Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.03. 08:11 Fabius

Orbán lesz Berényi Miki gyilkosa?

Címkék: rtl klub fidesz barátok közt reklámadó

Csinos kis háború van kialakulóban: A Reklámadó Fronttal Viktorék folytatják az offenzívát, a "norvégok pénzén hízó" civil ellenőrző szervezetek anyagi ellehetetlenítése mellett új frontot nyitottak a legszélesebb nyilvánosságot elérő RTL Klubbal szemben is. A fegyvereket illetően nem finnyásak, de amíg a politikai nyomás nevűnek máris áldozatul esett Sálig Gergő Origó főszerkesztő, addig az anyagilag tönkreverlek nevűvel szemben igazi atomot vetett be az RTL: Berényi Miki és a klán kinyírásával fenyegették meg Viktorékat a kedveslakossággal együtt.

balazsmiki.jpg

Ennek pedig a fele sem tréfa. Mert az a kedveslakosság amelyik lusta volt sorakozni manyup einstand idején, az simán kirúgja a hokedlit Mindenórás Tábornok úr alól, ha fétisként kezelt numero uno kedvenc tévécsaládjának baja esik. Ráadásul ha az anyacsatorna minden hírblokkban aszongya, ez azért van, mert Viktor atyuska elszedte a gyártásra fordítható pénzt, akkor a többmillió biológiai csulavető máris célra tart és tüzel.

Innentől pedig újra érdekessé válik a már lefutottnak tekinthető önkormányzati választás.

Nem tudom a fallosszakértő és fő ideológus GépontFodor és a stratéga habonyárpi éppen mit csinált, mikor L. Simon a reklámadót szövegezte, de hogy elbasztátok ezt a dolgot gyerekek, az biztos. Elszámoltátok magatokat és kiesett, hogy idén nem két kampány és választás van, hanem három? Így teljesen felesleges a rátok jellemző "ízléses" módon képetekre faragni megint a választási törvényt, a választópolgár pontosan tudni fogja melyik annyit is ér félázsiai gatyásparaszt horda tört be a Mátyás király térre, hogy megpocsíkolt nők és felkoncolt férfiak tetemein keresztül gázolva gyászba borítsa ezt a tévéfüggő nemzetet.

Októberben meg majd lehet számolgatni kik voltak többen: a fideszhitű bármit elnézők, vagy a teleregény vallásúak. Az mindenesetre egy csodálatos pillanat lesz, ha hathatós ellenzék pillanatnyi hiányában egy tévécsalád mér a Fideszre jelentős vereséget.

354 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr936262205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem kell eltúlozni az ügyet, mert - ahogy tapasztaltuk/tapasztaljuk - igen nagy a lakosság (köztük a megrögzött tévénézők) tűrőképessége.
Különben is a Jáksóék már dolgoznak egy ütős sorozat előkészítésén...
@DR. INKVIZITOR:

Ugyan ezt akartam írni, feltámad a Marslakók. A beszedett adóból futja az a pár milliárd, amiért a tokás Jáksó megmozdul.
csattogoslepke.tumblr.com/post/87666966647/varatlanul-kirugtak-az-origo-foszerkesztojet

Nyilván minden szolidaritásom, meg ilyesmi.
De ezek szerint ekkora személyes ütés kell ahhoz, hogy a magyar médiában dolgozók számára észrevehetővé váljék, hogy mi történik a magyar médiával. Eddig minden botrányos sajtójogi esetnél (legyen az jogalkotás vagy jogalkalmazás), minden etikai botránykőnél, minden hasonló beavatkozásnál volt, aki nagy bölcsen megmagyarázta, hogy valójában nem volt sem hülyeség, sem pártosság, sem gerinctelenség, sem direkt politikai behatás minden mögött. Aki elmondta, hogy nem is lehet pártseggen kívül túlélni, de hogy ez nem is baj. És a többség, aki most telesírja a tumblrt meg a facebookot, nagyjából-egészében hallgatott, mert annyira alkalmatlan, hogy még azt sem fogta fel, hogy az összeomlás már zajlik, és előbb-utóbb mindenkit maga alá temet, elegánsan távoltartotta magát mindattól, amiben pedig valójában naponta dolgoznia kellett, az elmúltsokév sajtójogi, etikai, politikai gyakorlatát távoli érdekességként szemlélte, és körülbelül egy embert tudok, aki konzekvensen végig követte és szóvá is tette a sajtó szétbarmolódását és szétbarmolását jogalkotó, bíróság és politikai befolyás által. Most, amikor valakit, akit már az eddig hallgató társaság is ismer, fejbetalál ez az egész összedőlő szemétdomb, na most kezdik észrevenni, hogy valami megváltozott, kábé mint amikor a fekete lovag kiegyezik a döntetlenben. Valószínűleg későn ébredtek. Viszont kíváncsi leszek, ki lesz, aki még erről is megkísérli beláttatni, hogy ez tulajdonképp mindenkinek jó.
Küldeném mindenkinek Miklós gondolatait és kívánnék ezúton is jó reggelt!
@DR. INKVIZITOR: @tristen2005:

Az országban, ahol Izaurának szabadságlevélre, Eszmeraldának szemműtétre gyűjtöttek össze lét, nem becsülném ennyire csúnyán alá a Berényi klán erejét :-)
@Fabius: Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a legnézettebb és így a legnagyobb bevételt generáló műsorokat fogják megszüntetni? :)
az RTL-nek viszont van egy fegyvere (neki is), amivel élhetnek bármikor: indítanak egy vgay több tényfeltáró műsort, és azt, amit a közmédia elhallgat, azt ők, VALÓBAN országosan leadják. nem tudom, hogy a habonyművek mit lépne arra, ha például a hétórási rtl híradóban MÁR kiröhögik orbánt, hogy sikerült átadnia egy darab falat, és utána az m1-ben meg átadja, mint az újjáépült várbazárt. például.
és az rtl a biztonság kedvéért este 9-kor berényiék előtt megismétli.
sokat tehet(ne) az rtl, mint utolsó, megmaradt országos csatorna azért, hogy ez a ................ ......... kimoderálva ...... ....... ........ .. . ........ még mindig moderálva . ......... ... ...........!
lehet, eddig azt hitték, hogyha csöndben maradnak, akkor őket nem fogják basztatni, nincs félnivalójuk. szerintem a tv2-nél ébredezhettek, most meg jól pofán is vágták őket. hát elszámolták magukat. tévedtek.
@Fabius: én meg azt gondolom, hogy a humoristáknak lesz igazuk (valahogy így fogalmaztak:)

-képzeld a sok hülye szervezi az utat a Berényi temetésére...
- és te mama?
- á, mi a Jolánnal csak koszorút küldünk...
Kedves Fabius!
A legutóbbi origós eset kapcsán nem akarlak megijeszteni retorzióval, fekete autóval és TEK-es akcióval, de én - a te helyedben - előbb azzal foglalkoznék, hogy összeállítsam a 3 napi hideg élelmet, 1 váltás fehérneműt és a tisztálkodási eszközöket tartalmazó csomagomat.
@Fabius: Amúgy meg azt mondják ez csak a kezdet.

A kormány nekimenne a közösségi oldalaknak is

hvg.hu/gazdasag/20140603_LSimon_a_reklamadorol_ez_meg_csak_a_kezde
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"L. Simon László a Kossuth Rádióban nonszensznek nevezte azt az érvelést, hogy emiatt az új adónem miatt lesznek veszteségesek bizonyos vállalatok. Egy-egy nagyobb cég most is folyamatosan milliárdos veszteséget termel, mégis talpon van - mondta. A képviselő fontosnak nevezte, hogy ez egy olyan adónem lenne, amelyet nem tudnak áthárítani a nézőkre, illetve az olvasóközönségre. A nézők nem fizetnek a bulvárműsorok megnézése után - emelte ki"

ez hülye. ráadásul menjen el megérdeklődni egyiptomban orbán örök barátjától, mubaraktól, hogy mi volt az első, amit megadóztatott és betiltott?
@Secnir:

"Egy-egy nagyobb cég most is folyamatosan milliárdos veszteséget termel, mégis talpon van"

Nem kellene a NAV-nak körülnézni az ilyen cégeknél? Ki az a hülye, aki minusznak termel?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Őőőő. De. Én gondolom.

A legnagyobb visszhangot és népharagot kiváltó húzás az, amit érdemes meglépnie egy csatornának ebben a helyzetben. Nem véletlen, hogy nem mondjuk a Házon kívüllel kezdtek el érvelni.
@DR. INKVIZITOR:

Pech, hogy engem nincs honnan kirúgatni. Legfeljebb megbeszélhetik velem, hogy rúgjam ki magam legyek szíves.

Amúgy meg szólásszabadság van, ha a köpcös paraszt meg a nyurga pojácája majd nem így gondolja, akkor szólnak.
@Fabius: Más az érvelés vagy kardcsörtetés és más a legnagyobb bevétel elengedése. Ezt pont egy vállalkozónak kéne magyarázni? ;)
Jaj, ez olyan izgalmas! Milyen istenien fogunk szórakozni, mikor a sorozat rajongói több ezres tüntit rendeznek a parlament előtt. :D
Már alig várom! :D
@Secnir: Tényleg hülye. Amúgy ezt én is hallottam reggel a rádióban. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tipikus Magyarisztán. A devizahitel problémája vagy az alkotmányos jogok nem érdeklik a jó népet, na de ha megvonják tőlük Győzikét vagy BerényiMikit akkor aztán jöhet a forradalom. :)
@Fabius: Már többször szóltak a jó népnek, hogy ne pofázzon, ha csak nem épp dicsőiti őket. :) Azt hittem az utsó AB döntés után ez már egyértelmű. :S
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az alkotmányosjogok liberális huncutságok, a devizahitel pedig a gonosz bankok világ össze és visszaesküdözése. De Berényiék, na azt már felfogják, és tapasztalják. Azt nem fogják elengedni.
@Fabius:
amúgy meg mondok valamit (úgyis eszébe fog jutni az rtl illetékeseinek):
jelen helyzet: magyar forgalmazó reklámoz -> szerződés rtl klubbal -> rtl leadja -> nyereség az rtl-nek -> rtl adózik a kormánynak (ez utóbbi a terv)
és ami lesz: magyar forgalmazó reklámoz -> szerződés rtl klub anyacégével(!) -> rtl leadja -> nyereség az rtl anyavállalatánál -> rtl nem adózik a kormánynak
@Secnir: majd csinalnak ra torvenyt;-)

az egesz vilag nekik fog adozni. fohajtassal, de foleg penzzel:-D
Most mi lesz a Csillagvirág Klinikán???
akarom mondani a Mátyás király téren??
De naív vagy Fab.
Gondolod a 2 illió majd megrendűl ettől a hírtől?
Nézik a tv2-n és az Fm3-n majd a Győzikét meg az édes életet.
Hidd el kielégíti őket.
@Secnir: "a kétharmad most valóban rá akar lépni a sajtószabadság torkára. (...) Abból a mintegy kilencmilliárd forintból, amit a magyar költségvetés a reklámadóból összeszedhet, egy fél stadionra, ha futja."

