Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.12. 08:43 Fabius

Kilövési engedély van Rogánon?

Címkék: fidesz korrupció rogán antal v kerület

Nem könnyű ma Rogán Tonyónak lenni. A divatmajomkodás után jött a napfénytől duzzadó kecó, az urizálós fika, és mostanában nap nem telik el V. kerületi ingatlanos balhé nélkül. A kerületi önkormányzatban külön magyarázkodó főosztály működhet mára, aminek egyetlen feladata megválaszolgatni miért volt pontfasza a százmilliós ügyeskedéstől a simicska-poszterhelyek árazásáig minden.

Közben pedig aszongya a pletyka, hogy Tónió kilövése lehet majd szépségtapasz a Fidesz testén éktelenkedő korrupciós sebeken.

Elképzelhető? Egyrészt aligha, mert egy a tábor, egy a zászló, senkit nem hagyunk az út szélén, pláne egy köldökpöckölő jómunkásembert nem, aki annyi mindent tett a pártért, Viktorért és a hazáért.

rogan-antal_1.gif

Másrészt meg nagyon is, mert a korrupciós balhé ellentételezéseként eddig csak a felesleges klaffogást, a mára nagyjából mindenkinek világos kirakateljárást Jóbarát Andréval tudják felmutatni. Az V. kerület ingatlanügyeit nap mint nap elnézve a közvélemény fejében összeáll a Hunvald- Gál - Rogán párhuzam, és ezt azért nem biztos, hogy megvárják tétlenül. Tonyó pedig kétségtelenül a legalkalmasabb áldozat a ner oltárán minden szempontból.

1: Ahhoz elég nagykutya, hogy hivatkozási alapul szolgáljon a ciklus hátra lévő idejére: mi aztán a frakcióvezető urat is kivágtuk a francba, mikor mindenféle dolgok felmerültek vele kapcsolatban. Megvontuk mentelmi jogát, eljárások sora kinéz neki de nem sajnáljuk, mert minálunk nem csórelhat senkise! Zéró tolerancia, vagymi!

2: Ha a főficsúr hármasból - Rogán-Lázár-Habony - bukni kell valakinek, arra is Rogán a legmegfelelőbb. Lázár simán támogatná, eggyel kevesebb ellenfél lenne az utódlás-könyöklés harcban. Habony simán megmagyarázná Viktornak, hogy taktikailag mennyire okos lépés lenne Rogánt kivágni, Viktornak magának pedig a miniszterelnökség jogkörbővítésével gyakorlatilag mindenhatóvá tett Lázár személy szerint nagyobb hasznot hajt, mint a frakciófegyelemre felügyelő Rogán. Erre a posztra van ember elég, meg ugye az ellenkezés sem mindennapos arrafelé, amit megtörni-legyőzni kellene.

3: Az öregek is befognák, kapnának egy gesztusértékű ajándékot.

4: De egyben gesztus értékű lenne a dolog az eddig kiskirályként működő, a következménynélküliség mocsarában röfögve dagonyázó despota kondának is, hogyaszongya: tökikéim, azért mindent nem lehet megtenni büntetlenül.

Szóval a dolog nem tartozik a teljesen elképzelhetetlen és lehetetlen kategóriába. Mert ki ellene, ha mindenkinek származhat előnye belőle?

185 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr837063589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Rodeo36:

A baj előtti pillanatig nem volt semmi baj.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
az meg ugye 25 éve volt minimó kal kuló

brühüyyy
@Rodeo36:

Utólag mindig tök jól ki lehet sakkozni, hogy mi kinek/kiknek állt az érdekében, főleg, ha a rendelkezésre álló információk száma minimális, és azok is a lehető leghomályosabbak.
muníció vezénylóéknak:

Nyomás alatt az európai internetszolgáltatók
Fordulat jöhet az EU adatvédelmi irányelveiben, "hatékonyabb együttműködést" kérnek a hatóságok.

www.hwsw.hu/hirek/53414/charlie-hebdo-eu-adatszolgaltatas-isp.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
akkor én nem utólag fejtettem meg első nap első órájában még a gyilkosságok előtt!!!!!!!!!!!(SIC) azt mondtam, hogy az ellenség betette a lábát mert a fraqncok lazítani akarják és nem akarnak velük szabadkereskedelmet sem és a szankciókat is abba akarják hagyni...hogy hogynem azonnal megjelent kerrykecsöp is azonnal mint a döglégy

a többit rádbízom

van információ csak lusta vagy elolvasni és nem ott keresed ahol van...én pölö usa és kanada forrásokat idézek

brühüyyy
-no comment-

Goodfriend: Az egynyelvű és egyszokású királyság gyönge és törékeny
botost

Az amerikai ügyvivő is reagált Orbán Viktor megfejtésére. André Goodfriend Szent Istvánt hozta fel követendő példának twitterén. Pont úgy, ahogy itt írtuk.

