Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.14. 08:52 Fabius

Fideszes vagyok, nem fizetek különadót!

Címkék: fidesz különadó dohánygyárak trafikok

Régi szlogenje Mindenórás Tábornok urunknak, hogy a különadókra a "zemberek igazságérzete" miatt van szükség elsősorban. Jó, másodsorban megjelenhetnek az okok között olyan egyénieskedések, mint személyes bosszú az RTL esetében, de ezt most hagyjuk. Lényeg a 2010 óta nótázott igazságérzet, ami ugye a 98%-os különadótól kezdve a bankadón, ágazati különadókon keresztül állandóan fontos szempont. Volt. Mer' luxusprofit van, azért.

Aztán a legfrissebb különadó kivetésekor egyszer csak megfeledkeznek erről az igazságérzet izéről, 4 év hősieskedés után jön az amnézia.

Jóhogy, tán a mi kutyánk kölykei csak nem fognak különadót fizetni? A sántajóska nem azért szabta cégére a dohánytörvényt Lázár bólogatása mellett, és bulizott ki a fideszes hűbéreseknek kizárólagosságot, magának félezer körüli trafikot, hogy most különadókat fizessen. Ahogy a Szatmáry család sem azért izzadt és dolgozott keményen 12 koncesszió megszerzésén, hogy most a korrupciófejlesztésügyi államtitkár Kristóf gyerek csak úgy beleírja a különadó-törvénykébe: Mi is fizetni fogunk édesanyám.

cigi.jpg

Azért a zemberek igazságérzetére tekintettel levésnek is van határa! Pont ott, ahol a klientúrának saját ötleteink következményeként adófizetési kötelezettsége keletkezne. Fizessenek a mások, a luxusprofitos bárkik, csak minekünk ne kelljen. A trafikos talpasokat eleve hagyjuk ki a körből, a dohánygyáraknál meg állapítsunk meg olyan sávos adózást, ami valahogy mégis a sántajóskának lesz a legjobb.

Azért a pár plusz millióért kap egy milliárdos adókkal sújtott konkurensekkel teli dohánypiacot, ahol már csak elboldogul végre. Mi? Hogy? A zemberek igazságérzete? Na az van leszarva. Pont.

596 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr756895405

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.11.14. 14:26:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Kdo Je Ugasnil Luč: Javelin. Nem is hallottam róla. Köszi.

Látom @jöttem: megjött. A francba. Én meg lassan menni vagyok kénytelen. :-)
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Maxthon androidon, vagy még a Chrome.
Linuxnál átszoktam a Linux Mintre. 17 vers. Firefox alatta.
@rdos:
Ez most dicséret vagy sértés? :))))))))
@rdos:
A 13.04-ről korrektül updatelhető a telepítővel, régebbiről nem próbáltam.
@Habakuk000: "Én most viszonylag sokat forgolódok emberek között, feltűnően nagy a feszültség minden felé." Sok felé én nem, de szerintem is nő a feszkó.

Csak arra kéne felhívni mndenkinek a figyelmét, nem elzavarni kell a legalját, hanem összefogdosni. Mehetnek szabadon bárhová a nertársak (VI ugye USA-ba már nem), de előtte "zsebeket üríts". :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszi, így világos a kipróbált verzióid sorrendje. Persze hogy dícséret.
@jöttem: Boccska, félrecsúszott a dícséret a Bolinak. Ha lehet játszani a szavakkal, egyszerűen nem tudom kihagyni. Boccska.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: koszi, a Maxthont meg nem probaltam, a kromos felulet meg nem tetszett. a linuxhoz meg nem vagyok elegge kocka :P
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Maxthon is chrome származék, csak a szinkronizálásokat régebb óta ismeri, mint a firefox. Win alatt 5-6 böngésző van nekem is, linux alatt fire&chrome, androidon maxthon&chrome.

