Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.03. 12:59 Fabius

116 ezer mutyi vs 5 csillagos szálloda

Címkék: fidesz képviselők szállásköltség-térítés

Vidámodj, Mutyisztán népe! A 116 ezret elmutyizó elöljáróid most aztán meg lettek büntetve, lecsapott rájuk Viktor haragja: innentől nincs seftelés a lakhatási támogatással, helyette ötcsillagos szállodában lehet álomra hajtani a megfáradt buksikat

meridien2_1.jpg

Egyrészt mert ez jár, ugye. Másrészt meg mert kurvára át teccettük ezt (IS) gondolni a nagy törvényalkotó rohanásban. Harmadrészt meg azért, mert kényelmetlen mikor legkisebb fiókszervezetünk a kereszténydemokrata pénzpárt szorongatja a mogyoróinkat mikor a képviselők juttatásainak újragondolása szóba került. Csoda ekkora zűrzavgarban,  hogy senkinek eszébe nem jutott, az Országgyűlés Hivatala abszolút nem rendelkezik egy darab, törvényszövegben megjelölt 30-50 négyzetméteres lakással sem? Dehogy csoda, ez is ment a majdleszvalahogy vödörbe a többi félig vagy sehogy át nem gondolt marhaság mellé. 

Most meg ilyen jól állunk, hogy elvettük az elmutyizható 116 ezret havonta, és a hallatlan megtakarítási hullám következtében "legfeljebb" 187 ezret költhetünk erre per koponya

Illetve ettől egy kicsit többet, mert az ötcsillagos Meridienben a 187 ezer nem sok éjszakára elég, de szerencsére frakkervezéri engedéllyel az összeg emelhető. Végül is a keretemelés a megoldás, a kevesebb csillag/olcsóbb elhelyezés meg ne forduljon senki fejében, hiszen egy 4 csillagos superior szálloda már putri, a 3 csillag meg egyenesen gulág. Meg amúgy is: megszállt bármelyik olcsó vacakban a DzsodzsBús? Na ugye! 

633 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr436112422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius! A negatív megtakarítás is megtakarítás. Naugye!
Megnyugodtam. Már azt hittem, hogy valamelyik külvárosi aluljáróban futok össze velük egy didergős hajnalon, ahogy a kartonlepedőjüket hajtogatják össze. A Fradi pálya hogy áll? Oda nem engedi be őket Kubatov?
régóta olvaslak titeket-nagy élvezettel.
ezért kérdésem lenne:nektek mi abban az élvezet,hogy csak poénkodtok ezen a rettenetes nagy szíváson.most újabb 4 évig.és meddig elég ez az élvezet amit nyujt, hogy elküldjük a pcsába eztmegazt és savazzuk a sok pofátlan embernek kinéző valakit.jólmegmondjuk/jólmegszégyenitjük/

semmi hatása.minden megy tovább sőt,annyira pofátlanul,hogy még azt is megtehetik,hogy figyelembe sem veszik.
azt gondolom,idáig eljutni nem volt kis feladat,és mindezt megengedni ez pedig a legrosszabb.
rám is vonatkozik a bírálat ugyanúgy mint mindannyiunkra.
kurvára nincs kedvem röhögni.
Boccs az Off-ért, nem mintha nem lenne fontos hogy legfőbb közszolgáink urizálására mennyi közpénz megy.

iksz.beszolunk.hu/mennyit-fizetunk-be-es-mennyit-kapunk-az-eu-tol-az-ellenseg-nem-kulfoldon-van/

Fabius korábbi posztján szóba került az EU-s pénzek befagyasztása. Fenti linkből látszik, hogy az EU nettó támogatása 1300 mrd Ft/év, ami az éves állami költségvetésnek szűk tizede!

Ez nekem elég soknak tűnik. :-( Bejött rodeo jóslata?
@Penivaldes: Arra gondoltam, hogy hogy áll az építkezés? Ott elférnének, a pálya is fűthető.
A Meridien a valamikori rendőrkapitányásg épülete. A poloskák lehet, hogy még ott vannak. Vagy technikailag frissültek...
Muhahahaha. Ez semmi. A lelkük mélyén meg vannak győződve, hogy nekik ennél több is jár. Pl. privát vadaspark, arany budikefe. Akkor tán még a jobbikosok is támogatnák őket. Szóval tulajdonképpen visszafogták magukat.
butabagolynak és Jlacinak gyors számítási feladat: hány vendégéjszakából jön össze a Zuschlag féle "50 millió nejlonzacsiban"?
@Vombatus Ursinus: nem szoktam figyelni, de kívülről egész pofás:)
@vörösbor(de)minőségi: Azt godolod, ha az ember egész nap savanyújóska, akkor megváltozik az élet?Bizony ezt a sok mocskosságot már csak röhögve lehet túlélni. Ha régen olvasod Fabiust, akkor tudod, hogy a finom iróniától a vaskosabb humorig minden van a repertoaron.A régi nagyok (pl.Hofi) is humorba ágyazta a rendszerkritikát, igy gyakorlatilag örökre megmarad.Azt is nézd meg, amikor ott volt az ideje, hogy tömegesen kivonuljon a nép és elzavarja az elnyomókat, mindenki a másikra várt, ilyen hozzáállással nem lehet forradalmat csinálni, max.fotelforradalmat.Mit vársz Fábiustól és "népétől"? Ha maradsz, akkor te leszel az anarchista szárny.))
@Vombatus Ursinus: Ja, de elcseszték, mert van egy bazinagy lyuk a tető közepén, és emiatt beázik, hiába fűthető...
@Vombatus Ursinus: Sőt egyes felvilágosult keleti országokban a nyilvános kivégzések is zajlanak. Álmodozni lehet....
@elmeherceg: Akkor a parkolóban, konténerlakásokban.
@shinichi: Az majd a felújított Puskásban lesz.
@Vombatus Ursinus:

Május 20-ika körül lesz kész.
Marianna19: Csak most olvastam a reggelieket.Respect Neked kislány, mert amilyen hozzáértéssel a legnagyobb baromnak is képes vagy megmagyarázni a számszaki dolgokat, hát le a kalappal előtted.Remélem pedagógus vagy, hozzád hasonló tudású és természetű tanárokra van most a legnagyobb szükség.
A mai poszthoz az jutott eszembe,amikor 47.000.- meg lehet élni, ők meg egy este eltapsolják csak szállásra a háromszorosát egy "ronda komcsi" nóta pár sora zengeni kezdett az agyam hátsó traktusában: "Az országnak harmada éhen gebed, az éhség s a szenny marja szét testedet, éhhalálra itél ez a rend...,"De énekelhetném ezt is:"Naphosszat robotolunk és majdhogy éhen nem veszünk, de fogja már a fegyvert munkába tört kezünk........"József Attila mamája is nézte,ahogy ők nagykanállal esznek. Gyerekek, így életem alkonyán nem hittem volna, hogy a múlt visszaköszön úgy, hogy ráadásul azok hozzák vissza, akik már egyszer túlélték.
@évásanyó: Mindig azok hozzák, akik túlélték..tudod a hatalom.
@Vombatus Ursinus:

Igen. Kb 1 hónap a papírmunka és kész. 14 hónap alatt.
@Vombatus Ursinus: A Fradipályára csak a kiválasztottak mehetnek. Akiket kiválasztottak kartonlepedősöket verni.
@Penivaldes: Pont nekik kéne tudni, mit jelent az elnyomás. Le sülhetne a bőr a képéről az elitnek, bár olyan messze vannak az elit kifejezés tartalmától, mint én a szinkronúszástól.Ez a sok marha, mint a huhogi is, verik a mantrát, pénzért vagy meggyőződésből, egy évre elküldeném őket valami jó kis koreai stilusú szabadságba, azután megbecsülnék azt hiszem az alföldi ájert.
@évásanyó: természetesen semmit nem várok el,ez távol áll tőlem.
a jókedv és akár a vaskos humor is jó és kell.
kérdeztem csupán.
az pedig nem utal savanyu elkeseredettségre,hogy megállapítom,hogy a legvaskosabb megállapitások is leperegnek a célszemélyekről sőt még el sem szégyellik magukat,sem azért,mert nyilvánosságra került,sem azért,hogy megismerik a vélekedést.
ezt látom nagyon veszélyesnek-mert van az a"fajta" aki csak a nagyon erős pofánverésből ért.
Én csak azt nem értem ebben az egészben, hogy az Országgyűlés Hivatala, vagy valaki ott nem érzi azt, hogy ez mekkora taplóság, micsoda égbekiáltó rongyrázás, ha egy mezei képviselő ötcsillagos szállodában száll meg? Micsoda pofátlanság az, hogy ezek a gombnyomogató idomított majmok 3 éjszaka alatt eltapsolják egy közmunkás 2 havi bérét?
Most, hogy olyan szépen faszig betonban áll a Kossuth tér, tudom ajánlani ezt a megoldást a képviselő ettársak elszállásolására.

