Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.17. 09:03 Fabius

Jön a Simicska-Leaks?

Címkék: orbán fidesz háború simicska

Aszongya a Figyelő, hogy az egykori kollégiumi szagsógorok viszonya annyira megromlott, hogy már a fingpertura sem emlékeznek vissza szívesen. Az eddig közös út szétválni látszik, a célok eltávolodtak egymástól: Viktor állítólag három nyugodt évet akar az állam szerepének újraértelmezésére, az ellátórendszerek faragására, Lajos meg pénzt és befolyást. Habony és a Palácsik Timi férje meg Lajos médiaportfólióját akarja, de őket speciel mindenki épp leszarja.

Mer'hogy az a hír járja, Viktor is sérülhet ha élesben is kitör az Első NERháború.

orbán-simicska-háború_1.jpg

A Figyelő informátorai szerint a vérszerződést már felbontották, túl vannak azon a ponton ahonnan még vissza lehet fordulni. Innentől meg nem az kérdés lesz-e háború, hanem az, mi lesz a választott fegyvernem? Luí valamelyik cégét átkereszteli SimicskaLeaks-re, és hogy, hogynem szivárogni kezdenek az Orbánra és a kormánypártra kényelmetlen iratok az azokon kéjjel csámcsogó Magyar Nemzet, HÍR TV felé, vagy ad abszurdum az Átlátszó névtelen bejelentő csatornáján fog érkezni egy-egy ajándékcsomag időről időre?

Esetleg az államigazgatásba beépített Közgép alvósejtek fogják szabotálni Orbán nagyra törő terveinek megvalósítását?

Mert az is vicces lenne. Vityáék görcsös erőfeszítéssel kitalálnak valamit időről időre, aminek megvalósítása kudarcba, botrányba, kudarcos botrányba fullad, mert minden alkalommal lesz egy láb ami összerúgja a bokát, hogy arccal tompított taknyolás legyen a dolog vége, üzembiztosan. Ha Lali úgy akarja ettől nem menti meg Orbánt se a Jóisten, se a kápók gyilkos tekintetével minisztériumok szerte személyesen masírozó Lázár.

Aztán Viktor majdcsak megunja. Vagy belebukik. Vagy behódol a bukás előtt félórával, és ha már úgyis megvan a szépen fejlett orális fixációja, akkor egy slicc melletti nyálfolt lesz a pecsét az újrakötött szövetségen.

 

443 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr506801433

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.17. 16:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Így bukik meg Orbán Viktor? 2014.10.17. 16:04:32

Egy héttel a FIDESZ tavaszi győzelme után érdekes gondolatkísérletet tett közzé Bede Márton a 444-en Így bukott meg Orbán Viktor címmel. Az általa kitalált, de abszolút reális forgatókönyvet ő 2016 őszére datálta.  Bede Márton tévedett. Ugyanis a foly...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius, élénk fantáziád és vitriolos nyelved van:)))
tegnap mikor olvastam, gondoltam, hogy poszt lesz belőle.
de annyira valószerűtlennek tartom, mert a biztospénzforrástól a posztban említett helyzet miatt sem hiszem, hogy ezt az utat választja akinek a háttere más kezében van...

viszont pont ezért büszke vagyok rájuk, mert ők megmerték lépni az elképzelhetetlent:

Kótaj, a gall falu
Kótaj a Gall falu, ahogy tegnap este a helyiek jellemezték a települést. A települést, ahol megmutatták, hogy Fidesz nélkül képzelik el az elkövetkező öt évet (is). Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb faluját nem lehetett hamis igeretekkel, olykor zsarolással jobb belátásra bírni. A folytatás mellett tették le a voksukat: a tiszta, szabad, őszinte, emberi önkormányzásra. Mert itt a választás az emberekről szólt és nem egy pártról. Kótaj, én így szeretlek!

A helyi Fidesz katasztrofális vereséget könyvelhettek el magának tegnap este. Pedig kampányolásban nem volt hiány, pénz nem számított, de itt még az isteni közbenjárás sem segített, pedig a helyi Római katolikus pap nyíltan, szórólap formájában buzdított egy párt mellett. Volt itt minden kérem szépen, színpadias vallásgyakorlás, sárdobálás, mocskolódás – “Csak a Fidesz”. Több millió forint kampánypénz a Fidesz részéről, a függetlenek részéről jó esetben 10 ezer forint kampányköltség, és ez elmúlt négy év eredményei. Kótaj összefogott, nem kicsit, büszke lehet a település erre az eredményre, emelt fővel, egyenes gerinccel.

A Fideszes polgármester-jelöltet az sem riasztotta vissza, hogy hazugságot terjesszen az MTI-n keresztül, ugyanis mikor felküldték a szenzációnak szánt hírt, akkor már rendőrségi jegyzőkönyv volt arról, hogy nem történtek meg azok a dolgok amikkel Mussó József vádolta a települést, de még a helyi választási bizottságnak sem emeltek kifogást, csak a hír beküldését követően (Választási visszaélések Kótajban). Talán nem kellett volna! Tudják, a nap ma is felkelt és talán az emberek szemébe kéne nézni, már aki tud és mer. Mert ezek után talán…

Az előző ciklusban még két Fideszes képviselő is volt a testületben, az elkövetkező öt évre itt egy Fideszes sem kapott bizalmat.

Mivel még este 10 órakor is érkezett a helyi választási bizottsághoz kifogás, így ez a nem hivatalos eredmény jelenleg:

Polgármester választás

1. Orosz Mihály Független jelölt 1 540 76.43 %
2. Mussó József András FIDESZ-KDNP 475 23.57 %

Képviselők, a jelölt neve és a jelölő szervezet

Andrási András Független jelölt
Orosz László Zoltán Független jelölt
Ruskáné Fintor Mária Független jelölt
Tóth Ferenc Független jelölt
Uj-Jobbágy Mihályné Független jelölt
Dr. Vén Ferenc Független jelölt

gepnarancs.hu/2014/10/kotaj-a-gall-falu/
Lehet h én néztem túl sok hasonló témájú filmet: Keresztapa, Polip, de valahogy az jött át, hogy az ilyen szervezetek (hmmmm, eufémizmus) nem tűrik az árulást.

Bár az orális fixáció a lengyel testvéreink szerint bizonyítást nyer, de azért lenne egy tippem, hogy a végrehajtó (és összes többit is bitorló) hatalom vezetőjével szemben, akinek az állami erőszakszervezetek és még a törvényhozás is szolgai módon rendelkezésére áll, milyen esélyekkel lehet comboskodni.
@Orica Középföldi:

Nanana.

Azért nagy kísértés lehet a szarzuhany csapjával kezedben Viktor tündöklését nézni mikor tudod, elég meghatározni a szőlőbányák melyik tárnájában volt a pénzvájárok taggyűlése, és máris 3 nyugodt év helyett 3 év pöcegödör átúszás következik.

Bónusz azt is tudod, ezzel az ellenzékkel sikeres cég maradhat a Közgép. Hisz a renccerváltás előtt is az volt.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
30 ezüst tallérba került, és a zsidók csakértenek a pénzügyekhez, a zeredmény le vagyon körmölve:
aki az ezüstöt kapta öngyilkos lesz, akiről az ezüst szólt aszt keresztre feszítették (ezt már a történelem kétli de nem Anna) aki adta az ezüstöt az benyalt Pilátusnak és mint árnyékkormány

a többi?

volt eccer egy ....azután már nem volt eccse

brühüyyy

hagyni kell a dolgokat a maguk úttyán a víz is arrafelé folyik amerre mélyebb

láttunk mi már éjjeliőrt nappal és amikor a TEK már nem tek csak töketlen mert a 30 ezüst feléért is otthaggyák hadd ircsák egymást
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Csak kérdezem, szerinted mire elég a tejhatalom egy "valahonnan" szivárgó bizonyítékhalmaz ellen? Mit tehettek Assange-zsal, mit tehettek Snowdennel?

Na, pont ezt tehetnék Lalileaks esetén is.
Feleim!

Ne örvendjetek annyira, inkább kezdjétek a nekrológot írni a Luiról...

Csak nem képzelitek, hogy ha kedves Vezetőnket valaki "bánccsa", azt nem ültetik be egy autó hátsó ülésére (lásd Welsz) ... ahol is mint tudjuk, már nem tehetne semmit...

Ezzel nem azt állítom, hogy Kedves Vezetőnk képes lenne ilyesmire, én ilyet nem mernék állítani, de lehet, hogy valaki harmadik személy egy szívességet mutatna felé... - szerintem...
@Fabius: Én jobban aggódnék azért a Lui egészségéért, ... ha érted mire célzok.
Még ha félre is rakott valamit páncélszekrénybe, ha esetleg történne valami...
"Bónusz azt is tudod, ezzel az ellenzékkel sikeres cég maradhat a Közgép. Hisz a renccerváltás előtt is az volt."

No, itt van a Viktor kutyája eltemetve.:D
Lui is van akkora vajda, mint Viktorviktorovicsovics. Talán még píze is több van.
besegít az USA?

Ismert „fideszes” üzletembereket tiltottak ki az USA-ból

Úgy tudjuk, tíz magyar magánszemély beutazási engedélyét vonta vissza az Egyesült Államok. A döntés egyértelműen a magyar kormány politikája elleni kritikának tekinthető, tehát tovább mélyül a magyar-amerikai politikai konfliktus.

folytatás

www.atv.hu/belfold/20141017-ismert-fideszes-uzletembereket-tiltottak-ki-az-usa-bol/hirkereso
@rodeo36:
A zsidókkal semmi baj, értsenek is a pénzügyekhez, valakinek csak kell.
Á, nem lesz itt Júdás, itt Brutus lesz (ha lesz)- ez a rezsim nem apránként fog széthullani hanem eccer borul
Tikk-takk es akkor hiába tek
A kocsmai tömegverekedések is beszólogatásokkal, meg lökdösődéssel kezdődnek, a vége meg többnyire betört, vérző orrok, késelés, halál.
@Fabius:
Értem én a viccet, de az demokratikus rendszerekben szivároghatott ki, amiknál lehetett Water-gate, nálunk ilyen nem lesz.

Gondolj bele, nem kiszivárgott a Rogán-gate, hanem konkrétan robbant. Es mi lett belőle.
állítólag kommunikációs hiba okozta a szomorú tényt, hogy anno decebal a forradalmi tömegek a putyilov gyár helyett a téli palotát ostromolták meg. ma már tudjuk, hogy ez lehetett volna fordítva is.
@Fabius:

ez a durva amit az előbb linkeltem és az, ahogy szétakarta kenni a Napi Gazdaság

Amerikai cégek ellen vizsgálódik a NAV

www.napigazdasag.hu/cikk/25771/%20/

tanulmányozd, és jöhet egy nem konteos poszt :)
szenzációs szöveg

"Forrásunk cége kiemelt partnere a magyar kormánynak, több jelentős kormányzati projektben vesz részt, az elmúlt években sokat szerepeltek a magyar sajtóban, mert nagy számban nyertek el közbeszerzéseket. A vállalat tulajdonosa közismert közéleti szereplő, saját magát is a Fidesz holdudvarához sorolja. „Aránytalannak érzem az intézkedést, amivel szerintem feleslegesen rontják tovább a magyar-amerikai kapcsolatokat” – mondta az üzletember, akivel abban állapodtunk meg, hogy nem közöljük a nevét, sem a cégét. Ő egyébként úgy tudja, hogy a tíz „kitiltott” személyből három az adóhatóság embere, és rajta kívül még legalább két személy ismert magyar üzletember, a többiekről nem tud."

............

" A lap az amerikai nagykövetségről azt a választ kapta, hogy a követségnek nincs tudomása semmilyen Magyarországon működő amerikai cég vagy intézmény ellen folytatott NAV vizsgálatról, és semmilyen amerikai lépésre nem került sor ilyen vizsgálat következményeként.

Bizonyos magyar magánszemélyekről úgy találták, hogy nem jogosultak az Egyesült Államokba való belépésre, ugyanis hiteles információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak. Ezt a döntést az amerikai külügyminisztérium hozta a 7750-es számú Elnöki Proklamáció, valamint a 2004. január 12-i Kleptokrácia-ellenes Klauzúlának megfelelően. A büntetőjogi eljárás lefolytatása kérdésében az illető ország dönt, a magánélet védelmét célzó amerikai törvények megtiltják az illetők nevének nyilvánosságra hozását."

www.atv.hu/belfold/20141017-ismert-fideszes-uzletembereket-tiltottak-ki-az-usa-bol/hirkereso
@guma:

Basszus! Én ez ellen a kitiltás ellen bezony istók sétálnék egyet. Ha cöfös lennék.:D
@hacsaturján: "... a forradalmi tömegek a putyilov gyár helyett a téli palotát ostromolták meg. ma már tudjuk, hogy ez lehetett volna fordítva is."

Ja, és a téli palota ostromolja meg a forradalmi tömegeket.
Oldalán a putyilov gyárral. Kommunikációs hiba miatt. :D
@Blázser Bozsó:

Ezzel is van egy apró probléma: ha Lalit valami baj éri, senki nem tudja melyik tapéta hátuljára van felírva a 25 év alatt elkövetett és megúszott minden. Ez nem egy Fortress balek, aki otthon tárolja az ilyet.
@parti_giano:

itten tart magyarhon, jóllehet ezt a mérkőzést már régen le kellett volna játszani, mondjuk márianosztrán. zárt kapuk mellett.
Hiú remény ovi buktája. Bármit bármikor letagadnak. Eddig sem rezgett a léc soha.
@hacsaturján: rohadt megengedő vagy, én egy csillagos helyszínt javallanék.
@maybach: "Bármit bármikor letagadnak."

Elhiheted Lalinak van annyi esze, de szerintem másoknak is, hogy nem állításokkal, hanem dokumentumokkal támadnak, ha éppen arra van gusztusuk. Azokat meg a királyi rendőrség, meg ügyészség sem tudja figyelmen kívül hagyni ( csak esetleg elhallgatni, de aki ecce zörgette a harasztot, az ez ellen is zörögni fog ), és sokszor át sem tudja értelmezni. Nagy hatalom ám a dokumentum. Figyeld csak meg, arra alapozták a Biszku ügyet is, nem holmi letagadásokra. A bírók meg a tanuvallomást nem nagyon komálják, mert az lehet hamis is, és sok vele a munka több, mint egy darab papírral. Ma meg már ugyé videjók is vannak, hogy a fene enné meg... Van egy mondás is, a szó elszáll, az írás marad.
s.lajos kapkod, ez látszik azon, hogy kétségbeesetten írat pr cikkeket már a népszabiban is. ezzel nem erőt mutat, hanem gyengeséget. orbán, ha akarja, kicsinálja. a MET-es üzlet megmutatta orbánnak, hogy tud ő lajos nélkül is sokat lopni.
@látjátok feleim szümtükkel: teljesen jogos igény. mi az már, hogy embereinket nem engedi be az ellenség?
@fvipera:

Jössz? Én csak akkor, ha legalább 25 fok meleg és száraz, napsütéses idő biztosítódik, esőben, ködben sétáljanak a híthűjek.;)
@parti_giano: "...én csillagos helyszínt javallanék" még ez is bejöhet, ha "bandaháború" lesz
@hacsaturján:

"ezt a mérkőzést már régen le kellett volna játszani, mondjuk márianosztrán. zárt kapuk mellett."

Ez erősen szexista kijelentésre hajaz.
és a segédcsapatok? hogyan állnak fel? széles ikarusz típusú birodalmi lépegetői, a hadtápos nyerges vontatók, garancsi hozhatja a videoton b közepét.
@jaegtoer: mert miért? az régen volt. ma már teljesen köz, törvényes. extrák:

"Az egyik nagy zárkát kápolnára alakítottak át, melynek felszentelése 1990-ben történt. Azóta ökumenikus jelleggel használják a különböző felekezetek. 1990-től a reformátusok és a Jehova tanúi is bejárnak az elitéltekhez és igény szerint a többi vallások képviselői is."
@parti_giano:

Szentisten! Akkor visszavonom. Nagyobb a fertő, mint a fartő s amint gondoltam. Igaz, a színjátszó körrel én is csak Tökölön jártam, úgy '78-ban(?), Márianosztrára is készülődtünk, de azt mondta a kör vezetője, P.Laci, hogy nem tudná a fiúk ártatlanságát garantálni megerősített védelem mellett sem. Így az elmaradt. A játszás is, az ártatlanság is.
@látjátok feleim szümtükkel:
Optimizmus.
Az igazi rablásokban meg lali is benne lehetett, így azokról nem lesz adat. A többi disznóság meg...
Esetleg egy nem taggyűlés volt szerű bírói ítélet.
@maybach:
Büntetlenségért sem? Ugyan, majd legfeljebb egy kis módosítás és már el is évült minden.
@jaegtoer: ne add fel, az ártatlanságod visszanöveszthető.

a nagy megújulás elkezdődött, felállt egy populista ötletbrigád:

Simicska pénzéből etetné a szegény gyerekeket az MSZP

hvg.hu/itthon/20141017_Simicska_penzebol_etetne_a_szegeny_gyerek

elvennék lajos háborúpénzét.
.. ès Louis Ellen mi lesz a vád? Teljesen (Fidesz) törvényes közbeszerzéseken nyert. Itt akkor lehetne csak gond, ha Bajusz a Pocak ellen fordulna. De az egyelőre ad acta.
@parti_giano:
Az MSZP már megint azt a hibát követi el (sok ész ott sem maradt), hogy pont olyan eszközökkel (nem jogállami külön adók) akarja megkúrni a Fideszt, ami ellen eleve fellépni kellene, így az MSZP marad orban-csicska, ráadásul hazai pályán lemossák őket...
Szerintem felesleges ebben reménykedni. Wishful thinking. A pénz nagy úr, túl sokat tudnak egymásról, majd megoldják. A szavazóik eddig is rezisztensek voltak minden botrányra.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Orbánovics ettárs kottájából játszik a hülye coci majomhorda. Szóval 2 banánért meg a képviselői juttatásért anyjukat is...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azzal nincs baj, hogy saját annukat, de az enyémet is, azért meg morci vagyok
... a rendszervaltas óta először nem mentem el szavazni- azaz arra szavaztam, hogy ez a baszott zellenzéki bagázs is bukjon, mert elveszik a változás lehetőségét is, mind fizetett Fidesz aktivista
@parti_giano:

Elszállt a kommentem a fenébe, nem tudom megismételni, de nem ér senkit veszteség.

Elolvastam a cikket.

Figyelemre méltó, hogy ugyanolyan unortodox eszközökkel élne, mint a Főnökök főnöke, aki ezek szerint az mszp főnöke is.

Nem tudom komolyan venni Őket. Iványi Gábor cipőjéről a port nem nyalhatnák le a cipőszél alsó peremének 1 mm-ről sem.

Méghogy a szegény gyerekek. Ja, hogy éppen szegénység elleni kűzdelem világnapja propagandájának éppen jó.

