Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.14. 09:07 Fabius

Ne szökj el, te Goodfriend!

Címkék: búcsú valentin nap andre goodfriend

Lesz maga Goodfriend az enyém,
Csak az enyém,
Csak az enyém!
Nincs egyebem, csak a remény,
Csak a remény, a remény.
Karikagyűrű ragyoghat a kezén,
Kacaghat gúnyosan ma még felém!
Lesz maga juszt is az enyém,
Csak az enyém,
Az enyém!

(via)

Dear Andre! 

 

Elszorult a szívem mikor hallottam, maga elhagy minket. Összezavarodtam és kerestem a szavakat amik kifejezhetnék mit érzek, de csak az jutott eszembe: fuck, FUCK, F U C K ! Ebből láthatja, nem beszélek sokkal jobban a maga nyelvén, mint legutóbb, cserébe érzéseim lettek, André! Valósággal megszerettem magát. Elbűvölt a következetes magabiztossága, ittam minden szavát akkor is, ha nem értettem, követtem mit csipog Twitteren, és lenyűgözött ahogy lezser eleganciával visszakézből vágta szájon a Vezérünket körülvevő agytrösztöt minden kínálkozó alkalommal. Ebből pedig volt bőven. 

Legyen végre férfi! - kérte magától Orbán, és ezt kérem most én is!

andre2.jpg

Nem kell titkolnia vonzalmát és nem szükséges elhagynia az országot! Nem lehet tudni mit hoz a jövő. De arra azért számítani lehet Ondóháború idején, hogy előbb vagy utóbb nekem is követnem kell vezetőtársaimat a sorban, és közös megegyezéssel visszatávozom a Mahírba. Onnantól pedig ráérek, André, nyelveket tanulni vagy magát megtanítani magyarul. Gondoljon bele, úgy hívhatom végre Bandinak, hogy maga is megérti! Nem tudom elképzelni, hogy egy ember a maga kvalitásaival jobban vágyik egy arizonai fehér kerítéses deszkaviskóra, mint egy villára Máriaremetén. 

Gondolja át a dolgot maga huncut!

Igen, huncut, mert észrevettem ám, hogy hozzám szólt, nekem üzent elköszönő csipogásában is! Bárki megértette volna ha azt írja: goodbye, de maga direkt magyarul, számomra is érthetően azt írta: viszontlátásra. Megértettem és dekódoltam az üzenetet, tudom, egyszer visszajönne hozzám. De a szerelmesek napjának előestéjén túlcsordult az én szívem, és lelkem azt sikoltja: el se menj te őrült! Ne hagyj itt magamra, nem kell ez a dekódolt szemérmes színjáték! Hagyjuk a színészkedést a hanyatló nyugat ópiumának, engedjünk teret a mámornak. Te is akarod, tudom. Érzem. Maradj!

Love, peace, csóközön! 

846 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr897173707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ne haragudj, Boli, de a poszt is sarkall a tágabb összefüggések megértésére, a gondolatoknak nem kellene határt szabnod, mivel a magyarok amúgyis elég kreatívak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pedig ha tudnád mennyire nem az ilyen-olyan seggnyalásról van itt szó.:)
@taga20:
Nem tudok káromkodni, sajnos. Te meg tudsz, szeretsz is, fogadjunk másba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Most mindenkinek csontig nyal majd a 'fidessdzsobbik!
A 'zusácskának,'júniónak,ha kormányrakerül azért mert nem vagyunk nyilasok cukik vagyunk kell a 'lové,a 'zoroszoknak gázért meg putyinka rádióaktív'csillámfaszáért:)

Versenyt fognak nyalni az 'amik csecseiért is 'egyazászlókettöskeresztfidessékkel csak még nem jött le a direktíva 'cukivonagabikától!!

Cigányok ,zsidók is le lesznek véve,már érzékelhető!!

hányok:((
@Gábris szomszéd:
Háborúról meg békéről, aminek főszereplőivé is válhatunk, sajnos.
@Gábris szomszéd: le vagyok tiltva az orosz agitpropos agyatokról. egyébként is, egy saját gondolatod sincs!
szarjál sünt!
@gazoló:
A fekvésünk miatt muszáj, mindig is ez volt a történelmünkben, az a pár kivétel meg elbukott véresen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Egy usapropagandistát sem tudok a blogon. Ellenben oroszseggnyalót igen."

