Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.24. 08:41 Fabius

Jön a szabadon lophassunk törvény

Címkék: fidesz korrupció szabadrablás

A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő szabályozás is.

varga mihály - lopni.jpg

Sietni is kell, hisz az MSZP az alacsony részvétel ellenére megalázót rúgott a Fideszbe Újpesten, a veszprémi időközitől vált függővé a kétharmad, nincs idő jó ízléssel meg tisztességgel, látszatfenntartással pöcsölni. A slepp még mindig éhes, a kormányközeli klientúra olyan undorral néz mindenféle közpénzáramlást tiltó rendelkezésre, mint padlizsánkrém hipszterek a teszkós majonézre. Vagyis a helyzeten addig kell úrrá lenni, amíg lehetőség van rá, és nem kell az ellenzéket kérdezgetni, vagy legalább egy független képviselőt megvenni a szükséges szavazatmennyiséghez.

Senkinek ne legyen kétsége!!!! - mondta Mr. AnanászHáré két futsalos kinevezés között az ATV-n, amitől kétséget kizáróan eltűntek a kétségek: Zéró korrupció kormányunk továbbra sem tesz semmit a fölmerült vádak ellen, nekik nem elég, hogy a megkapott "fecni" több adatot tartalmaz, mint a Révai Nagylexikon. Sőt, inkább arra igyekszik használni az amúgy is zavaros helyzetet, hogy áterőltesse a Nemzeti Szabadrablás programját egy füst alatt. Eltűnik a vesztes pályázatok nyilvánosságára vonatkozó kötelesség, nem lehet majd piszkálni ezeket úgy, mint a trafik vagy földpályázatok értékelésekor. Eltűnik az összeférhetetlenség, innentől nem tiltja semmi, hogy minisztériumi rokonok, századvégi fűzfapoéták és péniszjelentők, egyéb kormánynak kedves békemenet aktivisták merítsenek szabadon a moslékosdézsából.

Egy apróságot felejtettek ki a bulikából. A 2007. évi CLXXXI. törvény egyes szakaszainak hatályon kívül helyezésével hivatkozási alap lesz, hogy deklaráltan többet akartok lopni, mint az egykor e törvényt megszövegező Gyurcsány kormány. Az új törvény hatályba lépésétől ez lesz az új mérce. Gratulálok.

923 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr356927709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amikor először láttam a hírt valahogy sejtettem, hogy ráharapsz a témára.:) A sietség emiatt is fontos de szerintem a forintosítást is ezért akarják rekordgyorsasággal áttolni.

www.facebook.com/titkolthirek/posts/754812867945823
www.youtube.com/watch?v=yS_CFb-SDic
az érdekessége???

II. Erzsébet angol királynő ott álldigál a tömegben mert a művészen van a hangsúly

brühüyyy

ez a az europőai renaissanince renascimentgoja

brühüöö yyy

blablabla
Varga Mihály megmagyaráz: "ez egy álnyugdíjpénztár"

Azok, akik tisztességesen fizetik a tagdíjat, arra számítanak, hogy a magánnyugdíj-pénztártól majd járadékuk lesz, de nem lesz, mert a többi tag nem fizeti a tagdíjat és így ez egy ál-nyugdíj pénztár, mert a tagdíjakból csak a saját működését finanszírozza, azaz feléli a tagdíjat - mondta a nemzetgazdasági miniszter a köztévében a magánnyugdíj-pénztárak esetleges bezárásáról szólva.

hvg.hu/gazdasag/20141124_Varga_Mihaly_ez_egy_alnyugdij_penztar
Komolyan ez már ilyen Gréczy színvonal, amit itt nyomatsz Fabius!
Minden kormány korrupt, egy magyar kormány mindig még korruptabb, mert hát ilyenek vagyunk mi magyarok.
Viszont ez a folyamatos lopásozás annyira szánalmas.
Érted, ha annyit lopna a kormány, nem lehetne tartani most már évek óta az államháztartás hiányt.
Amiről a nagyon okos ellenzék meg tollforgatói jól leírták majd nem tudja tartani a kormány. Hát évek óta tartja.
Közben nő a gdp és az ipar. Egyre több szférában jönnek a béremelések.
És most már az államadósság is kimutathatóan csökkent.
Ugye ez régen nagyon nem így volt.
Úgyhogy ha mindent ellopnak, akkor nem igazán lehetne ez így.
És akkor jól lehet látni, hogy az ellenzék, miért nem tud erősödni számottevően.
Tudom most ki lehet verni arra, hogy egy mszp-s körzetet sikerült megtartani!
Mert dilettáns szövegeket nyom az ellenzék.
Ennyi. Azt pár tíz ezer Dk- meg HaHa-s aktivistával lehet randalírozni, de attól még az emberek úgy is érzik, hogy hogyan élnek.
Ha azt érzik szarabbul, akkor kormányt váltanak, ha meg nem, akkor meg biztos nem fognak, főleg nem egy ilyen iq-tlan ellenzékre.
De Gyurcsány már megint épp elkezdte intézni az újabb kétharmadot. hajrá, hajrá... feri!!
@irógép: Az utolsó mondatodban van azért ráció. :)
@irógép: Hogy a fene vinné el az ilyen agymosott, hülye idióta barmokat.
Győzöm növeszteni a kezeket, hogy legyen min megszámlálnom, hányadik típusú adót is kell fizetnem, csak azért, hogy eltarthassalak benneteket, léhűtőket. És mégegyszer: egyen meg a fene ott ahol vagy.
@irógép:
Szegénykém... Egy értelmes mondatod nem volt, egy dologban sem bírtad Fabius felvetését a lopás kiterjesztésére, annak elfedésére cáfolni, helyette persze lopnak és neked ez így oké...
A végén egy kis Gyurcsány. Igazi szép ostoba szervilis seggnyaló vagy. Komolyan élvezet olvasni minden sorod, mert a hétköznapokban ilyen ostoba kreténnel nem találkozik az ember!
Gratulálok!
Valami van a nyelveden...
@Gábris szomszéd:
A te szinted lesz ez.... Boruljatok egymás vállára és szopkodjátok egymást, szerintem is!
Zsák a foltját...
A választási rendszerből még érdekes dolgok következhetnek, és a legitimációs anomáliák megalapozzák a későbbi visszamenőleges hatályú törvényalkotást. Ezt még a pirézek is tudják, érdekes, hogy a szíriusziak úgy tesznek, mint akik nem.

Persze ez nem igaz.

Kupakpali nem csak a koncertre ment, hanem az új offshore célponton nézett körül.
Orbán svájci vonatozgatása sem arra utal, hogy a Főnöknek ne lenne ideje menteni, ami menthető.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szopógépet akart írni,nem írógépet:))
@irógép: Te milyen organumokbol tajekozodsz, vagy nalad csak az m1-t es a TV2-t tudod fogni? Nagyon szar lehet neked! Probalj meg mashonnan iis tajekozodni, meg fogsz lepodni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ha írógép megdicséri Putyint, akkor össze is házasodnak.
@irógép: Adósság és a hiány maradt, gdp nő /szerinted/, minden idók legnagyobb eu-s támogatások befolytak, bevezetett adófajtákat már számolni sem tudom, a külön-adókat sem,szociális- oktatási- kulturális- és egészségügyi kiadások évről-évre csökkennek, magánnyugdíjjak ellopva, a maradék ellopása tervbe véve, a szabálysértési bírságok már olyan méretűek, hogy azon már nem érdemes kétségbeesni csak röhögni, kórházak lerohadva, az orvosok, egészségügyi dolgozók, fiatalok menekülnek, négymillió a mély-szegény- háromszáz milliárdos ember----munkahelyteremtő beruházás nincs Ne regélj itt "hurrá jó az irány és elégedettség van"-t, hanem azt mond meg, hol a bevétel, ha azt nem úgy lopták el /az a háromszáz/ ráadásul most készül a törvény a háromszázat kibővíteni a rokonokkal, családtagokkal.Mit gondolsz meddig lehet ezt elviselni?
Ne legyél vakegér de ha az vagy is,- mert megéri neked- legalább az itt jelenlevőket ne nézd annak
@irógép:

A nem számottevően megerősödött ellenzék épp most verte ki egy volt kágébéssel a szart is fityiszkéből.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vannak jó meg rossz kágébések ugyebár. :)
@Gábris szomszéd:
Pedig az ideológiai alapja megvan ennek a kapcsolatnak. Az pedig sokat tesz.
@jöttem: Én jobban kritizálnám a fideszt, de amit Ferkóról mondott sajna igaz. Furcsán Nyerenc haverunk megint gőzerővel dolgozik, hogy egyben tartsa a fidesz tábort.:(
@KÁTÉó53éúétr6:

"_Ne legyél vakegér de ha az vagy is,- mert megéri neked- legalább az itt jelenlevőket ne nézd annak _"

Több tiszteletet az Egerek iránt!:)
@Gábris szomszéd:
Agyhalott vagy Gábris! Pont most toltad meg a Fidesz szekerét ezzel a gyurcsányozással. Kilométereken át!
Azon gondolkodom, hogy lehet intelligensen megfogalmazni a kívánságom: Annyiszor légy szexuálisan inaktív az ágyban, ahányszor egy jót gyurcsányozol! De majd kitalálom. Hosszú még a nap.
@jöttem: Azért nem kéne a blognak és az itt található kommenteknek a jelentőségét ennyire felnagyítanod.:)
Volt itt egy cikk, amelyben a zuglói polgármesterről volt szó. Most pedig Karácsony kitalálta, hogy lehet, hogy több alpolgármester lesz, csinál helyet az együtt-esnek is.De lehet, hogy csak húsvétra.
Így én szeretném kérni, figyeljünk oda arra, hogy pl a gyermekek utáni adójóváírás legyen igazságosabb, mert három gyermek után ez többszöröse a kétgyermekesekének.Csak 2016-tól akarják növelni, és négy részletben, majd csak megnő addig valamelyik gyermek. Ennek így mi értelme van?
@jöttem: Amúgy mit nem értesz ezen? Viktor Ferkóból él Ferkó meg belőle. Tökéletes szimbiózis. Gyuriferi a táborát Orbán ellen aktivizálja és játssza el a haza ismételt megmentőjét, Viktor pedig ugyanezt csinálja a fidesz hívők körében, amikor újra és újra harcba hívja csapatait Gyuriferi ellen.

Szóval Gyurbán takarodj. :)

hartay.blog.beol.hu/files/2011/07/orcsany-fektor1.png
@Gábris szomszéd:

Arra próbáltam célozni, ha a fidesz így folytatja, 2018-ban egy rakás törésteszt-bábú is leveri őket.

Persze én is jobban örültem volna, ha a maszop Jézust, vagy Arkhimédészt indította volna.
Hoztam egy felhívást az FB-ről.:)

MIKULÁSCSOMAG GYŰJTÉSE MÉLY ÉS KILÁTÁSTALAN NYOMORBAN ÉLŐ GYEREKEKNEK!

2014. november 30.

Budapest Mikszáth Kálmán tér

8.00 - 22.00

Mikuláscsomagot gyűjtünk olyan gyerekeknek, akik mély és kilátástalan nyomorban élnek!

A "Ne engedj el" egyesület kérésére, jelenleg 400 kisgyerek várja az adományt, azaz négyszáz csomagra lenne szükség. Természetesen, ha több jön össze, akkor van helye, lévén mintegy százezer gyereknek nem jut idén semmilyen ajándék.

Kijelenteném, hogy a felületen megjelent - "mély és kilátástalan nyomor" olyan figyelemfelkeltő jelzés, ami nem a jelentkező és támogatásra váró egyesületek és alapítványok munkáját minősíti, hanem azokat a célterületeket, ahol ezek a szervezetek kifejtik áldásos és segítő tevékenységüket.

Adakozás módja:
Hozz magaddal egy, vagy több Mikuláscsomagot!

Várjuk vállalkozások felajánlását is, szállítás, dobozok, esetleg édesség tekintetében.

Sokan jelentkeznek vidékről. Az Ő esetükben javasolnám a helyi gyűjtés megszervezését. Ha megvan a hely és az időpont és arról kapok tájékoztatást, akkor azt közzéteszem.

www.facebook.com/events/361887930645005/
@Gábris szomszéd: Egyre lejjebb, lejjebb és lejjebb ...
444.hu/2014/11/23/a-jobbikosok-letettek-eskujuket-a-kamu-szent-korona-elott/

Putyin elvtárs kérdezteti hogy miért nincs kint Oroszország zászlaja, már csak szponzor jogán is.

UI:
Rossz hírem van. Gyurcsány már nem tart össze semmilyen fidesz tábort, és akár mit csinál nem tud összehozni újabb fideszgyőzelmet sem, a kétharmadról meg álmodozni is felesleges.
@Gábris szomszéd:
Ha két egyforma nagyságrendű pártról lenne szó, akkor az okfejtésed helyes lenne. Így nem.
Gyurcsány ellenzéki politikus. Mit csináljon? Hímezzen?
@jöttem: Annak előrebocsátásával, hogy mindig nagy tisztelettel és figyelemmel olvasom a véleményedet, ötleteidet, de Gábris még soha nem vitatta meg senkivel a Fabius által felvetett témát /mást linkel, terel/, ám Gyurcsányt azt soha nem hagyja ki.Valószínű, hogy egyszer régen csúfosul el lett utasítva valamiért csak ilyesmi tud ekkora gyűlöletet generálni.
@irógép:
A GDP még nem érte el a 2008-as szintet.
@KÁTÉó53éúétr6: "Valószínű, hogy egyszer régen csúfosul el lett utasítva valamiért csak ilyesmi tud ekkora gyűlöletet generálni."
Vagy kidobták a pártból és most törleszt. Gyurcsány sokak tökére rálépett az mszp-ben, ki si nyírták szépen házon belül.
@jöttem: mit nem értesz?... van aki vad katival hangolódik, van aki viagrával, ő gyurcsánnyal...
@Imola Helyesi: Annak hogy itt vagy mi értelme van? Semmi. Jó tudom a fizuért nyomatni kell a kommenteket, de inkább tölts le egy random szöveggenerátort, és másold ide amit kiad :)
@Gábris szomszéd: ...és Orbán? - aki nagyságrendekkel kártékonyabb pondrója az országnak - szerinted mikor takarodjon?...vagy ő jó helyen van? Róla mikor írod le a kemény kritikádat?....vagy legalább méltasd a tevékenységét!!
@közrabszolga:
Hülye vagy te, és még nem is tudsz róla.
@közrabszolga:
Nem egészen így lehetett, hanem valószínűleg suttyomban felszólították amcsi barátai, hogy mondjon le, és Bajnait jelölték meg helyette.
Sziasztok!

Fabius, nagyon jók az írásaid, olvasom mindet, még ha kevesebbet is kommentelek mostanában. Most viszont engedelmeddel offolnék egy kicsit, bár a mostani témával többe-kevésbé összefügg.

kormányunk megkezdte a magánnyugdíjpénztárak maradékának a beszántását. Aki teheti, az kérem gondoskodjon el azon, hogy hogyan tudná támogatni a tiltakozást. Ha ez most megtörténik, és szó nélkül hagyjuk, hogy megtörténjen, akkor a magántulajdon mint fogalom megszűnik létezni ebben az országban.
@Gábris szomszéd:
Miért is? Mert minden úgy történik nagyjából, ahogy Amerika akarja, beveti a szolgasajtóját. Gyurcsányt addig támogatták, amíg lehetett, majd leváltatták és Bajnaira cserélték. Most meg Orbánt akarják leváltani. Ha a Jobbik hatalomra kerülne, pillanatok alatt az egész világ közvéleményét ellenük fordítanák. A magyarok nem hülyék, és látják ezt.
Ja, és a rendszerváltás is úgy történt, ahogy akarták.
@Imola Helyesi: "Nem egészen így lehetett, hanem valószínűleg suttyomban felszólították amcsi barátai, hogy mondjon le, és Bajnait jelölték meg helyette. "
Milyen érzés tökéletes idiótaként létezni? Vagy valóban annyira korlátolt vagy hogy elhiszed hogy az USA komolyan nem szarja telibe ki van itt kormányon?
Az USA-nak egy fontos, mint minden világhatalomnak, a GAZDASÁGI érdekei nem sérüljenek. Lehetne itt náci,komcsi, buzi, vagy akármilyen kormány, a lényeg hogy a (viszonylag) szabad kapitalizmust nem korlátozza az állam.
Meg ne az legyen mint 1948-ban, amikor a gazdád példaképei bőrkabátban megjelentek egy-egy vállaltnál: "- Rekvirálni gyüttünk" dumával.

Mert ugyebár a külföldi multikat kinyíró törvény pont erről szól.
@Imola Helyesi: "ahogy Amerika akarja, beveti a szolgasajtóját."
Faszfej szolgasajtója a disznóól takarító gazdádnak van.
@Gábris szomszéd: Azt elfelejtettem megkérdezni hogy az eskü után ugye autentikus orosz vodkával koccintott a díszes társaság? ;)
@Imola Helyesi:
És még Falus Ferenc főpolgármesterjelölt bedobása is az ő ötletük lehetett, aki le is égett nyomban az amcsis vizesvödör akcióval.Pedig csak vizes volt.
@shinichi: Ugye azért az önkéntes magánnyugdíj pénztárak működnek majd tovább is?
@Imola Helyesi:... és most Orbánt szólongatják amcsi barátai/és az ország polgárai/ amit sokkal egyértelműbben, nyíltabban és látványosabban tesznek
@közrabszolga: Fogalmam sincs nem voltam hivatalos az eseményen. Amúgy mi bajod van a Vodkával? :)
@közrabszolga:
Sajnos egy gyűlölködő idióta vagy. És hogy tudja a gazdasági érdekeit érvényesíteni az USA? Ha bábkormánya van.Most már az egész EU-t a markában tartja.Majd eheted a finom génmódosított szarokat, egészségedre.
@Imola Helyesi: Húha, ez már elég előrehaladottnak tűnik, végstádium-gyanús, de talán még operálható, mindenképp konzultálj egy agysebésszel. Ha mégsem, részvétem, őszintén, nyugodj békében.
@Gábris szomszéd: Drága nemzettársam! A vodkával semmi bajom, jobban szeretem mint a pálinkát!
Azért kérdeztem, mert az igazi "otthon főzött" orosz vodkánál nincs jobb cefre! :)
@KÁTÉó53éúétr6: Ugy-e imola?. ez az amcsi dumád olyan szánalmas, ostoba és nevetséges. Miért teszed?
@közrabszolga:
Nézz már utána ki támogatja őket? Milyen pénzt kap pl. a 444.?A közvélemény így hívja: Amerika hangja.
@Gábris szomszéd:
Ne félj! Semmi hatása sincs a mondatnak. Tettem róla, mielőtt leírtam.
Azt soha nem felejtem el neked, hogy mikor idejöttem, időnként te voltál az egyetlen, aki szólt hozzám. Igaz, hogy jobbegyenes cikkeket küldözgettél Putyinról, mégis jólesett a törődés. Olyan elveszett voltam.
Szóval félnivalód nincs. Mindent bele, ha odaérsz! Az erő veled van! :)))
@közrabszolga: Őszintén bevallom, hogy vodkát sem nagyon szoktam inni de alkoholt se nagyon. Mostanában pld. sokkal jobban preferálom az otthon facsart 100%-os gyümileveket.:)
@jöttem: Megtisztelő a kedvességed. Amúgy hova is fogok én odaérni? :)
@KÁTÉó53éúétr6:
Ennyire nem lehettek tájékozatlanok a világpolitikában és a történelemben.Mikor volt egyáltalán Magyarország önálló? Mikor hagyták? Valamikor Mátyás meg pár nagykirály idején. Csak nem gondoljátok, hogy ma, a hidegbéke idején /USA-Brüsszel-Oroszország/ Magyarország csak úgy kimaradhat és önálló lehet? A világon átnyúló szervezetei, sajtója, bankjai, stb révén az USA behálózza azt, akit a céljainak megfelelően be akar kebelezni.
@KÁTÉó53éúétr6:

A felvezetésnél leragadtam. Ilyen szép bókfonatot, csak bonvivánok és életművészek tudnak írni. :))
@Gábris szomszéd:
Konkrétan a szexről beszéltem, de írhatom oroszul is: секс.
Hátha így érthetőbb neked. :))))
@irógép:

Hol élsz, ember, a Holdon? Az államadósság csökkenése...HAHAHAHAH...bele a manyup 3000 milliárdja, azóta meg újra megdöntött minden rekordot.

De te ne hagyd, hogy összezavarjon a valóság.

Amúgy meg ha ciki, hogy a szimpatizált pártod eltörölve a keveset, amit Gyurcsányék korlátként állítottak deklaráltan többet kíván lopni, akkor a megoldás egyszerűbb ennél a mellédumálás-grécizésnél: nem kell fideszesnek lenni tovább. Ha meg kell, akkor ez a korrupt szar is kell ami vele jár, és nem kell mosakodni.
Ebben a világpolitikai helyzetben Orbánnál jobb kormányfőt nem lehet találni, és nem is fogtok.Az önállóság minimumát próbálja elérni, ahogy tudja.
Mint egyszerű blogolvasónak határozottan tele van már az összes hócipőm azzal, hogy teljesen mindegy, mi a téma, néhány hozzászólás után ezzel a két kreténnel foglalkozik mindenki!
Hiába zárom ki őket, tízből nyolc komment nekik adott válasz, nem kéne már őket etetni!!!!
Micsoda meglepetés...
444.hu/2014/11/24/orban-ujabb-nemet-lapban-folytatta-az-egyensulyozast-orosz-ugyben/

Komolyan mondom, lassan kéne egy olyan rang, hogy a "Nemzet Főventilátora"...
@jöttem: és ez, hogy jön a mai poszthoz és ehhez a bloghoz? :)
@fzs.1933: Hát, ha a 444 mondja akkor az úgy is van, hiszen semmiképp sem beszélhetünk propagandáról, nem úgy mint az alternatív médiák pláne .ru végű honlapok esetében. :)
@Gábris szomszéd:
mint írták, német lapnak adott nyilatkozatból idéznek...

cirillül meg nem tudok...
beeeeeee! :)
@Gábris szomszéd:
A mai kommentváltásunkhoz van köze.
El sem olvasod, hogy mire válaszolsz?
Így már érthetőek a bakugrásaid.
Eddig azt hittem, csak kódolni nehéz számodra az információt.
@Gábris szomszéd:
.
Ez a mondat eddig a hónap mondata!

'''''vodkát sem nagyon szoktam inni de alkoholt se nagyon'''''

Hogy tudsz így élni?
Se vodka, se alkohol??
Mi lesz így a fehérvári Kiss lányokkal, és a 116 éves barnákkal?
.
@fzs.1933: Ebben én is bele szoktam futni, amikor egy adott honlap más külső hírforrásra hivatkozik. :)
@Imola Helyesi:
"Mikor volt egyáltalán Magyarország önálló? Mikor hagyták? "

És mikor vívta ki magának? Ez nem alapjog, ezért tenni kell, sokat és állandóan.
A szájjártatás nem elég.
A törvényekről meg annyit, hogy ott meg Brüsszel diktál, állítólag minden törvényt előzetesen megvitatnak, ha meg nem, akkor jön a kötelezettszegési eljárás, és változtatni kell rajta.
Egyszer az a baj, hogy megengedő egy törvény, máskor meg az, hogy szigorú. Van sapka, nincs sapka.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"A szájjártatás nem elég."

Talán inkább SZÍJJÁRTATÁS... :)
@jöttem:
" Ilyen szép bókfonatot, csak bonvivánok és életművészek tudnak írni. :))"

Az életművészséget igazolhatom.
A véleményével meg teljes mértékben egyetértek, még ha csupán bókolásnak tűnik is, pedig közben tök őszinte elismerés.
Bigcap indexek új csúcsok a héten, Russel nem.

---

Aprócska, de marha érdekes hír: nővérhiány van Svédországban, 2500 eurós fizetés mellett sem találnak elég jelentkezőt, emiatt nem tud teljes kapacitással működni a kórház.

www.thelocal.se/20141120/large-nursing-shortages-in-southern-sweden

Jó nagy szívóerővel rendelkezik a nyugati munkaerőpiac.

---

A kétnyelvűség előnyei az agyműködésre: valószínűleg minden iskolát kéttannyelvűvé kéne alakítani.

"The new study confirms that assumption, and goes on to suggest that bilingual people are more efficient at higher-level brain functions such as ignoring other irrelevant information."

www.livescience.com/48721-bilingual-brain-bodybuilders.html (kiemelés tőlem)

---

A magyar lakosság tájékozottságáról, vélemény vs. tények.

Fiatalkorúak terhessége: vélt 16% valós 2% (!)
Muszlimok aránya Mo.n.: vélt 7% valós 0,2% (!)
Bevándorlók: vélt 16% valós 2% (!)
Időskorúak (+65) aránya: vélt 40% valós 18%
Munkanélküliség: vélt 39% valós 10%
Várható átlagéletkor: vélt 68 valós 75
Gyilkosságok száma: 61% szerint nő, 16% csökken, a valós, hogy csökken

Na szóval ne csodálkozzunk rajta, hogy ilyen elvetemült state capture állapot tudott éppen itt kialakulni: a tudatlanság a bázisa, lásd Orwell: "a tudatlanság hatalom". Nem véletlenül vonják ki a lóvét az oktatásból. (Mondjuk a lakosság a legtöbb országban rosszul tudja: svédek, németek, japánok a viszonylag téjékozottabbak.)

www.ipsos.hu/site/magyarorsz-g-ismerlek/
Megint az oktatás fontosságáról, megint a vakmajom.hu, (ezek a szemet tőzsdések állandóan a szellemi tőkével foglalkoznak, ugye:-))

"kijött a legújabb "World Talent Ranking", ami leegyszerűsítve az oktatás minősége és az országok tehetségvonzó képessége alapján rangsorolja a gazdaságokat: az első 10 helyezettből 8 európai, az élen csak liberális piacgazdaságok (Malayzia az egyszem kakukktojás). Érdekességek: Románia nagy ugrás felfelé, egyre több dologból látszik, hogy fejlődés van ott, olaszok helyezése lesújtó, nagyon komoly gondok vannak az olasz oktatással és szellemitőkevonzó képességgel, az nem véletlen, hogy kitermeltek egy Berlusconi-féle idiótát. Mo. helyezése egészen siralmas, de nem meglepő. Főleg ha a helyezések evolúcióját nézzük, 2005-2013, az elmúlt 10 év egy zuhanórepülés:
16 (Norvégia és Németország társaságában), 24, 20, 26, 30, 33, 38, 39, 49, 51"
@jöttem: Maradjunk annyiban, hogy nem szeretnék intim területekre tévedni nagy nyilvánosság előtt. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Persze, és akkor még a kis csonka ország sem lesz a mienk, bár már most is túl sok az idegen gazdag itt.
elnézést, csak utolsó bekezdést akartam pastelni az oktatásról ...
@dr. jenőke (jenőke): Nagyon remekül elvagyok alkohol nélkül. Amúgy ha jól tudom FAB se iszik. :)
@Imola Helyesi:

Ez teljesen adekvát válasz volt. :))
Te olvasod azt, amire válaszolsz?
@fzs.1933:
Ne aggódj, lesz. A végén azért Amerikázott egy jót.
@Imola Helyesi: globalizált világban egyetlen ország sem lehet a szó szoros értelmében önálló, csak abban van választási lehetősége, hogy milyen értéket, érdeket képvisel, amit sajátjának elfogad ill.megfelel
@jöttem:

Never go full retard! OMG, Mr. Orban!
@Imola Helyesi:

Őőőő...speciel nem a "közvélemény" hívja így őket, hanem édesviktor ánuszrózsájának gennyes kelése, a bayerzsóti.

Azért illene tudni különbséget tenni.
@Imola Helyesi: "A közvélemény így hívja: Amerika hangja. "
Látom tökéletesen hülye vagy. Maximum a hozzád hasonló agyhalott fideszbarmok hívják így.

Amerika hangja = Szabad Európa Rádió.
Tudod mikor volt. Tudod kik ellen?
Érzed mekkora barom vagy?
@jöttem: EZ jár neked! megjegyzem: a "bókfonat" fogadója sem maradt el, hogy érdemelje az életművész jelzőt
@fzs.1933:
:-)) Ez is megvan a tüntetésről?:
SzoTYI-alista !!
@Gábris szomszéd:

Jól tudod, absztinens vagyok.
@közrabszolga:

nem hülye. Amerika hangja most is a kommunisták ellen szól! ;)
@CsekklisztNo.10Reloaded:

:)

Mészáros marhatelepe meg a Bocializmus alapja.
@Imola Helyesi: "Orbánnál jobb kormányfőt...."Ma megint felháborodás-napot tartasz?? Azért sem...mert tudom kinek a véleménye!!!!! Légy vele boldog!
@Gábris szomszéd:
OMG!
Ezt a mondatodat tudod hányszor fogod csak tőlem viszontlátni?

Amúgy megkérem a T.Tettestársakat itt a blogon, hogy gábris fenti örökbecsű mondatát lesznek szívesek elmenteni és alkalomadtán, amikor netántántán, véletlen, de téllegcsak néha, úgy érzékelik, hogy gabika eltér a blog témájától, akkor majd beidézik neki, saját szavait, betűhelyesen!
Köszönöm! :)
Mókás lesz naponta kb.50x...
@közrabszolga:
Műveletlen vagy, és ezért nem érzed a párhuzamot.Miközben itt szabadeurópáztak, addig kizsákmányolták Dél-Amerika országait, és megszerezték Szaud-Arábia olaját.Persze az CCCP-t sem kellett félteni.Mára viszont az étvágyuk féktelen lett, mindenhol beavatkoznának .
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Látod látod? :)

Orbán: voltak kínos pillanatok Putyinnal

Az Oroszországhoz fűződő viszonyról elmondta, hogy Magyarország nem közeledik Oroszországhoz, de nem is távolodik tőle. Kijelentette: "megvédtem Magyarország szuverenitását Oroszországgal szemben", például amikor "megakadályoztam, hogy orosz kézbe kerüljön egy olaj- és gázvállalat részvényeinek negyede", és ezután "harcoltam azért, hogy ismét a mi kezünkben legyen a szerződés a magyarországi gázellátásról". Magyarország szempontjából "elmondhatom, hogy Oroszország befolyása Közép-Európában ma sokkal csekélyebb, mint 2010-ben volt" - tette hozzá.

A paksi bővítésről kifejtette: a lehetőséget "minden országnak felkínáltuk", azzal a feltétellel, hogy az erőműnek biztonságosnak kell lennie és állami tulajdonban kell maradnia, a beruházó partnernek pedig rendelkeznie kell a szükséges pénzügyi forrásokkal. Mindezt csak az oroszok tudták teljesíteni, "ezért ők nyertek".

mfor.hu/cikkek/Orban__voltak_kinos_pillanatok_Putyinnal.html
@KÁTÉó53éúétr6:
Nem tartok, de akkor légy szíves ajánljál jobb kormányfőt. Tessék, várom.
@közrabszolga:
Honnan tudná?
Anno neki az a gaz imperialista amerika volt. Neki pont jó volt Kádár, meg elődei. Csicska nép ez...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nézd az előzményeket is, ne csak kiragadd annak értelmezéséből. :) Amúgy ilyet másoknál is nyugodtan figyelhetsz, mivel elég sokan szoktak eltérni az adott poszt témájától.
@KÁTÉó53éúétr6:
Még abban sem lehet, hanem igazodnia kell a nagyhatalom értékeihez.Ez mindig így volt a történelem folyamán, csak régen lerombolták földig a leigázott népek otthonait, kiirtották őket, mára finomodtak a módszerek.Agymosás, pénzmosás, stb.
Ismét egy "siker". :(

15 ezer új állástalan lett hirtelen - hiába a közmunka

Bár augusztustól kormányzati cél a havi átlag 200 ezer közmunkás foglalkoztatása, októberben ennek ellenére 15 ezer új állástalan lett.
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) legfrissebb, októberre vonatkozó statisztikája szerint 395,2 ezer nyilvántartott álláskereső volt hazánkban. Bár ez a szám a néhány évvel ezelőtti 5-600 ezres szintekhez képest továbbra is alacsonynak nevezhető, a 15 ezres havi növekedés negatív meglepetés.
A felpörgetett közmunkaprogramok hatására ugyanis az elmúlt közel két évben a létszám fokozatos csökkenését tapasztalhattuk. Ez alól néhány olyan hónap volt kivétel (például idén május), amikor a téli közmunkaprogram befejeződött, a "hagyományos" programok pedig még nem indultak be igazán. Ezelőtt legutóbb pedig januárban tapasztalhattunk egy hónap alatt 22 ezres növekedést. Joggal mondhatjuk tehát, hogy a mostani megugrás ritka jelenségnek számít, a korábbiakkal ellentétben azonban ezt a változást sokkal inkább köthetjük a versenyszférához és a piachoz, mint a közmunkaprogramokhoz.

mfor.hu/cikkek/15_uj_allastalan_lett_hirtelen___hiaba_a_kozmunka.html
@fzs.1933:
Tegnap feltűnt nekem ez az interjú is.
http://vs.hu/kozelet/osszes/az-oroszokban-nem-lehet-bizni-interju-csizmadia-laszlo-cof-elnokkel-1123#!s3

Ahogy mifelénk mondják: " Nagy forgalom van a damaszkuszi úton." :))))
@s.g.l.: Ilysmit hiába próbálsz neki elmagyarázni, Az M' híradóját nézi és Béla "gazdasági szakújságíró" elemzéseit (LOL).
@Imola Helyesi:

Fene a gusztusukat, ám tőlem nyugodtan. De ettől még közvéleménnyé nem válik. Ahogy más újságíró vagy blogger sem egyedül.
Újabb gyöngyszem Bartustol, ez most csak egy kis populista idézet, mert a végkövetkeztetés, h ennek az országnak kampec, most nem linkelem, ha valaki el akarja olvasni, tegye az AN-en.
"Eközben Magyarországot vezeti egy olyan ember, akinek kijelentései bomlott agyra utalnak. Aki Azerbajdzsánt bármilyen tekintetben mintaállamnak nevezi, az nem lehet normális. Aki Ózddal és Diósgyőrrel a háta mögött, a Tiszántúllal a zsebében hanyatló és bukott Nyugatról, bajban levő Amerikáról és Európai Unióról beszél, az meghibbant. Az eseményekből egyértelműen látható, hogy Orbán a korrupciós ügyei miatt az orosz titkosszolgálatok kezébe került és az oroszok játékszerévé vált. Nem számolt el a baltás gyilkossal, elég annyi, hogy az oroszok tudják, melyik számlára mennyit utaltak érte. Maga Azerbajdzsán is zsarolhatja Orbánt, ha az egykori liberális politikus Heydar Aliyevet dicsőíti.
Ha az oroszok tudják, akkor tudják az amerikaiak is. Könnyen lehet, hogy ez az elzüllött korrupt ember a két világhatalom nyomása alatt él, miközben a német kancellár már nem engedi a berlini fal közelébe, ami azt jelenti, hogy a németek is tudnak róla mindent. Félbolond futsallistát nevez ki külügyminiszternek, aki gerinc nélkül ingázik a világ legsötétebb diktatúrái között, végrehajtja a főnöke legaljasabb utasításait is. Ez a személyiség nélküli ember olyan százmilliós vagyonra tesz szert, amelynek csak a hegye látszik, mert arcátlanul megvett egy 160 milliós házat. Mennyi lehet, amit nem látunk? Ha neki ennyi jutott, mennyit kapott a főnöke?"
@Imola Helyesi: "...idegen gazdag itt..."sorold a neveket!
@Imola Helyesi: hülye pöcs! Amikor arról népszavaztunk, hogy belépünk az eu-ba, eldöntöttünk, hogy valahova tartozni akarunk és vállaljuk az ezzel együttjáró, ránk is vonatkozó közös törvények betartását..

