Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.22. 11:32 Fabius

Megállj, te mocskos internet!

Címkék: fidesz internetadó

Miközben Putyin Köpcös Cuncija úgy küzd a fokozódó nemzetközi helyzettel, mint kezdő medveimádó az anál körtével, addig a többiek nem alszanak, sőt: vargamiska vezetésével igyekeznek erőltetni az örök érvényű szabályt:

- Aminek használatához hülye vagy, mit nem tudsz uralni, betiltani, szabályozni, azt adóztasd meg!

Rendesen, ugye, mert kicsit adóztatni mi a francnak? Ha már leugatnak, beszólnak és anyáznak, ha már élnek azzal a kevés szabadságjoggal amit meghagytunk nekik, akkor legalább kerüljön sokba. A kurvaannyukat, azt. Fészbúkmilla forradalom, mi? Apátokfaszát, ezt többet normál költségek mellett elő nem adjátok!

- Nem elégszel meg a közmédia hurrájelentéseivel, pártatlan sajtót keresel a világhálón? Fizess többet!

- Saját fordításodban akarod olvasni mikor a nemzetközi sajtó Viktort ekézi? Fizess többet!

- Lemaradtál Kósa Lajos valamelyik emlékezetes önszívatásáról az RTL híradóban? Fizess többet!

- Normál költségek mellett követnéd Viktor elpocakosodását a faszbúkján? Fizess többet!

Igen, az utolsó példapont is belejátszik a bulikába, bár az Index egyébként remek infógrafikájából sajnálatosan kimaradt.

internetadó.jpg

Pedig ugye innentől nem lesz mellékes az sem, Don Cunci propagandavideót mekkora költséggel lehet élvezni időről időre. Akik digitális szakadékról pofáztak még néhány éve, azok most jelképesen beálltak a hátunk mögé, és belerúgják azokat, akik nem tudnak eleget fizetni érte.

Hogy a digitális ügyintézés felé tart a világ?

Lárifári, nem nálunk! A kormányszájtok egy marék átizzadt szotyihéjat érnek, interneten ügyintézni bármi hivatalos dolgunkat kilátástalan küzdelem. A Neptunhoz és online diákhitel ügyintézéshez szokott diákoknak sem kötelező mindent kényelmesen, otthonról vagy a korral haladva netképes okostelefonról vagy táblagépről intézni, vagy ha mégis, akkor annyival több diákhitelt teccenek majd fölvenni hozzá. Megtanuljátok ti oktatási rendszer ellen sztrájkolgató, izgága pöcsikék, hogyan tekint rátok a ner:

  A rezsicsökkentés az örökké fiatal nyugdíjas szavazóbázis kiváltsága, nektek meg lófasz a seggetekbe!

 

 

1076 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr326816351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az internetadó hungarikum 2014.10.23. 10:05:48

„Is this actually serious, or did the local legislative idiot just propose something stupid that is going to get laughed at and shot down? I don't know whether Hungary's economic minister is some crackpot position that no one pays any attention to or s...

Trackback: Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok 2014.10.22. 16:30:51

Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos...

Trackback: Internetadó Best Of 2014.10.22. 15:30:29

  Oldal látogatási vizitdíj? Ebből nagy bukta lesz! Stadionadóhoz mit szólnál Viktor? Vagy meccsadóhoz? Magyarország lesz az első ország ahol olcsóbb lesz kurvázni, mint netes pornót tölteni. Újabb álláslehetőség valakiknek. Ruter-leolvasó. "Tis...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@CsekklisztNo.10Reloaded:
azt ká is megkérdeznem kik tornászták fel a kőolaj árakat anno 145 köré? ugye nem az oroszok voltak (b ár nekik sem jött rosszúl és pont ez lett a probléma)

kis hamis pocsolyontúlipénzügyidemokrácia: elviszem pont

brühüyyy

hát nem aranyos?
@V-PORT: Nem kell eltévedni. Gondolom a németeknek sem azért van külön gázvezetékük a ruszkikhoz vagy kereskednek velük 1000L mert hahó 1945. :) Én is szeretem a nyugatnak azt a felét, amiben sok értékes dolog is van. Jártam és éltem is arrafelé. Viszont ugyanúgy kell elfogadnom azt is, amikor népek vagy országok máshogy rendezik be az életüket legyenek azok bárhol a világon. Ezt láttad már amúgy? Szerintem hasznos lehet megnézni, hogy megértsük a másik felet is.

youtu.be/RWjJvZ6Tofs
@V-PORT:
1956 novembr 4-én magyarország szabad volt az oroszoktól a másik fél szart bele telibe és állíttatta vissza a státus quo-t mert még nem látták idjét Hruscsov meg csodálkozott, hogy ő demokratikusabb mint a nyugat?

ugye nem árt történelmet ismerni a maga valóságában és nem kövérlacásan

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded:
én csak a fingszagot érzem pala nincs még a tetőn sem kátránypapír a divat

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded:
az amerikai olajat a szaudiak nagyon jól expertálják?

brühüyyy

és jó minőségű, nem olyan mint ami az USA-ból származik ami szar
@CsekklisztNo.10Reloaded:
ebben semmi újdonság nem vagya...

magyarország már el is van osztva nullával...mindenki kapott egy nullát

és még amit ezekután fog kapni...te mit vártál?

brühüyyy
@rodeo36:

Tegnap késő este, megnéztem egy filmet öreg, legyintgetős, whiskey vedelő volt barátom, Rodi.

Mivel te nem olvasol, nem nézel, olykor nem is látsz, neked nem is ajánlom, mert öregségedre már úgy vagy vele, amire nem emlékszel az nincs, és ami meg volt, az a te láttató visszaemlékezéseidben olyan aranyló rózsaszín ködbe burkolod, ami a ma emberében inkább visszatetszést szül.

Te ismét beszóltál nekem amikor G-t arra ösztökéltem, talán a saját magyar nácijainkkal kellene foglalkoznia, ellenben ő elterelésként minden másra, konkrétan azonban az ukránokra Amerikára és az oroszokra hivatkozott.
Tudod jól, nem viszem túlzásba az udvariaskodást ha külön megharcol az illető az extrabónusz lófaszerdőért. Ezért neked nem kellett volna elélvezni.

G-t védelmezőleg ezt bírtad írni:

"____

rodeo36 2014.10.23. 16:59:41
@jaegtoer:
milyen elsöprő érvrendszered van és milyen cizellált?
brühüyyy
nem tucc adni mást mint mi lényeged?
_____"

Tulajdonképpen örvendenem kellene, hogy már a nickem kivételes örömhöz juttat téged, a hsz-em meg egyenesen a csúcsra röpít.
Azt azért elmondom, bárkit, aki G pártját fogja, nácibarátnak tartom, mert lehet öklendezni szalon PC-ként a hitleri Németország rémségein elfeledkezve a weimári előzményekről és a weimárosodáson, közben faszán dumcsizni a linkmásoló és idézőjel nélkül idézgető, önálló gondolatot nem közlő nácipárti G-vel s amikor a jobbikról lenne szó, úgy ukránokra, oroszokra, amerikaiakra mutogat és mindezt hallgatólagosan támogatni.
Tehát így értem azt, hogy te sem vagy más, náci vagy te is a tehéneffektussal ha még emlékszel rá létrafüggő hérosz.
----
No, végül a feljebb említett filmről egy link:
A film címe: A Hullám (Ron Jones/Dennis Gansel)

www.goethe.de/ins/hu/bud/pro/Welle/Hullam.pdf

Aki akarja az majd megnézi - egyszer...

