Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: A közmunka inkább iszony. Annak is aki végzi és annak is, akinek végzi, mert sok köszönet nincs be... (2024.05.04. 13:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.10. 09:25 Fabius

Lázár és a norvég saller

Címkék: fidesz botrány norvég alap lázár jános

Van kurázsi ezekben a norvégokban. Ilyen könnyed mozdulattal nem vágta még senki szájon Lézer Dzsonnit visszakézből: aszongya minden kifizetést felfüggesztünk, csak azt nem amit kérni méltóztattál. Oszt'jónapot. 

Lehet nagy tanakodás most a Kossuth tér mellett felállított, felcsúti pajtabelső idéző parancsnoki sátorban, ahol Viktor várja mai beiktatását. Lézer térdel a szőnyeg szélén, bánatos kiskutya tekintettel igyekszik csillapítani a kiváltott haragot, mert ez aztán nem hiányzott a Főninek: Még be sem iktatták harmadik királyságába, a mögötte álló futóbolondok máris belökték a pofonerdőbe. Legutóbbi felmérés szerint népszerűségnek csak nyomai látszanak ki az európai bányászbéka segge alól, plakáton követelné a tiszteletet amit kiérdemelnie nem sikerült és erre tessék, a kampány közepén csinálnak belőle bohócot. Ráadásul a befagyott ingyenpénz nagyságrendileg annyi, mint amennyi befolyik a NETA-ból, - lánykori nevén: csipszadó - úgyhogy az olajbányászok nem apróval gurigáznak. 

lázár jános1.jpg

Afelől nincs kétsége senkinek, hogy nyilvános következménye Lázár hülyeségének nem lesz. Csepreghy pótlázár majd magyarázkodik, Dzsonnit legfeljebb elterelik ma délután Orbán közeléből - botrányhőssel nem fotózkodunk, bibi - de se kegyvesztés se komolyabb következmény, de még egy vajon alkalmas ez az ember gondolat nem jön azután, hogy az ingyenpénz-kezelő rendszerünk összeomlott, az ingyenpénz-csapok befagytak. Sebaj, megmutattuk megint mekkora mucsai paraszt tud lenni az állampárt, de jippájééé, ismét nem lettünk senki gyarmattya!!

 

1263 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr716146417

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mikor lesz nemzeti érték a tehénsz@r? 2014.05.12. 00:52:36

Láthatóan a Fidesz kommunikációs stábja megint nem egyeztetett, így most azt akarják védeni, amiről még ők engedték meg, hogy vágható és irtható természetvédelmi területen. Az akácot. Felkészül a tehénszar és gyötrőszúnyog...   A képen a nagyszentj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem hiszem, hogy orbán dühös ezért lázárra. hiszen tudja, norvégiában verik a réneket, ilynektől nem kell pénz. sőt, megfigyelőt küldünk a rénverések felderítésére, akiről egyenlőre csak annyit tudunk, hogy egy svalbárdon élő magyar.
Kolbász vagy cigaretta, válasz?

A falu trafikjogára már háromszior írtak ki pályázatot, de egyszer sem sikerült szerződni a győztessel. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt.-nek így rendhagyó, átmeneti megodást kellett találnia. Most egy helyi bolt, mint kijelölt kereskedő árulhat cigarettát. A dohánytermékeket egy függönnyel elválasztva tették be a húsáru közé.

hvg.hu/gazdasag/20140510_Egy_magyar_faluban_teljesen_leallt_a_doha#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkere
@tristen2005: olvastam, s az jutott az eszembe, ezek csak összekeverték a kolbász- és a cigarettatöltőt. de azért furcsán fest a disznóbélbe sűrített dohány, valljuk be.
Ötmilliárdot bukhat az egészségügy a norvég szankció miatt.
Bukhat az agresszív pszichiátriai betegek korszerű, magas biztonsági fokozatú ellátóhelye. Az alap pénzéből kaptak volna egyebek mellett a védőnők laptopot, működtetnék a gyermek- és ifjúsági drogambulanciákat.

weborvos.hu/lapszemle/otmilliardot_bukhat_az_egeszsegugy_a/214077/

nol.hu/belfold/otmilliardot-bukhat-az-egeszsegugy-a-norveg-szankcio-miatt-1461039
Nem a szálloda lesz sok a képviselőknek, az iroda a 4 rokonnyal! 750 ezer forint irodára, ez a nem semmi!

Saját irodára pedig valamennyi képviselőnek szüksége lesz, mert annak hiányában nem tud alkalmazni saját munkatársakat, akikre havonta 750 ezer forintot költhet egy honatya.

444.hu/2014/05/10/havi-347-ezer-forintot-kolthetnek-a-kepviselok-irodara/
Hajrá Fradi! Welsz és Kubatov!

A társaság két egykori tagja a V&A Invest Kft és a Seychelle-szigeteki bejegyzésűn Chesterman International Ltd. ahhoz a Mitók Andráshoz köthető aki a cégeket és azok ügyeit jól ismerő informátorunk szerint Welsz Tamás barátja és üzlettársa volt és a „vállalkozó” halála után is jó kapcsolatokat ápol Welsz egykori élettársával, Horthy Andreával. Mitók egyébként többször járt Welszékkel az afrikai kontinensen, és úgy tudjuk, hogy ő volt az az üzlettárs is akit Dr. Berényi András említett a minap Welsz panamai offshore cégeket lenyúlni akaró ügyletei kapcsán. (Az OZ Invest és több más panamai kötődésű cég kapcsán a Gépnarancs birtokában van több dokumentum is, de ezek ellenőrzése még folyamatban van!)

Kubatov üzlettársa: Mitók András

Mitók András neve az elmúlt évtizedben többek között a Sportlife Kft és a Sport & Média Kft kapcsán vált ismertté. E két cég volt az egyik meghatározó szereplője a kétezres évek magyar profi sportfinanszírozásának ( Mindkét cég tulajdonosi ágon kötődik a korábban már említett V&A Invest Kft-hez és Chesterman International Ltd.-hez.) Érdekes az is, hogy a Mitókhoz köthető két sportmanagement cég mindegyike szerződéses kapcsolatba hozható a Kubatov Gábor fideszes pártigazgató által igazgatott Ferencvárossal.

gepnarancs.hu/2014/05/kubatov-gabor-a-welsz-listan/
Norvégok szívesen adnak, de nem szeretik ha meglopják őket.
Valószínűleg ezért aztán csak a civilek kapnak.
@dr. jenőke (jenőke): De nekünk nem az a világ kell, nem olyan partnerek. Mi inkább ezt választottuk helyettük: index.hu/gazdasag/2014/05/07/putyin_ezustermet_veretett_krim_elfoglalasa_emlekere/

Micsoda iszonytató, univerzumnyi különbség.
Lázár folyosításával is fel kellene hagyni.

Jó lenne az darabokban is. Mondjuk ötben. kiszögezve a négy égtáj szerint legforgalmasabb autópályák kivezető szakaszát jelző táblákra.
Az ötödik, a feje, dohányszárítóban végrehajtott mumifikálás után mattüveg kalickában elhelyezhető lenne a T. Ház főbejáratánál a lábtörlő magasságában.
Most térdre, imára! Lázáré a kassza kulcs!

A lap információi szerint a törvényjavaslat első pontja arról szól majd, hogy a Miniszterelnökség minisztériumi rangot kap. A minisztérium élére szinte biztosan Lázár János kerül majd, akinek így kiemelt hatalom összpontosulhat a kezében. Hozzá tartozik majd a kormányzati koordináció és a kormányzaton belüli politikai és szakmai irányítás. Lázárnál maradhat az uniós pénzek felügyelete, és a tárcához kerülhet a vidékfejlesztés is.

Ezzel várhatóan 8300 milliárd forint sorsáról dönthet majd a minisztériuma.

444.hu/2014/05/10/lazar-mindent-visz-8300-milliard-forint-sorsarol-donthet-a-kovetkezo-negy-evben/
A kép kurvajó.
Egyszer csk megtanulják ezek a barmok,hogy csak itthon "valakik".
Ha nem lehet a kezükben a kamrakulcs, hát ne kapjon se az egészségügy, se az oktatás, se senki, aki tényleg rászorul, és ezeket az ordenárékat választották meg a választók. Eszem - f...., hol élünk????
@parti_giano:
kibaszott jó kép...a többiek lopták róluk a sajátjaikat

brühüyyy

egyébként milyen pénzeket fog kezelni a lézer? sem júnijó sem norvég nem érkezik...csribícsiribá lesz vagy visszahorgyák? a simlicskaművek meddig bírja pénz nélkűl és mikor löveti le a cigányt? haszontalan dilinyós?
@Rodeo36:

Akadályok nincsenek.

Simicska lezúzta

a kerítést, melyet túl magasnak talált, még nem volt APEH-elnök, egyébként nekik amúgy sincsenek kétes adózású vállalkozásaik, nincs mitől tartaniuk. György János, a vizsgálati osztály vezetője és Unger Imre, a Simicska-ügy előadója inkább azt utálják, hogy ilyen marhaságok kötik le a rendőröket, akik üldözhetnének autótolvajokat, drogkereskedőket vagy sorozatgyilkosokat. Így meg mászkálhatnak a világ végére, megtekintik a Simicska által hagyott csonkokat, és adminisztrálnak a végtelenségig.

m.magyarnarancs.hu/belpol/simicska_keritesugye_a_drothalok_reme-61625?pageId=356
@parti_giano:

De nem tud mindenről.

„Itt mindenki fideszes. A szocik elvennének mindent, meg jól be is buktak már egyszer, a Jobbik meg nálunk nem kell. Jó az Orbán, ő nem tud a disznóságokról”- mondja az a fiatalember, akit Orbánnak hívnak, és erre büszke is. Kiderül, hogy 350 hektár földjéből, amin birkákat tartott, egy zsebkendőnyit sem kapott vissza. Volt is tüntetni a Kossuth téren, megy is még, hamarosan szerveznek megint a „hortobágyiak”, ott a helye - magyarázza. Hogy mégis miért szavazott a Fideszre, azt azzal magyarázza, hogy csak egyesek tudnak a disznóságokról, de Orbán Viktor biztos nem. Azt elismerik, hogy ebben a térségben is ügyvédek, meg bírók kapták meg a gazdálkodók földjét, de az csak egy bizonyos körnek a mutyija, a Balogh sem tudott semmit csinálni.

fedor.blog.hu/2014/05/10/addig_jo_mig_orban_el
@tristen2005:

Köszönöm.

Ha

még

egyszer

valaki a személyemet, a vodkát és a vizet egy mondatban említi. annyi.

amennyiben több -akár nem is egymást követő- mondatban teszi előbbit, mely értelme arra utalna, hogy az érintett személy vodkából és vízből képezne elegyet, az eredmény ugyan az. annyi.

tudhatná mindenki, hogy a jég halála a víz. ezért nincs elegyedés vodkával sem. hátmégafilozófia.

najóccaknapot.
A norvégok adják oda a pénzt és utána kussoljanak!
Ha nem így cselekszenek, akkor majd Lázár úr felhomályosítja a fókazsíros/bálnagyilkos/rénszarvasgyötrő, elkorcsosodott vikingeket, hogy mire számíthatnának akkor, ha a baráti Jobbik elitalakulata - terepgyakorlat céljából - Norvégiában látogatást tenne.
(Ugyebár hozzájuk képest a Breivik egy úrnapi körmeneten rózsaszirmot szoró Mária-lány szelídségű hazafi)
A norvégok azt hitték, hogy a pénzük elfedi a tájékozatlanságukat/tudatlanságukat és még zsarolással is próbálkoznak?
Botrány!
@tristen2005:
hát a Google Earth képe alapján nem rossz hely de hány szám a simlicska kastély? amit találtam az a 16-os szám fehér kovácsoltvas kerítés legalább 100 méter utcafront és a panoráma is stimmelhet...valahonnan ez már meg volt jelölve nálam

brühüyyy
@tristen2005:
nézd én megmaradok olyan eccerűke Red Breast-nél, vagy a Gold Bacardi esetleg a valamelyik central amerikai kisállam rumjának 15 vagy roszszesetben 12 éves kivitelével...bár most egy pár éves austral vöröset kortyolok Shiraz a lelköm és kurva jó

olyan rubintosan

brühüyyy

a vodka...hát a Sztolicsnaja és kis jéggel vagy egyszerűen a mélyhűtőben tartva (ahogy vodkát kötelező) addig amíg olajosan gyémántcsillogással ömlik a pohárkába

csak a jégeső és társai vizezik a vodkát
Dear Viktor Harold!

You moderfucking son of the bitcs, send for me the mony!
John L.

Ps.: And. You fishsmelling norvegian fuckhead! Would you show some respect to us hungarians, please!
@Rodeo36:

Rubint a Réka elég száraz, ott nem csak rum kell, de rugdalom.
@dr. jenőke (jenőke):

"Ötmilliárdot bukhat az egészségügy a norvég szankció miatt.
Bukhat az agresszív pszichiátriai betegek korszerű, magas biztonsági fokozatú ellátóhelye."

A pórnép nem számít, nekik meg ott van Graz ha minden kötél szakad, oszt jónapot.
@AroMo:
ez középfokú angol nyelvvizsgát sem ér

brühüyyy
de azért megpróbáltam megérteni...megbuktál...hacsak nem javítod most és itt?
@Rodeo36:

Ne légy gonosz vasorrú!
@tristen2005:

Az tényleg fasza lesz ha közvetlenül a legnagyobb tolvajok kezébe adják majd a pénzt. Hogy biztos úgy sem kurvázzák el!
EU, noooormális?!!!

Jó világ lesz no, most már nemcsak ennek a snájdig magyar legénynek lesz saját ódija, S8-as, hanem még a család kedvenc kutyája is kap ebből a pénzből minimum egy A6-ost. A kutya bolhái meg A4-eseket. A jó partinak meg nem bankszámlája lesz svájcban, hanem bankja.
@parti_giano:

Ugye mindenki emlékszik mikor smittpál valamelyik kehese a norvég királynak úgy írta meg a levelet hogy a megszólításban Haroldnak nevezte? :-)

(V. Harald a neve a királynak)
Ilyenkor nem lehet Lázár ellen gondatlanságból, foglalkozás körében, nagy értékre elkövetett vagyoni hátrány okozásának tényálladéka miatt feljelentést tenni?
@Sir Bates dö Hól:

Királyok egymás közt.
Az etikettre adni kell, kérem! :-)
@parti_giano:
alapfokú vizsga után:

Kjære Viktor Harold!

Du mor fucker sønn av tispa, sende for meg mony!
John L.

Ps:. Og. Du fiske lukt Norvegian fuckhead! Vil du vise noen respekt for oss ungarere, please!

brühüyyy
@tristen2005:

vasorrú? mióta és kijaz?

brühüyyy
@Kis ember:

Polt Péter hivatalból elindítaná az eljárást, de most éppen hétvége van, meg a nagy beiktató lakoma napja.
@AroMo: Miért nem rögtön úgy, hogy
Hello Hari!
hátezhogy? most balátok vagyunk vagynem?

Beszállítási tilalmat rendelt el Oroszország gyakorlatilag a teljes magyar húsiparral szemben.

hvg.hu/gazdasag/20140510_Kitiltottak_a_magyar_hust_az_oroszok#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default_hirkereso
nem kell segíj...
ugyis mindent ellopnak a dakoták...

kb ojjan volt eddig mint amikor repcsiről Afrikába dobják le a sok kajacsomagot és a diktátor tömeggyilkos hadurak seregei zabálja fel...

szval köszönnyük EU és norvégok... hogy eddig hízlaltátok a fejünk felett üldögélő diktátorokat... és mafiát
@Penivaldes:

Mert az már nagy udvariatlanság lett volna, és így nem illet volna bele a levél kifinomult stílusába. :-)
@Spániel:

Nem igaz.
Csak azért nem veszik át, mert mi nem küldünk nekik.
@AroMo: De ma munkanap van. Úgyhogy...
@Kis ember: Kedves Kis ember, ne legyen naív, és ennyire bizakodó. Munkanap..nekik?
"Tisztelt" EU és Norvég Alap !
méjséeges felhábordásomnak adok hangot és egyben kifejezem tiltakozásomat.
az elmúlt évek során magyaroknak adott segíjek mind HADURAKHOZ, diktátorokhoz és azaz a mafiához kerültek...
mivel ez a fideSSmafia az ország megvásárlására a népe elnyomására költötte az utolsó fillért is
(mert azt lássuk be hogy annyi lazacot még mé'szaros lőrinc se tud felzabálni)
mivel a fasiszta diktatúra kiépítése a feudális gazdasággal egyetemben elég sikeresnek láccik...
ezért még azt is kell feltételeznünk hogy a német nácik (=EU) szándékos és egyéb témogatását is élvezhetik a magyar fideSSnáci mafiások...
köszönettel: sejk a derékkatona"
@Penivaldes:

Eh, látszik hogy lövésed sincs a protokolról! :-)
@Penivaldes:
Peni drága, a munkanap az munkanap. Ők elsők az egyenlők között. Ha képesek néha éjfélig is benn ünli a Parlamentben, hogy egy törvényt megszavazzanak, akkor biztos képesek egy egyszerű eljárás keretében azt is megvizsgálni, hogy L.J. gondatlanságból, foglalkozás körében, nagy értékre elkövetett vagyoni hátrány okozásának tényálladékát meg-e valósította-e?
@Kis ember:

De nem most lesz a nagy zabálás, amit a Viktor saját zsebből (az évtized poénja) fizet?
Hajrá, Apu fia kis Boldi!! Ne törődj az irigy kutyák ugatásávál, sárdobálásával, az árokásókkal. Hadd visítsanak csak vágásra váró rettegő disznóként! Te, Boldi, napról-napra jobb party leszel!!!!!

Veled vagyunk, Boldi!!!!
@AroMo: valóban nem tudok lövöldözni, nem vagyok Semjén.:)
Én csak annyit tudok, hogy nem illik megszólítani az uralkodót, és addig nem illik felállni az asztaltól, amig a király/nő jelt nem ad.
@Kis ember: Kedves Kis ember, más dolog bentülni, és más dolog dolgozni:)
"Üzenjük Solonak, izé Oslonak : több pénzt a magyaroknak!"
@Sejk a derék katona:

Minden olyan segílyke amely ennek a bandának a kezén megy keresztül, a feudális hűbéri rendszer kiépítését segíti elő. Persze ezt is lehet fejlődésnek meg jobbanteljesítésnek nevezni, csak viszonyítás kérdése. Pl. az ősközösséghez, ókori rabszolgatartó társadalmakhoz viszonyítva egész pofás ez a sötét közgépkor.
Van itt szakértő? A Gripenek egy tankból kitartanak Norvégiáig? Mert ha nem, akkor azonnal elkezdem az AN-2 permetezőgép tankerrá alakításának projectjét. Természetesen norvég pénzből.
Ja, és van valakinek dugi petárdája, vagy megmaradt születésnapi csillagszórója, hogy a légierőnknek rakománya is legyen, ha már harcba indul?
@AroMo: Hacsak így nem.
Gyűlnek a sallerek.
Most lázasan fogalmazzák fogalmazzák az indokot.
@Bakter:
Hejjesen:
"Ideja zsét, oszt kussóni, mer odakűggyük a Dzsonni, a lézerivel!"
Essetunni...
@AroMo:

sötés idpszak ez !

az adótartam 92%-os volt 2010-ben, ez tovább nőt azóta...

de ! aki adózik az ezt a náci mafát támogattya ! vagyis

aki adózik az HAZAÁRULÓ !
Bármely ország kormányától elvárt megnyilvánulás a viselkedéskultúra megtartása mellett a diplomáciai nyelvezet és protokoll betartása.
Ez élből elvárt követelmény.
Ami e tárgyban Magyarország részéről láthatóan nincs meg, melynek ilyen súlyos pénzben kifejezhető következményei vannak, mely a norvég ügyön kívül igazoltan az eu-s támogatások felfüggesztésénél is látható.
Meg kell állapítani, hogy Lázár János meglehetősen híján van ezeknek az elvárásoknak, hiszen erőszakos, saját vélt fölényének mindenek felettiségét ráerőszakolva a helyzetekre, kártékony szerepet tölt be a magyar politikai és gazdasági életben.
Lázár kezébe helyezték az au-s támogatások intézményi átszervezését, melyet dilettáns módon hajtott végre a minisztériumi hatáskörökre való lebontásával, hasonló a helyzet a norvég üggyel is.
Ez a következménye annak, ha nem profi politikusok irányítanak, akiknek még az emberi tulajdonságai is alkalmatlanná teszik irányítói feladatokra.
Angela Merkel az eheti Orbánnal való találkozón kifejtette Orbánnak, hogy nem ért egyet az orbáni hangvétellel, hangnemmel sem, többek között.
Ennek az egy mondatnak a diplomáciai nyelvezet szerint igen elitélő mondanivalója van, már aki ezt a nyelvezetet a helyén kezeli és ismeri is.
Úgy tűnik, nálunk ezt még tanulni kell, és az alapfoknál kéne elkezdeni.
@Bakter: két lovat tudunk adni...

és mint közismert.. a huszárlovasok jönnek mennek skandináviáig...

egy gond van... hogy ha elindul a huszárlovas haderő...
letartóztattyák őket már szlovákiában ÁLLATKÍNZÁSÉRT...

mert ez a qva EU a zemberekkínzását lexarja... de az álatokra nagyon figyel
megalakult a Szent Szilárd Magyar Rezsiharcos Dalkórus. már el is készült az első számuk. fogadjátok szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=hQTvdoVTHFY
@Mariann19: akik nem értik a diplomatanyelvet annak kár virágnyelven fogalmazni...

ezeket a dakotanáci mafiatagokat mind fel kell lógatni...
talán abból majd megértik... hogy rosszat tettek...
@Penivaldes:

Azért sem írom azt hogy majd én megmutatom neked hogy kell lövöldözni, mert tudom hogy az első mondatoddal ezt akartad kiprovokálni. :-)
@Sejk a derék katona:

"ezeket a dakotanáci mafiatagokat mind fel kell lógatni...
talán abból majd megértik... hogy rosszat tettek..."

Túl optimista vagy, szerintem ezt sem értenék. :-)
@AroMo: ja ja nyilván mondanák:

"ezek nem érdemelték meg az én hősies törekvésem a népért..." stb

hálátlan nép...
@Bakter:

Ennél kifinomultabb bosszúra van szükség. Pl. Lázár röptében államosítaná a norvégoknál az összes trafikot, aztán Gyulai Zsolt pedig egy jól szervezett pályáztatással kiosztaná őket Sántának meg Mészáros és Mészárosnak.
Nem látta valaki a nyakkendőmandzsetta gombomat? A faszomat, pedig pontosan emlékszem, hogy ideraktam az Orbános-óra és az arany Fidesz-kitűző mellé a Lázár-kép elé mindet. Most hogy fogok anélkül dresscode-ilag megjelenti a szentébeavatókoronázáson?
@Sejk a derék katona:
"Akik nem értik a diplomata nyelvet, annak kár virágnyelven fogalmazni."
Kedves Sejk! Akkor az ne menjen el virágnyelven sem fogalmazni, legyen annyi köze a virágokhoz, hogy kapáljon a tövek között.
@AroMo:
Kifinomultabb revans nincs annál, amikor a közmachine Rába kamionokkal jól feltölti jómagyar, akáchumunuszos földdel a fjordjaikat.
@Bakter: engem nem hívtak meg a ganék. félnek, hogy elviszem előlük a sót!
@Mariann19: Szia.
Majd ha Angela azt is hozzáteszi a kokik osztogatása közben, hogy "Kedves Viktor, amúgy nem érdekelnek a jövőben a néppárti szavazataid, dugd fel őket jó magasra vagy kend az őszülő, zsíros hajadra, mert ezzel nem engedjük többé magunkat zsarolni" - na akkor elhiszem, hogy komolyan gondolja, amit mond.
@Bakter: A szentébeavatókoronázáson vegyél fel hosszú-fehér, nemzeti lobogószárú gatyát, fekete mellénnyel, pitykékkel.
Az emelvényen lehet, hogy az első sorba is beemelnek.
Majd nézlek a tévében, a kalapod mellé tegyél egy kis narancshéjat, hogy megismerjelek.
@Kis ember: Akkor hol van Agricola (alias Vidéki), Blogger Géza bástyás Batyu és társaik? Egy szem zsidó sincs a norvégok között, akit fikázni lehet?
@AroMo: ősközösség azért korrektebb rendszer volt, szvsz... finomíthatnám a jelenlegi helyzet meghatározását azzal, hogy a hűbéri lánc csúcsán egy istenkirály áll, az alján rabszolgák, akik akár jobbágyi sorba is előléphetnek?...
@Sejk a derék katona:
De jól megyen valakinek... mennyi most egy ló? Kolbásznak kéne... :)
@Mariann19:
Nálam lesz a sallerosztó sorompó, így jó?
@Mariann19: "Ami e tárgyban Magyarország részéről láthatóan nincs meg, melynek ilyen súlyos pénzben kifejezhető következményei vannak, mely a norvég ügyön kívül igazoltan az eu-s támogatások felfüggesztésénél is látható."

Ezzel így nem értek egyet. Ha szépen kéri a kasszakulcsot, akkor sem adják oda.
@Mariann19:

Ők is virágnyelven kommunikálnak. Csak az a baj hogy ez a virág dögszagot áraszt, amivel a dögevő rovarokat rendesen el is varázsolja.
A virág latin neve (Amorphophallus titanum) is tökéletesen illik hozzájuk.
@Bakter:
Ne`ba! Meg vagy híva? Irigylünk... :)
@Spániel:
"Na, akkor elhiszem, hogy komolyan gondolja, amit mond." Mármint Merkel Orbánnak.
Nem lehet véletlen, hogy a sajtótájékoztatót a Merkel-Orbán megbeszélés elé szervezték, melynek az az oka, hogy a későbbiekben a tárgyaláson elhangzottak ne kerüljenek nyilvánosságra.
Hiába a Néppárt érdekvédelme Merkel részéről, az orbáni veszélyt neki hárítani kell élből, és mihamarabb.
Orbán az eu-n belül klikkesedni kíván, már egy új középeurópai eu-n belüli magról beszél.
Ez nem felel meg az eredeti integrációs elveknek, Merkelnek ezt illik is megakadályozni, még akkor is, ha a pártcsalád egyik tagja renitenskedik.
@Sir Bates dö Hól:
... és ha a mostani, akaratos, toporgós stílusban?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): inkább elszomorító, hogy ma már mindenféle vasúti pályamunkásokat meghívnak. Engem meg kihagynak.
@Mariann19: Ezek nem profi politikusok, hanem alpári bunkók, akik csak a kocsmai hőbörgést ismerik. Az egész munkásságuk ebből állt eddig minden téren. Nemzetközi viszonylatban sehol sincsenek az ostoba lelátói hőzöngésükkel és az útonálló stílusukkal. Mégis mit vársz egy olyan miniszterelnöktől és a kormányától, aki egy út átadására úgy megy el találkozni a szlovén miniszterelnöknővel, hogy bakancs és farmer van rajta? Agresszív tahók ezek, akik még azt sem ismerik fel, ha hülyét csinálnak belőlük, mert nem orrba vágják őket, hanem csak elfintorodnak és legyintenek rájuk.
@Penivaldes:

Ezt nem így kell kommunikálni manapság!
Ők meghívnának, de tudják hogy te úgy sem mennél el és csak ezért nem hívnak.
@Bakter:
"Nálam lesz a sallerosztó sorompó."
Remélem tudod, hogy kit engedhetsz át a sorompón, a sallerosztó célszerszámod meg legyen gigantikus méretű, hogy legyen hatása.
@AroMo: akkor is meg kellett volna hívniuk az avatásra.
@tristen2005: Beszarás ez a kép. :-D
@Sir Bates dö Hól:
"Ha szépen kérik a kasszakulcsot, azt nem adják oda."
Szia Sír! Célratörő megfogalmazás, én egy kicsit körülírtam, de úgy látom, a lényeg ugyanaz.
Én ezért - veled ellentéteben - ezzel a megállapításoddal egyet értek.
Kis kötözködő!
@Penivaldes:
"Üzenjük Peninek: több tiszteletet a bakteroknak!"
Európer demokraták malmai lassan őrölnek. Hiába nézi őket hülyének a vezér, tudják hogyan kell tökön ragadni a mitugrász bomlasztókat. Pénz beszél, fideszes ugat.
@dr. jenőke (jenőke): "Bukhat az agresszív pszichiátriai betegek korszerű, magas biztonsági fokozatú ellátóhelye."

Szarunk rá, kérem alássan. A legjobbjaink ebből a fajtából a labancokhoz járnak homloklebeny lobotómiára. (Ez persze túlzás, nekik olyan már eredetileg sem volt.)
@Mariann19: véleményem szerint késő.
A hajóágyú elszabadult, amit eddig jóindulatúan elnéztek.
Ez azh újabb kétharmad - amit eu-szerte közismert módon szerzett meg - még sokszor lesz hivatkozási alap.
Ez pont olyan, mint amikor a gyereknek megtiltják azt, ami eddig szabad volt.
Csírájában kellett volna belefojtani a renitenskedést, mielőtt másokat is megfertőz vele.
@AroMo:
"Csak az a baj, hogy ezek a virág dögszagot áraszt."
Mégis vannak, akik ezt szagot kezdik megszeretni.
Méghozzá azon országok irányítói, akiknek szintén rokonszenves a totalitárius hatalomgyakorlás.
Tudod, "minket utánoznak" szlogen...
Majd jönni fog a remek fideszes gépezet, és megmagyarázza, hogy mennyivel jobb ez a balkán cigány abszurdisztán, mint a világ legcivilizáltabb, legnagyobb jólétét teremtő, amúgy relatíve homogén, és funkcionális és összetartó emberközössége.

Kurva jó lesz. Meg látjátok. Megmagyarázzák, hogy miért jobb nekünk csóró cigány kommunista balkáni országnak... így lesz, csak kenjék már a fel a felcsúti mini cigányt.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Valakik? Senkik ezek, baszod, még itt is.

Egy munkanélküli cigány köcsögre egy lapát szart sem bíznék, nemhogy ennyi pénzt!
@tristen2005:
jobb helyeken (pl. Badacsonytördemic) ezt már első körben kitalálták.
A pénztáros hölgy bement a paraván mögé ha dohányt vásárló vevő érkezett, bekiabált az raktárba, hogy "Ica, kártyázom, ne használd a telefont" és mindjárt működött az eredeti pályázati kiírás szerint a bejáratban, teljes infrastruktúrában (pl. energiaellátás, ...) teljesen önálló ingatlanban üzemeltetendő Nemzeti Dohánybolt :).
444.hu/2014/05/10/orban-viktor-eskuszik-elo/

Keressétek a legszebb embert, na az leszek én. Ha nem találtok ilyet, akkor én sem találtam a nyakkendőmadzsettagombomat, ergo otthon maradtam.
@Vombatus Ursinus:
Nagyon egyértelműen fogalmaztál, erre is gondoltam első kommentemnél, csak inkább a diplomáciai beütést emeltem ki.
Egy ország megitélése nemcsak a megszólalások tartalma alapján alakul ki, hanem külsőségekben is, mint amiről írtál.
Minden nüansz számít.
Amikor önkontroll nélkül valaki elhatározza magát, hogy beleveti magát a politikai életbe, és a neveltetése, a személyisége erre alkalmatlan, egy ország látja a következményeit.
Ja, a miniszterelnöknővel való találkozáskor a sokat emlegetett hátizsákja vele volt a bakancs mellé?
@nyünyüge:

Kedves nyünyüge, én is ittam nyeles kávét!
@KopaszMercis:

Egyetértek, végre már felkenhetné valaki.
Olyan jó ember, hogy kenyérre lehetne kenni.
Oszt kiosztani a hívek között. :-)

Ahogy csökken a szavazóik száma, úgy kell egyre nagyobb, úgymond triumfálásokat tartaniuk. Ahogy gyengül a legerősebb kutya, annál gyakrabban hugyozza körbe a territóriumát... Amíg nem jön a dér.
@Bakter:

Azért a Bakterházat el ne add!
Tuti nem véletlen, mostanra időzítették a pénzcsapok elzárását. Figyelmeztetés az újabb kétharmadnak: okos legyél kisköcsög.
@Mariann19: remélem, és azt is remélem, hogy benne volt egy szál kolbász
@AroMo: szerintem nem lehet finom, megfájdulna a hasikánk tőle
@Husz_János_Puszita: szeretném ha egy fillért sem adnának a németek ! (és norvégok)

ugyis ellopná a dakota mafia...
Amúgy rég a nagygyűlésen kellene lennetek! Hálátlan népség.
@Sejk a derék katona: "akik nem értik a diplomatanyelvet annak kár virágnyelven fogalmazni..."

A virágnyelv ebben az esetben azt jelentené, hogy a fejükhöz basznak egy fikuszt, természetesen cseréppel együtt. Azt sem biztos, hogy megértik, de a felcsúti kocsmában így szokták.
@Spániel:
"A hajóágyú elszabadult, amit eddig jóindulatúan elnéztek."
Ez a 2/3 az eu szankciók részére is egy hatalmas akadály, mert ha bármit megtorpedóznának, rögtön a népakarat megcsúfolásának a vádja érné őket.
Az eu a megalakulásakor fel sem merült, hogy az orbáni jelenség létrejöhet-e az eu-ban. Ezért nincsenek hathatós szankciók egyelőre a támogatások megvonásán kívül.
Most, az eu-s választások után ezen a téren változások várhatóak a szabályokban, már olvastam erről. Ideje!
@tristen2005:
Lebontották a picsába, erről még az Index is beszámolt. Elég volt a kádárista maradványokból, leszámolunk a múlttal, és folytatjuk a jövőt, meg a krumplilevesfőzést. Én is új fazekat teszek fel, megújhodok. Mert hála a dicső választási eredménynek, a magyar leleménynek, én már látom az alagutat a fény végén.
@Bakter: szarakodsz a nyakkendőgomboddal... a dns mintádat, na azt vigyed.
@tristen2005:

"Hogy mégis miért szavazott a Fideszre, azt azzal magyarázza, hogy csak egyesek tudnak a disznóságokról, de Orbán Viktor biztos nem."

Ennyi. Meneküljön mindenki, amerre lát.
@Penivaldes:

Azt írtam, a híveinek kiosztani, nem a normális embereknek.
A normális embereknek valóban nem elég erős az immunrendszerre ehhez. :-)
@Penivaldes:
"Remélem, hogy benne volt egy szál kolbász."
Mire gondoltál? Früstöknek, vagy verekedni vitte ?
Mindkét verzió szerintem reális.
@Husz_János_Puszita: te ott vagy?? vagy mint kiszakadt nemzettestrész élőben követed a nemzet kihelyezett főterein?
@Mariann19: "neveltetése" Ez jó.

Ne használjunk ilyen nagy szavakat. Ebben az esetben legalább ne. A szoktatás, vagy idomítás sokkal megfelelőbb volna.
@Penivaldes:

Persze hogy itt vagyok, nem kérdés. Egy bánatom van, nem sikerült még kezet csókolnom, de ami késik, nem múlik.
@Mariann19:

Na jó, aztán ha négy év múlva meg olyan választási rendszert alkotnak maguknak hogy négymillió szavazatból ha egymilliót kapnak, az is megint kétharmad, akkor mi van?
@Husz_János_Puszita: nyugalom, szerintem a végén lesz lehetőséged ajkaiddal érinti selymes bőrét
@Bakter:

én már látom az alagutat a fény végén.

B+, az a mozdony!
@Mariann19: De hát, könyörgöm, 25 éve politizál Orbán, ebből nyolcat miniszterelnökként! Nincs egy ember a környezetében, aki megmondja neki, hogy ne zsebre dugott kézzel adjon sajtótájékoztatót, ne farmerben menjen egy miniszterelnöknővel történő hivatalos találkozóra és ne hátizsákkal menjen egy EU-csúcsra? Vagy ennyire becsicsultak már mellette a kis pulikutyák? Ehhh... nem is írok többet erről, mert fölösleges.
ünnepelni vagy rontani?

