Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.24. 08:41 Fabius

Jön a szabadon lophassunk törvény

Címkék: fidesz korrupció szabadrablás

A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő szabályozás is.

varga mihály - lopni.jpg

Sietni is kell, hisz az MSZP az alacsony részvétel ellenére megalázót rúgott a Fideszbe Újpesten, a veszprémi időközitől vált függővé a kétharmad, nincs idő jó ízléssel meg tisztességgel, látszatfenntartással pöcsölni. A slepp még mindig éhes, a kormányközeli klientúra olyan undorral néz mindenféle közpénzáramlást tiltó rendelkezésre, mint padlizsánkrém hipszterek a teszkós majonézre. Vagyis a helyzeten addig kell úrrá lenni, amíg lehetőség van rá, és nem kell az ellenzéket kérdezgetni, vagy legalább egy független képviselőt megvenni a szükséges szavazatmennyiséghez.

Senkinek ne legyen kétsége!!!! - mondta Mr. AnanászHáré két futsalos kinevezés között az ATV-n, amitől kétséget kizáróan eltűntek a kétségek: Zéró korrupció kormányunk továbbra sem tesz semmit a fölmerült vádak ellen, nekik nem elég, hogy a megkapott "fecni" több adatot tartalmaz, mint a Révai Nagylexikon. Sőt, inkább arra igyekszik használni az amúgy is zavaros helyzetet, hogy áterőltesse a Nemzeti Szabadrablás programját egy füst alatt. Eltűnik a vesztes pályázatok nyilvánosságára vonatkozó kötelesség, nem lehet majd piszkálni ezeket úgy, mint a trafik vagy földpályázatok értékelésekor. Eltűnik az összeférhetetlenség, innentől nem tiltja semmi, hogy minisztériumi rokonok, századvégi fűzfapoéták és péniszjelentők, egyéb kormánynak kedves békemenet aktivisták merítsenek szabadon a moslékosdézsából.

Egy apróságot felejtettek ki a bulikából. A 2007. évi CLXXXI. törvény egyes szakaszainak hatályon kívül helyezésével hivatkozási alap lesz, hogy deklaráltan többet akartok lopni, mint az egykor e törvényt megszövegező Gyurcsány kormány. Az új törvény hatályba lépésétől ez lesz az új mérce. Gratulálok.

923 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr286927709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amikor először láttam a hírt valahogy sejtettem, hogy ráharapsz a témára.:) A sietség emiatt is fontos de szerintem a forintosítást is ezért akarják rekordgyorsasággal áttolni.

www.facebook.com/titkolthirek/posts/754812867945823
www.youtube.com/watch?v=yS_CFb-SDic
az érdekessége???

II. Erzsébet angol királynő ott álldigál a tömegben mert a művészen van a hangsúly

brühüyyy

ez a az europőai renaissanince renascimentgoja

brühüöö yyy

blablabla
Varga Mihály megmagyaráz: "ez egy álnyugdíjpénztár"

Azok, akik tisztességesen fizetik a tagdíjat, arra számítanak, hogy a magánnyugdíj-pénztártól majd járadékuk lesz, de nem lesz, mert a többi tag nem fizeti a tagdíjat és így ez egy ál-nyugdíj pénztár, mert a tagdíjakból csak a saját működését finanszírozza, azaz feléli a tagdíjat - mondta a nemzetgazdasági miniszter a köztévében a magánnyugdíj-pénztárak esetleges bezárásáról szólva.

hvg.hu/gazdasag/20141124_Varga_Mihaly_ez_egy_alnyugdij_penztar
Komolyan ez már ilyen Gréczy színvonal, amit itt nyomatsz Fabius!
Minden kormány korrupt, egy magyar kormány mindig még korruptabb, mert hát ilyenek vagyunk mi magyarok.
Viszont ez a folyamatos lopásozás annyira szánalmas.
Érted, ha annyit lopna a kormány, nem lehetne tartani most már évek óta az államháztartás hiányt.
Amiről a nagyon okos ellenzék meg tollforgatói jól leírták majd nem tudja tartani a kormány. Hát évek óta tartja.
Közben nő a gdp és az ipar. Egyre több szférában jönnek a béremelések.
És most már az államadósság is kimutathatóan csökkent.
Ugye ez régen nagyon nem így volt.
Úgyhogy ha mindent ellopnak, akkor nem igazán lehetne ez így.
És akkor jól lehet látni, hogy az ellenzék, miért nem tud erősödni számottevően.
Tudom most ki lehet verni arra, hogy egy mszp-s körzetet sikerült megtartani!
Mert dilettáns szövegeket nyom az ellenzék.
Ennyi. Azt pár tíz ezer Dk- meg HaHa-s aktivistával lehet randalírozni, de attól még az emberek úgy is érzik, hogy hogyan élnek.
Ha azt érzik szarabbul, akkor kormányt váltanak, ha meg nem, akkor meg biztos nem fognak, főleg nem egy ilyen iq-tlan ellenzékre.
De Gyurcsány már megint épp elkezdte intézni az újabb kétharmadot. hajrá, hajrá... feri!!
@irógép: Az utolsó mondatodban van azért ráció. :)
@irógép: Hogy a fene vinné el az ilyen agymosott, hülye idióta barmokat.
Győzöm növeszteni a kezeket, hogy legyen min megszámlálnom, hányadik típusú adót is kell fizetnem, csak azért, hogy eltarthassalak benneteket, léhűtőket. És mégegyszer: egyen meg a fene ott ahol vagy.
@irógép:
Szegénykém... Egy értelmes mondatod nem volt, egy dologban sem bírtad Fabius felvetését a lopás kiterjesztésére, annak elfedésére cáfolni, helyette persze lopnak és neked ez így oké...
A végén egy kis Gyurcsány. Igazi szép ostoba szervilis seggnyaló vagy. Komolyan élvezet olvasni minden sorod, mert a hétköznapokban ilyen ostoba kreténnel nem találkozik az ember!
Gratulálok!
Valami van a nyelveden...
@Gábris szomszéd:
A te szinted lesz ez.... Boruljatok egymás vállára és szopkodjátok egymást, szerintem is!
Zsák a foltját...
A választási rendszerből még érdekes dolgok következhetnek, és a legitimációs anomáliák megalapozzák a későbbi visszamenőleges hatályú törvényalkotást. Ezt még a pirézek is tudják, érdekes, hogy a szíriusziak úgy tesznek, mint akik nem.

Persze ez nem igaz.

Kupakpali nem csak a koncertre ment, hanem az új offshore célponton nézett körül.
Orbán svájci vonatozgatása sem arra utal, hogy a Főnöknek ne lenne ideje menteni, ami menthető.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szopógépet akart írni,nem írógépet:))
@irógép: Te milyen organumokbol tajekozodsz, vagy nalad csak az m1-t es a TV2-t tudod fogni? Nagyon szar lehet neked! Probalj meg mashonnan iis tajekozodni, meg fogsz lepodni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ha írógép megdicséri Putyint, akkor össze is házasodnak.
@irógép: Adósság és a hiány maradt, gdp nő /szerinted/, minden idók legnagyobb eu-s támogatások befolytak, bevezetett adófajtákat már számolni sem tudom, a külön-adókat sem,szociális- oktatási- kulturális- és egészségügyi kiadások évről-évre csökkennek, magánnyugdíjjak ellopva, a maradék ellopása tervbe véve, a szabálysértési bírságok már olyan méretűek, hogy azon már nem érdemes kétségbeesni csak röhögni, kórházak lerohadva, az orvosok, egészségügyi dolgozók, fiatalok menekülnek, négymillió a mély-szegény- háromszáz milliárdos ember----munkahelyteremtő beruházás nincs Ne regélj itt "hurrá jó az irány és elégedettség van"-t, hanem azt mond meg, hol a bevétel, ha azt nem úgy lopták el /az a háromszáz/ ráadásul most készül a törvény a háromszázat kibővíteni a rokonokkal, családtagokkal.Mit gondolsz meddig lehet ezt elviselni?
Ne legyél vakegér de ha az vagy is,- mert megéri neked- legalább az itt jelenlevőket ne nézd annak
@irógép:

A nem számottevően megerősödött ellenzék épp most verte ki egy volt kágébéssel a szart is fityiszkéből.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vannak jó meg rossz kágébések ugyebár. :)
@Gábris szomszéd:
Pedig az ideológiai alapja megvan ennek a kapcsolatnak. Az pedig sokat tesz.
@jöttem: Én jobban kritizálnám a fideszt, de amit Ferkóról mondott sajna igaz. Furcsán Nyerenc haverunk megint gőzerővel dolgozik, hogy egyben tartsa a fidesz tábort.:(
@KÁTÉó53éúétr6:

"_Ne legyél vakegér de ha az vagy is,- mert megéri neked- legalább az itt jelenlevőket ne nézd annak _"

Több tiszteletet az Egerek iránt!:)
@Gábris szomszéd:
Agyhalott vagy Gábris! Pont most toltad meg a Fidesz szekerét ezzel a gyurcsányozással. Kilométereken át!
Azon gondolkodom, hogy lehet intelligensen megfogalmazni a kívánságom: Annyiszor légy szexuálisan inaktív az ágyban, ahányszor egy jót gyurcsányozol! De majd kitalálom. Hosszú még a nap.
@jöttem: Azért nem kéne a blognak és az itt található kommenteknek a jelentőségét ennyire felnagyítanod.:)
Volt itt egy cikk, amelyben a zuglói polgármesterről volt szó. Most pedig Karácsony kitalálta, hogy lehet, hogy több alpolgármester lesz, csinál helyet az együtt-esnek is.De lehet, hogy csak húsvétra.
Így én szeretném kérni, figyeljünk oda arra, hogy pl a gyermekek utáni adójóváírás legyen igazságosabb, mert három gyermek után ez többszöröse a kétgyermekesekének.Csak 2016-tól akarják növelni, és négy részletben, majd csak megnő addig valamelyik gyermek. Ennek így mi értelme van?
@jöttem: Amúgy mit nem értesz ezen? Viktor Ferkóból él Ferkó meg belőle. Tökéletes szimbiózis. Gyuriferi a táborát Orbán ellen aktivizálja és játssza el a haza ismételt megmentőjét, Viktor pedig ugyanezt csinálja a fidesz hívők körében, amikor újra és újra harcba hívja csapatait Gyuriferi ellen.

Szóval Gyurbán takarodj. :)

hartay.blog.beol.hu/files/2011/07/orcsany-fektor1.png
@Gábris szomszéd:

Arra próbáltam célozni, ha a fidesz így folytatja, 2018-ban egy rakás törésteszt-bábú is leveri őket.

Persze én is jobban örültem volna, ha a maszop Jézust, vagy Arkhimédészt indította volna.
Hoztam egy felhívást az FB-ről.:)

MIKULÁSCSOMAG GYŰJTÉSE MÉLY ÉS KILÁTÁSTALAN NYOMORBAN ÉLŐ GYEREKEKNEK!

2014. november 30.

Budapest Mikszáth Kálmán tér

8.00 - 22.00

Mikuláscsomagot gyűjtünk olyan gyerekeknek, akik mély és kilátástalan nyomorban élnek!

A "Ne engedj el" egyesület kérésére, jelenleg 400 kisgyerek várja az adományt, azaz négyszáz csomagra lenne szükség. Természetesen, ha több jön össze, akkor van helye, lévén mintegy százezer gyereknek nem jut idén semmilyen ajándék.

Kijelenteném, hogy a felületen megjelent - "mély és kilátástalan nyomor" olyan figyelemfelkeltő jelzés, ami nem a jelentkező és támogatásra váró egyesületek és alapítványok munkáját minősíti, hanem azokat a célterületeket, ahol ezek a szervezetek kifejtik áldásos és segítő tevékenységüket.

Adakozás módja:
Hozz magaddal egy, vagy több Mikuláscsomagot!

Várjuk vállalkozások felajánlását is, szállítás, dobozok, esetleg édesség tekintetében.

Sokan jelentkeznek vidékről. Az Ő esetükben javasolnám a helyi gyűjtés megszervezését. Ha megvan a hely és az időpont és arról kapok tájékoztatást, akkor azt közzéteszem.

www.facebook.com/events/361887930645005/
@Gábris szomszéd: Egyre lejjebb, lejjebb és lejjebb ...
444.hu/2014/11/23/a-jobbikosok-letettek-eskujuket-a-kamu-szent-korona-elott/

Putyin elvtárs kérdezteti hogy miért nincs kint Oroszország zászlaja, már csak szponzor jogán is.

UI:
Rossz hírem van. Gyurcsány már nem tart össze semmilyen fidesz tábort, és akár mit csinál nem tud összehozni újabb fideszgyőzelmet sem, a kétharmadról meg álmodozni is felesleges.
@Gábris szomszéd:
Ha két egyforma nagyságrendű pártról lenne szó, akkor az okfejtésed helyes lenne. Így nem.
Gyurcsány ellenzéki politikus. Mit csináljon? Hímezzen?
@jöttem: Annak előrebocsátásával, hogy mindig nagy tisztelettel és figyelemmel olvasom a véleményedet, ötleteidet, de Gábris még soha nem vitatta meg senkivel a Fabius által felvetett témát /mást linkel, terel/, ám Gyurcsányt azt soha nem hagyja ki.Valószínű, hogy egyszer régen csúfosul el lett utasítva valamiért csak ilyesmi tud ekkora gyűlöletet generálni.
@irógép:
A GDP még nem érte el a 2008-as szintet.
@KÁTÉó53éúétr6: "Valószínű, hogy egyszer régen csúfosul el lett utasítva valamiért csak ilyesmi tud ekkora gyűlöletet generálni."
Vagy kidobták a pártból és most törleszt. Gyurcsány sokak tökére rálépett az mszp-ben, ki si nyírták szépen házon belül.
@jöttem: mit nem értesz?... van aki vad katival hangolódik, van aki viagrával, ő gyurcsánnyal...
@Imola Helyesi: Annak hogy itt vagy mi értelme van? Semmi. Jó tudom a fizuért nyomatni kell a kommenteket, de inkább tölts le egy random szöveggenerátort, és másold ide amit kiad :)
@Gábris szomszéd: ...és Orbán? - aki nagyságrendekkel kártékonyabb pondrója az országnak - szerinted mikor takarodjon?...vagy ő jó helyen van? Róla mikor írod le a kemény kritikádat?....vagy legalább méltasd a tevékenységét!!
@közrabszolga:
Hülye vagy te, és még nem is tudsz róla.
@közrabszolga:
Nem egészen így lehetett, hanem valószínűleg suttyomban felszólították amcsi barátai, hogy mondjon le, és Bajnait jelölték meg helyette.
Sziasztok!

Fabius, nagyon jók az írásaid, olvasom mindet, még ha kevesebbet is kommentelek mostanában. Most viszont engedelmeddel offolnék egy kicsit, bár a mostani témával többe-kevésbé összefügg.

kormányunk megkezdte a magánnyugdíjpénztárak maradékának a beszántását. Aki teheti, az kérem gondoskodjon el azon, hogy hogyan tudná támogatni a tiltakozást. Ha ez most megtörténik, és szó nélkül hagyjuk, hogy megtörténjen, akkor a magántulajdon mint fogalom megszűnik létezni ebben az országban.
@Gábris szomszéd:
Miért is? Mert minden úgy történik nagyjából, ahogy Amerika akarja, beveti a szolgasajtóját. Gyurcsányt addig támogatták, amíg lehetett, majd leváltatták és Bajnaira cserélték. Most meg Orbánt akarják leváltani. Ha a Jobbik hatalomra kerülne, pillanatok alatt az egész világ közvéleményét ellenük fordítanák. A magyarok nem hülyék, és látják ezt.
Ja, és a rendszerváltás is úgy történt, ahogy akarták.
@Imola Helyesi: "Nem egészen így lehetett, hanem valószínűleg suttyomban felszólították amcsi barátai, hogy mondjon le, és Bajnait jelölték meg helyette. "
Milyen érzés tökéletes idiótaként létezni? Vagy valóban annyira korlátolt vagy hogy elhiszed hogy az USA komolyan nem szarja telibe ki van itt kormányon?
Az USA-nak egy fontos, mint minden világhatalomnak, a GAZDASÁGI érdekei nem sérüljenek. Lehetne itt náci,komcsi, buzi, vagy akármilyen kormány, a lényeg hogy a (viszonylag) szabad kapitalizmust nem korlátozza az állam.
Meg ne az legyen mint 1948-ban, amikor a gazdád példaképei bőrkabátban megjelentek egy-egy vállaltnál: "- Rekvirálni gyüttünk" dumával.

Mert ugyebár a külföldi multikat kinyíró törvény pont erről szól.
@Imola Helyesi: "ahogy Amerika akarja, beveti a szolgasajtóját."
Faszfej szolgasajtója a disznóól takarító gazdádnak van.
@Gábris szomszéd: Azt elfelejtettem megkérdezni hogy az eskü után ugye autentikus orosz vodkával koccintott a díszes társaság? ;)
@Imola Helyesi:
És még Falus Ferenc főpolgármesterjelölt bedobása is az ő ötletük lehetett, aki le is égett nyomban az amcsis vizesvödör akcióval.Pedig csak vizes volt.
@shinichi: Ugye azért az önkéntes magánnyugdíj pénztárak működnek majd tovább is?
@Imola Helyesi:... és most Orbánt szólongatják amcsi barátai/és az ország polgárai/ amit sokkal egyértelműbben, nyíltabban és látványosabban tesznek
@közrabszolga: Fogalmam sincs nem voltam hivatalos az eseményen. Amúgy mi bajod van a Vodkával? :)
@közrabszolga:
Sajnos egy gyűlölködő idióta vagy. És hogy tudja a gazdasági érdekeit érvényesíteni az USA? Ha bábkormánya van.Most már az egész EU-t a markában tartja.Majd eheted a finom génmódosított szarokat, egészségedre.
@Imola Helyesi: Húha, ez már elég előrehaladottnak tűnik, végstádium-gyanús, de talán még operálható, mindenképp konzultálj egy agysebésszel. Ha mégsem, részvétem, őszintén, nyugodj békében.
@Gábris szomszéd: Drága nemzettársam! A vodkával semmi bajom, jobban szeretem mint a pálinkát!
Azért kérdeztem, mert az igazi "otthon főzött" orosz vodkánál nincs jobb cefre! :)
@KÁTÉó53éúétr6: Ugy-e imola?. ez az amcsi dumád olyan szánalmas, ostoba és nevetséges. Miért teszed?
@közrabszolga:
Nézz már utána ki támogatja őket? Milyen pénzt kap pl. a 444.?A közvélemény így hívja: Amerika hangja.
@Gábris szomszéd:
Ne félj! Semmi hatása sincs a mondatnak. Tettem róla, mielőtt leírtam.
Azt soha nem felejtem el neked, hogy mikor idejöttem, időnként te voltál az egyetlen, aki szólt hozzám. Igaz, hogy jobbegyenes cikkeket küldözgettél Putyinról, mégis jólesett a törődés. Olyan elveszett voltam.
Szóval félnivalód nincs. Mindent bele, ha odaérsz! Az erő veled van! :)))
@közrabszolga: Őszintén bevallom, hogy vodkát sem nagyon szoktam inni de alkoholt se nagyon. Mostanában pld. sokkal jobban preferálom az otthon facsart 100%-os gyümileveket.:)
@jöttem: Megtisztelő a kedvességed. Amúgy hova is fogok én odaérni? :)
@KÁTÉó53éúétr6:
Ennyire nem lehettek tájékozatlanok a világpolitikában és a történelemben.Mikor volt egyáltalán Magyarország önálló? Mikor hagyták? Valamikor Mátyás meg pár nagykirály idején. Csak nem gondoljátok, hogy ma, a hidegbéke idején /USA-Brüsszel-Oroszország/ Magyarország csak úgy kimaradhat és önálló lehet? A világon átnyúló szervezetei, sajtója, bankjai, stb révén az USA behálózza azt, akit a céljainak megfelelően be akar kebelezni.
@KÁTÉó53éúétr6:

A felvezetésnél leragadtam. Ilyen szép bókfonatot, csak bonvivánok és életművészek tudnak írni. :))
@Gábris szomszéd:
Konkrétan a szexről beszéltem, de írhatom oroszul is: секс.
Hátha így érthetőbb neked. :))))
@irógép:

Hol élsz, ember, a Holdon? Az államadósság csökkenése...HAHAHAHAH...bele a manyup 3000 milliárdja, azóta meg újra megdöntött minden rekordot.

