió listája azokról az oroszokról, akik beutazását az újabb szankcióhullám részeként ...

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kitiltottak_europabol_az_orosz_korda_gyurit.593594.html

---

Szijjártó úgy szeretne jóban lenni az amerikaiakkal, hogy közben az oroszokkal is barátkozna
szijjarto_peter_kulegyminiszter_8

Az ambíciózus programot Nemzeti Külpolitikának keresztelte el. A parlament nyitónapján csak ő szólalt fel napirend előtt a kormányból, a miniszterelnök kihagyta a hagyományos évadnyitó beszédét.

444.hu/2015/02/16/szijjarto-ugy-szeretne-joban-lenni-az-amerikaiakkal-hogy-kozben-az-oroszokkal-is-baratkozna/

---

Lázár János szerint a Fidesz választókerületi elnöke nem pártember
dorkota

Mert azt mondja a Fidesz alapszabálya. Így az energiaágazatot és a közműszektort felügyelő szuperhatóság elnöke továbbra is tevékenykedhet helyi fideszes vezetőként. Azért ezt most tényleg emészetni kell egy kicsit.

444.hu/2015/02/16/lazar-janos-szerint-a-fidesz-valasztokeruleti-elnoke-nem-partember/
@parti_giano:

Rossznyelvek szerint vice admirálissá is előléptethetik, aranyozott gyorsnaszád vállapokkal és stilizált evezőkkel ékesített tengeri hínárpajzzsal feltéve, hogy nem lép fel és nem is úszik elő trónutódlási igényekkel, továbbá egyszer s mindenkorra proklamációban nyilatkoztatja ki, hogy kormányzói szerepkörben sem próbál meg fungálni, hacsak az nem a Szt. Jupáton vagy más hajó újabb vagy gebines változatán történne, de még ez esetben is csak másodkormányosi pozíció fogad el, mert az első kormányosi cím Orbán Viktort illeti meg mindörökkön örökké, valamint ámen.
@Spániel:

Így fest egy fess, szabadságharcos allűröket dédelgető inkább ámbátor, mint hős, a saját híveit megverető, ő maga a McDonald's hátsó kijáratán elslisszoló (ez egy ismétlődő motívum, lásd: Opera) egy kókler, aki miniszterelnök lett a III/III-asok jóvoltából.
Hogy kétség ne támadjon: Orbán Viktorról volt szó.
@jaegtoer: ez az, amit nem ért az ellenzék. hiszen, ha hozzávesszük a hende miniszter távcsőkezelési képességét, amit megtanít a vezénylőnknek, s a lázár testvérek betolják alá a már megígért lovat a ménesükből, akkor csakúgy elképednek azok a brüsszeli bürokraták, mikor a jupátról előléptet délcegen antwerpenben, tegezéből előkapván a szent követeléseket tartalmazó cetlit. erre nem mondhatja egy mszp-s sem, hogy sebaj tóbiás.
@jaegtoer: ráismertem.
De hol van a mi drága jó lajosunk?
Már hiányzik.
hehe. a miniszterelnöki iroda megint remekelt. sok juhász van az országban, még több feri.

munchausenparokaja.tumblr.com/post/111170852281/nem-hiszem-el
Végre!!!, vége a punnyadásnak, kitörik mingyá a tavasz, valamint
"Kiéleződött a feszültség az MSZP volt és jelenlegi elnöke, Mesterházy Attila és Tóbiás József között"

Itt már csak Smukkandor segíthet!

hvg.hu/itthon/20150216_Mesterhazy_MSZP_Tobias_vita
ellenközgép:

14:28
Megvan, ki építheti a debreceni kiskörút újabb szakaszát

A Duna Aszfalt Kft. nyerte el a Colas Út Zrt. előtt a debreceni Nyugati kiskörút második ütemének tervezését és kivitelezését. Az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu/kkv/20150216_debreceni_kiskorut_ujabb_szakasz
De azt még igen, hogy Éliás, Tóbiás egy szál dödölle...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Szerintem is. Frappánsabb összefoglalót nem is kívánhat az ember. De hát hiába, hiszen a hozzászólások jó része nem is a blogról szól! Á, mindegy.
@parti_giano:

Gondolom kitaláltad, hogy ez @jaegtoer: neked válasz:)
@Kacsura: a blogról még igen, max nem a posztról. de várjuk tőled a vitaindítót.
@parti_giano:

Különösen megkapó volt a vége:
"Miniszterelnök úr protokollfőnöke"

Már szinte bekapós...

A posztolóval szemben, én, ehiszem!:)
@Spániel:

Lajos szánkótalpat políroz.
@parti_giano: Vitaindítónak ott volt a poszt. Ehhez képest szépen el és mellébeszélnek a hozzászólók.

Nem baj, majd 18-ban lehet szidni a Jobbikot.
@parti_giano:

Ahol a csatornafideleket is lehegesztik, mert jön a Viktor nagy Ő-je, ott nem ildomos ilyen képeket és társításokat propagálni. Már csak azért sem, mert nem mégy szánkózni, hanem visznek:)
@Kacsura:

Aranybarátom! Elő a farbával! Lessük mi a hozzászólásod, mert eddig az enyém a tiednél kétszer jobb volt. Sőt! Ötször:)
Most vagy mérnökből is túltermelés van, vagy megint hülyeségeket beszélt a kormány

Orbán Viktor értelmiségellenes kirohanásainak és a szakmunkásképzést eröltető oktatáspolitikájának egyik alapállítása, hogy túltermelés van bölcsészekből. A statisztikák szerint ez nem igaz.

444.hu/2015/02/16/most-vagy-mernokbol-is-tultermeles-van-vagy-megint-hulyesegeket-beszelt-a-kormany/
@parti_giano:

"_persze. nem most jöttem le a... honnan is?_"

A lóról?
14:43
Die Presse: Putyin a legjobb uniós tanítványához érkezik holnap

Vlagyimir Putyin holnapi budapesti látogatásáról ír többek között a lengyel Rzeczpospolita és az osztrák Die Presse.

hvg.hu/vilag/20150216_Die_Presse_Putyin_a_legjobb_unios_tanitva
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Most vagy mérnökből is túltermelés van, vagy megint hülyeségeket beszélt a kormány"

Ebből sehogy sem lehet jól kijönni.
A következő deal az, hogy mérnökökből is túl sok van, miközben szakmunkáshiány van.
@jaegtoer: most épül most épül, magos...