Itt vannak a keddi "köpdösős" tüntetés résztvevői is

A tömegben feltűntek Gaudi-Nagy tüntetői is: tudósítónk felismerte ugyanazt a szent koronás zászlót és ugyanazokat az arcokat, akik a "köpdösős" rendezvényen is ott voltak az Országgyűlés alakuló ülésével egyidőben, kedden.

hvg.hu/itthon/20140510_orban_megvalasztas/b44429/#44429AC
@tristen2005:
Vagy a szibériai medve segglyuka. Ahová lézerblokkolós leszállófények vezetik be a frisseniktatottat.
@Vombatus Ursinus:
Volt, aki kicsit szembement vele. A jobb pajtás esetleg kapott egy polgármesteri széket viszonzásul. Így nincs kisgyerek, aki nevén nevezné az öltözékét. Vagy annak hiányát.
@Mariann19:

Pénzmegvonásnál hathatósabb szankció nincs és nem is kell. :)
@s: "A szoktatás vagy idomítás helyesebb lenne."
Igen, úgy 6-7 éves korig.
Gondolod, hogy pökhendiségükben elfogadnák ezt a baráti gesztust?
Még akkor sem, ha próbálnánk a lelkivilágukra hatni, hogy az ország megitéléséről van szó.
Már késő.
@Husz_János_Puszita:
Dehogynem. Ha a világ összes focicsapata sztrájkolna, amíg ő regnál. Na az szankció lenne.
Ritkán szoktam Orbánt nézni, de most nézem. A beszédében is megy az a körbehugyozás, amire utaltam.
Az-az, a megmagyarázása annak hogy a kilenchuszad az tulajdonképpen két, sőt mi több, háromharmad.
" az a baja a világnak, hogy nem a tehénpásztorok kormányozzák"
-Bendegúz-
@AroMo:
"AZ is megint 2/3, akkor mi van?"
Ezt fogja megakadályozni az eu az új szabályozásokkal, hogy legyen eszköze a bomlasztás és az eu ellenes fellépések ellen.
Ebben lehet bizakodni, mert a jelenlegi kártékony magatartás egyre nagyobb veszélyeket jelenthet az eu számára.
@Husz_János_Puszita:
"A pénzmegvonásnál hathatósabb szankció nincs."
Persze hogy nincs, de akkor nem a kormányt ráznák gatyába, hanem a magyar népet büntetnék.
Ezért van az, hogy minden eu-s szigorúbb fellépésénél a kormány enged egy kicsit, változtat, és minden marad a régiben.
@Mariann19: a lófszt te ebből a pénzből ugyselácc semmit max ha elmész a parlemaneti parkolóba, vagy kikirándulsz tájföldre...

akkor láthatod a pénzed ér révbe...

rohat bűnözők MIND ellopják... semmi sem marad...
Orbán szerint meggyőző a győzelem
ma 15:35

De nemcsak ezzel intézte el azt, hogy hogyan lett 44,5 százalékból kétharmad:

"Fogadjuk el az ellenzék érveit. Ők a választási kampányban azt mondták, aki otthon marad, a kormányra szavaz."

Így van. A Pi is valójában 3,15 - ha kerekítünk. Faszt baszaxunk a számokkal, csak hátráltatják az ügymenetet.
@Mariann19: orbánt nem az eu-nak kell szankcionálni. Ez egy téves elvárás. orbánt a magyar népnek kell hatályon kívül helyezni.

Putyin azért más tészta, mert ő államok közti konfliktusba keveredett. Ebben kötelező állást foglalni, és bár nem teszik szívesen (Németország és egy csomó cég energiafüggősége miatt), azért lépnek. Bár az USA elszántabb, de neki könnyű a nagy víz túlsó partjáról.
@Mariann19:
Mivel minden uniós pénzbű épül, ha az nincs, akkor a spanoknak se nagyon jut extra lé. Oszt esetleg morgolódni a paplan alatt, az asszony fölött. Netán még a slozin is.
@tristen2005:
Nekem vannak ötleteim szántásilag is. Tudhatod.
@Mariann19: "Igen, úgy 6-7 éves korig."

Miért? Akikről szó van idősebbek? Úgy értem, hogy szellemileg. Mert most nagyon úgy tűnik, mintha azon menne az örömködés, hogy kinél van a kicsi kék lapát a homokozóban.
Ezek a figurák nem jutottak el a nevelhetőség alapszintjére sem. Primitív ösztönlények, bár nem szeretném megsérteni ezzel az alacsonyabb rendű biológiai létformákat (papucsállatkák, apró pókok, stb. . .)
Oszt jónapot. Elmentem, mert előttem senki ne turkálja össze a gundelszendvicseket. Egy úriember mindig előbb érkezik. Mert akkor még nagyobb a választék. Én pedig igazi nerurópéjer vagyok, adok a kicsire.
Elolvastam a hvg percről percét, mit mond ez a kotonszökevény.
Nem hiszem el, hogy ne lenne olyan, aki nem voksolt vagy erre voksolt, s most nem káromkodik vagy a fejét veri a falba!
@Bakter: mondom, telefont hagyd otthon, ugyanis lopják, de a dns mintádat vigyed.
@Bakter: "Orbán szerint meggyőző a győzelem"

A vereség is az lesz. Csak akkor megint el kell rohannia egy labanc klinikára, hogy rendbe hozzák az elgyötört idegeit.
@tristen2005: talán nem csak szerepjátékos vicceskedés azt állítani, hogy ha ezt a kishantosos dolgot a szockók csinálják meg, akkor gyújtogatások kezdődtek volna országszerte.

most meg elhangzik az a hírtévében, hogy "szdsz-es hippik" műkedvelése csak ez az egész.

meddig mehet el egy agyi kábítószeres, beteg agyú pártzombi az abszurditásban? a végsőkig, hiszen, ha a Pártot bántják, a teljes érzelmi azonosulás okán, azzal őt bántják.
@Sir Bates dö Hól: szerintem az a többezer ember éppen ezért ment a kossuth térre. nincs jobb buli, mint egy hatalmas és közös fejfalbaverés.
@Vombatus Ursinus:
Pedig van protokollfőnök, aki mindent tud.
@xvxvxv:

Nem bántva a Greenpaeces kollégát, de lehet hogy a fogsorát keresné a tajt paraszt egyén.
@Bakter:

Ezt már nem figyeltem mert kimentem ebédelni. Nem semmi hogy már a fórumos trollok legklasszabbb érveit rakják a beszédébe. Jut eszembe, mi van? A trollokat meg kihajtották a betonlegelőre?

Amúgy meg erre mondja a művelt dakota, a 60-70%-os szavazati aránnyal elért kétharmadot meglehet magyarázni, de nem kell. A 40-45%-kal elértet meg kell magyarázni, de nem lehet. Oszt jónapot.
Hazug seggnyalóóóóó

"Megszólalt Farkas Flórián roma vezér!
A Fidesz országgyűlési képviselője arról is beszélt: az elmúlt négy év úgy telt el, hogy nem volt botrány, nem volt "cigányügy", és ez - mint mondta - annak is köszönhető, hogy megváltozott a kormányzati szemlélet."
nepszava.hu/cikk/1019994-megszolalt-farkas-florian-roma-vezer/
@Sejk a derék katona:
"Te ebből a pénzből úgysem látsz semmit."
megállapították, hogy Magyarország használta fel a legkevésbé hatékonyan az úniós pénzeket.
Míg nálunk pl. a látványberuházásokra ment el a pénz, mert az ész csak a szökőkutak létesítéséig terjedt, az ötszörös belvárosi burkolók cseréjével egyetemben, az országok épületeiknek a felújítására költöttek. Ott nem a haverok panzióira ment a lóvé.
Régóta mondogatom, hogy Lázár teszi majd sírba Orbánt és a Fideszt is.
@s: "Orbánt a magyar népnek kell hatályon kívülre helyeznie."
Ilyen választási törvénnyel? Lesz ez még rosszabb is.
@AroMo:

Ne panaszkodj, te még ebédelsz:)
@nemorino: azért kb 8 millió másik ember is segítene sírba tenni, ha már csak ez a technikai probléma lenne....
@Mariann19:

Szemléletes példáért nem kell messze menni, csak Prágáig. Nem látsz felújítatlan lakóházat, vagy kátyút az utakon. Külvárosban sem.
@Bakter:
"Mivel minden uniós pénzből épül."
Ezért van a kettős beszéd. Egyrészt nem leszünk gyarmat - mondják - és ezután rögtön felveszik a térdelő kolduspózt a támogatásokért.
Szégyellni való!
@Spániel:

Megkérdezném tőle, milyen érzés a saját népét pénzért elárulni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ez meg nem úgy van! má' csak tudom, most gyöttem a kappitalista szombatbó!
Szóval megyek és eszem egy LOVAS szendvicset! Ha LÓ nincs, jó a szalám is!
@Mariann19:

Erről van szó. Ebben a ciklusban is addig fogják buherálni, ha fogy a szavazótábor létszáma, amíg nem lázad a nép. Ha nem lázad akkor sem ha már úgy meglesz farigcsálva hogy a szobatársak és a családtagjaik szavazata is elég a kétharmadhoz, akkor az lesz. Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna, oszt god morgen! :-)
@tristen2005:

Ez volt a tegnapi ebédem, azt már nem tudom ma mit fogok enni. :-)
@s:
"Miért?Akikről szó van idősebbek? Már szellemileg."
Amennyiben megkapták volna időben neveltetésük során azokat a normákat és szabályokat, szellemileg talán még lenne esély a tanulásra.
Ám az ismeretek befogadásához is kell önismeret, tudni azt, hogy sok dolgot kell még tanulni.
A hatalmi mámorban tobzódó egyén ezt soha nem képes belátni, hiszen ő a mindentudás forrásának tekinti magát.
Reménytelen esetek.
@nincs_itt:
Nekem még tart... ma egyik partnernél nem dolgoznak, így én szétcincálhatom a hálózatot, meg összerakhatom. Már az összerakás van, de még odébb a vége.
Te is itt rinyálsz, ahelyett, hogy inkább ott danolásznál Piktorral, meg a meghágós huszarakkal
@Mariann19:

Hogyan büntetik a magyar népet pénzmegvonással? Nem muskátlizzák fel a főutcát a faluban? Ugyan. Oligarcháknak fáj az, de nagyon.
elnézve ezt a mélyen lehangoló kormány-beavatást a hallgatósággal, vhogy, vmiért azt érzem, elkezdődött a NER lejtmenete - ami lehet akár 8, 12 év is, ez igaz.
@Husz_János_Puszita:
Lásd a balti államokat.
Épületeik felújítását nemzeti ügynek is tekintették, mert a szovjet éra alatt ezekre a büszkeségek rekonstrukciójára nem kerülhetett sor.
Úgy tudom, hogy a három közül az egyik még hitelt is vett fel a teljes felújítás érdekében, ez meg is rogyasztotta átmenetileg a gazdaságot, de most már erőre kaptak, és fejlődnek.
@nemorino: nem biztos hogy így lesz, pár év alatt nagyot változhat a világ. 2005/2006 környékén Kósa, majd 2010-re már Navra volt a második ember, mint most Lázár.
@tristen2005:

"Torghelle Sándor a meccs előtt meghúzódott amikor felhúzta a sportszárát"

lol

De ez még a jobbik eset, ha a pancsó sc valamelyik játékosával történik ez, akkor a bíró még a tizenegyest is befújja az MTK ellen. Ő is biztos félti az állását. :-)
@Husz_János_Puszita:
"Hogyan büntetnék a népet pénzmegvonással?"
Van itt-ott azért csatornázás, egészséges ivóvíz szolgáltatásra szóló beruházás éppen.
Az oligarcháknak bőven jut az eu-s pénzekből. Most van egy új hídépítés, amelynek induló összege 28 mrd volt, ma már 35 mrd, és másfél év múlva lesz az átadás. Mit gondolsz, addigra mennyi lesz? 56 mrd? vagy 62mrd?
@Husz_János_Puszita:

Tök szívás lenne, mikor a bokáig lógó tokájú fideszes oligarcha nem tárcsázná ki az érés előtt álló gabonádat, mert ugye eu pénz nélkül minek neki a földbérlet. Gazdálkodni, növényt termeszteni? Ugyan, ezt a hülyeséget kérem.
@zobod: Kósa mindig megmaradt debreceninek (meg hát a pia nagyon látszik rajta), Navracsics meg túl civilizált lett volna ehhez (bár miniszternek kegyetlenül gyengének bizonyult). Lázár viszont nem ismer korlátokat, nincsenek gyengéi, félelmetes ember. Ha az ő kezébe kerül a hatalom, akkor tényleg menekülni kell.
@tristen2005:
BEZONY! Olyan facányosan, hogy ihajj! Újra van benne víz, csak 2-3 napig, majd újra lezárják, mert csúsznak a melóval azok a lököttek!
Tegnap előtt is, tegnap is heveny evezés volt, de ebben a mocsok jó időben ma meló, ezerrel. Fáj is a szívem rohadtul... Előbb is felhívtak, hogy menjünk evickélni... csúnya volt a válaszom. :((
@Mariann19: Nem a törvényen múlik a nép akarata. Ez csak a gyengék (baloldal) mentegetőzése. A népek ezt akarták, ezt kapták. Tessék örülni neki. Ha majd mást akarnak, akkor más lesz. Jelenleg sajnos még egy ilyen gyenge csapat leváltására sincs pályázó. (Mert az nem pályázat, hogy most már ne az orbán legyen. Ennél azért több kell.) Meg ha volna is pályázó, a népek nem túl eszesek ahhoz, hogy ezt észrevegyék. Mindegy. Semmi sem tart örökké, 150 év alatt sem lettünk törökké.
@AroMo:
Akkor jó kondiban lehet... Épp csak felszopókislányok nincsenek nekik, erre... a labda is ráadásul ott gurul, szóval mocsok sok zavaró tényező van még a pályán, a 11-11 színes + 3 pingvinszerkósról meg ne is beszéljünk. A nézők nem sokat zavarnak...
2010-ben megígértem az 500 ezer külhoni állampolgárt, 2018-ra megígérem az 1 milliót, t.taki tudja, hova kell szavazni! No comment.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Boli, ne izégessé, mer' hazafele beugrottam a bótba, mer' a zasszony szólt, hogy fogy a zárpa dzsúzom, ha akarnék inni, akkor vegyek megamnak. szóval, beténfergek, egy igen szimpatikus 60-70 éves úriember, aszongya nekem, hogy ajánlana egy új sört, családi sörfőzdéből, mondom lássuk, erős izgalmi állapotban felsorolt 11, igen tizenegyféle sört, köztük egy gyengécske Festbiert, alig 8,5%-nyi alkohol tartalommal. Mondanom sem kell, nyitott kapukat döngetett, vettem is csekély 13 ájrójért 22 üveggel a Stöttner Pfaffenberger Neue Helles-ből,
Kibebaxott jól tettem!!! Rég ittam ilyet! Valahol az Augustiner Edelstoff környékén mozog, de felülről!
Ha erre járnál, kapnál!
@Mariann19: Így van. Egyetértek. Hiányzik az intellektuális erő az összefüggések átlátásához, és a hatékony tervek kialakításához és véghezviteléhez. Erről 2 másodperc alatt bárki meggyőződhet, akinek sikerül beletekintenie matolcsy szemébe, de mondhattam volna akár rogánt, vagy szíjjártót is. Műveletlen, pökhendi pacákok egytől egyig.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Kár rongálni azt a szép zöld gyepet. :-) Ki kell tenni a táblát hogy fűre lépni tilos, aztán a gondnok mindenkit lezavarna a pályáról.
(Mint a partizános-németes viccben mikor jön a csősz aztán mindenkit kizavar az erdőből.)
@nincs_itt:
Motsok vagyol... megtörölgetem a szám szélét... majd elmegyek a bótba és... lófasz van mama, csak sör nincs!!!
Irány majd a Lidl, ott legalább német Veltins Pilsener van, nem kukoricadarás bőcsi lábvíz... Fulladj bele a sörödbe... :)))
@Mariann19:

Az eu-s pénzek katasztrofális hatékonysággal hasznosulnak. Nem vagyok benne biztos, az eu-s köldökzsinór nem árt-e többet a magyar gazdaságnak, mint amennyit használ. Az egész gdp növekedés abból származik. Állami beruházásokból. Növekedést a versenyszférának kell produkálnia, méghozzá önerőből. A támogatások elfedik a lehangoló valóságot. Ez a véleményem.
@Mariann19: Megint közbe vau-vau... Szóval a Die Zeit asztat írta tegnap, hogy Vitya gyerek jáccik a tűzzel, mert amit kialakított, az már kezdi csípni a szemét az EP, meg miazmás főokosoknak is! Mert az EU-ban ekkora kreténre tényleg nem voltak felkészülve!
A magyarok, hm, a NÉP, az Isten adta, az meg azt csinál amit csak akar. De pénz, az nagy valószínűséggel csak nagyon "felcímkézve' lesz, 5-ször meggondolva.
Sajnos a Mo.-on élők fognak megint rosszul járni, durva rosszul!
Erről már Rodeo36 kollega is kifejtette a véleményét!
Lázár János(nomen est omen), amikor még csak Rapcsák dipóját cígölte, gyakran járt Svájcban, Rapcsál pénzeit elhelyezgetni, majd a Rapcsák halála után, ezeknek a számláknak nyoma veszett... De lett hirtelen Lázár Boldinak... Szóval, gondolj bele, ez a gané csak a jéghegy csúcsa!
@s:

Egyetértek veled. Ha a magyarok le akarták volna váltani Orbán Viktort, felemelik a seggüket és leváltják. A többi kifogáskeresés.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Eltegyek egy két üveggel? Igyexem belefulladni, de eddig én győztem! Szóval, a Veltins nagyon jó! Egészségedre!
@AroMo:

A földalapú támogatásokat mindenképp kifizetik, az jár.
@Husz_János_Puszita:

Még a végén azt is kihozod nekünk, hogy tulajdonképpen akkor járnánk a legjobban ha Lázárék 100%-ban ellopnák, aztán elkurváznák a világ másik felén. De akkor meg tulajdonképpen mi a gond? Hogy nem a 100%-ával fogják ezt csinálni? :-)
@Husz_János_Puszita:

Tudom, de nem bírtam kihagyni a lehetőséget egy aktuális ügy felemlegetésére.
(Persze azért lenne olyan ami miatt felfüggesztenék azt is, de azért még az Orbánék sem "tehetségesek" ennyire.)
@nincs_itt:
Knoszinak nem is mondom, mert felvásárolja... :))
@AroMo: Nem érted! Semmi feltételes mód! Ellopják és pont. Amikor egy buszváró tetővel együtt 4 oldallal bíró építmény, 4,5 millióba kerül(anyagáron 450 ezernél nem több, keress rá mennyibe kerül 6 méter horganyzott cső és 1 m2 üveg), akkor a szökőkutak, "díszburkolatok", köz(gép)munkásokkal mennyibe kerülhetnek?
Na éppen nem (csak) kurvákra és drogra megy el, de gondolom az is benne van a pályázatikőccségvetísbe'!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hangember az! Valami Dél Amerikai szottyadt bort iszik újabban...
nem lennék a norvégok helyébe!
követelem az azonnali egy oldalú vizum kényszer bevezetését!
óriás plakátokon üzenjük meg nekik, hogy........!
mit akar ez feudális akármi a fejlett, demokráciánkkal szarakodni?
azonnali retorziókat követelek!
és szar a kaviárjuk!
@s: "Nem a törvényen múlik a népakarat."
"Jelenleg sajnos még egy ilyen gyenge csapat leváltására sincs pályázó."
A 2/3 biztosításához a törvény nagyban hozzájárult, ehhez a túlhatalom biztosította a törvényi feltételeket, erőszakos módon.
Pályázók lettek volna leváltani a kormányt, csak meghaladta a képességeiket a módszerek kiválasztása.
Nem is csodálkozom, amikor - mint kiderült - az összefogás tárgyalásain a pártfinanszírozás választások utáni elosztásáról értekeztek a személyi kérdéseken kívül.
Az érdemi kérdésekre már nem jutott idő.
"Hiányzik az intellektuális erő az összefüggések átlátásához."
Sokszor gondolkozom azon, hogy műszaki és gazdasági munkakörökben a civil életben ez megengedhetetlen lenne, mert a munkavégzésre alkalmatlannak találnák és repülne.
Ez a fantáziatlan, a lényeget fel nem ismerő, szakszerűtlen kormány pedig irányíthat és emellett eloszthat ezer milliárdokat?
@jaegtoer: te van egy kis vodkám, nem tudná vizet köcsön adni?:)))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): "nem lennék a norvégok helyébe!"
a lányunk 22.-én megy norvégiába, plusz bokszol, a többit ese merem képzelni:))
@taga20:
most öszintén..
milyen apa vagy te?
hogy engedheted ezt a hazaárulást?
ja tudom, ilyenek vagytok ti érdi libsik, mentek puncsolni!
vagy csak bomlasztani megy?
@Husz_János_Puszita:
"Nem vagyok biztos benne, hogy az eu-s köldökzsinór többet árt a magyar gazdaságnak, mint amennyit használ."
Te is belátod, hogy a gazdasági növekedés része az eu-s támogatás, tehát van hozadéka.
Az infrastruktúrális beuházások teljesítése új értéket teremt. Azzal van a probléma, hogy az eu egy gazdasági és társadalmi kiegyenlítésre szánja a forrásokat, és miután nálunk nem ez a prioritás, a fejlesztések előnyei nem láthatóak.
Nézd meg a vidék egyre nagyobb elhanyagoltságát nemcsak fejlesztésben, hanem az állami törődés és szolgáltatások terén is.
Ez a helyzet lehúzza a gazdaságot, mert már lassan úgy néz ki, hogy teljes megyéket el kell tartani.
A kiegyenlítő politika gazdasági előnyökkel jár, erre törekszik az eu is, de ezt a mi irányításunk nem képes felfogni.
@taga20:
jó az izlésed!
állitólag vizzel az igazi!-)
Proli faszfejek ezek, nem egyebek. Tisztelet muhahaha...
@taga20:
jó az izlésed!
állitólag vizzel az igazi!-)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):" most öszintén..
milyen apa vagy te?"
ja, eküdöm repülővel, asztán nyolc órát vonatozhat stavangerbe:))
és kurva hideg lehet arra.
@taga20:
Van vizem! Vodkáért, 1:1 arányban beterelem a Lajtát. Állítólag 3 köb/mp jön most... szóval... jaaaaaa... várjá'má!!!
Te a sör ígérgetős csóka, vagy... STORNÓ AZ EGÉSZ!!!!!!!!! :)))
Aztán az kurvára izgatja ám Lázárt, hogy az LMP és más libsik elesnek egy kis lóvétól.

Egyébként a norvégok továbbra is nyomni fogják, csak legfeljebb Soros útján.
@tristen2005:

Érdemes megnézni ezt a kishantosi videót, amit tristen linkelt. Na, az ilyenekne magyarázzál te diplomáciai virágnyelven. :-) Az ilyen ember ha paraszt lenne, akkor a parasztság szégyene lenne, de nem paraszt, csak egy pillanatnyilag magát hatalomban érző oltári nagy türhő. (Az én földemen azért hanyagul elrejtenék néhány combosabb rozsdás, százéves vasdarabot, oszt megnézném hogy a csondír gumi erősebb-e. A sziszegés után meg bizonyítsák rám hogy én voltam nem a tárcsázáskor, vagy előtte került felülre. Na de az ilyesmihez józan paraszti ész és fifika kell.)

Az ország legerőszakosabb kisebbsége vette át a hatalmat.
Kicsiben ugyanilyen az, mikor egy falu felett uralkodik a puhos uzsorás a legnagyobb létszámú, de amúgy kisebbségben lévő, viszont állandóan hangoskodó, erőszakos, erőt demonstráló, utcán csak teljes szélességet elfoglalva vonulni tudó családjával. A falu lakói megfélemlítve, "leszalámizva", az uzsorásnak meg 1%-kal háromharmadja van.
@AroMo:

Nem. Akkor járnánk a legjobban, ha Lázáréknak nem lenne mit ellopni, osztogatni a hűbéreseknek. Gyorsan eljönne az igazság pillanata.
@nincs_itt:
Öregszik, nem bírja, oszt már átállt a pépesre is... :D
Kedves Posztíró!

A Lézer ezt akarta. Elzáratni a Norvég csapot, ami felett nincs kontrollja. Így az ellenfél nem jut pénzhez. Ezért dicséretet kap nem feddést.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): ne csináld! zavarba hozol:)
ja és állítólag jégnek van a legjobb vize a környéken:)))
@nincs_itt:

Ellopják, ellopják, de egyelőre azért még nem 100%-ban, úgyhogy van mit javítani a hatékonyságon. :-)
@♔batyu♔:
Te tényleg nem érted, vagy tényleg a csökkent értelmi képességeid nem hagyják, hogy felfogd?
Nem mintha probléma lenne, hogy kretén vagy ecsém, de mégis... vérciki (állítólag Európa közepén) a hozzád és a fajtádhoz hasonló dúvad... az orrodért simán adnának 2 töltényt, meg 50 Forintot!
@medizon77:

Kedves posztinor, azt a csapot nem zárták el ami fölött nincs kontrollja, azt meg igen ami fölött volt, vagy lett volna.

Újra dobhatsz! :-)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te, van egy hatos krombacherem. mit kezdjek vele?:)))
najó iszok az egészségedre:)
@medizon77:
Régi szép magyarosch mentalitás.
Dögüljön meg a szomszéd tehénkéje is...
Ez primitívség, vagy szimpla ostobaság? Nem mintha mentőkörülmény lenne bármelyik is, mármint kultúrhelyeken, nem itt.
@Mariann19:

Az irányítás miatt persze, mi másért.
@nincs_itt:
Hiszek a Die Zeit-nek, mert ott megjelenhetnek olyan elemzések és hírek, amelyek nálunk nem.
"De a pénz az nem, nagy valószínűséggel csak nagyon "felcimkézve" lesz, 5-ször meggondolva."
Ez nagyon nem ártana, de hozzá teszem, hogy az eu helyében kiemelten ellenőrizném a benyújtott számláink nemcsak számszaki, hanem a naturális felhasználásokat folyóáron.
Ugyanis itt lehet sokat szakítani az oligarcha nemzetségnek, mely már létezik.
Rapcsák pénzek, Lázár akkori szerepe...
Ezek a pénzek tisztára moshatóak a névtelenül hazahozóak számára, nemcsak a régmúlt eldugott pénzei, hanem a közelmúltbeliek is.
Kellemes adózással, 5 éves kötvényvásárlással, mifene.
@medizon77:

A pénz egy jó része ráadásul pl. az egészségügybe meg az ezzel kapcsolatos oktatásba ment. De így is van, hulljon az ellen, életünket, vérünket és egészségünket népünk bölcs vezetőjének a hatalmáért! :-)
@♔batyu♔:
Libsiket, pénzt, Sorost emlegetni - mármint Orbánnal egy napon... TE AZTÁN TUCC'ÉLNI!!!
Nem lesz bajod ott ebből? Tényleg aggódok érted...
Dokinak mutasd meg magad alkalomadtán, jobb lenne az elején a kezdődő agyhugykővel valamit kezdened...
@medizon77:
látsz te a pályán, csak becsukod a szemed...
@AroMo: és mi van, ha hatost dob?:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): És a te orrod? Na mindegy hagyjuk, mert a végén még leantiszemitáznak.

Teljesen igaza van Lázárnak te faszkalap, legfeljebb a magadfajta szerint elfogadható, hogy egy külföldi állam a magyar kormány ellenőrzése nélkül támogasson liberális pártokhoz közelálló szervezeteket.

Persze tudom, hogy a magadfajta szerint ilyen nincs.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Norvégok tömték a civilnek hazudott libsi szervezeteket, most ennek vége.

Baj? Nekem nem baj.
@♔batyu♔:
a multkor valaki emlegette, hogy van valami zavarod a szavak jelentésével!
látom megmaradt!
komplexus?
komplexum?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): azért gondolj bele, a gyerek élete abból áll, hogy fanatikusan, tálib-módra védelmezi a Pártot. ennyi a gyerek élete. ez milyen már? hazudik tűzön-vízen keresztül, de védi a Pártot. egyik énje tudja, hogy hazudik-ferdít-csúsztat-elhallgat, de szemrebbenés nélkül tolja. és ebből áll a gyerek élete. ez milyen már? valszeg a skizó buksija másik fele úgy magyarázza be magának, hogy csak azért teszed ezt, mert ez szolgálja az Ügyet.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): lebuktam, csak borom van:) de amikor kinn votam gelsenkirchenben az unokafivéremnél, ako vettünk egy karton veltinst és egy karton krombachert. asztán beosztottuk:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nem biztos hogy két töltény midig elég. Én láttam olyat még régen hogy egy veszettnek kinéző kóbor macskába a vadőr négy sörétest is beleengedett az erdei úton, aztán a macska akkor sem döglött meg. Csak forgott-forgott, körbe-körbe. Szívósak az ilyen dögök. Tudom, csúnya történet.
@♔batyu♔: teljesen igazad van! lázár egy faszkalap:)
@taga20:
te pont a beosztásról vagy hires!
vagy úgy történhetett, hogy a unokafivér csak lesett, de a gigája nem mozdult!
(a sörtől)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): nem! úgy vot, hogy ő ement melózni én meg beosztottam:)))
@taga20:

Mi tudom én!
Mondjuk torokra veheti a bölcs vezető porzóját.

(Na vazze, most már tuti olyan kockával fog dobni aminek minden oldalán hat pötty van.)
@AroMo: :))) azé látom a lelked mélyén egy jóember vagy:))
Bizony-bizony, itt csak egy igazi civilszervezet van. A kormány által pénzelt CÖF. Ez a szervezet a norvégok pénzét is biztos jól eltudná költeni. Tiszta köcsögök ezek a norvégok hogy nem ennek az igazi civilszervezetnek adják.
@taga20:

A vadőr is az volt, mert utána áthajtott rajta kétszer a terepjáróval, hogy ne szenvedjen tovább. Mondtam, csúnya történet.
@taga20:

Ja bocs, most megkeveredtem, és a másik dúvadas történettel kapcsolatban válaszoltam.
@taga20:

Én tisztelem az ilyen erős vonzalmat. Úgy vagyok vele hogy hadd teljesedjen be a kapcsolat ily módon is, ha mindketten élvezik. :-)
@AroMo:
Az a baj, hogy a dér nem lesz jó senkinek :(

Jó nyilván apró elégtétel lesz, amikor az égfelé emeli valami éhséglázadó a még dobogó szívét a viktornak, mielőtt beleharap, de addigra már az egész országot megette a fene :(
@AroMo: na hajcsd ide a buksidat, csak én maradtam neked:) könnyícs a lelkeden:)))
@♔batyu♔:

Norvégok tömték a civilnek hazudott libsi szervezeteket, most ennek vége.

A pénz az enyém, hadd mondjam meg hogy, kinek adom és mire használja! Neked meg a Lazarovicsnak semmi köze hozzá!
nyilván a norvég alap péncecskéjét
- STADIONOKra kellene költeni...
- vagy főtér burkolásra...
@taga20:

Most vagy félreértetted, vagy megjátszod hogy félreértetted, és én értettem félre. :-)
Én természetesen a kedves vezető és norvégfóbiás híve kapcsolatának beteljesedésére gondoltam.

Én amúgy a nőket szeretem ha ilyesmiről van szó, bocs. :-)
@nincs_itt:
tudod-e, hogy bizonyos kapitalista országokban a monoplizmus és az agyonszabályozás meggyilkolja a versenyt?

ilyen söröket még véletlenűl sem, hacsak nem rendeled meg a monoplólium állami tukajdonosa által legalább akárhány ládával és fizted azt az árat amit ezek kitalálnak rá

és ugyanaz megy más vonalon is...és ezek konzervatív ...meg izé-nek vannak kikiáltva

azért europa marad demokrácia de észak amerika az...nem teljesen kristály tisztán...és ez meg is láccik...igaza csak annak aki tud látni

brühüyyy
@KopaszMercis:

Ez már nagyon apokaliptikus vízió, az éhséglázadóval meg még túl is dramatizáltad. :-)
@tristen2005: te azé a vécépapíros szemétségér még számolunk:))
@AroMo: :))) csak húzlak, de eszembe se jutna meg:)
Isten őrözzön, hogy a rühös patkány fajtátokat megbántsam, de az első száz hsz után feladtam, mert hárman fényezitek egymás faszát, és egymás seggéből kifolyó gecit nyaldossátok. Nem rossz ám, hogy a legalja szar brigád ennyire lelkileg nincstelen, de azért szívesen felkeresném a fajtátokat fizikailag, és meghallgatnám, hogy akkor is ilyen nagy lenne a szája vajon? :)
a magyar saller után jön 25én a következő
remélem felmostátok már magatokat...bakfékek
CSICSKÁÁÁK, AZOK VAGYTOK...
@Mariann19: "Egy ország megitélése nemcsak a megszólalások tartalma alapján alakul ki, hanem külsőségekben is, mint amiről írtál.
Minden nüansz számít. "

Most, hogy mondod: a választáskor a nagykövetség vécéjében nem volt törülköző. Semmilyen.
@Mr. Mojo:

Csak szólj előre, hogy időben tudjam kinyitni a fegyverszekrényt! :-)
@Mr. Mojo:

Én is ilyen frusztrált lennék,ha lemaradtam volna a homárról.
@♔batyu♔:
A te majom komcsi fajtád pajtika még a hegyikecskét tolta javában a szőröstalpú édeseiddel, amikor nekem már javában itt haltak az őseim ezért az országért, de ilyen apróságokon nem fogunk összeveszni ecceri lölköm.
Mivel képtelen vagy felfogni és értelmezni a felvetést, továbbá terelsz, ostobaságokat röfögsz, szimplán lemuzsikozlak és inkább nézzük az értelmesebb hozzászólókat, nem a magadfajta pöcsköszörű kiskreténeket...
@Rodeo36:

Mi történt, felriadtál a rummámorból?
@xvxvxv:
Evégre ha qurvának áll, ne válogasson, szopjon, nzaljon rendesen azért a pénzért... :))
Van vadászvizsgám, de azt most nem tudom fejből hogy ilyen Mojo félékre kell-e kilövési engedélyt kérni. :-)
@Orica Középföldi:

Felvitte az isten a dolgát a nerben, biztos homárt eszik kék osztrigával. :-)
@Mr. Mojo:
Kicskancsó, a sitten ez volt a műsor?
Anyuka voltál ott is, szopós is maradsz világ életedben itt is...
@AroMo:

Tömjén unoka öccse vagy? Vadász engedély, még ilyet.
@tristen2005:
Letérdeltek, leszopták Piktort, a KISZ titkárt, izé... dehogy... a Liberális Internacionálé volt alelnökét... izé... dehogy..., na mindegy, minden esetre szolganép, az is marad... :)
@AroMo:

Helyesen, homárt eszik a, kék osztrigában.
@tristen2005:

Már írtam hogy hiányoltam őket, biztos ki voltak hajtva a Kossuth téri betonlegelőre.
Amúgy a birkatrágya nagyon jót tesz a talajnak, csak a kőburkolatba egy kicsit nehéz bedolgozni. :-)
@Mr. Mojo:
ha már igy beköszöntél,
kérlek irdmár meg, hogy mire vagy még kiváncsi!
azt látom, hogy valami pornó filmből tanultál társalogni, dehogy még ezt propagálod is!
te kit akarsz felkeresni?
irigykedsz?
beszeretnél szállni?
vagy most iród a szakdolgozatodat és kiváncsi vagy?
@AroMo: Nem, sőt oda-vissza átmehetsz rajta a terepjáróval is.:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Kőkemény billentyűhuszár, 45 kilóval és egy codless billentyűvel... Ennyi ostoba pöcsköszörűt melyik intézetből kölcsönöz Kubatov elvtárs?
@AroMo:
Golyóssal is lehet menni rá, ez dúvad!!! :)
@tristen2005:

Az apja vagyok, de leszoktam tagadni. :-)
@AroMo:

Veszettekre kell kilövési engedély?
@épészmérnök:
"Választáskor a nagykövetségen nem volt törülköző. Semmilyen."
Nagykövetségen! Megdöbbentő.
Csupán a párhuzam kedvéért.
Amennyiben egy kültelki kiskocsmában nem lenne törülköző, folyékony szappan, minimum százezres bírságra lehet számítani ÁNTSZ ellenőrzés után.
Magyarország tükörképe.
@évásanyó:

Nem vagyok én olyan kemény.
Amit írtam az is már régi történet, én még gyerek voltam.
A rokonságban voltak igazi vadászok, nem ilyen kocavadász tömjénfélék.
@Mariann19: drága hölgyem, átképezted magad higéniaimenedzsernek:))
@Mariann19:
Most mit kell értetlenkedni?
Spórolás van, nem úgy, mint a libsibolsik idején!
Essetunni...
Különben is, mindenféle népség ne törölje csak ÚGY a kezét belénk!
@taga20:
Na, legyél okos, csókulgasd a kreténeket, léptem. Még dologidő van, melóóóóó...
@Mariann19: Hírek szerint az új külügyminiszter szélnek ereszt mindenkit osztályvezetőtől fölfelé. Szerintem meg már korábban elkezdték ezt, látszik az állományon. Amolyan Pázmányról szalajtott senkik.
@nincs_itt:

"[...] ez a gané csak a jéghegy csúcsa"

Nana!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): csak vigyáz, hogy bene csipje a farkad a vincseszter:)))
@Mariann19:

Szia Mariann, te nem voltál még kültelki kocsmában, ott még WC sincs, nem törülköző.
Kint a bokrosban, aki elment B..ni, azt lesza..k, aki elment sza..ni, azt megba..k:)
@épészmérnök:

Az megvan hogy az első nerben a Kontrát Károly iskolapadból épp kiesett lányát benyomták a smittpál kehébe osztályvezetőnek? Akkor lendült fel az ottani hejessenírás is de rendesen.
A tapasztalt negyvenes osztályvezető meg ott maradhatott volna alsóbb beosztásban mert valakinek a munkát is el kellett volna végezni. Végül is, egyből ki is rúghatták volna.
@♔batyu♔: Tévedsz, annak nincs vége, mert a Norvág Civil Alap továbbra is adja a lóvét a civilszervezeteknek.
A Norvég Alap nem adja a lóvét a kormánynak.

Tájékozodj, mielőtt hülyeségeket beszélsz, és a saját hülyeségednek örvendezel.

Itt most az történt, hogy a Lázárnak nem jön a pénz, és nemcsak a norvégoktól nem jön.

"Norvégia, Liechtenstein és Izland az EGT és Norvég Alapok további magyarországi kifizetéseinek felfüggesztéséről döntött."
"A közleményből kiderül, az EGT és Norvég Alapok jelenlegi felfüggesztése nem befolyásolja azon programok további működését, amelyeket közvetlenül a brüsszeli székhelyű Finanszírozási Mechanizmus Iroda felügyel, nevezetesen a Norvég Civil Támogatási Alapét és az „Alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz” című programét."
index.hu/belfold/2014/05/09/a_norveg_alap_felfuggesztette_magyarorszagi_kifizeteseit/

Azaz, az általad ballibsinek, és zsidónak minősített civil szervezetek továbbra is kapják a pénzt.