De te ne hagyd, hogy összezavarjon a valóság.

Amúgy meg ha ciki, hogy a szimpatizált pártod eltörölve a keveset, amit Gyurcsányék korlátként állítottak deklaráltan többet kíván lopni, akkor a megoldás egyszerűbb ennél a mellédumálás-grécizésnél: nem kell fideszesnek lenni tovább. Ha meg kell, akkor ez a korrupt szar is kell ami vele jár, és nem kell mosakodni.
Ebben a világpolitikai helyzetben Orbánnál jobb kormányfőt nem lehet találni, és nem is fogtok.Az önállóság minimumát próbálja elérni, ahogy tudja.
Mint egyszerű blogolvasónak határozottan tele van már az összes hócipőm azzal, hogy teljesen mindegy, mi a téma, néhány hozzászólás után ezzel a két kreténnel foglalkozik mindenki!
Hiába zárom ki őket, tízből nyolc komment nekik adott válasz, nem kéne már őket etetni!!!!
Micsoda meglepetés...
444.hu/2014/11/24/orban-ujabb-nemet-lapban-folytatta-az-egyensulyozast-orosz-ugyben/

Komolyan mondom, lassan kéne egy olyan rang, hogy a "Nemzet Főventilátora"...
@jöttem: és ez, hogy jön a mai poszthoz és ehhez a bloghoz? :)
@fzs.1933: Hát, ha a 444 mondja akkor az úgy is van, hiszen semmiképp sem beszélhetünk propagandáról, nem úgy mint az alternatív médiák pláne .ru végű honlapok esetében. :)
@Gábris szomszéd:
mint írták, német lapnak adott nyilatkozatból idéznek...

cirillül meg nem tudok...
beeeeeee! :)
@Gábris szomszéd:
A mai kommentváltásunkhoz van köze.
El sem olvasod, hogy mire válaszolsz?
Így már érthetőek a bakugrásaid.
Eddig azt hittem, csak kódolni nehéz számodra az információt.
@Gábris szomszéd:
.
Ez a mondat eddig a hónap mondata!

'''''vodkát sem nagyon szoktam inni de alkoholt se nagyon'''''

Hogy tudsz így élni?
Se vodka, se alkohol??
Mi lesz így a fehérvári Kiss lányokkal, és a 116 éves barnákkal?
.
@fzs.1933: Ebben én is bele szoktam futni, amikor egy adott honlap más külső hírforrásra hivatkozik. :)
@Imola Helyesi:
"Mikor volt egyáltalán Magyarország önálló? Mikor hagyták? "

És mikor vívta ki magának? Ez nem alapjog, ezért tenni kell, sokat és állandóan.
A szájjártatás nem elég.
A törvényekről meg annyit, hogy ott meg Brüsszel diktál, állítólag minden törvényt előzetesen megvitatnak, ha meg nem, akkor jön a kötelezettszegési eljárás, és változtatni kell rajta.
Egyszer az a baj, hogy megengedő egy törvény, máskor meg az, hogy szigorú. Van sapka, nincs sapka.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"A szájjártatás nem elég."

Talán inkább SZÍJJÁRTATÁS... :)
@jöttem:
" Ilyen szép bókfonatot, csak bonvivánok és életművészek tudnak írni. :))"

Az életművészséget igazolhatom.
A véleményével meg teljes mértékben egyetértek, még ha csupán bókolásnak tűnik is, pedig közben tök őszinte elismerés.
Bigcap indexek új csúcsok a héten, Russel nem.

---

Aprócska, de marha érdekes hír: nővérhiány van Svédországban, 2500 eurós fizetés mellett sem találnak elég jelentkezőt, emiatt nem tud teljes kapacitással működni a kórház.

www.thelocal.se/20141120/large-nursing-shortages-in-southern-sweden

Jó nagy szívóerővel rendelkezik a nyugati munkaerőpiac.

---

A kétnyelvűség előnyei az agyműködésre: valószínűleg minden iskolát kéttannyelvűvé kéne alakítani.

"The new study confirms that assumption, and goes on to suggest that bilingual people are more efficient at higher-level brain functions such as ignoring other irrelevant information."

www.livescience.com/48721-bilingual-brain-bodybuilders.html (kiemelés tőlem)

---

A magyar lakosság tájékozottságáról, vélemény vs. tények.

Fiatalkorúak terhessége: vélt 16% valós 2% (!)
Muszlimok aránya Mo.n.: vélt 7% valós 0,2% (!)
Bevándorlók: vélt 16% valós 2% (!)
Időskorúak (+65) aránya: vélt 40% valós 18%
Munkanélküliség: vélt 39% valós 10%
Várható átlagéletkor: vélt 68 valós 75
Gyilkosságok száma: 61% szerint nő, 16% csökken, a valós, hogy csökken

Na szóval ne csodálkozzunk rajta, hogy ilyen elvetemült state capture állapot tudott éppen itt kialakulni: a tudatlanság a bázisa, lásd Orwell: "a tudatlanság hatalom". Nem véletlenül vonják ki a lóvét az oktatásból. (Mondjuk a lakosság a legtöbb országban rosszul tudja: svédek, németek, japánok a viszonylag téjékozottabbak.)

www.ipsos.hu/site/magyarorsz-g-ismerlek/
Megint az oktatás fontosságáról, megint a vakmajom.hu, (ezek a szemet tőzsdések állandóan a szellemi tőkével foglalkoznak, ugye:-))

"kijött a legújabb "World Talent Ranking", ami leegyszerűsítve az oktatás minősége és az országok tehetségvonzó képessége alapján rangsorolja a gazdaságokat: az első 10 helyezettből 8 európai, az élen csak liberális piacgazdaságok (Malayzia az egyszem kakukktojás). Érdekességek: Románia nagy ugrás felfelé, egyre több dologból látszik, hogy fejlődés van ott, olaszok helyezése lesújtó, nagyon komoly gondok vannak az olasz oktatással és szellemitőkevonzó képességgel, az nem véletlen, hogy kitermeltek egy Berlusconi-féle idiótát. Mo. helyezése egészen siralmas, de nem meglepő. Főleg ha a helyezések evolúcióját nézzük, 2005-2013, az elmúlt 10 év egy zuhanórepülés:
16 (Norvégia és Németország társaságában), 24, 20, 26, 30, 33, 38, 39, 49, 51"
@jöttem: Maradjunk annyiban, hogy nem szeretnék intim területekre tévedni nagy nyilvánosság előtt. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Persze, és akkor még a kis csonka ország sem lesz a mienk, bár már most is túl sok az idegen gazdag itt.
elnézést, csak utolsó bekezdést akartam pastelni az oktatásról ...
@dr. jenőke (jenőke): Nagyon remekül elvagyok alkohol nélkül. Amúgy ha jól tudom FAB se iszik. :)
@Imola Helyesi:

Ez teljesen adekvát válasz volt. :))
Te olvasod azt, amire válaszolsz?
@fzs.1933:
Ne aggódj, lesz. A végén azért Amerikázott egy jót.
@Imola Helyesi: globalizált világban egyetlen ország sem lehet a szó szoros értelmében önálló, csak abban van választási lehetősége, hogy milyen értéket, érdeket képvisel, amit sajátjának elfogad ill.megfelel
@jöttem:

Never go full retard! OMG, Mr. Orban!
@Imola Helyesi:

Őőőő...speciel nem a "közvélemény" hívja így őket, hanem édesviktor ánuszrózsájának gennyes kelése, a bayerzsóti.

Azért illene tudni különbséget tenni.
@Imola Helyesi: "A közvélemény így hívja: Amerika hangja. "
Látom tökéletesen hülye vagy. Maximum a hozzád hasonló agyhalott fideszbarmok hívják így.

Amerika hangja = Szabad Európa Rádió.
Tudod mikor volt. Tudod kik ellen?
Érzed mekkora barom vagy?
@jöttem: EZ jár neked! megjegyzem: a "bókfonat" fogadója sem maradt el, hogy érdemelje az életművész jelzőt
@fzs.1933:
:-)) Ez is megvan a tüntetésről?:
SzoTYI-alista !!
@Gábris szomszéd:

Jól tudod, absztinens vagyok.
@közrabszolga:

nem hülye. Amerika hangja most is a kommunisták ellen szól! ;)
@CsekklisztNo.10Reloaded:

:)

Mészáros marhatelepe meg a Bocializmus alapja.
@Imola Helyesi: "Orbánnál jobb kormányfőt...."Ma megint felháborodás-napot tartasz?? Azért sem...mert tudom kinek a véleménye!!!!! Légy vele boldog!
@Gábris szomszéd:
OMG!
Ezt a mondatodat tudod hányszor fogod csak tőlem viszontlátni?

Amúgy megkérem a T.Tettestársakat itt a blogon, hogy gábris fenti örökbecsű mondatát lesznek szívesek elmenteni és alkalomadtán, amikor netántántán, véletlen, de téllegcsak néha, úgy érzékelik, hogy gabika eltér a blog témájától, akkor majd beidézik neki, saját szavait, betűhelyesen!
Köszönöm! :)
Mókás lesz naponta kb.50x...
@közrabszolga:
Műveletlen vagy, és ezért nem érzed a párhuzamot.Miközben itt szabadeurópáztak, addig kizsákmányolták Dél-Amerika országait, és megszerezték Szaud-Arábia olaját.Persze az CCCP-t sem kellett félteni.Mára viszont az étvágyuk féktelen lett, mindenhol beavatkoznának .
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Látod látod? :)

Orbán: voltak kínos pillanatok Putyinnal

Az Oroszországhoz fűződő viszonyról elmondta, hogy Magyarország nem közeledik Oroszországhoz, de nem is távolodik tőle. Kijelentette: "megvédtem Magyarország szuverenitását Oroszországgal szemben", például amikor "megakadályoztam, hogy orosz kézbe kerüljön egy olaj- és gázvállalat részvényeinek negyede", és ezután "harcoltam azért, hogy ismét a mi kezünkben legyen a szerződés a magyarországi gázellátásról". Magyarország szempontjából "elmondhatom, hogy Oroszország befolyása Közép-Európában ma sokkal csekélyebb, mint 2010-ben volt" - tette hozzá.

A paksi bővítésről kifejtette: a lehetőséget "minden országnak felkínáltuk", azzal a feltétellel, hogy az erőműnek biztonságosnak kell lennie és állami tulajdonban kell maradnia, a beruházó partnernek pedig rendelkeznie kell a szükséges pénzügyi forrásokkal. Mindezt csak az oroszok tudták teljesíteni, "ezért ők nyertek".

mfor.hu/cikkek/Orban__voltak_kinos_pillanatok_Putyinnal.html
@KÁTÉó53éúétr6:
Nem tartok, de akkor légy szíves ajánljál jobb kormányfőt. Tessék, várom.
@közrabszolga:
Honnan tudná?
Anno neki az a gaz imperialista amerika volt. Neki pont jó volt Kádár, meg elődei. Csicska nép ez...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nézd az előzményeket is, ne csak kiragadd annak értelmezéséből. :) Amúgy ilyet másoknál is nyugodtan figyelhetsz, mivel elég sokan szoktak eltérni az adott poszt témájától.
@KÁTÉó53éúétr6:
Még abban sem lehet, hanem igazodnia kell a nagyhatalom értékeihez.Ez mindig így volt a történelem folyamán, csak régen lerombolták földig a leigázott népek otthonait, kiirtották őket, mára finomodtak a módszerek.Agymosás, pénzmosás, stb.
Ismét egy "siker". :(

15 ezer új állástalan lett hirtelen - hiába a közmunka

Bár augusztustól kormányzati cél a havi átlag 200 ezer közmunkás foglalkoztatása, októberben ennek ellenére 15 ezer új állástalan lett.
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) legfrissebb, októberre vonatkozó statisztikája szerint 395,2 ezer nyilvántartott álláskereső volt hazánkban. Bár ez a szám a néhány évvel ezelőtti 5-600 ezres szintekhez képest továbbra is alacsonynak nevezhető, a 15 ezres havi növekedés negatív meglepetés.
A felpörgetett közmunkaprogramok hatására ugyanis az elmúlt közel két évben a létszám fokozatos csökkenését tapasztalhattuk. Ez alól néhány olyan hónap volt kivétel (például idén május), amikor a téli közmunkaprogram befejeződött, a "hagyományos" programok pedig még nem indultak be igazán. Ezelőtt legutóbb pedig januárban tapasztalhattunk egy hónap alatt 22 ezres növekedést. Joggal mondhatjuk tehát, hogy a mostani megugrás ritka jelenségnek számít, a korábbiakkal ellentétben azonban ezt a változást sokkal inkább köthetjük a versenyszférához és a piachoz, mint a közmunkaprogramokhoz.

mfor.hu/cikkek/15_uj_allastalan_lett_hirtelen___hiaba_a_kozmunka.html
@fzs.1933:
Tegnap feltűnt nekem ez az interjú is.
http://vs.hu/kozelet/osszes/az-oroszokban-nem-lehet-bizni-interju-csizmadia-laszlo-cof-elnokkel-1123#!s3

Ahogy mifelénk mondják: " Nagy forgalom van a damaszkuszi úton." :))))
@s.g.l.: Ilysmit hiába próbálsz neki elmagyarázni, Az M' híradóját nézi és Béla "gazdasági szakújságíró" elemzéseit (LOL).
@Imola Helyesi:

Fene a gusztusukat, ám tőlem nyugodtan. De ettől még közvéleménnyé nem válik. Ahogy más újságíró vagy blogger sem egyedül.
Újabb gyöngyszem Bartustol, ez most csak egy kis populista idézet, mert a végkövetkeztetés, h ennek az országnak kampec, most nem linkelem, ha valaki el akarja olvasni, tegye az AN-en.
"Eközben Magyarországot vezeti egy olyan ember, akinek kijelentései bomlott agyra utalnak. Aki Azerbajdzsánt bármilyen tekintetben mintaállamnak nevezi, az nem lehet normális. Aki Ózddal és Diósgyőrrel a háta mögött, a Tiszántúllal a zsebében hanyatló és bukott Nyugatról, bajban levő Amerikáról és Európai Unióról beszél, az meghibbant. Az eseményekből egyértelműen látható, hogy Orbán a korrupciós ügyei miatt az orosz titkosszolgálatok kezébe került és az oroszok játékszerévé vált. Nem számolt el a baltás gyilkossal, elég annyi, hogy az oroszok tudják, melyik számlára mennyit utaltak érte. Maga Azerbajdzsán is zsarolhatja Orbánt, ha az egykori liberális politikus Heydar Aliyevet dicsőíti.
Ha az oroszok tudják, akkor tudják az amerikaiak is. Könnyen lehet, hogy ez az elzüllött korrupt ember a két világhatalom nyomása alatt él, miközben a német kancellár már nem engedi a berlini fal közelébe, ami azt jelenti, hogy a németek is tudnak róla mindent. Félbolond futsallistát nevez ki külügyminiszternek, aki gerinc nélkül ingázik a világ legsötétebb diktatúrái között, végrehajtja a főnöke legaljasabb utasításait is. Ez a személyiség nélküli ember olyan százmilliós vagyonra tesz szert, amelynek csak a hegye látszik, mert arcátlanul megvett egy 160 milliós házat. Mennyi lehet, amit nem látunk? Ha neki ennyi jutott, mennyit kapott a főnöke?"
@Imola Helyesi: "...idegen gazdag itt..."sorold a neveket!
@Imola Helyesi: hülye pöcs! Amikor arról népszavaztunk, hogy belépünk az eu-ba, eldöntöttünk, hogy valahova tartozni akarunk és vállaljuk az ezzel együttjáró, ránk is vonatkozó közös törvények betartását..

Ne gyere folyton ezzel az önállósodással, ez egy nemzetiszinű szalaggal átkötött cucli, amit a pocakos dugott a szátokba, mert másképpen nem tudna egyben tartani benneteket. Szopogasd otthon békésen, én szeretnék végre egy kis önállótlan, eu által szorongatott osztrák életszínvonalat magamnak.
Amitől kb. ötven éve már csak húsz évre vagyunk.
@Imola Helyesi:

Én neked ezért nem fizetnék. Ez nagyon gáz, se szív, se munka nincs benne, a stílusod csapnivaló, ha hajnali háromkor engem kiborítanának az ágyból, akkor is jobban csinálnám.
@Spániel: "szeretnék végre egy kis önállótlan, eu által szorongatott osztrák életszínvonalat magamnak."

Igen mindenki ezt szeretné a gengszterszerváltás meg az EU csatlakozás után, de tartok tőle, hogy egyre inkább nem erről szól a társulásunk és ez Viktor távozásával sem fog változni. :(
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Az a vicc, hogy a "hisztérikus", "rettegő" Bartus meg Debreczeni egyszerűen képtelen olyat írni, amit már egy hét múlva ne kontráznának meg ezek a kártevők.

Egyébként kb 95%ig biztos vagyok benne, hogy ez állhat a baltás-ügy mögött, ami mutatja, hogy már évekkel ezelőtt teljesen elveszített minden mértéket és óvatosságot.
@Imola Helyesi: kezd fizikai fájdalmat okozni felületes információ-birtokod, gondolkozási sémád, mely abszolút negligálja a komplexitást és a folyamatokban való látásmódot az agyi(?) tevékenységed során... az egyetlen összefüggés, melyet megértesz az a szem-segg viszony (ha kinyomom a szemed, beszarsz...)

viszont nálam vezetsz a "buta és szorgalmas" kategóriában (ne becsüld le, erős a mezőny!)...
@Imola Helyesi: "Agymosás, pénzmosás"-ért nem kell sem az amcsikhoz, sem Brüsszelbe menni, elvégzi azt a miniszterelnököd és bandája helyben többek között a te segítségeddel is
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Minden, de minden kontrollt, sőt ez lett a zsinórmérték, hogy fel kell a környezetének nőnie hozzá full retardálttá, hogy Főbolond ne lógjon ki.
Basszus, ha BLnek megint (mint mindig eddig) igaza lesz, akkor még csak most fog a Beképzelt Beteg bevadulni, határbezárást, fideszterrort, stbt vetít előre BL... Rohadtul nem kéne...
@Gábris szomszéd: jó, akkor magyarázd meg, hogy miért csak éppen mi vagyunk azok, akik mindíg mindenben kilógunk, ennyire nemzetieschkedünk a huszonnyolc tagállam között és főleg mire megyünk vele.
Ja, és mire mennénk enélkül?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker lemaradtam, van valami hátránya, ha tahósítok valakit :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sok kacagásról maradsz le, mert a szintjük bizony a mélységi bányászbéka valaga alatti! :)
Ilyen szervilis és seggnyaló nercsicskákat keveset látsz-olvasol, élőben meg szinte fellelhetetlenek!
@Spániel:
Hiába van pénzed, ha nem tartozol sehová. Ennyit a szerinted "nemzetiszínű cucliról" meg a jómódról.Én nem lennék soha osztrák , amerikai vagy más. Jó nekem ez a nemzetiszínű haza a maga ősi jelképeivel, történelmével, a zászlóival, az ősi magyar nyelvvel, az irodalmával, költészetével, a népzenéjével, néptáncával, a sportsikereivel, a tudományos eredményeivel, a tehetséges sokoldalú fiataljaival, stb. Tévedsz, mi tanítjuk a Fideszt, hogy legyen hazafiasabb, törődjön a nemzeti kultúrával IS.
@Imola Helyesi:

"_Ebben a világpolitikai helyzetben Orbánnál jobb kormányfőt nem lehet találni, és nem is fogtok.Az önállóság minimumát próbálja elérni, ahogy tudja._"

ja,ja. Már önjáró, de még a pelenkába szarik.
széljobberek egyesült szovjetorosz frontja:

Orosz hitelből működik a francia Nemzeti Front

444.hu/2014/11/24/orosz-hitelbol-mukodik-a-francia-nemzeti-front/
@Imola Helyesi:
Ja, és ne magatokból induljatok ki, engem nem fizet senki.
@Spániel:
SPÓROLT!!!
Most ezen mi olyan hihetetlen?
Jól fektette be a pénzecskéjét, piaci alapon kapott megrendeléseket a cége, amiből a rendesen leadózott pénzt nem szórta el!
EZ SZIGORÚAN ÍGY LEHETETT!
KOMOLYAN!
Csúúúúúúnyák vagytok, ha másra gondoltok...
@Spániel:
Már fel sem kapom szaros 1 milliárdra a fejem, ez jár nekik.
Kiváncsi vagyok ki meri majd bármely TV-ben feltenni az a logikailag szükségszerűen felmerülő kérdest, hogyha az B, C vonalnak ennyi a jussa (csak mit tudni), akkor mennyi lehet a Főnökük Főnökének, akinek már nincs főnöke, csak mi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már azt hittem a dzsobbikot hozod ki... :D
Szerencsére ők nem, meg a hazai neonáci mozgalom mögött sincs orosz pénz!
Most képzeld el, ha lenne...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szóval csúnya vagyok?
Az a baj, h a zemberek meg kurva szépek :-((
@Sir Bates dö Hól:
Hú, de szellemes vagy, trágár senki. Szerencse, hogy te nem fogsz beleszólni itthoni választásokba, úgyhogy nyugodtan el is fűrészelheted magad bánatodban.
@Imola Helyesi:
Tehetséges fiataljaival, akik pánikszerűen hagyják el az országot, hogy ne csesszék szét az életüket szarházi párttitkárok és utolsó senkiházi pártgecik, vagy pl. nagyszámú Nobel-díjasaink, akik 1 kivételével külföldön érték el ezen eredményüket, s ráadásul kiknek vagy menekülniük kellett innen származásuk miatt, vagy inkább a tehetségtelen és visszahúzó környezet elől.
Ezt se hagyjuk ki amellett, hogy magyarok vagyunk...
@Imola Helyesi:
Ráadásul igaza is van. Ahogy itt gúvadnak magácska szemei...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én olyat, soha:

"Oroszbarát trójai faló" – a Jobbik orosz kapcsolatairól ír a Business Insider

2014. augusztus 15., péntek, 11:39 Utolsó frissítés: 2014. augusztus 15., péntek, 12:13

Szerző: hvg.hu

Címkék: Oroszország; Jobbik; kémügy; Kovács Béla; Business Insider; ukrán válság;

hvg.hu/vilag/20140815_Oroszbarat_trojai_falo__a_Jobbik_orosz_k/
@Imola Helyesi:
"Még abban sem lehet, hanem igazodnia kell a nagyhatalom értékeihez"

Ehhez képest azért az EU-tagországok elég rendesen megőrizték saját nemzeti identitásukat.
@jaegtoer:
"ja,ja. Már önjáró, de még a pelenkába szarik. "

Ennyit a kétéves unokám is tud :))
Akkor ő is lehetne miniszterelnök?
Az EBRD elnöke szerint hülyeség a nemzeti tulajdonú bankrendszer

Ezzel a magyar gazdaságpolitikáról mondott véleményt.

