Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.06. 09:04 Fabius

Balfasz Viktor meg a többiek

Címkék: bajnai gordon szigetvári viktor együtt-pm

Az éppen kiüresedő Origó és Lázár mellett kicsit elsikkadni látszik a hír, miszerint nem Legújabb Illetékes Nertárs az egyetlen aki cenzúráért kiált, ha érdekei éppen azt kívánják. A tegnapi Szigetvári Viktor interjúban olvasottak szerint SzkinhedZsótti kampányfőnökként úgy akart választást nyerni, hogy bársonykesztyűs kézzel óvta a fideszes potentátokat kampányban felhasználható disznóságaiktól. Erről az jutott eszembe, hogy nini, Lázár még csak most beszélt a titkosszolgák létszámbővítéséről, de ezek szerint a kettős ügynökök hálózatát már egész faszán sikerült kiépíteni a szocialista táboron belül. Meg az is, hogy ha az összefogásnak ilyen barátai voltak, akkor ellenség már nem kellett nekik. Meg az is, hogy aki balfasznak születik az leggyakrabban úgy is hal meg. 

Képzeljük magunkat most egy pillanatra Szigetvári helyébe: mit tennénk, ha a rohadt nehezen - és feleslegesen - összejött összefogásban odajön a szövetséges kolléga és aszongya: tesó, pofád lapos pl a Menczer ügyről, nem hisztizel, nem ordítasz, nem vered a tamtamot, mert különben bajok lesznek. Mi? Hogy pont őket akarjuk legyőzni? Akkor is kuss, bazmeg, ha nem világos mi vagyunk itt a legnagyobb szájhősök, majd mi megmondjuk mikor kell a fideszeseket baszogatni, ha egyáltalán szükséges!!! Ti mit tettetek volna? Én bizony belepróbáltam volna a negyvenötös lában SzkinhedZsótti seggébe, és Föld körüli pályára állítottam volna, mert egy ilyen hülye ott van jó helyen, ahonnan nem esik le. A központból befolyásolni próbált párt közeli blognál sem kafa az eljárás, de vajon mit képzelt Molnár, és miért hagyták királykodni a többiek?

Meg aztán ha már balfaszkodás, akkor itt van megint ez a Bajnai háttérbe megy, vagy nem, részt vesz, vagy nem, esetleg lehet, talán, érintőlegesen dolog. Ezek szerint nem sikerült megérteni teljesen a május végi pozitív üzenetet sem, de segítek: Azt mondták a zemberek, hogy a jó irány az, mikor önállóan, lelkes arccal mentek előre. Nem totyogtok, mint bélhurutos turul a szaróágon, hogy ide hamar egy csendes sarkot ahol meghúzva magam majd mutogatnak, nini, Gordi nem szállt ki, itt van, él és nem bábu, nézd-nézd-nézd(!!!) most is pislogott! Ahhoz tényleg nagyon balfasznak kell lenni, hogy az ember akkor szálljon ki, mikor önerőből, saját jogon jól szerepelt egy választáson, és a választóknak legalább egy részével már sikerült megtalálni a hangot. A videók későn jöttek, de betaláltak. Ettől is jobban betalált, mikor Gordi visszaszólt a vetődést fikázó kommentelőknek és a bilderbergezésből kikeveredni képtelen kormánypárti médiának. A "gittrágással" olyat tett, amire az LMP Operaházi molinója óta nem volt példa: szellemes volt. Úgy nézett ki, lett egy csapat amelyik nem fél eltérni az ócska, naftalinos-rizsporos paróka szagú "trendektől", érti és használja a mai kor eszközeit. 

Aztán a pillanatban, amit még a leghülyébbek is növekedésre és fejlődésre használnának ki, ti behúzzátok a féket, mert köldökszöszt számolni mikor kell, ha nem most, és amúgy is elég, ha kijelentitek: Bajnai Gordon "mindörökké pártunk alapítója lesz" - érje be a nekilelkesült kedveslakosság ennyivel.

 

 

643 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr336282280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezek az összefonódások...

Bajnai kiszállásának megítélésével várnék...meglátjuk.
Az előzőre írtam, de ide is.

tristen2005 2014.06.06. 09:16:58
@Fabius:

Welsz2 lesz ebből, előre megfontolt cián. Honnan lenne 2 milliárd a hallgatásért? Drága baszás volt ez Mr 20%.
"Nem totyogtok, mint bélhurutos turul a szaróágon, hogy ide hamar egy csendes sarkot ahol meghúzva magam majd mutogatnak, nini, Gordi nem szállt ki, itt van, él és nem bábu, nézd-nézd-nézd(!!!) most is pislogott!"

Nagyon plasztikus, de nem érdemes értekezleten olvasni, mert hosszas magyarázkodást igényel,mitől a felröhögés :(
:DDDDDDDD

"Föld körüli pályára állítottam volna, mert egy ilyen hülye ott van jó helyen, ahonnan nem esik le."
Azé', én nem írnám le Bajnait!
Az, hogy kicsit háttérbe vonul nem azt jelenti, hogy megszűnt létezni. Szólaljon meg fontos kérdésekben (vagy humorosan a /mások által/ fontosnak tűnőekben), oszt', ennyi.
Nem kell a mindennapi mocskolódásban részt venni, kenni/dobálni a sz@rt!
A molnáros sztori meg félig-meddig magyarázat a béna, visszafogott kampányra. Hogy miért nem csapkodták le a magasan repkedő labdákat. :(
Most látszik, hogy mekkora hibát követett el az MSZP azzal, hogy megtűrte soraiban a zavaros múltú, könnyen zsarolható embereket. Egyrészt a korrupt emberekkel nem lehet hitelesen támadni a kormánypárt ügyeit, másrészt van ennek azonban egy súlyosabb oldala is, mégpedig az, hogy a korrupt emberek zsarolhatóak. A megzsarolt emberek pedig inkább segítenek belülről szétverni az MSZP-t, mint hogy Simont kövessék a börtönbe.
Csak szólok hogy működik az origo:

www.origo.hu/index.html

Azért különös, hogy ha (állitolag) felmondott az egész szerkesztőség, akkor kik is szerkesztik?! :)

Csak mert ugyanúgy működik mint egy hete...
@Benjamin Eisenberger: marmint az olyan egysegsugru fideszdroid szerint, mint te.

igen, vannak kint betuk. mondatok. cikkek..

csak jelenleg az origo a blikkel es borssal mozog egy szinten, hogy felmondott a szerkesztogarda.

de nem kivanhatom toled, hogy felfogd a hirek es a bulvar kozotti kulonbseget, hiszen a teged szocializalo media - hirtv, echo, hetivalasz, mno - gyakran keveri a kettot:-)
Szüntessék meg az Origót, mert továbbra is teret biztosít az ellenforradalmárok fellazító/romboló tevékenységéhez!:
www.origo.hu/itthon/20140605-rendszerszintu-mutyi-allhat-a-155-millios-tanterem-mogott.html
@Benjamin Eisenberger:
Látod! Ekkora éleslátás és logika nélkül hol lennénk mi, mezei halandók...
A Fidesz is állítólag egy párt, oszt...
@Penivaldes: Nekem ebből az jön le, hogy Szigetváriék és Bajnaiék is csak "kettős ügynökök", akik annyira azért nem baszogatják a fideszt, ill. ők sem veszik olyan komolyan a szárbaszökkenésük lehetőségeit.:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @ausländer Sipi:

Na figyeljetek!

Ugye a különböző portálokat a szerkesztők kezelik, írják, stb...na mármost tegnap ÁLLITÓLAG felmondott az egész origós stáb.

Ma viszont ugyanúgy él az origó, mint hetekkel, hónapokkal, évekkel ezelött! (úgy hogy állítólag már nincsenek szerkesztői, meg senki sincs az origónál)

Találós kérdés: amennyiben az egész origós brancs felmondott az utóbbi napokban, akkor pl. a mai cikkek hogy jelennek meg rajta, kik szerkesztik??!! Ez eléggé fura ugyanis. Ha egy portálnál felmond mindenki, akkor addig, ameddig nincs új tagja az oldalnak, az HALOTT!

Az origó viszont ugyanúgy működik mint előtte, nézzétek csak meg:

www.origo.hu/index.html

Szóval kik szerkesztik, ha tegnap felmondtak és még nincsenek újak?
@Benjamin Eisenberger:
Te, nézz a dátumra cukorfalat! 2014-ben, pár ember kitölti a portált akár egy hétig is. Ahogy pár teféle troll a nem seggnyaló blogokon x néven elrohangál a Párt dicsőseggére.
@Benjamin Eisenberger: latom elsiklasz a valosag mellett..
nem is varunk mast olyantol, aki koztorvenyes bunozoket tamogat es tesz hitet mellettuk:-)
" ti behúzzátok a féket"

Nekem nem ez jött le az interjúból.Sorok rendezése, új alapszabály.Bajnai szerepe majd kialakul.

Molnár Zsolt egy kesztyűbáb. Az éceszgéber nyilvánvalóan nem ő. Ennyi esze nincs.
kérem szépen itt tartunk, házi unnepségben kinevezett látszat kormány, amiről csak a házi tudósítok írhatnak, közvetíthetnek, és csak semmi diktatúra és cenzúra emlegetést, ugye...

Állítólag kinevezték a kormány új minisztereit
(via MTI/Beliczay László)

A Sándor-palotába megszervezett, rendkívül magasztos ünnepségre sajnos a terem korlátozott befogadóképessége miatt csak az MTI és az MTVA fotósát engedték be, más sajtót nem. Így csak tippelni tudunk, mi mehetett ott.

444.hu/2014/06/06/allitolag-kineveztek-a-kormany-uj-minisztereit/
@ausländer Sipi:
Kérem jegyzőkönyvbe venni, hogy én ilyent nem mondtam előbb, amikor csak céloztam erre. Hol is lennénk, ha mindenki kimondaná, hogy a" Párt egy utolsó tolvaj csürhe, ami csak egy állam erőforrásainak a kifosztására szakosodott, nemzeti mázzal, sok barom birkával" - ezt se mondom, csak gondolom...
ő is normális volt fiatalon, mostanra igazi vérkommer lett, ez a szöveg igazi 80-as éveki, azaz inkább 50-es:

Gyulay Zsolt ultimate válasza arra, hogy miért raboltak ki annyi trafikot

AZ ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az felelte,

hogy amióta lezajlottak a választások, azóta nemigen hallani a médiában ilyen bűncselekményekről.

Amúgy a trafikrendszer szuperül működik. (MTI)

444.hu/2014/06/06/gyulay-zsolt-ultimate-valasza-arra-hogy-miert-raboltak-ki-annyi-trafikot/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
... végül a bebaszott magasztosan nagyérdemű - miután leszopta a leszopnivalót - elénekelte a "... fehérvári huszárok" c.örökbecsűt és hazatántorgott szolgálati tekesével.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne is mond, néhány hete látom ám, hogy a kőbányai buszgarázs melletti szakadt falak újra épülnek, kamerák kerülnek fel rá, szögesdrótok, bazinagy vaskapuk. Később géppityus fekete fószerek hajtják el a meggondolatlan ótósokat, akik az araszolás közben felgyülemlet folyadéktól szabadulnának meg a bozótosban. Mikorra megfordulnak látom ám, a nagy sárga hármas bötüt, igen ŐK azok. Ezek szerint bebázisosodtak oda is, mindenben van valami jó, a derékig érő gaz azóta vágva van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aha. Szóval, azé' köllött bezárnyi egy csomót, mer' így nincsen honnan rabolnyi. :)

Nem akarok konteot, de ... mióta megtörtént a kormányváltás megszűntek a robbantgatások. :(
@Marcellusca: az már régen volt, most csak úgy látszik, mintha nem rabolnának dohánytot, a visszaszorított cigi csempészésről meg nem is beszélnék, én nem dohányzom, de az utcánkban van néhány dohány függő, és a szállítmányait rendre megkapja szépen és jól.
off

fontos nap:

Hetven éve volt a partraszállás

Ouistreham partszakaszon ma gigantikus ünnepség is lesz Hollande, Obama, az angol királynő és Putyin részvételével.

444.hu/2014/06/06/hetven-eve-volt-a-partraszallas/
kérem elemezzük kicsit ezt a képet, különös tekintettel a kép közepén látható lépegető szarrakásra és fizimiskás metakommunikációjára, valamint a csüccsentett főmuftira

i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--haL-kBuI--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/yceju1uawm023849djel.jpg

cink.hu/itt-nem-fert-el-a-szabad-magyar-sajto-1586991631
úgy vélem, ez az emtéji ellenforradalmár és nerrellenes fotós, hamarost ki lészen rúgva, még jól járhat, ha nem négyelik fel, és nem tűzik ki a Sándor palota négy sarkára :D

i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--l9efJjvr--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/evx7oczt2zffwsp6osmz.png
@Benjamin Eisenberger:
Kik szerkesztik? A takarítónők meg a biztonsági őrök, agyhalott "barátom", az épület karbantartók, bazzeg, ők szerkesztik.
Az Átlátszó.hu megnézte Mészáros Lőrinc lezárt vagyonnyilatkozatát
botost

És erről videó is készült.

blog.atlatszo.hu/2014/06/ime-meszaros-lorinc-vagyonnyilatkozata/

A leggazdagabb magyar polgármester vagyonnyilatkozatáért mi is perlünk.

444.hu/2014/06/06/az-atlatszo-hu-megnezte-meszaros-lorinc-lezart-vagyonnyilatkozatat/
@tristen2005: mi a baj, neki 14,3% a szja, mert megérdemli :D
Ne légyél már ennyire értetlen, tudod mert csak
Csakazorbán?
A miniszterelnöknek korlátlan hatalma van abban a pártban, amelynek korlátlan hatalma van az országban. Egyetlen ellenfele maradt: a legnagyobb szövetségese.

hvg.hu/velemeny/20140606_Csakazorban

-

Mivel tartja az állam sakkban a Telekomot?

Az Origo hirtelen lefejezésének hátteréről azonnal beindult az elméletgyártás. Az állam és a Magyar Telekom elég sűrűn üzletelhet mostanában egymással, leginkább az épp futó frekvenciatenderről és az országos szélessávú hálózat kiépítéséről

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F06%2F06%2Ftelekom%2F

-

A londoni magyarok is a szólásszabadságért tüntetnek

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2014%2F06%2F06%2Fa_londoni_magyarok_is_a_szolasszabadsagert_tuntetnek%2F

-

Erős levélben mondta le telekomos előfizetését egy szomorú ügyfél
level

Az Origo szétverését nem tudta elfogadni. Egyetlen forintot sem akar olyan cégnek fizetni, ami üzleti alku tárgyává teszi a magyar sajtószabadságot.

444.hu/2014/06/06/eros-levelben-mondta-le-telekomos-elofizeteset-egy-szomoru-ugyfel/
Na mi van mostmár a Telekom a bűnös nem Lázár János?!!

www.facebook.com/deutschetelekom

Pedig a libsik mennyire odavoltak a németekér meg a Merkel féle demokrácijjáért... :D
@Benjamin Eisenberger:

Bonyolult ez neked...

Addig is gyakorold: négy láb jó, két láb rossz!
Az talán menni fog.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

De hogy lehet ilyen hülye valaki, ki ad egy hivatalos dokumentumot, ami nem fedi a valóságot?
@tristen2005: amúgy sem fedné, de most látszik, mennyire tud számolni, és mennyire foglalkozik azzal, hogy mi van rá írva a lapra. Semmitől sem kell tartaniuk, lásd a dagadó kecót, vagy a még autóm se nincsen csóró vagyok képviselő, miniszter, pógimester, miniszterelnököt, pártvezért, akármit.
hmmm, hmmm, inkább nem mondok semmit...
esetleg kérdezem, az ott a nagyságos és tekintetes úr nejeőfelsége, kinek elől eltitkoltatik a 2 millás nyoszolyó döngetés más fehérszeméllyel?

444.hu/2014/06/06/ket-kep-lazar-janosrol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja. :o)

Erős szöveg.

"Elvárt személyiségjellemzők:P

Behódoló alaptermészetP

Unortodox reakció kifejezési képességP

Empátia nagyfokú hiányaP

Irracionálisan optimista gazdaságszemlélet"
Újdonság a Miniszterelnökség minisztériumi rangra emelése. 1998-2002 és 2010-2014 tapasztalatait összegezné Orbán most ezzel a lépéssel - a korábbiaknál szerinte lehetett volna jobb is. Lázár János ezért lesz miniszter: a Miniszterelnökség lesz a kormányzat idegi központja, a támadások erőssége és sokasága azt jelenti, hogy nagy a munka ott - mondta Orbán az új csúcsminisztériumáról. Biztos vagyok abban, hogy egyrészt örömét leli benne, másrészt hogy a haza javára végzi majd - fordult Lázárhoz.

www.vg.hu/kozelet/politika/orban-a-valtozasok-a-kovetkezo-negy-evben-egyre-gyorsabbak-lesznek-428942
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A Sándor-palotába megszervezett, rendkívül magasztos ünnepségre sajnos a terem korlátozott befogadóképessége miatt csak az MTI és az MTVA fotósát engedték be, más sajtót nem"

sok hatökör sok helyet foglal, ezért az értelmesebbje kiszorult. eccerű ez, mint a kéccerkettő.
Imádom ahogy a ballib ellenzék nyírja egymást!

Csak igy tovább elvtársak! :))

Nyíhahaha
@Benjamin Eisenberger:

No, akkor segítek.

Hány lába van egy liberálisnak?

a. kettő,
b. négy.

(help: vigyázz, becsapós kérdés!)

:o)
@Csaknézek...: ezek ütősebbek :D

Elvárások:

Releváns főiskolai/egyetemi végzettség
Minimum 4 év szakmai tapasztalat
Vezetői utasítások tiszteletben tartása
Elhivatottság (elsősorban nem szakmai alapon)
Photoshop ismerete (különösen retusálási funkciók)

Előny:

Nemzeti érzelmű személyiség
Meglévő kollégiumi ismertség
Falusi labdarúgás iránti lelkesedés
Központosítás iránti elkötelezettség
Plágium ellenőrző szoftverek ismerete
mint tudva levő, a zasszonynak a tűzhely mellett a helye, meg a pulyák mellett. Esetleg vakkomondor sétáltatás, avagy pláza kóricálás, és táska vuitonozás.