mno.hu/belfold/egy-szimbolikus-osszegrol-1230092
@Secnir:
gyengébbek kedvéért elmondom, hogy csak a pénz útja fog megváltozni: eddig a reklámozó az rtl-nek adta a pénzt, és abból tejelt a német anyavállalatnak az rtl, most az anyavállalat fogja megkapni, és csak annyi hányadot fog megkapni az rtl, amennyi kell neki a működéshez. lehet, még veszteséges is lesz egy picit :D
a magyar állam meg felül a szopórollerre, mert kimarad a buliból.
@Secnir: vagy fogja magat az rtl is, mint a viasat es megy romaniaba...

oda viszi a munkahelyeket es az adot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"egy fél stadionra, ha futja.""

idejutottunk, hogy ez a mérce. csillagászoknál megértem, hogy a távolság mérésére fénypercet használnak, illetve fényévet, na de ne bassza már meg az úristen, hogy idehaza úgy kell számolni a kibaszott költségvetésben, hogy:
-személyi jövedelemadól származó bevételek: húsz stadion
-társasági adóbevételek: ötven stadion plusz három stadion meghatározható
-reklámadó: fél stadion
-államadósság: négyezer stadion
-lajosnak reklámra: öt stadion (abból egy stadion megy svájcba felépülni)
@ausländer Sipi:
nem fog kimenni, mert van néki egy országos földfelszíni frekvenciája, ami nem kábel, és az kincset ér. ha kimegy, azt bukta.
@ausländer Sipi:
Majd lesz helyette NTV!
Nemzethy Turul Vízió.
Essetunni... a sok nyugati szar helyett láthassuk ettársak, ahogy Piktor apánk a gáton gumicsimmában, ahogy Piktor a búzafődön, ahogy kapa, kasza, apja .... a sok komenyista narancsbolsinak...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): en nem is ertem mar ami ott megy, megmondom oszinten..

konkretan koztorvenyes bunozok vezetik az orszagot akik a sajat zsebukbe csatornazzak a kozpenzeket, egyfajta sajat vallalkozaskent mukodtetik az orszagot es az allamot. akik csak azert hoztak letre egy politikai szervezetet, hogy azt alcakent hasznalva ratagyek a kezuket az egeszre. es a nep meg kajalja, ketpofara, habzsolva...
orbánviktort mikor exumájják?
az tenyleg vicces lesz amikor a baratok kozt fogja megbuktatni az alcsuti szajnyalogatot.
Csizmadia László hosszas kutatómunka után megállapította, hogy nem vagyunk amerikaiak, és abban reménykedik, hogy a Békemenetet sikerül naggyá tenni, és Európai Békemenet is lesz.
Hiába, az embernek mindig célokat kell maga elé kitűzni.
És ha Brüsszel tovább ugrál nekünk, akkor egészen a székházukig megyünk, autóval, busszal, motorral, bringával, és gyalog.

ennyi.
@Fabius:
Ne alacsonyítsuk le a derék parasztembereket egy ilyen szarcsimbókhoz. Különben is, útálom a pocakos miniszterelnököket.
Gumicsizmás

Gommacaligula :-)
@Secnir:

"_
... mert van néki egy országos földfelszíni frekvenciája, ..._"

Meddig?
az Antenna Hungária már a kormány kezében van.
nekem meg ez forgatta fel a gyomromat:

"L. Simon László kiemelte azt is, meglepte, hogy az adó bevezetéséből várható 8-10 milliárd forintos bevételt többen is "milyen hanyag eleganciával" kezelik, "mintha ez olyan kevés lenne". Az összes magyar állami múzeum éves költségvetési támogatása nem éri el ezt az összeget – mutatott rá."

aham, most ez a majom büszke arra, milyen kevés pénzt juttatnak erre a szektorra? miért nem a focira költött pénzekkel veti össze? lassan lerohadnak azok az értékes intézmények, amikre a "büszke" történelmüket építik alaptörvényileg. mikor a tudományt, az oktatást és a kultúrát tapossák a földbe!
A gumicsizmásokat sem akarom persze megsérteni. A gumicsizmások nagyon-nagy része tisztességes ember, egy kis része - hogy úgy mondjam, a törpe minoritás - meg köztörvényes bűnöző (lenne egy olyan országban ahol "a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,")
@AroMo: ah, rájöttél, neked is van gumicsizmád a fészerben, néha felhúzod. ennek fényében született a finomításod?
@parti_giano:

:-)
Tényleg gyakran használom és is, de nekem olyan a lábméretem hogy a szára a törpe minoritásnak minimum térdig érne, szóval nem olyan gyerekméret mint amilyenről Gumicsizmácska lett elnevezve.
Éljenek a tekesek, Magyarország egyetlen reménységei! :-)
@parti_giano: Legalább nem lélegeztetőgépben számolt. Amúgy nem majdnem ennyi volt a mészáros és simicska birodalom osztaléka?!
@AroMo: arra még nem gondultál, hogy lehet, hogy neki hétmérföldes gumicsizmája van?
@parti_giano:

szerinted felfogta milyen bizonyítványt állított ki magáról és a kormányról példájával?
Mér, földes?
Ezt nem tudtam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen, ha összeadjuk, súrolja. még jó, hogy ez a két tag olyan nagyszerű, önzetlen ember, akik a kultúrát támogatják az osztalékukból. :)
@AroMo:

Belefér a birka két hátsólába:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és filmmogul aki még az állami szerencsejátékot is leverte a pályáról - még többet vitt...
@parti_giano: ezalatt azt érted, hogy képregényt vesznek a focistáknak? :D
"A sajtó megfélemlítésétől tartanak. Attól félnek, hogy visszatér az a világ, amikor a magángazdaság is az állam ellenőrzése alatt állt. Amikor egy trafikengedélyt is csak akkor adtak valakinek, ha bebizonyította nemzethűségét."

Na ki mondta ez?
Az akiről azóta már tudjuk hogy nem az volt a baja hogy valaki erre készül, hanem az hogy ez a valaki nem ő.
@guma: tudja, mit beszél. csak egy cinikus köcsög. elszájmon célja, lenyomja szőcsöt, s ő határozza meg, ki mennyit kap a szektorban, az ő emberei üljenek a szektor pozicióiban. ezért semmi sem drága neki.
@guma: látod?! Ez a legszebb bizonyíték, hogy nincs államosítás, nem komenisták. Az persze másik kérdés, hogy államosítás úgy néz ki náluk, hogy lenyúlják az ágazatot, majd lepasszolják egy az egyben a haveroknak...
csattogoslepke.tumblr.com/post/87682454607/volt-miskolcon-egy-hires-elmegyogyasz-bagotai

Volt Miskolcon egy híres elmegyógyász, Bagotai doktor,na ő sírva tördelné a diplomáját örömében,egy ilyen ápoltért.
@jaegtoer: ezeregyszáz éve álmodozások korát éljük. köszönjük emese!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez pintér nem a don sanya, hanem az attila. a nemzeti tizenegy nagytudású és művelt szövetségi kapitánya. sanya ismeri az etkettet. terített asztalnál látható helyre teszi a pisztolyát, a sarokba pedig az árvízi gumicsizmáját.
@AroMo:

ettől sokkal ütősebb ez a rész:

"Alkotmányos rendszerünk messze van attól, hogy tökéletesnek tekinthetnénk. Hogyan is lehetne az, amikor az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásain néhány hét alatt kellett összeütnünk egy lényegében új alkotmányt. De ez az alkotmány még ebben az állapotban is alkalmas arra, hogy a siker reményében lehessen védekezni a tekintélyelvű tendenciákkal szemben – szigorúan – alkotmányos alapokon. "

Izlelgessük még egy kicsit:

"De ez az alkotmány még ebben az állapotban is alkalmas arra, hogy a siker reményében lehessen védekezni a tekintélyelvű tendenciákkal szemben – szigorúan – alkotmányos alapokon."

Ezt mondta Viktátor '92-ben.
És ezt az alkotmányt, mivel útjában volt, semmi perc - na jó, a módositások miatt néhány év alatt - átszabta olyanra, amely már nem alkalmas arra, hogy a tekintélyelvű tendenciákkal szemben védekezni lehessen alkotmányos alapon. Ügyes fiú, meg kell hagyni.
@parti_giano: Nem hinném, hogy a kettő között bármilyen különbséget tudnánk felfedezni. Elvégre az egyik futball szövetségi kapitány, a másik exrendőr. :D
Ilyenkor, amikor hirtelen felkeveredik ez a pöcegödör, amit valaha a hazámnak éreztem, és megcsap a bűz újabb és erősebb hulláma - ami aztán szépen elül megint a következő pöffenetig - mindig eszembe jut, hogy "hát szar ez a Fidesz, de csak azért szavazni a másik oldalra mert az kevésbé rossz... " Hát igen, maradjon inkább a jobban rossz. Nekünk akkor jobb, ha rosszabb. Mindenesetre jó ez nekünk. Nem is igen érdemlünk jobbat.

De. Olyan létezik, hogy valami annyira jó, hogy jobb már nem lehet. Arra viszont felhivom a figyelmet, hogy olyan rossz nincs, amitől ne lehetne még rosszabb.
@Rátóti Mutyikos:
Úgy kell nekik, miért nem falatoztak inkább egy jót, mint az a bizonyos szenátornő!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: amilyen faszájos kormányzati struktúrát építettek fel, nem csodálnám, ha baloghtól sanyához csapnák az egészségügyet, oszt bélügyminiszternek neveznék összevonva.
lehet habonyék tényleg nem számoltak az önkoris választással.

"A média fontos, mert amit mi mondunk és képviselünk, és amit el akarunk érni, azt úgy tudjuk eljuttatni az emberekhez, ha van egy csatorna, amin keresztül ez megtörténik. A reklámadótól azért hátráltunk vissza többször is, mert attól féltünk, hogy ez a közeg majd ellenünk fordul, és akkor nem lesz korrekt velünk, nem azt fogja eljuttatni az emberekhez, ami a valóság, meg amit mondunk - magyarázta a kormányfő."
by orbán viktor

inforadio.hu/hir/belfold/hir-565067

na most kellene csak régi, és mostani orbán, fidesz véleményeket sugározni non- stop
az rtl klubon!

hátha kinyílna az emberek szeme...
na, szerintetek miért akarnak matolcsyék egs "rossz bankot" létrehozni?