444.hu/2014/11/24/az-ebrd-elnoke-szerint-hulyeseg-a-nemzeti-tulajdonu-bankrendszer/
@Imola Helyesi:
Ne panaszkodj. Jelentkezz közmunkára.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Csúúúúúúnyák vagytok, ha másra gondoltok... "

Ugyan már, sose tennénk ilyet... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...bakker lemaradtam..." nem maradtál le. eddig egy szó nem esett a posztban felvetett: "...innentől nem tiltja semmi, hogy minisztériumi rokonok, századvégi füzfapoéták és péniszjelentők, egyéb kormánynak kedves békemenet aktivisták merítsenek szabadon a moslékosdézsából" problematikájáról. Valószinü azért, mert eddig sem zavarta a hatalmat, hogy ezeket tiltja-e a törvény vagy sem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Vajon miért? Mert ott van egy nemzeti minimum, meg tudnak állapodni a pártjaik akkor, ha a nemzetüket érné bántódás.
@Imola Helyesi: látodlátod, már megint csak a leckét mondod fel, nem válaszolsz a felvetésre.
Ha nem tartozol sehova, magadra maradsz. Egyedül, a többszázmilliós europa perifériáján, hüppögve szopikálva a nemzeti cuclit, hogy ez a rohadtmocskosmulti nem ért a szép szóból, pedig a büszkeségünk, ez a korrupt főtolvaj már századszor baszta pofán őket.

Egyébként pedig én is magyar vagyok, olyan jogon, hogy ide születtem, bár a négy különböző nemzetiségű nagyszülőmmel nem tudom, lehetek-e.
Csak az a kurva osztrák, dán, holland, baltikumi életszínvonal ne piszkálná állandóan a csőröm, az ne lenne olyan, amilyen. És most direkt hasonló méretű országokat soroltam.
És biztosan izmoznak ők is a zeuban, de okosan, ingtelligensen, diplomatikusan.
Mi pedig..... ennyit lehet elvárni egy mangalicatelep tulajdonostól.
@Imola Helyesi:
"Mert ott van egy nemzeti minimum, meg tudnak állapodni a pártjaik akkor, ha a nemzetüket érné bántódás."

Na most dőltél a saját dugádba, és még észre sem vetted.
.@jaegtoer:
Másképpen is értelmezhető.
'''''jobb kormányfőt nem lehet találni, és nem is fogtok'''''
Vagyis:
nem lehet találni, tehát ami van, az nincs, mert nem lehet találni - -
azonban
nem is fogtok, mert valakik piszkosul eldugták.

Ha így állunk, ne is keressük a jobb kormányfőt, lehet akkor balt találni.
Legyen például Gyurcsány, az itt van szem előtt, keresni sem kell.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Egy dologban nem értek egyet BL-el, szerintem alábecsüli Orbán gyávaságát. Amint akár a legcsekélyebb jele mutatkozik, hogy felelősségre vonhatják, már vágja is a koffert a hóna alá és tiplizik Mordorba. Lófaszt fog ő a tömegbe lövetni, ahhoz tökös gyerek kell, nem egy ilyen kis sunyi, beszari pöcs. Lezárja a határokat, jó vicc, tíz éve nem adott még egy normális interjút se, nemhogy hadiállapotot vezetne be.

Hogy mit gondolok a diktátorokról, az gondolom egyértelmű, de azért egy hitler, egy kadhafi, egy castro, egy chavez nem szarozott, hanem bemondta a dáma párra az all-in-t.

Azt jól látja BL, hogy Orbán mit SZERETNE, de azt szerintem rosszul, hogy mi az amit MER.
oops index főcím doboz:

Nemi erőszak18+
Varán
Ettől kapna agyfaszt az összes korrupciókritikus!
A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő szabályozás is.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

BL cikkeit élevezettel olvasom, de Bartus olyan, hogy aki nem ugy csinálja, ahogy ő elképzeli, az szar-fos-húgy. Gyurcsány fasza gyerek volt addig, amig Bartus ki nem adta a jelszót, hogy bojkott. Aztán amikor erre Gyurcsány nem bojkottált, akkor kiesett a pikszisből. Szintúgy a Hitgyüli vezetője. Az is egy érdekes történet.
@KÁTÉó53éúétr6: jahhh, csak a szokásos:

Makrogazdaság Így csavarták ki a kezemből a nyugdíjpénzt

Madár István2014. november 24. 10:13

Úgy tűnik, a múlt pénteken benyújtott törvényjavaslattal végleg búcsút mondhatok az egykor a kötelező magánnyugdíjpénztárba fizetett pénzemnek (és hozamaimnak). Pedig sokáig kitartottam.

www.portfolio.hu/gazdasag/igy_csavartak_ki_a_kezembol_a_nyugdijpenzt.1.206905.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"SPÓROLT!!!
Most ezen mi olyan hihetetlen?
Jól fektette be a pénzecskéjét, piaci alapon kapott megrendeléseket a cége, amiből a rendesen leadózott pénzt nem szórta el!
EZ SZIGORÚAN ÍGY LEHETETT!
KOMOLYAN!
Csúúúúúúnyák vagytok, ha másra gondoltok... "

Ja, ahogyan spórolt a Gyurcsány Ferike , meg a Gordonkátok, meg az összes többi, a Strabag demokratákkal együtt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Akkor - miután ismered a történelmünket- akkor tudod, hogy a bennünket leigázó hatalmak hogyan mosták itt az agyat. Lásd: pl német hivatalos nyelv / el bírom képzelni, hogyan sztárolták magukat/, Trianon: nagyhatalmi csonkolás, bolsevik forradalom, majd kommunista orosz kultúra általi agymosás, és most amcsi gagyikultúra és hozzávalói. Törököket nem említem, mert ők fejlevágást alkalmaztak, nem mostak, hanem fürödtek. Európa nagyhatalmai / franciák, angolok, németek/nyilván, hogy most is érvényesíteni tudják az akaratukat, a kis benelux államok szintén, hozzájuk törleszkednek, a trianoni utódállamok meg nyilván, hogy összefognak - ellenünk.A többi meg nem eutag, nekik még könnyebb.
@Imola Helyesi: "a tudományos eredményeivel,"

Az USA-ba üldözöttek tudományos eredményeit hova számoljuk?

"az irodalmával, költészetével, "

A magyar irodalmat olvasni kell, nem pofázni róla. Melegen ajánlom Ady-t, Móriczot, Radnótit, JA-t, meg Hamvas Bélát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tényleg? Ne mondd, szerencsétlen.
Szeretném megkérdezni, hogy Simonnak honnan volt 100 milliója a büntetés befizetésére.Ez bizonyára tisztességes munkával szerzett pénz volt, mert akkor a jelenlegi törvények még nem voltak.
@Imola Helyesi:

Ha több Móriczot és Kosztolányit olvasnál, akkor nem úgy fogalmaznál, mint egy retardált szakmunkásképzős.
Hö.
Höhö.
@Imola Helyesi: Puchtől kapta, ő meg a Simicskától.
@Imola Helyesi: ahogy elnézem, te még az ismeretterjesztés szintjét sem éred el a magyar történelemben. de a népmeséket elég jól visszaadod.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Ne feledd a világon eddig 3 ember volt aki saját stadiont építettett .
1 frikai egy románisai.
Ketten már bevégezték, de ők sem tisztán közpénzen a falusi kerti budijuk sarkába építették a stadiont, hanem távolabb közhasználatra. a felcsutiba próbálj bemeni akár csak látogatóba!

Nem lesz ennek jó vége ha a két előd életmenetét nézem! o)
@no_successful2:
Igen...?
A nevedben hordozod értelmi szintedet is.
Tehát akkor most hajrá, mindenkinek előre a gátlástalanság útján!
ÉLJEN A NER!
Ezt akartad édes bogaram felböfögni, vagy képes vagy többre is? Netán alkalmazott vagy a ner csicska népében te is? Szopnod, nyalnod kell, mert ha nem, repülsz?
Valami önálló véleményed is akar kijönni, vagy csak "kűdött apárt?"
@Imola Helyesi:
Aranyanyám, ott a NAV, szép feladat kideríteni nekik, azután mehet sittre amennyiben törvénytelenül.
Mi ezzel a gond??? Rohadjon az összesre rá a bilincs!
Amíg Miskolcon valaki 10 hónap alatt a 300.000-es fizetéséből 5.000.000-t képes megtakarítani, addig én semmin sem csodálkozom!
Azt is remélem kivizsgálták, az a szarházi is mehetne leülni...
@s.g.l.:
Egy spontán Békemenet végül zavargásokba torkollik és egy fal...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tény, hogy káromkodásban nem vagyok első, abban és a mellébeszélésben előztök.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Érdekes felvetés!!! Az tuti, hogy egész gazdaságpolitikája (bruhaha, értsd rabló gazdálkodása ) arra alapul, hogy nehogy a zembereket kelljen adoztatnia, ez lehet sima gyávaság de lehet a 20 éven át nyomott hatugságcunamijának eredmenye is. Erőből nyom mindent, es eddig mindenkivel felvette a kesztyűt!! Abban igazad lehet, hogy mindezt azért tudta eljátszani es erőből nyomni, mert tudott hozzá egy sajat maga számára elfogadhato önképét imiget kreálni ami mögé bujhatott. Lehet h az igazán nagy feladattól berezelne, de mivel az agybaja óriási, nem biztos h tud racionálisan dönteni. Remélni tudom csak, hogy lesz ekkor valami "erő", amit érteni és félni fog és meghátrál. Bartus történetileg is nézi es az agyament diktátorok bukásuk előtt még magukkal rántanák a jó népet...
@Imola Helyesi: nem, ismét más definíciós koordináta-rendszerben leledzünk... már a "trágár" jelentéstartalmának meghatározását illetően... meg, tán a többiben is... ha azt írtam volna, "a néger segglyukában a negró felhős éjjelen hozzád képest a napkitörés lumenével rendelkezik, olyan sötét vagy, hogy lehet, hogy még nem szartad össze lakótered, mint a baromfiak, te idióta?" sem lennék trágár... amennyiben a klasszikus toposzt körmöltem volna kommentembe ("menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, te gyökér barom"), akkor lehetne tán valami valóságalapja felém irányuló inszinuatív megjegyzésednek...

egyébként irrelevánsnak gondolom hollétem abból a szempontból, hogy mo a hazám vagy sem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A 18+ DOBOZKA MEG AZ OLYAN ÁLLATOK MIATT VAN, MINT AMILYEN TE IS VAGY! :D
@Imola Helyesi:
" a trianoni utódállamok meg nyilván, hogy összefognak - ellenünk."

És nem gondolod, hogy ezt azért kivívtuk magunknak? Az arroganciánkkal, a "nekünk minden jár" viselkedésünkkel, holott igazán semmit nem tettünk azért, hogy "nekünk minden járjon". Mit tettünk azért, hogy békében éljünk a szomszédainkkal? Mennyiben segítette ezt elő a kettős állampolgárságról szóló törvény? Mennyire segíti elő a Nagymagyarországos matricákkal díszített autók tömege pl. ha Szlovákiába, Romániába mennek?
Néha gondolkoznod is kellene...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mondjuk te nemigen írsz egy-két mondatnál többet. Miért is? Bizonyára Móriczot olvasol, hogy ne maradj le. Kár erölködnöd, műdoki.
@Sir Bates dö Hól:
Na, még szerencse, hogy nem írtad neki, hogy "menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, te gyökér barom".
Te ennél sokkal finomabban szoktad a ledér, legközelebbi nőnemű rokon felé elhajtani!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Egy nagy túrót. Csináltak maguknak egy saját történelmet a mienkből, aztán még hajbókoljunk is, mert bitorolják a mi földünket? Ugyan!
@Imola Helyesi:
" a mellébeszélésben előztök"

Abban soha. Abban verhetetlen vagy, bár Gábris néha megközelít.
@DarthVader:
Igen, bartus hisztis alkat, hitgyülis szerepétől én is behányok, de ő sem büszke rá. Akkor ismerte meg a Sötét Erőt :-))), Sith Nagyurat, így pontosan tudja működését.
Ha gyurcsany kapcsán váltott is, az talán azért van, mert nem volt fő kérdés neki. Nekem is nagyon unszimpi h feleslegesen lő mindenkire aki nem az ő sarkalatos véleményét osztja, de ez is mutatja zsenijét:-)))
@Imola Helyesi:
Olvastál bármikor is Móricztól valamit?
Mondjuk "Rokonok"?
"Csupa rokon, csupa rokon az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak az állásban, semmit se csinálnak, se gondolatuk, se szorgalmuk tovább nincs... Én halálos ellensége vagyok a rokonoknak. Ez a rákfenéje az egész magyar életnek..."

Nem akarlak túlértékelni, de semmi áthallást nem vélsz felfedezni?
Jó'vanna... túlbecsüllek, ez lehet a gond...
@Imola Helyesi:
Dehogy!
Épp azt írtam neki, nehogy ilyent merjen írni!
Szörnyű, egyesek milyen alpárivá tudnának válni...
@Imola Helyesi:
" Csináltak maguknak egy saját történelmet a mienkből"

Mert pesze egyáltalán csak azért léteznek, mert mi kitaláltuk őket.
Kérdeztem már, most újra megkérdezem: orvos látott már? Bár biztosan nem, mert akkor nem lennél szabadlábon és netközelben...
Kár volt téged kiengedni a tahóketrecből, vissza is teszlek. Pá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: höha, küldöm neked szeretettek Egerünk kommentjét, én távol vagyok a zirodalmi művecségtől, pont mint imolka, lassan nevemre is veszem, de megvárom amíg kellő mélységbe küzdöm le magam hozzá.

Forja van még és nem kevés :D

Hogy a bitek és a szakszemélyzet kuszálja össze a zelméd teeeeeee :D
@s.g.l.:
Hogy fudnám feledni!
Egen, azt gondolom, hogy ennek így kell történnie.
Ismert jelenség tőzsdei cégekkel is, hogy amikor székház építésbe kezdenek (pl Kordax), akkor ott az üzemi működéssel bajok lehetnek, melyet presztízsberuházással próbálnak álcázni. Ugyanez van Orbán Zrt= Fecsútisztánban is.
És igen, bejön neki, huje a nép!!!
Nem baj, majd ha nemsokára le lesznek váltava, az első dolgok között kell az elszámoltatásnak lenni. Aztán kártérítés, börtön, miegymás...

Az orbán is jópofa, majd ha a tüntetők nem szidják akkor talán szóba áll velük. De a tüntetők akarnak-e szóba állni a tolvajok fejedelmével???
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem te valami ideggyógyintézetből írhatsz.Már a névadásod is erre enged következtetni.Nagyfokú üldözési mánia, amely átcsap hisztériába, és ilyenkor minden gyermekkori sérelmed előkerül, innen az anya és apa hasonlataid. Szegény ször, beteg elme.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha már irodalom, akkor a magyar helyzetre szerintem jobban hajaz Jókai "Rab Ráby" című munkássága...
Fiúk! Minden elismerésem a tiétek! Nem tudtam, hogy ennyi amatőr gyógypedagógus van itt.
Élvezitek is, vagy csak hajt a grafománia? :))
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Majd ha normális tud a falusi suttyója viselkedni...
Egyenlőre nem tud.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Voltam, de nem engedtek be, mert a ször megelőzött, és te is be voltál jelentkezve.
@jöttem: Hát te kiafaszom voltál mielőtt új nicknéven regisztráltál?

"jöttem 0 bejegyzést írt és 535 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2014.11.01. óta tag."

De tuti tahótlanítva voltál...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Á, nem olvastam, sőt a Himnuszba is belesülnék, mint Király Linda. Most boldog vagy?:
@jöttem:
T. Szexistennő! Ez is, az is...
Mi lesz itt még, ha címlapon marad! :D
Elhúztam gép elől, várnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Majd? Hát az a helyzet, hogy mára már annyi mindent tett azért, hogy én például bottal se piszkálnám. Nemhogy még szóba is állnék vele...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: ez mellé ment, @jöttem fényévekre van imolától, elég ha megnézed az eddigi hozzászólásait ;)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Egy mondatot idézek, hogy legyen kedved elolvasni:
""A magyarok, féltékenyen őrizve kiváltságaikat a dualizmus korában, más nemzetek egyenlőségre való törekvéseit a magyar nemzeti érdekekkel összeegyeztethetetlennek tekintették.""

beszelo.c3.hu/cikkek/csehszlovakia-es-magyarorszag
10 dolog, amit az Eurázsiai Gazdasági Unióról tudni kell
-

Olcsó gázzal és gazdasági kedvezményekkel igyekszik közelebb húzni magához a volt szovjet blokk országait Moszkva.

444.hu/2014/11/24/10-dolog-amit-az-eurazsiai-gazdasagi-uniorol-tudni-kell/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egyelőre: így írjuk. Bár Móricz lehet, hogy még így írta.
@jöttem: részemről egyik sem. Csak az hajt - mint angyalnál - hátha egyszer nem figyel oda a kötelező stallumra és egy értelmes mondattal válaszol a kérdésre.
Egyébként részemről nemfiú.
@Imola Helyesi: de én egy zárt gyogyiban vagyok... viszont te, s a többiek, a szülőföldemen, a hazámban, melyet a hozzád hasonlók sokasága tett diliházzá...

(tényleg csak címszavakban ismered a hazám történelmét, igaza van a görényekkel egy klaviatúrán osztozónak...)
hmmmmm, jó a duma, korábban szartak a tartalékolásra, most meg. A putyini maffiagazdaság ráhatása megtörtént amikor a fővezér itt járt. meg amikor a vezényló ott járt, na és persze amikor as nemkülügyminisztert is arra fútta a szél:

Seszták a Reutersnek: Ukrajna csak akkor kap tőlünk újra gázt, ha...