Ez is csak azért van mert szelektíven figyeled az eseményeket. Az atlantista vélemény megjelenítése az semmiképp sem lehet propaganda csak vélemény, de az oroszok nézőpontjának megjelenítése nem is lehet más csak seggnyalás. Stimmt, mindent értek. :)
@gazoló:
Ha mégis háború lenne, az ilyen szájhősök, mint te, meg elől futnának pl. Amerikába.
@Imola Helyesi: ebola, a geci az élet forrása. mi ebben a káromkodás? nem tud mindenki szűznemzéssel szaporodni. néha kefélnek az emberek, nem vetted még észre?:)))
@taga20: Bár csak szarhatnék, ha ez lenne az ára annak, hogy maradjon békés a régiónk.
@gazoló: Mióta vagy te ilyen pesszimista, arról nem is beszélve, hogy hülyeséget írtál. :)
@Gábris szomszéd: gondolom a saját gondolat hiánya nem zavar?
eszt a terelős teknikát, hol tanítják nektek? jól nyomod.
@Imola Helyesi:
Vannak racionális okai az orosz kapcsolatok fenntartásának,na de pont a fidess('minimussolinijük zavarta haza őket:)és a ='dzsobbik részéről,aki nem olyan rég el akarták távolítani a Szabadság téri szovjet emlékművet,amit lassan már együtt fognak koszorúzni!
Ráadásul a jelenlegi helyzetben amikor 'putyinka teljesen bekettyent:)??
@taga20: Ne zavarjon, hogy az is van. :)
@Gábris szomszéd: nem zavar, me nincs. kérdezz itt meg bárkit.
@taga20:

Mi történt? Császármetszést ajánlasz a haverodnak!:)
@Imola Helyesi:

magyarok amúgyis elég kreatívak.

Neked azért vannak határaid.
@Imola Helyesi:

Esetünkben milyen háborúról beszélsz?

Nem pont a te'vezéred akar véglegesen elköteleződni('kettőskeresztesék tapsvihara közepette),hozzáláncolni magát a'nagymedvéhez véglegesen,amivel jól felkavarja a @art!!!
@tristen2005: remélem a cserpákot és a fándlit rendesen elmostad, me felnyomlak haver!:)))
Gyorsan átolvastam a blogot, csak pörgetni kellett, gábrist nem olvasom, imolát csak a humor miatt, lazán lepergett a 24 órai termés.
A 156 cm-es @Boli – Ch.T. is, meg hát!:, és a sztahanovista esztergályos @taga20: guminő iránti érzelmeik viszik a blog nívóját!:))
@Gábris szomszéd:
Válaszodból egy témára reagálnék.
"Gondolom emiatt van most is egekben Putyin támogatottsága, 85%".
Ennek az oka az orosz emberek fennsőbb rendűségi érzetével magyarázható, amely a Szovjetúnió nagyhatalmi státuszában keletkezett, és a mai napig létezik.
Ennek a régi mítosznak a fenntartásában Putyin szerepe indokolatlanul felértékelődik. Különösen napjainkban - amikor számukra úgy tűnik - Putyin vad harcot vív a népéért, a régi dicsőség megteremtéséért.
Putyin a remény elnöke, ezért a nép hajlamos szemet húnyni a valós problémák miatt.
Érdekes lesz megfigyelni, hogy az orosz nép hogyan reagál a közeljövőben az üzletek előtti sorban állások után,és a drámaian romló életviszonyok miatt.
Igaz, az oroszok nyugatellenessége enyhíthet átmenetileg Putyin negatív megítélésén.
@tristen2005: tudod hogy van ez? a dolgozó nőket szolgáljuk:)))
@taga20: Megkérdezhetek de attól még nem lesz igaz. :)
@tristen2005: vadító:) ja és keveset dumál.
@Gábris szomszéd: mindenki szembe jön? lehet, hogy rossz felhajtón mentél fel? ki tudja, talán az ucca népe:))) vagy vagy
@gazoló:

Hajrá Építők!