Ne gyere folyton ezzel az önállósodással, ez egy nemzetiszinű szalaggal átkötött cucli, amit a pocakos dugott a szátokba, mert másképpen nem tudna egyben tartani benneteket. Szopogasd otthon békésen, én szeretnék végre egy kis önállótlan, eu által szorongatott osztrák életszínvonalat magamnak.
Amitől kb. ötven éve már csak húsz évre vagyunk.
@Imola Helyesi:

Én neked ezért nem fizetnék. Ez nagyon gáz, se szív, se munka nincs benne, a stílusod csapnivaló, ha hajnali háromkor engem kiborítanának az ágyból, akkor is jobban csinálnám.
@Spániel: "szeretnék végre egy kis önállótlan, eu által szorongatott osztrák életszínvonalat magamnak."

Igen mindenki ezt szeretné a gengszterszerváltás meg az EU csatlakozás után, de tartok tőle, hogy egyre inkább nem erről szól a társulásunk és ez Viktor távozásával sem fog változni. :(
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Az a vicc, hogy a "hisztérikus", "rettegő" Bartus meg Debreczeni egyszerűen képtelen olyat írni, amit már egy hét múlva ne kontráznának meg ezek a kártevők.

Egyébként kb 95%ig biztos vagyok benne, hogy ez állhat a baltás-ügy mögött, ami mutatja, hogy már évekkel ezelőtt teljesen elveszített minden mértéket és óvatosságot.
@Imola Helyesi: kezd fizikai fájdalmat okozni felületes információ-birtokod, gondolkozási sémád, mely abszolút negligálja a komplexitást és a folyamatokban való látásmódot az agyi(?) tevékenységed során... az egyetlen összefüggés, melyet megértesz az a szem-segg viszony (ha kinyomom a szemed, beszarsz...)

viszont nálam vezetsz a "buta és szorgalmas" kategóriában (ne becsüld le, erős a mezőny!)...
@Imola Helyesi: "Agymosás, pénzmosás"-ért nem kell sem az amcsikhoz, sem Brüsszelbe menni, elvégzi azt a miniszterelnököd és bandája helyben többek között a te segítségeddel is
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Minden, de minden kontrollt, sőt ez lett a zsinórmérték, hogy fel kell a környezetének nőnie hozzá full retardálttá, hogy Főbolond ne lógjon ki.
Basszus, ha BLnek megint (mint mindig eddig) igaza lesz, akkor még csak most fog a Beképzelt Beteg bevadulni, határbezárást, fideszterrort, stbt vetít előre BL... Rohadtul nem kéne...
@Gábris szomszéd: jó, akkor magyarázd meg, hogy miért csak éppen mi vagyunk azok, akik mindíg mindenben kilógunk, ennyire nemzetieschkedünk a huszonnyolc tagállam között és főleg mire megyünk vele.
Ja, és mire mennénk enélkül?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bakker lemaradtam, van valami hátránya, ha tahósítok valakit :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sok kacagásról maradsz le, mert a szintjük bizony a mélységi bányászbéka valaga alatti! :)
Ilyen szervilis és seggnyaló nercsicskákat keveset látsz-olvasol, élőben meg szinte fellelhetetlenek!
@Spániel:
Hiába van pénzed, ha nem tartozol sehová. Ennyit a szerinted "nemzetiszínű cucliról" meg a jómódról.Én nem lennék soha osztrák , amerikai vagy más. Jó nekem ez a nemzetiszínű haza a maga ősi jelképeivel, történelmével, a zászlóival, az ősi magyar nyelvvel, az irodalmával, költészetével, a népzenéjével, néptáncával, a sportsikereivel, a tudományos eredményeivel, a tehetséges sokoldalú fiataljaival, stb. Tévedsz, mi tanítjuk a Fideszt, hogy legyen hazafiasabb, törődjön a nemzeti kultúrával IS.
@Imola Helyesi:

"_Ebben a világpolitikai helyzetben Orbánnál jobb kormányfőt nem lehet találni, és nem is fogtok.Az önállóság minimumát próbálja elérni, ahogy tudja._"

ja,ja. Már önjáró, de még a pelenkába szarik.
széljobberek egyesült szovjetorosz frontja:

Orosz hitelből működik a francia Nemzeti Front

444.hu/2014/11/24/orosz-hitelbol-mukodik-a-francia-nemzeti-front/
@Imola Helyesi:
Ja, és ne magatokból induljatok ki, engem nem fizet senki.
@Spániel:
SPÓROLT!!!
Most ezen mi olyan hihetetlen?
Jól fektette be a pénzecskéjét, piaci alapon kapott megrendeléseket a cége, amiből a rendesen leadózott pénzt nem szórta el!
EZ SZIGORÚAN ÍGY LEHETETT!
KOMOLYAN!
Csúúúúúúnyák vagytok, ha másra gondoltok...
@Spániel:
Már fel sem kapom szaros 1 milliárdra a fejem, ez jár nekik.
Kiváncsi vagyok ki meri majd bármely TV-ben feltenni az a logikailag szükségszerűen felmerülő kérdest, hogyha az B, C vonalnak ennyi a jussa (csak mit tudni), akkor mennyi lehet a Főnökük Főnökének, akinek már nincs főnöke, csak mi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már azt hittem a dzsobbikot hozod ki... :D
Szerencsére ők nem, meg a hazai neonáci mozgalom mögött sincs orosz pénz!
Most képzeld el, ha lenne...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szóval csúnya vagyok?
Az a baj, h a zemberek meg kurva szépek :-((
@Sir Bates dö Hól:
Hú, de szellemes vagy, trágár senki. Szerencse, hogy te nem fogsz beleszólni itthoni választásokba, úgyhogy nyugodtan el is fűrészelheted magad bánatodban.
@Imola Helyesi:
Tehetséges fiataljaival, akik pánikszerűen hagyják el az országot, hogy ne csesszék szét az életüket szarházi párttitkárok és utolsó senkiházi pártgecik, vagy pl. nagyszámú Nobel-díjasaink, akik 1 kivételével külföldön érték el ezen eredményüket, s ráadásul kiknek vagy menekülniük kellett innen származásuk miatt, vagy inkább a tehetségtelen és visszahúzó környezet elől.
Ezt se hagyjuk ki amellett, hogy magyarok vagyunk...
@Imola Helyesi:
Ráadásul igaza is van. Ahogy itt gúvadnak magácska szemei...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én olyat, soha:

"Oroszbarát trójai faló" – a Jobbik orosz kapcsolatairól ír a Business Insider

2014. augusztus 15., péntek, 11:39 Utolsó frissítés: 2014. augusztus 15., péntek, 12:13

Szerző: hvg.hu

Címkék: Oroszország; Jobbik; kémügy; Kovács Béla; Business Insider; ukrán válság;

hvg.hu/vilag/20140815_Oroszbarat_trojai_falo__a_Jobbik_orosz_k/
@Imola Helyesi:
"Még abban sem lehet, hanem igazodnia kell a nagyhatalom értékeihez"

Ehhez képest azért az EU-tagországok elég rendesen megőrizték saját nemzeti identitásukat.
@jaegtoer:
"ja,ja. Már önjáró, de még a pelenkába szarik. "

Ennyit a kétéves unokám is tud :))
Akkor ő is lehetne miniszterelnök?
Az EBRD elnöke szerint hülyeség a nemzeti tulajdonú bankrendszer

Ezzel a magyar gazdaságpolitikáról mondott véleményt.

444.hu/2014/11/24/az-ebrd-elnoke-szerint-hulyeseg-a-nemzeti-tulajdonu-bankrendszer/
@Imola Helyesi:
Ne panaszkodj. Jelentkezz közmunkára.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Csúúúúúúnyák vagytok, ha másra gondoltok... "

Ugyan már, sose tennénk ilyet... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...bakker lemaradtam..." nem maradtál le. eddig egy szó nem esett a posztban felvetett: "...innentől nem tiltja semmi, hogy minisztériumi rokonok, századvégi füzfapoéták és péniszjelentők, egyéb kormánynak kedves békemenet aktivisták merítsenek szabadon a moslékosdézsából" problematikájáról. Valószinü azért, mert eddig sem zavarta a hatalmat, hogy ezeket tiltja-e a törvény vagy sem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Vajon miért? Mert ott van egy nemzeti minimum, meg tudnak állapodni a pártjaik akkor, ha a nemzetüket érné bántódás.
@Imola Helyesi: látodlátod, már megint csak a leckét mondod fel, nem válaszolsz a felvetésre.
Ha nem tartozol sehova, magadra maradsz. Egyedül, a többszázmilliós europa perifériáján, hüppögve szopikálva a nemzeti cuclit, hogy ez a rohadtmocskosmulti nem ért a szép szóból, pedig a büszkeségünk, ez a korrupt főtolvaj már századszor baszta pofán őket.

Egyébként pedig én is magyar vagyok, olyan jogon, hogy ide születtem, bár a négy különböző nemzetiségű nagyszülőmmel nem tudom, lehetek-e.
Csak az a kurva osztrák, dán, holland, baltikumi életszínvonal ne piszkálná állandóan a csőröm, az ne lenne olyan, amilyen. És most direkt hasonló méretű országokat soroltam.
És biztosan izmoznak ők is a zeuban, de okosan, ingtelligensen, diplomatikusan.
Mi pedig..... ennyit lehet elvárni egy mangalicatelep tulajdonostól.
@Imola Helyesi:
"Mert ott van egy nemzeti minimum, meg tudnak állapodni a pártjaik akkor, ha a nemzetüket érné bántódás."

Na most dőltél a saját dugádba, és még észre sem vetted.
.@jaegtoer:
Másképpen is értelmezhető.
'''''jobb kormányfőt nem lehet találni, és nem is fogtok'''''
Vagyis:
nem lehet találni, tehát ami van, az nincs, mert nem lehet találni - -
azonban
nem is fogtok, mert valakik piszkosul eldugták.

Ha így állunk, ne is keressük a jobb kormányfőt, lehet akkor balt találni.
Legyen például Gyurcsány, az itt van szem előtt, keresni sem kell.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Egy dologban nem értek egyet BL-el, szerintem alábecsüli Orbán gyávaságát. Amint akár a legcsekélyebb jele mutatkozik, hogy felelősségre vonhatják, már vágja is a koffert a hóna alá és tiplizik Mordorba. Lófaszt fog ő a tömegbe lövetni, ahhoz tökös gyerek kell, nem egy ilyen kis sunyi, beszari pöcs. Lezárja a határokat, jó vicc, tíz éve nem adott még egy normális interjút se, nemhogy hadiállapotot vezetne be.

Hogy mit gondolok a diktátorokról, az gondolom egyértelmű, de azért egy hitler, egy kadhafi, egy castro, egy chavez nem szarozott, hanem bemondta a dáma párra az all-in-t.

Azt jól látja BL, hogy Orbán mit SZERETNE, de azt szerintem rosszul, hogy mi az amit MER.
oops index főcím doboz:

Nemi erőszak18+
Varán
Ettől kapna agyfaszt az összes korrupciókritikus!
A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő szabályozás is.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

BL cikkeit élevezettel olvasom, de Bartus olyan, hogy aki nem ugy csinálja, ahogy ő elképzeli, az szar-fos-húgy. Gyurcsány fasza gyerek volt addig, amig Bartus ki nem adta a jelszót, hogy bojkott. Aztán amikor erre Gyurcsány nem bojkottált, akkor kiesett a pikszisből. Szintúgy a Hitgyüli vezetője. Az is egy érdekes történet.
@KÁTÉó53éúétr6: jahhh, csak a szokásos:

Makrogazdaság Így csavarták ki a kezemből a nyugdíjpénzt

Madár István2014. november 24. 10:13

Úgy tűnik, a múlt pénteken benyújtott törvényjavaslattal végleg búcsút mondhatok az egykor a kötelező magánnyugdíjpénztárba fizetett pénzemnek (és hozamaimnak). Pedig sokáig kitartottam.

www.portfolio.hu/gazdasag/igy_csavartak_ki_a_kezembol_a_nyugdijpenzt.1.206905.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"SPÓROLT!!!
Most ezen mi olyan hihetetlen?
Jól fektette be a pénzecskéjét, piaci alapon kapott megrendeléseket a cége, amiből a rendesen leadózott pénzt nem szórta el!
EZ SZIGORÚAN ÍGY LEHETETT!
KOMOLYAN!
Csúúúúúúnyák vagytok, ha másra gondoltok... "

Ja, ahogyan spórolt a Gyurcsány Ferike , meg a Gordonkátok, meg az összes többi, a Strabag demokratákkal együtt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Akkor - miután ismered a történelmünket- akkor tudod, hogy a bennünket leigázó hatalmak hogyan mosták itt az agyat. Lásd: pl német hivatalos nyelv / el bírom képzelni, hogyan sztárolták magukat/, Trianon: nagyhatalmi csonkolás, bolsevik forradalom, majd kommunista orosz kultúra általi agymosás, és most amcsi gagyikultúra és hozzávalói. Törököket nem említem, mert ők fejlevágást alkalmaztak, nem mostak, hanem fürödtek. Európa nagyhatalmai / franciák, angolok, németek/nyilván, hogy most is érvényesíteni tudják az akaratukat, a kis benelux államok szintén, hozzájuk törleszkednek, a trianoni utódállamok meg nyilván, hogy összefognak - ellenünk.A többi meg nem eutag, nekik még könnyebb.
@Imola Helyesi: "a tudományos eredményeivel,"

Az USA-ba üldözöttek tudományos eredményeit hova számoljuk?

"az irodalmával, költészetével, "

A magyar irodalmat olvasni kell, nem pofázni róla. Melegen ajánlom Ady-t, Móriczot, Radnótit, JA-t, meg Hamvas Bélát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tényleg? Ne mondd, szerencsétlen.
Szeretném megkérdezni, hogy Simonnak honnan volt 100 milliója a büntetés befizetésére.Ez bizonyára tisztességes munkával szerzett pénz volt, mert akkor a jelenlegi törvények még nem voltak.
@Imola Helyesi:

Ha több Móriczot és Kosztolányit olvasnál, akkor nem úgy fogalmaznál, mint egy retardált szakmunkásképzős.
Hö.
Höhö.
@Imola Helyesi: Puchtől kapta, ő meg a Simicskától.
@Imola Helyesi: ahogy elnézem, te még az ismeretterjesztés szintjét sem éred el a magyar történelemben. de a népmeséket elég jól visszaadod.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Ne feledd a világon eddig 3 ember volt aki saját stadiont építettett .
1 frikai egy románisai.
Ketten már bevégezték, de ők sem tisztán közpénzen a falusi kerti budijuk sarkába építették a stadiont, hanem távolabb közhasználatra. a felcsutiba próbálj bemeni akár csak látogatóba!

Nem lesz ennek jó vége ha a két előd életmenetét nézem! o)
@no_successful2:
Igen...?
A nevedben hordozod értelmi szintedet is.
Tehát akkor most hajrá, mindenkinek előre a gátlástalanság útján!
ÉLJEN A NER!
Ezt akartad édes bogaram felböfögni, vagy képes vagy többre is? Netán alkalmazott vagy a ner csicska népében te is? Szopnod, nyalnod kell, mert ha nem, repülsz?
Valami önálló véleményed is akar kijönni, vagy csak "kűdött apárt?"
@Imola Helyesi:
Aranyanyám, ott a NAV, szép feladat kideríteni nekik, azután mehet sittre amennyiben törvénytelenül.
Mi ezzel a gond??? Rohadjon az összesre rá a bilincs!
Amíg Miskolcon valaki 10 hónap alatt a 300.000-es fizetéséből 5.000.000-t képes megtakarítani, addig én semmin sem csodálkozom!
Azt is remélem kivizsgálták, az a szarházi is mehetne leülni...
@s.g.l.:
Egy spontán Békemenet végül zavargásokba torkollik és egy fal...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tény, hogy káromkodásban nem vagyok első, abban és a mellébeszélésben előztök.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Érdekes felvetés!!! Az tuti, hogy egész gazdaságpolitikája (bruhaha, értsd rabló gazdálkodása ) arra alapul, hogy nehogy a zembereket kelljen adoztatnia, ez lehet sima gyávaság de lehet a 20 éven át nyomott hatugságcunamijának eredmenye is. Erőből nyom mindent, es eddig mindenkivel felvette a kesztyűt!! Abban igazad lehet, hogy mindezt azért tudta eljátszani es erőből nyomni, mert tudott hozzá egy sajat maga számára elfogadhato önképét imiget kreálni ami mögé bujhatott. Lehet h az igazán nagy feladattól berezelne, de mivel az agybaja óriási, nem biztos h tud racionálisan dönteni. Remélni tudom csak, hogy lesz ekkor valami "erő", amit érteni és félni fog és meghátrál. Bartus történetileg is nézi es az agyament diktátorok bukásuk előtt még magukkal rántanák a jó népet...
@Imola Helyesi: nem, ismét más definíciós koordináta-rendszerben leledzünk... már a "trágár" jelentéstartalmának meghatározását illetően... meg, tán a többiben is... ha azt írtam volna, "a néger segglyukában a negró felhős éjjelen hozzád képest a napkitörés lumenével rendelkezik, olyan sötét vagy, hogy lehet, hogy még nem szartad össze lakótered, mint a baromfiak, te idióta?" sem lennék trágár... amennyiben a klasszikus toposzt körmöltem volna kommentembe ("menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, te gyökér barom"), akkor lehetne tán valami valóságalapja felém irányuló inszinuatív megjegyzésednek...

egyébként irrelevánsnak gondolom hollétem abból a szempontból, hogy mo a hazám vagy sem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A 18+ DOBOZKA MEG AZ OLYAN ÁLLATOK MIATT VAN, MINT AMILYEN TE IS VAGY! :D
@Imola Helyesi:
" a trianoni utódállamok meg nyilván, hogy összefognak - ellenünk."

És nem gondolod, hogy ezt azért kivívtuk magunknak? Az arroganciánkkal, a "nekünk minden jár" viselkedésünkkel, holott igazán semmit nem tettünk azért, hogy "nekünk minden járjon". Mit tettünk azért, hogy békében éljünk a szomszédainkkal? Mennyiben segítette ezt elő a kettős állampolgárságról szóló törvény? Mennyire segíti elő a Nagymagyarországos matricákkal díszített autók tömege pl. ha Szlovákiába, Romániába mennek?
Néha gondolkoznod is kellene...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mondjuk te nemigen írsz egy-két mondatnál többet. Miért is? Bizonyára Móriczot olvasol, hogy ne maradj le. Kár erölködnöd, műdoki.
@Sir Bates dö Hól:
Na, még szerencse, hogy nem írtad neki, hogy "menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, te gyökér barom".
Te ennél sokkal finomabban szoktad a ledér, legközelebbi nőnemű rokon felé elhajtani!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Egy nagy túrót. Csináltak maguknak egy saját történelmet a mienkből, aztán még hajbókoljunk is, mert bitorolják a mi földünket? Ugyan!
@Imola Helyesi:
" a mellébeszélésben előztök"

Abban soha. Abban verhetetlen vagy, bár Gábris néha megközelít.
@DarthVader:
Igen, bartus hisztis alkat, hitgyülis szerepétől én is behányok, de ő sem büszke rá. Akkor ismerte meg a Sötét Erőt :-))), Sith Nagyurat, így pontosan tudja működését.
Ha gyurcsany kapcsán váltott is, az talán azért van, mert nem volt fő kérdés neki. Nekem is nagyon unszimpi h feleslegesen lő mindenkire aki nem az ő sarkalatos véleményét osztja, de ez is mutatja zsenijét:-)))
@Imola Helyesi:
Olvastál bármikor is Móricztól valamit?
Mondjuk "Rokonok"?
"Csupa rokon, csupa rokon az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak az állásban, semmit se csinálnak, se gondolatuk, se szorgalmuk tovább nincs... Én halálos ellensége vagyok a rokonoknak. Ez a rákfenéje az egész magyar életnek..."

Nem akarlak túlértékelni, de semmi áthallást nem vélsz felfedezni?
Jó'vanna... túlbecsüllek, ez lehet a gond...
@Imola Helyesi:
Dehogy!
Épp azt írtam neki, nehogy ilyent merjen írni!
Szörnyű, egyesek milyen alpárivá tudnának válni...
@Imola Helyesi:
" Csináltak maguknak egy saját történelmet a mienkből"

Mert pesze egyáltalán csak azért léteznek, mert mi kitaláltuk őket.
Kérdeztem már, most újra megkérdezem: orvos látott már? Bár biztosan nem, mert akkor nem lennél szabadlábon és netközelben...
Kár volt téged kiengedni a tahóketrecből, vissza is teszlek. Pá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: höha, küldöm neked szeretettek Egerünk kommentjét, én távol vagyok a zirodalmi művecségtől, pont mint imolka, lassan nevemre is veszem, de megvárom amíg kellő mélységbe küzdöm le magam hozzá.

Forja van még és nem kevés :D

Hogy a bitek és a szakszemélyzet kuszálja össze a zelméd teeeeeee :D
@s.g.l.:
Hogy fudnám feledni!
Egen, azt gondolom, hogy ennek így kell történnie.
Ismert jelenség tőzsdei cégekkel is, hogy amikor székház építésbe kezdenek (pl Kordax), akkor ott az üzemi működéssel bajok lehetnek, melyet presztízsberuházással próbálnak álcázni. Ugyanez van Orbán Zrt= Fecsútisztánban is.
És igen, bejön neki, huje a nép!!!
Nem baj, majd ha nemsokára le lesznek váltava, az első dolgok között kell az elszámoltatásnak lenni. Aztán kártérítés, börtön, miegymás...

Az orbán is jópofa, majd ha a tüntetők nem szidják akkor talán szóba áll velük. De a tüntetők akarnak-e szóba állni a tolvajok fejedelmével???
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem te valami ideggyógyintézetből írhatsz.Már a névadásod is erre enged következtetni.Nagyfokú üldözési mánia, amely átcsap hisztériába, és ilyenkor minden gyermekkori sérelmed előkerül, innen az anya és apa hasonlataid. Szegény ször, beteg elme.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha már irodalom, akkor a magyar helyzetre szerintem jobban hajaz Jókai "Rab Ráby" című munkássága...
Fiúk! Minden elismerésem a tiétek! Nem tudtam, hogy ennyi amatőr gyógypedagógus van itt.
Élvezitek is, vagy csak hajt a grafománia? :))
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Majd ha normális tud a falusi suttyója viselkedni...
Egyenlőre nem tud.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Voltam, de nem engedtek be, mert a ször megelőzött, és te is be voltál jelentkezve.
@jöttem: Hát te kiafaszom voltál mielőtt új nicknéven regisztráltál?

"jöttem 0 bejegyzést írt és 535 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2014.11.01. óta tag."

De tuti tahótlanítva voltál...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Á, nem olvastam, sőt a Himnuszba is belesülnék, mint Király Linda. Most boldog vagy?:
@jöttem:
T. Szexistennő! Ez is, az is...
Mi lesz itt még, ha címlapon marad! :D
Elhúztam gép elől, várnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Majd? Hát az a helyzet, hogy mára már annyi mindent tett azért, hogy én például bottal se piszkálnám. Nemhogy még szóba is állnék vele...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: ez mellé ment, @jöttem fényévekre van imolától, elég ha megnézed az eddigi hozzászólásait ;)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Egy mondatot idézek, hogy legyen kedved elolvasni:
""A magyarok, féltékenyen őrizve kiváltságaikat a dualizmus korában, más nemzetek egyenlőségre való törekvéseit a magyar nemzeti érdekekkel összeegyeztethetetlennek tekintették.""

beszelo.c3.hu/cikkek/csehszlovakia-es-magyarorszag
10 dolog, amit az Eurázsiai Gazdasági Unióról tudni kell
-

Olcsó gázzal és gazdasági kedvezményekkel igyekszik közelebb húzni magához a volt szovjet blokk országait Moszkva.

444.hu/2014/11/24/10-dolog-amit-az-eurazsiai-gazdasagi-uniorol-tudni-kell/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egyelőre: így írjuk. Bár Móricz lehet, hogy még így írta.
@jöttem: részemről egyik sem. Csak az hajt - mint angyalnál - hátha egyszer nem figyel oda a kötelező stallumra és egy értelmes mondattal válaszol a kérdésre.
Egyébként részemről nemfiú.
@Imola Helyesi: de én egy zárt gyogyiban vagyok... viszont te, s a többiek, a szülőföldemen, a hazámban, melyet a hozzád hasonlók sokasága tett diliházzá...

(tényleg csak címszavakban ismered a hazám történelmét, igaza van a görényekkel egy klaviatúrán osztozónak...)
hmmmmm, jó a duma, korábban szartak a tartalékolásra, most meg. A putyini maffiagazdaság ráhatása megtörtént amikor a fővezér itt járt. meg amikor a vezényló ott járt, na és persze amikor as nemkülügyminisztert is arra fútta a szél:

Seszták a Reutersnek: Ukrajna csak akkor kap tőlünk újra gázt, ha...

A fejlesztési miniszter ahhoz köti az Urkajnába történő gázszállítás újraindítását, hogy Magyarország feltöltse saját tározóit. Jelenleg 71,2 százalékos a feltöltöttség. Magyarország szeptember 25-én zárta el a gázvezetéket.

hvg.hu/gazdasag/20141124_Sesztak_a_Reutersnek_Ukrajna_csak_akkor_k
@jöttem: felkészítő pályamódosításhoz... bár, elkezdtem bézbolózni is:-)...
@Imola Helyesi: Te agyatlan idióta!
A nemzetünket belülről éri a bántódás, az imádott vezéred és retkes bagázsa rágja belülről, mint egy rákos daganat!
Az izzadságszagú rinyálásod pedig kurva szánalmas!
@Boli – Ch.T. is, meg"Csupa rokon, csupa rokon az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak az állásban, semmit se csinálnak, se gondolatuk, se szorgalmuk tovább nincs... hát!
Válasz erre;

És semmi és senki nem tudja eltávolítani ezeket a rokonférgeket ezekből az állásokból.Kódolva van általuk az évtizedekig tartó zéró fejlődési ráta és a hanyatlás!
Ez a legnagyobb baj!
@Spániel:
@Sir Bates dö Hól:
Megértem mindkettőtök érveit. De Ti is értsetek meg engem.
Alapállapotban ilyenkor, olyan dolgokról szoktatok beszélgetni, cikkeket linkelni, amit nem értek. Úgy kell a neten utánakeresnem egy-egy idegen kifejezésnek. Vagy belebújnom a közgazdasági kisokosba.
Nekem ez a szabadegyetem.
Most mit tanuljak?
Azt, hogyan kell szétverni egy blogot?
Vagy elgondolkodjak azon a sztereotípián, hogy az okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz? Legalább is foglalkoznak velük.
De, ha ma tartjátok a Teréz apu jótékonysági napotokat, csak szóljatok! Más elfoglaltság után nézek.
OKOS FÉRFIJAIM A VARÁNUSZON!
Gondolkodjatok már egy kicsit!
@Diorella Queen:
Ajjaj, most még egy királynő is itt van. És még ő rokonozik.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Csillagom! Csakmostjöttem néven érkeztem. Aztán lerövidítettem jöttem-re.
Ennyi regem van. Hiszed, vagy nem.:)
@jöttem:
Kis kedves, ezért vagy te nekik a központ, át is adom a helyem, neked, volt csehszlovákiainak, döntsd csak meg a kormányt a határ mellől.
@jöttem: "hogyan kell szétverni egy blogot?"

Tudjuk, a cél ez lenne, de nem a Varánuszon.
Miután Bloggergéza máshol vereti agyon magát, tulképpen kapóra jött ez az Imola, mert angyal verése már nem okoz akkora örömöt. Kiismertük az összes kiszámítható szlogenjét, a végén gyurcsányozik vagy burkoltzsidózik egyet, oszt jónapot.
De ebben az Imolában van még ütnivaló, megasztán, neharaguggy, nekünk is ki kell a gőzt ereszteni valahogy.

Én is szóvá tettem többször, hogy csak egy napig ne válaszoljunk, eltakarodik. De mindig akad valaki, aki lelkesen és szívesen küldi el a p...csá ba.
Van ilyen, aki időnként ittragad és idehány valamit, ők azok, akik, na, tudod.... mackó, mackó, te szopni jársz ide.
Jöttem:
Azért ne legyen kisebbségi érzésed, nekik az a buta, aki ellentmond nekik, tehát te okos maradsz. Semmivel sem vagy butább, mint a ször vagy a többi fellengzős. Ez itt egy sajátos ballibsi értelmiségi hozzáállás, így van ez Trianon óta. A polgári értelmiséget így szorították és szorítják ki ma is. A legtöbb jobbos be is adja a derekát. Orbán nekik egy kemény dió, ezért utálják.
Lyólvan ez a türvéní igy ahogy van úgyis csak a libsibolsi atlantlista újságírók kérdezgetnének mindent amit ugy is elferdittenének.
@Spániel:
Jóindulatúan ma is a kormány egyik hibájával kezdtem, erre nekem esett a kutyafalka. Te legalább őszinte voltál most, meg is írtam jöttemnek.
@Sir Bates dö Hól: Nem mondod, és melyik csapatban kezdtél el bézbólozni? ;)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Ő már elproblémázott azon, hogy "Beszélő".
Bár neked szólt, miért ne olvashatná el.
Vannak benne olyan megfontolandó részek, amelyek ismerete mintha hiányozna manapság a történelmünkből.
Valamilyen formában tudáshiány-pótlónak tekintem.
az inteligens hazaszeretŐ MAGYAREMBER nem vonja kétségbe Orbán Viktor miniszterelnökúr, és szakértői kormányának döntéseit mert ők csak az ország javát akarlyák. Magyarorszáfg joban telljessít ezt mutatják a számok is csökken a rezsi nő a gdp a ballibsik meg 3 választást buktak el haha.
Viktor Viktor Viktor! am a Viktor győztest jelent latinnul nemvéltetlen hogy ő gyöz meg mert az ország jobban teljesít!!!
@jöttem:
.
Mit nem mondsz: okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz?
A kérdésben egy állítás rejtőzködik, mint kukac a cseresznyében.
Okos férfiak.
A férfiak nem azért okosak, mert vannak buta nők.
Apáról fiúra öröklődő tulajdonság. Az evolúció következtében állandóan megújuló, minőségében javuló tendenciáról van szó.
.
@Sir Bates dö Hól: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: az megvan,hogy mindenki komoran ül körülöttem,csak én röhögök hahotázva:D
Totál egyetértenék itt a kifakadással, hogy ezek itt intézményesítik a korrupciót, és a vak kezéből is kilpoják a botot, de miután az egyik első mondatban beböffenti a kolléga, hogy "az MSZP az alacsony részvétel ellenére megalázót rúgott a Fideszbe Újpesten"...
Na akkor azértbevillan a neonfény a fejemben, hogy "fizetett politikai hirdetésünket olvashatják alant..."

Mintha a maszop nem lopott volna ugyanilyen mocskos gennyes módon.. mikor lesz már egy olyan újságíró vagy legalább egy mezei blogger ebben az országban aki TÉNYLEG ugyanúgy utálja az összeset?

