Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: www.portfolio.hu/gazdasag/20220930/megvan-mennyi-lesz-a-2022-es-nyugdijpremium-osszege-570193?utm_... (2022.09.30. 15:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Here Comes The Sun - máshogy www.youtube.com/watch?v=DaWBmNbxAig (2022.09.14. 22:13) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2014.08.26. 08:23 Fabius

A kommunista bűnössel haverkodik Orbán

Címkék: fidesz pozsgay imre kommunisták kommunizmuskutató intézet

Aszongya nekünk a Kommunizmuskutató Intézet, ők összegyűjtötték a hazai komcsi bűnösöket szép hosszú sorba, hogy megismerhesse őket majd az utókor. Jó, mondjuk nem ment simán, de Orbán alatt ugyan mi ment hiba nélkül? Na ugye. 

Akár rajta van a listán Tasnádi László III/akárhanyas rendészeti államtitkár, akár nincs, Pozsgay Imre azért ott díszeleg. Hiába, a rendszernek megfelelés vágya arra elég lehet, hogy az egykori tartótiszt pintérbarát valahogy kifelejtődjön egy ilyen összeállításból, de arra már nem, hogy Pozsgay Imrét meg a disznóságait megszépítse az emlékezet. Az igazi felelősöket nevesítik, mondják az intézetnél, mi meg csak pislogunk, hogy akkor írásba adták, Orbánnak egy komcsi bűnössel sikerült alkotmányoznia. Aki volt annyira pofátlan, hogy a lázadozóknak beugatva közölje: a társadalom helyeselje az új alkotmányt. Arról nem is beszélve, hogy ennek a komcsi bűnösnek tiszteletvacsorát adott Áder János nyolcvanadik születésnapjára

Mit lehet erre mondani? Talán annyit, az Orbán rendszer alapja a megalkuvás, ami képes a legrühelltebb alakokat is hagyni, hogy matassanak az illiberális államtesten feltéve, hogy szaporán bólogatnak Őfelsége minden hülyeségéhez. 

orbán pozsgay.jpg

Ha innen nézem úgy hülyeség ez a kommunistakutatás ahogy van. Itt nem, hogy lusztrációs törvény nincs, de gyakorlat van a múlt rendszer lejárt szavatosságú arcainak rehabilitálására, közpozícióba emelésére. Tasnádi tisztúr, Böröcz besúgó úr meg Jimmy bátyánk, az MSZMP - Hazafias Népfront tótumfaktumból lett udvari bolond példája azt mutatja, kurvára felesleges neveket összeírni és bűnösökre mutogatni. Viktor, ha kapna egy sanszot az Úrtól arra, hogy az oroszbarát politikájának legitimmé tételéhez feltámaszthatja Kádárt, ő maga a fenséges ajkakkal csókdosná életre az előző "rendszergazdát".  De az igazán szomorú mégis az, hogy:

- 2.2 millió magyar tapsolna állva még ehhez is. 

1047 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr966636183

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyik pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat! 2014.08.27. 09:15:13

  Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyese...

Trackback: Az Orbán kormány mennyire is volt komcsi? 2014.08.27. 08:15:20

Avagy akinek a háza ég, az kiabál tűzet. Mert egy időben ment ám  a hajdani , mára már többszörös átalakulással megszűnt egykori Fidesz, ma FMPSZ részéről "a komcsik az ördögök " agitációs propaganda. A valóság mindig a legmulatságosabb. Egy választ...

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2014.08.27. 08:12:39

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitüntetést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zseniális a kép:))
Egyébként meg egyetértek.
2.2 millió magyar tapsolna állva
Kiegészítem.
A hatalom 2/3 fordítva: III./II. birtokosainak...
nem is tudom mit lehet mondani erre, mert itt úgy válogatnak minden "adatból" ahogy a pillanatnyi ízlésük, érdekük diktálja...
de, hogy erre mindig találnak "tudósokat" az az ország elitjének mentális és erkölcsi állapotáról mindent elmond szerintem...

ezért kénytelen vagyok megint offolni, mert a kép "bútordarabja" megillette az emlékezetem :DDD
még az első kormányzása alatt volt az a hír, hogy az igen drága, szinte történelmi ereklyének számító bútorokkal rendeztette be a dolgozószobáját és a székek lábát le kellett vágni, hogy leérjen a lába...
de biztos vagyok benne, hogy mindez rossz indulatu városi legenda csupán, mert nála fontos szempont megvédeni értékeinket...
Az utolsó mondat, az az igazi tragédia.

- What happened to the Kádárian dream?
- It came true! You're looking at it!
@guma: megvédeni értékeinket...mint Timur Lenk..
áder jános nyolcvanadik születésnapjára?!?!?!
:))))
Nem is tudtam,hogy ilyen öreg!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: és milyen jól tartja magát, hiába a mosolytalanság konzervál:)
Amúgymeg.A másik amit szoktam mondani,hogy a fidesz olyan híg alakulat,hogy kis túlzással még fecóval (tudjátok a gyúúúrcsánnyal) is összeállnának,ha az elismerné viktort és bocsánatot kérne tőle,amiért szarrá alázta.
"...ő maga a fenséges ajkakkal csókdosná életre az előző "rendszergazdát" "
Az államadósság ugyanigy nőne,ugyanilyen lenne a médiaszabadság /ha boldogulni akarok akkor befogom a fülem-pofám/ de a maffia-családot már szállitanák a fekete autók, és nem ám az állampénzen vásárolt kastélyokba,.. az adómentességet sem a játékkaszinó kapná meg az éhező gyermekek érdekében.
Az a helyzet,hogy a fidesz oldalon álló egykori komcsikat nem rosszabbnak,hanem inkább jellemtelenebbnek tartom,mint azokat,akik maradtak szocik.De még ezt sem lehet ilyen egyszerűen megfogalmazni.
Ez ugye nem csak azon múlik,hogy ki hova állt a rendszerváltás után.
Na viszlát mindenkinek,mennem kell aludni.
További jó mulatást!
Aztán Tasnádi mitöl lenne kommunista?? Mert Fletóék, Bajnauék rámondják? Ugyanmár!
@Bukott liberális demokrata: Ki mondta neked, hogy Tasnádi kommunista? ő CSAK súgott akkor is és most is.Ő csak alattomosan hátba szúrt akkor is és most is.A kommunista legalább szembe megy veled és a pofádba vág.
@Fabius: kikérem a rendszergazdák nevében az egylapon említést, a többihez ismét nincs mit hozzá tennem...

Ez itt kérem 'agyarország, elég csak emitt felettem azt a szervilis narancsdroidot megnézni...
@Bukott liberális demokrata: Azért mert 3/2 vagy 3/3 tartótiszt volt az előő rendszerben, ő figyelte meg többek között a mostani kinevezőjét is. Hogy jön ide Gyucsány és Bajnai, mert ők voltak esetleg azok a szemetek, akik szóvá tették, hogy a nagy antikommunistázás közepette nem túl komilfó egy echte komcsiz pozícióba helyezni? Kicsi rigó, miért nem csinálsz egy békemenetet a volt kommunisták, zöbbek között Pintér Sándor, Orbán Győző, Pozsgay Imre rehabilitálásárt? Az lenne az igazán szép illiberális demokrata lépés.
@Bukott liberális demokrata: Mellesleg a Wikipédiát és a szélsőjobbos Metapédiát összemosni szép teljesítmény, Fidesz trollkám.
@Penivaldes: sokat nem tudsz, az igaz, a legjobb megoldás az átnézni rajta, úgy sincs semmi anyag benne :D
@Penivaldes: csak 99,9% víz, némi kocsonyás anyaggal, ami a Kedves Istenítettjének a légzőrendszerében keletkezett. :)
@guma: hálló, ezekről a tudósokról beszélsz?

kommunizmuskutato.hu/munkatarsak

csupa-csupa agyonpublikált muksó. plusz schmidt marcsi.
@parti_giano:

ááááááááááááá!
én csak elhülve nézem miből lesz a cserebogár.
ezért aztán gondolod, hogy merek én bárkiről is beszélni? nem hiszem! véletlenül még én is be leszek sorolva valahova... kell az nekem szerinted?
nézd meg a templomi "megjelenésére" megtapsoltatják az embereket a gyerekekkel pedig sorfalat állítanak neki...

szerinted van név ami őt illeti???

www.fili.hu/keptarak/category/168-zuerich-20140822

www.fili.hu/hirek/34-fili-hirek/351-zurich
"Ezek a figurák egy ciklus után kikoptak - de idővel eltűnt mindenki más is, hogy átadja helyét a több hullámban érkező szocialista, majd fideszes politikusoknak, akik egzisztenciálisan már a pártjuktól, annak vezetőségétől függnek elsősorban. Az igazán szomorú számomra ennek a minőségi romlásnak a látványa volt."

m.magyarnarancs.hu/belpol/gegesy-ferenc-az-onkormanyzati-rendszer-allapotarol-91041
@guma: ez se rossz. zürichben hallgat egy székelyföldi gyerekzenekar koncertjét, magyarok között. ah, borneó és celebsz...
@Sir Bates dö Hól: én is megkezdem a tudományos kommunistakutatást. először a spájzba nézek be.

kommunizmuskutato.hu/programok
Egy kis idézgetnivaló a lápi-magyarnak... vicces lesz annak, aki tud olvasni...
www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=JGJGND
@guma:

Nagyon frankó lehetett! Öltözés a buszban, bokorban, ebéd a parkban, ülve, állva bádogbögréből, éjjel 1-ig foci a parkban! Nem mondom minden gyerek álma(meg a svájci lakosoké), és még megköszöni a szervezőnek! Gondolom Vitya is betekert egy tányér töltött káposztát!:)
oops

A bíróság elutasította az OTP csoport kereseteit

Formai okokból utasította vissza a bíróság az OTP csoporthoz tartó cégek kereseteit. Az OTP az Alkotmánybíróságra viszi az ügyet.

hvg.hu/gazdasag/20140826_A_birosag_elutasitotta_az_OTP_csoport_ker
@Sir Bates dö Hól: Köszi, bár nekem ezzel kapcsolatban egyből az ugrott be, amit múltkor írtál. :)

"te szerencsétlen idióta, már megint egy - az egyik irányba - teljesen elfogult szubjektív véleményt próbálsz eladni elfogulatlan elemzésként!"
@guma:
A rémhírterjesztőktől származó, bútorasztalos munkára vonatkozó történet egyszerűen rágalom!
Felelősséggel állítom, hogy a Kedves Vezetőnek földig ér a lába és - egyelőre még - nem tud vízen járni.
@DR. INKVIZITOR: Ez így igaz, ahogy mondod. Lába a földig ér, feje pedig az égig. Összekötő kapocs ő az Alsó és Felső világ között.
2014.08.26. 11:42

EUR
313.32

USD
237.35

CHF
259.41

BUX
17896.410.06%

MOL
119500.08%

OTP
41000.02%
@guma:

Nem csak az mond el sokat egy emberről, hogy mit enged meg magának, hanem az is, a többiek mit tudnak róla elképzelni, hogy mit mer megengedni magának.
A Raiffeisen devizahitel-perében is csak szeptemberben lesz ítélet

Szeptember 10-re halasztotta az ítélethirdetést a Fővárosi Törvényszék a Raiffeisen Lízing Zrt. ügyében – írja az MTI. Ez várható volt, hétfőn a K&H és az MKB perében is elhalasztották az ítélethozatalt. Így még egyik nagybank ügyében sincs döntés. A perekről bővebben itt.

444.hu/2014/08/26/a-raiffeisen-devizahitel-pereben-is-csak-szeptemberben-lesz-itelet/
@Sir Bates dö Hól: Ha már biztattál akkor itt az első idézet belőle. :) Amúgy ez pont az, amit korábban meséltem neked az 1989-es máltai találkozóról. Talán még emlékszel rá.

"Miután annak idején (Máltai találkozón 1989) az amerikai és német vezetők becsapták Gorbacsovot azzal az ígéretükkel, hogy a szovjet csapatok Kelet-Európából való kivonulása után a NATO-t nem fogják kiterjeszteni Kelet felé, más sem történik azóta, mint a NATO terjeszkedése Keletre. Putyin, orosz elnök Ukrajnában meghúzta a maga „vörös vonalát” a Krím „visszafoglalásával”, amelyet annak idején Hruscsov egy „nagyúri gesztussal” elajándékozott."

oroszvilag.hu/?t1=elemzesek_interjuk&hid=5301
@Bukott liberális demokrata: "Aztán Tasnádi mitöl lenne kommunista??"

Egész egyszerűen számomra felfoghatatlan, hogy valaki ilyen rettenetesen ostoba legyen.

Bazmeg, de egy farkasembert is leszopnál, ha fideszpólót adnának rá.

Elképzelni nem tudom, hogy hogy a picsába lehet ennyire mindenféle gerinc, önálló vélemény, egyáltalán a legelemibb jóízlés nélkül létezni.

Bazmeg, te most frankón egy diktatúra elnyomógépezetének fogaskerekét VÉDED?

Te nyomorult ürülékdarab, te.

Le kéne szoknom a blog.hu-ról, mert ez most már tényleg az egészségem rovására fog menni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: remélem, nem olvastad, s csak szimplán hozod a szinted...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát én mindenkiről eltudok képzelni sok sok sok sok sok mindent, de ugye ez az én agyam baja
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem ér ennyit ez a fasz, nézz át rajta, az nagyobb sértés nekik ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Amúgy ez pont az, amit korábban meséltem neked az 1989-es máltai találkozóról. Talán még emlékszel rá."

Ilyen mértékű inszinuációt még senki nem követett el velem szemben...
@Sir Bates dö Hól: gondolod, rácuppan egy szocialista történész meglátásaira?
imádom az ilyen tudományos cikkeket, sehol egy lábjegyzet, hivatkozás. csak úgy fejből előkapott állítások.
@Sir Bates dö Hól: De olvastam és szerintem tanulságos írás. Remélem te is olvastad. :)
@parti_giano: látod, hogy rácuppant a barma... (hát azért krausz megsértődne a 'szocialista' minősítésen:-))... minek lábjegyzet, mikor köztudott tényeket sorol?:-)...
most csapdába csaltátok a lehajitottat?
@Sir Bates dö Hól: Hát igen. Itt lenne már az ideje, hogy lebaszd a grotius.hu szerkesztőit is, hogy ne közöljenek ilyesmiket. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ne idegesítsd magad!

Ezek ebből élnek, akkor jó neki, ha valaki rárepül a hülyeségükre! (tudom, hogy tudod, de azért megismétlem...)
@parti_giano: azt mégis ott tobzódnak naphosszat... mint a tiszta forrás, oly kritikusak:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ad1- miért ne közölhetnének?... nézd meg, hol volt az első megjelenése... a szerző a nevét adta hozzá, majd reagál a kritikákra; ad2 - a kommunikációd során lehetőleg anyádat preferáld velem szemben, sub kavics...
@Sir Bates dö Hól: Ja bocs el is felejtettem, hogy reménytelen eset vagy. :)
@Sir Bates dö Hól: nem kéne jobban összezavarnom, de nem bírom ki:

Népirtás volt a magyarok célja a Szovjetunióban – történelmet hamisít Krausz Tamás és köre

tortenelemportal.hu/2013/03/krausz-tamas-agitprop/
@Penivaldes: nem, ám körbeért a történet, s így csatlakozik a poszthoz is... mi a gond pozsgayval vagy tasnádival egy olyan moon, ahol egy ilyen gyökér krauszra hivatkozva védi putyint?... moról már rég távozott az értelem:-)...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Elképzelni nem tudom, hogy hogy a picsába lehet ennyire mindenféle gerinc, önálló vélemény, egyáltalán a legelemibb jóízlés nélkül létezni."

A kurva anyád! Gondolkozz már el azon hogy mi a faszért buktatok megint, és a Fidesz ismét több mint 2 millió szavazót tudhat maga mögött, és ez már 2002 óta megvan! Még a zsobbik is majdnem beérte a 3 ballib bandát együtt áprilisban!

Gondolkozz el ezen ahelyett hogy leostobázol, kioktatsz.

Elmentek ti a picsába mind, csinálhat felölem akármit a Fidesz 2018-ig a ballibek SOHA NEM JÖNNEK vissza, ezt mi 2,2 milliónyian mind tudjuk és ehhez is tartjuk magunkat. Nektek meg marad az acsarkodás, lejáratás, kioktatás, sírdogálás. Tudod, míg ti egymást gyilkolásszátok, addig mi összetartunk, aztán hazudhatjátok azt, hogy az összetartás az egy komcsi dolog, holott csak annyiról van szó, hogy kiállunk a Fidesz érdekei mellet mi 2,2 millióan! És ez 4 év mulva is így lesz!

Anyádat ostobázd le, meg oktasd ki!
@parti_giano: Engem nem zavarsz össze csak saját magadat, aki nem egy adott írást olvas, hanem azt, hogy ki írta. Tudod néha te is beszélsz hülyeségeket, néha meg jó dolgokat. :)
@Bukott liberális demokrata:

A Fidesz bő 2 millás bázisa több mint 10 éve megvan. Aki Orbán Viktort nem tartja karizmatukus, tehetséges politikusnak az földbe dugja a fejét vagy szimplán ostoba.

Az Összetartás a lényeg, ez nálunk megvan, míg a ballibek még egymást is kritizálják nem csak az ellenfelüket. Ezért ostobák mind.
@Bukott liberális demokrata: ne légy ideges, könnyen elszólod magad, oszt nem örülnek majd a lendvai utcában:

"kiállunk a Fidesz érdekei mellet"
@parti_giano: görény:-)))... várom, hogy mikor jön a lukácsra, ormosra való hivatkozás... bár heller sem elképzelhetetlen:-)... olyan, mint egy egyéves... az is minden szart a szájába vesz... bár aztán disztingvál, de ez...

igen, szórakoztató egy lápi-magyart kiröhögni ilymódon, a kétségbeejtő, hogy náluk viszont tényleg hivatkozási alap lesz ez... (hogy miért nevetsz rajta, azt nem is érti...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Le kéne szoknom a blog.hu-ról, mert ez most már tényleg az egészségem rovására fog menni.
"

Mondjuk ma ez nálam is igaz, felhuztam az előbb magam miattad...másrészt meg nem válaszoltál a kérdésemre, hogy mitöl lenne kommunista Tasnádi László. Azért mert megirta a hvg, 168óra, népszabó...? Ti meg beveszitek a ballib hazugságokat. Idióták vagytok mind, ezzel a tempóval semmi esélyetek nyerni..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mecsoda posztmodern szemlélet tőled, hogy az írás/szöveg független a szerzőjétől, érdekeitől. ám ez a történelmi művekre nem alkalmazható, inkább az irodalmi textusokra.
@parti_giano:

Ez mitől lenne elszólás? Szerinted mi az oka annak, hogy a Fidesz több mint 2 milliós szavazóbázisa megvan 2002 óta? Talán azért, mert mi nem egymást szidjuk, hanem összezárunk, ellenben a naaaagyoon értelmiségi balos szavazókkal, akik kurvára nem tudják mit jelent az, hogy ÖSSZETARTANI és KIÁLLNI valami/valaki mellett. Ennyit rólatok.
Pozsgay Orbánnal haverkodik(és az rossz), mondja az az MSZP, aminek Pozsgay volt az elnöke.

huhuhuhu
@Sir Bates dö Hól: mondhatjuk azt, hogy semmi gond vele?
Távozott? Itt jár egyáltalán a nyögő lombok alatt valaha is? Ez Transzoxiana.)
@Bukott liberális demokrata: "udod, míg ti egymást gyilkolásszátok, addig mi összetartunk, aztán hazudhatjátok azt, hogy az összetartás az egy komcsi dolog, holott csak annyiról van szó, hogy kiállunk a Fidesz érdekei mellet mi 2,2 millióan! És ez 4 év mulva is így lesz!"