Köszi a biztatást!:)
@taga20: Nem mindenki jön szembe, van aki mellettem halad. Ja és az igazság sokszor nem szavazatfüggő ugyebár. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sz'tem nyugodtan tolhatja, csak saját magát égeti le a hülyeségeivel... igazság szerint negligálni kellene, mert képtelen a vitára, nincs hozzá sem érve, sem tudása, a forráskritikát a földrajznál keresi, mint igazi agyatlan bigott, a "TAN"-nal nem mindenben egyező saját gondolatait is bűnnek tekinti... igazi szerencsétlenség... az a groteszk, hogy vannak, akik csodálják a tudását és tájékozottságát...
@Gábris szomszéd: segícs má nekem. putyin tróger mia faszért jön ide?
@gazoló:
Szia!
Nagyon kedves vagy, hogy küldted a stream-et, nagyon szépen köszönöm.
Máris ugrom!
@Mariann19: nem, ez leginkább a kreml által teljesen uralt médiának köszönhető (ld. észak-korea)... pont ezért -független/más hírforrásokhoz való hozzáférés) fog kína is megváltozni...
@taga20: Biztos téliszalámiért. :) Te figy. Merkel és Hollande mijafaszért ment Moszkvába?

@Sir Bates dö Hól: Isteni szerencse, hogy a szerénységed és a józan ítélőképességed még a régi. :) Na nesze egy kis Mearsheimer.

www.transform.hu/index.php/hirek/kulfold/696-ne-fegyverezzek-fel-ukrajnat
@taga20:

putyin tróger mia faszért jön ide?

Zsacsi tele, tej van, miért ne szo...unk!:)
kellemes hétvégét a hölgyeknek és uraknak, bocsi, hogy nem voltam, de összakadtam imolka évfolyamtársával a mandineren: mandiner.hu/cikk/20150214_szaniszlo_a_mag_nepe_a_magyar_magusok_ivadeka
Biomechanoidnak hívják.
jóéjt
@taga20:
.
Nem kérdeztél, ezért válaszolok.
feleslegesen jön.
Még a csatornafedeleket is lehegesztették.
@Gábris szomszéd: azért az a szürreál csúcsa, mikor egy, a barabásnak juttatott több lájk miatt dns-szortírozóvá vált retardált, ki magát jobboldalinak képzeli, az újbaloldal honlapjára hivatkozva vallja magáénak az offenzív neorealizmus legismertebb alakjának vèleményét, miközben az -izmusok terén számára egyedul interpretálható a gymbeli tükörben bámult benga kan karizma...
ez egyre zavarosabb:

Gábris szomszéd 2015.02.15. 17:42:09
...Gondolom emiatt van most is egekben Putyin támogatottsága. (85%)
Gábris szomszéd 2015.02.15. 19:00:18
...Ja és az igazság sokszor nem szavazatfüggő ugyebár. :)
@Sir Bates dö Hól: Azért azokat a csúcsokat te is egyre gyakrabban sikerrel ostromlod. :)
.
Csak azért, hogy tudjatok róla:

Így szólt Jorge Bergoglio bíboros, még mielőtt Ferenc pápa lett volna: „A krízis szavunk görög eredetije rostálást jelent. A szita, a rosta segít megtartani azt, amire szükségünk van, és elvetni azt, ami már nem kell. Jelenleg, azt hiszem, hogy vagy igent mondunk az összefogás kultúrájára, vagy végünk van. A múlt század totalitárius válaszai – a fasizmus, a nácizmus, a kommunizmus, a liberalizmus – atomizálnak. Olyan korporatív megoldások ezek, amelyeknek egyesítő kirakata mögött csak szervetlen atomhalmazt találunk.”

A hit és a hegymozgatás

mozgovilag.com/?p=7115

.
@Sir Bates dö Hól: Persze az is bűbáj, hogy Mearsheimer írása kapcsán nem az érveivel foglalkoztál, hanem inkább az én szürreálommal.
Pedig az előbbiek sokkal fontosabbak lennének a jelenlegi válságos helyzetben. :)
basssszus!

nincs jobb dolgotok délelőtt imolát, délután ás este gábrist tömitek, aki röhögve szarik össze mindent... :((((

inkább nézetek karnevált! :) van ahol még magyar kocsik is vannak! tessék csemegézni, nem szart pucolni.

offforever.blog.hu/2015/02/15/elindult_a_rioi_es_a_san_pauloi_karneval
@dr. jenőke (jenőke): :)

