Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.25. 22:58 Fabius

NAV vs RTL vs áfacsalás

Címkék: fidesz varga mihály kolosi péter nav rtl híradó

Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."

police dog2.jpg

Persze Mr. Bubifrizura nem a mostani ertéelre uszítást találta gázosnak, frászt, ő éppen azzal van elfoglalva, hogy szélesre tárogassa a menekülő út végi kiskaput a Pasa park legújabb áldozatának, Rogán szomszédjának és jobbkezének, Puskás AndrásnakMit tesz az RTL? Kb röhögnek az egészen, Kolosi szerint várja a NAV munkatársakat a régóta kijelölt megszokott iroda, lehet jönni máris, ők ettől függetlenül tovább nyomják amit elkezdtek egy ideje. 

Lehet az csak nekem érdekes, hogy amikor az ég zengett az áfacsalás balhétól akkor valahogy nem volt egy halljakend se, aki az ujját pattogtatva zavarta volna rá az adóhivatali ellenőröket a Horváth zöld dossziéjában felsorolt nevekre. Sőt, ugye most sincs egy ilyen se, aki elszomorodna mondjuk a HVG legújabb piacfürkész bevásárlásán, és mittom gyanúsnak találná, hogy a picsába van a polcokon még mindig Sovereign cukor mikor azoknak már januárban kijárt egyszer az análfűrész, hogy kerül ennyibe a forgalmazó feltüntetése nélküli étolaj, és a finomlisztnek is erőteljes mutyi bukéja van. Itt ilyen hülyeségekkel "nem érnek rá" foglalkozni, lófaszt mama, még csak az kéne! Még, hogy ezermilliárdok esnek ki évente a költségvetésből, lárifári,  a Lőrincet be ne mondja megint a szellőpista, csak az számít. Úgyhogy demonstrálunk, erőt, vagy mi, ha már a Halljakend úrnak pattogtatni teccett az ő amúgy finom számításokhoz szokott kezivel, valami értelme csak legyen a létezésnek. 

Amúgy meg a kicsikkel kell elkezdeni. Előbb majdcsak kitapossák az RTL-ből azt a 8 milliárdocskát amit kigondoltak, a gazdaság, akarom mondani a fekete gazdaság szereplői meg lehet abbahagyják az áfacsalást maguktól mire ezzel végeznek. Csak az RTL-nek nehogy eszébe jusson elővenni ezt a Horváthot meg a földerítetlenül hagyott csalásbizniszt is. 

704 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr526418595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak Hernádi meg ne piszkálják! akkor lesz ott akkora córesz, hogy a teljes vezérkar zetornyomot rittyent a klottgatyóba!
A Párt ökle... vagy aranyere? Na, mindegy, legalább dolgoznak!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na jó nagyot! eltűntél mint aranyóra felszabadúláskor!
mivan, mivan, mivan? inni már smafu?
És volt pofája hozzátenni,hogy a kormány elutasítja a nyomásgyakorlást. Nem is érdekli őket még a látszat sem. Pedig egy hete sincs, hogy ideszólt az EBESZ, hogy nem nagyon tetszik nekik, ami itt folyik sajtónemszabadság címén. Erre a zsenik bebizonyítják, hogy tényleg úgy van.
@nincs_itt:

Menj az előző blogra, meg látod milyen száraz:))
@tristen2005: fogaggyunk megint azzal bódit, hogy "evezett".
meg "sárkányhajó", há' hogyne az olyan mint a lódarázs?
@nincs_itt:

Már írtam neki a másikon, biztos az iszap zavarta meg.
Azok után, hogy az RTL egy hete ekézi őket, van pofájuk bejelenteni, hogy NAVvizsálatot kérnek az RTL ellen, mert biztos csalják az áfát.Még annyira sem szégyenlősek,hogy suba alatt... Az elbizakodottság a gőgösség lesz a vesztük, de figyeljétek meg, bukásukkor mennyi lesz a belső ellenálló!Tele lesznek partiganoval!:)
@évásanyó: ahogy asztat Tito merte mondani, az ő szájával:
"ha nekem annyi partizánom lett volna, amennyien azt mondják, egyedül megnyerem a II.VH.-t!!"
@nincs_itt: Ja, ja 1964-ben volt Gyöngyösön egy II.VH.veterán gyűlés, ott hangzott el az egyik prominens vezető szájából:Gyerekek, ha ennyien partizánok voltunk, kire lőttünk?
@évásanyó: mikó' melyikre... tudod, hogy vót ez akkoriban!
@nincs_itt: Megcsaltam Fabiust és beleolvastam Ponci megmondjába, hát az amilyen hülye, kicsordult a könnyem...Egyébként az volt az érdekes, hogy a sok öreg közül egy se mondta, hogy "Te szemben álltál".
Hehe, ilyen szanalmas, furdoskurva kormanya is csak ennek a csokott, szegyen kis orszagnak lehet. De ilyen valasztok mellett tenyleg mit lehet mar elvarni? :)))

Becsuktuk az opni-t (rohaggyameg ezert gyurcsany - pedig birlak), cserebe szepen nyitottunk egyet a vilag szamara, hogy "ni, ha sok teljesen kreten csoves szavaz, az ertelmesek meg csak egy kis csoport, akkor ilyen tolvaj faszkalapok is lehetnek valasztott vezetok - evekig".

Eros egyebkent a gyanum, hogy orban ezert kulon penzt kap valami kutatasi alapbol vagy csak ingyen kapja azt a rengeted pszichoaktiv anyagot, amit naponta kell bele tolni, hogy ne karmolja ossze az asszonyt. Kemeny buli ez, viszont elegansan tagitja az ingerkuszobot es a targyi tudast.

Viszont most komolyan, kulfoldon mikor mondhattad oriasi nagy arccal, hogy "nem hiszed?! Wehe, en ebben elek!" :>
A Végzetes Tragikomédia minden egyes állomása vérlázító, mocskos, bűzlő trágyadomb.
Bármit is mondjanak, szerintem a kedves választók elévülhetetlen érdeme is, hogy ez a martalóchad zavartalanul rabolhat, és naponta az arcunkba vágja végtermékét.
Ennyi érdektelen, tudatlan, tájékozatlan embert még nem hordott a hátán a föld, csak itt, kies kishazánkban.
Az ellenzék pedig egyszerűen képtelen arra, hogy ezeket az égigérő labdákat lecsapja.
Csakis egymás ekézésében/kinyírásában mutatnak némi tehetséget. (Nincs egy fábiuszuk sem.:)
És nemcsak a mi mostani életünket vágják gallyra fityeszék, hanem még unokáink sem fognak tudni feltápászkodni, annyi "atomot" telepítenek a jövőre: ld. Paks.
Remélem az RTL legalább elléggé vérszemet kapott, és nem lehet majd sem kockacukrokkal sem korbáccsal visszakényszeríteni a palackba. A jó példa pedig lehet ragadós, és beindíthatja a láncreakciót.
Vagy nem.
Mert annyi pénzt raboltak/rabolnak martalócék, működik rendszer.
De egyszer akkor is bebuknak, csak lehet, hogy én azt már nem érem meg.
büdös rohat feudál náci komcsik ezek mind
@AKIsTUDATLAN:
Igen,így van ahogy írod. A semmitérő paprikajancsik "martalóchad zavartalanul rabolhat, és naponta az arcunkba vágja végtermékét."
Azért van ez így,mert nagyon sokan ,okos,normális emberek,akiknek a "szempillájában is több ész van "mint a kocsismáték fejében,nem állnak politikusnak,pedig ki kellene lépni a nicknév mögül.Lehet,hogy az emberek nem érdektelenek,tudatlanok csak nincs aki tájékoztassa őket,fogékonyak a jobbra,de kell aki vezeti őket,és nem félreveti.
/ A második idézetet itt a blogon olvastam,de sajna nem tudom kitől/
Én még mindig nem tudtam felocsúdni, a tegnapi Juhász Péter interjún, ami K.O-nál volt. Ezek a Rogánék nem kispályások.
@nincs_itt: ll vh utan olasz partizantalalkozon hangzott el: "kevesen voltunk es sokan maradtunk."
Most már komolyan várom, hogy mikor fog csúful megbukni ez a kormány, Eddig 2018-ra tettem a kormány megbukását, de ez a sok fasz úgy látszik nagy pénzekben játszik a betiltott internetes fogadási oldalakon a saját kormányuk ellen. Mert más ötletem nincs a sorozatos balfaszságaikra. Már a CÖF-CÖKA is elkezdett kifarolni alóluk, a III/II. államtitkár miatt. A külföld már régóta karaténban tartja őket Észak Korea és Türkmenisztán a maradék két hely ahova még mehetnek.
By the way Horváth András él még? Vagy már öngyilkos lett, mert menekülés közben hátba lőtte magát, é ismeretlen mérget vett be?
@The Ghost Wolf: a laegvégén meg bezárta magát a kocsija csomagtartólyába...

mint a buzinak mondott rendőr és szerelme...

magyarország a normális tiszta becsületes ügyek világa...
amugy a CÖF balya az aálamtitkáral az hogy III/II...

és nem II/III (2/3)
mert a III/II, az más fél... hát féjjen más... etttől az ávós nácitól...
@évásanyó:
hiányzik egy "i">>> partigiano

brühüyyy
azok mindíg akkor kerülnek elő amikor már nem lőnek
...hol lehet megtenni a fogadásokat a ma esti RTL-híradó témájára? este a meccs első félideje mindig lemarad, mert rtl-t nézünk...
@Secnir: Ma beszélhetnének egy cseppet az államadósságról :)
@évásanyó:
"Még annyira sem szégyenlősek,hogy suba alatt... "

Pedig másra nem lehetett számítani április 6-a után.
Peti, ne hagyjátok magatokat!"Személy szerint örülök, hogy az RTL Klub ilyen vehemensen kiáll a vélt vagy valós igazáért. Én is legalább ekkora erőbedobással igyekszem 2011. 02. 22-óta bebizonyítani, hogy az RTL Klub lelkiismeret furdalás nélkül hazudik, ha az érdekei úgy kívánják. Annak idején Kotroczó Róbert levelében nem értette, hogy miért támadom a csatornát, amikor édesapám és más fotósok 1945-1953 között készített képeit a celeb Schobert Norbi apjának "ajándékozták" 3 műsorukban (ezt ugye kajolják a nézők?). Nevezett úr le is írta, hogy csak akkor ismerik el majd a dolgot, ha a bíróság is kimondja, maguktól soha (mert én "támadtam" őket nyilvánosan. Figyelitek!). Igaz, hogy 3 év után a bíróság első fokon már kimondta, hogy az RTL, Schobert Norbi és Bauer Éva hazudtak, de az RTL, "az igazság bajnoka" és Schobert Norbi, a "példakép" megfellebbezték az ítéletet. A Fővárosi Ítélőtábla már ki is tűzte a "legközelebbi" tárgyalást 2015 március 12-re. Brávó! Tehát kedves RTL, legyetek kemények, én is az leszek!"
@Secnir:

A kereskedelmi TV-k a társadalom szellemi legaljához szólnak. Láthatóan valaki erre még büszke is.
@Darth_Vader: Akinem nem bírja, hogy nem a megszokott három fejű kecske szültett, Neymar Messiről is a kapuba talált, ja, és Gyurcsány hazudott jellegű hírek mennek, annak ott a Keráli egyes igazságsugárzó keleti főcsatorna.
Oooopsz. Fabius ebből holnapra akkora talicska-hajtányos-biciklis gif-et fog csinálni, hogy nincs az a szuperszámítógép ami le ne fagyna tőle. :))))).
Már írtam itt:A fidesz befelé nyomja a kifelé nyíló ajtót,mert olyan hülyék és barmok.
A Heti Válaszban is háborúzik a kormánnyal az RTL

Bár Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint nem bizonyított, hogy a kereksedelmi tévék rossz hatással vannak a társadalomra, Gulyás Gergely szerint konszenzus van arról, hogy negatív hatásuk van, ráadásul az RTL nem is fizetett nyereségadót tavaly. A Heti Válaszban mindkét fél megszólalt.

hvg.hu/itthon/20140626_kolosi_gulyas
rágtuk már mi ezt is, Fabius is posztoltról:

jahhhh, és főőőőcííííímmmmmm:

Index: Seszták gyanús cégek alapításában vett rész

Az új fejlesztési miniszter, Seszták Miklós az Index szerint évekig volt részese olyan vállalkozások alapításának, amelyek szinte kivétel nélkül cégtemetőkben végezték rövid és kevéssé átlátható működésüket. A miniszter az ügyvédi titoktartásra hivatkozva nem nyilatkozik az ügyről.

hvg.hu/kkv/20140626_Index_Sesztak_gyanus_cegek_alapitasaban_v

-

Gyanús, eltűnt cégek alapításában vett részt az új miniszter

Egy kaptafára alapított cégek százai bukkantak fel néhány kisvárdai címen, majd kerültek cégtemetőbe. Az orosz és ukrán állampolgárok nevére bejelentett vállalkozások létrehozásában Seszták Miklós segédkezett az ezredfordulón.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F26%2Fszazszamra_hozta_letre_a_kamucegeket_sesztak_miklos%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én ezt a Sesztákot nem szeretem, mert mindig összetévesztem valakivel.
@Penivaldes: jó, vagy rossz értelemben, mert ha rossz, akkor nincs baj ;)
mi is erről beszélünk:

Miről árulkodik a hencegő Hernádi Zsolt?

A lengyel lehallgatási botrány Hernádit érintő része azért szomorú, mert arról tanúskodik, hogy hazánk legnagyobb cégének vezetője képtelen felmérni, kinek teregesse ki a szennyest. Ez pedig olyan kockázat, amin a MOL vezetőségének el kellene gondolkoznia.

penzkerdes.blog.hu/2014/06/25/mirol_arulkodik_a_hencego_hernadi_zsolt
Adrenalinfüggők.

Azért hogy folyamatosan a fejünkre hugyoznak a trambulinról meg kilopják a szemünket nem kapták meg a megfelelő adrenalinlöketet. Pedig "istenuccse" mindent elkövettek. Ez már csak annyira volt nekik izgalmas, mint csecsemő kezéből kilopni a nyalókat. De ez nem az ő hibájuk, mi nem tettük izgalmassá.

Előbb-utóbb fel kellett cserélniük a trambulint a vasúti felüljáróra, az még is csak nagyobb flash. :-)

Most már csak abban kell reménykedni hogy mihamarabb telibe kapják a 25 kilovoltos vezetéket.

Aki lehugyozza a 25 kilovoltos vezetéket annak pogózás közben "nem őszinte a mosolya".

Dakota vasutas közmondás
@AroMo: cáfolt mendemonda, nem folyamatos a sugár, így nincsenek veszélyben, inkább spárgázzanak Van-Dan módra a fázisok között :D
@Penivaldes: ...Digrii-t kerüld el, ő is arra tart, jó pihit mind a kettőtöknek ;)
Remélem az ellenőr közlegények közül egy-kettő zöld dossziéval fog menni a rötölöbe.

Aztán már csak be kell olvasni ("megszellőztetni"), hogy mely apehnav vezető szabotálta el a vizsgálatokat és mely cégeknél. :-)
@Secnir: Horváth András és az általa felderített ÁFA csalások? Mert már úgyis régen volt már műsoron. A NAV RTL vizsgálatával úgyis időszerű.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hogy mered állítani hogy a kedves vezetőinknek nem folyamatos a sugara?!

(Különben a 25 KV igen szépen áthúz még a levegőn is, ha nem túl nagy a távolság. Főleg ha jó nagy a relatív páratartalom.)
@V-PORT: de szepen szopora vettek az mti-t..:-)

bar szerintem amekkora gyikok ott ulnek, nem is ertik, mi ebben a ciki:-D
@Darth_Vader:

Láttál te már híradónak nevezett kormánypropagandát az M1-en?
(Persze attól hogy van sokkal lejjebb még az RTL sem lesz a magaskultúra fellegvára.)

Erről jut eszembe, láttátok a tegnapi közgéphíradóban hogy a zenélő biciklinek albinó kicsinyei születtek? Olyan édik. Na ez sem történhetett volna meg rezsicsökkentés nélkül. :-)
@Darth_Vader: Hát ne legyél büszke rá, 'oszt jó van.
Hajrá RTL!
Szinte naponta van új balhé, amit lehetne nyomatni. Az új fejlesztési miniszter úr, is lánykorában cégtemetőt üzemeltetett egy picinyke ÁFa csalással fűszerezve. Meg is kapta érte a bü..., akarom mondani bársonyszékét.
Hajrá fidesz!
index.hu/belfold/2014/06/26/szazszamra_hozta_letre_a_kamucegeket_sesztak_miklos/
Szeintem kibaszottul jól nyomjátok a reteklubbal együtt:
www.tarki.hu/hu/news/2014/kitekint/20140624_valasztas.html

Az Isten szerelmére, abba ne hagyjátok!
Eszetekbe ne jusson taktikát, stratégiát váltani!
Ez nagyon bejön, soros is ezért fizet, meg hillary is, még ha a norvégoknak már gáz is lenne az Ernst&Young nyilvánosságra kerülése és olgika élő adásos pofáraejtése után:
www.atv.hu/belfold/20140625-norveg-penzbol-lazar-ellen-schiffer-is-kiakadt-gulyas-martonra

Hajráááá!
@The Ghost Wolf:

Rájöttem, a rötölö nem azért nem készített normális híradót eddig mert félt a kormánytól, hanem azért mert ennyi mocsokság leközléséhez napi 24 órás híradók kellenének, oszt akkor meg hová rakták volna reklámot? (Szegény közgépszolgálatinak meg a simont és az őszödi beszédet kellett hónapokig beosztani.)
Most meg hogy már úgy is elkommunizálnák tőlük a nyereséget, mindegy.
"Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" :-)
Szörnyű érzés lehet teljhatalmi helyzetben, ha egy TV csatorna naponta tudatja az országgal a legfelsőbb személyek titkos mutyijait és milliárdos csalásait.
Mi kivetnivaló van egy adóban, ami a rá kivetett adó hatására végre elkezd normálisan adni?
Hajrá RTL Klub! Hajrá Fradi! :)
Fogadóirodáknál már köthető, szépen fizet:

Suárez megint megharap valakit,
Rubint Réka megharapja Suárezt,
Az RTL beleköt Putyinba is,
TV2 szobát kap a NAV-nál,
Paks nem lesz bukta,
Rogán talál még 1000 nm2 teraszt.
Az Úristen áldja meg Kendteket, hogy nem veszik észre a fától az erdőt...

Ennek már megint semmi köze nincs a sajtószabadsághoz, ez továbbra is a hazai jog- és adórendszerről, jogalkalmazásról, törvényekről, végrehajtásokról, kiskapukról és büntetésekről szól, ezek egyike sem új keletű, legalább 25 éve ebben a szellemben hozzák és hajtják végre ezeket, ennek kéne nekifenekedni a szabadságos sajtónak végre, de nem ám 5 perc erejéig, hanem míg gyökerestül kiírtatik az egész, ez eredményezné, hogy a politikai és gazdasági grémiumaink is eltűnjenek (de nem ám tanácsadónak, meg felügyelő bizottságnak)...

Na de erről bezzeg szó se esik, se eddig, se most és gondolom ezután se fog. (Mondjuk ennek pedig az az oka, hogy a sajtó a liberális médiapiacon valójában nem szabad, a negyedik hatalmi ág önvíziója valójában egy-egy kontrollálhatatlan gazdasági lobbi befolyását jelenti, függetlenül attól, hogy az állami vagy magán forrásokat vesz igénybe.)

Ehelyett a sajtószabadságon csámcsogunk, aminek kábé annyi köze van ehhez, mint a pacalfőzésnek, viszont kiválóan alkalmas arra, hogy az egész témát teljesen közömbössé tegye a közvélemény számára, és elmaszatolja a valódi gondokat.
@Éhes_ló: nem nagyon ertem, hol a gond. egy civil alapnak az a feladata, hogy fellepjen kiskiralyok, diktatorok es zsarnokok, a kozigazagatasba befeszkelt szervezett bunozoi csoportok ellen. akar kulfoldi penzbol is. annakidejen a rendszervaltast is tamogattak kulfoldrol, a lengyel rendszervaltast a vatikan es II. janos pal..

most ezt a rendszervaltast miert ne tamogatnak a demokratikus erok?

a demokracia es az emberi jogok felette allnak barmilyen nemzetallamnak, vagy szuverenitasnak, plane az unioban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A lengyel lehallgatási botrány Hernádit érintő része azért szomorú, mert arról tanúskodik, hogy hazánk legnagyobb cégének vezetője képtelen felmérni, kinek teregesse ki a szennyest."

Kuszaszem & co. reloaded. Bár azért Hernádi messze nem annyira idióta.

Nem bírják ki önfelszopás nélkül, mindenkinek el kell dicsekedni arról hogy ők akkora "pávatáncosok" hogy a fal adja a másikat. Biztos azt hiszik hogy az egész világon a Polt Péter a főügyész vagy mi.
Kinek hiányozna ez a fos kanális?
Győzike, Berkifasz és a többi degenerált, idióta celebhányás?
Vagy ezek nagyon fontos és építő műsorok?
@Éhes_ló: schiffer meg vilag eleteben orban szoposa volt:-)

neki az a fidesz altal ki- es megrendelt feladata, hogy kritikus pontokon kezdje ki az ellenzeket. ezert kapta az ajanlasokat a fidesztol, ezert segitettek be a parlamentbe a valasztasi rendszer megmajmolasaval.
@lord_soth: marmint kinek hianyozna az orszag jelenleg legnagyobb nezoszammal rendelkezo adoja?:-)
@Frady Endre:

Tudod, mint mikor a pincében felfordítasz egy nagy követ, aztán a férgek elkezdenek össze-vissza rohangálni mert nagyon zavarja őket a fény. De az eltaposás az nem a fény dolga, úgyhogy ezt ne is várja senki.
Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián Berki Krisztián
@rodeo36: Bocs, már nem félig, hanem háromnegyedig aluszkáltam.))
@inebhedj - szerintem: Óriási tévedés. Az általad sorolt gaztetteket azzal a néppel lehet lenyeletni, esetleg háromezer forintnyi rezsicsökkentésért megvenni a hallgatásukat, amelyik ennyire tartja a sajtószabadságot és a korrekt tájékoztatást. Nagyon is összefüggenek ezek a dolgok.
@shinichi: vagy amelyik 300 forintert hajlando volt tonkretenni a sajat egeszsegugyet...
@ausländer Sipi:

Ezt mondjuk én sem értem, hogy mi ezzel a gond? A civil szervezeteknek elvileg az a feladata hogy fellépjenek a hatalom túlkapásai ellen. Sok mindenért lehetne nyilván őket is kritizálni, de pont azért ekézni hogy fellépnek olyanok ellen akik megrészegültek a hatalomtól, felettébb érdekes, hiszen pont ezért vannak. Mintha a szakszervezetektől azt várná valaki hogy a vezetők érdekében lépjenek fel a munkások ellen.
@lord_soth: Hogyhogy most merült ez fel, amikor nem Berki a fő szenzáció már. Amíg ő volt, addig kurvára nem zavarta sem a kormányt, sem a fizetett trolljait. Most megy csak a siránkozás, hogy berkiszar helyett rogánszar, sesztákszar, szijjártószar folyik a híradóból és úgy tűnik, van utánpótlás bőven. Most hirtelen fáj, hogy mónikasóban óbegató fogatlan statiszták helyett Lázár dúlását nézi a nagyérdemű.
Hogy fáj az igazság a bolsiknak, öröm nézni a vergődéseteket.
@lord_soth: Nem vagyok nagyon otthon a témában, de ez a Berki nem a TV2-n megy? Vagy a fos kanális csak akkor zavaró, ha nem a mi zsebünkbe folyik a lóvé?
@shinichi:

Minden adófizetőnek az érdeke hogy a politikusok és a sleppjük által elkövetett lopások minél nagyobb nyilvánosságot kapjanak.
Mivel mindig az aktuálisan hatalmon lévők tudnak a legtöbbet lopni, azért őket kell a legjobban figyelni.
Olyan ez mint a térfigyelő kamera, nem kapja el a tolvajt, nem bünteti meg de jó hatással van a közbiztonságra.
Amilyen turbószinten megy már mostanában a rablás, ha a nagyobb nyilvánosság csak egy kicsit csökkenti ennek a mértékét, a reklámadó összegénél egy-két nagyságrenddel nagyobb pénz marad a költségvetésben. Ennyivel kevesebb pénzt kell tehát beszedni "nemmegszorításokkal". Aki ennek nem örül, well... annál erős a gyanú hogy közvetlenül érdekelt a rablásban.
@ausländer Sipi: nem értelek, mi köze van a szakasits unokának ahhoz, hogy a ballibbant oldal saját magát veri agyon hétről hétre (immár olginál is)?

A libás rendesen szétverte a pártját, a schifferi maradék küszöb alatti/feletti 5%-a nem oszt, nem szoroz sehol.
@Éhes_ló: te hivatkoztal schiferre. sajat magad nem erted?

en csak leirtam, hogy schiffer nem mervado mint ellenzek, hiszen orban vakondja:-)
@hun-bug:

lol

És tényleg, "sajnos" én sem nézem eleget ezeket a szuper műsorokat, így egyből nem is esett le.
Akkor a kolléga nyitott szájjal szaladt a hosszú cicire, ennél már csak az lett volna nagyobb égés ha a 80 milliárdból (80000000000 Ft) eltartott közgépszolgálati egyik műsorával akarta volna ekézni az RTL-t. :-)
Egy éhes ló cöf-cöf-cöf
Trombitálja cöc-cöf-cöf

Részlet egy civil gyerekdalból
A sok gyurcsányista hogy élteti az RTL-t.

