Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.19. 06:56 Fabius

A Fideszoton alávágott 400 milliónak

Címkék: fidesz foci videoton mezőkövesd fc

Hej, de izgalmas hétvége volt! Nem, Feleim nem azért, mert a Szeged EHF kupát nyert hihetetlen játékkal, frászt. Életben maradtak a Vidike dobogós álmai, mert hosszabbításos góllal egyenlítve elcsíptek egy pontot a Mezőkövesdtől. A "matyók" ezzel tutira kiesnek, a Vidike meg nem csak a hálót rúgta széjjel, hanem azt a rendkívüli 400 milliót is amit Viktor a "neszebazmeg, jáccóggyál" alapból tolt ki - egyik - kedvenc államtitkárának, a klubelnöki tisztet is bíró Tállai Andrásnak. 

Külön bája van a hazai bajnokság röhejességén túl annak is, hogy éppen pont a dobogóért kapaszkodó Vidikének sikerül utolsó utáni pillanatos góllal egyenlíteni az Orbán által közpénzből lekötelezett Tállai csapat ellen. Rossz, aki rosszra gondol, nem kell mindjárt bundát kiáltani csak mert a Vidikét hóna alá nyúlva megmentette a Jóisten. 

tállai.jpg

Helyette gondoljuk talán egy kicsit végig, vajon a Tállai Team teljesítményét látva mégis jobb helyen lett volna az a négyszáz millió mondjuk az olimpián kívüli sportágak vagy akár a paralimpikonok környékén? Tudom, persze, több is veszett Mohácsnál, nem óda Buda, a focializmus bár győzött, azért vannak kisebb veszteségek. Nem kell az összeget lélegeztetőgép együtthatóra hozni, Tállai földmutyi államtitkár megdolgozott azért keményen, hogy Matyófölde fővárosa elnyerve kormányszimpátiát megpróbálkozzon a lehetetlennel: Enbéegyes focit csináljon ott, ahol ennek se hagyománya, se bázisa se utánpótlása nincs.

A focialista forradalomban sikerült a kis pénz, kis focit nagy pénz, kis focira cserélni, ahol hogy, hogy nem a közpénzzel kitömött Mezőkövesd mindig a fasz előnytelenebb oldalán találja magát ha Viktor valamelyik kedvenc csapata az ellenfél. Legutóbb a Felcsúttól kaptak egy hármast, ami után Őszinte Vébergyuri akadt ki utánozhatatlanul - érdemes megnézni a videót - most meg jött a Vidike, és az utolsó pillanatos egyenlítéssel megkoronázta a Kövesd szezonját.  Tényleg nem kell ebbe semmit belelátni, a csodálatos véletlenek bajnokságában hétköznapi eset az ilyen. Kicsit sajnálkoznak majd Kövesden de továbbra sem akad senki, aki "megkérdezze Harsányitól, hová a picsába rúgta ki a labdát". 

279 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr936179961

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.19. 10:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@The Lonewolf: figyu, Hodorkovszkij egy "érdekes" eset volt. Ugyanis dollár MILLIÁRDOKKAL tartozott az orosz államnak, de nem bizergálták, amíg nem csinált egy "liberális" = putyin ellenes pártot, na akkor elküldték rozsomák szart számolni a gul..., pardon szibériába.
@Mariann19: ismét bizonyítod, hogy fogalmad sincs, pl Kína, alapvető értékrendjéről. Szerintem kevered a szezont a fazonnal. A "Konfucianizmus"(Kung-Fu Ce, ebből a Kung-Fu út, művészet, megoldás) mond valamit? nem régóta "gyakorolják" arrafelé, röpke 2,5-3 ezer! éve.
Az orosz néplélek meg már csak olyan, hogy vágyik a cár atyuskára.
@Mariann19: Szerintem, komoly gondjaid vannak a liberalizmus értelmezésével. Megégetted magad Conchita Wurst-val is, most meg ez... úgy gondolom, a parttalan, értelmetlen liberalizmus nem azonos a Voltaire által megfogalmazottal.
@parti_giano: perverz, akkor túró kúra, esetleg kúró túra?
@szonár: " USA újságírók alapították 1981-ben, vagyis militáns, fasiszta csoportosulásról van szó."