www.mobilbox.hu/kontener-berles/standard-es-egyedi-lakokontenerek

www.mobilbox.hu/kontener-berles

Gyors, könnyen átalakítható, akár klímával és panoráma ablakokkal is felszerelhető, helyben lehet a sok köcsögöt elraktározni - Piktorunk csak füttyent egyet hajnapi 3-kor és két kupica kerítésszaggató benyesése után megszavaznak bármit, 30 métert kell csak átsunnyogniuk.
@vörösbor(de)minőségi: A nagyon erős pofánverés az én tapasztalatom szerint mindig véráldozattal is jár, de nem adom a fiainkat!!
@évásanyó: nem, mert most nem a háború ideje van nálunk:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Na ne szórakozzál már, ilyen luxust ezeknek a tetveknek?? Látom, nem ittál még semmit, sürgősen pótold mert addig hülyeségeket beszélsz!:)
@Knósszosz:
Jó... lehet komposztáló konténer is, na! :((
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @Knósszosz:

Egy ilyet nekik. Kihelyezett ülést is lehet tartani, még ha a késő éjszakába is nyúlik.
@Penivaldes: húgi, ne nevettess! szerintem te még a mikrót se tudod bekapcsolni:))
@taga20: azt lehet, viszont neked tudnék fájdalmat okozni kisfiam.
@Penivaldes: anyuci, mi ez a durvulás? én szeretlek, mindemellett:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
@tristen2005:
Na csak lassan a testtel, az abban készülő végtermék hasznos!
@vörösbor(de)minőségi: "semmi hatása.minden megy tovább sőt,annyira pofátlanul,hogy még azt is megtehetik,hogy figyelembe sem veszik."

Nem "nekik" beszélünk, hanem egymás közt. És nem csak Orbánékat szidjuk szakmányban, hanem esélyeket latolgatunk, megoldásokat keresünk. A konkrét szervezkedésnek nem ez a színtere, kétségtelen.

Hogy kire-mire vannak hatással Fabius írásai és a kommentelők, azt nehéz lenne mérni. Tekintve, hogy tízezres nagyságrendű lehet naponta az olvasók száma, elég sok ember találkozhat az ide felkerülő információkkal, adatokkal, gondolatmenetekkel, érvekkel-ellenérvekkel, mi több, keresi a találkozást :-).
@taga20: annak ellenére egy jó szavad nincsen felém, így nem kell a szereteted.
@Penivaldes:
JAAAAAAJJJ!
Mingyá'gyün a kikötözős rész!! :))
@Penivaldes:
Ilyen későn?
Akkor vacsora lesz belőle... és milyen káposztát?
@Knósszosz:
Az is, ahogy megformázom Piktort reggelente, mégis a papírral együtt lehúzom...
@Penivaldes: te barbi, te! ne legyél má szőke! én szeretlek egyedül itt, a bohóc csak szívat:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Igénytelen vagy... éz ezt a zizét a klozettomba se engendém, de te tudod...
@Penivaldes:
AZTA'QQQQQQ...
Narancs, értettem!
Kérek engedélyt meghunyászkodni! Vaaaúúúúúúú...
@vörösbor(de)minőségi:
Csak röhögni lehet. Vagy keresni egy erős kampót a plafonban.
Egyébént szerintem még csak nem is mindig pojénkodás zajlik.
Néha a jég is :-))
@épészmérnök: -nek igaza van. Szerintem itt a felek jórészt egymásnak írnak. Néha meg én is belekontárkodok, és így legalább egy negyednek érzem magam a felek között :-)
A baj az szerintem, hogy a választáshoz vezető folyamat kicentizve előre látható eredménnyel volt lejátszva. Szinte előre. Ezt itt nem mindenki osztotta előre. De azért mégis.
Szóval. Most menjek keresni egy kampát?
@Knósszosz:
Kalandvágy - no meg a nagyság érzetét meg kell adni neki, a polcra mégse rakhatom fel, még lekvárnak képzelné magát!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

ja...és amikor benn vannak leönteni gyorsan kötő betonnal és kirakni díszkövekkel...mint makovecz elvtárs és totemoszlopokkal díszíteni

brühüyyy
@Penivaldes:
Aha... szóval smárolt káposzta leszen.
Mi mellé adod körzetnek? Én javasolnám knédlivel együtt valami szaftos hús mellé rengeteg sörrel, mint a Tótoknál... mmmhhhhh
@évásanyó:
Hamarosan sort kerítek rá, nem olyan rég értem haza és a konyhában is van dolog, de jelentést teszek róla azonnal, amint-:)
@Knósszosz: szárny mellé.)
sör, én nem iszom Knosszosz.
@Penivaldes: persze nekije, kisfiam:) jár!
szmájlival:))
ez a honda egy nagy rakás szar!
@Penivaldes: na etudom képzelni aszt a felkarolást:))
mire ez a szerénység?
magyarország jobban teljesit!
meg kéne venni az egész szállodát!
és ha lesz valami családi perpatvar tegyük fel a bp. képviselőknél, szegények hol hajtják le a fejüket?
fele annyi képviselő, dupla költés!
azt hiszem úgy lenne unortodox!
@Penivaldes: Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, mindenki valakit felkarolt, de kik a trollok?