:D

hogy a fentieknek megfelelően hozzá szóljak a kritikusnak is. hamár mellébeszélek/ünk
@Kacsura: azt most is lehet. én nem várok holnapig... mi a helyzet a vona úr fizetési csekkével? sárgul már?
@jaegtoer: csak nem esett rá egy zongora az Alpokban?
@jaegtoer: jahhh, ezé is kell írni olvasni nem tudó számtalan parrrrag rabszolga
@jaegtoer: leszállni a lóról, hiszen most tuszakolnak minket vissza.
@parti_giano:

Bölcsészmérnök szakmunkás
@jaegtoer: És ezt magadtól döntötted el? Lehetek őszinte? Tojok az ötször jobb hozzászólásodra.
@parti_giano: Kérdezd meg tőle. Vagy annyira jobbikos, mint én.

Viszont pont te, meg a hozzád hasonló nagyképű barmok hajtják a jobbik malmára a vizet.

Jót beszélgettünk.
@jaegtoer: könyvhegesztő, kőművesetika oktató, villamosesztétika szakokat már be is lehetne vezetni.
Oroszul kérdezi Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke Vlagyimir Putyint. Párttársával, Bartha Péterrel egyebek mellett arra keresik a választ, hogy miért gondolja az orosz elnök azt, hogy hazánk számára előnyös lesz a paksi beruházás. Továbbá kíváncsiak arra is, hogy mit kapott Orbán Viktor miniszterelnök a befektetésért cserébe.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fhG9gDAwfIc
@Kacsura: igen, egy ilyen poszton áll vagy bukik a jobbik és a fidesz. csók a kacsura.
@parti_giano: Nem, nem pont ezen a poszton. Hanem azon, hogy a posztnak igaza van.
@Kacsura: szerinted attól, hogy a fabius bírálta az ellenzéki frakcióvezetők megjelenését orbán akcióján, esetleg páran leírják, hogy igaza van, meg fog változni ezen pártok viselkedése?
@Kacsura:

A poszthoz szóljál, ne engem dicsérj:)
@parti_giano: Engedd meg, hogy ne a kérdésedre válaszoljak.
Tudod, amikor Magnánaval egyetértettem az általa belinkelt posztnál, és te teljesen ismeretlenül automatikusan a jobbik szimpatizánsok közé soroltál, dühös lettem. De aztán rájöttem, hogy nálunk ez így természetes, nem vagyunk kíváncsiak a másik véleményére, pláne ha a másiknak más a véleménye, inkább támadásba lendülünk. Elvégre ez itt Magyarország.

A kérdésedre a válasz: Nem. Nem fognak megváltozni. Nálunk nincs jobb és baloldal, nálunk megélhetési politikusok vannak. Mindkét oldalon. Innentől pedig szar az egész.
@jaegtoer: Értelmetlennek látom. Mint ahogy az is.
-no comment-

56-ot ellenforradalomnak nevező, frissen felújított emlékhelyet koszorúz meg Putyin Budapesten

Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek - hirdeti az 56-ot leverő szovjet katonák emlékműve. Ide kerül majd Putyin virága.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F02%2F16%2F56-ot-ellenforradalomnak-nevezo-frissen-felujitott-emlekhelyet-koszoruz-meg-putyin-budapesten%2F
@Kacsura:

"_Értelmetlennek látom. Mint ahogy az is. _"

Nem értelmetlen, még talán haszontalan sem, és még csak azt sem merném állítani, hogy céltalan. (természetesen nem a dicsérgetésem.)
Ha van mondanivalód, mondd el. Az is mondanivaló, ha úgy látod nincs mondanivalóm. Ekkor viszont az van, hogy eljátszom -erőlködés nélkül- a hülyét.
hmmmmmm, hogy is van ez???

15:29
Tóbiás már tudja, milyen egyezményeket ír alá Orbán Putyinnal

Az MSZP elnöke azt mondta, a konkrét kérdésre Orbán Viktor konkrét választ adott: nincs napirenden, nem kíván hosszú távú szerződést kötni Magyarország Oroszországgal. A kormányfő kulturális és szociális egyezmények aláírásáról beszélt, de a tárgyköröket nem nevezte meg.

hvg.hu/gazdasag/20150216_Tobias_mar_tudja_milyen_egyezmenyeket_ir

---

15:36
Megszólalt a Kreml, Putyin öt megállapodást írhat alá Orbánnal

Magyarországi látogatásán az orosz elnök tárgyalni fog a kétoldalú gázszerződésről, amelyet vagy meghosszabbítanak, vagy új szerződéssel váltanak fel - közölte hétfőn az orosz államfő külpolitikai tanácsadója.

hvg.hu/itthon/20150216_Megszolalt_a_Kreml_Putyin_ot_megallapodas
300 milliárdba fájhat a paksi titkolózás

A korrupciókutatók 2 196 830 odaítélt európai közbeszerzési szerződést elemeztek. Kiderítettek, hogy ahol nem volt nyilvánosság és átláthatóság, sérült a verseny, és igen nagyot nőtt az ár.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fpenzbeszel%2F2015%2F02%2F16%2Fpaks_atomeromu_energia_atom%2F
@Kacsura: nezd, teny, hogy jobbikosnak neztelek. sorry.
a pesszimizmust pedig humorral arnyalom, mert nem vagyok hajlando a kardomba dolni. ellenben probalgatom a nyillal onmagam hatbaloveset. meg nem megy, pedig lovon kene muvelni stilusosan.
16:18
A Putyin-varázs: Hogy lett a bábból cár?
A Putyin-varázs: Hogy lett a bábból cár?