Végül joga van mindenkinek itt lenni, joga van mindenkinek bárkihez szólni.
Mint ahogy mindenkinek joga van akár hallgatólagosan, akár szóval, írással támogatva megtűrni a nácik "megjelenítőit", azokat, akik csak az alkalomra várnak, hogy a népszerűség hullámait meglovagolva megragadják a hatalmat és ésszerű megoldások híján, találomra hozzálássanak -végeredményét tekintve- ugyanahhoz, amit tett Hitler, tesz Orbán, és nem is olyan sokára beteljesít a Jobbik.

Jó dumcsit.
@jaegtoer:
itt ülök házam egyik legkisebb -bár nyugodt- zúgában és előttem van írásod, nemsokára mögöttem lesz

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded: A technológia működik. Én is olvastam mindent és az ellenkezőjét is. Pl eszerint nincs, vagy alacsony az alsó támasz.

www.totalreturn.hu/nap-grafikonja-hol-zarjak-el-az-olajcsapokat/

Régen olvastam, de nem felejtettem. Dank Viktor Kőolajföldtan. 1950 óta sehol a világon nincs megbízható készlet adat. Az olaj cégek a világ minden államában államok az államban. Vagyis a rövid válasz; tudja a bánat.

Én az alapján "navigálok", amit a makói hazai termelési kísérlet magyar főgeológusa mondott (az is rétegrepesztéses, a kettő analóg). Mert az biza letaglózott. Tőle tudom, hogy nincs meg a diffúziós termelés elmélete. A konvencionáliusra a Darcy törvény az alap (ua, mint az Ohm törvény a delejeseknél - elektromosság tan), azzal számolunk teremlés idősort, depressziót, amit kell.

Már most ha nincs meg a mező feltárásának az elmélete, akkor ez az egész geológus szemmel nézve rablás. Kitermeli az "elméletileg kitermelhető" készlet tizedét, vagy századát!

Van egy alig ellenőrzött iparág, és van egy gyakorlati tapasztalatokon alapuló, de elméletileg nem tisztázott technológia. Na, ezt a kettőt rakd össze. Nekem így kívülről neccesnek tűnik.

Ja, és ne legyen igazam.
@jaegtoer: Nézd jég te meg ara nem nagyon reagáltál, hogy az ukrán eunácik, akiket ugye az USA és az EU is pénzel, szó szerint emberiség ellenes és háborús bűnöket követnek el nap mint nap. Regélsz nekem esetleg arról, milyen "náci bűnöket" követett el eddig a jobbik?
Másrészt én nem vagyok nácibarát, ahogy komcsibarát sem. A világ jelenlegi állapotában inkább háború ellenes vagyok. Picit kellemetlen hogy azt most sokkal inkább az USA szítja, hasznos idiótaként felhasználva az ukrán széljobbereket is.

Tudom, hogy neked sokkal kényelmesebb magyar nácikat vizionálva "rettegni", de ha nekiállnál picit utánanézni annak, hogy a közelükben mely országban igazán reális a náciveszély, akkor érdekes megállapításokra juthatnál. Kár, hogy nem indulsz ennek keresésének az útján. Sőt ha te a létező és megvalósult nácizmus helyett, egy nem létező miatt rettegsz, pontosan a már működő nácizmust támogatod. Nem arra keresel válaszokat, hogyan történhet ez meg napjainkban és hogyan lelehetne elejét venni. Inkább foglalkozol egy lufival, aminek semmi gyakorlati jelentősége nincsen.
@rodeo36:
"Inflálódó defláció nem sok jót igér a következő évekre."
Fején találtad a szöget.
Rövid távú gondolkodásra vall a mesterségesen leszorított infláció, különösen annak fényében, hogy ez nálunk politikai célzatú volt.
Lásd:rezsicsökkentés.
A magyarázat roppant egyszerű, kevesebbet költünk, ez a pénz hiányzik a gazdaságból.
A vállalkozók kivárnak, az alacsony árak nem jelentenek felhajtó erőt számukra, ezáltal nincs sem dinamizmus, sem erő a gazdaságban.
Csak remélni lehet, hogy az ország nem csap át deflációs állapotba, mert a 30-as világválságban ennek nagy szerepe volt.
Hasonlóan járt a sokáig csodált Japán az 1980-1990-es években, meg kell nézni, a nagy csoda szerte foszlott Japánban.
Van a deflációnak még egy hátulütője.
A jövedelmek csökkennek, az adósság marad.
A jövedelmek az alacsony árak miatt nem emelkednek, mert a csökkenő bevételek miatt nincs forrás a jövedelmek emelésére.
Jól néz ki a tömegek előtt az inflációs csökkenő ráta, de közgazdaságilag a 2-3%-os mérték az elfogadott, amely még nem jelent hátrányokat.
@Marcellusca: Most már nincs több kérdésem. Illetve csak annyi ehhez a két jóképességűhöz, hogy akkor miért nem jelentkeznek a kormánynál, hgy ők kifizetik az adót a többiek helyett.
Fabius!

Én megértem, hogy 1 millió ember véleményére kíváncsi vagy, csak hogy ez az 1, pont nem az az 1 millió, ha meg már mégis, időnként a bírónak közbe kell avatkozni hiszen van az a helyzet, amikor le kell fújni a meccset.

Amennyiben ez az 1 valamilyen oknál fogva mégis az a meghatározó 1, akkor egyrészt még érthetetlenebb az egész, másrészt épp eléggé elkeserítő a kilátásokat illetően. És ehhez te adod a támogató felületet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most is az orosz propagandád nyomod. Nekem nem kell bemutatnod sem az US, sem Ukrajna, sem Oroszország nácijait.
Mivel Magyarországon élek, ezért elsősorban azok a magyarországi náci szálláscsinálók zavarnak, akik itt hazudták be a hatalomba magukat.
@jaegtoer: Hogy is szól a híres idézet? :)

"Semmiben sem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."

Tehát az ellenvéleménnyel neked nem vitatkozni, „dialógust folytatni” kell (még kiderülne, hogy a másiknak is lehet igaza), hanem dehumanizálni és kriminalizálni, aztán pedig jöhet a kitiltás, előbb blogról aztán akár az életből is. Nosza küldjük az "eretneket" gyorsan a máglyára és egyből megoldódnak saját kétségeink is. :)
@jaegtoer: Miért nem látod az összefüggéseket?
Itt van ugye ez a jobbik, - akitől szerinted rettegni kell - amely ugye egy demokratikusan megválasztott párt és 1 milla szavazattal a parlamentben van. Ha tudsz esetleg mondani valami törvénytelenséget, amit elkövettek szívesen veszem. De akár feljelentést is tehetnél ellenük, ha te többet tudsz.