Az ártatlanságom témaköréhez nincs hozzáfűznivalóm.
Szóval simicskánál elgurul a gyógyszer és egyszerre vagy folyamatos szivárogtatással megszorongatja, vagy éppen megbuktatja obánt... Gyönyörű kép, be is párásodott tőle a szemem.
Csak hát.
Itt van ez az orbán, aki éppen most zsebelte be a belföldön maximálisan elérhető látszatlegitimitást, akinek a fasiszta diktatúrája már az utolsó fázis (önkorm. választások) megnyeráse előtt is keményedni kezdett (lásd: civilek rendőri vegzálása) és aki egyelőre nyugodtan számíthat putyin 30 ezüstjére. Az államapparátusba éppen most ültetett bizonyított átkosos ügynököt/tisztet, a jelzés így egyértelmű. Valójában simicska az, aki kutyaszorítóban van már most is. Ha nagyon ugrál, Hodorkovszkij (vagy Welsz) sorsára jut és amilyen paranoid orbán, ez ugrálás nélkül is megtörténhet vele. Ha mégis ő kerülne ki győztesen, vagy megerősödve, a jelenlegi álellenzék hasonlóan megtenné udvari beszállítónak, mint orbán az pedig az ország szempontjából ugyanaz a szar. Ne felejtsük el, hogy simi ugyanolyan köztörvényes bűnöző, mint orbán és a közreműködése vastagon hozzájárult az államcsíny sikeres véghezviteléhez.
De egyébként is: orbán most láthatóan teljes erővel a víziója megvalósítására akar koncentrálni, azaz, a 19. század végi, 20. század eleji (első VH előtti) társadalmi és gazdasági viszonyok valósághű újrakreálására. Végre itt van számára a "kegyelmi idő", hogy csak ezzel az ámokfutásával foglalkozzon. Hogy ellátórendszerek átszervezése, meg ilyesmi? Persze, ha ez alatt azt értjük, hogy hagyja majd ezekét még jobban lerohadni, még több forrás kivonásával.
simicska csak akkor lehetne sikeres, ha aknamunkájával elősegítené a néplélek évszázados identitásválságának megoldását, de legalábbis valamelyes javulását. Itt változás nem lesz mielőtt egy kritikus tömegben meg nem születik az elhatározás, hogy az identitását, magyarságtudatát saját maga határozza meg, ne pedig akármilyen külső megmondók, pl. tohonya politikusbűnöző vagy lelkileg terrorizáló papság/egyház. cask hát sajnos simi éppen a jelenlegi, majd az okos vezető megmondja, mit kell gondolnod típusú rendszer kiépítője és haszonélvezője volt, állami hátszél nélkül bizonyosan versenyképtelen a cégeinek a többsége. Ahhoz, hogy ezzel szembeforduljon, nagyobb belső felvilágosodáson kellene átmennie, mint Pálnak (akkor még: Saul) a damaszkuszi úton.
És akkor még mindig kérdés, hogy az új identitás a népesség fennmaradását szolgálja-e, azaz elég rugalmas és nyitott-e az újra és úgy általában a jövőre, vagy inkább visszatalál a törzsközösségi tudathoz. És persze, bármelyik esetben eszébe jut-e valakinek elszámoltatni simit?
@Deathstick: ez akkor lenne igaz, ha nem tudnánk, hogy az Élő Isten nyakát hányan akarják kitörni.
Ez egyaránt érvényes az eu-ra, itthoni közvetlen környezetére, bárkire, akinek lépett a tyúkszemére.
Ez a nagy benyalás csak addig szól, amíg tudja szorongatni a jogart. Ha valaki kibillenti picikét, bőven lesznek olyan harcostársak, akik abban a pillanatban fogcsattogtatva ott tolonganak a nyaka körül.
Biztosan lesz olyan alkalom, hogy elpilled és nyekk, kész a baj.

És utána a lázárok, rogánok lehetnek a hősök, akik megmentették a világot egy despotától.
És minden kezdődik elölről.
Vagy ezért: túl drága volt a ligzi és nem igazi a szerelem

twitter.com/wsj/status/523037799050924032
@hacsaturján:
A vodka volt a felbujtó.
Fordított vodka?
Akdov - -> így jó?
jól emlékszem, hogy vagy 10 éve mindenki ezt a háborút várja már?
@Spániel: 444.hu/2014/10/17/kenopenzt-kertek-amerikai-cegektol-a-most-kitiltott-magyarok/

No a magyar paraszt már régóta tuggya, hogy nem zörög a haraszt....

Véletlenül. Mindig fúja azt valami szél.:D
Tényleg azt hiszitek, hogy nem lehet bárkit eltakarítani ma itthon az útból?

Ja!

Ez oda- vissza érvényes!
@Tűzfal: simicskának azért elég nagy tapasztalata van útépítésben.
.
Érti ezt valaki? Mi ennek az értelme? Megbeszélték ezt Puchhal, Boldvaival is?

""Az MSZP ismét benyújtja az Országgyűlésnek a "Simicska-adóra" vonatkozó javaslatát, amely a 100 millió forintot meghaladó, legalább fele részt állami és uniós forrásból származó árbevételű cégek profitjának 5 százalék feletti részére 75 százalékos adót vetne ki. - ezt Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista alelnöke jelentette be pénteken Budapesten sajtótájékoztatón, jelezve: az ebből befolyó mintegy 50 milliárd forintos bevételt a gyermekszegénység csökkentésére, a gyermekéhezés felszámolására javasolják fordítani.""

Simicska pénzéből etetné a szegény gyerekeket az MSZP

hvg.hu/itthon/20141017_Simicska_penzebol_etetne_a_szegeny_gyerek
Mellesleg ez a kéménykotrófőnök azt mondja, hogy elmaradt a kompenzáció.????????????Miiiiiiiiiiiii?

Akkor mégis az adófizetők fizetik a reszicsökkenés következményeit, csak már nem rezsinek, hanem kompenzációnak csúfolják?
@dr. jenőke (jenőke):

Hát kapják be a szocik. Azt.

Ez miért nem jutott eszükbe úgy egy hónappal ezelőtt? Vagy nincsenek véletlenek?
Ez a bukott álbaloldal is furcsa. Itthon nem tudja elintézni, hogy egy választást is megnyerjen, de az Usa-ból simán kitiltat embereket. Hanyatlik a nyugat, elvtársak!
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mellesleg ez a kéménykotrófőnök azt mondja, hogy elmaradt a kompenzáció.????????????Miiiiiiiiiiiii?"

Hát ez szép elszólás volt :))
@V-PORT: "Hanyatlik a nyugat, elvtársak!"

A fene bánya, csak legalább a korrupt disznókra dölne a hanyatlás végén.
@látjátok feleim szümtükkel: Ők nem korruptak! Csak Amerika nem tiszteli őket.
@rodeo36: "és a zsidók csakértenek a pénzügyekhez, a zeredmény le vagyon körmölve"

Ők minden fontos részletre odafigyelnek. ;)

Fukar izraeli zsidók tucatjai költözhetnek Berlinbe, ha hazájukban nem csökkentik drasztikusan a csokipuding árát. ;)

www.blikk.hu/blikk_aktualis/izraelben-tul-draga-a-csokipuding-2295869
@V-PORT: @látjátok feleim szümtükkel:
Az látszik h Európa semmit nem tud velünk kezdeni, annyira bürokratikus és a Néppárt révén ellenérdekelt is. Bár ez a kitiltás is inkább egy kis színes, mint valódi csapás a rezsimre, de a tengerentúlról legalább be tudnak vinni pár gyomrost. De nekik is érdekük hogy orban maradjon addig, amíg nincs alternatívája.
Felszálltak az eftársak a szopórollerre:
index.hu/belfold/2014/10/17/vida_ildiko_nav-elnok_tenyleg_nem_mehet_amerikaba/

Szidják a zamerikát mint a bokrot, miközben csúszópénzért tartják a markukat. Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok!
@V-PORT: "Ez a bukott álbaloldal is furcsa. Itthon nem tudja elintézni, hogy egy választást is megnyerjen, de az Usa-ból simán kitiltat embereket. Hanyatlik a nyugat, elvtársak!"

Hát ezt a fideszes komcsik maguknak intézék, nem a "bal" oldal.
Úgy látszik akiktől a tiszteletet várnák ott nem illik csúszópénzt követelni azért a munkáért amit egy állami hivatalnoknak amúgy munkaköri kötelessége lenne elvégezni. Szánalmas. Remélem azért nem általánosítanak az amcsik, mert nem minden magyar ilyen...
@látjátok feleim szümtükkel: a nemzetközi helyzet fokozódik.
Azt nem hiszem, hogy ezzel sem a fidesz dicsekedett el, ő olyanokkal szokott agyat mosni, hogy www.vg.hu/kozelet/politika/orban-mindenki-olyan-kiszamithato-helyen-akar-befektetni-mint-magyarorszag-437436

Szerintem ez már a háború!!!!!!!!!!!
Mehet-e Vida Ildikó Amerikába, vagy sem.
Erről jutott eszembe az egyik hátizsákos turista.

Hír az Indexen: 1,1 millióért kelt el Rogán hátizsákja
index.hu/belfold/2013/04/29/1_1_millioert_kelt_el_rogan_hatizsakja/

1,1 millió forintos áron kelt el Rogán Antal Louis Vuitton hátizsákja, amit a politikus felesége tett fel az egyik aukciós portálra. A licit 80 ezer forintról indult, de végül több mint egymillió forintnál állt meg. A hátizsák listaáron egyébként 1840 dollárba, körülbelül 420 ezer forintba kerül.

Ha minden igaz, Rogán (kerekítve) 700.000,- bevételre tett szert.
Ez rendben van.
Kíváncsi vagyok, bevallotta-e?
Ugyanis: köztudott, hogy vásárolt és eladott. Ha az adóbevallásban nem szerepel ez a bevétel……, akkor sérült az egyenlő elbánás elve. (lehetséges adóhiány megállapítás, de nem kizárt a becslés alkalmazása sem)
Szja törvény 11. § (3) b) szerint: Nem kell bevallani azt a bevételt, amely ingó vagyontárgy átruházásából származik, és az éves összege nem haladja meg a 600 ezer forintot, vagy az abból megállapított összes jövedelem nem haladja meg a 200 ezer forintot.
Az 58. § (1) értelmében: Az ingó vagyontárgy átruházásából származó jövedelmet azon a napon kell megszerzettnek tekinteni, amikor az erről szóló szerződés kelt.
Az 58. § (4): Megszerzésre fordított összeg a vásárlásról szóló szerződés, számla, nyugta, elismervény stb. szerinti érték, cserében kapott ingó vagyontárgy esetében a csereszerződésben rögzített érték. Külföldről behozott ingó vagyontárgy esetében megszerzésre fordított összegnek a vámkiszabás alapjául szolgáló értéket, vagy ha nem történt vámkiszabás, akkor a forintra átszámított számla szerinti értéket kell figyelembe venni.
(6) Az ingó vagyontárgy átruházásából származó jövedelem után az adót a magánszemélynek adóbevallásában kell megállapítania és az adóbevallás benyújtására előírt határidőig kell megfizetnie.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: És most megkérdezném, hogy Rogán, és Szijjártó honnan tud több száz milliós házat venni?
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
akkor most énekeljük el, lhogy: most kezdődik pontosan....

" Az Átlátszó azt írta róla, hogy Vida Simicska cégbirodalmából érkezett Simicska helyettesének az adóhatósághoz, majd a 2002-2010 közötti szocialista kormányzatokat Mahír-alkalmazottként (Simicska érdekeltség) vészelte át. Azt is lehet tudni róla, hogy Vida Ildikó jogász, egykori Bibó-kollégistaként Orbán és Simicska közvetlen harcostársa.
A 444.hu nem hivatalos, de több egymástól független helyről megerősített híre szerint, a NAV és a Fideszes Századvég vezetőit tiltották ki az Amerikai Egyesült Államokból. Köztük Habony Árpádot, Orbán Viktor legfontosabb tanácsadóját, Heim Pétert, a Századvég vezetőjét, illetve VIdán kívül még két másik NAV vezetőt."
fn.hir24.hu/gazdasag/2014/10/17/kicsoda-vida-ildiko-az-usa-bol-kitiltott-nav-elnok/
@látjátok feleim szümtükkel: @Spániel:@V-PORT:

A királyi híradóban ez így lesz:
Újabb stratégiai,partnerségi megállapodásokat kötött a magyar kormány,állami részről a NAV elnöke és H Á védnökségével:))

Mennyi lét konvertálhattak át ezek a patkányok???

2010-2014.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/strategiai-partnersegi-megallapodasok
A Kutyatanács óva inti önöket attól, hogy túlzott elvárásokat és reményeket fűzzenek a nagykutyák marakodásához, pláne ugatásához. A Kutyafalka annaleseiben évszázadokra visszamenőleg kitörölhetetlenül be van karmolva, hogy amikor a nagykutyák acsarkodtak, annak mindig a Falka látta kárát, leginkább úgy, hogy egyszer csak nem volt már semmilyen cobák, innen ered a kutya vacsorája szállóige a maga igencsak kellemetlen jelentésével. S mintha mindez nem lett volna elég sorban jöttek, szinte sorakoztak a kiadós, jó nagy oldalbarúgások, s okoztak feledhetetlen élményeket, rosszabb esetben még a sintérek hada is megjelent s jó ha ép bőrrel el tudta hordani az írháját a kutyahorda, de nem volt ritka ilyenkor egy igen kellemetlen betegség terjedése sem, amit a rühös ebek titulusként őriz a falkaemlékezet.

Szóval ne nagyon éljék magukat bele abba, hogy jobb világ kezdődhet. Erre a történelem mindig rácáfolt, mindazonáltal mondhatják, hogy a kutyaugatás sem hallatszik az égig, mit nekünk néhány csahos kutya vinnyogása.
Mi mindenesetre ugattunk, ahogy én is most elköszönve: Va-va-vaúúú!

Vau2
@Spániel: Csak irigyek a sikereinkre. Arra, hogy feljöttünk a pincéből. Meg különben is liberális ország. Mit vársz tőlük?
@gazoló: Annyit, amennyiből egy lakópark lakása minden nap nőhetett egy kicsit.
Csuti orálmuzsik nem 1 nagy elme ezért kell alja emberekkel magát körülvennie így aztán ha belefog bármibe minimum 5-szörtákolás esete lesz a vége mint az ezerévesgránitsziládságúájpodonmegírtnak.3 év nem lesz neki elég semmire csak elpocsékolja az időt,pénzt,magyar életeket,ellopja gyermekeink jövőjét.
@toportyánzsóti:

Nézze, Toportyán kolléga és rokon, nem kell itt a pesszimizmus zsizsikkel keveredett magvait hinteni, mert túl termő a talaj.
Nem lenne elég annyit vonyítani, hogy ezek a kutyának sem kellenek!?
Lajos nem akar orálmuzsik lenni mint a csuti focianalfabéta pocakmanó,erről lehet szó.
@Spániel:
Amikor ilyet olvasok, hogy Mo biztonságos befektetési célpont, akkor elgondolkodom, h talán a csillagászat tiszta humbug, és az égbolt valahogy vastagon alá van dúcolva.
@V-PORT: Pedig ha valahol akkor az usácskában igazán tudják mitől döglik a demokrácia legyecskéje. :)

Diktatúraaaaaa! Az USA norvég pénzek után nyomoz

"Elviselhetetlenül embertelen, sőt putyini típusú diktatúra kezd kiépülni az Egyesült Államokban. A legújabb hírek szerint már az igazságügyi szerveket is ráküldenék azokra a civil agytrösztökre, amelyek tevékenységét külföldi hatalmak, köztük a norvég kormány meri finanszírozni. Ráadásul demokraták és republikánusok egyaránt támogatnák a szólás- és véleményszabadság eme durva korlátozását.
Az egész azzal kezdődött, hogy a The New York Times indulatokat korbácsolt Norvégia és más olajállamok ellen. A lap azt állította: ezek a kormányok úgy akarnak hatást gyakorolni az amerikai közéletre, hogy befolyást vásárolnak civil és független kutatóintézetekben, amelyek ezért cserébe az érintett országok számára fontos témákkal kampányolnak Washingtonban."

www.nytimes.com/2014/09/18/us/politics/house-proposal-would-require-think-tanks-to-disclose-foreign-funding.html?_r=0

valasz.hu/publi/diktatura-az-usa-norveg-penzek-utan-nyomoz-105463
@gazoló: eddig úgyis kétségek között vergődtünk, ezért megnyugtató, hogy legalább azt megtudtuk, miből él a Habonyárpi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most nem erről van szó. Amúgy Te most a Fideszes vagy Jobbikos vagy?
A Figyelő sem és ti sem figyeltek eléggé. Évtizedek óta várjátok,hogy a "szagsógorok" kicsinálják egymást és még várhatjátok egy ideig...
Orbánt csak akkor rázzátok le a nyakatokról,ha már ő is megunta a szopatásotokat és önszántából lelép.(...ha már az orális fixációról is szó esett...)
2002 óta temetitek és még mindig nem világos - így,a sokadik ellenzéki bukta után sem - ,hogy nem úszhatjátok meg a melót és bizony dolgozni köll azért,hogy a patást legalább megszorítsátok.
@CsekklisztNo.10Reloaded: én meg azon csodálkozom, ezek ilyenkor hogy nem röhögik el legalább egy kicsit magukat. Hacsak nem a tükör előtt gyakorolják.
Ami valszeg tele van köpéssel.
@Spániel: Múltkor láttam a habonyárpit a szigony utcai fül orr gége klinika előtt. Épp akkor szált ki a barátnőjével egy osztrák rendszámú Porsche Cayenne SUV-ból. :)

en.wikipedia.org/wiki/Porsche_Cayenne
@V-PORT: A jobbikra szoktam szavazni és te? :)
@V-PORT: "Amúgy Te most a Fideszes vagy Jobbikos vagy?"
Lenne valami érdemi különbség egyébként?
Habony miből él? Ebből.
@V-PORT:
Ne ugorj be! Az idézett WSJ cikk arról szol h az USA kongresszusa azt akarja szabályozni, az előttük tanúskodó! tudósok hozzák nyilvánosságra ha külföldi NGO forrást kapnak. Azaz kurvara nem az van, amit magyar media sugall, hogy USA is nyomoz civilek után (és el is tapossa oket, mint Lázár).

