Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.04. 10:31 Fabius

Orbán - McCain 0:1

Címkék: botrány mccain orbán neofasiszta

Kedves magyar barátaim!

Úgy látom Népvezéreteket illető szavaimat sikerült félreérteni vagy félremagyarázni, ezért szükségét látom a pontosításnak és némi magyarázatnak:

- Nem azt mondtam, Orbán neofasiszta, hanem azt, újfaszista.

A jelző első felét úgy kell érteni, nem is túl régen még nem voltak felfedezhetőek az elpincsisedés jelei, ez új, a második felét meg úgy, ahogy azt már lengyelek is elmagyarázták az Orbán-Putyin viszonyról. Nekem valahogy nem veszi be a gyomrom az ilyesmit, én ehhez túlságosan komcsigyűlölő konzervatív vagyok. Úgyhogy ilyen úton megbékítésemmel próbálkozni is felesleges!

mccain2.png

Amúgy meg az Ananászfejű Pojáca ne üzengessen, vagy legalább ne sablonhülyeséget. Remélem a friss-ropogós új közleményemből neki és a magyar külügynek is világos, hogy pontosan tisztában vagyok az országban uralkodó állapotokkal. Pont ezért mondtam eredetileg, hogy egy sorozatproducert kinevezni nagykövetnek ilyen helyre felelőtlenség. A csáje nem egy Sarah Palin, aki vadászott már medvére. Nem biztos, hogy kezelni tud olyan helyzeteket, mikor egy kvázi szövetségesünk országunk ellenzékének kinyilatkoztatásai miatt rángatja be az ügyvivőt. Mintha Obama bekéretné Szapáryt, magyarázza már el mi ez a vérhányás amit a jobbikosok csinálnak, és vállaljon érte felelősséget.

Érdekes. Azt kérdezgetitek Andrétól én hogy mondhattam ilyen velőset, de azt meg se halljátok, mikor adóhivatalon belüli csalásról beszél.

A szelektív hallás ezek szerint közvetlen mellékhatása az orbánitisznek, és járványként söpör végig a kormánytisztviselőkön meg a holdudvaron. Itt van például ez a segéd-molinótartó faszikám, a Bencsik. Azt nem hallja, hogy ezermilliárdos áfacsalás, kitiltott kormánytisztviselők, sőt: Békemenetes haverokkal Andrét akarják feljelenteni, mert miért ne. De azt meghallja, hogy újabb luxuslakás meg Rolex óra, és máris ordít. Nem, nem azt kiáltja, ne lopjatok köcsögök!!! , hanem azt hüppögi, ne lopjatok már ennyire feltűnően, vegyetek példát Viktorról.  Na, ennek a faszinak az édestestvére idiótázott le engem egy Putyintól vett idézettel, amiből legfeljebb egy dolog derül ki:

- Én már akkor is komcsik ellen harcoló veterán voltam, mikor ő hátulgombolós, szovjet-magyar barátságot éltető publicista a Népszabadság pártélet rovatánál. Na, ez a rajongás az idézet tanúsága szerint nem változott semmit.

Pech, hogy arra amit én mondok egy 300 milliós ország jobboldali érzelműnek számító része és a világ figyel, arra amit ezek a Bencsikek összehordanak meg senki. Az viszont kár, hogy az ilyen félkegyelműek teszik legitimmé Magyarország kényszerházasságát a ruszkikkal, és hiába hánynak sugárban az anti-orbánisták Putyin szájszagától, az eltűrése diktátum az újfaszistától.

Teccikéteni?

1444 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr336956163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne olvassatok annyi 444-et, inkább nézzétek a Hírtv-t!

A Magyar Külügyminisztérium hivatalos közleményét olvasták.
A Szőkített Nőt azért küldték, mert jól fog mutatni a sajtófotókon.

Ha "kezelni kell a helyzetet", arra ott lesz Boyfriend, neki van már egy kis rutinja a mocsári orkokkal.
"Teccikéteni?"

Válasszuk ketté, "Teccik..."? Nem.
"...éteni?" Igen.

Sajnos.
Zsóti is megszólalt má ,lassan bevetik az összes seggfejet!DDDDDDDDDDDDDDDD@Dr.
@Gábris szomszéd: Kedves G, ha van benned egy minimális tisztesség, amit időnként kétlek, akkor nem hozod a kedvenc vizilényünket ilyen helyzetbe.
@Gábris szomszéd:

Jaja, hát valahogy kenegetni kell a szart, amikor Goodfriend egy régóta vártható bombával szétrúgta a kitiltási ügyben bizonyítékért nyígó kormányapparátust:

index.hu/belfold/2014/12/04/goodfriend_nem_tartak_fel_a_nav-on_beluli_csalasokat/

"...de az amerikaiak nem nyomozhatnak a magyar belügyekben."

Amúgy meg már az is nyomásgyakorlás, hogy a korrupt szennyeket mossák ki a közigazgatásból, még ha érthető okokból amerikai érdekek mentén is? Vagy a korrupcióhoz való jog is a magyar szuverenitás sarkalatos pontja, amibe az amcsik csak ne ugassanak bele?!

Magyar seggbe magyar lófaszt!
@Gábris szomszéd:

a tudomány mai állása szerint még brit tudósoknak se sikerült megállapítani egy rakás szarról, hogy tisztességtelen lenne. még a másik ódalrul se.
@Gábris szomszéd:
Kifejtenéd, hogy szerinted miért 1:1?
@fzs.1933:

Eza fábián (nálam már régóta) megérett jónéhány szívlapátra!!!
@Gábris szomszéd:

Aztán miért nem?!

Mert legyen világpoltikai-kétpólusú vetülete is ennek a dolognak, amibe annyira bele vagy szerelmesedve, hogy semmi másról nem beszélsz a kitiltási ügy kapcsán, de engem azért hadd érdekeljen az a része is, ami közvetlenül vagy legalábbis közvetlenebbül érint engem, mint magyar állampolgárt, mégpedig az, hogy milyen korrupciós veszélyek vannak a magyar államigazgatáson belül, és amit ugye eddig senki sem igyekezett bizonyítékokkal cáfolni, csak hörögnek, kivárásra, lapításra játszva. És amíg az energiád nagy része arra megy el, hogy az amcsik érkedeit meg hibáit, balfaszkodásait és megalomániáját sorolod napestig, addig éppen ez a szekeret tolod tovább.
Lapáton szíved nyújtod? Milyen romantikus.

Akkora a baj, hogy szegény Navra tegnapi bizottsági bemutatkozása úgy nézett ki, hogy nem egész 2 perc beszéd után elmenekült.
ha nekik ennyire kínos, akkor szerintem nem kell itt relativizálni a jó - rossz harcot a gonosz ámerikával, stb...
A szojvet megszállásunk alatt a kágébések és ávéhások majd az utódaik sátáni gonosz terrorral törték meg a magyarokat. Janibá alatt megcsinálták a homo szojvetikuszt. :-( Közben 1970-től el kezdték eladósítani az országunkat a kölcsönt pedig kp-ben kivitték az országból (az másképpen mint a titkosszolgálatokkal, a diplomáciánkkal nem lehetett). Azóta új gazdánk is van, a demokrácia elszánt exportőre. A lé az offsórba azóta is folyik. :-( A rolex plusz csatományai a lézerjanin az csak júdáspénz, a nagy veszteség naponta és fejenként 500 Ft az 1970-2010. évek átlagában, ami mára már inkább 1000 Ft/fő/nap lehet.

Az a benyomásom az amik azt elégelték meg, hogy az offsórba kitántorgó hazai pénzek egyre nagyobb hányad kerül a ruszkikhoz, nem pedig hozzájuk. Ugyanis moszkoVitya nem bukott meg, már pedig az amikról tudjuk, bármikor bárkit megbuktatnak, ha az érdekeik úgy kívánják. :-(
@Gábris szomszéd:

:D :D :D

Bazmeg, legalább azt találjátok már ki, hogy Gyurcsány a gyíkemberes háttérhatalom embere, vagy tulajdonképpen a világ összes rossza Gyurcsány miatt van, ő áll minden "támadás" mögött, mert kezdek összezavarodni ennyi okosságtól :D !
@Gábris szomszéd:

és ez az empátiátul van nálad?
A természettudományos megközelítés alapja, hogy minden esetben a legegyszerűbb magyarázat a legvalószínűbb, ennek cáfolata után nézhetünk összetettebb után.

A legegyszerűbb magyarázat: Fidesz örök hatalomra tör, korrupt, nyugati értékeket gyaláz, USA meg EU nem örül, ezért orosz segget nyalunk, amiért az orrunkra koppintottak

Ezt valaki cáfolná?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Másik posztynál már írtam:

Miazhogy? Nagyonis! :)

Lóf@szt összeesküvést meg szíjájé meg efbíáj meg kágébé meg ájemef (meg a zösszes hárombetűs :D ) meg a soros meg a karvalytőke meg libernyákok meg imperialisták (meg "a Trap Pista, na az a legbüdösebb" - by Hofi)!
A gyúrcsány (vagy gyúrcsányi - azzal nagyon köll vigyázni!), ű irányít mindent és mindenkit. :)))
@miva?:

"Szimplisziti! Egyszerűség! Szimplisziti!"

Nem ismerős valahonnan??? :)
@Gábris szomszéd:

Ki mondta, hogy tiszták, mint a hó?!

Elítéled, de persze azért a mostani korrupció a "keleti nyitás" miatt a Jobbiknak is jobban jön, így ha elítéled is, azért mégsem akkora elánnal :) . Ha már ugye érdekekről beszélünk, akkor beszéljünk érdekekről...

Vagy elsikkadtam volna azon bejegyzéseid felett, amik a magyar jogszolgáltatás teszetoszaságát kritizálták volna ebben az ügyben, követelve a teljeskörű, lehetőleg nem két napos mindenfaszaságot megállapító vizsgálatot? Legalább akkora arányban, mint hogy az USA politikája milyen önhitt, képmutató és mohó :) ?
ijenkor csak aszt nem értem, mi a baj kertész ákossal (berzsenyivel, kazinczyval meg velem):

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20141204_A_rendszervaltas_zsakutcaja
@fzs.1933: Namtom, arcról nem. Talán a hangja Napóleonéra emlékeztet, mint Troppauernek.
@miva?:

jééé! maga fölfedeszte occam borotváját!
@fzs.1933:

sancta simplicitas! (ősi, etruszk fölkiáltás)
@hacsaturján: dehogy, én csak emlékeztetem Gábrist arra, hogy nyilván van olyan magyarázat is, ahol az újzélandi szabadkőművesek és a jakuzák közti háború miatt csökkenő kínai gyermekszervkereskedelem idegesítette fel McCain-t, de nem ez a legvalószínűbb.
ehehehehe
444.hu/2014/12/04/goodfriend-adtunk-at-bizonyitekokat-a-magyar-kormanynak/

"Goodfriend tisztázta azt is, hogy az Orbán Viktor által fecninek nevezett emlékeztetőt ő sem tekinti bizonyítéknak, az csak felsorolja azokat ügyeket, melyekben az amerikaiak keresték a közreműködést a magyar hatóságokkal. A bizonyítékokat ezen felül adták."

és egy tízpontos komment:
Lev Davidovics • 2 órája
Ez a Goodfriend mindig ügyesen, pontosan pisálja le a fidesz-kommunikáció fel-fellobbanó fáklyáját.
@fzs.1933: Eszement (jó), a szó szoros értelmében. :-) Sajnos csak 1 p 11 mp-ig játszotta le, de az is elég volt mára.
@hacsaturján: az utolsó személyt illető kérdésére talán egy svalbárdi nemzeti konzultációval választ kaphatna. de vonják be a jegesmedvéket és a sarki rókákat is.
@miva?:

akkó jó van. mer én meg a pillangó szárny rezdülésére gondútam.
@parti_giano:

tuggya maga mijen a svalbárdi lófasz?
@hacsaturján:
hát mán ők is hunok voltak??? :)
@hacsaturján: szegény téltamás abban szakértő, aki ugye nem bólintott a tankönyvizére
@rdos:
1 perc 11 másodperc elég volt?
Akkor gondolhatod mit érzünk akkor, mikor már több mint 4 és fél éve fullba nyomja a kretént! :)
Segédmolinótartó!!!!!

Imádlak Fabius!
@fzs.1933: Az emenbében dolgozol? :-) Hát? Nem irigyellek.
@rdos:

nincs nekem olyan pechem! Ettől függetlenül kívülről nézve is ugyanaz az érzés, nem? :)
Na ugye, mégiscsak helyesbítette saját magát a vén kótyagos veterán. Így jár az, akinek a sajtósa csak képeket tanulmányoz beszédei előtt. Dehát ebben a beszédben pedig inkább már a fékmenetben levő másik veterán / Konrád György / intelmei olvashatók.Az amcsi külügy meg elhatárolódott a szegény honi balfék sajtó legnagyobb sajnálatára a hibbant háborús szenátortól.
@Gábris szomszéd:

Szerinted sem, meg a prop. szerint sem.
Századszor mondod.
Újat, Gábris! Újat monj!

Adok tippet is. Elvégre közeleg a karácsony.

A pápa szabadkőművességét - amiről ma posztoltál nekem - átköthetnéd az usa-ra.

Egy füst alatt bucsmolhatod a két ellenséget.

Ugye, jó ötleteim vannak?

Csak be ne ajánlj a hídfőékhez agitproppot írni!!! :))))
@Imola Helyesi: Nem határolódott el :D

Csak aszonták, hogy nem a kormány mondta, meg hogy ilyen a stílusa :D

Aranyom, itt ma te kevés leszel!
@jöttem: pedig ezek után már magyarázhatod, hogy nem te szerkeszted a russian today-t.
Fabius te tényleg ennyire vak vagy vagy csak ennyire vakon utálod Orbánt???

A második asszem.

Amerika McCain-estül fogva úgy szarja le Mo. országot, ahogy van. Ezt már 56-ban pontosan megmutatták.
Itt egy háború zajlik az Oroszokkal az energia piacokért. Akik nem velük van azt basztatják. Semmivel nem jobbak, mint az Oroszok.
És lehet valaki republikánus vagy demokrata egy dologban egyet értenek, ők akarják megszerezni az energia piacot, és aki ebbe nem illik bele azt elpicsázzák.
Ez pont olyan ijesztő , mint amit Putyin csinál.
Csak vak Orbán utálatod miatt Amerika falóban diktatórikus dolgait örömmel cumizod tövig.
Akik, ha kell lerohannak egy országot vagy lehallgatják Merkelt. Azt közbe meg szitává lőnek egy fiatalt , de felmentik.
De itt sokan olyan szép csukott szemmel buknak az amerikai bránerre.
Értem én, hogy vannak akik utálják Orbánt.
Bár nem tudom, mivel lenne jobb, ha újra elúszna a hiány meg befullasztanák a gazdaságot és az adósság az egekbe szökne, ahogy azt előtte okosba megoldották. De hát ez a kormány sem jó sok szempontból.
Viszont az a szánalmas, hogy egy értelmes ember nincs aki jobb lenne és azt mondanák az emberek, akkor legyen ő meg a pártja.
Ehelyett az ellenzék a külföldbe csimpaszkodik, akik amúgy totál leszarják mi van itt, csak egy energetikai harcban használnának minket.
Ha Amerika felé megyünk az Oroszok jönnek, ha az Oroszok felé akkor Amerika.
Ennyi a történet.
@Imola Helyesi:

Kb. annyira határolódott el az USA külügy McCaintől, mint a NER szokott Kövér vagy Dajcstomi egy-egy veretesebb aranyköpésétől: "Gondolni gondoljuk, csak nem mondjuk."
@parti_giano:

Ezek amatőrök. Én meg szeretem a profikat. Ezért jöttem a Varánuszra.

Na, jó! Ma ilyen nyalós napom van. :)))
@irógép: Akkor tán nem kellene hazug futóbolondként viselkedni a szövetségi rendszerben ugyebár :D

A politikusok dolga az ugyanis, hogy a létező világban képviseljék az érdekeinket, és nem egy sohasemvolt tündérvilágban kell uralkodniuk, ahol az újságíróölő Putyin a demokrácia élharcosa, aki érdekei ellenében nekünk akar jót.
@Gábris szomszéd:
.
Valószínű, hogy nekem címezted, de másnak válaszoltál.
Nem az volt a kérdés, hogy mindent értesz-e.

Hanem:
Kifejtenéd, hogy szerinted miért 1:1?

Várok angyali türelemmel.
@miva?:
Ne izgasd magad, ma biztosan lesznek segítők, a téma forró. Tényleg tegnap hallgattál, amikor megjósoltam, hogy lesz törülközés a hadiipargondozó szenátor részéről.
@jöttem: biztos a harsány 100 eurós fogorvos hatása, mert nem akasztotta be a nyálelszívót.
@irógép:

Hékás! Ne vedd el a Gábris kenyerét!

Részemről inkább Amerika csináljon velünk bármit.
Ilyeneket jobb szeretek hallgatni, mint a Kalinkát.

www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4

Meg aztán ott van André is! :))))
@parti_giano:

rá is kettyintett. az a tőtöttkáposzta még az elmesélésnél is jobb vót. noch dazu, a rénpálinka!
@fzs.1933: :-) Persze, igazad van.