Ezek után a kedves cikkíró kb egy szinten van derék nyakkendőseinkkel, akikről ír.

Nájsz!
@avanivi:
Temetéseden viccekkel vigasztalod az özvegyed?
@Lordmotor:

"_Na akkor azértbevillan a neonfény a fejemben, hogy "fizetett politikai hirdetésünket olvashatják alant..."_"

Neonfény? Az értelemhez mit szólsz?:)
@dr. jenőke (jenőke):

Ezt írtam:
"Vagy elgondolkodjak azon a sztereotípián, hogy az okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz?"

Nem ezt:
"..az okos férfiak valóban vonzódnak a buta nőkhöz?"

Az okfejtésed kiváló. De ne ragadd ki kérlek, a második tagmondatot.
@Lordmotor:
Kevés MSZP hívőt fogsz itt találni, felőlem is bezárhatnák a boltot.
De össze sem hasonlítható az ő átkos működésük a Fideszével, és NEM, nem loptak ilyen gennyes módon (de loptak), és még törvényt sem hoztak rá, hogy az kötelező, de csak nekik. A többi magyarság elleni büntettükről nem is szólva.
@Imola Helyesi: de te nem voltál őszinte, a választ szokás szerint elsunnyogtad.
@jöttem:
Késve jöttél, és nem figyelsz.
Az első "tagmondat" (melyik párban tag?) intelme alapján elgondolkodtam.
Így teljes?
@jaegtoer: Köszi a konstruktív hozzászólást, gyere máskor is!
@Imola Helyesi:

"_Ez itt egy sajátos ballibsi értelmiségi hozzáállás, így van ez Trianon óta. A polgári értelmiséget így szorították és szorítják ki ma is. A legtöbb jobbos be is adja a derekát. Orbán nekik egy kemény dió, ezért utálják._"

Akkor elszóltad magad, javíttasd a sillabuszt.

Ha Tianon előtt nem voltak hangadók a liberálisok, az azt jelenti, hogy az akkori hozzád hasonlók kövezték ki az utat Trianonhoz.
@Gábris szomszéd:
Gábris, mit csináltál a gepemmel, h a blogra bejelentkezesnel a te nicked jött fel, facebook csatolással, gmail cimeddel? Sto tak takoje eta gyetvasz?:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Jó hát demokráciában élünk ugye, szóval jogodban áll a fletóra szavazni, ahogy eddig :)
Nekem valahogy nem veszi be a gyomrom, mikor valaki a szart fosra cseréli, majd azon görcsöl, hogy nem jó ez a szar, legyen inkább megint fos!

Annyi, hogy a maszoposok klasszikusabb módszerekkel ügykezeltek.. áfaemelés, majd annak lenyúlása, SZJA emelés, majd annak lenyúlása.. Ja meg a Bajnai féle legtisztább: nettó költségvetési hiány 2 számjeggyel oszt kész.. Valljuk be, a fidesz legalább próbál kreatív lenni szervezett bűnözés terén, mégha ez nem is nagyon sikerül nekik :)
Közpénzmatek

Miért hagyja a NAV, a TEK,
Hogy elüljön minden sanda
Gyanú s nőjön közpénzmatek,
Amit űz pár lopós banda?

Kötelesség lenne még itt,
Szóljon valaki a mórnak,
Fogja meg a munka végit,
Mert honunkban mindent csórnak!

Vagy esetleg jöjjön Yoda,
Jó Erője van még annak,
S fénykardjával sújtson oda,
Ahol enyves kezek vannak!

fradyendre.blogspot.hu/
:)
@Lordmotor:
Hagyjuk:-) már oIt bukik a logikád, ha a szart fosra cseréli valaki, akkor nem a fosra tud visszavágyni, hanem a szarra...
@Lordmotor:

"Köszi a konstruktív hozzászólást, gyere máskor is! _"

Nagyon szívesen, távollétem miatt ne aggódj.

Megjegyzem pár napja éppen a szocikról is -ahogy rendszeresen- volt néhány 'kedves' szava, amiről te lemaradtál.
Valahogy úgy jártál, mint aki a temetésre ért oda a születésnapi köszöntővel. Ez nem baj, csak kár ragaszkodni ahhoz, hogy mégis elmondhasd az ujjongó születésnapi köszöntőt félbeszakítva a halotti beszédet.
@Gábris szomszéd: a rejtett erővel a láp ellen sc-ben...
@dr. jenőke (jenőke):
"Én feljövök érte a síri világból
Az éj közepén"
és viccet mesélek... nem látom a verseket pedig keresem minden nap:)
@parti_giano: forgatja is rendesen... ahelyt, hogy a bohócot polírozná...
@jöttem:
.
Ezt írtam:
- - Temetéseden viccekkel vigasztalod az özvegyed? - -
Azért, mert szellemes vagy.
@jaegtoer:
Á, nem a monarchia, meg nem a bolsevikok és nem a nagyhatalmak miatt volt Trianon, hanem miattunk. És ezt a bűzös szemléletet hirdetitek már 70 éve. Ezért nem hagyjuk, hogy még egyszer hatalomba kerüljetek. Jó nekünk Orbán a maga disznóival, nem kellenek más disznók.Majd levágja, amelyik túl nagyra hízik.
@avanivi:
A kérdés másik felére:
Köszönettel vettem keresésed. Lesz, eddig is volt, de nem napi rendszerességgel, és lehetőleg valamilyen (esemény, időjárás, meg nem is tudom) alkalomra.
@Sir Bates dö Hól: mert a disztributív figyelemből hiátussal rendelkezik. így a bohóc marad morvaira. a bagarolt megvetted már?
@dr. jenőke (jenőke): dr. jenőke (jenőke) "2014.11.24. 16:07:16
@avanivi:
Temetéseden viccekkel vigasztalod az özvegyed? "
@jaegtoer:
... ha megengeded hozzáteszem még azt, hogy a következő Trianonig is....(ez a magatartás vezet)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

imolázgatsz itt, ahelyett, hogy elolvasnád a postád!
@dr. jenőke (jenőke):
:) ezt most félrepostáztad
@parti_giano: görény... most hánykolódni fogok álmomban, csak rá gondolva... (lófaszt, mellényúltam betépve, így van egy neonzöld cipőpasztám... gyíkemberek mikor jönnek?...)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: drága Brumikám! te ettől sokkal többet érsz, minthogy ezt a sötét némbert oktasd. " bitorolják a földünket" ez a hülye úgy tesz, mintha mi éltünk volna ott és nem ők. Hagyd a fenébe az olyan p...át, aki Móricztól sem tanul, csak Mátyást az igazságost ismeri
"Januártól évi nettó 42 millióért készítenek híreket az MTVA-nak, amiket magánrádióknak értékesít. Az MTVA jelezte: a Strategopolis nem gyártja a híreket, hanem válogat az MTI-ben meglévőkből, és ezt adja el 27 országos rádióállomásnak." (a Giro-Szász féle cég )

Esetleg a 27 országos rádióállomást fideszes önkormányzatok üzelemtetik, és ők maguk nem tudnak válogatni at MTI-ben meglévőkből?
@Imola Helyesi:

Emlékezz vissza Wass Albert: Kard és kasza című igen olvasmányos szösszenetére. Aztán hánykolódj. Persze vannak mértékadóbb szerzők is, de most ő a deal, ez éppen nem baj, mert ebben a munkában elég tárgyilagos a magaféléket illetően is.
@dr. jenőke (jenőke):
mindketten félrenéztünk egy-egy hsz-t. én a tartalmát, te a feladóját.
lehet döntetlen? :)
Azért igaza van annak, aki korábban kifogásolta a hsz-k tartalmát.

Én nem kifogásolom, csak furcsának tartom, hogy értelmes emberek hagyják magukat hergelni.
A poszt igen érdekes és fontos témát feszeget, oszt nem szól hozzá senki? Illetve alig szól valaki. Vagyis mindenki szerint nyugodtan lopjanak a rokonságnak is a civil szervezeteknek adott támogatások leple alatt? Talán egy tüntetésnek ez is lehetne témája, mert azt a támogatást nem a norvégok, hanem mi, magyar adózók dobjuk össze. Meg itt is jó lenne kifogásokat olvasni. Olyan lényegre törőket.
@Gábris szomszéd:
Csak méltatlankodtam egy kicsit. De már elmúlt. :)
@jöttem:
Nem.
Te nyertél.
Nekem fel sem tűnt.
Meghaladtam Mikes Kelement. Csak írok, csak írok, de én el is küldtem.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ne pofázál hazaáruló ballibsi atlantista gyurcsányista komcsi örülly hogy nem küldi rád a MINISZTERELNÖK ÚR a TEKet mert te biztos terorista vagy ám ballib csöcselék.
@Sir Bates dö Hól: legalább világít sötétben, nem kell negrót szopogatnod.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: szerintem ezt nem jöttem-nek akartad címezni.Nézz utána!
@Imola Helyesi: na ja, a magyar katonák gallicíába, isonzóhoz csak valami adminisztrációs hibából kerülhettek. vagy turistáskodni mentek.
Holnap EL A KEZEKKEL! tüntetés

József Nádor tér 18.00 óra

"Egyébként sem adnánk, de még azt sem tudjuk, mire kell.

Csak azt tudjuk, MEGINT MEG AKARJÁK „VÉDENI” a nyugdíjra félretett pénzünket! Meg akarják védeni a saját megtakarításainkat tőlünk...

Nem adunk több „védelmi pénzt”, legyen elég a 3 ezer milliárd lenyúlása!

GYERE EL ÉS TILTAKOZZ! Ne csak a pénz miatt: állj ki a jogaidért, a tulajdon biztonságáért, az önrendelkezésért. Hallasd a hangod az újabb és újabb hazugságok, a fenyegetőzések és a be nem tartott ígéretek ellen."

www.facebook.com/events/1570722989829820/
@jöttem:
Egy FB poszt:

" Négy kérdés, négy válasz a keddi, magánnyugdíj-lenyúlás elleni tüntetésekről:

1. Úgysem fog megbukni a Fidesz-kormány, miért menjek?
Valóban, nem egy párezres tüntetés fogja megbuktatni a kormányt, és nem is biztos, hogy most kell megbukni. Tüntetni azért kell jönnöd, hogy lássa a kormány, akármit nem tehet meg. Még sok dolgot fognak megpróbálni lenyúlni, addigra kellünk sokan, akik már voltak tüntetésen, tudják milyen ez, tudják, hogy a tüntetésen mondjuk el a "zemberek" véleményét.
2. Orbán szerint ha finomodik a hangnem, majd szóba áll velünk, nem kellene inkább megpróbálni beszélni vele?
Nos, nem leszek irodalmi. Orbán Viktor szarik rád, mindig csak az erőből ért. Ha Berlinben vagy Washingtonban megdorgálják, rögtön becsicskul. Mi azért nem látjuk ezt, mert itthon még sose beszélt vele senki az erő hangján. Erősen itt lenne az ideje.
3. Az én magánnyugdíjamat már rég lenyúlta, én is menjek?
Naná, hogy gyere, neked, ha jól emlékszem neked meg azt ígérte, hogy nem fogja elbaszni rövidtávú marhaságokra, és mára lennie kellene egy nevedre szóló számlának, amin ott van a pénz. Van? Nincs. Megloptak. Gyere.
4. Lehet hogy lesznek verseket mondó Che Guevara pólós idióták, zavarnak, kihagynám. Ötlet?
Sajnos az benne van, hogy lesznek ilyenek, de sajnos őket is el kell viselni. A lényeg az, hogy találkozzunk, sokan, hogy lássák meg Orbánék: Gyűlik a kritikus tömeg. Ha ezt nem látják, kezdhetsz ásni a kertben, mert idő kérdése a vagyonbegyűjtő bizottságok felállítása.

Mozdulni kell, most kell mozdulni, neked kell mozdulni."
@dr. jenőke (jenőke):
Itt csak nyertesek vannak.:)

Elhoztam az egyik kedvencemet.

Garai Gábor:
Jókedvet adj

Jókedvet adj, és semmi mást, Uram!
A többivel megbirkózom magam.
Akkor a többi nem is érdekel,
szerencse, balsors, kudarc vagy siker.
Hadd mosolyogjak gondon és bajon,
nem kell más, csak ez az egy oltalom,
még magányom kiváltsága se kell,
sorsot cserélek, bárhol, bárkivel,
ha jókedvemből, önként tehetem;
s fölszabadít újra a fegyelem,
ha értelmét tudom és vállalom,
s nem páncélzat, de szárny a vállamon.
S hogy a holnap se legyen csupa gond,
de kezdődő és folytatódó bolond
kaland, mi egyszer véget ér ugyan –
ahhoz is csak jókedvet adj, Uram.
Azért kiderül lassan, hogy valamit csak látott az OLAF:

www.ma.hu/belfold/232171/Negy_buntetougyet_emlitett_hazankkal_kapcsolatban_az_OLAF?place=srss

Az még azonban nem derült ki, hogy ezek az ügyek milyen gazdálkodóknál, mekkora összegekre követődtek el.
@rezícökkentész:
;-)) mindkettő, hallod?
Imádom a humorod:-)))))))
@Imola Helyesi:

"@Spániel:
Jóindulatúan ma is a kormány egyik hibájával kezdtem, erre nekem esett a kutyafalka. "

A Kutyatanácsunk megbízásából vakkantom kegyednek Imolavonyi, hogy a Kutya Távkarmos Iroda szerint ilyesmi nem történt. A Falka minden egyes tagja nagyon vigyáz saját magára, és eszük ágában nincs veszettségnek kitenni magukat és kölykeiket, ami minden bizonnyal bekövetkezne, ha magának estek volna. Ellenkezőleg, a Falka tagjai egy kutyaként tanúsítják, hogy messzire elkerülik kegyedet, bár azt többen szégyenlősen elismerték, hogy nagy kísértést éreztek arra, hogy kegyed cipőjét és nadrágszárát lepisiljék, ám az ön valótlan állításának alaptalan, és sértő voltára tekintettel, ettől is elment a kedvük.
A továbbiakban szórakozzék maga a macskákkal! de ígérhetjük, hogy a rendkívüli helyzetre tekintettel ezúttal a macskákat támogatjuk.
Va, va, vau.

Vau2
@jaegtoer:
.
Béndek Péter új blogjának első mondatából idézek:
'''''A Polgári Konzervatív Párt saját jelölttel vagy támogató szervezetként indul a februári veszprémi időközi választáson...'''''

Elviekben gazdag égi tünemény....A földön véletlenül sem jár.
@dr. jenőke (jenőke):
Ez nem az a muki, aki egyszer itt ismertette nyitóprogramját?

Csodálkoznék, ha februárig ne lenne választási tv v. alaptorveny módosítás, h ez a valasztas csak akkor ér, ha a Fidesz nyer, v akár az egyszerűség kedveert vonják össze ezt a választókörzetet Felcsuttal és akkor időközi valasztas sem kell...
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Nem tudom. Ez az a pali, aki árverési kikiáltóként három helyett ezer leütéssel próbálkozik.
Amikor elfáradt, csinált magának egy pártot PKP rövidítéssel.
@dr. jenőke (jenőke):

A Béndek Péter blogos szólásodhoz:

Kardozgattam ott ma egy kicsit az előző posztján, de meg kell állapítsam, hogy mi konzervatívok semmivel sem vagyunk hülyébbek, mint a libsik:) Sőt túlteszünk rajtuk, mert a liberálisok velük született sajátossága, hogy ködevők és felhőlovasok, ezért bizonyos dolgokért nem okolhatók. A konzervatívok ellenben elvileg a földön járnak, de olykor felhőlovaglásban túltesznek a libsiken.
Hiába, már semmi sem a régi.

Arra mindenesetre jó lesz, hogy az esetleges 'győzelemhez' szükséges szavazatokból lemorzsoljon 40-et.
@jaegtoer:
.
Kajánkodva végigböngésztem a szóbeli asszót.
Kicsit eltévedt a pasas az önértékelésével.
@jaegtoer: "Kardozgattam ott ma egy kicsit az előző posztján... Sőt túlteszünk rajtuk, mert a liberálisok velük született sajátossága, hogy ködevők és felhőlovasok, ezért bizonyos dolgokért nem okolhatók."

fénykardosok vs. ködevők. ez jó.
Ez nagyon tuti. :)

Az ellenzék előrehozott választása

Kibírja, vagy nem bírja ki? Naná, hogy nem bírja ki. Fogadásokat csak azért nem kötöttünk erre, mert nem volt senki, aki az ellenkezőjére tett volna. Mindenki biztos volt benne, hogy előbb-utóbb meg fog szólalni, mert nem tudja megállni. Nem tudja megállni, hogy ne ő szabjon irányt, ne ő tűzzön ki célt, ne ő diktáljon tempót, ne ő mondjon még nagyobbat, ne őróla szóljanak a hírek nem egész két napig, hanem azokról, akik – vele ellentétben– még nem voltak miniszterelnökök, nem voltak képviselők se, ezért nem volt esélyük arra, hogy hosszú éveken át formálják a magyar politikát, azonban nem is ülnek ott a rendszer parlamentjében, nem indultak el a rendszerlegitimáló választáson, nem esküdtek fel a rendszer alkotmányára, ezáltal nem váltak maguk is a rendszer, így a probléma részévé. Ellentétben vele.

Vele, aki máris előrehozott választást követel. Miközben ebben a rendszerben választással nem lehet a kormányt leváltani. Magát a rendszert még kevésbé. Akkor sem, ha tegnap meg tudták tartani az egyik körzetüket. Az csupán arra jó, hogy elhitesse velük, ők pedig a reménykedő szavazóikkal az ellenkezőjét..."

"Nekifutnának a választásnak újra és újra, az ilyen alkalmak mindig kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy kizárólag azzal foglalkozhassanak, amit ők politizálásnak hívnak, azaz az ellenzéken belüli erőviszonyok átrendezésével. Más céljuk amúgy sincs, mert ha lenne, azt nem az állampárt szabályai szerint megrendezett választáson akarnák elérni.

Erre az összefüggésre a rendszeren kívüli ellenzék egyik csoportja rögtön felhívta a rendszeren belüli kezdeményező figyelmét: „Az előrehozott választások követelése értelmetlen mindaddig, amíg a választási rendszerünk aránytalan és igazságtalan, továbbá nem alkalmas arra, hogy a szavazók akarata érvényesüljön.”

Pontosan így van, amiből az is kiderül, hogy ezek az új mozgalmak talán nem annyira fogalmatlanok, mint egy-két szónoklat és nyilatkozat alapján gondolni lehetett, de ha igen, az idézett meglátással akkor is értelmesebbnek és megbízhatóbbnak bizonyultak, mint a hivatalos ellenzék együttvéve.

Ezt azért érdemes leszögezni, mert Gyurcsány hívei azzal jönnek, hogy az utcai ellenzéknek nincsen programja és nincsen karizmatikus vezetője, szemben a parlamenti ellenzék legprogresszívebb erejével, annak van mindkettő, ugye. Legyen előrehozott választás, vegyük vissza tőlük a kezdeményezést.

Magyarul, a rendszeren belüli ellenzék megpróbálja gyorsan tönkretenni a rendszeren kívülit. Mint a só, amely megöli az élesztőt, mielőtt megkel a tészta. És itt nem pusztán arról a hatásról van szó, hogy a kormánypárt minden kiábrándult támogatója azonnal békemenetes fanatikussá változik, ha Gyurcsány előkerül. Bár ez sem utolsó szempont, mert az ő átállásuk nélkül sosem lesz társadalmi többsége a kormányváltásnak, egyszerűen matematikai alapon, de a DK hívei erre azt felelik, hogy nem utálják az emberek a főnöküket már annyira, vagy azt, hogy jó, nagyon utálják, de ez majd idővel megváltozik, vagy azt, hogy oké, ez már nem változik meg soha, de vannak elveik.

Pedig azt is megkérdezhetnék maguktól: mikor érezték inkább azt, hogy a kormány elüldözése mégsem reménytelen? Az utóbbi hónapokban, amikor – a parlamenti ellenzéktől teljesen függetlenül – megjelent az éveken át annyira hiányolt népi ellenállás az utcákon, vagy amikor a parlamenti ellenzék legprogresszívebb ereje táncolva ünnepelte az uniós választások estéjén, hogy két képviselőt delegálhat Brüsszelbe, miközben az elnyomó hatalom éppen 40 százalékkal kapott több szavazatot és aratott nyomasztó győzelmet sokadszorra?

De őszintén.

Valamikor el kell dönteni, hogy mi a fontosabb: a rendszer bukása vagy a Feri. Simán mondhatják azt, hogy a második, ők leszarják Orbánt, meg a rendszerét is, csak maradjon velük a baloldali progresszió régi madamja; ez a rajongás valahol szebb, vagy legalábbis kevésbé kínos, mintha taktikai okokból követnék őt, mint a gyűlölt Orbán képzeletbeli legyőzőjét. Azt valóban nehéz kimagyarázni. Nekik Gyurcsány érdek nélkül tetszik. Az más.

Ráadásul ebben a történetben tényleg nem az ő elrettentő hatása a legérdekesebb. Hanem az, hogy amikor végre feltűnnek új szereplők a színen, akkor a progresszió és az összefogás apostola azonnal rájuk zárná a rendszer ajtaját. Túl veszélyesek. Az utcai ellenzék azzal, hogy nem fogadja el a jelenlegi választási rendszert, megkérdőjelezi a parlamenti ellenzék legitimitását is. A kollaboránsokét, akik diktatúráról beszélnek, miközben felesküdtek a diktatúra alkotmányára és ott ülnek a diktatúra parlamentjében a melegben. Vagy-vagy. Az ő tüntetéseikre miért nem mennek el több tízezren? Ezért. Őket miért nem tekinti alternatívának a nép? Ezért. Miért kell őket is elzavarni? Ezért.

Lehettek volna igazi ellenzék. Másképp döntöttek. Az volt az előrehozott választás.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141124_Az_ellenzek_elorehozott_valasztasa#2unvir
@Sir Bates dö Hól: A válaszodból kiderül, hogy mégsem kezdtél el baseballozni, azért sajnálom mert én is szeretem azt a sportot. :)
@Pali papa és a negyven rab ló:
.
Nem ezt kerestem, de ezt - is - találtam.
Az érdekesség kedvéért:
"Márai Sándor az Egy polgár vallomásaiban arról ír, hogy a polgári házakban Karinthy paródiagyűjteménye (az Így írtok ti) pótolta a kortárs irodalom olvasását."

Amit kerestem valami tanulmányféle a polgárosodás útjáról, Moliertől napjainkig.
Tegnap még megvolt.
@Spániel:
", na, tudod.... mackó, mackó, te szopni jársz ide. "

Naa, macikat nem bántani, ez alap...
Keress más hasonlatot/analógiát...
@Gábris szomszéd: "azonban nem is ülnek ott a rendszer parlamentjében, nem indultak el a rendszerlegitimáló választáson, nem esküdtek fel a rendszer alkotmányára, ezáltal nem váltak maguk is a rendszer, így a probléma részévé. Ellentétben vele."

Az utolsó szót cseréld ki pl. vonával... azt' nézzé' tükörbe... (legalább ne mindent másolj be!...)
@Gábris szomszéd: de igenis elkezdtem!... az ütővel fantasztikusan bánok... megnézed?...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Ajánlás: vadász
Vadász: Semjén, Polt, Lázár, meg ilyeskik.
@dr. jenőke (jenőke):
"Valamilyen formában tudáshiány-pótlónak tekintem. "
És ebben tökéletesen igazad van.
Kérdés, hogy ki mennyire veszi ezt annak.
@Sir Bates dö Hól: Én most szöveghű akartam lenni, meg aztán az ilyesmikre itt vagy te. :)
@parti_giano:

"_fénykardosok vs. ködevők. Ez jó_"

Bizony, a felhőlovas brigád:)
@Sir Bates dö Hól: Meg persze. Van róla esetleg videód valahol? Ha ilyesmit tolsz megsüvegellek.:)

youtu.be/wVJvGDbUQAc
Miért gondolom, hogy ennél nincs már lejjebb?

Mindig van.
444.hu/2014/11/24/szijjarto-ja-hogy-en-mondtam/
Holnap is mennék, de egyelőre havi egy alkalomra szóló bérletem van.
A konkrét ügy nem érint közvetlenül, de jó volna, ha egy fővel többen lennének. Sajnos most nem megy.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Tényleg nincs, mert ugye tudjuk, hogy jóbaráték főnökei meg kiket pénzelnek.
@Gábris szomszéd: ... a jobbik ugyanúgy legitimálja a nert... maxot kellene olvasnod, tudnád miről beszélek (s ő még jól is ír)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Biztos nem. Csak a véletlen rút gúnya azzal az önhitt alakkal:) Mert megérdemli. Csak most, csak neki és mindazonáltal:)
@Sir Bates dö Hól:

Ruzsa Söndör ugrassa a luvát? :)

Rühellem a civilkatonákat! Rühellem, hogy vannak magyarok, cigányok, tótok, örmények, azeriek, zsidók, svábok, akik bűncselekményt követnek el! Rühellem, hogy az, akinek dolga volna felügyelni a rendet, baszik az egészre!
És rühellem, hogy ez kurvára nem érdekel senkit!
@jaegtoer:

Megmaradt a kínzó kérdés, akkor most levitálnak a konzik vagy nem?:)))
@100 kóbor kutya:
Hú, de vicces volt!
Én inkább farkashordának titulálnálak.
@Sir Bates dö Hól: Ha netán nem csak a magyar narancsból akarsz értesülni az ilyen eseményekkel kapcsolatban.

betyarsereg.hu/ujra-a-betyarsereg-tette-rendbe-a-ciganyokat-a-doci-tanyavilagban/

Amúgy nekem nem ikonjaim max. megértem őket, úgy mint te az ukrajnai eunácikat, bár az is igaz, hogy előbbiek még egy cigánynak sem vették el az életét, ellentétben ugye az ukrán széljobberekkel, akiknek sajnos már több ezer ártatlan civil áldozata van. :(
@Orica Középföldi: simán, de előtte felveszik az inkontinencia betétjüket, nehogy egy fejreállás során a nyakukba ömöljön. mert ugye a nagy földön járás közben ez történhet meg velük.
@Gábris szomszéd: "Miért kell őket is elzavarni? Ezért."

A fenti cikk alapján egy Gomperz Tamás nevű vadőr már napok óta ugyanazt a tisztást járta körbe-körbe, beleőrült a sűrű rengetegben való bolyongásban és utolsó érvként mindenkit kizavart az erdőből.
@Gábris szomszéd: milliók halnak meg ott, mi?... legyél konstruktív a véleménycserében vagy hagyj békén (vagy ne sírj a purdék miatt...)
Egyes mszp-s képviselők összetévesztik a parlamentet a kocsmával. Az ellenzéki pártok egymást túllicitálva
szervezkednek, tüntetgetnének. Jajaj, a civilek elégedetlenek, akkor ők is. Eus zászlót követeltek a hahások, akkor a szocik is eus laptoppal ülnek be a Parlamentbe, eddig eszükbe sem jutott. A Jobbik meg vissza akarja foglalni az utcát. Most, amikor a Parlamentben vannak.Én győzelmet jósoltam nekik, ismervén Újpestet , milyen focirajongó, dehát most már nem csodálkozom, hogy nem nyertek.
@Gábris szomszéd:

gondolod, ez a megoldás? Nem azért kellene kiállni, hogy az állam tegye a dolgát rendesen?
Ez alapvetően így a szememben nem más, csupán önbíráskodás.
@fzs.1933: nem érzik az "harcos magyar genetika" és a klánredszer antagonizmusát, hol tirittyán a szóvívő... (bár, azt hiszem swiftet sem olvasták:-)...)
@Spániel: Akkor megnyugodtam. Amúgy gyuriferi szerintem is többet árt mint használ, de ez úgyis egy never ending vita marad. :)
@Imola Helyesi: hát, nem véletlen, hogy nem kasszandra neved...
Remélem a Veszprémieknek megjön a józan eszük, és még egyszer nem lesz 2/3-ad!
Rajtuk múlik most az ország sorsa!!
Rabló, korrupciós, hazugságokkal teli kormánnyal élünk!
ORBÁN TAKARODJ!!
A talpnyalóiddal együtt

ÉLJEN MAGYARORSZÁG!!!
@fzs.1933: Nem ez nem a megoldás. Ez egy szar szükség megoldás, de erről elsősorban azokat kéne megkérdezni, akik odahívják őket. Amúgy én benne vagyok, hogy jöjjön egy olyan belügyminiszter és igazságszolgáltatás, aki minden bűnözőt ugyanúgy helyre rak.
Nevetséges, ahogy a Jobbik fel akar zárkózni az anarchista bajkeverőkhöz, nehogy kimaradjon valamiből.Ezzel a többi ellenzéki pártot segítik, nem magukat. Ez ilyen egyszerű, csak számolni kéne. Lásd: Újpest.
@Sir Bates dö Hól: Nem milliók "csak" ezrek. Javaslom, hogy minden oldal áldozatai kapcsán ugyanolyan érzékeny légy és akkor még purdéznod sem kell, amit ugye elvileg már nem is szabad itt a blogon.
@Gábris szomszéd: "meg kiket pénzelnek."- akkor ezek szerint szerinted is igaz, hogy Putyinék pénzelik az europai szelsojobbot. Akkor mi az értelme, h a Jobbik tagadja, hogy őket is Putyin pénzeli?
@Imola Helyesi: Ezzel és az okokkal kapcsolatban nézd meg ezt a rövid beszélgetést.

youtu.be/-7b1AKJyU6c
@le a fidesszel:
Meg az Ussa, meg a Bruxelles! Leeee wellükk!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Szerintem nem igaz, de akár az is lehet. Én inkább arra utaltam, hogy mind a két fél a másikat vádolja.
@Sir Bates dö Hól:

ezen a "harcos magyar genetika" kezdetű dolgon még Mengele is megnyalná mind a tíz ujját
@Orica Középföldi:

Vizsgálódásomat, melynek során a tükörbenézés a levitáció meglétének szemrevételezésével egészült ki, Béndek ezen konklúziója váltotta ki:

"A konzervativizmus politikája mögött az emberi minőség diktál, a kollektivizmusoké mögött az emberi gyengeség, számítás, és elaljasulás. Ha nem hiszik, nézzenek tükörbe"

Nem csak a dicsfény és glória elmaradása, hanem a levitáció teljes hiánya is tudatosult bennem. Már a tükör bizonyossá tett abban, hogy konklúzió hamis, de a levitáció elmaradása végképp betette a kaput. Pedig ajtókban, ablakokban, kilincsekben nagymester vagyok:)
Azért megkívánom jegyezni, hogy amikor nagyszerű embereket említettem, akkor... áááá nem is írom le, mert aztán nem birok egyesekkel:DD
@Gábris szomszéd: tehát ezrek, akiket mind az usa által pénzelt ukrán nácik öltek meg... ne csúsztass, ne játszd a hülyét... ismétlem (utoljára): konstruktív véleménycsere...
@Gábris szomszéd:

"aki minden bűnözőt ugyanúgy helyre rak."

ez kellene legyen az alap...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

történelmi és genetikai ismereteim nem teljeskörűek... :)
@parti_giano:

Az csak álmodozás, hogy a konzik nyakába ömlik. Egyelőre úgy van, hogy minden az alattvalókéba zúdul, legyen a termelvény bolsi, libsi, vagy konzi. Ugyan mostanság nagyon nyújtogatják a nyakukat, de van bőven, jut mindenkinek:)
@jaegtoer:
El se temetettétek, most meg rá hivatkozol, köpönyegforgató.
@parti_giano:

"küzdelem morus álmáért."

ez az egész egy fejetlenség...
@Gábris szomszéd:
Megnéztem, de a Jobbik csak azt éri el így, hogy hatalomba segíti az mszp-t vagy másokat. Egy konzervatív jobboldali , aki ráadásul reális is, nem fog a devizahitelesekért tüntetni, mert feltételezi, hogy volt annyi esze a jó polgárnak, hogy felmérje, mit veszíthet.A Jobbiknak akkor is megvolt a lehetősége, hogy ez ellen küzdjön. Az utcán - ráadásul.
@fzs.1933: Igen szerintem is ez lenne az alap, de sajnos ez sincs meg. :(
@Imola Helyesi:

"El se temetettétek, most meg rá hivatkozol, köpönyegforgató. "

Még előfelvételis sem voltál a trolljegyzéken, amikor lándzsát törtem itt Wass jobban mondva a 'Kard és kasza' mellett. Vagy az a Worluk-on volt? (te kedvedért: TótaW) Lehet.