Az a zsiga gyerek, az a zsiga gyerek!!! Szépen kijött muzsik-léted minden eleme... folytatnám, de ezt sem érted...

A másiknak is szól: azért nevetnek rajtatok, mert szaros a szátok!...
@Sir Bates dö Hól:

Rajtatok meg azért nevetünk mert ezer felé szakadtatok és egymás ellenfelei vagytok, és igy akartok kormány váltani hogy még magatokkal sem tudtok megegyezni. Barmok. Persze azért kurva vicces hogy a maszopos, dékás, együttes csicska egymást osztja időnként :DD

Nem veszitek észre hogy magatoknak ártatok és kurvára nem a Fidesz-KDNP-nek :D
@Bukott liberális demokrata: "Az Összetartás a lényeg, ez nálunk megvan,"

miért is a következők jutnak eszembe a fentiekről: "na, szóval a statuálás a lényeg, az ügyvéd is megmondta"... bár lehet, hogy nem statuálás, hanem Statuálás... a franc se tudja...

(Várom azt a pillanatot, mikor a névelőben is helyesírási hibát vétesz... a kezed kéne levágni... ki a faszom vett fel téged ide bérbloggernek?...)
@Bukott liberális demokrata: "Nem veszitek észre hogy magatoknak ártatok és kurvára nem a Fidesz-KDNP-nek :D"
Elég baj az, hogy te és a hozzád hasonlók az ártásban gondolkodtok. Közhely: ezért tart itt ez az ország.
@Bukott liberális demokrata: csak legyen valaki, akit követhetsz, igaz?... ennél egyszerűbben nem fogom tudni elmagyarázni: www.eternus.hu/vers/120 vs. www.eternus.hu/vers/125

de, tekintetbe véve analfabétizmusod, neked youtu.be/zaWNDvP1EOE
Pozsgay Orbánnal haverkodik(és az rossz), mondja az az MSZP, aminek Pozsgay volt az elnöke.

Nyehehe
@Sir Bates dö Hól: múltkor egy coelho idézetnek ugrott be. mert annak akkora az igazságtartalma. a közhelyeket kedveli, kijelöli az irányt, akárcsak a másikk agyamentnek. összetartás nagybetűvel.
@Bukott liberális demokrata: 85.1 % on a zállamadósság.

Ébresztő birka.
@Oxica:

Az év végi számit ami nyilván sokkal alacsonyabb lesz, 80 alatti, majd figyelj csak.
@Bukott liberális demokrata: Haggyad minden rendes magyar ember azt akarja hogy a ballib még 20 évig államadóssággal kampányoljon.

Az a jó nekünk.
@Bukott liberális demokrata: legalább bemagoltad géza paneljait... mégsem vagy reménytelen eset... még szobatiszta is lehetsz...
@The Ghost Wolf: "Mellesleg a Wikipédiát és a szélsőjobbos Metapédiát összemosni szép teljesítmény, Fidesz trollkám. "

Ja, akartam is írni, de mondom inkább elolvasom, hátha már írta valaki. Köszönet.

Mindig megijedek, ha itt van valami magyar hír, vajon milyen galádság történt már megint.
A mostani eseményekre való tekintettel, beraktak egy tavalyi beszélgetést Lendvai Pállal, teljesen aktuális volt ma is és elég jókat is mondott.
Ezen felbuzdulva az asszonka rákeresett, hogy többet megtudjon róla, és leesett a magas hokedliről, rá a vak komondorra.
Kérdezem, mi történt? Azt mondta, olvassam már el, mit ír a wiki (nem volt magyar oldal, ezért a meta jött fel neki).
Gondolom, lehet nem írt annak idején a munkásőr szaklapba, ezért elég csúnyákat írtak róla, pl.: "Paul Lendvai sz. Lendvai Pál ✡ 1929. augusztus 24. magyargyűlölő zsidó újságíró, írásaival felbecsülhetetlen károkat okoz a magyarságnak, Magyarországnak. "
Nézem, itt valami nem stimmel, persze a metapédia volt.
Ezt tisztáztuk, most már figyelünk.
Ezért csípem, ha itt erről a helyről, a kurucról, az mno-ról és egyéb hiteles helyekről hivatkozgatnak egyesek, meg persze egymástól idéznek.
Na, az aztán óriási. :)
Nyamvadt fidesz csűrhe!!! Elmondom nektek a vezíretek pont olyan mocskos diktátor mint kádár és kadhafi!! És ráadásul még elmebeteg is!! Na ennek tapsoltok ti, és szopjátok a faszát!!!
@parti_giano: "@guma: hálló, ezekről a tudósokról beszélsz?

kommunizmuskutato.hu/munkatarsak

csupa-csupa agyonpublikált muksó. plusz schmidt marcsi."

Hamarosan mind azeri akadémikusok lehetnek.
@Muzsikok közt: ja, pozsgay is megmondta nektek. neki meg az mszp-ben mondták.
@Bukott liberális demokrata:

"___
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Elképzelni nem tudom, hogy hogy a picsába lehet ennyire mindenféle gerinc, önálló vélemény, egyáltalán a legelemibb jóízlés nélkül létezni."

A kurva anyád! Gondolkozz már el azon hogy mi a faszért buktatok megint, és a Fidesz ismét több mint 2 millió szavazót tudhat maga mögött, és ez már 2002 óta megvan! Még a zsobbik is majdnem beérte a 3 ballib bandát együtt áprilisban!

Gondolkozz el ezen ahelyett hogy leostobázol, kioktatsz.

Elmentek ti a picsába mind, csinálhat felölem akármit a Fidesz 2018-ig a ballibek SOHA NEM JÖNNEK vissza, ezt mi 2,2 milliónyian mind tudjuk és ehhez is tartjuk magunkat. Nektek meg marad az acsarkodás, lejáratás, kioktatás, sírdogálás. Tudod, míg ti egymást gyilkolásszátok, addig mi összetartunk, aztán hazudhatjátok azt, hogy az összetartás az egy komcsi dolog, holott csak annyiról van szó, hogy kiállunk a Fidesz érdekei mellet mi 2,2 millióan! És ez 4 év mulva is így lesz!

Anyádat ostobázd le, meg oktasd ki!
____"

Fűegér netbarátomra méltatlanul elherdált méltató jelzőidet szíves vagy szívtelen engedelmeddel nem viszonzom, számolj el ezzel a saját feslett felmenőid előtt. De ha mégis ragaszkodnál a kurva anyádhoz, az legyen a te magánügyed.

Eme kötelező udvariassági tánclépés után, engedd meg, hogy a hivatkozott kétharmados parlamenti többséget elért 2,2 millió választó választási győzelmét nem vitatja senki.
Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a választók nagyszámú távolmaradása nem csak azt jelentheti, hogy lusta dögök, hanem azt is, hogy nincs politikai képviseletük. A politikai önszerveződés egy végletekig lerongyolódott és kifosztott országban évtizedeket vehet igénybe. Ez a jobbik eset, és a fidesz szerencséje.
Van azonban a spontán szerveződés esetének a lehetősége is, amikor is 'spontanerek" nem paragrafusok méricskélésével és jogszociológiai értelmezésekkel és disputákkal múlatják a nagyon is drága időt, hanem kellő mennyiségű és minőségű kötelekkel látják el az arra rászolgált kiérdemesült közpénztemető üzemeltető hatalomtechnikusok, és segédmunkásaik fej és törzs közé eső vékonyka testrészüket nagyjából a articulatio atlantoaxialis táján de mindenképpen a közelében.
Tehát ammondó vagyok, nem kellne túlzásba vinned a kurvamamázást, mert mintegy ötmillió magyarországi állampolgár mégsem a Főnökre és tolvajbandájára szavazott. És az inga egyszercsak elindul visszafelé. Meg fog történni. Nem 2018-ban, de bekövetkezik.
@Bukott liberális demokrata: "Rajtatok meg azért nevetünk mert...."

Elfelejtettél valamit cáfolni vagy valóságtartalma miatt nem teszed?
@Bukott liberális demokrata: Ha az alatt lesz kéthavi nyugdíjadnak hello!!!
@Bukott liberális demokrata:
"Kiállunk a Fidesz érdekei mellett, mi mind a 2.2 millióan."
Rendkívül találó mondat, remekül elkaptad a 2.2 millió Fidesz hívő hitvallását.
Igen, a Fidesz érdekei mellett. Remek!
Odáig nem ér el az agyatok, hogy egy országban nem az oligarchák érdekei mellett kell voksolni, hanem az ország érdekei mellett.
Más.
"Aki Orbánt nem tartja karizmatikus és tehetséges politikusnak, az földbe dugja a fejét, vagy ostoba."
Orbán az emlékezetes Nagy Imre temetésen mondott beszédével felkavarta a port. Na, nem azért, mert zseniális politikus, hanem mert meghökkentette rendhagyó dumájával a tisztelt publikumot. Akkor ezzel a semmiséggel emeletek a feje fölé glóriát, és ebből él a mai napig.
Mi Orbánban az a rendkívüli politikai véna, amellyel tiszteletet vívott volna ki a világpolitika színpadán?
Az, hogy kirekesztette saját magát a világ politikai színpadáról?Netán az, hogy az ország süllyed a nyomorba és nincs perspektíva és progresszió? Hogy szégyenkeznünk kell az izoláció miatt? Netán az, hogy az ország elleni fellépést követelik a nemzetközi tekintélyű politikusok és értelmiség?
Nem szabad összetéveszteni Orbán személyiségjegyeit a politikai karizmával.Orbánnak mindegy, hogy mit mond, csak figyeljenek rá, feltűnési viszketegségében elképesztő nyilatkozatokra ragadtatja el magát, mert már csak ebből tudja magát a felszínen tartani.
Hidd el, a szemlélődő állampolgár több szegmensből rakja össze az álláspontját, és nem a hatalmi médiát szajkózza.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Le kéne szoknom a blog.hu-ról, mert ez most már tényleg az egészségem rovására fog menni. "

Magyarországon senki sem beteg, a csodatévő látványától spontán gyógyulnak az emberek.
Nézd csak meg, mennyivel kevesebb rokkantnyugdíjas van most, és mennyivel kevesebbet fizetünk ilyen egészségügyi szarságokra!
Naugye!
:) :) :)

Egyébként meg igazad van, nem is tudom mennyi.
@Muzsikok közt:

Hát ja. Ennyit fogsz fel az egészből. Ez a komment a te kvintesszenciád, ez vagy te, egyszersmint a jobboldali fideszes hordabarom apoteózisa.

És ti vagytok kétmilliónyian, akik a Fidesz érdekeit védik. Aha. A Fidesznek már régen nincs épeszű támogatója, ezt ott bent mélyen már sejtettük, de most bizonyossá is vált. Ha másért nem, ezért hálával tartozunk.
@Mariann19:

Az ország érdeke is ugyanez. Szerinted ki nem örül a bankok, multik szopatásának?? A rezsicsökkentésnek?? Az SZJA csökkentésnek?? A családi adókedvezménynek?? A minimálbér emelésnek?? Az átlagbér növekedésének?? Na ugye... A Fidesz eltalálta az ország érdekét, vagyis mondhatjuk ugyanaz a kettő, ennyit erröl

VISZLÁT!
@jaegtoer: uff? te egy középtávú lehetőséget próbálsz felvillantani egy olyan muksónak, aki csak a holnapi őrsi gyűlésig (bár az összetartást a munkásőrök szerették) képes látni?
@sjz: "Magyarországon senki sem beteg, a csodatévő látványától spontán gyógyulnak az emberek." azért ne keverd össze birkmann doktort orbánnal. az az ürge tényleg tudott valamit.
@parti_giano:

Bocsáss meg. Elgaloppíroztam magam.
@Bukott liberális demokrata:

www.kormany.hu/download/d/45/00000/BM%20Tasn%C3%A1di%20L%C3%A1szl%C3%B3.pdf

"1978 és 1990 között a BRFK alosztályvezetője volt."

A kormány.hu oldal eléggé hiteles neked?
@Bukott liberális demokrata: "Az év végi számit ami nyilván sokkal alacsonyabb lesz, 80 alatti, majd figyelj csak. "
- hehehe. A szocik alatt az év végi (2009) csak 79.9 volt. :-))
@Mariann19: LIKE! Totál egyetértek!
@belekotty:

Aha csak ebböl nem derül ki hogy kommunista volt.
@Mariann19:

"szemlélődő állampolgár"

bendzsibirka szamara ez egy ismeretlen letforma
@Bukott liberális demokrata: Ráadásul a nettó államadósság sokkal kisebb volt mint most, mert a fidesz a valutatartalékok rovására nyomta le a bruttó államadósságot. Trükk. Ezt már többen leírták, de ez nem jut el az agyadig.
Ebben kukkants bele!

index.hu/gazdasag/2014/08/22/teljesen_uj_trukk_kell_az_allamadossaghoz/
@Bukott liberális demokrata: Persze. III/2-es csoportfőnök nem volt komcsi. hülyére röhögöm magam...
@Bukott liberális demokrata: az ingyensörnek is örülnek sokan... miért nem a kétfarkú kutyát lájkolod?...
@Bukott liberális demokrata: Ok és okozat. Hogyan, miért és kinek. Mi az ára, merre mutat.
Nincs rendszerbe téve, nincsenek tervek, előirányzatok. Ez így nem jó. 4 millió szegény, aki nem fogyaszt és nem is fog amíg él. Vékonyka igen gazdag lojalista réteg, vékonyka közép aki a bázis lehetne, vastag szegény aki csak nyűg lesz egyre inkább. De nemzeti!
@Bukott liberális demokrata:
nettó GDP arányos államadósság:
2010 2. negyedév 62,4
2014 2. negyedév 76,3
@Bukott liberális demokrata: Hozzál ezzel ellentétes kimutatást. Addig ez áll.
@jaegtoer: 14:04:03-ra

"A számból vetted ki a szót, kérlek!"
www.youtube.com/watch?v=t6-l66BzRck
@Bukott liberális demokrata: Bocsi. Ha alaposan megnéznéd az indexes cikket, oda van írva hogy a forrás MNB. Vagyis Matolcsy. Na? Hiteles vagy sem?
@Bukott liberális demokrata: az viszont igen, hogy az akkori rendszer hu pillere, vagy ha jobban tetszik, nagy attetelt biztosito fogaskereke

magyarul egy patkany

es lam, meg mindig ragcsal a fereg - de gondolom neked nincs padlasod es csak etteremben zabalsz
@belekotty: nem adekvát a kommunista nézetekkel a pozíció... csak azzal, hogy egy szar ember... na, azzal szinonim fogalom...
@Bukott liberális demokrata: Már ezt többen megállapították, hogy ezzel az államadósság dologgal remekül zavarba lehet hozni a narancs zombikat. Mindig össze vissza kezdtek magyarázni. :-))
@belekotty: És ez a nettó!!! Vagyis az országnak a követelések és tartalékok összegével csökkentett adóssága. A bruttó kicsit szarabb...
@DarthVader: Kérdés mit kéne felfogni abból hogy az MSZP azt mondja Orbán a csúnya Pozsgayval haverkodik (nem tudni mi is a haverkodás konkrétan), akit ugyanez az MSZP saját elnökének választott meg.

WTF?

Mit kéne ebből felfogni?
@Sir Bates dö Hól: Ez hülyeség. Ilyen bizalmi pozícióban csak párthű emberek lehettek.
@Bukott liberális demokrata:
Puszimuszi!
Azért szólítalak meg ilyen gyengéden, mert az erejüket vesztetteket ab ovo nem bántom.
"VISZLÁT!"
De hamar megfutamodtál, biztosan a tegnapelőtti szabad versenyes vitánk indukálta ezt, mert abból nem jöttél ki jól.
Itt reagálásodban felmondtad, amit a rádióban hallottál délben, de okfejtésem elemeire nem válaszoltál.
Szar ügy, amikor már nincsenek önálló gondolatai annak, aki belemegy egy-egy vitába.
Gyakoroljál!
VISZLÁT!
@Muzsikok közt: Azt, h a pozsy mi a faszt keres még a közéletben a múltja után.
@belekotty: a két állítás nem zárja ki egymást...
@Myrath: Pontosan, mert a valutatartalék rovására csökkentették a bruttót a fideszesek. Amikor az IMF hitelt vették fel a szocik, nem volt államcsőd, csak az általános piaci bizonytalanság miatt nem volt elég a valutatartalék, hogy a forintot és a gazdaságot védeni lehessen. Amit a szocik felvettek, az a valutatartalékba ment.
@belekotty: "a forrás MNB. Vagyis Matolcsy."

:)

a forrás MNB. Vagyis Matolcsy.
Vagyis Tervhivatal.

:)
@vitéž munkášőr: fuss neki mégegyszer... sem a pillért, sem a fogaskereket nem érti:-)...
@Sir Bates dö Hól: Erről nem egyezik a véleményünk, de érdektelen. Tök mindegy hogy valaki komcsi volt vagy sem, aki ilyen pozícióban szolgálta a rendszert.
Hozzáteszem, ettől még lehetett kitűnő rendőr és most lehet alkalmas ember a posztján.
Csak akkor ne komcsizzák a másik oldalt!
@vitéž munkášőr:
"Szemlélődő állampolgár."
Szeretnék bendzsi és társaitól önálló gondolatokat látni. Félelmetes, hogy a kisajátított hatalmi média mennyire beszűkíti a gondolkodásnak a funkcióját.
@belekotty: Valóban cefet jól lekommunikálták az egész IMF hitel sztorit, holott a 2/3 át ők verték el (MOL),+ a tartalék.
@Myrath:
"Totál egyetértek."
Úgy szoktunk, kölcsönösen.
@Sir Bates dö Hól: efelol nem is volt ketsegem. majd a Szentkiralyiban valaki talan korrepetalja
@Mariann19: bendzsi, gejza remenytelen, talan azzal a $pi$ gyerekkel meg lehet vitatkozni
@belekotty: azok nem rendőrök voltak... vagy nem azonos fogalmat értünk a kívánatos rendőrség és annak feladatai alatt... (én nem komcsiztam senkit, soha)
@Bukott liberális demokrata:

édes együgyűséged szeretném szeretném koptatni, hogy ezután hinni csak a templomban kelljen...