@rdos:
Linux Mint 17-et ajánlották nemrég, a 14.10-es ubuntu az, xp-osx szerű asztallal. Klassz, stabil, internetes gépekre kávézóba is telepítettem, az egyik saját cuccomon is az megy. Majd jövő héten egy osx-et paszírozok fel az egyik notimra... :)
Búcsúzóul, itt, ezen a poszton még biztosan nem volt.

lemondottemar.hu/

Aki a kattot meg akarja spórolni, annak mondom. NEM. :-(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszi még egyszer. A Mint-et már nekem is ajánlották. Állítólag ők még? nem feküdtek le a "keresőmotoroknak".
@rdos:
Alapba nincs google.kereső benne, de a firefox a hagyomanyos módob testreszabható. Utána med az adblock azonnal...
@rdos: Pont erről beszélgettünk. Csak akkor lesz rendszerváltás, ha teljes elszámoltatással jár:

nu kéremszéppen, hunnan van a családnak a kacsaláb?

Utána mehet mindenki isten hírével folyón lefelé vagy fölfelé.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem örültél volna, hajnalban mentem, éjfél körül jöttem, emberibb időben majd szólok
@Habakuk000:
Tudod mit? Ha felveszem, megérdemlem... :l
Amúgy is, új a számod?
@Rodeo36:

"A CÖF-CÖKA az 1973. évi 7. törvényerejű rendeletre hívta fel a figyelmet, amely lehetővé teszi bűncselekmény gyanúja esetén diplomáciai védettséggel rendelkező személy ellen is – meghatározott módon – az eljárás lefolytatását"

1973! LOL! es a Kotmany az mar smafu? Rodi, errol csupan ennyi jutott az eszembe:

youtu.be/-BLO-r_4NzY

:o)))
@Habakuk000:
Fenti fanyalgásod ellenére mégis ide húz a szived.
@Mariann19: Jobban idehúzna, ha lenne pozitív box.:)

ez pl tetszik:
Itt van mindjárt a honi közélet központi figurájává előlépett Goodfriend ügyvivő, aki az arizonai egyetemen filozófia-, ógörög-, francia- és kommunikációórákat vett, doktori kutatásokat folytatott Londonban, és tanult mellesleg görögül, spanyolul, magyarul, hindiül, héberül és jiddisül, aztán láttuk, mire ment vele a Szabadság téren sétálgatva az adóelnök-látogatásos, őszi délutánon. Nem véletlenül nevezte őt egykori ötödvonalbeli CIA-ügynöknek a nagyjából másfél évtized alatt sikeresen lediplomázott Deutsch képviselő, és akkor az egyenesen nappali tagozatos érettségiig jutott Kósa Lajos még meg se szólalt.
Jó, kivétel azért akad. Tállai fejlesztési államtitkárnak, például, több felsőfokú papírja is van, egyszerre közgazdász, üzemgazdász, könyvvizsgáló és adótanácsadó; nem véletlen, hogy vezérlő csillagként ragyogva az égen olyan ércnél maradóbb maximákat szór alá kozmikus porként, mint hogy a magyar emberek „a magyar nyelv törvényei szerint adóznak”. Hanem volna itt egy apróság a diplomás kategóriában, mondhatni nüansz.

nol.hu/velemeny/diploma-nelkul-1498629
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Szánalmas bolsevik pártkurvák y nekem meg az jut eszembe. Élősdik, állami pénzen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ok, ok, megyek a jövő héten is - legalábbis remélem -, nehogy azt hidd, megúszol egy olasz ebédet.:)
@Habakuk000:
Nincs meg az új tel.számod. Így hogyan tudom majd felvenni? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem egyszerű, cégesről nem akarok telefonálni, a magánt meg meg kell keresnem.
Pin kódot stb-t, bonyolult ez.

Azért Nyugat-Szlovákia és Ausztria nem pont olyan, mint a magyar nyugati határmenti vidék. A keletiről, déliről nem is szólva. Mindig elcsodálkozom, egy mesterséges határvonal milyen különbségeket okoz pár km-en is.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
.
A magam részéről a jogértelmezés ilyen magas-szintű és széleskörű hiányát nem minősítem.
A lényeget olvashatjátok:

1973. évi 7. törvényerejű rendelet a diplomáciai vagy egyéb mentesség esetében szükséges eljárásról
Preambulumból:
Az arra jogosult személyek kiváltságokban és mentességekben való részesítése nem érinti azt a kötelezettségüket, hogy tiszteletben tartsák a Magyar Népköztársaság törvényeit és más jogszabályait, ezek megsértése esetén felelősségre vonásuk saját államuk joghatósági körébe tartozik.