444.hu/2015/01/12/goodfriend-az-egynyelvu-es-egyszokasu-kiralysag-gyonge-es-torekeny/
Andrea Merkel tökéletesen az ellentétét vallja a bevándorlásról mint Orbán Viktor
REUTERS/Fabrizio Bensch

"Az iszlám Németország része", mondta a német kancellár. Vallástól, származástól függetlenül minden bevándorlót szívesen látnak az országban.

444.hu/2015/01/12/andrea-merkel-tokeletesen-az-ellentetet-vallja-a-bevandorlasrol-mint-orban-viktor/
@Rodeo36:

Szép kis titkosszolgálati akció lehetett, ha így lehozták a lapok.
Az összesre kéne kilövési engedély.
De miért pont őrá,ha a többi is elég sáros?:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mert bizonyára ő a legsárosabb és moszatosabb..vagy őt hisszük a legsárosabbnak és így őt áldozzák fel az oltáron
@Rodeo36:

Amit biztosan tudunk: ha feloldják az oroszok elleni szankciókat, akkor a KGB csinálta, ha megkötik a szabadkereskedelmi egyezményt, akkor a CIA, ha mindkettő, akkor a Putyin és Obama lepaktált az EU háta mögött.

Egyvalami viszont biztosan nem lehetett, az, aminek látszik. :)
@Penivaldes: vida mellett az övé a leghangosabb ügy az tény.
@GeoCracker:
Ugyan már! Szerintem vetekszik a repülő költségeivel a kisbuszának és 2 TEK-es (tekesekkel együtti)autónak a kirendelése egy pár kilométeres utacskáért.
nepszava.hu/cikk/1044952-orban-putyint-jatszik/
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Azaz készülhetünk egy Rajk-szindrómára?
"Elvtárs, a Párt kér tőled áldozatot"
@Myrath:
Miért nem megy előzetesbe? Mert Poltnak hívják a főügyészt - és Orbán még nem utasította.
@Rodeo36:
Világos! Máskor majd MINDENT ezen a szűrőn keresztül vizsgálok:
'Látható hát, hogy egy maffiaállam szempontjából rendkívül előnytelen üzlet a megújuló energia termelése. A maximum, amit szerezni lehet belőle, egy kis zsebpénz az engedélyekért vagy némi sarc, mint a most kivetett környezetvédelmi termékdíj. Utóbbi arra is jó, hogy elvegye az emberek kedvét a megújuló energiától. Ne babráljanak napelemekkel és szélkerekekkel! Maradjon csak meg a végletes kiszolgáltatottság a központi (energia)hatalomnak."
EUR 319.26 +2.28
USD 270.11 +2.39
CHF 265.83 +1.94
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
akkor rendben...látom, magadhoz tértél...a látszat is csal, főleg az, nézed és assziszed hogy pedig...hózik a hav és beesik a holdfény

még valamit megértettem de az nem pub liku ssssssssssss

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@kekex:
még a gáton nem is jártak?

brühüyyy
és a pálinkát semm itta meg és a rátotthúst sem zabálta fel

addig nem kell félnie
Pedig DE!
Szóval a dolog BELEtartozik a teljesen elképzelhetetlen és lehetetlen kategóriába.
Tonyóka (annyira úúútálom, hogy ez a kedveskedő kis bece is nehezemre esik. És itt mindenki engedje szabadjára a fantáziáját: ez a kis...ezmegaz...eztmegazt csinálja!) ugyanis főszerepet játszott mindvégig a fityeszarculat alakításában, a stratégia és taktika kidolgozásában és végrehajtásában. Mindeközben sok-sok fekália rátapadt, és az (sem)nem engedi, hogy csak úgy feláldozzák.
Az események azt mutatják, hogy továbbra is bármilyen ordas, monumentális hazugságot hajlandó kimondani és bármit megtenni.

Ergo, ő semmiképp nem lehet az áldozati bárány.