Ajánlom figyelmedbe az értő olvasást, és ne csak a pártirodai eligazitásnak higgyél.
@tristen2005: és mi faszt csináljak az akáccal?
abból lehet pálinkát főzni:))
@tristen2005: És megis mondták. A civilek kapnak, a kormánynak meg coki.
Csak ez a faszfej széljobber batyu olvasni se tud.
ilyenkor mekkora lehet a csodálkozás, hogy nem mindenhol a Fidesz fújja a passzátot...
@aritus: ne erőködj, kurvára nem érti a kurvalakája!
@taga20:
Szia taga! De jó, hogy látlak!
"Átképezted magad higiéniai menedzsernek?"
Lehet, hogy átnyergelek, az ÁNTSZ-hez, kezd most már jobbnak látszani, mint a versenyszféra.
Olvastam az újságban, egy évben július 16-ig csak az éves adókra dolgozunk, aztán jön a mi büdzsénk.
@taga20: Nem is miatta írtam le, hanem a többiek miatt.
Szeretem a tényeket rögzíteni, a hagymázas hazugságokkal szemben.
@aritus:
miért kell még jobban összezavarni azokat a csodálatos gondolatokat a kis fejébe? -)
@Mr. Mojo:
Heé, te a Harvard-on vagy Yale-n szívtad magadba a tudást?
Asszem egyik sem, te felcsutti parasztgyetek lehecc!!!
Rodeo után szabadon: brüühühüüűű....
Menj ki te is a pajtába és kösd fel magad!!
@épészmérnök: "Most, hogy mondod: a választáskor a nagykövetség vécéjében nem volt törülköző. Semmilyen."

Mert te már későn érkeztél.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Spórolás van, nem úgy mint a libsi-bolsik idején."
Sőt, az objektumokban nemhogy törölköző nem lesz, de még víz sem.
Lázár majd megszervezi, integrál, centralizál, és majd buszokkal megyünk vízért a Lajtára.
Nem is rossz kilátások, legalább találkozunk Bolikám.
@aritus: a többiek kristálytisztán vágják a dolgokat és eszt te is vágod. szerintem csak beakartál húzni egyet a csókának, egésségedre:))
@épészmérnök:
Teljes személycsere a külügyben?
Pedig ott van igazán szükség a szakértelemre, és főként a kapcsolati tőkére, hogy ilyen választékos legyek.
Lesznek itt akkor diplomáciai bonyodalmak, minden szinten pártkatonák szakértelem híján.
Nézd meg az oktatást, teljesen szétfolyik szervezetileg. Is.
Most néztem meg a kishantosi videót.
Elképesztő az, amit megenged magának az az ember.
Ez van ma Magyarországon. Akinél a hatalom, vagy a hatalom csókosa, az úgy érzi, bármit megtehet. És jól érzi, mert bármit megtehet.
Hú, ezen nagyon kiborultam.
444.hu/2014/05/10/brutalisan-rontott-neki-a-a-kishantosiaknak-es-a-greenpeace-aktivistainak-a-foldekre-kiirt-palyazat-uj-nyertese/
@dr. jenőke (jenőke): Ez nagyon jó, ezen hangosan felröhögtem.
@taga20: a többieket alatt most elsősorban azokat értettem, akik csak olvassák a blogot, nem a kommentelőket.
De valóban jól esett leírni.:)))
@tristen2005:
"Te nem voltál még kültelki kocsmában."
Van olyan ismerősöm, akinek a kiskocsmáját addig nem lehetett üzembehelyezni, amíg nem volt csempe, hidegburkolat.
Sztorizok, hogy megcáfoljalak. A csajokkal nőnapon elmentünk egy városon kívüli helyre bulizni.
Az egyik kolléganőm elment a kert végi mosdóba.
Visszajött és rejtelmes mosollyal kérdezte tőlünk, hogy mit gondolunk, miben mosott kezet? Kérdő pillantásunkra a felelet:
Gázolajban!
Csak ez az egy csillogó edény volt a pisla fényben.
Na, ugye, hogy voltam!
@aritus:

Van ez így. Néha a mélyművelt Csepreghy is megkavarodik. Valami olyasmit mondott hogy a norvég pénzt befagyasztották, tehát ugyanaz történt vele mint az eus pénzzel. Amit az egy héttel fiatalabb Csepreghy szerint nem fagyasztottak be, csak mi nem küldjük a számlát. A szokásos, koherens nerkompatibilis hadoválás.
@aritus: vágom amit érzel, de aki csak olvassa az is legalább annyira patent, mint te. különben a mandineren baszná a rezet. nem?:))
@Mariann19:

A huncut mosolynál én másra asszociáltam volna:)
@tristen2005:
Máris a rendetlenkedés!
Veszélyben a magatartás jegyed!
@♔batyu♔:
"
Norvégok tömték a civilnek hazudott libsi szervezeteket, most ennek vége.
"

Figyu, melyik támogatott szervezetek azok, amelyek az ország kárára voltak? És hogyan károsították meg az országot?

Tudnál mondani példát? Anélkül csak csaholásnak tűnik a mondanivalód.
@tristen2005: bakker, nagyon ott van a csaj:))
@♔batyu♔: jaj, te szegény, szegény vadász, há' mijé jársz te ide?
A Norvég Alap az adott, múltidőben a "kormányodnak" sok-sok píztet, amit a civil szfére kellett volna költeniük. Gondolom Rőt-szakállú Erik unokái megnézték, hogy ki is ez a Lázár gyerek(gyanakodtak, hogy nem a Bibliai manus lehet), meg mire is megy el a pénz, oszt' arra jutottak, hogy biza ott lopnak. Ez ugyan még nem Ragnarök. Hanem a mindennapok fideszes gyakorlata.
Aszondja az asszony délután: "most iktatják Viktort". Mondom, ha nem az anyakönyvi hivatalban a halotti anyakönyvét, akkor nem érdekel.

Asszem, utánanézek, hogyan lehet népszavazást kezdeményezni az EU-ból való kilépésről. Kóstoljuk már meg, ne csak beszéljünk róla.
"Orbán azért ragaszkodott ahhoz, hogy Sneider lehessen parlamenti alelnök, hogy az egykori, valaha volt demokratákat ezzel is megalázza, még inkább megmutassa a jellemtelenségüket. Ők pedig megmutatták. Semmi nem fontosabb, mint a pénz, a szereplés, a látszat. Elárulták azokat a milliókat, akik áldozatai egy mentális állapotában megroggyant falusi diktátornak. Társul szegődtek egy bűnszervezethez, amelynek mostantól a túszai."

nepszava.com/2014/05/magyarorszag/magyarorszagon-nincs-ellenzek.html
@tristen2005: Még ilyet! Ezek bearanyozzák a napom.
@Mariann19:

Kedves Mariann, 20 órakor kezdődik az új debreceni stadion első, hivatalos mérkőzése, sport 1. Meglehet tekinteni az új arénát.
a helyzet a következő:
az alábbi képet megszemlélve minden világossá válhat!

kep.index.hu/1/0/605/6058/60589/6058970_ed5d593db90aa2f81686fe50e0e6f678_bpc.jpg
@nincs_itt: Ezt rosszul tudod. (Látod taga, hogy mégse fölösleges ezt tisztázni?)
Válasszuk már külön. Két dologról van szó.
Van a Norvég Alap, meg a Norvég Civil Alap.
A Norvég Alap, az amit a mindenkori kormány kap(ott), meghatározott célokra. Ezt osztaná a Lázár, ha nem függesztették volna fel a folyósítását.
És van a Norvég Civil Alap, amit valóban civil szervezetek kapnak, ezt továbbra is adják. Bár Lázár azért hőbörgött, hogy ezt a norvégok ne adják.
Szóval a lényeg röviden: Lázár a szokásos nagypofájú, bunkó fideszes (nekem mindent szabad, lásd kishantosi videó) módon gondolta eligazítja szegény norvégokat, hogy kinek adjanak és kinek NE adjanak pénzt.
És kurvára rábaszott, mert a norvégok neki (a kormánynak) nem adnak, a civileknek meg továbbra is adnak.
@nincs_itt: Még gyakorolni kell a kán-kánt.
@nincs_itt:

)5.ben amikor a Fradi bejutott a BL-be, akkor láttam ilyet.
@aritus: bocsánat, de a Norvég Alapnak nem része a Norvég Civil Alap? De egyébként nem mindegy? Szóval köszi a kiigazítást, de attól még a tény, az tény a norvégok is belepottyantottak a palacsintába. Mert a Lázár féle kijafaszagyerekek ezt tuggyák elérni.
Olvasgatom, hogy a gazdaság ott Mo.-on, ettől amúgy is viszketni kezdek, szóval a gazdaság kozmetikázás nélkül is növekedést mutat!!!!
NA DE! Ez csak a multiknak köszönhető.
@aritus: Alighanem "zöldmezős beruházásra" lesz szükség a demokratikus oldalon.

A maszop egyértelmű, többé-kevésbé nyíltan összejátszanak a fidesszel.

Az elempé a régi jó, nyolcvanas évek-beli túlélési technikák mestere. Ami még akár elfogadható is lehetne az ökopolitika fennmaradása érdekében, csak ne állna annyira ellentétben a párt nevével.

Az Együtt- brigád pedig Bajnaival az élen, nem érti, nem érzékeli a politikát.
@épészmérnök: @Mariann19: @taga20: @nincs_itt: @aritus: :)

biztos többet tudtok róla, de azért mutatok egy elnököt aki saját magát korlátozza nagyon!
nem gondolom, hogy mindenkinek ezt kell követni, de aki az országa gyarapodása helyett klikkeket tesz vagyonossá annak ennyit sem hagynék meg saját vagyonnak!

offforever.blog.hu/2014/05/10/az_elnok_aki_nem_pavatancol_es_az_adoforintokat_sem_teriti_el
@tristen2005: na várgyá, mijaza BL? A fradi meg valami lóbetegség?
"_Orbán: fájdalom, de ismét csatába kell menni_"

Menj, és maradj is ott, ellenben a pénzünket ne lopd ki, hanem hagyd itt! - mondják a tisztelt magyarok.
@épészmérnök: ez a brigád, bartussal az élen, tragikus!
@jaegtoer:

Irány Finnország. Finnlandia-jég keverés:)
"A Népszava, 2014. május 5-i számában az „MSZP: szétszakította a kormány a családokat” című írásban az alábbi olvasható (online itt): „A szocialisták szerint szétszakította a családokat a Fidesz-kormány, és elvette tőlük az ünneplés lehetőség[ét]. Egyebek mellett azzal érvelt az ellenzéki párt: több százezer ember kényszerült arra, hogy külföldön dolgozzon, így ők csak telefonon tudták anyák napján köszönteni az édesanyjukat. (…)”
Ide jutott az a szánalmas, eltaposott kukacként vonagló valami, ami ellenzéknek meri nevezni magát. Ezt a baromságot tudta kitalálni, hogy megmutassa ellenzéki voltát. Ezt veti Orbán szemére. Nem a megpuccsolt Alkotmányt, nem az elcsalt választást, nem a demokrácia minden pillérének ledózerolását, nem a diktatúra kiépítését, mert mindezt némi nyavalygás kíséretében simán lenyelte; hanem azt, hogy sokan csak telefonon tudták köszönteni az édesanyjukat.
Ezeknek végképp elment az eszük."

nepszava.com/2014/05/velemeny/vendeghy-kornel-ofelsege-ellenzeke.html
@épészmérnök: úgy látom, meg ne haragudj, de NAGYON nem érted az egész politikai wirtschaftot ottan Mo.-on!
Megpróbálom elmagyarázni, mitől is értelmetlen az egész. Rövid leszek!
Baloldal, jobboldal nem létezett ott. Soha, ezek szabadon felcserélhető gumi-fogalmak arrafelé. A cél minden, az összes politikai alakulat részéről:
- bejutni a parlamentbe és a lehető leghosszabb ideig ott maradni a tuti fizetés és számonkérhetetlenség langymeleg akoljában.
Ezzel gyakorlatilag össze is fogalaltam a pártok "programját", az már csak egy kis kreativitás, hogy mindezt 4 évenként miként etetik meg a szavazókkal.
@taga20: Melyik brigád tragikus? Eddig minden bejött, amit Bartus megírt és előrelátott.
@nincs_itt:
Csomó nőt toltak előre. Mátrai, Szájer, Pelzné... broááffff... meg aPiktor...
@jaegtoer: ha adhatok egy tanácsot, ako ezekre a víz, jég, vodka húzásokra ne ugorjá:)) és emulik.
@nincs_itt:

Bajnokok Ligája. Csampion csipsz.
@taga20:

Sok virsli, kecsöppel meg majonézzel.
@taga20:
Hmmmmm.... a paradicsom! Kusssss... lazulj!
Hanyadik Krombachert amortizálod? Kamugép.... kézcsókom naccságának! Te meg dógodra... aknakeresés...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ma voltam piacon, vettem toka szalonnát, eredeti Pelc.
@épészmérnök: és az is bejött, hogy kijelentette, hogy nincs kommentelés az annen, asztán hopsz mégis van. ja, hogy negyedévenként kuncsorgunk pénzé a kommentelöktöl:(( gratulálok!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): neked nem elég, hogy hat napot dolgoztam, és máj2-t aznap ledolgoztam, és még legalább egy hónapot kell az adók miatt melóznom:))
ahogy a motorosok mongyák, széles vizet neked:)))
Jelentem:
Rendkívül finom volt norvégpástétom. A zeubacsinált leves maga tökély a sallergombóccal. Nem is beszélve a birkapörköltről trolldarabkákkal. A képviselőpofánk kissé savanyú volt, de ezt ellensúlyozta a Hollandiából érkezett, exclusive minőségű alkohol- és támogatásmentes sör. Az est fénypontját az elkobzott kishantosi demonstrációs táblákból készült, nermentes fogpiszkálók jelentették. Egyszóval: megadták a módját a ziktatásnak, na.
Közlöm továbbá, hogy két helyben főzött lasztipálinka között folytatott eredményes megbeszélésünk következtében már most megnyertem azt a jövőben kiírandó tendert, ami az ország valamennyi köz- és vasúti sorompójának üzemeltetésére szól. Illetve, felkértek szemaforállamtitkárnak is.
Na, ezért kell ilyen rendezvényeken úriemberkedni. Aú!!! Ja, bocsi. Csak éppen a tetkószalonban hasalok, hogy a művészúr narancssárga tentával kivarrja a jobbseggemre kapott autogramot. Az övét, bizony.
nagy kópé ez az Orbán gyerök az má biztos.ám egy dolgot nem lehet elvitatni tőle.elévülhetetlen az érdeme hogy a judeobolsi gyüttmentek a magyarok országában csak óbégató ajvékoló pénzért rikácsoló senkik. politikai Statiszták és nem politikai tényezők.ahogy kinéz vagy 15-20 évig ez lesz a felállás.ha valami oknál fogva mégis bukna a Fidesz no problémo.nem a bibsikomcsik fognak felemelkedni hanem a Jobbik.Kurcsibohóc regnálása idején ki gondolta volna hogy csak egy pár év és a magyarok lerázzák magukról az idegenszívűeket.szóval nem vagyok oda Orbánért de ez szép munka férfi dolog volt.gratula
@tristen2005:
Tucc`éni.... NE VIZEZD, MINT MÁSOK A.... VIZECSKÉT! :)
@tristen2005: te menthetetlen vagy! a guminőmet sem bíznám rád:)))
@nincs_itt: Ezt látod nem tudom, ahogy nekem a hírekből lejön, nem ugyanaz.
„Norvégia, Izland és Liechtenstein az EGT és Norvég Alapok révén járul hozzá a társadalmi és gazdasági különbségek csökkentéséhez az Európai Gazdasági Térségben (EGT). A programok finanszírozásának mintegy 97%-át Norvégia biztosítja. Magyarország az Alapok legnagyobb kedvezményezettjei közé tartozik. A jelenlegi időszakban (2009-2014) 153,3 millió euró (mintegy 40 milliárd forint) lehívására jogosult, melyből eddig csaknem 12 millió euró kifizetése történt meg" − áll a közleményben.

Ez más, szerintem, mint a Civil Alap:
A közleményből kiderül, az EGT és Norvég Alapok jelenlegi felfüggesztése nem befolyásolja azon programok további működését, amelyeket közvetlenül a brüsszeli székhelyű Finanszírozási Mechanizmus Iroda felügyel, nevezetesen a Norvég Civil Támogatási Alapét és az „Alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz” című programét.

Lehet, hogy Magyarországon megkülönböztethetetlen lenne, mert itt a kormány és a "civil" egy és ugyanaz, lásd CÖF, és a CÖF vezér az, akit a kormány megbízott a "civil" pénzek osztásával.
De úgy látom, hogy Norvégiában szigorúan külön kezelik a kormányzati, állami pénzeket a civil pénzektől, amit nem is a norvég kormány felügyel, hanem egy tőlük független Iroda (brüsszeli székhelyű). Azt nem tudom, hogy a Civil Alapba milyen pénzek vannak. Csak állami, vagy csak adomány, vagy a kettő keveréke.
@ephart:
Miből gondolod, hogy az idegeneknek van szívük?
Az ET-nek pl éjjelilámpa volt a mellkasában.
@épészmérnök: Nem, itt 40 év sivatagi vándorlásra és megtisztulásra van szükség, hogy a régi mamelukok (fidesz, maszop) eltünjenek, és ne a jobbik/munkáspárt legyen a nyerő erő.
Én már nem érem meg, és tul.képp azt kivánom, hogy a gyerekeim se érjék meg, hanem húzzanak innen a picsába. Csak sajnos ők ragaszkodnak ehhez a szarkupachoz.
@guma: Ja, fantasztikus ez a pasi, csak sajnos nincsenek követői:(((
@taga20: az lehet, de amit épészmérnök most idézett, az 100%-ig igaz.
@aritus: én sem tudom, csak tippelgetek...
de a 40 milliárd az nem apró píz, még a Lázároknak sem!
@aritus: Ez a negyven év megtisztulást már mástól is hallottam, de nem értem. Mi az, hogy negyven év megtisztulás? Rendben. Feladjuk, nem erőlködünk tovább, hogy a magyar kultúra és civilizációs szint fennmaradjon. Tíz év, és teljesen lepusztul szellemileg az ország. Attól majd tisztább lesz valami?
@ephart: te mostan akkor úgy vagyol dzsobbikos, hogy fideszos is vagyol?
@ephart: "szóval nem vagyok oda Orbánért de ez szép munka férfi dolog volt.gratula"
te szerencsétlen! ez jó mulatság, férfimunka vot! de neked mondhatom, ha seggbe kúrnak, neked az is férfi dolog!
@nincs_itt: Miből gondolod, hogy a dolgok ilyen egyszerűek? Azt hiszed, hogy ha kézlegyintéssel elintézzük, attól érthetőbb lesz a helyzet?

Ha változást, jobbulást szeretnénk, akkor igenis, bele kell menni a részletekbe, nem egy kalap alá venni mindenkit.
@épészmérnök: megint csak +1
Én tényleg nem tudom kitől hányjak jobban? A fidesztől/jobbiktól (nekem egykutya a kettő), vagy az mszp-től.
És még a Schiffert is utálom, aki ha kell a jobbiknak is befekszik.
A főzésbe menekülök. Mondjuk ennek tényleg van értelme, finomakat főzni:)))
@guma:
Ez az ember tudja, hogy amit vállalt, az egy misszió a népéért.
Ennek az országnak az a szerencséje, hogy a népe is tudja.
Választott.
@DarthVader:
Már bocs, de te mit szarakodsz utánanézéssel?
Kinyújtod a kezed, és mindenki elmegy népszavazni, mert aki nem, az megfullad. Baszod, ebben az országban még Vader nagyúr is defektes lesz? Mert akkor tényleg jöjjön a Halálcsillag.
@nincs_itt: a qrva anyjukat, mire költik ezek a spinék a ruhapénzt?
@tristen2005: Jaj, kösz, hangosan felröhögtem, még szerencse, hogy nem ettem-ittam semmit:)))
@aritus: ja és dajcstompika aszt mondta, hogy nem repülünk rá....:) ez is 100%-ig igaz. és ako amit ő mond az fekszik?
@tristen2005: Megmutattam a férjemnek is, ő is a hasát fogta.
Ilyen az, amikor gátlástalanul mulatnak.
@Bakter: de azt is a gyíkok rakták beléjük.
@aritus:
Azt hiszem éppen ideje létrehoznom a legautentikusabbat: a Váltópártot.

@tristen2005:
Szörnyű gyanúm kezd manifesztálódni. Régen, a CGI előtt úgy kényszerítették filmes "beszédre" a lovakat, hogy bekenték cukorral a szájukat. Tán csak nem...?
@épészmérnök: a dolgok pedig igen egyszerűek, idézted a Bartus cikket, ha kiveszem a szokásos "klerikál fasiszta, antiszemita" fordulatokat, akkor pontosan azt írta le, amit magam is mondtam.
Bizony arrafelé ennyire egyszerű a világ.
Gondold el, micsoda élete van egy politikusnak(és/vagy seggnyalójának) az átlaghoz képest! Mert bizony az átlag, az gyakorlatilag nyomorog! Rossz minőséget kap mindenből. Mert nem elég a pénze, nettó 300-500 euróból mire futja?
De elég a populizmusból, csak tekintsd meg az arcképcsarnokot, a politikusokét az elmúlt 25 évből és mutass egyet, aki államférfi/asszonyként viselkedett!
@tristen2005: Te nézed?
Én inkább egy kegyelmes estére vágyom.
Csak felhúznám magam.
@ephart:
Na!! :)
Megjött előbőr kóstoló bajnokunk is. Mesélj cukorfalat, melyikünké ízlett? Jó, az enyémmel többet kellett dolgoznod, evégre nem kapucni nélküli, de mégis... összehasonlítási alapod neked van, hogy az én húsz centim durvább, vagy a bibsiké? Nem kell szemérmeskedned, itt libsibolsiknál - evégre be vagy járatódva itt - ennyi belefér ... vazelint kérsz, vagy nem`tom, hogyan szoptad ...
Igen... vmi még érdekel?
A beikratását volt Liberális Internacionálé alelnöknek végigtapsoltad?
Csak azért, hogy tudd, mitől vörösödik a bal tenyered.... :)
Imádunk... nélküled csak Kubatov elvtárs maradna nekünk, vagy vmi hasonló nerköcsög. Kiondolált hajacskával, a szája szélén egy kis csepp.... na mindegy....
@épészmérnök: Ne tőlem kérdezd, ez a bibliában van. Mózes vezetésével 40 évig kavarogtak a zsidók a sivatagban, mire elérték az isten által nekik adott földet. Erre utaltam.
Ugye van erre az a magyarázat, hogy azért kellett 40 évig a sivatagban dekkolni, mert az Egyiptomban rabszolgának születettek nem tudtak volna mit kezdeni a szabadsággal.
@nincs_itt: Ez egy fölösleges kérdés, megkülönböztetés, mert a kettő egy és ugyanaz.
Nem kell finomkodni, az olyan libsi ármány:)))
@taga20: ricsajoz csak meg toppants.kb ennyi nu meg hőböröghetsz itt.ennyi minuszkám ennyi.ja meg kimehetsz csürhülni a fajtikákkal a Szabadság térre.veled együtt lesztek 20
@ephart: "és a magyarok lerázzák magukról az idegenszívűeket"... nagy baj az mindnyájunknak, hogy jóanyádnak nem sikerült magáról azt a barmot fogantatásod éjjelén...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te nem nézed meg, hová rakod a dolgaidat? Az ilyenek közelébe én nem szoktam. Legfeljebb csak akkor, ha kukoricagránát alakú, és nincs benne tüske.
@tristen2005:
Mert megédemled!
Figyu... jóízlés... minden szart nem, mégse... iszol te rendesen?
@Sir Bates dö Hól: szerintem semmire, mer ugyi a jóízlést, asztat nem mérik pínzért...
de az sem lenne baj, ha nem emlékeztetnének annyira, a Mószer Aranka szoc.brigád oszlopos tagjaira, a 32. kerületi Tanács VB üléséről, ahol a SZOT is jelen volt.
@épészmérnök: milyen csöves kérdés vot ez? ez a mániás naponta dumál, és ugyanaszt teszi, mint a patás. kapaszkodj barátom:)
@Sir Bates dö Hól:
Hagymán. És ha bunsenégő volt a fater?
@Mariann19:

Csak az építészet és kialakítás miatt érdekel, focit csak külföldit nézek. A pancsoló aréna megnyitóját is építész szemmel néztem.
@aritus:
Mózes meg szégyellt velük a szárazföldön menni. Ezért mentek a tengeren át.
@jaegtoer:
"Lázár folyosításával is fel kellene hagyni."

Ugyan már, ne variáld, jó lesz ő cseppfolyós állapotban is :))
Ez van! Ilyen idiótákat választott meg cca. 3millió egybites állampolgár! Mert megérdemeljük!
@nincs_itt: Történetesen ismerek néhány embert az ellenzékből, akik halálra dolgozták magukat az elmúlt években, és nem az motiválta őket, hogy majd sok pénzt kereshetnek.

Ez - bocsáss meg - , földszintes gondolkodás. Nem is feltételezed, hogy vannak, akik valóban változtatni szeretnének. Azt gondolod, csak te vagy jellemes, és szolidáris. Van más is. Vagy te nem vagy az, és saját magadból indulsz ki.

Az kétségtelen, hogy a hatalomba bekerülve erős a korrumpálódás veszélye. Ennek megakadályozására találták ki a demokrácia intézményeit, amelyeket a fidesz már többségében bedarált.
@ephart: haver, neked má asz se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg.
@ephart: ha tisztelt édesanyád látta volna mivé leszel, akkor a köldökzsinórral megfojtott volna...
apád meg inkább gumit húzott volna, hátha lesz egy jobb eresztés.
@évásanyó:
"Eszem - f...., hol élünk???? "

Jelentem, Magyarországon. Ez egy ilyen ország.
@Sir Bates dö Hól:

Régen voltál te nővel, mindenről a fogantatás jut eszedbe:)
@aritus: Dehát most nem a sivatagban, magukra hagyottan vándorolnak a népek, hanem keményedő diktatúrában. Amiben éppen, hogy nem szokhatnak hozzá a magukra utaltságból fakadó szabadsághoz.

Szerintem ez is egy olyan ész nélkül használt metafora, mint a "nekünk Mohács kell". Mohácsból nem sült ki semmi jó. Miért is kellene nekünk Mohács?
@J.László: Na, látszik, hogy te se ismered a bibliát.
Olvasni, tanulni, addig csöndbe légy.
@Bakter:
Dehogynem! Olyan részeg meg évszázadok óta nem voltam, hogy ne kontrollálltam volna magam. Ezért gyanús... nerköcsöggel meg szóba sem állok, nemhogy a legnemesebb alkatrészemmel hagyjam játszani!
@épészmérnök: értelek, de azért az eredmények magukért beszélnek. sajnálom, de a szakmám miatt, én már csak földszintesen tudok gondolkodni. működik, vagy nem! a kettő között lehet halálra agyalni, mérni, változtatni, de ha az eredmény nem kielégítő, akkor teljesen érdektelen, hogy voltak akik halálra dolgozták magukat! valamit nem csináltak jól!
ennyi.
@J.László: Te ember szerű, ezt a Tömjén meg ne tuggya!
@J.László:
Humorharold... baszod, még pár évtized, oszt sikerül Fábry elvtárs szintjére jutnod.
@Sir Bates dö Hól: mostanában nagyon durva vagy:)
@tristen2005:
"csak egyesek tudnak a disznóságokról, de Orbán Viktor biztos nem."

Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.

De a hülyéké...?!

Ámbár abban én is biztos vagyok, hogy Orbán Viktor sok mindenről nem tud, és nem a valóságban él. De ez szerintem nem pozitívum, hanem negatívum a megítélésében.
@tristen2005:
Pedig egy kiadós dugás magához térítené? :)
Rossz vagy...
@aritus:
Ez egy szakállas vicc, te pupák.
@tristen2005: ha gondolod, végezhetek nálad is családfa-kutatást:-)...
@nincs_itt: Azt mondod, földszintesen gondolkodol, és csak az eredmény érdekel. Akkor viszont fölöslegesen spekulálsz a résztvevők motivációiról.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): csak nehogy efartot kapja el:))
bár ő biztos élvezné:(
@J.László:
mr.lászló!
hogy vagy?
miről tudnál még tanitani minket?
ha ezeket nem akarod, legalább engem!
tudod, hogy én figyelek rád!
@J.László: lacikoma, a zsidózás is szakállas!
@tristen2005:
"Ne légy gonosz vasorrú! "

Bába meg főleg ne legyen... Ennyi rummal?!
@ephart: figyu, nem nálatok volt vagy 4-5 pornós? először volt egy leszbi pornós, aztán volt az az nszk-ban dolgozó pornós, aki biszexet is vállalt, aztán egy bdsm-pornóban utazó jobbikos hölgyemény is előkerült, meg volt az jobbikos, az a nemzeti érzelmű jobbikos goj-motoros, tudod, az a kecskeszakállas, szőrös mellkasú jobbikos, aki falatnyi bőrtangában vonaglott két mise közt egy rúdon - állítólag nem azért, mert meleg, csupán a feleségének akart kedveskedni a rúdtáncával.
@taga20:
Elnézésedet kérem. Nem gondoltam rá, hogy ti libsik közismert zsidó- és buzifétises cigánygyűlölők vagytok. Ezentúl figyelembe veszem.
@épészmérnök: De ez egy olyan nép, amelyik a diktatúrára van szocializálva.
Kacsingat a "művelt" nyugat felé, de dagonyázik a bizánci szarban. Szegény Széchenyi is ebbe őrült bele.
Szerintem menthetetlenek vagyunk, akinek esze, bátorsága, kreativitása, lendülete van, az menekül innen.
Itt a tahó focistáké a terep.
20 évesen Párizsban ugyanezt életem át. Maradni vagy visszamenni? Végül visszajöttem, mert nagyon szerelmes voltam, és itthon várt a szerelem.
40 évesen, két gyerekkel (és azzal a férfival, aki miatt hazajöttem 20 évesen) USÁ-ból is hazajöttünk, hiszen akkor már a rendszerváltás után voltunk, miért is ne jöttünk volna haza.
Most már a falba verem emiatt a fejem, de hiába.
A gyerekeim meg azt hiszik, majd ők megváltoztatják ezt az országot.
Szegények, ők még remélnek, rám meg nem hallgatnak.
Szóval folytatódik ugyanaz.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Remélem a "boldog `50-es" évek Sztálini fílingje ismerős...
@épészmérnök: természetesen nem! megvilágítom, hogy miért, az autóiparban dolgozom, az autó nagyon-nagyon sok alkatrészből tevődik össze, válik működőképessé.
De! Ha a tervezők és kétkezi munkások egy jelentős része, kizárólag a jó fizetésért és juttatási csomagért dolgozik a cégnél, minden hibát elkövetnek, amit csak el lehet képzelni. Majd mindezt "megdumálják", akár az ellenkezőjét is, akkor mi lesz az eredmény?
Hiába van közöttük néhány tisztességes, azok csak elhasználódnak, belefáradnak a munkába, de az eredmény szempontjából, sajnos ugyanott maradtunk!
Ennyi az én földszintes gondolkodásom alapja, jelenleg a világ egyik legnagyobb autógyárában dolgozhatok, alkothatok maradandó értéket. Szerinted a kollégáim is hasonlóan földszintes gondolkodásúak? Mert az eredmények, nem ezt mutatják!
@J.László: köszönöm, hogy ilyen figyelmes troll vagy. ezekben a nehéz időkben meg kö becsülni a félhülye fityeszeseket. meg vagy becsülve:)
B+, megjöttek a trollok, egyből a sex!
@J.László: Nem őriztünk együtt disznót, ne haverkodj seggfej.
@Bakter:
"Van itt szakértő? A Gripenek egy tankból kitartanak Norvégiáig?"

Én nem vagyok szakértő, a fiam üzemeltetett Gripeneket, de úgy tudom, hogy nem érnek el Novégiáig egy tankkal. De Knosszi vagy Gábris majd kijavít, ha rosszul emlékszem :)
(ha már megtörtént, akkor bocs, de mindig előbb írok, azután olvasom tovább a hsz-eket)
@Sir Bates dö Hól:
Nálunk jelentem megvolt, DNS-el hitelesítve.
Elküldhetem a 3,14...-ba a többi eccerit? :)
@aritus: nem akarok kibillenni a makulátlan stílusomból, de te gerjecc a tristen mocskos szájára vagy sír penge agyára(bocs sír:)))
@taga20: tán mindkettőre:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a héten valamelyik troll mondta neked, hogy hiú vagy. igaza vot, ha nem említ itt meg valaki, valami férfitest témában, ako reklamálsz:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: azt tudom,hogy a levegőben után tölthetőek. Mert valakinek ez volt a fejlövése a kormányban. Igaz olyan verdája meg nincs a magyar légierőnek, de kinemxarjale?
@taga20: ah, taga, stílusodból nem billensz ki, max a székből, ha nejed seggedbe rúg.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Te Boli, csapd ki az asztalra a VIM-es doboz mellé, megláttyuk...
@aritus: és én smafu vagyok? rendesen mosogatok, porszívózok, stb. ja és puncit nyalok:))
@taga20: ez most a reklám helye? vagy vaágyak projektálása?
Azért nem tudom, a maffia mennyire lelkesedik, ha lézer dzsoni elb@sz még pár milliárdot...
Jó hogy séróból hozza a legnagyobb parasztot és ez a fideszben alapkövetelmény, de ha ez viszi a pénzt és nem hozza szerintem egy svájci néger parasztarisztokratára is ki lehet adni a kilövési engedélyt. Van az a pénz.
@parti_giano: imád, mer hülye vagyok. de az ő hülyéje vagyok és imádom:))
@J.László: Laci, óvatos legyél a cigánysori zsinagógában le ne hajolj!
Nálatok ez "gyárilag" megvan, vagy később telepítik ezt a szoftvert, a teljes törlés után?
@taga20:

"nem akarok kibillenni a makulátlan stílusomból,"

:))))))))))
Pedig időnként kifejezetten előnyödre válna:)
@nincs_itt: nem értelek! a mosogatáson vagy a porszívózáson nem tucc kiigazodni:)))
@taga20: ez egy közéleti blog, itt csak társadalmi/politikai témákra gerjedek.

Ki lett tiltva Gabriel? Ha igen, annak örülök, csak furcsállom, hogy nincs itt a copy-jaival, meg a rémes mosolygásaival.
Az európai parlamenti választáson újra meg kell küzdeni azokkal, akik veszélyesek Magyarország érdekeire - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton Budapesten, a Parlament előtt tartott Fidesz-KDNP nagygyűlésen.

Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat,
Csapjad össze, csapjad össze, csapjad össze a mancsodat!
Újra hallom, újra hallom, újra hallom a hangokat.
Légy a vendégünk, légy az emlékünk,
Ünnepeljük meg az új találkozást,
És hogy elférjünk, arra megkérünk,
Ne csinálj felfordulást.

www.youtube.com/watch?v=mBPfJMkugV0
@béla a görög: többet hozott az már, mint amit most elbukott! de azért egy idő után, csak megmorcosodnak a főnökök is.
@taga20: stimmt! a porszívózás még csak-csak, de a mosogatás, az végképp sok!
a többi részt meg kifelejtetted. de elnézzük, a korod miatt.
@Orica Középföldi: drága hölgy, ha ön nem bassz le egy héten egyszer, ako evan baszva a hetem:)
szeretlek.
@taga20:
Mocskos a te szád! Neked kell a porszívó!
@béla a görög: Ahogy értelmezem a híreket, úgy próbálják orvosolni amit a norvégok kifogásoltak, hogy Lázárnak csináltak egy minisztériumot, azaz, már nem egy "kormánytól független" nonprofit szervezet osztja majd az eus pénzeket, hanem egy minisztérium.

Kérdezném is a még ébren és józanul lévő komment társakat, hogy erről mi a véleményük?

Én nagyon renélem, hogy ennek az olcsó bűvésztrükknek nem dől be se az eu, se a Norvág Alap.
@aritus: gábris nekem is hiányzik. lehet, hogy ekapták a szkinhedek és megfarkalták:))
@xvxvxv:
Náluk volt a zsidózó zsidó is, aki nem tudta, hogy miközben bőszen zsidózik, ő maga is zsidó. Komoly egy párt.

@aritus:
Én már hetekkel ezelőtt jeleztem, hogy ennek a népnek nem Mohács kell, hanem egy üstökösmag.

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nem számít. Fölbasztam két marmonkanna kerozint a lovaskocsira a cefréshordó mögé, oszt elindultam. Majd félúton földobom, és légitankolhatnak a röpcsijeink. Megismerik ezek a vikingek a magyarok istenét, az hétszentség. Nem lárifárizunk velük. Betöltöttem a krumplipuskákat is, biztos ami biztos alapon, ha vasvella kicsorbulna. Én nem harcolok senkivel felkészületlenül.
@taga20:

Este megjelent @parti_giano: is, alá hidalta a szájpadlását, könnyen beszél.
@xvxvxv:
": talán nem csak szerepjátékos vicceskedés azt állítani, hogy ha ezt a kishantosos dolgot a szockók csinálják meg, akkor gyújtogatások kezdődtek volna országszerte."