geo meg Te engem:
9
@évásanyó: @Penivaldes:
TI meg mindenkinek gyanúsak vagytok!
Bár én még magamnak is... :((
@Penivaldes:
Te, miket nem árulsz el... mingy'á kibeszéled neki a kikötözős szex részleteit is?
Mármint amit Egérrel szoktál... :)
@Penivaldes:
Knoszi korában kell, mert csak a sörösüvegeken egyensúlyozni... :D
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
A kurvák aratni fognak arrafelé... :))
Szállodás ismerősök eddig is csodákat meséltek!
@Penivaldes: én meg kiszeltündét! és?:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát lehetsz is, mert tudod amit hallottam rólad, nahát......
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Gonoc-:)
Most a Pennyben vettem ott még sosemvolt chilei cabernetet, kíváncsi vagyok... a lidlis az finom volt. Nemsoká' bevizsgálom.
@évásanyó: Igen, mi egy nagy család vagyunk, egy igazi klán.
A trollok
óriásszerű lények. A szó eredete vitatott, valószinüleg a trylla (megvadít) igéből származik. A trollok az óriások későbbi fajtái. Kietlen hegyekben élnek, és kincsük is van. Nagyon erősek, de ugyanolyan ostobák is, plusz félszeműek. Legtipikusabb szereplőjük a Prím ének beli óriás. A középkor végétől, már csak ők végeznek óriásszerű tevékenységet, onnantól kezdve munkájuk veszélyes az emberre nézve.
@Penivaldes:
jaja-:)
Küldenék valami finom sütit ezé', de a technika...
Nem lesz más megoldás, csak a 3D nyomtatás.
Az mondjuk jó lenne, nem kell majd hazacepelnem a láda sört csak egy fájlt pendráájvon, oszt itthon meg kinyomtatom a Paulanert... ez már Aldous Huxley-i magaslat, vagy tán még ez is eljön?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): szerintem Knossz újrahasznosíthatná a sörös üvegeket, ha csinálna belölük hangszert. tudod arra gondolok, amikor ütögetik az üvegeket, és azok csengenek.
@Penivaldes: Akkor szegény Bagoly is vaksi?
@Penivaldes:
Most megyek összerakni a carbonara cuccait...
@évásanyó:
Szia!
Fel vagyok dobva, győztek a győri kézis lányok!
Kedves válaszodra reagálva, közgazdászként néha közreadom a gondolataimat, ha ezek érthetően sikerülnek, annak nagyon örülök.
A minap egy betelefonálós műsorban egy magát Fidesz szavazónak megnevező nő kioktató stílusban éltette a Fideszt, hogy a mostani négy év alatt kedves pártja egy forint hitelt nem vett fel.
Többen győzködték, hogy a mérhetetlen sok kibocsájtott kötvény is annak minősül.
Az eset után azon gondolkoztam, hogy mennyire elhülyíti a közszolgálati média a hallgatóságot, és ezek az emberek szavaztak a Fideszre, akik azt sem tudják, mi zajlik ebben az országban.
Ezt az esetet azért írtam le, mert emiatt állunk úgy, ahogyan az általad idézett dal szól.
Alulinformált szavazók döntötték el a sorsunkat.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Az európai parlamenti képviselők személyre szóló strasbourg-i irodáiban a könyvespolcból kihúzható ágy van, és a mosdóhoz komplett zuhanyozók tartoznak. A büfé reggel héttől szolgálja fel a kakaót, meg a croissant-t. Nem mindenki rázza a rongyot.
@évásanyó:
NEM ELHINNI MINDENT!
A valóság sokkal rosszabb... magammal is alig bírok néha!
@Knósszosz: Knósszi!
Tegnap előtt este gondoltam rád, mert vacsizni voltunk, és a menű olyan összeállítású volt, amit te szeretsz.
Valamelyik este tétova voltál az ünnepek alatti kaják összeállítására, ezért jutottál eszembe ott.
Most meg csak a pia jár az eszedbe, és bánatos vagyok, mert ebben nem segíthetek.
@épészmérnök:
na jó!
de ott nem normális emberek irányitanak mindent!-)
@Penivaldes: Az óriásoknak több fajtáját ismerjük. Ezek a déróriások, és hegyóriások. Ezek a legősibb lények, az istenek ősei. Ezek az óriások, mind testben, mind szellemben magasak voltak. Az idő kezdete előtt jöttek létre a Képrázó Űr (Ginungagap) langymelegében, miután a Nilfheim (ködös világ) jeges folyói megolvadtak. Ekkor jótt létre Ymir (ősi déróriás) majd az Őstehén, aki táplálta. És aki előnyalta Búrit (ő is óriás) A lézető világ aztán Ymirből keletkezett. Közben Búri, aki egyszerre volt fiú és lány, fiat szült Burt, aki Bestlával nemzette Odint, Vilit és Vét. Az ászok később is létesítettek kapcsolatot óriásnőkkel. Az óriások békések és naívak, bár néha mérgesek lesznek nagyon. És rondák, de jó kőművesek. Az ember megjelenése után éK-ra költöztek.
@Mariann19: azé az első félidőben jobbak voltak:)
@Mariann19: Boldogult fiatalkoromban én kézilabdáztam 7 évig, nagyon szeretem a kézit, én is néztem a meccset.
Nagyon finom rájuk az "alulinformált" jelző.Amikor a névnapod van, akkor születtem:)) (nov.1.)
@épészmérnök:
AZ EP képviselők ismerik a funkcionalitás lényegét, az általad elmondottak alapján ehhez igazítják saját ellátási igényszintjüket.
A mi dzsentri beütésű képviselőink sznobizmusa ismeretlen normális országokban.
Pl. van olyan északi állam, ahol a kormány első embere munkába menet a saját szentséges kezével vezeti a saját gépkocsiját.
Nálunk a képviselőknek személyi titkára van, amit úgy oldottak meg, hogysaját családtagjaikat alkalmazzák.
pl. Vrbovszki György és Harrach Péter egymás fiait állították be keresztbe.
@évásanyó: én nem szerettem ha kéisztünk tornaórán:) de nézni szeretem.)
@taga20:
"Azért az első félidőben jobbak voltak."
Az biztos, olyan nyugiban voltam, de a másodikban igencsak ingadozott az adrenalin szintem, mert nagyon kezdtek feléledni a dánok, egyből válaszoltak a góljainkra.
Fő, hogy győztünk!
@évásanyó:
Az alulinformált helyett én is mást gondoltam, olyan vulgárisabbat, de félek, hogy rám száll megint egy troll.
Lehet, hogy itt leskelődik egy uhu bagoly, és esetleg megtépázott lelkivilágát itt próbálná a kommentjeivel kompenzálni.
@Mariann19: és mit szosz norbihoz? a honda egy kalapszar! itt vannak má egy ideje, erre jönnek a franciák és földbe döngölik a szamurájokat:(
@Penivaldes: ne igyá má többet, me kifordulsz! ki csinál neked, mit???
@taga20: a nem ivást neked ajánlom. meg egy vödör hideg vizet.
@Penivaldes: oké, és utána nem beszélsz hülyeséget?
@Penivaldes: "oké, és utána nem beszélsz hülyeséget? "
ez mé útszéli?
@taga20: Szánom-bánom, de most nem tudok Norbiról semmit.
Látom, szomorú vagy, de tudod, hogy a szerencse forgandó.
Meg kell, hogy vigasztald magad valami ütős piával, nem maradhatsz hétvégén ilyen búval bélelt!
Hallgass rám, és tedd, amit mondtam!
@Mariann19:

Szia!

Féltem,hogy visszajönnek a végére,de brilliáns góljaik ellenére simán vertük a 'szőkéket!!
Az ilyen gólokért,mint amit a nálunk játszó 'szőke Løke szerzett(amikor beugrott,kifordított testhelyzetből...),érdemes élni és szeretni a kézit!!
@Mariann19: nyomok egy esőtáncot holnap, mácsak ebbe bíszhatok:))
@gazoló: @Penivaldes: és mér annyi sem? húgi, hülye vagy és belegabalyodtál!
@taga20: te meg olyan vagy mint egy megkeseredett szipirtyó
@Penivaldes: ne szekáld magad, ne legyél magaddal ilyen szigorú:)
az a te bajod, hogy egy jó kis kan nem döngetett meg úgy igazán:))
és eszt ne vedd szekálásnak, csak eszt látom rajtad.
@Mariann19: Amikor megkaptam a pc-t ajándokba,novemberben tavaly,körbeolvasgattam különböző blogokat.Némelyiket a trollok vakvágányra viszik, sok meg is szünt már.Amikor rátaláltam a teloval Varánuszra még nem volt gépem,teloval neteztem.Nagyon tetszett, hogy a tagok röhögősre veszik a formát, ők csinálják ki bagolyféléket nem fordítva.Mondjuk Szív fészkeit nagyon sajnáltam,hogy Gabriel elüldözte, szerettem.Amikor a rénvadász elkezdi,akkor összepisilem magam a röhögéstől, Rodeo meg egy külön fogalom, szóval szeretek itt.
Nem is maga az elképzelhető összeg háborít fel, mert nem attól jut csődbe az ország, hanem az az arcátlanság, amivel ezt meg merték tenni.

Attól tartok, hogy az ország meglopásának újabb, magasabb szintjére ért szeretett kormányunk. Az a kormány, azok a politiusok, akik erre képesek, azok már tényleg elveszítették a tisztesség leghalványabb nyomait is.
@évásanyó:
Pedig asztá, amikó este tízkörű, már hat a maligán... bebacott itten néha...
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ugyan, ugyan kedves nertárs!
Ez még csak a kezdet...
@taga20:
A góliát elemek is kimerültek? :(( Újratölthetőt kellett volna vennie...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne báncsd, szeretem, csak kissé vonalas a lány:) majd ha talál magának egy bolit, vagy tagát ako meg fogja érteni:))
hányok magamtól:)))
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ezek anélkül születtek, nincs semmi elvesztenivalójuk e-tekintetben.
@taga20:
Azta'.... ekkora marhát koma, mint te... Mit ittál?? :))
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
nosza rajta tüntessetek!
legyetek végre ellenzék!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): egyébként, te láttál má olyan csajt, akit rendesen megszeretgettél, és neki nem tetszett a szeretet? na peni eszt akarja beadni:))
@taga20: mert ez a helyzet, és te engem ne szeretgess, még agyban sem.
@évásanyó: Az nagyon jó, hogy szeretsz itt lenni, és ez nem is fog változni a saját tapasztalatom szerint.
A trollok közül Blogger Géza a kedvencem, de úgy látom, én is neki. A választásoknál meglepődve láttam, hogy írt egy kommentet - pedig fenn sem voltam a blogon - kajánul megkérdezte: "Na, sírsz már?" Aztán elévődtünk egy darabig.
Ők is szinesítik az életünket, még ha hülyeségeket is írnak.Én jókat röhögök az igyekezeten.
Szívben egy igaz barátra leltem a mai napig, de minden esdeklésem ellenére egyelőre nem jön vissza.
Amikor készülök a géphez ülni, a férjem néha elnéző mosollyal kérdezi:" Együtt van az asztaltársaság?"
@Penivaldes: de! látom rajtad:) ha aszt mondom, hogy bohóc, egyből előveszed a polírkészleted:)))
@gazoló: Szia!
Tudod nekem most ki tetszett?
A kis Orbán.
Milyen váratlanul belőtt néhány gólt onnan szélről. Na és Amorim. Micsoda keze van...
Holnapra készüljünk!
@Mariann19: ez a szív egy meghasonlott
matriárka?:))
@taga20:
Esőtáncot akarsz nyomni? Ejnye!
Miért nem a Kállai kettőst?
Nem vagy elég nemzeti, pedig már az italárúsítás is az lesz, méghozzá koncesszióban ez is.
Nemzeti piabolt, nemzeti piruett.
Gyakoroljál!
@Penivaldes: Igen, és valóságos szertartássá vált számomra az, hogy úgy kezdem a reggelt, magam mellé a kávém és neki fogok Varánuszt olvasni.Ettől minőségi változás, hogy már megpróbálok én is kommunikálni a többiekkel.Csak későn van már nekem.
@Penivaldes:
Titokban látogatod a szeánszokat?
Néha látlak, közben meg bújkálsz?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Bakker, most néztem, 131 juro 1 iccaka a Meridiánba, az 39 000 forint, 5 éjszakát már el is tölthetnek azzurak.
@Mariann19: erről egy tanárom jut eszembe, akivel a nerben találkoztam, állandóan arról magyarázott, hogy nemzet, meg nemzeti érzés..aztán kiderült, hogy a kedvenc zenéje valami amerikai rap..
na ennyit róla
@taga20: Nem, ő egy nagyon kedves és okos ember, lehet, hogy rosszul értettem, de azt hiszem Gabris zsidózása családilag mély fájdalmat okozott neki és ezért ment el.Lehet, hogy tévedek Marianna?
@taga20: Ne mond ezt. Miért lenne meghasonlott?
Belefáradt a küzdelembe.
@évásanyó: Nem tévedsz, pontosan erről van szó, amit tagának írtál.
@Penivaldes: én meg aszt hittem, hogy rózsaszín fugát fugázza:))
@Penivaldes:
Peni! Neked tényleg alapos világi műveltséged van. Miért nem világosítottad fel a tanárodat a műfajok különbözőségéről?
Nemzeti érzés és a rap...
@évásanyó: okos ember küzd, nem adja föl.
nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, mint a zsidó honfitársaim 44-ben, de én biztos magammal rántanék egy-két szar alakot a pokolba.
@taga20:

Az a néger csaj a kuplerájban, Barna csempe, rozsaszin fuga.
@tristen2005:
Elveszik a kosárlabda csapatod!!!
:-)
@tristen2005: hogy hogy nem csalódtam benned:) egyből levetted a pályát:)))
www.napiszar.hu/showPost/A_nap_vicce_38
Hm... Mennyi közmunkás bére kijönne ebből az összegből...
@GeoCracker: "A Meridien a valamikori rendőrkapitányásg épülete. A poloskák lehet, hogy még ott vannak. Vagy technikailag frissültek..."

Nem, az élősködők még csak most költöznek be.
@Penivaldes:
ők teremtették a Valhallát is?
@lavór: mennyi? gondolom a tökös srácoknak egy-két Q7-es leesik:)
@taga20:

Számoljátok csak ki, legyen valami szép grafikon is hozzá, nem csak úgy hányavetin összedobni!
@kovi1970: egyet árulj má el, mé most jössz? azé me kirakták az indexre?
@lavór:

Számolj! 1 1fő,1 hó= 4 havi közmunkabér,
1 év= 48 havi 4 fő, 1 éves bére
x fő 1 év= Xx4 fő 1 éves bére
@lavór: na hány stádion te fasz? és hány Q7-es te fasz?
@lavór: te vagy matócsi jobb keze, nyomjad a bandzsa közgázt!
@taga20:

Ne terelj, nem vagy juhász. Mondd, hány?
@taga20:

Mindegyiknek egy ilyet, összeszedi kiscsaládgyát, irány Etelköz. Vagyon nem nagyon fér rá.

lovashinto.hu/photogallery/ekhosszeker1_500.jpg
@évásanyó: A Valhalla
Az elesett hősők csarnoka Odinnál Asgardban. Az Istenek Végzetekor minden kapujából 800, összesen 432.000 harcos zúdul ki, de a túlerőben lévő óriások legyőzik őket, elpusztitva az ászokat, és az ászok világát.
@épészmérnök: szerintem azt is. mert szerintem a kecskét is megölik.
@lavór: ne terelj, nem vagy fityeszes! na hány Q7-es?
@Penivaldes:
Huuuhhh... de képben vagy az északi mitológiában... mondjuk én is szeretem, de a görögök - még ha a fele langyi is - azért viszik a pálmát.
@taga20:
Na, lassan kíváncsivá tettél, mennyi az annyi?
@taga20: Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem láttál elég fotót azokról a sárgacsillagos menetekről.Mielőtt te bárkit rángattál volna, már lelőttek.Családilag nem vagyunk zsidók, mégis van egy kanadai zsidó nagynénikém, illetve a gyerekei, mert ő már mehalt.Kisvárosban éltek anyai nagyanyámék, 13 gyermeket szült.Karján a babával sírva nézte, ahogy hajtották szegényeket az úton.Ahogy figyelt, a mellette álló nagyobbik lánynak a sorból egy fiatalasszony egy kis batyut dobott ki,szerencsére nem vették észre a kápók.Egy baba volt benne. Nagyanyó azt mondta, ahol 13 eszik, jut a 14-iknek is.Felnevelte, 56-ban, kiment Kanadába.ja, Gábrist nem szeretem.Akik azt mondják, nem volt holokauszt, azokat be kéne egy-két hétre zárni azokkal az emberekkel, akik túlélték,oszt nosza rajta!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): görögök, igen egykor őket is.)
Igen, mert a görög mitológia nagyon emberi, ellenben pl a rómaival, ahol az istennek mindig komolyak, ünnepélyesek
@lavór: szerintem igyá inkább!
@Mariann19:
ez a fajta a legrosszabb, nem elég, hogy kurvára műveletlen és buta hanem még büszke is rá...mert ki ha ő nem...és merjen valaki "vitatkozni" vele

hát a krokogyil amelyik már 35 napja nem kapott rothadó dögöt

az...
brühüyyy

egyébként a műveltebbek és szakmájukban jók meg

"nem hajlandók meghallgatni senkit mert ha nem is olyan hibátlan, de a dolgok jó felé mennek..."

és ezzel mindenki le is van lőve
@taga20: Egyébént meg, olyan helyzetben vagy most is pár millió honfitársunkkal együtt, mégsem tudsz küzdeni, csak beletörődni, meg füstölögni, ennyit tudsz Te is én is.
@Mariann19:
Köszi!-:))
Akkor mediterrán menü lehetett... ha jól sejtem!
Holnap este üres lesz a ház, elmegyek a kedvenc Törökömbe, hozok joghurtos padlizsánt és imam baildit (már van padlizsán dögivel), és jelentős mennyiségű török jíroszt, ami a keresztségben(?-:o) náluk a kebab névre hallgat.
Szóval ha hétfőn nem vagyok az azt jelenti, hogy halálra zabáltam magamat... béke talas börekjeimre...
@évásanyó: "Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem láttál elég fotót azokról a sárgacsillagos menetekről.Mielőtt te bárkit rángattál volna, már lelőttek."
ebben a mondatodban má össze is kavarodtál. ha van egy menet, ako hol nem tudnék rántani? szerintem ne vesszünk el a részletekben, talán érted mit akartam mondani:)
@évásanyó:
Kiskegyed családjának is kézcsókom, emberségből is... sok ecceri számára ez felfoghatatlan.
@évásanyó:

Aha, olyan jó erőben volt, hogy egy 4-5 kilós kisbabát csak úgy kidob a sorból - vélhetően volt nem kis távolság a sor és a bámészkodók között, különben könnyen ki lehetett volna lépni a sorból -, és még olyan jól is céloz, hogy pont elkapja a lány. Nekem kicsit hihetetlen ez a történet.