Áll a bál Töröcskei bankjánál: lefejezik a vezérkart

hvg.hu/gazdasag/20140603_All_a_bal_Torocskei_bankjanal_lefejezik_a
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Megnyitották a "ne szűnjön meg a Barátok közt" facebook csoport. már 450 lájkolták, 15 óra alatt.
@tristen2005: @parti_giano: @magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Alázzák a magyart, de élvezi

"Tény, hogy a rezsim még mindig egyre visszataszítóbb, miközben a reakciók egyre tompábbak. Az ország leszakad, a korrupció egyre inkább centralizált és intézményesített, az emberek pedig szinte még élvezik is, hogy a fiúk az arcukba brunyálnak. Majd utólag megfejtik az okostojások, hogy miként sikerült ennyire átbaszni a palánkon sokmillió embert, valahogy nem dob fel, hogy láttunk már sokkal durvábbat is a történelemben. Lakonikusan most is csak annyit állapíthatunk meg: messze még a rémálom vége és kurva sokáig törlesztik majd gyerekeink a Viktorék által rájuk hagyott számlát."

mentalisdeficit.blog.hu/2014/06/03/alazzak_a_magyart_de_elvezi

és egy hsz-ből
Jah, az megvan, hogy alcsutra most probalnak hentest talalni, mert mar az is elhagyta azt a retkes kis szart? :>
ha annyit elér a reklámadó, hogy megszűnik a BK már nem tudok rá rosszként tekinteni.
@tristen2005:
sz.rok én a berényiékre!
az rtl is jobban tette volna ha beszáll a kampányba!
mit hittek????
majd ők kimaradnak?
mindenki sorra kerül, mindenkit levadásznak..
csak a fidesz, haverok, mutyi, hanta!
tényleg, a coca cola használja még az eredeti szlogent, vagy már megkérték őket, hogy ezt nem kéne...
Karbantartás ma éjjel

Ma este 23:00-tól teljesen leáll a blog.hu, holnap reggel 6:00 óráig.
Ezen mit kell felakadni ? Eddig mindenkinél azt hallottam nincs tévém mert szar, foss műsorok mennek benne meg sok a reklám szar retek klubb stb.Most végre megadóztatják őket azt csáá. Elismerem fontosabb dolgok is vannk ennél, de legalább az rtl is elgondolkodik nem az atyaúristen az idióta műsoraival.
@guma:
ezt honnan?
van valami róla? (link)
jaaaa!
cirbolya helyett.
főcííííííííím!
Már linkelgetem ezt is néhány hete, hisz benne van szépen lépésről lépésre az amit meg is csinálnak vezénylóék, a dicső maffiaputyinisztikus rendszer szépen épül, nincs itt hiba.

Ha T meg azt hiszi, hogy a behódolással el is fog valamit érni, baromira téved, csak addig kell a fejőstehén szerepe, amíg csak egy maradhat, a szélesssimicskás média-teló-reklám, megtámogatva a nem off-sor ramiris tulaj IT-vel. Ezek után lehet behúzott farokkal eloldalogni, mint az franciák az AH-ból, a franciák a csat-vízműből, a németek a eonbú, olaszok a tigázbú, az osztrákok a szemétbű, és így csak szépen tovább és tovább.

Pedig ez még csak a kezdet, ez a diktatúra csak most épül ki, hol van még a kiteljesedése...

Csak tessen mindenki keletre a veres medvére tekinteni, ez a magyar jövő, és ez nem túl rózsás.

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

az adminban van...
lehet, hogy a hsz menni fog, nem tudom...

Blog.hu júzerek, szevasztok!
Szevasztok!

Éjjel pihenni fog a blog.hu
2014.06.03. 11:19 cadix

Ma, azaz 2014. június 3-án, 23:00-tól teljesen leáll a blog.hu, a szolgáltatás várhatóan csak holnap (2014. június 4.) reggel 6:00-kor indul újra.

A leállásra azért van szükség, mert a blog.hu adatbázis szerkezetét módosítanunk kell, a jövőben megjelenő új funkciók kapcsán.

A leállás alatt semmilyen blog.hu funkciót nem érhettek el, se írni, sem olvasni nem fogtok tudni.

Megértéseteket köszönjük!
Nem kell ellenzékinek lenned, hogy véged legyen

Az Origo főszerkesztőjének kirúgása mindenkit lealacsonyít: a kormányzati zsarolásnak engedő cégvezetőket, a lap újságíróit és az összes többi szerkesztőséget is. Pert nyert az Origo a Miniszterelnökség ellen, a magyar igazságszolgáltatás mondta ki, hogy jogosan kritizálták a kormányt. A hatalom most megmutatta: kussolást vár attól is, akinek igaza van.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F03%2Faljasok%2F
Hogy is nézne ki a helyzet egy normális országban, mondjuk Cseh országban.
Tényleges életfogytosok teljes családi vagyonelkobzással: csúti tahó, lézeres fácánvadász, folt petya, rogán tónyó,matolcsi, csúti gázszerelő.
A börtönben öngyilkosok lesznek: simicska, sánta, nyerges, fonyó, géfodor.
A többi szarházi 25 év fogház.

Ezután el lehet kezdeni megcsinálni az élhető Magyarországot.
Tudják mi lesz Németh Lászlónéval?
Németh Lászlóné fejlesztési miniszter és a polgármester, Kriza Ákos Miskolcon Fotó: Vajda János/MTI)

Nem hagyják az út szélén azután, hogy nem lett a harmadik Orbán-kormány tagja. A Népszabadság úgy értesült, hogy Németh Lászlóné – aki köztudottan Simicska Lajos bizalmasa – a paksi beruházást felügyeli majd. Éppen ő beszélt arról még tavaly, hogy a hazai vállalkozásoknak 1200 milliárdos üzlet lehet az új atomerőmű építése.

444.hu/2014/06/03/tudjak-mi-lesz-nemeth-laszloneval/
íme:

Seszták programja: államosítások, egységes irányítás, rezsicsökkentés

Nem vagyok offshore-lovag, bizonygatja a leggazdagabb KDNP-s. Orbán embereit faggatják.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F03%2Fmeghallgatas%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igaz, seszták nem nevezhető lovagnag a szó penivaldesi értelmében.
és még:

Egyre zavarosabb közleményeket ad ki az Origo Zrt. a főszerkesztő távozásáról
origo

Tagadják, hogy politikai nyomásgyakorlás állna a háttérben. Hogy akkor mégis micsoda, az nem teljesen világos. Valami integrálás.

444.hu/2014/06/03/egyre-zavarosabb-kozlemenyeket-ad-ki-az-origo-zrt-a-foszerkeszto-tavozasarol/
@guma:

"...új funkciók kapcsán...."

be kell pakolni az 'azonosító generátorokat' [IP cím -nick- földrajzi hely :))) ilyesmi.]
Mit üzennek a magyar emberek Lázár Jánosnak?

"Lázár Jánosból azonban egyvalami biztosan hiányzik. A képesség, hogy a róla – nem utolsó sorban általa – kialakult kép tükröződését elviselje."

cink.hu/mit-uzennek-a-magyar-emberek-lazar-janosnak-1585259143?rev=1401791040
@jaegtoer: Innen uzenem a nemesbik szerveknek, a kulcs a labtorlo alatt, felesleges tonkrevagni az ajtot. Jahh es bekaphassak, persze ha megengedem, mert nem vagyok hajlando felne ezektol a faszbarmoktol, hogy rohadna meg mind.
@parti_giano: miért kell az én tisztességes nevem összekeverni a Sesztákokkal??
ejnye.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Beintegrálják a narancsbolsevik médiába. Essetunni... jövő hónaptól reggelente a munkahelyeken a Szentszar NER oltár előtt Magyar Nemzettiesch félóra felovasással kezdetek, majd háromszor meghajolva a Szentséges és Magasságos Vezető arcképe előtt, el lehet húzni dolgozni a stadionok népének, focialista országunkban.
A termést idén még nem kell beszolgáltatni, az rémhír! Majd jövőre csak, de csak azoknak, akik nem Nemzeti Oligarcha alatt cselédeskednek.
@Penivaldes: nem keverem össze. te a peni vagy, a seszták meg nem peni. azt már inkább nem írom le, minek tartom.
@parti_giano: Akár nevezhető is lovagnak a Seszták, feltéve, ha elengedjük a beidegződéseink a lovagokról..
@ausländer Sipi:
ja...és a Templeton zokogva és tédenjárva visszaaggya nekik a kötvényeket anélkűl, hogy egy vasat kérne

brühüyyy

majd ha piros hó esik meg atollas lesz a hátam
@parti_giano: igaz, igaz, még a lovageposzokban sem olvashatsz annyi csúnya dolgot, mint amit S tartogathat
@Penivaldes:
A perverzebb részek cenzúrázása nélkül se? :(
Ez még csak a kezdet. Vérszemet kaptak. Mindenkit levadásznak, aki egy kicsit is más. Ezt Ti szavaztátok meg nekik. Ti adtatok 2/3-ot.
@cenzuratroll bosszanto:
Állítólag miatta lesz népfelkelés, ha jól olvastam ezeknél a libsibolsiknál itt. :)
Az RTL Klubért nem lenne kár, a kommunista tempó viszont gáz, ilyen alapon bárkit kicsinálhatnak a hatalmon lévők.
Na meg az is gáz, amikor az újabb és újabb adókat nem nyereség, hanem bevétel alapján szabják ki.
@V-PORT: ok, de milyennek kell lenni ahhoz, hogy ne vadássszanak le?
szabassam át magam?
Ha még nem láttátok, érdemes lehet tudni róla .:)

Megvan kiket sújthat az új adó - itt a lista

www.napi.hu/ado/megvan_kiket_sujt_az_uj_ado_itt_a_lista.582142.html
@Narancskommunista:
... és vannak még ötletei a Nemzeti Adóemelések Kormányának... nincs olyan hülye ötletetek, amit ne tudnának ezek megfeljelni még baromsággal.
Mondjuk ha belegondolok jobban, itt valószínűleg idővel felvásárlás lesz, vagy az állam, vagy a Fideszesek maguk olcsón meg fogják tudni venni az így veszteségessé vált TV csatornát, a TV2 már így is az ő kezükben van, aztán mehetnek tovább a proliműsorok, mert a proliszavazat az mindenképpen kell, mellé pedig a kicsit sem elfogult hírek, politikai műsorok.
@Penivaldes: Erről Kerényit és a Cöf-öt kérdezd.
@V-PORT: én nem, meg még sokan mások sem, vagy ilyen alapon te is megszavaztad ;)
ennyi:

Időutazók avatták fel a baráti Kazahsztán ajándékát a Városligetben?
MASZIMOV, Karim; Fazekas Sándor

Most már út is viseli Nazarbajev elnök új fővárosának a nevét Budapesten. És a környék legnagyobb mellszobrát is felavatták a keleti nyitás jegyében.

444.hu/2014/06/03/idoutazok-avattak-fel-a-barati-kazahsztan-ajandekat-a-varosligetben/
@Narancskommunista:

nincs itt semmilyen gáz, csak üres táztározó. tessék tovább battyogni... de sebesen. méghogy gáz?! nézmá?! Aranbarátom, tanúd meg, hogy mindenki ellenség és adócsaló, valamint a jogalkotók magukból indulnak ki.
hehe, a széljobb nem, a náci igen, ennyi idiótát ott a bíróságokon is :D

én akkor is annyit: széljobb nácikok, és lehet engem is beperelni :P
a reklámadó kivetéshez:

"___Az adót elvileg kiterjesztik a külföldi internetes szolgáltatókra, így a Google-ra, Facebookra és egyéb közösségi szolgáltatókra is. Kérdés azonban ennek behajthatósága.___"

Nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy az a cizelláltan stilizált lófasz amit kapnak, az belefér-e a zsebükbe?
mikor már a magyar nemzetnél is ilyen jelenik meg?