A fejlesztési miniszter ahhoz köti az Urkajnába történő gázszállítás újraindítását, hogy Magyarország feltöltse saját tározóit. Jelenleg 71,2 százalékos a feltöltöttség. Magyarország szeptember 25-én zárta el a gázvezetéket.

hvg.hu/gazdasag/20141124_Sesztak_a_Reutersnek_Ukrajna_csak_akkor_k
@jöttem: felkészítő pályamódosításhoz... bár, elkezdtem bézbolózni is:-)...
@Imola Helyesi: Te agyatlan idióta!
A nemzetünket belülről éri a bántódás, az imádott vezéred és retkes bagázsa rágja belülről, mint egy rákos daganat!
Az izzadságszagú rinyálásod pedig kurva szánalmas!
@Boli – Ch.T. is, meg"Csupa rokon, csupa rokon az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak az állásban, semmit se csinálnak, se gondolatuk, se szorgalmuk tovább nincs... hát!
Válasz erre;

És semmi és senki nem tudja eltávolítani ezeket a rokonférgeket ezekből az állásokból.Kódolva van általuk az évtizedekig tartó zéró fejlődési ráta és a hanyatlás!
Ez a legnagyobb baj!
@Spániel:
@Sir Bates dö Hól:
Megértem mindkettőtök érveit. De Ti is értsetek meg engem.
Alapállapotban ilyenkor, olyan dolgokról szoktatok beszélgetni, cikkeket linkelni, amit nem értek. Úgy kell a neten utánakeresnem egy-egy idegen kifejezésnek. Vagy belebújnom a közgazdasági kisokosba.
Nekem ez a szabadegyetem.
Most mit tanuljak?
Azt, hogyan kell szétverni egy blogot?
Vagy elgondolkodjak azon a sztereotípián, hogy az okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz? Legalább is foglalkoznak velük.
De, ha ma tartjátok a Teréz apu jótékonysági napotokat, csak szóljatok! Más elfoglaltság után nézek.
OKOS FÉRFIJAIM A VARÁNUSZON!
Gondolkodjatok már egy kicsit!
@Diorella Queen:
Ajjaj, most még egy királynő is itt van. És még ő rokonozik.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Csillagom! Csakmostjöttem néven érkeztem. Aztán lerövidítettem jöttem-re.
Ennyi regem van. Hiszed, vagy nem.:)
@jöttem:
Kis kedves, ezért vagy te nekik a központ, át is adom a helyem, neked, volt csehszlovákiainak, döntsd csak meg a kormányt a határ mellől.
@jöttem: "hogyan kell szétverni egy blogot?"

Tudjuk, a cél ez lenne, de nem a Varánuszon.
Miután Bloggergéza máshol vereti agyon magát, tulképpen kapóra jött ez az Imola, mert angyal verése már nem okoz akkora örömöt. Kiismertük az összes kiszámítható szlogenjét, a végén gyurcsányozik vagy burkoltzsidózik egyet, oszt jónapot.
De ebben az Imolában van még ütnivaló, megasztán, neharaguggy, nekünk is ki kell a gőzt ereszteni valahogy.

Én is szóvá tettem többször, hogy csak egy napig ne válaszoljunk, eltakarodik. De mindig akad valaki, aki lelkesen és szívesen küldi el a p...csá ba.
Van ilyen, aki időnként ittragad és idehány valamit, ők azok, akik, na, tudod.... mackó, mackó, te szopni jársz ide.
Jöttem:
Azért ne legyen kisebbségi érzésed, nekik az a buta, aki ellentmond nekik, tehát te okos maradsz. Semmivel sem vagy butább, mint a ször vagy a többi fellengzős. Ez itt egy sajátos ballibsi értelmiségi hozzáállás, így van ez Trianon óta. A polgári értelmiséget így szorították és szorítják ki ma is. A legtöbb jobbos be is adja a derekát. Orbán nekik egy kemény dió, ezért utálják.
Lyólvan ez a türvéní igy ahogy van úgyis csak a libsibolsi atlantlista újságírók kérdezgetnének mindent amit ugy is elferdittenének.
@Spániel:
Jóindulatúan ma is a kormány egyik hibájával kezdtem, erre nekem esett a kutyafalka. Te legalább őszinte voltál most, meg is írtam jöttemnek.
@Sir Bates dö Hól: Nem mondod, és melyik csapatban kezdtél el bézbólozni? ;)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Ő már elproblémázott azon, hogy "Beszélő".
Bár neked szólt, miért ne olvashatná el.
Vannak benne olyan megfontolandó részek, amelyek ismerete mintha hiányozna manapság a történelmünkből.
Valamilyen formában tudáshiány-pótlónak tekintem.
az inteligens hazaszeretŐ MAGYAREMBER nem vonja kétségbe Orbán Viktor miniszterelnökúr, és szakértői kormányának döntéseit mert ők csak az ország javát akarlyák. Magyarorszáfg joban telljessít ezt mutatják a számok is csökken a rezsi nő a gdp a ballibsik meg 3 választást buktak el haha.
Viktor Viktor Viktor! am a Viktor győztest jelent latinnul nemvéltetlen hogy ő gyöz meg mert az ország jobban teljesít!!!
@jöttem:
.
Mit nem mondsz: okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz?
A kérdésben egy állítás rejtőzködik, mint kukac a cseresznyében.
Okos férfiak.
A férfiak nem azért okosak, mert vannak buta nők.
Apáról fiúra öröklődő tulajdonság. Az evolúció következtében állandóan megújuló, minőségében javuló tendenciáról van szó.
.
@Sir Bates dö Hól: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: az megvan,hogy mindenki komoran ül körülöttem,csak én röhögök hahotázva:D
Totál egyetértenék itt a kifakadással, hogy ezek itt intézményesítik a korrupciót, és a vak kezéből is kilpoják a botot, de miután az egyik első mondatban beböffenti a kolléga, hogy "az MSZP az alacsony részvétel ellenére megalázót rúgott a Fideszbe Újpesten"...
Na akkor azértbevillan a neonfény a fejemben, hogy "fizetett politikai hirdetésünket olvashatják alant..."

Mintha a maszop nem lopott volna ugyanilyen mocskos gennyes módon.. mikor lesz már egy olyan újságíró vagy legalább egy mezei blogger ebben az országban aki TÉNYLEG ugyanúgy utálja az összeset?

Ezek után a kedves cikkíró kb egy szinten van derék nyakkendőseinkkel, akikről ír.

Nájsz!
@avanivi:
Temetéseden viccekkel vigasztalod az özvegyed?
@Lordmotor:

"_Na akkor azértbevillan a neonfény a fejemben, hogy "fizetett politikai hirdetésünket olvashatják alant..."_"

Neonfény? Az értelemhez mit szólsz?:)
@dr. jenőke (jenőke):

Ezt írtam:
"Vagy elgondolkodjak azon a sztereotípián, hogy az okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz?"

Nem ezt:
"..az okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz?"

Az okfejtésed kiváló. De ne ragadd ki kérlek, a második tagmondatot.
@Lordmotor:
Kevés MSZP hívőt fogsz itt találni, felőlem is bezárhatnák a boltot.
De össze sem hasonlítható az ő átkos működésük a Fideszével, és NEM, nem loptak ilyen gennyes módon (de loptak), és még törvényt sem hoztak rá, hogy az kötelező, de csak nekik. A többi magyarság elleni büntettükről nem is szólva.
@Imola Helyesi: de te nem voltál őszinte, a választ szokás szerint elsunnyogtad.
@jöttem:
Késve jöttél, és nem figyelsz.
Az első "tagmondat" (melyik párban tag?) intelme alapján elgondolkodtam.
Így teljes?
@jaegtoer: Köszi a konstruktív hozzászólást, gyere máskor is!
@Imola Helyesi:

"_Ez itt egy sajátos ballibsi értelmiségi hozzáállás, így van ez Trianon óta. A polgári értelmiséget így szorították és szorítják ki ma is. A legtöbb jobbos be is adja a derekát. Orbán nekik egy kemény dió, ezért utálják._"

Akkor elszóltad magad, javíttasd a sillabuszt.

Ha Tianon előtt nem voltak hangadók a liberálisok, az azt jelenti, hogy az akkori hozzád hasonlók kövezték ki az utat Trianonhoz.
@Gábris szomszéd:
Gábris, mit csináltál a gepemmel, h a blogra bejelentkezesnel a te nicked jött fel, facebook csatolással, gmail cimeddel? Sto tak takoje eta gyetvasz?:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Jó hát demokráciában élünk ugye, szóval jogodban áll a fletóra szavazni, ahogy eddig :)
Nekem valahogy nem veszi be a gyomrom, mikor valaki a szart fosra cseréli, majd azon görcsöl, hogy nem jó ez a szar, legyen inkább megint fos!

Annyi, hogy a maszoposok klasszikusabb módszerekkel ügykezeltek.. áfaemelés, majd annak lenyúlása, SZJA emelés, majd annak lenyúlása.. Ja meg a Bajnai féle legtisztább: nettó költségvetési hiány 2 számjeggyel oszt kész.. Valljuk be, a fidesz legalább próbál kreatív lenni szervezett bűnözés terén, mégha ez nem is nagyon sikerül nekik :)
Közpénzmatek

Miért hagyja a NAV, a TEK,
Hogy elüljön minden sanda
Gyanú s nőjön közpénzmatek,
Amit űz pár lopós banda?

Kötelesség lenne még itt,
Szóljon valaki a mórnak,
Fogja meg a munka végit,
Mert honunkban mindent csórnak!

Vagy esetleg jöjjön Yoda,
Jó Erője van még annak,
S fénykardjával sújtson oda,
Ahol enyves kezek vannak!

fradyendre.blogspot.hu/
:)
@Lordmotor:
Hagyjuk:-) már oIt bukik a logikád, ha a szart fosra cseréli valaki, akkor nem a fosra tud visszavágyni, hanem a szarra...
@Lordmotor:

"Köszi a konstruktív hozzászólást, gyere máskor is! _"

Nagyon szívesen, távollétem miatt ne aggódj.

Megjegyzem pár napja éppen a szocikról is -ahogy rendszeresen- volt néhány 'kedves' szava, amiről te lemaradtál.
Valahogy úgy jártál, mint aki a temetésre ért oda a születésnapi köszöntővel. Ez nem baj, csak kár ragaszkodni ahhoz, hogy mégis elmondhasd az ujjongó születésnapi köszöntőt félbeszakítva a halotti beszédet.
@Gábris szomszéd: a rejtett erővel a láp ellen sc-ben...
@dr. jenőke (jenőke):
"Én feljövök érte a síri világból
Az éj közepén"
és viccet mesélek... nem látom a verseket pedig keresem minden nap:)
@parti_giano: forgatja is rendesen... ahelyt, hogy a bohócot polírozná...
@jöttem:
.
Ezt írtam:
- - Temetéseden viccekkel vigasztalod az özvegyed? - -
Azért, mert szellemes vagy.
@jaegtoer:
Á, nem a monarchia, meg nem a bolsevikok és nem a nagyhatalmak miatt volt Trianon, hanem miattunk. És ezt a bűzös szemléletet hirdetitek már 70 éve. Ezért nem hagyjuk, hogy még egyszer hatalomba kerüljetek. Jó nekünk Orbán a maga disznóival, nem kellenek más disznók.Majd levágja, amelyik túl nagyra hízik.
@avanivi:
A kérdés másik felére:
Köszönettel vettem keresésed. Lesz, eddig is volt, de nem napi rendszerességgel, és lehetőleg valamilyen (esemény, időjárás, meg nem is tudom) alkalomra.
@Sir Bates dö Hól: mert a disztributív figyelemből hiátussal rendelkezik. így a bohóc marad morvaira. a bagarolt megvetted már?
@dr. jenőke (jenőke): dr. jenőke (jenőke) "2014.11.24. 16:07:16
@avanivi:
Temetéseden viccekkel vigasztalod az özvegyed? "
@jaegtoer:
... ha megengeded hozzáteszem még azt, hogy a következő Trianonig is....(ez a magatartás vezet)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

imolázgatsz itt, ahelyett, hogy elolvasnád a postád!
@dr. jenőke (jenőke):
:) ezt most félrepostáztad
@parti_giano: görény... most hánykolódni fogok álmomban, csak rá gondolva... (lófaszt, mellényúltam betépve, így van egy neonzöld cipőpasztám... gyíkemberek mikor jönnek?...)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: drága Brumikám! te ettől sokkal többet érsz, minthogy ezt a sötét némbert oktasd. " bitorolják a földünket" ez a hülye úgy tesz, mintha mi éltünk volna ott és nem ők. Hagyd a fenébe az olyan p...át, aki Móricztól sem tanul, csak Mátyást az igazságost ismeri
"Januártól évi nettó 42 millióért készítenek híreket az MTVA-nak, amiket magánrádióknak értékesít. Az MTVA jelezte: a Strategopolis nem gyártja a híreket, hanem válogat az MTI-ben meglévőkből, és ezt adja el 27 országos rádióállomásnak." (a Giro-Szász féle cég )

Esetleg a 27 országos rádióállomást fideszes önkormányzatok üzelemtetik, és ők maguk nem tudnak válogatni at MTI-ben meglévőkből?
@Imola Helyesi:

Emlékezz vissza Wass Albert: Kard és kasza című igen olvasmányos szösszenetére. Aztán hánykolódj. Persze vannak mértékadóbb szerzők is, de most ő a deal, ez éppen nem baj, mert ebben a munkában elég tárgyilagos a magaféléket illetően is.
@dr. jenőke (jenőke):
mindketten félrenéztünk egy-egy hsz-t. én a tartalmát, te a feladóját.
lehet döntetlen? :)
Azért igaza van annak, aki korábban kifogásolta a hsz-k tartalmát.

Én nem kifogásolom, csak furcsának tartom, hogy értelmes emberek hagyják magukat hergelni.
A poszt igen érdekes és fontos témát feszeget, oszt nem szól hozzá senki? Illetve alig szól valaki. Vagyis mindenki szerint nyugodtan lopjanak a rokonságnak is a civil szervezeteknek adott támogatások leple alatt? Talán egy tüntetésnek ez is lehetne témája, mert azt a támogatást nem a norvégok, hanem mi, magyar adózók dobjuk össze. Meg itt is jó lenne kifogásokat olvasni. Olyan lényegre törőket.
@Gábris szomszéd:
Csak méltatlankodtam egy kicsit. De már elmúlt. :)
@jöttem:
Nem.
Te nyertél.
Nekem fel sem tűnt.
Meghaladtam Mikes Kelement. Csak írok, csak írok, de én el is küldtem.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ne pofázál hazaáruló ballibsi atlantista gyurcsányista komcsi örülly hogy nem küldi rád a MINISZTERELNÖK ÚR a TEKet mert te biztos terorista vagy ám ballib csöcselék.
@Sir Bates dö Hól: legalább világít sötétben, nem kell negrót szopogatnod.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: szerintem ezt nem jöttem-nek akartad címezni.Nézz utána!
@Imola Helyesi: na ja, a magyar katonák gallicíába, isonzóhoz csak valami adminisztrációs hibából kerülhettek. vagy turistáskodni mentek.
Holnap EL A KEZEKKEL! tüntetés

József Nádor tér 18.00 óra

"Egyébként sem adnánk, de még azt sem tudjuk, mire kell.

Csak azt tudjuk, MEGINT MEG AKARJÁK „VÉDENI” a nyugdíjra félretett pénzünket! Meg akarják védeni a saját megtakarításainkat tőlünk...

Nem adunk több „védelmi pénzt”, legyen elég a 3 ezer milliárd lenyúlása!

GYERE EL ÉS TILTAKOZZ! Ne csak a pénz miatt: állj ki a jogaidért, a tulajdon biztonságáért, az önrendelkezésért. Hallasd a hangod az újabb és újabb hazugságok, a fenyegetőzések és a be nem tartott ígéretek ellen."

www.facebook.com/events/1570722989829820/
@jöttem:
Egy FB poszt:

" Négy kérdés, négy válasz a keddi, magánnyugdíj-lenyúlás elleni tüntetésekről:

1. Úgysem fog megbukni a Fidesz-kormány, miért menjek?
Valóban, nem egy párezres tüntetés fogja megbuktatni a kormányt, és nem is biztos, hogy most kell megbukni. Tüntetni azért kell jönnöd, hogy lássa a kormány, akármit nem tehet meg. Még sok dolgot fognak megpróbálni lenyúlni, addigra kellünk sokan, akik már voltak tüntetésen, tudják milyen ez, tudják, hogy a tüntetésen mondjuk el a "zemberek" véleményét.
2. Orbán szerint ha finomodik a hangnem, majd szóba áll velünk, nem kellene inkább megpróbálni beszélni vele?
Nos, nem leszek irodalmi. Orbán Viktor szarik rád, mindig csak az erőből ért. Ha Berlinben vagy Washingtonban megdorgálják, rögtön becsicskul. Mi azért nem látjuk ezt, mert itthon még sose beszélt vele senki az erő hangján. Erősen itt lenne az ideje.
3. Az én magánnyugdíjamat már rég lenyúlta, én is menjek?
Naná, hogy gyere, neked, ha jól emlékszem neked meg azt ígérte, hogy nem fogja elbaszni rövidtávú marhaságokra, és mára lennie kellene egy nevedre szóló számlának, amin ott van a pénz. Van? Nincs. Megloptak. Gyere.
4. Lehet hogy lesznek verseket mondó Che Guevara pólós idióták, zavarnak, kihagynám. Ötlet?
Sajnos az benne van, hogy lesznek ilyenek, de sajnos őket is el kell viselni. A lényeg az, hogy találkozzunk, sokan, hogy lássák meg Orbánék: Gyűlik a kritikus tömeg. Ha ezt nem látják, kezdhetsz ásni a kertben, mert idő kérdése a vagyonbegyűjtő bizottságok felállítása.

Mozdulni kell, most kell mozdulni, neked kell mozdulni."
@dr. jenőke (jenőke):
Itt csak nyertesek vannak.:)

Elhoztam az egyik kedvencemet.

Garai Gábor:
Jókedvet adj

Jókedvet adj, és semmi mást, Uram!
A többivel megbirkózom magam.
Akkor a többi nem is érdekel,
szerencse, balsors, kudarc vagy siker.
Hadd mosolyogjak gondon és bajon,
nem kell más, csak ez az egy oltalom,
még magányom kiváltsága se kell,
sorsot cserélek, bárhol, bárkivel,
ha jókedvemből, önként tehetem;
s fölszabadít újra a fegyelem,
ha értelmét tudom és vállalom,
s nem páncélzat, de szárny a vállamon.
S hogy a holnap se legyen csupa gond,
de kezdődő és folytatódó bolond
kaland, mi egyszer véget ér ugyan –
ahhoz is csak jókedvet adj, Uram.
Azért kiderül lassan, hogy valamit csak látott az OLAF:

www.ma.hu/belfold/232171/Negy_buntetougyet_emlitett_hazankkal_kapcsolatban_az_OLAF?place=srss

Az még azonban nem derült ki, hogy ezek az ügyek milyen gazdálkodóknál, mekkora összegekre követődtek el.
@rezícökkentész:
;-)) mindkettő, hallod?
Imádom a humorod:-)))))))
@Imola Helyesi:

"@Spániel:
Jóindulatúan ma is a kormány egyik hibájával kezdtem, erre nekem esett a kutyafalka. "

A Kutyatanácsunk megbízásából vakkantom kegyednek Imolavonyi, hogy a Kutya Távkarmos Iroda szerint ilyesmi nem történt. A Falka minden egyes tagja nagyon vigyáz saját magára, és eszük ágában nincs veszettségnek kitenni magukat és kölykeiket, ami minden bizonnyal bekövetkezne, ha magának estek volna. Ellenkezőleg, a Falka tagjai egy kutyaként tanúsítják, hogy messzire elkerülik kegyedet, bár azt többen szégyenlősen elismerték, hogy nagy kísértést éreztek arra, hogy kegyed cipőjét és nadrágszárát lepisiljék, ám az ön valótlan állításának alaptalan, és sértő voltára tekintettel, ettől is elment a kedvük.
A továbbiakban szórakozzék maga a macskákkal! de ígérhetjük, hogy a rendkívüli helyzetre tekintettel ezúttal a macskákat támogatjuk.
Va, va, vau.

