Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.30. 11:08 Fabius

Kiegyenlít az üzenőfüzet

Címkék: mszp németh gábor egyenlítő velez árpád

Németh Gábor sztoriját olvasva olyan érzésem van, mintha kinyílt volna a közhelygyűjtemény  a fejemben :

1: a politika mocskos dolog,

2: aki kurvának áll ne csodálkozzon semmin. 

A szocikat lopással vádolni nem újkeletű dolog, megtették ezt már sokan Németh előtt is. A kirajzolódó kép, miszerint az MSZP-ben Bajnait és Gyurcsányt nagyobb ellenségnek tekintik, mint Orbánt és a Fideszt, csak az összefogást ordítva követelőknek lehet újság. Ahogy az is, hogy a szocialista etikett szerint kívánatos keresni egy embert, aki némi készpénzért a szövetségeseket ordítva, alpári módon fikázó blogot indítmiközben Rogánról és Habonyról a pártigazgató úr kívánságának megfelelve hallgat. 

Annak a Velez Árpádnak az utasítására, aki szerint nincs megállapodás és együttműködés közte és a Rogán - Habony vonal között, de akinek azért van némi biznisz érdekeltsége a Fidesz hátországát jelentő oligarchákkal

Emlékszem mekkorát röhögtünk, mikor azzal jöttek a szocik, a megújulás jegyében Velez lesz az új pucslászló, innentől majd minden más lesz. No, látjuk, lett is, a szocik közeli fiataloknál sem az elveken megy a vita, hanem, hogy tudnak/akarnak-e a pártból 35 millió bánatpénzt fizetni a kigolyózásért és hallgatásért. 

Nesze bazmeg, új generáció minden szinten. 

363 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr556649825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Mariann19: ja, minden házba be van vezetve a víz:)))
@taga20:
"Nem az alvásról van szó, de én nem vagyok elég képzett."
Erre gondoltál?
Más.
"Minden házba be van vezetve a víz.És az evezők?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Mondjuk 20 milliárdból csak futná ezt a sportágat felfejleszteni.
Már azért is, mert világhírűek vagyunk ebben, bombasztikus sikerekkel.
@Mariann19: drága, merjünk nagyot álmodni! majd matocsi és az emenbé besegít, ha nem megy:))
@dr. jenőke (jenőke):

"_ez nem labda._"

Lehetne esetleg λ mint lambda, amit ha eltáncolnak, akkor lambada?

www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA
@Mariann19: jó, azé boli csak rontja az átlagot, me halászinál mindig megáll:))
@dr. jenőke (jenőke):
Igen, megvan!
Unokatesóm zengedezett róla.
Hatalmas szerencséjére kirúgta a barátnője, szóval van ideje elvinni. Jövő héten jön haza, most a Franciáknál tekeri a kormányt, kamionos.
Kösz!
@Mariann19:
Mocsai?
Szerintem hagyjuk ki az estéből. Nem rontom el a hangulatomat.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): á, nem. taga sima kiscserkész, jelszava, légy résen. neked meg, légy léken.
@parti_giano:
Nana... taga pofája nagy csak. Otthon a konyhai stoki lábához van pórázzal kikötve.
@taga20:
Boli megáll halászinál?
Nem tudtam.
Akkor több támogatás kéne neki, mert elfogyott az üzemanyag a kézi vezérlésben.
Sört neki, a tengerig meg sem áll!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): akkor nincs is igazi kutyu? egyszerűen skizofrén, egyszer taga, egyszer kutyu?
@Knósszosz:
Nem is szerettem volna a mosolygós arcodat lehervasztani, csak most hallottam az álságos szövegét.
Pedig én oda voltam Mocsaiért.
@jaegtoer:
:D
A helyzet az, hogy ezeket szelektíven kellene gyűjteni. Ugye, a hulladék szét van válogatva Európa normálisabbik felén. Fém, papír, üveg, etc... Namost, nálunk ez fölösleges, mert a végén úgy is összeöntik - van rá példa.

De legalább a politikusokat kellene külön konténerekben gyűjteni, mert nem egyforma a fűtőértékük. Szerinted egy egységnyi KDNP-s, Megajoule-ban egyenlő egy Fideszessel? Netán egy jobbikossal? Ezt át kellene gondolni és nem csak azért, mert nyilvánvalóan ott a helye mindegyiknek, de ha végre egyszer már hasznot is tudnának hajtani (jön a fűtésszezon), akkor legyen szempont a gazdaságosság. Döntsük el, ki legyen a fűtőanyag és ki a katalizátor.