Orbán Viktor most megalakuló kormánynak nem lesz női tagja, nőpolitikával sem foglalkoznak, nőügyek ebben az országban nincsenek, nem is lesznek. A második kétharmados győzelem után nem talál egyetlen miniszterségre alkalmas nőt sem?

444.hu/2014/06/06/orban-viktornak-nincsenek-nougyei/
@Benjamin Eisenberger:
Zabot kaptál, szemellenzős kis gebe?
Vagy még mindig a pártcsicskák ugráltatnak, ahogy eddig?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szép, benjaminunknak találták ki, rendes pártcsicska lehet végre, a ló helyett...
@tristen2005:
-*-

Főnök!

"_"Újdonság a Miniszterelnökség minisztériumi rangra emelése. 1998-2002 és 2010-2014 tapasztalatait összegezné Orbán most ezzel a lépéssel - a korábbiaknál szerinte lehetett volna jobb is. Lázár János ezért lesz miniszter: a Miniszterelnökség lesz a kormányzat idegi központja, a támadások erőssége és sokasága azt jelenti, hogy nagy a munka ott - mondta Orbán az új csúcsminisztériumáról."_"

Nem, Főnök, nagyon nem. Azt jelenti hogy erőn fölül loptok, és túl sok mindent elkúrtok. Csak szólok, mielőtt a könnyekig meghatódsz saját magadtól.

Aztán:

"_"Biztos vagyok abban, hogy egyrészt örömét leli benne, másrészt hogy a haza javára végzi majd - fordult Lázárhoz."_"

Főnök! Viktoooor! A haza javára? ez? Ne légy már hülyébb, mint amilyen vagy! Ez a haza javára? Bármit is? Nem szaranyapám! Ez a haza javából(!) ér annyit amennyit, igaz azt aztán kamatos kamattal. Kérdezd Boldizsáratyját a svájciról. Nem a kamatyszobáról. A betétről. Te, eccerű.

Vagy még ragozzam szaranylábú barátom a semjénzsoltban?
RTL: A tervezett reklámadó bevezetése a sajtószabadság végét jelentené Magyarországon

Andreas Rudas a cégcsoport kelet- és délkelet-európai tevékenységéért felelős vezetője a Handelsblattnak nyilatkozott a magyar reklámadóról. Szerinte az adó kísérlet arra, hogy diktatórikus intézkedések nélkül korlátozzák a sajtószabadságot. A tervezett adó elmondása szerint egyértelműen az RTL-t célozza, de eszük ágában sincs elhagyni Magyarországot. Rudas szerint, ”nem fordulhat elő, hogy ne legyen független sajtó egy Európa közepén fekvő országban”.

444.hu/2014/06/06/rtl-a-tervezett-reklamado-bevezetese-a-sajtoszabadsag-veget-jelentene-magyarorszagon/
@jaegtoer:
Jajjj... le vagyol maradva.
Szerintem rég bejegyezték a Haza zRt-t. Hidd el, egyből másképp látod, ha ÚGY újraolvasod!
Kevesebb vízzel...
@Csaknézek...: nincs messze a valóságtól, a végcél az ez, megsimicskázni a T-t, és a gaz németet meg elűzni, csak ezt nem fogja fel a DT vezetése, mert idővel rájuk sem lesz szükség, elég csak a többiekre gondolniuk, csat mű, AH, pécsi víz, szemét kezelés, stb-stb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"csak ezt nem fogja fel a DT vezetése, mert idővel rájuk sem lesz szükség"

Stimmel.

Ismételem magamat: tegnap már említettem a korpa közé keveredés következményeit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Eddig a német tulajdonú cégeket békénhagyták, de kisgömböc nagyot álmodott megint... csúnya lesz az ébredés.
@Csaknézek...:
Korpás lesz... van az a pénz, amiért szerintem a meggyőződéses szoci makiból, szimpla fideszes majom válik.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): békén??? EON
Az autóipar csak addig nyugis, amig ezekkel lehet fejni az eu-t, és amíg mutogatni lehet velük a gdp-t.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Csaknézek...: simán ki lehet iktatni a dt-t a maga technikájával. minek nekünk mobil? a véres kardot talán mms-ben küldték körbe?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"íme az új kutyabőrös dinasztia"

rinocérosz lesz az a kutya...

... de hogy a Főnöknek a gyerekekhez is pipiskedni kelljen, azé sokat elárul a nagyságáról emigyen,hogy amúgyan ne is mondjam. nem is mondom, kérdem.
@jaegtoer:
Jegyzőkönyvbe véve... súlyosbító körülményként...
-no comment-

Hír TV-s műsorvezető váltja Giró-Szász Andrást
Kurucz Éva lesz az új kormányszóvivő - értesült a Válasz.hu kormányzati forrásból. Kurucz 2002 óta a HírTV-nél dolgozik.

hvg.hu/itthon/20140606_Hir_TVs_musorvezeto_valtja_GiroSzasz_An
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: folytatódik a szabadságharc, labanc (szász) helyett végre egy kurucz.
@parti_giano: nem tudom, de valami zsíros állásra tippelek neki is, megcselekedte amit megkívánt a haszna:
/ejj, de ismerős ez nekem/

Orbán: A népből, a néppel, a népért

A kormányfő a háromharmadot akarja szolgálni, nagyívű és bátor tettekre készül. Itt az új kormány.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F06%2Fmegalakult_a_3._orban-kormany%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Undoritó lejáratás ez a Telekom és a Kormányunk ellen!!

Én meg ezt mondom!!
nicsak, mit találtam:

Globális adatszolgáltatási jelentés a Vodafone-tól

>>>Nem szerepel jól Magyarország átláthatóság szempontjából.<<< Aggasztó a közvetlen hozzáférés.

www.hwsw.hu/hirek/52401/vodafone-privacy-adatszolgaltatas-nemzeti-hatosagok-adatkozpont-snowden.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mit is csinálhatnak? Jobbik esetben verbálisan leszopják egymást. Jobb is így, hogy nem mutatják. Elvégre ez az ő magánügyük, mi köze hozzá a zembereknek?! Pláne nekünk?! Ugye. Az intimszféra szent. Kár, hogy ebbe az intimpitsafascodásba mi meg belerokkanunk unokástól...
@Benjamin Eisenberger: nem kell szegyenletes es korrupt dolgokat csinalni.

nem az a hibas, aki ramutat egy szardarabra a szonyegen, hanem aki odaszart.
@ausländer Sipi: hagyd, felesleges, kár a borsóért, ő egy fizetett provokatőr
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igaz, ez mar ugymarad, amig meg nem doglik...:-)

ahhoz, hogy valakinek a lelkere beszelj, lelek kell.
hogy a jozan eszere hass, ahhoz meg jozan esz kellene.

de o mindhalalig fideszes es ezek kizaro okok:-)
@Benjamin Eisenberger: De a fidesznek nem büdös. Egyből befogadták egy módosítóját. :)
valami panasz? épül-szépül az ország. például ilyen istállók a bendzsi fajtáknak.

Új stadion épül Diósgyőrben is 4,5 milliárdért

hvg.hu/ingatlan/20140606_Uj_stadion_epul_Diosgyorben_is_45_milliar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szep..
kulonosen ez a resz "tetszik":

"Lesújtó helyzet Magyarországon

A Vodafone jelentéséből kitűnik, hogy a hazai szabályozás egyáltalán nem követi a nyugat-európai országokat, sőt, még a régiós társaktól is messze elmarad, olyan országokkal van egy szinten, mint Katar, Törökország, India és Albánia. Ezekben az államokban a szabályozási környezetet lehetetlenné teszi, hogy az adatbekérésekről, illetve a hozzáférésről a Vodafone adatot szolgáltasson ki, büntetés, illetve a dolgozókra kiszabható börtönbüntetés terhe mellett"

azon gondolkodom,hogy ilyenkor az usa es nsa miatt ajvekolo dzsobberek a a sajat felszopott kormanyukra miert nem akadnak ki?
@ausländer Sipi:

Hát mer' az usa es nsa zsidó, és igy akar adatokhoz jutni, a fel(le)szopott kormányunk meg.... ja, nem, rossz érvelés... :)
@ausländer Sipi:

Hát, egy közúti incidensben eddig is célszerű volt rendőrt hívni, ha vétlen voltál, de ha a másik fél politikus, vagy bármi köze van az állami szférához, akkor kötelező. (És akkor még mindig nem lehetsz biztos benne, hogy a rendőr nem az állami lófasznak ad igazat.) Hát, ez egy ilyen ország.
@ausländer Sipi: te most azt mered feltételezni, hogy orbánék nem jó dolgokra költik a közpénzt? jobb lesz, ha már egy ilyen origónál abbahagyod.
@parti_giano:

jajaja! Diósgyőrben is 'égető' szükség van stadionra. Nemtudtaaaaad?!
@jaegtoer: a sok lelkes kis nérónak szüksége van játszótérre.
@parti_giano:
" a 12-14 hónaposra tervezett kivitelezés pedig a közbeszerzési eljárást követően indulhat meg "

közbeszerzési eljárás után? MUHAHAHAHAHAHA
@ausländer Sipi: és ti többiek:

-no komment-

2014 ViktoNERland

Pintér Sándor urat arra kértem föl, hogy a néppárti kormány belügyminisztereként töretlen határozottsággal folytassa azt a munkát, amit még 1998-ban kezdett el. Azt várjuk öntől, hogy a közrend felfőbb őreként teremtse meg a mindennapok biztonságát. Kérjük legyen kemény, hajlíthatatlan, és igazságos. Gondoskodjon arról, hogy a bűnözők jogai soha se előzhessék meg a törvénytisztelő polgárok és az áldozatok jogait. Arra kérjük, tegyen meg mindent, hogy Magyarországon senkinek sem kelljen félnie. Munkájához sok erőt és jó egészséget kívánok. (Taps. – Dr. Pintér Sándor felállva köszöni meg a tapsot.)

444.hu/2014/06/06/harom-orban-kormany-egy-belugyminiszter/
Hát, hogy micsináltak ma má megin a komcsik ... ccc ...
@Secnir:
Hitetlen... most miért olyan elképzelhetetlen? Olyan izé vagy... kédezd Bendzsit itt meg, őszerinte teljesen tisztességesen és átláthatóan, gazdaságosan zajlanak ezek manapság. Olyan rosszak vagytok... libsibolsi csürhe... már ha voltatok ti is Kisz titkár, meg a Liberális Internacionálé alelnökei...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gyulai Zsolt alighanem a rossz végről szívja a cigit.:)
@parti_giano:
az egész meccs 5 pontban.
1. korhut akkora kapáslövést rúgott a kapu felé, hogy az oldalsó karéjon ülők megrémültek, nehogy eltalálja őket a labda
2. a magyar csapat legjobbja a játékvezető volt, aki tizenegyest adott nekünk azért a különleges és technikás mutatványért, ahogyan priskin megrúgta a jobb lábával a balt
3. úgy tudtunk tizenegyessel nyerni, hogy egyidőben két dzsudzsák volt a pályán.
4. pintér fejben ott volt a meccsen, mert még a kispadosok jó játékát is megdicsérte
5. a játékosok szellemi felkészültségi mutatóját pedig az a nyilatkozat emelte, amikor a pályáról lefáradó játékosunk örült a megszerzett három pontnak, annak ellenére, hogy barátságos meccsen nincsilyen
index.hu/belfold/2014/06/06/megalakult_a_3._orban-kormany/

"a következő négy év már nem a gondolatok, hanem a tettek korszaka lesz (...) Most nagy ívű és bátor tettekre lesz szükség és lehetőség"

ajjaj! eddig voltak a kis ívű tettek: magán nyugdíjpénztár, földek, trafikok és Kösszgép, stb és egyéb...
Vajh' melyek lesznek a nagy ívűek?
a judeobolsi oldal most nem tényező.Jobbik-Fidesz meccs lesz az önkormányzati választás
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nincs újabb 15 éve az országnak cigányügyben – szakértő mondja

Sokaknak még mindig a cigányügy megközelítésével van az elsődleges problémájuk, szavakon, elveken, ideológiákon lovagolunk, ahelyett, hogy egyébként a gyakorlati problémákkal néznénk szembe – fogalmazott Forgács István, független romaügyi szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, hangsúlyozva, szándékosan használja a cigány szót a roma helyett. Kijelentette azt is: Magyarországnak nincs újabb 15-20 éve arra, hogy „továbbra is távolról, fotelból nézze” a helyzetet.

A társadalom 60-70 százaléka tudna erről bárhol bármikor beszélni, de van egy olyan balliberális közeg, amelyik nem engedi, hogy ezek a dolgok ennyire egyszerűen, és ennyire racionálisan meg legyenek vitatva. Márpedig Magyarországnak nincs még 15-20 éve arra, hogy ezeket a dolgokat továbbra is távolról, a fotelből nézegessük – fogalmazott. El kell menni Borsodba, egy kis faluba, és másfél nap alatt kiderül, mi a valós probléma.
@Secnir:

"4. pintér fejben ott volt a meccsen, mert még a kispadosok jó játékát is megdicsérte"

és a kispadosoktól, kispadosokból, sőt a kispadokból áradó lelki támogatás, és pozitív hullámok?
olyan könnyen ítélsz...
Nincs igazad Fabius.

Bajnai ugyan behúzta az MSZP szavazók normálisabb felét, de mást azon kívül nem igazán mozgosított.
A vérre szomjazók mentek a Gyurcsányhoz, a régi vágású öregek, és klientúra függőek maradtak.

Akik pedig rühellik az MSZP-t azok nem mozdultak csak legfeljebb jobbra vagy még jobbrább.

Szóval a korszakváltás Bajnaival nehezen jött volna össze. Mással se lett volna könnyű.

Ráadásul amíg Gyurcsány porondon van, addig bármit csinálhat a Fidesz.
És az olyan, hogy csinálja is a bármit.
hogy olvastam-e?!

Az a hűje mattüveg tudna erről regélni, de szájzárgörcse van
@ephart:

"judeobolsi oldal" üdvözöllek 1933-ban, trotty.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Áááááááááááááá, ez odab@sz! :DDDDDDD
Ez az egész Bajnai-dolog lehet, hogy nincs lefutva.
1. Hátrébb lép, időlegesen.
2. A "népakarat" és a párttársai meggyőzik, hogy maradjon.
3. Hátrébb lép. Kapcsolataival, és az azokkal szerzett pénzekkel építi az egészet. Ő lesz a baloldali Simicska-Fellegi.
Ha egyik sem, akkor baromi rosszul ítélem meg az embereket. Vagyis akkor Laser és Noseban baromi rendes emberek.
És ő (is) vezető akar lenni??

Nagyon jó, főleg, hogy az lmp majd pm pont az őféle káderek ellen jött létre. :D

És ezt hogy bírja a sok ex lmps?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mondtam én már régen, hogy mind buzi az egész vadkeresztény fészekalja főleg a tömjén rózsika

brühüyyy
de a kis pcakos volt a kedvenc a nono kis szakállas tipikus esettye

(ha ismeritek a treffát ami erre vonatkodzik?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
pedig milyen fehér popója van olybá tűnik valaha heteró is volt a drága de a nonokisszakállas is lekoptatta a szakállát a sok szeretkezésben odanőtt a kövérre rája tapadt mikor...

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mintha ezt én írtam volna tegnap előtt

brühüyyy

a nemzeti falu digitalizálása gumicsont és csali

simicska felkészűl
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @tristen2005: Lázár vagyonnyilatkozatában nem vettétek figyelembe az 1.500.000.- Ft-os adóalapot csökkentő kedvezményt, amit kapott, és külön feltüntette a vagyonnyilatkozatában.
Tehát éves bruttó jövedelem 14.552 millió
Adókedvezmény -1.500 "
Adóalap 13.052 " X 16%
Adó 2.088 "
Nem mintha védeném!
@V-PORT: Bajnai nélkül is kell, hogy működjenek, ha nem akkor megette őket a fene
@Penivaldes: Nem látom én át ezt a dolgot. Tény, hogy Szigetvárit normális politikusnak tartom.
De most komolyan, Gyurcsány és Orbán lesz a választék?
@V-PORT:
"Tény, hogy Szigetvárit normális politikusnak tartom. "

Nyíhahaha

SZakadok :DD
@Benjamin Eisenberger: Mondjuk ott ahol Orbán és Lázár a mérce, én is szakadnék. :))
@V-PORT:

Ja olyan népszerűtlen hogy Hódmezőn is fossá nyerte magát Lázár János áprilisban :DD
@Benjamin Eisenberger: Jól van. Örülök, hogy ilyen fantasztikus politikusok vannak a másik oldalon. Minőségi, remek emberek.
@Benjamin Eisenberger:

Pedig a győzelem nélkül is egy fos.
@V-PORT: Mégis mire gondoltál? Persze, nekünk e kettő kell, tudod te is. lyukas korsóba nem érdemes vizet tölteni, mert kiömlik.
@Penivaldes: Igaz. Ez mutatja, hogy milyen szinten van az ország. Ripacsok. Na most akkor sírjunk, vagy nevessünk?
@V-PORT: nevessünk, attól nem lesz nedves az arcunk
@Benjamin Eisenberger:

A te kommentedre reagáltam, hordabarom. Gyenge vagy, ember! Igy nem lesz fizu!
Emberek hanyagoljátok már Benjámint.
@parti_giano:

Ez egy minőségjelző volt te fasz!

Vagy amolyan fokozó..
@Benjamin Eisenberger: aham, ez olyan jezős szerkezet, mint a negatív növekedés. felétek ez a szokás, látom. bendzsi, bendzsi, példát mutatsz a szólásra, miszerint, ha a hülyeség nem is szilofonozik, de foszforeszkál.
@parti_giano:

Tisztelt MLSZ!
Miután 31 (!) játékost kipróbálva, egy meccsen hatot cserélve megtaláltuk csapatunkat, és ezért méltán megünnepelhetjük, hogy egy tizenegyessel megvertük Albánia labdarúgó-válogatottját, s miután meghallgattam a magyar focisták mérkőzés utáni nyilatkozatait, tennék egy visszautasíthatatlan ajánlatott Önöknek: szeretnék a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, esetleg játékosa lenni. Nyilatkozni tudok, focizni meg én sem...

Vujity Tvrtko
"Én bizony belepróbáltam volna a negyvenötös lában SzkinhedZsótti seggébe, és Föld körüli pályára állítottam volna, mert egy ilyen hülye ott van jó helyen, ahonnan nem esik le."