Választást szerencsére így se nyertek. :)
Na, már azt hittem, az RTL megússza a reklámadót. Szerencsére nem.
@shinichi:
Biztos igazad van, de mivel ezek 25 éve így vannak, akkor nem most esett csorba a mitikus sajtószabadságon, szóval akkor mégiscsak nekem van igazam. ;)
@75. Vladys: Mekkora mázli, hogy most Orbánék végre rendbe rakják a hazát, nem igaz?
@75. Vladys: ami kesik, nem mulik..
a jelek szerint a fidesz nem fogja kitolteni a 4 evet, erosen gyulnek a bizonyitekok, hogy bortonben ahelyuk.
a lengyel lehallgatasi botrany, most sesztak ceugyei..

elobb-utobb nemzetkozi elfogatoparancs lesz igy polt, hernadi es hando ellen es akkor megy a sittkora orban, lazar, rogan is:-)
@♔bаtyu♔: az rtl megmpondta, hogy akkora nyereseget halmozott fel az almult evekjben,hogy nekik belefer egy kis veszteseges mukodes amig megbuktatjak a kormanyt:-)

utana mint jogtalanul kivetett adot ugyis vissza fogjak kapni. kamatostul:-)

rossz fat hugyoztatok le, aranymaszat:-)
@ausländer Sipi: Ne álmodozz. :)
Ha az összeomlás vezetői nem kerültek börtönbe, a FIDESZ vezetői biztos, hogy nem fognak.

@shinichi: Még mindig jobb mint ha Gyurcsány próbálná. Most legalább nem zuhanunk pofával lefelé a szakadékba.
@ausländer Sipi:

Az RTL nem fogja megbuktatni a kormányt. A katalizátor önmagában nem elég a kémiai reakcióhoz.
Ettől függetlenül remélem most már nem állnak le, ha csak pár százmilliárd ellopatlan közpénzzel több marad miattuk a kasszában, már akkor megérte. Sok tolvaj nem szeret ám full reflektorfényben lopni.
@inebhedj - szerintem: Természetesen. Zseniális érvelés.
Most már nem zuhanunk, lebegünk.
Most már csak a szakadék alja emelkedik gyorsuló ütemben.
@ausländer Sipi: tévedsz, a szakasits unoka is azon elképedők sorában volt (olgi mellett), amiről a hivatkozott cikk szólt.
Ennyire nem lehetsz vak:
"Gulyás Márton Kálmán Olga kérdésére gyakorlatilag elismerte, amivel a kormány vádolja a norvég pénzből élő civileket, vagyis hogy egy külföldi állam pénzéből finanszíroznak a magyar kormány elleni politikai megmozdulásokat.

A múlt csütörtöki beszélgetésre, amelyre a Kehi-vizsgálat kiterjesztésének napján került sor, a Válasz.hu hívta fel olvasói figyelmét. Gulyás szavai vihart kavartak, az atv.hu információi szerint a Kehi-vizsgálat által érintett civil szervezetek körében is. „ A Krétakör titkolózása rengeteget árt a norvég ügyben érintett szervezeteknek” – állítja egy, a neve elhallgatását kérő, a Kehi-vizsgálat által érintett szervezet képviselője.

Kétségtelen, hogy az Origó főszerkesztőjének elbocsátása, a reklámadó, valamint a norvég pénzből működő civil szervezetekkel szembeni kormányzati fellépés miatt szervezett tüntetés résztvevőinek nem kötötték az orrára, hogy a Lázár-ellenes megmozdulást a Norvég Civil Alap pénzéből szervezték, sőt a helyszínen gyűjtést is rendeztek a megmozdulás költségeinek összegyűjtése érdekében."

No ezért tartotok itt:
www.tarki.hu/hu/news/2014/kitekint/20140624_valasztas.html

De azért ne búsulj, szerintem kibaszottul jól nyomjátok a reteklubbal együtt, és az Isten szerelmére kérlek, abba ne hagyjátok!
Eszetekbe ne jusson taktikát, stratégiát váltani!
Ez nagyon bejön, soros is ezért fizet, meg hillary is, még ha a norvégoknak már gáz is lenne az Ernst&Young nyilvánosságra kerülése és olgika élő adásos pofára ejtése után!

Hajráááá!
@75. Vladys: nincs itt almodozas. tudod, itt europaban egyre tobben kovetik figyelemmel amit orbanek muvelnek, mikent csempszeik be a keleti diktaturakat az unioba, hogyan mutyiznak, hogyan manipulaljak az igazsagszolgalatatast, mikent korlatozzak az emberi jogokat.

www.spiegel.de/politik/ausland/ungarn-ministerpraesident-orban-und-sein-clan-a-959798.html
www.faz.net/aktuell/politik/thema/viktor-orb%C3%A1n

www.youtube.com/watch?v=A3j1DFfzp1Y

www.youtube.com/watch?v=XMqMr7u8Enk

mit gondoltok, meddig mehet ez buntetlenul?:-)
@ausländer Sipi:

Amíg a magyar nép békésen rágcsálja a füvet bégetés közben. :-)
Lehet azt mondani, h az rtl így szar meg úgy fos, de a bevételei őket igazolják. Volt verseny a két nagy között, az rtl nyert. A minőség meg pont olyan mint a nézők. Tudom senki nem nézi, mert mindenki a magas kultúrát keresi és kultiválja, sőt fogyasztja két pofára, úgyhogy ablakon kidobott pénz az a 23 mrd, amit a reklámozók hagynak az rtl kasszájában.
Olvastam valahol, h egy sajtótájékoztatóra az mtva 7-8 emberrel vonul ki az rtl egy kamera meg egy mikrofonos "oszt jónapot". Melyik is a hatékonyabb?
@Éhes_ló: a valasztaoskra nem kellene hivatkozni, mert ez azt jelenti, hpogy az orszgaban kozel 2 es fel millio gyoker el...:-)

tudod, a fideszre es a jobbikra szavazni eleg csunya bizonyitvany:-D

a minimum az, hogy ostoba seggfejek, de rosszabb esetben kozonseges bunozok a szavazoi ezeknek a "partoknak". es ne gondoljatok, hogy nem lesznek csunya kovetkezmenyei:-)
@AroMo: szaros az a fu es csunyan meg fogja foasatni oket...

azt nem fogjak fel ezek az egyugyu konzumidiotak, hogy mindennek kovetkezmenyei vannak. az ilyen parazitrazasert sulyosan meg kell fizetni a kesobbiekben.
Na, igazán örömteli hogy a végre a cöfösök és a cöfetlenek is üdvözlik az RTL új stílusú híradóját, és mindenki örül neki hogy egyre több királyról derül ki hogy meztelen.
Legalább ebben egyetértés van.
@AroMo: a civil gyerekdalok gyűjteményében benn van az is, hogy:
" A kis köcsög addig járt a kútra, sejehaj,
Míg el nem törött, hillary, sejehaj."
" A kis köcsög addig járt a kútra, sejehaj,
Míg a kisleány ki nem gömbölyödött, hillary, sejehaj."

Lézer jani blokkolta a köcsögöket is, el is törtek, itt sír ri a sok szegény köcsög, meg a vízhordólányt is alaposan megkoppintotta:kuruc.info/r/6/129624/

Vidám napok ezek. :)
@AroMo: Mi is vicces ebben?

@ausländer Sipi: Érdekes, Gyurcsányék idején mélyen kussoltak. Persze lehet reménykedni, hogy majd jönnek a demokrácia élharcosai megmenteni minket a gonosztól, csak felesleges. :)
@ausländer Sipi:

Nem szaros, a szart már ellopta M&M. :-)
@ausländer Sipi: gyökér, nem gyökér, ezek a gyökerek választották meg a pufajkást, d209-et és az öszödi böszmét is, de attól lelkesebbek voltatok és nem gyökereztétek le őket.

Bizonyítványokat pedig osztogathattok ti és mi is. Nyilván eltérően értékeljük egymást - ezért természetesen: vice versa.
@shinichi:

Orbán egyszerűen betegesen vonzódik a sunyi, kisstílű, műveletlen, korlátolt bűnözőkhöz. Nem is tudom, miért.

Nekem évek óta mély meggyőződésem, akinek ez a nyomorult pöcs szimpatikus, akár a legcsekélyebb mértékben is, az vagy

A: Gazember.
B: Címeres ökör.
C: Is.
@75. Vladys: nem jonnek..

ravezetes lesz:-) blokkoljak a kifizeteseket, tamogatjak a kormahnyellenes civil szervezeteket, kiviszik a befekteteseket. mert megtehetik, tudod?:-)

jogukban all es teljesen szabalyszeru, demokratikus eljarasokrol beszelunk:-)

orbanekat a sajat csocselekuk fogja felzabalni.
De szep is ez, amikor a nemkap enni kehes patas kulturkodik, aki anyazni remekul tud, hjaaa a focim ide hozza a fideszjobbikos agyhalottakat.
@ausländer Sipi: 4 éve is ebben reménykedtetek, azóta se lett belőle semmi. Most se lesz, ezek szimpla hagymázos álmok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

++++
:DDDD

az 'is' arra utal, hogy precíz ember vagy. Itt most külön emelte a hsz hozzáadott értékét:))
@Éhes_ló: akiket felsoroltal nem alakitottak at az alkotmanyt, akozigazgatast, a valasztasi szabalyokat, nem szamoltak fel a sajtoszabadsagot, nem betonoztak be 9 evre a mamelukjaikat.

tehat demokratak voltak. szemben a jelenlegi kormanyzattal.
@ausländer Sipi:
háááááát a frankfurti mindenféle hírek legalább 6 cikkben foglalkozik a zungarnnal...és miket mond?

a spiegel az "csak" egyet de az olyan hogy

a legkevesebb amit mond a maffiaállam ungarnban a többi?

brühüyyy
@Éhes_ló:
"Ez nagyon bejön, soros is ezért fizet, meg hillary is, még ha a norvégoknak már gáz is lenne az Ernst&Young nyilvánosságra kerülése és olgika élő adásos pofáraejtése után:"

ennyi? ennyit tudtál kipréselni magadból? hát barátom, ez nem sok egy trolltól!

"a szakasits unoka is azon elképedők sorában volt"

itt az országban egy embernek van baja Szakasits Árpáddal (és Schifferrel): orbánnak. nem tudja azt elviselni, hogy van olyan ember a parlamentben, akinek már a nagyapja is miniszterelnök volt, amikor az övé még csak tanulta a betűvetést. és ez nagy bánata orbánnak, és a fóbiáit kivetíti az arra fogékonyakra. te sem tudod megmondani, hogy Szakasits miétr volt rossz miniszterelnök, vagy mit tett és mit nem, csak "szakasits unoka" (azt is rosszul írva, mert kötőjellel kell, de hagyjuk. trollnak nem kötelező a helyesírás)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezt még nem hallottam róla: "nyomorult pöcs" a többi precíz

brühüyyy
@Éhes_ló: Óvatosan ezzel a d209-cel, mert még megharagszik rád a III/II-es államtitkár és a végén téged visznek el. A Zorbán rezsim védi a jó öreg kommunistákat és ügynököket, úgyhogy legyél jó birka, állj be a sorba ahogy szoktál és te se szídd őket :))))
@Penivaldes:

"én ezt a Sesztákot nem szeretem, mert mindig összetévesztem valakivel."

A másikat igen?
@75. Vladys: igen? akkor szerinted mi fog tortenni?:-)

szerined meddig lehet fesziteni a hurt? :-)
Még ki sem nevezték, máris lopáson fogták! Ilyen párt, a világon nincs!

444.hu/2014/06/26/rogan-utodjeloltje-is-vett-mar-lakast-jo-aron/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

az valahol a Parkinson törvények egyikében van meghatározva, miszerint:

aki nálam hülyébb, annál én okosabb vagyok

ez annak a törvénye, hogy egy vállalatvezető hogyan vihet kurvagyorsancsődbe egy vállalatot

brühüyyy
@rodeo36: csak gyorsan gyujtottem egy parat a nemet es osztrak sajtobol
de meg itt svajcban is tema a csuti szolobanyasztorpe:-)
@75. Vladys: Te miért nem veszed észre a szakadék alját? Ennél már nincs lejjebb!Nincs hová esnünk.Mondd, jól megfizetik, hogy bólogass a tolvajoknak, nyald a hazaárulók popsiját, nem szégyenled magad, hogy örülsz többezer magyar éhezőnek?Van képed még tapsikálni ehhez az évek óta tartó dúláshoz?Mit kell ehhez kapni, hogy kioperáltasd a gerinced, vagy nem is volt?Gyártáshibás vagy? Akkor bocsánatot kérek!
@évásanyó: Hol is írtam, hogy ezek jók? Annyit mert csak leírni, hogy ezeknél sajnos van egy nagyobb sáskahad ebben az országban.
Átfutottam a kommenteket, természetesen ezúttal is sikerült beírni egy rakás kisegítőiskolás orknak, hogyaszongyja: "Há' mé' baj, ha mexűnik a győzike, legalább mexűnik a győzike!" Ezáltal is demonstrálva, hogy megértette a probléma lényegét.

Többször megvádoltak már, hogy az úgynevezett "libsibolsi" szellemi felsőbbrendűségi komplexus összes jellegzetes tünetét mutatom, ezt vállalva még azt a kiegészítést tenném mindehhez, hogy ennél a baromnál, vagy batyunál, vagy $$$=$$$-nál nem csak magamat, de a törpehörcsögömet is felsőbbrendűnek tartom szellemileg. (Az erkölcsről most nem beszélek, ezen a téren Eric Cartman is súlyos kilométereket verne rájuk.)
@ausländer Sipi: "orbanekat a sajat csocselekuk fogja felzabalni. "

Bezony, amint elfogy a lé.
@tristen2005:

Ezek már a bölcsődében megtanultak lopni. Utána már csak csiszolgatták a tudományukat.
@ausländer Sipi:
a képek is magukért beszélnek, amint ott enyeleg a Blatter-ral, meg a családi gyászfotó a pápával, az a sok hülye liba mind feketébe ültözött, asszitték szomáliába mennek a muzlim sejk megnyitójára? mindent összekavarnak...és milyen kultúráltak? amint a parlamentben lefényképezett ülésről a megjegyzés a fidesz és a kis kdnp viszik a primet és mindent eldöntenek házon belül

brühüyyy

próbálná meg ezt egy svájci politikus...hány percig élne?
@ausländer Sipi: még valami: a fenyegetéseitek és jóslataitok beválási aránya eddig meglehetős silány volt. Ezért ezzel csak magatokat, meg párunkat szórakoztattok már.

mivel se az ötös lottót nem jól jósoltátok meg, se buktorék, vonáék bukását, ezért most is erősen bízok abban, hogy kitartotok a vesztes stratégiátok mellett, tovább fikázzátok a magyarokat és ismét buktok egy mérteset. Az idézett felmérések se mutatnak mást.

Hamarabb blokkol benneteket is demcsák módján a lézerjani vagy vona, mint, hogy ti blokkoljatok itt bárkit, bármit.
Sokat tanultak (rólatok, tőletek) a "gyökerek" az évek során, még ha nem is eleget.
@sjz:

És a csőcselék kemény magjával mi lesz?
Hirtelen megvilágosodnak és leszoknak a lopásról?
Vagy akkorra már mindenki földönfutó lesz és nem lesz mit lopni?

Szép kilátások. :-)
@sjz: a le mar elfogyott. majd amikor kiderul az egysegsugaru csurhe szamara is, na majd akkor:-)
Bakker! Ez de durva:
index.hu/belfold/2014/06/26/szazszamra_hozta_letre_a_kamucegeket_sesztak_miklos/

Az orbán rezsim jelenlegi fejlesztési minisztere cégtemetők létrehozásában működött közre (és tollasodott meg belőle)!
Maffia B+, nem megmondtam? De.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
de az megvan, hogy az elmúlt egy hét elteltével marad a balozás (illetve a libsi, náci, judeo, bal, bolsi, kommunista szavak véletlenszerű értelmetlen véges permutációja), és egyre inkább arra tolódik a hangsúly, hogy minket fikázzanak, mert az rtl-ben elhangzottak védhetetlenek? :D
és hogy szintén az elmúlt egy hétben megszűnt a gyurcsányozás, libajnaizás, meg ezek? ugyanis az rtl egyikhez sem kapcsolható, nem tunak mit kitalálni. nehéz olyan ellenséggel harcolni, amelyiket ők engedték be, és az égből jön.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "de a törpehörcsögömet is felsőbbrendűnek tartom szellemileg."

Nana, már bocsánat, (a hörcsögödtől).
A törpehörcsögödön élősködő bolhán lakozó atkán dorbézoló valaminek, amit még fel sem fedeztek is jóval több esze van, mint ezeknek.

Tudom, a hörcsögödnek nincs bolhája. :)
@Éhes_ló: nbezd, azert, mert kiralynak erzed magad egy orszag meretu szarkupacon a vilag nem fog ugy tancolni, ahogy ti eloemberek szeretnetek:-)

ideig-oraig hugyozhattok szellel szemben. aztan amikor mar senki nem birja elviselniu a sajat hugyos gatyajanak a buzet.. na akkor jon a baj:-)

remenykedjetek, hogy minnel elobb, mert minnel kesobb robban fel a szarosbodi, annal nagyobb bajban lesz a hozazatok hasonlo besugo:-)

mostanaban meg elnezik.
1-2 ev mulva megjegyzik es nem szivesen baratkoznak veletek.

3-5 ev mulva nem biztos, hogy eljuttok a birosag ele, ha egy ukrajnahoz hasonlo esemenysorozat aktualizalodik:-)
@rodeo36: "mindent összekavarnak..."

és minden gyereknek más vallása, meg arra jellemző neve van, biztos, ami biztos. :)

Na de ez valóban így van? Mert én csak hallottam, de simán kinézem a családból.

Valaki összefoglalhatná, előre is köszönöm.
@Zoli Weber Kettle: ha számodra a d209 és persze a pufaljkás is kedves volt (nyilván az volt, mert nem vele foglalkozol, hanem a d209 és társai tartótisztjével), akkor én miért is pörögnék azon, hogy nektek emezek kóserek miniszterelnöknek, amaz meg államtitkárnak is tréfli?
Nekem tizenkettő egytucat ebből, mindet bezártam volna, hogy a (műanyag)lakat rohadt volna rájuk.

Milyen tréfás lenne azon vitázni, hogy három kedves német qrmánytisztviselő (kettő ebből bundáskancellár) a gestaponál ügynök volt-é, avagy ügynököket tartó "profi", és a virtigli ss rendfenntartó, vajh hány zsidót gyilkolt a haverjaival, mielőtt rátért adamszkuszi ösvényre.
De nem erről szól a dal, hanem arról, hogy ezekból a sunyi patkányokból hogyan lett a "rendszeváltás" után ejrópaji gentlemanus, akiket a magadfajták is kaseroltak, sót, még puccos trágyalóterem is viselheti a mocskos pufajkás nevét, hálából a 45 év diktóráért.

Köszi.
Ezek után ne kérdezz már hülyeségeket TŐLEM kérlek.
OK?
@AroMo: en ezert mondom mindig, hogy bizony, ez kollektiv felelosseg. az, hogy az ellenzek szavazoi nem voltak kepesek megfekezni orbanekat aprilisban rajtuk is csattanni fog. de majd megtanuljak, hogy egy budos demokrata is jobb, mint egy kinyalt diktator es a kozombosek is rajonnek, hogy ha odadobjak a gyeplot akkor egyszercsak ki-be jar a lofasz a seggukben:-)
@inebhedj - szerintem: Az a helyzet, hogy a legtöbb fejben a sajtószabadságról, szabad sajtóról egy idealizált kép él, vagyis sokan úgy gondolják, hogy a szabad sajtó az valamilyen szuperbecsületes, tökéletes, tökéletesen tájékozott és érdekmentes Jézus Krisztus vagy Buddha, akinek csak annyi a vágya, hogy az embereket minden befolyástól szabadon, becsöletesen, odjektíven és teljeskörűen tájékoztassa. Be kell látni, hogy ilyen nincs. Mindannyian esendő emberek vagyunk a magunk privát nyomorával, anyagi és más gondjaivel, felnevelendő gyermekekkel, lakáshitellel. Legtöbbünk valamilyen (nem feltétlenűl bűnös) érdek mentén cselekszik. A sajtószabadság akkor valósul meg, ha minden ilyen érdek hangja utat talál a nagyközönséghez. Tudom, kissé egyszerűen fogalmaztam, de a lényeg - remélem - érthető.
@kovi1970:

Majd kiássák a cégeket a temetőből. Aztán majd Orbán gyújtó hangú beszédet mond az újratemetésükön, és közben félkézzel kiveri az oroszokat. Vagy behívja. Attól függően hogy éppen akkor bent lesznek-e vagy kint. :-)
@Éhes_ló: "tovább fikázzátok a magyarokat" úgy örülök, hogy jöttél és megmondod nekünk, hogy ki a magyar és ki nem :)))

Imádom, hogy a birkák szemében csak "ők" és "mi" létezik. Vannak A MAGYAROK, ezek azok, akik beállnak a sorba és bégetik, amit a viktátor mond. Mindenki más hazaárulónépellenséghogydögölnemegottaholvan. Persze a jótékony amnézia mindig ellepi az ilyen birkák agyát :) Elfelejtik, hogy ha kell, akkor szidják a kommenista ügynököket, ha kell, akkor erényeiket fényezve védelmezik őket. Ha kell, akkor hazaárulást kiáltanak az oroszokkal való üzletelés miatt, ha kell, akkor védelmezik a demokratikus orosz népet és elmagyarázzák, miért hasznos számunkra üzletelni velünk. Ha kell szidják a multikat, ha kell, akkor lefekszenek velük. Ha kell, akkor ország-világ elé kiabálják, hogy a kormányzat az adóhivatallal akarja megfélemlíteni a politikai ellenségeit, ha kell, akkor örvendenek, hogy egy általuk ellenzékinek titulált tv csatornára teljes mértékben jogellenesen revíziót kér a pénzügyminiszter. És emellett a kedvencem, hogy állandóan az ilyen birkák dobálóznak a kettős mércével :))))

Hangsúlyozni szeretném, ez a nem a fidesz szavazókról szól. Köztük is van rengeteg jó, tisztességes és józanul gondolkozó ember. Ez csak az ilyen birkákat minősíti, akik gondolkozás nélkül kiabálnak, mert azt hiszik, hogy a hangerejük majd ellensúlyozza a szellemi deficitjüket :))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Articulated by Cyril Northcote Parkinson as part of the first sentence of a humorous essay published in The Economist in 1955,[1][2] it was reprinted with other essays in the book Parkinson's Law: The Pursuit of Progress (London, John Murray, 1958). He derived the dictum from his extensive experience in the British Civil Service.

A current form of the law is not the one Parkinson refers to by that name in the article, but a mathematical equation describing the rate at which bureaucracies expand over time. Much of the essay is dedicated to a summary of purportedly scientific observations supporting the law, such as the increase in the number of employees at the Colonial Office while Great Britain's overseas empire declined (he shows that it had its greatest number of staff when it was folded into the Foreign Office because of a lack of colonies to administer). He explains this growth by two forces: (1) "An official wants to multiply subordinates, not rivals" and (2) "Officials make work for each other." He notes that the number employed in a bureaucracy rose by 5–7% per year "irrespective of any variation in the amount of work (if any) to be done".

és a különféle bürökráciák burjánzása:

A detailed mathematical expression is proposed by Parkinson for the coefficient of inefficiency, featuring many possible influences. In 2008, an attempt was made to empirically verify the proposed model.[5] Parkinson's conjecture that membership exceeding a number "between 19.9 and 22.4" makes a committee manifestly inefficient seems well justified by the evidence proposed. Less certain is the optimal number of members, which must lie between three (a logical minimum) and 20. That it may be eight seems arguable but is not supported by observation: no contemporary government in Parkinson's data set had eight members, and only the unfortunate king Charles I of England had a Committee of State of that size.

brühüyyy
@ausländer Sipi:

Fékezzé meg engem beszdmag, ha a megfékezés szabályait az utolsó percig úgy írom át ahogy akarom!
Ja, kalasnyikov és RPG nem ér! :-)
@Éhes_ló: "De nem erről szól a dal, hanem arról, hogy ezekból a sunyi patkányokból hogyan lett a "rendszeváltás" után ejrópaji gentlemanus, akiket a magadfajták is kaseroltak, sót, még puccos trágyalóterem is viselheti a mocskos pufajkás nevét, hálából a 45 év diktóráért."

nagyon egyszeru. mivel a jelenlegi kormanyzat jelentosen rosszabb naluk, igy felmagasztosultak;-)

mellesleg tudtad,hogy horn gyularol meg eleteben utcat neveztek el a nemetek?;-)

orbanrol mit fognak elnevezni? a cegtemetos stikliket fogjak orban-manovernek hivni a nemzetkozi bunuldozo szervek?:-)
@ausländer Sipi: a primitív starétgiátok eddig is ez volt. Genetikailag alattvalóztatok, fütyülős barackoztatok és fikáztátok bárkit aki szólni mert, hogy nem százas amit ti és a kedvenceitek tesznek.

Most is engem fikázol, ahelyett, hogy gondolkodnál rajta hogyan kerültetek padlóra.

De azért köszi, viccesek vagytok, jól szórakozok rajtatok - veletek.
Abba ne hagyjátok, mert ez a garancia arra, hogy egyre marginálisabbá lesztek.
@Secnir:

A legjobb az egészben hogy az összes tolvajkodás az emberek szeme előtt történik, de egy nagy része az embereknek addig nem hiszi el, amíg egy országos híradóban be nem mondják. :-)
(Tudom ez nem ilyen egyszerű, de kisarkítva majdnem ez van.)
@Éhes_ló: honnan veszed, hogy kedvesek voltak nekem? Fogd már fel azzal a csököt agyaddal, hogy az, aki nem veletek van, nem automatikusan van a szocikkal. Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg. Nekem az egyik ügynök olyan mint a másik, az egyik tolvaj olyan, mint a másik. Már többször mondtam, de mondom ismét: Simon és arogán között nincs különbség, mind a kettőt börtönbe. D209 és III/II között nincs különbség, vonják őket felelőségre.