Durva? Az.
De amit művelnek velünk, ahhoz képest egyáltalán nem. Én kurva türelmes vagyok, de a vég közeledik ebben a tekintetben, bocs, ha valakinek erős volt.
@Mariann19:
Olyankor hosszúlépés! Essetunni... Szörnyű ez a tájékozatlanság!
A face-on ott vannak a képek.
@Knósszosz: hehe. spóroljon rezsit rezsiszilárddal. szilárd tüzelőanyag.
@Knósszosz:

Alakul ez. Csak a józan észt kell megőrizni. Meg a kasszát.
@taga20: Reá néztem és 2o év távlatában még most
is leterít!!!
NA ez az amit MOZI-nak neveznek!!!
Köszi-Möszi.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Na, te evezős... megtaláltam lajstromjel szerint a gépet, amivel tavaly voltál szíves Rodoszt megcélozni. Amúgy követtelek (ha köll átküldöm), csak elfelejtettem. Most géptakarítás és előjött. Ha kell tolom. De addig is a Zerbusz:
kepfeltoltes.hu/view/140831/Travi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Knósszosz:
Hova követtél?
Ja, LIDL, Faxe! Értem... :D
kövér nagyon ért a gyerekek nyelvén, ilyeneket mond egy iskola átadási ünnepségén:

A diákokhoz fordulva arra biztatta őket, hogy vegyék birtokba az iskolát. "Becsüljétek meg, becsüljétek meg magatokat, és legyetek nagyon okosak!"

www.ma.hu/belfold/223977/Kover_az_iskola_felelossege_hogy_jo_iranytuvel_es_eros_vertezettel_lassa_el_diakjait
@ornagy50: ako emlékszel, hogy ako volt egy zeffirelli sorozat, az akkori egyetlen tévén. nagyon baba vot:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Hosszúlépés! Örökre megjegyeztem, nehogy elveszítsem legendás jóindulatodat.
Hogyan találom meg a képeket?
@parti_giano:
HA egy kövér fasznak nevezném, akkor hízelegnék!
De csak gondolom róla, nem mondom.
@parti_giano:
Szar koksz és nem német brikett... tőle aztán be is fagyhatna...
@jaegtoer:
Azt őrzik.
Nem akárkik.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Naponta többször nem tudlak követni:))
Tavaly két alkalom volt, elküldtem.
Száraggy ki!:)
@Mariann19:
Senki miatt nem fagy le a mosoly, nem érdemes bosszankodni.
Persze ez dekurvajólhagzik, oszt nem is igaz.
Azért próbálok így...
@taga20: Ezt csak neked. :)

"Mint a háborúban a foglyok, csak a parabolamocskot fogjuk.” Kerek húsz éve, hogy azt osztálykiránduláson együtt ordítottuk a Tankcsapda klasszikus nótáját. Nos, a tányéros tévé lassan visszavonhatatlanul a múlt ködébe vész. A háború viszont egyre közelebb van hozzánk. És foglyok is vagyunk. A propaganda foglyai.

Sokan megállapították már, hogy a Donbaszban folyó konfliktus ilyen-olyan okokból egyedinek számít. Tényleg az. De nem csak az oroszok sokat emlegetett „beszivárgó takitkája”, vagy az ukrán hivatalos fegyveres erők mellett harcoló nacionalista/soviniszta/fullnáci önkéntes csapatok jóval kevesebb figyelmet kapott összehangolt bevetése miatt. Hanem azért, is, amit tudunk, tudhatunk arról, mi történik. Vietnam óta szinte minden háborút szorosan követett, dokumentált a média. Amely ugyan mindig elfogult volt valamelyik oldal irányába, de a Vasfüggönytől nyugatra, majd ’89 után világszerte azért igyekeztek a tárgyilagosság látszatát kelteni. Vagy legalább jelen lenni.

A kelet-ukrajnai balhéról ezzel szemben szinte kivétel nélkül csak közvetett forrásokból „tudósítanak”. Megértem, hogy elég forró arrafelé a talaj, és egy békés stúdióbeszélgetést nehéz lenne összehozni az orosz szakadárok és a Jobb Szektor között a szétbombázott Luganszkban. De, azért legalább a szándékot jó lenne látni. Ha a Vice-nak sikerült bejutnia a mindkét donbaszi hadviselő félnél nagyságrendekkel elborultabb ISIS által uralt területekre, akkor azért elvárná az ember, hogy erről a háborúról se kizárólag az ellenfelek hadijelentéseiből kelljen tájékozódni.

De, ha már így van, legalább a szemben álló erők állításait illene egyforma forráskritikával kezelni. Ehelyett viszont a fősodratú média lényegében az ukrán háborús propaganda átjátszóállomásaként működik.
A lelkiismeretesebb szerkesztők legalább odabiggyesztik a kijevi jelentések után, hogy „független forrásból meg nem erősített információk szerint” – de a címadásban szinte mindig kijelentő módban szerepelnek Porosenkóék újabb állításai. Ha az ukránok szerint az orosz hadsereg átlépte a határt, vagy épp „lerombolt egy falut” akkor az úgy van, és kész. Ha Putyin arra szólítja fel a szakadárokat, hogy engedjék szabadon elvonulni a bekerített ukránokat, akkor abból annyi a fontos, hogy az orosz elnök a „Novorosszija” kifejezést használta, mert szőrös markát már kinyújtotta a régió felé. Ha viszont a felkelők jelentik azt, hogy nyugati zsoldosok harcolnak a másik oldalon, az ukránok szándékosan bombáznak polgári célpontokat, vagy civileket gyilkolnak – nos, akkor arról legfeljebb néhány, rettenetesen átlátszóan elfogult szélsőbalos/jobbos portálról értesülhet az ember.

