Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.02. 09:24 Fabius

Simicskának "gondja lesz" Sesztákra?

Címkék: fidesz simicska lajos man in black seszták miklós

Kedves Lajos eléggé bepöccenhetett az utóbbi időben, legalábbis erre lehet következtetni az érdekköréhez tartozó Magyar Nemzet elertéelesedéséből. Seszták Miklós úrfi meg csak pislog, mint egy nyeretlen kétéves, aztabaszki, nem hittem vónna', ennyire kényelmetlen lesz Lászlóné széke.

Mer'hogy nem ez lett ígérve ezzel az utódlással. 

Arról nem volt szó, hogy a jobboldal bástyája a legutáltabb liberálissal hozza közös nevezőre, és mindjárt a lemondását is követeli. Mutyialapú társadalom? A világ nem látott még ilyet jobboldali derékemberrel kapcsolatban emlegetni, ő legyen ebben is úttörő? Nem elég, hogy az etikai vétségétől kezdve a kamucégmutyin keresztül az uniós pénzmutyiig minden most kerül elő? Ütik-verik minden oldalról, mikor neki csak egy kis amnéziája van, nem emlékszik semmiféle offshore cégekre, azt sem tudja merre van Ciprus. Micsoda dolog ezek után még kókajánosozni is röhögve, he?! Mikor őneki az lett mondva, kicsit odaülsz, te leszel a jelzésérték, hogy mostantól már a Lajosnak másképp van. Oké, boldog nem lesz, de majd lesütöd a szemed ha találkoztok és elsunnyogsz az útjából oldalvást. Nem lesz baj meglátod, a Lajos megérti az ilyen finom utalásokat.

Aztán meg ez lett belőle, itt táncolnak az idegrenccerén.

Hiába hajtogatja az új szóvivő rendületlenül, hogy aki utálja a Sesztákot a mutyijaival, az szereti a rezsit, hiába mondja, hogy Extraprofit Lajosnak is adót kell fizetnie, ha ő lesz a sajtpapír amit széjjeltépnek mire kiszámolják mennyi lenne az annyi. Ő ezt nem akarta, ő nem erre vállalkozott. Csak simán, csöndben elhalászgatni a zavarosban, kicsit kitalicskázni amit lehet Ciprusra, nem nagyban, nem feltűnően, de éppen eléggé a boldoguláshoz. Francnak kell, hogy a feje fölött lebegjen az a kurva hídelem, ami bármelyik pillanatban, ugye. Most kell ezt csinálni, mikor az évtizedes musculus sternocleidomastoideus edzésre fordított idő megtérülni látszik?

Kinek hiányzik, hogy Simicskának gondja legyen rá?

Nem lehetne valamit kitalálni? Nem lehetne valahogy megúszni? Nem lehetne, hogy szerezne valaki egy neutralizálót legalább, és ráfogná a Lajosra?

simicska-hvg-d0001571F7c9036b2ac5a.jpg

Csak jobb lenne mindenkinek, ha nem emlékezne semmire...

 

1011 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr606567149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

" Nem lehetne, hogy szerezne valaki egy neutralizálót legalább, és ráfogná a Lajosra?"

Meg kell kérni Szélest, ha végzett a tavalyra bejelentett találmányával, tán fejlessze ki ezt a speciálisat is.
@Orica Középföldi: mondjuk arra tényleg kíváncsi lenné, széles ki alatt kapcsolná ki a gravitációt, simicska vagy seszták?
@parti_giano:

Hej uréka! Rájöttem hova tűnnek a milliárdok a magyar fociban! Drágán dolgozik a szabóságok:)) Milyen drága lehet egy, mez?

www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/718018744931405/?type=1&theater
Na es akkor mi van, ha csak a "piac" szukult be? Ugyi unijos love az ablakban, a beruhazasoknak kezifek, a nagyhal Lui pedig megzabalja addig megturt aprobb dogevoket!
most helértük a Kínaánt és egy párt lett...

ezzel a kellemetlen melékhatásal jár, hogy egymást tuggyák csak nyírni...

egyik komcsi lövi a másik komcsit,
iletve dakota hol ló, vájja ki a másik dakota ló szemét...
most hogy elértük a Kínaánt és egy párt lett...
Mé' van olyan érzésem, hogy "csak" műbalhé az egész?
Hogy majd lehessen mutogatni, hogy a mieink is megszívják, ha úgy adódik, ha "nemzet érdeke" úgy kívánja?
Méghogy Simicskával akarnak kicseszni?! Ugyanmá!

Tennap (megen) egész jó volt az ertéel híradó.
Nem tudom, mennyire kellett visszaköpnie a nyelvét, a válasz előtt a kedves kúrmányszóvivőnek, mert biztos, hogy inkább lenyelte volna, minthogy ki kelljen mondania, hogy Simicska is meg fogja sz.pni. :)
444.hu/2014/08/01/az-rtl-hiradoban-ma-tenyleg-kimondtak-hogy-simicska-lajos-es-azt-is-hogy-szazmilliokat-adhatott-kolcson-meszaros-lorincnek/
szerintem ez egyértelműen nem műbalhé...
dakota nem jáccik feleslegesen a tűzzel...
ugynebbe bukott bele a kommancs benzűlött csapat...

egyértelműen a hatalmi pontok egyensúlya miatt vágnak vissza a hajtásokból... és nevelnek fel újabb oligarha jelölteket...

a fideSS az egy tisztán nácipárt, de több hatalmi centrummal...
ijjen értelemben demokrácia... a zoligarhák demokráciája...
@Sejk a derék katona:

talán ott kellene keresni a megoldást, hogy az orbán családi vállalkozások nem kapják meg a várt (elvárt) csilliárdokat, mert nincs miből, már csak egymástól tudnak lopni de azt is csak még egy darabig

ezt most olvastam ki a homokozómban a sarokban a lekváros homok kex lappogatása közben

brühüyyy

6 1/2. dimenzió
Ha valaki hányni szeretne: M1-en 11.30-kor Tusványos 2014.
@Marcellusca: Igazat adok neked ebben, kell a látszat, hogy elhiggye a plebs, hogy a felsők még önmagukkal szemben is képesek büntetni.
@Penivaldes:

Azért ha műbalhé hanem, azért minkét részről fájdalmas a csaláncsípés, mindegy másét vagy a sajátját veri, heppy:
Lajoska tud annyit Piktorról, hogy ma délután megbuktathatná.
Nem teszi, mert akkor neki is vége.
Szimpla farokméregetés van + az elszemtelenedett csicskák nagy pofája van befenyítés alatt, most majd egy ideig könnyebben hallgatnak a "Kuss paraszt, helyedre!" vezényszóra.
Az milyen szánalmas, hogy a csajom rendez egy 10 milliós születésnapi partit nekem a 70 éves szülinapomra, majd odaadja a számlát, hogy fizessem is ki.
@Penivaldes:

Úgy érzem, erőteljes, sexuális felvilágosítást kel nálad alkalmaznom! Tegnap a 85-90, ma pedig a csalán.
@V-PORT: hát....izé...mindenképpen te fizeted..:)) így legalább nem hazug:)
@tristen2005: várom:)
nem tudom, nekem a csalánról egy növény jut eszembe.
Rövidesen jön a gazdasági összeomlás mint Argentínában, ezért marakodnak ennyire a maradék koncon. Ők már tudják hogy közel a vég, a vezír menekül a várba.
@V-PORT:
Ezt tette VELED?
Rúgd ki a pi..ába, keress egy fiatalabbat, aki még jól sz.. :)
"Mutyialapú társadalom"

Ezt írta nekünk a magyar nemzet. Itt már kurva nagy törés van a jobboldalon ha lemerik írni amit mi már régen tudunk hogy vicctor ide illiberális, mutyialapú társadalmat álmodott nekünk, melyet ő és a szelleme szeretne irányítani a várból az idők végezetéig.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hosszúra.

Nem ígérhetek mást csak vért és könnyeket.
@tristen2005:

"Nem vagyok pedofil! Csak türelmetlen."

Ezt még nem hallottam. Nagyon jó:))))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

10 millából mennyi jég futná jégtörőnek a vodkához:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"aki még jól sz.. :)"

Kartárs, há' nem értem, mér szégyellősköcc.
Nincs abban a szóban semmi ántineres-mocskoslibsizmus, hogy szuperál. :o)
@Sejk a derék katona:

"elértük a Kínaánt"

"a kommancs benzűlött csapat..."

Villox. :o)
(Bennzüllött?)
Nofene.

"Még az Alföldi-féle István, a király kapcsán tűnt fel: a jobboldali véleményformálók körében elterjedt, hogy esztétikai fogalmakat használva próbáltak többnyire művészettörténetileg is jelentőséggel bíró állításokat tenni arra vonatkozóan, hogy mi a helyes, mi az illendő, mi a méltó, mi a történelmileg hű, mi fér bele az aktualizálásba, hogyan lehet az eredetivel bánni. Egyáltalán: milyen a helyes és az erkölcsös művészet?
...
Ma tudjuk lemérni igazán, micsoda veszteség ért volna bennünket, ha a művészet történetét még ma is 16-17. századi szemmel és fogalmakkal írnánk, melynek hatása egészen a 20. század első harmadáig tartott. Most tudjuk megállapítani, milyen károkat okozna, ha ma is az önkényesen helyesnek, illendőnek, erkölcsösnek tartott ideáinkhoz mérnénk a jó művészetet. Most látjuk csak jól, mekkora öngólt tud rúgni az, aki a régi korokból erkölcsi-esztétikai alapon válogat, és úgy méregeti az abszolút igazságokat a helyesről, hogy ezzel saját maga alól húzza ki a szőnyeget."

Mit érdemel az a bűnös, aki nem lép egyszerre...?

mandiner.hu/cikk/20140802_batorfy_attila_mi_is_a_helyes_muveszet_nepszeru_muveszettortenet_i
Ritkaság: egyetértek Hack Péterrel!

"Volt olyan elemző, aki szerint Orbán Viktor a liberalizmust bíráló beszédet mondott. Ha azt mondott volna, nem lenne ekkora probléma. A liberalizmus mint ideológiai irányzat joggal lehet vita tárgya. Vitatható a liberalizmus erkölcsi világképe, emberképe, társadalomképe stb. Lehetne vitatkozni azon is, hogy a toleranciát hirdető liberalizmus a saját erkölcsi értékrendjét milyen elképesztő intoleranciával próbálja rákényszeríteni a társadalom többségére. Lehet vitatkozni azzal, hogy a liberalizmus hogyan viszonyul olyan társadalmi közösségekhez, mint a család, a vallási vagy a nemzeti közösségek. Ezekben a kérdésekben, azt hiszem, hogy az én álláspontom közelebb áll a kormánypártok álláspontjához, mint az ellenzékéhez.

Más a helyzet a liberális jogállam kérdésében. Nem véletlen, hogy a civilizált világ valóban sikeres részén a konzervatív, kereszténydemokrata vagy keresztényszocialista politikusok is elfogadják a liberális jogállam, a liberális demokrácia alapvetéseit. Tehát azok a politikusok, akik konzervatív erkölcsi alapon állnak, konzervatív módon gondolkodnak a nemzetről, az egyházról és azok társadalmi szerepéről, és akik éles vitában állnak a liberálisokkal például az abortusz, az azonos neműek házassága vagy a drogliberalizáció ügyében, mégis elfogadják a liberalizmus tanítását az egyént megillető alapvető jogokról, illetve az állam »fékek és ellensúlyok rendszerére épülő« felépítéséről.”

www.hetek.hu/belfold/201408/a_ketfele_liberalizmus_hack_peter_irasa?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201408
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ostrom? Hosszu kesek eccakaja!
Ahogy mar voltam bator emliteni, Lui az egyedik, eppen a korabbi talicskas kollegakat zabalja fel. NINCS TOBB PENZ! Vityenka meg ott van, tobbet nem tud az egeszrol, csak asztat tiggya, h a Varba koltozik.
@Penivaldes:
"Könnyű más fegyverével (rusztikus változatban más f betűvel kezdődő szóval) verni a csalánt!"
@Penivaldes:

Igen, te csinálod az egy sima, egy fordított, én meg játszok a gombolyagokkal:)
@parti_giano:

Komment a 444-ről a Seszták-féle csőátadási beszédre reflektálván:

"zzzzzzzz • 15 perce
"Árnyékba megy lassan a székem" = Árnyékszék?
Talán ez a magyarázat erre a rakás szarra..."

:o))
eljött már a Kínaán !

dakota leszál a döglöt lóról !
hálisten akkor elmennek ?
@Csaknézek...: d: úgy látszik, seszták nem nagyon bírja, ha fényre kerül.
@Penivaldes:

Ha olyan hosszú, esőben ne menj a szabadba, sáros lesz:)
Nu, ki mondta ezt, és hol?

"Próbálok úgy beszélni, nehogy valaki félreértse, hogy ezt bármiféle pénzügyi szükség diktálja, szó nincs erről, bár kétségtelen, most, amikor meg kellett csinálni ezt
a minisztériumot, akkor elolvastam Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr balatonőszödi beszédét, mind a két részletet, nemcsak azt a minimális részt, ami nyilvánosságra került,
hanem amiben az állam átalakításáról beszélt, rendkívüli tanulságokkal szolgált, teszem hozzá - ennyi év távlatából, némi higgadtsággal kezelve a helyzetet -, nagyon tanulságos, lehetne belőle sok mindent figyelmébe ajánlani a mindenkori kormányzóknak, már akik az országot kormányozzák. Csak azért mondom, hogy időről időre pártállástól függetlenül felmerül az, hogy mi is a kormányzás. Szerintem egy nagy infrastrukturális átalakítás fölveti ennek
a lehetőségét"

(Gugli nem ér :) )
@DarthVader:

lázár világosodott meg a zavarosban...
@tristen2005:

gyakorlatozz a lányokkal és ne az esőt emlegesd

www.youtube.com/watch?v=jINuX_Hort8
@parti_giano:

Gugli =/= Google.
Gugli = web search (lánykori nevén gopher)
'Hajdanán imádtam az amerikai 20-as,30-as évek maffiafilmjeit:))
Nem hittem volna ,hogy kishazánkban ez simán űberelve lesz:(((
Vajon ki fogja megírni a forgatókönyvet??Spiró,Moldova Gyuri bácsi,Esterházy Péter vagy egy ismeretlen?????????????????,,
Seggnyalonc narancsbolsiknak és agyhalott jobbikosoknak ajánlott anyag:

www.youtube.com/watch?v=0ndu5mhU1bw
1014 év feudalizmus + fideSS = álamcsőd + belháború
@tristen2005:

ők nem énekeltek tegnap

www.youtube.com/watch?v=PWIaZ7DQYN4#t=46

engem nem kapott el ilyen , de Pesten járva majd fölrobbantam, hogy képtelenség közlekedni a feltúrt utcák miatt, a járat helyettesítő járatok áthelyezett megállók, stb...
off
A háttérhatalom most is fél Petőfitől
hvg.hu/video/Ad6P1opoFAw

Atyaúristen, nem tudom, röhögjek vagy sírjak.
Nekem valamiért rögtön gabriel jutott eszembe, ő ilyen egybites
Valaki tudja esetleg ki az a zenekar, aki az MVSZ (magyarok világszövetsége) rendezvényén fellép?
@aritus: van valami örökség zenekar. anagramma: ökörség.

"Ma, Petőfi Sándor eltűnésének 165. évfordulóján, Budapesten, a Hősök terén, este 8 órakor figyelemfelkeltő, emlékező megmozdulást tart a Magyarok Világszövetsége az Örökség zenekar (a Kormorán-örökség éltetői) közreműködésével. Ebből az alkalomból újraközöljük Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke négy évvel ezelőtt írt programadó írását, amely el kell vezessen Petőfi Sándorral szemben a nemzeti kegyelet megadásáig."

www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1839-petofiert-karpataljaert-is-szol-a-harang-julius-31-20-ora-hosok-tere#.U9zbluN_v0c
nincs mi hozzá tennem:

Wall Street Journal: Magyarország autoriter állammá vált

Ehhez a tendenciához példaként kínálja a lap Orbán Viktor szavait, majd felidézik pályafutását, és azt, hogy az egykor harcosan antikommunista és liberális fiatal 2010-es újbóli hatalomra kerülése után hogyan iktatta ki az alkotmányos fékeket és egyensúlyokat ellensúlyokat, hogyan pakolta tele Fidesz-közeli vezetőkkel a bíróságokat és a többi egykor független intézményeket, hogyan államosította a magánnyugdíj-pénztárakat, és így tovább.

A WSJ kitér arra is, hogy éppen 2010 után erősödött meg a Jobbik is, melynek politikájában a Fidesz gyakrabban inkább bűnrészes volt, semmint konfrontálódott volna a cikkben nyíltan neonácinak nevezett párttal.

444.hu/2014/08/02/a-konzervativ-wall-street-journal-is-nagyon-kiakadt-orban-szavain/
@aritus: :)

én, ide sem mertem hozni a drábik duma és a "zene" miatt...

hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
@parti_giano:

süti a nap és nem tartanak ernyőt föléje...
@Marcellusca:
"Mé' van olyan érzésem, hogy csak műbalhé az egész?"
Én is pontosan így gondolom.
A Közgép és egyéb közbeszerzésből származó számlákból az ellopott tízmilliárdok útját szakmailag Simicska eszelte ki, ő irányította a pénzek útját, minden Simicska kezén ment át.
Ezekhez a technikákhoz laikus nem ért, így a mi Lajosunk minden titkok tudója, olyan rejtélyeké, melyet Orbánék sem tudnak nyomon követni.
Simicskának ezáltal olyan hatalom van a kezében e titkok által, mely verhetetlen zsarolási pozíciót biztosít számára, őt nem lehet csak úgy félreállítani, vagy kiszorítani.
Itt inkább arról van szó, hogy az orbáni gazdasági háttérhatalmak felismerték gazdaságunk hanyatló jegyeit, és egymással versengve stabilizálni akarják jelenlegi státuszukat az országban.
A Simicska féle ostoba színjáték nemcsak a hazai közönségnek szól, hanem az egyre éberebb eu-nak, amely árgus szemmel kezdi el a számláinkat ellenőrizni tényezőként, és tartalmilag is.
Simicska az MSZP Puch Lászlója, a nagy háttér ember, volt, hogy el kívánták távolítani, de a "magasabb" érdekek megakadályozták ebben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a fideszes résszel egyetértek, de dzsobbikos durvára túloz, ugyanis a dzsobbik legfeljebb nájlon náci, meg szalon buzi! Szólni kellene nekik, hogy szimpla megélhetésiekről van szó, akik most éppen nagyon nácinak láccanak, de másik pénzforrás esetén azonnal a szivárvány bármely színében, esetleg egyszerre az összesben is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, jók ezek a távoli országban született elemzések...
De akinek volt szeme a látáshoz, volt füle a halláshoz, az pontosan tudta, hogy Orbán kétharmaddal mit fog csinálni.
És azt is tudta, hogy a jobbik a fidesz keltetőjéből lett gründolva (most nincs kedvem megkeresni azt, amikor Orbán arról beszél, hogy neki mennyire szíve csücske a jobbikos banda, szívét melengeti. Aki szorgosabb, megtalálhatja a neten) azért, hogy a fidesznek már (akkor még) vállalhatatlan dolgokat mondja és megcselekedje.
@parti_giano: nem baj, majd gabriel és párttársai ezt is kimagyarázzák, hogy NY- Telavív tengely.
@parti_giano: köszi, de ennek az ökörség zenekarnak tényleg van köze a Kormoránhoz?
@Mariann19: komolyan mondom, néha mókás, de ezt voltam bátor írni, ma reggelire:
"Na és akkor mi van, ha csak a "piac" szűkült be? Ugyi unijos lóvé az ablakban, a beruházásoknak kezifek, a nagyhal Lui pedig megzabalja addig megturt aprobb dogevoket! " és még "@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ostrom? Hosszu kesek eccakaja!
Ahogy mar voltam bator emliteni, Lui az egyedik, eppen a korabbi talicskas kollegakat zabalja fel. NINCS TOBB PENZ! Vityenka meg ott van, tobbet nem tud az egeszrol, csak asztat tiggya, h a Varba koltozik."
bocsi telefonról ment, mert még dolgoztam...
@parti_giano:

A régi szép időkből nem maradt semmi, de a matyóminta verhetetlen!:)

csattogoslepke.tumblr.com/post/93576707207/kipingaltam
@aritus: Meg nyilván ezt is kimagyararázza Gabriel és hitsorsosai, mert Szaddam az nagyon jó arc.
444.hu/2014/08/01/sziria-snowdenje-felfedte-aszad-halaltaborainak-igazi-arcat/

Például Obama most ismerte el, hogy kínoztak 9.11. után foglyokat, meg Izrael is öli a palesztin civileket stb
@Mariann19:

a napokban aláztuk itt a gejzát, aki nekem még azt is odavetette, hogy jobb lenne a 300 forint vizitdíj...

és ugye az egészség nem üzlet!

erre itt van az állam válasza! profitorintált?! :

Tízezer egy EKG – Élesedett a fizetős rendszer az egészségügyben

"Január 1-től vette át a szervezést az egyetemi alapítású, 100 százalékban állami tulajdonú profitorientált UNI-MED Kft. Mostanra már a 18 klinika többsége csatlakozott a rendszerhez, az év végéig még 6 intézményt csatolnak be, így a teljes körű szakmai háttér biztosított lesz."

hvg.hu/itthon/20140731_tizezer_egy_EKG_elesedett_fizetos_rendelo
@aritus: Látod látod megy ez neked. :)
@guma:

Nincs itt vita a Simicskával, haverok,buli fanta:)

flashandbones.tumblr.com/image/93498521461
@nincs_itt: én a helydben nem becsülném le ennyire a jobbikot, mert minimum 2010 óta a jobbikos hitvilág szerint alakul a kormányzati kommunikáció, csak egy példát mondok. Emlékszik még valaki (rajtam kívül) Orbán "turul vérében születtünk" hagymázas beszédére Ópusztaszeren?
A hajléktalanság, a szegénység kriminalizálása, etnicizálása is jobbik "érdeme", amit a kormányzó párt nagy igyekezettel követ, és a saját "teljesítményének igyekszik feltüntetni.
És sorolhatnám, csak egy kommentbe ez már túl sok lenne.
@aritus: Egyébként az alábbit sokkal izgisebb kimagyaráznod.

ISIS Leader Abu Bakr Al Baghdadi Trained by Israeli Mossad, NSA Documents Reveal

www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593

Tudod ezek azok a vahabista barmok, akik pld. az Moszuli keresztényeknek a múlt hét végéig adtak ultimátumot, hogy eldöntsék: áttérnek-e az iszlámra, különadót fizetnek-e, vagy elmenekülnek. Mert különben meghalnak. Házaikat nagy N, vagyis ن betűvel jelölték meg. Ami azt jelenti: naszráni, vagyis keresztény. Amúgy Peninek most épp ez az avatarja.

Szóval csak, hogy értsd a lényeget ezt használja ki machiavellista módon az izraeli geopolitika. Őket nem érdekli, hogy közben eltűnik a közel-keleti kereszténység maradéka... "Statisztikai veszteség", ha közben Szíriát, Irakot és Iránt destabilizálja, a többiről már nem is beszélve.

Közben pedig azt látjuk, hogy a nagyon csúnya Asszad bácsi bombázza egyedül ezeket az állatokat, miközben az USA és Izrael ölbe tett kézzel nézi végig ártatlanok ezreinek likvidálását, pedig ha minden igaz nekik van a legjobb hadseregük a világon, meg ugye ők még zsidó-keresztények is ha minden igaz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem megy, csak te vagy egy képmutató féreg. Mélyedj el Slachta Margit életében, ha már azt hazudod magadnak, hogy keresztény vagy.
Hát mivel Európából már kiutáltak bennünket és több számlát ideiglenesen nem fogadnak be, Ázsia meg szarik ránk. Az orosz hitel sem jön a háború miatt. Hát kitől tudnának lopni ha nem a simicskától? Ezért támadták meg a talicska lajost mert nála van a sok lé amit kimutyiztak, aztán a lajosnak meg nem akaródzik visszapengetni a többieknek.
@Oxica: Vagy nem eleget. Valamennyit biztos visszapengetett Orbán konyhapénzébe, és a párt kasszába.
Ki a f....t érdekel, hogy ezek a maffiózók hogyan nyírják egymást? Most már el kellene hajtani őket, és nem folyton kifogást találni, hogy még megvárjuk ezt a választást, még megvárjuk azt a választást, és hasonlók. Elég volt. A pártokból is. Hülyék gyülekezete.

Na szervusztok.
@aritus: én hasonlóan látom, de megfordítanám a dolgot! Ugye a Zazrivecz gyerek, Orbán polgári köréből nőtte ki magát, lássuk be, a dzsobbik "szellemi kapacitása" távolról sem elegendő, bármiféle kommunikáció kieszelésére. Inkább azt a szerepet kapták, jó pénzért persze, hogy kimondassanak olyasmit ezekkel a defektesekkel, amit egy kormányzó párt mégsem...
Szóval, szerintem te értékeled túl a dzsobbikot!
Emlékszel a FKgP-ra? Ugye mi mindent kimondott a fidesz helyett, Torgyán doktor?
@aritus: Ismerős ez a tempó. Ha már nincsenek "érveid" marad a férgezés meg a személyeskedés.
Persze ettől sajnos az iraki keresztények sem lesz jobb a helyzetük.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De ha féreg vagy, akkor nem mondhatok mást.
Érveim vannak, csak egy féregre nam pazarolom.
@épészmérnök:

Rég jártál erre,ráadásul nagyon igazakat beszélsz:))
Szerinted????????
bojkott????vagy,hogy a f'omba a kéne elhajtani a birkáit??????
@nincs_itt: De nagyon más a helyzet, mint akkor, a szellemi kútmérgezése az országnak már sokkal "sikeresebb".
Ismered ugye a Pygmalion történetét? Van, amikor az alkotón túl nő az alkotás. Na ez történt a fidesz-jobbik esetében. Kiderült, hogy ez az ország nagyon vevő a jobbik aljasságaira. Ez van. Szomorú, de ez van.
Szóval most folyik a versenyfutás a fidesz és a jobbik között.
@aritus: ez már nem versenyfutás, ez mar a harc SA-SS szinten.
@gazoló: Én csak egy dezertőr nyugger vagyok, mindjárt kapom is a nyakamba a lepedőt, és laposkúszásban indulok a temető felé.

Nektek kell tudnotok.
@aritus: Ha így beszélsz te nagyobb féreg vagy. Ez van.
@aritus: értem miből gondolod ezt, igaz egy ideje hazán kívül vagyok, de nagyjából követem, amit még lehet és érdemes! Semmiképpen nem akarom, hogy félreérts! De a dzsobbik erősödése, kizárólag az emútt 25 évnek köszönhető, persze a fidesz "okosan" rájáccik, az alap magyar mentalitásra: " Éééééén NEm vagyok semmiért hibás! De a zsidók, cigányok, buzik, hajléktalanok, szemüvegesek, szőkék, pirézek, NA EZEK MIND HIBÁSAK!"
Erre hibátlan a dzsobbik faék eccerűségű "tábora" és épp csak kicsit bolonyultabb "vezetése", ismerős a hasznos idióták kifejezés?
Ugye a MIÉP is megvan még? Százezrek a Hősök terén, oszt'? Most?
@guma:
Figyelmesen elolvastam a cikket, és magamon kívül vagyok azon a szemforgató indokláson, mellyel az egészségügyet lassan fizetőssé teszik.
"Az állami eü ellátás marad az elsődleges, de a szabad kapacitásokat értékesíti a rendszer."
Ennél a mondatnál a lényeg a szabad kapacitás miértje.
Ugyanis létezik Magyarországon az eü-ben egy norma az ellátható betegek számáról. A norma annyi, amennyit az állam az ellátható betegekre szán, az ezen felüli betegek nem kapnak ellátást.
A kapacitások viszont megvannak, tehát kiesők
ezt pénzért igénybe vehetik.
Említi, hogy aki nem várja ki a várólistát, annak kegyesen felajánlják a fizetős ellátást.
Tényleg?
Guma annyi gondolat van a fejemben a dühtől, hogy megpukkadok.
Ott van a kórházi infrastruktúra, amit mi a saját munkánkkal hoztunk létre. Fizetünk, vagy fizettek járulékot az eü ellátásért, és nem vehetjük igénybe csak pénzért?
Ennek az országnak az irányítása a legkegyetlenebb, a legembertelenebb azért, mert a legkiszolgáltatottabb, a legelesettebb embereket hagyja szenvedni, a halálba menni.
@Mariann19: Tudjuk, tudjuk, Mariann. Azt is, hogy csak egyre rosszabb lesz.

De mi a teendő?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Látszik, hogy fingod nincs az akkor SA-ról és SS-ről. :)
@nincs_itt:
Én is azt hiszem, hogy Simicska ül a megingathatatlan trónusán, kincseskamrája két részből áll.
Az egyik a párt prominenseinek az államtól elsíbolt kincseit tárolja, a másik fachban a saját közreműködéséért kapott milliárdokat őrzi.
Igen, a 2013-as évvégi eu-s pénzeknek a töredéke igényelhető a következő években, láttam a kormány gazdasági prognózisában is, tehát a beszűkült közbeszerzések korrupciós 30%-os csatornáinak szűkös tartalmát lehet csak osztogatni.
Szerintem Simicska uralma megdönthetetlen egyelőre.
Én nem szopom be a porhintésüket.
@nincs_itt: "Ugye a MIÉP is megvan még? Százezrek a Hősök terén, oszt'? Most?"

Nem akarok nagyon jobbikozni, de ez egy kicsit átalakult. Akkor százezrek a Hősök terén és 5-6% a parlamentben. Most mondjuk öt vagy tízezren a Deák térnél, de 1 millió szavazó kb. 20%-al.
Ergo sokkal többen szavaznak a jobbikra, mint akiket itt is jobbikosnak szoktak skatulyázni.
@épészmérnök:
Szia! Hol voltál ilyen sokáig?
"Mi a teendő?"
Tudod, hogy oldalakon tárgyaltuk a magyar emberek politikai passzivitását, és a tapasztalataink szerint önmagukon képtelenek segíteni. Patt helyzet van.
TGM-nek volt erre egy magyarázata, érdekel, hogy mit gondolsz erről. Ezt mondta:
A jelenlegi hazai állapotoktól szenvedő tömegektől, akik a reménytelenség útvesztőiben tántorognak, nem lehet elvárni, hogy önfeláldozóak legyenek.
Hozzá tette, hogy nem a közeljövőben, de egy vérzivataros jövő elé nézünk, amikor a lét, nemlét kérdése indukálja a változtatást.
@épészmérnök:

Itthon nem voltál,'börzsönyrégióban:)??
@gazoló: Már régen nem. Családtag megy igen hamarosan!
@Mariann19:

Minden nap iszom szavaid ,ha nem is beszélünk egymással:))
Nehogy kivonulj innen,kellesz ide,szeretünk,mint fénytatermek............:))))
@épészmérnök:
Bocs, de így utólag a "Mi a teendő?" kérdésedhez már TGM, hanem saját gondolat.
A mai magyar társadalom nagy része megvonja a vállát, ha a demokráciáról, jogállamiságról, sajtószabadságról, elvi kérdésekről van szó.
Ám, amikor testközelben érzi a a gyereke, a szülei, vagy saját maga életben maradásának a veszélyeit, ha érzékeli a szenvedést, a kínok látványát, és pénz hiányában a kiszolgáltatottságát, akkor felébred.
Ekkor várható TGM vérzivataros víziója.
Egy kormánynak tudnia kéne, melyek a veszélyes terepek, de mérhetetlen dölyfében már az emberi élet veszélye sem befolyásolja torz szándékaiban.
@Mariann19: TGM-é is egy vélemény. Vérzivatar akkor lehet, ha egy szervezetlen tömeg ész nélkül megindul, és erőszakkal állítják meg az erőszakszervezetek.
Ezt implikálja TGM. Eszerint viszont igenis, van egy olyan tömeg, amelyiknek már nincs veszteni valója.

A kérdés az, hogy ezt a tömeget megszervezi-e valaki?És az a valaki ügyel-e, hogy békés maradjon a tömeg? Ha igen, akkor vérzivatar nélkül is lehetnek változások.