Azon most ne akadjunk fenn, hogy Magyar Népköztársaság már nincs, de ami fontos: a Magyar Népköztársaság törvényeinek és más jogszabályainak megsértése esetén a felelősségre vonás a kiváltságokban és mentességekben részes személy saját állama joghatósági körébe tartozik.

Éppen ezért a bíróság vagy más hatóság az eljárását hivatalból felfüggeszti.

A bíróság vagy más hatóság jelentése alapján a mentesség kérdésében a felügyeletet ellátó szerv a külpolitikáért felelős miniszterrel egyetértésben határoz. E határozat a bíróságra vagy más hatóságra kötelező.

Ha a felügyeletet ellátó szerv a mentesség fennállását állapította meg, a bíróság vagy más hatóság a rendeletben meghatározott esetekben a joghatóság hiányára vonatkozó rendelkezéseket alkalmazza, illetve: a személyre nézve intézkedést nem tesz, illetőleg határozatot nem hoz.
.
"Ehhez képest Benkő Szilárd diploma nélkül is maga a tudásalapú kabinetfőnök. Először is ugyanabban a dunakeszi futballcsapatban játszik, mint Szijjártó miniszter, ami már önmagában kandidátusi fokozattal ér fel, másrészt pedig néhány évvel ezelőtt, mint arra legméltóbb szakember, a hangszergyártásra specializálódott cégével 1 millió 764 ezer forintért adhatott városvezetési tanácsokat a győri önkormányzatnak. Azóta muzikális annyira a képviselő-testület Győrben."

Külügyminisztériumi kabinetfőnök. Szép, annyit a nyóchetes Bundi kutyánk is ugatna a diplomáciához, mint ő.
S legalább a diplomaták örülnének neki, megvakarnák a füle tövét, adnának kaviárt, ha kér.

Legvadabb álmomban sem gondoltam, mi leszünk ismét a puszta barbárjai.
@rdos:
Ne szabadkozz! Én is szeretek játszani. Mindjárt átkeresztelkedek Nszo Csi-re. Azzal nem lesz könnyű dolgod. :)))
@Habakuk000:
Ne aggódj, lesz még lejjebb is - szerintem a kutyán lévő bolha értelmi szintje a következő célirány a narancsbolsevik párt agyhalottjaitól.
Jelentkező van rá...

@dr. jenőke (jenőke):
Te, ezek tényleg ennyire balfaszok és matthülyék, vagy a szervilizmusnak arra mesterfokára jutottak, amikor az előttük lévő segg totálisan kitölti a horizontot és beszélni is csak a Kedves Vezető végbelén át képesek, mindegy megtestesítve az ő személyes végtermékét?
Mert ha egy picit több lenne a tartásuk, az eszük, a becsületük, akkor ennyire nem bírnának lealjasodni... gondolom én...
.
- Állandóan lemerül a mobilom.
- Tegyél rá parafa borítást.
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Sajnos javítanom kell.
Helyesen: mintegy megnedvesítve az ő személyes végtermékét.
.
Most már tudjuk ki irányítja Goodfriendet. Gyurcsány. Németh Szilárd megmondta. Mondjuk én az első pillanattól tudtam.
Nagy szarban lehetnek, ha erről is Gyurcsány jutott az eszükbe.
@Habakuk000:
Érzékelhető, hogy Goodfriend úr magában kaján mosollyal nézi a magyar kormány görcsös igyekezetét, hogy egy részt Goodfriend urat személyében ellehetetlenítse, és a korrupciós ügyet bagatellizálja.
Már írtam, hogy Goodfriend úr karrier diplomata, azok minden profizmusával és szakmai felkészültségével, nehéz fogást találni rajta.
Különösen a kormánynak nehéz, hiszen belegabalyodik a diplomácia előírásaiba és az ügy elsímítási kisérleteibe.
Egy, a helyzetet reálisan felismerő kormányzat tisztában van azzal, hogy egy szuperhatalommal szemben milyen pozicióban van.
Az Orbán kormány leégeti magát azzal, hogy úgy tesz, mintha nem lenne tisztában az országban nagy méreteket öltő korrupcióval.
Hazudik még az USA-nak is, hogy felveti az adócsalások és a politika összefonódását, holott 2012-től folytak erről a jelenségről tárgyalások az USA és a kormány között.
Bizony nagy bajban van Orbán, mert már nemcsak eltérő dumát kell levágni itthon és a külföld felé, hanem új, keleti barátainak is meg kell felelni. Ez már nemcsak kettős beszéd, hanem minimum hármas, és ezeket a mondandókat nehéz szintetizálni.
Tállaihoz egy Havas kérdést idézek, amelynek előzménye:Tállainak egy felolvasott beszédéről
volt szó, amikor Havas kérdezett:
"Ez az ember tudta, hogy miről van szó a beszédében?"
Ennyit a kormánytag képességeiről, mellyel én is egyet értettem.
@Mariann19:
Ezek a későbbiekben szerintem arra játszanak, hogy a felelősségre vonásokat beszámíthatatlanságra hivatkozva ússzák meg... :(
@jöttem:
Nekem ez a kedvencem ezektől az agyhalott birkáktól: :)