@irógép: Abban igazad van, hogy az amik is az oroszok is rendesen "csicskáztatnak" minket, de történetesen az amik NER-korrupció ellenes fellépése a mi érdekünket is szolgálja. Dönts szíved szerint. MoszkoVitya putyinisztánja vagy a polgári demokratikus gazdaságú amerikai modell?
@Imola Helyesi: ajaj, szenátorasszonyunk nekünk is van, aki tud harcirepülőt venni, ráadásul addigra már múltidő volt a jóslat, valamint valakinek dolgozni is kell, nem fizet mindenkit ám a kormány kommentelésért
@irógép:
Hát akkor mégiscsak kell pávatáncolni. Orbán már régen meg is mondta ezt. Egyébként a Heti válasz cikke / by Gábris hivatkozás/ pontosan ezt emeli ki McCaine válaszából, hogy az amcsiknak is létfontosságú Magyarország. Tetszettek volna 56-ban segíteni amcsik- ezt meg én mondom ma. De biztosan akkor is volt valami fafejű szenátor, aki ezt akadályozta / izraeli érdekek mentén/
@parti_giano:

Azt a múltkor tette, mikor kiszedte a fogamból az ideget.
De azért van néminemű különbség a nyal és a nyál közt.
Tudhatnád!!!
@Imola Helyesi: No akkor helyes a fékek és ellensúlyok rendszerének a lebontása, a korrupció, a katonai és politikai-gazdasági szövetségeseink elárulása?
Értem.
@Imola Helyesi: Igen igen ,mit tettek az indiánokkal, meg verik a négereket. te meg húzz oroszországba az nem a zsidóké!!!!
Itt töröm a fejem, hogy ez miért van az országunkkal kapcsolatosan. Háborúban és békében is, hol az egyik hol a másik nagyhatalom segít minket. 56-ban az oroszok "segítettek", most meg a békében az amcsik akarnak nagyon segíteni.Mindig nyújtják nekünk a baráti bal- meg szélsőjobbot.
@Imola Helyesi: Imola! Az EU, tudod aki 1600milliárd foritot ad ajándékba évente, meg az USA, aki meg elég sokat fektetett a gazdaságba, a NATO terheinek zömét viseli, stb, na ők csak berághatnak, ha Viktor azt teszi, amit eddig tett, ugye? Ezt te vitatod?
Lenge lány,
aki sző,
holdvilág
mosolya:
ezt mondja
a neved,
Imola,
Imola.

Lelkembe
hallgatag
dalolom,
lallala,
dajkálom
a neved
lallázva,
Imola.

Minthogyha
a fülem
szellőket
hallana,
sellőket,
lelkeket
lengeni,
Imola.

Müezzin
zümmög így:
"La illah
il' Allah",
mint ahogy
zengem én,
Imola,
Imola.

Arra, hol
feltűn és
eltűn a
fény hona,
fény felé,
éj felé,
Imola,
Imola.

Balgatag
álmaim
elzilált
lim-loma,
távoli,
szellemi
lant-zene,
Imola.

Ó az i
kelleme,
ó az l
dallama,
mint ódon
ballada,
úgy sóhajt,
Imola.

Csupa l,
csupa i,
csupa o,
csupa a,
csupa tej,
csupa kéj,
csupa jaj,
Imola.

És nekem
szín is ez,
halovány
kék-lila,
halovány
anilin
ibolya,
Imola.

Vigasság,
fájdalom,
nem múlik
el soha,
s balzsam is
mennyei
lanolin,
Imola.

Elmúló
életem
hajnala,
alkonya,
halkuló,
nem múló
hallali,
Imola.

Lankatag
angyalok
aléló
sikolya.
Imola,
Imola,
Imola,
Imola.
Nem kötekedésből, de engem nagyon érdekel, hogyha tényleg fasiszta rendszer lenne Magyarországon, akkor az EU ezt miért tűri? Miért nem dob ki minket? Mert elvileg fasiszta vezetésű ország nem lehet tagja az EU-nak, ez azt hiszem nyilvánvaló. Szóval engem tényleg érdekel, hogy ha TÉNYLEG fasiszta lenne Mo. akkor így hogy lehetünk EU tagok?
@irógép:" Befullasztaná a gazdaságot" DDDDDD látom te a jó oldalon állsz neked nyilván fut a szekér!
@miva?:
Ha egyszer van fék, mi a fene az az ellensúly? Miért kell az is?Jaj, értem, amikor az USA fékezni akar, akkor jön Putyin az ellensúllyal, utána meg fordítva.
Majd csak palacsinta lesz Magyarországból előbb-utóbb a nyomorgatástól.Már a szélünk így is elég rojtos, és lekvár sem jut bele, legfeljebb gmo-s kukoricadara, nem hibrid, mint anno Hruscsovnál.
@Nyekenyóka: Nem fasiszta, az túlzás volt. Az az egy.
Hirdetés!!!!!!

"Átláccó" Fesztivál a Korrupcióellenes Világnapon - konferencia, színház és Mary Popkids koncert

2014. december 9.
15:00

For English please scroll down!

A Transparency International Magyarország idén is megrendezi programsorozatát a Korrupcióellenes Világnap alkalmából, december 9-én az A38 Hajón. Kora délután „Minden, amit a lobbizásról tudni lehet” címmel egy konferencia veszi kezdetét, ezt követően a TI és a 444.hu „Lobbiz velünk!” történetíró pályázatra beérkezett nyertes pályaművekből ad elő egy darabot a TÁP színház. A fesztivált a Mary Popkids koncertje zárja. A rendezvényre a belépés díjtalan. Az eseményen angol nyelvű tolmácsolás biztosított.

**** 15:00-17:30 Minden, amit a lobbizásról tudni lehet - a konferencia teljes programja:

Megnyitó
15:00-15:05 Martin József Péter, ügyvezető igazgató, Transparency International Magyarország
15:05-15:10 Lieselore Cyrus, a Németországi Szövetségi Köztársaság magyarországi nagykövete
15:10 – 15:15 Roland Galharague, Franciaország magyarországi nagykövete
15:15-15:20 Tove Skarstein, Norvégia budapesti nagykövete
15:20-15:25 Q&A

15:30-16:10
Az első kerekasztal-beszélgetés témája a kormányzati antikorrupciós intézkedések: milyen tapasztalatai vannak a bírói karnak, az ügyészségnek és a rendőrségnek az egyes intézkedések bevezetésével kapcsolatban, illetve milyen további intézkedések lennének szükségesek. Szó lesz a korrupció előfordulásának lehetőséget adó területekről, amelyek egyben a lobbizás határterületei, az ún. forgóajtó-effektusról, a vagyonnyilatkozati rendszerről és az összeférhetetlenségi szabályok betartásáról. Az új centralizált korrupció-megelőzési, stratégiai és ellenőrző szerv felállításának tapasztalatait is érintik a megszólalók.
Dr. Csák Zsolt büntető bíró, Kúria
Dr. Kékedi Szabolcs, a Bírósági Főosztály főosztályvezető-helyettese, Országos Bírósági Hivatal
Dr. Sinku Pál, főosztályvezető ügyész, Legfőbb Ügyészség
Dr. Bolcsik Zoltán, r. vezérőrnagy, főigazgató, Nemzeti Védelmi Szolgálat
Dr. Ligeti Miklós, jogi igazgató, Transparency International Magyarország
Moderátor: Dr. Alexa Noémi, kurátor, Transparency International Magyarország, CEU Business School, adjunktus

16:10-16:20 Q & A

16:20-16:35 Kávészünet

16:35-17:15
A második kerekasztal-beszélgetésben résztvevő személyektől azt kérdezzük, hogy a gyakorlatban a lobbizás szintjei, eszközei változtak-e, illetve a stratégiai megállapodások beváltották-e a hozzájuk fűzött reményeket. Milyen nehézségekbe ütközik az érdekérvényesítés megvalósítása, és milyen kihívások vannak a mai magyar üzleti életben. A nagyvállalati antikorrupciós intézkedések, illetve maga az intézményrendszer mennyiben segíti a napi működést, a vállalatok szerződő partnereivel való együttműködést és a vállalat megítélését. Miért nemzetközi trend az átláthatóság, és miért számít ez ma Magyarországon?
Gajus Scheltema, Hollandia budapesti nagykövete
Kutas István, vállalati kommunikációs igazgató,Telenor Magyarország Zrt.
Roland Galharague, Franciaország magyarországi nagykövete
Beke Zsuzsa, kormányzati kapcsolatok és PR vezető, Richter Gedon Nyrt.
Martin József Péter, ügyvezető igazgató, Transparency International Magyarország
Moderátor: Galambos Márton, Forbes Magazin főszerkesztője

17:15 - 17:25 Q & A

17:25 – 17:30 A konferencia lezárása
Martin József Péter, ügyvezető igazgató, Transparency International Magyarország

**** 20:00-21:00 Lobbizz velünk - a TÁP Színház előadása

**** 21:00-22:30 Mary Popkids koncert

Támogatók:
NCTA
EU
Francia Nagykövetség
Holland Nagykövetség
Norvég Nagykövetség

Együttműködők:
444.hu
TÁP Színház

www.facebook.com/events/479215408874019/501589599969933/
@Nyekenyóka:

hát úgy, hogy hazuttunk. reggel, délben meg este. ismered a gyurcsány kottát?
@Imola Helyesi:

mán hogyan lenne a rántott húsbul palacsinta? aggyunk mán a hungarogasztromómijára, ha lehetne!
@hacsaturján: egyébként a seggnyalói zsidófóbiáját nézve suttogó fasisztának akár nevezhetnénk is, nem?
@irógép:
.
''''Csak vak Orbán utálatod miatt Amerika falóban diktatórikus dolgait örömmel cumizod tövig.''''

Nem értem. Van Orbánnak elég baja nélküled is.
Honnan veszed, hogy vak?
Volt vak Bélánk - szintén uralkodóként -, de Orbán nem vak.
Nem kell gyalázni!
Ok nélkül.
@hacsaturján:
Egy költő veszett el benned, egy Kosztolányi vagy Juhász meg Petőfi és Ady. Lelkem megbomola, leomola, szemem ámula meg bámula, hacsaturján versben megnyilvánula.
@miva?:

mármint kire teccett gondulni?
@Imola Helyesi:

bánom is én! csak a buksiját ne teccen törni, mer az nem áll jól magácskának. maraggyon meg ijjen szőkének, s a haza fényre derül.
"A mi országunk a mi pénzünk demonstráció holnap. Találkozunk 18 órakor a Kossuth tér sarkán a Nagy Imre szobornál. Az elején beszédet mond: Somló Eszter (Népharag csoport), Farkas Ottó (szónokverseny). A menet a Lánchídon át megy fel a Várba. A Kozmosz zenekar koncertje után felszólal Vágó Gábor (Népharag csoport), Szabó András (szónokverseny), Szegfalvi Zsolt (Greenpeace), Paul Tamás (szónokverseny), Karancsi Tibor (Korrupcióellenes Szövetség)."

www.facebook.com/1000millia/photos/gm.311837819013849/584426871658839/?type=1&theater
@Gábris szomszéd:

tégedet az ember általában nem lát, csak szagról észlel.
@Imola Helyesi:
Ezt eredetileg or- icának kellett volna írnod /ilona ő vajon?/
ez az amcsi támadás is szavazatokat hoz a fidesznek. az eu után itt az új főellenség. a tetvedék gonosz amcsik. még jól is jött viktornak. 2018-ban újra megnyeri a választásokat. de remélem utána már tényleg elkezd fasizálódni az ország.
A helyzet az, hogy Mc Cain ezzel az épületes marhasággal öngólt rúgott úgyhogy sztem. nekünk van egy pontunk.
@jöttem:
Bocsánat! Elfelejtettem javítani a szövegben. A tüntetés ma lesz december 4-én.
@hacsaturján: Pl Imola, meg a többi "izraeli ukáz miatt basztatja az USA Magyarországot, de az oroszok majd megvédnek minket" típusú alakra.
@Ómacicka Bábó:
Bábuska, még mielőtt berágnál, tudod volt az az öböl konfliktus 56-ban, állítólag a zusa akkor azért nem segített, tudod.Az oroszok meg mégis tudtak akkor is, a fene egye meg!!!!
@Gábris szomszéd:

GÁBRIS! EZT MÁR HARMADSZOR RAKOD IDE 2 NAP LEFORGÁSA ALATT.
@Gábris szomszéd:
.
Rendben.
Kérdésed: ''''Akkor így most 1-1? :)''''
Válaszom: nem. Ha szerinted igen, miért?
Kifejtenéd?
@miva?:
Nem kis csillagom, azért baxtat bennünket a te szavaiddal élve, mert einstandolni akarja az orosz piacokat, és mi útjában vagyunk ennek. A kinyújtott karja meg ehhez a tehetségtelen sexpirnyaló ellenzék.
És bencsikre most reagáltak a civilfideszesek. Hát szakadok a röhögéstől az ostobadágukon. :-)
@Imola Helyesi: Felhívom szíves figyelmedet egy nem elhanyagolható különbségre a két kultúra közt:

Az oroszok végigrabolták és erőszakolták a felszabadított országokat a 2. világháborúban, és mindenhol gyűlölték őket, pedig ugye 89-ig az USA propaganda nem is juthatott be keletre.

Az USA katonákat nyugaton a helyiek összedobta pénzen látják vendégül még ma is, és még a náci helyi pártok is elismeréssel beszélnek az akkori dolgokról.
@Imola Helyesi: Nem azért, hanem mert nem mozgatunk országhatárokat, nem vetünk be katonaságot szomszédos államban, nem ölünk zsurnalisztát, nem ....

és erre mondott Orbán nemet, azért.
@miva?: Na itt a tévedés/hazgság: Az EU nem ajándékba adja azt a pénzt, az az EU szabályai szerint jár. Ráadásul ezért fizetünk is Brüsszelnek, s itt ne csak a közvetlen befizetést számold, hanem pl a kieső vámbevételeinke, az olcsón átadott piacokat is.
@Imola Helyesi:
.
Csak szólok!
Az elveszett, de megtalált költőt egy becsületes meglelőnek le kell adnia a helyi önkormányzat igazgatási osztályán.
@Gábris szomszéd:
"Nincs jó Putyin, aki visszaadja Kárpátalját, és nincs demokratikus Amerika, ami biztosítja a szabadságjogokat. Szuperhatalmak vannak, amelyek gazdasági nyomásgyakorlással, titkosszolgálati eszközökkel és politikai háttéralkukkal bővítik érdekszférájukat a másik kárára."

"25 éve építhetnénk egy független országot, de lélekben még most is alattvalók vagyunk,"

Te nem érzed a két állítás közti ellentmondást ?

Egyébként az első állítással értek egyet. És világos, hogy teljesen szabadok nem lehetünk !
Valamelyik hatalomnak mindig kelleni fogunk de csak kapcának.
Mi mohács óta, nem építhetünk független országot, legfeljebb csak élhetünk a változóan szűk vagy tág (félig üres félig tele) mozgásterünkkel.
A szoclib kormányokkal az volt a baj, hogy még csak meg sem próbálták kitapogatni a politikai mozgásterünket.
@miva?:
Ne a múlton keseregj, hanem azon, mennyivel lenne jobb a jövőben egy amcsi vagy egy orosz rakéta révén pusztulni?
@DFK: Na akkor ebbe menjünk bele. Szal a nettó mérleg 1600milliárd

Ugye vámot kétfelé kellene fizetnünk, és ha több jön be, akkor eladósodunk, de kb egyensúlyi helyzet az ideális. Tfh több az export jóval - amit egy német cégnek köszönhetünk, aki azért van itt, mert ugye nincs vám, de tekintsünk el ettő, hiszen túl egyszerű vagy! - akkor mennyi exportra lenne szükség, hogy a GDP 10%-át elérő vámbevétel legyen belőle?
@Gábris szomszéd:
"Függetlenül, a saját utunkat járva, vagy ha ez nem megy, akkor újratáncolva a Kállay-kettőst."

Akkor azért nem zavar titeket a pávatánc! Az a "megoldás", hogy a magyarokat mind a két "szuperhatalom" megbízhatatlan partnernek tekintse, akikre egy lyukas fingot nem bíznának rá, és akkor békén fognak hagyni. Ez ám a nemzeti érdek, hiszen ti mondjátok, mi más lenne!

"Két patkány van, és az egyiket csak azért látjuk mókusnak, mert jobb a pr-ja."

Ez meg egy remek kis elszólás :) . Vagyis Putyint ugyanúgy csak pr-ból látjátok "mókusnak", de azért csak megy a papolás az egybitesekről, hiszen akkor mivel is lehetne igazolni a saját igazatokat?
@Imola Helyesi:
Bár, lehet, hogy Ukrajna atomszakértelme révén hamarabb és háború nélkül is felrobbanhatunk.
@Imola Helyesi: Az ott ma is orosz, béjbe.
@miva?:
Vodka vagy viszki, mindkettő a temetőbe visz ki.
@Imola Helyesi: Ezt tanítják? Ha DFK vagy Imola rettenetes ostobaságot szól, akkor tréfával kell meg nem történté tenni a dolgot?
.
Tisztelt André Goodfriend Ügyvivő Úr!

Ön a Heti Válasz hetilapnak adott interjújában minden eddiginél súlyosabb kijelentést tett, és ezzel egyértelműen arra utal, hogy bűncselekményt követtem el. Kijelentését ezúttal nem hagyhatja magyarázat nélkül. Valakinek a becsületébe gázolni, valakit rágalmazni nem lehet következmények nélkül. Ez ugyanis itt, Magyarországon bűncselekmény. Önt Budapestre az Amerikai Egyesült Államok kormánya delegálta, és Magyarországon Önt egy szövetséges, baráti állam ügyvivőjeként látják vendégül.
[....]
Írta Vida Ildikó, nyílt levelében.

Vendég? Ügyvivő?