Vau2
@jaegtoer:
.
Béndek Péter új blogjának első mondatából idézek:
'''''A Polgári Konzervatív Párt saját jelölttel vagy támogató szervezetként indul a februári veszprémi időközi választáson...'''''

Elviekben gazdag égi tünemény....A földön véletlenül sem jár.
@dr. jenőke (jenőke):
Ez nem az a muki, aki egyszer itt ismertette nyitóprogramját?

Csodálkoznék, ha februárig ne lenne választási tv v. alaptorveny módosítás, h ez a valasztas csak akkor ér, ha a Fidesz nyer, v akár az egyszerűség kedveert vonják össze ezt a választókörzetet Felcsuttal és akkor időközi valasztas sem kell...
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Nem tudom. Ez az a pali, aki árverési kikiáltóként három helyett ezer leütéssel próbálkozik.
Amikor elfáradt, csinált magának egy pártot PKP rövidítéssel.
@dr. jenőke (jenőke):

A Béndek Péter blogos szólásodhoz:

Kardozgattam ott ma egy kicsit az előző posztján, de meg kell állapítsam, hogy mi konzervatívok semmivel sem vagyunk hülyébbek, mint a libsik:) Sőt túlteszünk rajtuk, mert a liberálisok velük született sajátossága, hogy ködevők és felhőlovasok, ezért bizonyos dolgokért nem okolhatók. A konzervatívok ellenben elvileg a földön járnak, de olykor felhőlovaglásban túltesznek a libsiken.
Hiába, már semmi sem a régi.

Arra mindenesetre jó lesz, hogy az esetleges 'győzelemhez' szükséges szavazatokból lemorzsoljon 40-et.
@jaegtoer:
.
Kajánkodva végigböngésztem a szóbeli asszót.
Kicsit eltévedt a pasas az önértékelésével.
@jaegtoer: "Kardozgattam ott ma egy kicsit az előző posztján... Sőt túlteszünk rajtuk, mert a liberálisok velük született sajátossága, hogy ködevők és felhőlovasok, ezért bizonyos dolgokért nem okolhatók."

fénykardosok vs. ködevők. ez jó.
Ez nagyon tuti. :)

Az ellenzék előrehozott választása

Kibírja, vagy nem bírja ki? Naná, hogy nem bírja ki. Fogadásokat csak azért nem kötöttünk erre, mert nem volt senki, aki az ellenkezőjére tett volna. Mindenki biztos volt benne, hogy előbb-utóbb meg fog szólalni, mert nem tudja megállni. Nem tudja megállni, hogy ne ő szabjon irányt, ne ő tűzzön ki célt, ne ő diktáljon tempót, ne ő mondjon még nagyobbat, ne őróla szóljanak a hírek nem egész két napig, hanem azokról, akik – vele ellentétben– még nem voltak miniszterelnökök, nem voltak képviselők se, ezért nem volt esélyük arra, hogy hosszú éveken át formálják a magyar politikát, azonban nem is ülnek ott a rendszer parlamentjében, nem indultak el a rendszerlegitimáló választáson, nem esküdtek fel a rendszer alkotmányára, ezáltal nem váltak maguk is a rendszer, így a probléma részévé. Ellentétben vele.

Vele, aki máris előrehozott választást követel. Miközben ebben a rendszerben választással nem lehet a kormányt leváltani. Magát a rendszert még kevésbé. Akkor sem, ha tegnap meg tudták tartani az egyik körzetüket. Az csupán arra jó, hogy elhitesse velük, ők pedig a reménykedő szavazóikkal az ellenkezőjét..."

"Nekifutnának a választásnak újra és újra, az ilyen alkalmak mindig kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy kizárólag azzal foglalkozhassanak, amit ők politizálásnak hívnak, azaz az ellenzéken belüli erőviszonyok átrendezésével. Más céljuk amúgy sincs, mert ha lenne, azt nem az állampárt szabályai szerint megrendezett választáson akarnák elérni.

Erre az összefüggésre a rendszeren kívüli ellenzék egyik csoportja rögtön felhívta a rendszeren belüli kezdeményező figyelmét: „Az előrehozott választások követelése értelmetlen mindaddig, amíg a választási rendszerünk aránytalan és igazságtalan, továbbá nem alkalmas arra, hogy a szavazók akarata érvényesüljön.”

Pontosan így van, amiből az is kiderül, hogy ezek az új mozgalmak talán nem annyira fogalmatlanok, mint egy-két szónoklat és nyilatkozat alapján gondolni lehetett, de ha igen, az idézett meglátással akkor is értelmesebbnek és megbízhatóbbnak bizonyultak, mint a hivatalos ellenzék együttvéve.

Ezt azért érdemes leszögezni, mert Gyurcsány hívei azzal jönnek, hogy az utcai ellenzéknek nincsen programja és nincsen karizmatikus vezetője, szemben a parlamenti ellenzék legprogresszívebb erejével, annak van mindkettő, ugye. Legyen előrehozott választás, vegyük vissza tőlük a kezdeményezést.

Magyarul, a rendszeren belüli ellenzék megpróbálja gyorsan tönkretenni a rendszeren kívülit. Mint a só, amely megöli az élesztőt, mielőtt megkel a tészta. És itt nem pusztán arról a hatásról van szó, hogy a kormánypárt minden kiábrándult támogatója azonnal békemenetes fanatikussá változik, ha Gyurcsány előkerül. Bár ez sem utolsó szempont, mert az ő átállásuk nélkül sosem lesz társadalmi többsége a kormányváltásnak, egyszerűen matematikai alapon, de a DK hívei erre azt felelik, hogy nem utálják az emberek a főnöküket már annyira, vagy azt, hogy jó, nagyon utálják, de ez majd idővel megváltozik, vagy azt, hogy oké, ez már nem változik meg soha, de vannak elveik.

Pedig azt is megkérdezhetnék maguktól: mikor érezték inkább azt, hogy a kormány elüldözése mégsem reménytelen? Az utóbbi hónapokban, amikor – a parlamenti ellenzéktől teljesen függetlenül – megjelent az éveken át annyira hiányolt népi ellenállás az utcákon, vagy amikor a parlamenti ellenzék legprogresszívebb ereje táncolva ünnepelte az uniós választások estéjén, hogy két képviselőt delegálhat Brüsszelbe, miközben az elnyomó hatalom éppen 40 százalékkal kapott több szavazatot és aratott nyomasztó győzelmet sokadszorra?

De őszintén.

Valamikor el kell dönteni, hogy mi a fontosabb: a rendszer bukása vagy a Feri. Simán mondhatják azt, hogy a második, ők leszarják Orbánt, meg a rendszerét is, csak maradjon velük a baloldali progresszió régi madamja; ez a rajongás valahol szebb, vagy legalábbis kevésbé kínos, mintha taktikai okokból követnék őt, mint a gyűlölt Orbán képzeletbeli legyőzőjét. Azt valóban nehéz kimagyarázni. Nekik Gyurcsány érdek nélkül tetszik. Az más.

Ráadásul ebben a történetben tényleg nem az ő elrettentő hatása a legérdekesebb. Hanem az, hogy amikor végre feltűnnek új szereplők a színen, akkor a progresszió és az összefogás apostola azonnal rájuk zárná a rendszer ajtaját. Túl veszélyesek. Az utcai ellenzék azzal, hogy nem fogadja el a jelenlegi választási rendszert, megkérdőjelezi a parlamenti ellenzék legitimitását is. A kollaboránsokét, akik diktatúráról beszélnek, miközben felesküdtek a diktatúra alkotmányára és ott ülnek a diktatúra parlamentjében a melegben. Vagy-vagy. Az ő tüntetéseikre miért nem mennek el több tízezren? Ezért. Őket miért nem tekinti alternatívának a nép? Ezért. Miért kell őket is elzavarni? Ezért.

Lehettek volna igazi ellenzék. Másképp döntöttek. Az volt az előrehozott választás.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141124_Az_ellenzek_elorehozott_valasztasa#2unvir
@Sir Bates dö Hól: A válaszodból kiderül, hogy mégsem kezdtél el baseballozni, azért sajnálom mert én is szeretem azt a sportot. :)
@Pali papa és a negyven rab ló:
.
Nem ezt kerestem, de ezt - is - találtam.
Az érdekesség kedvéért:
"Márai Sándor az Egy polgár vallomásaiban arról ír, hogy a polgári házakban Karinthy paródiagyűjteménye (az Így írtok ti) pótolta a kortárs irodalom olvasását."

Amit kerestem valami tanulmányféle a polgárosodás útjáról, Moliertől napjainkig.
Tegnap még megvolt.
@Spániel:
", na, tudod.... mackó, mackó, te szopni jársz ide. "

Naa, macikat nem bántani, ez alap...
Keress más hasonlatot/analógiát...
@Gábris szomszéd: "azonban nem is ülnek ott a rendszer parlamentjében, nem indultak el a rendszerlegitimáló választáson, nem esküdtek fel a rendszer alkotmányára, ezáltal nem váltak maguk is a rendszer, így a probléma részévé. Ellentétben vele."

Az utolsó szót cseréld ki pl. vonával... azt' nézzé' tükörbe... (legalább ne mindent másolj be!...)
@Gábris szomszéd: de igenis elkezdtem!... az ütővel fantasztikusan bánok... megnézed?...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Ajánlás: vadász
Vadász: Semjén, Polt, Lázár, meg ilyeskik.
@dr. jenőke (jenőke):
"Valamilyen formában tudáshiány-pótlónak tekintem. "
És ebben tökéletesen igazad van.
Kérdés, hogy ki mennyire veszi ezt annak.
@Sir Bates dö Hól: Én most szöveghű akartam lenni, meg aztán az ilyesmikre itt vagy te. :)
@parti_giano:

"_fénykardosok vs. ködevők. Ez jó_"

Bizony, a felhőlovas brigád:)
@Sir Bates dö Hól: Meg persze. Van róla esetleg videód valahol? Ha ilyesmit tolsz megsüvegellek.:)

youtu.be/wVJvGDbUQAc
Miért gondolom, hogy ennél nincs már lejjebb?

Mindig van.
444.hu/2014/11/24/szijjarto-ja-hogy-en-mondtam/
Holnap is mennék, de egyelőre havi egy alkalomra szóló bérletem van.
A konkrét ügy nem érint közvetlenül, de jó volna, ha egy fővel többen lennének. Sajnos most nem megy.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Tényleg nincs, mert ugye tudjuk, hogy jóbaráték főnökei meg kiket pénzelnek.
@Gábris szomszéd: ... a jobbik ugyanúgy legitimálja a nert... maxot kellene olvasnod, tudnád miről beszélek (s ő még jól is ír)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Biztos nem. Csak a véletlen rút gúnya azzal az önhitt alakkal:) Mert megérdemli. Csak most, csak neki és mindazonáltal:)
@Sir Bates dö Hól:

Ruzsa Söndör ugrassa a luvát? :)

Rühellem a civilkatonákat! Rühellem, hogy vannak magyarok, cigányok, tótok, örmények, azeriek, zsidók, svábok, akik bűncselekményt követnek el! Rühellem, hogy az, akinek dolga volna felügyelni a rendet, baszik az egészre!
És rühellem, hogy ez kurvára nem érdekel senkit!
@jaegtoer:

Megmaradt a kínzó kérdés, akkor most levitálnak a konzik vagy nem?:)))
@100 kóbor kutya:
Hú, de vicces volt!
Én inkább farkashordának titulálnálak.
@Sir Bates dö Hól: Ha netán nem csak a magyar narancsból akarsz értesülni az ilyen eseményekkel kapcsolatban.

betyarsereg.hu/ujra-a-betyarsereg-tette-rendbe-a-ciganyokat-a-doci-tanyavilagban/

Amúgy nekem nem ikonjaim max. megértem őket, úgy mint te az ukrajnai eunácikat, bár az is igaz, hogy előbbiek még egy cigánynak sem vették el az életét, ellentétben ugye az ukrán széljobberekkel, akiknek sajnos már több ezer ártatlan civil áldozata van. :(
@Orica Középföldi: simán, de előtte felveszik az inkontinencia betétjüket, nehogy egy fejreállás során a nyakukba ömöljön. mert ugye a nagy földön járás közben ez történhet meg velük.
@Gábris szomszéd: "Miért kell őket is elzavarni? Ezért."

A fenti cikk alapján egy Gomperz Tamás nevű vadőr már napok óta ugyanazt a tisztást járta körbe-körbe, beleőrült a sűrű rengetegben való bolyongásban és utolsó érvként mindenkit kizavart az erdőből.
@Gábris szomszéd: milliók halnak meg ott, mi?... legyél konstruktív a véleménycserében vagy hagyj békén (vagy ne sírj a purdék miatt...)
Egyes mszp-s képviselők összetévesztik a parlamentet a kocsmával. Az ellenzéki pártok egymást túllicitálva
szervezkednek, tüntetgetnének. Jajaj, a civilek elégedetlenek, akkor ők is. Eus zászlót követeltek a hahások, akkor a szocik is eus laptoppal ülnek be a Parlamentbe, eddig eszükbe sem jutott. A Jobbik meg vissza akarja foglalni az utcát. Most, amikor a Parlamentben vannak.Én győzelmet jósoltam nekik, ismervén Újpestet , milyen focirajongó, dehát most már nem csodálkozom, hogy nem nyertek.
@Gábris szomszéd:

gondolod, ez a megoldás? Nem azért kellene kiállni, hogy az állam tegye a dolgát rendesen?
Ez alapvetően így a szememben nem más, csupán önbíráskodás.
@fzs.1933: nem érzik az "harcos magyar genetika" és a klánredszer antagonizmusát, hol tirittyán a szóvívő... (bár, azt hiszem swiftet sem olvasták:-)...)
@Spániel: Akkor megnyugodtam. Amúgy gyuriferi szerintem is többet árt mint használ, de ez úgyis egy never ending vita marad. :)
@Imola Helyesi: hát, nem véletlen, hogy nem kasszandra neved...
Remélem a Veszprémieknek megjön a józan eszük, és még egyszer nem lesz 2/3-ad!
Rajtuk múlik most az ország sorsa!!
Rabló, korrupciós, hazugságokkal teli kormánnyal élünk!
ORBÁN TAKARODJ!!
A talpnyalóiddal együtt

ÉLJEN MAGYARORSZÁG!!!
@fzs.1933: Nem ez nem a megoldás. Ez egy szar szükség megoldás, de erről elsősorban azokat kéne megkérdezni, akik odahívják őket. Amúgy én benne vagyok, hogy jöjjön egy olyan belügyminiszter és igazságszolgáltatás, aki minden bűnözőt ugyanúgy helyre rak.
Nevetséges, ahogy a Jobbik fel akar zárkózni az anarchista bajkeverőkhöz, nehogy kimaradjon valamiből.Ezzel a többi ellenzéki pártot segítik, nem magukat. Ez ilyen egyszerű, csak számolni kéne. Lásd: Újpest.
@Sir Bates dö Hól: Nem milliók "csak" ezrek. Javaslom, hogy minden oldal áldozatai kapcsán ugyanolyan érzékeny légy és akkor még purdéznod sem kell, amit ugye elvileg már nem is szabad itt a blogon.
@Gábris szomszéd: "meg kiket pénzelnek."- akkor ezek szerint szerinted is igaz, hogy Putyinék pénzelik az europai szelsojobbot. Akkor mi az értelme, h a Jobbik tagadja, hogy őket is Putyin pénzeli?
@Imola Helyesi: Ezzel és az okokkal kapcsolatban nézd meg ezt a rövid beszélgetést.

youtu.be/-7b1AKJyU6c
@le a fidesszel:
Meg az Ussa, meg a Bruxelles! Leeee wellükk!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Szerintem nem igaz, de akár az is lehet. Én inkább arra utaltam, hogy mind a két fél a másikat vádolja.
@Sir Bates dö Hól:

ezen a "harcos magyar genetika" kezdetű dolgon még Mengele is megnyalná mind a tíz ujját
@Orica Középföldi:

Vizsgálódásomat, melynek során a tükörbenézés a levitáció meglétének szemrevételezésével egészült ki, Béndek ezen konklúziója váltotta ki:

"A konzervativizmus politikája mögött az emberi minőség diktál, a kollektivizmusoké mögött az emberi gyengeség, számítás, és elaljasulás. Ha nem hiszik, nézzenek tükörbe"

Nem csak a dicsfény és glória elmaradása, hanem a levitáció teljes hiánya is tudatosult bennem. Már a tükör bizonyossá tett abban, hogy konklúzió hamis, de a levitáció elmaradása végképp betette a kaput. Pedig ajtókban, ablakokban, kilincsekben nagymester vagyok:)
Azért megkívánom jegyezni, hogy amikor nagyszerű embereket említettem, akkor... áááá nem is írom le, mert aztán nem birok egyesekkel:DD
@Gábris szomszéd: tehát ezrek, akiket mind az usa által pénzelt ukrán nácik öltek meg... ne csúsztass, ne játszd a hülyét... ismétlem (utoljára): konstruktív véleménycsere...
@Gábris szomszéd:

"aki minden bűnözőt ugyanúgy helyre rak."

ez kellene legyen az alap...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

történelmi és genetikai ismereteim nem teljeskörűek... :)
@parti_giano:

Az csak álmodozás, hogy a konzik nyakába ömlik. Egyelőre úgy van, hogy minden az alattvalókéba zúdul, legyen a termelvény bolsi, libsi, vagy konzi. Ugyan mostanság nagyon nyújtogatják a nyakukat, de van bőven, jut mindenkinek:)
@jaegtoer:
El se temetettétek, most meg rá hivatkozol, köpönyegforgató.
@parti_giano:

"küzdelem morus álmáért."

ez az egész egy fejetlenség...
@Gábris szomszéd:
Megnéztem, de a Jobbik csak azt éri el így, hogy hatalomba segíti az mszp-t vagy másokat. Egy konzervatív jobboldali , aki ráadásul reális is, nem fog a devizahitelesekért tüntetni, mert feltételezi, hogy volt annyi esze a jó polgárnak, hogy felmérje, mit veszíthet.A Jobbiknak akkor is megvolt a lehetősége, hogy ez ellen küzdjön. Az utcán - ráadásul.
@fzs.1933: Igen szerintem is ez lenne az alap, de sajnos ez sincs meg. :(
@Imola Helyesi:

"El se temetettétek, most meg rá hivatkozol, köpönyegforgató. "

Még előfelvételis sem voltál a trolljegyzéken, amikor lándzsát törtem itt Wass jobban mondva a 'Kard és kasza' mellett. Vagy az a Worluk-on volt? (te kedvedért: TótaW) Lehet.

Ja, hogy érts valamit az egészből: Az apád faszát!
@Imola Helyesi:
És nagyon nem szeretem, hogy újabban a Jobbik felcsatlakozik az anarchista bajkeverőkhöz.
@Sir Bates dö Hól: Szerintem tök felesleges ismét megnyitnunk a süketek párbeszédét egymás között, főleg ebben a témában. :) Pláne, hogy felesleges indulatokat is kivált. Inkább kíméljük meg ettől egymást és a blog olvasóit is. Amúgy is szinte mindent elmondtunk már erről a kérdésről.
@jaegtoer:
Szokásos gyenge, ám nem férfias érv.
.
Aki látott olyan konzervatív jobboldalit, aki ráadásul reális is, tegye fel mindkét kezét.
Imola összeszámolja.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Maradjunk inkább abban, hogy mind a két fél azt gondolja neki van igaza, míg a másiknak nincs.:)
@dr. jenőke (jenőke): Én az volnék. Imolának meg izenem, hogy a Bruxelles vesszen mellett az évi 1600milliárd pénzecske is vesszen?
@Imola Helyesi: Olvass Hódolat Katalóniának-ot Orwelltől, az anarchisták kicsit mások mint képzeled. A SZtalin épp azért nyírta őket kifele a fasisztákkal együtt, mármint a fasiszták is őket nyírták kifele Stalinnal karöltve, de hát neked pont hőseid a kinyírók ugye...
@Gábris szomszéd: majd amikor ellened hívnak egy akármilyen nevű sereget, akik téged a szomszédod bemondására helyretesznek.
na, akkor ne sírjál!
Nagyon egyetértek a szakszervezetek és más érdekvédelmi egyesületek, esetleg jogsértettek / akik ezt gondolják magukról/ tüntetésével, de elutasítom az ellenzéki pártok és kívülről pénzelt anarchisták folyamatos lázítását, és azt, hogy ha ehhez ellenzéki pártok asszisztálnak értelmiségi megmondó emberek vagy saját hülyeségük által motiváltan.
@Imola Helyesi: Szerintem a jobbiknak a károsultak mellett a helye, arról nem is beszélve, hogy a fidesz saját szavazóit is szembeköpi ezzel a "forintosítással". :(
@punkfrog: Ha csak erről lenne szó. Egyébként te is lemehetsz azokra a helyekre és beszélhetsz azokkal az emberekkel, hogy miért is hívták oda őket. Szabad a pálya, folytass egy kis oknyomozást.
@CsekklisztNo.10Reloaded: gábris szerint az EU-nácikat meg amerika pénzeli.
más nácikat meg putyin.
egyedül a jobbik szűz.
senki nem pénzeli őket.de el se fogadnák!:)))))))
Ne feledjétek, holnap tüntetés: www.facebook.com/60kmanyup

Ha most nem bassza be valaki a Tisza Pista szobor letépett fejét a Nándorfehérvári terem ablakán azzal, hogy eddig, s ne tovább, akkor holnapután jöhet a hadikommunizmus.