Szóval te is miattuk rettegsz, miközben a náluk ezerszer durvább valódi nácik néhány száz kilométerrel arrébb már teljesen hidegen hagynak.
Arra sosem kérdezel rá, hogyan lehet az, hogy egyik esetben egy világhatalom pénzzel és fegyverrel nácikat támogat, míg egy másikban serényen előadja mennyire aggódik a magyar demokráciáért, amelyet ugye a magyar "nácik" fenyegetnek. Ez tényleg tök logikus. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mint már huszadszor említem, a magyarországi náci szálláscsinálók érdekelnek.

Az, hogy te feszt a külföldiekre mutogatsz, pont azt jelenti te is közéjük tartozol, függetlenül attól, hogy oroszok, ukránok, vagy amerikaiak vagy mirózok. Innen Magyarországról legalább kényelmesen lehet mutogatni olyan messzire, hogy elterelhesse a figyelnet rólad, és náci haverjaidról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_@jaegtoer: Hogy is szól a híres idézet? :)

"Semmiben sem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."

Tehát az ellenvéleménnyel neked nem vitatkozni, „dialógust folytatni” kell _"

Nagyon édi, ahogy egy náci egy liberális ikonra hivatkozik.
A diktatúrák rémuralma éppenséggel az általad említett liberális mondás kudarcáról szól.

Írok még egy rossz hírt. Nem vagyok liberális. Ezért én szívesen venném -ha szükséges és elkerülhetetlen- ha minden nácit haverjaikkal együtt kiirtanának, ha csak ezzel lehet megelőzni vagy elkerülni a haláltáborok világát és a fajirtást.

Amúgy folytasson veled dialógust a kínhalál.
@jaegtoer: Én meg huszadszor említem, hogy regélj arról miben törvénytelen a jobbik. Beszélhetnél esetleg olyan emberekkel is ahol pld. jobbikos a polgi. Netán egy rövid tanulmányút Tiszavasváriba, ahol igazán elmagyarázhatnád az ottaniaknak milyen csúnya nácizmusban élnek a helyi lakosok. :)

Amúgy az még nem fordult meg a fejedben, hogy az amcsik vagy a nyugat is azért mutogat a magyar "nácikra", hogy elterelje a figyelmet arról, hogy máshol milyen serényen támogatja őket?
@jaegtoer:

"Amúgy folytasson veled dialógust a kínhalál."

Maradéktalanul egyetértek.
@rodeo36:

"_itt ülök házam egyik legkisebb -bár nyugodt- zúgában és előttem van írásod, nemsokára mögöttem lesz_"

Jó lehet neked szarban ülve netezni, mindazonáltal nem irigylem, azonban annyit megjegyzek, hogy nem érek annyit, hogy a számítógépedet -bármilyen legyen is- a hátsó pottyantós budidba dobd, merthogy angol wc-ben le nem húzod az szentség! ergo pottyantózol, csak vigyázz utána ne ess.
@jaegtoer: "Ezért én szívesen venném -ha szükséges és elkerülhetetlen- ha minden nácit haverjaikkal együtt kiirtanának, ha csak ezzel lehet megelőzni vagy elkerülni a haláltáborok világát és a fajirtást."

Igen és, hogy ki a náci azt gondolom te határoznád meg. Aztán miután az összes nácit kiirtottad meglepődve látnád, hogy milyen sok más barom maradt még széles -e a világon, akiket szintén ki kéne irtanod. Természetesen azokról is te mondanád meg, hogy élhetnek -e vagy sem.:) Ha türelmesen haladnál végig az utadon a végén tényleg meg is érkezhetnél az általad vágyott és semmiképp sem liberális pláne nem demokratikusch államberendezkedéshez.

Figyu. Biztos, hogy engem kéne kitiltani innen? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Biztos, hogy engem kéne kitiltani innen? :"

Nem. Magától elmegy minden normális ember előbb-utóbb, és Fabius ráébred, hogy - szándékai ellenére - van egy jobbos blogja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Dehogy tiltsanak, sokat képzelsz magadról, ellenben elrettentő példának még éppen megfelelsz.

Na megérkeztél ahhoz a goebbelsi fejezethez, ahol a saját szarodat kezded a másikra kenni.
Én viszont itt befejezem. Náci vagy, az is maradsz, amíg valaki pofán nem basz. Ez persze nem én leszek, mert szarban nem tapicskolok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: " Miért nem látod az összefüggéseket? "

Százszor megfogadtam hogy nem reagálok szövegeidre. Mivel humánumot tételezek fel minden embertársamban, így benned is, egy utolsó kísérletett teszek arra hogy néhány egyszerű összefüggésre felhívjam a figyelmed. Mert nem bonyolult ám ez, csak a tálalása világszerte kicsit más.

A 2. nagy világégés után két nagyhatalom tehette meg büntetlenül hogy fegyveres, katonai akciót hajtson végre (emberek életét kioltva). Az amik és a Szu, újabban Oroszország. Mindenki másnak meg lett tiltva. Szueznél az angoloknak és franciáknak szóltak az amik, hogy nem kéne. Felteszem Falkland sztk-nél már előre egyeztettek az amikkal az angolok, odacsaphatnak-e?

Eközben az Eu-ban megszületett a felismerés, katonailag nem lehetnek győztesek, illetve arra is rájöttek, a háború az nem jó dolog, az erőszak semmit sem old meg.

A végső kérdés szempontjából annak most nincs jelentősége, hogy a Szu mennyire volt önálló és menyire az amik érdekei szerint járt el (szerintem ez utóbbi lehetett, de nem fontos).

Egy biztos, van két szereplője a világnak, akik pofozkodhatnak. Nálunk, szemmel láthatóan mindkettő erős befolyással bír.

Egyszerű kérdésem a következő. A két nehéz fiú közül melyikkel érdemes szorosabb kapcsolatot kialakítanunk? A piacgazdaságot, a polgárosodást, az átlátható jogrendet pártoló USA-val, vagy a szojvet (valójában bolsevista) hatalom gyakorlási technikákat igencsak nehezen levető Oroszországgal? Mindeközben megjegyzem, a külker forgalmunk 85%-át kitevő Eu egyértelműen az amik oldalán áll.

Szerinted mi ebben a nehéz?

És érted-e végre, hogy az oroszok pénzelte jobbklikk mire való? Hogy nálunk is lehessen a luhanszki forgatókönyvnek alapja. Ha szerencsénk van egy jobbklikkes hatalomátvétel esetén nálunk a Haider féle verziót alkalmazzák, de biztos vagy te ebben? Mert én nem.

Szó sincs itt nagyhatalmak versengéséről. És felejtsd már el az összes pártunkat mert szemmel láthatólag nem értünk vannak, hanem ellenünk.
@jaegtoer: Sosem voltam náci és most sem vagyok az, de a tények ne zavarjanak. Az meg, hogy te ki akarsz irtani egy általad behatárolt csoportot semmivel sem kevésbé goebbelsi, max. más előjelet raksz elé de az eredmény ugyanaz. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Az meg, hogy te ki akarsz irtani egy általad behatárolt csoportot semmivel sem kevésbé goebbelsi, max. más előjelet raksz elé de az eredmény ugyanaz. :( "

Ezzel szemben az előzmény ez, te gennyesturha:

"_"_
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_@jaegtoer: Hogy is szól a híres idézet? :)

"Semmiben sem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."