Mi a titka az Oroszországot másfél évtizede vezető Vlagyimir Putyinnak, akinek az uralma a hazájában szinte transzcendens jelleget ölt? Anna Arutunyan orosz-amerikai újságírót kérdeztük, aki több mint 10 éve követi az orosz elnök politikáját, és nemrég könyvet írt a Putyin-jelenségről. A szerzőt arról is megkérdeztük, hogy mit akar Putyin Orbántól, és mi lehet az orosz-ukrán konfliktus kimenetele..

hvg.hu/itthon/20150216_Putyinkutato_Visszaut_nincs_es_senki_nem
tóbiás tóbiás, megint beszopattak a soha nem hazudó fideszesek:

16:27
Századvég a Financial Times-ban: Ezért fogadjuk illő tisztelettel Putyint

A Századvég kutatási igazgatója a Financial Times-on magyarázta a magyar külpolitikát. Mint Orbán Balázs kifejtette, Magyarország jól vizsgázott lojalitásból, amikor ellenérzései dacára megszavazta az Oroszország elleni szankciókat. A szerző mindenkit megnyugtatott: Putyin látogatása teljes egészében Magyarország gázbiztonságáról szól, az idén lejáró, Magyarország számára előnytelen szerződést kell újratárgyalni az orosz elnökkel.

hvg.hu/gazdasag/20150216_Szazadveg_FT_putyin_orban
"A legfontosabb mégiscsak az, hogy minél kevesebben éljenek a politikából."
— Lázár János

ezt ma mondta. vagy nagyon fogy a pénz, vagy itt is túlképzés van, mint a bölcsészmérnököknél.
@Kacsura: így van, nálunk a különbség nem az ún. "klasszikus" jobb- és baloldal közt van, mint -legalábbis szerintem- a "természetes közegünknek" számító transzatlanti/nagy károly-féle európai térségben, hanem a liberalizmust axiómaként kezelő, illetve azt elutasítók közt...
@Sir Bates dö Hól: itt populisták vannak.

http://vs.hu/kozelet/osszes/orban-kitalalta-mivel-allitana-meg-a-nepszerusegvesztest-0216#!s0
Putyin idejön, hogy mutassa: idejöhet

Kedden Budapestre látogat Oroszország elnöke, a magyar fél szerint főleg az új gázszerződés miatt. Valószínűbb azonban, hogy a látogatást az oroszok kezdeményezték, és a célja, hogy az orosz elnök megmutassa, szívesen fogadják őt egy EU- és NATO-tagállam fővárosában.

444.hu/2015/02/16/idejon-putyin-hogy-mutassa-johet/
Felettébb figyelemre méltó, hogy Orbán Viktor, akire nem jellemző, hogy az országot érintő döntésekbe bárkit is bevonjon, most összehívta a frakciók vezetőit az ország külpolitikájának irányvonalát megtárgyalva.
Történik ez közvetlenül Putyin látogatása előtt.
Orbán bizonytalan, népszerűtlen kilátásoktól bíró döntéseinél szeret szövetségeseket keresni a gyáva emberekre jellemző módon.
Nem ismeretes, hogy a Putyinnal való találkozás milyen megállapodásokat jelent az ország számára, de úgy tűnik, hogy Orbánnak a frakcióvezetőkkel való összeborulása a döntési felelősség megosztásának jegyében zajlik.
A kollektív felelősség felmentést jelent Orbánnak a közvélemény előtt, ezért nem sok jót sejtet a Putyinnal való megegyezés.
Oszoljanak, kérem! Nincs itt semmi látni való!

www.youtube.com/watch?v=QA9Bp_TkQvY
@Fabius: azt most komolyan kérdezed, hogyaszongya:

" Mihez bólogattak ennyire lelkesen? A paksi bővítéssel járó további eladósításhoz? Az gázfüggőségünk megerősítéséhez? A világban rólunk kialakult Putyin - csatlós kép további erősödéséhez?"

nem, nem!!
arra vártak és bólogattak okosba', hogy a zsé(ami ugye rögtön a zé után gyün), plusz a zapró nehogy elmaraggyon!! közérthetőbben:

gyüjjön a képviselgetői illetmény, ilyen olyan plusszok, meg persze a mobil ingyen, meg a zállami ótó...

hány éves vagy betmen??
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ááácsi!!! Hodorkovszkijnak még liberális pártya is vót, annó decibell, meg egy pár milliárd rubeles(erre nem pontosan emléxem, lehetett dollár is) adótartozása is!
na ettől még nem költözök Vlagyivosztokba, csak jelzem, hogy nem szeplőtelenül éldegélő, bárány fehér oligarchácskárul szól a sútka!
@Kacsura: a második bekezdéseddel tökéletesen egyetértek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez most komoly??
Merkel Hollande-val karöltve látogattya meg Putyint, Obama emelt-díjason híjja szinte naponta... pont a csúti Rámszesz köllene neki píjárnak???
@parti_giano: tök jó... ha valamelyik, legalább egy pillanatra, kihúzná a fejét a seggéből, akkor rájönne, hogy a legegyszerűbb módja a segítségnek, ha nem baszogatják a vállalkozókat... remélem, amilyen hülyék, felemelik a minimálbért cca. nettó 400€-ra... mert azzal majd jön az adóbevétel is...
@Sir Bates dö Hól: jó, és mindenki egységesen fog keresni, mindegy végzettség és a munkában töltött idő. eddig is marha nagy torzító hatása volt a minimálbér emelésének. végül is a munka társadalmában mindenki egyenlő.
@jaegtoer:
Aki a néhány soros posztot sem tudja értelmezni, annak a 3 összetett mondat is meghaladja a képességeit. Szerintem tőmondatokra gondolt.
És akkor elég lett volna 1 is: Őfelsége ellenzéke
parírozott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mit kell ezen emészteni? Ha a fidesz választókerületi elnöke (és választókerülete) CIVIL, akkor teljesen jogosan támogatta őket a CÖF az óriás- és bkv plakátokkal.
@parti_giano:
Ez dekódolva azt jelenti, hogy az ellenzék teljesen felesleges, elég, ha a fideszesek élnek a politikából.
@parti_giano:
Oszt indulhat a betanított klasszika-filológus szak is. Esetleg segéd balneológus képzés is szóba jöhet, bár itt nálunk elég kevés az egy főre jutó cetek száma a Balatonban, de talán Pokorni mestertől kérhet tanácsokat az ELTE...
@parti_giano: ennyire nem gondolkoznak komplexen:-)... mint fekete pákónál, a megoldás náluk is a "mukoggy!"... (nem az általad írtak lennének a legnagyobb gondok, hanem az, hogy 2-6 hónapon belül megszunne a cégek 15-35%-a... vagy illegalitásba vonulna...)
"Miközben Orbán a Fidesz-körüli pártokkal külpolitikáról "egyeztet" (meg lehet nézni, kit hívtak meg, és kit nem), az etatizmus boltozata bezáródik a magyar nép fölött. A Fidesz által finanszírozott lakosság fog a Fidesz által finanszírozott pártok közül választani a Fidesz által kialakított és a többiek által legitimált politikai rendszerben. 2018-nak az ég egy adta világon semmi jelentősége nem lesz."
hafr.blog.hu/2015/02/16/csak_a_fidesz_marad
@Knósszosz: balatonozol itten, kozben pesten doglodik a cet. ideje lenne kikuldeni ra a lajtai ahab kapitanyt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nohiszen... neki legyen mondva Magyarország jelenlegi EU-NATO státusza. Pontosabban, Magyarország rendben van, a státusz ami billeg, az az ember, akit Tuareg a nevén nevez.
@Fabius: még egy kérdés:

ánnó decibell Gyurcsány nagggyon Putyin párti volt, Orbán meg russzofób mint az állat!!!

Most meg fordítva, ha jó értem még a magyartot...

Na szóval, csak arra lennék kíváncsi, hogy a három emlegetett izé.., ööö..., na legyen "politikus" közül melyik változott!? szerinted?
@parti_giano:
Ahogy Bolit ismerem, ő le se szarja az ilyen trágyadombokat, megjegyzem> én se.
Na... különben mi a ****-nak épült is eredetileg? Bár, ez mindegy. Azok után, amit a Lehel piac helyén megcsinált irtózatos foshalmaz képvisel, ezen már nem is csodálkozom. Ugye, a régi szar Lehel az már nem volt egy európai izé, ez rendben is van. De az, amit a helyére raktak... na, az aztán a világ építészeti giccshalmazainak magyarországi manifesztációja. Elképesztő...

A bálna csak követte, a funkciója még ma is ismeretlen - nem csak számomra. Viszont március elején három előadás lesz a MÜPÁ-ban, a Varázsfuvola Fischer Iván rendezésében és vezényletével. Az valami, ezek meg szarok...

Igyál valamit, mert Boli lebax...
@Sir Bates dö Hól: ah, csak veletlenul tuloztam. a mukoggy elsodlegesen uri geller, de megleptel, mert pakot emlegetve, toled az add ide a dididetre szamitottam.
@kekex: és akkor most mindenki csodálkozzon vadul, kerek szemekkel:

"no de ilyet!!! Jééé..."

szavazó polgárok ezt akarták, ha nem akkor, meg tessék tenni ellene.
@Gábris szomszéd: a dzsobbik az ellene lenne?? ne akarj becsapni!!!
pont ugyanaz, mint a fidesz+mszp+lmp+kdnp stb...
csak lajbi csomagolja a fasságot...
@Knósszosz: azt mondod, hogy a lajtan csak akkor van feher balna, ha boli villantja? mondjuk, ha putyin latna az atrakciot, egybol lemondana paksot.
@Gábris szomszéd: lajbiba...
meg árpáccsávósba
na backi a horvátok meg árpád kockások???
Már előre látom, amint Budaházy és a többi jobbikos bőszen bevonul oda és "kultúráltan tiltakozik"!

"A parcellában a II. világháborúban elesett szovjetek emlékére van 1944-es és 1945-ös rész is, de visszakerültek azok az 1956-os, vörös csillagos obeliszkek is, amik az 56-os forradalomra ellenforradalomként hivatkoznak, és a forradalom elleni harcban elhunyt szovjet katonáknak állítanak emléket."
index.hu/belfold/2015/02/16/tele_van_terfigyelokkel_a_megujult_szovjet_parcella/

Ja, bocsi, most jut eszembe, 2015 van, a fizetési lista szerint meg...
@Knósszosz:
Le, le... Miért is??? Ne fogjatok mindent rám, al kohol lista tezsvéreim! :D
@nincs_itt:
Fog ez még az árajánlat függvényében változni! Persze egy "ellenállhatatlan ajánlat" annyi mindent felül tud írni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: látom tél van, nem vagy edzésben, lassú vagy:)))
@taga20:
MI??
" magyar–orosz kormányközi hadisírgondozó vegyes bizottság " - na b+!
Ez már olyan kabaré, amit kitalálni... szóval szerintem nem lehet.

Szajúúz nyerusíműűj, repúúblik szvabódnyik... vagymija lóf** - kész!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: há' persze, hogy nanááá!! van az a píz, amijé' korpásodik...
@nincs_itt:
Ezek? Még bolhásodnak is, ha megéri.
Evégre elvek, tudod...