"...the House of Representatives is considering a rule that would require that their scholars testifying on Capitol Hill disclose any such support — a proposal that won immediate bipartisan endorsement on Wednesday."
@közrabszolga: Ezt most miért kellett megkérdezni? :))
@V-PORT: Amúgy a link csak azért cuki mert másoknál a demokráciahalálának tartják ha külföldről érkező civil pénzek után nyomoznak, miközben ők ugyanezt csinálják. Nyilván az utóbbi esetben nem sérül a demokrácia csak az összes többiben, ahol már nem ők az érintettek. :)
@Spániel:
:-) eljutnak lassan az elmebetegség arra a fokára, h maguk is elhiszik.
@V-PORT: " 2014. február 20. 15:36 | Írta: Balogh Ákos Gergely

A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati bérek 80%-ának megfizetésére köteleznék a multikat, a termelésben azonban nem. A Mandiner interjúja Vona Gáborral, a Jobbik elnökével. "

Akár csak csúti faszfej, a nácik vezetője is a MUNKÁSOK/DOLGOZÓK száját szarja telibe. A (köz)munkaalapú társadalomban.
<<<< A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati bérek 80%-ának megfizetésére köteleznék a multikat, a termelésben azonban nem. >>>>
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha igaz, Habony és csapata kenőpénzt vett fel. A Norvég alap, meg nem azt adott. Ennyi.
Védeni lehet őket, de röhejes.
@V-PORT: nahát, hogy ez az árpi ilyen kis önjáró maffiozó....mit fog szólni a főni, ha ezt megtudja.
... természetesen az önérzeteben sértett magyar kormány válasza nem fog soká késni, találnak majd valamilyen szerencsétlen amerikai nótást, lehetőleg cégvezetőt aki pirosban parkolt, vagy nem mosott kezet pisilés után, vagy nem nyírtak a parlagfüvet és jól meghurcolják majd. Nem zárom ki, hogy az USA követség elott ma este a CÖF szolidaritási megmozdulást tart, mert az USA terjesztette a világon az ebolát, hasonló elegáns megdás lesz, ha amerikai iskolába kimegy a ANTSZ es megállapítják, hogy lejárt a zsíroskenyér szavatossága.
Most még hitelesebb Rogán Nav-os vizsgálata.
@V-PORT: Ezt is rosszul látod. Csak annyiról van szó, hogy röhejes eljátszaniuk ebben is a nagyhalált, miközben ugyanazt művelik ők is mint a fidesz a norvég civil pénzek kapcsán.
@V-PORT:
Hagyd! Csak el kéne olvasni a cikket, abból egyértelműen kiderül, hogy ez egy teljesen más sztori. De könnyebb hujeségét beszélni.
Az volt már, hogy Gyurcsány a hibás?
@V-PORT: Ez nagyon tetszik. Valahogy hasonlóan gondoltam én is. Esetleg még egy Ukrános párhuzam is állítható?
Mikor lesz Békemenet? Vagy mikor lesz kikapcsolva náluk a gravitáció?
@V-PORT: Eszem ágában sincs, csak röhejes a kettős mérce ebben az esetben, meg persze az is, hogy dettó ugyanazt művelik mint a fidesz, miközben előadják a demokrata hattyúk halálát is. :)

"De kérdezem én, hová vezet, ha amerikai politikusok egymást túlkiabálva harsogják bele a világba: „Világossá kell tenni, hogy itt nem független agytrösztökkel állunk szemben, nem civilek jönnek velünk szembe, hanem fizetett politikai aktivisták, akik külföldi érdekeket próbálnak érvényesíteni az Egyesült Államokban”? Hol van itt a tőke szabad áramlásának biztosítása?

Ha most az USA az Európai Unió tagja lenne, bizony szerkesztőségi vezércikkben kellene felszólítanunk az EU-t, hogy a lehető legszigorúbban vonja kérdőre Amerikát, sőt még a közösségből való kizárás, kiutasítás gondolatát is fel kellene vetnünk az európai ethosz védelme érdekében. Elég a félelemkeltésből, elég a demokrácia, a szabad piac és a szabad gondolat korlátozására irányuló törekvésekből! Ha az Egyesült Államok nem változtat a civilellenes politikáján, a magyar kormánynak meg kell fontolnia, hogy minden erejével támogassa azokat a független intézményeket, amelyek gátat szabnak a putyini módszerek amerikai terjedésének!" :)
@V-PORT: R E Z S I C S Ö K K E N T É S !!!!!
A mocskos rohadt életbe már!!!!
Amit ők korrupciónak hívnak, azt mi a Ner-nek.
Szijjártó vs. Kerry. Kemény meccs lesz.
@V-PORT: "Hanyatlik a nyugat, elvtársak!"

Semmi sem tökéletes. Nézd meg pld. a belga "egészségügyi" minisztert. :)

www.gorawstayraw.com/1/post/2014/10/belgiums-new-health-minister-no-comment.html
Kezdőőőőőődik!!!!!

"Szintet léptünk: az amerikaiaknak elegük lett a NATO árulóiból
alószínűleg a magyarországi civil szervezetek aljas, szemét és hazug csuklóztatása is zavarhatta a két elnököt (illetve hát külpolitikai tanácsadóikat) és nem véletlenül tértek ki ezek ügyére magyar témájú beszédeikben. De az is valószínűnek tűnik, hogy igazából az zavarja őket, hogy egy NATO-tagország, amelynek biztonságát az amerikai adófizetőknek kell szavatolniuk, nyíltan oroszbarát politikát folytat.

Paks ügye, Magyarország kétszínű energiapolitikája, a Gazprom lelkes kiszolgálása így együtt már túl sok az amerikaiaknak."

444.hu/2014/10/17/szintet-leptunk-az-amerikaiaknak-eleguk-lett-a-nato-aruloibol/
@V-PORT:
:-)) kis igazsága azért van De jobb da volt, amikor tegnap azt mondta, ha a XV. Ker DKs polgármestert ki lehet ebrudálni választási csalásra hivatkozva (nem azok támogatták, akikre hivatkozott), akkor az összes Fideszes polgármester húzhat a vérbe, mert az is választási csalás, hogy "Magyarország jobban teljesít."
@V-PORT: "...egy lakópark lakása minden nap nőhetett egy kicsit..."

Érdekes, de panellakásról nem igen lehet hallani, hogy napról napra nővögetne.
@Spániel: A fideszt magasról leszarom, de ilyen szinten felpörgetni a háborús uszítást, már több mint felelőtlenség. :(

"Chuck Hagel védelmi miniszter szerdán bejelentette, hogy az amerikai hadseregnek konfrontálódnia kell a terroristákkal és a modern orosz hadsereggel. Ide jutott a helyzet, kész tényként kezelik az Oroszország elleni háborút. Szeptemberben Barack Obama szintén a terroristákkal egy lapon emlegette a modern Oroszországot, és kijelentette, hogy a világra három veszély leselkedik, az Iszlám Állam, az ebola vírus és az "orosz agresszió". Orosz katonai szakértők számításai szerint a NATO két éven belül nyílt katonai offenzívát kezd Oroszország ellen.

A NATO 1999 és 2004 közt terjeszkedett ki egészen az orosz határig, azzal, hogy végül Lengyelország és a balti államok is beléptek a katonai szövetségbe. A NATO tagállamok összes katonai kiadása éves szinten 1 billió dollár (ebből 600 milliárd az Egyesült Államok saját katonai kiadása). Ehhez képest Oroszország éves szinten 68 milliárd dollárnak megfelelő összeget költ a védelmi iparra. Most pedig az amerikai védelmi miniszter olyat talált mondani, hogy "a hadsereggel szemben támasztott követelmények a jövőben csak egyre nőnek, és még összetettebbé válnak. A terroristák beszivárgását kezelni kell, de a revizionista Oroszországot is kezelnünk kell, ami a NATO határán modern és hatékony hadsereggel rendelkezik."

www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=123425
Gratulálunk Petikének, amióta színre lépett 3 értékelhető teljesítménye volt:
- kiderült, hogy duplájára nőtt a háza, amit szorgos szülei vettek (persze kicsit több támogatással, mint amit bevallott elsőre)
- az osztrák kolléga is beolvasott kormányának
- sikeresen képviselte a magyar diplomáciai érdekeket és korábbi szövetségesünk pitiáner bűnözőkkel azonos elbánásban részesít kormányközeli embereket/ hivatalnokokat
@CsekklisztNo.10Reloaded: ez az ujraválasztósdi hecehurca az aktuális és szokásos gumicsont, amivel el akarják terelni a figyelmet a Nagy Korrupciós Buktáról.
Simán. Simicska lepaktált az USÁ-val azért, Árpi megy levesbe? A Nagy Honvédő Háború része ez is?
Simicska lesz az emeszempé ertéelje.

Ezek tényleg...meg...hogy is mondjam ... megújultak.

Az MSZP ismét benyújtja az Országgyűlésnek a "Simicska-adóra" vonatkozó javaslatát, amely a 100 millió forintot meghaladó, legalább fele részt állami és uniós forrásból származó árbevételű cégek profitjának 5 százalék feletti részére 75 százalékos adót vetne ki - jelentette be Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista alelnöke.
@látjátok feleim szümtükkel:

A szomszédomé nőtt. Leverte a vakolatot az előszobában, hogy elférjen a hűtőszekrénye.
Magyarország kicsi és szegény ország.
Nem bír 2 maffiacsaládot eltartani
---
Érdekesek ezek az "életre szóló barátságok":
Orbán - Simicska
Pintér- Tasnádi
és kinek a neve nincs leírva 4 éve a sajtóban?
Polt Péter - úgyis mint legfőbb ügyész
Pintér Sanya is lapít mint szar a fűben csak néha felszínre fújja egy-egy márciusi hóvihar.

Én drukkolok a Lajosnak. Mint állampolgár. Saját jól felfogott érdekemből. Na ez a legszomorúbb az egészben.
Orbányi tanácsadó, NAV vezérek korruptak - Polt Peti meg csak hallgat. Mi lehet azzal a 'szegény' emberrel? Csak nem beteg? Pintér is csak hallgat. Az is beteg.
Maj a ifjú titán külügyminiszter. Jól kiutasítunk egy követtségi adminisztrátort.
(most már értem miért volt a külügyi csere)
@V-PORT: Remélem 6 nap múlva, a gravitációt meg nármikor kikapcsolhatják.
van még kérdés milyen rendszer van itten kérem???
Már régen nem azon kellene a szájakat koptatni, hogy ki kivel hogyan és mit fog össze, hisz ezen döntések sora egyértelműen igazolja, hogy itt már kőkemény diktatúra van:

Hirtelen kizárták az ellenzéket a választási bizottságból

Ellenzéki pártküldöttek nélkül tárgyalta a vasárnapi önkormányzati választás óta beérkezett összes fellebbezést Pest megyében a Területi Választási Bizottság (TVB) - írja a Fóti Hírhatár című oldal.

hvg.hu/itthon/20141017_Foton_kizartak_az_ellenzeket_a_valasztasi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
És valaki elhiszi, h ezek békésen át fogják adni a hatalmat, amikor ezt a szarfaszú pitiánerséget csinálják már a helyhatósági választásokon is...
A rasszista vicceket posztoló Siklósi Beatrix lesz a vallási műsorok főszerkesztője a köztévében

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2014%2F10%2F17%2Fa_rasszista_vicceket_posztolo_siklosi_lesz_a_vallasi_musorok_foszerkesztoje_a_kozteveben

-

Magyarország már megint szuper társaságba keveredett

Pakisztán és Irak után Magyarországba jött a Committee to Protect Journalists, az újságírók Vöröskeresztje. Eddig még sosem vizsgálódtak EU-s tagországban.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F10%2F17%2Fmagyarorszag-mar-megint-szuper-tarsasagba-keveredett%2F
@CsekklisztNo.10Reloaded: igen, nem lesz itt békés hatalom átvétel, már ha lesz, mert amíg nincsenek lezárva a határok, és van mit enni a többségnek, addig nem lesz semmilyen robbanás. Az utóbbi feltétel már közel van a beteljesedéshez:

Ezért is kellett a sok fejlesztés a tekparlamentörségkészenlétiseknek, jahhh meg ez is

Mikor fordulhat elő, hogy Magyarországon újra bevezessék a hadkötelezettséget?

A jogszabályok alapján a hadkötelezettség bevezetésére csak két különleges esetben – megelőző védelmi helyzetben vagy rendkívüli állapot esetén – kerülhet sor. A Magyar Honvédség az elmúlt hetekben ezeket a helyzeteket gyakorolta.

-

Több százezer magyar
gyermek van súlyos veszélyben

Egyre több 17 éven aluli él szegénységben.

www.origo.hu/itthon/20141016-tobb-szazezer-magyar-gyerek-van-sulyos-veszelyben.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec
-

Évente százezerrel több a szegény

400 ezerre tehető azoknak a száma, akiknek nincs semmilyen jövedelmük.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20141016-evente-szazezerrel-no-a-magyar-szegenyek-szama.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec
@látjátok feleim szümtükkel: "Érdekes, de panellakásról nem igen lehet hallani, hogy napról napra növögetnek."
- már hogy nőhetnének, hiszen be vannak betonozva. Egy parkban viszont minden szabadon növögethet.
Bocsi, nem volt most időm végigolvasni, lehet, már mások is írták.

Mi történik, ha Loui szivárogtat? Mi történik?
Megmondjam? Vagy tudjátok magatok is?

SEMMI!!!

Egy olyan országban, ahol kibeba...ul közömbösek az emberek, a kutya sem fog vele foglalkozni. És ezt az ellenfél is tudja.

Más fegyverhez fog nyúlni "hülyének lenni állampolgári jog" Úr. Hogy mihez, elképzelni sem tudom, de nem is akarom!

Megyek is inkább vissza fordítom tovább, amit elkezdtem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Saját delegáltja is segített elgáncsolni a DK-s polgármestert

Lehet, hogy igaza van a Fidesznek? Vagy tökéletes káosz van a baloldalon? Vagy újabb MSZP–DK-front nyílt a XV. kerületben? Vagy így együtt mind? Segítsen kitalálni!

index.hu/belfold/2014/10/17/xv._kerulet/

TVI: Meg kell ismételni a választást Ózdon

A Jobbik közleménye szerint a miskolci területi választási bizottság ózdi polgármester-választást megsemmisítő döntése utólag megkonstruált dokumentumokon, hamis vallomásokon alapul.
Szomorúnak tartják, hogy a Fidesz – több más elbukott polgármesteri poszthoz hasonlóan – Ózdon sem képes tisztességgel elviselni a vereséget, a választók akaratát. A Jobbik a bíróságon támadja meg a bizottság döntését, és feljelentést is tesz a rendőrségen rágalmazás, hamis tanúzás miatt.

index.hu/belfold/2014/10/17/tvi_meg_kell_ismetelni_a_valasztast_ozdon/
"Kard által vész mind, ki kardot ragad.
Légy bölcs vezér és űzd el az ős átkokat,
Békét keress, hisz volt már elég áldozat!"

Nem hallgatta meg.
Hasonló csalássorozat zajlik a gázszolgáltatóknál is, mint a hazai Bankoknál.

Hibás termék a gázóra is
vilagnezet.blog.hu/2014/08/20/hibas_termek_a_gazora_is

Kamu független igazságügyi szakértői trükkel is lop a Tigáz
vilagnezet.blog.hu/2014/10/17/kamu_fuggetlen_igazsagugyi_szakertoi_trukkel_is_lop_a_tigaz
Kedvenc napi sztorim:
index.hu/belfold/2014/10/17/karacsony_meg_nem_lehet_polgarmester/
Ez is azt az elméletemet erősíti, hogy az emberek bármit aláírnak, bárkire és bármire leszavaznak. Ha egy ugató kutyát tolnak nekik, akkor arra. Két egyforma papírt kap és nem kérdez, nem néz.
Jut eszembe:
- egy NORMÁLIS országban ilyenkor (a SZÖVETSÉGES ORSZÁG információi alapján ott a lista) villámgyorsan begyűjtik a GYANÚSÍTOTTAKAT, előzetes letartóztatásba helyezik őket, zárolják számláikat és azonnal elkezdik a kihallgatásukat, evégre nem szarral való gurigázásról, hanem kőkemény bűncselekményről van szó.
- egy NORMÁLIS országban ilyenkor az államhatalom azon résztvevőit, akik nem lépik meg a törvényi kötelességeiket, azonnal leváltják, ha kell, az alárendeltjeik tartóztatják le, ALKOTMÁNYOS kötelességük alapján.

Persze én egy normális országról beszélek...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Persze én egy normális országról beszélek... "
öcsi, te vagy keveset ittá, vagy sokat, vagy efogyott a víz a mosoniból:)))
normális országban ez a maffia nem kétharmadot kap, hanem kötelet, nem először!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Arról a takonygerincű ostoba libáról beszélünk, aki anno 2011-ben fennen hangoztatta, hogy a zsidók heteken belül megtámadják Iránt?
Azóta is ennek a szerencsétlen primitív libának minden ilyen jóslata bejött?
Lófa..t se lehetne egy normális országban erre a szerencsétlen pártluvnyára rábízni, persze a jobbikos csicskáknak, meg a gazdáiknak megfelel, ez nem kérdés.

Mit is említett a keresztény vallásom első embere?
XVI. Benedek pápa: aki antiszemita, az keresztényellenes is.
@taga20:
Mindkét felvetés reális, most csak egyiket tudom korrigálni. Olvastam egy jó cikket, egy érdi cégről... te is ott? :)
Tegnap is eveztem egy facát, képek a szokásos helyen.
@taga20: Utálom magamat idézni, de egy olyan országban élünk, ahol fel sem tűnik, hogy mi áll a szavazólapon. Innentől kezdve azt hiszem a kötél nagyon távoli vágyálom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Vazze, ez valahogy eszembe sem jutott, de most komolyan.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Mit is említett a keresztény vallásom első embere?
XVI. Benedek pápa: aki antiszemita, az keresztényellenes is." -ezt tuti ő mondta?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
A fegyveres- és rendvédelmi testületeknél ennyit nem változhatott az eskü szövege.

Állítólag ő mondta.
@elmeherceg: "- már hogy nőhetnének, hiszen be vannak betonozva"

Basszus! Még majd valaki összetéveszti az alaptörvénnyel. Az is be lett betonpozva.:D
apropó Fabius (ha olvasod): egy kérdésem volna:
ov ugyebár készült arra, hogy választások után majd nagy bejelentéseket tesz, meg ilyenek.
aztán semmi.
illetve egyedül az, hogy minden (fideszes) médiából az folyik, hogy a fidesz mekkora győzelmet aratott mán, meg tarolt. most számoltam utána: 3600 településből 110 fideszes polgármester, pár mszp-s, 12 jobbikos - a többi független. ezt én nem nevezném tarolásnak, legalábbis a 3% az nem nevezhető annak. ez lehet az oka a hirtelen bejelentéshiánynak, vagy más?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hmmm, ok, kösz, valahogy Ferenc pápának éreztem testhezállóbbnak ezt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem., de ismerem őket személyesen. ügyes a Gaszt Attila, szó se róla:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ehhez egy kis adalék.

A Jobbik a ceglédi választás eredménye miatt fellebbezett és feljelentést is tett, mert szavazatvásárlás történt. Kérték ezért a választási bizottságot, hogy semmisítse meg az eredményt. A bizottság ezt arra hivatkozva utasította el, hogy egy választási szervnek nem feladata egy büntetőügy vizsgálata, ezért ez a tény nem vehető figyelembe.