Vagy nem. Erről csak spekulálni lehet. A puding próbája az evés.
@épészmérnök:
'mégmindiggyönyörűakemencepatakcsóványospilisdunakanyar:))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen. Ez volt az az interjú, amely mély hatással volt rám.
Utaltam is valamelyik nap arra, hogy TGM hogyan értelmezte a munkaalapú társadalom orbáni elveit.
Konkrétan úgy, hogy az állam kivonul a szociális szférából, semmiféle állami ellátásra nem lehet számítani.
"Aki nem dolgozik, ne is egyék." világ jön el Magyarországon.
@gazoló: Az ott van évmilliók óta! És ott is marad.
@gazoló:
Ez a kommented beragyogja a napomat, de ne értékelj túl.
Akkor nyomom a szövegemet, ha bedurran a fejem.
Miután erre Viktor minden nap ad alkalmat, veletek meg szeretném beszélni, hogy ne pukkadjak meg a magányos gondolataim miatt.
@Mariann19:

Ha 'hablatyok ülnek tort kishazánkban a 'zember látja,vannak még emberek...ésezjóóóó:))))
@épészmérnök:
Bármilyen furcsa, a szervezetlen tömeg megmozdulása hozhat változást. Nem mintha örülnék ennek a változatnak.
Ismered a hazai ellenzéket, az érdekvédelmi szervezeteket, már amelyek megmaradtak.
Előkelő idegenként, távolról figyelik a folyamatokat tunyán, nehogy megzökkenjenek.
Egy részük láthatóan már a kormány vonzáskörébe kerülve, a kormány szócsöveivé válnak, jobb esetben hallgatnak.
Nincs más módja a tömegeknek, mint a spontán fellépés.
@Mariann19:
Ehhez húsbavágó 'szopatások kellenének,amit ez a rezsim egyenlőre el tud'odázni,de nem túl sokáig!!Itthon az a skizoid helyzet,ezt most kívánjuk-e??Részemről vállalnám,ha ez az ára a 'megbillenésnek,de "élnek itt csecsszopók...
@Mariann19: @épészmérnök:

délelőtt Oricának pl ilyenről álmodoztam... talán kezdőlépésnek, erőgyűjtésnek, egymás "megismerésének" is jó lenne, ha igazi tömeg tudna kibújni a napfényre...
de az a baj, hogy időm, energiám megszervezni most egy darabig nincs.

guma 2014.08.02. 11:55:18
szia @Orica Középföldi:!

nem keresem vissza, de valami olyasmit írtál amit futólag olvastam, hogy nem érdekel (nem a jó szó tudom!) az a szöveg ahol csak óhajok sorjáznak...

értem én ezt, mert valóban jobb amikor Váncsa bevásárolja az alapanyagokat és megfőzi az ételt úgy, hogy a nyálunk is elcsurran tőle...
de érdekes, vásárlás és alapanyag nélkül is, ha @Knósszosz: vagy @jaegtoer: főzőcskézik esetleg @rodeo36: aprítja a (néha ismeretlen) hozzávalókat amit az emlegetett emberek még meglocsolnak @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): közreműködésével különböző nedűkkel, hát mit mondjak : hatnak a nyálképződésre rendesen...

a hosszú szöveggel csak azt illusztrálnám, hogy én sokszor fontosnak tartom megjeleníteni mit szeretnék vagy szeretnénk!
hátha csatlakoznak hozzá mások és többen leszünk az asztalnál...

aug.2 van. szeretném, ha nem hülye dumákat hallgatna itt. ott a jó nép mesterkélt ünnepet vizionálva milliókat elkötve rá, hanem mondjuk 11 órakor mindenki kivonulna az utcára és megfogná egy másik ember kezét 20.-án az "alkotmány ünnepén" mert alkotmányt akarunk!

szóval mélységesen megértelek...
mégis tudom értékelni a gyermeki óhajt, mert nálam is születnek ilyen naiv elképzelések...
látod magammal is harcolni kell, hogy ne lopjam a sajátidőm álmodozásra...
de azért szép napot most is neked és mindenkinek.

ja, ez jutott eszembe, hogy "botrányos" mennyien odaférnek a zongorához, mert elképzelték és a komoly emberek játszanak, komolyan:

www.youtube.com/watch?v=MS9SdWBzy6Q
@gazoló:
"Ehhez húsbavágó szopatások kellenének."
Pontosan ezt gondolom, és már sajnos közeleg ez a sorozat a megpróbáltatások által.
Figyelek apró jeleket pl. az éhezőknél, vagy az ellátás nélkül maradtaknál.
Már nyíltan megmondják, hogy igenis, mennek rabolni, lopni, mert a térdüknél a gyerek sírva enni kér.
A helyzet az, hogy soha nem gondoltam volna, hogy a rablást vagy a lopást tolerálni fogom, de elkap az empátia. Nekem is van gyerekem, és van képzelő erőm is.
@Mariann19: @gazoló:

újra elgondolkodtam (bocs! tudom, már többször emlegettem itt!)a két fidesz közeli bank elnökeink tevékenységén is...

most amikor linkelte @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
az orosz ellenes szöveget és anno a tényt, hogy mindent megtettek azért, nehogy az akkori kormány valamilyen üzleti vonalat realizáljon velük.
eközben a bank csillagászati kamatot lökött a társadalom nyakába, erősítve a valutában való eladósodást magánszemélynek, önkormányzatnak.
jó lenne tudni, hogy a két embert munkája után melyik ország nem fogná perbe hazaárulás miatt?
költői kérdés, tudom.
de a szememben ez amit az ország gazdaságával tettek, miközben pénzünkkel játszottak, játszanak, szerintem tisztán pártérdekből - azt egy európai állam ügyészsége sem nézné tétlenül...
@guma:

www.facebook.com/228697947191691/photos/a.228722237189262.56462.228697947191691/746403858754428/?type=1&theater

Minden iskolában és munkahelyen ki kellene függeszteni...
Szeretheted, utálhatod, de Bill Gates igazán jól megmondta a tutit.
Egy középiskolában hangzottak el az alábbiak tőle egy előadás során.
11 olyan dologról beszélt, amit a mai gyerekek nem tanultak és valószínűleg sosem fognak megtanulni az iskolában.
Arról beszélt, hogy az "érezd jól magad"-stílusú és "politikailag korrekt" oktatás egy generációnyi gyereket hagyott a valóság leghalványabb ismerete nélkül oly módon, hogy a valódi világban nagy eséllyel el fognak bukni.

1. szabály:
Az élet sosem igazságos - szokj hozzá!

2. szabály:
A világot nem érdekli az önérzeted. A világ azt várja el tőled, hogy érj el valamit AZELŐTT, hogy önérzeteskedsz.

3. szabály:
NEM lesz évi nettó 12 milliós fizetésed közvetlenül a középiskola után. Nem lesz belőled rögtön vezérigazgató-helyettes és nem kapsz céges autót. Azt ki kell érdemelni.

4. szabály:
Azt hiszed, hogy kemény veled a tanár? Várj csak, míg találkozol a főnököddel!

5. szabály:
A hamburgersütés nem ássa alá a méltóságodat. A nagyszüleid idejében más kifejezéssel illették: lehetőség.

6. szabály:
Ha elcseszed, az NEM a szüleid hibája, szóval ne nyávogj, hanem tanulj a hibáidból!

7. szabály:
A születésed előtt a szüleid nem voltak "uncsik". Azért váltak ilyenné, mert akörül forog az életük, hogy megkeressék a csekkekre, és úgy általában az életedre valót, kimossák a ruhádat, és hallgassák az öndicsérő áradozásodat, hogy mennyire jófej srác vagy. Szóval mielőtt nekiugrasz az esőerdőket megmenteni a szüleid generációja okozta káros hatásoktól, előtte megpróbálhatnád kiganézni a disznóólat a saját szobádban.

8. szabály:
Az iskolában lehet, hogy elfogadták a győzteseket és a veszteseket is. Az élet azonban NEM ilyen. Az iskolában kijavíthatod a rossz jegyeket, és annyi időt kapsz a helyes válasz megtalálására, amennyit csak akarsz. Ennek azonban SEMMI KÖZE NINCS a valós élethez.

9. szabály:
Az életet nem iskolai félévekben mérik. Nincs nyári szünet. És nagyon kevés munkáltatót érdekel, hogy te meg akarod találni önmagadat, arra ugyanis ott van a szabadidőd...

10. szabály:
A tévé NEM a valós életet mutatja be. A valóságban az embereknek muszáj dolgozni menni, és nem üldögélnek naphosszat a kávézóban.

11. szabály:
Légy kedves az uncsi, eminens stréberekhez. Könnyen lehet, hogy az egyikük egyszer a főnököd lesz...

brühüyyy

a fordítás értelemszerű és nem szó szerinti vitatják, hogy a Bill mondta e...nem az a lényeg, hanem,

hogy az élet olyan amilyen és nem emberbaráti!!!!!
@guma:
lámpavas

gyors és hatékony

brühüyyy

úgyis az lesz a vége
@gazoló:
és akkor mitajánlasz azorbánnak?

egyetértek javallatoddal

brühüyyy
@Mariann19: Mi itt Magyarországon folyton panaszkodunk, elégedetlenkedünk. És persze értem... mert gazdasági és pénzügyi problémák, stresszes élethelyzetek, stb. Ezzel együtt számolatlan kis mennyország is létezik errefelé. Szerintem a te szobád is az vagy a miénk is. Itt béke van. A mi gyermekeink rendezhetnek majd filmeket, írhatnak könyveket, festhetnek képeket és nemesíthetnek növényeket. A világ "innen" nézve Szodoma. De egy apró lépéssel odébb akár Mekka vagy Hawai is lehet.:)
Öröm látni, hogy a munkásőrblog hívei változatlanul itt basszák el (teljesen feleslegesen) idejüket.
@rodeo36: Nekem Gates-ben az nem szimpi, hogy ő is összelopta az elején a Microsoftot másoktól. A pontokban is vannak szimpatikus gondolatok, bár állítólag nem is ő mondta őket.:)

www.urbanlegends.hu/2013/03/bill-gates-11-tanacsa-iskolasoknak/
@rodeo36:
'azonnalifejlövéswazz:)) 'ésakkormég'puhavagyjenő:)))
@Mariann19: Ennek a kormánynak az ellenzéke a zsák foltja, egyik rémesebb, mint a másik. Ettől az ellenzéktől nem lehet várni semmit.
Egyébként a segély helyett közmunkát a Gyurcsány kormány vezette be, a fidesznek ebben semmit újítania nem kellett. Azaz nincs különbség az mszp és a fidesz között abban, hogy akinek nincs munkája az maga tehet róla. (és ne feledjük, hogy ezt a Horthy korszakról másolták)
Az elfeledett, harmadik világbeli 12 megyét a rendszerváltás utáni összes kormány leszarta. Mellesleg már a Kádár rendszer is.
Ahogyan a cigányozás (ez is megvolt már a Kádár rendszerben, mint kormányzati rendészeti irányvonal) is párt független. (Cigányozik itt a fidesz/jobbik/mszp.
Az a közvéleménykutatási eredmény megvan, hogy az mszp támogatói között magasabb az antiszemitizmus, mint a fidesz támogatói között? Nem olyan régi adat ez, tán egy hónapja tették közzé.
Abban sincs különbség egyik párt között sem, hogy erős, túlhatalommal rendelkező államot akarnak, amelyik mindent előír, mindenről gondoskodik, és rendet tesz. És ez találkozik a szavazópolgárok többségének a vágyával.
Szóval a helyzet reménytelen, szerintem.

A varánusz olvasóinak, kommentelőinek maroknyi csapata az, akiknek fontosak az egyéni szabadságjogok, a magántulajdon, a magánélet szentsége, és a kontrollált, transzparensen működő állam. (Jó ez túlzás, van még néhány blog és annak olvasói, akiknek szintén, bár erős a gyanúm, hogy nagy az átfedés)

Ebben az országban az elvesztett I. vh óta a rossz kerekedik felül. Akkor elveszítette az ország a kétharmadát, de ez nem volt elég, a két háború között, majd a 2. vh alatt és után még többszázezer állampolgárától "szabadult" meg, mint gyanús idegenektől - zsidók, svábok, szlovákok - és a rendszerváltás után azonnal felütötte a fejét az, hogy ki az idegenszívű (by Makovecz), azaz ellenség. Sőt már a HT magyarok között is válogatnak, vannak a tömb magyarok, akik az igazszívűek, és vannak a szórvány magyarok, akik idegenszívűek. Tehát folytatódik Trianon, önként és dalolva.
Érdemes ezt erről elolvasni:
hvg.hu/velemeny/20130604_Trianon_az_eljovo

Meg ezt is, mert ez gyönyörű és fájdalmasan igaz:
hvg.hu/velemeny/20121211_zsido_felreertes_alibi

Nincs remény, de jó ezt a blogot olvasni, legalább nem érzem magam tök egyedül.
Bocs, hogy hosszú voltam, máskor szigorúbb leszek magamhoz:))
@guma:
'kevesen látnak objektíven 'hunniában,vagy érdekből,vagy a dolgok összekuszáltsága miatt!
@aritus: légy vátesz, s ennyien legyetek, soha ne többen!
Neutralizálót leginkább a csuti orálmuzsik használja meg az a néhány elmekórtani eset akik elnézik neki hogy tőle még a birkaszar sincs biztonságban.
@guma:
Érzem én a tépelődésedet az elkeserítő viszonyok miatt, ezt teszem én is.
Az óhaj szó nem megfelelő kifejezés arra, hogy milyen mélyről fakadó érzések és indulatok léteznek az emberek gondolataiban a változtatásra.
A gúzsba szorított emberek kitörni akarnak, hevesen kívánják megszüntetni kilátástalan, reménytelen helyzetüket, a méltánytalan bánásmódot, amelyet az ország irányítói gyakorolnak.
A tehetetlenség érzete izzóbbá teszi a tenni akarás vágyát, és már az egyén azt is képes felvállalni, hogy önmaga erejéből lépjen fel.
Guma! A fentieket az emberi érzésvilágra alapoztam, kicsit a magamét beleapplikálva.
Ez már nem az álmodozások kora, és nem az óhajok szintje, a követelések ideje közeledik.
Egyelőre annak tudok örülni, hogy ennél a bizonyos asztalnál egyre többen ülünk, és ez azt jelenti, hogy az emberek keresik egymást gondolatazonosságuk okán.
A valóságos egymás kezét fogó előlánc ideje még nem jött el, de a csoportosulás indul.
Olyan közhelyesnek tűnik, amit írtam, mert nem szoktuk meg a gondolatainkat még sokszor magunknak sem megfogalmazni, most megtettem.
@Szúnyog: Te most ennek örülsz, de tudd, hogy a saját sírodnak, az ország sírjának örülsz, te szegény.
@rodeo36: Az eredetiben volt még 3 pont a végén. Azt is olvastad már? :)

Rule No. 12: Smoking does not make you look cool. It makes you look moronic. Next time you're out cruising, watch an 11-year-old with a butt in his mouth. That's what you look like to anyone over 20. Ditto for "expressing yourself" with purple hair and/or pierced body parts.

Rule No. 13: You are not immortal. (See Rule No. 12.) If you are under the impression that living fast, dying young and leaving a beautiful corpse is romantic, you obviously haven't seen one of your peers at room temperature lately.

Rule No. 14: Enjoy this while you can. Sure parents are a pain, school's a bother, and life is depressing. But someday you'll realize how wonderful it was to be a kid. Maybe you should start now. You're welcome.

www.snopes.com/politics/soapbox/schoolrules.asp
@aritus: Ne gondold sose azt, hogy az egyik oldal az ország sírját ássa míg a másik felvirágoztatni akarja.
@rodeo36:

Délelőtt már linkeltem neked egy Tellér Gyulás cikket, itt a másik.
Orbán új ideológusa, egy náci bolond.

"Magyarnak lenni nevetséges, ostoba dolog. ‘Magyarok voltunk’. Voltunk. Hogy nincs magyar állam. Hogy Magyarországot ki kell találni. Hogy van Magyarországon egy genetikailag elkülönülő csoport, amelynek tagjai átlagban magasabb intelligenciahányadossal rendelkeznek, mint a többiek. Hogy méltányos, ha ezek az emberek vezetik a társadalmat. S hogy politikában ‘immár mi leszünk a baloldal, a balközép, a közép, a jobbközép és a jobboldal is’ — mondják. —‘Magyarországot pedig előbb-utóbb felvásároljuk. Inkább előbb, mint utóbb. Sőt, már fel is vásároltuk.

orulunkvincent.blog.hu/2014/08/02/naci_orult_orban_uj_ideologusa
szia @rodeo36:

ezt a szöveget ismertem, és nagyon jónak tartom...

többször eszembe jutottál ma... de már azt sem tudom miért... hahahaha
nagyon vegyes, zűrös napom volt, így megbocsátható, hogy te is helyet kértél időnként...

(annyira zavaros, kapkodó szöveget löktem most az előbb is, mert vagy 3x megzavartak, hogy lassan ki leszek tiltva!)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Máma utóljára válaszok neked. Ha elolvastad volna, amit írtam, ha értenéd is amit olvasol, ha nemcsak írnál, hanem olvasnál is, akkor ezt a kommentet nem írtad volna.
@guma:
igyál valamit az a részeg kígyó esetévé válhat, tudod? a kigyó kígyózik a részeg kígyó meg nyílegyenes

brühüyyy

én még nem tehetem...napok óta csak kis mennyiségben és az meg pazarlás kidobott pénz félig berúgni

brühüyyy

mikor lesznek magyar politikusok a lámpavasakon?
@tristen2005:
én az ilyen cikkeket "gyorsolvasom" scroll up until the end...no reading...elég volt a képet látni

csak nácinak lehet náci ideológusa

ugye?

tele vannak seggfejekkel meg kövérlacával szijjgyártóbuzipetyával meg a többiekkel és dajcstami az meg olyan mint a pápa fasza: a világ legfölöslegesebb valamije

lopnak? ideológia is vvan hozzá a vincentet most elolvasom mert jótündér és a többiek ügyeskednek

brühüyyy

politikusra halál lámpavason dróttal a nyakán
@aritus: Sohase mond, hogy soha. :) Nagyon is értettem miről írtál, de sokkal inkább, hogy mire gondolsz, akár velem kapcsolatban is. Ezért is reagáltam rá.
@tristen2005:

a kedves bogár úr és a tellér izé

Tellér Gyula tét nélküli hadoválására nem kell megváltoztatni a NATO csapatok kelet-európai elhelyezkedését. A magyar miniszterelnök biztos kézzel választ elmebetegeket tanácsadónak. Amikor Hegedűs Zsuzsa közli, hogy a világ tíz legjobb konfliktus-kutatóinak egyike, és kétszáz kilót nyom fekve, amikor Kerényi Imre lebuzizza a teljes magyar pitypangpopulációt, az otthonosság édes érzése tölti el az embert. A náci bolond ideológustól sem kell félni. Inkább képzeljük el szegény Lánczi Andrást a Századvég irodájában ülve, amint szomorú arccal majszolja a belugakaviárt és a miniszterelnöki repülőgép kondenzcsíkját nézi az égen. Arra gondol, hogyha kicsit kevesebbet idézi Leo Strauss-t, kicsit kevesebbszer vág pofát az arcába köpködött szotyola miatt, kicsit bátrabban ismeri fel az ellenség orrméretét, most ő lehetne Machiavelli a Herceg mellett és most miatta tiltakozna a New York Times.

brühüyyy

nincs olyan szer (mint anno a DDT) amivel a poloskákat és ezeket a kártékony rovarokat is lehetne írtani?
@tristen2005: Hát, ahogy elnézem Viktor szervilis atlantista és tudjukkik seggnyalását, nekem úgy tűnik nem nagyon fogadja meg Tellér "tanácsait". :)
Szóval ebben az esetben is csak azt kell nézni, amit tesz és nem amit mond.
@tristen2005:

hsz:

és t.gy. anno, amikor leírta az alvadt struktúrákat, még nem is volt annyira hülye. most már igen, mert nem veszi észre, hogy azok az alvadt izék most már az ő segítségével -is- röhögnek a zemberek pofájába.
(t. gy. egyébként akkor indult el a meghülyülés útján, amikor vesztesen került ki a sóskával folytatott harcából)

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Hát, ahogy elnézem Viktor szervilis atlantista és tudjukkik seggnyalását, nekem úgy tűnik nem nagyon fogadja meg Tellér "tanácsait". :)"

ebben a mondatodban, minden benne van az, amiért itt mindenki utál.
a hülyeség kvintesszenciája!
@taga20:

jó! mentem...

pedig tegnap oda és visszafelé is integettem neked!:)
@taga20:

Szevasz taga! Hiányoltalak, de rájöttem szervizben voltál:)
@taga20:

ájtatos, alamuszi skorpió aki néha kobrának hiszi magát...
undorító lelkivilága van, ha még meg sem érti mit ír le!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Látszik, hogy fingod nincs az akkor SA-ról és SS-ről. :)"

Ők a te kedvenceid... tudod: madarat tolláról...
@taga20: Helló Öreg! Pedig csak szét kéne nézned és látnád te is a lényeget.:) Amúgy arról én is tudnék mesélni, hogy miért utállak, de nem akarok mivel van amiben jó arc vagy. :)
@rodeo36: @tristen2005:

ha már megszavaztátok, el kellene döntenem most mit kívánjak...
:D
@guma: maragy, legyél szíves!:))
"(annyira zavaros, kapkodó szöveget löktem most az előbb is, mert vagy 3x megzavartak, hogy lassan ki leszek tiltva!)"
erre ugrottam csak, semmi komoly:)))
@tristen2005: szeva haver! azé haggyá nekem is valamit a napiszarról! így mit fogok kommentelni este tízig?:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Én nem vagyok munkásőr. :)"

Nem, te egy képmutató, álszent bigott barom vagy... így lehetnél akár munkásőr is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris ne kímélj, ha tétet tettél, ako terícs!
@taga20:

háthogyneérteném! :))) de nem csak nálad lehet a labda :) értjük? :DDD
@Sir Bates dö Hól:

@taga20:

most komolyan ő lesz az esti téma központ? :(((

hihetetlenül igazatok van, és pont ezért ma inkább büntit érdemelne!
emlékeztek amikor 1 napig nem szólt hozzá senki, mit spilázott, kedveskedett itt...

szerintem megint eljött az ideje egy kis szar kerülésnek, mielőtt megint bűz lesz.
@Sir Bates dö Hól: Szőröcske téged ebben sem tudlak überelni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kurvára szeretem az ilyen aranyköpéseket

a zélet ott lesz valós amikor a hamburger sütő arra ébred, hogy ég a cipője mert ábrándozott

brühüyyy
@taga20: Én sosem akartalak megtéríteni. Te pont így vagy jó, ahogy vagy, bár némely külpol kérdésbe eltér a véleményünk. :)
@rodeo36: Hát én csak arra gondoltam, hogyha az első 11 pont bejön neked, talán az utolsó három is elnyeri majd a tetszésedet. :)
@rodeo36: Bill Gates és Microsoft ügyben ezt az alapművet ajánlom, ha még nem láttad. :)

youtu.be/QrPU5_lBWX4
@guma: dobjál be valami témát! és elfelejtem mára. pedig még jóember is lehetne ez a fasz:)
@tristen2005:

Szitok
Szidta a kormanyt magabol kikelve,
Mert nem kapott rumot OTP hitelre.
@aritus:
Szia Aritus!
Sorra veszem a felvetett témáidat.
Az ellenzéket nem hasonlítom a Fideszhez, mert merőben más a státuszuk a hazai politikában, és nem is veszem egy kalap alá az abban részt veő pártokat.
Most már csupán aszerint minősítem őket, milyen az aktivitásuk a fennálló rendszer ellen.
Az MSZP mint vezető ellenzéki erő a leggyengébb láncszem ebben a mezőnyben, amelynek a szerepét már-már kártékonynak tartom. Mindezidáig fenntartotta magának a döntések jogát a legnagyobb párt okán, és alkalmatlanságával tönkre vágta az ellenzéki erőket. Ennek a pártnak tagjai cinikusan ülnek a parlamentben, csak túl akarnak minden ciklust élni, miközben bárgyún pislognak a parlamentben, és néha langyos felszólalásaik vannak. Fantáziatlan visszahúzó erőt képviselnek.
Egy dologban azonosíthatóak a Fidesszel, ugyanúgy loptak, és a lehetőségeikhez képest most is azt teszik.
A Gyurcsány féle közmunka bevezetésének oka volt, mert túlméretezték a szociális hálót, melyet a magyar társadalom nem tolerált. Emlékezzél vissza, milyen nagy volt a felháborodás a segélyek mértéke vetekedett az aktív dolgozók bérével, az egyéb szociális juttatásokról nem is beszélve. Jobb volt segélyen élni, mint dolgozni.
Gyurcsány egy ilyen közmunka bevezetéssel elhallgattatta a reklamáló tömegeket.
A Fidesz több intézkedése az ellátatlanságot jelentette volna, ennek ellentételezése miatt a közmunkát vezette be éhbérért, a gyurcsányi ellátást meg sem közelítve.
A zsidóság kérdése.
Nekem régóta feltűnt, hogy a zsidóságot és a cigányságot egy akolba terelve emlegetik, holott a két nép leegyszerűsitve nem összehasonlítható. Ezt teszi a kormány a Jobbikkal karöltve. Azt hiszem, ennek az az oka, hogy az emberek a cigányságot erős antipátiával veszik tudomásul /most finoman fejeztem ki magam/, és ezzel a zsidóságra is ki lehet terjeszteni az utálatot.
A Fidesz a hatalom szokása szerint ellenségképeket fest a zsidóságban, a szemben
állított társadalom mindíg jól jön a Fideszhez hasonló országirányításnak.
Amennyiben nemcsak a szemét forgatná, hanem valóban kiállna a zsidóság mellett, naponta, erőteljes retorikával erősíthetné meg a szándékát.A helyzet az, hogy az emberekben a zsidóság ellen nincsenek fenntartások. Nézd meg a blogokon, hogy milyen felhördülés van a zsidózás ellen.
Aritus! Nem vitás, hogy a nagy többség nem foglalkozik eszmékkel, elvekkel, de nagyon sok gondolkodó, tudatos ember van az országban, és ők keresik egymást. Itt, a Varánuszon is.
Jó, hogy itt vagy végre!
@taga20:

költészet, zene, tánc :) jaj! ez már három... :)

Bornai Tibor: Aki csak pisilni ment a cukraszdaba
.
Erre jart, nem is jott,
csak ugy hozta a laba,
buntudata rosszul leplezve arcan,
aki csak pisilni jott a cukraszdaba.
.
Kremesnek, feketekavenak, szorpnek
rea nem hat illatos varazsa,
hiszen o ilyet evett mar,
es csak pisilni jott a cukraszdaba
.
De azert o megis ember,
Ezt ismetelgeti magaba,
s eltunik szem elol egy percre,
aki csak pisilni jott a cukraszdaba.
.
Kifele mar konnyebb,
a pincer folenyes arccal nez utana,
de hat kimenni csak szabad-godolja ekkor-,
aki csak pisilni ment a cukraszdaba.
@taga20: "pedig még jóember is lehetne ez a fasz:)"

Persze, a nagymutter meg villamos...
@guma: most komolyan, inkább a sör?... nem központ ez a gyökér, nem én veszem emberszámba, rossz helyre ment ez a levél:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábriel!
A privát életünk a béke szigete, egyelőre.
Ami az én lelkivilágomat mégis megrezegteti elég gyakran, az a külső körülmények ismerete, amely hatással lehet rám, és ez nem ad derűre okot. ,
Tartok a váratlan fordulatoktól, sokszor úgy érzem, hogy a fejem a víz felett van még, de nem tudom, mikor lép rá, vagy nyom le az az erő, amelyet körülöttem látok.
Ha még nem volt megosztva, akkor aki kibírja, nézze meg ezt a fantasztikus retorikai teljesítményt! Témába vág.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AwPQPAcNLpE
@taga20:

Érden csatornáznak. Hozzád is bevezették? kipróbáltad:)

www.napiszar.com/mi-szarunk/2014/08/02/a-nap-kepe
@Mariann19: "A helyzet az, hogy az emberekben a zsidóság ellen nincsenek fenntartások. Nézd meg a blogokon, hogy milyen felhördülés van a zsidózás ellen."

Ha nem te lennél, akkor megkérdezném, hogy miért a cseh kettőt nézed a gumibelsőből... de így nem teszem...
@taga20:

" így mit fogok kommentelni este tízig?:)))"

Mit szólnál a saját gondolatokhoz? :))))
@taga20: Baszod te állandóan melózol sabbathkor is? :)
@Sir Bates dö Hól: Mindig szarrá röhögöm magam amikor előadod, a ki az ember monológot. :)
@taga20:

Sütő olajjal üzemel, érzem a szagát:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
bill gates egy zseni és kár irigyelned

légy jobb és akkor
nem nézek vídejót víderosszat sem ma ilyenem van

brühüyyy

amit róla tudni akarok azt tudom
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
jobban szerettem a Tanár Úr kérem-et

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
:)

igazad van. de annyira tud bántani ahogy terebélyesedik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem minden tolvajlás amiből neked nem jut semmi

tanulmányozd a Bill Gates és Warren Buffet dolgait

a Lehmann brothers -t nem ajánlom

tudod az jó (ez olyan bibliai kiszólás: és az jó vala) hogy van miből az emberi élet fejlesztésére költeni...nagyobb háza van mint neked de valamivel többet is tett érte

lásd tagát aki sschábes alkalmából is teljesíti a szerződéseit azért tudott házat cserélni

brühüyyy
@Orica Középföldi: kevés vot belőle, és azt az elmúlt egy évben ellőttem. itt állok pucéron:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Mindig szarrá röhögöm magam"

Csak adod, mi lényeged...
@Sir Bates dö Hól: Nyilván ennek megállapításához is kellett neked egy egyetem és egy kivándorlás. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg nem mindenki olyan szerencsés, mint te, hogy egész évben keményen melózol és nyáron hetekig adria:)
valakinek még a vallását is félre kö tenni:)))
még az a szerencse, hogy romkatra vagyok keresztelve és azóta nem tettem be templomba a lábam, max. mint turista!
@rodeo36: Félre ne érts. Én nem irigylem. Másrészt ha az a zsenialitás, hogy valakitől vett egy operációs rendszert, amit aztán továbbadott mint saját fejlesztést az IBM-nek, akkor valóban zseni. :)

Szóval én csak a tényekre próbáltam felhívni a figyelmed és ezért bátorkodtam ajánlani a filmet, amiben ezek mind szépen el vannak mesélve.
@taga20: Basszus egyre inkább összezavarsz. Na jó vezeklésül jövőre neked is el kell menni az adriára. :)
@rodeo36: öreg, látom gyógyulsz, ezé jó a kedvem:)))
nekünk itt levédiában széles gábor a bill és simicska a warren:)))
@taga20:
Látom cukiskodtok gábrissal.
Asszony is tudja, hogy egymásra találtatok? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

milyen mese és ki meséli, csak nem képzeled, hogy ha mindez igaz akkor még nem indítottak volna ellene plágium vádat a legfelsőbb bíróságon?

te ott voltál amikor ellopta? mert én nem

ez olyanféle történet mint bogárlászló és tellérgyula által elővezetettek amiket hegedűszsuzsaelvtársnő szokott aláhúzni két láda naposcsibe között

szóval ez is olyan mint a teremtés, senki sem volt ott nem is tuggyuk érzékelni de azért még lehet (mintha ma már ezért lett volna hajchő itt?) a világ olyan jól megvan isten meg teremtés nélkül és a szentek sem képeznek hiánycikket sok minden más mellett

szóval? nálad hogyvanez, elolvasodbibliát és máris megvilágosodik, hogy ...

szóval lopta és piszok aljas lopós majdnem annyira mint...és akkor ide sorolhatod

brühüyyy
@taga20:
az a baj, hogy még nem tudtok lebegni ha beveszitek....(anti-t tudod a Gravitron nevű pólisizsidó nagyanyjának édestestvére)

dolgozzatok az bizonyosan hoz valami eredményt

a többit bízzátok a dzsobbikra meg a fideszre

brühüyyy
@rodeo36:

Gates egy 'kurvajófej,adakozó,jóérzésű,ráadásul szeret pingpongozni:)))szeretnivaló az op.rendszerével 'együtt2014:)))

'énmondomeztegyIBM-es:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"taga20 2014.08.02. 18:22:38
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Hát, ahogy elnézem Viktor szervilis atlantista és tudjukkik seggnyalását, nekem úgy tűnik nem nagyon fogadja meg Tellér "tanácsait". :)"

ebben a mondatodban, minden benne van az, amiért itt mindenki utál.
a hülyeség kvintesszenciája!"

gondolom erre reflektáltál?
egyébként, az asszony segít, hogy ez a bárány, nehogy a pokol tűzén égjen szénné:)))
@rodeo36: Informatikus körökben ez elég közismert. Kérdezd meg esetleg Boli kollégát. Amúgy a wikipedián is le van írva. :)

"Bill Gates a Seattle Computer Products nevű cégtől ötvenezer dollárért megvette a QDOS operációs rendszert, majd jó érzékkel eladta az IBM-nek, de úgy, hogy a licenc cége, a Microsoft tulajdonában maradt. Így minden egyes DOS rendszerrel eladott gép után gyarapodott cége vagyona."

hu.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates
en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates
@taga20:
Ne... oroszseggnyalonc dzsobbikosnak van a képén azért kerámiabevonat, pláne egy volt szdsz ideologistát így felszopva, a libsibolsi piktorka mellett.
Ezekre a szánalmas szót használva még dícsérem is?
@taga20: Amúgy nem féltelek hiszen a tehetséges emberekre mindenhol a világon nagy karrier vár. :)

Monica Lewinsky rovatvezető lett egy amerikai újságnál

hungarian.ruvr.ru/news/2014_08_02/Monica-Lewinsky-rovatvezeto-lett-egy-amerikai-ujsagnal-3818/
@gazoló:
bocsi... akkor nem zavarlak benneteket. Mikor buzultatok meg? :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Múltkor a Kék Osztrigában még semmi bajod nem volt:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

'ittésmostkonkrétantagáraésgábrisragondoltamgenya:))
Olvastátok?

m.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20140228-miert-olyan-rossz-a-parizsi-magyar-elelmiszerkonyv-szabalyozas-felvagott.html

"Az Élelmiszerkönyv védelmezői szerint annak idején azért volt szükség ilyen hajmeresztő, a józan paraszti ésszel szembe menő szabályozásra, mert:

"Az uniós csatlakozás közeledtével az ágazatban sokan attól tartottak, hogy a szigorú hazai szabályozás miatt nem leszünk eléggé versenyképesek, és emiatt előnybe kerülhetnek a gyenge importtermékek.".