“Valószínűleg külföldi segítséggel dolgozik ígéretének beváltásán, hiszen Gyurcsány Ferenc hetek óta nem vesz részt a parlamenti munkában, hetek óta nem tesz eleget képviselői kötelezettségének.”

Én is emlékszem valami faszkalapra, aki évekig nem járt be a parlamentbe, helyette beszédtanárhoz járkált...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A 444-en találtam a hozzászólások közt:
"A jegyzőkönyvek szerint Orbán Viktor 9576 alkalommal nem szavazott." (2006)
1. § (1) A bíróság vagy más hatóság e törvényerejű rendelet szerint jár el, ha
a)
b) adat merül fel arra, hogy polgári vagy államigazgatási ügyben félként, illetőleg büntető ügyben terheltként vagy magánvádlóként szereplő személy diplomáciai vagy a nemzetközi jogon alapuló egyéb mentességre jogosult.
2. § (1) Az 1. §-ban említett esetekben a bíróság vagy más hatóság az eljárást - annak bármely szakaszában - hivatalból felfüggeszti.
Ennyi
@dr. jenőke (jenőke):
A dologban csak egy furfang van, h ki a diplomáciailag mentes, azt nem a biróság állapítja meg, hanem Szijjártó Peti - majd kimondja Petike, h Goodfriend nem nagykövet, hanem twitterezni van itt, oszt jónapot:
5. § (1)3 A bíróság vagy más hatóság jelentése alapján a mentesség kérdésében a felügyeletet ellátó szerv a külpolitikáért felelős miniszterrel egyetértésben határoz. E határozat a bíróságra vagy más hatóságra kötelező
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Szerinted érdekli ez a cöföt? Feljelentik és kész.
"Megvédjük Magyarország függetlenségét a rohadt imperialistáktól." - erre gerjednek.
Nem tudom, hány felvonása van még ennek a bohózatnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @jöttem:
Orbánt - ahogy jókedvemben mondani szoktam - seggbe lőtte az ármány.
Több szerepet próbál, az egyik az ártatlanul megtámadott mártír, akit mindenki bánt, Gyurcsány, az amerikaiak, az eu.
A minap példabeszéd is volt erre a médiában.
Arról szólt, hogy a korrupciós kázus ürügy arra, hogy őt megbuktassák.
Példaként kiguberálták a cseheknek egy CT vásárlás okán kiderült korrrupciós ügyét, amellyel valóban megbukott a cseh kormány.
Próbálják kihasználni az érzelmekre ható attitűdöket, hogy az emberek a gyenge mellé álljanak, ezért a megbuktatás helyett gyűlöljék az emberek azokat, akik szegény Orbánt bántják. Mint az oviban.
@glinolid:
:-)) adj kis időt megemészteni ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A másik trükk, a szokásos duma.
"Megvédjük az ország szuverenitását, megvédjük a magyar emberek szabadságát."
Ne hivatkozzon a magyar emberekre akkor, amikor annak a vagyonának szétlopásáról van szó!
Csupán remélni merem, hogy ezt a szózatot már az emberek nem veszik be, különösen a végleges elnyomorodás küszöbéről szemlélve.
@jöttem:
Nem érdekli:-) elmennek a falig, oszt v átmennek rajta, v falhozállitja őket majd valaki....
Ne így legyen- miattunk se
Nem tudom szebben kifejezni magam:
Eszem-fatyom megáll, ami itt már folyik!!! Csípjen meg valaki!!!
@Habakuk000: André CIA ügynök már?? Itt tartunk? És ezt Tompika mondta???
Hivatkozok fenti megállapitasomra, h mim áll meg ....
@rdos:
1, Goodfriend teljesen egyértelműen mem minősül hivatalos személynek a BTK szerint, egyebkent meg értesítették (elődei is) a magyar hivatalos szerveket, tehát a nem létező kötelezettségüknek is eleget tettek
2, arany:-))) 1190 dolcsi, 3%-al kilőtt tegnap. Olajnak is 5dollaron belül itt lesz egy lokális alja
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Jó, hát szerencsétlen Tompika... Ha komolyan kéne azt a szánalmas kiccsákot venni, az lenne a tragédia.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
De már annyira a fortelyosan félelmetesen idiotizmus = Fidesz van napirenden, hogy a legelmebetegebb (abszolút mérce: Orbán) ötletet is azonnal megcsinálják. Kezd nem vicces lenni, hogy NULLA a kontrolljuk, ebből háborúk szoktak következni !
@Mariann19:
A köztévé egy futóbolond elméletére alapozza az Orbán elleni amerikai puccs veszélyét. Közpénzen ezt nyomatják.
444.hu/2014/11/12/gyakorlo-futobolond-leplezte-le-a-magyarorszag-elleni-osszeeskuvest-a-kozteve-hiradojaban/
A CT ügy szlovák vonatkozású - 2014-es. A cseh kormányfő 2013-ban mondott le korrupciógyanú miatt.