Ugyanezt állítva Ózdon a Fidesz támadja meg az eredményt, a választási bizottság pedig a büntetőfeljelentés megtételére hivatkozva megsemmisíti az eredményt. És ugyanez Esztergomban. És ugyanez Győrben. És még mondja valaki, hogy fontos a választások tisztasága? :(

propeller.hu/itthon/3004377-meg-kell-ismetelni-polgarmester-valasztast
@Knósszosz:
Azt olvastam... :D

Mármint a dokival hosszúlépést ittunk, most egészen jó volt, de tovaeveztünk azután.
Viszont isteni fényképeket nyomtam a wasserról, mert überbrutál felhők jöttek, de sütött a nap és a megvilágítás isteni volt!
Szerző! Éhes disznó makkal álmodik. Orbán még 2020-ban is kormányfő lesz.Mégis kikkel akarjátok megbuktatni, mert liberálisaitok meg baloldaliak nincsenek , te is megirtad róluk a véleményedet. Csaknem az amcsikat vetik be most, mivel a brüsszeli út már nem annyira járható? Lehet a követségekre is rohangálni munícióért, de minek. Mi a választók vagyunk a hatalom, a külföldiek , az elemzők, meg az újságírók meg csak nézzenek ki a fejükből, mint a moziban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nyugi, holnapra meg vasárnapra baró jó időt jósolnak. Vasárnap is sütnek hekkket a medikák?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ebben az a legszomorúbb, hogy a fidesz rendszere belekódolta az újabb több generációra kiterjedő szegénységet. Csökkenő költségvetési pénz az oktatásra, az egészségügyre, a segélyezésre. Ezek nélkül cseszhetjük.
@Imola Helyesi:
Látom éhenkórász van olyan szervilis majom, aki orbánka makkjával álmodik.
Szörnyű is ez, hogy a tolvaj, korrupt és volt komcsi elvtársaidat az amik se tolerálják már...
Te, Piktor cimbid nem a Liberális Internacionálé alelnöke volt 8 szaros évig + Soros pénzen éldegélt, még a KISZ titkársága után?
Bazz... legalább meghálálta?
Valakinek, valahogy...
@Imola Helyesi: te választó, egy kapitális fasz vagy, hogy a maffiát választod meg újra! gratulálok, te barom! örüjjé!
@Knósszosz:
Jajjj... olyan kis maradi vagy, libsibolsi tezsvérem! :)
Tudhatnád, hogy vége a szezonnak. Innentől egy dolog forró csak...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
KI?
ÉN?
Egy szarrágóhoz, vagy toprongytónihoz képest???
@Knósszosz: "Vasárnap is sütnek hekkket a medikák?:)"
szerintem az asszonyát kérdezd:)))
Ha nem lett volna még:
444.hu/2014/10/17/a-kozgep-epitheti-magyarorszag-legdragabb-utjat/

Szóval, egyelőre Lallernek azért még csurran-csöppen... fél kilométer se( 420 méter ), majd kétmilliárdért. Háát… mondta is a szomszéd Feri, hogy ennyire pofátlan rablóbanda biztosan nincs még egy a világon. Ja.

És majd még meg is indokolják, hogy a talajszerkezet, meg a vízelvezetés, meg a többi szokásos süket blablabla... és semmi sem fog történni - már úgy értem, büntetőjogi értelemben. Megépítik, hazatalicskáznak belőle annyit, hogy befejezni azt nem tudják, de sebaj, majd lesz pótköltségvetés, annak is ellopják a háromnegyedét és majd átadják közben háromszor, mint a várkert bazárt. Legfeljebb rendelnek egy 3D-s lézersót, ami a szalagátvágás idejére odavetíti a hidat.

Be kéne ásni a tolvaj egyetem alapkövét itt levédia alsón, megépíteni, aztán a világ minden tájáról sereglenének ide (jó pénzért) az Ali Baba University-re a "diákok", a kitűnő színvonalú oktatás garantált mivolta okán. Ennyi PhD-s szaktekintély és habilitált doktor nem oktatna sehol máshol a világon, csak itt. A simlicska lehetne a re(a)ktor (ahhoz is fog érteni ahogy az látszik…), az ő tapasztalata vitán felüli. Idejárna a kolumbiai drogmaffia az olasz camorrával együtt posztgraduális képzésre, mert ebben a témában levédiánál nincs nagyobb ász az egész univerzumban…
pierre bayle Hozzászóló kiszűrése 2014. október 17. 20:14
8
2
Szijjártó Péter azon kijelentésére, hogy "Amerika mutasson bizonyítékokat a korrupcióra", Barack Obama titkársága visszaküldött egy képet Szijjártó Péter 708 négyzetméteres házáról.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jaaa, hogy... aha.
A szezon határozza meg az időt?
Nem is vagy te sörivó, csak nagyképűsködsz itten! Evezés=SÖRT BE!
Az asszony meg büszkélkedjen csak, milyen spórtos a Bolija:))) - közben meg... hahaha!
@Secnir: ez kurvára ütött!:))))))))))
@taga20:
Én nem merném, szerintem Boli se:)))
@Imola Helyesi:
.
Hogy képzeled?
Baja Ferenc felhívta Obamát, hogy van még a zsurki vodkából, küldök neked egy üveggel, de van egy kérésem?...
.
@Knósszosz: hát nem lehet mindenki szíjgyártópeti, valakinek knosszinak és tagának is kell lennie:)))
@Secnir:
Kötekedjenek csak ezek a popcorn zabálók, oszt majd behívjuk orosz testvéreinket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de! kitől? én el kezdtem félni az elhülyüléstől:)))
@taga20: Szereti ha "el"NYOMJÁK.:DDD
@taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólé! Megvolt a lehetőségetek, hol voltatok a választáskor? Ja, a kocsmában vagy a gödörben, mármint a szöveged alapján.Csak búsolgassál, azzal lehet ám jövőt építeni meg a sz.rral, már amennyi ezekben a cikkekben benne van.
@taga20: Te meg busujjá, akkor nem busultál, mikor a nokia dobozokban csörrent a krajcár, mi? Tessék szépen gondolkozni, beszélni, tervezni, logikusan építkezni, hátha felvirrad rátok is a ti megálmodott jövőtök. Így nem fog.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ezt egyesek már párszor eljátszották ezzel az országgal... nem vicces... :(

@Imola Helyesi:
Ides! Kevesebbet kéne innod, azután akkor nem lennél ennyire ostoba muzsik, hogy még a szövegértési nehézségekkel is küzdened kelljen.
A szőrgolyó használatát, ott a nyakadon, még nem is említettem.
@Imola Helyesi:
Azért az elég szomorú, ha neked teccik ez a rezsim.
@ornagy50: hülye nyomik! rohatt tróger szíjgyártó, követeli a bizonyítékokat az amcsiktól. ott a kérója, bizonyítéknak!! bassza meg a kurvaanyját és a tróger apját!
na lehet picsogni:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Lehet, hogy még érzékeny a lelke - csak 2014.10.04. óta tag.
@Imola Helyesi: a kurvaéletbe! te ekkora fasz vagy? nokiás doboz, bazd meg! amit a te kurva maffiád ellopott az kamazdoboz te szerencsétlen, szervilis, lakáj ..., valami! van szemed? van agyad?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Persze h nem vicces! A diktátoroknak nincs humorérzékük, túl komolyan veszik magukat
@Knósszosz: Nem szoktam ilyet mondani de azonnal kapcsolj a királyi M1-re. Csodálatos a most zajló virtuózok című műsor.

virtuozok.hu/
Vazze, nézem az m1en (bocs) a fiatal zenészeket, mennyi kibaszott tehetséges gyerek van ebben a kurva országban. Csak őket sajnálom.
@Imola Helyesi:
Aranyanyám, van bőr a kéepen nokis dobozról ugatni, amikor épp ordas bűnözőkről állított ki bizonyítványt az amerikai külügy?
Te ostobább seggnyaló csiga vagy, mint elsőre tűntél.
Te, a Liberális Internacionálé volt alelnöke, Soros bácsi kitartottja, a KISZ titkár, az neked komilfó?
Értem én, gondolom pöcsig komcsi famíliából vagy te is, mint Dagadt ettárs és Cuclista Haza, meg Kun ettárs embere...
Véded a tolvaj fajtádat?
A Török birodalom is össze omlott ez is összefog omlani jóval hamarább mind sokan gondolnák . De meggyőzi nem lehet a fanatikusokat .
Nos,még annyit tennék hozzá, hogy sz.rból nem lehet várat építeni, ez még a Bibliában is benne van, csak ott homokként szerepel, és hiába is lettek homokosok az építés alatt a várépítők, csak összerogyott az.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Még a végén kiderül jó ember vagy, nem faszkalap:-))) na, húzzál el!!
@bordat: te most itt mindenkit kurvára megnyugtattál! mé nem egyből a romai birodalommal példálozol?
egyébként igazad van:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólé, hát nem is drukkolok az apróknak, az biztos, de még az acélosoknak sem, sőt a maoistáknak se, mégha sokkal messzebbről is jöttek, mint a hajdani kiszesek,
@dr. jenőke (jenőke):
Jajj, nem érted... neki most lett "érzékeny" a lelke, meg a pártkurva léte most türemkedett ki.
Rájött, hogy hova tartozik. A bolsevik csürhébe... Lelkesen bólogat, megszokta, na... a szopóreflexe lesz a ludas.
Imádom nálunk a narancsos nyomikat. Volt KISZ-esek, volt pártgyerekek, volt úttörővezetők, Munkásőr és PÁRTETTÁRS szülőkkel, akkora vörös hátszéllel a gyerekkorukból, hogy én kérek elnézést - az össze kis tetvet ismerem gyerekkoruk óta. Ezek a tetvek komcsiznak manapság?
Persze a vasárnapi ebédnél meg az öregüket le is köpik, gondolom én...
@CsekklisztNo.10Reloaded: ne ülj föl! csak egy vallásos tag, sok duma, asztán hagy szojjón:)))
@taga20:
:-)) Engedjük utolsó szó jogán megszólalni, úgyis vérpadra kerül!
@taga20:
Főként tagának, mert az tudja mi az a mikrométer, amivel a fideszesek értelmi képességeit mérik.
Csodás egy nap ez a mai. Az amerikaiak lényegében elküldték a halál faszára az orbánmaffiát és közölték vele hogy ha tovább baszakodnak akkor ők is jobban közbelépnek
Még a végén az amik buktatják meg az orbánmaffiát a következő pár évben? Ez nem lenne rossz.

Megyek, bontok pezsgőt, már így előre is.
@taga20:
Jó, nem tudott mit felhozni mentségére, kihírdetem az ítéletet: Bűnös !!
@CsekklisztNo.10Reloaded: én nem kívánok neki semmi rosszat, csak amit a néger kapott a ponyvaregénybe:)
ja és aszt is, amit utána a fehérgyerek kapott, csak hogy piszi legyek:)))
@Imola Helyesi:
Aranyanyám, igyál mást, még olvasni sem tudsz.
Fuss neki, majd ha kijózanodtál a bólétól. Tanuld meg, nem keverni azt a szar ablakmosót amit iszol, a denaturált szesszel, mert azután ennyi ostobaságokat firkálgatsz össze-vissza.

Amúgy az idolod, Nulladik Piktor
- 5 év KISZ titkárság
- 8 év Liberális Internacionálé alelnökség
- 4 év Kereszténydemokrata Internacionálé alelnökség
...
Értem én, elvek, elkötelezettség, hit, becsület, tartás...

Ne légy ostobább kis büdösbogaram, mint amennyire tűnsz.
Bólé, ne mán, amerikai külügy, te nem tudsz olvasni vagy nem hallasz? Te Clintonról meg a vikileaksról sem olvastál? És a kis drogos alelnök csemetéről sem? És mi van a fegyverbiznisszel?Ott van ám az olajozás.
Majd ha nem lövöldöznek Amerikában naponta az iskolákban, utána adhatnak nekünk intőt. Vagy vonják ki a sok elbutulást okozó krimisorozataikat innen, mi nem kértük a halál kultúráját, azt a Demszky -apátok idejében terjesztettétek el. Inkább 100 Orbán, mint még egy Demszky, Gyurcsány, Horn vagy Antall.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
NEM!:))
Tőled? Hahahaha... Két minőségi sörrel lekenyerezlek és az én nótámat fújjolod!:))
Tapasztalat, én is:)
@taga20:
:-)) korrekt, szigorú vagy de igazságos. Fasz kivan a piszíkkel: leállt az XP-m
@CsekklisztNo.10Reloaded: és mi a bűntetés? 25-t a picsájára vagy egy év a tiszta vatikáni apparátusban? hagy basszák seggbe:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ezt mindig is tudtuk csak nem mindig volt nyilvánvaló. Amúgy én is el vagyok ájulva ezektől a tehetséges fiataloktól.
Amúgy az egyik műsorvezető (a szakállas) Bősze Ádám pasaréti ferences volt csak kiugrott. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jó: Tessék: Fletó: Kisz-titkár, mszmp, mszp, DK, most meg uniót akar és demokrata lett.De a Bokrosotok még kacifántosabb. Baloldali, jobboldali, mdf-es, bankár IMF-es de ő független. Ugyan már.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ennek Fabius az oka, hogy nem tiltja ki ezeket a barmokat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Menthetetlen, én meg adtam neki az esélyt, de nnnyi
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé téged mindig megtalál egy droid. jó tudom nem egy steffy, de akkor is! hogy csinálod?:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Végre valami értelmes dolog a kanálisok kínálatában!:)

Az X-traktor féle trágya után ez egy támogatható kezdeményezés, bár ennek is olyan czelebgyár fílingje van, de mindegy, tótgaby mentorasszony kiskedvenceinél biztosan nívósabb gyerekek fognak szerepelni benne, ezt fix 1-esre veszem, mint Dárdai a Magyar-Finn eredményét. Ja, nem... az nem biztos, ez viszont igen.
Kösz!:))
@CsekklisztNo.10Reloaded: jó, hogy nem a C64-ed! remélem a rokikereted még egyben van:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hihetetlen h egy ember aki normális is tud lenni az hogy lehet annyira sokszor ...., mint te.
Persze h pap nem kizáró ok
@CsekklisztNo.10Reloaded: ako 245 év, plusz 10 évre eltiltva a közügyektől:)))
és semmi szex!
@Imola Helyesi:
Felsorolnád a kereszténykleptokrata kormányod prominenseinek neveit, akik MSZMP-s görények voltak?

Ezt errefelé mindenki tudja, de ha esetleg neked nem menne, a Google segít.- igaz, minimális intelligencia szükséges a használatához, szóval beszélj a szomszéd macskájával...
@taga20:
Már eladták a keretet gyerekek, mert már minek arra a kis időre...
@taga20:
:-)) mind hiába, ha nap mint nap itt üdülhet közöttünk. Csak ne szennyezne a sok szarral még meg is bocsátanék
Na hálósipka fel! Szasztok:-)
@Knósszosz: Persze valamilyen szinten hozzák azokat a rendezési klisséket, amely az ilyen tehetségkutató műsorok velejárója, de a fellépő művészpalánták és a komolyzene egyértelműen az átlagos színvonal fölé helyezik ezt a műsort. Azt hiszem tényleg érdemes lesz nézni.:)
Aszongya a Figyelő, hogy valaki azt mondta, hogy valaki azt mondta,

hogy Simicska meg fogja dönteni a szabadon választott kormányt, miként a bolsevikok 97 évvel ezelőtt a Nagy Októberi Szocialista Forradalomban (1917 November 7-én) a Kerenszkíj kormányt.

Simicska olyan gazdag, hogy az Auróra cirkáló kicsinyített mását fogja megépíttetni, annak ágyúlövése fog jelt adni a rohamra az Orbán kormány ellen,

Minden bizonnyal valószínű, hogy lehetséges, hogy Simicska strómanja gyanánt Gyurcsány lesz az, aki a kormányfői székbe csücsül majd, de hátulról Simicska rángatja majd dróton!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Nem írtam, hogy tetszik a rendszer , de a trágársággal elegyített butaságot utálom. Észérveik nincsenek, csak egy bukott választás után belekapaszkodnak egy külföldről bedobott mentőövnek vélt pletykaszintű hírnek, amire bizonyíték nincs. Lesz náluk is jelentés ennek nyomán, csak az nem továris lesz, hanem mondjuk szamáris? De ha van valóságalapja, akkor Brüsszelig kell elmenni, ők cicóznak minden törvényünkkel, és valószínűleg a közbeszerzési törvényeket is mint mindegyiket is úgy alakítják, hogy a multiknak kedvezzen.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ezt én sem értem, varanusra nem szoktak kezdőket küldeni...
@Imola Helyesi:
.
Ez így nem pontos!
Gyurcsány Ferenc: született, mint egészen apró csecsemő, bölcsődés, óvodás, kisdobos....

Innen folytasd!
A többit kezd elölről.
.
@Imola Helyesi:
A volt komcsik, kiszesek nektek a fejetekre szarnak, a szátokba tolják a masszát és ti boldogan vigyorogva majszoljátok, mert "aszonták NEMZETI".
Ostoba, IQ light csicska népek vagytok, magyarnak csak hazudjátok magatokat!
Szolgák vagytok, azok is maradtok világ életetekben.
Nektek gazda kell, aki időnként odadobja a mocsingot és ti boldogan veszekedtek rajta, majd lelkesen csóváljátok a farkatokat és várjátok, hogy hátha megint leesik egy kis konc.
Szánalmas bolsevik kreténke vagy. Igazi "szocialista embertípus".
@CsekklisztNo.10Reloaded: milyen okosok ezek a gyerekek! szerintem még van egy-két jó évtizeted:)) persze, ha nem dumálsz sokat!
@Secnir:
.
Meglehet, hogy újjá született. A régi nicket már ő is szégyellette.
@Vidéki:
.
Már meg sem kérdem tőled, vidéki vadász, hogy minek is jársz te ide?
@Imola Helyesi:
Figyu! Nincs most meg egyáltalán időm minden egyes elveszett lelket magától megmentenem, de rosszul látod. Majd egyszer.
Tenyleg húzok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Talán leküzdöm az undoromat a királyi kanálissal szemben, és esetleg belenézek.
Pici pontosítás - ez csak az én véleményem - nincs komolyzene, mert akkor van komolytalan is. Azt, hogyan hívják más nyelven?

Kinek melyik a komoly... lehet rock, heavy metal, punk, jazz, klezmer... és lehetne sorolni még, szóval van akinek más a komoly, mint neked vagy bárkinek. Szerintem a komoly helyett klasszikust köll írni és a többi meg rendben van.

Hallgassa mindenki azt, ami az övé!
@Deathstick: "De egyébként is: orbán most láthatóan teljes erővel a víziója megvalósítására akar koncentrálni, azaz, a 19. század végi, 20. század eleji (első VH előtti) társadalmi és gazdasági viszonyok valósághű újrakreálására."

:) Erről eszembe jut egy idézet:
"Volt dinomdánom az »úri-vendéglőben«, bor, puncs, muzsikaszó, forintos bankók a Gongoly cigánynak, akivel aztán éjjelenként bejárta a pánszláv házakat s elhúzatta ingerkedésül az ablakok alatt:

Cserveni kantár, bjeli kvon!
Predav szom ország, Bozse moj!

(Veres kantár, fehér ló! Eladtam az országot, istenem!)

Ez a merész célzás Szvatopluk király őfelségének szomorú kalandjára mindenha erősen bosszantotta a zsolnai tót urakat. De éppen ezt akarta Klivényi, aki magyar érzésű volt és e magyarságból élt, táplálkozott. Mert már százszor is ki kellett volna tenni a szűrét (soknemű hivatali vétség és apró visszaélés terhelte Klivényit), de lehet-e egy nagy magyart elcsapni bűnhődés nélkül? Klivényi ügye mindig a haza ügye volt. Klivényi nem volt ostoba; mindég jól tudta, hogy mitől döglik a légy. Annak a bizonyos »veres kantárnak« bizony több hasznát vette ő, mint Árpád vezér; ez volt az ő immunitása."
Mikszáth Kálmán: Beszterce ostroma (Kedélyes atyafiak)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé ez a bolé teccik? a faszt! ez a sutyerák csak erre képes:)
@CsekklisztNo.10Reloaded: vízóra leolvasó vagy a postás elég kajak vot?:)))
ha durva vot, ne haragudj.
@Secnir:
Megvonta a zsét Simlicska ettárs, most csak ilyen balfaszokra telik Kubatov ettársnak?
Vagy Nulladik buzi, meleg kampánytanácsadója beajánlotta kis seggrepacsi tezsvérét, Imolát?
Neki sem egyszerű, na... naponta le kell szopnia nyílt színen a volt komcsikat... gyomor kérdése, meg erkölcs, meg tartás... igaz eddig sem hallott ilyenekről, szóval erre most meg itt fel akarnánk homályosítani a tajtparasztját?