érted mi történik amikor a trükkök százai megjelennek, csak a pénz nem...

Meglepetés: egy hét alatt nagyot csökkent az adósság!

"A történethez hozzátartozik, hogy a második negyedév végéhez képest mért államháztartási adósságcsökkenés (közel 300 milliárd forint) ekkora ugrást nem indokolna az adósságrátában. Viszont az NGM hivatalosan is 3,1 százalékra növelte múlt héten az idei éves GDP-növekedési prognózisát, ami az év végén várható nominális GDP-számot is felfelé módosította. Vagyis a számláló csökkenése mellett a nevező is megugrott, ami látványosan visszaeső adósságszámot eredményezett a becslésünk során."

www.mfor.hu/cikkek/Meglepetes__elkezdodott_az_adossag_csokkentese__.html
@Mariann19: szia! :DDD

amíg megkerestem neki az elszámolási trükköt, te már le is ráztad?

nem szép tőled...
hahahaha
@Sir Bates dö Hól: De, az a BRFK állambiztonsági szerve volt. Nézz utána!
@guma: Ne erőlködj. Amikor nekikezdünk az államadósságnak, eltűnnek. Ez jelenleg a legjobb fidesztroll irtó téma.
Ne strapáljátok magatokat, elmúlt 2 óra, lejárt a munkaideje ennek az idióta @Bukott liberális demokrata:-nak. Kicsit várni kell, hogy megkávézzon a délutános kollégája.
@Sir Bates dö Hól: Rendőrfőhadnagy volt 1988-ban.
@Myrath: "holott a 2/3 át ők verték el (MOL)"
500 milliárdért, amin azóta buktunk 200 milliárdot. Azért hogy egy stratégiai ágazatban ne legyenek oroszok. Paks az nem stratégiai ágazat, ott lehetnek.
@vitéž munkášőr:
Igen, vele tegnapelőtt hosszasan vitáztunk, jól felkészült partner volt, és elég korrekt.
Más szempontokból közelített meg egyes dolgokat, az soha nem baj, az ember rákényszerül, hogy élesítse az elméjét.
@csak egy néző: szegeny jaffershitnyik mar azzal lestrapalta magat, hogy Fuegeret probalta itt ex-cathedra...
@guma:
Nyugodj bele, visszaolvassa a kommenteket.
Kár, hogy elment, most kivel fogunk évődni?
@belekotty: mondom, más definíciót használunk... nincs ezzel semmi gond...
Majd szóljon már valaki, ha a "baloldali" internet népének valaki szimpatikus lesz. Falus-Bodnár-Bokros nem. Akkor? Mi a büdös fenét vártok?
Bocs a kirohanásért.
@V-PORT: en csak az elkerulhetetlen kollapszust. baromi hosszura nyult ez az agonia
@Myrath: Pozsgay nincs a közéletben.

Hacsak nem azt hívjuk közéletiségnek hogy Orvbán a szerint az MSZP szerint haverkodik (nem tudjuk ez mit jelent) Pozsgayval, akit ugyanez az MSZP korábban az elnökévé választott.
@Muzsikok közt: De ez nem menti fel Pozsgayt, hogy ő rendesen benne volt az előző rendszerben.
@V-PORT: afa nelkuli telefonhoz nem jar ekezet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én tennap kaptam az Erste-től levelet, melynek lényege: pereskedni fognak (minden fronton) a Kúria döntése ellen, de felhívják a figyelmem, hogy ettől még fizetnem kell a részleteket!
@parti_giano: 3:43-ig bírtam... világcsúcsnak kell lennie!!!
@Bukott liberális demokrata: 1 euró 314 forint.

Ébresztő birka.

Aszonta vicctor hogy ilyenkor le kell mondania a miniszterelnöknek mert nem tud kurmányozni.

Ehhez mit szólsz birka? Vicctornak le kell mondania mert nem tud kurmányozni.
@Sir Bates dö Hól:
Hozzáteszem, hogy évtizedekig sok projektben és jelentős értékben volt módunk megsegíteni a baráti országokat.
A hagyományokat - kerül, amibe kerül - tisztelni és ápolni kell!
@parti_giano: hahahaha

na, ma úgy látom, érdemes be,- benézni ide kis hangulatjavító fröccsre...

de azért sem olvasom el az egészet, hogy ezeket a vidám pillanatokat értékelni tudjam...

most pedig, tessék örülni, mert gyarapodni fogunk!

A cél: 2018-ra egymillióan szerezzenek magyar állampolgárságot

Kormányzati prioritás, hogy 2018-ra egymillióan szerezhessék meg a magyar állampolgárságot és élhessenek az ezzel együtt járó joggal – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára.

Wetzel Tamás a Rákóczi Szövetség által szervezett, 110 külhoni hallgató részvételével zajló 26. Kárpát-medencei főiskolás táborban tartott előadásán kiemelte, hogy továbbra is töretlen az érdeklődés a magyar állampolgárság iránt.

Hozzátette: eddig több mint 70 országból érkezett kérelem.

www.origo.hu/itthon/20140826-a-cel-2018-ra-egy-millioan-szerezzenek-magyar-allampolgarsagot.html
@jaegtoer: Jól megtanultad a csigolyákat!
@jaegtoer: @Mariann19:

Nagy piros pont mindkettőtöknek!

Élvezettel olvastalak benneteket! :)
ez is szuper!

Ismét indul Veresegyház 49 éve hivatalban lévő polgármestere Pásztor Béla

Hírek > Ismét indul Veresegyház 49 éve hivatalban lévő polgármestere Pásztor Béla >
Ismét indul Veresegyház 49 éve hivatalban lévő polgármestere Pásztor Béla
2014.08.26 07:36
Magyarország Politika
Újraindul posztjáért a Pest megyei Veresegyház 1965 óta hivatalban lévő polgármestere az októberi önkormányzati választáson.

Pásztor Béla (független), az ország legrégebben hivatalban lévő, 76 éves polgármestere, aki 1989-ig tanácselnök volt, az MTI-nek elmondta: mivel egészséges, és az erőnléte is a régi, "a család nemtetszése ellenére is" vállalja az újbóli megméretést. Mint mindig, most is függetlenként - tette hozzá, megjegyezve: soha semmilyen pártnak nem volt tagja.

profitline.hu/hircentrum/hir/317333/Ismet-indul-Veresegyhaz-49-eve-hivatalban-levo-polgarmestere-Pasztor-Bela
@guma: A cél: 2018-ra egymillióan szerezzenek magyar állampolgárságot

Oszt sorra buknak a tisztviselők. Bilincsben viszik el őket!

Ha ennyi bebukik egy nehezen tetten érhető, hosszú munkával bizonyítható bűncselekmény elkövetésével, mennyi lehet a még futó projekt!
@Sir Bates dö Hól: ezt neked írta, tuti:

"életedben sokfelé fogsz járni, sok mindent fogsz látni. ahol jól érezted magad, vegyél fel a földről egy neked tetsző apró kavicsot, vidd magaddal. és ahogy évek alatt gyűlnek az apró kavicsok, rájuk nézve tudni fogod, mikor voltál boldog."

coki. most harapok egyet a csokiból.
@Muzsikok közt: Mi köze ennek Gyurcsányhoz?
@guma:
Akkor már nem kell szorgalmazni az utódokat?
Jöhet az öncélú szex, pfúj!
@parti_giano: próbáltál már kaviccsal fizetni szállodáért?... inkább aranyrögöt vennék fel:-)))...
@DR. INKVIZITOR: az igaz, tudjuk, hogy az az út hova vezet mo esetében...
@guma:
"A cél: 2018-ra egymillióan szerezzenek magyar állampolgárságot"

"Tessék-tessék! Magyar állampolgárságot tessék! Olcsón adom!

Hat embet, köztük egy kormánytisztviselő ellen nyomoz a rendőrség hivatali vesztegetés miatt. A gyanú szerint a szekszárdi járási hivatalban pénzért adtak volna állampolgárságot."
@Sir Bates dö Hól: Ha a Párizsi Notre Dame szereplője vagy, akkor próbálkozhatsz...)
@Kijelölt Felelős

@csak egy néző:

nem értitek ti ezt! :)))

nem mindegy kinek és nem mindegy mennyiért hova fizetnek!
@Kijelölt Felelős:
"Nagy piros pont mindkettőtöknek."
Köszönöm szépen, ez nagyon jólesett.
@DR. INKVIZITOR:

mi az, hogy pfúj?

ha kicsit gyakorlod, rájössz, hogy nem is olyan rossz az. :)
@Penivaldes: gondolom, ott te vagy esmeralda...
@Sir Bates dö Hól:

türelmes voltál :)))
biztos a görénye javasolta a linket partizánnak.
de még környezetszennyezésért is megbüntetném azt az embert aki csokipapirra ilyent kinyomtat...
Lassan úgy érzem ez a jó komcsi rossz komcsi ideológia kezd átcsapni ellentétesbe.

Ami tekintve hogy Pozsgainak jelentős szerepe volt a rendszerváltásban, és Horn Gyuszi még 90 után is évekig ellenforradalomról beszélt, meglehetősen nevetséges.

Ugyanis Fabius tendenciózusan kihagyta a balos komcsikat ismét.
Pedig nem volt miniszterelnökük ezidáig akinek ne lett volna köze a besúgásokhoz, pufajkásokhoz, MSZMP KB-hoz, az 1 darab 1 évig regnáló Bajnain kívül.
@parti_giano: érdekes..ezek a netbölcsek nagyon szeretik a kavicsokat, homokszemeket..
@Bukott liberális demokrata:

Nekem akkor ugassál, majd ha - helyesírás ellenőrző segítségével - megtanulsz helyesen írni a saját anyanyelveden.

Erről ennyit.

Én meg nem vagyok "mi", mert világ életemben taszított a csordaszellem, amiben te oly otthonosan érzed magad, szügyig merülve a birkaszarba.
@Muzsikok közt: "Haggyad minden rendes magyar ember azt akarja hogy a ballib még 20 évig államadóssággal kampányoljon."

"Az a jó nekünk."

Aztán miért jó neked a magas államadósság, agyatlan birka?
@vitéž munkášőr:
"Olvastalak benneteket."
Köszi szépen, mert én azt hittem, elég száraz volt a téma, egy kicsit belebonyolódtunk a társammal az érveléseinkkel.
@guma: nem, világcsúcstartó vagyok:-)...
@Oxica: Nekem az a jó hogy a ballib magas államadóssággal kampányol.
@parti_giano: mé' ott kaviccsa' fizecc?... vigyed a subot...
@Trackers: Pozsgainak pont annyi jelentősége volt a rendszerváltásban mint légypiszoknak a világűrben, Horn Gyuláról meg utca van elnevezve Németországban.
A németek ugyanis pontosan tudják hogy kinek mit köszönhetnek.
@guma: hálló, hálló! hungarikum, érted, hungarikum ez a faszi! gondolatszobrász (le is védette az elnevezést)! a görényeim meg jóindulatgenerátorok. az ám.
@Penivaldes:

Az én klánom a klánszellem nélkül élők klánja.

Utánam mindenki, aki soha nem követne senkit! :DDD
@Muzsikok közt: "Nekem az a jó hogy a ballib magas államadóssággal kampányol."

Hát érdekes egy szemlélet. Ennyi ésszel már az első sorban is menetelhetsz a békemenetben. Nem lógsz ki.
@Oxica: Mondjuk a magyar választónak tökmind1 hogy a németek mint köszönhetnek Hornnak, még ha utcát neveztek volna el róla, akkor is.

Azonban a Gyula Horn Strasse nem utca, hanem egy rövid szervizút 2 kukoricás között:

https://www.google.com/maps/@49.7547324,9.4919407,352m/data=!3m1!1e3?hl=hu
@Oxica: Miért lenne érdekes? Pragmatikus.
.
VALAHOL, valamelyik kommentben ilyesmit olvastam:

A Fidesz bő 2 millás bázisa több mint 10 éve megvan. Aki Orbán Viktort nem tartja karizmatukus, tehetséges politikusnak az földbe dugja a fejét vagy szimplán ostoba.

Az Összetartás a lényeg, ez nálunk megvan, míg a ballibek még egymást is kritizálják nem csak az ellenfelüket. Ezért ostobák mind.

REMÉLEM pontosan idéztem.

LÁSSUK a példás összetartás szimbólumait, a birkákat, és karizmatikus terelőjüket:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/01/30/napi_cuki_nyul_terel_birkakat/

ÉRDEMES MEGTEKINTENI!
@Sir Bates dö Hól: Beírom neked a kedvenc szereplőm, te meg itt...
@Penivaldes:

Tulajdonképpen érdekes lenne egy olyan Club, ami azokat tömörítené, akik, éppen, mivel a merev clubszabályokat egyéniségük és szabadságuk súlyos megsértéseként fogják fel, soha nem volnának hajlandóak egyetlen clubba sem belépni.
@parti_giano:

eszméletlen vagy! hahahaha
de a giró-szász biztos hiányzott neked is... én annyira örülök, hogy megvan!:

Kiderült, hova tűnt Giró-Szász András volt kormányszóvivő

Június közepétől ismét cégtulajdonos a kormányszóvivői posztról leköszönt Giró-Szász András, visszatért korábbi tanácsadó cégéhez, a kormányzatnak és a Fidesz-frakciónak is dolgozó Strategopolis Kft.-hez. A cég frekventált helyre költözött.
www.napi.hu/magyar_vallalatok/kiderult_hova_tunt_giro-szasz_andras_volt_kormanyszovivo.585701.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)

különben is, milyen szar lehet az a klub amelyik engem is felvenne - mondhatnád, a gondolatod befejezéseként...
hahaha
@Muzsikok közt: Piaci szakértők által 11 milliárdra becsült V. kerületi luxus irodaházat 17.8 milliárdért vette meg a mi gyurink az MNB ben, egy ciprusi offshore cégtől.

Ébresztő birka.

Na most lehet Hunwaldozni birka.
@guma: hát erre csak egy vers jutott eszembe (jenőke ne figyelj!) a télapó akciócsoporttól, de ezzel zárom a gondolatszobrász témát is:

kicsi vagyok

kicsi vagyok gyurmázok, minden félét formázok,
csinálok én halakat, kiskutyát és madarat,
kést, villát meg kanalat, indiánt meg lovakat
kisautót vagy tevét, barna gyurma van elég
leguggoltam, felálltam, magam alatt találtam...
@Oxica: A ballibek piaci szakértői már bizonyítottak, a kutya sem hiszi el azt sem amit kérdeznek.
@parti_giano:
b+!:)
kifeküdtem. fogalmam sincs miért tudok ma szinte minden röhögni (pedig nem is ittam)...

viszont most megérdemled, és legyen hozzá energiád :DDDDD

www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk
@guma: na, ezt kapd ki:

"Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón:

- Mennyi a költségvetése?
- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte."

comment.blog.hu/2014/08/26/meg_a_vegen_vicces_sorozat_lesz_kozpenzbol
@guma:
Kicsinyes egyéni érdekeimet helyezzem előbbre a magas szintű (demográfiai és nemzetgazdasági) elvárásoknál?
Ne okozz nekem lelkiismeret furdalást!
@Sir Bates dö Hól: ezek után simán meg fogom próbálni, hogy kaviccsal fizessek mo-n:

Egervári szerint a vb-n már továbbjuthattunk volna

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/
@Trackers: De nem mi teszünk magas posztra egy volt III/2-est.
@Muzsikok közt: "A ballibek piaci szakértői már bizonyítottak, a kutya sem hiszi el azt sem amit kérdeznek."

Ez a beszéd. Így beszél egy igazi hithű fideSS pontagyú birka.
@DR. INKVIZITOR: semmikppen sem. az öncélú nemi aktivitás teljesen értelmetlen, a másiknál legalább vigasztal a gondolat, hogy ezzel tettél a nemzetért.
@parti_giano: hogyne, ha kijutottam volna a US Openre meg is nyerhettem volna...
@parti_giano:
Nála - és sajnos még sokaknál - nem tudom eldönteni: vagy őrült, vagy szent!
@Oxica: De most komolyan. Ballib szakértő. Szakértő kormány. Nevetséges.

Pont olyan szakértők mint amilyen demokraták.
@Muzsikok közt: Ha nem lenne pontagyad akkor tudnád érzékelni hogy én piaci szakértőkről beszéltem, és tudnád érzékelni a 11 milliárd és a 17.8 milliárd közötti különbséget.

Persze ez most nem a közvagyon elherdálása mi, mert ezt a vicctorék csinálják a zötkerben.

Agyatlan birka.
@guma:
"Kifeküdtem. Fogalmam nincs, miért tudok ma mindenen röhögni."
Ezen is röhögjél, amit most írok.
Ez a pálinkafőzési magyar nemzeti kampány a sírba viszi a népeket.
A Budapesti Temetkezési Intézet behozott pálinkafőző apparáttal a temetőben főzte a pálinkát. A cefrét előtte a temetőben kavargatta a személyzet, majd lett belőle végtermék.
A ravatalozóban tartották tavasszal a nőnapi bulit, a bográcsozás a halottszállító betonúton történt.
Ez az egész összhangot mutat a tegnapi hírrel, miszerint a stadionokban a jövőben esküvőt, temetést, koncerteket kell tartani a jövedelmezőség érdekében. Remélem, a pálinkafőzés is bekerül a stadionok tevékenységi körébe.
Én ezen röhögök egyfolytában, mióta ezt olvastam a Hírekben.
@guma:

Szia Guma!

Ismerem és le a kalappal az ottani dolgok előtt:))

no comment:))

www.youtube.com/watch?v=zqwg1K4XRKU
Ebben speciel mi a faszom az újság?
@Penivaldes:
Univerzális kihasználási metódusok, vegyes műfajokkal.
@Mariann19: @guma: @Penivaldes:

'Páleszfőző blogtalálkozó a 'csutiarénában:)
vörös csillagot a seggébe,
kalapácsot a fejére,
sarlót a nyakába.
@Muzsikok közt: "Azonban a Gyula Horn Strasse nem utca, hanem egy rövid szervizút 2 kukoricás között:"

És?
Egyébként meg.