Igen, mindent elkövetnek a megfelelő ellenségkép kialakításáért - külső támadás veszélye.
De az emberek már bennük - kormány - látják a potenciális veszélyforrást.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Erre mondták azt rég, fokozódik a nemzetközi helyzet.
A cöf majd megveszik, hogy tegyen valamit a vezérért, a népért.
Most, szerintem hátra kell dőlni. Popcorn.
Nem sokáig tart már. Max fél év.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Amennyiben a hülyeség még katonai erővel is kereszteződik - lásd pl. a maci...
Viszont ezek?
Hisz max. Berlinbe rendelik a parasztját és még az előszobában szétrúgják a szőnyeg szélén a seggét.
Ráadásul a szánalmas pávatánca már nem hat meg senkit, csak az idehaza lévő csökken értelmi képességűek vevők rá.
Szó se róla, abból akad itt rendesen, de hál'Istennek, elég gyors a természetes szelekciójuk.

@jöttem:

"Hájek ezen kívül még egyszer volt képes a világsajtóig küzdeni magát: szintén 2011-ben, amikor nekirontott a prágai melegfelvonulásnak, pontosabban Bohuslav Svoboda polgármesternek, amiért támogatta a város történetének első felvonulását.

Az elnöki tanácsadó cikkében kriptoszocialistának nevezte Svobodát, aki deviánsokat támogat.

Sokkoló, hogy a magát jobboldalinak valló polgármester és stábja az eltorzult értékek világát támogatja.
- mondta minderről Hájek.

A Wikipedia-oldala további apróságokkal is szolgál. Például hogy Hájek nem hisz a dohányzásnak káros hatásaiban, komoly botrányt okozott azzal is, hogy egy konferencián tagadta az evolúció realitását, nem hisz a darwinizmusban, és ő biztos, hogy nem egy majomtól származik, Vaclav Havel pedig a Sátán szolgája.

Szintén hisz az Apokalipszis eljövetelében, ami szerinte már kevés idő múlva bekövetkezhet, mivel az Antikrisztus már jelen van a világban.

Ezeket komolyan gondolja, szóval nem nagyon tudunk mást tenni, mint imádkozunk érte.
- mondta ezután Hájekről az ország gazdasági volt pénzügyminisztere, Miroslav Kalousek."

Ebben ezért minden benne van... :D
Egyébként a hazai fidesz-jobbik hívők nagy része ugyan ez a kategória, ők már tudják a tuttit! Igaz, az akár kétnaponta is változhat, de hát milyen emberek lennének ők, ha nem bíznának a Szeretett Vezetőben?!