Az az ötödik kerületi monumentális bili pedig, legyen bármekkora, egyszer csak kicsordul belőle a tartalom. Hogy ki segít a kicsordulásában, az egyelőre valóban rejtély.

Vagy lehet az is gumiból van, és bár itt-ott kitüremkedik, fogja bírni a tágulást.

Vagy a CIA betette a lábát az V. kerületbe, hogy egy kicsit észhez térítse hetvenkedő katonánkat. hehehe
Ki tudhatja?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezek mind titkosszolgálati lapok 77 pöcsét bennük, látom nem olvastad

neked van saját konteód vagy assem?

mit is érdekel téged ha van neked fidex kft és kdnp.nyal

brühüyyy
@Rodeo36: bocs, én lemaradtam valahol... hol mondja azt a vucekancellár, hogy be kell szüntetni a szankciókat? (mert, mint ha ennek ellenkezője felé indulnának el 3ppen)...
@AKIsTUDATLAN:
Jájj. ehh.
Istenbizony semmit nem olvastam, csak Fábiust, és először is leírtam a gondolataimat. (Mert, ismétlem, nagyon utálom ezt a hogyishívjákot) Utána egy kicsit elkezdtem olvasgatni alulról felfelé, és látom, hogy szinte mindent leírtatok már.
Hihető?, hogy mindig ugyanúúúgy?
@Rodeo36: azé' az is szíp, hogy a fidesz önnönmaga kell kilője a szemetet, különben ott büdösödik, az idők végezetéig! "ellenzék" és "független/oknyomozó/tényfeltáró újságírók" nem jelentenek arrafelé veszélyt az ilyen ganékra!
@látjátok feleim szümtükkel:
Tisztességes demokráciában, ha egy hivatali hiba miatt ilyen történik, akkor a hivatal vezetője első tagmondatában lemond - mert ő, mint a legfelső vezető, mindenért felelős.
@AKIsTUDATLAN:
mandiner.hu/cikk/20150111_juhasz_peter_simicska_cege_20_szoros_haszonnal_adja_ki_a_hirdetooszlopokat
azaz ha Tonyókát Simliska emberének könyvelik el mégiscsak lehet belőle áldozati bárányka (pontosabban: kos).
www.youtube.com/watch?v=wIxJQbKRxnw
"kényelmes megoldás" a 13-ik perctől
@nincs_itt:
maffiás körökben azért (is) működőképes az omerta, mert nem engednek el senkit, aki tartja a hallgatási fogadalmat. Viszont én mostanában szép nagy életbiztosítást kötnék Tonyókára az asszony helyében.
@kekex:
Van még ideje az asszonykának. Rogánnal még végigveretik a parlamenten az országvédelmi törvényt.
Ilyen bizalmi feladatra kellene a kipróbált nertársak.
@kekex:
Ez egy marha jó film!!:))

Amúgy meg evvel a kilövési engedéllyel a fiúk helyében én óvatosan bánnék. Ahogy a megfontolt kannibálok is mondják; nem eszik olyan forrón a Kósát.
Érdemes lenne számolniuk a Salamon Béla faktorral, mielőtt elkezdenek ész nélkül tüzelni a roggyant tonyóra.
Merugye, ha ő egyszer kinyitja a száját, ha ő egyszer elkezd beszélni… Könnyen lehet, hogy a fegyver visszafelé sül el, mert azért látott-halott ő olyan dolgokat, amelyekről ha röfögne halkan kicsit, könnyen taccsra tehetne a pártból egy-két fősámánt. De mi csak találgatunk, a meccset majd ők játsszák le.

Elkezdték??
Pupu:

"Hogy mi lesz ennek a vége?
Isten tudja, - habár szerinte meg minden rendben van, legalábbis ezt állította legutóbbi rádiónyilatkozatában.
Olyan állapotok uralkodnak, mint amikor a liba éppen fő a fazékban, már nem liba és még nem ludaskása, és főleg nem tudható, hogy mire megfő, ehető lesz-e, vagy a szakács elfelejtette kibelezni, oszt adhatjuk a Bodrinak.

Szegény Magyarország, ennél azért jobb csőcseléket érdemeltél volna..."

www.pupublogja.hu/2015/01/majd-ha-nekem-sok-penzem-lesz.html
@Spániel: ennél ezerszer befolyásosabb...
@Sir Bates dö Hól:
idecitálnád az "érveidet" olvashatóan, ha lehet eredetiben

addig az van a mit állítok

brühüyyy

te már annyiszor lemaradtál dolgokról, hogy hól vaN HÓL DŐ HÓL NINCS meg kukurikúúú
@Penivaldes:
Ezek a tetvek egyel nem számoltak, hogy tudniillik a harács és a lopáskényszer az még maguk között is konfliktusokat generálhat. Hiába voltak jó barátok a Bibósok, annyira azért mégsem, hogy elnézzék a volt havernak a nagyobb szemétdomb telepjáróját.