@taga20:
Cseszed, még 2 notit pofozgatok, egyik lustább, a másik meg méginkább, kb. mint te a sörkiszállításnál... :(
@parti_giano:
A megszólított beszólt:))
Hétfő van és nincs söre:(
Meg dolgozik is...
Áruló! - ezeknek termeli a csidipit, ember az ilyen?
@Knósszosz: ez most komoly, me viccnek elég durva. ahogy mondta az öreg székely a viccben:)
többet nem iszok vodkát!:)
@Knósszosz:
Tudod mennyien jelentkeznénk, ha a magyar–orosz kormány sírját kéne gondozni??? Ááááá...
Mert apránként egy lesz, egyszerűbb lenne, ha szimplán orosz tartománynak neveznék Венгрия néven.
Amennyi lelkes komszomolista van itt, minden pártban, simán.
@taga20:
Ennyire azért... figyu, nem az OROSZOKAT nem csípem, hanem ezt a sok exkomcsi majmot, meg a magyar (+egyéb) csicskáikat, akik elfelejtik, hogy honnan jöttek.
Persze, a jobbik válasza, hogy keletről...
@taga20:
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én vállalom a gondozó státuszt, csak pofával lefele temessék őket, mert ha (esetleg) gyönne a feltámadás, akkor lefele ássanak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: segícs má, hol van ilyenkor witnermariskanéni és mé nem bolsizik kétpofára? vagy dönti le a vöröscsillagot és kaparja le a körmeivel aszt a feliratot?
@Knósszosz: szerintem otthon van, az evezolapattal vakargatja, utana meg a fejet.
te meg ne termeld a gdp-t, hanem porgesd, mint taga az uveget a kutyu es a cico tarsasagaban.
Ha valaki nem látta volna a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Putyin elvtárs felé intézett üdvözletét:

"Szerencsére még pont időben sikerült rendbetenni az "56 októberi ellenforradalom harcaiban hősi halált halt szovjet harcosok" emlékművét. Reméljük, szép virágokat hoz majd Putyin a sírokra!"

www.facebook.com/14792493292/photos/a.107067403292.95234.14792493292/10153130499603293/?type=1
Szánalmas, ahogy az index megpróbál 1500 tüntetőből, (ebből állítom legalább 500 a fizetett), szenzációt faragni.
@taga20:
A bableveses nénnye majd akkor búvik elő, ha Paksról van szó. Ő megmondta már, hogy a zembereknek nincs köze hozzá, mi lesz ottan.
Majd akkor. Ne várd el tőle a bolsizást, az olyan felejtős a mai helyzet(é)ben.
@♔bаtyu♔: batyu evtárs, remélem eteccik menni putyinevtárssal
holnap a temetőbe koszorúzni.
:))
@parti_giano:
Én termelem, de hiába.
A gazdaság teljesítménye már az egekben van, de hiába. Ha ellopják ami a többlet, akkor mit is értünk el?
@Knósszosz: hát gyorsabban kell melóznunk, mint ahogy vityáék lopnak. szerintem ez a megoldás:)))
@taga20: Dehogyis, elmegyek tüntetni a többi ostobával, adja Putyin jó drágán a gázt:)))
@♔bаtyu♔: én meg aszt hittem, hogy a holnapi putyin melletti tüntetésre mész. passzolnál oda, de kurvára, még talán pár rubel is leesik neked:))
@taga20: Na igen, megértem, hogy már én passzolok oda. Ha ezt annak idején a főnököm hallotta volna, nem lett volna pár kellemetlenségem.
@♔bаtyu♔:
Az ellenzéknek nincs pénze fizetni bértüntetőket, ez a privilégium csak a kormánypártoknak adatott meg.

Majd ha lesz egy Szélesgáborelvtása a fidex ellenes erőknek, akkor lesz rá lóvéjuk is. Te miről beszélsz? A békemenet fizetett birkáit állítod szembe a mai tüntetőkkel? Te komolyan szánalmas faszkalap vagy. A mi barátaink - ott zsescsemzsebemben - is azt mondják már; viktor, álljl már meg, mert a venger-polák dva bratánki az előbb-utóbb szarba lesz...

Javízs csak ki, biztosan jobban tudod a nyelvet, idézetben is több vagy, meg felérsz a házmester szintjéhez is. Én oda nem - hála a jó istennek - ha volna...
@♔bаtyu♔: neked is felteszem a kérdést ami most aktuális, elvégre dzsobbik+fidesz ügyileg illetékes vagyol.

szóval:

Amikor a gyurcsány volt putyin párti de állat módra, akkor hazaáruló, moszkovita exkomenista volt telipofával.

most pedig, "húúú, vazzzze!!! mekkora államférfi ez a viktor!!!" ugyanazért...

nos?
@♔bаtyu♔: kerülő válasz, libsi-bolsizás nincsen! nem ér! stb!
@nincs_itt: Szerintem ezt inkább a pszichológusodnak tedd fel. Nem tudom milyen viszonyban volt Gyurcsány Putyinnal, nem is nagyon érdekelt.

Én speciel nem ezért rühelltem.
@♔bаtyu♔: OK. sejtettem. érdemi válasz??? vagy akkor hibernálva voltál??
@taga20:
Ezt inkább odakint kellene tenned, itt fölösleges.
Amit te befizetsz, azt a dögkútba is dobhatnád.
Mi lett avval a pénzzel, amit a vörösiszap katasztrófa által sújtott szerencsétleneknek összedobott ez a nép?? Én is adtam, igaz nem sokat, mert nem vagyok alig archa...

Hát, a mai napig nem számoltak el vele. Vagy te tudsz erre vonatkozó adatokat? Akkor tedd ide!
Csak gratulálni tudok ezek után azoknak a barom állatoknak, akik ezek után is meggyőződéses szavazóik maradnak!
@Knósszosz: Ugyan már, ki a faszom megy ki egy ilyenre. Te tényleg elhiszed, hogy Putyin majd jól vissza hozza a kommunizmust?

De tegyük fel mégis. Nem a panelnek kellene félnie, hanem a Rózsadombnak.
@nincs_itt: Írd le milyen választ szerettél volna, aláírom.