Azért kérdezem tőled, mert te majmolod azokat, akiknek a szemében egy III/II-es ügynök felmenthető. Te állsz be a sorba azok közé, akik az ügynöktörvényt nem hajlandóak megszavazni. Nem láttam tőled egy kommentet sem, amiben azt írod, hogy igen, ez az arogán tényleg gáz és kellene rá kérni egy vagyonosodásit. Vagy ahol azt írod, hogy a III/II nagyon gáz, ki kellene rakni a picsába.

Én mind a két oldalon ezt várom, te csak az egyiken....
@ausländer Sipi: buktával a napot, a jóslataitok eddig se jöttek be... :)
@AroMo: "Aztán majd Orbán gyújtó hangú beszédet mond az újratemetésükön, és közben félkézzel kiveri az oroszokat."

Fúj! Disznó! ;)
@Zoli Weber Kettle:

mondd kedves @Zoli A Forraló aki Weber is...
mekkora nyomásnál kezdesz sípolni...és mekkora biztonsági sípod van? nem lehetne ezt a sípot feldugni a trollokba amikor éppen sípol 120 fokos gőzzel?

megvárom hogy mit ha egyáltalán mernek szólni trollék, jöttek mint legyek a krokogyilra...ilyenkor szoktak elhallgatni és továbbképzésre menni még a Zazbej Tisztán is visszavonúlt miután lekritizáltam valami ügyből kifolyólag amivel próbált ide befolyni

de azután kifolyott és azóta máshol csordogál

jó munkát!!!

brühüyyy
@fagyospityóka: Szerintem ez inkább a sajtó, azon belül is az adott cikk írójának az objektivitása. (Egyén nehezen lehet objektív)
@Éhes_ló: dehat tenyleg genetikailag alattvalo a fideszes:-)

mi mas magyarazna azt, hogy akiknek dedapja vagont pakolt szalasinak, nagyapja padlast soport rakosinak, apja munkasore volt kadarnak most cofose a fidesznek?:-)
@ausländer Sipi:

Nyugi, akkor már majdnem mind olyan lesz, aki tulajdonképpen csak azért versenyzett a legnagyobb seggnyaló címéért, hogy elterelje magáról a gyanút, miszerint ő tulajdonképpen belülről bomlasztja a rendszert. :-)
@AroMo:
tudod az a nagy baj, hogy csak kevesen voltunk 1989-ben akik már akkor ugyanezt véleményeztük a "lánglelkűről" azóta csak hízott mint kisgömböc és többet lop

brühüyyy
@Zoli Weber Kettle: Haggyad! A balfasz fizetett fidesztrolloknak ki van adva astratégia hogyan kell a nemfideszeseket lejáratni. Be kell rakni a trolltartóba (Tahótlanítok link) oszt' nem zavar többet.

Kis szótár a balfasz fideszesekhez:
- libsizés: A fideszes csürhéhez tartozás jele.
- maszopozás: A balfasz fidesztroll kifogyott az érvekből és anyázik.
És így tovább.
@Éhes_ló:

"_De azért köszi, viccesek vagytok, jól szórakozok rajtatok - veletek.
Abba ne hagyjátok, mert ez a garancia arra, hogy egyre marginálisabbá lesztek._"

Ne túlozz. Csak margo. Ezen viszont te gondolkodj el.
@kovi1970:

Dehogy disznó! Mondom, Orbán. :-)
@AroMo: jaja. sok kollaboransbol sok lesz partizan, az biztos:-)
@rodeo36: WTF? Te érted miről beszélsz?
@Zoli Weber Kettle:
it wanted to be a compliment about your article but in a way of unortodoxia

LOL
sorry if catching it meaning does not cross your mind

brühüyyy
@jaegtoer:

Előbb írtam, hogy végre egyetértés van legalább ebben. A cöfösöknek is tetszik az RTL híradó. Őszintén remélem hogy őszinte az örömük!
Úgy látszik csak a narancsbrancs kemény mag berzenkedik. Mindenki más a folytatásra biztatja az RTL-t. :-)
@Éhes_ló: Amúgy pedig ha már ideráncigáltad megboldogult Horn Gyuszit (ami önmagában is téged minősít, nem engem). Ő sem tartozik a kedvenceim közé, de azért azt halkan megjegyzem, hogy '94 és '98 között azért nem született új alkotmány (amellett, hogy 2/3-a volt az akkori koalíciónak), mert Gyuszi bá azt mondta, hogy az alkotmány nem játék és MINDEN parlamenti párt EGY emberrel vehet részt az alkotmányozó bizottságban, hogy MINDEN MAGYAR szavazó akarata érvényesüljön az új alkotmányban. Én azért elgondolkoznék a helyedben azon, hogy mekkora a baj a házatok táján, ha még egy pufajkásba is több demokrácia tisztelet szorult, mint a te Nagy Vezéredbe....
@rodeo36: No problem, finally I understood what you had written ;)))

Sorry 4 the casusless answer!

The problem is, that I can understand hardly the unortodox way, if I can at all ;)))
@Myrath: @Zoli Weber Kettle: Igen, és ezek az emberek képtelenek ésszel felérni azt az (egyetlen eredményes) utat, hogy mindezen tényezőkkel (multik, oroszok, szocik, kistermelők stb stb, talán kivéve a bűnözőket) fenntartunk egy korrekt viszonyt, amely csak annyira intenzív és szivélyes, amennyire a két érintett fél érdekei megkívánják.
@rodeo36:

Ja, ezt olvastam. Bár nálunk a bürokrácia egyszerűen a haverok pozícióhoz juttatását jelenti, szóval fölösleges egyéb szempontok szerint vizsgálni. Ha úgy van, 12 ember fog írni egy egyoldalas jelentést havi 50 millió + Áfáért.

És általában úgy van.
@rodeo36:

Én akkoriban még bőven oskolába jártam, akiket ismertem a fidesz felé törekvőket, mind a legnagyobb trógerek közül kerültek ki. Általában a kiszes, azon belül is a nagyhangú agitátor fajtából. Mindig is utáltam ezt a típust. Bár ezek nem a vezetők voltak, meg nem reprezentatív minta, de nekem elég is volt belőlük ennyi. Aztán az idő meg is mutatta hogy nem lett belőlük "demokratikus szalonna".
@Myrath: Igen. Ezért kell több egyén, verseny, rivalizálás, ellentmondás, vita. Csak így lepleződhet le a hazug.
@rodeo36: Bocs, alábecsültem. Lézernek pl 23 (huszonhárom) helyettes államtitkára lesz.
@fagyospityóka: Pontosan! Nem érti meg, hogy nekem személy szerint nem az oroszokkal van problémám, vagy Paks2-vel. Nem. Ha az oroszok hozzák jó áron, vagy az kell, mert ugyanaz a technológia, mint a mostani blokk, akkor rendben van, legyen, mert értem, hogy kell. Lexrom, hogy szoci, népnemzeti, vagy zöld kormány állapodik meg velük. Az orosz hitellel sincs bajom. Ha ebből lehet ésszerűen és olcsón finanszírozni, akkor legyen.

A bajom azzal van, hogy nekem nem elég annyi, mint a birkáknak: "Ez így jól lesz, mert dakota törzsfőnök azt mondta, uff". Nem, mutasd meg, hogy mi alapján gondolod, ez így és ennyiért jó, ez nekünk (mert a nap végén mi, az Isten adta nép fizeti meg ezt is) mennyibe fog kerülni. Nem értem, hogy ebben mi a bonyolult?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"És általában úgy van."

Már Fluor Tamástól idézgetsz? Mindjárt kivetem rád a kultúrmocsoksági csipszreklámkülönadót. :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a számszarű adat az, hogy 3 és 9 között még bizonyos mértékben hatékony tud lenni, afölött csak egymásnak adnak munkát és egyre drágábban...

de a "káderkiválasztás törvénye" a legborzalmasabb 1000000%-kig alkalmazva:

AKI NÁLAM HÜLYÉBB ANNÁL ÉN OKOSABB VAGYOK

a majmok mennybemenetele: ld. Rogány+++

brühüyyy
@tristen2005:
sok pihent agy van...

kielli, ni

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a munkaeltüntető brigád...

brühüyyy
Faszbiusz Faszbiusz neked soha semmi nem tetszik állandóan nyírvákolsz meg rinyálsz.lásd meg a pozitívumot is a valóságban.a végén még annyira depis leszel hogy kárt teszel magadban
@Zoli Weber Kettle:

Pontosan, az ilyen fű alatti villámmuttyiknak százból százegy esetben az a lényege hogy a felszopólány a stricijének juttatott jó baksisért eladja a rabszolgák bőrét. Azt meg ugye nem kell nagyon ragozni hogy egy atomhatalom végtelenségig dörzsölt vezetője vagy a pávatáncos volt-e ebben a szituban a felszopólány.
És itt nem egy vagy két pasaréti lakás ára kategóriájú összegekről van szó.

(Kisebben a MOL részvény visszavásárlási ügy is ugyanez volt. Azzal is mindenki jól járhatott.
Kivéve azokat akik nem vettek részt az ügylet lebonyolításában csak a finanszírozói oldalon. Gyk.: az ország lakóinak 99,9999%-a)
@rodeo36:

Nálunk 3 hülye simán tud annyi kárt okozni, mint 23, de a bérköltségen spórolnánk valamennyit.
@AroMo:
pontosabban: azok, akik még abban a rrendszerben is értéktelenek maradtak és sikertelenek és a sikereseket irígyelték...a zorbán és brigággya a jellemző példa: szarospistavalakiakarlennidesenkitehátelvesziattólakinekmárvan

brühüyyy

nem kisztagság és párttagság alapján ment hanem eszerint a kontraszelekció miatt ezekre a szocializmusnak sem volt szüxége!!!!!!!!!!!!!!!! fölösleges léhűtő banda és elég sokan voltak mai napig számszerűen: több mint 2 millió állampolgár az nagyon nagy része a felnőtt lakosságnak ez a kétségbeejtő
@ephart: "lásd meg a pozitívumot is a valóságban"

Soroljad.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hát, ha a szingularitás törvénye alapján nézzük a zegyigazorbán elég hozzá meg a bürgéi

brühüyyy
@rodeo36:

OFF
Az Orbán kormány lényege.

– Miből gondolja, hogy a miniszterelnök egyáltalán ismeri Kishantos ügyét?

– Abból, hogy a felesége, Lévai Anikó 2011 augusztusában egy egész napot töltött nálunk, és megismerkedett a biogazdálkodás alapjaival. A kormányfő veje, Tiborcz István és az ő testvérei, E
szter és Péter pedig egy általunk szervezett dániai tanulmányúton is részt vettek. Annyira meg voltak elégedve, hogy kaptunk tőlük ajándékba egy különleges pohárkészletet. Úgyhogy a kormányfő pontosan tudja, mit is jelent az országnak Kishantos. Ha nem segít, akkor nem is akar segíteni.

greenr.blog.hu/2014/06/26/oko-hazaarulas_az_omki_valodi_hattere_es_celjai_darvas_bela_leleplezo_irasa
@AroMo: Csak azt nem értem, hogy a birkák nem érik fel ésszel, hogy az ő faxuk is a viktátor kezében van, amikor veri a csalánt? Vagy hogy a lengyel példával éljek: amikor piktor szopja, akkor minket is szopat?
@rodeo36: "de a "káderkiválasztás törvénye"

- Kiféle?
- Miféle?
- Kefél-e?

***

- Gyors és gépírni tud?
- Lehet. Még nem próbáltam.
@rodeo36: Did u get it? Sorry 1more, u know, the youthful enthusiasm made me to write back quickly :D
@rodeo36: @Zoli Weber Kettle: Gentlemen,
Having had clarified this small misunderstanding I would urge you to resume your antitroll activities. Looking forward to reading from you soon, yours
P. Frost
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nézd a gazdaság vitathatatlanul jobb állapotban van.aztán az is reménykeltő hogy az utód Párt az utolsókat rúgja helyet adva egy valódi szocdem formációnak.az persze nem szívderítő hogy a fidesz ilyen túlhatalmat birtokol de ezért elsősorban azok a felelősök(pl te)akik szavazatukkal életben tartották a most kimúló dilettáns libsibolsikat
@tristen2005:

Pitiánerség és hazaárulás n+1. felvonás.

Mintha egy jól működő ipari vállalatot azért "szántanának be", mert valaki a sleppből kinézte magának - jobb esetben repcetermesztésre és namcsak a támogatások szimpla felvételére -, azt a harminchektáros területet amin az üzemcsarnokok vannak.

Sáska & tatárjárás.
@rodeo36:

Csak ezért is érdemes lenne, haza jönnöd a jövő héten!

gepnarancs.hu/2014/06/a-bojarok-operaja/
@Zoli Weber Kettle: Nem bonyolult, inkább kockázatos ... a döntéshozónak, mert esetleg még kiderül, hogy rosszul készül dönteni.
És ez csak egy példa, bár kétségkívül a legnagyobb.

Nekem is a hatalomgyakorláshoz való hozzáállásal van bajom, pontosabban azzal, hogy korlátlan, korlátozhatatlan, ellenőrizhetetlen és átláthatalnan hatalmat építenek ki. Ez, azon kívül, hogy ellentmond az alkotmány betüjének és szellemének, egy sor nemzetközi egyezménynek, általuk is (csak látszólag?) vallott morális értékeknek, magában hordozza a nagy és rendkívül káros döntési hibák kockázatát is.
Nem kell ezt ragozni. Van lóvéjuk lenyúlja az állam.

Mégis, a cigányokat ki a lófasz integrálja, az RTL?
@ephart:

Vitathatatlan, hogy olyan kibaszott idióta vagy, mint két rendőrsegg összefordítva.

Ami a jobb állapotban lévő gazdaságot illeti, esetleg kérdezd meg egy ismerősödet, aki dolgozik.
elképesztő, általában nem nézek híradókat, de most a foci vb ideje alatt ott marad az m1-en a tv, háttérben szól, gép előtt ülök, és minden nap arra fordulok oda, arra kapom fel a fejemet hogy az RTL ezt csinálta, az RTL amazt csinálta, az RTL megint sáros, stb.

VB meccseken behívják Nemcsák Károlyt legközelebb és leteremti az RTL-t ő is?

bármekkora zsivány multi is az RTL, most drukkolok nekik, hogy tépjék meg a fideszeseket:DDD
@ephart:

Vicces, amikor egy fideszes majom a "dilettantizmust" emlegeti.
@fagyospityóka: Persze, értem én, hogy a hatalmon lévők szempontjából ez milyen jó dolog, csak a választókat nem értem, sajnos :(

Történelmet nem tanultak, vagy csak a történelemből? Nem értik, hogy az ilyen tekintély elvű "demokráciákat", milyen kis hajszál választja el a kőkemény diktatúrától? Lsd. Orosz ország? Nem értik, hogy egy kormányzat, egy vezető semmilyen magasztos erények ellenére nem kaphat tejhatalmat?

Egyszerűen rémálom, hogy a rendszerváltás után 25 évvel (ami azért nem olyan sok) kitörlődött az emberek agyából a diktatúra árnyoldala és most visszavágynak a régi rendszerbe!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyilván azt fogja mondani, hogy 2010-ben hirtelen felére esett a fizuja.
@Zoli Weber Kettle: Arra vágyunk, hogy az RTL is fizessen adót. A teljes bevétele után, ahogy mindenki más is.

Ez mitől diktatúra?
@♔bаtyu♔: Nem, a cigányokat Miskolc város fityiszes önkormányzata integrálja! Ja nem, ők deportálnak. Mindegy, latin szó-latin szó, egy kutya, nem?
na jó, megyek, mielőtt agyfaszt kapok
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: márpedig te és a fajtikák tartották életbe a dilettáns judeobolsi politikumot.szarok voltak és ezzel megágyaztak a fidesz második 2/3.kár a terelés paszuly te és az elvtársaidat terheli a felelőség
Mert utazni érdemes!

Az önkormányzat költségvetési előterjesztése szerint Horvátország egyik napfényes szigetére, Cresre tett látogatásuk 8,3 millió forinttal, az olaszországi Potenza 7,5 millióval szerepel a költségvetésében. Málagában 2 napot töltöttek el 2,2 millió forintért. Az előterjesztésből összesen 20 város és 54 millió forint költség olvasható ki – számol be a bulvárlap.

www.atv.hu/belfold/20140626-blikk-54-millioert-utazgattak-a-xviii-keruleti-vezetok/hirkereso
@Zoli Weber Kettle: Parsze, hagyni kellene őket, hogy ne csak a környezetüket basszák szét, de a belvárost is.

Szép új liberális világ, nem véletlenül nem kér senki belőle, kivéve az érintett cigányok és pár liberális.

Én ott vennék nekik lakásokat, ahol te laksz. Egész biztosan örömmel vennéd.
@♔bаtyu♔: Ha az RTL úgy fizetne adót, mint mindenki más, most tényleg lenne bőven félnivalója az apehtől. Muhahahaha...
@♔bаtyu♔: Nem ez a diktatúra, hanem az, hogy a pénzügyminiszter kiküldi rájuk a NAV-ot, mint a helyi SS erőt...

Amúgy megsúgom, hogy az adót nem bevétel után fizetik, főleg nem a teljes bevétel után, hanem az adóalap után, amit a TAO tv. alapján határoznak meg. Ezek a bevallások persze nem úgy készülnek, mint az arogán vagyonbevallása, amit úgy tölt ki, ahogy aznap reggel felébredt. Itt standardok vannak. Ha valamit nem a TAO tv-nek megfelelően számoltak el, valami olyan tétellel csökkentettek adóalapot, amivel a törvény szerint nem lehet, akkor az egy általános NAV revíziósimán megtalálja. Ekkora cégek évente kapnak ellenőrzést. De nem a kormányzat által irányított ellenőrzést!

Mi ez itt? "Virág elvtárs, ez nem a vallomásom, hanem az ítélet!".
Dogoljon meg az rtl a gyozikesojaval egyutt.
Meg a havi 100 millios fizetessel rendelkezo, adot nem fizeto vezetoivel egyutt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Á, órákba telt az első trollnak valami teljesen baromságot ideböffenteni, ettől ne kettyenj el. A másik még mindig próbálja összekötni e portont a neutronnal, csak átesett a kecske láncán, mert sehogy nem tudja bekötni a gyurcsányt, meg hogy kilőtték a szemét nekije.
@♔bаtyu♔: Ja értem, tehát azért kell adót beszedni (ahogy te írtad), hogy integráld a cigányokat, mert az RTL ezt nem teszi meg, majd az így beszedett adóbevételekből mégsem integrálod őket, mert szétbasszák a belvárost.

Na most akkor te vagy az integráció szót értelmét nem ismered, vagy megint csak nagyot akartál mondani és nem sikerült :)))
@Zoli Weber Kettle:
@Éhes_ló: vat váltotta @♔bаtyu♔:. Megvolt a műszakváltás. DD
pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/5/9/_/16_szijjarto_petike_netezikgif_1759199_9238.gif
@csak egy néző: De ez komoly, tényleg shiftekben dolgoznak! :)))
@Zoli Weber Kettle: Engem is ez zavar leginkább: tényleg ennyire naív a magyarok többsége? Belengetnek egy kis koncot, és már lehet bármit?
@Zoli Weber Kettle: Gondod van az értelmezéssel.

1: "Mégis, a cigányokat ki a lófasz integrálja, az RTL? "

Általánosságban, szó sincs Miskolcról.

2. Te jöttél elő Miskolccal, erre írtam azt, amit írtam.

Amúgy ott nem integrálni kell, hanem ki kell azokat baszni az önkormányzati lakásokból, akik nem tartják be a szerződést. Ezt mulasztották el.

Ahogy engem, vagy téged.
@tristen2005:

"_Úgyhogy a kormányfő pontosan tudja, mit is jelent az országnak Kishantos. Ha nem segít, akkor nem is akar segíteni._"

Ez az alapprobléma. Pontosan tudja. Kellett nekik hivalkodni. És dörgölőzni. Egy pohárkészletért feláldozni mindent. Ráadásul a poharak törnek. Esetleg vissza lehetne küldeni a pohárkészletet. Összetörve.
Egyszerűen kellenek azok a földek, két évtizedes biogazdálkodás eredményeképpen elég jó állapotban lehetnek. Mindig kényelmes a készbe beletottyanni.
@Zoli Weber Kettle: Időnként át kell szaladniuk eligazításra a Lévai utcába.
@fagyospityóka: Persze! Egy kis szja csökkentés, egy kis rezsicsökkentés és minden ok, ott dughatjátok meg őket, ahol akarjátok! Tiszta Kádár rendszer, legyen 3,60 a kenyér és minden ok. De tanultak a rómaiaktól is. Panem et circenses (a cirkusz ebben az esetben a stadion). Vagy a középkorból: Oszd meg és uralkodj! Ezért van az ők (rohadtszemétballibsik) és a mi (a MAGYAR polgáror).

Szánalom, milyen vakok az emberek :(
@fagyospityóka:
Nem soká kezd a délutanos műszak. Fogadok, hogy 10 perc és itt lesznek az újak.
@♔bаtyu♔: Általánosságban a miskolci cigányokat is integrálni kellene, aminek valljuk be, nem az a legjobb módszere, hogy kibaszod őket a város szélire. Félreértesz, én most nem a nem létező cigány integrációs politikát kívántam megvitatni veled, csak egy példát mondtam arra, hogy miért beszélsz hülyeséget, amikor a cigány integrációval példálózol azt RTL adóterhe kapcsán.
@Zoli Weber Kettle:
A külpolitikájuk is felér egy stand up műsorszámmal. A lengyel barátaik véleménye, magáért beszél.
Amikor most, megszereztéka fergeteges, mindent elsöprő 2/3-ot, a felszopó Petike fiúcskát azonnal hadrendbe állították. A teljesség igénye nélkül. Egy kis szájgyakorlatként szopogatta kezdetnek az azerieket, még egy gyilkost is adtak nekik, mondjuk nem sok volt az eredménye, nem sikerült a balta export beindítása, azután egy, két arabus farkat szopogatott körbe, de valahogy nem sikerült merevedést okoznia, így a főnöke hiába utazgatott hozzájuk, hogy befejezze az aktust nem sok eredménye volt. Európában, ahova elvileg tartozunk, valahogy nem keresték a társaságát, inkább, mintha kerülték volna e derék államférfiút. Na aztán kemény kitartó munkával, miután anno, olyan büszkén, bátran kizavarta innen az oroszokat, csak sikerült kiengesztelni a keleti nyitással, egy kis titkos tárgyalással és nem kevés szájmunkát adva a felszopó fiúcskájának, merevedést előidéznie a nagy medvénél. A főnökének, már csak egy kicsit kellet letérdelnie Puytin medve cipőjére és lám meg is lett az eredménye. Sikerült orgazmust okozni a macinak. Ebben a grupiban már csak utócsepegés volt ennek a gitárvirtuóz, festett hajú türkmén diktátorocskának a látogatása és az általa megigért hatalmas üzlet. Csak sajna ennek a sok szájgyakorlatnak egy hatalmas álló bráner lesz az eredménye és egy óriási kollektív sz...ás.
@Zoli Weber Kettle: Am I missing something? Mi az NBKK?
@csak egy néző: Úgy írnám neked, hogy "Ne mondj ilyet, ez azért túlzás!", de sajnos nem az :(((
@fagyospityóka: Nemzeti Birka Képző Központ :))))
en az RTL helyeben "NAVosagshow" cimen 0-24ben kozvetitenem az adoellenorok munkajat a Cool-on.
szigoruan +18-as karikaval. :DD
@fagyospityóka:
"Az a helyzet, hogy a legtöbb fejben a sajtószabadságról, a szabad sajtóról egy idealizált kép él."
Nem kell ezt a fogalmat idealizálni annak, aki tudja, hogy mit vár el a sajtótól, és szembeállítja a valóságos, nyilvánosságra kerülő tartalmakat a médiából. Nem bonyolult dolog ez.
Meg kell néznünk, hogy van-e káros befolyás a sajtóra, ez honnan ered és miért, van-e a sajtónak számonkérhetőséghez mozgástere, bírálhatja-e a kormányzati munka minőségét, a gazdasági szereplők korrupcióit, felszínre hozhatja-e politika és a gazdaság összefonódását, a korrupciót.
A nyilvánosság hatalom, kérdés, hogy ezt a hatalmat kik és miért kívánják korlátozni, netán az agyagba döngölni.
A média megsemmisítésének válfajait nálunk is felismerhetjük. Az egyik a meglévő sajtó anyagi lepusztítása, majd állami kézbevétele.
Jó módszer a reklámok átcsoportosítása akormányhű médiákhoz, mely műveletbe bevonják a gazdasági élet reklám megbízóit.
Végső megoldás a médiák megfélemlítése, mint látjuk, a NAV, KEHI és egyéb ellenőrző szervezetek bedobása stb.
Megengedő hangnem ben ezt írod a továbbiakban:
"Mindannyian esendő emberek vagyunk, legtöbbször valamilyen érdek mentén cselekszünk."
Kérdés, hogy mit tekintesz érdeknek?
Az érdek alapjaiban objektív, ösztönző a szükségletek kielégítésére, és ez egyéni.
A közösséget kártékonyan érintő érdekérvényesítést nem számolhatjuk ide.pl. Nem szabad szétlopni a nemzeti vagyont, pedig az is érdekeken nyugvó szándék.
Minden esetre, és sajnos, nálunk még ha lenne is sajtószabadság,a nyilvánosság sem tudná korlátozni a cselekvéseket.
Tegnap hallottam Juhász Pétert, aki kijelentette, hogy Bp. V. kerületében egy bűnszövetkezet működik.
A kormány hasonló kijelentésekre már nem is reagál, mert hatalma birtokánam nem érdekli a nép véleménye.,
@fagyospityóka: Ott igazából csak tartották őket és azt csináltak a birkák, amit akartak. Legeltek, szartak összes-vissza, el voltak, mint a befőtt. Itt azért szigorúbb a kiképzés, inkább az ember házára hasonlít az állatfarmból. Itt ha kell, akkor azt tanítják be nekik a disznók, hogy "Négy láb jó, két láb rossz!", ha meg a disznóknak úgy tartja érdekük, akkor megtanítják nekik a "Négy láb jó, két láb jobb!" strófát, a jó és engedelmes, de kissé butácska birkák pedig boldogan bégetik, amit kell :)))
@tristen2005:
nem tudom kik azok a szólisták, mert van belőlük világhírű bőven, és a zenekar meg a karmester...nem lesz tudósítás, hacsak nem az oroszok leaggyák a programot nyomtatásban?

erre oda bumlizni?

na nem

brühüyyy

képzeld minő szenvedést okoznak a zorbánnak -ha ott lesz- holmi orosz operák eredeti nyelven előadásával...az ő képét kellene fotózni
Tőlem szokatlanul durva leszek.