Persze a tónyi-féle szardarabok nem az a generáció, de valamit tanulás nélkül is tudnak annyira, mint az ő példaképeik...
Egy valamit _na ne nagyképűsködjek már_ nem értek: azt a sok agyhalott barmot, akik mindezek ellenére vallásként imádják ezt a velejéig megrohadt rablóbandát, a dagadt fényességességes padisahjával a trónon.

Az ilyeneknek lehet eladni a vízlágyító szupercsodaszereket, olyan illiberális kis idióták, akik lenyelik a kalgont, mer nem lesz vízköves a pisilőjük.
@Knósszosz:

Senki nem kezdett el semmit:)) Valaki felröppentette ezt a hírt. Kívülről? Belülről? Vágyálom? Kommunikációs fogás? Terelés? Gumicsont? Semmit nem lehet tudni.
Mindenesetre vérmes reményeim nincsenek.
@kekex: Minek kellene annyi TEK-es? Abban a tömegban nagyobb halak is előfordultak.
@kekex:
"kisbuszának és 2 TEK-es (tekesekkel együtti)autónak a kirendelése egy pár kilométeres utacskáért."

Csessze meg, ha az autók kiértek a reptérre a gép érkezése előtt, akkor nem lett volna egyszrűbb, ha a kisbuszában utazik? Tudom, Párizs messze van, de a buszban dolgozni, aludni is lehet, tehát nem lett volna haszontalan idő, sőt a konvojnak is meg lett volna a diplomáciai védettsége.
Naiv vagyok-e? sőt hüjje?
@kekex: ez pedig paradoxon, amit mondasz!
@Knósszosz: tényleg neked van olyan kék kantáros nadrágod?
@jöttem: Rogán 2002 óta folymatosan épült fel és be
endresy.blogspot.hu/2012/10/visszanezve-2002-re.html

Nem azért várta ki a sorát, hogy most csakj úgy félre lehessen állítani.
@kekex: Budapest-Paris Orly reptér 1495 km, 1 autóra(diesel) 331,04 euró egy irányba!
ebben benne van az útadó és átlagos fogyasztás luxus kategóriájú járgányra.
ez 3x2x331,04= 1986,24 + a bérek és közterhek...
óránkét 2 misi a csányiAir gépe...
szalaggya az adódból!!
@kekex: ja, télleg mijafaxot csinált a Svejcban? csak nem???
@kekex: 14,47 óra az út, autónként 2 ember(najó TEK-es legény) szerintem nagyjából egál, szóval a csúti Rámszesz, hónaljban szűk stopplis gummicsimmában legalább 3-szoros áron nyomta le ezt a kiruccanást!
@nincs_itt:

Ma adják át az aranylabdát. FIFA.
@jöttem: bocsi, a foci az nem sport nálam! aranylabda? na abba rúgjon a sok IQ negatív! A FIFA meg egy lóbetegség?
@GeoCracker:

Egyetértek. Rogán nem az a feladós fajta.
Különben is, feladata lesz.
Ő fogja levezényelni az állam/nemzetvédelmi tervet.
A civileket és a liberális újságírókat terroristának minősítik, aztán kezdődik az üldözés.
@nincs_itt:

nálam igen. de ezen nem fogunk összeveszni.))))
@Rodeo36: www.genetech.hu/build.asp?Interface=main&Module=news&ActiveModule=news&ActiveMode=DisplayArticle&ArticleID=12... semmiképpen nem lehet kimutatni, mi?... igaza van Egérnek, semmi esetre sem az, aminek látszik... azért elég balfasz a rendszer, mert mindent megoldanak, csak a te forrásaid jönnek rá mindig a tutira...