Na most az van, hogy az importtermékek már itt vannak, és nemhogy gyengébbek, mint a hazaiak, de ugyanolyan áron jobb minőségűek"
@tristen2005:
hogy miket nem tudok meg?

és milyen a boli lila tangában? villogtattya?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
olyan jól be tuggya vezetni

a nagy gyakorlat az...
brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, neked rojtos a térded, de még a cseh kettőre se vennének fel pótbemondónak:)))
(kb.loptam)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a vétel legális? a tulajdonát adta el

mi is a baj ezzel?

hogy nem te csináltad?

brühüyyy
@gazoló: látod, látod, jó kell megválasztani a barátokat! én max. megbüntetlek, de vágom, hogy mit beszélsz:))
@gazoló:

a sikeres embereket irígylik a legtöbben,

miért nem irígyled a gábrielt?

és terjesztesz róla történeteket?

brühüyyy
@rodeo36: fehér a segge, uvéban csillog, mint salamon fasza:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

tudod a reményhal

egy baj van nem járok a kékosztrigába...hiába villogtatod

brühüyyy

pedig milyen "gay"

tanulj fiam (nem mondhatom, hogy lányom)

Traduções de gay
adjetivo
gai
cheerful, gay, jolly, cheery, happy, glad
joyeux
merry, happy, joyful, cheerful, joyous, gay
enjoué
playful, cheerful, jolly, frolicsome, lightsome, gay
homosexuel
homosexual, gay, queer
pédé
queer, homosexual, gay, sexless
homo
homo, gay
heureux
happy, pleased, glad, in high spirits, high, gay
adonné aux plaisirs
gay
indifférent
indifferent, unconcerned, unmoved, careless, regardless, gay
substantivo
le
gai
gay
les
homosexuel
homosexual, gay, queer
le
pédé
queer, fag, homosexual, gay, ponce, faggot
les
homo
gay

brühüyyy
@taga20: 'vágodkötsögmotorosimádlaktiteket:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
mondd, te mittucc a billgates-ről, valami friss meleg pletyi a MSDOS -ról vagy a kész moll-ról

brühüyyy
@rodeo36: Persze, hogy legális, de mi nem arról beszélgettünk, hanem, hogy mi benne a zseniális.:) Gondolom az IBM-nél sem úgy kezdték a tárgyalást az akkori nagykutyák előtt, hogy van egy fasza oprendszerünk, tegnap vettük 50 ezer dolcsiért, de most továbbadjuk nektek mint "saját" szerzeményt.:) Amúgy továbbra sem irigykedem rá.

Ja és, hogy erről is tudj az egeret meg a Xeroxtól lopta, de azt már Steve Jobs az Applehez, aztán persze tőlük Bill a Windows 3.1-hez.
@rodeo36: aki eszt a gáj dolgot ennyit magyarázza, az nekem gyanús, mint jörg hájder:))) a végén terített a mókus, csak egy A8-sal közúton.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

vannak szabadalmi törvények (igaz nem mindenre) az IBM is hülye szerinted? meg a Steve Jobs is?

akkor marad a tellérgyulamegabogárlászló Magyar Nemzeti megon'tampont-nak

brühüyyy

érdekes, ezekért még senki sem kínált milliárd dollárokat de börtönt számolatlan évekkel igen
@rodeo36: Hát te földrajzilag is közelebb vagy a tett helyszínéhez. Áss bele egy kicsit az igaz történetbe. :)
@taga20:
sima ismeretterjesztés...egyébként miért gyanusítasz? engem? vagy a bolit?

ezek olyan gay dolgok meg Dorian Grey

brühüyyy

tudod e, hogy ki volt Ganymédes?
@rodeo36:
Mit ittál? Én roséfröccsözök, de nem is estem annyira szét, mint te... :)
Milyen Dos? Papa... fagolyós az otthoni géped?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
útálom az ásatag dolgokat

brühüyyy

és nagy tisztelője maradok a billgates-nek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne felejtsd el, hogy Tellér írta az SzDSz programját is. Lehet, hogy titokban tényleg ő irányítja a Vezért, csak nem abba az irányba, amit nyilvánosan leír. Erre gondoltál?
@taga20:

provokálod vagy ő provokál benneteket?

hüm! hümm!
@rodeo36:
No de olyan divatos a sikert utálni, ecceri jobbikos kedvét elveszed...
@rodeo36:

Haggyad már a Gábrist, a végén kideríti, együtt loptátok a Bill Gates-l az egészet. Úgyse lesz igazad. Különben is Kovács Béla adta el a Putyin megbízásából.
@rodeo36: Nem mondtam egy szóval sem, hogy ne tiszteld csak próbáltalak ellátni néhány pikáns részlettel a karrierjével kapcsolatban. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
én is fröccsözök csak a rosé helyett valami más megy a szódába de kiba...

brühüyyy

már nem emléxel? ott a sötét árnyékban amikor a füledbe suttogták, hogy emesdos

te egyre savanyúbb leszel és ami még bántóbb, hogy olyan heteró lettél, mint a kiöntöttatiszasipi polgármestere érpatakon

valami hiányzik?
@Mariann19: Mariann, köszi az alapos választ.
Írod: "Emlékezzél vissza, milyen nagy volt a felháborodás a segélyek mértéke vetekedett az aktív dolgozók bérével, az egyéb szociális juttatásokról nem is beszélve. Jobb volt segélyen élni, mint dolgozni."
Ez egyszerűen nem igaz, ez az egyik hazugság, amit addig mondogattak, amíg mindenki elhitte. 1, Az országnak vannak olyan vidékei, ahol se munka, se infrastruktúra (azaz remény sincs, hogy valaha lesz munka), az egyetlen munkáltató az önkormányzat. 2, Sose volt annyi a segély, hogy "megérte" volna nem dolgozni. Viszont az igaz, hogy a képzetlen, iskolázatlan embereknek szinte reménytelen munkát találni. Ha cigány, akkor aztán végképp. Ezt a szocializmusban a kapun belüli munkanélküliséggel oldották meg, ami a rendszerváltás után már végképp fenntarthatatlan volt.

Írod: "hanem valóban kiállna a zsidóság mellett" (mármint a fidesz). Erre csak idézni tudom Hont Andrást:
"A diskurzus már ott elcsúszik a valóságtól, hogy sokan a zsidókat érő tényleges fenyegetés ellen tiltakoznak, míg a felelet furcsa többes szám harmadik személyben („megvédjük a zsidó honfitársainkat”) erre érkezik. Ilyen fenyegetés azonban nincs, másmilyen van. A konfliktusoknak nem alanyai, de még csak nem is tárgyai „a zsidók”, legfeljebb ürügyei – amit látunk, az egy régen szétesett nemzet post mortem vonaglásának tünetegyüttese."
A zsidóság témájában tényleg olvasd el Hont András írását, amit belinkeltem.
hvg.hu/velemeny/20121211_zsido_felreertes_alibi
"Egy olyan országban, amelyikben a zsidók már nem tényezők, a „zsidókérdés” mégis naprenden van, ott nem a zsidókat kell védeni, hanem az országot kezeltetni.
Az alatt, hogy „nem tényezők” azt értem, hogy a zsidók mint zsidók nem formálják az ország karakterét, közösségeik nem lépnek kölcsönhatásba más csoportokkal, szokásaik, szertartásaik nem meghatározóak a hétköznapokon és az ünnepi alkalmakkor; az pedig, hogy „már nem tényezők”, értelemszerűen magában foglalja, hogy valaha azok voltak, ott voltak a falvakban és a városokban, a kereskedelemben és a mezőgazdaságban, a helyi közéletben és az országos hírlapok hasábjain."

És ez pro és kontra igaz. Tehát ma Magyarországon csak és kizárólag politikai haszonszerzésből tartják napirenden a "zsidókat", akár mellette, akár ellene. Viszont a tényleg veszélyeztetett kisebbséggel szemben (cigányok), teljes konszenzus van, lásd az a mondatod, amit a kommentem elején beidéztem. (nem bántásból mondom, csak rögzítem)

Lehet, hogy van különbség a Gyurcsány kormány alatt bevezett közmunka és az Orbán kormány alatt bevezetett közmunka között, de a lényeget illetően nincs. Munkáért segélyt adnak, nem munkabért. Valamint ezzel legalizálják azt a nagyon is elterjedt gondolatot, hogy "ezek" lusták, nem akarnak dolgozni, megélhetési gyerekszülők (és még direkt kalapáccsal verik a terhes nők a hasukat, mert a fogyatékos gyerekért magasabb családi pótlék jár).

Egy újabb elgondolkodtató link:
hvg.hu/kultura/20140802_Kiss_Tibor_Noe_interju

"Nagyon kevés példát látok arra, hogy lenne kitörési lehetőség egy olyan zárványszerű, elhagyatott telepről, mint ahol az Aludnod kellene játszódik. Ha ennek a történelmi hátterét nézzük, akkor azt látjuk, hogy a társadalmi mobilitás csatornái soha nem voltak ennyire szűkek: egyre romlanak a szegénységben élők lehetőségei. Elég csak arra gondolnunk, hogy ma sok százezer, vagy akár több millió forintba kerül egy diploma. Aki ilyen helyen nő föl, annak eleve semmi esélye sincs arra, hogy ezt kifizesse, de az állami ösztöndíjas helyekre is kevesebb eséllyel kerül be, mert már az általános iskolában alacsonyabb színvonalú képzést fog kapni, mint egy budapesti vagy nagyvárosi gyerek."

"Legutóbb éppen egy benzinkúton hallgattam bele egy jelenetbe, amelyben cigány napszámosok vitatkoztak két rendőrrel és azzal a vállalkozóval, aki átverte őket. Egészen méltatlan és abszurd szituáció volt."

Én nagyon pesszimista vagyok, az ország vezetői az elvesztett 1.vh óta romlottak, cinikusak, érzéketlenek, és a legaljasabb ösztönök felkorbácsolásával, sulykolásával tartják magukat hatalomba.

Itt 100 éve nem volt felelős, szolidáris, jogot tisztelő kormány. Az egymást követő kormányok a jogfosztásban, a magántulajdon elzabrálásában licitálták túl egymást. Ez a 100 éve tartó szellemi kútmérgezés beivódott szinte a társadalom minden szegmensébe.
@Kuviklacz:
Hát ha még holnap kiderül róla, hogy zsidó is, akkor lesz csak jobbik konform...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
pikáns részletek azok a tányéromon szoktak lenni chili paprika formájában

egyébként -mint látod- rólam lepereg a pletyka is mint Bundiról az esővíz

brühüyyy
@rodeo36:
Sajna édike hiába tepersz, hiába tapogatózol...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Figyelj Boli Tarlós is meg rezsi Szilárd is az szdsz-ben kezdte.
@rodeo36: Nem az egér a lényeg, @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: -nak egyébként tényszerűen igaza van, az egész Windows koncepciója (és az Apple-é is) a Xerox laborjában született. Ők viszont nem láttak benne jövőt. Oszt amikor az Apple megcsinálta, akkor Gates lekoppintotta. Volt is per, csakhogy a "look and feel"-t nem lehet jogilag levédeni, illetve a mintavédelmet - meg az egér szabadalmazható részeinek védelmét is - meg lehet kerülni, mert nem az volt a lényeg. Az IBM úgy kerül csak a képbe, hogy az ő gépeiken futott először a DOS, aztán persze a Windows is. Gates ettől még becsülendő és becsülhető. A különbség ugyanis az üzleti stratégiában volt. Nem tudom, hogy Gates beszélte-e rá az IBM-et vagy az IBM magától csinálta, de megengedte, hogy lekoppintsák a hardverét, és így a Windows (és előtte a DOS) rengeteg gépen tudott futni, amelyek olcsók voltak az Apple-ekhez képest, amelyeket csak az Apple gyárthatott, nem adta ki se a rendszerét, se a hardverről az infot. Ezzel persze túlélt, néha nagyon jól, mert egy felsőbb piaci szegmenst célzott be (és amikor a WIndows utolérte ezekben a szegmensekben, megint kitalált valami jót).
@guma:

Foglalkoztat a gondolat. Talán a malter ízűt ki kísérletezem, azt a melegek is használhatják,mivel homokos.
@tristen2005:

kösz, erre nem is gondoltam, pedig a kiskovács az olyan csöndes volt mindíg és mosta a lábát évente eccer

és mik derülnek ki róla...sajnálatos mióta megvádoltak itt infantilizmussal is meg hogy ...azóta vidám vagyok a falu bolongyát senki sem meri bántani

(legalábbis Afriká-ban ahol a nagy Imbondeiro tövében lakik és naponta kitakarít, új díszletet rak fel (mintha érpatakon lenne) és az összes tollait is kikeféli és a nép meg horgya neki a kaját de nem közelítik meg 3 méternél közelebb)

pedig nekem nincs is -még- raffiaszoknyám és nádpapucsom kakadútollas hajcsattal...

dehát ebben a nagy nemzeti izében bármi

brühüyyy

kackac rsrsrsrsrsrsrs
@Kuviklacz:
szóval a világ leggazdagabb embere is lenn kezdte: kukázott és miket nem lehet a kukában találni...ha tudom, sohasem terveztem volna gózerőműveket a marsra

brühüyyy

előbb is szó'hattál vó'na
@rodeo36: én senkit. de te ne hívd bolit segítségül. máskor meg fehérseggezed:)
ha arkhimédeszre gondoltál, ako má hallottam a csókáról, aki szerette a fijúkat:))
persze abba az időben, ez normális volt.
A Magyar Liberális Párt bejelentette saját főpolgármester-jelöltjét. "Bodnár Zoltán többek között vezette a Magyar Export-Import Bankot, a Nemzeti Autópálya Rt.-t, a CIB Bankot, de a Magyar Nemzeti Banknál is foglalkozatták." (sajnálom, csak az MNO-nál találtam infot, a "Negatív plakátkampánnyal fog támadni az MSzP" cím alatt. Azt elfelejtették, hogy az MNB_ben alelnök volt, és a következőt írták: "Programot nem hirdetett, csak bírálta a jelenlegi városvezetést és kormányt. „Azt kívánjuk, hogy Budapest legyen szabad város, legyen a szabadság városa minden értelemben. Legyen ismét ugyanolyan európai nagyváros, mint amilyen volt valamikor a 19. század végén. Magyarországnak abban a szép időszakában, amikor az országot szabadelvű politikusok irányították” – nyilatkozta a liberálisok főpolgármester-jelöltje."
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

nincs mit?

kár mondta a sündisznó és leszállt a drótkeféről

mekkora csalódás neked sincs csak mondod, hogy

mondtam má' hogy savanyícsd ki magadat mert így teljesen társaságképtelen vagy

arra áll fel mint a tarajos sülnek? hogy ...

brühüyyy

te kis he teróóóóóóóóóóóó
@aritus:
Elég undorítóan tepernek is a múltjuk feledtetése miatt... a ner legundorítóbb férgei.
@taga20:

Azóta is visszasírod a régi szép időket.
@Kuviklacz: Emlékszem, amikor a 90-es évek elején jártunk a PECSA bolhapiacra játékokat venni. 6 db 1,2-es floppy-n már király szimulátor játék lapult. :)

youtu.be/i-mu-1cBqDc

Annak idején még nem érdekelte annyira a Microsoftot se a másolgatás meg a copyright huncutságok, mivel jól jött nekik, hogy egyre inkább az ő oprendszerén futó alkalmazások terjedjenek el.
@rodeo36: De van. Csak mint minden szernek, súlyos mellékhatásai vannak (a DDT-nek nem volt azonnali mellékhatása, csak éppen nem bomlott le és felhalmozódott a halak és rovarok szervezetében, mint inert anyag - kicsit hasonló a helyzet a FIDESZ létező alternatívájával is).
@taga20:
azóta meg "ab"

szóval én nem csókázom

csak próbáltam megérteni a @@@boli művésznőt dehát nemhaggya

megközelíthetetlen

az egész blogot besavanyítottátok és már egy kis jácci treffát sem lehet elereszteni mert akkkora egótok van, hogy semmiféle seggbe nem fér bele

brühüyyy
.

Garai Gábor: Álmodj!

Álmodj egy szép világot
hol a tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd, hogy a szeretett örökké él,
a szívedben derű, és senki nem fél..
Álmod, hogy az álmaid
valóra váljanak,
és elkerül minden,
mi szívednek fájhat

.
@Kuviklacz:
a kórképed pontos

és a kukázás? te még nem találtad meg az örökélet gejzírjét vagy a lapostalp ellenszerét? esetleg a férfi kopaszodás titkát?

brühüyyy

nyitogasd a kukákat tovább az még nincs tiltva? akkó lehet
@rodeo36:
Papa... ezt így, séróbol nyomod?
Maligán fokod?
@guma: mi a tipped szép asszony?:))
@rodeo36: Nekem ego-m, na ne viccölj? :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

nekem ilyen séróm van kislányom, ha még nem tudtad volna

és víz alatt is heteró barátom ha még teljesen nem ...akkor deriváld és utána le lehet oktrojálni valamint transponálni kész dúr ba ami a macesz moll komplementer hangneme a részeg Phytagóras rencerében

Apple

brühüyyy

mit szecc?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor hatott a DDT

????
brühüyyy

és még mid nincs...nekímélj
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mindenkinek volt egy lehetősége (minimum) hogy kitaláljon egy másik operativ rendszert a DOS helyett...én nem hallottam ilyenről apple meg job volt job van job nincs

üzlet semmi lelkibetegség

te mittaláltál fel a DOS helyett a floppy lecseréléséhez?

brühüyyy

én abban az időben éppen egy nagy projektet menedzseltem és egy másikat terveztem nem volt DOS-ra időm arra volt a titkárom
@dr. jenőke (jenőke):
:)))

hű ez most nagyon jól eset!
köszönöm!
@taga20:

kerülöm a szerencsejátékot :) csak a kaparós érdekel (néha).
mivel szép sem vagyok, tippelni is csak szemtől szembe szoktam :D
@rodeo36:

"öreg" ne ficánkolj ennyit! :DDDDDD

várd meg míg meggyógyul a lábad...
@dr. jenőke (jenőke):
kösz...jólesik...eposzokat ne...ilyen mélyet igen

brühüyyy
@rodeo36: Figy ha jól tudom te jó vagy matekból. :) Ez alapján te ki tudod számolni mennyi az annyi? :)

www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Sajtoszoba/Sajtoszobakozlemenyek/arfolyamres_atszamitas.pdf
@guma:

nézd, nambőrvan: kösz az aggodalmat (nézem Cityopen-ét Washington-ból)

nambőrtú: ficánkolok a fröccsöm tele van Bacardi-val 7 éves

nambőrszrí: a gyógyulásig eltelő időt hasznosítom

én még ennyi besavanyodott magyart sehol sem láttam egy helyen mint a krokogyélus madáron

kár

brühüyyy

sziporkákat vártam és a lánglovagok érkeztek a nagy bögyörővel és telepisilték

mecsoda szégyen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mondtam már, hogy valamit amit az excellel is ki lehet azt nem fogom adatok híján megsaccolni

bárkituggya

most nem foglalkozom vele...majd talán

brühüyyy

miért érdekel ez téged? ez egy matematikai formulákba öltöztetett rossz tréfa?

a kurva annyát aki ezzel akarja fárasztani a normálisakat
@tristen2005: na akkó' most kiisagyanúsottalajtáról?

brühüyyy

szegény ponty
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

megoldás

17,00587/6/2

aki nem hiszi bizonyíccsa be

brühüyyy
@guma: azé a lényegi kérdésedre nem válaszoltál:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem tudom kiszámítani, mivel egyetlen számadat sem áll rendelkezésre

miabüdöslófasznakküldtedezt nekem ide?

számold ki:

((x+y)/z)*m=?

mennyi az eredmény?

mondd meg annak aki játszik veled ezzel kapcsolatban, hogy aztüzenem neki, hogy a kurva annyát

és brühüyyy
@rodeo36:

gyanús vagy:)))

már 7 évessel doppingolod magad?
:)
öreg vagy te már ilyen kalandokhoz...

szerinted a gyíkon besavanyodtak?
nem.
csak valaki elvitte a sziporkázó kedvet és ilyenkor jön a durvább típusú altesti humor, nem a szellemes fajtából...
@taga20:

magamat nem kérdeztem:)
:DDD
@guma:

na!!!!!!!!!!!!!!!!! vigyázz ez vád pedofiliára?

a 7 éves az "añejo" AZ "KÖNNYEBBEN "KEZELHETŐ"

az "idősebbek" meg tényleg csak az esti holdfényes fogyasztást javallják

tudod embert stílusáról

brühüyyy
@taga20:

a norbi tud autót vezetni

brühüyyy
@rodeo36: Várj találtam egy puskát hozzá. :)

A folyósított összeget felszorozzuk a folyósítási árfolyamrés mértékével, így megkapjuk azt a tartozást, amit folyósítania kellett volna a banknak.

A devizában megadott tőketartozás alapján ki kell számolni a törlesztőrészleteket.

A ténylegesen kifizetett törlesztőrészletekből ki kell vonni az átszámolt hitel törlesztőrészleteit, így megkapjuk a többletfizetés mértékét.

A többletet minden hónapban le kell vonni a tőketartozásból.

A most fennálló tőketartozásból ki kell vonni az átszámolt tőketartozást, így megkapjuk azt az összeget, amennyivel a tőketartozásunk csökken, ez az összeg "jár vissza" az ügyfeleknek.

www.penzcentrum.hu/hitel/ennyit_nyernek_a_devizahitelesek_vegre_itt_vannak_a_szamok.1041362.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azt már mondtam, hogy a "kurvaannyát"

mongyál egyetlen számot amit ezekbe a dilinyós képletekbe be lehetne helyettesíteni

és utána számold ki magad

a második link sem mond semmit

vagy ha neked igen akkor már régen az OPNI egy kies szobájában brummogsz

brühüyyy
@rodeo36: és mindezt úgy, hogy a pénteki szabad edzésre nem értek oda, me gondolom nem volt elég gubájuk:) és így is lealázta a két gyári hondát! azé a japánok is elmehetnek a picsába, itt basszák a rezet má egy ideje, erre megjelenik a citroen és földbe döngöli őket. eszt a szégyent!
@taga20:

lehet, hogy a citroen tényleg jobb?

vagy a verseny maga nem a létkérdés a Honda-nak vagy akármi

a sofőröknek fontos az bizonyos

persze nem kaptak támogatást?

brühüyyy
@rodeo36:

már megint az a piszkos fantázia! :D

eddig öregebb szeszeket emlegettél mindig.
most meg becsapod a fejed, hogy a lábad csak 7 évest bír?
ez nekem magas...

majd egy hétig kínlódtál fejfájással... helyedbe még pár napig inkább kerülném ezt a fajta agyzsibbasztót...
Azt feltételezi a kedves troll, hogy létezik egy társaság, akiket ő nemes egyszerűséggel törpe kisebbségnek nevez, s akik, magyargyűlölés céljából, rendszeres időközönként összejönnek. Ilyenkor mindenki hoz magával valamit - süteményt, üdítőt, vagy éppen egy üveg bort, és az előre elhatározott tematika mentén közösen gyűlöljük a magyarokat.

fsp.nolblog.hu/archives/2014/08/02/Igy_gyulold_a_magyarodat/
@dr. jenőke (jenőke):
kedves jenőke...ne bosszancsd magadat ezekkel a poloskákkal

messze felettük lebegsz a kultúra nevű űrhajón

a többi meg az ő aljasságuk és senkiségük

brühüyyy
@guma:

egyáltalán nem vagyok zsibbadt

a kedves kétértelműdet meg hálával fogadtam...(mint láttad)

miabüdöslófasztörténik a blogon? mindenki kesersavany...legalább mi maraggyunk egy kicsit jenőkék...ő legalább egy üde folt ebben a sötét kesernyavajban

mijafaszvan itt?

brühüyyy
@rodeo36:

ez a pár sor szinte költői...

rég olvastam tőled ilyent!
ezzel a kellemes meglepetéssel megyek aludni.

szép álmokat

mindenkinek!
@guma:
már megint publikálni akarsz dlgokat amiket privviben sem igen részletezek

cserélj témát, jó?

brühüyyy
@rodeo36:

most örömködtem soraidnak, amivel @dr. jenőke (jenőke):t megszólítottad!

komolyan jól esett még nekem is!
:)))
@rodeo36:

cseréltem :)

aludnom kéne...
biztos valami jó tv műsor van, hogy így eltűnt mindenki...
@rodeo36:
Bocs a belepofázásért de én olvastam a Gatesről valamikor, hogy adott volt egy feladat aminek az volt a lényege, hogy köll csinálni valami olyan izét, amivel el lehet menteni adatokat, majd azokat sérülésmentesen vissza is lehet tölteni. Erre volt egy pályázat/verseny mittudomén, a lényege az volt, hogy egy szállodában elkvártélyozták a pályázó atyafiakat, köztük a siheder Gatest is, aztán lehetett agyalni. Ez a szemüveges nyápic meg mit csinált? Pár nap alatt kitalálta a FAT táblát, a zannya istálláját nekije! Csak úgy… mert ha már be volt zárva, unalmában csak el kellett valamivel ütni az időt. Nagy divat egyébként rugdosni, de én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy szeretnék annak a tudásnak a birtokában lenni, ami van nekije. A komplett magyar kormánynak elég lenne, amit neki a lába ujjára nyőtt bütykéből ki lehet vonni. Szíjjártó már zseni lenne tőle... A zord kritikusok meg hiába izélgetik, ez a Bill gyerek olyan mint a léggömb, minél nagyobbat rúgnak bele, annál magasabbra száll…

Ja, a Windows is állandó téma, hogy ilyen meg olyan szar.
Lehet csinálni jobbat, aztán mejd lesz miért féltéglával mellet verni, addig meg fölösleges rikácsolni a használhatatlanságáról. A Linux nekem nem alternatíva, de én nem számítok ebben mérvadónak, próbáltam és egész egyszerűen nem jön be. Ízlések és pofonok, egy kollégám meg csak azt favorizálja, ez van.
Szóval én nem vagyok a Bill védőügyvédje, de azt hiszem az igazság az ő esetében is valahol a félúton helyezkedik el.
@Knósszosz: azé aszt a kurva ablakot pofátlanul soké agyják! kb. 10euroért kéne, asztán adják 100-ért:)
@taga20:
Miről beszélsz te 'sztergályosok gyöngye?:)
A WIN 7 x64 Ultimate 80.000 Ungarische Tugrik volt a majdnem mondtam hol, csak nem akarok reklámot csinálni nekik.

Szóval a Saturnban keményen megkérték az árát, ez van. Nekem a 64 bites fut, Billszar vagy nem Billszar, én elégedett vagyok vele, két éve egyet sem döccent. Vész esetére van a "C"-ről paragon mentésem, de nem kellett használnom még. Az XP is jó volt, nehezen váltam meg tőle, már bele másztam a registrybe is, némi finomhangolásokból kifolyólag. Sok trükk volt vele, okos tippek százait el lehetett csípni, egy részük szart sem ért, de a másik fele a tuningoknak hasznos volt.

Na, esztergálj magadnak egy koktélt és semmi tokmány utána!:))
@Knósszosz:
végre meggyüttél...ezek itt elalu'ttak...örökre?

közben feltettem a CD-t: Boccanegra Gobbi/Christoff (felűlmúlhatatlan) mert most ilyenem van(alkalmazni lehet másodpercre pontosan a mai magyar viszonyokra)

amikor valakik irígykednek annál nincsen rothadtabb...(átéltem) de van egy dolog, csak azt basztattyák aki náluk csilliárdszor különb

a portugálban ven egy szó (hahahaha) pacienza sok mindenre alkalmazzák...és amikor az ellenségeim már remegve zokogtak, hogy "ez" már megint nyer, akkor az ottani felelős (vezérigazgató) csak annyit mondott nekik, hogy: pacienza és ezek asszitték, hogy napokon belűl engem temetnek és lehet röhögni a síremlékem fölött, holott amit a valóságban jelent, (nincs megoldás eldöntetett, te mész a bánatba) és akkor láátad volna (én láttam) a pofájukat, amikor kaptak egy repjegyet 24 órával a járat indulása előtt, hogy márpedig erre fel kell szállniuk...és soha többé azon a kontinensen ők...nem!!!

és én? csak egy csendes mosoly és egy teljes üveg legjobb whyskey szódával (hogy boli lebaszhasson mert ő trópusokon soha nem frissítette az agyát whyskey-vel...üdítő)

és attól kezdve új etalont vezettek be: a "..." így teszi azaz aki nem az nem maradhat itt...

naccerű volt, és akkor nem mondtam sokat

keresd meg a legvégét ennek a felvételnek, az utolsó 15 percet

brühüyyy
@Knósszosz: Nálam a notin már Win 8.1 van, amit anno a géphez adtak. :)
Ja és ezt a gyorsulási versenyt láttad már?. :)

youtu.be/G5qK9_1NoRA
@Knósszosz: boroskola ér? zéróval:))
látom a héten ekezdted pakolni a bőröndödet. málta a ziel, nem a taljánok?
azé vigyázz, ott nem bírják a liberálmosóépszrelőket! minden hétvégén a templomban kell kikötnöd:)))
megnézném a képed!
@taga20: Az tuti, erről már én is hallottam.
A végén majd máltai lovagot csinálnak belőle. :)
@taga20:
Egy évig biztosan ide vagyok még kötve, aztán a franc tuggya, mennék minél messzebbre innen.
Máltáról tudom:)))-az én 'vallásom' ott nem igen találna megértésre...

Semmi gond, ha békén hagynak én sem piszkálom őket. A keresztény hitben élőkre gondoltam, egyébként testvérem vagy, mert én is romkatnak vagyok keresztelve, de nem tehetek róla.
Nem palizálom Rodit... szóóval
@rodeo36:
Szeva’ Efendi!
Nem lesz nehéz megkeresni, mert a katalogizálás megtette a hatását, szóval olyan kis helyes az Excel. Most zsong a fejem, mert két órától (PM) csinálom azt, amire esküt tettem magamnak. Közben lecseréltem a szerkesztő programot egy másikra, mert halálra idegesített a hülyeségeivel, természetesen nem mentettem majd két hét munkáját, így aztán az új progival kezdhettem elölről. Aki hülye meg is érdemli.