Ja, hogy érts valamit az egészből: Az apád faszát!
@Imola Helyesi:
És nagyon nem szeretem, hogy újabban a Jobbik felcsatlakozik az anarchista bajkeverőkhöz.
@Sir Bates dö Hól: Szerintem tök felesleges ismét megnyitnunk a süketek párbeszédét egymás között, főleg ebben a témában. :) Pláne, hogy felesleges indulatokat is kivált. Inkább kíméljük meg ettől egymást és a blog olvasóit is. Amúgy is szinte mindent elmondtunk már erről a kérdésről.
@jaegtoer:
Szokásos gyenge, ám nem férfias érv.
.
Aki látott olyan konzervatív jobboldalit, aki ráadásul reális is, tegye fel mindkét kezét.
Imola összeszámolja.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Maradjunk inkább abban, hogy mind a két fél azt gondolja neki van igaza, míg a másiknak nincs.:)
@dr. jenőke (jenőke): Én az volnék. Imolának meg izenem, hogy a Bruxelles vesszen mellett az évi 1600milliárd pénzecske is vesszen?
@Imola Helyesi: Olvass Hódolat Katalóniának-ot Orwelltől, az anarchisták kicsit mások mint képzeled. A SZtalin épp azért nyírta őket kifele a fasisztákkal együtt, mármint a fasiszták is őket nyírták kifele Stalinnal karöltve, de hát neked pont hőseid a kinyírók ugye...
@Gábris szomszéd: majd amikor ellened hívnak egy akármilyen nevű sereget, akik téged a szomszédod bemondására helyretesznek.
na, akkor ne sírjál!
Nagyon egyetértek a szakszervezetek és más érdekvédelmi egyesületek, esetleg jogsértettek / akik ezt gondolják magukról/ tüntetésével, de elutasítom az ellenzéki pártok és kívülről pénzelt anarchisták folyamatos lázítását, és azt, hogy ha ehhez ellenzéki pártok asszisztálnak értelmiségi megmondó emberek vagy saját hülyeségük által motiváltan.
@Imola Helyesi: Szerintem a jobbiknak a károsultak mellett a helye, arról nem is beszélve, hogy a fidesz saját szavazóit is szembeköpi ezzel a "forintosítással". :(
@punkfrog: Ha csak erről lenne szó. Egyébként te is lemehetsz azokra a helyekre és beszélhetsz azokkal az emberekkel, hogy miért is hívták oda őket. Szabad a pálya, folytass egy kis oknyomozást.
@CsekklisztNo.10Reloaded: gábris szerint az EU-nácikat meg amerika pénzeli.
más nácikat meg putyin.
egyedül a jobbik szűz.
senki nem pénzeli őket.de el se fogadnák!:)))))))
Ne feledjétek, holnap tüntetés: www.facebook.com/60kmanyup

Ha most nem bassza be valaki a Tisza Pista szobor letépett fejét a Nándorfehérvári terem ablakán azzal, hogy eddig, s ne tovább, akkor holnapután jöhet a hadikommunizmus.

Ja, egyébként a beígért egyéni nyugdíjszámla, na az mégsem lesz. Mert csak. Mert ezeknek kiszolgáltatott alattvalók kellenek, nem gondolkodó emberek. Legfőképp nem olyanok, akik hajlamosak elgondolkodni a jövőjükön.

Szóval holnap eldől, hogy hányan nem akarnak életük hátralevő részében minden május 1-én négyméteres hungarocel Putyin-fejet kísérgetni egy zilplatón, vörös krizantémmal integetve. Lévén ez Magyarország, illúzióim nincsenek. Erre számíthatunk, ha nem kapunk észbe időben:
tldr.444.hu/2014/11/24/lesz-egy-unio-ami-a-rezsicsokkentesrol-fog-szolni-es-mi-megsem-lehetunk-benne/
@Gábris szomszéd: nem érted, vagy csak nem akarod?
a betyársereg nyomozóhatóság?
bizonyítékok alapján jár el valakivel szemben?
milyen felhatalmazás alapján?
mit csinálnak az ő általuk bűnösnek titulálttal?
@jaegtoer:
Pontosabban tessék fogalmazni kérem!
A slendrián fogalmazás félreérthető.
Szépen kell a figyelembe ajánlani azt, nem az irodalmi vonal mellett!
Amit tudunk ajánlani:
Kapát, kaszát és apja fa..át!

@Imola Helyesi:
Bazz... értelmes megszólalás. Én vagyok ledöbbenve magácskán.
Bár az a "kívülről pénzelt anarchisták" durván nem értelmezhető, pláne Nulladik Piktor és tettestársai Soros ösztöndíja vetületében.
Azért el ne bízd magad, banyám!
@Gábris szomszéd:
Hát szerintem az amerikai biztosító csak most került képbe, miért is nem hamarabb? Valaki 5 évvel ezelőtt is leránthatta volna róluk a leplet.
@Imola Helyesi: Te Imola, szerinted kik azok az anarchisták?
@punkfrog:
TÉNYLEG!
HIHETŐ!
Ők a sarkon árulják magukat. :D
Gábris azért nyomja az orosz propaganda linkeket.
Amíg hagyom...
@Gábris szomszéd:

gyanítom, hogy nem feltétlenül egyforma a világnézetünk. Mégis, van, amiben tudunk találni közös alapot. Valahogy innen kéne elindulnia mindannyiunknak! Nemdebárugye?
@jaegtoer: szóval azt mondod, a konzik leve ömlik az ország nyakába?
@punkfrog: Nem tudom láttad -e, amikor arról írtam, hogy szerintem sem ideális megoldásról beszélünk.
A jelenlegi állapotok, sajnos ilyen megoldásokat szülnek. A felelősség elsősorban nem azokon van, akik önvédelmet folytatnak, hanem azokon, akik engedik, hogy ilyen állapotok legyenek Magyarországon.
@miva?:
Akik felrobbantották banyánk fiatal korában a Gömbös szobrot? :D
Ja, nem...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mit csodálkozol ezen, mindig is szigorú voltam és igazságos.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Érdekel az általa olyan jól ismert ideológiai alap, amit most valakik nyakába varrna.
@Imola Helyesi: Mesélj nekem az anarchizmus eszméjéről szivecském!
@fzs.1933: De igen pontosan. Amúgy nem lennék meglepve ha közelebb állna a világnézetünk egymáshoz mint gondolnánk. :)
@miva?:
Hát mondjuk, akik más erkélyére bemásznak. Az Usá-ban simán lelövik az ilyeneket.Szerintem te se örülnél, ha megjelenne egy idegen az erkélyeden.
@Imola Helyesi:
Nem akarom tudni... :( a dominaszerkót László Úrnak tessék tartogatni!
@Imola Helyesi: Azok a bűnözők kicsiszivem. Az anarchizmus mint politikai áramlat, na az mi?
@miva?:
Ja, hogy ti ilyen khmmmm... intim viszonyban? ;)
Bocsika...
@punkfrog:
Van olyan, hogy EU-náci? Szerintem is fogalmi zavar:-))
Nincs kétségem egyébként, hogy mindkét/ sok/ összes oldal pénzzel és egyéb informális es formális módon legálisan és nem legslisan támogatja akiket használni tud, a politika már csak ilyen. A Jobbikban - az összes más undormánya mellett- az is hányinger, hogy játssza a szűzkurvát, a becsületes politikára játszik, s közben uolyan mocskos pénzért nyal.
Elképzelem ahogy katalóniában 36-ban az emberek elsöprő többsége az erkélyére mászókra adta a szavazatát. Akarták a hívatlan erkélyvendégeket annyira, hogy a fronton le is puffantották magukat értük. Szép ez az internet, ilyeneket megtud az ember...
@Imola Helyesi:
Hűűűű... ha ez komoly, akkor én vagyok ledöbbenve, micsoda duplanulla magácska! :((
@miva?:
Haggyá má, most Móriczot kell olvasni, majd utánna jön Orvell meg katalónijjja.
@miva?:
Értem.
Ámde arról volt szó, hogy mindkét kezed felemeled, és türelmesen megvárod, amíg Imola összeszámolja.
Tartsd be a játékszabályt. Lebuktál, feltett kézzel nem tudtál volna kommentelni.
@Imola Helyesi: Akkor miért tetszik itt anarchistázni, ha annyit sem tud róluk, mint bárki érettségizett szakiskolás, kedvesem?
@miva?:
Jaj, hát akkor bűnözők másztak be fideszékhez.? Taníts még!
@dr. jenőke (jenőke): Nem is a kezemmel kommentelek mióta liberális lettem :P
@Imola Helyesi: Egyrészt igen, másrészt ugye itt székházban nem lakik senki, szóval az tán nem ugyanaz, mikor a te küszöbödre szarnak, mint ha az országház elé borítanak teherkocsi trágyát. De a csúsztatásaidtól elvonatkoztatva kik azok az anarchisták, és ha ennyire nem vagy képben, akkor minek cincálod elő őket a kommentjeidben?
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Van olyan, hogy EU-náci? Szerintem is fogalmi zavar:-))"

Ennél jobban már csak az okoz fogalmi zavarokat, amikor az USA pénzzel és fegyverrel támogat echte sovén neonáci pártokat és csoportokat (pld. jobb szektor), miközben máshol eljátssza a demokrácia élharcosát. :)
@Gábris szomszéd: ne hazudj... ennyi (jegyzékbe került, hogy ismét elutasítottad az érdemi diskurzust... mint mindig, hasonlatosan elvbarátaidhoz...)
Aha, értem én, erkély meg nemzet válogatja, kik az anarchisták.
@Imola Helyesi:

"_Szokásos gyenge, ám nem férfias érv._"

Hehe. Tudtam hogy csak az a része kelti fel az érdeklődésedet.
@Imola Helyesi: Segítek: miért a legnépszerűbb politikai oldal az anarchista a görög egyetemi ifjúság körében 20 éve? Mit értenek a görög fiatalok azon, hogy anarchia?

Káosz?

Rend?

Jobb vagy bal?

Azért tényleg kiutalhatnának ide egy képzett trollt, meg ne bátcsalakmá
@miva?:
.
Akkor te nem liberális vagy, hanem a kétfejű kígyó szomszédja a spirituszban.
A másik szomszéd nem Raszputyin egyik végtagja?
@miva?:
Neked se jó semmi... :(
Qrva igényes valaki! Érd be ezzel a majommal! Ez van! Libsibolsi népség, még válogat is...
@fzs.1933: te közös hangot kívánsz találni azzal, ami genetika alapján tesz különbséget emberek közt?... mindketten filatelisták vagytok?...
Miva, egyébként meg el is fogadnám az anarchista cselekedeteket, ha nem látnám művinek.Mert egy jómódú egyetemista , pláne ha külföldi, azért ne akarjon itt demokráciát, úgy, hogy megverik az egyik tévéstáb tagját, meg bemásznak idegen erkélyekre. Ugyan!
@Gábris szomszéd: a betyársereg odahívása nem önvédelem.
bosszú.
@Imola Helyesi: Nem marinénihez másztak, hanem a csutiramszeszhez, meg nem külföldi egyetemisták, de nem is ez a kérdés, hanem hogy kik azok a gyűlölt anarchisták, ha már előhozakodtál a fogalommal. Ha meg ennyi a válasz, akkor miért nem maradsz olyan terepen, ahol nem vagy ennyire elveszve?
@Sir Bates dö Hól: Nem vagy te olyan hülye gyerek, mint aminek sokszor látszol. Elegánsan provokálsz, aztán ha netán beindulok, jön majd Boli aki előadja, hogy "kibasz ha megint propagandázok". Sajna ez most nem jött össze srácok. :)

Ami meg a diskurzust illeti tele a NET azokkal a bizonyítékokkal, amelyekből feketén-fehéren kiderül, hogy az ukrán hadsereg az ottani neonácikkal közösen etnikai alapon gyilkolja a saját de más nemzetiségű állampolgárait, Te úgyis nagy spiler vagy, amikor hivatkozásokat kell előkeresni. Ha valakinek neked pláne nem okoz majd gondot ennek utánajárni.:)
@miva?:
Hagyjál már a görögökkel, mediterrán nép, a munka az nem úgy mükszik náluk, mint nálunk. Anarchia az náluk, hogy nem akarnak dolgozni, lehet, hogy az időjárás teszi, ki tudja.
@Sir Bates dö Hól: "te közös hangot kívánsz találni azzal, ami genetika alapján tesz különbséget emberek közt?."

Na látod ez is hazugság, de ezt te is pontosan tudod. :)
@miva?:
Ne másszon, tüntessen a hülyéje.
@Imola Helyesi: nem, ezeket azelőtt kellett volna elolvasni, mielőtt nagypofával nekiállsz itt óbégatni...
@avanivi:
Meg ez is.

Vladimír Holan: Szeresd

A föld és az ember egyenetlenségeit
nem érzi, csak a térded.
De szeresd mind a kettőt, igazán szeresd,
mert nincsenek szerelmek, csak egyetlen szerelem van,
s minden kereszt csak egyetlen kereszt.
@Imola Helyesi: A görögöknél a nemdolgozás miatt gyújtja fel magát a húszéves az utcán?

A Vezér bonthatott kordont, a nép nem?

Te ne legyél már ennyire, de tényleg.

Mi az az anarchizmus?
@miva?:
Bazzz... nem ér, a fejemben matatsz! :D
@Imola Helyesi: Faszfej azzal ugye tisztában van hogy a mocskos moszkovita hazaáruló fajtádat is a multik tartják el?
nol.hu/gazdasag/a_tesco-nak_is_tanulmanyt_irt_a_szazadveg-1346147
Ahogy Spar a Penny és az Aldi is milliárdos védelmi pénzt fizetett már 2010-óta a magyargyűlölő századvéges geci patkányokon keresztül a gazdádnak.
@parti_giano:

"szóval azt mondod, a konzik leve ömlik az ország nyakába"

Nem egészen ezt írtam. Azt, hogy mindegyik formáció leve. Az arányokon lehetne vitatkozni, de nem érdemes, mert mire megegyeznénk, megfulladunk. És mindig az a 'csepp' számít a legtöbbnek, ami a fulladást okozza.
Most a cseppet is lehetne cizellálni, de hát közismert, köztudomású tényeket nem kell igazolási eljárás alá vetni...
@közrabszolga:
Szerintem ez ugy történt, hogy az alapítvány megkérte a multit, h legyen kedves maga megírni a tanulmányt is, mert nekik erre nincs idejük, kedvük és tehetségük sem, csak kérik a védelmi pénzt, oszt jónapot
@CsekklisztNo.10Reloaded: Vagy úgy hogy ez volt a "tanulmány":
- köszi a dellát gecik. ha sokat pofáztok írunk még egyet !!!
@jaegtoer: jóvan'na! szarul aludtam volna, ha ne prószálom meg.
@miva?:
Le vagyok döbbenve, ez a nyanya sokkal-sokkal sötétebb, mint amennyire tűnt!
Pedig eddig is komoly előítéleteim voltam vele kapcsolatban...
@Gábris szomszéd: ad1) elmész a picsába, ha agent provocateur-nek titulálsz; ad2) nagyon jól tudod, hogy mindig hajlandó voltam nézeteket ütköztetni, s ezért mindig ki is álltam mindenki mellett; ad3) nem jó az, ami ukrajnában zajlik, ám ne feledkezzünk meg két dologról a) a krímet a moszkoviták annektálták 2014-ben (!!!); b) nem ért senkit dokumentáltan diszkrimináció a harci területen kívül oroszsága miatt (nem azért halnak meg elsődlegesen mert oroszok, hanem, mert ott laknak)... a pluszbónusz: mi a faszt keresnek ott kadirov emberei?...

sztem, inkább maradj csendben...
@közrabszolga: nem figyelt ez a szar tegnap elegge. mar a keresztes mammonitak is itt osztjak az eszet, hogy ne legyunk gyirmot, mikozben a sympathy for the debil benczus maszturbal:

CHRISTOF ZELLENBERG
Director - Head PWM REE
Deutsche Bank, Austria
Born in 1970. In 1997 he graduated in economics and business administration in Vienna. He also studied literature and history at the Universite de Toulon for some months. In 1995 he worked at the Leadership Institute (USA) and at the US Congress. From 1992 to 1997 he was the federal chairman of JES – Studenteninitiative & Paneuropa Jugend Österreich. After graduation, he worked for 2 years as an investmentbanker for Raiffeisen Investment AG and Procurator for Raiffeisen Investment Ukraine.

Since 1999, he is Director at Deutsche Bank AG, PWM REE, specialising on wealth management for clients from Russia and Eastern Europe.

PWM PRIVATE WEALTH MANAGEMENT
REE REGIONAL EASTERN EUROPE

He is a member of the Sovereign Military Knights Order of Malta, Editorial Board Member at www.kath.net, online news agency. President of the Europa Institute a public policy think tank.
@Orica Középföldi:

"Megmaradt a kínzó kérdés, akkor most levitálnak a konzik vagy nem?"

Nekifutok mégegyszer. Hafr festette kép szerint kellene.
Mert az a fajta eszmény már azzal jár.
Súlyos következtetéseket kellett levonnom a vizsgálódásom során.
1) Polgár vagyok, de nem konzervatív,
2) Konzervatív vagyok, de nem polgár,
3) Nem vagyok sem konzervatív, sem polgár
Konklúzió: nem vagyok konzervatív polgár.

Következésképpen én vagyok a független változó, bár ez nem következik a fentiekből viszont jó nulla pont a Bűnbánóhoz:)
@miva?:
Engem mindig meg tud lepni!
Egyre lejjebb halad...

Amúgy ez volt ma már?
"Az EU legkorruptabb országa

A tekintélyes amerikai hírportálnak a montreali Concordia Egyetem oktatója beszélt Magyarországról. Göllner András politológiaprofesszor, kommunikációs szakember röviden bemutatja a nézőknek a fékek és ellensúlyok lebontásának folyamatát, a személyi összefonódásokat, a szabad sajtó beszűkülésének problémáit, a közmédia elfogultságát. „Elég szoros a kontroll, az egész hasonlít Putyin Oroszországára”, csak Magyarország épp az EU tagállama. S bár Budapest maga egy élettel teli város, az országos politikai rendszer nem engedi a nyugati típusú versenyt.

Az EU-nak nincsenek meg az eszközei arra, hogy a kapukon belül harcoljanak az ilyen politikai jelenségekkel, másfelől az EU nem tud közbeavatkozni egy választásokon győztes kormány országos belügyeibe. De valamit tenni kell, mert Magyarország immár bizonyítottan nem jogállam, mondja Göllner, aki arra is kitér, hogy az amerikaiak megszólalása megerősítette az ellenzéket, ugyanakkor Magyarország az EU legfrissebb adatai alapján is a legkorruptabb EU-s ország, ami botrány. „Az EU-s polgárok adója segíti fennmaradni ezt a rendszert” – hangzik el.

Egy demokráciában a pártok kerülnek döntéshelyzetbe

A parlamenti ellenzék túl gyenge, részben maga is érintett a korrupcióban, a pártok nem tudnák átvenni a hatalmat, és megoldást találni. A másik gond, hogy a civil szféra és a pártok között szerepzavar van, a civil csoportosulások nem vehetik át a pártok szerepét egy demokráciában, „aggódom, hogy rövid távon hová fajulhatnak a dolgok”, hosszú távon viszont bízik abban, hogy kialakul a pártok szerepének helyes felfogása, és az ország tanul a helyzetből. „Rengeteg tennivaló van még."
hvg.hu/itthon/20141125_Az_EU_legkorruptabb_orszaga__kemeny_kr
@Sir Bates dö Hól:

ezzel kezdtem: "gyanítom, hogy nem feltétlenül egyforma a világnézetünk."

Ha ez számodra azt jelenti, hogy genetikai szelekcióban egyetértek vele, az nem az én problémám.

Ha nem haragszol meg érte, akkor gyanítom, hogy veled sem gondolkodok egyformán. De ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lennének olyan pontok, amiben egyet KELLENE értsünk!

Az, hogy Gábris milyen, látom. Lehet, hogy hülye vagyok, nem tudom jól megfogalmazni a gondolataimat, csak azt érzem, hogy nem lesz jobb, ha nincs semmi, amire építhetünk. És ez ugyanúgy múlik Gábrison, mint rajtad. Vagy rajtam.

Írtózom a gondolatától is, hogy fasiszta, náci, kommunista, bolsevik ideológiákkal egyetértsek. De nem állhatom azt sem, hogy meg sem próbálunk olyan dolgokat deklarálni, amikkel mindannyian egyet tudunk érteni.

De ez ugyanaz, mint a fölötte lévő bekezdés... :)

Summa summarum: bélyeget gyűjthetek? :)
@jaegtoer:
Hihetetlen!
KI EZ AZ ÁLLAT, AKI ENNYIT VÁLOGAT?
Neked semmi se jó... :D
A káposztát már próbáltad, nem konziból???
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Egyetlen dolog nyugtathat meg: Bartus annyira előre lát, hogy átlag 1,5-2 év múlva következnek be csak a jóslatai. Tehát 2016-ra készüljünk lelkileg!
Nekem volt egy kirgiz-teknősöm, annak több esze volt, mint Imolának, pedig ő egyszer majdnem éhenhalt, amikor a fejétől jobbra és balra egyforma távolságra letettem egy-egy fej salátát, ő pedig nem tudta eldönteni, melyik irányba induljon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az előbb meg megdicsértél, tehát anarchista vagy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azóta Lézer felhívta Göllner, hogy mennyibe fájna, ha visszavonná a téziseit.
@Imola Helyesi:
De'télleg... segíccs'má!

"Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Kósa Lajos ellen

A DK debreceni önkormányzati képviselői szeretnének választ kapni arra, miként tudott Kósa Lajos több mint 40 millió forintot "végtörleszteni" 2011-re, ha 2010-ben még csaknem kilencvenmillió forintos tartozása volt, megtakarítása pedig nem volt.

Azonnali vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke ellen a Demokratikus Koalíció debreceni önkormányzati képviselői.

Varga Zoltán és Korcsog György helyi DK-s képviselők hétfőn azt mondták: megelégelték, hogy nem kapnak választ arra, miként tudott Kósa Lajos több mint 40 millió forintot "végtörleszteni" 2011-re, ha 2010-ben még csaknem kilencvenmillió forintos tartozása volt, bevallott megtakarítással pedig nem rendelkezett."
hvg.hu/itthon/20141124_Vagyonosodasi_vizsgalatot_kezdemenyeznek

Nem a DK-n van a hangsúly, hanem a számokon.
Tiltakozom, hogy a nezre felkerültek intim képeink a nejemmel !!

m.cdn.blog.hu/vi/vilagevo/image/francia/beaujolais/IMG_0627.JPG
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na, egy azeri teknős ezt a gordiuszi csomót simán átvágja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez egy tanulási folyamat, és ami a szlovákoknak mecsjár, az lesz nekunk orbán. Nem úgy megy az, hogy megkapod a receptet, és finom is a kaja! Itt öreg embereknek kell a saját bőrén megtapasztalnia azt, hogy a valamit akarás hozza a gyümölcsöt, nem a valami megtagadása. Ez nálunk nehezebben megy, viszont iskolapéldája lesz egy egész közösségnek, tehát az elegancia és a szellemesség az egész EU erősödését hozza magával. És az ellenfél nem egy focicsapat, hanem a legjobbak legjobbja, aki legalább 3-4 lépéssel előre jár a sakktáblán, miközben Orbán a vezéráldozat hősiessége miatt tartja a békemenetet. Nem kell aggódni,de bizony el kell menni egynek lenni a 30ezer közül, mert ilyen játék a demokrácia! És vessétek össze a hatéves kommentekkel: arra szavazz, aki a te véleményed képviseli! Akkor is, ha 3%.ot ígér akármelyik kutató, mert nem szuégyen a kissebbséghez tartozni, hizsen a lényeg a valós akarat!

Ezt kell tanulnunk!
Mondjatok, amit akartok, de ha megint mászni akarnak az anarchisták, majd én is anarchista leszek, egy-két átszálló erejéig. De nyugodtan nevezhettek ennek ellenére pacifistának.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

kétségtelen, hogy már megkaptam a kérdést:
buzi-e vagy?

Te finomabban kérdeztél rá... :)
@kekex:
Ugye! Akkor még van egy kis időnk hazát váltani :-(
Vagy rezsimet:-)
"Orbán manyup-szószegését magyarázzák a Fidesz-KDNP-sek – videó

Jó munkához idő kell – válaszolta a fideszes Nyitrai Zsolt, amikor arról kérdeztük, miért nem valósul meg Orbán Viktor 2010-ben, az állami nyugdíjrendszerbe visszakényszerítetteknek tett ígérete. Be fogják tartani, amit a miniszterelnök ígért, csak nem tudja, mikor, mert nem ő a miniszterelnök – mondta a fideszes Pesti Imre. Magyarország gazdasági csődben volt 2010-ben, a rendszerből kivett pénzből ezt kellett orvosolniuk – magyarázta.

Orbán Viktor miniszterelnök négy évvel ezelőtt azt mondta bele a saját pr-kamerájába, hogy garantált, nyomon követhető, egyéni számlák várják az állami nyugdíjrendszerbe visszakényszerítetteket. Erről azonban kiderült, hogy nem igaz. Kormánypárti képviselőket faggattunk arról, hogy miért mondott olyat a miniszterelnök, amit négy évvel később sem tartanak be.

Jó munkához idő kell – válaszolta kérdésünkre a fideszes Nyitrai Zsolt, aki szerint "az állam mindenképp egy komolyabb garancia, mint egy összevissza működő magánnyugdíjpénztár (manyup)".

Hargitai János KDNP-s képviselőtől azt kérdeztük, hogyan bízzanak ez után az államban a polgárok, mire a KDNP-s honatya azt válaszolta, kérdezzük meg az állampolgároktól. "Tudja, hogy volt három választás ebben az országban? Bíztak benne?" – tette fel a kérdést. Szerinte egyébként nem igaz, hogy nem tartják be, amit ígértek, legfeljebb késnek kicsit a teljesítésével"
hvg.hu/gazdasag/20141124_Orban_manyuphazugsagat_magyarazzak_a_Fid

A végén a KDNP-s ecceri a legalja mindennek.
Hihetetlenül ostoba és szánalmasan hazug ez a csürhe!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kérlek, ez nem válogatás, te mint ámítástechnikus nagyon is tudod, hogy
1) a probléma kontúros megfogalmazása elengedhetetlen a teendők felismeréséhez
2) az a user aranyat ér, aki teljes körűen képes definiálni a programozó számára az elvárásait. (ezt a medikáknál tesztelheted is már holnap:)

No nekem, ma, turistaként egy ilyen paranormális utazásom volt, ennek utózöngéjét foglaltam össze a magam számára is, némi updete-tel:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugyan, Lézert elnézve kicsit szorosabban kéne venni! Akár korbáccsal...
@fzs.1933: Azt felejtjük el, hogy a közös építkezés azt jelenti, hogy azt betonozzuk az alapba, amire mindenki fel tudja húzni a saját palotáját. Olyan értékekre van szükség, ami alapja az ő értékeik által követelt világrendnek, és alapja az általam kívánt jövőnek is..

Gyermek nem éhezhet.
Nem mondunk le tehetségről, akkor sem ha roma.
A jövő terheit ugyanúgy viseli mindenki, én is.
Aki tőlünk lop, az mindenkitől lop.
Ami neked fontos, nekem meg belefér ott neked van igazad.
Nincs eredendő bűnös, viselem a te döntéseid következményeit, és elvásom, hogy te is így viszonyulj az én döntéseim következményeihez amíg be nem buzonyosodik, hogy nem a közösségért vagyok, hanem kihasználom a közösséget.

Folytathatnám....
Ez már volt?

ORBÁN-FIDESZ-KDNP AZ AIG BOTRÁNYBAN? - ADD TOVÁBB! (az okirati bizonyítékok megvannak, nyilvánosságra hozataluk hamarosan)

---- BEVEZETÉS --------------------------------------------------------------

1. A bankjaink biztosítást kötöttek egy biztosító és pénzügyi közvetítő társasággal, hogy ne szenvedjenek kárt, ha esetleg nem tudnánk már fizetni a hiteleinket

2. Sok magyar devizahiteles bankjának a biztosítója, az amerikai AIG biztosító.

3. Ha nem tudnánk fizetni a hiteleinket, akkor az AIG biztosító köteles a bankjainkat kártalanítani

4. A magyar devizahitelek fele bedőlt, mert az emberek nem tudták fizetni a hiteleiket

5. Ezért a magyarországi bankoknak az AIG amerikai biztosító a mai napig már TÖBB MILLIÁRD DOLLÁRT kifizetett kártalanításként

---- MOST JÖN A LÉNYEG ELSŐ RÉSZE ------------------------------

6. 2014-ben a devizahitelesek és az ügyvédek kiharcolták, hogy a Legfelsőbb Bíróság (Kúria) állapítsa meg azt, hogy a bankjaink csaltak és mondja ki, hogy a szerződéseink érvénytelenek

7. A Legfelsőbb Bíróság (Kúria) 2014. június 16-án 2/2014 PJE határozatában kimondta, hogy a szerződéseink semmisek abban az esetben, ha a szerződés megkötésekor nem kaptunk kellő tájékoztatást arról, hogy valójában mekkora és milyen típusú kockázatot vállaltunk

8. Minden magyar és külföldi gazdasági és jogi szakértő egyetért abban, hogy a bíróságokon minden magyar devizahitelről kiderülne, hogy nem kaptunk kellő tájékoztatást, azaz kiderülne, hogy a SZERZŐDÉSEINK ÉRVÉNYTELENEK, SEMMISEK

------- MOST JÖN A LÉNYEG MÁSODIK RÉSZE-----------------------

9. Ha a magyar bíróságok kimondanák azt a tényt, hogy a magyar devizahitel szerződések érvénytelenek, akkor ez azt jelenti, hogy a bankjaink nem csak minket raboltak ki, hanem a saját biztosítójukat, az amerikai AIG biztosítót is! - hiszen a bankjaink kamu szerződések bedőlése jogcímén vettek el pénzt az AIG-től…az érvénytelenség a szerződésekhez kapcsolódó ügyletekre is kihat

10. ha kiderülne a szerződéseinkről, hogy semmisek, akkor több milliárd dollárt kellene a bankjainknak visszafizetniük az AIG amerikai biztosítónak

----- MOST JÖN A LÉNYEG HARMADIK RÉSZE------------------------

11. Abból az irtózatos mennyiségű pénzből, amit a Bankjaink az AIG-től és a hasonló társaságoktól jogellenesen elvettek nem csak a bankjaink kaptak, hanem a FIDESZ-KDNP népirtó kormány és cinkostársai is nyerészkedtek… különadó

----- MOST JÖN A LÉNYEG NEGYEDIK RÉSZE------------------------

12. Ha a szerződéseink semmisek, akkor az Orbán-Kormány nemcsak tönkre megy, de meg is bukik.

13. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány nem akar ennyi pénzt a saját zsebéből visszafizetni az AIG amerikai biztosítónak és azt sem akarja,hogy a magyar bankszektor visszafizesse az ellopott pénzt az AIG-nek.

13+1. Az AIG biztosító 2013 december 16. napján kelt Kúria 6/2013 PJE határozat után hatalmas összegeket teljesített hazai pénzintézeteknek, azonban a 2014 június 16.-án kelt 2/2014 PJE határozat után már nyilvánvalóan nem kellett volna fizetnie !

14. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány tagjai nem akarják, hogy a magyar bankszektor tönkremenjen, mert a Kormány tagjainak személyes vagyona a devizahitelesek és az AIG pénzéből van ellopva hónapról hónapra

----- MOST JÖN A LÉNYEG ÖTÖDIK RÉSZE----------------------------

15. Az Orbán-FIDESZ-KDNP Kormány egyetlen dolgot tehetett, hogy ne derüljön ki a szerződéseinkről, hogy semmisek: felfüggesztett minden bíróságon zajló devizahitel-pert.

16. Az Orbán-Kormány egyetlen dolgot tehet, hogy a személyes vagyonából ne kelljen kártérítést fizetnie az AIG-nek és egyetlen dolgot tehet, hogy a magyar bankszektornak se kelljen visszaadnia az AIG amerikai biztosítótól ellopott pénzeket:

AZ, HA PIACI ÁRFOLYAMON FORINTOSÍTJA A HITELEINKET, mert akkor szinte senki nem tud pereskedni és a szerződések érvényesnek látszanak

----- MOST JÖN A LÉNYEG HATODIK RÉSZE -------------------------

17. Az Amerikai Egyesült Államok védi a saját cégét, az AIG-biztosítót. Az USA nem nézi tétlenül, hogy kirabolják országa egyik legnagyobb cégét, valószínű hogy Amerika újabb lépésre készül a hazai uzsorás bankár és politikai elittel szemben !

18. Az USA első lépésben hadat üzent a magyar hatalmi elitnek, az Orbán-Kormánynak azzal, hogy kitiltotta Amerikából azokat, akiknek közük van a lopáshoz és azokat, akiknek a kitiltása nagy botrányt okoz itt az országban (pl.: Vida Ildikó)

----- MOST JÖN A LÉNYEG HETEDIK RÉSZE----------------------

19. Ezért nem hajlandó az Orbán nyilvánosságra hozni azt a dokumentumot, amelyben az USA bizonyítja azt, hogy miért tiltotta ki Amerikából Vida Ildikót és a többieket

20. Orbánt felszólította a Jobbik párt is a parlamentben, hogy nyilatkozzon és teregesse ki a szennyest

21. Ha Orbán kiteregeti a szennyest, akkor megbukik

22. Ha az Orbán-Fidesz-KDNP kormány megbukik,

AKKOR NEM LESZ FORINTOSÍTÁS PIACI ÁRFOLYAMON !!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jaj, kedves Bolikám, azért téged értelmesebbnek tartalak, a sokszor undok stílusod ellenére is, hogy mindezeket elhidd. Mit ad isten, a tekintélyes nyilatkozó véletlenül magyar elszármazott.Sőt egyike azoknak, akik Magyarország ellen sajtóhadjáratot folytatnak.Hányadik senkit fogtok még itt felsorakoztatni?
@közrabszolga:
Jaj, ezt már olvastam. Lehet, hogy ez a Tatár-féle ultimátum? Láttam a tévében, hát......inkább nem mondok semmit.
@Imola Helyesi: No de kik az anarchisták, lelkecském?
@Mr.Helyesi:

"Tiltakozom, hogy a nezre felkerültek intim képeink a nejemmel !!"

