Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.23. 05:52 Fabius

Elhízott Morvaival ütik a Jobbikot

Címkék: jobbik ep választás magyar fórum

Érdekes kiadványt fújt postaládákba a szél Miskolcon. A csurkista Magyar Fórum miskolci különszáma úgy kampányol a Fidesz mellett, hogy egyrészt nem róluk szól, másrészt nem használja a fősodor kampányelemét, KágéBélát. 

De nem kell megijedni, KGbéla nélkül is alávágnak a Jobbiknak gazdagon, ahogy ezt kell mostanában.

A lap szemmel láthatóan erőfeszítéseket tesz a kiegyensúlyozott látszat megőrzése érdekében: kap egy sallert az Együtt - PM Szabó Tímea kétpólusú családmodelljén keresztül, mert liberális ne cseréljen testnedveket radikálisokkal, fordítva meg aztán pláne ne. Hogy Szabó Timi sosem volt emeszpés, ahogy azt az arcára kendácsolt logó sugallja? Istenem, nem lehet közéletileg elég magasan képzett minden úgynevezett újságíró. 

szabó timi.jpg

 

Verbálisan felpofozzák a Gyurcsánymesterházyt, mert hagyománytiszteletből lopnak, képzeletbeli simongáborozás is megvolt, szőrmentén megtapossák az Egyes Bestia Fürst Györgyöt, és még az ős miskolci szoci Tompa Sándort is megtalálják a melegházasság támogatásának eldöntésével. 

Aztán ennyi, innentől Szegedi Csanád és Morvai Krisztina foglalja keretbe a lapot cím és hátoldalon egyaránt. 

Bezsidult Csanád a radikalizmust eláruló Izrael bérenc, a Jobbik pofátlan tróger, mert nem szavazta meg a miskolci cigánykitelepítés forgatókönyvét, Morvai meg kapzsi szemét, mert 228 millióval gazdagodott az elmúlt ciklusban. Bemelegítésnek ez a címoldal, beljebb lapozva és a tartalmat átolvasva az ember szinte látja maga előtt az egyre lilább fejű, egyre dühödtebben billentyűt verő szerkesztőséget, érzed olyan stabil a gyűlölet, hogy rá lehetne könyökölni. Gyalázatosan provokáló Gaudi csürhe, Vona Gábor egy tökfej, akit orránál fogva húzkod spirituális vezetője,  Baranyi Tibor Imre, - és közben ilyen tételmondatok:

- "Ha a politika valóságát nézzük , akkor a Jobbiknak ma tényleg nincs semmi jelentősége. De ha a Jobbik követőinek, a különböző kóklerségeket tátott szájjal hallgató fiataloknak az elméjét ezek az egymillió szavazattal hitelesített kreténségek megfertőzik, annak kiszámíthatatlan következményei lehetnek." 

Ezen a ponton már annyira röhögtem, mint mikor minden adatok gyűjtője, a választókról, magatartásukról, szimpátiájukról és szavazási hajlandóságukról vonalkódos listát vezető Kubatov ígérte a Fradi ultráknak: a tenyérlenyomatos beléptetés közben tuti nem gyűjtünk rólatok semmilyen adatot, gecó!! És még csak a lap közepénél jártam. 

Később megtudtam, a Jobbik összefogott a baloldallal - Schiffer Andrásnak: álbaloldallal - a cigánykitelepítések ellen, az eltérő indokból sarjadzó közös érdeket meg úgy hívják: betli. Kiderült, Sneider Roynak nem szkinhedsége, hanem szüleihez fűződő viharos viszonya a legnagyobb jellemhibája. Megy a siránkozás az ARTE dokumentumfilmjén, nyilván leginkább azért, mert a Jobbik a hibás, hogy Viktor összemosható velük. 

A hátoldalon rabbival viháncoló Csanád mellett az egységnyi közmunkásra átszámolt Morvai fogad nagyjából negyedoldalas méretben:morvai bér.jpg

A kép mondanivalóját olyan erősnek vélték, hogy szöveget nem mellékeltek hozzá. Morvait felpuffasztotta a jólét - ami ezen a képen kegyetlenül látszik is - innentől már csak egy lépés, hogy ez az elgömböcösödés a közmunkásbérek viszonyszáma legyen. Csurka és Morvai viszonya viharos volt Pista bátyánk életében, utódai a lapnál lehet így akarnak tisztelegni és tovább vinni a hagyományt. 

Ezen kívül két érdekesség van még: Az egyik a rengeteg pénzt tarháló felület - fizess elő, adj egy százalékot - a másik, hogy van egy parlamenti párt amelyik még szőrmentén sem került említésre, nemhogy cikk, egy véletlen szalagcím sem szól róluk. Hmmm. A Jobbik kegyelmi ideje lejárt, kell egy másik párt amelyik időnként majd a jelenlétével és segítő szavazatával legitimálja a ciklust? Éretlen narancs színű polgári körök az álbaloldal ellen? 

 

452 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr966197524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a morvai akinek a zsidó annya fotómodell volt ?

szépen hízik a mi kárunkra a politikai elit...

mondhatni zsíros disznó nácik...
FAB. Impresszum nem volt a lapban? ;)
@Sejk a derék katona:
Hízzon csak, közeleg a vágás. Bár mondjuk abból a kolbászból a kutyámnak sem adnék.
Jutott nekünk is a lapból és nekem is az ugrott be elsőre, az LMP feltűnően kimaradt a szórásból. Legnagyobb röhej a Vonát fikázó cikk eleje, azt mondja: nem akartam ezt megírni az ogy választás előtt, nehogy befolyásoló legyen, blabla, helyette írta most és került különszámba választások előtt pár nappal :-D
a halott dakota a jó dakota !
Az Orbán Show bemutatja: "Béla, a kém" :)

youtu.be/hDsO14faWmc
Wehe, en hallottam Csurkat (nagybetu - weh, meghagyom) a jobbikrol beszelni, mint az mszp vidam tagjai altal krealt viccpartrol.
Nem volt igaza, a kemenyvonalas bolsevikok alapitottak, az mszp-bol kinezett fegyvert vesztett munkasor zaszloalj, es azok elfajzott buzi kolykei, genhibas unokai.

Barhogy is, szorakoztato lehet olyan KGB-s segget nyalni, akinek az orszaga ezertonna-szamra irtotta a kocsog nacikat, nagy oromomre :)
ha már alja sajtótermékek:

Kerényi bemutatta a Magyar Krónikát
kerenyikronika

A sűrűn buzizó Kerényi nem akar bozótharcot, a saját táborból szervezi a stábot. És tényleg kinyitják a pitypangot.

444.hu/2014/05/23/kerenyi-bemutatta-a-magyar-kronikat/
Nyílt levélben vonja kérdőre Orbánt Kerényi miatt a színművészeti rektora

Nyílt levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek M. Tóth Géza, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektora, amelyben azt kérdezi, hogy Kerényi Imre legutóbbi megszólalása az Új Színházban, melyben arról is beszél, hogy az SZFE-től el kellene venni a támogatást, mennyiben tekinthető a kormány álláspontjának.

hvg.hu/itthon/20140523_Nyilt_levelben_vonja_kerdore_Orbant_Keren
Mondjuk Morvai elég szépen kikerekedett az utóbbi időben. Láttam róla meg a Gaudi-Nagyról egy elég gusztustalan videót, ahol arról akartak meggyőzni, hogy miért kellene a Dzsobbikra szavaznom (engem nem győzött meg), és ott láttam, hogy szegény Morvai Hisztike egészen"belesoványodott" az EU parlamenti hajtásba. Szerintem az egészsége megóvás érdekében jobb lenne ha a következő tíz EU parlamenti ciklust kihagyná, és Afrikába menne. Ott úgyis megszokták már a természeti csapásokat.
@The Lonewolf: Figy én ezt nem értem. Ha én 7000 eurót keresnék havonta, olyan egészséges életmódot tudnék magamnak rittyenteni, hogy csak na. :) Prémium kaják, testmozgás, stb.
meee irigyek vagytok:

Mészáros Lőrincet a hibátlan tervei segítették hozzá a földekhez

Nyilvánosak a Fejér megyei állami földpályázatok értékelései.

www.origo.hu/itthon/20140522-nyilvanosak-a-foldpalyazati-ertekelesek.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@The Lonewolf: esetleg a pápuákhoz. Felcsillanna a szemük, az biztos!
hmmmmm

Lengyelországba német harckocsik érkeztek

- írja az MTI. De nem úgy, vették őket a lengyelek.

így egy kicsit más:

A lengyelek bevásároltak német tankokból

Megérkeztek Lengyelországba az első német harckocsik, amelyekből 119-et vásárolt a lengyel kormány. Donald Tusk miniszterelnök csütörtökön felkereste Zaganban azt a bázist, ahol a tankokat elhelyezik - jelentette a sajtó.

hvg.hu/vilag/20140523_A_lengyelek_bevasaroltak_nemet_tankokbol
Mondjuk morvainak nem sok keresnivalója van az eu parlamentben. De a szájertől kezdve kijafaszom tompikáig a többieknek sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem a legújabb verziója a Leopárd kettőnek, de azért jó vétel. :)

youtu.be/uJb_gvnnqm0
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igen igazad van, de lehet, hogy Morvai kereksége mögött lelki okok vannak. Elképztelhetőnek vélem, hogy a sok feszültség ellen az evésbe menekült, másrészt az ő életkorában a nők hajlamosok a gömbölyödésre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kerényi szegény egy 2 éves szintjére süllyedt. Ami jól áll a valódi 2 éveseknek, de Kerény...na..legyint.
@Penivaldes: Az a baj, hogy ebben a korban ez a jelenség nem csak a nőket fenyegeti. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: "nem akartam ezt megírni az ogy választás előtt, nehogy befolyásoló legyen"

Micsoda jellem! :)
@Penivaldes: "Ami jól áll a valódi 2 éveseknek, de Kerény...na..legyint."

Nono, csak ne tessen legyintgetni, mert az evolució még majd megsértődik és a kerényi-féle visszafejlődés megáll, oszt jónapot.:)
jól van, na, fabius! majd a magyar krónika pitypangjai ellensúlyozzák a magyar fórum zöldségeit. remélem, megírod. :)
@látjátok feleim szümtükkel: Mindegyik meghízott. Érdekes hely ez az EU. :)
az elképzelhető, hogy herényi és lamperth még nem kereste fel pelcznét és morvait az mlm rendszerük egészségmegörző termékeivel, ellenben deutsch biztos vásárlójuk a potencianövelő szer esetén.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ah, ebből is látszik, mennyire vesznek minket komolyan a németek, mert hozzánk csak a könnyűlovasságot küldenék.
csak úgy:

Az új tanterv és a könyvek miatt a diákok jobban hisznek a politikusoknak

Az alaposabb ideológia nevelés érdekében tankönyvreformot csináltak Kínában. A diákok ma elhiszik, hogy demokráciában élnek, és hogy a piacgazdaság káros.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F23%2Faz-uj-tanterv-es-a-konyvek-miatt-a-diakok-jobban-hisznek-a-politikusoknak%2F
@parti_giano: mi van?? erről nem is tudok. milye van Herényne, meg Mónikának?:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: “az Európai Unió tiltja a halálbüntetést, pedig ez is megérne egy misét.” ezt is ő mondta ma reggel a rádióban.
Igaza van Kedves Vezetőnknek, hogy az EU sok kárt okoz nekünk!
A képviselőség nem kitüntetés, hanem komoly áldozatvállalás/megpróbáltatás:
index.hu/kulfold/2014/05/23/mit_csinal_az_emberbol_5_ev_hanyatlo_nyugat/
@DR. INKVIZITOR: igen..látszik a sok szenvedés, a hanyatlás rajtuk..és végülis hanyatlottak..ó ők hősők, kik elhagyták a magyar pusztát, a szilaj paripákat, hogy feláldozzák anyagcseréjük.
Szép ezt látni, hogy a ruszki segget nyaló Orbán és a Fidesz a ruszki segget nyaló Jobbiknak esik.
Ez simán arra megy ki, hogy a Fidesz felszalámizza a Jobbikot, a jobboldalon csak egy maradhat. A Fidesz szépen szétverte eddig minden jobb vagy jobbközép ellenfelét.
MDF, MDNP, FKGP, Miép mind ment a levesbe. A szavazóik meg betagozódtak a Fideszbe.
Most a Jobbikon a sor.

@Megdobbent: Csurkát sose értettem, miért komcsizik, amikor maga is III/III-as ügynök volt Raszkolnyikov fedőnév alatt.
Azért is vicces, hogy Csurkát emlegeted a Jobbikkal kapcsolatban, mert együtt indult a Miép a Jobbikkal a 2006-os választáson.

Ha meg szerinted a Jobbikot keményvonalas bolsevikok alapították, és azok elfajzott gyerekei, akkor milyen jelzőket alkalmaznál a Fideszre, ahol tényleg bolsik kölykei ülnek, sőt lekörözi ex-MSZMP funkcionáriusok számában az MSZP-t is.

A Jobbikban elég sok félkegyelmű van, meg szerencsevadász, innen-onnan összesereglett sutyerák. Akad ott is mindenféle szemét. De hogy bolsibb lenne a Fidesznél, azt kétlem.
Annál a Fidesznél, akik fenntartják a kommunista luxusnyugdíjakat, akik még mindig védik a régi ügynököket...

Azt sem értem, hogy a Fidesz miért veti a Jobbik szemére, hogy oroszbarát. Rengeteg szélsőjobbos párt Európában beállt Putyin mögé. Ahogy a Fidesz is. De Gyurcsány még jobban beállt volna, csak most nem ő van hatalmon, ő még jobban kijött Putyinnal.
Orbán odáig ment, hogy már Ukrajnát darabolta volna az oroszokkal nagy egyetértésben.
@Megdobbent: Csurka bukása kellett ahhoz, hogy a radikálisok bejuthassanak az Ogy-be, Csurka vezetésével elsorvadt a radikalizmus, elszürkültek a Miép-esek bár volt olyan arc, aki akkor is emlékezetes maradt: Balczó például.

A Fidesz persze most fúj, mert látják, hogy minden baklövésük, országrontó gaztettük a Jobbikot erősíti. Megy is a titkosszolgálati nyomásgyakorlás, megfigyelés, hekkelés, kivéreztetés. A Zsidesz látja, hogy a fő ellenfele már nem a MASZOP, nem a Jobbik.
Ugyanakkor a Jobbikban most rengeteg oda nem való ember van, látszámban sokat nőttek, ez pedig hozta a balhés arcokat is, sokan a Fidesz megbízásából. Nem baj ez, le fognak szépen tisztulni vagy a Fidesz bedarálja őket.
Orbánnak is évtizedekbe telt, míg a szakállas, ateista (csuhások térdre, imához) cigánygyerekből egy papíron vallás és focibuzi autoriter kismalaccá tudott átvedleni.
@DR. INKVIZITOR: A belga sörök híresen jók. Csak hizlalnak, és alkesz fej nő a nyakra, ha sokat tolsz belőle nap nap után. :)
kerényi tegnap, csizmadia ma. gfg mikor aktiválódik?