@Knósszosz:
Nulladik Piktor: KISZ titkár
Kövér László: a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa,
Pozsgay Imre: MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás: MSZMP KB tag
Schmitt Pál: miniszter-helyettes elvtárs
Stumpf István: MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György: MSZMP tag, III/2 együttműködő
Martonyi János: MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Pintér Sándor: MSZMP titkár
Boross Péter: MSZMP tag
Kerényi Imre: MSZMP alapszervezeti titkár
Fónagy János: MSZMP tag.
.
.
.
.

Ja, ez az a bizonyos "zsinórmérték" arrafelé. Meghagyom nekik!
@dr. jenőke (jenőke): ő egy predátor! van még kérdés?:)))
persze ez egy butított kivitel, me ez nem láthatatlan! ez tök hülye:)
@dr. jenőke (jenőke):
Miért, miért...
Az élvezet okán, szeret örömet szerezni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"@taga20:
Aszittem, ottan nyomod. "

Én meg a cím alapján azt hittem, hogy ő a vállalkozó :)

Azután elolvastam a cikket :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: apám, te mániákus vagy!
nem vagy korszerű az a te bajod, mi vot tegnap a kutyát se érdekli! ma mi van, meg holnap reggel. gerinc, a szart se érdekli!
az imperialisták beszarnak, a...:)))
@taga20:
:-))) most hogy mondod a gyerek jó a számokban!! Na Kapd be, aludni akarok!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: az a vállalkozó nem dumálna veletek itt. ezé se lehetek ő:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem teszed túl magasra a lécet? :D
Annyira úgyse tudsz cinikus lenni.
@CsekklisztNo.10Reloaded: tudod mit mondott a szadista a buzinak, kapja be a fogaskerék. szép álmokat!, álmogy bajszos tagákkal, holnap fojtatjuk:)
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@Imola Helyesi: "Lehet a követségekre is rohangálni munícióért, de minek. Mi a választók vagyunk a hatalom,"

Nem azt akartad írni, hogy az a Labdaházban volt? A harmadik rend képviselői -parasztok, munkások, kézművesek, gyárosok és hivatalnokok- kinyilvánították, hogy "Mi vagyunk a nemzet!". Mivel a francia nép legalább 96 %-át képviselték, Sieyes abbé javaslatára ALKOTMÁNYOZÓ nemzetgyűléssé alakultak át.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát , úgy látom makkal is álmodsz, mert éhes is vagy, bizonyára azért vagy ilyen ideges. Nyugi, nyugi, még van 5 éved, ha így folytatod, megárt neked.
.
A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban a közmédiának nyilatkozva.

Ne hagyd abba:
nol.hu/kulfold/orban-szep-dolog-a-fizikai-munka-de-1493089
@Imola Helyesi:
" bankár IMF-es "

Erről a pártról nem hallottam még. Mesélj róla, kérlek. Mi a politikai irányvonaluk, mikor alakultak, mennyi tagjuk van, hogy szerepeltek most az önkori választáson.
A többi pártot nagyjából ismerem, de ez számomra újdonság...
No, tessék, már minden leszerepelt kis nyomi párt szóvívője nyilatkozik, a vékkkső harczot nem adják ám fel.Még jó, hogy nálunk nincs majdan tér, de emezek majdan gondoskodnak róla, hogy legyen.
@Imola Helyesi:
Ides... téged elnézve... nekem nincs aggódni valóm, a fajtád nem ellenfél!
Szolga vagy, a gazdáid makkján nevelkedsz.
@Imola Helyesi: te milyen egy sekélyes suttyó vagy baszod! téged még a fityeszben is szarnak néznek.
@taga20:
"az a vállalkozó nem dumálna veletek itt"

Akkor nekünk jó, hogy nem te vagy az.
@Deathstick: "Itt változás nem lesz mielőtt egy kritikus tömegben meg nem születik az elhatározás, hogy az identitását, magyarságtudatát saját maga határozza meg, ne pedig akármilyen külső megmondók,"

Magyarnak (angolnak, németnek stb.) nem lehet születni, hanem azzá kell válni.
@taga20:
Akkor valami komolyabb vezető lehet, mert a többi csak fos...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólé, gyűjtsed csak a szavazatokat a kommentjeiddel a pártodnak.Nekünk ez így jó, mert nem produkálsz.
@Knósszosz: Bocs öreg, teljesen igazad van. Szóval akkor klasszikus zene. Őt láttad? Valami csodálatos volt ez a kislány. :)

youtu.be/GiJYfy7DjpU
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: azé ez meleg helyzet vot, majdnem én voltam! jó veletek, nem leszek szőrős szívű vállalkozó:)
vagy vadonjani, vagy balázs, vagy a harmadik:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!
Most kaptam a Tachbrook Street-ről egy véleményt, a kormányszóvivőt illetően:
www.youtube.com/watch?v=sY8n8covKRo
@Imola Helyesi:
Nekem cicabogár nincs pártom.
Neked meg hazád nincs, csak elvtársaid!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kösz, valami ilyesmire gondoltam:)
Szegény kislány, nagy bajban lesz, ha a korosztálya által preferált ganéhoz le kell majd nőnie, a balatonyi száund nem az ő világa.
Azt csak rasika...
@Knósszosz: a kurvaéletbe, ezé is szeretlek! a szívem csücske ez a sorozat:)
te vagy miszter sztoksz:))))
.
A rendkívüli jogrendben bevezetendő hadkötelezettség sorozási feladataira gyakorlatoztak a Magyar Honvédség és más érintett szervek az elmúlt hetekben országszerte.

www.vg.hu/kozelet/orszagszerte-sorozasi-gyakorlatokat-tartott-a-honvedseg-437452

déjà vu

Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le
USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
Magyar nagykövet: - Királyság.
- És ki a királyuk?
- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
- Ki a kormányzó?
- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
- És van Önöknek tengerük?
- Az nincs.
- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
- Nincs.
- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
- Nem, ők a szövetségeseink.
@Knósszosz: Ezt ismered? :)

Áve Nép!

Az egyik latol küldte ezt a helyes egyedi építésű lómai kelékpált. Lendes nevén Kluszifixit.
Hmm, mily csodás is lehet vele tekelni Jeluzsálem lankáin a lemenőnap fényében...
Lajong és tekel. :)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1901243_485131041602123_3790313768341449068_n.jpg?oh=f05fa8565c6f3559a346064356dff8a6&oe=54B5C768&__gda__=1420797718_27c4a91aa684a89e6fc294fab573eab1
@taga20:
Annyira nem vagyok nagydarab, de a sorozat az nekem mindent ver!-:)))
Meg a Waczak is, de eredeti nyelven, a magyar felirat alá!
@dr. jenőke (jenőke): ez vot a nap kommentje:)
ha loptad is jó!
@Knósszosz: @taga20:
"Meg a Waczak is, de eredeti nyelven, a magyar felirat alá! "

Namerazér', erről meg ne feledkezzünk ám...!
És A buszon-ra emlékeztek? az sem volt semmi.
@Knósszosz: de gondolom annyira bírod a piát, mint ő?:)))
www.youtube.com/watch?v=zOKqNAbh_aU
@dr. jenőke (jenőke):
Az "érintett szerveknek" is a "qrva annyukat"!
Újabb operetthadseget akarnak az ettársak építeni?
Netán felfedezték, hogy a munkanélküliség hogyan csökkenthető tovább?
É-Korea is előzzük meg bolseviki ettársak!
Előre a balaszkodók útján!
CSAK A PÁRT!

A hétvégén egy oszt.találkozóm volt, ahol az egyik narancsszínekben pompázó hölgyike a beszélgetések közepén olyan elhatárolódást vágott le narancsbolsevik képviselő létére a pártjától, hogy a lélegzet bennakadt, a szem fennakadt... Tulajdonképp ők nem is értik, hogy mi zajlik "ott, fenn" és elítélik, meg szörnyű, de ők ezzel nem is akarnak foglalkozni (az országgy.választás idején mintha mást hebegtek volna), csak a helyi érdekekért, csak a helyiekért mindent, de komolyan, Isten'biza!
Beszarás, már-már partizánmozgalmi visszaemlékezésnek kezdett hatni.
Értem én, hogy ciki narancsbolseviknak lenni, meg hát az emberek ismerik a városban, az életét, minden pozícióból, szögből, helyzetből, a rokonságát, a szüleit is, rendes komcsik voltak azok... na... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólékám, ha nincs pártod, miért vagy olyan közönséges, mint ezek az ifijuhászféle anarchisták együtt is meg külön?
De Tagára is ez jellemző, ő is egy ilyen anarchista klub taga lehet.
.
A pölöskei horgásztavak kiöntöttek, így a réteken úsznak a halak. A tógazdálkodók szerint a miniszterelnök családjának érdekkörébe tartozó bánya a ludas, míg ifjabb Orbán Győző cáfol – derül ki az RTL Klub híradójából.

www.hir24.hu/belfold/2014/10/17/orban-banyazott-az-rtl/
@Knósszosz: Te figy. Szereted a háborús mozikat? Ha igen ezt kukkantsd meg.

youtu.be/H4A3QLPEXEQ
youtu.be/pNCHU6r-7rU
@Imola Helyesi: imola a kis picsádat elverem, ha ilyen fityesz droid vagy! remélem csaj vagy, me ako megbocsátok:)))
ja és harminc alatt!
@Imola Helyesi:
ÉÉÉÉÉN, édesem?
Segítek neked (csak ma, csak neked), mert látom, a gyengébb képességűek közül szalajtottak ide: "Kijafasz az az" Imola? - tehetném fel esetleg a kérdést és CSAK EKKOR alacsonyodnék le a szintetekre, pl. D.Tompika féle narancsbolsevik ribanc féle szintre, aranyom.
Ne fesd magad, hülyébbnek nem tűnhetsz már, ides... alukálj, holnap meg kérj valami könnyebb feladatot, valami "közmunkát" Kubatov ettárstól.
Annyi fideszes bolsevik van még, aki leszophatsz, nem kell neked itt aláznod magad naphosszat, nyílt színen!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Volt egy jelenet a "buszon"... az egyik fickó egy WC fajanszot tartott a hóna alatt, vitte haza, mert ki kellett cserélnie.
-Kér egy kávét?
-Én, nem?! Miből gondolja?
-Csak mert a csésze a kezében van.

Az angol humort imádom!:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, nem szeretem.
Minden erőszak undort vált ki belőlem, szóval az ilyenekbe bele sem nézek.
@Imola Helyesi:
Semleges állampolgárként én most elmondom, hogy mit gondolok a mai bombasztikus USA-Mo. ügyről.
A tények.
A kitiltott Vida Ildikó a Simicska birodalomban Simicska helyttese volt az üzleti életben, majd az első Orbán kormány APEH elnökévé avanzsált.
A Bibó kollégium oszlopos tagja volt, Ott tanult, ahol Orbán és társai.
Heim Péter a Századvég irányítója, mely cég többek között felméréseket, tanulmányokat, stb. végez.Ez a cég tett ajánlatot az amcsiknak ilyen megbízásokra, piacot remélve tőlük, ezért korrumpálta őket az üzlet reményében. Ez az a cég, amelyik erre az évre 3 milliárdos állami megbízást kapott a profiljára.
Gíró Szász nacionáléját ismerjük.
Miután az USA vagy két héttel ezelőtt jelezte a magyar kormánynak a korrupció jelenlétét, a Nav válaszul vizsgálatokat indított amerikai érdekeltségű cégek ellen.
A gondolataim szerint az USA állításai nem blöffök, annál nagyobb tekintélye van a világon, hogy hiteltelenné váljon nemzetközileg egy ilyen kis országgal szembeni balhéban.
Az egész ügyből az látható, hogy a hazai, minden képzeletet felülmúló korrupció melegágya a kormány, kiemelkedően a holdudvar szereplői.
Most jön a konklúzió.
Más országokban egy kis lakáskorrupció, vagy egy kis csúszópénz okán menesztik a miniszterelnököt, ha bűnös, a miniszter, vagy bármilyen rangot betöltő egyént, mégpedig azonnal.
Ezek után ennek a kormánynak is mennie kell.
MOST!!!!
@vilagnezet.blog.hu:

"_Hasonló csalássorozat zajlik a gázszolgáltatóknál is, mint a hazai Bankoknál.

Hibás termék a gázóra is
vilagnezet.blog.hu/2014/08/20/hibas_termek_a_gazora_is

Kamu független igazságügyi szakértői trükkel is lop a Tigáz
vilagnezet.blog.hu/2014/10/17/kamu_fuggetlen_igazsagugyi_szakertoi_trukkel_is_lop_a_tigaz
__"

atyád fasza. az anyád picsája a blogodon már megvolt.
@jaegtoer:
Höööö... :D
Mi van, nem voltak meg a zabfalatkák? Lemaradtam.
@Imola Helyesi:
Még nem ismersz, számokkal is alá szoktam támasztani az érveimet.
Amikor azt mondtam, hogy a mérhetetlen korrupció
zászlóvivője a kormány, az alábbi számokból látni lehet, hogy a Simicska birodalom mennyi pénz tett zsebre az eu-s támogatásokból 2013. évben az állami megrendelésekből.
94.8 milliárdos árbevételből 25.3 milliárd nyeresége volt, melyből az osztalék, mely ugyebár az ő szentséges zsebeiket tömte ki
22 milliárd Ft volt.
A nyereség rátája 26.7%, amely ritka, mint a fehér holló még a multinacionális, jól prosperáló mammut cégeknél is.
Erre mit lépsz?
@Mariann19:
Látod milyen vagy! Azokkal a csúnya számokkal összezavarod a kis butust csak...
Géza cimbid? Jár még tanulni hozzád? :D
@Mariann19: Én is semleges vagyok, a két kis tahó, taga meg bólé állítása ellenére is, akik bizonyára farokdemenciában szenvednek a valóságban, ezért vannak virtuálisan ezzel elfoglalva. Én úgy tudom, fordítva történt, először volt NAV vizsgálat a Soros pénzelte
amerikai érdekeltségeknél / szerintem jogosan/, és erre volt a válasz a kitiltás. Csak homályos az ügy, miért kell kitiltani valakit, ha nem is akart odamenni.!!!! Én nem vagyok ilyen naív Amerika-ügyben, láttam én már karón varjút, pl világszerte lehallgatások, nemzeti ellentétek szítása a nekik nem tetsző politikai vagy gazdasági érdekeltségű országokban.Amerika elvesztette a népekben a bizalmat, ezért erőszakos lett. Orbánt nem engedjük holmi Amerika-bérencek kitalációi miatt lemondani.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A Gézu annyival volt jobb Imolánál, hogy a témánál maradt, és arra reagált.
Imola pedig csak falusi cirkuszi produkciókra képes.
Ahogy elnézem, az emeletes törtek számára is megfejthetetlen rejtélyeket jelentenek, mint
Gézunak.
@Imola Helyesi:
"Láttam én már karón varjút."
Nincs szelektív érzéked a nagy ügyek megitélésében.
Marhára nem mindegy, hogy a korrupció milyen szinten megy végbe, és milyen mértékben.
Ott, ahol egy kormány ilyen brutális módon besározódik, ott le kell vonni a konzekvenciát.
Ha nem tudnád, az USA most éli át azt az egyetemesnek szánt döntését, miszerint ezt a
korrupciós dögvészt kiirtja a világból.
Az USA nem veszítette le a népek bizalmát, és ilyen lépésekkel meg fogja szilárdítani.
Emlékszel Bush-ra. Milyen gyorsan lelépett, mert korrupt volt. Ott nem védi meg az elvakított nép a bűnösöket.
A szijjártoizmushoz :-)

endresy.blogspot.com/2014/10/kleptoligarcha-elharitas.html

Amugy a simicskaizmus kapcsán emlegettm anno, közel 2 éve olyasmit, hogy orbánt leginkább az buktathatja meg, ha a belső támogató i kör is azt akarja, hogy bukjon.
@Imola Helyesi:
Ez olyan szép volt... letörlöm könnyeim, mert hát ekkora surmó nerseggnyaloncot tényleg ritkán küldenek ide a gazdáid.
Gyerünk szolga, dolgozz meg a betevődért!
Táncolj bohóc!
Ez ilyen blogszférába illő wet dream inkább.

Egyrészt bármi infó, ami ütne, abban jó eséllyel a Simicska is benne van egy párszoros életfogyt erejéig.

Ami nem ütne, az meg fing a tornádóban: NAPONTA történik itthon valami, de lassan már ÓRÁNKÉNT is, ami miatt máshol kormányok buknak meg, itt meg néha Józsi felvonja a szemöldökét, aztán inkább iszik tovább.

Egészen konkrétan semmi nem fog történni itt, lehet oszolni.

Mondom ezt úgy, hogy semmit nem látnék olyan szívesen, mint ahogy ezek a bohócok kinyírják egymást.
@Mariann19:
.
Tisztességes ember levonja a konzekvenciát, határidőben bevallja . . . Ja, bocs! az az áfa.
@Mariann19:
Simicska egy multi, egy magyar multi, bizonyára magyar embereket dolgoztatott, és itt adózik. Akkor légy szíves, írd le, a Teszkó mennyi nyereséget visz ki az országból, ami után nem adózik. És a bankok, és az amcsi cégek mennyit? Apropo, egy zugárus éppen most csapott be egy amcsi masszirozó készülékkel, ez hogy a fenébe került ide, és miért így árulják.? Ki a tulaj? Miért éri meg idehozni a tengerentúlról azt a sok selejtes árut éppen hozzánk ebbe a diktatórikus országba? És mi van a génmódosított kukuruzával? Az a bajuk,
lehet, hogy a mienket még Micsurin nemesítette és Hruscsov parancsára terjesztette el itt a kommunista párt a téeszekben?Adózik-e ez a sok internetes amcsi és más cég?Miért van ennyi szemét zöldség és gyümölcs a magyar piacokon? Mert a fenséges USA meg Brüsszel így parancsolja? Miért jó ez nekünk?Jó ez a demokrácia tudod, csak ha nincs konyhapénz, akkor hiába van joga főzni mindenkinek.
@Imola Helyesi: "Amerika elvesztette a népekben a bizalmat, ezért erőszakos lett. Orbánt nem engedjük holmi Amerika-bérencek kitalációi miatt lemondani."