Mindez persze simán elintézhető volna egy keserű legyintéssel, és a jól ismert kocsmai bölcselkedéssel : (ujjakkal mutatott idézőjel) „független média, na, persze, aranyapám, ezek engem nem vernek át!” Csakhogy ennél sokkal ijesztőbb a helyzet. Mert a hazai, és a nyugati mainstream sajtó nem egyszerűen elfogultan tájékoztat az ukrajnai eseményekről. Cikkek tömkelegében, egyre gyakrabban már a hírek címadásában is elégedetlenkednek, mert szerintük a Nyugat nem elég tökös Putyinnal szemben. Hogy az általuk elvárt keménykedés pontosan mit is jelentene, azt a legtöbbször nem tudjuk meg, de biztos, hogy minimum gazdasági kapcsolatok teljes megszakítását Oroszországgal. (Az oly hevesen sürgetett „szigorúbb szankciók” bevezetése lényegében ezt jelentené). Na, most, aki legalább egy töri érettségin már átesett, az pontosan tudja, hogy, ha két ország, vagy hatalmi tömb között megszűnik a kereskedelmi és pénzforgalom, az a háború előszobája. Abban a pillanatban, hogy a helyi és globális pénzügyi elitnek már nincs mit vesztenie, az utolsó fék is lehullik a háború gőzhengeréről.

Akik a "Hitlert is túl messzire engedtük" ócska szövegével követelik, hogy „basszunk már oda a ruszkiknak”, akik asztalcsapkodva kérdik, hogy „meddig tűrjük még?”, akik lelkesen hordják fel a történelem pincéjéből a szinte csak negatív élményekből álló orosz-magyar múlt robbanóanyagát – nos, azok, rohadtul nem elvhű liberális gondolkodók, meg a nemzeti függetlenségért aggódó patrióták. Hanem felelőtlen háborús uszítók.
ű
Igazán, kíváncsi lennék, hogy az Index, a HVG, vagy a 444 szerkesztőségében hogyan is képzelnék el Putyin megrendszabályozását? A szebb napokat látott, egykor kiváló történész, Anne Applebaum ugyan az elmúlt években teljesen rácsavarodott a beteges russzofóbiára, de legalább őszinte, és lényeglátó, mint mindig. A Washington Postba írt világpolitikai őrjöngésének azt a címet adta: „Háború Európában – nem egy hisztérikus gondolat”. A zakkant professzor asszonynak (akinek nem mellesleg férje a lengyel külügyminiszter!) persze, hogy nem, hiszen ő ezt a bulit egy washingtoni egyetemi katedráról fogja majd végigelemezni.
@taga20:

"Mi viszont beledöglünk. Nem képletesen, nem gazdaságilag, nem morálisan – hanem úgy rendesen, ahogy egy háborúban megdögleni szoktak. Romba dőlt házak pincéiben, sáros lövészárkokban rohadva, vagy egy gránát által darabokra tépve.

És a behívót a szerkesztőségekbe is postázni fogják. (Aki pedig azt hiszi, hogy a fronton sajtósnak lenni olyan király dolog, az nézze meg Stanley Kubrick klasszikusát, az Acélgolyót.) És a vége éppen az lesz, amitől a legjobban paráznak a kardcsörtető demokráciaféltők: azok az orosz tankok, amelyek ma valószínűleg még az Azovi-tengernél maguktól megállnának, ismét eljönnek idáig. És a Nyugat most is ugyanúgy fog segíteni, ahogyan eddig mindig.

A legborzasztóbb az egészben, hogy döbbenetesen nem tanulunk a múltból. Száz év alatt semmi, de komolyan, semmi sem változott! 1914 nyarán ugyanígy harsogtak a lapok: „Megállj, te kutya Szerbia!” „Leszámolunk az orosz medvével!” Kedves harcias kollégák! Mielőtt megírjátok az n+1-ik hadüzenetet a „Gonosz birodalmának”, vegyetek egy nagy levegőt! Menjetek el Sopronba, üljetek le a Deák téren Gyóni Géza szobrának tövébe, és hallgassátok meg, mit üzen egy évszázad távolából egy egykori kolléga, aki az elején ugyanúgy sürgette a nagy leszámolást:

Csak egy éjszakára küldjétek el őket;
A pártoskodókat, a vitézkedőket.
Csak egy éjszakára:
Akik fent hirdetik, hogy – mi nem felejtünk,
Mikor a halálgép muzsikál felettünk;
Mikor láthatatlan magja kél a ködnek,
S gyilkos ólom-fecskék szanaszét röpködnek,
(...)
Csak egy éjszakára küldjétek el őket:
Hosszú csahos nyelvvel hazaszeretőket.
Csak egy éjszakára:
Vakitó csillagnak mikor támad fénye,
Lássák meg arcuk a San-folyó tükrébe,
Amikor magyar vért gőzölve hömpölyget,
Hogy sirva sikoltsák: Istenem, ne többet.
(...)
Küldjétek el őket csak egy éjszakára,
Hogy emlékezzenek az anyjuk kinjára.
Csak egy éjszakára:
Hogy bujnának össze megrémülve, fázva;
Hogy fetrengne mind-mind, hogy meakulpázna;
Hogy tépné az ingét, hogy verné a mellét,
Hogy kiáltná bőgve: Krisztusom, mi kell még!

Tényleg: mi kell még???

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/31/mint_a_haboruban_a_foglyok
@taga20: Nagy MOZI!!!Nagyon,de nagyon !!!
Fogadjunk, félreérti megint mindenki:

"Az orosz államfő lekanyarintana egy darabol Ukajna délkeleti részéből. Szóvivője aztán magyarázkodni kezdett.