“Vállalt feladatainkat ezután is teljesítjük. Amint eddig, ezután is »civil civilek« maradunk. Nem pályáztunk közpénzekre, nem alakultunk politikai párttá, nem csatlakoztunk választási szövetséghez. Egyetlen vezetőnk sem indult az országgyűlési választásokon. Értelmezésünkben a »civilség« lényege a tartózkodás a hatalomban való közvetlen részvételtől. A politikai vélemény semlegessége azonban nem azonos ezzel. Politikailag semleges ember nincs, legalábbis nem vesz részt a választásokon. - Csizmadia László: A CÖF számadása”

www.magyarhirlap.hu/a-cof-szamadasa
@parti_giano:

És ezt hányás nélkül kibírta! Nem semmi csóka.
@parti_giano: az az idióta álkeresztény faszkalap megint nyomja a baromságait, a hívők nevében kikérném magamnak a halálbüntetést és a misét egy mondatban említeni. Jahh, igaz, én nem vagyok se bigott keresztény, se NERhívő.
@Orica Középföldi: szerinted ezek a majmok (kerényi, bencsik, csizmadia, bayer, huth) nem tartanak hónaponta egy ötletbörzét, ahol megalkotják ezeket a marhaságaikat mint buzilobbi, nemleszünkgyarmat stb.?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Cirbi!
A tegnapi költségvetési hiányról beszéltünk, amelynek mértéke már lassan eléri az éves tervezett szintet, érdemes a részleteket elemezni.
A kormány a médiában tételes magyarázatot ad ennek okairól, melyben meglepő módon három elemnél nem hiány, hanem többlet mutatkozik.
TB alapok 44.8, nyugdíjalapok 49.2, egészségügyi alapok 4.4 milliárd Ft fel nem használt összegről szólnak a tervezetthez viszonyítva.
Ez azt jelenti, hogy az emberekhez közvetlenül kötődő juttatásoknál, melyek az emberek létfeltételeihez kötődnek, ott mutatkozik meg a kormány - finoman szólva - szűkmarkúsága.
Annak ellenére van ez így, hogy milyen intézkedés sorozat volt a rokkantaknál, milyen lepusztult az egészségügy.
@Mariann19: Igen ezt én is néztem, van olyan érzésem, hogy ezek a többletek csak ideiglenesen parkolnak azon címkék alatt, a sorsukra várva, ami valami haver zsebe lehet csak, úgy köszgépesítve.
Az oktatásra, meg az eü-re még véletlenül sem fognak költeni, inkább visszavágnak még inkább. Lassan nem lesz olyan intézmény, aki tud fizetni.
@parti_giano:

Szerintem baromi féltékenyek egymásra. Mehet a harc, hogy ki a "kreatívabb":))
@parti_giano: az egész díszes társaság bejelentkezett valami nerkompatibilis szabadnépfőiskolai oktatónak néhány nappal ez előtt, most nem találom, de már akkor kiverték nálam a biztosítékot.
nahhh, megvan:

Bayer, Szaniszló, Melocco is oktatnak a "magyar néptanító" szakon

A Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetem "magyar néptanító" elnevezéssel, már akkreditált képzés keretében is oktathat saját közlése szerint. A 10 hallgató olyan órákra járhat, mint magyar ember- és örökléstan, magyar írás- és nyelvtörténet, magyar néplélektan, ősi magyar hitvilág, nemzettudat.

hvg.hu/itthon/20140520_Bayer_Szaniszlo_Melocco_is_oktatnak_a_mag
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csodálom, hogy a pilisi csakra szívgyógyító hatásáról nem szállt be egy szemináriummal a papp doki.
@parti_giano: lehet csak hallgatnak róla, de őfőméltósága is ott van eme illusztris társaságban...
@DR. INKVIZITOR: Dr Bubó a szikológus:
ezek az emberszabásúak elérték amit el tudtak érni innen már sehová max meg akarják őrizni még sokáig

ezek semmit sohasem alkottak egyetlen alkotásuk ez a kiküldetés és a kurvasok pénz...amit minőségi élet és önfejlődés helyett zsírpárnákra pazarolják

ilyenkor kell mindegyiket végleg visszahívni, kirúgdosni őket minden gittegyletből és a szabad munkaerő piacra vezényelni

vagy nyugdíjba

ezek már semmi változást sem képesek elérni azok számára sem akik kiküldték

és ez a borzalom

brühüyyy
Én csak azt nem értem, hogy hogy a francba lehet Brüsszelben hízni. Csak sültkrumplit eszik waffellel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor neked is szemet szúrt ez a sokat mondó
többlet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na jó de te figyelmet fordítasz magadra és valószínűleg a megjelenésedre ugyanúgy. Viszont a Morvai csak kerekedik és kerekedik, egyre inkább hasonlítva valamilyen két háború közötti ténsasszonyra. Nekik meg még semmit nem mondott a tudatos táplálkozás, és a magunkra történő odafigyelés.
Janecskó Kata
46 perce
Mit gondol, mennyiért lehet programot szervezni a Bálnába? És ha Ákos-fotózás a program?

A Fővárosi Önkormányzat gazdasági bizottsága elé kerül a jövő heti ülésen egy tájékoztató a Bálna eseti hasznosításának állapotáról. A vagyonkezelő cég összerakott egy táblázatot a hasznosításra vonatkozó szerződésekről. A táblázatban hat tétel szerepel, lesz például fröccsfesztivál és fodrászbemutató. A legdrágább esemény június 24-én lesz, a Lime Creative Kft. Dell Consumer Event nevű programjánál 2,5 milliós ajánlati ár szerepel. Szerencsére nem mindig kell milliókat fizetni a Bálnáért, május 19-re 10 ezer forintos ajánlati áron szerződtek Ákos-fotózásra a Fehér Sólyom Kiadói és Kereskedelmi Bt-vel.
@hacsaturján: na, erről az élményedről még nem számoltál be, hogy láttad morvait ponygyolában. hogy is volt ez? a szőr odalesz irigységében.
@parti_giano:
"Csizmadia László: A CÖF számadása”

részlet.

"legnagyobb civilszervezetévé vált, és az egész Euró­pát megdöbbentő Békemenet egyik szervezője lett. "
::való igaz, megdöbbentek az emberek, csak nem úgy, ahogy cöflacika gondolja

"A mi utunk a haladó konzervativizmus."
::ez olyan, mint a szűz kurva? vagy mint a sertéstenyésztő zsidó?

"Az elmúlt évben összeállítottunk egy civil etikai kódexet "
::hát ezzel inkább nem dicsekednék, msárészt az 'etikai kódex' a word szerint 2012-ben íródott...

"Rámutattunk a sunyi kampánymódszerekre"
::rá
Orbán régóta kacérkodik a halálbüntetés gondolatával

A miniszterelnök nem most pénteken kezdett a halálbüntetés visszaállításáról beszélni, 1998 óta időről-időre szóba hozza, hogy szerinte érdemes lenne erről elgondolkodni. A kormányfő ugyanakkor korábban mindig hozzátette: tudja, hogy vannak jogi és politikai akadályok, de úgy vélte, ezek nem elháríthatatlanok, az EU és a nemzetközi környezet meg majd megváltozik.

hvg.hu/itthon/20140523_orban_viktor_halalbuntetes
@parti_giano:

nem is tudom...valami perverzió. mert ha a szabó timi és a morvai naccsöcsaszony között kéne választanom, akkor bizonyára a jávor benedekre voksolnék (nálunk most van a zuzmó szüret).
@Secnir:

"Mi igazolná jobban, hogy helyes úton jártunk, mint az újabb kétharmad? Ilyen hangos közös „igen” után milyen szirénhang téríthetné le útjáról a Civil Összefogást?"

esetleg valami szirénahang...
@parti_giano: Érdekes szempontok a fidesz féle "kémügyben". "Egy titkosszolgálati forrásunk szerint a szolgálatok január óta is gyűjtöttek bizonyítékokat Kovács Béla ellen – hiszen azóta él az a jogszabály, ami alapján nyomozást indíthattak ellene – és a gyanú megállhat," Ezek után érdemes elgondolkodni Gaudi-Nagy Tamás által felvetett szemponton:

"Egyúttal jogászként kötelességem felhívni a figyelmet arra, hogy miután az EU elleni kémkedés csak 2014. január 1-étől büntetendő bűncselekmény és büntethetőséget elrendelő büntetőjogi normák visszaható hatályának tilalma a legfőbb jogállami alapelv, ezért a hatóságok részéről kirívóan törvénysértő a gyanúba kevert Kovács Béla EP képviselő esetében bármely ezen időpont előtti időszak vizsgálata és büntetendő cselekményként történő emlegetése."

A napokban sokszor elhangzott, hogy 2009 óta gyűjtik az adatokat Béla ellen, de ez így akkor törvénytelen, mivel ezt a magyar jogszabályok alapján csak 2014. január 1. után tehetik meg a szolgálatok az adott gyanúsításban (európai-intézmények elleni kémkedés.)

Kémkedés az Európai Unió intézményei ellen
261/A. §45 A 261. § szerint büntetendő, aki az Európai Unión kívüli harmadik állam részére az Európai Parlament, az Európai Bizottság vagy az Európai Unió Tanácsa ellen hírszerző tevékenységet folytat.

(Beiktatta: 2013. évi CLXXXVI. törvény 118. § (5). Hatályos: 2014. I. 1-től.)

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV
@hacsaturján: de leszűkítetted, van még opciód pelcznére és vadaira is.
Élvezte a titokzatosságot a Jobbik fantomja

A Jobbikban eleinte bolondnak nézték, majd százmilliós politikai bizniszt épített Brüsszelben, ahonnan néha hetekre eltűnik. Hogyan látják Kovács Bélát a jobbikosok?

www.origo.hu/itthon/20140522-kovacs-bela-palyafutasa-a-jobbikban.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
"Morvait felpuffasztotta a jólét..."

Ez undorító, ugyan mi okból kell foglalkozni bárki kinézetével? Mi köze a politikájához?

Pláne ha még csak őlenne, de az index "cikkéből" kiderült, hogy nem csak ő lett nehezebb, de majdnem minden eu politikusunk is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 2014 előtt kémkedni az oroszoknak az EU ellen nyilván derék és becsületes dolog és nyilván egy olyan embert kell küldeni az Európai Parlamentbe, aki ezt teszi.

Ember, szoktál te gondolkozni, mielőtt leírsz valamit? A Jobbik vezérkara nyilván nem szokott tükörbe nézni, de te ezt megtehetnéd. Vagy te is benne vagy vastagon?
@doggfather: ööö, ugye a plakátokat láttad róla, na ezért is kell szóvá tenni, úgy sajátosan megindító ismét a bor és víz prédikáció
@parti_giano:
Tegnap Olgánál ültek Lampérth-tal. Aszongya, nem potencianövelő, hanem erőnlétet javító és a potencia-dolog csak a mellékhatása ...

Egyébként: nem a szívem szottya egyikük sem, de eddig az volt a gond, hogy mérnem takarodik el már a francba a sok kivénhedt a pártjából. Most eltakarodtak. Konkrétan Herényi (ő mondta) nyugdíjaskorú, ülhetne a babaérjain. Erre belekezdenek valamibe és most ezért anyázzák őket.
Engem sokkal jobban zavar mondjuk a hazug, tolvaj, ostoba mészároslőrinc, az egész életében soha, semmit nem csináló dájcstompika, az autószerelőből, vagy miafrancból milliárdossá lett, arrogáns, bunkó habony - mint ezek ebben a vállalkozásban.Ha hülyék, csalók, megbuknak és becsukják őket. Ennyi.
:-(
@Evezős: csinálják csak, semmi gond, a lenyugvó napnak is van ereje. d:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
:-)

Ennek valami őskezdeményére járt itten a falubeli nácinéni, aki négy évvel ezelőtt polgármester akart lenni. Nem sikerült neki.
De a CV-jében az volt, hogy ő ilyen magyaregyetemet végzett (akkor utánanéztem, hivatalosan nem volt elismert, de ő annak vette, magát meg diplomásnak).
Most pedikűrösként dolgozik.Úgy lácc, nem sikerült elhelyezkednie a végzettségével ...
:-)
@iii:
Ilyenkor ledöbbenek, hogy jobbikos hazaáruló honfitársaink mennyire síkbalfaszok.
Ekkora a sötétség arrafele? Kémkedéshez valami ész is kéne... itt csak duma van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mert a plakáton leírták, kiderült, hogy Morvai azért kerekebb, mert zabál állandóan? Honnan tudni, hogy nem valami egészségügyi gondjai vannak??

Illetve hol hirdette ő vagy a pártja, hogy aszkéta módon kell éhezni?
@maybach: "Mondjuk morvainak nem sok keresnivalója van az eu parlamentben."

Ugyan már, akkor hogyan harcolhatna európai jogokért ... vagy is várj küzdhetne azok ellen vagy ... öööö ...

Vagy miként lenne lehetősége, hogy folytassa a régen beígért szent harcát, hogy egyetlen kisgyereknek se kelljen szégyenkeznie iskolában vagy oviban ha két apja vagy anyja van? Hiszen most is az a harcos jogvédő ... ööö ... akarom mondani nagggyon keresztény konzervatív ... na most összezavartál.
@doggfather: Persze a plakát demagóg, mert igazából a Magyar Parlamentbe bekerülők 80%-ról is lehet ilyen előtte és utána fotót készíteni ciklus végén, ott is úgy híznak mint ha kötelező lenne.
@parti_giano:
Hát ja.
Milliószámra reklámoznak borzalmasabbnál borzalmasabb dolgokat évszámra, napi szintem többször a tévékben.
Én tegnap megnéztem a honlapjukat - a Vincenten jótündér állított valamit azt akartam ellenőrizni -, sima, növényi alapú táplálékkiegészítőnek tűnnek a cuccok. Akinek van rá pénze és megveszi, az az ő dolga. Bár árak nincsenek feltüntetve, nem hiszem, hogy olcsók lennének.

Ott van az aloe verás - biznisz, na, az tényleg MLM, és qrva drága - mégis veszik és viszik és csinálják. Itt nálunk a gyerekorvosnő bizniszeli, aki aljas módon a beteg gyerekek szüleivel veteti meg az általa reklámozott dolgokat. Az mennyivel jobb?

Aki hülye, haljon meg - ha megveszik tőlük és hisznek benne, ám legyen. Mint az általad említett szerben hívők is, vannak, akik mindent kipróbálnak ...:-)
@Evezős: OFF: Ismertem valakit aki csóróság okán belevágott az Aloa Vera MLM-be ... első vevője allergiás volt az Aloára. Mivel nem akarta elhinni, hogy a csodatermék káros is lehet, bekente magát vele. Kiderült, hogy ő IS allergiás rá. Szóval az első doboz krémig tartott a nagy karrier.
@doggfather: lehet igazad van az egészségügyi problémában, vagy nem, számomra akkor is visszás, ha a jólét jelei látszódnak olyanon, akinek jóléte pont abból a helyzetből adódik, hogy ott van és kihasználja azt a helyet, ami ellen nap mint nap ágál.

Némi hitelességi hiányosságot vélek felfedezni, igaz az is, hogy a hitelesség és a politikus nem egy lapon említhető fogalmak, és ebben élen járnak a agynemzeti jobbikosok is.
@Evezős: azért, ha lenne a marketinghez érzékük, szanyit már rég beszervezték volna mint, aki jó példa arra a bizonyos mellékhatásra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezen logika szerint minden politikusnak aszkétának, illetve szegénynek kellene lennie?!
hmmmm, de ismerős ez nekem:

Rosszul jár, aki orosz ellenzékit támogat

Rászálltak az orosz hatóságok egy orosz ellenzéki vezető támogatóira, a hatóságok szerint csaltak a kampánypénzekkel, mert a neten összegyűjtött támogatásokat nem választási célokra használták.

hvg.hu/vilag/20140523_Rosszul_jar_aki_orosz_ellenzekit_tamogat
jól megpüffedt Morvai. pedig a legutóbbi EP-nél mér igazi MILF volt. :P
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Tegnap láttam a "Jack Ryan: Árnyékügynök"-öt.

Ez a Jack Ryan is tipikus kémnév lehet az amcsiknál, mint például a Kovács Béla...
@Mariann19: "A kormány a médiában tételes magyarázatot ad ennek okairól, melyben meglepő módon három elemnél nem hiány, hanem többlet mutatkozik.
TB alapok 44.8, nyugdíjalapok 49.2, egészségügyi alapok 4.4 milliárd Ft fel nem használt összegről szólnak a tervezetthez viszonyítva.
Ez azt jelenti, hogy az emberekhez közvetlenül kötődő juttatásoknál, melyek az emberek létfeltételeihez kötődnek, ott mutatkozik meg a kormány - finoman szólva - szűkmarkúsága.
Annak ellenére van ez így, hogy milyen intézkedés sorozat volt a rokkantaknál, milyen lepusztult az egészségügy."