Ez kb. a századik olyan dolog, amiért anno a Fidesz az utcára vitte volna az embereket, és égett volna bármi, ami útjukba kerül és éghető.
De nem gondolom, hogy nagyon nagy baj az, hogy most nem ég semmi. Kell lennie olyan megoldásnak, ami nem jár azzal, hogy kő kövön nem marad.
@tristen2005: te ne szívózz, szereztem neked egy buja nőt! egy kicsit sokat vakerál, de dorombol, mint a cica:))
@aritus:
Én mást csinálnék lézernek, nem minisztériumot. Pl sok terméskövet és egy kosarat a logisztikához. És máris oszthat.
@Bakter: Én azért ezzel az üstökösmaggal vigyáznék, ez nagyon úgy hangzik, mint egy karizmatikus vezető, abból meg itt kelet-közép európában már túl sok volt/van.
Megváltókból nem kérek.
@nemorino:
"Régóta mondogatom, hogy Lázár teszi majd sírba Orbánt és a Fideszt is. "

Ma legyen a napja, ne holnap.
@Bakter:

Menet közben a krumpliból tudsz üzemanyagot főzni, a maradékot megeszed és légfegyverbe jól állsz.
@taga20: Neken NEM hiányzik, csak csodálkozom. Mert mindig itt nyomult a rémes mondandójával, meg a még rémesebb mosolygásával. Most meg sehol.
Ezért gondoltam, hogy Fabius kibaszta.
De lehet, hogy csak szabadságon van.
@Bakter: te, én meg hirtelen aszt olvastam, hogy krumplisaláta:))
Az iktatott: "nincs a Fideszen kívül beszámítható politikai erő Magyarországon."

Hát ezért erről meghallgatnék pár orvosszakértőt.
@Husz_János_Puszita:
"Nem látsz felújítatlan lakóházat, vagy kátyút az utakon. Külvárosban sem. "

(Mármint Prágában)

Igazolhatom, két hete voltam ott, tényleg szép a város, hiányoltam is a málló vakolatú házakat.
@Bakter: Nem a vágyainkra kérdeztem rá, hanem a valóságra.
Szerinted azzal, hogy Lázárnak egy minisztériumot csináltak, ezzel próbálják az eu, meg a Norvág Alap kifogásait semlegesíteni? És vajh, sikerül nekik?
@aritus: várjál! a civil pénzeket nem függesztette fel a norvég civil alap, hagyta a ökotárs konzorciumánál. a többi norvég alapot eddig is a mindenkori kormányhoz köthető szervezet kezelte. a norvégoknak is az a baja, mint az eu-nak, felrúgták az eddigi struktúrát, s helyette nincs semmi működő, szerintem még lázárék sem tudják, mit és hogyan akarnak. káosz van.
@Husz_János_Puszita: Az már igaz, hogy jobb volna, ha az ember magától lélegezne. De ha valami probléma van ezzel, a lélegeztető gép még mindig jobb, mint megfulladni.
orbánék fuldoklásra kényszerítik a gazdaságot, közben pedig baszogatják a lélegeztető gép áramellátását. Szerencsétlen együttállás ez.
@aritus: fabiusz embere angyal, hogy peregjen a blog. egésznap seholsincs, erre este még is róla beszélünk:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ne süketelj a habarcsról, inkább a sörökről számolj be:))
@aritus:
Az üstökösmag, ha jól céloz, örökre megoldja a magyarság mohácsizmusát. És a világ is megkönnyebbül.

@taga20:
Krumplisaláta az a ziktatáson volt. Ahol mindenki késsel villával evett. Levest is. Hogy a zunió lássa, mi tudunk késsel villával enni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
" csúnya volt a válaszom. :(( "

Ugyan már, mit rázod a lábad... nem tudod, hogy azért a víz az úr? Hát beszéld meg vele, hogy akkor legyen bőséges, amikor te ráérsz evickélni. A te szókincseddel ez csak egy sima ujjgyakorlat :)
@taga20:

A te haverod gábris, nincs itt már hiány érzeted van.
@nincs_itt:
Ahogy öregszik, az emlékei egyre ... izgisebbek... :)
@Mr. Mojo:
"Nem rossz ám, hogy a legalja szar brigád ennyire lelkileg nincstelen, de azért szívesen felkeresném a fajtátokat fizikailag, és meghallgatnám, hogy akkor is ilyen nagy lenne a szája vajon? :) "

Na gyere, egyeztessünk időpontot, állok elébed úgy fizikailag :)
@tristen2005: szerintem, te má megittad az egész májusi pia kontingensed:) egésségedre!
@ephart:

Nem szokásom hordabarmokkal leállni csevegni, de most nem állom meg.

"szép munka férfi dolog volt."

Na most ugye van a szép munka. "Jó mulatság, férfimunka". Meg van a férfidolog. Ami ugye a proszatatgyulladás. (Esetleg a prosztatahiperplázia-erektilis diszfunkció kombó) Nem is tudtam,hogy a csúti csüngőhasú a mentális zavarai mellett még prosztatagondokkal is küzd, kösz az infót.
@AroMo:
"Van vadászvizsgám, de azt most nem tudom fejből hogy ilyen Mojo félékre kell-e kilövési engedélyt kérni. :-)

A szemételtakarírásra nem kell, de vigyázz, hogy a szelektívben melyik konténerbe teszed :)
@aritus:
Figyelj, én vagyok álomfejtő. Mert ezek úgy kormányoznak, ha nem vetted volna észre, hogy reggelre megálmodják. Aztán bevezetik/létrehozzák/törvénybe iktatják. Aztán következő nap megálmodják az ellenkezőjét.
Ideje, ha a most már a virágnyelv helyett a zunió is hathatósabb eszközökhöz nyúl. Akár követve a példájukat: azaz ők is hoznak olyan törvényeket a Európai Parlamentben, amivel ezt kivitelezhetik.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): neked nem kö menned megszámlálni a békákat pozsony alatt?:)))
Elvtelen dolgot csinálok: növelem az mtva nézettségét. A Formula-1 jobban teljesít...
Ket temara reagalnek, mely az en altalam gondoltnal joval, megha nem is abszolute, pozitivabb hozzaallast tukroz a felvetoktol.

Fabius posztja, es Mariann ertelmezese a Merkel-Orban talalkozoval kapcsolatban.

A poszt:
Szamomra meglehetosen pozitiv megkozelites, hogy BARKI IS a szonyeg szelen allna, es akar csak egy pillanatra is ma arra gondolt volna, hogy hu ezt jol elbasztuk!...

Ugyanis az egesz ugy teljesseggel JELENTEKTELEN (szamukra). Ugye a mai hir szerint 8300 MILLIARD felett fog orkodni Lazar. '18-ig realis lehet egy 50%-ra teljesult lehivasi arany, amely mellett a 20%-ot szamitva, cirka 800 MILLIARD megy a cimborak zsebebe....

Most ha veszem a norveg ugyet, akkor abban a 6 eves programbol 5 ev alatt sikerult a keret 30%-at(!) lehivni. Ha ezt a 12 milliardot johiszemuen mind a Fidesz sikerekent fogom is fel, a 3.5 eves trendet extrapolalva 15.5, egy jo veghajrat feltetelezve pedig 16-17 milliardra vihetne fel a Fidesz a teljes osszeget.
Masreszt egy, a norvegoknak is megfelelo, visszaszervezes (a bizonyitassal) akar 1-2 honapig is eltarthat. Igy aztan fel evnyi ablaka van a kormanynak, ami alatt 1-2 milliardnal tobbet ugysem realizalnanak. Raadasul nyilvan komoly felugyelet mellett folyna a dolog, vagyis kis mertekben jutna ezekbol a penzekbol barati zsebekbe. Akkor meg mi a francnak eroltessek?!?!

Ugyanakkor ott van a dolog masik oldala. Az idiotak mar itt is horogtek, hogy vigyek a penzuket a picsaba, meg ha valamit tenyleg ugykodnenek, akkor garantaltan lesz egy ujabb 1 het, amikor a media igyekszik majd az ugyet elovenni, es ujra elverni a port a Fideszen. Nem tudom, hogy van-e kovetkezo ciklusa ennek a programnak, es ha igen akkor mekkora keretosszeggel, de aligha hiszem, hogy evi nehany milliardert a Fidesz sajat rajongoi elott bevallalna, hogy kicsinyes bepucsitonak latsszek...
Nem beszelve Orban nagy mellenyerol, hogy marpedig nem idegenek penzen elunk...

A masik a Merkel-uzenet. Marmint a burkolt resze.

A sajttaj ertelmezese egy dolog, es hogy milyen kovetkezmenyei lesznek, az egy masik. Merthogy szerintem pozitiv hatasa, Orban viselkedeset es kormanyzati stilusat tekintve, aligha lesz. A finoman csomagolt uzenetet, ha o nem is, de emberei bizonyara dekodoltak neki. Nem ketlem, hogy zartkorben probalta Angela fegyelmezni Orbant, de azt hiszem ennek epp forditott hatasa lesz.
Viktor tudja, hogy erinthetetlen ( varhato EP eredmenyek, es a korabbi teljes es jelenleg is eleg eros Nepparti kiallas miatt). Ha tovabbra is ugyesen pavatancol, akkor nem talalhat meg a Neppart sem olyan UJ(!) okot, amiert komolyan fenyithetnek (a parton beluli csodaloit es irigyeit most nem is emlitem).
Mindezek ismereteben Orban inkabb sertesnek vehette, hogy nyilvanosan, bar finoman, de megiscsak biralta Merkel, aki azert kozel sem olyan nagy csodaloja. Ha ugyanis nem tud mit kezdeni vele, akkor minek cseszteti PUBLIKUSAN?!?! CSak azert, hogy alazza?! Azt hiszem Orban maskepp mukodo agyat, gondolkodasmodjat ismerve, ez egyaltalan nem valosagtol elrugaszkodott sejtes.

Szemely szerint egyaltalan nem lennek meglepodve, ha a "holokauszt-emlekmu" megepulese utan a jobboldali szavazok koreben elterjedne a szobor egy modernebb ertelmezese. Vagyis, hogy az EU, amit jelenleg javareszt Nemetorszag, es Merkel iranyit, elnyomja, kizsakmanyolja a szegeny magyar nepet. En ugyanis fel nem foghatom, hogy miert kell, az egyertelmu tortenelem hamisitasi szandek melle, a sast szerepeltetni, holott egyertelmusitve egy horogkereszttel, egy SS-jellel, katonai csizmaval, vagy barmivel, hogy itt egy BIZONYOS rezsimrol, es annak katonairol van szo, es nem ALTALABAN Nemetorszagrol, amit egyebkent az orszag cimerallatanak hasznalata sugall.....
Amugy eg az ember esze megall ekkora mumajer, muszerenysegen:
www.vg.hu/lapokkepek/kepgaleria/20000/20970_01.JPG
@Mariann19: Ne aggódj a 2/3 miatt. orbán kezében az csak a saját bukását segíti elő. Erre Merkel is figyelmeztette, de szerintem hülye volt ahhoz, hogy megértse, miről beszélnek neki.

"Pályázók lettek volna leváltani a kormányt, csak meghaladta a képességeiket a módszerek kiválasztása."
Ezzel vitatkoznék. Szerintem nem csak a módszerek kiválasztása volt a probléma. Nem létezett koncepció a kormányzás mikéntjére vonatkozóan a továbbiakban, arról nem is beszélve, hogy a tömegek számára közérthetően elmagyarázott program végképp nem volt. Valószínűleg azért, mert Magyarországnak nincs annyi reális választási lehetősége, mint azt sokan hinni szeretnék. A jelen helyzetben egyfajta kényszergyógykezelés létezik csak, annak pedig olyan következményei is lennének, aminek a felkonferálásával képtelenség választást nyerni. A legnagyobb hiba, hogy a sorozatos ígérgetések miatt az emberek elhitték, hogy van könnyű megoldás. NINCS. Egyszer valakinek őszintének kellene lenni, de az nem fog választást nyerni.

"Sokszor gondolkozom azon, hogy műszaki és gazdasági munkakörökben a civil életben ez megengedhetetlen lenne, mert a munkavégzésre alkalmatlannak találnák és repülne."
Igen, mert ezek rövid lejáratú ügyek. A tanítás egy ennél hosszabb távú folyamat, az irányítás pedig . . .
Biztos ismered a remek mondást: "Aki tudja, az csinálja. Aki nem tudja, az tanítja. Aki tanítani sem tudja, az irányítja." :-)
@simple observer 1.0:
+1!
Régóta motoszkálnak ezek bennem is. Teljesen egyetértek. Sajnos...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de azért bízzunk benne, ha élőben meglát egyet, akkor nem szalad az elsősegély dobozért, mert nyílt sebnek nézi...
@simple observer 1.0:

A levezetés jó, de te sem tegnap rúgtál be, vagy a klaviatúra ugrál.
@simple observer 1.0: "Amugy eg az ember esze megall ekkora mumajer,"
ez mi vot? ne igyámá:) léccives.
@parti_giano: az feltűnt, hogy majd mindegyiket "kísérte" olyan őrző-védő forma ürge? de az se semmi, hogy a sok szógálati ódinak rendőr állíccsa meg a forgalmat!
@béla a görög:
Lézernek felhúzzák a fütyijén a bőrt. A billion az milliárd magyar honban is.Váffánkúló!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Remélem a "boldog `50-es" évek Sztálini fílingje ismerős... "

Nem, nem az ismerős, hanem a nyolcvanas évek hangulatjelentései. Ott lett elegem az egész cucilizmusból. Hofi a tizennégy malaccal a magyar "valóságot" képezte le.
@nincs_itt:

"ódinak rendőr állíccsa meg a forgalmat!"

Maris néni mégse intézkedhet!
Babos kendővel integet,
@parti_giano: Ugyenezt mondom én is @aritus:
@tristen2005:
@taga20:

Ritkan rugok be, plane manapsag.
Nem tudom mire gondolhattok a klaviatura ugrassal.
Ketsegtelen, hogy egy 'm' betu hianyzik, es talan a vesszo sem szukseges. Az eredeti ugyanis valahogy igy szolt volna:

Amúgy meg az ember esze megáll ekkora műmájer műszerénységén...
Nem Lázár kapta a sallert, hanem a lokális SZDSZ-ek.

Most miből lesz pénz cigányfajvédő programokra?

Lázár próbálkozása érthető volt: vagy kapnak ők is pénzt, vagy ne kapjanak az SZDSZ-ek se. Így is jó. Nekem is.
@taga20:
"ne süketelj a habarcsról, inkább a sörökről számolj be:))"

Azok változatotlanul finomak. A legjobbat viszont Brnoban ittuk, a húsvéti időszakra készített zöld sört (starobrno), isteni finom, viszont gyakorlott sörivó létünkre az egy korsó sört megéreztük. Utána tudtuk meg, hogy 13 fokos :) Ha teheted, ne hagyd ki.
Voltam a Kozel sörgyárban is, és az ottani Kozel köszönőviszonyban sincs azzal, amit itthon lehet kapni. Az itthon kapható a licenc alapján MO-n főzött sör, és nem is hasonlít a Csehországban kapható Kozelekre.
És akkor még a barna sörök szimfóniájáról nem is beszéltem.... Inni kell, nem írni... :)
@parti_giano:

Igen. Meglehetosen talalo a magyar helyzetekre..
@nincs_itt:
" Igaz olyan verdája meg nincs a magyar légierőnek, de kinemxarjale? "

Már most én is lexarom, met a gyerekem már szélturbinákat telepít Herr Siemensnek :)
@simple observer 1.0: "Ritkan rugok be, plane manapsag."
öreg, ilyen gyenge védekezést rég hallottam:))
@taga20:

Nincs ezzel semmi gond. Ha rajongo tabort szeretnek magamnak, akkor elmentem volna zenesznek, szinesznek, vagy Orban Viktornak.
@Istóczy Viktor: te faszfej, ha a civileket érted szdsz alatt, akkor kár örvendeznek, mert ők továbbra is kapnak pénzt.

"A közleményből kiderül, az EGT és Norvég Alapok jelenlegi felfüggesztése nem befolyásolja azon programok további működését, amelyeket közvetlenül a brüsszeli székhelyű Finanszírozási Mechanizmus Iroda felügyel, nevezetesen a Norvég Civil Támogatási Alapét és az „Alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz” című programét."
index.hu/belfold/2014/05/09/a_norveg_alap_felfuggesztette_magyarorszagi_kifizeteseit/

Előbb tájékozodj, mielőtt idehánynád a mocskos mondandódat.
A civilek kapnak, a kormány meg nem.
@simple observer 1.0:
KÍVÁLÓ IZÉ...hogy honnan válik ki? hát majd megláttyuk...a vak is aszon'ta

te sem szereted a számokat? a magyar gazdaság struktúráját és azon belűl az összetételét, azaz miből mi van és miből mi lesz azt érdemes megnézni

a számok sohasem hazudnak!!! a magyar GDP az utóbbi 5 évben jelentősen csökkent, az államadósság növekedett azaz a kettő aránya előnytelűl az adósság javára billent...és fizetni kell

a devízatartalék fogy és rohamosan mivel valahonnan fizetni kell a sok hamis váltót vagy jön a végrehajtó

az állam belföldi bevételei csökkennek és mint láccik a külföldiek is

szvsz a zorbán részvétele és szerepe a nemzetközi testületekben sem nem oszt sem nem szoroz az maszlag és a zászlólengetés lehetősége de anyagilag egy buznyák vasat sem hoz a konyhára

nagyméretű nemzetközi arcvesztés megy ami hitelképtelenségbe torkollott és tovább megy azaz egyre korlátozottabb a zorbán mozgástere hitelfelvételi ügyben azaz a a hitelei annyira koncentráltak, hogy egy hitelező szépen bedöntheti seperc alatt az egész szaros kártyavárat

egyébként ez a pofátlan szarházi milyen eredményeket tud felmutatni aaz anyagilag semmitérőkön felűl

megválaszolom: SEMMILYET
brühüyyy

szóval csak figyelgess de ne fáraszad magad nagyon

a csőd már megvan csak takargattyák az egyik lyukat a másik másik lyukkal foltozzák
@aritus:

Nekem így is jó.

Gondolom, akkor mi sem adjuk oda azt, amiért így gondoltak fizetni.

Van egy olyan érzésem, hogy az egész egy olyan mutyi volt, hogy mind a tízmillióan adtunk, és a lokális SZDSZ-eid (akár kormányközeli fajvédők, hegedűszsuzsák) kapták a pénzt, aztán velünk akarták a norvégok halszagú kezét csókoltatni érte.
@simple observer 1.0: orbánvitya még lehecc:)) ha igyekszel, meg ha van egy távcsővesed.
@Istóczy Viktor:
szeretném felhivni a figyelmed arra, hogy egyébként a norvég kormány.............
elmész te a picsába!
kuruc értelmi fogyatékos!
@Istóczy Viktor: Jézusom, te annyira szánalmas vagy. Miről beszélsz, mit adtunk mi oda? Meg mit csókolgattunk?
Itt Orbán kezét szokás csókolgatni, az zavar? Nem hiszem a kommented alapján,
Fajvédő meg te vagy, csak azt meg szégyelled, és másra projektálod. Pfuj.
@Istóczy Viktor: ugye? én is mondom, mennyivel jobb a kumiszszag mint a halszag? istenbarma!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Most úgy látszik ő az ügyeletes.
Tulajdonképpen szánni való, hogy ennyit ért a világból, meg a saját rémképeivel viaskodik, ebben él.
Egyébként miért visít így az "értelmiség", ha csökkent a segély? Nem tud megélni a piacról?
Vajon kik visítanak most: akik eddig a norvég állami csöcsön lógtak, vagy akik nem?
@aritus: de simán bekerülne a magyar válogatottba a norvégok ellen a szürkemarhák vs rének meccsen.
@Istóczy Viktor:
mit nem értesz?
liberálisként megpróbáltam érvelni mint @aritus!
de megláttam, hogy a kuruc reklám embere vagy!
házi nácink már van!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Nem érveltél te semmit, csak visongsz itt, hogy elzáródott még egy állami csöcs.
@taga20:

Elhiszem, es megertem, hogy (altalaban) ilyen terelesi kiserletet szemelyes serteskent elsz meg. ;)

Az esetemben viszont ez a teny. Volt olyan idoszakom, amikor megittam a magamet, es talan meg maset is;). De a dolog azzal tetozott, hogy 1-2 honapig heti 1-2 alkalommal olyan igenytelen vodkatol rugtunk be a haverokkal, hogy az orrunkat be kellett fognunk, hogy egyaltalan az ivasig eljusson a folyamat. Es minthogy az anyag tobbnyire antiperisztaltikus mozgas utjan tavozott a szervezetembol, rovid idon belul (par ora) ujra talalkoztam a vodkaval.

Ez az idoszak olyan lokest adott, hogy azota sem szeretem az egetett szeszeket. Ismerosok uj ontesu palinkait, vagy epp vendegsegben kinalt alkoholt elfogadom, de magamtol nem kivanom.

A sort mindig is keserunek talaltam.

A tagabb csaladban mindig is volt (gyerek koromban meg nekunk is) sajat keszitesu borunk. Nagybatyamnak mindig is egesz jo Othello bora volt. Ma mar ugyan tiltjak, de ma mar nincs is aki muvelje....

A regi rokker korszakombol pedig epp az egyik ilyen jelszo maradt el, amit akkor meg nem holmi Kerozin bazsevalt:
www.youtube.com/watch?v=D4do2fFv5p8
@Istóczy Viktor: vitya, te kinek a faszán lógsz?
@Istóczy Viktor: Te visítasz itt egyedül. Talán abbahagyhatnád, ha van még benned szikrája az emberi méltóságnak.
@aritus:
komolyak ezek nagyon..
minden tiszteletem a tied!
fogyatékosokkal ennyit törődni....
le a kalappal!
@Istóczy Viktor: csak ezért "Most miből lesz pénz cigányfajvédő programokra?" ad1/ megbaszodd a kurva anyádat;
ad2/ ezek szerint az hazugság, hogy a cigányok a közös lét viszik?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Köszönöm, bár nem vagyok érdemes a dicséretre. Nem miatta csinálom, hanem magam miatt. A saját józan eszem, az ép elmém megőrzése miatt. Meg az indulataim lecsillapítása miatt.
@Sir Bates dö Hól:Egyre jobban bírom a stílusod:))))
@aritus: cica, te a kemény faszikat bírod?
Ne szerénykedjetek, egészen jól szopjátok egymást faszát is.

Kitaláltátok már, miből fogtok cigányfajvédeni, ha elzáródnak a magyar és a norvég csöcsök is? EU-s csöcsből?
@taga20: figyelj, ez nem a randivonal.

Azokat szeretem, akik tisztán, lényegretörően fogalmaznak
@Istóczy Viktor: neked csak orbán fasza marad!
@aritus: "figyelj, ez nem a randivonal."
én meg aszt hittem, hogy megdughatlak:) de ha nem, ako nem:)))
@Istóczy Viktor:
persze, hogy kitaláltuk!
kiviszünk téged az út mellé, megcsinálsz napi 100 üzletet!
nyugi, lesz bevétel!
@taga20: Úgy látom már mindenki aludni tért, érdemi beszélgetésre már nincs remény.
@aritus: kezdeményezz! begerjedek az okos nőkre:))
Meglepő, hogy erről a tengernyi, 40 milliárdos összegről eddig senki nem hallott a szélsőliberális, rajvédő "negyvenértelmiségieken" kívül, és most is csak ők ajvékolnak miatta.

Vajon ki kapta eddig ezeket a pénzeket?

És miért kellene bánkódnunk amiatt, ha lokális SZDSZ-einknek ennyivel kevesebb pénze lesz a jövőben?
@Istóczy Viktor: nem, akkor majd anyád nyugdíjából, te kotonszökevény, és, ha az sem elég rá, akkor majd felemelik 30%-ra az áfát... ja, nagyon remélem, hogy a románok, szerbek, szlovákok, ukránok is küldenek egy ilyrn levelet a monak és kormányának, hogy akkor majd ők elosztják az oda szánt lét... azt be is fejeződik a fidesz-klientúra korszaka... akkor mit fogsz mondani?...
@Istóczy Viktor: meglepő, hogy lézerjani itt janizik! hogy te cumizol asz nem hír. mi így szeretünk tégedet, te valami.
@Istóczy Viktor: az, hogy tájékozatlan és sötét vagy csak a kurucon érdem. tuti, norvégiáról is most hallottál először.
@Sir Bates dö Hól:

Nagy akarásotoknak a következő választáson is összefosás lesz a vége.

Nemrég még kétharmadot vizionáltatok magatoknak, aztán kiderült, hogy még az ellenzéki szavazatok többségét sem tudjátok megszerezni.

Szélsőséges, kisebbségi álláspontot képviselsz veled hasonló kulturáltsági fokon álló elvtársaiddal együtt.

A választók többsége vagy leszarja a 40 milliárdot, amin most ajvékoltok, vagy ha kicsit tájékozottabb, akkor még örül is neki, hogy elvonják tőletek.
Sok hibát elkövet a kormány, de amikkel a balsik támadják, azokban a kérdésekben kivétel nélkül a kormánynak van igaza. Ebben az esetben is.
@Istóczy Viktor: hülye vagy, hülye! ha majd összeomlik ez a szar amit hájpolsz, ako nem foggsz itt májerkodni!
Az ugye megvan, hogy senki sem akarta kiírtani az akácot?
@taga20:

Bár az egyik szavazatomat a fideszes jelöltre adtam, messze nem hájpolom a kormányt.

Ezzel együtt helyesen tette, hogy megkérdezte a norvég kormányt, hogy miért szélsőliberálisoknak adja azt a pénzt, amit annak fejében ad, hogy beléphetett a piacunkra.
@simple observer 1.0: "Ha ugyanis nem tud mit kezdeni vele, akkor minek cseszteti PUBLIKUSAN?!?! CSak azert, hogy alazza?!"

Merkel is pávatáncol. Neki a német cégek előtt kell. Ez a politika, amit sokan nem értenek, orbán pedig soha nem is fog.
Valószínűleg az lesz egyébként az "ügy" vége "mindenki" megelégedésére, hogy a norvégok tovább lökik a lóvét, az eddigi egyedüli kezdeményezett lokális SZDSZ pedig risztelni fog rajta a Fidesszel.
@Istóczy Viktor: "Most miből lesz pénz cigányfajvédő programokra?"

Hát ez az??????????????????

lézerjani ezért parázik. Mert egy büdös rohadt tetves kimosakodni próbáló kis buzi cigány pöcs. A fecsutisuttyó orbáncigány gecitolvajjal együtt. Ha ehhez még hozzáveszem a mészároslőrinc buzicigány fizimiskáját, már kész is a száztagú cigányrablóbanda közel 1/30 része. Nem 2/3, az igaz, de ilyen faszkalapokat csak találni még.
@Rodeo36:

Szeretem a szamokat, es szerintem egesz jol ertem is oket. Bar nem tanultam kozgazt, de eleg sok, es sok fajta matekot kellett betolnom az arcomba...

Szamszakilag nincs vitank: A '09-es GDP (155.5 milliard $) '13-ra 30 milliarddal 126-ra csokkent. Az allamadossag nominalis (es valos) erteket pedig a sok trukkoles miatt csak nehanyan (meg a joisten) tudjak. En is ugy gondolom,hogy az orszag gazdasagilag egyre sebezhetobb.

Ugyanakkor kovetkeztetese(i)ddel mar kozel sem ertek egyet.

Bar a putyini gazdasagpolitika, a "munkalapu" a "tudasalapu" helyett egy hatalmas zsakutca, de nem hiszem, hogy Mo-n hamar dugaba dolne. Az oroszoknal a hatalmas tokekivonas valoszinuleg hamarosan mutat "eredmenyeket". Am nalunk bar ha nincs is nagy tokebearamlas, azert valamekkora megis van. Masreszt SENKINEK nem erdeke, hogy bedontse, vagy legalabbis meghintaztassa Mo-t. Itt a blogon is emlegette Fabius parszor, hogy pl. az egyik nagy hitelezo, a Templeton, igenis jol jar befekteteseivel. Az EU-nak pedig szinten nem erdeke a mar kisse konszolidalodott helyzetben sem, egyik tagorszagat csesztetni.
Igy aztan a (feltehetoen tovabb novekedo) tartozasunkat akar 1-2 ciklusig is gorgethetik magunk elott.

CDS-unk, es az allamkotveny hozamok folyamatosan csokkennek. (itt persze lehet vitatni, hogy mekkora ebben az amerikai makro adatoknak, vagy eppen az europaiaknak (plane a nagy trio Portugalia, Irorszag, Gorogorszag (PIGS orszagok) latvanyosan javulo mutatok) szerepe. Szerintem meghatarozo)

Az EU-s penzek befagyasztasat Orbanek mindig kifogjak ugyesen kerulni, vagyis azzal az eves osszeggel szamolni lehet.
A mar megjosolt 250 milliardos (de akar meg nagyobb) megszoritast a lakossag pedig, meg ha duzzogva is, le fogja nyelni. A ciklus alatti cirka 3000 milliardos megszoritas sem valtott ki kormanyvalto (akar a Jobbik reven, ha mar a baloldal nem is tetszik a nepeknek) hangulatot.

Masreszt az orszagban akkora felelem van, hogy az emberek nem igen fognak sztrajkolni, tuntetni. Igy pedig BARMELY partnak nehez lesz olyan erot felmutatni akar a ciklus kozben, akar a '18-as valasztasokra, hogy attol kormanyvaltasra kepesnek tunjon, es ezzel a rezsimmel elegedetlenek legfobb valasztasi opciojava lepjenek elo.

Vagyis egy amolyan pangasi idoszakot "siman", na jo eleg nagy kuszkodesek aran, menedsselni tudnak majd Orbanek akar az egesz ciklus soran.
@Istóczy Viktor: anyádtól és a kölkeid szájától lesz elvonva ez a 40 mrd... az tény, nem gondoltam, hogy így fog szerepelni az ellenzék, ám azt sem, hogy ilyen alacsony lesz a részvétel... az, hogy nem nyert az ellenzék, azt nem sajnálom, azt sajnálom, hogy a fidesz nem bukott...

"Szélsőséges, kisebbségi álláspontot képviselsz veled hasonló kulturáltsági fokon álló elvtársaiddal együtt."

Kevés elvtársam van, az átlagos szintet ugyan én nem érem el a kultúra terén, de igyekszem pótolni hiányosságaim, ha az, amit gondolok szélsőséges moon, akkor jobb is, hogy máshol vagyok... ott, ahol a többség a szöveged miatt "megbaszodd a kurva anyád!"-dal üdvözöl, kisebbrész egy vascsővel baszna fejbe... mindig is kisebbségi álláspontot képviseltem...
@Istóczy Viktor: "azt a pénzt, amit annak fejében ad, hogy beléphetett a piacunkra"

Látom, ti is családon belül házasodtok, "veled hasonló kulturáltsági fokon álló elvtársaiddal együtt."... szaniszló-fun club, mi?...
@Istóczy Viktor: és letarolták a norvégmultik a piacot! te komplett hülye vagy:)
Nem mondták, hogy a BájAleksz is indul csak most szemüveg nélkül osztlák színekben!:P Lohadt áluló! :))))

scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10348467_415481745233720_8181272364633941455_n.jpg
@simple observer 1.0: Nem is ezzel van a gond. A gond a kiszámíthatatlannal van. Kanyarodhatnak akkorát a világ dolgai, hogy leesünk a szekérről orbánnal együtt. Azon kívül pedig Michael Hasenstab is tévedhet. Láttunk már nagy pénzalapokat eltűnni a pokol kénköves fenekén. A magyar államadósság addig jó üzlet, ameddig össze nem dől, bár ez mindenre igaz.

orbánék nem véletlenül próbálják az államadósságot a magyar megtakarítók kezére átjátszani. Csak azt felejtik el közben, hogy azért a manyupok az állampapírt is vásárolták rendesen kötelező jelleggel, de mostanra kibaszták ezeket a keresleti oldalról. Ha kifogy a tinta a dollár rajzoló gépből a FED pincéjében, akkor ez már nem lesz egy olyan vidám történet.
@épészmérnök:
mint soraim mutíttyák nem teljesen

brühüyyy

hogy vagy?
Akár van esély egy négy évvel későbbi győzelemre, akár nincs, készülni kell. Nem szükséges sietni, és az utánlövéses játékra nemigen van szükség. Mindent tudunk ezekről. Nem velük kell foglalkozni. Azokat kell felépíteni és helyzetbe hozni, akik alkalmassá válhatnak egy alternatív politikai erő létrehozásában. Mivel a politika iskolája elsősorban a helyi közélet, az önkormányzatokban való részvétel, így az önkormányzati választás is nagyon fontos. Támogatni kell azokat az ellenzékieket, akik vállalják ezt a keserves (és rosszul fizető!) feladatot.
Közben meg ki kell gondolni, hogyan lehet majd továbbképezni, és finanszírozni a leendő ellenzéki politikai szervezeteket.
Nekünk, külföldön élőknek vannak ebben lehetőségeink.
Ha a jobbik felnőhetett amerikai nácik támogatásával, a demokrata ellenzék miért ne, amikor nem is szélsőséges?
@taga20:

"orbánvitya még lehecc:)) ha igyekszel, meg ha van egy távcsővesed."

Orban nem szeretnek lenni. :)

Sok olyan ember van, akit nagyra ertekelek.
Itt emlithetnem a minap 88 evesse lett Sir Davidet:
www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/08/david-attenborough-birthday-broadcaster-88-pictures_n_5287313.html

Vagy sok egyeb masik nevet, de jelenleg (es mar jonehany eve) nagy kedvencem, akinek szivesen lennek a helyeben az az alabbi ruszki.
Magic Man:
www.youtube.com/watch?v=wQek_SUBNw0
@Sir Bates dö Hól:

Sir Bates dö Hól 2014.05.10. 23:02:23
@Istóczy Viktor: csak ezért "Most miből lesz pénz cigányfajvédő programokra?" ad1/ megbaszodd a kurva anyádat;

ha az, amit gondolok szélsőséges moon, akkor jobb is, hogy máshol vagyok... ott, ahol a többség a szöveged miatt "megbaszodd a kurva anyád!"-dal üdvözöl, kisebbrész egy vascsővel baszna fejbe... mindig is kisebbségi álláspontot képviseltem...

*******

Neked aztán van bőr a képeden, szarházi.
@Rodeo36: Kösz szépen, jól. Egy őrült futam után. Kilenc nap alatt huszonöt stresszcsökkentő tréninget nyomtam le az északi katasztrófa-sújtotta területen, amúgy kiscserkész módra, ingyen. Nagyon tanulságos volt. Létezik szolidaritás, összefogás, emberi tartás, nem csak gyermekmese (mint ahogy Magyarországon hiszik).
@Istóczy Viktor: Ne a tükröt okold, ha a képed ferde.
@simple observer 1.0:
hogy kinek mikor és mi az érdeke (Templeton=Goldman Sachs) azt nem a magyarországi senkiháziak bármilyen cselekedete vagy éppen semmittevése fogja megalapozni!
a globalitás jelenlegi állásában sokkal nagyobb dolgokról van szó (ugye GS belső tanácsadója a Putyinnak mert ki ha nem egy jó bankár tudja legjobban mi is a FED pénzverde és annak rózsaszínű felhői mikor beborúl) egy egy területet (amikor valaki egy szatellitről figyeli a világot akkor nem igen lát országhatárokat lévén azok nincsenek felfestve hahahah) és akkor egy bolhapöcsnyi kis terület aminek eredeti gazdagságát az éppen ottélők szétbaszták 25 év alatt azaz leértékelődött és ha a külsősök -kizárólag anyagi megfontolásból- nem tolnak oda némi bérmunkát ami semmiféle gazdasági fejlődéssel nem jár!!!!!!!!!!!!!!! akkor ez a terület a Kárpát medence egy részén már érdektelen semmi lenne...persze egy cigány és néhány korábbi titkosszolgálatos hatalomátvétele nem segített semmit sőt rombolt...a magyar bevételek csökkennek tehát kizárólag a külföldi ingyen vagy politikailag motivált nadakozásokból tudnak tovább lopni

az mégsem mehet sokáig (milyen is az a soká???) hogy a simlicska művek és csatolt rfagadmányai 2-15x áraqkon kapják a semmittevésükért a lóvét közben nem történik semmi de sok füstje van

mongyál má' valami igazi eredeti magyar fejlesztést ami az országban anyagi eredménnyel is járt? bármit

de ne sakkozzál...és ne zongorázz meg hegedálj mint a 1/2x a guarneri-n

brühüyyy
@épészmérnök:

Nem tükör, hanem egy szélsőliberális csótány.
@s:

"Merkel is pávatáncol. Neki a német cégek előtt kell. Ez a politika, amit sokan nem értenek, orbán pedig soha nem is fog. "

Ertelek en. Sot nyilvan eleg fontos neki a szavazok fele is a latszatot (probalni) fenntartani, hogy ertekalapu politizalast folytat. Pedig Orban hosszu eveken at val omentegetese az EP-ben eppen, hogy az erdekalapu politizalasat bizonyitja.