Kérem, ne tegye. Nagyon szolíd, meghitt családi fotó, bár némi távolságtartást vélek felfedezni, és azt, hogy arrafelé sincs kolbászból a kerítés... de mit is beszélek!?
Ellenben T. Neje szája csukva van. Ezt hogy éri el nála, kedves Mr. Helyesi? Ideküldi hozzánk kiszószátyárkodni Mrs. Helyesit? S otthon már semmi IÁ?!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát nem tudom, iszonyatos pénzek forognak meg forogtak a pártok körül.
@jaegtoer: Ne provokáljunk! A fotónak szóló póz csak megerősíti gyanúnkat!
Láttam én már virágkötőt férje tarkójára csapni azért, mert az ESA foglalkoztatta úr kifelejtette érveiből az 5600 éves univerzumot!
@jaegtoer:
1. Kontúrosan? :)
- A probléma az, hogy nem megy a program, melyik gombot nyomjam?
- Mi nem megy?
- A program.
- Melyik program?
- A számítógépes.
- Öööö... pontosabban?
- Hát amit használunk.
- Mi a neve?
- Hát valami ie.
- Az Internet Explorer?
- NEEEEEEEEM! Simán ie!
- Az az Internet Explorer, a böngésző!
- NEEEEEEM! Ezzel internetezünk...
- Hagyjuk, majd jövök inkább...

2. A USER tök hülye, a saját nevén túl sok mindent ne akarjunk tőle, aki ennél többre képes, az már félprofi! :)
@Imola Helyesi: És 2szer 2/+-daé sem sikerült a pártfinanszírozást átláthatóvá tenni kedvenceidnek, sőt már 2008-ben is ellene szavaztak. Nohát!
@Imola Helyesi
De a DK csak most jött rá 2014-ben? :
@Imola Helyesi:
Már minden külhoni magyar és '56-os menekült + leszármazottjaik mára "SENKI" lett a részetekre?
Én kérek elnézést TŐLÜK! :(
@parti_giano:

Nem. Írtam, hogy szerteágazó napom volt és magam is szinte szerteágaztam, ráadásul ebben az állapotomban vizsgálódtam, miközben kardoztam. Mintegy harcosan önvizsgálódtam. Ezek nem egyszerű dolgok, ráadásul ennek ellenkezőjéről igyekeztek meggyőzni. Fel akarták forgatni a világrendemet és az ablakaimat és az ajtóimat áthelyezni, a dobozaimról nem is szólva. Ebben Sir Thomas Moore feje volt a legkevesebb, de Menenius Agrippánál aztán végképp elvesztettem a türelmemet és rendet tettem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez a való világ drágám....
Ma találkoztam egy fogalmazlan párossal, akik szerették volna, hogy a számlás ér 200%-át számléa nélkül kifizetve még szeressem is őket, és kellet a vállonveregetés, meg a tudomhogynehéznekedis, de akkor is kétségek között hajtottak el. Mert nekünk nem elég a stájsz, minket szeressenek is érte, és tiszteljenek!
@Imola Helyesi: Komoly penetrációjú kannással lehetsz feltöltve, ha már a formál logika legalapvetőbb szabályait sem alkalmazod a delíriumod okozta lelkesedésed csillapítására. :)
@Imola Helyesi:
Mármint, hogy Mr.20% miből szerezte a vagyonát?
Pedig nyilvánvaló volt eddig is...
@parti_giano:

Mi a gond, hogy teknős, vagy hogy kirgiz?
Előítéleted van? :)

@Imola Helyesi: Így is van, Göllner, a Concordia egyetem professzora egy senki, én inkább Tállai Tepsifejű András, és Rezsi Baltaarcú Szilárd képviselő uraknak hiszek, nem a szememnek. Éljen a Párt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Akiről te beszélsz az loser. Én user-t írtam:)
@Imola Helyesi: hallod, shitnyik!? kerdeztek valamit: KIK AZOK AZ ANARCHISTAK, he?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt értem, hogy kiadtuk a Texasi Láncfűrészest, de miből vette Petike a házát???
@közrabszolga: már megen a pornó, a penetráció, meg a kanna=anna é es nem is várhatunk jót ilyentől, a rossz meg atom, ami mindenek felett ál, feletár, kilőni es kár. Egyedül vagyunk gyula meg tibor, mer elszaladt a ló, és odakünn látszik a való, hogy imola mellé kettő csak egál....
mozdítsuk anyóst, törje a vitrint hévvel! Nem nekünk osztottak fullt egy kéube sose, de ne feledjük, szerencsétlen király halását nézni baró mifelénk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Műdoki, én egyiknek sem hiszek, pláne azoknak nem, akik a partvonalon túlról okoskodnak. A professzor maradjon a saját tudományánál, eddig sem hiányzott nálunk.Biztos jobban tudja, mi van itt, a Missisippin túlról. Foglalkozzon a kis pisztolyos amcsi gyerek lelövésével, azzal jobban jár.
@közrabszolga: Ezt korábban már én is linkeltem. Jó lenne ezt körbejárni és kideríteni, hogy mi igaz belőle és mi nem.
@jaegtoer:
Egal... :D

Kedvencem:
(Gyönyörű hölgy, a félkezed odaadtam volna érte :))
Tel...
- Szia!
- Szia!
- Húha, húha.... nem megy a program, melyik gombot nyomjam?
- Ööööö.... a pirosat!
- .... .... .... milyen pirosat?
- Milyen program?
- HÜÜÜÜÜÜÜÜLYEEEEEE!!! :))
- Tudom... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Összespórolta! Visszavitte utánad az üres üvegeket a meccs után, meg összesöpört! Essetunni... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

HD: Húzza ki, dugja vissza

U: Mire gondol?

HD: A dugóra

U: Nincs itt semmiféle dugó, itt nincs piálás.

HD: A konnektorból...

U: A konnektorba pláne nem dugdosunk dugókat. Látott már maga dugót konnektorban?

HD: A tápkábelre gondoltam...

U: Ez nem tehenészet szakikám. Ha éhes vagyok kimegyek a konyhába. Még jó hogy fejőgépet nem akarnak rám installálni.

HD: Mindjárt megy egy kolléga.

U: Már ne fáradjanak, a nagycsoportos fiam itt van velem, és megcsinálta a gépet amíg maga nem jutott tovább csak a konnektorig.

:DDDDDDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "A másik gond, hogy a civil szféra és a pártok között szerepzavar van, a civil csoportosulások nem vehetik át a pártok szerepét egy demokráciában,"

Nagyon jó volt reggel az ATV-n Kuncze és két ifjú tüntetészervező ( egy szakálas-bajszos fiú és talán Rebeka nevű léány ) beszélgettek arról, hogy mit is akarnak elérni a fiatalok. Kuncze firtatta, hogy politikusok akarnak-é lenni, de ettől erősen zavarba jöttek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tetszettél volna nem rendszerváltást csinálni ilyen feltételekkel amcsi hátszéllel.
@Imola Helyesi:

Igazi tanyasi szöveg ez a "tengeren túlról" a net korában. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ááááá. azért tudok viselkedni, csak itt néha kénytelen vagyok álcázni:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem, csak furcsa foglalkozáson vannak arra keleten kirgiz teknős, azeri baltás. mi jöhet még? kazah drótos, tadzsik üveges, üzbég késes...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerencse, hogy a teknősöd nem Buridián szamara, de gomolya erősen az a tollaszárnyúval együtt.
@jaegtoer:
Egyetem, hétfő reggel, prof... (Kasszikus HÉTFŐ REGGELI HIBA!)
- Nem megy a gépem.
- Be sem kapcsol, semmi sem világít?
- Tök sötét, nem kapcsol be.
- A tápkábelt megnézte professzor úr?
- Ne nézzen hülyének!
- Nem hülyének nézés, csak hétfő reggel van, a takarítónő pedig ugye...
Matatás...
- Honnan tudta, hogy kihúzták?
- Hétfő reggel van... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hát... vannak horrorba illő vidámságok:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát , érdekes, egy magyarországi professzor sem ír kritikát, pedig itthon vannak, de egy amcsi igen. Annyit is ér.
A Sárkány szerint:

"A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is".

Az Európai Unió adataiból nagyjából kitűnik, hogy tőlünk keletre mindenhol magasabb az adóelkerülési arány, nyugatra viszont alacsonyabb.

Két olyan, a Nyugathoz köthető országban nálunk sokkal magasabb az adóelkerülési arány, ilyenek Olaszország és Görögország, az utóbbiban például hét százalékponttal rosszabb a helyzet, mint nálunk.

Olaszországban és Görögországban ugyan miért nem kap egyszerre agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus?

Görögországban miért nem ugrál az amerikai követ, avagy az ideiglenesen ott állomásozó amerikai ügyvivő?
@Imola Helyesi:

Beszélgessünk inkább a lovakról, vagy a suná(k)ról!
@Mr.Helyesi:

Szabad megkérdezni, hogy mi az intim a képen? Talán, hogy nagy a füle?
@Vidéki:

Tee, már a lovaknál és a sunáknál tartunk, gyere holnap, igazolást kiadjuk:)
@Imola Helyesi:
Szerintem is fel kellett volna pár komcsit lógatni '89-ben a lámpaoszlopokra, kitiltani az összes KISZ és MSZMP funkcit ÖRÖKRE a közéletből, a volt párttagok, spiclik és titkosszolgálatiak közszereplését 10 évre felfüggeszteni!
Ma nem lehetne Gyurcsány és Orbán miatt sem keseregni, továbbá nem jutott volna hatalom közelében az egész elbaszott kormányod sem!
A későbbi szarházi "elit" előtt pedig ott "lebegne" az elődök példája, csak emlékeztetni kéne őket pár képpel a lengedezőkre!
@Vidéki: adóelkerülésnek csak elég áttételesen van köze a korrupcióhoz. mi van, kósa megkupakolt?
Görögországban nem ugrál az amerikai követ, mert ott az amerikai ügyvivő nem Jóbarát (Goodfriend:

Nálunk viszont azért ugrál az amerikai ügyvivő, mert:

"Gyurcsány Goodfriend

Két Jóbarát,

Együtt harcol s

Issza borát!"
@Imola Helyesi:
Mármint, hogy te nem olvasol ilyent, nem tudsz róla, az nem jelenti, hogy nincs!
Én is a boldog tudatlanságban leledztem magácska nem létezésével kapcsolatban, oszt most meg... :(
@jaegtoer: Nálam ugyan megy a program de mostan
kihúzzam vagy bedugjam ??:DDD
@Vidéki:
Bazz, ennyire képben vagy a görög bel- külpolitikában, vagy csak ökörségeket írogatsz?
Mert tényleg nem nézem ki belőled...
@közrabszolga:
Ebbe ma én is belefutottam az FB-n. Csak nem tudtam eldönteni, mennyire lehet hiteles anyag.
@jaegtoer: tudsz valamit? valamelyik cba-s lázár félrekufircolt?
@Sir Bates dö Hól: "ad1) elmész a picsába, ha agent provocateur-nek titulálsz;"

Nem kell annak titulálni. Nem írtam volna ha nem erre menne ki most is a játék. Kíváncsian várom mikor jön majd megint elő, "ismét nyomom az orosz propagandát", amikor válaszolok neked.

"ad2) nagyon jól tudod, hogy mindig hajlandó voltam nézeteket ütköztetni, s ezért mindig ki is álltam mindenki mellett;"

Ez remek volna, főleg akkor ha nem kezdenél el egy idő után személyeskedni vagy szimplán hazugnak titulálni azokat, akik más véleményen vannak nota bene nem csak a nyugat által tolmácsolt hírekre hagyatkoznak.

ad3) nem jó az, ami ukrajnában zajlik, ám ne feledkezzünk meg két dologról a) a krímet a moszkoviták annektálták 2014-ben (!!!); b) nem ért senkit dokumentáltan diszkrimináció a harci területen kívül oroszsága miatt (nem azért halnak meg elsődlegesen mert oroszok, hanem, mert ott laknak)... a pluszbónusz: mi a faszt keresnek ott kadirov emberei?..."

Én valami népszavazásról is hallottam, pont azért mert ott még hatványozottabban jelen volt, ami Kelet-Ukrajnában, jelesül még nagyobb számú orosz lakosság, akik nem fogadták el a kijevi puccsot és annak irányítását a többségi orosz területeken.

Ami a halottakat illeti. Továbbra is sajnálom, hogy nem jársz utána a dolgoknak. PLd., hogy a feltárt tömegsírok sem arról árulkodnak, hogy véletlen belelőtték magukat az ottani oroszok. :( De annak is utánajárhatnál ki kezdett katonailag benyomulni és ki sütötte el elsőnek a fegyvert, amikor még rég békésen fejezték ki akaratukat az ott élők miután önállósodni akartak.

Ha meg Kadirovot említed akkor azt is megkérdezheted, mit keresnek ott svéd, lengyel és egyéb nemzetiségű neonácik az ukrajnai frontokon. Nem megerőltető erre is számos infót találni, főleg neked.
@Vidéki: te is rigmusokat faragsz? trolléknál ez kötelező az abc után?
@ornagy50:

Attól függ, ki van melletted!
@Vidéki: "Görögországban miért nem ugrál az amerikai követ, avagy az ideiglenesen ott állomásozó amerikai ügyvivő? "

Mert ott nem kell "ugrálni". Közölték, hogy ha kell a pénz, akkor itt a kotta, lehet muzsikálni.

Mellesleg nálunk még így is jobban állnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hiába is méltatlankodsz, látod, hogy egyből meglapult, mint béka a gólya előtt:)
@Vidéki:
Mi van? Lefizetett a Gyurcsány, hogy ilyen mindenhatónak állítod be?
Gyurcsányi rohamosztagos kommunista!
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Csak akkor fog veled szóba állni ha magyarosítod a neved.
khy a fhénylhő cshillagh
vagy vmi hasonlóra
de elé tedd ki, a vitéz kőbányai címt!
@jöttem: nekem boven eleg, ha Ti szoba alltok velem :-)
@dr. jenőke (jenőke):

Végtelenül deprimáló, ahogy ezek pillanatnyi gondolkodás nélkül böfögik vissza, amit a fidesz sajtóosztály kiizzad magából... mondjuk ennek a "Az amerikai külügy Gyurcsány kottájából játszik" bullshitnek még lesz következménye.
@fzs.1933: nem olvastam félre (nincs azzal gond, hogy nem azonosan látjuk a részleteket/más a finomra hangolt preferenciánk), ám számomra elfogadhatatlan, ha valaki genetikai alapon alsóbb- vagy felsőbbrendűséget hírdet... ezekkel nincs közös alap... ez nem az, mintha valaki elutasítja az evolúciót, hisz azzal engem is isten képére teremtettnek fogad el... hódolhatsz a numizmatikának is:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Látod, akkor kellett volna ezt a blogot elindítanotok..De most már késő bánat- ebgondolat. Anarchizmust meg káoszt meg nem akarunk, amcsi professzorok, külföldi egyetemisták,hatalomra ácsingózó civilek ide vagy oda. Apropo, ennek az amcsi professzornak mi a szakterülete? Remélem nem a bálnák japán halászatának káros hatása az emberiségre pl.
@dr. jenőke (jenőke): szerintem ez egy al-Videki. az igazi is sik hulye, de az legalabb csasztuskazni nem szokott
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az ideiglenes ügyvivő formuláról

az "ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet csapatok"

juthatnak az idősebb emberek az emberek eszébe.

Az ideiglenes ügyvivő kifejezés ezért nem Korrekt Politikailag!

Te nem gondolod hogy le kéne cserélni?
@Imola Helyesi: csak megkaptam a valaszt: "anarchizmus = kaosz". jol van fiam, leulhetsz, 1-es
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Biztos vagy te ebben? Nem tudod, mit marad ki az életedből. :)))
@Sir Bates dö Hól: "ám számomra elfogadhatatlan, ha valaki genetikai alapon alsóbb- vagy felsőbbrendűséget hírdet"

Igen ez számomra is elfogadhatatlan és nem is vagyok ilyen. De mondom szabad a pálya, le kell menni hozzájuk és meg kell velük beszélni, hogy ezt a kérdést ők pontosan hogy látják.
@Vidéki:
Még bajnaizz kicsit, hátha jobb lesz utána! :)))
@Imola Helyesi:
Nem, dehogy!
Pokorni elvtárs a szakértője nálunk a klasszikus bálnatenyésztésnek (balneológia)!
Essetunni... :(

www.youtube.com/watch?v=K8_Mc_azJBI
@jöttem: lehet bennem a hiba, de ezt most nem teljesen ertem… tobbre mennek Nelkuletek? :-\
@Vidéki: A legalja te!

Hát már elfelejtettük, hogy a pravoszláv egyhéz putyini sugallatra több terület után kért eus pénzt, mint amekkora az ország?
Árulüja vagy te a keleti egységnek!
Anarchia!
majd Imola felvilágosít, mert épp egymásnak estetek :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Írod: "Közölték, hogy ha kell a pénz, akkor itt a kotta, (ebből) lehet muzsikálni.

A cigányzenekarok is hasonlóan gondolkodtak, mint te!
na jojszakát, ha egymás torkát harapja el mán Orbán kát lánczos kutyája :D
majd értesítsetek az odafönni diszharmónia fejleményeiről!

De benézte ezt itt vidéki meg Imola, pedig hogy szerettek volna nyerni!

én pirulok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: figyelted, hogy mostanaban az osszes gyoker shitnyik a CCCP polora van raizgulva? az orgovanyer rabbiner utan a szaristo is ezt a tamtamot uti. a birkak meg utanuk
Magyar valóság. Köszönjük Viktor! Ez az igazi családvédelem!

"Három gyermekét nevelő anyát lakoltatott ki a Kőbányai Önkormányzat hétfőn reggel. A Város Mindenkié csoport, a nő rokonai erőszakmentesen próbálták megakadályozni, hogy utcára kerüljön a család. A végrehajtó rendőröket hívott, akik a lakás elől eltávolították a tiltakozókat és szabálysértési eljárást indított ellenük."
444.hu/2014/11/24/harom-gyerekes-csae/
@Vidéki:
Segítek, ne hogy hülyén kelljen meghalnod.
Hivatalos megszólítása és titulusa:
"Deputy Chief" hivatalosan "HELYETTES", vagy ahogy mi ismerjük, "KÖVETTANÁCSOS".
"M. André Goodfriend 2013 augusztusa óta tölti be a követtanácsosi posztot."

Ezek után te mit gondolsz, azt a lőtéri kutya is leszarja...
Nem hagynak senkit az út szélén, csak kilökik őket az út szélére.(:

www.nlcafe.hu/ezvan/20141124/beteg-kilakoltat-onkormanyzat/
@jöttem:
"Senkit nem hagyunk az út szélén!"
Olyan izék vagytok, kiforgattok mindent!
@miva?:

Anarchia!

Nem szabad elfelejteni, hogy a liberalizmusnak van olyan szélsősége, mint a magyarországi SZDSZ dogmatikus elmélete,

amelyről elmondható, hogy

az SZDSZ-es "neoliberalizmus = a gazdagok anarchizmusa".

Zavaros időkben, végzetesen meggyengült állam esetében az államot és gyengébb embertársaikat következmények nélkül, kockázatmentesen lehetett fosztogatni.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Ha csak velünk állsz szóba, akkor honnan ismered meg az IGAZSÁGOT?:)))
@Vidéki:

youtu.be/lNvMHHAk5C8

meg is talaltam a notadat, kosz, hogy ideiglenesen eszembe juttattad
@jöttem: A kormány csapatott meglátogatta egy
hírös előadó!www.youtube.com/watch?v=EQWYc3_vE0I
@jöttem: fogos kerdes, de azt nem feltetlenul (csak) itt keresem…
@ornagy50:
:))
Majd a Pataki Attist beküldjük nekik, egy testépítő ufóval, meg pár szappannal! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És milyen jól csinálja! Teccik! :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Majd a Pataki Attist beküldjük nekik, egy testépítő ufóval, meg pár szappannal! :D"

Backi, szteroidos ufo-szappan??? :o)

Na ne má'! :o)
@ornagy50: Ezeknek inkább a sztálin orgonát küldeném. Élesben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Írod: ""M. André Goodfriend 2013 augusztusa óta tölti be a követtanácsosi posztot."

Ez az idő elég kevés ahhoz képest, hogy az "ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet csapatok" csaknem fél évszázadig állomásoztak ideiglenesen Magyarországon!

Az akkori magyarországi szovjet követ is a sármos gyarmati helytartó szerepében tetszelgett!
@jaegtoer:

"Súlyos következtetéseket kellett levonnom a vizsgálódásom során."

Én csak egyet vontam le. Nincs az a mennyiségű köd, amivel jóllakna:))
@látjátok feleim szümtükkel:

"Nem hagynak senkit az út szélén, csak kilökik őket az út szélére.(:"

Mit nem értesz ezen?
Aki beteg, azt kiszavazták a jelenlegi rendszerből!
Mert az újbarbarizmus alapvetése, hogy csak az erősek (pontosabban: erőseknek kommunikált lények...) a fasza csávók!

Tajgetosz.

A többieknek
Nem kell elfogadni azt a törvényt! Már előtte ellopnak mindent.

“Miért kellene felhagynia azzal a munkával, aminek politikai karrierjét is köszönheti?” Így reagált Lázár azokra a kritikákra, amik Kis Miklós Zsolt államtitkárt érték, miután kiderült, hogy 32 milliót nyert egy állami pályázaton, ebből 22 milliót már akkor utaltak el neki, miután kinevezték. Lázár János szerint “ez a lehetőség ugyanúgy nyitva áll a földtulajdonosként sikeres politikusoknak, mint bárki másnak.”

444.hu/2014/11/24/lazar-kiallt-a-32-millios-allami-tamogatast-kapo-allamtitkaraert/
@parti_giano:

Wazze! Elárultad. Homolya 2 hete azon töpreng, orosz- e vagy lengyel. :)))))
@Gábris szomszéd: aki olvasni szokott itt, az eldönti, most megint terelsz-e vagy megfutamodsz az érdemi párbeszéd elől (ja bazmeg, a lajta hőse a mobil túlsó végén, azt szőjük a hálót, mint spiderman!)...

az biztos, hogy csak a lapok páros oldalát olvasom, tiszta balos vagyok...

aha, cca. 95%-os részvétel mellett 98% szavazott a krím függetlenségére, bélátok meg felügyelte a tisztaságot, mint gyertyatartó...

nem válaszoltál kadirovra... a más nemzetiségűek mit keresnek ott?... nagy az isten állatkertje, elborultak, mint a hájpoltjaid... ám némi különbség, hogy őket nem szervezetten küldték oda, s hazatértük némi büntetőjogi konzekvenciával lesz terhelt, míg ezt kadirov embereiről nem gondolnám...

(nem lett volna egyszerűbb csendben maradni/lapítani, mint szar a fűben... esetleg kijönni a farbával?... ehelyett alázod magad...)
@jöttem: Ó jaj!mengyánt ránk fogja valaki,hogy
KEMÉNYEN nyomjuk.:)
Egyébként jól Vagy?
@Sir Bates dö Hól:

"Vlagyimir Putyin egyik háttérszervezete arról készített tanulmányt, hogyan tudná befolyásolni Oroszország a német euroszkeptikus Alternative für Deutschland (AfD) pártot – írja a Bild nyomán a Local.. A német sajtóban jelentek meg a moszkvai Stratégiai Kommunikációs Központ tervének részletei, melyek az orosz vezetés részére készültek.
A háttértanulmányban nemcsak Németország, hanem más kulcsfontosságú európai országok is szerepelnek. Felmerült, hogy Moszkva veszteséggel adhatna el aranyat az AfD-nek, mely haszonnal adhatna rajta tovább. (A párt október óta 2,1 millió eurónyi aranyat adott el.)
Az alelnök a célpont
A szakértők kiemelték: a Franciaországban sikeres stratégiával kölcsönt is adhatnának az AfD-nek, ahogy a francia Nemzeti Fronttal is tették. Arra is javaslatot tettek, hogy a német párt alelnökét, Alexander Gaulandot kell megcélozni a közeledéssel.
Nemrég ismerte el Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front (FN) elnöke, hogy pártja 9 millió eurós kölcsönt vett fel egy orosz banktól. A szélsőjobboldali politikus a Le Monde című napilap hétfő délután megjelent számában azzal indokolta a lépést, hogy a francia pénzintézetek nem nyújtanak hitelt a pártjának."

index.hu/kulfold/2014/11/24/megvan_kit_halozna_be_putyin_nemetorszagban/

Aranyoskádnak is lehet, hogy már aranytömése van? :D
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Anarcho-kommunista külföldi diákok tüntettek gyurcsány kottájából.

@Vidéki:

Figyelj, ha nem tudsz felnőni a szintemre, akkor hagyd a gecibe, mert ez már nekem kellemetlen.
Jé, ez a Horváth Imre KGB-s volt? Még ilyet!
@ornagy50:
Hogy vagyok? Érdekesen. Szervi bajom nincs. Most nem épp az úrinő formám hozom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Anarcho-kommunista külföldi diákok tüntettek gyurcsány kottájából"

Nálam ez a nap kommentye.:))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"mondjuk ennek a "Az amerikai külügy Gyurcsány kottájából játszik" bullshitnek még lesz következménye."

A klasszikus sulyok vetés esete.

Túltolták (ezt is).

Belföldi fogyasztásra szánták, de nem értik (soha nem is értették), hogy ha egy valamelyik állam számára nem tetsző szituációban nem azonnal az asztalt kezdik el a másik oldalról verni a cipőjükkel (by Hruscsov) harsányan anyázva és fenyegetőzve, az NEM a gyengeség jele, hanem a politikai játéktér megszokott formulája.
Mondván, hogy ebből ért a másik fél is.

De nem ért.

Fodor Ákos haiku költeménye jut eszembe:

"Úgy félek tőled, ahogy az erősebb fél a nála gyengébbtől."
@parti_giano:

Láttam, hát Szógyártótól pontosan ezt vártam. Nekünk ez jutott. Kár, hogy nem a Dunakeszi FC gyúrója lett a Külügyminiszter.
Nahát, megdöbbentem, egy ilyen csúnya embert megválasztani képviselőnek.Remélem, legalább szegény, mint egy igazi szocialista.
Uramatyám!!!!!!

".. a munkafüzet 53. oldalán, a finnugor nyelvrokonságról szóló feladathoz a diákoknak hat olyan szövegszemelvényt kell elemezniük, amelyek közül öt
arról szól, hogy a finnugor nyelvrokonság elmélete Habsburg blöff."

444.hu/2014/11/24/altortenelmi-baromsagokkal-peldalozik-a-9-10-esek-tortenelmi-munkafuzete/
@ornagy50: Szép álmokat!:)))))
@jöttem:

".. a munkafüzet 53. oldalán, a finnugor nyelvrokonságról szóló feladathoz a diákoknak hat olyan szövegszemelvényt kell elemezniük, amelyek közül öt
arról szól, hogy a finnugor nyelvrokonság elmélete Habsburg blöff."

Ismerős helyzet.
Az átkosból.

Agymosás.
És a jövő generációjának megalapozása ideológiailag.

Hiszekegy Orbánban...
@jöttem:
Imolka szellemi toprongy elődje (Bobula Ida), aki olyan nagy magyar volt, hogy az USA-ba emigrált! :D
Márpedig tudjuk, aki a határon túlról ossza az észt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kitelik nagytudású petikétől, hogy kinevezi a fifa-hoz magyarország nagykövetének. blatter meg majd okítja.
@Csaknézek...:

Vagy teljesen alkalmatlanok, vagy akkora a gáz, hogy a pánik ezt hozza ki belőlük. Illetve nekem már évek óta van egy harmadik elméletem: direkt adják alá a lovat, hogy amikor a helyzete tarthatatlanná válik (már orbánnak), átvehessék a helyét.
@Imola Helyesi: nem lehet mindenki rezsiszilárd. olyan szép és okos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, Egér! Ez a vidéki csákó tényleg olyan balfasz, mint amilyennek mutatja magát, vagy tényleg egyre romlik a pártkurvák szintje?
Ilyen Imolka-Tünde öreganyád féléket küld Kubatov elvtárs, meg 3 szavas ecceri balfaszokat.
Mondtam visszasírjuk SSteffy cicámat... :(

@jöttem:
Egy komment: :D
"A következő Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által kiadott fizikatankönyvben már benne lesz, hogy hogyan lehet kikapcsolni a gravitációt"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Édesjézus! Akarom mondani Édesviktor! Egy egész dinasztiát alapítottak? Hogy szűrik ki a megfelelő egyedet? Negatív IQ teszt alapján?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most mond...

"Az ATV Szabad szemmel című műsorában szembesítette a riporter a külügyminiszter Moszkvában tett kijelentéseivel. Szijjártó erre megkérdezte, hogy "ezt kimondta?"

444.hu/2014/11/24/szijjarto-ja-hogy-en-mondtam/

Ez a pöllencs a külügyér... Csodálkozunk, hogy Washingtonban egy portássegédet találtak alkalmasnak a fogadására?
@jöttem: de így legalább értelme lesz dancsó mondatának: a negatív növekedés is növekedés.
@jöttem:
Ott ez a felvételi követelmény!
A nyelv érdességét tesztelik még...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ugye azt tudod, hogy 17 évesen került be a parlamentbe, onnan "végezte el az oskoláit". Aztán irány a fodbal lájt, terem foci, onnan meg a csillagos Himmel!
Istenem, hát ilyenek jutnak szerencsétlen Mo.-nak!
És még hozzá 70 éves ez a Horváth Imre. Jobbik, mit csináltál?
@jöttem: szerintem meg akasztani kéne!! 3 méter kender kötél, full bió, meg többször is lehet használni, ki sem hűlne!!
akasztást követően felnégyelni és/vagy kerékbe törni!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"direkt adják alá a lovat, hogy amikor a helyzete tarthatatlanná válik (már orbánnak), átvehessék a helyét."

Igaz, a népi bölcselet megfigyelései szerint kannibálok között nem ritka jelenség az emberevés. :S

De arra tippelek, hogy túlbecsülöd őket.

A holnapra, és csak a holnapra gondolnak.
Mert azt kell túlélni a bábszínház Cipolláinak.
Oszt majd lesz valahogy...

Nagyjából ezt látom a stratégiai alapvetésnek (pardon: Nemzeti Stratégiai Alapvetésnek, plusz pecsét!) a részükről.

És ahogy erősödik a "való világ" nyomása rajtuk (holmi tények, ááá, nem érdekes!), úgy repedezik meg egyre jobban a NER szipolyhad egysége.

Vannak ennek a folyamatnak jelei bőséggel.
Egyre durvul a játszma, emelkednek a tétek.

És ha végletesen éles lesz a szitu, akkor lesz nemulass...
Mer az egyikünknek sem lesz kéjmámor.

Mert mi is, akik Magyarországon vagyunk ugyanabban a hajóban fogunk szopni.

Nem kicsit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Köszi. Ez jólesett. Szeretem Váncsát.:))
@jöttem:
Tanuljál, csak elszakadt hazánkfia. Bizony , osztrák blöff a finnugorság.Mivelhogy nem éltünk együtt eme népekkel, nem is lehetünk nyelvrokonok.
@nincs_itt: Én egy nyugodt nő vagyok. Alapból. De ez a sok mocsokság, amit kb fél óra alatt olvastam a neten, kihozta belőlem a nőstény farkast.
Azt hittem pacifista vagyok. De van egy pont.....
@Vidéki:
Az álmot sikerült elűznöd a szememből, bár eltökélt szándékom volt ma csak simán aludni.
De ez valami gyönyörű volt, amit ide rittyentettél, erre felébred minden igaz hazafi! Benne van minden(ki); Gyurcsány, Goodfriend és burkoltan a liberális reakció, meg a kedves szüléd is, aki titokban lehet, hogy görög, de tagadja.

Viszont érdemes volt megébrednem a hozzászólásod okán, egy méltatlanul elveszett költőóriást sikerült megismernem személyedben, már ezért megérte. A kedves mama remélem jól van, minden jót kívánok neki, őszintén. Nem tehet rólad.

Ne fáradj válasszal, most megyek oda, ahol nincsenek vidékiek. (ez nem pejoratív jelző, csak a te esetedben...) Szóval a királyba vagy beleszorulva többed magaddal... akkor derékig szarosan mondhatod kibújva a bálvány seggéből: malus malo iucunde convivit simul - a narancssárgákkal együtt és menj a pitszhába!

Kali níhta!
@jöttem:
Ne a 444 alapján alkoss a magyar nyelvről véleményt, és ne idegeskedj ezen, hanem könyvekből. Vagy tőlem. Majd magyarázok neked erről legközelebb, nem ma 11 órakor, hanem pár nap múlva.
@Imola Helyesi:
A genetikai hasonlóságok is csak blöff, mert azok szerint meg éltünk velük együtt?
Aztaaaa... nekem több száz évre meg van a családfám, sok ággal és DNS kontrollal, hogy mennyire fedi le a családfa a valóságot.
Képzeld el, müxik, nem csak családoknál...

