Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.26. 08:23 Fabius

A kommunista bűnössel haverkodik Orbán

Címkék: fidesz pozsgay imre kommunisták kommunizmuskutató intézet

Aszongya nekünk a Kommunizmuskutató Intézet, ők összegyűjtötték a hazai komcsi bűnösöket szép hosszú sorba, hogy megismerhesse őket majd az utókor. Jó, mondjuk nem ment simán, de Orbán alatt ugyan mi ment hiba nélkül? Na ugye. 

Akár rajta van a listán Tasnádi László III/akárhanyas rendészeti államtitkár, akár nincs, Pozsgay Imre azért ott díszeleg. Hiába, a rendszernek megfelelés vágya arra elég lehet, hogy az egykori tartótiszt pintérbarát valahogy kifelejtődjön egy ilyen összeállításból, de arra már nem, hogy Pozsgay Imrét meg a disznóságait megszépítse az emlékezet. Az igazi felelősöket nevesítik, mondják az intézetnél, mi meg csak pislogunk, hogy akkor írásba adták, Orbánnak egy komcsi bűnössel sikerült alkotmányoznia. Aki volt annyira pofátlan, hogy a lázadozóknak beugatva közölje: a társadalom helyeselje az új alkotmányt. Arról nem is beszélve, hogy ennek a komcsi bűnösnek tiszteletvacsorát adott Áder János nyolcvanadik születésnapjára

Mit lehet erre mondani? Talán annyit, az Orbán rendszer alapja a megalkuvás, ami képes a legrühelltebb alakokat is hagyni, hogy matassanak az illiberális államtesten feltéve, hogy szaporán bólogatnak Őfelsége minden hülyeségéhez. 

orbán pozsgay.jpg

Ha innen nézem úgy hülyeség ez a kommunistakutatás ahogy van. Itt nem, hogy lusztrációs törvény nincs, de gyakorlat van a múlt rendszer lejárt szavatosságú arcainak rehabilitálására, közpozícióba emelésére. Tasnádi tisztúr, Böröcz besúgó úr meg Jimmy bátyánk, az MSZMP - Hazafias Népfront tótumfaktumból lett udvari bolond példája azt mutatja, kurvára felesleges neveket összeírni és bűnösökre mutogatni. Viktor, ha kapna egy sanszot az Úrtól arra, hogy az oroszbarát politikájának legitimmé tételéhez feltámaszthatja Kádárt, ő maga a fenséges ajkakkal csókdosná életre az előző "rendszergazdát".  De az igazán szomorú mégis az, hogy:

- 2.2 millió magyar tapsolna állva még ehhez is. 

1047 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr976636183

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyik pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat! 2014.08.27. 09:15:13

  Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyese...

Trackback: Az Orbán kormány mennyire is volt komcsi? 2014.08.27. 08:15:20

Avagy akinek a háza ég, az kiabál tűzet. Mert egy időben ment ám  a hajdani , mára már többszörös átalakulással megszűnt egykori Fidesz, ma FMPSZ részéről "a komcsik az ördögök " agitációs propaganda. A valóság mindig a legmulatságosabb. Egy választ...

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2014.08.27. 08:12:39

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitüntetést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zseniális a kép:))
Egyébként meg egyetértek.
2.2 millió magyar tapsolna állva
Kiegészítem.
A hatalom 2/3 fordítva: III./II. birtokosainak...
nem is tudom mit lehet mondani erre, mert itt úgy válogatnak minden "adatból" ahogy a pillanatnyi ízlésük, érdekük diktálja...
de, hogy erre mindig találnak "tudósokat" az az ország elitjének mentális és erkölcsi állapotáról mindent elmond szerintem...

ezért kénytelen vagyok megint offolni, mert a kép "bútordarabja" megillette az emlékezetem :DDD
még az első kormányzása alatt volt az a hír, hogy az igen drága, szinte történelmi ereklyének számító bútorokkal rendeztette be a dolgozószobáját és a székek lábát le kellett vágni, hogy leérjen a lába...
de biztos vagyok benne, hogy mindez rossz indulatu városi legenda csupán, mert nála fontos szempont megvédeni értékeinket...
Az utolsó mondat, az az igazi tragédia.

- What happened to the Kádárian dream?
- It came true! You're looking at it!
@guma: megvédeni értékeinket...mint Timur Lenk..
áder jános nyolcvanadik születésnapjára?!?!?!
:))))
Nem is tudtam,hogy ilyen öreg!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: és milyen jól tartja magát, hiába a mosolytalanság konzervál:)
Amúgymeg.A másik amit szoktam mondani,hogy a fidesz olyan híg alakulat,hogy kis túlzással még fecóval (tudjátok a gyúúúrcsánnyal) is összeállnának,ha az elismerné viktort és bocsánatot kérne tőle,amiért szarrá alázta.
"...ő maga a fenséges ajkakkal csókdosná életre az előző "rendszergazdát" "
Az államadósság ugyanigy nőne,ugyanilyen lenne a médiaszabadság /ha boldogulni akarok akkor befogom a fülem-pofám/ de a maffia-családot már szállitanák a fekete autók, és nem ám az állampénzen vásárolt kastélyokba,.. az adómentességet sem a játékkaszinó kapná meg az éhező gyermekek érdekében.
Az a helyzet,hogy a fidesz oldalon álló egykori komcsikat nem rosszabbnak,hanem inkább jellemtelenebbnek tartom,mint azokat,akik maradtak szocik.De még ezt sem lehet ilyen egyszerűen megfogalmazni.
Ez ugye nem csak azon múlik,hogy ki hova állt a rendszerváltás után.
Na viszlát mindenkinek,mennem kell aludni.
További jó mulatást!
Aztán Tasnádi mitöl lenne kommunista?? Mert Fletóék, Bajnauék rámondják? Ugyanmár!
@Bukott liberális demokrata: Ki mondta neked, hogy Tasnádi kommunista? ő CSAK súgott akkor is és most is.Ő csak alattomosan hátba szúrt akkor is és most is.A kommunista legalább szembe megy veled és a pofádba vág.
@Fabius: kikérem a rendszergazdák nevében az egylapon említést, a többihez ismét nincs mit hozzá tennem...

Ez itt kérem 'agyarország, elég csak emitt felettem azt a szervilis narancsdroidot megnézni...
@Bukott liberális demokrata: Azért mert 3/2 vagy 3/3 tartótiszt volt az előő rendszerben, ő figyelte meg többek között a mostani kinevezőjét is. Hogy jön ide Gyucsány és Bajnai, mert ők voltak esetleg azok a szemetek, akik szóvá tették, hogy a nagy antikommunistázás közepette nem túl komilfó egy echte komcsiz pozícióba helyezni? Kicsi rigó, miért nem csinálsz egy békemenetet a volt kommunisták, zöbbek között Pintér Sándor, Orbán Győző, Pozsgay Imre rehabilitálásárt? Az lenne az igazán szép illiberális demokrata lépés.
@Bukott liberális demokrata: Mellesleg a Wikipédiát és a szélsőjobbos Metapédiát összemosni szép teljesítmény, Fidesz trollkám.
@Penivaldes: sokat nem tudsz, az igaz, a legjobb megoldás az átnézni rajta, úgy sincs semmi anyag benne :D
@Penivaldes: csak 99,9% víz, némi kocsonyás anyaggal, ami a Kedves Istenítettjének a légzőrendszerében keletkezett. :)
@guma: hálló, ezekről a tudósokról beszélsz?

kommunizmuskutato.hu/munkatarsak

csupa-csupa agyonpublikált muksó. plusz schmidt marcsi.
@parti_giano:

ááááááááááááá!
én csak elhülve nézem miből lesz a cserebogár.
ezért aztán gondolod, hogy merek én bárkiről is beszélni? nem hiszem! véletlenül még én is be leszek sorolva valahova... kell az nekem szerinted?
nézd meg a templomi "megjelenésére" megtapsoltatják az embereket a gyerekekkel pedig sorfalat állítanak neki...

szerinted van név ami őt illeti???

www.fili.hu/keptarak/category/168-zuerich-20140822

www.fili.hu/hirek/34-fili-hirek/351-zurich
"Ezek a figurák egy ciklus után kikoptak - de idővel eltűnt mindenki más is, hogy átadja helyét a több hullámban érkező szocialista, majd fideszes politikusoknak, akik egzisztenciálisan már a pártjuktól, annak vezetőségétől függnek elsősorban. Az igazán szomorú számomra ennek a minőségi romlásnak a látványa volt."

m.magyarnarancs.hu/belpol/gegesy-ferenc-az-onkormanyzati-rendszer-allapotarol-91041
@guma: ez se rossz. zürichben hallgat egy székelyföldi gyerekzenekar koncertjét, magyarok között. ah, borneó és celebsz...
@Sir Bates dö Hól: én is megkezdem a tudományos kommunistakutatást. először a spájzba nézek be.

kommunizmuskutato.hu/programok
Egy kis idézgetnivaló a lápi-magyarnak... vicces lesz annak, aki tud olvasni...
www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=JGJGND
@guma:

Nagyon frankó lehetett! Öltözés a buszban, bokorban, ebéd a parkban, ülve, állva bádogbögréből, éjjel 1-ig foci a parkban! Nem mondom minden gyerek álma(meg a svájci lakosoké), és még megköszöni a szervezőnek! Gondolom Vitya is betekert egy tányér töltött káposztát!:)
oops

A bíróság elutasította az OTP csoport kereseteit

Formai okokból utasította vissza a bíróság az OTP csoporthoz tartó cégek kereseteit. Az OTP az Alkotmánybíróságra viszi az ügyet.

hvg.hu/gazdasag/20140826_A_birosag_elutasitotta_az_OTP_csoport_ker
@Sir Bates dö Hól: Köszi, bár nekem ezzel kapcsolatban egyből az ugrott be, amit múltkor írtál. :)

"te szerencsétlen idióta, már megint egy - az egyik irányba - teljesen elfogult szubjektív véleményt próbálsz eladni elfogulatlan elemzésként!"
@guma:
A rémhírterjesztőktől származó, bútorasztalos munkára vonatkozó történet egyszerűen rágalom!
Felelősséggel állítom, hogy a Kedves Vezetőnek földig ér a lába és - egyelőre még - nem tud vízen járni.
@DR. INKVIZITOR: Ez így igaz, ahogy mondod. Lába a földig ér, feje pedig az égig. Összekötő kapocs ő az Alsó és Felső világ között.
2014.08.26. 11:42

EUR
313.32

USD
237.35

CHF
259.41

BUX
17896.410.06%

MOL
119500.08%

OTP
41000.02%
@guma:

Nem csak az mond el sokat egy emberről, hogy mit enged meg magának, hanem az is, a többiek mit tudnak róla elképzelni, hogy mit mer megengedni magának.
A Raiffeisen devizahitel-perében is csak szeptemberben lesz ítélet

Szeptember 10-re halasztotta az ítélethirdetést a Fővárosi Törvényszék a Raiffeisen Lízing Zrt. ügyében – írja az MTI. Ez várható volt, hétfőn a K&H és az MKB perében is elhalasztották az ítélethozatalt. Így még egyik nagybank ügyében sincs döntés. A perekről bővebben itt.

444.hu/2014/08/26/a-raiffeisen-devizahitel-pereben-is-csak-szeptemberben-lesz-itelet/
@Sir Bates dö Hól: Ha már biztattál akkor itt az első idézet belőle. :) Amúgy ez pont az, amit korábban meséltem neked az 1989-es máltai találkozóról. Talán még emlékszel rá.

"Miután annak idején (Máltai találkozón 1989) az amerikai és német vezetők becsapták Gorbacsovot azzal az ígéretükkel, hogy a szovjet csapatok Kelet-Európából való kivonulása után a NATO-t nem fogják kiterjeszteni Kelet felé, más sem történik azóta, mint a NATO terjeszkedése Keletre. Putyin, orosz elnök Ukrajnában meghúzta a maga „vörös vonalát” a Krím „visszafoglalásával”, amelyet annak idején Hruscsov egy „nagyúri gesztussal” elajándékozott."

oroszvilag.hu/?t1=elemzesek_interjuk&hid=5301
@Bukott liberális demokrata: "Aztán Tasnádi mitöl lenne kommunista??"

Egész egyszerűen számomra felfoghatatlan, hogy valaki ilyen rettenetesen ostoba legyen.

Bazmeg, de egy farkasembert is leszopnál, ha fideszpólót adnának rá.

Elképzelni nem tudom, hogy hogy a picsába lehet ennyire mindenféle gerinc, önálló vélemény, egyáltalán a legelemibb jóízlés nélkül létezni.

Bazmeg, te most frankón egy diktatúra elnyomógépezetének fogaskerekét VÉDED?

Te nyomorult ürülékdarab, te.

Le kéne szoknom a blog.hu-ról, mert ez most már tényleg az egészségem rovására fog menni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: remélem, nem olvastad, s csak szimplán hozod a szinted...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát én mindenkiről eltudok képzelni sok sok sok sok sok mindent, de ugye ez az én agyam baja
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem ér ennyit ez a fasz, nézz át rajta, az nagyobb sértés nekik ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Amúgy ez pont az, amit korábban meséltem neked az 1989-es máltai találkozóról. Talán még emlékszel rá."

Ilyen mértékű inszinuációt még senki nem követett el velem szemben...
@Sir Bates dö Hól: gondolod, rácuppan egy szocialista történész meglátásaira?
imádom az ilyen tudományos cikkeket, sehol egy lábjegyzet, hivatkozás. csak úgy fejből előkapott állítások.
@Sir Bates dö Hól: De olvastam és szerintem tanulságos írás. Remélem te is olvastad. :)
@parti_giano: látod, hogy rácuppant a barma... (hát azért krausz megsértődne a 'szocialista' minősítésen:-))... minek lábjegyzet, mikor köztudott tényeket sorol?:-)...
most csapdába csaltátok a lehajitottat?
@Sir Bates dö Hól: Hát igen. Itt lenne már az ideje, hogy lebaszd a grotius.hu szerkesztőit is, hogy ne közöljenek ilyesmiket. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ne idegesítsd magad!

Ezek ebből élnek, akkor jó neki, ha valaki rárepül a hülyeségükre! (tudom, hogy tudod, de azért megismétlem...)
@parti_giano: azt mégis ott tobzódnak naphosszat... mint a tiszta forrás, oly kritikusak:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ad1- miért ne közölhetnének?... nézd meg, hol volt az első megjelenése... a szerző a nevét adta hozzá, majd reagál a kritikákra; ad2 - a kommunikációd során lehetőleg anyádat preferáld velem szemben, sub kavics...
@Sir Bates dö Hól: Ja bocs el is felejtettem, hogy reménytelen eset vagy. :)
@Sir Bates dö Hól: nem kéne jobban összezavarnom, de nem bírom ki:

Népirtás volt a magyarok célja a Szovjetunióban – történelmet hamisít Krausz Tamás és köre

tortenelemportal.hu/2013/03/krausz-tamas-agitprop/
@Penivaldes: nem, ám körbeért a történet, s így csatlakozik a poszthoz is... mi a gond pozsgayval vagy tasnádival egy olyan moon, ahol egy ilyen gyökér krauszra hivatkozva védi putyint?... moról már rég távozott az értelem:-)...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Elképzelni nem tudom, hogy hogy a picsába lehet ennyire mindenféle gerinc, önálló vélemény, egyáltalán a legelemibb jóízlés nélkül létezni."

A kurva anyád! Gondolkozz már el azon hogy mi a faszért buktatok megint, és a Fidesz ismét több mint 2 millió szavazót tudhat maga mögött, és ez már 2002 óta megvan! Még a zsobbik is majdnem beérte a 3 ballib bandát együtt áprilisban!

Gondolkozz el ezen ahelyett hogy leostobázol, kioktatsz.

Elmentek ti a picsába mind, csinálhat felölem akármit a Fidesz 2018-ig a ballibek SOHA NEM JÖNNEK vissza, ezt mi 2,2 milliónyian mind tudjuk és ehhez is tartjuk magunkat. Nektek meg marad az acsarkodás, lejáratás, kioktatás, sírdogálás. Tudod, míg ti egymást gyilkolásszátok, addig mi összetartunk, aztán hazudhatjátok azt, hogy az összetartás az egy komcsi dolog, holott csak annyiról van szó, hogy kiállunk a Fidesz érdekei mellet mi 2,2 millióan! És ez 4 év mulva is így lesz!

Anyádat ostobázd le, meg oktasd ki!
@parti_giano: Engem nem zavarsz össze csak saját magadat, aki nem egy adott írást olvas, hanem azt, hogy ki írta. Tudod néha te is beszélsz hülyeségeket, néha meg jó dolgokat. :)
@Bukott liberális demokrata:

A Fidesz bő 2 millás bázisa több mint 10 éve megvan. Aki Orbán Viktort nem tartja karizmatukus, tehetséges politikusnak az földbe dugja a fejét vagy szimplán ostoba.

Az Összetartás a lényeg, ez nálunk megvan, míg a ballibek még egymást is kritizálják nem csak az ellenfelüket. Ezért ostobák mind.
@Bukott liberális demokrata: ne légy ideges, könnyen elszólod magad, oszt nem örülnek majd a lendvai utcában:

"kiállunk a Fidesz érdekei mellet"
@parti_giano: görény:-)))... várom, hogy mikor jön a lukácsra, ormosra való hivatkozás... bár heller sem elképzelhetetlen:-)... olyan, mint egy egyéves... az is minden szart a szájába vesz... bár aztán disztingvál, de ez...

igen, szórakoztató egy lápi-magyart kiröhögni ilymódon, a kétségbeejtő, hogy náluk viszont tényleg hivatkozási alap lesz ez... (hogy miért nevetsz rajta, azt nem is érti...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Le kéne szoknom a blog.hu-ról, mert ez most már tényleg az egészségem rovására fog menni.
"

Mondjuk ma ez nálam is igaz, felhuztam az előbb magam miattad...másrészt meg nem válaszoltál a kérdésemre, hogy mitöl lenne kommunista Tasnádi László. Azért mert megirta a hvg, 168óra, népszabó...? Ti meg beveszitek a ballib hazugságokat. Idióták vagytok mind, ezzel a tempóval semmi esélyetek nyerni..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mecsoda posztmodern szemlélet tőled, hogy az írás/szöveg független a szerzőjétől, érdekeitől. ám ez a történelmi művekre nem alkalmazható, inkább az irodalmi textusokra.
@parti_giano:

Ez mitől lenne elszólás? Szerinted mi az oka annak, hogy a Fidesz több mint 2 milliós szavazóbázisa megvan 2002 óta? Talán azért, mert mi nem egymást szidjuk, hanem összezárunk, ellenben a naaaagyoon értelmiségi balos szavazókkal, akik kurvára nem tudják mit jelent az, hogy ÖSSZETARTANI és KIÁLLNI valami/valaki mellett. Ennyit rólatok.
Pozsgay Orbánnal haverkodik(és az rossz), mondja az az MSZP, aminek Pozsgay volt az elnöke.

huhuhuhu
@Sir Bates dö Hól: mondhatjuk azt, hogy semmi gond vele?
Távozott? Itt jár egyáltalán a nyögő lombok alatt valaha is? Ez Transzoxiana.)
@Bukott liberális demokrata: "udod, míg ti egymást gyilkolásszátok, addig mi összetartunk, aztán hazudhatjátok azt, hogy az összetartás az egy komcsi dolog, holott csak annyiról van szó, hogy kiállunk a Fidesz érdekei mellet mi 2,2 millióan! És ez 4 év mulva is így lesz!"

Az a zsiga gyerek, az a zsiga gyerek!!! Szépen kijött muzsik-léted minden eleme... folytatnám, de ezt sem érted...

A másiknak is szól: azért nevetnek rajtatok, mert szaros a szátok!...
@Sir Bates dö Hól:

Rajtatok meg azért nevetünk mert ezer felé szakadtatok és egymás ellenfelei vagytok, és igy akartok kormány váltani hogy még magatokkal sem tudtok megegyezni. Barmok. Persze azért kurva vicces hogy a maszopos, dékás, együttes csicska egymást osztja időnként :DD

Nem veszitek észre hogy magatoknak ártatok és kurvára nem a Fidesz-KDNP-nek :D
@Bukott liberális demokrata: "Az Összetartás a lényeg, ez nálunk megvan,"

miért is a következők jutnak eszembe a fentiekről: "na, szóval a statuálás a lényeg, az ügyvéd is megmondta"... bár lehet, hogy nem statuálás, hanem Statuálás... a franc se tudja...

(Várom azt a pillanatot, mikor a névelőben is helyesírási hibát vétesz... a kezed kéne levágni... ki a faszom vett fel téged ide bérbloggernek?...)
@Bukott liberális demokrata: "Nem veszitek észre hogy magatoknak ártatok és kurvára nem a Fidesz-KDNP-nek :D"
Elég baj az, hogy te és a hozzád hasonlók az ártásban gondolkodtok. Közhely: ezért tart itt ez az ország.
@Bukott liberális demokrata: csak legyen valaki, akit követhetsz, igaz?... ennél egyszerűbben nem fogom tudni elmagyarázni: www.eternus.hu/vers/120 vs. www.eternus.hu/vers/125

de, tekintetbe véve analfabétizmusod, neked youtu.be/zaWNDvP1EOE
Pozsgay Orbánnal haverkodik(és az rossz), mondja az az MSZP, aminek Pozsgay volt az elnöke.

Nyehehe
@Sir Bates dö Hól: múltkor egy coelho idézetnek ugrott be. mert annak akkora az igazságtartalma. a közhelyeket kedveli, kijelöli az irányt, akárcsak a másikk agyamentnek. összetartás nagybetűvel.
@Bukott liberális demokrata: 85.1 % on a zállamadósság.

Ébresztő birka.
@Oxica:

Az év végi számit ami nyilván sokkal alacsonyabb lesz, 80 alatti, majd figyelj csak.
@Bukott liberális demokrata: Haggyad minden rendes magyar ember azt akarja hogy a ballib még 20 évig államadóssággal kampányoljon.

Az a jó nekünk.
@Bukott liberális demokrata: legalább bemagoltad géza paneljait... mégsem vagy reménytelen eset... még szobatiszta is lehetsz...
@The Ghost Wolf: "Mellesleg a Wikipédiát és a szélsőjobbos Metapédiát összemosni szép teljesítmény, Fidesz trollkám. "

Ja, akartam is írni, de mondom inkább elolvasom, hátha már írta valaki. Köszönet.

Mindig megijedek, ha itt van valami magyar hír, vajon milyen galádság történt már megint.
A mostani eseményekre való tekintettel, beraktak egy tavalyi beszélgetést Lendvai Pállal, teljesen aktuális volt ma is és elég jókat is mondott.
Ezen felbuzdulva az asszonka rákeresett, hogy többet megtudjon róla, és leesett a magas hokedliről, rá a vak komondorra.
Kérdezem, mi történt? Azt mondta, olvassam már el, mit ír a wiki (nem volt magyar oldal, ezért a meta jött fel neki).
Gondolom, lehet nem írt annak idején a munkásőr szaklapba, ezért elég csúnyákat írtak róla, pl.: "Paul Lendvai sz. Lendvai Pál ✡ 1929. augusztus 24. magyargyűlölő zsidó újságíró, írásaival felbecsülhetetlen károkat okoz a magyarságnak, Magyarországnak. "
Nézem, itt valami nem stimmel, persze a metapédia volt.
Ezt tisztáztuk, most már figyelünk.
Ezért csípem, ha itt erről a helyről, a kurucról, az mno-ról és egyéb hiteles helyekről hivatkozgatnak egyesek, meg persze egymástól idéznek.
Na, az aztán óriási. :)
Nyamvadt fidesz csűrhe!!! Elmondom nektek a vezíretek pont olyan mocskos diktátor mint kádár és kadhafi!! És ráadásul még elmebeteg is!! Na ennek tapsoltok ti, és szopjátok a faszát!!!
@parti_giano: "@guma: hálló, ezekről a tudósokról beszélsz?

kommunizmuskutato.hu/munkatarsak

csupa-csupa agyonpublikált muksó. plusz schmidt marcsi."

Hamarosan mind azeri akadémikusok lehetnek.
@Muzsikok közt: ja, pozsgay is megmondta nektek. neki meg az mszp-ben mondták.
@Bukott liberális demokrata:

"___
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Elképzelni nem tudom, hogy hogy a picsába lehet ennyire mindenféle gerinc, önálló vélemény, egyáltalán a legelemibb jóízlés nélkül létezni."

A kurva anyád! Gondolkozz már el azon hogy mi a faszért buktatok megint, és a Fidesz ismét több mint 2 millió szavazót tudhat maga mögött, és ez már 2002 óta megvan! Még a zsobbik is majdnem beérte a 3 ballib bandát együtt áprilisban!

Gondolkozz el ezen ahelyett hogy leostobázol, kioktatsz.

Elmentek ti a picsába mind, csinálhat felölem akármit a Fidesz 2018-ig a ballibek SOHA NEM JÖNNEK vissza, ezt mi 2,2 milliónyian mind tudjuk és ehhez is tartjuk magunkat. Nektek meg marad az acsarkodás, lejáratás, kioktatás, sírdogálás. Tudod, míg ti egymást gyilkolásszátok, addig mi összetartunk, aztán hazudhatjátok azt, hogy az összetartás az egy komcsi dolog, holott csak annyiról van szó, hogy kiállunk a Fidesz érdekei mellet mi 2,2 millióan! És ez 4 év mulva is így lesz!

Anyádat ostobázd le, meg oktasd ki!
____"

Fűegér netbarátomra méltatlanul elherdált méltató jelzőidet szíves vagy szívtelen engedelmeddel nem viszonzom, számolj el ezzel a saját feslett felmenőid előtt. De ha mégis ragaszkodnál a kurva anyádhoz, az legyen a te magánügyed.

Eme kötelező udvariassági tánclépés után, engedd meg, hogy a hivatkozott kétharmados parlamenti többséget elért 2,2 millió választó választási győzelmét nem vitatja senki.
Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a választók nagyszámú távolmaradása nem csak azt jelentheti, hogy lusta dögök, hanem azt is, hogy nincs politikai képviseletük. A politikai önszerveződés egy végletekig lerongyolódott és kifosztott országban évtizedeket vehet igénybe. Ez a jobbik eset, és a fidesz szerencséje.
Van azonban a spontán szerveződés esetének a lehetősége is, amikor is 'spontanerek" nem paragrafusok méricskélésével és jogszociológiai értelmezésekkel és disputákkal múlatják a nagyon is drága időt, hanem kellő mennyiségű és minőségű kötelekkel látják el az arra rászolgált kiérdemesült közpénztemető üzemeltető hatalomtechnikusok, és segédmunkásaik fej és törzs közé eső vékonyka testrészüket nagyjából a articulatio atlantoaxialis táján de mindenképpen a közelében.
Tehát ammondó vagyok, nem kellne túlzásba vinned a kurvamamázást, mert mintegy ötmillió magyarországi állampolgár mégsem a Főnökre és tolvajbandájára szavazott. És az inga egyszercsak elindul visszafelé. Meg fog történni. Nem 2018-ban, de bekövetkezik.
@Bukott liberális demokrata: "Rajtatok meg azért nevetünk mert...."

Elfelejtettél valamit cáfolni vagy valóságtartalma miatt nem teszed?
@Bukott liberális demokrata: Ha az alatt lesz kéthavi nyugdíjadnak hello!!!
@Bukott liberális demokrata:
"Kiállunk a Fidesz érdekei mellett, mi mind a 2.2 millióan."
Rendkívül találó mondat, remekül elkaptad a 2.2 millió Fidesz hívő hitvallását.
Igen, a Fidesz érdekei mellett. Remek!
Odáig nem ér el az agyatok, hogy egy országban nem az oligarchák érdekei mellett kell voksolni, hanem az ország érdekei mellett.
Más.
"Aki Orbánt nem tartja karizmatikus és tehetséges politikusnak, az földbe dugja a fejét, vagy ostoba."
Orbán az emlékezetes Nagy Imre temetésen mondott beszédével felkavarta a port. Na, nem azért, mert zseniális politikus, hanem mert meghökkentette rendhagyó dumájával a tisztelt publikumot. Akkor ezzel a semmiséggel emeletek a feje fölé glóriát, és ebből él a mai napig.
Mi Orbánban az a rendkívüli politikai véna, amellyel tiszteletet vívott volna ki a világpolitika színpadán?
Az, hogy kirekesztette saját magát a világ politikai színpadáról?Netán az, hogy az ország süllyed a nyomorba és nincs perspektíva és progresszió? Hogy szégyenkeznünk kell az izoláció miatt? Netán az, hogy az ország elleni fellépést követelik a nemzetközi tekintélyű politikusok és értelmiség?
Nem szabad összetéveszteni Orbán személyiségjegyeit a politikai karizmával.Orbánnak mindegy, hogy mit mond, csak figyeljenek rá, feltűnési viszketegségében elképesztő nyilatkozatokra ragadtatja el magát, mert már csak ebből tudja magát a felszínen tartani.
Hidd el, a szemlélődő állampolgár több szegmensből rakja össze az álláspontját, és nem a hatalmi médiát szajkózza.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Le kéne szoknom a blog.hu-ról, mert ez most már tényleg az egészségem rovására fog menni. "

Magyarországon senki sem beteg, a csodatévő látványától spontán gyógyulnak az emberek.
Nézd csak meg, mennyivel kevesebb rokkantnyugdíjas van most, és mennyivel kevesebbet fizetünk ilyen egészségügyi szarságokra!
Naugye!
:) :) :)

Egyébként meg igazad van, nem is tudom mennyi.
@Muzsikok közt:

Hát ja. Ennyit fogsz fel az egészből. Ez a komment a te kvintesszenciád, ez vagy te, egyszersmint a jobboldali fideszes hordabarom apoteózisa.

És ti vagytok kétmilliónyian, akik a Fidesz érdekeit védik. Aha. A Fidesznek már régen nincs épeszű támogatója, ezt ott bent mélyen már sejtettük, de most bizonyossá is vált. Ha másért nem, ezért hálával tartozunk.
@Mariann19:

Az ország érdeke is ugyanez. Szerinted ki nem örül a bankok, multik szopatásának?? A rezsicsökkentésnek?? Az SZJA csökkentésnek?? A családi adókedvezménynek?? A minimálbér emelésnek?? Az átlagbér növekedésének?? Na ugye... A Fidesz eltalálta az ország érdekét, vagyis mondhatjuk ugyanaz a kettő, ennyit erröl

VISZLÁT!
@jaegtoer: uff? te egy középtávú lehetőséget próbálsz felvillantani egy olyan muksónak, aki csak a holnapi őrsi gyűlésig (bár az összetartást a munkásőrök szerették) képes látni?
@sjz: "Magyarországon senki sem beteg, a csodatévő látványától spontán gyógyulnak az emberek." azért ne keverd össze birkmann doktort orbánnal. az az ürge tényleg tudott valamit.
@parti_giano:

Bocsáss meg. Elgaloppíroztam magam.
@Bukott liberális demokrata:

www.kormany.hu/download/d/45/00000/BM%20Tasn%C3%A1di%20L%C3%A1szl%C3%B3.pdf

"1978 és 1990 között a BRFK alosztályvezetője volt."

A kormány.hu oldal eléggé hiteles neked?
@Bukott liberális demokrata: "Az év végi számit ami nyilván sokkal alacsonyabb lesz, 80 alatti, majd figyelj csak. "
- hehehe. A szocik alatt az év végi (2009) csak 79.9 volt. :-))
@Mariann19: LIKE! Totál egyetértek!
@belekotty:

Aha csak ebböl nem derül ki hogy kommunista volt.
@Mariann19:

"szemlélődő állampolgár"

bendzsibirka szamara ez egy ismeretlen letforma
@Bukott liberális demokrata: Ráadásul a nettó államadósság sokkal kisebb volt mint most, mert a fidesz a valutatartalékok rovására nyomta le a bruttó államadósságot. Trükk. Ezt már többen leírták, de ez nem jut el az agyadig.
Ebben kukkants bele!

index.hu/gazdasag/2014/08/22/teljesen_uj_trukk_kell_az_allamadossaghoz/
@Bukott liberális demokrata: Persze. III/2-es csoportfőnök nem volt komcsi. hülyére röhögöm magam...
@Bukott liberális demokrata: az ingyensörnek is örülnek sokan... miért nem a kétfarkú kutyát lájkolod?...
@Bukott liberális demokrata: Ok és okozat. Hogyan, miért és kinek. Mi az ára, merre mutat.
Nincs rendszerbe téve, nincsenek tervek, előirányzatok. Ez így nem jó. 4 millió szegény, aki nem fogyaszt és nem is fog amíg él. Vékonyka igen gazdag lojalista réteg, vékonyka közép aki a bázis lehetne, vastag szegény aki csak nyűg lesz egyre inkább. De nemzeti!
@Bukott liberális demokrata:
nettó GDP arányos államadósság:
2010 2. negyedév 62,4
2014 2. negyedév 76,3
@Bukott liberális demokrata: Hozzál ezzel ellentétes kimutatást. Addig ez áll.
@jaegtoer: 14:04:03-ra

"A számból vetted ki a szót, kérlek!"
www.youtube.com/watch?v=t6-l66BzRck
@Bukott liberális demokrata: Bocsi. Ha alaposan megnéznéd az indexes cikket, oda van írva hogy a forrás MNB. Vagyis Matolcsy. Na? Hiteles vagy sem?
@Bukott liberális demokrata: az viszont igen, hogy az akkori rendszer hu pillere, vagy ha jobban tetszik, nagy attetelt biztosito fogaskereke

magyarul egy patkany

es lam, meg mindig ragcsal a fereg - de gondolom neked nincs padlasod es csak etteremben zabalsz
@belekotty: nem adekvát a kommunista nézetekkel a pozíció... csak azzal, hogy egy szar ember... na, azzal szinonim fogalom...
@Bukott liberális demokrata: Már ezt többen megállapították, hogy ezzel az államadósság dologgal remekül zavarba lehet hozni a narancs zombikat. Mindig össze vissza kezdtek magyarázni. :-))
@belekotty: És ez a nettó!!! Vagyis az országnak a követelések és tartalékok összegével csökkentett adóssága. A bruttó kicsit szarabb...
@DarthVader: Kérdés mit kéne felfogni abból hogy az MSZP azt mondja Orbán a csúnya Pozsgayval haverkodik (nem tudni mi is a haverkodás konkrétan), akit ugyanez az MSZP saját elnökének választott meg.

WTF?

Mit kéne ebből felfogni?
@Sir Bates dö Hól: Ez hülyeség. Ilyen bizalmi pozícióban csak párthű emberek lehettek.
@Bukott liberális demokrata:
Puszimuszi!
Azért szólítalak meg ilyen gyengéden, mert az erejüket vesztetteket ab ovo nem bántom.
"VISZLÁT!"
De hamar megfutamodtál, biztosan a tegnapelőtti szabad versenyes vitánk indukálta ezt, mert abból nem jöttél ki jól.
Itt reagálásodban felmondtad, amit a rádióban hallottál délben, de okfejtésem elemeire nem válaszoltál.
Szar ügy, amikor már nincsenek önálló gondolatai annak, aki belemegy egy-egy vitába.
Gyakoroljál!
VISZLÁT!
@Muzsikok közt: Azt, h a pozsy mi a faszt keres még a közéletben a múltja után.
@belekotty: a két állítás nem zárja ki egymást...
@Myrath: Pontosan, mert a valutatartalék rovására csökkentették a bruttót a fideszesek. Amikor az IMF hitelt vették fel a szocik, nem volt államcsőd, csak az általános piaci bizonytalanság miatt nem volt elég a valutatartalék, hogy a forintot és a gazdaságot védeni lehessen. Amit a szocik felvettek, az a valutatartalékba ment.
@belekotty: "a forrás MNB. Vagyis Matolcsy."

:)

a forrás MNB. Vagyis Matolcsy.
Vagyis Tervhivatal.

:)
@vitéž munkášőr: fuss neki mégegyszer... sem a pillért, sem a fogaskereket nem érti:-)...
@Sir Bates dö Hól: Erről nem egyezik a véleményünk, de érdektelen. Tök mindegy hogy valaki komcsi volt vagy sem, aki ilyen pozícióban szolgálta a rendszert.
Hozzáteszem, ettől még lehetett kitűnő rendőr és most lehet alkalmas ember a posztján.
Csak akkor ne komcsizzák a másik oldalt!
@vitéž munkášőr:
"Szemlélődő állampolgár."
Szeretnék bendzsi és társaitól önálló gondolatokat látni. Félelmetes, hogy a kisajátított hatalmi média mennyire beszűkíti a gondolkodásnak a funkcióját.
@belekotty: Valóban cefet jól lekommunikálták az egész IMF hitel sztorit, holott a 2/3 át ők verték el (MOL),+ a tartalék.
@Myrath:
"Totál egyetértek."
Úgy szoktunk, kölcsönösen.
@Sir Bates dö Hól: efelol nem is volt ketsegem. majd a Szentkiralyiban valaki talan korrepetalja
@Mariann19: bendzsi, gejza remenytelen, talan azzal a $pi$ gyerekkel meg lehet vitatkozni
@belekotty: azok nem rendőrök voltak... vagy nem azonos fogalmat értünk a kívánatos rendőrség és annak feladatai alatt... (én nem komcsiztam senkit, soha)
@Bukott liberális demokrata:

édes együgyűséged szeretném szeretném koptatni, hogy ezután hinni csak a templomban kelljen...