Nem lesz ezzel baj.
A környezetemben igen sok 58-62 éves ember hunyt el az elmúlt három-négy évben csúnya betegségek miatt. Öregszenek a fiatal demokraták is, oszt majd ha nem jut nekik sem több, akkor az ő egészségük is olyan lesz. A sok idétlenséget a fiatalabb korosztályok pedig előbb-utóbb majd megunják, és lapárta teszik őket. Úgy, mint ők az elődeik jelentős részét. Néhány év múlva meg már nem lesz aki rájuk szavazzon, mert kiöregszik/kihal a táborával együtt.
Állócsillag nincs, csak hulló.
@doggfather: támogatnám, mert mégis csak túlzás halomszámra gyilkolni a fácánokat, vagy eu pénzén meggazdagodni eu ellenességgel, lehet én látom rosszul, de nekem ez nem tetszik.

Na jó megengedő lennék egy kicsit, ne a politikából gazdagodjon meg, inkább előtte, mert ha ez nem baj, akkor senki ne kezdjen kiabálni, ha valaki stadiont épít a saját kertjének végébe, vagy aszfaltoztatja a közutat a házáig, vagy köszgépesíti a csatornát, vagy sorolhatnám tovább és tovább bármilyen színű címerrel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az érem másik oldala, hogy a szegény politikus könnyebben/hamarabb korrumpálódik.
@iii: Pont a lényeget nem veszed észre. Ez nem arról szól, hogy ki kémkedett és ki nem, hanem arról, hogy nincs jogszabályi büntethetősége ennek a cselekménynek 2014 jan. 1. előtt.
Amúgy ha te beszopod ezt a kabarét, készülj, hogy holnapután majd egy péemesről találnak ki bármit viktorék. :)
@doggfather: ja, most néztem meg az index összeállítását, egy Fideszes kivételével, aki már amikor megválasztották, akkor is kerekedett az arca, mindenki felkapott magára pár kilót

amúgy egy változó korban lévő asszonynál ez nem is meglepő

ha valamit okolhatunk, akkor azok a nyugati éttermek

nem azzal van a baj, hogy testsúlyban mennyit gyarapodtak egyesek, hanem hogy Magyarországon zsebre gyarapodnak sokan
@komplikato:
De van, aki nem allergiás, de egyéb hatása is nulla.
Megvetetni súlyos beteg gyerek szülőjével ...? Mert tudható, hogy mindent meg fog tenni, hogy a gyerek jobban legyen, illetve: nem fog ellenkezni a dokinénivel, aki közel s távol az, akire szorulnak ha éjjel tizenegykor belázasodik a gyerek?

Ez sokkal nagyobb geciség az én szememben, mint hiszékeny felnőtteknek eladni áfonyakivonatot (vagy mit) "potencianövelőként"!
Óóóóóóó... :))

"Mit csinál az emberből 5 év hanyatló Nyugat?"

index.hu/kulfold/2014/05/23/mit_csinal_az_emberbol_5_ev_hanyatlo_nyugat/

Na, így má'ne irigyeljétek azt a kis zsét tőlük, hisz micsoda komoly kihívás is ez...
@parti_giano:
Erre tegnap Olga is rákérdezett ...:-)

Szanyi most egy dologra koncentrál: Bruxellesbe akar menni ... potenciával, vagy anélkül!
:-)
@doggfather:
Ha papol bizonyos dolgokról, akkor legalábbis igyekeznie kéne, hogy a mondottakkal kb. szinkronban legyen.
Tudod, lehet mondani, hogy meg lehet élni 47.000-ből - csak hülyén jön ki, ha erről prédikálva valaki ennyit költ egy menüre a Gundelban ...
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: az egy tök más dolog, hogy lopnak, vagy legálisan keresnek e sokat vagy keveset, de a kinézetük???
@parti_giano:
Dzsíszösz ...
Semmi kétségem sincsen afelől, hogy ezt a förtelmet meg is valósítják ...
Borzalom.
@Evezős: még egyszer, nem az a kérdés jelen esetben, hogy nem azt csinálja amit mond, hanem, hogy a kinézetére tesznek megjegyzést úgy, hogy nem tudják, csupán feltételezik, hogy miért változott meg a kinézete.

Attól, mert ő nem éhezik még felhívhatja az éhezésre a figyelmet, nem?

Ez visszás akkor lenne, ha mindezt terített asztal mellől tenné, nem?
@Evezős:
az a tény, hogy kibaszott sok szart eladnak és a zemberek megveszik és megzabálják (a zusában készült még egy tanulmány arról, hogy a gyorsétterem láncok és a lustaság vezetett oda, hogy a társadalom döntő többsége halálosan kövér azok a sportolók akiket mutogatnak százmilliomod része a társadalomnak de még azok között is vannak dagadt hízott libák disznók és kacsák)

a diéta nem függ sok mindentől bizonyos dolgokat nem szabad túlzott mértékben megzabálni és mozogni kell, de aki a teve előtt ül és mint a tömnivaló libát tömi magát mindenféle szarral és még arra sem vigyáz, hogy a morzsákat ne ejtse a szőnyegre az halott emberszabású

nincs más jó diéta mint keveset és jól enni és mozogni

a soxar amit ajánlanak az kutyagumi
próbáld meg a matrix PGX-et kaja helyett napi 12 kapszula és csak keveset egyél

brühüyyy
@iii: "A történet most éppen ott tart, hogy Kovács Béla „nem klasszikus hírszerző munkát” végzett Oroszországnak. A Népszabadság péntek délelőtti cikke – névtelen titkosszolgálati informátorokra hivatkozva – azt írja: Kovácsot „elsősorban nem arra használta az orosz titkosszolgálat, hogy titkos uniós dokumentumokat szerezzen meg számára”, hanem az ő „szakterülete a bomlasztás” volt. „Az unióellenes hangulatkeltés az Európai Unió központjában, az euroszkeptikusok, az unióellenes szélsőségesek összefogása, frakcióvá szervezése” - számol be a baloldali lap.

Vagyis Kovács Béla már nem orosz James Bond, nem kém, nem adott át titkos információkat, nem árulta el a hazáját, hanem az a "bűne", hogy megszervezte az euroszkeptikus pártok együttműködését, melyek szövetségnek frakciót kívánna létrehozni. Kovács Béla "bűne", a „bomlasztás, a hangulatkeltés” - lefordítva az 50-es évek retorikáját idéző koncepciós vádakat -, hogy nem hisz az Európai Egyesült Államok eszméjében és helyette olyan pártszövetség építkezésében vesz részt, amely az Uniót a nemzetek Európájaként képzeli el. Azonban ez egyáltalán nem „konspiratív összeesküvés”, hiszen az elképzelés kezdetektől fogva a Jobbik programját képezi és a nemzeti szuverenitás megőrzésének fontosságát helyezi előtérbe."

nol.hu/belfold/kovacs-bela-a-bomlaszto-1463621
Ezermilliárdok hagyták el a Magyarországot - Az állam és az MNB is sötétben...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezermilliardok_hagytak_el_a_magyarorszagot_az_allam_es_az_mnb_is_sotetben_tapogatozik.581338.html

------------------------------

ehhhhhhhhhhhhhhh

Látott már politikus keze által, tollal írt, 900 milliós számlát?

Itt az alkalom! Egy jól sikerült ingatlanbizniszt könyvelt így le az Együtt-PM politikusa.

Az egykori LMP-s, majd a pártszakadás után PM-es képviselő szerint azonban arról volt szó, hogy neki és barátainak jó ütemben sikerült felvásárolni néhány biatorbágyi telket a település határában található outlet centerek mellett.

index.hu/belfold/2014/05/23/latott_mar_politikus_keze_altal_tollal_irt_900_millios_szamlat/
Remek nap lesz a vasárnap.Liberális korkodilkönnyetől fog úszni az index,atv,444 és az egész bal-lib sajtónak csúfolt okádék napokig,mikor a Jobbik felmossa a padlót a libás,gyurcsótány,szanyikapitány féle libsi gittegyletekkel :)
@doggfather:
Azért valljuk be, nem kissé feltűnő, hogy ennyi "kissé megváltozott" külsejű embert találtak az öt évre kiment képviselők között ...és ez bizony lehet hírértékű is, főleg azok esetében, akik itthon mindenféle hedonizmustól óvják a mezei állampolgárokat (nem kevésszer a keresztényi elvek alapján), és aztán az meg mit lát? Hogy a képviselőasszony kétszer akkora lett, mint volt - miközben neki folyton azt ajánlgatják, hogy ossza be azt a (nagyságrendekkel!) kevesebbet, mint amije van.
Az ilyen kinézet a köztudatban a henyéléssel, a lustasággal, a jóléttel, a sok pénzzel van kapcsolatban. Legalábbis nálunk.
Nem hiszem, hogy pozitív dolgot sugároz tehát.

(Meglátásom szerint mind a pénze, mind az ideje meg lett volna mindegyiknek arra, hogy tegyen ez ellen. Valamiért szartak rá. Ez is jelent valamit ....)
@wanker cunt: oszt' az a nap is tetszeni fog, mikor a fidesz leszalámizza a jobbikot? mert mintha éppen erről szólna a dolog. de téged sem a remek helyzetfelismerési képességed miatt szeretnek.
éljen, meg vagyunk mentve:

A jegybank megmondaná,
mennyi hitelünk lehet

Jövedelmük majdnem felét törlesztésre költik a kis keresetű családok. Előírnák, hogy kevesebb kölcsönt kaphassanak.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140522-mnb-jelentes-a-bankrendszerrol-uj-javaslatok-a-hitelezesre.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@parti_giano: Látom te is mennyire örülsz neki, hogy még 20-25 évig viktor királyság lesz idehaza. :)
@Rodeo36:
Nekem jónak mondod, nem hiszek az ilyesmikben, egyáltalán!:-)
(Pedig éppen érintett vagyok, küzdök is, de nem tablettákkal!)

Amúgy szerintem ma már egy McDonalds-kaja nagyságrendekkel jobban ellenőrzött és kontrollált, mint egy kisvendéglőben a gulyásleves + túrós csusza kombó, mármint táplálkozásegészségtanilag. És nem hiszem, hogy ha fél évente eszem egy mekit sültkrumplival és ketchuppal, akkor attól el fogok patkolni.

Az igaz, hogy fogyni jól megtervezett étkezés + mozgás együttesével lehet.

Én szedek pl. magnéziumot és tél elején + végén vitaminokat, mert pótolni muszáj olyasmit, ami olyankor nem áll rendelkezésre. De ilyen izékre senki nem tudna rávenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: örülök viktor királyságának? de nem. őrülök.
különben meg a fidesszel intézzétek el ti a dolgot, engem hidegen hagy. benned is nagy együttérzés tombolt április 6. után.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ilyet olvasva mindig elgondolkodom, hogy ezeknek mekkora egy szar életük lehet, hallod!:-)

Ez élteti őket, hogy négy, sőt! öt évente van egy nap, mikor lehet, hogy örülhetnek ...
Komolyan, néha sajnálom szerencsétleneket, így leélni egy életet, hogy van benne uszkve tíz jó nap ...! A többi meg ökölbe szorul gyomorral telik. Szar lehet.
:-)
Nagyra hízik az EP-ben a szélsőjobboldal

Az európai parlamenti választás több országban már lezajlott, és úgy fest, a parlamenten belül jelentősen erősödhet az EU-ellenes pártok képviselete - áll a Political Capital helyzetértékelésében.

hvg.hu/vilag/20140523_Nagyra_nonek_az_EPben_a_szelsoseges_part
@Evezős: Nem állítom egy percig se, hogy ne lenne igazság abban amit írsz, de fenntartom, hogy a kinézete valakinek nem szabadna, hogy érv legyen bármilyen vitában.
@doggfather:
Én is értem, hogy mit mondasz és tulajdonképpen jogos is. De hát ez itten Abszurdisztán, és az ilyen "kis színesek" bizony előfordulnak.
Ami sokkal sajnálatosabb: van rá igény. Különben nem is foglalkoznának vele.
:-(
@Evezős: ne hidd.

Külföldön is téma ez még nem csak itthon.

És az a furcsa, mikor megemlítem akkor el kell magyaráznom, másnak nem természetes ez.
Eléggé felpüffedt a nagysasszony odakint!

A rohadt eu biztosan minden nap megtömték.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szia!
"Öregszenek az fiatal demokraták... akkor az ő egészségük is olyan lesz."Csak nem mindegy, hogy mely életkorban. Mint a médiában olvasható, egyre inkább közeledünk a szegény és gazdag egészségügyi ellátás modellje felé. A fiatal demokratáknak saját zsebből búsásan telik arra, hogy a legmagasabb szintű eü ellátást vegyék igénybe, mellyel minden korszerű gyógymódot igénybe vehetnek.
A legtöbb állami kiadást az eü-ben, a nyugdíj-és a TB alapoknál csökkentették, most ott jelentkeztek a megtakarítások. Ott, ahol az emberi élet, és annak a minőségéről van szó.
Ugyanakkor egyedi esetekben látványos féltést és védelmet produkál az állam pl. az oroszok által túszul ejtett kinti magyar munkavállalónál, amit helyesnek tartok. Azonban ugyanennek a kormányzati hozzáállásnak nyoma sincs, amikor 10 millió emberről van szó.
Ezért élünk 10 évvel kevesebbet, mint a nyugatiak.
@Evezős: a magnéziumot nem tudom mire jó, a vitaminokat sohasem szedtem önmagukban hanem zöldségfélékben vagy gyümölcsökben, a lényeg -számomra- a rostos ételek amibe a húsok is beletartoznak mindíg rajta kell hagyni kis kövérjét az egészséges és szükséges, a cukrot és az összes édességet (szerencsémre nem vagyok addict erre) el kell felejteni...és számolni a kalóriákat, meg voltam lepve amikor kibogoztam... napi 1500-2000 az adag 8x kis adagokban folyadékbevitellel de a PGX matrix egyes kaják helyett és nagyon bevált

nem járok gyorsétterembe kivéve azokat ahol ragyogó rátottcsirkét csinálnak sültkrumplival teljesen hazai ízekde a többi számomra nem létezik a Mandarin és más keleti kaják és néha húsok tobzódva de akkor utána ugye megy a büntetés és bevált már tudom mit kell és hogyan és azt is amikor át akarom vágni saját magamat

brühüyyy

hízni könnyebb mint fogyni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne kezdj el jogászkodni... nem a te szakmád, én sem javaslok neked videókártyát...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: rakd mellé az idézett linket is alfahir.hu/kovacs_bune_bomlasztja_az_europai_egyesult_allamokat ... ne szégyelld, b+... ezt olvasod, ezt olvasod, mit szemérmeskedsz?...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az, hogy a ballibsik bűnösként, sőt szinte terroristaként tekintenek arra, akinek a programja az EU felülvizsgálata annyira nem érdekes, hiszen már nincs politikai súlyuk.

De az már gáz, hogy Orbánék "eleget téve" az USA követelésének beállnak a sorba az ötvenes évek módszereit veszik elő.

Amelyik pontosan ugyanúgy nem működik, mint ahogy Gyurcsányéknak sem működött, amikor Kádár módszereivel próbálták elérni, hogy az emberek ne az utcán politizáljanak.
@♔batyu♔: "Az, hogy a ballibsik bűnösként, sőt szinte terroristaként tekintenek arra, akinek a programja az EU felülvizsgálata annyira nem érdekes, hiszen már nincs politikai súlyuk."

ez egy gyöngyszem, mi tagadás!
@wanker cunt: és ettől neked is erekciód lesz végre, s ezúttal nem egy répával esel neki a riskának... bár a méretbeli differenciát nyilván érzékelni fogja...
@flort: talán arra gondolt, ki nem mondva, hogy morvainak ellenben van súlya. vagy az is elgondolkotató, hogy a bélas csak felül vizsgál batyu szerint. alul mit csinálhat?
@Rodeo36:
A magnéziumot a lábikragörcs ellen ajánlották. Igaz, nem igaz - nekem bejött (éjjel sokszor ki kellett ugranom - szó szerint! - az ágyból, úgy begörcsölt a lábam. Mióta szedem, megszűnt).
De azt is hallottam, hogy a magad vérnyomás szabályozására is jó.