Lásd, segítek, megszántalak.
"A honfoglalás kori leletanyagot a régészeti mellékletek alapján két csoportba oszthatjuk. Az egyik csoportba azok a csontmaradványok kerültek, amelyeket a korra jellemző lovas temetkezéssel, gazdag régészeti leletanyaggal temettek el. A másik csoportot a 10. és 11. századból származó, szegényes régészeti leletanyagú, úgynevezett köznépi sírokból származó csontleletek adták. Vizsgálatainkkal megállapíthattuk, hogy a gazdag leletanyagú sírok csontleleteinek egy része olyan mitokondriális csoportokba tartozott, amelyek legnagyobb gyakorisággal Ázsiában találhatók. Az összes ilyen csontlelet összesen mintegy 23%-ban ázsiai típusú mitokondriális csoportokhoz tartozott. A köznépi temetők, valamint a ma élő magyar és székely emberek mintái azonban csak mintegy 1–5%-ban hordoztak ázsiai eredetű anyai vonalakat. Egy kis családi temető (Harta) régészek által meghatározott leletanyaga is nagy százalékban ázsiai elemeket mutatott."
www.tte.hu/toertenelemtanitas/toertenelemtanarok-orszagos-konferenciaja/7075-els-rajzvazlatok-a-honfoglalo-magyarok-genetikai-mintazatarol
@Imola Helyesi:
Köszönöm a megtisztelő felajánlásod. Én is olvastam a finnugor nyelvrokonságot cáfoló anyagokat.
Tudománytalannak tartom őket.
Magyarul blöff.
A főiskolán, mint tanító szakosoknak, irdatlan erős magyar nyelvtanunk volt.
Szóval, ne fáradj!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na, hát akkor? Vagyis ősidőktől itt éltünk a Kárpát-medencében, de kétszer volt még hon betelepülés. Nyilván , hogy a nyelvünk is tükrözi ezt, vagyis , ha van is rokonság az ugor ággal, az úgy lehetett, hogy tőlünk vettek át szavakat bizonyos vándorlások alatt.
@Imola Helyesi: eddig kerültem a megszólításodat, de van az a szint amikor kénytelen vagyok bottal megpiszkálni...
na szóval, meséjjé' má' te árgyélus madárka a nagy magyar, oppardon MAGYAR valakikrők aki valakik voltak!!!
nem a rege, meg a dzsobbikos+szittya+jézusismagyarvót érdekel. hanem a győztes felkelések, nagy uralkodók, stb...
mert ha jól rémlik Mátyás volt az utolsó - addig is csak meglehetősen hézagosan - aki fel tudott mutatni bármit, amit a haza fényre derült...
@jöttem:
Nem lesz fárasztó, majd várjál egy pár napig, mert nem fogok ráérni, meg egyelőre elég volt ebből a blogból.
@nincs_itt:
Ez kész zaklatás, kérem! :))))
@jöttem: az meg általában nem vezet sehova... mármint a pacifista nyugalom!
@nincs_itt:
Tahó vagy a köbön, ki vagy nyomva.
@Imola Helyesi:
Már a gondolata is fáraszt. Kössz! Nem veszem igénybe a szolgáltatásaidat.
@jöttem: csak nyugalom, kisnaccsád!!! hétvégi kirándulás melléktermékeként magammal kellett hoznom a kínálat teljes spektrumát, mindenből 2 üveggel...
eddig pozitív, sőt mondhatni durva jók a benyomások!
@nincs_itt:
De. Békeidőben igen.
És különben is. A pasik nem szeretik a harcias nőket. Muszáj nyugodtnak látszanom. Egy ideig. :))))
@Imola Helyesi: eccerű móggya az egyenes válasz elkerülésének!
de mit is vártam, egy faék bonyolultságával bíró mélyzsigeri "magyartól".
szabad kérdeznem naccsöcsösasszonytól, a 6 első a 2 másodikkal megvót, vagy estin tervezi megszerezni, ezen magas oskolákat. mer' akkó' setét van és nem lássák a pedellusok, hogy lopni teccik a bizonyítványtot.
@nincs_itt:
Ha egyszer időd lesz,pár jó sörmárkát bepötyöghetnél ide. Merthogy igencsak szeressem. :)))
Az osztrák söröket meg nem ismerem.
@jöttem:
Azért majd tanítalak egy kicsit, mondom, pár nap múlva.
Már alig várom az Imola-féle magyar és történelem leckéket.

Aki meg a pókokról szeretne érdekeseket hallani, szóljon nekem. :)
@jöttem: mit teccik szeretni, Hell, Braun, Weiße??
@jöttem: Gut, Besser, Paulaner/Augustiner/Weltenburger/Stöttner/Erdinger/Adam/Jever/Arco/...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te könnyen beszélsz! Nem te leszel a tortúra alanya. Atyavilág! Mibe keveredtem!:))))
@nincs_itt: barnasör!!!!! azt imádom.
@Imola Helyesi:
Tudod mit Imola? Inkább utálj! Azt jobban viselem. Mondjad újra, hogy csehszlovák vagyok, a magyarság szégyene mert nem kellett nekem a kettős, csak egy kis ápolónő meg amiket szoktál nekem böfögni.
Mindent. Csak ne szimpatizálj velem!!!
Van egy határa az ingerküszöbömnek.
Ha azt átléped, igen bosszús tudok lenni.
@látjátok feleim szümtükkel: "Akinek nincs semmije az annyit is ér" //Lézer Jani
@nincs_itt:
Ó, köszönöm! Azt hiszem egy időre biztosított az alkoholbevitelem. :)))
@nincs_itt:

schwarz

guiness vagy erősebb (Cabeza de Lobo 27 fokos cubai fekete, már nincs csak cimkéje)

nem értetek ti a serbetkéhez

brühüyyy
@jöttem:

www.murauer.at
www.stiegl.at

a Stiegl a Zielpunktban most akcios! isteni nedu!
@Sir Bates dö Hól: Mondom én, hogy nem nagyon érdemes beszopni tőled az "érdemi diskurzus" hazugságát.
Tök felesleges bármit is írni neked, mivel minden sorodból árad a felsőbbrendűség és a nagy arc, bár lehet nem genetikai alapon, de az eredményt tekintve ugyanolyan undorító jelenség a részedről.
Remélem azért választási megfigyelőnek azért elmész majd mondjuk Koszovóba, ha lesz valamikor ott is szavazás. :)
Jezabel Vessir
Jezabel Vessir
44 durvajó Kevin Smith duma
44 durvajó Kevin Smith duma
Pinkfuga
Betöltés
CIVILHETES blog avatarCIVILHETES
követés
Orbán a hatalomkufár: Egy vidéki csávó primitív története

Civilhetes

2014. november 24., hétfő 13:57 |

Falusi származásom és az ott gyűjtött tapasztalatok meghatározó élménye lett életemnek. Nem messze Orbán szülőhelyétől történt mindez. Az is közös bennünk, hogy alapvetően sváb környezetben nőttünk fel, mindegyikünk környezetét körbelengte a kitelepítések szomorúsága és az ebből adódó megosztottság.

25 éve figyelem az életét, olvasom a vele történt és meg nem történt eseményeket, életrajzát fejből tudom, az osztálytársai egy részét személyesen ismerem.

Sokáig azt hittem, hogy értem! Értettem a kifordulását az SZDSZ alól, értettem a befordulását a keresztény kurzus irányába, felfogtam a Torgyánnal történt „összefogását” is, kifejezetten szimpatikus és felelősségteljes volt az 1998-2000 közötti kormányzása, pragmatikus magyarázatot próbáltam találni a 2000-2002 közötti időszakra, de már igazából csak értettem, de nem szimpatizáltam vele.

A Medgyessy-időszakot megértettem, a Gyurcsány ámokfutására adott válaszait, már személyes sikere szempontjából hasznosnak, de társadalmilag károsnak érzékeltem. Belerángatta az országot egy olyan népszavazásba, amivel a felé irányuló szimpátiát maximalizálni tudta, de az ország hosszú távú hatékony kormányozhatóságát jelentős mértékben korlátozta.

Ebben az időszakában jutott róla eszembe a hatalomkufár elnevezés.

Feladott mindent ami érték volt az országban és alárendelte és beállította a hatalom szolgálatába. A tömegek itták szavát. Az érdekemberek meg hangosan tapsoltak, az értelmiség polgári kultúrával rendelkező része meg csendben félreállt.

...

Gyakorlatilag nincs olyan, a világpolitikában számító szereplő, aki vele szóba állna és ez a falusi csávó, olyan emberek talpát kénytelen nyalni, akiknek a nevét csak a bűnözői rovatban illik leírni.

Elvesztettük a magyarság sokszor frenetikus érzését és lementünk a rovás értelmetlen világába. Mivel egyre több pénzre van szüksége a hatalmához, kivonja a forrásokat a nyugdíjból, oktatásból. Igazi krokodil, aki nem haragszik a gnúra csak éhes! Nem haragszik a nyugdíjasokra, csak a pénzük kell, nem haragszik az oktatásra csak a pénz kell. Ezért reménytelennek tűnik az egész ország és ezért olyan fontos, amit az ifjúság csinál, hangod ad a vágyaiknak, kritikát a mai kornak. Nem kell félni! Orbán érti, mi több veletek is érez, csak adjátok neki oda cserébe a pénzeteket"
civilhetes.blog.hu/2014/11/24/orban_a_hatalomkufar_egy_videki_csavo_primitiv_tortenete#comments

Természetesen az ügyeletes pártkurvák ráugrottak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ezt láttad már?

Titkos terv? Fejtsük meg a 169 milliárd forintos rejtélyt!

Mindenki, még kormányzati emberek is vakarják a fejüket, hogy mi lehet az a 169 milliárd forint, amit betervezett a kabinet jövőre állami vagyongazdálkodásból. Az eszelős terv a hvg.hu értesülése szerint az volt, hogy eladják, majd nyomban vissza is bérlik a minisztériumok, kormányhivatalok, háttérintézmények épületeit. Időközben kiderült azonban, hogy az osztrákok eljátszották már ezt a trükköt, az EU akkor sem ette meg, és most sem fogja. Megy az agyalás. Egy hét múlva jön a költségvetés legfontosabb szavazása.

hvg.hu/gazdasag/20141125_Fejtsuk_meg_a_169_milliard_forintos_rejte
@Imola Helyesi: "Nem lesz fárasztó, majd várjál egy pár napig, mert nem fogok ráérni, meg egyelőre elég volt ebből a blogból."

Hurrá! Nyaralunk!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pfejj,kora reggel köpni kell:(

Meg erre is!

index.hu/belfold/2014/11/24/750_millioval_tartozik_a_strategopolis_giro-szasz_andrasnak/

'Ködevés,vízgereblyézés témakörben osztottak-e már ennyi 'zsét valahol?
Hihetetlen,hogy ennyi kontraproduktív 'faszságból ennyire jól kijönnek,de hogy egyáltalán létezni tudnak medúzák:(
Na ezért kapcsolok azonnal el akárhol hallom,látom a mocsok fajzatjait a "politológusoknak",lehet az az ellenkező oldalról is...
Magyarázzák a semmit,preparálják a valóságot,pofánkba hazudva lyukat beszélve a 'zemberek hasába:((
Pfej,hányni kell!!!!!!
@Sir Bates dö Hól: Ezt még külön neked, mivel korábban ebben a kérdésben is polemizáltunk már. :)

Aki a nyugati és a hazai balliberális sajtó zsolozsmáját ismeri, nem kételkedne benne, hogy nem csak a világszervezet legtöbb tagállama, de elsősorban az antináci mantrabajnokok országai a határozat mellett szavaznak. Bármennyire hihetetlen, de nem így történt.
Végül egy tanács: ha az olvasó a rasszizmus, fasizmus, stb. jelenségekről hall a jövőben bármilyen elítélő nyilatkozatot nyugati politikusoktól vagy véleményformálóktól, azt egy pillanatig se vegye komolyan.

www.facebook.com/photo.php?fbid=596373613823561&set=a.118405274953733.14115.100003527841525&type=1&pnref=story
@Gábris szomszéd: ez aztán ütős!saját gondolatok helyett,lovas istvánnal érvelni.
ez a te szinted.:))))))))
@punkfrog: Ne azt nézd félkegyelmű, hanem a tényeket. Persze azt már nem tudod, mert az kimagyarázhatatlan.:)
@Knósszosz:

Te Krétáról a Minoszi civilizációból maradtál vissza.

2008-ban Gyurcsány Ferenc éppen arról beszélt egy vasárnap este az MSZP számára meglehetősen kínosan végződött népszavazás kapcsán, hogy nehéz szétválasztani, milyen motívumok vannak az egyes választók fejében.

"Nyilvánvalóan vannak, akik a nagyon konkrét kérdésre mondtak nemet. Azt mondták, ha nem muszáj fizetni a 300 forintot, akkor mi nem nagyon fizetnénk a 300 forintot."

Erre reagált Horn Gábor, az SZDSZ frakcióvezetője az egyetértően mosolygó SZDSZ elnökhöz, Kókához fordulva: "nem azt mondták Feri, azt mondták, menj a p'csába, valljuk be. "

Ennek analógiájára azt tanácsolnám neked, hogy menj a Mínoszi civilzációba!
@punkfrog:
Harmadik nap etet minket ezzel a cikkel. Olyan, mint a kutya / elnézést kérek az ebektől/. Eldobod, visszahozza. :)))
@jöttem: Pluszbónusz, hogy ezek után az említett országoktól, valóban csak fetrengve röhögve lehet majd "komolyan venni" a jesszusatyaúristen csúnyanáciveszély sirámokat. :)
faszparaszt

Tévések is elkísérhették a bulizó Kósát Új-Zélandra

A közpénzből működő Debreceni Televízió stábot küldött Új-Zélandra, hogy a volt polgármester útjáról forgasson – értesült a Bors.

hvg.hu/itthon/20141125_Tevesek_is_elkiserhettek_a_bulizo_Kosat_U
@Vidéki:
Van egy rossz hírem, papa! Ez a szöveg már nem működik. Az emberek emúttnégyéveznek.
Mivel a kormányod lop, csal, hazudik.
Ha nem hiszel nekem, menj ki a mai tüntetésre! Vidd a transzparensed is: CSAK A FIDESZ!
Ott aztán első kézből megtapasztalhatod, mi a nép véleménye a kormányodról.
Ha egyáltalán vissza érsz.

Nevetséges, hogy mennyire be vagytok carva egy minipárttal rendelkező bukott kormányfőtől.
:))))))
@Gábris szomszéd:
Remélem, már megjött a visszajelzés Moszkvából, hogy a kommentszámláló kimutatta a mai putyinimádatod.
Mert valamiből élni kell, ugye?!
@Gábris szomszéd: most először és utoljára megkerestem neked a tényeket.
www.un.org/en/ga/third/69/docs/voting
olvasd el, miért nem szavazták meg.
lovas meg belinkelte a szavazás végeredményét, meg két OROSZ véleményt róla, azzal a szemfényvesztő dumával, hogy beszámoló angolul meg németül.
te meg már lobogtatod...
@jöttem: jól nyomod ma is, kár hogy ezt ők fel nem foghatják ;)
@Vidéki:
2014. Már pár éve Viki lop. Ez persze ne zavarjon, téged nem ezért tartanak.
Kiderült, mire kellhet a nyugdíjpénztári pénz

Szakértői becslések szerint kétszáz milliárd forintot meghaladó kockázat van a költségvetés bevételi oldalán, amelyre még a tartalékok sem nyújtanak fedezetet. Ha nem lép a kormány még a költségvetési vita alatt, akkor Költségvetési Tanácsnak meg kell vétóznia a büdzsé tervezetét. Ugyanakkor a kormány épp múlt héten jelentette be a megmaradt magánnyugdíj-pénztári pénzek államosítását - ezzel épp 200 milliárd forintos vagyon hullik az ölébe.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiderult_mire_kellhet_a_nyugdijpenztari_penz.589865.html

-

A magánnyugdíjpénztárak megszüntetése ellen tüntetnek este a Parlamentnél

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F11%2F25%2Ftuntetes%2F
@punkfrog: Köszi a linket. Tényleg hasznos volt, hogy beraktad. :)

404 Page Not Found

Na mesélj miért is nem szavazták meg?
Hogy mik vannak?!

Az egész ügy 2000 novemberében kezdődött, amikor egy, az időutazás különböző aspektusaival foglalkozó internetes üzenőfalon (később csevegőcsatornákon és más fórumokon) felbukkant egy kommentelő...[...]... aki a jövőből (konkrétan 2036-ból) érkezett...

2015-ben kitört és három milliárd áldozattal járó világháború, amit Oroszország kezdett azzal, hogy megtámadta Európát, majd az USA-t és Kínát.

Rajta kívül további 7 (hét) időutazó tevékenykedik, akiknek az elsődleges feladata olyan információknak és tárgyaknak a múltból 2036-ba történő eljuttatása, amelyek hozzásegíthetik a civilizációjukat ahhoz, hogy a 2015-ös harmadik világháború negatív következményeit orvosolják.

konteo.blogrepublik.eu/2014/11/19/john-titor-tortenete/
@Vidéki: Aranyapám! vidéken már régen nincs szó a 300 Ft-os vizitdíjról /legfeljebb annyi, hogy hiba volt leszavazni/ és "mit mondott Gyurcsány"-ról...arról annál inkább, hogy a betegek kórházba utalásukat követően 3 hónap múlva jutnak gyógyításhoz, vagy hamarabb a koporsóhoz.
Hozzászólásod azt igazolja. hogy te élsz ma is a Minosz-i civilizációban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez kurva jó:

"Mint írták, a Debreceni Televízió közpénzből működik, ezért kötelessége lenne a hasonló adatok nyilvánosságra hozatala. A televízió azonban nem válaszolt érdemben a Bors megkeresésére, igaz, nem is tagadták, hogy valóban stábot küldtek volna az új-zélandi Rolling Stones-koncertre. Csak annyit közöltek, ilyen jellegű információkat nem szoktak kiadni."

Különösen amiatt, hogy már Kósa nem polgármester, azon kívül mi az, hogy stábot küldtek? Hány embernek fizették a sátán koncertjének megnézését? Vajjon mit is szól ehhez a sátánügyi szakértő? No meg az egy háza? Esetleg Kósáné nagysasszony?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért ezt nem felejtem el neked, megjegyeztem, hogy milyen önzetlen és lelkes kibercimbora vagy:

"Kedvencem:
(Gyönyörű hölgy, a félkezed odaadtam volna érte :))"

Erre nem akartam tegnap reagálni, nehogy a klasszikus irotalmi tömörség csapdájába essek:)
@dr. jenőke (jenőke):

Kérdés, mindegyik tudatában van-e annak, hogy ide van utazva.
Mert amilyen szorgos gyűjtögetők jelenlétét észlelem az országban, erős kételyeim támadtak arra vonatkozóan, hogy a jövőnek gyűjtögetnek, sokkal inkább úgy tűnik, hogy maguknak, és jövőre, de leginkább már holnapra:)
Itt a munka alapú társadalom kezdete:

index.hu/belfold/2014/11/25/10_oras_munkanapot_vezetett_be_a_miniszterelnokseg/

Osztán majd később kitalálják, hoyyg szombaton is dolgozzanak, meg éjszaka is.

Ötvenes évek beli vicc:

Öreg paraszt arat, és jön a bizottság megnézni. Nem találják elég hatékonynak a munkáját, ezért azt mondják neki, tegyen a kaszára a másik oldalra is egy pengét, így jobbra-balra csapáskor is levág egy adagot.Öregr megcsinálja, és dolgozik tovább.
Megint jön a bizottság, és újra nem találja elég hatékonynak a munkát, ezért felszólítják az öreget, akasszon egy gereblyét hátul az övébe, így az elhullott szálakat egyből össze is gereblyézi. Bizottság el, öreg kaszál-gereblyéz.
Megint jön a bizottság. Öreg amikor messziről meglátja őket, eldobja a kaszát, gereblyét és futva elszalad. Közben kiabálja, azt már nem, nem akasztok lámpást a faszomra, hoyg éjszaka is lássak dolgozni.
Lángba borult Ferguson

Helyi idő szerint hétfő este zavargások törtek ki az amerikai Fergusonban, miután a nagyesküdtszék ejtette a 18 éves Michael Brownt agyonlövő rendőr elleni vádakat - olvastuk a CNN élő beszámolójában. Ahogy arról mi is írtunk, Darren Wilson augusztus 9-én több lövéssel végzett a a fekete fiúval, akinél nem volt fegyver, de a rendőr szerint ki akarta csavarni a kezéből a pisztolyt.

index.hu/kulfold/2014/11/25/nem_emelnek_vadat_a_fekete_fiut_lelovo_feher_rendor_ellen_zavargasok/

Javasolnám Orosz szenátorok és külügyi államtitkárok bekapcsolódását az USA több városában (New York, Chicago, Houston, Los Angeles) kezdődő szimpátiatüntetésekbe, ahogy ez történt mondjuk Kijevben Nuland vagy McCain esetében. :) Feltételezem, hogy az ott demokráciáért és a szabadságjogokért kiálló tüntetők szintén nagy hasznát vennék egy 5 milliárd dollár értékű demokrácia támogató "adománynak", ahogy gyújtó hangú beszédeknek is. :)
Szerencse, hogy elődeink jó masszírva építették a parlamnet épületét, és nem szakadt rájuk. Azért a pofájukról leéghetne a bőr:
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2014%2F11%2F24%2Ffideszes_kepviselok_a_szegenysegrol%2F
Ha könyvelő néni járna még erre, kiszámolhatná, hogy ebből mekkora haszna is lesz a nyertesnek:

www.atv.hu/belfold/20141124-ketszazmillios-mnb-tendert-nyert-borokai-lanya/hirkereso
Eddig nem volt szükség rá, a jövőtől talán félnek?

www.jogiforum.hu/hirek/32874
Óriási trükkel húzott volna be álbevételeket a kormány

A 169 milliárdos kamubevételről le kell mondani, talán ezért kell a maradék magánnyugdíj-vagyon. Újabb ponttal bővült "a legnagyobb bénázás a költségvetés tervezésében" lista.

444.hu/2014/11/25/oriasi-trukkel-huzna-be-albeveteleket-a-kormany/
Szerintetek a pécsi rendőrség ezt mondta Bándy Kata szüleinek és Páva Zsoltnak is? Miért öltöztek úgy?
@V-PORT:
Ráadásul Bándy Katának a szakmája is ide vágó volt.:(
Szakértői becslések szerint a ráfordított felújítással a kiegészítő értéke már jóval meghaladja a milliót, azonban Lázárnak még ezzel együtt sem kell feltüntetnie a vagyonnyilatkozatában.

A Rolex Bubbleback az óratörténészek szerint a cég egyik legjobban sikerült szériája. A Lázár karján látható darab a II. világháború környékén készülhetett, antik ékszernek számít, mert Bubblebackeket már nem gyárt a Rolex, csak használtan lehet hozzájutni. Az értékesebb darabokért kétmillió forintnak megfelelő dollárt is elkérnek az interneten, a legritkábbakat pedig aukciókon árulják néhány millió forintért.

index.hu/belfold/2014/11/25/lazar_janos_oraja/
@látjátok feleim szümtükkel: Pont a pécsi rendőrség! Vagyis ez az általános vélemény, és nem tegnap alakult ki.
Terjed a kéknyelvvírus, de a múlt heti disznó és marha farmok avatásán mégsem látszott biztonsági védekezésnek a nyoma, vagy ők úgy gondolják oda nem megy mert fél?:D

www.agrarszektor.hu/allattenyesztes/egyeb/rohamosan_terjed_a_keknyelvvirus.4325.html
"2014 januárjától érvényes szabályozás szerint az egyéb ingóságokat (például ékszereket) akkor köteles feltüntetni a képviselő, ha értékük meghaladja az 1 015 000 forintot."

No van akinek fussa, van akinek csak a szegénysége nő. Lásd fentebbi vide jót!

index.hu/belfold/2014/11/25/lazar_janos_oraja/
egy másik idióta faszparaszt:

Rubovszky kollégánknak: Maguk gyilkosok!

A Parlament folyosóján szembesítettük a kormánypárti képviselőket azzal, hogy amióta a hatalmat gyakorolják, azóta nőtt a szegénység Magyarországon. A reakciók elképesztőek, ízelítőül nézzék meg a KDNP-s Rubovszky György gyilkosozását. A teljes filmet rövidesen közöljük.

hvg.hu/itthon/20141125_Rubovszky_Maguk_gyilkosok
@V-PORT: a miért öltöztek úgyra az a kérdsem, hogy akkor 80 éves nénik miért lesznek megerőszakolva? nehezen hiszem róluk, hogy kihívóan öltözködtwek
@Penivaldes: Pontosan. Én ezt baromira felháborítónak tartom. És csodálkoznak, hogy például a gólyatáborban történtekről sem akartak beszélni. Általános vélemény, szerintem, hogy te is hibás vagy, te is tehetsz róla.
@V-PORT: hát ja, ezzel együtt nem isszuk magunkat tajtra..
@Penivaldes: @V-PORT: én ehhez inkább nem szólok hozzá, mert a fentiekhez képest nagyságrendekkel lennék tapló és prosztó, de mit is lehet várni azoktól akiknek egy vak komondor kell a bunkóságuk eltitkolására, akiknek a nő csak a szülésre és a tűzhely mellé való, akik szerint ha nincs ellopott millióidnak külföldi számlája, akkor annyit is érsz...
akiknél a bunkóság és a hozzá nem értés alapszint:

Rubovszky György gyilkosoknak nevezte a HVG újságíróit

A KDNP-s képviselőnek megint sikerült ügyesen kommunikálnia a sajtóval.

444.hu/2014/11/25/rubovszky-gyorgy-gyilkosoknak-nevezte-a-hvg-ujsagiroit/
@V-PORT:

Persze azért van az a szitu, amikor a végeredmény "kiváltója" a nő. Ez azonban nem a ruházkodástól függ, hanem attól, hogy a nő/lány megijed, amikor a felizgatott hím be is akar nézni az ajtón, de ezt már az izgató leányzó nem szeretné. No ezek az erőszakok kerülnek legritkábban nyilvánosságra, mert azt azért általában szégyeli a megerőszakolt nő, hogy előtte a férfi könyékig turkált a bugyijába. Persze van aki feljelentést mer tenni ilyen esetben is.

Amit a rendőrség mondani akar, az viszont baromság, mert általában a nagyon veszélyes erőszakolók nem a baráti pettingből/hancurból jutnak el a fizikai bántalmazásig/gyilkosságig ( bár ez sem kizárt és töténtek már ilyenek is ), hanem valahol elborul az agy, a hormon veszi át felette az uralmat, és akkor teljesen közömbös a ruha mérete, színe, a nő kora és ápoltsága.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: erről a tűzhely mellé való vagyokról, annyit, hogy elvagyok én a sütő mellett, meg szülök 5 gyereket évente, de akkor legyen a férfi olyan aranyos, hogy mindent a fenekem alá tesz..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nagyon örülök a fotóknak. Jól jön majd annó, a bírósági tárgyaláson.:))
@látjátok feleim szümtükkel: jó, ok, de honnan tudni, hogy mi az izgató? életem legkeményebb beszólását nagykabátban, sapkában, hosszú nadrágban kaptam, és nem szoknyában..
@Penivaldes: akkor már a lottó ötös, annak nagyon esélye van ;)
@látjátok feleim szümtükkel: Hát erre csak annyit , a nem az nem ,akármi is volt előtte!!
Bezony jártam igy mégse nyomtam le a csajt kajakra ,mert valahogy az nem az igazi !
@Vidéki:
Olvasván értékes soraid - ki tudja miért? - egy tegnapi hír jutott eszembe.
Nevezetesen; üzembe helyezték a világ első szarral hajtott autóbuszát.
cink.hu/nem-lenne-szabad-lebecsulni-a-fing-erejet-1663064377/all
Javaslom részletekbe menő mély tanulmányozásra, ha sikerül bizonyos összefüggéseket összekapcsolnod, talán arra is rájössz, hol helyezkedsz el az evolúció szamárlétráján. Annyit elárulok, hogy még nem a végállomás közelében.

Kiváló Disztelleddel: Te ló!
és még egy szardarab:

Gaskó nem lát kivetnivalót a szakszervezeti terepjárókban

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a nagyértékű autók a kollektív szerződésekhez kapcsolódó tanácsadásokhoz kellenek, egyébként meg nem akar belekeveredni az Orbán-Simicska háborúba.

hvg.hu/itthon/20141125_Gasko_nem_lat_kivetnivalot_a_szakszerveze
hmmmmmmm, készítik a terepet az orosz-szovjet medvének:

A Mol sürgősen kivenne 130 millió eurót az INA-ból

Kezdeményezték a közgyűlés összehívását, ahol rendkívüli osztalékfizetésről határozhatnának. >>>>>>Azt mondják, hogy Horvátországban nem befektetőbarát a környezet.<<<<<<<

444.hu/2014/11/25/a-mol-surgosen-kivenne-130-millio-eurot-az-ina-bol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Azt mondják, hogy Horvátországban nem befektetőbarát a környezet."
LOL. Ha ott nem az, akkor mi van nálunk?!
ismét tobzódnak a narancsbarmok:

!!!!! Palkovics András: A közoktatásban adottak a feltételek ahhoz, hogy valaki egy-két nyelvet megtanuljon!!!!!!

Maruzsa Zoltán; Palkovics László

Ahogy a felsőoktatásért felelős államtitkár mondta:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

„ott vannak például az ingyenes nyelvtanulást biztosító weboldalak vagy az applikációk”.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

444.hu/2014/11/25/palkovics-andras-a-kozoktatasban-adottak-a-feltetelek-ahhoz-hogy-valaki-egy-ket-nyelvet-megtanuljon/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: lásd a következőt, ezek tényleg ennyire hülyék, vagy csak minket néznek ennyire hülyének????
Na, mi szűnik meg a munkaalapú társadalomban?

Hát persze, a munkaügyi hivatal!

index.hu/gazdasag/allas/2014/11/25/megszunik_a_nemzeti_munkaugyi_hivatal/
@látjátok feleim szümtükkel: Már elnézést, de ez baromság. Tipikus áldozat hibáztatás. Biztos ő a hibás, mert felhúzta a szegény megerőszakolót, akinek nem volt más választása, mint jól megerőszakolja azt a hülye ribit, aki amúgy is akarta.
Joga van egy nőnek bármikor úgy dönteni, hogy nem akar lefeküdni valakivel, akkor sem, ha a pasi "könyékig járt a bugyijában". Az illető úrnak ott a jobb keze, ha annyira be van gerjedve, de ez nem mentség a nemi erőszakra.
Erre nincs mentség. Semmilyen.
Amúgy mutatnál esetleg statisztikát, hogy az áldozatok közzül hányan nem mernek amiatt feljelentést tenni, mert akkor mondtak nemet, mikor a pasi "könyékig járt a bugyijában"? Tényleg érdekelne, honnan jött ez a remek statisztika. Talán kutatást végeztél, vagy csak egy érzéketlen bunkó vagy?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ritka szánalmas, amikor egy képmutató vén pöllencs még ostoba faék is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mééér, hát nem azt mondta hogy "valaki"?
Lehetne reklamálni, ha bárkit vagy mindenkit mond.
A valakiknek van otthon is internetje, mindenkinek meg nincs.
hvg.hu/itthon/20141125_Video_Kosa_Lajos_nem_ert_ra_elmondani_hog
Pedig szerintem mindenki kiváncsi lenne rá. De hát istenkém, ha egyszer olyan nagyon elfoglalt, hogy nincs ideje válaszolni, de van 4 napja egy koncertre, nincs mit tenni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Utóbbi. Addig-addig mondogatták, hogy amerika a hibás, míg azt is elhitték, hogy ok nélkül tiltották ki az amerikaiak a szabadságharcos navosokat, és orbán még annyit sem tudott róla, mint egy újszülött. Ha valaki ezt beszopta, akkor itt bármilyen hülyeséget el lehet sütni, még a kupakdíjat is. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na de kérlek! A képviselő úr méltán van felháborodva! Ki merték kérni a véleményét valamiről, amihez nem volt útmutatója, amiről nem mondták meg neki, mit gondoljon. Hát hogy képzeli ezt az újságíró, hogy ilyen kérdéseket tesz fel?! Sőt, hogy mer kérdezni egyáltalán!
@elmeherceg: Milyen vagy már, 2018-ra elérjük a teljes foglalkoztatottságot közmunkában. Akkor elég lesz átnevezni a gazdasági minisztériumot Tervtanácsnak, és jó napot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

MOL: "__Azt mondják, hogy Horvátországban nem befektetőbarát a környezet.__"

Csak neeem? Hogy mik vannak!?:DD fel vagyok háborodva:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Beugrott azért egy helyi bankba számlát nyitni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem mondom meg honnan vannak ismereteim, mert ez a pódium nem annak a helye, de vannak. Ha még egyszer elolvasod amit írtam, akkor talán nem is látsz benne olyat, amit vélelmezel. Nem írtam, hogy az áldozatot hibáztatom, de te ezek szerint csak ezt akarod látni. Adjon az isten hozzá sok erőt, meg ahhoz is, hogy megtanulj józanul olvasni és gondolkodni.
Statisztika a meg nem tett feljelentésekről nincs, viszont ez nem jelenti azt, hogy a leírt jelenség nem létezik. Ráadásul a törvény is a sértett feljelentésétől teszi függővé, hogy egyáltalán indul-e nyomozás. Essetunni.:D
Majd ha egyszer sikerül kettesbe összefutni, elmondom a forrásaimat. Addig meg höbörögj ész nélkül, hátha előre is jutsz vele.

Mellesleg az a gk. tulajdonos, aki a járműben hagyja az értékeit, szintén nem hibás, mégis részben ő is oka annak, hogy megkívánják az értékeit azok, akik erre szakosodtak. Biztos nem hallottál még az áldozat közrehatása kifejezésről. Valahol ezt akarná a rendőrség is hangsúlyozni, és szerintem nagyon bunkó módon. No ezt írtam, talán most már érted. Ha nem akkor szívesen állok ismételtem a rendelkezésedre.