"Akik azt mondják, nem volt holokauszt"

Normális ember nem állítja, hogy nem volt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
a görögök legalább őszinték...nem úgy mint egyes kollégisták a diplomájuk árával kapcsolatosan

brühüyyy
@épészmérnök: én ez esetben arra gondoltam,hogy jó érzésű egyed azonnal elszégyelli magát és levonja a levonni valót.hiszen kiröhögték,átláttak rajta,tán ez a legrosszabb ami történhet.ez még tán a felelősségre vonásnál is rosszabb.de semmi!
illetve de!
fokozódik a mindentmegtehetek.
ez ami nagyon elkeserit,mert arányosan az én oldalamon is fokozódik a tehetetlenség érzete.
@tristen2005: nem tudom, de úgy néz ki számolja a Q7-eseket:))
@tristen2005:
ti is két hülye

egy használt bilivel szópárbajoztok ami azt képzeli, hogy nagyobb mint önmaga...a lavór...

bele is van pisílve?

brühüyyy

te szerintetek tudja mi a kérdés?
@rodeo36:
Ugyan... manapság büszkén törölgetik szájuk szélét a doktor urak. Evégre a K. Párt megadta talpnyalóinak, a NER vezetőit. Ezek meg lelkesednek értük, ahogy rendes bolsihoz illik... ne értetlenkedjünk...
@rodeo36:

Nem tudtam hogy, közlekedő edény.
@GeoCracker: na még jó hogy nem!!

erős indok kellene ahhoz a kampóhoz-és ez nem az.
nagyon nem.

sem összességében sem egyenként itt senki ezt meg nem érdemelné:))
egy kampózáshoz valaki! kell.
ezek-senkik.
@tristen2005:
Három szoba, négy kerék, öt sörcsöcs!!
Hajrá Magyarország, én így szeret(né)lek!!-:)!!
@évásanyó:
minden dolgot a helyén kellene kezelni...az musában kiírtották az őslakókat közel 100 milliót most mnincs kivel vitázni, kanadaiak meg rezervátumokban tárolják a sajátjaikat akik a tyerület eredeti gazdái de az újak szerint nem értenek hozzá és most ingyen kapnak mindent csak ne közelíccsenek a világ többi része is tele van népírtásokkal (genocidium) a legelsők a zódetestamentumban vannak ahogy a zsidók egymást és a környező népeket annihilálták de "igazuk volt" mongya a byblos hogy szarna bele egy teve

brühüyyy

szóval ugyanakkor amikor ...akkor a többiről is legyen kötelező mert azok is voltak

és ma is vannak (lásd szudán jemen kurdisztán a törökökkel és arabokkal...)

enélkűl történelemhamisításba kerültök
@évásanyó: "mégsem tudsz küzdeni, csak beletörődni, meg füstölögni, ennyit tudsz Te is én is."

Ez a baj. Nem vagytok tudatában a saját erőtöknek és lehetőségeiteknek. Éva, te beletörődtél, hogy úgymond, öreg vagy, magadat "anyónak" hívod. Taga meg úgy gondolja, az a normális, ha valaki hatvan felett lemond arról, hogy felnőtt embernek tekintsék, és gyerekként kezeli az idősebbeket.

Nem igaz, hogy ezt a szerepet fel kell venni. Nem igaz, hogy bárki védtelen, és tehetetlen. Ne higgyétek el, ha ezt szajkózzák. Sokkal többre lennétek képesek, minden téren. A politikában is. De, bocsesz, egyszerűbb a trollokra mutogatni.

A 81 éves Mécs Imre bevállalta, hogy kimegy a demonstrációra, és rabosítják. Rendőrök cipelnek egy ősz öreg embert - tudjátok, hogy egy ilyen kép mekkora tett?

Nem a trollok a tudatlanok, hanem ti. Nem jártok utána a dolgoknak. Nem ismeritek a jogaitokat. Nem ismeritek a lehetőségeitek. Mint Európai Uniós polgároknak, nagyon sok lehetőségetek volna cselekedni, de meg sem próbáljátok, még csak nem is tájékozódtok. Nem tájékozódtok: szitkozódtok inkább.

Na jó, mára ennyi elég. Boldog dagonyázást, olvtársak.
@épészmérnök: tessék hazajönni, minden egyetértésem mellett.
@évásanyó: nem kell beletörődni, még sok év van vissza az életből.
@tristen2005:

csalás, fotósoppe

a keze megett van a gumicső amiből a ser csorog

szegény tehen ha tudna beszélni

brühüyyy

azért a lőwenbräu -nál van jobb is bár nagyon szép
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Neked mi nem?
Anyai nagyapám, német származása ellenére (tudod anno "átvilágítottak" mindenkit), mindig is katolikus magyarnak vallotta magát, és magyar rendőrtisztként fegyverrel is "megoldotta" sok honfitársunk túlélését. Azóta vagyok birtokosa egy német pisztolytáskának. A tok tulajdonosa valahol Sopronban, a kertek alatt lett elkaparva.
Persze a Piktor ősei féle komcsi csürhe sörgyári segédmunkássa tette az 50-es években, de a mi tartásunk ettől még megmaradt...
@Penivaldes:
nem mindenki szadó sőt a mazót sem ismerem....el

brühüyyy

csináld egyedűl
@Knósszosz:
Volt ott minden. Az egyik társunk csak zöldségfélét ehetett, a sült paradicsom, padlizsán, brokkoli, bele is másztam abba kajába is.
Mindenféle gyümölcsökkel variált húsok, gránátalma és áfonya öntetek, el sem tudom mondani, mi minden.
Hajnalra arra ébredtem, hogy talán nem kellett volna mindent végig enni.
Úgyhogy vigyázz a saját bacchanáliádra, lásd az én tetteim következményeit.
@rodeo36: Komolyan mondom, jobb, ha az ember nem is hallgat híreket.
Fél órája hallottam, hogy az eu országok között nálunk a legalacsonyabb a munkanélküliség, és ez meglátszik a járulékbefizetések bevételein is, mert 160.000 fővel többen fizettek járulékokat tavaly, mint az azt megelőző évben.
Hogyne fizettek volna be többen, ha százezer számra állítottak be közmunkásokat, akiknek fizetniük kell.
Csakhogy ez a járulék az államnak igaz, hogy bevétel, de egyben kiadás is, hiszen a járulék a bruttó bér része, tehát a saldo nulla.
Ezen már röhögni sem lehet, viszont a nép beszedi mindezt.
@épészmérnök: "Taga meg úgy gondolja, az a normális, ha valaki hatvan felett lemond arról, hogy felnőtt embernek tekintsék, és gyerekként kezeli az idősebbeket."
nem! taga tiszteli az időseket. apámmal dolgozom aki 72éves, és soha nem hagyom, hogy gyagyás legyen, naponta vitázunk. egyszer neki van igaza, egyszer nekem, de húzzuk egymást, hogy ne legyünk megelégedve magunk magunkkal:)
@Penivaldes:
Az apai ág is magáért beszél. ;)
De nem a család számít, hanem saját magad, a te tetteid...
Polgári engedetlenség. Ezek a polgárok nyugodtan alusznak, megcselekedték, amit megkövetelt a haza.

"Ügyészségi megrovást kapott Fried Alice holokauszt-túlélő. Sokakat falfirkálással gyanúsítanak a kordont körülvevő fóliára írt üzenetek miatt, ezért egy év börtön is kiosztható.

Nem vagyunk Horthy katonái! Szégyen! – írta a Szabadság téri kordont takaró fóliára Lovas Zoltán újságíró. A kormány megszállási emlékműve ellen tiltakozók közül ő volt az első, akit lekapcsoltak a rendőrök. Megvárták, amíg elindul haza. Jóval odébb, a Vértanúk terénél kérték el az iratait. Falfirka elhelyezésével elkövetett rongálás vétsége miatt kapott idézést, ami nem annyira vicces, mint amilyennek hangzik. A jelenlegi törvények alapján ez bűncselekménynek számít, és elvileg akár egy évig tartó szabadságvesztéssel is büntethető. Különböző számok keringenek arról, hogy a rendőrség eddig hány Szabadság téri demonstráló ellen indított eljárást. A tiltakozás szervezőivel beszélve végül tizenhárom embert sikerült név szerint azonosítanunk."

nol.hu/belfold/bunozokent-kezelt-tiltakozok-1459805
@Penivaldes: "tessék hazajönni, minden egyetértésem mellett."