Egy szimbolikus összegről

"Mindez azonban nem indokolja, hogy ne tegyük szóvá: a kétharmad most valóban rá akar lépni a sajtószabadság torkára. A reklámadónak ugyanis sem más értelme, sem más üzenete nincs."

mno.hu/belfold/egy-szimbolikus-osszegrol-1230092
komcsi náci feudál dakota mafia

hazaárulók nemzetvesztők országrontók
@parti_giano:
na nee, a vargamisihez fog tatozni az oktatásból mindenszintű szakképzés és ő szencsége fogja meghatározni milyen szakképzésre van szükség ha téved akkor nem lehet főbe lőni mert nincs feje és ha nincs feje akkor agya sincs

brühüyyy

nerisztán
@jaegtoer: előttem van, ahogy elszájmon mondja:
"felkészül a következő reklámadózó, mr. zuckenberg."
hogy be lehet szarva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A megnyitón Fazekas Sándor agrárminiszter adta át a magyarországi kunok szívből jövő szeretetét." hát én most kunok, de nagyon. d:
Kormányzati hátszelet kap a leggazdagabb magyar projektje

Kiemelt jelentőségű cég lesz a Wallis-alapítóval közösen vitt projekt.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kormanyzati_hatszelet_kap_a_leggazdagabb_magyar_projektje.582181.html
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy eddig semmi nem zavarta a prolit, bármit megtehettek Orbánék, még tapsolt is hozzá, vajon ha a betevő birkák közt, akkor továbbra is birkaként bégetnek-e?
Tiltakozás: 15 percre elsötétül a TV2 és az RTL Klub

A reklámadó tervezete ellen 15-15 perces elsötétítéssel reagál a két legnézettebb csatorna. A Magyar Reklámszövetség tiltakozásra szólítja a média szereplőit.

hvg.hu/itthon/20140603_Tiltakozas_15_percre_elsotetul_a_TV2_es_a
@Narancskommunista: Ki kormányoz valójában?
A magyarok 42 %-a „tudja", hogy nem a kormány irányítja az országot - ATV beszélgetés ;)

youtu.be/T1YU1Go7-Zo
"Az ellenzék most ébred rá, hogy utolsó reménybeli támaszpontját, Budapestet is el akarják venni „tőlünk”, holott már rég elvették."

hvg.hu/velemeny/20140603_Budapest_elcsalasa_csak_a_szokasos
kíváncsi vagyok, mikor jelentik be a budavári palota kormányosítását. ugye, mint lentebb is látszik, a nemzeti galléria megy, az oszk-ról már suttognak...

Módosult a Liget-projekt

Némileg módosultak a tervek, a Petőfi Csarnok helyén nem ifjúsági élményközpont épül, hanem az új Nemzeti Galéria.

hvg.hu/kultura/20140603_Modosult_a_Ligetprojekt
Megszűnik a Barátok közt?!
Pesti nép még szájat is tát...
S nagyon várja az átok őszt,
Leváltandó Tarlós Pistát.
:)
Megmondom őszintén, hogy én nem nézem az rtl-t, speciel tévét sem, úgyhogy felőlem betilthatják, engem ez nem érint! Nem is érdekel!
Mi lesz most szegény Berényi Mikivel?
Komolyan mondom mindjárt sírva fakadok!
L Simon László kijelentése a reklámadó bejelentése kapcsán:
L Simon Lászlót meglepte, hogy:
"Milyen hanyag eleganciával kezelik a reklámadót / cca 10 mrd-ot/, mintha az olyan kevés lenne."
Nézzük a valóságot, mert a reklámadó bevezetésének több célja van, és mi ezt tudjuk.
A költségvetési hiány nem teljesíthető simán, kb. 150 mrd-os megszorítással lehetne hozni az előírt rátát. Ez a 10 mrd Ft ennek közel 7%-a.
A kormány nem nyúl nagy tételű és látványos megszorításra, mert tart a népszerűségvesztéstől, és a szokásos módon áttételesen hajt végre a szolgáltatókra hárított terheket, melyek nem kétséges, hogy a lakosság terheit fogják növelni.
Mi már tudjuk, hogy a reklámadón kívül van még a tarsolyban hasonló, látens tervezett nyúzási terv, hiszen a 150 mrd-nak meg kell lennie.
Egyet mindjárt meg lehet említeni, az egységesített vízdíjat., melynek m3-re eső államilag szabályozott árát 900-1.000 Ft-ban jelölte meg tegnap a szakember. Nagy a szóródás a vízdíjakban az országban az egységár körül, azonban nem kétséges, hogy eza húzás növelni fogja a rezsiköltségeket, de majd megmagyarázzák az indokoltságát.
A másik - ugyan anyagiakban nem mérhető - szándék a reklámadót illetően a véleménynyilvánítás korlátozása akár a szolgáltatót illetően, akár az internetes szférára kiterjesztett reklámadót illetően is.
Talán nem kellett volna a trafikmutyit erőltetni, ahol 30-40 mrd jövedéki adó esett ki, az ÁFA-ról már nem is beszélve.
Akkor most nem kéne reklámadó, és a szánkat sem kéne kényszerrel befogni. Ez utóbbi azért nem biztos.
@V-PORT: " Ti adtatok 2/3-ot."

Már bocsi, de nem éppen te voltál, aki többször melldöngettél itt, hogy nem mész el szavazni?
Emlékszel? náhánytíz szavazaton múlott csak a kétharmad.
És éppen te voltál, aki otthon maradtál, ezáltal megadtad.
Reklamációnak helye nincs.
.
.
Nem kell annyit méltatlankodni, hanem

el kell jönni mai napon 17:00 órára a Budapest VII. kerület Dob utca 76-78.számú épület elé.

Ha tömegtől(?) csak a 70. számig vagy a 90-ig jut valaki, asse baj. csak el kellene vonszolni a sejhajt odáig.

Ma. Most. Nem majd.
.
.
@Nyekenyóka: Köszönjük. Ez egy nagyon értékes és elgondolkodtató hsz volt.
@Spániel:

De én nem nézem ezt a tévé csatornát! Nekem mindegy mi lesz vele! Ezzel a mi baj?
@Nyekenyóka: csak az, hogy ilyen fölösleges faszságokat minek leírni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A reklámadó tervezete ellen 15-15 perces elsötétítéssel reagál a két legnézettebb csatorna."

No problem, a sötétség az orbánkormány éltető eleme.
@jaegtoer:

"Ha tömegtől(?) csak a 70. számig vagy a 90-ig jut valaki, asse baj. csak el kellene vonszolni a sejhajt odáig.
"

De baj, mert azzal semmit nem értek el. Főleg nem kormányváltást.

Le merem fogadni, hogy még jövőhéten is ez a kormány marad.
@Nyekenyóka:

Én sem nézem anyádat.
Ettől függetlenül nem szeretném ha betiltanák, meg azt sem ha Lázár fácánnak nézné.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A reklámadó tervezete ellen 15-15 perces elsötétítéssel reagál a két legnézettebb csatorna. "

az rtl klub éjfél és negyed egy, a tv2 pedig hajnali háromtól sötétíti el tiltakozásul a tévét.
@Spániel:

Egy komment az idézett cikkhez:

"Nemmon Dommeg • egy órája
Az Origó szerkesztősége holnaptól: FJG, Bayer, Blogger Géza, wmiki, simonka."
:))))
@Nyekenyóka: Azbazmeg, hogyha majd a te nyakadra teszik a kést, legyél akárki és akármi - mert sorra fogsz kerülni valahol, az hétszentség - akkor vastagon beleszarnak a pofádba, és senki nem lesz, aki egy sajnálkozó félmosolyt elereszt érted, és meg fogod érdemelni vastagon.

Baromira tévedsz, ha azt hiszed, hogy a te arcodba nem kerül a spermából, erről azok a trafikosok tudnának mesélni, akik invesztáltak a benzinkutas/áruházas trafikjaikba, és most hirtelen el lettek zavarva a halál faszára.

Na most engem rohadtul nem zavarna, hogy ekkora faszkalap vagy, a szomorú az, hogy ez a mentalitás nálunk az etalon. És ezt nem lehet kibirni.
@Nyekenyóka: dehogynem, mert most betiltják az rtl-t, meg tv2-t, aztán betiltják a Natgeot, aztán a Discovery-t, aztán a Pax tévét, aztán a Muzsika tévét, aztán az AXN-t
és végül az Eurosportot.
@DarthVader: @Penivaldes:

Figyelj! Nagyon sajnálom a trafikosokat, a dohányzókat meg a tévénézőket, de mivel engem ez nem érint, ezért nem is érdekel! Ennyi.
Nem kell ezen felkapnotok a vizet a fene egye meg!
Én sem értek egyet egy csomó új törvénnyel, de ami engem nem érint, azzal nem foglalkozom, nekem mindegy mi lesz a tévé csatornával..
@Mariann19:

"[...]
Talán nem kellett volna a trafikmutyit erőltetni, ahol 30-40 mrd jövedéki adó esett ki, az ÁFA-ról már nem is beszélve.
Akkor most nem kéne reklámadó, és a szánkat sem kéne kényszerrel befogni. Ez utóbbi azért nem biztos.__"

Most mééé? Megvédték a nemzeti dohányértékesítést, valahogy centralizálni kellett a dohánymultik termékeinek értékesítését és adóbevételeit. Az csak mellékszál, hogy a kedvezményezettek nagyobb tolvajnak bizonyultak, mint a rohattmultik.

A reklámadó pedig jó. re lá dó a hiányzó k és m a Kurva Média azt jelenti, hogy úgy daloltok kisanyáink, ahogy mi fütyülünk.

Amúgy meg önként fogjuk be a szánkat, hiszen a Lázár János herdálását firtató szerkesztőséget azért lehet meghágni, mert az emberek többségét föltehetően nem érdekelte.

Ha most délután a demonstráción leszünk ezren, akkor jelentősen túlértékeltem 'magunkat'. Ráadásul süt a nap, tehát az Úr sem haragszik.
Ha esne az eső, akkor az adekvát válasz az: -Na de ilyen időben?!
@Nyekenyóka: ne haragudj, de én nem szoktam semmit sem felkapni.
@Nyekenyóka:... azután a magdi anyusért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok tévénéző. azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna.
@Nyekenyóka:

Ilyen a dyslexia, ja.

Szóval majd amikor te következel, én meg ő, meg ők azt fogják mondani, hogy a faszomat se érdekli, hogy most herélik Nyekenyókát. Hagy visitson.
@DarthVader:

Ja, most esett le. Vissza az egész. Nyekenyóka olyan "troll", aki megspórolván a szófosást, olyan hülyékkel magyaráztatja el a többi hülyének, hogy mi a stájsz, akik nem veszik le a szándékot, és hajlandók elmagyarázni, látszólag Nyekenyókának, de persze a blog teljes közönségének is, és úgy érti meg a sok hülye, amit Nyekenyóka mondani akar, hogy a kisujját se kell mozditania, csak néhány provokáló szót bedobnia. Ügyes!!!
@DarthVader:

De mit csodálkozol ezen? Kb. ilyen az ország mentális állapota. Tőlünk nyugatabbra a trafkiktörvény megvalósítása után bukott volna a kormány, nálunk meg hozott 2 millió szavazót rá egy évre amivel nyertek is.