Vlagyimir Putyin az orosz állami tévének még pénteken adott, de csak vasárnap sugárzott interjúban először vetette fel nyíltan, hogy létre kellene hozni egy új államot Ukrajna délkeleti részén.

Az orosz államfő úgy fogalmazott, hogy haladéktalanul lényegre törő tárgyalásokat kell kezdeni egy új állam létrehozásáról és megszervezéséről Ukrajna délkeleti részén, hogy meg lehessen védeni az ott élő emberek törvényes érdekeit."
hvg.hu/vilag/20140831_Putyin_Uj_allamok_kell_levagni_Ukrajnabol
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hülye vagy bakker, mehecc feküdni!
szerinted, semmit nem kell csinálni?
amikor majd má a baltikum felé indul a békefenntartó orosz banda, ako is eszt brennyogod majd?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Az orosz államfő úgy fogalmazott, hogy haladéktalanul lényegre törő tárgyalásokat kell kezdeni egy új állam létrehozásáról és megszervezéséről Ukrajna délkeleti részén, hogy meg lehessen védeni az ott élő emberek törvényes érdekeit."
ki a fasszal csinálja aszt a lényegretörőt ez a briganti? saját magával?
hánynom kell ettől az embertől és a magyar talpasaitól!
Alakul az új hidegháború:
"A NATO az ukrajnai válságban követett orosz politika miatt kiépít öt állandó támaszpontot Kelet-Európában, és létrehoz egy négyezer fős gyorsreagálású alakulatot, a döntést minderről a jövő heti csúcstalálkozón hozzák meg - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap.

A beszámoló szerint a 28 NATO-tagállam nagyköveti szinten már megállapodott a "putyini újorosz" politikára kidolgozott válaszlépéseket összefoglaló stratégiáról, amelyet a jövő heti walesi csúcstalálkozón a legmagasabb szinten fogadnak majd el. A készenléti akcióterv nevű, 20 oldalas, titkos minősítésű dokumentum szerint Oroszország veszélyezteti az euroatlanti térség biztonságát és úgynevezett hibrid hadviselést folytat Ukrajna ellen.

A FAS információi szerint a szövetség azt tervezi, hogy létrehoz egy-egy támaszpontot a balti államokban - Észtország, Lettország, Litvánia -, valamint Lengyelországban és Romániában. Ezek regionális felderítő, logisztikai és bevetési tervezési központként szolgálnak majd, személyzetük többnemzetiségű lesz, támaszpontonként 300-600 ember.

A NATO továbbá tervezi, hogy az öt tagállamban harcra képes, bevethető alakulatokat is állomásoztat majd határozatlan időre, rotációs alapon, és rendszeresen nagyszabású, több ezer főt megmozgató hadgyakorlatokat tart.

A terv másik fő része egy 4000 fős, nagyon gyors reagálású alakulat összeállítása. Ez lenne a NATO "lándzsahegye", egységei a tagállamokban állomásoznának és 2-7 napon belül bevethetőek lennének, az új alakulat harckészültsége így jelentősen meghaladja az úgynevezett NATO Reagáló Erő (NRF) harckészültségét."
hvg.hu/vilag/20140831_A_NATO_is_megrangatja_az_oroszok_bajszat

Persze lehet okoskodni, meg megmagyarázni, de ez a reakció előbb kellett volna. Az orosz csak az erőből fog érteni, az okoskodóknak pedig ajánlom, hogy vegyék észre, a NATO tagjai vagyunk.
Még ha sok jobbikos seggnyalónak ez nem is tetszik.
Persze amennyiben az orosz érdekek mellett vannak ők, akkor azt szimplán hazaárulásnak hívják, de ez arrafelé nem okoz gondot, úgy látom...
@taga20: Hát akkor sokat nem értettél meg az írásból.:(

"Akik a "Hitlert is túl messzire engedtük" ócska szövegével követelik, hogy „basszunk már oda a ruszkiknak”, akik asztalcsapkodva kérdik, hogy „meddig tűrjük még?”, akik lelkesen hordják fel a történelem pincéjéből a szinte csak negatív élményekből álló orosz-magyar múlt robbanóanyagát – nos, azok, rohadtul nem elvhű liberális gondolkodók, meg a nemzeti függetlenségért aggódó patrióták. Hanem felelőtlen háborús uszítók."

Ez van öreg. Mehetsz te is lefeküdni, hiszen sosem fogod megérteni és elfogadni, hogy ki kezdte ezt a konfliktust.
@dr. jenőke (jenőke):
Ravaszul utalni voltál szíves valamire, amit nem is értek. Az jutott eszembe(...) róla, hogy:
– Akar dolgozni?
– Nem.
– Miért?
– Elvesztettem a meggyőződésemet.
– És ez mitől jön?
– Tavaly Nápolyban loptam egy kockás felöltőt, és azóta úgy érzem, hogy úrnak születtem. Elhatároztam, hogy többé nem dolgozom.
– Azelőtt dolgozott?
– Nem, de hiányzott az elhatározás.