Az ott nem kukorica, hanem felhőkarcolósor.
Nem utca, hanem körút.
Mellesleg mellette van dögól is, ha mond ez neked valamit.
Ezek szerint a német néplélekben a mi Gyulánk Charles de Gaulle mellett helyezkedik el a polcos szekrényben.
Utóbbit még a metapedia (csak külön a kedvedért néztem meg ott) is államférfiként említi, tehát a németek szerint Gyula is az.
Egyébként a metapedian a "másféle" az azt jelenti, amire a tudjukkik gondolnának, ez valami jobbos pride duma? :)

:) csak a félreértések elkerülése végett.
Ráadásul wertheim szekrény, és Adenauer is oda van bezárva. :)
Csak kérdezem. Az Lmp-nél nem gond, hogy például Király Zoltán náluk indul?
@Bukott liberális demokrata: Na idefigyelj te istenbarma, 1989 előtt Az nem érdekes, hogy valaki csakúgy nem lehettt III/akárhányas besúgó/tartótiszt stb. Ahhoz kőkemény meggyőződés kellett a rendszer mellett. Szóval ne gyere azzal, hogy Tasnádi nem volt vérvörös kommunista gyökér. Csak az a helyzet, hogy beajánlója a szintén vérvörös kommunista Don Pintér olyan dolgokat tud a jelenlegi vezetésről, hogy senki nem mer ellent mondani neki. Az is érdekes, hogy a fő maffiozó don Pintér csillaga a rendszerváltozással kezdett emelkedni, valószínűleg nem a kommunista összeköttetéseit használta/ja ki a mai napig ugye? De te azért csak védjed egy a gyalázatos csürhét.
@sjz: Na hagyjál már Adenauer utca meg Willybrant meg Wertheim minden német faluban van, mint nálunk Petőfinek.

Gyulának meg ez van.
@s:

"_Ebben speciel mi a faszom az újság?_"

Ha már beledugtad, akkor olvasd azzal:)
@gazoló:
"Páleszfőző blogtalálkozó a csutiarénában."
Van egy vízióm.
A felcsúti pálya egyik kapufájánál éppen egy frigy köttetik, a másik kapufánál zajlik a temetés.
A közepén fő a pálinka, a készterméket fel lehet azonnal használni mulatozásra vagy a halotti torra.
A rendezvények végén felrobban a pálinkafőző, mely egyidejűleg a tűzijáték élményét szolgáltatja a lagzi résztvevőinek.
Ilyen inséges időkben nem is hülyeség ez az árukapcsolás.
@Mariann19: Az hogy nem folynak hozzád sem magyar állami sem norvég pénzek nem jelenti azt hogy mindenkinek ínségesek ezek az idők, sőt!
@Muzsikok közt:
A "muzsik"ásokat jól megfizetik. Te vagy a délutános?
@Mariann19:

"_A ravatalozóban tartották tavasszal a nőnapi bulit, a bográcsozás a halottszállító betonúton történt."

Feltehetően kizárólag kegyeleti okokból, mély átérzéssel.
Más olvasatban, ha a hivatalos dealt tekintjük, akkor stílusosan.

Harmadik opció: 2015-től nőnapi megemlékezéseket kizárólag főző-, részletesen és megalapozottan indokolt kivételes esetekben mosókonyhában is lehet tartani. Amennyiben a gáz-, vagy az egyéb energiaszolgáltatás szünetel, úgy a konyha üzemszerű állapotának helyreállásának napjára kell halasztani.
@Muzsikok közt:
Olyan jó, hogy írtál!
Nagyon szeretek az egyszerű nép egyszerű gyermekeivel évődni.
Azért kösd fel a gatyád!
jó pár éve volt szerencsém Halottak napi búcsúhoz..a temető sarkában árulták az édességet. vattacukrot..
@Bukott liberális demokrata: Itt van neked egy kis olvasnivaló, ha tudsz egyáltalán olvasni. Azt is m ondanám, hogy gondolkozz el az olvasottakon, de nem akarom megterhelni az agyadat.
iksz.beszolunk.hu/hanyan-keresik-meg-ebben-az-orszagban-az-atlagbert-lerantottuk-a-leplet-a-kamu-adatokrol-es-az-egykulcsos-adorol/
@Mariann19:

Szia!
):Remek vízió:)
A'zanyag neve ami ihlette:)?

Nemsokára nem leszünk 'ily kézitelenül:(
@Muzsikok közt:

"_
@Mariann19: Az hogy nem folynak hozzád sem magyar állami sem norvég pénzek nem jelenti azt hogy mindenkinek ínségesek ezek az idők, sőt!
_"

muzsikok közt? nem látsz te onnan az Olümposzra.
@Penivaldes: Egy kicsit. Jönnek az álbalololdallal, a felsőbbrendűséggel.
@jaegtoer:
Add be a 2015-től érvényes nőnapi megemlékezések feltételeit szabályozó direktívákat önálló indítványként a parlamentbe.
Gondoskodjál arról, hogy a végrehajtási utasítás a nőnapot megelőző 10. napon a Magyar Közlönyben megjelenjen.
A konyhák nincsenek üzemszerű állapotban jelenleg?
Igaz is, minek? Lassan úgy sincs mit enni!
@gazoló:
Tudod, hogy absztinens vagyok!
Ebben a tébolyult országban tébolyult gondolatoknak van csak helye.
Kézi szeptember 12-től kezdődik.

Kiéhezett állapotban vagyok.
@sjz:
Ez egy csekély tájékozódó képességgel rendelkező egyed. Gugliba beírni:

Gyula-Horn-Straße, 97877 Wertheim, Németország

Meg fog lepődni, és elkezdi keresni a Gug libát.
@Muzsikok közt:
"Akkor mér nem évődsz?"
Helyzeti előnyt biztosítok neked a téma megválasztására.
Ahogyan elnézem a szintedet, azt már előre megmondom, hogy pl. "Maja, a méhecske" c. meséhez nem tudok hozzászólni.
@Mariann19:

:))))

Ezt csak így lehet kibírni,Drága!

'Láttaménmárpezsgőzőkaronvarjút:)))))))

Szintén éhezem!
@Mariann19: Nagy hiba, de elnézhető. Viszont ha a Frédi és Bénihez nem tudsz hozzászólni az súlyos hiányosságot takar.
@gazoló:
"Ezt csak így lehet kibírni."
Biztosan igazad van, lehet, hogy követlek.
Bár ebbéli szándékom fő motívációja a nemzet honleányaként az a felhívás, hogy szlopáljunk pezsgőt. Már reggel!
@Muzsikok közt: Látom, vágysz tanulni, az sosem késő. AZ MSZP-nek nem az a baja, hogy Orbán Pozsgaival kokettál, hanem az, hogy közben bőszen utódpártozik, kommunistázik. És ettől röhejes az egész.
@Penivaldes:
Remélem Peni, ha évődő partnerem ilyesmit kíván tematizálni, szükség esetén számítok rád.
@Trackers:

"Pedig nem volt miniszterelnökük ezidáig akinek ne lett volna köze a besúgásokhoz,"

Hát, ebben van valami, ld Orbán 6-os kartonja a honvédségnél.
@Penivaldes:
Már az olvasottságod okán gondoltam rád, a mese műfajában pedig azért, mert olyan fiatal vagy. Még benned kell, hogy éljenek a meseélmények.
@DarthVader: Nem, ettől az MSZP röhejes.

Ugyanis azt mondja a maszop hogy azért kommunista a fidesz mert barátkozik egy emberrel az mszp-ből.

Most attól tekintsünk el hogy a tények, párttagság, pártelnökség az mszp-hez kötik Pozsgayt, a fideszhez meg semmi sem köti (mert egy mszp-s szava az egyenlő a nullával nemcsak a fideszeseknek hanem a közömbös választóknak is).
@DarthVader: Jó rá áltatok erre a Pozsgay témára.
@Muzsikok közt:

Hát, lónak az integrálszámitást szivesebben elmagyarázom, ugyhogy hagyjuk.
@V-PORT:

A remény hal meg utoljára, a hordabarmokkal is igyekszik szót érteni az ember, hátha, de nem.
@DarthVader: De Te nem vagy az apja, hogy meggyőzd. ;)
@Muzsikok közt:
"Most attól tekintsünk el hogy a tények, párttagság, pártelnökség az mszp-hez kötik Pozsgayt"

Lárifári. Nem köti azt már semmi oda. Ez csak duma.
@Muzsikok közt: "Akkor mér nem évődsz?" Mit jelent az, hogy "mér"? Mit akarsz mérni Mariannal te szerencsétlen?
"Kommunizmuskutató Intézet, ők összegyűjtötték a hazai komcsi bűnösöket szép hosszú sorba, hogy megismerhesse őket majd az utókor"
...az adófizetők pénzéből,(miközben az egészségügy haldoklik) ez még oda illene.

Micsoda marhaság, az arisztokrácia neves képviselőit figyelmen kívül hagyva, majd mindenki felkerülhetne a listára.

Pozsgay Imre igen jó előadó volt a tv. Marxizmus-Leninizmus egyetemében.
-no comment-

Emlékeznek a bíróra, aki szerint a cigányság egy munkakerülő életforma?
biro

Vizsgálat folyt ellene, de végül megtarthatta hivatalát, és semmilyen büntetést sem kapott.

444.hu/2014/08/26/emlekeznek-a-birora-aki-szerint-a-ciganysag-egy-munkakerulo-eletforma/
@DarthVader:
"Hát, lónak az integrálszámitást szivesebben elmagyarázom"

És még hamarabb meg is érti.

Minek gyógypedeztek vele? Direkt csinálja itt a fesztivált.
Beszélgessetek inkább Coelhoról vagy zenéről, evezésről, taga kutyájáról.
Ez mind százszor többet ér és élvezetesebb, mint ezzel az agyatlannal "vitatkozni".
vagy akár II: Frigyesről is. vagy a lecsóról.
@micsoda?:
kommunizmuskutato.hu/munkatarsak

Mit ki nem izzad magából a pöcegödör szellemiség...
Ez a kutatóintézet már nagyon kellett, de komolyan. Nyilván annyi fölösleges kidobni való pénzünk van, hogy egy ilyen gittegyletet gond nélkül létre lehetett hozni, működtetni és a keretein belül "dolgozó" munkatársaknak tisztes fizetést biztosítani. Mert van ám itt pénz dögivel...
Legfeljebb a kórházakkal van még egy kis gond, de azok méreteikben elhanyagolhatóak. Az orbán kormány megoldotta a problémáikat, mára már csak három dolog hiányzik a kórházakból;
az orvos, a nővér, és a gyógyszer. Szóval minden teljesen oké, füstölő metróval utazik a beteg a 18 milliárdos stadion melletti ledurrant kórházba, ahol Józsi bácsi az al-segéd fűtő beköti neki a vérhígító infúziót, feltéve, hogy vitt magával a szerencsétlen, mert az nekik átmenetileg négy éve nincs készleten.

Mariskának meg kell az állás, mert kurva szar dolog nélkülözni, szóval biztosan jól jött neki ez az újabb munkalehetőség. Esténként imádkozni fogok, hogy ma Magyarországon a smittmária-féléknek ne kelljen megvonni a szájuktól a falatot, és ne fordulhasson elő a kétkezi milliárdosokkal, hogy a munkanélküliek keserű kenyerét kelljen enniük... amen.

A kutatómunka minősége hagy némi kívánnivalót maga után, mert például felsorolásból a "P" betűnél hiányzik Pozsgay Imre bátyánk neve. Hát, ezt így, hogy? Nála nagyobb veretes kommunista, kevés található a magyar közéletben. Már akik még élnek, azok között. A nagy reformer, a hazafias népfront főtótumfaktuma - hogy maradhatott ki a névsorból?

Nagyon várom már a sorsok házát...(is)
Hehe...

Az MSZP csicskák komcsiznak..

Jó vicc..

Mikor minden miniszterelnök jelöltjük ezidáig rohadék besúgó, 56-ban tömegbe lövető pufajkás, vagy tetves spicli volt.

Íme Gyurcsány egykori tanárától egy röpke memoár, amint kivezette az MSZMP KB a besúgásaiért cserébe amit a Pécsi Dialógus csoportról löketett:

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
@Mariann19: Nem kő őtet bántani,elég neki a maga
baja.:DDD
@Knósszosz: "A kutatómunka minősége hagy némi kívánnivalót maga után, mert például felsorolásból a "P" betűnél hiányzik Pozsgay Imre bátyánk neve. Hát, ezt így, hogy? Nála nagyobb veretes kommunista, kevés található a magyar közéletben."

Például Pozsgay benne van a névsorban amit ezek szerint nem olvastál el.
@Mariann19:

Ki nem szarja le az ostoba MSZP csicskák vízióit ?

A valóság az hogy GYurcsány apád jóval közelebb áll a börtönhöz, mint a győzelemhez !

Szerencsére.
@Knósszosz: kórházakról friss élmény.
unokahúgom 3 hete született (császárral, ha pár percet késnek, akkor nem élne). pár nap múlva besárgult a baba, felvitték az intenzívre, ahol infúzióban kapta a gyógyszereket. na most a babák nem úgy kapják az infúziót, ahogyan a felnőttek, hogy zacskó felakasztva, aztán folyik le, hanem egy gép adagolja.
na de budapesti kórházban csak egy működő aksi van, ami pont a csecsemőintenzíven volt az adagológépben. elakarták vinni, mert kellett volna. na most ezt gondoljuk végig. ha elviszik, akkor egy kisbaba egészségét veszélyeztetik, ha meg nem, akkor másét.
és mondom ez nem egy hátrányos térség kórházában történt, hanem egy budapestiben.
@Penivaldes:

Hát igen..

Marhaság volt az MSZP-nek bezárni a kórházak felét, és kivéreztetni őket anyagilag.

Persze az MSZP csicskák ezt is megmagyarázzák.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Háttérben megy az öszödi beszéd, te meg arra recskázol. Fasza, nagyon fasza.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A kórházak adóssága négyszerese a zelmúltnyólcévinek, miről ugatsz, harci pincsi?
@Knósszosz: jaj mán..a P hátul van, ott már elfáradtak a sok gondolkodásban, meg sorolásban.
Knosszi, mesélj nekem valamit Itáliáról, Hellászról.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mi van te klikszökevény! tankönyvek megvannak? akkor készüljél a tanévre! tantárgyadból, a technikából van kísérleti anyag?
@DarthVader:

Hazudsz ostoba MSZP csicska..

Ma 60 milliárd az adósságállomány:
www.origo.hu/itthon/20140514-a-korhazak-adossaga-60-milliardnal-tart.html

Nézzük GYurcsányék mennyit vontak ki (2006-2010) az ágazatból, és mennyi volt az adósság:
www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/ismet-no-a-korhazi-adossag-312860
"smét 60-70 milliárdos adósságot cipeltek a kórházak – mondta lapunknak Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség elnöke annak kapcsán, hogy felmérést készítettek az intézmények első negyedévi gazdálkodásáról. "

"Amúgy négy év alatt 250 milliárdot vontak ki az ágazatból, ez közel másfél havi gyógyítási költség."
@parti_giano:

Hát igen.. a mérhetetlenül ostoba MSZP csicskáknak csak a végetlenül gyenge irónia marad, mikor a tények elfogytak.
@Bukott liberális demokrata:
Itt egy kedves kolléga már utalt az édesszülédre, én magam ezt kiegészíteném avval, hogy miféle kényeztetésben részesítsd, de nem olyan családból származom, hogy ezt nagy nyilvánosság előtt tegyem.

Mindazon által elmész te a francba, hogy engem besorolsz a szarházi jelképeidet tömörítő tetvek táborába! Na, ez is azon fölösleges mondatok közé tartozik, amit Toquemadanak is írhattam volna a keresztyén szeretetről, a hülyeliberalizmusról.

Mama jól van...?
Remélem! - ezt őszintén...
Csak nem szenved a satu hülye fia baromságai miatt... nyugtass meg, jó!?
(kurvaanyázásra rezisztens vagyok...)
@Knósszosz:

Ember vazze...

Nézz már rá a korosztályok szerinti szavazati arányokra !

Az MSZP-re és társaira szinte csak a kivénhedt munkásőrök, egykori besúgók, és tehetségtelen egzisztenciájukat vesztett komcsik szavaznak.
@parti_giano: persze, periszkop machen, hogy ki tudjon lesni a beka segge alol
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Jé, előkerültél? Rég láttalak, tán nyaralni voltál? Kipihented a trollkodás fáradalmait, és újult erővel veted magad a harcba?
Hiányoztál ám :)))
@Muzsikok közt:
Felületes voltam, valóban ott van.
Sajnálom, hogy nem vagyok hibátlan, tanulnom kellene a te idoljaidtól, hogyan lehetnék tökéletes.
De ettől, hogy ezt kiszúrtad te még nem vagy senki, csak egy narancsbolsevik megmagyarázó.
És ezt ha majd értelmezni tudod, talán elolvasom a válaszodat is.

De minek..?
Gyurcsàny egy mocskos stb.Te szerencsètlen apád masziv párttag volt és ilyen marhaságokat irsz! Szopd csak az alcsutdobozi volt KISZ titkárt ès apuciát aki párttitkár volt.Köpenyeg forgató mocskok.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mszp csicska anyukád hülye fia! milyen tények fogytak el? már megint a tv2-t nézed ahelyett, hogy olvasnál? a pedagógusok szégyene vagy.
@Bukott liberális demokrata: szevasz bendzsi, fogaskerek, attetel, piller passt?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Az MSZP-re és társaira szinte csak a kivénhedt munkásőrök, egykori besúgók, és tehetségtelen egzisztenciájukat vesztett komcsik szavaznak."

Baromarcú Tibike, csatolj már ehhez egy linket.
Mi van, már dupla műszakot vállalsz?
Kell a lóvé ugye?
@parti_giano:

Hát nem is az MSZP seggét nyaló Reklámadó spóroló szarfaszú RTL-t, aki sajnál a közösbe pakolni a több milliárdos profit miatt, és hazudozik.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Kedves tanár úr(...?), szerinted én kivénhedt munkásőr, egykori besúgó, vagy tehetségtelen egzisztenciáját vesztett komcsi vagyok, csak azért, mert utálom a szarházi bálványodat?

Rohadt nagy lófaszjóska vagy te, semmit sem tudsz arról, hogyan gondolkodik az istebnadta nép azon a 2,2 millió idiótán kívül, akik hatalomban tartják a poloskádat.

Menj a büdös francba...
@Penivaldes:
Peni!
Friss élményem van nekem is, sajnos.
Ne vesézzük, fájó...
@Knósszosz:

Megértem bosszankodásod, mert kedvenc MSZP-s tolvajaidra a kutya se kíváncsi, és hazugságaitok elszállnak a ködben.
"Tasnádi későbbi pályája is érdekes. A rendszerváltás után a Nemzetbiztonsági Hivatal (belső elhárítás) alosztályvezetője, majd az Információs Hivatal (hírszerzés) osztályvezető helyettese lett. 1998-2000 között a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának (a rendőrség belső elhárításának) helyettes vezetője volt, majd ő lett az APEH Bűnügyi Igazgatóságának vezetője. Innen ezért kellett mennie 2002-ben, mert az APEH elnökének engedélye nélkül adott tájékoztatást a bűnügyi igazgatóság munkájáról külső szervezeteknek, köztük a parlamenti pártok frakcióvezetőinek.
Tasnádi később a Pintér Sándorhoz köthető cégeknél bukkant fel.