érted mi történik amikor a trükkök százai megjelennek, csak a pénz nem...

Meglepetés: egy hét alatt nagyot csökkent az adósság!

"A történethez hozzátartozik, hogy a második negyedév végéhez képest mért államháztartási adósságcsökkenés (közel 300 milliárd forint) ekkora ugrást nem indokolna az adósságrátában. Viszont az NGM hivatalosan is 3,1 százalékra növelte múlt héten az idei éves GDP-növekedési prognózisát, ami az év végén várható nominális GDP-számot is felfelé módosította. Vagyis a számláló csökkenése mellett a nevező is megugrott, ami látványosan visszaeső adósságszámot eredményezett a becslésünk során."

www.mfor.hu/cikkek/Meglepetes__elkezdodott_az_adossag_csokkentese__.html
@Mariann19: szia! :DDD

amíg megkerestem neki az elszámolási trükköt, te már le is ráztad?

nem szép tőled...
hahahaha
@Sir Bates dö Hól: De, az a BRFK állambiztonsági szerve volt. Nézz utána!
@guma: Ne erőlködj. Amikor nekikezdünk az államadósságnak, eltűnnek. Ez jelenleg a legjobb fidesztroll irtó téma.
Ne strapáljátok magatokat, elmúlt 2 óra, lejárt a munkaideje ennek az idióta @Bukott liberális demokrata:-nak. Kicsit várni kell, hogy megkávézzon a délutános kollégája.
@Sir Bates dö Hól: Rendőrfőhadnagy volt 1988-ban.
@Myrath: "holott a 2/3 át ők verték el (MOL)"
500 milliárdért, amin azóta buktunk 200 milliárdot. Azért hogy egy stratégiai ágazatban ne legyenek oroszok. Paks az nem stratégiai ágazat, ott lehetnek.
@vitéž munkášőr:
Igen, vele tegnapelőtt hosszasan vitáztunk, jól felkészült partner volt, és elég korrekt.
Más szempontokból közelített meg egyes dolgokat, az soha nem baj, az ember rákényszerül, hogy élesítse az elméjét.
@csak egy néző: szegeny jaffershitnyik mar azzal lestrapalta magat, hogy Fuegeret probalta itt ex-cathedra...
@guma:
Nyugodj bele, visszaolvassa a kommenteket.
Kár, hogy elment, most kivel fogunk évődni?
@belekotty: mondom, más definíciót használunk... nincs ezzel semmi gond...
Majd szóljon már valaki, ha a "baloldali" internet népének valaki szimpatikus lesz. Falus-Bodnár-Bokros nem. Akkor? Mi a büdös fenét vártok?
Bocs a kirohanásért.
@V-PORT: en csak az elkerulhetetlen kollapszust. baromi hosszura nyult ez az agonia
@Myrath: Pozsgay nincs a közéletben.

Hacsak nem azt hívjuk közéletiségnek hogy Orvbán a szerint az MSZP szerint haverkodik (nem tudjuk ez mit jelent) Pozsgayval, akit ugyanez az MSZP korábban az elnökévé választott.
@Muzsikok közt: De ez nem menti fel Pozsgayt, hogy ő rendesen benne volt az előző rendszerben.
@V-PORT: afa nelkuli telefonhoz nem jar ekezet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én tennap kaptam az Erste-től levelet, melynek lényege: pereskedni fognak (minden fronton) a Kúria döntése ellen, de felhívják a figyelmem, hogy ettől még fizetnem kell a részleteket!
@parti_giano: 3:43-ig bírtam... világcsúcsnak kell lennie!!!
@Bukott liberális demokrata: 1 euró 314 forint.

Ébresztő birka.

Aszonta vicctor hogy ilyenkor le kell mondania a miniszterelnöknek mert nem tud kurmányozni.

Ehhez mit szólsz birka? Vicctornak le kell mondania mert nem tud kurmányozni.
@Sir Bates dö Hól:
Hozzáteszem, hogy évtizedekig sok projektben és jelentős értékben volt módunk megsegíteni a baráti országokat.
A hagyományokat - kerül, amibe kerül - tisztelni és ápolni kell!
@parti_giano: hahahaha

na, ma úgy látom, érdemes be,- benézni ide kis hangulatjavító fröccsre...

de azért sem olvasom el az egészet, hogy ezeket a vidám pillanatokat értékelni tudjam...

most pedig, tessék örülni, mert gyarapodni fogunk!

A cél: 2018-ra egymillióan szerezzenek magyar állampolgárságot

Kormányzati prioritás, hogy 2018-ra egymillióan szerezhessék meg a magyar állampolgárságot és élhessenek az ezzel együtt járó joggal – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára.

Wetzel Tamás a Rákóczi Szövetség által szervezett, 110 külhoni hallgató részvételével zajló 26. Kárpát-medencei főiskolás táborban tartott előadásán kiemelte, hogy továbbra is töretlen az érdeklődés a magyar állampolgárság iránt.

Hozzátette: eddig több mint 70 országból érkezett kérelem.

www.origo.hu/itthon/20140826-a-cel-2018-ra-egy-millioan-szerezzenek-magyar-allampolgarsagot.html
@jaegtoer: Jól megtanultad a csigolyákat!
@jaegtoer: @Mariann19:

Nagy piros pont mindkettőtöknek!

Élvezettel olvastalak benneteket! :)
ez is szuper!

Ismét indul Veresegyház 49 éve hivatalban lévő polgármestere Pásztor Béla

Hírek > Ismét indul Veresegyház 49 éve hivatalban lévő polgármestere Pásztor Béla >
Ismét indul Veresegyház 49 éve hivatalban lévő polgármestere Pásztor Béla
2014.08.26 07:36
Magyarország Politika
Újraindul posztjáért a Pest megyei Veresegyház 1965 óta hivatalban lévő polgármestere az októberi önkormányzati választáson.

Pásztor Béla (független), az ország legrégebben hivatalban lévő, 76 éves polgármestere, aki 1989-ig tanácselnök volt, az MTI-nek elmondta: mivel egészséges, és az erőnléte is a régi, "a család nemtetszése ellenére is" vállalja az újbóli megméretést. Mint mindig, most is függetlenként - tette hozzá, megjegyezve: soha semmilyen pártnak nem volt tagja.

profitline.hu/hircentrum/hir/317333/Ismet-indul-Veresegyhaz-49-eve-hivatalban-levo-polgarmestere-Pasztor-Bela
@guma: A cél: 2018-ra egymillióan szerezzenek magyar állampolgárságot

Oszt sorra buknak a tisztviselők. Bilincsben viszik el őket!

Ha ennyi bebukik egy nehezen tetten érhető, hosszú munkával bizonyítható bűncselekmény elkövetésével, mennyi lehet a még futó projekt!
@Sir Bates dö Hól: ezt neked írta, tuti:

"életedben sokfelé fogsz járni, sok mindent fogsz látni. ahol jól érezted magad, vegyél fel a földről egy neked tetsző apró kavicsot, vidd magaddal. és ahogy évek alatt gyűlnek az apró kavicsok, rájuk nézve tudni fogod, mikor voltál boldog."

coki. most harapok egyet a csokiból.
@Muzsikok közt: Mi köze ennek Gyurcsányhoz?
@guma:
Akkor már nem kell szorgalmazni az utódokat?
Jöhet az öncélú szex, pfúj!
@parti_giano: próbáltál már kaviccsal fizetni szállodáért?... inkább aranyrögöt vennék fel:-)))...
@DR. INKVIZITOR: az igaz, tudjuk, hogy az az út hova vezet mo esetében...
@guma:
"A cél: 2018-ra egymillióan szerezzenek magyar állampolgárságot"

"Tessék-tessék! Magyar állampolgárságot tessék! Olcsón adom!

Hat embet, köztük egy kormánytisztviselő ellen nyomoz a rendőrség hivatali vesztegetés miatt. A gyanú szerint a szekszárdi járási hivatalban pénzért adtak volna állampolgárságot."
@Sir Bates dö Hól: Ha a Párizsi Notre Dame szereplője vagy, akkor próbálkozhatsz...)
@Kijelölt Felelős

@csak egy néző:

nem értitek ti ezt! :)))

nem mindegy kinek és nem mindegy mennyiért hova fizetnek!
@Kijelölt Felelős:
"Nagy piros pont mindkettőtöknek."
Köszönöm szépen, ez nagyon jólesett.
@DR. INKVIZITOR:

mi az, hogy pfúj?

ha kicsit gyakorlod, rájössz, hogy nem is olyan rossz az. :)
@Penivaldes: gondolom, ott te vagy esmeralda...
@Sir Bates dö Hól:

türelmes voltál :)))
biztos a görénye javasolta a linket partizánnak.
de még környezetszennyezésért is megbüntetném azt az embert aki csokipapirra ilyent kinyomtat...
Lassan úgy érzem ez a jó komcsi rossz komcsi ideológia kezd átcsapni ellentétesbe.

Ami tekintve hogy Pozsgainak jelentős szerepe volt a rendszerváltásban, és Horn Gyuszi még 90 után is évekig ellenforradalomról beszélt, meglehetősen nevetséges.

Ugyanis Fabius tendenciózusan kihagyta a balos komcsikat ismét.
Pedig nem volt miniszterelnökük ezidáig akinek ne lett volna köze a besúgásokhoz, pufajkásokhoz, MSZMP KB-hoz, az 1 darab 1 évig regnáló Bajnain kívül.
@parti_giano: érdekes..ezek a netbölcsek nagyon szeretik a kavicsokat, homokszemeket..
@Bukott liberális demokrata:

Nekem akkor ugassál, majd ha - helyesírás ellenőrző segítségével - megtanulsz helyesen írni a saját anyanyelveden.

Erről ennyit.

Én meg nem vagyok "mi", mert világ életemben taszított a csordaszellem, amiben te oly otthonosan érzed magad, szügyig merülve a birkaszarba.
@Muzsikok közt: "Haggyad minden rendes magyar ember azt akarja hogy a ballib még 20 évig államadóssággal kampányoljon."

"Az a jó nekünk."

Aztán miért jó neked a magas államadósság, agyatlan birka?
@vitéž munkášőr:
"Olvastalak benneteket."
Köszi szépen, mert én azt hittem, elég száraz volt a téma, egy kicsit belebonyolódtunk a társammal az érveléseinkkel.
@guma: nem, világcsúcstartó vagyok:-)...
@Oxica: Nekem az a jó hogy a ballib magas államadóssággal kampányol.
@parti_giano: mé' ott kaviccsa' fizecc?... vigyed a subot...
@Trackers: Pozsgainak pont annyi jelentősége volt a rendszerváltásban mint légypiszoknak a világűrben, Horn Gyuláról meg utca van elnevezve Németországban.
A németek ugyanis pontosan tudják hogy kinek mit köszönhetnek.
@guma: hálló, hálló! hungarikum, érted, hungarikum ez a faszi! gondolatszobrász (le is védette az elnevezést)! a görényeim meg jóindulatgenerátorok. az ám.
@Penivaldes:

Az én klánom a klánszellem nélkül élők klánja.

Utánam mindenki, aki soha nem követne senkit! :DDD
@Muzsikok közt: "Nekem az a jó hogy a ballib magas államadóssággal kampányol."

Hát érdekes egy szemlélet. Ennyi ésszel már az első sorban is menetelhetsz a békemenetben. Nem lógsz ki.
@Oxica: Mondjuk a magyar választónak tökmind1 hogy a németek mint köszönhetnek Hornnak, még ha utcát neveztek volna el róla, akkor is.

Azonban a Gyula Horn Strasse nem utca, hanem egy rövid szervizút 2 kukoricás között:

https://www.google.com/maps/@49.7547324,9.4919407,352m/data=!3m1!1e3?hl=hu
@Oxica: Miért lenne érdekes? Pragmatikus.
.
VALAHOL, valamelyik kommentben ilyesmit olvastam:

A Fidesz bő 2 millás bázisa több mint 10 éve megvan. Aki Orbán Viktort nem tartja karizmatukus, tehetséges politikusnak az földbe dugja a fejét vagy szimplán ostoba.

Az Összetartás a lényeg, ez nálunk megvan, míg a ballibek még egymást is kritizálják nem csak az ellenfelüket. Ezért ostobák mind.

REMÉLEM pontosan idéztem.

LÁSSUK a példás összetartás szimbólumait, a birkákat, és karizmatikus terelőjüket:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/01/30/napi_cuki_nyul_terel_birkakat/

ÉRDEMES MEGTEKINTENI!
@Sir Bates dö Hól: Beírom neked a kedvenc szereplőm, te meg itt...
@Penivaldes:

Tulajdonképpen érdekes lenne egy olyan Club, ami azokat tömörítené, akik, éppen, mivel a merev clubszabályokat egyéniségük és szabadságuk súlyos megsértéseként fogják fel, soha nem volnának hajlandóak egyetlen clubba sem belépni.
@parti_giano:

eszméletlen vagy! hahahaha
de a giró-szász biztos hiányzott neked is... én annyira örülök, hogy megvan!:

Kiderült, hova tűnt Giró-Szász András volt kormányszóvivő

Június közepétől ismét cégtulajdonos a kormányszóvivői posztról leköszönt Giró-Szász András, visszatért korábbi tanácsadó cégéhez, a kormányzatnak és a Fidesz-frakciónak is dolgozó Strategopolis Kft.-hez. A cég frekventált helyre költözött.
www.napi.hu/magyar_vallalatok/kiderult_hova_tunt_giro-szasz_andras_volt_kormanyszovivo.585701.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)

különben is, milyen szar lehet az a klub amelyik engem is felvenne - mondhatnád, a gondolatod befejezéseként...
hahaha
@Muzsikok közt: Piaci szakértők által 11 milliárdra becsült V. kerületi luxus irodaházat 17.8 milliárdért vette meg a mi gyurink az MNB ben, egy ciprusi offshore cégtől.

Ébresztő birka.

Na most lehet Hunwaldozni birka.
@guma: hát erre csak egy vers jutott eszembe (jenőke ne figyelj!) a télapó akciócsoporttól, de ezzel zárom a gondolatszobrász témát is:

kicsi vagyok

kicsi vagyok gyurmázok, minden félét formázok,
csinálok én halakat, kiskutyát és madarat,
kést, villát meg kanalat, indiánt meg lovakat
kisautót vagy tevét, barna gyurma van elég
leguggoltam, felálltam, magam alatt találtam...
@Oxica: A ballibek piaci szakértői már bizonyítottak, a kutya sem hiszi el azt sem amit kérdeznek.
@parti_giano:
b+!:)
kifeküdtem. fogalmam sincs miért tudok ma szinte minden röhögni (pedig nem is ittam)...

viszont most megérdemled, és legyen hozzá energiád :DDDDD

www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk
@guma: na, ezt kapd ki:

"Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón:

- Mennyi a költségvetése?
- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte."

comment.blog.hu/2014/08/26/meg_a_vegen_vicces_sorozat_lesz_kozpenzbol
@guma:
Kicsinyes egyéni érdekeimet helyezzem előbbre a magas szintű (demográfiai és nemzetgazdasági) elvárásoknál?
Ne okozz nekem lelkiismeret furdalást!
@Sir Bates dö Hól: ezek után simán meg fogom próbálni, hogy kaviccsal fizessek mo-n:

Egervári szerint a vb-n már továbbjuthattunk volna

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/08/26/egervari/
@Trackers: De nem mi teszünk magas posztra egy volt III/2-est.
@Muzsikok közt: "A ballibek piaci szakértői már bizonyítottak, a kutya sem hiszi el azt sem amit kérdeznek."

Ez a beszéd. Így beszél egy igazi hithű fideSS pontagyú birka.
@DR. INKVIZITOR: semmikppen sem. az öncélú nemi aktivitás teljesen értelmetlen, a másiknál legalább vigasztal a gondolat, hogy ezzel tettél a nemzetért.
@parti_giano: hogyne, ha kijutottam volna a US Openre meg is nyerhettem volna...
@parti_giano:
Nála - és sajnos még sokaknál - nem tudom eldönteni: vagy őrült, vagy szent!
@Oxica: De most komolyan. Ballib szakértő. Szakértő kormány. Nevetséges.

Pont olyan szakértők mint amilyen demokraták.
@Muzsikok közt: Ha nem lenne pontagyad akkor tudnád érzékelni hogy én piaci szakértőkről beszéltem, és tudnád érzékelni a 11 milliárd és a 17.8 milliárd közötti különbséget.

Persze ez most nem a közvagyon elherdálása mi, mert ezt a vicctorék csinálják a zötkerben.

Agyatlan birka.
@guma:
"Kifeküdtem. Fogalmam nincs, miért tudok ma mindenen röhögni."
Ezen is röhögjél, amit most írok.
Ez a pálinkafőzési magyar nemzeti kampány a sírba viszi a népeket.
A Budapesti Temetkezési Intézet behozott pálinkafőző apparáttal a temetőben főzte a pálinkát. A cefrét előtte a temetőben kavargatta a személyzet, majd lett belőle végtermék.
A ravatalozóban tartották tavasszal a nőnapi bulit, a bográcsozás a halottszállító betonúton történt.
Ez az egész összhangot mutat a tegnapi hírrel, miszerint a stadionokban a jövőben esküvőt, temetést, koncerteket kell tartani a jövedelmezőség érdekében. Remélem, a pálinkafőzés is bekerül a stadionok tevékenységi körébe.
Én ezen röhögök egyfolytában, mióta ezt olvastam a Hírekben.
@guma:

Szia Guma!

Ismerem és le a kalappal az ottani dolgok előtt:))

no comment:))

www.youtube.com/watch?v=zqwg1K4XRKU
Ebben speciel mi a faszom az újság?
@Penivaldes:
Univerzális kihasználási metódusok, vegyes műfajokkal.
@Mariann19: @guma: @Penivaldes:

'Páleszfőző blogtalálkozó a 'csutiarénában:)
vörös csillagot a seggébe,
kalapácsot a fejére,
sarlót a nyakába.
@Muzsikok közt: "Azonban a Gyula Horn Strasse nem utca, hanem egy rövid szervizút 2 kukoricás között:"

És?
Egyébként meg.

Az ott nem kukorica, hanem felhőkarcolósor.
Nem utca, hanem körút.
Mellesleg mellette van dögól is, ha mond ez neked valamit.
Ezek szerint a német néplélekben a mi Gyulánk Charles de Gaulle mellett helyezkedik el a polcos szekrényben.
Utóbbit még a metapedia (csak külön a kedvedért néztem meg ott) is államférfiként említi, tehát a németek szerint Gyula is az.
Egyébként a metapedian a "másféle" az azt jelenti, amire a tudjukkik gondolnának, ez valami jobbos pride duma? :)

:) csak a félreértések elkerülése végett.
Ráadásul wertheim szekrény, és Adenauer is oda van bezárva. :)
Csak kérdezem. Az Lmp-nél nem gond, hogy például Király Zoltán náluk indul?
@Bukott liberális demokrata: Na idefigyelj te istenbarma, 1989 előtt Az nem érdekes, hogy valaki csakúgy nem lehettt III/akárhányas besúgó/tartótiszt stb. Ahhoz kőkemény meggyőződés kellett a rendszer mellett. Szóval ne gyere azzal, hogy Tasnádi nem volt vérvörös kommunista gyökér. Csak az a helyzet, hogy beajánlója a szintén vérvörös kommunista Don Pintér olyan dolgokat tud a jelenlegi vezetésről, hogy senki nem mer ellent mondani neki. Az is érdekes, hogy a fő maffiozó don Pintér csillaga a rendszerváltozással kezdett emelkedni, valószínűleg nem a kommunista összeköttetéseit használta/ja ki a mai napig ugye? De te azért csak védjed egy a gyalázatos csürhét.
@sjz: Na hagyjál már Adenauer utca meg Willybrant meg Wertheim minden német faluban van, mint nálunk Petőfinek.

Gyulának meg ez van.
@s:

"_Ebben speciel mi a faszom az újság?_"

Ha már beledugtad, akkor olvasd azzal:)
@gazoló:
"Páleszfőző blogtalálkozó a csutiarénában."
Van egy vízióm.
A felcsúti pálya egyik kapufájánál éppen egy frigy köttetik, a másik kapufánál zajlik a temetés.
A közepén fő a pálinka, a készterméket fel lehet azonnal használni mulatozásra vagy a halotti torra.
A rendezvények végén felrobban a pálinkafőző, mely egyidejűleg a tűzijáték élményét szolgáltatja a lagzi résztvevőinek.
Ilyen inséges időkben nem is hülyeség ez az árukapcsolás.
@Mariann19: Az hogy nem folynak hozzád sem magyar állami sem norvég pénzek nem jelenti azt hogy mindenkinek ínségesek ezek az idők, sőt!
@Muzsikok közt:
A "muzsik"ásokat jól megfizetik. Te vagy a délutános?
@Mariann19:

"_A ravatalozóban tartották tavasszal a nőnapi bulit, a bográcsozás a halottszállító betonúton történt."

Feltehetően kizárólag kegyeleti okokból, mély átérzéssel.
Más olvasatban, ha a hivatalos dealt tekintjük, akkor stílusosan.

Harmadik opció: 2015-től nőnapi megemlékezéseket kizárólag főző-, részletesen és megalapozottan indokolt kivételes esetekben mosókonyhában is lehet tartani. Amennyiben a gáz-, vagy az egyéb energiaszolgáltatás szünetel, úgy a konyha üzemszerű állapotának helyreállásának napjára kell halasztani.
@Muzsikok közt:
Olyan jó, hogy írtál!
Nagyon szeretek az egyszerű nép egyszerű gyermekeivel évődni.
Azért kösd fel a gatyád!
jó pár éve volt szerencsém Halottak napi búcsúhoz..a temető sarkában árulták az édességet. vattacukrot..
@Bukott liberális demokrata: Itt van neked egy kis olvasnivaló, ha tudsz egyáltalán olvasni. Azt is m ondanám, hogy gondolkozz el az olvasottakon, de nem akarom megterhelni az agyadat.
iksz.beszolunk.hu/hanyan-keresik-meg-ebben-az-orszagban-az-atlagbert-lerantottuk-a-leplet-a-kamu-adatokrol-es-az-egykulcsos-adorol/
@Mariann19:

Szia!
):Remek vízió:)
A'zanyag neve ami ihlette:)?

Nemsokára nem leszünk 'ily kézitelenül:(
@Muzsikok közt:

"_
@Mariann19: Az hogy nem folynak hozzád sem magyar állami sem norvég pénzek nem jelenti azt hogy mindenkinek ínségesek ezek az idők, sőt!
_"

muzsikok közt? nem látsz te onnan az Olümposzra.
@Penivaldes: Egy kicsit. Jönnek az álbalololdallal, a felsőbbrendűséggel.
@jaegtoer:
Add be a 2015-től érvényes nőnapi megemlékezések feltételeit szabályozó direktívákat önálló indítványként a parlamentbe.
Gondoskodjál arról, hogy a végrehajtási utasítás a nőnapot megelőző 10. napon a Magyar Közlönyben megjelenjen.
A konyhák nincsenek üzemszerű állapotban jelenleg?
Igaz is, minek? Lassan úgy sincs mit enni!
@gazoló:
Tudod, hogy absztinens vagyok!
Ebben a tébolyult országban tébolyult gondolatoknak van csak helye.
Kézi szeptember 12-től kezdődik.

Kiéhezett állapotban vagyok.
@sjz:
Ez egy csekély tájékozódó képességgel rendelkező egyed. Gugliba beírni:

Gyula-Horn-Straße, 97877 Wertheim, Németország

Meg fog lepődni, és elkezdi keresni a Gug libát.
@Muzsikok közt:
"Akkor mér nem évődsz?"
Helyzeti előnyt biztosítok neked a téma megválasztására.
Ahogyan elnézem a szintedet, azt már előre megmondom, hogy pl. "Maja, a méhecske" c. meséhez nem tudok hozzászólni.
@Mariann19:

:))))

Ezt csak így lehet kibírni,Drága!

'Láttaménmárpezsgőzőkaronvarjút:)))))))

Szintén éhezem!
@Mariann19: Nagy hiba, de elnézhető. Viszont ha a Frédi és Bénihez nem tudsz hozzászólni az súlyos hiányosságot takar.
@gazoló:
"Ezt csak így lehet kibírni."
Biztosan igazad van, lehet, hogy követlek.
Bár ebbéli szándékom fő motívációja a nemzet honleányaként az a felhívás, hogy szlopáljunk pezsgőt. Már reggel!
@Muzsikok közt: Látom, vágysz tanulni, az sosem késő. AZ MSZP-nek nem az a baja, hogy Orbán Pozsgaival kokettál, hanem az, hogy közben bőszen utódpártozik, kommunistázik. És ettől röhejes az egész.
@Penivaldes:
Remélem Peni, ha évődő partnerem ilyesmit kíván tematizálni, szükség esetén számítok rád.
@Trackers:

"Pedig nem volt miniszterelnökük ezidáig akinek ne lett volna köze a besúgásokhoz,"

Hát, ebben van valami, ld Orbán 6-os kartonja a honvédségnél.
@Penivaldes:
Már az olvasottságod okán gondoltam rád, a mese műfajában pedig azért, mert olyan fiatal vagy. Még benned kell, hogy éljenek a meseélmények.
@DarthVader: Nem, ettől az MSZP röhejes.

Ugyanis azt mondja a maszop hogy azért kommunista a fidesz mert barátkozik egy emberrel az mszp-ből.

Most attól tekintsünk el hogy a tények, párttagság, pártelnökség az mszp-hez kötik Pozsgayt, a fideszhez meg semmi sem köti (mert egy mszp-s szava az egyenlő a nullával nemcsak a fideszeseknek hanem a közömbös választóknak is).
@DarthVader: Jó rá áltatok erre a Pozsgay témára.
@Muzsikok közt:

Hát, lónak az integrálszámitást szivesebben elmagyarázom, ugyhogy hagyjuk.
@V-PORT:

A remény hal meg utoljára, a hordabarmokkal is igyekszik szót érteni az ember, hátha, de nem.
@DarthVader: De Te nem vagy az apja, hogy meggyőzd. ;)
@Muzsikok közt:
"Most attól tekintsünk el hogy a tények, párttagság, pártelnökség az mszp-hez kötik Pozsgayt"

Lárifári. Nem köti azt már semmi oda. Ez csak duma.
@Muzsikok közt: "Akkor mér nem évődsz?" Mit jelent az, hogy "mér"? Mit akarsz mérni Mariannal te szerencsétlen?
"Kommunizmuskutató Intézet, ők összegyűjtötték a hazai komcsi bűnösöket szép hosszú sorba, hogy megismerhesse őket majd az utókor"
...az adófizetők pénzéből,(miközben az egészségügy haldoklik) ez még oda illene.

Micsoda marhaság, az arisztokrácia neves képviselőit figyelmen kívül hagyva, majd mindenki felkerülhetne a listára.

Pozsgay Imre igen jó előadó volt a tv. Marxizmus-Leninizmus egyetemében.
-no comment-

Emlékeznek a bíróra, aki szerint a cigányság egy munkakerülő életforma?
biro

Vizsgálat folyt ellene, de végül megtarthatta hivatalát, és semmilyen büntetést sem kapott.

444.hu/2014/08/26/emlekeznek-a-birora-aki-szerint-a-ciganysag-egy-munkakerulo-eletforma/
@DarthVader:
"Hát, lónak az integrálszámitást szivesebben elmagyarázom"

És még hamarabb meg is érti.

Minek gyógypedeztek vele? Direkt csinálja itt a fesztivált.
Beszélgessetek inkább Coelhoról vagy zenéről, evezésről, taga kutyájáról.
Ez mind százszor többet ér és élvezetesebb, mint ezzel az agyatlannal "vitatkozni".
vagy akár II: Frigyesről is. vagy a lecsóról.
@micsoda?:
kommunizmuskutato.hu/munkatarsak

Mit ki nem izzad magából a pöcegödör szellemiség...
Ez a kutatóintézet már nagyon kellett, de komolyan. Nyilván annyi fölösleges kidobni való pénzünk van, hogy egy ilyen gittegyletet gond nélkül létre lehetett hozni, működtetni és a keretein belül "dolgozó" munkatársaknak tisztes fizetést biztosítani. Mert van ám itt pénz dögivel...
Legfeljebb a kórházakkal van még egy kis gond, de azok méreteikben elhanyagolhatóak. Az orbán kormány megoldotta a problémáikat, mára már csak három dolog hiányzik a kórházakból;
az orvos, a nővér, és a gyógyszer. Szóval minden teljesen oké, füstölő metróval utazik a beteg a 18 milliárdos stadion melletti ledurrant kórházba, ahol Józsi bácsi az al-segéd fűtő beköti neki a vérhígító infúziót, feltéve, hogy vitt magával a szerencsétlen, mert az nekik átmenetileg négy éve nincs készleten.

Mariskának meg kell az állás, mert kurva szar dolog nélkülözni, szóval biztosan jól jött neki ez az újabb munkalehetőség. Esténként imádkozni fogok, hogy ma Magyarországon a smittmária-féléknek ne kelljen megvonni a szájuktól a falatot, és ne fordulhasson elő a kétkezi milliárdosokkal, hogy a munkanélküliek keserű kenyerét kelljen enniük... amen.

A kutatómunka minősége hagy némi kívánnivalót maga után, mert például felsorolásból a "P" betűnél hiányzik Pozsgay Imre bátyánk neve. Hát, ezt így, hogy? Nála nagyobb veretes kommunista, kevés található a magyar közéletben. Már akik még élnek, azok között. A nagy reformer, a hazafias népfront főtótumfaktuma - hogy maradhatott ki a névsorból?

Nagyon várom már a sorsok házát...(is)
Hehe...

Az MSZP csicskák komcsiznak..

Jó vicc..

Mikor minden miniszterelnök jelöltjük ezidáig rohadék besúgó, 56-ban tömegbe lövető pufajkás, vagy tetves spicli volt.

Íme Gyurcsány egykori tanárától egy röpke memoár, amint kivezette az MSZMP KB a besúgásaiért cserébe amit a Pécsi Dialógus csoportról löketett:

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
@Mariann19: Nem kő őtet bántani,elég neki a maga
baja.:DDD
@Knósszosz: "A kutatómunka minősége hagy némi kívánnivalót maga után, mert például felsorolásból a "P" betűnél hiányzik Pozsgay Imre bátyánk neve. Hát, ezt így, hogy? Nála nagyobb veretes kommunista, kevés található a magyar közéletben."

Például Pozsgay benne van a névsorban amit ezek szerint nem olvastál el.
@Mariann19:

Ki nem szarja le az ostoba MSZP csicskák vízióit ?

A valóság az hogy GYurcsány apád jóval közelebb áll a börtönhöz, mint a győzelemhez !

Szerencsére.
@Knósszosz: kórházakról friss élmény.
unokahúgom 3 hete született (császárral, ha pár percet késnek, akkor nem élne). pár nap múlva besárgult a baba, felvitték az intenzívre, ahol infúzióban kapta a gyógyszereket. na most a babák nem úgy kapják az infúziót, ahogyan a felnőttek, hogy zacskó felakasztva, aztán folyik le, hanem egy gép adagolja.
na de budapesti kórházban csak egy működő aksi van, ami pont a csecsemőintenzíven volt az adagológépben. elakarták vinni, mert kellett volna. na most ezt gondoljuk végig. ha elviszik, akkor egy kisbaba egészségét veszélyeztetik, ha meg nem, akkor másét.
és mondom ez nem egy hátrányos térség kórházában történt, hanem egy budapestiben.
@Penivaldes:

Hát igen..

Marhaság volt az MSZP-nek bezárni a kórházak felét, és kivéreztetni őket anyagilag.

Persze az MSZP csicskák ezt is megmagyarázzák.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Háttérben megy az öszödi beszéd, te meg arra recskázol. Fasza, nagyon fasza.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A kórházak adóssága négyszerese a zelmúltnyólcévinek, miről ugatsz, harci pincsi?
@Knósszosz: jaj mán..a P hátul van, ott már elfáradtak a sok gondolkodásban, meg sorolásban.
Knosszi, mesélj nekem valamit Itáliáról, Hellászról.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mi van te klikszökevény! tankönyvek megvannak? akkor készüljél a tanévre! tantárgyadból, a technikából van kísérleti anyag?
@DarthVader:

Hazudsz ostoba MSZP csicska..

Ma 60 milliárd az adósságállomány:
www.origo.hu/itthon/20140514-a-korhazak-adossaga-60-milliardnal-tart.html

Nézzük GYurcsányék mennyit vontak ki (2006-2010) az ágazatból, és mennyi volt az adósság:
www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/ismet-no-a-korhazi-adossag-312860
"smét 60-70 milliárdos adósságot cipeltek a kórházak – mondta lapunknak Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség elnöke annak kapcsán, hogy felmérést készítettek az intézmények első negyedévi gazdálkodásáról. "

"Amúgy négy év alatt 250 milliárdot vontak ki az ágazatból, ez közel másfél havi gyógyítási költség."
@parti_giano:

Hát igen.. a mérhetetlenül ostoba MSZP csicskáknak csak a végetlenül gyenge irónia marad, mikor a tények elfogytak.
@Bukott liberális demokrata:
Itt egy kedves kolléga már utalt az édesszülédre, én magam ezt kiegészíteném avval, hogy miféle kényeztetésben részesítsd, de nem olyan családból származom, hogy ezt nagy nyilvánosság előtt tegyem.

Mindazon által elmész te a francba, hogy engem besorolsz a szarházi jelképeidet tömörítő tetvek táborába! Na, ez is azon fölösleges mondatok közé tartozik, amit Toquemadanak is írhattam volna a keresztyén szeretetről, a hülyeliberalizmusról.

Mama jól van...?
Remélem! - ezt őszintén...
Csak nem szenved a satu hülye fia baromságai miatt... nyugtass meg, jó!?
(kurvaanyázásra rezisztens vagyok...)
@Knósszosz:

Ember vazze...

Nézz már rá a korosztályok szerinti szavazati arányokra !

Az MSZP-re és társaira szinte csak a kivénhedt munkásőrök, egykori besúgók, és tehetségtelen egzisztenciájukat vesztett komcsik szavaznak.
@parti_giano: persze, periszkop machen, hogy ki tudjon lesni a beka segge alol
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Jé, előkerültél? Rég láttalak, tán nyaralni voltál? Kipihented a trollkodás fáradalmait, és újult erővel veted magad a harcba?
Hiányoztál ám :)))
@Muzsikok közt:
Felületes voltam, valóban ott van.
Sajnálom, hogy nem vagyok hibátlan, tanulnom kellene a te idoljaidtól, hogyan lehetnék tökéletes.
De ettől, hogy ezt kiszúrtad te még nem vagy senki, csak egy narancsbolsevik megmagyarázó.
És ezt ha majd értelmezni tudod, talán elolvasom a válaszodat is.

De minek..?
Gyurcsàny egy mocskos stb.Te szerencsètlen apád masziv párttag volt és ilyen marhaságokat irsz! Szopd csak az alcsutdobozi volt KISZ titkárt ès apuciát aki párttitkár volt.Köpenyeg forgató mocskok.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mszp csicska anyukád hülye fia! milyen tények fogytak el? már megint a tv2-t nézed ahelyett, hogy olvasnál? a pedagógusok szégyene vagy.
@Bukott liberális demokrata: szevasz bendzsi, fogaskerek, attetel, piller passt?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Az MSZP-re és társaira szinte csak a kivénhedt munkásőrök, egykori besúgók, és tehetségtelen egzisztenciájukat vesztett komcsik szavaznak."

Baromarcú Tibike, csatolj már ehhez egy linket.
Mi van, már dupla műszakot vállalsz?
Kell a lóvé ugye?
@parti_giano:

Hát nem is az MSZP seggét nyaló Reklámadó spóroló szarfaszú RTL-t, aki sajnál a közösbe pakolni a több milliárdos profit miatt, és hazudozik.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Kedves tanár úr(...?), szerinted én kivénhedt munkásőr, egykori besúgó, vagy tehetségtelen egzisztenciáját vesztett komcsi vagyok, csak azért, mert utálom a szarházi bálványodat?

Rohadt nagy lófaszjóska vagy te, semmit sem tudsz arról, hogyan gondolkodik az istebnadta nép azon a 2,2 millió idiótán kívül, akik hatalomban tartják a poloskádat.

Menj a büdös francba...
@Penivaldes:
Peni!
Friss élményem van nekem is, sajnos.
Ne vesézzük, fájó...
@Knósszosz:

Megértem bosszankodásod, mert kedvenc MSZP-s tolvajaidra a kutya se kíváncsi, és hazugságaitok elszállnak a ködben.
"Tasnádi későbbi pályája is érdekes. A rendszerváltás után a Nemzetbiztonsági Hivatal (belső elhárítás) alosztályvezetője, majd az Információs Hivatal (hírszerzés) osztályvezető helyettese lett. 1998-2000 között a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának (a rendőrség belső elhárításának) helyettes vezetője volt, majd ő lett az APEH Bűnügyi Igazgatóságának vezetője. Innen ezért kellett mennie 2002-ben, mert az APEH elnökének engedélye nélkül adott tájékoztatást a bűnügyi igazgatóság munkájáról külső szervezeteknek, köztük a parlamenti pártok frakcióvezetőinek.
Tasnádi később a Pintér Sándorhoz köthető cégeknél bukkant fel.