Ja, egyébként a beígért egyéni nyugdíjszámla, na az mégsem lesz. Mert csak. Mert ezeknek kiszolgáltatott alattvalók kellenek, nem gondolkodó emberek. Legfőképp nem olyanok, akik hajlamosak elgondolkodni a jövőjükön.

Szóval holnap eldől, hogy hányan nem akarnak életük hátralevő részében minden május 1-én négyméteres hungarocel Putyin-fejet kísérgetni egy zilplatón, vörös krizantémmal integetve. Lévén ez Magyarország, illúzióim nincsenek. Erre számíthatunk, ha nem kapunk észbe időben:
tldr.444.hu/2014/11/24/lesz-egy-unio-ami-a-rezsicsokkentesrol-fog-szolni-es-mi-megsem-lehetunk-benne/
@Gábris szomszéd: nem érted, vagy csak nem akarod?
a betyársereg nyomozóhatóság?
bizonyítékok alapján jár el valakivel szemben?
milyen felhatalmazás alapján?
mit csinálnak az ő általuk bűnösnek titulálttal?
@jaegtoer:
Pontosabban tessék fogalmazni kérem!
A slendrián fogalmazás félreérthető.
Szépen kell a figyelembe ajánlani azt, nem az irodalmi vonal mellett!
Amit tudunk ajánlani:
Kapát, kaszát és apja fa..át!

@Imola Helyesi:
Bazz... értelmes megszólalás. Én vagyok ledöbbenve magácskán.
Bár az a "kívülről pénzelt anarchisták" durván nem értelmezhető, pláne Nulladik Piktor és tettestársai Soros ösztöndíja vetületében.
Azért el ne bízd magad, banyám!
@Gábris szomszéd:
Hát szerintem az amerikai biztosító csak most került képbe, miért is nem hamarabb? Valaki 5 évvel ezelőtt is leránthatta volna róluk a leplet.
@Imola Helyesi: Te Imola, szerinted kik azok az anarchisták?
@punkfrog:
TÉNYLEG!
HIHETŐ!
Ők a sarkon árulják magukat. :D
Gábris azért nyomja az orosz propaganda linkeket.
Amíg hagyom...
@Gábris szomszéd:

gyanítom, hogy nem feltétlenül egyforma a világnézetünk. Mégis, van, amiben tudunk találni közös alapot. Valahogy innen kéne elindulnia mindannyiunknak! Nemdebárugye?
@jaegtoer: szóval azt mondod, a konzik leve ömlik az ország nyakába?
@punkfrog: Nem tudom láttad -e, amikor arról írtam, hogy szerintem sem ideális megoldásról beszélünk.
A jelenlegi állapotok, sajnos ilyen megoldásokat szülnek. A felelősség elsősorban nem azokon van, akik önvédelmet folytatnak, hanem azokon, akik engedik, hogy ilyen állapotok legyenek Magyarországon.
@miva?:
Akik felrobbantották banyánk fiatal korában a Gömbös szobrot? :D
Ja, nem...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mit csodálkozol ezen, mindig is szigorú voltam és igazságos.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Érdekel az általa olyan jól ismert ideológiai alap, amit most valakik nyakába varrna.
@Imola Helyesi: Mesélj nekem az anarchizmus eszméjéről szivecském!
@fzs.1933: De igen pontosan. Amúgy nem lennék meglepve ha közelebb állna a világnézetünk egymáshoz mint gondolnánk. :)
@miva?:
Hát mondjuk, akik más erkélyére bemásznak. Az Usá-ban simán lelövik az ilyeneket.Szerintem te se örülnél, ha megjelenne egy idegen az erkélyeden.
@Imola Helyesi:
Nem akarom tudni... :( a dominaszerkót László Úrnak tessék tartogatni!
@Imola Helyesi: Azok a bűnözők kicsiszivem. Az anarchizmus mint politikai áramlat, na az mi?
@miva?:
Ja, hogy ti ilyen khmmmm... intim viszonyban? ;)
Bocsika...
@punkfrog:
Van olyan, hogy EU-náci? Szerintem is fogalmi zavar:-))
Nincs kétségem egyébként, hogy mindkét/ sok/ összes oldal pénzzel és egyéb informális es formális módon legálisan és nem legslisan támogatja akiket használni tud, a politika már csak ilyen. A Jobbikban - az összes más undormánya mellett- az is hányinger, hogy játssza a szűzkurvát, a becsületes politikára játszik, s közben uolyan mocskos pénzért nyal.
Elképzelem ahogy katalóniában 36-ban az emberek elsöprő többsége az erkélyére mászókra adta a szavazatát. Akarták a hívatlan erkélyvendégeket annyira, hogy a fronton le is puffantották magukat értük. Szép ez az internet, ilyeneket megtud az ember...
@Imola Helyesi:
Hűűűű... ha ez komoly, akkor én vagyok ledöbbenve, micsoda duplanulla magácska! :((
@miva?:
Haggyá má, most Móriczot kell olvasni, majd utánna jön Orvell meg katalónijjja.
@miva?:
Értem.
Ámde arról volt szó, hogy mindkét kezed felemeled, és türelmesen megvárod, amíg Imola összeszámolja.
Tartsd be a játékszabályt. Lebuktál, feltett kézzel nem tudtál volna kommentelni.
@Imola Helyesi: Akkor miért tetszik itt anarchistázni, ha annyit sem tud róluk, mint bárki érettségizett szakiskolás, kedvesem?
@miva?:
Jaj, hát akkor bűnözők másztak be fideszékhez.? Taníts még!
@dr. jenőke (jenőke): Nem is a kezemmel kommentelek mióta liberális lettem :P
@Imola Helyesi: Egyrészt igen, másrészt ugye itt székházban nem lakik senki, szóval az tán nem ugyanaz, mikor a te küszöbödre szarnak, mint ha az országház elé borítanak teherkocsi trágyát. De a csúsztatásaidtól elvonatkoztatva kik azok az anarchisták, és ha ennyire nem vagy képben, akkor minek cincálod elő őket a kommentjeidben?
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Van olyan, hogy EU-náci? Szerintem is fogalmi zavar:-))"

Ennél jobban már csak az okoz fogalmi zavarokat, amikor az USA pénzzel és fegyverrel támogat echte sovén neonáci pártokat és csoportokat (pld. jobb szektor), miközben máshol eljátssza a demokrácia élharcosát. :)
@Gábris szomszéd: ne hazudj... ennyi (jegyzékbe került, hogy ismét elutasítottad az érdemi diskurzust... mint mindig, hasonlatosan elvbarátaidhoz...)
Aha, értem én, erkély meg nemzet válogatja, kik az anarchisták.
@Imola Helyesi:

"_Szokásos gyenge, ám nem férfias érv._"

Hehe. Tudtam hogy csak az a része kelti fel az érdeklődésedet.
@Imola Helyesi: Segítek: miért a legnépszerűbb politikai oldal az anarchista a görög egyetemi ifjúság körében 20 éve? Mit értenek a görög fiatalok azon, hogy anarchia?

Káosz?

Rend?

Jobb vagy bal?

Azért tényleg kiutalhatnának ide egy képzett trollt, meg ne bátcsalakmá
@miva?:
.
Akkor te nem liberális vagy, hanem a kétfejű kígyó szomszédja a spirituszban.
A másik szomszéd nem Raszputyin egyik végtagja?
@miva?:
Neked se jó semmi... :(
Qrva igényes valaki! Érd be ezzel a majommal! Ez van! Libsibolsi népség, még válogat is...
@fzs.1933: te közös hangot kívánsz találni azzal, ami genetika alapján tesz különbséget emberek közt?... mindketten filatelisták vagytok?...
Miva, egyébként meg el is fogadnám az anarchista cselekedeteket, ha nem látnám művinek.Mert egy jómódú egyetemista , pláne ha külföldi, azért ne akarjon itt demokráciát, úgy, hogy megverik az egyik tévéstáb tagját, meg bemásznak idegen erkélyekre. Ugyan!
@Gábris szomszéd: a betyársereg odahívása nem önvédelem.
bosszú.
@Imola Helyesi: Nem marinénihez másztak, hanem a csutiramszeszhez, meg nem külföldi egyetemisták, de nem is ez a kérdés, hanem hogy kik azok a gyűlölt anarchisták, ha már előhozakodtál a fogalommal. Ha meg ennyi a válasz, akkor miért nem maradsz olyan terepen, ahol nem vagy ennyire elveszve?
@Sir Bates dö Hól: Nem vagy te olyan hülye gyerek, mint aminek sokszor látszol. Elegánsan provokálsz, aztán ha netán beindulok, jön majd Boli aki előadja, hogy "kibasz ha megint propagandázok". Sajna ez most nem jött össze srácok. :)

Ami meg a diskurzust illeti tele a NET azokkal a bizonyítékokkal, amelyekből feketén-fehéren kiderül, hogy az ukrán hadsereg az ottani neonácikkal közösen etnikai alapon gyilkolja a saját de más nemzetiségű állampolgárait, Te úgyis nagy spiler vagy, amikor hivatkozásokat kell előkeresni. Ha valakinek neked pláne nem okoz majd gondot ennek utánajárni.:)
@miva?:
Hagyjál már a görögökkel, mediterrán nép, a munka az nem úgy mükszik náluk, mint nálunk. Anarchia az náluk, hogy nem akarnak dolgozni, lehet, hogy az időjárás teszi, ki tudja.
@Sir Bates dö Hól: "te közös hangot kívánsz találni azzal, ami genetika alapján tesz különbséget emberek közt?."

Na látod ez is hazugság, de ezt te is pontosan tudod. :)
@miva?:
Ne másszon, tüntessen a hülyéje.
@Imola Helyesi: nem, ezeket azelőtt kellett volna elolvasni, mielőtt nagypofával nekiállsz itt óbégatni...
@avanivi:
Meg ez is.

Vladimír Holan: Szeresd

A föld és az ember egyenetlenségeit
nem érzi, csak a térded.
De szeresd mind a kettőt, igazán szeresd,
mert nincsenek szerelmek, csak egyetlen szerelem van,
s minden kereszt csak egyetlen kereszt.
@Imola Helyesi: A görögöknél a nemdolgozás miatt gyújtja fel magát a húszéves az utcán?

A Vezér bonthatott kordont, a nép nem?

Te ne legyél már ennyire, de tényleg.

Mi az az anarchizmus?
@miva?:
Bazzz... nem ér, a fejemben matatsz! :D
@Imola Helyesi: Faszfej azzal ugye tisztában van hogy a mocskos moszkovita hazaáruló fajtádat is a multik tartják el?
nol.hu/gazdasag/a_tesco-nak_is_tanulmanyt_irt_a_szazadveg-1346147
Ahogy Spar a Penny és az Aldi is milliárdos védelmi pénzt fizetett már 2010-óta a magyargyűlölő századvéges geci patkányokon keresztül a gazdádnak.
@parti_giano:

"szóval azt mondod, a konzik leve ömlik az ország nyakába"

Nem egészen ezt írtam. Azt, hogy mindegyik formáció leve. Az arányokon lehetne vitatkozni, de nem érdemes, mert mire megegyeznénk, megfulladunk. És mindig az a 'csepp' számít a legtöbbnek, ami a fulladást okozza.
Most a cseppet is lehetne cizellálni, de hát közismert, köztudomású tényeket nem kell igazolási eljárás alá vetni...
@közrabszolga:
Szerintem ez ugy történt, hogy az alapítvány megkérte a multit, h legyen kedves maga megírni a tanulmányt is, mert nekik erre nincs idejük, kedvük és tehetségük sem, csak kérik a védelmi pénzt, oszt jónapot
@CsekklisztNo.10Reloaded: Vagy úgy hogy ez volt a "tanulmány":
- köszi a dellát gecik. ha sokat pofáztok írunk még egyet !!!
@jaegtoer: jóvan'na! szarul aludtam volna, ha ne prószálom meg.
@miva?:
Le vagyok döbbenve, ez a nyanya sokkal-sokkal sötétebb, mint amennyire tűnt!
Pedig eddig is komoly előítéleteim voltam vele kapcsolatban...
@Gábris szomszéd: ad1) elmész a picsába, ha agent provocateur-nek titulálsz; ad2) nagyon jól tudod, hogy mindig hajlandó voltam nézeteket ütköztetni, s ezért mindig ki is álltam mindenki mellett; ad3) nem jó az, ami ukrajnában zajlik, ám ne feledkezzünk meg két dologról a) a krímet a moszkoviták annektálták 2014-ben (!!!); b) nem ért senkit dokumentáltan diszkrimináció a harci területen kívül oroszsága miatt (nem azért halnak meg elsődlegesen mert oroszok, hanem, mert ott laknak)... a pluszbónusz: mi a faszt keresnek ott kadirov emberei?...

sztem, inkább maradj csendben...
@közrabszolga: nem figyelt ez a szar tegnap elegge. mar a keresztes mammonitak is itt osztjak az eszet, hogy ne legyunk gyirmot, mikozben a sympathy for the debil benczus maszturbal:

CHRISTOF ZELLENBERG
Director - Head PWM REE
Deutsche Bank, Austria
Born in 1970. In 1997 he graduated in economics and business administration in Vienna. He also studied literature and history at the Universite de Toulon for some months. In 1995 he worked at the Leadership Institute (USA) and at the US Congress. From 1992 to 1997 he was the federal chairman of JES – Studenteninitiative & Paneuropa Jugend Österreich. After graduation, he worked for 2 years as an investmentbanker for Raiffeisen Investment AG and Procurator for Raiffeisen Investment Ukraine.

Since 1999, he is Director at Deutsche Bank AG, PWM REE, specialising on wealth management for clients from Russia and Eastern Europe.

PWM PRIVATE WEALTH MANAGEMENT
REE REGIONAL EASTERN EUROPE

He is a member of the Sovereign Military Knights Order of Malta, Editorial Board Member at www.kath.net, online news agency. President of the Europa Institute a public policy think tank.
@Orica Középföldi:

"Megmaradt a kínzó kérdés, akkor most levitálnak a konzik vagy nem?"

Nekifutok mégegyszer. Hafr festette kép szerint kellene.
Mert az a fajta eszmény már azzal jár.
Súlyos következtetéseket kellett levonnom a vizsgálódásom során.
1) Polgár vagyok, de nem konzervatív,
2) Konzervatív vagyok, de nem polgár,
3) Nem vagyok sem konzervatív, sem polgár
Konklúzió: nem vagyok konzervatív polgár.

Következésképpen én vagyok a független változó, bár ez nem következik a fentiekből viszont jó nulla pont a Bűnbánóhoz:)
@miva?:
Engem mindig meg tud lepni!
Egyre lejjebb halad...

Amúgy ez volt ma már?
"Az EU legkorruptabb országa

A tekintélyes amerikai hírportálnak a montreali Concordia Egyetem oktatója beszélt Magyarországról. Göllner András politológiaprofesszor, kommunikációs szakember röviden bemutatja a nézőknek a fékek és ellensúlyok lebontásának folyamatát, a személyi összefonódásokat, a szabad sajtó beszűkülésének problémáit, a közmédia elfogultságát. „Elég szoros a kontroll, az egész hasonlít Putyin Oroszországára”, csak Magyarország épp az EU tagállama. S bár Budapest maga egy élettel teli város, az országos politikai rendszer nem engedi a nyugati típusú versenyt.

Az EU-nak nincsenek meg az eszközei arra, hogy a kapukon belül harcoljanak az ilyen politikai jelenségekkel, másfelől az EU nem tud közbeavatkozni egy választásokon győztes kormány országos belügyeibe. De valamit tenni kell, mert Magyarország immár bizonyítottan nem jogállam, mondja Göllner, aki arra is kitér, hogy az amerikaiak megszólalása megerősítette az ellenzéket, ugyanakkor Magyarország az EU legfrissebb adatai alapján is a legkorruptabb EU-s ország, ami botrány. „Az EU-s polgárok adója segíti fennmaradni ezt a rendszert” – hangzik el.

Egy demokráciában a pártok kerülnek döntéshelyzetbe

A parlamenti ellenzék túl gyenge, részben maga is érintett a korrupcióban, a pártok nem tudnák átvenni a hatalmat, és megoldást találni. A másik gond, hogy a civil szféra és a pártok között szerepzavar van, a civil csoportosulások nem vehetik át a pártok szerepét egy demokráciában, „aggódom, hogy rövid távon hová fajulhatnak a dolgok”, hosszú távon viszont bízik abban, hogy kialakul a pártok szerepének helyes felfogása, és az ország tanul a helyzetből. „Rengeteg tennivaló van még."
hvg.hu/itthon/20141125_Az_EU_legkorruptabb_orszaga__kemeny_kr
@Sir Bates dö Hól:

ezzel kezdtem: "gyanítom, hogy nem feltétlenül egyforma a világnézetünk."

Ha ez számodra azt jelenti, hogy genetikai szelekcióban egyetértek vele, az nem az én problémám.

Ha nem haragszol meg érte, akkor gyanítom, hogy veled sem gondolkodok egyformán. De ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lennének olyan pontok, amiben egyet KELLENE értsünk!

Az, hogy Gábris milyen, látom. Lehet, hogy hülye vagyok, nem tudom jól megfogalmazni a gondolataimat, csak azt érzem, hogy nem lesz jobb, ha nincs semmi, amire építhetünk. És ez ugyanúgy múlik Gábrison, mint rajtad. Vagy rajtam.

Írtózom a gondolatától is, hogy fasiszta, náci, kommunista, bolsevik ideológiákkal egyetértsek. De nem állhatom azt sem, hogy meg sem próbálunk olyan dolgokat deklarálni, amikkel mindannyian egyet tudunk érteni.

De ez ugyanaz, mint a fölötte lévő bekezdés... :)

Summa summarum: bélyeget gyűjthetek? :)
@jaegtoer:
Hihetetlen!
KI EZ AZ ÁLLAT, AKI ENNYIT VÁLOGAT?
Neked semmi se jó... :D
A káposztát már próbáltad, nem konziból???
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Egyetlen dolog nyugtathat meg: Bartus annyira előre lát, hogy átlag 1,5-2 év múlva következnek be csak a jóslatai. Tehát 2016-ra készüljünk lelkileg!
Nekem volt egy kirgiz-teknősöm, annak több esze volt, mint Imolának, pedig ő egyszer majdnem éhenhalt, amikor a fejétől jobbra és balra egyforma távolságra letettem egy-egy fej salátát, ő pedig nem tudta eldönteni, melyik irányba induljon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az előbb meg megdicsértél, tehát anarchista vagy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azóta Lézer felhívta Göllner, hogy mennyibe fájna, ha visszavonná a téziseit.
@Imola Helyesi:
De'télleg... segíccs'má!

"Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Kósa Lajos ellen

A DK debreceni önkormányzati képviselői szeretnének választ kapni arra, miként tudott Kósa Lajos több mint 40 millió forintot "végtörleszteni" 2011-re, ha 2010-ben még csaknem kilencvenmillió forintos tartozása volt, megtakarítása pedig nem volt.

Azonnali vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke ellen a Demokratikus Koalíció debreceni önkormányzati képviselői.