Magyarul: az ördöghöz is ragaszkodtok, és inkább saját hátatokon cipelitek a pokolba, csakhogy borsot törjetek az USA orra alá. Ez aztán a bosszú ...
"Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra:
- Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből. - mondja a tanárnő. - Ki mondta: "Szabadság vagy halál!"?
Síri csönd az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: "Patrick Henry, 1775, Philadelphiában."
"Kiváló, Suzuki" - és ki mondta: "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg."?
Suzuki feláll: "Abraham Lincoln, 1863 Washington."
A tanárnő végigméri az osztályt és így szól: "Szégyellem magam miattatok, Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti!"
Hátulról egy csendes hang: "Nyald ki a seggem, büdös Japó!"
"Ki volt az?" - kérdi a tanárnő.
Suzuki jelentkezik és mondja: "McArthur tábornok, 1942, Guadalcanal-nál, és Lee Iacocca, 1982, a Chrysler cég közgyűlésén."
Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: "Elhányom magam!"
A tanárnő kiabál: "Ki volt az!?" Suzuki azonnal válaszol: "Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió, 1991."
Az egyik diák unottan odaveti: "Szopjál le!"
A tanárnő hisztérikusan: "Elég! Ez most ki volt?"
Suzuki rezzenéstelen arccal: "Bill Clinton Monica Lewinsky-nak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda."
Egy diák feláll és elordítja magát: "Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!"
Suzuki ismét nyugodt hangon: "Valentino Rossi, 2002, Brazil Motoros Nagydíj."
Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: "Én még ilyen szétbaszott kuplerájt életemben nem láttam!!"
Suzuki: "Barack Obama elnök, M. André Goodfriend követtanácsosnak amikor értesült a magyar államigazgatástól érkező korrupciós nyomásról, Budapest, 2014."
@Mariann19:
Jaj, Marianna, te egy kicsit naív vagy. Mit él meg az USA?Már Jockey is forradalmakat robbantott ki az olajért külföldön, s lám ma a szaudi olaj az amcsik kezében van. Az iraki háborúja meg káoszba fordult.Az USA itt keresi a gazdasági pozícióit, mert rájött, hogy Közép-Európát még nem zsákmányolta ki. Utálják a dél-amerikaiak, az ázsiaiak, és most már mi is fogjuk
@Imola Helyesi:

Zugárustól veszel masszírozó készüléket, de politikai véleményed van, meg gondolom szavazol is.

Édes faszom...
@Imola Helyesi:

Olvasod a híreket is, vagy csak kitalálod?

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította az Apollo Tyres Hungary Kft. Gyöngyöshalászon megvalósuló beruházásával összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket, az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - aki a beruházást bejelentő szeptember 17.-ei sajtótájékoztatón még Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára volt - kiemelte: Magyarország újraiparosításának fontos állomása az Apollo Tyres magyarországi beruházása.

Az Apollo magyarországi gyárában a tervek szerint naponta 16 ezer személyautóhoz, és 3000 haszongépjárműhöz gyártanak majd abroncsokat. A 146 milliárd forintos beruházáshoz a magyar kormány 16 milliárd forintnyi közvetlen készpénztámogatást nyújt, amelyet az Európai Bizottság is engedélyezett - tette hozzá.

No, mégegyszer:
A 146 milliárd forintos beruházáshoz a magyar kormány 16 milliárd forintnyi közvetlen készpénztámogatást nyújt...

Érthető, vagy szótagoljam?
Vajon hány %-ot kellett kérniük, hogy az USA-kok bepöccenjenek? 30-40-50%? vagy 2/3 ? :D
Esetleg a kedves vezető személyesen is érintett? Nem szokás tudom, de hát a kormánytag az kormánytag. Miért ne lehetne a kedves vezető az személyesen?
Ezek olyan primitívek, pénzéhesek és gátlástalanok, hogy kinézem belőlük.

Az önéletrajzukban vajon feltüntetik-e?
Szakmai sikerek: Kitiltottak az USA-ból korrupció miatt.

Kedves vezető szeret elmenni a falig. Kedves vezető mit gondolsz ez már a fal vagy akarsz még bohóckodni tovább?
Semmilyen bizonyítékről nem olvastam eddig, csak hogy Orbán monnyonle, meg hogy Vida is bibós volt, meg hogy Simicska mennyi megbízást kapott. Ki vesztegetett meg kit mennyivel, kinek a megbízásából?
Ne csináljunk már itt kamu kormányválságot egy megbízott nyomására éppen, pont, uszkve egy vesztett választás után. Legközelebb hová mennek, Brüsszel, USA kipipálva, ki a harmadik hatalom, akinek szankciói lehetnek? Ha lett volna megvesztegetés, naná, hogy választás előtt hozták volna nyilvánosságra. Éppen ezért hamis a baba.
@Imola Helyesi:
Mázlid van, mert pontosan tegnap néztem a Simicska nyereségrátájához adatokat, hogy hogyan alakul nagy cégeknél ez a mérték 2013-ban.
Az angol Tesco cégcsoport nyereséghányada 5.2%-os 23.745 milliárd Ft-ban kifejezett árbevétel mellett. A Richter itthon 351.4 milliárdos árbevétel mellett 12.6%-os nyereséget ért el.
Nem szabad elfelejteni, hogy mindkét utóbbi cég a saját tőkéjéből prosperál, nem az eu támogatásokat fosztogatja, melyeket az eu-s állampolgárok adóiból markolunk fel.
Azon ne háborodj fel, mert a zugárusnál selejtet vásárolsz. Ez velem nem fordulhat elő, én veszek amcsi cuccokat, de mindíg a legjobb helyeken. Amennyiben a csúcsminőségre nem elég a pénzem, nem veszek inkább.
A bóvli és a giccs nem az én világom.
Állj át!
Nem akarlak megtéríteni az amcsi és eu-s gyűlöleted láttán, de milyen gazdasági eredményt, GDP forrást tudsz felsorolni hazai forrásból? Ugyanis a GDP 80%-át a gaz multik és külföldi befektetők hozzák létre itt, a beruházások szinte kizárólag eu-s támogatásból
jönnek létre.
Bizony adóznak a külföldi cégek és bankok, ugyanúgy mint a magyarok azzal a különbséggel, hogy még jól rájuk lőcsölték az elviselhetetlen külön adókat, melyekre azt mondta a kormány, hogy csak egy évre szólóak.
Most már a harmadik év telik el ezzel, mert olyan szavahihető ez a kormány. Ugye?
Ne csodálkozz, hogy húznak el innen, mint a fecskék, és ha tömeges lesz ez a jelenség, mi abba beledöglünk.
@Imola Helyesi:
"Semmilyen bizonyítékról nem olvastam eddig."
Olyanról hallottál, hogy nemzetbiztonsági ok?
Még egyszer felhívom a figyelmedet, hogy a világ vezető hatalmáról, Amerikáról csak nem gondolod, hogy blöfföl, és nincsenek bizonyítékai?
El tudod azt képzelni, hogy kockáztatja a nemzetközi tekintélyét egy ilyen ügyben?
@Exploiter:
Sőt még áfás számlát sem kérek a piacon, ezt kapd ki.
Simicska az egyetlen olyan szervezetben nem rendelkezik emberekkel (sőt, inkább ellenségekkel), mely '89-90 óta őrzi intaktságát. Mivel ezen szervezet prominensei nem csupán az atlanti irányba elkötelezettek/rendelkeznek jó kapcsolatokkal -mely körülmény különös fontossággal bír manapság-, szvsz: simicska élethalál harcát vívja jelenleg (én kibaszottul remélem, hogy ezzel tisztában van, s megkötötte a saját alkuját... bármennyire is kártékonynak gondolom, hogy szakadt volna bele a feje a kijárati nyílásba születése napján [ez pc volt?]), mely, szerencséjére, a sors szeszélye folytán világpolitikai szintre emelkedett.
Igen, most sokszor láttam a pelican-case-t:-)...
@dr. jenőke (jenőke): "Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le"

Kíváncsi lennék, mi ennek az anekdotának az alapja. A törikönyv szerint Bárdossy adta át a hadüzenetet a budapesti amerikai nagykövetnek.
@Imola Helyesi:
"AZ USA itt keresi gazdasági pozicióit."
És még te mered azt leírni, hogy naív vagyok?
Az olvasók majd eldöntik, hogy kinek milyen érvrendszere van, ne mi minősítsük magunkat.
Amerika gondolod, hogy átjön az Atlanti óceánon egy lepukkant 10 milliós országban saját gazdasági fellendülése érdekében?
Majd mi húzzuk ki a szarból mind a 300 millió lakosát az USA-nak.
Mindnek még munkahelyet is teremtünk a mi várva-várt orbáni igéretnek megfelelő 1 millió mellé. Nagy dobás vár ránk! 301 millió új munkahely.
Ne haragudj, de olyan hülyeségeket mondasz, hogy egy 150 fős kis településen élő 87 éves nyugdíjas tájékozottabb, mint te vagy.
@Mariann19: Érdekes, az átkosban nem volt itt az a fene sok multi, még az oroszokat is eltartottuk, Záhonynál vagonszámra ment ki az élelmiszer, de nem ettünk selejt élelmiszert, iparunk is volt, ami kellett, megtermeltük, az embereknek volt munkája . Még a 3 T ellenére is virágzott a magyar kultúra, ma is azokból a filmekből él a köztévé. Érdekes, akkor nem volt szégyen magyar klasszikusok művét megfilmesíteni, ma átírják, átszabják azokat. Beözönlött ide Európa és Amerika szennye mind gazdaságilag mint kulturálisan.A demokrácia jegyében él a három SZ: szabadság, szabadosság, szar.Kis jelentéktelen, feltűnési viszketegségben szenvedő pártocskák katonái a demokráci áljelszavávalkeresik a megélhetést a pozíciókban, tele van velük a média.
@Knósszosz: yesssssssssssssss
basil fawlty csak eredetiben az igazi.
@Mariann19:
A Vikilieksről hallottál? Az volt ám a nemzetbiztonsági ok.
@dr. jenőke (jenőke):
Jenőke!
A kicsit későn feladott adóbevallás csak egy kis bírságot von maga után.
A megbuherált osztalék pedig sok nullával ellátott külföldi betétet. Bírság vagy büntetés nélkül.
Pont te ne tudnád, te jogtudorkám!
@Mariann19: "Még egyszer felhívom a figyelmedet, hogy a világ vezető hatalmáról, Amerikáról csak nem gondolod, hogy blöfföl, és nincsenek bizonyítékai?
El tudod azt képzelni, hogy kockáztatja a nemzetközi tekintélyét egy ilyen ügyben?"

Tömegpusztító fegyverek? Minél tovább véded az USA bizonyára néhány ponton megkérdőjelezhető külpolitikáját, annál jobban adod a lovat a fidesztrollok alá.
Én örülök, ha segítenének, de rájön majd az USA is, hogy hiába húzzák valakinek a fejét a pad fölé, ha az minden erővel húzza vissza magát a sárba.
@Mariann19:
Marianna, Amerika mindenbe beleszól.Jól megszervezett hadoszlopa a világsajtója segíti, amely évek óta célzott támadásokat intéz MO. ellen tudósítói révén, akik hazulról , innen kapják a kovászt. Amerika poltikája miatt gazdasági vesztesek vagyunk, mert elvesztettük az orosz piacot. Amit tesz most az ellenzék, azt tették a labancok a magyarok ellen, amikor a sógorok évszázadokig kizsákmányoltak bennünket.
@Imola Helyesi: "Amerika poltikája miatt gazdasági vesztesek vagyunk, mert elvesztettük az orosz piacot."

Megköszönted már néhai Antall Józsefnek? Azt látom, hogy a szocializmust nagyon visszasírod, miközben szidod a "bolsevikokat". Teljesen hiteltelen ez az összevissza beszéd.
@Imola Helyesi:
Elég bizarr a gondolkodásod, de udvarias ember lévén, válaszolok neked.
Az, hogy hogyan jön ehhez a tárgyhoz a háború utáni jóvátétel, hát...
Ehhez csak azt tudom mondani szerényen, hogy nem valószínű, hogy mi tartottuk el a nagy Szovjetúniót a tagállamait is beleértve.
Mintha dicső múltként emlegetnéd a szocialista rendszert. Egy dolog igaz, hogy a kultúra és az oktatás eredménye meglátszott az emberek maihoz mérten fejlett gondolkodás módján, a mostani választások nem így alakultak volna, ha az az állapot lenne most is jellemző.
Nekem - ha érdekel - nincs fóbiám a külföldi árúkkal kapcsolatban. Imádom a csilli-villi bevásárló központokat, a különböző árfekvésű őrületes választékot, azt, hogy keresik a kedvemet, amihez egyébként ebben az országban nemigen találok teret.
"Beözönlött ide Európa és Amerika szennye."
Hát igen! Az olajos padlójú boltokat fel kellett cserélnünk a mozgólépcsős, több emeletes üzletekre, a jó Vjatka helyett is ezerféle mosógép bódít el, aztán csak összezavarnak ezekkel a nyugati autó tipusokkal. Mennyivel jobb volt csak a Trabantot és a Ladát fejben tartani.Oh, milyen szép és tiszta világ volt itt, mielőtt elborított minket itt az USA és Európa szennye. Bizony!
A poszthoz. Mi hasznunk van belőle, ha Simicska "kinyírja" Orbánt? Gombház, lesz más. Az is lehet, hogy már nem hatnak úgy a gyógyszerek, amiket a grazi professzor szokott felírni, hogy ne hallja Viktor a hangokat. És így készítik elő a népet a személyi változásra.
Inkább beszélgessünk a régi Alkotmányról. :)
@jaegtoer: köszi, hogy elküldted, oda ahova való.én lusta voltam hozzá.
@Imola Helyesi: Bocsánat, de a TÉNY eddig csak annyi, hogy van egy tegnapi sajtóhír az USA kevesebb mint 10 embertől megtagadta a belépést korrupció okán.
Erre állításuk szerint bizonyítékuk van és megemlítik Horváth Andrást.
Hogy jön ide?
- nyomásgyakorlás
- ellenzék
- kormányválság
- választással való összefüggés
- kisjézustól kezdve bármi
(ez a te elmédben létezik kicsit továbbszaladtál mint kéne - először azt a problémát akard megoldani ami előtted van - az pedig az amit fentebb leírtam.)

- és miért nincs rendőrségi feljelentés/tanukénti vagy gyanúsítottkénti kihallgatás
- sajtótájékoztató

Próbálj az esetre koncentrálni.
A NAV-botrány (Horváth András) még el lehetett sikálni mert Magyarországon történt.
De ez az USA. Itt bohóckodni a magyarországi módszerekkel meg ugyanazokat a szar szlogeneket előadni (ellenzék, választás) nevetség tárgya.

Ez van. Itt a fal.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Kérlek, te engem ne figyelmeztess, hogy én kivel társalgok.
@Imola Helyesi: a tesco is magyar embereket dolgoztat.
simicska pedig szintén kiviszi a nyereségét -ami többszöröse a tescoénak - innen.
te meg örülsz, hogy a simicska talicskázza lét.
okos.
tőzsdézzél...

Deutsch Tamás (törölt) 2014.10.18. 00:53:46

ezt a var ánuszt nemsokára betiltjuk
@Imola Helyesi:
"Amerika mindenbe beleszól."
Az USA most ilyen történelmi helyzetben van.
Ehhez a mondatomhoz ki kéne térni a nagyhatalmi törekvésekhez, melyek jelenleg folynak, de az hosszú téma.
Az USA-nak elkötelezett jelentősége van a világon abban, hogy az egyetemes emberi jogok érvényre jussanak.
Ez nem beleszólás!
@Mariann19:
.
Látod? Még viccelődni sem tudok rendesen.
A levonható konzekvencia volt - most idézőjelbe tett - humorom csúcsa: konzekvencia, mint bevallás.
@V-PORT: "Amúgy Te most a Fideszes vagy Jobbikos vagy?"

Az egy igazi gyökér, aki csúsztat és hazudik. Szal egy lápi-magyar.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Hát mondjuk az szdsz mszmp, az mdf meg a fidesz kezdte ezt a nagy rendszerváltást, és kitől kapták a muníciót, na kitől? Á, Amerika, nem volt benne, nem akart itt teret nyerni, ó dehogy is szólt bele a magyar külpolitikába Mark Palmer.Á, dehogy csalogattak minket a Natóba meg az EU-ba. A mi kormányaink azok aztán egy önálló, gazdaságilag, politikailag, kulturálisan független politikát folytattak bizony.Olyat, hogy még a gatyánk is ki lett. Dehogy játszották ki a földet zsebszerződéssel a sógoroknak, dehogy adták el az iparágainkat sorra, mint az árverésen, ki ad érte kevesebbet, dehogy kaparintották meg idegenek a médiát, hogy minden este amcsi kulturiszonyaton nőjenek fel a gyermekeink. És mikor végre van egy kormány, amelyik vissza akar szerezni valamit ebből a gyászos kísérletből, akkor rohangálnak az idegenekhez árulkodni.
Ez egy ellenzéki blog, nem tudok senkit meggyőzni, de majd meglátjuk. Ebből az ügyből nem lesz semmi szerintem, bizonyíték nincs.Viszont lehet, hogy azért tiltották ki őket, hogy ne jussanak el a nyomozásban a további szálig. Képzeljük csak el, a norvég alap pénzeinek amerikai útját követnék, mi lenne. Lehet, hogy nem is norvég volt az a pénz, jaj, ki tudja, dehát a pénznek bizony nincs szaga.
@Imola Helyesi:
.
Ki is szólt bele az USA belügyeibe?

Három fideszes politikai államtitkár, 31 fideszes és kisgazda "szenátor" a Lockheed Martin (LM) cég egyik középvezetőjét ajánlotta az USA következő budapesti nagykövetének. Az iromány mindenkit meglepett, különösen Peter Tufo akkori nagykövetet.
Balsay, Selmeczi és Gyuricza kapcsolatban álltak a Lockheeddel.
Balsaynak, Székesfehérvár egykori polgármesterének állítólag azt ígérte a cég, hogy ha az LM nyeri a magyar vadászrepülőgép-tendert, akkor az óriáscég központja választási körzetében lesz. A repülőgéptender az utóbbi idők legnagyobb volumenű állami beszerzése lenne, a zsíros üzlet reményében több világcég is aktívan lobbyzott Magyarországon.
@béla a görög
Kedves Görög, úgy jön ide a te általad felsorolt sok dolog, hogy az ellenzékiek felhozták és a sajtójuk ezzel dübörög, én csak cáfolok.:
@Mariann19:
Nézd, tiszteletben tartom, hogy te kedveled a nagy áruházakat, én nem.A vásárlók totális átverésére szolgálnak, arra, hogy kiürítsd a pénztárcádat, elkápráztatnak a reklámjaikkal, az árubőségükkel, ami csak látszat, mert a márkák lényegében csak kicsit különböznek egymástól, csak az egyik parfümre azt írják, hogy dior , a másikra meg mást, lényeg, hogy a sznobok megvegyék. Viszont én nem kedvelem az egyforma uniós uborkát, a nemkapirgáló ketreces tyúkot, a nemakácosutat, amin nem mehetek majd végig, a méregdrága francia borokat, a kaizervirslit, én bizony ilyen földhözragadt magyar vagyok. És hálistennek a magyarok többsége ilyen.
@Imola Helyesi: "Én nem vagyok ilyen naív Amerika-ügyben, láttam én már karón varjút"

Szal meglested a muterékat lámpaoltás után... vagy tükrös a hálód... idióta...
@Imola Helyesi: "Hát mondjuk az szdsz mszmp, az mdf meg a fidesz kezdte ezt a nagy rendszerváltást, és kitől kapták a muníciót, na kitől?"