Egy-két ponton módosítanám csak a szöveget, és... de nem teszem, így marad a fejtörés a Lendvay utcában, mire is gondolhattam.
Azért mi értjük...
@taga20:
Te, ezek a jobbikos seggnyalók anno a finn-orosz háború idején simán leszopták volna a russzkit.
Anno pedig egy csomó magyar kiállt a finnek mellett!
Támogatva őket, támogatva a lengyeleket is, akik a németek elől menekültek. Na, ahogy elnézem ez a jobbikos csürhe sehol sincs, ezek gátlástalanul leszopják az oroszt, eladnák anyjukat is, meg a többi magyart!
Annyi tökösség sincs bennük, mint egy konzervuborkában. Szégyen ez a szervilis népség... semmi tartásuk!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "Alakul az új hidegháború:"

Le vagy maradva. Az új hidegháború akkor kezdett igazán alakulni amikor:

1. A Nyugat 25 évvel ezelőtt, a berlini fal leomlásakor nem tartotta be szavát a NATO keleti bővítésének befagyasztásával kapcsolatban. Annak idején (Máltai találkozó 1989) az amerikai és német vezetők becsapták Gorbacsovot azzal az ígéretükkel, hogy a szovjet csapatok Kelet-Európából való kivonulása után a NATO-t nem fogják kiterjeszteni Kelet felé, más sem történik azóta, mint a NATO terjeszkedése Keletre.

2. Aztán meg akkor, amikor elkezdték kiépíteni Európában az "Irán elleni" rakéta pajzsot, amelyről csak a hülyék nem tudják, hogy valójában a ruszkik ellen állították fel.

youtu.be/RWjJvZ6Tofs
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A jobbegyenesről tájékozódni??
Az kurva hiteles, kábé mint az Inkáknak a Daily Cortez News-ból annak idején.

Te nem vagy hülye, miért kell ezt b+?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Vedd már ki a kezed a biliből és lásd meg ki és miért kezdte azt a konfliktust, ami most ideáig jutott. Ki volt az a hülye, aki azt gondolta az oroszok szó nélkül engedik majd, hogy semmibe vegyék az érdekeiket és magukra hagyják saját nemzetiségüket.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): és ez a díszpinty angyal, még büszke is arra, hogy ő és bandája, még a lábukat is szétdobják a kágébéseknek! tetves egy bagázs.
na megyek aludni, me megártott a citromos gösser:))
www.youtube.com/watch?v=ObHm1dLuWWs
@taga20:
Hányás tróger egy népség, annyit nem érnek, hogy leköpjem ezt az aljanépet!
Na, húzok, reggel nekem is korán meló, durva nap lesz. A buzisört meg hanyagold!
@Knósszosz: Haver ez nem az MTI vagy BBC, hogy tájékozódjunk, hanem egy JÓSZÁNDÉKÚ VÉLEMÉNY, ami csak józanságra int. Ha ezt sem veszed észre benne akkor a többit sem fogod. Arról nem is beszélve, hogy milyen cuki amikor "a nyugati és hazai fősodratú média lényegében az ukrán háborús propaganda átjátszóállomásaként működik."
@taga20: Dobja a lófasz, inkább aggódom Boli, Knosszi vagy a te gyerekedért. Vagy még ennyit sem tudsz belőle felfogni? :(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Boli ne légy már az eddigieknél is hülyébb. Ez a kommented kb. annyira vehető komolyan, mint amikor a NATO azzal érvelt, hogy a rakétapajzs valójában Irán ellen épült ki. :)
@Knósszosz: Na látod ilyen egy igazi sajtómunkás. Az ukrán központi sajtó újságírója Bogdán Butkevics nem szarozik, nem kertel egyszerűen előadja, hogy a Kelet-ukrajnai oroszokat likvidálni kell, hiszen feleslegesek akiket egyszerűen csak meg kell ölni.

youtu.be/CfniVZhs3Lk
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
jajjajajjajajj... megszegtem a fogadalmamat, hogy semmi politika, ha dumálunk.
Most ezt itt újra élesítem, mert nem akarok senkit elküldeni - legfeljebb a veretes szőröstalpú trollokat.

Ez a jobbegyenes féle jószándékú vélemény olyan, mint amit a kurucz is szokott tolni. Apró probléma ezekkel, hogy hogy az ilyesfajta "őszinteségekből" már volt világégés.
Nem tudsz meggyőzni, ne is erőltesd, ez nem egy dupla vezérsík, aminek a hasznosságán meg az esztétikai izéjén vitázunk.

Amúgy meg tegyük hozzá, hogy a Flightradar 24 tanulsága szerint, Ferihegyről szállt fel az Iranair A 300-as gépe (ami teher), most akkor erről is el lehet kezdeni vitázni, hogydemijalófaszt keresett itt..

De nem ma este, szarok rá és éhes vagyok, meg várnak mindenféle zenék is.
Vasláboson ütve a ritmust és komlóval gyantázni a vonót. Nem Otis és Schindler, csak sima gigagyantázó-kat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Evvel a selejt szemétládával nyugodtan szembe lehet állítani azt az orosz parancsnokot, aki lemészároltatott X-számú ukránt, akinek ígéretet tettek egy korridorra, ahol elhúzhatják a szennyesüket.

Ehhez képest... hagyjuk a picsába, Mozart ennél sokkal többet ér, bassza meg Putyin és bassza meg az EU is, én nem értek hozzá hogyan kell ezt megoldani, de akiknek ez a feladatuk, azok kurva gyorsan kapják össze magukat!!