A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. vezérigazgatója volt és a Pajzs 07 Biztonságvédelmi Zrt. igazgatósági tagja. A 2010-es kormányváltás után ő lett Pintér Sándor kabinetfőnöke. Innen emelkedett most az államtitkári székbe.

A BRFK állambiztonsági szervénél dolgozóknál még egy párttitkárnak is nagyobb hatalma volt – mondta az Indexnek Ungváry Krisztián történész. Egy megyei első titkár beszámoltathatta a megyei rendőrfőkapitányt, és adott esetben utasításokat is adhatott a rendőrségnek. Ez fordítva nem működött.

Ungváry szerint álszent és prűd hozzáállás lenne ezeken az embereken elverni a port, ettől függetlenül azért cikinek tartja, hogy egy állambiztonsági múlttal rendelkező ember lesz államtitkár.
A történész szerint azonban sokkal visszatetszőbb, hogy egy volt párttitkárhelyettes alkotmánybíró lehet, a nemzeti együttműködés rendszerében több volt KISZ KB-tag kapott szerepet, Pozsgay Imre pedig részt vehetett az új alkotmány megírásában."

kkbk.blog.hu/2014/06/21/az_uj_fideszes_allamtitkar_iii_ii-es_operativ_tiszt

(gyengebbek - azaz a jaffershitnyikek kedveert - ez nem egy "ballib" blog)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Marhaság volt az MSZP-nek bezárni a kórházak felét"

A Fidesz alatt

- elment az orvosok fele
- elment az ápolónők fele
- bezárták minden kórház fele szárnyát, ezzel is hazudozva, hogy "Áááá, mi nem zártuk be", lófaszt, dehogynem.

Közben döglenek a betegek mint a legyek, mert nincs lóvé katéterezésre, de közben 1 (egy) milliárd forintot kap Orbán fogorvosa, az életmentő geci.

Ezt add össze, seggnyaló.

Tolvakormány, 7 (hét) milliárd kaszinókra ellopva a magyar emberektől, Andy Vajnának, aki majd visszaosztja a svájcba utazgató Lázár Jánoséknak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: tehát tv2 olvasás helyett. könyvet mikor láttál utoljára? ne gyere a párttagkönyveddel, abból gyűjteményed van: kisz, mszmp, mszp, fidesz... mindegy neked, csak akolmeleg legyen.
@P.Freddy:

Az OPNI-t viszont Gyurcsányék zárták be.

Vajon miért??!!! Félt hogy oda kerül..
@Gyorgy Nagy:
Kevered..
Orbán gimiben volt KISZ titkár, és utána nem, Gyurcsány viszont aktívan spicliskedett rendszerváltáskor, megyei KISZ titkárként többek között a Pécsi Dialógus csoportról.
Amiért cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira.

Kötelező tananyag MSZP csicskáknak:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
@P.Freddy:
Szóval bebuktátok az előző hazudozásaitokat, ami a kórházak eladósodását illeti.

Most jöhet az újabb MSZP csicska hazugság böffenet, csak úgy hasból ahogy szokott az ilyen jönni, mikor túlette magát az ember GYurcsány spermájával.. :DD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hazudni te hazudsz, ezt verték a fejedbe a párt szemináriumokon.
Sosem voltam MSZP-s, és én gyerekem párti vagyok.
Ez magas neked, ezért pár gondolatban:

Az a kormány lesz majd valamikor szimpatikus és támogatható a részemről, amelyik törődik a kölyköm előmenetelével, biztosítja neki a feltételeket, hogy európai módon tudjon ismereteket szerezni. Ja, és olyan szar rendszerben, mint a sógoroknál.
A fidesz ilyen? Persze... Legalább annyira, mint amennyire anyád szűz.

Ezt csak azért, mert szerinted emeszpés vagyok... mint anyád... aki szűz.
@Bukott liberális demokrata:

"Az OPNI-t viszont Gyurcsányék zárták be."

Humanitárius okokból, hogy Orbán Viktort mégse itthon kezeljék, hanem Ausztriában.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"...ami a kórházak eladósodását illeti."

A kórházakat a Fidesz úgy eladósította, hogy alig élnek, akárcsak a betegeik. Akik pedig sorban meghalnak, hála a Fidesznek és Orbán Viktornak.

Isten nem ver bottal.

Na faszfej, akkor vedd elő a hülyenépszavazást, amikor Orbán Viktor behazudta nektek, hogy fasza lesz az egészségügy.

Ilyen fasza lett, rohadékok. Örültök, mert fogy a magyar, döglik a magyar, és ez jó a Fidesznek, mert minden döglött magyar eggyel kevesebb Fidesz-ellen szavazó. A síkhülye birkákat pedig faszán kiképzitek a segghülye Fidesz-egyetemen.
@vitéž munkášőr:

Ezt szeretem az ostoba MSZP csicskák által alkotott blogokban.

Bizonyíték van rá, hogy Orbánt Kövért, Lévai Anikót a tetves komcsi haverjaid megfigyelték lehallgatták, mint az összes többi ellenzéki politikust is akkoriban a Gyurcsány féle spiclik.

az MSZP KB-ben nevelkedett MSZP-s gecik ezidőtájt basszák ki a pártból az összes reformkommunistát akiknek a rendszerváltást köszönhetjük.

És mindezen tényekből képesek a szöges ellenkezőjét levonni következtetésképpen, miszerint a megfigyeltek voltak a komcsik, és a rohadt MSZMP-s spiclik a nagy demokraták...

Röhejesek vagytok majmok.. :DDD
@P.Freddy:

Van valami bizonyitték arra hogy Orbán Viktort kezelték Ausztriában? ballib süketelés, nem érdekel. Bizonyíték nélkül ez csak aljas rágalmazás!
@Knósszosz:

Akkor neked a Fideszt találták ki.
Ugyanis ő ad családi adókedvezményt, ami a dolgozó gyermeket nevelő embereket segíti.
Szemben a tetű MSZP-s haverjaiddal, akik az ingyenélők gyerekgyártását finanszírozza a dolgozók adóforintjaiból.
@Bukott liberális demokrata:

Ne röhögtess...
Egy közismert MSZP csicskától bármire bizonyítékot kérsz !?

Épp ezt a majmot hazudtoltam meg az imént tényekkel, linkekkel, amint a kórházakról hazudozott, amit Gyurcsányék vágtak galyra.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kar, hogy te nem beszelni matyar nyelf

kkbk blog und mszp

fuckin LOL baromarcz

XDDDDDD
Kinyitom az ablakot ezen a szép, nyárutói estén és megcsap ez a rohadt büdös áporodott izzadtságszaggal keveredett mosdatlan szájszag, ami ebből a blogból is árad. A francba, nem szeretnék csukott ablaknál aludni. Fabius, nem néznél valami tisztasséges foglalatosság után? Neked is jobb lenne, s talán kicsit hozzájárulhatnál adóddal a nemzetgazdaság egyensúlyához. Arról nem is szólva, hogy nekünk mennyivel jobb lenn.
@Knósszosz: ne szabadkozz a szarnak Knosszi! ezek meg arra se veszik a faradsagot, hogy parezer karakternyi dokumentumbol levegyek a nyilvanvalot, milyen maszkaras csurhenek toljak itt a hype-ot
@Knósszosz: haver mi van itt? bendzsit klónozták, minimum háromszor? de szarabb lett az eredmény:)))
@Bukott liberális demokrata:
Aljas rágalom!
Tényleg az!
Nem kezelték Grazban!

Ezt hozzá közeli rokontól tudom.
Szó sem volt ilyesmiről. Svájci klinika volt.
@Bukott liberális demokrata:
Hehe. Sőt hehehe. "Kiálltok a fidesz érdekei mellett" Nos: te nem vagy a fidesz-maffia belső körében (belső kör: évi pármilliárd)különben a sok zsozsótól nem lenne időd itt írogatni. Akkor mégis milyen érdeke van a fidesznek, amely egyezik a tieddel?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Gajra. Nagytudású. Amúgy nem vitás. A másik felét meg a Főnök. Már csak a tehetetlenségtől működik, ami megmaradt.
@vitéž munkášőr:

Bezzeg ha itt lennének a demokraták beazonosíthatatlan keretlegényei Görényi vezényletével, lenne itt is olyan rend liberális módra, hogy ihaj ! :DDD
@Bukott liberális demokrata:

"Van valami bizonyitték arra hogy Orbán Viktort kezelték Ausztriában?"

Persze. Neked nem mondom meg, ki kezelte, mert azért mi nem vagyunk annyira gecik, mint fideszes elvtársaid, te tetűgenyó.

Természetesen a kezelés ténye fennáll, nem tudom mi a publikálás legális lehetősége.

Lehet, hogy feltevődik majd a tube-ra valami videó, bár azt meg letörlik, szóval bonyolult.

Az biztos, hogy Orbán Ceaucescu konkrétan beteg, és erre a seggfejre van bízva az ország jövője.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az elébb voltam szíves utalni arra, hogy a kedves édesszüléd volt emeszpés csicska, de úgy látszik, te valamiféle beazonosíthatatlan értelmi szintű 'pedagógus' vagy, mert az istennek sem érted.

A magadfajták okítják az én unokámat... vége mindennek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
""Az MSZP-re és társaira szinte csak a kivénhedt munkásőrök, egykori besúgók, és tehetségtelen egzisztenciájukat vesztett komcsik szavaznak."

"Nesze ostoba MSZP csicska elmélkedj el ezen:
mandiner.hu/cikk/20131118_tarki_a_jobbik_a_fiatalok_az_mszp_az_idosek_partja
18-22 év: MSZP 10%...
73 és idősebb: MSZP 40%"

Ostoba fidióta csicska, még értelmezni sem tudsz egy grafikont.
Fuss neki mégegyszer, köcsög.

73 és idősebb: fidesz 47%
@vitéž munkášőr:
Á, nem... csak felvettem a hülyekesztyűt, fölöslegesen.
Neked meg egy jó sört, csak mert megérdemled!:)))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Ugyanis ő ad családi adókedvezményt, ami a dolgozó gyermeket nevelő embereket segíti._"

Szólj, hogy javítsák ki a brossurában, mert amit írtál, annak az az értelme, hogy dolgozó gyermeket nevelnek. Márpedig a gyermekmunka tiltott:)
Persze összhangban van az oktatási törekvésekkel, hogy félig képzett bér-rabszolgamunkások tömegét kell felnevelni és lehetőleg minél kevesebb diplomás kerüljön ki a képzési út végén.
@taga20:
Szevasz Öccse!!
Neked kellene osztani őket, ebben nagy vagy!:))) Álmos vagy, vagy mijatúúrr - óó?
@Mariann19: :)

lehet, hogy ez tette be nekem is kapu? ide sem mertem hozni, mert azért a röhögés mellett az egész túlságosan morbid is volt az egész nekem...

de azért egy kis jókedvű testedzést hoztam :DDD

offforever.blog.hu/2014/08/26/lezseren_lazan

na, a fiuk se maradjanak ki a testerősítés élményeinek szemléléséből:

www.facebook.com/photo.php?v=731716910224316&set=vb.167340396661973&type=2&theater
@Knósszosz: koszi, most nyomtam be egy hideg Ottakringert

persze lekisertem egy sajat, 50es vegyigyumivel

juteszembe, tavaly Bolinak kuldtem itt kepet, mikor meg a hordoban rotyogott
@vitéž munkášőr:

A Fidesz minden korosztályban stabilan 40% felett van.

Az MSZP viszont ahogyan az tisztán látszik a fiataloknál 10% alatt, a munkásőröknél, besúgóknál, kivénhedt komcsik korosztályában meg 40% felett..

Sajna ezek a tények.. Birkózz meg velük.. :DDD
@Knósszosz: most ment el a festő, előtte meg a kapcsolókat raktam fel. persze egész nap melóztam. egyébként, szórakoztató a sok droid:))
@Hannibal ante portas:

"_Arról nem is szólva, hogy nekünk mennyivel jobb lenn. _"

Ha jobb ott lenn, akkor maradjon ott 'lenn' a sötétben, minek jön a fényre. Vagy kend csak a lent keveri a kenderrel?
@jaegtoer:

A szavazók értik a lényeget nyugi..

A kedvenc MSZP-d az ingyenélők gyerekgyártását támogatja az adófizetők pénzéből.

A Fidesz pedig ezzel szemben családi adókedvezményt azok számára, akik dolgoznak és gyermekeket nevelnek.

Nem is keveset. 3 gyerekkel már szinte nem is fizetsz SZJA-t, ami EU szerte egyedülálló.

Az MSZP sajna az ingyenélők és semmittevők pártja lett. Szerencsére ez a réteg szavazni is lusta.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Xiaomi Redmi Note-hoz nincsen afas szamla

es ekezet se, de le se szarom, mert nem hizlalom 27%-kal a partod es kurvanyad
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_A Fidesz minden korosztályban stabilan 40% felett van._"

Ha úgy van, akkor elsikkasztották a szavazatokat, mert csak cca 2,2 milló szavazatot kaptak, a választó jogú és korú népesség pedig 8 millió fölött van. Most a határon túliakat hagyjuk.

No tehát, akkor mi van azzal a minden korosztály 40 százalékával?
@vitéž munkášőr:

Gergényi az a faszkalap, akit a kedvenc liberális és MSZP-s városvezetésed és kormányod, megbízott egy több tízezres ellenzéki ünneplés szétverésével.

Csak úgy liberálisan, demokratikusan.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Harmadszor mondom: nincs főnököm, és főként nem érdekel a baloldali balfaszkodás.
Ezt ennyire kurva nehéz a magadévá tenni?
Hol végeztél? Mit kaptál?

Utóljára; lehet valaki komenyista azért, mert utálja a szarházi orbántolvajodat?
Persze a te intelligenciádhoz fölösleges bármilyen kérdést is intézni.
Hatakamatapatratacsinbumm... a szint.
Ott ragadtál.

Gyors guglit, talán sikeres is lehetsz...
@vitéž munkášőr: szeva, te osztrák dzsidipit gyarapító:))
@jaegtoer:

Ha vetted volna a fáradságot, és elolvasod a grafikon alatti szöveget, akkor láthattad volna, hogy ez a biztosan szavazók arányára egy statisztika.

Mellesleg szerintem ne hagyjuk a határon túliakat. Az a 97% magáért beszél.
Itthon és külföldön soha nem felejtik jópáran, hogy az MSZP-s kedvenckéid cserben hagyták a határon túli honfitársainkat, őket ingyenélő tolvajnak titulálták kampányszerűen Gyurcsány vezényletével.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a 2,2 millió birka közül is a legbutábbak közé tartozol.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

egyre viccesebb vagy shitnyik, csak mar kicsit farasztasz - bedobok egy nevet: Troy Southgate, ha megbirkoztal vele, visszajohetsz csicskaztatni istenbarma
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_A kedvenc MSZP-d _"

Kedvence magának az anyja picsája. Hülye. Azt hiszi maga elmerokkant, hogy akinek nem a Főnök valagában van a nyelve tarkóig, az már mindjárt mszp-és vagy liberális. Szegény fekete-fehér-igen-nem.
Színes filmet maga nem is néz mi? Az már nem NER-kompatibilis. Pfuj.
@vitéž munkášőr:
A sört én is most abszolváltam... sima Stella, de ez akkor is jobb minden szarnál, ha Boli fikázza is!:)) - a mocsok...
@Knósszosz: mi lenne, ha nem etetnétek eszt a kutyát, akinek gyurcsányfóbiája van? esetleg elkotródna a picsába:))
@Knósszosz:

Fárasztó és ostoba vagy MSZP csicska..

Büntetésből írd le 10-szer hogy:

"Nem is vagyok MSZP csicska, és mindenki aki mást gondol az Orbán seggét nyalja!"

Vagy valami hasonlót...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
" a munkásőröknél, besúgóknál, kivénhedt komcsik korosztályában meg 40% felett.."
Baromarcú, ezek a kivénhedt munkásőrök, besúgók és kivénhedt komcsik korosztályában, hogy téged idézzelek, te köcsög a fidesz szavazóknál meg 47% felett...
@jaegtoer:

Megpróbálom pepitában leírni neked is amit írsz:

"Kedvence magának az anyja picsája. Hülye. Azt hiszi maga elmerokkant, hogy akinek nem a Gyurcsány valagában van a nyelve tarkóig, az már mindjárt fideszes-és vagy jobbikos. Szegény fekete-fehér-igen-nem.
Színes filmet maga nem is néz mi? Az már nem ballib-kompatibilis. Pfuj. "
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Maga ne adjon nekem audió-vizuális tanácsokat. Ha magyaráz vagy állít valamit, akkor azt kell írni, és nem hozzágondolni, hogy majd megnézi.
@Knósszosz: valahol igazat adok neki - a brit white trash kedvenc sore:

raincityrant.blogspot.hu/2007/01/chav-beer.html?m=1

ettol meg klasszisokkal jobb lehet, mint a hazai, lebutitott HB es Loewen

egeszsegedre, ha jol esik!
@vitéž munkášőr:
"olyan egyszeru vagy baszod, mint egy vonal "

Miért sértegeted a vonalat? Az egy nagyon hasznos dolog. :))
@taga20: Szia öreg. Költözés lezárult, asszony kutyik jó helyen, minden OK? :)

Ja és küldök a nap végére egy kis aktuális kabarét. :)

"Szóval, ha csak úgy a vicc kedvéért mondjuk tíz percre elfogadom, hogy ideológiai alapon, a demokrácia védelmében félre lehet tolni a nyilvánvaló nemzeti érdeket (ami ebben a konfliktusban a szigorú semlegesség volna), akkor Szelényinek akár igaza is lehetne. Ha Ukrajnában olyan kurva nagy demokrácia épülne. Csakhogy valami egészen más alakul odaát.

Egy héttel ezelőtt a hardcore szélsőjobbos, orosz/magyar/lengyel/cigány/zsidó/mindenki, aki nem ukrán gyűlölő Jobb Szektor ultimátumot intézett az ukrán kormányhoz.

www.liveleak.com/view?i=daa_1408226790

Eszerint, ha nem méltányolják a Janukovics megbuktatásában játszott (amúgy valóban elég fontos) szerepüket, és nem hagynak fel tagjaik „hatósági üldözésével”, akkor a szervezet jelenleg Donyeckben harcoló alakulatai „teljes fegyverzetben” Kijevbe vonulnak „egy gyors reformra”. A Marcia su Kijev végül nem valósult meg. A „terrorista fenyegetés” ellen kelet-Ukrajnában oly kemény kézzel fellépő Porosenko elnök ezt persze nem hagyta annyiban, és gyorsan, határozottan, kíméletlenül – tárgyaló asztalhoz ült a nácikkal.