Tehát az ellenvéleménnyel neked nem vitatkozni, „dialógust folytatni” kell _"

Nagyon édi, ahogy egy náci egy liberális ikonra hivatkozik.
A diktatúrák rémuralma éppenséggel az általad említett liberális mondás kudarcáról szól.

Írok még egy rossz hírt. Nem vagyok liberális. Ezért én szívesen venném -ha szükséges és elkerülhetetlen- ha minden nácit haverjaikkal együtt kiirtanának, ha csak ezzel lehet megelőzni vagy elkerülni a haláltáborok világát és a fajirtást.

Amúgy folytasson veled dialógust a kínhalál._"_"

Tehát szó nincs arról, amit állítasz.

Hazudsz, hazudsz, és hazudsz.
@rdos: "Egyszerű kérdésem a következő. A két nehéz fiú közül melyikkel érdemes szorosabb kapcsolatot kialakítanunk? A piacgazdaságot, a polgárosodást, az átlátható jogrendet pártoló USA-val, vagy a szojvet (valójában bolsevista) hatalom gyakorlási technikákat igencsak nehezen levető Oroszországgal?"

Ez a leírás tetszetős a bibi csak ott van, hogy erősen sántítanak a jelzőid. Hogy miért, annak te is elég hamar utána nézhetsz.

Szóval én abban maradnék, hogy átrendeződés van a világban. Ismét több pólusúvá válik az így egy kis országnak mint, amilyenek mi is vagyunk elemi érdeke, hogy az új vagy régi/új erőterekkel is jók legyenek a kapcsolataink, miközben ez egyáltalán nem jelent lefekvést egyik hatalomnak sem. Ezt mi amúgy sem sokáig toleráljuk lásd a tegnapi ünnepnap mondanivalóját.

"És érted-e végre, hogy az oroszok pénzelte jobbklikk mire való? Hogy nálunk is lehessen a luhanszki forgatókönyvnek alapja. Ha szerencsénk van egy jobbklikkes hatalomátvétel esetén nálunk a Haider féle verziót alkalmazzák, de biztos vagy te ebben? Mert én nem."

Az eleje máris sántít. Nálunk szerinted mekkora orosz nemzeti kisebbség, van akik adott esetben luhanszki forgatókönyvre lehetnének használhatók?
Amúgy ha utána nézel azt a forgatókönyvet sem a ruszkik kezdték el írni, hanem azok aki belecsaptak a lecsóba Kijevben. Akik most a forgatókönyvben részt vesznek, egyszerűen nem akarnak úgy élni, ahogy azt Kijevben kitalálták nekik.

A Haideres példád még akár jó is lehetne, persze csak akkor ha nem eleve rossznak állítod be. Neked is hasznos lenne mondjuk egy jobbikos városba ellátogatni, hogy meggyőződj arról, mekkora hülyeség ez a feltételezés.

Tehát ha egy széljobber démonizálja mondjuk a libsiket vagy a cionistákat az kapitális baromság, de ha te vagy ők démonizálják a velük szemben állókat, az üdvözlendő és eleve helyes cselekedet. :)

A pártokráciaval kapcsolatos jelzőiddel tulképpen egyet lehet érteni a gond csak az, hogy sajna még jobbat nem találtak ki, bár ha valaki meg mást akarna azt úgyis egyből leugatnátok. :)
@jaegtoer: Köszi szépen. Még szerencse, hogy te állandóan az igazat mondod és az pedig külön öröm, hogy te semmiképp sem lehetsz gennyesturha. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha az adott filmhez (A hullám) szóltál volna, a meséd is tovább tarthatott volna. Csakhogy te az orosz propagandát tolod, mint magyar náci szálláscsináló ezen a blogon, így felesleges üresjárat sértődést imitálni turha voltodon... ami az, az bizony az. Ja és szerető férj és apa. Éppúgy, mint a náci tisztikar.
@jaegtoer: Na várj én is küldök mindjárt egy filmet, amihez nagyon várnám a hozzászólásod. Benne vagy? :)

Szerető férjek és apák amúgy sok más tisztikarban is voltak. Egyébként lécci ne légy megint egysíkú szemellenzős. A germánoknál is voltak normális emberek max. vitatható célért harcoltak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne küldj. Le vagy szarva. Ha elolvasod a hsz-ed, hiányzik belőle, hogy érdemben foglalkoznál 'A Hullám'-mal, ellenben már tolnád is a pofámba a saját propagandádat. Na, ezért vagy leszarva, ezért vagy náci szálláscsináló és gennyesturha.
Persze ezt te nem érted, mert nem lehet elhelyezni a triász háromszögedben.
Különben is megyek fát vágni.
@jaegtoer: OK persze menj csak. A kérdés már csak az, ilyen hozzáállással, hogyafaszba várod el, hogy érdemben foglalkozzak mondjuk a Hullámmal? Arról nem is beszélve, hogy mennyire zokon vennéd ha én meg azt nyilvánítanám a te propagandádnak. Na jó favágást, később még gyere. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na még utóljára. A jelzőim visszafogottak voltak és nőiesek. A bolseviki helyett nyugodtan mondhattam volna "embertelenül sátánit" is.

"átrendeződés van a világban. Ismét több pólusúvá válik" Nem veszed észre, hogy pont azt tolod mint a fősodrat?

A 2.vh után sem volt két pólus, csak eljátszották a jó fiú (USA), rossz fiú (Szu) szerepet (mint krimikben a vallató rendőrök, dettó ua.). Közben a régi (nem mellékesen USA szövetséges) gyarmattartók gyarmatait leválasztották az angolokról, franciákról (a semleges spanyolokról és portugálokról is). Ugye milyen finoman fogalmaztam meg a hidegháború borzalmait?

Akkor másképp teszem fel a kérdést. 12 atom meghajtású repülőgéphordozó az amiknál vagy épülő egy darab az oroszoknál? Csak emlékeztetőül, ami és angol repik bombáztak minket szarrá a 2.vh-ban. Nem is olyan régen a balkánon tartottak bemutatót. Érstd már meg végre, nem lehet más a barátunk mint az amik. MoszkoVitya sem érti, éppen most darálják le az amik. Ha tesz egy gesztust az orális, miket beszélek, ovális szobában talán maradhat még egy kicsit.

Azt értsd már meg, tök mindegy hogy milyen a jobbik. Az "A" szerepe hogy le lehessen nácizni.

Nem akarnám én fényezni dolfit, de az oktatásra pl. sokat költött, nem kevés eredménnyel, akik a júgendből túlélték a háborút, azok húzták fel az eneszkát. Mindenki tudja, ennek ellenére (némi joggal) ő ma a főgonosz. Sztalin meg a mai napig PC, pedig hát egyes vélekedések szerint kicsit több ember halála szárad a lelke helyén.