Varga Zoltán és Korcsog György helyi DK-s képviselők hétfőn azt mondták: megelégelték, hogy nem kapnak választ arra, miként tudott Kósa Lajos több mint 40 millió forintot "végtörleszteni" 2011-re, ha 2010-ben még csaknem kilencvenmillió forintos tartozása volt, bevallott megtakarítással pedig nem rendelkezett."
hvg.hu/itthon/20141124_Vagyonosodasi_vizsgalatot_kezdemenyeznek

Nem a DK-n van a hangsúly, hanem a számokon.
Tiltakozom, hogy a nezre felkerültek intim képeink a nejemmel !!

m.cdn.blog.hu/vi/vilagevo/image/francia/beaujolais/IMG_0627.JPG
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na, egy azeri teknős ezt a gordiuszi csomót simán átvágja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez egy tanulási folyamat, és ami a szlovákoknak mecsjár, az lesz nekunk orbán. Nem úgy megy az, hogy megkapod a receptet, és finom is a kaja! Itt öreg embereknek kell a saját bőrén megtapasztalnia azt, hogy a valamit akarás hozza a gyümölcsöt, nem a valami megtagadása. Ez nálunk nehezebben megy, viszont iskolapéldája lesz egy egész közösségnek, tehát az elegancia és a szellemesség az egész EU erősödését hozza magával. És az ellenfél nem egy focicsapat, hanem a legjobbak legjobbja, aki legalább 3-4 lépéssel előre jár a sakktáblán, miközben Orbán a vezéráldozat hősiessége miatt tartja a békemenetet. Nem kell aggódni,de bizony el kell menni egynek lenni a 30ezer közül, mert ilyen játék a demokrácia! És vessétek össze a hatéves kommentekkel: arra szavazz, aki a te véleményed képviseli! Akkor is, ha 3%.ot ígér akármelyik kutató, mert nem szuégyen a kissebbséghez tartozni, hizsen a lényeg a valós akarat!

Ezt kell tanulnunk!
Mondjatok, amit akartok, de ha megint mászni akarnak az anarchisták, majd én is anarchista leszek, egy-két átszálló erejéig. De nyugodtan nevezhettek ennek ellenére pacifistának.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

kétségtelen, hogy már megkaptam a kérdést:
buzi-e vagy?

Te finomabban kérdeztél rá... :)
@kekex:
Ugye! Akkor még van egy kis időnk hazát váltani :-(
Vagy rezsimet:-)
"Orbán manyup-szószegését magyarázzák a Fidesz-KDNP-sek – videó

Jó munkához idő kell – válaszolta a fideszes Nyitrai Zsolt, amikor arról kérdeztük, miért nem valósul meg Orbán Viktor 2010-ben, az állami nyugdíjrendszerbe visszakényszerítetteknek tett ígérete. Be fogják tartani, amit a miniszterelnök ígért, csak nem tudja, mikor, mert nem ő a miniszterelnök – mondta a fideszes Pesti Imre. Magyarország gazdasági csődben volt 2010-ben, a rendszerből kivett pénzből ezt kellett orvosolniuk – magyarázta.

Orbán Viktor miniszterelnök négy évvel ezelőtt azt mondta bele a saját pr-kamerájába, hogy garantált, nyomon követhető, egyéni számlák várják az állami nyugdíjrendszerbe visszakényszerítetteket. Erről azonban kiderült, hogy nem igaz. Kormánypárti képviselőket faggattunk arról, hogy miért mondott olyat a miniszterelnök, amit négy évvel később sem tartanak be.

Jó munkához idő kell – válaszolta kérdésünkre a fideszes Nyitrai Zsolt, aki szerint "az állam mindenképp egy komolyabb garancia, mint egy összevissza működő magánnyugdíjpénztár (manyup)".

Hargitai János KDNP-s képviselőtől azt kérdeztük, hogyan bízzanak ez után az államban a polgárok, mire a KDNP-s honatya azt válaszolta, kérdezzük meg az állampolgároktól. "Tudja, hogy volt három választás ebben az országban? Bíztak benne?" – tette fel a kérdést. Szerinte egyébként nem igaz, hogy nem tartják be, amit ígértek, legfeljebb késnek kicsit a teljesítésével"
hvg.hu/gazdasag/20141124_Orban_manyuphazugsagat_magyarazzak_a_Fid

A végén a KDNP-s ecceri a legalja mindennek.
Hihetetlenül ostoba és szánalmasan hazug ez a csürhe!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kérlek, ez nem válogatás, te mint ámítástechnikus nagyon is tudod, hogy
1) a probléma kontúros megfogalmazása elengedhetetlen a teendők felismeréséhez
2) az a user aranyat ér, aki teljes körűen képes definiálni a programozó számára az elvárásait. (ezt a medikáknál tesztelheted is már holnap:)

No nekem, ma, turistaként egy ilyen paranormális utazásom volt, ennek utózöngéjét foglaltam össze a magam számára is, némi updete-tel:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugyan, Lézert elnézve kicsit szorosabban kéne venni! Akár korbáccsal...
@fzs.1933: Azt felejtjük el, hogy a közös építkezés azt jelenti, hogy azt betonozzuk az alapba, amire mindenki fel tudja húzni a saját palotáját. Olyan értékekre van szükség, ami alapja az ő értékeik által követelt világrendnek, és alapja az általam kívánt jövőnek is..

Gyermek nem éhezhet.
Nem mondunk le tehetségről, akkor sem ha roma.
A jövő terheit ugyanúgy viseli mindenki, én is.
Aki tőlünk lop, az mindenkitől lop.
Ami neked fontos, nekem meg belefér ott neked van igazad.
Nincs eredendő bűnös, viselem a te döntéseid következményeit, és elvásom, hogy te is így viszonyulj az én döntéseim következményeihez amíg be nem buzonyosodik, hogy nem a közösségért vagyok, hanem kihasználom a közösséget.

Folytathatnám....
Ez már volt?

ORBÁN-FIDESZ-KDNP AZ AIG BOTRÁNYBAN? - ADD TOVÁBB! (az okirati bizonyítékok megvannak, nyilvánosságra hozataluk hamarosan)

---- BEVEZETÉS --------------------------------------------------------------

1. A bankjaink biztosítást kötöttek egy biztosító és pénzügyi közvetítő társasággal, hogy ne szenvedjenek kárt, ha esetleg nem tudnánk már fizetni a hiteleinket

2. Sok magyar devizahiteles bankjának a biztosítója, az amerikai AIG biztosító.

3. Ha nem tudnánk fizetni a hiteleinket, akkor az AIG biztosító köteles a bankjainkat kártalanítani

4. A magyar devizahitelek fele bedőlt, mert az emberek nem tudták fizetni a hiteleiket

5. Ezért a magyarországi bankoknak az AIG amerikai biztosító a mai napig már TÖBB MILLIÁRD DOLLÁRT kifizetett kártalanításként

---- MOST JÖN A LÉNYEG ELSŐ RÉSZE ------------------------------

6. 2014-ben a devizahitelesek és az ügyvédek kiharcolták, hogy a Legfelsőbb Bíróság (Kúria) állapítsa meg azt, hogy a bankjaink csaltak és mondja ki, hogy a szerződéseink érvénytelenek

7. A Legfelsőbb Bíróság (Kúria) 2014. június 16-án 2/2014 PJE határozatában kimondta, hogy a szerződéseink semmisek abban az esetben, ha a szerződés megkötésekor nem kaptunk kellő tájékoztatást arról, hogy valójában mekkora és milyen típusú kockázatot vállaltunk

8. Minden magyar és külföldi gazdasági és jogi szakértő egyetért abban, hogy a bíróságokon minden magyar devizahitelről kiderülne, hogy nem kaptunk kellő tájékoztatást, azaz kiderülne, hogy a SZERZŐDÉSEINK ÉRVÉNYTELENEK, SEMMISEK

------- MOST JÖN A LÉNYEG MÁSODIK RÉSZE-----------------------

9. Ha a magyar bíróságok kimondanák azt a tényt, hogy a magyar devizahitel szerződések érvénytelenek, akkor ez azt jelenti, hogy a bankjaink nem csak minket raboltak ki, hanem a saját biztosítójukat, az amerikai AIG biztosítót is! - hiszen a bankjaink kamu szerződések bedőlése jogcímén vettek el pénzt az AIG-től…az érvénytelenség a szerződésekhez kapcsolódó ügyletekre is kihat

10. ha kiderülne a szerződéseinkről, hogy semmisek, akkor több milliárd dollárt kellene a bankjainknak visszafizetniük az AIG amerikai biztosítónak

----- MOST JÖN A LÉNYEG HARMADIK RÉSZE------------------------

11. Abból az irtózatos mennyiségű pénzből, amit a Bankjaink az AIG-től és a hasonló társaságoktól jogellenesen elvettek nem csak a bankjaink kaptak, hanem a FIDESZ-KDNP népirtó kormány és cinkostársai is nyerészkedtek… különadó

----- MOST JÖN A LÉNYEG NEGYEDIK RÉSZE------------------------

12. Ha a szerződéseink semmisek, akkor az Orbán-Kormány nemcsak tönkre megy, de meg is bukik.

13. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány nem akar ennyi pénzt a saját zsebéből visszafizetni az AIG amerikai biztosítónak és azt sem akarja,hogy a magyar bankszektor visszafizesse az ellopott pénzt az AIG-nek.

13+1. Az AIG biztosító 2013 december 16. napján kelt Kúria 6/2013 PJE határozat után hatalmas összegeket teljesített hazai pénzintézeteknek, azonban a 2014 június 16.-án kelt 2/2014 PJE határozat után már nyilvánvalóan nem kellett volna fizetnie !

14. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány tagjai nem akarják, hogy a magyar bankszektor tönkremenjen, mert a Kormány tagjainak személyes vagyona a devizahitelesek és az AIG pénzéből van ellopva hónapról hónapra

----- MOST JÖN A LÉNYEG ÖTÖDIK RÉSZE----------------------------

15. Az Orbán-FIDESZ-KDNP Kormány egyetlen dolgot tehetett, hogy ne derüljön ki a szerződéseinkről, hogy semmisek: felfüggesztett minden bíróságon zajló devizahitel-pert.

16. Az Orbán-Kormány egyetlen dolgot tehet, hogy a személyes vagyonából ne kelljen kártérítést fizetnie az AIG-nek és egyetlen dolgot tehet, hogy a magyar bankszektornak se kelljen visszaadnia az AIG amerikai biztosítótól ellopott pénzeket:

AZ, HA PIACI ÁRFOLYAMON FORINTOSÍTJA A HITELEINKET, mert akkor szinte senki nem tud pereskedni és a szerződések érvényesnek látszanak

----- MOST JÖN A LÉNYEG HATODIK RÉSZE -------------------------

17. Az Amerikai Egyesült Államok védi a saját cégét, az AIG-biztosítót. Az USA nem nézi tétlenül, hogy kirabolják országa egyik legnagyobb cégét, valószínű hogy Amerika újabb lépésre készül a hazai uzsorás bankár és politikai elittel szemben !

18. Az USA első lépésben hadat üzent a magyar hatalmi elitnek, az Orbán-Kormánynak azzal, hogy kitiltotta Amerikából azokat, akiknek közük van a lopáshoz és azokat, akiknek a kitiltása nagy botrányt okoz itt az országban (pl.: Vida Ildikó)

----- MOST JÖN A LÉNYEG HETEDIK RÉSZE----------------------

19. Ezért nem hajlandó az Orbán nyilvánosságra hozni azt a dokumentumot, amelyben az USA bizonyítja azt, hogy miért tiltotta ki Amerikából Vida Ildikót és a többieket

20. Orbánt felszólította a Jobbik párt is a parlamentben, hogy nyilatkozzon és teregesse ki a szennyest

21. Ha Orbán kiteregeti a szennyest, akkor megbukik

22. Ha az Orbán-Fidesz-KDNP kormány megbukik,

AKKOR NEM LESZ FORINTOSÍTÁS PIACI ÁRFOLYAMON !!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jaj, kedves Bolikám, azért téged értelmesebbnek tartalak, a sokszor undok stílusod ellenére is, hogy mindezeket elhidd. Mit ad isten, a tekintélyes nyilatkozó véletlenül magyar elszármazott.Sőt egyike azoknak, akik Magyarország ellen sajtóhadjáratot folytatnak.Hányadik senkit fogtok még itt felsorakoztatni?
@közrabszolga:
Jaj, ezt már olvastam. Lehet, hogy ez a Tatár-féle ultimátum? Láttam a tévében, hát......inkább nem mondok semmit.
@Imola Helyesi: No de kik az anarchisták, lelkecském?
@Mr.Helyesi:

"Tiltakozom, hogy a nezre felkerültek intim képeink a nejemmel !!"

Kérem, ne tegye. Nagyon szolíd, meghitt családi fotó, bár némi távolságtartást vélek felfedezni, és azt, hogy arrafelé sincs kolbászból a kerítés... de mit is beszélek!?
Ellenben T. Neje szája csukva van. Ezt hogy éri el nála, kedves Mr. Helyesi? Ideküldi hozzánk kiszószátyárkodni Mrs. Helyesit? S otthon már semmi IÁ?!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát nem tudom, iszonyatos pénzek forognak meg forogtak a pártok körül.
@jaegtoer: Ne provokáljunk! A fotónak szóló póz csak megerősíti gyanúnkat!
Láttam én már virágkötőt férje tarkójára csapni azért, mert az ESA foglalkoztatta úr kifelejtette érveiből az 5600 éves univerzumot!
@jaegtoer:
1. Kontúrosan? :)
- A probléma az, hogy nem megy a program, melyik gombot nyomjam?
- Mi nem megy?
- A program.
- Melyik program?
- A számítógépes.
- Öööö... pontosabban?
- Hát amit használunk.
- Mi a neve?
- Hát valami ie.
- Az Internet Explorer?
- NEEEEEEEEM! Simán ie!
- Az az Internet Explorer, a böngésző!
- NEEEEEEM! Ezzel internetezünk...
- Hagyjuk, majd jövök inkább...

2. A USER tök hülye, a saját nevén túl sok mindent ne akarjunk tőle, aki ennél többre képes, az már félprofi! :)
@Imola Helyesi: És 2szer 2/+-daé sem sikerült a pártfinanszírozást átláthatóvá tenni kedvenceidnek, sőt már 2008-ben is ellene szavaztak. Nohát!
@Imola Helyesi
De a DK csak most jött rá 2014-ben? :
@Imola Helyesi:
Már minden külhoni magyar és '56-os menekült + leszármazottjaik mára "SENKI" lett a részetekre?
Én kérek elnézést TŐLÜK! :(
@parti_giano:

Nem. Írtam, hogy szerteágazó napom volt és magam is szinte szerteágaztam, ráadásul ebben az állapotomban vizsgálódtam, miközben kardoztam. Mintegy harcosan önvizsgálódtam. Ezek nem egyszerű dolgok, ráadásul ennek ellenkezőjéről igyekeztek meggyőzni. Fel akarták forgatni a világrendemet és az ablakaimat és az ajtóimat áthelyezni, a dobozaimról nem is szólva. Ebben Sir Thomas Moore feje volt a legkevesebb, de Menenius Agrippánál aztán végképp elvesztettem a türelmemet és rendet tettem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez a való világ drágám....
Ma találkoztam egy fogalmazlan párossal, akik szerették volna, hogy a számlás ér 200%-át számléa nélkül kifizetve még szeressem is őket, és kellet a vállonveregetés, meg a tudomhogynehéznekedis, de akkor is kétségek között hajtottak el. Mert nekünk nem elég a stájsz, minket szeressenek is érte, és tiszteljenek!
@Imola Helyesi: Komoly penetrációjú kannással lehetsz feltöltve, ha már a formál logika legalapvetőbb szabályait sem alkalmazod a delíriumod okozta lelkesedésed csillapítására. :)
@Imola Helyesi:
Mármint, hogy Mr.20% miből szerezte a vagyonát?
Pedig nyilvánvaló volt eddig is...
@parti_giano:

Mi a gond, hogy teknős, vagy hogy kirgiz?
Előítéleted van? :)

@Imola Helyesi: Így is van, Göllner, a Concordia egyetem professzora egy senki, én inkább Tállai Tepsifejű András, és Rezsi Baltaarcú Szilárd képviselő uraknak hiszek, nem a szememnek. Éljen a Párt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Akiről te beszélsz az loser. Én user-t írtam:)
@Imola Helyesi: hallod, shitnyik!? kerdeztek valamit: KIK AZOK AZ ANARCHISTAK, he?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt értem, hogy kiadtuk a Texasi Láncfűrészest, de miből vette Petike a házát???
@közrabszolga: már megen a pornó, a penetráció, meg a kanna=anna é es nem is várhatunk jót ilyentől, a rossz meg atom, ami mindenek felett ál, feletár, kilőni es kár. Egyedül vagyunk gyula meg tibor, mer elszaladt a ló, és odakünn látszik a való, hogy imola mellé kettő csak egál....
mozdítsuk anyóst, törje a vitrint hévvel! Nem nekünk osztottak fullt egy kéube sose, de ne feledjük, szerencsétlen király halását nézni baró mifelénk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Műdoki, én egyiknek sem hiszek, pláne azoknak nem, akik a partvonalon túlról okoskodnak. A professzor maradjon a saját tudományánál, eddig sem hiányzott nálunk.Biztos jobban tudja, mi van itt, a Missisippin túlról. Foglalkozzon a kis pisztolyos amcsi gyerek lelövésével, azzal jobban jár.
@közrabszolga: Ezt korábban már én is linkeltem. Jó lenne ezt körbejárni és kideríteni, hogy mi igaz belőle és mi nem.
@jaegtoer:
Egal... :D

Kedvencem:
(Gyönyörű hölgy, a félkezed odaadtam volna érte :))
Tel...
- Szia!
- Szia!
- Húha, húha.... nem megy a program, melyik gombot nyomjam?
- Ööööö.... a pirosat!
- .... .... .... milyen pirosat?
- Milyen program?
- HÜÜÜÜÜÜÜÜLYEEEEEE!!! :))
- Tudom... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Összespórolta! Visszavitte utánad az üres üvegeket a meccs után, meg összesöpört! Essetunni... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

HD: Húzza ki, dugja vissza

U: Mire gondol?

HD: A dugóra

U: Nincs itt semmiféle dugó, itt nincs piálás.

HD: A konnektorból...

U: A konnektorba pláne nem dugdosunk dugókat. Látott már maga dugót konnektorban?

HD: A tápkábelre gondoltam...

U: Ez nem tehenészet szakikám. Ha éhes vagyok kimegyek a konyhába. Még jó hogy fejőgépet nem akarnak rám installálni.

HD: Mindjárt megy egy kolléga.

U: Már ne fáradjanak, a nagycsoportos fiam itt van velem, és megcsinálta a gépet amíg maga nem jutott tovább csak a konnektorig.

:DDDDDDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "A másik gond, hogy a civil szféra és a pártok között szerepzavar van, a civil csoportosulások nem vehetik át a pártok szerepét egy demokráciában,"

Nagyon jó volt reggel az ATV-n Kuncze és két ifjú tüntetészervező ( egy szakálas-bajszos fiú és talán Rebeka nevű léány ) beszélgettek arról, hogy mit is akarnak elérni a fiatalok. Kuncze firtatta, hogy politikusok akarnak-é lenni, de ettől erősen zavarba jöttek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tetszettél volna nem rendszerváltást csinálni ilyen feltételekkel amcsi hátszéllel.
@Imola Helyesi:

Igazi tanyasi szöveg ez a "tengeren túlról" a net korában. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ááááá. azért tudok viselkedni, csak itt néha kénytelen vagyok álcázni:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem, csak furcsa foglalkozáson vannak arra keleten kirgiz teknős, azeri baltás. mi jöhet még? kazah drótos, tadzsik üveges, üzbég késes...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerencse, hogy a teknősöd nem Buridián szamara, de gomolya erősen az a tollaszárnyúval együtt.
@jaegtoer:
Egyetem, hétfő reggel, prof... (Kasszikus HÉTFŐ REGGELI HIBA!)
- Nem megy a gépem.
- Be sem kapcsol, semmi sem világít?
- Tök sötét, nem kapcsol be.
- A tápkábelt megnézte professzor úr?
- Ne nézzen hülyének!
- Nem hülyének nézés, csak hétfő reggel van, a takarítónő pedig ugye...
Matatás...
- Honnan tudta, hogy kihúzták?
- Hétfő reggel van... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hát... vannak horrorba illő vidámságok:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát , érdekes, egy magyarországi professzor sem ír kritikát, pedig itthon vannak, de egy amcsi igen. Annyit is ér.
A Sárkány szerint:

"A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is".

