Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.15. 05:40 Fabius

Békemenetet Norvégiába!

Címkék: norvég alap civilek cöf nemzetbiztonsági kockázat

Tök fasza lehet cöfösnek lenni. Így választások után élvezed a kiutalt jutalmat, vagyis pancsosz a felfújható medencében, kapod a napszúrást és csak úgy lazán odaszólsz a melletted köldökpöcköléssel szökőkutat képző agytömegnek:

- Te, gecc, ne csináljunk valami izgalmasat?

- Verjük ki egymásnak?!

- Hülye vagy? Most, mikor "az amerikai lehallgatási botrány egyre jobban nyugtalanítja az európai civil társadalmat"? Még lebuknánk...kinek hiányzik egy címlap a Pride Magazinban?

- Há'akkó?

- Adjunk ki közleményt és küldjük a picsába a norvégokat! Én már egy hete azt álmodom, milyen érzés lenne Orbán strómanjaként leírni, hogy "nemzetbiztonsági kockázat". Még jó, hogy itt ülünk, és a gondolatra fülemből is szivárgó adrenalin nem a Puskás Akadémia mezemet pocsíkolja össze. Használjuk ki, én aszondom!

- Nem lesz ebből baj? Ha nem leszel képes visszafogni magad, és "a polgárság többségi támogatását bíró civil közösségek"-ként fogod aposztrofálni magunkat, akkor megint kiröhögnek!

- Kik? Na kik röhögnének ki? "Az ellenzéki internetes médiumok működtetői, akik hamis állításaik alátámasztása érdekében oknyomozó újságírásra hivatkozva nem bejegyzett “defektív” irodákat működtetnek.?" Ők röhögnének? Na majd nem röhögnek ha elolvassák, hogy nemzetbiztonsági kockázat! Megismétlem többször ha kell!!!

- Lazíts, egyszer is elég. Oszt mit írnál még bele?

- Hogy aki a Viktort báncsa az egy genyó!

- Ne marhulj, ezt így nem lehet.

- Jó, akkor asztat, hogy ezek képmutató álcivilek, álszent regnáló kormánytámadók, mink meg lepucéríccsuk az anyagi bázisukat! Meg tiszta vizet a pohárba! - ezt is! Sőt, ezt főleg!

- Vizet, mi? Na te hozod a sört amíg élesítem a laptopot.

- Laptopot. Medencébe?

- Méér', mit, szikratávírót, baszod? Na szaladj, hogy köztudatba legyen mire Viktor hazaér brazilból a kicsivel!

211 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr936509405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@évásanyó:
Még a szomszédjukat se... amúgy ezért a baloldaldalért milyen épeszű ember lelkesedik?
@parti_giano: ne duzzogjá'! csak a békemenetet próbáltam idézni...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Látod, bacod alássan, ár Neked is rég rá kellett volna bólintanod a kinti ajánlatra!! Itt csak erőteljes szívás lesz még nagyon sokáig, kábé az én 21 éves kölkem se fog itt látni olyan életszínvonalat és minőséget, ami mondjuk 25 évvel ezelőtt a sógoréknál már megvolt. Tán a Te lányod is jobban jár (naná), ha nem itt képzeli el a jövőjét.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Én nem így gondolom.Nem baloldalban gondolkozom, hiszen van olyan jobboldali ember, nem is kevés,akiknek nem tetszik, ami most van.Tehát nem oldalban kellene gondolkozni, hanem a CÖF ellenpárjaként összefogni az Orbánelleneseket.Elfelejteni, ki honnan gyött, csak utálja Orbánt, Lázárt, stb. ez lenne az ismertetőjel. Ráérnénk akkor elosztani a tárcákat, ha már csak ez lenne a legnagyonn probléma.Vagy hülye vagyok?
@Knósszosz: Így igaz, a fiamnak feltettem a kérdést, na 3 év után, mi a véleménye, mikor jön haza? Csak azért nem küldött el a fenébe, mert jólnevelt.Azt mondta, nem tudják megfizetni, hogy nyugodtan kel, fekszik, létbiztonság van, nyugalom, élvezi a munkáját, nagyon sajnálja Magyarországot, de a benne élő embereket tehetetlennek tartja.
@látjátok feleim szümtükkel: Na végre valaki aki röndösen tud őzni:-) . Szöged ,Köcskemét? Ámbár felénk Szögedének modták!
@évásanyó: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Van egy ismerősöm, Barnának hívják, és nem nagyon szereti az Orbán-kormányt.
Választások előtt még nem volt benne biztos, hogy elmegy-e szavazni.