A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. vezérigazgatója volt és a Pajzs 07 Biztonságvédelmi Zrt. igazgatósági tagja. A 2010-es kormányváltás után ő lett Pintér Sándor kabinetfőnöke. Innen emelkedett most az államtitkári székbe.

A BRFK állambiztonsági szervénél dolgozóknál még egy párttitkárnak is nagyobb hatalma volt – mondta az Indexnek Ungváry Krisztián történész. Egy megyei első titkár beszámoltathatta a megyei rendőrfőkapitányt, és adott esetben utasításokat is adhatott a rendőrségnek. Ez fordítva nem működött.

Ungváry szerint álszent és prűd hozzáállás lenne ezeken az embereken elverni a port, ettől függetlenül azért cikinek tartja, hogy egy állambiztonsági múlttal rendelkező ember lesz államtitkár.
A történész szerint azonban sokkal visszatetszőbb, hogy egy volt párttitkárhelyettes alkotmánybíró lehet, a nemzeti együttműködés rendszerében több volt KISZ KB-tag kapott szerepet, Pozsgay Imre pedig részt vehetett az új alkotmány megírásában."

kkbk.blog.hu/2014/06/21/az_uj_fideszes_allamtitkar_iii_ii-es_operativ_tiszt

(gyengebbek - azaz a jaffershitnyikek kedveert - ez nem egy "ballib" blog)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Marhaság volt az MSZP-nek bezárni a kórházak felét"

A Fidesz alatt

- elment az orvosok fele
- elment az ápolónők fele
- bezárták minden kórház fele szárnyát, ezzel is hazudozva, hogy "Áááá, mi nem zártuk be", lófaszt, dehogynem.

Közben döglenek a betegek mint a legyek, mert nincs lóvé katéterezésre, de közben 1 (egy) milliárd forintot kap Orbán fogorvosa, az életmentő geci.

Ezt add össze, seggnyaló.

Tolvakormány, 7 (hét) milliárd kaszinókra ellopva a magyar emberektől, Andy Vajnának, aki majd visszaosztja a svájcba utazgató Lázár Jánoséknak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: tehát tv2 olvasás helyett. könyvet mikor láttál utoljára? ne gyere a párttagkönyveddel, abból gyűjteményed van: kisz, mszmp, mszp, fidesz... mindegy neked, csak akolmeleg legyen.
@P.Freddy:

Az OPNI-t viszont Gyurcsányék zárták be.

Vajon miért??!!! Félt hogy oda kerül..
@Gyorgy Nagy:
Kevered..
Orbán gimiben volt KISZ titkár, és utána nem, Gyurcsány viszont aktívan spicliskedett rendszerváltáskor, megyei KISZ titkárként többek között a Pécsi Dialógus csoportról.
Amiért cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira.

Kötelező tananyag MSZP csicskáknak:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
@P.Freddy:
Szóval bebuktátok az előző hazudozásaitokat, ami a kórházak eladósodását illeti.

Most jöhet az újabb MSZP csicska hazugság böffenet, csak úgy hasból ahogy szokott az ilyen jönni, mikor túlette magát az ember GYurcsány spermájával.. :DD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hazudni te hazudsz, ezt verték a fejedbe a párt szemináriumokon.
Sosem voltam MSZP-s, és én gyerekem párti vagyok.
Ez magas neked, ezért pár gondolatban:

Az a kormány lesz majd valamikor szimpatikus és támogatható a részemről, amelyik törődik a kölyköm előmenetelével, biztosítja neki a feltételeket, hogy európai módon tudjon ismereteket szerezni. Ja, és olyan szar rendszerben, mint a sógoroknál.
A fidesz ilyen? Persze... Legalább annyira, mint amennyire anyád szűz.

Ezt csak azért, mert szerinted emeszpés vagyok... mint anyád... aki szűz.
@Bukott liberális demokrata:

"Az OPNI-t viszont Gyurcsányék zárták be."

Humanitárius okokból, hogy Orbán Viktort mégse itthon kezeljék, hanem Ausztriában.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"...ami a kórházak eladósodását illeti."

A kórházakat a Fidesz úgy eladósította, hogy alig élnek, akárcsak a betegeik. Akik pedig sorban meghalnak, hála a Fidesznek és Orbán Viktornak.

Isten nem ver bottal.

Na faszfej, akkor vedd elő a hülyenépszavazást, amikor Orbán Viktor behazudta nektek, hogy fasza lesz az egészségügy.

Ilyen fasza lett, rohadékok. Örültök, mert fogy a magyar, döglik a magyar, és ez jó a Fidesznek, mert minden döglött magyar eggyel kevesebb Fidesz-ellen szavazó. A síkhülye birkákat pedig faszán kiképzitek a segghülye Fidesz-egyetemen.
@vitéž munkášőr:

Ezt szeretem az ostoba MSZP csicskák által alkotott blogokban.

Bizonyíték van rá, hogy Orbánt Kövért, Lévai Anikót a tetves komcsi haverjaid megfigyelték lehallgatták, mint az összes többi ellenzéki politikust is akkoriban a Gyurcsány féle spiclik.

az MSZP KB-ben nevelkedett MSZP-s gecik ezidőtájt basszák ki a pártból az összes reformkommunistát akiknek a rendszerváltást köszönhetjük.

És mindezen tényekből képesek a szöges ellenkezőjét levonni következtetésképpen, miszerint a megfigyeltek voltak a komcsik, és a rohadt MSZMP-s spiclik a nagy demokraták...

Röhejesek vagytok majmok.. :DDD
@P.Freddy:

Van valami bizonyitték arra hogy Orbán Viktort kezelték Ausztriában? ballib süketelés, nem érdekel. Bizonyíték nélkül ez csak aljas rágalmazás!
@Knósszosz:

Akkor neked a Fideszt találták ki.
Ugyanis ő ad családi adókedvezményt, ami a dolgozó gyermeket nevelő embereket segíti.
Szemben a tetű MSZP-s haverjaiddal, akik az ingyenélők gyerekgyártását finanszírozza a dolgozók adóforintjaiból.
@Bukott liberális demokrata:

Ne röhögtess...
Egy közismert MSZP csicskától bármire bizonyítékot kérsz !?

Épp ezt a majmot hazudtoltam meg az imént tényekkel, linkekkel, amint a kórházakról hazudozott, amit Gyurcsányék vágtak galyra.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kar, hogy te nem beszelni matyar nyelf

kkbk blog und mszp

fuckin LOL baromarcz

XDDDDDD
Kinyitom az ablakot ezen a szép, nyárutói estén és megcsap ez a rohadt büdös áporodott izzadtságszaggal keveredett mosdatlan szájszag, ami ebből a blogból is árad. A francba, nem szeretnék csukott ablaknál aludni. Fabius, nem néznél valami tisztasséges foglalatosság után? Neked is jobb lenne, s talán kicsit hozzájárulhatnál adóddal a nemzetgazdaság egyensúlyához. Arról nem is szólva, hogy nekünk mennyivel jobb lenn.
@Knósszosz: ne szabadkozz a szarnak Knosszi! ezek meg arra se veszik a faradsagot, hogy parezer karakternyi dokumentumbol levegyek a nyilvanvalot, milyen maszkaras csurhenek toljak itt a hype-ot
@Knósszosz: haver mi van itt? bendzsit klónozták, minimum háromszor? de szarabb lett az eredmény:)))
@Bukott liberális demokrata:
Aljas rágalom!
Tényleg az!
Nem kezelték Grazban!

Ezt hozzá közeli rokontól tudom.
Szó sem volt ilyesmiről. Svájci klinika volt.
@Bukott liberális demokrata:
Hehe. Sőt hehehe. "Kiálltok a fidesz érdekei mellett" Nos: te nem vagy a fidesz-maffia belső körében (belső kör: évi pármilliárd)különben a sok zsozsótól nem lenne időd itt írogatni. Akkor mégis milyen érdeke van a fidesznek, amely egyezik a tieddel?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Gajra. Nagytudású. Amúgy nem vitás. A másik felét meg a Főnök. Már csak a tehetetlenségtől működik, ami megmaradt.
@vitéž munkášőr:

Bezzeg ha itt lennének a demokraták beazonosíthatatlan keretlegényei Görényi vezényletével, lenne itt is olyan rend liberális módra, hogy ihaj ! :DDD
@Bukott liberális demokrata:

"Van valami bizonyitték arra hogy Orbán Viktort kezelték Ausztriában?"

Persze. Neked nem mondom meg, ki kezelte, mert azért mi nem vagyunk annyira gecik, mint fideszes elvtársaid, te tetűgenyó.

Természetesen a kezelés ténye fennáll, nem tudom mi a publikálás legális lehetősége.

Lehet, hogy feltevődik majd a tube-ra valami videó, bár azt meg letörlik, szóval bonyolult.

Az biztos, hogy Orbán Ceaucescu konkrétan beteg, és erre a seggfejre van bízva az ország jövője.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az elébb voltam szíves utalni arra, hogy a kedves édesszüléd volt emeszpés csicska, de úgy látszik, te valamiféle beazonosíthatatlan értelmi szintű 'pedagógus' vagy, mert az istennek sem érted.

A magadfajták okítják az én unokámat... vége mindennek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
""Az MSZP-re és társaira szinte csak a kivénhedt munkásőrök, egykori besúgók, és tehetségtelen egzisztenciájukat vesztett komcsik szavaznak."

"Nesze ostoba MSZP csicska elmélkedj el ezen:
mandiner.hu/cikk/20131118_tarki_a_jobbik_a_fiatalok_az_mszp_az_idosek_partja
18-22 év: MSZP 10%...
73 és idősebb: MSZP 40%"

Ostoba fidióta csicska, még értelmezni sem tudsz egy grafikont.
Fuss neki mégegyszer, köcsög.

73 és idősebb: fidesz 47%
@vitéž munkášőr:
Á, nem... csak felvettem a hülyekesztyűt, fölöslegesen.
Neked meg egy jó sört, csak mert megérdemled!:)))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Ugyanis ő ad családi adókedvezményt, ami a dolgozó gyermeket nevelő embereket segíti._"

Szólj, hogy javítsák ki a brossurában, mert amit írtál, annak az az értelme, hogy dolgozó gyermeket nevelnek. Márpedig a gyermekmunka tiltott:)
Persze összhangban van az oktatási törekvésekkel, hogy félig képzett bér-rabszolgamunkások tömegét kell felnevelni és lehetőleg minél kevesebb diplomás kerüljön ki a képzési út végén.
@taga20:
Szevasz Öccse!!
Neked kellene osztani őket, ebben nagy vagy!:))) Álmos vagy, vagy mijatúúrr - óó?
@Mariann19: :)

lehet, hogy ez tette be nekem is kapu? ide sem mertem hozni, mert azért a röhögés mellett az egész túlságosan morbid is volt az egész nekem...

de azért egy kis jókedvű testedzést hoztam :DDD

offforever.blog.hu/2014/08/26/lezseren_lazan

na, a fiuk se maradjanak ki a testerősítés élményeinek szemléléséből:

www.facebook.com/photo.php?v=731716910224316&set=vb.167340396661973&type=2&theater
@Knósszosz: koszi, most nyomtam be egy hideg Ottakringert

persze lekisertem egy sajat, 50es vegyigyumivel

juteszembe, tavaly Bolinak kuldtem itt kepet, mikor meg a hordoban rotyogott
@vitéž munkášőr:

A Fidesz minden korosztályban stabilan 40% felett van.

Az MSZP viszont ahogyan az tisztán látszik a fiataloknál 10% alatt, a munkásőröknél, besúgóknál, kivénhedt komcsik korosztályában meg 40% felett..

Sajna ezek a tények.. Birkózz meg velük.. :DDD
@Knósszosz: most ment el a festő, előtte meg a kapcsolókat raktam fel. persze egész nap melóztam. egyébként, szórakoztató a sok droid:))
@Hannibal ante portas:

"_Arról nem is szólva, hogy nekünk mennyivel jobb lenn. _"

Ha jobb ott lenn, akkor maradjon ott 'lenn' a sötétben, minek jön a fényre. Vagy kend csak a lent keveri a kenderrel?
@jaegtoer:

A szavazók értik a lényeget nyugi..

A kedvenc MSZP-d az ingyenélők gyerekgyártását támogatja az adófizetők pénzéből.

A Fidesz pedig ezzel szemben családi adókedvezményt azok számára, akik dolgoznak és gyermekeket nevelnek.

Nem is keveset. 3 gyerekkel már szinte nem is fizetsz SZJA-t, ami EU szerte egyedülálló.

Az MSZP sajna az ingyenélők és semmittevők pártja lett. Szerencsére ez a réteg szavazni is lusta.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Xiaomi Redmi Note-hoz nincsen afas szamla

es ekezet se, de le se szarom, mert nem hizlalom 27%-kal a partod es kurvanyad
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_A Fidesz minden korosztályban stabilan 40% felett van._"

Ha úgy van, akkor elsikkasztották a szavazatokat, mert csak cca 2,2 milló szavazatot kaptak, a választó jogú és korú népesség pedig 8 millió fölött van. Most a határon túliakat hagyjuk.

No tehát, akkor mi van azzal a minden korosztály 40 százalékával?
@vitéž munkášőr:

Gergényi az a faszkalap, akit a kedvenc liberális és MSZP-s városvezetésed és kormányod, megbízott egy több tízezres ellenzéki ünneplés szétverésével.

Csak úgy liberálisan, demokratikusan.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Harmadszor mondom: nincs főnököm, és főként nem érdekel a baloldali balfaszkodás.
Ezt ennyire kurva nehéz a magadévá tenni?
Hol végeztél? Mit kaptál?

Utóljára; lehet valaki komenyista azért, mert utálja a szarházi orbántolvajodat?
Persze a te intelligenciádhoz fölösleges bármilyen kérdést is intézni.
Hatakamatapatratacsinbumm... a szint.
Ott ragadtál.

Gyors guglit, talán sikeres is lehetsz...
@vitéž munkášőr: szeva, te osztrák dzsidipit gyarapító:))
@jaegtoer:

Ha vetted volna a fáradságot, és elolvasod a grafikon alatti szöveget, akkor láthattad volna, hogy ez a biztosan szavazók arányára egy statisztika.

Mellesleg szerintem ne hagyjuk a határon túliakat. Az a 97% magáért beszél.
Itthon és külföldön soha nem felejtik jópáran, hogy az MSZP-s kedvenckéid cserben hagyták a határon túli honfitársainkat, őket ingyenélő tolvajnak titulálták kampányszerűen Gyurcsány vezényletével.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a 2,2 millió birka közül is a legbutábbak közé tartozol.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

egyre viccesebb vagy shitnyik, csak mar kicsit farasztasz - bedobok egy nevet: Troy Southgate, ha megbirkoztal vele, visszajohetsz csicskaztatni istenbarma
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_A kedvenc MSZP-d _"

Kedvence magának az anyja picsája. Hülye. Azt hiszi maga elmerokkant, hogy akinek nem a Főnök valagában van a nyelve tarkóig, az már mindjárt mszp-és vagy liberális. Szegény fekete-fehér-igen-nem.
Színes filmet maga nem is néz mi? Az már nem NER-kompatibilis. Pfuj.
@vitéž munkášőr:
A sört én is most abszolváltam... sima Stella, de ez akkor is jobb minden szarnál, ha Boli fikázza is!:)) - a mocsok...
@Knósszosz: mi lenne, ha nem etetnétek eszt a kutyát, akinek gyurcsányfóbiája van? esetleg elkotródna a picsába:))
@Knósszosz:

Fárasztó és ostoba vagy MSZP csicska..

Büntetésből írd le 10-szer hogy:

"Nem is vagyok MSZP csicska, és mindenki aki mást gondol az Orbán seggét nyalja!"

Vagy valami hasonlót...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
" a munkásőröknél, besúgóknál, kivénhedt komcsik korosztályában meg 40% felett.."
Baromarcú, ezek a kivénhedt munkásőrök, besúgók és kivénhedt komcsik korosztályában, hogy téged idézzelek, te köcsög a fidesz szavazóknál meg 47% felett...
@jaegtoer:

Megpróbálom pepitában leírni neked is amit írsz:

"Kedvence magának az anyja picsája. Hülye. Azt hiszi maga elmerokkant, hogy akinek nem a Gyurcsány valagában van a nyelve tarkóig, az már mindjárt fideszes-és vagy jobbikos. Szegény fekete-fehér-igen-nem.
Színes filmet maga nem is néz mi? Az már nem ballib-kompatibilis. Pfuj. "
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Maga ne adjon nekem audió-vizuális tanácsokat. Ha magyaráz vagy állít valamit, akkor azt kell írni, és nem hozzágondolni, hogy majd megnézi.
@Knósszosz: valahol igazat adok neki - a brit white trash kedvenc sore:

raincityrant.blogspot.hu/2007/01/chav-beer.html?m=1

ettol meg klasszisokkal jobb lehet, mint a hazai, lebutitott HB es Loewen

egeszsegedre, ha jol esik!
@vitéž munkášőr:
"olyan egyszeru vagy baszod, mint egy vonal "

Miért sértegeted a vonalat? Az egy nagyon hasznos dolog. :))
@taga20: Szia öreg. Költözés lezárult, asszony kutyik jó helyen, minden OK? :)

Ja és küldök a nap végére egy kis aktuális kabarét. :)

"Szóval, ha csak úgy a vicc kedvéért mondjuk tíz percre elfogadom, hogy ideológiai alapon, a demokrácia védelmében félre lehet tolni a nyilvánvaló nemzeti érdeket (ami ebben a konfliktusban a szigorú semlegesség volna), akkor Szelényinek akár igaza is lehetne. Ha Ukrajnában olyan kurva nagy demokrácia épülne. Csakhogy valami egészen más alakul odaát.

Egy héttel ezelőtt a hardcore szélsőjobbos, orosz/magyar/lengyel/cigány/zsidó/mindenki, aki nem ukrán gyűlölő Jobb Szektor ultimátumot intézett az ukrán kormányhoz.

www.liveleak.com/view?i=daa_1408226790

Eszerint, ha nem méltányolják a Janukovics megbuktatásában játszott (amúgy valóban elég fontos) szerepüket, és nem hagynak fel tagjaik „hatósági üldözésével”, akkor a szervezet jelenleg Donyeckben harcoló alakulatai „teljes fegyverzetben” Kijevbe vonulnak „egy gyors reformra”. A Marcia su Kijev végül nem valósult meg. A „terrorista fenyegetés” ellen kelet-Ukrajnában oly kemény kézzel fellépő Porosenko elnök ezt persze nem hagyta annyiban, és gyorsan, határozottan, kíméletlenül – tárgyaló asztalhoz ült a nácikkal.

A megbeszéléseknek eredménye is lett.

kitekinto.hu/europa/2014/08/20/egyutt_fog_mkodni_a_neonacikkal_az_ukran_belugy/#.U_zj7_l_u_j

Az ukrán belügyi szervek és a Jobb Szektor a jövőben „rendszeresen sort kerítenek információcserére és együttműködnek Ukrajna terrorista fenyegetésével szemben”. (Ez utóbbi alatt nyilván a donyecki orosz felkelőket kell érteni.) Sőt, Avakov belügyminiszter még ahhoz is ragaszkodott volna, hogy a szervezet fegyvereseit az „Ukrán Fegyveres Erők, a belügyminisztérium és az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat struktúráiban legalizálják”.

Akkor beszéljünk magyarul: az ukrán hatóságok a jövőben szorosan együttműködnek, sőt konzultálnak felfegyverzett szélsőjobbosokkal. Nyilván ez közös akciókat, közös intézkedéseket is feltételez majd. Ehhez előbb-utóbb hatósági jogosítványokat is kell adni a Jobb Szektornak – de a gyakorlatban nyilván addig is úgy fognak működni, mintha lenne nekik ilyen. Nincs új a Nap alatt, láttunk már ilyet. Mussolini fekete inges pártszolgálata, vagy Röhm SA-ja (az ő kinyírásuk után meg az SS) is szépen, lassan így vált lelkes szélsőjobbosok civil klubjából hivatalos szervvé.

Nekem amúgy nem szokásom idegen államok demokratikus berendezkedése miatt aggódni. ha az ukránok szeretnének egy neofasiszta államban élni, szívük joga. Két dolog cseszi fel az agyamat. Az egyik, hogy ebben az államban él 150.000 magyar ember, akiknek a sorsa a kormányt a tusványosi szájkarate erejéig, a ballib ellenzéket meg még annyira sem érdekli.

A másik, hogy az olyan szuperdemokratikus, gigaliberális, megaeurópai erőknek, mint az Együtt-PM, ez a hír még csak meg sem karcolja az ingerküszöbét. Meg úgy általában Brüsszelnek és Washingtonnak sem. Egyetlen nyomorult kétsoros közlemény, még egy baráti, fejsimogatós ejnye-bejnye erejéig sem ihlette meg a művelt Nyugatot, hogy az ukrán soviniszta söpredék hivatalosan is a végrehajtó hatalom része lett.

A lényeg, hogy a gonosz Nagymedve ellen harcoljanak, akkor jófiúk. Aztán, ha Donyeckben győznek, akkor majd jöhet a „gyors reform” Kijevben. Persze, lehet, Szelényiéknek az se tűnne fel…"

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/25/egyutt_a_nacikkal#more6634165
@csak egy néző:

Köztudott, hogy a komcsik és besúgók, spiclik és munkásőrök leginkább a városokban voltak aktívak, és az is hogy már öregek.

Nevezheted véletlennek, hogy az MSZP a városban élő öregek között a legnépszerűbb, de aki tud kettőig számolni, az hamar rájön, hogy a magadfajta komcsi söpredék szavaz elsősorban az MSZP-re.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Bizonyíték van rá, hogy Orbánt Kövért, Lévai Anikót a tetves komcsi haverjaid megfigyelték lehallgatták"

Tudnál erre egy linket hozni?
Merthogy akkoriban valahogy ez nem bizonyosodott be, pedig akkor OV volt a minielnök... és valahogy mégse...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te tényleg nagyon primitív vagy. tanár létedre legalább a helyesírási szótárral ismerkedhetnél. tragédia, hogy a közoktatásban szerepelhetsz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Megpróbálom pepitában leírni neked is amit írsz:_"

Már bocs, de nagyságod élvez a táncművész Gyurcsányra, hiszen még a nick-jében is mindenhova magával cipeli. Igaz szerelem ez. Vallja be. Maga csak a Főnök megtévesztésére kardozgat itt, hogy elleplezze tomboló érzelmeit az esküdt ellenség iránt. Elhiheti nekem, látens Gyurcsány fan maga. Kár is tagadni. Nem szégyen az. Csak a Főnök meg ne tudja.

Konzervatív vagyok. Amúgy.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nos, akkor egy jobbikos nyilatkozat:
www.bakonyihirmondo.hu/jobbik_az_egeszseguegyrol-20140803
"Egy statisztikai felmérés szerint Magyarországon azért hal meg harmincezer ember évente, mert nem kapja meg időben a megfelelő orvosi ellátást – mondta mai sajtótájékoztatóján a Jobbik veszprémi önkormányzati képviselője. Forgóné Kelemen Judit azt is mondta, hogy hazánk Európa egyik legbetegebb nemzete, mert folyamatos a forrás kivonás az egészségügyből."
Csakhogy ne azzal gyere, hogy a ballibek mondták.
És egy szakmai anyag:
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/stattukor/eukiadasok.pdf
@jaegtoer:
Kedves Kolléga!
Haggya ezt a balfaszt - aki lehetne jobb is - belefulladni a saját verbális szarjába, mit foglakozik vele? Ér annyit? Ugyan...

A folyamatos kényszer okozta szereplést magam is úgy tudnám aposztrofálni vele kapcsolatban, ahogyan tette maga kedves kolléga, nevezetesen:
"Kedvence magának az anyja picsája. Hülye."

Ez tökéletesen megjeleníti az én véleményemet is, semmit sem illik hozzátenni...:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Köztudott, hogy a komcsik és besúgók, spiclik és munkásőrök leginkább a városokban voltak aktívak, és az is hogy már öregek._"

Akkor a falvakban meg mindenki az volt, mert mindenki tudott mindenkiről mindent. Ha mégsem, vagy a fodrásznál, vagy a kocsmában, de szüret idején minden kiderült. Most mi lesz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szeva, nem a közepén vagyunk. festő el, kőműves jön:))
amit írsz arra nem reagálok, me megfogattam:)
@jaegtoer:
Perszehogy.. Tele van veletek a padlás meg az index címlap..

kard, hafr, vincent, .... csupa-csupa konzervatív, akik az MSZP pártirodából szállítják elsőként a híreket..
@Hannibal ante portas:
"megcsap ez a rohadt büdös áporodott izzadtságszaggal keveredett mosdatlan szájszag, ami ebből a blogból is árad. "

Akkor menj el innen. Nem kötelező ezt a blogot olvasni még mazochistáknak sem.
Annyi blog van, ami szíved-lelked simogatja, olvasd azokat.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
.
Óvatosabb is lehetnél.
Lehet, hogy éppen a megfigyeléssel megbízott egyénnel beszélgetsz, az egyszemélyben bizonyítékkal.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem vagyok én egy hozzád hasonló ostoba ballib, aki egy hazugságához se tud linket mutatni.. :DD
te tucc haver, gratulálok:)))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mi meg azt nem fogjuk elfelejteni, hogy mindenféle felelősség és következmény nélkül, puszta haszonlesésből ránk szabadították ezt a félbolsevik őrületet, melynek kvintesszenciája te vagy.
@Knósszosz:

Csak azért adjusztálom, mert amikor Gyurcsány elbaszta, akkor még csak féleszű volt, de most, hogy a Főnök terhelten még a maradékot is elszabja, oszt arra dicséretet mantráz, hát az nonszensz. Mondhatni látni vélem, ahogy a tekintete eszelősen villog és attól volt a sarki fény, és az Űrből azt fotózták drága pénzen.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
És a vidéki jobbikos, támogatást felnyaló, minden mezőgazdasági munkához hülye volt/ma is az kommunistákkal mi a helyzet?

Mészáros az rendben?
Simlicska nagyúr is?
És anyád?

Ááá... ne is erőlködj, engem meggyőzni... meddő próbálkozás. A hülyéknek.
@taga20: OK rendi, bőven elég ha elolvasod. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Persze hogy tudok.."

Félreértettél.
Nem a Mandinerre gondoltam, hanem illetékes független bíróság határozatára, amelyik kimondja, hogy OV és családja ellen "közpénzből és titkosszolgálati eszközökkel" (emlékszem, ez a szófordulat minden megszólalásában szerepelt) megfigyelés folyt.
Na ha ezt tudnád linkelni valahonnan...
@taga20:

Matematikai logikából egyes.

A ballibek nem tudnak a hazugságaikhoz linket mutatni.
Én pedig nem vagyok ilyen.
Azért nem mert én
ad 1: nem hazudok, és
ad 2: linkekkel tényekkel támasztom alá a mondandómat, és cáfolom a hazugságaitokat.
(Mint ahogyan azt láthatod, az összes állításom kérésre linkekkel, tényekkel támasztottam alá, szöges ellentétben veletek).

Stimmt ?
Ez az óra még ingyen volt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ha akad hozza mondjuk egy acsceruza - de ezt a shitnyiket ez a veszely nem fenyegeti
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: :))))))
apám te beteg vagy, de folytasd me teccik!
bár az ellenőrzőmet otthon hagytam:)))
@jaegtoer:
Terelhetsz kedvedre, de én éltem a kommunista diktatúrában, és tudom mi ment a falvakban (kommunistákat rühellte mindenki, és szidta is őket kb a 80-as évektől),
és mi a városokban (csak megbízható társaságban ugyanúgy szidta a Gyurcsány féle spicliket mindenki, mert ha felnyomtak, az nem volt jó).
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"
Nem is keveset. 3 gyerekkel már szinte nem is fizetsz SZJA-t, ami EU szerte egyedülálló"

Mert olyan keveset keresnek, hogy az adókedvezmény elviszi az SZJA-t, sőt, nem is elég, ezért terjesztették ki most még a járulékokra is.
Erre nem lennék ám ennyire büszke.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nagyon jó az új facebook képed, köcsög.

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-pg6wZ-F8wjkUsKxSdtewnZbPt7PScfNBUOJt1BxaJJtOJFQi
Büszke lehetsz a baromarcú faterodra is, látom lecserélte a munkásőr sapiját.
www.eszakhirnok.com/images/stories/4444444444444444444444444444444444444444444444444ku-xlarge.jpg

Na további jó sz...st.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem fogom, de azé kedvellek, majdnem annyira, mint eszt a gyurcsányfóbiás közokirathamisítót:)))
@taga20: nem baj, abba ennek a majomnak ugyis csak a komcsikatko rozsi nenje, meg a festett szemoldoku faszkalap irhatna be
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

" én éltem a kommunista diktatúrában"

Éltél te egy nagy lófaszt. (Hát, lehet, hogy még pelenkábaszarva ugyan, vagy taknyos orral, de hogy nem felnőttként, az biztos.) Neked fingod nincs a nyolcvanas évekről
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Agyatlan birka.

Az MNB egyenlőre ismeretlen céllal 11 milliárd helyett 17.8 milliárdért vett meg egy V. kerületi irodaházat egy ciprusi offshore cégtől. Ehhez mit szólsz birka? Ez most nem a közpénzek elherdálása?

Ébresztő birka.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Osztán mit is mondott Lévai Ancsi? Csak nem azt, hogy nekik ugyse lehet semmi bajuk, mert a Horváth majd úgyis megvédi? Csak nem tán? Hát már ezért érdemes volt őket lehallgatni.

És mit jelentett Vityesz a katonatársairól vajon?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"ellenzéki ünneplés "

Magadnál vagy? Az az ünneplés, hogy felszedem a kockakövet az utcáról, felborogatom és fel gyújtom az autókat, beindítom a tankot, szétverem a fél várost? Ennyire beteg nem lehetsz.
Tűzijátéknak meg felgyújtod a saját házad? Bár inkább azt, mint Budapestet.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Perszehogy.. Tele van veletek a padlás meg az index címlap..
kard, hafr, vincent, .... csupa-csupa konzervatív, akik az MSZP pártirodából szállítják elsőként a híreket.._"

Ne terelje el a szót! Fleto fan maga! Ne is titkolja.
Kétségtelen, jó forrásom van. Úgy hívják: sörcsap.
Majd a Hír tv, nem? Ne hülyüljön már tovább, drága trovacsek, kedves kétharmad-barátom. Túl sokba van az az országnak!
@jaegtoer:
És a Héli süstököss...?
Az ugyan nem sarki - esetleg ha a sógornőm - de szépen ragyog, ha mondjuk egy selejtes tanerőhöz hasonlítjuk. Persze ez úgy tanár, ahogyan Kozsó zenész.

Én magam azt gondolom, ezeken a mélységeken felül kell emelkednünk, és egy vaslábos nyújtotta gasztronómiai érték mentén élni az életünk hátralévő részét - de legalább is törekedni rá.

Ezt maga jól tuggya, minek is magyaráznám vala...?:)) Egye meg a fene kendet, hogy ennyire kedvelésemnek vala...
@csak egy néző:

Kurva jó montázsok.. :) Tényleg.. :)

Vicces meg minden...

Csak az a bibi, hogy a ti példaképeitekhez montázs se kell, meg photoshop se.

Csak úgy.. Egy fénykép a főnöködről, ami elkattant:

img.index.hu/cikkepek/0903/gyf/2007_02_14_gyerek.jpg
Ja, most látom, Index címlap, riadólánc működik :)))
@vitéž munkášőr: hát ő is csak egy önálló ember, mégha nem is úgy néz ki:)) meg kell adni neki az esélyt.
@DarthVader: szerinted elolvasta a kkbk-t? azt is "ballib" blognak titulalta, ki is verte tole latatlanban a szarszeplo

csak azt nem ertem, itt mi a faszert eszi a rosseb
@dr. jenőke (jenőke):
"Lehet, hogy éppen a megfigyeléssel megbízott egyénnel beszélgetsz"

Tehet egy szívességet, már ha egyáltalán megengedem.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te, most még bevallhatod, hogy szerelmes vagy feribe, most még mindent megbocsátunk:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Csak a tények kedvéért.

Az Astóránál az index percről-percre rovata szerint 18h 30perc tájban még 40 ezer ember ünnepelt.
19h elött 5 perccel felszólítás nélkül megindult a beazonosíthatatlan karhatalmisták, Izraelből importált kommandósok általi kardalpozás, lovasroham, könnygázgránát, szemkilövetés.

(Ekkorra sikerült a reggel óta konzekvensen az Deák tér felől terelt Kossuth térieket oda irányítgatni, miután minden más utcát lezártak előlük)

Ezidő tájt az Astóriánál nem állt meg se busz, se metró, se villamos, noha alapból mindhárom jár arra.
Az embereknek esélyük se volt elmenekülni Gyurcsány verőlegényei elől.

De ez már történelem.
Mi minden október 23-án megemlékezünk az MSZP-SZDSZ diktatúráról azóta.
@Bukott liberális demokrata: "Van valami bizonyitték arra hogy Orbán Viktort kezelték Ausztriában?"

Hülye birka.

Van bizonyíték, csak rá kell nézni és normális ember látja hogy kezelték, az a baj hogy félre. Mondjuk talán nem is baj.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Terelhetsz kedvedre, de én éltem a kommunista diktatúrában, és tudom mi ment_"

A tisztelt atyja herezacsijában sem volt maga, így aztán azzal a költői fordulattal sem élhetek, hogy volt maga a tisztelt Atyja faszában, nemhogy diktatúrában. Ha úgy lett volna, akkor sokkal gondosabban válogatta volna ki a nick-jét, oszt nem azonosult volna ennyire a Ferivel. Dehát a szerelem az szerelem. De miért nem választotta Lendvai Ildikót. Ha oly koros kend, akkor jobban passzolna a hajdani havannai bakfis, már csak a közös emlékek miatt is.
@jaegtoer: :)

kicsi "frissítés", mert fogy a munició...
hahahaha

két idézet 2012-ből mindenki szórakoztatására...

"Vegyük például azt, hogy mi, rendes jobboldali emberek éveken át erőnket nem kímélve, fáradhatatlanul ostoroztuk titeket mert a maszopeszdész, más néven az eszdéeszmaszop hívei voltatok. Türelmes atyaként rágtuk a szátokba, hogy a maszopeszdéeszben csúnya, gonosz politikusok vannak, akik csalnaklopnakhazudnak, noch dazu nemzetárulnak és (natürlich: szándékosan) csődbe viszik a hazát, ellentétben a mi politikusainkkal aki nem hazudnak, nem lopnak, nem csalnak, de ellenben még a budin is a haza üdvére termelik a potenciális földnemesítő terméket. Egyre csak próbáltuk felhívni a figyelmeket arra, hogy a maszopeszdéeszesek hatalomvágyók, gátlástalanok, őszintétlenek és ravaszok. Hogy a maszopszadeszmaszop, amit ti olyan esztelen rajongással imádtok, tele van hataloméhes emberekkel, gecik a vezetői, a tagok engedelmes, elvtelenül megalkuvó tapnyalók. És hogy a maszopeszdéesznek pártpénztárnoka is van."

polmavo.blog.hu/2012/03/27/hogyan_legyunk_jo_baloldaliak_es_vagy_liberalisok_1

és ez 2011-ből

"Semmi kétségem afelől, hogy konzervatívok vagytok, hiszen ti magatok mondjátok magatokat annak, sőt, büszkék vagytok rá. Most kellene jönnie a rizsának arról, hogy vannak konzervatív ismerőseim, akiket nem utálok úgy, mint a szart „akikkel noha nem értek egyet szinte semmiben, mégsem venném őket egy kalap alá”, meg arról, hogy akkor az ún. konzervatívokat hogyan lehetne szétválogatni autentikus konzervatívokra és képmutatókra, de nem teszem."

polmavo.blog.hu/2011/10/25/kedves_konzervativ_felebarataim_1
@Oxica:

Nem mindenki birka, aki nem nyalja a Gyurcsány seggét izomból.
Persze ez a magadfajta egybites MSZP csicskának újdonság.
@jaegtoer:

Emlékeim Lampert Mónikától vannak, ha már közeleg a választás:

index.hu/belfold/lm1008/
"„Napirenden van a területfejlesztési törvény módosítása. Higgyétek el, tudjuk a dolgunkat. Én olyan javaslatot fogok a frakciókkal való egyeztetés után a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban. Ez az összeg egyébként is nagy izgalmat okozott, legalábbis a sajtó szerint”"
@taga20: Ezt nézd meg, hátha még nem láttad. Kurva jó. :)

youtu.be/eZgD89VYkVc
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: itt nem nagyon találsz mszp-re szavazót, bajnait,gyurcsányt is csak a fidesz/jobbik ellenében ikszelnék sokan, a "na, nincs más, csak azok ne legyenek" elv alapján... nem lehetne ezt az mszp csicskázást befelyezni, s valóban konstruktív eszmecserét folytatni?...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Mi minden október 23-án megemlékezünk az MSZP-SZDSZ diktatúráról azóta."