Annyit viszont sikerült elérnem, hogy a Zauberflöte első egy órájának minden taktusa visszaköszön, marhára élvezem. Majd átnézed ha kész lesz végre, de vannak korlátok. A feliratozásnak vannak iratlan szabályai, nem lehet mindent szóról-szóra, mert ki sem fér, vagy sort törsz, vagy más módszerrel kell rövidíteni. Ez van, igyekszem a legjobbat kihozni belőle, de van amikor egy négysorossal két órát baszkurálok, akár tízszer is törölve és újra kezdve. Tiszta hülye vagyok, de nekem teccik!:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és ezt miért W8.1 az mire jó és miért?

mi tud amit az én rencerem ad nekem?
brühüyyy
@Knósszosz: mennyé igazad van. ha ott baszod a rezet ako is találkozunk, hála a libsibolsiknak me feltalálták a netet:))
ha dzsordánot kérdeznénk, kicsit füstös lenne az alsó:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A nyolcas mitől jobb, mint a hentes?
Jó, ott kolbász is van sütve (esetleg hekk), meg hurka, lacipecsenye tarjából és oldalas fokhagymásan, mindenféle sanyarúsággal és két tenyérnyi friss kenyérrel... de a hentes nem nyolcas.

Én láttam a haver lapp-topján (skandináv piacra gyártották), háát... nem vagyok elragadtatva tőle. Már jön vissza a start menü is az újabb rendszerbe, valami el lett kúrelva rendesen. Majd Boli elmeséli szakmailag, én csak ugatok és kíváncsi vagyok.
Jó estét éjszakai Maradékok, hogy s mint telt a nap nálkülem,:))
@Knósszosz:

ez van nekem 8 nyelven

brühüyyy
@évásanyó: kurva jó:) egymást szekáltuk.
@taga20: Érdemes végigolvasnom a mai termést, vagy inkább csiklandozzalak Husom?:))
no.
Mindent láttam, mindent olvastam, mindenki meg van jegyezve. [és felírva]
@taga20: Hát a kurva jó az nekem is megvolt, jól elkurvultam ma:))
@rodeo36: @Knósszosz: Hát igazából olyan mélyen én sem látom. Mondjuk ez is stabil rendszer, bár a start menüt én is egyből visszaraktam. Az a csempés felület nekem sem jött be. Amúgy szépen működik, nem nagyon van vele gond.
Ami tetszik még az az UEFI és, hogy könnyebb visszaállítani a rendszert ha baj van.

szamitogepjavitas.com/windows-7-vs-8/
@jaegtoer: És hogy osztod? a lista szerint, vagy csak úgy slendriánul?:))
@jaegtoer: a fáratt arcok a kettes terminálon indulnak:)) nem itt!
@évásanyó:
hol voltál míg az ég zengett,

a pennyke kinyilatkozatta, hogy a biblia hülyeség mert a teremtéssel kezdődik, pedig a kecskékkel kellene kezdődnie

azóta röhögök a kecskéken... milyen bibliai kecseke amit megdugtak ott a rózsabokorban amim meg ezalatt kiszáradt és lűángralobbant leégett a mózes szőrzete
szóval van és vlt sok tréfa meg asavanyúság mert itt most az lett a divat ki nél mi keserűbbek vagyunk annál a keserűség édesebb és le van öntve

brühüyyy

te értetted ezt?
az jó akkor el tudod nekem is mondani mi van benne
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szóval lófasz és esti fény?

brühüyyy

mennyibe került ez neked?
@jaegtoer: Te, most ezek itt éjnek évadján teszik-veszik a rossz formájukat, és nagyzolnak, hogy értenek pc-ül (én meg nem:(), ahelyett, hogy valahol matatnának, szombat este van,basszus:))
@évásanyó: ha lehet a csiklandozást választom:))
egyébként, csak annyi vot, hogy oricának új vot a nem vagyok pedofil csak türelmetlen humor:)
pedig elég szakállas!
@jaegtoer:

nincs is noteszod...sem kocek
ás sem vonalas

beee brühüyyy
@rodeo36:
Én nem cserélem le, ameddig stabil biztosan marad, az XP-vel is így voltam. Maradi vagyok, az okos telefonokat is leszarom, ha utazom nem azt a szart nyomogatom, hanem nézelődök. A PC otthon... az való arra(nekem), hogy fossam a szót.
@évásanyó: kedd este nem lehet matatni? ugyan úgy a csikló környékén?:))
@rodeo36: Csak nem hiányoztam, tündér szép fia Anyának?:))
@taga20: Milyen csiklót mondtam én Bogaram, punciról szó se volt, Te aztán tudsz élni.))
@Mariann19:

"A helyzet az, hogy soha nem gondoltam volna, hogy a rablást vagy a lopást tolerálni "

A nagy empatikával azé célszerű leállni, sőt bezárni hét lakattal, mielőtt kirabolják Kegyedet.

Amit írni tetszik az arról szól, hogy kurvára meg van szokva ebben a kibaszott országban, hogy ha nincs, akkor elveszem mástól, attól akinek van. Komcsizmus a javából. zero toleranc.
@évásanyó:

"_@taga20: Milyen csiklót mondtam én Bogaram, punciról szó se volt, Te aztán tudsz élni.)) __"

milyen suna? milyen punszi?
@taga20: Nincsenek régi viccek, csak öreg emberek, egy újszülöttnek minden vicc új.Én momentán már régen hallottam, de én egy vén sárkány vagyok, elültöltős.))
@jaegtoer: Tagához intézze Bárdom e kérdést, mert élemedett korom elfeledtette velem testnyílásaim mibenlétét:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az UEFI az olyan barátságos dolog, nem kell izélgetni a régi BIOS-tot, szép grafikus. Ez való azoknak, akik felhasználók és semmit sem értenek az egész hóbelavanchoz.

Használják a gépet, de, hogy az mitől is és miért működik, nem tudják. Ez olyan izé, hogy a majmot is meg lehet tanítani biciklizni, de láncot feltenni soha. Amúgy evvel semmi baj, lassan én is kezdek abba az irányba menni, hogy műköggyön és a többibe xarok bele. Igen ám, de én nem akarok megfizetni egy embert, aki három kattintásért elkér X-forintot, amikor az én is meg tudom csinálni, ha nem vagyok lusta tanulni. Persze nem nagyképűsködök, hol vagyok én Bolihoz... sehol. De amit magamtól, azt használom és nem szégyellek segítséget kérni. Olcsóbb mint kihívni a szerelőt, aki aki a barátnőmnél a routert sem tudta konfigurálni.

Na, most jön egy sör és aztán... esetleg az utolsó is.
@évásanyó: @taga20:

osztás nincs, fáradt arcok nincsenek tényleg, csak fáradt ujjak, szemek és nyelvek és ami mögötte
@évásanyó: sárkánylány, ez kurvára össze lett keverve részedről, mondhatni se füle se farka:)) de szeretlek, csak mennem kö aludni, me a családot kell vinnem holnap a strandra:))
@rodeo36: Drága, amikor az ég zengett, egy titkos helyen voltam, amit ha elárulnék nektek, meg kellene ölnöm titeket:))

A kecskéket nem nagyon értem, hogy hoztad össze a lángoló csipkebokorral, de nem baj, mert Te vagy Rodeo36, ami viszont tutifix.:)

Ha valaki keserű, akkor le kell vágni a két végét, tudod az uborkának is levágjuk, és akkor nem lesz keserű:)
@taga20: Az nem "kell", hanem örömmel teszed, majd te alszol a fűben, a pasik ezt szokták, vagy mennek sörözni.
@évásanyó:
kecskében és bibliában pennyke a szagértő ő élte bele magát a kecskésítésbe de lehet, hogy birkákat is mondott

nagy hatalmas filozófia

brühüyyy
@jaegtoer: Mondja Lordom, nem vagyok vindisgréc, ha tudakolni kívánom ujjai és nyelve fáradtságának okát?
@rodeo36: Mesélj, Neked mennyi és melyik testrészed és mibe fáradt bele, vagy te snájdigabb vagy, mint Hidegkés Őurasága?:)
@évásanyó: te még okosabb vagy, mint első találkozásunkor gondoltam:))
jég meg a csiklószakértő:)
holnap ugyanitt:))
@taga20: P, Kisaranyom pá, nem zavarom, pá, csak elhagyom, pá..:)
@évásanyó: ez teccet, de álmos vagyok, megyek aludni! pá aranyom, pá:))
@taga20: Ugye, hogy nem tudsz tőlem elszakadni.Na menj má':)Pusza nagyfiú!
No most mindenki eltünt?ilyen rémisztő lennék?Szóval menjek a csába? Még várok 2 percig, utána aló march!.)www.youtube.com/watch?v=oASM2UsCXXE (Esti harangszó)
@évásanyó:
namost azt nem tudhassam, hogy hideg vagy meleg kés volt e

a testrészeim snájdigok...mind és jó bírják a gyűrődést

friss vagyok és üde de ez nem jelenti azt, hogy ne kívánnék aluszmni egy kicsinyt

brühüyyy
@rodeo36: mán azt hittem, itthagytá, mint eb a szaharát.)
@rodeo36: Küldök neked altatót, egyébként egyik nagy kedvencemwww.youtube.com/watch?v=Y2G_-oDy3tY
@taga20:
" azé aszt a kurva ablakot pofátlanul soké agyják! kb. 10euroért kéne, asztán adják 100-ért:) "

Sokért adják, de ebben nincs semmi pofátlanság.

Axióma:
Adott időben, adott helyen minden termék annyit ér, amennyit a vevő hajlandó kifizetni érte.

Ha a tiéd lenne és eladhatnád 100-ért, te sem adnád 10-ért.
Ennyi.
Még ébren, illetve ma is szintén... Alvás majd 3-tól... most projekt van.

Nana, de kérem! Nem is vagyok szép... csak csinos!
/Kabos után szabadon./ :-)
@Orica Középföldi: dehogy húz le:-)... azokat minősíti, akik olyan ostobák (igen,tudom, hogy lelkekbe gázolok bele:-)), akik elkezdenek egy ilyen gyökérrel beszélgetni... már leírtam egyszer: nem állsz szóba, nem veszed emberszámba a pedofilt... mert nem b+! (ez a b+ nem neked szólt:-), hanem azoknak, akik hobbiról, családról, stb. csevegnek ezzel a szarkupaccal)... mert van egy szint, mely alá nem mész le... holnap elmennek vele sörözni?... vagy együtt karácsonyoznak?... mert olyan rendes csóka?... nem is értem, hogy mi bajuk van orbánnal, szentmihályival, sztálinnal, hitlerrel?...egyik sem dobálja meg kővel a repülőt... tudatosodjon már végre, hogy nem azért küldöm a retkes p.csába a fajtáját, mert nem vagyok kultúrember, mert nem vagyok hajlandó meghallgatni a más véleményen állókat, de van egy szint, mellyel valaki kiírja magát a humánum definíciójából és kész, nincs több vita... ezért tart ott mo, mert ezt nem értik sokan... van egy minimum, egy határ, melyet, ha átlépek persona non grata leszek... ha én leszek az, akkor a környezet jelzi, hogy mit a prioritás... ennyi...

nem neked szólt, csupán okot adtál arra, hogy leírjam:-)... miként guma is az előzőekben:-)...
@De hová tűnt Columbo felesége?:
"Axióma:
Adott időben, adott helyen minden termék annyit ér, amennyit a vevő hajlandó kifizetni érte."

ez nagyon szép, én is osztom. pl. kenyér vagy kocsi esetében. de másik op.renccert nem tudok venni a másik boltban!
remélem világos votam?:)
@Sir Bates dö Hól: "azokat minősíti, akik olyan ostobák (igen,tudom, hogy lelkekbe gázolok bele:-)), akik elkezdenek egy ilyen gyökérrel beszélgetni..."
sír, én még emlékszem azokra az időkre amikor te a legócskább trollokkal is eldumáltál vígan.bámultunk is a türelmedért.

asz hogy mostanában felvetted a keménycsávó jelmezt, azt bírom, de azé egy kicsit szerényebben kéne osztani az észtet felénk/felém, me ez így túl röhejes.
baráti üdv. taga.
Paks 2 kicsit másképp!

A cikk ugyanis azt állítja, hogy a Roszatom nevű orosz cég azért tudott eladni “egy európai országnak” egy atomreaktort, mert az orosz titkosszolgálat egy franciaországi forrásától megtudta, hogy az Areva nevű francia cég már titokban ajánlatot tett. Ez a leírás pedig egyértelműen illeszkedik Magyarországra és a Roszatom paksi megbízására, amit Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin 2014 elején írtak alá Moszkvában.

Ha igazak a francia lap információi, röviden az a helyzet, hogy

miután az orosz kémek megneszelték, hogy a franciák helyzetbe szeretnének kerülni Pakson, villámgyorsan Moszkvába rendelték a magyar miniszterelnököt, és tettek neki egy olyan ajánlatot, amit nem lehetett visszautasítani.

444.hu/2014/08/02/paks-bovites-titkosszolgalat/

20committee.com/2014/08/02/putins-espionage-offensive-against-france/
@dr. jenőke (jenőke):

Szia Jenőke, reggel (is) olvasva is tetszett. Ezt nem ismertem. Köszönöm.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Knósszosz:
szerintem az UEFI-t most ne erőltessétek, mert erősen elmentetek a hétköznapi, vakított user irányába. az a szamitogepjavitas-os oldal meg, nahát bazmeg, szomorú.
@Sir Bates dö Hól:

Ez mind így van. A történelem azonban nem eszméléseddel kezdődött és nem is azokéval, akiket megvetsz. Egyes helyeken a jelenlétük, -megírom itt, nem megy privi, minek is?- azt a célt szolgálják, hogy az általuk preferált témát napirenden tartsák. Ezt nem észrevenni hiba.
Minden másolatra, kérdésre és személyükre adott hsz, reakció csak arra jó, hogy egyrészt tovább éljenek a blogon, másrészt bemutassák no, lám ilyenek ezek, nem lehet ezekkel beszélni se.

Valamint.
Amúgy magadnak mondasz ellen.
Vagy embernek tekinted vagy nem. És ha a morál mindenek felett van, akkor mi ez a viszony iszony?
A morált időnként fiókba tesszük, s ha kell elővesszük?
Vedd észre, gondold át... valóban lehúz..., jól írta/mondta Orica...

Ha fölötte állsz, attól nem leszel különb, ha az ékesszólásod rajta köszörülöd. S ha még ékesszólás lenne...
@évásanyó:

oda írtam, ahova nem kellett volna
Orál Vicctor a dakota aranylábú... itt van már a Kínaán !
"Orbán tusványoson bejelentette a Diktatúrát és most vár. Vár és figyel, és nem a New York Timesra, meg az EU-ra, meg bármiféle külföldi vagy belföldi írott malasztra, hanem arra, hogy megmozdulunk-e. Mertha erre sem mozdulunk meg, mi, magyarok, a saját hazánk demokratikus rendjét megvédeni, akkor ezt senki nem fogja megtenni helyettünk, és akkor Narania Ura eléri célját. Egy megalázott, megfélemlített, apátiába süllyesztett néppel már valóban azt tehet és tesz is, amit csak jólesik. Nem szankciók, nem újságcikkek, nem nyilatkozatok és felszólalások állíthatják meg Orbánt, hanem csak mi, fizikailag, terepen, a jelenlétünkkel megmutatva, hogy sem gyávák, sem megalkuvók nem vagyunk. Nem várhatjuk mástól hogy megvédje azt ami a miénk, és augusztus 8-tól a Kossuth téren, élőben fog kiderülni, hogy kik tartják elsődlegesnek a demokrácia megvédését, és kik azok, akik önbecsapó módon kitérnek a végső kihívás elől. Mert Orbán harcba hívta a demokratákat önmaga ellen: abban bízik, hogy kevesen maradtunk, hogy magunk részérdekek mentén történő szétaprózásával vagyunk elfoglalva, és ha igaza lesz, és nem mozdulunk, akkor kaján vigyorral a szája szegletében nyugtázza: önként járomba hajtottuk a fejünket."
tuaregblog.blogspot.hu/2014/08/most-vagy-soha-tobbe.html
@taga20: nekem más egy troll, más bg... persze igazad van... egy ide betévedő orbán-hívőt azonnal le lehet oltani a legdurvábban, na, de azt, aki a csapathoz tartozik, azt védeni, óvni kell... hisz még cuki képeslapokat is küld az adriáról, ugye...

meggyőztél, igazad van... a te honfitársad, védjétek is egymást...
@taga20:

ne hadováljon a zebrákról fölöslegesen
@Sir Bates dö Hól:

Nem tartozik a csapathoz. Olyan mint a kutyaszar, nem tartozik az utcához, de ott van. Van hogy kikerülik, van hogy belelépnek.
Én arra ösztökél[né]lek, kerüld ki.
1998 beregi ár
2010 tavasz bódvai, sajói ár
2010 ősz vörösiszap ár
2014 ??????

jön az ár !

na mi a közös bennük? miért kaptuk a nyakunkba ? na?!?
@Sir Bates dö Hól:

Azt gondolom, hogy @tristen2005: a napokban elég jól zanzásította G blogbeli helyzetét.
Az a nyálas, erőlködő kompenzálás amit csinál, ugyanolyan taszító, mint a linkjei.

Egyetértek, a báránybőrt magára ráncigáló farkas az marad, ami.
Ezt elég sokan tudják, látják itt.
A mégis szóba elegyedők indítéka ezerféle. Ezt nem részletezném, mert óriási sértődések lennének:)) Mindenesetre a párbeszéd - Fab által óhajtott - funkciója alig játszik szerepet, azt is nulla eredménnyel.

Mindössze azt akartam jelezni, hogy a látszólagos mutualizmus ellen - itt a blogon - nincs hathatós eszközöd.
@jaegtoer:
Szőr is csak ember, elborul, na... Azért nem olvasom a neylonnácikat, mert nincs hozzá gusztusom, hogy folyamatosan a hazug és ájtatos szar dumáikra reagáljak, végén meg anyjukba küldjem. Egyszerűbb volt a nickből egy felszólító mód! :)
Viszont sok mindenben igazad van, hogy miért törekednek a folyamatos jelenlétre, hasonlók.
Nekem a "kedvencem", amikor pl. T.KomentTársak beidézik sültbolond gábris idehányt fosát és cukiskodnak is még. Tényleg a faszé nem járnak vele össze ünnepnapokon, olyan rendes ember, megünnepli a karácsonyt, tudja zsidó ünnepeket is(családi okok miatt tarthatja számon?), cuki kis képeket küldözget, jóhogy egy ócska gusztustalan és gátlástalan pártpropagandista, oroszseggnyaló szervilis ecceri kisnyilas, de akkor is olyan cukin nyal a pillanatnyi résztvevőknek, akik meg néha tán észre se veszik milyen frankón összepacsiznak vele.
Pedig ugye tudjuk, hogy madarat tolláról, embert...
@épészmérnök:
az amit te írsz, az érthető számomra...valamit azonban nem értek, mi a célja mindezzel ennek a guggolómellszobornak? mit fog megoldani az ő saját problémáiból és mit fog megoldani egyáltalán?
egyáltalán minek csinálja amit csinál (pótcselekvés met a lopást el kell takarni?) eredménye az ország szétesik és nullára teszi a nép egyre inkább nyomorogés néhányuknak egyre nagyobb pofája van lásd azokat akik a tiltakozót pofánbaszták a nyilt uccán...de ezen felül mit akar

megmagyaráznád? mert nem értem

brühüyyy
@rodeo36:

Ezt fejtsd meg nekem!

tristen2005 2014.08.03. 06:28:23
Paks 2 kicsit másképp!

A cikk ugyanis azt állítja, hogy a Roszatom nevű orosz cég azért tudott eladni “egy európai országnak” egy atomreaktort, mert az orosz titkosszolgálat egy franciaországi forrásától megtudta, hogy az Areva nevű francia cég már titokban ajánlatot tett. Ez a leírás pedig egyértelműen illeszkedik Magyarországra és a Roszatom paksi megbízására, amit Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin 2014 elején írtak alá Moszkvában.

Ha igazak a francia lap információi, röviden az a helyzet, hogy

miután az orosz kémek megneszelték, hogy a franciák helyzetbe szeretnének kerülni Pakson, villámgyorsan Moszkvába rendelték a magyar miniszterelnököt, és tettek neki egy olyan ajánlatot, amit nem lehetett visszautasítani.

444.hu/2014/08/02/paks-bovites-titkosszolgalat/

20committee.com/2014/08/02/putins-espionage-offensive-against-france/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ne boruljon! Egy lord az legyen Lord, pláne ha Sir is meg Bates:)
@tristen2005:

nincs ezen mit megfejteni való!!!
ha a NSA kémkedhet az én bundabugyimban akkor az oroszoknak ugyanolyan jogaik vannak és az ipari kémkedés helyesebben marketing (lásd iraqi háború eklatáns amerikai marketing) régóta honos

amit nem Alstöm azt az orosz metroépítő exportálja vagy fordítva

hogy berendelték e a guggolómellszobrot az egy másik kérdéskör, szopni akart és megkapta

magánvéleményem a mellszoborguggolva annyira nem él a valóságban, hogy számára egy hosszúlejáratú hitel az ingyen pénz

kérdezd meg a matolcsi nevű pöttyösvalagút

brühüyyy
@jaegtoer:
Talán nincs vodkája, na...
Nem szoktam ordenárén beszélni én sem, a nick mégis ilyen. :)
Vannak ecceri lelkek akikkel nem tudsz normál emberként kommunikálni.
T-com-os szerelő van haver, érti az informatikát is, de van olyan köztük, amelyikkel csak úgy lehet kommunikálni, hogy "a kékre kötöd az egyik eret ba.dmeg, a kékfehérre a másikat ba.dmeg, a többit meg hagyod a p.csába, majd odamegyek". Mindenkinek vannak kommunikációs szintjei.
@jaegtoer:
azért a Dőh Ól az nemaraggyonki

batesz vagy nem tesz a sírban az meg egy másik welszibárd

ahhoz meg whyskey jár

brühüyyy

ti most itt a Lordok házának portásfülkéjét festitek zöldre?

vodka...pfej...az csak a whyskey hígítására jó szóda helyett
@rodeo36:
Bakker... a cia már a bundabugyidba ette befelé magát?
Durva! Vigyázz, mert a patádon meg egy olyan echte húsevő kgbbéla elszaporodik, oszt a drága cubai rumoddal győzöd lemaratni, nehogy leszáradjon a kis élősditől!
@taga20:

Ne felejtsd el, ez nem egy magánéleti ,bár erős kísérletek történnek, hanem egy közéleti blog.
Attól, hogy jobbára hasonló, de nem egyforma gondolkodású emberek mozognak itt, még nagyon különbözőek. Ez a reakciókból egyértelműen kiderül.

G nem a hagyományos értelemben vett troll, hanem a blog parazitája.
Más ellenszert igényel:))
@rodeo36:
Jó, jég kolléga is gyanús, amikor a Finlandiája bejegesedik!
Ez olyan hihetetlen volt anno, hogy többször is leteszteltem és bizony szembesülnöm kellett vele, hogy valahol, valaki felvizezte neki a mélyhűtőjében a finn italát. Tán belopódzó amúri partizánok voltak, vagy a cia merényelte meg...
@Orica Középföldi:
Chemotox? DDT? Légycsapó?
Szerintem az ilyen ellen a humor.
Kardos György talán:

"A háború végén nem igazolják Kohn politikai feddhetetlenségét, ugyanis 1944 őszén látták őt a Duna-parton két nyilas társaságában"
@jaegtoer: nem rossz ötlet! zebra csíkos punci, apám király vagy:)))
@taga20:
Azért ezt egyeztesd le előtte otthon... :)
Mert aztán kivilágítatlan sodrófa ugrik eléd.
@jaegtoer:
Meg döglött kígyó senincsen. Csak rossz furulyás. :D
Egyébként, 'reggelt, Mindegykinek! :)
@taga20:
Amúgy Győzikét kérdezted már? Tudod, a gyerek Porsche kocsijában hátha olyan is van...
@dr. jenőke (jenőke):

:))

'kösszazújrainduló'dailyversrovatot:))
Abba ne hagyd:))
jó reggelt, szép napot!

ha harc, hát legyen harc!

én "atombombát" hoztam...

offforever.blog.hu/2014/08/03/ketyegnek_europa_atombombai
@Marcellusca: jáj, de sukár ez a gádzsi, tezsvérem:))
@épészmérnök:

Mit gondolsz,
- egy alig ismert blogon közzétett felhívás hány emberhez jut el?
- mitől jó aug.8., amikor számtalanszor bebizonyosodott,hogy augusztus egy dologra biztos nem jó, mozgósításra?
- mire van ítélve egy felhívás karizmatikus vezető nélkül? Nekem ugyanis nem derül ki, hogy kik szervezik. Ez persze lehet felületesség a részemről:)

Ezzel ugyanaz a bajom, mint a guma által linkelt bloggal. Igaza van, egyetértek. És????
Kimegy 150 ember, akihez eljutott a hír?
Mérhetetlenül naiv elgondolás.
@guma:
Csillebércet is hogyan elsunnyogták...
Jó reggelt mindenkinek és Neked is kedves Guma,te 'szelíd terrorista',aki egy ilyen szép reggelen bombával nyit:))

Jut eszembe 'szelíd terrorista:)

Áprily Lajos: RABLÓ

Fehér virág a fákon: zúzmara.
S gyermekkorom azúrkék madara
a fehérségből sűrűn látogat:
viszi a száradt szilvaroncsokat.
Nesztelenül száll, alattomosan,
s ha csent, visszavitorláz okosan.
Most szajkó úrral nincsen is vitám
- hadd tisztogassa alvó kerti fám -,
de ősszel volt. Mert vitte a diót
s fumigált minden kérő szót, szidót.
Azután lopni kezdte gesztenyém
s hiába érveltem: "Hohó: enyém!"
Ha nappal űztem, hajnalban rabolt
és mindennap mohóbb étvágya volt.
"Ez mégis sok! - gondoltam - meglesem,
estefelé, mikor a nap hanyatló."
Jött, meglapult. És én erélyesen
így feddettem meg: "Te gyönyörü rabló!"
Jaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

– Felvetődhet-e egy bíró szakmai felelőssége – esetleg alkalmatlansága –, ha nyilvánvalóan megalapozatlan, kirívóan rossz ítéletet hoz?
– Többször felvetődött már ez a kérdés, így nem véletlenül törvény szabályozza, hogy a bírák tevékenységét – ami a függetlenségnek is fontos biztosítéka – egyetlen rossz döntésre alapozva nem szabad minősíteni. Lehet persze fegyelmi következménye egyszeri hibának is – ilyen például a határidők elmulasztása vagy a tárgyalóteremben tanúsított nem megfelelő magatartás –, de az ítélkezési tevékenységet csak folyamatában értékelhetjük, és kizárólag sorozatos durva melléfogások esetén vetődhet fel a felelősségre vonás. A hibázás lehetősége a függetlenség része, de bizonyos keretek között még a tárgyalótermi „kiszólásokat” is tűrni kell, amire több strasbourgi verdikt figyelmeztet.

nol.hu/belfold/hando-tunde-az-itelkezesi-hiba-is-a-fuggetlenseg-resze-1477853
@dr. jenőke (jenőke):
Na, megint melyik bolsinak van joga hülyének lenni?
@dr. jenőke (jenőke):

5 vagy 10 rossz ítélet után vizsgálják? Nem mind1 a norma!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
@tristen2005:

Szerintem nem jó lóra ült a leányzó. Ez mégcsak nem is póni.

Mintha nem hallott volna jogorvoslatról. Ha rossz az ítélet jogi "műhiba" miatt, akkor bizony a Kúria elkúrt ítélete ellen is biztosítani kell jogorvoslatot. Ne kelljen már minden ilyen ügyben Strasbourgba rohangálni.
Ugyanakkor a pereskedés rohadt drága, nem mindenki engedhet meg magának, adó-ügyekben még a megtorlás veszélye is fennáll.
Az állam viszont a mi adónkból perlekedik - ellenünk.
@Orica Középföldi:
1.Attól, hogy ez a blog közéleti blog,hogy is írtad ".... ez nem egy magánéleti ,bár erős kísérletek történnek, hanem egy közéleti blog.", számomra nem azt jelenti, hogy kifütyülöm, amikor Boli a csónakázásáról tudósít szóban és képekben, amikor együtt aggódunk Rodi mütétjén és lábadozásán, megtudom az okát Brumi kései netezésének, amikor szemtükkel megbeszéljük, ki eszi cukrosan a káposztástésztát, amikor megtudom, hogy taga uj lakást vásárolt, amikor Jaegtoer és Hacsaturján a saját stílusukban "közéletet" él.De sorolhatnám Guma almatortájának receptjét, taga és Peni "testvériségét" , a fiúk versengését a sörök minőségét illetően, Knosszi főzési varázslatait,és nem szeretném, ha bárki megsértődne, amiért esetleg kihagytam. Nagyon unalmas és lapos lenne ez a blog ezek nélkül, sőt igazi közösségformáló ereje van annak, hogy ezen a blogon ezt is meg lehet csinálni, ettől olyan, amilyen, és nem szenved csorbát a politikai hovatartozásunk, a véleményünk a közélet visszásságairól, vagy éppen a dícsérete valamely közéleti történésnek.

Második bekezdéseddel abszolut egyetértek.

Utolsó bekezdésedhez, ahol a G. valószínüleg Gábrielt takarja, csak annyit tennék hozzá, hogy kívülről szemlélve ezt a problémát, a megoldás Fabius kezében volt, Gabriel maradt, Szív elment.Fabius megoldotta egy tahótlanító gombbal, melyet én, ígéretemhez híven, használtam is Gábriellel kapcsolatban, hiszen nem tartotta be a feltételeimet. Ez számomra ilyen egyszerű.Amikor majd nem lesz senki sem, aki vevő a zsidózására és magában fog beszélni, akkor elmegy. De roppantul tanulságos számomra, hogy kicsiben hajazunk a magyar átlag mentalitásra, miért nem oldja meg Fábius Angyalt, tiltsa ki, stb. olvastam már ilyeneket, de azért szóbaáll vele, társalog, édeleg, van ilyen.Itt is mindent központilag, magyar betegség...:( Bocs a szószátyárságért, de, ha bennem marad.
Megjegyzés: Én továbbra is fogok rihegni-röhögni, ha olyan lesz, hogy lehet...
@évásanyó:

Öltözködünk, öltözködünk:))
@rodeo36: jobb hergelt, illetve dehogy is, neked jó sötétedést!
a guggoló mellszobor egyedik uralkodása idején történt, hogy ott felejtette a pénztárcáját valamelyik irodában, papírjaival, pénzével, bankkártyákkal.
2 hét elteltével sem vette észre! a hiányt. ennyire van fogalma a valóságról.
nem legenda. ismerem aki visszaadta neki.
@évásanyó:
Csókolom! Az a csónakázás övön aluli volt azért, nem esett jól. Kajakozás, evezés oké, de a csónakázás sértés... :(
Amúgy én is maradok a "gombnál", jobb mint folyton q.........ni!
Nem éri meg a sulokja a billentyűkopást se.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Bocsánatot kérek!:)) Egyszer egy nagyon kedves barátom elvitt a Dunára, olyan vizijármüben, ahol ketten voltunk, és amikor eveztünk,mozgott alattam az ülés/:))/. Szemben velünk jött egy bazi nagy hajó, oltári hullámokat vetve, Jutka el kezdett üvölteni:Terpessz, terpessz!! Amikor szétraktam a lábam, kurva nagyot ütött a fejemre az evezővel. Utóbb kiderült, azzal kellett volna. Ja: nem tudok úszni! Ez volt az első és utolsó dunai kalandom:))
@évásanyó: anyám, te ilyet is tucc írni??
erre csak bólogatni tudok:)))
@taga20: Mi mindent tudok, el sem tudod képzelni! :))) (És mi mindent nem tudok:(( )
@évásanyó:

igen, az a kielboat már csak olyan, a segg mozog, de a terpesz az evezővel az igazi
@évásanyó:

Ez nem ilyen egyszerű. Nem egy G van. Tele van parazitával az ország. Nyomogathatjuk a "T"-at, attól még megmarad és élősködik a parazita.
@jaegtoer: Na ez a szó nem jutott az eszembe - kielboat - egy lélekvesztő, a félelemtől, mikor partot értünk akárhol, már nem tudom, reszketett a lábam, hányingerem volt, és megkergettem Jutkát, ha elkapom, eltörtem volna a hátán az evezőt.:)
@évásanyó:

Számomra se azt jelenti. A mértékkel van ízlésbeli gondom, de ez magánügy.
Ahogy te sem szabhatsz feltételt G-nek, max a magad normáinak felelhetsz meg, nekem is pont ennyi lehetőségem van. Aztán vagy élek vele, vagy nem.

