Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.28. 08:20 Fabius

Mennyiért őrizzük Orbán Ráhel erkölcsét?

Címkék: fidesz közpénz orbán ráhel

Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők telefonjának ellopása után akár ki is derülhet

ráhel.jpg

Faternek meg elég most a maga baja, a szopás sztorira legyintget bőszen, hogyaszongya részeg volt az ember, nem tudja mit beszél, és ebben a pillanat a legkevésbé arra vágyik, hogy Ráhel kompromittáló képein csámcsogjon a magyar nyelvű internet meg az RTL híradó. Ez idáig érthető, de a megmozgatott erőforrások azért igényelnének némi magyarázatot. 

Vagy esetleg egy hirtelen betolt költségvetési módosítót arról, mennyit lehet költeni az uralkodóház csemetéinek erkölcsőrzésére. 

Mert ez így elég vicces. 9 milla soron kívül végzett dns mintára, amíg valódi bűnügyekben erre se ennyi, se ilyen gyorsan nem futja, a tyúklopásként is nehezen értelmezhető telefon lopást kiemelt rendőri egység vizsgálja, mert bizonyára semmi más dolguk nincs éppen. Szóval csak kéne valami egyértelmű és világos költségkeret, amit nem kell magyarázni, nem szükséges indokolni, ami deklaráltan arra van, hogy paravánt képezhessenek belőle a királylányok és királyfi erkölcsi kilengései elé. Esetleg a bevett módi szerint felajánlható lehetne erre is a TAO támogatás, biztos vannak az országban olyan vállalkozások amiknek a főni homlokránc vasalása nem lenne megterhelő feladat. Az is közpénz, nyilván, de legalább nem "olyan" közpénz, erre szokta mondani a Vezér, hogy már szinte magánadomány. 

Erről jut eszembe: létrehozhatnának a célra egy alapítványt is. 

Ahová aztán tényleg juthatna pénz mondjuk a Nemzeti Együttműködési Alapból. Csizmadia nertárs gondolom nem zárkózna el, ha szívességet tehet az uralkodóháznak. Sőt, ha egy kicsit szemfülesek akkor akár a norvég pénzekért is lobbizhatnak, ha a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének jut belőle, akkor erre a sokkal nemesebb és kiemeltebb célra is biztos löknek valamit. Erre aztán már tényleg nem mondhatná senki, hogy faszombazmeg, már megint a miénket költik a családjuk úri huncutságaira. 

 

874 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr516435451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovi vajon ott volt?
ez egy nekem való poszt:)
récsölnek azé megnézném a leszállópályáját belülről:)))
Egyébként igazságtalan vagy Fabius. Az RTL Klubba is jutott kiemelt adóellenőr csoport - Vajna kaszinóit már nem kell ellenőrizni, nyilván onnan szabadult fel a szükséges állomány - a civil alapítványokhoz is kiemelt KEHI csoport, úgyhogy a fontos ügyek mind egy szálig ki vannak itten vizsgálva.
Egyébként összekötve a két gondolatot, ha az RTL-nek van egy csepp esze, most aztán minden követ megmozgat, hogy legyen pikáns anyag a következő híradóban... Mekkora lenne...
@shinichi: még ómolnárt is visszasírnák, ezek a trógerek.:))
@taga20:

Ann ó, molnár egy megbecsült szakma volt.
@tristen2005: végre egy értelmes komment:))
azé a csávónak nem nagyon állt fel a farka a műsortól:)))
" mennyit lehet költeni az uralkodóház csemetéinek erkölcsőrzésére. "

Nem inkább látszatőrzés ez?
Ez a szopás sztori annyira vicces?

Gondoljátok, hogy itt Orbán az, aki szop? Vagy Lázár? Vagy a Fidesz?
@Pantagruel: Nem csak ők, de mi megérdemeljük, bár a vezírrel ellentétben nem élvezzük. A társadalom büntiben van.
@Pantagruel:

A szopós sztori nem vicces, röhejes. Cserébe megdőlt vele pár dogma.
Plebejusok erkölcsei már csak ilyenek,nekik mindig van lejjebb soha nem ez a legalja.
Nehogy bekajáljátok a telefonos - leánybúcsús - álhírt, mert igazából nemzetbiztonsági kockázatot jelentő adatvesztés, illetve adatlopás esete forog fenn. Punktum!
Ha eddig nem tudtátok volna; mindig a hivatalos tájékoztatás a hiteles információ...
Más:
A Kedves Vezető azt nyilatkozta, hogy ha iszunk, akkor nem beszélünk. Én - akit nem lehet egy napon említeni a Felcsúti Fénylő Fáklyával - szerényen megtoldom azzal, hogy ha iszunk, akkor nem írunk.
Inkább igyunk!
Hát nem is tudom..
ha azon a lánybúcson tényleg volt olyan amire itt gondolnak, akkor nagyon nem követik a trendeket a lánybúcsú résztvevői.
Ám olyat írni a saját miniszterelnökünkről, csodálatunk tárgyáról, hogy mindenben kedvében jár Putyinnak, ez minimum egy Pride-napi teherautós felvonulást sejtet a két államférfi részéről. Hogy úgy mondjam, ilyen hülyének még kormány által kinevezve se szabad lenni. De ne általánosítsunk.

nol.hu/velemeny/szop-1470955
@tristen2005:

Ha már NOL:

nol.hu/belfold/a-kormanyfo-teruletet-hodit-simicskatol-1470961

Azt hiszem, közeledik a palotaforradalom.
Az üzletben nincs barátság - mondja Simicska a dohányboltban, és pofán bassza Orbán Viktort:)
@poszt:

Azért a barinő elgondolkodhatott, milyen ismerősei vannak ezeknek, hogy telót lopnak? Ja, nem, a barinő is ugyanabból a brancsból van, különben nem lehetne ott. Azért az após nekem még mindig gyanús, komplett erdőt is képes lopni, akkor mi neki két őrizetlen teló, már rutinból nyúlja le, észre sem veszi, este nézi a jakózsebet, jé, ezek meg honnan a faszból kerültek ide?
@DarthVader:

Gondolod, Lajosunk ettől rosszul lesz? Max megemelik a Szajol Püspökladány Vasútépítés költségvetését, Alagút kell a csordának címszóval.
Szerintem rendben van ez a nyomozás. Mikor a céges telómat ellopták fél nap alatt felvették a jegyzőkönyvet. 30 nap múlva beidéztek a szomszéd megye rendőrörsére, mert mint kiderült a jegyzőkönyvből a lopás ott történt. Ők lelkiismeretesen ellenőrizték, hogy még mindig el tudom-e ugyanúgy mondani a sztorit. Újabb 30 nap után értesítettek, hogy a NYOMOZÁST lezárták.
szerintem a telefon - a rajta lévő ..zsarolásra alkalmas anyaggal ..- egy olyan potentát kezében van MÁR..aki így akarja biztosítani hosszútávú létét...

a kocsmában AZT rebesgetik, hogy a mostani kormányban is van ilyen szitus...
Majd ez a mondat következik: "Elfelejtve mellékesen a református Orbán apjának zsidó származását (nyilatkozat, saját magáról)
. Láttuk, hogy a zsidó fajiság főbb vonásai: erős értelem, befolyásoló ösztön, kriticizmus, faji és egyéni önzés, faji önérzet, faji állhatatosság, bujaság, sikerimádat, szégyentelenség, erkölcsi érzék hiánya, szívós akarat. Kiss Sándor: Zsidó fajiság
Nem értelek FAB. Szerintem rózsafüzéreztek és áhítatosan imádkoztak a lánybúcsún, így mást nem is vehettek fel mobiltelefonnal sem. :)
@DR. INKVIZITOR:
pedig idva folyékonyab bazír ás

brühüyhyy

és mennyivel többen tudnak lebbaszni miatta a blog meg még csak 1999 pedig ha idva lenne mindenki akkó' má' aká 1999999999 is lehetne
@rodeo36:

- Jó napot, melltartót szeretnék a feleségemnek.
- Mekkorát ?
- Olyan két maroknyit.
- És milyen alakú a kedves felesége melle,körte,alma,dinnye ?
- ……hát inkább,mint a tacskó füle.

csattogoslepke.tumblr.com/post/90141970632/ferfiak-ha-vasarolnak
Mit keres Oszkó Péter a Leánybúcsúban?
@maybach: valamelyik nap, meccsnézés közben kopogtattak a (T.-pusztától, vagy mitől elég messze eső) vidéki kisváros n. emeleti ajtaján, majd 2 nagy testű egyenruhás, 2 kistestű civilruhás közölte, hogy érvényes házkutatási parancsuk van a szóban forgó lakásra és keresik az y évvel ezelőtt elköltözött volt tulajt. És valami olyasmit, hogy jobb ha nem tudjuk, mit vétett.

Végül nem mentek be házat kutatni, de másnap kiderült a volt tulajtól, hogy mint megtudta, egy lopott telefon megvásárlása van a háttérben.

Nincs happy-end.
@Benjamin Eisenberger: téged küldtek szombaton, tibi? :(((
Amugy meg a büdös kurva anyját a varánusz zuglói komcsijainak!!

Miért kell állandoan kukucskálni, leselkedni a Kormány után?!

Mint valami hülye puli!

Semmi közötök hozzá hogy mit csinált Ráhel kivel és mikor!!

Inkább foglalkozzatok gyurcsótány szakdolgozatával!!

Meg lett má vagy még keresi az a mocskos patkány??!!
Egy egyszerű ki háztáji lopás kiderítése (ha komolyan veszi a rendőrség), szerintetek mennyibe kerül? S ha akár csak pár ezer forintos, akkor mennyivel haladja túl a költség?
Egy nyomozás sem ingyenes legtöbbször jóval meghaladja a tényléeges kár anyagi értékét.
Ha ebben az esetben a rendőrség ezen az alapon megtagadta volna a nyomozást, akkor azon háborognátok, hogy nyomoz azon meg megint. Döntsétek már el, kell e nyomozni bűntény esetén vagy sem, vagy mérlegelni kellene , hogy megéri-e anyagliga?
Lehet hogy az ellopott mobilon van egy szelfi arról ahogy vikike orálisan kényezteti putyint?
@bölcsbagoly:

Azon haborognak jogosan, hogyha ellopnak egy telefont egy atlagembertol, akkor a rendorseg nem tesz bele annyi energiat a nyomozasba. Ez igy nem fair a tobbi allampolgarral szemben, ha ebbe belenyomnak 9 milliot akkor nyomjanak bele minden egyes ellopot telefon eseten 9 milliot!

Ugyanaz amikor allitolag valaki meg akarta eroszakolni Pava polgarmester lanyat, ott volt ilyen-olyan uldozes, egy csomot mozgositottak, de ugyanakkor ha egy noname not megeroszakolnak tenylegesen, akkor nem forditanak ekkora eroforrast ra.

Ez bizony sulyos diszkriminacio az atlagpolgarral szemben. Peldaul amikor 4 eve egyszer az en telefonomat elloptak, akkor nem volt DNS teszt, ez pedig egy engem ert negativ diszkriminacio, pedig sokkal tobb adot fizetek mint Rahelke.
@Benjamin Eisenberger: @bölcsbagoly: hát a fideszbolsevik tolvaj szentfazekoló fajtátoknál sunyibb, képmutatóbb fajzatot még nem hordott hátán a Szent Magyar Föld, az tuti.

a saját anyátokat is hátbaszúrnátok a hatalomért mise előtt szó nélkül.
@Benjamin Eisenberger: Ezt inkább nem olvasom el, de csodás lehet, amikor egymás híreit idézik, abban a hitben ringatva magukat, hogy akkor attól majd igaz lesz, vagy többen annak hiszik.
.
Igaz, van jobb: a hválasz (álítólag titkos) téves infót tesz közzé, majd a kormány „sajtóhírekre támaszkodva" gyanúsít civil szervezeteket...
"Szóval csak kéne valami egyértelmű és világos költségkeret, amit nem kell magyarázni, nem szükséges indokolni,..."
Miért, kell itt valamit magyarázni, szükséges indokolni? Aszonta a kétharmad, oszt' annyi.

Beni, majd ezt a jogosságot elméritek a norvégoknak, úgyis most válaszoltak a kórincsáló leveletekre. Kíváncsi vagyok, az államtitkár asszony az általad megadott linket küldi-e nekik is?!
Mondja már meg valaki, hogy mi a faszért vett itt a rendörség DNS mintát? A telefon nincs meg, akkor meg minek az azonosításához kellett 9 millió forintot kilopni a jobbágy nép zsebéből?

Ráadásul ha az orbáni fakabát azt mondaná, hogy megtalálta a DNS-emet a telefonon, akkor meg azt mondanám, hogy lehet, volt ott egy telefon az asztalon, felemeltem, hogy az enyém-e de nem. Ezután visszatettem.
A nyomozást ezennel lezárhatja a NERzsaru.
@Pan Modry: nem mindegy, hogy a miniszterelnököt akarják zsarolni a lánya barátnőin keresztül, vagy xy asztalost! Ez akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet!
Azt a rendőrtisztet aki ezért a súlyosan aránytalan közpénz-pazarlásért felelős, ki kell rúgni, be kell perelni, és be kell rajta vasalni az adófizetőknek okozott kárt.

A rendőrség nem egy politikus családjának magánnyomozó-irodája, ezt fel kéne fogni.

Több tiszteletet a közpénznek, több tiszteletet az adófizetőknek, több tiszteletet a magyaroknak!
@dr doktorka: iratkozz be egy nyomozó képzésbe és akkor megtudod!
@pamut: s ki állapítja meg az arányokat? te/ti?
@Benjamin Eisenberger:
mit kurva anyázol?
próbáld meg összeszedni a gondolataidat, továbbítsd a cöf - nek!
szervezzétek meg a telefon felkutatását!
vagytok 1 millióan..

riadólánc, ezért vagytok,
báncsák ráhelt!
fel, ti fogyatékosai, sokat szenvedett országunknak!
@xvxvxv: látod, ezt az értelmes választ imádjuk a butapesti bunkó lumpenproliknál, akik belvárosi értelmiségnek becézik magukat!
Keleti Györgyinek kellene bemondania, hogy eltünt a telkója, rajta az összes nála bejáratos politikusnak a felvételeivel. Mekkora beszarás robbanna ki a fidesz-kdnp táborban! Rögtön 10 millió NER-birkától vennének DNS mintát.
@bölcsbagoly:

hihi, te fidióta NER idióta, úgy szoptad meg ezt a választ, ahogy orbán gazdád szopta le Putyin farkát!
@bölcsbagoly: 9 millió két használt mobilért? És még meg sincs! Ráadásul az NNI Életvédelmi Osztálya indított nyomozást! Mintha gyilkossági ügy lenne! Ez neked arányos? Ez neked nem visszaélés közpénzzel, közintézménnyel?

Perelni, pénzt visszaszedni, a visszaélésért bocsánatot kérni! Nem a középkorban élünk ahol a királyi családnak minden lehet!
@bölcsbagoly:

Milyen nemzetbiztonsagi kockazatot jelenthet nehany foto???

A cseh elnok lanyat is gatya reszegen, vkazi fetrengve lefotoztak, a kepek kijottek, oszt nem lett nemzetbiztonsagi kockazat.
Harry herceg naci egyenruhaban bulizott, oszt az sem lett nemzetbiztonsagi kockazat.

Amit irsz az netto baromsag es tomeny szervilizmus.

Bezzeg az aroktoi banda eseten nem volt annyira fontos a DNS vizsgalat, gyilkoltak is utana rendesen a haziorizetbeol.
@Benjamin Eisenberger:

te fizetted a DNS vizsgalatot???

Ha a te penzedbol ment, akkor nincs kifogasom ellene, viszont ne a pofad ne kozpenzbol legyen nagy!
@bölcsbagoly:

ehhez nem nyomoz kepzes kell, el lett koltve 9 millio HUF, aminek megcsak elvart haszna sem volt.
Ennyi penzt meg egy bulvarujsag nyugaton is kb azert fizetne ha mondjuk Kate Middleton csinalna azt Kim jong Un-nal amit Orban Putyinnal muvelt.

Ez vazze csak egy sima elvart hozam vs befektetes dontese, annak pedig szar, de ehhez nem kell nyomozonak lenni hogy kimondhassuk.
Én a RTL helyében a reklámbevételek böntetőadó kategóriába eső részét rákölteném récsöl kitárulkozására és ez az igazi való világ címmel nyomatnám ezerrel
és utána elszámolnám költségnek! Simán! - csak hogy apuka érezze a törödést! :D
És ehhez nem kell még NAV se meg egy teljes államaparátus - hanem csak biznisz.

esetleg kinyomni az xhamster vagy valahová.

Önmagában rohadtúl nem érdekel Récsöl van elég pornó a neten meg az sem érdekelne, hogy kinek a lánya - de apukába belerúgni miután lenyúlta a pénzem... Életem végéig bárhol, bármikor, bárhogy - csak miheztartás végett, hogy tudja hová tenni magát a paraszt.

A DNS elemzés meg simán hatalommal való visszaélés.

Paraszt, paraszt - alkotmányt írhatsz, államaparátust vezethetsz, de attól még se legitimációt se tiszteletet, se elismerést nem nyersz tőlem. Itt a fal viktor! Addig szeeretsz menni. Ezt megszoptad.
@Pan Modry:

Ismered a mondást:

Vannak egyenlöek és egyenlöbbek!! :))

Na a Miniszterelnök Úrúnk az egyenlŐBB és a Családja!!!

Ti meg mehettek a bukott szarházi, fletó, meg a libás után loholni!!

Nyahahaha!!
@bölcsbagoly: Jól diagnosztikáltad. Hiába kozmetikálják magukat a fasisztikálódó komcsik,
a kukucszálás nem szép dolog.
@Benjamin Eisenberger: "Na a Miniszterelnök Úrúnk az egyenlŐBB és a Családja!!!
Ez egy beismerő vallomása egy fanatikusnak. :-))
"Úrúnk" - az olyan mint a gurunk ?
@béla a görög: Eddig sosem néztem RTL híradót. Most már igen.
Az igazi nemzetbiztonsági kockázat az Orbán klán.
@tapolcai evolucionista:

Nyugi, nem sokáig fogod nézni. Hamarosan rábasznak majd ha tovább pocskondiázzák a Kormányt, légy nyugodt! :))

Ebben biztos lehetsz. Már ki van adva a kilövési engedély. Remélem jól rábasznak a NAVval :DD
@bölcsbagoly: Mi az az "anyagliga"? Olyan mint a diagnosztikálás? Valami új szó? Te valami zabi kölke vagy Kazinczy leszármazottainak?
@Benjamin Eisenberger: Na! Csak fel kell húzni téged és egyre többet vallasz be. :-))
@Benjamin Eisenberger:

A mondast mar hallottam, aki meg hisz benne az egy olyasmi szanalmas luzer mint amilyen te vagy.

Az pedig hogy abbol hogy egy nyilvanvaloan szervilis ugyet kritizalok, te pedig abbol azt hozod ki hogy valami ballib lennek, az csupan a te korlatoltsagodat mutatja.

Haragudhatnek rad, de olvasva teged csupan eros szanalmat erzek, egyszeruen olyan mertekben szanalmas az hogy egyszerre csoringer es szervilis vagy, hogy nem is tudok haragudni rad. :)))
Kedves tolvaj, kérlek töltsd fel Ráhel "érdekesebb" képeit a napiszarra, mert az egész ország kíváncsi a hercegnőjére szex közben.
@Enoch Arden: @Benjamin Eisenberger: Látom új nicket vételeztél, de az avatart még nem állítottad be.
@tapolcai evolucionista:

Mit vallanék be?

Ha a NAV talál valami piszkos simliskedést a reteklubbnál (szerintem egyébként fog) akkor kanyec az errtéellnek.

Én biztos vagyok benne hogy a NAV a szart is kiveri a Szellő-Erős duóból :))

Aztán mehetnek sírni Strasburgba...hogy nálunk micsoda diktatúraaa van!

Szarok én rájuk, lényeg hogy a NAV találjon valami törvénytelenséget az errtéellnél, biztos vagyok benne hogy fog.
@Benjamin Eisenberger:
"Na a Miniszterelnök Úrúnk "

Hogy ti fideszes tollnokok mekkora hihetetlen tahók vagytok...

Az egy dolog hogy hülyeségeket írsz, de úgy látszik a magyar nyelv leküzdhetetlen akadályt képez nektek.

Mik vagytok? Röviden: suttyók...
@Benjamin Eisenberger:

kilovesi engedely, muhahaha...

attol hogy egy mitugrasz kiseger kilovesi engedelyt kap egy oroszlanra, az oroszlan nem fogja magat osszefosni :DDD

Aztakurva mennyire buta emberek leteznek, komolyan mondom marcsak miattad ertelme volt ma blogot olvasni, ugyanis mar kezdtem elfelejteni hogy milyen merteket tud kepezni az emberi butasag es szervilizmus.
@dr doktorka: valami érdemit, vagy csak böfögtél egyet, bunkó lumpenprolija?
Ha Orván telefonját lopták volna el, akkor még megértem, hogy nemzetbiztonsági kockázat. De Ráhel jog szerint ugyanolyan állampolgár, mint bárki más, mivel Magyarországon a hatalom választásokon dől el, nem pedig dinasztikus örökléssel adódik tovább.

Persze még így is érthető, hogy nem lenne éppen kellemes, ha a telefonon pl. képek lennének a részeg Orbánról. Másfelől viszont ha valaki nem akarja, hogy kompromittáló fotók terjedjenek el róla, akkor erre az a legjobb módszer, ha semmi olyat nem tesz, ami kompromittálhatná. Na meg mi van akkor, ha van egy kép a részeg Orbánról? Semmi, minden csoda három napig tart.

Szóval bizonyos fokig megértem, hogy ennek a telefonnak a megtalálására nagyobb erőkkel lépnek fel, de szerintem azért van némi aránytalanság.

Értelme sincs sok, ha voltak kompromittáló képek, akkor a tolvaj vagy megbízó már rég biztonságba helyezte őket.
@Pan Modry:

Pedig ez a mondás pont hogy a kapitalizmusról szól, amit ti liberáliosk annyira imádtok!!
Most meg büdös, mi?!

A kapitalizmus lényege pont hogy az hogy nem minden ember egyenlő!
@M_R:

oszinten, nyilvan az, ha lenne tehetsege valamihez, akkor nem kellene neki ennyire kutyaba lemennie...

...de ha o a hulyebbik fajta, akkor fel sem tunik neki mennyire lement kutyaba...

ne haragudj ra, o csak szar genekkel szuletett, es a szulei is szarul neveltek, azert lett ennyire gyoker
@tapolcai evolucionista: jól van hülye, ha nem tudsz magyarul, minek kínlódsz vele?
@Pan Modry:

És ha a NAV talál valami fasza kis törvénytelenséget az rtl-nél akkor mit csináltok?! :))
Mert nagy az esély rá, hogy fog.
Vajon mi lehetett a telóban, ha a mocskos csúti stadionvajda a saját lányát is beáldozza, nehogy kiderüljön valami. orbánnál és a fajtájánál ocsmányabb féreg még nem volt a világon.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"De Ráhel jog szerint ugyanolyan állampolgár, mint bárki más"

De a Miniszterelnök lánya.
@bölcsbagoly: orbán moszkvába ,te meg idejársz orálozni.....Neked csak ez jut?:D
@Pan Modry: egy gyilkosság kinyomozásának mennyi haszna van, miközben akár százmilliókat is költenek rá? A nyomozást nem az ára, hanem a sikere alapján méltányolják.
Nem kell itt semmiféle pornó képeket feltételezni. Véleményem szerint egyszerüen csak van néhány felvétel a telkón, amelyen a pálinka vedeléstől megint hótrészeg orbán fetreng simlicskával meg nyergessel a közpénz lenyúlásokból származó 20 ezresek tengerében. Talán még Keleti Györgyi sincs rajta a felvételen.
@Benjamin Eisenberger:

Okoska, mindenkinél lehet találni. Amikor már nem hozol hasznot a gazdáidnak, téged is három másodperc alatt kicsinálnak aztán majd nézhetsz buta arccal, hogy miért, hiszen tövig volt a nyelved a seggükben.
@Benjamin Eisenberger: te is kaptál bőven a putyini elixírből!Egészségedre!:D
@Benjamin Eisenberger:

javaslom kicsit kepezd magad, annyira egsz mar itten, hogy az lassan mar nekem is kinos :)))

Most nem arulom el hogyan lottel bakot ezzel a hozzaszolasoddal, hazi feladat hogy talad meg sajat magad. Ha segitseget kersz, persze szivesen korrepetallak, bar mar kezd annyira kellemetlen lenni a teljesitmenyed, mint amennyire kellemetlen a magyaroknak hogy olyan miniszterelnokeik vannak/voltak mint Gyrucsany vagy Orban.
@Pan Modry: nem tudhatod,hogy mik lehetnek azokon a mobilokon!
"mindenkinél lehet találni"

Tévedsz. Csak azoknál, akik törvénytelenséget csinálnak. Márpedig nagy az esély rá hogy az rtl nem kicsit törvénytelen!

Másrészt meg a reklámadóig 0, azaz NULLA adót fizettek!!

Élősködő szemetek.
@Benjamin Eisenberger:

"Szarok én rájuk, lényeg hogy a NAV találjon valami törvénytelenséget az errtéellnél, "

Ezt hívják úgy, hogy kommunista diktatúra: eldöntitek hogy bűnös, ja kell akkor kreáltok hozzá bizonyítékot. Látszik hogy Rákosi méltó utódai vagytok.

Azért nagyon ne reménykedj: a NAV revizorai nem egy kategória a PwC-vel... nagyon nem egy.
@bölcsbagoly:

akkor amikor az en iphone-omat loptak el, akkor miert nem koltottek el a nyomozasra 9 milliot?

Akar meg sikeres is lehetett volna a nyomozas...

Ja, eddig ez a nyomozas nem sikeres, bar mar rajtuk rohog a fel orszag...
@M_R:
lécci mellőzd a trollt idejön beleszarik a ventillátorba és utána kuncog, ezért fizetik

dögöljönmeg

brühüyyy
@Benjamin Eisenberger:

te most konkretan hazudsz, bocs, de a szellemi szinted nincs ott hogy itt neked baber jusson, a sajat erdekedbe inkabb vitatkozz lecsuszott hajlektalanokkal vagy vmi ciganygettolakokkal ha sikerelmenyre vagysz.
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nos szerintem a mobilok megvannak, de pont a rajta levő DNS nyomok alapján keresik a tolvajt, hogy a letöltött képeket is megtalálják! Másképpen nincs értelme a DNS mintavételnek!
@bölcsbagoly: szóval szerinted Orbán lányának telefonjának eltűnése hasonló súlyú ügy, mint egy gyilkosság, elég deviánsak ezek fideszes erkölcsök.
@bölcsbagoly:

hihi, fidióta NER idóta, bunkó proli, a panelproli, a suttyó paraszt az mind a fideszben van.

Teccik tudni a fidióta bünbandád 2/3-a nem abból 10-20 ezernyi értelmiségiből áll össze, hanem a magadfajta, milliós létszámú panelprolikból, meg a tanyákról a városba szökött suttyókból.
@M_R:

"Ezt hívják úgy, hogy kommunista diktatúra: eldöntitek hogy bűnös, ja kell akkor kreáltok hozzá bizonyítékot."

LÓFASZT!

Az nem kommunizmus hogy ha a NAV talál valami piszkosat. Csak arról van szó, hogy az rtlklub valami nagy törvénytelenséget követett el (pl. adócsalás, meg miegymás) amit a NAV kiderít, ENNYI!!

EZ MITŐL KOMMUNISTA?!