Ha ez téged boldogít:)))
@♔bаtyu♔:
Nem, nem ő hozza vissza a kommunizmust.
Ehhez nem kell Putyin, van nekünk egy sajátunk.
Meddig használja fel a sík hülyét...?
Ez a kérdés; meddig?
@Knósszosz: te a végére jólesett volna egy smájli. a végén még aszt hiszem, hogy rám haragszol:)))
@Knósszosz: Sajnos Orbán nem igazán számoltatta el az előző garnitúrát.
@♔bаtyu♔: hja kérem! ahogy megszoktad...
önálló véleményt vártam, de csak a szokásos jött.
tőlem ne várd a magánvéleményedet, írásban!
@♔bаtyu♔: ezt is rosszul tudod! mert a rózsadombon a jelenlegi nem komenista de azért mszmp gyökerű fidesz és holdudvara lakik...
illetve rózsadombnak megfelelő pasa park és hasonlók...
@nincs_itt: Na most ostoba kérdésedre mégis milyen választ vártál b+?

Egy fél oldalt?
@nincs_itt: Akkor ugye nincs mit sajnálnunk rajtuk.
@♔bаtyu♔: bazdmeg, először saját magukat kéne elszámoltatni és sittre vágni! amit ezek öt év alatt iparszerűen elloptak tőlünk az vérlázító! ha te ehhez hájpolsz, akkor egy barom vagy, vagy érintett.
@taga20: Hát b+, nem voltál szavazni? Valaki megakadályozott ebben?

Ja, hogy az előzőekben még annyira sem bíznak? Ezzel én nem tudok mit tenni, én eleve rühelltem őket.
@♔bаtyu♔: a kérdés miért volt ostoba? te senkiházi, kis pöcs.
válaszolsz, vagy nem?!
ha nem, akkor kussolj!
szóval, várom a választ, vagy hallgass mélyen.
@♔bаtyu♔: mert ugye csak akkor hazudik, amikor mozog a szája! lopni eccerűbb.
@parti_giano: na menyé te a pébe! most, hogy fogok aludni éjszaka, majd hajnalba jó fel fogok sírni, ha megjelenik álmomba.:))
@nincs_itt: Azért volt ostoba te kis pöcs, mert engem ez speciel nem érdekelt, már írtam, b+, hogy én más miatt rühelltem Gyurcsányékat.

Nehogy már engem vonjál felelősségre azért, amít va,amikor fideszék mondtak, normális vagy te b+?
@♔bаtyu♔: de voltam, haver. csak többen voltatok ti marhák, mint mi. köszönöm neked is eszt a kibaszott maffiát.
@taga20: majd a kutyuhoz bujsz. ha nem vigyazol, kuldok egy schmidtmarit is.
@♔bаtyu♔: látod, te szerencsétlen imbecil fidióta, erről ugatok. következetesen hazudni sem tudtok!
@taga20: Szerintem inkább Gyurcsányéknak köszönd. Én ugyan mindenképp jobbos pártra szavaztam volna, ahogy odáig is, a többi viszont azelőtt az MSZP-SZDSZ-re szavazott.
@♔bаtyu♔: még valamit, én vagyok a fidióta+dzsobbikos agyhalott, vagy te??
@taga20: Most visszakaptad, amit én kaptam 2002-től:))))
Na akkor mára ennyit.

"Döbbenetes és dühítő, hogy hiába tiltakozott ellene a parlamentben a jobbikos Staudt Gábor, hiába kérte a Honvédelmi Minisztérium az oroszokat, hogy változtassák meg a feliratokat, Moszkva még válaszra sem méltatta őket. A katonai temetők feliratairól ugyanis kizárólag az az ország dönthet, amelynek állampolgárai ott nyugszanak. Az oroszok tehát tehettek volna egy gesztust, de nem tettek. Nem is fognak.

És itt van egy dolog, amit be kell látni. Azt, hogy itt húzódik az a határ, ameddig termékeny, értelmes párbeszéd folytatható az oroszokkal. Az ő múltszemléletükben ugyanis a Szovjetunió hét évtizede egyetlen, legfeljebb csak néhány kisebb szeplővel bepiszkított, de alapjában véve ragyogó sikertörténet. A Vörös Hadsereg egyenruhájában elesettek pedig kivétel nélkül hősök. Nem csak azok, akik Breszt, Sztálingrád, Leningrád védelmében, saját hazájukban haltak meg. De azok is, akik 1920-ban Varsó alatt, '39-ben Finnországban, '56-ban Budapesten, '68-ban Prágában, vagy '81-ben Afganisztánban lelték halálukat. Vagyis a hódítók, a kis népek szabadságvágyának eltiprói, a bolsevik zsarnokság eszközei is. Nincs különbség.

Hogy ez a mai napig így maradt, abban komoly felelőssége van a '91 utáni hatalmi elitnek is. Amely az első évtizedben túlságosan el volt foglalva az ország kifosztásával, a másodikban meg a jövő birodalmának építésével ahhoz, hogy hogy a sötét múlttal foglalkozzon. Az orosz világhatalmi potenciál újraéledését meg amúgy is elég macerás lenne a '17 előtti cári birodalommal legitimizálni - a Szovjetunió időben és az átlagember mentalitásában is sokkal közelebb van. Ez az,amit tudomásul vennünk muszáj, elfogadnunk meg sosem szabad.

Felesleges most öklöt rázni, meg habzó szájjal kommunistagyilkosozni, ahogyan hirtelen, néhány óra alatt oly nagy divat lett az ajróper demokrata körökben. Ahol a Szabadság téri (nem egy temetőben, hanem a főváros reprezentatív terén álló) emlékmű elleni tiltakozókat tíz éve röhögik ki múltba révedő "sérelmi politizálókként. Az ő felháborodásuk ócska operett csupán, ez az egész szomorú ügy nekik csak arra jó, hogy ezzel is üthessenek a Sátán földi helytartójának kinevezett Putyinon.