"Még a csatornafedeleket is lehegesztették. "

honnan vehették az ötletet???
@punkfrog:

szerinted, számított valaha neki a logika? még a hitét sem gyakorolja csak alibi prókátor...
@guma: Bezzeg a te kinyilatkoztatásaid. :)
@Sir Bates dö Hól: :D

ilyen összetett mondatokkal ne zavard össze az egoját! :)
@Gábris szomszéd:

olyan nekem nincs!
de leszűröm egy beszélgetés mondanivalóját legtöbbször.
@guma: Akkor jó. Már kezdtem izgulni, hogy hitem gyakorlását is napról-napra nyomon követed és látod minden részletét is. :)
@guma:
.
Volt az, hogy gyűjtsd a vasat és a fémet..

Vagy talán erről a fotóról:

gepnarancs.hu/
na mentem!

inkább alszom egy jót! :D
@Gábris szomszéd: veled vitassam meg?... mit értesz meg a határozott névelőn kivűl?...
@dr. jenőke (jenőke): :))))

csak, papírt fogok gyűjteni! :D
@Sir Bates dö Hól: Nem szükséges. Bőven elég ha meghallod mások véleményét.
@Gábris szomszéd: figyelj!... attól még nem leszel katolikus, hogy bűntudattal gondolsz ifjúkori liezonodra jobb markoddal...
@Gábris szomszéd:

b+!

ne provokálj!
itt mutatod be, nap mint nap, mit ér a hited - részleteiben!
de ennyire genyó nem lehetsz és beképzelt sem, hogy bárkiről itt feltételezd, hogy téged követ...
@Sir Bates dö Hól:

sejtettem, de nem mertem "érteni" :-DDDDDDDD
@Sir Bates dö Hól: Taníts mester. Nem múltak el nyomtalan a piliscsabai évek? :)
további jó szórakozást!

vagy szép álmokat...
amihez pici lazítást hoztam:

Móra Ferenc: Zengő ABC

Aranyalma ághegyen.

Bari bég a zöld gyepen.

Cirmos cica egerész.

Csengős csikó heverész.

Dongó darázs döngicsél.

Esik eső, fúj a szél.

Füsti fecske ficsereg.

Gerle, galamb kesereg.

Gyom között gyors gyík szalad.

Harmatos hajnal hasad.

Itt van már a zivatar!

Jó az anya, jót akar.

Kivirít a kikelet.

Leveles lesz a liget.

Lyukas fazék fekete.

Mese, mese, meskete...

Nádat a szél legyezi.

Nyúl a fülét hegyezi.

Orgonafán méhike.

Összerezzen őzike.

Patakparton pipitér.

Róka szava kicsit ér.

Susog a sok sasmadár.

Szilvafára szarka száll.

Tücsök tarlón hegedül.

Tyúk az árkon átrepül.

Uccu, csípd meg, hóha, hó!

Ürgét fogott a Sajó.

Vércse vijjog délelőtt.

Zörgetik a vasfedőt.

Zsindelyezik a tetőt.

--

Kiss Ottó: Állatos album

Szép ez az állatos album,
nagypapa ötlete, vették,
nagymama mondta: – Vigyázz rá!
Nagypapa meg, hogy: ez emlék.

Szép ez az állatos album,
benne a kenguru ugrál,
itt a kanári, a delfin,
ott a zsiráf, az oroszlán.

Hűsöl a nagy hal a vízben,
kúszik a parton a kígyó,
gólya vadássza a békát,
ugrik a béka – ez így jó.

Néz a menyétre a róka,
görcsöl a hörcsög a lyukban,
itt a kakas meg a gőte
– hú, de recés tarajuk van!

Jó sok az állat a könyvben,
szállnak az éjjeli lepkék,
mászik az erdei mókus,
szép ez az állatos emlék.