A megbeszéléseknek eredménye is lett.

kitekinto.hu/europa/2014/08/20/egyutt_fog_mkodni_a_neonacikkal_az_ukran_belugy/#.U_zj7_l_u_j

Az ukrán belügyi szervek és a Jobb Szektor a jövőben „rendszeresen sort kerítenek információcserére és együttműködnek Ukrajna terrorista fenyegetésével szemben”. (Ez utóbbi alatt nyilván a donyecki orosz felkelőket kell érteni.) Sőt, Avakov belügyminiszter még ahhoz is ragaszkodott volna, hogy a szervezet fegyvereseit az „Ukrán Fegyveres Erők, a belügyminisztérium és az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat struktúráiban legalizálják”.

Akkor beszéljünk magyarul: az ukrán hatóságok a jövőben szorosan együttműködnek, sőt konzultálnak felfegyverzett szélsőjobbosokkal. Nyilván ez közös akciókat, közös intézkedéseket is feltételez majd. Ehhez előbb-utóbb hatósági jogosítványokat is kell adni a Jobb Szektornak – de a gyakorlatban nyilván addig is úgy fognak működni, mintha lenne nekik ilyen. Nincs új a Nap alatt, láttunk már ilyet. Mussolini fekete inges pártszolgálata, vagy Röhm SA-ja (az ő kinyírásuk után meg az SS) is szépen, lassan így vált lelkes szélsőjobbosok civil klubjából hivatalos szervvé.

Nekem amúgy nem szokásom idegen államok demokratikus berendezkedése miatt aggódni. ha az ukránok szeretnének egy neofasiszta államban élni, szívük joga. Két dolog cseszi fel az agyamat. Az egyik, hogy ebben az államban él 150.000 magyar ember, akiknek a sorsa a kormányt a tusványosi szájkarate erejéig, a ballib ellenzéket meg még annyira sem érdekli.

A másik, hogy az olyan szuperdemokratikus, gigaliberális, megaeurópai erőknek, mint az Együtt-PM, ez a hír még csak meg sem karcolja az ingerküszöbét. Meg úgy általában Brüsszelnek és Washingtonnak sem. Egyetlen nyomorult kétsoros közlemény, még egy baráti, fejsimogatós ejnye-bejnye erejéig sem ihlette meg a művelt Nyugatot, hogy az ukrán soviniszta söpredék hivatalosan is a végrehajtó hatalom része lett.

A lényeg, hogy a gonosz Nagymedve ellen harcoljanak, akkor jófiúk. Aztán, ha Donyeckben győznek, akkor majd jöhet a „gyors reform” Kijevben. Persze, lehet, Szelényiéknek az se tűnne fel…"

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/25/egyutt_a_nacikkal#more6634165
@csak egy néző:

Köztudott, hogy a komcsik és besúgók, spiclik és munkásőrök leginkább a városokban voltak aktívak, és az is hogy már öregek.

Nevezheted véletlennek, hogy az MSZP a városban élő öregek között a legnépszerűbb, de aki tud kettőig számolni, az hamar rájön, hogy a magadfajta komcsi söpredék szavaz elsősorban az MSZP-re.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Bizonyíték van rá, hogy Orbánt Kövért, Lévai Anikót a tetves komcsi haverjaid megfigyelték lehallgatták"

Tudnál erre egy linket hozni?
Merthogy akkoriban valahogy ez nem bizonyosodott be, pedig akkor OV volt a minielnök... és valahogy mégse...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te tényleg nagyon primitív vagy. tanár létedre legalább a helyesírási szótárral ismerkedhetnél. tragédia, hogy a közoktatásban szerepelhetsz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Megpróbálom pepitában leírni neked is amit írsz:_"

Már bocs, de nagyságod élvez a táncművész Gyurcsányra, hiszen még a nick-jében is mindenhova magával cipeli. Igaz szerelem ez. Vallja be. Maga csak a Főnök megtévesztésére kardozgat itt, hogy elleplezze tomboló érzelmeit az esküdt ellenség iránt. Elhiheti nekem, látens Gyurcsány fan maga. Kár is tagadni. Nem szégyen az. Csak a Főnök meg ne tudja.

Konzervatív vagyok. Amúgy.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nos, akkor egy jobbikos nyilatkozat:
www.bakonyihirmondo.hu/jobbik_az_egeszseguegyrol-20140803
"Egy statisztikai felmérés szerint Magyarországon azért hal meg harmincezer ember évente, mert nem kapja meg időben a megfelelő orvosi ellátást – mondta mai sajtótájékoztatóján a Jobbik veszprémi önkormányzati képviselője. Forgóné Kelemen Judit azt is mondta, hogy hazánk Európa egyik legbetegebb nemzete, mert folyamatos a forrás kivonás az egészségügyből."
Csakhogy ne azzal gyere, hogy a ballibek mondták.
És egy szakmai anyag:
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/stattukor/eukiadasok.pdf
@jaegtoer:
Kedves Kolléga!
Haggya ezt a balfaszt - aki lehetne jobb is - belefulladni a saját verbális szarjába, mit foglakozik vele? Ér annyit? Ugyan...

A folyamatos kényszer okozta szereplést magam is úgy tudnám aposztrofálni vele kapcsolatban, ahogyan tette maga kedves kolléga, nevezetesen:
"Kedvence magának az anyja picsája. Hülye."

Ez tökéletesen megjeleníti az én véleményemet is, semmit sem illik hozzátenni...:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Köztudott, hogy a komcsik és besúgók, spiclik és munkásőrök leginkább a városokban voltak aktívak, és az is hogy már öregek._"

Akkor a falvakban meg mindenki az volt, mert mindenki tudott mindenkiről mindent. Ha mégsem, vagy a fodrásznál, vagy a kocsmában, de szüret idején minden kiderült. Most mi lesz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szeva, nem a közepén vagyunk. festő el, kőműves jön:))
amit írsz arra nem reagálok, me megfogattam:)
@jaegtoer:
Perszehogy.. Tele van veletek a padlás meg az index címlap..

kard, hafr, vincent, .... csupa-csupa konzervatív, akik az MSZP pártirodából szállítják elsőként a híreket..
@Hannibal ante portas:
"megcsap ez a rohadt büdös áporodott izzadtságszaggal keveredett mosdatlan szájszag, ami ebből a blogból is árad. "

Akkor menj el innen. Nem kötelező ezt a blogot olvasni még mazochistáknak sem.
Annyi blog van, ami szíved-lelked simogatja, olvasd azokat.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Óvatosabb is lehetnél.
Lehet, hogy éppen a megfigyeléssel megbízott egyénnel beszélgetsz, az egyszemélyben bizonyítékkal.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem vagyok én egy hozzád hasonló ostoba ballib, aki egy hazugságához se tud linket mutatni.. :DD
te tucc haver, gratulálok:)))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mi meg azt nem fogjuk elfelejteni, hogy mindenféle felelősség és következmény nélkül, puszta haszonlesésből ránk szabadították ezt a félbolsevik őrületet, melynek kvintesszenciája te vagy.
@Knósszosz:

Csak azért adjusztálom, mert amikor Gyurcsány elbaszta, akkor még csak féleszű volt, de most, hogy a Főnök terhelten még a maradékot is elszabja, oszt arra dicséretet mantráz, hát az nonszensz. Mondhatni látni vélem, ahogy a tekintete eszelősen villog és attól volt a sarki fény, és az Űrből azt fotózták drága pénzen.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
És a vidéki jobbikos, támogatást felnyaló, minden mezőgazdasági munkához hülye volt/ma is az kommunistákkal mi a helyzet?

Mészáros az rendben?
Simlicska nagyúr is?
És anyád?

Ááá... ne is erőlködj, engem meggyőzni... meddő próbálkozás. A hülyéknek.
@taga20: OK rendi, bőven elég ha elolvasod. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Persze hogy tudok.."

Félreértettél.
Nem a Mandinerre gondoltam, hanem illetékes független bíróság határozatára, amelyik kimondja, hogy OV és családja ellen "közpénzből és titkosszolgálati eszközökkel" (emlékszem, ez a szófordulat minden megszólalásában szerepelt) megfigyelés folyt.
Na ha ezt tudnád linkelni valahonnan...
@taga20:

Matematikai logikából egyes.

A ballibek nem tudnak a hazugságaikhoz linket mutatni.
Én pedig nem vagyok ilyen.
Azért nem mert én
ad 1: nem hazudok, és
ad 2: linkekkel tényekkel támasztom alá a mondandómat, és cáfolom a hazugságaitokat.
(Mint ahogyan azt láthatod, az összes állításom kérésre linkekkel, tényekkel támasztottam alá, szöges ellentétben veletek).

Stimmt ?
Ez az óra még ingyen volt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ha akad hozza mondjuk egy acsceruza - de ezt a shitnyiket ez a veszely nem fenyegeti
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: :))))))
apám te beteg vagy, de folytasd me teccik!
bár az ellenőrzőmet otthon hagytam:)))
@jaegtoer:
Terelhetsz kedvedre, de én éltem a kommunista diktatúrában, és tudom mi ment a falvakban (kommunistákat rühellte mindenki, és szidta is őket kb a 80-as évektől),
és mi a városokban (csak megbízható társaságban ugyanúgy szidta a Gyurcsány féle spicliket mindenki, mert ha felnyomtak, az nem volt jó).
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"
Nem is keveset. 3 gyerekkel már szinte nem is fizetsz SZJA-t, ami EU szerte egyedülálló"

Mert olyan keveset keresnek, hogy az adókedvezmény elviszi az SZJA-t, sőt, nem is elég, ezért terjesztették ki most még a járulékokra is.
Erre nem lennék ám ennyire büszke.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nagyon jó az új facebook képed, köcsög.

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-pg6wZ-F8wjkUsKxSdtewnZbPt7PScfNBUOJt1BxaJJtOJFQi
Büszke lehetsz a baromarcú faterodra is, látom lecserélte a munkásőr sapiját.
www.eszakhirnok.com/images/stories/4444444444444444444444444444444444444444444444444ku-xlarge.jpg

Na további jó sz...st.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem fogom, de azé kedvellek, majdnem annyira, mint eszt a gyurcsányfóbiás közokirathamisítót:)))
@taga20: nem baj, abba ennek a majomnak ugyis csak a komcsikatko rozsi nenje, meg a festett szemoldoku faszkalap irhatna be
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

" én éltem a kommunista diktatúrában"

Éltél te egy nagy lófaszt. (Hát, lehet, hogy még pelenkábaszarva ugyan, vagy taknyos orral, de hogy nem felnőttként, az biztos.) Neked fingod nincs a nyolcvanas évekről
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Agyatlan birka.

Az MNB egyenlőre ismeretlen céllal 11 milliárd helyett 17.8 milliárdért vett meg egy V. kerületi irodaházat egy ciprusi offshore cégtől. Ehhez mit szólsz birka? Ez most nem a közpénzek elherdálása?

Ébresztő birka.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Osztán mit is mondott Lévai Ancsi? Csak nem azt, hogy nekik ugyse lehet semmi bajuk, mert a Horváth majd úgyis megvédi? Csak nem tán? Hát már ezért érdemes volt őket lehallgatni.

És mit jelentett Vityesz a katonatársairól vajon?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"ellenzéki ünneplés "

Magadnál vagy? Az az ünneplés, hogy felszedem a kockakövet az utcáról, felborogatom és fel gyújtom az autókat, beindítom a tankot, szétverem a fél várost? Ennyire beteg nem lehetsz.
Tűzijátéknak meg felgyújtod a saját házad? Bár inkább azt, mint Budapestet.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Perszehogy.. Tele van veletek a padlás meg az index címlap..
kard, hafr, vincent, .... csupa-csupa konzervatív, akik az MSZP pártirodából szállítják elsőként a híreket.._"

Ne terelje el a szót! Fleto fan maga! Ne is titkolja.
Kétségtelen, jó forrásom van. Úgy hívják: sörcsap.
Majd a Hír tv, nem? Ne hülyüljön már tovább, drága trovacsek, kedves kétharmad-barátom. Túl sokba van az az országnak!
@jaegtoer:
És a Héli süstököss...?
Az ugyan nem sarki - esetleg ha a sógornőm - de szépen ragyog, ha mondjuk egy selejtes tanerőhöz hasonlítjuk. Persze ez úgy tanár, ahogyan Kozsó zenész.

Én magam azt gondolom, ezeken a mélységeken felül kell emelkednünk, és egy vaslábos nyújtotta gasztronómiai érték mentén élni az életünk hátralévő részét - de legalább is törekedni rá.

Ezt maga jól tuggya, minek is magyaráznám vala...?:)) Egye meg a fene kendet, hogy ennyire kedvelésemnek vala...
@csak egy néző:

Kurva jó montázsok.. :) Tényleg.. :)

Vicces meg minden...

Csak az a bibi, hogy a ti példaképeitekhez montázs se kell, meg photoshop se.

Csak úgy.. Egy fénykép a főnöködről, ami elkattant:

img.index.hu/cikkepek/0903/gyf/2007_02_14_gyerek.jpg
Ja, most látom, Index címlap, riadólánc működik :)))
@vitéž munkášőr: hát ő is csak egy önálló ember, mégha nem is úgy néz ki:)) meg kell adni neki az esélyt.
@DarthVader: szerinted elolvasta a kkbk-t? azt is "ballib" blognak titulalta, ki is verte tole latatlanban a szarszeplo

csak azt nem ertem, itt mi a faszert eszi a rosseb
@dr. jenőke (jenőke):
"Lehet, hogy éppen a megfigyeléssel megbízott egyénnel beszélgetsz"

Tehet egy szívességet, már ha egyáltalán megengedem.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te, most még bevallhatod, hogy szerelmes vagy feribe, most még mindent megbocsátunk:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Csak a tények kedvéért.

Az Astóránál az index percről-percre rovata szerint 18h 30perc tájban még 40 ezer ember ünnepelt.
19h elött 5 perccel felszólítás nélkül megindult a beazonosíthatatlan karhatalmisták, Izraelből importált kommandósok általi kardalpozás, lovasroham, könnygázgránát, szemkilövetés.

(Ekkorra sikerült a reggel óta konzekvensen az Deák tér felől terelt Kossuth térieket oda irányítgatni, miután minden más utcát lezártak előlük)

Ezidő tájt az Astóriánál nem állt meg se busz, se metró, se villamos, noha alapból mindhárom jár arra.
Az embereknek esélyük se volt elmenekülni Gyurcsány verőlegényei elől.

De ez már történelem.
Mi minden október 23-án megemlékezünk az MSZP-SZDSZ diktatúráról azóta.
@Bukott liberális demokrata: "Van valami bizonyitték arra hogy Orbán Viktort kezelték Ausztriában?"

Hülye birka.

Van bizonyíték, csak rá kell nézni és normális ember látja hogy kezelték, az a baj hogy félre. Mondjuk talán nem is baj.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Terelhetsz kedvedre, de én éltem a kommunista diktatúrában, és tudom mi ment_"

A tisztelt atyja herezacsijában sem volt maga, így aztán azzal a költői fordulattal sem élhetek, hogy volt maga a tisztelt Atyja faszában, nemhogy diktatúrában. Ha úgy lett volna, akkor sokkal gondosabban válogatta volna ki a nick-jét, oszt nem azonosult volna ennyire a Ferivel. Dehát a szerelem az szerelem. De miért nem választotta Lendvai Ildikót. Ha oly koros kend, akkor jobban passzolna a hajdani havannai bakfis, már csak a közös emlékek miatt is.
@jaegtoer: :)

kicsi "frissítés", mert fogy a munició...
hahahaha

két idézet 2012-ből mindenki szórakoztatására...

"Vegyük például azt, hogy mi, rendes jobboldali emberek éveken át erőnket nem kímélve, fáradhatatlanul ostoroztuk titeket mert a maszopeszdész, más néven az eszdéeszmaszop hívei voltatok. Türelmes atyaként rágtuk a szátokba, hogy a maszopeszdéeszben csúnya, gonosz politikusok vannak, akik csalnaklopnakhazudnak, noch dazu nemzetárulnak és (natürlich: szándékosan) csődbe viszik a hazát, ellentétben a mi politikusainkkal aki nem hazudnak, nem lopnak, nem csalnak, de ellenben még a budin is a haza üdvére termelik a potenciális földnemesítő terméket. Egyre csak próbáltuk felhívni a figyelmeket arra, hogy a maszopeszdéeszesek hatalomvágyók, gátlástalanok, őszintétlenek és ravaszok. Hogy a maszopszadeszmaszop, amit ti olyan esztelen rajongással imádtok, tele van hataloméhes emberekkel, gecik a vezetői, a tagok engedelmes, elvtelenül megalkuvó tapnyalók. És hogy a maszopeszdéesznek pártpénztárnoka is van."

polmavo.blog.hu/2012/03/27/hogyan_legyunk_jo_baloldaliak_es_vagy_liberalisok_1

és ez 2011-ből

"Semmi kétségem afelől, hogy konzervatívok vagytok, hiszen ti magatok mondjátok magatokat annak, sőt, büszkék vagytok rá. Most kellene jönnie a rizsának arról, hogy vannak konzervatív ismerőseim, akiket nem utálok úgy, mint a szart „akikkel noha nem értek egyet szinte semmiben, mégsem venném őket egy kalap alá”, meg arról, hogy akkor az ún. konzervatívokat hogyan lehetne szétválogatni autentikus konzervatívokra és képmutatókra, de nem teszem."

polmavo.blog.hu/2011/10/25/kedves_konzervativ_felebarataim_1
@Oxica:

Nem mindenki birka, aki nem nyalja a Gyurcsány seggét izomból.
Persze ez a magadfajta egybites MSZP csicskának újdonság.
@jaegtoer:

Emlékeim Lampert Mónikától vannak, ha már közeleg a választás:

index.hu/belfold/lm1008/
"„Napirenden van a területfejlesztési törvény módosítása. Higgyétek el, tudjuk a dolgunkat. Én olyan javaslatot fogok a frakciókkal való egyeztetés után a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban. Ez az összeg egyébként is nagy izgalmat okozott, legalábbis a sajtó szerint”"
@taga20: Ezt nézd meg, hátha még nem láttad. Kurva jó. :)

youtu.be/eZgD89VYkVc
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: itt nem nagyon találsz mszp-re szavazót, bajnait,gyurcsányt is csak a fidesz/jobbik ellenében ikszelnék sokan, a "na, nincs más, csak azok ne legyenek" elv alapján... nem lehetne ezt az mszp csicskázást befelyezni, s valóban konstruktív eszmecserét folytatni?...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Mi minden október 23-án megemlékezünk az MSZP-SZDSZ diktatúráról azóta."

Tegyétek azt, szívetek joga.
Nagyon sokan meg másként emlékszünk a történtekre, az meg a mi szívünk joga.
Csak ne állítsátok be magatokat mártírként, nem áll jól. És minden megemlékezésen mondjatok köszönetet OV-nak, aki ezt a helyzetet előidézte.
Részemről a "társalgás" befejezve, beléd fáradtam.
@guma:

Azt hiszem, ez a mavo régi 'kedves' ismerősöm. Talán neki ajánlottam, hogy tegye meg az evolúciós pályán az első lépést, ha már az a szerencse érte, hogy legyőzte a gravitáció. Persze lehetséges, hogy csak úgy hemzsegnek a kibertérben a mavok. mit lehessen tudni?
@Sir Bates dö Hól:

Dehogynem lehetne..