Attól még hogy a NAV lerántja a leplet az rtlklub törvénytelenségeiről (ha tényleg talál is valamit) attól még nem lesz nálunk semmilyen diktatúra meg kommuniszmus.. :))

Egyszerűen arról van szó hogy az rtl csalt, a NAV pedig kiderítette, ennyi. Már ha tényleg csalt.

Ezt hamarosan szerintem megtudjuk...hehehe :))
@bölcsbagoly:
de miert lenne artalmas az orszagnak ha mondjuk kikerul egy olyan kep ahol rahelke felrekur?
@Benjamin Eisenberger:
hát bassza meg a lányát...a kurva annyával együtt

brühüyyy
@Benjamin Eisenberger:

Azt megy szépen a levesbe a retkesklub a heti hetessel meg a libsi vágó pistával az élen.. :)))

NAGYON BÍZOM BENNE HOGY IGY LESZ!!
@Benjamin Eisenberger:

ha zavar az rtl miert nezed?
ha meg nem nezed miert zavar?
@Benjamin Eisenberger: nagyon utálod az RTL-t.Nem vettek be egyik tehetségkutató műsorukba se?Jelentkezz a VV-be ott sikeres lennél mint a legnagyobb orosz bikatej fogyasztó!:D
@Pan Modry:

Engem az zavar hogy amióta adót kell fizetniük (az új tv. alapján "médiaadó") azóta folyton csak a Kormányt fikázza meg hazudozik mint a vizfolyás) Olyan már mint a Kommunista ATV!!

Állítsák már le magukat ha nem akarnak rábaszni de nagyon..!
@Benjamin Eisenberger: :) Ezzel csak az a baj, hogy a Vágó már rég nincs az rtl-nél, de ez téged ne zavarjon.
most már kíváncsi vagyok mi lehet azon a telefonon, ha ennyi pénzt ráköltöttek, mondjuk Orbán igazán kifizethetné "saját" pénzéből a nyomozás költségeit, mint, ahogy a talpig úriember Lázár a luxusnyaralását :D
Nincs itt semmi látnivaló kérem! Nem nagy durranás ez a videó: O.Viktor csak élt az első éjszaka jogával. Ahogy az egy átlagos "nagy" famíliában szokás.
@Benjamin Eisenberger: haha, előbb fog a fidesz menni a levesbe, mint az rtl klub :D
@Penivaldes:

Attól még erősen kampányol a libsi dékának a vén ostoba kecskéje..
@Benjamin Eisenberger: igen, erről szól a poszt, meg úgy általában ez a blog. Ilyen az általatok elképzelt társadalom. Köszönjük a beismerést. Egyébként mit izgulsz? Mi olyan derülhet ki abból a szaros mobiltelefonból, amit te, meg az elvtelentársaid helytelenitéssel fogadnátok? Na ugye.
@Benjamin Eisenberger: ez igaz, viszont ez nem áll összefüggésben a rtl-lel, aminek a vágó rég nem munkatársa
@Benjamin Eisenberger:

kritikaval illetni a kormanyt mindig helyenvalo, minden kormany (nemcsak a magyar) hoz megkerdojelezheto donteseket, ezekrol pedig az embereknek joguk van tudni.
@shinichi:

Erről szól az általatok imádott kapitalizmus amit ti annyira szerettek.. :))

A szocializmus szól arról hogy mindenki egyenlő nem a kapitalizmus te ostoba! :)
@Benjamin Eisenberger:

Ismerjük a magadfjta 2 osztályos primitív komcsi fajzatod: minden rendszerben az életed a nyalás. Mert munkát sehol sem kapsz a primitív képességeiddel.
2009-ben leléptél a komcsiktól mert még a te hülye agyad is felfogta, hogy vége a pártnak.

Most meg te is tudod, hogy ha a fidesz bukik, te leszel az első akit kirúgnak. Vagy felhúznak maguk a fideszesek az akasztófára.
S azt is tudod, hogy a komcsijaidhoz már nem menekülheszt vissza. A többi párthoz meg pláne nem.

Így nem marad más hátra, mint a végső harcod orbán gazdád hatalomban maradásáért.

Ismerjük a te fajtádat, te kis Bencsikbandita-kerényi-hoffmannrózsa-síntérsanyi-és társai

Az AVH-s államtitkárod amúgy hogy van?
@Pan Modry:

Kritikával illetni a kormányt helyénvaló, csak az a baj hogy a retekklub nem szimplán kritizál hanem HAZUDIK!! Az viszont már nem ugyanaz!!

Csak ti összemossátok a kettőt!
@dr doktorka:

Vegyük úgy hogy ezt el sem olvastam, ami ide firkantottál!!
A legtöbb itt lihegő okádék libsi faszjankó lányát minden bizonnyal 15 néger szarta arcon a lánybúcsúján, mielőtt hozzáment a rabbi tyúkmellű, büdös szájú fiához.
@Benjamin Eisenberger: már magad is meghazudtolod?Az előbb még Orál V egyenlőbb volt az egyenlőeknél......
kiürült belőled a bikatej?Fogyaszd hisz te ebben tudsz jobban teljesíteni!Folytasd!!!!!!
@_most_: háát ha az ország, a nemzet ellenségeit gyilkolásszák, akkor meggondolandó, hogy mi ér többet!
A fotók, az feltételezés. De hogy a telefonban ott vannak az Orbán család privát számai az biztos. És az bizony nemzetbiztonsági kockázat.
Úgy hogy érthető miért fordítanak erre ennyi energiát. Ha az USA-ban a First Lady titkos telefonszáma kikerülne, vajon mit csinálna az FBI? Kár ezen pörögni!
@Darth_Vader:téged hány cigány szopatott a lagzidon mikor elvetted gézádat?Ja a 100 tagú.....:D
Orbán Ráhel erkölcsének őrzése mondvacsinált probléma. nincs mit őrizni.
Mint azt írtam volt; a magyar nemzetbiztonságra nézve a legnagyobb kockázat az Orbán-família és a fidesz Zrt., minden más humbug, ha úgy tetszik hun-bag.
@Darth_Vader: A családi hagyományaitok képei látom erős vizuális képzelgést váltanak ki nálad.
@Pan Modry: "akkor amikor az en iphone-omat loptak el, akkor miert nem koltottek el a nyomozasra 9 milliot?"
- Ha benne lennének az Orbán család privát telefon számai, arra is költenének.
Egyaltalan honan veszik, hogy elloptak a telefont ?
Nem lehet, hogy reszegen, szopas kozben beleejtette a wc-be es annyi ?
Es masnap mar nem emlekzett az egeszre, kit, hol, mikor szopott le.
@Benjamin Eisenberger: Ennyire fáj az igazság? Megéri ezért nyíltan fenyegetni polgartarsaidat? Nem úgy volt eddig, hogy ti vagytok a demokrácia habcsókján a kandírozott cseresznye? Most meg aki neked nem tetszőt mond, az hallgasson, mert megjárja?
Annyira tetszik amikor a bolsi tömbbizalmi cukormáza alól előtűnik a nemzeti-kommunista kápó. Bizonyítod minden szavunkat a saját megszólalásaiddal, és még te bolsizol? Te vagy maga a fogalom manifesztációja.
Na eredj, jelents a CÖF-nek, micsoda hazugságkampány zajlik itt. Közben le is Orbánozhatod a Csizmaidia urat.
@Benjamin Eisenberger:

Nem tévedek. Te vagy nagyon eltévedve. Elég csak a pénztárgépes balhét említeni, ahol a mocskos narancskomcsi tetvek miatt buktak emberek súlyos tíz és százezreket.
@shinichi:

Milyen igazság??!!

Az rtl klub csak hazudozik! Ez az ami bosszantó!

Ha már kritizálni akar akkor őszinte legyen és ne hazudozzon mint amit mostanában tesz!!
@Benjamin Eisenberger:

"Másrészt meg a reklámadóig 0, azaz NULLA adót fizettek!!"
Biztos van értelme annak, hogy a gazdáid egy totális gazdasági analfabétát állítanak be. De szerintem ne égesd magad, nem baj, ha nem értesz valamihez, csak ne hangoztasd.
Hagyjátok már a trollokat, csak az időt és a helyet fecsérlitek. Róluk szól a blog/poszt?

A telefon jelenlegi kezelőjének üzenjük, h fontolja meg jól, h mikor és hol használja (fel :-).
@tapolcai evolucionista: te agyalágyult önjelölt filológus! A diganosztikálást nem a diagnózisból képezzük, hanem a diagnosztikából! ( tudod mi a az?) Ugyanúgy mint a falszifikálást, diverszifikálást, intenszifikálást, stb. (mindegyiknek ugyanolyan végződésű az idegen formája: diagnosticare, falsificare, diversificare, intensifivare). Meg tetszett végre érteni?
@bölcsbagoly: Tata hol jelentetted meg a tud. cikked aminek a témája:Az orosz bikatej jótékony hatása a magyar egészségre?
A világ tudósai és a magyar nép tűkön ülve várják tőled!:D
@tapolcai evolucionista:

"Ha az USA-ban a First Lady titkos telefonszáma kikerülne, vajon mit csinálna az FBI?"

Adnak egy másik számot. Oszt a régit hívogathatja a sok narancsos eszű idióta.
@félázsiai nagymagyar: már írtam, nem lenne értelme DNS-t mintát venni, ha nincs mihez hasonlitani! S mivel a telefonokat keresik, azon kellene lennie a tolvaj DNS nyomának is! S mivel vettek DNS mintát, ergo a nyom is meg van, tehát a telefon is! Tehát a tolvajt keresik, nem a telefont! capisci?
@bigmax: nem, én a butapesti belvárosi álértelmiségi lumpenprolik kritikus elmeállapotáról írtam tanulmányt, az index s hasonló blogok nickjei böfögése alapján! A tieid is szerepelnek benne, elrettentő példaként.
-balliberális sajtó megírta,
-Fabius elhitte,
-csinált egy hülye posztot belőle.
A libernyákok továbbra is szánalmasak.
@bölcsbagoly: világos beszéd, abból hogy Orbán szabadon engedte a baltás gyilkost, illetve egy elítélt gyilkossal őriztette a fidesz székházat már egyértelművé tette, mennyit számít nektek az ember élet, iagazán büszkék lehettek magatokra.
Mondd, kedves Varánusz, azt én értem, hogy az ízléstelenség mindennapi kenyered.... de biztos, hogy muszáj ennyire pitiánernek is lenni?
Tényleg nincs jobb ötlet Orbánnal szemben, mint a lányával kapcsolatos SEMMI passzírozása?
@szonár: te meg elolvasod, majd hozzászólsz, ez az igazán szánalmas :D
@bölcsbagoly:látom nagyon szeretnél felzárkózni a prolik szintjére..tudom nem tehetsz róla ,hogy paraszti származású vagy....
Te még az álértelmiség szintjét se tudod megugrani,kár ,mert szívesen várnának a soraikban!
Te meg a tanulmányod?LOL
@_most_: Orbán nem engedte szabadon a baltást. Mifelénk Európában pedig a volt gyilkosok a büntetés leteltét kovetően tiszta lappal újra kezdhetik. Nem osztod az Európai kultúra eme szegmensét?
@bigmax: húzd le magad a wc-n,m az lesz a legjobb.
@_most_: Nem, az csak kínos - nektek.
@bigmax: húzd le magad a wc-n, az lesz a legjobb számodra....
Emberek! A felcsúti mészáros barátjának még három lánya van! Mennyibe fog ez nekünk kerülni?!!!!
@Benjamin Eisenberger:

"Attól még hogy a NAV lerántja a leplet az rtlklub törvénytelenségeiről[...] "

Egyelőre az a nagyobb baj, hogy az apád faszáról időnek előtte rántotta le valaki a kotont, vagy fel sem húzta, vagy esetleg kiszakadt.

Egyelőre a Simon ügy, ami olyan kurva fontos és sürgős volt erősen fekszik, nyugszik, a koronatanú a "rendőrök kezei között" halt meg. Ez tény.

Az ÁFA csalás intézményesített eljárási rendjét napvilágra hozó, a NAV ebben való tevékeny szerepét bemutató Horváth Andrást rohanta le a rendőrség és tartott nála házkutatást, nem pedig a NAV-nál, amely az országos és intézményesített adócsalásban lelepleződött, de legalábbis a leánysága odalett. Ez is tény.

És akkor te jössz 'a Nav lerántotta a leplet... szöveggel?!
Hát apádat rántotta volna le valaki a megfelelő időben, bazmeg, hogy ilyen idióta, bazmeg, mint te, bazmeg, ne láthasson napvilágot, bazmeg,bazmeg, bazmeg.

No. Miután irodalommélységi munkásságomnak is eleget tettem (a bazmegbazmeg erre utal) haladjunk tovább, ha már mégis napvilágra, ráadásul ide is el-evett a fene.

Amennyiben arra gondoltál volna - de ez kizárt, mert ehhez hülye vagy- hogy offshore-ban adót optimalizál az RTL, lévén ott az anyacég székhelye is, úgy megint csak felhajtás az egész, hiszen több könyvelési előírásnak is meg kell felelni a nemzetközi cégeknek, ráadásul jogforrások teszik lehetővé az adóelkerülést.

Mindezt figyelembe véve örömmel látnám Mészáros Lőrinc, Simicska Lajos, Kövér Szilárd és a seszták-félék cégeinek ezirányú alapos vizsgálatát, nem visszariadva, a puch lacik, és suchmann tamások és wekler ferik, kóka janik vegzatúrájától sem. egy fészekalja mind.
@szonár: ja tényleg, biztos Gyurcsány engedte szabadon a baltás gyilkost :D Azért van egy kis különbség aközött, hogy egy gyilkos a büntetés letöltése után kap még egy esélyt, meg aközött, hogy ünnepelt hősként kezelik.
@Palma di Cesnola: Darabra fizetik a szerencsétlent.... Ezeknél a minőség nem számít.
@bölcsbagoly: Tata ,te az életed nagy részét elvtársként élted le ,így a te szádból a prolizás olyan mint ha fejen állva termelnéd ki magadból az exkrementumod.LOL
@_most_: Megismetlem, Orbán nem engedte szabadon a baltást, a második megjegyzésem pedig a székház őrre vonatkozott. Már követni se tudod magadat.
@Palma di Cesnola:

"Tényleg nincs jobb ötlet Orbánnal szemben, mint a lányával kapcsolatos SEMMI passzírozása?'

Fizesd ki azt a kilenc milliót, meg a többi járulékos kiadást, amit a privát esküvőjükön elkövetett brancson belüli privát lopás okozott, oszt szarunk rá.
Azért rád is.hogy ne szomorkodj, most rögtön.
@_most_: háát igen, az őrjöngő , kopasz megafonos buzitok, meg az erkélyt ostromló Hahások mennyivel szimpatikusabbak lehettek...számotokra! De gustibus...
@bölcsbagoly:

Hogy ki kit húzzon le és hova, és ezt ide jössz ajánlgatni, az azért elárul valamit arról, hogy a perspektívád mit képes befogni. Pedig legegyszerűbb lenne; -a pofád.
@Palma di Cesnola: legalább 9 millió forintot költöttek csak dns vizsgálatra azért, hogy megtaláljanak egy 100 ezer forintot se érő telefont, csak mert Orbán lányáról van szó, miközben az átlagember nem számíthat a rendőrségre, csak ha büntetni kell, azért ezt nem nevezném semminek.
@jaegtoer: honnan tudod, hogy a vendégek loptak?
@jaegtoer: te ennyire hülye vagy? melyik nyomozás nem kerül semmibe?
@bölcsbagoly: ennyi telik tőled?Te vagy a magyar "elit" hű reprezentánsa ?Orál V gazdád kiadta neked az utászt:ha piálsz ne pofázz!
@jaegtoer: te csak lásd Simont, Hagyót, Hunvaldot, Weisztet, meg a társaikat bilincsben, idióta ballibsi...
@_most_: te se hallottál meg a bűnügyi költségről, ugye?
@bigmax: írtam már, hogy hova menj, ott a helyeden leszel...a többi közt...
@Benjamin Eisenberger: Bizony bosszantó. Ilyen, ha valaki nemzeti- kommunista. Kibaszottul bosszantja az igazság. Nézzél inkább M1 híradót. Abban nem trafikmutyi a trafikmutyi, nem földmutyi a földmutyi, demokrata a komcsi Rákosi-bérenceket futtató államtitkár, nem tartoznak kilencven milliárddal a kórházak, nem épül minden kétszeres áron Simicska-cementből, nem loptak el háromezer milliárdnyi nyugdijvagyont, nem lett az állami beavatkozással elfoglalt szerencsejáték piac adómentes a haverok kedvéért. Szóval csak egy gombnyomás a távkapcsolón, és megkímélhetedd magad mindettől. De attól még, hogy a híradó nem mondja be, attól még nem lesz működőképes a nemzetiszocialista társadalom. Mind megpróbálta elhallgattatni a független médiát, és mind megbukott.
@bigmax: írtam műár hol a hyeled...
@Benjamin Eisenberger:
"Na a Miniszterelnök Úrúnk az egyenlŐBB és a Családja!!!"

Te ekkora szánalmas sz...r vagy????
Te jó ég!
Ha a felmenőddel párzanál több becsületed lenne mint így...
@bölcsbagoly: általában egy az eltűnt telefonok utáni nyomozás nem kerül semmibe, mert nem foglalkoznak vele, kivéve persze ha Orbán lányáról van szó, mert neki stadion van a kertjükben.
@Benjamin Eisenberger: Ez fogalomzavar. A törvény előtt minden ember egyenlő, még a legszélsőségesebb kapitalizmusban is, ami még mindig nagyságrendekkel igazságosabb rendszer, mint a szocializmus legemberibb változata.
@bölcsbagoly: és ha te mondasz valamit annak van súlya?LOL
@tapolcai evolucionista: Én sem mert amióta ezek vannak nem nézek híradót meg már lemondtam az előfizetésem is.

DE ha olyat tudnak nyújtani amire igényem van akár fizetek is. :D
@szonár: Orbán mikor személyesen közben járt, hogy kiadják a baltás gyilkost pontosan tudta, hogy hazájában szabadon fogják engedni, és az a legundorítóbb benne, hogy utána még elnézést se kért, a legkisebb megbánást se tanúsította, mert tényleg semmiféle erkölcsi értékrenddel sem rendelkezik.
@bölcsbagoly: Tata mára elég a piálásból,már a betűket is kevered!Estére a gazdád se fogod felismerni!:D
A kölykeidnek ,hogy lesz így magyar karrierje?LOL
@Benjamin Eisenberger:
"Az RTL klub valami nagy törvénytelenséget követett el./pl. adócsalás, miegymás./"
Varga Mihály is egy ilyen megtévesztő szöveggel magyarázta a NAV vizsgálat elindítását, gondolván, hogy a lakosság úgysem ért belóle semmit, mert elég speciális szakmai elszámolásról van szó, de teljesen törvényes, a gazdasági szereplők szoktak élni vele.
Arról van szó, hogy előfordulnak olyan tárgy időszakban f e l m e r ü l ő, ám a következő időszakot, vagy időszakokat t e r h e l ő tételek, melyeket a cégek átvisznek a következő évre, vagy évekre, ez előfordulhat bevételek vagy támogatások esetén is.
Tehát teljesen szabályosan járt el, az időbeli elhatárolás indoklását - ahogyan olvastam erről - a NAV nagy valószínűséggel kénytelen lesz elfogadni.
NIncs szó adócsalásról, amíg nem tudod, hogy miről van szó, bizony nem szép dolog adócsalónak kikiáltani egy TV csatornát.
@_most_: te már csak tudod, mi járt Orbán fejében. Egyébként tényleg nincs mit megbánnia, ebben az ügyben. Tipikus libnyák vagy.
@Mariann19: aha, nem is tudjuk, hogy mit vizsgálnak,de te biztosra veszed, hogy az csak teljesen szabályos lehet! No ezért utál benneteket mindenki ebben az országban, a pár ezer hasonszőrű butapestin kívül!
@bölcsbagoly: ahogyan ti teljesen biztosak vagytok abban, hogy nem szabályos, úgyhogy viccesek vagytok.
@bölcsbagoly:Neked mindenki hülye?Pedig anyád zokog mióta kirakott....vajon miért?:D
Szerintem az van a telefonon hogy Szíjjártó cidázza Orbánt, a háttérben mag dajcstomi veri a répáját.
@bölcsbagoly:

Konzervatív vagyok, és katolikus, te faszkalap.
Mire föl ballibsizel, te tróger, ateista, tolvaj proli?
Bevallom en Viktorunk tegnapi vilagraszolo nagy diadalarol vartam posztot...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

"mit kurva anyázol?"
Eisenberg azért kurvaanyázik, mert ennyire futja az IQ-jából.

"próbáld meg összeszedni a gondolataidat"
Na látod, ez az, ami képtelenség. Nincsenek gondolatai, csak a szájába adott sablonszövegeket szajkózza. Fő érvük a "bezzeg Gyurcsány". Már-már úgy tűnik, hogy Gyurcsány nélkül nincs is önazonosságuk. Vicces! :)

Egyébként számomra teljesen érthetetlen, hogy a fidesz fanok mitől ilyen frusztráltak 2/3 birtokán mitől ilyen frusztráltak.
@bölcsbagoly: az ügy elég egyértelmű, a fiedesztől független rtl klub elkezdte a híradóban bemutatni a fidesz mutyijait, erre a fidesz rájuk küldi az adóhatóságot, azt hiszem minden tisztességes ember számára egyértelmű, hogy az rtl klub-nak van igaza ebben az ügyben.
nemzetbiztonsági kockázat, na ne. Inkább az egész fidesz az.
@bölcsbagoly: valamelyik nap, felháborodtál,
hogy @cirbolya megbecsült blog társunk, megemlített!
talán még kurva anyáztál is....
szánalmas droid vagy!
most csak annyit kérnék, ne koptasd a nevem!

te egy olyan ember vagy aki nem lát itt a varanuson!
tudom, nem véded a kormányt, csak szorgalmas vagy!

TUDOM AJÁNLANI, NEKED ÉS HASONLÓ KÉPESSÉGŰ, SZORGALMÚ, AGYHALOTT EMBERKÉNEK, HOGY
A FABIUS ÁLTAL ÍRT POSZTOKBAN,
MINDIG CSERÉLJÉK KI ORBÁN VIKTOR NEVÉT,
MONDJUK,
GYURCSÁNYÉRA....

AKKOR MÁR NEKTEK IS GÁZ LENNE A SZTORI... MI?

tudom, a viktor megmondta,"merjünk nagyot álmodni"
most, merjetek nagyot ébredni!
nagyon fájdalmas lesz az ébredésetek!
@simple observer 2.0:
háááááát legyőzte a zejúút -má' megint- mégis Junker lesz jelölve, ha kis orbánok esnek is a szilvafáról

kurva nagy győzelem

már senki sem áll vele szóba? meg sem híjják sehová?

brühüyyy
@Vidéki László: tudom..
csak próbáltam vele rendes lenni..
@Pan Modry: az említett 9 milla CSAK A DNS VIZSGÁLATOK költsége és NEM a teljes nyomozásé, mielőtt...

De egy jótanács: agymosott bértrollnokkal nem állunk le, mert drágább az életünk ennél.
De ez csak egy tanács.

Amúgy "bölcsbagoly" idehányt munkássága önmagában jó példa arra, milyen az, amikor valaki már a kérdésével is hazudik. A lopás miatti nyomozás sosem volt téma - a módja, kiterjedése és az alkalmazott eszközök - de nem magyarázom.
@bölcsbagoly:

" @jaegtoer: te ennyire hülye vagy? melyik nyomozás nem kerül semmibe? "

ja, értem, az se lehetett kevés amíg megállapították, kitől jött az dns-ed atyai része. így már világos, hogy elfogadhatók számodra a költségek, kerül, amibe kerül.

Teeee, a többi mezei egyszerű honfi és nem nertag ellopott telefonja esetén hány dns vizsgálatot végeztek, és mekkora erőforrás ráfordítással nyomoztak?. Dugd még mélyebbre a nyelved orbán seggébe, és úgy adj nyelves csókospuszit a szájára.
@jaegtoer: aha, én meg a következő pápa....
@NemNick: persze, nálatok a lényeg sohasem téma, csak a körités az...
@_most_: "azt hiszem minden tisztességes ember számára egyértelmű, hogy az rtl klub-nak van igaza ebben az ügyben."

Szerintem meg az az egyertelmu, hogy rtl klub minden dolgozojat dunaba kene loni, az evtizedes nemzetrombolasert. Az epuleteket felgyujtani, lerombolni, beszantani.
Most aztán már igazán befújhatná valami szél azokat a fotókat az RTL-hez.
Lopásért menyi jár?
És az RTL menyit fizetne a fotókért?
Ha a szerencsétlen személyzet nem lopott telefont, akkor csak a tisztelt násznép lehetett. Ez azért elég gáz, hiszen ők már annyira durván elit, hogy minden gyanú felett állnak, nem?
@pirimogyoró: Nem gáz: nálunk az elit tradicionálisan lop, amennyit nem szégyell, vagyis mindent.
Megint van egy tucat lusta seggfej, akinek gépe meg ideje van, de nincs magyar ékezete.

Hogy ontopic legyek, Orbán Ráhelt leszarom. Az egész famíliájávaval együtt. Szegény...

Főleg az apját, de ez most éppen nem téma.