Hallgat a nádi poszáta,
csendes a kis sün, a gébics,
alszik a tóban a teknős,
alszik a hód, velük én is.
Olyan ideges ma mindenki. Front van?
Lehet, hogy azért, mert Goodfriend megszökött? Ki tudja!
@dr. jenőke (jenőke): Köszi voltam "Ott".
"HATOST"kapott !:)
@guma:

Köszi.) Nekem a paloták tetszettek nagyon.
@Mariann19:
mióta ukrán a Krim? és hogyan lett ukrán?

az usa mit keres Ukrajnában és hogyan is volt az ukrán elnökválasztás amit a Fehér Házból bonyolítottak az természetesen jogos kis lépéseske
a majdanon fellázadtak az amerikai zsoldosk saját maguk ellen keletukrajna meg az amerikai zsoldosok ellen ukrajnának nincs kormánya és nincs elnöke
nem volt választás

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
te csak tudod, tőled jött ide, hogy kiengeggyen

te még benn vagy ???

brühüyyy

szóval hogyan is volt az ukrán választás mit választottak és hogyan?
na nézd csak...lejárt az időtök?
vasárnapi munkaszünet a katlikéknál és még csak nem is fizetik nekik...megoldottátok mutyiban?

brühüyyy

vagy valami trükli
@jaegtoer:
Igazad is, meg nem is, de mégis.
Mert: Szevasztopolban 1783 óta van orosz haditengerészeti bázis, de addig török, vagy tatár, vagy mi volt.
Ukrajna Sztálinnak köszönhetően "független" volt, mert akkor még volt rá sansz és éltek vele, így lett az ENSZ tagja is.
1954-ben Hruscsov ajándékozta a területet az ukrán tagköztársaságnak, mert Hruscsov ukrán volt.
A kozákokról még nem is beszéltünk, igaz, Mazepának már csak a híre él.
Jelcinnek már kellett volna a Krím, de kapott néhány üveg vodkát.
Nem olyan egyszerű ez.
Mindig lesznek azon a tájon elégedetlenek.
A kijevi városalapító vikingekről, valamint Kijevet kétszer is meghódító magyarokról még nem is szóltunk.
Végül is Álmos ott van eltemetve, cserébe viszont ott született Árpád.
.
@dr. jenőke (jenőke):

A Kercsi-szoros is van olyan 'vékony-jég', mint a Csúd-tavi 1242-ben északon, igaz, utóbbi Peipusnak is keresztelődött időközben. A magyarok előtt még hosszú az igénylők sora. Lent is, fent is:)
@jöttem: "akkor még normálisak voltak". Mi a normális? Az 1pártállami seregben bakaként jöttem rá arra, mennyire nem normális az akkori (és a mai) rendszer. :-( Sokkal brutálisabb, mint gondolnád. Ha azt feltételezem, hogy a kis Bush azért "ment" Irakba mert már lassan lejárt az addig élesben ki nem próbált fegyvereinek a szavatossági ideje, akkor normális vagyok, vagy nem normális? Szerintem amíg csak beszélgetünk róla az még normális. :-)
@Gábris szomszéd: "miért hallgatják le az amcsik folyamatosan frau Merkelt?" Miért? Még mindig lehallgatják? Ha igen, felteszem azért hogy jó ötletekhez jussanak Angélától. :-)
@Sir Bates dö Hól: "és veled kedves hölgyek alapján általánosítasz" Lehet hogy igazad van. Mondjuk találkoztam olyan "hölggyel" is, akit a saját édesanyja "átkozott ki". Ezzel együtt nem vagyunk egyformák. Ki lehet és gyakran ki is kell "kapcsolni az érzelmeket". Lehet racionálisan, érzelmek nélkül élni, csak az végtelenül sivár. :-(

Az elmúlt száz évben sok mindent "kipróbáltunk". Kájzer a sógortól, A nagy háború, kanbéla lenin-ifjai, admirálisunk királysága kerál nélkül, Bécsi döntések, majd egy rossz döntés admirálisunk?tól, baráti német, majd megszálló szojvet csapatok, akik aztán barátiak lettek, a gondosan kontraszelektált kollaboráns 1pártállami, újabban többpártállami eftársak, pardon, nertársak, plusz atlantista elköteleződésünk némi putyini felharmonikussal. :-( Ebben a borzalomban többnyire kandurkák voltak a "főszereplők".

Ha másért nem ezért "félre kellene állnunk". Csajok! Megpróbáltuk. Nem sikerült. Leszerepeltünk. Oldjátok meg! És ha kéritek természetesen segítünk.