Goodfriend követtanácsos az Egyesült Államok külügyi szolgálatának főtisztviselője, minisztertanácsos rangban.
A vendég önként jön, és azt mond, amit akar, az ideiglenes ügyvivő azonban a küldő ország képviselője, kvázi nagykövet.
@Gábris szomszéd: Valami saját gondolat,vagy egyáltalán semmi?
Nos, szerintem meg ez a szenilis vén hülye (78 éves) még mindig a vietnami dzsungelbe képzeli magát, és gondolatban még mindig a Moszkva elleni háború dominálja agyát. Ezzel az újfasisztázással annyira lejáratta magát, hogy innentől nem lehet komolyan venni egy szavát sem. Ez inkább öngól volt, amivel magát hozta hátrányba. Orbán - McCain 1-0.
@Blogger Géza: Akkor most nem hős, hanem vén hülye?
@Gábris szomszéd:
"egyszerű magyar állampolgárként, aki nem akar sem Putyin fehérorosz bábállama, sem amerikai csatlós lenni, folyamatosan bizonygatnom kell, hogy nem vagyok kommunista/ Putyin-bérenc/fizetett ügynök."

Ilyen ziccereket nem ér felraknod:-)
Mondom, h olvasd el a linkjeid:-)
@miva?:
Humor nélkül az élet elviselhetetlen lenne, hálistennek ezen a fórumon is vannak sokan , akik értik a tréfát. Tudod, sírva vígad a magyar.
@Blogger Géza: Te kellesz ide hiteles magyarázónak! DDDDD
@Blogger Géza: Sajnos nem. Orbánt már európában is kínosabbnak tartják, mint annakidején Haidert. Ezt érte el.Nem örülök neki, és tényleg túlzó, de ha azt mondta volna, hogy megbízhatatlan, hazug, stb, az csak az elmúlt egy év politikai diadalmenetéből igazolható lett volna, és sokkal súlyosabb politikai következményei lennének.
@Gábris szomszéd:
És akkor a nap nap után bemásolt/ USA-démonizáló cikkhalmaz csak az egyensúlyt szolgálja, mi :) ? Várj, ezt mindjárt elhiszem :) ...
@Gábris szomszéd: miért nem onnan linkeled, ahonnal látszik a szerző, Gabikám? És miért nem azt a részt idézed, ami a legsúlyosabb?

Nahát, látod ez a gáz a magadfajtákkal, hogy hazudsz, miközben igazat mond a szád :D
mandiner.blog.hu/2014/12/03/viktor_amerikaban

A közismerten Gyurcsánypárti mandíner :D

Ideje lenne meditálni nagy hümmögések közepedte, kedves naripontagyú feleim :D
És ez simogatás Orbánnak. Most jön majd a java.
Hogy úgy mondjam: a sava-borsa.
@dr. jenőke (jenőke):

Vida Ildikó saját maga vallotta be, hogy rajta van azon a listán, amin eredetileg is lehetett tudni, hogy kik és milyen okból vannak. Goodfriend soha nem mondott neveket, így Vida Ildikó beleszaladt a faszerdőbe, és most meg van sértődve, hogy az tele van fasszal.
Mi van ha McCain nem is Orbánra hanem Neo-ra gondolt a Matrixból? Neo Fascict. Így legalább volna értelme. :)
@Blogger Géza:
Amúgy is lehet tudni, hogy számotokra bárki akkor válik hiteltelenné, amikor ellentmond nektek, szóval as usual...
Én határolódom el McCain-től! Attól, hogy Orbán neofasiszta lenne. Nem, Orbán, nem neofasiszta. Egy köztörvényes bűnöző, de nem neofasiszta.
@dr. jenőke (jenőke):

"Vida Ildikó felidézte: Goodfriend azt nyilatkozta, hogy „úgy hisszük, vannak olyan magyar kormányalkalmazottak, akik korrupt cselekményekben vesznek részt.” A NAV-elnök ezt úgy kommentálta: "Mivel magam hoztam nyilvánosságra kitiltásom tényét, nem kérdés, hogy kijelentése, az eddig meg nem nevezett személyek mellett, konkrétan rám vonatkozik."

Mit hitt ez a nő, milyen listára mondja, hogy ő rajta van?! Jelentkezés a NAV karácsonyi partijára?!
@miva?: Ausztria ellen egy szankciókat léptettek életbe Haider idején, Magyarország ellen meg nincs semmi. A tények cáfolnak.
@V-PORT: Valamikor hős volt, de mára már egy vén hülye lett belele, ez van.
@Blogger Géza:

tanulnod kellene a példájából :))
@Blogger Géza:
Így múlik el a világ dicsősége... Orbáné is így fog, ahogy egyre többen jönnek rá, már ő sem az a lánglelkű forradalmár, aki 25 éve volt...
@Imola Helyesi: "Humor nélkül az élet elviselhetetlen lenne, "

Ja, hogy ezt a "A Família KFT, ha a mocsári orkok készítették volna" performanszot, amit tolsz, ezt kéne humornak tekinteni...

@Blogger Géza:

Látom, fejben kicsit elfáradtál a második félidő végére, nyugi, max félév, a gumicsizmást eltakarítják és mehetsz a rehabra.

Batyut nem láttam, de a kurva anyját. :)
@Blogger Géza: Érdekesek vagytok, Ti Orbán-hívők. Aki rosszat mond róla, az, mind szar alak, semmi igazság nincs a szavaiban. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy azt mondta, hogy neofasiszta, hanem azzal, amit mondott.
Az a gond, hogy, ha Orbán bukik, Ti úgy fogjátok szidni, és alázni, hogy haza sem jön Grazból.
@Gábris szomszéd:

A következő Semjén képnél mész a trolltartóba, ennyire ne tapossuk már sárba a Humanista Hagyományt és az Esztétikát. :)
@V-PORT: Hát, ekkora hülyeséget még senki nem mondott, ez tény, még az amerikai külügy is elhatárolódott tőle.
@Gábris szomszéd: nem látszik, hogy TG szavai, csak ha rábök aki nem olvasta, csúnya dolog
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ami nagyon helyes is, más lett a világ, más a magyar helyzet, és mások a feladatok.
@parti_giano:
gyökben az igazság!
gyökben a vigasz!
@V-PORT:

Milyen hívő, Blogger G. egy fizetett gyíkember. Ha tennél neki egy ajánlatot, holnaptól Éljen Gyurcsány! nicknéven fújná a Nemzetközi Összeesküvés kottáját.
@Blogger Géza: Orbán hívei blogszféraszerte fasiszták, akik szerint a zsidók döntik romlásba az országot, cukipofa
@irógép: Ez mind igaz, amit leírtál.Sőt!!!
De azért mégis!! Ezerszer inkább az USA , mint az oroszok!! Miért! Csak szét kell nézni mindkét országban.
jóqurvaanyádatteműkeresztényfaszkalap...................
elgurult a gyógyszerem, kellett néhány óra amíg ennyire kulturáltan tudtam eme baromhoz hozzá szólni:

Aki éhes, és aki nem

2014. december 04., csütörtök, 13:40 Utolsó frissítés: 35 perccel ezelőtt

Szerző: Ritók Nóra

Címkék: gyermekéhezés; szegénység; Harrach Péter;

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141204_Aki_ehes_es_aki_nem
@Blogger Géza: "Ami nagyon helyes is, más lett a világ, más a magyar helyzet, és mások a feladatok. "

Kádár János az MSZMP XX-ik Kongresszusán.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Képzett agitátor, csak nagyon együgyű
@miva?: Szerintem te kevered őket a jobbikosokkal. De ha szerinted az ország fele fasiszta, akkor hű követője vagy Ráksoinak. :)
@Blogger Géza:
Jól van, gyönyörködjetek csak a pávatáncban, amíg tehetitek, de ha nem gond, én inkább hánynék tőle.

Azért jó ha tudod, hogy a világ 2008 óta nem változott akkorát, hogy akkor mondjuk még hazaárulás legyen a Déli Áramlat, ma meg akkora faszaság, hogy akkor is kapaszkodni kell bele, amikor már lefújták. Ha nektek ez az alkalmazkodás, a ti bajotok...
fideszjobbik ukáz:
/mindennemű hasonlóság a fenti narancsjobbikos droidok hozzáömlengésükkel csak a véletlen műve/

Putyin elmondta Orbán következő beszédét

Irigy és áskálódó Nyugat, unortodox döntések, amnesztia a hazatérő tőkének, a rubelt megrengető spekulánsok - Magyarországon is ismerős fordulatokkal tarkított beszédben jelölte ki Vlagyimir Putyin elnök az Oroszország előtt sorakozó feladatokat.

hvg.hu/vilag/20141204_Putyin_elmondta_Orban_kovetkezo_beszedet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Kereszténydemokrata Néppárt a legundorítóbb párt a világon.
De nem is.
A Kereszténydemokrata Néppárt a legundorítóbb BÁRMI a világon.
Ha megkérdeznéd tőlem, mi a legundorítóbb... mondjuk étel, népszokás vagy állat, azt felelném: a Kereszténydemokrata Néppárt.
(Dancsó Péter után szabadon)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Törődnek ők a gyerekekkel. Pl Lázár is törődik
@Blogger Géza: Imola? Ő nem jobbikos tezsvérem :D

És van még errefelé egy kazalra való, aki tolja veled a kormányzati bulsitet :D
@Gábris szomszéd: Hallottad hogya szakadárokat partizánok ölik?
Néhány dolog, amiben egyezik a Jobbik és a Fidesz:

Oroszimádat, keleti diktatúrák magasztalása, EU és USA gyűlölet, Izrael mindent irányító háttérhatalomként való beállítása nyugaton.

vs

belgiumtól svédországig elismerték Izrael minden tiltakozása ellenére a palesztín államot :D

pontagyúak
@parti_giano:

nem tudom, hogy tudsz most viccelődni?
ez a sok kedves troll kiteszi a szívét, hogy megértsük, milyen nagy fenyegetés a zusa.
mi meg csak itt játszunk Gyurcsány kottájából.

már minden propszöveget elmondtak.
most várják a folytatást a központból.

több tiszteletet a ... öööö a több tiszteletnek!!!
Azé' annak van egy különös bája, amikor az eltársak értelmes magyarázat hiján egymás hátába vágják a kisbaltát, szinte már bayeri metaforákkal ékesítve:

"Csizmadia László, a CÖF és a CÖKA elnöke ezek után fontosnak tartotta, hogy részben egyetértsen, részben pedig elhatárolódjon a Magyar Krónika főszerkesztőjétől. A közlemény szerint Bencsik Gábort a nemzetért elkötelezett hazafinak ismerték meg, és „közzétett intelmeit a kormányzásért felelős miniszterelnök biztosan megfontolás tárgyává teszi".
Csizmadia szerint a békemenetesek jelen helyzetben ezért talán meggondoltabbak, mint a Magyar Krónika főszerkesztője."

mert
"Nem akarnak adventi polgárháborút, nem hagyják magukat provokálni, már régen kiismerték a rabló privatizációt levezénylő, fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzéket."

Csizmadia szerint a békemenetesek jelen helyzetben ezért talán meggondoltabbak, mint a Magyar Krónika főszerkesztője."

és a konkluzió:
"Nem akarnak adventi polgárháborút, nem hagyják magukat provokálni, már régen kiismerték a rabló privatizációt levezénylő, fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzéket."

index.hu/belfold/2014/12/04/megrepedt_a_bekemenet_egysege/
Tiltsuk ki McCain-t! Közvetlenül miután Gyurcsányt kitiltottuk.
@Gábris szomszéd: Akkor mégis hogy irányítják az egész világot?

Értem én, hogy forr a gyűlölet, és keresni kell egy megbízható szelepet a lelkedben, de nyilvánvaló hülyeségeket miért kell csinálni? Miért kell bármelyik posztból 2 perc alatt ide jutni? Annyira szánalmas.
@Spániel: Ez tuti a zsidókra gondolt. Adventi koszorú vs. Menóra. Ez durvább lesz, mint a Star Wars.
Az azért milyen szomorú, hogy nincs egy kormánypárti politikus, egy újságíró, egy rendező, vagy bárki közszereplő, aki normálisan nyilatkozni tudna a dolgokról.

Maradtak a retardáltak? Nem engedik mikrofonhoz a nem keményvonalasokat? Mi van itt?
@miva?: igen, csak azok:

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy a kormánytagok között bárki korrupt lenne?

A "nem azért békementeltünk, hogy ti lopjatok" írást jegyző, amúgy a Magyar Krónikát főszerkesztő Bencsik Gábornak válaszolt a kormány.

444.hu/2014/12/04/ugye-senki-nem-gondolta-komolyan-hogy-a-kormanytagok-kozott-barki-korrupt-lenne/
@parti_giano:

Van egy olyan érzésem, hogy ezt a rendszert, csak az képes védeni, akin lobotómiát végeztek.
Legyen Nemzeti Konzultáció erről is!
@V-PORT:

Védjük meg. Fideszmódra. Abba eddig minden és mindenki belerokkant.
@miva?:
Mert a normálisabbja már rég kihátrált mögülük. Már csak a megélhetésiek maradtak, a biofikuszok. Mint L.Simon meg Rezsiszilárd. Jajj, Kerényit ki ne hagyjam!
@jöttem: Nem, nehogy azt hidd! Bűnözők, gerinctelen haszonlesők, lelki nyomorodottak és a nagyon nagyon buták lobotómia nélkül is tudják.
@miva?: "Az USA katonákat nyugaton a helyiek összedobta pénzen látják vendégül még ma is, és még a náci helyi pártok is elismeréssel beszélnek az akkori dolgokról."

Hát én inkább olyan sztorikkal találkoztam (dokumentumfilmekben) hogy az amcsik körbekerítették a német hadifoglyokat, mint a marhákat és mindenféle tető/épület/ágy nélkül tartották őket a saját mocskukban ezerszám. Úgy tudom amerikai hadifogságban több mint egymillió német halt meg. Csak erről nem illik beszélni, mert még kiderül, hogy több hadifoglyot öltek meg az amcsik mint zsidót a németek.
@miva?:

Előbb írtam a biofikuszok /elnézést kérek a fikuszoktól/.
Ezeknek csak elég a hívószó, aztán nyomják a dumát.

Pl.
- emmútnyócév
- gyurcsánybajnai
- bolsilibsi
- mocskosamerika/eu
- sziájé/efbíáj

Szép rondómotívum.
@Ma Baker:

Neked a mocskosamerika cetli jutott?
Szerencséd van!
Az emmúlnyócévezés már nehezebb lenne. :)))
@Ma Baker: honnan a picsából "tudod úgy"? Súgták a hangok?

Istenem, ennyi sötét barmot egy rakáson, ezért beteg ez az ország
-no comment-

14:47
Strasbourg: Putyinék jogsértően hallgattatták el az ellenzékieket

Egy kis létszámú, engedélyezett, békés tüntetés résztvevői is hamar a fogdára kerülhetnek Moszkvában. Az emberi jogi bíróság elmarasztalta az orosz hatóságokat Alekszej Navalnij és Ilja Jasin ellenzéki aktivisták ügyében.

hvg.hu/vilag/20141204_Strasbourg_Putyinek_jogsertoen_hallgattat
@Blogger Géza:
Nem dzsungelharcos volt, hanem az oroszok lelőtték a gépét és így esett egy tóba, ezt követően vietnami fogságba.
@Ma Baker: Nem a hadifoglyokról beszéltem, és ráadásul ez nem igaz. Pl nagyapám amerikai fogságban volt, apafej. Arról beszélj, hogy a felszabadított területeken mi volt, ha kérhetem, ugyanis állításom erre vonatkozott.
@Ma Baker:
Bezzeg a németek würsttel meg sörrel ejtették a hadifoglyaikat, és a lengyel meg a francia hadifoglyok azóta is mosolyogva sztorizgatnak egymás között arról, micsoda bőség és kényelem is volt a náci fogolytáborokban!

Nem baj, ha kevered a katona-civil relációt a katona-katonával, csak gondoltam, szólók.
@miva?: az én nagyapám meg az oroszoknál, a sváb család harmada keletnémet régióba, másik harmada nyugatnémeteknél, a maradék meg a vidéki szétdúlt egymásra is acsargó magyarországon. A szovjetorosz mentalitásból én köszönöm nem kérek, pont ugyan úgy mint a hortyszálasi nemzeties széljobber és nem keresztény hányingerből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megértem. Szerintem abból Gejza sem kérne, csak most ugye ezért fizetik.
@Gábris szomszéd:
.
INDEX: McCain
A gépét egy szovjet gyártmányú légvédelmi rakéta eltalálta. Megsérült, de sikerült katapultálnia. Egy Hanoi melletti tóba esett. Majdnem megfulladt, alig ért a partra, amikor a feldühödött tömeg megpróbálta meglincselni. Tucatnyian rugdosták, meztelenre vetkőztették, köpködték és lábát bajonettel szúrták. Végül katonák mentették ki a tömegből, és lecsukták. Hamarosan kínvallatásra vitték, de csak a nevét árulta el. Napokba telt, mire a vietnamiak rájöttek, hogy az apja az amerikai hadsereg egyik magas rangú parancsnoka. Ekkor szállították csak kórházba. Amikor decemberben újra börtönbe szállították, cellatársai úgy vélték, hogy maximum egy hétig maradhat még életben, annyira rossz állapotban volt. Túlélte ezt is, és 1968 márciusában magánzárkába helyezték át. Itt majdnem két évet töltött.
@dr. jenőke (jenőke): nem jól tudod, 1849-ben és 1956-ban sem oroszok voltak nálunk, rosszul tudod a történelmet, nem vonásan sajátzsebesen, ugye tetszel érteni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem gondolod, hogy egy percre is komolyan veszem őket?
közben mosogatok, előkészülök a főzéshez. megy a mosógép is.
mi lenne, ha még időm is lenne koncentrálni? :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Tudom a történelmet.
Az oroszok a törököket verték ki, de Semjén Zsolt is kéznél volt.
@jöttem:
.
Nálatok a mosógép megy vásárolni? Vagy hogyan?
Tessék, két definíció a fasizmusról. Ki-ki döntse el maga, hogy egészében, vagy részeiben fellelhető-e!