--- amennyiben az ékezetnélküliek ismerik a "família" szót. Ékezet van benne, úgyhogy nemigen hiszem.
"famíliájávaval"

Dadogok...
@Pan Modry: drága, műveletlen bértollnok!
az általad (pontatlanul) idézett mondás George Orwell Állatfarm c. regényéből származik és leginkább a kommunizmusról (annak is főképp a sztálini vonaláról) szól, így mindenképp illik a kommunista diktátor orbán viktorhoz, az ő rendszeréhez és a hozzád hasonló talpnyaló híveihez.
sajnos.
@Benjamin Eisenberger: drága, műveletlen bértollnok!
az általad (pontatlanul) idézett mondás George Orwell Állatfarm c. regényéből származik és leginkább a kommunizmusról (annak is főképp a sztálini vonaláról) szól, így mindenképp illik a kommunista diktátor orbán viktorhoz, az ő rendszeréhez és a hozzád hasonló talpnyaló híveihez.
sajnos.
@Penivaldes: Nincs kegyelem senkinek sem, aki reszt vesz ebben az aljas ocsmanysagban.
@Pan Modry: bocs, az előbbi nem neked szólt, elküldtem a helyes címre is.
Két dolog:
1. Az már szánalmas, hogy az ellenzéki véleményformálóknak ennyi jut.
2. Én inkább azt tartom problémának, hogy lassan már a zsömlét is kilopják az ember szájából, annyi a tolvaj. Ami azért lehetséges, mert az ország többségében erkölcsileg nulla sejthalmazokból áll.
@pirimogyoró:
1.ellopott telefonokról nem lehet DNS mintát levenni!
2. ha ilyent vettek a lehetséges elkövetőkről azt hasonlítani kell valamihez, ez esetben a telefonon levőkhöz.
3. Ha hasonlítani lehet, akkor a telefonok meg kell legyenek, csak az elkövető nem;
4. ha az elkövetőnek nem kellettek a telefonok, akkor csak a rajta levő címek/üzenetek/képek kellettek, s ezeket zsarolásra , stb. használhatja. ezért intenziv a nyomozás.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

" unatkoztok? -)"

egy kis moslékot a disznóknak, rágósat a trolloknak:)
Nagyon durva dolgokat azért ne feltételezzünk. Ráhelke se lehet teljesen hülye, hogy a házasságát azzal kezdi, hogy részese lesz egy kaki-pisi hugyi-fosi totál brutál animalpedo gruppenpartin.
@Nzoltan:

"_Két dolog:
1. Az már szánalmas, hogy az ellenzéki véleményformálóknak ennyi jut.
2. Én inkább azt tartom problémának, hogy lassan már a zsömlét is kilopják az ember szájából, annyi a tolvaj. Ami azért lehetséges, mert az ország többségében erkölcsileg nulla sejthalmazokból áll._"

Ez így van. én már nem is számolom magam semmihez, ha mégis tudom, hogy csak önámítás, jó is hogy jöttél és ide az asztalra köptél.
@Ramil Safarov:

"@Penivaldes: Nincs kegyelem senkinek sem, aki reszt vesz ebben az aljas ocsmanysagban. "

Anyád picsáját, mit fenyegetőzöl, te névtelen szar.
@jaegtoer:
kösz olvastam, kommenteltem is...ismétlem -röviden- zseniális gazdasági szakembernek tartom a Junkers-t (így írja?) és a rohadt geci orbán ezzel is leégett a woodoo lopós kurva annyát neki is

üdv...és helyettem is basztasd a trollt...azt kell ismételni unalomig -megkérdezve trollokat- hogy mennyit kellett szopnia orbánnak a diplomájáért és hányan baszták seggbe miatta, mert hogy semmit sem csinált még csak firkálmányai sem kerültek elő mégis doktor

semmi mást csak ezt és naponta többször...az RTL-nek is el kellene küldeni járják kicsit körűl a témát a nagy reformátuskatolikuskommunistaliberálisaljasgeci-t

brühüyyy
Na, most mennem kell bringázni a hegyre, különben jaegkiskaes megöl.

de eeeeste, ha visszajövök... és még találok itt trollokat... különös kegyetlenséggel és módszarokkal kínyírom mindet. trollvérre szomjazom!
@Pelso..: Igen, de kezdem azt hinni, hogy ez (lopás) miénk, magyaroké, genetikailag betáplált, mint az alattvalóság, ahogy ezt már nálam okosabb emberek is megjegyezték, tisztelet a kevés kivételnek! A nagyon kevés kivételnek, amelyet számtalan történettel is alá tudnék támasztani.
Egyet azért megkockáztatnék nagyon röviden; a régi könyvelőm távolabbi irodába költözött és egy közelit bíztam meg. Az első kérdése az volt, kérek-e számlát. Persze, hogy kértem!
Eleinte bele is rakta az anyagomba, aztán ahogy telt-múlt az idő, erről mintha megfeledkezett volna, egyik évben csak 5-öt tett bele, aztán pedig egyet sem!
Én meg fizettem az áfás számlát, amit nem is tudtam elszámolni, mert nem volt :)
Amikor kiborult a bili, a következővel érvelt, mert eszébe sem jutott szégyenkezni: -Miért nem ellenőriztél?
@Ramil Safarov:
Tévedsz, nem az épületeket kellene felgyújtani, hamem a sok parasztvakító, képmutató, csaló, tolvaj, országot kifosztó, Fideszest, meg a sok műkeresztény, Istentelen KDNP-st.
Most azért írom őket, mert jelenleg ők az aktuális rablóbanda.

Aki ezeknek a picsáját nyalja, az maga is szarházi, vagy pedig taj hülye!!
@bölcsbagoly:
"Te biztosra veszed, hogy az csak teljesen szabályos lehet."
Hozzátok hasonlóan nem szoktam megalapozatlanul cáfolni még a hülyék kommentjeit sem.
A haverod megfogalmazásából "valami nagy törvénytelenséget követett el a RTL" a "valami" kifejezés arra utal, hogy halványlila pótfogalma nincs, hogy miről beszél.
Mielőtt a fentieket leírtam volna, láttam az RTL eredményelszámolását, melyben 23 mrd időbeli elhatárolás szerepelt, azt is tudom, hogy két kábelcég megvétele volt az elhatárolás jogcíme.
Tehát én tudom miről beszélek, neked pedig jóságos szívemmel csak azért részleteztem az ügyet, hogy ne haljál meg ilyen hülyén, mint amilyennek megszülettél.
@Mariann19: aha, tehát te is azok közé a hiszékenyek közé tartozol, akiknek elég ha a tv-ben/rádióban mutatnak/bemondanak , az újságban/neten írnak valamit. Nem tudom, hogy milyen voltam mikor megszülettem, de a becslésed téved. Néz inkább a tükrödbe...
@huzzadneki shakespeare: tudsz róla, hogy megnyílt az új OPNI! Sürgősen fordulj hozzájuk, elmaradt kezeléseid pótlásáért! Ez komoly...
@Ramil Safarov:

"Az epuleteket felgyujtani, lerombolni, beszantani. "

Besózni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem.
@bölcsbagoly:
Természetesen a médiából is tájékozódom, de a neked írtak jó része szakmai ismereteken nyugodott.
"Néz inkább a tükörbe."
Eltekintek most attól, hogy a felszólitó módot nem tudod alkalmazni, hiányos ismereteidet betudom a 4 általánosodnak, bár már ott sem kaptál volna jelest nyelvtanból.
Azért ne menj el, mert ezt a verőfényes szombatot szívesen töltöm évődéssel, mert élvezetes időtöltés számomra.
Vizuálisan látom a dühös orcátokat, szemetek, mint a spanyol bikáké dühösen guvadnak ki amiatti mérgetekben, hogy az istennek sem tudtok szellemileg leverni minket.
Próbálkoztok, erőlködtök, de tóletek olyan távol van a szellemi ragyogás, mint ide az inuit indiánok földje.
Ennyi idő alatt már lehetett volna publikálni az izgalmasabb részeket. Ha nálam lenne, már biztos az egész ország szabadon csámcsoghatna.
Szerintem meg nincs azokon a telefonokon lófasz sem, nemhogy nemzetbiztonsági kockázat.
Valamelyik csicska szólt Orbán környezetéből egy másik nagykutya csicskának a rendőrségen, hogy ilyen alávaló dolog történt Ráhel esküvőjén, az meg beriadóztatta az NNI-t, vagy már eleve oda szólt valaki. Bucsek Gábor meg BRFK-vezető lett... Oszt annyi. Nincs itt semmi látnivaló.
A porszem ott került a gépezetbe, hogy egy önérzetes/szerepelni vágyó pincér nehezményezte az eljárást.
Én a gyűszűnyi villanyállat agyammal itten valamit nagyon nem értek.
Az én hulladék telefonomon is van lehetőség letiltani a simkártyát, követni a lopott telefont és azt távolról vezérelni.
Akkó meséjjemá el nekem valaki, mirű van itten szó nagyba?
@Mariann19: "Azért ne menj el, mert ezt a verőfényes szombatot szívesen töltöm évődéssel, mert élvezetes időtöltés számomra. "

Nyilván jobban élveznél ezen a verőfényesen, ha lenne kivel, de sajnos csak bölcsbagolyt tudod b....ni. Még jó, hogy beéred ennyivel :)
További szépet :)
nincs időm végigolvasni,de a hírt hallva egyből az jutott eszembe,hogy kinél lehet akinél sosem fogják keresni.(bocs ha vki már megírta)

-hát a kis szemünkfényénél.
nem az apjára gondolok:az szemfényvesztő
@pirimogyoró: Hú de beszóltál! A kezed megtörölted már, vagy majd lemosod a billentyűzeted?
Én nem CSAK nem szeretek valakit, hanem azért, mert annak oka van!
Az egész Orbán familia, volt kommunista, párttitkár bagázs. Most van nekik bánya, fóld, vad laktanya.Nagyon gazdag milliárdos emberek (kapitalisták, teljes pálfordulással).
Van a szolgalelkű ember és van én. Azért mert Fideszék vannak és lesznel hatalmon nem állok melléjük.
Tudod, a háború után is tízszer annyi partizán lett mint előtte volt.

Ja, és azért nem szavazzák meg az ügynöktórvényt mert van gerincük?
@pirimogyoró:
Azt azért nagyon díjazom benneteket, hogy ti gyengék, összefogtok.
Megértem, rá is vagytok szorulva, hiszen eddig nem voltatok képesek annyi szellemi tőkét kumulálni magatoknak, egyenként ki tudjatok állni.
Gyűjtsétek is az erőtöket, és toborozzatok a vigyorgóból egyre több harcost magatokhoz, pár fényév múlva még tárgyalóképesek is lehettek.
@bölcsbagoly:

Idefigyel, faszom fénye. Ha tudnád, miről pofázol, akkor ez a kommmented nem született volna meg mindannyiunk határtalan öröméére, sőt,lehet hogy a többi se. A feltételezett elkövető DNS-ét a telefon TOKJÁN találták meg. Tehát a tok megvan. A teló nincs.

Hogy miből gondoljuk, hogy a vendégek közt van a tettes? Nemhogy a vendégek közt, egyenesen a családban. Apósuram már komplett erdőt is lopott, mint korábban emlitettem. (Az meg pláne gáz,ha após látja a leánybúcsús eseményeket, de azon már túl vannak. )
Ha már ennyit költöttek az adónkból a telefonok megtalálására igazán megérdemelnék, hogy valaki kirakja a netre az ellopott telefonokról a fotókat és a videókat. Esetleg link?

Egy másik lehetőség szerint maga az újdonsült férj volt a tolvaj, így sajnos búcsút mondhatunk a pikáns fotóknak. Brühühü! ;)
Hey, people. Próbáljátok a Bendzsi kommentjeit úgy olvasni, hogy nem egy hordabarom, hanem egy ballib provokátor írja egy hordabarom nevében. Időnként elárulja magát a túlzásaival :)
Szerintem Gyurcsány lopatta el a telefont a Szilvásyval.
@Palma di Cesnola:
Ismered az alma meg a fája.Nagyon közel vannak egymáshoz.Máskülönben Varánusz nem pitiáner, csak lát és hall.Még téged is,és van saját véleménye,ja és nem hiszem hogy nyal.
Sejteni lehetett hogy nem "sima" ügy a két elveszett/ellopott telefon históriája. Pénzt, időt és fáradtságot nem kímélve kiemelt rendőrségi team kajtatja, meg kell lennie annak valahol. A kérdés az, mi az a tartalom ami ilyen fontos (ne kerüljön illetéktelen kezekbe)? És ha meglenne, mi a biztosíték hogy nem másolták át a tartalmát? Minden esetre bolond aki ilyen forró krumplit magánál tart, be kell pottyantani a Dunába valamelyik hídról. A tartalmát biztos helyre előtte átküldeni :-) Kínos hogy kipattant az ügy...
@DarthVader:
Vader Nagyúr!
Az is lehet, hogy a Hamupipőke olyat tett a chip and dale-es fiúval, hogy az még mindig felcsapott farokkal jár.
@bölcsbagoly: Szaró galamb.

Hiába költi vicctor a milliókat, úgyis kiderül hogy récsöl is szopott a leánybúcsún mint apuci a Kremlben.
@bölcsbagoly: "elmeállapotáról írtam tanulmányt"
Tehát diagnosztikáltál. És mikor diplomákol le?
Ez hasonló eset mint amikor Viktor kocsiját akarták ellopni, de a rendőrnő lőtt. Gondolom érdekes lett volna ha kiderült milyen gyógyszerek vannak a kesztyűtartóban.
@Penivaldes: te húgi, emegyek egy pár órára és egyből milyen minőségi trollok jelennek meg itt. eszt a pechet:)))
pl. bölcsbagoly, a beégések nagy mestere, vagy bendzsi, aki orbánfaszszopásban megyei első.:)))
@neonbagi: mert szerintem aki ellopta, az gyorsan eltöltött róla mindent, s hagyta megtalálni! tehát, nem volt idő rá a javasolt letiltásodat alkalmazni. No de a DNS-e után pont őt keresik! A többi már mind eső után köpönyeg.
@Mariann19: "Időbeli elhatárolás" ilyet írni a bagolynak ,hálisten jól elijesztetted :)
@bölcsbagoly:
"Gazdag a fantáziád!"
A rólatok vizionált képre gondoltál?
@Oxica: látom, a gyík hülye ballibsii osztódással szaporodnak...
@bölcsbagoly: "mert szerintem aki ellopta, az gyorsan eltöltött róla mindent"
nekem sokszor az az érzésem, hogy ezt direkt csináljátok és nem vagytok ennyire kretének.
@bölcsbagoly: te már megint hülye vagy, de szerintem ez permanens nálad.. szóval, miniszterelnök lánya BARÁTNŐINEK a telefonjáról szól a sztori...
na akkor kezd el újra!
@DarthVader: érdekes ez az többes szám első személy, csak éppen nem hihető! Már csak azért sem, mert a zsaruk közt nem lehetnek ennyire hülyék mint ti vagytok. S honnan veszed, hogy a mobiloknak tokjuk volt?
@taga20: ezen szerencsétlen fanatikus, rajongó fideszjobbágyok élettörténetében az a végtelenül szomorú szál, hogy ha ezek odamennének nemezsapkába bújva, tarsolylemezbe öltözve a fideszoligarchák egyik zártkörű, medencés Louis Vuitton-partijára azzal, hogy "nemzettestvéreink, engedjetek minket be a sokadalmatokra, hiszen mink együvé tartozunk! húsz éve menetelünk esőben-hóban-gatyarohasztó forróságban értetek, tizenöt éve védünk a szabad időnkben titeket a fórumokon. csak megiszunk egy kupicát veletek, eldanoljuk együtt a Porlik, mint a sziklát, és már itt sem vagyunk!", akkor rájuk uszítanák a kutyákat, és a fideszes Nagyságos Háziasszony megjegyezné: "annyira kellemetlen ez az egész!!! csináljon már valaki valamit ezekkel a hajléktalan hobókkal! Sándor, hívja már azt a TEK-et!".
@avanivi:
Először bendzsinek írtam, mert le adócsalózta az RTL-t, és azt sem tudja, hogy miről van szó.
Úgy látom, el is tűnt az életünkből, kezd tisztulni a levegő, bár még elég sokan vannak itt a kisegítő iskolából.
@nincs_itt: igen, de azok egy lánybuliban voltak előzőleg,a menyasszonnyal együtt!
@Mariann19: nem mindegy? Fő, hogy semmi köze a valósághoz...
@bölcsbagoly: Hirtelen elszaporodtak,lehet,hogy ők már a CÖF titkos osztaga ?
@xvxvxv: +1! én is eszt gondolom nagyjából, csak nekem nincs olyan írói vénám, mint virág evtársnak a Tanúból:) te meg szépen leírtad:))
@bölcsbagoly:

Igazad van, nem voltam a logikámnál, hiszen honnan lett volna DNS-minta, ha nem a telefonokról. Hiába no, meleg van ma. :)
@Mariann19: az előző hszt neked akartam,csak véletlenül mellé ment.
@tapolcai evolucionista:

"De hogy a telefonban ott vannak az Orbán család privát számai az biztos. És az bizony nemzetbiztonsági kockázat."

Nem tudom, mennyi igaz belőle, de régen valahol olvastam, hogy Svédországban a miniszterelnök telefonszáma benne van a telefonkönyvben. Lehet, hogy csak urban legend.

Azt viszont valószínűnek tartom, hogy rendszeres időközönként cserélik a számaikat. Ez legalább annyira alap, mint a jelszavak lecserélése adott időközönként. Tehát ebből nem lehet kockázat, már csak azért sem, mert a lopás után vsz. minden lényeges számot azonnal lecseréltek.
@bölcsbagoly:
"Fő, hogy semmi köze a valósághoz!"
Akkor olvasd vissza magadat, és rájössz, hogy gyűlölettől fröcsög minden mondatod, és alpári stílusodnak nincs eredendő oka, csak úgy l' art pour l' art sértegetsz vérig embereket.
Mond, mi a fenének jössz ide, ahol az emberek a körülöttük lévő világról ejtenek szót?
Te egy gonosz ember lehetsz!
Gyerekkoromban az ördögöt képzeltem ilyennek. Mond van vasvillád is, a fejeden díszlő szarvakon kívül?
Jobb ha visszatérsz most már a lakásodba, ha nem találsz egyből haza, azt figyeld, hol van kiírva: POKOL
@bölcsbagoly: azt már ki is felejtettem, hogy durvára ZÁRTKÖRŰ volt a buli! vagyis aki oda betette a lábát, mint meghívott vagy kiszolgáló személyzet tagja az már eleve megvan! tehát csak a névsort kellene felhívogatni, hogy tessék mondani, lopott-e Kend, NERtárs telefont?
@avanivi: A CÖF osztagról?
Azok már minket akarnak gyarmatosítani, pedig a tüntetésükön hogy tiltakoznak az ellen, hogy ne legyünk telepesek az eu-ban.
Meghasonlott társaság.
@jaegtoer:

Bőcsbagoly írta:
@jaegtoer: te csak lásd Simont, Hagyót, Hunvaldot, Weisztet, meg a társaikat bilincsben, idióta ballibsi...

Hát megkaptad, ebből látszik, hogy olvasni nem tudnak csak írni.
Mint korábban írtam, nincs rajtuk bemeneti nyílás, csak kimeneti.
Ennek megfelelően agonizálnak itt, vaktában vagdalkoznak.
@bölcsbagoly:

1, lehet, hogy te a mobilodat láncon hordod a nyakadban kolomp helyett, az enyémnek van tokja. (Különben már többször szarrá ment volna, ahányszor leejtettem. )

2, Olvass, bazdmeg, olvass. Ha tudnád, mihez szólsz hozzá, akkor tudnád, hogy már a korai jelentésekben szerepelt, hogy a feltételezett tettes DNS mintáját a telefon tokján találták meg. ("Az ismert és azonositott DNS minták mellett egy idegen DNS mintát találtak a tokon.") Persze nem kizárt, hogy a TOK - ja, nem, a TEK - hazudik, de igy szerepelt.
CÖF-ről jut eszembe: miért nem szerveznek békemenetet a telefontolvaj ellen? Biztos hasnos lenne.
@Mariann19: Az mindent elárul,hogy mennyire beijedtek az RTL-től ,meg sem próbálják cáfolni a híreket,csak fenyegetnek.
Egyre jobban látni az erőben az őrületet.
@Mariann19: szeretem látni a dühös, őrjöngő gyíkokat! Annyira frusztráltak vagytok, hogy azt már élvezet nézni! S remélem hosszú évekig így is maradtok. Ennyi büntetés kijár nektek mindazért amit elkövettetek eddig az ország és a magyar nemzet ellen!
@avanivi: hülyeségeken nincs mit cáfolni, a rossz gyereket viszont büntetni kell, hogy tanuljon belőle!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kibaszott szánalmas az a vigyorgó pofa! remélem mihamarabb ő lesz a jobboldali székben és a balban a családja:) csak a fotót gondoltam tovább és álmodoztam:)))
@avanivi:
"Az mindent elárul, mennyire beijedtek az RTL-től."
Orbán tévesen itélte meg az erőviszonyokat. Ebben az esetben nem a megfélemlített emberekkel áll szemben, sem az eu-val, akinek egyelőre nincsenek szankciók a birtokában, hanem egy tőkeerős, nemzetközi tekintélynek örvendő konszernnel, akinek egy ilyen kis pöttyöcske meg se kottyan.
Olyan Dávid és Góliát harc ez, és az az érdekes, hogy kormányhű politológus és újságírók is úgy nyilatkoznak az ügyben, hogy ezt Orbánnak nem kellett volna meglépnie, mert csak rosszul jöhet ki belőle.
Nemzetközileg a sajtószabadság megint téma lett, az RTL-nek a reklámadó meg se kottyanna, viszont ezzel a purparléval nő a nézettsége, paralel a reklámmegbízásaik is.
Még jót is tettek az RTL-nek. Kac-kac
mennyi gyógypedagógus len itt, hjaaa, ha a szellemi visszamaradottak száma ennyi, kell is. A tollas éjszakai madárra kár az energia, nagyobb esélye van a fekete lyuk fénylő robbanásának, mint neki a parázsló értelem szikrájának felszításának.
Kedves érintettek!

A leckét szépen megtanultátok.
Addig kell mondogatni a hazugságaitokat, amíg elhiszik az egyszerű népek, noha igaz ettől még nem lesz.
Ez a történelem folyamán már sokszor működött, ideig óráig.
Úgy sejtem a szemináriumon egy Európában ismert, valaha embernek látszott tárgy írásaiból kellett felkészülnötök és megkaptátok az életrajzát is.
Abból azonban sajnálatos módon hiányzott az utolsó oldal, így nem tudtátok meg, milyen véget ért.
Bár a fejetekben honoló örök homályt nem tudom eloszlatni, ebben az egy kérdésben talán segíthetek.
Itt megtaláljátok az ominózus - persze nektek írhatnék ozmózist is, nem számítana - legutolsó oldalt is.
Olvassátok szeretettel!

hu.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels
@bölcsbagoly:
Baglyocska! Ne tépd már a hajad, tar lesz a koponyád, és úgy fogsz kinézni, mint egy bőrfejű.
Jó téged nézni a fotelból, joviális mosollyal, amikor ilyen tébolyult vagy.
Ballagj szépen haza, útközben térj be a 728.sz. Italboltba, igyál meg egy felest a fuvarosokkal, majd az éjjel-nappaliban vegyél egy vajas pukit, menj haza, és nézd a TV-t.
Hidd el jót akarok. Ez rendbehozza zilált lelkivilágodat, holnapra csúcsformában leszel.
@Mariann19: Kedves Mariann, elveszíti a báját:((
és mi az a vajas puki?
@Penivaldes: nem kérdés, valamit igen.
@sjz: volt érzéke a dologhoz.
és mondott egy nagyon fontos dolgot
@Penivaldes: kíváncsivá tettél, hátha én nem tudom. :)
@sjz: nos annyit, hogy a nácik sehol sem lennének, ha a franciák, britek korábban ébrednek. ez a lényege
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Arra lennék kiváncsi, hogy Kohl vajon meghívta Orbánt, vagy csak úgy betoppant hozzá meghívás nélkül, ha már más nem invitálta egy kis vizitre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Néha az az érzésem ,hogy ezek nem mások csak hozzászólás generátorok, vagy esetleg ilyen személyiségzavaros figurák akik ezen az oldalon jobbosok ,másutt meg liberálisok .
@Penivaldes:
A vajas puki? Olyan extrudált gabonaféléből készült ropogtatni való.
@Mariann19: erről a betoppanásról egy családi sztori jut eszembe
@Mariann19: Szégyen ez az ember,ennyi erővel lenint is melátogathatná!
@Penivaldes: ja, ok.
Igazat mondott.
@Penivaldes:
Peni! Elég nagy tasakban lehet kapni, ujjnyi nagyságú, kissé hajlított formájú cucc, és filléres.
@Penivaldes: nem, dehogy. :)
Sok mindent mondott, csak nem tudtam pont mire gondolsz.
@Mariann19: Megdöbbentő számomra,hogy itt a neten olvasgatva milyen sokan csodálkoznak rá régi hírekre,mert most nézték az RTL híradót,eddig nem hallottak róla.
Az Orbán tvk jó munkát végeztek eddig :(
@Mariann19: Kedves Mariann, én nem veszek filléres cuccokat;)
@Ómacicka Bábó:
Ez nagyon jó megjegyzés volt!
Mint hírlik, Orbán Kohllal a vasfüggöny lebontásáról beszélt, és Magyarország szerepéről, Horn Gyulát is méltatták.
Csupán az a szomorú, egyben égő egy ország számára, hogy az évfordulón Horn Gyula sírhalma egy földkupac, sem a kormány, sem az MSZP nem gondoskodott síremlékről.
lehet, hogy ez nem egy fajsúlyos téma, de hű képet ad egy ország kultúrájáról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Most bírtam meg nyitni a Khol-os linket. Érdekes egy beszélgetés lehetett, az egyik nem tud németül, a másik meg már nem tud. Van pofája egy elme roggyantat meglátogatni, a reklám miatt. Miről beszélgettek. Pisi, kaki rendbe?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
aszongya, hogy adatbázis hiba és nem nyílik ki

TEK?

brühüyyy
@Mariann19: szégyen szemre a németek fogják rendbe tetetni..
@avanivi:
"Az orbán tv-k jó munkát végeztek eddig."
A Hírvita c. műsorban egy fiatal újságírópont erről az egyoldalú tájékoztatásról mondott egy sztorit.
Beszélgetett egy valakivel, akinek megemlítette a Közgépet. A beszélgetőtárs rákérdezett, hogy azmijaz?
Pedig gyanítom, az újságírónak nem analfabéta a beszélgető partnere.
Látod, viszont világégés van, ha a valóság néhány morzsája megjelenik a médiában.
nem mindegy kit szop récsel a telón ?
amikor az apja a világ legnagyobb pöcsén lóg ?

na ha a gazsi focifenoménét az azér persze érdekes lenne...
a többit az olvasók közönyel fogadnák...

az ijjen politikus ma fia lánya... erkölcsi mint a..
az nyilván egyik melegágyból a másikba.. fűvelfával...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Elképzelhető ez a megszégyenítés a németek részéről.
Szerintem ezt természetesnek fogják tartani az érdekeltek, utólvégre a kelet-németek utazhattak szabadon, fogják majd indokolni.
Politikai kultúrálatlanság.
@Mariann19: Csillagom! A kisegítőbe ezekhez képest zsenik járnak:))
@Mariann19: nem tudom, hogy Hornnak meg van e még a legendája a németeknél..
@évásanyó: Boldoggá tesz a tény, hogy láthatom önt, ki az első hölgy nevét viseli, ezer teasütemény kísérjen
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Egy-két hete volt hír, hogy a maszop a családdal egyeztetve készítteti a síremléket.
@évásanyó:
Szia évásanyó!
"A kisegítőbe ezekhez képest zsenik járnak."
Csak tudod a jóságos szívemmel felértékeltem őket a makarenkói elvek alapján.
Hátha beiratkoznak az önbecsülésük felismerése miatt.
Bár én inkább már szedáltam volna bagolykát.
@Mariann19: nekem kezd világosodni, hogy mi a baj a bagollyal.
a fény, hogy nappal van, ne feledjük a bagoly éjszakai állat, amely nappal veszít szellemi teljesítményéből.
@Orica Középföldi: nem tudtam, de bíztam benne, hogy lépnek valamit, ha már mindig Hornra hivatkoznak.
így tisztességes..
köszönöm!
A braziloknak nem adtak meg egy szabályos gólt. Erről ennyit hogy a braziloknak fújnak.

Amúgy 1:1 az állás és jó a meccs.
@Mariann19: Ha azok sem tájékozottak aki a neten írogatnak,elképzelem azokat akik csak a tvt nézték.Az M1-et.
@Penivaldes: szerintem mindenféle képen.

a németek voltak a kezdeményezők, az ep -ben a terem névadással is.

index.hu/kulfold/ep/2014/06/10/felavattak_a_horn_gyula-termet_az_ep-ben/
@Penivaldes: Kedvességed lenyügöz. Tudtam, hogy bűbáj kishölgy vagy.Jobban van a kezed?
@Penivaldes:

Helmut Kohl 83 éves, és évek óta súlyos beteg. Egész nap tolókocsiban ül, 35 évvel fiatalabb felesége, Maike gondozza, aki teljesen elszigetelte a külvilágtól. A Spiegel azt írta, hogy gyakorlatilag “börtönben tartja” az olvasni és írni már alig tudó beteg embert.