Azt olvastam a neten, hogy kuruc.info olvasói tábor indul.
Szerintem az itt szolgálatot teljesítőket érdekelni fogja.
Jó mulatást.

www.facebook.com/photo.php?fbid=735664443162857&set=gm.236891106520225&type=1&theater
@V-PORT:
A játékkaszinók tevékenysége ÁFA mentes lesz, mert az nem gazdasági tevékenység?
Andy Vajdát megajándékozzuk?
A gazdasági tevékenység jövedelem és vagyonszerzésre irányuló tevékenység tudtommal.
A játékkaszinók eszerint non-profit szervezetek, vagy mi a fene?
@sjz: cöcö. olvasótábor persze. van egy gyanúm, hogy a fejtágítások után pihenésként az éjjel-nappal budapestet fogják nézni.
@sjz: és miért lennél ezzel durva? :)
@sjz:
"Azt olvastam a neten, hogy kuruc.info olvasói tábor indul."

régen az olvasótábor többek között azt jelentette, hogy az ált. isk. 1. oszt. tanulók közül azok, akiknek problémája volt az olvasással/értelmezéssel (mivel nem lehetett buktatni elsőst) nyári ún. olvasótáborba küldték. mivel a kuruc.info törzsközönségéről van szó, gyanítom, valami hasonló lehet.
@Mariann19: Nem, nem non-profit, hanem for-profit, azaz Fidesz ORientált-profit termelő vállalat. A következő lehetne a TAO kötelezettség eltörlése a szerencsejáték ipar, a közepes méretű élelmiszerboltokban (értsd.: CBA) elhelyezett Nemzeti Dohányboltok és az állami megrendeléseket teljesítő építőipari cégek és az azoknak alapanyagot szállító bányatársaságok esetében. Remélem nem hagytam ki senkit!

Amúgy láttátok, hogy megint próbálják enyhíteni a saját offshore cégeikre vonatkozó szabályokat? Erről beszéltem, most jön a "Két láb jobb!".
@sjz: most meg, hogy rákérdeztél. nekik ez a humor.
a cinket olvasgattam a heti válaszban írt schmidt pamflet kapcsán. itt a link:

cink.hu/schmidt-maria-trollkiralyno-megint-ledobta-a-zsido-es-1596342279

olvasd el a kommenteket is.
Kissé kedvetlen vagyok ebben a témában.
Kedvetlen, mert miért is kellene szót emelnem azért, hogy a minősíthetetlenül színvonal alatti bulvárszart háborítatlanul adhassa adásba az RTL, ugyanakkor a sanda kormány sanda szándéka is nyilvánvaló, valójában a reklámbevételek 'átcsoportosítása' az elsődleges célja minősíthetetlen, vagy nagyon is jól minősíthető jogállamhoz méltatlan eszközökkel.
Mindenesetre az RTL nem a demokrácia bástyája, a kormányzat pedig nem a törvényesség őre.
Kűzdjenek meg egymással. Az RTL-t továbbra sem nézem, a kormány meg nyalja ki.
@Secnir: te sem nézted meg, én is ebbe a hibába estem. rosszabb mint a címből elsőre gondolnád.
@Zoli Weber Kettle:

A TAO még várat magára, de az ÁFA már megvan:

index.hu/gazdasag/2014/06/26/varatlan_modosito_afamentes_lesz_a_szerencsejatek/

Mert a szerencsejáték az pont olyan, mint a frekvenciák aukciója... Aki érti, kérem, szóljon.
@jaegtoer: már írtam egyszer, ernő frappánsan fogalmazta meg a cinken egy kommentben: "itt minden pofon jó helyre megy".
@Mariann19: Nagyjából ugyanazt mondjuk mindketten. A magyam részéről csak tényként próbáltam megállapítani azt, hogy a sajtót is, mint a társadalmat általában gyarló emberek népestik be, működtetik, és a normalitást a különböző gondolatok, tettek akadálytalan versenyével (jaj, leírtam a szitokszót!) érhetjük el. Nem tehetjük azt, hogy a sok többé-kevésbé jó újságíró közül kiválasztjuk a legjobbat, és odatesszük, hogy mostantól tájékoztasson mindenkit objektíven.

Másrészt, bár nem írtam le, én sem gondolom, hogy a káros, bűnös érdekek képviseletet érdemelnének.
@jaegtoer:
Az a baj, hogy sokan még mindig nem értik: a "minősíthetetlenül színvonal alatti bulvárszar" adásba adása az NMHH hatásköre tudtommal, nem a NAV-é. Ezzel kb. meg is bukik az egész "egészségügyi termékadó" indoklás is. Aki ugyanis úgy hallgat hónapok óta, mint szar a milliárdokban, az az NMHH.
@Zoli Weber Kettle:
Olvastad a cikket 444-en? V-Port tette fel 14.20 h-kor.
A kaszinók felmentése az ÁFA kötelezettség alól egy eu-s állásfoglaláson nyugszik, konkrétan az eu nem minősítette gazdasági tevékenységnek a frekvenciák aukción történő értékesítését.
Elkezdtem röhögni, hogy honnan a bánatból kotorták ki ezt az állásfoglalást, és hogyan hasonlítható össze a frekvencia a játékkaszinó tevékenységgel. Alma = libacomb? Vagy mi ez?
Látom, te is vizionáltál egy pár ilyen várható
bravúros változtatást az adótörvényekben.
Jelzem, kitűnő humorral tetted, nagyon tetszett.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én pont az áfára írtam, hogy a tao lehet a következő :))))

Ez egy vicc. Be kell zárni a szerencsejáték gépeket üzemeltető cégeket, mert a szegény madzsar ott veri el a pénzét, majd zárt körben újra kell osztani a koncessziós jogokat, végül pedig csökkenteni kell az iparágat súlytó adókat. Melyik birka nem lát át ezen, most komolyan?
@Mariann19: Mondanám, hogy köszönöm az elismerést, de már kicsit megbántam, hogy feltettem, mert ha valamelyik birka olvassa ezt és jó ötletnek tartja, még szól a vágóhídon a gazdáinak és azok komolyan veszik :)))
@Zoli Weber Kettle: Van ez a batyu, meg a dilidódó, wmiki és barátai. Na ők kb. egy ablakon nem képesek átlátni, ha nem teszel mögéje egy orbán portrét.
@fagyospityóka:
Azt mondod, hogy a sajtót is gyarló emberek népesítik be.
Itt nem az újságírók személyiségi jegyeik a döntőek, hanem hivatásuk gyakorlásának a lehetősége.
Abban igazad van, hogy vannak gyarló halandók közöttük, akik a kormányhű médiában dolgoznak, de ők azok, akik nem is követelik a sajtószabadságot, hiszen lakájként is jól megélnek abból.
A sajtószabadság elkötelezettjei oknyomoznak, nagy munkát fektetnek bele az igazságkeresésbe, kockáztatják az egzisztenciájukat.
Persze, ez csak olyan országban fordul elő, ahol az igazságot tilos a nyilvánosság elé tárni.
@Mariann19:

Nem Neked, csak megragadtam a lehetőséget.

Nincs ott semmi ellentmondás. Műanyag zsetonok forognak a kaszinókban, azaz csak játék az egész. Ugye. A zsetonokat a Fideszközpontban lehet beváltani, a WC-s néninél, aki szintén nem gazdasági tevékenységet végez, hanem nvezetesen WC-t pucol, semmilyen haszna nincs, csak szívességet tesz, ergo adót itt sem kell fizetni, a szívesség nem adóköteles, csak a szívátültetés.
Már csak a pénz zsetonra váltásának problémáját kell tisztázni.
A zsetonok kiváltásához fűződő eljárás nem adóköteles tevékenység, hiszen haszon nem keletkezik, mindenki a pénz címletének megfelelő névértékű zsetont kap, és nem haszonszerzés, hanem a játékban való részvétel a célja. A zsetonok csereértékét képező pénzt (pfuj!) szintén a WC-s néni (ez esetben a kaszinóé) gyűjti és az e célra berendezett kaszinó-beli fidesz iroda széfjeibe helyezi. A többihez senkinek semmi köze, mert a beváltás és a kiváltás különbözete egyrészt magántitok, másrészt pofátokat befogjátok pondrók!

Remélem sikerült megvilágítanom az elgondolást, ti sötétben bújkáló, settenkedő és acsargó fenevadak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Az a baj, hogy sokan még mindig nem értik: "

de! nagyon is értik.

Amióta baszogatják, azóta eccercsak hirtelen demokrata lett az rtl.

este a többit. dolgom van. bocsánat.
@stoppos76: Ez jó "ők kb. egy ablakon nem képesek átlátni, ha nem teszel mögéje egy orbán portrét." Ez a mai nap poénjának jó is lesz! :D

Azért picit sajnálom őket, mert tényleg nehéz lehet folyton megmagyarázni annak az ellenkezőjét, amit tegnap mondtak. Lehet szó a szerencsejáték betiltás/újra osztás, vagy egy III/II-es ügynök kinevezése államtitkárrá, vagy napestig sorolhatnám miről gondolnak ma mást, mint tegnap, vagy pár évvel ezelőtt. Értem én, hogy a hit megkérdőjelezhetetlen és vak, tehát aki hisz a Megváltó Viktorban, annak mindent le kell nyelnie, de azért könyörgöm, soha nem kapnak gyomorfekélyt?

Én már azon sem lepődnék meg, ha az Orbán rezsim Biszku Bélát nevezné ki belügyminiszternek és elkezdené megmagyarázni, hogy a szakmai tapasztalata sokkal többet nyom a latban, mint a pártállami szerepvállalása :)))
@jaegtoer: Nem tudom mások hogy vannak vele, de engem nem konkrétan az zavar, hogy a kormány az RTL-t baszogatja, hanem az, hogy olyan helyzetet teremtett, hogy (majdnem) bárkit baszogathat. Másrészt, amig az RTL-t egy gombnyomással kizárom az életemből, addig a kormány esetében utaznom kellene. Viszonylag messze és hosszú időre.
@tristen2005:
taga-nak ne mutasd
ez Roman Grosjean's watch

www.richardmille.com/#/Collection/RM_50-01-TOURBILLON_CHRONOGRAPH_G-SENSOR_LOTUS_F1_TEAM_ROMAIN_GROSJEAN

még a Sebike óráját nem találtam meg, lehet, hogy neki nincs?

brühüyyy
@fagyospityóka:

Engem meg 24 évvel a rendszerváltás után az zavar, hogy az állam egyáltalán bárkit baszogat, illetve az állam legfelső szintjén lévő emberek bárkit fenyegethetnek.
@Mariann19: Félreértettél, nem erre gondoltam. Egyrészt úgy gondolom, hogy a sajtó nem csak az ujsáírókból, riporterekből áll. Ott vannak, a (fő)szerkeztők, lap- tévéállomás-tulajdonosok, stb. Utóbbiak valamennyire meghatározzák az előbbiek mozgásterét, ha mással nem, akkor az adott sajtótermék ethoszával, irányultságával. Ebből a szempontból a lakájmédia a legalja mindennek, rájuk kár is szót pazarolni. Én csak azt mondom, hogy az egyébként szakmailag tisztességes újságíróknak is lehetnek olyan korlátai (pl témaválasztási tabuk), amelyek miatt egy egy hírpiaci szereplő (újságíró vagy médium) tökéletlen, de ha ez a sok tökéletlen szereplő - a bűnözők, rosszakarók kizárása mellet - szabadon magnyilvánulhat, akkor a különböző mondanivalók összesége olyan állapotot hoz létre, amit nevezhetünk sajtószabadságnak. Úgy gondolom, hogy a sajtószabadsághoz, információszabadsághoz fontos és valószínűleg nélkülüzhetetlen az oknyomozó riporterek elkötelezettsége, de ha nincs egy olyan kiadói környezet, amely a mondanivalójukat eljuttatja a nagyközönséghez, akkor nem sokat ér a munkájuk. Egy ilyen környezetnek is a médiumok közötti rivalizálás, verseny a legjobb táptalaja.
@jaegtoer: "...kedvetlen, mert miért is kellene szót emelnem azért, hogy a minősíthetetlenül színvonal alatti bulvárszart háborítatlanul adhassa adásba az RTL,..."

A minőség nem jogi kérdés. Vedd csak szépen tudomásul.
@látjátok feleim szümtükkel: Hát ez az! Nem kimondottan erre számítottunk. De legalább el lehet menni :(. Én már egy helyről elmentem: 98-ban, mikor láttam, hogy a már két éve korményzó román (igazi) jobboldal nem képes legalább elkezdeni azokat a társadalmi/jogi/gadasági reformokat, amiket az addig kormányok levő kriptokommunisták szántszándékkal elódáztak, leléptem onnen. Addig vártam, mert a komcsiktól nem is számítottam, jóra, a csalódás akkor ért, mikor láttam, hogy a jobboldal sem fog cselekedni.
@Zoli Weber Kettle: "aki hisz a Megváltó Viktorban, annak mindent le kell nyelnie"

Miután Viktor olyan szépen lenyelte, hát kik ők, egyszerű földi halandók, hogy kiköpjék? Gondókoggyámán! :)
@Zoli Weber Kettle: Amúgy lehet, a Biszkura is azért szálltak rá, mert nem vállalta. :)
@fagyospityóka:
Most, hogy jobban kibontottad a sajtó szereplőinek hierarchiáját, megértettem, hogy mire gondoltál.
Én kizárólag az újságírók elkötelezettségét vettem számba.
Bár ahogyan én elnézem, a hazai médiában nézetazonosság van az adott sajtó irányítói és a hozzájuk rendelt újságírók között, hiszen enélkül nem lehetne arculata annak az orgánumnak, amelyet képviselnek.
Most csak a nyilvánosságra kerülő médiaszereplők munkáiról beszélek.
Amiről írsz továbbá, hogy van olyan elkötelezett szereplóje ennek a szakmának, akinek van mondanivalója, és nem léphet elő a véleményével, mert nincs rá módja, ez nem érzékelhető a mi világunkban.Ami nem jelenti azt, hogy nincs is.
@jaegtoer:
Miután példádban gyakran szerepel a WC-és néni, mint gazdasági tevékenységet végző vállalkozó, kérdezem, hogy fizet-e ÁFA-t.
E válaszom megírása után lázas kutatásba kezdek az ÁFA törvény-ben, hogy erre a rejtélyre megtaláljam a választ.
Nagy valószínűséggel a Humán szolgáltatások fejezetben bukkanok rá, de az is lehet, hogy az új korok szellemében a Frekvenciák fejezet lesz a megoldás, miután a WC különböző hangerősségek hallatására is alkalmas, tehát a besorolás így is logikus lehet.
Hibás a levezetésed az ÁFA kötelezettséget illetően, amikor a kaszinó főprofilját a zsetonok névértéken való beváltásában határozod meg, és mintegy nonprofit tevékenységet vélsz ebben kimutatni.
Ugye azt nem gondolod, hogy Vajna kaszinója egy alapítvány, vagy egy caritas szervezet, akinek évvégi mérlegében a nyereség O.
Ő teljesen eleget tesz annak a definiciónak, hogy gazdasági tevékenység az, amely jövedelem- és vagyonszerzésre irányul.
Viszont, ha az eu azt mondja, hogy a frekvencia értékesítés aukcióban bonyolítva nem ÁFA köteles, akkor a Fidesz erre hivatkozván ide soroltatja be törvénymódosítással a kaszinó tevékenységet is.
Világos?
@parti_giano: "nekik ez a humor."

igen, halálosan vicces.

a linket megnézem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "és miért lennél ezzel durva? :) "

szerintem egyszerre minimum két vetületét nem fogtad, de nem fogom elmagyarázni.
Így meg egyszerre kétszer lett igazam, már megint.

Csak nem tudom, mit fogok csinálni ezzel a sok igazsággal.

Igazság eladó! Valaki?
@jaegtoer: "Kűzdjenek meg egymással. Az RTL-t továbbra sem nézem, a kormány meg nyalja ki. "

Köszönöm, megspóroltad nekem ezt a beírást. :)
@stoppos76: "Van ez a batyu, meg a dilidódó, wmiki és barátai. Na ők kb. egy ablakon nem képesek átlátni, ha nem teszel mögéje egy orbán portrét. "

Igen, a kacsintgatós (ennek írásmódján vitatkoznak a tudósok, lehet mindkettő helyes)
pénztárca jobban átlátja a dolgokat.
@sjz: Nem mókás, hogy mindig lebasznak ha Gyurcsányt ráncigálom, na de egy Hitlerrel még te is tucc "riogatni" miközben 69 éve halott az ürge. Ki nem szarja le a führert? :)
@Zoli Weber Kettle: "ha az Orbán rezsim Biszku Bélát nevezné ki "

Nem fogod elhinni, de a minap jutott eszembe, hogy kár lenne veszni hagyni egy ilyen tapasztalt és megbízható szakembert.
Mivel rosszabb, mint a mostaniak?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Majd ha Gyurcsány is csinált egy világháborút, majd akkor gyere ezzel
@Ramil Safarov: "Dogoljon meg az rtl a gyozikesojaval egyutt.
Meg a havi 100 millios fizetessel rendelkezo, adot nem fizeto vezetoivel egyutt. "
- hú basssza +! Alulbecsültük a gyógyszer adagodat!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nem mókás, hogy mindig lebasznak ha Gyurcsányt ráncigálom, na de egy Hitlerrel még te is tucc "riogatni" miközben 69 éve halott az ürge. Ki nem szarja le a führert? :) "

Tőlem Gyurcsánnyal azt csinálsz, amit akarsz, biztosan nem basztalak le még emiatt. :)

Hitlerrel nem akartam riogatni, a führer meg tényleg le van szarva.

Itt azért másról volt szó.

Basszus megintmá igazam lett.
@lstóczy úr: Ja meg azt a kb. 100 milla indiánt is kiirtották. Most akkor kezdjünk el riogatni mondjuk George Washingtonnal? Vicces egy fiú vagy te is. :)

vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/11/a-legnagyobb-holokauszt-ami-foldon.html
@sjz: Bocs csak lemaradtam, mivel az olvasói tábor már elég régi dolog. Ja és amúgy ki nem szarja le a kuruc.infót is? :) Bár ez a legutóbbi Demcsák-Lázáros privátkopóra alapozó cikkük, akár még forró pite is lehetne.

kuruc.info/r/6/129624/
@parti_giano: "olvasd el a kommenteket is.
"

Mindent elolvastam, tanulságos, köszi az infót.
Szoktam arra járni, de sosem lehet tudni mit olvas el az ember és mit nem, így minden tipp jól jön.

Sajnos képtelenség mindent elolvasni, amit el kellene.

Nagyra nőtt ez az Internet gyerök, nameg nincs is egyedül.

Néhány kommentet akár én is írhattam volna, úgyhogy :)
Kedvezmények, kedvezmények hátán.
Nem elég, hogy a játékkaszinóknak nem kell majd ÁFA-t fizetni, a játékadóból levonható lesz a koncessziós díj.
A kormány különben 4 mrd koncessziós díjat és 1 mrd ÁFA-t várt a játékkaszinóktól.
Jó, hogy nem az ÁFA-ból kell levonni a koncessziós díjat, mert a végeredmény minusz lenne.
Bár lehet, hogy majd visszatérítés jár Vajnának.
@Mariann19: "Bár lehet, hogy majd visszatérítés jár Vajnának. "

Gondolom már megvolt az a beszélgetés.
Remélem felvette valaki. :)
Hop-hop!
Hamarosan: Seszták-féle cégalapítások. :)
Az adóellenőröknek tutira ki lesz adva hogy legalább egy pár milliós adóhiányt mindenképpen találjanak-különben ki vannak rúgva-mert az nagy lebőgés lenne ha semmi nem igaz a korrupt, adócsaló RTL vádból.
@Marcellusca: csak be kell frissíteni a linket Fabiusra, Átlátszóra, optikai fejlesztésre, Ramirisre, Oxigén vell-nesszre, off-sorra, nem nagy meló, főleg ha már megdolgoztak vele sokan.
megy ez:

Ómolnár Miklós-talanították a Storyt és a Bestet

Már úgy értem, kirúgták a főszerkesztőt ezektől a híres bulvármagazinoktól. Ómolnár igazi nagy király volt, konkrétan műfajt és sok százezres példányszámokat teremtett. Már legalábbis Magyarországon. Az egyik utóda Szalai Vivien lesz. Ő is híres mint bulvárkönyvszerző.

Szalai Vivien eddig is a Storynál dolgozott, és a könyveiről akkor is hallottatok, ha nem olvastátok őket. A legutóbbit Zuschlag Jánosról jelentette meg a fideszes Napi Gazdaság kiadójánál, de sokat írt prostituáltakról és Stohl Andrásról is. A Comment:Com azt mondja, a Best nem Szalaié lesz, hanem Sándor Anikóé. Róla nem nagyon hallottam, ahogy rákerestem most, szintén sikeres írónak tűnik, mégpedig ezoterikus világokban

cink.hu/omolnar-miklos-talanitottak-a-storyt-es-a-bestet-1596467219
@sjz: á, nem bírná a srácok iramát! Neki még voltak elvei. Véleményem szerint helytelen, nem támogatható és nem védhető elvek, de ő legalább a mai napig hisz bennük. Ezek a srácok 25 év alatt voltak már libsik, dakotát, polgárok, most pedig éppen az elvtársi rendszer felé hajlanak. Szegény öreg Béla bá csak kapkodná a fejét :)))
Kiakadt az NFM a Seszták Miklósról szóló Index-cikk miatt

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) visszautasítja az Index "Seszták Miklóst támadó, nyilvánvalóan lejárató célzatú csütörtöki cikkében foglalt, rosszindulatú állításait" - közölte a tárca csütörtökön.

hvg.hu/itthon/20140626_Kiakadt_az_NFM_a_Sesztakrol_szolo_Indexc
@Mariann19:
„Bár lehet, hogy majd visszatérítés jár Vajnának.”
Ha azt meg lehet csinálni, hogy a haverok üzleti tevékenysége ÁFA mentes legyen, illetve a koncessziós díjat leírhassák az adóból, akkor a visszatérítés már az előzőekből adódó és magától értetődő következménye lesz az egész képtelen történetnek.

Az überpofátlanság fogja ezeket a latrokat lapátra tenni, mert azt hiszik mindent megtehetnek és meg vannak győződve róla, hogy az általuk épített szarvár, sok évtizeden keresztül működni fog. Nem fog. Már most is recsegni látszik, elkezdték egymást piszkálni, ezt nem lehet nem észrevenni. A kapzsiság és a harács faktor fogja őket egymás ellen fordítani, aztán abban a háborúban sokan el fognak esni. Felőlem pusztuljanak csak, de az nem mindegy, milyen alternatíva marad utánuk?! Számomra eddig sem voltak vállalhatóak, és sajnos a másik oldal is az abszolút nulla fok megtestesítője mint „ellenzék” (röhög…), szóval ha elnyeli őket a politika pöcegödre, akkor sem lesz kit választanom. Nem legalább is nem. Akkor most mit csináljak?

Megvárom az ingyen selejt delejt szélesgáborelvtárstól, azt beadom a tévémnek oszt ha elfogadja a Zampert, nézem rajta a light mocskot a megszelídült csigakettőn… vagy nem tetszik, legfeljebb korai semjén verseket olvasok szájkosárral a pofámon. Az is veszélyes legalább annyira, viszont nem harapom meg a szomszéd Ferit kínomba… és nem üvöltünk kánom(n)ba.
@shinichi: jahh

Semjén homofóbiája, az új miniszter cégügyei és Rogán helyettesének lakása az RTL mai híradójában

444.hu/2014/06/26/semjen-homofobiaja-az-uj-miniszter-cegugyei-es-rogan-helyettesenek-lakasa-az-rtl-mai-hiradojaban/

-

Gyerekek, most üljetek le ide szépen körbe, és hallgassátok meg, mit mesél Varga Misi bácsi az RTL adóvizsgálatáról
varga

Ha hiszi, ha nem, a miniszter saját állítása szerint egy netes hír miatt küldte rá az adóhivatalt az RTL-re, nem azért mert kritikus a kormánnyal a csatorna.