Vannak, akik otthon cselekednek. És máshol is lehet Magyarország érdekében tenni.
@taga20:
Nana... az öreg azért erről mást is mesélne... :)
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az én családomat sérted, anyát, apát sérted, akik elmesélték nekem.Ők nem hazudtak nekem soha.Milyen jogon mered kétségbevonni néhai szüleim igazmondóságát? Nem Pesten 4 sávos úton történt, s az a
nő, aki 13 gyereket szült, felnevelt, játszva elkaphat egy 3-4 kilos babát.Egyik unokatesommal mai napig tartjuk a kapcsolatot Kanadából.Vagy én is hazudok? Hát ki vagy te, hogy feltételezed rólam, de nem is ismered a családom, se engem?Ja, csak magáért a bántásért, hát miért nem mondtad előbb, hogy ez neked jól esik.
@vörösbor(de)minőségi:
Erről a kampózásról a cövekelés jutott eszembe. Arról meg az örökemlékű Nielsen-papa. Drakula halott és élvezi
Az év során legalább ötödmilla munkanélküi lesz folyamatosan:
endresy.blogspot.com/2014/05/hatarozatlan-ideju-kozrabszolgasag.html

Mert Zsigó szerint jobban teljesítünk...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): lehet, hogy igazad van. néha paraszt vagyok vele(ideges), de tuggya, hogy ez élteti még 20 évig:))
@évásanyó:
Ostoba seggnyalonccal nem kell foglalkozni, szimpla seggarc...
@taga20: Igen, ezentul Titusznak foglak hívni:))@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Igen örök hála a sorsnak, hogy ilyen családba születhettem.@rodeo36: Családi érintettségem miatt mondtam el ezt a példát, persze igazad van távlatokban, globalice.@épészmérnök: Én egy párszor életemben eljátszottam már a magányos szabadságharcost, ki is rugtak az akkori állásomból, miután lett két csemetém, eléggé el nem ítélhető módon etetnek, ruháznom kellett őket, igy a következő állásomban már kussoltam.Ma meg már beteg vagyok, két lépés után le kell ülnöm, stb.Kivel harcolásszak?
@évásanyó:

Előbb ezt írtad:

"a mellette álló nagyobbik lánynak a sorból egy fiatalasszony egy kis batyut dobott ki"

Majd ezt:

"s az a nő, aki 13 gyereket szült, felnevelt, játszva elkaphat egy 3-4 kilos babát."

Nem semmi, hogy a nagyobbik lány már 13 gyereket szült. Vagy hány változata van még a sztorinak?

"Milyen jogon mered kétségbevonni néhai szüleim igazmondóságát?"

Senki igazmondását nem vonom kétségbe. Azt mondom, hogy a történet elég hihetetlen. A 13 gyerekes nagyobbik lány említésével nem növelted a hihetőségét.
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Én úgy értelmeztem, hogy a nagyobbik lány a 13 egyike volt, de lehet, hogy tévedek.
büdös rohat dakota komancsok
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nagymama szült 13 gyermeket.A nagylánya mellette kapta el a babát. Oké, tisztáztuk. Témát lezárom azzal, hogy megnyomtam a tahigombot.Pá
@évásanyó: minden tiszteletem a tiéd, de enged meg, hogy én így gondoljam.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Mindig megigérem magamnak, hogy nem huzom fel az idegeimet, hiszen olvastam eleget Benneteket, ahogy trollokkal párbajoztok, azt hittem képes leszek rá én is.De nem megy, mert elbőgtem magam, az ilyen piszkos alakok,csak azért kommentelnek, hogy bántsanak.Sose értettem, hogyha jót nem tud tenni, rossz meg van magától is, miért a rosszat választja, nem tudja, hogy minden visszaüt?
@évásanyó: Ha beletörődtél, hát beletörődtél. Megtetted már, ami tőled telt.

Egyébként ismerek olyat, aki szintén benne van a korban, és egyszerű dolgokkal segít, telefonügyeletet vállal a kampányolóknak, adatokat keres a neten, és hasonlók. Egyedül nem megy, és amikor többen küzdenek valami célért, akkor mindenféle segítség számít. Akár az is, ha vigyázol valakinek a gyerekére, aki mittomén, kimegy plakátot ragasztani.
@évásanyó:

Értem, de akkor miért írtad, hogy "s az a nő, aki 13 gyereket szült, felnevelt, játszva elkaphat egy 3-4 kilos babát"?

Először azt írtad, hogy a nagyobbik lány kapta el, utána azt, hogy a 13 gyerekes nagymamád. A sztori e két verziója ellentmond egymásnak, s ezt az ellentmondást nem oldja fel az, ha tahótlanítasz. :)

Csiszold még egy kicsit ezt a történetet, mondjuk legyen mindjárt fél tucat sorból kidobott gyerek. Az még sokkal jobban hangzik.
@Penivaldes: Tudom Kincsem, csak nem tudom megállni.Na megyek panirozni, kis rántottcsibe lesz holnap.Majd később kukkolok.
@évásanyó: :) többet nem tudok mondani.
@Kovacs Nocraft Jozsefne: jozsinéni a kurvaanyád, na eszt csiszold!
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Na most már elég! Húzz el a telebaszott kurva anyádba, nem tudsz te normális lenni?
@Mariann19:

te nagyon jól tudod, lehet olyan számcsoportot összerakni amiből az derűl ki, hogy a magyar egy virágzó gazdaság és nincs is jobb nála

a valóság meg nagyon keveseket érdekel

brühüyyy
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Az alapbéreden kívül extra prémiumot kapsz érte, ha büdös paraszt vagy egy tisztességben megőszült hölggyel? Kívánom neked, hogy a te anyádat is így tiszteljék, te szarházi görény!
@rodeo36:

Megy a meccs a Pancho arénában, hát mit mondjak, elég foghíjas a lelátó. Az operatőrnek ki van adva, csak a pályát mutathatja, még véletlenül sem csinál totál képet.
@Penivaldes: bunkó vagy húgi! téged is szeretlek, mégha nem is vot gyerekszobád:))
@taga20:

Volt, csak tehén volt a radiátor:)
@taga20: :))

ennyit ér a magyar közélet...
a magánléletemben kell szorgosan lopni csalni hazudni hogy én is lehessek "valaki"
mert láttyuk hogy bármijen vidéki suttyó senkiből lehet nagy kiráj !
@taga20: persze, hogy nem volt tesó, amikor kitúrtál onnan:)
@tristen2005: igen, istállóban nőttem fel a bocik közt.
@Sejk a derék katona: te ne szídd a karmád, me megkarmol:))
@tristen2005:
macska egér vagy eglr egér?

brühüyyy

kit érdekelhet ott a senkifőggyén be sem engedik
@tristen2005: ne báncsd a csajt, elég nagy bűntés neki, hogy én vagyok a netbáttya:))
@Penivaldes: :)) látom azé még menthető vagy:)
@taga20:

Nem bántom, veri őt a sors, hisz csak ennyi ésszel áldotta meg. de van még remény, a meduzák is agy nélkül élnek már pár millió éve, ők is elvannak, talán neki is sikerül.
@tristen2005:
műfű vagy díszburkolat?

és útlevelet meg vízumot hol adnak Pancslandiába

apancsoló kislány?
brühüyyy
@taga20:

"jozsinéni a kurvaanyád, na eszt csiszold!"

@tristen2005:

"Na most már elég! Húzz el a telebaszott kurva anyádba, nem tudsz te normális lenni?"

@Knósszosz:

"Az alapbéreden kívül extra prémiumot kapsz érte, ha büdös paraszt vagy egy tisztességben megőszült hölggyel? Kívánom neked, hogy a te anyádat is így tiszteljék, te szarházi görény! "

:)
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A néni szimplán elmebeteg, vagy hülye provokátor csak? Ha`me mégis...
@rodeo36:

Sok értelmét nem látom, valami kerek dolgot üldöznek rendületlenül, kicsit zavarja őket hogy, pattog a geci. De majd a TEK megoldja, lelövi ha sokat ugrál.
@Kovacs Nocraft Jozsefne: fejcsd ki, me így nagyon érthetetlen:)
@Penivaldes: nem kö neked má alukálni?
@Kovacs Nocraft Jozsefne: erre most mi szükség van?... mármint az eredeti konfliktusra?...
@rodeo36:

Macskakő, vissza a 40-es évekbe, mit gondoltál, sima pázsit.
@tristen2005: többféle kérdés is felmerült bennem:

ugye alcsútbasznád az magánterület, beutazáshoz milyen előzetes ellenőrzés és dokumentumok szükségesek?

akinek nincs autója az busszal is érkezhet vagy vonattal? és hogyan?

ha valaki berúg és ittasan a sörösdobozt áthajíttya a palánlon leüti a minielnököt amint sonkát szeletel a szaletliben?

a TEK teljes létszámmal meg a mészarosmégszaros köfötö is ott legel? hogyan lehet bejutni a faluba a szigorúan ellenőrzött területre

külföldieket is beengednek vagy azoknak 2 évvel előre be kell jelentkezni és elcsekkolják mielőtt felűl ma hungarian erlájnszra?

brühüyyyű

és akkor még a foci ott a kőburkolaton amit Gántról szállítottak faragva?
@taga20: igenis tesó, azonnal megyek lefeküdni!
@taga20:

Tetszet Mrs @Kovacs Nocraft Jozsefne: -nak, kér még belőle, az anyja egy marék homokért baszott, azóta övé a Góbi sivatag. Most licitál a Szaharára, van gazdagság, csak az elme szegény.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"A néni szimplán elmebeteg, vagy hülye provokátor csak?"