A vitaminok: én zöldséget sokat, gyümölcsöt kevesebbet eszem. Igyekszünk az évszakra jellemzőeket enni itthon (tehát télen nem veszek paradicsomot és nyáron nem eszünk banánt pl.). De ez nem mindig elég (főleg az én esetemben, aki nem vagyok gyümölcsfüggő, ellentétben a férjemmel. Ő nem is szed semmit! :-), ezért a vitaminok.
Vannak időszakok, mikor meg tudom enni kilószám a savanyúkáposztát pl. és van, hogy rá sem tudok nézni.
A húsok nálam nem jelentenek sokat: el vagyok hús nélkül akár hetekig is.
Aztán megeszem három szelet sonkát csak úgy, minden nélkül.
A zsíros húst nem bírom, én leszedem a csirke bőrét és az elkészítés előtt levagdosom a zsírdarabkákat minden húsról - ha csak nekem lesz.
Pl. a füstölt csülökből csak a sovány részt eszem meg. A férjem ezzel szemben mindent és minden formában - kivéve a sovány részeket, pl. csirkemell. :-)
Be van ez osztva, nagyon jól!
Hát egyrészt @doggfather: -nek igaza van, másrészt morvairól ismert a véleményem, harmadrészt igénytelen emberek híznak el így javarészt (nem eü-i okokról beszélek)... viszont a vitakultúrát ők határozzák meg... ja, felmérések bizonyítják, a választók nem szeretik az elhízott politikusokat...
@Evezős:

minden ok...de én sütőben sütöm a csirkecombot és abból kisűl a zsír ami bennemarad az kell is és a bőre töpörtyűsre és semmi mással csak sóval amibe beleforgatom mielőtt a tepsibe teszem majd hagyom lefolyni és úgy teszem be amikor majdnem kész kb 2 óra!!! akkor beteszem mellé egy másik tepsiben a hashbrown-t és kész is savanyú uborkával tálalva...nem pepecselek salátákkal, a fejessaláta egyébként is értéktelen a többi zöldséget a piros retek a sztár és a zöldhagyma azokat meg bármikor megmosva és harapva

brühüyyy
kövér disznó
nyilván az EU ban rohattul kell idegeskedni hogy mire költi azt a sok napidíjat...
khm akarom mondani a népééért fojtatott álandó küzdelemben hízott meg "kicsit"
@Sir Bates dö Hól: Dehogy rakom, neked is kell hagyni egy kis melót meg sikerélményt. ;) Amúgy ma este hatkor lesz a nagy vita az ATV-n. ;) Nézed 19-től? ;)
Orbánnál nagyobb hazai orosz kém nincs. Mikor tartóztatják le?
A Fidesz és Jobbik ellenséges viszonyában a Jobbiknak szánt jövő ugyanaz, mint a korábbi parlamenti pártoké, amelyeket a Fidesz módszeresen likvidált a közéletből.
Ennek oka a Fidesz kizárólagos hatalmi politikája, melynek élén Orbán egyéni politikai ambíciója áll, melyet a Jobbik erősödése veszélyeztet.
A kizárólagosságra való törekvés világosan látszik, hiszen alig múltak el a választások, valódi kormányzás és kormány még nincs is, már Orbán a köztársasági elnöki címre pályázik, és már most készíti elő ennek törvényes lehetőségét.
Ugyanakkor az is látható Orbán nacionalizmusra játszó politikájából, hogy ambicióinak nem elég Magyarország, ennél nagyobb hatalmat tart a maga számára érdemesnek.
Ennek elérése érdekében eszközként Magyarország meghökkentő gazdasági kiugrását, sikerét kívánja elérni, és a keleti nyitást tartja megfelelőnek céljai eléréséhez, hiszen a nyugati gazdaságokban erre nincs elég ereje.
Kérdéses, hogy Kína, India, az arab világ, Dél-Amerika gazdasági együttműködése létrejön-e, egyelőre a tárgyalások eredményét nem látni, mindössze a törekvéseket.
Amennyiben mégis hoz valamit a konyhára a kapcsolat felvételek sokasága, Orbán elérheti azt a célját, hogy egy új modellt mutasson be a világnak.
Közben nem mond le a Kárpátok Géniusza áhított státuszáról, Magyarország területi bővítéséről az autonómiák szorgalmazása által.
Orbán ezeket a célokat csaj úgy tudja elérni, ha ebben egyetlen párt sem szólhat bele.
Miután a Jobbik jelenléte és kritikus hangvétele nem a megfelelő melegágya a szándékoknak. a Jobbikot is célszerű lenne lapátra tenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem te nem veszed észre a lényeget. Nem az az érdekes, hogy most büntethető-e vagy sem, hanem az, hogy az oroszok érdekében az EU ellen szervezkedni, miközben az illető egy EU fizetési listján szereplő képviselő, az mennyire etikus. (Megsúgom, semennyire.)
Hiába hörögtök, és toljátok már napok óta libsibolsi dumát, hiába a bérrettegés, AKKOR is megelőzi a Jobbik a Maszop nevű szarkupacot!

Morvai meghízott és akkor mi van?

Leszarom...
@iii: Tévedsz. Mi mindig is európaiak voltunk és azok is maradunk. Mi az EUSA ellen "szervezkedünk" de az nem is volt sosem titok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jaj, milyen megható! Nem szar, csak kaka. És miért kell az EU-bomlasztáshoz az oroszokkal konzultálni havonta? Honnan van vajon a százmilliós kastélya, miből pumpálta a Jobbikot? He? Csak nem a becsődölt vegyesboltjából?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sunyi vagy... nem tudom nézni, bár biztos szórakoztató lesz, ha galla helyett nézed...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát hogyne, földrajzilag európaiak, amúgy középázsiai turániak. Miben tévedek? Semmit nem cáfoltál. Az EU pénzén kitartva az EU ellen szervezkedik, az oroszokkal karöltve. Ez az, ami tény, a többi már csak részletkérdés.
@iii: Amúgy meg a ti képviselőitek is szervezkednek a fidesz kormány ellen, mégis fölveszik a fizetésüket.;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak az nem a Fidesz pénze. Önmagában a szervezkedés nem lenne annyira gáz, az oroszokkal összejátszás annál inkább.
@iii: A vityilóvételt már leírta, hogy volt. A jobbik meg évente 6-700 millát kap költségvetési soron. Ne tégy úgy mintha nem tudnád. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Mi mindig is európaiak voltunk és azok is maradunk."
Csúnyán ellapoztátok az atlaszt, mind időben, mind térben...

"Mi az EUSA ellen "szervezkedünk" de az nem is volt sosem titok."
S mindeközben élethalál harcotok vívjátok a józan ésszel... ahogy látom, nyerésre álltok...
@iii: Mint, ahogy az ejús fizetés sem Schulz meg Barroso pénze ugyebár, hanem... Na kié is? ;) Fogadjunk, hogy tudod a választ.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: megálltam a "te most füstjellel üzentél?" kérdés felvetését...
Ez a festett indián arc gyakorlatilag öngól a Jobbiknak, ezzel el is bukták a vasárnapi választásokat.
@Huncutkukac:
Morvait mindenki leszarja.
(Az azért meglepő, hogy immáron a saját elvtársai is, de hát ti tudjátok, Dunyhás testvér ...)
Számomra a posztból az jött le, hogy a Magyar Fórum vonatkozó száma valamiféle politikai szennylap képét öltötte magára.

Akkor tehát most a szenny tálalva, lehet csócsálni, rágódni rajta - emészteni az emészthetetlent.

Egyenes következmény, hogy idehány-okád mindenki.

Politikai elemzők mondogatják, hogy a választók érzelmi alapon hoznak döntéseket, és most komolyan azon rágódjunk, hogy Morvai felszedett-e pár kilót, és akkor ellenszenves-e? Politikai bulvár?

Ez azért elég alantas.

A Jobbik szerintem amúgy is abban a fázisban van, amikor joggal számíthat rá, hogy a hezitáló választók egy része a "kiskutya is a nagyobb kupac mellé rakja" alapon hozhatja meg a döntését.

A felszínesség ezen a ponton szerintem még mindig ugyanaz a zsákutca, ami mindig is kedvezett a Jobbiknak, és ami miatt elkönyvelheti azokat a politikai sikereket, amiket megérdemel, és amikre még számot tarthat.
@Mariann19:
azért ezt akár Jónás próféta is mondhatta volna a bálnából balneológia közben

szörnyű kép de meg kell nézni van e realitása...te ezt felfested, ezzel én maximálisan egyetértek de azzal a megjegyzéssel nyugtával dícsérd a Napot...

azért sok mindenki más érdekei ütköznek ezzel és az, hogy valaki firnyák alcsútdobozon és a szőlőbányákban hamisított borokkal és loptt kövekkel

hát a nemzetközi porond számára a politikai halál és lassú fájdalmas lesz neki is meg a választóinak

brühüyyy
@Mariann19:
drága Mariann lécci súgd ide nekem, mi az alapja a gazdasági felviárágzási leírásodnak?

mert szerintem csak az halott és hazugságok a számok külföldön valakik játszanak ezzel és valami van készülőben nagyon nagy meglepetés

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, gábris legalább elolvasnád,mit mondott Bundesmutti pontosan! Aszonta, hogy aki csak a szociális ellátásokért és a "kindergeld"-ért jön ide, az rábaszott. Ezt mongya a Céeszú is, meg még sokan mások.
Ha dolgozol, de legalább német nyelvtanfolyamra jársz(a zállam fizeti, B1-es vizsgát ad a Goethe Institut, 600 óra, szar mi?)akkor maaradhatsz, sőt! de szakma és nyelvtudás nélkül, mehecc a picsába. Nincs igazuk?
Na de most miért a kritika? OV nem hízott meg? Majd szétszakad a 4 évvel ezelőtti zakó rajta a nyilvános szerepléseken. De mindegyik EP képviselő kövérre hízott a hanyatló és versenyképtelen uniós fizetéséből.
@Mariann19: "Magyarország területi bővítéséről az autonómiák szorgalmazása által."

Szerintem a határon túli magyarok autonómiája nem jelenti Magyarország területi bővítését.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyu, véded amit nem lehet. lelked rajta. tudod nekem az nagyon teccik, ahogy szépen alakulnak a "környezethez" a radikális EP+ egyéb képvisellők.
radikálisan kurvára ugyanúgy viselkednek, beszélnek, öltöznek mint a többi. najó, időnként fővesznek valami népies műruhát, sosem volt "viseletet", oszt ennyi. ettől radikálisak.
K.Béla meg több ország "szolgálatának" szúrta a szemét, ahogy elnézem/olvasgatom amit mer mondani, nem az IQ-jára figyeltek fel...
Nem csak Brüsszelben látszik meg a jólét a képviselőkön.
Magyarországon is lehet terebélyesedni.
Emlékezzünk csak Hillerre, Lampertra vagy kedves nagyvezérünkre.
@Mariann19: A diktatúra nem tűr meg maga mellett senkit, ki ellentmond vagy csupán zavaró tényező.
és RAPCSÁK ?

az se volt kutya... 250 kilós hízó...
@parti_giano: Egy keresztény ország mi másból is építkezne, mint sámándobból. :)
Olyan dagadt lett az összes Fideszes meg Morvai is, hogy már szinte egy koncentrációs táborral ér fel az a haldokló Nyugat - de majd megmagyarázzák, hogy ők tulajdonképp nem is elhíztak hanem felpüffedtek a sok koplalástól meg egészségtelen életmódtól. És nagyon hiányzott már nekik a hazai koszt. és értünk püffedtek
@Rodeo36:
Szia Rodi!
A felvázolt törekvések és szándékok világosan látszanak, az hogy ezeknek vannak-e realitásai, az más kérdés.
Sajnos úgy néz ki, hogy ezeket a szándékokat sem a belpolitikailag nem lehet korlátozni, külső hatalmak nem szólhatnak bele, mert a 2/3 megléte
beavatkozás esetén kívülről úgy nézne ki, hogy a demokráciát sértené, szembe menne a népakarattal.
A gazdasági felvirágzásban Orbán Viktor reménykedik, hiszen az új utakban bízik, melyeket most alakít ki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Szerintem a külhöni magyarok autonómiája nem jelenti a határok bővítését."
Ebben igazad van, eddig így nézett ki.
Az Ukrajnában kialakult helyzet azonban példa arra, hogy nemzetközi beavatkozás nélkül el lehet kezdeni a határrevíziókat.
@Myrath:
"A diktatúra nem tűr maga mellett senkit, ki ellentmond, vagy csupán zavaró tényező."
Igen. A diktatúrának az a sajátossága, hogy nem lehet felpuhítani, mert osztódással erősödik.
Ezt igazolja, hogy a totalitárius rendszerek soha nem békésen omlanak össze, hanem a nép
lázadásával.
Épp a képviselők elhízása igazolja a "nyugat" dekadens puhányságát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mindig csak pufferel... sokszor élvezhetetlen... de köszönöm...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ismét nagyot alkottál ma.
ilyenkor tükörbe tudsz nézni? Csak erdeklodom
Az Index mai képösszeállításából is szépen látszik, hogy Brüsszelben mindegyik képviselő magára szedett pár kilót is a milliók mellé. Mondjuk a Parlamentnek is hasonló hatása van, 2010-ben rémisztő volt látni, hogy néhol 4-5 malacpofa közül lehetett választani...
Az izraeli biztonsági szolgálatok attól tartanak, hogy a pápa szentföldi útját és a nemzetközi média ezzel járó figyelmét kihasználva szélsőséges zsidó csoportok nagyobb "gyűlöletcselekményt" hajtanak végre, s ezért óvintézkedéseket vezettek be. Az ügy előzménye, hogy az utóbbi hetekben szélsőjobboldali vandál csoportok arab- és keresztényellenes feliratokat festettek keresztény helyekre, templomokra, kolostorokra, a római katolikus látogatóközpontra
Csütörtökön az Európai Unió tájékoztatta cionista rezsimet azon a döntéséről, hogy megtiltja a tojás, a baromfi, és baromfitermékek behozatalát a cionisták által megszállt területeken lévő kibucokból. Az ENSZ a Jordán folyó nyugati partját és Kelet-Jeruzsálemet az ott élő zsidó telepesek miatt a nemzetközi jog alapján illegálisan megszállt területnek tartja.

A nemzetközi bojkott izraeli termékekre, a bojkott, kiválás és szankciók (BDS) kampány 30 millió dollárjába került eddig is az izraeli rezsimnek. A BDS kampány része azoknak a nemzetközi erőfeszítéseknek, hogy nyomást gyakoroljanak Tel Aviv-ra az illegális építkezések beszüntetésére a megszállt palesztin területeken.
@Mariann19: "...az is látható Orbán nacionalizmusra játszó politikájából, hogy ambícióinak nem elég Magyarország, ennél nagyobb hatalmat tart a maga számára érdemesnek. Ennek elérése érdekében eszközként Magyarország meghökkentő gazdasági kiugrását, sikerét kívánja elérni..."

Kívánja? Aha. Akkor 1) ez miben nyilvánul meg, 2) kecsegtet-e eredménnyel, és 3) mi várható?

Amíg esetleg válaszolsz, elmondom, szerintem mi van.