Kiskorú, önálló véleményalkotásra és értékteremtésre képtelen balfasz az ország nagy része - Orbán és bandája ebből, ezekből él meg!
A szemüket is kilophatják, a tegnap mondottakat is letagadhatják, szembeköphetik őket, a fejükre szarhatnak, ezek akkor is lelkesen tapsolnak és éljeneznek.
Olyan igazi SZOCIALISTA EMBERTÍPUS. Birkák, akiknek kolomp kell...
@jöttem:
Háááát...
A NAGYKÖNYV (Álmoskönyv?) szerint, most jönnek majd azok az érdekes akciók, cselekmények és egyéb, immáron ismert forgatókönyvi elemek, amikkel megpróbálják az ellenzéket ellehetetleníteni és a bizonytalankodókat maguk mellé állítani.
Jól jön még Clodó elvtársuk ismeretsége. Régi szaki...
@jöttem:
Én is a vígjátékot sejtem, de van egy rossz érzésem, h ez mibe fog kerülni, mert ugye a konfliktust ugy is fel lehet oldani, mint Putyin, azaz a szar eszkalálàsa, szopjon mindenki, legyen minél nagyobb balhé, menjünk megvédeni magyar allampolgarainkat Ukrajnába (mind a 312-t), zárjuk le a határt, nehogy az amerikai tankok ideérjenek Normandiából, .... szóval a haldokló utoljára még nagyon nagyot tud rúgni :-((
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igen most haptákba vágta magát a Futsball Minszter, de hazaér azon agyalnak majd megint, hogy hadat kéne üzenni az USÁ-nak. Figyu! Orbán 10 éve hadban áll, építi hadseregét, es ezeknek munkát is kell adni, ugye katona ne unatkozzék, mert abból még jó nem sült ki. Mivel a Csuti kormányozni mem tud, az egyetlen dolog amihez ért az a szarkavarás és a harc, én nagyon tartok tőle, hogy a kitörési pontja abból a szarbol, ahova beevickélte magát valamilyen harcias dolog lesz: vagy polgárháborút szít majd magyar es magyar közt a CÖF vezetésével v külföldi konfliktust fog támogatni. Ezt tudja csak a nagy agyával.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Ez csak azért van, hogy a bíróság vagy más hatóság az ilyen ügyekben legyen alárendelve a külpolitikáért felelős miniszternek.

Technikai jellegű rendelkezés.
.
Azt szeretném Németh Szilárdtól megkérdezni, h hogyan lehet az, hogy Gyurcsany irányítja Obamát, mikozben itthon 5000 embert sem képes mozgósítani már?
@dr. jenőke (jenőke):
Persze, ne kelljen vizsgálnia a mentességet, ezt mondja meg a külügy neki, de mi van, ha Petike azt mondja h nincs Andrének mentessége (szerinte, v csak!) akkor biróság nem mentheti fel, el kell vele szemben járnia, tok mindegy mit mond a becsi egyezmény.
@jöttem:
Nem jól emlékeztem, bocs.
A lényeg viszont nem változik, könnyezzünk Orbánért, és ne hagyjuk, hogy egy szuperhatalom
addig áskálódjon ellene, amíg el nem takarodik.
Pedig milyen sokan skandálják már országszerte.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez a forgatókönyv akkor működne, ha lenne ütőképes ellenzék. De nincs. Az ellenzék saját magát lehetetlenítette el.
Az eddigi bizonytalankodókat maga a kormány győzte meg az utóbbi hetek intézkedéseivel. Önmaga ellen.
Itt 2 tábor van jelenleg. A fideszcsicska és a gondolkodó emberek. Én így látom.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Azért ne feledkezz meg arról, hogy Európa közepén vagyunk 2014-ben.
Én kérek elnézést, ez a pálya nekem lejt. :)
@Mariann19:
Én kérek elnézést, ez a pálya nekem lejt. :)
@jöttem: szerintem ne igyá többet, me tényleg lejt a pálya, és kéccer küldöd:))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Ez már háborús ok.
Goodfriend csak látszólag magánszemély.
Az USA képviselőjeként rendelkezik mentességgel, ezért sérthetetlen, mint magánszemély.
@jöttem:
"Ez a pálya nekem lejt."
Dehogyis! Ne mondj ilyet!
@dr. jenőke (jenőke):
Mondom én, hogy a bolsevik típ. pártoknál és figuráknál mindig van olyan, hogy még lejjebb...
Ékes példái a qrmány, a cöf és hasonló egyedek.
@taga20:
Na, guminőhegesztési műszak véget ért?
Nemrég végeztem én is, mármint a melóval. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, kollega:)))
most a piálunk és dumálunk műszak van, csak minden trollt kifüstöltetek:))
ebola az én lelkemen szárad, pedig má majdnem bevállaltam:)))
@taga20:
... hogy'te micsoda mártír vagy cseszed!
@V-PORT:
A Szilárd az tudja. Gudfrend csökkentési biztosnak is kinevezték, miután a rezsit sikeresen (köp)