Nem a félkegyelmű magyar kormányra gondoltam... NEM! Azokra, akik számítanak, akiknek súlyuk van.
@Knósszosz: Szerintem is hagyjuk, főleg, hogy ez az írás marhára nem "kurucos" ezt hidd el nekem. Az illető amúgy is utálja őket.

Egyébként ami igaz az igaz, mostanában nem nagyon foglalkoztam Lisztferihegyről felszálló iráni géppel. Legutóbb akkor jutott eszembe ilyen járgány, amikor a legutóbbi civil gép katasztrófája kapcsán az amcsik hasonló tévedéséről láttam híranyagot.

youtu.be/rYyvpGmxZUI

Azért abban bízom, hogy te azért látod, hogy a mostani Ukrán konfliktust kik kezdték valójában. :(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A sok asszisztens... értem én.
Mindegyiknek más a kívánsága, nehéz meló, az biztos! Csak a zaszony meg tuggya:))
@Knósszosz:
Mélt néztél, te lusta dicnó??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__@taga20: Dobja a lófasz, inkább aggódom Boli, Knosszi vagy a te gyerekedért. Vagy még ennyit sem tudsz belőle felfogni? :(___"

Nem látszik hogy a sajátodért aggódnál. Talán Nála kellene kezdeni az aggódásodat.
@Knósszosz: "Evvel a selejt szemétládával nyugodtan szembe lehet állítani azt az orosz parancsnokot, aki lemészároltatott X-számú ukránt, akinek ígéretet tettek egy korridorra, ahol elhúzhatják a szennyesüket."

Nézd ezt te olvashatod az indexen meg a 444-en, én meg azt olvastam máshol, hogy ezek a "katonák" fehér zászlót lobogtattak és amikor eléjük jöttek a milicisták akkor rájuk támadtak. Persze nyilván a te verziód az igaz én meg állandóan hazudok. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
mint már javallám olvasd el figyelmesen a Láthatatlan légió 2. fejezetét nagyon figyelmesen és próbáld Yolland-ot maiasítani meg a Mr Wilkie-t...
brühüyyy
a Rejtő nálam már megkapta a poszthumusz Magyar Tudományos Akadémiai Doktorátusát és Főherceg a csodák országában

lehet más akadémiák is örömmel felvennék rendes tagjaik közé?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na, én nem küldelek el az anyádba, ezt csak kivételes esetben szoktam. Nincs szándékomban egyéb nem ismertetett okok folytán, de: Ha ezen a mezsgyén aladunk, hogy te hazudsz én meg tudom a tutit (oda-vissza), akkor lófaszra sem jutunk. Persze mire is lehetne? Te mondod azt, én meg emezt. És semmi konszenzus...

Mert mitől is lenne..?
Egy van; én európai polgár akarok lenni!
Ez rendben? Ha igen, akkor ez számomra nem a kelet felé való nyitást jelenti, hanem zárkózást Európához. Ez szar?
Lehet, de én ettől akkor sem tágítok, és tossza meg a jobbik az ideológiáját!!

Süket és kibaszott szar duma, de majd lenyelik egyszer, csak arra is mi baszunk rá... hagyd ezt a süket dumát! B-közép vagy esetleg? Ha nem, akkor meg miért akarsz lesüllyedni hozzájuk?
@rodeo36:
Rejtő nem lesz több.
Legfeljebb szar utánzatok jöhetnek, de hozzá hasonló nem lesz. Persze hülyeség, mert miért ne.. de az nem belátható időn belül...
@Knósszosz: "Egy van; én európai polgár akarok lenni! Ez rendben? Ha igen, akkor ez számomra nem a kelet felé való nyitást jelenti, hanem zárkózást Európához. Ez szar?"

Én is európai polgár akarok lenni, de ennél is inkább olyan ember aki mindenkivel szót ért. Szerintem te is ilyen vagy. Miért ne lehetne keletre is nyitni? Ha azt vesszük nagy szerelmed Görögország is arrafelé van.:) De a többi nagy keleti országban is van sok érték.
Na de ezt pont neked kéne magyarázni. Az a fontos, hogy ne démonizáljuk őket sem, hanem inkább próbáljuk megérteni az ő érveiket és véleményüket is.
@Knósszosz:
egy "értő" Rejtő olvasás után Orwell szegényes és üres, Rejtő látott, elemzett és csodálatos humorával olyan körképet írt le hajszálpontosan, amit tudósk csoportyai vért izzadva sem képesek lásd a mai akadémiai társadlomtudósoknak csúfolt majmokat (szerte a világban ne legyek önző a levédiai zsenik érdekében)

talán a Monthy Phyton és GBShaw zsenialitása és a nagy görögök valamint Shakespeare száraz de pengeéles meglátása azonos értékű (persze nem szűkíteném le ezekre de a "szintet" adnom kell!!!

brühüyyy

ugye a JS Bach E-dúr partitáját is már több tudós generáció próbálta megfejteni...sok mindent mondtak a Wohltemperiertes Klavier-ról is pedig azok csak az általa feltalált "kalapácszongora" lehetőségeinek maximális bemutatására született ujjgyakorlatok...de ha egy zseni "ujjgyakorol"
@rodeo36: Azért figyeled megint micsoda véletlenek vannak.