Az ominózus hétfői napon találkoztam vele, és megkérdeztem tőle: na, voltál???
Ő azt mondta, hogy nem volt, meg minek menjen, úgyis a Fidesz nyer.

Nah, ilyen a magyar mentalitás, és ezért tartunk ott ahol tartunk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Akkor hiányzik az az ember, aki ezt össze tudná rántani. De ezt se úgy gondolom, hogy na jön egy lánglelkű ellenorbán, és megtartja beszédét, hanem alulról kellene szerveződni.Ha meg akarnának félemlíteni, mit veszthet?Állása nincs, pénze nincs, hazáját ellopták, mire fel fél?Olyan emberek álljanak össze, akiknek nincs családjuk, hogy ne lehessen vele zsarolni.
@xvxvxv:
ott a víájpíben a zorbángáspár úgy néz ki mint egy réműlt aktakukac, vagy egy NERD, mindennek csak focistának nem...tud ez futni 3 órát egyirányban?

brühüyyy

nem tüdőbajos, de ha nem és ráadnak egy szép sísapkát akkor úgy néz ki mint bájalex
@évásanyó:
Igaza van!
Akkor egy adalék az egész szart jellemző állapothoz:

Mai bejelentés a Budapest Airport részéről, hogy az Emirates októbertől napi járatot indít a Dubai-Budapest-Dubai útvonalon, ráadásul a széles törzsű A 330-as fogja repülni. Puff neki… Kíváncsi vagyok, hogy ezt mekkora sikernek fogják eladni a kormánypárti médiák? Nem is értem, hogy-hogy nem ez megy minden adón? Talán a kedves beteg maga akarja bejelenteni? Lehet, azért. Merígymegúgy a dübörgő gazdaság és rájöttek ott a sivatagba, hogy milyen fontosak is vagyunk nekik, mint a legstabilabban fejlődő kelet európai gazdaság...

Az Emirates képviselője viszont nyilatkozot és azt mondta, nagy lehetőséget látnak a járatnyitásban, mert Dubai kapu az egész távol kelet, Auszrália és Afrika felé. Szóval elégedetten nyilatkozott, csak a végén megjegyezte azt is...khmmm..., hogy most amikor akkora az elvándorlás Magyarországról, nem aggódnak a load factor miatt… Na, ezt, hogy lehet magyarázni? Ezt majd elegánsan elfelejti közölni a kormánypárti média, vagy estleg megmagyarázzák, hogy hülyék az Emirates góréi, mi? Jaja… épp most vették az ötvenedik(!!) 380-as vasukat, talán kicsit több fogalmuk a dologról, mint a szépemlékű Szól Ilyom Bingyom akárminek, ami sose repült utasokkal egy percet se.
@huzzadneki shakespeare: Ha valami okosság elindulna, és azt látná, hidd el eljönne neki is az a pont, ahol csatlakozna.Ahhoz tudnám, hasonlítani, mikor le akarok bontani egy kötött ruhát, órákig tart,hogy megtaláljam azt a pontot, ahol tépés nélkül sikerül, de ha meg van, szinte magától nő a gombolyag. Ha valami értelmes, éppkézláb ötlet születne, hidd el, elkezdődne valami, mert ami most van, az rosszabb, mint Shrek lápja 40 fokban.
@évásanyó: Persze jellemek kellenek hozzá, akik beszélnek, beszélnek, viszik az igét. Olyan jellemek, mint pl. Fabius, Zero, Szily L, és még sokan mások, akiket százezerek olvasnak és szeretnek, és elismernek.
@rodeo36:

Lehet azért volt olyan lepkegyűjtő ábrázattya a Győzikének, mert félt, hogy a Putyin bá' odaugrik és neki is a szájába nyomja a szőrös szondát! :-)
@tristen2005:

"The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may be broken or expired, or you may not have permission to view this page"

mashol? egyebkent sem vok regelve a faszbukon...
@évásanyó: Azt se felejtse el senki, bár a fiatalok nem emlékeznek rá, de amikor elég volt az elnyomásból, kinőtte magát a gyom alól a szamizdat, a Ha én rózsa volnék, vagy Joan Baez,a (francia) ellenállási mozgalomról biztos hallottatok, lehet nem az én időmben, de a fiatalok, már akik itthon maradnak, előbb-utóbb robbanni fognak, ha a múltat veszem alapul.
@xvxvxv: szerintem a feka csavo meg mindig az iPhone-jat keresi
@évásanyó: khm, ha robbannak, akkor legfeljebb valami krakagyiltol vagy ginatol… :-(
Gyerekek, megtaláltam Rodeo PAPA emigrálási képét Vancouver-ből! :D
Rögtön az elsőn! Igaz kicsit komoly...

ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/07/13/vancouver_az_1970-es_evekben
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): jaja es epp Μαρία Κάλλας-t hallgat oly atszellemulten abban a kocsiban

:o)))
@huzzadneki shakespeare: azt mondjak, hogy a vilag egyik legszebb fekvesu varosa
@huzzadneki shakespeare:
Aszondod, a kisebb forgalom olyan vidékiessé teszi? :)
@vitéž munkášőr: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nálunk a 70-es években a 10x10-es, kevés fantáziával megáldott kockaház volt a cool.

Azokon a képeken van tér és levegő. Ha lecserélnék a kocsikat, akár ma is készülhettek volna.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"nagyon kedves" ennyire nem vagyok "kedves" és jobban vezetek...azok a borzalmas és kibaszott olcsóönkölcségű és kurvadrágán eladott faházak, amelyekről azt hiszi az amerikai, hogy jobban hőszigetel, mint a tégla, mialatt ingük gatyájuk elmegy a szar légfűtésre, mert ezekben nem lehet tüzelni...a város fekvése csodálatos de csak annak aki még nem látta élőben FLÓRIANÓPOLIS-t

brühüyyy

ja, és Vancouver Toronto-val versenyez a világ legdrágább városa címért, és ebbe már Zürich és Paris, London (englnad) is benne vannak és persze Tokio is de ez a kettő verhetetlen szart kurva drágán
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
építkeztek benne?

most majd lebontyák, és kurva drágán lesz valami szar helyette

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
hát nem kedves? kösz de ilyen jó hallásom azért még nincs...

belőletek meg az irígység beszél

brühüyyy
@rodeo36: Jaja a tetőn dolgozott két melós, állítólag ők okozták. Már le is tartóztatták őket.
Kedveseim, ma újabb rezsipontot adtak át, erről a kiemelkedő eseményről nem kellene mindenféle himi-humi ügyek ragozásával a figyelmet elvonni!
index.hu/belfold/2014/07/15/legyen_szives_csinaljon_ugy_mintha_csinalna_valamit/
@rodeo36: Mucikám, ne légy ilyen mufurc.Látod Boli feltételezi rólad, hogy ha akarnád, az is menne.Ez dicséret!:))
@vitéž munkášőr: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @rodeo36: Egyébként, vannak, akik értik, úgy hívján őket " suttogók".Nem kimondottan a vizslát, hanem általában egy-egy állatfajt.:)
@vitéž munkášőr: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @rodeo36: Egyébként, vannak, akik értik, úgy hívján őket " suttogók".Nem kimondottan a vizslát, hanem általában egy-egy állatfajt.:)
@évásanyó:
de azért én lehetek kutya...a kedvenc állatom, figyeltem -van egy tv sorozat a discovery-n- a suttogókról...csak azt nem mutatja amikor "súg"