Gondolj csak Marinénis példámra. Szemben az előbb felsorolt díszes társasággal Marinéni képes kijönni a havi fizujából. Janibától moszkoVityáig mindegyik többet költött, mint amennyi bevétele volt, a különbözetet gyermekeinktől - unokáinktól kérték kölcsönbe. :-( Milyen "családfő" már az ilyen? A válasz sajnos nem nehéz. :-(
@Sir Bates dö Hól: "a jellem az nem nemfüggő" Kicsit messzebbről kezdem. Nem tudom hol olvastam, egy indián mondta a fehér embernek. "Az a baj veletek, hogy a fejetekkel gondolkoztok." "Miért, mivel kéne", jött a fehér kérdése. "A szívetekkel", mondta az indián. Ennél tömörebben az európai civilizáció kritikáját nem lehet megfogalmazni.

A hölgyek mindig is érzelmesebbek voltak a férfiaknál (és talán még ma is így van). Ezért kellene elismernünk, hogy szó szerint a vezető szerep őket illeti.

Na, de ez csak egy kósza érzés a részemről, racionális magyarázatot adni ötletemre nem tudok. :-)
@Mariann19:
Egyrészt az oroszok "szokva vannak" a sanyarú élethez, és Putyin tényleg erőn felül javította az életszínvonalukat - a mostani romlást tehát nem neki, hanem a "külföldnek" róják fel, és még sokáig ott állhatnak mögötte. (náluk aztán nincs, és nem is volt "22-es csapdája")
Másrészt tényleg van valami igazság abban, hogy a "puliszka nem étel, a mackó nem játék", és tudomásul kell venni, hogy Oroszország elég nagy ahhoz, hogy hatásosan tudja védeni az érdekeit.
Ráadásul róluk ugyanazt elmondhatjuk, amit a dél-amerikaiak az Usáról: "Messze van isten, de túl közel" Orosozország.
Nem csak jogászoknak:
nol.hu/belfold/szepsegdijat-ert-az-mtv-bukasa-1516279
"A strasbourgi bíróság szerint tehát a véleménynyilvánítás szabadsága fontosabb lehet, mint a munkaszerződésbe foglalt titoktartási kötelezettség. Matúz Gábor, a Magyar Televízió egykori szerkesztője így több mint tíz éve jogszerűen hozhatott nyilvánosságra olyan belső leveleket, amelyek azt bizonyították, hogy cenzúrázták a műsorát. A közérdek ugyanis itt a verdikt szerint nagyobb súllyal esett latba, mint a televíziónak a titoktartáshoz fűződő érdeke."
Jó ezt tudni a jövőre nézve!
Lehet, hogy mégis lesz előrehozott választás?
propeller.hu/itthon/3062863-nezopont-ketharmad-kozeleben-fidesz-kdnp
40 % a fidesznek. A Nézőpontnál, akiknél az is csoda, hogy nem 100 % mondja, hogy fideszes. Öhöm!
Aztán biztosan van másik (nem ezer fős, kubatov listás, vonalas telefonon végzett) kutatás is.
Az aktuális bevándorló mumusról szóló mesketéről:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150216_Cinkos_aki_nema?s=hk
"Ezek összetett dolgok, mint minden, ami valóságos.

Szemben a mesebeli magyarországi menekültekkel. Tulajdonképpen egy nagyszabású tudományos kísérlet szemlélői vagyunk. Hamarosan kiderül, hogy mi a fontosabb a magyar nép számára: a koboldok és hegyi trollok elleni küzdelem vagy az, hogy a miniszterelnök a veje nevére íratja a Balatont?"

"Én is éppen lépre megyek. Ez itt idáig 2700 karakter, amely nem a felcsúti polgármester milliárdos osztalékáról (közpénzből fizetett extraprofitjáról, más néven lopásról) szól, hanem egy blöffről, egy elterelő hadműveletről, amely pontosan olyan átlátszó, mint amilyen visszataszító. "

"Pontosan azt csináljuk, amit akarnak. Tudták, hogy bele fogunk sétálni. Láttuk, hogy csapda, mégis belesétáltunk. Jó ég, hogy ti mekkora utolsó suttyók vagytok, ti kereszténység szégyenei, ahogy az emberi gyarlóságon élősködve uszítotok szerencsétlen földönfutók ellen! "
@rdos:

Elég álmodozó vagy:))