Hadd koszorúzza meg az orosz elnök a saját hazájának halottait úgy, ahogyan akarja, és számoljon el lelkiismeretével. Joga van hozzá. A saját hazája, a saját lelkiismerete. Mi pedig soha nem felejthetjük el és nem is tehetjük alku tárgyává '56 hőseinek emlékét. Mert nekünk is van hazánk, és lelkiismeretünk..."

alfahir.hu/putyin_koszorui
@parti_giano: távozz tőlem sántán! most má tuti, hogy kinyírtad az éjszakai álmomat:))

közben megtaláltam batyu egyik fiatalkori képét. olyan okosakat mond, ezé feldobom:))))))))

www.napiszar.hu/Thumbnails/22775.w-800.h0.q100.jpg
@Knósszosz: na, mingyá jobban fog csorogni a nyálam, ha álomba merülök nemsokára:)))
@Gábris szomszéd: döbbenetes baromság haver! te, ez a jobbik akarja az országot a szakadékba lökni.
@taga20: Ja, már láttam, jót röhögtem.
@taga20:
Azé ne felejts el esztergálni holnap, ha a tokmányodba akad egy csinos munkadarab, ne alkalmazd a gépi előtolást, csak úgy spontán csináld, félkézből!!

Szevasz, jó arc vagy!!
Lehegesztett csatornafedők = Nem attól félnek, hogy ki/mi jön ki belőle, hanem hogy belekerül, aki belevaló.
@GeoCracker:
+1.
Döbbenet, mennyi ostoba, nagypofájú sötét nő van a jobbikban. Még büszkék is rá! Szép is ez...
.
A költő nem ismeretlen;
vajon rá ismersz-e?
.
.
Elég!
egy szót se rája,
köpjetek
a halk rímek
szépségére, az áriákra,
a rózsafákra,
meg a művészet arzenálja
sok porlepett
kellékére és kacsatára.
Kiket érdekel, kinek fáj ma,
hogy: "Ah, az árva,
mint szeretett,
s mint epedett..."?
Szakemberek,
nekünk ma azok kellenek
s nem hosszúhajú prédikátorok!
Idehallgassatok!
Ma a mozdony - piheg,
résen, repedésen át sistereg,
a vágya:
"Szenet, doni szenet!
Gépészeket,
szerelőket a fűtőházba!"
.
.
Ma szemtanúja voltam a Baross téren a forradalmi rendszerváltoztató népi tüntetésnek. Kb. kétezren lehettek. Egy-két fáradt orbánozás, szabadkőműves (EU) zászlók, ahogy szokás. Az egészben ez a szám volt a legjobb: www.youtube.com/watch?v=hhBG1ilB3ao Ez ment a tüntin.
@dr. jenőke (jenőke):

Ugyanonnan:)

"_Elmúlt az a világ,
mikor szájtáti ostobák
lesték "nagy mesterek" szavát -
Elvtársak,
új művészetet
az igazából,
olyat,
amely utat
mutat
a köztársaságnak a sárból."
Amikor a tehetség, a szakszerűség és a rátermettség ...

m.origo.hu/itthon/20150216-a-kossuth-dijas-juhasz-ferenc-helyett-a-volt-minisztert-hivta-meg-a-miniszterelnokseg.html

... ja, az "épp" nem volt. :)
Hihetetlen balfaszok dolgoznak "elvtárséknak." Ez van, amikor valaki beszopja magát valahová... :D
Hejj,'kuruckodjunk egy kicsit:)
Vastagbőr a köbön,a cukicica'dzsobbik jelenlegi tapsikálása közepette:))))

www.youtube.com/watch?v=VvtqE09cqvY
@gazoló:
Kissé túlmozgásos a szerencsétlenje, ahogy feszeng, tisztán látszik, maga sem hiszi el amit épp hazudik... Rettenet, hogy ez a szánalomhalmaz hatalmon lehet.

A HVG-t nem kihagyni:

"Ahogy azt már Angela Merkel látogatásakor is előadta, Orbán Viktor a gázkérdés túldramatizálásával próbálja igazolni Putyin látogatását, ami igazából az orosz elnöknek kell úgy, mint egy falat kenyér, Nekünk körülbelül annyira hiányzott, mint ablakosnak a hanyatt esés"

hvg.hu/gazdasag/20150217_Csak_ezt_eljuk_tul__errol_targyalhat_Orb
Az utolsó mondat a lényeg:
"A világ most árgus szemmel figyeli az orosz elnök látogatását, Orbán pedig joggal tarthat attól, hogy beüt valami gikszer. Putyin híres arról, hogy az utolsó pillanatban dönt, improvizál, és például olyan dolgokat mond sajtótájékoztatón, amikről előzőleg nem egyeztetett. Kedd estére mindez kiderül"

Lehet, hogy - ahogy Merkelre ráengedte a paraszt a kutyáját - Piktorunkra meg ráenged egy kiéhezett barnamacit...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A 'kurvák szerint szopni jó,főleg annak aki:)állja:)

Nem kérdés,hogy 'rezsicsökiként benyalja 'kisgecitől az elvhű,gerinces 'átlagbódult,aki 300forintért még "anyját is...

"Nekünk körülbelül annyira hiányzott, mint ablakosnak a hanyatt esés"

'MET,hiányzott és kész,csak:))

Úgy-hogy 'fidessdzsobbik és 'piócamuzsikjai térd imához,kezdődik a szertartás,vazelin nélkül:)
@Gábris szomszéd:

Te és a linkjeid!
Tudnivalók az orientalista.hu-ról:
atlatszo.hu/2015/02/09/kubatovtol-a-kommunistakig-a-putyin-parti-tuntetok-kapcsolatrendszere/

"Kulcsfigurának tűnik Kassab Adonis volt jobbikos önkormányzati képviselő és Magyar Gárda tag, a Szabad Nemzet Egyesület aktivistája, aki a botrányos bajai időközi választási kampányban is feltűnt 2013-ban, méghozzá Kubatov Gábor fideszes pártigazgató jobb kezének környezetében."
@parti_giano: Igazából nem is az a baj, hogy jobbikosnak néztél. Hanem ahogy ennek hangot adtál. Nem, nyilván nem kell a kardodba dőlni, de azért sokat elmond rólunk, magyarokról, emberekről.
Lehet, mazohista vagyok, elég gyakran olvasgatom Vona és a jobbik fb-ját. Csak egy kicsivel vannak nagyobb számban a vállalhatatlanul ostoba emberek, mint másutt. Viszont ahogy Magna által is olvasott posztban írták, a jelenlegi baloldalon levő politikusoknak, értelmiségnek kutya kötelessége lenne elgondolkodni azon, hogy mitől van ennyi, egyébként ha hiszed ha nem, tisztességes, és normálisan gondolkodó szimpatizánsa is a jobbiknak. Én félve nézem a tendenciát, ezelőtt fél éve még röhögtem azon, hogy esetleg kormányra kerülhetnek, ma már nem tartom kizártnak.
@gazoló:

Hajnalok hajnalán kinyílt a Shogun késkészlet a zsebemben, pitypang helyett.
@Sir Bates dö Hól: Ennyire mélyen még bele sem gondoltam:)

De az világosan látszik, hogy ha már Jobbik, akkor azért elég messze van a jobboldali értékektől, demagóg a végtelenségig (bár ezt kajálja a nép), a DK Gyurcsánnyal az élen sose volt baloldali, bár talán szorult belé némi szociális érzékenység, a Fidesz sem jobboldali párt.

Egyébként, bár nem kérdezte senki, elhatároztam, csak arra fogok szavazni, aki a vállalkozókkal, a gazdasággal foglalkozik. Jelenleg szerintem egy ilyen párt(ocska) van, ez a Moma. Tudom, nagyjából adok a sz@rnak egy pofont. Viszont legalább tiszta lelkiismerettel teszem.
@jaegtoer: Régóta olvasom a Varánuszt. Régebben néha hozzá is szóltam, ha erős volt rá a késztetésem. Az a baj, hogy erősen belterjes lett. Már bocsánat a kifejezésért. De ez jellemző, nem csak ezen a blogon, hanem pl. az egyes pártok vagy politikusok fb-jén is. Csak az jöjjön és nyilvánítson véleményt, aki egyetért velünk. Ezért aztán nem is tudják meg, hogy vannak mások, esetleg sokan, akiknek más a véleménye, és ettől még nem feltétlenül rosszak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te olyan sötét vagy bazdmeg,hogy világít a szádban a negró...
@nincs_itt: Szerintem egyszerre mindegyik, egyik sem és a helyzet is.
Soha nem azt nézzük, ki mit tesz, vagy mit mond, hanem hogy ki teszi és ki mondja. Az nem érdekes, hogy az országnak éppen mi lenne a jó, az az érdekes, hogy az adott politikusnak éppen mi a érdeke. Eszerint forgatja a köpönyeget.
.
rusnovosti.ru:
Во время визита в Венгрию Путин намерен подписать пять документов [...]

Oroszról magyarra a lényeg:
Putyin látogatása során Magyarországon öt dokumentumot kíván aláírni köztük egy megállapodást, hogy megnyitjuk a harmadik főkonzulátust Oroszországban.
Dokumentumok:
- egyetértés van a régiók közötti együttműködésben,
- együttműködés a felsőoktatás, az egészségügy és
- megállapodás a Kazan főkonzulátus megnyitására.
- megállapodás képzésről, a nukleáris energia területén.

МОСКВА, 16 февраля. ТАСС:
По окончании этого мероприятия Путин проведет переговоры с Орбаном сначала наедине, потом в узком составе, а следом в расширенном составе в режиме рабочего обеда. После этого состоятся подписание совместных документов и пресс-конференция. В завершение визита Путин встретится с президентом Венгрии.

Oroszról magyarra a lényeg:
Putyin megbeszélést folytat Orbánnal négyszemközt, majd kiterjesztett módban munkaebéden. Ezt követi a közös dokumentumok aláírása és a sajtótájékoztató.
@jöttem:

Szia,megérkeztél?

Erre nekem is nyílik rögtön!
A 'nyáj arra képtelen,hogy értelmezze!

'CSAK'a bégetés!:(
Különben eddig sem cicóztam avval,hogyezt akét ostoba társaságotegyütt emlegessem!
Most már kötőjellel fogom írni,mert nulla különbség van az 'oráljobbágyok között!

kepkezelo.com/images/hklsr9ujlvrdg03bopam.jpg
@dr. jenőke (jenőke): :))))

szia!

szép teljesítmény lesz fél óra alatt...
@gazoló: :)))

ajajjjjajj!

ne húzd fel magad reggel, mert ki kell bírni nem csak ezt a napot...

inkább kicsit nosztalgiáz! komoly anyag, idő kell hozzá...

offforever.blog.hu/2015/02/17/az1988-as_fidesz_ne_hagyd_ki

offforever.blog.hu/2015/02/17/2015-ben_ezzel_varjuk_putyint
@jöttem: :))))

lazíts! szerelempatak! :D
@guma:

Vajon mi lesz a menü,így 'torkoscsütörtök közeledtével:))))?

Szia,remek dolgokat tettél a 'kocsmapultra:)
@gazoló: :)

lehet válogatni:

Képviselői Irodaházban az étlap

cink.hu/ha-valaha-is-kivancsiak-voltatok-hogy-mit-esznek-a-mag-1685441472

vagy:

Kiserken a disznó vére, Borbás Marcsi lesz ebédre!

cink.hu/kiserken-a-diszno-vere-borbas-marcsi-lesz-ebedre-1686068093
@Herkules_Az első baszó:

Jobb lenne ha inkább ott lennén'putyinatyuska felszopólányai között a fogadáson 'elsőfelszopóként:))!!
@guma:
DDD

Most mennem kell,ezt a menüt még később kitárgyaljuk:))
Anyád és apád mar lestoppolta azokat a helyeket.
Majd ha elhagyjak a fogadás helyszínét,kisebesedett szájjal akkor akar el is gazolhatod oket.
nyomorult szarhalom.
@guma:

Patak? Inkább legyen folyam!
Merjünk nagyot álmodni!
@gazoló:

Szia. Amíg előre megtervezett módon folyik náluk a táplálékfelvétel, addig újdonságokra nem lehet számítani.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te,mint 'koordinátor 'szójjá má 'elsőáldozó,kiscsákónak:),hogy a eltévedt a Fiumei úti temető az nem erre van:)))
süti beállítások módosítása