Tegyétek azt, szívetek joga.
Nagyon sokan meg másként emlékszünk a történtekre, az meg a mi szívünk joga.
Csak ne állítsátok be magatokat mártírként, nem áll jól. És minden megemlékezésen mondjatok köszönetet OV-nak, aki ezt a helyzetet előidézte.
Részemről a "társalgás" befejezve, beléd fáradtam.
@guma:

Azt hiszem, ez a mavo régi 'kedves' ismerősöm. Talán neki ajánlottam, hogy tegye meg az evolúciós pályán az első lépést, ha már az a szerencse érte, hogy legyőzte a gravitáció. Persze lehetséges, hogy csak úgy hemzsegnek a kibertérben a mavok. mit lehessen tudni?
@Sir Bates dö Hól:

Dehogynem lehetne..

Kár hogy az MSZP-t ért kritikák reakciói kapcsán, egyszer se szólítottad fel a törzsközönséget, hogy ne fideszesezzék, orbánbérencezzék le a megszólalót.
Úgy hitelesebb lenne.

Pedig hidd el. Én is csak valami ellen szavazok.
Éppen úgy mint te.
Csak az a valami az az Elkúró MSZP-SZDSZ és csapata.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ugyan-ugyan..
Kár mosdatni a kedvenc elkúróidat.

Tény hogy Rákosi óta ő vezényelt ki egyedül ezidáig karhatalmistákat politikai okokból ellenzékiekre.

Ezt soha nem feledjük Gyurcsány apádnak, míg élünk.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Csak az a valami az az Elkúró..."

Elkúró...???? Ha valaki ebben az évezrdeben elkúrta a magyarok mindenét, az Orbán Viktor és seggnyaló csapata, beleértve Téged is.

Ekkora kárt Magyarországnak, mint Orbán Viktor, még Szálasi se okozott, pedig az nagy szó.
@P.Freddy:

Az érzelmi túlfűtöttség az komoly dolog, mint érv a ballib majmoknál.. :DD

Ezzel szemben a tény az, hogy az MSZP adósította rommá az országot. 54%-ról 82% fölé.
Ők rabolták ki az országot privatizáció címszóval, és árusítottak ki mindent a külföldi tőkének gyárastul, közművestül.
Ők duplázták meg a munkanélküliségi rátát.
Ők kurták el az Medgyessy által 2006-ra ígért (2002-es gazdasági adatok alapján) Euró bevezetést.
Ők rohasztották az országot a szlovákok előtti pozícióból 2010-re az EU utolsó helyére minden gazdasági mutató szerint.

A többi csak ostoba ballib szájtépés.
.
Heltai Jenő: KÉRDŐÍV

Mikor elnémul megkínzott szived,
Eléd teszik a nagy kérdőivet.

Mit mozdulatlan ajkad elsóhajt,
A láthatatlan jegyző jegyzi majd.

Mit fogsz felelni -- mert felelni kell! --
Az életedet hol hibáztad el?

Hol kanyarodtál balra jobb helyett?
Felelj! Tudod az átkozott helyet?

Ha menned adná isteni csoda,
Mondd: visszamennél még egyszer oda?

Veszett fejszének hajszolva nyelét,
Az út robotját újra kezdenéd?

Míg űz a vágy és sarkantyúz a gond,
Megfutni mernél még egy Maratont?

Mindaz mi hitvány, hazug, és hamis,
Végigcsinálnád, mondd, másodszor is?

Miért? Miért? Új célokért? Avagy
Azért, hogy eljuss oda, hol ma vagy?

Hogy elfelejtve minden régi kínt,
Rimánkodhass és harcolhass megint?

Ezért a díjul zsugorin kimért
Keserves, édes, pici életért?
.
-
@taga20: Figy Öreg! Ez neked igazi fekete kedd. :) Ma Vettel haverod méltatta és próbálta ki az új ruszki F1 pályát. :)

sport.hir24.hu/forma-1/2014/08/26/vettel-tette-meg-az-elso-kort-szocsiban/
@guma: nagyon jo. kar, hogy a mi jaffershitnyikeinknek ez mar tul magas labda
@jaegtoer: sajtóhiba ez, ifjú barátom, az e betű lemaradt (vagy lemeredt. Úgyhogy akkor helyesen: "Arról nem is szólva, hogy nekünk mennyivel jobb lenne. " Ezt te is sejted, kis huncut, de igazad van: a magas labdát le köll ütni. A lennel meg kenderrel most nem foglalkoznék.
@dr. jenőke (jenőke): ah, de líraira vetted a figurát. Vers mindenkinek.
@P.Freddy: nocsak, nocsak, és még csak 2014 - et írunk ebben az évezredben!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: senki sem védi itt az mszp-t... nekem meg elegem van a valami elleni szavazatokból... valami mellett szeretnék szavazni... így van, ez számomra most nem lehetséges, ám, ha szavaznék, akkor a fidesz/jobbik ellen tenném, azzal, hogy a választásom csupán a kevésbé szart preferálta, így jó szót és türelmet/toleranciát ne is várjanak tőlem... te viszont nem a "ballib" ellen agitálsz itt, hanem a fidesz mellett... én nem akarom, hogy gyurcsány lophasson (privatizálhasson) megint... ám orbán és köre se tegye... egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehet olyan országban létezni, ahol a "liberalizmus/liberális" szitokszó... a cdu/csu is liberális alapokon áll, az európai néppárt majd összes tagja liberális alapokon áll...mert a liberalizmus nem egyenlő a "buziházasság kötelező voltával"...
@parti_giano: Úristeeen! ez a kukásautó tanár?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: tudod inkább maradnék, ha lehet... Az eddigi 66 évemet lehúztam itt, az a kevés, ami hátravan... De az izzadtságszagot nagyon rühellem. Rosszabb, mint a medveszag...
@Sir Bates dö Hól:

Hülye vagy. Németoban az FDP a liberális párt, ami 5%-ot se kapott. Ennyit erröl. A CDU az jobboldali keresztény párt.
@KÁTÉó53éúétr6: szerintem @giano keveri bendzsivel. bar teljesen scheißegal
@vitéž munkášőr: van ennek "magyar" neve: dűbel. Erre gondoltál, jó vitéz? Vagy munkásőr? Nem is tudom, hogy kéne szólítsalak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"54%-ról 82% "

Most Orbán Viktor 85%

"duplázták meg a munkanélküliségi rátát."

Most minden közfoglalkoztatott szerencsétlent évente HATSZOR jelentenek le, ezzel a tetűhazugsággal alázzák meg a saját szavazóikat. Tehát egy ember helyett HATOT hazudik Orbán Viktor, és ti vagy beszopjátok, vagy érdeketekben áll a hazugságot támogatni.

Mocskos Kommunisták, Rohadék Fidesz.
@Bukott liberális demokrata: bendzsikem, te is vonalas shitnyik vagy

tanar letedre is szarul megy a szovegertelmezes
@Sir Bates dö Hól: Fejezd be a vmi elleni szavazást és szavazz a fideszre ahogy a normális emberek.

Vagy csinád jobban.
@P.Freddy:

"Most Orbán Viktor 85%"

Még mindig az év VÉGI számit. Ami hidd el, hogy 80% alatti lesz.

((Esküszöm le printscreenelem ezt a kommentem és beadom a legelső 2015-ös var ánusz poszthoz hozzászólásként hogy igazam lett... miszerint év végére 80% alá megy az adósság!!))
@Hannibal ante portas: valszeg nagyon apro az "avatarom" faszlyuk

nagyitsd ki, vagy tedd fole a mikroszkopot
@vitéž munkášőr: hasonló jókat neked is. te is pohárba teszed utána? s mire használod a szád, ha kiveszed belőle? Vagy használják mások? Ordenáré proli vagy, lehet hogy nem tudsz róla?
@Sir Bates dö Hól:

Világos, mint a vakablak.

Te szavazhatsz valami ellenében, ám én nem.

Azaz szavazhatok valami ellenében, de akkor engem már joggal nevezhetsz agitátornak a Fidesz mellet.

Mert hisz aki az MSZP és társai ellen szavaz, az a Fideszre szavaz.
Aki az MSZP-t és Gyurcsányt utálja mint a szart, az agitál a Fidesz mellett.

De aki a Fidesz ellen agitál, ...
Hohohohó.. Az tök más tészta. Az már vér-demokrata. Az már átlát a diktatórikus szitán. Az csak úgy kényszerből nagy duzzogva húzza az X-et az elkúrókra..
Mert egyébként entellektüel volta tiltja hogy rájuk szavazzon, az elkúrókra, de istenuccse muszáj, mert ... (itt bérrettegés hosszan, és alaposan).
@vitéž munkášőr:

Nem vagyok tanár.
Nem megy szarul a szövegértelmezés nekem. Németországban még mindig az FDP (Német Szabad Demokrata Párt) a liberális párt, ami 5%-ot se ért el.

Még ők sem tagadják libsi mivoltukat:

neu.fdp-rottweil.de/wp-content/uploads/2014/03/Logo_FDP.jpg
@vitéž munkášőr: nem személyeskednék, de már késő. Nem tévedtél el valahol?
@P.Freddy:

Eurostat adatok.
Google data exlorer.

Vitatkozz ezekkel, a számokkal, grafikonokkal ostoba MSZP csicska ne velem.

Minden grafikon kivétel nélkül azt bizonyítja, hogy az MSZP-től nem volt szarabb sehol senki az egész EU-ban.

https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+gdp

https://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployment
@Hannibal ante portas:

"Came in from a rainy Thursday
On the avenue
Thought I heard you talking softly

I turned on the lights, the TV
And the radio
Still I can't escape the ghost of you

What has happened to it all?
Crazy, some are saying
Where is the life that I recognize?
Gone away

But I won't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive

Passion or coincidence
Once prompted you to say
"Pride will tear us both apart"
Well now pride's gone out the window
Cross the rooftops
Run away
Left me in the vacuum of my heart

What is happening to me?
Crazy, some'd say
Where is my friend when I need you most?
Gone away

But I won't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive

Papers in the roadside
Tell of suffering and greed
Here today, forgot tomorrow
Ooh, here besides the news
Of holy war and holy need
Ours is just a little sorrowed talk

And I don't cry for yesterday
There's an ordinary world
Somehow I have to find
And as I try to make my way
To the ordinary world
I will learn to survive

Every one
Is my world, I will learn to survive
Any one
Is my world, I will learn to survive
Any one
Is my world
Every one
Is my world"
@Bukott liberális demokrata: Nehogy már védekezzél bammeg.

MOST 85 az államadósság az pont 85.

Minden normális embernek érdeke hogy ezek az agyatlan barom maszoposok 5 bukott választás után is az ADÓSSÁGKÉRDÉSSEL MERÉSZELJENEK ELŐJÖNNI...:DDDD
@Bukott liberális demokrata: akkor jo - rosszul emlekeztem, szar is lenne, ha gyerekeket engednenek a kozeledbe

ooo, az megvan, hogy a partnevektol elvonatkoztatva is lehet szemlelni egy allam alapveto ideologiai aspektusait?
Haliho. Üdv mindenkinek.
Nem vesztem el. Meg sem. Hiába drukkoltak talán páran. Pusztán jelenleg Albion ködét szemlélem.

Ja, és egy kis off-ka, ha mér :-)
endresy.blogspot.com/2014/08/jeges-on-viz-heti-valaszban.html
@Bukott liberális demokrata:

" év végére 80% alá megy az adósság!!)) "

Te nagyon hülye vagy, ha azzal boldog vagy, hogy december 31-én Orbán elkéri a pénzt az állami vállaltoktól, majd január 2-án visszaadja, és ezzel ÉVVÉGÉN azt hazudja, hogy 80% alá ment az adósság.

Ennyire még egy Fideszes se lehet primitív, csalódtam benned:) Vagy ti Fideszes szavazók tényleg, defintíve ennyire hülyék vagytok? Has igen, akkor bocsi, akkor tényleg igaza van Orbán Viktornak: "utánam, hülyék!" és kétmillió idióta balfasz megmozdul, hogy ismét tönkretegye az országot, mint ezer év alatt mindig.

Egy csöpp esélt se adtok a változásra, idióta seggfej genetikus Fideszbarmok. Rohadjon az ország, de éljen Orbán Viktor, ugye?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Emlékeim Lampert Mónikától vannak, _"

Meg vagyok könnyebbülve. Sőt könnyítek magamon.
@vitéž munkášőr:

Persze, csak akkor hivja magát liberálisnak, ha már a politikája az! Az FDP legalább vállalta. Hát buktak is, nem kicsit. :) Ennyit a németországi liberalizmusról...még 5% sincs :DD
@P.Freddy:

kampányolj államadóssággal ez a ballib sikersztori

bammeg
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Eurostat adatok."

85% az államadósság - TÉNY.

Soha nem volt ilyen magas - TÉNY.

Orbán Viktor ELKÚRTA 3000 milliárd forint nyugdíjpénzt - TÉNY.

Az előbbi elkúrásnak SEMMI NYOMA NINCS - TÉNY.

Ugyan, ugyan - mentegetheted, de menthetetlen. Teljesen elbaszott mindent, elbaszta a pénzünket, elbaszta a nyugdíjunkat, elbaszta a renoménkat és elbaszta a magyarok hitelességétg ez a törpeköcsög zsebfasz.

Örülj neki, ha ízlik a makkja a szádban, mert akkor legalább neked jó. Meg Habony Árpádnak, a szájában és ánuszában, ahogy nektek jólesik, Fideszbuzik.
@Bukott liberális demokrata: hülye vagy... ez axióma... egy definíciót sem értesz... ha anyád picsája éppen foglalt, akkor foglalkozzál apád faszával, de ignoráld a kommunikációt irányomba...
Sokan vetik az ostoba MSZP csicskák szemére hogy a zsinórban bukott választások ellenére is folytatják a kampányt az ÁLLAMADÓSSÁG ÉS A GDP növekedés tematikájában, vagyis azokon a helyeken, ahol a Fidesz messze jobban teljesít mint a félnótás MSZP csicskák.

Én ebben csak részben tudok egyetérteni, hiszen: Mi a faszommal kampányolnának? De most komolyan. Szemkilövetéssel? MSZMP rokonsággal, vagy mivel?
@Sir Bates dö Hól:

Te vagy a hülye. Aki liberális az miért nem hivja magát annak?? Márpedig Németoban a CDU-CSU nem teszi ezt, CSAK az FDP. Ennyit a logikádról.
@Muzsikok közt:

"kampányolj államadóssággal"

Nem kampányolok, mert úgyis ti nyertek, hülyék, hiszen többen vagytok.

Ez van, ezer éve titeket szop az ország, mert mindig többen vagytok hülyék.

Örüjjél, bazmeg.
frappáns válasz, tizenketedik a tucatból, @Muzsikok közt: ... érdemi megnyilvánulásod ma még nem volt... felvehetem a kesztyűd, ha ez a vágyad... ám az én oddszom nem rossz...
@vitéž munkášőr: I agree with you & Duran-Duran:"Every one
Is my world"
@P.Freddy: Teljesen mind1 hogy az államadósság 80 vagy 85.

De a minősíthetetlenül agyatlan MSZP csicskák még ennyit sem értenek a kampányoláshoz.

Ehhez pont annyi agy kell mint ahhoz, hogy mi nem is vagyunk kommunisták a Fidesz a kommunista pl. mert haverkodik a mocsok Pozsgayval, aki amúgy MSZMP KB tag és mellesleg MSZP ELNÖK (!!!!) volt.

Gondolom elhiszed hogy rühellem a fajtátokat de annyira kurva szánalmasak vagytok hogy bazmeg elvállalom a kampánymenedzsmentet puszta keresztényi szánalomból. Ne hidd hogy nincs lejjebb nektek.
@Sir Bates dö Hól: lefosom, de jó lenne már valami 30 IQ feletti mocskos MSZP nyalonc, gyere!
@Bukott liberális demokrata:

A liberal democracy may take various constitutional forms: it may be a constitutional republic, such as France, Germany, India, Ireland, Italy, or the United States, or a constitutional monarchy, such as Japan, Spain, the Netherlands, Canada, or the United Kingdom.

en.m.wikipedia.org/wiki/Liberal_democracy
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: én nem ezt írtam, mindketten tudjuk, legyél már korrekt... én úgy nem szeretem, sőt, rühellem a fideszt, hogy közben folyamatosan kritizálom az ún. ellenzéket is... te nem ezt teszed...
@Hannibal ante portas: csak az ordenarerol jutott eszembe, kedves arisztid
@Sir Bates dö Hól: nem hiszem el, hogy ezt az agyrokkantat gyozkodod…
@Muzsikok közt:

Istenem, ha téged is vertek volna a kommunista rendőrök mint engem, vajon akkor is ekkora pofád lenne? Szerintem fingod nincs semmiről, csak egy meghülyített, seggfej fideszparaszt vagy, nulla rálátással a múltra, hiszen múltad sincs.

Csak jövőd van, mert megfelelő irányból nyold Orbán Viktor aranyeres seggét. Csináld csak, ez a te jövőd.

Az országé meg egy másik jövő, de azt te leszarod, mint bármelyik hithű megbízható fideszköcsög, akik csak a
a lóvéért éltek, mint régen az igazi megbízható kommunisták.

És itt bezárult a kör.
mi a fasz van, dupla lokeszt nyomnak a Szentkiralyiban az ejszakai muszakert?
Vannak olyan kérdések (adó) amiben a riherongy MSZP csicskáknak is lehet más a propagandájuk.

Vannak aztán olyanok, amiben tökre ingyen csinálnak magukból balfaszt. A HTMek elidegenítése pl. egy ilyen mászterpísz. A zsidó és cigányhájpolásuknak meglett az eredménye ma már ők is szarnak a maszopcsicskák fejére, és a DK-t tolják, meg a fideszt.

Hát ez jó bót volt.
@Bukott liberális demokrata: "Te vagy a hülye. Aki liberális az miért nem hivja magát annak??"

Gondolom, anyád sem hívott téged Madárfejű Lajcsikának, nem?...
@P.Freddy: Ostoba duma. Hazaáruló kommunisták van meg fidesz.

A Jobbikosoknak nem folyik a nyáluk meg nem is jönnek ide.

Egyetlen MSZP szavazatot sem hoz hogy senki sem emlékszik rá hogy a nyomorult MSZPre is szavazott pár csicska. Ezek a csicskák most mind letagadják ezt az ősbünt.
@Muzsikok közt: Tudom, csak Orbán fszát szopják valakik, azok pedig ti vagytok.

Ti pedig pénzért mindenre képesek vagytok, Orbánfszszopók.

Ezzel tiétek a győzelem.
@P.Freddy: Naná. Amíg Orbán a legjobb.
@Bukott liberális demokrata: Te figy vannak azért cukiságok. :)

A Jobbik ellen még a baloldallal is összeállt a Fidesz

Füzesabonyban az április országgyűlési választáson a Fidesz jelöltje, Nyitrai Zsolt alulmaradt a Jobbik jelöltjével, Mirkóczki Ádámmal szemben, amiért a kormánypárt vezetése nem dicsérte meg jelöltjét. Nyitrai ezért jogosan fél attól, hogy az október 12-ei önkormányzati választáson a várost a Jobbik fogja behúzni, így pozíciójának megtartása és a helyi hatalom megszerzése érdekében a kormánypárt most a háttérben, kétes körülmények között, még a baloldallal is képes volt összeállni.

alfahir.hu/a_jobbik_ellen_meg_a_baloldallal_is_osszeallt_a_fidesz
@Knósszosz:

"_Ezt maga jól tuggya, minek is magyaráznám vala...?:)) Egye meg a fene kendet,[...]

:DDDDD Köszi.

"_ ezeken a mélységeken felül kell emelkednünk, és egy vaslábos nyújtotta gasztronómiai érték mentén élni az életünk hátralévő részét - de legalább is törekedni rá._"

Képzeld el! Ilyen még nem volt!
Tegnap, eszméletlen fáradtan értem haza, vagy eleve nem is voltam magamnál a fáradságtól, de mivel erősen megéheztem, gondoltam egy lecsót odadobok főni, az gyorsan megvan. Mit tesz Isten? Akarom mondani, én. Semmi lelki ráhangolódás, vagy mentális massza, csak a cselekvés a lendület és a tett, semmi ködevős lelki gyurma, hanem acél edény, olaj-zsír fele-fele bele, energia alá, aztán elő a kést, hagyma héj le, felkarikázom, pokol katlanba be. nekem esik a paprika, hogy igyekezzek, mert a végtelenségig nem szomorkodhat a hagyma a zsíron, szót fogadok, s mire kellően kipirulva várja a hagyma a nászra a paprikakarikákat, épp el is készülök vele, s áldásom rátok sóhajjal megy a lábasba a paprika is. só. fedő mert sietek. Késsel a kicsi paradicsomok félbe igazítva hadd várjanak sorukra egy jó korty vörösbor a torokra-gégére-gyomorba, pillantás a netre, majd vissza a tűzhelyhez, minden épp klappol, megy a nászajándék a hagyma s paprika mellé felezett paradicsom képiben, de hogy bonyolítsam az esetet, nyomtam bele két fokhagyma gerezdet, és 10 perc múlva mit tesz az isten? Teljesen kész lett, és az a mennyei illat! Akkorát ettem, hogy szinte ülve elaludtam, vagy legalábbis annyira jó lett, hogy utólag inkább álomnak hittem, hogy ettem, és el is döntöttem újra főzök egy lecsó szonettet, csak sütök hozzá egy mosolygós tarját, vastagot, nagyot, csontosat, semmi cicoma csak a só és a disznó és a lecsó meg én.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"alfahir"

Az a dzsobbik egyik lapja te hülye...menj a picsába a hazugságaiddal gabriell!!
Hé! Maguk! Mé nem beszélgetnek inkább a pináról?
Vagy kártyázzanak. Azon mégiscsak van értelme előkapni a bicskát, nem?!
Súlyos válság előtt áll, vagy akár teljes egészében meg is szűnhet a hazai dohánytermelés jövőre és több tízezer, a dohánytermelésben foglalkoztatott munkavállaló veszítheti el a munkahelyét az elmaradott keleti régióban, ezzel jelentős foglalkoztatási válságot okozva Magyarországon – közölte a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége (MADOSZ). A problémát az okozza, hogy összesen 24,2 millió eurós támogatástól esnek el a hazai dohánytermesztésben dolgozók, mivel az EU a 2015-ös évtől már nem biztosítja a szerkezetátalakítási támogatást.
@dr. jenőke (jenőke): "meg is szűnhet a hazai dohánytermelés jövőre és több tízezer, a dohánytermelésben foglalkoztatott munkavállaló veszítheti el a munkahelyét"

- Naná 2 éve a trafikreformkor azt hazudozta a maszop tele szájjal hogy most aztán 40.000 ember fog éhen halni.

De ez sem jött be mert fél millióval dolgoznak már többen mint amikor elkergettük a retekarcúakat.
@jaegtoer:

Valódi csendélet: "csak a só és a disznó és a lecsó meg én".
Az a váza sem hiányzik, amelyben egy padlizsán virága szendereg.
Irigykedem. Szeretem a lecsót! Pedig nálunk ... ne is tudd meg ... No mégis: Hortobágyi húsos palacsinta volt...
@Bukott liberális demokrata: Nem mernék rá mérget venni, hogy hazugság. :)
@vitéž munkášőr:

El kell terelni a szót a zürichi útról, hogy szóba ne kerüljön, augusztus végén "megszűnnek" a névtelen számlák, vagy legalábbis Svájcban is elkezdődik egy másik világ. Ezért futottak nagyjaink egészen Svájcig erdélyi kórust látni.
@Muzsikok közt:
Nem mindegy neked, hogy ki, mikor és mit hazudik?
Amilyen a mentalitásod, holnap - kis pénzecskéért - lennél te még a szadesz szóvivője is.
Igaz?
Most például csak a dohánytermesztőkről volt szó.
Termesztők. Az egyéb kihatásokról nem.
Nem magyarázom tovább.
@Muzsikok közt:

"De ez sem jött be mert fél millióval dolgoznak már többen mint amikor elkergettük a retekarcúakat. _"

Így éjféltájban nem kell ekkorát hazudni, mert fejtől a lábig megfekszi a gyomrod, aztán Gyömrőn ébredsz.
@dr. jenőke (jenőke):

"_és bábjátékot hallgatni. _"

Úgy-úgy:)
@Muzsikok közt: miről beszélsz, te szerencsétlen?... milyen reform?... milyen félmillió? (mert közmunka, az nem munkahely)...
@Sir Bates dö Hól:
És ezt te pont ennek a pontagyúnak akarod megmagyarázni... a türelmed végtelen, magad vagy az univerzum.
Már megint ma van, kikapcs.

Jó éjszakát.
@Sir Bates dö Hól: milyen közmunka?

profitline.hu/hircentrum/hir/315938/80-on-a-munkanelkuliseg---csucson-a-foglalkoztatottsag

Minden munkából több van. Naná ez munkaalapú gazdaság nem lopásalapú.
@dr. jenőke (jenőke):

A hortobágyi húsos palacsintáért még számolunk.
Éjfél után ilyet említeni? Tudom, van lelked. De, akkor is!
@Muzsikok közt:

Te még hülye sem lehetsz, csak indigó, ha hülyének nézel bennünket.
@jaegtoer:
Mit tettél Isten?!:))
Az legegyszerűbb étkek nagyszerűségéhez nem férhet kétség, de még háromság sem, ha még oly szentek is.

Magam is követek el olykor ilyen ad-hók lecsót, mert a kreativitás gyönyöre magával ragadja az embert még hajnal kettőkor is, nem beszélve az éppen fellelhető alapanyagokról, amelyek rendelkezésre állnak. Paradicsom-paprika-hagyma, némi zsiradék, esetleg kalbász karikák, netán tojás... is. Mit is lehetne ezen hozzávalókból alkotnia a szomjas szakácsnak, ha nem letscho-t?

A vaslábos már csak koktélcseresznye a gasztrotortán... itten mostan nem részletezendő okok folytán:))
Mindenkor nagyon jó 'tvágyat, kedves kolléga!!!
@Muzsikok közt:
A cikk folytatódik:
Glattfelder Béla (rajtad kívül senki nem merné EMESZPÉSNEK nevezni), a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára azt mondta, a kormány keresi az európai uniós követelményeknek is megfelelő támogatási lehetőséget a dohánytermesztésben foglalkoztatott 20 ezer ember munkahelyének megőrzéséhez.

Dugulj már el.
Mentem aludni.
@dr. jenőke (jenőke): És ennek mi köze ahhoz amit fent hazudoztál? Éppen azt cáfolja.
@Muzsikok közt: miről beszélsz, idióta?... piaci alapon hol dolgoznak félmillával többen?...
Akkor összegezzük.

- Az országnak sokkal jobban megy mint a komcsik idején

- A HTMek szabadabbak
- A zembereknek emelkedik a fizetésük és az elhelyezkedési lehetőségük
- Mo. immár bevándorlási célország www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2112.html

- Nőnek a lehívott EU pénzek
- Szabadabb a sajtó(ahogy a ballib szennymédia állami pénz nélkül tönkremegy)
- Érettebb a demokrácia(ahogy a szélsőségek kiszorulnak a parlamenti döntéshozásból)
- Stabilabb a kormány

Mint valaha.

Ez komoly fejtörést okoz a maradék ostoba MSZP csicskának, akiknek rég levágták a fejét (SZDSZ).
@Knósszosz:
A mosolygós tarja fölött elegánsan átsiklottam, mert nem kívánok egy esetleges rossz viszonyt krejálni, hogy éppen mit gondolok rólad evvel kapcsolatban.
Kiváló diszteletel: Te ló...:)
@Sir Bates dö Hól: A zemberek munkát akarnak, nem piaci alapon hanem akárhogyan.

Persze piaci alapon is sokkal több a munkahely, mint az ostoba hazug MSZP csicskák dúlása idején:

profitline.hu/hircentrum/hir/315938/80-on-a-munkanelkuliseg---csucson-a-foglalkoztatottsag
@Muzsikok közt:
- és sokkal több, stabilan elmebeteg fideszmuzsik szennyezi az internetet.
Stabilan.
Stabilabban, mint valhalla.
Te, Asgard seggfeje...
Ezen kívül csúcson van a belföldi és a külföldi turizmus, soha nem volt ennyi turista Magyarországon!

propeller.hu/itthon/2637976-soha-nem-volt-ennyi-turista

Ez is azért van mert Orvbán diktatúrája miatt Magyarország szalonképtelen lett a kultúrálisan felsőbbrendü demokraták között!
A magyarok egyre jobban élnek hvg.hu/vilag/20140808_A_magyar_turistak_szama_ugrott_meg_a_legi

és egyre jobban szeretik a hazájukat www.hirado.hu/2014/07/31/novekszik-a-belfoldi-turistak-szama/

ahogy egyre halványul bennük a liberálnáci uralom rémképe.
@Sir Bates dö Hól:
"__@Muzsikok közt: miről beszélsz, idióta?... piaci alapon hol dolgoznak félmillával többen?... __"

Azokra gondolhatott a derék segéderő és frontvonal fenntartó, akik merő kalandvágyból a Lajtán túlra fanyalodtak munkavállalásra, hogy aztán a jól végzett munkájuk után kissé duzzogva vegyék fel az itthonihoz viszonyítva háromszoros netán négyszeres munkabért, miközben nosztalgiával gondolnak maguk mögött hagyott dekadens tobzódásra és a meg nem teremtett 1 millió munkahelyre, továbbá az árokparti fűkaszálás által nyújtott állóképesség kondicionáló tréningre, mint foglalkoztatás kitörési boom-ra.
Így soha nem fogtok nyerni egy választást sem. Szerintetek mennyi embert tudtok ezzel az "leleplezéssel" magatok mellé állítani? Csak arra jó, hogy együtt maszturbáljatok, csorgassátok a nyálatok és primitív orbánutálatotokban egymás nyakába boruljatok ezredszer.

Ez nektek láthatóan elég, ezzel ki is elégültök, mert meg se próbáltok komoly témákat felhozni. egyre sajnálatraméltóbbak vagytok.
@jaegtoer: És azok miért mennek el? Csak nem azért mert itt a bolsevikok miatt a negyede a bár mint nyugaton? Mert 1938-ban még többet kerestünk, mint az olaszok, spanyolok, görögök, és a németek is csak kétszer kerestek többet mint az itteniek. Aztán itt jöttek a bolsik, ott meg nem és 1989-re más ott kerestek háromszor-ötször többet- Negyven év alatt a magyarországi bolsik elintézték a következő száz évre a magyar prolit.

lazarus.elte.hu/hun/dolgozo/jesus/otka0810/peldak.htm

Szerinted hány ember menne olaszba dolgozni, ha itthon többet keresne, vagy hányan hagynák itt a házukat, lakásukat, ha csak harminc-negyven százalékkal keresnének többet Ausztriában?
@Knósszosz:

"_A mosolygós tarja fölött elegánsan átsiklottam, mert nem kívánok egy esetleges rossz viszonyt krejálni, hogy éppen mit gondolok rólad evvel kapcsolatban.
Kiváló diszteletel: Te ló...:) _"

:D A ló az teljesen rendben van, hiszen amikor épp nem vagyok kutya, rendszerint lóként húzom a szekeret, hacsak nincs szükség ökör mivoltomra is:)

Hanem! Hogy képzeled, hogy téli sportot űzöl augusztusban itt az Európába szakadt fél-ázsiai puszta kellős közepén?
Mi kifogásod a mosolygó tarja ellen? Nem a zsírtól fuldokló, durva röhögéstől fetrengő húscafatról beszélek, hanem az illedelmesen mosolygó, finom és diszkrét és vékony zsiradékhálóval egybeszőtt már-már arisztokratikusnak is nevezhető sportos disznó nyaki izmainak sült költemények céljára történő -az ISO előírásokat is zavarbaejtően megszégyenítő- felhasználásáról tettem említést.
Csak nem kezdünk egy cukrozott versus borsos káposztás cvekedli magaslatait és mélységeit bejáró kalandozásba?:D Te, siheder hevületű öreg barátom átlényegülve kedves kőszáli kecskének?
Kell ez nekünk? Én amott vagyok jobbra középen, te csak meg nem ott balra fenn, ahová már a pillangó is kockázatosnak tartja a leszállást?

www.viralnova.com/hidden-dam/
@jaegtoer: ez szep volt, el kell ismerni. pedig valami olyasmit vartam, hogy foztem 200 liter lecsot...
@braue:

"_Szerinted hány ember menne olaszba dolgozni, ha itthon többet keresne, vagy hányan hagynák itt a házukat, lakásukat, ha csak harminc-negyven százalékkal keresnének többet Ausztriában?_"

Részemről izgatottan várom az angol, német, svájci és norvég bevándorlókat munkaalapú társadalmunkba.
@parti_giano:

"_valami olyasmit vartam, hogy foztem 200 liter lecsot... _"

Jó reggelt!:)

Ami azt illeti, elég hamar rátaláltál a tűpárnára:D Csak nem ráültél:-)
@jaegtoer: Csak nem reagáltál arra ki is a hibás, hogy harmincnyolchoz képest a bolsik alatt maradtunk le nyugattól, vagy sem. Terelsz.

Egyébként az én őseim Svédországból jöttek ide.(Ahogy németek is tömegesen jöttek.) Akkor még ugyanúgy éltünk és itt találtak lehetőséget. Ma ez valóban elképzelhetetlen lenne, hacsak nem gyárigazgatónak jönne a hazaihoz képest kétszeres pénzért. Ezt is kösz bolsik!
@jaegtoer: csak a kanalat hagytam a kaveban, az bokte a szemem. kulonben tegnap en is lecsot zabaltam, ha tarja nem is, de kolbasz ficegett benne.
@braue: az elmult rendszer nagy karokat okozott. ha a hibakat akarod vizsgalni, visszamehetunk joval korabbra is.
a kommunistakat nem mentegetem, de nem volt lusztracio, igy 24 ev tavlatabol a fidesz is csak az en kommunistam jo kommunista szlogenig jutott.
@braue:

"_ Terelsz _"

Meghagylak ebben a hiszemben. Hülyékre nincs időm, amikor várnak a receptek, a napsütés és az élet és A Nő.
Mit akarsz itt bizonyítani?

Sunákról, lovakról, hajókról, receptekről beszélhetünk, esetleg, ha "tudsz" titánötvözetből üstöt, szót válthatunk.
Belépőnek kezdheted egy jó csülök recepttel.
@parti_giano:

Egészségedre!:) no, nem a balesetveszélyes kanál...
@parti_giano: Tényeket közöltem. Midnek szovjet megszállta ország igazán a megszállás alatt a kollaboránsok segítségével szakadt le súlyosan Európától. Ez tény.

Negyvenpár év leszakadást nem lehet húsz év alatt helyrehozni, pláne úgy, ha újabb tizenkét évet kapnak a bolsik. Igaz abból az első négy nem volt ártalmas. De a második és főleg a harmadik négy alatt tovább folyt a leszakadásunk, de mostmár a volt megszálltaktól is. Például a tótok 2002-ben jócskán lemaradtak tőlünk. 2010-re meg jócskán megelőztek.
@jaegtoer: Szerencsétlen primitív tahó vagy. Vitaképtelen. Csak az veled egyetértőkkel vagy képes "vitatkozni". A tényekkel, számokkal és a nem bolsevikokkal nem. Gratulálok okoska!
@jaegtoer: hoho, micsoda dicsero jelzoket kaptal a narancsbaromtol, irigyellek nagyon :)
@Muzsikok közt:
ne haragudj, de ekkora tereléseket már rég olvastam. most vagy ennyire idióta vagy, vagy szántszándékkal hülyíted itt a népet! nem akarom részletesen megcáfolni, mert sem időm, sem energiám nincs rá, de ilyen terelést fidesznyiktől rég láttam. talán enrico volt még ilyen.
gratulálok!
és most hess a picsába.
@braue: És minderre a megoldás nyilván belépni az eurázsiai-szovjet-unióba, Putyin ölébe hajtani a fejünket, és jól leorbánozni a medvét bő nyállal.
Újkori eszakadásunk a régiótól az u.n. Szociális népszavazással kezdődött, és az államosító bolsi Fidesz uralommal tetőződött be.
Meg vagyunk mentve. Bálint Antónia is indul a választásokon. :)
@braue:

Tudjuk, a Fidesz kommenista az jó kommenista.
Sőt, a Fidesz vezérkar 2/3-a jó kommenista.
Sőt-sőt, az a 2/3 kommennista jó köpönyegforgató kommenista.

De mi még azt is tudjuk, hogy ezek a gerinctelenségek egyáltalán nem zavarják a kommemistákat éltető porhanyós agyú bóbitákat.
A porhanyós agyú bóbiták ugyanis nem rendelkeznek normális, emberhez méltó értékrendel.
@braue:

" Csak arra jó, hogy együtt maszturbáljatok, csorgassátok a nyálatok és primitív orbánutálatotokban egymás nyakába boruljatok ezredszer."