A Föld körül élő Mütty-mütyök valamint Mizargaak nevében felháborodásomnak adok hangot, hogy ilyenfajta hulladékot szeretne a blog szerzője lakóhelyünkre rüsztölni. Bőven elég nekünk az a sok gps és mtva műhód.

Miért nem hétfőn van a királyavatás? Félnek, hogy pünkösdi lenne...
Amúgy meg Zeusz villáma bassza ánuszon az ungaró politikai elitet en-block. Oda-vissza. Előre-hátra. Újra meg újra.
@Benjamin Eisenberger:
"Ja olyan népszerűtlen hogy Hódmezőn is fossá nyerte magát Lázár János áprilisban"

Eistenbeigerweis I. törvénye:
A fos nem válik vizzé.
@Myrath:
kedves tvrtko, trutyi barátunk!

tárt karokkal várjuk a kapitányi posztra. elég ehhez bemutatnia az illemtan vizsgát igazoló papírját. azerbajdzsán önre vár, ne baltázza el!

emelesz
Erős közlemény Norvégiából: mélységesen aggódik a magyar civilekért a miniszter

hvg.hu/vilag/20140606_Eros_level
Bajnai miniszterelnö szeretett volna lenni, de minimum pénzügyminiszter. A pártvezér szerepe nem áll jól neki, se a rámenős politikusé, épp ezért nem lesz se EU-s, se parlamenti képviselő. Ez szerintem tökéletesen érthető. Muszáj-Herkulesként végigcsinálta a kampány egész idáig, de most kicsit pihenőre vonul. Ha a választópolgárok 2018-ban még úgy látják, hogy mégis inkább benne bíznak meg, akkor feltehetően át fogja gondolni ezt a dolgot.

Hogy az Együtt-tel mi lesz, az kétséges, kérdés, hogy Kónyáék meddig akarják feszíteni a húrt.
@parti_giano:
Nemzeti Iránymutatónk ánusza máig bizseregve érzi az ön nyelvének meleg hódolatát, ezért a felsorolt funkciók betöltése mellett elfoglalhatja a gyúrói, a jegyszedői valamint a vécésnéni posztját is. És természetesen a tizenegyespontét is, ami jövőbeni futball győzelmeink legfőbb letéteményese.
@parti_giano: bocs elnéztem, nem az azeriekkel játszunk, hanem boratékkal.
d: asszongya az mti, hogy fazekas a fölművelődésügyi minyiszter. mondjuk, ebben a kormánystruktúrában mem csodálkozom rajta.

cink.hu/fazekas-sandor-beszelni-tanitja-majd-a-novenyeket-es-a-1587050020
Belegondoltatok, ha Bajnai és Botka pártvezérnek születtek volna, mi lenne a baloldalon?
@V-PORT: Nem tudom mennyi az igazságtartalma, de Bartusnak egész más a véleménye Szigetváriról.
@évásanyó: Én Bartussal nem foglalkoznék. Bajnai felnőtt ember, önálló gondolattal. Én csak azokra az interjúkra alapozom a véleményem, amit olvastam, és láttam Szigetvárival.
@Bakter: Kónya előbb-utóbb megunja az unterman szerepet.
Ő szeret akciózni, többet nézett ki az egyesülésből, Együttben még meg sincs említve.

Nagyon nem csodálkoznék, ha a Szoli karakteréhez jobban illeszkedő DK-ban taláná magát nemsokára.
@évásanyó:

Bartus tét és felelősség nélkül ordibál Amerikából, ráadásul olvashatatlanul hosszan.

Nem ír semmi újat. Hasonló vélemények jelennek meg itthon is, csak sokkal szofisztikáltabban.
Véletlenül nem bírna Budapesttel a választáson, szét bassza másképpen.

nol.hu/belfold/orban-kolostorba-vonulna-minisztereit-videkre-koltoztetne-1466661
@Orica Középföldi: Én sem szoktam olvasni, mert számomra is hosszú.
@Myrath:
Egy - korábban idegenbe szakadt, elismert kvalitású - hazánkfia 1990-ben(!) nyilatkozott a Népszabadság tudósítójának arról, hogy több évig/évtizedig a középszerű emberek fogják uralni Magyarországot.
Szerény adottságaik/képességeik miatt az előző rendszerben nem rúgtak labdába, viszont a rendszerváltozásnak nevezett felfordulás jó alkalom volt az érdemtelen előrehaladásra.
A múltjukat letagadó, de az új jelmondatokat szajkózó törtetők igyekeztek minél előbb és minél többet megszerezni magunak, mert azt azért tudták, hogy a lehetőségeik időben és térben - nem végtelenek.
A korrupció törvényszerűen az új struktúra szerves részévé vált.
Én az interjú idején kételkedtem, ma már gazdagabb vagyok (sok kudarccal és negatív tapasztalattal).....
@Orica Középföldi:
néha a parakovácsért odamászkálok...de ti sem linkelitek én meg lusta vagyok rá, ugyanúgy mint a karikatuista rajzait most lementettem egy valagra valót és halálra röhögöm magam, az egy michelangelói zseni aki ilyen pofát tudott kialakítani a zorbán nevű poloskáról már maga az egy karaktergyilkosság a többi csak adalék

brühüyyy

bartushosszúmintabyblosz
@Benjamin Eisenberger: bendzsi, bendzsi, tennap is eltűntél ezért nem kérdezem meg ismét. de azért feltennék egy kérdést, ha "ennyire tájékozott" vagy német ügyileg, elmondanád, hogy Merkelnek és az általa vezetett német kormánynak, mijapejparipapénisz köze van a Dájcsetelekomhó'??? hm?
Ez itt nem Háccsó Hátasztán, köcsög, ahol a csúti Rámszesz beleugat a cégek dolgaiba, mer' ahhoz is ért, nem csak a kóbász+pálesz+foci kombóhoz!
@Orica Középföldi:
pedig a bybloszt le lehetne írni fél oldalon A4-es méretben 12-es ariellel vagy couri new-val:

néhány hülye törzs a sivatagban kereste a jövőjét és közben kibasztak egymással amihez kitaláltak mindenféle gonosz egyatyaúristent aki állandóan seggbebaszta őket...és elfogadott emberáldozatot is amit meg is csináltak a kereszten meg a családírtást

kedves szép történet

brühüyyy
@DR. INKVIZITOR:
mit gondolsz miért nem vagyok én ott?
én ugyanazt 1985-ben!!!!!!!!!!!!!!!!!! már panaszoltam azoknak akik meg is értették

brühüyyy

ugye volt a széllelbélelt lengyel izé amit szarúl másoltak néhányan senkiháziak MON
@tristen2005: Az miért jó, hogy elköltözik minden minisztérium vidékre? Ez az ember hülye.
@Rodeo36:

Bartusról nem a Biblia jut eszembe, hanem valami egészen más:)
@V-PORT:

Talán így képzeli a vidékfejlesztést.
Talán büntetni akarja a fővárost.
@V-PORT: egyszerű mint fakerék.
a minisztériumok az ország minisztériumai, és nemcsak a Budapesté. ez az egyik.
a másik pedig, hogy azok a városok ahová a minisztériumok költöznek felkapott helyek lesznek.
menő bárokkal, szórakozóhelyekkel, és a világ minden részéből áramlanak majd a jómódú utazók.
@ephart: na baz+!! "S a sírt, hol nemzet süllyed el..."
te tényleg azt gondolod, hogy az nektek jó lesz?
Kósa akkor éppen azzal az ötlettel állt elő, hogy Debrecenbe kellene tenni a földművelésügyi tárcát, mivel "az agrárminisztérium épülete a budapesti Kossuth téren amúgy sem életszerű, hiszen az első jó termőhely onnét ötven kilométerre van

legyen egy vakondoktúrásban a minisztérium, és akkor tényleg földközelben lesznek.
@Penivaldes: Meg legalább ott lesznek ezek a minisztériumok, ahol az új stadionok.
Az ember, aki nemrég tanult meg sms-t írni, majd videokonferencián tartja a kormányüléseket.
@Penivaldes:
Ahogy azt mondani, szoktam, bár eredete a memóriám homályába vész(köszi Álchejmer úr!!), az Univerzum VALÓSZÍNŰLEG végtelen, az emberi butaság BZITOSAN az!
most olvasom, hogy a Várba akar költözni ez a gummi csimmáskandúr a volt Kármelita kolostorba.
Bizony baj lesz, mert a Kármeliták dolgoztak! és szemlélődtek, mindezt szigorú CSENDBEN, azaz beszéd nélkül!
@V-PORT: pontosan, hiszen mindannyian tudjuk, hogy kormányunk milyen nagy gondot fordít arra, hogy az ország vezetői fitt, egészséges emberek legyenek. ez pedig úgy tud leginkább megvalósulni, ha a stadionokat és a minisztériumokat összekapcsoljuk. Nekem, jegyzem meg szerényen, van pár ötletem arra, hogy miként lehet ezt megvalósítani, de ezekről csak anyagi ellenszolgáltatás ellenében nyilatkozom.
@V-PORT: nem OTT, hanem a stadionyba benne!!
backi VÍÁJPÍ leláttó, megy a felcsút vs. pornóapáti örökrangadó, közben meg törvénykeznek, igaz szotyi hájas lesz a pappír, meg a Viktor nem fog figyelni vagy 120 percig, asztán meg az eredmény miatt kell vigasztalni vagy nyugtatni...
@Penivaldes: Szólj Lázárnak. Biztos vevő lesz az ötletedre.
A népességfogyás megállítást várja Orbán az új kormánytól. Ezért lett csak férfi miniszter. Ezek végigdugják az országot. :))
@V-PORT: na ne..veszélybe kerülhetek akkor..
bele sem merek gondolni..
@Orica Középföldi:
háááát igen...ami engem mindebből megragad -fentebb említettem- hogy 1984/1985 óta kristálytisztán látható volt, hogy a (süketbaromság) szamizdat mintájára mindenféle agyament dolgok vannak folyamatban, amiknek az ország haladásához, fejlődéséhez semmi közük sőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hanem a senkiházik, akik semmire sem vitték abban a rendszerben mert még abban a rendszerben is szar értéktelen egyedeknek bizonyúltak (a melós nem tűrte meg maguk között a lógóst meg a dumafrancit, az értelmiség sem tűrte azokat akik süket dumával semmittevéssel de az előnyök élvezetével akartak jobb pozíciót...na nem kaptak...(élő példák hosszú sorát tudnám mondani, az egyik teljesen közelről személyesen érintett, mint olyan aki nemzetközi és országos kapcsolati hálózattal dolgoztam és persze eredményesen (szabad kezet kaptam, képzeld) jött egy fószer akit bemutattak, hogy ő a jövő(???) van végzettsége meg nem tud semmit ami számomra 3 mondat után világossá vált de ...egészen odáig fajult a dolog, hogy mellém akarták tenni, hogy tanítsam be (ami azt jelentette volna 15 éves munkám eredményét seperc alatt elvenné és el is baszná) hát a veszekedést elkerülendő mellőztem a fószert és hagytam, hogy adjanak más feleadatot mert az volt bőven...lényeg: 3 hét alatt kiderült buta törtető ingyenélő alak aki a renoménkat is veszélyezteti, hát mi történt? eltanácsolták és akkor belevigyorogtam a képükbe, mondván, láttyátok az én próféta lelkem? szóval ebből is láthatod ezek az alakok törtek elő a gazból 1989 végén és az lett ami van... az orbán féle buzik (szopott nyalt és beterpesztett az előnyökért amit kapott, mert mása nem volt és nincs is, többiek dettó...ld széleselvtárs)és én akkor már ezt a pocsolya túloldaláról szemléltem

voltunk egy páran időben felismertük és 1993-ban mindez be is igazolódott 3 hónap elég volt még sok is...azóta galambposta

brühüyyy

ezek nem is akarnak de nem is tudnak mást az a gond

a senkiháziak uralmánál nincs rohadtabb
@Penivaldes: Szerinted miért mennek vidékre a minisztériumok? Bébibumm. Kezd összeállni a kép. :))
@V-PORT:
még tovább? hát már mindenki seggbe is meg szájba is nem elégűltek ki? vagymijafaszvan ebben a trágyadombban?

brühüyyy
@Marcellusca: @V-PORT:

Nem tudom mit akar, de most a hiradóba hallgatom, Debrecen, Kecskemét, Fehérvár, meg Orbánnak a kolostor. ..????
@V-PORT: most adtál egy ötletet. demográfiai központok kialakítása az adott városban, néha kihelyezve a falvakba.
tudtam, hogy egyszer eljön az én időm!:)
Az a barom idiota vezenylo igy akar munkahelyeket teremteni videken, a bomlott elme igy mukodik, a segnyaloncok meg vigyorognak a fohulyere, kontraszelekcio rulez.
Jo aranyban fog koltozni a munkavallalok hada videkre, es meg minosegibb munka lesz.
@tristen2005: lehet, hogy a kármelitákat keverem másokkal, de tudtommal ők vezekelnek...
@Penivaldes: Orbán meg kolostorba megy. Mik vannak ott? Ezek szó szerint értik, hogy basznak ránk. :))
@Rodeo36:

"(a melós nem tűrte meg maguk között a lógóst meg a dumafrancit, az értelmiség sem tűrte azokat"

Hol voltak ezek a rendszerváltáskor?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én felosztanám az országot különböző központokra, pl Debrecen és Hajdú-Bihar-Nagykunság lenne a földesközpont. ott csak agrárosok lennének..
és így tovább.
@V-PORT: Orbán már nem vesz részt a munkában..
viszont a karmel szokásai megviselhetik.
@Penivaldes: És hol legyen a külügyminisztérium? Brüsszel? Fúj! Mi nem leszünk gyarmat. Így már csak Pozsony, Kassa és Kolozsvár marad.
@Penivaldes: ugy is van, atomjaira kell osztani a tarsadalmat, kiskiralyokat mindenhova, me a vegen nem tudnank gyilkolni magunkat a kedves vezenylo oromere.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miután visszapaterolta a geszti bolond szobrát, otthagyva azt, mint kutya a szarát, a csúti bolond felköltözik udvartartásával a Várba - országolni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az a Kb 200 dolgozó pesti lakos meg követi őket vidékre, itt lesz 200 munkanélküli, vidéken meg kettő százan munkahelyhez jutnak??????
@V-PORT: és hová helyezzük a Nemzet Fővadászát?
én valami erdős helyre gondoltam
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most gondolj bele, mennyivel könnyebb lenne nekik, hogy tudnák, hogy pl Pécsen vannak a közgazdászok, Szegeden meg meg a tanárok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
+1 szempont (szerintem):
jelentős mennyiségű pénzt lehet kilopni a vidéki minisztériumok és a főváros közötti utazások címén, ez napi szinten megfelelne a Föld-Hold távolságnak , ismerve a kormányzat puritánságát anyagi ügyekben és akkor a többiről nem is beszélve. Az új helyszíneken kell épület a hivatalok elhelyezésére, amelyeket természetesen azonnal át kell alakítani/felújítani (szigorúan a hatékony „munkavégzés” kívánalmainak szem előtt tartása érdekében), amit a nakinekacége fog elvégezni, úgy tizenötszörös áron.
Túl élénk a fantáziám…?
@Penivaldes: Mi is lészen akkó azzal az első éccakával?
Viktor vagy én?
Válassz!
:D
@Penivaldes: kiraly, akkor mar csak regios rendszam kell, belso hatarorseggel es mindent lato don szemmel
@Penivaldes:

A soproni fenyveserdő aljába, hogy az Evezős is örüljön.
@Penivaldes: @V-PORT:
A kormányülések helye, ideje aszerint változik, hogy éppen hol játszik a Felcsút/Vidi. :)
@Penivaldes: Laser John-ra gondolsz, ő Kecskemétre megy. Ha Semjénre, akkor olyan hely kell, ahová minden nap lóval mehet. De ott van még Hende is. Ő a honvédelem miatt, valami arab országba kell, hogy menjen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Konszolidácijó. Vagymijaf@sz.
Léccámleépítés a minisztériumokban: pipa.
Mer nem fog ám minden dógozó, fullajtár leköltözni vidékiába. :(
OFF
Most olvastam, hogy Antonio Banderas válik. Lehet, hogy nemsokára egy kormánybiztos is válni fog?
Utolsó vidéki frkvenciát is elvették a Klub rádiótól. Nesze neked sajtószabadság!

nol.hu/belfold/utolso-videki-frekvenciajat-is-elvettek-a-klubradiotol-1466671
@Penivaldes: Tutaaaam ... hogy jobban bejön neked a csügőhasú törpe. :P
@Marcellusca: nem igaz, téged választalak, és Vikket meghagyom a többi nőnek.:)
az is a kormány feladata, hogy javítson az erkölcsi állapotokon.
@Penivaldes: Kösz, de ez a kormány ne akarjon az én erkölcseimen javítani!
Magasan felettük állok!
@Marcellusca: :)
mikor szeretnéd kipróbálni az ágyat M?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
" t is belephet uj gerinc epitessel "
-... mire gondolsz?
@Orica Középföldi:
dolgoztakÉ
én a tervezésen túl -kötetlen munkaidőm volt csak az eredmény számított, képzeld ezt ma kapitalistáéknál meg a zorbánban- fordítottam és tanácsadtam ez heti annyi idő volt, hogy berúgni sem maradt időm és néha utcai ruhában mentem a Zeneakadémiára a bérletemre...a "paraszt" meg a mezőgazdaság mellett ipari és szolgáltató tevékenységet és néha ehhez kereskedelmet is ugyanúgy mint én élveztük van miért dolgozni eredmény emeletes házunk volt, külföldre jártam amikor kedvem szottyant és nem jutott idő a poloskák megtalálására (bár bűnünk hogy tudtuk hogy szaporodnak) és eltaposására, "egyszerű" melós is annyit keresett amennyit nem szégyellt a gyárakban (a jobbakban) kiadták a munkát GMK-ba és számláztak minden jobban ment ezt a rendszert amerikai tőkések a 2000 es években ismerték fel csak hogy össze tudd hasonlítani az ipari szolgáltatási és mezőgazdasági integráció olyan foka volt, hogy a Mercedes Vezérigazgató elnöke jött látogatóba hogyan is tuggyuk ha semmi épületet nem építettünk mert a kémei azt tudták de a többit nem...a magyar járműipar 400000 minőségi bedolgozója a Bakonytól a kisbürgözdig terjedt mindenki adta a magáét bele és számlázta és mindenkinek megérte
a Chrysler és a Ford ezt mai napig nem csinálja csődben is vannak

csak hogy tudd miről beszélnek azok akik nem értenek gazdaságirányításhoz

amikor munkát mentünk kihelyezni lagzit tartottak a tiszteletünkre és egyik "lagziból" a másikba hívtak hogy ők kapják a melót...dolgozni akartak mert megérte

brühüyyy

a Szovjetunió a kémei ellenére nem tudta mi megy de látta hogy megy és milliárd dollárokért akart beszállni csak akkor már Régentecser volt és nem fogadták el a magyarok bár tárgyalások mentek és résszerződések köttettek

amit antallelvtárs és a zorbán továrisdavaj elintézett
Orbán megy a budai várba.tök logikus lépés.most hogy a nemzetidegen judeobolsi erőktől legfeljebb hiszti telik végleg kiépül egy Horthy-Kádár államberendezkedés.az új Orbán kormány első megnyilatkozásait hallgatva először a zsidóSZDSZ által a magyarokra szabadított biológiai bombát a cigókat rendszabályozzák meg aztán a nehezen tüsszentőket.történelmi lehetőség meglépik
@Penivaldes:
Szia!
Balcsin? Az most nagyon okés lehet, jó az idő és egyebek!
Szeretem...
@tristen2005:
Most kellene rengeteg szívlapáttal kivonulni és nyomatékosítani a demokrácia iránt elkötelezetteknek, a hatalom mocskosságát elutasító véleményüket! Nem feltétlenül a Klubrádió melletti kiállás a lényeg, hanem a sajtószabadságért. Mocskos, szarházi csürhe!
@Penivaldes:
Ne nyelvészkedj, tudod, hogy értem:)
@Penivaldes: hát figyelj.szemed előtt fog megvalósulni.mindkét rendszerből átvesznek összegyúrnak olyan elemeket ami belefér az állameszményükbe
@ephart: szerintem gyere le a cuccról! simán szopni fogtok ott Háccsó Hátasztánban, majd Tömjén Zsófi lova mögött szeditek a citromot!