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/368676_helmut_kohl_gatlastalan_kihasznalasa
@rodeo36:

brühüyyy, kiesnek a Brazilok?
@Mariann19: Roppantul élvezem cizellált stílusodat a fületlensurrmikkal.Minden mondatod után felrihhentek, hogy nem veszik észre, hogy szellemi fölényed velük szemben behozhatatlan.Jól szórakázom. Csak így tovább Aranyom!
@Oxica:
tisztán láccott, hogy kézzel segítette be a labdát és a játékvezető ott állt a közelben egyébként is a Howard Webb az egyik legjobb a világon, úgyhogy semmi sírás...valószínű kiesik Brazil
Chile kitartó

brühüyyy
@tristen2005:
éppen ezt írtam most...megy a hisztéria és kiesnek

brühüyyy
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): emiatt kérdem..
A magyar szerepről ma már nem esik szó, a kelet-németeket Ausztria felé kiengedő Horn Gyula elég sokat kapott itthon ahhoz, hogy ne nagyon legyen már senki külföldön.

www.metropol.hu/itthon/cikk/1193784-elloptak-a-show-t
@Penivaldes:
A németek nem felejtik el Horn történelmi tettét, hiszen az újraegyesítés alapjaiban változtatta meg a két ország egymáshoz való viszonyát.
Más. Lehet, hogy Bagoly az éjszakában fog villantani egy fáról, de gondolod, hogy a szelleme is csak éjjel aktivizálódik?
vajon a lánya vagy a barátnői seggét b*ssza orban a képeken hogy ennyire kell a teló?
@avanivi: én személy szerint, nagyon haragszom az rtl - re!

kivonta magát a hírek alól..

semleges akart maradni.
de tudható volt ezt ebben a közegben nem lehet megtenni.

most teszik a dolgukat, tájékoztatnak..

nekem a közszolgálatival az a bajom,hogy nagyon jól betanulták a propaganda tv minden szabályát!

alákérdeznek, nem cáfolnak, stb.
leadnak 1 hírt, a fidesztől valaki megmondja a tutit, rátesz egy lapáttal, és ennyi..
az, hogy teret adni a cáfolatnak, vagy vita műsort szervezni, azt már nem.

annak teret adni ami fidesz népszerűség vesztés lenne, az náluk, nem komfort.

maradnak a demagóg beszédek, a saját szar agyon hallgatása!
bármilyen ellen vélemény közlése, nekik valami fájdalommal jár..
nem szeretnek orvoshoz járni.. -)
@avanivi:
A tájékozottság meg is látszott a választáson.
A Fidesz nagyon is magáévá tette a nagy igazságot, hogy az információ hatalom.
Hát még a dezinformáció!!!
@Mariann19: Mivel Makarenko munkássága volt diplomamunkám tárgya (első dipl.oroszul), kiegészítenélek azzal a ténnyel, hogy Rizskov (diák) büdös nagy frászt kapott tőle, mikor ellopta Karabanov óráját. Ezt hívják Makarenkói pofonnak.Az összes sületlen megérdemelne ilyet, hátha visszalöttyene az agyuk a helyére.
@Mariann19: azért ők még sok volt nyugat-németnek a lenézni való kelet tudtommal.
biztos vagyok benne, Bagolynak a lámpaoltás után gyúlik fény a fejében.
@évásanyó:
Még én is röhögök néha a saját hülyeségemen, jól esik ugratni őket, bár keményebb hangot is megérdemelnének.
Na, de legalább nekünk vannak vidám perceink, a dolog rájuk nézve fordítottan arányos.
@évásanyó:
Most válaszoltál az előző neked írt hsz-em első mondatára.
@bölcsbagoly: igen. ÉS? hol van ebben a nemz.biztonsági kockázat?
sok, lány volt a barátnőivel lánybuliban...
mond, te ennyire meg akarod magyarázni, hogy miért baxtak el 9 milliót 2 db telefonra, amik 9 forintot nem érnek? még egyszer, mert látom nem megy jól a diagnoszTikálás, hátha egyszerűbb lesz egy szimpla diagnóZis:
nem csúti Rámszesz lányának a telefonjáról volt/van szó(mellesleg az "írásképét" látva, nem hiszem, hogy meghaladja az apját, aki talán már el tuggya olvasni az SMS-t), hanem a barátnőinek a telefonjáról. továbbá, "elegánsan" elkerülted azt az aprócska tényt, miszerint a teljes kiszolgáló személyzetet testüreg motozásnak vetették alá. Tehát a formál logika szabályai szerint, a MEGHÍVOTT VENDÉGEK között kell keresni az enyveskezűt! Értem, hogy mindegyik az, de azért a tolvajtárs gyerekinek a telefonnyát pofánverni... egy esküvőn!
Na ez az, ami legjellemzőbb a fideszes csürhére, a halott szeméről lelopnák az érmét!
FSZB volt már? azért egy ilyen gerinces és egyenes ember, mint a mi dicső Vezérünk nyilván nem önszántából veszi a szájára/szájába minden oroszok cárját...

még az időrend is stimmel.
esküvő-> telefon eltűnik-> paks bővítése hirtelen olyan baromi fontos lesz.
@Penivaldes: Peni! te egy okos nő vagy!
metropol? meddig tart nekik egy ilyen cikket íratniuk?

hvg.hu/gazdasag/20110704_megapolis_metropolis_fonyo_karoly
@Penivaldes: ja. már várom a tiziket.
"Két komment elküldése között várnod kell!"
@rodeo36: Csak hogy Webb takarásban állt és nem is láthatta az esetet a partjelző meg helyesen nem is lengetett mert mellel vette le a labdát a brazil, a kinyújtott kezéhez nem ért a labda és betérdelte a hálóba a labdát szabályosan.
Szabályos gól volt mert önmagában a kinyújtott kéz ha nem ér a labdához teljesen szabályos.
@Penivaldes:
Igen, a nyugatnémeteknek átmenetileg nem volt előnyös az újraegyesítés, mert a gazdaságukat meggyengítette, a felzárkóztatás az átirányított beruházásokkal valósult meg, munkanélküliséget is hozott az összeborulás.Arról nem is szólva, hogy két társadalmi rendszert kellett összecsiszolni.
@Penivaldes: megvan még a renoméja. minden évben a Német Egység Ünnepén megemlítik. Nem keverendő az 1953-as berlini felkelés régi ünnepével!
@Penivaldes: Most már készülődnek a hosszabbításhoz, még 5 perc a végéig.
@Mariann19: ma sem előnyös! mai napig fizetem én is azt a plusz adót, ami a kelet felzárkóztatására megy. továbbá a bérek a mai napig alacsonyabbak a volt NDK területén.
@rodeo36:

Ez a Webb a legjobb bíró? ne röhögtess. A felesége nyilatkozta még 2010-ben,. " mit akarnak ezzel az emberrel VB döntőt vezettetni, a 3 gyerekét nem tudja megnevelni"
@nincs_itt: ok, ok, de az átlag német is tudja hogy ki ő?
@tristen2005: más gyereket nevelni, és más rohangáló embereket
@nincs_itt: Ne írj ilyen hasonlatot Barátom, nem hiszem, hogy hallottak volna az obulusról.Intelligencia one.
@Mariann19: nehogy már azt állítsd, hogy majdan Fletó avagy a Libás sírját is az akkori fidesz kormány kell majd ápolja, rendbe hozza!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): hogyne, bár ha én cikket íratnék, akkor abban azért dícsőíteném a magyarokat...meg hogy mennyire bátor volt a fiatal Orbán stb.mert úgy éri meg..
Olvasgatva ezt a sok görény fideszes gecit, megint az jutott eszembe, hogy nincs annál kártékonyabb, amikor a hülyeség szorgalommal párosul. Ilyen elszántságot utoljára Berlin ostrománál lehetett látni. Reméljük itt is hasonló eredmény születik... :)
@nincs_itt: hányszor írjam le nektek balfékek, hogy egy nyomozást sohasem befolyásolja az ára! Kizárólag az eredményessége.
@Penivaldes: Hát a hosszabbítás már unalmas szokott lenni mert egy bekapott gól végzetes lehet.
Már csak el a kaputól játék lesz, guriga a középpályán.
@Oxica: az elején még volt energia,de aztán..
@bölcsbagoly: figyelj te jobbfék, ma nagyon türelmes napom van!
9 millió 2 darab telefon nyomában, az eredmény eddig zérus, nulla, semmi!!
lopták el autómat Mo.-on, bejelentettem a rendőrségen, majd egy bérelt autóval, az autóklubom költségére, hazaautóztam, 90 nap múlva jött a levél, miszerint megszüntették a nyomozást, mert nem derítették ki, ki lophatta el. Az az autó, cirka 20 ezer német márkát ért akkoriban... a 2 db telefon, használt ájfonokról lévén szó, együtt nem érnek 200 eurót!
van még valami, amit el kell magyaráznom??
@Mariann19: aha,majd Fletó meg a Libás sírját is az akkori fidesz kormány fogja ápolni és rendbe tetetni! Ti ballibák tényleg ennyire hülyének néztek mindenkit, miközben ti vagytok azok?
@nincs_itt: nem türelmes, hanem idióta vagy a többi gyíkos társaiddal együtt! sorry...
@Penivaldes: arra céloztam, hogyha elsődlegesen,
nem lehet csak a magyarokhoz kötni,
mert mindig előrébb ugrik a Horn név ennél az eseménynél, akkor inkább legyen másé... a pillanat!

szerintem ez motiválta a cikk, megszületését...
de tudod, hogy itt tartunk...
sajnos!
@bölcsbagoly: Szaró galamb.

Hányszor kell neked leírni hogy nem védett személy telefonját lopták el, így teljesen indokolatlan az életvédelmi osztályt bevonni és 9 millát kiszórni egy tyúkszaros telefon felkutatására.
Amúgy valószínű hogy récsöl kis ribanc barátnői úgy betéptek a lagziban hogy lehúzták a klotyón a telót, úgyhogy ott keresd.
@avanivi: Bölcsbagoly! Mit rugózol a DNS mintán? A telefonokat elvitték, de a tokok ott maradtak, és a mintát onnan vették!
@bölcsbagoly:

Te nemcsak hihetetlen IQ-, hanem EQ-szegény is vagy, pedig nem törvényszerű ez a párosítás..
@bölcsbagoly: Ha-ha egész délután azt próbálták magyarázni a kárvallottak, hogy nekik is volt hasonló problémájuk, le se szarták őket a rendőrök, de bezzeg Hercegnő ügyében már 9 milla az "eredményesség"Mondd, te balfék, nem sül le az orcádról a bőr, itt égeted magad egész nap. Te smurucla!
@bölcsbagoly:
Bagolykám!
Ahogyan elnézem Fletó és a Libás vitalitását, van még hátra nekik néhány évtized, mire lehúnyják a szemüket.
Addigra a Fidesz már az örök vadászmezőkön fog rohangálni a fakardjaival, és vívja örökös szabadságharcát a nagy magányában, mert ellenség ott sem lesz, csak a vadul imitált csatázás.
Fletónak és Libásnak meg még életükben elkezdjük a piramisukat építeni Orbán Győző apu köveiből. Ingyért!
@Mariann19: álmodik a balliba nyomor...
@bölcsbagoly: na megvillantottad, hogy gugli segített a külföldiül.
OK. én vagyok az idióta, te/ti a fidesz-t kétpofára védők - akkor is, ha nyilvános áldoz semmilyen tömjén zsóti és rámszesz a pocakos gyerekeket magának Belzebubnak - vagytok a helikopterek!
lenyúlják a telefonod, buszon, metrón, villamoson elballagsz az őrsre, bejelented, a rendőr rém izgatott lesz, azonnal riasztya a főfő rendőri főegységet, akik a teljes bkv járat utazóközönségét berendelik, majd DNS mintát vesznek tőlük.
Tényleg én vagyok az idióta! Viszont te! A fidióta!
@Orica Középföldi: ha egy butapesti lumpi mondja, biztos igaz lehet...no adieu..tahótlanítottam.
@nincs_itt: nyögdécselj csak frusztrált lüke balfék.....megszoktuk már részetekről 2008 óta....
@Penivaldes: Azért Hulk most megeresztett egy löketet.
@rodeo36: Indexen ezt olvasom. :)

Hosszabbítás. Pocsék volt a második félidő, és ugyanolyan pocsék a ráadás is, sőt. A brazil játékosok méltatlanok a mezre, Neymar is teljesen elszürkült. Így is nyerhettek volna, de Jo irdatlan nagy ziccert hibázott, Neymar középre fejelt. Jo már a hosszabbításban kissé mellbe rúgta a kapust, elkezdődött az időhúzás. Ritka gyenge vb-nyolcaddöntő.
@nincs_itt: nem minden szőke gyík is egyben!
@Penivaldes: lószart! az idősebbek talán, de a fiatalok szerintem Merkelről sem egészen biztosak, miért mutogattyák a tévében...
@bölcsbagoly: Számomra a megtiszteltetés, ha az lehetek, egyébként természetes vörös vagyok.A szőkenős célzásod mosolyt sem érdemel, Szegénykém, még lucibálnak is gyenge vagy!
@bölcsbagoly: te akkor is védenéd, ezt a történetet, ha
gyurcsány lányának, a lagzián történik, a telo lopás?
és ugyan ekkora elánnal keresik a telefont?

"elán" létező szó... keress rá.
Amúgy kiváló a blog névválasztása! pont olyan büdös és mérgező a leheletetek/harapásotok mint egy komodói varánusznak! gratula az önkritikátokhoz.
@bölcsbagoly: látom érdemi vitára - nem a fidióta ballibsizésre, meg belpesti zsidózásra gondolok - nem vagy képes.
tudod, mókás egy önmagát "oktatónak" beállító egyéntől ilyen cizellált véleményt olvasni!
igazán nem akarlak megsérteni, de az a megnyilvánulásod, hogy "tahótlanítottál" egy kommentelőt, az különös csiklandozza a nyögdécselőmet! egyedül maradsz, ha mindenkit "tahótlanítottál" aki szerinted hülye ezen a blogon...
@bölcsbagoly: tanácsom: ne hajolj közel a varánuszhoz, mert megharap.
@Penivaldes: a bagolynak gyenge a szaglása s nem ereszkedik alá a varánusz színvonalára, ne aggódj miatta.
@Penivaldes: Ennek ellenére kierőszakolják majd a meccset. Ha kiesnének még inkább utcai zavargások jönnének.
@bölcsbagoly: valóban, mert a bagoly az lát, és repked.
@nincs_itt: akinek nem inge ne vegye magára, nemcsak ti laktok a belvárosban, de az a nép amelyik 5x képes a vicsorgó Demszkájt megválsztani, az megérdemli a buta becenevet!
Ti jórészben nem hülyék vagytok, hanem frusztrált balliba gazfickók s ez még szomorúbb tény.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha továbbjutnak akkor remélem, hogy utána kiesnek, mint a műfogsor.
@bölcsbagoly: akkor én nem vagyok buta, hiszen nem választottam meg Demszkit
Érdekes mikor lopták Natura 2000 területen a fát illetékes elvtársék, akkor valahogy nem nyomoztak ekkora erőkkel. Akkor nem vettek DNS mintát a lopótraktorról pedig ott állt illetékes elvtárs udvarán telecsulázva DNS mintákkal.
@Penivaldes: Apa mindig azt mondta, olyan, mint az olvasztott arany.
@bölcsbagoly: aha, tehát akkor a szaglás részleges hiánya(legtöbb madár szag-vak, megint hülye voltál)
akadályozza a leereszkedésben?
ez az aerodinamika legújabb törvénye?
továbbá, itt legelészel(képzavar) egy jó ideje, lehülyézel mindenkit, utána sértődötten elvonulsz, mert volt aki verbálisan(szóban, írott szövegben) pofán vert.
Bagoly, sajnos te az a szavazópógár vagy, akinek adtak 1500-at a havi villanyszámlából ezért az szülőanyját is "megcsinálja" a körúton, álló délben!
@bölcsbagoly: megint NEM talált, de maradjon az én titkom, hogy egyszer sem szavaztam a Demszkyre. De másra sem! Teccik érteni, vagy fejcsem ki?
@bölcsbagoly:
"Álmodik a nyomor!"
Bagolyka! Kezdesz kifulladni, hogy már csak ennyit tudtál kilehelni.
Nagyon igénybe vetted magad itt. Szólj be az ügyeletre, hogy készítsék be az infúziót, nemsokára ott vagy.
Még mielőtt infarktust kapnál!
Mi azért vigyázunk rád.
@évásanyó: dicsekszünk?
az enyém meg olyan a fényben, mintha glória lenne a fejem körül.)
@tristen2005:
én nagyon tisztelem a Webb-et az angol bajnokságból...a brazilok szarok mint soha...chile-nek itt a lehetőség
a Willian egy barom...

brühüyyy
@nincs_itt: aha, akkor csak egy idióta jobbikos lehetsz...
engem az zavar ebben történetben - az ablakon kidobott pénzen kívül - , hogy arról ne hallani, hogy a vendégeket is ilyen alaposan vizsgálták volna, tökéletesen egyértelmű volt a zsandároknak, hogy csak és kizárólag az ott dolgozok közül lehetett valaki enyveskezű. ha már ekkora karftal keresték azt a nyüves telefont, akkor a méltóságos' vendégsereget miért nem cincálták szerte szét. ez gorombán megalázó az ott dolgozó tisztességes polgárokra nézve, mivel/miért több a sok meghívott kurafi, mint egy egyszerű melós...a fogaskerék meg jól bekaphatná az összes fidesz hívő trollnak akik szerint ez a hercehurca (is) normális és teljesen rendben van
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
így igaz még van pár perc a 11-eskig

brazil egy kalap szar chile mintha földrengés utáni mentést csinálnának hősök

megláttyuk

brühüyyy
@Mariann19: foglalkozz magaddal meg elvbarátaiddal, láthatóan egyre mérgesebb a komodói had....s milyen büdös is...még én is érzem bagoly létemre...
micsoda logikája van ennek a madárkának
@Oxica:
mutatta az ismétlést és azon tisztán láccik a felsőkarjával tolta be

nem vitatkozom látam

brühüyyy
@bölcsbagoly: óóóó ilyet mondani, Putyin és Pocakos Orál Rámszesz legjobb barátairól! ejnye no...
ismét nem talált cimbora! küzdj még egy keveset, hátha leesik, melyik lehet az párt amelyikre szavazok jó ideje, na jó súgok 3 betű és nem L-el kezdődik!
@Penivaldes: már csak az a kérdés, mivel a logikát láthattuk nála, hogy neki, mint kívülállónak mi lehet a véleménye az intelligenziáról?
Kapufa az utolsó percben Chilének.
@rodeo36: Jó, majd én is kielemzem, még úgyis mutatni fogják.

Tizenegyesek döntenek.
@nincs_itt: ő kreatívnak hiszi magát, pedig csak egy madár
Szerintem a telefonokat előre megrendelték képekkel együtt, majd úgy adják elő, mint amit elloptak volna. A képek már jó helyen vannak, arra várnak, hogy megfelelő legyen az időpont a publikálásra. Ezt az egészet természetesen ürgebőrbe vart vízalatti ügynökök szervezik, akik telefonon tartják a kapcsolatot a csak a munkámat végezem nem vagyok rossz ember tartótiszttel. :)
@nincs_itt: Magyar vagy a német választásokon? :)
@bölcsbagoly: vigyázz édes, mert ettől a bűztől le fogsz szédülni a fáról egy batyu éhes ló közé
@bölcsbagoly: ja még valamit, nem lakom a belvárosban, különösen nem Budapest belvárosában... ennek ellenére, azt látom, hogy Orá... khm pardon, Orbán Viktor és még nála is szerényebb képességű, de annál arrogánsabb csapata a valamikori hazámat tökéletesen tönkre teszi! Persze, a ballib kormányzás is sokat "segített", de amit ezek művelnek, az kritikán aluli!
@Penivaldes: csésze, ááá, nem, hanem egy ganézó villa :D

mielőtt szó érné a házam elejit, volt szerencsém használni ilyen szerkezetet, szép nagy, és termeli is a terméket a megfelelő helyre
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: japán, baz+! te most ki akarsz hozni a sodromból?
nem fog menni!!
Söldenau Schloßbrauerei Hell-t kóstolgatok éppen! vagyis, nincs ami dühíccsen!
bagoly vazzeg' egy lóval több értelme lenne sakkozni, mint veled megpróbálni az értelmes(!) beszélgetést. a pacitól előbb kapnék mattot, mint hallanék tőled egy értelmes saját gondolatot... :)
@bölcsbagoly:
Puszi-muszi!
Már nagyon görcsösen fogalmazol.
Mondtam finoman, hogy vigyázz az idegeidre, de most azt mondom, húzd el a beleidet mielőtt bekrepálsz ebben - a számodra idegen - intellektuális közegben.
Úgysem fogsz győztes gladiátorként levonulni innen. Neked kampec!
Bocs a nyelvhasználatért, de a tiedet adaptáltam, hogy megértsd, miről van szó.
@Penivaldes: Nem, néhai apám mondta mindig, meg így hívott:"aranyhajú lánykám". Régen volt:((.
@Mariann19: Szólj Ursula nővérnek hogy küldje Teknőc Ernőt lóhalálában infúzióért mert Dr Bubó haldoklik.
Csőrmester meg hívja az ügyeletet a rohammentőért.
@rodeo36: te rodi! súggyá má' nékem, Wagner kedvelő vagyok, mit érdemes beszerezni hang anyagilag?!

Yngwie J Angstrőmért megmég számolunk! ha még felmerül az emlékek, Shirazzal és jó rummal kent bordái közül, miért is mondom esztet!
@bölcsbagoly: diagnosztikál. A diagnosztizálás az a betegség megállapítása, a probléma feltárása olyan által aki ért hozzá. Az diagnosztikál, aki hülye a témához és csak okoskodik. Benne van a szóban a kicsinyítő képző.
Szóval csak diagnosztikáljál tovább!
Mi meg majd nosztalgikálunk, hogy mikor volt itt utoljára értelmes jobbos.
Chile hátrányba került.
@nincs_itt: Japán állampolgár is vagy? :)
@Oxica: A következő brazil szépen mellélőtte. :)
Marha szarul rúgnak a chileiek.
@Oxica: halló dr.Bubót kérem nem belekeverni, ne emlegessük már egy lapon ezzel a bigyóval... :)
Vegyünk mozijegyet Kerényinek a Yves Saint Laurent filmre
Átlag telefonlopás sima szabálysértés szokott lenni,mert a használt telók ritkán haladják meg az 50ezret.Ha mégis,akkor a távközlési szolgáltatók megkeresésével szinte mindig!!! lesz egy elkövetői kör,mégha a teló meg se lenne.Ekkora anyagi ráfordítással a telónak már rég meg kellett volna lenni.Mivelhogy nincs meg (állítólag) az elkövető nagyon ért a dolgához,de szerintem egyébként meglettek....
@Oxica: Brazilia szégyenszemre továbbjut ilyen "teljesítménnyel". :)
Chile kiesett. Három tizenegyest rontottak, ez sok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mondom, hogy nem fog menni! hozott a cimbora Bärwurz-ot is, innen kezdve, Leberkäs+Laugenbreze+Süßsenf bier bärwurz. nem tucc felbosszantani!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ilyen a foci, Chile méltó ellenfél volt de a tizenegyeseket illett volna gyakorolni.
@nincs_itt: Nem is akarlak, max. heccellek picit. :)
@Oxica: na! ezért NEM sport a foci! 99%-ban arról szól, hogy hibáznak a "játékosok", utána napokig dumálják ki, hogy a labda görbülete és levegő páratartalom miatti ellenállás változása miatt...
meg a faxom! bohócok, csak a még sokkal több bohóc bámulja őket!
ez a 12-ik VB amit nézek, ennél gyengébb Brazil válogatottat még nem láttam!
@Oxica: Igen illett volna gyakorolni a chileieknek, a braziloknak viszont a rendes játékidőben illett volna nyerni. Ilyen muzsikával lófasz lesz nekik nem VB cím. :O)
22 órakor Kolumbia - Uruguay, előtte lottósorsolás.
@Mariann19: nyilván, a bolondok házában sem az orvos a császár! Hát még a varánuszok közt egy bagoly! csak hát felülről le vagytok tojva! Ti meg lentről csak a rusnya nyelveteket nyújtogathatjátok. sorry...
@nincs_itt: Na mesélj nálad hol kezdődik a sport? :)
@Penivaldes: bakker, má megint! emegyek a családdal a két diófába kajálni, meg beverni egy-két-három nem folytatom sört beverni és megint 200 komment lett:))
és boli még evez:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az EGYÉNI sportok, lásd atlétika, küzdősportok, úszás.
itt nincs duma, meg mer' aaaa középpájás rosszul mérte fel, meg nem "látott aznap a pályán", lószart! gyorsabb, erősebb, ügyesebb vagy mint az ellenfeled EGYEDÜL? ha igen, akkor nyersz, ha nem akkor nincs más 100 féle indok...
@Oxica:
Mindent meg kell tennünk, hogy sima ügyeletre kerüljön, ne a pszichiátriára szegény.
Bár úgy látszik, hogy késő.
@Penivaldes:

Úgy is nevezhetjük. Van még magom!:)
Magyarorszàg èn igy szeretlek(1500km tàvolsàgbol)
@Penivaldes: a barack, az szőrös és ütődött!
@nincs_itt:
Lohengrin: Rudolf Kempe karmester
Kónya Sándor Lohengrin, Elisabeth Grümmer Elsa, Christa Ludwig Ortrud, DFD Telramund, Gottlob Frick Madarász Henrik király

ennél jobb nem létezik többszörös aranylemez, természetesen teljesen bécsi zkr és énekkar ami nem mellékes mert csodálatos kórusok is vannak benne

az Angström-öt nem vonom vissza, egyébként találtam itt a hüttentyűben egy fincsi kanadai whyskey-t és most adok alája jégkockát

meggyászolom a chilei csapatot brazil nem érdemli mega továbbjutást és még csak nem is volt bunda

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Chile jó csapat, nem véletlenül tartott Scolari tőlük. Jobban szeretett volna Spanyolországgal meccselni.
Brazília jó csapatot győzött le és a következő meccsük még nehezebb lesz. Én sem vagyok meggyőződve hogy nyernek.
Amúgy sosem a legjobb csapat nyeri a VB t hanem a legszerencsésebb. Ki tudja melyik csapat lesz a legszerencsésebb, még az is lehet hogy Brazília lesz az.
@rodeo36:
Ló henger nincs, csak júhláb:)
@rodeo36: Köcsögöm széken! Beszerzem, esetleg a többi Wagner műhöz is adhatnál iránymutatást, előre is köszönöm!

Ne vonnyad! De a viszkit se!
@bölcsbagoly:
Kezdetben még csak feszengtél itt, számodra idegen volt a környezet.
Belesodortad magad egy méltatlan helyzetbe, és akármit mondasz, most már csak a farkad behúzva tudsz elódalogni.
Mond megérte?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):mindkét nagy kereskedelmi csatorna semleges akart maradni,de az RTL azért évekig nyomta a Hete Hetest amiről nem mondható,hogy orbánbarát volt.
Lehet hogy a bucsun is SZOPTAK? Ezért került 9 millióba avizsgálat?
@Oxica:
szakértők megnézték mindenféle szögből, a játékvezető helyesen döntött

a 11-esek azok a végzet útyai és az lett ami lett a brazilok megfizetnek ezért

brühüyyy

ilyen szar játékkal kiállni egy VB-re?

gyalázat
Ez a röhej, m1 tv, Orbán megbeszélte a Khollal, Európa jövőjét! B+, a Khol beszélni nem tud!
@nincs_itt: Szerintem a csapatsportok is joggal nevezhetőek sportnak. Ott is egyéni teljesítmények vannak csak összeadódnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja! és az jön ki belőle, hogy 5-ből 4-szer hibáznak... hagyjuk, most már fél órája magyarázza két baromi szakértő, hogy mi és miért történt! szar volt és passz!
@nincs_itt: Bocs, hogy belekotty de nekem pld. ez a nyitány az egyik kedvencem. Egyszerűen lenyűgöző.

www.youtube.com/watch?v=LTyj856BtWY#t=83
@évásanyó: "Roppantul élvezem cizellált stílusodat a fületlensurrmikkal.Minden mondatod után felrihhentek, hogy nem veszik észre, hogy szellemi fölényed velük szemben behozhatatlan.Jól szórakázom. Csak így tovább Aranyom!"
lehet hogy ünneprontó leszek, de ez mi a szar?
baráti üdvözlettel, taga.
@nincs_itt: Igazad van.