Szerintem egyik sem, csak kicsit belezavarodott a mesélésbe. :)

Az unokái már úgy fogják mesélni, hogy a dédi/üki egy partizáncsapat élén szabadította ki a zsidó csecsemőket az azokat megsütni és felfalni készülő gonosz magyar katonák karmai közül.
@Penivaldes: na eszt má szeretem húgi:)
@Kovacs Nocraft Jozsefne: kovácsnéni, ön egy nagyszerű ember.
@taga20: de csak akkor ha te raksz meleg vizet a kádba
@rodeo36:

Néha járok arra busszal, de az a busz nem megy be Felcsútra, a falu végén megáll(meg a kurta kocsma), onnan lábbusz vagy 500 m a falu t jelző tábla, a stadiony kb 1 km, hogy a falusiak mivel bonyolítják le, turisztikai szükségletüket, azt nem tudom. A szurkolók kocsival, meg számomra ismeretlen tömegközlekedési eszközzel mennek, az ő gondjuk hogy róják le tiszteletüket uruk és parancsolójuk előtt.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Te tényleg olyan gyökér vagy, ahogy elsőre, meg másodikra is kinézel. Mutterod nem aggódik egyszál hülye gyermekéért? Tudom, anyádnak tyúkja nincs, csak ez a szép szál baromfija....
@taga20:

ön egy nagyszerű ember.
csak az a baj, a magzat vízében nem úszott cápa.
@rodeo36:

Rendőr vagy rendező annyi van, szerintem kilehetne rabolni az egész Fejér megyét.
@Penivaldes: hát felmelegíthetem, csak kicsit shrekkes lesz:))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Mert a dzsobbikos józsi felcsinálta.
Innentől a melegszakosztály büszke tagja. Essetunni...
@taga20: Shreket nem ismerem:)
na locsikáld bele a tisztitószereket:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
benne van a pakliba!
ezért szeretek ide járni, mindent meglehet tudni!-)
@Penivaldes: kösz, de szeretem az esőt. minden mocskom lemossa, szeretném hinni:))
@Penivaldes: aha, próbáld ki! hallgasd az eső zenéjét:)
Ah baz+ nem értem én ezt, minek kellenek az ilyen magas labdák... van egy csomó tök jó szálloda pesten, kevésbé ismert ötcsillagos is, miért pont az egyik köztudottan legpuccosabb kellett?
@Penivaldes: sok cuccot ne vegyé fö, me meleg van:))
@taga20: igaz, meg végül is helyi tesóm vagy:)
@Penivaldes: de a csúnyádat, azé takard el:))
@taga20: ezt neked is ajánlom, még meglátnak..)
@zobod:

Rosszul mutatna a pedigrén.
@Penivaldes: :)), na alukálj, me kezdesz malacka lenni:))
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ja... tényleg.
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, a szmájliból levontam az IQ-dat és a végeredmény az lett, hogy kicsit túllőttem a célon.
Bocsánat, anyukádat nem kellett volna abban a kontextusban említenem, amit írtam, ugyan is: ő nem tehet arról, hogy az jött ki szegényből, amit apád belerakott. Szóval bocsánat és kulpa meg a meja...

Amúgy meg - nem is írom le, tudod te bucika...
@Penivaldes: meny má a búsba! csak disznót tudok, aszmeg téged nem érdekel:))
Penikém most jött el az ideje, hogy felfedjem közös titkunkat Knosszival.Kéred még?
@taga20: mesélj nekem a három kismalacról tagaaaa!!
@Penivaldes:
Igen, de látom álmosodik a társaság...
Én meg majd ünnepélyesen leleplezem a chilei cabernetet, majd a vacsi mellé természetesen, hadd egye a penész a Lajta rémét-:))
@Knósszosz: ugráljak az ágyukon?:)
a nemespenész, mert ugye egy Lajtai Bolin csak az jelenhet meg:)
Megkértem Knosszit, hogy egy 14 éves fiatalembert hallgasson meg és mondjon róla nekem véleményt.Valamint arra is megkértem. hogy tanitson meg jutubot küldeni, mert Neked is meg akarom mutatni, de még nem tudtam linket küldeni. Ez is megtörtént, mivel el tudom Jeredet Neked küldeni. Puszillak kiscsibe.www.youtube.com/watch?v=59W0mJ5qMxE
Kedves Mindenki! Tisztelettel szeretném megköszönni kedves pártfogásotokat, bevallom azt hittem, magányosan fogom a sebeimet nyalogatni a hátsó udvarban, a budi mellett, mint gyermekkoromban.Nos, ugy összeröffent a banda a védelmemben, hogy összeszorult a szivem a meghatottságtól.Mégegyszer, nagyon köszönöm.:))))
@évásanyó: eszembe jutott pár minden, de nem merem leírni, mert azt hinnétek hülyéskedem.
A gyerek jó, bár én operához sötét vagyok, meg a zenéhez komplette...)
Knossz mit mondod róla?
@Penivaldes:
A nemespenészes téli...:DD
@évásanyó: ne aggódj, lükék ezek itt, de rendes lükék, és a klán megvéd.
Fabius !

ezt a qva MUTYI szót felejcsük már el....

KÖZTÖRVÉNYES SZERVEZETT ELŐREMGFONTOLT MAFIA BŰNCSELEKMÉNYEKRŐL VAN SZÓ

de ezenkívül HAZAÁRULÁS NEMZETRONTÁS ORSZÁGROMBOLÁS stb...

de nem mutyika...
@Penivaldes: Knosszi hozzáértő, és csak ugatom meg szeretem, de nagyon a zenét. Azt mondta, hogy tehetséges a fiúcska, de torokból énekel, és hossszú, göröngyös, szenvedéstől tele út áll előtte, ha nagy akar lenni, és persze alázattal kell hozzáállni.
@évásanyó: na igen az alázat..az a legnehezebb, nem a gyakorlás
@Penivaldes: Én azt a kínai közmondást kultiválom, hogy "Üres kalász hordja fenn a fejét".Bizony igaz, hiszen a bölcs már tudja élete vége felé, mennyi mindent nem tud még.
@évásanyó:
Neeemnemnemnem... A hozzáértő Rodi, és én ugatok... de azt nagy örömmel.
Ha valamit akarsz igazán tudni a zenéről, azt tőle... én csak szeretem - ő meg tudja, ennyi a különbség, meg a sokéves rum... sose küld egy felest se...
brüh... nem plagizálok, na.
@Knósszosz: Rodikának nem mertem elküldeni, mert ő professzor a szakmában, és féltem, hogy lehülyéz, hogy ilyen "szart" hallgatok.Te "csak" adjunktus, ezért voltam bátor Neked.:)
@Knósszosz: igen, de te nagyon jól főzől, és az is valami. csodálom azt az érzéket ahogyan a fűszerekhez nyúlsz, ahogyan a hússal bánsz. Ahogyan a tésztát rendezed a tányéron.
erről Viktüria Eugénia jutott eszembe
tepheted a szadat, a ballib elvtarsaidat a Jobbik is meg fogja verni 3 het mulva. Aztan lehet utana telesirni megint az egesz netet te balfasz!
@Penivaldes: Te a Varánusz infánsnője vagy.
@Kim Jong il: Ki az a ki ily kései órán nem szerelmét ölelve andalog rügyező platánok alatt, hanem ily sekélyes nyelvezettel betör e baráti blogra?
Spanyolorszában és Portugáliában a királyi hercegnők megszólitása volt.
@Penivaldes: bocs, ez egy nagyon rossz beidegződés a pedagojgoszbetegség egyike, hogy folyton tulmagyarázzuk a dolgokat, ne haragudj.
@évásanyó: semmi gond, anyám is az, bár ő i nkább kérdez. és mindig a leghülyébb időpontban kezd el a konyhából kiáltozni, hogy magyarázzam el a 100 éves háborút:)
@Knósszosz: holnap mamanap, és mindenkit ringatott valaki
@Penivaldes: A pedagógusgyerekek mind veszélyeztetettek, apám is az volt, nagyapám is.Maximalizmusra törekedvén gyerekeiket folyton cseszegetik, kvázi "Hogy neveljem más gyerekét, ha a sajátommal se boldogulok" felkiálltásokkal buzdítják állandóan csemetéjüket, otthon pedig a csemete megpróbál törleszteni.A végén álltalában 16 éves korig a mama a favorit, utána a fiatal.
@Penivaldes: A pedagógusgyerekek mind veszélyeztetettek, apám is az volt, nagyapám is.Maximalizmusra törekedvén gyerekeiket folyton cseszegetik, kvázi "Hogy neveljem más gyerekét, ha a sajátommal se boldogulok" felkiálltásokkal buzdítják állandóan csemetéjüket, otthon pedig a csemete megpróbál törleszteni.A végén álltalában 16 éves korig a mama a favorit, utána a fiatal.
@évásanyó: nekem akkor szerencsém volt, engem nem kergettek otthon.)
nem is lettem ezért tanár kedvenc sosem:)
az erto olvasas nem artana...