Most komolyan kérdezem!

Ez számodra "alternatíva"? Horthy-Kádár??
Ja jut eszembe, felétek Kádár(Csermanek) nem tartozik a tuggyukkik közé? A dzsobbikot is überolgyátok jobbról?
@Knósszosz: figyelj, szerintem kezdj el lehetőségeket keresni nyugat felé, mindenképpen a határon túl!
Lesz ott szaromlesengent vasfüggöny, meg uram-bátyám de combosan!
@ephart: figyu, a "vár"-ban lévő(halkan szólok: mellette) Sándor-palota MELLETTI volt Kármelita kolostor épületébe!
Csak a pontosság kedvéért voltam bátor megjegyezni!
Szerintem igaza lett Hofinak!!! Esténként tényleg felpróbálgatja a koronát ez a vidéki tahó focista...
@Rodeo36:

Ez messze nem volt ilyen rózsás, de ne menjünk bele.
@Knósszosz: az vót máma már, hogy bassza meg a kurvaanyját lézers8jános, trógertóni, pocakosduce, .....?
u.i.: a pontozott részre mindenki beírhatja a saját kedvencét:)
ja és bendzsi basszameg a konnektort!
@Orica Középföldi:
a lét meghatározza a tudatot az én létem az enyémet a tiedet a tiéd és ebben semmi rossz nincs...én ebben éltem és nem hallottam meg olvastam

ennyi a különbség

brühüyyy
@Orica Középföldi: az öreg, úgy van evvel, mint én a katonaévemmel. huszonöt év múlva minden megszépült, pedig ako kurvára utáltam aszt a szart, ami az is volt:)
@nincs_itt: figyelj csak.kádári populizmus+horthy féle keresztény konzervativizmus.a dekadens kozmopolita zsidó eszmék erélyes elutasítása.ez jön
@Rodeo36:

Jaja. Én is ebben éltem, és láttam, hogy csinál "..a "paraszt" meg a mezőgazdaság mellett ipari és szolgáltató tevékenységet és néha ehhez kereskedelmet is " , meg államadósságot.
@taga20:

Neki szép volt, de ilyenből nagyon kevés volt.

Matolcsy és a devizahiteles nem egyformán fog emlékezni erre az időszakra.
Vidéken nem fertőz tovább a Klubrádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság lekapcsoltatta a Klubrádió hálózatos partnere, a debreceni Lokomotív Rádió kft. adását.

A Klubrádió ezzel elvesztette utolsó vidéki frekvenciáját is.

Két héttel ezelőtt a gyöngyösi körzetben szüntették meg a Klubrádió adását, miután a médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező Gyöngyösi Médiákért Alapítvány felmondta a Klubrádióval kötött szerződését.
@ephart: mindkettő annyira eredményes volt, hogy a fal adta a másikat!
Historia est magistra vitae.
Meg vakbeletek lesz, ja vak vót, nem látta, hogy húst ettetek volna! A kukorica prószát meg nem mutatta ki! (Hofi)
Egészen röviden: Margit, nóóóórmális?!
@nincs_itt:
Az alapjai épp a szemünk láttára épülnek, akár csak az a rohadt gábriel-turulos lófasz, de senki fel nem emeli a seggét. Kellene emez oldalnak is egy orbán, na nem olyan szennyes, hanem egy tömegeket mozgósítani képes... ja, és egy szabad média, amelyik bemutatja a fost.
MTI és M 1-2-3-4-5-6 és Dunyha 1-2-3-4+wördcsennel... kazán!
@ephart: Mr 20%-nál? azannya ki hitte vóna! Majd éppen, ott lesz ellenzék! Lószart Mama! Lesz ott csend, rend, fegyelem, a 4 éve emút8év satöbbi!
@taga20:
Kevés a pont, smucig alak vagy, beee.:)))
@nincs_itt: ez fog megvalósulni.egyáltalán nem örülök de az elkövetkezendő 15-25 év kb ilyen lesz

szerintem
@Knósszosz: nektek ott van Kúrcsányi.mert megérdemlitek:)
Maradunk a befektetésre alkalmatlan kategóriában, megjöttek a részeg brókerek a szilveszteri buliból. Mo. jobban teljesít.
@Knósszosz: Drága kollega Úr! A "Vezető" az nem csak úgy pottyanik a zégbű! Azt nem választják, az kiküzdi magát a szürke tömegből, ugyanis a tömegnek csak teste van!
De most őszintén, a baloldali izékből? Mi lehet? Ugyanaz a fajta, mint a fidesz csak nem fidesznek híjja magát. Jobboldalról kit/mit tucc felsorolni?
Rossz hírem van! Ha holnap reggeltől lenne egy valóban rátermett Vezető, akkor is kéne 20-50 év,mire abból a pöcegödörből ország lesz!
@ephart:
Neked ettől áll fel?
Nem vagy egy igényes valaki, jól járna veled egy senator jellegű értelmiség, mint feleség.
Nem akadna össze az ikkútok.
@ephart: te figyelj, haver! lődd be magad megint egy Áder/Rogán beszéddel, azért nem Orbán mer az már "aranylövésnek" számít.
Akkor most örülünk Vincent? Vagy nem? Olyan bizonytalannak tűnsz ma!
@nincs_itt:

Mr 20%-nak van most ezer baja.

tristen2005 2014.06.06. 08:58:46
@Marcellusca: @guma:

Erről tudtok valamit?

csattogoslepke.tumblr.com/post/87919726522/beadta-a-valopert
@nincs_itt:

" lődd be magad megint egy Áder/Rogán beszéddel, azért nem Orbán mer az már "aranylövésnek" számít. "

Ez valami egészen gyilkos duma:)))
@nincs_itt:
Egy követ fújjolunk... egyet is értek.
Avval a pici különbséggel, hogy én nem látom mikor lehetne ebből egy élhető ország.
Nem tudok évszámot mondani, de a húsz alap, az valóban kurva optimista becslés, csak sajnos azok a mocskok addigra pont megint annyival lesznek előrébb...
Akkor most örülünk Vincent? Vagy nem? Olyan bizonytalannak tűnsz ma!

ez a hazám.most mit mondjak.a zsidóSZDSZ-utód Párt is foss volt a Fidesz sem egy eszményi párt.az ország meg elcigányosítva lerobbanva tiszta Balkán.itt belátható időn belül jobb aligha lesz
@ephart:
Megoldás?
Zsidók-cigányok-baloldali érzelműek( nem bolsevik kövületek - az a fidesz ), mindenki a Dunába? Ja, önként?

Csak a dzsobbik, vagy milyen alternatívát látsz?
@Knósszosz: figyu éppen 20 éve volt, hogy Horn kormányra került, akkor aszontam magamnak, na itt van vége! Amikor a "harcos antikomenyista" szadeszt is bevette a buliba, na akkor döntöttem el, hogy baxott rossz helyre születtem! A 20-50 év optimista becslés. De ahogy elnézem az agyhalott fidesz kommadérosokat, ha szorzom tízzel az sem közelíti meg a valóságot!
Én ezt nem értem.
Aki Lázárt támadja, az Orbánt veri... - valami ilyesmit mondott Orbán.
Namostakkor: Matolcsy a jobbkeze, Lázár meg a dárdájának hegye?
Vagy hogyan?
Semjén meg fehér lovon.
@Knósszosz:

Basszus ne etesd, mert olyan víziót tálal fel, hogy Kerényit, Bayert, Bencsiket megüti a guta.
@ephart: na figyelj, többször nem magyarázom el, mert már nekem unalmas!
itt hozsannázod a fideszt, meg Horthy-Kádár éra feléledését(sicher, hogy debil gyerek lesz abból a nászból), majd kijelented: "a Fidesz sem egy eszményi párt"
akkor elárulnád,hogy mi a szart akarsz?????
Szerinted miért húzta el a csíkot 2013-ban több mint 60 ezer magyar, csak Németo.-ba? Miért beszélnek már 600 ezer külföldön "munkát vállalóról"? Miért mondják azt az angliába menekült magyarok, hogy 5 éven belül nem akarnak! visszatérni?
Mi, akik már egy ideje elhagytuk Mo.-ot, miért mondjuk azt, hogy vissza sohasem?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): megker(g)ültél?

na ma mit isztok? aszongyátok feleim, a NER-ben!
@Knósszosz: tudod koma nem látok alternatívát.e van.valami katartikus dolognak kéne történni(aminek kicsi az esélye)hogy változzanak a dolgok.a középosztály ellehetetlenítve az "jobb-bal" értelmiség meg beleragadva az ideológiai sémákba.a kozmopolita zsidóknak meg annál jobb minél rosszabb a magyaroknak
@dr. jenőke (jenőke):

A dárda szerepére anno Semjén önként jelentkezett, csak Erdő Péterék elegánsan elhajtották.

Azt látom, hogy OV-nak nincs kedve szarakodni a kormányzással, kvázi az egészet Lázár alá tolta, és majd Rogánnal próbálja kordában tartani.
@ephart: na figyelj lurkó, akkor én kozmopolita zsidó volnék? csak azért kérdezem, hogy tuggyam hova tenni az identitásomat...
@Orica Középföldi:
mekkora is volt az az államadósság? és milyen lejáratú?

egyébként el van temetve...és nincs mit kiásni

maradt a szar és a szarok akik irányítyák azt a szart
kész

brühüyyy

azért mondhatnál egy két számot?
@Orica Középföldi:
Kicsit más értelme van a felvetésemnek.
Kérlek, vedd szemügyre mégegyszer.
@Orica Középföldi: akkor te is azt látod, hogy a kedves beteg megmarad szerényen a zIstencsászárság paravánnya megett?
Megint Hofi ugrott be:

- Mi a különbség Isten és O.V. között??
- Isten nem akar O.V. lenni!
@nincs_itt: kozmopolita zsidóknak meg annál jobb minél rosszabb a magyaroknak

azt te tudod rosszat akarsz e a magyaroknak.magadnak tedd fel ezt a kérdést
@dr. jenőke (jenőke):

Értettem:))), csak arról ez ugrott be.
@nincs_itt:

Néztem a ma készült fotóját. Fejben nem volt ott.
@ephart: tudod Freud-Adler-Jung trio megnyalná mind a tíz ujjamat, ha hozzád hasonló beteget vinnék!
Az meg sem fordul a fejedben, hogy nem kellene a "kozmopolita zsidókra" fogni az összes hülyeséget, amit TI követtek el ott, helyből, nappal feltámasztás nélkül??
Horthy+Kádárt visszasírni? Mert akkó' rend vót' ám!
Ja meg nuku útlevél, a vége fele 50 USD x évente... Horthy idejében meg mi is volt 3 millió koldus? Ja az most is stimmel...
Én azt szeretém, ha Mo.-ból végre ország lenne, de sajnos a Trójai falónak az Epsmi derby-n komolyabb odds-ot adnak!
@Orica Középföldi: Hiába irány "haza mindenek előtt", a kóbász már "megérett", a pálesz odakészítve, meccs mingyá gyün, kijafaszt érdekli, hogy Mo.???
Mé' ott vagyok??
@ephart: efart fiam, szakagy má le a zsidókról, me amikor az ilyen korcsok, mint te elkezdenek zsidózni, mindig kinő a pajeszom.
egyébként, néha látom a fényt a fejed végén:)
@taga20: pajesz, az smafu! de én azonnal megyek a Maccabi söré a bótba! Egyébként jó cucc!
kúrvára nem érted amit írok.én nem sírom és nem is akarom hogy visszajöjjön a kádár vagy horthy rendszer.csak bátorkodtam megemlíteni hogy Orbánék a kettő keverékéből építenek ki egy államberendezkedést.ez meg fog valósulni nincs olyan politikai erő a mai Magyarországon ami megakadályozhatná(kádári populizmus+horthy féle keresztény konzervativizmus.a dekadens kozmopolita zsidó eszmék erélyes elutasítása.ez jön)

nem mentem föl magunkat magyarokat mi is sok mindenben hibáztunk.ám egy szorgalmas kreatív nép vagyunk.ennél ami ma van többet érdemelnénk
@nincs_itt: a rabbiddal egyeztetté, me az enyém csak a valóban kóser sört engedi:)))
@ephart: nem vagytok se szorgalmasok, se kreatívok(tudom ez fáj) mert akkor nem ott tartanátok ahol... ezen erősen gondolkozz el!
@taga20: nézd több 100 000 itt élnek a magyarok országában.sose fognak megbocsátani nekünk.kimondva kimondatlanul a bosszú az alaphozzáállásuk hozzánk.ha kellő politikai hatalmuk van rombolják tönkre teszik hazánkat (pl SZDSZ)
@taga20: persze beszéltem a Rébé-vel, de mire oda jutottunk vóna, csak német árpadzsúsz maradt!
@ephart: te figyu, ha már a tuggyukkik, akkor te biztosan tudod, hogy az Orbán kabinetben egy sincs? ha van, akkor bukott az érvelésed.
@nincs_itt: bizonyos tipusú rákos sejtek az egész testet megtámadják
@ephart: aha! minden világos! szerintem ez az a pont, amikor mellőznünk kellene egymást!
@nincs_itt: nem vagytok se szorgalmasok, se kreatívok(tudom ez fáj) mert akkor nem ott tartanátok ahol... ezen erősen gondolkozz el!

hol a lófaszba kellene tartani?török-német-orosz+1989 módszerváltás
@nincs_itt: ok.azért köce hogy megtiszteltél
@ephart: "sose fognak megbocsátani nekünk."
haver lelkiismeret furdalásunk van? lehet, hogy nem kellett volna 600000 magyar embert, magyar zsidót, bevagonírozni?
elmesélek neked egy élményt.
gemzsén élnek a feleségem rokonai. először mentem oda, és látok egy temetőt, ahová 1944- ben temettek útóljára halottat. kérdezem tőled ,MIÉRT?
nem kérek választ! csak egy perc gondolkodást tőled, ha nem esik nehezedre.
baráti üdvözlettel, taga.
@taga20: rossz ötlet volt ami 44-ben történt.rossz válasz a rosszra.egyik oldal sem tanult semmit belőle ugyanúgy gondolkodik ugyanúgy érez.ma minden ugyanúgy történe
@ephart: esetleg a tatár még kimaradt a kifogás listából!!!
ugyanis ismert olyan ország, amely elveszített 2 háborút, két darabra szedték, most pedig mit ad Isten?! a kontinens vezető gazdasági és politikai hatalma.
na ezért tartotok ott ahol! kifogás, 25 évre 400 évre, 1000 évre visszamenőleg van! mindenki hibás, illetve mindenki MÁS a hibás, de ti ott Mo.-on NEEEM!

máskor is szívesen megtisztellek!
@ephart: "rossz válasz a rosszra."
milyen roszra?
"rossz ötlet volt ami 44-ben történt."
milyen ötlet volt? tudod mi az az ötlet?
az amikor az asszony kitalálja, hogy ma paprikáskrumpli helyett lecsó legyen.
SZAR ALAK VAGY!
@taga20: jó jó.bocsánat.nagyon sajnálom hogy néhány csibész zsidó és néhány gazember magyar miatt százezreknek kellet meghalnia
@nincs_itt:
Szerintem nem gáncsoljuk el egymást, ha múlt béli dolgokat elemeznünk kell.
A magam részéről egyet értek veled, de azt hozzá kell tennem, Horn megítélésében nem biztos, hogy egyezik az álláspontunk. Nem tekintem istennek - félre ne érts. De egy biztos: a Németek ma is hálásak neki és nem véletlenül - ez az egyik - a másik: majd ha stadionépítő poloska felnő hozzá, akkor lesz összehasonlítási alap, addig csak a süket rikácsolás amarról.

Horn megbecsült ember nyugaton, ez az... izé... meg? Olvass világ sajtót. Nem trappistát, nem ementálit... bár ez a segg mézga géza színvonal.
@ephart: Isten megengedő akarata nélkül nem történhetett volna meg.célja volt vele amit nem látunk át.talán Izrael Állam megalakulása.nem tudom.odaát erre is meg lesz a válasz
@ephart: " bizonyos tipusú rákos sejtek az egész testet megtámadják "
korábban ezt írtad valakinek, valószínű a zsidókra gondoltál.
"jó jó.bocsánat.nagyon sajnálom hogy néhány csibész zsidó és néhány gazember magyar miatt százezreknek kellet meghalnia"
MÉG MINDIG SZAR ALAK VAGY!
@ephart:
Vettem.
Definiálnád ki a magyar?
Csak ide nekem, nem fogom terjeszteni.
@taga20: nem az átlag kis zsidókra értem.de szent meggyőződésem hogy igenis van egy zsidó háttérhatalom ami uralomra tőr.
@ephart: "Isten megengedő akarata nélkül nem történhetett volna meg"
ÉS MEGJÖTT AZ ADU ÁSZ, hallelujah testvérek!
@Knósszosz: Wass Albert: Ki a magyar?