Szerintem az van, mint általában: ha egy ország képtelen új forrásokra támaszkodni (például más országok kárára számottevően gyarapodni - nem birodalom), vagy új forrásokat kiaknázni (pl. új nyersanyaglelőhelyeket, vagy üzletfejlesztésbe kezdeni, szabadalmaztatni), akkor a vezető réteg rendszerint saját kiszolgáltatott, alávetett osztályait, rétegeit, csoportjait csapolja meg, zsigereli vagy fosztja ki, ahogy mifelénk:

- 1848 előtt a nemesség a jobbágyságot,
- 1867 után a legfelső arisztokrácia (főnemesség, főpapság) és a polgárság a köz- és kisnemességet,
- a 19. század végétől az arisztokrácia a parasztságot, a nagytőkések a munkásságot,
- 1944-ben a Sztójay-kormány a zsidónak titulált kisebbséget (kapóra jött a költségvetés kiadási oldalát megduplázó "megszállási költségek" fedezésére, meg miért ne, ha lehet),
- 1947 után a vagyontalan polgári értelmiségiek, a proletárok és a nincstelen parasztság az arisztokráciát, az iparosokat, a nagytőkéseket és a kulákságot,
- 1988-tól a posztkommunista vezetőség a köztulajdont;
- ennek megfelelően, folytatva a hagyományokat, napjainkban, 2010 óta a rezsim a maradék közvagyont dézsmálja és rekvirálja, illetve támasza, a felső-középosztály az alsóbb osztályokat zsigereli.

Röviden: "Orbán nacionalizmusra játszó politikájából" a vagyon újraelosztása látszik, a jól ismert, nacionalista köntösbe bújtatott harc az erőforrások feletti uralom megszerzéséért.

Azt, hogy ez jó-e az országnak, vagy kinek jó személy szerint, azt ítélje meg mindenki maga.

Ami szerintem a lényeg, hogy nincs jobb és bal, csak FENT és LENT. S persze e tekintetben, ehhez képest a többi dichotómia, pl. konzervatív-liberális, nemzeti-nemzetidegen, politikai-kulturális nemzet stb. tagolása is súlytalan (kéne legyen).

"...t. i. az ész' szavával 's nem a' szív andalgásival kell kormányozni: milly nagyon mutatkozik ennek lehető legsürgetőbb szüksége még honunkra nézve..."
mek.oszk.hu/05500/05533/05533.htm
@Myrath: a taktika, hogy a dobok hangjaval revuletbe ringatjuk a dekadens nyugatot.
@ephart: tudjuk, a felirat szovege: lomaiak takarodjatok haza! alairas: blian.
@nincs_itt:
továbbra is megmarad az egyetlen kérdés ami fontos, a többi mellékes

a magyar gazdaság valós állapotának javulása vagy az országban lehet akárki a császár semmi más nem lesz mint egy kiskakas a szemétdombon és kárál meg kappanhangon nyekereg és kurvára felfuvalkodott

és...a mellékelt ábra alapján a gazdaság nem jön rendbe mert mert senkit sem érdekel ez a 93000 négyzetkilóméter majdnem értéktelen terület mivel a mezőgazdaság egy látszat a többi meg külföldi kooperáció amit seperc alatt leszerelhetnek és elvihetik bárhová vagonokban

és akkor ...

brühüyyy
@nincs_itt:
Átolvasva a cikket, nem kerültem derűs hangulatba.
Az ott leírt hipotézisek közül a legvalószínűbbnek tartom, hogy megválasztása - a külföldi gyakorlattól eltérően - nem a nép által történik, hanem a jelenlegi parlament által. A kimenetele nem kétséges, a 9 évre való érvényessége sem, tehát 2026-ig erre lehet berendezkedni.
A másik - a teljhatalmat totálisan kielégítő variáció - hogy a köztársasági elnök jelöli ki a miniszterelnököt.
Ez a lehetőség egy teljes függő viszonyt jelent már a kezdetekor, a kiválasztáson át a leendő miniszterelnök személyét illetően.
@parti_giano: Ámosz Oz világhírű írónak a fiatal radikális zsidó telepesekről szóló kijelentése, amelyben héber neonáciknak nevezte őket. Ámosz Oz pénteken Tel-Avivban a 75. születésnapját ünnepelte egy kulturális eseményen, ahol azokat a honfitársait bírálta élesen, akik engedély nélkül alakítanak ki telepeket Ciszjordániában - jelentette az izraeli sajtóra hivatkozva az MTI:
Palesztin államban hisz
A Nobel-esélyesnek tartott, 1939-ben született izraeli író 2010-ben Budapesten járt a könyvfesztiválon, az origónak adott interjújában akkor azt mondta, hogy "az izraeliek és palesztinok drámájában nincs rossz vagy jó. Két jogos igény összeütközése okozza a tragédiánkat. Azt gondolom, egy ilyen tragédiának két vége lehet. Shakespeare-i, amikor valamelyik oldal igazsága győzedelmeskedik, de mindenki meghal; vagy csehovi, amikor a szereplők csalódottan és megkeseredve, de élnek. Nem hiszek a hepiendben; a két állam - izraeli és palesztin - egymás melletti létezésében hiszek".
Az író elítélte a zsidó szélsőségesek arab tulajdon elleni támadásait is.
A szörny szemébe kell néznünk és nevén kell őt neveznünk. Olyanná akartunk válni, mint a többi nép. Reméltük, hogy eljön a nap, amikor lesz héber tolvaj és lesz héber szajha.

Most már vannak héber neonáci csoportok is
@Pantagruel: korrekt. Ehhez annyit lehet hozzátenni, mivel a magyar bizniszmanusok -tisztelet a kivételnek - versenyképtelenek a piacon, tőkét folhalmozni csak az állami pénzek fosztogatásaval látják megvalósíthatónak, igy mint kullancs fonódnak össze a politikával és természetesen a gazdasági bűnözéssel.
@parti_giano: A Szentföldre látogat Ferenc pápa
Nagyon aggódnak: támadás készül Ferenc pápa ellen?

Fokozott biztonsági intézkedésekkel készülnek Ferenc pápa szombaton kezdődő háromnapos szentföldi látogatására

Az izraeli biztonsági szolgálatok attól tartanak, hogy a pápa szentföldi útját és a nemzetközi média ezzel járó figyelmét kihasználva szélsőséges zsidó csoportok nagyobb "gyűlöletcselekményt" hajtanak végre, s ezért óvintézkedéseket vezettek be. Az ügy előzménye, hogy az utóbbi hetekben szélsőjobboldali vandál csoportok arab- és keresztényellenes feliratokat festettek keresztény helyekre, templomokra, kolostorokra, a római katolikus látogatóközpontra KITEKINTŐ.HU
@Pantagruel:
(remélem elhiszed) azután olvastam soraidat, hogy az én soraimat leközöltem

és asszem teljesen szinkronban vagyunk
orbán álma lehetetlen...

jobb ha bebetonozzák élve és szentté avattyák már holnap

nincs alapja a gazdaság bármilyen fejlődésének

egyetértek

és

várom mikor teszik félre a kiskappant a sajátjai mert ha ők túl akarnak élni akkor most van ideje kibaszni mint macskát szarni

brühüyyy
@Habakuk999: "tőkét folhalmozni csak az állami pénzek fosztogatásaval látják megvalósíthatónak"

Osztom. S persze az "állami pénzek" most EU-pénzek is, s ami nélkül igen nagy sz... szutyokban csücsülnénk nyakig.

@Rodeo36: elhiszem. :) melyik az? mindegyik :D
@Sir Bates dö Hól: Ettől beszartam. Kásler azt mondta a vitában: "szerinte ez nem valódi vita és látja, hogy a képviselő társai csak puskáznak. Ő viszont ezzel szemben nem fog puskázni, hanem felolvassa a mondandóját." :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Krisztikeddel pariban volt, látszik egy alomból származnak
@Habakuk999: egyubkent szépen kisminkeltek a naccsagos ténsasszonyt.
@Habakuk999: Én nem így látom. Eddig szerintem Morvai és az elempés a legjobb.
@ephart: eddigi kommentjeid alapján nem gondolkodunk azonosan, ezt előre szögezzük le... izrael állam jelenlegi politikáját nem azonos indíttatásból utasítjuk el...

most az eu helyesen cselekedett, nem?...
@Sir Bates dö Hól: véleményem szerint Izrael 1948 megalakulása a bibliai próféciák beteljesülése.bármennyire démonikus inspirációjú is a mai cionista zsidóság Izrael Állam fönnmarad Úr Jézus Krisztus aki örökké áldandó Isten második visszajöveteléig.ezzel együt mégsem érthetek egyet a mindenkori cionisták bűneivel
Valaki szólhatna szanyinak, hogy a zakó az nem bocskai, azon csak egy gombot kell használni...
@ephart: ok, csak ne "zsidózz"... a cionizmust lehet bírálni, azt semmi nem tiltja...
Meg kell követnem zagyva agyalá gyulát... káslerhez képest nobel-prize candidate...
@Sir Bates dö Hól: de hisz a cionisták is fajtikák.miért legitim a cionizmus bírálata és miért tiltott a zsidó bűnök bírálata?
" a cionizmust lehet bírálni, azt semmi nem tiltja..."

de miért nem lehet a zsidó bűnökről beszélni.tényleg érdekel a véleményed
@Sir Bates dö Hól: Szerintem te most 1 órás késéssel látod a vitát. Készülj mert Szanyitól padlót fogsz még a vita során. :)
Bajnai nagyon gyengusz volt, mert nem az EP-vel foglalkozott, hanem felrakta a jobbik mantrát, elpufogtatva azokat az ezerszer hangoztatott lózungokat, ami miatt a jobbiknak már több mint 1 millió szavazója van. :)
Szegénykém ha tudná, hogy még az 5 százalékuk sem biztos.
@Sir Bates dö Hól:

Megnéztem a vitát. Egyfolytában csodálkozom az ízléseden:))
Bajnai és az LMP-s volt a legjobb.
@Orica Középföldi: Bajnai szerintem abszolút nem volt jó. Az elempés viszont igen. A vita után egy bizonytalan szavazó azt tapasztalhatta, hogy Bajnai és Szanyi volt agresszív, miközben Morvai szelíd és megfontolt. Ez a stílus nagy hiba volt Bajnai részéről és jól látszott, hogy beleesett a negatív kampány kontraproduktív hibájába.
@ephart: mert a "bűnök" (definiáljuk bárhogy is) azok bűnök... nem zsidó, német, orosz, magyar, szlovák, angol/brit/usa bűnök... ezért elfogadhatatlan számomra az általánosítás etnikai alapon... ezzel szemben a szocializációt figyelembe véve megengedhető a prototipusok léte/felállítása... természetesen nen figyelmen kivűl hagyva az előzmények (ok-okozat) korrekt bemutatását (s tán prekoncepciónk/prejudikációnk bázisának legalább saját magunk előtti tisztázását mind generális, mind speciális szinten)... ezért...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nálam most lett vége... morvai nekem üzent "alázat a választó felé"... megvan a bagarol, csak kilencfarkú macskát honnan szerzek?...
@Orica Középföldi: igen, nekem is ők tűntek elfogadhatóknak (ez helyes így?)... az ízlésemen nem csodálkozol, zöld szemű vagy:-)...
@Orica Középföldi: gondolom ő a dominát preferálja... vadai az övé:-)...
@Pantagruel: Az, hogy Orbán kiugró és meghökkentő gazdasági kiugrása kegyegtet-e eredménnyel, erre csak akkor lehetne válaszolni, ha már ismert lenne, hogy milyen szerződések, államközi megállapodások jöttek létre a keleti, arab és délamerikai próbálkozások után.
Orbán célja, hogy utánzásra méltó eredményeket tudjon felmutatni a világnak, mely siker a saját
kiemelkedő államférfiúi kvalitásait igazolná. Ezzel bizonyítaná hatalmának országon kívülre való kiterjesztését is egyben.
Ezeknek az új utaknak a keresése veszélyes játék, mert ezzel együtt járhat az eddigi nyugati kapcsolatok leépülése, mely több százezer munkahely megszűnését jelentené a külföldi befektetők kivonulása által.
"Ha egy ország képtelen újforrásokra támaszkodni:"
Mint írod, ennek hiányában saját népét fosztja ki.
Lakonikus kérdésem van. Amennyiben lennének új források, látván a hazai gyakorlatot a kifosztás tekintetében, gondolod, egy erősebb gazdaság ezt megszüntetné?
@Penivaldes:

Ha közben hallottad, hogy miket mondott, akkor szelídnek nem lehet nevezni.A rákövült vigyor, és a visszafogottság ne tévesszen meg.
Néhány szavazatért akár bohócnak is

"Megbolygatta a méhkast Orbán
Orbán először a méhésztársadalom helyzetével ismerkedett, majd miután kibeszélték a témát, magukkal a méhekkel is kezet fogott."
www.blikk.hu/blikk_aktualis/megbolygatta-a-mehkast-orban-2254321
@Orica Középföldi: Igen az volt vagy te nem az ATV vitáját nézted? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: másojhoz szólt, itt nem bizonytalanok vannak... ha egy bizonytalannak is vannak alap-preferenciái... (azt ne felejtsd el soha, hogy a jobbiknak, a szélsőségnek mindig az alacsony részvétel kedvez... az összlakosságra vetítve max. 10% körül vagytok... az meg kezelhető... a buszon is mundig elfingja magát valaki...)
@Orica Középföldi: azért kérdezem, mert én nem tudok semmiről, ami politika. az utolsó emlékem a hipofízis.
@Sir Bates dö Hól:
Amennyiben szabad hozzászólnom az ATV vitához, Bajnai, LMP, Szanyi sorrendet állítanék fel.
Azt láttam, hogy a 6 ember összetétele felkészültségben enyhén szólva nem volt szerencsés.
Profi politikusokat nem üdvös laikusokkal összeengedni.
@Mariann19: szerintem van igazsága Angyalnak abban, hogy Bajnai erősen a jobbikra koncentrált.
a ténsasszony szelídsége azért necces, bár Piroska sem ismerte fel az ágyba bújt farkast.
@Habakuk999: piroska..jaj hagyjuk már azt a nemi éréssel kapcsolatos mesét.
@Mariann19: szerintem egyre többször kellene osszeengedni őket.
Hogy érezzék a felelősségüket.
@Habakuk999: nekem más jut eszembe az összeeresztéstől
@Penivaldes: Ennyire tavasz van? Nem volt eszemben szexuális célzás.
@Rodeo36: az nem újság, hogy nagyon eltérő a véleményünk sok mindenben... viszont néhány alapkérdést egyazon szerint látunk... igen, mo 93 e km2, hogy valós képet kapjunk súlyáról, jó lenne egyes német, francia, olasz, indiai, brazil, usa tartományokkal/megyékkel összevetni a számokat... akkor lenne sírás a fidesznél...

más: ha valaki belegondol abba, hogy pl. magyar bort kínába, az tudja azt is, hogy hova?... mert vagy peking, vagy sanghaj (a többit hagyjuk), mert mindenhova nem jut... a keleti nyitást propagáló retardáltak csak egyszer kérjenek le egy francia hipermarket leltárt... hogy egy helyre mennyi a minimum beszállítandó tétel...
@Habakuk999: bocs, de féléven át kellett mesehősökkel foglalkoznom..és ez az eredménye
tavasz,? nyár
@Habakuk999:
"Bajnai erősen a Jobbikra koncentrált."
Jól választott, mert Tóth Tamás és az sms képviselő jelenléte komolytalan volt.
Tóth Tamás egyéni tragédiáját helyezte a nagypolitikába, Kláser olcsó személyeskedéssel támadta Bajnait.
Bajnai nem ilyen kisstílű, ezen kívül a Jobbik napjaink politikai főszereplője, az Együtt-nek
ezért a vele szemben lévő averzióit kellett megmutatni.
@Habakuk999: Szerintem Morvai használta ki legjobban a lehetőséget, a zárszavában ügyesen fordította meg a két baloldali jelölt egymásra licitáló Jobbik-kritikáját, de másoknak is voltak jobb pillanatai, különösen, amikor képesek voltak a választókhoz szólni és emberi nyelven beszélni.
@Habakuk999:
"Szerintem egyre többször kellene összeengedni őket."
Azt vártam ettől a vitától, hogy a nyilvánosság jobban megismeri a pártok véleményét több dologról, miután az emberek csak a közszolgálati médiára szorítkoznak.
A vita az embereket állásfoglalásra késztetné, mert ellentétes információkat hallanának, és azok cáfolatát.
"német, orosz, magyar, szlovák, angol/brit/usa bűnök."

ok.ezekről nyíltan lehet.ám a zsidók bűneiről egy hangot sem.ez miért van?
@guma:
Látom sötét jövőnket.
nincs itt is küldött egy linket, ugyanez volt a témája.
Amikor összevetem a kettőt, félelmetes, hogy az újságírók hogyan tudják pontról-pontra megjósolni, milyen forgatókönyv alapján lesznek a történések.
Igazság szerint mi is már ki tudjuk sakkozni, csak kivédeni nem.
Az írás felveti, hogy legyen népszavazás, hogy hány alkalommal legyen betölthető a két tisztség.
Jóslatom: Alkotmányba foglalják, hogy ebben nem lehet népszavazást tartani.
Holnapután a Jobbik jól lenyom titeket. Ez fáj, mi?
@Penivaldes: igen de ha az egyéni zsidó bűnt bárki is megemlitti rögtön antiszemitának bélyegzik.ez más nációval nem így van.mi az oka
@ephart: és sokszor nem egyénileg említik a "zsidó" bűnt sem, hanem hogy a zsidók..
@Penivaldes: hát Peni ettől a választól kész vagyok
@Sir Bates dö Hól: Pont az alábbiról beszéltem, úgy látszik ezt mások is egyből észrevették.