"A fasizmus egyrészt olyan tömegmozgalom, amelynek ideológiájára jellemző a rendkívüli képességekkel rendelkező vezérben való feltétlen hit - vezérelv,- az erőtlennek tartott polgári demokrácia tagadása, az állam teljhatalmát követelő etatizmus, a más népek rovására történő terjeszkedést is jogosnak tartó, túlhangsúlyozott nacionalizmus, amely a nemzeti közösséget gyakran faji közösségként határozza meg - ebből kizár más népeket,- a nemzetietlennek tartott ideológiák - liberalizmus, kommunizmus - gyűlölete és a szocialista igazságtétel ígérete. Másrészt jelenti a hatalomgyakorlás sajátos módját a vezérelvű, diktatórikus államhatalom kiépítését, a jogállamiság felszámolását, a fasiszta párt és az állam összefonódását, az állam teljhatalmát az önkormányzatok felett. A fasiszta tömegmozgalmak - pártok - általában parlamentáris úton, de a terrorisztikus eszközök felhasználásával érték el fő céljukat: az államhatalom megszerzését."

szh.szltiszk.hu/tanulmanyi/t-rt-nelem/18-fasizmus-hatalomra-jut-sa-s-berendezked-se-n-metorsz-gban

vagy,

1) Különböző rétegekből származó tagságú tömegmozgalom, amelynek azonban mind a vezetésében, mind a tagságában dominálnak a középosztályból származó tagok, akik általában frissen kapcsolódtak be a politikai tevékenységbe; szervezett párt-milícia, amely identitását nem társadalmi helyzetére, hanem a bajtársiasságra alapozza, és a társadalom újjáteremtésére irányuló elhivatottságot érez; harcban állónak tekinti magát politikai ellenfeleivel szemben a politikai hatalom teljességének megragadásáért, a terror eszközeit is felhasználva, hogy egy új rendszert hozzon létre, amely felszámolja a parlamenti demokráciát.
2) Ideológiája „anti-ideológia”, pragmatikus, magát materializmus-ellenesnek, individualizmus-ellenesnek, antiliberálisnak, antidemokratikusnak, antimarxistának deklarálja, tendenciájában populista és antikapitalista; inkább érzelmileg, mint elméletileg fejezi ki magát, új politikai stílust hoz létre mítoszokkal, rítusokkal, jelképekkel, mintegy világi vallás formájában, amelynek célja a tömegek akkulturációja, szocializációja, hitének integrálása egy „új embertípus” létrehozása érdekében.
3) Miszticizmuson alapuló kultúra, az élet értelmének tragikus és aktivista felfogása, a hatalom akarásának manifesztációja, a történelmet alkotó ifjúság mítosza, a politika, mint életmodell és közösségi aktivitás végletes militarizációja.
4) A politika elsődlegességének totalitárius felfogása, a nemzetnek, mint az egyének és tömegek misztikus, erkölcsi fúziójának a felfogása, az ezen a közösségen kívül álló emberek elleni személyeknek, mint a rezsim ellenségeinek, vagy alsóbbrendű fajokként való meghatározása, diszkriminációja és üldözése.
5) A nemzeti közösség iránti önkéntes, fegyelmezett és totális odaadás polgári etikája, férfiasság, bajtársiasság és harci szellem.
6) Egyetlen állampárt, amelynek feladata a nemzet fegyveres védelme, a vezető káderek kiválasztása, a tömegek állandó érzelmi mozgósítása.
7) Az ellenzéki fellépések, eltérő törekvések feltárására és akár szervezett terrorral történő felszámolására létrehozott rendőri apparátus.
8) Felülről kinevezett személyekből álló politikai hierarchia, amelyet egyszemélyi vezető koronáz meg, akinek a személyét szent karizma övezi, aki végső soron a párt és a rezsim minden tevékenységét irányítja és koordinálja.
9) A gazdaság korporatív elvek mentén történő megszervezése, a szakszervezeti tevékenység elnyomása, az állami beavatkozás fokozatos kiszélesítése annak érdekében, hogy a gazdaság „produktív ágazatai” a technokrácia és a szolidaritás elvei alapján működjenek együtt az rezsim ellenőrzése alatt, a rezsim hatalmi céljainak elérése érdekében, de megőrizve a magántulajdont és az osztálykülönbségeket.
10) A nemzeti hatalom nagyságának mítosza által inspirált külpolitika, imperialista expanzió.

hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus#Defin.C3.ADci.C3.B3k

További kellemes nyammogást!
Szép napot!
el kell mondja, hogy itt nálunk ezekhez képest minőségiek a trollok :D

Elárasztották John McCain szenátor Facebook-oldalát a felháborodott magyar trollok

ALL AMERICANS GET OUT FROM HUNGARY!!! AMERIKAIAK HAZA!!! Ezentúl így újfasisztázzon le miniszterelnököket!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F04%2Felarasztottak-john-mccain-szenator-facebook-oldalat-a-felhaborodott-magyar-trollok%2F
@Gábris szomszéd:

a faszomat érdekli Ukrajna! Nem ott élek, hanem itt!
Egyszer az életben nem-e tudnál-e saját véleményt mondani (lehetőleg érveléssel)?
Mondjuk arról, hogy a fenti definíciók alapján ma részben, vagy egészben vannak e fasiszta vonások Magyarországon?
Eh? :)
Az orosz hatalom a szélsőjobboldali csőcselékkel verette szét a melegek nem engedélyezett felvonulását
Nyomtatóbarát változatKüldés emailben
2006. május 27. (szombat) 18:58

Minden jel arra utal, hogy a moszkvai rendőrség a szélsőjobboldallal végeztette el a „piszkos munkát”, amikor a tilalom ellenére is felvonulni akaró orosz melegekre uszította az őrjöngő kleriko-fasiszta csőcseléket. A helyszínen jelen lévő külföldi melegaktivisták szerint egy ponton a hatóság szándékosan terelte egybe a békés felvonulókat és az újfasiszta verőbandákat, hogy maga a semleges szereplő, a „tiszta kezű” rendmegőrző szerepében tűnhessen fel. A neonácik támadásában csúnyán megsebesült Volker Beck német parlamenti képviselő, a Zöldek frakcióvezetője is, akivel durván bántak a rendőrök is. A rendőrség összesen 120 főt tartóztatott le mindkét táborból, köztük mint „főkolompost”, Nyikolaj Alekszejevet, a melegfelvonulás főszervezőjét, egy meleg internetes portál vezetőjét.

Volker Beck, a Zöldek parlamenti frakciójának vezetője éppen interjút adott tv-stáboknak, amikor egy kővel megdobták, majd egy fiatal neonáci ököllel arcon ütötte. A vérző fejű német politikust egy rendőrségi buszhoz kísérték, amelybe rúgással tuszkolták be. Beck, aki maga sem titkolja homoszexualitását, azzal vádolta az orosz rendőrséget, hogy szándékosan nem védte meg a békésen felvonuló melegeket a verőbandáktól. Állítása szerint a városháza előtti téren a különleges belügyi alakulatok egybeterelték a felvonulókat és az ultranacionalista ellentüntetőket, kiszolgáltatva így a védtelen homoszexuálisokat a verőlegényeknek.

www.hatter.hu/hirszolgalat/az-orosz-hatalom-a-szelsojobboldali-csocselekkel-verette-szet-a-melegek-nem-engedelyeze
@Gábris szomszéd: Nálatok a maláj gépet is ukránok lövik le, szóval ezt a témát hagyjuk. Nincs értelme.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Inkább írták volna le magyarul, úgy legalább McCain-ék csak nem értették volna, és nem röhögnek rajtuk két napig.

Vagy kértek volna legalább egy tolmácsot...
@dr. jenőke (jenőke): má' bocsi. csak halkan merem megkérdezni, hogy ottan a vijetnámba' is a demokrácijját vitték?? ja, napalmmal, hogy el ne felejcsék... hős, az hát!!
na haggyuk! de attól még hüje...
@nincs_itt: Meg korejába is. Ott is millen szép lett az élet északon, ugyi?

Veszélyes dolog ám ennyi idő távlatából megítélni aktuálpolitikai indíttatásból hidegháborús eseményeket, főleg nyilvánosan. Hamar pofáraesik az ember, mint ahogy te is most.
@miva?: annyira jó, hogy felhoztad koreját is!! ugyanis ott is! a szovjet és usa mérkőzött, az usa pedig legalább annyira felelős észak koreáért mint a szovjet...
ha jól rémlik, a hidegháború 1945 augusztus 6-án kezdődött. mivel is??
szeretem amikor hozzád hasonló senkik, álmodoznak a pofára esésemről.
@miva?: ha jól rémlik, mind a két bulit bukta az usa... asszem, de majd te elmondod, hogy még se...
@nincs_itt: Bocs nem kína volt a másik fél?
@nincs_itt: Hol jobb?

Ameikai vagy orosz korejában?

Amíg gondolkodsz, addig alszom egyet :D

Egyébként zseniális, hogy amerika felelős azért, ami az oroszok koreájában volt és van, és nem az oroszok.

Elismerésem!
index.hu/belfold/2014/12/04/szazmilliot_kaszaltak_az_osztrak_bordelyban_dolgoztatott_lanyokon/

Bazmeg, komolyan ezt olvastam elsőre, hogy
"Százmilliót kaszáltak az orbán bordélyban dolgoztatott lányokon"
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

nem kéne annyi 444-et és társait olvasni! :)
@fzs.1933:
Ne erőlködj! Nem érti. Mint, ahogy saját linkjeit sem. :(
van még kérdés?

Tényleg megvették a Budapest Bankot a mi pénzünkből

Varga Mihály szerint az újabb bankállamosítás után élénkülni fog a verseny. >>>>>Később magántulajdonba fog kerülni, az MKB-val együtt.<<<<

444.hu/2014/12/04/bb/
@Marcellusca:

engedj egy kicsit erőlködni! Szorulásom van! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez a mondat... Jövőre már tanítani fogják!
"Varga Mihály szerint az újabb bankállamosítás után élénkülni fog a verseny."
15:29
Ezt tárta fel az ÁSZ a magyarországi

1. A közszféra intézményei egyre elkötelezettebbek a megelőzésen alapuló korrupció elleni küzdelem terén. 2. A kormányzati intézkedések pozitív hatásai nyomon követhetők. Ezeket önkéntesen kitölthető kérdőívek alapján állapította meg az Állami Számvevőszék.

hvg.hu/gazdasag/20141204_Ezt_tarta_fel_az_ASZ_a_magyarorszagi_korr

--

15:38
"Orbán nem tűri a korrupciót" - A Miniszterelnökség reagált Bencsik békemenetes levelére

A Miniszterelnökség részéről Dömötör Csaba helyettes államtitkár reagált Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztőjének nyílt levelére, melyben szájára vette a békemenetet.

hvg.hu/itthon/20141204_Orban_nem_turi_a_korrupciot__A_Miniszter

--

Rogán magánemberként vizsgálta, hogy rendben voltak-e az ingatlanügyek

A Belváros volt polgármestere el se ment az ezeket vizsgáló bizottság ülésére.

444.hu/2014/12/04/rogan-maganemberkent-vizsgalta-hogy-rendben-voltak-e-az-ingatlanugyek/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

na, na, kinek a magántulajdonába?
A nyertes egy stadiont kap tőlem!
@fzs.1933: már tanítják, kuszagy a saját könyvéből is ezt nyomja magába.
@fzs.1933:

Természetesen, hiszen aki teheti, eltakarodik innen a picsába a bankszektorból.
@nincs_itt:
Nem hiszem, hogy minden állam "tiszta" lenne, de azt látom, hogy annak akarja mutatni magát.
Viszont: valahol azt olvastam, hogy rejtélyes okoknál fogva soha nem az nyeri meg a háborút, aki elkezdte. Csatákat lehet nyerni, de a végső győzelem előbb/utóbb vesztes csata eredménye.
Címlap, és ennyit erőlködnek ki magukból a honorált véleményűek?
@dr. jenőke (jenőke): :D

Te jenő, a hidegháborút ki nyerte meg?

:D

Aaaannyira buták, nem?
@fzs.1933:
Verseny? Ugyan kivel?
Állami bank állami bankkal?
@miva?:

Ha azt is idesoroljuk, az még tart.
Antarktisz egyenlőre 0:0-ra vezet.
@miva?: látom alszol te állandóan!! szellemileg igen renyhe lehecc, ha 2-3 mondatból is elfelejted észrevenni a lényeget!!
de sebaj!!
aluggy az mindenképpen és mindenkinek jobb lesz!!
@dr. jenőke (jenőke): pontosan erre akartam utalni!!
a két "pólus"(USA vs Szovjetunió) egyformán bűnös az én szememben, ahogy pl. Mo. nyomora miatt is a "jobb" és a "bal" oldal azonos 3 méter kender terméket érdemelne!
@miva?: meg ne zavarjam az álmodat, csak annyit még, hogy az "orosz" koreában is koreaiak a "vezetők". de attól még igen szar arrafelé!
@fzs.1933:
Amennyiben az államkapitalizmus, vagy a szocializmus nem unortodox, annyiban nem.
Ez az unortodoxia ilyen vonatkozásokban csupán a hülyeség tudományoskodó neve, hogy eltakarja a megmagyarázhatatlan baromságokat.
Ha valaki fogkefével takarítja a lépcsőházat, az sem unortodox, hanem elmebajos.
@Imola Helyesi:
rettegtek egy magyar hadüzenettől, és remegő ajkakkal elhatárolódtak, de azt ami elhangzott már nem lehet el nem hangzottá változtatni

brühüyyy
@fzs.1933: @Ómacicka Bábó:
narancsosbarátikör=NBK
simlicskának bankja még nincs, de most rosszul fekszik vezénylónál, seszták-nak sincs, ezért esélyes, nyergesnek van, izééé, bizonytalan vagyok
@Gábris szomszéd:

Ezt a drága Gyöngyösi képviselő urat /akinek horogkereszt volt az oviban a jele, első olvasókönyve meg a Mein Kampf/ meg azlrt küldte a Jóisten a világra, hogy szégyenkezzünk. Amiatt, hogy egy ilyen csótány / bocsánatot kérek a csótányoktól/ Mo-n a külügyi bizottság alelnöke.

Csodákra képes a természet! Itt egy igazi bolsevikfasiszta.

Gábris! Ilyenekkel égeted magad. Holnap Mao idézeteket fogsz plakátolni?
@jöttem: nem akarlak megbántani, de ez az izé... ez a gyöngyösi nevű fehérje halmaz, még nácinak is gyenge... ugyanis a szüleivel, apfujjabelemjönkimocskos komenista időkben diplomatáskodott, illetve akkor még csak ágybavizelt a káder csemete...
nem véletlen a fideszhez való erős kötődése, ugyanabba "pártoviba" járt mint a szijjártó és a többiek.
gábrisnak ez a jobbik a becsípődése, talán kinövi
.
Végre egy elfogulatlan, pártatlan felmérés:

Nem sokat változtattak a politikai erőviszonyokon az októberi önkormányzati választás óta bekövetkezett események, politikai konfliktusok - derül ki a Századvég novemberi kutatásából.
Az adatok szerint a Fidesz támogatottsága csökkent, de még így is messze a legerősebb párt az aktív, valamennyire rendszeresen szavazó állampolgárok között. Ebben a körben a nagyobbik kormánypárt támogatottsága 37 százalékos, a Jobbiké 14 az MSZP-é 9, az LMP-é 6, a DK-é 5, az Együtté 3, a Jobbiké 1 százalékos.

www.napigazdasag.hu/cikk/30254/
@dr. jenőke (jenőke):

jenőke drága! annyira otthonosan érzem itt magam, hogy elfeledkezem magamról és gömöri palócul kezdek beszélni.
a felvetés jogos.
endsúldigen
szóval mos/ott a mosógép.
@dr. jenőke (jenőke): A Századvég elfogulatlan? Ez még viccnek is nagyon gyenge!!!
@nincs_itt:

Igazíts ki szívem, nyugodtan. Tanulni jöttem ide, nem tündökölni. :))
hmmmmm

16:41
Miért veszi meg kerülő úton az állam a Budapest Bankot?

Muszáj trükköt bevetni, mert magas az államadósság. Ezért kellhet egy magyar cégek külföldi terjeszkedését támogatni hivatott céggel megvetetni a bankot.

hvg.hu/gazdasag/20141204_Miert_veszi_meg_kerulo_uton_az_allam_a_Bu
ez a varga és a hülyeség végstádiumában van:

Varga felmosta magával a padlót

>>>>Világos a kormány álláspontja, támogatja a vasárnapi munkavégzés betiltását – tagadta meg saját véleményét a miniszter. <<<<<< De mi is szóba kerültünk a sajtótájékoztatón.

444.hu/2014/12/04/varga-felmosta-magaval-a-padlot/

--

Tényleg megvették a Budapest Bankot a mi pénzünkből

Némi ellentmondással Varga a bankrendszer problémáinak sorolása után arról beszélt, hogy a BB milyen sikeres volt, és olyan módon viselkedett, ami a kormánynak is tetszik, tehát vállalatokat hitelezett. De a bankrendszer általában visszafogta a hitelezést, ezért aztán meg kellett venni.

>>>>>>>>>Azt is mondta hogy a verseny élénkülni fog, hogy egy újabb bankot államosítottak (tényleg ezt mondta).<<<<<<

Fontos még, hogy Varga elmondta: nem lesznek sokáig állami tulajdonban a most megvásárolt bankok.

Magántulajdonba fognak kerülni.