Ez, édes kicsi szivem, már akkora méretű marhaság, hogy csak derülni tudok rajta :-))))
@parti_giano: neked... krisztámnak tuti bejön a romantika... már csak a bagira suvikpasztát keresem...
@nincs_itt:

azért az érdekes, ahogy a fideszesek beleöregednek a kormányzati szerepekbe, egyre jobban hasonlítanak a maffiavezérekre.
@Mariann19: ajánlom ezt a könyvet a figyelmedbe:

hu.wikipedia.org/wiki/Pearl_S._Buck

csak azért, hogy máskor ne legyenek információs hiányosságaid.
@Sir Bates dö Hól: nem leszel hős, még akkor sem, ha bagira feketén kufurc partit rendezel balónéval. csak egy újabb szélmalom, rosinante meg kiröhög.
@szonár: nem kellene elgondolkodnod, hogy mennyi baromságot hordasz össze? Putyin "orosz"országa kicsit, más mint amit te és hasonszőrű társaid gondolnak róla. Menj oda, élvezd...
@szonár: egyes, hülyegyerek! üjjé lefele!
@parti_giano: ne legyél ilyen negatív. szerintem szép pár lesznek, ahogy Sir Bates sújtásos ruhában várja szende mennyasszonyát.
@parti_giano: Az is ő volt, tényleg.:)

Nagy csoda, hogy egyáltalán szóba állunk ilyen ízlésficamossal.

Na látod, ez az igazi liberalizmus.:)
@Habakuk999:
"Japán alkotmánymódosításon töri a fejét."
A kis szigetek miatti konfliktus miatt?
Úgy látom, az USA Japánt támogatná ebben a konfliktusban, viszont az USA államadóssága Kína felé ebben a szituban nem szerencsés.
Ugyanis Kína kéri az USA-tól az államadósság törlesztésének elkezdését, mégpedig aranyban, az USA-nak nincs elegendő.
Az ok az ukrajnai helyzet, melyben USA az ukránok mellé teszi le a voksát.
Tehát van 3 állam különféle érdekekkel, és forrásban van a világ.
@Mariann19: A kínai igen agresszív terjeszkedés miatt, nyilván amerikai nyomásra.

Kiválóan működik Huntington forgatókönyve.

Nem jött össze a világcsendőr irányítás, az amcsik mindent elszúrtak, amit csak lehetett, tülekszik mindenki a pozíciókért, valóban forrásban van a világ.
@Penivaldes: És mi a helyzet a babaprojekttel? Múltkor igencsak ajánlkoztál.
@Penivaldes: igen, egér is.

@Habakuk999: várjál, még pelcznét nem vonta be, mert hárem a magyar igazság. de ráadásként tompikát érdemelne.
@Habakuk999: az a hosszúhajú twitteres brüsszelből. ennyi nő után megérdemelné őt is.
@Habakuk999:
Ha már - ahogy írod - "az amcsik mindent elszúrtak" -, jó lenne, ha Kína nem robbanna le, mert jó lenne nekünk a válság után egy olyan fogyasztói célország, mint Kína.
Megindulhatna Európában a gazdaság, termelnénk, mint a gép.
@parti_giano: hosszúhajú...flanszia össze ne tévessze..
@Mariann19: nem lenne jó szerintem. nekünk Ukrajna lenne jó, az oroszok, Belső-Ázsia, európa
@parti_giano:
Szerencsésebb lenne a magyar néplélek egyszerű mivoltának szintjén fogalmaznod (tisztelet a ki és bevételnek...): adajcs...
Erről mindenki tudja majd, hogy... és a megfelelő jelzőket hozzáteszi.
A Diósgyőri edző már megmondta hogy a fideSSoton ekkora kurmányzati háttérrel sem fog lófaszt sem nyerni az idén. Igaza is van. Ez az 1:1 csak arra volt jó nehogy a csút essen ki. Hogy nézne ki a pancsoló aréna az enbékettőbe.

Állítólag a 92. percben szabadrúgást kapott a vidi és a lövés egy göröngyön megpattanva becsapta az elvetődő kövesdi kapust. Így lett 1:1.
Azok a kurva közmunkás pályamunkások hogy betettek a tállai zsírdisznónak.

Ma meg a zseniális Gattuso mester sem kér abból hogy ő legyen a vidi edzője a következő szezonban pedig maga I.vicctor tárgyalt vele a szerződtetése ügyében.
Jó ízlés nokiásdobozt VIP páholyra cserélni? Addig jó amíg meg tudod oldani a beléptetést és a kamerák zavarását,ott sok minden eldől és nincs köztük,csak meghívott,találkahelynek tökéletes a foci nem szerepel sehol benne.
@Penivaldes:
Szia Peni!
Hogy van kiskegyed?
@Knósszosz:
Szabatosan fogalmaztál, mint selmeczigripigarbirella, "csak" = "jól".
Szóval, hogy?
@parti_giano: Kb. :)

Mirkóczki: Németh Szilárd hazudik, csúsztat, prejudikál, és államtitkot sért. Feljelentik Németh Szilárdot államtitkok megsértéséért?

youtu.be/66F9GsQLtik
@parti_giano:
"Európa ismét a magyar focin röhög"
helyesen
Európa még mindig a magyar focin röhög
@parti_giano: @Habakuk999: irigyek vagytok... még pelczné befér, oszt a következő négy évre megvan a bevételem a büdzséből... igaz, áttételesen, de akkor is... rendesen húzni 25-én...
@Sir Bates dö Hól:
Ildikót kedvelem, főként a programja tetszik.
Sok mindenre választ kap belőle a polgár...
Médiatörténeti pillanat?