Lineker már régen megmondta hogy a foci egy olyan (hülye) sport hogy 22 en játszák és mindig a németek nyernek.
@tristen2005: dehonnem! tanusíthatom, volt vele interjú az ojságban! A zIsteni Orál Viktor szóra bírta! Mint a Rendőrakadémiában a végén!
@nincs_itt:
a teljes Ring amit Furtwängler vezényelt a Milánói Scala-ban 1953 vagy 1951-ben az évszámban nem vagyok biztos 16.5 óra tömény zene, és világtörténelem jobb mint a Lord of the Ring amit a Wagner-ről kopíroztak
az előadókat nem sorolom...nem csak az én véleményem (kérdezd Fischer Ádámot) a zeneirodalom Csimborasszója

brühüyyy
@tristen2005:

"Európa":"Európa erős embere" = 26:2 :)
@Oxica: aha, és kijaza Lineker?
@rodeo36: rodi, ha szabad annyival kiegészítenem, hogy Niebelung legendából faragta Tolkien, Wagner is "megénekelte", a jövő hónapban kezdődik a Niebelungen Fest mifelénk, csak lesz egy-két jó előadás!
@nincs_itt:

Az olyan futbalista , aki beszart a pályán.
@tristen2005: ááá, hozta a focista IQ átlagot? szobahőmérséklettel egyenlő, vagy kevesebb?
@rodeo36: Az kétségtelen hogy Chile jól játszott de a tizenegyesekkel teljesen lenullázták a teljesítményüket, pedig a brazilok is kihagytak két tizenegyest. Hát ez van, akik hármat is rontanak nem érdemelnek továbbjutást de a braziloknak is javulni kell mert ez kevés lesz, a németek ellen pláne.
@P.Freddy:

Aki a Khol-t szóra bírta, abba lehet erő.
@nincs_itt: bunkó vagy bakszi:)) vagy valami ilyen vot a filmben:)))
@nincs_itt: Bocs, hogy OFF de erről a történelmi érdekességről hallottál már?

mult-kor.hu/20140311_a_zsidok_akik_hitler_oldalan_harcoltak

ON
@nincs_itt:
ugyanúgy a Trisztán Furtwänglerrel és Kirsten Flagstaad-dal Covent Garden, 1952

a Ring-ből sok felvétel kering, ha meg is akarod nézni akkor nagyon figyelj arra, hogy nehogy valami modernizált balfaszságot vegyél meg talán élő Bayreuth-i felvétel is van de ott is vigyázni kell

Karajan, Solti, Böhm, Knappertsbusch, Konwitschny felvételeit ajánlom nagyon sok hangilag jó de rendezésileg elbaszott DVD kering azokat én el szoktam kerülni mert idegesít az, hogy a Wagner milliméterre precíz szinpadi utasításait semmibe veszik és baromságokat magyaráznak bele a mű önmagában elmond mindent amit lehetséges eredeti formájában nem kell kufircolni vagy írjanak egy új művet de arra már nincs zeneszerző manapság még az angström se pláne ha cincálja azt a szerencsétlen fadarabot ami be van drótozva esz moll-ban...Hisz dúrban kellne vagy Kan-dúrban és a dur-moll is jobb lehet csak ne horkoljon

brühüyyy
@nincs_itt: Lineker.

Angol válogatott játékos aki karrierje során egyetlen sárga lapot sem kapott, pirosat meg pláne nem.
@taga20: jééé, esztetet a zasszony is szokta mondogatni... de télleg segédfingom sincs a fociról, pláné a zIQ nindzsa focistákról... azt látom, hogy abban tök egyformák, hogy amikor az orruk alá tojják a mikrofontot, az összes elkezd köpködni, meg a taknyot kicsapni a fűre és az összes általam valamennyire értett nyelven, a leggyakrabban csak valami idiótaságot makognak...
sötét tahó a 99%!
@Orica Középföldi: veszélyes egy nő lehecc, mindig lecsapsz:))
@Oxica: aha, vagyis? télleg nem értem! a zasszony magyárazta 3 hétig, mi az a "les", szerintem baromság, de nem biztos, hogy tökéletesen értem! Olyan ez nekem mint a bézból...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nagy dolog.
A vörösök oldalán is harcoltak árja harcosok.
@rodeo36:

"már senki sem áll vele szóba? meg sem híjják sehová?"

'Szegeny' Cameron kivel arul egy gyekenyen...
@nincs_itt: Hát a les az amit a partjelző vagy beint vagy nem.

A bézbólt én sem értem meg a krikettet sem, sőt a tojáslabdához sem értek.
@nincs_itt: apám, és ilyenek csinálják a bömöst!
inkább audit veszek:)))))
vagy ghiblit. ha egyszer sok pénzem lesz felülök a maseratira:)))
www.youtube.com/watch?v=avCWzkNiXok
@Oxica: na várjá, partja a folyónak, tónak, tengernek meg ilyeneknek van.
nem kell jelezni a partot, mert érzed még sötétben is, hogy belegyalogoltál a vízbe!
integet a partjelző, aha, egyre mókásabb ez az izé.
@nincs_itt:
nagyon jó előadások lesznek megnéztem az előadók névsorát ha kapsz jegyet érdemes (persze te nem pesti előadásról beszélsz? hol is?)

megjegyzés amivel egyet értek

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Flavia de Luce via Google+8 meses atrás

I'm tired of people who accuse him of Anti-Semitism. His operas are based on Germanic Mythology. He had a lot of Jewish friends during his life, so - please, read more about him, before you write.

brühüyyy
@taga20: Marianna társalgását bagollyal minősítettem.
@nincs_itt:
maiak közűl: Tennstedt karmester Wagner-hez

brühüyyy

ha ráakadsz ne tedd félre
@nincs_itt:
ja persze Fischer Ádám bármiben de Wagner-ben menő hátha találsz olyat ahol ő Bayreuth-ban

brühüyyy
@taga20: háááát, tudod van amihez értek, van amihez nem. a focit nem is értem, meg nem is szeretem. az autókat viszont igen!
a maserati vagy nasareti? nem mindegy ám, nem rossz vas, de nem ám. csak az olaszok... azért jobb a békesség:

www.youtube.com/watch?v=mEO81rZ5OdY
@taga20:

Á, itt nem vagyok veszélyes. Trollokat, hibbantakat, kontrollvesztetteket átlépem:))
@évásanyó: vágom drága hölgyem, de így ember nem beszél:) ha irónia vot, akkor enézést:)))
nem az vot.
@simple observer 2.0:
Kam er On be van szarva az eddigi különállásukat és az előnyök élvezetét ingyen, azt félti Junker-től és nem azért támaggya mint orbán akit lebaszott és undorító seggfejnek tartya a drága magyar kiráji család főnökét semmi személyes csak buzinicc

brühüyyy
@rodeo36: ezeket mind jegyzem és igyekszem az útmutatásnak megfelelően beszerezni!
Bajorországban.
@batka manó:

Pedig szerintem a meghívott vendégek körülbelül 100 %-a gondolhatta, hogy nem rossz dolog azért, ha van valami a zsebben inség esetére. Ha esetleg valamiért ki akarna esni a pikszisől, legyen mibe kapaszkodni. És akkor az a teló a bedes életbe' nem fog előkerülni, csak akkor ha
DNS mintát vesznek az összes vendégtől és/vagy valakit a főni ki akar dobni a buliból. Na akkor elő fog kerülni ha nem is a teló, de a képek róla.
@nincs_itt: Huuu pedig a bézbólt el tudom neked magyarázni, főleg hogy azt is nagyon kedvelem.

youtu.be/2RRiQH_M1-4
@Orica Középföldi: "Á, itt nem vagyok veszélyes"
eddig is sejtettem, hogy az ágyban vagy veszélyes:))
@nincs_itt:
arra felhívom a figyelmed, hogy a Tännhauser példáúl a hitben való teljes és mély csalódás és kiábrándúltság megjelenítés és valamiféle megrökönyödés a vak hittől

brühüyyy
@nincs_itt:
ha te ott vagy akkor keresd a Furtwängler Társaságot és velük próbálkozz nem fogod megbánni

brühüyyy
@taga20:
bucika maraggy a ghibil-ben ma szer átti -nál és ne báncsad má azt aki cizellált és megért dolgokat nem úgy mint te

már sikerült leporolnod magadról azt, hogy "leesztergáltad magad" az olyan mint a spenót csak nem annyira zőőőőőőőőd

brühüyyy
@rodeo36: és eszt az i8-ból szűrted le?:)
mongyá má egy jó kis kanadai kocsimárkát!
ha megy:))
@nincs_itt: Bizony partjelző aki lenget, na nem a fütyijét hanem a zászlóját. Magyarul taccsbíró.
@rodeo36: Igazad van! Keresem is őket!
@Oxica: akkor hánynak is közben? azt dönti el a taccsbíró, kié volt a legjobb?
@tristen2005: kezdem már érteni! az a manus befújja borotvahabbal a gyepet, a másik kettő meg időre borotválja?
@nincs_itt: + ha találkozol Christian Thielemann nevével csapjál le a felvételre

ő is a mai menők egyike

brühüyy

remélem majd beszámolsz mire jutottál

Bayreuth is árulja a saját felvételeit ki lehet szaszerolni mikor vannak nyitva a közönség számára és akkor kutakodni vagy csak eccerűen keresd őket a neten és onnan

www.bayreuther-festspiele.de/english/how_to_order_202.html

pölö

brühüyyy

www.bayreuther-festspiele.de/deutsch/deutsch_2.html

ez német ha jobban megy
@taga20: lószart abból! rumból! jamost valami kanadai viszkit hörpöl, de mindegy!
ja, az i8, hát nem eccerű szerkezet a maga 370 lóerejével... összesen a két motor ad le ennyit...
de az én koromban ki- meg beszállni, áááá macerás...
@rodeo36: hülye vagy, mint mindig, de szeretlek, te vén tróger:)) zöd?
www.youtube.com/watch?v=fsLdhijtdwI
@rodeo36: köcsögöm széken!! a német azért jobban megy, de lassan teljesen átállok a boarisch-ra.
beszámolok, megígérem!
@nincs_itt:
Bayreuth idén
www.youtube.com/watch?v=gcSq3R6PzOg

brühüyy

nem egy Kónya Sándor de ez van
@nincs_itt: Nem bírom tovább, fetrengek.:)))@rodeo36: Köszi Drága.
@nincs_itt: Bizony, három taccs egy tizenegyes :)
@évásanyó: a könnyebb utat választod? nem fog rodejó állandóan megvédeni:)) néha alszik.
@tristen2005:
harapás nélkűl is lehet nyerni...de azért nem árt ha harapósak

pláne ha az ellenfél sakálok csapata

brühüyyy
@Oxica: az a lakótelepi pályákon van, volt:)
@nincs_itt: "szar volt és passz!"

Na, kedvesem, ezért nincsen magyar foci. Mert így álltok hozzá. Egyébként mindenhez!

Nem volt szar. Mindkét csapat jó volt, és a tizenegyeseken múlott a győzelem/vereség. A chileiek pedig egy percig sem lazsáltak, győzni akartak, mindent beleadtak.

Itthon szeretet és megbecsülés várja őket a vereség ellenére, nem fikázás. Ezért jó Chilében élni.
Arra kéne gyűjteni alapítványon keresztül néhány milliót, hogy a tolvaj adja el a fotókat, az RTL pedig majd lehozza a híradóban, főműsoridőben.
@bölcsbagoly:

"_@Orica Középföldi: ha egy butapesti lumpi mondja, biztos igaz lehet...no adieu..tahótlanítottam._"

Te legfeljebb atyádat s anyádat tahótlaníthatnád, mert egy ilyen alakot eresztettek a világra, mint te. Persze ez nem történhet meg mert föl kellene ismerned ki s mi a tahó, ez viszont objektív akadályokba ütközik, merthogy gyengeelméjűséged erősen korlátoz ebben.
@nincs_itt:
Lohengrin akikkel érdemes

Kónya, Ben Heppner, Wolfgang Windgassen, Lauritz Melchior, Gösta Windberg, Kaufmann, Mario del Monaco, Jussi Björling stb

brühüyyy
@épészmérnök: az 5-bűl 4-et kérem megmagyarázni!
köszönöm előre is:)))
@épészmérnök: drága barátom! éppen annyira magasról teszek a chilei focira, mint a németre. csak azt voltam bátor konstatálni, szigorúan a saját szemszögemből, hogy amennyit láttam a mérkőzésből, az arról szólt, hogy megszakadni látszottak, de sajnos 99%-ban HIBÁZTAK! ez igaz az összes csapatra!
engem a hibák nem érdekelnek! a reménykedés, hogy majd most, nem érdekel! 90 perc, ami arról szól:"na! TALÁN MOST, sikerül. de nem..."
Azok sem érdekelnek, akik őrjöngve bámulják a semmit, 22 futkosó jóembert.
@jaegtoer: ha már a szopásnál tartunk, haver amit délután leadtál asz kurva jó vot! kemény voltál, de igazságos. nem akarlak, de most jó voltál először az évben:)))
@taga20: @épészmérnök: ja tényleg, 5-ből 4 hiba, szerinted az jó? esetleg a szar, jobban megközelíti a valóságot?
@nincs_itt:
a Wingassen felvételhez egy hsz a tyúbon:
(érdekes nekem nem!!!)

Isolde2275910 meses atrás

Für mich ist und bleibt Rudolf Schock doch der ideale Lohengrin. Auf den Fersen gefolgt von Jonas Kaufmann und René Kollo. Peter Hofmann war aber auch sehr schön, besonders wenn man ihn dazu auch noch sehen konnte ;))

brühüyyy
@Elli Vízel - The Ultimatе Survivor:

"Mi meg majd nosztalgikálunk, hogy mikor volt itt utoljára értelmes jobbos."

no-no. ne essen túlzásba. bár ha meggondolom, én sem vagyok normális, hisz itt szoktam dagonyázni. úgyhogy 'nosztalgikáljatok' nyugodtan nertelenségetekben. pfuj!
@taga20: Kedves Taga20! Fogalmam sincs miért pécéztél ki, egy szóval sem bántottalak soha. Tegnap belekötöttél a kutyás szövegekbe, ma belekötöttél Mariannához írt mondandómba. Kritizálod Rodeohoz fűződő szimpátiámat, mi a bajod velem?Milyen utat kellene választanom?Miért kell Rodeonak megvédenie?Nem értem az egészet. üdv.
Ez is csak egy ribi, akit jól megcibáltak és ez sokba kerül nektek.
@nincs_itt:
és ezt mindenképpen, nem vállalta el a többszöri Bayreuth-i meghívásokat, micsoda veszteség

www.youtube.com/watch?v=LSs5H9WFBVU

brühüyyy
@évásanyó: semmi pécé, de!
taga kis betű, ha kérhetem drága.

"@évásanyó: "Roppantul élvezem cizellált stílusodat a fületlensurrmikkal.Minden mondatod után felrihhentek, hogy nem veszik észre, hogy szellemi fölényed velük szemben behozhatatlan.Jól szórakázom. Csak így tovább Aranyom!"
így nem beszél senki itt, csak ezen akatt meg a szőrös szemem:))
@nincs_itt:
ezt ma már élőben seholsem lehet megtalálni és a legnagyobbak között is az első

hallgasd mikor valaki az életéért retteg és segítségért kiált

www.youtube.com/watch?v=sGZcEfsCHpU

brühüyyy
Egy szép kapáslövés góllal Kolumbia - Uruguay 1:0
@taga20:

", de most jó voltál először az évben:)))"

Valld be, csak erre az egy hsz-re emlékszel:))
nem az erkölcsét örzik, hanem ha valami történt, akkor már csak a jóhírét
Nem lánybúcsús képek vannak rajta, hanem valaki lefotózta azoknak a 2014-es közbeszerzéseknek a listáját, amiket NEM a Közgép fog nyerni (ja, a lista már készen van előre, nem tudtátok?)

Lajos dühöng, és kell neki a lista, de a telefonokat Pintérsanyi lopatta el, aki tulajdonában állnak a listán szereplő cégek.

Nem az "ifjú párról" szól ez a dolog. Aki ismeri őket személyesen, az pontosan tudja, hányszor mentek félre másokkal a "nagy jegyesség" alatt...
@Orica Középföldi: aszt azé vágom, hogy ha a bugyidat le kö venned, ako jég a te embered:)
szegény bikád, de lehet hogy, jég van a másik szobában:)))
@nincs_itt:
hogyha bármit meghallgacc, legyen összehasonlítási alapod, itt 13-an ugyanazt benne MDM

én már tudom, számomra MDM viszi a pálmát számodra ki?

íme:

www.youtube.com/watch?v=zKlgIhERPCU

brühüyyyy
Na tessék még ez is. :)

Uruguay himnuszát egy magyar írta. (Mellesleg Paraguayét is, de ők nem jutottak ki a vébére.)

hvg.hu/kultura/20140627_Ma_egy_magyar_himnusza_hangzik_fel_a_vebe
@rodeo36:
Szeva Efendi!
Namostan.. épp nem rég kérdeztelek Thielemannról ennek a felvételnek kapcsán:
www.youtube.com/watch?v=mn7Ezv5qZOk

Az, hogy ez nekem mit jelent nem beszélek, de te se montá' rá semmit. Pedig egyszer beszéltünk róla, de erről nem lehet elégszer. Ugyanez meg van Mehta-val is, mindkettőtől kész vagyok, persze kell hozzá a szerző nagysága is...
Amúgy a témához meg, Rassika basztatása kiváltja az emberből a sajnálatot. Vagy inkább a szánalmat? Kinek mit...
Talán nem kellene baszogatni ilyen szinten a csajt, csak mert apuka az aki. De sajna az az érzésem, hogy a zalma az nem gurul messze stadiontól, szóóval... majd megkönnyezem ha arra kerül a sor, de előbb Beethoven.
@taga20:

Már megint nem tudod hol a határ. Ne feszítsd túl a húrt!
@taga20:
Te mekkora gyökér vagy (néha)!!:)))
De én ezé' bírlak... és télleg nagyon!:DDD
@Knósszosz:
Azért vigyázz, nem mindig találod el a minimumot... csak szólok!
@évásanyó:

"miért pécéztél ki" nem kell vele foglalkozni, bevallotta inni volt, késő is van, ilyenkor már, taszigál, a maligán.
@tristen2005: te valaki, azé vágod amit firkantok? pia ide vagy oda:)) ne fideszeljünk legalább itt ne! ami szar, negédes az az. legalább mi legyünk itt egy páran egyenestükör!
taga voltam, ma utójára értelmes:)))
vagy most se.
@Knósszosz:
akkor szívből ajánlom Thielemann-t ő a mai nagyok nagyja Bayreuth-ban is

a Dzsungel könyvében írja Rudyard Kipling a Riki Tiki Tevi-ben mikor a mongúz kobrára vadászik:

a tojásokkal kell kezdeni, összeroppantani mert amint kibújuik ugyanolyan mint a nagy fekete
és nem véletlen Nagaina a fogai között az uccsó ép tojásával próbál menekülni de Riki ügyes

szóval ez a véleményem a récselről is

szokás volt a gonosz király halálával az egész családot kiírtották...ez volt a törvény

brühüyyy
@taga20: Nem vagyunk egyformák, ami Neked ebben az összefüggésben fideszelés, amit ki kérek magamnak, egyébként a negédeskedést is, az számomra udvariasság, dícséret, kedvesség. Nem lehet mindenki első osztáyú lópokróc.
@Knósszosz: ha valakit szeretek itt az te vagy.(persze csak az utálatos orica után:)))
mé jössz ide? a képmutatásért? bendzsiért? bölcsbagolyért?
vagy valamiért, ami máshol nincs, a keselyű kérlelhetetlen lecsapásáért? a tükör amit te sem szerecc, akó mé? azé me én is:)))
@taga20:

Woodencart-I-17/M

brühüyyy
@évásanyó: ne haragudj, ha durva votam, de ez itt az alap. valaki fasz vagy pina aszt egyből ütik! ezé szeretjük eszt a szaros blogot, ja és fabiuszt is:)))
Már 2:0 , megint Rodrigez.
@rodeo36:
Récselék kalap szarmaritánus mivolta nem érdekel, szarmaritálok rájuk!
Tőlem lehet az ájfónokon akármi, véleményem szerint az a kapitális igyekezet, amivel meg akarják találni azokat, az mindent elmond... kár pazarolni rá a szót.

Thielemann viszont sokat megérdemel, akkor nem egyedül láttam azt, amit.
Kösz! - most harmadszor megy az Egmont és a No7 is volt már, Abbado mesterrel. Áldja meg őt a... ha volna!!
@évásanyó: "Nem lehet mindenki első osztáyú lópokróc."
tucc te, ha akarsz:)) ha te nem is szerecc, én igen. csak vicc vot:))))
@Knósszosz:
Ja, nem... az is Egmont. A faxért keverem mindig ezt a kettőt? Talán mert olyan élményt adnak, amit... na, valószínűleg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na innen látszik igazán hogy szabályos gól volt, Webb még a környéken sem járt, nem tudom hogy nézte be kéznek.
Így a sorsnak kellett igazságot szolgáltatnia Brazíliának.
@Knósszosz: szerintem a piával álljál le, me a végén még kiposztolod récsöl pináját is:))
megnézném, vessen rám bárki követ:)))
@tristen2005:

te nem gyanús neked? a colombia be van drogozva

ilyen nincs

az uruk meg szétestek mint a híg fos pedig nekik akartam drukkolni de mostmár...fél óra és abschied

brühüyyy
a nagy uruk semmire sem képesek?
@taga20:
Lekopott a foncsor?
Most mi az izé van? Amúgy értelek és bírom az arc berendezkedésedet, őszinte tróger vagy!:))) Csak néha fogd vissza magad, ennyi!

Vannak itt hölgyek is, te...
Mint ha nem tudnád!?
Cső haver!:D
@taga20:
Marharépa!!:D
Énisszeretlek, menj porszívózni, nehogy letiltsanak innen!:))
De Oricát azért nem illik úgy szólítani... szóval jogos a dorgálása, lásd be.
@Knósszosz: gondolom évikére utalsz. ha jogsi van, ako fika is van.
szeretjük az egyenjogúságot, de vannak nehézségek is.
amit pedig a finom leszállópályákról mondtál, az mind igaz:)))))
@taga20: Nem, hogy hozzád ment volna ipari tanulónak. ;)
@Knósszosz:

találhacc élő felvételt Furtwänglerr-rel hasonlicsd össze a Thielemann vezénylésével

én hosszú idővel ezelőtt vezényeltem mint a Thielemann manapság már a Furtwängler letisztult lényegre törő mozdulatai kár, hogy nem sok Bruno Walter van élőben amerikai szines filmeken talán, de ő az atyaúristen jobbkeze és balkeze Mozart témában csak hogy tudd

Wagner Konwitschny és Knappertsbusch a menők Furtwängler után

a többi is belerúg a labdába de fényévekre mint az Androméda köd a Tejúttól

brühüyyy
@taga20:
ja

az is a jellemző mint Alfonzó mondta volt mikor a cigánynak lánya születik és az asszony azt azt a nevet aggya neki, hogy Agrippinia

a cigány meg meséli a többieknek tudod a gyerek az meg valami Agaaaaarpina

na ez van

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi van haver, otthon száraz a punci? délután mentem kamaraerdőnél, három kurvát láttam a faszállítóféléből:) tényleg jobban teljesítünk:)))
@rodeo36: lákátos agarpina? szerintem te a vb-t nézed visszafelé:)))
@bölcsbagoly: Akkor tegyen lakatot a lánya picsájára, bazmeg. Az mégis olcsóbb, mint utánna DNS mintát venni mindenkitől.
@taga20:
Nem, nem utaltam rosszindulatúan senkire.
Évásanyót meg ne báncsad, mert kutyaeledelt darálok belőled!:))
Ja, minek is erőlködök, nem vagy te olyan...

Lököd a keménycsávót, közbe meg te vagy a Laokóón csoport fő figurája, akire rátekeredik a gégecső... cső!!
Azé szeretek...:)))
@taga20: "@épészmérnök: az 5-bűl 4-et kérem megmagyarázni!
köszönöm előre is:))) "

Aranyapám, értem én, hogy nem értitek.

Ha egy focimeccset, és egy csapat teljesítményét kizárólag a hosszabbításban lőtt tizenegyes rúgások alapján ítélnénk meg, akkor akár az előző százhúsz percet el is lehetne hagyni.

A chilei játékosok tudnak cselezni, kitartóak, ha lerúgják őket, felállnak (kivéve, amikor hordágyon kell őket levinni). Amikor már alig állnak a lábukon, mert az ellenfél szétrúgta őket, hibáznak.

A közönség annak ellenére szereti, és becsüli őket, hogy hibáztak, mert becsületesen hajtanak, és nem méricskélik az erejüket.

Magyarországon, ahol csakis a másik ember hibáinak a kipécézése okoz örömet az embereknek, ez érthetetlen, úgy, hogy neked sem fogok magyarázkodni, részemről lezártam a témát.
@Oxica:
most néztem meg az elemzést...a James (ejtsd: hamesz) Rodriguez még ma éjjel kap néhány telefonhívást megcsinálta az életét

már az előző meccsen is olyan volt, hogy a messi sápadtan és a farkát lábaközé húzva vonúlna le látván vagy már meg is csinálta mert most lesz valami

na itt is van a következő Brazil Colombia ahol le fogják söpörni brazilt a pályáról azt amit ma mutattak az világbajnok

brühüyyy
@épészmérnök:
mi querida mente sana ingeniera...nom te canses con la loca tornero no sabe mas ke las motos y la locura tipico hungarobata

jajajajajaja
@taga20:
én sok mindent nézek simultán mert egy valami nem tölti ki azt ahová bemegy

most még száraz vagyok csakkiswhyskeyvan barackkal

brühüyyy

tanulj kultúrát és ne terepmotorozzál a blogolóink lelkivilágán, jó??????????

iszol kicsit máris elszabadúl belőled a zesztergájos...ne légy ilyen tanulj itt lehet és rád ragadnak dolgok de mindíg az ami nem kéne

brühüyyy

cseréld le a ragasztós felületeidet
@bölcsbagoly:
Mert bubóságod oly büffé kriminalisztikából, mi? Öcsüke, a CSI és klónjai csak igen távoli köszönőviszonyban vannak az _ÁMERIKAI_ nyomozati eljárásokkal, a magyarhoz meg csak annyira hasonlítanak, mint az esthajnali csillag egy rakás szarhoz!
Persze, ha az Ánuszrózsával Ékesített Barnanyelv Érdemrendre hajtasz, az más, akkor csináld csak!
@évásanyó: @nincs_itt:
namost a következő kb 400MB eredeti hangminőség, élő, olyan mintha Beethoven maga vezénylene (picit jobb)
őrizd meg

ebben ami nincs benne az nincs is

www.youtube.com/watch?v=254ksoIiU_s

brühüyyy
@bölcsbagoly:
Drága hazabölcse olvtársam, a szar ott leledzik az általad oly kéjesen cuppogva, kétpofára zabált palacsintában, hogy a Mosonyi utcai DNS labor évekkel van elmaradásban csoportos nemi erőszakok, emberölések, rablógyilkosságok bűnjeleivel, erre _SORON KÍVÜL_ félregyakva minden ilyesféle szarságot, hetekre lekötik e teljes kapacitást erre az égbekiáltó jelentőségű, "a világbéke forog kockán" üggyel. Mert ne hidd, hogy valami szaros 18-40 markeres rapid tesztet végeznek, ó nem! Ami a csövön kifér! 60000 markerig meg se állunk, mert csak az a biztos, ha a gyanúsítottnak még az időskori Alzheimer és Parkinson kockázatát is ismerik négykilences pontossággal!
@taga20:

Taga, megint hűűjje voltál, de nem haragszom [majd Orica elintéz, a világszép feleségedről nem is szólva], DE!

a balatoni vizet mindenképpen mellőzzed, itt gyorsan megjegyzem, hogy a 'mellőzzed' szóban fellelhető 'mell'szónak nincs köze a kebel, cici, és hasonló jelentésű szavakhoz.

www.origo.hu/egeszseg/20140626-orias-urulekszonyeg-lebegett-a-balatonon-calici.html
Az ellenem és családom ellen negyven év alatt elkövetett tizenegy komolyabb bűncselekmény (betörések, autólopások, rablás, zseblopás, stb.) közül egyre sem szántam többet, minta levél megírása, hogy nem találják a tettest. Pedig a kárérték összesen egy jobb lakás ára egy jobb környéken.