444.hu/2014/06/26/gyerekek-most-uljetek-le-ide-szepen-korbe-es-halhassatok-meg-mit-mesel-varga-misi-bacsi-az-rtl-adovizsgalatarol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A hülyeség legmagasabb felhőkarcolója a felcsúti sivatagban; Burdj Misikhee
@lutria: A klasszikus recept: találnak valamit, amit adóhiányként beleírak a vizsgálati jegyzőkönyvbe, ami - minő véleltlen - kiszivárok a "baráti" sajtóhoz. Lesz botrány, nemulass. Majd az RTL megjegyzéseket fűz a jegyzőkönyvhöz, melyek után a vizsgálatot lezáró határozatban már nem lesz megállapítás, de erről már nem fog hangosan tudósítani a "baráti" sajtó.
@taga20:
A homok okán nem erre gondoltam, de érted te, csak süketelsz:)
Mi az, hogy csütörtökön? Előre porszívóztál drága barátom??
@lstóczy úr: Már azt hittem, megjött az eszed, aztán rájöttem, hogy te az vagy, akinek mindig is megvolt :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a vargamisinek nincs is másdolga, a woodoo dolgozik magától arra ott van a varázsló a Ma Tol Csi ben Hasszad

az RTL -szerintem- kurvára élvezi, hogy borsot törhet a szarháziak orra alá és azért is mert így sokan nézik ami majd terjed, te, nézd az ertéelt az olyan izgis, eleinte nem fogják föl majd rájönnek az agyhalottaknak és a békásoknak sokkal több idő kell arra, hogy megértsenek valamit amit mutatnak nekik az tényleg lopás ami annak láccik

brühüyyy
@Knósszosz: te ártuditu szerelők gyöngye, ez dupla csavar. kurvára nem a homokról ugrott be ez a cikk, hanem az egy kilométer hülyeségről:)))
egyébként el van dobozolva a tv-nk és ezé nem látom az rtl híradót(illetve nem hallom, me a szomszéd szobában a néni, itt a panzióban a csiga tévét nézi), ezé jobb híján titeket olvaslak:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: GW indán ügyben nagy geci volt, hanem - 100 millió? GW nélkül is... - azért ne ess túlzásokba. ez azt jelentené, hogy a prekolumbián népesség-becslés (10-100 millió) legmagasabb értékét nullázták le. akárhogy is, ez egy nagyon randa történet, felesleges marhaságokat terjeszteni. tudom, hogy téged mint J-magyart személyesen is kurvára nyomaszt 666 millió zsidó halála, de ezért ezt még nem kéne kivetíteni másokra.
@rodeo36: öreg, megláttam az órát, amit napközben beráktál. kurva baro, csak aszt nem tudom, hogy mi kerül abba annyiba? persze lehet, hogy vettelnek is ilyen van, ako értem:))
egyébként, remélem csile kicsinájja a brazilokat, asztán rászhatják a csajok a segget:))
@taga20:
arról zokoggy, hogy mi lesz a sorsa a Sebastien-nek...még veszít pár izét a szar autó miatt, vagy szentté avattyák és mennybe megy?

egyre izgisebb

a többi flúgos futamot itt nem lehet látni a neten meg mást szoktam (semmi köze hozzá senkinek sem mit) találtam hatalmas forgó fekete lyukakat olyan izgisek ahogy forognak

brühüyyy
@taga20:
nagy bánatamo az, hogy a luzitánok kiestek pedig nekik is 4 pontyuk van mint a amiknak de azok valahová mélyebben nyaltak be? de kiesnek hamarosan (hacsak nincs nagyobb bunda mint gondoltam)
figyelő szemedet mexico-ra vesd és chile-re a brazilok és az argentinok nagyon selejtes formát mutattak...a szar messi hiába van ot a többi egy kalap szar... brazilok is nagyon lazák lehet, hogy chile mexico döntő lesz bár nem tudom ez lehetséges e a táblák alapján

brühüyyy
@rodeo36: ha így megy tovább, még a végén kiköt a mekinél:) persze csak ako, ha bigmek lesz a vége:)) bár ahogy a honda a wtcc-ben szerepelt, az egy szar!
megjelent a citroen és az első évben a földbe döngöli:(
@rodeo36: holland-német, bár nem tudom lehetséges é:))) me nem érdekel ez a primadonna, fogazós parádé, egy cseppet sem.
@taga20:
azok az órák a csilliárdos golf, tenisz, F1 stb bajnokonak készűltek akiknek annyi pénzük van, hogy olcsóbbat (egy platina Schaffhausen csak 50000 CHF) meg sem néznek, semmi sem drága benne űrhajózási hulladékot használ és úgy rakja össze, hogy más legyen mint bármi más, van olyan is amelyik zafir tokban van...a nadal esetén a súlya érdekes egy óra 19 gramm!!!! csattal vonóval együtt és pontos, fel kell húzni kézzel nem automata...de pontos...ugyanezért a pénzért egy spec Vacheron vagy IWC Tissot sokkal többet tud, nevetséges az, hogy a Citizen 800 dollárért árulja azt a csúcsmodelljét ami GPS-re jár abszolút pontos és sohasem kell felhúzni és elemet sem kell cserélni napelemes és annyi időzóna meg funkciója van, hogy csak győzd a gombokat nyomogatni és tudni éppen mit is lácc... a Tissot detto azt is lehet platinából is kapni...ez a svájci ürge kitalálta mivel lehet pénzt keresni ez az igazi hozzáadott érték termelés ezt kellene a magyaroknak is (van egy magyar órás azi is hasonlókban utazik és csak 1 darabot csinál bármiből amiben megállapodik a vevőjével)

az IWC és a Vacheron szerintem a legjobbak Federer a teniszező bajnok a Rolex reklámembere és annyi Rolexe van, hogy ihaj

brühüyyy
@taga20:
mind a kettő ki fog esni, a napjaik meg vannak számlálva -én is megátkoztam őket- délamerikai döntő lesz argentina és brazil nélkűl?

brühüyyy
Varga jogosult felülellenőrzés elrendelésére, ha "új tények, körülmények, bizonyítékok merülnek fel". Vizsgálatot viszont joga van elrendelni (vagyis ellenőrzéssel még nem lezárt időszakot, ha az nem évült el, ellenőriztethet).
Tehát ha felülellenőrzést rendelt el (egyik helyen ezt írták), és nincsenek új tények körülmények (trollok figyelmébe: az adózás szempontjából releváns körülménynek kell lenni, az nem új körülmény, hogy az RTL klub kritikusabb lett a kormánnyal szemben), akkor nem volt hozzá joga, ha egyszerűen ellenőrzést, akkor meg joggal való visszaélést követett el.
@vörös meteor:
ezzel le lehet szedni a vakolatot mikor házat bontanak, nem is jó másra...nevetséges üresjárat amikor elektronyos a guitár az azt jelenti, hogy nincs hangja de azok a "zenészek" akik csak a guitárt tudják tépni azok nem zenélnek azok zajonganak mint a fába szorúlt férgek a világfájdalom

ezt ajánlom neked:

talán felfogod

(ahhoz, hogy élvezd az életet nem kell üvölteni)

www.youtube.com/watch?v=zuh3WyfVL2M

brühüyyy
@rodeo36: "hogy a Citizen 800 dollárért árulja azt a csúcsmodelljét ami GPS-re jár abszolút pontos és sohasem kell felhúzni és elemet sem kell cserélni napelemes "
na nekem is egy ilyen órám van, csak kázió:)
ja és hétzenés:)))
@évásanyó:
sok szeretettel neked

www.youtube.com/watch?v=zuh3WyfVL2M

tedd fel a fejhallgatót

brühüyyy
@Mariann19:

na ezen szedd szét a hangszereket fejhallgatóval

www.youtube.com/watch?v=zuh3WyfVL2M

brühüyyy
@taga20:
ez érdekes...a Honda a vevők kedvence, a citroen egy csodakocsi

majd megláttyuk

brühüyyy
@taga20:
igenám, de a Casio az digitális kijelzős, míg a Citizen az mechanikus kijelzős de elektronikus belül...egy csomó mutatója van és gombnyomásra ugricsálnak egyik funkciból a másikba még a dátumot is a nagymutatók mutattyák

www.topwatchesreviewed.com/top-brands/citizen/

brühüyyy
@rodeo36: kicsit csicsamicsás, olyan paragváji dizájn:)) nem mondom, ott biztosan menő.
@rodeo36: ja, igaz. köszi.

poén az egyik VT-kommentár: "TheAnisXX
Whenever I wa t to commit suicide, I will listen to this. RIP to my soul"

:D

Albinonitól az Oboa-koncertjeit szeretem (ja, meg persze Vespetta áriáját. :)) Egyébként ez azért lehet, mert a fúvósokat preferálom, s csak aztán a vonósokat, ritka kivétel a nagyok, pl. Beethoven négyesei, Mozart hárfás cuccai, Bach akármijei... AC/DC gitárriffjei.
@taga20:

vissza van szíva...most nézegetem
valamelyik ezek közűl?
tudod e a pontos tipus nevet?

www.casioca.com/products/Watches/EDIFICE/

brühüyyy

csak, hogy megnézzem részleteiben
@rodeo36:

Elnézést azt hittem hogy ilyenkor már lefeküdtél :))De köszönöm hogy azt azért nem irtad hogy a rock zene, a sátán zenéje. Mint Semjén úr a szakdolgozatában.Az ilyen prolik mint én,(apám rakodó munkás volt édesanyám szövőnő),már csak ilyen zenén szocializálódtam.Egyébként nagyra értéklem azt a zenepedagógiai munkát,és felvilágositást amit ezen oldalon megosztasz velünk. Békesség..
www.youtube.com/watch?v=0qlFZXXU0Kw
@rodeo36: most pedig, ha meg nem sértelek, mennem kö alukálni, me holnap meló, meg szombaton is, ezé le kell feküdnöm, most:)
szép délutánt neked ott messze.
@Mariann19: a fidesz azt csinál a szerencsejáték törvénnyel amit akar..
az eu. szabad kezet ad a tagállamoknak ebben..
nem véletlen, hogy a befizetett koncesszió díjat leírhatják a nyereségből, stb.
remélem jól írtam.
a végén, csupa, csupa veszteséges casinó lesz magyarországon.
unortodox..-)
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Tegnap este azon rágódom, hogy hogyan lehetséges az, hogy Rogán meg sem szólal Juhász Péternek arra a kijelentésére, hogy az V. kerületi önkorit egy bűnszövetkezet irányítja.
Juhász Péter elmondta, hogy az alpolgi megvett egy 103 milliós lakást, majd ugyanolyan lakást vett 66 millióért nem sok idő múlva.
A lakások építtetője az a figura, aki főszereplőként érdekelt a tak szövök átjátszásába.
Ebből az egész sztoriból az jön le, hogy hogyan fonódik össze vagyonok juttatásával a törvényhozás, melynek során átjátszható még a tak.szöv. is.
A másik tanulság, hogy sem a kormány, sem Rogán még csak nem is reagál ilyen súlyos vádakra, ami róluk elhangzott, olyan biztosan ülnek a trónuson, hogy a közvéleményt le sem sajnálják. Ez a cinizmus és pökhendi lenézése az embereknek, egészen elképesztő.
Sokan mondják, hogy saját magukat fogják felfalni, szerintem ez nem fog bekövetkezni.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Az azért példátlan, hogy egy ország kialakítja az adózás rendjét, ÁFA tekintetében besorolja a tevékenységeket, és ha jön egy haver, ebből a zárt rendszerből - u t ó l a g - kiemel egyet.
Hiába ad szabad kezet az eu.
Az adózási rendnek is van etikája.
A koncessziós díjat - ahogyan olvastam - a játékadóból lehet levonni.
@Mariann19: később olvastam a másik kommentedben.
etika?
fideszéknél?
minden rendben, ha rájuk érvényes,
vagy haszonélvezői.
@rodeo36:
Még mielőtt Knósszinak válaszoltam, végig hallgattam.
Rodi!Ez gyönyörű, ráadásul képzeld el, hogy lánykoromban az utcánkban az egyik házból sokszor hallottam, egy lány játszotta hegedűn.
Így most nosztalgiázok is.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Etika? - kérdezed.
Az etikus, hogy az RTL NAV viszgálat indokoltságánál azt nyilatkozza Varga Misike, hogy az RTL szándékosan módosította a mérlegét az időbeli elhatárolással, hogy ne kelljen adót fizetnie.
A reklámadó pár hete téma, a mérleg pedig már régen elkészült.
Valahogy az időpontok nem nagyon jönnek össze.
@vörös meteor:
semmi mást nem akartam mondani, mint azt, hogy egyszer végre fel kellene nőni és szétválogatni az ocsút a búzától, valós érték és az amit valaki más mond neked, vagy egyszerűen megszoktad, hogy ez van? a szüleid boldog munkás emberek én is hasonló családból gyüttem, volt is kalamajka mivel én nem eszem azt amit te zenében szinte születésem óta...valami olyasvalamivel tudom ezt illusztrálni a fidesz elnyomó propagandája eluralkodik és fejekben gyökeret ereszt és jó!!!!!!!!! mire valaki ebből felébred már rá van zárva a koporsója

próbáld meg előtte...

én nem hallgatok mást mint amit küldtem, bármi mással akarsz levenni a lábamról nem fog menni mert amint mexólal én bezárok...sajnálom ez van

ne hagyd magad talán megnyílik neked is a mennyek országa ahogy azt Jézus mondá: ki kopogtat annak megnyittatik

brühüyyy
@vörös meteor:
Ez volt az, amin elhagytam az alföldi papucsomat a Corvin moziban, aztán mezítláb mentem haza a metrón. Na nem Purple volt, hanem Karthago, de Rock&Roll, az biztos.
Cső farmer, öltöny felső jelvényekkel és szimatszatyor... nagyjából...
Nem tagadom le, mert a fiatal életem része volt és szerettem ilyen bulikon lenni, meg utána a ... szóóval, ja:)))

De azóta más tölti ki a mindennapi zenei éhségemet, szerintem normális, hogy változik ez is. Minden jöhet, de vannak preferenciák, amelyek a korral változnak/fontosabbá válnak... érted?
@Mariann19:

látod, magukból indulnak ki.. -)
@ausländer Sipi: no persze.
2006 ősze a toleranciáról és az emberi alapjogok tiszteletben tartásáról szólt.
A magadfajtáknak.
Végetek lett jó időre.

A polgárháboróról ne álmodozz. Kohn haverotoknak se jött össze.
@taga20: bocsi, de szakmába vág! a citroen jó ideje nem gyártott elfogadható minőséget közúti forgalomba, mindennapi használatra!
bár a többi flanszia típus sem büszkélkedhet túl jó mutatókkal, ha meghibásodások számát tekintjük. nekem volt szerencsétlenségem, 3 flanszia izéhez(autónak nem nevezném egyiket sem), gyakorlatilag a használhatatlan valamik voltak. nem vagyok németótó mániákus, sőt a bömöst meg még jól is ismerem. szóval, ha jót akarsz, akkor japán kocsit veszel, tudom dög unalom, mert csak teszi a dolgát!
@ausländer Sipi: errefelé max. a magadfajta hulladékok a genetikailag alattvalók.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
@rodeo36: a spiegel általában vadbalos, de sok igazsága vagyon! a FAZ az már inkáb tájékozott és korrekt, de a Die Zeit eddig a legkiegyensúlyozottabb nekem. a lényeg hogy ha szóba kerül Mo. a kollégákkal, akkor a legtöbben a zsebük felé terelő mozdulatot tesznek és kacsintanak: "Lobby?!"
@Éhes_ló: paci, figyu ne kapd fel a vizet, ugyanis meg kell tapasztaljad, ha Mo.-on élsz, hogy ca 2 millió "ember" nem fogta fel mi történik közülötte, a dzsobbik 1 millióját meg sem említem...
@Mariann19:
Nem fog?
Ezt én másként látom, már csak azért is, mert ha ez nem következik be, hogyan szabadulunk a poloskáktól??

Van ötleted?
Én nem látok kiutat a ganajból, csak valamiféle radikális megoldást... persze nem brutális erőszakot. De, az a lájt megmondás ami megy ma, az lófasz. Elérni semmit nem lehet vele. Majdazerté L... talán, ha azt is meg nem fojtják előtte, mire felocsúdik a magát még valamire tartó híréhes közönség.

Kurvára nem vagyok optimista, de ez az én bajom. Remélem nem jön be a dongalábú tetű számítása, melynek következtében lesz újra jogállam.
@Pantagruel: "téged mint J-magyart személyesen is kurvára nyomaszt 666 millió zsidó halála"

Engem már a 4 millió Oświęcimi áldozat is nyomaszt, akikből azóta másfél lett, de a 6 millás összesített szám azóta sem változott.
@Éhes_ló: baszod a felfogásoddal semmi baj!
viszont mire én megeszek egy lovat, te még mindig a faszén rágódsz!
@Knósszosz: a zertéell klubb előtt pattognak a labdák, pattogtak amióta csak elindult a mo.-i sugárzás, de valahogy nincs labda érzékük. nyomják fullba' a kretént, itt is, nyugi. van tévém nézni is szoktam, csak nem kapcsolom be!
ott Háccsó Hátasztánban NEM lesz változás, ezt 1994-ben mint alapvetést fektettem le, amikor a komplett MSZMP KB 2/3-ot kapott és a zantikomenista szadesz úgy beállt mellé koalának, csak úgy füstölt!
azóta eltelt 20 év, és 1re xarabb lett arrafelé! micsinyál a jómagyar szavazó pógár, na mit? hol a fost választya, hol meg szart! a dzsobbik megjelenésével történelmi mélységeket kapirgál a mo.-i "demokrácia", az 1 millió szavazattal pedig meg kell állapítanom, hogy tényleg retardáltak, imbecilek, és/vagy agyhalottak élnek zömmel arrafelé!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dzsibriel, a fax kivan a matekkal! 1 ember halála pont annyira qrva fos, mint 1 millióé! tudom a komenizmus áldozatai+a faszomsetuggya milyen ötletekkel írtoták még egymést a zemberek...
űjjé lefele, 1 zsidó = 1 magyar vagy szabadonválasztott
@rodeo36: Meg ne sértődj kérlek, nem szeretnék bizalmaskodónak tünni, csak a tiszta érzéseimet mondom ezzel a zenével kapcsolatban:számomra olyan, mint egy gyönyörű szerelmi vallomás. Lenyűgöző.Egyébként ebben is teljesen igazat adok:"ahhoz, hogy élvezd az életet nem kell üvölteni"
@nincs_itt: Jól mondod. Minden áldozat fájdalmas.
@vörös meteor: Aki az anyukáját Édesanyának tudja hívni, az minden, csak nem proli.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: eccerű ez! nem? de! megint igazam van! 1! nem? de! ez már 2!
@nincs_itt: Erre szokták mondani, hogy sír a kezében a hangszer.Csak nem a hegedű, hanem a gitár.Tetszett, csak kár, hogy rövid.
@évásanyó: ja, az édesapja klasszikus hegedűst szeretett volna faragni a gyermekből, mivel maga is karmester volt. ez lett belőle..
@nincs_itt: ojjé, kutya kemény pasi:))
@nincs_itt: Ha érzelmileg akarok közelíteni a két Adagiohoz, Rodié korbefon, simogat, elringat, a tied széttép, megráz, ledönt.Mindkettő szükséges.
@évásanyó: ez volt az ami először megrázott, Mississippi blues, de durva régen volt!
de előtte, hála Szüleimnek, a komoly? zene
@évásanyó: akkor ez az ürge?? 72 évesen lett "sztár"
tessék a zene, ami szívből jön:

www.youtube.com/watch?v=S-vSZFEWHlo
@nincs_itt: Sajnos, nem értek angolul, forditsd le nekem kérlek, mert lehet, hogy rosszul gondolom, de meghalt kutyája emlékére énekel? egyébként öreg korára Bogikámnak ugyanilyen fehér szakálla volt.. fekete kutyu, fehér szakállal.
@évásanyó: ami igazán közel van:

www.youtube.com/watch?v=DJz8b95Rw8o

nem! ő maga egy öreg kutya,akit nem lehet új "trükkökre" megtanítani!
egy valódi, vérbeli hobó, aki 14 évesen nyakába vette Amerikát!! vándorolt, élt és zenélt! maga készítette hangszerekkel, ha kellett!! de élt és zenélt!
@nincs_itt:
köszönöm a koncertet, és puszillak.jó8!
@nincs_itt: @évásanyó:
ez a fehér guitáros elektronyosan csinálja...

most nem kritizálok, csak annyit jegyzek meg, ennek ilyen a lelkivilága? ő a szerző vagy "csak" előadó szólista?

és esz-moll-ban zenét írni? hát asse akármi

brühüyyy

kitartok, még ha majmok potyognak is a mennyezetről

egyébként van valami persziflázs (utóérzésem) érzete, valami klasszikusba belekompizéltek?
nem vallja be valahol?
@turista a saját országában:

"A minőség nem jogi kérdés."

ha nem, hát nem.

[...]
@nincs_itt:
ezt Albinoni-ból ferdítette esz-moll-ba?

mindent szabad...guitárral nem lehet legato-t csinálni, ha belebolondul sem (pedig elektronyosan lehet nyűni)
ez az Yngwie Malstrőm (vagy valami hasonló) ez valami északeurópai? esetleg norvég? akkor rá lehetne engendni esz-moll ban a lézer janira az tutti kiszaladna a világból lézerblokkolóval

brühüyyy

(nemszabad megsértődni, mindent lehet mondani)
nekem erről az jut eszembe, hogy úgy hangzik, mikor eccer nem figyeltem eléggé és ráúléptem a macskámra...az szólal meg esz.moll-ban csak jobban csikorog

(másik megjegyzésem a hedegűn nincsenek ujjvezetők a hangokhoz mintn a guitáron azok a rézcsíkok a húrok alatt, a hedegűnél tudni kell hol kell a vonót és a kis kezének ujjait belevágni a húrokba

ezt kellene nekije levonszolni

www.youtube.com/watch?v=Fo0K_n3VLG4

brühüyyy

@évásanyó:
@turista a saját országában:

" Vedd csak szépen tudomásul. "

természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a műsorok színvonala, és a reklámadó kivetésének módja és célja között nincs közvetlen összefüggés, és a reklámadó nem javítja az adások színvonalát.
@Mariann19:

Teljesen világos az elgondolás Lady Tax:)
@Pantagruel:
hát ha favúsokat akarsz és nem csak Albinoni-t akkor Mozart Klarinét és Oboa koncertjei figyelemre méltóak, valamint a trombita művei, nem beszélve Bach trombita műveire Maurice Andrée val vagy mással akit kedvelsz, nem linkelek semmit majd rákeresel ha akarsz és kíváncsivá tesz, nem tudom hogyan vagy Schubert-tel? Beethoven mondta a halálos ágyán Schubertre mutatva: a jövő zenéje, azután Schumann a sok mindenféle fúvósaival és Wagnert sohasem szabad kifelejteni ebből mert ő volt a nagy mestere ennek
persz ha már benne vagyunk Brahms fúvósai sem akármik

brühüyyy
Itt, a végeken most az járja, hogy szombaton FIFA-Chile mérkőzés lesz.
Biztosra veszi a lakosság, hogy a FIFA a házigazdát akarja kihozni győztesnek. És a fapofa, amellyel a bíró NEM adott tizenegyest legalább három kristálytiszta gólhelyzetben, amelyben a kapura törő chilei játékost valamelyik drabális holland felrúgta/visszarántotta/fellökte, valóban ad némi alapot ennek az elképzelésnek.
@vörös meteor:
próbáld meg ezt

www.youtube.com/watch?v=Xc6-KozGK3c

brühüyyy

a hárfa elég metálikus, a fuvola meg elég ezüstös
@fagyospityóka:

"_Nem tudom mások hogy vannak vele, de engem nem konkrétan az zavar, hogy a kormány az RTL-t baszogatja, hanem az, hogy olyan helyzetet teremtett, hogy (majdnem) bárkit baszogathat. Másrészt, amig az RTL-t egy gombnyomással kizárom az életemből, addig a kormány esetében utaznom kellene. Viszonylag messze és hosszú időre._"

Abszolút egyetértek.

Amíg az rtl-t kizárni, addig a kormányt bezárni lenne praktikus. A Csillagba 25 évre, javító nevelő célzatú kötött programú tréningekkel a Sopronkőhidai Pesti Barnabás u. 25-ben. A két intézmény közötti távolság áthidalása futólépésben történne.
@parti_giano:

"_már írtam egyszer, ernő frappánsan fogalmazta meg a cinken egy kommentben: "itt minden pofon jó helyre megy"._"

Megint csak telitalálat. 10-es!
@épészmérnök:
bunda esettye

ha emléxel a Baróti-ra amikor az argentinoknak kellett világbajnoknak lenni és az első napon Magyarország (akkor még foci is volt) kikapott mert a játékvezető izé szóval nem volt pártatlan és amikor a Baróti felismerte, akkor legyintett és sírni kezdett...akkor volt az uccsó lehetőség, hogy bajnok legyen a levéd válogatott

brühüyy

nem csak a chile-i eknek hanem másoknak is céltudatosan nem adtak meg jogos dolgokat

borzasztó lenne

de chile nem beszari akkor kiáll és reklamál ott a helyszínen ha másképpen nem levonúl a pályáról meccs közben legyen botrány
@épészmérnök:
ja, és most a Suarez-t eltiltották 90 napra...harapásért? és azokat a szarháziakat akik lekönyökölik meg kipörgetik balkézzel a másikat hogy...be kellene vezetni, hogy aki bármilyen címen megérint egy ellenfelet azt ki kell állítani ez nem rugby és nem is pankráció hanem fottball azaz kizárólag lábbal és a labdával semmi kéz és emberen átgázolás...kezezéseket is elnéztek

borzalmas a bíráskodás

brühüyyy
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Az estére ígért válaszról kissé lecsúsztam, a nagyját az előbbiekben pótoltam. Talán kitűnik belőlük, hogy értem. Ha nem, beletörődök, hogy hülyén halok meg:)
@rodeo36: A chileiek fantasztikusak. A játékosok nem reklamálnak, hanem pörögnek tovább, mindent kiadnak magukból. A közönség meg ugyanúgy szereti őket, és bízik bennük, mint amikor nyertek, bár persze, el vannak szomorodva egy kicsit.
@épészmérnök:
Alexis -nek elég nemzetközi hírneve van ahhoz, hogy kiálljon adott esetben és protestáljon...

brühüyyy
-no comment-

Elmarad a meghirdetett céljaitól a közmunka

Az előirányzott havi 200 ezer helyett idén eddig csak 171 ezren vettek részt a közfoglalkoztatásban - írja a Napi Gazdaság.

hvg.hu/itthon/20140627_Elmarad_a_meghirdetett_celjaitol_a_kozmun
Ön szerint mennyit költünk majd az új Puskás Ferenc Stadionra? Igen, 90-100 milliárd forintot!