Ki a magyar hát, cimbora?
Te, vagy én? Vagy a harmadik?
Nosza döntsük el szaporán,
míg el nem süllyed a ladik!

Ragadjunk hát lapátot, csákányt,
evezõt! Ebura fakó!
Így csináljuk már ezer éve,
ez hát nekünk való!

Aztán , ha majd holt tetemünket
kiveti a víz a partra:
magyar leszel Te is, én is,
a harmadik is, mind, mind, kit halva,
bevert fejjel, némán, gyászban
fektethetünk a ravatalra.
@ephart:" de szent meggyőződésem hogy igenis van egy zsidó háttérhatalom ami uralomra tőr."
gondolom jézusra gondoltál, me elég nagy tróger maffia bandát gründolt össze!
öreg, az a baj veled, hogy má aszt se érted, hogy hülye vagy, mint a segg.
@ephart: Asszem most kéne bevenned a nyugtatódat.
@ephart:
"nem mentem föl magunkat magyarokat mi is sok mindenben hibáztunk.ám egy szorgalmas kreatív nép vagyunk.ennél ami ma van többet érdemelnénk "

Most evvel mit vitatkozzak?
Igen, de nem abban az értelemben, ahogyan ezt turulfalvvy de schávosschhy árpádék értik.
Tehetséges, de semmivel sem különb más népeknél.
Ezt a vonalat ejteni kéne, mert nem vezet sehová. Csak erősíteni fogja a felsőbbrendűség tudatunkból táplálkozó gyűlöletet a szomszéd(ok)ban.

Senki nincs arra felétek, aki ezt felfogja?
@aritus: szia

teljesen nyugodt vagyok
@Knósszosz: nem vagyunk különbek más népeknél(na jó talán a cigóknál).barom aki ezt másképpen látja.
mi magyar emberek is mint minden más népek gyermekei is kegyelemre szorult bűnös emberek vagyunk.ám ez a kegyelem megszületett ott a golgotai kereszten.ajándékba hit által bárki bármelyik nép átveheti
@ephart:
Wass??
Tudod mit?
Akkor inkább vagyok görög, vagy spanyol...
Tetszik azért, hogy a nagy könyvesboltokban mindig kapsz Albit, Szészilét és a másik szart... az izé... Jaúskát, azt.
A kutyának nem kell, ergo; sok van a polcon.

Ezeket miért nem viszik azonnal a csepeli papírgyárba? Ott azonnal hasznos termékké reciklikálják, mert eredeti formájukban semmire sem jók, dörzsölnek is kurvára.
@aritus: végre egy értelmes ember, aszt hittem má egész éjszaka efart kollégával kell nem tudom mit csinálnom:)
@Knósszosz: életem első sorai amit Wasstól ide idéztem.idegenkedek tőle a turbó magyarok miatt.csak kíváncsi voltam rá hogy lecsapsz e mint tyúk a takonyra(má megbocsáts).

a héberek meg a két Wa SS miatt pikkelnek rá

gondolom
Ez az egész nemzetpolitikának vélt katyvasz olyan, mint Semjén a lovon – ha ránéz az ember, az jut eszébe, hogy jobb lenne száznyolcvan fokkal lefelé forgatni, mert így anatómiailag rossz helyen van…

www.pupublogja.hu/2014/06/uj-magyarok-es-ujmagyarok.html
@ephart: gyöngytyúk, te barom. és ilyenekkel van tele magyarország!
@taga20: jó jó kicsit hiányos a baromfi ismeretem
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

baker te vagy ma a második.teljesen nyugodt vagyok
@ephart: igazad van, nyugodtan is, lehet valaki tök hülye!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): szeva robinson tezsvér! de nem buzulunk:)))
mégha szeretnél is:)))
@ephart:
A héberek pikkelnek... vagy bubiznak, esetleg dámáznak.
Nem rossz... überelik a csapd le csacsit, felétek az már majdnem sakk szimultán harminc táblán.
Neked sem lehet könnyű életed...
@taga20: ezt már elsütötted itt a blogon, ez valami látens, nálad?
mész a picsába te is! -)
@ephart: se te, sem én nem végeztünk a quantum fizika szakon,
ezért nem nagyon tudunk megvitatni semmit!
"A héberek pikkelnek... vagy bubiznak, esetleg dámáznak.
Nem rossz... überelik a csapd le csacsit, felétek az már majdnem sakk szimultán harminc táblán.
Neked sem lehet könnyű életed..."

hát nem is tudom.hivatásomnál fogva ma egy haldokló kis zsidó ember ágyánál ültem.nem nagyon ismerem de barátok vagyunk

nem nehéz az életem
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): nem sütöttem el még, keversz valakivel. egyébként meleg is vagyok, valami problémát jelent ez neked?
@ephart: gondolom kivágtad a rákos sejtet, ahogy keménykedtél itt korábban. most meg te vagy terézanyu.
@ephart:
Honnan tudod, hogy zsidó volt?
Ez olyan szar mosakodás... és ülhettél az ágya mellett - akár - de ettől még ...
Na jó, nem akarlak piszkálni, főként minősíteni. Amiért tettem, az az a retorika, amit toltál. Ha félreértettem, hát akkor hülye vagyok.

Nem hiszem, hogy az lennék, de én is tévedhetek, nem igaz?
@taga20: már csak meghallgattam.jöttek elő a régi megszépült emlékek.lenti katonaság hajdanvolt szerelmek nők..
@Knósszosz: "Honnan tudod, hogy zsidó volt?"

ő mondta.kb 1 éve
@Knósszosz: ez olyan, mint csurkának a zsidó hentese. szánalmas mosakodás egy kurva nácitól.
nekünk a nyilasból is a legalja jutott!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): soha. me mindig jönnek az áldemokraták és köll az ellenség:)
@taga20: a picsába!
akkor legalább borogasd.. -)
@ephart: ako még szarabb alak vagy, mert ha te nap-nap után ezeket az embereket hallgatod, akkor nem írhatsz ilyeneket!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): piával próbálom, nem használ:)
szerinted fokozzam a dózist?:)))
@taga20: taga taga. húzós napom volt ma már nem tudjuk tisztázni egymás félreértéseit.talán legközelebb

légy áldott
@taga20: ez a gábris 2, mit mond vasárnap a misén?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): csak az a baj, hogy holnap is melózom és a feleségem nem engedi emelni a dózist:))
má megint kelhetek félhatkor:(
@ephart: bazdmeg full ateista vagyok, mit kezdjek evvel a légy áldottal? a legyeket a légycsapóval szoktam lecsapni:))
Az Együtt egy választási párt volt. Ha Bajnai otthagyta az Együtt-öt, akkor okafogyottá vált az egész. Természetes, hogy a Szolidaritás külön akar válni, nekik van szervezettségük és aktivistáik. Az nem megy, hogy a néhány PM-es nudli, meg pláne az egyszemélyes Milla dirigálnak, miközben a szolisok hajtanak, vállukon viszik a kampányt és fegyelmezetten csöndben vannak.
A PM szervezze meg önmagát, és legyen nagyon szerény. Juhász meg pláne. Ez az izé, hogy is hívják, ja, Viktor, aki valamikor az mszp-nek dolgozott, most mitől lelkesedett fel? Csak nem vezér akar lenni? Ő osztotta a rossz tanácsokat végig a háttérben Bajnainak.
A Szolidaritás erősödjön meg, és ha eljön az ideje, keményen tárgyalhat együttműködésről. Jobban teszi, ha leveti a ballasztokat magáról.
@épészmérnök:

Pont arról szól az interjú, hogy a választási párt, átesve az összes "gyerekbetegségen", átgondolja a hogyan továbbot.

Még nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Bajnai nem hagyta ott a formációt.
A Milla nem része az együttműködésnek.
A Szolidaritás szervezettségét, hatékonyságát nem becsülném túl.Az, hogy csöndben vannak, nem feltétlenül a fegyelmezettség jele:)
Az, hogy ki a ballaszt, nézőpont kérése.

Várjuk ki a végét.
@GeoCracker:
komment nélkűl, önmagáért beszél
csőd van

nepszava.hu/cikk/1023207-orban-bovli-kormanya

brühüyyy
@épészmérnök: Szerintem nem hagyja ott. Lehet, hogy úgy gondolkozik, hogy az igazi korszakváltáshoz új arcokra van szükség, nem olyanokra, akik már ott voltak 89-ben is.
Ő adhatja a kapcsolati rendszert, és az infrastruktúrát. Most ez Bajnai-párt, ahhoz, hogy Együtt legyen új arcok kellenek.
Minden tiszteletem Kónya Péteré, de hol lenne ő Bajnaiék nélkül? Hát nem a Parlamentbe, az biztos. Ha annyira akar menjen Gyurcsányhoz. Jobb most túlesni ezeken a dolgokon, mint később.
@ephart:
"hivatásomnál fogva ma egy haldokló kis zsidó ember ágyánál ültem"
Tudtam B+! Illetve csak sejtettem eddig, hogy rabbi vagy... :)
@Rodeo36:
Látom milyen álnéven futottál ott... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
legalább nekem mondd meg...itt esz a fene...nem tudom kitalányi

brühüyyy
@Rodeo36:
Ott vm.Ilol....... akármi? Brühühü is van a végin.:)

Ezt olvastad? A végére koncentrálj, ki, honnan vitte, hova...

m.origo.hu/nagyvilag/20140606-titkosugynok-lopta-el-a-vagyont-ero-bibliat.html
@Rodeo36:
Amúgy az a szerencséd, hogy nem hallgatsz magyar rádiókat. Tegnap reggel a mesehiradó a hitelminősítős hírt úgy tálalta, hogy "... a hitelminősítő megerősítette hazánk stabil helyzetét!"
Ja, stabilan fos... a bóvli, vagy a szar helyzet persze nem hangzott el, hiába no, hírszerkesztő médiakurvának születni tudni kell, a Párt dicsőseggére, -ba, -be, ....
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
én azért a bibliáért sem adnék 2 fillért amelyre ráő lenne firkálva, hogy Isten a mindenek ura állította ki

brühüyyy

a világ átbaszása és süket duma

4. /4.5 decis rum+ szóda

ja és ezt hallgattam hozzá

https://www.youtube.com/watch?v=m4QZ0Vz-YHUáá

egészségedre

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare: Köszi :-)

@Rodeo36: Nem tud nem bóvli lenni. Gazdaságilag. Ha elfogadjuk, hogy a költségvetés valahol egy nulla összegű játék. A hitel is csak egy időban áthelyezett kiadás (s nagyobb ~ ) Ezt próbáltam a Gyulának bloggeréktől többször mevilágítani.
@GeoCracker:
azaz most meg vagy világítva?

egészségedre

ilyen felkészültséggel mint a tied nem fogok vitázni...

tehát a magyar gazdaság ragyogó és minden flottúl megy

gratulálok, csak így tovább

drága kedves matolcsi elvtárs
Piktor költözik a Várba. Index értesülését anno cáfolták, most a parasztja a munisztériumokat vidéki városokba szórná szét.
Azért ezek komoly gondok, amik nyomasztják a sulokját.
@GeoCracker:
engem a gyulával -sem- kell hasonlítanod...
a magyar gazdaság a bóvli

most az, hogy szerinted tud e más lenni vagy nem azt nem értem a te szavaid alapján...de remélem te érted saját magad

egy nulla budget az hogyan néz ki?

brühüyyy
– Ezen a legelőn 41 éve az én birkáim legelnek – mutat körbe a mezőpeterdi határban Buj Gyula. A vörös arcú juhász összeszorítja az ajkait, hosszan hallgat. – Eleinte még a téesztől béreltem a legelőt, aztán a terület átkerült az államhoz, végül a nemzeti park lett a kezelője. Soha senki nem akart innen elzavarni. Mostanáig. Szeptembertől viszont egy olyan bérlő veheti át a legelőt, akinek egyetlen állata sincs. Hogy mi lesz a birkámmal, az senkit nem érdekel. Az sem, hogy mi lesz velem meg a családommal.

nol.hu/belfold/genetikailag-juhaszok-1466807
@Rodeo36:

Csökkentsd a rum adagod, vagy vizezd mint, jégtörő kolléga a vodkát, hidd el, jobb lesz.
@tristen2005:
Nekünk legalábbis... papa mája mekkora már? :/
@tristen2005:

"_ vizezd mint, jégtörő kolléga a vodkát, _"

te is megkaptad a striguládat.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

A kannibálok örülnek, magyar kőműves máj lehet!:)
@tristen2005:
magánügy, senkinek beleszólása

brühüyyy

hisztéria
@Rodeo36:

Bolond vagy te, csak nem ringlispil.
@jaegtoer:

Mi Győr Sopron megyeiek már csak ilyenek vagyunk, rövidet Trisztán és Izolda:)
@tristen2005:
mit foglalkozol az akármimmel és honnan szedted hogy bármit is vizeznem kéne?

ballábbal keltetek?
és most én vagyok a soros

bloggergájza helyett

kedves szép

tegyél tahóba...
Miből lesz a cserebogár? Az apródok is mozgolódnak.

A Közbeszerzési Értesítő május 5-i számában megjelent eredménytájékoztató szerint a hajdúböszörményi Dr. Molnár István Óvoda, Általános és Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon részére két új lakásotthon építésére meghirdetett pályázatot a távozó kulturális államtitkárral, Halász Jánossal vitatott ügyeken keresztül kapcsolatba hozható Tömb 2002 Kft. nyerte, bő 70 millió forintért a győzteshez hasonlóan hajdúböszörményi székhelyű Épít-Takarít Bt.-vel és a debreceni illetőségű DH-Szerviz Kft.-vel szemben.

nol.hu/belfold/belso-vizsgalat-a-kliknel-1466799
@tristen2005:
Ez is az ellenzék műve, de mi lesz még akkor, amikor a pocok-kullancs-parlagfű összefogás megindítja a jobban teljesítés elleni - ortodox ellenforradalmi - inváziót?!
elég a sírás rívásból. becsüljétek meg magatokat és üzenjetek brüsszelbe, és gyertek az európai bérkamenetbe. ehhez tartsátok magatokat.meg a prézlit szárazon.
@jaegtoer:

Saját szájízed szerint, írd át!

Most, hogy Bognár Zsolt, leginkább családi körben ismert színész, zeneszerző és dalszövegíró személyesen Orbán Viktor helyett válaszolt Kulka Jánosnak a miniszterelnökhöz intézett nyílt levelére, s megvédte Kerényi Imre buzilobbizós kijelentését, majd felkérte a Kossuth-díjas művészt, hogy ne írjon nyílt levelet Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak, hanem fogadja el a meggyőző többség értékrendjét, és kussoljon, szóval e kegyelmi állapotban azt szeretnénk tudni, hogy
1. Bognár Zsolt színész, zeneszerző és dalszövegíró már a legközelebbi március 15-én megkapja a Kossuth-díjat, vagy várnia kell azért még egykét évet?
2. A miniszterelnök melletti bátor kiállással automatikusan tagja lesz-e a Magyar Művészeti Akadémiának, vagy nála is kell majd négy ajánló?

nol.hu/velemeny/kossuth-dij-szuletik-1466783
A nagyság átka!

A vásárhelyi média oly boldog, hogy gyorsan mikrofonvégre kapták Szenti Tibor néprajzkutatót is, aki lelkesen beszél arról, hogy mi minden fog tartozni a város naagy szülöttéhez. „Lösz egy olyan ember, aki át tudja tekinteni az egész magyar közigazgatást” – mondta. Ilyen átéléssel még soha nem hallottuk kimondani ezt a nevet: Lázár János.

www.hir24.hu/belfold/2014/06/06/hodmezovasarhely-borzasztoan-buszke-lazarra/
@tristen2005:
Backi, ne fesd a Trisztánt a falra, mert megjelenik.
@tristen2005:
Ugyan... Piktor vécépapírjaként használt nyelv a karrier komoly lendítőkereke... essetunni... :(
Szervilis pojácából meg nincs manapság se hiány!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Egy frászt szezon. Túlkínálat van nyaloncokból, ezáltal az értékük zuhan.
@Orica Középföldi:

A Trapperfarmer feltalálása után sem zuhant a Lewis értéke!
@Orica Középföldi:

"Túlkínálat van nyaloncokból, ezáltal az értékük zuhan."

Ott a pont! :o)
@tristen2005:

Mondj egy Levis-márkájú nyaloncot:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Itt szörfözök a tévén, vége a választásnak, a csíksomlyói búcsút már le se szarják? Se egy békevonat, se lovas bevonulás, mi van itt? A külhoniak le se vannak szarva?
@tristen2005:

Optimista vagyok. Remélem, hogy az összes kerdem ott van magánemberként, sőt Dávid Ibolya is körömcipőben, kalapban.

Mélységesen csalódnék, ha nem így lenne:))
@Penivaldes: Szegeden tutira nem lesz semmiféle minisztérium. Botka miatt kegyvesztett város fideszéknél.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @Orica Középföldi:

Azért furcsa, mert minden évben díszvonat, lovas bevonulás, 2 hetes média felhajtás, most meg semmi. Sic transit gloria mundi!
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi:

Szegeden az engedelmes férjek minisztériuma lesz. Papucs.
Ha gábris beugrik, majd ajánljátok neki:

tuaregblog.blogspot.hu/2014/06/nem-latta-valaki-jobbikot.html?m=1

Az ír keresztény apácák tömeggyilkosságait nem is forszírozom...
@tristen2005:
akkó' hogy lácc?

nem vagyok éhes, általában: hagyjatok csüngve

brühüyyy
@Rodeo36:

Na ide figyelj Horn Gyula unokája, az hogy te lebaszol itt mindenkit(indokkal vagy indok nélkül) senki nem sértődik meg rajtad kívül, amikor veled szórakoznak. Mi van? Kirúgott a rum az ágyból?
@Rodeo36: De azért nincs nagy baj ugye?
oops, na csak kiderülnek a dolgok, mégiscsak vérkommer a vérkommer, és ezekhez dörgölődik a fideszjobbik...