Kár hogy az MSZP-t ért kritikák reakciói kapcsán, egyszer se szólítottad fel a törzsközönséget, hogy ne fideszesezzék, orbánbérencezzék le a megszólalót.
Úgy hitelesebb lenne.

Pedig hidd el. Én is csak valami ellen szavazok.
Éppen úgy mint te.
Csak az a valami az az Elkúró MSZP-SZDSZ és csapata.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ugyan-ugyan..
Kár mosdatni a kedvenc elkúróidat.

Tény hogy Rákosi óta ő vezényelt ki egyedül ezidáig karhatalmistákat politikai okokból ellenzékiekre.

Ezt soha nem feledjük Gyurcsány apádnak, míg élünk.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Csak az a valami az az Elkúró..."

Elkúró...???? Ha valaki ebben az évezrdeben elkúrta a magyarok mindenét, az Orbán Viktor és seggnyaló csapata, beleértve Téged is.

Ekkora kárt Magyarországnak, mint Orbán Viktor, még Szálasi se okozott, pedig az nagy szó.
@P.Freddy:

Az érzelmi túlfűtöttség az komoly dolog, mint érv a ballib majmoknál.. :DD

Ezzel szemben a tény az, hogy az MSZP adósította rommá az országot. 54%-ról 82% fölé.
Ők rabolták ki az országot privatizáció címszóval, és árusítottak ki mindent a külföldi tőkének gyárastul, közművestül.
Ők duplázták meg a munkanélküliségi rátát.
Ők kurták el az Medgyessy által 2006-ra ígért (2002-es gazdasági adatok alapján) Euró bevezetést.
Ők rohasztották az országot a szlovákok előtti pozícióból 2010-re az EU utolsó helyére minden gazdasági mutató szerint.

A többi csak ostoba ballib szájtépés.
.
Heltai Jenő: KÉRDŐÍV

Mikor elnémul megkínzott szived,
Eléd teszik a nagy kérdőivet.

Mit mozdulatlan ajkad elsóhajt,
A láthatatlan jegyző jegyzi majd.

Mit fogsz felelni -- mert felelni kell! --
Az életedet hol hibáztad el?

Hol kanyarodtál balra jobb helyett?
Felelj! Tudod az átkozott helyet?

Ha menned adná isteni csoda,
Mondd: visszamennél még egyszer oda?

Veszett fejszének hajszolva nyelét,
Az út robotját újra kezdenéd?

Míg űz a vágy és sarkantyúz a gond,
Megfutni mernél még egy Maratont?

Mindaz mi hitvány, hazug, és hamis,
Végigcsinálnád, mondd, másodszor is?

Miért? Miért? Új célokért? Avagy
Azért, hogy eljuss oda, hol ma vagy?

Hogy elfelejtve minden régi kínt,
Rimánkodhass és harcolhass megint?

Ezért a díjul zsugorin kimért
Keserves, édes, pici életért?
.
-
@taga20: Figy Öreg! Ez neked igazi fekete kedd. :) Ma Vettel haverod méltatta és próbálta ki az új ruszki F1 pályát. :)

sport.hir24.hu/forma-1/2014/08/26/vettel-tette-meg-az-elso-kort-szocsiban/
@guma: nagyon jo. kar, hogy a mi jaffershitnyikeinknek ez mar tul magas labda
@jaegtoer: sajtóhiba ez, ifjú barátom, az e betű lemaradt (vagy lemeredt. Úgyhogy akkor helyesen: "Arról nem is szólva, hogy nekünk mennyivel jobb lenne. " Ezt te is sejted, kis huncut, de igazad van: a magas labdát le köll ütni. A lennel meg kenderrel most nem foglalkoznék.
@dr. jenőke (jenőke): ah, de líraira vetted a figurát. Vers mindenkinek.
@P.Freddy: nocsak, nocsak, és még csak 2014 - et írunk ebben az évezredben!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: senki sem védi itt az mszp-t... nekem meg elegem van a valami elleni szavazatokból... valami mellett szeretnék szavazni... így van, ez számomra most nem lehetséges, ám, ha szavaznék, akkor a fidesz/jobbik ellen tenném, azzal, hogy a választásom csupán a kevésbé szart preferálta, így jó szót és türelmet/toleranciát ne is várjanak tőlem... te viszont nem a "ballib" ellen agitálsz itt, hanem a fidesz mellett... én nem akarom, hogy gyurcsány lophasson (privatizálhasson) megint... ám orbán és köre se tegye... egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehet olyan országban létezni, ahol a "liberalizmus/liberális" szitokszó... a cdu/csu is liberális alapokon áll, az európai néppárt majd összes tagja liberális alapokon áll...mert a liberalizmus nem egyenlő a "buziházasság kötelező voltával"...
@parti_giano: Úristeeen! ez a kukásautó tanár?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: tudod inkább maradnék, ha lehet... Az eddigi 66 évemet lehúztam itt, az a kevés, ami hátravan... De az izzadtságszagot nagyon rühellem. Rosszabb, mint a medveszag...
@Sir Bates dö Hól:

Hülye vagy. Németoban az FDP a liberális párt, ami 5%-ot se kapott. Ennyit erröl. A CDU az jobboldali keresztény párt.
@KÁTÉó53éúétr6: szerintem @giano keveri bendzsivel. bar teljesen scheißegal
@vitéž munkášőr: van ennek "magyar" neve: dűbel. Erre gondoltál, jó vitéz? Vagy munkásőr? Nem is tudom, hogy kéne szólítsalak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"54%-ról 82% "

Most Orbán Viktor 85%

"duplázták meg a munkanélküliségi rátát."

Most minden közfoglalkoztatott szerencsétlent évente HATSZOR jelentenek le, ezzel a tetűhazugsággal alázzák meg a saját szavazóikat. Tehát egy ember helyett HATOT hazudik Orbán Viktor, és ti vagy beszopjátok, vagy érdeketekben áll a hazugságot támogatni.

Mocskos Kommunisták, Rohadék Fidesz.
@Bukott liberális demokrata: bendzsikem, te is vonalas shitnyik vagy

tanar letedre is szarul megy a szovegertelmezes
@Sir Bates dö Hól: Fejezd be a vmi elleni szavazást és szavazz a fideszre ahogy a normális emberek.

Vagy csinád jobban.
@P.Freddy:

"Most Orbán Viktor 85%"

Még mindig az év VÉGI számit. Ami hidd el, hogy 80% alatti lesz.

((Esküszöm le printscreenelem ezt a kommentem és beadom a legelső 2015-ös var ánusz poszthoz hozzászólásként hogy igazam lett... miszerint év végére 80% alá megy az adósság!!))
@Hannibal ante portas: valszeg nagyon apro az "avatarom" faszlyuk

nagyitsd ki, vagy tedd fole a mikroszkopot
@vitéž munkášőr: hasonló jókat neked is. te is pohárba teszed utána? s mire használod a szád, ha kiveszed belőle? Vagy használják mások? Ordenáré proli vagy, lehet hogy nem tudsz róla?
@Sir Bates dö Hól:

Világos, mint a vakablak.

Te szavazhatsz valami ellenében, ám én nem.

Azaz szavazhatok valami ellenében, de akkor engem már joggal nevezhetsz agitátornak a Fidesz mellet.

Mert hisz aki az MSZP és társai ellen szavaz, az a Fideszre szavaz.
Aki az MSZP-t és Gyurcsányt utálja mint a szart, az agitál a Fidesz mellett.

De aki a Fidesz ellen agitál, ...
Hohohohó.. Az tök más tészta. Az már vér-demokrata. Az már átlát a diktatórikus szitán. Az csak úgy kényszerből nagy duzzogva húzza az X-et az elkúrókra..
Mert egyébként entellektüel volta tiltja hogy rájuk szavazzon, az elkúrókra, de istenuccse muszáj, mert ... (itt bérrettegés hosszan, és alaposan).
@vitéž munkášőr:

Nem vagyok tanár.
Nem megy szarul a szövegértelmezés nekem. Németországban még mindig az FDP (Német Szabad Demokrata Párt) a liberális párt, ami 5%-ot se ért el.

Még ők sem tagadják libsi mivoltukat:

neu.fdp-rottweil.de/wp-content/uploads/2014/03/Logo_FDP.jpg
@vitéž munkášőr: nem személyeskednék, de már késő. Nem tévedtél el valahol?
@P.Freddy:

Eurostat adatok.
Google data exlorer.

Vitatkozz ezekkel, a számokkal, grafikonokkal ostoba MSZP csicska ne velem.

Minden grafikon kivétel nélkül azt bizonyítja, hogy az MSZP-től nem volt szarabb sehol senki az egész EU-ban.

https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+gdp

https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployment
@Hannibal ante portas:

"Came in from a rainy Thursday
On the avenue
Thought I heard you talking softly

I turned on the lights, the TV
And the radio
Still I can't escape the ghost of you

What has happened to it all?
Crazy, some are saying
Where is the life that I recognize?
Gone away

But I won't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive

Passion or coincidence
Once prompted you to say
"Pride will tear us both apart"
Well now pride's gone out the window
Cross the rooftops
Run away
Left me in the vacuum of my heart

What is happening to me?
Crazy, some'd say
Where is my friend when I need you most?
Gone away

But I won't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive

Papers in the roadside
Tell of suffering and greed
Here today, forgot tomorrow
Ooh, here besides the news
Of holy war and holy need
Ours is just a little sorrowed talk

And I don't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive

Every one
Is my world, I will learn to survive
Any one
Is my world, I will learn to survive
Any one
Is my world
Every one
Is my world"
@Bukott liberális demokrata: Nehogy már védekezzél bammeg.

MOST 85 az államadósság az pont 85.

Minden normális embernek érdeke hogy ezek az agyatlan barom maszoposok 5 bukott választás után is az ADÓSSÁGKÉRDÉSSEL MERÉSZELJENEK ELŐJÖNNI...:DDDD
@Bukott liberális demokrata: akkor jo - rosszul emlekeztem, szar is lenne, ha gyerekeket engednenek a kozeledbe

ooo, az megvan, hogy a partnevektol elvonatkoztatva is lehet szemlelni egy allam alapveto ideologiai aspektusait?
Haliho. Üdv mindenkinek.
Nem vesztem el. Meg sem. Hiába drukkoltak talán páran. Pusztán jelenleg Albion ködét szemlélem.

Ja, és egy kis off-ka, ha mér :-)
endresy.blogspot.com/2014/08/jeges-on-viz-heti-valaszban.html
@Bukott liberális demokrata:

" év végére 80% alá megy az adósság!!)) "

Te nagyon hülye vagy, ha azzal boldog vagy, hogy december 31-én Orbán elkéri a pénzt az állami vállaltoktól, majd január 2-án visszaadja, és ezzel ÉVVÉGÉN azt hazudja, hogy 80% alá ment az adósság.

Ennyire még egy Fideszes se lehet primitív, csalódtam benned:) Vagy ti Fideszes szavazók tényleg, defintíve ennyire hülyék vagytok? Has igen, akkor bocsi, akkor tényleg igaza van Orbán Viktornak: "utánam, hülyék!" és kétmillió idióta balfasz megmozdul, hogy ismét tönkretegye az országot, mint ezer év alatt mindig.

Egy csöpp esélt se adtok a változásra, idióta seggfej genetikus Fideszbarmok. Rohadjon az ország, de éljen Orbán Viktor, ugye?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Emlékeim Lampert Mónikától vannak, _"

Meg vagyok könnyebbülve. Sőt könnyítek magamon.
@vitéž munkášőr:

Persze, csak akkor hivja magát liberálisnak, ha már a politikája az! Az FDP legalább vállalta. Hát buktak is, nem kicsit. :) Ennyit a németországi liberalizmusról...még 5% sincs :DD
@P.Freddy:

kampányolj államadóssággal ez a ballib sikersztori

bammeg
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Eurostat adatok."

85% az államadósság - TÉNY.

Soha nem volt ilyen magas - TÉNY.

Orbán Viktor ELKÚRTA 3000 milliárd forint nyugdíjpénzt - TÉNY.

Az előbbi elkúrásnak SEMMI NYOMA NINCS - TÉNY.

Ugyan, ugyan - mentegetheted, de menthetetlen. Teljesen elbaszott mindent, elbaszta a pénzünket, elbaszta a nyugdíjunkat, elbaszta a renoménkat és elbaszta a magyarok hitelességétg ez a törpeköcsög zsebfasz.

Örülj neki, ha ízlik a makkja a szádban, mert akkor legalább neked jó. Meg Habony Árpádnak, a szájában és ánuszában, ahogy nektek jólesik, Fideszbuzik.
@Bukott liberális demokrata: hülye vagy... ez axióma... egy definíciót sem értesz... ha anyád picsája éppen foglalt, akkor foglalkozzál apád faszával, de ignoráld a kommunikációt irányomba...
Sokan vetik az ostoba MSZP csicskák szemére hogy a zsinórban bukott választások ellenére is folytatják a kampányt az ÁLLAMADÓSSÁG ÉS A GDP növekedés tematikájában, vagyis azokon a helyeken, ahol a Fidesz messze jobban teljesít mint a félnótás MSZP csicskák.

Én ebben csak részben tudok egyetérteni, hiszen: Mi a faszommal kampányolnának? De most komolyan. Szemkilövetéssel? MSZMP rokonsággal, vagy mivel?
@Sir Bates dö Hól:

Te vagy a hülye. Aki liberális az miért nem hivja magát annak?? Márpedig Németoban a CDU-CSU nem teszi ezt, CSAK az FDP. Ennyit a logikádról.
@Muzsikok közt:

"kampányolj államadóssággal"

Nem kampányolok, mert úgyis ti nyertek, hülyék, hiszen többen vagytok.

Ez van, ezer éve titeket szop az ország, mert mindig többen vagytok hülyék.

Örüjjél, bazmeg.
frappáns válasz, tizenketedik a tucatból, @Muzsikok közt: ... érdemi megnyilvánulásod ma még nem volt... felvehetem a kesztyűd, ha ez a vágyad... ám az én oddszom nem rossz...
@vitéž munkášőr: I agree with you & Duran-Duran:"Every one
Is my world"
@P.Freddy: Teljesen mind1 hogy az államadósság 80 vagy 85.

De a minősíthetetlenül agyatlan MSZP csicskák még ennyit sem értenek a kampányoláshoz.

Ehhez pont annyi agy kell mint ahhoz, hogy mi nem is vagyunk kommunisták a Fidesz a kommunista pl. mert haverkodik a mocsok Pozsgayval, aki amúgy MSZMP KB tag és mellesleg MSZP ELNÖK (!!!!) volt.

Gondolom elhiszed hogy rühellem a fajtátokat de annyira kurva szánalmasak vagytok hogy bazmeg elvállalom a kampánymenedzsmentet puszta keresztényi szánalomból. Ne hidd hogy nincs lejjebb nektek.
@Sir Bates dö Hól: lefosom, de jó lenne már valami 30 IQ feletti mocskos MSZP nyalonc, gyere!
@Bukott liberális demokrata:

A liberal democracy may take various constitutional forms: it may be a constitutional republic, such as France, Germany, India, Ireland, Italy, or the United States, or a constitutional monarchy, such as Japan, Spain, the Netherlands, Canada, or the United Kingdom.

en.m.wikipedia.org/wiki/Liberal_democracy
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: én nem ezt írtam, mindketten tudjuk, legyél már korrekt... én úgy nem szeretem, sőt, rühellem a fideszt, hogy közben folyamatosan kritizálom az ún. ellenzéket is... te nem ezt teszed...
@Hannibal ante portas: csak az ordenarerol jutott eszembe, kedves arisztid
@Sir Bates dö Hól: nem hiszem el, hogy ezt az agyrokkantat gyozkodod…
@Muzsikok közt:

Istenem, ha téged is vertek volna a kommunista rendőrök mint engem, vajon akkor is ekkora pofád lenne? Szerintem fingod nincs semmiről, csak egy meghülyített, seggfej fideszparaszt vagy, nulla rálátással a múltra, hiszen múltad sincs.

Csak jövőd van, mert megfelelő irányból nyold Orbán Viktor aranyeres seggét. Csináld csak, ez a te jövőd.

Az országé meg egy másik jövő, de azt te leszarod, mint bármelyik hithű megbízható fideszköcsög, akik csak a
a lóvéért éltek, mint régen az igazi megbízható kommunisták.

És itt bezárult a kör.
mi a fasz van, dupla lokeszt nyomnak a Szentkiralyiban az ejszakai muszakert?
Vannak olyan kérdések (adó) amiben a riherongy MSZP csicskáknak is lehet más a propagandájuk.

Vannak aztán olyanok, amiben tökre ingyen csinálnak magukból balfaszt. A HTMek elidegenítése pl. egy ilyen mászterpísz. A zsidó és cigányhájpolásuknak meglett az eredménye ma már ők is szarnak a maszopcsicskák fejére, és a DK-t tolják, meg a fideszt.

Hát ez jó bót volt.
@Bukott liberális demokrata: "Te vagy a hülye. Aki liberális az miért nem hivja magát annak??"

Gondolom, anyád sem hívott téged Madárfejű Lajcsikának, nem?...
@P.Freddy: Ostoba duma. Hazaáruló kommunisták van meg fidesz.

A Jobbikosoknak nem folyik a nyáluk meg nem is jönnek ide.

Egyetlen MSZP szavazatot sem hoz hogy senki sem emlékszik rá hogy a nyomorult MSZPre is szavazott pár csicska. Ezek a csicskák most mind letagadják ezt az ősbünt.
@Muzsikok közt: Tudom, csak Orbán fszát szopják valakik, azok pedig ti vagytok.

Ti pedig pénzért mindenre képesek vagytok, Orbánfszszopók.

Ezzel tiétek a győzelem.
@P.Freddy: Naná. Amíg Orbán a legjobb.
@Bukott liberális demokrata: Te figy vannak azért cukiságok. :)

A Jobbik ellen még a baloldallal is összeállt a Fidesz

Füzesabonyban az április országgyűlési választáson a Fidesz jelöltje, Nyitrai Zsolt alulmaradt a Jobbik jelöltjével, Mirkóczki Ádámmal szemben, amiért a kormánypárt vezetése nem dicsérte meg jelöltjét. Nyitrai ezért jogosan fél attól, hogy az október 12-ei önkormányzati választáson a várost a Jobbik fogja behúzni, így pozíciójának megtartása és a helyi hatalom megszerzése érdekében a kormánypárt most a háttérben, kétes körülmények között, még a baloldallal is képes volt összeállni.

alfahir.hu/a_jobbik_ellen_meg_a_baloldallal_is_osszeallt_a_fidesz
@Knósszosz:

"_Ezt maga jól tuggya, minek is magyaráznám vala...?:)) Egye meg a fene kendet,[...]