Illetve az mszp is hozott közel 1 milliót 8 évnyi ámokfutás után 2010-ben.
@DarthVader: bennem nem indított el ilyen öngerjesztő folyamatot
@DarthVader: Ráadásul a még hülyébbek kommentözöne a szerencsétlen magyarázókra zúdúl.
Biztos van a természetben olyan faj, amelyik hasonló parazitizmussal operál, bizonyos rovarfajoknál simán el tudom képzelni, hogy mással végeztetik a piszkos munkát, melynek a gyümölcsét maguk aratják le, a megtámadottak haragja pedig a támadókra zúdúl, és nem őrájuk, de lusta vagyok analógiákat gyűjteni. Zseniális.
Nos, Kedves Fabius, mostan iziben be leszel perelve pálginyum miatt, ami olyan izé lopás. Ugyanis, tegnap, miközben a sorompót engedém le a hír olvasása után, úgy villant át az agyamon a gondolat, mint a szemaforon a zöld jelzés. Igen, ez köll a magyarnak! Elvették a nyugipénzét, lenyúlták a fél demokráciáját, a tetejében a ragasztószalag fele már fel van ragasztva a pofája, ez mind satu, vagy smafu. Erre a ungaro nem mozdul. No de ha berényi pubit temeti maga alá az unortodoxia recsegő állványzata, attól már megmozdul a népek tengere. Akkor átcsap a hullám a szabtéri emlékmű felett, és elárasztja a placcot, mint a stadiont az eső. És akkor lészen fogaknak csikorgatása. A mónikasótalanított néptömegek kultúrharca egy ilyen csapás után kitör, mint a Krakatau.
Én szóltam...
@DarthVader:

Herélés? Mi az neki, addig fel sem veszi míg a szentséges ánusz nyelvnyújtási távolságon belül van. :-)
@Penivaldes:

Nem elég hogy elvitték, már ki is nyírták?
@DarthVader:

Azért a Blogger Géza féle mestersfokozathoz még nagyon sokat kell gyakorolnom, de rajta vagyok az ügyön! Ő azért kemény dió a baloldaliaknak ezt be kell látni.
itt már csak Fajkasházy meg a szárszói progresszió segíthet
@Nyekenyóka: ne álmodozz a gézai magasságokról. Blogger Géza egy ikon, ugyanúgy mint Kate Moss.
Mulatságos ez a nagy tiltakozás a reklámadó ellen. De mint Kóka János mondta "a békákat nem szavaztatjuk meg, ha a tavat lecsapoljuk." (Ha nagyon vartyognak, rájuk lépünk.)
@ephart:

Miért, mi történt nálatok?
@Penivaldes:
Ha ikon, akkor mé nem láttam egy templom falán sem felfestve? Russiában.
@Nyekenyóka:

Ami igazságtalan, erkölcstelen, de téged nem érint azzal azért kell(ene) foglalkozni, hogy támogasd azokat, akiket érint, és talán ők is támogatnak téged akkor, amikor őket nem érint valami, de téged igen.
No, nem szövegelek tovább, indulok a Dob utcába (76-78) hogy oda érjek 17:00 órára.

Jók legyetek, vagy rosszak, mit bánom én.
Aki tud, jöjjön el.
@jaegtoer:
Már meg is van látnoki erejű következtetésem magyarázata a vízdíj egységesítéséről. és még ilyen sok-sok kis apró tétel csökkenti majd az itthoni pénztárcánkat.
Csak össze fog jönni az említett 150 mrd hiányt pótló ármányos megszorítás.
Utána néztem, hogy a kormány tavaly a többségi állami tulajdonú vízmű szolgálatóknak 7.2 +2.2 mrd támogatást adott, ezenkívül az önkormányzatok is részesültek hasonlókban.
Nem kétséges, ezektől a támogatásoktól akar a kormány megszabadulni az egységesítés által
Aztán jön egy kis közlekedési megvonás, egy kis mobilszolgáltatókra áthárított újabb adó és így tovább.
A reklámadó csak egy kis szegmense a ránk váró őrületnek.
Majd jön az alkohol árúsítás variáció, ahol megint megemelik az árrést az új pia koncessziót elnyerő haveroknak.
Kivéve a tokaji hamísított bort, mely Lévai Anikó szőlővesszejein érett meg, miközben egészségünk védelmében harsogják, hogy ne vedeljünk annyit.
Na de hogy lehet ezt tiszta fejjel kibírni, csak a mámor és a kábulat feledtetheti el búbánatunkat.
Kiváncsi vagyok a tüntetés résztvevőinek létszámára, pedig tényleg még az idő is rájátszik a jelenlétre, de honfitársaim aktivitását tekintve pesszimista vagyok.
Most látom, hogy film készült Lázár János és az Origo kapcsolatáról
3
Attila Nagy és 1 hozzászóló

A filmet negyven évvel ezelőtt forgatták, amikor Lázár Jánosnak még egy éve hátra volt saját megszületéséig, a plakát viszont mintha ma reggel jött volna ki a nyomdából

cink.hu/most-latom-hogy-film-keszult-lazar-janos-es-az-origo-k-1585259918

--------

Ma délután szolidaritásmenet lesz az Origóért

cink.hu/ma-delutan-szolidaritasmenet-lesz-az-origoert-1585270856
@Bakter:

:DDD

"_néptömegek kultúrharca egy ilyen csapás után kitör, mint a Krakatau._"

Maximum csőtörés a Gellértnél, vagy a Nagykörúton. az.
@Mariann19:

sietek, ezért csak:

"_Kivéve a tokaji hamísított bort, mely Lévai Anikó szőlővesszejein érett meg,_"

viktor vesszeje lesz az...
@Orica Középföldi: az lesz az origó omegája. az alfák meg mennek a holdbázisra.
Martin Niemöller

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.

Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.

Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.
@Nyekenyóka:

Blogger Géza, mint kemény dió:)))
Mindig az jut eszembe amikor Mariann próbálkozik vele, hogy a szkarabeusz galacsinná gyúrta, és most görgeti:))
@jaegtoer: bevallhatod, hogy téged nem az origo motívál a tüntetésre, hanem a barátok közt. megértjük mi...
@Nyekenyóka:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.
Als sie die Gewerkschafter holten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Gewerkschafter. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Als sie die Sozialisten einsperrten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Sozialist. Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.
Als sie die Juden einsperrten,
habe ich geschwiegen,
ich war ja kein Jude. Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.
Als sie mich holten,
gab es keinen mehr,
der protestieren konnte. Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.
@Nyekenyóka:
Beleolvastam máshol is a kommentekbe, sokan örömködnek, hogy igenis basszák csak meg ezeket a szutyokadókat, mert hogy kultúra, meg izé.
Igen ám, de a sok örömködőnek addig nem terjed a horizontja, hogy átlássa: ez egy újabb nemmegszorítás. A költségvetési hiány elszállt, sokkal jobban, mint bármikor az évnek ennek a szakaszában. Ha tartani akarják a 3% alatti uniós elvárást - naná, hogy akarják, a mocskos unió finom kis pénze jól jön a haverok zsebébe -, akkor valahonnan máshonnan kell pótolni a hiányt. Azt meg láthatjuk, hogy ők mindig is áttételesen vetették ki a sarcukat, a multikon keresztül, amit ugyebár nem volt szabad áthárítani a lakosságra. Most ugyanez kezdődik, egyelőre lábujjhegyen, mert jön az ősz, az önkori választás. Azon is "nagyongyőzni" akar a csúti. Hogy azután mi kezdődik....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"____És fél 6-kor pontban vonuljunk át a Kossuth térre a Parlament elé. ___"

Sajnos ez nekem "pontban fél hatkor" nem fog menni, ez a vonulás számomra minimum 40 perc. ...ha vonulok. Ellenben, ha futok több, mert kanyarokat és cikk-cakkokat is beiktatok, hogy lerázzam az üldözőket.
@guma:
"mert a blog.hu adatbázis szerkezetét módosítanunk kell, ..." - Őőő, izé, osztán kinek is kell az az adatbázis?
Így foglalta el Putyin az orosz médiát

Bőtös Botond/index
!!!!!2014. 05. 14. 11:10!!!!

Putyin nekimegy az internetnek is!

Oroszország lakosságának ötven százaléka rendelkezik internetes hozzáféréssel. Az internet a független orosz média utolsó bástyája. Az orosz elnök a Krím elfoglalásával párhuzamosan megindította támadását a szabad média utolsó szigetei ellen is, gyakorlatilag bevezette a cenzúrát.
/Mo-n, origo/

-

Rosz komnadzor – így hívják az Orosz Föderáció kommunikációs minisztériuma alá tartozó szervezetet, amely törvényesen bármilyen internetes oldalt betilthat. A 2012 novemberében elfogadott új törvény eredeti szándéka szerint az ifjúságot védené a virtuális világ nem kívánt jelenségeitől. A hivatalos indoklás szerint az intézkedés a gyermekpornó, a droghasználat népszerűsítése vagy az öngyilkosságra buzdító oldalak ellen született, ugyanakkor a törvény szövegének laza megfogalmazása rendkívül széles értelmezésre adott lehetőséget. Már akkor megjelentek olyan kommentárok, melyek szerint a törvény lehetővé teszi különböző a hatalomnak kényelmetlen médiumok, weboldalak, riporterek, bloggerek letiltását is. A Freedom House figyelmeztetett: az elfogadott törvény 2014. január 1-jétől lehetővé teszi, hogy az állami hivatal, bírósági határozat nélkül elrendelheti egy weblap 24 órán belüli blokkolását, anélkül hogy figyelmeztetné az oldal üzemeltetőjét. Pontosan ez történt a
„fekete csütörtökön”.

/Mo-n, kötelező tartalom szűrés a szolgáltatóknál/

következő lépés:

Putyin csapást mér a bloggerekre is

Szigorúan szabályozza Oroszország az internetes bloggereket, fogadta el az orosz parlament alsóháza április 22-én az online médiára vonatkozó legújabb törvényeket. Minden, napi háromezer fős látogatottságot meghaladó blog tulajdonosa számára mostantól kötelező lesz a regisztráció.

A beígért lépés:

Megvan az orosz Facebook is,

az orosz Zuckerberg kiebrudálása után letisztult a kép a Vkontakte (VK) körül. A több százmillió felhasználóval rendelkező, Oroszországban a Facebooknál is nagyobb közösségi oldal is a Kremllel szorosan összenőtt oligarchiákhoz tartozik, miután Aliser Uszmanov márciusban korábbi részesedését 52 százalékra emelte, hosszas vita után megvásárolva egy 12 százalékos csomagot Ilja Serbovicstól, a Megafon mobiltársaság vezérigazgatójától.

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/
@parti_giano:

ki ki a maga mértékével mér.
@Bakter:

Nem mondhatod, hogy nem csinálják okosan. A szocik közvetlenül a lakosságot sarcolták, buktak is, nem kicsit (persze ehhez kellett öszöd is, meg válság is) :)

A Fidesz sokkal okosabb és körmönfontabb.
@jaegtoer: ah, az én mértékem a vödör, tartózkodási helyem meg... azért remélem, az rtl nem a barátok köztre időzíti az elsötétítést.
Holnap vezérünk új frontot nyit:
Támadás alatt áll az ország! A támadók:

A mezei pockok!!!!! A növényvédelmi hatóság szakemberei szerint az utóbbi évek egyik legjelentősebb szaporodásával áll szemben az ország, ezért kiemelt figyelemmel követik a helyzetet.