Én azt nem értem de komolyan, a fenébe nincs valakinek annyi önkritikája, hogy avval a sötét bunkó mivoltával amivel Szilárdot elkényeztette a sors, neki áll fikázni egy hét nyelven beszélő úriembert, akinek mellesleg humora is van?! Neki persze egy szál se, ezért aztán képes bármire. De nem akarom én bántani, jó fej különben. Jó nagy... és mégsem fért bele semmi. Na, ez az igazi evolúciós anomália; minél üresebb /tágabb lesz a tér a nyakon helyet foglaló víztoronyban, annál kevesebb fér bele. Víz.
Szar az bőven, na de ennyi??
@Fabius:
Cseszed... Csak az első mondatot látom mindig az új cuccosból... :(
@taga20:
Dolgozom, kedves. :) Még 10 napig nuku pia.
@jöttem:
Már nem azért, de ahol Matolcsy egy félponyva-regényből olvassa ki, hogyan is zajlott a "devizaspekuláció-támadásos időszak", ott te mégis mi a picsát vársz:)?!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Földrajzilag gondoltam, nem állapotilag. :)
@V-PORT:

Fenét, csak a régi jó közellenséget nem lehet semmiből kihagyni, meg igazából senkit se. Az Orbán-kormány elleni világ-összeesküvés-fóbia csak úgy működik, ha teljesen zárt, vagyis minden-mindennel-összefügg alapján az összes ellenfelet szépen felfűzi egy láncra.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem lehet mindenki olyan pinabubus, mint te!:))
egyébként, vége a kájákszezonnak felétek és lezsíroztad a gépedet?
@jöttem: drága, elég nehéz egy életed lehet:))
lazics, segítek!
klubrádión most megy a LATIN. jó.
@Knósszosz: kiszfijú, aszt még nem vetted észre a röpke negyveniksz éved alatt, hogy a buták tarolnak általában? semmi félelem érzet, semmi erkölcsi gát, semmi....!
üdvözöllek a valóvilágban, csak vigyáz, hogy a kettőhúsz(mamá 240) meg ne basszon:)))
@jöttem: "Itt 2 tábor van jelenleg. A fideszcsicska és a gondolkodó emberek"

sajnos van egy olyan tábor is, kb. 3 millió ember, aki nem megy szavazni!
soha nem is volt...
ha kérdezed, hogy miért, azt mondja nem érdekli...
lehet itt bár mi, ezek az emberek, sajnos hiányoznak a választásoknál!
ha lenne kötelező részvétel, akkor talán meg lehetne őket szólítani..
addig, csak marad ami van..
sajnos az említett 3 millió ember az aki,
a legkiszolgáltatottabb!

nem akarok senkit megbántani, de ők azok az emberek, akik csak úgy vannak...
@taga20:
- kisz-fijú a nénikéd, az a hernyótalpas!!
Szevasz!:))

Az látszik, hogy valóban a hülyéknek áll a világ. Legalább is itt, ebben a neoavar, szargödörben. Turul és árvalányhaj webáruház, mindenféle értékektől mentesen... hitelkártyát meg majd a zálamosított bank ad majd a vásárlásaidhoz, úgy hallottam, hogy a Budapest Bank a következő a kisgömböcnek.

Remélem nem sokáig már ez az egész agyrém. És akkor talán végre egyszer nem csak humán erőforrás leszek/leszünk, akik adót fizetnek és aztán kussolhatnak, hanem valódi választópolgár.