Nekem nem tűnt fel se nyálcsorgatás, se nyakbaborulás, se győzelmi vízió.
Ezeket a benyomásokat máshol szerezhetted.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy miért primitívebb az orbánutálat az orbánimádattól?
@braue:
"Mert 1938-ban még többet kerestünk, mint az olaszok, spanyolok, görögök, és a németek is csak kétszer kerestek többet mint az itteniek."

szerencsétlen, szánalmas fasz. tudod mi történt 1938-ban? tudod miért voltak magasak a(z) (átlag)fizetések, és miért? legalább a svéd utáni választott hazád történelmével lennél tisztában!
ja, hogy az az egyetemes történelem része? én kérek elnézést a többiek nevében...
@braue:

"_Szerencsétlen primitív tahó vagy. Vitaképtelen. Csak az veled egyetértőkkel vagy képes "vitatkozni". A tényekkel, számokkal és a nem bolsevikokkal nem. Gratulálok okoska!_"

Az a problémád, hogy nem elég olvasni, érteni is kell amit írogatok. Úgyhogy sok szerencsét és szép napot neked.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: +...narancsdroidok termeltek szépen" ha levonod a selejtet /ismétlések, értelmetlen szavak, mondatok/ már nem is marad a termékből semmi
@braue: ilyen szöveget csak egy jellemtelen senki enged meg magának, amikor szellemileg alulmarad.
jó ha tudod, a véleményem se nem politikai se nem ideológia kategóriába tartozó tükör, csak emberi... - ha azt még értelemmel fel tudod fogni, melyik kategória is lenne...
@ Fabius: Az hogy kamu az egész látható abból, hogy pl szineszeket ráraknak mint vezetők akik a 88-ban lettek parttagok, de ANTALL apját aki pl. a svab-KITELEPITESEK nagyhangú követelője volt miniszterként, Rakosival parolázott vigan azt meg gyorsan leszedtek.

_________

alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/images/rakosi-parlament.jpg

Kommunista kollaboráns politikusról neveznék el a rakpart egy részét
2009, december 14 - 19:01

"(id. Antall József)...nemzetpolitikai szempontból nem kétséges, hogy Magyarországnak érdeke, minél nagyobb számban hagyják el a németek az országot. Soha nem lesz ilyen alkalom, hogy megszabaduljunk a németektől..."

alfahir.hu/node/42806
_________
@Muzsikok közt:

ha sok hasonló hülyeséget ontasz "muzsikok közt", ne lepődj meg, ha Szibériáig kergetnek esetleg...
@braue: A (nem teljes) lista / "jó"komcsik /

Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Stumpf István - a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Martonyi János - MSZMP-tag
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ-titkár
Matolcsy György - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Mikola István - a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter - MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Fónagy János - MSZMP-tag
Deutsch Tamás - KISZ-titkár
Kövér László - KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Kerényi Imre - MSZMP titkár
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Pozsgay Imre - az MSZMP KB és PB tagja
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Megesik. Összeken a liberális fertő dágványának sara:) engem, a feketelelkű de tiszta tekin tetű konzit. Pályafutásom során ez mindig így volt, konzinak libsi, libsinek konzi. Így lettem tetű, fényes elméjű Braue kibervándor szemében meg tahó. Jól van ez így. Neki nehéz az élet, nem nekem.
Polgártársak ! Orbán: Kommunista Ifjúsági Szövetség,.......... Stumpf: MSZMP, Hazafias Népfront elnökség..... Boros: MSZMP titkár ..... Matolcsy: MSZMP..... Varga: Kommunista Ifjúsági Szövetség...... Pintér: MSZMP titkár ...... Martonyi: MSZMP ..... Mikola: MSZMP, Hazafias Népfront elnökség ...... Fónagy: MSZMP...... Vonza: MSZMP............. Polgártársak ! Éberség a komcsik/bolsik már a (spájzaink után) a kormányban is bent vannak ! kelt:2000
Pozsgai Imre hazafi kommunista, nem hazaáruló kommunista, hiszen jobboldali. Nem tudom miért nem lehet ezt megérteni a hazaáruló liberális cíkkíró idiótáknak.
@Muzsikok közt:

" egyre jobban szeretik a hazájukat :

http://www.hirado.hu/2014/07/31/novekszik-a-belfoldi-turistak-szama/"

:)))

2011 julius EUR/HUF 270
2012 julius EUR/HUF 280
2013 julius EUR/HUF 290
2014 julius EUR/HUF 310

Szerinted miért szeretik hazánkat a kül- és belföldi turisták?
A külföldi mert szarér'-húgyér' kap valamit, a magyar meg nem tud hova menni, nincs rá pénze.
@vilagnezet.blog.hu: Nemhiába, a szar mindíg a felszínen marad
Nyuszika! Húzzál már le arról a listáról! Meg az egész kormányomat - mondta Orbán Viktor.
Meg ha nem akarsz rajta lenni a listán akkor állítsd össze te.

Az a nagy helyzet hogy a halott vagy inaktív kommunisták nem érdekelnek. Azok akik ma is aktívak és ilyen listákat állítanak össze amiről magukat kihagyják... na őket rühellem.
@Muzsikok közt: Csak így tovább NERtársam, osszad a hazaáruló liberálkommunisták fejét.
ha már itt vagyunk ez egy harmadik lista és ebben vannak új adatok is:

Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Rogán Antal - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Íme egy lista volt párttag fideszes politikusokról és háttéremberekről, ami bizonyára még jócskán bővíthető:

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/
@jaegtoer:

" Összeken a liberális fertő dágványának sara:) "

Ezt kéretik átgondolni:)
Minden egyes szót külön-külön. Azt meg csak halkan jegyzem meg, csak akkor leszel sáros, ha te is dagonyázol. Úgy tűik, örömmel teszed:)

Mint konzi, felfoghatnád úgy is, - ha szinonimát használsz - te vagy a láp virága:))
Most tekintsünk el attól, hogy Herczeg ezt egy nőről írta. Csak a kép miatt jutott eszembe.

Liberális fertő helyett gondolhatnád azt is, hogy itt lápi koboldok, lidércek és néhány Hany Istók játszik. Hol egymással, hol néhány eltévedt démonnal. Ha csak magukban vannak, békalencse receptet cserélnek.
Nem szebb?
@időtolvaj:
Én is elolvastam, valóban sokkal szebb.
Azonban gyakran hatásos lehet a gyors és egyszerű is.
Egy példa:
Az ötéves érettségi találkozón a lányosztály volt tanulói a foglalkozásukat ismertetik:
1. Menedzser-asszisztens
2. Média-szervező
3. Közönségkapcsolati-munkatárs
4. Értékesítési referens
... és így tovább...
Az utolsó: Én is kurva lettem,mint a többiek, csak nem tudom magam olyan szépen kifejezni.
Ja, Édesdrágajóistenem, hát mi vót itten tennap iccaka? Nyitva maradt az elme-, gyógy- és intézet kapuja?
@

Martonyi János III/II együttműködő, MSZP hatalomatmento SPONTAN PRIVATIZATOR, hogy maradhatott ki?!

kdnp.hu/naplo/%E2%80%9Ekicsit-soprogessen-sajat-haza-tajan%E2%80%9D

www.origo.hu/itthon/20140630-tasnadi-laszlo-allamparti-multja-a-fidesz-reakcioja.html
___________

JÁRAI Zsigmond 3/2 jelentő, mszmp miniszter hogy maradhatott ki?

www.origo.hu/itthon/20020816jarai.html
____________

SCHMITT Pál kommunista miniszterhelyettes, Olimpiai bojkottáló hogyan maradhatott ki?

Csak Schmitt volt lojális a Kádár-rezsimhez
index.hu/belfold/2010/08/06/csak_schmitt_volt_lojalis_a_kadar-rezsimhez/
Majd legközelebb, kedves "baloldal". :)

Tóta W.: Tulajdonképpen nem okos állat

hvg.hu/w/20140827_Tulajdonkeppen_nem_okos_allat
@vilagnezet.blog.hu: Szép gyujtemeny. Ha megengeded, adott esetben én is szívesen idézem...
Egyik pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat!

3. Bármilyen választáson, szavazáson lennie kell igen, nem és tartózkodom lehetőségnek. Tehát a listás szavazásnál is, az egyik pártra, egyik képviselőre sem választásnak. Az e nélkül lefolytatott választások lényegében választási csalások.

4. Hasonlóan, mint a gazdaságban a monopolellenes törvények, a politikában sem lehessen egyik pártnak és semmilyen tömörülésnek, vagy egyénnek sem 48%-ot meghaladó törvényalkotói és hatalmi befolyása. Ezzel el lehet kerülni a 1948-1989 tartó egypárti és a jelenlegi 2010-től tartó többpárti diktatúrát. A pártok inkább csak akadályozzák a közmegegyezést.

5. A parlament és a közvetett demokrácia egy elavult intézmény. Helyette meg kell teremteni a közvetlen és kiszélesített demokráciát. 200-400 ember sohasem dönthessen egy ország érdeke felől.Azok maximum a szavazásra feltett változatokat előkészíthetik és megvitathatják. Minimum 250 000 fő, sokkal gyakoribb váltásban, mint 4 évenkénti választás, szavazzon meg minden egyes fontosabb törvényt. Ennek lehetőségei már régen megvannak.

6. Ameddig átmenet van a közvetettből a közvetlen demokráciába, addig is az országgyűlésben minden szavazás titkos. Tilos és súlyosan büntetendő a frakciófegyelemből elvárt, vagy elrendelt szavazási rend. Jelenleg, a kötelező szavazás elrendelése miatt, elég lenne 4 embernek, egy-egy pártonként, ülni szavazáskor. A többi csak díszletnek ül, vagy alszik bent.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mert Tarlósnak csupa tökéletes megnyilvánulása van/volt.
A mai jó hangulathoz. :)

"Az utolsó pillanatban került elő a kalapból ez a gyámoltalan nyuszi, Falus Ferenc, aki szemmel láthatóan Mr. Bean és Homer Simpson receptjével próbál népszerűvé válni. Ez alatt nemcsak a vödrös akciót értem, hanem gyakorlatilag minden megszólalását. Tényleg cuki egy ilyen csetlő-botló balfasz, csak éppen nem családi vígjátékhoz castingolunk elvileg, hanem Budapest irányításáról döntünk. Tök vicces, hogy valaki különféle, szerinte is buta állatokhoz hasonlítja magát, csak hülyén hangzik rögtön utána, hogy ő bármire is felhatalmazást kér.

Programja nincs még neki, de mindjárt lesz, már elmondta, hogy két hét alatt meg lehet azt csinálni, nem nagy ügy. Megtalálni őt, az csaknem fél évbe telt ugyan, de innentől megy, mint a karikacsapás.

Budapest lehetne a hídfő. De nem lesz, ez már biztos; akkor sem várhatnánk ezt, ha Falus Ferenc irányítaná. Megmondta ő előre, hogy tulajdonképpen nem okos állat, csinálja, amit mondanak neki. És látszik minden lépésén: nincs mögötte senki, aki idomítaná. Még az is működhetne, hogy megnyeri nekünk a várost egy jól kiképzett kaszkadőr, és aztán végrehajtja a felkészült, hozzáértő stábja programját. Hát, olyan stábja nincs neki."

hvg.hu/w/20140827_Tulajdonkeppen_nem_okos_allat
@DR. INKVIZITOR:

"Azonban gyakran hatásos lehet a gyors és egyszerű is."

Én is feltétlen híve vagyok a huszárvágásnak, de most csak játszottam Jég elméjével:)
@jaegtoer: Ja, lehet. Anyád torkát már kiolvaszam vele, ez is menni fog.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És neked ez miért jó? A Jobbiknak nincs jelöltje?
Én védeni szoktalak, de néha orbitális nagy paraszt vagy.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "áder jános nyolcvanadik születésnapjára"

pont ezt a félmondatot olvastam csak el...

azt gondoltam a posztról hogy a jövőbeni fogadásról ír,
amit káder jános fog kapni mint őskomcsi hitvány hazaáruló...
@V-PORT: attól még Falus bohócot csinált magából.
@időtolvaj:

"_Ezt kéretik átgondolni:)_"

Átgondoltam. Egy szarházi vagyok, aki dagonyázik. Ellenben hozott anyagból főzök, aki csak a fűszereket veszi az itteni polcról:)
@V-PORT: Na szépen vagyunk, már Tótawé humorát sem értékeled. :)
@Penivaldes: Lehet. De ez egy nem a stábbal megbeszélt ötlet volt. Ilyet csinál kezdő politikus. Tuti Orbán is csinált ilyet, vagy Tarlós. Én ettől nem nevezném Falusit alkalmatlannak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Semmi bajom Tótawével. Viszont azzal, hogy te folyamatosan ezt másolod be, már igen. Putyint senki sem bántotta ma? Semmi előrelépés az arab-zsidó viszályban?
@s:

"_Ja, lehet. Anyád torkát már kiolvaszam vele, ez is menni fog._!

Ezzel -talán nem véletlenül- azt állítottad, hogy egy faszfej vagy.

Ugyanakkor csendes rezignáltsággal meg kell állapítsam magamban, hogy túl nagyot akartál mondani. Épp az imént -feljebb- említettem, hogy tetű vagyok. Amennyiben te kedves szülémet vélted olvasni, akkor összekeverted a betűt és a tetűt.
De ez csak az egyik olvasat.
Amennyiben mégiscsak én hazudtam, úgy viszont saját állításod szerint vagy faszfej. De ezért nem haragszom rád, megértem kompenzációs törekvésedet.
Szerezz új nőt. Mamám 76 éves.
@V-PORT: Én sem feltétlen, viszont elgondolkodnék.
@Penivaldes: Most már nincs idő. Bajnait például mindenki alkalmasnak találta, aztán mi lett belőle.
Majd Szigetváriék erősen fogják. Még akármit ki lehet belőle hozni.
@jaegtoer:

kéntelen vagyok megjegyezni, hogy a magyar pusztán a lecsó-sülttarja kombót pusztarostélyosnak szokás nevezni, ámbár a rendes rostélyos és a tarja között ég és föld külömbség leleledzik, noha, ha krumpli is van benne, akkor mondhattyuk bátran, hogy az étek neve parikáskrumpli hússal. az eredeti lecsós beszólását nem turbózta föl öléggé a baráccságos hagymateríték alá besütött jóféle szalonnácskával. mindeszt csak azér mondom, mer svalbárdi őseim igencsak ragaszkodnak a bálnazsírhoz.
@Penivaldes: Sokan annak találták. Én is. Nem attól lett alkalmatlan mert csinált egy házi videót. Ő attól is alkalmatlan volt, hogy egy profi stáb vette körül.
Csendben megjegyzem, hogy Szigetvárit próbálják felépíteni.
@V-PORT: "Semmi előrelépés az arab-zsidó viszályban?"

Ha már rákérdeztél, volt egy érdekes fejlemény. :)

Holokauszt-túlélők nyílt levélben ítélik el Izrael offenzíváját

Több mint 300 holokauszt-túlélő írta alá azt a nyílt levelet, amiben népirtásnak nevezik Izrael Gázai övezet elleni katonai tevékenységét.

A levél elítéli "...a palesztinok mészárlását Gázában és a folyamatban levő hadműveleteket a történelmi Palesztina területén." Az összesen 327 aláíró a New York Timesban jelentette meg a levelet, amiben elítélik az izraeli blokádot is.

www.bbc.com/news/world-middle-east-28916761
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem tettem zárójelbe, hogy satire. De hülye vagyok. :)
@V-PORT: Nem baj. Szerintem jó ha te is értesülsz ilyesmikről. :)
@Penivaldes: Bár most Gyurcsány egyesíteni akarja a baloldalt. Pompás. Már alig várom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez semmi! izraeli polgárok százezrei ítélik el izrael állam politikáját. őket normál körülmények között ellenzéknek szokás titulálni. menny már a hódkóros picsába, te tetű!
@V-PORT: Van benne logika, ha őszinték akarunk lenni.
@V-PORT: Na jó még egy utolsó mára, amin érdemes elgondolkodni.

Az USA nem egyeztet Szíriával a szír földön való megfigyelő repülésekről és esetleges légicsapásokról

Az Egyesült Államok már megkezdte a megfigyelő repüléseket Szíria felett, önhatalmúlag, Barack Obama, az Egyesült Államok elnökének engedélye alapján. Csak hogy értsük, még attól az országtól se kértek engedélyt, aminek a légterébe napi szinten behatolnak. Ezt az egyértelmű nemzetközi jog ellenes akciót az USA az Iszlám Állam (IS, ISIL, ISIS) megfigyelésével, és a légicsapások megtervezésével indolkolja, mivel az a terület már az Iszlám Állam része.

Martin Dempsey tábornok újságírói kérdésre se kommentálta a megfigyelő repülésekről való egyeztetést a szír kormánnyal, ám kifejtette, hogy "Az ISIS Irakban egy sokkal finomabb képet mutat magáról a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint. A Szíriában zajló tevékenységüket azonban nem ismerjük részletesen, és erről többet akarunk tudni." A gond ott van, hogy mindent jól tudnak a Szíriában zajló eseményekről is.

Az Egyesült Államok azt a következtetést vonta le ebből, hogy mivel Szíria északi része, és Irak nyugati fele egy külön állam -az IS, ami hivatalosan nincs elismerve- , ezért ha az USA hadereje legyőzi ezt az új államot, akkor amerikai protektorátus lesz belőle, mint ahogy azt láthattuk Irak esetében is. Ez bevonulással és amerikai katonai bázisok építésével is jár az eddigi gyakorlatot figyelembe véve. Az egész IS elleni "büntetőakció" Szíria északi részének megszállásával is járhat, de ez már csak "mellékes", hiszen a terroristákat legyőztük, nem?

Ha a bevonulás nem is történik meg, a megfigyelő repülések adatait könnyedén eljuttathatják a nem-ISIS tag szíriai lázadókhoz, hiszen az Asszad-kormány katonai sikerei már kicsit aggasztóak lehetnek az Államok számára. Az ISIS a radikalizálódása miatt egyébként se lenne már vállalható, mint az Asszad-kormányzat váltó politikai ereje, ezért érdemes lenne kiiktatni őket Szíriából, hogy a végén az ún. mérsékelt szíriai "ellenzék" (értsd: nem ISIS vagy al-Nusra tag NATO terrorista) juthasson lélegzethez.

Érdekes megfigyelni azok számára is itt az összefüggéseket, akik eddig nem gondoltak bele, hogy a NATO, de főleg az USA áll az egész Szíria felforgatás mögött. Szíriában a nyugat szerint "polgárháború" zajlik, amiben eddig a becslések szerint 200.000 szír ember halt meg. A nyugat a füle botját se mozdítja a hírre. Ezzel szemben, amikor egy terrorszervezet elvesz egy amerikai életet, Obama elnök napokon belül engedélyezi a megfigyelő repüléseket, és még pár nap, mire nagy valószínűséggel engedélyezni fogja a bombázásokat is, egy idegen, szuverén állam területén - igen, Szíriáról beszélünk.

www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2014/08/21/pentagon-leaves-door-open-to-strikes-in-syria-to-curb-islamic-state/
@Penivaldes: Hát jó lenne, ha az izraeli lakosság nagy része is így gondolkodna.
@Penivaldes: De egy megosztó, hogy tudna egyesíteni?
@Hannibal ante portas:
"De az izzadtságszagot nagyon rühellem. Rosszabb, mint a medveszag... "

Megismétlem: akkor mit keresel ezen a blogon? Mazochista vagy?
@V-PORT:

úgy is van, faszfej! a megosztó, az megosztó, oszt jónapot!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj rám G, ez az izraeli-palesztin konfliktus bonyolultabb annál, mint hisszük innen a fotelből, olvasgatván a portálokat. Mindkét oldalnak van sár a kezén, és ne féltsük a palesztinokat sem. Akikből egyébként az arab média ügyesen áldozatot kreált, pedig nem feltétlen azok minden esetben.
@V-PORT: valóban megosztó személyiség, de szerintem az igazán tehetséges emberek azok. igen GyF szerintem tehetséges politikus.
Viszont ha most végigpillantok a baloldalon akkor azt kell lássam, hogy kb a ferenc az egyetlen olyan személy akiben meg van az az energia, hogy összerántsa azt a bandát. Lehet ezen nyafogni, sírni, de attól még ez van.
@hacsaturján:

Minden szava szentigaz, Mester, csakhogy szalonna nem is volt, csak rajtam, azt meg mégse, másrészt ilyen hevenyészve még nem főztem lecsót, szégyellem is magamat magam miatt, pedig már az is megfordult a fejemben, hogy megalapítom a Lecsó Szövetségét, de rájöttem, hogy már az alaptörvényünket sem tudnánk vaslábasba vésni, annyiféle a recept, és a ház és a lábas, ráadásul élénk vita sejlett fel előttem már az elnevezés írásmódját illetően is, így inkább arra koncentráltam, hogy a nagy zabálás után eljussak a szundi-fotelig. Végül is sikerült. Ez is valami.
@jaegtoer:

no lássa, mire jó a tudatalatti! szalonnáról delirálok lecsó kapcsán pusztán azér, mer a róka mijatt nem tehetek a hagyma alá szalonnát. ellenben padlizsánt vagy cukkinit igen. szerecsendiót márpedig nem fogok használni. nem és nem!
@Penivaldes: Az ártatlan civilek igenis értelmetlen népirtással járó áldozatok. Főleg annak fényében, hogy a világ egyik legjobb hadserege a bombázzunk mindent szarrá "stratégiával" jár el, ahelyett hogy célzottan iktatná ki azokat akik harcolnak ellene.

A szokásos hülyeséget jó lenne már elfelejteni, hogy mindenhol "terroristák" bújtak el amit lebombáztak. Lásd, ENSZ iskola, mecset, kórház, újságírók stb.

Arról nem is beszélve, hogy mennyire változik a világ: Amikor a zsidók ástak alagutakat, hogy élelmiszert és fegyvereket csempésszenek a varsói gettóba, az jogos ellenállás volt.
Amikor a palesztinok ásnak alagutakat, hogy élelmiszert és fegyvereket csempésszenek a gázai gettóba, az terrorizmus.

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/1920591_841472049219375_4193985952381786886_n.jpg

scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/p600x600/10580724_831334406899806_786604935217203044_o.jpg
@Penivaldes: Ő legalább csinos jelölt lesz.:)
@Penivaldes:

úgy látom, a fostalicskával nincs szerencséd.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Félreértesz, nincs mentség az iskolák bombázására. Egyetlen szóval sem mondtam, hogy az okés lenne, és úgy kell a csúnya palesztinoknak. Általánosságban írtam amit írtam. Ugyanis azt gondolom, hogy mind Izraelnek, mind Palesztinának elkéne gondolkodni. Egyikük sem ártatlan áldozat. És itt a vezetőikről van szó. A palesztinoknak meg volt a lehetőségük arra, hogy megoldják a helyzetet, de nem tették. Mert valszeg jobban érzik magukat felkötözve a keresztfára. Csak a népüknek nem jó. De az nem számít.
@Penivaldes: Igen, tehetséges. Orbán is az. Számomra Gyurcsány és Orbán egyformák. Mindkettőjüknek nagy az egoja, tévedhetetlenek, és valami furcsa oknál fogva azt hiszik a saját oldalukon nincs náluk jobb. Én nem gondolom, hogy Magyarországon a két vallási vezető lenne csak alkalmas az ország irányítására.
@Penivaldes:

túlragozod. egy körmös nagyobb hatást váltana ki.
@V-PORT:

szavazz kovács 113. bélára! vagy egy ufora (őt szabó jánosnak híjják)!
@V-PORT: nem mondtam ilyet. és igen, egy gonosz terv felépítéséhez is kell tehetség.
Valóban nagy egóval bírnak, de a nagy egó, az önbizalom, a hit a saját erőnkben nem elvetendő. Feltéve, ha társul hozzá szorgalom, és tett is. Hiszen hihetem én magamról, hogy én vagyok a legjobb szívsebész, ha el sem végeztem az orvosit. zárójel vége
mégegyszer mondom, nem élek abban a hitben, hogy csak a két említett ürge lehet alkalmas csak a vezetésre, de ha most körbenézel, akkor azt látod, hogy akik vannak, azok vagy hanyatlanak, mint a drégelyi rom, vagy még csak az írás-olvasást tanulják. Persze 2018-ra változhat a helyzet, de én nem a Jóisten vagyok, hogy x évre előre lássak.
@Penivaldes: Igen a vezetőknek mind a két fél részéről nagy a felelősségük, viszont a konfliktus megoldásában sokkal inkább van Izrael kezében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem értek egyet ezzel feltétlen, bármint amit az utolsó mondatban írtál. Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de nem teljesen igazság. összegezve: mindkét félnek le kéne ülnie a sámlira, és gondolkodni, és nem sajnálatot kelteni. annak lenne eredménye.
ennyi. lezártam ezt a témát.
@közrabszolga: az aljaság, esztelenség vallás, nemzet, és kultúrfüggetlen
@Penivaldes:"az aljaság, esztelenség vallás, nemzet, és kultúrfüggetlen"
Hát azért mocskos iszlamisták túl tesznek mindenkin.
shariaunveiled.files.wordpress.com/2014/07/isis-heads-in-syria-1.jpg?w=627&h=350

Szerény vélemény szerint az ilyen állatokat a fattyakkal együtt kell kiirtani.
@közrabszolga: Az Isis nem csak a keresztényeket öli, hanem a neki nem tetsző muzulmánokat is.
@Penivaldes: Ezért is kell minden tagját és támogatóját családostól kiíratni. Olyan mint a rák, ha nem vágják ki rendesen, és marad néhány rákos sejt a testben akkor a rák újra terjedni kezd.
@közrabszolga: Megint hülye vagy és feledékeny is. :) Remélem tudod miért. Amúgy azok a rühes iszlamista patkányok nem az én cimboráim, sokkal inkább az övék.

www.globalresearch.ca/u-s-trained-isis-at-secret-jordan-base/5387532

www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593

Pihenj, folytasd tovább. :)
@közrabszolga: Ugye milyen cuki amikor ilyen állatokat képez kis az USA hadserege és a MOSSZAD. Lehet nekik kéne inkább írnod? Tudod akik létrehozták, pénzelték és kiképezték őket. Félkegyelmű.:)
@közrabszolga: "Szerény vélemény szerint az ilyen állatokat a fattyakkal együtt kell kiirtani."

Igen szerintem is. Arról is tudsz gondolom, hogy 3 éve küzd ellenük a szír állam és hadserege. Jó lenne azzal is foglalkoznod, kik engedték szárba szökni őket?
.
Kerényi Imrére, aki annak idején az első nemzeti színházas István, a király rendezője volt, ma már inkább nem bízna semmit Szörényi Levente „abból kiindulva, amit az elmúlt években produkált”. A kitüntetés- és kultúrpolitika irányairól, arról, hogy Kertész Imrét és az őt nem magyarnak tartó Takaró Mihályt egyszerre tüntetik ki, Szörényi azt mondja a Heti Válasznak: nem neki kell megmagyaráznia ezeket. „A kultúrpolitika iránytalanságáról pedig már korábban is beszéltem, éppen önöknek. A helyzet nem javult. Valahogy úgy érzem magam mostanság, mint az Aczél-korszakban. (…) Azzal a hatalmas különbséggel, hogy Aczél jóval műveltebb volt. Okos, ravasz és nagyon művelt. Az önmagában kevés, amikor valaki döngeti a mellét, hogy ő mekkora magyar. [...]

valasz.hu/kultura/szorenyi-levente-ugy-erzem-magam-mint-az-aczel-korszakban-103617
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hallottál már róla, hogy az izraeli lakosságot rakétákkal szokták lőni a palesztinok?
vagy ez csak egy konteo?
@punkfrog: Hallottál már arról, hogy az izraeli hadsereg az egyik legjobb a világon? Tudod minek kéne ebből következnie?
@punkfrog: Értem tehát én megszúrom a kisujjad, te pedig kiirtod az egész családom.
@közrabszolga: a rákot sem tudod kiírtani, szinte mindig marad valami, ami újra erőre kapva még erősebb pusztitást végez.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a tiltakozók gondolkodásáról volt szó.
new yorkban azért könnyebb tiltakozni, mint a palesztin rakéták szomszédságában.
@punkfrog: Amúgy meg írjál inkább azoknak a holokauszt túlélőknek, akik népirtásnak tartják, amit Izrael csinál gázában és magyarázd el nekik a tutit. Itt megtalálod a nevüket.

ijsn.net/gaza/survivors-and-descendants-letter/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Ugye milyen cuki amikor ilyen állatokat képez kis az USA hadserege és a MOSSZAD."
Persze faszfej, hitlert is a zsidók pénzelték ugye?
Nálatok még a bélféreg is nagyobb intellektussal rendelkezik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bakker az ISIS is zsidó szervezet... valóban szánalmasan fasz vagy.
Szar lesz neked meg a hozzád hasonló jobbikos patkányoknak amikor az iszlamista haverjaid kimutatják a foguk fehérjét, a családod előtt beleznek ki, majd a beleidre akasztják fel a családodat.
Amikor a tükröket levetted otthon a falakról, néha azért bevillant hogy a Magyarság legnagyobb ellenségeivel bútoroztok össze ugye?
A muszka faszát szopni, miközben a betegagyú irániak seggéből zabáljátok a szart. Kell hozzá gyomor az biztos.
A jobbik nevű álnemzeti párt, miért is indult az EU választásokon??????
@közrabszolga: Szerintem nem kell ezt nagyon túlragoznod. Ha hülye vagy és nem vagy képes átlátni az összefüggéseket, kár rád fecsérelni a szót.

Amúgy honnan a faszból vetted, hogy zsidó szervezet lenne? Én nem mondtam ilyet. Arról beszélek, hogy a MOSSZAD és az USA képezte ki és pénzelte őket. Elsőként azért, hogy szétverjék vele Szíriát aztán pedig, hogy tovább balkanizálják Irakot is.

Aki pedig az agyament barom gyilkológépeket összekeveri "az" iszlámmal, az szánalmas. Ugyanannyira differenciált a megközelítése, mint a "mocskoszsidózóknak". Ennek annyi köze van az iszlámhoz, mint a Manson-családnak a kereszténységhez. Ha ez "az" iszlámra lenne jellemző, akkor nem írnának most olyanokat a sajtóban, hogy a "kétezer éve ott élő keresztény közösség". Ebből ugyanis ezerháromszáz iszlám uralom alá esik.

Tehát először is szétverjük azokat a szekuláris államokat, amelyek - minden negatívumuk mellett is - féken tartották a szektariánus szélsőségeket, majd szörnyűlködünk, hogy a hatalmi vákuumba betörő - nemritkán közvetett vagy közvetlen nyugati támogatással erősödő - valláskárosult militáns barmok mit művelnek - nem csak keresztényekkel, hanem siítákkal, szufikkal, alevitákkal és mérsékelt szunnitákkal is.
@dr. jenőke (jenőke):
A kultúrpolitikára vonatkozó, általad idézett Szörényi-vélemény korrekt.
De ki állíthatja, vagy kik állíthatják meg az ámokfutókat?
@Penivaldes:

@közrabszolga:

@punkfrog:

könyörgöm, valóban megint egy megszállott társai vagytok a tematizálásban...
talán emlékeztek: ha Moszkvában lesz Budapest tér... - remek gondolatra és ennek mai valóság tartamára, hogy mást meg se említsek...

itt egy kis ismertető, de azt is jó ha szem előtt tartjátok a mi házi példányunk ezen téren nem csak aljas, hanem alattomos és irigy is a jó kedvre, a bolondozásra...
begőzöl totál, nyálasan vergődik, helyét nem találva ha nincs kapaszkodója amivel befurakodhat témájával egy csevegésbe...
tehát további jó szórakozást.

"A megszállott legelőször arról ismerszik meg, hogy nincsenek kételyei: mint saját tenyerét, úgy ismeri a világot, de legalábbis azt a szeletét, amihez rögeszméje kapcsolódik. A zsidómániás folyton-folyvást héber vagy jiddis szavakat kever a mondókájába, Mózes öt könyvét Tórának hívja — néha úgy, hogy nem is tudja, a kettő azonos —, és természetesen ellenszélben, ötven kilométerről felismeri a zsidót, és akár a gyufa árából is bármikor levezet egy összeesküvést, amely — nem is kérdéses — visszavezethető a Talmud egy vagy több szöveghelyére. Az Orbán-fóbiás tudja, hogy a frank árfolyam csak Orbán miatt volt van és lesz ilyen magas, ahogyan annak idején a gyurcsányozók is tudták, hogy a benzinár meg a Klón a felelős most és mindörökké.

Mivel ő mindent tud, a többiek meg nem, a megszállott mindenkit lenéz. Valódi barátai nincsenek, szövetségesei is csak ideig-óráig vannak, mivel előbb-utóbb kiderül róluk, hogy valamit nem tudnak olyan jól, mint a megszállott.

A megszállottnak mindenre van válasza — igaz, ez valahol következik abból, hogy ő mindent tud. Ha látszatra sarokba szorítják, tetszőleges vessző ide vagy oda helyezésével kivágja magát, és ha valaki felhívja a figyelmét arra, hogy eredeti és a vita megnyerése kedvéért átfogalmazott állítása nem ugyanazt jelenti, kikéri magának, és bebizonyítja, hogy a két mondatban szerepel ugyanaz a szó.

A megszállott bármikor képes szavaknak addig nem is ismeretlen jelentéskörére felhívni a figyelmet, órákig képes bizonygatni, hogy amikor te almát mondtál, akkor valójában datolyára gondoltál, ugyanakkor természetesen azonnal megbélyegez szavainak kifacsarásával, ha megemlíted, hogy a datolya és az alma nem azonos növények.

Végül a megszállott leginkább arról ismerszik meg, hogy ahol pofonegyszerű a magyarázat, ott akár galaktikus összeesküvést is hajlandó felvázolni rögeszméjének igazolásául, ahol meg valóban bonyolult az okok és az okozatok összefüggése, ott kihajigál a rendszerből mindent, ami túlmutat azon."
@guma: Ne haragudj guma, de engem nem érdekel Gábriel, meg az ő vergődése ,elmondtam amit akartam, és az már nem az én dolgom, hogy abból ki tud, és akar okulni.
@guma: Még szerencse, hogy ez nem én vagyok. :)
@Penivaldes: :)

elborzadtam csak, hogy megint szegény gyereket, hogy behúztátok a csőbe...
:DDD
@Penivaldes: Szó sincs egyébként vergődésről, de ezt te is tudod szerintem.:)
@guma: +1

A megszállott továbbá görcsösen vergődve bizonygatja, hogy nem is vergődik görcsösen, önként beállva ezzel a szerepbe.... ;)
@shinichi: :DDD

nem hoztam az orvosít, mert az száraz olvasmány a "görcsösre" vett figurák "vergődéséről"...
undok vagyok, ezt szórakoztatóbbnak találtam molyolni.
érteni meg úgy sem érti...
:DDD
@guma: tényleg bocsi, de nem szeretem szó nélkül hagyni.
én a valódi viszont trollokat nem olvasom.csak a válaszokat.az is van olyan fárasztó.
egyébként tökéletes jellemzés.:)
@shinichi: Nem tudom kiről lehet szó. :) Én köszi jól vagyok.
@punkfrog: :)

megértelek!
de észrevétlenül leszünk kényszeresek mi is általa, mert nem vagyunk abban a helyzetben mint Nagy Sándor...
tulajdonképen az a legszörnyűbb, hogy amiben igazsága lenne esetleg azt is meggyengíti ezzel a propaganda pergőtűzzel amit ferdítésre, homályosításra használ...
abban biztos vagyok a szövege után, meg a kérdéseink utáni szünetei szerint, hogy "háttérhatalom" (:DDD) látja el munícióval.

és nézd meg milyen sikeres! órák óta (most néztem utána!) ő tematizál és forgat ki mindent, mindenkit...
ez azért szörnyű!
@guma: imádom amikor nyomják az önleleplezést ezerrel, mert az nem lehet hogy nem az övek az utolsó szó. Ha kell beleáll mégegyszer.
@guma: azért az éjjeli trollok se voltak piskóták:)))
csak ők más irányba megszállottak!
@shinichi:

ezzel válik nevetségessé és valahol sajnálni valóvá is...
valóban nagyon egyedül lehet, hiába van családja - csak itt érzi "valakinek" magát, különben nem maszturbálna ennyit nyilvánosan és a sztriptízt is otthon nyomná...
@punkfrog:

bocsi!

mostanában nem volt lelkierőm elolvasni sorba a történéseket...
még nem rázódtam vissza erre a vonalra.
tehát amikor benézek, akkor 10-15 hsz-t elolvasok és inkább csak a hangulat érdekel, ezért szólok a témához ritkán...
@guma: @shinichi:
Csak kérdezem, hogy kötelező minden őrültségre reagálni és nem a kreténeket - egyszerű mellőzési módszerrel - lekoptató magatartást választani?
@guma: Ezzel az erővel ezt minden kommentelőről el lehet mondani. :)
@DR. INKVIZITOR:

igazán nem tudom eldönteni, mert az a rengeteg szemét amivel eláraszt itt mindenkit, bizony takarításra szorul...