Vona Gábor Kálmán Olgánál

www.atv.hu/videok/video-20140519-vona-gabor
A Videotonnak semmit sem ért a döntetlen,úgyhogy a burkolt bundavád marhaság.Minden egyéb igaz.
@jaegtoer: az, hogy beleöregedszenek az igaz

de jobbfajta maffia, amelyik egy kicsit is ad magára nem lenne egy névszó alatt a szótárban a fidesszel

másrészt a "szerep" kurvára igaz, mert ezek nem kormány, hanem kormányszerepet játszó csepűrágók az ócskábbik változatból

ezek kisstílű tolvajok akiknek semmi más nem is megy, mint csórni, lopni, rabolni, elsinkófálni és tönkretenni mint az egerek és patkányok bár néhány patkányfajta igencsak megsértődne tudván a hasonlatról

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szegény szerencsétlen történelem

ha tudná?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a németszilárd az a rezsidémonos senkiházi?

vagy egy másik senki?

annyi senki között úgy elvész az ember fija

brühüyyy
@Pantagruel:
mint ahogy a cikk melletti hsz-ek is említik, az elektromos autó nem újdonság, több, mint 40 éve kiforrott és jól működő modellek készűltek amik ma egy sivatagban porladnak mert az olajlobby akkor is és még mindíg győz, amíg van olajlobby az emberiség a kőkorszakban marad, de ezt az usa kőolajlobby-jával kellene megbeszélni (baseball ütőket nem otthonhagyva) az egész társadalom és az egész gazdaság meg a sok világháború!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az olajlobby akaratának érvényesülése

még a gázlobby-t is ki akarják ütni (eddig sikerrel)

szóval a kapitalizmus sok mindenre jó de a monopolkapitalizmus rosszabb, mint a legsötétebb fekete afrikai diktatúrák

brühüyyy

demokrácia pedig nincs
@Mariann19:

A szövegbe implantálom a mondandómat sorközökkel
Mariann19 2014.05.18. 14:54:12
@Rodeo36:
Rodi!
Mi itt csak beszélgetünk, úgy, mintha egy régimódi kávéházban egy megszokott asztaltársaságban tennénk, barátságosan, ám nem minden véleménnyel egyetértve. Vitatkozunk, és ebben a vitában nem szabad lemondónak, vagy visszahúzódónak lenni, sértődöttnek kivált nem.
Az alapproblémára visszatérve, vedd úgy, hogy most a józan kisebbség parkoló pályán van, oda lett kiebrudalva hőzöngő, megszállott többség által. Mint a focipályán szokásos. A meccsnek még nincs vége.

Rodeo36 2014.05.19. 14:09:51
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez olyan gumicsont meg csontvázak a kredencben ahogy azt vargamisike intézte hivatalból...a fidesznek van egy gyűjteménye és azt állandóan feltölti mikor egyet ki kell játszania

a tömeg a békamenetesek zabálják a többi dühöng de mindenki azzal van elfoglalva amit a fidesz adott nekik és nem azzal, hogy mijalófaszisazasokhazugság ami által az GDP ami kevesebb mint az 1977-es!!!!!!!!! annak hány százalékára lehet kiszaszerolni valami számokat amiket a statisztikaihivatal majd leközöl és azzal is meg van oldva némi duma

a valóság nem változik, a gazdaság haldoklik és a kilopott pénzek továbbra is hiányoznak de van miről sertepertélni

ez a lényeg levédiában sok pletyi és csámcsogás hogy mitől szaros a másik bugyija?

brühüyyy

Ami Putyin politikáját illeti, amin elindult a vita, látható, hogy te az orosz közeledést nem itéled el.
Pedig az világosan látható, hogy

Putyinnak nagyhatalmi törekvései vannak, mégpedig az euroázsiai nagyhatalom megteremtésében.

Az miért baj, hogy Putyinnak is(!!!) nagyhatalmi törekvései vannak? Neki nem lehetnek?

Azt látta, hogy ehhez szövetségeseket kell keresnie, mert egymaga ehhez kevés.

Jelzem, a szövetségesek keresése mindíg a gyáva és gyenge emberek jellemzője.

Ez nem igaz, szövetségesek keresése és találása a megbízható és erős emberek (hatalmak) szüksége, meg is szervezik (én magam is ezen az alapon dolgozom és élek!!!)