Nem akarom en a nyakaba varrni, hiszen nyilvan a valsag is erosen befolyasolja a helyzetet, de a szelsosegesek, es szkeptikusok eloretoreseben azert neki is elevulhetetlen "erdemei" vannak.
@s:

Es amugy meg Orban nezopontjabol irtam, hogy minek cseszteti ot Merkel....
@épészmérnök: neked is késztetésed van "ilyenekhez" szólni?

már tudod, hogy meggyőzni nem lehet a szart jött szétkenni majd elmegy és kuncog...és persze gy tetű pöcsén a pattanás a kubatov meg a AZBEJTRISZTÁN vagy mijafasz a neve annak a fidesz propagandistának akinek mikor odaszóltam eltűnt és azóta nem gyütt vissza
ezek a poloskák már csak ilyenek

brühüyyy
gratula a sok lelki egyengetésért...borzaszttó lehet látni ilyeneket élőben
@simple observer 1.0:
az orbán is a felszínen vagy annak közelében van immár 28 éve és annyi kárt okozott, hogy az a személyes haszon amivel kirabolta az országot össze sem hasonlítható de hát az orchidea sem gondol arra, hogy a fa is elfogy eccer amiből táplálkozik és az orchideának nincs se lába se szárnya az az ő halála is

jusson ez is eszedbe

azért a merkel és a zorbán nem egy kategória még akkor sem ha a merkel NDK-s és nagyon jól érti amit az NSZK-sok sohasem fognak

és az orbán sem mert az meg érdeklátású

brühüyyy
Istóczy Győző (Wikipédia)
1842-ben született Vas vármegyében, Szentkereszten (ma Táplánszentkereszt). Tanulmányait a szombathelyi főgimnáziumban, majd a bécsi és a budapesti egyetemen végezte. Jogi diplomájának megszerzése után, 1867-ben Vas vármegye aljegyzője, 1868-ban pedig megyetörvényszéki bírója lett. 1872-ben a rumi kerületben országgyűlési képviselővé választották a Deák Párt színeiben, s mely körzetet ezután több, mint húsz éven (avagy hét cikluson) át, egészen 1892-ig képviselt. A Deák és a Balközép Párt fúziójából született Szabadelvű Pártba is belépett, amit azonban hamar otthagyott és egy ideig pártonkívüliként hirdette nézeteit. 1880-ban létrehozta a Nemzsidók Szövetségét, majd Tizenkét röpirat néven antiszemita kiadvány szerkesztésébe fogott, 1883. október 6-án pedig a tiszaeszlári per hatására (az Adolf Stoecker-féle Keresztényszociális Párt mintájára) megalapította az Országos Antiszemita Pártot, mely az 1884-es választásokon 17 képviselőt delegálhatott a parlamentbe. 1885-ben pártja kettészakadt, de még így is bejutott az 1887-es választásokon az országgyűlésbe. Az Antiszemita Párt ezután rövid idő alatt végérvényesen szétesett, de az 1892-es választásokon Istóczy még így is mandátumot szerzett több egykori párttársával (pl. Ónody Géza) egyetemben. Ezt követően felhagyott az aktív politizálással, több választáson már nem indult.
@épészmérnök: A mai magyar kormánypárti politikusok igazi előképe.
@épészmérnök:

Kitűnő hazafi volt!

A nemzeti jogvédelem úttörője.

Egyébként ő sem a norvég vagy éppen a magyar állami csöcsön csüngött, hanem megélt a piacról, veletek ellentétben.
@Istóczy Viktor: te sem moon vagy, szerelemgyereke ítinek?... kitalálom... te sutyerákföldre kerültél, mi?... legközelebb vigyél magaddal térképet, te, szíriuszi dufflacsavar...
@Rodeo36: Képzeld azt el, amikor egy óvónő hetekig nem bír aludni az aggodalomtól, mivel fél, hogy cunami jön. Az óvodákban a menekülési protokoll ilyenkor azt írja elő, hogy ha elindul a hegyoldal felé, és harminc gyerek van a csoportjában, ha egy gyerek lemarad, nem fordulhat érte vissza, sorsára kell hagynia. Mert a huszonkilenc több mint az egy. Némelyik óvónéni majd beleőrült ebbe.
@épészmérnök:

Pont olyan életszerű, mint amivel 4 év alatt megszültétek az összefosást.

Ideje lenne már észbe kapnotok!
@Istóczy Viktor: Amiből következik, hogy te egy antiszemita kelés vagy a nemzet testén. Téged fel kell vágni, és kinyomni.
Addig is, amíg istóci komát valaki felvágja és kinyomja, és tahótlanítom. Semmit nem tud hozzátenni a diskurzushoz, és nem is vicces. Pá, kis aranyom, pá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kurvára nem érdekel...magántragédia és nem az uccán kell hordani mint zászlót a kurvaannyát annak aki basztattya

brühüyyy

mindenkiben!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lehet találni olyan dolgot ami miatt ki lehet kergetni a világból...

kanada törvényt hozott mely szerint bármilyen életkorú gyermek is börtönnel büntethető ha "bully-zik" és kurva keményen betartyák...személyiségsérelem? de elenőrzik a twittert és egyéb baromságokat és az ügy a sarki rendőré...a sok öngyilkos gyerkőcből is elege van mindenkinek csak mert valami kis hugyos kiböki és "tréfából" el kezdi baszztatni...majd ez szépen folytatódik mert a gyermek gonosz nem tuggya mi tesz hát tuggya meg ha az annya nem mongya meg neki

brühüyyy
@épészmérnök:
magam részéről negligálom...és akkor nem kell semmi gomb

brühüyyy

meg se próbáld ész érvekkel ennek küldetése van a kubatov ezért fizeti a lézer pénztárból (most a norvég befizetés és a zejú hiányzik de van más) 15 forintos órabérben

brühüyyy

túl van fizetve?
@épészmérnök:
ki van ez próbálva arrafelé és műxik amikor megmenti a 29-et akkor azok elfeledtetik vele

te -ki ha te nem onnan a sziklákról- ismered a kőszáli kecske gyermeknevelését?

én gyakorlatban láttam, a kicsik milliméter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pontossággal ugranak ugyanúgy ahogy az annyuk, az a gida amelyik nem az meg már a sasok eledele vagy a keselyűké (El Condor mindent lát)

brühüyyy
Az USA lézerfegyvert fejleszt. Miért nem mondjuk meg nekik, hogy minekünk már van egy ilyenünk. Vigyék el a picsába, ha nekik annyira kell. Jobb lesz mindenkinek.
@Rodeo36: Egy kis poszttraumatikus stressz terápia ráférne a magyarokra. Mindjárt észhez térnének.
Mik a PTSD (poszttraumatikus stressz szindroma) tünetei?

Koncentrációs készség romlik, nem meri elengedni magát, nem tudja kipihenni magát, ettől morózus lesz, majd depressziós. Ingerlékeny, emberkerülő, bizalmatlan. Egyik végletből a másikba esik. Sokáig félholtan punnyad, aztán hirtelen megőrül, és ámokfutásba kezd. A pörgést hamarosan ismét tehetetlen állapot követi. Régi élményei állandóan visszatérnek, nem képes a jelenben élni.
@Rodeo36: Amúgy megértem. A baj nem is ez, hanem az, hogyha ezt a dalt akármelyik nő énekli el még jobban, a középmezőnyben végez. A többi tendenciát gondoljuk hozzá. Tehát nem azért nyert ez a kolbásznő (Wurst), mert olyan jó volt a dala, vagy mert olyan jól énekelt (bár tény, hogy nem énekel rosszul), hanem mert szakállas és transzvesztita.
@Istóczy Viktor: figyelj ide pártusok hercege!.. "Egyébként ő sem a norvég vagy éppen a magyar állami csöcsön csüngött, hanem megélt a piacról, veletek ellentétben."... hármunk közül (te nem vagy a halmazban) pont egyikünkre sem igaz ez... egyébként, pontosan hogy is élt meg hősöd a piacról?... ahogy látom, mindig is a büdzséből kapta a kenyérrevalót... szívcsakra megvan?... a pálosok pilisi erődje?... holnap nem mész megkeresni?... kelgyóva' vigyázzá', meg ne csìpje a gyíkod, mikor összeméred vele a magadét (ne tagadd, amilyen hüje vagy... )...
@épészmérnök:

Azert van ebben egy adag Wishful thinking is, remelven, hogy valoban senki nem akarja "megrangatni" az orszagot.

Alapbol vilaggazdasagi hangulat nem olyan, ha a FED nem tol tobb penzt az elenkitesbe, akkor persze valtozhat (es jo esellyel fog is) a dolog.
Masreszt a hazai hangulat, es annak kulfoldi ertekelese alapvetoen mas, mint a valsag legdurvabb idejen, 08 vegen - 09 elejen.

Szilard meggyozodesem,hogy ha akkor mar evek ota nem arrol szolt volna a Fidesz kommunikacioja mindenhol, Brusszelben is, hogy mekkora csod keszul az orszagban, akkor nem biztos (nem lehetetlen persze), hogy eppen minket "talaltak" volna meg a nagy capak. Hiszen kesobb, amikor a domino elkezdett dolni, es a kismalac (kicsi PIG) orszagok sorra kerultek eloterbe, sot mar az olaszokat, spanyolokat, es AZTAN a franciakat is emlegettek, minket azert olyan nagyon nem. Es ennek nem csak az IMF tartalek volt az oka, hanem az is, hogy strukturalisan nem alltunk olyan rossz helyzetben.

Azota persze Viktorek sikeresen rontottak ezen.
Most majd látni fogjuk, hogyan igazodik az értelmiség is a konszolidált rezsimhez. Fogunk még szomorkodni, amikor erről, vagy arról meghalljuk, hogy ő is.

Régi magyar szokás ez. 56 után az írósztrájk sem tartott sokáig. Déri Tibor, aki éveket ült börtönben, szabadulása után írófejedelem lett, könyveit kiadták, darabja sláger volt. Aczél Györgytől átvette a Kossuth-díjat. A magyar neonácik atyja, Csurka István pedig élvezte a kultúrpolitika és a közönség szeretetét. Egyáltalán nem tiltakozott. Csak utólag...

Szóval, ne legyenek illúzióink.
@simple observer 1.0: Itt ma a helyi újságban olvastam éppen arról, hogy ingatlanpiaci buborék van kialakulóban az usában.
@Istóczy Viktor: Végre elkezdték forgatni a Star Wars következő részét. :)

youtu.be/iiTE3tfe7qM
@épészmérnök:
Gaia bölcs...mindenkinek -legalább eccer- volt olyan álma, amelyben zuhant lefelé egy fáról de sohasem érte el a talajt?

na ez egy genetikai kód!!!!!!!!!!!!! GAIA!!!

aki leesett annak ilyen emléke nem lehet mert ott várták ragadozóék és felfalták azaz az a génvonal nem folytatódott (kiválasztódás Óh?)

brühüyyy

az anyag örök megmaradásának törvénye Perpetuum Mobile = Világegyetem
@épészmérnök:
az semmi más mint buborék

ha ismernéd közelről

nem fárasztlak vele 2008 egy 25-35 éves bankármunka eredménye volt Freddy és Mae...emléxel rájuk? és a számokra amikkel kapcsolatban maradtak?

brühüyyy

és ez nem minden
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látod, hogy kivel állsz szóba, mit linkelsz neki (mondjuk az tény, hogy hatalmas az ötlet, a zene, ezt végigröhögöd)... rögtön azután, hogy a fesztivál nyertesén szörnyülködsz... neked is kijárna az, amit a másiknak írtam, ostoba kis gennyláda vagy te mégiscsak, primitív, aljas ösztönökkel, bigottan...
@simple observer 1.0:
nézd elszóltad magad az infláció 300 - 800% fölötti, a valóságban éves szinten: 15 -30% de jól el van leplezve mindenféle pénzügyi izékkel amiből sokan nagy hasznot húznak...amitől rettegnek az a defláció

az inflációval mindenki -kivéve a pénzek tulajdonoösait- veszít hatalmasakat

de a statisztikák..
tudod most néztem statisztikát a Nishikori Ferrer meccsről és a Ferre adatai sokkal jobbak de a Nishikori jutott tovább

na ez a gazdaságra is igaz

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ne vetítsd kis saját magadat másokra.:)
@s:

Igazad van, barmi megtortenhet, de mint feljebb irtam, ha bukunk, akkor valoszinuleg valahanyadikkent a sorban.

Az otlet amit irsz nem rossz, a japanoknal meg meglehetosen extrem korulmenyek kozott is mukodget:
the-japan-news.com/news/article/0001269505

Am a nem kis kulonbseg, hogy mig japanban a lakossag HAJLANDO ezt a terhet felvallani, addig Mo-on a fiatalok fele kivandorolna, ha jol ertem a minapi kutatas eredmenyet. Az uj szisztemaban, amikor minden atutalast megnezhet az allam, eppen hogy a nagyobb, es feltehetoen ketesebb modokon eloteremtett penzzel rendelkezo emberkek siman meggondolhatjak, hogy kulfoldon bankolnak....

A FED-rol meg toled fuggetlenul emlekeztem meg en is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezért nem szoktam zenei felvételeket nézni hanem hallgatom és ha...akkor esetleg rákeresek hogyan is nézett ki az aki...
a többi televíziózás és baromság

a Kelen Péter anno Ki Mit Tud-on győzött és azonnal felvették az Operába azóta is ott van

a Gulyás Dénes jól kezdett és ha nem keveri össze a politikát (mint Pitti Katalin és mások) az énekléssel akkor többre is vihette volna

a 1/2x a jó példa erre ha van neki Guarneri-je attól nem fog jól hegedűlni még akkor sem ha orbán aszongya (a nagy zenekritikus Hofi után szabadon) arra ott vana Yehoodi Menuhin akinek 3 Guarnerije és több más klasszikus hegedűje volt mint a nagy zongorista Mozart-ot nem játszunk Steinway-n hanem Bösendorferen és nem vitatkozik hanem levonúl mint Fischer Anni mikor nem azt a zongorát tolták be neki amit megszokott

brühüyyy

ezért már hosszú ideje semmilyen ilyen baromságos kutató programot nem nézek a nagy csillagok között nincs egy sem aki onnan került volna be mert ahhoz kurva kemény és kitartó munka is kell (lásd a belinkelt Araiza tanít vídejómat) meg a yhang nem elég bár anélkűl nem megy hanem tudni kell használni

a Montserrat Caballe 70-en felűl is énekel mert olyan énektechnikája van hogy a hangja nem ment tönkre míg a Domingo akinek sohasem volt hangja és összeénekelt egy milliárdnál többet dollárban (pavarotti 350 millió) de jó technikája van amit néha tudott hasznélni de már nem mer énekelni pedig fiatalabb mint a Caballe

brühüyyy

erről ennyit és politikai zenélésbe nem bonyolódok a kurva annyát a politikusoknak
@épészmérnök:

Alapvetoen egyetertek.

Bar nem hiszem, hogy az amerikai tamogatas a Jobbiknak, olyan hatalmas faktor lett volna. Voltak ott sokkal fontosabb egyeb okok. Szerintem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod sub kavics, madarat tolláról, embert barátjáról (nyilván ez rátok nem vonatkozik, tekintve, hogy se madarak, se emberek nem vagytok)... akkor: similis simile gaudet (feltéve, hogy két szarkupac esetén is feltételezzük az érzelmeket)...
@simple observer 1.0:
ez a fasz (vagy picsa) aki a cikket írta nem ért semmihez a Yen az kb 110 yen = 1 dollár-ral azaz a számok mások
másrészt az ország összkapacitását nem említi, a fejenkénti kapacitást sem

így az egész használhatatlan baromság és nem vethető össze a magyar helyzettel

(a japán iparnak olyan országhatáron túli befizetői vannak amelyek folyamatosan hozzák a pénzt és azt itt meg sem említik nem csak a japán autók hanem más is...és sok) valamint a többi integráció

mongyál má' magyar integrációt ami pölö a Fülöp szigetekről horgya haza lóvét zsákban?
ű
nincs ilyen kár mondta a varnyú

brühüyyyyy
mondom én
@Rodeo36:

A globalitassal kapcsolatban irtam par dolgot fentebb, ugy szor menten, talan mar olvastad is azokat, netan meg valamit irtal is rajuk...

En csak azt mondom, hogy jelenlegi helyzetben, de jo esellyel a soronkovetkezo ciklus alatt szinten, Mo ritkan fog rossz gazdasagi adatok, folyamatok miatt celpontba kerulni.

Az sejtheto, hogy Orbant sokat fogjak kritizalni az EU-ban, plane, ha a balos-jobbos ollo zarul az EP-ben. De valoszinu, hogy ezek inkabb ideologiai es politikai tartalmu kritikak lesznek, semmint gazdasagi jelleguek. Igy pedig epp, ahogy te is irod, a regio tobbi orszaga kozzul csak ilyen ertelemben fogunk "kitunni". Emiatt pedig nem valoszinu, hogy celpontta valnank.

Ahogy fentebb irtam, ma a kormany sikerproagandaja mellett nincs ellenzeki katasztrofa-kommunikacio. Jol emlekszem, mert eppen a BBC-t neztem a valsag idejen, es Osborne (akkor meg csak arnyek-kancellar) ecsetelte, hogy milyen gondjai lehetnek az orszagnak abbol, ahogy Brownek kormanyoznak. A kormany finoman csendre intette az ellenzekit, aki aztan valoban nem is feszegette az ugyet tobbet. Most meg meg lehet nezni, hogy az angolok is hogy szenvednek meg mindig, eleg komoly megszoritasok utan...

Jelenleg pedig epp ez a hasonlo csend erosen segiti a maffia-kormany lavirozasat.
@Rodeo36:

Orban 28 evenek megiteleseben azonosan gondolkodunk.

Azt sem mondom, hogy Merkel es Orban egy kategoria lenne. Nyilvan nem egy ligaban jatszanak, de amit allitok, hogy Merkel aligha fogja csesztetni Viktort, azt eleg biztosra veszem.

A Merkel-Orban viszony/helyzet az orban-Balogh "vak komondor: Jozsef helyzetehez hasonlit. O is meroben kinos volt a Fidesznek, es egy ideig vacillaltak, mig egy ilyen-olyan "megoldast" talaltak. Pedig a 2/3 nelkule is siman megvolt..

Amugy egy kep, amit anno nem lattam, de most leltem. Jot nevettem:
kep.cdn.index.hu/1/0/419/4193/41934/4193484_8b757bf0b78e5d1b47c4c0f6499d5b62_wm.gif
a lézerjanó sikerrel debütált az új szerepében!Bár így tudná a levegőt visszatartani,ahogy a manit!
@Rodeo36:

Amikor olvastam a hirekben, merthogy Euroviziot mar vagy 5 eve nem nezek, annyira tudtam, hogy Gabriel feldultam megjelenik... :DD
@simple observer 1.0: me-nő kapott izelitőt a "komondori" fülesből!Akár beis rúghatta volna,mint a bervát!
@épészmérnök:

Basszus mar megint?!?!

PEdig meg nem is olvastam, hogy olyan nagyon nottek volna a lakasarak, illetve lenne kereslet, es forgalom....

NA felpiszkaltal, mindjart nyomozok.
@Rodeo36:

"elszóltad magad"

Hahaha, nagy arc vagy te hallod...;)
@simple observer 1.0:
magad képére akarod formálni a világot és a világ aszongya: már van neki

lásd a Japán mesédet...

brühüyyy
@Rodeo36:

Bavallom, hogy a szamokat nem ellenoriztem, de ha az a Taro Aso, aki nem regen meg az oregek mielobbi elhalalozasat propagalta (www.theguardian.com/world/2013/jan/22/elderly-hurry-up-die-japanese), most a szonyeg szelen allva hajbokol, akkor azert az megiscsak jelent valamit.

Amugy meg itt van neked az eredeti, oszt nosza vedd elo japan nyelvtudasod ;) (google translater nem er!)
www.mof.go.jp/jgbs/reference/gbb/201403.html
@simple observer 1.0:
kurva jó összehasonlítás vagy -hogy mást ne mongyak nomura- az amerikai és a kínai buborék semmiféle viszonyban nincs egymással

a kínai vezetők 25 évvel ezelőtt eldöntötték, hogy mindenki konfortosan fog élni és ezért áldoznak

az usa-ban a kóbor kutyát nem érdekli hogy te hol élsz és hogyan -mert szabadság van szabadon éhen dögölhecc- viszont a landlord kibassza a a bentlakókat mert azok szerződése maximálja a bérleti díjat és ő most 4000 dolláros havi bérletet akar az új bérlőktől (ki tuggya fizetni az más kérdés a piac műxik) tehát aki most ott lakik mehet a picsába vagy lakóparkba, tudod azok a szépséges és kultúrált lakókocsik amikben több a poloska mint a delej és ha megindulnak a hátukon elviszik alkókocsit üzemanyag megtakarítva...

szóval a zusa kifosztya pofátlanúl a pénztelen de még dolgozó egyedeket majd lesz belőle 2008 amikor kiderült, hogy egy olyan lakás ai 12000 dollárért épűlt és 120000 dollárért adták el hitelre a bentlakónak aki a végén 25 év után 500000 dollárt perkál le érte a csomagokban 25000000 aza 25 millió dolláros ingatlanként szerepelt...na ez a buborék

és fújhatod
fel is fútták

még mindíg fújják de a fasz közbeszólt már nem bír feléllni

brühüyyy

azért elemezzél még dolgokat olyan izgalmas
@simple observer 1.0:
ha hiszed ha nem ismerem a témát, az hogy a japán meghajol a szőnyeg szélén az udvariasság...

Japán gazdaság a nemzetközi integrációiból amiben a zusa nagy súllyal szerepel a GDP-jének többszörösét kaszálja

hogy ez nemzetközi financiális berkekben hogyan ülepszik le az más kérdés de jobb rémképet festeni mint dicsekedni mert ha Japán bedől visz még legalább 15 országot a jobbakból magával a Mariana árok fenekére amire nem lehet bugyit húzni

brühüyyy

elemezzél tovább olyan jó olvasni olyan tréfás ilyenkor Shiraz mellett
@simple observer 1.0:
ez öreg lejárt adat a 2010-es időszakot elemzi és nem igen érdekes mert a kötvényeket és a tartozást említi a bevételekről csak részben van szó

brühüyyy

van más?
@istvankah:

Kisse gondban vagyok a dekodolassal.

A "me-nő"-t nem igazan ertem, hogy kire utalhat (Merkelre?). Igy aztan a hozzaszolasodat sem.

A Bervat pedig most hallottam eletemben eloszor. GYerekkoromban szulofalumban ilyenek mar nem futottak (lehet hogy korabban sem). Talan 2-3 burkolt Simson futott az utakon, Verhovinak, az az eleg szogletes szinte-csak-vaz babetta libakergeto, nekunk meg rometunk volt.

Vagyis maris tanultam valamit...
@simple observer 1.0:
olyan módon bontja fel az adatokat, hogy nagyon nehéz "fogást" találni rajta...és a nemzetközi integrációs bevételeket nem találom

brühüyyy

tehát megy a zokogás...
@simple observer 1.0:
a BERVA az magyar gyártmány...volt...mint sok minden más magyar tervezéssel

brühüyyy
manapság van ilyen?

megtervezik a zöld paradicsomot és mire odaérnek hát nem piros?

afrikai négerek nem is vesznek piros paradicsomot az útmenti piacon, mert az rothadt én meg ingyen kaptam és röhögtem

dehát az nem levédia alsó

brühüyyy
látom, már senki sem FIDEL

elmentetek Fidelni?

kááááááááár

brühüyyy

majd a kanyarban
@Rodeo36:

"azértelemezzél még dolgokat olyan izgalmas "

Na latom azert (neked) estere sikerult berugnod.

Semmifele elemzesrol, plane nem parhuzam allitasrol szo sem volt! Probald mar ertelmezni is, amit olyan sietve lefitymalsz!

Epeszmernok valami amerikai buburekot emlegetett, en pedig beirtam a gugliba "usa housing bubble".
A 2 wiki cikkely utan pedig ezt a kinai cikket dobta ki. Lejjebb volt meg hir az ausztral helyzetrol, es hogy a 2008-2009-eshez hasonlo minta latszik kialakulni.
www.huffingtonpost.com/2014/03/17/adjustable-rate-mortgages-return_n_4978962.html

Vagyis minthogy kifejezetten AMERIKAI buborekrol nem leltem cikket, igy egy ahhoz leginkabb hasonlo temajut linkeltem be neki. Minden kommentar, parhuzam ES ERTELMEZES NELKUL.

Ertem en, hogy nagyon ruhelled az amerikaiakat, ez mar reges reg lejott, de azert a kinaiaktol se kene annyira elhalni:
www.ft.com/intl/cms/s/0/8f40e248-28c7-11dc-af78-000b5df10621.html

Japan tema:

Kurvara nem erdekel mikori adat.
En ebbol a Businessweek cikkbol masoltam a linket. Menj, reklamalj nekik!

www.businessweek.com/news/2014-05-09/japan-national-debt-rose-to-record-1-025t-yen-at-end-march

Mindezek, es amiket irkalsz itt nagy arccal nem kulonosebben zaklatnak. Sokkal rosszabbul esik mindaz, amit most fogok irni:

Sajnos jol latszik, hogy az idegen nyelvi kornyezet miatt dolgok kiesnek, vagy kimaradnak szamodra.
Ugyanis az, hogy valakit a szonyeg szelere allitottak, vagy ott all, vagy eppen, mint irtam hajlong, az azt jelenti, hogy eppen lebaszas kozben van, illetve kellemetlen szituban van (rekord hiany).

Hasonloan, az hogy "nagy arc" valaki az pozitiv tartalmu, mint ahogy fentebb irtam rolad. Mig az, hogy nagy az arca, az a korabbi jelentessel bir, vagyis negativ.

Marpedig mostanra csak kicsikartad belolem; azert a nagy arcodbol vegyel vissza! Engem ugyanis kurvara nem erdekel a nagymenozes, lehetsz tolem akarmilyen CEO, vagy barmi....

A Boston nyert, a masik meccs nem is erdekel, es egyebkent is koran van mar.

Jo ejt.
az elnök után egy kis fényt hozok a csapatnak
:-DDDDD

(csak azon izgulok, hogy nehogy összedőljön a ház a "megvilágosodástól"!)

offforever.blog.hu/2014/05/10/gyerunk_belaim

a teljes film is megtekinthető és érdemes is megtekinteni!
Lehet, hogy jobb lett volna így választani ma is (az ötlet az első 3 percig látható)?
döntsétek el van különbség az eredményben?

www.youtube.com/watch?v=dtuulfFjl_E
@simple observer 1.0:
egyetértek, ha angymamámnak áramszedője lett volna ő lehetett volna a trollibusz

de nyugodtan lesajnálhacc bárkit a tényeken nem változtat...Japánban mindenki hajlong és búcsúzik de sohase megy el...az ingatlan ügyről halvány lila fingod nincs ezt mutatja amit ide belelinkeltél...elég link dolgok...

egyébként "nagyon bírom" ahogy nekiállsz és kijelented ...én is

hát azután nem lesz egyetértés mindenki egyet ért...a sajátját...

előadást akarsz tartani nekem idegen nyelvek megértéséből állok elébe...

egyébként jó éjt és még nem rúgtam be nincs is tervbe véve...bár: magánügy a blognak nincs szagló érzéke

brühüyyy

azért ne riaggy el...nyugodtan linkeljél mindenfélét...ctrl-C/ctrl-V és máris ott van

ja...és ne duzzogj...a világ nem változik attól, hogy mi ketten sem értünk egyet hanem kettő és felet
mi ez a norvég kalap ? amiről mindenki beszél?
segít kérnek megint a norvég cigányok?
ne aggyunk ! csak szaporodnak a pénzünkön...
ezek tüzifának kiirtyák a magyar akácot is !!!
Mekkora barom ez a moszkovityenka,hogy olyan barmot vesz maga mellé aki városa pénzét eltőzsdézi?Csak a hosszú és készséges nyelvre volt szüksége aki táskahordozóként a gazda seggét is tisztán tartotta?
@Sejk a derék katona:
penig millen jó kapantyél meg csákánnyél lenne belőle hogy a sírjaikat kiássák ezek a poloskák

brühüyyy
@Rodeo36:

"látom, már senki sem FIDEL

elmentetek Fidelni?"

Mit akarsz te hajnal 4-kor, ez nem házibuli, öregkorban ilyenkor fordulunk az asszonypajtás felé.(Lélegzik még?)
@simple observer 1.0: @Rodeo36:
Volt ugyanakkor Panni nevű robogó is. Mindkét közlekedési eszközt kb. a "magyar narancs" minőségi osztályba lehetne sorolni.
@DR. INKVIZITOR:

Panni az nagyon tudott, 1-2 megjárattuk:)
@Rodeo36:

Este 19-kor, Elche-Bazca
Atletico-Malaga
21-kor Celta Vigo-Real
Ki a bajnok???
@Rodeo36:

Gábris után, Bencsik is kiborult.

Bencsik András
7 órája · Szerkesztve ·
Kolbászos Koncsíta győzött
Hát, gratulálok Európa.
Hol lehet innen kijutni?
mene, mene, tekel, ufarszin

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=787947907896979&id=407232962635144
@tristen2005: hááááááát

én most éppen bagoly vagyok de nem kuvikolok de nemsoká' menek hortyogni

brühüyyy
@tristen2005:

megmutatná neki valaki az ajtót (a sorompót) Záhonynál?

mellesleg ez a nyomorult proliműsorokat néz? - mennyire nem meglepő...
@tristen2005:
legalább az étlapot kiküldhette volna valami pincellér a sajtónak...hátha van rajta olyan amit még nem ettem

brühüyy

és mit ittak? csak nem pálesz volt literszámra
@tristen2005:
ja...most gyüttem rá...a virslis szakáll a gongya nekijje meg a hozzájaszólóknak

be is szóltam nekik

brühüyyy

ájtatos manók (tudod a legrohadtabb sáska a legkártékonyabb)
@tristen2005:
Atlético Madrid
jajajajajaj

brühüyyy
@Rodeo36:

Jövőhéten Barca-Atletico, a barcának a dötetlen is jó?
@Rodeo36:

Étlap: Kolbász, hagyma(meg holnap is), hamuba sült pogácsa.
@Sir Bates dö Hól: Amikor nagy serényen nekiállsz kinyilatkoztatni, hogy ki az ember és ki nem, egyből a harmadik szarkupaccá válsz. :)
@tristen2005:

Véletlenül megnyitottam... backi... durva...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @tristen2005: pedig nem egy nagy trükk :-D

illusztráció Rodi papának az "ikrek" jegyhez...
@tristen2005: Amint írtam vala, nem azzal van a baj, hogy szakállas és transzvesztita. Hanem azzal, hogyha ezt a "dalt" egy dalversenyen mondjuk egy osztrák lány énekli el helyette, akkor kb. a középmezőnyben végez. Ergo nem azért nyert mert olyan jól énekelt a többiekhez képest, hanem azért mert szakállas transzi.

Másrészt meg:

"Aztán eljön a nap, melyen a szakállas Thomas Neuwirth nagyestélyiben a színpadra lép, hogy valami félmilliárd ember előtt előadjon egy szar popslágert. Azt állítja, hogy Conchita Wurstnak hívják, és popdíva. A képernyő innenső oldaláról nem látni, vajon tudatában van-e annak, hogy szakállal szegélyezett rúzsos ajkával épp transzneműek tízezreit köpi pofán. Tudja-e, milyen nyomorúságos vásári mutatványt fabrikál egy létező szexuális zavarból, és teszi nevetségessé mindazt, amit a világ kulturáltabb fele szabad identitásválasztásról gondol. A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság.

Ez a semmiből előrántott kreatúra azt hazudja a színpadon, hogy nem létezik szexus, hogy nincsenek nemek. Ő a maga részéről legalábbis nem választ. Vagy ha nagyon muszáj választani, akkor mindkettőt kéri. Amikor pedig valaki úgy látja, hogy ez ellentmond mindannak, amit a biológia és a pszichológia tudománya állít, vagy pusztán a valóság elemi ismerete diktál, akkor az illető nyilvánvalóan egy rohadt, kirekesztő, fasiszta szemétláda."

www.facebook.com/Robert.Puzser/photos/a.362831433792676.84195.294337027308784/616716815070802/?type=1
@vitéž munkášőr:
Baccátok meg, ebből a kretínóból egy is sok, ráadásul az üdvözült agyhalott sunyi somolygása ott van mindenhol, az utak mellett is, ahogy pitizik "tiszteletért". Hányinger a csórikám...
@tristen2005:
madridi drukker vagyok hagyjuk a katalánokat pihenni az edzőjük elment pécs Á ban most egymást kergetik a Real és az Atletico a jók de ma Sevilla és Villa Real is valamint a másik katalán a Valencia

brühüyyy

csak a barsza ne
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Rábafüzesnél van egy hánytató, de Gleisdorfig utána már rendbejön a gyomrom
@tristen2005:
terhes a drágám? kicsinálta föl?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi a fasznak irkálsz nekem? Tudod hogy nem érdekel a véleményed, én sem írok neked. Felejtős!
@Penivaldes: a nagymamám és Te (ha az vagy) kivételt képezhettek - a többieknek nincs kegyelem ;-)
@vitéž munkášőr: én nem, hanem az anyukám:)
én mérleg vagyok, de aszcendesem vagy mi a túró az ikrek.
@tristen2005: az a Puzsér poszt tényleg jó, de zavart érzek a novícius erőterében, mivel nem az omegahírről meg a jobbblikkről idézett...
@Penivaldes: a mérleg felment Téged. Rodi papa meg (velem együtt) imádja a geminit - értekezett róluk itt pár napja...
@vitéž munkášőr:
Az OKÉ, nincs tahótlanítva, de ne levelezzen velem. Ha érdekel a linkje, megnézem, a többi felejtős.
@tristen2005:
Reggelem?
Mindig jobbra számítok, de csak te myomod itt... :))
@vitéž munkášőr:
Folyékonyan is van olyan? Nem is tudtam, itt vidéken lemaradunk mindenről, csak skót párlatot kapni...
@tristen2005: megértem az alláspontodat - tökéletesen...
@vitéž munkášőr: hiszi a piszi.)
szerintem azokról is kiderítitek, hogy mennyire rettenetes személyiségek:)
@tristen2005:
Hüle vagy? Bááár... igény az lenne rá! :D
@tristen2005:

Wazz,én meg ebbe botlottam bele reggeli közben! A galériában igazi gyöngyszemek,különösen a kis Havasi Berci aki rendre hadállást vesz fel,na és Lali csaja a láncok közt,stb...

444.hu/2014/05/10/orban-a-kozepszeru-turistacsapdaban-unnepli-a-miniszterelnokseget/
@vitéž munkášőr: nem érdeklődtünk a malac politikai beállítottságáról.
@gazoló:

Hol jártál?
tristen2005 2014.05.11. 08:26:24
Jó volt a buli:)

444.hu/2014/05/10/orban-a-kozepszeru-turistacsapdaban-unnepli-a-miniszterelnokseget/

Nehéz volt a reggeled?

csattogoslepke.tumblr.com/post/85396648942/joreggelt
@tristen2005: mélységesen elszégyellem magam, de nem értem a kép szimbolikáját.
@Penivaldes: nem láttad? megint ő volt az ügyeletes Bassai'Bah
@Penivaldes:

Jó reggelt!
Keresd meg drága!!
@tristen2005: muhaha! van egy ugyanilyen használaton kívüli vaságyam. ha lesz egy nagy varánusz-party, bevethetjük
@Penivaldes: szóval mindenki egyenlő a purgatóriumban
@gazoló: akkor ne segíts, de lesz még neked ne mulass, amikor
nekem az tűnt fel, hogy Németh Lászlóné hasonlít a férjére.
@tristen2005:

Holdon bacod!!
Erre a 'zangyalra én is sasként szállnék rá!!
@gazoló: elég rendetlen angyal, még arra sem figyel, hogy a wc papír ne a földön legyen.
@gazoló: @tristen2005: @Penivaldes: nekem a vidám csornaibronzon meg az éhes beszédhibás pap a kedvenczeim a sorozatból
@Penivaldes:

ÁÁÁÁÁÁ,,a férje sokkal jobban néz ki:)))
@Penivaldes: Rodi papánál járt, le is nyúlt egy üveg vodkát...
@gazoló: igen de van az arcvonásaikban hasonlóság
ez hasonló lhet mint a kutya-gazda arcvonás hasonlóság:)
@tristen2005: broáf! azért egy kis retus ráfért volna még a bogumilszemű tót benettonosztagosra
@Penivaldes:
Elvégre ő is csak egy ember!

@vitéž munkášőr:
Életerőt,pozitív energy't sugárzik,ami nagyon hiányoltatik itt 'Levédiában(byRodeo)...
@vitéž munkášőr: most mit kényeskedtek..szerintem vonzó, sikkes. és úgy néz ki mint egy matematika tanár.
@vitéž munkášőr:

Tolerancia,tolerancia,tolerancia!
@Penivaldes: szerintem nem. tutira lesokkolta a csajt a kultivált operaáriáival ;-)

ájulásig itatta, aztán ki tudja mit tett vele...
@gazoló: ha ez sugárzó életerő, akkor leszek inkább pincebogár...
@gazoló: igaz! melyiket röptessük jövőre a zeuróvízíjóra?
'Libsibolsikok,meg 'nemazok mit szóttok a 'zosztráktranszinteeuróviziós 'győszteshez 'with körszakáll:))))??
@vitéž munkášőr: ezek után megértem a csajt..Rodeopapa áriázása...))
@vitéž munkášőr:

'pöcsfej microbuszába is nagy volt a hangulat!!(videó)
@gazoló: egyrészt leszarom (mármint a vízíjót, úgy zusammen) másrészt Puzsér véleményét osztom a témában

(feljebb valahol a novícia belinkelte)
@vitéž munkášőr: én örülök annak, hogy a magyar 5. lett.
a többi meg csontozás
@Penivaldes: elébb még akkor kicsit plasztikáztatnom kell magamat - nem vagyok eléggé buzis

látod, a hölgyeknek megint egyszerűbb a dolguk...
@gazoló: annak a nagyobbik lánygyereknek valami antisztájlisztja lehet...

mint egy falusi lotyó, amikor a bálba megy
@Penivaldes:
az mijafasz, hogy ár iázás? te szoktad csinálni? és hogyan megy?

brühüyyy
kíváncsivá tettél
@Penivaldes: ezt nem is láttam az előbb... nem Rodi papa áriázik, hanem a lieblingjeit bömbölteti a high-end hangcuccosából

Bang&Olufsen?
@Rodeo36: roppantul egyszerű, csak egy csacsi kell hozzá
@vitéž munkášőr:

Traktoron hozza igazán a formáját!!
@vitéž munkášőr: nem, mert ha így fogsz kinézni akkor több nőiesség lesz benned mint bennem.
@vitéž munkášőr:
nem...egészen más de maraggyon köztünk

brühüyyy

irigyek vagytok

és nincs olyan szép szakállatok sem
@tristen2005: nehéz az esztergályosok élete...