Újra Sztálingrád lehet Volgográd

Putyin népszavazást írna ki a város nevének visszaállításáról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F06%2F07%2Fujra_sztalingrad_lehet_volgograd%2F
Mr 20% máris rágyúrt a debreceni minisztériumra!

A politikus közölte, Debrecen és Budapest "táblától tábláig" közúton két órára, vonattal csak másfél órára van egymástól, tehát a távolság nem lehet akadály. Úgy véli, ez a decentralizáció "jót fog tenni az országnak"

Legalább az Elvira MÁV menetrendet olvasná el. 2 óra 44 perc és 3 óra 10 perc a menetrend szerint. Na ennyit ér!

www.hir24.hu/belfold/2014/06/07/kosa-mar-most-ragyur-a-debreceni-miniszteriumra/
@Orica Középföldi:
miért nem láttam a számadataidat az államadósságról amit az átkosban -abban az elbaszott gazdaságban- létrehoztak?

brühüyyy
@tristen2005: "Ezen a legelőn 41 éve az én birkáim legelnek – mutat körbe a mezőpeterdi határban Buj Gyula. A vörös arcú juhász összeszorítja az ajkait, hosszan hallgat. – Eleinte még a téesztől béreltem a legelőt, aztán a terület átkerült az államhoz, végül a nemzeti park lett a kezelője. Soha senki nem akart innen elzavarni. Mostanáig. Szeptembertől viszont egy olyan bérlő veheti át a legelőt, akinek egyetlen állata sincs. Hogy mi lesz a birkámmal, az senkit nem érdekel. Az sem, hogy mi lesz velem meg a családommal."

ha ezt a komcsik csinálják vele, vállukon hordoznák ezt a juhászt a magyari "jobboldali" médiákokban. vérben forgó szemekkel, kidülledt nyaki ütőerekkel jelenne meg a fideszes troll-sereg. a mélyen hívő, Háttérhatalom-szakértő, amatőr közgazdász, világéletében közszférás E. úr is igazolást látna újra az ügyben arra nézvést, hogy a judeobolsiknak már a birkapásztor legelője kell.

de minthogy csak az egyik fideszoligarcha kívánta meg és vette el a juhász legelőjét, így szarnak rá - de könnyezve 15 millómagyaroznak, ősi magyar paraszti erkölcsöznek majd egyet legközelebb vhol máshol.

annyira, de annyira fosi ez az 1930-ban élő szemforgató, ájtatoskodó, jobb esetben skizofrén sunyi tolvaj magyar jobboldal.
@évásanyó:
milyen bajra célzol?

nekem nincs...kösz a kérdést

brühüyyy
@tristen2005:

még mindíg nem jöttem rá mi bajod van?
a "földrepedék" meg baromságokat firkál és fölöslgesen, le kell baszni az a minimum

nem is repedt tovább...
csak te hasogatod a namitis? és miért?

ott van neked az új magyar király meg a szétbaszott elbaszottya

az érdekes

egyébként tenisz lesz mingyárt majd F1 addig reggelizem valami fincsit a kávé már megvolt

kezeltesd magad vagy nézz fradimeccseket a zakadémistákkal ott a pancsoldában...olyan nedves

brühüyyy

hisztike
@Rodeo36:

Gondom veled egy szál sem. Láttad tegnap a Brazil meccset? Brazil- Szerb. Kíváncsi vagyok, ilyen játékkal, hogy akarnak VB-t nyerni?
@Rodeo36:

Mert említettem, hogy nem megyek bele semmiféle vitába.
Teljesen felesleges.
@xvxvxv: elég világosan megmondták: Most mi jövünk.
Mindenkit ki kell takarítani, aki útban van, juhászt, újságírót, művészt, stb.
Csak.
Meg a kétharmad újra felhatalmazta.
Turbó kétharmad lesz ez a mostani., az előző maszatolás volt, előkészítő.
Mert kell a hely.
Örüljön a juhász, hogy eddig nem kergették el, 4 éve volt rá, hogy felkészüljön.
@Orica Középföldi:
dejszen te kezdted a vitát amint szépen lesajnáltad a saját múltadat

brühüyyy

megijedtél?
@Rodeo36:

Fél hogy a párt ökle, lesújt:)
@tristen2005:
nem láttam, a kurvák itt ilyet nem adnak, vannak itteni nyalókák mint a zorbányi akadémistái fürdőskurvák, sohasem győznek de megmagyarázzák és kurva jól megélnek belőle, na ezeket aggya a golteve, a brazilokról meg ömlengenek mert itt annyi a sportkommentátor, hogyha mindet belebasznák a Niagarába akkor áramtalanítanák Ontario-t lenne belőle pocsoly...egyébként az 50 méteres esésével meghajtanak 16 Kaplan-t...

szóval nem láttam

azt jósolja kompupu (valakinek a pupuja) hogy német brazil döntő lesz és a németek győznek hosszabbításban

egyelőre basztattyák a brazilokat is mint a ruszkikat a téli olympia előtt és alatt mert csak mert nekik nem jutott mert olcsó jánosok és egyébként is kurvák...a montreali versenypálya simára van csiszolva sohasem tartják karban hadd küzgyenek a sok marha és ezek akarnak valamit

miért nem hoznak északmerikába semmilyen nagy versenyt a saját bézebóll meg egyéb lófos mellett?

brühüyyy
@tristen2005:
nem hallottál a nagy spárga meg drót rendelésekről?

a zúj magyar király adott ki versenytárgyalást rá mert több millió kilóméterre van szüksége a rongybabák rángatására arra a mintára ahogy anno a vasúti szemafórokat rángatták deróton a 19. században

és kell hozzá sok spulni is

lesz itt magyar iparfejlesztés a Dunaferr 20 éves termelését lekötik derótban

brühüyyy
@Rodeo36:

Tegnap egy időben játszottak a németek Örményországgal, a 69 percben 1:1, utána német henger, 5:1, tehát a németek se egy nagy ászező. A héten láttam több felkészülési mérkőzést, itt nincs olyan ember aki meg mondja a végeredményt. A lényeg az, Brazilok vagy a Spanyolok közül csak az egyik nyerheti, mivel, a selejtezőbe, összefutnak.
egy keddi program:

A baloldal esete az LMP-vel - részlet a Padlóról padlóra. Magyar baloldal 2010-2014 c. kötetből

Részlet a L’Harmattan Kiadó gondozásában és a szerző szerkesztésében megjelenő „Padlóról padlóra. Magyar baloldal 2010-2014” c. kötet egy fejezetéből, amelynek bemutatója 2014. június 10-án, 18:00-tól lesz a Kossuth Klubban (esemény itt). A kötetet bemutatja Dessewffy Tibor és Tóta W. Árpád, moderál Pető Péter (Népszabadság), közreműködnek a szerzők.

magyarinfo.blog.hu/2014/06/07/a_baloldal_esete_az_lmp-vel_reszlet_a_padlorol_padlora_magyar_baloldal_2010-2014_c_kotetbol
@Rodeo36:
"Tehát a magyar gazdaság ragyogó és minden jobban megy."
Napok óta hallom a gazdasági növekedés nagyívű %-ait, csak azt felejtik el elmondani, hogy a viszonyítási alap - a bázis - olyan alacsony szintű volt, hogy azt könnyű megugorni. Ugyanis egy törtben minél alacsonyabb az osztószám, annál magasabb a %.
@V-PORT: "Minden tiszteletem Kónya Péteré, de hol lenne ő Bajnaiék nélkül?"

Minden tiszteletem Bajnaié, de hol lenne ő a Szolidaritás nélkül? Meg a többi politikus, aki a Szolidaritás aktivistáinak a segítségével jutott be a parlamentbe, meg az EP-be? Hol vannak a PM aktivistái? Hol vannak Bajnai aktivistái?
@Rodeo36:

"megijedtél?"

Tőled??? Ne röhögtess:))
@Orica Középföldi: "A pártot eredetileg harmincan hozták létre: tízen a volt kormányfő Haza és Haladás Egyesületéből, tízen a főleg egykori rendvédelmi dolgozókból álló Szolidaritás mozgalom tagjai közül és tíz, korábban a sajtószabadság melletti tüntetéseket szervező Milla-aktivista."

Tippelhetsz, hány tagja van a HH-nak, meg a Millának az alapítókon kívül?

Szigetvári, aki most, hogy Bajnai visszavonult, az egyetlen vezetője az Együtt-nek, simán lenyelte a maszop szemétségeit, és meglapult a kampányban! Korábban pedig a maszopnak dolgozott! Egy szavát sem hiszem el, nem hiteles.
@épészmérnök: Lehet. Azonban nem Kónya vitte a két kampányt. De szerintem, ha most kiválik nem fog 4 év múlva a Parlament közelébe sem kerülni. Talán, ha Gyurcsányhoz csapódik.
@épészmérnök: Amikor az Együtt-PM elnökségében arról szavaztak, hogy a koordinált jelöltállítás helyett belemennek a közös listába, ön hogy szavazott? Mi úgy tudjuk, a többséggel szemben kitartott a külön listás, koordinált indulásos megoldás mellett.

Volt olyan szavazás, amelyik így alakult, valóban, de ez belső ügy. Elnökségi tagként az a kötelességem, hogy képviseljem a többségi döntést. A végső megállapodást megszavaztam. A januári megállapodásnak nyilván van jelentősége, de a lényeget, a kormányváltást tekintve semmi nem múlt rajta, sajnos.
Bajnai egy Orbánnal szembeni 2014-es győzelemre a magyar elit körében a legalkalmasabb ember volt,
és vállalta is a kihívást, szemben sokakkal. Az egész dolog volt végiggondolatlan, és ebben komoly felelősségem van. A rendszerváltás utáni időszak mély válságára adott cinikus és önző fideszes megoldásra, és az erre adott társadalmi reakciókra nem tudtunk kormányzóképes választ adni. Nem mentség, de ilyet versenytársaink még csak meg sem kíséreltek adni.

index.hu/belfold/2014/06/05/szigetvari/
@V-PORT: Ez mind nagyon szép. Mégis, mégis, kérdezem: hogy-hogy az Együtt annyi magas labdát a levegőben hagyott, és hagy ma is? Lehet, hogy a Szolisok közt nincs elég vezetőnek alkalmas ember, de kérdezlek én, az "agytröszt" vajon alkalmas vezetőnek?
@épészmérnök: Az "agytröszt" az Szigetvári?
@épészmérnök:

Nem szeretnélek a hitedben megingatni, de közelebbről nézve a dolog nem így fest.
@Orica Középföldi: Mesélj. Szeretném tudni, ki támogatható, ki nem.
@Orica Középföldi: Ja, és a kérdéseimre nem válaszoltál.
@Orica Középföldi:
én nem is vagyok ijesztő...

de a válasz ami elől bújkálsz...elkapták a...dat (is)

most a dugádba dőltél...te kis kekec "S"

mondtam má' hogy brühüyyy? nem akkó' most: brühüyyy

szóval te is azt hallottad hogy valki azt hallotta hogy jobb ha azt hallja hogy ...

Majjjjj RÉ de nem ÁM On Ré hanem kandúr meg dirrdúr, és főleg de nem mellékesen mordú(r) és

dúrmol(l)

hehe most retteggy
@épészmérnök: Erre céloztam én is, mikor Bartusra hivatkoztam, lehet, hogy terjengős, de időm rengeteg, belefér, hogy elolvassam.ő pont ezt írta, hogy Szigetvári nem hiteles a viselkedése meg egyenesen gyanus.Én sem bíznám rá az ezüsteszcájgomat.
@évásanyó: De miért gyanús Szigetvári?
@V-PORT: Véleményem szerint, nem állt bele igazán az Együtt kampányába, nem vállalt elsősori feladatot, mindig a háttérben lenni egy szervező-vezetőnek nem hiteles nekem.
Bartus ezt írta márciusban:

"Ebben a gondolkodásban még számításba sem vettük azt, hogy a háttérből az egész MSZP-t a Fidesz irányíthatja, finomabban szólva: instruálja. Orbán előbb tartott az „összefogástól”, majd megértette, hogy ennél az „összefogásnál” nagyobb ajándékot nem kaptak a szentkorona óta. Élére került az MSZP, amely nem kampányol a kampányban, listavezető a személyesen legkisebb támogatottságot élvező ember, foglyul ejtik Gyurcsányt, és a saját (Szigetvári) hibái miatt az MSZP karjaiba menekülő Bajnait. Egy zsákba kötik őket, és együtt számolódnak fel, mint igazi ellenzék."

a saját (Szigetvári) hibái miatt az MSZP karjaiba menekülő Bajnai - hmmm....
@évásanyó: Miért kellett volna beleállnia? Bajnai vitte a kampányt. Ne tegyünk már úgy, mintha Szigetvári volna Richelieu bíboros és Raszputyin egy személyben.
Szigetvári Viktor (Wikipédia)

"Középiskolai tanulmányait a Budapesti Piarista Gimnáziumban végezte. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karának filozófia és politikatudomány tanszékein folytatott egyetemi tanulmányokat. Politikaelmélet szakon „Tony Blair és az Új Munkáspárt” című szakdolgozatával szerzett diplomát, konzulense Navracsics Tibor volt."

"2001-ben került az Magyar Szocialista Párt (MSZP) közelébe Ron Werber munkatársaként.[1] Előbb Baja Ferenc mellett dolgozott a párt választási kampányának irányításában, később részt vett az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány (EUKK) megalapításában, majd Gyurcsány Ferenc munkatársaként Medgyessy Péter miniszterelnök tanácsadója lett. 2003 nyarától a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium miniszteri titkárságvezetője, augusztustól sajtófőnöke volt. 2004 júniusában Medgyessy Péter kommunikációs vezetőjévé és a kormányzati hirdetések kezelőjévé nevezték ki, a Miniszterelnöki Kabinet Nyilvános Kapcsolatok Titkárságának helyettes államtitkáraként Braun Róbert helyére.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választása után ugyanezt a posztot töltötte be egészen 2005 májusáig. Utána egészen 2006 végéig irányította az MSZP választási felkészülését előbb a parlamenti, majd pedig az önkormányzati választási kampány során. Munkája részeként felügyelte a helyi szervezetek munkáját, irányította a párt központi szervezetét, kidolgozta a párt hirdetési-, rendezvény- és mobilizációs stratégiáját."

"Bajnai Gordon miniszterelnök személyes tanácsadója és kabinetfőnöke volt államtitkárként a kormánya 2009. áprilisi megalakulásától azon év végéig. 2009 augusztusában az MSZP tagja lett.[3]
2010 tavaszán és őszén ismét az MSZP országos kampányigazgatójaként dolgozott az országgyűlési és önkormányzati kampányban."

Rendkívül hiteles figura, igaz?
@épészmérnök: Kezdem azt érezni, hogy Te haragszol Szigetvárira.
@V-PORT: Pedig az volt.Sőt szerintem beépített volt, Bajnai meg túl úriember a gyanakváshoz.De azzal kezdtem, hogy az én véleményem szerint.Tehát nem akarok vitatozni Veled, csak a véleményemnek adtam hangot(csöppecske képzavar):))
@V-PORT: Én meg kezdem azt érezni, hogy terelsz.

Tény, hogy Szigetvári kétszer is (2006-ban és 2010-ben) az mszp kampányában dolgozott, és be is lépett az mszp-be. Majd Bajnai tanácsadójaként fegyelmezetten végrehajtotta, amit az mszp kampányfőnöke diktált neki. Ő mondta...

Az én érzelmeim nem érdekesek, ezek a tények az érdekesek!
@épészmérnök:

A nagyvárosokban komoly aktíva-hálózata van az Együttnek. Természetesen darabra pontosan nem választható szét, hogy ki PM-es, ki szolis, ki HH-s. Egy csomó szoci is nekik kampányolt.

Ezért van szükség új alapszabályra. Egységes pártot kell csinálni, világos vízióval. Aki ezt elfogadja, az csatlakozik. Ez vonatkozik Kónyára is. Gyanítom egyénileg lehet belépni.

Hajlok arra, hogy Kónya csapdahelyzetbe került. Azt érzékeli, mi több sugallja is óvatosan, nem igazán fér ebbe bele. Azt tudja, hogy önállóan - pénz és szellemi háttér nélkül - meghal. A mozgalmában ennyi volt, kifulladt. Ezt nehéz beismerni. Azt saccolom, hogy kilép és beleolvad /feloldódik a DK-ba(n).
Ez jár a legkisebb presztízsvesztéssel.

Lehet, hogy próbálkozik a szövetséges státusszal, de az csak az agóniát nyújtja el.
Ne vehető komolyan hosszú távon.