Először a világ újrafelosztása módszerét veti be kicsiben, majd céljait gazdasági zsarolással próbálja meg elérni, lévén energetikai hatalom.

Kérdésem újfent, miért nem dolgozhat azon, ami az országa alapvető érdeke? Ki kellene állnia az uccasarokra és eladogatni az országát mint egy zsibvásárban, bármilyen áron amit kínálnak érte azok, akik már régóta fenik a fogukat erre az országra is, akkor milyen államelnök lenne? Nem lenne államelnök hanem lenne egy Quizling, egy hazaáruló akit nyílvánosan végeznének ki, és teljes joggal. A SZU felbomlása nem belűlről indult el hanem segítettek neki felbomlani és erre volt egy stratégiai és taktikai terv is a “demokráciák” fiókjában, amúgy tökig demokratikus alapon (még ne röhögj!!!)

Rodeo36 2014.05.19. 16:17:58
@Mariann19:
köszönettel veszem, nem vitatom azt amit az oroszokról leírsz...nem tudom mikor fogom rászánni magam (létezik egy .docx amibe akarom majd) hosszabb brainstormingra, ok-s ezt sohasem vitattam és amiről én szeretnék "viharozni" az messze nem az amit te feltételezel...nagy híve vagyok a szabadpiaci gazdaságoknak de ezek nem léteznek a Föld nevű bolygón...voltak próbálkozások de mindegyiket meggyilkolták (hogy kik és miért egy másik enciklopédia)

AKKOR NEVEZZÜK NÉVEN, AHOGY AZ ILLIK: A “DEMOKRÁCIÁK” és akkor megúsztam a “másikenciklopédia” megírását

van viszont monopolkapitalizmus ami nagyon jól hajaz a sztálinista és rákosista meg a feketeafrikaidiktátorok gazdasági rendszerére...(sarkítás tőlem!!!) a világ megtermelt javainak elosztása azt hozta létre (decreasingly), hogy bizonyos csoportok jobban részesülnek a többieknek nem jut még morzsa sem

a kapitalista gazdaságban a deflációhoz tendáló tendenciák a vagyonok örökös értékét hivatottak megtartani minden áron mialatt az infláció magasabb mértéke motorja lehetne a gazdaságnak de ez nem létezik, a bérek és fizetések 30 évnél hosszabb ideje be vannak fagyasztva és azzal a baromsággal próbálnak néhányan -nagyon tévesen- operálni, hogy a minimálbért kell megemelni, a teljes adó és illetékrendszer nem teszi lehetővé új munkahelyek létrehozását a munkanélküliség egy fegyver a kapitalista kezében és használja...azaz

A TŐKE SZABA ÁRAMLÁSÁNAK TÖRVÉNYE AZ EGY HAMIS FEGYVER! DE A TULAJDONOS ÉL VELE ÉS KIFOSZTJA A SAJÁT ORSZÁGÁT IS HA KELL, ÉS NEMZETKÖZI INTEGRÁCIÓNAK NEVEZI AZ ORSZÁG JAVAINAK SOKEZER MÉRFÖLDRE TELEPÍTÉSÉT, KIZÁRÓLAG A HATALMAS PROFIT MEGSZERZÉSE OKÁN, EZ MEG IS TÖRTÉNT ÉS FOLYAMATOSAN TÖRTÉNIK, LÁSD AZ USA BELSŐ GAZDASÁGI STRUKTÚRÁJÁT ÉS ANNAK EXPONENCIÁLIS DEGRADÁLÓDÁSÁT

Az árak –a befagyasztott bérek és jövedelmek mellett- 400 -800%-kal emelkedtek és tovább emelkednek, a hitelek ára megnövekedett illetve növexik a tartós eszközökre és a fogyóeszközhitelek meg az alapkamat 3 -5x-vel vannak fenntartva, azaz a hitelkonstrukció és egyebek miatt nem lehet a fuldoklásból kikerülni és mialatt fuldoklik kurva sokkal jobban él ...5000 karakter másik rész köv
@Mariann19: II rész>>>
a kapitalizmus nem megoldás a FENNÁLLÓ PROBLÉMÁKRA, az oroszoknál is kapitalizmus van!!!!!!!!!! és nem is várható ilyenjellegű változás

már nagyon kevés helyen van kommunizmus a rohadt átkos kommunizmus, bár nem tudom miért átkos? Dehát átkos, szocializmus is sokkal kevesebb azok a perverz rendszerek amelyeket az izolált és mesterségesen, stratégiai okokból szétrobbantott országok egyik felén hoztak létre a “demokráciák” azok meg nem osztanak nem szoroznak de kurva jól hangzanak amikor a rémképeket kell felfesteni a munkanélküliség mellé, ha valakinek semmije sincs mert elvették tőle és utána még basztattyák is ugyanezért az mit tud csinálni (lásd északkórea meg cuba nem is sok más van) perverz less többé kevésbé de túl akar élni…