Félelmem hogy most az oroszok lesznek a nácik. Putyin is ettől félhet, ezért veteti le a jelzést a "szabadságra menő" katonáiról. És te ebbe a csapatba akarsz kerülni? Ők vannak a célkeresztben ember! Ha még nem vetted volna észre!!!
@rdos: Hitler és Sztálin összehasonlítása egész korrekt lett. :) Viszont, hogy szerinted mitől vagy kitől kéne félnem, nos arról csak ezt tudom neked idézni a könyvek könyvéből.

"Ne féljetek hát tőlük! Hiszen semmi sincs elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s olyan titok sincs, ami ki ne tudódnék... Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Inkább attól féljetek, aki a kárhozatba vetve a testet is, a lelket is el tudja pusztítani!" Mt. 10. 26-28.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_A kérdés már csak az, ilyen hozzáállással, hogyafaszba várod el, hogy érdemben foglalkozzak mondjuk a Hullámmal? Arról nem is beszélve, hogy mennyire zokon vennéd ha én meg azt nyilvánítanám a te propagandádnak. Na jó favágást, később még gyere. :)_"

Nagyon jó. Hirtelen olyan feeling van, hogy én, jaegtoer vagyok a hibás, amiért 8-10 kommentváltás után nem látom értelmét megvárni a századikat, amelyben esetleg, de korántsem biztos, hogy reagálnál az eredeti felvetésemre, már ami 'A hullám'-ot illeti, és tényleg, legyen már lelkifurdalásom, hogy milyen rohadt dög vagyok amiatt, hogy az időközben eszedbe jutott filmedet nem nézem meg, mielőtt még bármit is vakkantottál volna 'A hullám'-ra....

Na.Szia. A vályú fel van borítva.
@rdos:

"_Azt értsd már meg, tök mindegy hogy milyen a jobbik. Az "A" szerepe hogy le lehessen nácizni._"

Ez igaz. Csak érthetetlen, miért kell ehhez annyira sikeresen igyekezniük?:) hogy azért ne szakadjunk el a tényektől sem:)
@jaegtoer: Szerintem nem vagy dög, de rólam elég sokszor azt gondolod. Na de majd beszélgetünk mi még tök jókat a "Hullámról" is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha mártír akarsz lenni, miattam lehetsz. Ha az oroszok szekerét tolod akkor biza könnyen az lehetsz.

De előtte oroszbérenc leszel - vagy? idehaza. Remélem nincs, nem lesz sok követőd, mert akkor mi is mártírok, na jó áldozatok leszünk, pedig a bánat akarna újra háborút.

Válassz. Bombázás és utána jóvátétel, vagy csak a mostani pénz szivattyú? Kétszer megcsináltuk. Harmadszorra is ez kéne?
@jaegtoer: Ugye milyen egyszerű? A jobbik szerinted náci, ezért irtsuk ki őket és egyből meg is oldódik Magyarország összes problémája. :) Jut eszembe a jobbikra szavazókat is kiirtanád? Csak mert akkor elég nagy tömegsírok kellenek majd.
@jaegtoer: Ne haragudj de én már 5. éve egyetlen pártot sem nézek. A jobbklikkel együtt. Azt sem tudom mit csinálnak, mit beszélnek (ez végképp érdektelen). Egyszerűen gusztustalan amit csinálnak. Mind. Na jó itt Fabiusnál azért nemzetünk egy-egy "nagyjának" abszurdját látom. Meg a kommenteket, ha van rá időm. Igazándiból ez is sok. :-(
@rdos: Na neee akarj már teljesen fordítva ráültetni arra a háborús lóra. Ha kíváncsi vagy mire gondolok...

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/31/mint_a_haboruban_a_foglyok
@rdos: "Ha mártír akarsz lenni, miattam lehetsz. Ha az oroszok szekerét tolod akkor biza könnyen az lehetsz."

Amúgy, akik jelen helyzetben az atlantisták szekerét tolják, azok nem mártírok lesznek, hanem tök felesleges ágyútöltelékek idegen hatalmak érdekeiért. Ezért is veri olyan könnyen az USA más farkával ismét a csalánt.

Ez azért még a mártíromságnál is cikibb tud lenni. Remélem ebben azért egyetérthetünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ostoba. náci szálláscsinálók. nem is tudom hányszor írtam le ma.

pont ez a veszélyes a jobbikban, a megtévesztett szavazóik mögé bújva handabandáznak, olykor vonulgatnak, masíroztatnak (innen a békemenetek), de még egy komoly problémára nem adtak épeszű, megalapozott, kivitelezhető megoldást. A jobbik a megtévesztettek és az egymilliónyi hivatkozás luftballon pártja. Még Fabius is beszopja. Csinálhatnának ők is nemzeti konzultációt. De hát ehhez is hülyék, jó nekik a fidesz ernyő alatt.

Az a bónusz, hogy a fidesz-kdnp és a jobbik együttes erővel maradéktalanul 3 dolgot járat le, a konzervativizmust, a nemzettudatot és a keresztény világszemléletet.
@dr. jenőke (jenőke):
Nagyon tanulságos a fenntarthatósági mutatók alakulása.
Kicsit elemeztem, ki is írtam azért, hogy a tendencia hogyan alakult a különböző területeken. A következőket lehet látni.
Miután a mutatók 1998-as dobbantóval indulnak - akkor volt az első Orbán kormány - jellemzően 1998-2002-ig rohamosan romlanak, 2010-ig stagnálnak, majd 2010-től további romlás tapasztalható. Van, ahol a negatív mutató 63%-ot mutat.
Az érdekérvényesítés érdekes, mert az 1997-es 3.0 1998-ra-ra 1.0ra csökkent, de 2002-re már 3.3-ra alakult a fenntarthatósági mutató.

Nagyon sokatmondóak ezek a táblázatok, szinte hű tükörképei az Orbán kormány demokráciát és emberi jogokat romboló politikájának a sok esztendőt magában foglaló számok tükrében.
Ezen kívül nagyívű a hozzáfűzött szöveges értékelés is, nagyon tetszett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nyilván bízom benne, hogy leteszik a "szemben álló erők" a fegyvereiket.

Itt csak megjegyzem, nem állnak ők szemben egymással, de mindketten szemben állnak a civilekkel! 800 ezer civil menekült el. Ez egy etnikai tisztogatás kezdete, nemzetállamok kialakítása kezdődött. :-(

Kik állank tehát egymással szemben? A békében (és etnikailag akár vegyesen is, de békében) élni szándékozó civilek és az őket elzavarni akaró fegyveresek, akik amúgy még rabolnak is! Délszláv forgatókönyv leporolva. :-(

"tök felesleges ágyútöltelékek idegen hatalmak érdekeiért" Ebben sajna igazad van, de bocsi, nekem mégis csak szimpatikusabb, kevésbé taszító, megfogalmazás kérdése, az amik oldalán ágyút tölteni, vagy ágyútölteléknek lenni. Amúgy ha megkérdezed a mindkét barátunk szövetségi rendszerében élt tiszteket, a zömük nem panaszkodik új barátainkra, az alkalmasint életveszélyes missziók ellenére.