Az viszont nem igaz, hogy közösségformáló ereje van a blognak. Szimpátiák, érdeklődések találkoznak, erősítik, kioltják egymást egy-egy téma kapcsán, de nem több.Ebből lettek ugyan személyes ismeretségek,és nyilván lesznek még, de arctalanul nincs közösség.
Kommunikációs csoport van, és igen érdekes dolgokat dob felszínre a sajátos csoportdinamika.

A blog legnagyobb erénye (eddig) - számomra - sokszínű és rétegű informatív jellege.
Az információn nyilván mindenki mást ért:))
@jaegtoer: Sajnos ez így van, de én momentán a saját külünbejáratú, egyénileg leosztott parazitánkról beszéltem, nevesítve Gábrielről, de ezt te úgy is tudod.
Az országot rágcsáló parazitákhoz több kell, sok-sok "Varánusz", akik egyszer csak, ha cseppenként is, de kivájják a sziklafalat is!(nem is enyhe képzavar, amint a varánusz itt köveket rágicsál, dehát így tudtam magam önkifejezni:))
@tristen2005:

Mondtam már, hogy pimasz vagy? Akkor gondoltam:)))
@Orica Középföldi: Így van, mindenki máshogy gondolja, Te is, én is, az igazságod a tied, az enyém meg az enyém. Én közösségnek érzem a Varánuszt, te pedig kommunikációs csoportnak, dehát, túlteng bennem az érzelem. Nem is bánom.Ettől szép, hogy nem vagyunk egyformák.:)
() @Orica Középföldi: ! :)))

azért az felháborító, hogy mindig rátapintasz a lényegre...
@Orica Középföldi: Az előbb elfelejtettem:))
"Ahogy te sem szabhatsz feltételt G-nek, max a magad normáinak felelhetsz meg, nekem is pont ennyi lehetőségem van. Aztán vagy élek vele, vagy nem."
Hogyne szabhatnék, meg is tettem: Megmondtam neki, vagy abbahagyja ezt a tempót, vagy kinyomom.Nem hagyta abba, kinyomtam. Ezzel persze a magam normáinak is eleget tettem, de azért neki is volt választása, az, hogy nem élt vele, magával hozta elvesztésemet.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

elsunnyognak mindent ami az ő saruk! a többi esetben bezzeg, gondolkodás nélkül, csuklóból ítélet van náluk...
@évásanyó:
Naja... nőbülvagy... :)
Amúgy kedves ismerősöd volt idióta, hogy előtte ezt nem mondta el.
@évásanyó: Édes Istenem én mint parazita. :)
@gazoló: :)))

csak "beszálltam" a csetepatéba... :D ezért a "rablóért" viszont megérte! :)
@Orica Középföldi:

Ez egy rossz, jellembeli vonásom! Nem akartam célba lőni, csak elengedtem a vesszőt.
@dr. jenőke (jenőke):

"akkor bizony a Kúria elkúrt ítélete ellen is biztosítani kell jogorvoslatot."

én nem is tudok ilyen esetet egy sima mezei po'gár ügyében...
@Orica Középföldi:

:DDDD

hátha láttad volna mi volt az a szó ami kiszaladt a kezemből, oda a () közé - na akkor "kulpáznál" csak igazán... hahahahahaha
@tristen2005:

Hazudós:)) Aki elengedi a vesszőt, az mindig célba akar lőni.Igyekszel kerülni a látványosságot, de nagyon szórakoztató amikor elengeded a vesszőidet. Peched van, mindig kiszúrom:)
@Orica Középföldi: Épész betette ide az infot, 14.428-on áll a számláló.
Neked teljesen igazad van,augusztus a nyári punnyadozás ideje, nem alkalmas "forradalomra" de én megint ösztönlényként állok hozzá:
l. Ha a Varánuszra betette, lehet máshova is, és add tovább mozgalomként már sokan tudtatják;
2. Ezzel együtt, amikor országos felhívás volt, és párezren csálingóztunk kint, ahelyett, hogy pár millióan tettük volna,így abszolut szkeptikus vagyok az ügyben még érzelmileg is.
@évásanyó: Ha tudnád milyenek a nyílt tengeren a hullámok, ha egy picit feltámad a szél, miközben egy 8 személyes motoros gumicsónakban ülsz. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Ne légy rasszista! Van fiúismerősöm, aki nem tud úszni, igaz, hogy nem is jár evezni, sakkozik:)
@évásanyó:

úszik a gondolatban

láttálte már hullámot a tengeren? Atlanti Óceán Nyugat Afrika, tudod azok amiken a szörfözők lovagolnak, de nem lehet ám minden egyes hullámon szörfözni sem (kérdezd meg őket, számolnak és a partszakasztól függően minden 5. vagy 12. hullám nyugszik le a parton a többi visszafordúl és bármi is szörfözik rajta azt beviszi a mélytengerbe és csak napok múlva engedi el ha addig a halak és a többiek meg nem ebédelik...jön egy 13 méter magas hullám és ha nem tudod melyiken vagy jobb ha befelé úszol és figyelsz meg számolsz, a tenger nem téved

brühüyyy
@taga20:

:-), világos voltál, persze.
De magad mondtad ki a lényeget: nem tudsz venni másik oprendszert.
Illéetve biztosan van a Linuxon kívül más is (vehetsz pl. Apple gépeket is).
Ha lenne másik, vagy több másik, elterjedt system, egyből megváltozna a MS árképzése.
De addig?
"Jófejségből" nem fog árat csökkenteni.

/Egyébként bocs, nem okoskodni akarok, csak így gondolom. /
@tristen2005:
szerintem pattolni szeret a legjobban

brühüyyy
Orál Vicctor a dakota aranylábú... itt van már a Kínaán !
@De hová tűnt Columbo felesége?:
sokan annyira meg vannak kergülve, hogy az operativ szisztémát basztattyák...egy köznapi használónak majdnem tök mindegy apple vagy MS én a magam részéről MS és nem is gondolkodtam el azon miért

vannak apple hívők, egyik sem igazán tudott valami sorsdöntőt mondani mind a de gustibus tipikus esettye

brühüyyy
@évásanyó:
Há`dikkmánidestezsvírem, hogyanmonhaccilyettrám?
Alap, ha valakit kiviszek a vízre magammal, hogy ha nem tud úszni, mellény, ha tud, de nem ismeri itt a vizet, elmondom neki az alapokat.
Itt is alap, ha motorcsónak jön, szembefordítom a hullámmal a "csónakot"! Ezt még olyan mazsola is tudja, mint én...:)
Tavaly óta van állandóan egy ismerős doki, akivel kijárok a vízre, tanítgatom. Még nem borultunk egyszer sem. Én sem 8 év alatt.
@rodeo36: Csendes oceán hullámait láttam. Gyönyörű és félelmetes.
@rodeo36: Nem fizetődik mindig ki a döntetlen:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Lehet, ha Te lettél volna a beavatóm, még ma is csinálnám!:))
@tristen2005: Hogy má' megest mire nem gondolsz, senemvagyok juhász, senemvagyok juhászkutya, Bolika nem birka, és az evezésre gondútam (vagy nem) :))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Nem volt rajtam mellény, nem tudok úszni, megijedtem piszkosul, soha többet nem mentem, se vele, se mással. Lehet, hogy Veled, sőt biztos, jobban jártam volna:)
@évásanyó:

"Egyszer egy nagyon kedves barátom elvitt a Dunára, Amikor szétraktam a lábam.."

Ezt nem én írtam:))
@évásanyó:
merrefelé ha nem vagyok Windischgräetz?

brühüyyy
@évásanyó:
ha pénzre játtszák? de ha más a tét? itt már annyi veszőt veszítettetek el, hogy igazán csak a hézagra van szükség ahová becsúszta magát

patt

megmondtam: patt dunszt vagy amit akartok
és?

brühüyyy
@gazoló:
nem tudom?

asztírja:
access denied

brühüyyy
@évásanyó: "Jutka el kezdett üvölteni:Terpessz, terpessz!! Amikor szétraktam a lábam,"

Ezt előbb is mondhattátok volna.

Kicsit olcsóbb, mint a kib. étterem.
@gazoló:

Nincs jogom az oldalt megnyitni, azt írja.
@rodeo36:

Egyedül az ár volt a kérdés. Mármint, hogy miért olyan drágák az MS termékei.
Pedig nem drágák, csak magas az áruk.
@rodeo36: Vlagyivosztokból hajóztunk ki Petropavlovszk irányába.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér Hát ez nem igaz, hogy mindenki dirrekte félreért, aztán lehet engem ekézni:))
Ti itt jól elvagytok, de engem páni félelem tölt el amiatt, hogy Kedves Vezetőnkről a legutóbbi
- posványosi - beszéde miatt esetleg nem fognak utcát elnevezni (pedig már nagyon aktuális lenne!).
Lengyel barátaink szomorú esete figyelmeztető:
www.168ora.hu/lengyeltarsadalom/botranyosnak-tartjak-walesa-kijelenteseit-129642.html
@parti_giano: De drága! Szóval annyian akartak sokféleképpen megtanítani úszni, hogy csodálom, hogy egyet se folytottam bele a nagy igyekezetében.Volt egy vizilabdás pasim, rá aztán nem lehetett mondani, hogy tömpszli, annyira kapaszkodtam a nyakába, hogy nemes egyszerűséggel tarkón csapott, hogy szabaduljon tőlem:))
@évásanyó:
Szőke nő az úszásoktatónak:
- Tényleg elsüllyedek, ha onnan kihúzza az ujját?
:D
@évásanyó: Kikkkkkéééérem magamnak, ő - határozottan - nem én vagyok. :)))
@Marcellusca: Ezt fordítva jobban el tudom képzelni:))
@parti_giano:
Tehát a dohányzás halált okozhat.
A születés is.
@évásanyó: @parti_giano:
Tehát a dohányzás halált okozhat.
A születés is.
@dr. jenőke (jenőke): Azért ez érdekes, éppen tegnap éjjel, hogy nem tudtam aludni, filozofikus hangulatban azon járt az eszem, hogy megszületésünk után gyakorlatilag minden perccel közelebb jutunk a halálhoz, és az anyákat mégsem a "halálbaküldéssel" hanem az élettel azonosítjuk. Lehet, hogy meghülyültem, vagy csak közel járok... bár ez nem kor kérdése...:(
@évásanyó:
Az ecceri plébános híveinek:
Testvéreim, egyszer mindenkinek meg kell halnia, még talán nekem is...
@évásanyó:
Arról tájékoztattál, hogy van Jézusod.
Már nem is emlékszel?
Ajjaj...
@dr. jenőke (jenőke):
Arra sem, amikor az Auróra cirkáló ágyúinak a lövésére megrohamozták a Téli Palotát?
@dr. jenőke (jenőke): Számomra nem kézenfekvő a szerzés szó ebben az összetételben, azért nem értettem a kérdésed.Alzi ma szabadnapos, úgyhogy ne sipítozz:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Boli, te egyre pimaszabb vagy anyóval, de nem bánom, mert amíg így megnevettetsz, addig Neked velem szemben mindent szabad! (csak majd jól le leszünk b...va)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

1. Az Auróra nem cirkált, hanem egy helyben ácsorgott a víz tetején.
2. A rohamot a nagy mennyiségben elfogyasztott vodka kifizetés nélküli távozását indoknak tekintő felháborodott kocsmárosok. számlalobogtatása okozta.
3. A Téli Palotában viszont nem kapott hitelt az ittas tömeg, Lenin vonata meg késve érkezett Németországból.
Ennyi történt.
@évásanyó:

Nem muszáj úszni, hanyatt fekszel a vízen azt kész, úgy sem süllyedsz el.

A Vörös-tengeren már csak egy pár gumipapucs kell a lábadra, és akár könyvet is lehet olvasni. :)
@dr. jenőke (jenőke):
Tudtam, hogy az orosz lélek alapján vodka és a pénzügyi slendriánság fura keveréke okozhatta ott a galibát.
Szaniszló a fasorba se hozzád képest... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem értelek.
Én víz, hanyatt-fekvés és papucs nélkül is tudok olvasni.
Nagymamám meg szemüveggel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az más vót ész a kinnaji óccópapucc semvót míg!
Essetunni ... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ezek szerint, Mózes nem is választotta ketté a tengert, csak kiosztotta a gumipapucsokat. Így könnyű!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A szanisz a muraközi egy kitenyésztett változata. Nem sikerült.
@évásanyó:

végre a csónakos is észhez tért és már nincs pocsolya szaga hanem friss meleg...illata és az jó ...

számomra minden ami nem tutaj és nem vitorlás és persze nem Óceanliner az csónak

ezért már sokan vad ordítozásba kezdtek, de a Májkel pelpsz 4589 aranyérme is úszásban az egyetlen aranyérem, mert fennmarad a vízen, kézzel lábbal kalimpál és halad előre és víz van alatta meg körötte az egy moözgás vízben azaz úszás ami nem tévesztendő össze holmi kúszással

az, hogy 116 féleképpen lehet helyet változtatni a magyar nyelvben megy helyét változtattya (én annó egy *5-sért egy délután egyedűl összehoztam 116-ot tudsz e többet?)

semmilyen más nyelven nem tudok közelítőleg sem ennyit talán a gyalogbékák tudnak többet mert azok kvtattyogni is tudnak

brühüyyy

vidám szép vasárnap ez a mai és szürka piszka is kell hozzá csónakosan

méghogy kielbot
@évásanyó:
Ugyan, lesz ez sokkal rosszabb is, mert nyűgös leszek, ha nem jutok ki a vízre. Márpedig most épp vihar készül, tehát nem jutok ki a vízre, tehát... inkább alukálnom kell egyet, ti is jobban jártok... :)
@tristen2005:

Köztudott, hogy a Szentírás történeteit jelképesen, átvitt értelemben kell venni. :)
@tristen2005:
persze méjdincsájna akkor frissen menekedtek egyiptomiból mert beleszóltak nekik abba, hogyan is legyen a politeizmusuk monoteizmus és nem szerették a dögunalmat...maradt a poli de az meg a Mózes mint vallási és politikai főtanácsadó(lásd tutenkámen vagyhogyapecsába'híjják gyula a zorbán segédfáraóhoz címezve)

brühüyyy

akkor is átugrották vóna ha nincs a papucs mert nyomta őket a hadsereg a hosszú lándzsákkal és csak később búzultak el gyehenna alsón
@rodeo36: Csaillagja anyónak, mennyi az idő nálad?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
teljesen pontosan: egyik földrészről átvinni a másikra és otthagyni és jelképesen megkeresni a csipkebokor hamvait meg a kőtáblákat és kiszámítani mekkora nyomatékra volt mózesnak szüksége ahhoz, hogy eccerre fel tuggya emelni azokat

vagy zsebbenhordható kis kőokosok voltak Nókia?

brühüyyy
@rodeo36: Rodi ne csináld, má' fel se kelek a klotyóról, hol a jó büdös f() rancba van az a gyehenna alsó?,:))
@évásanyó:

örökkévalóság +7,5 jiffy

brühüyyy
@rodeo36:
Szia Rodi!
Őérte azért beeveznénk,ha fulladna:))

www.youtube.com/watch?v=ASB6hFUat4g
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Átvitt értelemben, át is vitték:)
@évásanyó:

kínaántól délkeletre de csak északi szélben 32,87 fok a keleti szélességen és 78,52 a déli hosszúságon ott a luk mellett ami füstöl

brühüyyy
"zsebbenhordható kis kőokosok voltak Nókia?" hát ezt nem lehet épésszel kibírni, hihi,végem..:))
@rodeo36: Ok, most már odatalálok.)
@gazoló:

ügyesen kezeli a fúvókát

és kellemes hangok gyünnek ki belőle

expírience

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem köztudott.
Nem átvitt. (hová akarod átvinni? a tulsó partra?)
Például hatti (hettiták) története valós.
Írásukat Bedřich Hrozný fejtette meg, akiről kortársai azt tartották, hogy számára a temetés is frivol szórakozásnak számított.
@gazoló:

Én úgy vagyok vele, mint az öreg bika, ha akar valamit, kiúszik!:))
@gazoló:
Minek neked a - pénzével bomlasztó, ellenforradalmár - norvégok szőke nője?
Válaszd a bevált hazait; Galambos Lajost!
@tristen2005:Na erről is lemaradtam:((, csak hátránya van annak, hogy nem tudok úszni, brü:((
@évásanyó:

Úgy a jó ha kétszer mondja az ember, tente baba, tente:)
@dr. jenőke (jenőke):

ja, emléxem...most, hogy mondod

héttinta amit hát ittak meg

azóta részeg az egész banda: Blagoyevics Héttinta a héttornyú koronák hordozója akit másképpen mint Ha Bakuk -nak is szoktunk írni, persze ha Gil Gá Mész nem jött volna érte

eccerű ez csak a Káin tot tu'nnám felejteni

brühüyyy
@rodeo36: @DR. INKVIZITOR:
:))

Most őszintén,Ti is Lajos hangszerébe illesztenétek a fúvókát:))
'mermagyarhangszerbemagorfúvókátcsuhajja:))
@tristen2005: jó vanna, szarakszik a gépem, meg megutált, mert teljesen önállósította magát tőlem. Rendesen kikapcsolom, (start menü, kikapcs, 1- 2 perc, magától visszakapcsol, most kib..tam vele, kihúzom a konyektorbóla végit nekije.:)
Pedig nekrofíliában, nem vagyok jó:)
@tristen2005:
'pizsamaosztás van,miről maradtam le:))ittmá mindenki délamerikai(de hisz ott reggel van:))
@gazoló:

Boli Balázskát altatják, mert ideges lesz ha nem tud lemenni a vízre, de ez csak kifogás, azért lesz ideges, mert nem tud elmenni Halásziba , fröccsözni. Jön itt a nagy dumájával, hogy sportember, az, súlyemelésben!:)
@tristen2005:

:))kiszáradtak a kopoltyúi a drágának,'mekkéne mánedvesítenipicicsehsöröcskével:))
@parti_giano:
Pofa be!
Ez a címe annak a filmvígjátéknak, amelyben az egyik főszereplőként olyan fazont alakított, mint amilyenné napjainkra változott (nem a nagyon előnytelen külső megjelenésre utaltam)...
@gazoló:

Egy kommentelő a dal után:

"Senki sem énekelte meg jobban. Igy éreztük és éltük az életünket a 70-es évek elején. Ezentúl ki énekli meg?"
"65 zloty és plovdiv cigi, azért voltak nekünk élményeink".
@évásanyó:

:)na és a 'habzócsehsör amivel altatnod kellet volna Bolikát:))
felejthetetlen:)))
@gazoló: Ne nosztalgiázzunk pajtás, mer' ne...Most viszont meghallgatom a z összest az oldalon.
@parti_giano: Kicsit agyára és hasára ment a ruszki állampolgárság. :)
@DR. INKVIZITOR: nem igazán politikai megfontolások mozgatták, inkább a mocskos anyagi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Meg gondolom a rengeteg pia, amit leeresztett már, a se tett neki jót:)
Válaszolna nekem valaki néhány egyszerű kérdésre.
1. Mi a fenét akar Horváth Csaba?
2. Ki még a többi jelölt, akit mérni akarnak?
3. Most miért jó a közvélemény-kutatás az Mszp-nek? És miért nem volt jó januárban?
@parti_giano: Azért olyan mélyre nem süllyedek. Plusz, értelmes emberektől vártam a választ.
@V-PORT: a második mondatoddal megtetted!
@tristen2005: Tusé! :)
Akkor te biztos tudsz rá válaszolni. ;)
@V-PORT:

1, Főpolgármester akar lenni.
2, Több ismeretlenes.
3, Mert van kidobni való pénzük, télen hideg
volt.
@V-PORT: @tristen2005: különben meg tagát kéne kérdezned, a varánusz kihelyezett politikai elemzőjét.
@tristen2005: Vagy télen nem az jött volna ki, hogy Mesterházy, hanem, hogy Bajnai?
@parti_giano:

Taga ma Búvár Kund, strandon hesszeli a csajokat, amíg neki nem rohan egy lángosnak:)
@gazoló:
Spec.mire gondolok... úgy is tudod! :)
@V-PORT:
"Mi a fenét akar Horváth Csaba?"
Nem vagyok offé ebben a kérdésben, de a hírek alapján ő az MSZP egyedüli főpolgármester jelöltje, ezt te is tudod.
Hallom a nyilatkozatait, melynek fő sodra az, hogy a főváros által befizetett adók a fővárosé legyenek, és akkor megvalósíthatóak lesznek nagyra törő tervei.
Aki ilyet kijelent, az élből alkalmatlan főpolgármesternek, hiszen akkor a fővárosra külön jogszabályok vonatkoznának.
Ami elkerülte Horváth Csaba figyelmét, az az, hogy Lázár kijelentette, hogy 2020-ig a fővárosban közösségi beruházásokat nem lehet
végrehajtani.
A 3-as metro kapcsán tudható, hogy az eu közösségi közlekedésre nem ad egy buznyákot sem, mert nem valósult meg a 4-es metro kapacitásának kihasználtsága, 50%-os.
Lázár tudja, hogy eu-s forrás erre a célra nem várható, a büdzsé meg üres, ezért nem óhajt a kormány 100 mrd-ot külön erre a célra nyújtani. Egyébként is a Fidesznek nem kedves a főváros, nem valószínű, hogy Horváth Csaba ki tudna taposni pénzeket a kormánytól.
Ezek a felvetései nélkülöznek minden realitást, kampányszöveget nyom, felelőtlen kijelentéseket tesz.
Személy szerint nekem mindíg volt olyan érzésem Horváth Csabával kapcsolatban, hogy álomvilágban él, valami nincs rendben a gondolkodásában.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Reggel mondta évásanyónak, viszi a csajokat strandra, neki nem számít a vihar, vitt esernyőt, különben is a medencében nem ázik el:)
@Mariann19: Horváth Csaba egy undorító féreg. Mesterházyt már másnap simán hátba támadta. Belőle nem lesz főpolgármester, mert tuti, hogy ez Együtt, sőt talán még a Dk szavazói sem szavaznának rá.
@Mariann19: Szervusz Mariannkám, hát, hogy ityeg ma Nálatok?
@évásanyó:

Kevered a menorával a napot:)
@V-PORT: Egyébként Magyar György ügyvéd is indul.
@tristen2005: Te most alig bujtatottan, de lezsidóztál engemet?:)
@Mariann19:
Hogy nektek milyen perverz témáitok vannak.
@tristen2005:
Csajokat? Ha jól viselkedik, azok talán elviszik magukkal...
@évásanyó:

Nem, csak a hét ágra reagáltam:)
@V-PORT:
Mindenkinek olyan a környezete, amilyent megérdemel.
@tristen2005: Jól, van tudom, csak viccőni se szabad???
@V-PORT:
Azt mond meg, hogy az MSZP nem látja, hogy esélytelen és nem is alkalmas?
Abban a langyos vízben tocsog ez a párt, mint szokott, és nem érti, hogy miért csúszik egyre lejjebb.
@Mariann19:

Akit egyszer a mocsár meg fog, nehezen engedi!
@évásanyó:
Szia Évásanyóm!
Itthon rohadok, mert ilyen melegben nincs kedvem ki sem mozdulni.
Csak úgy punnyadok magamnak, olvasgatlak benneteket, és legalább jókat vigyorgok a szellemességeteken. Ez feldob!
Az előbb akartam neked írni, hogy még nincs veszve minden, megtanulhatsz úszni, ha úgy próbálod meg, hogy a lehető leglassabban tempózz. Fennmaradsz. Mert az a baj kezdetben, hogy mindenki attól fél, hogy elsüllyed, és annyi energiát visz be, hogy nem bírja sokáig.
Apukám így tanított meg tíz perc alatt.
hb. meg tanulhatsz úszni
@tristen2005: Az MSZP meg tele van Shrekkel,nem is igen akarnak szabadulni.
@tristen2005:
Jaj, de megkomolyodtál, hogy ilyen ősi igazságokkal operálsz. Mi történt?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Hogy nektek milyen perverz témáitok vannak."
Tudod, ez a nemzeti környezet teszi, már mi is azok leszünk, nemcsak a témák, ha így haladunk.
Aztán elkapjuk az illetékes ettársakat - ahogy a mi Bolink mondja -és csuda dolgokat fogunk velük művelni...
@Mariann19: Azokról az emberekről beszélünk, akik Mesterházyt tették miniszterelnök-jelöltnek?
@Mariann19: No Kisaranyom minden sebem meggyógyítottad ezzel a birtokosjelzős megszólításoddal!Nagyon jól esett Tőled!!Az úszás meg már nem az én sportom, mindkét gyermekem ragyogóan úszik, elég nekem ez. Én meg elvagyok a lavórban.:)
@Mariann19:

Soha nem voltam egy szószátyár. 7 éves koromban szólaltam meg először, akkor is csak annyit mondtam, sótlan a leves. Na most ilyen az MSZP.
@évásanyó: bocs: az unokáim is jól úsznak!!!
@Mariann19: Na végre, mikor, hol, kivel, mennyiszer, meddig,hogyan, stb??
@tristen2005: Hát, ha jól tükörbe nézek, meglesz az 80% is:))
@V-PORT:
"Azokról az emberekről beszélünk, akik megtették Mesterházyt miniszterelnök jelöltnek?"
Felmentem őket, mert nincs választék, a kínálati piacuk igen sekélyes.
Annyi eszük legalább volt, hogy a közülük a legszebb fiút jelölték ki tekintettel az új sérójára is.
@évásanyó:
Minden sebed begyógyult? Szívből mondtam.
Akkor már nem akarod elsajátítani az úszástudományt?
Mi lesz, ha jön a nemzeti cunami?
A másik kérdés. Mikor, kivel, hol?
Tudod te azt.
A dolog nem publikus, mert elvisz a fekete autó.
@tristen2005:
Ha jófiú, mehet sorbaállni lángosért.
Milyen szomjas lesz, mire hazaér?
@tristen2005:
Azt látom, hogy nem vagy szószátyár, nekem elég egy jól odahelyezett, találó humoros szó.
Ahogy szoktad.
@Mariann19:

Ma is volt 1-2, orica megszólt:))
Ki nem látott, jöjjön ide, láthat.
Éppen mászik ez a nemes állat…
Másfél milliárdot fordít a kormányzat a hajdani karmelita kolostor - mai nevén Várszínház - átalakítására, hogy a Nagybeteg Agybeteg méltó körülmények között tudja majdani miniszterelnökét, aki természetesen nem ő lesz.
Lesz az még több is, majd a föld alatti garázs, az új irodai berendezés, az informatika, a pánikszoba, a menekülőalagút, a Várstadion, stb. külön költségvetési soron jelenik meg.

www.pupublogja.hu/
@Mariann19: Minden, sebtelen lettem, mehetsz Mátraverebély - Szentkútra (születésem okán mátrai lyány lennék) csodatévőnek:))
Én úszni már csak árral szemben akarok:))
A fekete autó engem visz, és hogy meg lesznek lepődve!hihi:))
@dr. jenőke (jenőke): ja,ja szoktam olvasni puput, az Amerikai Hirlapban is, jókat szokott..
@tristen2005:
Kikaptál? Humor Harold voltál?
Én meg bíztatlak, kell az életembe a verőfény.
@évásanyó:
Melyik fekete autóra gondolsz, hogy már eleve jön a hi-hi-hi?
Van olyan is, amin nem fogunk olyan jót röhögni, ha visz.
@évásanyó:

A pavilonsoron mit árulnak,? az ártatlanságukat?
Most néztem térképen, nagyon szépen rendben van tartva. vannak fényképek, láttam téged is betettek a barlangba:))
@Mariann19:

Á, Csak enyhe feddés, telt vigyorral:)
@Mariann19: Meg fognak lepődni, mert fölényesen intek nekik, hogy én a szedd össze magad mozgalomtól jöttem, és símán magamra húzom a talajt, ezért van a hihihi!
@Mariann19: Meg fognak lepődni, mert fölényesen intek nekik, hogy én a szedd össze magad mozgalomtól jöttem, és símán magamra húzom a talajt, ezért van a hihihi!
@tristen2005: Én má'benn vótam, mikor kiásták.))
@tristen2005:
"Á, csak enyhe feddés, telt vigyorral."
Akkor jó, mert nekem nagyon hiányzik a kacaj ebben az illiberális világban.
@taga20: Meggyötté' Picinyem, izmos pasikná' nem jártál?
@évásanyó:
"Símán magamra húzom a talajt, ezért van a hihihi!"
Csak a kézfejed kinn ne maradjon!
@Mariann19: Látod, ezért muszáj időnként fellazulni e blogban is, hiszen eléggé fárasztó nap mint nap hülyékkel vitatkoznod neked is, meg a többieknek is, én nem értek a közgazdasághoz, ezért azután kussolok, mikor az a téma, de kell egy kis napsütés is, hogy ránk mosolyogjon az életünk:))
@évásanyó:
Abdul is ezt mondta az idő előtt önrobbanó Huszeinnak: szedd össze magad! Ráérünk még.
@évásanyó:

De járt, csak még nem tud rendesen leülni a gép elé, majd ha elhelyezkedik, linkeli azokat is:)
@Mariann19:Mer' még a végén kikaparom magam??:)))
@dr. jenőke (jenőke):

Az Abdul mindig is szétszórt volt:)
@dr. jenőke (jenőke):Maradjunk a magyar neveknél, mer' ezeknek nagy a "vonzáskörük":))
@évásanyó: mé kellett vona???
evetke drága, te keversz engem valakivel:)))
@taga20:
1.az evetke egy rágcsáló:)) /Mellesleg nem beceneve az Évának:))/
2.Mivel betettél egy rakás izmos lánykát, gondoltam, hátha fiúkák is vannak, ott ahol ezt találtad.De ha nem, hát nem:))
@tristen2005: a hóhér legyen az utosó ismerősöd!:))))
@évásanyó:
"Mer még a végén kikaparom magam?"
Van egy vízióm. Kinn marad a kezed, és valaki rááll a sarkával, megfordul rajta, betapossa, és halkan megjegyzi, hogy:"Jé, ez kint maradt."
Morbid a téma, még most könnyen röhögünk rajta.
Sok gazdasági cikket, ezt-azt olvasok össze. Inkább ne tenném, mert így látom a sötét jövőt.
Jobb lenne angyali ártatlansággal nézni a perspektívába.
@taga20: ha már body building és nők. Tegnap láttam egy műsort, miss olimpia versenyzőkről. Hát perverz legyen a talpán, aki egy ilyen versenyzőt megkíván... :S
@taga20:
Szia taga!
Fiúk nincsenek sorozatban?
Rólunk elfeledkeztél?
@Mariann19: akkor igaz lenne a mondás, hogy tudatlanság áldás? Hát, viktorék megtesznek mindent, hogy a tízmillió áldott országa lehyünk... :(
@tristen2005: Izé, na ne menjünk bele, mert most ettem dinnyét, és jólesett... Ezek a nőfélék iszonyatosan néztek ki.
Mint a kelet-német sportolónők izmosabb kivitelben....
@tristen2005: mi van haver leeresztett a guminőd? küldök pumpát, ha nem bírod felfújni:)))
@taga20:

te már kipróbáltad? ezeknek "ott" is van izmuk -nem is akármilyen- elkaptya és nem ereszti...kanni BÁL

te meg sajogsz utána

brühüyyy

le is tuggya harapni vele?
@dr. jenőke (jenőke):

Pupu hajnalban volt és ma az "atombombák" offforever.blog.hu/2014/08/03/ketyegnek_europa_atombombai

után "temetem",
offforever.blog.hu/2014/08/03/senkit_sem_hagyunk_az_ut_szelen_belelokjuk

majd jött Kazinczyról írt könyv csemegézése...