Augusztus 8-án Ukrajna, Hollandia, Belgium és Ausztrália közös megegyezést írt alá, melyben titkosítják az MH17-es malajziai utasszállító Boeing katasztrófájának vizsgálati eredményeit. Ezek azok az országok, melyeknek szakértői elsődlegesen vettek részt a vizsgálatokban a tragédia helyszínén. Az egyezmény értelmében az aláírók közül bármely ország vétója tiltó jelleggel bír a vizsgálati eredmények publikálására nézve. Az ukrán parlament még az előrehozott országgyűlési választások előtt ratifikálta a megállapodást.

www.globalresearch.ca/the-causes-of-the-mh17-crash-are-classified-ukraine-netherlands-australia-belgium-signed-a-non-disclosure-agreement/5397194

Ez is nyilván azért történt, mert a napnál is világosabb, hogy a ruszkik csinálták, csak épp nem akarják nyilvánosságra hozni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
közben a maláj légitársaság -amely korábban profitált nagyon szépen- teljes csődbe ment és felszámolás alatt van...

a második megfejthetetlen "katasztrófa" betette nekik a kaput

a tuggyukkik meg kiütöttek egy konkurrenciát, feltérképezik az Indiai Óceánt ahol még eddig nem volt, és Ukrajnát is ugyanúgy

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:az úgy kezdődött,hogy az ukrán kormány beszüntette a tárgyalásokat az Eu csatlakozástól és ezért tüntetés sorozat kezdődött Kijevben...
@punkfrog:
ez az az ukrán kormány volt amely 2/3-dal győzött?

vagy amelyiket kineveztek külföldről? a parlament meg úszik a szarban?

brühüyyy
@rodeo36: ezek szerint fogalmad sincs mi történik ott, ha azt se tudod melyik ukrán kormány alatt történt mindez.
@Knósszosz: "_Evvel a selejt szemétládával nyugodtan szembe lehet állítani azt az orosz parancsnokot, aki lemészároltatott X-számú ukránt, akinek ígéretet tettek egy korridorra, ahol elhúzhatják a szennyesüket.

Ehhez képest... hagyjuk a picsába, Mozart ennél sokkal többet ér,..."
.
No, szeptember lett.

Úgy gondolom, mindenki ismeri.

Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani?

A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni,
akarsz-e mindig, mindig játszani,
akarsz-e együtt a sötétbe menni,
gyerekszívvel fontosnak látszani,
nagykomolyan az asztalfőre ülni,
borból-vízből mértékkel tölteni,
gyöngyöt dobálni, semminek örülni,
sóhajtva rossz ruhákat ölteni?
Akarsz-e játszani mindent, mi élet,
havas telet és hosszu-hosszu őszt,
lehet-e némán teát inni véled,
rubin-teát és sárga páragőzt?
Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni,
hallgatni hosszan, néha-néha félni,
hogy a körúton járkál a november
ez utcaseprő, szegény, beteg ember,
ki fütyürész az ablakunk alatt?
Akarsz játszani kígyót, madarat,
hosszú utazást, vonatot, hajót,
karácsonyt, álmot, mindenféle jót?
Akarsz játszani boldog szeretőt,
színlelni sírást, cifra temetőt?
Akarsz-e élni, élni mindörökkön,
játékban élni, mely valóra vált?
Virágok közt feküdni lenn a földön
s akarsz, akarsz-e játszani halált?
@Knósszosz:

Jó étvágyat, remélem nem lesz csalódás. Jól kell választani.
Amikor ott jártam, végig mentem a termen, és véletlenül megfigyeltem, hogy melyik kaja fogy legjobban. Tulajdonképpen bevált, kivéve a brassóit, amit nem kellett volna brassóinak hívni.
Egy kamionosnak kötelező tudnia, hogy hol van.
@punkfrog:
én tőled kérdeztem, ami nem jelenti azt, hogy magam ne lennék tisztában (nagyon mélyen) az üggyel...mivel alapvető tévedéseid vannak és az okot összekevered az okozattal

brühüyyy

meg még sok minden mást is
@Penivaldes:

Szia Peni!

hu.wikipedia.org/wiki/Cs%C3%A1k_M%C3%A1t%C3%A9_%28trencs%C3%A9ni_tartom%C3%A1ny%C3%BAr%29

Lehet,hogy a "despota kalandor",tekintetében hasonlít is jelenlegi 'vezérünkre',de mögötte -igazi- dolgok álltak:)
Borzongtál-e már Árva vagy Trencsén várában,elvarázsolt-e az a táj?
Két dologban meg roppant szimpatikus Csák Máté.'Halálfaszára elzavart két egyházi 'főméltóságot,az esztergomi érseketés a nyitrai püspököt:))
@gazoló:
Szia gazoló!
Nyolc góllal vezetett a Győr, amikor abba akartam hagyni a meccs nézését.
Szerencsére mégis kitartottam, meglepetésszerű volt a fradi játéka.
Lehet, hogy nem jól gondolom, de ha lett volna még 2-3 perc hátra, a zöldek megnyerhették volna a meccset.
@Mariann19:
:)Szia!
Sajnos nem láttam,dolgoztam,csak 'mesélték de az eredmény csak azért lett szoros mert mi szorítottunk a'fradikának,mert Bennünk még a régi,igazi zöld szív dobog:))

Vártuk az őszi igazi nagy 'zsugákat!