444.hu/2014/06/26/on-szerint-mennyit-koltunk-majd-az-uj-puskas-ferenc-stadionra-igen-90-100-milliard-forintot/

-

RTL Híradó: nem tűnik reálisnak Rogán volt alpolgármesterének törlesztője

Egy szakértő szerint csak egyéni kölcsön esetében lehet olyan alacsony a törlesztőrészlet, mint amekkora az ötödik kerület most lemondott alpolgármesterének lakáshiteléhez tartozik. A RTL Híradó csütörtökön annak próbált utánajárni, hogy reális-e az az összeg, amellyel Puskás András a kölcsönét törleszti, elmondása szerint piaci alapon. A hírműsorból Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter cégügyeit sem hagyták ki, amelyekről az Index írt csütörtök reggel.

hvg.hu/itthon/20140626_rtl_hirado_puskas_torlesztes
@rodeo36:

Brazília (A/1)–Chile (B/2) Belo Horizonte 18.00
Kolumbia (C/1)–Uruguay (D/2) Rio de Janeiro 22.00

Június 29.

Hollandia (B/1)–Mexikó (A/2) Fortaleza 18.00
Costa Rica (D/1)–Görögország (C/2) Recife 22.00

Június 30.

Franciaország (E/1)–Nigéria (F/2) Brazíliaváros 18.00
Németország (G/1)–Algéria (H/2) Porto Alegre 22.00

Július 1.

Argentína (F/1)–Svájc (E/2) Sao Paulo 18.00
Belgium (H/1)–Egyesült Államok (G/2) Salvador 22.00
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az előirányzott havi 200 ezer helyett idén eddig csak 171 ezren vettek részt a közfoglalkoztatásban - írja a Napi Gazdaság."

És? Mi ezen a hír? Idén már nem lesz ogy választás. Majd ősszel egy kicsit megnyomja a helyi polgármester a segélyeket, oszt az is elég lesz.
@tristen2005:
kösz, nyitva van és frissítve a FIFA site-ja...
innentől láccik, hogy a bunda mennyire be van tervezve
brazil chile egyik ponthátrányba kerül
és az összes többinél is...
érdekes dolgok derülhetnek ki

brühüyyy

most ezek után van e tipped?
@rodeo36:

Akár hogy alakul, Brazíliának végig kell verni Dél Amerikát.
A sorsolás szerint, ha meg veri Chilét, Jön Kolumbia vagy Uruguay, ha ezt is abszolválta, jön a Holland, Costa Rica, Mexikó hármasból valamelyik, a Görögöket nem számolom, és a következő már a döntő.
Az Argentínok Svájc után jön az USA,A frnciák verik Nigériát, a Németek Algériát, utána kiejtik egymást. Tehát az USA után az Argentinoknak jön Francia vagy Német, Utána a döntő. Ezért mondtam, le van zsírozva a Brazil-Argentin döntő.
'reggelt, Népek!

Valami jó hír? :)
@tristen2005:
PERSZE...de bennem motoszkál a kisördög...brazilia kiesik mert chile agyongyapálja, és az uruk is még Suarez nélkül is van ott még játékos...érdekes módon a Neymar az egyetlen Marcelo, na jó vannak nemzetköziek de...és mi van ha a németek kiesnek idő előtt...és argentina is kieshet...vagy a hollandok meg a többi nagyok csakúgy lefexenek?

szép kis kéthét vár ránk és még Wimbledon benne

brühüyyy
@tristen2005:
kurvára drukkolok a mexico-iaknak hogy verjék szét a hollandokat bár...

brühüyyy
@Marcellusca: vajnának van:

Tudják, melyik cég viseli nagyon a szívén a magyar film ügyét? Hát a Paksi Atomerőmű!

Tavaly 5 milliárd forintot adtak a Filmalapnak.

444.hu/2014/06/27/tudjak-melyik-ceg-viseli-nagyon-a-sziven-a-magyar-film-ugyet-hat-a-paksi-atomeromu/
@jaegtoer: Ha javasolhatnék külön szárnyat nekik. Másképp még megtanulnának valami gyakorlatiasat szabadulás utánra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: viszont akkor miért blokkolják a külföldi oldalakat? Ha nyersz, szjat- t kell utána fizetni elvileg akkor is. Egyéb állami bevétel meg így gyakorlatilag nem lesz a "hazai" kaszinók után sem. Tehát az intézkedés kizárólag magánérdekeket szolgál, miközben immár indokolatlanul korlátozza az állampolgárok szabadságát. Nagyon nehéz ezt másként értelmezni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Áfamentes lesz a szerencsejáték"

Tekintettel arra, hogy a szerencsejáték meghatározóbb létszükséglet és életfeltétel, mint a káros, koleszterines kenyér, a vegyianyagokkal szennyezett zöldség-, főzeléknövény-félék, hús, műtejtermékek fogyasztása- és ezt a fidesz magából kiindulva mélyen átérzi- teljesen érthető, hogy az ÁFA-mentes szerencsejáték lehetőségét megszellőztetik, esetleg békemenetet is szerveznek mellette, ráadásul Andrew G. Vajna haver és különben is mi közötök hozzá 27 %-os áfával megajándékozott népem?. Na, azért!
@fagyospityóka:

"Ha javasolhatnék külön szárnyat nekik."

Legyen:)
@jaegtoer:
politicians and diapers must be changed often, and for the same reason (Mark Twain)

surely in accordance with the great man

brühüyyy
@évásanyó:
politicians and diapers must be changed often, and for the same reason (Mark Twain)

surely in accordance with the great man

brühüyyy

aszondod te nem tudál inglisűl? akkor csak neked: (ferdítem)
politikusokat és pelenkákat gyakran kell cserélni és teljesen azonos okból

most kapsz dupla brühüyyy-t
emlékeztek még az elhalt állami szolgáltatóra, na seszták nyomulása erre is szolgálhat, és szóltam:

Kezdődhetnek a tárgyalások az Invitel eladásáról
Koi Tamás, 2014. június 27. 10:08

Napokon belül megkezdődhetnek a tárgyalások az Invitel tulajdonosváltásáról. A többségi tulajdonos Mid Europa Partners nem hivatalos információk szerint még idén megszabadulna részesedésétől, a vevő kiléte mellett már csak az a kérdés, hogy sikerül-e egyben eladni a geográfiailag meglehetősen töredezett lefedettségű vezetékes szolgáltatót.

www.hwsw.hu/hirek/52492/invitel-mep-ertekesites-eladas-uzletresz-telekom-vodafone-telenor-rothschild.html
@Penivaldes: Hová mensz? Nyári gyakorlat?
@Marcellusca: francokat, nyári pénzkeresés, gyár, szalag
@Penivaldes: És mit szerelsz?
Akarom kérdezni: mi lesz a "kimenekített" alkatrészekből? Tank? :D
@rodeo36: Szép napot minden Tündér Varánuszosnak!Hogy s mint van ma minden gyikocska?Most ébredtem, az este kilengtem zenehallgatás címen.Rodi drágám, csak nem arra gondolsz, hogy kakás mindkettő, hogy szépen fogalmazzak?
A dufla brühünek külön örülök:))
@Penivaldes:
és eredetiben szoktad olvasni?

Gladstone Chaves de melo (Campanha, 12 de junho de 1917 — Rio de Janeiro, 7 de dezembro de 2001) foi um advogado, filólogo, escritor e político brasileiro.1 2

Biografia[editar | editar código-fonte]
Formou-se em Filosofia e Direito pelas respectivas faculdades da Universidade do Brasil, atual UFRJ, tendo sido professor catedrático de várias universidades.

Foi lingüista internacionalmente conhecido. Membro da Academia Brasileira de Filosofia publicou inúmeros trabalhos sobre essa a matéria. Por duas vezes foi adido cultural do Brasil em Lisboa.

brühüyyy
@évásanyó:

ezt jobb lenne a Mester-rel megbeszélned ...de szvsz eltaláltad a lényeget

és miket hallgattál?

itt most kora hajnak lesz nemsokára, még sötét és áporodott whyskey szag terjeng

közben BWV 244 szól halkan de energetikusan

brühüyyy
@évásanyó:
bedugtam....a fejhallgató jack-jét

brüühüyyy
@rodeo36: Amit küldtél, főleg Bachot.Nyiss ablakot, esti szellő körbelengedez, ha esteledik Nálad, a világ másik végén vagy :(.
@Penivaldes: Nem szeressem, ha nagy csővel közelítenek felém. :)
...de mégicsak pelcznéé a nap arca (mármint, hogy mekkora arc): mno.hu/ahirtvhirei/az-europai-neppartnak-elege-van-viviane-redingbol-1234334

"–Ne legyen szemérmes, de Reding asszony lehet, hogy épp önnel szemben veszített?
–Hát igen.”"

LOL
percekig röhögtem rajta.
hehehehe

Egymillióért lehet Putyin arcával díszített aranyozott iPhone-unk

Ha ajándékot venne Kovács Bélának, érdemes most elkezdeni félretenni.

444.hu/2014/06/27/egymillioert-lehet-putyin-arcaval-diszitett-aranyozott-iphone-unk/
a hvg.hu letérdelt

Server Error in '/' Application.
Runtime Error
@Marcellusca: porszívó:)
majd megjutalmazlak hű hűbéresem:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Persze adhatták volna tavaly annyival olcsóbban az áramot a lakosságnak. Az lett volna az igazi rezsicsökkentés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Áfamentes kaszinók: nem tudta megindokolni a kormány, mire jó ez."

Szerintem egy uniós sallerra, vagy tockosra pont jó lesz.
@látjátok feleim szümtükkel: nonprofit közszolgáltatás, jahhh az nem is, onnan kell a pénz a haveroknak, meg paksra meg az oroszokra /papíron/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért kell ehhez egy hülye tesztet megcsinálni...

brühüyyy

majd kiderül amikor ott leszek a luk előt és lesz oázis a másikoldalon....az bizonyos, hogy megnézem, meg lehet e kerülni vagy átmászni a falon, vagy csak ledönteni egy ember szélességben
@rodeo36: @Penivaldes: haverok, buli, hanta, ennyi, se több, se kevesebb, némi nemzetieskedő, és keresztényieskedő mázzal nyakon öntve:
/a ner széjból egyszer hideg, másszor meleg, akár egyszerre is/

Mindenki nyugodjon meg, Orbán nem kommunista

Reggel a Kossuth Rádióban vallott végre színt. Azt mondta,

“nem irigyeljük a cégektől az extraprofitot, nem vagyunk kommunisták”

De az igazságos közteherviselésben mindenkinek részt kell vennie, a miniszterelnök szerint pedig a reklámadó pont ennek a része. Érdekes, hogy eddig épp azzal indokolták a reklámadó bevezetését, hogy a reklámbevételekből extraprofitra tesznek szert a médiavállalkozások.

444.hu/2014/06/27/mindenki-nyugodjon-meg-orban-nem-kommunista/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Keddtől nincs nyerészkedő szemétszállítás"

Keddtől hivatalosan nem lesznek nyerészkedő szemétszállítók. A közleményből kimaradt mennyivel nővekszik csak a nyerészkedő szemetek száma.

Azért felmerül egy kérdés:

Amennyiben a gazdaságban nonprofit működési modellt valósítják meg, miből lopnak?
@jaegtoer: Eu pénzek, MVM, szerencsejáték, Paks2, dohány, optikai gerinc, rabszolgamunka, stadionok, vajna, ehhh meguntam, nincs kedvem folytatni :(
cöfi pincik vau vau, vezénylónak, hogy fognak csodálkozni, ha kehinavtek vizsgálatot kapnak esetleg, csak már látnám, bekészíteném a popcorn adagomat a bulira :D

A CÖF szerint az Alaptörvénnyel sem fér össze Tasnádi államtitkári kinevezése

Orbán házi civilserege tovább háborog a kommunista tartótiszt kinevezése miatt.

444.hu/2014/06/27/a-cof-szerint-az-alaptorvennyel-sem-fer-ossze-tasnadi-allamtitkari-kinevezese/
mehát itten tartunk kérem:

Ezért fog szívni az RTL Klub

A jelenlegi törvények lehetővé teszik, hogy a NAV-ot bunkósbotként forgassa a kormánypárt, jobban mondva a nemzetgazdasági miniszter. Rosszul viselkedik a tévé? A kormány ügyes-bajos dolgait boncolgatják a híradóban? Nosza, indítsunk egy vizsgálatot, amit nehéz kivédeni.

mentalisdeficit.blog.hu/2014/06/26/ezert_fog_szopni_az_rtl_klub

-

A megfelelően kiválogatott haveri csapattól ilyen gyorsolvasást én nem feltételezem.:

Trafikmutyi - percenként döntöttek sorsokról a pályázatok bírálói

Egy-egy pályázat elbírálására alig egy perc juthatott a Blikk számításai szerint, ha helytálló a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) állítása, illetve, ha azt az eredeti pályázati kiírásra vonatkoztatjuk.

hvg.hu/gazdasag/20140627_Trafikmutyi__percenkent_dontottek_sorsok
persze én ezt is elhiszem nekik, annyi ezt igazoló példa van, ugye pl. nahhh, az a ..., vagy ama, vagy még ez is....
na ugye, mert csak.

Nem lehetett nemet mondani erre a felkérésre - 07:23

A felsőoktatási államtitkár szerint nem politikai komisszárokat küldenek ősztől a felsőoktatási intézményekbe a kancellári rendszer bevezetésével, hanem az egyes egyetemek, főiskolák profiljának megfelelő szakembereket keresnek majd. Közölte: várhatóan nyár végén ülhet össze a Felsőoktatási Kerekasztal, és a felsőoktatási alapszakok számában jelentős csökkenés várható.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=175857#c
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Orbán házi civilserege tovább háborog a kommunista tartótiszt kinevezése miatt."

De nem joggal háborog? Etették őket eddig a nagy dumával, szépen be is nyelték, mint kácsa a nokedlit, tolták is a szekeret ezerrel, oszt most meg leszarták előttük a hámfát. Ezt egy CÖF sem szereti, de az is lehet, hogy csak kezd nyílni a kismacska szeme.:)
Ma meg azt hallottam hogy tasnádi elvtársnak, akkori III/II es elvtársnak jelentettek volt ÁVH s ügynökök, név szerint Amur és Vera ügynökök Nagy Imre újratemetésének napján. Ahol vicctor is felszólalt.

Na most meg ezt a tasnádi elvtársat vicctor kinevezte államtitkárnak. Hát így harcol vicctor a kommunisták ellen.
Hát erről a témáról is lehetne egy post holnap.
@látjátok feleim szümtükkel: vagy csak mutatják magukat a Norvég Alapnak, hátha ők is kapnak egy kis pénzmagot, amit jól zsebre vághatnak és cinkosan összemosolyognak közben a vezénylóval.
"kedves" putyinseggnyalók és fideszjobbik:

Oroszország szerint súlyos következményei lesznek annak, hogy Ukrajna, valamint Grúzia és Moldova aláírta pénteken az Európai Unióval a társulási és szabadkereskedelmi megállapodást.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_az_orosz_valasz_ennek_komoly_kovetkezmenyei_lesznek.583188.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A rezsicsökkentett szemétszállítás bedöglött, több száz településen úgy oldja meg a kormány, hogy állami támogatást ad az önkormányzatoknak, 7 milliárd forintról írnak a lapok.
oops

Egy MLM-hálózatépítő védte meg a gyanús cégek százait alapító fejlesztési minisztert

Kovács Erzsébet maga is együtt dolgozott Seszták Miklóssal az óriási céghálózat kiépítésében. Szerinte ezek semmiféle kárt nem okoztak az országnak.

444.hu/2014/06/27/egy-mlm-halozatepito-vedte-meg-a-gyanus-cegek-szazait-alapito-fejlesztesi-minisztert/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem kizárt.

Szerinted írhat ilyet egy Deutsch Tamás: "A velejéig romlott, rohadt, büdös kommunista rendszer – többek között – a III/II-es osztály miatt volt egy velejéig romlott, rohadt, büdös diktatúra." ?:D:D:D

Akkor hogyisvagyikez? Most is velejéig romlott rohadt, büdös diktatúra van? Már ugyi ha III/II-es ügynöknek helye van a kormányban, és a belügyér döntését pedig tiszteletben kell tartani?:D:D:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Á, csak színjáték, porhintés. Demonstrálják, hogy ők nem, nem, nem soha...viktátor megbízott, pénzen vett seggnyalói, hanem aj de függetlenek.
@Mariann19: és kijelöl a "Katasztrófa Védelem" egy önként kötelező szolgáltatót, hjaaa, így megy ez mifelénk.
@látjátok feleim szümtükkel: logika szeint igen, már csak az a kérdés, melyik logika szerint? ;)
@Mariann19:

Állítólag más szolgáltatók is kaptak, csak nem publikus.
@jaegtoer:
Tisztelettel és bután érdeklődöm, hogy mi az a Tax? /Lady Tax/
@AKIsTUDATLAN:

A vezetőkről el is hiszem, de az eccerű faék néha szokott gondolkodni is, főleg akkor, amikor neki vizet adnak, és a prédikátor meg bort iszik.
@jaegtoer:
Tisztelettel és bután érdeklődöm, hogy mi az a Tax? /Lady Tax/
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor jól beleharaptak a saját lompos farkukba.
Ebből az jön le, hogy a rezsicsökkentés a végén állami teherré alakult át, csak ők nem így képzelték.
Meg kellett volna először a szolgáltatók teherbíró képességét vizsgálni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Katasztrófa Védelem most egy tényleges feladatot kapott, de ha az egész szeméttengert kéne nekik
rendbe hozni az országban, nagyobb feladat lenne, mint az Atlanti óceánt kimeregetni.
@Mariann19: á csak a szokásos, hozzáértés és szakértelem:

Szinte hihetetlen, de mégsem bizonyult jó ötletnek betonkeménységű murvába ágyazni az élő fákat. Hiába cserélték ki a kőkemény anyagot, a fák száradnak, ezért kutatóárkokat ástak a Kossuth tér északi szegletében.

cink.hu/pusztulnak-a-frissen-ultetett-fak-a-parlamentnel-1596885465
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A faültetés végkifejlete szimbolikus.
Így sorvad el a rosszul értelmezett megújhodás.
Vagy szegény fák nem tudtak szabadságharcolni.
Jól időzített a kormány - rosszul áll az RTL Klub a médiaháborúban

Úgy tűnik, a kormány jól időzítette a reklámadóról szóló törvényt. Az RTL Klub ugyanis hiába lendült támadásba a Híradóval, és igyekszik kritizálni a kormányt, jelenleg jóval kevesebb embert érnek el, mint ahogy néhány hete sikerült volna nekik.

www.mfor.hu/cikkek/Nem_all_jol_az_RTL_Klub_a_mediahaboruban.html
@nincs_itt: "meg ezekért!"

Jó, hogy belökted ezeket, mindjárt előkaparom a csóka lemezeit, a költözések kicsit elkavarták a dolgaimat.

Amennyiben nemcsak az elektromos játszik nálad, ezek is érdekelhetnek. Más téma, de jó.

www.youtube.com/watch?v=okNlpu0Depo

Na ez meg már végképp más, de ha már dél és kelet. :)

www.youtube.com/watch?v=okNlpu0Depo
Még valami, párszor nálunk is koncertezett ez a kis fakezű. :)

www.youtube.com/watch?v=qa5Up0exnTY
Végül, hogy ma is érezzétek az erőt. :)

www.youtube.com/watch?v=8yowxumEOD0
@V-PORT:
Másmá el tudom képzelnyi. :)
Biztossan valami illesmi (figyelem! +18-as vidijó!):
www.csucsvideok.hu/videok/Le%C3%A1nyb%C3%BAcs%C3%BA+egy+disc%C3%B3ban/?vid=3331
@V-PORT: és így fog véget érni az is ami a Házon belül megy, a fák jhelzik
A forinthiteleseket is megsegítik, a végtörlesztők kimaradnak!

Benyújtotta ma a parlamentnek a devizahitelesek megsegítésének első lépcsőfokáról szóló törvényjavaslatot az igazságügyi miniszter, amelyből rögtön kiderül, hogy nemcsak a devizahitelesekre, hanem a forinthitelesekre is vonatkozik a tisztességtelen banki eljárás korrigálásáról szóló jogszabály. Erre csak ma reggeli rádiós interjújában utalt először Orbán Viktor kormányfő. A törvény hatálya egyértelműsíti, hogy a végtörlesztéssel terhüktől megszabadulókra nem vonatkozik a mostani keretrendszer.

www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/a_forinthiteleseket_is_megsegitik_a_vegtorlesztok_kimaradnak.200694.html

www.parlament.hu/irom40/00465/00465.pdf
@évásanyó:

Kutyás téma.
Mivel nem tudok saját anyagot idepasszintani, ez van helyette.
Kuvasz Rottweiler játék, annyi különbség, hogy a mi rotink nem volt csonkolva.
www.youtube.com/watch?v=dEkgVgWi_-k

Kuvasz Labrador játék. :)
www.youtube.com/watch?v=vm86B9b3GXY

és egy kis ízelítő az "őrült" kuvasszal kapcsolatban.
www.youtube.com/watch?v=dEkgVgWi_-k
Bocs az első és utolsó félrement valahogy.

Legyen a címük, ez történik Magyarországon, amikor nem figyeltek oda. :)
Tehát javítva

kuvasz roti
www.youtube.com/watch?v=-z4r5vieaq4
www.youtube.com/watch?v=w8uIsOL7vqU

kuvasz
www.youtube.com/watch?v=LpUidHSOMjE

és bocs a hibáért, túl sok ablak volt megnyitva. :)
Ezt nem gondolta volna: megvan, kik a leglustábbak Európában

Alaposan rácáfoltak az előítéletekre a statisztikai adatok. Kiderült ugyanis, hogy az Európai Unióban a románok, a görögök és a magyarok dolgoznak a legtöbbet. A legfrissebb felmérések szerint a finnek és a franciák a leglustábbak. Vagyis nem igaz az, hogy az északiak és nyugatiak szorgalmasak, a dél- és kelet-európai népek pedig szeretnek lazítani. Részletek a videóban.

www.atv.hu/videok/video-20140627-ezt-nem-gondolta-volna-megvan-kik-a-leglustabbak-europaban
@sjz: Mucikám, a láma tánc az hogy jön a képbe??
@sjz: oké:))Aranyos ez a két kutya.
@évásanyó: Az összes kutyu aranyos, gyönyörűek, szeretnivalók, aki bántja őket , annak a kezét törném le.
@Mariann19:

Ahhoz érteni kéne, meg az egyébként is munka. Az meg nékik büdös.
hogy is volt, hogy Laciné szerint már visszatöltöttük ugye...

Jahh, és ez persze megint nem hitel, és vissza sem kell fizetni...

100 milliárdért veszünk gázt, hogy ne fagyjunk meg

Kölcsönt adnak az MVM-nek, hogy télre feltöltsék az utóbbi években leapasztott tárolókat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F06%2F27%2F100_milliardert_veszunk_gazt_hogy_ne_fagyjunk_meg_telen%2F
hmmm, sokan mondtuk ezt itt is:

Bokros Lajos

Szerintem ennek a tíz milliós orosz hitelnek semmi köze a paksi bővítéshez. - ezt Bokros Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A volt pénzügyminiszter szerint semmi értelme atomerőművet építeni, mert 20 év múlva nem tudjuk, hogy milyen energia lesz a legolcsóbb, a leghatékonyabb, és a legkevésbé szennyező. Szerinte a hitel arra kell, hogy a kormány ki tudja fizetni azokat a veszteségeket, amelyeket a populista intézkedésekkel halmozott fel.

www.atv.hu/videok/video-20140626-bokros-lajos-eb
Több mint 1100 milliárd forintos uniós fejlesztési forrás áll rendelkezésre a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programban (KEHOP) meghatározott öt nemzeti fejlesztési prioritásra - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) helyettes államtitkára az 5. Észak-Alföldi Önkormányzati Energia Nap alkalmából tartott konferencián pénteken, Nyíregyházán.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_kolt_el_az_allam_1100_milliardot.583190.html
Mindenkinek, akit érint: Szeretettel köszöntöm az összes Lacikát, Lacinap alkalmából!
@évásanyó: A kuvasznak??

gondolom a lámának.

lám a szeme, lám a szeme, sötétkék. :)
@V-PORT:
Már régóta azon a véleményen voltam, hogy nem a telefonok maguk, hanem a tartalmuk volt izgis, azért kellett a nagy felhajtás. Pár kompromittáló fotó a lánybúcsúról azért nem jönne rosszul a bulvármocsárnak, párszázezret biztos megérne nekik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mivel már régóta rebesgették, hogy a "felesleges" párnagáz egy részét is kiárulták, ezzel fűtve fel a választásokra a rezsicsökkentést, várható volt, hogy valahonnan és valamiből azt azért vissza kell majd pótolni.
@OPHELIA: "Adó"
Csak azt látnám, hogy ezt a robogó gazdaságot mi tartja ekkora sebességfokozatban.
Bár ma megvilágosodott az elmém. Egy hír kapcsán
látható, hogy milyen rejtett kiadáscsökkentéssel lehet még lélegzethez jutni.
Rétvári Bence kifejtette, hogy 2011-ben még 230 ezer volt a korhatár előtti nyugdijasok száma, ma már alig 100 ezer, köszönhetően annak, hogy a kormány fokozatosan kivezette ezt az intézményt.
Nem is tudtuk, hogy ez ilyen gyors iramban ment végbe és évente 200 mrd megtakarítást hoz a konyhára.
Nem kell itt a gazdasággal vacakolni, elég egy -két megnyomorító intézkedés, és már a célban vagyunk.
@évásanyó:

Láma szeme, láma szeme sötétkék:)
@látjátok feleim szümtükkel: "Ahhoz érteni is kéne. "Az meg már munka."
Képzeld el, ha a hozzáértés és a munka kéz a kézben járna.
Már az is jobb volna, ha csendben kártyáznának, kevesebb kárt okoznának ennek az országnak.
Már az egész világ rajtunk vidámkodik, bár a kormány ezt utánzásnak véli.
Még a fák is kihalnak a kezeik alatt, mint a példa mutatja.
@sjz: Megkönnyeztem)).Minden nepra jut valami rihegnivaló, nagyon csípem!!
@tristen2005: sjz lefordította, most ezen röhögcsélek egy félórája!!Jópofik vagytok!
@tristen2005:

"le van zsírozva a Brazil-Argentin döntő. "

Nagyon nem lennek meglepve, de csalodott lennek, ha (ilyen focival) Argentina a dontoig menne.