XDDDDD
@Rodeo36: a szakáll-lal nincs gond, ilyet bármikor rajzolok magamnak - de csöcsöket sajnos nem tudok :-)
@gazoló: jaja, oda elég a térdnadrág meg a bakancs - mint a kishantosi bugris geczinek
@vitéž munkášőr:
az kinő magától nézd meg a zalcsúti rémet már terhes és a csöcsei is lógnak seperc alatt

neked is könnyű

brühüyyy

utána szoprán hangon teát kérni a gundelban
@vitéž munkášőr:

"de csöcsöket sajnos nem tudok :-)"

Alsó kettőt felhelyezed!:)
@Rodeo36:

Jó reggelt,itt nem lesz 'Buzizás,mert jön Fab oszt jól 'kibacik innen minket!De mégis meg kell az embernek 'hasanni:)))

Szakáll meg 'szocnya:))

'wótt má 'illyen,Taga így szereti:)))

www.youtube.com/watch?v=o-Zo4AVL7AE
@tristen2005: hoppá! de előtte berkivel még vasaltatom, pumpáltatom ;-)
@Rodeo36: csak az a baj, hogy én nem szeretem a czupákos trutymót
@Rodeo36:

Igen, erre gondoltam, és igen, argentino.
Kb 20 éve Inter játékos.
@vitéž munkášőr:

Legalább kishantosi lenne a tajparasztja,de csak egy nyálveregető bugris 'szopinger az alomból!!
@gazoló: jó-jó, a "kishantosit" úgy perpill értettem - a faszom se tudja, hogy hol szarták a világra
@tristen2005:

Jellemző az internacionalista kultúrátokra, hogy miközben tízezrek búcsúztatják idolotokat, megállapítod, milyen jól megy a videóhoz az a zene, amivel elnyomja a készítő az emberi hangokat, érzéseket.

Az igénytelenségre a koronát az teszi fel, hogy a zene felénél szakad meg a felvétel. Jól látszik, hogy egy rendes videót kúrt el a készítője a hangsáv kicserélésével. Gyakorlatilag ezt az elkúrást dicsérted most meg.

Ahogy a többi elkúrást szoktátok.

Mert tudjuk: Gyurcsányival sem az a bajotok, hogy elkúrta, hanem hogy lemondott.

Így kerek a világképetek. Internacionalista klubokkal, lekevert néppel, elkúrt zenével, elkúrt országgal.
@vitéž munkášőr:

és ki kért arra?

brühüyyy

és erre sem kért senki hogy esetleg

de ha már

www.youtube.com/watch?v=wQHlttYN0x8
@tristen2005: "A tüntetőknek pedig azt bizonygatták, hogy nem is drága a menü - és még jutányosabb lehetne, ha a vendégek az állatkertből érkeztek volna"

hiszen onnan érkeztek...
@Istóczy Viktor:

Te nem a gumi ipar selejtjeként vagy a világon?
@Istóczy Viktor: szia seggarcz! már megint ideevett a rossebb? te is vazsi vagy mint akitől a neved loptad? ha igen, bármikor szívesen megkínállak a vasvellámról egy nagy adag kecskeszarral
@gazoló:
ja a Mercury zenész volt aki úgy blattolt mint bárki a nagyok közűl

brühüyyy

próbáld meg

blattold le

www.youtube.com/watch?v=skHO7XsaWX4
@Istóczy Viktor:

B+, hülye gyerek! Hallottad te Simándit, amikor a Tiborcot énekelte? A zene és a személyiség egybe forrt. De ez neked magas mint, lónak a lábrács.
@Rodeo36: bevallom, nem értem, hogy jön Horowitz a csöcsnövesztéshez - elmondod nekem?
@Rodeo36:

Melyik Mercury? A Freddy?
@tristen2005:

Az Freddie. A "Freddy" az a Krueger...
@tristen2005: tegnap olvastam ennek a szarnak a még szarabb névadójától valamit:

betiltva.com/2010-2013/dr-istoczy-gyozo-a-magyar-antiszemitapart-megsemmisitese-s-ennek-kovetkezmenyei/

érdemes, elég sok mindent megmagyaráz - tudniillik mért vonzódik a selejt a selejthez
Lehet, hogy már volt, de a legfőbb ügyész meg a Kúria elnöke mi a faszt keresett a Gumicsizmás zsúrján? Eszem megáll.
@Istóczy Viktor: jav.: rosseb, de neked 2 b-vel is beküldöm a pofádba a kecskeszart. desszertnek elviheted a kutyaszart is, anyádnak
@tristen2005:

Őt is szeressük, csak másért. Főleg az akasztófai értelemben vett humoráért. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azért a selypítő pap is szépen repült a repikajára
@Istóczy Viktor: elnyomták a hangokat az érzéseket? A szemetek, a rohadt internacionalisták.
@tristen2005:
a Simándi sohasem énekelte a Tiborcot azt Melis és Faragó meg

www.youtube.com/watch?v=m49JH57NEY8

a Horowitz-nak semmi a csöcs-höz, neked sem...összekeversz csöcsöt pöcsöt meg...

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem azt hiszi, hogy gourmet kolbásszal kedveskednek neki
Csak úgy : endresy.blogspot.com/2014/05/ellenzek-langyosban.html

ontopikként egyébként Lézer janit nem biztos, hogy Orbán karja futtatni. vannak, lehetnek ott más erők is a háttérben
@tristen2005:
az Freddie Mercury csak hogy senkinek ne legyen igaza

brühüyyy
@Rodeo36:

B3, Ő jutott eszembe, nem kerestem a guglin!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na most én felhomályositalak téged, legalább te legyél megvilágosodva.

Szóval.

Van ugye a
1, transzvesztita. Aki tudja magáról, hogy férfi, de jobban szeret női szerepben lenni, ezért nőnek öltözik, hogy nőnek nézzen ki. Minél jobban nőnek nézzen ki.

2, a transznemű, aki meg van győződve róla, hogy ő nő, csak valamilyen okból férfitestben van. Neki mindegy, hogy van szakálla vagy nincs, ő nem nőnek akar kinézni, ő a maga számára mindenhogy nő.

Ez pont olyan, mint ha Orbán Viktor tudná magáról, hogy egy falusi bugris suttyó, csak épp miniszterelnöki szerepben szeretne tetszelegni, ezért úgy csinálna, mintha miniszterelnök lenne.

Viszont itt is a második eset áll fenn, Orbán meg van róla győződve, hogy ő miniszterelnök, akkor is, ha zsebredugott kézzel csókol kezet Indira Gandhinak.

Viszont mindkét esetben látszik rajta, hogy ő tulajdonképpen egy falusi bugris suttyó. Csak míg az első esetben legalább miniszterelnöknek nézne ki, a valóságban is falusi bugris suttyónak néz ki.
@Rodeo36:

Úgy látom, behatóan érint!:)
@vitéž munkášőr:

Annyira kár, hogy nincs hangfelvétel, hogy legalább egy jót lehessen röhögni a sok félművelt pojácán.

Viktor asztali bölcsességeire, amint a barokk zenétől a kvantummechanikáig áttekinti a komplett emberi kultúrát, különösen kíváncsi lettem volna. (kb: Sarka Kata szerint a nonfiguratív festészet, Dombi Tibor előszavával)
@DarthVader:
Mi történt? Borotválkoztál?:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Európa már megmutatta,mit gondol Conchitáról. Első dijjal jutalmazta. Hogy Puzsér mit gondol róla, azt meg Európa konkrétan telibeszarja, velem együtt. (Azt hiszem, Európa ezzel az első dijjal leginkább a Puzséroknak mutatott fel egy kurva nagy kinyujtott középső ujjat. )
@tristen2005:
hát ha assziszed, hogy ezt a sok seggfejet megnézem azért, hogy a pörköltet meglássam, tévecc

brühüyyy
egy nyomtatott étlap kéne
@vitéž munkášőr:

Mondjuk V. tényleg pont az a figura, akiből direkt élvezet bohócot csinálni.

Ez a "Tiszteletet a magyaroknak!" mindennek a legalja, igazi "óvódás a földön fetrengve hisztizik" stílus.
@DarthVader:

Sztem Viktor inkább az a "két szék közt a pad alatt" típus, akit egy alföldi talponállóban, meg a Királynő állófogadásán egyaránt taplónak néznek. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ettől én is dobtam egy hátast - miféle tiszteletet akar ez a szarházi, aki a magyar melóst, mint 300€-s rabszolgát ajánlgatja a homoki niggereknek

mondjuk igaz, hogy azoknak nagy gyakorlatuk van a rabszolgakereskedelemben...
@Rodeo36:

Menüsor nincs, de kalbász és hagyma belefér.

Alföldy Tádé korábban az étterem előtt összegyűlt újrásgíróknak azt mondta, négyfogásos vacsora lesz, magyaros ételekkel, Hasonló rendezvényeknél amúgy a vendégek kérései alapján szokták összeállítani a menüt. A legolcsóbb menüjük pedig a sajtóban megjelentekkel szemben nem több tízezer, hanem mindössze 3700 forint.

www.origo.hu/itthon/20140510-orban-viktor-a-gundelben-unnepli-az-eskutetelet.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mindkettőnk nagy kedvencze, a giccses gipszstukkók, absztraktba hajló szocreál, lambériahulladékból újrahasznosított reliefek nagymestere feketegyuribá - helyben lektorálta volna is
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Leesik a 'zállam ez itt a 'zállammaffija 'reggelije?
@DarthVader: Európa tévénéző droidjai. szerintem maradjunk ennyiben ;-)
@DarthVader:

Van még négy újabb évetek nyugodtan orbánozni, és az ellenzéki műfaj humort mívelni. Ha ugyanolyan jól csináljátok, mint eddig, még több is könnyen összejöhet.
@tristen2005:

:))"nyomjad fijjam nyomjad Tádé, Jobb a tied,' minta büdösmocskosszmcDonaldséééékéééé!!!
@tristen2005: azé viccesek ezek a jobbikosok.
úton-útfélen európai jogokat meg európai béreket követelnek.
az EU jogok kellenének?
az EU fizetések kellenének?
de különben az EU kussoljon?
az EU zászlót meg elégetjük?
@gazoló: keresd meg gábrielt!
már toporzékolt itt miatta!
@DarthVader: Lófaszt mama. Inkább valld be, hogy te is egy szakállas nő vagy, jó nagy középső újjal. :) Amúgy én meg a te véleményed szarom telibe és munkásőrhöz hasonlóan inkább Puzsér véleményét osztom.:)

kepfeltoltes.hu/140511/eurovizio_barbie_conchita_01_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@tristen2005: hátul a sliccen igazítani kell - nem haránt távozik a fing
@Rodeo36:

:))
Ilyen mint ez a Bach volt még blattolhatnál te is!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Dedó.

@Istóczy Viktor:

Az uniós pénzekkel mi van, arról csacsogj, Okoska.

@gazoló: Azt nem tudom, Lovász vajon kivel beszélgetett... az biztos, hogy nem Récsöllel.
Anikó asszonynak meg megint fájt a feje?
@punkfrog:

És fordítva hogy néz ez ki? A magyar piac kell, liberalizáció, buzinász az kell, de amúgy kussoljunk, ne tagadjuk a hollót, ne égessük a zászlót, még csak finoman se bíráljuk az EU-t?

Mindenki a saját érdekeit védi, még a magadfajták is, csak hazudjátok, hogy magyar érdeket védtek. Ezért szoptatok ki idén is a választásokon, mert lehullott az álarcotok. Nem baj, itt vannak az EP-választások is, szophattok megint az antimagyar programotokkal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Még egy EU-etatista segílypártit "tisztelhetek" személyedben?

Ha csak a Varánuszt és a hasonlókat olvasná az ember, azt hinné, nem valami törpe minoritás vagytok, hanem kétharmados többség.
@punkfrog:
Nem látom gábrielt,de neki Conchita Wurst-ja akkora gumicsont,amit egy hétig szopogatni fog!
@Istóczy Viktor: miért akarod tagadni a hollót, amikor az egy bizonyítottan létező madár?

másik, komolyan.
én sem mondom azt, hogy a guli. Tudod az én gyerekszobám kilincs nem volt magasan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az ú.n. "popzene", nagyjából egy kézen megszámolható kivételtől eltekintve audio-vizuális környezetszennyezés, tök mindegy, hogy Madonna, Kárpátia, vagy ez a szakállas osztrák majom.

De ha már zeneileg értelmezhetetlenek, akkor a szakállas meg Fluor legalább vicces.

És egyikben sincs állami pénz, mondjuk az ipari méretekben szemetet előállító Ákoskával szemben.
@Istóczy Viktor: az EU nagyon jól meg van Magyarország nélkül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bevallom szívesebben hallgatom Madonnát, meg az egyéb audioszennyet, mint egy órás komolyzenei koncertet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most már ákoska bundásszájú billentyűsének is jut a találó nevű balkánfanatikba...
@Istóczy Viktor:

Bocs fater, de nem feltétlenül annak van igaza, aki többségben van, jelentsen ez bármit is. Ez az agyatlan fradidrukker ork szintje.

Igen, EU meg USA párti vagyok, remélem Lézerjánosodat meg záros határidőn belül tarkónbasszák a hülye főnökével együtt.
@gazoló:
majd ha orgona közelébe kerülök...minden egyéb esetben a 3. sorral nagy gondok lennének

brühüyyy

legalább "leolvastad"?
@Penivaldes:

Mondjuk Madonna még a popzene keretein belül is dögunalom. :)
Látom, a két szarkupac ismét itt van... sub kavics írhatja majd, hogy velem együtt hárman... a nemzeti fajvédőnek meg üzenem, hogy picit szélesebb körben gondolták bajcsyék is védeni a fajt... nem csak családon belül, mert ugyan lehet azt "nemesítésnek" hívni, de közkeletübben a "terheltség" kifejezéssel illetik...
@Penivaldes:
nem kellett volna bevallanod...mi nagyon jól meglettünk volna eme tudás nélkűl és most nem néznék rád olyan furcsán...

de, ha már...akkor egy eccerű kérdésre válaszolnál?

MIÉRT?

brühüyyy
@Rodeo36: mert hosszúak, túl hosszúak a komolyzenék, és nem történik közben semmi sem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
akkor lesz itt Krokogyélus akadémia zeneesztétika címén?

izgis

a "hölgy" majd előgurittya a zér ve it...és akkor...meg fogjuk tudni aztatatatatat is

kíváncsi lettem

brühüyyy
@Penivaldes:

Kiszárad a vonó,aztán húzhatod.
@Penivaldes:
szeretkeztél e te "Madonnára?" esetleg másik izére 2 perc 27 másodperc gyönyör...

és hová siecc? mikor vége a madonna-nak akkor mit szoktál csinálni 3 perc 37 másodperc után

csak aztatatatatatatat ne mondd, hogy egész koncerteket végigizéled 2 óra 47 percig? az nem hosszú és mi történik ha csak CD ről hallgatod?

csapda...vigyázz Penny gyün a kanyar

és, persze:

brühüyyy
@tristen2005:
a penny-k még sohasem pengettek elektromos guitárt amikor nincs a delejbe bedugva?

annak van azután ...(na mije van segíccs?) hangja? na az nincs nekijjjje

brühüyyy
@Rodeo36:

"2 perc 27 másodperc gyönyör..."
Korod ellenére, elég jól bírod!:)
@Rodeo36:

De ha a delej belevág, akkor van a frázis:)
@Penivaldes:

Van más is a szimfonikus műveken innen.

De ha mondjuk egy hegedűverseny közben nem történik semmi, akkor vajon egy popzenei klipben mi történik azon kívül, hogy egy szakadt luvnya szintetizátorkísérettel elnyávogja 12-szer ugyanazt az 1 sort? :)
@punkfrog:

Magyarország is nagyon jól megvolt az EU nélkül 1109 évig. Aztán csatlakoztunk, és 4 év alatt csődbe is mentünk.

Én nem ragaszkodom hozzá. Neked létkérdés, mi?
@Penivaldes:

mondjuk (ugye mondhattyuk?) a Lord of the Rings az a 3 része az másolata az eredeti Niebelung Éneknek amit Richard Wagner megszinpadiasított (de szép magyar szó?) 16 óra zene és kurva sok esemény sokkal több mint a Lord of the Ring-ben ahol kurva sokat lelkiznek, Wagner meg hát pragmatikus...az egyiket ismered? vagy egyiket sem mert mind akettő hosszú és a penny-k nek nincs ám idejük saját magukra mert ...hát nincs

könyvet szoktál olvasni? az is semmi sem történik kurva sokat kell lapozni és kurva sok betű betű hátán némelyik 3 vagy 4 kötetes és ha nem csapkodo a legyeket vele akkor közben semmi sem történik, ugye?

mennyél főzni de nehogy "lefőzd" magadat az olyan snassz

brühüyyy

esetleg festettél képet? 3 percnél hosszabb ideig?
@tristen2005:
és mikor van a para frázis?

brühüyyy
@Istóczy Viktor:
látom, számok adatok nem zavarnak!
az miért van, hogy szerettek ebben a liberális fertőben fürdeni?
mit szeretnél? nyögd már ki!
mire vagy kiváncsi?
kállay szandensz a nagy magyar magyar hős fija? nem nyert?
még hangszórót sem?
@tristen2005:
nem hallgatok és nem is nézek pop-ot meg a többi izét, soha

ez az én ...és legyen má' fantáziád

www.youtube.com/watch?v=lOcV2CL6O0I

penny-ke te most ne figyelj és véletlenűl se hallgasd meg

brühüyyy
@Rodeo36: ha egy könyvet sokáig kell olvasnom, akkor az nem jó könyv. A jó könyvet elkezdem olvasni 2 órakor és befejezem max 5-re. függetlenül a vastagságától, lapszámtól.
persze, hogy festettem, nagy műgonddal, elkenődéssel, reménykedéssel.
@Rodeo36:

"és mikor van a para frázis"
Mikor össze futsz Habonnyal.
pedig itthon vkinek a valakije...
na mindegy ez van... kis ország, kis kirájok...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én a zenét érzelmi úton közelítem meg. Röviden: egy hegedűverseny nem hoz belőlem elő emlékeket, nem könnyezem meg emlékezve régi barátaimra, ifjúkoromra.
Ellenben az hogy szintipopra dalol egy nő, vagy férfi az igen. Mert azt halgattam kamaszként, és most azon kacagok, hogy miket nem hallgattam 10 éve
@tristen2005:
tévedés, az a kontrapunkt

brühüyyy
@Istóczy Viktor:
na ennyit gondoltam a felfogásodról!
gazdasági adatok, támogatások!
ilyenekre gondoltam!
te, mint az oviba!
nemzetieskedj!
az jó!
senki más, a világban nem nemzet, csak a magyar!
baszod ezért tart itt az ország!
ezek a libsik, csak elárulni akarják a nemzetet!
mit keresel itt?
mit szeretnél tudni?
@tristen2005: te kis genya! és melyik lennék én a kettő közül?:)))
@Penivaldes:
és kamaszként milyen izéket váltott ki belőled amikor belerittyentettek a nyirettyűbe és csak úgy harsogott?

ezek az emékeid?

brühüyyy

kááááááááááááááááárrr mondá a holló és arrébb libbent
@Rodeo36: azért az elgondolkodtató, hogy személyeskedsz:)
csak tudnám miért...?.)
@Istóczy Viktor:

És az nem lehetne egy opció, hogy mi inkább maradnánk az EU-ban, ti meg visszatakarodtok Mordorba? Csak kérdezem...
@Penivaldes:

először is:
el kezdem olvasni ezt így írjuk magyarul!!!!!!!!!!!!!!

ha Hérodotoszt kiolvasod 3 óra alatt akkor ma mit tucc belőle idézni ???
és

az Argonautáőkat és az Iliászt meg az Odysszeia-t is átrohansz rajtuk

leteszed a szőnyegre és úgy vagy csak akárhol hadd legyen koszo?

és mit festettél elkenődéssel?

valami nonfiguratívat?

mint amire a látogató ráírta, hogy az lehet de a tied

brühüyyy

szép tartalmas életed van tele van ürességgel és semmivel abból mindíg fér még sohasem telik meg
@Penivaldes:
hát ha te egy személy vagy akkor igen, ha nem, akkor szóljál...
neked írtam mert te mondtad hogy fel leszel töltve mindenfélével és arra emléxel ami akkor sem ért semmit amikor először

brühüyyy

persze hogy személyeskedek nem a szomszéd Rozi mondta hogy lófasz hanem te hát most reagálok személyesen neked és nálam ez egy rossz szokás...ha te szólítasz akkor neked csakis neked és nem a szomszéd macskájának

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tőlem maradhatsz Londonban, ha bevált neked a fekete mosogatás.

Én jól megvoltam az EU-csatlakozás előtt is, és az EU ellenére most is jól elvagyok. De mindent összevetve egyértelműen a kilépés híve vagyok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
valamit akar!
olyan mint egy kezdő...
nem tudja megfogalmazni...
lehet szeretne valami cimet, telefon számot..
még nem tudja, hogy a fiuk, vagy a lányok érdeklik!
@Rodeo36:

Én hallgatni szeretem!!
Úgy száz éve játszottam pozanon,de a kottaolvasást sohasem szerettem,főleg ilyen szinten!!
@Penivaldes:

Én is érzelmi úton közelítem meg. Bőgni tudnék a hegedű hangjától... :D
@Penivaldes: nem is tudtam, hogy kis genya vagy:)))
@Rodeo36: már minek is idézzek belőle? nem lexikon vagyok.
Nem, nem a földre teszem le a könyvet. Nálunk van polc, könyvesszekrény. Mi azokon tároljuk a könyveket.
Az Odysszeia-t nagyon szerettem, magával ragadó történet, ahogy a komplett görög mitológia az.
@Istóczy Viktor:

Szerintem te a legjobban Kádár Elvtárs alatt "voltál meg", azokból a vén pártitkárokból lettek a mostani, tele pofával köcsögeu!-zó nagymagyarok.

megjegyzem, már Kádár Elvtárs is inkább Európa, nem Ázsia felé próbált közeledni.
@gazoló:
ezek érdekes dolgok ismerek olyat aki folyékonyan beszél arabúl még a különféle szlengeket is de el nem tuggya olvasni

nálam ez sohasem volt megoldás

egyébként nem tudom hogy posaunoztál és mit ha nem tudtál elolvasni egy művet sem...hallásból mint a vakok?

élvezd

brühüyyy
@taga20:

Tőlem kérded? Hát a köcsög:)
@tristen2005: az a Marcellusca, annak mozgatja a lábait..
@Penivaldes:
jézusmáriaszentisten ennyi és semmi más, és persze nagyon bájos?

rettenetes

hát ez az ország ezért megy vissza Mordorba mert az Odysseia-t azért olvassák mert sok a pletyka benne és olyan bájos

ó (nemlétező) éguraelnehaggy...kár értetek, komolyan

brühüyyy
@Penivaldes:

én most magyek Spanyol Nagydíjat nézni már csak pár perc

brühüyyy

olvasd el a Pún Háborúkat és Seotoniust
@Istóczy Viktor:

Kíváncsi lennék, ha Mo. alatt kitörne egy szupervulkán, London vagy Moszkva felé indulnál. Az is érdekelne, hogy ha rádszakadna a lottóötös, miben tartanád: euróban, dollárban, forintban vagy rubelben. Ennek tükrében tudnám megítélni, hogy komolyan beszélsz, vagy csak egy süketelő troll vagy.
@Istóczy Viktor: ha nem kell, akkor miért követeltek EU jogokat és EU béreket?
ezzel pedig visszatértünk az eredeti hozzászólásomhoz.
a legviccesebb jobbikos plakát:
Magyar gazdaságot, európai béreket!
@Rodeo36:

Tikeh Nuneh Ba Ob Khrelleh Bezorg Va Khube Boyast Ino Begeram-
@Istóczy Viktor:
"Magyarország is nagyon jól megvolt az EU nélkül 1109 évig. Aztán csatlakoztunk, és 4 év alatt csődbe is mentünk."
Öööö... nem agysebész vagy, gondoltam.
A mai magyar beruházások mekkora arányban vannak is EU támogatva?
Cicabogaram, te sötétebb vagy, mint a volt KISZ köcsögök, MSZMP funkcik, vagy a Liberális Internacionálé volt alelnöke - szóval a jelenlegi kormány.
Ostoba fideszmuzsik létedre nem szégyenled magad a MÚLT felemlegetésével?
Hisz ezek nélkül a szarfaszúak nélkül, ma miről ugatnál ecceri?
Kicsit kéne olvasnod, művelődnöd, tájékozódnod, oszt akkor nem lennél sötét, mint a néger seggeluka...
Piktortól kérj autogrammot legközelebb, oszt a titulusokat kezd melléírni.
Ha röhögés nélkül le tudod írni a "KISZ Titkár" és a "Liberális Internacionálé alelnöke - 1992-2000" után, hogy a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke, minden elismerésem a tiéd... :))
Evégre azok a szilárd erkölcsi elvek sokat nyomnak a latban.
TUDOM ÉN!
KOMOLYAN!
DE'TÉLLEG!
@Rodeo36: elnézést, de én nem mondtam azt, hogy lófasz, csupán annyit, hogy én a komolyzenét unalmasnak vélem. De nem tartok senkit vén, begyöpösödött alaknak attól, hogy inkább hallgat komolyzenét, mint pl Depeche Mode-t. Mert neki az tetszik, szíve joga.
Egyébként jó szórakozást a nagydíjhoz.
@Rodeo36: "el kezdem olvasni ezt így írjuk magyarul!!!!!!!!!!!!!!"
nem, nem így írjuk.
@tristen2005:
ez a selejt bosszúja vallon vagy csak holland? tudod amire aszongyál, hogy olyan mint mikor részeg német tengerészek angolul próbálnak beszélni

de nem tudom megfejteni ne haggy itt a tudatlanságban

brühüyyy

álmatlan perceim lesznek
@tristen2005: köcsög aki mondja, te köcsög:)))
@punkfrog:
el kezdem olvasni

és nem

elkezdem olvasni

te kis delikvencs

brühüyyy

tanulj még nem késő?
@punkfrog:

Mordori munkamorált, észak-koreai politikai kultúrát, neandervölgyi írásbeliséget, európai béreket! (Jobbik i.e. 15 000)
@Rodeo36:

Az angolul beszélő részeg fricceket szoktam érteni, a britisinglissel vannak gondjaim. :)
Szujó:
"..nem működik megfelelően a rajt-elektronika, bár nincs olyan az autókban!!!"
:))))
@Penivaldes: pedig ráférne az öregre egy kis DM:) ne mindig a pingvinekre élvezzen:))
@punkfrog: ez egy barom! visszasírom palikot meg gyulát:))
@taga20:
Mit ittál? Sört hozott valaki neked? :)
A víz telik szépen, már járható a Mosoni! Szóval vmi még lesz a végén. Majd jövő héten csörgök.
kepkezelo.com/images/ogid1zvuwr88qz1klblr.jpeg

:))))vigyázat üt!!

A kép címe:

A lilaruhás nő,a 'főni és egyéb 'naccsosnagyasszonyok!!!
@taga20: a palikot igen.de a gyulát????????
@gazoló: a sárga harang napszemüveges kopaszt tojik?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): okés, má várom az evezést. ja nem a piálást:))
egyébként méregtelenítek ma, csak vizet iszom. küldött nekem jég, me neki sok van, tudod még a vodkába is:)))
@Penivaldes:

Micsoda??? Frodo meg Samu Gyűrűstől meglép Minas Morgulból? Hát micsoda munka ez??? :)
@taga20:
Az pedig mocsok veszélyes műfaj! Tele bacikkal, meg minden a víz... tucc'élni, nem semmi merészség! :)
@gazoló: a főszurkoló nyakában a magyar zászlóval!:)))
neki mindenhol meccs van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Utálom a nagyvárosokat, így egyiket sem céloznám meg. Ha muszáj lenne innen elmenni, Olaszországot választanám, annak is a déli részét.

De ha mégis csak London és Moszkva a menü, akkor Londont választanám, mint ahogy a magyarok többsége is. Ezzel próbáljátok arra rávenni az országot, hogy pucsítson be Londonnak, Berlinnek és a többi nyugati országnak, akik pont annak köszönhetik sikereiket, hogy sikeresen megvették más országok hazaárulóit, így ki tudták azokat fosztani.

Németország például mikor fizeti ki felénk fennálló adósságait? Ugye, hogy nem véletlenül, "erkölcsi" okokból tagadjátok a megszállást?
@Penivaldes: Tom Waits is nagyon rendben van

van élet az operaházon kívül is ;-)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): most, hogy mondod, kezdem magam rosszul érezni. a futam után el is megyek a botba fertőtlenítőért:))
A rendes, Nagy Eltartó németek, akiknek a faszát szopjátok a norvégoké mellett, és még a megszállásukat is tagadjátok (akárcsak anno a szovjetekét):

"Ennek a politikának az eredménye az volt, hogy a magyar ipar jelentős részben már a megszállás előtt is Németországnak termelt, amiért a magyar állam lényegében nem kapott ellenszolgáltatást Németországtól, így a Német Birodalom rendezetlen tartozása Magyarország irányába 1944 elején már elérte az egymilliárd birodalmi márkát, vagyis kétmilliárd pengőt.

A háború németek szempontjából kedvezőtlen alakulása 1944 elején fölértékelte a magyar gazdaságot is számukra. A megszállást követően a különféle német állami szervek képviselői jelentek meg Budapesten, és Veesenmayeren keresztül kívánták teljesíteni gazdasági követeléseiket. Az összesítést követően az derült ki, hogy a németek igénye havi 400 millió pengő kifizetését követelte volna meg a magyar kormánytól. Közgazdászként Veesenmayer is pontosan látta, hogy a magyar állam képtelen ekkora összeget kifizetni, és ez már rövid távon is nagy gazdasági problémákat jelentene.

A magyar kormány végül havi 200 millió pengő kifizetését vállalta, ami még így is hatalmas summa volt, hiszen az 1944. évi költségvetésben a magyar állam kiadásának teljes főösszege 4,1 milliárd pengő volt. 1944 áprilisától a magyar állam teljes havi kiadásának több mint a felét a németek kapták meg, ami formálisan a megszálló csapatok kiadásaira ment el. A magyar állam március és október között összesen 1,2 milliárd pengőt fizetett ki Németországnak, a továbbra sem kifizetett áruszállítás révén pedig a németek adóssága megduplázódott, 4 milliárd pengőre emelkedett októberre."

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20140509-megszallas-1944-hogyan-valtozott-az-elet-magyarorszagon-a-nemetek-bevonulasa-utan.html

Ha már úgyis elhúztatok innen a gecibe Németországba és más helyekre, nem akartok rákérdezni, hogy mikor fizetik ki a számláikat?
@Istóczy Viktor:

Meg voltunk szállva? Akkor a megszálló csapatok oldalán önként harcoló katonákat hogyan is hívjuk? A "legpocsékabb nemzet", ugye...

Egyébként ja, szerintem se Londonnak meg Berlinnek pucsítsunk be, pucsítsunk be Azerbajdzsánnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: senkinek ne pucsítsunk be..nem pincsik vagyunk szerintem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Letagadod a 4 milliárd pengős német adósságot?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egész életedben azon gondolkodtatok, kinek pucsítsatok. Moszkvának? Brüsszelnek? Londonnak? Berlinnek?

A buzeráns fajtád felett eljárt az idő, Eurovíziót még nyerhettek, de választást már nemigen!
@Penivaldes: nem pincsik, vak komondorok. mindenki átesik rajtunk.
@Istóczy Viktor:

Szerintem is pereljük be őket, nem néz minket így is mindenki trikós-cigánynak.

Bazmeg, csatlakozunk, hátha lepottyan valami, már akkor is csak azt nézve, hogy tudnánk megúszni, hogy ténylegesen is be kelljen szállni, a "megszálló csapatokat" virággal fogadjuk, lányainkat a német katonák ölébe ültetjük, aztán ötven év múlva elkezdjük lobogtatni a számlát, hogy "ez itten nem lett kifizetve!".

Gyönyörű...
@parti_giano:

Tudtommal nekünk se nullázódott ki az adósságunk az ajró bevezetésével, egyszerűen át lett számolva, és fizettük tovább.

Ti szoktátok mondani, hogy nem az a magyar, aki féltéglával stb.

Vajon magyarnak kell-e tartani azt, aki cinikuskodik, ha a magyaroknak járó adósság megfizetéséről van szó?

Most legyél magyar, zsidó!
Gulyáshitler, isteni, hogy ez miért nem a mi eszünkbe jutott.

Gulyáshitlerezi Orbánt a német lap
Európában senki nem szereti Magyarországot. A gulyáshitlernek viszont mindegy is, milyen kritika érkezik Európából. Csak uszít tovább a zsidók és romák ellen, visszaküldené a nőket a tűzhely elé, csak feleségét, Lévai Anikót küldi vissza fosztogatni a földekre (vég nélküli korrupciós botrányok).
cink.hu/gulyashitlerezi-orbant-a-nemet-lap-1574701062
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
én meg az amerikai inglist útálom és a british austral meg az Új Zélandi imádnivaló és pláne élőben

brühüyyy
@punkfrog:
nálatok van házi nyelvtan vagy???

brühüyyy még nem nyilatkoztál...

brühüyyy
@Spániel:

Az alcsútizással, pusztaputyinozással már kétszer is sikerült kétharmadhoz juttatni, szerintem a gulyáshitlerezést se hagyjátok ki! 4 évig nyomassátok reggel, éjjel meg este!
@Rodeo36: mi van öreg, hízik a májad? lajos és a merdzsó jó muzsikál:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a nickje is teljesen NER kompatibilis...

csak dajcsot meg fónagyot nemtom melyik fiókba rakta az istenbarma
@taga20:

"botba fertőtlenítőért:))"
Te is csak azért nem sexel a Wc-BE, mert ott a Domesztosz

www.startaruhaz.hu/images/drogeria/Domestos_fertotlenito_folyekony_tisztito_Red_Power.jpg
@Sir Bates dö Hól: sír, hol van az a régisír, aki a legkreténebb trollokkal is edumált?
Látom, megint belecsöppentem egy értelmiségi nagygyűlésbe.

Odáig rendben van, hogy a szalonból ki lettetek baszva, de boldogabb lennék, ha a szalonba jövet-menet sem kellene találkoznom a fajtátokkal!
@taga20: igaza van - rühes kutyák verjék máshol a... nyálukat
@gazoló: @tristen2005:
Ilyen megszállottan szereted a szakmádat, hogy még fel is áldozod a szombatodat hősiesen az ellenség arénájában?
Modern Spartacus!
@Istóczy Viktor: jövet-menet még a málnád is kicsöppenhet seggarcz
@Istóczy Viktor:
aktiv, vagy passziv?
milyen partnerre vágysz?
azt látom már, hogy nagyon érdekel a téma!
csak tudod, nem minden liberális a te szavaiddal buzeráns...
@Mariann19:

12 éves korom óta az építőiparban mozgok, és nagyon érdekel most is:) Mindig tud valami újat nyújtani.
@Istóczy Viktor:

Abból a szalonból lettünk kibaszva, ahol a főnök a lányát egy fatolvajhoz adja, a lagzin meg egymás telefonját lopkodja a díszes publikum? :DDD
@Istóczy Viktor: nektek hazugfletoval milyen sikeretek volt, így lesz ez nálunk is.
@gazoló:
Nézted a Fradi- Győrt?
Amikor 10-el vezetett a Győr, már majdnem abbahagytam, de aztán végignéztem.
A Fradi ma nagyon alulteljesített.
@Istóczy Viktor:

Nagyon vigyázz a "Szalonban", nehogy hirtelen ellopj egy telefont, állítólag a rossz példa is ragadós...

És ha eddig tudtál magyarul, kezdj el úgy beszélni, mint egy mocsári ork, különben zsidónak néznek.
200 pengős fizetés jónak számított annak idején.

Az egyszerűség kedvéért számoljuk át 200 ezer mai forintnak.

A németeknek tehát csak a nekünk ki nem fizetett számlái a tízszeresét nyomják annak, mint amin most ajvékoltok. Plusz kamat, plusz kártérítés.

Nektek nem hiányzik ez a pénz, ha már a pénz az istenetek?