444.hu/2014/12/04/bb/
@jöttem: Hi Prágám.:)Mi a vacsi?
hmmmmmmmmmmmmm

16:56
VS: Nem Simicska lesz a veszprémi induló, Orbán biztos ebben

Ovádi Péter, Navracsics titkára visszalépett a jelöltségtől, a VS.hu szerint így nagy valószínűséggel Mihalovics Péter, Navracsics korábbi közigazgatási minisztériumi kabinetfőnöke indulhat a veszprémi időközi választásokon a Fidesz színeiben. Simicska Lajos indulását Orbán állítólag kizárta.

hvg.hu/itthon/20141204_VS_Nem_Simicska_lesz_a_veszpremi_indulo_O
@nincs_itt: jaja, és a papa nem ilyen szép magyar hangzású névvel született
@Gábris szomszéd:

Lakájmédia?
Gondoltam, hogy beleszaladsz a pofonba, de azt hittem, legalább 3 komment után. :))

Tőkés László véleményét hozom ide. Na, őt aztán mindennel lehet vádolni, kivéve a liberális eszméket.
Gyöngyösi 2012-es parlamenti zsidózása kapcsán mondta ezt. Egy vérkonzervatív:

Tőkés László szerint Gyöngyösi „antiszemita megnyilatkozása nyílt provokációt jelent nem csupán zsidó polgártársaink és – az egyébként nemzetközi bírálatok és támadások kereszttüzében álló – Magyarország, hanem hasonló módon a határon túlra szakadt, legfőképpen pedig a kettős állampolgársággal rendelkező magyarok ellen is.”
hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C3%B6ngy%C3%B6si_M%C3%A1rton

Lakájmédia!!
Romlik a színvonalad Gábris! Mondhatnám azt is, süllyed, mint a Titanic. :)))
van egy tippem ki is hazudik :D

16:59
Megszólalt a kormányszóvivő az ominózus Goodfriend-interjú után

A magyar kormány nem kapott olyan dokumentumot, amely bizonyítékokat tartalmazna az amerikai beutazási tilalom ügyében - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön.

hvg.hu/itthon/20141204_Reagalt_a_kormanyszovivo_az_ominozus_Good
@miva?: A maláj gép saját magát lőtte le, nem az oroszok.
@ornagy50:

Trágám! Egy hagyományos gömöri ételt fogok főzni.
Anyukámtól tanultam, ő pedig szintén az anyukájától.
Két éve sajnos, a segítsége nélkül kell készítenem.
www.receptabc.hu/recept/gomori_gulyka_8666
Basszus,ezt a majmot összemossák velünk,rendes jobbik szavazókkal!
@jöttem: Megtekintettem . Ó laj ettűl az epém
repedne!:)
@Gábris szomszéd:

Ja! Az igazság nálad van és a hídfőnetnél.
:))))))))))))))

Olyan hivatkozási alapokat hozol ide, amiket egy ovis is csípőből kilő.
Szerintem orbán - ballib banda 6:0, ahol az első harmadot 2010-ben 3:0ra nyerte, a másodikat épp most szintén 3:0-ra.

Ezen az sem segít, ha a nézőtérről megdobálják a jóbarát és a haverjai üvegekkel.
A harmadik harmadot is elviszik, ha csak ennyire vagytok képesek.
@ornagy50:

Ez igaz. Este érkezik a trónörökös az egyetemről. Ezt kérte. Én, mint jó keresztanya, el is készítem.
:)))
@Éhes ló:
Paci!
A kétharmad, lassan félharmad lesz.
Andrénak meg sem kell mozdulni.
Még egyszer kinyitja a száját és a főnököd az Usa-hoz csatolja Magyarországot.
Önként és dalolva.
Úgyhogy gondolkozz!
Míg van idő szekeret váltani!
:))))
na, mentem.
majd jöttem :)
@jöttem:
hagyományos tót ételek: krumpli. krumpli. krumpli.
@Éhes ló: de jó hogy eddig nem láttunk, gyökér! Ne is legyen több örömed az életben, mint a csuti inkomplett abortusz maradvány győzelmei. De az vigasztal, hogy azt kapod jutalmul, amit mi büntetésül
@jöttem:
Amér te szerelmes vagy Andrédba, ez nem lesz így, csak álmodozz, tót királylány.
@jöttem: Nu akkó én is nekiugrok oszt készítek
a "GÉJZÁ-nak egy szentviccet:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "simlicskának bankja még nincs, de most rosszul fekszik vezénylónál,"

No és ha már nem is fekszik annyira rosszul? Aakkor majd ő talicskázza el a bankot?
@Éhes ló: na, galoppirozd el magad mérilú innen! me a fityesz má pakol, de téged kibasznak a csónakból, amikor elhúzzák a szennyest.
rohatt tróger vagy, hogy eszt a kibaszott maffiát, ránk és az országra rászabadítottad!!!!
Eme ételek, amelyek a burgonyára alapoznak, ma már nem mondhatók egészségesnek. Ugyanis a burgonya a szegényemberek étke volt, azt mondták, ha krumpli van otthon, nem fogsz éhenhalni. Ez így is van.A krumplit millió formában fel lehet használni. De én nem ajánlom ma a túlzott burgonyafogyasztást, pláne egy liberális , modern konyhánál. Inkább a mediterrán konyhát részesítsük előnyben a sok zöldséggel és gyümölccsel. A hízlaló amcsi ételek pedig kizárva, mint hamburger, hotdog, stb.
@Imola Helyesi:

Imi!
Ne tervezz mostanság utazást a Palócföldre. Főleg ne a volt Gömör vármegyébe!
Bár, ha szeretsz futni, jöhetsz!
Elmondom a tótozásod az íjász barátaimnak. Ők igazi vadmagyarok, nem olyan liberálisak, mint én.
Ezért fogsz úgy kinézni, mint a sündisznó / elnézést kérek a süniktől/.
Szóval, okos légy!
Ez egy költői túlzás volt. :)))))))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Basszus,ezt a majmot összemossák velünk,rendes jobbik szavazókkal!"
Olyan kurva büszke azért ne legyél. "Rendes" jobbikos?? Jesszusom !!!
@jöttem:
Ne haragudjál, de hogy egy mai háziasszony, ha hazamegy, a krumpli felét reszelje meg, a másik felét süsse vagy főzze, utána tepertőreszeléket használjon a gombóchoz, az nagyon avitt meg nem is időszerű.És még te vagy egy modern liberális aktivista.
@jöttem:
Nem mondod, mert nem szeretem a te krumplisgombócodat?
@Imola Helyesi: ebola, vegyé vissza a retardált pofádból!
@jöttem:
Jüttem, olyan vagy, mint egy kihalt koreai törzs utódnyulványa, nyilazunk, ha nem tetszik az illető, mi?
@taga20:
Most mi a gondod? A krumplistészta meg a majoránnás krumplileves oké, rendben?
@Éhes ló: Értelmes komment vót,má csak ennyire futi szerencsétlen választási csalogány?Örökre leírjátok magatokat jobberek,visszahozzátok a vörösöket akkora barmok vagytok.
@taga20:
Be lehet fejezni, majd ha tudsz főzni, akkor reklamálhatsz.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ugorgyunk!
A pálinkáért mindig aranyporral fizetett a vendég,s miután a pultra dobta a zacskót,tüntetően hátat fordított addig,amíg a
kocsmáros kimérte az italért járó mennyiséget,
ha ugyanis figyeli a műveletet,ezzel kétségbe
vonja a csapos becsületességét.
@Imola Helyesi: nem vagy olyan barom, hogy ne vágnád! ezé ne kérdezz ilyen baromságot!
unalmas ez a tótozás.
@taga20: Ez mán nem ebola!!!Ez maga a PESTIS!!:D
@Imola Helyesi:
Te mekkora hülye vagy!
Megy egyedül is vagy továbbképzés(ek)re is jársz?
@Imola Helyesi: be lehet fejezni, majd ha le tucc szopni egy férfit rendesen, ako pofázzál.
eddig vicces volt a tróger dumád, de túl toltad!!!
@Gábris szomszéd: Artuditu legalább az elemi logikai paneleidet könyörögd vissza,valamit lendítene rajtad hiába 88 előtti modell vagy.
@ornagy50:
Igazad van, kedves lelkiismeretem:-)

Na, ez aztán a figyelmesség csimborasszója! Tenyleg nem ez volt a képem az aranyásókról. Ilyen ez a könyv v csak te látod mindenben a tanulnivalót?:-))
@taga20:
Fogd már be, van politikai meg van szakmai tudás.
A te szegzuális ingereltségi fokod egyikbe sem tartozik, az a te magánügyed. Csak sajnos ezt most sokan keverik a politikai hozzáértéssel.Lehet, hogy a libsiknél ez egy fokmérő? Ki tudja? Mondjuk elég randák ezek a nők.
@Imola Helyesi: ez megint milyen gyagyás komment volt? te zagyvágy vagy, mint vitya!
ribanc, átlépted a rubicont! tőlem ne számícs semmi jóra.
@taga20:

Úgy látom, csak tetszik neked, ez a retárdált Imolka!:)
@Gábris szomszéd: te gábris gyerek, olvastad, hogy a szittyaősturulivadék, milyen cégeknél dolgozott?? milyen oskolákokat végzett??? az mind a tuggyukkiké!!!
ne legyé má' hülye ennyire!! Chábád Szegedi óta tuggyuk, hogy...
szóval meséjjé a Novák apukájáról egy keveset, főleg az mszp-ben viselt dolgaira lennének sokan kiváncsiak!
ez a gyöngyösi gyerek az egyik díszpéldánya a pártodnak, komenista+zsidó múlt(ugye ez nálatok így van együtt!), osztán izomból megvilágosodik és már csak jurtában hajlandó lakni stb...
ugyan Bélááám!
@nincs_itt:
Nektek semmi se jó, már az se, ha megtért valaki.Pedig van ilyen, lásd: vidám vasárnap.
@Imola Helyesi: nem hagynál békén?? engem a hazugság zavar a legjobban. mindegy hogy LMP, SZDSZ, MSZP, FIDESZ, JOBBIK meg a tököm se tuggya hányan hazudtak már arrafelé Háccsó Szotyisztánban...
foglald el magad, a fidesz őjbeszéljének dekódolásával!
@Imola Helyesi: "Mondjuk elég randák ezek a nők."

Bagoly mondja verébnek, de nagy a feje.

Biztos szépséged miatt szalad el a múltkor az uccasarkon az erőszakoló, aki téged nézett ki magának, de csak addig, amíg meg nem látta a lámpás alatt a fejed.:D
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ez sajna csak a HŐSKOR
ahogy megindul a láz máris fakulni kezd a fénye!
De az egész egy hatalmas kavalkád,nem szabad
kihagynod!!!
@taga20:
Ez már mindennek a teteje, te szemét!
@fzs.1933:
"Ez a mondat... Jövőre már tanítani fogják!"

Most mi bajod van? Unortodox gazdaságpolitika, essetunni...
@Imola Helyesi: ribanc!
mi van zsuzsikám? maratt még egy-két csibe? vidd el lézerjani fijának, hátha kajára már nem futja a kecó után!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
". Ezeket önkéntesen kitölthető kérdőívek alapján állapította meg az Állami Számvevőszék."

Ez ám a komoly felmérés. Hány milliárdba fájt ez nekünk vajon?
@látjátok feleim szümtükkel:
Te voltál az, édes, már megint nem láttál ki a fejed
ből a szümüddel?.
@Imola Helyesi: "Eme ételek, amelyek a burgonyára alapoznak, ma már nem mondhatók egészségesnek. Ugyanis a burgonya a szegényemberek étke volt, azt mondták, ha krumpli van otthon, nem fogsz éhenhalni. Ez így is van."

Te gomolya, ezért megdug a főnököd. Nem emlékszel, hogy tavaly és idén is falun fődeket osztogattak a családoknak, hogy termeljenek maguknak krumplit. Segélyt ugyan is nem ad nekik kedvenced, mondjuk krumplit se, csak akkora fődet, hogy egy zsákkal teremjen nekik. a nagy állami fődeket meg gázszerelő mészárosék kapták. Kapisgálod mán miért jó a gombóc?
@taga20:

Felkapta az iszapot!:) Ez nagyon jól sikerült!:)
@tristen2005: szerinted ez a valami normális?
csak azé kérdezem, me te sem vagy százas:))) csak tudod:)
@Gábris szomszéd: haver, te jobban teljesítesz! putyinék má írják a csekket, csak így tovább:))
ha nem ismernélek angyal egy ideje, és haba nem látott volna egyszer, ako aszt gondolnám, hogy te vagy ebola.
@látjátok feleim szümtükkel:
Minden kezdet nehéz, jobb termelni, mint lopni.
Bennem az a kérdés motoszkál, hogy az adminisztráció alapvetően mi a lófaszt remél az ilyen Imola meg B. Géza színvonalú bértrolloktól? Ilyen képességekkel szerintük kit fognak meggyőzni, de főleg miről? Gondolják, hogy az ötszázadik Imola komment után megvilágosodom, hogy "Ja, Lézer Jancsi nem is lop!Rezsi Szilárd nem is ork! Selmeczi ne is ejtse bele a kádba a hajszárítót!", aztán rábeszélem a barátaimat is?
@Imola Helyesi:

Ezt tudja a kis szerelmed a Parlamentben is?
@ornagy50:

:))))))))))))
imádlak!!
@taga20:

Nekem már régen gyanús, hogy Hegedűs Zsuzsáról az összes zsírt átszívták Pelczné Gáll Ildikóra.

De kinek áll ez érdekében?
Nézem az atv-n a tüntetést.
Sokan vagyunk. :)))
@Imola Helyesi: "Minden kezdet nehéz, jobb termelni, mint lopni."

No, ezt gondolom nem a főnököd adta írásban.:D
@ornagy50:

köszönöm. ez olyan tiszta. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azé selmecigabi, most hogy ki lett vasalva, ne vesszen má kárba:)
Transzparens: "Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok."
@jöttem: én is tiszta vagyok:)
eszt szoktam hallgatni, miko berúgok:))
www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem senkinek nem áll a cerkája a hölgyre, az fiksz:)
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Mintha egy Rembrandtot látnék kiakasztva egy disznóólban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A magyar kormány nem kapott olyan dokumentumot, amely bizonyítékokat tartalmazna az amerikai beutazási tilalom ügyében - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön."

ez azt jelenti, hogy az amerikaiak hétfőn reggel kormányülés után nyilvánosságra hozzák.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: haver néha úgy telibe vered a szöget, hogy csak úgy porzik:)
nem nyalok! csak +1
@Secnir:
Hááát... Eléggé felhívás ez keringőre, vagy legalább arra, hogy nehány újság postaládájába befújjon a szél valamit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Fűbogár, te szerencsétlen, egyetlen kommentemet idézd a te általad említett politikusokról.Álmodik nálad a liberális nyomor álomvilág.
@Imola Helyesi: te szerencsétlen agyatlan szar, mit röfögsz?
@taga20:
Akkó'énmostan kibontok egy söröcskét, kényelmesen hátradőlök, figyelem Imolka szopását, mert Egér ha ráugrik... :D
@taga20: azé' megnyugodhatunk mégse egy Pagani Zonda, meg nem is Bugatti.
egy szutyok i8-as bömös már snássz arrafelé!
S-Klasse-val meg tele a teremgarázs...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ma mit iszol???
vettem itten válogatást a kastély sörfőzdék téli spezialitásiaból nem mondom, elég jó! volt...
@Imola Helyesi:

Színtelen zöld eszmék alszanak dühödten.

@taga20:

Neki egy mentsége lehet, ha másból nem tudja etetni a gyerekeit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé kikerestem neked:

www.schlossbiere.de/
na pont esztet pusztítottam...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jájjj, ne íjesztgess! ez szaporodott??? fussunk gyerekek, ki merre lát!!!!!!!!!!
:)
@nincs_itt:
Motsok... Nem is ismerlek ... :)
Ez cseh, szép a színe, kellemes a zamata. Közben egy kis chips, így vacsika után, Imolka előtt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mindig a gecó voltál! ha a mosni csajok mesélni akarnának:))
na nesze most eszt hallgatom.
www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E&list=RDzQMG2ubmu4E
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ennek vannak gyerekei?!!
URAM IRGALMAZ !!!!:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

De ne legyünk már gecik... lehet, hogy amúgy egy tök jó nő, a férje lelépett, a három gyerek sír, "anya mit eszünk ma???" "várjatok, anyának még két kommentben el kell küldeni a halálba ezt az Egeret, pedig tök aranyos..."... madonna-arcán könnyek peregnek "Pedig, ha tudnák (zokogás)"

Lassan leég a fókazsír mécses a Bartus László arckép alatt.
Csend fülel, motoz a setét.
@látjátok feleim szümtükkel:
A mi oligarchánknak legalább ebben van ízlése....:-(((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szép csajozós autó, ugye :-)) így en bloc
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hírtv-t?
fedor.blog.hu/2014/12/04/vigyazzatok_a_hirtevere
(komoly összeesküvés elmélettel, mely szerint azért alázza szénné magát a Hírtv, mert a kormánnyal azonosítják - és annak cincálása most Simicska érdeke)
444.hu/2014/12/04/a-hir-tv-szetsipolasa/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Lassan leég a fókazsír mécses a Bartus László arckép alatt.
Csend fülel, motoz a setét."