Az amik fizetnek, nem is rosszul. Az oroszok meg adtak egy plecsnit, és azt mondták, szpászívá továrisi.
@jaegtoer: Ó édes Jézus. Rugaszkodj már el lécci ettől a nácizós hülyeségtől. Ettől te sokkal komolyabb arc vagy. A többi kritikáddal amúgy még egyet is tudok érteni, persze nem minden szempontból. :)
Miért nem támogatom az internetadót? Mert -hiába mondják, hogy a szolgáltatók nem háríthatják át a fogyasztókra,a bankadót is áthárították. pl. kedvezmények megvonásával vagy banki szolgáltatások emelésével. A Telekom ma úgy számol a számlákon, hogy közli az adatforgalmat, majd különféle kedvezményeket von le, így jön ki a fix összeg, amit fizetni kell, amelyre szerződtünk. Nyilván, hogy a kedvezményeket fogja megnyirbálni - szerintem.
@rdos: A Dél-szláv forgatókönyves mondat kapcsán azért nem ártana tájékozódnod mindkét oldalon. Uram bocsá egyszer beszélgethetnél Kelet-ukrán oroszokkal is. Esetleg egy rövid ízelítő innen.

youtu.be/m4WCaqdWcjU
youtu.be/wCvWIDU0JNc

Ja és ez az amerikaiak jól fizetnek szöveg nagyon tetszett. Egyből ez jutott eszembe róla.:)

scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10522018_855839817768746_5918530567729363521_n.jpg?oh=c876ae656d5dbc98c5ce5f0fdb7d8429&oe=54AC4D24

"nekem mégis csak szimpatikusabb, kevésbé taszító, megfogalmazás kérdése, az amik oldalán ágyút tölteni, vagy ágyútölteléknek lenni."

Ezt úgy kellene pontosítanod, hogy a kiszemelt csicskaállamok katonáinak majd nagy kegyesen megengedik, hogy saját magukat betöltsék azért ágyúba. :(
@rdos: Amúgy attól, hogy kinek hány anyahajója van annyira nem esnék seggre. Elit egységek is minden hadseregben vannak, de ha egy totális háború indul, akkor a meglévő civil hátország emberanyaga is sokat számít. Te úgy látod, hogy egy mekin meg burgerkingen elkényelmesedett átlag amcsi vagy nyugati fiatal fel tudná venni a versenyt egy ivánnal vagy mondjuk egy kozákkal sráccal? :)

Ezt a két remek előadást egyébként bátran ajánlom szíves figyelmedbe.

www.youtube.com/watch?v=T3I9TnwCGMs
www.youtube.com/watch?v=qUpjoBPgh58
@rdos: Ja és a címek és előadók:

Dr. Bernek Ágnes: Oroszország geopolitikai játszmái (teljes előadás)

Nógrádi György: Válságövezetek (teljes előadás)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kárpátaljáról elmenekült barátomtól tájékozódom, nem a jutyubról. Neki, aki első kézből tájékozódik inkább hiszek. Te is annak hiszel, akinek akarsz.

NATO. Amennyire tudom a szakosodás irányába mozdult el. Amiben relatíve jobbak vagyunk, abban erősítjük a szervezetet. Utászaink, hidászaink, orvosi-eü, vegyvédelmi, logisztikai-szállítási, gépjármű szerelési, tűzszerészi képességeinket kell erősítenünk, mert ebben tudunk valamit érdemben hozzátenni a szervezethez. A Tatai hagyományőrző harckocsizóinkra nincs égető szükség a NATO-ban. Amennyire tudom, 1 fő, a tűzvonalba küldött harcosra 40 fős kiszolgáló személyzet kell a NATO-ban!

Az orosz szövetségben lennénk ágyutöltelék, ne legyenek illúzióid. Ez a pontosításom. Lehet szeretni, lehet nem szeretni a NATO-t, de bocsika, a világ legerősebb, legjobban megszervezett hadserege.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bakker, veled pont úgy lehet vitatkozni, mint az agitproposunkkal (komisszár az) az átkosban. Szajkózol, mint a komisszár. Emlékeztetőül.

"Ma már a Föld 1/6-án megvalósult a cucializmus, de eljön az idő, amikor a Föld 1/10-én is az lesz."

Kozákokat Sztálin kiirtotta. Aki a gulágon nem pusztult el, azok az 1942. évi nyári harcoban egy katlanban haltak meg. Mind. Előtte megtették azt a szívességet Sztálinnak, hogy 1941 telén megmentették Moszkvát.

Szibériai hadosztályok megvan?
@rdos:

" Bakker, veled pont úgy lehet vitatkozni, mint az agitproposunkkal (komisszár az) az átkosban. Szajkózol, mint a komisszár."

Ha egyszer az, mit tehetne? Van, ami nem változik.
@Orica Középföldi: :-) Úgy lehet ahogy mondod. Ótvaros egy meló, de hát valakinek ezt is el kell végezni? :-) Úgy látom lassan lejár a műszakja. Nem fontos, télleg csak az érdekesség kedvéért, miben kapja a fizut? Rúbelben? Az most szívás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na látom, még nem telt le. Értsd már meg, ami a sajtóban van az, finoman fogalmazva sem a teljes igazság.

Nincs igaza, nem lehet igaza egyetlen harcoló szervezetnek sem. Akkor meg főleg nem, ha egymást alig (katlanból kiengedett foglyok megvan?), de a civileket meg annál inkább "ütik".

Nem mellékesen az ukrán hadseregbe besorozottak között aránytalanul nagy számban vannak a kisebbségek (magyar, román, tatár, ...). Duplán etnikai tisztogatás. Tisztogatás? Hogy mekkora tuskó vagyok.

Népirtás. Ki kell mondani. Az összes többi duma.
@rdos:

Népirtás. Ahogy mondod.
@rdos: Szép dolog az önbizalom, bár ha jól emlékszem annak idején - mondjuk 41-ben - sem gondolta volna senki, hogy a ruszkik képesek lesznek legyőzni a német haderőt.
@rdos: A sajtó szerepéről nem igazán kell tájékoztatnod. Ismerős a téma.
Miből gondolod, hogy én azt vallom "igaza lehet" harcoló szervezetnek. Persze azért vannak nyilvánvalóbb esetek is. Az viszont látszik, te sem akarod meghallani mindenki érveit, csak amelyek a tieidet támasztják alá. :)

A besorozottak összetételét is pontosan ismerem, ezért is mondom, hogy ez a háború nem a mi érdekeinket szolgálja.
Persze azt továbbra sem látom, hogy különösebben izgatna azok nyomora, akik egész máshogy látják és élik meg azt, hogy épp mi történik a hazájukban.

youtu.be/KlZQk0-NZS8
@jaegtoer: Sajnos. :-(

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem is győzték volna le az amik támogatása nélkül. Ez azonban a múlt. Mi lett volna ha? Dolfinak straégiai érzéket adott volna az úristen ha már csak a tizedesi rangjáig futotta az első, akkor még csak nagy háborúban?