A szocik leromosítása megtörtént...
A zúnijó most hódol be...
Holnap legyőzi a pockokat...
Holnapután...? Jöhet a vébédöntőbeli ellenfelünk. És retteghet.
@Nyekenyóka:
A pártra vonatkozó jelzőidet, engedelmeddel, gondolatban másra cserélem. Mint sok más társam.
@Bakter: melléklet:

Téblábol az apparátus, nem tudják, kik lesznek a főnökök a minisztériumokban
Orbán bizonytalanságban tart mindenkit, hetek óta csak csordogál a munka.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F03%2Fteblabol_az_apparatus_nem_tudjak_ki_lesz_a_fonok_a_miniszteriumokban%2F

Élő
Több támogatást, ösztöndíjat is a tanulmányi eredménytől tesznek függővé
Balog Zoltán jelentette be a bizottsági meghallgatáson. Semjén egymillió határon túliból csinálna magyar állampolgárt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F03%2Fmeghallgatas%2F
Finom korrekciók a kormánypolitikán Varga Mihálytól

Észrevétlenül tett magáévá néhány olyan gazdaságpolitikai irányelvet a régi-új nemzetgazdasági miniszter, amely két-három éve még tabu volt. Igaz, akkor még nem volt tárcavezető. Nem szólt ugyanakkor olyan intézkedésekről, amelyeket a választási kampány hevében maga is felvillantott.

vs.hu/finom-korrekciok-a-kormanypolitikan-varga-mihalytol-0603
@jaegtoer: vigyétek a lúdtalpas Szabadság téri fajtikákat is.ha jól konspiráltok még 50 is lehettek.hajrá meg ajvé. üldözöttek előre
@parti_giano:
Remélem tágranyílt szemmel akkor is befigyel - amikor nagy szórással telefosom a pottyantóst. Az exlusive hatás érdekében vállalom, hogy a repeta maitt összeöntök aludttejet uborkalével, és hubertusszal a hungarikum védelmében, és megiszom. Aztán átadom a helyem másnak is...
@Bakter: ez már valóságos tisztító kúra. lázárért ilyet?
Megoldódott az Origó főszerkeztő kirugása, "Egyszerűen nem tetszett a pofája"

www.hir24.hu/kultura/2014/06/03/egy-magyar-aki-nem-fel-viccelni-lazar-janossal/
köztévét rtl és tv2 t hírtvt 2010 óta nem láttam egy percet sem...

nat geo, film+ és cool...

ennyit tudok nézni
@parti_giano:
Ha szíjrágót is befigyelteti alám, naná.
Nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Hír24 híradójának kérdésére Sáling Gergő azt, hogy politikai okok miatt váltották le. Úgy tudjuk, a szerkesztőség tagjai is tiltakoznak.

www.hir24.hu/belfold/2014/06/03/saling-sem-megerositeni-sem-cafolni-nem-tudom/
Elsötétednek fertályórára a képernyők.
Haszna persze nemigen lesz, amíg Sesztákok, Rogánok, meg Papcsákok nyomogatják a gombokat a kupolateremben.

Az effajta sötétlelkű emberek az is simán megszavaznák, hogy minden hónap második szerdáján kötelessé vállnak arra, hogy seggbetetoválják a saját mamájukat, ha ezzel büntetlenséget kapnak kétes üzelmeikhez.
Respect Origo!

Kustánczi Norbert
origosajtószabadsághír24
2014. június 03. 12:51

Amikor stábunkat kizárták a Fidesz eredményváró rendezvényéről, az Origo szerkesztősége kiállt a Hír24 mellett. Úgy esett, hogy most nekünk kell szolidarítani origós kollégáinkkal.

A Hír24-nél hiszünk a sajtó– és véleménynyilvánítás szabadságban, a független magyar sajtóban; hisszük, hogy az újságírói hivatás a társadalom javát kell, hogy szolgálja; hogy versenyhez erős versenytárs kell; hogy az igazság szabaddá tesz; a sajtó szabadsága pedig az emberek szabadsága.

Ahogy Kossuth Lajos mondta: „Ut közép itt nincs!"

www.hir24.hu/velemeny/2014/06/03/respect-origo/
@Spániel: Én voltam. Az Összefogásra szavaztam, szóval reklamálhatok. :)
a lényeg itt van, a többi csak ámítás:

Az origós újságírók közleményt küldtek, amelyben tiltakoznak Sáling Gergő menesztése miatt:

"Az Origo szerkesztősége nem ért egyet Sáling Gergő főszerkesztő leváltásával, mivel a szerkesztőség életét, a lap irányvonalát befolyásoló döntésnél, illetve az új főszerkesztő kiválasztásánál a szerkesztőség véleményét nem vették figyelembe. A jelenlegi helyzetben az Origo szerkesztősége nem látja biztosítottnak, hogy az eddigi munkáját továbbra is folytassa."

A Népszava egyébként úgy tudja, hogy aki az Origo stábjából délután részt vesz a kirúgott főszerkesztő, Sáling Gergő melletti szimpátiatüntetésen, annak másnap már be se kell mennie dolgozni. A lap információi szerint ez a ”jótanács” hangzott el szóban a szerkesztőségben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Az Origó átszervezés miatt, közös megegyezéssel szerződést bontott az Origóval. Az illetékesek nyomatékosítják, hogy a szerződésbontásban politikai okok nem játszottak szerepet. Kizárólag a médiapiaci fogyasztás átstukstúrázása miatt került sor a váltásra, hiszen a rosejbli robbanás szerű előretörése a popcornnal szemben azonnal lépésre ösztönözte a vezetőséget. A vezetőség továbbra is őszinte szeretettel várja az olvasóközönséget, és kecsapot ad a rosejbli mellé, naranccsal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"aki az Origo stábjából délután részt vesz a kirúgott főszerkesztő, Sáling Gergő melletti szimpátiatüntetésen, annak másnap már be se kell mennie dolgozni. A lap információi szerint ez a ”jótanács” hangzott el szóban a szerkesztőségben. "

Welcome in '70-s :))
@DarthVader: lájtosan ezt megkaptuk 87 körül a középiskolában március 15 előtt, csak akkor igazolatlannak vették volna, hjaaa haladunk az 50-es évek felé, a cél pedig a 30-as évek
@DarthVader:

Ez rendben van.
Kapnak egy nap fizetett szabadságot, hogy pihenhessenek a tüntetés után.
Amíg nem figyeltem oda, Lázár miatt kitört a forradalom a jobboldalon?

Megnéztem az imént, hogy vajon hogy áll a lázárjánosos okoskodásom a Mandi vélemény-újrahasznosító hasábjában, és el vagyok hűlve. Valami szépet és kedveset írtam a Fidesz emblematikus emberéről? Vagy a kormánypárt hívei is inkább utálják, mint nem? Vagy mi az ördögöt nem értek?

cink.hu/amig-nem-figyeltem-oda-lazar-miatt-kitort-a-forradalom-1585337015
De mi a faxom az a szinergia?
Az Északkelet hanyatlik!

A szocioliberális-neokeresztény-cionista-konzervatív fasizmus nem vezet sehová, Ázsia a vesztébe rohan.
@V-PORT:

Együttműködés, Wikipédia, görög eredet.
@tristen2005: Megnéztem én is, de ez, hogy jön a kirúgáshoz?
@V-PORT:

Együttműködve rúgta ki magát!
Mostan monták be ja zertéelen, hogy csüt 19:15-től elsötétülnek. Meg a tévékettő meg a kábeltévék, internyetes oldalak ...
na, megtettem amit az Origóért meg a sajtszabiért a Dob utcában meg lehetett tennem,
Horváth András mellett támasztottam a falat.
Séta szubjektív akadályok miatt elmaradt.
@Spániel:

Néztem a képeket, nem voltatok valami sokan. Még a 2012-es decemberi diáktüntetés is nagyobb erejű volt.

Ez a mai lófasz.

Attól tartok jövőhéten is marad ez a kormány :)
@Nyekenyóka: Tudom, szarul esik, de vedd úgy, hogy ez egy ma délben szervezett villámtüntetés. Ahhoz képest....
Ahhoz képest 2-3 ezer ember gyűlt a Kosssuth téren, mert útközben is csatlakoztak, volt aki csak a térre ment.
Ja, buszkaravánokat sem láttam.
@Spániel:

Nekem esik szarul, szerintem már elégszer mondtam, hogy én nem sajnálom a fideszt, lehet ütni-vágni tucatnyi tetteiért, de azért az ellenzék is elgondolkodhat, hogy miként szervezzen meg olyan elmozdulást, ahol ne csak pár ezren vegyenek részt, hanem több 10 ezren!
@Spániel:

Ha mondjuk szombatra szervezték volna, verőfényes napsütés, jó idő, akkor lettetek volna legalább 100 ezren? Szerintem nem.
Na akkor tessék újragondolni, hogy hol a hiba a szervezésben, mozgósításban. Mert az van.
@Nyekenyóka: na, csakhogy megnyugoggyá végre:

Tüntetés: meglepődtek a szervezők a Kossuth téren álló tömegen
18:35

A szimpátiatüntetők ekkor fordulnak be az Alkotmány utcába. A tömeg olyan hatalmasra duzzadt, hogy a Nyugati tértől egészen a Podmaniczky utcáig lehetett látni az embereket.
www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/tuntetes-meglepodtek-a-szervezok-a-kossuth-teren-allo-tomegen-428707

Szombaton már nem aktuális,s addigra lesz másik.
Egyébként semmi hiba a szervezésben, ez így volt spontán.
@DarthVader:
kanadaihirlap.com/2014/06/03/orban-puha-diktaturaja/#comments

aláhúzandó a Scheppele részlet

brühüyyy

kérdés? (kérdés e?) ha mindenki automatikusan támogatni fogja ezeket a szarokat akkor miből és hogyan jutalmazzák a jószolgálataikat

vagy már elfogyott a zsé és a későn jövőknek csak lófasz jut?
@Nyekenyóka: ja és egyetlen "ellenzéki" sem volt ott nyíltan, semmi logó vagy zászló.

Vagyis de. Az utcában egy harmadik emeleti ablakon egy bátortalan kéz fidesz táblát nyújtogatott kifele. Nevetséges volt. Egy ellenálló.
@Spániel:

Én ezt belátom, de légy szíves értsd meg, hogy ahhoz, hogy tényleg meghátráljon, megijedjen a kormány, SOKKAL több tüntető kell! Ez viszont komolyabb szervezést, mozgósítást igényel. Na ez az amiben balfaszok. A fidesz valamiért össze tud rittyenteni elég komoly támogatottságú "békemenetet", és ne mondd azt, hogy csak vidékről felbuszoztatott emberek vesznek részt, mert szerintem a java része az nem odavitt vidéki meg lengygel, hanem pesti.
Bloggerek tiltakoznak a kirúgás ellen
ma 17:12

Az Alternatíva blog kezdeményezésére egészen különféle irányultsága blogok tiltakoznak közösen az ügyben.

Az aláíró blogok mélyen elítélik újságírók politikai okok miatt történő vegzálását, és azt, hogy főszerkesztőket mozdítsanak el székükből azért, mert a hozzá tartozó újságírók független sajtómunkásokhoz elvárt munkát végeznek, Nem kérünk a sajtó politikai okokból történő korlátozásából, követeljük a sajtó szabadságát, a független újságírás korlátozatlanságát

- írják.