írójával, Péterfy Gergellyel remek interjú volt itt: vs.hu/hagyomany-mitoszaba-beteg-lelek-kapaszkodik-0803

és itt: magyarnarancs.hu/konyv/szegeny_baratom_kitomtek_-_peterfy_gergely_iro-68368

tudom, te biztos ismered, de a többiek figyelmét is felhívnám erre a hihetetlenül összeszedet pasira, aki azért néha a pohár fenekét is megnézi...

részlet az egyik interjúból:

"El sem tudod képzelni, hogy milyen eszement vélekedések forogtak közszájon a feketékről. Többek között Kantnak is az volt a meggyőződése, hogy a feketék fehérnek születnek, csak kamaszkorukban "sötétednek" be, mert Afrikában a nap hülye szögben süt. Ellentétben a német földdel, ahol úgy süt, ahogy kell. Ez a bizarr hozzáállás vezetett ahhoz, hogy Solimant végül a saját barátai preparálják a császár megrendelésére. Egyébként éppen ez az "Európa-idegenség" fűzte össze őket Kazinczyval. Kazinczytól tudjuk, hogy egyszer sétáltak Bécsben, mindketten "nemzeti" viseletben, Kazinczy magyar mentében, Soliman turbánban. Mindkettőjüket barbárnak nézték, míg ők arról beszélgettek, hogy vajon melyikük lehet az idegenebb. Nem volt jobb magyarnak lenni, mint feketének akkoriban a bécsi udvarban, körülbelül ugyanolyan barbárnak tartottak minket is. Két hiperművelt európai, az egyiket leniggerezik, a másikat lebarbározzák, mert nem a legtrendibb cuccban sétálnak a Grabenen. Ha Sonnenfels épp velük sétált volna - ami nem volt ritkaság -, lezsidózni is lett volna kit."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Azért nősült sok magyar legény az NDK-ba mert kiabálták hogy, hilfe, a csajok meg úgy értették , Hilde:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szia csekk, de jó, hogy benésztél:) ha meghallom a hangod, mindig fickós leszek:)))
@tristen2005:
"Féltékeny a kicsi."
Nem kéne. Körbe van dongva, mi kell még?
@évásanyó: Végülis, az ország szavazóinak kétharmada boldog, és/vagy áldott. :)
@Mariann19:
:)

röhögünk most, de mi lesz január elseje után, ha előfordul...
van rá esély.

hogy a fenébe jut nekem rögtön eszembe ez a röhögés közben?
pedig senki kedvét sem akartam elvenni...
@taga20:
melyik a te kedvenced?

kedves barátom mesélte, hogy egy időben bodybuildingezett és ahhoz bizonyos szereket kell szedni...akkor hagyta abba, amikor másfél év után már vágyai sem voltak, és apisiléshez csipeszre volt szüksége mert különben nem tudta volna megfogni...vagy guggolva pisilt

ezek is ilyen mácsók...lányok ti ezt tuggyátok? ezeket kirakatba tenni lakat mögé és valami köznapi embört arra a célra

ezeket meg csak nézegetni

brühüyyy
@rodeo36:

Majonézzel szereti a kalbászt?
@taga20: ezért is ugrottam be, hogy vére fickós legyél. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ha itt megjelensz, azért a boldogság hormon itt is szokott emelkedni... :D
ezek szerint valóban személyfüggő ez a jelenség. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"A tudatlanság áldás?"
Látod, hogy milyen kegyes ez a mi kormányunk?
Ilyen állapotot nyújt nekünk. Gondoskodik a lelki békénkről.
Éppen tegnap gondoltam rád, itt volt Épész, Aritus is, te is hiányoztál a csapatból.
@Mariann19:

A 120 centis tagánal csak jobbak a badisok:)
@taga20: ennyi elég is? :) vagy küldöd tovább?
:D
@rodeo36:

"valami köznapi embört arra a célra"

milyen célra, kedves?
:)
@guma:

Nálam is felszökött, most mehetek utána:)
@évásanyó: csak a mókust akartam, de jött vele az egész cucc:((
@guma:
Gondolod, hogy január l-ig várnak?
Jó lesz az az önkormányzati választások után is.
Majd mi is csinálunk magunknak barlangrendszert, mint a Hamasz.
Milyen jól ellennénk.
@rodeo36: minek a dögös test, ha picuri a pimpilije?! Porfogónak?! Van elég porfogóm, nem kell még egy. :)
@guma:

Pókhálózás, kéményseprés!.9
@Mariann19: azt hiszem Épész meg én nem szoktunk passzolni :D Más a habitusunk. is.
@guma: Most már kifejezetten rosszul érzem magam, hogy az elmúlt hetekben nem voltam. :( ;)
@tristen2005: Jaj, úgy tudtam, magas labdát adtál Guma, azért vótam kussba:))
@tristen2005:
"A 120 centis tagánál csak jobbak a badisok."
Majd kapsz a fejedre tagától, hogy kikotyogtad a zord valóságot.
Erről egy dolog jut eszembe. Liliput.
@guma: még keveset ittam, ezé nem vágom a poént.
segics má:))
@taga20:
Mivan? Nem adtak inni a bigék, oszt napszuri lett?
Te, csekkcica is szivat? :)
@Mariann19: fogatlan oroszlánt nem bántunk, hagy morogjon, majd elalszik:)))
@rodeo36: Azé' nézegetni se vóna rossz, és millen kényelmes:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de ő legalább stílusosan csinájja, hogy aszt higgye a faszija, hogy ő a falkavezér, egy matriarchális társadalomban:)))
@Mariann19: Aki akar, jöhet az én barlangomba..(lmf)
@évásanyó: A tiéd. :) Nekem a megfelelően funkcionáló, értelmes beszélgetésre is képes egyedek jönnek be. Lehet, hogy picit válogatós vagyok? Bár a chili fitness nekem útbaesik ipeg hazafelé.... Lehet, hogy benézek, hogy néz ki élőben az úriember. :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): azt hittem, te már elmúltál 20... :O Akkor nem rontalak meg.... :P
@taga20: :D

"ha meghallom a hangod, mindig fickós leszek:)))"

és mit segítsek szerinted? hahahaha
@Mariann19:

nekem meg az a csúnya vicc, hogy "belülről"?
:)
@guma: egy plusz kéz, sose jön rosszkor:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én meg mán' úgy vagyok, beszélgettem 50-60 évet ezt a kis időt má' nem pazarlom locsi-fecsire:))) Nézzé be, aztán gyere, és meséld el nekünk:)
@tristen2005:

ezeket mindig elfelejtem... :)
@évásanyó:

Mi lesz? törzsi gyűlés:))
Miért mondják, hogy nálunk mindent ellopnak? Most például kaptunk egy elő (nem hím!) tagát a liberális szó elé. Igaz, hogy fosztó képző, de mégis kaptuk.

Kérdés:
- - Önnek hol lesz a helye Orbán illiberális államában?
Válasz: Farkasházy Tivadar (Hócipő)
- - Ez egy illogikus kérdés, ezért csak illegális választ küldhetek rá, ha minden sikerül, akkor az illemhelyen kiteszek egy tányért, és ha bejön Orbán személyes szóvivője, akkor csak annyit mondok neki, mi van, te kis pöcs. Nem tud perelni, mert a kormánylapból idézek.

Mit mondjak? Ez az il fosztóképző nekem gondot okoz.
Mit kezdjünk ezekkel a szavakkal?
- Ildikó = nincs dikója
- illanat (a p betűt már oligarchásították),
- illuminált = luminált (kimosták a gyomrát)
……és így tovább….
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te egy dominába oltott terézanya vagy:)))
@tristen2005:

gyaloggalopp rohamléptekkel! :)
@tristen2005: Mariannka írta az előbb a barlangot:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ti hárman már régen nem voltatok, szerettem a komoly beszélgetéseket, a tegnapi napon nosztalgiáztam.
@tristen2005:

"Ma is volt 1-2, orica megszólt:))"

Hééééééé, az dicséret volt:)))))
Szeretem a szellemes ám mértéktartó pimaszságot.
@évásanyó: feltétlen, hátha nagyobb kedvvel megy az ember lánya edzeni... :D
@taga20: kedvenc tanárnénid, igaz?!
@évásanyó:
Érthetőbben: latos, mint Orbánnak a demokrácia.
@guma:
Nekem meg az jutott az eszembe a barlang rendszerről, hogy előbb-utóbb kijönnénk a verőfényre, helycsere lenne az ellenséggel, és azt tennénk, mint Izrael a barlangokkal.
Ünnepi tűzijátékkal.
@taga20:
Te lennél a fogatlan oroszlán?
Miért nem mondtad előbb?
Én meg azt hittem, hogy te vagy a környék Casanovája.
Na de ilyet!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Kejti töjpe. Töpszli."
Ennyi provokálás után a mi tagánk életre kel, mert eddig nagyon enervált volt.
Nem tudom, hol barangolt délután, de valami történt, az biztos.
@tristen2005:
"Mi lesz? Törzsi gyűlés."
Igen. Ki legyen a törzsfőnök?
@Mariann19:

most meg ezt olvastam:

Raskó György: Skizofrén a magyar agrárpolitika

Több munkahelyet, társadalmi felzárkózást, gazdasági növekedést vár a kormány az agrártámogatások átalakításától. Raskó György agárközgazdász az Origónak adott interjújában azt mondta, az intézkedés miatt a nagygazdálkodók közel tízezer embert elküldenek majd, nagyjából 25 ezer egyéni és családi vállalkozás jár jól, a maradék több százezer pedig továbbra is vegetálni fog.

folytatás:

www.origo.hu/itthon/20140731-rasko-gyorgy-a-magyar-mezogazdasag-jelenerol-jovojerol.html
@Mariann19:
Ugyan, sofőrszolgálat után van, söre sincs... szegény hátrányos helyzetű...
@Mariann19: lenn voltunk a nagy dunánál, budafoknál és hekket ettünk a kompház nevű kifőzdében:)
úgy, hogy a vér leszállt az agyamból a gyomromba, persze asztán megy lejjebb a barlangos testekbe:)))
@Mariann19: -nekem mindegy, Te is lehetsz, én leszek a varázsló...
a nemzetközi helyzet fokozodik:

Megfutamítottak az oroszok egy amerikai gépet

Egy amerikai felderítő gép Svédországba menekült az orosz légvédelem elől egy nappal a maláj gép katasztrófája után.
folytatás:
www.origo.hu/nagyvilag/20140803-megfutamitottak-az-oroszok-egy-amerikai-gepet.html

Nem repülhetnek drónok a maláj gép roncsai fölött

Nem engedték meg a kelet-ukrajnai szakadárok vasárnap a maláj utasszállító katasztrófájának helyszínén dolgozó ausztrál szakértőknek, hogy drónnal, azaz pilóta nélküli repülőgéppel kutassák át a területet, ahol szerteszét szóródtak a gép roncsai, az áldozatok maradványai és személyes tárgyai.

www.origo.hu/itthon/20140803-kelet-ukrajnaban-tovabbra-is-a-szakadarok-iranyitanak.html
@Mariann19:

Egy jót zsidózott az MTI munkatársa!

Emilia Mátray · Követem · Kiemelt hozzászóló · Riporter, Magyar Távirati Iroda
AZ LMP NE UGRÁLJON , HISZEN AZ SZDSZ UTÓDPÁRTJA ! A MAGYAR NÉPNEK NINCS SZÜKSÉGE A ZSIDÓK POLITIKÁJÁRA ! NEM VAGYUNK ANTISZEMITÁK , SEM RASSZISTÁK ! ÁM ELÉG VOLT AZ ORSZÁGRONTÓ POLITIKÁJUKBÓL ! SCHIFFER ELVTÁRS , BUDAI BERNADETT ELVTÁRSNŐ ! MENJETEK HAZA ODA , AHONNAN SZÁRMAZTOK ! IZRAELBE !

www.hir24.hu/belfold/2014/08/03/korrupciot-sejt-az-lmp-a-3-as-metro-felujitasa-mogott/
hűha!

Érdekességekre bukkantak a bankszámlák ellenőrzésekor

A görög adóhatóság az adóelkerülés elleni harc jegyében megkezdte minden 100 ezer euró feletti egyenleggel rendelkező bankszáma eredetének ellenőrzését, és már számos érdekességre bukkant.

A görög pénzügyminisztériumra hivatkozva a To Vima című görög vasárnap lap arról számolt be, hogy a bankok a szükséges információkat már át is adták az adóhatóságnak, és már az első vizsgálatok „érdekes” eredményeket hoztak.

Egy építési vállalkozó például, aki 72 ezer eurós jövedelmet vallott be és az után fizetett adót, 280 ezer eurót tartott a számláján. Egy munkanélkülinek bejelentett személy pedig, aki az elmúlt években egyáltalán nem fizetett adót, 2,8 millió eurós számlaegyenleggel rendelkezett.

A német dpa hírügynökség a görög pénzügyminisztériumtól úgy értesült, hogy a 100 ezer euró feletti bankbetétek együttes összege mintegy 43 milliárd euró Görögországban.

www.origo.hu/gazdasag/20140803-ellenorzik-az-osszes-100-ezer-euro-feletti-bankszamlat-gorogorszagban.html
@dr. jenőke (jenőke): van, meg a kézrátétel a legjobb, de a hangom frekvenciája se akármilyen: oooohhhmmmm, hallod?:)
@tristen2005:
Érdekes összehasonlító tanulmányt lehetne írni a zsidó, katolikus, mormon, vagy akár a taoista politika egyezőségéről és különbözőségéről latens rasszizmussal és monomániával permetezve.
@taga20: irigylem a feleséged őnagyságát, hamár egy hekk is ekkora csodát tud veled tenni.))
@évásanyó: inkább a dunai levegő:) boli is ezért ilyen, persze ő csak a mosonira jut le:)))
@taga20: Én minden nap szagolom, de nem búgok töle.:))
@taga20: Én minden nap szagolom, de nem búgok töle.:))
@évásanyó:
Sajnos Doppler-effektusom van, ami azt jelenti, hogy nekem kellene közelebb menni, de itthon ücsörgök és nem megyek sehova.
Majd később a Lidlbe, de nem Soproni Fekete Démon (5,2%-os térfogat-alkoholtartalmú, magyar fejlesztésű) sörér, hanem a reggeli kávéért.
@dr. jenőke (jenőke):

Gyülekeznek a haverok!

És most beszállt Francis Fukuyama filozófus/közgazdász/író is

Hard to believe that a European leader would openly call for illiberal democracy as Viktor Orban has done: t.co/Duc8GVI6fc — Francis Fukuyama (@FukuyamaFrancis) August 1, 2014
Vagyis, nehéz elhinni, hogy egy európai vezető nyíltan illiberális demokráciára szólítson fel, miként azt Orbán Viktor tette.

Az 1992-ben a demokrácia végső győzelmét meghirdető Fukuyama eddig sem volt Orbán Viktor nagy barátja. 2012 januárban írt egy cikket, amiben összevetette az új magyar alkotmányt a brittel. Szerinte senki sem bízik benne, hogy Orbán Viktor és a Fidesz felelősen fogja felhasználni a hatalmát, és valódi fékeket csak az Európai Unió, valamint a szélesebb nemzetközi közösség gyakorolhat Orbánékon. Egyebek között tekintélyelvűnek mondta Orbánt, aki együttműködés helyett legszívesebben betiltaná az ellenzéket. Orbán szerinte visszaél a hatalmával és gazdasági zűrzavart teremtett.
444.hu/2014/08/03/fukuyama-is-megtalalta-orbant/
@évásanyó:
Rossz a technika. A búgócsigát előbb jól fejbecsapják, és akkor búg.
Szagolgatással nem érsz el eredményt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nehogy úgy járjon mint a Balatonon! Beteték a sütőbe a hekket, összement:) Taga is, hőre zsugorodik:)
@évásanyó: az! a selmecigabi kényesztesse minden éjszaka a hekkjét:)))
@dr. jenőke (jenőke): Nekem volt búgócsigám. A tetején volt egy spirális kar, azt le kellett nyomni és máris forogva búgott. De olyan búgócsigát nem ismerek, amit fejbe kellett b..ni.:))
@guma:
Raskó nyilatkozata után az jut az eszembe, hogy én mindíg a szakértői kormány híve voltam és vagyok. Hallgattam Nagy Tamást is, aki elemezte a magyar mezőgazdaságot, számszerűsített anyaggal. Érdekelne, hogy ezeknek a szakembereknek a véleményét és munkáját hasznosítják -e.
Guma! Te a 700 mrd-os agrártámogatást milyen időszakra érted? Iszonyú nagy pénz.
Elgondolkoztam a lengyeleken, akik 30%-kal növelték a termelést, nálunk lecsökkent 25%-kal, ami 55%-os lemaradást jelent. Nem csoda különben, hogy sokkal olcsóbb a lengyel import.
Nem érzem, hogy a támogatások eredménye meglátszana az árakban itthon.
Persze, ha pl. Dániában 9-szeres egy hektár hozama, mint nálunk, annak a fajlagos önköltsége is alacsonyabb.
Tanulságos a cikk, kérdés, hogy hasznosítanak-e valamit belőle.
@évásanyó:
Megemlékezés a búgó csigáról
(kakaós csigák kíméljenek)
Te így kezelted: le kellett nyomni...
Ámde!
A spirális kar tetején van/volt (amper) egy tojásded gumó, arra rácsapsz, és akkor észnélkül bepörög, mint egy durcás miniszterelnök.
@évásanyó:

Amire a jenőke gondol, ha azt fejbe csapod, leköp mint a láma:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez valami olyan lehet, mint az őshonos kárpátmedencei magyarok:))
nehogy aszt mond, hogy még mindig az adrián szidod a zsidókat!:)) te parazita!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Sofőr volt csak a mi tagánk?
Akkor csak most töltődik fel valami hangulat javítóval?
Persze, a szexen már jár az esze, ahogyan látom.
@tristen2005:
Nem. A láma az leköp, de csak párzáskor búg, viszont akkor sem pörög.
Nem gyereknek való játék.
@taga20:
Most, hogy már bekaptad a hekket, nézzél valami innivaló után.
Még mindíg nem hoztad magad formába.
Mi lesz már?
@Mariann19:

Le kell menni vidékre és körülnézni, John Deer traktor, 200 m2 lakás, 3 autó a családba(személy), az asszony tele fuxal, örül ha a támogatás futja az élet színvonal fenntartását! Ezt nem én mondom, de elég gyakran járok vidéken, a sima honpolgárok beszélik, "honnan futja ezeknek ilyesmire", egyszer az ottani sima honpolgárok is felébrednek,. Na, akkor jön Dózsa György!
@dr. jenőke (jenőke): Nem, a régi tipusú fémből készült búgócsigámat évtizedekig megőriztem. A fiacskám 5 évesen egyszer rácsapott a gumójára, elgörbült az egész hóbelevanz.Soha többet nem tudtam felhúzni.brü.((
@Mariann19:

Szódavíz, dupla buborékkal:)
@dr. jenőke (jenőke): Te mé'leselgeted a lámát párzáskor??:)Mit hallgatózol?
@tristen2005:
Mezőgazdasági ősemeberek, és mint ilyenek adómentesek (ha jól emlékszem 780,000,- Ft/HUF) és ez mellett traktorista asszonyok, mint Lévai Anikó.
@dr. jenőke (jenőke): Mi bajod van a traktorista asszonyokkal, még képet is festettek róluk Rákosi pajtás is rajta vót, bizony, meg aranyló buzamező, má' nem emléxel?
@tristen2005:
Megnéztem a hir 24 kommentjeit, Mátray mama kapott eleget.
Elképesztő ez a zsigeri gyűlölete a zsidók iránt.
Ami a tragikus, hogy ezt az MTI munkatársa teszi.
@Mariann19: vasárnap van nem szombat, holnap meló. valakinek húzni kö a dzsidipit:)
boli egész héten evez, tristen fújja a guminőjét, jég főz, a nyuggerek okoskodnak egész héten, rodi zenél és hülyeségeket beszél:))
én és bloggergéza viszont odatesszük magunkat, mi vagyunk a nemzet utosó reménysége:))))))
@évásanyó:

Csak azt tudom, hogy intim kérdésedre illendő hasonló tulajdonságú betétet ajánlanom.
A hallgatózás ellen is jó.
:::)))
@dr. jenőke (jenőke):

Nem az őstermelőkről beszélek. Azok mit csinálnak 20 q krumlival? szétosztja családban.
Akik kapják a földalapú támogatást. Ismerösők is fent vannak a facen, olyan helyekre járnak, és ki is hirdeti a facen, 15 évvel ezelőtt az volt a kirándulása, ha hátra ment a kertbe a faszarókára:)
@tristen2005:
Az jó, ha a támogatás elég a luxus életvitelhez.
Ami a földből bejön ezen felül, az az extra profit?
@taga20: Nem már pénteken hazajöttünk sajnos. :)
Amúgy én sosem szidom a zsidókat max. a cionisták politikáját, amit amúgy a zsidók sem egyöntetűen támogatnak.

index.hu/video/2014/08/02/palesztin_gaza/
@dr. jenőke (jenőke): Nem bírom tovább tartani, maj' gyövök..:)))
@Mariann19:

De hogy lehet valaki ekkora hülye,. A facen történő kommenteléssel, megadja az összes személyes adatát, talán csak az anyja neve nem publikus. Ő nem a Mátrai Márta testvére?
@Mariann19: és mégtragikusabb, hogy nem rúgják azonnal ki az ilyen mocskot:((
@taga20:
"Én és Blogger Géza oda tesszük magunkat."
Gondolkoztam, hogy a haverodnak hogyan kéne tisztább fejjel vitatkozni.
Ha itt lesz legközelebb, felajánlom neki, hogy befizetem egy lumbálásra, az megoldja az agy-és gerincvizet, mert nagyon elárasztott nála ez a terület.
@évásanyó:
Miért gondolod, hogy bajom van a traktorosokkal?
Az adózásukat nem értem. De ez nem az én bajom.
Egyetlen kormány sem mert hozzányúlni az őstermelő adózásához.
Egyszerűen be kellene sorolni a vállalkozások közé, mert a tendencia erre mutat: eü biztosítás, nyugdíj, és egyebek...
(most komoly volt)
@Mariann19:

Nem lesz az ilyeneknek extra profit. Oszt,társ-m fia nősült, 2,5 milla az esküvő, 22 mill. lakás vettek neki falun. Tudod milyen falun a 22 millás lakás, annyiért megveszem a másik utcában az egyik házsort!
@taga20: Ahhoz, hogy a nyuggerek egész héten okoskodjanak, sőt még hétvégén is, ahhoz momentán én 45 évig húztam azt az izét:))
@taga20:
Húú...bazzzz... azért túl ne szaporodjatok Gézuval!
@dr. jenőke (jenőke): Hát ezaz, én meg viccöltem tovább, bocsika:((
Elmentem a Lidlbe kávéért és versért.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Abból lenne egy új genetika:), aki azt megfejti, soron kívül Nobel díj:)
@dr. jenőke (jenőke):

ezen már én is többször gondolkodtam...
@tristen2005:
jó kis magyar lét

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
Na jó, mivel én ostobaságom megszólítva érzi magát, pár szót szeretnék csak…
Tisztában vagyok Gab küldetésével, hiába igyekszik tompítani az olyan vélemények élét, amit Te meg Orica és még sokan mások megfogalmaznak. Én magam is osztom ezeket, de… váltottunk pár szót még a kezdetekben, és akkor kialakult valamiféle kép róla, ami talán némiképp Fabius véleményével egyezhet(?) bizonyos pontokon.

Ő visszaengedte a saját megfontolása okán, én meg nem tahótlanítottam, szintén a magam megfontolása okán. Beszéltünk privátban, és bár nem ástunk le havasibertalani mélységekig a magán szféránk elemzése okán, de - és most lehet vödörrel szart borítani a fejemre – számomra emberi volt, ezért nem nyomtam meg a gombot, ahogyan a leghülyébb trollok esetében sem tettem. Az igaz, hogy (és ezt most töredelmesen bevallom akár neki is), a linkjeit és a hozzászólásait nem igazán olvasom, mert általában túl toleráns vagyok mindenki hülyeségével szemben, de néha elküldtem volna a dö Hól-ba ami fekete és messze van. Szóval a „hobbizás” ami marad, az is szűkszavúan. Itt, ezen a felületen beszéltem meg vele, hogy politika nyista, esetleg repülhetünk meg zabálhatunk és annyi. Nyugtázta és ebben maradtunk.

Kedves Szőr!
Nem egyforma a vérmérsékletünk, nyilván te szenvedélyesebben küldesz el valakit a ferde bránerre – hozzáteszem; teljesen jogosan. Én másként élem meg ezeket a szituációkat, dumáltam én Gabnál sokkal súlyosabb jelenséggel is, és képes volt a „gyurcsány a mocskos közokirat hamisító” nívójú baromnál is alacsonyabb szintű seggfej is emberi módon viselkedni velem. Nem akarok én ebből semmiféle tanulságra célozgatni , no meg mentegetőzni sem áll szándékomban, mert nagy ritkán repülünk egy-két komment erejéig. Az viszont igaz, hogy egyre töményebb koncentrációban jön a zsidózás felőle olyan ártatlan témákban is, mint például az Orinoco-i vízidisznó párzási szokásai, vagy a nyolc pöttyös kan katicabogárka tájékozódása sűrű ködben, alacsony felhőalap mellett, éjszaka. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy felül kéne vizsgálnom a saját álláspontomat is vele kapcsolatban, ezen a ponton egyet értek veled. Én türelmes vagyok a végtelenségig, de ha eldurran a víztorony, az nálam mindig végleges.

Bocs, de ezt le kellett írnom, mert a címzés nekem is szólt úgy vélem…
Azért te csak vigyázz, mert:
csattogoslepke.tumblr.com/image/91763857452
Baráti üdvözlettel…
@Mariann19:

nem értek én már semmit...
főleg azt, hogy miért jó ha megint iszonyúan megugrik a munkanélküliek száma...

ám ez a hír sem hoz sok örömet, akármilyen messze van:

Csődbe ment Argentína!

Argentína még ma is a 2002-es államcsődöt nyögi. Olyannyira, hogy szerda éjfélkor az ország megint fizetésképtelenné vált, a Kirchner-kormány ugyanis nem tudott megállapodni hitelezőivel. A tárgyalások az utolsó percig folytak New Yorkban, de eredménytelenül.
folytatás

vs.hu/csodbe-ment-argentina-0731

Az ütés csattanását senki nem hallotta az atombombával felérő válaszcsapás miatt

Határozott pofont adott hitelezőinek Argentína azzal, hogy elutasította két befektetési alap kétségbe vonható, ámde több bíróság által jóváhagyott követelésének teljesítését. Kár, hogy az ütés csattanását senki nem hallotta az atombomba erejével felérő válaszcsapás miatt. Mert hiába győzködi Buenos Aires partnereit arról, hogy ez a törlesztés elmaradása nem fizetésképtelenségből ered, hogy a kormányt egy jogi trükkel sarokba szorították, a világ csak azt a szót fogja kihallani a csatazajból, hogy „államcsőd”.
folytatás

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/az-utes-csattanasat-senki-nem-hallotta-az-atombombaval-felero-valaszcsapas-miatt-432395
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver, lassan csak én dumálok veled. ezé nekem ne kügyé má ilyen videjokat, ugysae
@Knósszosz: Érdekes én meg pont úgy érzem, hogy soha nem ítélek el egyetlen etnikumot sem azért mert annak született ami. Na de lapozzunk a szokásos témára.:)

youtu.be/JNoYqRS5fU8
@taga20: Nem mondod, hogy már egy indexes videóval is bajod van?:) Mindig is toleránsnak ismertelek, ezért is küldtem nyugodtan. Amúgy semmi kivetnivaló nincs benne, de ezt te is tudod.
@tristen2005:
megelőzlek ezzel a plakáttal, mielőtt nekünk ideba...

Társadalmú célú hirdetés következik

444.hu/2014/08/03/tarsadalmu-celu-hirdetes-kovetkezik/
@Knósszosz: nem akarok nyalni, de +1:)))
kurvára ez a véleményem nekemis!
@Knósszosz:
A p.cs.m tudja... néha mazochistának érezlek benneteket.
Olyankor inkább aludni megyek, mégse legyek paraszt, hogy beszólok... há`de nem vagyok én olyan...
@tristen2005:

szerinted kivág az "ablakon" ha felajánlom ezt? :D
@Mariann19: tudom, hogy csipi a gint, de lehet, hogy ez a változat neki sem jön be

koktelblog.postr.hu/204-uborka-a-gin-tonicban?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
nemcsak piciri, de nem is áll föl

ezt magyarázd el a többi csajszinak

brühüyyy
@taga20:

az nyalás, ha én is +1? :)
@taga20:
Végül is össze is járhatnátok, pattogatott kukorica, meg német indulók...
@Knósszosz: üdv!
okos, tájékozott embernek tartalak!

gábris a galamb lelkedre játszik...

tudom, nem az anyázás a megoldás, de néha muszáj...
szép szó,
kérés,
érv,
minden jó érzésű ember, megtette itt a blogon!

semmi értelme!
én tiszteletben tartom az állásfoglalásodat,

de az általad említett vödör szart, gábris szállítja neked...
te mint udvarias ember vissza utasítod, de rád fröccsen!

valaki említette, hogy ennyi erővel, akár mehet a karácsony is...
nem szerettelek volna szemtelen lenni....!

üdv!
@taga20:
aszongyalópinaésnemaggya

van másik?
mijapicsaez?

brühüyyy
@guma:
Igen, de legalább élvezik a fijjúk is... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Érdekes én meg pont úgy érzem, hogy soha nem ítélek el egyetlen etnikumot sem azért mert annak született ami."

Mivel megdumáltuk, hogy politika no, ezért ezt nem kommentelném... ezt megteszik majd a többiek és látatlanban azt mondom; igazuk van.
Azért ez marha erős mondat volt, ismerd el. De ne is ismerd, itt a pont.
@tristen2005: @évásanyó:
Próbálkoztam utána járni ennek véresszájú Mátray Emiliának, tényleg riporter.
Ez egy 68 éves nő, már nyugdíjas.
Találtam egy komment - sort 2013-ból, ahol a hozzászólók reagálnak
a kommentjére.
Ott is ilyen arrogáns hülye lehetett, mert osztották rendesen a fejét.
Ilyen nőstények létezhetnek a médiában!
@tristen2005:
most majd whyskey lesz szódával

de csak később kurva korán van még

brühüyyy
a kedvecetek a mai hírek közt elsikkadt, pedig:

Az RTL szombaton is megengedte Havasi Bertalannak, hogy hülyét csináljon magából

444.hu/2014/08/02/az-rtl-ma-is-megengedte-havasi-bertalannak-hogy-hulyet-csinaljon-magabol/
@taga20:
Szevasz Haver!
Hekk milyen volt?
Én mostanában csak szart ettem, drágán.
Azt mondja egy gasztro blog, hogy a rómain vagy egy halsütő, ahol nambőr egyes. Majd megkeresem ha arra járok...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Karácsonyt említettem anno, de húsvét is lehet. Bár ki tudja, lehet gabris a zsidó ünnepeket is megtartja, azokról meg nekem nincs tapasztalatom.
@taga20: Na jó küldök egy vidámabbat. Remélem ez már OK lesz. :)

youtu.be/E_mTFSvPMTU
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Pedig nem is.
Csak pont annyi, amit leírtam, se több se kevesebb.
Néztem az 'időképet', ma szomjas maradtál... legalább is Halásziban kimaradt a fröccsözés az alibi evezésből kifolyólag:)))
@Knósszosz: Figy. Tudom, hogy neked ez már túl modern, de szerinted milyen a manőverező képessége? :)

youtu.be/dggtma54dZc
@guma:
Kedves Guma!
Emlékszel rá, hogy a gint szeretem? Ez jól esik.
A receptet 1 rész gin, 3 rész uborkalé, megfordítanám.
3 rész gin, 1 rész uborkalé.
Márcsak azért, mert a fejemben lévő uborkalével visszaállítom az eredeti arányokat.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Kösz!
A tied is egy vélemény és nem vagyok sértődős. Pláne, hogy tökéletesen tisztában vagyok avval, amire utalsz. Ez vagyok, és nem fogok változni semmilyen értelemben, talán ha nem lennék sok esetben naív és konfliktus kerülő, akkor ez az egész szóba sem jöhetett volna. De az nem én lennék, szóóval...