te, én láttam a világot tényleg befolyásoló döntéseket... hát, a végén sok mindent bele lehetett magyarázni, ördögi tervnek lehetett kikiáltani, de az igazság az, hogy a legtöbb ember nem tudja komplexen nézni a világot... szar dolog ezzel szembesülni, de életünkre nem a körmönfont ravaszság van nagy hatással, hanem a balfasz dillettantizmus:-)...
@Orica Középföldi:
Hmm... nekem viszont vannak reményeim, de ha azokat most ideteszem, olyan leszek mint a NERszultán Maszturbájev, aki ráadásul Budapesten elégíti ki az igényeit.
Teke-töke és egyebek utaztatása a csányiótépéelvtárs Faconján... ettől még a hazai elizélt palotának is fel kellene gyulladnia ott a Kossuth téren, helyettünk ezt is megtették a gallok... szégyen ez a darab szar.
@Penivaldes:
Kan-tár?
Én itt egyedül vagyok:)))
Szerencsére...
@Rodeo36: Ha utánajártál volna, most nem lenne ilyen kínos a helyzet, de így egyszerű gyökér vagy.
Sajnálom.
@Penivaldes:
Sztárvórz rajongóként; Luke-e?
Tonyó ezt a szintet nem ugorja, ő Sznobi van Kenobi, bár neki nincsen villanyoskargya, viszont van neki hátizsákja ami az Alderaan rendszerben sokat érhet, esetleg az Erdogan galaxisban pénzzé teheti, ha a szennyes belét húznia kell majd innen.
@ornagy50:
Nem.
Egy szimulátorban esetleg jól érezném magamat, de olyanom nincsen!+:)))
@ornagy50:

Hi, darling! Arról a nagy jövés-menésről beszéltél tegnap, amiről Jack London ír?
@Sir Bates dö Hól:
mondtam m'r hogy nem ;rdekel<

brühüyyy
@miva?:
én nem szoktam mászkálni hülyék után

brühüyyy
@jöttem: Igen!De Ő csak kiscserkész Berton-hoz
képest!!!:)
@Knósszosz: Mán hogyne volna!
Ott van a BUKSIDBAN!!!:)
@ornagy50:
Kedves vagy, kösz!:))
Én csak műkedvelő vagyok, irigylem a szakikat.
Úgy vagyok evvel mint a zorbánviktor, szeretnék tudni mindent ami szükséges lenne nem szarháziként posványba irányítani az országot, de sajnos az az ismeret nem áll a rendelkezésemre.

Ő ezt kompenzálja valami mással, de az nekem nem megy. Tudod mi a szép?? - egy csodálatos Dassault Raffaele, amelyik forszázzsal tolja magát felfele (lehet más madár is), na, az valami!! Az is rohaggyon meg, aki úgy döntött, hogy a Kecskemét az az nem fontos!!

Nekem vannnak repülőőrült haverjaim, sőt, van olyan aki benne is dolgozik naponta, mindegyik okádik az egésztől.

Te aktív vagy?
Remélem! De ha mégsem, akkor is valaki vagy!
ÉN TUDOM MIÉRT...
@ornagy50:
Berton könyve nincs digitalizálva.(
@nincs_itt:
hát ahol egy adócsaló patkány (messi) stár lehet az pontosan egy lóbetegség

brühüyyy
.
.
Csak úgy...
Mert most olvastam. Eddig nem ismertem.

Parti Nagy Lajos: Egy hosszú kávé

Ma ősz van és vasárnap,
avarszag és dohányzom,
az asztalkán fajanszban
még gőzölög az égbolt,
egy öntöttvas fotelben
ülök a cifra balkon,
kavarva hosszú kávét,
míg végre lusta tükrén
eloszlik és bedrappul
mint kondenzált ökörnyál
a kedvem égi mása.
Pedig szép itt a Herbsttag,
ahogy körülkeríti,
mint birtokát a gazda
a parkot és a kertet,
hogy majd planíroz, ásat,
és télre házat épít
e zöldből és vörösből,
ahonnan úgy hiányzol,
hisz csak neked, ha egyszer,
ha egyszer még, neked csak,
valami házat, allét,
napórát lusta tűvel,
hová a hosszú árnyék
magát befűzni boldog,
s szakadt zakóm zsebébe
a forró őszi holdat
bevarrja éjszakára.
@GeoCracker:
.
Álomvilág gerjesztette beszéd.
És mit mond erről a szakértő?

'''' - Cudar egy eset - mondta Osztap Bender részvevőén.
- Ám ahogy mondani szokás: a lét határozza meg tudatunkat. Ha már itt él a szovjet államban, az álmai se lehetnek mások, mint szovjet álmok.''''
.
@GeoCracker: :)

remélem láttad, hogy a szerdán megjelenő giga Charlie Hebdo bevételeit az elhunytak családjai kapják...
no comment:

Kibabrált az állam a szüleit gyászoló Jánossal

.....