"A Jobbik angolnaként csúszik ki a támadói kezéből, ha nem jól fogják meg

Ez volt a Baloldal Nagy Esélye, Hogy Megmutassa, Érvekkel Tudja Legyőzni A Jobbikot, miután belátták, hogy a szóba nem állás legfeljebb arra jó, hogy a Jobbik lassan, de biztosan lehagyja őket.

Főleg Bajnai Gordonon látszott is, igyekszik kihasználni a lehetőséget, hogy belekössön Morvaiba, de ezt olyan ügyetlenül tette, hogy Morvainak alig kellett érdemben reagálni erre. Sőt, a végén még ő játszhatta ki azt a kártyát, hogy sajnálja, hogy az ellenfelei csak az ő gyalázásával foglalkoztak, közben programjukról semmi sem derült ki. Világosan látszott: az úgy nem megy, hogy éveken keresztül valaki semmi sem kezd a Jobbikkal, majd azt hiszi, ha hajlandó velük szóba állni, a győzelem máris garantált. A legkevésbé sem. Ezekre a meccsekre ugyanúgy edzeni kell."

444.hu/2014/05/23/ot-dolog-amit-megtanultunk-az-ep-listavezetok-vitajabol/
@ephart: nem ezt írtam... azt írtam nem etnikai alapon...
@Penivaldes: mi van húgi? jó kis dumahaverod van:))
@Mariann19: "Amennyiben lennének új források, látván a hazai gyakorlatot a kifosztás tekintetében, gondolod, egy erősebb gazdaság ezt megszüntetné?"

Kiegyensúlyozottabb vagyoneloszlás esetén igen - feltételezem. Minél szegényebb az egyén, annál kiszolgáltatottabb. Minél kiszolgáltatottabb, annál bizalmatlanabb. Minél bizalmatlanabb, annál labilisabb. Minél labilisabb, annál kevésbé hajlamos, és annál alkalmatlanabb az összefogásra. Minél kevésbé hajlamos az összefogásra, annál kisebb az érdekérvényesítő képessége. Minél kisebb az érdekérvényesítő képessége, annál kiszolgáltatottabb a hatalomnak. Minél kiszolgáltatottabb a hatalomnak, annál szegényebb.

Minél tehetősebb, annál bizakodóbb. Minél bizakodóbb, annál kiegyensúlyozottabb. Minél kiegyensúlyozottabb, annál nyitottabb. Minél nyitottabb, annál nyitottabb, annál inkább hajlik az együttműködésre. Minél inkább hajlik az együttműködésre, annál hajlamosabb, és alkalmasabb az összefogásra. Minél alkalmasabb az összefogásra, annál nagyobb az érdekérvényesítő képessége. Minél erősebb az érdekérvényesítő képessége, annál inkább részesül a hatalomból. Minél inkább részesül a hatalomból, annál gazdagabb. Minél gazdagabb, annál bizakodóbb.
@Sir Bates dö Hól: á,mindegy.elbeszélünk egymás mellett szerintem terelsz nem érszem őszintének a válaszod(és te).lózung felszínesség.azért köce
@ephart: figyi, nem tiltja semmi, viszont következményekkel jár. ahogy te is írod. vagyis a kollektív bűnösség elve csak a büntetőjogi elméletekkel ellentétes, a gyakorlattal nem (a kollektív felelősségre vonással és büntetéssel, ill. megtorlással együtt)

ami azonban fontosabb: a józan ésszel is, egyszóval értelmetlen. tulajdonképpen ez olyasmi, aminek elsőre csak a gyakorlatban van értelme, elméletben nincs, de valójában a gyakorlatban sincs: ellentmondáshoz vezet. lásd: az úgynevezett "zsidó bűnök" áldozatai általában ugyanúgy zsidók IS.

ezért kell a specifikáció: hogy értelme legyen. pl. ez vagy az a zsidó szervezet, vallási csoport, jogi személy. egy-egy zsidó bűne nem a zsidóság bűne, egy-egy zsidó szervezet bűne nem (lehet) a zsidóság bűne

aztán elismerem, hogy a logikára hivatkozás csak egy út, a vallásos, hitbeli meggyőződés meg egy másik, és hogy az egy másfajta tudati struktúrát feltételez, amelyen belül van létjogosultsága a kollektív bűnösségnek és hasonlóknak, de az már hitvita
@Pantagruel: értem én.ezt az érvrendszert próbálta Sir is.de a mindennapi tapasztalat mást mutat.a jelentéktelenebb egyéni zsidó kritika is heves és agresszív antiszemita váddal jár.a nagypolitikától kezdve a plebs szig

más
transzcendens síkon mindenki megbeszéli Krisztussal mit miért tett itt a földön.akár zsidó akár más nemzet fia
@ephart: mi van öreg, nálad is benézett a csanád effekt? csak még nem lendültél át?
@ephart: bocsi, de te azt kérdezted, miért tilos. az én válaszom az, hogy nem tilos, csak következményekkel - pl. jó eséllyel az antiszemitizmus vádjának ódiumával) - jár.

másképpen: én nem azt mondtam, hogy a jelenség, amiről beszélsz, nem létezik, hanem arról, hogy elvileg törvénytelen, amúgy meg értelmetlen.

tehát te is beszélhetsz itt a "zsidó bűnökről", aztán majd valaki kifejti neked, hogy az ilyesmi nem csak alantas, de értelmetlen is.

ahogyan - értelemszerűen - alantas és értelmetlen a "magyarság bűneiről", vagy a németek bűneiről beszélni.
Bár Fideszes vagyok de most az egyszer leszavazok a dzsobbikra vasárnap! HAd üsse meg a guta a Putyin fóbiás idióta liberálisokat! Hehehe :DD
Remélem a jobbik is szarrá veri a maszop-déká-nemegyütt-elempé balliberális négyes fogatot :)))
@Benjamin Eisenberger: mácsak te hiányosztál! nélküled üres a riviéra:))
@Pantagruel: ok ok.már nekem uncsi meg kínos.nem is feszegetném tovább.az világos hogy a kollektív bűnösség tarthatatlan.de az egyéni bűnösség megemlítésekor is antiszemitizmus a vád
@taga20: Helló itt a hétvége? Ez a szám hogy tetszik? :)

youtu.be/6AR3zLYx9XU
@Benjamin Eisenberger:

Egészségedre'biboldóbarom!
Az egy és ugyanaz a gyökér kategória érem két oldala!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver, reggel erről beszélt vadonjani. nem tudom, hogy teccik-ee?
egyébként, hogy vagy? nem idegeltél ki senkit a héten? látom haba utál, mint a szart:)
mi a fasz van itt? a törzstrollok alszanak, oké. de hogy a retardált trollok is alszanak, az má mindennek az alja vagy a teteje:)
@ephart: "de az egyéni bűnösség megemlítésekor is antiszemitizmus a vád"

igen, de ezt mi, felvilágosult emberek, konkrétan leszarjuk. örömmel veszem, hogy halára untatlak, úgyhogy folytatom.

mondok egy jellemző példát. illusztris eset a hazai zsidóság deportálása.

bosszúszomjas, számító, figyelmetlen, igénytelen vagy egyszerűen csak nemzeti mazochizmusban szenvedő közszereplőink rendszeresen a magyarok, a magyarság bűneiről beszélnek. helytelen? igen. értelmetlen. igen. alantas? igen. na most, ha eltekintünk attól a ténytől, hogy a magyarok minden más népnél különbek, akkor talán megengedhető, hogy ennyi méltányosság kijár minden más népnek (leszámítva a herótokat, akiknek azon az evolúciós görbén a helyük, mely a patkányoktól a toportyánokon át az olaszokig vezet)

na most. és most jön a példa. a zsidóság deportálásában részt vett a zsidó tanács is. tehát tulajdonképpen a zsidó politikai elit. értsd: a zsidó önkormányzat. a zsidó vezetőkhöz szokás kötni a bűnöket (hazánk felvásárlása, szabadkőművesség, világkormány, ilyesmi), tehát íme, itt van a bűnös zsidó vezetőség, és zsidók az áldozatok. és itt van az ellentmondás, ami értelmetlenné teszi a kollektív bűnösség elvét, mert egyenlőségjelet tesz az áldozatok és az elkövetők közé.

holott...

más szavakkal: ezt a bűnt nyugodtan felvehetnénk a zsidó bűnök listájára, zsidó vezetők követték el, és hozzá a legsúlyosabb bűnök közül való: lásd holokauszt. s mivel zsidó bűnökről van szó, a kollektív bűnösség elve alapján a zsidóságé a felelősség, tehát őket kell felelősségre vonni, a zsidóságnak kell bűnhődnie.

nem arról van szó, hogy a zsidóságnak nem kell szembenéznie közössége múltjával, erről szó sincs, ha nem tennék, nem is tudnék ilyen példát mondani:

www.remeny.org/remeny/2006-tavasz-5766-adar-niszan-ijjar/dr-feldmajer-peter-mentegessuk-e-a-zsido-tanacs-tagjait/

s ez csak egy példa. a szélsőjobb történelmi narratíva kedvenc példája, Rákosi és bandájának bűnei - mintha a komcsik nem épp a karvalytőkére hajtottak volna, akik kicsodák? többek között, ugye. és így tovább.
@taga20: Én egyre kevésbé szoktam idegelni. Tudod a cuki kampány rám is hatással van, meg amúgy is mindig egy jámbor emberke voltam :)
@Pantagruel:
Bravúrosan vezetted le a jövedelemkülönbségek megszüntetésének hatását az állampolgári tudat
fejlődésére, mely gazdagodással egyenes arányban jut el a csúcsfelismerés magasságába.
A parvenűk azonban gondosan ügyelnek arra, hogy ez a fajta fejlődés ne veszélyeztesse a poziciójukat, pénzügyi hatalmuk erre lehetőséget is ad.
Ne reménykedjünk.
Elismerésem fejezem ki igényes kommentjeidért!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez a jámboremberke itt sokakból kihozta a fredikrügert:))
Európai Unio nyaloncok!

Gondolkodjatok már el azon hogy egy Magyarországi Spar-os pénztáros vagy árufeltöltö miért keres sokkal kevesebbet mint egy németországi vagy ausztriai! Nem, nem az elvonás a sok itthon, hanem alapbol a bruttó bér is.

MIÉRT?!

Ezen gondolkodjatok el!
@Benjamin Eisenberger:

Erre mint mond egy libsi "közgazdász"? "Mer a magyar pénztáros kevésbé versenyképes a némethez képest...."

No de miért is???!!! MITŐL??
@Mariann19: drága mariann, a flukszuskondenzátorról, mi a véleménye? és arról, hogy az index belever a karterba?:)))
@taga20: Amúgy inkább ez az én stílusom.

youtu.be/LZ8oJ0exaq0

Megismered az énekest? :)
@ephart: nincs mit... ám csak más a megközelítésünk... ez nem terelés...
@Benjamin Eisenberger: és az afrikai pénctáros mé keres egy dollárt per nap? bendzsifijam?
@Benjamin Eisenberger:
Mily kevés elég a boldogsághoz…
Leverik a liberálbolsevista, vadászó, termőföldet megvédő és a franc tudja még milyen hazaáruló, népelnyomó, kizsákmányoló…………………….. (a kipontozott rész a tiéd).
Egyszerű lelkeket ez a vélt és valószínűleg valós győzelem elvezeti majd a mennyek országába, ahol a brokkoli is árpádsávosan nyő a génmanipulációnak köszönhetően és a karfiol Egészséges Fejbőr nótákat trallalázik, amikor a magyar anyaföld testéből kiszakítja a rohattlabanc osztrák tulajdonos.

Ez gyönyörű életkép lenne a jobbik .jpg-tárában (hülyék előnyben), de azért a helyedben hátranéznék néha és elolvasnám milyen logó van a seggedben lévő gyutacsra szitázva. Csak nem Dzsobbik??-:o
Légy résen!
Ja, az már régi történet, bocs!
@Mariann19: köszi. hát akkor ennyit mára. ez is olyan, mint a golf, egy jó ütés után kell abbahagyni: megyek fogat mosni, öblögetni.

yo8 mindenkinek! egy élmény volt ma is
@Pantagruel: ez a gyűrűkúra idézet így beleszőve:-)...
@Knósszosz: lazulj, haver! bendzsi egy selejt!
ez az amiért van értelme az életnek:))
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@taga20:
Lazulok... kösz!
Legalább ébren van valaki, aki lazít a jobbos tokmány szorításán-:)
Mostanában ilyen tájt mindenki álmos, alkalmazkodom én is. Te bírod, de arra azért vigyázz, hogy a porszívó ne váljon fétissé, ezt őszintén!-:))

Csocsillak!
@Knósszosz: a drága kicsi feleségemet most altattam el, egyig rá érek. ja me félhatkor kelek, me megyek melózni:)) és ez nem vicc, szeretek melózni!
neked küdöm!
www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI
Bárándy Péter szerint

az országban kozmikus sebességgel lezajlott társadalmi változások, az egyenlőtlenségek okozzák, hogy a vadászatot – a golffal, a vitorlázással egy lapon emlegetve – megvetendő úri hóborttá egyszerűsítette a közvélemény.