A csapat maga nem sokkal jobb, mint a portugal, csak mig CR gyatran hasznalta ki rengeteg kapuraloveset, addig Messi eleg impozans aranyban. Marpedig a 6 argentin golbol 4-et "vallalt" Messi. Az angol nyelvu adokon mar meg is alkottak egy uj szot: MESSIDEPENDENCE.

Ha a belgak nem is, de a tulipanosok 5-3-2-je szinte bizonyosan semlegesiti Messit (pedig meg egy Besicuk sincs, nagyon unom mar a hype-olasat amugy). Nelkule pedig az elegge kozepszeru csapat nem jut dontobe...

A brazil helyzet se sokkal jobb. Ott a golok eloszlasa 4-1-1-1.

Csak osszehasonlitaskeppen a hollandoknal ez: 3-3-2-1-1
@simple observer 2.0:

és akkor ki veri ki a teutonokat meg daccsokat...tökeim tele vannak velük, meg a primadonna kurva attitűdjeikkel és a sok seggfej játéktönkretevővel akik gazsulálnak nekik

kurva annyukat

brühüyyy
@simple observer 2.0:

Argentína csak a döntőben tud találkoznia Hollandokkal, Belgákat meg az USA üti el, mielőtt az Argentinokhoz érnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
megoldási javaslatom:

1CHF=172HUF
1EUR=198HUF

a többi ennek arányában

brühüyyy

és semmi mást nem is kell csinálni...
persze mennyenek kártyázni: rebetli
@tristen2005:
hacsak a balgabelga nem tesz rossz fát a tűzre és szétveri a zusáskát?

brühüyyy
@rodeo36:

Akkor jönnek az Argentinok.
@évásanyó:

Szünet van, a nagy érdeklődésre tekintettel megismétlik az első 48 meccset:)
@tristen2005: Tudsz abban segiteni, hogy vajon miért nem müködik a víberem?Ahogy bekapcsolódnél, kidob a netről, tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
@évásanyó:

Nem tudom. Biztos TEKelődnek!:)
@tristen2005:

" a nagy érdeklődésre tekintettel megismétlik az első 48 meccset:)"

Ez ígéretnek és/vagy fenyegetésnek egyaránt szörnyű:))
Húú gyerekek. Ma is kemény ám az RTL híradó. Most éppen tasnádi elvtársat cincálják. Prüszköl is ám a fideSS maffia, nincsenek hozzászokva a negatív hírekhez.
@Orica Középföldi:

Szerintem, a dél európai kontingens(Spanyol,Portugál,Olasz) szívesen újra játszaná:)
@évásanyó: teló vagy pc, mert nálam megy, lehet frissíteni kell, vagy levenni a frissítést :)
@rodeo36:

Hadd kezdjem azzal, hogy a nagy NEVEK kivetelevel szinte egyik jatekos sem mond nekem semmit. Annyira nem nezek egyebkent focit, meg BL-t se. Rugby mellett/helyett unalmas.

Pl. le is dobbentem nagyon, hogy a VB elott nezve a ranglistat, a portugalok a 4., a svejciek a 6., es a belgak pl a 11. helyen voltak. A svajciak kozul pl EGYETLEN nev sem volt ismeros, beleertve a golzsak Shiqirit is.

Ez lehet hatrany de elony is, hiszen nem tudom, hogy amugy egy-egy jatekos mire kepes, es csak a VB-n nyujtott teljesitmenyuk alapjan "szakerthetek". Ezen meg az sem segitett sokat, hogy az elso hetvege utan az M1-es stand up comedy (pl Banfi szakertese) helyett inkabb gyatrabb minosegben, de streamelem a BBC- vagy az ESPN-t.

Fritzeket a franciak verhetik. A negyeddontok formasagnak tunnek, minthogy Nigeria vegig motivalatlanul jatszott, kiveve Argentina ellen, ahol meg gyatran vedekeztek, mig Algeria motivalt es harap is, am jatekeroben nincs ott. Ha Korea nem omlik ossze olyan dramaian talan nem is ok jutnak tovabb...

Egy nemet-francian a nemeteknek adnek picivel tobb eselyt.

A hollandok fele nemileg elfogult vagyok:
Az elso valodi emlekem Van Basten csoda-golja a az oroszok ellen. Aztan a tulipanos Milant is szerettem nezni. Bergkamp pedig a valaha volt egyik legtechnikasabb jatekos. Az argentinoknak lott golja pedig szamomra A tokeletes gol:
www.youtube.com/watch?v=XsZkCFoqSBs&feature=kp
Masreszt ott a teny, es egyutterzes, hogy meg nalunk is szerencsetlenebbek 3 dontovel.

Mexiko egy massziv es szimpi csapat, de szerintem azert nem voltak olyan jok az elozo 3 meccsen, hogy legyoznek a hollandokat.
2 meccsen rugtak 1(!) golt, igaz nem is kaptak. A harmadikon pedig egy kenyszeruen kinyilo horvatokat csiptek meg 3 gollal...

Aztan valoszinuleg Costa Rica jon. Szerintem ez konnyebb lesz a mexikoi feladatnal.

A dontobe jutasert a belgakat varom ellenfelnek.

Es sajnos konnyen elkepzelheto, hogy a dontoben
szedik ossze elso vereseguket.

Az 5-3-2 remekul mukodik, es olyan futok mellett, mint Blind vagy Janmaat a tamadas epites is megyeget. A megszokott (legalabbis ezt olvasom) 4-3-3-ra is konnyen at tudnak allni. Mig 4 eve igazan csak Sneijder volt formaban, most Robben mellett van meg par "ihletett" jatekos.

De hat ahogy az orok igazsag mondja; a labda gombolyu. ;)
Es az sem elhanyagolando, mennyiszer kell majd egy (inkabb) vedekezo felallas ellen jatszaniuk pl. rogton a kovetkezo, Mexiko ellen.
@tristen2005:

"Argentína csak a döntőben tud találkoznia Hollandokkal"

Szandekosan nem a Nemzeti Sportra utalok, mert az valoban nem egyertelmu, de a fifa oldala azert mar elegge:
www.fifa.com/worldcup/matches/index.html
@Mariann19: én is olvastam ennek a szépreményű embernek a nyilatkozatát, nem túlzottan szívderítő
@simple observer 2.0: Argentína az eddig mutatott alapján nem érdemelné meg, Az Irán elleni meccsük szégyen volt.
@simple observer 2.0:
NAGYON ÉRDEKES AMIT ÍRSZ, én teljesen szubjektív szempontjaim szerint bírálom, őket, hogy én is iagazságtalan lehessek...argentina egy kalap szar messi-t beleértve
a brazilok neymar-ra alapoznak de össze tudják -talán- szedni magukat eddigi szereplésük la caca de vaca, CRC, Colombia többet mutattak, mint az várható volt és a mexico-iak (személyes irritációm ellenére) nagyon befutottak és nagy esélyeket adok nekik, a németekről és a hollandokról már írtam szeretnem ha gyorsan kiesnének, a franciák hátha életre kelnek a DD nek kellene valamit beléjük tolni ő tuggya mit...az usa sokat akar és ha némi játékvezetői segítséggel (FIFA és sokpénz) akár előre is kerülhetnek, a nigériaiak valamit a legutóbbi meccsük előtt nem jól csináltak, remélem rendbeteszik és akkor verhetetlenek lesznek nagyon lelkesek kicsit butusok de nagyon akarnak és tudnak futni...a görögök majd leszamarazzák magukat, az Uruk nekem szimpatikusak az a pirinyó kis sarki nemzet ott a folyók összefolyásánaál és a nagyok árnyékában 5 millió embör a gyerekeket is beleértve többet mutatott mindíg mint bármely nagy barom a sok pénzével

a primadonnákat picsán kell rúgdosni és a pankrációt meg a rugby attitűdöket ki kell piros lapozni seperc alatt...akkor majd lesz rend

de igazad van a labda görög és a játékösszekavaró birdancsok meg süketebbek mint valaha a kurva annyát mindegyiknek

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pc.mit kell és hogyan levenni?tök hülye vagyok, egyszerüen és ovodásszinten ismételd meg, ha kérhetnélek.:)
Ma emlékezzünk meg Armand David atyára, aki 1865-ben felmászott a Pekingi császári vadaspark kőfalára.
@Orica Középföldi:
háááát felejtős egy fosstalicska marad a történelemben az bizonyos

dehát pénzre megy meg erősebb kutya...semmi sportszerű nincs benne csak a nyögés és az izzadmány meg folyik a fos a sok idiótából

de az ottani közönség kurvára élvezi, a sör folyik millió poharakban...és a kaja ha marad valami későbbre ezek felzabálják a kóbor kutyákat is...

Manaus-ban biztos csinálnak Jacaré pörköltet meg sucuru sültet az is valami exoticum

talán pattogatott csótány is kapható

brühüyyy
@Penivaldes:
mit akart ellopni?

brühüyyy
@Oxica:
majd ha azt kezdik firtatni, hogy a koleszban a zorbán -nonokisszakállas- kivel és milyen ellentételezésért szopott és dugták meg akkor majd oda fogok figyelni és akkor is ha fellegi elvtárs elárúlja, hogy hogyan volt édesebb a zorbán fekve vagy térgyelve -diplomát meg kell fizetni hátha még doktor is-meg is fizett tanúság rá ami

brühüyyy
@rodeo36:

Csak a döntőbe szoktam belenézni. Ennyi futball nekem kitart 4 évig:))
@Orica Középföldi: én aszt is csak felvételről, ha az a csapat nyer, amelyik nekem szimpatikus.
nem kockáztatok:)))
@Penivaldes: emlékezzünk húgi! kezgyed!:)))
@taga20: ez egy nagyon fontos esemény volt a elfedezések krónikájában.
@rodeo36: Hát ja, pedig ma is érdemes volt oda kapcsolni mert voltak benne nyalánkságok.
Aszongyahogy, volt benne egy kis récsöl telózás melynek keresgélése már 9 milla közpénzt emésztett fel és még mindig nincs meg de nem adja fel a maffia a keresést.
Na meg volt benne tasnádi elvtárs, tonyó ma megúszta.
Na meg megtudtuk hogy akár 100 milliárdot is felemészthet az új Puskás aréna építése.

Szóval ma is voltak nyalánkságok amiről hiba volt lemaradnod.

Ave
@Penivaldes: szép estét neked is drága húgi!
kezed rendben? az új melóhelyről nem vágtak még ki?:)))
Csak szólok hogy a hollandok és az argentinok már az elődöntőben találkoznak ha eljutnak odáig.
A másik ágon meg a brazilok és a németek vannak.

Ideális esetben brazil-német és holland-argentin elődöntő várható de a franciák és a belgák bekavarhatnak még.
@Oxica: én már egy párszor megmondtam itt a frankót, német-holland döntő lesz.
punktum!:))
@Penivaldes: ako még nem, me nagyon vidám vagy. feltűnően, csak nem kitanultad a kutyafittyet és te lettél a főnökúr kedvenc munkatársnője?:)))
@taga20:
Mi a stájsz emberek?
A Face-re dobáltam fel képeket! Húztam tovább a buliba.
Holnap is sárkány.
Persze van akinek ma is... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): egészségedre haver. asztán a versenyen ne úgy teljesics, mint én a sörhozással:)))
De az biztos hogy a brazilok sorsolása a legnehezebb.

Holnap Chile következik majd Kolumbia vagy Uruguay és utána jön Németország ha még versenyben lesznek. Ha legyűrik őket akkor még ott van a döntő Argentína vagy Hollandia ellen. Szóval hazai pálya ide vagy oda nem lesz egyszerű nyerni a braziloknak. Ha nyernek megérdemelten nyernek szerintem.
@taga20: Hát az se rossz. Szívesen megnézek egy német-hollandot is csak a hollandok nyerjenek.
@Oxica: mé? mi bajod a németekkel, termelik itt a dzsidipit nekünk és az orbánmaffiának. a hollandok meg kábszeresek:))
na ako kit kell szeretni?
Csak azt nem értem hogy egy ilyen stadionépítő sportnemzet mint a magyar miért nem rúg labdába már 1986 óta.
@rodeo36:
Na, érdekes ez a VB is (...) eddig, majd lesz ami lesz alapon nézem - ha nézem.
Nekem inkább az ütötte meg a fülemet, hogy a fraddika ( vagy minek hívják azt az izét ) stadion avató meccsére a Csel-Szít sikerült beszervezni.

Nem vagyok egy sport közgazdász és a labdarúgás maffiájának anyagi ügyeiről sincs információm, de ha nem teljesen hülyék akik intézték ezt az egészet, mennyibe kerül nekünk, hogy a Csel-Szí ne szíí-Vassa halálra a fraddikát? Vagy esetleg van olyan nemzetközi szinten tájékozódott turbóavar-görögtüzes-metrószerelvény szétverő-árpádbugyogós náci... oppardon; ultra szurkoló, aki meg van győződve róla, hogy a két csapat egyenlő ellenfélként lép pályára??

Szerinted?
Én nem tudom, de azért pont őket meghívni... nem lesz ebből baj?
@taga20: Egyszer már kifejtettem. Mióta kiderült hogy doppingoltak 1954 ben, vagyis csaltak, megfosztván Magyarországot a világbajnoki címtől, azóta nem csípem a játékukat.
Azt elismerem hogy tudnak focizni de nem szeretem őket és minidig az ellenfélnek szurkolok.
@Knósszosz: A fradi-cselszíí is békés 2:2 lesz mint a magyar-dán Debrecenben a stadionavatón.
Hogy mennyibe kerül ez nekünk, ne kérdezd mert tasnádi elvtárs úgyis titkosítja 40 évre.

Az viszont a legnagyobb gyalázat hogy a magyar adófizetők pénzén ide rittyentett stadiont nem Albert Flóriánról nevezték el, az egyetlen magyar aranylabdásról.
@Penivaldes: na végre! éveken keresztül itt nyavikoltál, hogy milyen béna vagy, erre most belecsaptál a nulláslisztbe. persze lehet, hogy átbaszol:)))
@Knósszosz: benne van a csilliárdos szerződésükben, hogy 3-0-nál kettőt a saját kapuba kö rúgni:)) ha fizetnének se mennék ki erre a hülyeségre!
@Knósszosz: Rég láttam önt, kedves Knosszosz
a mosógépek őrizzenek téged
@Oxica:

Az Albert család nem tudott, 5 milliárdot fizetni 10 évre.
@Oxica: hát nem voltam ott a kifejtésnél ako, de beljebb lennénk, ha mi nyerünk? rákosipajtásnnak biztos fényesebb lett vona a kopaszfeje, ja és valószínű 56 se lett volna, me a tömegek kielégültek volna. úgyhogy mennyé inkább ki dajcsba, elég szalcburg után és lehet, hogy megszereted őket:))
@rodeo36:

HAHAHA. Legalabb ma is tanultam valamit:

" la caca de vaca"

Bar a caca miatt nem lenne nehez megjegyezni, de minthogy aligha fogom hasznalni, valoszinuleg hamar elfelejtem, Kar mert dallamos. :)

Amint rakerestem a guglin, leltem egy helyet, ahol parazs vita folyt, hogy mennyire "eros" is ez a kifejezes. ;)

Amugy valoban meglehetosen szubjektiv szempontjaid vannak.

"a primadonnákat picsán kell rúgdosni és a pankrációt meg a rugby attitűdöket ki kell piros lapozni seperc alatt...akkor majd lesz rend"

Ezzel egyetertek, bar nekem van meg jopar egyeb gondom is a focival, amit mar parszor targyaltunk, ugyhogy most nem sorolnam oket.
@taga20: aki a németeket szereti az nem érdemel szót.
a dánokat lehet, meg a hollandokat
@Penivaldes:

Orulok, hogy egyforman latjuk a holland es argentin produkciot!

Az atyat emlitetted nemileg misztikusan. Az adott evben azt talaltam, hogy elso FEHER emberkent latta azt a bizonyos szarvast.
Ezt a falmaszos epizodot nem ertem, miert is relevans ez?
@simple observer 2.0: hát mert azután látta meg azt a szarvast, miután felmászott a falra.
@simple observer 2.0: gondolom az az egyik, hogy szünetben szar számokat nyomnak. na itt egy jó:)
www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI
@Penivaldes: ne feszícsd a húrt, me mérges leszek!
@Penivaldes: na jó most még nem leszek, de tessék a németekről rendesen beszélni:))
@Oxica:
Így igaz, ez gyalázat!
Pénz beszél, Fradi ugat/kussol és térdel. Az egész vezetőség elmehet mészáros lőrinc földjeire kapálni, műanyag óvodás szerszámokkal, büdös gyökerek.

Azért Albert ezt minimum megérdemelné azért is, amilyen focista volt, meg azért, mert az elkövetkezendő kurva sok évben nem lesz hozzá hasonló nagyság - és itt illik megemlékezni sokakról még -, de nem vagyok egy lexikon így este - se... Egy biztosítótársaság neve pont passzol a Fradihoz, nem igaz? Nyugodtan lehetne Safarov aréna is, oda is van kötődésünk... az igaz, hogy az is szopó utca volt, de volt.

Amúgy a játékosai mit mutattak az elmúlt években? Olyan kis élvonalbeliek, vagy csak a trendek mozgatják őket? Egységnyi bőrfelületre tetovált izék és a hegyes köpések tekintetében tutira elérték a világszínvonalat, de azért egy Serie A-ban plö nem árt ha e-mellé az ember tud focizni is. Jó, ez Magyarország, be is fejeztem...
@Knósszosz: inkább szavalj nekem verset, amiz hozzám írtál
@taga20:
Ha fizetnének kimennék.
De csak fejhallgatóval amiben az szól amit én akarok és háttal a pályának hintaszékben.
@taga20: Dajcslandot szeretem, csak a dajcs focit nem.

Amúgy igazad van mert egyszeres világbajnokként szerencsétlenkedni a fociban még nagyobb gáz lenne most. Kétszeres ezüstérmesként is nem kicsit gáz.
Jobb ha buktuk a döntőt de a németek akkor is csaltak és a csalókat utálom.
@Penivaldes: jaj, ne ijeszgess, karácsony táján megígértem rodeonak, hogy végig hallgatom. el is küldte. nem vitt rá a lélek, me túl durva vagyok én ezekhez:))
@Penivaldes:
Szia Peni!
Kezedre vigyázni, bár a sajt nem okoz sérülést, feltéve ha nem üveg keményre száradt parmezán darab, az veszélyes tud lenni.
Óvatosan, jó?!
@Penivaldes:
Nem vagyok egy lírikus alkat, a verselés nekem nem megy. Max Troppauer Hümér színvonlon, de itt nincsenek legionáriusok, akik feszült figyelemmel hallgatnák a hőskölteményeimet.

Bocs, ez nem megyen...
@Knósszosz: ja, van az az összeg amiér korpás az ember.:)
a zene meg ez lenne.
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@Oxica: "Mióta kiderült hogy doppingoltak 1954 ben, vagyis csaltak,"
mi a fasz közük van a mai német focistáknak ehhez?
"Azt elismerem hogy tudnak focizni de nem szeretem őket és minidig az ellenfélnek szurkolok."
??
"Dajcslandot szeretem, csak a dajcs focit nem."
most vagy én ittam keveset és te sokat, vagy én ittam sokat és te is, me nekem ez így értelmetlen:)))
@taga20:
Igyá ilyet és nyerjé!
@taga20: "Dajcslandot szeretem, csak a dajcs focit nem."
most vagy én ittam keveset és te sokat, vagy én ittam sokat és te is, me nekem ez így értelmetlen:)))

Hát azt hiszem te ittál sokat én meg semmit.:)
@Oxica: "én meg semmit.:)" ez súlyosbító körülmény:))
@Knósszosz: ez szép és jó, de azé az a molos dzsembori nem kellett vona!
mi a fasz van itt? vagy mi nincs? péntek este és se éheslú, se gábris, se jég, se rodeo. mingyá lefekszem:)))
@Knósszosz:
egészen pontos számadataim nincsenek, de a Csel Szí és Liver Pool játékosai nagyjából azonos szinten kompenzáltak, a Steven Gerard heti jövedelme kb 800000 angol font...namos a Csel Szí jön legalább 22 játékossal meg a stáb
minimum 3 nap mert nem hiszem azonnal visszarepülnének bárkituggya

akkor számok

cca 220 millió HUF lehet a költség ezt a fradi szurkolók összedobják gatyazsebből

brühüyyy

ennyit a vaknak is megér
@taga20:
át kell transzponálni esz moll-ból dirr dúr-ba és mingyárt lesz szikrája

brühüyyy

nézem Wimbledon-t és Tampere-t élőben a tenisz és röplabda VB előkészítő round robin nagyon klassz finnek és canada

te meg csak sörzöl itten meg borzol-od a kedélyeket és a pennyke izéjét
@taga20:
egy ilyenhez miccócc?
www.breitling.com/pt/models/chronomat/chronomat-44-gmt/my-breitling-made-to-measure/
(az ára is láccik CAD-ban)

vagy ez?

www.citizenwatch.com/en-ca/watches/watch-detail/?model=AT9010-10A

brühüyyy

ne dúr mollj mert letranszponállak 3 fél hanggal kakofóniába
@rodeo36: szerintem a focit be kéne tiltani, me ragájos! és a sok hülye százat csinál. szuárez harap, mint az éheslú. erre nemzetihős urugvájban, mint szafarov fasztudjahol:))
azé délamerikában is él egy-két csillió fasz.
@rodeo36:
Egy sztadhión avató nemzetnek meg depláne, nem igaz? Engem ez az egész szar kábé annyira érdekel, mint győzikét a kvantummechanika aktuális új felfedezései... szóval szarok a Fradira meg a stadionjára is.

Ha esetleg azt hallom, hogy átadtak egy vadonat új kórházat, világszínvonalú diagnosztikai részleggel, akkor az érdekel, ez a szar kurvára nem!

Inkább egy partita... abban nincs csalódás.
@rodeo36: nem megyek alukálni, me holnap mégse kell melóznom. megbeszéltem magammal. taga pénteken jól teljesített:))
egyébként ezek szép órák, de az enyémhez nem érnek fel:))
@rodeo36: öreg, ha mindenben egyetértünk ako vége a gyíknak.
szapuljuk egymást, kard ki kard:)) annak van értelme.
@taga20:
te bizonyosan tudod miről beszélsz...kackac

attól függ melyik stelázsi felső polcára teszed a tiédet

brühüyyy

ugye nem ismersz órákat?

ezt mennyire kóstálod?

www.vacheron-constantin.com/en2/watches/patrimony/patrimony-traditionnelle-world-time-86060-000r-9640

vagy ez?

www.vacheron-constantin.com/en2/watches/patrimony/patrimony-traditionnelle-calibre-2253-88172-000r-x0001
@taga20:
ez csak azért van platinából, hogy a szerkezet ára arányban legyen a tokkal és csattal

www.vacheron-constantin.com/en2/watches/patrimony/patrimony-traditionnelle-chronograph-47192-000g-9504

brühüyyy
@rodeo36: "szépek" ezek az órák:))
a kínai céllövöldében egy pálcán vannak.
gondolom 10000 dellár vagy juró.
@taga20:
a Breitling 15000

a Vacheron-t nem kapod meg 50000 CHF-en alúl...bár ki tuggya

kérhecc árajánlatot ott azon az oldalon és holnap válaszolnak tudod? customer care

brühüyyy
@taga20:
hát a szépérzéked nem menő...engem is akkor döbbentett meg amikor a Breitlinget és Citizen-t egy oldalon láttam egymás mellett

a Citizen egészen órának néz ki addig amíg egy ilyen mestermű mellé nem rakják

már a kék krokodilből szíj varrása és kidolgozása is messze van a Citizen barna bőrszíjjától

brühüyyy
@rodeo36: na ez már szép. de soha nem lesz ilyenem. me inkább ez legyen előbb:))
www.youtube.com/watch?v=avCWzkNiXok
@rodeo36: öreg, mé kell ez a cirkusz? nem jó nekünk(nekem) a szimpla funkcionalitás? semmi aranyozott vécécsésze, az aranyozottba is, és a simába is szart szarunk:)
@rodeo36:

amikor leszólsz egy maseratit, akkor most mi van?
a maserati, szerinted felesleges a hyudai ugyan azt tudja..
a citizen ugyan azt tudja mint egy vacheron.. ?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): ne zavard össze, me lenyomja nekünk ricsi wagner összes művét:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öcsisajt, az elsőért ötös, a másodikért szopni fogsz!:))
@taga20:

maserati témában, te is ludas vagy!
belinkelsz mindig valami ghiblit...
az a modell a maserati "szégyene"!!
a ghibli, az ghibli!

egy sikeres coupe, nevét nem szabad rárakni egy 4 ajtos limusinra!!!
ami ráadásul dieselben is kapható!
igazi maserati rajongó, hány ettől!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezek amúgy szépek és fantasztikusak, de a kezelésükhöz szükséges némi plusz, amit meg kell tanulni. Különben úgy jár az ember velük mint a csucsákbaláss, aki folyamatosan töri szarrá az ilyeneket.
Lassan a négyszáz lovas verdákhoz is előzetes szimulátor képzés kell.