azaz nem tudom nincs e Marx-nak igaza és nem kell e

aszongyátok nem...én meg azt, hogy igen

de az ami van nem tartható fenn és a politikusok olyan képzetlenek és buták, hogy semmire sem jók és megoldást tőlük nem várhatunk

egy másik beszólásomban említettem ugyanezen a blogon, hogy amíg az amerikai olajlobby létezik addig a világ egyirányba fog visszafejlődni

brühüyyy

A piacgazdaság törvényei szerint a kereslet és kinálat önjáróan szabályozza magát a civilizált együttműködés során.
Az ember azt gondolná, hogy Putyin nem lép fel agresszív módon, nem zárja el az ukrajnai csapokat erőfitogtatással, hanem betartja a korábbi kötelezettségeit.

A Putyin betartja a kötelezettségeit de az ukránoknak is van kötelezettségük, fizetni időben és azon a kedvező áron amit csakis nekik alakítottak ki, most a Putyin a fekete seggű mert sok basztatás után aszongya: adós fizess vagy elzárom a csapokat ez kapitalistáknál normális naponta csilliárd kapitalista állam lakóját basznak ki a lakásából az uccára és kapcsolják ki a villanyt, gázt és vizet és azért senki sem reklamál mert az adós nem telejesítette a kötelezettségét erre jössz te is hogy márpedig ha a Putyin kéri a jussát akkor egy rohadt fekete seggű…miért?

Ehelyett elfordul eddigi partnereitől, és Kínát jelöli meg új importőrnek, cserben hagyva eddigi megrendelőit.

A tőke szabad áramlása a Putyinra nem vonatkozik? Oda áramoltatja ahonnan több profitot kaphat és biztos a fizetés ez ilyen eccerű és nem más!!!

Ezek a lépések meglehetős felfordulást okoznak az érdekelt piacokon, ám őt megalomániás törekvéseiben ez nem gátolja, nem érdekli, hogy ez milyen átrendeződést követel ki az érdekelt országoktól, fő, hogy a fixa ideája győzzön.

EZ NEM FIXA ÍDEÁJA, HANEM ALAPJOGA, AZ ORSZÁGA ÉRDEKEIT TARTYA SZEM ELŐTT KIZÁRÓLAG, MINT EGY RAGYOGÓ ÁLLAMFŐ…HA A “DEMOKRÁCIÁK TESZIK UGYANEZT AKKOR ŐK DICSŐSÉGESEK DE A PUTYIN AZ EGY ROHADT FEKETESEGGŰ MERT A SAJÁT ÉRDEKEIT KÖVETI ÉS NEM AGGYA FEL.

Mindezt azért érdemes országunk közeledési szándékánál elemezni, mert a Putyinnal való jövőbeni együttműködés megbízhatatlan és veszélyes a távlatokban.

A Magyar kormány szélmalom politikája és értéktelensége más téma semi köze az egészhez!!!

Arról most nem szólok, hogy a gazdasági események mellett Putyin milyen politikai lavinát indított el az országok eddigi érdekviszonyaiban.

A putyin nem indíthat politikai lavinát? CSAK AZ ATLANTIAK?

DE KEDVES ÁLLÁSPONT

Most pontot teszek erre és feladom neked
brühüyyy

folyt. köv. ha írsz rá valamit...mellőzöl?
@Mariann19:
és mindenek fölött: Oroszország egy autonom ország, a saját törvényei, szokásai szerint él, van e valaki a világban akinek ezt joga lenne megkérdőjelezni? Nagy ország, nagyon nagy nem egy bolhafaszánapattanásmintlevédiazorbánbasivalazélén!

Oroszország létét, jogait kizárólag az oroszoknak van joguk képviselni és ebben a képviseletben az állam választott vezetői kötelesek eljárni, vagy ha nem akkor hazaárulók.

brühüyyy
@jaegtoer:
erre igyál vodkát tejjel

www.femina.hu/hazai_sztar/demjen_ferenc_ciki_foto

olyan szépséges, hogy a Kagylósshy Virsli Bécs-bűl az semmi hozzá képest és mindez 35 évvel ezelőtt Magyarországon a kommenyizmus tökig című vidámvásárban

brühüyyy
@Rodeo36:

az sztájliszt egy barom.

--MAGYARORSZÁGON-- egész érdekes formái és eszközei voltak a hatalmasságok pukkasztásának.
nem keverendők a 40 évvel későbbi egészen más célú alkalmi, egyszeri, haszonszerzésből elkövetett nemi identitás kettősség mutogatásának. Ha Thomas-nak eszébe jutott volna, hogyan jelenítse meg a meglévők mellett egy hermafrodita kecske stílusjegyeit, azt is megtette volna a baksis reményében, leszarva a nemi identitás problémákkal küszködők helyzetét.