Az alapszabály kimunkálását Bajnai vezeti, vitában érlelik ki. Szigetvári véleménye egy lesz a sok közül.
Az interjúból számomra az derült ki, hogy világos a helyzetértékelése. Az, hogy négy évet szán erre a munkára, nem azt jelenti, hogy ő akarja vezetni a pártot:)
@épészmérnök: Az Mszp adta a legtöbb jelöltet, a miniszterelnököt, neki, vagyis Molnár Zsoltnak kellett volna irányítania a kampányt. Szerintem itt nem az Együtt, sőt nem is a kedvenc Gyurcsányom volt a "hunyó", hanem az Mszp. Nem tettek semmit a kampányban. Nem akartak nyerni. Úgy voltak vele, hogy ezzel a hozzáállással meg tudják akadályozni a 2/3-ot, de semmi több.
@V-PORT: A Kőmíves Kelemen.Na, haggyá..........
@Rodeo36:

Az elmúlt 6-7 évben egyszer sem bonyolódtam vitába veled, nem véletlenül.
Teljesen másként látjuk a világot, tehát ez így marad.
A stílusod meg végképp nem ösztönöz párbeszédre.
Ne provokálj,ne sértegess, nem ugrom.
@épészmérnök: ritkán szállok be személyek körüli vitába, mert tudom milyen könnyű besározni valakit...
valószínű, hogy ezt te is tapasztalod munkád során.

szerintem most egy szakember (aki külföldön is ebből élt, nem rosszul!) tisztességét boncoljátok a kényszer hatása alatti rossz kompromisszumok tükrében, ami roppant megtévesztő lehet...

egy politikától "független" (amennyire moon lehet!)csoport tagjaitól (akikkel volt munkakapcsolata) munkáját értő, tisztességes embernek írták le. én nekik hiszek...
@guma: Köszönöm. Én is ezt gondolom.
@tristen2005:

"Saját szájízed szerint, írd át!"

nem tehetem, ki vagyok én, hogy héroszok dolgába avatkozzak nyűtt karakterekkel?

aki buzi, az buzi, aki hüje, az hüje, a gané, meg gané. Ebből a gané a viktor, a többit találd ki!
@épészmérnök: Ha Szigetvári tényleg olyan lenne, mint te gondolod, akkor miért nem Gyurcsány mellé állt?
@guma:

Tiszta Bartus-ködben bolyonganak:))

Én egyetemista kora óta ismerem a fiút, nagyon okos.
@Orica Középföldi:
semmi provokáció nem volt, ténymegállapítás: amikor valakinek nincs mondanivalója, akkor stílus problémákba keveredik...az, hogy hogyan "látod" a világot, az a körülötted lévő világon nagyon jól láccik...és ezzel nem vagy egyedűl ott levédia alsón, a sok fanyalgó megoldotta azt, hogy ez a kurzus még 4000 évig fennmarad és virágzik még akkor is ha minden olyan egyed (baktériumokat is beleértve) amely nem gazsulál a süllyesztőbe vándorol

lehet, hogy lesz valami üstökös ami belevág az egészbe és akkor már holnapután is poloskamentes lehet "az a mocsár"
kellemes vándorlást

és a szokásos: semmi provokáció csak: brühüyyy
@tristen2005: nem nyalunk ilyen durván, elég neki a +1:))
@jaegtoer: az összes okos asszony a kezemből eszik itt a gyíkon:)
juj, ezé mit kapok:)))
@taga20:

:DDD nagy felelősség:DDD
@épészmérnök:
múltkor kifejtettem, vagy csak egyetértettem valakivel abban, hogy Bartus kurvára "hosszú" neki is olyan az érvanyaga, hogy azt nem akarja tőmondatokban közzétenni, hanem azt a szerepet vállalja (ez a nehezebb) hogy az érvanyagában leírt sok változatból minden olvasó (hallgató) ki tudja szedni a nekivalót és azzal legyen meggyőzve

ez a klasszikus retorika alapszabálya és ő él vele, némelyünknek nincs szüksége a sokféle színű és szagú variációkra mert talán rögtön a legelsőből "leesik a tantusz" de nagyon sokaknak szükséges és a 77. érv lesz az ami kinyitja a szemüket (most bartushibába estem én is?)

ezt alkalmazni kell és ezzellehet tömegeket megnyerni

a másik, a tőmondatos jelszavas ordibálás a szemétdomb tetejéről amit a kappanhangú senkiházi csinál és megnyeri vele mindazokat akiket semmi más nem érdekel, mint az, hogy miben kell (lehet) hinni, a valóságból régen kiköltöztek és beleköltöztek ebbe a "szemétdombba" és ott jól érzik magukat mert társakra találtak és nem is egyre

figyeld meg a békák menetét egyívású senkiháziak akinek anyagi gondjaik nincsenek nem akarnak többet mert már több van nekik mint amennyire...és máris megy a békák menete és ha kell brüsszelba meg a Holdra és a Marsra gyalog mert aszon'ta az ő szemefényük, nem veszik észre az a szemefény a teljes vakság

innentől marad a brühüyyy
@taga20:

Kitekeredtél a tokmányból?
@taga20:
az attól is függ mi van a kezedben....üres kézre...háthogymástnemongyak a kóbor veréb sem száll

brühüyyy
hogy van ma az esztergálás...F1 előfutam most "fussák" Alonso és a Sebastien meg valahol kukorékúúúúúl

Raikonnen néha magára talál miután elveszítette saját magát a meglepetés a Ricciardo Down Under
@Orica Középföldi: Nem az észbeli képességét kritizáltam, hanem bizonytalan vagyok az Együtthöz való hűségében.
@jaegtoer: vágom! plusz az asszony itt pakol mögöttem, me költözünk:)
@évásanyó:

Nincs szüksége szerepjátékra:)
@Rodeo36: turulmadár mond neked valamit? na így fog feltámadni vettel:)
remélem kint vagy az albert parkban és nem a fotelból osztod:))
@Orica Középföldi: Most én is azt mondom, legyen igazatok.Fabius szerint is "csak" balfasz, nem egy Geréb.
@tristen2005: láttam má korábról, hogy milyen egy genyó vagy! szeretlek is, mint lézerjanit:)))
@taga20:
Örülj, hogy nem jobban kompromittált. Pl.mosogatás közben...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te a vesztemet akarod?
iszol te rendesen ebben a meleg időben?
az evezéssel csak mértékkel:)))
@taga20:

Haggyad már Matula bácsit:)
@tristen2005: tutajos jó arc, csak néha túl issza magát, mint én:))
@V-PORT:

Most már csak a Gyurcsány maradt nekünk V-port, mit szólsz hozzá? :)
@taga20:

Na de ne a Lajtát igya ki, akkor hol evez.
@tristen2005: ő iszik és evez:)) vagy evez és iszik?
@Husz_János_Puszita: szerintem lebabázik, az fiksz:))
@taga20:

Ha kiissza maga elől, akkor gyalogol:)
@taga20:

Lesz itt még, Gyurcsány for President:)
@tristen2005: és a részeg gyalogost nem lehet megfogni, hogy jogosítványt kérek:))
@Rodeo36:

Rodi, 20 óra 30-kor Magyarország-Kazasztan, naésasztán hátasztán:
@tristen2005: tökhülyevagy bazdmeg:)))
@tristen2005: hokimeccs lesz? me fociban mind a két csapat egy kalapszar!
@taga20:

Nem, bokor ugrásban mérik össze az erejüket.
IGEN, IGEN vettel harmadik! ősszel meg lesznek a merdszok. öreg élvezd ki, me hamarosan vége!
"Faág zuhant a monori borfesztiválozókra
Egy négyméteres akác egyik ága szakadt le. Két embert kórházba vitték a Szent Orbán térről."

baccátok meg.... ez a név rendesen el van átkozva...
@taga20:
a teve többet mutat, mint a park...ezt a tipusok közötti versengést meg haggyuk, egyelőre a Mercedes magasan vezet mindenféle változatában, a Ferrari-nak technikai problémái vannak nem vezetési a Red Bull-nál a két pilóta versenyez és a Ricciardo jobb de akérki szép kis kalamajka volt ma is végre herce hurca ami miatt érdemes nézni és nem olyan mint a NASCAR

a turul madár csak nálatok létezik gipszből vagy bronzból még felszállni senki sem látta

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne provokálj minket, me mi szeressük vityát! pofád lapos:))
@taga20:
ja hátszelet kapott és a másikak meg megsajnálták

hehehehehe

brühüyyy

most hogyan fog sikoltozni?
@tristen2005:
és ki fogja megnézni? csak a VIP mind a 12-en

szép kis leégés

brühüyyy
@taga20:

Bírom az öreget, félliter rum, 2 óra alvás, de mindig pontosan ébred:)
@Rodeo36: sőt, fémből is van a fradi stadionnál. remélem odavagyésvissza:))
@Rodeo36:

Most kezdődik, Orebán a diszpáholyba, ha valami lesz, majd megírom, nyílik a pitypang:
@taga20:
Bocsi... nem tudtam, hogy a BÁCSINAK nyaligátornak teccik lenni... :)
Igyá'inkább...
Ha valakinek kérdése lenne, mennyire is sikeres az új választási rendszer:

"Hihetetlen dolgokra költötték az állami pénzt a kamupártok"

index.hu/belfold/2014/06/06/kamupartok/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Én csak az utca elnevezést kritizáltam, mi az hogy Orbán? Istenhegyi!
oda kapcsoltam a dunára...
az első veszélyes helyzet, még ha nem is lett lövés belőle....
a k.rva életbe!
most ez komoly?
elég is volt!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ja, ezt hallottam, 60 milla szállás! Megvették az Budapest hotelt?
Kedves narancsos pártbuzi csicskák!

"Ezt tényleg meg lehet úszni? Igen.
A magyar államtól az áprilisi 18 listaállító párthoz összesen 5,8 milliárd forint kampánytámogatás csordogált, a listaállító pártok közül tucatnyi a gyanú szerint hamisított, másolt és pénzért vett ajánlásokkal jutott hozzá a legalább 149 millió ingyenforinthoz. Minden pontosan úgy történt, ahogy azt a Transparency International már 2013 őszén megmondta, a parlamenti kormánytöbbség mégsem változtatott a rendszeren.
És most úgy tűnik, a kamupártok meg fogják úszni. A fenti beszámolók ugyanis lehetnek bármilyen gyanúsak, a kampányvideók lehetnek bármennyire túlárazottak, az üzemanyag- és szállásköltségek bármennyire nevetségesek, a kampánypénzek ellenőrzésével megbízott Állami Számvevőszék (ÁSZ) a pártbeszámolóknak kizárólag a formális jogszerűségét nézi. Hogy egy-egy kiadási tétel mögött található-e valódi teljesítés, azt bizony nem. Ráadásul nem jár semmiféle szankció azért, ha egy párt a beszámolót szabálytalanul tölti ki, de ami ennél is ijesztőbb,
az ÁSZ kizárólag a mandátumot szerző pártok költéseit vizsgálja hivatalból."
index.hu/belfold/2014/06/06/kamupartok/

Anyuka jól van?
Én értem, hogy 5 forintért a legyet is megba..nátok, de nem ciki???
@tristen2005:
Kispályázol bacod... Iszol te rendesen? Aggódok érted! :))
@tristen2005:
Mi lesz és hol a Magyarország - Kazahsztán?
Rodinak írtad.
@tristen2005: van ennél szebb? csak a feleségemé:) nem részletezem!
@taga20:
Fosol... sehol egy kép... :D
Csókolom asszony pajtinak!
@Mariann19:
zártköri (hehehehehe)

csak VIP, meg baltások

brühüyyy
@Mariann19:

Duna TV, 20,30 Már 1:0, Szövetségi kaoitány idegi fáradságra hivatkozva hiányzik? LOL
@Rodeo36:

Csak a labdát sajnálom, büntetik rendesen, már kék-zöld.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
canada belga röplabda II. forduló

brühüyyy

argentin szlovén? errefelé még nem divat nem tu'tták átúszni a pocsolyt @boli meg lusta tanítani pocsolyúszást

pedig mekkora nagy buzi nicc
@Rodeo36:

Kevered te ezeket a sztánokat, a baltás az azer!
@taga20:
tollas nincs vagy arra ott vagy te?

és hogyan repűl?

www.youtube.com/watch?v=thEkFMaB5CA

te tucc ígyenségesen

vagy kell neked kis redbull pohárból? sebastiennel?

brühüyyy
@tristen2005:
kurvasok hátasztán ország szerte széjjel

balta is van mindenhol

www.youtube.com/watch?v=2EAgbW1u00M

így tudnád?

brühüyyy
@Rodeo36:
Szia Rodi!
"Csak VIP meg baltások."
Ne is emlegesd az azerbajdzsáni baltást, mert most legújabb haverunk, a kazahsztáni elnök vejét tartóztatták le Ausztriában a Nurbank két
banki emberének meggyilkolásának vádjával.
És most kötöttünk Kazahsztánnal is stratégiai partnerségi megállapodást.
Mindenütt csak a halál szele, ahol Orbán megjelenik.
Járt Líbiában, Egyiptomban, és pár nap múlva elhúnyt ott az államfő.
Orbán nem jó ómen.
@Rodeo36:

Igen, meg a wiszkis üvegek szerte széjjel.
@Knósszosz: Ácsi! Horn megítélése az én szememben is kicsit más! Én arról voltam bátor brekegni, hogy volt egy rendszer/gengszter/módszerváltás, 4 azaz négy évmúlva, amikor még MINDENKI emlékezett, kik voltak MSZMP KB/VB/EB/PB tagok, funkcik stb, akkor képes volt 2/3-ot adni Horn csapatának(halkan jegyzem meg, ők legalább valamennyire ÉLTEK ezzel a lehetőséggel).
De érted, ugye mire gondolok!?
@tristen2005:
szerintem linguisztikai fájdalmai vannak, begörcsölt...

brühüyyy
@tristen2005:
Köszi Tristen! Rohantam szólni a férjemnek az ő szobájába, mert ott szomorkodott meccsek híján.
Most már vigyorog örömében.
@Mariann19:

"Faág zuhant a monori borfesztiválozókra
Egy négyméteres akác egyik ága szakadt le. Két embert kórházba vitték a Szent Orbán térről."

Szerinted??? :D
@Mariann19:

Majd fellendül a tomahawk exportunk.
@tristen2005:
és kék meg zöld

brühüyyy

a kék az a Bombay Gin
@tristen2005:

A férjednek nincs oka örömre, hacsak nem mazohista.
@Mariann19:
ja...meg a dögszag és a lábszag

brühüyyy
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): te kis te, technikaisportágról hallottál má?
F1,WTCC,MotoGP, esetleg:))
na eszt nézd, ne a magyar szart!
@Rodeo36:

Erősen küzdünk, a legnagyobb ellenség a labda, még nem barátkoztunk meg a gondolattal, hogy kerek.
@taga20:

Technikai sportág az origami, a mongolok nem szeretik, mert nem hajt a tatár:)
@taga20:
Ugyan... lazíccs kiccsákó... ennyire nem vagyok én bátor! :D
@taga20: ott a technika liheg? "a légkulcs megfeszítette minden erejét, majd az üzemanyag pumpa következett. közben ne feledkezzünk meg a lázasan melegítő dugattyúkról sem!" azt ugye tudod, hogy a sofőr lassan csak azért van, hogy végén a bugyuta néző elolvashassa rajta reklámokat?!
nem baszd! akkor körling komolyabb!
@tristen2005: a papír az erősek fegyvere, a dugattyú a hülyék fegyvere.
u.i.: frappánsat akartam írni, nem sikerült:))
@Rodeo36: az meg tonic nélkül szart se ér!
@taga20: bocs kimaradt a MotoGP az még valami... hellyel-közzel, de lassan tényleg csak reklámhordozónak köll a "pilóta"...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Faág zuhant a Szent Orbán téren a fesztiválozókra?
Kérdés, hogy kik álltak a fa alatt?
A másik verzió maga tér, mint szimbólum...
Pedig gondoltam rád, hogy most Székesfehérvárra költözik a Honvédelmi Minisztérium, át kell vinni az informatikai rendszerét, lenne melód.
Kérlek, ne menj, szükségünk van rád, és nem urnában.
@taga20: a kíváncsiság...
1 perc elég volt belőle!
holnap wtcc, f1.
jövő hét le mans!
egész héten felvezető.
minden nap 24 percben!
nekem mondod, hogy vakablak?
@nincs_itt:

Ja, meg a tollaslabda nehéz játék.
@tristen2005:
"A férjednek nincs oka az örömre."
Attól függ, hogy melyik csapatnak szurkol.
Lehet az káröröm is.
Mit vársz egy olyan magyar játékostól, mint a napokban látni lehetett, hogy szemben áll egyedül a kapuval, és 20m-re a szélre rúgja a lasztit.
@nincs_itt:
próbáld meg maracujá dzsússzal 2/3 arányban...
és úgy, hogy előtte a gin-t a mélyhűtőben "megállítod" éppen, hogy csak folyjon mint egy ezüstpatak

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te is én is, csak a függöny mögött vagyunk bátrak, okosok:)) értem az érzést ami zavar:) de a vodka csak vízzel jó:)))
@tristen2005:
ez a zsenikategória orbanisztánban ...ennél már csak a tömjén van "feljebb" a lóseggében

brühüyyy
@taga20: rossira olaszban hívták fel rá, a figyelmem, 125-öt nem néztem, csak az 500-at!
rossi óta nézem.
az első ami megmaradt bennem, hogy beöltözött robin hoodnak, és játék nyíllal lövöldözte a csajokat, a dobogóról!
@taga20:
Na, látod, tudod TE!
Ezért jobb a skót párlat... :D
@taga20:
a vízzel egyetértek: vodka vízzel

kiteszel 2 dcl finnlandiát jégbehűtve és a phár mellé teszel egy üveg vizet lehet lajtavíz vagy kisduna uszadékfával és bolival

brühüyyy
@nincs_itt: ne haragudj drága barátom, de te az első kanyarban beszarnál a második kanyarban benyelnéd a szarod. na erre varrjál gombot!
egyébként szeretlek:))
@tristen2005:
"Majd fellendül a tomahawk exportunk."
Lehet, hogy azért kötünk ilyen partnerségi, stratégiai megállapodásokat olyan országokkal, ahol gyilkolásznak.
Egy külön iparágat kell létesíteni, és nő a GDP önerőből.
A német T-Com oldalról comment:

"Wir haben gelernt, dass die EU mehr als die EWG ist, es geht auch um Werte.

Wir müssen nicht mit unseren Steuergeldern Ungarn als Top-5 Nettoempfänger "pimpen" solange sich Ungarn nicht dem Europäischen Wertesystem verpflichtet fühlt, im Gegenteil: Wir müssen uns langsam überlegen, wie wir Staaten ausschließen, die gegen unseren demokratisch-freiheitlichen Wertekanon verstoßen."