és ezért írtam (amit kifejezetten bűnnek tartok!), hogy nyilvánosan és gátlástalanul maszturbál! hiszen nincs társa a legtöbb esetben, csak ő élvezkedik ezerrel...
engem ezért undorít...
kerülöm, de más ellenszerem jelenleg nincs!
jaj, majd elfelejtettem, min mosolygok napok óta:

Lélekben veletek vagyok, amúgy beszartam

Így lehetne összefoglalni az ellenzék, pontosabban a sehová-se-akarok-tartozni gondolkodásmódot. Nem jó, ami most van, de mondj jobbat! Mondtál? Az sem jó!

Nem kell a kormánypárt, nem kell az ellenzék és a tökfőzeléket is útálom!

Eszemben sincs kiállni magamért.

Érted meg pláne, hogy nem fogok!

Ki a franc kért rá, hogy állj ki értem?

Amúgy is, jó ez nekem. Vagy hát nem jó, viszont nincs jobb.

Nem az én dolgom változtatni!

Nem a te dolgod változtatni!

Akinek van munkája a mai világban, az protekciós görény!

Akinek nincs munkája, az élősködő.

Aki külföldre ment dolgozni, hazaáruló.

Aki maradt, az hülye.

Itt a büdös életben semmi nem fog változni.

Nem képzeled, hogy vállalom?

Hogyne, aztán majd én szívom meg. Mindig én szívom meg!

Amúgy sem fog sikerülni.

Túl kevesen vannak.

Túl sokan vannak.

Nekem az a pasi nem szimpatikus.

Ez se. Annak meg van valami múltja.

Aki már politizált, az nekem ne pofázzon!

Aki nem ért a politikához, ne okoskodjon!

Neki nem hiszek.

Ő nekem nem hisz.

Amúgy is, mi közöm van az egészhez?

Neked meg mi közöd van az én életemhez?

Ne tegyél úgy, mintha érdekelne, mi van velem!

Szar az egész, itt soha, semmi nem fog változni!

Mert ez egy ilyen nép. Teszetosza.

Ezeknek minden jó.

Várják a megváltót, csinálni meg senki nem akar semmit.

Az uniót sem értem.

Miért nem tesznek már valamit?

Vidd a francba innen azt a tükröt, mert pofán csaplak vele!

Edgar Swan

gepnarancs.hu/2014/08/lelekben-veletek-vagyok-amugy-beszartam/
@guma:

esztet peniglen a legnagyobb magyar közös megosztó írta, aki nekem a kedvencem:

nol.hu/velemeny/angyalok-es-ordogok-1482469
@DR. INKVIZITOR: már vagy két hete nem ragálok kreténekre, arról nem tehetek, hogy van aki önként es ordítva kezdi erre követelni, hogy mai az hogy nem reagálok rá. :)
Továbbá nem hiszem, hogy ez a lekoptatasi módszer működne. Bár tény, hogy felszabaditó érzés.
@hacsaturján: :)

rájöttél, hogy kínomban mosolygok a fenti szövegen?
:D
aztán meg én botor arra gondoltam, hogy valamelyik rén a kedvenced, vagy a Klára!
én hihetetlenül eszes, okos teremtésnek gondolom ugyanis...
lehet, hogy nyerne is, ha indulna?
bár ő biztos nem költöztetné be babáját a "házba"...
@guma:

jómagam, mint a rénség tiszteletének főideológusa, valamint a vaginacentrikus világnézet fennen hirdetője, szakavatott gőzgazda és polihisztérikus, ilyenkor csendben elmorzsolok egy bazmegot, majd kinézek az ablakon.
@hacsaturján: :DDDDDDDDDDDD

van ablakod?
és még a kedvencedről nem is beszéltünk...
megyek is a sarokba, úgy leoltottál bazmeg, hogy megszólalni sem merek :)
@hacsaturján:

de lásd kivel van dolgod, egy mosolyt megérdemelsz...
máskor meg tud, hogy kinek dicsekszel vaginacentrikus mivoltoddal, mert én mégsem kívánom tőled, hogy:

Dugja meg a terméket!

Dánielnek köszönjük szépen ezt a gyönyörűséget (kattintásra nagyobb és olvashatóbb lesz):

dugja-meg-a-termeket.jpg

Dicséretes egyébként, hogy nem a trágárabb változatot választották, pedig nyilván sokunkkal előfordult már, hogy egy termékkel kapcsolatban egy másik igekötős igét használtunk felszólító módban.

leiterjakab.blog.hu/2014/08/26/dugja_meg_a_termeket
@simple observer 2.0:

18 milliárdért vette meg a MNB azt a 11 miiliárdot érő kecót "befektetés céljából". Nabazz. Kik tőrzsdézik el a zemberek pénzét?
@hacsaturján:
Minek ez a fakszni?
Egyszerűbben leírhattad volna, hogy szereted a hüvelyeseket (ételeknél a babot és a borsót)...
Végre egy újabb sikertörténet!
A mai - folyamatos jobban teljesítést igazoló - örömhír:
www.napi.hu/magyar_vallalatok/itt_a_veg_az_utolso_remeny_is_elszallt_a_patinas_magyar_cegnel.585668.html
@guma:

eccer, régen akartam venni egy ijjen tekerős ceruzafaragót, de asztán lemontam róla. fő a bisztonság jeligére.
@guma: +++maximális pont.Tegnap. a kukás autók ontották, ma meg a moszat -maszot-maszat.
@hacsaturján:

a megosztód nem rossz dolgokat írt... de lányos zavarodba ne keverd a tekerőst a melegítőssel mer baj lesz belőle...

én most berágtam!
nagyon!
ez a pár ábra és a szöveg nem hagy egész nap békén, akármerre járok, mindig előttem van...
tehát posztoltam!
írtam eléje pár keresetlen mondatot és címe is kicsit a tehetetlen dühömet vetíti ki...
töröljem?

offforever.blog.hu/2014/08/27/befagyasztanam_a_vezetok_fizeteset_es_semmilyen_juttatast_nem_adnek_addig
@Penivaldes: majd ha plüss-Orbánt kezdenek gyártani, na majd akkor lehet pánikolni...
@braue:

"_Egyébként az én őseim Svédországból jöttek ide.(Ahogy németek is tömegesen jöttek.) Akkor még ugyanúgy éltünk és itt találtak lehetőséget[....]_"

Én ugyanezt nem mondhatom el magamról, mert az én eleim egyenesen a Syriusról csapódtak be, s akasztottak tengelyt a Földdel, azóta -hiába állítasz is bármit, minden egyre rosszabb vagy egyre jobb, attól függ, a ferde tengely melyik végéről nézzük az Ursus Minor-t, végső esetben a hó végi átvitelt.
@shinichi:

Jellemző a választásod.
A plüss bolyhosságából adódóan minden irányban más-más színárnyalatot mutat.
@guma:

má méé törölnéd? a szocializmus bukása is így kezdődött és mi mégis, mégis itt vagyunk.
@hacsaturján:
Mint a reklámban: apa! kezdőőőőőőődik...!
@időtolvaj:

"_Liberális fertő helyett gondolhatnád azt is, hogy itt lápi koboldok, lidércek és néhány Hany Istók játszik. Hol egymással, hol néhány eltévedt démonnal. Ha csak magukban vannak, békalencse receptet cserélnek.
Nem szebb? "

Megkövetlek. Reggeli hebehurgya kissé elsietett válaszom több hegyomlás közben született, és persze jóval több van itt, mint a fűszerek.
Persze, lehetne úgy, ahogy írtad, ám a fejem mélyén, de még a lábujjam végén is érzem, baj van a reciprokokkal s okkal gondolom jegesen-hidegen józan ésszel, hogy semmire megyünk csak a szívvel. Mindazonáltal inkább magamat gúnyoltam smirgli szavakkal, csiszolva persze a széken is mert a szálka a hátsómon nem hagy nyugodni, hogy minden egyre megy, mert fogynak a lápi lidércek és a koboldok sora is egyre rövidebb, Istók meg egy volt, talán csak mese volt, talán igaz se volt, de a tündérek, a királyfik az mind-mind igaz, csakhogy csillagok csalóka ösvényére léptek, s csak az öregek maradtak bottal, síppal, nádi hegedűvel elűzni banyákat és démonokat, s küzdenek kívül, s küzdenek bévül, de leginkább hiába, mert az ajtón már bekopogott a végzet.

[most hirtelen ez jutott eszembe, de lehet még jobb is, ha felkel a nap]

[ ne most, dominó]

www.youtube.com/watch?v=vnkX44GeVBs&list=RDjJkouI9YJVg&index=2

(Rózsi)

www.youtube.com/watch?v=KvxP6rWx4cM

(Rózsi)

www.youtube.com/watch?v=oHh978yizqQ

(A zöld, a bíbor, a fekete)
@DarthVader:

"Nabazz. Kik tőrzsdézik el a zemberek pénzét? "

Gondolom a brokerek... O.o

Na jo, a KORMANY! Szerintem te is erre utaltal :DD
Ország Gyűlése Mozgalom
...nem lehet a fortyogó üstre rányomni a fedőt, ami hírértékű, az úgyis leröpíti az elhallgatás fedelét. Márpedig töknyilvánvaló, hogy erősen hírértékű egy demokrata sátortábor a Parlament előtt, amiben ráadásul három hete vannak éjjel-nappal tüntetők, és egyre többen és egyre otthonosabban.

tuaregblog.blogspot.hu/
OFF

Valaki meg tudná mondani/le tudná fordítani, hogy az ifjú hölgyemény az állatról vagy az én nemesebb testrészemről énekel-é-e? :DDDD

www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs

ON
@Marcellusca: ooooooooh te!:DDD

bemutattak neki téged?
ha nem akkor, mi is a kérdés. hahahahaha

(a "mérgemre" írt válaszod, köszönöm!)
@hacsaturján:

A Feri-beszédhez:

Remélem nem (csak) kampányrutin.
@simple observer 2.0:

ezekszerint nem csak az azeririek vették palira őket? komolyan fáj!
akkor a sok-sok millió (milliárd?!) elutazgatásáért ki is a felelős?
eh, már szavam sincs...
@hacsaturján:

ja, nem az egészet akartam, csak az én szövegem...
tudod haragszom magamra, ha méregből írok valamit. de hiába vártam, ma ez a pár ábra (a készpénz és az első,) annyira dühít, hogy csak zabot etetnék a parazitákkal akik ezt előállítják!!!)
@Penivaldes:
Irulok-pirulok,de kénytelen vagyok felhívni a figyelmed arra a lényeges témára, melyet a zárójel előtti jelzővel illettem!
@guma:

"_ja, nem az egészet akartam, csak az én szövegem..._"

Nyugodjá' le. Nem kell okvetetlenkedni a saját blogodon. Jól van az.

[:))]
@dr. jenőke (jenőke):

"_Márpedig töknyilvánvaló, hogy erősen hírértékű egy demokrata sátortábor a Parlament előtt, amiben ráadásul három hete vannak éjjel-nappal tüntetők, és egyre többen és egyre otthonosabban._"

Értelek. ...de úgy rávágnám: '-Majd megunják, hazamennek.'
@jaegtoer:

Tudtam, hogy tudsz jobbat is a reggeli válasznál:))
Köszönöm.

A még jobbal pedig várj egy kicsit.Ki kell várni az összhangot.
@időtolvaj:

Várok. Várok. Várok. Már szinte várárok. Sőt vásárok. Az összhang meg közben elkelt, és a saját lábán ment el.
@Penivaldes:
Há', a zenyimé is ölég nagy állat! :DD
@jaegtoer:

Ami elment, ne bánd. Új összhangra gondoltam:)
Nem kivezetik a devizahiteleket januártól, hanem visszahozzák

Hiába a devizahitelek kivezetésének ígérete, januártól valójában csak újraszabályozzák a devizahitelezést, és az eddigieknél mindenképpen többeknek teszik lehetővé. Ez derült ki a Magyar Nemzeti Bank kérdésünkre adott válaszából. Az MNB szeptemberre ígért rendelete ugyanakkor gyakorlatilag hitelképtelenné teszi azokat, akik zsebbe kapják a jövedelmüket. Így összességében januártól még az átlagos jövedelműek se reménykedjenek abban, hogy hitelből autóra és lakásra is futja.

folytatás

vs.hu/nem-kivezetik-a-devizahiteleket-januartol-hanem-visszahozzak-0827?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@guma:

Nem ér. Lord a kedvencem.
@időtolvaj:

Halotti toromra talán ideér.
@DR. INKVIZITOR: köszönöm. nem érdekel a testiség. ez van.
@jaegtoer:

Héé, a saját összhangodra gondoltam. Ne várd mástól. A szálkát te húzhatod ki:)
@jaegtoer:
Aszta... mán.
A taraja az csodálatos zsírszövetekkel átszőtt mivolta... hát, az az a kulináris élmény, amit soha nem fognak megtapasztalni azok az arabok, akik balga módon dobták azt a befektetést, ami eredetileg hatalmas biznic lett volna... de a tőke az egy rohadék... utálja az instabil gazdaságokat és az alkotmányban rögzített hazudozást, ezért aztán:
www.napi.hu/magyar_vallalatok/itt_a_veg_az_utolso_remeny_is_elszallt_a_patinas_magyar_cegnel.585668.html

Ha az sem jön össze, hogy sikerülne az arabokkal disznóhúst etetni, az már a vég kezdete?! Kedves Mester, legyen olyan kegyes és ma este ne tegyen ide erre a felületre receptet, mert én elbújdokolok egy pilisi meddőtárnában, ugyanis semmi értékelhető étek félét nem vettem ma estére, azt hittem édes szülém megajándékoz egy adag töltött paprikával, de benéztem.

Adott is, mielőtt elhúztak a telekre, de a kutyu befalta, mert a konyha asztal amire rá lett rakva nem túl magas, az a dög meg kreatív. Tudtad, hogy a kutyák a tölteléket ki tudják csomagolni? Én már tudom. A rohadék... szerencséje, hogy imádom a mocskát!:)

Faxe 1 literes Lidilis, egésségedre!!:)
@Knósszosz:
Na, gyógyisör? Megtalálta... olyan, mint a régi SÖR volt. Ezek a dánok, nem akarnak unortodox sört főzni, bezzeg Bőcs, az ottani lábmosóvízgyár... :(
@jaegtoer:
ti, kik a bölcsek kövét lenyeltétek nem tanultok, pedig a mester mindent leírt: Rejtő Jenő(alias P. Howard):A láthatatlan légió 2. fejezet, a tökéletes leírása annak, miért nincs nektek igazatok és sohasem is lesz, arról, hogy mi van ma Ukrajnában, Szíriában, Lebanonban, Lybiában, Szudánban és a többi kedves helyen, nem kell Marx-ot olvasnotok nehéz olvasmány az nektek a Mester megtette helyettetek, igaz, elődeitek az írót megsemmisítették

sohasem tanultok talán azért mert nincs mivel

brühüyyy
@guma:

rodeo36 2014.08.27. 21:05:52
@jaegtoer:
ti, kik a bölcsek kövét lenyeltétek nem tanultok, pedig a mester mindent leírt: Rejtő Jenő(alias P. Howard):A láthatatlan légió 2. fejezet, a tökéletes leírása annak, miért nincs nektek igazatok és sohasem is lesz, arról, hogy mi van ma Ukrajnában, Szíriában, Lebanonban, Lybiában, Szudánban és a többi kedves helyen, nem kell Marx-ot olvasnotok nehéz olvasmány az nektek a Mester megtette helyettetek, igaz, elődeitek az írót megsemmisítették

sohasem tanultok talán azért mert nincs mivel

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
"Kerényi Imrére, aki annak idején az első nemzeti színházas István, a király rendezője volt, ma már inkább nem bízna semmit Szörényi Levente „abból kiindulva, amit az elmúlt években produkált”."

javallom figyelmedbe az első 1:25 másodpercet: www.youtube.com/watch?v=bZmzWDhxlrw , 1996-ban Hofi így bánt kerényivel. ékezethelyesen, úr módjára.
úr módjára küldte el a picsába. és meg lehet nézni Hofi minden egyes mozdulatát, ahogy kerényivel beszél. úgy látszatja, mintha kerényi, az igazgató volna az úr a háznál, de a mimikája, fintora, hanglejtése elmondja: öregem, te egy nulla vagy.
@rodeo36:

"_:A láthatatlan légió 2. fejezet, a tökéletes leírása annak, miért nincs nektek igazatok és sohasem is lesz,_"

Nekem sosem volt igazam. Én csak látom az igazságot. Az, hogy mit kezdek vele, az meg az én dolgom.
@dr. jenőke (jenőke):
"Kerényi Imrére, aki annak idején az első nemzeti színházas István, a király rendezője volt, ma már inkább nem bízna semmit Szörényi Levente „abból kiindulva, amit az elmúlt években produkált”."

javallom figyelmedbe az első 1:25 másodpercet: www.youtube.com/watch?v=bZmzWDhxlrw , 1996-ban Hofi így bánt kerényivel. ékezethelyesen, úr módjára.
úr módjára küldte el a picsába. és meg lehet nézni Hofi minden egyes mozdulatát, ahogy kerényivel beszél. úgy látszatja, mintha kerényi, az igazgató volna az úr a háznál, de a mimikája, fintora, hanglejtése elmondja: öregem, te egy nulla vagy.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ez a Fáksze, bááze... több mint jó!
Én most ezt szürcsölöm, teljesen rendben van.

Persze a pécsi szalonhoz nem mérhető, ezt elismerem. Annál szemetebb mosogatólét még nem csinált sörgyár(???)
Oh canadaaaaa... Oh canadaaaa.... mivel vered e blog közgazdász végzettségű olvasóit, meg vagyon az most bocsájtva.

444.hu/2014/08/27/vilagpolitikaban-meg-tan-sose-trollkodtak-akkorat-mint-most-kanada-oroszorszaggal/

:)))))))))

Mentségére szóljon, ittam....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Szerintem nem kell ezt nagyon túlragoznod. Ha hülye vagy és nem vagy képes átlátni az összefüggéseket, kár rád fecsérelni a szót."

Bagoly mondja... axióma...
@Sir Bates dö Hól: Látod látod, ha nagyon akarod te is magadra tudsz ismerni. :)
@Marcellusca:

Hahaha!! ;DDD

Mokas vagy. Es talan meg belferged is van?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem ebben, gyökér... az a te bajod, hogy nem tudsz gondolkodni... a többieknek meg, hogy anyád nem vetélt el veled...
@Penivaldes:
Már korábban (19:17:54-kor) jeleztem, hogy tudomásul vettem. Sikerült elsőre megértenem.
Egyébként az egész csak egy téma - szójátékkal történt - kifordítása volt.
Mindig, minden, mindenkinél nem lehet nyerő.
.
Nekem úgy tűnik, megjött az éjszaka, bár a holdat nem látom, mert redőny van az ablakon.

Garai Gábor: Álmodj

Álmodj egy szebb világot,
hol tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd,
hogy a szeretet örökké él,
a szívekben derű és senki nem fél.
Álmodd,
hogy az álmaid valóra váljanak,
és elkerül minden
mi szívednek fájhat.
.
@Sir Bates dö Hól: Mit is írtál az előző poszt egyik kommentjében?

"a kommunikációd során lehetőleg anyádat preferáld velem szemben,"

Cavintont szedjél azért, kicsi Napóleon :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Gázában "technikai okai" vannak a jeges vizes "kihívásnak"

Mégpedig az, hogy nincs víz. Vagy, ha mégis találnának egy vödörre valót, azt nem tudnák lehűteni, ugyanis áram sincs. Így ezt a filmet is használják, hogy felhívják a helyzetre a figyelmet. Pénzt nem kérnek, csak a videó terjesztését.

youtu.be/O8aNfbOIAp8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak egyszer lenne már valami minimális kohézió két kommented közt, csireagyú...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hülye gyerek!

Minek akarnak destabilizálódni Irakot ilyen barbár szervezet létrehozásával?

Egyszerűen elismerik KURDISZTANT (akiket ugye védtek éppen a gátnál) mint államot és az egész Közél-keletet destabilzaltak Irántól kezdve minden szomszéd államban!

Persze van akik attól boldogok ha az ufokban meg a kikapcsolható széles gravitációban hisznek ;-)
@rodeo36:

tudod én nem szelektáltam melyik a jó vagy rossz háború!
de az kurvára bánt, hogy már a velünk határos országban is gyilkolják egymást az emberek...
nagyapám kiskatonaként az I-ső háborúban, a testvéreim apja az orosz fronton maradt ott...

ezért cseppet sem világos, hogy ezt a szöveged miért, mivel érdemeltem ki.
Fideszjobbik=nacionalista putyinista diktatura.
Lasd mint fent.
@jaegtoer:

akkor megérted miért kellett keresnem a Virágdal mellé valamit...
cikkinek éreztem csak azt küldeni. hahahaha
@Penivaldes: "Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Tolsztoj Leo 1902! beszoptuk!
Jó reggelt Fabius!

A 444-en az alábbi figyelemet érdemlő felhívást találtam:

"A Strongbow cider a valódi beszélgetések és friss témák támogatója."

http://go.cz.bbelements.com/please/redirect/18785/2/5/9/!uwi=1920,uhe=1080,uce=1,ibbid=BBID-01-00720503591322624,ibb_device_id=0,param=519812/480748_1_?

1.
Kérlek, intézkedj. A címet majd mindenki megírja neked, ki hova várja a szállítmányt.

2.
Nekem -a 2014. augusztus 1-eje előtti időszakra- visszamenőleges igényem nincs, de ha valaki másnak lenne, az méltányolható és jogos elvárás, de csak a szóban forgó termék magyarországi piacon történő megjelenés időpontjáig.
Az ezt megelőző időszakra viszont a Kwak márkát javasolom. Helyettesítő valami Aranyfácán nevezetű amúgy kimondhatatlan elnevezést viselő sörre emlékeztető ambrózia. (legalábbis a 12. után, már csak számneveket szoktak közölni, sőt mutogatni a kedves, báránybékességet sugárzó tekintetű, korsógyengéd sörbarátok- látottak alapján!)

3.
Amennyiben esetleg!, talán!, feltéve, de nem megengedve!, nálad, az összes termeidben, a falak mentén az udvarban már kisebb hegyeket képezve állnak a ládákban a sörök, úgy haladéktalanul tájékoztasd a blog közönségét, hogy a logisztikai teendőket megbeszéljük, megszervezzük és végrehajtsuk.
Remélem tisztában vagy vele, hogy egyedül nem vedelheted be az 'összest', és pláne nem nélkülünk.

Határidő:
Ma, 11:00 óra.
Esőnap nincs.

Jó reggelt kívánok és derűs, szerencsében és sörben gazdag szép napot!
@guma:
mind a két halottad nyugodjék békében de mindkét háborút az az oldal robbantotta ki amelyik most zokog beleértve téged is, mintha nem az oroszok támadták volna meg a magyarokat egyik esetben sem...és a tetaliációt jogtalannak felfogni hát enyhén szólva alapvető ismeretek hiányára utal

gondolkoggy el nagyon alaposan és tényleg olvasd el a Rejtő idézett művét...őt nem az ellenség hanem drága kedves aranyos honfitársai gyilkolták meg...akik most megint a rossz oldalon ordibálnak

a világ nem olyan fekete fehér mint itt a krokogyélusmadáron is szeretnétek beállítani és aki más árnyalatot mond az mind -azonnal és mindenki által- feketeseggűvé válik...meg amit akarsz as you like it mondá Shakespeare

brühüyyy

ja és vannak mások akik az igazság hordozói mint a szent grál ...mert csak
@rodeo36:
tetalációt >>>>>>> retalációt

brühüyyy

mielőtt a bölcsek ugatni kezdenek a sok delikvencs
@guma:

A többit is kedvelem, de a Virágdal azért jól el van találva, mint Bözsi a cserjésben:)
Miért lett volna ciki? Nem is értem... Olyan furcsák tudnak lenni a nők... és amióta csak élek, ez egyre fokozódik...
Lehet, hogy az Isten mégiscsak nő?

[asztakurva! mondaná jó Gecc cimbora]
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te olyan kis buta sügér vagy!
El lett ezerszer mondva, hogy a legtöbb sunyi kommunista nem a Varánuszon található, hanem a parlament kupolatermében a Fidesz sorai közt.

Áhhh.... mindegy, látom nem érted. :-(((
@guma:
te ide betetted ezt a ragyogó cikket de a nagyrészét fel sem fogtad?

brühüyyy
@rodeo36:

Rodikám, ne vegzáld Gumát, az egyik legbékésebb blogtársunkat hanem szapora, egyenletes lépéstávú harmónikus léptekkel húzzál a picsába, ja nem, a faszba, ha nem megy, úszhatsz, vagy repülhetsz is.
Ha megint be vagy baszva, vagy netán el kezdtél gurulni a devolúció útján lefelé, esetleg már a gügyögős korszakod éled, az más. Kötekedő vén marha.
Ráadásul már lerágott csontokat kínálgatsz Serrano sonkaként.

Azt meg már mindenki tudja, hogy delikvencsre élvezel, sőt a ragozás 'nemét' is, mindazonáltal egyelőre itthon delikvens, te szerencsétlen intelligencs delikvencs.
Ha agyadra ment a faszhiány, ne itt tombold ki magad, b+.
@jaegtoer:
mindenki a saját stílusának ura és az igazság letéteményese...azzal, hogy hülyeségeket tornyozol egy halomba azzal nem oldod meg azt, hogy tenmagad minősége elérje az elfogadható mértéket

brühüyyy

látszik neked is hiányoznak dolgok de nem sorolom fel mert akkor nem férne ki
@rodeo36:

Nem sajnállak, szánlak.
@rodeo36:

olvastam Rejtőt, de most sem világos miért nekem címezed szösszeneted...

nem vitáztam véleményekkel, ha ez nem tűnt volna fel eddig.
kicsi vagyok én ehhez...
viszont az erőszakos tematizálás ellen vagyok mindig és mindenhol.
ez összekeverhető fekete, fehér beállítással?
kötve hiszem!

"ja és vannak mások akik az igazság hordozói mint a szent grál ...mert csak "

ezt sem értem?
én ugyanis azt gondolom (lehet, hogy rosszul!), hogy az igazságnak több változata lehet amit behatárol, hogy honnan (ezt fizikailag gondolom, nem izmusok szerint!) nézed illetve milyen és mennyi a rálátásod a helyzetre...

azonban van még az igazságnak egy kedvenc időtöltése, mert szeret bujkálni is és néha később igazi megdöbbenést kelt amikor váratlan helyen, időben előbukkan...

tehát én nem fogom kimondani ki a hunyó ebben a játékban!
de ha megengeded fáj a szívem, a határunk melletti öldöklés miatt!
ennyi...
@rodeo36:

fölfogtam és elkeseredtem...
@jaegtoer:
neked milyen márkájú kondérod van? bádog vagy alamúnium? 420 akós?

ne tartózkoggy hűtőszekrényben mert amíg assziszed jég vagy megrepecc...

Logisztikai nehézségek miatt a Menyországban átmeneti férőhelyhiány jelentkezett, s ezért Szent Péter úgy döntött, hogy egyelőre csak azokat engedi be, akik kivételesen peches körülmények között haltak meg aznap.

„Kérem a következőt!” – szól ki a fülkéből. Jön az első jelölt. „Na, regélje el, milyen napja volt” – mondja neki Péter.

„Szörnyű volt, kérem. Tudtam, hogy a feleségem megcsal, ezért korábban mentem haza, hogy rajtakapjam. Tűvé teszem a lakást, de sehol sem találom a szeretőjét. Kimegyek az erkélyre – a huszonötödiken lakunk – és látom, hogy ott lóg egy krapek az erkély szélén, az ujjaival kapaszkodik a nyomorult. Kihoztam a bontókalapácsot és lebontottam az ujjait az erkély széléről. Leesett, de felfogták a bokrok, s életben maradt a kurafi. Erre fogom a hűtőszekrényt, ráborítom az erkélyről, meg is hal. De én is, mert a sok erőlködéstől szívinfarktust kaptam.”

Szent Péter látja, hogy ez tényleg nagy pech, beengedi a manust.

Hívja a következőt.

„A halálom napjáig nem felejtem el ezt a napot. Ja, bocs! Szóval aerobikozok a huszonhatodik emeleti erkélyemen, amikor kimegy a bokám, átesek a korláton. Sikerül megkapaszkodnom az erkély szegélyén egy emelettel lejjebb, amikor jön egy krapek és szétkalapálja az ujjaimat. Szerencsére a bokrokba esek, de akkor meg ez az őrült rámdob egy hűtőszekrényt. Így haltam meg.”

Péter belátja, hogy ez az ember is megérdemli a Menyországot.

Szólítja a harmadikat:

„Neked milyen napod volt, fiam?”

„Ne is kérdezd, atyám. Hihetetlen! Ülök meztelenül a hűtőszekrényben…”

és azóta is magadon hordod a jégkocka gyártó műanyag tálcákat...nemzeti színben

brühüyyy
@guma:
ja kéhlek a világ már csak ilyen, de ha valaki jegesvízzelteli kondérral közelít hozzád azért ugorjál félre teljesen híg vodka vödörben

brühüyyy
@guma: kedves guma...nem kellett volna a halottaidat emlegetni itt ebben az aspektusban...aki meghalt annak mindenki hite szerint örök nyugodalmat kívánunk...de nem hordozzuk véres zászlóként...nem csak a szomszéd országban ölnek ártatlanokat...és abban a regényfejezetben borzalmas tréfaként van leírva az ami jelenleg is van és ami miatt szeretteid nem élhettek tovább

az igazságot keresve sok mindent meg lehet tudni de az objektív igazság minden esetben szubjektívvá minősűl és akkor van jégeső

meg egyebek

brühüyyy

láttad seperc alatt lettem fekete seggű x-eccer mert az ÍÍÍ gazság hordozója assziszi, hogy pedig...kutyaszar
@jaegtoer:
nincs szükségem semmilyen érzelmedre, tartsd meg magadnak nagy szükséged van rá máshol

majd mikor eljön az igazság pillanata

brühüyyy
@jaegtoer:

63oedor a megmondó ember, a blog Morgója, túl az óperenciáról.
büdös rohat dakota komcsik

hazaáruló mindahány...
@rodeo36:

Válasz valamennyidre:

Fordulj kezelő orvosodhoz.
@jaegtoer:
nem vagyok forgószél...konzultáltam a háziorvosommal...de mással is és ama konzultáció végkicsengése számodra nem valami ihajos...ezért vagy tán olyan hisztérika? az igazság pillanata elközelg...majd ott lécci...ott

brühüyyy
@jaegtoer:
hamár számoknál tartunk, szerintem 43 van e ellenérved?

brühüyyy
@DR. INKVIZITOR:
azóta döcögök a röhögéstől...vincentéknél valaki betette, hogy: Schwantz Tomi, és azt is, hogy:

Maul halten, und weiter dienen

ami másképpen:

Cale a boca e continuar a servir

brühüyyy
@jaegtoer:
ha széthúzza nem lehet szítani...mostanában görbetükörből selfie-zel? ripityom

ja, amíg el nem felejtem 23

brühüyyy
@jaegtoer:

ha már olyan hígvodkavájdlingban

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987,

brühüyyy
Ne strapáld magad, egyre hülyébbnek látszol, kettőre meg semminek.
további szép napot!


Elvitték a profitot a kormány barátai

Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormányon belül vita van arról, mi legyen ezekkel a megállapodásokkal.

Nem teljesítenek kimagaslóan az állam által a stratégiai megállapodásokkal kiemelt cégek a profit újrabefektetése terén. A beszámolókból az tűnik ki, hogy az elmúlt négy évben 2831 milliárd forint üzemi eredmény mellett 2300 milliárdos osztalékot hagytak jóvá a társaságok. (Ez bő 81 százalék, az arány az adózott eredményhez viszonyítva is hasonló.) Ez nem éppen a magyar gazdaságba vetett hitüket fejezi ki.

figyelo.hu/cikkek/408629-elvittek-a-profitot-a-kormany-baratai
@guma:

"_Elvitték a profitot a kormány barátai_"

Feltehetően mérsékelten rajonganak A Fociért és A Főnök elmekórtanával is tökéletesen tisztában vannak.
Kiskunfélegyházán jobbos belháború zajlik. Lezsák jelöljeit kirúgták.
@guma:
hogy hívják a magyar titkosügynököt?

szegény kém

brühüyyy

plágium eduárd kománovics sztahanov-tól
@jaegtoer:
frusztrácuisz vagabundusz de tökömöccse kázmér

már habzol?

brühüyyy
@Bukott liberális demokrata: Retkes telibe és szájbabaszott kurva anyádba menjél már vissza!
@jaegtoer: @rodeo36:

megint lemaradtam valamirol, de oszinten, mire jo ez?

hogy a bendzsifelek erre recskazzanak, arra viszont biztos…
@rodeo36:
Rodi!
Morcos hangulatban vagy?
Olvasgatlak, és nem értelek...
@Penivaldes: inkabb kuldenek nekik elektromos bajuszkotot…

youtu.be/_8Js2uOsdH4

(5:44)

;-)
@rodeo36: már megbocsáss, de @guma: esetében a "véres zászló" nem fedi a valóságot... nem hájpolta senki itt a blogon amerikát, de az tény, hogy sokan élhetőbb rendszernek gondolják, mint putyinét... mert az, sokak szerint, s szerintem is, élhetetlen... csak ennyi volt... s ne mártírkodj, nem az igazmondásért vagy "feketeseggű", hanem azért, mert az asztalra szarva inzultálsz majd mindenkit...
(majdnem) OFF

""A Sorsok Háza megvalósítását is hazaszeretetből vállaltam el" - mondja Schmidt Mária. Új valutánk van ezek szerint, a kicsit hosszú nevű "hazaszeretet", a politika általános egyenértéke. Schmidt nertársnő, a népszerű múltszerelő és -tuningoló szakmunkás, szellemvasút-menedzser hó elején mindig annyi hazaszeretetet talál a bankszámláján, ami egy kisebb falunak is elég lenne. Ebből következik, hogy ő különösképpen szereti hazáját, és munkájához még a szemüvegét sem kell levennie."

m.facebook.com/peter.konok/posts/769952793060831
@ Fabius:

Nem úszod meg, megismétlem, csak tekintettelll arra, hogy már magasan jár a nap, most már

Szép napot!

Jó reggelt Fabius!

A 444-en az alábbi figyelemet érdemlő felhívást találtam:

"A Strongbow cider a valódi beszélgetések és friss témák támogatója."

http://go.cz.bbelements.com/please/redirect/18785/2/5/9/!uwi=1920,uhe=1080,uce=1,ibbid=BBID-01-00720503591322624,ibb_device_id=0,param=519812/480748_1_?

1.
Kérlek, intézkedj. A címet majd mindenki megírja neked, ki hova várja a szállítmányt.

2.
Nekem -a 2014. augusztus 1-eje előtti időszakra- visszamenőleges igényem nincs, de ha valaki másnak lenne, az méltányolható és jogos elvárás, de csak a szóban forgó termék magyarországi piacon történő megjelenés időpontjáig.
Az ezt megelőző időszakra viszont a Kwak márkát javasolom. Helyettesítő valami Aranyfácán nevezetű amúgy kimondhatatlan elnevezést viselő sörre emlékeztető ambrózia. (legalábbis a 12. után, már csak számneveket szoktak közölni, sőt mutogatni a kedves, báránybékességet sugárzó tekintetű, korsógyengéd sörbarátok- látottak alapján!)

3.
Amennyiben esetleg!, talán!, feltéve, de nem megengedve!, nálad, az összes termeidben, a falak mentén az udvarban már kisebb hegyeket képezve állnak a ládákban a sörök, úgy haladéktalanul tájékoztasd a blog közönségét, hogy a logisztikai teendőket megbeszéljük, megszervezzük és végrehajtsuk.
Remélem tisztában vagy vele, hogy egyedül nem vedelheted be az 'összest', és pláne nem nélkülünk.

Határidő:
Ma, 11:00 óra. [esetleg 12:00]
Esőnap nincs.

Ne hidd, hogy elspórolhatod a söreinket!
@a Ténytár: A második iraki háború volt a kezdete Irak destabilizálásának. A mostani ISIS csak hab a tortájukon. Ha ennyit sem látsz át, akkor nem én vagyok a hülye gyerek. :)

www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/05/25/AR2007052501380.html

Szóval az olyan félkegyelműek mint pld. te is, akik lelkesen üdvözölték az Irak elleni agressziót, a nemlétező tömegpusztító fegyverekre hivatkozva, most láthatják mit idéznek elő ezzel.

Tehát először is szétverjük azokat a szekuláris államokat, (Irak, Szíria, stb.) amelyek - minden negatívumuk mellett is - féken tartották a szektariánus szélsőségeket, majd szörnyülködünk, hogy a hatalmi vákuumba betörő - nemritkán közvetett vagy közvetlen nyugati támogatással erősödő - valláskárosult militáns barmok mit művelnek - nem csak keresztényekkel, hanem siítákkal, szufikkal, alevitákkal és mérsékelt szunnitákkal is.

Ja és te nem ismered az alábbi idézetet?