De úgy őszintén... Mi a fasznak linkelted nekem ezt? Gondoltad felvidítasz vele? vagy miapicsa.
nemérdekel. kurváranem.
@jaegtoer:
ne duzzogj, szvsz téged is érdekel az, hogyan lehet MON ma gumicsontot (csontvázat) készíteni bármiből...a kádéempé és csatolt idióta aljas rohadt tolvajai mindent megtesznek, hogy továbbra is kapják az ingyen pénzt és továbbra is ingyen éljenek mialatt tönkreteszik az oktatást és az emberek mindennapjait

brühüyyy
@Orica Középföldi:
milyen daliás békák? mind a békamenetre készűltek?

és NER kom pati bilis magyar egészségügy

szegény @jégeső most mi lesz vele pilleszárnyakon?

brühüyyy

ja, meg abrakadabra
lényeg a vezényló szempontjából:

Orbán Viktor jövőre is NB I-es meccsen szotyizhat a Pancho Arénában a nevére szóló széken, miután a Puskás Akadémia sikeresen teljesítette a célt, és bennmaradt az NB I-ben. Mindez nem ment volna az NB II-ből feljutó csapattal, az akadémia által nevelt focistákkal – kellettek hozzá NB I-es és válogatottrutinnal felvértezett játékosok, továbbá olyan bravúrok, mint az FTC legyőzése vagy a Győr elleni döntetlen.

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140519-osszefoglalo-a-puskas-akademia-elso-nb-i-es-idenyerol.html
@Knósszosz: en ezt probaltam mindig elmagyarazni, hogy ez lesz belole. meg negy ev focializmus es a magyar neve egybeforr a remenytelen seggfej jelzovel..

nem hulyek am errefele az emberek es foleg nem hisznek a mindig masra mutogatasban. ha orban tankokkal es szuronyokkal uralkodna, akkor az mas lenne, de megvalasztottak. azok utan amit muvelt, megegyszer. tudjak, hogy kisse lejt a valasztasi rendszer, csak nem hiszik el azt, hogy nem lehetseges normalis embereket kiallitani orban ellen es azokkal levaltani.vagyis kezdik elhinni, de ez a rosszabbik verzio mert ez azt jelenti, amit te is irtal, hogy magyar=seggfej.
A kamarának nem elég a kötelező regisztráció, a tagság is azzá válhat

Így persze többe is fog kerülni a mulatság a vállalkozásoknak.

444.hu/2014/05/20/a-kamaranak-nem-eleg-a-kotelezo-regisztracio-a-tagsag-is-azza-vallhat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a kamara is egy pénzgyűjtóhely mint a katlikok perselye

nézd meg ezt
www.warren.senate.gov/

brühüyyy
tkp. a mi házi jobbikosunk is egy oltári balfácánt csinál magából itt napról-napra, sőt, már rég lefosztottuk a tollát, meg is sütöttük, bár ő ezt csak egy jópofa krimi napozásos-strandolásnak képes értelmezni sub kavics.

A cseles Kálmán Olga alaposan megszívatta Vona Gábort

cink.hu/a-cseles-kalman-olga-alaposan-megszivatta-vona-gabort-1578883890
@Rodeo36: Pontosabban állami védelmi pénz és állami lehúzás, mert ez megint áttételes különadó

A linken mit nézzek Elizabeten?
@parti_giano: hűen bemutatta a jobbik szélbaljobb és putyinimádó valóját, ahogy ezt prezentálja nap mint nap tollas is...
@jaegtoer: te meg ne hőbörögj itt, ha kapsz egy linket, hanem gyógyuljál! mondtuk neked, nem hitted, nem jó a vizezett vodka.
@parti_giano:

Nagy genya ez a Szily, csak kár, hogy a zöm nem feltétlen erre a konklúzióra jut.
@parti_giano:

valami érdekes van benne de csak akkor, ha preconcepció nélkűl teszi azt bárki

az ország valós érdekeit kell figyelembe venni

brühüyyy
@Rodeo36: erős polgári középosztályért dolgozik, beleértve a pénzügyeket és az oktatást és az egészségügyet is, pont ellenkezője az elitistáknak és a fideszjobbiknak. Vannak ilyen emberek sok felé, de nagyon kevesen, Mo-n meg egyenesen fehér hollók...