Vagy pont akkor hiányozna, ha ki lenne fizetve?
@Rodeo36: Elkezdem olvasni a helyesírás szabályait.Tedd ezt te is!
@gazoló: Mennyi ápolatlan, ízléstelenül, rosszul öltözött-fésült ember... és mind a zakóját markolássza, talán félnek?
@Mariann19:

Sajnos nem de örülök,hogy van itt egy igazi 'kézifan barát és'megírja:)))
Várom a hónap végi Bl döntőket fociban és kéziben,na és a focivébét!!
Hiánytüneteim vannak már ezekből a sportokból..Nekem a forma-1-nél a sakk is látványosabb és izgalmasabb 'sport...
@Istóczy Viktor:

És a németek kérjenek elnézést, amiért beléptünk mellettük a háborúba!

Megtévesztették szegény magyarokat. Mi csak Erdélyt akartuk visszakapni, meg a zsidóinkat kipaterolni valahova, lehetőleg ingyen. Fasse gondolta, hogy ez lesz belőle.

Mire meg kiderült, hogy a hadviselő szövetségesnek anyagilag meg katonailag is be kell szállni a buliba, már befestettük magunkat a sarokba.

Népek Krisztusa, Magyarország.
@épészmérnök:

A "szalon" népe...pfúújjj!!!
Van az a zseton amiért szivesen kiállnak oda!!
Nem tudom a tükörrel hogy vannak?
@Rodeo36:
el fogom olvasni
el akarom olvasni
el tudom olvasni
el szoktam olvasni
elkezdem olvasni
nem egyszerű a magyar nyelv.
@épészmérnök:

Érzik, hogy azért ez gáz... Viktor így demonstrálja nekik, hogy mekkora gerinctelen csicskák.

Ez már majdnem stílus.
@épészmérnök: bugris suttyók, nem is nézhetnének ki másképp
@punkfrog:
kezdd el olvasni a helyesírás szabályait...mióta van ez a szabály...ez is valami fidesz betegség vagy általános mint a delikvencs?

brühüyyy

napinyelvtan.blogspot.ca/2013/02/az-igekotok-helyesirasa.html

na most ennek alapján nyugodtan mondom, hogy pukkaggy meg és tanulj meg magyarul

Az igekötőkről szóló második cikkben tömören igyekszem összefoglalni azok helyesírását.
Használatukkor mindenekelőtt tisztában kell lennünk, hogy az igekötő mely igéhez tartozik, enélkül minden további útmutatás hasztalan. Így elkerülhetők azon esetek, amikor egy igekötő saját igéjétől elszakadván egy másik igével állna össze (pl. meg fog születni, fel tud szállni, el van szúrva).
Így különbséget kell tudni tenni a 'megfogja az isten lábát' és a 'meg fogja az isten lábát csókolni' alakok közt, hiszen míg az első esetben az igekötős ige a megfog, a másodikban a megcsókol. Ugyanígy: megtudja az vádat, de meg tudja az vádat cáfolni.
Az igekötők három szórendje:
Egyenes szórend: Az igekötőt egybeírjuk az igével, amennyiben közvetlenül saját igéje előtt áll, bárhol helyezkedjék is el a mondatban (pl. felszáll). Az ilyen alakú igekötős igéből képzett főneveket is minden esetben egybeírjuk (pl. felszállás).
Fordított szórend: Az igekötőt és az igét különírjuk, amennyiben az igekötő az ige(név) után következik a mondatban (pl. szállj fel).
Megszakításos szórend: Amennyiben az ige és igekötője közé valamely más szó (netán szavak) ékelődik (köztük akár más segédige), akkor minden szót különírunk (fel tud szállni, fel nem szállna). Az ilyen alakú igekötős igéből képzett főneveket is minden esetben különírjuk.

brühüyyy

ja? és szégyelld magad
@épészmérnök: mitől félnének? Ma már semmi szükségük protokollfőnökökre,akár kukazsákban is mehetnek a Gundelba, mert

A magyarok kezében van Európa alakításának lehetősége -
A magyaroknak tudniuk kell, hogy a kezükben van a lehetőség Európa sorsának alakítására - mondta a Külügyminisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkára -

magyarhirlap.hu/a-magyarok-kezeben-van-europa-alakitasanak-lehetosege
@tristen2005:
törölték? nem lehet kinyitni

brühüyyy
@Spániel: jaja, én is magyar kézzel alakítom Európát - Ausztriában
@Istóczy Viktor: ide figyelj, pöcsfej! legyek zsidó, de akkor is tájékozott és olvasott. de látom, te mélyen agycsökkent vagy.
ha olvasnál tovább, akkor tudnád, mind a magyar tartozásokat a német magánhitelezők felé, mind a német állam tartozásait a szövetségesek háborús jóvátételként elvonták. tehát, ha számlát akarsz lobogtatni berlinben, előtte írasd alá az oroszokkal, franciákkal, angolokkal és az usa-val. megint benyögtök egy jól hangzó állítást, féligazságot, aztán megsértődtök azon, mikor rátok olvassák a hülyeségeiteket.
@gazoló:
A hiányérzetedet még feloldhatja a Sportklubon 19 h-kor kezdődő Pick Szeged - Veszprém döntő.
Remélem, az izgibb lesz, mint a lányoké volt.
@vitéž munkášőr:
útálom az ilyen fölösleges szócséplést nincs igaza és még jártattya is

delikvencs és a többi állaccság az MTA--ig bezárva

brühüyyy
@Rodeo36: én csak a turulbanszületett mélymagyarnak sminkelt sekélytótokat basztatom a helyesírásuk miatt
@épészmérnök:

mind idegbeteg és rettegnek mert nem tuggyák kitől kell igazából rettegnie de tuggya, hogy bármikor bárhol vége a jólétnek és indoklás sem lesz

non piú andrai farfallone amoroso...Mozart, a pennyke nem szereti

brühüyyy
@vitéž munkášőr:

nézd, ez egy olyan felesleges szócséplés-----lenne----ha, de nem tanulnak meg dolgokat és ha be is magolja nem érti

mint a penny eloolvas 12 liter könyvet és sohasem tuggya meg mire is jó az abban írt "baromság" ami olyan cuki

amikor valaki Pliniusokat olvas az nem azért teszi, mert sétálni akar a Forum Romanum-on hanem mert a mai magyar és világhelyzetben akar tájékozódni Plinius is ugyanazt tette onnan tuggyuk a római régmúltat

és a többiek is

dehát ezt meg kellene tanulni érteni valamit

kész!!!!!!!!!!!!!!!: "delikvencs"

ettől kiborulok

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
de most itt van adva a hatalmas és sohavisszanemtérő alkalom

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
anno sohasem tanultam meg a szabályokat de megtanultam mit kell csinálni, ha el tudták olvasni a macskakaparásomat akkor jeles lett mert helyesírási hiba nulla és az értelme4zés is kristálytiszta azaz:

ki kell tudni fejezni magunkat (így különírva)

brühüyyy
@vitéž munkášőr: és sajnos, igazuk is lehet, megint zsarolási pozíciót szerezhetnek, ha a néppárt csak egy mandátummal is, de többségbe kerül.
Reméljük, nem, megyek szavazni.
@Rodeo36:

"amikor valaki Pliniusokat olvas az nem azért teszi, mert sétálni akar a Forum Romanum-on hanem mert a mai magyar és világhelyzetben akar tájékozódni Plinius is ugyanazt tette onnan tuggyuk a római régmúltat" - ezzel mondjuk tökéletesen egyetértek...

a "delikvencst" ki használta? - már annyiszor emlegetted...

nekem személyes kedvenczem a "kaukció"

XDDDDD
@Rodeo36:
Elkezdeni a főnévi igenév, ennek ragozott alakja az elkezdem.
Ha elolvasni ige lenne a mondatban, így nézne ki: "Kezdem elolvasni."
:)))
@Rodeo36: az "én sem tudtam"-ot @tristen linkjére értettem
@punkfrog:

tudod mit: LÓPINA

és befejeztem veled ebben a témában, OK?

brühüyyy

ilyen sötétség és csökönyösség? =fidesz
@punkfrog:
el kezdem olvasni

és még 13 LÓPINA

nem únod?

brühüyyy
@Spániel:

"a remény a vereség első jele" - F. W. Nietzsche
@vitéž munkášőr:
itt a blogon is sokan...amikor kiborúltam akkor gyüttek mindenfélével

még akkor is amikor bemásoltam az eredeti latin szó alakját és változatait

dög unalmas

és nem aggya fel...mert csak mert fidesz mint a Győri leányzó meséli hogy 300 millió európai sorsát 8 millió magyar fogja rángatni...és nem röhögi el magát

brühüyyy
@Penivaldes: "mert hosszúak, túl hosszúak a komolyzenék, és nem történik közben semmi sem. "

Neked, Peni, Cage-et kellene hallgatnod, biztos megváltozna a véleményed :-P
@vitéž munkášőr:

Micsoda meglepetés, hogy te is új hazát választottál, Conchita.

Remélem, azért az Összefosásra még adtál egy szavazatot idén is!
@parti_giano:

Az ún. holokausztért is újabb és újabb számlákat nyújtotok be, miért ne nyújthatnánk be mi is egy számlát a németeknek, pláne ha alapja is van?
@Mariann19:

Isten vagy,aki megmentettél a szomjhaláltól!!
@Istóczy Viktor:
Conchitánál kire gondoltál?
Az Eurovíziós Dalverseny nyertesére?
@Rodeo36: te kezdted.kijavítottál egy helyesen leírt szóösszetételt.aztán beleragadtál.
nemcsak neked szabad okoskodni!
nekem is lehet hülyéskedni!
de tényleg befejezem.
@gazoló:
A múltkor te mentettél meg ugyanígy, örülök, hogy életben maradsz.
Azért szomjhalál ellen szerezz be egy kis folyékony nyugtatót, mert nagy derbire számíthatunk.
@punkfrog:
egy teljesen helytelenűl írt szóösszetételt jqavítottam te meg hallgattál volna bölcs maradtál volna

brühüyyy
azt sem tudod miről volt szó
@Mariann19:

Conchitának az Ausztriába gazdaságimenekült bolsigyanús olvtársat neveztem, már nem is tudom hirtelen a nickjét, mint ahogy az ajrovíziós idiótának is csak a szakálla marad majd meg a "produkciójából".
@Istóczy Viktor: na lemegyek dedós szintre, hogy értsed. tartoztak nekünk a németek, háború után nekünk jóvátételt kellett fizetni. ezt a tartozást -betudva a magyar jóvátételbe- a németek kifizették a győzteseknek. tehát rendezték a számlát. érted már, győzike?

mi az az un. holokauszt, agyament?
@Istóczy Viktor: de amilyen hülye vagy, nézted. látszik is rajtad, hogy a szomszédokon, barátok köztön és a való világon szocializálódtál.
@Rodeo36:

Ne húzd fel magad, de most tévedsz. A kezdeni nem segédige, tehát az általad linkelt szabály vonatkozik rá.
@Istóczy Viktor:
Sajnos, nem tudom, ki az Ausztriába menekült bolsigyanús, gazdasági menekült elvtárs, ez nem elegendő információ.
@taga20: itt vagyok, mint anya a hülye gyerekének, sokadszorra mondom el, angyali türelemmel: vannak a trollok, vannak a teljesen eltérő véleményen levők és vannak azok, akik átlépnek egy határt, akiket a nem-virtuális-térben fejbe kúrsz egy vascsővel, ahogy a veszett kutyát is hókon baszod, ha látod... érted?...
@Istóczy Viktor:

Sárgarépafejű jobbágy!
1.Most legalább kimondtad azt amit okoztatok az országnak:"gazdaságimenekült"...Miért is,és mióta vált ez tömegessé!?Segítek,az országlásotok alatt...Emellett a legnagyobb probléma,hoy sokan nem csak a gazdasági kényszer miatt,hanem élhetetlensége miatt menekülnek el innen gyökér!!

2.Mi az hogy bolsi itt és most a jelenlegi Magyarországon?
Magyarázd el ezt 'lécci??
@Rodeo36: Kedves Rodeo, a "lópina" becsületes neve PÉRÓ. Amikor a kancának megtetszik egy mén, akkor villogtatja a péróját.
@gazoló: XDDDD

nagyjából pont. szerinted fogta?
@Sir Bates dö Hól: sirnyűséges lehetsz, ha kitör belőled a vadállat. erre mondta az öreg woody, vessetek a mókusok elé?
@Orica Középföldi:
miért tévedek?

"el kezdem olvasni" és nem: "elkezdem olvasni" ami teljesen helytelen

azaz

elolvasni kezdem vagy kezdem elolvasni

abban a formában ahogy penny írta 3 különálló szó

a második sorban általam is írtak két szóban írandóak

most te mit akarsz?

bemásoltam a szabályt és annak a penny szövege nem felelt meg és a pankosbéka beszólása fölösleges volt

brühüyyy
@Rodeo36: azért az most meglepett, hogy nem az oxford dictionaryt linkelted... (mit akarsz mondani; hol a hangsúly... ettől függ, melyik a helyes)... szvsz, neked is @punkfrog: :-)...
@Istóczy Viktor: MÉG innen járok ki dolgozni - de már nem sokáig. és inkább nézem a koncsita, mint Európa segglyukát, pláne olyan bérért, amiről itthon nem is álmodhattam, te szar :-)
@épészmérnök:
sohasem fogok megtanulni magyarúl? vagy ez valami baja Santiago-i slang?

brühüyyy

jöhet az úthenger...is
@Rodeo36: létezik olyan magyar szó, hogy elkezdeni. de egyben írják. szar napod lehet ma.
@Sir Bates dö Hól:

a magyar helyesírási szabályt másoltam be

még te hiányoztál te is delikvencs? a szokásos

te hová teszed a hangsúlyt?

brühüyyy

van még valaki más aki hozzá akar szólni a pankbéka szócsépléséhez meg a penny helytelen írásához?

még csak 14173-an vagyunk sok hiányzik
@Rodeo36: Így hívják a lótenyésztők. Szaknyelv. Nem muszáj ehhez is értened. Én sem sokat értek hozzá, csak annyit, amit a lótenyésztő szakmunkás gyermekemtől tanultam.
@vitéž munkášőr:

:))

'Sztem 'sehallselát mert feje 'vitya ánuszában pörög állandóan!!
@parti_giano:
a kurva...el kezd olvasni

ugye? elkezdeni valamit és máris 3 szó az a szabály neked van rossz napod

mit nem ittál?

brühüyyy

még hiányoznak 14176-an ebben a témában
@épészmérnök:
lehet, hogy megjegyzem, kösz...óriási dolog, hogy azt egybe lehet írni

brühüyyy

a magyarok nem tudnak magyarul és nem is akarnak megtanulni
@gazoló:

Jó eséllyel például te vagy a bolsi.

Vallj színt! Idén is az Összefosásra szavaztál?
@gazoló: és szerinted a csúti paraszt megsimogatja a buksiját a frappáns nickjéért? (és most nem a viktorra, hanem ami előtte van arra gondolok)
@parti_giano:

azért ez Nobeldíjas várományos és mit fog kántálni:
Eladó az egész világ Aranyborjú fennen trónol...kár, hogy nincs hangja

brühüyyy

majd lop valami hangot
@Orica Középföldi:

mekkorát? mert abban nem vagyok menő...viszont tudok lebegni

brühüyyy
@parti_giano: mutáns mókusok azok!:-)... mint a három nyulak zelknél:-)...
Van egy olyan érzésem, hogy most kezdődik a tánc. Az EU és általában a "fejlett nyugat" berágott a Kisgömböc&Tsai tolvajbandára, mely nem csak lop, hanem még hülyének is nézi az adományozókat.
Igaz, ezzel jórészt a "népet", a "magyarokat" büntetik, de ha azoknak ez tetszik(mármint a fenti bagázs, akkor így jártak.

Mi lesz, ha ezután csak a tiszteletet kapjuk, a lóvét meg nem?!!!
hehehe
Vajon felfogják az éceszgéberek, hogy mit csinálnak?
A népszerűség hajhászása ilyen módon irtózatosan sokba kerül. Nekünk, nem nekik.

Remélem, az ellenzék végre magára fog találni, és sorra leüti ezeket a nagyon magaslabdákat!
@parti_giano: neki szívesen rajzolok melleket - mondjuk egy sniccerrel
@parti_giano:

most akkor egyetértésem jeléűl a hangadó és adózni a hangodról az meg egy másik és külön írandó
"hang adó"

ma semmi sincs a helyén csak a trollok

brühüyyy
@Rodeo36: "még te hiányoztál te is delikvencs?"... tudod, mindig összefújja aszemetet a szél...

"ki kell tudni fejezni magunkat (így különírva)"... akkor a "be kell szarnom magamtól" is helyes, ugye?... (magas volt ez nagyon, bocs:-))...
@Istóczy Viktor:
Bacdmeg nem eltaláltad,belepirultam!!
Tovább,tovább melyek még az ismérvei egy bolsinak 'szopper???
@AKIsTUDATLAN:

akkor most klasszkust ídézek?
Oroveso megkérdi Norma-t a lányát aki papnő és vátesz, hogy mikor kell a római elnyomók ellen kardot kirántani?
és Norma:

annak még nincs itt az ideje, még nagyon erősek de senki kívűlről nem fogja őket legyőzni önmagukat számolják fel belülről

brühüyyy

ez a fidesz sorsa is: ők maguk felzabálják egymást
@Sir Bates dö Hól: @Rodeo36: na, eláruljátok végre, hogy ki követte el ezt a "delikvencst"? - megöl a kíváncsiság

:-)))
@Sir Bates dö Hól:

teljesen helyes csak:

le ne szard magad

egyébként kellemes szurka piszkát majd piszkafát vegyél mert elkopott

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
ha van szókeresőd akkor a krokogyilon kell rákeresned az utóbbi 22 hétben

eccerű kis keresés...

brühüyyy
@Rodeo36: "le ne szard magad"

Próbálok tanulni más hibáiból...
@vitéž munkášőr: cirbi, azt eszkalálódott, mint a kubai rakétaválság:-)...
@Sir Bates dö Hól:
és az mta mit szól mindehhez?

brühüyyy
Béláim! :)))

üdítő látni ahogy hordjátok a fényt ablaktalan hazánkba.

(a reggeli linkem ezek szerint nagyon kellett erre a napra. :D)
@AKIsTUDATLAN: :)

"Igaz, ezzel jórészt a "népet", a "magyarokat" büntetik, de ha azoknak ez tetszik(mármint a fenti bagázs, akkor így jártak."

nem tanulunk, pedig példa rogyásig van...
tegnap azt írta Jég ehhez a posztomhoz, hogy nem lehet elégszer felhívni rá a figyelmet...

bocsánat! akkor megismétlem, hogy a figyelem gondolkodásra is serkentsen.

offforever.blog.hu/2014/05/10/az_elnok_aki_nem_pavatancol_es_az_adoforintokat_sem_teriti_el
@Sir Bates dö Hól: írd be az "el kezdtem olvasni" és "elkezdtem olvasni" alakokat...
Jávor Benedek heti összefoglalója a Facebook-on:

"Összesítsük az elmúlt néhány napot. Lázár János élet-halál harcban a norvég és izlandi gyarmatosítókkal. Fazekas Sándor szerint az akác természetvédelmi kockázatai csak imperialista és burzsoá rémhírek. Az orosz-magyar nukleáris együttműködési megállapodás szövegét egy-az-egyben az oroszok írják, ez mindenkinek természetes, és az egészről csak az orosz kormány honlapjáról lehet tudni. Orbán szerint a vita és az egyetértés helyes aránya a választással helyreállt, a vitákat lezártuk, most már csak egyetértés van. Uramisten! Lehet, hogy az elmúlt 25 évet csak álmodtam, a rendszerváltás soha nem történt meg, és a generációváltáson átesett Hazafias Népfront alakít épp kormányt? Pozsgay Imre az egyetlen biztos pont ebben a tébolyult világban."
@guma: jójó, nem pávatáncol, de harc, tündérmese, gyorsnaszád, trafikmutyi nélkül meg van pecsételve a sorsuk, hamarosan eltünnek a térképről.
Ahogy a képeket nézegetem.
@Spániel:

nem vagyok ebben biztos...
de velünk mi lesz itt ipar nélkül és a földalapú támogatásra épülő mezőgazdaságunkkal?
@guma: feltalálják a tsz-eket, állami gazdaságokat.
csak figyuzz.
@AKIsTUDATLAN:

Miféle adományról vizionálsz?

Ez a pénz a norvégok belépődíja a közös piacra. Nem segíly, barátom. Ez a pénz nekünk kölcsönös előnyöket garantáló szerződés alapján jár, fogod? És nincs benne a szerződésben, hogy föltétlenül szélsőlibsiknek kell odaadni cigófajvédő programokra, mint eddig.
@Istóczy Viktor:
na most untalak meg!
értetlen, zavart, rasszista, "ember" vagy!
még azt sem tudod hova nyalj!
1 a fidesznek, 1 a jobbiknak...
este kb 3 ember irta cáfolta a mantrádat, de te csak nyomod a hülyeséget!
irtam már, házi nácink van, menj a picsába (kuruc)ott villogj a hülyeségeiddel!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): azért repülnek ide a kurucosok,mert bajban vannak, lezartóztatták a tulaját.
@Sir Bates dö Hól: nem:) szerintem ako is egyre durvább vagy, régen nem kütél el kapásból valakit a kurvaanyjába.
@Istóczy Viktor: a tipikus tűrhő faszparaszt: "Ez a pénz nekünk kölcsönös előnyöket garantáló szerződés alapján jár, fogod?"... egy szívlapáttal való arconbaszás, az jár neked... helyezd már el magad a táplálékláncban, idióta...
@Rodeo36: szerintem egyből kö inni, abból nem lehet baj:))) hajrá vettel!
@taga20: ok... te beszélgetsz, zeneszámokat cserélsz, tréfálkozol velük, mert szerinted alapjában véve olyanok, mint te/mi/a többiek... ezt akceptálom, de én azt gondolom, ha kicsit több pigmenttel, vagy hajlottabb orral rendelkeznék/-nél, akkor már raknak is a zsákba... mit beszélgessek szarkupacokkal?...
@Sir Bates dö Hól:
Ennek az aljanépnek, ilyen kioktatás?
Minek?
Balfasz komcsiból csak fideszes lehet, már Kövér elvtárs is megaszonta...
Qrva sok a fölös energiád.
Szegény ecceri gábrsikát is gyámolítod, meg a többi agyhalottat is felkarolod... mintha Teréz APA szállt volna le közénk!
@Istóczy Viktor:
Te tényleg ennyire, vagy tényleg ennyire? :((
Mert fel se merem tételezni, hogy szimpla pártgeciként próbálsz itt téríteni, elég átlátszó módon, elég alacsony IQ szinttel.
Blogger Géza hozzád képest egy fenomén!
@Sir Bates dö Hól: ortodokszzsidó vagyok, próbálom megtéríteni ezeket a férgeket:)
@guma:
Köszönöm, hogy ilyeneket csinálsz, gratulálok
Ez az elnök nagyon rokonszenves. Rendkívüli ember, az biztos.
Ó, boldog uruguayiak!
@Sir Bates dö Hól:
Tudod milyen, ha nem hozzák ki a sörét, elszabadul, mint a hajóágyú... :)
@Sir Bates dö Hól: "Qrva sok a fölös energiád.
Szegény ecceri gábrsikát is gyámolítod, meg a többi agyhalottat is felkarolod... mintha Teréz APA szállt volna le közénk!"
de, taga pont eszt állítja, hogy régebben ilyen votá:))
@taga20: ortodokszzsidó vagyok, próbálom megtéríteni ezeket a férgeket:)

Héber neonáciknak nevezte a zsidó telepeseket Ámosz Oz

A szörny szemébe kell néznünk és nevén kell őt neveznünk. Olyanná akartunk válni, mint a többi nép. Reméltük, hogy eljön a nap, amikor lesz héber tolvaj és lesz héber szajha. Most már vannak héber neonáci csoportok is
@ephart: pont rád gondoltam, szerintem köztünk van valami láthatatlan kapocs, más magyarázat nem lehet:)) te kis tróger!
@ephart:
Vannak gondjaid... Te, van olyan is, hogy nem a zsidókkal foglalkozol?
Értem én, hogy ez az előbőrkóstolgatás a kedvenc hobbid, de... nem ciki, hogy egyfolytában a zsidók farkán lógsz?
Gábris pajtid persze lelkesen hájpol itt, de a rúdtáncos szakosztályban ez tudom, felvételi követelmény nálatok!
@guma: azt tudod, hogy régebben vörös gerilla volt:-)...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nos Prolikám ez egy zsidrák portál.próbálok a tárgynál maradni.más felületen nagy ívben szarok rá eszembe nem jutnak.főjenek csak magukban a rettegő nyomorukban
@taga20: most is ilyen vagyok... kisbarátod (sk) meg átlépett egy határt, azért nem dumázgatok vele...
De pölö ezzel a vallási fanatikussal sosem foglalkoznék.
@Sir Bates dö Hól: rendben. te így gondolod én meg úgy.
a baloldalnak is aszt dörgölik az orra alá, hogy nem akartak vitázni a jobbikkal, azé hízott meg ennyire.
@Sir Bates dö Hól: :)

igen!
érdekes dolgokat olvastam róla és az ország kiszolgáltatottságáról is...
(mondjuk az életvitele is "demonstrál" valamit)
@Rodeo36: ugyisvan!!!
Én is Radnai-val láttam.
@ephart:
Zsidó?
Mitől?
Tőled?
Csanci mintájára a családfát csekkoltad? Nálam nem gond, de nálatok... Mert aztán nem'ám "véletlenül" K. Slomó kezei közt végzed, a kis saraboló "eszközével"... :))
Csanci haverotok - "A Párt Ökle", ahogy Zázrivecz pajti nevezte - már gyógyult? :))
Leszarom, csak jut eszembe... :D
Gondolom azt az előbőrt is letudtad...
@taga20:
Te... igyál inkább... Csancival jóban vagy? Zázrivecz érintett meg? Mesélj... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): azon mindig elgondolkodtam, hogy csanád nem vette észre a tetoválást a groszmuteron:)
@Sir Bates dö Hól:

azt gondolom, hogy pl nálunk jól eljátszadoznak azokkal a nem nyilvános adatokkal, hogy ki mi volt (vagy milyen irányultságú) és ezért marad mindig is titok, mert ez zsarolási lehetőség az átmentett "gazdáknak" ami nyugalmat, "tekintélyt" és vagyont hoz...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

szerinted bedöglik az a gép amelyik rendszeresen elsötétedik, majd nagyobb fényerővel helyreáll minden és közben kiírja: a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt...
@guma:
Nem feltétlenül a gép...
Lehet a PC alaplapja, mert vmelyik kondenzátor kész, de lehet monitor is (22" Samsung típushiba, 6 kondenzátor, 5 db 1000 mikro 25 V, 1 db 470 mikro 25 V - pont a napokban volt egy fogászat, hogy kihívtak, gépet kéne cserélni, közben monitor, 5000 Ft javítás csak)
@tristen2005: apám te menthetetlen vagy! legalább eszt raktad vona be:))
www.napiszar.hu/showPost/Fullos_cickok
@guma:
Drájvör friss változat és nagytakarítás... aztán majd csak lesz valahogy, ha nem, na akkor nem. Elsőre ez nem fáj, szóval egy próbát megér.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A rohattimperialista orkok... izé, elkok... rohadék fajta Quasimodo púposan szopatva.
www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=EROHNL

érdekes, elgondolkodtató, arra ösztökél, hogy jobban megismerd az alany írásait... legalábbis én így érzem... magukat konzervnek vallóknak, jobbikosoknak főleg el kellene olvasni, bár sub kavics (továbbiakban sk) ismét szembesül a szövegértés kihívásaival... ettől függetlenül jókat tudna idézni...
@Knósszosz: ja és futtasson le egy centrifuga programot:))) csak segít;)
@Istóczy Viktor: " Ez a pénz nekünk kölcsönös előnyöket garantáló szerződés alapján jár, fogod?"

Ezt mondták a norvégok is. Mármint, hogy kultúremberek a szerződéseket nem seggtörlésre használják.
@taga20:
Önmagában nem, csak ha benyomja a vasaláskönnyítő funkciót is!
Dehülyevagy!!-:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): :)))

kösz. de elfelejtettem mondani, hogy laptop... (az újjal még mindig nem barátkoztam meg, és a régi meg egész feléledt, csak elkezdte ezt csinálni az ASUS)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Arrafelé is egy kézfogás elegendő a szerződéshez?
Itt bezzeg jogászgecik leszarják az aláírt és hitelesített papírt is. Majd a jogászok elvannak vele... Nem is értem...
Bennem lesz a hiba. Felém szóban egyezek meg az ügyfeleimmel és a becsületem a fedezet rá! Persze nem is dolgozok akárkinek...
@Knósszosz: :)

akkor holnap lesz melója a szomszédsrácnak. :DDD
@guma:
Drága! Akkor csak egy elcseszett meghajtó program!
Telefon nekem, egy Teamviewer v. Ammyy programmal átveszem és 5 perc.
Akarod?
(Taga kussol és nem huncutkodik...)
@taga20:
"vettünk egy karton veltinst és egy karton krombachert. asztán beosztottuk:)))"

Még szerencse, hogy beosztottátok, így aztán egy estére kitartott :)
@ephart: ez kurva érdekes, de mindettől függetlenül is szívesen megzabáltatnám veled a keresztlevelemet, te szar
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): szevasz Tesó, jössz a jesivába katkó szűzlányt enni? ;-)
@Istóczy Viktor:
"Ezzel együtt helyesen tette, hogy megkérdezte a norvég kormányt, hogy miért szélsőliberálisoknak adja azt a pénzt, amit annak fejében ad, hogy beléphetett a piacunkra. "

A pénz a norvégoké? Igen. Akkor talán arra fordítják, amire akarják, és senki ne vau-vau ebbe bele. Ha Viktorka nem tűri a beleszólást a dolgaiba, akkor miért furcsa, hogy más is ezt teszi?
@vitéž munkášőr: az enyémet is odaadom neked és dugd föl neki, ha má arra jársz.
@taga20:
Várjál... te ezt nem tudhatod, de van egy fílingje... :D
Majd magyarázkodj anyusnak, ha mégis...
@Knósszosz:
NEM! Ezért nem dolgozok minden szarosnak...
@vitéž munkášőr:
MIVAN??? :)))))
BAZZZ!!!
Besza... behu... lehet? :D
Mi a szent szar az a jesiva, meg a szűz lány??? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem ez az osztrák jómunkásember még nem is vicces. :)

"Ez a bizarr létforma nemhogy elősegítené a homoszexualitás társadalmi elfogadottságát, de egyenesen a legvonalasabb homofób toposzok élő szobra: exhibicionista, perverz bohóc, akinek az egyetlen valamirevaló skillje, az, hogy buzi – ez viszont garantálja is számára a sikert. Ennél durvább melegellenes kampányt az ultrakonzervatív katolikusok, az amerikai radikális neokon prédikátorok, a neonácik és az Al-Kaida közös világ összeesküvése sem tudott volna kiagyalni. Persze a genderizmus tálibjait ez nem érdekli, mert ők pont ugyanannyira szarnak a homókra, mint a heterókra, nekik csak és kizárólag az Eszme számít. (Pont ugyanúgy, ahogyan a komcsikat is csak a proletárdiktatúra diadalra juttatása mozgatta – akár a proletárok hulláján keresztül is.)"

jobbegyenes.blog.hu/2014/05/11/szakallas_vicc_372
"Ez tiszta történelem. Mintha egy kosztümös filmet nézne az ember. Mint egy Jókai feldolgozás. A karmester meghajol. A közönség ül és tapsol. A férfiakon öltöny, nyakkendő. Az énekesnő arca bájos..."

www.youtube.com/watch?v=3FsVeMz1F5c
@taga20: :DDD

irigy kutya! fantáziálsz?
majd ha esztergálni kell valamit, kereslek.
:)
@guma:
Ugyan... irigy kutya, sört se lehet rábízni... Meg amúgy is... beszólt a kis motsok! :))
ezt ki látta? engem megdöbbent ez a nő...
Morvai és Jávor vitája

www.youtube.com/watch?v=IiXMmC6CMqU#t=22
@guma: marni is tudok, meg szikrázni és fröccsölni is tudok:))
@Sir Bates dö Hól:

Lehet, hogy te úgy képzeled el magad a táplálékláncban, hogy pucsítva baszatod magad, és közben azon jár az eszed, hogy te is szívesen megbasznál valakit (seggbe), de vannak rajtad kívül polgárok is. A legutóbbi választásokon például 75% polgárt mértek (Fidesz, Jobbik, LMP), meg 25% magadfajtát.

Tudod, polgári, úri körökben (itt a szalonban) úgy szokás, hogy valamit valamiért. A fizetséget egyszerűen, de határozottan megköszönjük, mint ahogy a vevő is az árut, szolgáltatást. Az csak nálatok megy, hogy folyvást megpróbáljátok átbaszni egymást. Egészen sajátos elképzelései vannak az üzletről a magadfajta proliknak.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): :DDD

mondjuk helyedben felháborodnék, nem is kicsit!
rám nézve viszont hízelgő! :)))
@taga20: tanulj meg gyalulni is mert sörhasad lesz... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A norvégoknak sanda szándékaik voltak evvel a szerződéssel, különben nem szélsőlibsiknek adnák a belépődíjat cigófajvédő programokra.

Udvariasan, de határozottan megkértük őket, hogy vagy korrektül nyomon követjük - közösen - a pénzt, vagy nyasgem. Nektek egyik esetben sem jut pénz, és Magyarország mindkét esetben jobban jár.
@guma:
A sötétség adott, a Negró világít Morvai meleg jogvédő asszonyság szájában, másról nem is beszélve...
@guma:
Ugyan, irigy kuty nem mérvadó. :)
Pukkadjon meg...
Eközben egy kis demokrácia reklám.

Nem csak a szavazóhelyiségeket foglalják el a kijevi junta emberei de a szavazókra lőnek is.

youtu.be/W4joK6D_-Wc
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ezt a pénzt Norvégia azért fizeti, mert nem EU-tagként ezért cserébe léphet be az EU közös piacára.

Ez a pénz nem segíly, ez a pénz Magyarországnak jár.

És az nekünk nem biznisz, ha szélsőblibsi cigányfajvédők nyúlják le az egészet. A saját hazaárulóinkat legalább ne mi etessük már.

De ne aggódj: tíz év múlva már mi fogjuk nevelgetni a szélsőlibsiket a magadfajták országaiban, a mi javunkra.
@guma: bocs eszt efelejtettem, feketeöves gyalus vagyok:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te gábris, nem unod az oroszfasz szopását? me szerintem vagyunk egy páran itt akik igen! mesélj má a krimi népszavazásról, mennyi vot az annyi?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): jeszusmária!

Szaniszló meg az Orosz rulett titkairól értekezik...
érdekes ezt az oldalt is megismerni, hogy a "balga médium függő nép" (koppi a szövegből) mit tanulhat...

www.youtube.com/watch?v=Nynq9qlwA2k
Nagyon úgy tűnik, hogy a "norvég saller" a hazai cigányfajvédőknek, egyéb szadeszosoknak fáj igazán, és nem Lázárnak, aki tulajdonképpen kiprovokálta a sallert.

Vajon miért van ez így?

Hogy van az, hogy megint a judeobolsevisták lettek a vadászok? Nem ciki?
@taga20:
te meg beleszólsz, hogy kit kedvel? nem gondolod, hogy ez magánügy???
@guma: az hogy otthon mit csinál asz magánügy, de ha nyilvánosan csinájja!:))
@taga20: szeretné ha más is csatlakozna. segítségre szorul :)
@taga20: vagy nem mer hazamenni(!?)
:D
tudom szemét vagyok!
@taga20: Mesélj már melyik is az a mostani "vezetés", aki hadsereggel és külföldi zsoldosokkal öli a saját népét és fegyvertelen civileket? :(

www.atv.hu/kulfold/20140511-amerikai-zsoldosok-harcolnak-ukrajnaban/

Ha jól emlékszem a kijevi majdan idején azt üzenték az atlantisták Janukovicsnak, hogy "ne merjen erőszakot alkalmazni".
Nos a videón úgy tűnik ez nem vonatkozik a kijevi juntára.

youtu.be/qm8E1WjWdeI
@vitéž munkášőr:
Na, ezekkel is gondban vagyok... a babot tudom... bár a hatását ne akarjátok tudni...
@taga20: sima. a virágcsokrod is mehet?

Te legalább megszabadulsz tőle, az ignácz szarcsimbók meg Nálad úgyis jobban mutat vázának ;-)))
@guma: hajjaj! mangaliczás falafel feltéttel - és szigorúan macesszel körítve
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): izolálva, csövön keresztül az ignácz orrába vezetjük a gázt - maximálisan visszaforgatjuk a bioenergiát
@guma: Ha már jönnek az EU választások én inkább ezt ajánlom.

youtu.be/_umDQ8_4560
@vitéž munkášőr: eszt a tristan gyereket megölöm:) de egyébként viheted aszt is, a prosztatámat má úgy is csiklandozza:)))
Ki ez az Istóczy, vagy mi is a neve?
Baromi tájékozatlan egy egyed.
Idejön, kérdezősködik, választ kap, és most ő az okos?
@guma: ha már orosz rulett, inkább Christopher Walken, mint ez az idegrángásos konteóbarom...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: arról mesélj, hogy az orosz állami zsoldosok, mit keresnek és mit csinálnak egy másik országba?
@Istóczy Viktor:

Vörösmarty Mihály
Egy tanácsadóhoz

Másnak bölcs, te korán érett szóhőse, ki vagy te?
Csak te az élni tudó, csak te a honfi magad?
És te jövők látója? szegény! a csillagokat nézd:
Egy sincs, mely gúnnyal nem mosolyogna reád.
Titkokat a magasak nem bíznak holmi bagolyra.
Várj, az idő rólunk s rólad itélni jövend.