csak az eredményt, persze üzlet rendeljék meg ő tud suttogni a többiek meg hülyék

brühüyyy

egyébként vagyok én olyan jó viszonyban a @boli-val, hogy basztassuk egymást
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
természetesen, nagyon szép hely, vannak egyedek, akik megvettek egy sziklazátonyt és azon élnek télen nyáron

assemakármi

brühüyyy
a többieket meg vagy kiönti vagy nem, a partokon
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és mint kiderült a californiai erdőtüzeket is nagyrészt gyujtogatókm keltik most utóljára egy bedrogozott idióta gyújtott föl néhány száz hektár erdőt a város közelében, közben a californiai hatóságok törvényt hoztak,hogy mároedig vizet nempazarlunk, minimum 500 dollár büntetés pazarlásért (autómosás és egyéb gyagya) mert ugye -mint már írtam a kiszáradás és a sivatagosodás lepi meg őket, lesz ott még nyavaj

a Colorádó nem bírja nagy vízigényt rá kell állniuk a tenger sótlanításra, de ma már 5 dollár egy nagy üveg ivóvíz és lesz ez még drágább

NDK-ban volt anno olcsóbb volt a Volksbier mint az ivóvíz

brühüyyy
@DR. INKVIZITOR:
totálkár...elmegy hülyeségre a sok semmi

kelepce

brühüyyy

és a szilárdka mint mond?
@rodeo36: Igen láttunk mi is olyan kanadai embereket/családokat, akik a saját kis szigetükön pihengettek, amikor hajóval meg repcsivel is megnéztük a szigeteket. :)

www.islandqueencruise.com/
georgianbayairways.com/?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=28
@rodeo36: bocsánat hogy beleszóltam.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

neb+
a nagydoktorimat készítem, befejezés előtt van "hogyan lehet kutyául?"

már négy vau vau-m van az fődiploma és a 3. Vauá-val már kisdoktorim is lesz (egészen kicsike) és a 4. vau már meg is hozza az akadémiai rendes tagságot:
hogyan vaúzzunk bele a Holdba Újholdkor

brühüyyy
@évásanyó:
kedvesem te állandóan wellcome vagy meg VIP

úgyhogy semmi hisztéria

jó?????????????

brühüyyy
@évásanyó:
valaki tuggya mit suttog?

akuty meg röhög rajta?

brühüyyy

a kuty nagyon intelligens tud lenni
@vitéž munkášőr:
for me also the same, shut it down

brühüyyy
@rodeo36: Hogy is szoktad mondani?:beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))Zavarba hozol:)
@rodeo36: Nekem mindig volt kutyulim, most a két utolsót gyászolom, azért nincs.
@rodeo36: Ha esetleg érdekelnek a részletek.:(

A tűzvész után életveszélyessé vált a világörökségi palota

index.hu/belfold/2014/07/15/langol_egy_haz_az_andrassy_uton/
@évásanyó:
el kell keserítselek,

en.wikipedia.org/wiki/Dog_Whisperer_with_Cesar_Millan

én is láttam, csak a suttogást sohasem mutatták, a névadás plágium!!!
olyan, hogy kutyasuttogtatás nem létezik, átbaszás

de azért lehet kutyákat nevelni

brühüyyy
@rodeo36: Én is csak lóval láttam egy indiánt suttogni a Geon.Kell is a kutyákat nevelni, élvezik, nekik az játék.Na nevelésből már tele van a hócipőm:))Az egész életem folyton valakinek, vagy valaminek a neveléséről szólt.Mióta nyugdíjas vagyok, csak állatokat kényeztetek:))
@rodeo36: Én is csak lóval láttam egy indiánt suttogni a Geon.Kell is a kutyákat nevelni, élvezik, nekik az játék.Na nevelésből már tele van a hócipőm:))Az egész életem folyton valakinek, vagy valaminek a neveléséről szólt.Mióta nyugdíjas vagyok, csak állatokat kényeztetek:))
@évásanyó: nem tudom, miért megy el kétszer:(
@évásanyó:
fénysebességű a mutatóújjad?