Mocsai??:))
@gazoló:
Várjuk az őszi igazi nagy 'zsugákat!
@gazoló:
Sajnálom, hogy nem láttad, mert volt egy időkérése a fradinak, és utána jött fokozatosan a gyönyörűség. Ismered azt a felemelő érzést, amikor fogy a különbség, már csak két gólos, majd egy...
Az éterben biztos átment a szívdobbanásunk.
Mocsainak elkötelezett híve voltam, most mélységes csalódáson megyek keresztül, ahogyan hallom a fensőbbséges nyilatkozatait.
Lex Mocsai! Kell ennél többet mondani?
Látom, tegnap estére csak összefújta a szél...
@punkfrog:
Nem?
Szerintem igen, csak az elsőt hallgasd Damrautól, és akkor a Linzi symphony az nem is volt... mert csak.
Első:
www.youtube.com/watch?v=fR4jSPFtVB4
A No 36-ot meg keresd meg magad, ha van hozzá affinitásod. Nem bánod meg, ha...
@Mariann19:

:)
Kiváló szakember,'kézilabdamágus,szeretem!
De,,úgy tűnik van az a pénz amitől korpás...:)na meg kell a gempa kastélyfenntartásra:)
@gazoló: Nem, Árvába elmennék, elvégre onnan jöttek le kivagyiságban szenvedő őseim.
Egyébként meg nincsen iagazad, és azért nincsen, mert érzelmileg közelíted meg a kérdést. Elhiszem, hogy nagyon vagánynak hiszed, hogy Csák elküldött 2 db egyházi személyt, csakhogy egy ország érdeke mindig előrébb való, mint a személyes vagányság. És a kiskirályok ezt nem vették figyelembe, és ezért veszítettek Károly Róberttel szemben. Akihez odaállt az ország lakossága, pedig ugye ő egy idegenben született volt, Csákék meg itt születtek. Csak Károly Róbertre az ember rá merte bízni a hazája sorsát, Csákra meg nem.
@Penivaldes:

Ki mondta,hogy Máté magyar:))
Ő már Csehszlovákia :))előhírnöke volt,egyébként is ne mindegy az unióban??:))

Magánvéleményem szerint a magyar örökséget,várakat,műtárgyakat jobban őrzik a szlovákok és több lóvét költenek rá,mint mi:))
Nagyobb biztonságban érzem ott és a 'dzsobbik meg bekaphassa, a turulét:))

kepkezelo.com/images/7o5os9p4vxean43k2fe0.jpg
@gazoló: Persze, de erről nem a 13. század tehet.)
@gazoló:
Neked meg jó estét (most)!:))
Kösz Damraut, imádom!
Próbáltam az albumot leszedni, egyelőre nem hagyja a net. Nem baj, velem nem b@cik ki, keményebb diót is megoldottam már. Ha meglesz megkapod.

Az van, hogy kedvencekből nem lehet kifogyni.
Itt van egy olyan, akit a hatalmas zenetudós Efendi nem nagyon kedvel, én viszont igen. Pláne egy bizonyos felvételen, ahol is ugye a kaméliás hölgy okán lett Verdi főszereplő, Anna Netrebko. Nem Rodi világa (mán ő pedig ért hozzá), de én akkor is szeretem, és bár ez a rendezés elég szokatlan, de szerintem kiváló, nézd... nem bánod meg!
www.youtube.com/watch?v=tmIQvcBwkY8

És akkor még valami Netrebkon túl, az Rolando Villazón, aki aztán... 31:00-tól élvezheted, elképesztő!! Ott Venezuelában valamit tudhatnak a zenéről... ugye Dudamel, és akkor meg Villazón is, aztaa...
Egésség!!:))

És... itt hat évvel később (terhes volt) Bécsben... szerintem nem rossz:
www.youtube.com/watch?v=xKgYrx2TOkU
Rodi: beeeee:)))
Egy dolog, amiben eltér zíízlésünk, de ez nem baj...
@Knósszosz:
És akkor felejtsünk el mindent... Elina Garanca és... Dudamel. Kell még valami??
www.youtube.com/watch?v=Y_akISFlCw4
@Knósszosz:

Csoda orgánuma van,én is megpróbáltam egyből torrentről lehúzni de nagyon sovány volt a kínálat.Ha lesz időm leszedem youtube-ról egyesével:))A többit is kössz:))
Faxnak se kell a politika amikor ilyeneket hall az 'emberfija:))

Mindjárt itt lesz papa 'oszt leoszt egy o'rosszt:))
@gazoló:
:D
Ugyan, Rodi toleráns, elnézi a "kilengéseinket", és mellesleg sok csodát köszönhetsz neki... én is!

Jó éjt!!:))
@Knósszosz:
Tudom ,kedvelem csak csali volt Neki,de valami blogon biztos hergeli a tömegeket:))
@Knósszosz:
'Szó fennakad,lebombáz,'aztakurva:))
@Knósszosz:
hálátlan kutya...mind a Dudamel-t mind a Villazón-t nekem köszönheted (a berlini szabadtéri a Domingo-val) vagy már nem is emléxel?
próbáld megkeresni Renata Scotto-t mint Traviata-t

brühüyyy

gonoccc
süti beállítások módosítása