Kész vagyok:)))))))))))
@nincs_itt: haver, majd ha ilyen lesz valamelyik tróger garázsában, ako előveszem a macsétát! szerintem ez a nonplusultra:)
www.youtube.com/watch?v=9ysE3CGxrWA
@nincs_itt:
Pagani Zonda: az már műalkotás:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
KIVÉTELESEN igazat mondott a kormányszóvívő!
"A magyar kormány nem kapott olyan dokumentumot, amely bizonyítékokat tartalmazna az amerikai beutazási tilalom ügyében "
Merthogy arról nem is adhattak át dokumentumokat, ha nem olyan bénák a qurmányban, még most sem tudnánk róla semmit!
Az ÁFA-CSALÁS ás KORRUPCIÓS ügyekben adtak át bizonyítékokat, korábban, több ízben.Csak csesztek azok alapján eljárni.
@taga20:
Taga, ez gyors, de csak egyenesben!! Pályákon lenyomják:-)) kulonben imádnivaló, egyedi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: virág evtárs, azok az írói vénák:)))
csak aszt ne mond, hogy nem iszol!
@taga20:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nürburgring_Nordschleife_lap_times

De mondom egyik kedvencem: a Császár Segge :-))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Most jó?
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nürburgring_Nordschleife_lap_times
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
NEM nekünk írkálnak, hanem a csak olvasóknak. Ha kizárod, vagy nem tromfolod, hajlamosak igaznak elfogadni, amit ilyen gyakorisággal állítanak.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Még pötyögtem Néked
pár sort,de ezek szerint nem láttad.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Áááááááállat!
Mondtam én... 8-)
Egerünk rászabadul Imolkára, nekem meg újabb sört kell még akkor bontanom!

@taga20:
Hüle! Egér gyárilag ilyen! :D
@jöttem:
" Egy hagyományos gömöri ételt fogok főzni. "

Hasonlót gyerekkoromban mi is ettünk, csak nem volt benne se kolbász, se tepertő, csak a pirított hagymás-tejfölös kulimász a tetején, úgy volt összesütve.
Nincs gömöri kötődésünk, ez csak a szegénység találékonysága volt.
De ezt így, ahogy a recept írja, el fogom készíteni magamnak :)
@ornagy50:
Durva, nem durva, ilyen csőcselék Tündike öreganyátok jut csak nektek!
Így jár, aki napközben munka helyett ezt a banyát izélgeti itt...
@ornagy50:
De lattam a HŐSKOR, bocs, csak annyira kerek volt, h nincs is mit hozzátenni..
mentalisdeficit.blog.hu/2014/12/04/viktor_mar_csak_politikai_hulla
cönde 2014.12.04. 12:34:27
@Nancsibacsi: Az mszp-től bárki jobb....
Komolyan mondom ettől szarok be teljesen. Isten az atyám, nem akarom őket védeni, amit az utolsó évben csinált Gyurcsány, az ótvar szar volt. De azért mégis. Mi a jó büdös, ótvaros ló...szt csinált az Mszp, amit a Fidesz ne csinált volna meg durvábban? Az mszp idejében került bóvliba az ország? Az ő idejükben ment csődbe a nemzeti légitársaság? Az ő idejükben veszítettük el minden szövetségesünket? Az ő idejükben szakította meg Örményország a diplomáciai kapcsolatait hazánkkal? Az ő idejükben tiltanak ki magyar állampolgárokat az usából? Az ő idejükben lettünk az Eu 3-4 legszegényebb országa? És ezek csak a jéghegy csúcsa. Az ő idejükben születtek visszamenő hatállyal törvények? Ők vezették be, hogy állampolgárként nem fordulhatsz az Alkotmánybírósághoz? Mennyi minden van még, te atya ég... Magyarázzátok már el tételesen, mit csinált az MSZP, ami a mostani kormány dolgaihoz mérhető nagyságrendű hazaárulás?
@Imola Helyesi:
"Ugyanis a burgonya a szegényemberek étke volt, azt mondták, ha krumpli van otthon, nem fogsz éhenhalni"

Ezt a világot élik most sokan Magyarországon.
Öngólt lőttél.
Hónapok óta nem szóltam hozzád, de ez most nagyon kiverte a biztosítékot.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Ugyan, akkor nem olvastad figyelmesen...
Ez a banya bődületesen sötét, a jobbik, a barikád és a hasonló szemét alja szint. Én nem értelek! Légy naprakészebb! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Drága Bercim ippeg
mostanat magyarázza Olgának,hogy lészen ő tanácsadó!
@kekex:

Hmmm... az ilyen összeesküvés-elméletek olvastán Eco mester három ásza, Belbo, a meghasonlott egzisztencialista szerkesztő, Casaubon, a könyvtári nyomozó, és Diotallevi, a kabbala-buzi képzelt zsidó is megnyalná mind a tíz ujját. :)

@Orica Középföldi:

Az Antiochiai Szent Kézikomment. :D

@taga20:

Én józanul vagyok hülyébb. Az nem biztos, hogy ez jó jel. :)
Na, a navos banya is tovább alázza magát:

"Valakinek a becsületébe gázolni, valakit rágalmazni nem lehet következmények nélkül - írta az USA-ból kitiltott NAV-elnök, miután az amerikai ügyvivő egy interjúban azt állította, tudnak konkrét csalásokról a NAV-on belül. Vida Ildikó szerint Goodfriend magyarázattal tartozik a magyar állampolgároknak, neki és a NAV 23 ezer munkatársának, akik alázattal végzik munkájukat, miközben kénytelenek eltűrni az etikátlan, ízléstelen és mindenekelőtt méltánytalan támadásokat."

hvg.hu/gazdasag/20141204_Nyilt_levelet_irt_Goodfriendnek_Vida_Ildi

Ugye tudjuk, milyen szánalmas, amikor valaki az "emberekkel" takarózik, jelen esetben a NAV 23 ezer munkatársával...
Pedig csak szimpla szövegértési gondjai vannak, hisz őket meg sem említette az amcsi.
Vida hölgyikéről van szó és tettestársairól...
@ornagy50:
Csesszétek meg, ti vagytok olyan perverzek, hogy tévét, pláne ATV-t néztek! :))
@kekex:

"- El fogom olvasni a rózsakeresztes kiáltványokat.
- Azt mondta, hamisítványok - vetette ellene Belbo.
- Na és? Mi is hamisítványt gyártunk.
- Igaz - mondta - Egészen kiment a fejemből."
(A Foucault-inga)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát valahun meg kő
tekintenem az én "drága"kollegámat!!!)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szép még lehecc!:))) ebbe kapaszkogy!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Én nem értelek! Légy naprakészebb! :) "

Bocsánat árva fejemnek, de ebolkából nem vagyok képes naprakész lenni. Ha egy nap véletlenül kettőnél több kommentjét olvasom el, akkor el van rontva a napom. A neki szóló válaszokat is igyekszem átpörgetni.
Ez most éppen a napi két kommentbe esett bele. De annyira, hogy a nem-hozzászólási fogadalmamat is semmivé tette másfél másodperc alatt...
@kekex:

Még valami: ha valakiből, akkor Simicskából ezt bármikor kinézem, mert az elég nyilvánvaló, hogy a jelenlegi fidesz garnitúrát agyilag háromszor megkerüli, mire azok egyszer megmozdulnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, a szőke nőről még akkor nem is beszéltünk... :D

"CSAK!"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ennél csak a Baudolínó kerekebb :)
Erről a hülye Tagáról most írom a 2. versszakot, ez idejár berugni.
@Imola Helyesi: Segítünk aranyom. Kérlek engedd.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Ha itt most belemegyünk abba, hogy a világegyetemben akár csak egyetlen olyan adat is létezhet, amely nem valami másról árulkodik, akkor már kívül is helyeztük magunkat a hermetikus gondolkodáson."
@Imola Helyesi:
Az csak attól van, mert issza szavaidat!
Nem tehet róla, hogy ÍGY HATSZ RÁ!
Tul.képp bókok ezek neked... NYAL AZ ISTENADTA!!! :D
@Imola Helyesi:
"Már ezért is érdemes írnom, Bocs ika. "

Legyen ez a legnagyobb örömöd életedben.
De ezt megint sokáig nem fogom neked megszerezni.
Annyit nem érsz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Boli, ha én lennék az admin, ezért a kommentedért fél évre kitiltanálak :)

Mit vétettem neked ?!
A vállalkozó barát állam...

„Majdnem egymillió forintnyi pénzem ragadt bent, miközben én már befizettem az államnak 270 ezer forintnyi adót és járulékot. Ha ez így megy tovább, nemcsak az eddig befektetett pénzem úszhat el, de még a tiltólistára is tehetnek a jövőbeni uniós pályázatoknál, miközben én nem hibáztam” – panaszkodott egy észak-alföldi fiatal vállalkozó, aki egy egész országra kiterjedő uniós projekttől várta vállalkozása felfutását. Egyelőre hiába"

hvg.hu/enesacegem/20141204_Tobb_szaz_vallalkozo_csuszott_bele_a_korm
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

:))) Nagyon fain, másodjára tolom. Még a vallástörténeti lexikont is forgatom mellé, nehogy lemaradjak valamiről.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Na, bummm... majd evezek, szóval májustól jöhet a kitiltás... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Eördögh T. öreganyád valahogy rosszul visel téged... :)
Mondjuk amilyen állat vagy...
@Imola Helyesi: erről a tróger eboláról, most formázom a klotyón a szobrot! sikerült, túl szép lett, ebola rondább lehet, legalább is a lelke biztos:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez aztán a politikai érv, menj a pokolba!
@Nyekenyóka:
Magyarország MÉG nem fasiszta ország, de az Orbánék által kiépített rendszernek kellemetlenül sok azonossági pontja van Mussolini fasiszta rendszerével
(nem tévesztendő össze a nemzetiszocializmussal - lánykori néven nácizmussal)
nepszava.com/2011/06/velemeny/bartus-laszlo-a-romai-iskola.html
Ebörök... ez a szarházi tetű volt már?

"Vannak így emberek Magyarországon, hogy keveset keresnek és nincsen megtakarításuk. Ezek az emberek sokszor éhesen ébrednek reggel, csak hogy a tegnapira térjek vissza, tehát azt is feltehetné a tegnapi sziporkája után ugyanilyen logikai alapon, csak hogy visszatérjünk a tegnapi sziporkájára, hogy ha nincs pénze, nem éhes, akkor ha nincs pénze, akkor nem lop?" – mondta Juhász Fábián Barnának arra utalva, hogy a szerda reggeli adásban a műsorvezető Harrach Péternek a gyermekétkeztetéssel kapcsolatban azt mondta, hogy egy felmérés szerint sok gyerek nem azért nem reggelizik, mert nincs pénzük, hanem "mert nem éhes"."
comment.blog.hu/2014/12/03/a_kozteve_musorvezetoje_szerint_sok_gyerek_azert_nem_visz_reggelit_az_iskolaba_mert_nem_ehes

Undorító férgek...
A köztévés élősködő, meg a szarházi képmutató, megélhetési álkeresztény... szép páros... piócák, szarháziak, utolsó aljadékok a köztévé műsorában... CSAK MOST, CSAK NEKTEK... REMEK...
Legalább ilyenkor meggyőződök, hogy nem véletlenül nem nézek ilyen fost!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nejem hogy kiakadt kapcsolatunk bimbódzó zavaszán, mikor a Szentek Életén röhögve, meg az UK mezőgazdaságának utolsó 100 évén pihentem ki az ÁltRel fáradalmait:

:D

Egyébként az elsővel Baudolinót összevetve jót mulathatunk ám

Köln
@Imola Helyesi:
Mennék én, de már TE MÁR OTT vagy, szóval az meg úgy kicsi kettőnknek, ides... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
5ször próbáltam elolvasni, na ez az a könyv, amit ha nem 100%-os odafigyeléssel olvasol, lehetetlen megérteni...
Gratula
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez nem politikai éérv, mán ne haraguggy
@kekex:
Oszt akkor még nem ejtettünk szót Gábris és Imolka banya nárcizmusáról se...
@taga20: HÍG ez APÁM!!!Nincs benne gerinc!!!:
Egy FOS!!!!!!
@Imola Helyesi: szeretlek cica, te így vagy kerek és színes:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ott a Gödel, Escher, Bach, a Pátriárka Alkonya, szóval ha ez mozgat, akkor más szerzők is királyul nyomják :D

Ezeket a spirálfüzetmaffia is fizetheti sztem
@taga20:
Ez már rögtön más, most küldj egy nótát!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"szóval májustól jöhet a kitiltás... :D "

De csak ha megígéred, hogy a képeket továbbra is közzéteszed :)
@taga20:
Te meg hol jártál ennyi ideig?
Elvonási tüneteink voltak! :)))
@miva?:
:-)) köszi
Márquez, Rushdie, Eco a három kedvencem. De ami konkrétan "olvashatatlan", az az Ulysses volt, megis nagy élmény. De nem, a Sorstalanságot nem bírtam elolvasni, meg sem próbáltam másodjára, pedig... azóta sem értem...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Hülye vagy???
A terhelő képek és bizonyítékok a Mosoni mélyén!
Több fényképezőgép jutott erre a sorsa már itt, mert a gazdája nem értette, hogy mikor nem kéne fotóznia... :)
Amikor nyomták a nyakunkba a néger guminőt és matt részeg volt ismerős, mondta, hogy nem kéne, mert az asszonynak nem fog tetszeni... 10 perc múlva nem beesett a vízbe a kamera???
@jöttem:
"Te meg hol jártál ennyi ideig?"

Termelte a gdp-t...:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Pedig nekem pl az Ulysses kifejezetten jól is esett. Bár asszem a jó fordítással akadtam össze, mert a másik tényleg kusza
@taga20:
Kinek lesz ágyútalpas temetése?
Vmi jóról beszéltél...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Több fényképezőgép jutott erre a sorsa már itt, mert a gazdája nem értette, hogy mikor nem kéne fotóznia... :)"

Te vagy a hibás, az ilyeneket minek viszitek el egyáltalán? Aki ezt nem tudja, az ne menjen közösségbe, főleg, ha buli van :)
@miva?:
Europa kiadó, 1998, Szentkuthy Miklós az enyém
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Hülye vagy???"

Általában nem, de néha azért előferdül.
Egyébként az általad a fb-ra feltolt képekre gondoltam, még mielőtt te másra... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Temetés? Mintha belinkeltem volna kedvenceink legújabb hőstettét Krassóról.

@CsekklisztNo.10Reloaded: Hát én azt régebben olvastam, de sztem Szentkuthy volt. Most kint cigizek, gyerekek altatódnak, nem keresem meg.
@jöttem: csak a saját nevedbe, me megsértődnek a csajok itt:)))
látom gábrissal összehaverkodtál.
egy jó tanács, ha férfival kezdesz (jó angyal eunuk), engedd magad , hamarabb szabadulsz:)))
u.i.. azok a gymes nóták teccettek:)))
@miva?:
Éééénnnn... egy árva bombám sincs! :D
@Imola Helyesi: rendben. ha nem parasztkocc jöttemmel:)
elküldöm neked az egyik legbabám nótám.
www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8
@Imola Helyesi:
Ides, küldhetek egy nótát neked?

www.youtube.com/watch?v=gNXeiRBO-Ws

Szerintem a nav-nál is értékelik...
@látjátok feleim szümtükkel:
Ő legalább bemondta.
Vigyázat, unortodox vagyok!
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Basszus, erről eszembe a jut a Száz év magány... olvasom, olvasom, na mondom, ez így nem fog menni... papír, toll, családfa rajzolgatás, ki kinek a kije a kurva anyátok HÁNYAN VAGYTOK BAZMEG???

és a végére érve,
majd még egyet lapozva
megpillantom
a szépen megrajzolt családfát az utolsó oldalon. :)

De igazi mazochistáknak: Tolkien: A Szilmarilok, Kerényi Károly: Görög mitológia
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kezd írni a beszéded, me nem sokára a gyorsnaszád kalauz beadja a kulcsot, asztán nem lesz egyetlen híve se aki maradna a temetésen, ako legalább aki a legjobban utálta az mondjon egy-két jó szót a ducséról:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Nagyanyám / nagymamám/ mindig azt mondta: Csak zsír legyen itthon fiam! Krumpli, hagyma, liszt meg bab. Akkor jól lakunk.
1904-ben született. Végigélt két háborút, kitelepítést.
Ha gulykát főzök, ő jut eszembe. Ahogy meggörbült háttal állt a sparhelt előtt.
Hallom anyukám hangját, ahogy azt mondja: A babérlevelet ki ne felejtsd a főzővizéből!

Egyiken sem élnek már. Nekem a gulykafőzés egyet jelent az emlékezéssel. Csak akkor teszem, ha senki nem lábatlankodik a konyhámban.
Mert közben hull a könnyem a "főzővízbe". :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bazzz... az utóbbi kettőt imádtam, a Száz év magány meg még a Karamazov testvérek az, ami ott van kinyitva most is, kb. a 20. oldalon, ahol abbahagytam őket...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én meg aszt nem értettem, hogy hova a faszba mennek:) de lehet, hogy keverem a mirr-murral:)) vagy a pom-pommal.
@jöttem:
Ez szép volt... a Mama jut eszembe róla, a drága nagyanyám, aki 98 éves koráig élt, szellemileg messze tisztábban és sziporkázva, mint pl. Imolka...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
LOL!!! Ez jó volt!!!
Torőcsik Marival láttam, azt hiszem Ursulát alakította benne, félelmetes volt!!! Vagy 20 éve volt, de már akkor is jól állt neki a 100 eves banya:-)) szerep

Feuchtwanger: Zsido háború
Vagy Eordogh Tünde versek, ha igazi önpusztító vagy....
@taga20:
Hülye... kevered a Gyűrűkkurrával... vagy a "Gráfelmélet és algoritmusok" c. remekművel...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
mivel mindketten erősen nacionalisták is, ezt joggal kérik ki: ők nem neonácik, hanem neonyilasok és hungaristák! Az ebben a műfajban a hungaricum.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Akkor már inkább pulykát főzzél, ne gulykát, azt még
szeretett meccéned is jobban értékelné.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az, hogy a csaladfában elveszteti az olvasót, hogy a cselekmény cselekmenyeibol kibontakozik az újabb történet, (mint 1000 éjszakai meséi, v Kalandok Sierre Leonéban) egy írói húzás, hogy vesszél el a rengetegben és ezáltal is megélt az időtlenseget. Eleinte borzasztóan idegesített, aztán leesett a tantusz ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem voltam elég konkrét??:-))
Be kell dobnom a kamerát is a Mosonba???:-)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mics... A KARAMAZOV TESTVÉREK A VILÁG LEGJOBB REGÉNYE BZMG!!!