...mondja dr Bárándy Péter, a .....MAGYAR VADÁSZKAMARA etikai bizottságának elnöke, MENNYIÉRT IS ????? :)

....SZERIN TEM NE MENJÜNK EL SZAVAZNI, INKÁBB LŐJÜNK KI 6 EZER FÁCÁNT..........:)
@taga20: enézést, paraszt votam! ez a csaj a willendorfivénusz?
@kvadrillio: JAV.: ...az országban kozmikus sebességgel A MINDENKORI KORMÁNYOK ÁLTAL ERŐSZAKOSAN, HÁTTÉR- ÉS NEM HÁTTÉRMUTYIKKAL....LÉTREHOZOTT TÁRSADALMI EGYENLŐTLENSÉGEK OKOZZÁK........."
@kvadrillio: te nehogy lebassz egy pofont saját magadnak, me fájni fog:))
ez itt ilyen a péntek éjszaka? hol van a sok okos? a sok okostojás, aki hétköznap reggeltől délután négyig ossza az észt? most hol a faszba van?
@taga20: Húzok én is aludni szerintem. :)
Kérem szépen, evvel' a Morvai nevezetű jóasszonnyal' nem az a baj, hogy kövér-e vagy sem, sőt: aki ezen lovagol, ugyanúgy kirekesztő és érdemtelen az EP-be bekerülni (még kevésbé előkelő helyekre sem hívnak meg jobb helyeken ilyen nézetűeket);

másként: akinek evvel' a Morvai nevezetű valakivel CSAK az a problémája, hogy hízott-e vagy sem (amihez tehát ráadásul köze senkinek nincs, ha közszereplő, ha nem valaki!) ÉS NEM AZ VELE A BAJ, hogy egy alapvetően náci (fasiszta) ideológia mentén haladó, nettó nyilas pártnak a tagja és a nettón szélsőséges, faji alapú és blőden buta 8!) kiszólásai alapján - amelyek egy jogászhoz, így bölcsészhez eleve méltatlanok, jegyzem meg szerényen! - egy nevesebb Kupiba sem engedték volna be, de nemhogy kiszolgálni nem, de még kuntsaftnak' sem . . .

szóval már megint mindenki másról beszél . . miért érzem úgy, hogy dézsavizem 'van?

miért igaz az, hogy a 30-as években a horthyék alatt, majd az ötvenes években a ráékosiék alatt, majd a 2010-es években a zrobánék' alatt ez a fű alatti mellébeszélés, kikacsintás, ocsmánykodás az úr?!

szeretettel:

Maus Róbert (Robi)

Tele-Maus Nonprofit Consulting*
www.tele-maus.hu
(* mint természetes személy magánszemély)
@Pantagruel:

"__
Kiegyensúlyozottabb vagyoneloszlás esetén igen - feltételezem. Minél szegényebb az egyén, annál kiszolgáltatottabb. Minél kiszolgáltatottabb, annál bizalmatlanabb. Minél bizalmatlanabb, annál labilisabb. Minél labilisabb, annál kevésbé hajlamos, és annál alkalmatlanabb az összefogásra. Minél kevésbé hajlamos az összefogásra, annál kisebb az érdekérvényesítő képessége. Minél kisebb az érdekérvényesítő képessége, annál kiszolgáltatottabb a hatalomnak. Minél kiszolgáltatottabb a hatalomnak, annál szegényebb.

Minél tehetősebb, annál bizakodóbb. Minél bizakodóbb, annál kiegyensúlyozottabb. Minél kiegyensúlyozottabb, annál nyitottabb. Minél nyitottabb, annál nyitottabb, annál inkább hajlik az együttműködésre. Minél inkább hajlik az együttműködésre, annál hajlamosabb, és alkalmasabb az összefogásra. Minél alkalmasabb az összefogásra, annál nagyobb az érdekérvényesítő képessége. Minél erősebb az érdekérvényesítő képessége, annál inkább részesül a hatalomból. Minél inkább részesül a hatalomból, annál gazdagabb. Minél gazdagabb, annál bizakodóbb.
__"

5*****

Köszönöm. A hét kommentje volt.
@Orica Középföldi:

Köszönöm. Elolvastam. Nagyobb levegőt kell vennem. Aztán.
Most akkor már tutti biztosan eldőlt, hogy M.Hisztike nem meleg jogvédőként indul a jobbik színeiben?
Szóval még mindig - a fejhúsát elnézve - jobban mégéri ez, mint a régi meggyőződése.
Bár aki kártékony parazita, az igazából mindegy milyen színekben gyakorolja a legősibb mesterséget.
Tegap itt bactátok a rézalapút, ahelyett, hogy a jó időt kihasználva pl.eveztetek volna, fröccsözéssel összekötve, egy kis lángos, miközben a csajok ... adottságait szemléli az ember... erre TI ecceri pártqrvákkal hetyegtek.
A ti választásotok... fura az ízlésetek. :(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Erre sajnos nem folyik a Lajta, így én pálinkafesztiválon voltam. Ne tudd meg miket kóstoltam:) Árakat se akard tudni:)
@Orica Középföldi:
A helyi kellemes fröccs után Halásziban egy kicsit karcosabb fröccs volt, majd a végén, visszaérve - a folyadékpótlást szigorúan szem előtt tartva - egy lángos.
32 fokos melegben milyen őrült nőszemély pálinkázik? :o)
A face-en képek is.
.
A kormány készpénzt cserél részvényre, amikor stratégiai cégeket vásárol, így nem veszélyezteti a költségvetés 3 százalékos hiányát - mondta Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium költségvetésért felelős helyettes államtitkár.

Na, ezért jó, hogy van az államnak MOL részvénye. Stratégiai befektetés - stratégia nélkül.

www.napigazdasag.hu/cikk/13412/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Kóstolás volt, nem ivás:)) Egy pici korty, majd víz:)) 2 cl-t négyen kóstoltunk. Vannak csodák, azt kell mondanom.
Egy barátomnak is kint van, jó nevű cég. Elmesélte mi kézimunka/nyersanyag van pl. a som- vagy vackorpálinkában.
@dr. jenőke (jenőke):
Majd amikor a visszacserélés jön, akkor aki jó helyen lesz... de nem, ŐK nem olyanok... komolyan!
@Penivaldes:
Méghacsak... cica, ne spilázd túl. Igyál inkább, mint Knoszi... persze ne mindent, majd taga ad tanácsot, mit vegyél kicsi szádba csak.
@Benjamin Eisenberger: Többek között a bérkülönbség a versenyképességi előnyünk, vagy szerinted minek települnek ide a multik, a két szép szemünkért?Miért nem keresel egy "igazmagyar" vállalkozót, aki nyugat-európai bért fizet neked. Ha nyugat-európai bért kellene fizetni, akkor a nyugati cégek nem jönnének hozzánk, azok a cégek, akik a GDP 75%-át hozzák össze.Gondolj bele, ha nem lennének itt, hol dolgoznál és mennyiért.
@E.Csaba:
Most komolyan, ennyit kinézel ostoba kreténjéből?? :(
@Penivaldes:
IlyenEZ!
Ja, meg sört is ígérget, vigyázz vele! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de nekem nem ígérgetne semmit..vannak itt jócsajok, őket szereti tagatesó
@Penivaldes:
Azt ígérte neked, hogy nem fog fájni? :)
Merthogy csak azért kicsi és puha neki... ;)
@Penivaldes:
Látod! Mondtam én, kiszámítható, mint a "hogyan ne hozzon sört a taga" mondóka... :(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): tudni kell kezelni, mert alapjában véve jósrác, de néha elönti valami.
@Penivaldes:
Hát, nem a sör... lehet, hogy tanulnia kéne Knoszitól? Végül is, embert faragna belőle... tolva, ahogy egy rendes esztergával kell... :o)
Üssed csibe, különben olyan nyomi marad!
Azért vannak benne sértő megszólítások, de ...

"Minden kormány azóta, Horn Gyula Bokrosos időszaka kivételével azt hazudta a Népnek, hogy van rövidebb út az erdőn át, hogy mindig van kiskapu, hogy nem kell átállni az egyéni boldogulás és kockázatvállalás útjára, mert menni fog anélkül a nyugati életszínvonal. Pedig nem megy, és most már 24 éve látjuk és tapasztaljuk, hogy nem megy. A Nyugat azért erős és gazdag, mert kapitalista, mert a polgárai tudják, hogy nem Vezért kell várniuk, hanem önmaguknak kell boldogulniuk, és ezért a társadalomban mindenütt verseny van. És ez a verseny értéket termel, amit aztán a versenyben lemaradóknak is jelentős részben át lehet adni, figyelve közben arra, hogy magát a versenyt ne lehetetlenítsük el. Szóval ezzel a Nagy Országos Politikai Hazugsággal akart Őszödi Beszédében leszámolni Gyurcsány, őszintén akart beszélni, és azok buktatták meg, akik továbbra is hazudni akarnak a Népnek saját jól jövedelemező mutyijuk, és kényelmes zavarosban halászásuk megvédése érdekében. És Te, Baloldali Barátom igazán érthetnéd, miért is kellett fölvállalnia akkor és ott Gyurcsánynak azt, hogy igazat mondjon: mert a hazugság tartalékai kimerültek, az ország egyszerűen csődbe ment volna, ha végre valaki nem mondja ki az Igazságot."
Tuaregblog
Nem tudom miért küldte valaki, de ....
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ez a Tuaregblog, a jovárosblog utódja, a Szabó Zoltán írja.
@dr. jenőke (jenőke):

nem mondhatni, hogy stratégia nélkül.

A BKV, a MÁV és számos más vállalat, intézmény szabályos pénzszivattyúként működik. A közösből állami támogatás címén öntik a pénzt a cégekbe, intézményekbe, majd lakossági kedvezmények rendszerét fenntartva, annak többszörösét szivattyúzzák ki az alvállalkozók rendszerén keresztül a magánzsebekbe és a pártkasszába.

A FŐGÁZ államosításával ugyanezt a forgatókönyvet meccselik le. Hogyan lehet egy amúgy rentábilis céget állami támogatástól függővé tenni, majd azon keresztül egy új csatornát létesítve egyengetni a köz-kész-kéz-pénzek útját a cégen kívül, magánzsebekbe.

Eddig a német kisebbségi tulajdonos nem érezte szükségét hogy ingyenélőivel teleültesse a FŐGÁZ-t.

Az új tulajdonos -az MVM- annyira hülye a cégvezetéshez - nem csodálom, hisz csak az áttételes tolvajláshoz ért- hogy máris telepakolta a céget ki tudja mihez értő emberekkel, akik lázas tevékenységet imitálva kódorognak folyosóról folyosóra, irodáról irodára, ki az udvarra s vissza- és roppant fontos valakiknek mutatják magukat. De mi tudjuk. Mi tudjuk, hogy mielőtt behelyezték volna a valagukat a cégünkhöz jobban mentek a dolgok.
Amikor nem voltak, volt fizetésemelés is . Tavaly már nem, mert a fidesz a vezeték adók és egyéb adók formájában mindent elvont a cégtől, aminek a többségi tulajdonosa tavaly is a fővárosi önkormányzat volt. Amúgy.
Most, hogy már minden részvény állami tulajdonban van, most már a fizetésemelés is (infláció ellentételezés) az ablakban. illetve nem egészen. Az új MVM-es vagy (fideszes) seggfejek bértömege épp elvitte a 2014 évi bérfejlesztés bértömegét.
Azaz már középtávon is el fogják szegényíteni a FŐGÁZ dolgozóit, mintegy büntetésül, amiért a multinál dolgoztak. Az más kérdés, mint említettem vala, hogy a többségi rohattmulti az épp a Fővárosi Önkormányzat volt mindenkor.

Szóval így fest a Fidesz szabadságharca. Csak hogy mindenki lássa.
@lavór: büdös rohat élősködő disznó mind....

ha valamit tennének a nemzetért akkor egy szót se szólnék...

hazaáruló kövér disznók !
@Sejk a derék katona:

különösen a kövérék. a dr-kök
@jaegtoer:

"Nincs köztük Kövér, az a halálom"

monta egy nagyon nagy ember, a világura...
@jaegtoer:

"Nincs köztük Kövér, az a halálom"

de ma ezt mondaná a posztra aktuálisan...

"nem baj hogy mind kövér disznó lényeg, hogy
...nincs köztük a disznó Kövér, az a halálom"
a kevésbé náciknak, lekerekített/buzi elempéseknek disznó nélkül:

"nem baj hogy mind kövér
lényeg, hogy
...nincs köztük Kövér,
az a halálom"
@mattüveg:
Amit az MVM-ről írsz, nem okoz meglepetést, hiszen a Fidesz személyzeti politikájára jellemzően lecserélte a szakállományt laikusokra.
Nem kétséges, hogy ezek a cserék felmérhetetlen károkat okoznak, ha olyan szektorokban, minisztériumokban hajtják végre, ahol hatalmas pénzekről van szó.
Az eu támogatásait is majdnem elvesztettük az előző ciklust illetően, mert az új potentátok nem ismerték a rendszer működtetését, a régieket kirúgták.
Lázár félig-meddig megoldotta a pénzek lehívását, de még így is sok milliárdos veszteséggel.
@Mariann19:

Nem tudni, hogy mennyi idő kell arra rájönniük, hogy a gáz attól nem tud fideszes lenni, ha azt mondják: -Csitt! Sőt ha azt mondanák, 'kurvára csitt legyen' mégannyira sem változna.

Érdekes fejleményeknek nézhetnek elébe a Főgyásznál. Időnként híradózok.
@mattüveg:
Nem tűnik igéretes jövőnek a két cégnél dolgozni.
@Mariann19:

Ígéret doszt, a jövő zárolva.
Kivancsi voltam lesz-e poszt a tegnapi, "regota vart" vitarol.

Ugy tunik, azt aztan varhatom....
@Mariann19:
Nálam az aratta a legnagyobb sikert, amikor a 2010-es választásokat követően a két fiatal (frissdiplomás, illetve munkahelyen még nem dolgozott)lány "foglalkoztatására" - FIDESZ-aktivistaként elért eredményeik elismeréseként - létrehozták a minisztériumi BOLDOGSÁGKUTATÓ MŰHELY-t.
Egy példaértékű megoldás az 1 millió új munkahelyért indított akcióterv szellemében...
@DR. INKVIZITOR:
"Egy példaértékű megoldás az 1 millió új munkahelyért indított akcióterv szellemében."
Most viszont offenzívát indítanak 2015. január 1-től, mindenki közmunkás lesz, akinek nincs munkája.
Majd kézi erővel építünk gátakat, a munkagépek a háttérben fognak búslakodni.
A kimerítő munka után a közmunkások mennek a BOLDOGSÁGKUTATÓ-ba, már addigra kitalálja a két
csaj, hogy hol találják meg a boldogságukat, ha már a kubikolásban nem.
@mattüveg:
Csakhogy ez nem stratégia, hanem a "hogyan álcázzuk a pénz útját" tanfolyam első tanórájának vázlatanyaga.
@Sir Bates dö Hól: Plusz bónusz.

Pénzt öntenének Oroszországra a kínaiak

Millárd dolláros befektetéseket tervez a hatalmas kínai devizatartalékokat kezelő állami vagyonalap Oroszországban.
Több milliárd dollár értékű befektetéseket tervez Oroszországban a kínai állami vagyonalap (CIC) - derült ki az alap vezetőjének pénteki tv-interjújából.
Ting Hszüe-tung az infrastruktúrát és a mezőgazdaságot említette lehetséges célpontként. A kínai állami vagyonalap az óriási kínai devizatartalékok egy részét kezeli, tavaly augusztusban 575 milliárd dollár értékű eszköz volt a birtokában. A CIC eddig főleg az amerikai és az európai piacokra összpontosított.
"Viszonylag kicsik az oroszországi beruházásaink, ezért nagy potenciál rejlik az orosz piacban" - mondta az igazgató.

www.napigazdasag.hu/cikk/13391/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
haver, a kínaiak majd jó annektálják szibériát, mint tibetet. aztán majd néz putyin, mint a jukinyúl!
off:

nektek megy a blog Chrome alól?

on
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öcsisajt, fabra két perc alatt reagálsz. én meg mondok valamit és lapítasz, mint a jukinyúl:))
@Rodeo36:
Miért a kanadai hírlapban jelenik csak meg ez a 4 milliárd Ft-os erdélyi felsőoktatásnak adott támogatás?. Itthon nem hallottunk erről, csak arról, hogy a magyar felsőoktatástól mennyit vontak el.
Mindjárt agyvérzést kapok.
@Mariann19: megjelent, csak nem tetszett megnézni a dátumot:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az fasza, mert akkor a gépemmel van gond. Elszállt a frissen írt poszt, kivágott az adminból és Firefoxon kívül semmivel nem enged vissza.
@Mariann19:
Mert az ilyen egyszerű matekot még félreértené valaki, ideológiailag nem eléggé képzett talpas, idehaza.
Márminthogy itt elveszünk, oda meg odatolunk zsét.
Persze a HIT ebben simán segít.
@Fabius:
A TEK rajtad tartja a szemét és időben meggátolt egy felségsertést...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): "@Penivaldes:
Látod! Mondtam én, kiszámítható, mint a "hogyan ne hozzon sört a taga" mondóka... :("
én evvel úgy vagyok, mint mattüveg a vízzel:)))
@taga20:
Vedd fel névnek, a sörtelen mellé...
igen én is úgy tudom hogy az Orbán-Simicska kormány
megelégelte a blogokat és rámordult a multi szolgáltatókra
Braziliától Hollandián át Tájföldig mindenhol bexartak és
lekapcsolták a magyar blogokat...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Eskü az elszállt posztban mindössze egyszer szerepelt a Fidesz szó, és egyszer sem az Orbán.