"Izrael ereje nem az atomfegyverekben van, hanem a három ország összeomlásában rejlik: Szíria, Irak és Egyiptom" (David Ben Gurion)
@Sir Bates dö Hól: Látom már saját magadhoz is hűtlen vagy. Na de akkor még egyszer emlékeztetlek mihez is kell tartanod magad, korábbi kijelentésed alapján :)

"a kommunikációd során lehetőleg anyádat preferáld velem szemben,"
@Sir Bates dö Hól: @Mariann19: @jaegtoer:
Látom, kezditek kapisgálni, mi is a stájsz Rodeó papával. :)
The Iran-Iraq War ended in August 1988. By that time, according to the Iraq Survey Group Final Report,[15] seven UN specialist missions had documented repeated use of chemicals in the war. According to Iraq itself, it consumed almost 19,500 chemical bombs, over 54,000 chemical artillery shells and 27,000 short-range chemical rockets between 1983 and 1988. Iraq declared it consumed about 1,800 tons of mustard gas, 140 tons of Tabun, and over 600 tons of Sarin. Almost two-thirds of the CW weapons were used in the last 18 months of the war.

Examples of CW use by Iraq include the following from the Final Report. (These are selected uses only. Numerous other smaller scale CW attacks occurred.)

Use in the Iran–Iraq War, 1983–1988[edit]
August 1983: Haij Umran — Mustard, fewer than 100 Iranian/Kurdish casualties
October–November 1983: Panjwin — Mustard, 3,000 Iranian/Kurdish casualties
February–March 1984: Majnoon Island — Mustard, 2,500 Iranian casualties
March 1984: al-Basrah — Tabun, 50–100 Iranian casualties
March 1985: Hawizah Marsh — Mustard & Tabun, 3,000 Iranian casualties
February 1986: al-Faw — Mustard & Tabun, 8,000 to 10,000 Iranian casualties
December 1986: Um ar-Rasas — Mustard, 1,000s Iranian casualties
April 1987: al-Basrah — Mustard & Tabun, 5,000 Iranian casualties
October 1987: Sumar/Mehran — Mustard & nerve agent, 3,000 Iranian casualties
March 1988: Halabjah & Kurdish area — Mustard & nerve agent, 1,000s Kurdish/Iranian casualties
April 1988: al-Faw — Mustard & nerve agent, 1,000s Iranian casualties
May 1988: Fish Lake — Mustard & nerve agent, 100s or 1,000s Iranian casualties
June 1988: Majnoon Island — Mustard & nerve agent, 100s or 1,000s Iranian casualties
July 1988: South-central border — Mustard & nerve agent, 100s or 1,000s Iranian casualties
Use at Halabja, 1988[edit]

An Iranian child victim of Iraqi chemical weapons at Sardasht
Main articles: Halabja poison gas attack and Sardasht, West Azerbaijan
On March 16, 1988, the Halabja massacre occurred. The Iraqi army hit residential areas with sarin gas and the roads leading out of the city with mustard gas the day after. Most of the victims died within minutes after bombing and those who survived and tried to leave the city the following day were injured when passed contaminated roads. Civilians in residential areas in western Iran such as Noodsheh, Ghaleji, and Marivan were bombarded with nerve gas as well. The efforts of local health care centers played a significant role in decreasing the number of mortalities.

Use in Southern Iraq against the Popular Uprising, 1991[edit]
March 1991: an-Najaf - Karbala area — Nerve agent & CS, Shi’a casualties not known.

en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_chemical_weapons_program

www.iranchamber.com/history/articles/images/halabja_tragedy.jpg
@Marcellusca: @Mariann19 nem erti. en se, de Sirt es Jaeget se…
@guma:

És az osztalék, mint tudjuk, az a lóvé, amit semmilyen más módon nem lehet láthatatlanná tenni, gy.k. ellopni. Mondtam az asszonynak, fideszék elmúltnégyévben legalább 3000 milliárdot loptak el. Eme adat fényében revideálnom kell az álláspontot, inkább 5000 MD az.
index.hu/gazdasag/2014/08/28/igy_szorja_a_penzt_az_mnb/

"Az öt MNB-alapítvány (amelyeket onnan lehet megismerni, hogy mindegyik neve Pallasz Athénéval kezdődik) másfélszer annyi pénzt kapott, mint az egész magyar felsőoktatás:"

Természetesen sem egyetemi hallgató, sem oktató nem lesz egy sem, amelyik kiálljon a térre egy táblácskával. Meg is érdemlik :)
@Marcellusca:

Nem kapiskálják, hanem értik, csak megunták az eddig használt konszolidált hangnemet.
Időnként egy retardált Angyalkertnek tűnik a blog:)
@shinichi: Milyen szép is az, amikor egy igazi demokrata krokodilkönnyeket ejt a perzsákért. :)

Persze mások azért nem voltak ilyen finnyásak.

1987 végén az amerikai titkosszolgálat műholdas felvételek alapján megállapította, hogy az iráni vezetés összevonta csapatait - vélhetően egy támadás előkészítéseként - az Irak déli részén található Baszra város környékén, éppen abban a térségben, ahol az iraki erők gyengék voltak. A jelentést a hírszerzés a Foreign Policy szerint átadta Ronald Reagan akkori amerikai elnöknek, aki erre fel Frank C. Carlucci védelmi miniszternek címzett jegyzékében leszögezte: "Az iráni győzelem elfogadhatatlan." A washingtoni vezetés ezután felhatalmazta az amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökséget (DIA), hogy átadja az iraki hírszerzésnek az iráni harci egységek mozgásáról, hadrendbe állításáról, valamint az iráni légvédelmi állások helyéről rendelkezésre álló információkat.

Az amerikaiak által kapott adatok birtokában Szaddám Huszein 1988 áprilisában a Baszrától délkeletre lévő Fao-félszigeten indított nagyszabású offenzívával - szarin ideggázzal töltött tüzérségi lövedékeket is bevetve - csírájában elfojtotta a készülő iráni katonai akciót.

A CIA szerint az iraki-iráni háborúban összesen négyszer vetettek be mérges gázt, és minden egyes támadásban százak, sőt volt, hogy ezrek vesztették életüket. Az iraki diktátor az iráni katonák elleni megsemmisítő csapás idején, 1988 márciusában is végrehajtott egy ideggáztámadást, de nem az iráni erők, hanem saját országának népessége ellen. Az észak-iraki Halabdzsa település elleni támadás ötezer kurd életét oltotta ki, akikről Huszein azt feltételezte, Irán szövetségesei.

"Az irakiak soha nem mondták nekünk, hogy ideggázt fognak bevetni. De nem is volt arra szükség, hogy mondják, mivel mi már tudtunk róla" - nyilatkozott a folyóiratnak Rick Francona, aki az irak-iráni háború idején az Egyesült Államok katonai attaséjaként szolgált Bagdadban.

www.hir24.hu/kulfold/2013/08/27/irakban-meg-nem-zavarta-a-merges-gaz-az-usa-t/

kitekinto.hu/iszlam/2008/02/05/a_cia_is_tudta_nincsenek_tomegpusztito_fegyverek_irakban/

Ja és ugye a plusz bónusz az első öbölháború után.:(

youtu.be/0mfp0f_fv2c
@időtolvaj: Ez is hülyeség mert sokkal ritkábban írogatok. Nekem sokkal inkább másféle kertnek tűnik a blog. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Altasd el az üldözési mániád, nem rólad volt szó.
van mas is rajtam kivul, aki kurvara unja (itt) a Kozel-Keletet?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

De nehogy kimaradj, ha már ez egy kert, akkor biztos, hogy itt invazív faj egyede vagy:))
@időtolvaj: OK. Ha valaki válaszol egy kommentre én is azt írom majd, hogy altassa el "az üldözési mániáját". :)
@vitéž munkášőr: Naná, hogy van!Akkor is ezt kellene olvasni, ha összedőlne az Országház, ha leégne a Nemzeti Bank vagy felrobbantanák a Pintépalotát.Ez a szerencsétlen tényleg ennek a betege.
@Sir Bates dö Hól:
kár, hogy sem guma sem én nem írtunk putyinról, ő a halottait lengette, én meg globalizáltam, ti meg nem értitek olyan irányítható értésetek van
és a jég formavilága az olyan mint amit a mellékelt cizelláció mutít összeálltatok mint a tej, össze is aludtatok...ha nem értitek az szerintem tudatos...cserélj a chicano-val majd megtudod

brühüyyy
@vitéž munkášőr: olvashatsz novo-rusiát orvul elfoglaló náci fasiszta ál-ukrán izraeli/amerikai tengerészgyalogosok által kiirtott kétmillió békés szovjet civilről is ha nagyon akarsz ;)
@Marcellusca:
mi is a stájsz? csak nem ???

nahát és neked akkor mi jutott ha már ők nem...még egy nem?
brühüyyy

aludttejben a buborékok
@Marcellusca: Én sosem értettem, nem Rodeo papát, bár volt, hogy őt sem. hanem azt őt övező pozitív és negatív felhajtást
vagy elzabrált műkincsekről..vagy arról inkább nem, mert az veszélyes téma.
@időtolvaj: Igen csak számolom a betűket. :)
@Penivaldes:
el is szoktad tátani? térgyenállva? meg ostya és mirrha meg füst? az élet bonyolúlt nem biztos, hogy neked való...próbálj könnyíteni...énekelj zsoltárokat a jégtemplomban tömjénfüstben

brühüyyy
@rodeo36: Azért ez se kutya.

San Francisco Police Shoot Innocent Victim 5 Times After Chasing Him Down For Not Paying Bus Fare!

www.facebook.com/video.php?v=754858154571502&set=vb.100001419730112&type=2&theater
@rodeo36: Várj majd mindjárt elmagyarázzák, hogy mivel az USA élhetőbb ország mint mondjuk Oroszo, ezért mindenhol joguk van hullákat gyártani ezerszám és belepofázni mindenbe amibe csak akarnak. Szerintem tök logikus és még erkölcsös is természetesen.

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10394492_846311895402057_5256964209257724740_n.jpg
Na jó egy kis vidámság sem árt.

Miért nincs Chuck Norrisnak Ice Bucket Challenge videója?
Mert a jég nem vállalta! :)
@vitéž munkášőr:

"van mas is rajtam kivul, aki kurvara unja (itt) a Kozel-Keletet? "

Beluska!

Naivnak tetszunk lenni!

Ugye?

Unjuk mar a banantot!

Ugye?

www.youtube.com/watch?v=bc_osBalCmw

Van egy rossz hirem, es egy jo tanacsom:

Oveket becsatolni, es megkapaszkodni amiben lehet, merthogy ez meg ilyenebb lesz!

Miutan az ISIS betamadta a tudjukkiket, igy aztan a Yinon-terv egy uj szakaszaba ert, es alkalom nyilik Sziria megszallasara... (vagy valami ilyesmi. Idiotak gondolatmenetet nem tudom kovetni)

Vagyis a blog halalra van itelve...
@időtolvaj: Pedig hogy szeretné. :)
Mindent megtesz érte. :(
Hahaha! :DDDD

Ilyen amikor egy idiota faszbuk posztbol informalodik....

"Kenneth Harding Jr appeared to fire first in a brief gunfight in San Francisco.

It seems the 19-year-old feared the police were actually tracking him over the violation of his parole, which restricted him to Washington state.

Police later linked the gun he was carrying to the recent shooting death of a pregnant woman in Seattle.

Read more: www.dailymail.co.uk/news/article-2016327/Kenneth-Harding-Jr-shot-dead-police-San-Francisco.html#ixzz3Bgqz6fVt
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
"
@Penivaldes:
Időnként (tán, mikor nem iszik túl sokat) vannak jó megnyilvánulásai, humoros beszólásai.
Máskor (tán, mikor már magasabb a maligánfok) össze-vissza zagyvaságokat irkál, aminek se füle, se farka, de mi vagyunk a suttyók, hogy nem értjük az ő kurva magas intelligenciájának mondanivalóját. Ha meg megérted és közlöd vele, hogy baromság, akkor lehülyéz, mert ő nem vitázik, hanem kinyilatkoztat, ergo nem tévedhet, az úgy van, ahogy ő megmondta.
Szóval van amikor társaságképes és van amikor (újabban egyre többször) nem szabad vele szóba állni, mert még ő önnön magát sem tudja követni.
@Marcellusca: Nézd Marcellus!
Eddig látásom szerint a Rodeo volt sokak szerint itt a jóistenke a mennyországból. Úgy ugráltatok körülötte, mint vaktyúk a kakas körül. Mert a kora...hujujuj. Pedig Rodeo mindig ilyen volt, mindig kinyilatkoztatott. Nem értem mire ez a nagy bambulás bele a végtelenbe.

ez nem tudom volt e már.
A jegybank saját gazdász képzést indítana, mely nem a régi neoliberális elveket hirdetné.
vs.hu/matolcsy-gyorgy-interju-0828
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "hogy mivel az USA élhetőbb ország mint mondjuk Oroszo,"

Jól van fater, tudsz te, ha akarsz.

Megj: amikor az I és a II Világháborúba "belepofázott az USA", az persze jól jött mi?
@Penivaldes:

Csak nehogy addig varázsolja a beteget Matolcsy Mágus, hogy a végén elpatkoljon.

Ezek rosszabbak mint a Scientológusok meg a retekklub telefonjósai ("Uram! Azt látom, az ön születési dátumából, hogy maga meg fogja írni a Biblia második részét, aztán átlépi a fénysebességet, és megcsinálja a világ összes fekvőtámasz... ja, hogy ön hölgy? Elnézést, az Andit Bandinak hallottam... szóval azt látom..") együtt.
Komment a 444-en: "Nincs is annyi év összesen, amennyit ezek között szét kéne osztani..."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Így van, majd az ISIS meg a Boko Haram elintézi, éljen a népek szabad önrendelkezése. El a kezekkel az iráni atombombától, jogot a nők megkövezésének, és semmi buzulás!
További rezsicsökkentés érdekében átvehetnénk a szisztémát és a jogdíjat - szintén költséghatékony módon - ellentételeznénk a szociális temetés know-how-jával:
index.hu/kulfold/2014/08/28/takaritono_asszisztalt_a_mutetnel/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: meg az elakadásjelző háromszög mint szellemírtó
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: El kellett mondanom ezt. és köszönöm az együttérzést.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" jogot a nők megkövezésének"

Ugyan mar! Le vagy maradva egy brossuraval! ;)

Mig nalunk, es a nyugati vilagban a prostitucio (es tagabb ertelemben a paraznalkodas) a tiltott dolgok kozul - bar lassan, de - egyre inkabb turt lesz, addig boldogabb helyeken ez mar resze a
SZENT HABORUNAK:

"So-called Jihad al-nikah, permitting extramarital sexual relations with multiple partners, is considered by fringe hardline Sunni Muslim Salafists as a legitimate form of holy war."

english.alarabiya.net/en/News/asia/2014/08/28/Report-Malaysian-women-join-ISIS-to-comfort-militants-.html

www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/malaysian-women-join-middle-east-jihadists-as-comfort-women-reveals-intelli
-no comment-

Már egy orosz forrás is osztja az ukrán elnök véleményét, miszerint Oroszország inváziót indított Ukrajna ellen. A kelet-ukrajnai lázadók azt állítják, hogy csak szabadságukat töltő orosz katonák harcolnak az oldalukon. Ülésezik az EBESZ.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orosz_beismeres_kitort_a_haboru.585858.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Megj: amikor az I és a II Világháborúba "belepofázott az USA", az persze jól jött mi?"

Hát nekik biztos jól jött, azért csinálták. :(
Remélem ismered Benjamin Harrison Freedmant (NY,1890-1984).

youtu.be/e1X7QNEF-6s
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_OK. Ha valaki válaszol egy kommentre én is azt írom majd, hogy altassa el "az üldözési mániáját". :) _"

@időtolvaj:

"_@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te tényleg nem érted azt, amit olvasol._"

Mert ha értené, csak beugrott volna Brunszvik Teréz és munkássága, de egy félművelt nácinak előbbrevaló a zsidózás forgatókönyvének ismerete, mint a hazai történelem.

www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1828_junius_1_megnyilik_az_angyalkert_budan/
@Marcellusca:
"Látom, kezditek kapisgálni, mi a stájsz Rodival."
Jó kedvre szerettem volna hangolni a morcos ébredése után.
Boldog békeidők....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ugye nem baj, ha nem hallgatom végig egy félbolond paranoiás antiszemita 40 perces locsogását?

Hitler csak békét akart, meg egy nagy hellokitty-s Zepellint, csak a geci zsidók...

Mész te a picsába.
@időtolvaj:
'Időnként egy retardált Angyalkertnek tűnik a blog."
Harcoljunk a monotónia ellen, és ismét a régi fényünkben fogunk tündökölni.
A változatos tematizálás képes beindítani az agytekervényeket.
@Mariann19: én csak ennyit tennék hozzá:

Két kormány, két kép
?????????????????????????????????????????????????????????????

Keresd meg a 13 különbséget!

444.hu/2014/08/28/ket-kormany-ket-kep/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy zsidó aki antiszemita? ;) Toljad még nekünk.
@Penivaldes:

Esetleg egyszercsak elvetette a sulykot, és betelt a pohár.
Én kezdek is egy témát, a most aktuális újabb rezsicsökkentés okán.
Látható kormányunk azon törekvése, hogy az energiaszolgáltatókat előbb-utóbb állami kézben kívánja vonni, majd működtetni.
A négy gázszolgáltató közül a GDF Suez az egyedüli nyomottan nyereséges, a másik három veszteséges.
A kormány szerint ezek a cégek nonprofit elven kell, hogy működjenek.
Amennyiben a kormány megveszi ezeket a lerohasztásuk után, és veszteség keletkezik, azt a költségvetésből kell pótolni, hogy a nonprofit vízió megoldódjon. A pozitív nulla elérése a költségvetés terheit jelenti, azaz nekünk kell megfizetni.
Először juttatnak egy kis rezsicsökkentést, majd jól megfizetjük költségvetési forrásból.
Ezt a szemforgató és álságos gyakorlatot, amit ez a kormány a hatalmának a fenntartásáért folytat, hírdetni kell az emberek között.
Mert nem veszik észre, hogy naponta milyen ármányos módon vágják át őket.
@Mariann19: hiába no, ugyan ez volt '90 előtt is, ebben a korban már nem tudnak új dolgot tanulni a illiberdemokraták
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kanadában meg egy volt miniszter szerint a gyíkemberek.

Muszáj minden faszkalapot komolyan venni?

Ha elég ügyes vagyok, bármiből bármit levezetek, nem olvastad Eco-tól a Foucault-ingát vagy a Prágai temetőt?

Hitlerre válaszoljál, ha már válaszolni akarsz, ne mellébeszéljél.
@Penivaldes:
Hááááát, már akit meg tudott vezetni. :)
Én már az elején levettem, hogy egy "megmondóember", csak később derült ki, hogy egy vén, disszidált komcsi, aki most osztja az észt, hogy bezzeg anno, meg mennyire jó volt, meg mekkora lehetőségek voltak az átkosban is, meg mennyire sz@r volt mégis, meg ő annyit látott a világból, hogy csak na, mer mi 3 életben nem fogunk annyi helyre eljutni, meg ....
És mindezt kinyilatkoztatás szintjén, mert a vándorlásai közben megtalálta a bölcsek ...
Van, akinek meg később esik le, hogy mi a helyzet.
EUR 315.56 +2.92
USD 239.59 +2.63
CHF 261.78 +2.76
BUX 17 711 -1.7%
MOL 11 870 -1.1%
OTP 4 070 -3.1%
@Penivaldes: Matolcsynak meg a szeme sem áll jól. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A kora középkori nyugatiak szerint meg a magyarok voltak mindenért a hibásak. körforgás ez.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ecceri nejlonnáci megint linkel? :))
Hidd el, ezek tényleg olyan balfaszok, ahogy elsőre is tűnnek!
Hobbimból eredendő elég sok amerikai anyagot olvastam a hadseregük felfegyverzéséről, a háború kitörésekor lévő állapotokról, a politikusaik töketlenkedéséről, háborúellenességéről.
A hadseregük személyi állománya mocsok gyenge volt, az egységek képzettsége és fegyelme siralmas, a hadiflottával vonulgattak fel, s alá, prezentálva a hatalmat, miközben voltak hajók, ahol összesen nem volt 3 ember, akik egy hadihajóágyút el tudtak sütni.
1941-ben a sereg felszerelése 98%-ban első VH-s fegyverzettel volt ellátva, a "legendás" Garand puska vagy 2 ezer darab volt legyártva, sokan meg az ellen hepciáskodtak, hogy az USA maradjon ki abból a háborúból.
A felszerelések egy részét akkor túrták ki a raktárakból, az új fegyverzet, pl. bajonett vita azon ment, milyen hosszú legyen a pengéje... valamelyik agyiroki öreg kekec tábornokot azzal győzték meg, hogy azért legyen rövidebb, mert lóra való felkapaszkodásnál sérülést okozhat a hosszabb penge!! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Annak is zsidó volt a nagymutterja családja... :D
@Penivaldes: Nemtom, még nem láttam, de Matolcsyénál csak szebb lehet! :D
A ma reggelig látott rendkívüli forintpiaci nyugalom elillant: az orosz-ukrán feszültség jelentősen nőtt és ez, illetve egyéb tényezők is a forint esését váltották ki. Délután egyre inkább durvult a helyzet: az euró jegyzése a 316-os szintet is elérte, a dollárral és a svájci frankkal szemben pedig 2,5 éves mélypontra zuhant a magyar fizetőeszköz.

www.portfolio.hu/gazdasag/deviza/melyponton_a_forint.202951.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Hitlerre válaszoljál, ha már válaszolni akarsz, ne mellébeszéljél."

Most lépek, meg amúgy is jó idő van. Addig elemezd ki ezt. :)

youtu.be/XJLsdK9PJSs
EUR 315.95 +3.31
USD 239.89 +2.93
CHF 262.08 +3.06
BUX 17 744 -1.5%
MOL 11 875 -1.0%
OTP 4 090 -2.6%
@Marcellusca:
csicsija babája kis marcika...luskácska...te tudtad...kár hogy én magam nem tudtam de ez ne zavarjon...ha te mondod akkor bizonyos és pláne ha pennykével együtt......filia

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Cseszed! Android is jó valamire... látom kaptál gabikától házifeladatot!
Oszt nem ám ellógni!!! :O
Szépen elemezd ki, mert ha visszajött, kikérdezi! :)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez is a zsidók miatt van!
Essetunni... max. még a gyíkemberek lehetnek az okai!

Na, mentem evezni, élvezkedjetek!
@Penivaldes:

Azóta Matolcsy válaszolt, lényegében azt, hogy ugyan miért ne baszhatná el a pénzt, ha egyszer ott van, egyébként pedig megcsókolhatjuk a pöttyös seggét.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Gábriel nem tudja, de én ilyen hosszú, ezoterikus ("A tudomány/az orvosok/a hivatásos történelem/az olajvállalatok ELHALLGATJÁK!!!) baromságot kizárólag olyasvalaki kedvéért vagyok hajlandó végigszenvedni, akinek mellei vannak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"_baromságot kizárólag olyasvalaki kedvéért vagyok hajlandó végigszenvedni, akinek mellei vannak._"

Mondhatni mellbevágó szemlélet.
@Marcellusca:
kaffantó di lapusbu netene

pedo (=fing, spanyol) filia (=lyányanya, olasz)

söprűdet élesíccsed mert nemsokára repűlnöd kell...gyün a zórrája...kondenzcsikkal csak csínnyán...

brühüyyy

nem nyomja a bögyödet? (ja...a bölcsek köve amit lenyeltél?)
@Penivaldes:

"_@Dr. Gy. Dr. Fűegér: gondolj a szomszédnénire, és szenvedj._"

Elképzelem a szenvedését. A szomszéd néni 30-35 éves, szingli, a méretei nagyjából 90-60-90, átlagosan széparcú, és már rég szemet vetett Egérre.
Furcsa interjúban magyarázza el Matolcsy György, miért kell 200 milliárd (!) forint a jegybank oktatási alapítványainak
AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

Ez nem a költségvetés pénze a jegybankelnök szerint, aki a kastélyvásárlásban is csak a jót látja

444.hu/2014/08/28/bizarr-interjuban-magyarazza-el-matolcsy-gyorgy-miert-kell-200-milliard-forint-a-jegybank-oktatasi-alapitvanyainak/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A végén, a devizahitelezés és a megmentés ellenére- nem a kereskedelmi bankok mennek először csődbe, hanem a jegybank, az esztelen költekezés (pénz-szivatztyú) miatt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Keresd meg a 13 különbséget."
Személyfüggő differencia, hogy nálunk 11xl fő dilis van a kormányban.
A másik alapvető különbség a nők részaránya, a harmadik az, hogy a magyar kormánytagok úgy néznek a jövőbe a képen, mintha szarba haraptak volna, ellentétben a másik kormánytag csoport
boldog, persektivikus mosolyával.
Nem biztos, hogy eltrafáltam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Mariann19:

Basszus !

Ez meg NOIesebb kormany, mint amit minap emlegettem a Dant. Ott 20 kormanytagbol "CSAK" 7 no van. Mellesleg a KORMANYFO egy holgy:
Helle Thorning-Schmidt

Norvegiaban egy KONZERVATIV holgy a minielnok:
Erna Solberg

18 fos kormanyaban 9 holgy van.
en.wikipedia.org/wiki/Solberg%27s_Cabinet

Finn rokoneknal 19 fos kormanyban 9 holgy.
en.wikipedia.org/wiki/Government_of_Finland

Ezert ilyen elhetetlenek ezek a skandinav orszagok...

Bezzeg az illiberalis demokraciak!!!

Amugy kosz a linket ( aszerzonek is, ha netalan olvassa), hogy igy aztan utanna neztem a temanak...
Idill egy Vlagyivosztoki lakótanyában:
A század vigyáz, ezt követően tájékoztatják a merevedett embereket:
- Holnaptól mindenki szabadságon van. Itt az Элизабет utalvány, valamint 70 kopejka. A szállás tengeri látványt nyújt, a félsziget minden pontjáról.
Indulás helyet foglalni.
@jaegtoer:
Ajánlhattad volna Sztálin mellszobrát is. A leírt követelményeknek megfelel.
Az én településemen osztályokat kell összevonni, miközben Matolcsy milliárdokat költ saját hülyeségének hirdetésére. Menjen a francba az egész mocskos bagázs!
@simple observer 2.0:
Nálunk azért nincs kormánytag a kabinetben, mert mi faj-és nemzetállam alapú társadalmat építünk.
Ebben az esetben a fajalapú felépítményen van a hangsúly, melynek kizárólagos letéteményesei a nők.
Ezért nincs helyük mindenféle országirányításban, feladatuk a fejfenntartásnak eleget tenni, és szülni mindhalálig.
Az nem szempont, hogy az általad felsorolt országok kormányaiban jelentős részarányú nőkkel erős országok építése folyik.
Hb:"Nálunk azért nincs női kormánytag..."
@rodeo36:
" ő a halottait lengette"

Te rodi, hogy tudsz ilyet leírni? Nem érzed, hogy ez mennyire bántó fogalmazás? Értem én, hogy mit akarsz kifejezni (bocsánat, érteni vélem, de nem biztos, hogy jól), de nem lehetett volna ezt úgy megfogalmazni, hogy ne bántsd meg gumát?
Nem olvastam még végig a kommenteket, mert erre azonnal reagálnom kellett, de nem lennék meglepve, ha elküldött volna a fenébe.
@simple observer 2.0: Nem is tudom, szép ez, de én olyan országot szeretnék, ahol azért kerül valaki pozicióba, mert meg van hozzá a képessége, tehetsége. és nem azért, mert nő, mert cigány, mert hátránnyal élő. Ahogyan ne azért kerüljön pozicióba, mert nő, cigány, vagy hátránnyal élő. Nem vagyok a kvóták híve, ugyanis szerintem azok megkülönböztetést hoznak maguk után.
@Mariann19: Éppen most olvasok a fajvédőkről. Érdekes nagyon.
@Mariann19:
Okosaink megmondták, hogy mi legyen a nők hivatása és ahhoz milyen feladatok tartoznak.
Saját elveiket és gyakorlatukat hiteltelenítsék azzal, hogy nők is legyenek a kormányban?
@Mariann19: @DR. INKVIZITOR:

@simple observer 2.0:

A svéd és norvég kormányról linkelteket és a hozzájuk fűzött megjegyzéseket látván-olvasván van egy sejtésem arról, hogy miért nem volt elementáris sikere annak a -viccesnek szánt- hozzászólásomnak, amelyben Mariann 'ravatalozóbeli nőnapi buli' kommentjét szándékoztam tovább turbózni.

Lehetséges, hogy nem is volt vicces. Bocs. Hiszen lehet, hogy az a jövő. Hát nem valami vicces vízió. Ami azt illeti. Ha nem illeti, akkor meg különösen.
Röviden:
[Nőnap a főzőkonyhában. Kivételesen és részletes indokolással kérvényezve - mosókonyhában. Csak engedély birtokában.]

(tudom még fokozni) Csak azoknak, akik már szültek 4 gyereket.
@rodeo36:

"_és a jég formavilága az olyan mint amit a mellékelt cizelláció mutít összeálltatok mint a tej, össze is aludtatok.._"

mi van popó papó, álmodozol, vágyakozol?
@Penivaldes: a másodiknél kihagytam egy szót
tehát Ne azért ne kerüljenek pozicióba, mert...
@Mariann19:

Ugy nez ki konzervativeknal ez mar csak igy megy, a macsosagot nem tudjak levetkozni:

Exclusive: GOP poll of women: Party 'stuck in past'

Read more: www.politico.com/story/2014/08/gop-poll-of-women-party-stuck-in-past-110398.html#ixzz3Bi7dOo00
@Penivaldes:

a kvótákat félreértitek, de nagyon (bocs, hogy belepofázok!)...

az eredetileg és az északi népek demokráciája szerinti felfogásban, azt jelenti, hogyha van két értelmes ember - 1nő és 1férfi - akit támogatni kell, akkor kapjon zöld utat a nő - mert a kialakult férfiközpontú társadalomban ők sokkal nehezebben érvényesíthetik tudásukat megfelelő szinten...

magyarán ne csak kihasználják "négerként" tudásukat, hanem kapjanak lehetőséget is...
ez minden kvóta rendszer alapja, tehát aki okos de hátrányos helyzetű ezért, azért, az kapjon ilyen esetben elsőbbséget, hogy megjelenjen az a különben nagy számú "réteg" hangja, stílusa, érdeke is akit képvisel...
@jaegtoer: nekem a nőnapról a Zoltánok jutnak eszembe
@guma:
ha van két egyenlő képességű személy, akkor mindegy melyiket választják. akár a nőt, akár a férfit. Egy a lényeg, hogy értsen ahhoz, amit csinál. És ez vonatkozik minden csoportra.
Én bevallom megsértődnék azon, ha bármikor azért választanának bárhová is, mert nő vagyok, ha ez mint előny jelenne meg.
Mellékesen én eddig még nem láttam olyan magyar női politikust, aki engem képviselt volna, mint nő a nőt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
nem, én -mint azt brummogod- egy rohadt érzéketlen dög vagyok, aki nem tuggya elviselni, hogy valaki a szeretteinek erőszakos halálát egy mai eseményhez kötve azt a mai eseményt "sajátos" fényben villogtassa, egyébként is a blog hoch genie-eji már leírták, hogy én egy rohadt alak vagyok aki nem méltő a köreikre, bele is vannak szédűlve önnön tömjénezésükbe még a szenttéavatásch van hátra majd messzehordó csúzlikkal leszedni engem, mint "olyant" te most szépen beálltál a kórusba (erre vártam mielőtt elmegyek hogy igyak egy jó kávét tej nélkűl és cukor nélkűl, hogy annak keserűsége élményt aggyon) melyik szólam vagy a bőgő brummogó vagy a zümi? üdv innen a juharfák ligetéből ahol vannak brumik is de azok nem írnak blogbejegyzést következésképpen sokkal édesebben brummognak

brühüyyy

a nagy kórus most elénekli a békák karát berkekekekekeke csak pocsoly hiányzik mely a bázist aggya meg a békalencse és hínárok amiről brekegnek és a brummogás aggya hozzá brummogást

egyébként jól vagy? a mézesbödönöd mivel van teli?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem, itt kezdődött... majd megyek, azt megbeszéljük, jó?... gondolom akkor is ezt fogod mondani...
@DR. INKVIZITOR:
"Saját elveiket és gyakorlatukat hiteltelenítsék azzal, hogy nők is legyenek a kormányban?"
Igen, ez így van. Hiszen felállítottak a nőkkel szemben egy követelményrendszert, melyben a fajfenntartást és a család vegetatív ellátását írták elő.
Szellemi produktumot fel sem tételeznek a nőkről.
Ez utóbbiból az jön le, hogy környezetükben az ilyen tipusú nők fordulnak elő.
@Penivaldes:

Az csak azért van, hogy a nők is lehessenek traktorosok, bányászok, rakodómunkások, hegesztők, kőművesek és vízvezeték szerelők.
Ezekben és az ezekhez hasonlatos ház körüli munkákban úgy is jártasaknak kell lenniük, mert a férfiak nem érnek rá otthon ilyen munkákra, hiszen sokáig elhúzódnak azok a tárgyalások, amelyeken a nagylelkű férfiak maguk között megvitatják, miképpen kell értelmezni a női kvótát, miközben a kávét felszolgáló csinos titkárnők vagy hostessek fenekét vagy dekoltázsát vagy mindkettőt kigúvadt szemekkel bámulják. Esetleg fel is falják.

Le a kvótákkal! Támogassuk közvetlenül a nőket!
@rodeo36: túlhevült a rendszer, azt kicsapta a biztosítékot?... két, külön közlés volt... szedd már össze magad...
@jaegtoer:
nagyon vigyázz az igazság órájára mely úton van...veled kapcsolatban sincs semmi más "vágyam" mint, hogy szívóggy föl az aludttejben amit összealvasztottatok és legyél benne a lyuk mint zárvány

emlékeztetni akarlak...mivel tévedtél az önmagaddal kapcsolatos teendőiddel, már nincs más lehetőséged, mint -ha akarod ha nem- kivárni azt a rövidke intervallumot amíg elérkezik!!!!!!!!!!!!!!!

úton van szépen egyenletes lépésekkel battyog de nem lehet megállítani

brühüyyy

a két éned közűl választanod kellene az egyiket...
de az nem 43 hanem 71

tudod van az a mondás: az nevet igazán aki a végén nevet...vége(d) következik
@Penivaldes:

"aki engem képviselt volna, mint nő a nőt. "

ez érdekes szempont... de nem lényeges... nem veheted ki ezt az elemet a "közösből"...
a döntés előkészítésében, vagy a döntésben kell képviselni ezt a szegmensét az érveknek...

viszont nézz körül, hogy mennyi sértődött, buta, korlátolt hapsi rohangál körülöttünk féltékenyen őrizve helyét, akiket cseppet sem zavar, hogy macsó előjogaival éljen...
@jaegtoer:
Tegnap élvezettel olvastam a társadalmi rendezvények helyszíneit taglaló írásodat.
Díjaztam a nőnapi buli megtartásának általad megjelölt helyszínét, a mosókonyhát.
Tudom, hogy miért találtad ki azzal a praktikus fejeddel ezt a változatot.
A nők még az ünnepnapjukon se jöjjenek ki a mosókonyhából, azonnal váltsanak helyben, hörpintsék fel a málnaszörpjüket, és irány a következő feladat.
Felmehetnek a lakásba, és máris hozzáfoghatnak parancsolójuk szentséges lábainak masszírozásának, netán a napi koszt is levakarhatják a testrészekről.
Nem itt sminkelni a bulira, meg gint iszogatni , táncot lejteni a kollégákkal.
Szodoma és gomora!!!!
@Sir Bates dö Hól:
én teljesen és véglegesen "össze vagyok szedve" ritkán szoktam szétesni...mikor tartasz egy mélyrehatót, hogy én a gyengeteg is fel tuggyam fogni ama emelkedett hozzámnemvalót amit belegyaláztál a légbe

Now my charms are all o'erthrown,
And what strength I have's mine own,
Which is most faint: now, 'tis true,
I must be here confined by you,
Or sent to Naples. Let me not,
Since I have my dukedom got
And pardon'd the deceiver, dwell
In this bare island by your spell;
But release me from my bands
With the help of your good hands:
Gentle breath of yours my sails
Must fill, or else my project fails,
Which was to please. Now I want
Spirits to enforce, art to enchant,
And my ending is despair,
Unless I be relieved by prayer,
Which pierces so that it assaults
Mercy itself and frees all faults.