:DDDDD Köszi.

"_ ezeken a mélységeken felül kell emelkednünk, és egy vaslábos nyújtotta gasztronómiai érték mentén élni az életünk hátralévő részét - de legalább is törekedni rá._"

Képzeld el! Ilyen még nem volt!
Tegnap, eszméletlen fáradtan értem haza, vagy eleve nem is voltam magamnál a fáradságtól, de mivel erősen megéheztem, gondoltam egy lecsót odadobok főni, az gyorsan megvan. Mit tesz Isten? Akarom mondani, én. Semmi lelki ráhangolódás, vagy mentális massza, csak a cselekvés a lendület és a tett, semmi ködevős lelki gyurma, hanem acél edény, olaj-zsír fele-fele bele, energia alá, aztán elő a kést, hagyma héj le, felkarikázom, pokol katlanba be. nekem esik a paprika, hogy igyekezzek, mert a végtelenségig nem szomorkodhat a hagyma a zsíron, szót fogadok, s mire kellően kipirulva várja a hagyma a nászra a paprikakarikákat, épp el is készülök vele, s áldásom rátok sóhajjal megy a lábasba a paprika is. só. fedő mert sietek. Késsel a kicsi paradicsomok félbe igazítva hadd várjanak sorukra egy jó korty vörösbor a torokra-gégére-gyomorba, pillantás a netre, majd vissza a tűzhelyhez, minden épp klappol, megy a nászajándék a hagyma s paprika mellé felezett paradicsom képiben, de hogy bonyolítsam az esetet, nyomtam bele két fokhagyma gerezdet, és 10 perc múlva mit tesz az isten? Teljesen kész lett, és az a mennyei illat! Akkorát ettem, hogy szinte ülve elaludtam, vagy legalábbis annyira jó lett, hogy utólag inkább álomnak hittem, hogy ettem, és el is döntöttem újra főzök egy lecsó szonettet, csak sütök hozzá egy mosolygós tarját, vastagot, nagyot, csontosat, semmi cicoma csak a só és a disznó és a lecsó meg én.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"alfahir"

Az a dzsobbik egyik lapja te hülye...menj a picsába a hazugságaiddal gabriell!!
Hé! Maguk! Mé nem beszélgetnek inkább a pináról?
Vagy kártyázzanak. Azon mégiscsak van értelme előkapni a bicskát, nem?!
Súlyos válság előtt áll, vagy akár teljes egészében meg is szűnhet a hazai dohánytermelés jövőre és több tízezer, a dohánytermelésben foglalkoztatott munkavállaló veszítheti el a munkahelyét az elmaradott keleti régióban, ezzel jelentős foglalkoztatási válságot okozva Magyarországon – közölte a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége (MADOSZ). A problémát az okozza, hogy összesen 24,2 millió eurós támogatástól esnek el a hazai dohánytermesztésben dolgozók, mivel az EU a 2015-ös évtől már nem biztosítja a szerkezetátalakítási támogatást.
@dr. jenőke (jenőke): "meg is szűnhet a hazai dohánytermelés jövőre és több tízezer, a dohánytermelésben foglalkoztatott munkavállaló veszítheti el a munkahelyét"

- Naná 2 éve a trafikreformkor azt hazudozta a maszop tele szájjal hogy most aztán 40.000 ember fog éhen halni.

De ez sem jött be mert fél millióval dolgoznak már többen mint amikor elkergettük a retekarcúakat.
@jaegtoer:

Valódi csendélet: "csak a só és a disznó és a lecsó meg én".
Az a váza sem hiányzik, amelyben egy padlizsán virága szendereg.
Irigykedem. Szeretem a lecsót! Pedig nálunk ... ne is tudd meg ... No mégis: Hortobágyi húsos palacsinta volt...
@Bukott liberális demokrata: Nem mernék rá mérget venni, hogy hazugság. :)
@vitéž munkášőr:

El kell terelni a szót a zürichi útról, hogy szóba ne kerüljön, augusztus végén "megszűnnek" a névtelen számlák, vagy legalábbis Svájcban is elkezdődik egy másik világ. Ezért futottak nagyjaink egészen Svájcig erdélyi kórust látni.
@Muzsikok közt:
Nem mindegy neked, hogy ki, mikor és mit hazudik?
Amilyen a mentalitásod, holnap - kis pénzecskéért - lennél te még a szadesz szóvivője is.
Igaz?
Most például csak a dohánytermesztőkről volt szó.
Termesztők. Az egyéb kihatásokról nem.
Nem magyarázom tovább.
@Muzsikok közt:

"De ez sem jött be mert fél millióval dolgoznak már többen mint amikor elkergettük a retekarcúakat. _"

Így éjféltájban nem kell ekkorát hazudni, mert fejtől a lábig megfekszi a gyomrod, aztán Gyömrőn ébredsz.
@dr. jenőke (jenőke):

"_és bábjátékot hallgatni. _"

Úgy-úgy:)
@Muzsikok közt: miről beszélsz, te szerencsétlen?... milyen reform?... milyen félmillió? (mert közmunka, az nem munkahely)...
@Sir Bates dö Hól:
És ezt te pont ennek a pontagyúnak akarod megmagyarázni... a türelmed végtelen, magad vagy az univerzum.
Már megint ma van, kikapcs.

Jó éjszakát.
@Sir Bates dö Hól: milyen közmunka?

profitline.hu/hircentrum/hir/315938/80-on-a-munkanelkuliseg---csucson-a-foglalkoztatottsag

Minden munkából több van. Naná ez munkaalapú gazdaság nem lopásalapú.
@dr. jenőke (jenőke):

A hortobágyi húsos palacsintáért még számolunk.
Éjfél után ilyet említeni? Tudom, van lelked. De, akkor is!
@Muzsikok közt:

Te még hülye sem lehetsz, csak indigó, ha hülyének nézel bennünket.
@jaegtoer:
Mit tettél Isten?!:))
Az legegyszerűbb étkek nagyszerűségéhez nem férhet kétség, de még háromság sem, ha még oly szentek is.

Magam is követek el olykor ilyen ad-hók lecsót, mert a kreativitás gyönyöre magával ragadja az embert még hajnal kettőkor is, nem beszélve az éppen fellelhető alapanyagokról, amelyek rendelkezésre állnak. Paradicsom-paprika-hagyma, némi zsiradék, esetleg kalbász karikák, netán tojás... is. Mit is lehetne ezen hozzávalókból alkotnia a szomjas szakácsnak, ha nem letscho-t?

A vaslábos már csak koktélcseresznye a gasztrotortán... itten mostan nem részletezendő okok folytán:))
Mindenkor nagyon jó 'tvágyat, kedves kolléga!!!
@Muzsikok közt:
A cikk folytatódik:
Glattfelder Béla (rajtad kívül senki nem merné EMESZPÉSNEK nevezni), a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára azt mondta, a kormány keresi az európai uniós követelményeknek is megfelelő támogatási lehetőséget a dohánytermesztésben foglalkoztatott 20 ezer ember munkahelyének megőrzéséhez.

Dugulj már el.
Mentem aludni.
@dr. jenőke (jenőke): És ennek mi köze ahhoz amit fent hazudoztál? Éppen azt cáfolja.
@Muzsikok közt: miről beszélsz, idióta?... piaci alapon hol dolgoznak félmillával többen?...
Akkor összegezzük.

- Az országnak sokkal jobban megy mint a komcsik idején

- A HTMek szabadabbak
- A zembereknek emelkedik a fizetésük és az elhelyezkedési lehetőségük
- Mo. immár bevándorlási célország www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2112.html

- Nőnek a lehívott EU pénzek
- Szabadabb a sajtó(ahogy a ballib szennymédia állami pénz nélkül tönkremegy)
- Érettebb a demokrácia(ahogy a szélsőségek kiszorulnak a parlamenti döntéshozásból)
- Stabilabb a kormány

Mint valaha.

Ez komoly fejtörést okoz a maradék ostoba MSZP csicskának, akiknek rég levágták a fejét (SZDSZ).
@Knósszosz:
A mosolygós tarja fölött elegánsan átsiklottam, mert nem kívánok egy esetleges rossz viszonyt krejálni, hogy éppen mit gondolok rólad evvel kapcsolatban.
Kiváló diszteletel: Te ló...:)
@Sir Bates dö Hól: A zemberek munkát akarnak, nem piaci alapon hanem akárhogyan.

Persze piaci alapon is sokkal több a munkahely, mint az ostoba hazug MSZP csicskák dúlása idején:

profitline.hu/hircentrum/hir/315938/80-on-a-munkanelkuliseg---csucson-a-foglalkoztatottsag
@Muzsikok közt:
- és sokkal több, stabilan elmebeteg fideszmuzsik szennyezi az internetet.
Stabilan.
Stabilabban, mint valhalla.
Te, Asgard seggfeje...
Ezen kívül csúcson van a belföldi és a külföldi turizmus, soha nem volt ennyi turista Magyarországon!

propeller.hu/itthon/2637976-soha-nem-volt-ennyi-turista

Ez is azért van mert Orvbán diktatúrája miatt Magyarország szalonképtelen lett a kultúrálisan felsőbbrendü demokraták között!
A magyarok egyre jobban élnek hvg.hu/vilag/20140808_A_magyar_turistak_szama_ugrott_meg_a_legi

és egyre jobban szeretik a hazájukat www.hirado.hu/2014/07/31/novekszik-a-belfoldi-turistak-szama/

ahogy egyre halványul bennük a liberálnáci uralom rémképe.
@Sir Bates dö Hól:
"__@Muzsikok közt: miről beszélsz, idióta?... piaci alapon hol dolgoznak félmillával többen?... __"

Azokra gondolhatott a derék segéderő és frontvonal fenntartó, akik merő kalandvágyból a Lajtán túlra fanyalodtak munkavállalásra, hogy aztán a jól végzett munkájuk után kissé duzzogva vegyék fel az itthonihoz viszonyítva háromszoros netán négyszeres munkabért, miközben nosztalgiával gondolnak maguk mögött hagyott dekadens tobzódásra és a meg nem teremtett 1 millió munkahelyre, továbbá az árokparti fűkaszálás által nyújtott állóképesség kondicionáló tréningre, mint foglalkoztatás kitörési boom-ra.
Így soha nem fogtok nyerni egy választást sem. Szerintetek mennyi embert tudtok ezzel az "leleplezéssel" magatok mellé állítani? Csak arra jó, hogy együtt maszturbáljatok, csorgassátok a nyálatok és primitív orbánutálatotokban egymás nyakába boruljatok ezredszer.

Ez nektek láthatóan elég, ezzel ki is elégültök, mert meg se próbáltok komoly témákat felhozni. egyre sajnálatraméltóbbak vagytok.
@jaegtoer: És azok miért mennek el? Csak nem azért mert itt a bolsevikok miatt a negyede a bár mint nyugaton? Mert 1938-ban még többet kerestünk, mint az olaszok, spanyolok, görögök, és a németek is csak kétszer kerestek többet mint az itteniek. Aztán itt jöttek a bolsik, ott meg nem és 1989-re más ott kerestek háromszor-ötször többet- Negyven év alatt a magyarországi bolsik elintézték a következő száz évre a magyar prolit.

lazarus.elte.hu/hun/dolgozo/jesus/otka0810/peldak.htm

Szerinted hány ember menne olaszba dolgozni, ha itthon többet keresne, vagy hányan hagynák itt a házukat, lakásukat, ha csak harminc-negyven százalékkal keresnének többet Ausztriában?
@Knósszosz:

"_A mosolygós tarja fölött elegánsan átsiklottam, mert nem kívánok egy esetleges rossz viszonyt krejálni, hogy éppen mit gondolok rólad evvel kapcsolatban.
Kiváló diszteletel: Te ló...:) _"

:D A ló az teljesen rendben van, hiszen amikor épp nem vagyok kutya, rendszerint lóként húzom a szekeret, hacsak nincs szükség ökör mivoltomra is:)

Hanem! Hogy képzeled, hogy téli sportot űzöl augusztusban itt az Európába szakadt fél-ázsiai puszta kellős közepén?
Mi kifogásod a mosolygó tarja ellen? Nem a zsírtól fuldokló, durva röhögéstől fetrengő húscafatról beszélek, hanem az illedelmesen mosolygó, finom és diszkrét és vékony zsiradékhálóval egybeszőtt már-már arisztokratikusnak is nevezhető sportos disznó nyaki izmainak sült költemények céljára történő -az ISO előírásokat is zavarbaejtően megszégyenítő- felhasználásáról tettem említést.
Csak nem kezdünk egy cukrozott versus borsos káposztás cvekedli magaslatait és mélységeit bejáró kalandozásba?:D Te, siheder hevületű öreg barátom átlényegülve kedves kőszáli kecskének?
Kell ez nekünk? Én amott vagyok jobbra középen, te csak meg nem ott balra fenn, ahová már a pillangó is kockázatosnak tartja a leszállást?

www.viralnova.com/hidden-dam/
@jaegtoer: ez szep volt, el kell ismerni. pedig valami olyasmit vartam, hogy foztem 200 liter lecsot...
@braue:

"_Szerinted hány ember menne olaszba dolgozni, ha itthon többet keresne, vagy hányan hagynák itt a házukat, lakásukat, ha csak harminc-negyven százalékkal keresnének többet Ausztriában?_"

Részemről izgatottan várom az angol, német, svájci és norvég bevándorlókat munkaalapú társadalmunkba.
@parti_giano:

"_valami olyasmit vartam, hogy foztem 200 liter lecsot... _"

Jó reggelt!:)

Ami azt illeti, elég hamar rátaláltál a tűpárnára:D Csak nem ráültél:-)
@jaegtoer: Csak nem reagáltál arra ki is a hibás, hogy harmincnyolchoz képest a bolsik alatt maradtunk le nyugattól, vagy sem. Terelsz.

Egyébként az én őseim Svédországból jöttek ide.(Ahogy németek is tömegesen jöttek.) Akkor még ugyanúgy éltünk és itt találtak lehetőséget. Ma ez valóban elképzelhetetlen lenne, hacsak nem gyárigazgatónak jönne a hazaihoz képest kétszeres pénzért. Ezt is kösz bolsik!
@jaegtoer: csak a kanalat hagytam a kaveban, az bokte a szemem. kulonben tegnap en is lecsot zabaltam, ha tarja nem is, de kolbasz ficegett benne.
@braue: az elmult rendszer nagy karokat okozott. ha a hibakat akarod vizsgalni, visszamehetunk joval korabbra is.
a kommunistakat nem mentegetem, de nem volt lusztracio, igy 24 ev tavlatabol a fidesz is csak az en kommunistam jo kommunista szlogenig jutott.
@braue:

"_ Terelsz _"

Meghagylak ebben a hiszemben. Hülyékre nincs időm, amikor várnak a receptek, a napsütés és az élet és A Nő.
Mit akarsz itt bizonyítani?

Sunákról, lovakról, hajókról, receptekről beszélhetünk, esetleg, ha "tudsz" titánötvözetből üstöt, szót válthatunk.
Belépőnek kezdheted egy jó csülök recepttel.
@parti_giano:

Egészségedre!:) no, nem a balesetveszélyes kanál...
@parti_giano: Tényeket közöltem. Midnek szovjet megszállta ország igazán a megszállás alatt a kollaboránsok segítségével szakadt le súlyosan Európától. Ez tény.

Negyvenpár év leszakadást nem lehet húsz év alatt helyrehozni, pláne úgy, ha újabb tizenkét évet kapnak a bolsik. Igaz abból az első négy nem volt ártalmas. De a második és főleg a harmadik négy alatt tovább folyt a leszakadásunk, de mostmár a volt megszálltaktól is. Például a tótok 2002-ben jócskán lemaradtak tőlünk. 2010-re meg jócskán megelőztek.
@jaegtoer: Szerencsétlen primitív tahó vagy. Vitaképtelen. Csak az veled egyetértőkkel vagy képes "vitatkozni". A tényekkel, számokkal és a nem bolsevikokkal nem. Gratulálok okoska!
@jaegtoer: hoho, micsoda dicsero jelzoket kaptal a narancsbaromtol, irigyellek nagyon :)
@Muzsikok közt:
ne haragudj, de ekkora tereléseket már rég olvastam. most vagy ennyire idióta vagy, vagy szántszándékkal hülyíted itt a népet! nem akarom részletesen megcáfolni, mert sem időm, sem energiám nincs rá, de ilyen terelést fidesznyiktől rég láttam. talán enrico volt még ilyen.
gratulálok!
és most hess a picsába.
@braue: És minderre a megoldás nyilván belépni az eurázsiai-szovjet-unióba, Putyin ölébe hajtani a fejünket, és jól leorbánozni a medvét bő nyállal.
Újkori eszakadásunk a régiótól az u.n. Szociális népszavazással kezdődött, és az államosító bolsi Fidesz uralommal tetőződött be.
Meg vagyunk mentve. Bálint Antónia is indul a választásokon. :)
@braue:

Tudjuk, a Fidesz kommenista az jó kommenista.
Sőt, a Fidesz vezérkar 2/3-a jó kommenista.
Sőt-sőt, az a 2/3 kommennista jó köpönyegforgató kommenista.

De mi még azt is tudjuk, hogy ezek a gerinctelenségek egyáltalán nem zavarják a kommemistákat éltető porhanyós agyú bóbitákat.
A porhanyós agyú bóbiták ugyanis nem rendelkeznek normális, emberhez méltó értékrendel.
@braue:

" Csak arra jó, hogy együtt maszturbáljatok, csorgassátok a nyálatok és primitív orbánutálatotokban egymás nyakába boruljatok ezredszer."

Nekem nem tűnt fel se nyálcsorgatás, se nyakbaborulás, se győzelmi vízió.
Ezeket a benyomásokat máshol szerezhetted.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy miért primitívebb az orbánutálat az orbánimádattól?
@braue:
"Mert 1938-ban még többet kerestünk, mint az olaszok, spanyolok, görögök, és a németek is csak kétszer kerestek többet mint az itteniek."

szerencsétlen, szánalmas fasz. tudod mi történt 1938-ban? tudod miért voltak magasak a(z) (átlag)fizetések, és miért? legalább a svéd utáni választott hazád történelmével lennél tisztában!
ja, hogy az az egyetemes történelem része? én kérek elnézést a többiek nevében...
@braue:

"_Szerencsétlen primitív tahó vagy. Vitaképtelen. Csak az veled egyetértőkkel vagy képes "vitatkozni". A tényekkel, számokkal és a nem bolsevikokkal nem. Gratulálok okoska!_"

Az a problémád, hogy nem elég olvasni, érteni is kell amit írogatok. Úgyhogy sok szerencsét és szép napot neked.