brühüyyy
@rodeo36: Nem is tudtam, hogy ilyen tulajdonságaim is vannak.Jó ez nekem?
@évásanyó:
én lóval nem szoktam suttogni, szép állat, de nekem távolról...én nem vagyok lovas nemzet...

a kutyák nevelése számomra ugyanolyan játék mint amilyen a kutyának, és kibaszottúl vidám tud lenni miközben magáévá teszi amit én akarok

eegyébként embernevelésben is kamagasló eredményeim vannak, még anno amikor az iskola legjobb nebulója cím röhögő birtokosa voltam az egyik tanarunk -kurvára únta többszörbukottagresszív fiúkat az órákon- valami módon rávett, hogy -látva nekem van tekintélyem közöttük, bár félméterrel is rövidebb voltam némelyiknél- hogy csináljak tanköröket valamelyiknél otthon, (az illetékes anyákkal már egyeztetett) és próbáljam átvezetni őket a katarzisba...és kurva jól szórakoztunk, észre sem vették, hogy kész a lecke meg valami ragadt is rájuk az anyagból...ők asszitték ők terelgetnek engem (birka is assziszi ő tereli a pulit) és hatalmas mosolyok közepette tudtak felelni és még büszkék is voltak saját magukra, hogy márpedig ők milyen zseniálisok, mi meg rájuk hagytuk, legyen sikerélmény...

de azért a bringázásaimhoz visszatérni olyan volt elmenni Ermenonville-be

brühüyyy
@évásanyó:
bizonyosan csak az "egér"-nek ne mondd meg, klikk és kész, és ha a billentyűk nem füstölnek az is jó

brühüyyy
@rodeo36: Kíváncsi vagyok a véleményedre csillagom:a fiam 3 éve emigrált Albionba.Most kacérkodik a gondolattal - bár jól érzi magát - hogy Canadaban folytatja.Le-, vagy rábeszéljem?
@rodeo36: Erre mondják, hogy született pedagógus vagy.A véredben van.Mit dolgozol, ha dolgozol?
@évásanyó:

két alapvető dolgot vizsgáljon meg nagyon alaposan és időt nem sajnálva:
nambőr1
anyagilag mit nyer a költözéssel, ha nyer?

nambőr2
GBR mennyire érzi magát kizsákmányoltnak (nem kell neki mondanod, hogy ne a magyar viszonyokkal hasonlítsa, hanem Canada > GBR)

Canadában attól is nagyon sok függ, melyik provinciába megy, Alberta és Manitoba -aszongyák- nagy fejlődésben van de nincsenek "fejek" és úgy lehet ott élni, mint egy Mars expedíción+++ (hahahahah)
BC nagyon szép de kibaszott drága, viszont majdnem europai hangulata Vancouvernek a többi részei alsókisbürgözdi sötétség, ugyanúgy mint az előző kettő

Ontario a vivő és liberális, majdnem olyan liberális mint BC de... kibaszott drága és éppen most még emelnek az adókon mert a tartomány adósságba keveredett valami hülyeség miatt amit csak kapitalisták tudnak, és utána kibasznak az adófizető bélával hadd nyögje 25 évig
(most hívott az egyik polgármesterjelölt, hogyha ő akkor mi lesz, de el van baszva, mert amikor valaki megcsinál valamit akkor mások érdekeit sérti és attól függően melyik lobby erősebb még vissza is csináltatják az egészet az adófizeti meg élvezi amikor mellécsap

ha szeret 14 órát dolgozni 7 óra bérért akkor fontolja meg

egyébként mi a szakmája mit szeret csinálni ...