Azt meg te nem tudhatod, milyen érzékenységgel viszonyultam(ok) egy ilyen esethez.
Viszont látom, hogy te beültél a bunkószékbe.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha már Kósa nem mondta, mondták mások:
a párton belül is kínos a viselkedése, de nem mernek neki szólni(?????? mi van itten, diktatúra? ):

"A hvg.hu parlamenti tudósítójának egyébként szinte az összes fideszes képviselő azt mondta, sokkal kínosabbnak tartják az ügyvezető elnök múlt hét szerdai sajtótájékoztatóját, ahol egy zavaros előadást tartott – többek között fémkupakokról beszélve –, amikor arról kérdezték, miként érintik az embereket az újonnan elfogadott adótörvények. Egy magas rangú kormányzati politikus szerint ez azért kínos, mert készülnie kellett volna ezekre a kérdésekre, ráadásul szerinte ha Kósa kért volna segítséget a frakció kommunikációs munkatársaitól, biztos felkészítik a várható kérdésekre. „Tény, hogy Lajos az inkompetencia benyomását keltette” – szögezte le a forrásunk."
@jöttem:

A nép olyan marha lenne, mint te?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @látjátok feleim szümtükkel:

Na, miután kölcsönösen lebunkóztátok egymást, milyen érzés?:DDD
Mindazonáltal jót röhögnek rajtatok a trollok, mert még ők is látják, hogy legfeljebb egy vesszőn, még ha az hímvessző is, kaptatok össze, miközben mind a ketten a csajokat óvnátok az erőszaktevőktől.

Azt gondolom, hogy a hirtelen felindulásban elkövetett hsz-eknél nem árt észbe tartani azt, hogy éppen nem trolloknak válaszolunk vagy szólunk be, hanem a kibercimboránknak.

Rólam ne vegyetek példát, mert én sportolok:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Láttam amikor Kuncze LopStop táblával kampányolt!

Meggyessynek a szabad demokratákkal való konfrontációja, Csillag István leváltása és a párt korrupciós ügyeinek felemlegetése lett a veszte. A kormányfő ugyanis hosszabb interjút adott egy napilapnak, amelyben hosszú távú terveit ecsetelve egy félmondatban odaszúrt a szabad demokratáknak is. Medgyessy azt mondta, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel.
@Vidéki:

"__@jöttem:A nép olyan marha lenne, mint te?__"

Ne akard megtudni a nyakadon érezve, hogy a nép milyen tud lenni, ha felpiszkálják.

[Arról persze nem nyitok vitát, hogy te -mint sillabuszból dolgozó nyelves seggparazita- milyen vagy, mert kellene valamit értened valami mást is az 'atyád faszát!' kedveskedő felkiáltáson kívül is, de régóta látszik, hogy még az is túl magasan van neked.]
@Vidéki:

"Láttam amikor Kuncze LopStop táblával kampányolt!

Meggyessynek a szabad demokratákkal való konfrontációja, Csillag István leváltása és a párt korrupciós ügyeinek felemlegetése lett a veszte. A kormányfő ugyanis hosszabb interjút adott egy napilapnak, amelyben hosszú távú terveit ecsetelve egy félmondatban odaszúrt a szabad demokratáknak is. Medgyessy azt mondta, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. _"

[Egyél.]

Ezt itt mindenki tudja, és senki nem kívánja vissza.
Mondj valami újat, kopott a lemez a nyílt színi tolvajlások egyre sötétebb árnyékában.

Talán a 'most!'-ról -ami ötödik éve tart- ejthetnél néhány szót, mert ez is 'emúttnyocc' lesz hamarosan, feltéve, ha a gazdáid megérik.
@Gábris szomszéd: a jó édes kurva anyád, az hazudik...
A hvg egy úriember.
Közleményben világította meg a KDNP, miért nevezte Rubovszky György gyilkosnak a hvg.hu videósát. A párt szerint Rubovszky megbetegedett, ennek ellenére részt vett a hétfői és a keddi parlamenti munkában is. Lázasan, legyengülve érkezett a parlamenti kupola előtti átjáróhoz.
Mindezek nyomán a hvg.hu eltekint a teljes videó közlésétől, az ajánló videót eltávolítja, Rubovszky Györgynek pedig ezúton is jobbulást kíván.
hvg.hu/itthon/20141125_Rubovszky_Maguk_gyilkosok
@jaegtoer: A saját igazságérzetem azt diktálja, hogy ezzel a kommenteddel - valaganyó ide, valaganyó oda - abszolut egyetértsek és helyeseljem, akkor is, ha nem tartasz igényt rá. köszönöm.
@Spániel:

Rubovszki György meg kapja be. Attól, hogy beteg, nem kell legyilkosozni senkit. Vagy ő a bajuszkirály tanítványa, és nekik mindent szbad?

Ha beteg, akkor azt kell mondani, hogy nem vagyok jól, nem kívánok nyilatkozni. Ennyire nincs benne ész, hogy erre sem képes? Mért nem megy nyugdíjba? Ők hoztak rendeletet arról, hogy a nyugdíjkorhatár után a közigazgatásban nem lehet dolgozni, nekik meg szabad az ország sorsával baszakodni?
@jaegtoer:

Kérem szépen ez nem kártya, meg nem is zenekar, hogy maga itten kontrázzon. Súlyemelés közben egyébként is veszélyes.:D

Alfonzin, ha vót kislány, akkor pontosan tudja miről beszéltem. Ha meg nem vót, akkor mit okoskodik?
@látjátok feleim szümtükkel: idegesek a fijjug, na, mostanában már naponta érik őket ilyen mikrofonnak látszó inzultusok, nem is lehet erre agyilag felkészülni.
@Sir Bates dö Hól:

Írtam.
jó napot EMBEREK!

látom, zajlik az élet :)

további jó erőt, sok energiát a csatatér tisztán tartásához.

sajnálom de Viszockijt csak Hobo énekel hazánkban, tehát:

Adjatok a kutyáknak húst
(Adjatok a kutyáknak húst, 1998)

Adjatok a kutyáknak húst,
Na, aki kapja, marja!
A másnaposoknak kvászt!
Össze is kapnak rajta.

Hogy ne hízzon a varjú,
Álljon több madárijesztő.
Békés, rejtett, zugokat
Kapjon a sok szerető.

Lehet, hogy kicsíráznak,
Vessétek el a magot
Jó, alázatos leszek
Hát szabadságot adjatok!

Pár csontot az ebeknek,
De ők nem verekednek,
Piásoknak adtak vodkát,
Ők visszautasították.

Ijesztgetjük a varjakat,
Soha el nem szállnának,
A párokat meg összeadják,
De ők inkább elválnának.

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Pár csontot az ebeknek,
De ők nem verekednek,
Piásoknak adtak vodkát,
Ők visszautasították.

Ijesztgetjük a varjakat,
Soha el nem szállnának,
A párokat meg összeadják,
De ők inkább elválnának.

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

www.youtube.com/watch?v=zerMVbkkg_M
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát jaaa. Tudom én, hogy kíbicnek a keresztneve Kuss, de öregségemre már csak ilyen szószátyár lettem, hogy néha okvetetlenkedek, ha látom, hogy kibercimboráim a finghoz keresnek egyre nagyobb reszelőt, miközben eredetileg azon kaptak össze, hogy a madártejbe mennyi vanília rudat kellene tenni. De ez csak azért mondtam, mert híresen édesszájú vagyok, pedig már kiskanállal sem eszem meg a kristálycukrot, de a túrós tésztára evőkanálszám szórom. Na de attól tartok szórhatom:)
van még egy, hogy ne sírjatok :)))

Álmomban sárgák a lángok,
s a torkom is füstös lett.
Hé, ne siess! Hé, ne siess!
A reggel még bölccsé tehet.
De a reggel rég nem olyan,
már sosem olyan, olyan víg.
Szívod hát megint, éhgyomorra,
Vagy iszol, amennyit bírsz, újra, újra.

Még egyszer, még kétszer, még százszor, és sokszor sokszor sokszor.
És sokszor sokszor sokszor sokszor,
Még egyszer – Te ki vagy?
Még egyszer – Te ki vagy?
Na, hagyd. Már semmisem az.....

Kocsmákban zöld füst, fehér szalvéták.
Koldusnak, bolondnak mennyország.
De Nekem, a madárnak kalitkám.
A templomban bűz és félhomály.
Papok szívják a tömjént.
Hé barátaim, nézzetek ide!
Még a templomban sem,
még az Úr előtt sem,
Nem úgy megy, ahogy kéne.

Még egyszer, még kétszer, még százszor, és sokszor sokszor sokszor
És sokszor sokszor sokszor sokszor,
Még egyszer – Te ki vagy?
Még egyszer – Te ki vagy?
Na, hagyd. Már semmisem az.

Mászok a hegyre lihegve.
Ne változzon semmise.
A tetőn állt egy égerfa,
a hegy alatt meggyfa,
Legalább a hegyoldal
borostyánnal legyen tele.
Micsoda örömöm lenne benne!
Ha, valami, valami még kéne!

Még egyszer, még kétszer, még százszor, és sokszor sokszor sokszor
És sokszor sokszor sokszor sokszor,
Még egyszer – Te ki vagy?
Még egyszer – Te ki vagy?
Na, hagyd. Már semmisem az.

Át a mezőn, a folyó felett
Sötét van, sehol az Isten.
A selymes réten búzavirágok.
Hosszú az út, amin járok.
Az út mentén sűrű erdő,
telis-tele boszorkánnyal.
Az út végén ott áll,
A vérpad, a bárddal.

Még egyszer, még kétszer, még százszor, és sokszor sokszor sokszor
És sokszor sokszor sokszor sokszor,
Még egyszer – Te ki vagy?
Még egyszer – Te ki vagy?
Na, hagyd. Már semmisem az.

Lovak táncolnak a porban,
lassúak, kezesek, lusták.
Az út mellett minden tönkrement,
a kocsma, a templom, semmi se szent!
Semmi sem olyan, semmi sem az.
Óh, gyerekek, most már látom,
Semmi sincs úgy, ahogy kéne.
Nem olyan, nem olyan barátom.
Semmi sem olyan, semmi sem az.
Óh, barátaim, most már látom,
Semmi sincs úgy, ahogy kéne.
Semmi sincs úgy, ahogy kéne.
Nem olyan, nem olyan barátom.
Semmi sem olyan, semmi sem az.
Óh, barátaim, most már látom,
Semmi sincs úgy, ahogy kéne.

Nem olyan, barátom.....

www.youtube.com/watch?v=ZN8Ka4-LTi8
@guma:

"Adjatok a kutyáknak húst,"

Ugye, mi is ezt ugatjuk.

Szia Gumavau:)

Vau2.
és aki nem látta még (bár a részletit raktam ide is valamikor) az kicsit nézelődhet mitől lesz erős egy kis ország.

elárulom nem a közmunkától!

Az Észtek "bemutatják" mit lop el tőlünk a kormány

Read more: offforever.blog.hu/2014/11/24/az_esztek_bemutatjak_mit_lop_el_tolunk_a_kormany#ixzz3K5qzYBwd
@100 kóbor kutya: szia Vau2 :)))

gyere Észtországa ott nem csak húst kapsz! :)))

tanulhatsz is, hogyan kapj meg "mindent", hogy ne kivert kóbor kutyák legyünk.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Jártam ma ott, de a kedvencem vettem. Zwettler Dunkles. Isteni! Olyan az íze, mint egy fekete férfi csókja. :)))
@guma: ugye nincs benne semmi oktatas vagy fejlesztes, mert az valami nyugati armany, csak hozza tennem felve, ha valaki igy gondolna ugyan nezze mar meg kinat is ebben a tekintetben...
@jaegtoer:

Te jeges! Jó lesz ha vigyázol, mert a képzelgés veszélyes betegség. Igyál inkább többet.:D

Nem mondtam olyat, hogy a kibicnek a keresztneve bármi is lenne. Kontrázásról regéltem. Szerintem nem volt itten összecsapás, csak néminemi vita, az meg cimborák ( bár Alfonzinnal eddig nem nagyon cim boroztam ) közt megengedett.
Egyébként meg öreg ember nem vén ember. Az is megnyalja a sót. Főleg ha hátsó.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne örülj előre!

Hofi mondta a történetet:

Jézus szenved a keresztfán. Egyik híve elkergeti a sebeiben lakmározó legyeket.
Jézus felsóhajt - Hagyd fiam! Csak éhesebbek jönnek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

kicsit más mint Kína.

totál kiküszöböli a rendszerrel a kiszolgáltatottságot a korrupciót, a polgár rángatását, fenyegetését és nem is sorolom mit még...

és ezek az északi államok nem csak gyerekeiket tanítják, hanem nem szégyellnek egymástól is tanulni.
qrva szar lehet nekik, hogy nincs egy szuper agyuk aki kapásból megmondja mi kell nekik tanulás helyett...
@jöttem:

gratulálok!
egészségesen megtaláltad a helyed. :) bírom a szöveged.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szükségük van a pénzre, hogy megvegyék - az oroszoknak - a Szlovák Villamosműveket a Mohi Atomerőművel együtt.
Gondolom, a paksi pénz csak azután kezd csorogni, ha teljesítették ezt a feltételt OV-ék.
@guma:

Azért nehogy nekik adjuk a mi szuper agyainkat, ne legyünk velük gonoszok.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

"Az is megnyalja a sót. Főleg ha hátsó."

Maga cukkol bennünket? Jó kövér-húsos-bőrös csirkefarhát volt ebédre, csak az éppen tegnapra esett.
@jöttem:

Azért ismerjük már a légyírtót.:D
@Vidéki:
Mi van? Félsz kimenni a tüntetésre Orbán Viktort éltetni? Nincs vér a pucádban?
Menj ki és tapasztald meg, milyen véleménnyel van a "nép" a Fideszről és a Vezéredről.
Ott légy bátor, ne otthon a fotelban ücsörögve!
Meg mered tenni?
Legalább úgy éltesd Viktort, mint a békamenetben tetted.
Akkor beszélhetünk, kisfiú. :)))
@guma: olyan éles a kontraszt, hogy kinyílik a bicska a zsebemben!
@guma: nagyon más, csak az oktatás szerepére utaltam, mert már Kínának is derogál a biorobot szerep

@jöttem: jaja, INA átlök Gazpromnak, szlovák villamos cucc megvásárol, kell a túltermelt aranyáras paksi villanynak a piac. Már előre sajnálom a szlovákokat, nekik nem rezsicsökkenés lesz, hála a most nem rohadtmulti Molnak és putyinéknak.
Most már tudom, mit érezhetett Ganz Ábrahám és Weiss Manfréd

Már csak 0,13% nem az államé az MVM-ben, most elveszik a részvényesek tulajdonát.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F11%2F25%2Fmvm%2F
@guma:
a "bírás" kölcsönös. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Életemben először most reménykedek a szlovák nacionalizmusban. A magyaroknak NE! Bárki másnak.
Sosem hittem, hogy egyszer ezt fogom érezni.
@jöttem: hallottam mar hasonlot romaniai magyartol is, nehany eve meg en sem gondoltam ezt, pedig sok narancsformedveny elore lattam...
"A sajtótájékoztató végén egy kisebb közjáték is lezajlott. A helyszín előtti buszmegállóban szabálytalanul parkoló szlovák rendszámos fekete BMW-ből egy nagydarab férfi lépett ki, fényképezni kezdte a szövetség tagjait, majd amikor ők ezt számon kérték, visszaült az autójába és elhajtott a buszsávban."

video.atlatszo.hu/2014/11/25/korrupcioellenes-szovetseget-alapitott-horvath-andras-es-hadhazy-akos/
@látjátok feleim szümtükkel:

Maga tudja. Én meg azt képzelgek amit akarok, oszt jól megtartom magamnak és jót vigyorgok (szigorúan magamban), ha székén beleül a rajzszögbe:)[ez kitekintés volt a jövőre a jobb egyes ablakból:]
nagyon igaza van! olvasd el:

Seres: A tökéletes bűntény

Ellopják a MaNyupunkat, a Tescónkat, a voksunkat. Pedig sem idén, sem négy éve semmilyen felhatalmazást, biankó csekket nem írtunk alá semmilyen kormányzatnak, hogy erőszak-monopóliumát lealázásunkra, megzsarolásunkra és kifosztásunkra használhatja.

varanus.blog.hu/2014/11/24/jon_a_szabadon_lophassunk_torveny#c25199425
@jöttem:

"_@guma:
a "bírás" kölcsönös. :) _"

Néééé? 2 fagyi. El ne olvadjanak!
@punkfrog:

sajnos ez van! terjesszétek, ahol csak tudjátok. nem árt tudni mit rabolják el nem csak a jelent a jövőt is...
@jaegtoer:
:DDDDD

kívánós lettél vagy csak irigy? :)
na megyek aludni. :D még ezt is elcseszem a Seres link, A tökéletes bűntényről, helyesen:

hvg.hu/velemeny/20141125_Seres_A_tokeletes_bunteny#6du29u
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

kiemelés a cikkből:

"A kormány ismét stratégiai érdekre, és az ellátás biztonságára hivatkozva veszi el egy tucatnyi ember tulajdonát, ezúttal a Magyar Villamos Művek kisrészvényeseinek kell majd kötelezően eladnia a kezükben lévő részvényeket. A döntéshozásban túl nagy súlyuk nem volt, az állami cégben mindössze 0,13 százaléknyi rész volt az övék, a kormány szerint a “gyors és hatékony döntéshozást” akadályozza a jelenlétük. A kisajátításról szóló törvényjavaslat általános vitáját kedden tartották a Parlamentben, és két hét múlva már el is fogadhatják."

Ha a kisrészvényesek ennyire zavarják a kormányzatot, képzeljétek el, hogy mi 9-10 millióan mennyire kellemetlen, zavaró tényező lehetünk a kormánytagok szemében.
Ilyen nincs és mégis van:

​Megszólalt a Cinknek a Kósa Lajost Új-Zélandon lefaszfejező magyar
cink.hu/megszolalt-a-cinknek-a-kosa-lajost-uj-zelandon-lefaszf-1663087763/all
@guma:

Áááá, dehogy!:) ...csak mint az ilyen jellegű ügyekben autentikus, szóltam:) olvadozzatok csak, nyali-halik:D

de, mennem kell vár a tér:)
@jaegtoer:

le ne fotózzanak mint Demszkit! :))))
EL A KEZEKKEL! tüntetés

József Nádor tér 18.00 óra

"Egyébként sem adnánk, de még azt sem tudjuk, mire kell.

Csak azt tudjuk, MEGINT MEG AKARJÁK „VÉDENI” a nyugdíjra félretett pénzünket! Meg akarják védeni a saját megtakarításainkat tőlünk...

Nem adunk több „védelmi pénzt”, legyen elég a 3 ezer milliárd lenyúlása!

GYERE EL ÉS TILTAKOZZ! Ne csak a pénz miatt: állj ki a jogaidért, a tulajdon biztonságáért, az önrendelkezésért. Hallasd a hangod az újabb és újabb hazugságok, a fenyegetőzések és a be nem tartott ígéretek ellen."

" Négy kérdés, négy válasz a keddi, magánnyugdíj-lenyúlás elleni tüntetésekről:

1. Úgysem fog megbukni a Fidesz-kormány, miért menjek?
Valóban, nem egy párezres tüntetés fogja megbuktatni a kormányt, és nem is biztos, hogy most kell megbukni. Tüntetni azért kell jönnöd, hogy lássa a kormány, akármit nem tehet meg. Még sok dolgot fognak megpróbálni lenyúlni, addigra kellünk sokan, akik már voltak tüntetésen, tudják milyen ez, tudják, hogy a tüntetésen mondjuk el a "zemberek" véleményét.
2. Orbán szerint ha finomodik a hangnem, majd szóba áll velünk, nem kellene inkább megpróbálni beszélni vele?
Nos, nem leszek irodalmi. Orbán Viktor szarik rád, mindig csak az erőből ért. Ha Berlinben vagy Washingtonban megdorgálják, rögtön becsicskul. Mi azért nem látjuk ezt, mert itthon még sose beszélt vele senki az erő hangján. Erősen itt lenne az ideje.
3. Az én magánnyugdíjamat már rég lenyúlta, én is menjek?
Naná, hogy gyere, neked, ha jól emlékszem neked meg azt ígérte, hogy nem fogja elbaszni rövidtávú marhaságokra, és mára lennie kellene egy nevedre szóló számlának, amin ott van a pénz. Van? Nincs. Megloptak. Gyere.
4. Lehet hogy lesznek verseket mondó Che Guevara pólós idióták, zavarnak, kihagynám. Ötlet?
Sajnos az benne van, hogy lesznek ilyenek, de sajnos őket is el kell viselni. A lényeg az, hogy találkozzunk, sokan, hogy lássák meg Orbánék: Gyűlik a kritikus tömeg. Ha ezt nem látják, kezdhetsz ásni a kertben, mert idő kérdése a vagyonbegyűjtő bizottságok felállítása.

Mozdulni kell, most kell mozdulni, neked kell mozdulni."
@jaegtoer:
Tudod, hogy itt te voltál nekem az első - a postaládámban. :)))))
ezek után már csak azt kívánom, hogy engem meg a magyar érzelmű kanadaiak vendégeljenek meg, ha lehet:

Az Orbán kormány milliókért vendégelte meg a nemzeti érzelmű kanadai magyarokat

A jobboldali Kanadai Magyarok Országos Szövetsége (KMOSZ) nyolc vezetőjének fizetett az Orbán kormány egy all inclusive utat Budapestre a múlt héten és rajtuk kívül még maroknyi szintén jobboldali kanadai magyar részesült ugyanebben az ellátásban, magyar adófizetői pénzen. Amiután a múlt héten beszámoltunk a Várkert Bazárban tartott Diaszpóra Tanács negyedik gyűléséről, a Kanadai Magyar Hírlap felkereste a magyar Miniszterelnökség kormányszóvívőjét (a Miniszterelnökség égisze alatt működik Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár) és arra szerettünk volna választ kapni, hogy:

1. Milyen alapon lettek kiválasztva azok a személyek, illetve külhoni szervezetek, amelyek állami szubvencióval Magyarországra lettek utaztatva és elszállásolva a tanácskozás idején?

2. Milyen eszközöket használ a magyar kormányzat annak érdekében, hogy felmérhesse, hogy a szubvencionált személyek és szervezetek valóban végeznek a diaszpórában értékelhető munkát?

3. Pontosan mekkora volt a résztvevők utazási és elszállásolási költségeikhez fűződő magyar állami hozzájárulás és melyik budapesti szállodában lettek elszállásolva?

Sajnos a kormányszóvívő nem válaszolt kérdéseinkre. Ezért az alábbiakban saját magunknak vagyunk kénytelenek kiszámolni, hogy a magyar adófizetők mennyivel járulhattak hozzá a nemzeti érzelmű, rendszerpárti kanadai magyarok Budapestre való utaztatásukhoz.

Tehát ha csak a KMOSZ nyolc vezetőjét nézzük (Feszty Dániel elnököt Vaski Gábor helyettesítette Budapesten, de az ismertebb kámoszosok közt ott volt még Dancs Rózsa és Szabó Katalin alelnök, valamint Ábrahám Tibor és Vass Zoltán torontói református lelkész is), akkor a következőképpen szubvencionálta a magyar állam a kanadai magyarokat:

Repülőjegy: Torontóból Budapestre (retúr, egy hetes ott-tartózkodással) Lufthansa járattal: 1.500 USD (369.000 forint). Az egyik KMOSZ vezető a nyugati partról repült Budapestre. Vancouverből 2.100 USD (517.000 forint) a retúr jegy Lufthansa járattal. Tehát a KMOSZ vezetőinek útazási költségei több mint 3,1 millió forintba kerülhettek a magyar adófizetőknek. De csak akkor, ha azt feltételezzük, hogy turista osztályban és nem business-ben utaztak a kanadai látogatók.

Elszállásolás: Azt feltételezzük, hogy az Orbán kormány a dunaparti Budapest Marriott Hotelben szállásolta el kanadai vendégeit, vagy egy hasonló kaliberű belvárosi szállodában. Egy éjszaka átlag ára a Budapest Marriottban 175 USD. Feltételezhetjük azt, hogy a magyar állami szervek corporate discount-ot kapnak, amikor szobákat foglalnak vendégeinek. Ezért arra tippelünk, hogy inkább 150 USD (37.000 forint) körül lehetett egy éjszaka. Ha a Diaszpóra Tanács ülése alatt három csak éjszakát fizetett személyenként a KMOSZ-os vendégekne, akkor ez körülbelül 900.000 forintba kerülhetett.

Étkezés: Úgy mint Kanadában, Magyarországon is szokás per diem-et adni a hivatalos vendégeknek. Ez leginkább az étkezés költségeit, de akár taxik és egyéb kisebb kiadást hivatott fizetni. Feltételezhetjük, hogy a per diem napi 25.000 forint körül lehetett személyenként, tegyük fel három napra. Tehát összesen kb. 600.000 forint lehetett ez a tétel a KMOSZ esetében.

Ha azt feltételezzük, hogy külön honoráriumot nem fizetett a kormány a KMOSZ képviselőinek és ha nem vesszük számításba maga a Diaszpóra Tanács ülés költségeit, akkor azt feltételezhetjük, hogy csak a nyolc KMOSZ -tag budapest útja került kb. 4,6 millió forintba a magyar államnak.

És akkor ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi fotót az összes szubvencionált vendégről. Ki lehet számolni, hogy mennyi lehetett az utaztatás teljes költsége a magyar adófizetőknek. És akkor fel lehet tenni a kérdést, hogy a magyar állam vajon milyen cost/benefit analízist végzett mielőtt úgy döntött, hogy szubvencionál érdemi munkát csak elszórtan végző külhoni szervezeteket?

kanadaihirlap.com/2014/11/25/az-orban-kormany-milliokert-vendegelte-meg-a-nemzeti-erzelmu-kanadai-magyarokat/
@Spániel:

Érdekes ez az Új-Zélandra irányuló hirtelen érdeklődés, ha Kövér is ott járt 2 hete.
@jaegtoer:

keresik a tőlünk legtávolabbi menedéket?

:)

Nem tudom, írtam-e, de feleségem egy apró érdekességet árult el nekem a közelmúltban. Röviden: a 2010-es ogy választások előtt apósom azzal akarta rávenni a feleségemet a fidesz melleti voksra, "ha az mszp-re szavaz, akkor visszahívják az oroszokat"...

Mondtam erre: milyen igaza lett... :) vagy :(
@Sir Bates dö Hól: Ma reggel is láttam valami hozzád hasonlót, de aztán lehúztam a vécén.
@jaegtoer: barátném ott él, mekkérdem, mieza nagy érdeklődés.
Bár asszem, nem tud semmit, a déli sziget déli csücskén lakik.
@guma:
nem mondhatok mást:

CSAK!
Már megint írtam valamit és utána csak hullaszag marad.

Asszem, átmegyek valami kormányoldalra. Inkább ott haljon le a rendszer a kommentjeim után... :)
@fzs.1933: Vacsoraidő, nem miattad lehet
@100 kóbor kutya:
Zseniális vagy:) Varánusz Nagy Velőscsont Irodalmi Díj-at adományozok.
Vauzz gyakrabban!
@miva?:
monnyuk ez nem jutott eszembe...

Jó étvágyat mindenkinek! ;)
@jaegtoer: >"A kormány ismét stratégiai érdekre, és az ellátás biztonságára hivatkozva veszi el egy tucatnyi ember tulajdonát, ezúttal a Magyar Villamos Művek kisrészvényeseinek kell majd kötelezően eladnia a kezükben lévő részvényeket. A döntéshozásban túl nagy súlyuk nem volt, az állami cégben mindössze 0,13 százaléknyi rész volt az övék, a kormány szerint a “gyors és hatékony döntéshozást” akadályozza a jelenlétük. A kisajátításról szóló törvényjavaslat általános vitáját kedden tartották a Parlamentben, és két hét múlva már el is fogadhatják."

Ha a kisrészvényesek ennyire zavarják a kormányzatot, képzeljétek el, hogy mi 9-10 millióan mennyire kellemetlen, zavaró tényező lehetünk a kormánytagok szemében.<

Lófaszt mama! Nem zavarja őket más, mint az, hogy ha elvesztik Veszprémben a kétharmadot, nem lesz lehetőségük arra, hogy a haveroknak újabb magántulajdonlású cégeket nyúljanak le. Igyekezni kell, rögtön itt a választás és kell a sok szék.
@jaegtoer:

Lehet, hogy ott találtak valami jó bankot, aki kérdezés nélkül őrzi a betéteket?
@fzs.1933: Köszönöm. Most nyitottam ki a csipszes zacskót. :)))

Valld be, hogy hiányzik Imola. Ő mindenkivel törődött.
@jöttem:
életemben egy Imolát ismertem. Szakmunkásképzős voltam. Kereskedelmi ismereteket tanított. Épp kijött a főiskoláról. Mindannyian szerelmesek voltunk belé.
De nem törődött velünk. Azóta én sem az Imolákkal. :)
@jöttem: A hűség Városa SOPRON!
Vajh mi lesz Veszprém neve a választás után?
@fzs.1933: Belegyalogolt a bimbózni kezdő férfilelkedbe. :)
@ornagy50:
Jó kérdés. "FELÉBREDTÜNK" vagy ami most megy a tüntetésen: O. takarodj! :))
@Gábris szomszéd: mert kidobsz minden értékest... csak a talmit őrzöd meg...
@Sir Bates dö Hól: Ne szerénykedj.
Aki élőben nézi a tüntetést, meg tudná saccolni milyen nagy a tömeg? kb.
Lessing meséje: Füles király

Királyt választottak az állatok.

Az oroszlán éppen vadászott, nem ért rá elmenni a királyválasztó gyűlésre. A medve mézet talált, azt szedte ki a fa odvából, ő sem ment el. A farkas egy nyáj körül szaglászott, a róka a tyúkól kibontásával foglalatoskodott: ők is távol maradtak. A szamarak azonban mind egy szálig elmentek, így aztán ők kerültek többségbe, és megválasztották királyuknak egyik társukat.

A királlyá választott szamár gyorsan föltette fejére a koronát. Drága pénzen vett a vásáron egy kopott oroszlánbőrt, azt magára öltötte, és nagy ordítva járkált föl-alá az oroszlánbőrben.

A többi szamár ezt még csak tűrte volna. Csakhogy Füles király nem érte be ennyivel. Fejébe szállt a dicsőség, kezdte magát valóban oroszlánnak képzelni, szóba se állt többé a szamárral, se öszvérrel, hanem csupán lovakkal vétette körül magát, hadseregét pedig farkasokból toborozta, a kémszolgálatot a rókára bízva.

A szamarak eleinte csak búsongtak, hogy így kisemmizték őket: pedig azt várták az új királytól, hogy most majd végre fölvirul a szamárnemzetség napja is.

Eleinte, mondom, csak búsongtak, de aztán lassan-lassan morogni kezdtek, s végül már nyíltan lázadoztak.

- Miféle dolog ez, mindenféle kegyencet ültetni a nyakunkra, s idegeneknek kedvezni, mikor itt vagyunk mi, szamarak!

Addig-addig lázongtak, míg a morgás híre a király fülébe is eljutott. Annál könnyebben juthatott el, mert hiszen jókora füle volt. A híreken igen mérgelődött, fölvette az oroszlánpalástot, fejébe nyomta koronáját, és nagy trombitálással gyűlésbe hívta a szamarakat. Mikor mind együtt voltak, föllépkedett előttük a trónra, és dörgedelmes beszédet tartott.

- Szamarak tisztes nemzetsége! - kiáltotta. - Soha, mióta a világ világ, elő nem fordult még, hogy ne az oroszlán legyen az állatok királya. Most történt ilyen csoda első ízben. Az oroszlán csúfosan megbukott: s ki került trónra helyette? Talán a vérengző tigris? Talán a dühös vadkan? Talán a sziszegő kígyó? Nem, barátaim, szó sincs róla: én léptem trónra, én, Első Füles, én uralkodom az állatok fölött! Tudjátok, milyen eltörölhetetlen dicsősége ez a szamarak nemzetségének? Nem tudjátok, persze, mert szamarak vagytok: de nézzetek rám, Első Fülesre, és akkor megtudhatjátok. Ti azonban hálátlan gazfickók vagytok, és ahelyett, hogy örülnétek, amiért ilyen dicsőséget szereztem nektek, pusmogtok a hátam mögött. Hát nekem ebből elég volt! Azért hívtalak össze benneteket, hogy kijelentsem: ha csak egy is akad köztetek, aki nincs megelégedve velem, és távozásomat kívánja: azonnal lemondok a királyságról. Tessék, nyilatkozzatok!

A szamarak körülnéztek: ott állt mögöttük fölsorakozva egy egész hadsereg farkas. Álltak, vicsorogtak, várták, hogy a szamarak nyilatkozzanak. Persze pisszenni se mertek. S mikor az egyik zsoldos farkas elkiáltotta, hogy:

- Éljen Első Füles király! - lelkesen utánakiáltották valamennyien:

- Éljen Első Füles király!