Még az is előfordult, hogy velemi íratták meg otthon a feljelentést (azt mondták, ha meg tudom írni, tegyem meg, mert ők most tíz órán belül nem tudnak velem foglalkozni), és az is, ahogy egy hét múlva megkaptam a levelet, hogy nem találják az elkövetőt. Gondolom rossz fakkba tette a levelet a kevéssé tisztelt főhadnagy úr, mert az nyilvánvaló, hogy egyik ügyben sem nyomoztak egy percet sem.

És még ezek mentek el negyvenévesen, a "sok munkába megfáradtan", a nettó fizujuknál magasabb összeggel nyugdíjba. Hát csoda, hogy az polgár utálja őket? Soha nincsenek, ha kéne (a rokonom szomszédja, minden héten háromszor hajnalig dajdajozik, hogy az egész környék nem tud aludni, minden ott lakó hívott már rendőrt, de valahogy soha nem érnek rá, le se szarják a polgárt), a bűnösök elfogására nulla erőt mozgósítanak. Bezzeg egy szar telefon megtalálásara vannak súlyos milliók, mert az a kormányfő gyerekéé.
Kedves Főnök!

Remélem jól aludtál, mert én is.

Ehhez a telefonos dologhoz még azt szerettem volna régóta elmondani, hogy van ennek egy fontos, másodlagos üzenete is.

Mindegy kié a telefon, Ráhel-é vagy a tied, Viktor, vagy bárkié.

A lényeg az, hogy folyamatosan hazudoztok, és rettegtek attól, hogy kiderül mi van a telefon archívumában.

Ha te, Főnök ilyen a piszlicsáré dologért nem vállalod a felelősséget, akkor országos dolgokban milyen dolgokért áll szándékodban felelősséget vállalni?
Mert ha a kislányka kujvájkodott, hát kujvájkodott, ha meg apuci baszott félre, hát apuci a hunyó. Napjainkban úgy látszik a félrebaszás ügyek is a TEK-re tartoznak. Ezt is te vezetted be, vagy besegített Deutsch Tomi? Ebben is abban is?

Azonban ha szigorúan vesszük a protokollt, és azt nézzük, hogy a Terror Elhárító Központ milyen vehemenciával és erőforrás ráfordítással nyomoz ezen telefon ügyben, csak is és kizárólag arra a következtetésre juthatunk, hogy Magyar ország legnagyobb nemzetbiztonsági kockázata mégiscsak vagy te vagy, vagy a családod, vagy a 'baráti köröd', vagy együttesen mind.

Nem hülyék ám a népek, csak lassúak. Csak hogy tudd.

Ez, kedves Főnök, így van, teccik, nem teccik, te magad lógattad ki a lólábad, hogyne mondjam a lófaszt a bokorból... így van ez, aki alapvetően piti bunkó az piti bunkó akkor is, ha magánynyugdíjpénztárakat lop, ha offshore cégeknek ad lehetőséget, ha békemeneteltet, és akármekkora stadionokat építtetsz is. Mert alapvetően ahhoz sincs közöd, mert az is a néped pénzének lenyúlásából van, ha annyira kell a stadion építtettél volna a saját kontódra, kis tetű, szotyiköpködő ősbunkó telefonhajkurászó fittyfasz órazsebhuszár...

Jó reggelt.
@jaegtoer: látom, tegnap is belecsaptam a nullás lisztbe.
mindenkitől enézést kérek, akit akaratomon kívül megbántottam, de nem garantálom, hogy legközelebb nem fordul elő:)
oricától külön kérek megértést, me mindig nála fogy el a spiritusz és sikerül tahóüzemmódba kapcsolnom:)))
u.i.: jég tegnap tényleg penge votá!
@taga20:

Olyan vagy mint dzsebriel, zsidózol egy jót, majd jössz a kenetteljes dumáddal, nem úgy gondútam, hát gondúd ahogy akarod, csak ne írd le. Te kis fasz:))
@tristen2005: hülye gyerek, érted egyáltalán amit leírsz? szerintem, csak összeszeded a szavakat a mosómasából!
neked is jó reggelt:)
@taga20:

má' megint milyen hüje vagy:):)?!

"_oricától külön kérek megértést, me mindig nála fogy el a spiritusz [...]_"

nem nála fogy el a spiritusz, hanem nálad!:DDD

amúgy értelek én, le kell dobni a láncot olykor, csak nem a haverok és haverinák tyúkszemére, baszodalássan mindazonáltal!:D
@jaegtoer: te, ne genyozzál, me nem veszem le rólad a rontást és a júliusodnak is annyi!:))
@tristen2005: @taga20:

"@taga20:

Olyan vagy mint dzsebriel, zsidózol egy jót, majd jössz a "

Tristen, betudom annak, hogy neked is nagyon reggel van, taga tegnap egészen másként volt hűűjje! de neki mindig megbocsátunk, mert amikor hamut szór a fejére a szél, állandóan a szemünkbe megy a hamu, és elérzékenyülünk, oszt aszt nem állhatjuk.
Taga az egyik legtoleránsabb nettárs, mindig megbocsát nekünk, amikor emlékeztetjük rá, milyen orbitális hülye (vót) valamely eset kapcsán.
@taga20:

" te, ne genyozzál, me nem veszem le rólad a rontást és a júliusodnak is annyi!:))"

Épp most álltam ki melletted Andrássy útnyi mellszélességgel, te többszörösen visszaeső kalandor és részeg disznó, úgyhogy ne fenyegetőzzél itt, hanem máris rendelheted a következő rundot. sebesen.
@jaegtoer: te milyen szofisztikált stílusban tudod dicsérni az embert vagy eküdeni a picsába:))
egyébként, igazat szótá! tristen egy barom:)))
@jaegtoer: tessék itt volt! de aszt azé ne várd tőlem el, hogy a két percre rá írt kommentedet figyelembe tuggyam venni:)
ügyes gyerek vagyok, de azé még nekem is vannak korlátaim:)))
@bölcsbagoly: "Egy nyomozás sem ingyenes legtöbbször jóval meghaladja a tényleges kár anyagi értékét.
Ha ebben az esetben a rendőrség ezen az alapon megtagadta volna a nyomozást, akkor azon háborognátok, hogy nyomoz azon meg megint. Döntsétek már el, kell e nyomozni bűntény esetén vagy sem, vagy mérlegelni kellene , hogy megéri-e anyagliga?"

No, ha ennyire bölcs bagoly vagy, akkor mond már meg nekem, milyen lopás az, ahol a tolvaj a dns-ét ( genetikai kézjegyét ) hátrahagyja, miközben elemel egy telefont.

Nekem több tippem van:
1. Annyira régszeg volt, hogy közben folyt a nyála?
2. Lehet, hogy a tolvaj nem is a nyálát hagyta hátra?
3. Tegnap olvastam, hogy egy telefontokkal is lehet szexelni.....hát még egy telfonnal????????
4. Annyira öreg volt a tolvaj, hogy már nem tudta becsukni a száját, és folyt a nyála?
5. Netán olyat látott lopás közben a tolvaj, amitől elkezdett csurogni a nyála?
5. Netán lopás közben a ( téveszmés ) tolvaj nyalogatta a telefont, vagy annak a helyét, azt képzelvén mást nyal?

Mire ezekből megindokolod, hogy miért kellett annyi ember dns-t vizsgálgatni, akkorra lehet, hogy nem már nem is lesz annyira érdekes mi is van azon a telefonon rögzítve.

Többiektől meg elnézést, hogy visszakanyaritottam az elejére, de csak most értem ide.:)

Aki megmagyarázza, mit jelent bagoly mondatában az anyagliga, akkor annak még jól működik az agya. No nem azért, de én is szoktam néha betűt téveszteni, node ekkorát? Vagy idegességében annyira izgalomba jött amiért védenie kell a védhetetlent, hogy így sikerült?
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Aki megmagyarázza, mit jelent bagoly mondatában az anyagliga,_"

'anyagilag'

előfordul, hogy a gép tölt, és olyankor a karakterek inkább a gépnek tetsző, mint a leütésnek megfelelő sorrendben jelennek meg. persze lehet elütés is... lehet diszgráfia... és van a bölcsbagoly módszer.
@jaegtoer:

Nekem utóbbi tűnik valósnak, no meg az, annyira izgul, hogy jól csinálja a dolgát, közben se lát, se hall, a gondolkodásról nem is beszélve.
Mellesleg nekem azóta is azon kerepel az agyam, hogy milyen lopás az ( mármint hogy történt ), ahol a tolvaj ott hagyja a dns-ét. Nem birom elképzelni sem, bagoly ezért segíthetne kiválasztani a jó választ.

Némaraggyak mán sütétbe.:)
@taga20:

"oricától külön kérek megértést, me mindig nála fogy el a spiritusz és sikerül tahóüzemmódba kapcsolnom:)))"

1. Jégnek igaza van, a te spirituszod lobban el, ha az általad szeretett tükröt én tartom eléd:) Egyébként a mondatod így is értelmezhető, és gondolom így is szántad.

2.Légy igazságos, nekiestél Évásanyó negédjének, közben elfelejted, hogy a te alpári stílusod is lehet irritáló.
A másnapi bocsánatkérés nem teszi meg nem történtté.
Főleg, ha máris kilátásba helyezed a következőt:)

3.A helyzetet egyszerű feloldani. Többet nem szólok hozzád, így elkerülhetem, meg az olvasók is, spirituszhiányod stiláris mélyrepülését. Jó lesz így?
@Orica Középföldi: "Többet nem szólok hozzád,"

Ez nem jó, mert elrontod az olvasásunk örömit, inkább mélyrepüjé té is, oszt lűdd ki a szömit.:)
Csoda, hogy a TEK-et még nem eresztették rá az ügyre, nem?!
@jaegtoer:

Hát ilyen "jóreggelt levelet" soha nem szeretnék kapni:)))
Tutira elkúrná, nemcsak a mai, de a holnapi napot is.
@látjátok feleim szümtükkel:

" bagoly ezért segíthetne kiválasztani a jó választ."

Gonosz egy lélek vagy te, hallod-e:)))

Bagoly etimológiai mélyrepülése szórakoztató. Viszont bulldogtermészete, a párosult IQ-val, sokat levon az élmény értékéből.
@Orica Középföldi:

Pedig egy pohárnyi iszony nem olyan rossz viszony.:D
@Orica Középföldi:

Nem gonosz a lélek, csak a setétben nem látó, felvilágosulatlan buta. Kijelentő helyett kérdő lenne az igazi, de nem akartam ezzel ( ? ) a csúnya görbével elcsúfítani a nickem.
Meg kijelenteni sem rossz.:D:D:D
@Orica Középföldi:
1, így.
2, ", hogy a te alpári stílusod is lehet irritáló."
az az "is", engem igazol.
"Főleg, ha máris kilátásba helyezed a következőt:)"
má az is baj, ha egyenes az ember és ismeri magát?
3, ne tegyed!!!!!
inkább hallgatási fogadalmat teszek vagy mindenkinek szépeket fogok írni:)
de a kettes pont, má egyből megcáfol;)
na inkább emegyek a szoborparkba:))))
@taga20: "má az is baj, ha egyenes az ember és ismeri magát?"

Ja! Főleg, ha egyenesen beszél, de görbén pisil.:)
elképesztő unalom van.. ha vki utájja a focit annak már nihil..

ma nem szopott le senkit a felcsúti kiráji család egyik sarlya se ?
@látjátok feleim szümtükkel: a dns ét benne hagyta a hüvejben.. a telcsót meg ellopizta a barbitól.. sajnos a nevét nem, kérdezték meg "Ken"-nek...
@látjátok feleim szümtükkel: it az a anagy kérdés hogy ki dugta meg a lagzin a menyecskét úgy hogy az az arcát sem láta... mer az asztalra borulva részegen alutt..
@Sejk a derék katona: "hogy ki dugta meg a lagzin a menyecskét úgy hogy az az arcát sem láta... mer az asztalra borulva részegen alutt..
"

Torrente
@taga20:

Az "is" nem igazol téged. Mindössze annyit jelent, sokféle stílus jelenik itt meg, amit nem egyformán szeretünk.(Ld. Mariannt boldoggá tette a téged irritáló stílus:))
Egy nyilvános KÖZÉLETI blogon ezt illik tolerálni, ám ez nem ad felmentést az alpáriságra.
Senkiére, még mielőtt...:))

Az nem baj, ha egyenes az ember, de az "ami szívemen a számon" attitűdöt jó esetben alsó tagozat végére már uralni lehet:)

Igaza volt Riennevaplusnak, nem akarsz felnőni:)
@Orica Középföldi: MIva, miva, szabin van a kocsmáros, oszt egymászt ossztjátok ? :-)))

Csipsz, ropi.
Ja, és lehet engem is nyugodtan, ugyanis fogalmam nincs az előzményekről. De azért beleszólok :-))
A blogíró mennyiért mentegeti a telefontolvajok erkölcsét? Netán még futja erre is az elsikkasztott szadeszos pártpénzekből?
@sjz: bele torrenteztek a kirájlyány mézesbödönébe ?
@azbesztos: te agyatlan.. ha ez igaz lenne nem venének dns mintákat...
vagy tényleg ennyire hüjék vagytok ti dakotanácik? hogy az ellopott telefonon lévő dns minta nincs nálatok? és mivel hasonlítyátok össze ti ávós barmok a mintákat? na csak nem? mégis a hüvejből vet mintával?
@azbesztos: Buksimókus. Hány telefont lopnak el NAPONTA?
Hányat talál meg a rendőrség? S hány kapcsán vesznek DNS-mintákat?
Amellett az sem biztos, hogy ellopták.
Lehet, hogy a lánykák bebxtak egy cseppet, és fogalmuk nincs melyik bokorban dugtak, amikor eldugták.
@azbesztos: Nem tudsz olvasni? Hol mentegetik a tolvajok erkölcsét?
@azbesztos:

Hú de szükségét érezted megszólalni! De most igen mellélőttél. Ugyanis a fújabelemjönki telefontolvajok halmaza megegyezik a vendégek halmazával. Puffneki. És a vendégeket a házigazdák hívták, nyilván azokat hívták, aki szivüknek kedvesek valamiért. Hát, ilyen körökben forgolódnak. Madarat tolláról, ugyi.

Szánalmasságod már-már tiszteletet parancsol.
@azbesztos: te sötét gyalog! akkor neked is! ZÁRTKÖRŰ rendezvény volt, TEK, AH, meg a faxom se tuggyam milyen szerv védte a bulit, a személyzet ellenőrizve, gyakorlatilag DNS vizsgálattal kizárva.
felteszem a kérdést: SZERINTED ki lopta el????
Egy szomorú esemény margójára. :(
Szóval nem értem, hogy ez miért nincs benne a magyar történelemkönyvekben, csupán Oradour és Lidice? Tatárdúlás, törökdúlás és felszabadúlás:

A kiirtott magyar szellemfalura emlékeztek

Megemlékezést tartottak vasárnap délelőtt a Gánt község közelében található Kápolnapusztán, ahol 1945. március 16-án a 2. ukrán front felderítő zászlóalja kivégezte a település felnőtt férfi lakosságát. A legfiatalabb áldozat 15, a legidősebb több mint 70 éves volt. A túlélők elmenekültek, s a falu lassan elnéptelenedett.

mult-kor.hu/cikk.php?id=40767
"A kormányfő ezt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának vasárnapi tisztavatási ünnepségén mondta, a budai Várban, írja az MTI.

Orbán többek között arról beszélt, hogy az emberek egyik fő elvárása az volt, hogy a rendőrség véletlenül se kelthessen olyan benyomást, hogy nem az áldozatok, hanem az elkövetők oldalán áll, vagy esetleg egyes tagjai a bűnelkövetők táborához tartoznak. Szerinte az elmúlt években sikerült megtisztítani a rendőrséget az ilyen ügyektől."

Sikerült. Újjé a ligetben naccerű....
@nincs_itt: "SZERINTED ki lopta el????"

Nono, minden vendégtől csak nem lehet dns mintát kérni.:D:D:D
a szétgyógyszerezett lótolvaj csúti bolond fejéről ezen a képen tényleg már csak a csörgősipka hiányzik - úgy menetel a legszeretettebb alattvalói (talán csak bennük bízik meg igazán: évek óta mindenegyik szirszaros eseményükön ott van), a reménybeli Orbán-kolbászos zsernyákok előtt a szerencsétlen.

444.hu/assets/orbanrend.jpg
@nincs_itt: @DarthVader:

ilyen bonyolult dolgokat hiába magyaráztok neki. Még az sem biztos, hogy felegyenesedve jár és képes az artikulált beszédre. a kommentelés meg beválasztós listáról megy, aztán reméli, az azbeszt megvédi az arcpirító beégésektől, biztosan új gyalog a pályán.
@tapolcai evolucionista: öö..öö mondjuk megváltoztatnák a számokat ezred annyiból?
@jaegtoer: számomra az legszánalmasabb, de inkább elkeserítő, mert Mo. szellemi és erkölcsi állapotát tükrözi, hogy egy teljesen egyértelmű ügyet védenek úgy, hogy mindenkinek világos:

- aránytalan, drága de legalább EREDMÉNYTELEN tevékenységre tapsolnak el 9 milliócskát.
teszik mindezt azért, mert a mini.elnök lányának esküvőjén, két barátnőtől elloptak két telefont a/100 ezer forint értékben.
Borzalom, kaffkai sőt orwelli mélységek!
Csúti Rámszesz gyakorlatilag a kerti budi és az üres stadion között utazgat, mivel értelmes politikus nem áll vele szóba.
A válasz.hu-ról:

"_ A portálnak egy olvasó küldött be fotót arról, hogy fekália úszik a víz felszínén. Feltételezések szerint a yachtos közösség üríthette a tóba a vécétartályt, holott ez a jogszabály szerint tilos.

A szennyeződés nem hozható kapcsolatba a múlt heti úszóversenyen kialakult megbetegedésekkel. A Risztov Éva és Gyurta Gergely rosszullétét is okozó fertőzés kapcsán bizonyosságot nyert, hogy a Balaton vizét a sportesemény előtt többször is ellenőrizték és versenyre alkalmasnak találták.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatot próbáltuk elérni ez ügyben, de mindeddig nem regáltak megkeresésünkre._"

van új a nap alatt. a hónak, semmi köze a hideghez és a télhez, a napsütésnek a nyárhoz és a júliushoz.

de az figyelemre méltó, milyen sietve próbálják összekapcsolni a szart a jachtos közösséggel.

Nem érne meg egy eszmefutattást a rezsicsökkentéssel kitüntetett nonprofit önkormányzati közüzemi szolgáltatói szektor.

egy hajónak de 5-nek sincs ekkora kapacitása, de 2 szippantós kocsi már képes egy százméteres szigetet összehozni akár a Balatonba lőve is.

És azt mondták tegnap a hírekben, a Balaton vízminősége kifogástalan. Szerintem is. Innen Pestről nekem teljesen rendben van, de fürödjön és igyon belőle aki azt mondatta és mondta be, hogy minden rendben. 100 méteres fekáliasziget Szántód-Tihany között. Naná, az is rendben! menetrend szerint halad, a fuvarlevél majd előkerül!
@nincs_itt:

Szerintem porhintés a legirritálóbb az egészben, és ahogy feljebb is írtam, a másodlagos információ, üzenet sem elhanyagolható;
...ha ezek 'ilyen telefonos' ügyekért sem vállalják a felelősséget, akkor miért vállalnak?
Mindenesetre kiderült, hogy tégla van közöttük, de legalábbis rohadt alma.
@nincs_itt:

"Borzalom, kaffkai sőt orwelli mélységek!"

víziók, kilátások, és mindennapok. ez mind a mienk. mit háborogsz? még hogy mélységek?! neked semmi se jó?!
@jaegtoer: Te figy! Nem lehetne esetleg DNS mintát venni az úszó szarból és mindenkit kivizsgálni a Balaton partján? :)
@jaegtoer: de hát te dobtad be a balatoni szar témát. :)
@jaegtoer:
Tisztelt Sir Tőr&Jég, Kedves Egykomám!

Köszönettel vettem értékes soraid, ugyanis számomra mindig felemelő érzést okoz úgy kormányozni a Magyarok ladikját Európa viharos tengerén, hogy közben a hátam közepébe nyilall az őszinte érdeklődés és szeret lándzsája, kedves népem által. Még egyszer köszönöm, és egyben itt ragadnám meg utólagosan is az alkalmat, hogy visszategezzelek kedves barátom (ha megengeded…), mert mi Magyarok szeretjük az egyszerű, közvetlen kapcsolatokat, szóval ha meg nem sértelek meginnám a virtuális pertut veled, épp most főtt le… meg különben is lassan az első buszok elindulnak, szóval épp itt az ideje: egészségedre!! Brrhhrrrhr… kicsit rézeleje, de majd letisztul, nem igaz?

Nasszóóval… ( ggkhmmm… de karcos a franc aki megeszi ), kis kolbász segít rajta, Lőrincék tegnap vágtak, isteni fokhagymás! Na, így már jobb. Iszol mégegyet? Nem? Akkor majd én… Szóval az a helyzet, hogy sokat gondolkodom ezen a telefon dolgon. Sajnos nem olyan egyszerű a megoldás, hogy csak úgy -mert én vagyok a miniszterelnök-, parancsszóval leállíttatok egy súlyos bűncselekmény ügyében történő nyomozást. Hová vezetne ez? Elsősorban nekem kell jó példával elöl járni ilyen esetekben, szóval derítse csak ki a rendőrség és a TEK, mi is áll az egész mocskos ügy hátterében! A dénes-teszt majd segít megtalálni az elkövetőt, idő kérdése csupán. Ne hidd, hogy ez nekem öröm, de sajnos a törvények rám is vonatkoznak. Csak azért mert az én lányom telefonjáról van szó, nem tehetem meg, hogy majd veszünk egy másikat, oszt az ügy le van zárva. Amúgy is, ugyan miféle ráhatással élhetnék én a rendőrség és az igazságszolgáltatás szerveire(…), én csak egy szegény kis miniszterelnök vagyok… ráadásul azért egy Ájfón nekem sem két fillér, szóval meg kell gondolni az ilyesmit, csak úgy hübelebalázs módjára nem lehet szórni a pénzt, faternak se volt túl jó éve tavaly.
Na, mégegyet – egészségedre!

Szóval kedves újdonsült magyar barátom, (hkkk…) kérlek ne vedd ezt az ügyet annyira a szívedre, átvágják ezt a goridusz… grondiju… szóval azt a csomót az arra illetékes hatóságok, ne törd a fejed rajta! Nekem sincs rá időm, a Junckers-ügy miatt szaladgálok ide-oda Európában, mint egyszeri gumiföldi miniszterelnök kiégett orosz fűtőelemmel a seggében, menteni a még menthetőt. Van ott arrafelé egy tanácselnök, valami Hermann von Brühüyyy, na azzal kellene beszélnem, hogy hasson már oda erre a sok büro-krata, tutyimutyi országokra és válasszanak meg inkább engem, különben a vesztükbe rohannak! Hkkk…
Baráti öleléssel, a te Főnököd!
ps: a kedves hangvételért külön köszönet, de mit jelent az a – kujvájkodott?
@jaegtoer:

"nincs kifogásom ellene, hogy belemerülj."

Ebéd után, kellemesen elpilledve is vettem, hogy milyen gonoszul használod a nyelvet.
Felébredtem tőle:)
@Knósszosz:
ki buggyant meg ennyire, ehhez tényleg valami keményet kellett beborítani...és jégeső mit szól mindehhez?

csupa relytály, lévén most ébredtem és még kurva kora hajnal van...és ilyenkor én nem...

szóval mi is ez, meg a plágium azért még számolunk...büntetlenűl brühüyyy-t használni?

brühüyyy
@jaegtoer:
ehhez csak a signiture-emet teszem hozzá és áldásom rád

brühüyyy
@rodeo36:
Akkor jó reggelt!
Lesz majd pár kérdésem, de most el kék mennem.
A plagiért majd elszámolok veled:)
@Orica Középföldi:

Néha rosszul is érzem ettől magamat. Máskor meg jól. Sőt olykor elégedetten. És ezek kombinációja:) de kétségtelen, a gonoszság nem idegen a nyelvtől... az enyémtől semmiképpen... ha úgy vesszük tőlem sem:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem értem mi bajod? A szegény mentőautóba csak olyan ablaküveg jutott, amit egy ember ökölütéssel be bírt törni. Mi ez, ha nem rend?
van rajta egy fénykép a faszomról. azé keressük ennyira.
@taga20:
mondd Bundi baráttya, lelköm, ilyen órád is van?

www.iwc.com/en/collection/siderale/IW504101/

brühüyyy

látom nevelnek rendesen te meg ellenállsz, nagy az ellenállásod mivel vagy szigetelve?
@GeoCracker:
Oricától még én is kapok a pofámra, holott meg sem szólaltam.
@Orbán Viktor:
és mikor készűlt a kép? mert mostanában nagyon töketlen és faszatlan vagy csak, hogy emlékeztesselek rá...mikor dugtak meg utóljára? már arra sem eléxel?

brühüyyy
Meg a Jancsi faszáról is van rajta kép.

Az én Rasikám már csak ilyen, ezeket gyűjti
mereza felsőtízezer burkába született hirtelen bekötöttfejű haja-donna nem veszi észre, hogy kokainon bódult környezetében csakis maffia-móccerek dívnak, zsarolás, megfélemlítés....egyebek...

"A miniszterelnök külön felhívta a figyelmet a rendvédelmi szervek közötti kiváló kapcsolatra, arra, hogy a rendvédelmisek az elmúlt években bebizonyították, ha baj van, mindig ott vannak: jöhet ipari katasztrófa, egész Európát megtépázó váratlan havazás vagy akár emberemlékezet óta nem látott árvíz, rájuk lehet számítani.

Orbán Viktor az egyik legnagyobb adósságnak a rendvédelmi életpályamodell kialakítását nevezte, jelezve: kiemelten fontos feladatnak tartja e munka elvégzését, hogy tervezhetőbb, biztonságosabb, kiszámíthatóbb és stabilabb legyen az ágazatban dolgozók életpályája.