1837. január-február
@taga20: én is erre gondoltam és posztoltam neki egyet gyorsat :)
@taga20: az érem ezen oldalát Gábrisunk már leesztergálta...
@vitéž munkášőr: :)

nekem ez volt a lényeg az összehordott hadovájából: "balga médium függő nép"
:D
@vitéž munkášőr: sok selejttel drehál a srác. nem baj majd meggyónja és minden mehet tovább:)
@taga20: Arról mesélj, hogy ki és hogy kezdte. :)

"Sok megfigyelő jelezte: a kijevi megmozdulásban hullámzás volt megfigyelhető: a viszonylagos nyugalom napjait az erőszak újabb és újabb fellobbanása követi. Így volt ez február közepe táján is. Azon a héten az események felgyorsultak. Február 18-án Janukovics elnök végre rászánta magát, hogy elrendelje a Majdan feloszlatását. A titkosszolgálat vezetője pedig antiterrorista kampányt hirdetett (tekintettel arra, hogy a szélsőjobboldali fegyveresek másfél ezer lőfegyvert zsákmányoltak vidéki rendőrkapitányságok elfoglalásakor – és a fegyverek meg is indultak Kijev felé). Lett is egyszerre nagy izgalom Nyugaton! Az ukrán elnök telefonvonalai újra égtek – sorra jöttek a nyugati politikusok parancsai: meg ne próbálja bevetni a fegyveres erőket „a békés tüntetők (!)” ellen. Jött a parancs, egyebek mellett abból a Washingtonból is, amelynek kijevi nagykövetsége rendszeresen adott otthont a fegyvereseket koordináló, illetve módszertani továbbképzéseket nyújtó tanácskozásoknak, amely heti 20 millió dollárral járult hozzá a Majdan „üzemeléséhez” (mely célból repülőgépszám érkezett rendszeresen az ellátmány a nagykövetség részére; melynek katonai oktatói már évekkel korábban tartottak kiképzéseket ukrajnai szélsőséges fiatalok számára a NATO észtországi támaszpontjain). Ugyanezek a politikusok most – éppen ellenkezőleg – arra biztatják a kijevi juntát: törje le fegyveres erőszakkal azokat a kelet-ukrajnai megmozdulásokat, amelyek résztvevői („terroristák”) megszállnak helyi középületeket. (A fasiszta rohamosztagosok – azok „békés tüntetők”, míg a jogaikért, sőt puszta életükért, Keleten tüntetők: azok „terroristák”.)

Mivel február 23. vészesen közeledett, a Nyugatnak gyorsan lépnie kellett. Február 20-ra Kijevbe várták három uniós ország – Francia-, Német-, illetve Lengyelország külügyminiszterét. A találkozóra várták Oroszország képviselőjét is (külügyminiszterét – ám Lavrov helyett az ombudsman érkezett Kijevbe). A három külügyminiszter lényegében arra igyekezett rávenni Janukovicsot, hogy teremtse meg visszavonulásának útját, változtassa meg az alkotmányt, írjon ki mielőbbi elnökválasztást (legkésőbb az év végéig), vonja ki a rendfenntartó erőket Kijev központjából. Az aláírandó megállapodásban a másik fél azt vállalta, hogy véget vetnek az erőszakos zavargásoknak, lebontják a főteret (Majdant) afféle erőddé változtató barikádokat, és lefegyverzik a szélsőséges fegyvereseket. Nyugatról akkor kapcsolatba léptek Putyinnal: vetné latba befolyását annak érdekében, hogy Janukovics hajlandó legyen aláírni a (lényegében) kapituláló okmányt. A megoldásra törekvő orosz vezetés erre ráállt – lényegében orosz meggyőzés eredményeként adta fel Janukovics a megállapodás aláírásával szembeni ellenállását. A február 20-án lefolyt tárgyalások eredményeként másnap, február 21-én aláírták a megállapodást. A megállapodást – az ukrán államfőn és az ellenzék képviselőin kívül – a három külügyminiszter is aláírta. (Az orosz képviselő viszont nem: kifogása egyelőre az volt, hogy nem lát a szerződés szövegében biztosítékokat a szerződésben foglaltak végrehajtására. Valószínűleg azonban ő sem sejtette, hogy a megállapodás egy nap múlva már a papírkosárban landol. Nyugaton már szóba sem kerül.)"
@guma: mondja ő, a jaffazombik agymosókanálisának foshabjain...

azon a kreténen már röhögni sem tudok
@taga20: szerintem a gyóntató atyja e "csacskaságaira" ki sem róná a penitenciát...
@vitéž munkášőr:

nem is lehet... :(
igen ritkán hallgatom meg, most is kár volt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg ez szép és jó(bár valószínű eszt is valahonnan kukáztad, szokásodhoz híven), de én valami olyanra emlékszem, hogy aláírtak volna éppen az euval(velünk) egy társulási dogot, az oroszok meg befenyítették eszt a csicska janukovics szar alakot! na, jó további szopást!
@vitéž munkášőr: :D

mit nem nézel ki belőle? könnyebb a szófosás mint a meló...
tehát csak esztergálna, de csak a kést töri...
@Istóczy Viktor: szalon alatt az utcasarkot érted, ahol anyád és te is várod a kuncsaftot, üzleti alapon... ezt a 75%-t nem erőltetném a helyedben, de hál'istennek nem vagyok a helyedben... nem mondom, hogy különb vagyok, de azért mégsem te...
@taga20: Most mondjam én is azt, hogy amit te írsz az is kukázás? :) Inkább maradjunk annyiban, hogy ez egy nagyhatalmi játszma, csak akkor az USA és a nyugat ne rinyáljon, ha az ellenfelei netán védekezni akarnak és máshogy képzelik el a saját jövőjüket. Tudod demokrácia meg népek önrendelkezése stb.
@guma:

Beárazott titeket a történelem. Kun-Kohn, Rákosi-Rosenfeld, Kádár-Csermanek -> dögkút, Horn Pufinak elment az esze, már csak Gyurcsányiban bízhattok. Na meg a jó Fodor Gabriellában. :)))
@taga20: keres neki állatmeséket hátha megért akkor valamit a világból...

én meg jó éjt kívánok mindenkinek ezzel a versel:

Kis János
Aesop és az utas

Egy útas Aesoppal öszvetalálkozott,
S tőle célja felől imígy tudakozott:
Jó ember, még mennyi ideig kell mennem,
Míg eme városban meg lehet pihennem?
Menj, felele Aesop. - Helyes! tudva vagyon,
Aki akarja, hogy előre haladjon,
Annak mennie kell. De azt add tudtomra,
Hány óráig érek óhajtott célomra?
- "No, eredj hát tovább!" - De már bizony látom
Akárhova tevéd, nincs eszed, barátom;
Fogó, aki kicsíp egy két szót belőle. -
Így dörmög az útas, s elfordúl előle.
S megy. - Aesop rákiált: Atyafi! egy szóra!
Míg a városba érsz, eltelik két óra. -
A vándorló hallja s megáll háborodva:
Tudsz hát becsületet! így szól álmélkodva. -
Mikép fejthetném meg elébb kérdésedet,
Úgy mond a bölcs, míg nem láttam menésedet.

Ti, kik hebehurgyán ítélni szoktatok,
Az eszes Aesoptól, jertek, tanuljatok.
@Sir Bates dö Hól:

Az a szalon, ahonnan még nemrégiben is pökhendien magyaráztátok, ki nem való oda, és ahonnan kipenderítettek titeket a választópolgárok az utcára, ahonnan most a hangszigetelt ablakon próbáltok bekajabálni, hogy ki a szélsőséges.

Szánalmasak voltatok akkor is, és azok vagytok most is.
@guma:
Ezt ennek... Te?
Eddig is szerettelek és tiszteltelek, de innentől ez a hatodik hatványára emelkedik. Lyukas vödörbe vizet tölteni folyamatosan...
Elhivatott vagy, de ebben az esetben fölösleges, szarból csak szart tudsz csinálni, azt meg minek?
@Sir Bates dö Hól:

Az a szalon, ahonnan még nemrégiben is pökhendien magyaráztátok, ki nem való oda, és ahonnan kipenderítettek titeket a választópolgárok az utcára, ahonnan most a hangszigetelt ablakon próbáltok bekajabálni, hogy ki a szélsőséges.

Szánalmasak voltatok akkor is, és azok vagytok most is.
98 %-os különadó kellene minden olyan kifizetésre, amelyet nem lázár/rogán oszt ki a civileknek. + kötelezővé kellene tenni a külföldi ügynök megnevezést ilyenkor
Eközben ismét egy "vívmány", most épp Angliából.

Londoni tudósok szerint a kokainhasználók száma olyan magas már a városban, hogy komoly kihatással van az ivóvíz minőségére, annak ellenére, hogy az többszörös szűrési és tisztítási eljárásokon esik át. A tudósok kimutatták a londoni csapvízben a benzoylecgonine nagy arányú jelenlétét, ami a kokain maradéka, miután az emeberi test feldolgozza, és üríti. A vállalati és állami szúrópróba teszteken az alkalmazottak körében a nyugati országokban a benzoylecgonine jelenlétét szokták figyelni, és ha pozitív, akkor az illetőt úgy tekintik, hogy kokaint használt.

www.independent.co.uk/news/uk/home-news/cocaine-use-in-britain-so-high-it-has-contaminated-our-drinking-water-report-shows-9350477.html
98 %-os különadó kellene minden olyan kifizetésre, amelyet nem lázár/rogán oszt ki a civileknek. + kötelezővé kellene tenni a külföldi ügynök megnevezést ilyenkor
@Istóczy Viktor: már Sibillát játszol? ennyire unatkozol? játsszál az eszmetársaiddal ott a homokozóban. nálunk nincs sikered ahogy látod. itt csak belebetegszel az erőlködésbe, hogy megérts valamit!
@Istóczy Viktor:
A vazelin amit használsz, igen jó minőségű lehet. Minden becsúszik neked és olyan könnyedén, hogy észre sem veszed.

Az mondjuk nem síkosító kérdése, hogy a retorikai lófasz megakad a gátizomzatnál, ez puszta intelligencia kérdése, hogy bé megy-e. Neked nem, de ne csüggedj - Gejjzának is megakad a segge partján, hát akkor neked...? Aki fényévekkel vagy sötétebb...

Sajnálom édesszülédet, de őt komolyan...
@Knósszosz:
Ja, az ami megakad ottan, az máshol nyer bebocsájtást, de ezt te úgy sem érted. Vagy igen?
@Knósszosz: :)))

hogy legalább a szennyes szája kénytelen legyen szépet is kibetűzni!
mert megérteni úgysem fogja!
@guma:

Nemrég még nem volt olyan szeglete a sajtónak, ahonnan ne a magadfajták hazugságai harsogtak volna (köszönhetően többek között a cenzoraitoknak).

Nyugodj bele, hamarosan itt is beköszönt a rendszerváltás!
@guma: köszönöm drága, de nekem mennem kö alukálni, me holnap má megint félhatkor kelek:)
de így versel jó fogok csicsikálni. gábrist, meg az eszmetársait vigye el az antikrisztus:))
@Istóczy Viktor: ok... menj a kurva anyádba, s vidd magaddal kis barátod, @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: -t is, jó?... sk, mégiscsak jobb neked a hasonlók közt, mi, bigott kis gennyláda?...

Látod @taga20: , ezért nem jópofizok szakupaccal... mert ilyen...
@Sir Bates dö Hól:

Ezt a kurvaanyás szöveget elsütötted már párszor. Otthon tanultad?
@Istóczy Viktor: aha, az ilyen kis aljas beszariaknak volt az fenttartva...
Valahol azért szomorú is, hogy "az értelmiség pártja" mára koszlott cigányfajvédők, hiszterozsidók, csődöt csődre halmozó és megmagyarázó "üzletemberek" és pimasz politikusbűnözők bandájává vált. Lett volna belőlük legalább egyenes derekú börtöntöltelék, de nem ilyen szánalomra késztető csőcselék.
@Sir Bates dö Hól: :)))

csak azért, hogy szebb gondolataid legyenek és @taga20: meg @Knósszosz: is szépet álmodjon!

jó éjt!

Gárdonyi Géza
Gyöngy volna

- Gyöngy volna, de inkább gyémántnak vélhető.
Nem gyémánt mégse: fénylőbb drágakő.
Fénylőbb és tisztább, s gyémántnál keményebb.
Mázsás pőrölylyel sujts rá: belemélyed.
Méreg nem fogja. Tűzben meg nem ég.
Örök? valami ez a kicsiség.

- Örök? Mi örök a nagy ég alatt?

- A gondolat.
@Sir Bates dö Hól: figyeled, még el is tartja a kisujját a szar!

XDDDDD
@Istóczy Viktor: Te Viktor gyerök, ez neked van, vagy töltik beléd?
Tudod, értem, hogy frusztrált vagy, a sikertelenség, a pénztelenség az a hozzád hasonló, szénalapú életformákat arra szokta sarkallni, hogy keressen egy bűnbakot. Ez a bűnbak lesz a felelős azért, mert te és eszmetársaid lusták, tehetségtelenek és buták vagytok. Hiányzik belőletek az akarás, a képesség, a kitartás, a szorgalom. De van nektek mindenkor egy vagy több bűnbak. A balliberálisok, a zsidók, a tuszik, a hutuk, az inuitok, a háttérhatalom, a szabad és nem annyira szabad kőművesek, fafaragók, sajtkészítők stb.
Most, hogy végre magatok maradtatok Mo.-on, megmutathatjátok mire is vagytok képesek, az eddigi zsidóbérenc Orbánban, már a nagyvezírt látjátok, az LMP az SZDSZ "utódjából" előlépett demokratává, sőt magatok is a radikalizmus álcáját levetve, cukifiúk lettetek, mert van az a pénz amiért korpásodik...
Itt okosítod a nagyérdeműt, arról amiről eddig nem is hallottál. Lázár a kijafaszagyerek, mer' megaszonta, hogy libsiknek cigóvédelemre nem kérjük azt a pénzt, ami nekünk jár egyébként, csak akkó' senem kell. Szerintem gondold át mégegyszer az életedet és tégy meg egy szívességet a társadalomnak!
Szegény Istóczi, olyan cuki, amikor ilyeneket mond:

"Udvariasan, de határozottan megkértük őket, hogy vagy korrektül nyomon követjük - közösen - a pénzt, vagy nyasgem." Azaz ha nem akarják, hogy nyomonkövessük, vigyék a picsába.
(aka "tartsd meg a pénzed, te mocskos állat!")

Erre a norvégok: "okay, visszük a picsába. Hogy nem azt, amire ti gondoltok, hanem a másikat, amit ti szórtatok szanaszerte? Hát, így jártatok. Pech. Szevasztok. Ja, hogy nektek mi az, ami jár? Hát, ami a lónak a lába között van, na az. Istóczinak külön egy saját. "(Ja, nem, ezt én teszem hozzá :)
@Istóczy Viktor: Bizony, bizony! Szomorú, hogy az értelmiség mára a dzsobbik éppen csak érettségizett, a fidesz "diplomázott" tagjait jelenti. Gondolom neked sem sikerült meghaladni a középiskolát. Különben tudnád, hogy "szánalomra késztetni" nem lehet, mert a szánalmat érezni lehet, esetleg felébred valakiben a szánalom. De sebaj, eltartott kisujjal sem vagy több, mint egyszerű buta-bugris, akinek a sorsa, hogy lázadjon.
@Istóczy Viktor: Megbocsáss, de a szövegértés nem mostani tananyag.
@DarthVader:

Ha már nem ismered a jeles hazafit, miért nem olvasod el a nickemet?

Miért van az, hogy a magadfajták siratják a norvég állami csöcsöt, és nem a magamfajták?
@Istóczy Viktor: röviden és a te "szalonodban" szokásos stílusban: kösd fel magad, mert szerencsétlen, sikertelen, csóró, fogatlan tarsolyos bunkó vagy!
Ez már világos?
Hát megnéztem... Jávor és Krisztike páros interjúját. Ez a némber egy mondatot nem hagyott végigmondani Jávornak, folyamatosan lökte az ordas hülyeségeit, amelyek a legprimitívebb lelkekre vannak szabva. Hátborzongató.
@nincs_itt:

Ha láttál már levágott lábú kódist, akinek azért vágták le a lábát a futtatói, hogy több pénzt össze tudjon gyűjteni, akkor tudnád, mi az a szánalomra késztetés.

Bár nem ez az egyetlen dolog, amiről lövésed nincs, az kiderült. Egy másik ilyen a hozzászólásod külalakja.
@Istóczy Viktor:

Ki a faszomat érdekel a te nicked? Te magad se érdekelsz, hordabarma, csak ez a megjegyzés annyira idióta volt, persze te nem érzed, de az se érdekel senkit.

Én meg nem siratom a norvég állami csöcsöt, hanem teli szájjal röhögök rajtatok.
Röhögj inkább a legutóbbi összefosásotokon.

Vagy a következőn.
Megdöbbentő egyébként, hogy a korábban ugyan gonosznak, de mégis intelligensnek tűnő hazaáruló oldal két ekkora összefosás után is ugyanazt a nótát folytatja.
@Istóczy Viktor: figyi öreg, nem tűnt még fel, hogy ez nem a #jókaiutca chatszoba?
@vitéž munkášőr: hihetetlen:-)))... nem hiszem el, hogy mindegyik retardált... de, mindegyik az...
@vitéž munkášőr:

Nem vagyok járatos arrafelé, melyik városban van egyáltalán ez az utca?
@Sir Bates dö Hól: pont most olvastam Fedornál egy jó kommentet @Pop40-től, be is lököm, idevág:

"(...) igen, ezek a primitív barmok szavazzák meg újra és újra a tolvaj Orbánt, bármennyit lop-csal-hazudik.

De az azért vigasztaló, hogy meg is kapják érte a jutalmukat: Vitya ugyanis az oligarcháin meg pár közeli csókosán kívül nincs tekintettel senkire, az ilyen birkamenetes hülyéket pont ugyanúgy átvágja és meglopja, mint akik nem rá szavaztak.
És ez nagyon pozitív tőle. :D

Az ilyen majmok meg majd elmennek 47 ezerért földet túrni Mészáros elvtárs birtokára.

A sztálini Szovjetunióban is ezzel nyugtatgatta magát a paraszt: Sztálin atyuska nem tud semmiről, ha tudna, tenne a rossz dolgok ellen, csak a sok gonosz tanácsadó nem mondja el neki.

Aki genetikailag szolgának születik, az is marad, korszaktól, vezértől, és birkamenettől függetlenül."

kábé ennyi, asszem' :-)))
@Istóczy Viktor: ott, ahol összefostak. neked ezt tudnod kéne, ha már ennyire az "agyadra" ment...
@vitéž munkášőr:

A ti összefosásotokról beszéltem, amivel április 6-án majdnem megszereztétek az ellenzéki szavazatok többségét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
érdekel ez rajtad kívül valakit???
a jobbegyenest!
nevetségesek vagytok a fóbiáitokkal!
Jávor Benedek: A még meg sem alakult magyar kormány kezdeményezésére kedden az orosz kormány utasítást adott újabb, a nukleáris és sugárbiztonsági együttműködési egyezmény megkötésére. Erről azonban a magyar fél épp csak a magyar polgárokat felejtette el tájékoztatni. A Nemzeti Sunnyogás Rendszerében erről a hírről is az orosz kormány honlapjáról kellett tudomást szereznünk.
Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnali hatállyal függesszen fel minden tárgyalást és további együttműködést a katonai agressziót végrehajtó Oroszországgal, fejezze be Vlagyimir Putyin gátlástalan kiszolgálását és hozza nyilvánosságra, a megkötött, illetve megkötni szándékozott megállapodások hiteles magyar szövegét!
parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/eleg-titkolozasbol-paks-ugyeben
Egész jó cikk egy zsidótól. Szerencsére továbbra is a bolsevista, saját férjét is felnyomó, úgyszintén zsidó Hellerre meg a féleszű, szintén zenész Konrádra fogtok hallgatni, nem Várira.

nol.hu/belfold/egy-ertelmisegi-szerep-nyugdijazasa-1461051
@Istóczy Viktor: megint lukra futottál - én április hatodikán nagyjából pont leszartam az állampolgári (pfejj!) "kötelességem"...
@Istóczy Viktor: nem érted mi?és erre büszke is vagy!beszélgess inkább a kurucon.ott nincsenek ilyen bonyolult hozzászólások.
@vitéž munkášőr:

Nicsak, egy független értelmiségi.

Vagy gazdasági menekült?
@Istóczy Viktor: te egy UFO vagy?
de nem, inkább egy pajor
@Istóczy Viktor: rohadtul szeretsz stemplizni is, ugye?
@taga20:

hé ott levédia alsón a Sebastian sehol sincs, hiába keresem a listán...az F1 lement (most ismétlik) és a Sebike labdába sem rúgott a Ricciardo lett a 3. és még a Massa is leelőzte a Sebikét...mi van vele nem jött meg neki vagy várja, hogy kinőjön a szakálla akkor indúlhat az eurovízilóban?

te meg hogy vagy hol voltál mikor az ég zengett?

csupa luk meg sír és zörög és a többiek grammatikai szeánsz volt már füstölt is az endori banya is megjött...hozott kaprot meg akácot a füstöléshez

nagy nagy ricsaj senki sem tud magyarúl

brühüyyy

ó de magyar mária és hogy sirattyák?
@vitéž munkášőr:

Ha valaki ezerrel nyomul egy politikai blogon, mint te, utálja a Zorbánt és a "nácikat", miközben egy rossz szava nincs a bolsikra, az nyilván bolsi szavazó.

Kivéve, ha már eltiltották a közügyektől, vagy ha még nem, de már külföldön van.
@épészmérnök:
www.youtube.com/watch?v=SaolVEJEjV4

a virslis fiú rosszúl szabott női ruhában olyan hangon mint a bájosalexmegakállaysaundersfernando teljesen egyforma hangok ez most a szabvány...ezek mikor tanulnak meg énekelni? és ha -legalább- egyiknek lenne hangja...de nincs ennek a concha nak legalább hosszú haja van nem mint a többi egységesen fűnyíróval és borotvával egyengetett ruhakefe...szép gyerekek mondhatpm és mekkor művészet legalább térdig ér

brühüyyy

megnéztem a bájosalex interjúúúúúúúújjjt és papamamaijjjafijjabemutatót fernandóról olyan melős bakancsot nem árúlnak aminek tűsarka van? meet a fernando abban jobban billegett volna ha már hangja sincs
@tristen2005:
te nagyon gonoc ez ugye halandzsa?

Tike Nuneh Ba Ob Kerelleh Bozorg Va Khobe Boyast Ino Begeram-

a holland angol szótár felizzott és aszon'ta, hogy mással próbálkozzak és csúnyákat mutogatott

most már feladom...de áruld el te halandzsázatad vagy loptad?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: most van egy kis időm szusszanni, tehát az elnökhöz fűzött megjegyzésed okán pici eszmefuttatást engedj meg.

a felelős gondolkodást tartom követendőnek és azt, hogy a maga módján, elképzelése szerint meg is valósítja, így is él.
amikor azt látom, hogy imádkoznak és tapsolnak a törvény szerinti szabad rabláshoz, akkor már én is kételkedem benne, hogy eszmeileg, erkölcsileg bigott vagyok-e.
én minden munka nélkül szerzett milliót, milliárdot amit trükkökkel, fedezett nélküli "tisztességtelen pénzgyártással" vagy beosztásukkal visszaélve szereztek 98%-os adóval sújtanék.
de megtanítanám nekik hol lakik a magyarok istene és még egy szelet kenyérért is 1 milliót kellene fizetniük, míg nem tudják mi az teremteni valami értéket az ország a nemzetük javára...

nézd meg a 8 óra utáni filmet a blogunkon és megérted szándékomat amiért ilyen témákkal is foglalkozom nagyon, még akkor is ha szélsőségesnek tűnik néha a példám (érdekes, Jég nagyon "elkapta", megértette most is szándékom).

mióta az eszem tudom könyvekből ismerkedem a világgal. mindig is szerettem volna akár stoppal vagy gyalog is minél több helyre eljutni, minél több mindent megismerni. sajnos nem igen sikerült ezt megvalósítanom...
de ha belegondolsz, hogy 10-15 évvel ezelőtt is milyen simán megcsinálhatta ezt akinek nem voltak kötöttségei, ma pedig a felbolydult, háborgó világban ahol a bizalmatlanság és erőszak vert gyökeret és mennyi rizikót rejt egy ilyen csavargás ma ha nekivágna valaki az ismeretlenek...
és ami szinte fájni tud nekem az az, hogy ezen felül még mindent tönkre is teszünk magunk körül. nézd meg pl a kopasz (minden fáért több év börtönt adnék!) Kossuth teret és akkor még másról szót sem ejtettem.

tehát ma láthatsz egy félelmetesen gyönyörű képekkel készített filmet a földünkről és rólunk az emberről...
nem olvastam itt, pedig azt azért meg kell említeni, hogy ov barátja a 77 éves:

Berlusconi pénteken megkezdte egy idősotthonban a közmunkát így kiváltva a börtönbe vonulást!

ha jól dolgozik és nincs panasz "munkájára" a magaviselete is jó lesz akkor a büntetését 10 és fél hónapra is mérsékelhetik...
újnáci? vagy a régi újnéven?
@épészmérnök: "A szakállas eurodíváról jutott eszembe"

Nekem meg ez jutott az eszembe :)

youtu.be/64al8TvGYjw
@Istóczy Viktor: orbán is bolsi, weißt du?

plusz a másik bolsi banda nincs hatalomban (az életemre momentán nincsenek hatással) döglött kutyát nem rugdalok. kapiskálsz már valamit?
fidesezjobbik nacionalista diktatúra, putyini hátsókert árnyék székkel

Gulyás Gergely: Hatékonyabb lesz a kétheti szavazás a Parlamentben

A fideszes képviselő a Magyar Hírlapnak adott interjúban elmondta, hogy nem csorbulnak az ellenzék lehetőségei az új törvényalkotási rendben, amelyben az eddig plenáris ülésen zajló részletes vita a bizottságokban folyik majd. Eddig teljes automatizmus volt a bizottsági munka, mert az csak csorbulnak az ellenzék lehetőségei az új törvényalkotási rendben, amelyben az eddig plenáris ülésen zajló részletes vita a bizottságokban folyik majd az általános vitára való alkalmasságról tudott állást foglalni. Gulyás szerint interpelláció, kérdés minden héten lesz, de szavazások csak kéthetente. A tavaszi-nyári ülésszakban még biztosan hetente fog ülésezni az Országgyűlés. (MTI)

444.hu/2014/05/12/gulyas-gergely-hatekonyabb-lesz-a-ketheti-szavazas-a-parlamentben/

--------------------------------------

cink.hu/gulyashitlerezi-orbant-a-nemet-lap-1574701062

--------------------------------------

600 ezer magyar dolgozik külföldön

Angliában 300, Németországban 135, Ausztriában 63 ezren lehetnek.

www.origo.hu/gazdasag/20140511-mar-600-ezer-magyar-dolgozik-kulfoldon.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a 600000 sem fedi a valóságot - jóval magasabb lehet ez a szám. a magam részéről mindent megteszek, hogy ez a szám növekedjen, mert békés úton ez okozhatja csak a NER kollapszusát
@Istóczy Viktor: Huhh, de kemény vagy! Mesélj még, mi mindenről nincs fogalmam?!
A külalak kérdésén még rágódj egy keveset. Mert azt látom, hogy érvek, adatok és egyéb egzakt gondolatok hiányában, marad számodra a külalak kérdése, illetve az a feltételezésed, miszerint nem tudok semmit.
Csak egy kérdés, látni szeretném mekkora kapacitás szorult beléd:
Ha a "futtatók" levágják egy koldus lábát, az vajon kiben ébreszt szánalmat, a koldusban, a futtatóban esetleg egy harmadik személyben? Vajon ez a cselekedet mire készteti a fenti szereplőket.
@vitéž munkášőr: lószart mama! 600 ezer cirka stimmel, az "ingázók" az osztrák határnál, azok akik csak 1-2 hónapot dolgoznak, majd visszatérnek Mo.-ra, mert Ausztria, Németország "rossz". Igaz nyelvtudás, felkészültség és releváns szakma nélkül indultak neki. Igen gyakran esnek áldozatul a "magyar" munkaadónak, aki kivitte őket dolgozni.
@nincs_itt: én a saját magam erejéből ingázok - még. ez az oka, hogy eddig nem írtam Neked. de már most lesem a mietwohnungokat, mert legkésőbb ősztől csak hétvégente fogok hazajárni. aztán majd még ritkábban, ha elkél minden tárgyam(!), ami ideköt

hál'istennek csak osztrák főnököm van, magyar gané már nem kottázik nekem ;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"amerikai-zsoldosok-harcolnak-ukrajnaban/"

akkor közelítsd meg a kérdést egy másik irányból.
idehaza élsz, magyarországon, atomnagyhatalom vagyunk. a románok is. a románok azt mondják: ha az atomfegyvereid felszámolod (és nem csinálsz belőle atomerőművet az árából), akkor szarér' hugyér' adom a gázt.
aztán később megváltoztatja az álláspontját, amikor már nincs atomunk. ráadásul bevonul két keleti megyébe fegyverrel, és magyarul beszélő románokat küld egy harmadikba lázítani. a hadseregünk potenciálja nulla.

ILYEN ESETBEN ELFOGADNÁL BÁRMILYEN KÜLFÖLDI SEGÍTSÉGET?
@vitéž munkášőr: sok sikert! de szerintem kezd el az ingatlanost birizgálni, mert sok időbe telhet egy megfelelő lakást találnod!
3-4 hónap nem nagy idő!
@nincs_itt: természetesen, köszönöm! bár első körben egy "lyukkal" is beérem a Weiz-Gleisdorf vonalon
@vitéž munkášőr: tényleg nem akarok okoskodni, de ha van család is, akkor eleve keress úgy, hogy kényelmes legyen! meg aztán a felmondási idő is sok lehet abban a lyukban, ha találsz egy jobbat! továbbá, nem ismerem az osztrák szabályokat, de itt 2 személynek NEM adnak ki 48nm-es kéglit, mert kicsinek gondolják! ha van egy gyerek is, akkor máris 70-80 nm ami szóba jöhet.
röviden, ha minden OK akkor kezd rögtön egy "normális" lakásban, mert azzal sok hivatalba járást is megtakaríthatsz a jövőben.
@nincs_itt: nagyon rendes vagy! de csak egy asszonyka van, akit még győzködni kell a kitelepülés(é)ről. :-)

gyerek(ek)et itt, a Halál-tavon nem mertem bevállalni...
@Secnir: A külföldi segítség nem azért kell mert a saját hadseregük potenciálja nulla, hanem mert az ukrán katonák nem szívesen ölik a fegyvertelen civileket és a saját népüket. Elég sokan egyből át is álltak, amikor keletre vezényelték őket. Persze kivételek sajnos mindig akadnak és a nyugati demokráciák emiatt nem nagyon fognak rinyálni, hiszen ezek az érdekeikkel megegyező gyilkosságok és háborús bűntények.

youtu.be/9JYnNg4KMEQ
youtu.be/qm8E1WjWdeI
youtu.be/shQabw360DM

Meg ugye most hogy meg van az ájemef hitel - az illegitim és senki által meg nem választott Kijevi "kormánynak" - fussa majd továbbra is az amcsi zsoldosokra.
@tristen2005:

na, hogy örömöd teljes legyen, a holland szöveg valami olyasvalamit jelent, hogy:

egy srácnak kullancsa lett (vagy szerezte) és és azt szakszerű ápolással ki kell szedni de nem lehet szégyellős (azaz valami olyan testrészén lett a kullancs, hogy) egyébként pukkaggy meg...jó kis fejtörő

az én jelmondatom:

evita que il rumore dell'opinione altrui spenga la tua voce e, soprattutto, abbi il coraggio di seguire il tuo cuore e il tuo istinto

brühüyyy
@Secnir: "ráadásul bevonul két keleti megyébe fegyverrel, és magyarul beszélő románokat küld egy harmadikba lázítani."

Nyilván amikor az amcsik lázítottak Kijevben és a majdanon (5 milliárd dolcsi) az demokrácia volt, viszont ha mindez Kelet-ukrajnában történik az lázítás és terrorizmus. :) Amúgy nem nagyon kell lázítani, mert a lakosság nagy többsége a kijevi junta ellen van. Ezt maga Turcsinov ügyvivő "államfő" ismerte be a minap.

hungarian.ruvr.ru/news/2014_05_10/Turcsinov-Kelet-Ukrajnaban-a-lakosok-tobbsege-a-kijevi-vezetes-ellen-van-3904/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"hanem mert az ukrán katonák nem szívesen ölik a fegyvertelen civileket és a saját népüket. "

de rég hallottam ilyen rossz dumát, találj már ki légyszíves valami hihetőbbet - és kapcsolódjon a példámhoz (tartsuk meg a párhuzamot), ha egy mód van rá, köszönöm.
Na, átfutva az uccsó 100 kommentet - valamint az elmúlt hetek "munkásságát" látva - megszületett a döntésem: Gábris tahótlanítva!

Ezidáig ő az első és egyetlen.
@Secnir: Nézz bele a videókba, aztán rájössz miről beszéltem. :(
Bajnai nem kér többet Gyurcsányból

Rossz kompromisszumokat kötött az Együtt-PM

hvg.hu/itthon/20140512_Bajnai_nem_ker_tobbet_Gyurcsanybol
Ja, és ezzel az Istóczy-val (és alterEGOival) meg ne is foglalkozzatok! Csak egy jobbreményű troll. :)
Most talált ide, miután a V'bőr az Átlátszóra költözött. Eddig ott rontotta a levegőt, a maga esetlen idiotizmusával. :D
@Marcellusca: ja, láttam ott is. ezek szerint nem szereti a disqus-t ;-)
@Rodeo36:

Ne görcsölj annyit:))

Tikeh Nuneh Ba Ob Khrelleh Bezorg Va Khube Boyast Ino Begeram---A vízben áztatott kenyérhéj isteni volt, odaadná a recepetet?

jotnevetsz.gportal.hu/gindex.php?pg=7519262
@tristen2005:

akkó' is gonocc vagy, mert mert összekavartad és az elválasztásokkal olyan nyelvet hoztál létre, amit senki sem ismer, igenám, de mit csinál a matematikus, arra azonnal rájöttem, hogy "scrambler" vagy és el kezdtem másképpen összerakni (kurva sok munkával) és ha hiszed ha nem egy nagyon kevés olyan rész kivételével ami nem illett bele HOLLAND SZÖVEG JÖTT KI és az amit leírtam

azzal, hogy -végre- linkelted a link linket már 1000%, hogy az amit te küldtél az nem azonos azzal ami a linken van...

és nekem meg kiscsilliárd piros pont jár mert végűlis -ha másra nem is- rájöttem, hogy össze vannak keverve azaz új szók formálva aminek semmilyen nyelven nincs értelme

mingyárt az első két szó másképpen választásánál kihagytál egy "h" betüt, az ötödik szóból is hiányzik egy "h" betű...a bezorg helyett "bozorg" van írva nálad, a vakhube helyett "vakhobe" van nálad, a többi azonos a linkkel

szóval többszörösen átbasztál vagy "csak" nem tucc másolni ctrl/c nem műxik levédiában

de be kell valljam nagyon lekötött és nagyon fel is bosszantott

a hamisítás hamisítása vagy a selejt bosszúja

kösz, majd én is küldök valami finomat

mongyuk a Máté Passió karmesteri partituráját tükör másolatban...

brühüyyy
@épészmérnök:
Mazochista ....

Egyébként meg: pontosan megmondtam, hogy mi lesz abból, ha leülnek a némberrel.
Ezek szerint az lett.
És én csak egy hülye laikus vagyok, nem politikus ...
@Istóczy Viktor: Orr- bánod saját nyilatkozata szerint "zsidó származású, református" (volt idő, mikor erre a megoldásra kényszerült ugye,"szegény!) Ily módon Csermanek unoka testvére akár!
Akármilyen társadalmi környezetben nő fel a zsidó, akármilyen ellenséges vagy barátságos hatások nyomásának van kitéve, a zsidó fajiság acélos merevséggel szegül ellene minden változásnak és megmarad olyannak, amilyennek kétezer év alatt kialakult. Egyéb¬iránt ezen nincsen semmi csodálni való: a zsidó év¬ezredek óta él tökéletesen zárt faji életet, vérkeresztezéseken nem esett át, szociális helyzete, parazita életmódja temérdek idők óta változatlan volt: nem volt hát semmi alkalma a variálódásra. Így lelt a zsidó fajiságnak legsarkalatosabb jellegévé az invariabilitás, a változatlanság.
Csak a főbb vonások kiemelésére szorítkoztunk, azokra, melyeknek különös jelentősége van a faji létküzdelemben. Láttuk, hogy a zsidó fajiság főbb vonásai: erős értelem, befolyásoló ösztön, kriticizmus, faji és egyéni önzés, faji önérzet, faji állhatatosság, bujaság, sikerimádat, szégyentelenség, erkölcsi érzék hiánya, szívós akarat. Kiss Sándor: Zsidó fajiság Innen nézve érthető kormány "válogatottja" is!
@Istóczy Viktor: Te meg mi a jó édes retkes telibebaszott kurva anyádért rontod itt a levegőt,fideszbarom?!
süti beállítások módosítása