Canada keres fejeket de utána kibaszik velük, mert a kapitalista már csak olyan

ígéreteknek nem felülni, kizárólag írott szerződésről tárgyalni és az interjúkba szarjon bele hatalmasakat mert az kibaszás a köbön, assziszik ők szarták a spanyol viaszt de akkor mijafasznak kell nekik az új káder? mert a régi öngyilkos lett, kilépett, pofánbaszta a főnököt, vagy csak talált valamit amiről assziszi jobban fizet
és búcsú nélkűl távozott

brühüyyy
@évásanyó:
namost kihagytam Quebec-et

az egy vidám hely még vidéken is europai hangulata van, kibaszott drága de beszélni kell franciáúl, vagy undorka lesz, az atlanti provinciák hát ha nem halász vagy krumpli szakértő akkor oda ne bármilyen csodálatos a táj (szerintem szebb mint BC)

magánzok az utóbbi időben és kurvára élvezem mert önmagam főnöke vagyok és nem szoktunk veszekedni, és néha meg is értjük egymást mind a hárman

brühüyyy
@rodeo36: repcsikkel foglalkozik, tervezés, anyag-szakítószilárdságvizsgálat, törésvédelem.
élvezi, szereti.Angolul anyanyelvi, franciául meg nagy nulla.Bérel egy kis lakást, elvan.Rodi nagyon izgat a következő: hány éves vagy? ha nem akarsz, ne válaszolj:)
@évásanyó:
küldd el neki ezt a két malasztot, és igérd meg neki a nevemben, -hogy ha ígényli- további segítséget is tudok adni, az ő szavai nélkűl a további bömbölményeim pusztába kiáltott hülyeség lenne

brühüyyy
@évásanyó:
játtszunk Bar Koch Ba-t, de kizárólag privvy-ben

mit a repcsin ???? tudod ugye egy repcsi több millió elemből van és ha valaki egy fajta izére szakosodik az életre szól, vagy pár év átképzés amit a cég fizet, ha kell neki a káder

szóval kezdő de megtalálta...nem kell mindent publikálnunk...bár tanulhatnak belőle de vannak dolgok...amik a kredenc elé és a kutyu alá valók

brühüyyy
@rodeo36: Te tudod az én imélemet, játszunk!!
@évásanyó:
the play is on bird is on its nest...

answer fast and prompt

brühüyyy
@rodeo36: Nem tudok válaszolni, mert ahányszor neked feladom, amit irtam, ezt kapom visszaThis is the mail system at host mail.gmail.hu.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<08301200jaig@gmx.com>: host mx00.gmx.net[213.165.67.99] said: 550 Requested
action not taken: mailbox unavailable (in reply to RCPT TO command)
Reporting-MTA: dns; mail.gmail.hu
X-Postfix-Queue-ID: 4B0291AFA36F4
X-Postfix-Sender: rfc822; muterka@gmail.hu
Arrival-Date: Wed, 16 Jul 2014 03:08:22 +0200 (CEST)

Final-Recipient: rfc822; 08301200jaig@gmx.com
Original-Recipient: rfc822;08301200jaig@gmx.com
Action: failed
Status: 5.0.0
Remote-MTA: dns; mx00.gmx.net
Diagnostic-Code: smtp; 550 Requested action not taken: mailbox unavailable
Már kettő jött, mi a rosseb ez? Te tudod?Nem engedi, hogy elküldjem a levelet, csak azt nem tudom, akkor az első mért engedte, ki vagyok borulva.
@rodeo36: Nem tudok válaszolni, mert ahányszor neked feladom, amit irtam, ezt kapom visszaThis is the mail system at host mail.gmail.hu.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<08301200jaig@gmx.com>: host mx00.gmx.net[213.165.67.99] said: 550 Requested
action not taken: mailbox unavailable (in reply to RCPT TO command)
Reporting-MTA: dns; mail.gmail.hu
X-Postfix-Queue-ID: 4B0291AFA36F4
X-Postfix-Sender: rfc822; muterka@gmail.hu
Arrival-Date: Wed, 16 Jul 2014 03:08:22 +0200 (CEST)