"A cégnek 8,5 millió forintot kell fizetnie Szanyinak, az unokáknak pedig 2-2 millió forintot."

......

"– Sajnos úgy látom, hogy a kártérítést sosem fogjuk tudni behajtani – közölte a Borssal Magyar György. – A Mal-t felszámolták, az állam pedig nem vállalja át a kártérítések kifizetését. Az állam egy kormányhatározat alapján azt is kizárta, hogy a közadakozásból befolyt kétmilliárd forintból a károsultak pénzhez jussanak – tette hozzá a jogász."

....

www.borsonline.hu/20150113_kibabralt_az_allam_a_szuleit_gyaszolo_janossal
Sajnos gyorsan észrevették Orbán bevándorlógyűlölő nyilatkozatát

cink.hu/sajnos-gyorsan-eszrevettek-orban-bevandorlogyulolo-nyil-1678928796
@guma:

Amennyiben kormányhatározat van arról, hogy a közadakozásból befolyt 2 milliárdból a károsultak nem kaphatnak, akkor miből gondolja bárki, hogy hosszú távon érdemes itt befektetni bármit is?
Reggelt, Mindegykinek!

Címlapos hír?
@guma:
A lapé lesz a bevétel eszerint

Szerdán hárommillió példányban jelenik meg a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap az eddig tervezett egymillió helyett - jelentette be hétfőn a lap kiadója, amely megrendelések áradatáról számolt be bel- és külföldről. Az első egymillió példányból származó bevétel teljes egészében a lapé lesz, mert a kiadó, a Messageries Lyonnaises de Presse vállalta, hogy ezt ingyen terjeszti. A múlt szerdai terrorista merényletben újságíróinak többségét elvesztő újság eddig 60 ezer példányban jelent meg. Hétfőn, nem sokkal a kiadó bejelentése előtt a lap ügyvédje bejelentette, hogy a következő számban "nyilvánvalóan" szerepelni fognak Mohamed prófétát ábrázoló karikatúrák. Richard Malka a France Info hírrádiónak adott interjújában leszögezte, hogy "nem engedünk semmit, különben az egész értelmetlenné válna". A szerdai különleges kiadvány 16 nyelven jelenik meg.

MTI

De továbbra is szívesen várok ellenkező előjelű forrást
Lóf@szt kilövési engedély!

Csak pufogtatnak. :(
@guma:
"– Sajnos úgy látom, hogy a kártérítést sosem fogjuk tudni behajtani – közölte a Borssal Magyar György. – A Mal-t felszámolták, az állam pedig nem vállalja át a kártérítések kifizetését. Az állam egy kormányhatározat alapján azt is kizárta, hogy a közadakozásból befolyt kétmilliárd forintból a károsultak pénzhez jussanak – tette hozzá a jogász."

Bezzeg a haverokat, akik bank károsultak, azokat kártalanítja szintén kormányhatározattal. No ha ettől sem nyílnak nagyra a választók szemei, akkor nagyon nagy baj van a látással.:(
@látjátok feleim szümtükkel:
"No ha ettől sem nyílnak nagyra a választók szemei"

Hány éves vagy, királyfi? Még mindig hiszel a mesékben?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Tudod van egy időszak az ember életében, amikor hisz a mesékben, aztán van egy időszak amikor nem hisz, majd megint jön egy új időszak amikor maga sem tudja miért, és mit hisz.:D
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Főleg azok után, hogy csóró pógár nem kap támogatást, meg elsinkófázzák a neki járót, a Széchenyi bank gazdag ügyfeleit meg az állam kimenti a kondérból. Arról nem is beszélve, hogy bukott bank vezérét állami vezetői pozicióba teszik, nehogy már éhen haljon szegény, mert arról igazán nem tehet, hogy nem tudott bankot vezetni.
@látjátok feleim szümtükkel:
" arról igazán nem tehet, hogy nem tudott bankot vezetni."

És most kísérleteznek, hogy mi az, amit tud vezetni... mert hát trolit mégsem vezethet...
Juhász jól teszi, ha vigyáz a létrájára.
@rdos:

Mert a mondás szerint kirántják alóla a létrát, de lehet az is, hogy kirúgják alóla a hokedlit.;Đ
@látjátok feleim szümtükkel: Ja? Télleg van valami ilyesmi mondás. Akkor már értem.
süti beállítások módosítása