Tanulságos...
Röviden: ha nem értjük az eus játékszabályokat és szabadság eszméket, nem kéne belénk ölni feleslegesen a zsét.
@Rodeo36: lehet hogy megleplek, de 1982-ben a nagy dunán c1-ben eveztem. budafoki szpartakusz klubban. amikor jött a tolóhajó beszartam:))
@Rodeo36:

Apám, a játéknál csak a szpiker gyengébb, már a 800-as években jár, 2014-ben:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): gondolom az is teccet, hogy színesek a vasak! apám téged még pompom lánynak se vennének föl!:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): beszartam, utána felhúztuk a kenukat a magánmólókra. ez volt a túlélés:) az még a cocializmusban vot! van aki még imádja, láttam má olyan rodeóst:))
@taga20:

Látod, én 10 év alatt nem bírtam ennyire beszarni még... :D
@nincs_itt:
Semmi félreértés meg ilyesmi, értem és te is.
Igyál valami hűvöset, most itt meleg van.
Vettem sopronit kóstolásilag (meg mást is...), ilyet:
www.tankcsapda.hu/files/userfiles/SOP_can_Tankcsapda_3D.jpg
Ajándék szilvás Unicum, most tesztelem... nem is rossz
@taga20: no taga, itt satu!
nehogy azt hidd, hogy te találtad fel a technikai sportok nézését!
ez nem f.sz méregetés reagáltam a felvetésedre,de te még próbálsz rádobni egy lapáttal!
nincs szmájli!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

echte liebe:

"...derzeit wurde nur das daraus resultierende Gesetz publiziert, was von allen Oppositionsparteien heftig kritisiert wird und nach Rechtslage auch gerichtlich nicht standhalten dürfte."...

auf wiedersehen Ungarn bis zum Europa

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): lajta, mosoni duma! most nevessek vagy ha józan leszek holnap? csak neked:))
www.youtube.com/watch?v=22XhQPwybpk
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Mérjétek össze!
Kinek van nagyobb kocsija?
Na, azé kisebb.... :)
@Knósszosz:
ja....12 képernyőn fért el

brühüyyy
@taga20:
Haggyá!
Asszony pajti 3 évig a koleszban egy szobában volt vele... :D

@Rodeo36:
Evvan... Szar ügy, de...
@Knósszosz:
így gyütte le magát és nincs rajta zoom in zoom out

brühüyyy

azért megnéztem szép doboz és párásodik meg izzad
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): apám te elcsavartad a muzsikarádiót napközben!
"rossira olaszban hívták fel rá, a figyelmem, 125-öt nem néztem, csak az 500-at!"
bazdmeg te mikor láttál útóljára motorverseny?
laguna seca neked mond valamit?
@Knósszosz:
Az ajándék Ballantine's-t tesztelgetem... Még mindig teccik! :))
Előtte a Gold sör volt.
@taga20:

A te kocsid is ráz?

Két cigány ül a szekéren. Egyszercsak elrepül felettük egy francia vadászrepülőgép. Az egyik felkiált:
- Nézd Gazsi, Mirage!
- Hát mirázs, mirázs, hát a sekér! :)
@Knósszosz:
csak úgy tudtam 1:1-es képet csinálni róla, hogy rákényszerítettem egy w. lapra

szép kis sörösdoboz...nincs belőle export?

brühüyyy

milyen kaliber?
"A szünetben nem cserélünk, tehát változatlan felállásban rohamozunk(???)...
Szorgos válogatottunk győzni fog! - ezt valaki mondta... valahol... valamikor, és igaz lesz, ilyen szurkolótábor mellett biztos a sikér, főként ha mindnek molnár a szakmája:
sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2014/06/07/magyarorszag-kazahsztan/

Hajrá fiúk!
De mi lesz ha tényleg győzünk?
Reggel félre verik a harangokat és a pünkösd hétfő után a kedd is munkaszüneti nap leszen?
Csak egyéni népviselői indítvány kell hozzá és meg is lesz.
@tristen2005:
Húúúúú... most tessék alukálni menni... még vissza lehet vonulni, komolyabb presztízsveszteség nélkül! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ballentines csakis Club soda-val jó 2/3 whyskey 1/3 soda de kibaszott hidegnek kell lennie hogy a pohár izzaggyon

bár van olyan aki szobahőmérsékleten fogyasztja, akkor jobban árt

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Backi, a gold az tényleg fincsi, de ezt már tárgyaltuk. A következő te leszel meg én (akit tárgyalnak...)
@tristen2005:

ezt én orbánnal és a lézerrel hallottam (két cigány egy szekéren)

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Bakker, ezt se hittem volna. 25 év után oroszul mondják be a cseréket a meccsen!:)
@tristen2005: apám te a száz éves viccet is el tudod adni húszévesnek! és nem sértegetlek tovább, me más is utál, gondolom én:))
@taga20: biztosan próbáltad... maradjunk annyiban, hogy a legendákat mellőzzük.
te hiszel benne, én meg ismerem (nagyjából) a futóművek rejtelmeit...
hidd azt, hogy maga Superman és/vagy Batman ül a kormány mögött, Hulkról és a Macskanőt nem is melítettem.
Ez kb. a sakkra emlékeztet, de mérnökök jáccák...
@Rodeo36:
Ez ilyen promóciós izé, neked nem tetszene és nekem is bővült az ízlésem, de ezt azért nem dobom el.
Mozart beer nincs? Vennék azt is... naná!
A kugli nem, nem vagyok az édességek barátja.
@taga20:
akkor még egyszer!
nem néztem kis gép osztályt!
csak 500cm3 akkor még az volt, a (mai gp)
az olasz gyerekek mondták, nézzem velük a 125cm3 is, mert van egy nagyon vagány gyerek benne!
ne oktass megkérlek még egyszer!
@Rodeo36:

Én is szobahőmérsékleten fogyasztom, külön nem fűtöm a lakást.
@taga20:
Majd a Pintért meghallgatod és nem lesz nevetséges!:))
@Rodeo36:

LÓSZART PAPA!
Tisztán!
Dupla duplán!
Öregszel...
Éskülönbenis...

2014.06.05. csütörtök:
A magyar miniszterelnök képviseli hazánkat Petro Porosenko megválasztott ukrán államfő szombati beiktatási ünnepségén Kijevben – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
2014.06.07. szombat:
valasz.hu/vilag/osszecsuklott-egy-katona-az-ukran-elnok-beiktatasan-100474
Az utóbbi időben ahol megjelenik, ott mindig történik valami…
Már Porosenko is elmondhatja mint Bagaméri: „meg vagyok átkozva”
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): ""rossira olaszban hívták fel rá, a figyelmem, 125-öt nem néztem, csak az 500-at!""
ez mi? rendezd má el az agyam. ültél má robogón
csak?
ne vetics megkérlek még egyszer.
egyébként csak neked, a második kedvencem:)
www.youtube.com/watch?v=rS3Y0cplSe8&list=RDrS3Y0cplSe8
@taga20:

Rossi az jó játékos volt, 3 lőtt a Braziloknak 82-ben.
@Orica Középföldi: "Én egyetemista kora óta ismerem a fiút, nagyon okos."

És? Az okosság és a tisztesség nem ugyanaz.

Valaki, aki három választási kampányt végigcsinált a maszoppal, és a végén inkább egy új formációban akar érvényesülni, az az ember biztosan okos, ez nem kétséges. Ez neked elég?
@Knósszosz:
ennyi néző akkor is lézeng egy jobb pályán ha nincs meccs

brühüyyy

szép lehetett

most még valami szíriuszi csapatot kellene meghívni hátha összejön egy 2:0

brühüyyy

pofátlan gyalázat
@taga20: mit értetlenkedsz? régen csak a gp-t néztem!
de felhívták a figyelmem anno a rossira, azóta nézem a többit is!
tudod amikor, még 125- ben ment!
k.rva jól eltanultad a gábristól az értetlenkedést!
gratulálok!
"rossira olaszban hívták fel rá, a figyelmem, 125-öt nem néztem, csak az 500-at!
rossi óta nézem."
@Knósszosz: Mozart spirit. Barátom, azt próbáld ki. Ki fogsz esni a cipődből.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): te áldemokrata az 1000-resekre miko hívták fel a figyelmed? kézisztoner mond neked valamit?
@Rodeo36:
A 2:0 megvolt, sőt, a 3:0 is!
Igaz, az öngóllal, de megvolt.
Majd lesz vezércikk holnap a sportsajtóban, hogy: ez az!! meg jujj meg hűű... a fiúk ott voltak és...
Szokásos. Hogy ez amúgy mire elég valódi nemzetközi szinten, azt inkább ne firtassuk.
A svalbárdi fóka műkörömépítők is szarrá vernek minket, akik csak a szabadidejükben hódolnak a focinak - volt rá példa.
De most lesz hálelúja és prémium gazdagon, mert megérdemlik. Khmmm... a valós "teljesítmény" az a Hollandok ellen volt látható, ez nem ér szart sem.
@taga20: ne feszítsd!
amikor a rossi kezdte, 125, 250, 500cm3 kategória volt!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!
Említett nagyságot próbálgatom és igen szép órákat szerzett eddig is! Van valami különleges linked?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

assem rossz, kipróbáltam, van aki úgy szereti...
a dupla dupla az 2 dcl whyskey

én úgy tudom (onnan eredetiből) hogy angolok és skótok úgy isszák, hogy szobahőmérsékleten és mindíg van egy szép kristálypalack sima víz is az asztalkán amiről szervíroz, és abból egy másik (vizespohár) pohárba töltöget a whyskey után némi perccel...és azzal el lehet kvaterkázni olyan kellemesen, hogy 6 perc múlva nem találja magát a kutya mellett a lábszőnyegen

úgy látom te bírod...egészségedre

nekem is van receptem azt követem mert az bevált

a bor az más pláne ha igazi tavernában fogyasztom...annak a közelébe sem jöhet víz

brühüyyy
én láttam olyat, hogy valaki begyütt a nagynénémhez aki a sajátját mérte és kért egy kancsóval (én akkor még nem tudtam) az egy 2 literes kancsó volt, a lopóval megtöltötte neki az meg lehúzta egyszuszra...jófajta fehér bor
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
erre gondolsz, ez konty alá való?

brühüyyy
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): amikor dzsézusz ako meg csak egy kereszt!
ez mire érv?
@Knósszosz:
www.mozart-spirits.com/en/

ez kontyalá való

vagy ezek közűl egyik?

www.thewhiskyexchange.com/P-12551.aspx

brühüyyy
majd számolj be az asztal alól trombutával
@taga20: arra bazdmeg, hogy nem ma, nem 2012- ben kezdtem el nézni!
@Rodeo36:
Hjaaa.. én a zenére gondoltam, de ez se rossz!!:)))
Nem ismertem.
@épészmérnök:

Maradjunk annyiban, hogy Bartussal ellentétben és ismerem.
@Knósszosz: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Mozart Dry - Chocolate Spirit
70cl / 40%
A real innovation from liqueur producers Mozart: a chocolate spirit (essentially a vodka distilled from chocolate macerate) made with raw cacao and vanilla - and here's the good bit - the product has a sugar content of zero! Guilt-free choccy goodness?! We think this will be big.

28,80 angol font 7 dcl

vagy Red Breast
www.thewhiskyexchange.com/P-2906.aspx
38,54 angol font 7 dcl

Redbreast 12 Year Old
70cl / 40%
Single Pot Still Irish Whiskey
Redbreast is a beautifully balanced pure pot still Irish Whiskey, with a warm, generous texture, rich, sweet flavours and a spicy kick. In the view of many connoisseurs, the finest Irish whiskey available. Picked up the top prize in its category at the World Whisky Awards 2010, and was named as Irish Whiskey of the year by Jim Murray in the Whisky Bible 2010, with a score of 96 points.

World Whiskies Awards

World Whiskies Awards 2014: Best Pot Still 12yo and Under

brühüyyy

szóljál a @boli-nak is
@Rodeo36:
"a bor az más pláne ha igazi tavernában fogyasztom..."

Girona külvárosi rész, La Bodega, 1983... paella és olyan helyi vörös, mint az északi tartományokból származó Chianti szerűség. Könnyed, isteni.
Ja, és brühüyyy - olyan.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
kedvencem:

Redbreast 21 Year Old
70cl / 46%
Single Pot Still Irish Whiskey
The oldest expression from Redbreast so far, this is a combination of malted and unmalted barley matured in a mixture of Bourbon barrels and first fill Oloroso casks resulting in a rich and complex whiskey.

World Whiskies Awards 2014: Best Pot Still 21yo and Over
Web Exclusive Price
£150.00
(£125.00 ex. VAT)

brühüyyy
@Rodeo36:
Ha fizeti a lázár, bármikor.
Addig marad a szilvás Unicum, jól fogy és finom, mmhhmm...
@Orica Középföldi: maradjunk annyiba, hogy az én drága szekszi, kívánatos, titokzatos drága hölgyem:)))
@Knósszosz:
magam részéről ezt favorizálom, nem sok vizet zavar

Redbreast Irish Whiskey
Redbreast Irish potstill whiskey has been sold since 1939 and

is frequently hailed as Ireland's finest.

Nowadays it is made at Midleton distillery in County Cork (alongside other greats such as Powers, Green Spot and Jameson). Redbreast 12 Year Old was awarded the trophy for the second consecutive year in the International Wine & Spirits c ... Read More »

brühüyyy

12/12+/15/21 évesek

az a paella az igen és a chianti stílusú könnyű vörös, bár én a az Austral Shiraz Full Bodied fruity style-t vettem és van itt a polcon!!!!!!!!! még ennek a 3. palacknak a nyakát nem tekertem ki

marha felsál volt kolompérral olyan jó cuppogós omlós nem túl fűszeres rövid szafton (főleg vaj, érett paradicsom ami csodákat művel a marhahússal)

brühüyyy
mindberúgtakvagytrollkodnak

brühüyyy

koránfexikhogyidőbenhazaérjen
@taga20:
Te mosten nagggyon hüjjjje vagyol. Vagy csak sokat ittál. :)

hu.wikipedia.org/wiki/Valentino_Rossi

Segítek: nyolcadliter=125ccm.

Én anno Kevin Schwantz, Mick Doohan korszakban néztem, aztán elveszítettem a fonalat, majd Rossi, Capirossi, Biaggi, Barros, Checa korban néztem, de most megen lemaradtam a dolgokról.
@taga20: Kialuttad magad? Éted mán, mit hadovált "magándemokrata"? :)
@Marcellusca: ja. csak közben elmosogattam:)
@Marcellusca: ako te kurvára öreg "motoros" lehecc, ha má ako nézted:)
gondolom hétfőként az M1-en :)))
@taga20: Annyira öreg, hogy "fadugattyúnak" hívnak. :D
@tristen2005: haver, te dilinyósabb vagy, mint én:)))
@Marcellusca:

Háborús sebesülésed van mint, Mr Teddynek:)
@@Orica Középföldi: V-PORT:

talán büntetni akarja a fővárost...

is-is.

Angliában szórták szét a különböző közigazgatási hivatalokat, hogy az ira tenoristái ne tudják egy jól összehangolt akció keretében megbénítani a közigazgatást. ez az egyik oldal. Knósszosz írta a másik vetületet, nagyon sok fővárosi nem fogja tudni vállalni a költözést, másrészt lesznek akik eleve létszámfelettiek lesznek. Most fejezik be a közigazgatás kiherélését, és lefejezését.
Valószínűnek tartom azt is, hogy a tisztviselői kar nem bizonyul eléggé lojálisnak se szakszerűnek.
[A minap halottam egy esetet útlevél kiváltás kapcsán Egerben. Velem biztos nem csinálta volna meg az a reped sarkú egri fideszkomcsi ribanc, mert asztalostól-pultostól kibasztam úgy kibasztam volna az utcára, hogy a Bazilika kazamatáiba landolt volna. (másodszorra sem volt neki elég az igazolás, elsőre meg nem adott tájékoztatást róla.)

Na de mit lehet várni egy olyan szutyok városvezetési minta után, ahol a város főteréről (Dobó tér) a tüneményesen szép és dinamikus Végvári vitézek lovas szoborcsoportját eldugják egy szűk mellékutcába, mert a Hivatalból kilépő polgármester, csak a lovak hátsóját képes észrevenni beszűkült, ám elárusítópavilonok tekintetében rugalmas látókörében.

Naszóval ott tartottam, hogy tartós védelemre rendezkedik be a főnök, ő jól el lesz a Palotában, ami jól védhető (szerinte) mit érdekli, hogy a megkerülhetetlen papírposta milyen költséget, idővesztést okoz az ügymenetekben a hivataloknak. Legyen az szolgák gondja, meg különben is, ez is egy özlet. nem is akármilyen. Budapestre már szerveztem eccer egy 41 célállomásos kézbesítő körjáratot. szép pénz na, meg kell hagyni. Vagy elvenni? teljesen össze vagyok zavarogva:)

No, jó egészséget, szép napot, sok szerencsét, és jó költözést, akit illet.
@jaegtoer:

Fellendül a postagalamb divízió.
@jaegtoer:

Hoppá, ez eszembe se jutott, hogy az apparátusokkal is rendesen kibabrálnak a költözéssel.

Bennem csak annyi csapódott le, hogy az AB-t is kihelyezték Esztergomba, majd mindenki leszarta a döntést. Valami ilyesmire számítok itt is.
@jaegtoer: kösz, ha rám gondoltál, ha másra, ako az ő nevükben is köszönöm.:)
@jaegtoer: @Orica Középföldi:
Biztos szisztéma az előző (arany)korszakból:
Ha nem (jól) működik a rendszer, akkor centralizálnak.
Ha ez nem járna megfelelő eredménnyel, akkor decentralizálnak.
Ha egyik sem sikerül?
Olyan nincs!
@jaegtoer: én lehetek a setét, de baromira nem értem, hogy miért kell ez az egész.
bár,ahogy a parlament létszáma felcsökkent, a melegedő nélkül maradtak miatt?
@jaegtoer:
Plusz a lenyúlásokat se hagyjuk ki!
Meg kell venni, ki kell bérelni megfelelő épületeket, azokat fel kell újítani, át kell alakítani. Az infrastruktúrát ki kell építeni (HM esetében védett, tartalék vezetési, irányítási pontok), alkalmassá kell tenni többszáz ember munkavégzéséhez.
Mind-mind lehetőség a haverok megbízására, a lenyúláshoz.
Az egy dolog, hogy a többszáz minisztériumi alkalmazott el sem fogja vállalni a vidéki munkát, akiket nem lehet egyből helyi vidékiekkel pótolni (és most nem lenézem a vidékieket, de nincs iskolai végzettségük, tapasztalatuk), lesz majd jó nagy létszámhiány, ami az ügyek intézésére is kihatással lesz.
Akik meg vállalják, azoknak lakhatást, utazást kell biztosítani!
Megint egy lenyúlási lehetőség.

De, a lényeg, hogy viktorka felköltözhessen a Várba és jól kicseszhessen Pesttel és a pesti hivatalnokokkal.
@Marcellusca:

Tudod mekkora pénz az, amikor egy osztálytermet 155 milláért alakítottak ki? Lesz ott jacuzzi meg aranyozott wc csésze.
@tristen2005: És az "csak" egy osztályterem volt. :(
@Marcellusca: télleg beaverfieldmarketplace-ra mit telepítenek? a kormány mely testrészét?
@nincs_itt:

oda mennek az egerek és pockok hogy a beaver-eknek legyen mit eladni

brühüyyy
süti beállítások módosítása