:D :D

Péniszt rajzoltak Orbán emléktáblájára Isztambulban

A 2013. decemberben felavatott isztambuli magyar kereskedőház állítólag teljesen néptelen, nem csoda, hogy eddig senki nem távolította el az emléktábláról a péniszt és a "KURVA" feliratot.

hvg.hu/vilag/20140520_Peniszt_rajzoltak_Orban_emlektablajara_Is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
van egy bizottsága ami a nagy bankok ügyeit akarja rendbe tenni és most kiadott egy könyvet arról azért toltam ide

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha egy kereskedőházban nem folyik kereskedelem, akkor pénisz az egész

brühüyyy
jogos a cégtábla csere
hmmmmm, ha már könyv:

Okot találtak Putyin különös viselkedésére: "Sztálin az ő hőse"

Nyikita Hruscsov nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó dédunokája úgy könyve bemutatóján azt mondta: Putyin KGB-s neveletetéséből fakad, hogy így gondolkodik. A jelenlegi orosz elnököt könyvében úgy ábrázolja, mint egy modern cárt.

hvg.hu/vilag/20140520_Okot_talaltak_Vlagyimir_Putyin_kulonos_vi
@Rodeo36: a tettek fontosabbak, mint a könyv, de azért érdekes lehet ami abban van

a tábla meg inkább maradna ilyen, tényleg semmi szükség a cserére ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem únod még a putyint?

fekete seggű mert csak és kész

lapozzatok

brühüyyy

te ettől izgúlsz vagy feláll?
@Rodeo36: nem tudok lapozni, tudod paks, és a jobbik és fidesz putyini behódolása, sajnos nem vagyok még elég messze, hogy nyugalmasan tudjam szemlélni az újjászülető szovjetorosz birodalmat és a tapasztalataim sem engedik ezt meg nekem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

lehet, hogy kezd kialakulni valami egyensúly a világban?

te meg csak küzgyél ott a fronton bárhol is vagy...

nem lehet könnyű...vagy még csak tervezed a repülj pávát?

brühüyyy

lehet, hogy jobb lesz ott? bárholisvanazazott
@Orica Középföldi: mert nem azt mondja, mit hallani akarnak.

a vincenten írt különben erről a kovács béla ügyről jótündér, nekem elfogadható az álláspontja. olvastad?

orulunkvincent.blog.hu/2014/05/19/oroszkrem
Nagybankok hagyják el Magyarországot

Számos bank is elhagyja Magyarországot a Magyar Nemzeti Bank szerint. A jegybank növekedést támogató pénzintézeteket akar látni.

hvg.hu/gazdasag/20140520_MNB_nagybankok_hagyjak_el_Magyarorszagot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
semmi mást nem érdemes elolvasni belőle, mint a rablómesébe beágyazott félmondatot: több mint 20% hitel tartozás nem teljesítés van mind vállalati mind lakossági szinten

erre nincs az a bank amely csökkentené a kamatait és illetékeit mert különben ráfizet

a mattolcsimegyagyamentdilinyós

brühüyyy
@Rodeo36: meg ez, különösen, ha mellé rakjuk @parti_giano: cikkét

"Azzal kapcsolatban, hogy hazai vagy külföldi tulajdonú legyen a bankszektorunk, Nagy Márton úgy vélekedett: a lényeg, hogy megfelelő diverzifikáltságú legyen. A hazai tulajdonra Szlovénia, a külföldi dominanciájúra Magyarország és Csehország jó példa szerinte."

----

A „nemzeti” tulajdon aránya a zöld terület, és amint látszik, ebből a szempontból csak Szlovénia előz meg minket (talán pontosabban: van mögöttünk). Az a Szlovénia, amely az utóbbi években azzal van folyamatosan a címlapokon, hogyan juttatta „nemzeti” – és nem mellékesen főleg állami kézben levő – bankszektora a csőd szélére.

"A nemzeti tulajdon erőltetése ebben az esetben ugyanis nem csak alacsonyabb hatékonyságot, de a tőkeerős külföldi anyabankok létének hiányát is eredményezte. Érdekes, hogy ők hamarosan a hasznukra fordítják hátrányos helyzetüket, mivel a szükséges tőkéhez privatizáció útján szeretnének hozzájutni."
@Rodeo36:

"szegény @jégeső most mi lesz vele "

ne aggódj.

@parti_giano:

"te meg ne hőbörögj itt, ha kapsz egy linket, hanem gyógyuljál! mondtuk neked, nem hitted, nem jó a vizezett vodka."

Te is megkaptad a striguládat, te, kollaboráns.
@Mariann19:

Szia!
"___Ahogyan írtam, az állampárti diktatúrától nem tudnak szabadulni tudatilag, hiába szervezték át az országot, a gazdaságot, hiába jöttek a befektetők korszerű termelési eszközökkel , lecövekeltek.
Egy országban, ahol szinte uniformizáltak mindent, zsigerből maradnak a régi forma mellett az emberek.___"

vasutakról, jobban mondva vonatokról néztem filmeket szinte egész nap.