Final-Recipient: rfc822; 08301200jaig@gmx.com
Original-Recipient: rfc822;08301200jaig@gmx.com
Action: failed
Status: 5.0.0
Remote-MTA: dns; mx00.gmx.net
Diagnostic-Code: smtp; 550 Requested action not taken: mailbox unavailable
Már kettő jött, mi a rosseb ez? Te tudod?Nem engedi, hogy elküldjem a levelet, csak azt nem tudom, akkor az első mért engedte, ki vagyok borulva.
@évásanyó:
külggy a postmasternak egy emilt, hogy a kurva annyával szórakozzon
ez egy amerikai szar és szóraxik addig amíg nem kéred, hogy mennyen a pécs Á ba

brüühühühyyy
@rodeo36: 1. nem tudok angolul, tehát nem tudok levelet küldeni a postamesternek.2.Ha segíteni akarsz, írdd meg, küld el, én meg tovább küldöm, de ne legyen benn picsa:))Szóval rendezz valamit, Te vagy a férfi:)))
@rodeo36: Azt se tudom kivenni a szövegből, hogy a postamesternek mi a emilcime:(((
@évásanyó:
na jó, akkor ide küldd el amit kaptál, majd én válaszolok, bízzál bennem nem sok picsa lesz benne

a Calvados eredeti francia és fincsi

brühüyyy
@évásanyó:
ez egy szemét emil, majd küldök nekik valamit nem teszik ki az ablakba
küldd:
star_1201_olofi@hotmail.com

ra most lássuk mijafasz van

brühüyyy
@évásanyó:
szóraxanak, már írtam nekik
küldd a másik címre

brühüyyy
@rodeo36: Már kétszer küldtem, várom a válaszod, ha megkaptad.
@xvxvxv:

" az Aranyszájú Tigris húsvétkor felállt utcai cipővel a nappali asztalára, hogy felfityegtesse a pilácsra az adventi koszorút."

:D

Kétségtelen, ugyanaz a projekt, de az idősíkok egy kicsit összekavarodtak. Az Advent Szent András napjával kezdődik és amennyiben nem jön közbe semmi, úgy decemberre esik Karácsony előtti hetekben, a Húsvét pedig egy kicsit korábban van mintegy fél évvel, de még Pünkösd előtt. A valóságban persze előbb született J.C. és csak utólag tett utat a Golgotára szervezett korabeli békemeneten.
A cipő, az asztal és az újságpapír stimmel. Amúgy szerintem is kézen állva kellett volna aggatni valamit a lámpára, ha már az ostoba viszolyog a létrától:), de tudjuk, hogy neki a hokedli a nyerő, az asztalra meg szarik, különösen a közösre, ezért ezen az apróságon felesleges fáradtság fennakadni.
@évásanyó:

"Azt se felejtse el senki, bár a fiatalok nem emlékeznek rá, de amikor elég volt az elnyomásból, kinőtte magát a gyom alól a szamizdat, a Ha én rózsa volnék, vagy Joan Baez,a (francia) ellenállási mozgalomról biztos hallottatok, lehet nem az én időmben, de a fiatalok, már akik itthon maradnak, előbb-utóbb robbanni fognak, ha a múltat veszem alapul. "