Üdv neked!:)))
@Knósszosz:
Hiába no, szőrűnknek igaza van...
Ekkora ordas kerámiabevonat az űrsikló seggén sincs, mint ennek a hazug, szemforgató szerencsétlennek a képén.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): :)

tudod az ösztönös emberek nem ilyen "kemények", akkor sem, ha igazad van neked...

de nagyon ritkán vagy mostanában... miért?
remélem, nincs baj.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): azt hiszem utoljára húsvétkor rágtam be nagyon rá!

bekérdezett, hogy mi van ma még esemény, vagy valami ilyen...
nekem google,
neki séróból, hitler születésnap...
na az volt az utolsó..

a magyarázkodás, a jó pofizás, már nem segít, egy ilyen, általa poénnak szánt szar bombával...
meg amúgy sem..
@Mariann19: Hát nem ezt mondom, ez a nő egy disznó, de aki hagyja az se 100-as.
@rodeo36:
Pazarlás... szódát meg a gyerekek isznak... :)

Brühühü...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Amúgy teljesen igazad van, és ha lehet ezt mondani, a szimpátia kölcsönös.:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Most képzeld el, ha mondjuk náci is lenne, akkor felzászlózná az utcát is?
@Knósszosz:
Knósszi!
Veled értek egyet.
@guma: csak olvasok...
"nincs baj?" ??
dehogy, már megszoktuk...-))
@guma:

Az uborka felébreszt benne az orosz vodkázási szokásokat. Biztos inna egyet ebben a melegben.
@évásanyó:
Évásanyó!
Az örömteli, hogy az ottani kommentelők is hozzánk hasonlóan elitélték a süket dumáját.
@Knósszosz:
Kis genyó... egyen a rosseb erre, oszt kapsz, csak ne irigykedj. Itt pénteken van hal, úgy időzítsd... :)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Fotelnáci, ugat meg vicsorog, másokat hergel a háttérből, kiállni gyáva.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te közelebbről ismered, neked lehet hitelesebb véleményed róla. Én a magam részéről ezt a témát lezártam, inkább igyunk valamit b+!!

35 percem van kiérni a zitalkereskedésbe, mit hozzak? Van Staropramen is... meg valami 10-es erősségű a Richter skálán, az félbarna, literes dobozban 999-ért. Az milyen lehet??
@tristen2005: Istenem, régi szép idők, hogy én mennyi uborkát tudtam valamikor felzabálni!:-))
@Mariann19: Az az igazság, hogy az ilyen tulkoknak vastag a bőr a pofáján, be kellene gyógykezelésre szállítani a Nyírő zártba, oszt ottfelejteni egy ideig.:(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Muszáj mennem, mert bezár a komló bolt.
Addig igyá szorgalmasan!:))
@taga20:

"én és bloggergéza viszont odatesszük magunkat, mi vagyunk a nemzet utosó reménysége:))))))"

Az optimizmusom megugrott, mint BG-nél a gazdaság fejlődése:))))))))
Ha nem lenne, kiről vitatkoznátok így vasárnap este. Ez egy örök téma marad, mert mindenki, valamilyen formában kommunikál vele. Ő senkit nem tahótlanít, minden kommentet olvas, elő vannak készítve a paneljei. 2 percen belül reagál mindenre. Élő példa a mostani nyaralása, pirkadattól virradatig figyeli a blogot. Nyaralás, asszony, gyerek nem érdekes, csak tudja nyomni a kreténségeit. Na erről ennyit. Kiszáradt a szám:)
@évásanyó:

Egyben vagy szeletben használtad?:)
@Knósszosz: Azzal együtt, hogy egyetértek a te szempontjaiddal, én nagyon sajnálom, hogy azok után, hogy privibe megbeszéltem Gabival, hogy mi az, amit nem tűrök el tőle a blogon, gyakorlatilag alig jöttem vissza a priviből, már odalinkelte az újat.Erre nyomtam ki, mert megígértem. Ha neki ennyire nem volt fontos az én baráti jobbom, csak sajnálni tudom, de abban hasonlitunk Knosszi, hogy sokáig tűrök, de ha elszakad a cérna, az én nemem nem nőies, nem talán, nem esetleg, hanem tutifix:nem!!
@Knósszosz:
Ugyan... egy roséfröccs ebédnél, egy vacsinál.
Nem mindenki olyan iszákos, mint ... khmmm. valakik! :)
@Knósszosz: te vagy az a típus, akinek ha szándékosan, vagy véletlenül rálépnek a lábára,
te kérsz bocsánatot... -)
@tristen2005: kusaty, manzsé, enni, f e l z a b á l t a m : mit nem értessz idesgyerekem?!:))
@tristen2005: Ráadásul az általam megivott sztalicsnaja mennyiségét akartam az uborkák számával demonstrálni, dehát nem ment át.))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Olyan vagyok én is mint Knósszosz!
Valamint mindenkit magam elé engedek az ajtón, ha úgy jön ki.
@évásanyó:

A sitten kétféle képen szolgálják fel, a használat milyensége határozza meg a külalakot:)
@évásanyó:
A Mátray félék imponálni akarnak a Fidesznek a kommentjeikkel, hátha azok elolvassák.
@Mariann19: ez a természetes, csak nem olyan világot élünk.. -((
@tristen2005: Hát Bogaram, látszik, hogy otthonosabban mozogsz ebben a témában, mint én.)))
@Orica Középföldi: bégé jó arc, neki még az is siker, ha nő az infláció, vagy az államadósság:)
neki mindegy csak nőjön:))) de neki nem(nincs) nő, ezé itt veri:)))))
@Mariann19: Hát édesem, én hat kilo csokorbakötött lógerendáért se akarnék a Fidesznek se, meg sesenkinek se igy imponálni, magáról állít ki szegénységi bizonyítványt ez a vén tehén!
Veréb bagoly esettye forog fenn:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): két hónapja nincs tévénk, el van csomagolva. ja és itt fekszik mellettem a fehérmájú feleségem, nem lennék a helyemben:)))
kösz haver! norbi második bassza megggggggggggg!
legyűrte yvanmüllert(4x) és sebastienloeb(9x)-t.
jesz,jesz,jesz! magyarország má megint jobban teljesít, remélem vargamiki megint ott fog kajláskodni:)))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Nekem bejött ez a forma, semmiféle hátrányt nem jelent.
@évásanyó:

8 évig tanultam oroszt, a vodkán kívül nem ragadt rám semmi. Ha lehetne sémi nyelven.
Mit is mondott Nulladik Piktor?
"Az egészség nem üzlet!"

Erre most:
"Tavaly ősz óta tesztelték, mostantól élesedik a térítéses betegellátás rendszer a Szegedi Tudományegyetem klinikáin. A szervezési feladatok bonyolításáért egy 100 százalékban egyetemi tulajdonban lévő cég felel. Az állami egészségügyi ellátás marad az elsődleges és kiemelt feladat, de a szabad kapacitásokat értékesítheti a rendszer. Az orvosok a munkaidőn túli, önkéntesen végzett munkáért pluszpénzt kapnak, a bevétel egy része a klinikák közös kasszáját gyarapítja. Mindenki jól jár?

Egy általános laborvizsgálat pár ezer forintba kerül. Egy "sima" röntgenvizsgálat 3300 forint, egy kontrasztanyagos 15-25 ezer forint. A mammográfiai vizsgálat 9900 forintba, egy ultrahang 15 500 és 60 ezer forint közötti összegbe kerül (kivéve a szívkoszorúér vizsgálatot, ami 98 ezerbe). A legegyszerűbb CT 15 ezerbe, MR-vizsgálat pedig 30 ezerbe kerül. A szürkehályogműtét altatás nélkül 190 ezer forint, a szívkatéterezés 340 ezer. Egy kéz- vagy vállműtét 280 ezer, egy térd- vagy csipőprotézis-műtét félmillió forint.

Ezekkel a július 15-e óta érvényes árakkal találkozunk a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ honlapján, miután letöltjük az intézetek díjszabását: mindez még korántsem felhasználóbarát, egy 59 oldalas dokumentumból kell kisilabizálni. De már valóság. Élesben működik Szegeden a fizetéses állami egészségügy, melynek révén a klinikák szabad kapacitásai terhére "bárki" számára kikerülhetőek a várólisták. Már ha van rá pénze."

hvg.hu/itthon/20140731_tizezer_egy_EKG_elesedett_fizetos_rendelo

A 300 forintért meg népszavazás és hisztéria volt...
Szép új világ!
@taga20:
Jaja... majd sajnálunk, várjál... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Most hol vannak, akik akkor üvöltve borogattak, pedig ez nem 300 forint, jóval több!
@tristen2005: = értem (a bagoly vs verébre )
@Mariann19: félre értesz,
nekem is az az életforma jön be,
de sajnos, vannak külső hatások, amin nem tudsz változtatni.
ha te tudsz, szerencsés ember vagy.
én sajnos nem tudok, őrlődöm, és a meló helyen, inkább viszem a balhét, mint, hogy kirúgjanak, egy, két igazán szerencsétlen embert..
evvel viszont a magam jó hírét kockáztatom.
nem egyszerű,
a kirúgás szélén álló embert megóvni önmagától...

ne gondolj valami magas státuszra..
egyet lehet hibázni..
kikerül, minden támogatási rendszerből...
megy a fogadkozás, és jön az újabb pofátlan sztori, a sírás, az ígéret...
ez a bajom, ezért írtam, hogy nem olyan világot élünk...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Azt tudtam, hogy neked nem lehet a kedvedre tenni:)
Neked a Stella is xar, meg a Szalon is. Pedig az aztán... bööeeeeeee...
Délután rozét fröccsöltem én is, honnan tudtad? De nem olyan szar izét, amit palackos ásványvízzel... brrrr. A fröccshöz igazi szóda való, amit magad csinálsz a szifonba, vagy esetleg békebeli, amit üvegben hoz a szódás. Itt nálunk még van, na, csak avval lehet fröccsöt csinálni. Ásványvízzel, nohiszen...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na jó ábend! megvolt a mai Weltenburger Barock Dunkel, meg egy BBQ-volt, ami nálunk úgy néz ki, hogy felgyúccsuk a malacot kertvégiben, és sok sörrel locsolgassuk.
Történt valami? Dzsibriel megért a gyökereihez? Kámingáutolt, hogy ő is tuggyukki? esetleg, Orbán Viktor, fogta önkezivel a 9mm-est és pontot tett a kérdések halmazára? Ha ezt nem, akkor megkoronázták?
@punkfrog:
AztaQQQQva!
Nem semmi elmebeteg, komoly, ilyen idióta pöcs kevés van! :D
@punkfrog: tyúúúú, baszki ez a csávó betegebb, mint gondútam!
@évásanyó:
Úgy éreztem vannak pontok, amelyek mentén egy azon követ fújunk. Nem tévedtem... szerintem.
Tavááris uccsítyelnyica... ha jól emléxem. Vagy nem?:))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Meg kell hajolnom előtted... jobban ismersz, mint én saját magamat.
Ezért is kedvellek!:)))
@Knósszosz:
Te, haggyá'má a Stellával. Kóstolj egyszer meg egy rendes, IGAZI Stellát, utána ezt a szart nem veszed meg többet.
Dréhert kaptunk nemrég több rekesszel a cégnél, hááát... híg fos, talán az a legjobb szó rá...
@punkfrog: maga az ember a tragédia..
és persze amit képvisel..
de a fő baj, hogy sokan támogatják, bármit tesz!
@nincs_itt:
Egyik verzió vonzóbb, mint a másik... :)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): esse rossz, ezé érdemes vot neki három napig utaznia:))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): ahogy asztat a Lárpurhablárt mongya: "Az anyám tyúk! Az ember, tragédia!"
@évásanyó:

Amikor én az oroszt tanultam, akkor tört be a technikai forradalom, Trabant és Zsiguli formájában, meg a vezetékes víz. Na én kocsit mostam, jó pénzért a tanároknak. Szegény Trabantot hányszor behorpasztottuk a nagynyomású slaggal:)Ezért kaptam 2-s osztályzatot. Bartel üzlet volt, némi haszonnal:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Amikor még dolgoztam, volt, hogy másokért feleltem (felnőttekért).A legnehezebb megóvni saját maguktól őket, ráadásul háladatlan feladat, respektállak!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te, mond már valami olyat, amit kiejtett a csatorna száján és két perc múlva nem volt képes homlok egyenest az ellenkezőjét állítani!?

Csak egyet!!
Naugye... akkor meg??
@nincs_itt: nem hallottam még, de találó! -)
@évásanyó: köszönöm!
elég nehéz ügy.. -((
@Knósszosz: jó, csak miért duplázol? tavaris(cs) ucsityel'nyica. Igen, nagyon sokban helyeslem a véleményedet. Remélem meghallgattad az éjszakai zenéket, amit küldtem annak, aki fennt volt?:)Gedda énekli a kak pajdut, meg a vecsernyij zvont, csodálatosan!:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A Tré-Hert azt én nem tudom meginni.
Hungarikum az is? Akkor azért szar?
Nekem poshadt vízben oldott epe koncentrátum, nyolcszor használt sütőoljjal keverve, amiben halat készítettek. Pfejjj...
Nem tudom, de nekem a lábmosóvized-féle Stella ezerszer jobb. Ne is beszéljünk egy Gösser élvezetről, vagy a néhai NDK-ból származó Radebergerről, vagy Wernesgrünerről...
Akkoriban ezeket rekesz számra vittük bulikba, ma már prémium kategóriának számítanak, az áruk alapján mindenképpen.
@Mariann19: Nem valami ilyesmiről volt szó tegnap? :)

Orbán megbuktatásának forgatókönyve

tuaregblog.blogspot.hu/2014/07/orban-megbuktatasanak-forgatokonyve.html
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Úgy tapasztaltam, hogy bárkiért vagy bármiért felelősséget vállalsz, sosem könnyű feladat,kevesen alkalmasak rá, aki viszont igen, az nagybetűs ember az én szememben.
@évásanyó:
Én az orosz nyelvből sosem voltam kitűnő, sőt...
Az volt, hogy hatodik osztályban elkezdtem hallgatni az ABBA slágereit, és szerettem volna érteni is, mit énekelnek.

Anyámék elcsíptek egy magán tanárnőt, aki az inglish mellett éppen oroszt és németet is tanított. Hozzá jártam és fél év után kurva nagyképűen elkezdtem 'fordítani' Andersson-Ulvaeus szövegeit. Na, ezt kapta el az orosztanárnő, ráadásul pont az óráján. Elszedte a cetlit és megkezdődött az üldöztetésem, hogy oroszból gyök nulla vagyok, de bezzeg inglishre járok mint egy kényeztetett úri gyerek.

Két hónap után kiakadtam és közöltem vele, hogy szebb is mint az a bükkfanyelv, amit orosznak hívnak. Mindezt órán, a hatást nyilván el tudod képzelni. A kettes azon túl a legjobb érdemjegyem volt. Persze hülye voltam, ma már pontosan tudom, hogy az orosz semmivel sem kevesebb mint az angol, vagy bármely más nyelv. De mivel akkor kötelező volt, dafke szartam rá.

Hát, kábé ennyi hirtelen:)
@taga20: Lehet, hogy jól jön otthon.:)

Konyhatakarítási tippek lustáknak és időhiányban szenvedőknek

www.nosalty.hu/ajanlo/konyhatakaritasi-tippek-trukkok
@tristen2005: Ilyen bartelt én is kötöttem, teljes osztáylétszám cigánygyerekkel.Megbeszéltem velük, hogy Puskint, Tolsztojt, Lermontovot nem hagyom kifigurázni általuk, de, ha megtanulnak legalább fütyülni 5 orosz népdalt, átengedem őket.Bőgtem, mint az anyátlan szamár, amikor hegedűkkel, klarinéttal, nagybőgővel kísérve elfütyülték ballagáskor a Katyusát.Pedig akkor már rég megvolt a kettesük.Szerettük egymást, azt hiszem.
@Knósszosz: Pontosan és amikor eltörölték az oroszt, és az angol-német lett a kötelező, abból is megbukott az a gyerek, aki oroszból is megbukott anno.Nem az oroszt utálták sokan, hanem aki tanította, én a matekkal voltam így, nem is tudok rendesen deriválni.))
Azta... ezt is megértük:

"Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc székely honvédjeinek hősiességét méltatta Victor Ponta román miniszterelnök, idézte az Agerpres hírügynökséget az MTI."

index.hu/kulfold/2014/08/03/a_szekelyeket_dicserte_a_roman_kormanyfo/
@Knósszosz: én is hosszú évekig tanultam-a kurvaanyját annak, aki erre se emlékszik és visszasírja-de kenhetem a hajamra!:)))
@évásanyó:
" Istenem, régi szép idők, hogy én mennyi uborkát tudtam valamikor felzabálni!:-)) "

Koviubi fénypostával? Nyitod az ablakot?
@évásanyó: de az angolok, meg a németek nem állomásoztak itt ideiglenesen 40 évig! idegen nyelv a kötelező most és nem egy idegennyelv mint ako. most is utálom a ruszkit, mint ako!
ugyanaz a beteg mentalitás, mint ako.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Brummi, de örülök, hogy "látlak". Szeretem a koviubit, meg mindenhogy az ubit, de nem ez a lényeg.Az oroszok vodkaivási szokásairól beszélgettünk, amikor kiderült, hogy ők minden kupica után, beleharapnak egy jó nagyot egy uborkába, tehát én ezzel a vicces megjegyzésemmel a z általam megivásra kerülő vodka mennyiségére céloztam. OK? Egyébként nyitva az ablakom, ma megszedtem én is az ubit, mert kovászoltam csöppecskét.))én is tudok mindennel ubit enni, még ubival is:)
@taga20: Én el tudtam választani a nyelvet és az egyszerű népet a hatalmasoktól és a politikától. Azért ugye szeretsz, mert beszélem a ruszkit?:)
Ha valakinek van kedve egy elmebeteg vonyítását hallgatni:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oU7kBoQav00

A "mocskos polgármesterek" amikor eszetlen kreténként vinnyognak... :)

Összevissza hablatyol és vinnyog, azt se tudja, hogy mi micsoda. Ritka sötét egy ember... érdemes meghallgatni, elrettentő példa a hülyeségre.
@simple observer 2.0:
Úgy látszik, a történelmet csak ideig-óráig lehet hamisítani.A hazug ember meg a sánta kutya esettye...Aztán vannak még élők abból a korból, lesznek még cikkek is, érdekes lesz a fejtegetés...
@taga20:

az egy lehetőség volt és kevesen éltünk vele, képzeld a képességeimre való tekintettel az a minimális ami rámragadt még ma is él bennem, az orosz egy szép nyelv nagyon megbántam, hogy legalább annyit nem tanultam meg belőle amennyit tanítottak

és ez minden nyelvvel így van

ha te nem beszélsz idegen nyelveket akkor a magyarodat sem igazán tudod használni és értékelni

hátevvan

brühüyyy
@évásanyó: természetesen!
a hét végére egy kámingaut részemről. van egy szovjet síkköszörűnk, a neve krásznájá borec, ha jó olvasom, 25 éve hűséges társam:)))
nem kamu!
szép álmokat mindenkinek, me holnap korán vár többek között a köszörű is:)
@taga20:
Jó éjt Tes-óóó:)
Szép szakmád van, tényleg.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): De megválasztják újra és újra.:(
Ki a sötétebb?
Hol vannak a világosság hordozói?:((
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
ez nem hülye, sértegeted a hülyéket ezzel, ez egy poloska

rettenetes

brühüyyy

az emberi nem szégyene sőt egészen a poloskáig lemenőig
@Knósszosz:
Ezt írod: – számomra emberi volt...
És egyet is értek veled, hiszen sok jó - ismétlem: jó - emberi tulajdonság tulajdonítható neki itteni, saját megnyílvánulása alapján.
Tudom, hogy várod már, így most jön is: De nem is ez a baj vele.
Elvbarátai között is sok a diplomás, kedves, jómodorú, az igazi társasági ember, a kiváló sakkozó, tornász, a homoszexuális, vagy leszbi, vannak professzorok is - nem is folytatom.
Emberek, sőt!
Csak az a nézet, amit vallanak, nem az.
Nem arról van szó, hogy ha egy Mecklenburgi lovat felszerelek fehér mészcsíkokkal, akkor az még nem zebra.
Valóban emberek és emberi módon viselkednek, ámde másképpen látják a világot, még akkor is, ha ugyanúgy szeretik családjukat mint Te.
Nem látom szükségét annak, hogy részletezzem a különbséget, Te is tudod, mégis annyit megjegyzek: a nürnbergi elítéltek intelligencia quocines száma lényegesen magasabb volt az átlagnál.

Burton C. Andrus: A nürnbergi huszonkettő
Robert Merle: Mesterségem a halál
...és még sok...
@rodeo36:
Jóvanna, ledöbbenek még mindig, hogy micsoda sötét kretének futkosnak szabadon ebben az országban... :((
@dr. jenőke (jenőke): ehhez nem lehet mit hozzátenni.
az ajánlott irodalom is tökéletes hozzá!
@rodeo36: Köszönöm, minden szavaddal, még a vesszőiddel és a pontjaiddal is 1548%-kal egyetértek Drágám!
@Knósszosz: szia:-)
Nincs ezzel gond, te így látod, érzed, gondolod... bár szerintem orbánnak, kövérnek, sőt(!), bármelyik "háborús gonosztevőnek" van/volt emberi arca, tudott/tud kedves lenni (pályám kezdetén börtönlátogatás során beszéltem elítélt erőszakos bűnözőkkel, majd mind teljesen normális képet mutatott magáról... csak a példa kedvéért írom)...

@jaegtoer: igazad van, ki is lehet kerülni, véletlenül bele is lehet lépni, meg el is lehet takarítani... ez utóbbi két esetben nyilván kapcsolatba kerülsz az anyaggal, ám nem azonos okból...
@évásanyó:
Igen, az utáltuk aki tanította.
Mondjuk meg is volt rá minden okunk, de ez mellékes. A 'magyar nyelv és irodalom' tanárnőnket nem utáltam, sőt!

Tőle olyan csodákat kaptam, hogy azóta is hálás vagyok neki! Zsuzsa néni, köszönök mindent!!
Az orosz nem volt kedvenc, viszont olvasni azt minden mennyiségben, Zsuzsa néni látta és kaptam tőle egy nagy rakás könyvet, amit az ő házi (iskolai) könyvtárából nem igen kölcsönöztek ki. Ma is itt vannak velem, gyarapítják a könyvtáramat.

Szóval... nem volt régen egy fasza státusz orosztanárnak lenni, viszont mostanság ez is átértékelődik, és nem Putyin Oroszországa miatt. Hát még ha kiteljesedne arrafelé a valódi demokrácia... te is dolgozhatnál nyugdíjas tanárnéniként, jó pénzért.
@Knósszosz: Drágám, ugye nem haragszol, ha azt mondom, hogy én már se jó, se rossz pénzért nem akarok dolgozni.Beosztom, amim van és unokázom, olvasok, Operába járok, pókerezem(teszem hozzá elég jó pénzért)szóval én má' nem akarok dógozni.
Bizony, abban az időben Pedagógus napkor tele volt a trabantom kivül belül virággal meg bonbonnal, pedig orosztanár voltam, illett volna utálni, de nem tették, sőt a szabadidejüket is velem töltötték a gyerekek a táborban, na vajon mé':)
@dr. jenőke (jenőke):
Azt gondolom leírtad azt is, amit én sikeresen kihagytam a témából. Nem szándékosan, csak a felületesség okán.

Nem óhajtok megfelelni senki elvárásainak, de azt le kell szögeznem, hogy azokkal értek egyet, akiknek véleménye hajaz a tiédre, az enyém is valahol ott van, tehát jó egyet érteni magammal!:) Viszont a lényeg:
"...a nürnbergi elítéltek intelligencia quocines száma lényegesen magasabb volt az átlagnál."

Kösz, ezt felírtam.
Beszédes.
@Knósszosz: Megazután sok kollega munkanélküliségtől fél, én nem leszek félelmük tárgya.Kidolgoztam az életem, elég volt.
@Knósszosz:
Valóban csak kiegészítés volt.
Nem volt célzatos, hogy így fejeztem be: Nem látom szükségét annak, hogy részletezzem a különbséget, Te is tudod.
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem nem állunk mi egymásnak háttal, miközben tükörből anyázódunk... ugye érted?

Tökéletesen értem az érveidet Gábriellel kapcsolatban, hogy miért kell hanyagolni. Nem akartalak sem téged sem mást meggyőzni ezen tételed igazságáról, ezt döntse el mindenki saját maga. Pusztán arra akartam reflektálni (óvatosan), hogy az éremnek két oldala van, aminek a az egyik fele lehet nagyon randa, de a másik támogatóit is illik megkérdezni, hogy szerintük az övék milyen?

Ez marhaság persze, mert most Gábrielről van szó, csak úgy beugrott baromságnak.
Értem az érveidet és nem is vitatom őket, csak én kissé 'lazábban' állok a dologhoz, bár a végeredmény tárgyában egyezik az álláspöttyünk - szerintem.
@dr. jenőke (jenőke):
Köszi! Ha szabad, akkor guríts le egy hideg komlót, mert megérdemled!:))
Jó éjt és majd olvasom a napot záró verset.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
van egy nagyszabású per Toronto-ban, egy éjszaka egy villamoson egy szabadon rohangáló őrült vadászkéssel a kezében az utasokat fenyegette, erre a villamos megállt a nyilt pályán és a vésztelefonon felhívta a rendőröket, azok kivonultak és lelőtték a bolondot...most a bolondnak is lettek emberi jogai és az eljáró rendőrnek a bíróságon kell megvédenie magát emberölés vádjával szemben, mert a család feljelentette az egész városi rendőrséget, hogy az ő csodálatos gyereküket lelőtték mint egy veszett kutyát (megmentve ezzel egy csomó utas életét) az ügy el fog húzódni...de nem az első és nem is az utolós eset mert ugye az itteni zárt intézeteket bezárták és a bolondok az uccán slattyognak közveszélyesekés ezekből lesznek azok akik az uccán élnek (egy részük a többi más) ez a kiöntöttatiszaszipi futóbolond még nem jutott erre a sorsra de kituggya mi lesz vele

az újságíró (vagy valaki más felvette a dumát rettenetes) nagyon jól csinálta

brühüyyy
@évásanyó:
Értem én, értem...
Van pedagógus barátom, sokat dumálunk a mai helyzetről. Nem csak a mai miatt fáradt el ő sem, hanem... de ezt meg te is tudod.
Élvezd a pihenést (ha tudod), és tegyél erre az egész szarra, derűsen csináld!

Hamarosan lesz egy egész estés élményed, ha szereted a zenét, épp csinálom. De nem árulom el, beeeee!:)))
@Knósszosz: Szegény Peni ha tudná, hogy egy potenciális "háborús gonosztevővel" találkozott. Most komolyan Szőr szerinted komolyan elhiszi amit rólam gondol és ír? :)
@Knósszosz: jaj de jóóóóóó, szeretlek!!!
@simple observer 2.0:
ez a tetű guggolómellszobor egy nagy rakás hazugság és tolvajlás semmi más és a bandája egy fikarcnyival sem különb nála csak aljasabbak mert a felszinen tartják, hogy ők is hatalmon maradhassanak és ne a lámpavasakon végezzék a 25 (talán több) éves ország és népromboló tevékenységüket!!!

halált érdemelnek de előtte teljes vagyonelkobzás a család minden tagjára vonatkozóan és minden politikai jogtól való örökös megfosztás

az érpataki poloskát el kell taposni és a többi hasonszőrű tetvet is

brühüyyy

nincs más megoldás
@Knósszosz: "az éremnek két oldala van"

Nem érzem úgy, hogy ne lennék végletekig toleráns mások álláspontjával szemben, próbálok rájönni az okok miértjére (hisz az indítékok/alapok/origók ismeretét elengedhetetlenűl szükségesnek vélem a "tényállás" felvételéhez:-))...
@Sir Bates dö Hól:
Hmm... akkor most az én miértjeimre akarsz rájönni? Ha esetleg igen, azok végtelenül egyszerűek, de nem hiszem, hogy még egyszer le köllene írgynom.:))

Sok ponton egyet értünk és némelyeken nem, oszt? Erről szól a vita, vagy a mittudomén...
Na, egészségedre ürítem poharam, ebben vodka van, de gondolj bele ízlésed szerint amit akarszol!!:))
Szeva!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kérdezd őt, én nem vagyok ebben kóhnpetens.
Honnan tudnám a véleményét?
@Sir Bates dö Hól:
nekem is szokásom durvára venni a hangnemet...nem vall jó nevelésre...de mindenkinek lehetnek indulatai

azt tapasztalom, hogy -hogy a nagyon jó kivételek leszámításával- nem vagyunk képesek közös nevezőre kerülni még olyan esetekben sem amikor semmi személyes érzelmi vagy családi reláció nincs megette azaz sértve de vannak közös pontok amikkel eredményt lehetne elérni

AMI MA MAGYARORSZÁGON IS PROBLÉMA NEM VAGYUNK KÉPESEK EGY MŰKÖDŐKÉPES ÚJ PÁRTOT (VAGY TÖBBET) LÉTREHOZNI ÉS A RÉGI KÖVÜLETEKET SZÉPEN LEÉPÍTENI

és ennek az az "eredménye" ami, egy olyan poloska tolvaj senkiházi hazudós károkozó mint az orbán és bandája 2/3-os parlamenti többséget tud szerezni csalással és a hülyék támogatásával.mialatt ugyanezt a helyzetet egy társadalmi civil megállapodással azonnal meg lehetne oldani

nem véletlen, hogy a guggoló mellszobor csakis a valós civil szervezetektől retteg mint ördög a szenteltvíztől semmi mástól nem, mert azokat ténylegesen sohasem tudja befolyásolni azok szabadok...léteznek de annyit a rohadt geci elért, hogy megosztotta őket és külföldi pénzforrásokra kárhoztatta mert egyébként eltaposná őket mint egyetlen és valós, potenciális politikai ellenfelei ezek

brühüyyy

ezért szar az itteni vita is mert sem az egyikünk sem a másikunk nem akar megálllapodni (én magam részéről tagadom képes vagyok rá és akarom is de távol vagyok) és akkor jön ez a selejtes "vita" ki is az másik, ha Gábriel vagy akárki...nem lehet meggyőzni és mi sem hagyjuk magunkat

én kapok hideget meleget mert próbálkoztam fényt gyújtani ott ahol sötétséget látok de inkább engem is kodobnának sokan ahelyett, hogy legalább elgondolkodnának és rájönnének...de nem

és ez lesz a vége az illiberális perverzió

brühüyyy

és a világ röhög a magyar nemzeti baromságon addig a pontig amíg valaki a határokon kívűlről nem érzi, hogy érdekei sérűlnek mert akkor rálépnek a poloskára és eltiporják

lásd a délszláv konfliktust
@Knósszosz: egyé hozzá egy ubit, me'akkor tudsz többet inni, komoly!.)
@évásanyó:
Ez kölcsönzött.
Ja, kölcsönös... késő vagyon:))
Garai Gábor: JÓKEDVET ADJ

Jókedvet adj, és semmi mást, Uram!
A többivel megbirkózom magam.
Akkor a többi nem is érdekel,
szerencse, balsors, kudarc vagy siker.
Hadd mosolyogjak gondon és bajon,
nem kell más, csak ez az egy oltalom,
még magányom kiváltsága se kell,
sorsot cserélek, bárhol, bárkivel,
ha jókedvemből, önként tehetem;
s fölszabadít újra a fegyelem,
ha értelmét tudom és vállalom,
s nem páncélzat, de szárny a vállamon.
S hogy a holnap se legyen csupa gond,
de kezdődő és folytatódó bolond
kaland, mi egyszer véget ér ugyan -
ahhoz is csak jókedvet adj , Uram.
@Knósszosz:
lécci olvasd amit sírbatesznek a dő hól ba írtam itt éppen

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
jenőke nagyon érdekes, most olvastam miután bebömbölményeztem amit iderittyentettem Dő Hól sír hól nem ba tes-nek

a vers egy dilemma...a derű igenis jó, de harag nélkül igazán nem lehet élni sem és nem is érdemes

brühüyyy
@Knósszosz:
Nem szándékoztam a napot zárni.
Csak most olvastam, mit írtál.
Nem vagyok rendszeres sörivó, de ebben a melegbe a vagyok átváltozott voltamra. Indok: a Soproni Fekete Démon...
@rodeo36: csak ott már nem csak szájkarate van,hanem halottak is:(( .nem kellene addig eljutni, 56-ban is sokan haltak meg, 68-ban a régi padtársam is odaveszett, nem kellene elmenni a falig:(
@dr. jenőke (jenőke)De nagyon szeretem ezt a verset, akár én is írhattam volna, annyira passzol hozzám, na de Garai egy zseni, én meg nem.)
@évásanyó:

De azert Kiraly Zoltannak is beletelt 1/4 evszazadba, mig leesett a tantusz...
@Knósszosz: Csak azért kérdeztelek téged, mert a múltkor felvilágosított, hogy amikor nekem válaszol az sem nekem szól.:) Mondjuk én elvagyok nélküle, elég gáz lenne ha ő befolyásolná a mindennapjaimat, csak mókás ha valaki ennyire nem lát jól embereket. Múltkor már nincs-itt-et is lenácizta, Rodit meg ugye egykövetfújónak titulálja velem, ha mondjuk Putyinra vagy Oroszországra terelődik a szó, stb. Szóval fura, de egyébként én őt sem utálom.
@rodeo36:

"érpataki poloskát el kell taposni és a többi hasonszőrű tetvet is"

Gondolom a mai ritualis akasztast meg nem lattad?