Beszédében kitért az alaptörvényre is mint "emberi és nemzeti szabadságunk fundamentumára", majd úgy fogalmazott, hogy ebből a szabadságból születik az a rend, amelynek védelmére a rendészettudományi kar végzősei felesküdtek. "Erről a rendről álmodtunk 25 évvel ezelőtt" – tette hozzá a kormányfő."

..ez MEG MEGBUGGYANT ! ipari katasztrófa ??? MAL ZRT VÖRÖSISZAP-ÜGYE, MILLIÁRDOS TULAJOK VAGYONKIMENTÉSE, EMBERÁLDOZATOK NEM KÁRPÓTLÁSA, MAGÁN-VÖRÖSISZAP ÁLLAMI (MINIMÁLBÉRES !)!!!!RENDŐRÖKKEL STB VALÓ ÖSSZELAPÁTOLÁSA ...
ERRŐL ÁLMOTTÁL TE VIKTOR ????? HÜÖLYE-E VAGÍ ???!
MÉG EGY EKKORA F.SZT NEM TEREMTETT E FÖLDRE A MINDEN6Ó !!!!!
@jaegtoer: ..JAHHH..MERA YACHTOS KÖZÖSSÉG IS SÉKEL, AKKOR IS HA CALICIVÍRUSOS, SŐT BRUNYÁL IS....BELE A BALCSIVÍZBE, SŐT....MOSOGAT IS SZENNYESET, MOSOGATÓLÉVEL EGYÜTT....MENT. EGYEBEKRŐL NEM IS SZÓLVA......A HALAK MEG BELEDÖGLENEK......:o)))))....
azért érdekes, hogy a személyzetet kezdték vegzálni először, gondolva azt, hogy az "arisztokrácia", mint Orbán-család ugye..., még csak hírből sem szokott lopni ugye....mármint hírből nem szokott...., node másból ugye...nemis keveset...:O)..
reméljük a "KINYÍLOTT A PITYPANG" KRÓNIKÁSA MEGÍRJA A TUTIT ERRŐL AZ "ARISZTOKRATA TÖRTÉNET"-RŐL........
Na b+ liberalizmus. Most, hogy már mindenki fel van szabadítva, így most már csak a biológia következik. Szabadítsuk fel az embert a biológia törvényei alól. Küzdjünk azért, hogy a férfiak is szülhessenek. :(

www.mrconservative.com/2014/06/44380-liberals-call-for-an-end-to-assigning-babies-a-gender-for-the-most-outrageous-reason/
@Mariann19:, drágám! :)))

ne dramatizáld!
érted te, hogy @Orica Középföldi: penge agya tömör, stílusra hajazó, veséző, értelmező megjegyzései sosem szurka piszkára épülnek...

értékeli a bandát, épp úgy mint @taga20: aki a nullás lisztbe csapkodva mást is el,- eltalál, mert senkit sem kímél csupa szeretetből - amit büszkén vállal mindig...

de ha elszabadul a sok féle érzelem vagy indulat akkor jön a két csősz és kizavarja vagy megnyugtatja illetve helyére zavarja az állatokat jegesen gonosz, üdén szellemes szófordulataival... a másik, ha feléled a robotból kedvesen lelkes repülő, mediterrán élet és étel rajongónk, aki a napfény, szöveg és zene ölelésével fon minket körül...

na és itt vannak az "elszármazott" barátaink a büszke magyarok akiktől tanulunk minden jót és "rosszat"...
ha nem vigyázunk @rodeo36: hatására még alkoholisták is lehetünk miközben akár "zeneértőt" is nevelhet belőlünk...

bocs, ha kihagytam pár gyíktagot, és sajnálom a sok "hallgatózott" vagy pl a közelmúlt veszteségei, amikor: Szívet elvitte az "undor", Nyulat a vérmókus (vagy fordítva?), most meg egy sárkány repíti tőlünk el a gépbűvölő Bolinkat...
@rodeo36:

ezt nézd meg!

csak a Fejér megyében ilyen díjakat "érdemeltek" a focistáink(?)!
még táncoltak is nekik és meleg ételt is kaptak...
most mond: .........
mink, alattvalóid így kimaxoltan meggárgyulva, csurig enyves kezeiddel is szeretünk, Szeretve Szeretett Égi Jel, Vezénylő Tábornok, Kedves Vezető, Élő Isten, Rónák Vlagyimirje, az Oralista Rend Kedves Vezetője, Kedves Szakszervezeti Vezető, Kedves Vezető Pajtás, Országolva Országló Kormányzó Urunk, Vezényelve Vezénylő Vezénylónk!!

remélem, nem hagytam ki egyik címedet sem - nem szeretném a bokámat megütni... :((

i.imgur.com/G1xvpEg.jpg
@jaegtoer:
netán a lábával vakarózik?
@guma:

Nincs annyi falu Fejér megyében ahány kupa van az asztalon! Ennyi kisportolt, csupa izom ember hajlandó tenni a kedves vezér hóbortjáért. Na ezért tart itt a magyar labdakergetés! Érdemes meggondolni,1 kupa készítő államtitkárság fel állítását, havi 1 milláért, + néhány titkárságvezetőt, megfelelő apanázzsal.
Most akkor a szektATV antiszemitázik? :)

Zsidó származású polgármester-jelöltet indít a Jobbik

www.atv.hu/belfold/20140629-zsido-szarmazasu-polgarmester-jeloltet-indit-a-jobbik/hirkereso
@jaegtoer: @nincs_itt:
Mi van Kaffka Margit mélységeivel?
@alte trottel:
kérdezd Franz Kaffka-t

hátha

brühüyyy
@guma:
ennyi játékos van Fejér megyében? fejenként jár egy kupa tömjén és mirrha nem volt és egyéb füst?

mit ünnepelnek?

csak nem azt, azt, hogy örökreabbahagyják?

az lenne szép

brühüyyy
@Mariann19:

"Oricától még én is kapok a pofámra, holott meg sem szólaltam."

Te is tudod, hogy ez nem igaz.
Nem lettél megszólítva, csupán pozitív példaként említve:)
@tristen2005:
ő sem... de a mó'szerei talán hatásosabbak, mint Margit-é?

brühüyyy
@guma:

Kösz:))
Őszintén szólva nagyon nem érdekel, hogy Teddy kertjében mi hangzott el.
Még az a kíváncsiság se munkál bennem, hogy tudott-e valaki újat mondani.

Pusztai már regnálása idején is nagyon középszerű és avitt volt. Az idő múlása csak az innivalókat nemesíti:)
@xvxvxv:
Kihagytad a legfontosabbat, te ellenségkeze!
A Mi Egyetlen Vezérlő Csillagunk, A Sohanemhazudó, Aki Szana _UND_ Széjjel Szaggatta A Rezsidémont!
@rodeo36:
Szégyentől rákvörös orcával, töredelmesen vallom be (confiteor Deo omnipotenti et vobis, fratres), hogy nem ismerem Franz KaFFkát, bár nyilván egy roppant jelentős személyiség lehet. Csököttségem beéri Franz KaFka íróval.
@rodeo36:

Mai kettő továbbjutó, Mexikó, Costa Rica?
zsugorított fideszjézus
@guma: Aztata, mennyi kupa. Nem is tudtam hogy ennyi világbajnokságot nyertünk már. Hát van mit ünnepelni. A táncosnőkön azért remélem volt bugyi. Ha más nem bunda bugyi.
@guma:
Csupán egy kis megjegyzésem volt, szóra sem érdemes.
@sjz: a rahel? ja, raadasul fogaz is
@Orica Középföldi:
Oké! Akkor minden rendben van, ha te pozitívumként szántad a megjegyzésedben.
@vitéž munkášőr:

Orban nevei.
a múltkor nem jutott eszembe, de szerintem ez a legjobb.
zsugorított fideszjézus.
@tristen2005: a francokat, hollandia meg a 300! ugye knosszi barátom:)))
@alte trottel:
kedves trottly
töredelmesen bevallom vétkemet és a Margit Ferenc nevű -képzeletbeli- öccsére utaltam de megmara'tt dajcs-nak a második neve...nem kaffogok tovább, megyek Mexico-nak drukkolni

brühüyyy
@tristen2005:
hát most már az egyik a kiderülés rögös úttyán halad van egy perszi a pályán ez sokat ront a helyzeten de még jó...

és persze CRC a másik Colombia csodát mívelt a Rodriguez James -szal...akit minden bizonnyal befűtött telefonok vártak a hotelban

most marad a drukk, nekem ez a szerep jutotta magát...majd leizgulom magam...mivel nagyon korán van ívásról és ivásról szó sem lehet max vizet de az meg árt

brühüyyy
@Mariann19: drága könyvelőnéni, aszt írta orica, hogy te nagyon bírod évinénit:)
én is szeretem, csak tegnap nem vot egy droid se, boli se, ezé őt találtam meg:))
remélem megbocsájt nekem:)))
@taga20:

Azok belőnek amikor felszívják a csíkot szabadrúgásnál, amit a bíró a fűre fúj:)
@rodeo36:

Azt nyilatkozta, ha spanyolból hívják, a Real Madridot választaná!
@alte trottel:

azt szoktam mondani, hogy ennél nagyobb bűnöm ne is legyen soha...lustaság fél egészség...először a kafka ugrott be a nemlétező memóriámba de valami kisördög kattintott

és akkor:

"Confiteor Deo omnipotenti,
istis Sanctis et omnibus Sanctis
et tibi frater,
quia peccavi in cogitatione,
in locutione, in opere,
in pollutione mentis et corporis.
Ideo precor te, ora pro me."

brühüyyy

az én vétkem az én hatalmas vétkem
@tristen2005:
pénz van bőven, jó választás...nem is hülye

brühüyyy
@alte trottel: szerintem kaffka margitra gondolt:)) az kétef.
@taga20:
egy lófasz...299/27,18181818

brühüyyy
@rodeo36:
Hagyjuk a ceremóniát, nevezz csak úgy egyszerűen "Hülye Troll"-nak!
(én is tartozom egy vallomással, eredetileg alteRNATÍV troLL nicket akartam, de _NAGYON_ bé voltam baszva és így sikerült)
@tristen2005:
asszem tegnap írtam mikor láttam a CRC meccset, hogy biztos be vannak drogozva amilyen módon szétverték az ellenfelet és bírták

brüyüyyy

azt a spray-t a mexico-iak már évek óta használták minden bajnoki meccsükön

brühüyyy
@rodeo36: "299/27,18181818"
eszt most ne vágom. se.:)
egyébként, a kurvadrogbárokhazájának, csak nem drukkol a normálisember:))
@alte trottel:
sohasem jutott volna eszembe ilyesmi

ez jól hangzik németül

az Alt Erna Tívtro LL nem olyan jó mint ...
az Öreg "Nembölcs"

és van humora

jó volt hogy ivás közben tetted és nem helyette

brühüyyy
@rodeo36:
Ego te absolvo!
(20 miatyánk, 37 avemária és 44 Viktoraminapunk)
@taga20:
ott a bárók és nem a focisták...még hallassz róluk

teneked nincs humorod vagy ráűltél?

300-1=299/27,181818181818>>>>>>>>11 CRC a pályán

beeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy

a te kedvenc 300 részeg és bedrogozott görögöd görög le a lejtőn
@alte trottel:

maradok bűnben sohasem tudnám a viktoraminapunkx44-et

a többi ok sőt a paternoster is

brühüyyy
@tristen2005:

a kurva büdös annyát a néger hollandnak akkorát rúgott a Dos Santos combjába bosszüból és a bíró nem baszta ki azonnal

első bunda pedig portugál bíró lehetne valamije a latinoknak

brühüyyy

a vanperszi orra elől elrúgták a labdát nem tudott kapura fejelni
@taga20:
Taga! Neked mindíg minden megbocsátva!
Bár tegnap hiányoltalak, egyre csak nézegettem hátra, hogy hol vagy, amikor bölcsbagollyal viaskodtam.
Mi volt? Nem működött a köszörűs, hogy a kardodat megfenje?
Pedig megbeszéltük, hogy mindíg ott leszel a vártán.
@rodeo36:

Lassan de biztosan indulnak a 11-s párbajhoz. Mind a ketten félnek 1 góltól, fő a biztonság , oszt majd lesz valami. Ha valamelyik talál 1 gólt, meg is nyeri, mert utána szét rugdalja a meccset.
@rodeo36: Akkor a rózsafűzér is menne. Te kis hamis. ;)
@Mariann19: kedves mariann, neked bagoly a fél csőrödre se elég!
fegyvertelen embernek látszó tárgyba, nem rúgok bele:))
ha komoly támadás ér, ott leszek!
eszt vedd fenyegetésnek:)))
@tristen2005:
a Robben...ha játékkal nem megy akkor kis csalás is jól jön, miért nem baszta ki a bíró? elfeküdt mint kurva a gazban a szokásos trükkjeinek egyike várva a 11-est de a bíró legalább nem kajálta be...ilyenekért kibaszni pirossal

és megint jön a durva holland mert ugye a mexico-iaknak több játék helyzetük volt mert teremtettek ezek meg akkor ha játékkal nem hát szétrúgjuk meg félrelökdössük addig amíg egyik kap egy pirosat

kurva annyukat becstelen aljas banda

a sajtos kurva annyukat

brühüyyy
@tristen2005:
nem lesznek 11-esek mexico belő legalább 1-et és utána megbolondíttya a sajtosokat ez az edző trükkje és erre épűl az egész legalább 5 ragyogó gólhelyzetük volt a mexico-iaknak kettőt kivédett a másik három mellément a védelem sehol sem volt a mex védelem is ragyogo a robbent és perszit is egyszerre!!!!!! semlegesítették a kapu előterében

brühüyyy
@tristen2005:

ne feledd 40 fok van a mexico.iaknak ez normális a hollandok szenvednek még az a szar nagy durva néger is

brühüyyy
@Mariann19:

valami kurvaerőset dobott be nagyon leesztergálta magát és nem győzte utána leporolni az esztergát a nadrágjáról

brühüyyy

és olyankor motorokkal álmodik amelyek ugatnak és dorombolnak
Mexico 1 Holland 0

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
@taga20: Veszek neked egy harci szerkót, hogy még a látványod is el fogja riasztani az uhukat.
Tegnap nagy rajzás volt, elkelt volna a segítség, te meg elmentél vacsizni csak úgy.
Egyébként ennyire megpattant, hogy panzió, éttermi vacsorák, mifene, a mai világban?
Ennyire megy az export?
@rodeo36:
"Valami kurva erőset dobott be, nagyon leesztergálta magát...."
A mi tagánk mikor bedobta az erőset, nem használta a sublert a nyelőcsövén, nem mérte le a mm-t, hogy mennyi mehet le.
Biztosan a porszívó gégecsövével tévesztette össze a nyelőt. kac-kac
@Mariann19:
ők is azon kevesek közé tartoznak akik képesek hozzáadni jó értéket, azaz valóban dolgoznak és valóban termelnek és jó minőséget, és ami a legfontosabb megbízhatóak mint egy Schaffhausen

brühüyyy

de ezt ne mondd meg neki mert elbízza magát
@tristen2005:

a hollandok nemhogy labdát, levegőt nem kapnak
a mex védelem ragyogó egyelőre
számolom a perceket
hollandia kiesik

brühüyyy
A hollandokat megfogta a klíma. Itt most nem lesz 5:1 meg 8:1

Nálunk is ez lesz az ellenszer. Szeptemberre havazást rendelünk az észak-írek ellen.
Vagy cunamit a pancsoló arénába és a pálya használhatatlansága miatt nyerünk 3:0 ra.
@Oxica:
de "nálunk" a jegesmedvékre is szükség lesz amilyen "ragyogóak" a magyarok a sok kupájukkal meg ünneplésükkel csak tudnám mijafaszt ünnepeltek a fehérvárihuszárok?

brühüyyy
@rodeo36:
Szerencsére vannak a tagáékhoz hasonló vállalkozások, amelyek talpon maradnak és termelik a GDP-t.
Az anyagcégemből kivált az egyik gyáregység, kisgépeket gyártottak, és a kiválás után is ugyanannak a német cégnek exportálnak, de már társaságként.
Ők baromian örülnek a magas árfolyamnak, éppen beszélgettem velük erről, ráadásul a tevékenységük 95%-a exportra megy.
Ilyen kéne sok ebben az országban.
@rodeo36: "csak tudnám mijafaszt ünnepeltek a fehérvárihuszárok?"

Hát azt hogy bent maradt a Felcsút a nemzeti ligában.

1:1 re módosult az állás.
@Oxica: Robben faszán eljátszotta a tizenegyest.
A harmadik esést már befújta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez nem volt tizenegyes de az első eset az igen mert ott kaszált rendesen a mexicói.

Most viszont már nincs ideje egyenlíteni Mexicónak.
@Oxica: Sajnos a mai második meglepetés is elmaradt. :(
bunda, most láccik a legjobban, a Robben legalább 12x próbálkozott a híres nagyjelenetével, és az egyik bejött, így mecvcset nyerni aljas szemét banda és a játékvezető meg egy barom

asszem abba hagyom a VB- nézését most van a perce

le van szarva így nem érdemes végig izgulni semmit

a kurva annyát a FIFA-nak is

brühüyyy
@rodeo36:

Erről ennyit, 5 perc kellett volna a boldogsághoz. Nem jött össze:((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát ja. Egy tizenegyest lehetett adni a hollandoknak mert egyszer elkaszálták Robbent valóban. Akkor elmaradt a tizenegyes. Az meg külön aljasság a bírótól hogy az utolsó percben kompenzál.

FIFA maffia.
@Oxica:

Eppen ezert nem szeretek focit nezni!

A FIFA-nak koszonhetoen ez utan a meccs utan mindenkinek rossz szajize maradt.

Ha lenne egy normalis szabaly, akkor Robben elso (jogos) 11-eset visszanezve, siman megadjak. Jo esellyel gol.

Innen Mexikonak kellett volna tamadnia egy eletveszelyesen kontrazo tulipanos garda ellen.

Ugy gondolom a hollandok megerdemeltek, mert bar a befujt, az szerintem nem volt 11-es, de miutan bekaptak a golt, tudtak ujitani, es vegul kiegyenlitettek.

Osszessegeben viszont egy jo dontes utan a felidotol egeszen mas meccs lett volna ez, mint ami lett belole...
@tristen2005:

csatornát váltottam, van más tv program...FIFA bassza meg a tudományát, számomra ezzel vége a VB-nek

ugyanaz a szar mint mint amit a magyarokkal csináltak Buenos Aires-ben, mert az nem lehet, hogy az argentinok otthon kikapnak netán kiesnek

ez a FIFA

brühüyyy
@simple observer 2.0: Most már egyértelműen szükség van a videóbíróra mint a jégkorongban. A gyanús eseteket visszanézni és utána ítéletet hozni.
A XXI. században nem hiszem hogy probléma ezt bevezetni legalább a világbajnokságon ahol nagy a tét.
@simple observer 2.0: Amúgy most már a FIFA maffia az európai csapatokat támogatja mert hullanak mint az őszi legyek. A nyolc között lehet hogy egy európai csapat sem lett volna ha a hollandokat nem tolják be.
@rodeo36: Megértem az érzéseidet, bennem is hasonlóak kavarognak. Asszem visszakattanok inkább az MLB ingyen meccsekre. :)

mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2014_06_29_detmlb_houmlb_1&mode=gameday
@rodeo36: igen, igen! nyert az igazság. a felfújt dél-amerikai csapatok nem bírják a nyomást:)))
görögök is elintézik kosztacicát!
@rodeo36: kösz öreg, ez jólesett. őszinte részvétem mexikóé és costaricoé:)))
@taga20: Ne légy ennyire geci, főleg egy úriemberrel. :)
@Mariann19: igazad van má megint, szeressük a 310 jurot:) nem is értem mé nem vagyok fityeszes? hülye vagyok?:)))
@Oxica:

"ha a hollandokat nem tolják be. "

Ezt erosnek erzem, hiszen a hollandok egy vitatott szitu utan (nem kapnak jogos tizit, majd bekapnak egy nagyon eltalalt lovest) vegignyomtak a felidot, es kiegyenlitettek.

Azt mar sosem fogjuk megtudni, hogy egy hosszabbitas, vagy 11-es parbaj kinek hozott volna sikert.
@simple observer 2.0: dél-afrika 24-30 után 31-30 nyert wales ellen. új-zéland 39-13-ra anglia ellen.
remélem megfelel:)))
bocs, ha úgy tűnik, hogy szarok rád:)
@simple observer 2.0: Egy jogtalan tizenegyest megadtak a hollandoknak az utolsó percben. Ez óriási segítség volt nekik a bíró részéről mert a mexikóiaknak már semmire nem volt idejük.
Nyilván hogy besegítették őket a nyolc közé.
@Knósszosz:

Közvetített postára az alábbi válasz született:

Kedves Főnök!

Mély megrendüléssel fogadtam kitüntető figyelmedről, és profizmusra valló métely-adagoló képességedről tanúskodó cseppet sem rövidre fogott mondandódat. A hátadba nyilalló szeret-lándzsát szívesen irányoztam volna elülső fertályodra, de egy ideje méltán érzem úgy, hogy hátsó kimenetedet fordítod kedvenc népedre, így személyemre és gyermekeimre is, hogyne mondjam, magasan szarsz te mireánk a trambulinról, így esett, hogy odakerült -ahova- az a lándzsahegy. Mióta Isten felvitte a dolgodat, hogy Tokaj szőlővesszein is mákonyt csepegtettél, holott beértük volna egyszerű aszuval is, de látom már nekünk csak szomorodás jut osztályrészül, mert a rossznyelvek szerint a szamorodni is szőrén-szálán s áfa-mentesen tovatűnt úrhatnám bendőtökben ezer fácánnal s néhány jóltermő dűlővel egyetemben. Az egyetemről jut eszembe, hogy legfőbb ellenséged a kiművelt fők sokasága lehet, ezért küzdesz oly vehemensen, hogy ne kelljen egész népedet tanítani nem középiskolás fokon, hanem szart érő szakiskolákban és rabszolgaképző közmunkás tanfolyamokon.
Annak azért örvendek, ha nem is teljes szívemből, hogy folytonos küzdelemben forgolódsz, még ha időnként tökön szúrod is magad. Lenyűgözőnek találom, ha éppen nincs hírértékű ellenfél, saját néped soraiban keresel és találsz is burjánzó gazokat, akik a NER ültetvényedet folyton beszennyezik sajtószabadsággal, egyéni és kollektív szabadságjogokkal, és nem hajlandók alávetni nejeiket s leányaikat a vakkomondor szokásjogi ősi hagyományok követőinek, pedig százszor elmondtad már mi az asszonyok dolga, oszt nyomatékul még a fehérvári huszárokat is elgajdoltad. Igaz, kicsi huszár? Előbb kellett volna gondolkodni, viselkedni, oszt akkor nincs a hajcihő a telefonokkal. A CIA-tól vetessetek DNS-t. Ők otthon vannak telefon ügyekben úgy hallottam.
Kicsit elszomorít –és még csak nem is a szamorodni miatt-, hogy mindig mantrázod kinek mi a dolga, de mintha a sajátodról teljesen elfeledkeztél volna. Most mondd meg őszintén, egy-két szaros ájfon miatt ekkora purparlét rendezni? Gyűjtsünk rá a facebook-on? Mennyire van szükséged? Mondjuk a jövőjétől megfosztott népedtől önerőből momentán csak egy csokor lófaszra számíthatsz, igaz a békemeneteseid még okozhatnak meglepetést. Már amennyiben nagyobb szerszámmal állnak elő megörvendeztetésedre. Itt említem meg, az orosz fűtőelemmel kiegészített alsó hátsó feled említése elég életszerűnek tűnik, amennyiben azt gondolod, hogy a medve játék, és úgy fog táncolni, ahogy te pikulázol. Az a Juncker-affér is elég befosósra sikeredett, és nem Junckerrel esett meg a tisztálkodási kényszer. De ezt már tényleg telve jóindulattal halkan említettem csak meg.
Szóval a nagy kérdés, tudod-é mi egy miniszterelnök dolga? Most hagyd figyelmen kívül a Jani, a Lajos, a Lőrinc mag a hasonszőrűek bukszáját. Putyin kényeztetése sem létszükséglet. A népednek.
Szóval mi a dolgod? Nehogy azt kezdd el szádba venni, hogy mit nem loptál még el. Ha kérhetném. Ha kérhetnénk. A hatvanegynéhány államtitkárod biztosan segít neked ebben.
Szeretlek Főnök. Mindhalálig.

J.
Így kellett volna a telefonokat is, megkeresni!

ÍGY KELL RENDŐRT HÍVNI!

Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek és látom ám, hogy négy markos cigány legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra ezerrel.
Kapom a telefont, hívom a rendőrséget, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejembe szaladt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet.

Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, és lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe.
Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte:
- Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet.
Mire én:
- Maguk meg valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak küldeni senkit../Retek/

www.facebook.com/photo.php?fbid=776342215719299&set=a.303663449653847.70615.100000305847916&type=1&theater
@Oxica: "Nyilván hogy besegítették őket a nyolc közé."
kik? a mexikói drogkartell? gondolom a jó vevőket nem akarták elriasztani:)))
@tristen2005: A másik biztos módszer ha azt mondod a telefonba, hogy épp gárdisták masíroznak a helyszínen. Ebben az esetben még gyorsabban megérkeznek majd a fakabátok. :)
@taga20:
nézd, én naponta látok nemzeti bajnoksági meccseket Mexico, Uruguay, Brazil, Argentina pályáiról és a CONCACAF-ot is adják, ott fociznak és nem lelökik a másikat a pályáról, mert másképpen nem kap labdát, hanem fociznak és megtalálják a módját annak, hogyan lehet gólt rúgni és egy élvezetes meccset csinálni, és nem ezt a szar izzadmányos marhaszart amit ma VB-nek neveznek...mint mondám fentebb részemről a VB-nek vége majd nézem a latin amerikai focit élőben meg felvételről és ha adnak európait -ami engem is érdekel- akkor rákkantintok, ha nem akkor annyi van más el kezdték itt a nemzetközi röplabdát adni élőben ragyogó VB előkészító meccsek vannak nem vagyok rászorúlva ilyen szarokra...és Wimbledon majd nemsokára NYNY US Open, és a Rogers Cup Toronto-ból

szóval a FIFA bassza meg a tudományát

te meg a hülye véleményedet

igazság az "i" nélkűl

brühüyyy
@rodeo36: részvétem. csak ennyit tudok mondani, hogy 88' és 94':)) és helyre állt a világrendje;)
@taga20:

ES akkor most az otosert (nem meg nem csillagos); miert is volt ez tortenelmi meccs?

"bocs, ha úgy tűnik, hogy szarok rád:)"

A vereb es a tehen esetebol kindulva nem biztos, hogy az olyan rossz am... ;)
egyébként Adelaide Port Adelaide Aussy foci megy és azt nézem ott nem lehet bundázni mert egyszerre több bí1ró van a pályán és bármilyen kétes esetben azonnal visszajátszák vídejón és annak alapján egy zsűri dönt

ezt a FIFAm nem meri, mert akkor nem lehet bundázni

mennyit kapott a portugál bíró mindezért? a becsületéért? ha volt neki valaha

brühüyyy
@taga20:

a világnak nincs rendje, valakik azt is kisajátították már közel 120 éve (ha nem több) és nem aggyák, el kell azoktól is venni valami módon

de egyelőre a Fifa az én kábelbérletem részét nem kapja meg, ennyivel is kevesebb nekik

brühüyyy

mert ugyi rögzitik melyik fogyasztó melyik csatornát nézi és annak fizetnek a kábelesek fillérre pontosan

annya picsáját a FIFA-nak
@Oxica:

"Egy jogtalan tizenegyest megadtak a hollandoknak az utolsó percben."