Akkor már nem is volt MSZMP. Kétpólusú világrendet biztos hallottad az iskolában. Nem rosszabb egyik a másikánál, se az USA, se a posztSzovjet, csak más. Jelen pillanatban az USA áll ki jobban az emberi szabadságjogokért, viszont élen jár a környezetszennyezésben is, és az ökológiai lábnyomuk is vagy háromszor nagyobb az amcsiknak, mint nekünk.
Mit tud mostanában Oroszország felmutatni? Talán néhány, amerikai irányultságú oligarchát elzavartak, de ettől a népüknek nem lett jobb az életszínvonala. A civileket meg üldözik, ellenzék gyakorlatilag nincs is náluk. Mi tetszik neked ezen annyira?
Mar csak annak orulok, hogy picit ertelmesebb vagyok egy csilovnyiknal, igy nem kell valami miniszteriumi folyoson azon fekelyesre rohogni magam, ahogy a faszparaszt lazar ott kemeny tekintettel flangal. Eskuszom barhol elmenne mellettem, vagy belerugnek, vagy harsanyan rohognek ra mutogatva - de igy miniszteriumon kivul kicsi ra az esely ;)

Pedig meg emlekszem egy masik lazar nevu faszparasztra az MSZMP-bol, mar akkor is eltem, es azon is rohogtem fennhangon :)

Nade Luinak mar reg ideje kemenyen a hurok koze baszni, mekkora szegyen mar, hogy ez a primko tolvaj, tanulatlan, ganajcsizmas ciganygyerek igy emberkedik vele. Haj-haj, oregszik mar a jo Lui, aztan meg a vegen sitten vegzi, ha nem lep eleg izmosan es jo idoben.
@Mariann19: "Kérlek, te engem ne figyelmeztess, hogy én kivel társalgok."

Óh, de fenn hordja az orrát valaki. Azért vigyázz a kis pofikádra, mert még egy éhező be találja verni, miközben a plázáról áradozol. Én szóltam.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nagyjabol mindenki azt gondolja Luirol, hogy nem ellensege a forintnak es a kulkapcsolatoknak, mar uzeltileg sem.
Namarmost, ha nala lesz a gyeplo akkor esetleg valami olyan seggnyalot tol majd, akinek ki van adva, hogy a forintra lesz szives vigyazni, az azt is jelenti, hogy normalis kulkapcsolatokra torekszik, az azt is jelenti, hogy demokratizalodik, az azt is jelenti.... sorolhatnam.

Ha meg ez nem jon be, akkor ugyanakkora szopas mellett legalabb latni fogom rablacon elvezetni orbant, poltot meg a tobbi rohadt geci tolvajt, orjonvge vagy szedalva - nekem az mindegy :)
@Megdobbent: "nagyjabol mindenki azt gondolja Luirol, hogy nem ellensege a forintnak es a kulkapcsolatoknak, mar uzeltileg sem."

Hát, nem tudom. Hány banánköztársaság mezítlábas, Rolls-Royce-ban furikázó drogbárójáról hallottál, akiből Nyugaton befutott, tisztességes polgári üzletember lett?
Ha lenne tehetsége, akkor nem lopásból megélésre rendezkedne be, ha mégoly jövedelmező lopásokról is beszélünk.
(Kis ellentmondás, hogy Nyugaton is van biztos, aki "száz meg százezreket rabol".)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Biztos vagyok abban, hogy nem ismered @Mariann19 hozzászólásait.
Nem válna károdra....
.@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Az ellenzéki kerekasztal az nem a kerekerdő, mert ott valóban nem volt az MSZMP, de más sem - ebben a vonatkozásban.
A kerekasztalnál ott üldögélt egymás mellett a fidesz is, az MSZMP is, meg még sokan mások.
Óriási siker volt.
Lehet, hogy meg kell ismételni.
Menetközben azonban néhányan kidőltek a sorból, néhányan pedig meg, vagy újjá születtek.
@Sir Bates dö Hól: Tudom, hogy te azt szeretnéd, de úgysem fogok hazudni. ;)
@Imola Helyesi:
Nyuszifül! Az az ordas Stefyke profil jobb volt, ez a mostanid szánalmasan lófing, ezért kár volt a talponállóból felszedniük téged. Hagyd a 3,14-csába ezt, keress rendes munkát inkább, hisz dübörög a gazdaság - persze ha csak nem tiltja a vallásod a munkát.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem tudom, vannak-e Lui-nak kulfoldi erdekeltsegei, en mondjuk naivan kinezem belole, az osszes tobbivel egyutt is. Egyszer lehetne mar ebben az orszagban valaki hasonlo pozicioban, aki tenyleg elhiszi, hogy a nyugat a barat es az eros forint, amit nem rangathat meg egy masnapos alkusz hetfo reggel unalmaban ;)
Kedves Fabius!
Felkészültem életed legjobb írására, a magyar (ill: fideszes)potentátok amerikai nemkívánatosságával kapcsolatban!

Kb 5 percenként kattintok ide, igyekezz!
Tűkön ülök!
@Deutsch Tamás:

"""Deutsch Tamás 2014.10.18. 00:53:46
ezt a var ánuszt nemsokára betiltjuk

Tahótlanítok:))"""

Van nektek egyéb ánusz ahova lógathatjátok a 'kijajafa@otokat kötsög:))
@biohouse: Figyu! Az élet annyira vicceset produkált, hogy azt Fabiusnak nehéz lesz überelnie.
@Imola Helyesi: Ja, persze, te agyatlan, majd a NAV elnöke megy személyesen az USA-ba vizsgálódni. Komplett hülye vagy.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Jaj, haggyad már! Ez nem Stefi. A hugi annál sokkal jobb. Ez csak egy szánalmas hülye.
@Imola Helyesi: "akkor rohangálnak az idegenekhez árulkodni."

fn.hir24.hu/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/?mobile_full=1

"Orbán elzárná az uniós pénzeket

Üzlet
2006. október 25. 18:09

Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire."
@Imola Helyesi: "Amerika poltikája miatt gazdasági vesztesek vagyunk, mert elvesztettük az orosz piacot."
- Azt egy Antall József nevű úriember baszta el.
@Imola Helyesi: " Érdekes, az átkosban nem volt itt az a fene sok multi, még az oroszokat is eltartottuk, Záhonynál vagonszámra ment ki az élelmiszer, de nem ettünk selejt élelmiszert, iparunk is volt, ami kellett, megtermeltük, az embereknek volt munkája . "
A Kádár rendszer sírod vissza? Nocsak!
Egyet elfelejtesz. Akkor az energia szarért húgyért volt. Az almáért, húsért kaptuk az olajat meg a gázt. Ma már csak dollárért.
@Mariann19:
hát -hogy mást ne mongyak- kurva egy cirok nő arrafelé és milyen perverz seprűt lehet belőle csinálni? éppen tegnap láttam élőben amint ők maguk egymás között beszélgettek (tudod dobálták a szart és repűltek a székek) arról, hogy mikor is tuggyák a valóságban mexüntetni a rabszolgaságot mert ugye törv ény szerint az má' nincsen magát vala...(pagát UHU) de az a hülye valóság... meg a bérek és jövedelmek meg a szociális háló (azt most ne mondd, hogy én hülye vagyok, mert csak aszondom idebeletelibe amit a helyi amerikai tevecsatornák NBC, ABC, CNN, FOX üvöltenek szerteszéjjel és akkor a Huffington Post meg a többi mellékutas még nincs benn meg Bill Maher és a többiek

szóval lenne mit csinálniuk az elkövetkező 250 évben anélkűl, hogy kilépnének a határaikon kívűlre, és akkor nem biztos, hogy minden meg lenne oldva

jó lenne ezt velük vitatnád én csak a hírnök vagyok

és nem is vagyok link, és linket sem adok mert valaki vagy tájékozott és akkó' tuggya vagy nem akkó' meg vaklégy a ködben

brühüyyy

ez most csak így szombat ebéd utánra nektek meg a hajnali kávéhoz tejbe ...
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
és ez a nagy változás miért jött létre?

ugye elkurtad nordikuschan is meg teutóschan isch és hogy mekkora egy bunkó parasztlegényke lyányka vagyte most fiúbuzi vagy lyány leszbi?

csak hogy tuggyuk kit kell letisztelnünk tövig

brühüyyy

ajánlanám figyelmedbe KV467/2.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
segítettek neki 10,5 millióan és kilopták a részüket

most meg nincs van

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
emléxel a régen ró náld meg a te Cser naccságára akikm olyan szépek és táncosak voltak? meg a gorbibaba akit még az ördög nem tudott de már megaszonta neki, hogy...mingyárt gyüvök érted is

szóval emléxel?

na a megoldás a sok izére meg a teutonok a sajttájon és a többi lopott hó' volt hol nem volt HÓLISZTÁN meg alcsútbasznád

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ha aznap este a Fidel tényleg szájon vágja akkó ma más lenne a világpolitika...a kiskopaszka aki kergetődzött a jel CIn NEL kibe rejtek meg bújjunk el

szóval a világ

brühüyyy
@Imola Helyesi: "Apropo, egy zugárus éppen most csapott be egy amcsi masszirozó készülékkel, ez hogy a fenébe került ide, és miért így árulják.?"
- Ez nagyjából mutatja is hol a helyed.
@Imola Helyesi: "Orbánt nem engedjük holmi Amerika-bérencek kitalációi miatt lemondani."

Baszod, vehettetek volna neki már hálából egy Szijjártói méretű villát. Meg egy kanalat is.
@vilagnezet.blog.hu: jaja, haggyá már a blogoddal. Másról sem szól mint a gázlopásodról, amin lebuktatott a Tigáz, meg a sikertelen társkeresésedről.
Ez lenne a világnézeted?
@Imola Helyesi: "Ebből az ügyből nem lesz semmi szerintem, bizonyíték nincs.Viszont lehet, hogy azért tiltották ki őket, hogy ne jussanak el a nyomozásban a további szálig. Képzeljük csak el, a norvég alap pénzeinek amerikai útját követnék, mi lenne. Lehet, hogy nem is norvég volt az a pénz, jaj, ki tudja, dehát a pénznek bizony nincs szaga."

Erről az jutott eszembe, hogy valami bűzlik Dániában. Lehet, hogy a pénznek mégis van szaga?:D

Talán a szaktársak szabira mentek, vagy már elkezdődőtt a létszámcsökkentés, hogy nagyságod szarja itt a gyepet?
Reagált a vádakra az amerikai nagykövetség

Valóban megtagadták az Egyesült Államokba való belépést tíznél kevesebb magyar állampolgárnak, akik a kormányzatban vagy a kormányzathoz közel dolgoznak – derült ki az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének sajtótájékoztatóján péntek délután.

André Goodfriend ideiglenes ügyvivő elmondta, a személyek beutazását azért korlátozzák, mert azok korrupciós ügyek részesei és haszonélvezői, amelyet a nagykövetség saját vizsgálata során gyűjtött bizonyítékok alapján talált megalapozottnak. Ezek a bizonyítékok azonban diplomáciai titkot képeznek, ezért ezeket nem adják ki, mint ahogy a szankcionált személyek nevét sem árulják el sem a sajtónak, sem a magyar kormánynak. Az érintett személyeket értesítették arról, hogy ha vízumot próbálnának igényelni, a kérelmüket elutasítanák.

Az ügyvivő egy 2004-es elnöki döntésre hivatkozott, amely alapján az amerikai kormány zéró toleranciát tanúsít a korrupcióval szemben, ez indokolja az intézkedést. Goodfriend egyben valótlannak nevezte a Napi Gazdaságban megjelent információkat, melyek szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal amerikai cégek ellen folytatna vizsgálatokat, vagy hogy a magyar személyeket ilyen vizsgálatok miatt tiltották volna ki az Egyesült Államokból.

www.napigazdasag.hu/cikk/25897/
@rodeo36: Szép napot. Nézz bele ezekbe. Igazi lélekemelő tehetséges fiatalokkal. :)

www.youtube.com/channel/UCIgrliF7jvkZdAFkeVn9aSA/videos

virtuozok.hu/
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

"Az élet annyira vicceset produkált, hogy azt Fabiusnak nehéz lesz überelnie."

Ellenben nem olyan szórakoztató stílusban viccel az élet:)
Nincs itt semmi látnivaló, pihenj folytasd tovább. :)

"A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban a közmédiának nyilatkozva."

www.mfor.hu/cikkek/Orban__mindenki_szeretne_olyan_kiszamithato_helyen_befektetni__mint_Magyarorszag.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kösz, de majd csak akkor ha befejeztem a Mozart összes zongora koncertjeit CD-ről még csak a 3.-nál tartok

jó kis konteo brühüyyy a mai krokogyélus és milyen tözsi van?
@rodeo36: Persze csak szép sorban.:) Egyébként azért bátorkodtam hírt adni erről a műsorról, mert tényleg csodálatos tehetségek mutatják meg magukat a klasszikus zene szinte minden szegmensében.
Végre egy műsor a királyi tévében, ami igazi kincseket hordoz. :)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Hiába no, amióta a Mounikashowja nincs a tévében, olyan elveszettnek érzi magát, a teleshopra szokott át.
Ez is egy szint...
@Megdobbent: "nem tudom, vannak-e Lui-nak kulfoldi erdekeltsegei, en mondjuk naivan kinezem belole, az osszes tobbivel egyutt is"

Egyszer, kíváncsiságból utánanéztem az EU-s közbeszerzési eredményeknek, mert már magam is kezdtem elbizonytalanodni. Márhogy valamit csak kell tudnia a Közgépnek, ha minden, de minden hazai közbeszerzést megnyer, amin indul.
Szóval, a magyar határon kívül soha, semmit. Amennyire meg tudtam állapítani, nem is indultak.
Magyar Nemzet

Amerikai nyomásgyakorlás?

Egyesült Államokba való belépésre, ugyanis hiteles információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak. Jelezték, hogy ezt a döntést az amerikai külügyminisztérium hozta a 7750-es számú elnöki proklamáció, valamint a 2004. január 12-i kleptokráciaellenes klauzulájának megfelelően. A büntetőjogi eljárás lefolytatása kérdésében az illető ország dönt. A személyek kilétéről ugyanakkor nem nyilatkoznak, mert „a magánélet védelmét célzó amerikai törvények megtiltják”.

Hozzátették, hogy álláspontjuk szerint senki sem áll a törvény felett, s az Egyesült Államok osztja Magyarország véleményét a korrupcióra vonatkozó zéró toleranciát illetően. A korrupció kezeléséhez a fékek és ellensúlyok egészséges rendszerére, valamint átláthatóságra van szükség. Nyomatékosították, hogy az amerikai kormányzati akció nem Magyarország-specifikus, hanem része annak a fokozódó amerikai erőfeszítésnek, amellyel a jó kormányzást, az átláthatóságot és a demokratikus értékeket alapjaiban veszélyeztető akadályok ellen harcolnak.
-----------------------------------:)))))
Felvettük a kapcsolatot az ügyben a NAV-val --------------------------------------------is, hogy megkérdezzük, valóban vannak-e folyamatban vizsgálatok amerikai érdekeltségbe tartozó intézményekkel és cégekkel szemben. A hatóság azonban adótitokra hivatkozva nem nyújtott tájékoztatást.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezek vagytok ti, bátran, stílusosan mocskosszájúak, (de a szívetek bizonyára mint a patyolat). Igazi pajtásai Fabiusnak meg a többinek, jól elvagytok így magatok közt, s ha valaki tévedésből mást gondol/ír, mint ti, ráugrotok mint floki a lábtörlőre, érvek és mondanivaló nélkül, mocskolódva, trágárkodva, mindenféle megfontolás nélkül összehordva hetet-havat.
Lehetne gondolni, hogy nincs lejjebb, de a mélységnek nincs határa. Meg a sötétségnek sem.
@Mariann19: @Imola Helyesi:
"Szijjártó Péter azon kijelentésére, hogy "Amerika mutasson bizonyítékokat a korrupcióra", Barack Obama titkársága visszaküldött egy képet Szijjártó Péter 708 négyzetméteres házáról." - Hírcsárda (???)
@gazoló: ez lehetne így is, ha így lenne. csakhogy az amerikaiak (nem a nép, hanem a hatalom) szereti elfelejteni, hogy a "fékek és ellensúlyok rendszere" mást jelent az USA -ban és általában mást jelent Európában. Ez az alkotmányos berendezkedésből adódó fogalom, amely a hatalmi ágak szétválasztásának elvéből adódik. És hát milyen alapon kéri számon az USA a saját modelljét bármilyen más, szuverén államtól?
Aki nincs kitiltva Amerikából, az annyit is ér.
@susu64:

"fékek és ellensúlyok rendszere" mást jelent az USA -ban és általában mást jelent Európában."

...és ugye megint mást Magyarországon:)
Szövetséges magyarpolipnál,meg'jólvanazúgy,'faszközötök van hozzá?
A 'lovéért is azért tartanánk a kiskacsóinkat,elsüllyesztve haverok zsebébe a magunkteremtette önkényes feltételek között!!

"alkotmányos berendezkedésből adódó fogalom"

Már bocs de ki írta itt az "al'kotmányt és hogyan?
@gazoló: javasolnám, hogy olvasd el a megfelelő részeket az alkotmányban (alaptörvényben), nincsen abban semmi kivetni vagy szégyellnivaló. Mint ahogy az alaptörvényben sem. Mi a gond vele?
A hatalmi ágak meg kíválóan szét vannak választva Magyarországon, mégha sokan szeretnék is, hogy ne így legyen, vagy legalábbis azt a látszatot kelteni határon innen és határon túl, hogy nem így van.
Az alkotmányozásról meg az ellenzéki pártok önként és dalolva vonultak ki, miután nem sikerült megzsarolniuk a többséget. (olyan ez, mint amikor 1993 - ban Fodor és Tsai kivonultak a Fideszből, mert nem kapták meg az áhított poziciójukat.) El is nyerték méltó jutalmukat.
@Mariann19: "Elég bizarr a gondolkodásod, de udvarias ember lévén, válaszolok neked. "
Lépj egyet hátra és szó szerint baszd arcon magad!
A helyes válasz.
www.youtube.com/watch?v=AkNZUoj54io
@susu64:

A hatalmi ágak elválasztása elég standard értelmezéssel bír mind tartalmi, mind formai szempontból a politológiában, függetlenül attól, hogy az államforma köztársaság, királyság, monarchia, államszövetség, vagy nemzeti megmentők zártkörűen működő részvénytársasága, megdöbbentő ugyan, de a hivatalos nyelvtől sem függ, az viszont lényeges momentum, hogy milyen szempontok alapján deklarálják 'hivatalossá' a nyelvet esetleg nyelveket.
Ám nem akarom összezavarni a világképedet, amelyet szükségképpen árnyalhat olvasatodban az a körülmény, hogy a szóban forgó fogalmat a tengeren inneni vagy a tengeren túli, esetleg az üveghegyeken inneni s azokon túli mesehősök meseországai vonatkozásában óhajtod vizsgálni.
Mesélhetnél, mi a helyzet a Syriuson?
@susu64:

Te ugye kibírtad röhögés nélkül,míg ezt leírtad,Én nem!?
Csak Te is osztálytárs vagy szobatárs voltál vagy csak tagja a camorrának??:)))
@közrabszolga:

"__@Mariann19: [...]Lépj egyet hátra és szó szerint baszd arcon magad!__"

Hehe... eltűnődtem, hogy neked vajon mennyit kellene hátralépni, hogy egy káposztalepke szárnycsattogtatva le ne dózeroljon.
@hacsaturján:

Atyaisten! Nem hiszem el, hogy ilyen létezik!
@susu64: "ezek vagytok ti, bátran, stílusosan mocskosszájúak, (de a szívetek bizonyára mint a patyolat). Igazi pajtásai Fabiusnak meg a többinek, jól elvagytok így magatok közt, s ha valaki tévedésből mást gondol/ír, mint ti, ráugrotok mint floki a lábtörlőre, érvek és mondanivaló nélkül, mocskolódva, trágárkodva, mindenféle megfontolás nélkül összehordva hetet-havat.
Lehetne gondolni, hogy nincs lejjebb, de a mélységnek nincs határa. Meg a sötétségnek sem."