Csakhogy MI egy ideje általában inkább másra várunk, hogy kikaparja a gesztenyét a tűzből. Ez viszont történelmi okokból teljesen érthető. Mikor járt jól a NÉP ha belekezdett egy kétesélyes kimenetelű projektbe?
@évásanyó:

ilyeneket ne tégy közzé. ez rosszabb, mintha beírnád a nevedet, telefonszámodat.
@jaegtoer: A robbanás nem feltétlenül harcra kell gondolni, de elindíthat egy erjedést,tudom, idő, csak ez a tunyaság meg elképesztő:((
@jaegtoer: kénytelen voltam, mert Rodival nem engedett imélezni.
@évásanyó:

"_de elindíthat egy erjedést,..._"

erjedést? MI egyfolytában erjedünk, terjedünk, gerjedünk és folytonosan elernyedünk. utóbbit különösen akkor, amikor éppen demonstrálni kellene hogy erjedünk és gerjedünk és terjedünk:)
@jaegtoer:
a magam részéről vigyáztam...nincs telefonszám sem.. de nagyon köszönöm a figyelem felhívást

valami glitsch lehetett, mertelőszőr átjött simán azután nem (ez volt a híradás) majd újra minden szépen de ...szóval igazad van

majd ha kapok oda is valami üde nappalit akkor a spam filtert munkába állítom

brühüyyy
@rodeo36: en csak egy krapekra vagyok irigy - es az nem mas mint a gazsi depp (tudod, a byeorban without sisapka)

;-)
@Ómacicka Bábó:

Mi az, hogy Köcskemét?

Egyébként Hmvh-en őznek röndösen most is. Én egy kicsit távolabb tanultam.
@jaegtoer: Végül is nem látszik sok minden csak a név és az IP cím. :)
@évásanyó: Az a baj, hogy elírtál Rodeo e-mail címében egy betűt és állandóan visszadobja az ő e-mail szervere, hogy nem létezik ilyen cím és mailbox. :)
Mi van Gazsi ???
nem vagy köszkereplő ?
és a rácsel ? majd ha a képek megjelennek a zellopott mobilról?

:)))

Gazsi:) mijjen érzés egy narancsköztársaság, bocs almaköztársaság diktátor köjkének lenni? van sok nő ? laza foci ?
@évásanyó:

Személyes adataid védelmében ezt innen kidobtam.
@Fabius: rendes toled, pont javasolni akartam…
@Fabius: Borzasztóan szégyellem, hogy gondot okoztam, neharagudj, és nagyon szépen köszönöm.
@vitéž munkášőr:
én meg nem irigylek senkit, mindenkinek megvan a saját keresztje, ez a pimp ott a vip mellett olyan mint egy nerd és "egészenmás" a 47. senki

nem szeretnék rá sem hasonlítani

a pénzét lopják neki tehát lopott pénz..

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már megoldottunk a hibát, de nagyon köszönöm, Neked is, hogy segítettél.
Megvan az új ellenség. Széles elvtársnak nem sikerült megvennie a Sármelléki repülőteret, ezért most mozgósítja az Interpolt és a CIA-is. Hát micsoda skandallum, hogy nem egy magyar oligarcha nyer egy liciten?
Tuti, hogy lesz birkamenet, Széles fejenagy elvtárs, már postáztatja az önkéntes menetelőknek a napidíjat, szervezi a buszflottát, ( a CÖFikés tagok saját zsebből dotálnak) Sármellékre. A molinók már gyártás alatt "Nem adjuk Sármelléket, indiai színészeknek" felirattal. A helyi roma szervezet már szervezi az ellentüntetést és indiai, borsodi és szabolcsi "vendégellentüntetők" saját magángépeiken érkeznek.
A tüntetők szállásáról természetesen Széles elvtárs Zalacsányi 3,4,5 csillagos hoteljében gondoskodik egy termékbemutatóval egybekötött vacsorával, ahol a szerencsés cöf tagok kedvezményesen, nyugdíjasoknak ingyen házhozszállítással is, vásárolhatnak a gravitációt megszüntető és a semmiből energiát előállító csodamasinájából 14 napos visszafizetési garanciával.
süti beállítások módosítása