Néhány megjegyzésedre reagálnék.
A racionális élet sem érzelmek nélküli, és nem korrelál sivársággal. Az, aki érzelmileg nem tud "felnőni", természetesen másként éli meg.
Jó példa erre a mai, majdnem felnőtt tiniktől: a mi szeretnél lenni kérdésre, az ösztönből érkező válasz, gyerek. Persze van, aki az is marad:))

Nők.Semmiben nem különböznek a férfiaktól. Ugyanúgy hatalmi harc folyik még családon belül is, ld. anyós-meny kapcsolatot,ha kevés az IQ és EQ, ha más a tradíció (pl. több generáció együttélése esetén).
De igaz ez a politikára is. Attól, hogy nem a nyilvánosság előtt zajlott, még kegyetlen hatalmi harcok voltak/vannak a nők között. Csak kevesebbet beszélt(n)ek róla. ( Anno az MDF nőivel készült interjúkban, vagy a Szili KE jelölése körüli pl.Lendvai nyilatkozatokban jól fésült mérgezett nyilak röpködtek:))

Visszatérve kedvenc témádhoz. A ma még létező néhány matriarchális népcsoport békéje messziről lehet vonzó, de nem szabad elfelejteni, szinte kora középkori viszonyok között élnek. Annak minden következményével.

És el is érkeztem a mi a normális kérdéshez.
Ezt a kérdést feltenni több okból nem életszerű.
Egyrészt, ad abszurdum visszajuthatunk addig, hogy normális volt-e lejönni a fáról.
Másrészt, ahány ember,vallás, társadalmi formáció, annyi válasz.

Hogy példát is mondjak - a témánál maradva - , a fonó évszázadokig a közösségi lét, norma, hagyományőrzés,női eszmecserék fontos terepe volt.Mégis megfogalmazódott, "(M. Csulyak István ref. esperes az 1630-as években kijelentette: „a fonó nem egyéb, mint latorságnak hajléka”)."
gondolom volt, de nap és putyini szovjetorosz birodalmi látogatáshoz ez kell:

200 milliárd dollárra becsüli Putyin vagyonát Oroszország volt legfőbb külföldi befektetője

Herczeg Márk
február 15., vasárnap 18:33
gazdaság
355 640

Ha Bill Browdernek igaza van, akkor az orosz elnök messze a leggazdagabb ember a világon.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F02%2F15%2F200-milliard-dollarra-becsuli-putyin-vagyonat-oroszorszag-volt-legfobb-kulfoldi-befektetoje%2F
www.atv.hu/belfold/20150216-tgm-a-fidesz-a-korrupt-vallalkozok-partja/hirkereso
"Nem megengedhető, hogy extraprofitra vágyó magáncégek ékelődjenek a lakossági fogyasztók és az állam közé.
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az energiapolitikáról (Napló, február 12.)"

Először sikkantottam egyet, (B+, ez hülye, hogy belegyalogol a MET mutyiba?) de aztán lehiggadva újra olvastam, és dekódoltam: szó sincs a nagykereskedőkről, kizárólag az állam és az ő jobbágyai közé nem lehet ékelődni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagy kópé vagy. Még hogy egy közszolga harácsolna? Elképzelni sem tudom. Putyinnak tulajdonítani ezt a dácsát merő rágalom.

wikimapia.org/#lang=hu&lat=44.419927&lon=38.205299&z=13&m=h
@Orica Középföldi: "Semmiben nem különböznek a férfiaktól" Ezt Te mondod? Fizudból kijössz-é? Gyermekedet háborúba küldenéd-e?

Ha nem tudod a választ hallgass a szivedre (de ne szavazz a fityiszre, az a csasztuska már szavatosságát vesztette)! :-)

Főcenzorral, meg nem értek a focihoz Ibolykával, a gondosan kontraszelektált biológiailag ugyan nő, de valójában elvtelen ... politikusokkal (megtaláltam a jó szót) példálózni nem ér. :-)
mno.hu/ahirtvhirei/lazar-sajat-hazajat-arulja-el-aki-ezt-tamogatja-1272953
Mármint a külföldiek földtulajdon szerzését.
Ez megint egy gumicsont! Mert az ország jobban járna egy Jan de Gips-sel, aki ide hozná a termelésai kultúráját és adófizetési morálját, mint egy Gipsz Jakabbal, aki csak az adóelkerülésben világbajnok, egyébként meg csak az Uniós pénzre hajt.
A föld helyben marad, akárki a gazda!
off