@taga20:
Ki megy hova? :O
@Imola Helyesi:
Nem kéne ma már innod banyám!
Nem én írtam azt és nem is tudom, mi az a meccén.
Na, aranybogár, told tova a járókeretedet...
Másodszor hallgatom ennek a Tamásnak a beszédét.
Nagyon ütős.
A Karancsi is nagyon jól beszélt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Meg milyen arcok voltak, ha jól emlékszem, lenyúlta barátja Vargas Llosa feleségét... Azt hiszem VL még M. halálakor sem tudott megbocsátani neki...
Azért élt, hogy elmesélje élete és családja történetet... A borzalmakat es gyönyöroket talan senki sem tudta egyszerre ilyen szépen bemutatni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Bocsi,régebben jó volt benézni a 'gyíkra!
Az 'zember okult,tanult,nevetett,zenélt ,verselt:))
Ma 'felszopó-büdösbanya agyrágó fa@ságait kénytelen látni és továbbáll a '444-re ott,legalább jót röhög 'Gejzán a többiekkel stb.:))
Rengeteg vegyértéket leköt ez a 'kretén:((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Lehet, bennem van a gond, mindig is mondtam.
Baszki, karácsonykor befejezem, de csak a te kedvedért! Elolvasom a hátralévő még 190 oldalt...
@CsekklisztNo.10Reloaded:
EZ NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR! :D
A fröccs az igen, majd nyáron...
@gazoló:
Most is hasonló, csak már banya is van, a zúri közöncség szórakoztatására...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyszer olvastam egy könyvet amibe vonult az egész falu, aszt hittem ez volt az a regény.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Én se tudtam volna. :)

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hogy segítsek: lesz benne egy elég durva Szőke Nő, Iván és Aljosa beszélgetése a kocsmában Istenről szerintem az irodalomtörténet csúcspontja, továbbá Ivánnak egyszer csak megjelenik az Ördög.
@taga20:
"egyszer olvastam egy könyvet"
Nem bírom ki röhögés nélkül!!!
Ezt a ziccert:-)))
@gazoló: ez milyen fityeszes duma volt. vonulunk csöcsről csöcsre?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most Putyinra, vagy Putyinra célozgatsz???
Viktor sehol? :(
@CsekklisztNo.10Reloaded: vegyé vissza! egyik karácsonykor talán 2001-ben, mikor a guminőm bedurcízott rám, ako például elolvastam a francia história mind a 14 részét egy hónap alatt:)
lehet hogy csak 13 volt, de mind kurva vastag. na erre varrjá gombot!l
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ugyan, ő sem gondolta komolyan... :(

@gazoló:
Azé'mondtam, gyanús ez a Fabius gyerek nekem, fizetett Tündikét alkalmaz a team szórakoztatására...
@taga20:
Ne is törődj velük, taga, nekünk jók a rakamazi testvérek is igaz? Azok is vonulnak, meg van szőke meg fekete nő is benne meg pasik is..
@taga20:
13. A plusz egy (a Káma Szutra) nem ehhez tartozott!
Örülök, hogy segíthettem...
@ornagy50:
10 perce jött meg. Eddig 4 gombóc fogyott el. :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most te szórakoztatsz minket, bár eddig lógtál- elég sokat, papi.
@taga20:
Tudod, hogy imádom a fejed, ebből miért vegyek vissza??:-)
Te nyertél, de azért tegyük hozzá, hogy Merle olvasmányos...
Egyebkent nem olvastam, utána kell néznem...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Jól van no,de legalább
megpróbálta!!:D
@Imola Helyesi: neked legyen mondva, ha bírod az oroszokat:)! én egész nap melózom, gondolom eszt el se tudod képzelni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @taga20:
Jó, azért tegyük hozzá, hogy a teljesítmény az lett volna, ha közben cölibátust tart, dehát ugye...
@taga20:
azon már túl vagyunk. :))
keress rá! novák péter: szíved alá.
azisojan.
@taga20:
Az az, amiből megtudod, hogy hús-vér nővel is lehet!
Állítólag :-)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: vica-versa:))
és még a szigetet és a malevilt is olvastam. jó, meg is katttantam:)
www.youtube.com/watch?v=rj1XKnxrk8c&index=13&list=RDQ3PuxiuQIFk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Azok a Czenzné ura után vannak! "

Ez meg egy 3000 pontos válasz volt :)))
@jöttem: További JÓ étvágyat kívánok.:)
@Imola Helyesi:
Nem szeretnélek ides banyám, te vagy itt táncikáló bohócnak, nem szeretném a figyelmet elvonni...
Egész nap te érsz rá szórakoztatni a NAGYÉRDEMŰT, van akinek dolgoznia is kell, különben bachatjátok a stadionokat, mert akkor tényleg "Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok!".
Jo ejt, viccesek vagytok, mint mindig
Megyek Boribont olvasni:-)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: na jó, megyek me holnap meló, meg szombaton is. viszont szombat este mindenki rettegjen, me vasárnap nem melózom:))
ja és az asszony aszt mondta, hogy álomba ringat, na csá!!!!!!!!!!!
:)
@jöttem: u.i.: igéretes vagy, nem felejtelek:)))
jó8!
@taga20:
Hány éves vagy? Még hiszel a mesékben??? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A Száz év magányt egyszer elolvastam, de soha többé. Miközben a számomra olvasható és kedves könyveket többször is előveszem és elolvasom.
Nem vitatom művészi értékeit, mert ki vagyok én, hogy ilyet tegyek, de köszönöm, nem kérem.
@ornagy50:
Köszi. :))
Mára bezárt a büfé.
A továbbiakban csak iszunk.:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Haggyad mán,a
remény sosem hal meg!!!:)
@jöttem:
"Krumpli, hagyma, liszt meg bab. Akkor jól lakunk."

A négyből három megtermett a kertben.
Meg volt csirke és malac, mert kukoricánk is termett.
Érdekes módon azóta sem szeretem a "flancos" ételeket, pedig már megtehetném.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem ő az Uránia állatvilág "Alacsonyabbrendű állatok" című kötetében volt, valahol a májmétely és a féreglábúak között.
Ezek tényleg tényleg ennyire hülyék, hogy azt hitték, hogy a nyugati kritikák mögött a bal-liberális sértettség húzódik, hogy a demokraták a szocik sugallatára kritizálják a jóságos "konzervatív" Fidesz "sikereit"?
Nem jöttek rá, hogy mind az európai néppárt, mind a konzervatívok szemében egy rakás gusztustalan nemzeti-bolsevik gilisztának látszanak?
A nagy pávatáncos arccal beleállt a saját maga által összehordott szarpiramisba, de úgy, hogy még mindig hangsebesség fölött fog menni, amikor a túloldalon kijön.
Gyerekek, ez be akarja magát hízelegni.
Ne veszítsétek el az éberségeteket bazmeg. Emlékezzetek, mit ír a Költő:

Szírénekhez fogsz legelőször elérni: az összes
embert mind elbűvölik ők, ki elér közelükbe.
És aki esztelenül közeleg s meghallja a szírén-
zengzeteket, felesége s az apró gyermekek otthon
azt többé sosem üdvözlik, neki már nem örülnek,
mert csengőszavu dallal a két Szírén megigézi;
ülnek a réten ezek, s körülöttük az emberi csontok
nagy sokasága hever, rothad, zsugorodnak a bőrök.
Húzz el ezek mellett, s a fülét jól tömd be viasszal
minden társadnak, nehogy egy is hallja; puhítsd meg
mézédes viaszod; de te hallgasd meg, ha kivánod.
Kössék ők a kezed meg a lábad a fürge hajónak
árboca talpához, s a kötélzet rátekeredjék,
hogy, gyönyörödre, a két Szírén hangjára figyelhess.
És ha esengesz a társakhoz, ha parancsot is adsz, hogy
oldjanak el - csak kössenek ők oda több kötelékkel.
@gazoló:
"'Bocsi,régebben jó volt benézni a 'gyíkra!"

Azért nekem még ma is ez a kedvenc blogom.
De téged tényleg ritkán látlak itt. Ezt őszintén sajnálom.
Én azt a taktikát választottam, hogy inkább nem szólok a kretén trollokhoz, nem etetem őket. Lehet, hogy ha mindenki ezt tenné, megunnák és elmennének innen?
@shinichi:

Azok. De ne bosszantsd magad. Ássák a fiúk a gödrüket erősen.
Inkább tedd fel a lábad az asztalra és merengj el a jövőn! :)
Milyen szép lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én a Mester és Margaritával voltam így. Mihelyst megértettem egy helyzetet, bekevert Bulgakov.
@jöttem:

Ezt a verset nem ismertem.
Köszönöm, ez pont a mostani hangulatomhoz illik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nálam ez nemigen fog menni
meeee a 7.megszólalása után használtam az gombot
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

GDP 'banyászati okokból nem bacom itt a rezet annyit,de nekem is 'also ez a kedvencem,meg Pupu meg Vincent??

De tényleg ,hová tűnt Guma és Mariann?
@jöttem:
Ilyenek ezek, direkte kuszálják még... :)
Olvass inkább Eördögh Tünde verseket!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Időnként nem elég kimuzsikálnom magamból a hangulatot, vers is kell hozzá. Feltúrom az Index fórum vers oldalát. Általában sikerrel.
Az egyik barátom szerint ez a változó kor.
Ne bazz! MOndtam neki. Épp kapunyitási pánikban szenvedek. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ha perverzióra vágynék, felregelnék egy netes társkeresőre álmos cica névvel.
Garantált hatás.
@gazoló:
"De tényleg ,hová tűnt Guma és Mariann? "

Őket én is hiányolom. Remélem, ők is csak gdp-okokból tűntek el. Mariann-nál ez az időszak munka szempontjából igen sűrű, és ő kvázi "hűségesküt" tett a blognak, remélem, ez tényleg csak átmeneti időszak. Más blogokon sem látom őket, bár ez semmit nem jelent, nick annyi van, amennyit akarunk, de a stílust sem látom sehol.
Puput, Vincentet naponta olvasom, meg a 444-et. Bár most, hogy szóba jött, benézek gumához... tényleg, Geo is hol van ?
@gazoló:

Radnóti kedves költőm. Volt egyszer egy Radnóti összesem, aminek a végén ott volt a naplója is.
Egyszer kicsi lányom kölcsönkérte.
Sose láttam többet :)
@jöttem:
"Épp kapunyitási pánikban szenvedek. :)"

"Ha én kapu volnék, mindig nyitva állnék..:)"
Minden új emberi kapcsolatra nyitottnak kell lenni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Mariann aktív más blogon, élvezet olvasni, ahogy sziporkázik!
@Gábris szomszéd:
"A kedvenc versem, és főleg az ő előadásában. :)"

Gábris vazze, hány ember lakik benned ?!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

'Épész,nyúúúl 'mega többiek,csak benéznek karácsony körül:)
@Gábris szomszéd:
Amikor Pesten laktam, ezen a dalon mértem le a honvágyam. Ha az első során bőgtem, haza kellett jönnöm pár napra.

www.youtube.com/watch?v=lR75z9hrMK0

Aztán egyszer vissza sem mentem. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Mariann aktív más blogon, élvezet olvasni, ahogy sziporkázik! "

1. Nem örülök, hogy ezt más blogon teszi, ő mondta, hogy nem akarja ezt a blogot elhagyni és a trollok kénye-kedvére hagyni,

2.Nem találkoztam vele máshol, ezek szerint nem azonos blogokat látogatunk.

Őszintén sajnálom, nekem nagyon hiányzik. Kár, hogy neki mi nem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Ez igaz.
De csak a pofám nagy.
Mit csinálok majd, ha nem jön össze?
Vagy, ha összejön?
@gazoló:
"'Épész,nyúúúl 'mega többiek,csak benéznek karácsony körül:) "

Mennyi-mennyi nagyszerű ember, akik már nincsenek velünk :(
Igazi kariaji lenne, ha visszajönnének...
@jöttem:
Na, puff, feláldozzuk magunkat itt! :)
@jöttem:
"Mit csinálok majd, ha nem jön össze?
Vagy, ha összejön? "

Minden hídon akkor kell átmenni, mikor odaérünk :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

A legnagyobb:)
Néha csak azért kerülök egyet Pesten,hogy a Pozsonyi út 1. fele menjek és felnézzek:))

A kötetnek már szinte minden lapja be van hajtva:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez egy rondómotívum az életemben.
Egyféle hangulat.
De aztán automatikusan bekapcsol a főnixmadár génem. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

":))Háát ha egy ilyennek túlhajtja a prociját:)"
@Gábris szomszéd:
"Azt mondják az okosok az ikrekben minimum kettő. :) "

De nem kettősiker vagy, az hétszentség.
@gazoló:
"Vasárnap 'apu-kezdődik',majd beszélünk:)"

Erre én is fenem a fogam (szemem), csak az a baj, hogy átmentem dolgozósba, korlátlan munkaidővel, nem tudom, mennyit tudok belőle nézni :(
Amennyit tudok, felveszek, aztán megnézem, amikor éppen nem gályázok.
De nagyon szurkolok.
@Gábris szomszéd:

Gyönyörű képek, de ilyen nálunk is volt, az Alföld közepén. A szemközti parkban csillogtak a fák a rájuk fagyott jégtől, a ház előtt meg az egyik szép fa elfeküdt a földön, mert túl sok volt neki a jég.
@Gábris szomszéd:
Nem. Soha. Ott van a munkahelyem. 400 km-re. De ide jövök haza. :)
@Gábris szomszéd:
"Gondolom van akinek egy is sok belőlem"

Általában igen.
Aztán jössz egy ilyesmivel, és már megint nem tudlak hova tenni.
Ezt hogyan kezeled? Álmodban két macska vagy, és játszol egymással?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Fabius rengeteg normális tagot veszít azzal, hogy legalább a legnyilvánvalóbb trollokat nem bassza ki.

Mégis, ki a fasznak van türelme 300 gábriel-imola-blogger g kommenten átverekednie magát?
@Gábris szomszéd:
Lehet, hogy kicsit furcsa. De erre vagyok kíváncsi egy emberből.
www.youtube.com/watch?v=fjQaQhim1PY
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ezz jóóó:))

www.youtube.com/watch?v=GdmU2l52WAo
Ha még ezt hozzátehetném 9:53 tól:)

......"ha behódolunk a rosszindulat 'erőszakszervezete előtt..........:((
Nagyon aktuális gondolatok kivetítve aktuálpolitikára,amin itt rugózunk de néha vulgárisan néha humorral de tán nem reménytelenül és eredménytelenül:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Annyit tudok segíteni, hogy majd napközben megpróbálok benézni, oszt ha elpofátlanodik a plebs, gyorsan eljár a kezem. Meló közben nem mindig tudok benézni, a meló mikéntjétől függ.
.
KÍNAI ÓDA
Gábor Andor fordítása

Északi tájék ragyogó képe,
Ezernyi mérföld
Jégtől takartan és tízezernyi
Hóval befödve,
Röppenő hóval. S nézd csak:

A Nagy Fal mindkét oldala mentén
Messze kinyúlik
A távoli végek végtelen távja,
S a Sárga Folyó
Nem mozdul, fagy verte láncra.

És rajta könnyen, mint levegő-ég,
Fehér és bíbor
Színek kötege csábít csalókán,
S e csodaszépség,
Folyók és hegyek gyönyörüsége

Idevonzott számos sóvárgó kérőt,
Csin- és Han-sarjat,
Gyatra embereket, akiknek
Fejében kevés volt,
A Tingek és Szungok rajából jöttek.

S könnyelmü volt mind. Dzsingiszkán
Gőgös, egyetlen
Fia királyi családnak,
De nem tudott semmit,
Csak nyíllal lőni a sasra.

Elhulltak, mind, valamennyi.
S látod, ma is még:
A csillogó, nagy uraságok
Most is tele vannak
A régi gerjedelemmel.
.
@Gábris szomszéd:

Hát persze! Féken tartja a benne élő vadállatot. Néha elcsúszik a diplomataálarca. Abból sok minden leszűrhető. Nincs szimpatikusabb, mint egy fegyelmezett férfi. :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Meló közben nem mindig tudok benézni, a meló mikéntjétől függ. "

1-ső kép:
"Faszba van Boli, már megin' tele a poszt trollal, biztos elaludt installálás közben..."

vágás

2-odik kép:
Boli a Részecskefizikai Kutatóintézet laborjában az egyik vírusos gép meghibásodása következtében megnyílt csillagkapun át bejutott Tyrannosaurust próbálja egy esernyővel visszatartani. "VISSZA MENNYÉL!"
@Gábris szomszéd:

Nagyon tetszik, amit most látok belőled. Ettől függetlenül holnap beledöngöllek a laptopodba, ha okot adsz rá.
Ugye, tudod? :))))
@Gábris szomszéd:

Csak azért mondom, mert most altatsz.:)))
Jó éjt! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez a második kép nagyon bejön nekem.:))))
@Orica Középföldi:
.
Nem is tudom.
Van, volt, lesz is, de rendszeresen nemigen.
.
Jagnak egyre erőteljesebben igaza van a trollkodást illetően.
Vajon miért érzem az Gábris, hogy a manipuláció finom hálóját szövöd körém? :))))
@jöttem: mert ilyenek készítették elő radnóti abdáját is...
Árpád lángostorral veri őket, nem hiába gyűlölik annyira:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141204_Baj_volt_baj_van_baj_lesz_fiuk/
"Soha nem is volt más terv, mint magánvagyonra váltani ennek a pár millió szájtáti hülyének a hitét.