Az Európai Unió adataiból nagyjából kitűnik, hogy tőlünk keletre mindenhol magasabb az adóelkerülési arány, nyugatra viszont alacsonyabb.

Két olyan, a Nyugathoz köthető országban nálunk sokkal magasabb az adóelkerülési arány, ilyenek Olaszország és Görögország, az utóbbiban például hét százalékponttal rosszabb a helyzet, mint nálunk.

Olaszországban és Görögországban ugyan miért nem kap egyszerre agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus?

Görögországban miért nem ugrál az amerikai követ, avagy az ideiglenesen ott állomásozó amerikai ügyvivő?
@Imola Helyesi:

Beszélgessünk inkább a lovakról, vagy a suná(k)ról!
@Mr.Helyesi:

Szabad megkérdezni, hogy mi az intim a képen? Talán, hogy nagy a füle?
@Vidéki:

Tee, már a lovaknál és a sunáknál tartunk, gyere holnap, igazolást kiadjuk:)
@Imola Helyesi:
Szerintem is fel kellett volna pár komcsit lógatni '89-ben a lámpaoszlopokra, kitiltani az összes KISZ és MSZMP funkcit ÖRÖKRE a közéletből, a volt párttagok, spiclik és titkosszolgálatiak közszereplését 10 évre felfüggeszteni!
Ma nem lehetne Gyurcsány és Orbán miatt sem keseregni, továbbá nem jutott volna hatalom közelében az egész elbaszott kormányod sem!
A későbbi szarházi "elit" előtt pedig ott "lebegne" az elődök példája, csak emlékeztetni kéne őket pár képpel a lengedezőkre!
@Vidéki: adóelkerülésnek csak elég áttételesen van köze a korrupcióhoz. mi van, kósa megkupakolt?
Görögországban nem ugrál az amerikai követ, mert ott az amerikai ügyvivő nem Jóbarát (Goodfriend:

Nálunk viszont azért ugrál az amerikai ügyvivő, mert:

"Gyurcsány Goodfriend

Két Jóbarát,

Együtt harcol s

Issza borát!"
@Imola Helyesi:
Mármint, hogy te nem olvasol ilyent, nem tudsz róla, az nem jelenti, hogy nincs!
Én is a boldog tudatlanságban leledztem magácska nem létezésével kapcsolatban, oszt most meg... :(
@jaegtoer: Nálam ugyan megy a program de mostan
kihúzzam vagy bedugjam ??:DDD
@Vidéki:
Bazz, ennyire képben vagy a görög bel- külpolitikában, vagy csak ökörségeket írogatsz?
Mert tényleg nem nézem ki belőled...
@közrabszolga:
Ebbe ma én is belefutottam az FB-n. Csak nem tudtam eldönteni, mennyire lehet hiteles anyag.
@jaegtoer: tudsz valamit? valamelyik cba-s lázár félrekufircolt?
@Sir Bates dö Hól: "ad1) elmész a picsába, ha agent provocateur-nek titulálsz;"

Nem kell annak titulálni. Nem írtam volna ha nem erre menne ki most is a játék. Kíváncsian várom mikor jön majd megint elő, "ismét nyomom az orosz propagandát", amikor válaszolok neked.

"ad2) nagyon jól tudod, hogy mindig hajlandó voltam nézeteket ütköztetni, s ezért mindig ki is álltam mindenki mellett;"

Ez remek volna, főleg akkor ha nem kezdenél el egy idő után személyeskedni vagy szimplán hazugnak titulálni azokat, akik más véleményen vannak nota bene nem csak a nyugat által tolmácsolt hírekre hagyatkoznak.

ad3) nem jó az, ami ukrajnában zajlik, ám ne feledkezzünk meg két dologról a) a krímet a moszkoviták annektálták 2014-ben (!!!); b) nem ért senkit dokumentáltan diszkrimináció a harci területen kívül oroszsága miatt (nem azért halnak meg elsődlegesen mert oroszok, hanem, mert ott laknak)... a pluszbónusz: mi a faszt keresnek ott kadirov emberei?..."

Én valami népszavazásról is hallottam, pont azért mert ott még hatványozottabban jelen volt, ami Kelet-Ukrajnában, jelesül még nagyobb számú orosz lakosság, akik nem fogadták el a kijevi puccsot és annak irányítását a többségi orosz területeken.

Ami a halottakat illeti. Továbbra is sajnálom, hogy nem jársz utána a dolgoknak. PLd., hogy a feltárt tömegsírok sem arról árulkodnak, hogy véletlen belelőtték magukat az ottani oroszok. :( De annak is utánajárhatnál ki kezdett katonailag benyomulni és ki sütötte el elsőnek a fegyvert, amikor még rég békésen fejezték ki akaratukat az ott élők miután önállósodni akartak.

Ha meg Kadirovot említed akkor azt is megkérdezheted, mit keresnek ott svéd, lengyel és egyéb nemzetiségű neonácik az ukrajnai frontokon. Nem megerőltető erre is számos infót találni, főleg neked.
@Vidéki: te is rigmusokat faragsz? trolléknál ez kötelező az abc után?
@ornagy50:

Attól függ, ki van melletted!
@Vidéki: "Görögországban miért nem ugrál az amerikai követ, avagy az ideiglenesen ott állomásozó amerikai ügyvivő? "

Mert ott nem kell "ugrálni". Közölték, hogy ha kell a pénz, akkor itt a kotta, lehet muzsikálni.

Mellesleg nálunk még így is jobban állnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hiába is méltatlankodsz, látod, hogy egyből meglapult, mint béka a gólya előtt:)
@Vidéki:
Mi van? Lefizetett a Gyurcsány, hogy ilyen mindenhatónak állítod be?
Gyurcsányi rohamosztagos kommunista!
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Csak akkor fog veled szóba állni ha magyarosítod a neved.
khy a fhénylhő cshillagh
vagy vmi hasonlóra
de elé tedd ki, a vitéz kőbányai címt!
@jöttem: nekem boven eleg, ha Ti szoba alltok velem :-)
@dr. jenőke (jenőke):

Végtelenül deprimáló, ahogy ezek pillanatnyi gondolkodás nélkül böfögik vissza, amit a fidesz sajtóosztály kiizzad magából... mondjuk ennek a "Az amerikai külügy Gyurcsány kottájából játszik" bullshitnek még lesz következménye.
@fzs.1933: nem olvastam félre (nincs azzal gond, hogy nem azonosan látjuk a részleteket/más a finomra hangolt preferenciánk), ám számomra elfogadhatatlan, ha valaki genetikai alapon alsóbb- vagy felsőbbrendűséget hírdet... ezekkel nincs közös alap... ez nem az, mintha valaki elutasítja az evolúciót, hisz azzal engem is isten képére teremtettnek fogad el... hódolhatsz a numizmatikának is:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Látod, akkor kellett volna ezt a blogot elindítanotok..De most már késő bánat- ebgondolat. Anarchizmust meg káoszt meg nem akarunk, amcsi professzorok, külföldi egyetemisták,hatalomra ácsingózó civilek ide vagy oda. Apropo, ennek az amcsi professzornak mi a szakterülete? Remélem nem a bálnák japán halászatának káros hatása az emberiségre pl.
@dr. jenőke (jenőke): szerintem ez egy al-Videki. az igazi is sik hulye, de az legalabb csasztuskazni nem szokott
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az ideiglenes ügyvivő formuláról

az "ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet csapatok"

juthatnak az idősebb emberek az emberek eszébe.

Az ideiglenes ügyvivő kifejezés ezért nem Korrekt Politikailag!

Te nem gondolod hogy le kéne cserélni?
@Imola Helyesi: csak megkaptam a valaszt: "anarchizmus = kaosz". jol van fiam, leulhetsz, 1-es
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Biztos vagy te ebben? Nem tudod, mit marad ki az életedből. :)))
@Sir Bates dö Hól: "ám számomra elfogadhatatlan, ha valaki genetikai alapon alsóbb- vagy felsőbbrendűséget hírdet"

Igen ez számomra is elfogadhatatlan és nem is vagyok ilyen. De mondom szabad a pálya, le kell menni hozzájuk és meg kell velük beszélni, hogy ezt a kérdést ők pontosan hogy látják.
@Vidéki:
Még bajnaizz kicsit, hátha jobb lesz utána! :)))
@Imola Helyesi:
Nem, dehogy!
Pokorni elvtárs a szakértője nálunk a klasszikus bálnatenyésztésnek (balneológia)!
Essetunni... :(

www.youtube.com/watch?v=K8_Mc_azJBI
@jöttem: lehet bennem a hiba, de ezt most nem teljesen ertem… tobbre mennek Nelkuletek? :-\
@Vidéki: A legalja te!

Hát már elfelejtettük, hogy a pravoszláv egyhéz putyini sugallatra több terület után kért eus pénzt, mint amekkora az ország?
Árulüja vagy te a keleti egységnek!
Anarchia!
majd Imola felvilágosít, mert épp egymásnak estetek :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Írod: "Közölték, hogy ha kell a pénz, akkor itt a kotta, (ebből) lehet muzsikálni.

A cigányzenekarok is hasonlóan gondolkodtak, mint te!
na jojszakát, ha egymás torkát harapja el mán Orbán kát lánczos kutyája :D
majd értesítsetek az odafönni diszharmónia fejleményeiről!

De benézte ezt itt vidéki meg Imola, pedig hogy szerettek volna nyerni!

én pirulok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: figyelted, hogy mostanaban az osszes gyoker shitnyik a CCCP polora van raizgulva? az orgovanyer rabbiner utan a szaristo is ezt a tamtamot uti. a birkak meg utanuk
Magyar valóság. Köszönjük Viktor! Ez az igazi családvédelem!

"Három gyermekét nevelő anyát lakoltatott ki a Kőbányai Önkormányzat hétfőn reggel. A Város Mindenkié csoport, a nő rokonai erőszakmentesen próbálták megakadályozni, hogy utcára kerüljön a család. A végrehajtó rendőröket hívott, akik a lakás elől eltávolították a tiltakozókat és szabálysértési eljárást indított ellenük."
444.hu/2014/11/24/harom-gyerekes-csae/
@Vidéki:
Segítek, ne hogy hülyén kelljen meghalnod.
Hivatalos megszólítása és titulusa:
"Deputy Chief" hivatalosan "HELYETTES", vagy ahogy mi ismerjük, "KÖVETTANÁCSOS".
"M. André Goodfriend 2013 augusztusa óta tölti be a követtanácsosi posztot."

Ezek után te mit gondolsz, azt a lőtéri kutya is leszarja...
Nem hagynak senkit az út szélén, csak kilökik őket az út szélére.(:

www.nlcafe.hu/ezvan/20141124/beteg-kilakoltat-onkormanyzat/
@jöttem:
"Senkit nem hagyunk az út szélén!"
Olyan izék vagytok, kiforgattok mindent!
@miva?:

Anarchia!

Nem szabad elfelejteni, hogy a liberalizmusnak van olyan szélsősége, mint a magyarországi SZDSZ dogmatikus elmélete,

amelyről elmondható, hogy

az SZDSZ-es "neoliberalizmus = a gazdagok anarchizmusa".

Zavaros időkben, végzetesen meggyengült állam esetében az államot és gyengébb embertársaikat következmények nélkül, kockázatmentesen lehetett fosztogatni.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Ha csak velünk állsz szóba, akkor honnan ismered meg az IGAZSÁGOT?:)))
@Vidéki:

youtu.be/lNvMHHAk5C8

meg is talaltam a notadat, kosz, hogy ideiglenesen eszembe juttattad
@jöttem: A kormány csapatott meglátogatta egy
hírös előadó!www.youtube.com/watch?v=EQWYc3_vE0I
@jöttem: fogos kerdes, de azt nem feltetlenul (csak) itt keresem…
@ornagy50:
:))
Majd a Pataki Attist beküldjük nekik, egy testépítő ufóval, meg pár szappannal! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És milyen jól csinálja! Teccik! :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Majd a Pataki Attist beküldjük nekik, egy testépítő ufóval, meg pár szappannal! :D"

Backi, szteroidos ufo-szappan??? :o)

Na ne má'! :o)
@ornagy50: Ezeknek inkább a sztálin orgonát küldeném. Élesben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Írod: ""M. André Goodfriend 2013 augusztusa óta tölti be a követtanácsosi posztot."

Ez az idő elég kevés ahhoz képest, hogy az "ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet csapatok" csaknem fél évszázadig állomásoztak ideiglenesen Magyarországon!

Az akkori magyarországi szovjet követ is a sármos gyarmati helytartó szerepében tetszelgett!
@jaegtoer:

"Súlyos következtetéseket kellett levonnom a vizsgálódásom során."

Én csak egyet vontam le. Nincs az a mennyiségű köd, amivel jóllakna:))
@látjátok feleim szümtükkel:

"Nem hagynak senkit az út szélén, csak kilökik őket az út szélére.(:"

Mit nem értesz ezen?
Aki beteg, azt kiszavazták a jelenlegi rendszerből!
Mert az újbarbarizmus alapvetése, hogy csak az erősek (pontosabban: erőseknek kommunikált lények...) a fasza csávók!

Tajgetosz.

A többieknek
Nem kell elfogadni azt a törvényt! Már előtte ellopnak mindent.

“Miért kellene felhagynia azzal a munkával, aminek politikai karrierjét is köszönheti?” Így reagált Lázár azokra a kritikákra, amik Kis Miklós Zsolt államtitkárt érték, miután kiderült, hogy 32 milliót nyert egy állami pályázaton, ebből 22 milliót már akkor utaltak el neki, miután kinevezték. Lázár János szerint “ez a lehetőség ugyanúgy nyitva áll a földtulajdonosként sikeres politikusoknak, mint bárki másnak.”

444.hu/2014/11/24/lazar-kiallt-a-32-millios-allami-tamogatast-kapo-allamtitkaraert/
@parti_giano:

Wazze! Elárultad. Homolya 2 hete azon töpreng, orosz- e vagy lengyel. :)))))
@Gábris szomszéd: aki olvasni szokott itt, az eldönti, most megint terelsz-e vagy megfutamodsz az érdemi párbeszéd elől (ja bazmeg, a lajta hőse a mobil túlsó végén, azt szőjük a hálót, mint spiderman!)...

az biztos, hogy csak a lapok páros oldalát olvasom, tiszta balos vagyok...

aha, cca. 95%-os részvétel mellett 98% szavazott a krím függetlenségére, bélátok meg felügyelte a tisztaságot, mint gyertyatartó...

nem válaszoltál kadirovra... a más nemzetiségűek mit keresnek ott?... nagy az isten állatkertje, elborultak, mint a hájpoltjaid... ám némi különbség, hogy őket nem szervezetten küldték oda, s hazatértük némi büntetőjogi konzekvenciával lesz terhelt, míg ezt kadirov embereiről nem gondolnám...

(nem lett volna egyszerűbb csendben maradni/lapítani, mint szar a fűben... esetleg kijönni a farbával?... ehelyett alázod magad...)
@jöttem: Ó jaj!mengyánt ránk fogja valaki,hogy
KEMÉNYEN nyomjuk.:)
Egyébként jól Vagy?
@Sir Bates dö Hól:

"Vlagyimir Putyin egyik háttérszervezete arról készített tanulmányt, hogyan tudná befolyásolni Oroszország a német euroszkeptikus Alternative für Deutschland (AfD) pártot – írja a Bild nyomán a Local.. A német sajtóban jelentek meg a moszkvai Stratégiai Kommunikációs Központ tervének részletei, melyek az orosz vezetés részére készültek.
A háttértanulmányban nemcsak Németország, hanem más kulcsfontosságú európai országok is szerepelnek. Felmerült, hogy Moszkva veszteséggel adhatna el aranyat az AfD-nek, mely haszonnal adhatna rajta tovább. (A párt október óta 2,1 millió eurónyi aranyat adott el.)
Az alelnök a célpont
A szakértők kiemelték: a Franciaországban sikeres stratégiával kölcsönt is adhatnának az AfD-nek, ahogy a francia Nemzeti Fronttal is tették. Arra is javaslatot tettek, hogy a német párt alelnökét, Alexander Gaulandot kell megcélozni a közeledéssel.
Nemrég ismerte el Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front (FN) elnöke, hogy pártja 9 millió eurós kölcsönt vett fel egy orosz banktól. A szélsőjobboldali politikus a Le Monde című napilap hétfő délután megjelent számában azzal indokolta a lépést, hogy a francia pénzintézetek nem nyújtanak hitelt a pártjának."

index.hu/kulfold/2014/11/24/megvan_kit_halozna_be_putyin_nemetorszagban/

Aranyoskádnak is lehet, hogy már aranytömése van? :D
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Anarcho-kommunista külföldi diákok tüntettek gyurcsány kottájából.

@Vidéki:

Figyelj, ha nem tudsz felnőni a szintemre, akkor hagyd a gecibe, mert ez már nekem kellemetlen.
Jé, ez a Horváth Imre KGB-s volt? Még ilyet!
@ornagy50:
Hogy vagyok? Érdekesen. Szervi bajom nincs. Most nem épp az úrinő formám hozom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Anarcho-kommunista külföldi diákok tüntettek gyurcsány kottájából"

Nálam ez a nap kommentye.:))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"mondjuk ennek a "Az amerikai külügy Gyurcsány kottájából játszik" bullshitnek még lesz következménye."

A klasszikus sulyok vetés esete.

Túltolták (ezt is).

Belföldi fogyasztásra szánták, de nem értik (soha nem is értették), hogy ha egy valamelyik állam számára nem tetsző szituációban nem azonnal az asztalt kezdik el a másik oldalról verni a cipőjükkel (by Hruscsov) harsányan anyázva és fenyegetőzve, az NEM a gyengeség jele, hanem a politikai játéktér megszokott formulája.
Mondván, hogy ebből ért a másik fél is.

De nem ért.

Fodor Ákos haiku költeménye jut eszembe:

"Úgy félek tőled, ahogy az erősebb fél a nála gyengébbtől."
@parti_giano:

Láttam, hát Szógyártótól pontosan ezt vártam. Nekünk ez jutott. Kár, hogy nem a Dunakeszi FC gyúrója lett a Külügyminiszter.
Nahát, megdöbbentem, egy ilyen csúnya embert megválasztani képviselőnek.Remélem, legalább szegény, mint egy igazi szocialista.
Uramatyám!!!!!!

".. a munkafüzet 53. oldalán, a finnugor nyelvrokonságról szóló feladathoz a diákoknak hat olyan szövegszemelvényt kell elemezniük, amelyek közül öt
arról szól, hogy a finnugor nyelvrokonság elmélete Habsburg blöff."

444.hu/2014/11/24/altortenelmi-baromsagokkal-peldalozik-a-9-10-esek-tortenelmi-munkafuzete/
@ornagy50: Szép álmokat!:)))))
@jöttem:

".. a munkafüzet 53. oldalán, a finnugor nyelvrokonságról szóló feladathoz a diákoknak hat olyan szövegszemelvényt kell elemezniük, amelyek közül öt
arról szól, hogy a finnugor nyelvrokonság elmélete Habsburg blöff."

Ismerős helyzet.
Az átkosból.

Agymosás.
És a jövő generációjának megalapozása ideológiailag.

Hiszekegy Orbánban...
@jöttem:
Imolka szellemi toprongy elődje (Bobula Ida), aki olyan nagy magyar volt, hogy az USA-ba emigrált! :D
Márpedig tudjuk, aki a határon túlról ossza az észt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kitelik nagytudású petikétől, hogy kinevezi a fifa-hoz magyarország nagykövetének. blatter meg majd okítja.
@Csaknézek...:

Vagy teljesen alkalmatlanok, vagy akkora a gáz, hogy a pánik ezt hozza ki belőlük. Illetve nekem már évek óta van egy harmadik elméletem: direkt adják alá a lovat, hogy amikor a helyzete tarthatatlanná válik (már orbánnak), átvehessék a helyét.
@Imola Helyesi: nem lehet mindenki rezsiszilárd. olyan szép és okos.