444.hu megtalalhato. Szandekosan nem linkelem.
@dr. jenőke (jenőke):
:))
Az nem rossz, bár Boli majd lepocsolyázza a Mosoniról, mert arrafelé sokkal jobb a kőbányai:))
A Dámon meg elég izmos(:o), óvatosan vele!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gab, ezt tárgyaljátok le egymás között, az én véleményem ebben a történetben nem releváns.
Elmondtam amit gondolok, a továbbiakban tartózkodom az ilyesmitől.
@évásanyó:
Láttam valamikor egy filmet, lengyel kocsma - vagy mi - egy szép darab ruszli, rá szto gramm vodka... pedig nem is ruszkik. És ezt folyamatosan, hűűű...
@rodeo36:
A harag furcsa állapotot eredményez, persze a harag fokának megfelelően.
Van akinek lételeme, és van aki aki csak felszívja magát és ezzel kész is.
Szerencsére nem vagyok haragtartó (legfeljebb öt perc), viszont tudok haragosnak látszani, ha a körülmények indokolják.
Sértődékenységem viszont Cyranoi.
@simple observer 2.0:
Tudod, már én is mindenhol setétben bujkáló ellenforradalmárokat vizionálok, de agyam leghátsó szögletében megszólalt a vészcsengő, hogy tán most is csak azért borított, mert valamit nem kapott meg, amire vágyott(beosztás, hatalom, stb)hiszen ezzel már régen előrukkolhatott volna!
@Knósszosz: Szerinted mennyi szto gramm vodka? komolyan légyszí vátsd át ürmértékre!
@dr. jenőke (jenőke): nem mostanság lesz a szülinapod?(szeptember21-ig bezárólag):))
@évásanyó:
Úgy tűnik, Knószi eltűnt aludni.
Szto gramm vodka = 1 (azaz egy) deci vizecske

Ha ketten, étteremben az ebédhez kértek két vodkát, akkor a pincér hoz két üres üveget és egy hasas felfelé szűkülő üvegdugós félliteres üveget 5 (azaz öt) deci vodkával.
.
@dr. jenőke (jenőke):
elment keményen dolgozik valami nagyon művön

ahhoz is kell néhány Culomb

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
@évásanyó:
Ezt elírtam. nem két üre üveget, hanem két üres poharat.
@dr. jenőke (jenőke): hihi ez pontosan így volt, még azzal egészíteném ki, hogy amíg nem kezdtél el inni, nem hozták a kaját. A hátam mögött volt egy nagy cserép kaktusz, amikor nem figyeltek a fele piát mindig rálocsoltam, sose fogják megtudni, miért nőtt kacskaringósan a tüskéje:)))De, ha mindent meg ittam volna, amit elém tettek, már rég a massziv alkoholisták detoxában lennék.:)
@dr. jenőke (jenőke): gondoltam, de nem baj, én jól értettem
@dr. jenőke (jenőke):

Cyrano egy életforma...a haragot félreértetted (eszerint) a derű a normál állapot de a harag, amikor a derűben még a legbékésebb egyed is kardot ránt

láttad e (csodálatos) azt a francia filmet, amelyben a német megszállás alatt egy vidéki kastélyban egy orvos lakik a feleségével és a megszállók megerőszakolják, megalázzák és megölik...az orvos egy csendes derűs orvos, és akkor feltámad benne a harag...a várkastélyt senki sem ismeri csak ő és egyenként szépen kiírtya a megszállókat...éa fil arról szól, hogyan tud rettegni egy katona aki harcedzett és már sok mindent megért...amikor nem tuggya honnan, nem tuggya mikor és nem tuggya hogyan de a halála jön

na ezt hívom én jogos és kötelező haragnak

nem mást!!!!!!!!!!!!!!!!!

brühpüyyy
nehogy félreérts
@dr. jenőke (jenőke): mert valamelyik nap kedvenc Tristenem vitatkozott velem, és egy literről álmodozott.
@dr. jenőke (jenőke):

azt írja, hogy tekerd fel a hangerőt
ez a harag

www.youtube.com/watch?v=3Iw6bCO-nzM

brühüyyy
@rodeo36:
Gondolom a culobálj azt jelenti, hogy tölts sört.

Hamár Coulomb, akkor Knószi hatványozottan gyengül, minél távolabb kerül.
@dr. jenőke (jenőke): viszont minusz 40 körüli fokban nincs is jobb egy forró pirozski mellé egy csattosüveg vodkánál:) persze a bunda és a prémescsizma sem árt!
@évásanyó:
Egy deczi, szerintem.
Illetve a tapasztalat is azt mutatja.
Itten Kispesten volt egy kocsma amíg be nem zárt - harminc éve minden rendszerbez üzemelt, a jól teljesítést nem élte túl - na, ott volt a főnök, aki szto gramozott, igaz, rummal.

Onnan tudom, hogy az deczi...
@rodeo36:
A harag mibenlétét így gondolom én is.

Ámde a rántott kard nekem csak rósejbnivel és uborkasalátával fogadható el.
@dr. jenőke (jenőke):
ez meg a hyperbola és az ő asymptota-jának gongya

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
Azta... ez orosz földön dívik?
Azért elég durvának hangzik, én mint tapasztalt alkoholista azonnal csuklottam, miután olvastalak.:))
@rodeo36: félelmetesen kifejező ez a zene.
@dr. jenőke (jenőke):
whyskey-t nefelejtsd

Red Breast 21 éves

brühüyyy
@Knósszosz:
Apró tételekben, de összességében közel egy évet töltöttem szovjet földön többek között egy éjszakát a kgb fogságában.

Volt olyan hivatalos vacsora (két tárgyalás között), amikor az egyik magyar tárgyaló fél elájult. Ugyanis szólt a zene, eszméletlen hangerővel és a zene, valamint a sokadik szto gramm után táncra vágyott és már homályos látással rendelkezett. Így állt oda a vágyott és kiszemelt betonoszlophoz, megigazította a nyakkendőjét... és meghajolt...
@rodeo36: igen, azt hiszem ő szerzette az elefántot is, mega haláltáncot is nem?
@évásanyó:

és ez, te még a szöveget is érted, nem akármi

www.youtube.com/watch?v=Q9kXrwHbor4

brühüyyy
@rodeo36:

Az én kedvencem az Ararát konyak idősebb testvére a Vaspurakan brandy. Ez 12–15 esztendős.
A Nairi 18-20 éves, de sajnos ahhoz még nem volt szerencsém.
@rodeo36: pusszkoje szerdce duscsi:))
@dr. jenőke (jenőke): Akkor gondold el az én 5 évemet Moszkvában(is)
@évásanyó:
az elefántot nem ismerem

brühüyyy

ide tennéd kis linken?
@rodeo36: ne túlozz, nem értem minden szavát.
@évásanyó:
Nem megy. Szerettem volna, de nem jutottam el Moszkvába. Ezért elgondolni nem, de talán átérezni igen.
Ott is hangos a zene?
Ugyanis azóta zenés helyre enni nem térek be.
@évásanyó:
add tovább

ezt még egy pár ezer évig nem fogják előadni így

www.youtube.com/watch?v=44KA_2iTY_c

utána gégerák és a borzalmas halál de megérte?

brühüyyy

hozz ide bárkit aki ezt tuggya
@évásanyó:
www.youtube.com/watch?v=JR4_9-4cW_o

és ő az Hans Hotter

ezt csinálja utána bárki bármikor

és Knappertsbusch
@rodeo36: Egyébként meg biztosan ismered: Az állatok karneváljában van benne.
(www.youtube.com/watch?v=5LOFhsksAYw)
@évásanyó:
itt Birgit Nilsson az amit senki soha sem tudott megismételni

figyelj

www.youtube.com/watch?v=uSGbM2jvahY

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): Nem, ott, ahol én laktam, (Olimpiai falu) ott csendes éttermek voltak.
@évásanyó:
itt most elefánt nincs
Karajan búcsúzik az élettől, meg fog halni

és akkor mit vezényel?

www.youtube.com/watch?v=WPUT-LDo_nY

a Norman el volt varázsolva...hogy mást ne mongyak

brühüyyy

vannak csodák
@rodeo36: Hogy érted, hogy nincs elefánt?
@évásanyó: nem értettem mit beszéltél elefánt izéből?

nem értem

brühüyyy
@évásanyó: egyáltalán azelefánt az mijalófasz ebben a konstllácóban
brühüyyy
@évásanyó:
mi a büdös lófasz az elefánt

ne bosszancs jó?
brühüyyy
@rodeo36: vége, nincs elefánt, felejtsd el, én kérek elnézést.
jön az ár...
ez az ár a fideSS ért...
@rodeo36: @dr. jenőke (jenőke):

Nagyzoltok itt, hogy tizenöt meg húszéves brandy, oszt negyven évvel ezelőtt a húszéves Andikra buktunk, és örültünk a Balatoni Világosnak, és ha Szalont hoztak, az már maga volt a szerencsenap, és a Portorico az akkor is Portorico Rum volt, legfeljebb a negyvenes csapos csajszi fiatalodott hússzal.
Jó dolgunkban meg már összekeverednek a dolgok. A húszéves Andik és a húszéves Brandyk. Mondjuk ez is egy opció. Ne hagyjátok magatokat. Első a pina, második a pia! Ha öregszik az ember fordul a kocka, azaz előre tolakszik a pia. Ne legyetek már trottyok!:DDD
@évásanyó:

nézd, az állatok farsangja az nem tartozik azon művek közé amit én alapműnek neveznék, és valószínűleg eccer sem hallgattam végig, nem tudom az okát valószínű nincs oka, kimaradt...erre te jössz ezzel az elefánt-tal amit én természetesen nem ismertem fel...és azok után sem fogom, hogy a partitúra (zongorakivonat) kottaképét is végig néztem mialatt a zene szólt...van ilyen

egyet viszont nem értek, minek kell neked az "elefánt"-ot annyiszor elismételned, i az oka, aesthetica-ilag vagy egyébként...most jön az elefánt...? és akkor mi van

annyira felbosszantott, hogy elmentem aludni, a poharamat is félig hagyva...ez már megint olyan trükli amitn sohasem fogok kideríteni mert nem is érdekel miért izélgetted ide nekem

brühüyyy
@jaegtoer:
Ja... és még nekem szólnak be, hogy... ááá...
@jaegtoer:
kedves drága jégeső...megtörve bár de veszve nem az Andika nem tudom kijalófasz? attól, hogy én anno az Ararat brandy-t kedveltem (Csőrcsill nyomán aki ajándékba kapott néhány kartonnal Sztalin-tól mert jobbnak ítélte mint a az angol brandy-ket és utána élenjáróan előnyben részesítette...soxép berugási emlékem főződik hozzá...a sztalicsnaja vodka a kedvenceim egyike maradt de az eredeti karcos kedves fejlövéses és nem a kifinomúlt bullshit

a pinának semmi köze a piához, ha van pia nem kell pina mert... csak... lehet ez nálad másképpen csapódik le de ez magánügy

ha szereted andikát tedd magadévá (tudtommal andika az fiú azaz legalább ganymédész hímnemű tehát leleplezted magad)

a pina nem mindenre gyógyszer...talán majd eccer te is rájössz erre a titokra addig is ...

szóval keverd andikát a bőrdíványon vodkával

jó hogy szóltál már nagyon hiányoztál itt a lelki postán

brühüyyy
@rodeo36:
Látom anyó a teljes kétségbeesésbe tud téged taszítani, totál összezavarva... ÜGYES! :)
Még a poharad is? Ez már a vég, óvatosan azzal az új cipővel..
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

mennyél csónakázni...ha nem értesz a piához (nem tévesztendő össze a va appi
ával) akkor csak fröccsözzél nyugodtan, nem merem mondani hogy pusszantlak meg ölellek mert félremagyarázod és akkor a heteró hamvaid megint lemállanak a pilleszárnyaidról

szóval brühüyyy és jégeső dobd a karjaiba magad
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

anyóka ha sok vodkát szlopál akkó' ő is normálissá válik...és az jó

bevallottam
milyen cipő?

még én sem tudom (bár tervbe van véve hogy csináltatok egy-két párat szattyánbőrből, de megvárom amíg a lábam feje beáll normális formájára és tudok rá zoknit is húzni...

semmi kekec és evezz vidáman kis csónakos

tudod a ...rábasztál fiam, te leszel nekem Chárón a csólnakos ott a mesgye folyón obulusért

egy obulus az pont egy lityi fröccs...dolgozni fogsz?

Na mitologia grega, Caronte (em grego antigo: Χάρων, transl. Kháron) é o barqueiro do Hades, que carrega as almas dos recém-mortos sobre as águas do rio Estige e Aqueronte, que dividiam o mundo dos vivos do mundo dos mortos. Uma moeda para pagá-lo pelo trajeto, geralmente um óbolo ou danake, era por vezes colocado dentro ou sobre a boca dos cadáveres, de acordo com a tradição funerária da Grécia Antiga.1 Segundo alguns autores, aqueles que não tinham condições de pagar a quantia, ou aqueles cujos corpos não haviam sido enterrados, tinham de vagar pelas margens por cem anos. No mitema da catábase, alguns heróis - como Héracles, Orfeu, Enéas, Dioniso e Psiquê - conseguem viajar até o mundo inferior e retornar, ainda vivos, trazidos pela barca de Caronte.

Era filho de Nix, a Noite.

brühüyyy
@rodeo36:
Látom érzékenyen érintett poharad állapota, valami mintha összetört volna benned... :(
Eszetlen felhők vannak, most nincs evezés, sajna meló-meló.
Ha egyszer a patád errevisz, majd megmutatom a vízparti kocsmát(facebookos képeken végülis láttad), csak ne a seggem stíröld...
@rodeo36:
Backi, te ott is kidumálod magad, olyan torlódás lesz a kompnál, hogy túlórázni fognak, mert szétdumálod őket, Charon meg előszedi a stika demizsonját és közösen fogtok áriázni... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

azt a partmenti kocsmát meséled amit láttam a Google Earth-ön annyiszor? drágám én azt stírölök amit akarok, ha popód nem elég kerek és feszes akkó' mást fogok nézni...csak, hogy élvezd mennyire izé az élet...de ne kesereggy el ha már nem vagy még nem az nem jelent semmit heteróéknál ez nem szempont(???) milyen kár ...pedig Yoko Ono nem véletlenűl készített egy legalább egyórás filmet még anno a dervisben csakis popó -ról mert az emberi test egyik legnagyobb izma és alapvető a mozgásban valamint ha mozog akkor szóval...ne kesereggy el az az izom is fejleszthető te mint csónakos ezt jobban tudod mint én aki nem csónakos

a férfi hiúságnak nincs ám párja...heterónak mongya magát és lesi hogy lesik e és ha nem lesik akkó' nekiáll tükröket venni és nézi mit miért nem...

és ez -szvsz- kurva jó, mert nehogymá' csak a csajok legyenek hiúak...ha a férfi hiúságot kiraknák kirakatba akkó lenne nagy buli

de ezt a taga-nak nehogy megmondd és maraggyon kettőnk között

nagyon szeretnék vidáman borozgatni valami kifinomúlt kecskegida sült kíséretével az a legfinomabb húsok egyike ha tudo hogyan kell jól elkészíteni... ennél már csak a Black Angus borda jobb faszénparázson chimminchurri á-val locsolva ez egy olyan borda amin 2 collos kövér hús van és csak friss ropogós püarasztkenyérrel esszük (argentínok versenyeznek az első helyért és már nyertek többször majd délargentínában találkozzunk a Rio Negro-n és a parton együnk ilyen fincsi husit

ne légy hisztérika az nem áll jól akkor olyan leszel mint a tiszaszipii polgi amikor még piálás előtt a mikrofonba izél

csókollak

brühüyyy

az nem szégyen
@rodeo36:
Na.. ezt is megdumáltuk... :)
Taga már vadul köszörül orosz köszörűjén, majd beszól, hogy hoz sört - na azt nem hisszük el!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_Ja... és még nekem szólnak be, hogy... ááá.._"

Mit méltatlankodsz? Ami jár az jár!:D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
sajna...be kell vallanom, a sörnek nagy híve vagyok de sokkal jobban berúgok tőle mint a whyskey, vagy vodka vagy bármi "rövid" okán, nem tudom az okát de az eredménye fatális...itt a sört is állami monopóliumban árúlják és annyiféle van, hogy ihaj de azok a sörök amikről ti itt is regéltek ide nem gyübnnek mert ez amerika és itt meg assziszik, hogy budweiser aMI SZERINTEM LÁBVÍZNEK IS KURVASZAR meg van egy pár kanadai gyártmányú borzalom hogy Coors Light-ról ne tegyek említés mert az meg csapvíznek koszos sörnek meg csapvíz

kaja is ugyanez assziszik... és elaggyák a mekit meg a többi állccságot és a sok hülye meg veszi

amikor van (barátaim szerteszéjjelről) akkor van finom kaja is vnnaka argentn és portugál hentesek meg europai sajtgyőártók ahol 425 féle sajtotlehet kapni és az üzlet közelében már nem kell gyalogolni visz a sajtillat olyat még álmodni sem de üzletben nekeresd mert köznép nem tud sem enni sem baszni

hogy hetero maraggyak amerika detto de ott nagy kalapot is hordank hozzá és ők a mácsók akik azután mikor élesre van állítva akkor nem nem áll fel és ha feláll akkor nem tuggya használni

pina detto

zokognál napokig..

brühüyyy

azért jó megismerni dolgokat a Földön is...

talán galaktikus?
@jaegtoer:
kedves jégeső neked személy szerint mi a kedvenc piád (pina csak egy van és vagy szőrös vagy nem de mást nem tud hacsak mi nem hegedülünk benne jól)

szóval pia neveket amiket közelről ismersz és visszaköszöntök egymásnak

pináról egy szót se mert az magánügy ha van pina még nem biztos, hogy üdvözít

brühüyyy

most pótolom magamba bele neki a rumot szódával és az jó vala mondáaz Úr mikor meglátta Ádám kerek seggét hogy szebb mint az ő 400000000000000000000000000000000000 éves popója és irígy vala leve ki is baszta aparadicsomból amit máshol Kánaánnak is csúfolunk
@rodeo36:

"...megtörve bár de veszve nem az Andika nem tudom kijalófasz?(...)

(tudtommal andika az fiú azaz legalább ganymédész hímnemű tehát leleplezted magad)(...)

No ki is derült világnézetünk oka. Minálunk ugyanis az Andrea az Andi, és az András a Bandi, és sosem és véletlenül sem fordítva.

Az Andy Vajna az más kamatyos kettyengória, őróla mindenki tudja, hogy egy vén marhába oltott pedofilbuznyik a nem büntethető kategóriában. Szerencsére a lotyóinak a költekezéséhez jó magyari adóforintokkal is hozzájárulhatunk, úgyhogy szavunk sem lehet, mondhatni minden gromek.

Azon állításod, mely szerint a suna nem mindenre gyógyszer, mutatja elaggott világod.:-) Én maradok a magamnénál, ameddig élek remélek és kefélek(persze andikákat és véletlenül sem bandikákat), a többit rábízom Istennre.:-)
@rodeo36:

"_szóval brühüyyy és jégeső dobd a karjaiba magad_"

Lószart! Papa!
@jaegtoer:

szeretem mikor igazolod magad andika ügyén

brühüyyy

amikor egy kis "izé" az gerontológia és etimológia az már a vég

egyébként leleplezted magad

azt a sok heteró magyart szerte széjjel és hogy tudnak baszni???????????????? olyan mesterek

vagy csak egy másik urban legend

brühüyyy
@jaegtoer:

kedves drága jégeső...én már 18 éves koromban is tudtam különbséget tenni

sok minden

jó ha az ember assziszi most namostasztán már ennélsemmisem...

ez egy hölgy az isteniek közűl

www.youtube.com/watch?v=m4QZ0Vz-YHU

brühüyyy

olyan jó aszthinni és amikor még mongyákis utána, hogy apu nálad már a...rsrsrsrsrsrsrs
@rodeo36:

"_szóval pia neveket amiket közelről ismersz és visszaköszöntök egymásnak_"

Ááááááá! már kezdek megkomolyodni és jó ideje megfontoltan iszok, így nem köszön vissza!

Mi a kedvenc piám? Valójában nincs. Leginkább a citromos Bambit szerettem, amióta nincs, mindent visz a málnaszörp.

Ha amúgy kikapcsolódok, társaság van, vagy nincs társaság, de kikapcsolódok, vagy nem kapcsolódok és társaság sincs, de amúgy célszerű lenne inni valamit, akkor ami kézbe akad. Ez általában Finlandia, de most júliusban elfogyott az utolsó üveggel, úgy hogy majd Absolut lesz az elkövetkezendőkben a kézbeakadós. Ja, a tonicot is szeretem és a grapefruitlevet. A sört kifejezetten nem szeretem, de szívesen megiszom a Kwakot meg amiket itt már soroltam és fogalmam nincs pontosan hogy írják a nevüket, közös ismertetőjegyük, hogy 7-8-900 HUF-nál kezdődik egy vacak üvegnyi ára, úgyhogy végül is bármilyen sört megiszok, kivéve a soproni gyárban katyvasztottak, vagy palackozottak közül bármelyiket se nem. [ mert feszt azt reklámozták, hogy itt minden offé, minden gromek! Hát akkor igyátok ti, bazmeg, ha minden fényes, minden jó]

Na.

Jaaaa!

A mindent visz termék egy pécsváradi pince eperfa hordójában érlelt Mirabella pálinka, illetve ennek akácfás nővére. Védjegy: TTTT.
@rodeo36:

"_ ha van pina még nem biztos, hogy üdvözít_"

Kétségtelen, a felhozatal válogatja, de én erősen hiszek, te hitetlen, aki másban hiszel.
És lőn világ! Három kéjsóvár, kora hajnalban, elmeséli álmait:)
@jaegtoer:

@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

@rodeo36:

"bejelentkezési" sorrendben még a téma "melegében" kérdezem, hogy nem b@sztatok be eléggé vagy eleget és ezért kib@szott az ágy benneteket?

hahahaha

ne szomorkodjatok!
ma még esős nap van, lehet fickós állapototokat kézben tartva energiával feltölteni illetve hasznosítani...
@jaegtoer:
nem dumálunk

simionato Norma-t énekel

Hal Lindberg1 mês atrás

Absolutely sublime. Simionato's voice is exactly what the role requires and she performs this fabled test piece magnificently. Too bad she never sang the role complete. What a loss. Any hope that Decca might give us on CD the whole of the recital from which this was taken. That would be magic.

www.youtube.com/watch?v=-Yr0UN_D38A

brühüyyy
@guma:
shut the fuck up

ez egy ajándék neked

www.youtube.com/watch?v=l8Hb70A8qJY

41957 MDM és++++++++++++++++

brühüyyy

ha ezt valahol bárhol elő tudnák vezetni? élőben

figyeld Babieri Gencer és MDM
@tristen2005:

"_És lőn világ! Három kéjsóvár, kora hajnalban, elmeséli álmait:) _"

Ébredj Te! Ez itt a rögvalóság. Valamint kvintesszencia.
@rodeo36:

köszönöm!

csak tudnám mivel érdemeltem ki...

:)
nagy csibész vagy te...
meg sem merek ezután szólalni!
@jaegtoer:
tévecc

én semmiben sem hiszek: a pina halála

az élet szép

brühüyyy
@rodeo36:

ha semmiben sem hiszel, akkor csak vagy.
@guma:
és most ezt

operajátszás annakisteni magasságaiban

Karajan

www.youtube.com/watch?v=fORQYxiuNTU

duma fölösleges
@jaegtoer:

vagyni az jobb mint nem vagyni

brühüyyyy
@jaegtoer:
lenni vagy nem lenni, az itt a kérdés

emlézúxel?

brühüyyy

meg lófasz és esti fény
@jaegtoer:

...minden gromek!

Na, ettől estem nosztalgiába. Hogy múlik az idő! mintha tegnap lett volna, hogy a Lapi blogján kérdeztem tőled, hogy mi a franc az a gromek...
@jaegtoer:

"Ébredj Te! Ez itt a rögvalóság. Valamint kvintesszencia."

Akkor itt a paradigmaváltás ideje:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
A tegnapihoz.
"Nem olyan világot élünk."
"Nekem is ez az életforma jön be."
Az első mondatoddal a munkahelyi gondot említed úgy, hogy amennyiben korrekt akarsz lenni, ez meghasonlottságot jelent az életfilozófiád alapján.
Úgy gondolom, hogy ez egy reakció részedről, ami nem azonos az eredeti karaktereddel. Ez egy védő és védekezési reakció , amikor pont az embertársadat kíméled meg egy negatív kifejlettől, melynek központjában az emberség áll. Ez pedig felülír olyan magatartásformát is, amelyet szíved szerint nem vállalsz fel.
Ami a tegnapi kiinduló témánkat illeti, én azt a magatartást ismerem el, és támogatom, amely soha, semmilyen szituációban nem aláz meg embereket, különösen úgy, hogy imponálási szándékból a másik embert nevetségessé teszi.
Ez nagyon távol áll tőlem, mert nem tudom díjazni azt a - sajnos létező - gyakorlatot, hogy ha nincs nézetazonosság egy témában, akkor alpári módon személyeskedéssel váltjuk ki ellenérveink hiányosságait.
Amennyiben mégis az ellenfél is feszegeti a személyeskedés határait, fel kell mérni azokat a reagálási határokat, ameddig mi is elmehetünk.
Ez történik a trolljainkkal, de még velük is inkább vitatkozunk.
Úgy gondolom, ez ízlés és intelligencia kérdése, és akiben nincs önkép és önkontroll, ezt a véleményt képtelen tolerálni.
Knósszosz egy talpig úriember, aki tele van jóindulattal a világ felé. Azért fejeztem ki az egyetértésemet, mert karakterben, életfilozófiámból eredően ezzel tudok azonosulni.
Ez nem jelenti azt, hogy Gábriel agymenését nem vetem el, tudomásul veszem, ha szükséges, ellenvéleményemet erőteljesen kifejezem, de a megszégyenítés nem az én műfajom.
@jaegtoer:
"A nagy empatikával célszerű leállni, sőt bezárni hét lakattal, mielőtt kirabolják Kegyedet.
Kurvára meg van szokva ebben a kibaszott világban, hogy ha nincs, akkor elveszem mástól, akinek van."
Magamba nézek, és viaskodom ebben a kérdésben.
El kell választanom magamban a két kérdést.
Az első az, hogy végveszélyben lévő embereknél tolerálhatom-e, hogy lopnak, amikor magának, a létnek a fenntartásáról van-e szó.
Az ösztönös reakcióm az, hogy igen. Ez a felállásom hasonlít a fizetős egészségügyhöz, ahol az életmentés ingyenes.
Amiről te beszélsz, az már politika. Azoknak a rablásáról és lopásáról szólsz, akik mérhetetlen gazdagodási vágyukban teszik ezt, és létrehoznak olyan viszonyokat, melyek egyes embercsoportok éhezését, létük megmaradásának feltételeit kockáztatják.
Mi kívül állunk /még/ ezeken a körökön, és dúl a lelkünkben az emberi együttérzés és a Tíz parancsolat ellentmondása.
@dr. jenőke (jenőke):
:DDD
Én vizuális vagyok, szóval frenetikus élmény lehetett!:))
A KáGé miért Bélázott le??
Nem léptél egyszerre, vagy nem sikerült a rétest megsütni az elftársaknak?

Egésség, itt Stella bontogatja magán kupakot...
@Mariann19:

Amennyiben a lopás bármely formája megengedett, úgy a többi már csak evolúciós fázis.
@dr. jenőke (jenőke):

és mekkorát fordult a világ azóta!?
@Orica Középföldi:

"_Akkor itt a paradigmaváltás ideje:)_"

Annak valamelyest, de mindenképpen elviselhető mértékben szomorú output-ja lenne, de érlelődik, érlelődik:-) (mármint az elviselhetőség:-)
@Mariann19: a nem olyan világot élünknél arra gondoltam, hogy hiába vagy te, bárki, udvarias,
nem azt kapja vissza...

és igen, szeretnék olyan helyen élni, ahol ez kölcsönös, de legalább is törekednek rá...

én Knoszinak jeleztem, hogy ő a legnagyobb toleráns...
a lábra lépéssel...

a munka sztori az, hogy szondáztatnom kell közmunkásokat...

hiába kérem, könyörgök nekik, hogy ne, mert holnap ők lesznek kiválasztva...

csalok, hogy ne vágják ki a szerencsétlent...

"Ami a tegnapi kiinduló témánkat illeti, én azt a magatartást ismerem el, és támogatom, amely soha, semmilyen szituációban nem aláz meg embereket, különösen úgy, hogy imponálási szándékból a másik embert nevetségessé teszi.
Ez nagyon távol áll tőlem, mert nem tudom díjazni azt a - sajnos létező - gyakorlatot, hogy ha nincs nézetazonosság egy témában, akkor alpári módon személyeskedéssel váltjuk ki ellenérveink hiányosságait.
Amennyiben mégis az ellenfél is feszegeti a személyeskedés határait, fel kell mérni azokat a reagálási határokat, ameddig mi is elmehetünk.
Ez történik a trolljainkkal, de még velük is inkább vitatkozunk.
Úgy gondolom, ez ízlés és intelligencia kérdése, és akiben nincs önkép és önkontroll, ezt a véleményt képtelen tolerálni.
Knósszosz egy talpig úriember, aki tele van jóindulattal a világ felé. Azért fejeztem ki az egyetértésemet, mert karakterben, életfilozófiámból eredően ezzel tudok azonosulni."

ezt pedig nem tudom értelmezni...

mi vonatkozik ebből rám?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
"Ezt pedig nem tudomértelmezni.
mi vonatkozik ebből rám?"
Az égvilágon semmi.
Emberi karaktereket próbáltam megbeszélni veled általánosságban és a tapasztalataim alapján.
Te egy végtelenül nyugodt, korrekt ember vagy a megfigyelésem szerint. Kevés ember az olyan, mint te, akinél észrevehető a szemlélődés, aki olyan jóindulatú, hogy az emberi pozitívumoknak észlelésekor annak hangot is ad.
A munkakörödből adódó lelki nehézségeiddel azonosulni tudok 100%-ig.
Munkahelyi vezetőként én is kiálltam, kiállok az embereimért - nem túlzás - harcolok értük.
Amikor eltolnak valamit, azt leplezem vagy eltussolom, a bérüket kiharcolom.
Elsősorban értük vagyok felelős, és emberiességi szempontok is efelé irányítanak.
Tudom, hogy vannak munkahelyi kötelmek, de nekem fontos, hogy az emberek hogyan élik az életüket, és milyen a viszonyom velük.
@Mariann19: köszönöm! egy teljesen más tartalmú
kommentet írtam neked, de kitöröltem...
komolyan gondolkodóba estem, hogy ez lenne a véleményed rólam...?
átgondoltam, felidéztem egy két komment váltásunkat, és inkább csak beidéztem amit írtál..
nagyon jól estek a szavaid!

rólad, viszont a nyugalom, és tolerancia szobrát fogják mintázni...-)

amit írtál a munkádról... mást nem is tudnék rólad elképzelni! aki egy arc nélküli blogon,

ekkora türelemmel, hozzáértéssel, beszélget emberekkel, az a munkájában is ezt teszi..
süti beállítások módosítása