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Na mizujs kicsi napóleon? Megint kimenő van és meg sem akarsz állni Magyarországig? :)
@simple observer 2.0:
"A macsóságot nem tudják levetkőzni."
Többször megállapítottam magamban, hogy a nők mellőzése a férfitársadalomban egy álságos önigazolás a mindenekfelettiség érzetének megőrzésére.
Persze, a primitív férfiakra értem, és mindazokra politikusokra, akik igyekeznek kizárni a nőket a közéletből.
Nálunk sajnos ilyen önkontroll nélküli politikusok szabják meg a nőkre szabott normákat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
... ennyiben kimerül??? Na, veled se sok gond lehet! :))
@Penivaldes:
"Én még nem láttam olyan politikust, aki engem képviselt volna, mint nőt a nő."
Nem is kell!!!
Egy nő politikai képviselete nem nemek szerint
működik, ettől független.
Arra ott vannak a női civil szervezetek.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): hallod, én meg rakom össze az étkezőasztalt, meg a székeket, a szomszédasszony meg kiül.
azé mindennek van teteje, meg ajja:))))
www.napiszar.hu/Thumbnails/20127.w-368.h0.q100.jpg
@Penivaldes:

Alapvetoen egyetertek veled. (az utolso mondattal nem)

Most csak a norveg nokre neztem ra, de gondolom azert ezek nem (csak) kvota miatt vannak ott, ahol:

"she served as the Chief Commissioner of the City of Bergen from 27 October 2003 to 16 October 2013."

"Between 2006 and 2011, she served as city commissioner of welfare and social services in the city government of Oslo."

"She was regional director of the Confederation of Norwegian Enterprise in Agder 1995–2005 and was the first female chief administrative officer in Vest-Agder County Municipality from 2005 [2] until she became minister."

Na de hogy valami erdekeset is hozzak:

A Gyermek-, es Egyenloseg ugyi Miniszter:
"Originally trained as a butcher, she has been an elected official since 1995."

.
.
.

A Fideszt latva mar nem is '44-be viszik vissza az orszagot, hanem joval korabbra.
Kishazankban meg nincs 100 eve, hogy a nok valszthatnak, es valaszthatoak. Es nagyon nem szeretnem, hogy egy ujabb oszirozsas kelljen hozza, hogy az ugy (valamelyest) rendezodjon!

Ugyanakkor azt hiszem, hogy Mo. eseteben igenis szukseg lenne kvotakra!
Legalabb ket okbol:
1. Nelkuluk a noknek alig van eselyuk megmutatniuk magukat, hogy milyen politikusok, milyen vezetok. Ezaltal pedig ez egy amolyan ordogi kor: nem bizonyithatnak -> nem is tudjak meggyozni a szavazokat -> keves eselyuk marad, hogy alanyi jogon kivivjak az elsimerest.
A Fidesznel mar regota nincs komoly pozicioban NO. (Nemeth Laszlone csak stroman volt ugyhogy ot nem szamolom)
A balon siman fel lehetne epiteni Kunhalmit, Vadait, vagy eppen Szelenyit. Mint ahogy ez tukeppen mindharmuk eseteben folyamatban van.
@Penivaldes:

Hopp a 2. lemaradt!!!

3. A mostani sok jogasz helyett ok sem lennenek sokkal butabbak az adott teruleteken...
@rodeo36: látom öreg, a héten is kihúztad a gyufát:)
csak nehogy elégj a végén, és megint hoszpitál legyen a vége:)))
@jaegtoer:
Yet better thus, and known to be contemn'd,
Than still contemn'd and flatter'd. To be worst,
The lowest and most dejected thing of fortune,
Stands still in esperance, lives not in fear:
The lamentable change is from the best;
The worst returns to laughter. Welcome, then,
Thou unsubstantial air that I embrace!
The wretch that thou hast blown unto the worst
Owes nothing to thy blasts. …

brühüyyy
@taga20:
Aha... az asztal közepébe, a fedlapra meg a széklábat is becsavarozod!
Faca... kutyu meg?
Előbb jöttünk le a vízről, utána egy sör, lángos. Doki nem bírta betömni, viszont ismerős a szomszéd asztalnál kutyával volt (jó, 30 cm-es öleb), az befalta a maradék fél lángost. :D
Valamikor ha eljöttök, akkor nektek is adhatunk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha ott leszek, emberkedhetsz... (napóleon hogy jön ide, lápi-magyar?... valaki csak van ott köztetek, akibe szorult egy kis kreativitás...)
@jaegtoer:

Be kell valljam, hogy ezek szerint atsiklottam felette, mert nem tunt fel az a kommented.

De az is lehet, hogy csak megereztem, hogy az nem nekem szolt:

"Csak azoknak, akik már szültek 4 gyereket."

A tudomany jelenlegi allasa szerint ugyanis ferfikent mar nagyon valoszinu, hogy nem fogok meg egyet sem szulni. Na, nem mintha hianyozna... ;)

Pedig mar 20 ev is eltelt a forradalmi eredmenyrol hirt ado dokumentum film ota: Junior ;)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): kösz haver, és a kutyával kell megküzdenem?
egyébként, én dokinővel eveznék, az izgibb:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, Egér!
Remélem ez volt már, gabriella haverod ajánlotta NEKED IS, mert hát mégiscsak, a keleti kulturha...

"Három szexdzsihádista maláj nő is az IS szolgálatába állt
Három, az Iszlám Állammal szimpatizáló malajziai nő is a Közel-Keletre utazott, hogy szexuális szolgáltatásaival támogassa a szent ügyet és az IS harcosainak komfortérzetét, írja az Al-Arabija. A szexdzsihád (Jihad Al-Nikah) fogalma nem ismeretlen az iszlámban: muzulmán vallási vezetők olykor arra szólítják fel az iszlámhívő nőket és lányokat, hogy testükkel szolgálják az Allah nevében harcoló fegyvereseket. Egy ismert szaúdi teológus, Muhamed al-Arifi szerint a nők így szexuális szolgáltatásaikkal vívnak dzsihádot, vagyis bizonyosan a paradicsomba jutnak majd. A felhívásnak olykor nemcsak felnőttek, hanem tinédzserlányok is eleget tesznek."

Ha dzsihád, akkor dzsihád... elképzeltem, hogy jobbikos tezsvéreink női... csak az eszméért, szigorúan! :D
Bár, jó pár inkább bünti kategória!
@taga20:
én -ha jól emléxem- el lettem küldve bizonyos @taga20 által valahová ahová nem akartam önszántamból...
azóta eme blogtündér mexünt létezni számomra

a preventív pofonnyaidat meg osztogasd másnak, ha -kellő tisztelettel- megkérhetlek erre

El Dios te protege por los tiempos venideros

brühüyyy
@taga20:
Ezt azért majd anyussal is egyeztesd le, mielőtt be leszünk bacarintva mindketten az wasserba! :)
@guma:

"a kvótákat félreértitek, de nagyon (bocs, hogy belepofázok!)..."

Ez igy rendben van, de en ennel meg necces esetben is inkabb preferaltatnam torvenyileg a noket.

Meg hat milyen objektiv jellemzok alapjan fogjak kihozni, hogy egy ferfi es egy no eppen ugyanannyira alkalmas egy munkara?.

Es mint fentebb irtam, bizony azt gondolom, hogy bizonyos aranyban, es esetekben a noket ilyen poziciokkal kapcsolatban igenis elonyben kellene reszesiteni.
@rodeo36:

azt 'írtad', hogy:

"_Yet better thus, and known to be contemn'd,
Than still contemn'd and flatter'd. To be worst,
The lowest and most dejected thing of fortune,
Stands still in esperance, lives not in fear:
The lamentable change is from the best;
The worst returns to laughter. Welcome, then,
Thou unsubstantial air that I embrace!
The wretch that thou hast blown unto the worst
Owes nothing to thy blasts. …

brühüyyy_"

Dugd föl magadnak soronként, hátha enyhül a hiány. Esetleg inkább igyál.
@rodeo36: öreg, eddig is elvoltam nélküled, ezután is elleszek nélküled. remélem hamar elvisz a kaszás, me kezdesz meggárgyulni és én a patent rodeora szeretnék emlékezni. szeva.
@Penivaldes:

"Én bevallom megsértődnék azon, ha bármikor azért választanának bárhová is, mert nő vagyok, ha ez mint előny jelenne meg. "

Ez nagyon szep dolog, es meg is ertem. Csak hat jeleneleg sokkal nagyobb eselyed van arra, hogy valahova EPPEN AZERT NEM valasztanak teged, MERT NO VAGY...
@jaegtoer:
a te határtalan nagy művelcséged és kultúrád...kitüremkedik

brühüyyy
@taga20:
Rodeo papa eléggé gárgyult. A tablettákra fogjuk inkább!
Kicsit felületesen olvasgattam mostanság - evégre én se bírok ki mindent - de kissé fura, hogy számon kér(!) dolgokat rajtunk, onnan, egységet, erőt, miközben megoszt, gyengít másokat, gyaláz időnként és a vele egy oldalon állókat elküldi a halál fa..ára... ahogy épp a maligán hat.
Hát, ez nekem se hiányzik... ezért én se leszek sűrűn mostanság erre. Nem hiányzik ez, meg a brühühü...
@Sir Bates dö Hól: Ne játszd túl a szereped és legalább a saját korábbi kijelentésedhez maradj hű.
Amúgy ha tele vagy tenni vágyással, inkább jelentkezz az ukrán eunácik soraiba és usgyi harcolni a demokráciáért Kelet-Ukrajnába.:)

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html

nol.hu/kulfold/ukrajnaert-akar-meghalni-a-magyar-szarmazasu-roman-neonaci-1481993
@taga20:

ismereteim szerint még nem érkezik tegnap tárgyaltam vele aszon'ta 2036 előtt nem ér rá velem foglalkozni

tudod e hogy én maradtam a régi csak ti itten egybekeltetek és megalakítottátok a békák karát űlve a hínáron és zengzetesen brekegve...les temps changent... de ennyire?

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
te csak evezz tovább...és zümmöggy

brühüyyy

meg lehet titeket osztani? mivel? a zéróval vagy mínusz 2-vel?

egészségedre
@rodeo36: azon elgondolkodhatnál, hogy miért ezek a müvek járnak folyton az eszedben?...
@rodeo36:

"_a te határtalan nagy művelcséged és kultúrád...kitüremkedik_"

Bocs, rodi, nincs rád több időm, vár jaegkiskaes.

Ne szomorkodj. Mindenki tudja, látja, -te- milyen intelligencs delikvencs* vagy. Vigasztalódj, popó papó.

* jav. intelligens delikvens
(popó papó csak a cs betűs változatokat érti, fogadja el, szerinte az MTA nyelvtudományi részlege hülye a magyar helyesíráshoz és a szótárai szart sem érnek)
@rodeo36: nem lehetséges, hogy te hajtottál föl szembe az autópályára? láttunk má ilyen öreg muksót egy párszor:))
máskülönben, ne kezdj el itt nekem önérzeteskedni, me te is elküldtél a picsába egyszer-kétszer, csak úgy. ha kérhetem teljes tisztelettel!
ha nem hülyülsz meg teljesen, beszélek a kaszással, hogy haggyon még:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezek ott a "muszka", s minden, mit az jelent számukra -mint a jobbiknak is valaha, de aki fizeti a zenészt...-, ellen küzdenek... ez nem jelenti azt, hogy szimpatizálnék elveikkel...
@taga20:
most mennyél kutyázni az jobban áll neked...

brühüyyy
@jaegtoer:
minő gyönyör? mexűnsz számomra (is?)

delikvencs

ugye komolyan mondod? nehogy valami higított vodka visszagörgessen ide nekem?

nem lenne kellemes

papópopó az neked valami alter ego-d? vagy lenyelted és nem akar bennmaradni? tudod, mint múltkor a szart

brühüyyy
@rodeo36:
"melyik szólam vagy a bőgő brummogó vagy a zümi?"

Figyu, neked most üldözési mániád van? Semmiféle kórusba nem álltunk össze, csak a véleményünket mondjuk el.
Speciel ebben a kérdésben én egyedül aggattam a körmömet és figyelmeztettelek, hogy ritka érzéketlen módon szóltál hozzá valamihez, ami másnak viszont fájó emlék.
Igen, tudom, hogy ez csak egy blog, de te meg tudjad, hogy itt emberek beszélgetnek emberi érzelmekkel, és ha nem feltétlenül muszáj, nem kellene ebbe belegyalogolni. Pont ebben az eseten nem volt muszáj.
Egyébként jól vagyok, köszi, a mézesbödönömben nincs méz, mert nem szeretem, majd kitalálom, hogy mivel töltsem meg.
Ja, és egyébként kedvellek, amikor nem akarod a világot megváltani. Ne strapáld magad, a világ úgyse hagyja magát.
@taga20: "beszélek a kaszással, hogy haggyon még"

Öreg már megint nagyon elbíztad magad.:)
@Sir Bates dö Hól: Jaja nekik meg ők a náci betolakodók, mint nagyszüleik idejében.

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/25/egyutt_a_nacikkal

Ahogy akkor úgy most sem fognak győzni.
@rodeo36:

"____
@taga20:

ismereteim szerint még nem érkezik tegnap tárgyaltam vele aszon'ta 2036 előtt nem ér rá velem foglalkozni

tudod e hogy én maradtam a régi csak ti itten egybekeltetek és megalakítottátok a békák karát űlve a hínáron és zengzetesen brekegve...les temps changent... de ennyire?

brühüyyy
___"

Bocs rodi, most látom csak igazán, hogy te beteg vagy.
Már pedig beteggel gúnyolódni nem illik, pláne cipőt törölni bele vele még ha egy kissé undorító is.
De ne élj vissza a helyzeteddel. Vagy élj. vagy létezz. Vagy vegetálj. de mindenképpen tanulj meg írni és ne a seggeddel beszélni és a száddal szarni.

gegyubitermi?
(ez szigafesza nyelven azt jelenti, hogy: érted? te hét nyelven beszélő tahó)

Naszóval, bocs.
@rodeo36: téged még a kóbor kutya is elkerül, annyira bolhás vagy. szánalmas öreg, morgós, valami. te már saját magad karikatúrája vagy!
na megyek aludni, me holnap meló. tudod, amit régen te is csináltál:)))
@Sir Bates dö Hól:
jéééééééééééé csak nem? tehát tudod? és melyek ezek? természetesen nem, mivel most éppen mással vagyok "nézvén" hallgatólagosan...de nem mondom meg

brühüyyy

ja? míg el nem felejtem folytasd ezeket nekem ide hadd tuggyam
Megosztom hátha másnak is tetszik. :)

Ha tanuláshoz, munkához kerestek háttérzenét, de belefuttok abba, hogy a kedvenceitek elterelik a figyelmet attól, amit csináltok.

A játékok zenéjét úgy tervezik, hogy ne menjen az ember idegeire, miközben koncentrál, ámde ne is terelje el a figyelmed a feladatoktól, stimuláljon, ébren tartson. Ebben a legnagyobb zseni Jesper Kyd, aki olyan játékokhoz készített zenét mint a Darksiders, Assassin's creed, Borderlands, Hitman, Unreal tournament, stb sorozatok. (Imdb-n találtok bővebb infót is.) Jobb, mintha kávéznál!
Itt van egy egy órás válogatás egyben:

youtu.be/ULaNAML8L7g
@Penivaldes:
"Mellékesen én eddig még nem láttam olyan magyar női politikust, aki engem képviselt volna, mint nő a nőt. "

Engem inkább úgy képviseljen, mint embert. Nem lenne szabad, hogy jelentősége legyen a nemeknek.
Tudom, túlteng bennem az idealizmus. Majd elmúlik, ha másképp nem, velem együtt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hova tolakodtak be ők?... anyádba vagy a saját országuk területét védik egy másik országgal szemben?... ne próbálj hülyébb lenni, mint amilyen vagy...
@jaegtoer:
látom nem tucc leszakadni rólam...megbűvöltelek...
vagy esetleg rájöttél? nem...na majd akkó'

brühüyyy

de akkó' má' késő' lesz
@simple observer 2.0:
"
A tudomany jelenlegi allasa szerint ugyanis ferfikent mar nagyon valoszinu, hogy nem fogok meg egyet sem szulni"

Bocsi, de ez csak magyarázat, nem mentség. Ne keress kifogásokat, tessék ner-kompatibilisnek lenni.
@rodeo36: nem, rajtad kívül senki sem tudja, tudhatja...
@Sir Bates dö Hól: Szerintem anyádat továbbra se keverjük bele olyasmibe, amiről tisztán látszik, hogy fingod sincs. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Hát, ez nekem se hiányzik... ezért én se leszek sűrűn mostanság erre. Nem hiányzik ez, meg a brühühü.."

Tahógomb,esetleg? Nem kellene egy (na jó, kettő-három) ökörpörkölt miatt hagyni, hogy eg jó hangulatú blog (kvázi baráti társaság) törzstagjai kedvetlenedjenek el és hagyják el ezt a bandát. Rodi majd észhez tér, tudod jól, hogy ciklikusan működik. Amikor éppen a rossz periódusát éli, ne olvasd, máskor viszont nagyon jó tud lenni.

Te viszont nagyon kellesz ide. Tarts ki.
@Mariann19:

Igen, azt hiszem errol lehet szo.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, legalább azt értsd meg, hogy az anyádat, ez legyen már egy szövegértési minimum...
@rodeo36:

Coca papa, a változatosság kedvéért elkezdtél röfögni?
@Sir Bates dö Hól:
te bizonyosan tudod de nem akarod elárúlni, ugye?

hogy mik vagynak vala lévén

brühüyyy

örök titkod marad a blog elnyelte
@jaegtoer:
látom dúl benned az örök szerelem irányomban...nem is tagadhatod...ugye te bitorlod ezt a meghekkelt nicket? és most a másik éneddel gyüssz ide...szerencsétlen

brühüyyy

füröggy meg olyan izzaccságszagod van, hogy idáig szaglik

ne szenveggy má'
@Sir Bates dö Hól: OK pistike, nem baj ha elakadt a lemez, az a lényeg, hogy jól érezd magad és semmiképp sem akarsz kimászni a meszelt sírból ahová lassan de biztosan tetted magad.
@rodeo36:

Van egy olyan alkalmazás, ami mutatja "az érdeklődőnek" honnan kommentel az adott nick.
Csak sörnyitóilag mondom.
@jaegtoer: Mármint, hogy melyik szolgáltató adott neki IP címet? :)
Az ukrán központi sajtó újságírója Bogdán Butkevics így vélekedik az ukrajnai Donbass lakosságáról és ezt bátran világgá is kürtöli.

youtu.be/CfniVZhs3Lk
.
Heltai Jenő: A másik

És szólt a nő:
„A hajam ében,
És lágyabb, mint a lágy selyem,
És itt a szívem közepében
Ujjong a boldog szerelem.
Tied a testem, tied a lelkem,
Te vagy az első, akit öleltem,
Boldog vagyok, mert a tied vagyok…”
S a férfi szólt:
„A másik elhagyott.”
És szólt a nő:
„Piros az ajkam
És harmatosabb, mint a rózsa kelyhe,
És végigfut az üdvök üdve rajtam,
Mikor így tartasz forrón átölelve.
Szemem sötétebb, mint az égbolt,
Mikor a fergeteg zavarja…
Oh, mondd, a másik szintén szép volt?
Fehér a válla? Gömbölyű a karja?
Tudott-e súgni-búgni szintén,
Tudott-e édes csókot adni,
Meghalni karjaidba, mint én
És új gyönyörre föltámadni?
És lángolt, mint a nap?
Szelíd volt, mint a hold?”
S a férfi szólt:
„A másik csúnya volt.”

És szólt a nő:
„És mégis nappal, éjjel
Sóhajtva gondolsz vissza rája,
Amellyel az enyém nem ér fel,
Mi volt a titka, a varázsa, bája?
Miben oly nagy, dicső, elérhetetlen?”
S a férfi szólt:
„A másikat szerettem!”
.
@shinichi: beloled a profeta szolt… sajnos
@KÁTÉó53éúétr6: sajnos nagyon hatekony spamrobot. el kell ismernem, a tarsolyos ignaczok nem csak a faszpumpaban, de a webkettoben is otthonosan mozognak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nagyon nagy gyanúm van, nem csak egy, hanem több "nick" is meg van hekkelve és azokon át dalolnak a békák közmegrökönyödésre...

persze...ha valaki nem a nicket nézi hanem amit ír akkor rájön hamar vagy előbb vagy utóbb

minő izé...

brühüyyy
@simple observer 2.0:+ ok sem lennenek sokkal butabbak az adott teruleteken... "

sokkal butábbak???? csak kicsivel butábbak a nők mint a buta férfiak, értjük :)
Dr. Dahlia Wasfi iraki-amerikai békeaktivista gondolatai.

youtu.be/cql-pkSfjvM
@dr. jenőke (jenőke):
hatalmas nagy köszönet eme versért is (ráadásul nem vagyok egy nagy versolvasó) de csodákat adsz nekünk itt...ez meg mélységes mint az emberi lélek nincs feneke, tudod e hogy a Carib térségben kedvenc viccek egyike az a kérdés melyik fenékre nem lehet bugyit húzni? a válasz a tenger feneke

brühüyyy
@rodeo36: Aki ilyesmit csinál az már tényleg beteg. :) Én maradok ezeknél, kb. mint Jenőke versei csak zenében. Ezek közvetítéséért meg köszönet neked.

youtu.be/SYWFHuIQHGg
@simple observer 2.0: "bizony azt gondolom, hogy bizonyos aranyban, es esetekben a noket ilyen poziciokkal kapcsolatban igenis elonyben kellene reszesiteni."
miért kellene????
egyenjogúságot akarnak, nem?
hajrá!
vagy egyenjogúak vagyunk, vagy nem.
há, de!:)))
@Penivaldes: -vel értek egyet teljes mértékben!!!
én ugyan így szoktam érvelni a kvóta ellen!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
elszólta magát és nem tuggya, tehát hacker...10000%

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
leírom még egyszer:
te nem a valódi események alapján tájékozódsz a világban, hanem a saját világnézetedhez keresed a megfelelő írásokat.
a világ nem olyan egyszerű, mint ahogy te azt elképzeled.
@punkfrog:
de nem is olyan mint amilyennek te is akarod látni...amihez meg te keresed a linkjeidet meg az ismeretanyagodat...tehát levédia marad orbanisztán mert mindenkinek van valamilyen érdeke ami nem engedi a változást...és az információi nem azt mutattyk ami a változáshoz elvezethetne

brühüyyy

be vagy kerítve önmagadba
@rodeo36: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szép is mikor bizonyítjátok, hogy a széljobb és a szélbal, ugyanaz.
egészségetekre!
@rodeo36: én nem szoktam linkelni ideológiákat valami mellett.
de be vagyok kerítve általatok.
te balról, gábriel meg jobbról nem hagy szabadon élni.
@punkfrog:
a nagypali faszát, mint a veszettkutya a saját farkadat kergeted és pörögsz mint a dilis dervis

semmi ilyesmiről amit te ide biggyesztettél nem volt szó dehát ti fideszesek -még az olyan fideszes is mint te aki nem jutott a vályúhoz- mind ilyenek vagytok lövitek a hírnököt

brühüyyy
@rodeo36: vitaképtelen vagy!
érveljél a gyalázkodás helyett!gyerünk!
milyen hírnök????????????????
te vagy a gabika?
ti vagytok az igazság őrzői?
@rodeo36: téged itt nem is olyan régen még, áhítattal vegyes csodálattal tiszteltek azért, amit könnyedén, szellemesen, érvekkel alátámasztva, hatalmas szellemi háttérrel és gyakorlati tapasztalatokkal előadtál.
nem tudom mi történt.
eltűntek a zenék, aztán az érvek, aztán a humor, aztán a könnyedség, és átfordultál valami furcsa sértődöttségbe és csak rugdalsz mindenkit(kivéve gábrielt) magad körül.
miért?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
olvasd vissza magad mondjuk 2013-ból,(én nem kerestem rá, csak az érzéseimre hagyatkozom) szerintem csodálkozni fogsz.
@punkfrog: az ember holtig tanul, és én megtanultalak benneteket.....nagyon érdekes tanulmány volt, mély és letaglózó...és mégis azt mondom, mint a régi görög: és nincs az embernél csodálatosabb e világban

és a csoda sokféle lehet

nem kell keresgélnem magamat megtaláltam már régen és nem is veszítettem el, viszont megismertem sok minden(t, ...kit) és az nagy ismeret

brühüyyy
@punkfrog:

én magam liberális vagyok a legliberálisabb ami csak lehetséges...bal? jobb? ezek elveszítették értelmüket mióta van egy baljobbtalan többség és azok billegnek mint libikóka pillanatnyi érdekeik szerint

brühüyyy

nem lesz változás...talán soha a világ igen de levédia marad
Emlékeztek mit kaptam, amikor először leírtam, hogy a Fidesz is, a jobbik is szélsőbaloldali part? Amikor leírtam, hogy nemzetiszocializmus = bolsevik-szocializmus...
Hát lassan csak kiderült. Csak amikor már ott vagyunk, akkor pokoli nehéz visszacsinálni.
@shinichi: nemzeti szocialista munkas part,
es igen, sokan megkaptuk ugyan azt amit te is
@shinichi: Az első hülyeség az, hogy a nemzetiszocializmus egyenlő lenne a bolsevikekkel. A második pedig az, hogy bárki aki másként gondolkodik mondjuk az ukrán válságról, vagy az USA világhatalmi szerepéről az egyből széljobbos vagy szélbalos lenne.
lehet választani, egy agresszort mint hortiék a molotovribbentrop korszakban, vagy az emberségesebb nyugatot...

Óvatoskodik Ukrajna ügyében a magyar külügy

A román elnök is szkeptikus, a lengyel külügyminiszter viszont szavak helyett tetteket sürget.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F08%2F28%2Fa-roman-elnok-szerint-meg-korai-orosz-katonai-invaziorol-beszelni%2F

-
Hehe!

"Még hogy egy őrült jön szembe? Az összes!"

MUHAHA
@punkfrog: Jó meglátás, pontos megfogalmazás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

veled egy a baj, fostalicska, hogy az anyád redves picsája nem volt eredetileg szecskavágó.
@hacsaturján: Kívánom, hogy csak ennyi bajod legyen az életben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én speciel leszarlak, csakhát az élet ennél bonyolultabb.
@hacsaturján: Nyilván ez kölcsönös, de akkor maradjunk abban, igazán boldog lehetsz ha én vagyok az aki bonyolítja az életed. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tudod, a familiám a világháború végét bajorországban töltötte. nagyanyám mesélte, hogy a falu mellett, ahol laktak volt egy nagy hadifogoly tábor, ahol az amerikaiak németeket tároltak és az őrzésükkel magyar nyilasokat bíztak meg az egyszerűség kedvéért. miután az őrző személyzet úgy döntött, hogy ők tulajdonképpen részesei a nagy amerikai győzelemnek, ezért elkezdték macerálni a környéken élő számos magyar lakosságot is. aztán az amcsik tájékozódtak friss szövetségeseik kivagyiságáról, nemes egyszerűséggel bevarrták őket a németek közé, szálasit kiadták és az őrzéssel usztasákat bíztak meg. ideig, óráig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

picinyem, te nekem nem bonyolítasz semmit. én csak legyintek.
@hacsaturján:

akarom mondani: semmi bajom a szofisztikával, viszont a három rétegű klotyópapírt többre tartom.
@hacsaturján: Nagy kő esett le a szívemről.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

búcsúlevél nélkül is elmehetsz a picsába, a fű sem nő utánad.
@hacsaturján: Na de látod ez is búcsúlevelet írt, aztán mégis itt maradt.:) A fű??? Dehogynem nő, még virágok is tarkítják a rétet amerre járok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a szarral locsolt mezők mindig is jobban virágoznak, de ez nem a te kategóriád. azért mesélek neked, gerendás ide vagy oda:

vót nekem eccer egy spanom, egy fifikás szerb kereskedő. mindenféle üzeleteket kötöttünk és mindegyikünk jól járt. történt eccer, hogy a józsi bácsi fölhívott egy üzlet mijatt, csakhogy valami ojjan zaj vót az éterben, hogy alig hallottaqm valamit. mija lófasz van, józsi bácsi, nem hallok semmit belüled? aszongya, várgyá csak, mingyár átmegyek a háccsó szobába, mer éppen eszéken vagyok és ezek a kurva szerbek úgy ágyúznak, hogy én se hallok szart se.
akkor hallottam a józsi bácsit utójjára.
te mikor jártál utójjára luhanszkba, te féreg?
@hacsaturján: Szerintem akkortájt, amikor néhány albán összeállt és kitalálta, hogy Koszovó független állam legyen. Persze ott nem volt népsavazás. Aztán láss csodát az USA is egyből elismerte őket, miközben egész "véletlen" még egy óriási katonai bázist is csináltak náluk. Hogy mik nem vannak. :)

en.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel
@hacsaturján: Ja és remélem őket is sajnálod te demokraták gyöngye.

youtu.be/zfNhbmcuNXw

youtu.be/dINpRvfohQU
@hacsaturján: Tegnapelőtt jöttem vissza. Te? :)
Jéééééé. :)

A NATO nehezen tudna szembeszállni egy orosz invázióval

Nehezen tudna szembeszállni a NATO egy esetleges orosz invázióval, mivel katonai kapacitásai megsínylették az elmúlt évek költségcsökkentési intézkedéseit – mondta a BBC-nek egy magas rangú brit katonatiszt.

htka.hu/2014/08/29/nato-nehezen-tudna-szembeszallni-egy-orosz-invazioval
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem aszt kérdesztem, hogy mikor gyüttél vissza, hanem hogy mikor vótá ott utójjára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

zavar téged a rossebb. hüje vagy te alanyi jogon. szóval: mikor jártál utójjára luhanszkban?
@hacsaturján: tanulsagos tortenet igazi tobbsegi magyari lelek jellemzo
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Jéééééé. :)"

ennek örülsz?... menj a retkes kurva anyádba...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

azér a groszmuterékat se köllött félteni. nap mint nap kijártak a láger keritéshöz, csak hogy bekiabálhassanak a nyilas főnöknek (valami kissnek hítták), hogy na, kiss tesvér! köll-e piros bugyogó?
@Sir Bates dö Hól:

ha mázlid van, elment a féreg luhanszkba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt vitasd már meg egy koszovóival is... hogy te mindenről mindent tudsz...
@hacsaturján: kaparós sorsjegyen sem nyertem soha... meg munkaideje is van... a családja nőtagjai a kötetlen munkaidővel rendelkezők...
@Sir Bates dö Hól:

haggyad mán! annyira készült luhanszkba, hogy idekeverte koszovót (vanuatut mé nem?), az én demokrataságomat (kijafasz monta neki eszt a marhaságot, hogy én demokrata lennék, mikor a kedvenc népnevelőm a kancsuka?), a végin még értekezést fog írni a tanganyikai bocskoros legyek párzási szokásairól, melyek ugyi korrelálnak a négerveréssel.
@hacsaturján: kizart, o csak felbujto, a szarlapatolast meghagyja az olyan tortenetes szelforgo seggnyaloncoknak, akiknek megannyi agysejtuk sincs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

jóvan, akkor fölbújtja a tanganyikai bocskoros legyeket, csak hogy ő elmehessen luhanszkba.
@hacsaturján: igazad van, a végén mindig oda lyukad ki...
@Sir Bates dö Hól:

hát nem? ottan asztán az ukrán náci püföli az orosz szeparatistát és vica versa élesben, ő meg ott recskázhat rá, amíg valaki szét nem lövi a valagát. ugye, hogy az izgisebb? mongyuk nem fog találkozni obamával meg merkellel, de a vér legalább fojik.
@hacsaturján:

régebben álmodosztam róla, hogy mi lenne, ha a mancsaim közé kaphatnék ijjen kis vérbuzikat egyes harcos kiképzés céljára pusztán a pacifizmust erősítendő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: már voltam, nekem ingyért volt, azt mondta, mert ad1 velem öröm neki, apáddal és veled ellentétben, ad2 most tele vagy csörgő rubellel, nincs otthon gond...
@Sir Bates dö Hól: amilyen intenzív vagy, csak az lehetett, hogy a "nyert" feliratot is sikerült eltávolítanod.
@Sir Bates dö Hól: Ezeket is kibaszott rosszul tudod, de már megszoktuk, hogy össze-vissza beszélsz baromságokat. A többi csak ennyi veled kapcsolatban. :)

static.origos.hu/s/img/i/0912/20091210asitas.jpg
@hacsaturján:
Cale a boca e continuar a servir

kkkkkkkkkkkkkk
@hacsaturján:

Blow, winds, and crack your cheeks! rage! blow!
You cataracts and hurricanoes, spout
Till you have drench'd our steeples, drown'd the cocks!
You sulphurous and thought-executing fires,
Vaunt-couriers to oak-cleaving thunderbolts,
Singe my white head! And thou, all-shaking thunder,
Smite flat the thick rotundity o' the world!
Crack nature's moulds, an germens spill at once,
That make ingrateful man!

LOL luv'ya

brühüyyy
@rodeo36:

major tamásnak ment ez nagyon! igaz, csak magyarul, de úgy is nagyon bírtam. volt egy irodalom tanárom, az d.h. lawrence verseket olvastatott fel velem, állítólag voltam olyan jó, mint a másik lawrence, az olivier.
Do you remember an Inn,
Miranda?
Do you remember an Inn?
And the tedding and the spreading
Of the straw for a bedding,
And the fleas that tease in the High Pyrenees,
And the wine that tasted of tar?
And the cheers and the jeers of the young muleteers
(Under the vine of the dark veranda)?
Do you remember an Inn, Miranda,
Do you remember an Inn?
And the cheers and the jeers of the young muleteers
Who hadn't got a penny,
And who weren't paying any,
And the hammer at the doors and the din?
And the hip! hop! hap!
Of the clap
Of the hands to the swirl and the twirl
Of the girl gone chancing,
Glancing,
Dancing,
Backing and advancing,
Snapping of the clapper to the spin
Out and in--
And the ting, tong, tang of the guitar!
Do you remember an Inn,
Miranda?
Do you remember an Inn?

Never more;
Miranda,
Never more.
Only the high peaks hoar;
And Aragon a torrent at the door.
No sound
In the walls of the halls where falls
The tread
Of the feet of the dead to the ground,
No sound:
But the boom
Of the far waterfall like doom.
@hacsaturján:
olvasván eme versezetet egészen ájulásig...olyan izés...és milyen mély mondanivalói vannak...
különösen lenyűgözött a "do you remember an Inn?"

ez a quintessencia benne

brühüyyy
@rodeo36:

nekem pont három lányom van és mindegyiket cordeliának híjják, így asztán hüje versezetekkel foglalkozok ahejjett, hogy a háládatlanságrul kéne elmélkednem, bazmeg!
Bocs, ha már volt, de azért nem lehet elégszer elmondani.

"Javaslom, hogy akkor már Pozsgayt sem hagyjuk ki a sorból. Az MDF megalakulása utáni bábáskodásban, Csoóri Sándorhoz fűződő gyermekkori barátsága, Bíró Zoltánnal pedig, mint egykori minisztériumi beosztottja, révén alaposan kivette a részét. Sőt, mi több, Antall Józsefet is ő csempészte be az MDF-be és hozta helyzetbe a Horváth István belügyminiszter barátjától megszerzett bizalmas információkkal. Pozsgay és Antall bensőséges kapcsolatát Pozsgay nászura, Horti József halbiológus kovácsolta össze, aki Antall idején jutalomból a Hírlapkiadó vezére lett. Nem vitatom Boross Péter szerepét mindabban, amit BL leírt, sőt, jelentősnek tartom a folyamatok ilyen múltbéli összekapcsolását, levezetését. Az általam leírtakból azonban nyilvánvaló, hogy Pozsgay is a folyamat egyik elindítója és szürke eminenciása volt, és mind a mai napig az is maradt, habár ma már tényleges befolyás nélkül. Azonban Orbán politikai imázsának megteremtésében elsődleges szerepe volt, Horváth István belügyminiszter barátjával, annak Andrea nevű, szintén jogász végzettségű lányával és Stumpf István nevű vejével együtt. Orbán hamis mítoszát ez a késő-kommunista elit építette fel, sajátos egyéni célokból. Orbánt soha senki nem bántotta, vagy ha tette, az csak konspiráció volt. Ellenben Orbán védelmére volt állítva az egyik legképzettebb személyi védelemre kiképzett tiszt, aki a diáktüntetéseken Orbán kiemelésével és személyi védelmével volt megbízva, azt a látszatot keltve, mintha Orbánt is “lekapcsolnák”. Boross Péter nyilvánvalóan ugyanannak a folyamatnak a részese, és minden bizonnyal meg lehet találni a kapcsolati szálat közötte és Horváth István akkori belügyminiszter között. Ami a lényeg: ez egy fészekalja, Pozsgayval együtt. Kevesen tudják Pozsgayról, mert ő valóban nagyon ügyes konspirátor volt mindig, hogy bizony ő is antiszemita. Éppen ezért Pozsgay már a rendszerváltás előtt is azon ügyködött, hogy a lassacskán legalizálódó ellenzéki formációk közül az antiszemita irányzatok és személyek juthassanak vezető szerephez. Pozsgay az SzDSz-eseket már a rendszerváltás előtt is utálta, de nagyon bizalmas szűk körben Aczél Györgyöt is patkányféregnek nevezte, pedig neki köszönhette az egész egzisztenciáját. A zsidókat ő és környezete a behajlított mutatóujjával szimbolizálta. Na ennyit kiegészítésül Boross Péterhez."

nepszava.com/2014/02/velemeny/bartus-laszlo-boross.html#comments
süti beállítások módosítása