Nos, külön érdeklődéssel figyeltem a kínai pályaudvarok és repülőterek forgalmát, utasait, szervezettségét.

Arra gondoltam, le kell számolni a sztereotípiákkal. Megvallom, engem lenyűgöz Kína, ahol a középtávú tervek százévre szólnak, és a jalenben is a jövőnek dolgoznak, s kaján érdeklődéssel várok egy holdkóros demokratát, aki megszervezné _Ú_G_Y_ a kínai demokráciát, -minden externáliával- hogy az azt követő fél éven belül ne omoljon össze a világgazdaság, és az egybesült állagok se találjon valami sürgős 'harcolni valót' - Kínától nem túl messze, de nem is túl közel.

Az a baj, vagy inkább nehézség, hogy sokan nem érzékelik a méreteket, például Oroszország esetében az egy egész kontinensnyi területet, Kína esetében pedig a népességet. Sokan- egy svungra- le sem tudnák írni pontosan- számokkal.

Végül. Ha nagyon demokraták akarnánk lenni, mint ahogy amúgy egyáltalán nem akarunk, úgy Kína és India eldönthetne minden kérdést -mi történjen a Földön.
@jaegtoer:
Szia!
"Kina és India eldönthetne minden kérdést."
Ezek szerint te a népesség és a földrajzi terület nagyságát elegendőnek találod ahhoz, hogy a "mi történjen a Földön?"
Egyelőre nem látszanak ilyen törekvések az említett két ország részéről, bár korábban lehetett hallani ázsiai nagyhatalom kialakulásáról.
Engem is lenyűgöz mindkét ország sajátos működése, különösen ha a magunkéhoz hasonlítom.
Kína a 70-es évek végén /ha jól emlékszem/ váltott át a szovjet tipusú, direkt gazdaságról a szocialista piacgazdaságra, de úgy, hogy azért mindkét modell elemei egymás mellett léteztek. Velünk ellentétben, akik felrúgtuk a direkt gazdaság minden elemét, a piacainkat ennek rendeltük alá, nem vettük figyelembe, hogy a magyar társadalom erre még nem készült fel.
A kínaiak ezzel szemben átgondolták a kiinduló körülményeket, és az új elemeket úgy vezették be, hogy brutálisan ne követelje meg a lakosságtól az azonnali átállást, a gazdaság viszont korszerűvé váljon a külföldi tőke, a fejlett műszaki és termelési eszközök bevonásával.
Kialakított egy olyan tömegszerű termelést, amely felesleget hozott létre, és ma a világ szinte a legnagyobb exportőre.
Tehát szakértői gazdaságpolitikáját tudatosan, és előrelátóan tervezte meg, vélhetően szakemberekkel. Nem úgy mint nálunk, ahol önjelölt politikusok határozták meg a gazdasági fordulatot hozzáértés nélkül. Ezt azért merem kimondani, mert ők maguk vallották be, hogy sokszor hibáztak, mert nem értettek hozzá.Olyan kedélyesen jelentik ki, mintha nem 10 millió ember sorsáról lenne szó.
India Indira Ghandi irányítása alatt vetett gyökeres fordulatot azzal a döntéssel, hogy megszüntette a hónapokig tartó vallási ünnepeket, mellyel az emberek tudatára is hatott azzal, hogy dolgozni kell.
India azt is felismerte, hogy véget ekll vetni a tudatlanságnak, az oktatáspolitikája is lenyűgöz, hiszen rengeteg diplomás embert indít el a pályán.
A minap olvastam, hogy náluk a leggazdagabbaknak számító emberek 80%-a diplomás. Nem ám a hatalom szolgálatából eredő parvenű. Ismerős?
Nyilvánvaló, hogy egy átgondolt és robbanásszerű fejlődés tovább generálja a szervezettséget minden vonalon, a lakossági szolgáltatást, a kultúrát, az oktatást, ezért láthattad azt a szervezettséget, ami lenyűgözött a vasúti szolgáltatásokban is.
Végezetül további gyógyulást kívánok, egyelőre ne tervezzük a vadvízi evezést, majd szólj, ha készen állsz vitalitásod teljében.
@Mariann19:

Én csak a demokráciaérzékenység viszonylagosságra tettel erős kézzel és visszafogott ésszel egy markáns utalást. Mindenesetre talált:)

A többiben miért is ne értenék egyet?:)

Lábadozok. Ha Boli bocsánatot kér a teljesen átvizesedett kommentjeiért, talán tényleg evezhetünk egyet, ha nem is vadan, most egy kellemesen csobogó sörpatak is megfelelne.
* viszonylagosságára tettem erős....

[és nem tettel]
süti beállítások módosítása