A ti ostobaságotokkal fűtik a medencéjüket a fiúk. És egymás combját csapkodva hahotáznak a gőzben, ahogy olvassák az okfejtést, hogy miközben a minyonok két kézzel tömik a közpénzt a zsebükbe, Orbán Viktor gondosan beosztott miniszterelnöki fizetéséből tengődik, és továbbra is a nemzetért dolgozik. A nemzet nagy, erős, békés sertéstelepéért, ahol a disznók szeretik Jones gazdát, és pitypangokról mesélnek egymásnak.

Ő röhög a legjobban. Igaz, mostanában már nem őszinte a mosolya. Talán pont azért, mert nincs kéznél B terv a gazdagodás helyett, ha azzal netalán tényleg baj lenne."
@dr. jenőke (jenőke):

"_Jagnak egyre erőteljesebben igaza van a trollkodást illetően._"

A hír cent, a véredény szakad-ra fordul a formula, ha érkezik imola.

Hanem azok az esti versek és a tegnapi, mint a ******* -os Cognac.
@AKIsTUDATLAN:
.
Na, akkor most ülj lótuszülésbe és kezdj el koncentrálni, töprengeni azon, hogy milyen lehet azt megtapasztani, hogy Orbán Viktor kezéhez csapja a homlokát és kifakad:
- miért is nem lettem inkább traktoros!?

Ha megvan meséld el.
Kivárjuk azt a néhány hetet.
@Fabius:

Miért címezte ezt neked jótündér?

" Bizony, Fabius, Steinmeier es Sikorski kulugyminiszterek is talalkoztak Tyahnibokkal."

orulunkvincent.blog.hu/2014/12/04/celpont_mccain
@jöttem: üdv!
olvaslak mióta megjelentél itt...
érzelmes, értelmes embernek tartalak!
hozzá tudtál tenni ahhoz az élményhez ami volt, van itt a blogon.
de mint minden új kommentelő, hagyod, hogy mérgezze a lelked gábris.
olvastad, olvasod egy ideje a blogot...
nagyon sokan távoztak innen, mert igen jó beszélgetéseket, sztorikat, tesz élvezhetetlenné, az állandó "begábrielezésel".

megkaptad a világnézetének, kis könyvtárának,
a haladó szintjét...
el kezdte a kompenzálásodat.
kapod a cukiskodásokat...

pár nap, és jön a felső szint, mert érzi, hogy három szarság után, 4-5 én ilyen vagyok, lelkem van... stb...

következő, általalad beígért "döngölésnél"

megkapod, a

"bár csak én lennék a legnagyobb probléma"

ha ezt megkaptad, elküldted a picsába...

a sz.r semmilyen csomagolásban nem élvezhető...

van az az örök történet, hogy
terített asztal,
előételek, hideg, meleg,
levesek....
sültek, köretek.
igazán, mi szem szájnak ingere...
finomabbnál finomabb desszertek,

és a végén, egy kis darab sz.r....

komolyan, van kedved oda ülni az asztalhoz?
.
A Kossuth téri tüntetés könnyűzenei együttesek fellépésével zárult. A téren elhelyezett perselyekben a megjelentek több mint tízmillió forintot gyűjtöttek össze a Tehetséges Cigánygyerekekért Alapítvány számára. Gaskó István Liga-elnök százezer forintos felajánlással nyitotta meg az adományozást. Mint mondta, számukra a szolidaritás az önzés félretételét, a mások megsegítését jelenti. Rövid beszédében ifj. Hegedüs Lóránt református lelkész csatlakozott a gyűjtéshez. – Krisztus kegyelmét itt e földön mi, keresztények gyakoroljuk – mondta a könnyeivel küzdő egyházfi, aki ugyanakkor szót emelt az úgynevezett történelmi egyházak túlságosan bőkezű finanszírozása miatt.

A demonstrációhoz pártok nem csatlakoztak, de minden parlamenti párt üdvözölte a tüntetők követeléseit. Az MSZP és az SZDSZ közös nyilatkozatukban határozott, közérthető, átgondolt reformokat ígért, de elítélték a szakszervezetek türelmetlenkedését, mondván, jó munkához idő kell. A Fidesz nevében Navracsics Tibor frakcióvezető bejelentette, decemberben bemutatandó programjuk a felelős, jövőbe tekintő és szolidáris kormányzást alapozza meg azzal, hogy részletesen és őszintén tárgyalja az állami kiadások leépítését, beleértve a közalkalmazottak tömeges elbocsátását.

ÍRTA: TWA 2007.11.22. 08:30 perckor közzétett „Képzelt riport a magyar szolidaritásról” című blogjában
@Ma Baker: Despite many "wild rumors" about how the Allies treated their prisoners, some Germans were pleased to be captured by the British or Americans—fear of being captured by the Russians was widespread—because they disagreed with National-Socialism or their nation's conduct of the war. The prisoners were usually shipped in Liberty Ships returning home that would otherwise be empty, with as many as 30,000 arriving per month. While they risked being sunk by their own U-boats on the ocean, good treatment began with the substantial meals served aboard, and upon arriving in America, the comfort of the Pullman cars that carried them to their prison camps amazed the Germans.
@Ma Baker: a fentiekkel szemben:
Approximately three million German prisoners of war were captured by the Soviet Union during World War II, most of them during the great advances of the Red Army in the last year of the war. The POWs were employed as forced labor in the Soviet wartime economy and post war reconstruction. By 1950 almost all had been released. In 1956 the last surviving German POW returned home from the USSR. According to Soviet records 381,067 German Wehrmacht POW died in NKVD camps (356,700 German nationals and 24,367 from other nations). German historian Rüdiger Overmans maintains that it seems entirely plausible, while not provable, that one million died in Soviet custody. He believes that among those reported as missing were men who actually died as POWs.
@Gábris szomszéd: A kuruc.info eleinte se lenyelni, se kiköpni nem tudta a – megfogalmazásukban – „kis opportunista vakbélt”, „a Jobbikba furakodott karrierista kamuszakértőt”, és ezt Gyöngyösi főleg a kommunista Kína irányába táplált reményeinek köszönhette. Egyik ellenlábasa szerint megtiltotta frakciótársainak, hogy hivatalos kapcsolatfelvételt kezdeményezzenek a Dalai Lámával, és a Kína által megszállt „ujgur testvéreinkről egy büdös szót sem szól”. Ezért is kérdezgetik egymást egyre gyakrabban belső fórumaikon: „A gárdisták vajon mikor váltják be ígéretüket, miszerint saját kezűleg rángatják ki a damaszkuszi úton járó jobbikosokat a Parlamentből?”
miután Steven Colbert elnevezte SCRATCHBEGISTAN-nak a Goodfriend és Colin Bell kiküldetésének színhelyét...

tegnap John Mekkéjn ugyanott és ma meg ez ennyi rossz propaganda bemutatva amint agzdagok asztalon táncolnak pezsgővel a kezükben és a Bold and the Beautiful aminél komplikáltabb borasztó még nem volt pont olyan mint a SCRATCHBEGISTAN

BRÜHÜYYY

MOST EZEN RÖHÖG A KONZERVATIV AMERIKA ÉS NÉZIK AZ ISMÉTLÉST ONLINE
@nincs_itt: Koreat, 1945-ben, Sztalin rohanta le, hogy jobban kiterjesszthesse fennhatosagat az azsiai kontinensre, illetve plusz kikotokhoz juthasson. Ezt akadalyozta meg az USA es osztottak fel koreat a 38. szelessegi fok menten. Emelett, Sztalin szerette volna Japan eszaki reszet is megszerezni, felosztani Koreahoz hasonloan, de ebbe az amerikaiak nem egyezetek bele.
1948-ban az ENSZ probalta rendezni a Korei-felsziget helyzetet, de a "korai KNDK" nem vett reszt a programban, igy a ket Korea jott letre ket kormanyzattal, ekkor az USA kivonta csapatait a felszigetrol.
Kim Ir Szen problta ravenni Sztalint es Mao-t, hogy tamdjak meg a Del-Koreat, de ez 1950-ig nem tortenhetett meg. Ekkor Sztalin mar, ugy gondolta, hogy az USA nem avatkozik be haborus konfliktus eseten, amit az USA akkori kulugyminiszterenek kijelentesre alapozottt: Korea nem tartozik USA vedelmi hataskorebe. Kimnek engedelyt adott az invaziora, de csak akkor, ha Mao is bleegyezik es tamogatja a tamadast, illetve Kim tudomasara hozta, hogy ameriaki beavatkozas eseten csak kinai tamogatasra szamithat majd. A haboru 3 evig tartott.

Vietnam eseteben az USA a francia stafetat vette at. Brutalis haboru volt 4 millio koreai aldozattal. Ehez nincs mit hozzafuzni.
@Gábris szomszéd: Ahogy elnezem gulag ujra fogadni fogja liberalis vendegeit. Remenykedj, hogy pullmann kocsikban raboskodsz majd.
@Gábris szomszéd:

A rizsát hússal eszem. Tányérból, délben. Nem reggel a tenyeredből.

Egyet elfelejtesz. A nők jobban értenek a manipulációz. Ergő, is hamarabb felismerik.
Nekem meg valamelyik ősöm denevér lehetett.

Oly sokan, annyi mindent akartak már tőlem. Ha az okot nem is látom tisztán, a szándékot megismerem.
@Gábris szomszéd: Kuvait iraki lerohanasara, vagy a tomeggyilkos Szaddam (en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Saddam_Hussein%27s_Iraq) likvidalsara gondolsz?
@Gábris szomszéd: Nalunk a HirTv jatszik Guantanamo-t bekes, magyar allampolgarokkal szemben.
@Sir Bates dö Hól:

@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Köszönöm a véleményeket.

Tudod demokrata, teljesen más élmény és tapasztalat kívülről olvasni, mint benne lenni egy beszélgetésfolyamban.
@glinolid:
mijafaszez, nem aggya és nem keresem a félvilágot miatta, használható linked nincs?

brühüyyy
@Gábris szomszéd: @glinolid: es az uj trukk: a tanuva transzformalt gyanusitott.
@jöttem: a vélemény a "mert" volt... a többi az tény...
@Gábris szomszéd:
Tudod, egy olyan országban élsz, ahol lassan ellopják a széket a senged alól.
Neked meg a legnagyobb problémád a zusa külpolitikája.

A hamis empátia munícíód tegnap ellőtted.
Keress másik álérvet! :)))
@glinolid:
ugyanilyen alapon a zorbánt is likvidálhattya???

elvégre demokrácia van

brühüyyy
„Hogy Orbán lemondjon? Nem, azt nem ettől a tüntetéstől várom. Egyszerűen csak megnyugtat és megerősít, ha látom, hogy másoknak is elegük van abból, ami ebben az országban folyik. Orbán meg… talán elgondolkozik, ha ilyen gyakran ennyi embert lát az utcán. Rövid távon nekem ennyi elég.”

444.hu/2014/12/04/ezt-orbanek-mar-nem-tudjak-leszarni/
@glinolid: ezt elcseszted... nem érti a "transzformált" jelentését...
@Gábris szomszéd:
Na, látod ez is színtiszta manipuláció. Évek óta jársz ebbe a társaságba. Keményen megdolgoztál a rólad kialakult véleményért.
Az helyett, hogy emelt fővel viselnéd, vagy szembeszállnál vele, nekem jajongsz itt az újnak.
Nem fogok sorsközösséget vállalni veled.
Ez fix.
@Rodeo36: Barmi megtortenhet ebben a vilagban. Van aki buzikat veret ultranacionalistakkal neha ujsagirokat likvidal es van, aki diktarokat von ki a forgalombol. Mindenkinek meg van a maga rossz szokasa.
@Gábris szomszéd: @glinolid:

ez a glean Óh Lidi ez honnan származik???

elhangzott a céennen élőben, hogy "már megint meggyilkolt a rendőr egy négert" 7 perces vídeón láccik, hogy azt a négert aki egy szál cigit akart leadni (feketén mert nincs dohánykereskedelmi engedélye és a nyílt uccán ajánlgatta) azt a rendőr leéállította és le akarta tartóztatni namost kialakult egy fura helyzet, legalább 5 rendőr kellett ahhoz, hogy lerángassák a járdára közben panaszkodott, hogy nem kap levegőt...azt leszarták tovább folytogatták éás már meg is volt biolincselve a halottat rakták föl a hordágyra gyakorlatilag a mentőben meghalt megbilincselve

ezt lejátszotta a céenen

és a tüntetők meg azt kérdezték, hogy a rendőrség bírósági ítélet nélkül ítélkezik és végre is hajtja a halálos ítéletet?

és ez a nagyon sokadik eset és a zsűri meg felmentette a gyilkost

áll a bál

igaz ebben nincsenek sem a ziszisz sem a belfegor csak ők saját maguk...egymást írtják

ahhoz mijafaszköze volt akárkinek hogy a szaddam mit csinál? meg afganisztán és a többiek...majd holnap küld egy kommandót és lekapják az orbá-nt mert újfasiszta és lelövik majd bocsánatot kérnek, hogy nem azzal a golyóval akrták

brühühüyyyyyyy

és ti meg mennyetek a krimbe tüntetni hogy miért az mindegy fő a tüntetés
@Gábris szomszéd:

Ennek a kormánynak évek óta egy koncepciója van. Kitől mennyi pénzt lehet szerezni, amit ellophatnak.
Ez kivetül a külpolitikára is.
Eu és Nato tagállamként adott lenne az irány.
@glinolid:

a "glean" az tarlótisztogató felcsipegti az elhullott szemeket főként kukorica földön és a "lid" az meg annak a fedele

nagyon érdekes és a palagáz mezőkön is csipegecc?

BRÜHÜYYY
Szerintem ehhez a 444 cikkhez nincs mit hozzátenni, Szaddám az USA protezsáltja volt, Irán ellenében, majd tarthatatlanná vált, Bin Laden dettó. Szaud Arábia terrorszervezeteket finanszírozott. Irak letámadása anno hamis hírszerzési adatokra épült, bár hozzáteszem ellerulhetetlenné vált, Tony Blair bele is "bukott" (erkölcsileg). Háború volt, van, ennek során bizony USA is agresszor volt, nyilván nagyhatalmi érdekei mentén. Ez nem befolyásolja azonban az itteni Vida ügyet, vagy hogy nekünk milyen szövetségi rendszerben kell helytálltunk, Putyin a nagyobbik rossz, a Mordor.
Persze én is szívesebben látnék kevesebb orosz agitációt Gábristol, de emiatt a cikk miatt nem kell leszedni a fejét, mert ez a helyzet, de van elég vaj a füle mögött egyebkent, az legyen az ő baja.
@Gábris szomszéd:

Ja. Így gondolom, nem is zavar. Ezért beszélsz róla.

Hofi mondta: Szóba jön, mert szóba hozom.
Vakmajom.hu
"Egy ismerősömmel beszélgettem, aki volt kint a ruszkiknál, értelmes embereket is megfertőzött a nacionalizmus és a vezérhit, ahogy meséli - szomorú. Leült dumálni egy intelligens művésszel, aki azt kérdezte tőle, hogy "mond, miért nem szeretnek minket az európaiak meg az amerikaiak". Na miért, ki szereti az agresszív, fenyegető Mordort? Pedig egy normális világban, a fekvése alapján (északi félteke) Oroszországnak Kanada fejlettségűnek és normalitásúnak kéne lenni, a nyugati szövetség részének. Azoknak is van nyersanyaguk, mégse hülyültek meg - nem mindekin fog a nyersanyagátok, a ruszkikon fogott."
@glinolid:
pucikadrága nekem kigyütt elsőre van frissített adobe flash player-em (is) azt írta ki, hogy bizonyára túl jól nevelt vagyok és amiatt ott ahol vagyok nem nézhetem meg de a Comedy channel-en igen, de mivel nem adtad meg hány éves program hátha az archivumban megvan anélkűl nem megyek keresgélni a CCH-re Colbert-t...világos? bucika?

na evvan

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
Véleményt cserélni úgy szokás, hogy te adsz valamit, és "cserébe" el is fogadsz valamit.

Te mit fogadtál el utoljára a tiedével szembenálló vélemények közül? Mi volt olyan, ami nem arról szólt, hogy toltál valami amcsizós-zsidózóst, és amikor esetleg keményebben bele kellett volna menni, esetleg ezt-azt belátni, és nem az USA vagy Izrael közel sem makulátlan történelméből "kellett" szemlézni, akkor legjobb esetben is bratyizni kezdtél, de leginkább "véletlenül" pont ezeket a kommenteket söpörted féle?

Persze szigorúan a semlegesség jegyében...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Sziasztok!
Néha olvaslak benneteket, örülök, hogy még emlékeztek rám.
Jöttem, a béke jegyében ajánlanám neked, hogy ha jól érzed magad egy beszélgetőtárssal , ne befolyásoljon a mások véleménye, akik saját tapasztalataikból indulnak ki, és így próbálnak téged befolyásolni.Ne az számítson, ki a jobb-és baloldali beállítottságú, hanem, hogy milyen embernek ismered meg a kommentjei alapján. A hangadó véleményvezérek taktikája annyit is ér.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
kaptatok gumicsontot és rágjátok...nyithatnátok egy putyinozós alblogot vagy fiókot és ott egymásra borogathatnátok a gumicsontot velő ugye sosem volt benne

csak egy valamit kérek: ne csámcsogjatok olyan hangosan

brühüyyy