EZ igaz, de mint irtam is a neked szolo elsoben, Robbennek nem adtak meg egy tizit az 1. felido vegen. Ami raadasul nem is 1 volt, hanem rogton KETTO!, hiszen akin a cselt csinalta, csak az Achilleset erte el, es ezzel egyensulyat veszitte a holland, de raadasul egy utemmel kesobb a masik vedo el is sodorta Robbent.

metro.co.uk/2014/06/29/netherlands-denied-a-penalty-for-double-foul-on-winger-arjen-robben-in-the-area-in-world-cup-match-against-mexico-4780675/
@taga20:
Y PARA QUE TÚ SEPAS EN EL FACEBOOK YO ESCREVI LO SIGUINTE:

o que eu penso é que o Pedro Proença hoje se perdeu sua honra, quanto lhe pagavam não sei más muito menos me importa, o FIFA uma organização sem honra e se fica assim para sempre baixa gente VIVA MEXICO

brühüyyy
@simple observer 2.0: passz! csak blöffölni tudnék, de a rögby a soccernél is degeneráltabb sport! mint egy hiénacsapat, akik űzik a zebrát, kergetik a labdát és egymást. szánalmas szar:))
@simple observer 2.0:

Csak akkor még a mexikóiaknak is lett volna idejük betalálni de így az utolsó percben már nem.
Úgy érzem aljasul kicselezték őket és ez a FIFA szégyene.
@rodeo36: öreg, mindenben igazad van, de nézz fö az eredmény hirdetőtáblára:)) a többi szkander! egészségedre:)))))
@Oxica: a FIFA szégyene. nem, katar a fifa szégyene!
@simple observer 2.0:
na, akkor ha már rágjuk a gittet: Dos Santos legalább 4x felrúgták és az a néger (faszomtuggyahogyhíjják) holland labda nélkűl teljes erőből combon rúgta, az összes holland durvaságot elfelejtik és az általad idézett cikk is megemlíti, hogy a Robben szokása szerint bukott előre megtervezve és némelyik bejön némelyik nem de valamelyik bizonyosan, amennyit én láttam a legalább 12 darab hamis bukásából (láttam a pofáján ahogy sunyin leste mbekapják e vagy nem) egyik bejött és a kérdéses esetben sincs igazatok mert ha nem lehet védeni becsúszással akkor azt előre meg kell mondani...a Robben van annyira szemét geci, hogy direkt betartotta a lábfejét hogy legyen mit megrúgni szándékában sem volt gólt lőni arra vanperszi volt predesztinálva aki olyan szar volt, hogy le is kellett cserélni

erre varrjál gombot

o que eu penso é que o Pedro Proença hoje se perdeu sua honra, quanto lhe pagavam não sei más muito menos me importa, o FIFA uma organização sem honra e se fica assim para sempre baixa gente VIVA MEXICO

brühüyyy
@jaegtoer:húúú!!!ez igen!
június végén megadom érte az év kommentje díjjat!!!
Legszívesebben egy hordóra állva felolvastam volna itt, Badacsonyban a borozósoron!(a sok orosz csak pislogott volna!:))))
Köszi és gratula!
@rodeo36: "a Robben van annyira szemét geci, hogy direkt betartotta a lábfejét hogy legyen mit megrúgni"
akit meg kirabolnak, az meg mi a fasznak járt arra?
eszt a logigát:)))
öreg a gyűlölet, ne vegye el a látásod!
@simple observer 2.0:
a Pedro Proença lapján van:
egy kép egy zokogó Robben: akinek azt mondja:
"calma amor já arranjo-se já um penalty"

azaz: már előttem valaki betöltötte: nyugoggy meg szerelmem mindjárt adok egy bűntetőt

brühüyyy

ez a Proença lapján van fácsé
Szép estét a Hölgyeknek/Uraknak!Csak annyit tennék hozzá a meccshez, hogy szabály ide szabály oda, egy magára valamit is adó bíró hosszabbításban nem dönti el a meccset 11-essel, még akkor sem, ha a felek megnyúzzák egymást.Az ilyen dolgok basszák el a világversenyeket az elmúlt egy-két évtizedben.Valószínűleg most is olyan csapatok menetelnek a döntőig, akik nem érdemelnék meg, hogy ott legyenek....
@taga20:
a gyűlölet egy nemes érzés olvasd amit obszervernek tettem be már a bíró fácséján van portugálúl

Robbennek mongya: nyugoggy meg szerelmem mingyárt adok egy bűntetőt

tehát nem vagyok vele egyedűl

brühüyyy
@simple observer 2.0:
ja, és ne feledd, már ketten is üzentek vissza 2 percen belül a fácsén, egyetértésük jeleként

brühüyyy
@E.Csaba: gondolom, a holland együttesre gondoltál?
szerintem csukd be az ajtót és kezd újra! a köszönés patent vot, az utána lévő részt reszeld még:)))
@E.Csaba:

megtiltanám a bármilyen címen való hosszabbítást a csalás melegágya, mint ahogy precízen (és velem ellentétben) nyugodtan leírtad...

brühüyyy
@taga20:
te most a passzátszeled fúvod, vagy bosszantani akarsz?

mert ha bosszantani akkor olyan durva tudok lenni mint a smirgli...ne provokálj

menny esztergálni és macskázni

brühüyyy
@rodeo36: Hát ez pontosan így van. Robbennek műesésért legalább 12 sárga lapot ki kellett volna osztani.
Kb. a 30. percben második sárgával le kellett volna zavarni a pályáról. Az is a FIFA szégyene hogy a pályán maradhatott.
Közben Suarest meg úgy eltiltották hogy a stadionba sem léphet be 4 hónapig. Tiszta maffia az egész FIFA bagázs. Ahogy meg kiosztották Katarnak a VB t a világ szégyene hogy nincsenek letartóztatva blatterestől.
@taga20:
"nem is értem, miért nem vagyok fityeszes. Hülye vagyok?"
Várjál azzal egy kicsit. Nemsokára 340.- Ft lesz az euró, akkor aratni fogsz.
Akkor legyél először CÖF-ös, hogy ne legyen annyira feltűnő, aztán mehetsz a fityeszbe.
Akkor viszont minket elhagysz?
@rodeo36: "már a bíró fácséján van portugálúl"
és ez valami istenikinyilatkoztatás? eszemfaszom fácsé, az mia szar? valami luzitán isten?
@Mariann19: én nem is reméltem, hogy valaki itt ennyire naprakész:)
neked ez így bevált?
dehogy, egy jó fityeszes könyvelőnéni aranyat ér:))))
@taga20:
csak, hogy tudd a Proênça fácséján már olyan sorok vannak franciául, portugálul és spanyolul (többek között: NIQUE TA MERE LA PUTE !!! MERCI POUR CE MATCH VOLER !!!
Un vrai fils de pute ! C'est honteux de voir ce genre de match !)

baszdmeg anyád, és ami belefér...ráadásul van hasonló bejegyzés már 2013 ból keltezve is ami azt jelenti, hogy ezt a bírót erre nevezték ki ehhez a meccshez mert már csinált ilyet

erre varrjatok gombot

brühüyyyy
@taga20: Szevasz!Nincs kedvem most szellemi párbajra, most kezdődik a másik meccs, de annyit még "reszelnék" a mondandómon, hogyaszongya:a világversenyeken nem azok küldik a jó focit, akik végigmenetelnek.Azok érnek oda, akikről eldöntik, hogy nagy nézettséget hozhat.Például a brazilok ott lesznek, mert milyen tragédia lenne ha brazilok kipottyannának.Nemzethalál.Kell egy európai csapat is, hogy a két földrész megküzdjön egymással, persze a terv az, hogy brazil győzelem, de minimum brazil döntő, abból lesz a világrengető meccs.Az le van szarva, hogy ótvar gyenge focit tudnak csak jelenleg...
@taga20:
tudod mit? mára veled is befejeztem

hülye vagy

brühüyyy
@Oxica: na akkor ki nyerjen szerinted? me gondolom, ha nem az a csapat ako bunda.
kristálytiszta észjárás!
szerintem igyá inkább, annak van láccata:))
@rodeo36: gondolom, miko megszületett má kiválasztották. öreg, te hülyébb vagy, mint patakiattila! aszt legalább evitték az ufok:))
@E.Csaba: ha szabalytalandág van, akkor azt be kell fújni.bármikor a meccsen!!!
@taga20: Ennek a VB nek az lenne a lényege hogy a legjobb csapat nyerjen.
Üzleti szempontoknak nem kellene számítani de a maffiánál az üzlet az első. Ezért mondtam hogy FIFA maffia.
Üzleti szempontból szarul nézett volna ki ha nincs európai csapat a nyolc között.
De most már azért is azt mondom hogy legyen brazil - argentin döntő.
@jaegtoer:
Kedves Sir Deres&Jépont Barátom!

Először is le szeretném szögezni, hogy az elülső fertályomról való megemlékezésed ugyan kedves gesztus tőled, de sajnos nincs új hozzátennivalóm az észrevételedhez, ugyanis rég óta nem találkoztam vele. Egy ideje csak névrokonként emlegetnek vele, de amúgy sem emlékszem már rá, mivel rég láttam. A látómezőmből kitakarja a csülkös pacalon és szotyolán szarbödönné hízott pocak, és sajnos már az asszonyra sem számíthatok emlékek felidézése ügyében, ugyan is rá kellett jönnöm az évek során, hogy valójában rátarti teremtés, kicsire nem néz. Vejkó hozott egy kis barackot, macskapöcse paprika is van benne, egésség!!

Khrgrr… ez igazi felcsúti derékszögű pálinka, kilencven fokos… hrrrr…
Szóval, nem bírod ezt a teló ügyet ejteni? Megértelek, nekem is folyamatos fejtörést okoz, talán majd szólok a Petinek, az hipp-hoppál megmagyarázza, hogy az alsógatya simán kitérdelhető. Gabi nem vállalta sajnos az újra szóvivőséget, leköti teljesen a népjóléti intézkedések körüli sürgés-forgás, lesz vele dolga elég. Mondom; a telefont hagyjad, vannak sokkal fontosabb dolgok is. Például újra kell indítanom a Junkers projektet, mert mindig télen rohad le a mocsadék, persze a legnagyobb hidegben, Ancsi meg vödrözheti a tojásbrikettet a vegyes tüzelésű kazánba. Elég volt a nyugati bürokrata cirkók uralmából! Éljen a fűtésszabadság, hajrá magyar kazánok!
De meg is kell rójalak kedves nemzettestvérem, mert feltetted azt a kérdést, hogy szerintem mi a dolga egy miniszterelnöknek? A szerénytelenséget mellőzve állítom neked, hogy az eddigi tevékenységemet elemezvén, erre kielégítő választ kaphatsz. Megmentettem a devizahiteleseimet, megvédtem az ősi magyar trafikokat a brüsszeli maffia bekebelező szándékától, kikényszerítettem a 27 fejű áfasárkány távozását a pókeriparból… soroljam még?
Gigászi ez a küzdelem és nincs még vége, de mi Magyarok, nem adom fel!

Kedves Jég und Zivatar Barátom, ne csüggedj, lesz még Tokajban lágy szőlő és pénteki sütésű kenyér hétfőn, a közmondás is úgy tartja, hogy ahol seprő van ott pálinka is fő, legfeljebb törkölynek hívják. Amit meg megiszunk ugye… egésségedre! Majd elfelejtettem, van egy üres államtiktári állásom, ha érdekel. Rendes fizu, költségtérítés és bónusz igazgatósági tagság valamelyik állami cégben – ez szabadon választott. Ha érdekel küldj egy SMS-t, de ne a régi számomra, a lagzin azt is ellopták. Sajnos az én kezem sem ér el mindenhová, szóval hitelt érdemlően igazolnod kell, hogy az ég-világon semmihez sem értesz, ez alapfeltétel az elbírálásnál.
Ölellek innen a szeles Sváb hegyről, örök barátod: Főni
@punkfrog: Hát pont azt mondjuk már ideje hogy nem történt szabálytalanság tehát nem is kellett volna fújni.
@taga20:
Nem sokára nagytőkés leszel.
Vegyél fel gazdaságisnak.
Elvállalom közmunkás bérért. Csak neked.
A többit zsebbe.
@Oxica: "De most már azért is azt mondom hogy legyen brazil - argentin döntő."
hát nem lennék most a fifamaffia helyében:))
német-holland lesz, me a buzilobbi erősebb!
ja és a drogkartell:)))
@Mariann19: azé aszt remélem tudod, hogy néha a főnök kedvébe kell járnod?:)))
@taga20: Akkor Robbennek még sokat kell fetrengenie a buzilobbinak ha döntőbe akar jutni Hollandia de valóban minden lehetséges.

A bírók már leszerepeltek ezen a VB n is úgyhogy már érdektelen hogy ki lesz a világbajnok.
@Oxica: sőt, mexikónak kellett vona bűntetőt rúgni!
magyarország tényleg a 10csillió szövetségi kapitány országa:)))
@taga20: a buzi drogkattell!az!
az a legbüdösebb!!!:)))
Roseberg-Hamilton döntő lesz!
Mocskos FIA!!!
Majdnem ugyanaz!!!
@jaegtoer: @Knósszosz:

Jók vagytok:))))

"csokor lófasz" - ezt meg elképzeltem celofánban:)
@Knósszosz: a hüvelykujjam az égre mutat...
@Knósszosz: azé néha elgondolkodok azon, hogy mé nem lettem knosszi! apám te nagyon fajint piát iszol, csak nem ouzo ?
egyébként, remélem a görögtűz tovább terjed:)))
@taga20:
"Néha a főnök kedvében kell járnod."
Ezt hogyne tudnám.
Éjjel-nappali szolgálatra szerződöm, 24 órás lesz az ügyeletem.
Megigérem.
@E.Csaba:
értesz spanyolul?
www.lavozdegalicia.es/noticia/deportes/2014/06/29/robben-reconoce-tiro-penalti-decisivo-holanda-mexico/00031404069659275867203.htm

aszongya a Robben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy imitálta az elesést de nem azt ami döntött...kijafaszfoghinni neki ha olvasnád a játékvezető facebook oldalát ott olyanokat írnak, hogy nem teszi a kirakatba, de életveszélyesen meg is fenyegették

brühüyyy
@taga20: Te láttad a meccset vagy csak ittál? Mert szerintem nem egy meccset néztünk. Azt a hülye is látta hogy Robben feldobta magát a buzilobbinak a 93. percben.

Innentől vége is a VB nek mert már nem tiszták a körülmények. Hollandia jogtalanul van a nyolc között.
@Knósszosz:
becsület hová lettél

fordícsd le magadnak ez az újságcikk címe

HOLANDA 2 - MÉXICO 1
Robben reconoce que se tiró en la primera parte, no en el penalti decisivo del Holanda-México
«Lo siento», manifestó el extremo

brühüyyy

www.lavozdegalicia.es/noticia/deportes/2014/06/29/robben-reconoce-tiro-penalti-decisivo-holanda-mexico/00031404069659275867203.htm
@Oxica: szerintem szojá nekik, hogy haggyák abba, me szerinted szar az egész. szerintem is, de én legalább egy percet se láttam ebből a szarból:)))
@Oxica: nem a kokrét esetről írtam, hanem arról, hogy a bírónak mindig be kell fújni a szabálytalanságot.
Tök mindegy mikor és hol történik!
Ne mérlegeljen!
@rodeo36: szerintem a bírónak ki jár egy kolumbiai nyakkendő! ez a minimum:))
@rodeo36:
Gyönyörű a spanyol nyelv és mint tudod imádom... de könnyű dolgom volt, mert te már lefordítottad.
Azért az szép, mennyi latin van benne... naná! - és mennyire hasonlít más nyelvekre bizonyos szavak tekintetében. A katalán az egész más, de ahogy nézegettem a gallego és közötte is van bőven átfedés. Szépek, NA!!
@punkfrog: Igaz.

Az meg a másik szar amit elcsesztek. Egy kalap szart nem ér az F1
A szabályokkal megbuherálták a RedBullt hogy ne nyerjenek mindig, erre idén meg csak a Merci hasít.
Már évek óta csak tökölnek de jó versenyeket nem tudnak összehozni.
@Oxica:
www.lavozdegalicia.es/noticia/deportes/2014/06/29/robben-reconoce-tiro-penalti-decisivo-holanda-mexico/00031404069659275867203.htm

bevallotta a holland televíziónak

úgyhogy az itteni hülyék mehetnek kapálni

még törölhetik a meccset?

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Szalaggal, vagy anélkül??:))
Készülnöm kell, mégis csak egy miniszterelnök vagyok, szóval tudnom kell válaszolni Sir Jég néphangja kérdéseire.
@Oxica: ne hülyüljé má haver, ako vegyük el argentinától az aranyat, me maradona kézzel ütött a labdába, a németek meg doppingoltak 54-ben.
szerinted, ha tízszer játszana a két csapat, ako nem a hollandok nyernének, mondjuk nyocszor és két döntetlen:)))
@taga20:
Örülj, hogy nem.
A haverjaim szerint egy is kurva sok belőlem. Pláne ha visszajönnek pisálásból és az asztalra néznek!:)))
Pia Nista, avagy...
@taga20: Hát nekem is le kellene szoknom a meccsnézésről valóban. Inkább belépek a drog kartellbe.
Idén ősszel már csak a Felcsút - Nyíregyházát fogom megnézni a királyi 1 es televízióban.
@Knósszosz:
ráadásúl elolvastam az egész cikket nem csak a címet: abban Robben bevallotta a holland tévének és mások is jelen voltak!!!, hogy imitálta az egészet, és azt, hogy nagyon sajnálja

tehát ezzel rábaszta az egészet a játékvezetőre

én már évek óta nem nézek meg meccset amiben a Robben játszik mert legalább egy esetben minden egyes meccsen megjáttsza Fedák s
árit a hattyú halálát már olyan gyakorlata van benne, hogy csak utólag ismeri fel, hogy már megint szar állat volt

brühüyyy

kell ez a FIFA

a mexicói hozzászóllások a fácsén életveszélyesen megfenyegetik a bírót és senki sem ír róla semmi jót de amit írnak az olyan hogy nyomdafestéket sem tűr valakinek beidéztem ide egy franciát hát az már sok és sok más van...

szóval a botrány áll, most a mexico-iakon múlik mit csinálnak mert ha hivatalosan tiltakoznak akkor milliméterre ki kell vizsgálni és abból akármi is lehet

brühüyyy
@Knósszosz: cdak a lájkot szerettem volna megfogalmazni Lukács evangéliumának a nyelvén!:)))
(bocs Gábriel!)
Charliezt meghagyom bolinak.
@rodeo36: szerintem hadüzenet hollandiának(ez a minyimum) és portugália se uszhattya meg! a tradiciók ezen a vidéken eszt determinálják:)))
@rodeo36: Akkor most már biztos hogy Robben irányítja a buzilobbit nem a Kerényi.
@Knósszosz: aki nem bírja tartani, ne igyon sört!
A FIFA maffiának megint akcióba kell lendülni mert szarban a haza.
@taga20:

"passz! csak blöffölni tudnék"

Akkor egyezzunk ki a 3-asban. Sajnos meg a 4-est sem tudom megadni, hiszen lebuktattad magad. A focim szovegben ugyanis elhangzik miert is (lehet) tortenelmi a meccs.

Ha jol sejtem beszelsz angolul.(?)

"rögby a soccernél is degeneráltabb sport!"

Termeszetesen ez nem igaz! ;)

Minden megvan benne, ami egy ferfias sportban hianyzik a sportkedveloknek;
ugyesseg, dinamikussag, gyorsasag,
finesz, taktikai csata,
nyers ero (egy-egy scrum-nal akar 900-900 kg-nyi tomeg feszulhet egymasnak).

"mint egy hiénacsapat, akik űzik a zebrát, kergetik a labdát és egymást. szánalmas szar:)) "

Teljesen meg tudom ertenia velemenyed. Jol emlekszem, amikor eloszor lattam vagy 25 eve (magyar) rogbit a Telesportban, nagyon ledobbentem, hogy ekkora baromsagot meglett ferfiemberek hogyan nevezhetnek egyaltalan sportnak, es ugyan miert egetik magukat ezzel. ;)

De kb. 1 evbe tellett, mire a sportot imado, es erto emberek tarsasagaban megtanultam erteni es szeretni a sportot.

Vagyis nem akarlak rabeszelni, mertha nincs olyan ember a kornyekeden, vagy pedig a sport egyetlen eleme se fog meg teged azonnal, akkor aligha fogod MAGADTOL megszeretni.
@simple observer 2.0: szép és jó amit itt elmeséltél:) ako most kezd el a szumót nézni! japánban kikerülhetetlen, gondolom az is kafa sport ezen logika mentén.
angolul csak olyan szavakat tudok, hogy fákjú meg kisz, stb. ja meg téntidláv:))
na megyek alukálni, me reggel ötharminc mingyá itt lesz. eredményes hétvégét zártam, egy-két embert sikerült kiborítanom:))
u.i.: hajrá meksziko drága rodeó bajtárs:)))))
@taga20: Mexikónak szurkolni, 2014 06.29. 23:25- kor, az olyan mintha Vettelnek drukkolnál az F1-ben!!!
@Oxica:

"Csak akkor még a mexikóiaknak is lett volna idejük betalálni de így az utolsó percben már nem."

Mint szinten emlitettem mar, az sem biztos, hogy jobb lett volna mexikonak, ha egy felidot hatranybol nekik kellett volna tamadniuk.

Amugy meg azert, bar minden tiszteletem a mexikoiaknak, de azert ok is benne vannak erosen a veresegben!

A szovkap hatrafele cserelt. Meg az ESPN kommentatora is tobbszor is emlegette, hogy tul korai tamadot lecserelni es visszaallni vedekezni.
@taga20:
tudom, hogy a siker nagyon hatalmas erő, de amikor a sok sikertől 3 év szinte megállás nélküli munka annyira kikészített, hogy (csak egy két órás ünnepi vacsorákat engedtem meg magamnak hetente egyszer)egyszer leűltem egy társaságban hét végén és későn este ébredtem fel egy ájúlt álomból, akkor az egy nagy ébredés volt azóta semmi pénzért nem teszem, aki akar megvár aki meg nem hát annak annyi...

vigyázz nagyon a pénz hatalmas bomba a zsebedben

egyébként aluggy jól és frissen kizárólag 8 órát szünetekkel!!!! higgyél nekem

brühüyyy
@punkfrog:
ez igaz, vagy tréfa?

brühüyyy
@Oxica:
figyelj semmi hattyú halála, semmi hamis zuhanás csak egy gyönyörű görög gól begörgött a 90. percben

brühüyyy

van hosszabbítás

a tagának ne mondd hogy megnézem hahahaha
@rodeo36:

"na, akkor ha már rágjuk a gittet"

Szerintem nem erdemes. Epp emiatt irtam az elejen, hogy a FIFA miatt ilyen vagdalkozasokba valt a szitu, ahelyett, hogy az erdekes esemenyeket lehetne kitargyalni.

Az amit fentebb linkeltem az EGYERTELMUEN 11-es volt az elso felido vegen.
Ugyanakkor azt nem vitattam, hogy a vegul megadott eset pedig - finoman szolva is - elegge gyanus volt. En speciel sargat adtam volna erte, mert valoban sportszerunek ereztem. Bar ha nezel kulfoldi adokat, ma mindket meccset az ESPN-en nezem, ahol meg az evertonos Martinez is befujhatonak tartotta. Van Nistelrooyt meg mar nem is emlitem.. ;)
Ezt nem hiszem el, megint a végén jönnek a görögök mint Elefántcsontpart ellen.
@E.Csaba:

"egy magára valamit is adó bíró hosszabbításban nem dönti el a meccset 11-essel"

Ebben van valami, bar azert TELJESEN EGYERTELMU esetben nincs valasztasa.

Ez abszolute NEM VOLT ilyeneset.
@rodeo36: Hát ez így van, a görögök megérdemelten egyenlítettek. Nagy mákjuk van megint.
@taga20:

"ako most kezd el a szumót nézni! "

HAHAHA! ;)

Egy idoben (jopar eve mar annak) rendszeresen neztem a Eurosporton... ;)
@taga20:

" az is kafa sport ezen logika mentén."

Ja es nem ugyanaz a logika. EGYALTALAn. ;)
@simple observer 2.0:

akkor gitt+1
én az első hamis eséséért kiállítottam volnaa Robben-t és akkor nem jön létre ilyen faramuci helyzet...ilyet bizony láttam délamerikai focimeccseken

van Nistelroy meg a többiek hollandok és egy csoportba tartoznak ugyanúgy, mint az a spanyol újságcikkből kiderűl ugyanabba a ligába tartozik, mint a hollandok és akkor a játékvezető mindenképpen részrehajló...legalább 4 Robben balettet elengedett a "füle mellett" de már látszott rajta kurvára únja

ezt onnan tudom, hogy majdnem kizárólag a Robben-re koncentráltam, mert tudtam, mi lesz a vége:
hosszabbítás ha nem tud 11-est előtte kiprovokálni és a hosszabbításban addig játtsza a Hamlet halálát hogy egyik csakbejön ő nem veszít ez már évek óta majdnem minden meccsén szerepelt már csak arra várok mikor pontosan

sohasem maradt el

a bíró a hibás tudva ezt, kiállítom az elsőért és utána sírhat a sarokban

brühüyyy
@rodeo36:

Akkor csak ragd a gittet tovabb, valjek egeszsegedre!

TUDOM, hogy Nistelrooy holland, von elotaggal elegge gyanus lenne egyebkent is. Ezert irtam smileyval, hogy ot mar nem is emlitem...

Es milyen jo lesz neked, a kovetkezo holland meccsen megint figyelheted, hogy Robben hanyszor dobja fel magat. ;)
@rodeo36:

Ez a meccs is lehetett volna meglehetosen mas, bar valoszinuleg hasonlo vegeredmennyel, ha a tizit megadja a biro az 54. percben kezezesert...

A lenyeg; a fociban komoly reformokat KELL hozni, hogy elvezheto lehessen!
@simple observer 2.0:
ebben egyetértünk, nem láttam azt amikor kiállítottak valakit és kb a második félidő valamelyik percében kezdtem, annyi ebből látszott, hogy sokkal kevesebb hisztéria és erőszak volt, igazi küzdelmet is láttam a többiben maximálisan egyetértünk ha ezt így hagyjkák akkor el fogják veszíteni a közönség nagy részét a Bundesliga-t nem nézem ott van a Dortmund meg a Bayern és a többiek kullognak...ilyen nem létezhet. sehol az angoloknál valamivel harcosabb és kiegyenlítettebb a Cristal Palace esete aki kieséstől az első mezőnybe küzdötte magát, a franciáknál kiegyensúlyozottabb és az olaszoknál is, belgák, hollandok dánok kikmég nem igen hallani róluk még a menőbb csapataikról sem viszont én sok dél ésközépamerikai meccset látok azok nem rosszak néha bolondok de nem olyanok mint a holland válogatott...az kurvára undorító volt és maradt számomra (ez szubjektív is) a lengyelek szerbek oroszok és többiek nem igen hallatnak magukról a többi mintha nem is lenne (innen nézve)

szóval a FIFA dolgozhat és csinálhat szép dolgokat, ha tud?

brühüyyy

a Blattert le kellene cserélni
@simple observer 2.0:
nem fogom megnézni

az sokkal egészségesebb

brühüyyy
@Miazmás: "Orál Viktor... :) "

ez az én dumám !!!!

rohat komcsi dakota PLAGIZÁLÓ banda má tényleg !
süti beállítások módosítása