No megjött az új generácijó?:D

1. Ezek tényleg mi vagyunk.
2. Lehet, hogy trágárkodunk, de ha rendszeresen járnál ide, akkor tudnád, hogy a tárgárkodás a nemzeti szókincs része, ld. Dautsche Tamást és írásait is. Társaidról nem is beszélve, csak most valahogy eltévedetek a sötétben, és még nem találtak ide.
3. Ugrik rád a nyavalya, több eszünk van nekünk attól.
4. "...ha valaki tévedésből mást gondol/ír, mint ti..." azt mi hülyének tartjuk, mert ezt gondolja. Tévedésből nem lehet mást írni, csak szándékosan.
5. Igazad van a sötétséggel, ezért be is tekerhetnél egy százas izzót a lepénylesődbe, hogy megvilágtsa a fejed.
@susu64: "a "fékek és ellensúlyok rendszere" mást jelent az USA -ban és általában mást jelent Európában. Ez az alkotmányos berendezkedésből adódó fogalom, amely a hatalmi ágak szétválasztásának elvéből adódik."

Igen, meg is tanultuk bajusz királytól, hogy aki nem ért egyet a ti fékeitekkel és ellensúlyaitokkal, az fogja a kötelét és menjen le az alagsorba.... Vagy te akkor még pelenkás voltál, oszt erre nem is emlékezel?:D
@susu64: "Az alkotmányozásról meg az ellenzéki pártok önként és dalolva vonultak ki,"

B+! Az ( alkotmánynak csúfolt ) alaptörvényeteket Szájer Józsi írta az ölében tartott lap toppján útban Brüsszel és Budapest közt, hogy a f*ba ment volna oda mellé az ellenzék?
@jaegtoer: "Atyaisten! Nem hiszem el, hogy ilyen létezik!"

Pedig nem kevés az ilyen, és sajnos ezt aki ott a nagyfaluban él, el sem tudja képzelni. Pedig ebből a szavazóból van a legtöbb. Őket kell megnyerni, nem a DK-t legyalulni.
@jaegtoer: nem a hatalmi ágak szétválasztását értelmeztem, csak a "fékek és ellensúlyok rendszere" c. bullshit jelentését. Amely fogalom csak 2010 után került be (minő véletlen) a magyar közbeszédbe. A hatalmi ágak szétválasztásának elve és gyakorlata ettől függetlenül működött, hol így, hol úgy, akárcsak bárhol a világban. A világképen meg köszi jól van, eléggé árnyalt és sokszínű (azt nem mondanám, hogy szivárványos...). Üveghegy, Syrius, óh.
@látjátok feleim szümtükkel:
1. Tényleg, ti vagytok.
2. Szoktam idejárni, s általában szórakoztatónak talállak téged és a társaidat. Mindazonáltal itt nincsenek társaim, akikre gondolsz, nem azok.
3. Ne is próbálj, bár ez nem ész kérdése. Amúgy: mi a több? Ki dönti el? Te?
4. Értelmezési problémáid lehetnek.
5. Kontra viccnek szaga van, ez fölöttéb büdös.
@susu64:
Javaslom, pici bucid húzd ki a párt seggéből és mielőtt ostoba muzsik módjára csontig nyalsz bolsevik haverjaidnak, mesélj tündérbogaram, miféle érveket és tényeket hoztatok TI, mezei szervilis kismajmok itt fel?
A másik agyhalottal együtt. Mármint, hogy kisz titkár ettársaitok és mszmp spicli haverjaitok jobban teljesít-többet lop-"kijafaszaaza..." szentháromságán és klasszkus cinikus, tenyérviszketést okozó stílusotokon kívül?
Maradj magadnak, danolássz inkább...
m.youtube.com/watch?v=RO5g5mVbbos
@gazoló: nem volt kedvem most az egyszer rajtad röhögni. De kíváncsian várom a visszaemlékezéseidet.
Osztálytársaim persze nekem is voltak (jártam iskolába), de tudod ez nem az én generációm. Szokták erre mondani, hogy jószerivel az apjuk lehetnék, de szerencsére nem vagyok.
@susu64:

Én nem vicceltem. Tényleg nagyon sötét vagy.
@látjátok feleim szümtükkel: asszem jó pár évvel hátrébb vagy hozzám képest, (itt most a koromra gondoltam, nem egyébre, azt nem tudhatom), meglehetősen emlékszem. Sokszor zavar is, túl sok.
@látjátok feleim szümtükkel: de szerencsére vannak köztünk igaz fényességek, akik világítanak, mint a fáklya. Vagy inkább mint egy igazi fárosz.
Amúgy, visszatérve a Szájer laptopjára vagy micsodájára: ott voltál, láttad, mondta neked? Mert ha így volt, akkor Szájer egy igazi zseni. Megírni egy szál laptopon egy egész alkotmányt, ez már valami. Olyan ez, mint gyerekkorunk kötelező iskolai szovjet filmjeiben Szása, aki egy szál magában megállít és likvidál egy teljes gaz, fasiszta német tankhadosztályt.
@hacsaturján:

"ez meg itten az imola meg a susu tuinvan:"

Mondd, svalbardon napi hány perc a kötelező mazochizmus?

Pusztító volt a linked.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kedves válaszod olyan, mint egy észak-koreai rakéta, gyönge és célt tévesztett.
De a dalt köszönöm, emlékszem még rá.
A fejem meg jó helyen van, köszi a tanácsodat, soha semmilyen párt vagy egyéb halandó micsodájában (na, mondjuk azért én is anyától születtem) nem volt. S a hátralévő kis időben nincs szándékomban, hogy ezen változtassak.
Most azonban elköszönnék, mert számtalan dolgom van.
@susu64:

Basszus! Azt nem mertem gondolni, hogy a sötétben látó látnok is vagy. Mármint mások korát, miben-kiben létét illetőleg.:D

Egyébként meg a füzesabonyi vi, dejó kapcsán hagy idézzelek: "5. Kontra viccnek szaga van, ez fölöttéb büdös."

Ezek, mármint mi, ezt már láttuk, csak te nem tudsz róla, mert ideiglenesen itt állomásozó vagy. Köszönjük a rövid jelenléted, meglettünk volna nélküled.
@látjátok feleim szümtükkel:
isa por és hamu.
Nem te írtad? "Vagy te akkor még pelenkás voltál, oszt erre nem is emlékezel?:D"
(mellesleg, Kövér egészen másról beszélt, ezt bizonyára te is tudod, de hát a kötelezés, orbánozás, stb. még mindig itt van. Mondhatnám, ideiglenesen itt állomásozik, hogy a szavaidat használjam.
S ha láttad (ah, micsoda királyi többes: "mi". (Mi vagyunk a lovagok, akik azt mondják, ni"). Szerezhetnél már egy másik rekettyést. www.youtube.com/watch?v=aw0-NC05H90
@susu64:

Ha rendesen olvasnád a nickemet, akkor ilyet nem kérdeznél. Ez egy ténymegállapító, kijelentő szóösszetétel.

Kövér beszéde meg pont olyan, mint Gyurcsány öszödi beszéde, asseaz vót, nem arról szólt, hanem másról.:D. Mégse én, és a baloldal ordítozott hónapokon át az utcán utána.
Na melyik mérce is a kettős? Pedig a Kövér is lemondhatott volna a kötelezés után, úgy símán.
Te meg, ha a Kövér beszédének miről szólására most nem hivatkozol, akkor még hihetőbb is lennél, de ezzel megmutattad a valódi éned. Ezért gondolom azzal sem értesz egyet, hogy mindenki annyiért ér, amennyije van. Ha már a beszédeknél tartunk.:D
@látjátok feleim szümtükkel: Az USÁ-ból, na bumm. A Kossuth-térről kéne....
@Imola Helyesi:
"Akkor légy szíves, írd le, a Teszkó mennyi nyereséget visz ki az országból, ami után nem adózik. És a bankok, és az amcsi cégek mennyit?"

A teszkó a nyeresége után mo-n adózik, mert itt bejelentett, mo-i székhelyű cég, és bizony adózik keményen, amint a bankok és az amerikai érdekeltségű, de mo-i székhellyel rendelkező cégek. A társasági adó (és a többi negyvenféle adó) nem a tulajdonosok hovatartozásától függ, hanem a nyereségtől, csak hogy értsd.
Amit kivisznek, az a befektetett tőkéjük után járó osztalék, amit bizony Simicska és társai is kivesznek (jogosan egyébként).
Ne tessék a szezont a fazonnal keverni, és főleg ne tessék Mariannal vitába szállni, mert lemos a pályáról másfél másodperc alatt.
@látjátok feleim szümtükkel:
"lehet, hogy azért tiltották ki őket, hogy ne jussanak el a nyomozásban a további szálig."

Jaja, mert a nyomozáshoz elengedhetetlen a személyes jelenlétük :)

Ha meg úgy lenne, akkor nem kitiltanák, hanem megidéznék őket.

Ja, vagy ha kimennek, el tudnak tüntetni bizonyítékokat vagy befolyásolni tudnának tanúkat/üzletfeleket ?! Akkor mégiscsak van mit eltüntetni...
@susu64:

"_nem a hatalmi ágak szétválasztását értelmeztem, csak a "fékek és ellensúlyok rendszere" c. bullshit jelentését. Amely fogalom csak 2010 után került be (minő véletlen) a magyar közbeszédbe. A hatalmi ágak szétválasztásának elve és gyakorlata ettől függetlenül működött, hol így, hol úgy, akárcsak bárhol a világban. A világképen meg köszi jól van, eléggé árnyalt és sokszínű (azt nem mondanám, hogy szivárványos...). Üveghegy, Syrius, óh._"

Egész konkrétan ezt írtad:

"_ez lehetne így is, ha így lenne. csakhogy az amerikaiak (nem a nép, hanem a hatalom) szereti elfelejteni, hogy a "fékek és ellensúlyok rendszere" mást jelent az USA -ban és általában mást jelent Európában. Ez az alkotmányos berendezkedésből adódó fogalom, amely a hatalmi ágak szétválasztásának elvéből adódik. És hát milyen alapon kéri számon az USA a saját modelljét bármilyen más, szuverén államtól?_"

A hatalmi ágak elválasztása fékek és ellensúlyok rendszere. A törvényhozás, az igazságszolgáltatás és a végrehajtói hatalomra gondolok én. Amennyiben te a kész gránátos kocka kapcsán a tésztára, a burgonyára, a pirospaprikára, a hagymára, a zsiradékra és a lábasra valamint a tálaló edényre gondolsz, az egy másik műfaj.

Amennyiban az a lábas öntöttvas lábasban manifesztálódik, úgy beszélgethetünk, de kizárólag a vaslábasról.

Az államforma lehet eltérő, ellenben a hatalmi ágak elválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere ugyanazt jelenti az amerika nyelvén is, mint németül, vagy franciául, norvégül, svédül netán pirézül, bár 'svájciul' nyilván nem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Mint azt tegnap is megtette, amiután ez a szerényebb képességű nerseggnyalonc nem bírt semmi értelmeset makogni. Van az úgy, hogy sehogy sincsen... :)
@jaegtoer:
Szerintem túlértékeled "talponállók népét", hogy ennyi karaktert vesztegetsz rá. :(
@dr. jenőke (jenőke): "Biztos vagyok abban, hogy nem ismered @Mariann19 hozzászólásait.
Nem válna károdra...."

Demagógiáért Mariannak se kell a szomszédba menni. Hol vásárolt ő a rendszerváltáskor "olajos padlójú boltban", te nem vagy erre kíváncsi?
Különben meg egy DIKTATÚRA konszolidációját támogatja LIBERÁLIS létére. Ez nagyobb szégyen szerintem, mint az, hogy valaki nem közgazdász. Különben semmi bajom a közgazdászokkal alapból, de nem jár automatikusan erkölcs és intelligencia a diplomájukkal, pl. Szíjgyártó petike.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:"Szerintem túlértékeled..."

Szerintem men, és nem is szabad így hozzájuk viszonyulni. Ha megnézed a posztok látogatottságát, akkor tudhatod miért.

Az általános talponállók és közben térdeplők ugyan is mindig azzal "érvelnek", hogy itt nincs érvelés, nincs vita, csak trágárság.

Ezért mondom és, hogy lássátok feleim szümtükkel. Mármint a valóságot. Már ha nyitva is van az a szem.
@Megdobbent: "Egyszer lehetne mar ebben az orszagban valaki hasonlo pozicioban, aki tenyleg elhiszi, hogy a nyugat a barat es az eros forint, amit nem rangathat meg egy masnapos alkusz hetfo reggel unalmaban ;)"

A rablóknak két típusa van. Rózsa Sándor, aki kényszerűségből betyárkodik, és Pisze Matyi, aki született tolvaj. A Rózsa Sándoroknak máshoz is van tehetségük, és az ilyen ember igyekszik minél előbb polgári állásba helyezni magát (ha van rá lehetősége).
A Pisze Matyi-félék éhen halnának a szabályos versenyben. Ezért lopnak el mindent, ami nincs lebetonozva.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már a fülemen folyik ki az optimizmus. Ez lehet az oka.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_A Pisze Matyi-félék éhen halnának a szabályos versenyben. Ezért lopnak el mindent, ami nincs lebetonozva._"

Már ez a tétel is megdőlt. Konkrétan a földmutyikra gondolok.
@Imola Helyesi:

"_@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Újítsál már, nagyon egysíkú vagy._"

Ha így is lenne, még mindig üdítőbb, mint maga, Imola, a megtestesült síkhülye.
@jaegtoer: "Már ez a tétel is megdőlt. Konkrétan a földmutyikra gondolok."

Sajnos. Akié a vár, az könnyen mondja a többinek, hogy tied a lekvár.
A mai világban amúgy is káros divat a föld-harácsolás, sajnos nem lógnak ki a fijjúk nagyon a sorból.
@dr. jenőke (jenőke):
Köszönöm szépen a szavaidat. Jól esik emberi kiállást megtapasztalni.
@gazoló:
Mind a két meccs a Digin lesz.
Remélem, nemsokára megváltozik a helyzet, mert az M1 szervezi, hogy a csatornáján lesznek a sport közvetítések.
Öröm volt a linknél olvasott rajongók kommentjeit olvasni.
Este találkozunk.
@jaegtoer:
A 10.29-es kommentedhez.
Nem fogadtam szót Bérrabszolgának, nem basztam magam pofán.
Jól döntöttem?
@Mariann19:

A halmozottan halmozott sejthalom nem tudta mit halmozott, így hát jól döntöttél, sőt helyesen:)
@Marcellusca:
Amerikának a diplomáciai lépései mellett humora is van.
A Szíjjártó házának képével frappánsan reagált a bizonyítékok megkérdőjelezésére.
Náluk komolyabban veszik a kétes eredetű meggazdagodást, mert ott bizony a vagyonszerzés forrását igazolni kell.
Amennyiben nem áll rendelkezésre, érzékeny búcsú következik, bárkiről is legyen szó.
@rodeo36:
Rodi!
Olyan szerencsés vagy, hogy irígyellek, mert többet tudsz a médiából az országról, mint mi, akik itt élünk.
Ahhoz nem fér kétség, hogy Obamának nem naprakész információi vannak az itteni eseményekről, hanem percre készek.
Meggyőződésem, hogy a vitatott bizonyítékok hadrendben állnak a megfelelő helyen, hiszen az USA nem kockáztatja nemzetközi renoméját
alá nem támasztott vádakkal.
Tegnap Szíjjártó nyilatkozatának bagatellizáló beütése volt az ügyet illetően.
Eörsi Mátyás nemzetközi értelemben ezt a kérdést egy nukleáris csapással felérő ügyként aposztrofálta.
Igen kontrasztos a két politikusi minősítés.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Mint azt tegnap is megtette"

De látod, hogy nem tanul semmiből. Lehet, hogy ő is vadász...?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Hol vásárolt ő a rendszerváltáskor "olajos padlójú boltban","

Meg fogsz lepődni: voltak még olyanok. Nem mondom, hogy sok, de azért előfordult.
@látjátok feleim szümtükkel:
Amugy meg a zusában az immigration officér a reptéren hasraütéssel is dönthet. Oszt jónapot
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Meg fogsz lepődni: voltak még olyanok. Nem mondom, hogy sok, de azért előfordult."

Ha a Kutyakaparó csárdával hasonlítom össze a Hilton Hotelt, akkor én is megállapíthatom, hogy a feudalizmus fejlettebb a kapitalizmusnál. A West Endet szerintem nem a falusi vegyesbolttal, hanem pl. a Skála áruházzal kéne összehasonlítania, ha azt akarja, hogy komolyan vegyék.
Amúgy meg megdöbbentő számomra, hogy mikor gyerekek éheznek a kapitalizmusban, akkor egy komoly, tanult ember a plázákat tartja a kapitalizmus legnagyobb vívmányának.
@Mariann19: "Szálljál le rólam!"

Ne pattogjál, nem te számoltad ki a Tejutat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

" @Mariann19: "Szálljál le rólam!"

Ne pattogjál, nem te számoltad ki a Tejutat."

Ez a pökhendi stílus nem nyerő itt. A te zavaros, verbális diaréd is nehezen viselhető, mégse ugrott neked senki. Még.
@időtolvaj: "Ez a pökhendi stílus nem nyerő itt. A te zavaros, verbális diaréd is nehezen viselhető, mégse ugrott neked senki. Még."

Megkérdezted már Mariannt, hogy milyen alapon osztályozza itt az embereket?
@időtolvaj:
Köszönöm neked időtolvaj a véleményedet, amely azért is fontos számomra, mert ismered a helyi viszonyokat, és az írásaimat is, azok stílusát.
Meggyőződésem, hogy azok ismeretében nyilvánítottál véleményt.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Te sokat kérdezel, de ha téged kérdeznek, még soha nem adtál választ.
Belefogsz egy témafüggetlen szófosásba, már bocsánat, hogy szebben nem tudom kifejezni.
@időtolvaj: "Te sokat kérdezel, de ha téged kérdeznek, még soha nem adtál választ."

Mi a kérdés?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nekem nincs kérdésem hozzád, de guma pl. tett fel kérdést, amit nem válaszoltál meg, ellenben hosszasan másról beszéltél. Vagy az újbaloldali - általad megfogalmazott - ismérvekkel kapcsolatban is volt kérdés, amire szintén nem válaszoltál.

A visszakérdezés ősi trükk, de nálam nem jön be:)
@időtolvaj: "A visszakérdezés ősi trükk, de nálam nem jön be:)"

Akkor jó beszélgetést saját magaddal. :)
@időtolvaj:
"Természetesen."
Ritkán látlak, csak remélni tudom, hogy lesz módunk egy kis társalgásra, mint régen.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mint jeleztem, nekem nincsenek kérdéseim hozzád. de megint mellébeszélsz.Ez nagyon harmatos válasz volt.
Ne erőlködj, ezt mások jobban, magasabb színvonalon űzik nálad:)
süti beállítások módosítása