Helyette volt elégedetlenség a tegnapi gigászok vitája kapcsán, amit így nem tud meg a köz, és látsszék úgy, mintha minden okés lett volna :-D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de szigorú vagy te.
egyébként a mattüveget nem veszem föl, me az egy nagy tudású troll neve:))
@Rodeo36:

Rogyionov elvtárs! Kezdődik a BL döntő!
@taga20: Szia taga!
"Megjelent, csak nem tetszett megnézni a dátumot."
Te tudtad ezt?
@Sir Bates dö Hól:

Egyelőre mégis csak az a helyzet, hogy a szankciókkal fenyegetőző US képtelen az ütemezésnek megfelelően leszállítani a német aranytartalékot, és Fort Knox-ban őrzött aranykészlet egyre 'legendásabb'.

Ha valakinek, hát épp Amerikának hiányzik a háború, mint egy falat kenyér.
Meg is kapta, csak nem úgy vívják, ahogy és amilyennek manipulálta.
@Mariann19: drága, okos, mariann. én általában melózok, de esténként elolvasom a híreket(blikk,forma1,wtcc,story,etc.:)) ezé mindent tudok, veled ellenében:))
@jaegtoer: látom te is nézted a tévét tegnap:)
@Fabius:

Aggy hálát a kibertér isteneinek. Ha más közreműködők is benne voltak, akkor is örülhetsz- ma még.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Szia!
"Márminthogy itt elveszünk, oda meg odatolunk zsét."
Az nem számít, hogy itthon hány tehetséges gyerek már meg sem kiséreli az egyetemi felvételit, mert a szülők úgysem tudnák fizetni a költségeket.
Azt mondja kormányunk, hogy a külhoniak támogatása összesen 14 mrd Ft. Ha ez 4 mrd, a nekik juttatott iskolakezdési támogatás 6 mrd, akkor már nem sok jutna az ottani színházak, újságok, egyéb adományokra.
@taga20: Azt sem tudom, hogyan becézzelek, te kópé!
@Fabius: mi a fsznak arról írsz? érdekli a halált
kommancsok és dakoták dögöjjön meg mind

ellenben ez nagyon ÜDE és kellemes téma...
ungarise szittya milánói pavilon !
mikovec relódid...

epiteszforum.hu/expo-2015-milano-sarkany-sandor-es-ertsey-attila-terve-valosul-meg

ÍRJ ERRŐL ez izgi...
@taga20:
likk az veri a színvonalat!
@Mariann19: ha maradunk az ruszki vonalon, ako aszt kérném, hogy" te bunkócska, te drága":))
lehet, hogy most bunkó leszek véletlenül, de ez a szutyok ribanc morvaikrisztina szétbassza az agyam. szeretem a csajokat, de ez férfi!
@jaegtoer: én azt gondolom, ha az usa letérdelne, akkor itt harangoznának mindenkinek... nem sokáig, csak egy 4-5 évig... de azt túl kellene élni...
@jaegtoer:
Ha csak arról van szó, hogy véletlen elveszik a poszt, az kezelhető. Wördbe írja az ember, osztán begabrielezi a megfelelő helyre. Az eredeti marad és lehet birizgélni tekettcsököttek agyát, hogy egy perc múlva megint ott van.

Persze a mi fejlett demokráciánkban el sem tudok képzelni mást, csak a véletlent ilyen esetekben. Ahogyan tök véletlenül szívatták szénné a Klubrádiót. Egymás után afranctuggya hányszor...
@tristen2005:
azt nézem már egy lityi Shiraz segít "látni"

brühüyyy
@taga20:
"Ha maradunk a ruszki vonalon..."
Úgy néz ki, de nem biztos, hogy maradunk, megyünk a tajgába közmunkásnak. Ebéd: zakuszka.
Közben neked énekeljük lelkesen a bunkócskát balalajka kisérettel.
De jó lesz!
@Sir Bates dö Hól:

az US térdelő helyzetben van, csak még nincs eléggé a szájában a "fxsz" ezért aztán még nagy hangon ugat.

Kurvára nem érdekel egyébként, hogyha letérdel, itt mi lenne, mert amikor nem, itt akkor is szopóág volt.
@Knósszosz:

a mi fejlett demokráciánkban éppen most fejeztem be egy kisebb "helyreállítást" firefox alapon.
@Knósszosz: @magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

igen!

begabrielezi. :)

Már töröm a fejem, hogy csempésszem ezt be a folyamatleírásunkba.
@tristen2005:

ahogy elnézem Juan Carlos Spanyol király is jelen van a feleségével, de a stadion-t nézve ilyen kell egy focinemzetnek mint a portugálok,

iciripicirit nagyobb mint a pancsolda a békákkal

valószínű a AM nyer

brühüyyy
@Mariann19: ne haragudj, szeretem az okos nőket, de ez a kibaszott ribanc, egy szánalom.
@jaegtoer:
Csak nem azt akarod mondani, hogy a NetVukot megdelejzte a magyar rókaelhárítás??
Hová vezetne ez...?
@Knósszosz:
ne legyél szerény, kellő helyen el is kell tudni sütni!
@taga20: Pedig nagyon jó stratégiát választott a vitán. Amúgy hölgyekről nem illik így beszélni.
@Rodeo36: sok hülye, aki a focira élvez! szánalmas egy sport. a szorzótáblát se ismeri a focisták 99 %-a, de ferrarival járnak. de ha nem lenne automataváltó ako szarban lennének!
eszem-faszom és ezeket sztárolják okos arcok.
@taga20: :)

"szeretem a csajokat, de ez férfi! "

szerintem ne alázd le a férfiakat! mi lenne velünk nélkülük?
szeretem őket, még itt is! :-DDD
kezeld helyén azt a "tüneményt", akinél mindig van az a pénz, amitől olyan pózt vesz fel amit elvárnak tőle...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ako illetlen voltam. de ez a féreg, aki széthízta magát, mért ossza az észt(oricát szeretem, ha ő utál is)? nincs neki, zsíros segge van neki!
@Rodeo36:
A Carlosé az ugye alkotmányos monarchia, nem?
Most akkor az a cél, vagy...?
A prezi az már biztos - a törekvéseket elnézve - de ebbe a kiscsalád az, hogy? A kettőt összerittyentik és cipóban kisütik bakerné módra, vagy?
Gáspár lesz a következő, vagy gyön az alcsutter pragmatika szank és cijó is? Következésképpen majd Rákell?

Ezt le kell hűtenem...
@taga20: Igazad van, én inkább ezt preferálom. :)

youtu.be/fzZvU8iURvk
@taga20: Már miért ne oszthatná ő is az észt, hiszen demokrácia és szólásszabadság van, meg 1 milla szavazó mögötte.:)
@Rodeo36:

Kedves Rodi!
Ezt pici Atlético gólt ajánlanám,szeretettel:))))
@Knósszosz:
Juan Carlos OK!!!! ami csúton van az meg magyar specialitás magyarok megeszik amit kotyvasztottak més jobban telejesítettek

most tettek ki egy statisztikát a meccsről a RM jobb staisztikában de a AM lőtt egy gőlt

ez is mint a magyarország jobban lopik

azt a szarházit meg tegyétek már valami zárt helyre ahonnan nem tud mexökni

St Helene is jó

brühüyyy
@gazoló:
nem olvastad mit írtam? az AM győz, övéké lesz a kupa

olvasgass

brühüyyy
@gazoló:
idézem Rodeo-t:

Rodeo36 2014.05.24. 21:09:51
@tristen2005:

ahogy elnézem Juan Carlos Spanyol király is jelen van a feleségével, de a stadion-t nézve ilyen kell egy focinemzetnek mint a portugálok,

iciripicirit nagyobb mint a pancsolda a békákkal

valószínű a AM nyer

brühüyyy
@tristen2005:
és nem lehet benne úszni? és kacsát meg halat tenyészteni benne milyen zsenánt?

és tele van...képzeld emnnyi spanyol különvonat ment azokból a rakétasebességüekből mint bérkocsi.,..és folyni fog a pezsgő spanyol győzelem várható

Juan Carlos is azért ment ki...a spanyol győzelem bizonyos!!!

így kell szervezni dolgokat

és a Sergio Ramos egy zseni

brühüyyy
@Rodeo36:

Az Argentinos Diegos jól megtanította őket verekedni, össze keverték a focit az MMA-val. Nem foci ez ketrecharc.
@Rodeo36:
Fentebbi 'Rodeó idézetet nem látám,mert néztem ezt a bikaviadalt!!
Meglep,hogy ilyen jóslatokba bocsátkoztál imádott csapatoddal kapcsolatban,de én erre nem vennék mérget:)))
@Sir Bates dö Hól:
a nulláknak csak helyiérték szerepük van de mintha kihagytál volna egy párat, nem?

400 vagy 500

lásd a római birodalmat 476-ban azóta is keresik a történészek melyik kanyarban tűnt el

brühüyyy
@tristen2005:

azért összetennéd mind a 3 kezedet ha alcsúton a pancsoldában láthatnál ilyet telt házzal

és sörözve, ingyen

brühüyyy
@Rodeo36:
Aztat mondtad, hogy a Sci-Fi műfaját nem nagyon bírod... akkor???-:))
@Rodeo36: igazad van, tisztán látszik a párhuzam... a nyugat-római is ereje teljében, egyik napról a másikra térdelt le...
@Sir Bates dö Hól: nem! ha neked 200 év, egyik napra ako:)))
@taga20: ok:-)... miért nem nézed a meccset?...
@Fabius:
Tedd be ide a posztot, mint hozzászólást!
Kösz.
@Sir Bates dö Hól: ma nincs felcsút mezőkövesd!
ako mé maszturbáljak?:)))
@Rodeo36:

Megjött Cumicecil, a 94 percben.
Egészen véletlenül az EP-választás előtt egy nappal értesült erről a lap. Sok család örül ennek. :)

Magyar Nemzet szerint emelik a családi adókedvezményt

hvg.hu/gazdasag/20140524_Magyar_Nemzet_szerint_emelik_a_csaladi_ad
@tristen2005:
hááááát tudod a kurva annyát a játékvezetőnek...mégis újra mondom, én az ateista pista AM győz...vanisten

ki kellett bontanom a 3. üveg Shiraz-t is

és mit mondtam???? na mit? a Sergio Ramos egy zseni az egyetlen igazán lelkes aki a tudását aggya szívéből, az egész real egy kalap szar nem érdemélik meg a győzelmet még akkor sem ha 11-esekkel lesz persze aki befizette a jegyet az most kap két meccset egy helyett

Lisszabon kocsmái vasárnap hajnalig nyitva és most ömleni fog a jobbnál jobb portugál bor meg a sok sűlthús

brühüyyy
@tristen2005:
mint írám fentebb Juan Carlos biztosra ment mindenképpen spanyol győzelem várható

brühüyyy
@Knósszosz:
nem tudom honnan szeded, imádom a scifit

brühüyyy
@taga20:

", mért ossza az észt(oricát szeretem, ha ő utál is)? nincs neki, zsíros segge van neki! "

Megint elhamarkodott vagy. Morvai okos nő, csak nem jóra használja az agyát, és mint ember elviselhetetlen.

Nem utállak:)) Nem rád, hanem érted haragszom, amikor elveszíted a kontrollt.
@Sir Bates dö Hól:
na végre...tehát ha egy gazdaság nem tartható fenn mert nincs alapja (mint a ház alap nélkűl)

nem lehet rablásra, rabszolgatartásra és pyrrhusi győzelmekre birodalmat fenntartani

és a patríciusok életvitele?

brühüyyy
@Fabius: szokjál le a winfos alapú xarokról és könnyebb lesz az életed, ajánlom az UBUNTU Linux 12.04-et.
chrome az mijalófax? +vanadium még szerszámnak csak-csak...
@Sir Bates dö Hól: na, azért eltelt egy-két évtizedecske mire összecsuklott mint a colostokk.
télleg azt tudod-e, hogy mi a dákoromán elmélet gyökere? ha már Roma?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, ez nem hölgy! tudod, ez attól úrinő, mer' álva baszik, hogy ne gyűrőggyön a ruhálya...
igazán egy dologtól undorodom, az a: hazugság!
semmiben nem különb Morvau nemztessch "asszony", mint O.V. hazudnak mindketten, mint a vízfolyás.
tegnap liber-ál-is, ma nemtessch, holna majd megláttyuk...
@Rodeo36: rodejjó kollega, nem reagáltam a magyar "gazdaságot" érintő üzenetedre.
csak annyit tudok hozzátenni, annál nagyobb átverés, mint a magyar "gazdaság" csak az igzai! Trebitsch fejében született meg, amikor eladta a zejfel tornyot!
@tristen2005:

"Megjött Cumicecil"

Minthogy nem nagy 'c'-vel irtad a cecilt, feltetelezem, hogy te valojaban a Cumicecid-re gondolhattal (lenyeges a szovegi 'd'), legalabbis Sinkovits ugy ejti..

Erdekes, hogy a mi csaladunkban (is) Cumicecil-kent (sot gyakran Cumicecillin-nek, feltehetoen a Penicillin neve miatt) emlegetjuk a Leteperin, az Antivakarin vagy eppen a Fidibusz Balzsi tarsasagaban.

De persze lehet, hogy nem erre gondoltal:
www.youtube.com/watch?v=OF4fJbEvKF4
@nincs_itt:
beleült a dákóba és nem tudta kirángatni

brühüyyy

mint most a zorbán
@nincs_itt: természetesen... itt hetente szembesülök az elmélettel, mikor beállunk az éppen ittlévő román tolvajokkal... mindenkinek megvan a maga mítosza, melyért az életét adná... ezt sem kellene a jobbiknak/fidesznek elfelejteni...
@Orica Középföldi: ne haragudj a múlt vasárnapért, kurvára faragatlan voltam.
szeretlek:)))
@Rodeo36: nézd, mindketten tudjuk, hogy a folyamatokat ugyanúgy látjuk, ám azokból más konzekvenciát vonunk le... s nagy valószínűséggel mindketten a másiknak tulajdonítjuk az alaptalan "wishfull think"-et és prejudikatív nézőpontot:-)... véleményünk alátámasztására/kifejtésére pedig sem a hely, sem az idő nem alkalmas/adatik meg... az egyébb perszonális okokról nem is szólva...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor tényleg nem az én hibámban van a készülék!
@Rodeo36: nem, nem.
tudod volt romolus és remus, de harmadikról már nem szól fáma: romanus-ról
na, őt már nem tudta etetni az anya farkas, maradt az apa... innen a dákó román elmélet...
@nincs_itt:
kurva sok baromság fennmaradt és sokan assziszik ha le van írva akkor igaz mint a byblos, a dákók is ugyanez a baromság

meg a magyar őstörténet 25000 éve amit persze anno orbánvityakezdett akkó' még nem baszták meg csak szopott előnyökért...kis alapfokúdiplomáért hányszor naponta?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
volt vita? és ki vitatkozott?

mindegyik picsa mondta a magáét és amíg hang jött ki belőle a többi hallgatott

ez nem vita ez VV'" alcsúton

brühüyyy
és kit győztek le?

a rezsidémont?
@Orica Középföldi: morvaival kapcsolatos észrevételedben egyetértek... a többi meg "vanitatum vanitas":-)...
@Sir Bates dö Hól:

"természetesen... itt hetente szembesülök az elmélettel, mikor beállunk az éppen ittlévő román tolvajokkal.."

:DDDD
@nincs_itt: Bonfini. IGEN, az a Bonfini, a Tóni, XV. sz., Mátyás király.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pontosítsunk! Baló Györgyné: Morvai Krisztina an. Rotschild Klára! Echte ungarisch!
süti beállítások módosítása