Az eddigi csatlakozók:

Alternatíva
Átlátszó Oktatás
Benyóblog
Dinamó Műhely
Fent és Lent
Hello 90
Jobbegyenes
Kard
Média 2.0
Nem az a Viktor
Publius
Vastagbőr
Y-Gen
Fácán és kurvavadász lézer annyitisér jankó szarházi remélhetőleg most kurva nagy darázsfészekbe nyúlt. Ébresztő magyarok!

Mikor a norvégokat basztatta ez a mocsadék akkor szerintem elszaladt vele a ló és azt hitte hogy mindenen és mindenkin keresztül gázolhat.
@Nyekenyóka: Egyetértek.
Ez a tunyaság is a rákfenéje annak, hogy a pocakos még mindíg a vérünket szívhatja..Sokszor csócsáltuk már itt ezt a témát.
Rajtam nem szokott múlni.
@Oxica: ugyammá, két nap múlva bedobnak egy másik gumicsontot, ami miatt úgy dobjuk origót a sarokba, mint macskát szarni.
Gumicsont nagyhatalom vagyunk.
@Spániel:

Ja és ellenzék is kell ami alternatíva. Gyurcsány meg Bajnai nem az, csak bizonyos rétegeknek. Mert ha ezek maradnak, Orbán is marad. Csak nem ellenzékben, hanem kormányon.
ha lesz valami érdembeli folytatás első és legfontosabb hogy a judeobolsevikok hajtsák el a vérbe Kurcsányit meg Libást.ha megint rátelepednek erre a kezdeményezésre már a kezdet is bukó
@Spániel:
Esetleg ezt:
magyarhirlap.hu/bayer-zsolt-trianon-a-nyugat-legocsmanyabb-muve
Jó minőségű a gumi, lehet rágódni rajta. Nyilván Hop Pál is tartogat egy-két "bukott baloldal" bekezdésű párt mantrát, a maga szintjén. Ő a fidesz wurlitzere, bedobod a tantuszt és nyomja megállás nélkül: blablablablablablablablabla...
@ephart:
Benned sem csalódott apád, az jött ki amit berakott...
@Nyekenyóka: Valamit benéztél. Ez nem kormányváltó tünti volt, hanem cca 24 óra alatt összerántott szimpátia tüntetés.
Talán végre jön a reklámadó, ezért sír-rí a fél ország. Hisztizik a médiamunkás, mert fél, hogy nem lesz munkája, hisztizik a tulajdonos, mert kevesebb lesz a profit, hisztizik az értelmiségi, mert kitör a diktatúra, és hisztizik a melós, akivel elhitették, hogy egy adó miatt este nem lesz Barátok közt.

Hisztizik itt mindenki.

Kár, hogy a mainstream média egy emberként való felhördülése roppantul álságos. A sokak szerint az RTL Klubra szabott adó miatt szinte idáig hallani, hogyan csörög az apró a multimilliomos tulajdonosok zsebében, csakhogy eközben az elmúlt négy évben nagyon kényelmes volt remek üzleteket megkötni azzal a társasággal, amely végre méltóztatik adót kivetni rájuk, némi noszogatásra...

Érdekből vagy számításból, a nagy kereskedelmi csatornák szépen elálltak a Fidesz-kormány útjából, vagy éppenséggel maguk is szekértolóivá váltak. A közös bizniszelés közben persze senkit nem zavart, hogy a most asztalt verő médiumok a Fidesz érdekében kőkeményen félretájékoztatták a közvéleményt (lásd: hírszolgáltatásnak nehezen nevezhető műsoraikat), vagy éppen nap mint nap hektoliter számra zúdították rá a népre az igénytelen, botrányos és a társadalom szövetét folyamatosan roncsoló "műsoraikat".

Különösen vicces, amikor a közlönynek sem utolsó kormányzati napilap, vagy éppen tévé tiltakozik a médiaadó ellen, hiszen így már napnál is világosabb, kinek az érdekét is sérti a leginkább a közteheherviselés ezen új formája. Szép boksz lehet most a Fidesz-központban, mi pedig már csak egy kávét kérünk.

Emellett persze igaz az is, a Fidesz tanult a nagy elődtől, az MSZP-SZDSZ féle galeritől, s tanult a 2002-es nagy bukásából, s saját képére kezdte formálni a médiát. Hogy az milyen?

Hát ilyen.

Részrehajló, elhallgató, és mindenek fölött: cinikus. Legfeljebb az előző társaság finomabban manipulált a médián keresztül, mondhatni okosabban hazudott éjjel-nappal.

Senkit nem zavart, hogy mélyen elhallgatják a nemzeti oldalt, senki nem tiltakozott, amikor kiderült, valótlanságokat állít a médiájuk, senki nem kezdett el tüntetni, amikor egyértelművé vált, továbbra is hazudnak, reggel, délben, meg este, hogy emberek életét teszik tönkre.

Egy olyan sajtószabadság védelmében kérnek most szolidaritást, egy olyan sajtószabadságért küzdenek, amely sosem létezett, mert tettek róla, hogy ne létezzen.
@Knósszosz: Az összes nem létező fütyim tele van a jobboldal Trianon siránkozásával. Inkább menne pszichiáterhez, mert ezzel a firkásszal valami nagyon nincs rendben. Biztos van rá valami gyógyszer, vagy zárt osztály. :D
@Spániel: és villámgyorsan felejtünk. Lsd tolvajkergetők. Van olyan ismerősöm aki vagy nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy ő most a nézetei miatt amúgy bottal sem piszkált tomcat-tel került egy brancsba.
A magyarok olyanok mint a kiselefánt. Nehezen tanulnak, gyorsan felejtenek. Már amit. A mogyoródobálással felérő sértést azt mi is évszázadokig dédelgetjük.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

az a büntetése, hogy be van zárva saját magába, s hiába próbája kiadni magát, csak az okádék árad belőle.
@tristen2005: Pont jó az időzítés, hogy egy ilyen múzeumnak tapsoljanak a szenátorok. Putyin is biztos örülne egy ilyennek. Ketyós ez az ember, nem százas. Hiába lenne szép csilli-villi múzeum, az nem jelentené, hogy Obama kezet fogna vele, vagy fogadná. De legalább drágább, mint egy magánrepcsi.
@Knósszosz:
nem, te mindenkinek emberi hangon próbálod a tudtára adni, hogy talán, nem kéne.. -)
én, már csak káromkodni tudnék velük...
ezért nem reagálok rájuk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Erre van gyógyszer, csak azt nem lehet patikában beszerezni. Ezt a fóbiát amúgy rohadtul unom, a múltból táplálkozó nacionalizmussal ugyan hová lehet eljutni? De tessék, oké, vissza minden elcsatolt területet!! Grrr... mostazonnal!!

És ki fog azoknak nyugdíjat fizetni? A zsolti?
Merakkó hajrá, bayer utalvánnyal a kassai meg a sepsiszentgyörgyi cébéába! Ja, és vesszen tiranon!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ez már hiányzott. Komolyan, ha egy hónapig nem kapom meg tőled igen nagy szeretettel, már fizikai fájdalmat érzek. Hogy raftingolj visszafelé egy sebes folyású vízen és semmi fröccs Halászinál, száraggy ki!!:)
@ephart:
" Szép boksz lehet most a Fidesz-központban,"

Remélem Elsimont beszorították már egy sarokba és dühödten verik az asztallábbal.
Lázár meg egy másik sarokban a tenyerét dörzsöli, hogy a kis kiruccanása ilyen hamar a múlté lett..
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Tudod mekkora önfegyelmet igényel?
Azt olvastam, hogy ebben nagymesterek a keleti harcművészek. Na, próbálnák csak ki a nagy magyar politikai tatamint... mindjárt nem lenne akkora arcuk.
25 éve volt a Tienanmen téri mészárlás

Ezért a kínai hatóságok egy rakás embert letartóztattak, nehogy megemlékezhessen bárki arról, amikor a kommunisták 1989-ben ezreket mészároltak le.

444.hu/2014/06/03/25-eve-volt-a-tienanmen-teri-meszarlas/

-------------------------------

A felvételről játszott orosz himnuszt túlharsogva énekelték az ukrán himnuszt egy jaltai gimnázium végzősei
jalta churchill roosevelt sztálin

Ahol orosz megszállás van éppen. Ezért kirúghatják a tanárokat.

444.hu/2014/06/03/a-felvetelrol-jatszott-orosz-himnuszt-tulharsogva-enekeltek-az-ukran-himnuszt-egy-jaltai-gimnazium-vegzosei/
mindenki nyugodjon meg kérem.az origo töretlenül betölti küldetését:

Jennifer Lopezt megcsalták
Ismét egy transzszexuális modellel.
origo.hu
alig kell neveket cserélni:

A művelet sikeresen teljesítve

Az orosz elnök hadművelete csaknem tökéletesre sikerült hazai pályán. Ma Oroszországban nem létezik számottevő ellenzéki média. Vlagyimir Putyin gyakorlatilag korlátlan uralmat szerzett az orosz sajtó felett.

Putyin állami vállalatok (pl. Gazprom) és a minisztériumi hivatalok (Roszkomnadzor) segítségével évek óta a magántulajdonú média lehető legszorosabb ellenőrzésére törekedett Oroszországban. Még fontosabb, hogy közvetve, a lojális oligarchákon keresztül is biztosította, hogy a televíziókon ne hallatszanak kritikus hangok.
Putyin visszaélt jogkörével, gazdasági erőfölényével. Hatalmi pozícióból történő befolyásolással változtatta meg az orosz média környezetét, korlátozza a sajtószabadságot.
Putyin bármelyik magán-médiacsatornát felvásárolhatta úgy, hogy közben bírta a Kreml támogatását is, amely egy adóhatósági, banki, bírósági vizsgálattal segítette elő a helyes döntést.
A Putyin közvetlen támogatói által az orosz média vezetésében felhalmozódott kulcsfontosságú pozíciók az oroszországi média teljes kontrolljához vezető utat jelentik – amely ráadásul formálisan még legális is.
A Riporterek Határok Nélkül (RSF) sajtszabadságot és az újságírók tevékenységét vizsgáló jogvédő szervezet ranglistáján a 179 vizsgált országból Oroszország a 148. helyet foglalja el.
@ephart:

"_vigyétek a lúdtalpas Szabadság téri fajtikákat is.ha jól konspiráltok még 50 is lehettek.hajrá meg ajvé. üldözöttek előre_"

te meg szaladj a tisztelt mamádhoz, és add át a kézcsókomat neki. szerezhetsz neki erotikus vidám perceket is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Knósszosz:
gumicsont...

vulgármaterializmus a legócskább alsófokú Marxista Leninista általános iskolából, ahol a bayer félék a tudást magukra löttyintették

trianon-nak oka volt és maradt és az akkori győztesek ki akartak baszni egyszer s mindenkorra a pofátlanokkal...a magyar nemzetiségi politika a legjobb példája a horthyzmus gyalázatának, aljas szemét banda

a többi nem jutottak volna gyarmatokhoz semmiképpen a magyar tengeri flotta és az admirálisa a Dunaparton horgonyzott két gumicsúzlival

a hatalmas gazdasági eredményt ők maguk elbaszták a végére és beléptek a revansba ahol minden elveszett és kaptak helyette orbán viktort csak akkor az még kövérebb és kopasz volt

brühüyyy

ezt kellene letolni a bayerzsoca torkán baltával
Ott voltam a Dob utcában, Szívvel is találkoztam, majd vonultam is még majdanabban a Podmaniczky utca előtt, ahol már 'balra' kellet volna fordulni, időben letértem jobbra.