Viszont én télleg mentem. Ne bántsátok egymást. Jó csevegést.
@rdos: Kár, hogy rajtunk az amik már akkor sem meg ugye 56-ban sem akartak segíteni. Én egyébként senkit sem szoktam bántani.
@nincs_itt:
Az tuti, hogy valami ilyesmit kóstoltam, ennek a palackja porczellán? Na nem herendi, csak épp nem üveg és egyéb..?
Mert ha az, akkor biztosan belöktem belőle egy egységnyit, évekig meg volt a műhelyben a palack, tényleg olyan kerámia féle... az?
@Mariann19:

Figyelemre méltó, hogy kinél lehet érdeklődni (utolsó sor), és ki ellen indult a KEHI eljárás.
Egyébként az eljárás minden magyar rendelkezéssel ellentétes.
Nemzetközi szerződésről van szó.
Az, hogy módosítani akarják, nem jelenti azt, hogy módosították.
Egyre vékonyabb lesz a jég.

Ha találok még ilyesmiket, érdekel?
@jaegtoer:
ne kínlóggy, írd ki magadból eccersmindenkorra, vagy -komolyan- kezeltesd magad ez már túl van az OPNI "szabadon futhat" kategórián neked hálók és többkulcsos szobák járnak ott...
ne várj mást tőlem

kiírtad magad az emberek közűl és tetűként leszel kezelve esetleg -ha megszánlak- poloska...

brühüyyy

nem sok időt fogok rád pazarolni
@rodeo36: ott a pont! ja jégnél, mielőtt elcsúsznál te selejt.)
@taga20:

bucika nem vagy mérvadó...mit akarc?

brühüyyy

nincs rád időm
@taga20: Bezzeg aki engem is kiirtana, hiszen én is náci vagyok "bölcs" meglátása szerint.:)
@rodeo36: mié? mi faszt csinálsz a budin? takarítod a leptopod a szartól? mekkora egy fityeszes lettél!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a mentalitásodat, te szerencsétlen, aszt irtaná ki! bazdmeg, te ennyire fasz vagy?
@taga20: Igen a fasz az mindig én vagyok a többiek meg ugye a helikopterek. :)
@taga20:

mondtam má', hogy nem létezel számomra?

le vagy ibrikálva nyald ki a jégesőt a kedves szeretődet

brühüyyy

ne írj nem válaszolok
@rodeo36: látom a hírlapnál is próbálkozol, szarba se vesznek, ahogy egy kurva kágébést kell!!!
gratulálok, ide jutottál, te szép reményű, öreg fasz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Miből gondolod, hogy én azt vallom "igaza lehet" harcoló szervezetnek. "

Hacsak nem abból, hogy az ukrajnai szabadságharcosokat, az ukrán hadsereget "démonizáltad", és tehát akkor az orosz barátokat "favorizáltad".

Én meg csak annyit találtam mondani, hogy aki kalasnyikovval (uzival, tök mindegy a "márka") "érvel", az nem ember.

Minden ismerősömnek elmondom. Lehet humorizálni a Beépített szépség (Szandra Bullock főszereplésével) szlogenjén. "Ja, és világbékét."

De nincs jobb.

Kandurka létemre vállalom. Mert igaza van a csajoknak. Csak háború ne legyen. Nagyon komolyan mondom. A többi nem számít.
@dr. jenőke (jenőke):
Rátértél a Kehire is a válaszodban.
Most fejezték be a vizsgálatot, és a megállapításaikat rossz volt hallgatni.
Olyan megfogalmazásban készült a jelentés, mintha köztörvényes bűnözőkről lenne szó a cselekmények minősítését illetően.
Borítékolni lehet az egyik érintett elbeszélése szerint, hogy a bírósági eljárás után ejteni kell az egész ügyet.
Az anyag, amit küldtél, számomra egy magasabb szintű információs forrás volt, ha küldesz hasonlókat, megköszönném.
@rdos: Igen szerintem se legyen.
A felelősség pedig azoké akik kirobbantották Kijevben ezt a balhét, azok pedig nem a ruszkik voltak. :(
@rdos: "Hacsak nem abból, hogy az ukrajnai szabadságharcosokat, az ukrán hadsereget "démonizáltad",

Most komolyan ezeken az arcokon mit kellene még démonizálni szerinted? ;)

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html
@rodeo36:

Ne bosszankodj, örülj, hogy kiküzdötted magad a pottyantósból. Neked már az is valami. De azért ne izgulj rám. Az utóbb írt kínkeserves hsz-ed már mutatja, hogy már csak a szar tart egybe és csak a fiú-szex éltet. Nem baj ez, csak személyiségtorzulást eredményezett nálad. Hajrá Rodi! Mindig lehet lejjebb.
@rodeo36:

"_le vagy ibrikálva nyald ki a jégesőt a kedves szeretődet_"

Féltékenykedsz? Te hülye vagy:)
Taga felesége egy bombázó csaj, az enyém is klasszis. Mit akarsz te, aki a pottyantósban netez és matat?
@Orica Középföldi: Nem jobbos. Hanem egy ocsmány, 1919-ben Lenin-fiús, 1944-ben nyilas, 1956-ban pufajkás, 1984-ben szoci politikai propagandista, most éppen oroszbérenc propapagndista.

Egy gerinctelen, talpnyaló, maga fölött mindig valami nagy valagat akaró retrográd figura propagandájának blogja.

Ma a Varánusz az orosz hivatalos propaganda egyik szócsöve.

És nem az egymillió jobbra tolódó magyar véleményének is teret adó toleráns blog.
Látom, a lápi-magyar és a moszkovita megint összejött.

Jéggel értek egyet. Véleménye annak lehet, aki ember. A fostalicska meg nem az. Beszari senkiházi, aki vinnyogva bújna a liberális elvek védelme mögé, miközben másokat származás alapján osztályoz/rangsorol. A vén hülye meg tercel hozzá.

Azt ellenben nem értem, miért az a tévképzet, hogy egy demokrata nem fog senkit fejbekúrni egy szeneslapáttal? Nem egy másik demokratát, hanem azt, aki a demokrácia és a humánum alapjait támadja.

Ps. a vén majomnak: te mikor is írtál utoljára tényekkel alátámasztott kommentet?... mert, hogy mindenkitől ezt kéred számon... (én elég régen... amit írok, azt a saját véleményemként írom, időről időre jelezve, hogy sem az usa, sem izrael hivatalos politikájával nem azonosulok teljesen, a tőlem telhető legnagyobb toleranciával és tisztelettel viseltetem a más kultúrák iránt, ám mindent a liberális jogállami demokráciát mindenek felett preferáló szemszögéből/alapállásából nézve...)
@Knósszosz: az az! olyan vörös színű cserép butykos!
akkor ha nem is azt, de valami nagyon hasonlót!
@nincs_itt:
Cserép, ez az!
Nem találtam a megfelelő szót rá.
Az volt, és bár nem emlékszem rá, de biztosan tuti lehetett, ha évekig őriztem a palackját.