Tudod ki az igazi "sofőr"?
Ő:
vs.hu/samlira-szallt-le-az-amerikai-vadaszgep-0627
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): porsche is van dieselből!
asztán van hibrid is. ne légy ósdi!
@Penivaldes:

Akkor ez a kukkolas hasznossagara emlekeztet, vagy mi?
@taga20:
nem fogtad a lényeget!
maserati ghibli, egy coupé!
67-71 között gyártották!
nem szabad egy teljesen más típusú autót is arra keresztelni!
a ghibli, talán a legsikeresebb modell volt náluk!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
a Maserrati Ghibili (ugye így kell írni?)
az egy faramuci tünemény...ha autó és a Breitling meg a Citizen a Breitling gyárt órákat a Bentley-vel karöltve a kettő rokon minőség, a Rolls Royce, és a Jaguar azok a sportautók amikben cipőkanállal kell behúzódzkodnom és úgy ráz mint egy tragacs mert kemény és rövid rugózása van (tudom miről beszélek) akkor még szóba jöhet a Cadillac egy két typus-a

a többi a jó Citizen és egyéb márkák megfelelője
én leemelem a kalapomat Volvo a Citroen és Peugot előtt meg az Alfa Romeo sorolhatnám számomra az autó kényelmi karaktere a fő az óránál maradok a Vacheron és Breitling meg az IWC (Schaffhausen) csúcsmodelljeinél

egy Bugatti Veyron vagy hasonló dili nem szokott lekötni

na most borzolhatod magad és mondhatod itt vagyok mégy pár percig utána el kell mennem majd gyüvök de addigra ti már abrazando el Morfeo

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: fals! ha meghallom, vitya és putyin fajtalankodása jut eszembe:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kim sem akarnám próbálni, agyrém mindegyik

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Van benne valami, ami csak erre a típusra jellemző, de összességében borzongatós.

Nekem a Fulcrum egyenlőre az a dobhártyaszaggatós, amitől a mai napi berosálok. Persze egyy F 16 is tud olyat, vagy egy Gripen, de az más... ez már elfogultság, szóval nem is érdemes tovább beszélni rúú-la.
Jó éjt neked és minden bagolynak.. hu-húúúú
@rodeo36: tök hülye vagy az autókhoz! szerintem golfozzá inkább!:))
@taga20:

2007 volt az elso VB, amit lattam, es rogton vegigneztem minden meccset. '11-et mar vartam, es nem csalodtam.

A 2007-es bevonulo zenet sokaig nem tudtam, mi holott Jarre zenejet egesz turhetoen ismerem.
A bevonulas valami ilyen volt, bar nyilvan TV-n keresztul a zene jobban atjott:
www.youtube.com/watch?v=ZmwuQS-r2ec

2011-es meg ilyen volt, a cim magaert beszel (nem ertem, hogy az ilyen idiotak miert pofazzak szet az ilyen esemenyeket csak azert, mert mikrofon van a szajuk elott?!):
www.youtube.com/watch?v=zFSnhs_TTDk
@taga20:
ha má' úccse a'sszol,
hány kilóméter per óra sebességgel vezettél te életedben bármilyen típusú kocsit?

nem filmen meg demo és egyéb nyalánkságok, amikor te ülsz a volán megett és te vagy érte a felelős, hogy beszarsz e vagy nem

a nagy sebesség nem akkor gond amikor egyenes vonalon sík terepen kell vezetni hanem amikor azonnal dönteni kell és az életed múlik a döntésen

én ideírom: 180 km/óra-nál többel én nem vezettem...utaztam Citroen-ben 240-nel nem is igen éreztem mert az egy jó autó és sávváltáskor még gyorsított is minden szédülés nélkül

na most legyen nagyaszád

brühüyyy
@simple observer 2.0: "2007 volt az elso VB, amit lattam"
most szolok, ájjá le a piával! még nem késő, te komplett hülye vagy:)))
@taga20: Képzeld akkor milyen lehet Barack és Netánjahúúúú fajtalankodása? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem hiszem, hogy ilyen lenne, de hogy te telibeszopod vityát az fiksz.
@rodeo36:
ezt az óra kérdést már megbeszéltük,
breitling. pár éve gyárt saját szerkezetet..

időmérő szerkezet...

az óra, saját ház, saját szerkezet..

a legjobb szerkezet a rolex 3135
(tömeggyártásban)

vacheron saját szerkezettel dolgozik, ezért jár neki a genfi pecsét, és a genfi csíkozás..

50.000 e svájci frank? van annyiért, de nem ez a normális,
még náluk sem!

érték vesztésben mind mint az autók!
kivétel a rolex submariner, minimális értlk vesztés.
mielőtt rákérdezel,
igen, d seriás subom van 4.300 eu volt 2006 ban..
most eltudnám adni holnap 4 ezerét!
doboz, papír!
126 D 979 xxx ez az órám száma...

se, 1 vacheront, se 1 patekot, nem tudsz így árulni!
nincs 10% veszteség! a többit nézd meg,
ha nem különleges, limitált modell, hatalmas bukás...

en.wikipedia.org/wiki/Maserati_Ghibli
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az hol van?
és vitya + putyin mit tesz?:)) nyaljál te lakáj!
@taga20: Az biztos, hogy az Orbán oráljából a világnak sokkal kevesebb kára van, mint a Barack-Netánjáhúúú féléből. :)
@évásanyó: ez a gyagyás kutyás posztoló poszt mé kö? napok óta ez megy, mé?
álmos vagyok, sokáig nem bírom:))
@taga20: oké, többet meg sem szólalok.bocs.
@simple observer 2.0:
VB-k (mármint foci)
2014
2010
2006
2002
1998
1994
stb
azokon az éveken amiketn te írsz valami más VB lehetett, milyen VB volt vagy nagyon részeg voltál a VB-n?

brühüyyy
@taga20:
ja, felültrél rá azután leszálltál

és hol vezetted 300km/ó-val?
én nem ülnék ilyen járgányra a bicikli után hajó, vonat és autó valamint repülők

a többit tudod

hogy élsz azt jelenti, hogy nem sokan jártak akkor arra

brühüyyy
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
órát nem azért veszek, hogy elaggyam
bizonyos szubjektív követelményeimnek meg kell feleljen
nekem Omega Seamasterem volt, hűséges, 20 évig voltam a gazdája amikor vettem Zürich-ben kb 500 CHF volt utána mondta az omega, hogy mivel sokan csempészték és hatalmas felárral eladták a fekete piacon egyszerűen fel kellett emelniük az árát 4000 CHF körüli értékre akkor a csempészet megállt és ők tudták exportálni
hűséges, pontos óra, nagyon szerettem...sajnos mikor eladtam (bár ne tettem volna) a gyorsaság miatt nem adtak többet érte, mint amennyibe nekem került, mert addigra az a model már 3500 körüli volt darabonként és nekem megvolt a bizonyítványom és az órán láccik is ha eredeti

szóval erről ennyit

most divat óráim vannak mindenféle egy fiók tele van velük a legdrágább egy 500 dolláros Diesel amin 4 időzóna van naptár és stopper is
és divatos megnézik az uccán mikor megláttyák...
és satöbbi

brühüyyy
az Omega-m pontosabb volt mechanikus létére mint ezek az elektronyosak de ezek divatcikkek és a pontos idő bárhol elérhető unalomig és az is bosszantott, amikor Omega 1.3 másodperccel sietett vagy késett a UTC-hez a világ atomórához képest
@évásanyó:
a taga már leesztergálta magát most porolja zesztergát a nadrágjáról és ezért hisztérika sohasem szabad komolyan venni, neki is van kutyája és előre engedi az ajtóban mert ha nem akkor megugattya...jó esztergályos és bolond mikor F1 van akkor teljesen átmegy dilisbe mert a vettelkéje már nem a régi és nem szereti viszont pedig twittelt is neki valami zamatosat
meg bolond motors nagysebességgel Monzaban meg a többi flúgos futamon de csak nézi mert már ő sem mai bakfis kinőtt a lábszőrzete és dupla pelenkát hord

szóval erről ennyit és tessék kutyázni mert a kutya aranyos és imággyuk

@taga meg pukkaggyon meg
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
MELYIK EZEK KÖZÜL, A SZÁMODRA NEM AD VÁLASZT NEM TALÁLJA
www.rolex.com/pt_br/search.html#q=submariner&x1=facet_type&q1=watches

brühüyy csak a kíváncsiság a Seamasterem teljesen hasonló de nekem jobban tetszik mint a Rolex soha szándékomban sem volt venni
@rodeo36: öreg, te általában mindig fején találod a szeget. persze most egy kicsit hazabeszélsz, me évike egy kicsit körbeugrál és esz neked teccik:))
u.i.: ma megyünk és meglátogatjuk a kölcsönbe adott kutyunkat. nagyon hiányzik a bolhás:))
@taga20: "motorommal mentem 270-net."

Megértelek, de ez hasítja az étert.

Viszont egy ilyennel már 160-180-körül rendesen be lehet tojni, főleg ha kicsit rájön a szitálhatnék (185 volt a legtöbb, amit ki lehetett belőle csikarni).
A 2014-es kék évjárat az igazi, és férfiember lábbal röffenti, valamint középállványra húzza minden esetben. :) , na az nem mindenkinek szokott sikerülni.
W800-ast nem próbáltam még, de a 650-es 4 évig nálam, 3 évig a sógoromnál (ami szinte ugyanaz) teljesített szolgálatot.

www.youtube.com/watch?v=-K7wf4knlhw
www.youtube.com/watch?v=sBoXP8mXYlE

Kedvencem ez, de nem nagyon van rája idő (ami tudjuk pénz is egyben) :)
allenmuseum.com/vincent_black_shadow.htm

Katalógusban olvasható szöveg:
Végsebesség: nem elérhető.
Nyilván az akkori útviszonyoknál, de nem ment rosszul egy ilyen gép, kicsit halálos volt, ha meghajtották.
@taga20: :DDD

nem ismétellek, de a szögnek sokszor van feje... ha pedig nem lennék ennyire elhavazva, még a hideg is kiverne a féltékenységtől, ahogy Évike rögtön bezsebelte a "dupla brühüyyy-t "... :)))
kapott itt ilyent valaki?
még te sem...

na erre jöjjön egy rendhagyó Bicska Maxi (szerinted ez célzás?) a 101 éve eltávozott Gobbi Hildával...

www.youtube.com/watch?v=OF-wG4cnfNc
@taga20: bocs! ezt nagyon elírtam!

101 éve született és 1988. július 13-án távozott Gobbi Hilda!
@Sejk a derék katona: neked nincs hétvége, te mindig ütöd a récsölapukáját és bandáját?:))
@guma: hát, legyen jó az öregnek, végre valaki szereti:))
egyébként, a másik öregnek a legjobb szerepe ez vot:)))
www.youtube.com/watch?v=4DnJzYrL2e4
@taga20: én küldtem egy kutyás videót@évásanyó: nak 23,23 órakor mert szereti a kutyusokat és én is szeretem. A motorokat nem szeressssük annyira,de most már mindegy , megtörtént.Puszpusz
@taga20: te kis goooooonooooosz! :))) szeressük mi itt többen is! tehát más nevében, csak ne nyílatkozgas :)))

a másiknak meg volt sokkal több jó szerepe volt pl Kurázsi mama, stb...
@avanivi: tudod @taga20: szeret vagdalkozni, mert unatkozik :)))
nálunk van egyik helyen van egy Kuvasz a másik helyen egy ici-pici fekete dauerolt fekete viháncoló gombolyag...
mind a kettő (most nem menhelyről jött csak) megunt kutyus volt máshol, illetve a kuvasztól féltek...
befogadtuk őket... csodálatos dögök!
@avanivi: ha megtörtént, hát megtörtént. spongyát rá, ahogy virágevtárs mondta:)
egyébként, csak genyózom, me olyan jó:)))
@guma: ne kezd má te is, me megkaparom magammagam:)
"szeret vagdalkozni, mert unatkozik :)))"
nem lehet mindenki olyan efoglalt nyugdíjas, mint egyesek, valakinek melózni is kö:)))
@taga20: @avanivi: "mert szereti a kutyusokat és én is szeretem. A motorokat nem szeressssük annyira,de most már mindegy , megtörtént."

m.youtube.com/watch?v=1EKQEV3Chl8

A békülés jegyében. :))))))
@taga20:

"egyébként, csak genyózom, me olyan jó:)))"

Hát erről egészen más a véleménye annak, akit tűpontosan, kíméletlenül eltalálsz. Időnként - maligánfoktól függően - nem is észleled mennyire:))
@Orica Középföldi: szép napot neked is, drága orica. pl. téged még csak ordenáré dolgokkal próbáltalak eltalálni, de mindig lepattintottál;)
me megérdemlem:)))
@guma: Csak még ennyit. 17,5 évig élt velünk egy kutya,valaki kidobta ,a 86-os út mentén szedtük össze, még nagyon pici volt. A gyerekeinkkel nőtt fel.Eltemettük a kertünkben , amit mostanában eladtunk,de előtte a zurammal kiástuk a Pamacs maradványait.
Azt látnotok kellett volna, mint a gyilkoselmék vagy mi.
@Orica Középföldi: :)

@shinichi::)
@avanivi: hát ti betegek vagytok. az fiksz!:))
@avanivi:

Hol kavarsz a 86-os út mellett?
@tristen2005: mi van átvetted angyal szerepét?
egyébként itt a 70-esen 1500 a szakszi:))
@taga20:

Az olyan lehet, mint a porszívó.
@taga20: igen mi is ezt beszéltük meg ,de ez van.
@tristen2005: útbaesik jövet menet:)
@tristen2005: hát, ha te otthon ingyé is meg tudod oldani, ako legyen. pedig egy kis jólevegő, mindenkinek jót tesz:)))
@taga20:

Aki annyiért csinálja, az nem sex, csupán éhes.
@tristen2005: tudod, minden éhes szájat meg kö etetni. ez alapvető férfiúi kötelesség:)))
@taga20:

Valami meleg legyen már a gyomrában.
@avanivi:

Bocsi! Ezek nem neked szóltak, csak úgy általában bohóckodok a tagaval.
Azért kérdeztem, ott laksz valahol? Nem a munkád érdekel!::))
@simple observer 2.0: Nem, hanem amikor ezt olvastam eltűnődtem vajon, hogy miért gondolta azt az atya, hogy felmászik a falra.
míg a teljes Magyar Titkosszolgálat a portástól a boszig a Récsel gruppenes-kólás búcsúpartija képeit tartalmazó iphone-t keresi, míg a bálintka, az ezereszű abloncibálintka könyörtelenül leleplezi a "civil"-nek álcázott alapítványokba ürgebőrben beépülő norvég titkosszolgálatot, az egyik blogger gyors látleletet ad a Család mélyben zajló tektonikus folyamatairól.

aki megszegi a NarancsMaffia törvényeit, annak hamarosan levágják a kecskéje fejét. ezt mindenki tudja a Családban - a Maffiáért menetelő panelproletár jobbágyoktól a közszférás fidesztálibokon át egészen az újnemes részvényesekig, fel az al-oligarchákig.

a Gondviselő, a Jóságos Úristen és a Magasságos akarta így Isten kegyelméből és akaratából - mindez csak a non-liberális Isteni Rend kialakítása végett van, ahol, milyen véletlen, pont valamiért az egykori csuhásozó-térdreimáhozozó vadlibsi fideszbolsik ülnek újnemesként a bozgor magyar nyakába, és gyújtanak rá egy következő imára, miközben sms-t kapnak egy újabb befolyó csinos összegről a svejci számlájukra.

az Új Történelmi Fideszkeresztény Arisztokrácia megtanulta a tanítást:

„könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a szegénynek az Isten országába bejutni.”

tuaregblog.blogspot.hu/2014/06/eg-fideszben-gyujtozsinor.html?m=1
@taga20: :)))

te bitang jól nyomod - néha... hahahaha
mégis szeretünk... beteg ez a banda, (igaz? :DDDD) nem válogatós, pedig lehetne:)))
igazad van, mert van időm néha erre, arra. de hidd el senki nem cserélne velem kb 90%-ban elfoglaltság tekintetében, mert tudod nekem más osztja be az időm és nem én...
puszpusz
elemzés Juncker "körül", nem semmi szempontok figyelembevételével...

pogiblog.atlatszo.hu/2014/06/27/juncker-az-offshore-kiralya/
@guma:
következtetésem, ha ilyen két alak, mint a zorbány meg a másik hogyishíjják ká mer on és ez a szarházi blogolóschy kritizálja, akkor csakis nagyon jó lehet

miért nem tud a matolcsy az ő woodoo-jával odacsalogatni ennyi píííííízzetet?

mert a woodoo-hoz sem ért

kibaszott jó választás végre valaki aki ügyes és brilliáns

brühüyyy
és ezek, csak úgy...

Mit engedhet meg magának, aki a mi kenyerünket eszi?

egyenlito.blog.hu/2014/06/28/mit_engedhet_meg_maganak_aki_a_mi_kenyerunket_eszi

A maláj gép rejtélye semmi a Népszava és a Népszabadság eltüntetéséhez képest

gepnarancs.hu/2014/06/a-malaj-gep-rejtelye-semmi-a-nepszava-es-a-nepszabadsag-eltuntetesehez-kepest/
@rodeo36: :)

látom, frissen üdén ébredtél...
hahaha
érdekes fejtegetés, mondhatnám látlelet...

Mindenki az RTL Klubnál akar dolgozni

Eddig hétezer ember jelentkezett a Való Világ hetedik szériájába, ebből ötezer ember a felhívás legelső napján. Tudjátok, a téma főképp azért érint érzékenyen, mert néhány ismerősöm is közöttük van. „De mégis miért?” – kérdeztem tőlük, amikor megtudtam, hogy ők is szíves örömest beköltöznének a luxusbörtönként emlegetett villába. Kivétel nélkül mindegyiküktől ugyanazt a választ kaptam.

a folytatás itt:

www.nlcafe.hu/sztarok/20140628/valo-vilag-rtl-klub/
@tristen2005:

Csak óvatosan. A humor, noha szórakoztat, gyilkos is:))

Időnként megcsillantod az abszurd iránti fogékonyságod. A sózott karaján remek volt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nagy ívben leszarom, hogy mennyi milliárd áll rendelkezésre bármiből, bármire és bármikor, amikor ugyanannak a szűk körnek tagjai teszik zsebre az egészet, az embereknek olykor már minimálbért sem fizetve.
@taga20:
@rodeo36:

Nagyon nem sett jol, hogy meg csak bele se neztek a videokba, amiket linkelek!!! (;-(

Hiszen egyebkent legalabb a masodiknal mar kepbekerultetek volna.

A cimben mar sejteni lehet, hogy mirol is van szo (RWC - ami akar meg rali is lehetne, bar a stadion kepe talan iranymutato). De a stadion utan ROGTON ott van balkezfele egesz nagy felirattal, hogy mirol a rendezveny, es hat az idiota kommentator is mar a 2.(!) mondataban megemliti, hogy miert is gyultek azok a nepek ott egybe....

Nos ezert buntetesul kaptok ket meccset. A foci elott megnezni, mert kesobb kikerdezem! ;)

Egy izgalmasat:
www.youtube.com/watch?v=a6i5cCWvgaE

Es egy sporttortenetit:
www.youtube.com/watch?v=65hTlH3Mf4Y
@taga20:

"mi a fasz van itt? vagy mi nincs? péntek este és se éheslú, se gábris, se jég, se rodeo. mingyá lefekszem:)))"

nekem felmentésem van. valamint fejlövésem. továbbá konzi vagyok. ráadásul tűzimádó, aki a tenger isteneinek hódol.
@simple observer 2.0:
magam részéről a kétkerekű motorok iránt való teljes érdektelenségem vezet (a Dominikai Köztársaságban egy alkalommal, mikor tréfásak akrtunk lenni kibéreltünk egy nagyobb mopedet amin ketten is elfértünk, miután nagy gyakorlatom van autóvezetésben bátran felültem a hátsó ülésre és a kisvárosban ami dimbes dombos hogy ne mongyam hegyoldali...szóval az első negyed óra után egy lejtő alján lévő boltban találtuk magunkat repülve a motor meg ott pörgött helybena lépcső tetején azzal fenyegetve, hogy bármelyik pillanatban ránk esik meg a többiekre ekkor visszaadtam a motrot és azóta nem is nézem és józanok voltunk...

nem tud lekötni az, hogy valami dilinyós lemotorozza magát és csikorog meg recseg és kurva zajos meg poros

szóval ezvan

brühüyyy

ezek a legújabbak mik?
@simple observer 2.0:
nézd én itt naponta két kilót kapok az austral meg az újzélandi foci-ból valamint az odavalósi rugby-ből azok tényleg vidámak nem olyan szar mint az amerikai foci azzal a sok buzi négerrel akik balettszerkóban és bukósisakban akarják megdugni egymást jópénzért a gyepen (és nem híjják gyephokinak) egyébként itt adnak gyephokit is meg skót helyi focit szóval el vagyok látva ezzel már majdnem minden játékos nevét is felismerem ezen kívűl akrikett is érdekes mert ott meg százezrek mennek drukkolni és nagy a ricsaj

szóval kösz a két filmet de most éppen helótom van vídejótól...egyébként is kezdődik a mai Wimbledon

brühüyyy

egyébként a mai football azaz az eredeti már lassan catchascatchcan -né válik meg rugby-vé annak meg nincs értelme mert a játékvezető pillanatnyi hisztérikus állapotától függ, hogy rugby-nek bírálja vagy focinak és ezt meg nem szeressem vagy WWW vagy rugby de ne keverjük
@Penivaldes:

Lehet, hogy o is csak olyan kivancsi perv volt, mint Zsenialis Teknos...
@simple observer 2.0:
annyira szabadosak már a foci játékelbaszók (bíróvagymijafasz) hogy a Suarez-t megbüntetik holmi rágásért (mócsingot majd beletört a foga) mialatt az ami a Chiellini és a többiek ütöm vágom rúgom a babát ahol érem játékstílásért sem a Blatter sem más nem tesz semmit...rángattyák egymást egy szögletre várva, az első rángatónak adnék egy pirosat és ha kell az egész csapatnak de nincs rángatás meg a tökeit tépi le mert csak eredmény meg gól a szép játék az smafu

az austral nyúzélandi foci azért jó mert azok nem tépik egymást fölöslegesen csak a labdáért és a bíró azonnal le is állíttya és kiállíttya a bűnöst

brühüyyy
@rodeo36:

Motorokban en sem vagyok ismeros. Rossi utan mar nem igen tudom kik a jok manapsag.

Meg gyerekkoromban hajtottam parszor a csalad rometjet, de nagymocira mar nincs jogsim.

Ezek a mar szokasos(?) mid-year test meccsek:
en.wikipedia.org/wiki/2014_mid-year_rugby_union_internationals

Van itt minden, mi szem-szajnak ingere.... :b..
@rodeo36:

A super 15-ert irigyellek, mert nalunk a felnapnyi eltolodas miatt ritkan jo az idopont. Bar most epp a Waratahs meccset nezem eppen.

A hand egg -rol csak ennyit:
blogs.citypages.com/blotter/footballvsrugby.jpg

Kriketet en is szivesen neznem. Az india 20/20 bajnoksagbol volt szerencsem latni par meccset nehany eve, es bar ma epp valogatott meccsek lesznek, de aligha streamelem barmelyiket is.

Gondolom a WWF-re akartal utalni. Abbol mar kinottem, utoljara amikor neztem meg nagy kedvencem a nemregen elhunyt Ultimate Warrior volt nagy sztar es az egyik kedvencem.
@rodeo36:

"nyúzélandi foci"

Ez hasonlit az Aussie ruleshoz?
@simple observer 2.0:
ugyanaz...ezek össze vannak keveredve egy zónát képezve

brühüyyy
@simple observer 2.0:
lovely:
both sports are played by men with odd shaped balls...but only one set of players actually has any

pontosan ezért még a híreket sem nézem az amerikai fociról és az amerikai rugby valamint a basszamegball-jukról a sok buzi néger dagadt dilis celeb

brühüyyy

olyanok mint amerikai katona, a tankban nagyfiú de amikor közelharc akkor egyből kiscica lesz és miákolni kezd lásd hirosima-t a gyávaság netovábbja, meg Drezda bombázása
@simple observer 2.0:
igen a WWF de 5 percnél többet nem vesz be a gyomrom, és én láttam azt az élő közvetítést ahol egy újonc a nyakszirtjére esett és ott a helyszinen meghalt seperc alatt azóta ritkán nem tréfa az emberek gonosz indulatait hivatott levezetni ugyanakkor generálja

brühüyyy
az ilyen baromságok meg a filmjeik a durvaságot és kegyetlenségeket generálja erre van szüksége a pénz tulajdonosainak ingyen hősök az ő pénzük megcsinálásáért...kurva annyukat
süti beállítások módosítása