Erkölcs?? Miről beszélsz te b+?
Szerinted van fogalmuk...?
@Knósszosz:
a parlament felsőházi termében tartották a magyar amerikai kereskedelmi kamara és a GE 25. éves évfordulóját a pocakos kisgömböc arra képtelen volt -mint házigazda- hogy a tőle 3 méterre elhelyezett Goodfriend-et üdvözölje...dumált egy csomó szart
fácsén fenn van...de korrupcióról egy árva szót sem, majd a végén egy gyors kézfogást azért nem tudott elkerülni de azért megváratta a teljes meghívott vendégsereget
erről nekem már az OPNI jut eszembe ott violtak ilyen spec osztályok az ürge jól elvolt bennük, mosolygósra fogták és nem ártott mert páncélozott üvegajtók és rácsok megett még önmagában sem

brühüyyy

ez maradt levédiának már csak meg kell sütni nyárson?
@Rodeo36:
Ungarische szufláki, de ez büdös húsból és az nem jó nyárson (se), hiába van faszén alatta. A Cortez csinált grill inkát (állítólag), ezt el tudnám képzelni fideszesekről is.

De lopnák a parázsból a krumplit, ahogy a vicc mondja..
@Orica Középföldi: Ez tényleg így valah,mert én
példul le se SZAROM!!!:(
@taga20: Ha hazaérek mindig bepótolom. :)))
24 órás felügyelet. Ez áll a munkaköri leírásomban. Nem igazán rádióbarát, mert hallanom kell, ha a néni szólít.
De elképzelem a latint és riszálok egyet. :)))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Én ezt másképp látom. Szerintem a 3 millió a politikai árvaház tagja. Nem talált magának vállalható pártot a választásokon. De ez a tiltakozáshullám, talán őket is felébreszti. Mert itt nem egyes pártok mellett állnak ki az emberek, hanem önmagukért.
@jöttem:
nem jársz a "mocsokba"...

bátra kijelentem, több 100 embert ismerek aki nem jár szavazni!
fogalma sincs, mi van az országban, nem olvas, nem jár olyan fórumokra ahol tájékozódni tudna..
nem érdekli...
hidd el így van..
olyan helyen dolgoztam, ahol törzs vendégek voltak...
2010- ben megkérdeztem, szavazni mentek?
"kiaf.sztérdekli" volt a válasz...
és most sem érdekli őket..
soha nem szavaznak!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
" nem jársz a "mocsokba"..."

Dehogynem. Csak épp másik félében. Ott épp ez a réteg a stabil szavazó. Mondanom sem kell, hogy megvan ára van a szavazatuknak.
Most nagyon izgulok, mert otthon önkormányzati választások vannak. Én meg pont most dolgozom. 300 km távolságból csak szorítani tudok az "enyéimnek". Remélem, éjfélre lesznek eredmények. Jók.
@Habakuk000: :-) "Csak akkor lesz rendszerváltás, ha teljes elszámoltatással jár:"

Jó hírem hogy szorgos kezek összegyűjtötték a "privatizátorokat". Excel táblában található mind a kilencezer. Ha megtalálom adom a linket.

@CsekklisztNo.10Reloaded: Igen, az alacsony kőolaj ár lassan az amiknak is fáj.

@jöttem: "Nszo Csi"? Na, ezzel feladtad a leckét. :-)

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszi az infókat.
@kekex: "Az ellenzék addig tehetetlen, amíg a tömeg nem csak egy 700 forintos adóért (vagy 300-as vizitdíjért) emeli fel a popsiját és megy ki az utcára."

Nem a 300 forintért mentek szavazni, hanem mert a Fidesz arra hivatkozott, hogy feneketlen zsák a TB-kassza, és ez igaz is volt, attól hogy ők mondták!
Basszus, gondolj bele egy kicsit, nem az ellenzék szavára mentek a 700 forintos tüntire az emberek, hanem MAGUKTÓL (néhány civil szervezésében)! Mivel a kedves ellenzék szava kb. már annyira hiteles ebben a kis hazában, mint egy Fidesz-sajtótájékoztató a felderített kormányzati korrupcióról.
süti beállítások módosítása