A Dob utcai néhány százról szépen felduzzadt a létszám, de ezzel együtt is talán 2000-en lehettünk.

A bennem kószáló mondandót talán úgy fogalmaznám meg, hogy:

-Mi magyarok mindent elkövetünk, hogy a leghatékonyabban tudjuk cserben hagyni saját magunkat.
@Knósszosz: A gondolkodás, felelősség nem az ő asztaluk, valljuk be. Szájhősködnek.
@jaegtoer:
Ez annyira...:D - hogy meg sem érti.
Tisztellek a küldetéstudatodért, de kár pocsékolni az időt ilyesmire.
@Rodeo36: Nem értem hol itt a szívfájdalom?! Vesztettünk, ezt pedig le is nyomták a torkunkon. Ugyan melyik vesztessel bántak valaha kesztyűskézzel?! Nekifutottunk még egyszer és pofára estünk. Ez van. ezt kell szeretni. Lapozni kellene. Nem még 100 évig bőgni a kiömlött tej felett. Ezt már orbán se tudja semmissé tenni.
hmmmmm

A hozzászólás elküldése sikerült. oszt....
@Rodeo36:
A bayer félék mindenképpen hasznosak a fidesz számára. Addig-ameddig. Aztán habozás nélkül rúgja fel őket a Don, ha már nincs rájuk szüksége. Nézd csak meg, hányan keringenek az ISS mellett a régi garniturhából!
oops sok volt a link, bocsi Fabius :D

röviden:

www.hirado.hu/?s=origo

------------

Több százan tüntettek az Origo leváltott főszerkesztője mellett

A szerkesztőség előtt szolidaritási nyilatkozatokat olvastak fel. Sáling Gergő váratlanul távozott a lap éléről.

www.origo.hu/itthon/20140603-elkezdodott-a-szimpatiatuntetes-a-levaltott-foszerkeszto-mellett.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec

------------------------------------

Kétezren tüntettek az Origo főszerkesztőjének eltávolítása miatt

Kedden délután öt órára demonstrációt hirdettek Dob utcába. A tiltakozók ezt követően a Kossuth térre vonultak.

hvg.hu/itthon/20140603_Tuntetes_az_Origofoszerkeszto
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Nem értem hol itt a szívfájdalom?! Vesztettünk, ezt pedig le is nyomták a torkunkon. Ugyan melyik vesztessel bántak valaha kesztyűskézzel?! Nekifutottunk még egyszer és pofára estünk. Ez van. ezt kell szeretni. Lapozni kellene. Nem még 100 évig bőgni a kiömlött tej felett."

ha így gondolkoznának a fajtikáid ma nem lenne Izrael Állam
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Őszintén... akik beállnak Gabor Gravity mögé, akik fénypörkültet zabálnak uborkasalátával pataky mester zálogházában... és lehetne sorolni, azoktól mit vársz?
Így nem találkozott Orbán Viktorral az Origo-tüntetés
3
Attila Nagy és 4 hozzászóló

Van egy csomó képünk a kedd délutáni tüntetésről. Orbán Viktor miniszterelnök kábé akkor vett búcsút a kazah delegációtól, amikor a Dob utcai menet az Alkotmány utca felénél járt.

cink.hu/igy-nem-talalkozott-orban-viktorral-az-origo-tuntetes-1585467306
@Rodeo36:
Kész... ettől én is:DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aztán szaladtak az operába és a titkos kijáraton keresztül menekültek a földalatti alagútja felé, már csak hagyomány ápolás célzatjából is...
@Rodeo36:

na azok se huttyannak meg jobban, mint mikor a Tekerő pataka martja lesuvada.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
de most szervezik a puccsokat, hogy rá fog baszni beavatkoznak egy szuterén ország belügyeibe

a környéken át sem fogják engedni utazni

brühüyyy
@Rodeo36:
Nem árt előtte alufóliába tekerve párolni, nehogy rágós legyen, mint fekete afrikai törzsnek az unortodox MNB elnök, ha a Kongó felé jár üzletet kötni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért nem jelentkezel?

hátha...sohasem lehessen tugyni?

brühüyyy
@Rodeo36: Egyebek mellett szerintem ez is hiányzik. :)

"Permanent resident státusz Kanadában, vagy kanadai állampolgárság"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez az...ide küldd el

bár nem vagy állampolgár és állandó letelepedett sem

próbáld meg ő a főszerkesztője a lapnak

brühüyyy
@ephart: Kedvesem, egy háborúban kikapni, és elfogadni a békefeltételeket nem ugyanaz, mint emberek millióit tervszerűen kiírtani. Sajnáltathatod magad Trianon miatt, de ne keverd a teniszpályát a pénisz tájával.
@Knósszosz: hogy a barátok köztért tüntessenek. Egy kis szórakozás nekünk is jár. :)
@Rodeo36: Mi lesz így tusnádfürdővel?! Hol fogja kockacukron hízlalt vezénypónink előadni az eszmei vezérkantárt?! :)
[tehát, amikor régvolt idők eseményeit, dolgait szóljuk le, az az egyszerű lelkekben hatalmas rombolást eredményez, melynek eredménye:

index.hu/mindekozben/poszt/2014/06/03/14_ezer_eves_barlangrajzokat_graffitiztek_ossze/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Erről autentikus véleményt Anikó asszony tudna mondani.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Lassan nem tudok röhögni rajtuk. Vagy mégis...?
@Knósszosz: vagy sírunk, vagy nevetünk. Inkább nevessünk, az jót tesz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Teddy:
- egy ujjal sem nyúltam a cselédlányhoz!
Lord Meldrum:
- nem is az ujjad miatt aggódtunk...
@Knósszosz: öreg, ájvin volt a kedvencem, meg miszter toksz. mindig meglepsz:))
@taga20: hülye, az miszter sztoksz, ja és lédilevender:)))
@taga20:
Héhóó szesztergályos!!
Nekem nem csak volt, ma is az!
@Knósszosz: igazad van, a mai napig a legjobb, max. a miért éppen alaszka vetekszik vele:)
Kozben meg, sejteni lehet mi a cel, tenyleg vissza az egyszintu bankrenszerbe:

Újabb gigaintézményt szemelt ki Matolcsy
Az államadósság kezelőt is beolvasztaná a nemzeti bank a portfolio.hu szerint.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F06%2F03%2Fujabb_gigaintezmenyt_szemelt_ki_matolcsy%2F
MNO: Bilderberg: negyedóra hazánkról
Negyedóra! :))
@Nyekenyóka:

"Nekem esik szarul, szerintem már elégszer mondtam, hogy én nem sajnálom a fideszt, lehet ütni-vágni tucatnyi tetteiért, de azért az ellenzék is elgondolkodhat, hogy miként szervezzen meg olyan elmozdulást, ahol ne csak pár ezren vegyenek részt, hanem több 10 ezren!"

O.K. mindazonáltal mindegy hogy mennyien vesznek részt, a Belügyminisztérium 50000 fő esetén is legfeljebb 5000 résztvevőt állapít meg. Hivatalosan.

Én elég kekeckedő vagyok ezekben a szervezési ügyekben, de most azt mondom, nem volt ez olyan rossz. Inkább jellemző. A semmihez sok, az eredményeshez kevés.
Már írtam tegnap, Mi magyarok értünk hozzá, hogy cserben hagyjuk saját magunkat. A táltosok bosszúja.
@Spániel:

:D

"na, megtettem amit az Origóért meg a sajtszabiért a Dob utcában meg lehetett tennem,
Horváth András mellett támasztottam a falat.
Séta szubjektív akadályok miatt elmaradt."

Bocsánat.:D Nem láttalak, csak egy ír szettert, meg egy kicsi nagyon helyes teleszkópos lábú szürke kiskutyát:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Ez van. ezt kell szeretni. Lapozni kellene. Nem még 100 évig bőgni a kiömlött tej felett."

Túl azon, hogy mennyire találóan igaz, azért jót nevettem ezen a tejen-bőgésen:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát a heti válasz címlapja után, miszerint piktorunk olyan fontos ember lett Európában, hogy nem lehet megkerülni, muszáj lesz. :D
@Penivaldes: Hááát, az attól függ. :D
Hogy a paplanosok (ja, nem Billerbeck, hanem Bilderberg) trágyaljanak Mo-ról, ahhoz sok.
Máshoz meg K kevés. :DD
@Penivaldes: Ha a dologra koncentrálsz, akkor igen. :D
-no comment-

Több százan tüntettek az Origo leváltott főszerkesztője mellett

A szerkesztőség előtt szolidaritási nyilatkozatokat olvastak fel. Sáling Gergő váratlanul távozott a lap éléről.

www.origo.hu/itthon/20140603-elkezdodott-a-szimpatiatuntetes-a-levaltott-foszerkeszto-mellett.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec

-------------------------------

Vagy ezren sétáltak a sajtószabadságért

Az Origo főszerkesztőjét kirúgták. Az újságírók szerint politikai nyomásra. Ivászat, tanácstalanság és csinos rendőrnők a Kossuth téren.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F03%2Ftobb_szazan_gyulekeznek_az_origo_szekhazanal%2F

------------------------

Több ezren tüntettek a kirúgott Origo-főszerkesztő mellett

Az Origo szerkesztőségétől a Parlamenthez mentek a tüntetők, hogy tiltakozzanak Sáling Gergő eltávolítása ellen. Egy origós azt mondta, még mindig nem hiszik el, hogy ez velük történik.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F03%2Ftuntetnek-a-kirugott-origo-foszerkeszto-mellett-elo%2F

-------------------------------

​2000 ember tapsolta az Origót a Dob utcában

cink.hu/2000-ember-tapsolta-az-origot-a-dob-utcaban-1585406782

-------------------------------

Kétezren tüntettek az Origo főszerkesztőjének eltávolítása miatt

Kedden délután öt órára demonstrációt hirdettek Dob utcába. A tiltakozók ezt követően a Kossuth térre vonultak.

hvg.hu/itthon/20140603_Tuntetes_az_Origofoszerkeszto

----------------------

és és és és

www.hirado.hu/?s=origo
@Marcellusca: tévedés, fordtva, hiszen én vagyok az Hercegnő, te meg vagy az Lovag, és neked kell rám konszentrálni.)
@Penivaldes: OK.
Koncertájjunk egymásra! :D
@Penivaldes: Nem érzem. :)))
Együtt, egyszerre, egy időben, egy helyen? :DDD
@Marcellusca: lehet, hogy már voltunk egyszerre együtt egyidőben, egy helyen.)
@Penivaldes: Te meg itten nem vagyol. :)
Akko' ezetetet cseszhettyük? :D
süti beállítások módosítása