Most semmi ilyesmi, de zene az van.
Azt köll, hát, az is van éppen..:)))
@Habakuk999: mivan haver, a gigádra ment az áfonyapálinka? sok baromságot olvastam tőled, de ez vot a nonplusultra:)
tőcsé még, még józan is lehecc:)))
www.youtube.com/watch?v=tnFfKbxIHD0&list=RDtnFfKbxIHD0
@jaegtoer: sőt, mindakettőnk szereti, a mit? ja a rencert, meg a csajokat!
mé nem megyek el a picsába?
@jaegtoer: te jég, ráhajtottál a feleségemre? a tijedet elviszem egy múzeumba, hogy lássa milyen egy férfi:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Amúgy attól, hogy kinek hány anyahajója van annyira nem esnék seggre. Elit egységek is minden hadseregben vannak, de ha egy totális háború indul, akkor a meglévő civil hátország emberanyaga is sokat számít. Te úgy látod, hogy egy mekin meg burgerkingen elkényelmesedett átlag amcsi vagy nyugati fiatal fel tudná venni a versenyt egy ivánnal vagy mondjuk egy kozákkal sráccal? :)"

A második mondat pontos diagnózist mutat az elmeállapotodról, intellektusodról és komplexikációs (kazinczy nyomdokain járva) teljesítményedről... szumma: egy husáng hozzád képest az ötödik generácós nanotechnológiát testesíti meg... (a faék meg a jedik lézerkardja vagy az olümphoszi istenek...)
@taga20: bort ittam - saját - picit.
Marhaság? Lehet.
Nem olvastam el a hétvége kommentjeit, csak belepislogtam, de úgy látom ismét Angyal tematizált, Rodeo kontrázott alá zeneszakértőként.

Fabius nem cenzúráz - amúgy nagyon helyesen és becsületesen - ezt használja ki az agit-propos oroszbérenc, s átveszi a blog irányítását.

Szerintem épp elég magyar érdekesség is akadna mostanában, de helyette az orosz anyácska dicsőségét zengi a blog.
Mi ez, ha nem a hivatalos orosz propaganda szőcsöve?
@taga20:

Boli kommentelte még a nyáron, hogy elakadt a lélegzete, amikor látta, én nem hajtok egyirányú utcába:)
Kapd össze magad, ha jaegkiskaest múzeumba vinnéd, hogy férfit lásson, az egészen -hajszál pontosan- azt jelenti hogy te sem vagy az. Tessék átgondolni amikor tromfolni akarsz:)
@Habakuk999:

Taga nyilván nem olvasta, hogy mire reagáltál. Én értettem:)

Pont a blog elszabadult hajóágyúi kapcsán meditáltam tegnap a tolerancia, az anarchiába torkolló korlátlan szabadság, az "extrém engedelmesség" összefüggésein.

Nem vagyok feldobva.
@jaegtoer:

"ha jaegkiskaest múzeumba vinnéd, hogy férfit lásson, az egészen -hajszál pontosan- azt jelenti hogy te sem vagy az"

Ez jelenthet mélységes önismeretet, tisztánlátást egy Dáviddal való összehasonlításban, tiszteletet feléd, hogy mégse hús-vér férfi csábításának tenné ki:))
@Orica Középföldi:

Taga és tisztelet? Az én hibám, hogy ez nem jutott eszembe:)
@Orica Középföldi: A Hullám is tanulságos, de azt hiszem a Legyek ura is.
Goldingot olvasva eszünkbe juthat, mi is csak egyek vagyunk a ragadozók közül.
Ami ebben az adóban a leglényegesebb, az a gazdaságra gyakorolt hatás.
Arról beszéljen már valaki, hogy mindennek milyen hatása lesz a gazdaságra. Mert jelenleg minden internetről működik.
Lehet, hogy nincs igazam, valószínűleg nem jól számolok, és talán nem is lesz az egészből semmi, csak fölöslegesen látok rémeket. De:
"Havi 2500 forintért ügyfeleink átlagos forgalma száz gigabyte, azaz erre a díjra tizenötezer forint adót fizethetnénk – sorolta az ellenérveket a Digi képviselője."
nol.hu/gazdasag/ezt-nem-kialtjak-varganak-1494295
Ha egy telefon 15 ezer havonta, akkor mondjuk egy átlagos otthoni gép 30 ezer.
Egy kisebb cégnek mondjuk havi félmillió.
Ebben a videóban www.youtube.com/watch?v=P7FgOVGBLg4 azt mondja a srác, hogy egy egyetemnek annyi az adatforgalma, hogy az után napi(!) 1,5 millió(!) adót kellene fizetnie!
Egy kórháznak legyen mondjuk napi félmillió.
Egy olyan óriáscégnek, mint mondjuk a MÁV, napi 5 millió.
A világon nincs annyi pénz, amivel ezt győzni lehetne.
A következménye az, hogy ha bevezetik, minden cég elmenekül az országból, aki csak teheti, a többiek pedig lehúzzák a rolót.
Minden munkahely megszűnik és milliók vándorolnak el.

Miközben az Orbán kormány pont annyit tesz hozzá a világháló fenntartáshoz, mint egy kambodzsai rákhalász.
Privát cégek gyártják a PC-ket, mobilokat stb, és privát cégek üzemeltetik a hálózatokat.
Mind a gépek után leszedi a magyar állam a sápot a 27%-os ÁFÁ-val, mind a hálózatok után nyújtja a markát.
"Csak egy példa: a kormány mindössze pár hete 130 milliárd forintot szedett be a mobilnetes frekvenciákért, s most közli: megadóztatja ezt a szolgáltatást."

Senki nem lesz olyan hülye, hogy hagyja, hogy a vámpírok az utolsó csepp vérét is kiszívják.
A legtöbb cég fogja magát és elmegy.
És erre, mint a dominó, összedől minden.
Nem lesz egy munkahely se.
Milliók menekülnek el, mert nem tehetnek mást.

Kíváncsian várom, meddig jutnak a dolgok, és mindebből mi jön be.
Ha megszavazzák, ennek az országnak lőttek.
@annamanna:
"Ami ebben az adóban a leglényegesebb, az a gazdaságra gyakorolt hatás."
Ennek felismeréséhez szélesebb látókörű gazdasági irányítás kell, melynek a fókuszában a fenntarhatóság lenne a cél.
A most meghirdetett a adóemelésekből világosan látszik, hogy rapid módra bevételekre van szükség, és egyre kevesebb a kormány mozgástere az új adók meghatározására.
Röviden.
Ez a kormány távlatokban és makro szinten nem
dolgoz ki stratégiát, nem veszi figyelembe sem a belföldi sem a külföldi gazdasági szereplők várható, egyben törvényszerű reagálásait.
@Mariann19:
"A most meghirdetett a adóemelésekből világosan látszik, hogy rapid módra bevételekre van szükség"

Csak úgy random eszembe jutott, hogy a NAV-hoz már csak interneten lehet bármilyen céges bevallást beküldeni, munkavállalót bejelenteni/kijelenteni, meg csak úgy eszembe jutotak a pénztárgépek...
Normálisak ezek? (szónoki kérdés)
Száz szónak is egy a vége. Most az, hogy a kormánynak sikerült magára húzni a fiatalság haragját. Ez azért jobb teljesítmény, mint eddig bármi.:D

Ebből a haragból akármi kisülhet főleg akkor, ha a kormány a békamenettel ki akar hátrálni az unioból. A mai fiatalság már megízlelte a szabad mozgás ízét, és azt nem fogja engedni elvenni. Még a jobban teljesítő fidesznek, és kormányának sem.
süti beállítások módosítása