És sietve elkocogtak a vicsorgó farkasok sorfala közt.
Ez az olyan civil vagyok, hogy csak na dolog már kicsit vicces nekem.
@miva?: minden napra egy mese nov 25-i meséje
@jöttem: OLIMPIAI megnyitó beszéd Moszkva lenin
stadion.
-brezsnyev:O
-Hatalmas tapsvihar.
-brezsnyev:O
mégnagyobb tapsvihar.
-brezsnyev:O
már szinte őrjöng a NÉP!
személyi titkár:brezsnyev elvtárs,nem muszáj
mind az öt karikát felolvasnia !)
@V-PORT: Nemes Balázsra gondolsz?
@Sir Bates dö Hól: Kicsit elszomorító, hogy bölcsész létedre egyre gyakrabban nélkülözöd a kreativitást, kb. mint egy vöröshagyma a proletár öntudatot.
@ornagy50: Én emlékszem arra az időre, mikor Brezsnyev elvtárs már távirányítóra működött.
@jöttem:

hogy sírtam, mikor volt a temetése...
@fzs.1933:
igaz, ugyanabban az újságban volt egy cikk Tina Turner budapesti koncertjéről is! :)
Egyébként az MVM cikkhez egy kérdésem lenne. A részvényeket is ki lehet sajátítani?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
csak mert a kisajátításról szóló törvényben nem szerepel részvény. De lehet, hogy csak régebbi tv-t olvastam?
@Gábris szomszéd:
szemezgess még....

www.staff.u-szeged.hu/~pierre/jokes/jokes35.html

a humor nagy ágyúja, szeretnél lenni?

ebben is csak a másolás jutott neked!
.
GARAI GÁBOR - Ötven felé

Már jóval túl a félúton
mit kezdene az ember újra?
Ha nem cserél hitet, vajon
a végső félelmet tanulja?

Túlvilágban ha nem remél,
önmagáért mit is tehetne?
A kort, amit már meg nem ér,
rábízhatja a többiekre.

Csontja sem épül bele már
- csak televényként - ama korba. -
Mi belőle másokra vár,
görgeti majd annak a sodra.

Ami t félben hagy, abban él,
mit tökéletlenül csinált meg,
a tökéllyel helyet cserél,
törvényt jobbít, új folytatást kezd.

És szakadatlan része lesz
- léte nem -, de mit be se végez
egy tárgyi, sosem végleges
öröklétnek;
már ugysem érez
belőle semmit! - Mit tehet?
Vigyáz, amit sző, a fonálra,
ne fogyjon el. Amíg pereg -
röptiben vágja szét a halála.
.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Jaja mindenképp ezt is csak másolom.:) Bezzeg ha neked is csak azt mondanám, hogy menj te is a kurva anyádba mint, ahogy Szőröcske szokta, mennyivel jobban állnánk ugye? :)
@Gábris szomszéd: menj te a kurva anyádba. -))
raktam szmájlit.
így jó?
@fzs.1933:
Arra emlékszel, hogy Brezsnyev koporsóját beejtették a sírgödörbe? Az egyik kiskatonának megcsúszott a kezében a kötél. Apukám mondta is- Na, ez megy Szibériába!
Különös, hogy Papcsák emberei menekülnek Zuglóból. Kinéztek maguknak egy Budapesthez közeli kisvárost, Szentendrét. Kéri Mihály ott lett gazdasági vezető. Papp Csilla is érkezik: atlatszoszentendre.blog.hu
@jöttem:
a temetés momentumai egyébként nem nagyon maradtak meg
@fzs.1933: Azt nem gondoltam volna, hogy ez is fent van a neten.:)))
@fzs.1933:

jó hogy nem találtam, mert ez a részvénytársaságokról szóló jogszabályok között lesz
@jöttem:
olyan nincs, hogy nincs! :)
@jöttem:
bele-belenézegetve meg kell állapítsam, szép zenéket játszottak. Ha ez nem morbid...
@fzs.1933:
Sűrűbben kéne ilyesmi, nálunk is, pláne manapság....
Anyák napja van ma?
Ilyen hamar tavaszodik? Hát, inkább témához nem illő zene, vagy egy off sztrapacska azért kellemesebb:) Nem lehetne inkább a fideszt biztatni az édesszüléje telev... khmmm... szóval?
" Hát ennyi. Nem egy nagy sztori, ahogy látom, főleg azért lettem hős, mert így megtudhatta, hogy a világ túlfelén is gyűlölik. Ezt szívesen megerősítem: az általam ismert magyar közösség gyűlöli ezt a rohadt brigádot. Ezzel a keleti nyitással és oroszbarátsággal még az idősebb 56-os MIÉP-szökevényeket is sikerült maguk ellen hergelni."

cink.hu/megszolalt-a-cinknek-a-kosa-lajost-uj-zelandon-lefaszf-1663087763
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A sörömre van 30 percem - hogy felemeljem a seggem és kiballgjak a bótba - és van csokim is! Milkapraliné, kaptam ügyféltől. Szép a doboza... Vette karácsonyra unokájának, a kiszállást evvel fizette ki, mert pénze egy vas se. Magyarország jobban teljesít!
@fzs.1933:
Amit nem tilt, azt szabad... A janicsároknak...
@Gábris szomszéd:
Ilyeneket hogyan találsz meg?
Amúgy nézd a zenei értékét, Gergievvel sok minden csodát találsz. Ez mondjuk nekem valamiért nem lesz a kedvencem.

Semmi politika!
@fzs.1933:
Szerencsém volt, hogy ifjú koromban nem volt sem okostelefon, sem világháló. Nem maradtak bizonyítékok. :))))
@Knósszosz:
Én is több "társadalmi munkát" végzek, nincs szívem néha emberektől pénzt kérni, amikor látom a helyzetüket... Ma is volt kettő, mondtam nem fizet semmit, olyan gépük volt, célbalőni se kéne. :(
@fzs.1933: "csak mert a kisajátításról szóló törvényben nem szerepel részvény. De lehet, hogy csak régebbi tv-t olvastam? "

reggelre meg lesz módosítva.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A különleges
tudakozón" Ismételten becsorgattam!
A kérdés:"Hogy ityeg a fityeg?"
Na eztetetett kéne megkérdezni kuki lalától !:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Valóban percről-percre értékelődnek át a dolgok.
Mosmá az ertéelt is szeressük.:))))

index.hu/kulfold/2014/11/25/orban_szerint_lehet_egyedi_megoldas_az_rtl_problemajara_is/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ettől jobban nem tudnám elmagyarázni, miért nem fontos nekem.

MAJDNEM SZONETT

Húszéveskori önmagunkkal
ha találkoznánk negyvenévesen:
irigyelnénk, vagy megpofoznánk.

Aki tegnap voltál:
ma már nem te vagy,
Aki holnap léssz:
ma még nem te vagy.

Csak az emlékezet csalása fűzi
egy életté a folyamatos halált.
Mert meghal szünetlen
az én, meg az énre az én,
a bennem sületlenebb én,
a velem okosabb én,
a rajtam kopottabb én, meg én...

Weöres Sándor
@jöttem:
Mielőtt elolvasom...
1. Védelmi pénzt... izé, elnézést, szóval "ÖNKÉNTES TÁMOGATÁST" fizet a felcsúti bazdelőre akadémiájának, olyan 2-3 milliárd közti értékben - idén. Jövőre 3-at. Meg utána is, évente...
2. Szimplán átutalnak 2 milliárdot egy "ismeretlen" svájci bankszámlára.
3. Kitakarodnak és inygen átadják az erőforrásaikat, ingatlanjaikat és technikájukat egy "független" szervezetnek, akit mondjuk Girosz pajti képvisel.

Ez most olyan elképzelhetetlen? :((
Olyan izék tudtok lenni...
@jöttem:
Ez nagyon-nagyon... :))
Csókolom! Egy galambposta is ment.
@Gábris szomszéd:
szeretem a dallamát az orosz himnusznak. Ez speciel nem a legszebb előadás.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

jobb szeretném, ha szenvednének a bűnök miatt
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na, van má sör...:O
Az a helyzet, hogy nagyjából naponta tapasztalom én is azokat a negatív dolgokat amiket leírsz-hasonlóan hozzád, hisz mindketten szolgáltatásban melózunk és ügyfelekkel találkozunk, szóval van tapasztalatunk bőven.

Azon már röhögni sem tudok, amikor egy olyan címre megyek, ahol egy 30 éven túli NDK félautomata mosógéppel szembesülök, ami kábé úgy néz ki amit a Titanic-ról emeltek ki, csak nincs rajta hínár meg alga, de valahogy „lehejjenmábeleéletetmester” mert nincs pénzük még egy használt teknőre se. Namostan, mit tudsz csinálni az ilyen szerencsétlenekkel? Nem beszélve egy 300 ezer forintos side by side hűtőről, amit nagy nehezen kinyögtek, meraz A+++*13 energiatakarékos szar, és hogy-hogy nem, három év múlva az önharakiri algoritmus okán lefeküdt és szarik működni.

Hátlap+leolvasztó szenzor(ok)+leolvasztó fűtés+munkadíj +++ =70 rongy - márkaszervizileg. Mert kicserélik még a díszcsíkot is az ajtón. Pénz ilyeneknél sincs (sokuknél), mert a devizahitelesmentő program bebaszott nekik is rendesen, szóval kész és K.O.

Tényleg, sokszor azt a kurva kiszállási díjat is ki kell énekelni a szerencsétlenekből, mert azért az üzemanyagot nekem sem adják ingyen. Tegnap kérte egy anyuka, akinek összedrótoztam a „Virlipulliját…”, hogy nem-e értek-e a számításgéphez..? Mondom nem, de nagyképűsködni azt tudok, be tudom kapcsolni. Mindegy, a lényeg: egy P2-es volt, rajta Millennium Editionnal – ismerem, egykor az volt nekem is. Internet nincs, akkor meg oda minek még ilyen is? Bekapcs, aztán kis tétova és magától leáll. Táp – szerintem – már három esetben volt ilyenem, valamelyik fesz tűrhető érték alá esik és kampó. Most mit mondhattam neki… dobja ki, oszt annyi. Mátékának (fia) már a Szupermárijó se lesz.

Siker!! - ez is!
És akkor én vagyok a szalonképtelen, amikor azt mondom: kazán!?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
érdekes. Ezt is csak akkor, amikor róluk van szó...
@jöttem:
láthatod, hogy maradnak. Ha egyszer itt voltál, már itt is maradsz! :)
Sztálin temetése is fent van.
@fzs.1933:
Temetéseken én egyenesen imádom!
Minél többször!
Kiírtam magam. Holnapra is hagyok!
Szép estét, jó éjszakát!
@Knósszosz:
Kondik olyankor. Vagy a tápban, vagy az alaplapon... Kuka kategória, ha csak nem mindenképp megmenteni való!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Elbúcsúzhatsz az ötletedtől. Már körmölik a nertársak. A főni jobban szereti a papíralapút.:) Legközelebb kérj sikerdíjat! Min. 1 stadion.
Gyorsan fordult a galamb. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nekem még nem voltak felpúposodott elkok, három esetben táp volt - bár abban is nyilván olyasmi ahogy mondod.

Mindegy, elkeserítő a helyzet ezen a szeméttelepen. Nem az országot fikázom, a szarházi kormányát...
@fzs.1933: Ha jól emlékszem akkor a hjugyosvilit
mégiscsak kibaszták a mauzelumból?
@fzs.1933:
Jó éjt! Pénteken, elvileg már net nélkül is hallgathatnám a Kossuthon a vérnyomásemelőt.
De jobb szeretem, ha te interpretálod. Ne feledkezz meg róla! :)
@Knósszosz:
Amúgy ha jó gépet akarsz, bemész ide:
www.marseus.hu/
(1131 Budapest, Jász u. 179.)

... és veszel egy
FSC Esprimo P5731 C2D E8400/2GB DDR3/250GB/DVD - 44e.

vagy
HP 6000 PRO MT C2D E8400/2GB DDR3/250GB/DVD - 49e.

vagy
Lenovo M58 USFF 7359 C2D E7300/2GB DDR3/160GB/DVD - 35e.

A lényeg a DDR3-as konfig.
@Knósszosz:
A hűtés és a betáp stabilitása a kulcs.
Egy túlfeszvédett elosztó és egy frankó ventilátor csodákat művel!
Most olvastam egy 444-es kommentben:

"Nem szeretem az erőszakot,de nagyon remélem,hogy nem békésen lesznek elzavarva,hanem futniuk kell,személyesen.Az életükért."
@jöttem:

Ezt írják: "Orbán most kompromisszumkészebbnek tűnik, mint eddig bármikor."

Fenéket kompromiszumkészebb. Szerintem megígérték neki, hogy a pöcsire lépnek, oszt hanatt lökik.
Gondolom most jutottak a külföldi befektetők arra a pontra, hogy elő kell venni a ha én egyszer kinyitom a számat módszert. Ennyi ennek a kopromisszumkészségnek a titka.
@fzs.1933:

"_Már megint írtam valamit és utána csak hullaszag marad.

Asszem, átmegyek valami kormányoldalra. Inkább ott haljon le a rendszer a kommentjeim után... :)_"

Jelentem demonstrálni voltam, de jót derültem azon milyen vicces cimbi vagy, hogy milyen szado-mazo módon fenyegeted saját magad:)

Az MVM-es kisajátítás semmilyen indokkal nem megalapozott. Célja az, hogy minél szűkebb csoport jusson tulajdonosi információkhoz.

Az MVM éppen olyan magyar vállalat lesz, mint az OTP;)

Más.

Az ATV-n ma Olga olyan felkészületlen volt, hogy soha többé nem nézem meg a műsorát, és különben is szopogassa a mikrofonját.

A MET csoport* illusztrisát faggatta.
Gyakorlatilag kimosdatta Orbánt is, a MET-et is.

Ezek azok, akik első körben 50 milliárdot kerestek a gáztározókból eladott gázüzleten, de kitudódott, így végül csak 10 mrd maradt meg. A hivatalos hírek szerint.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Baszod, egy vén trotty ( mámint én ) ezt honnan tudhassa?
@Knósszosz:

"És akkor én vagyok a szalonképtelen, amikor azt mondom: kazán!? "

Vegye tudomásul, maga legfeljebb szalon sör képtelen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Vagy mondjuk ezt a Lenovót, hogy néha repszimulátorozni is kedve szottyanhasson a kollégának. :)

shop.lenovo.com/hu/hu/laptops/lenovo/y-series/y50/
@jaegtoer: Hát nem igazán szorongatta meg a manager urat, ahogy elnéztem.
Ejj ettársak...
Azok a szép, régi komcsi reflexek azért máig működnek! :(

"Ha hinni lehet egy, a CÖF nevében posztolt üzenetnek, akkor a Civil Összefogás Fórum nemcsak Békemenetet szervez december elsején egy pécsi tüntetés kapcsán, hanem polgári védelmi behívóval is akadályozná a diákok "baloldali uszítását". A CÖF tagadja, hogy lesz Békemenet, a szervezés azonban tovább folyik a pécsi Fidesz üzenőfalán."
www.hir24.hu/belfold/2014/11/25/bekemenet-es-behivo-(-)-a-kormanyellenes-tuntetok-ellen/

Én speciel q.narancsos anyátokra gondolnék, meg a ledér tezsvérire...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez az anyuka kisfiának jó lenne!
Csak akkor miből ennének?:(

Az enyém DDR3-as, én nem pisszom senkirre, magam szokom összecsinálni a dolgaimat.
AMD platform, Athlon II X3 3GHz dual core, Kingston DDR3 1333 MHz 4 GB, Asus deszka integrált VGA-val és 1 TB Seegate HDD. Nem egy nagy izé de kellemesen hasít, főként, hogy én még egy pasziánszot se játszok rajta, csak kizárólag netre és hülyeségek beszélésére, meg fotósoppolni használom. Megosztok a fizikai memóból a VGA-nak egy gigát... csókolom. Teljesen stabil, nem kell az én igényeimhez erőgép. Ja, ha játszanék az más tészta, de annak végre sincsen.

Majd egy 64 GB-s SSD azért be van tervezve, aztán a terás vinyó majd lesz egy nagy partíció (vagy kettő), tárolni a dolgokat.
Nem néztem híreket az elmúlt fél órában, orbán még él? Csak mert aggódom... azért, szóval?
@jaegtoer:
Ez viszont egészen pissztos!!:))
@jaegtoer:
A többi negyven ment a cimbik számlájára?
Az amik ezért idegesek, a nemzetközi giro rendszerben ez szépen látszik...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez annyira gennyes ügy, hogy a hűtlen kezelés megáll. Csak a vádló nem a saját eltört lábán.
@Gábris szomszéd:
Ha 45-ből kijön...
Nekem egy 780-as dell-em van, i5-ös szintet hoz.
Leselejtezték mert túlfeszt kapott. Táp túlélte, alaplap javítva, fél óra munkával megéledt és majd 1 éve müxik.
Én erre esküszöm.
Nagyobb hálózatokat csak dell-el húzok fel, van ahol 3 éve müxik.
@jaegtoer:

Hát akkor, kérlek helyzetjelents! Főleg arra vagyok kíváncsi, kb hányan voltak és milyen volt a hangulat.

A beszédekbe belehallgattam. A következő tüntetések szervezőinek innen üzenem / én, az elfogadó/, hogy jó lenne valamiféle szónok gyorstalpaló kurzust tartani.

Szép dolog a civilség, de ennyire!!

A női tüntetők létszámának felsrófolása érdekében, pedig keressenek egy karcos, mély hangú magas pasit. az sem baj, ha a telefonkönyvet olvassa fel.

A fiatalabb nőknek megbizsergeti a lelkét De a nénikék is díjazni fogják: Milyen snájdig ember és milyen szépen beszélt!!! felkiáltással.
@jaegtoer:
Ha kell segítség, egy szívlapáttal jöhetek...
@Knósszosz:
SSD-t az szeressük.
A terát nyugodtan egybe.
A sörhöz meg adok címet... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ne bazz! Tegnap vagy tegnapelőtt, a főcöf, a Csizmadia hirdetett világbékét a vs.hu-n.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Sesdéből melyiket is szeressük?
Adj tippet!
Kösz!
@Knósszosz:
Dolgozott ma. Átadta Csányinak a logisztikai központját.
Meg is nyilvánult.
"Orbán Viktor arról beszélt, hogy 15 millió embert is el tudunk látni, így nagy üzleti lehetőségek vannak a mezőgazdaságban."

index.hu/gazdasag/2014/11/25/csanyi_orban_jelenleteben_szolt_be_egy_rivalisanak_a_kite-atadon/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért államosították a hazait. Persze ettől még látszik, hogy mi folyik. Mert az a pénz, amit plusszban beszednek, és visszaosztanak a haveroknak ilyen olyan címen, meg kellene jelennie a hazai forgalomban, beruházásokban, munkahelyekben stb.
De egyszerűen nyoma vész.
A szakemberek (bankárok) bennfentes információk, forgalmi adatok birtokában ki tudják számolni a szükséges képletekkel, hogy mennyi "pénzt" veszít évről évre a magyar gazdaság egésze. Persze gyáva szarok, és bűnös trógerek, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé, mert Orbánékkal együtt, társtettesként bűnszövetkezetben lopják meg az országot, még most is.
@Knósszosz:
SILICON POWER.
A garanciát nézd mindig, hány év, az elárul a cuccról sokat...
@jöttem:
Nem szeretném azt a szerencsétlent dehonesztálni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Alaplapon mit kellett cserélni? Néhány kondi kicsi felpuffadt vagy más meló is volt vele? :)
@Gábris szomszéd:
Végre egy link, amiben nincs Putyin! :))))
@jöttem: Jaja. Szerintem nekem is Knosszi útjára kéne lépni. "Csak semmi politika". :)

youtu.be/XCnpOcxVvuA
@Gábris szomszéd:
Akkor én kereshetek magamnak egy másik játszóteret. Mert ti bitezni meg bájtozni fogtok, ami nekem kínai.
@jöttem: Nem hiszem, inkább zenéljünk. Retro 80-as éveket remélem szereted? :)
@jöttem:

Sokszor így kezdi, kicsit cukiskodik, jópofizik, haverkodik, aztán durr bele.
@jöttem:

Első kérdésre, a körülményeket figyelembe véve, most még elegen, azaz elégségesen sokan.Számolni nem számoltam.

Helyzetjelentés, meg válaszok holnap.

Jó éjszakát.
@Gábris szomszéd:
Szívesen tenném, de be kell pakolnom a kofferbe. Holnap jön az autó és VÉGRE megyek haza. :)))))))))))
@jöttem: Külön autó hoz visz? De jó egyeseknek? :)
Török Gábor Facebook-oldalán jelentette be, hogy ha kap 22 194 lájkot - Navracsics ennyi szavazattal nyert a választáson tavasszal -, indul a képviselőségért. Az Index megkérdezte tőle, komolyan gondolja-e. "Furcsa lenne úgy kezdeni a politizálást, hogy rögtön a legelső ígéretemet nem tartom be" - válaszolta a politológus.

"A kétharmad miatt jelentős a tét, és nem pártemberként ez jó alkalom lehet arra, hogy kipróbáljam azt, amiről írok" - folytatta Török Gábor. Azt is mondta, hogy önkormányzati képviselő már volt, és a nagypolitikával is kacérkodott, de nem talált ehhez megfelelő közeget. Navracsics Tibor ellen soha nem indult volna, mert tiszteli, a tanára és a kollégája volt.
@dr. jenőke (jenőke):
Ez a "független politikai elemző"?
Hányhatok ettől a szarházitól???
Megélhetési, szimpla ribanc csak Török elvtárs ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ebben te vagy az ész, akkor vehetem nyugodtan?
Kösz!
@jöttem:
Ezt nehéz minősíteni, bár nem kevésbé cinikusabb és gennyesebb, mint a másik haver sertéstelepének átadása.

És az indoklás...?
Na, mostantól különleges disznókat fogunk hizlalni, kifejezetten arab piacokra.
Ezek után csodálkoznál egy ilyen híren?
@Knósszosz:
1 év garos cuccot nem veszünk... Nem véletlenül nem mer a gyártó és a kereskedő többet vállalni rá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igazad van, sokat elárul, hogy melyik gyártó miért vállal gart.
Én ma már semmiért sem, álmosságnak ideje van.
Sz'al totty-totyy az ágyig, aztán szunya.
Jó éjt neked is!

(amikor nincs víísz a Lajthába meg a mosoniba és hideg van, miben evezel?)
Ja, én hülye... Paulaner...-!!
CSÁ:))
@Knósszosz:
A parlamentben híznak a disznaink... Vágósúlyban vannak már! Ideje!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Nem független. Függő.
Lánczi a főnöke, mióta nem elsődlegesen blogger.
Vakmajom.hu

"Ha már súlyos gyerekszegénység: a szomorú téma megjelenésében az az érdekes, hogy az Eurostat már tavasszal kihozta ezeket az adatokat, amit a média a napokban annyit idéz egy MTA anyag kapcsán - provinciális a magyar sajtó. Ettől még sokkoló, mert egyértelműen nem a külső környezet számlájára írandó a borzasztó alakulása, hiszen a régiós társak órási javulást mutattak be és náluk gőzerővel zajlik az európai felzárkózás, a válság sem hozott döccenőt - hanem a belső gazdaságpolitika következménye. Egyszerűen direkt embertelenség, nettó gonoszság, ami itt folyik."
@dr. jenőke (jenőke):
Török Gábor szerintem politikai elemzőként megbukott, mert egy karakán kiállás nélküli semmitmondás teljrsen érdektelenné vált, mikozben a szekér haladt, ő csak nézte tátott szájjal az eseményeket. Kulonben egy kultúr ember, de nehogymá ő legyen a 2/3 nyelve. Tök teszetosza !!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
" de nehogymá ő legyen a 2/3 nyelve. "

hát igen. nyelv akar lenni, mindenáron.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Miért ne lehetne egy mérleg nyelve tök teszetosza? ;)
Ez meg "csak a szokásos". :(

Indokolatlanul drágán, a BKV-nál legalább 30 milliárd forinttal többet fizet az alvállalkozóknak a Budapesti Közlekedési Központ a magánkézbe adott fővárosi és agglomerációs buszjáratok üzemeltetéséért – állítja az Egységes Közlekedési Szakszervezet, a birtokába jutott szerződések alapján. Ennyi pénzből a BKV buszparkjának legalább a felét meg lehetne újítani, s nem kellene a kiszervezések miatt évente százaknak a munkahelyük elvesztésétől tartaniuk.

nepszava.hu/cikk/1040605-botrany-a-buszkiszervezes
@CsekklisztNo.10Reloaded: @Secnir:
teljesen mindegy, hogy ki megy navracsics helyett...
van olyan képviselő elég a parlamentben, aki majd a folyóson, rohanva, azt nyilatkozza, rossz gombot nyomtam meg!
persze meg lesz az ára...
de a fidesz nagyon jól tudja hogy mi az ára, mindenkinek!
A legvadabb forgatókönyv a kétharmad megtámadására. :)

Népszava: Simicska is indul a veszprémi választáson

hvg.hu/itthon/20141126_Nepszava_Simicska_is_indul_a_veszpremi_va
Reggelt, Mindegykinek!

@jöttem:
Azt, te, csak hiszed. :)
Nemrég tanákoztam a jutyúbon kb. '88-'89 környékéről származó diszkó-felvétellel, amin rajta is vagyok.
Úgyhogy nem biztos, hogy nincsenek kompromittáló felvételek. :P :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

OFF:
Ha jól veszem ki, te (is) illen (sz)ámítógép bu ... izé, na, guru vagyol. :)))
Kérdés, porbléma: kicsit lassan bootol a gépem, elsőre eddiginél lassabban nyitja meg az első böngészést, játék után megen lassan nyittya meg a böngészőt (crome). Mi lehet a zokája?
Ja, X éves gép, 2G DDR2 RAM, win7 (többit ne kérdezd, most nem azon írok!) ...
Csak azt ne mondd, hogy kuka! :D

ON
@jöttem: "Dolgozott ma. Átadta Csányinak a logisztikai központját."

Hogy nem égett a képén a bőr, nemrégen még olyan intézkedéseket hozott, ami Csányi érdekeit is sértette. Vagy úgy véli, minél többet forog a köpönyeg, annál stabilabb a poziciója?
Deutsch Tamás mondott egy jó Goodfriend-viccet

"Goodfriend mégis marad Magyarországon"
- baszki őt is kitiltották? :)

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141126_Deutsch_Tamas_mondott_egy_jo_Goodfriendv#4edd0z
@Gábris szomszéd:
Mit gondoltál aranyom? Hogy ökrösszekéren teszem meg azt a cirka 400 km-t?
Igen, autó. Ülünk benne páran. Szép összeget fizetünk érte, hogy háztól-házig fuvarozzanak minket.
@Knósszosz:
Gondolom, találnának rá egy jó kis eu-s támogatást. Okosba megoldanák az arabokkal.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Nincs kétségem h így v úgy megoldjàk h megmaradjon a 2/3-adjuk :-(
@Fabius: Asszem nem megy az új posztnál a komment.
@Gábris szomszéd: Ja , hogy rohadjon meg már tök ideg vagyok!!
@Marcellusca: Szólj már a Vastagbőrön a lázáros cikkhez,hogy lázár nem tudja szembeköpni magát,mert nincs mit szembeköpnie,mert sohase voltak elvei.
Szép kis felsorolás az utóbbi napok terméséből ! Tisztára megbolondultak odafenn , a lézer is aszonta ez nem munka hanem szógálat,ezé 8 órás pézé 10-12kő lenyomni, pont ez a faszkalap aranyórás annyitisér majom mer ilyet nyilatkozni.Az egyik rokom csaj is ezért hagyta ott a minsztériumot mert nem tudott a gyerekkel mit csnálni!
jó és vidámabb napokat!

@Marcellusca:

nézz néha "haza" - ha megkérhetlek :DDD
(nem vagyok pár napig...)
@Fabius: Hol egy Admin?!

A posztod is elkúrtad:), az első bekezdéshez híven. Nem lehet kommentelni:D
@Penivaldes: :P :D

Kop-kop-kop: Peni, kop-kop-kop: Peni, kop-kop-kop: Peni. :))))
@Fabius:
a szürreális magyarok nem is szólhatnak hozzá(d) :)
@Ómacicka Bábó: Egy kis vigasztaló. :)

Új-zélandi magyar faszfejezte le Kósát

Kellemetlen meglepetés érte aucklandben a Rolling Stones koncertje miatt Új-Zélandra repülő Kósa Lajost. Egy külhoni magyar nem cizellálta véleményét.

www.hir24.hu/belfold/2014/11/25/uj-zelandi-magyar-faszfejezte-le-kosat/
@jaegtoer:

most mongya! végre van egy poszt, amibe belerondíthatnék, eljácchatnám magamat, a mestert, rászállhatnék a kamunikációra, erre bebaszik a rezsicsökkentés! hát mijen időket élünk, he?
@hacsaturján:

Osztán ottan vanik a kinevezett kápó, de assenem veszi észre, hogy csak a zű kommentye láccik, jelenhetik meg. Millen bloggazdák ezek itten, eh?! :D
@Marcellusca:

mán ippeg be akartam írni, hogy abcúg boli. kegyed csak megelőzött.
@hacsaturján:

montam én anno decebal két gábris többet érne, mint egy boli.
@Marcellusca: Ő be tudott írni, de én speciel nem. Lehet mégis ki vagyok tiltva? :)
@Marcellusca:

ez engem is érdekelne, mert hasonló gondokkal szenvedek.

Én speciel valami vírusra, kártevőre gondolok.
@Gábris szomszéd:

te inkább kommenteljél új-zélandon! bizonyára akadna ojan új-zélandi magyar, aki téged is felismerne.
@fzs.1933:

már egérfogót is raktam a gépbe... :)
tegnap este meg értesítést kaptam a google fiókomból, miszerint valaki Knából(?) be akart lépni a fiókba...
@fzs.1933:

Én tisztíttattam, ellenőriztettem a gépem, (állítólag) semmi kártevő, töredezettségmentesítést is csináltam, oszt' mégis lassú.

A tankos játékot is lassan tölti be, utána meg sokára adja be a böngészőt.
Lehet, hogy azzal kapcsolatos a porbléma? :(
@fzs.1933:

Azt te csak hiszed, hogy Kínából. :)
@Marcellusca:

ha az lenne, akkor csak a játék indítása után lenne ilyen gond. Nem hinném hogy a WOT valami rezidens, háttérben működő dolgot indítana!
De minnyá megnézem.
@Marcellusca:

"Millen bloggazdák ezek itten"

Alanyi blogírók.
@hacsaturján:

Én már nem is jutok szóhoz, semmi sem a régi, ilyet tunyaságot kell megélni, amikor a felcsúti félisten a kommunikációt erősíti a tolvajlás fejlesztése mellett, és már a közmunka se elég vonzó a horizont szidolozáshoz, hanem az elítéltek munkára fogásában véli megragadni a jövőképet, legalábbis amikor együtt fotózkodott és röhincsélt L. Simon úrral annak szőlejében, akkor ott éppen rabruhás egyedek művelték a domboldalt, gondolom az volt a pilot.
A bloggazdák itt amatőrködnek, a helyzet meg fokozódik. Ki érti ezt?!
Emberek!
Mán műkszik a zúj poszty is. :)
@Marcellusca: ?Most próbáltam ,valami bad gateway van rajta!
@jaegtoer:

maga is csak fémkupakol itten új-zéland után, miközben hősi vezérünk nekiállt rükvercbe kapcsolni, mer a betonfal elidult őfeléje, oszt most neki nem köll erőlködnije, hogy az eddigieknél is nagyobb marhát csinájjon magábul, mer az jót tesz a ner közönségnek.
@hacsaturján:

A tartalmi elemeken túlmenően igen megkapó, hogy az 'Isten Pénze' musical reklámja van a szövegbe ágyazva. Talán nem véletlenül, mert arra megy ki a játék. Szóval, talán nem véletlenül és nem is az isten fizesse meg kategóriára gondolok, már ha a gondolat egyáltalán szóba jöhet a nemzeti egységet illetően amint az a cikkben is le van festve olyan salvadordalisan.
@hacsaturján:

Kopakolok, kupakolok, hát persze hogy kupakolok! Miből építsek magamnak légvárat elefántcsont torony funkcióra, amikor a porcelánboltban már akkora a töréskár, hogy egy szilánknyi építőanyaghoz is lehetetlen hozzájutni, közben mindent beterít kilométernyi vastagon a herendi meg az olcsó alföldi vegyesen.
Persze ha jobban belegondolok, izgága ifjú koromban a kupakolás még egészen másként zajlott, igaz kell a fenének ma már az a sok lótás-futás a bizonytalanra.
@Penivaldes: Nem, nem.
Sheldon Cooper Ph.D. :DDD

(Igaz, azt Penny-nek írják, de a kiejtés ua.)
@Marcellusca: ismerem, de annyira nem nézem, ehát röviden elmagyaráznád?
köszi:)
@Penivaldes:

WOW, szöszi (mámint a profilja, Hercegnőm)!

Szóval: Sheldon mindig háromszor kopog és mondja a nevet, akihez megy, és azt is háromszor teszi. Ha nem, akkor frusztrált, mert a háromszorival a befejezett (ha korábbi az ajtónyitás, akkor beszélgetés közben kopogja le és mondja el a nevet). A szembeszomszéd csajt/lakótársa nőjét hívják Penny-nek.

Egy kis extrával:
www.youtube.com/watch?v=V2SMxUVvGak
@Marcellusca: értem, de ez most, hogy jön ide.
Ja profilom egy ideig Penny:)
@Penivaldes:

(Ehhh, hosszú.)
Az általunk, irányodba szóló Peni megszólítás kapcsán jutott eszembe.
(Mer, ugyi hangtanilag nincs különbség: Penny=Peni)
süti beállítások módosítása