Itt sokan szeretik Erdős Virágot. Fontos dolgokról mond véleményt, egy jó interjúban.

http://vs.hu/magazin/osszes/szabad-magunkat-szegyellni-interju-erdos-viraggal-0608#!s5

on
@Sir Bates dö Hól:
Tegnapi 19.09-es válaszodra:
"Nem, ez leginkább a Kreml által teljesen uralt médiának köszönhető."
Putyin népszerűségét többek között úgy fogalmaztam, hogy ő a remény elnöke.
Az orosz nép érzelmes lelkületű, ebből eredeztethető, hogy a nemzeti érzés felülírja életükben a realitásokat.
A remélt és feléledni látszó, a világot újfent uraló Oroszország képe az orosz állampolgárokat hálára kötelezi Putyin iránt, mert a régi dicsőség feléledését látják munkálkodása során.
Ehhez járul a zsigeri nyugatellenesség.
Abban igazad van, hogy az orosz média - hasonlóan a hazaihoz - folytonosan a fenti tartalmakat fuvolázza.
@kekex:
"Egyrészt az oroszok szokva vannak a "sanyarú" élethez."
Hozzá teszem, a diktatúrához is, amely ha enyhébb, mint a korábbi időszakokban volt, az aktuális országirányítót a nép az egekbe emeli.
Putyin elhiteti az orosz néppel, hogy lesznek még ők a világ nagyhatalmának részesei. ő ebben munkálkodik, és melyik állampolgár lelkét nem simogatja olyan státusz, amelyik felülemelkedést jelent számára anélkül, hogy valamit is tennie kéne érte.
@Orica Középföldi: Erre @rdos: még nem válaszoltál. Vagy nem is szeretnél? Persze, nem kötelező. Csak beszélgettünk. Jut is eszembe, tegnapi hír. Láttad? Csajok. Láttátok? Pedig Ő csak egyenjogot kért.

Patricia Arquette felrobbantotta az internetet

index.hu/kultur/cinematrix/2015/02/23/patricia_arquette_felrobbantotta_az_internetet/

Az lehet a baj, nem tudhatom, csak tippelek, hogy nem bíztok magatokban. Szerintem bízzatok! Leglább egy pasi támogatótok lesz. Ha megérem. :-(
@rdos:

Ja, valami különbségtétel:))
Röviden, értékrendem nem a fizetésemtől függ és békepárti vagyok. De hülye nem:))

Tisztában vagyok a hagyományos férfi-női szerepkörrel, de nem tartom kötelező érvényűnek, és a tahóságra nem indok. Azt tűzzel-vassal irtom.

A hatalmi hierarchiában való eredményes részvétel nem az érzelmektől, hanem az észtől függ. Miniszternek lenni nem azonos a csecsemőgondozással.

Kösz a biztatást, abszolút bízom magamban, de tisztában vagyok a korlátaimmal.

A celebvilág hírei nem nagyon érintenek meg, bocs:)
@Orica Középföldi: "Azt tűzzel-vassal irtom."

Meggyőztél. :-( Te, ha irtani akarsz bármit, nem leszel jó közszereplő. :-( Azt hiszem félre ismertelek.

Boccs.
@rdos:

Hahó! Soha nem akartam közszereplő lenni, de ha az lennék, akkor se tűrném a tahóságot. Ma ez csak szűkebb-tágabb környezetemre érvényes.
@Orica Középföldi: Mi a tahóság pl. a világbékében? Tudom, kacarászik rajta a fél világ, amikor a szépségkirálynők ezt kívánják. Aztán ez olyan rossz dolog lenne?

Boccs, de télleg nem értelek.
@rdos:

Te, az egy másik gondolat volt, ne mosd össze:))

A tahóságon a Zagyva- vakkomondor szintet értem.
@Orica Középföldi: Az ókori athéni modellt másolva, ugye csupa olyan közszereplő lenne, aki nem akar közszerepelni. Ötletem, javaslatom szerint. Röviden, ha peched van, Te is belekerülhetsz (igaz, kis eséllyel) a szórásba. :-(
@Orica Középföldi: Értem. Akkor nem ez a gondolat bánt engemet. :-)
süti beállítások módosítása