"A megállapodás részletei nem ismertek, azt azonban lehet tudni, hogy három éve 25 ezres szobaáron kötöttek szerződést a hivatallal. "
Anélkül,hogy tagadnám bármifajta rossz tulajdonságom, sose értettem, hogy kollegák hogyan választanak kedvencet maguknak,én mindig a kis szégyentelen gazfickókhoz vonzódtam.Táborba pl. mindig az iskola rémeivel mentem, akiket más nem vitt el, és csudijól szórakáztunk.Sokkal kreativabbak, vitálisabbak, mint az u.n. jók.Az utolsó munkahelyem egy somogyi gyermekotthon volt, ahol én voltam az egyetlen, aki fel merte hozni a kis purdékat

Pestre az Operába, mellesleg jól viselkedtek, és megfogta őket a Carmen.
@évásanyó
. álltalában helyett általában
@évásanyó:
@Mariann19:
Nem tudom mibe fáradt bele.
Ott a tahótlanító.
Engem is kinyomott mind a két nevemen.
Ennyi.
@Kim Jong il: Jobbikos rész oké.
De neked meg a retkes telibebaszott kurva anyádat!
@évásanyó:
itt nagyon érdekes dolgot feszegetsz, pedagoigosz szempontból nagyon helytelen kategorizálás folyik, aminek legelsősorban rugalmasnak kell leggyen mivel ezek az általad kis házi ördögöknek nevezett egyedek minden valószínűség szerint na legjobb képességűek de a szabadságvágyuk és az, hogy ne terelgessék őket, hanem hagyják őket szabadon alkotni amibe a játék melsősorban van és a tanulás is egyfajta játék számukra...mialatt a tényleg hátrányos képességüek ezekkel való összekeverése végzetes...vannak tényleg buta, hátramaradott egyedek ezek különleges bánásmódot ígényelnek de a kis ördögöket kell hagyni és segíteni abban, hogy méginkább kis ördögök legyenek nagyon meghálálják és nagyon hasznos tagjai lesznek a társadalomnak kivéve azt amely a fideszt és annak vezetőit tette egy ország élére mert ezek alatt a szabadság és kreativitás nem erény...az úgynevezett jótanulók között is vannak föld buták akik ugyan képesek mindent gépszerűen bemagolni és begyakorolni majd amikor magukra hagyod őket "meghalnak" aki mindent képes megtanulni az semmit sem képes igazán magáévá tenni kivéve a zseniket akik játék közben tanulnak és sohasem magolnak meg akkor is tudnak ha álmukból ébreszted őket...a "jótanuló" is egy betegség és sohasem szabad azt a "hátizsákot" elfelejteni amit ezek a kölkek cipelnek állandóan mint családi háttér

brühüyyy

nagyon jól lehetett veled táborozni
@évásanyó:
ne javítsd a hibáimat mert melléütök és nem olvasom vissza csak mikor már elküldtem

bocs

brühüyyy
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ki tesz ilyen csúfságot veled... cicuka? :)
A kabbe c. dologért majd még külön kapsz. Nyomi...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
nektek van valami hetero viszonyotok? vagy nem is olyan heteró?

és mindezt publikusan?

nem lehet ezt valahol ott a malom mellett a fűzek alatt egy ladikkal takarva?

brühüyyy
@rodeo36:
Csak próbálnak embert faragni belőled, mit vagy oda- meg vissza... a kis érzékeny lölköd... mi már meg se lepődünk rajtad, de az újak szeme még fennakad.
Oszt főzőcskézni még nem is láttak itt téged, bár... Fabius legalább a fotót is mellékelte a kajáról, mit összedobott, te meg mindig csak vetítesz... :))
@rodeo36:
No'de PAPA! Nem lehet mindenki buzi. Tele az ország és a parlament velük, legalább itt, a köznép között - a'la poor - ne legyen már kötelező!
Felétek az??? :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
nem készítek fotót...semmiről...ma -valószínűleg- lazac lesz quinoa-val és zölcséggel...meg valami ivólé

azért mert valaki fotózik (én nem láttam Fábi képeit az akármiről, hol vannak? és tud főzni? hahahaha)

te meg keverd nyugodtan magánügy

nem publikus

egyébként olasz meccseket meg a Real-t fogom nemsokára a Villareal-lal vagy valami hasonlóval lesz (a billentyűzet kicsi a nagy ujjaim eccerre leütnek egy pár billentyűt és csak utólag látom...) nem használom az automata grammar checkert meg valami boli elfelejtett küldeni egyet magyarúl...nem ismered?

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

itt a szabaccság dívik, mindenki oda dugja ahová beengedik ezzel a kérdés le is van zárva

nálatok olyan traumatikus meg fideszes

megjegyzem kurvára élvezem, ahogy ugrassz a szurkapiszkáimra (direkt neked csak ezért) és bizonygatod hogy márpedig te nem és arrafelé senki...kijafaszt érdekel szabaccság van

oda dugod ahová beengedik

és ha Zeusznak lehetett Ganymedes-e akkor bárkinek lehet és ne irigyeld a Zeuuszt----sem

brühüyyy

jó lapátolást és vízhámozást

mit kavarsz (ez főzés az én szótáramban)
@tristen2005:
Kőműves style? :)
Méterre is lehet ezt...
@tristen2005:

tegnapelőtt amikor a venéz 12 évest vettem láttam fincsi grappát...magyar pálinka errefelé nem kapható az unicum-ot külön megcukrozzák északamerikának és én akkor nem használom...kibaszott szar a magyar borok meg amik a polcon az olcsóbb és állandóan "save" tábla alatt ajánlják nem igen fogy mert mikor hazahozom akkor kiderül, hogy picsamosó víz meg lábvíz és a "legjobb magyar pincészetek izéit küldik, ugyanakkor kapok 14.5 dollárért 15 éves spanyol bort (7 dcl) vörös ami 15 nyelven beszél és énekel is meg zongorázik

akkor mijafasznak kölcsek 8.50-et magyar lőrére

likőröket elkerülöm azok körömlakkok és csakis kontyalávalók...

szóval? ez ott a fatökűn micsoda pálesz? vagy pá volt?

brühüyyy
@rodeo36:
Bizonygattya a ...om! :))
Bizonygatás nélkül is szeressük a muffot!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ilyen (2,5 x 6 m-es) konténerben (csak a végében volt egy ablak) húztam le 21 hónapot. Hatod magammal volt hálókonténer.
Megváltás volt, mikor munkaterületen sátraztunk. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

kérdésem:

kijafaszt érdekel a te muffod?

brühüyyy
@Marcellusca:
Én egy ilyen időjárású májusban sátraztam anno a seregben, '87-ben 1 hónapot, a nagy Büdös Alföldön. A sátor 3x volt már leselejtezve, mert a táborparancsnok eladta az újakat mindig, szóval több luk volt rajta, mint anyag.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Marx: a lét meghatározza a tudatot:

Egy jóképű, szobortestű fiatalember kétségbeesve tapasztalta, hogy befejezte tanulmányait, de nincs se állása, se pénze, viszont fizetnie kell a lakbért, a mobilt, a benzint, a motorcsónakot stb. Elhatározta, hogy gyors pénzszerző programot indít. Lakása ajtajára nagy plakátot rakott ezzel a szöveggel:
ÁGYBAN: 100 EURO
KANAPÉN: 50 EURO
PADLÓN: 25 EURO
Arra járt egy öregasszony, figyelmesen elolvasta a plakátot, hazaszaladt, összetörte a takarékperselyét, megszámolta a pénzt, és egyenesen a fiatalember lakásához sietett. Becsengetett, és átadta a fiúnak a kezében tartott pénzt. Az öregasszony láttán a fiú kissé elbúsult, de tudta, hogy szüksége van a pénzre. Beengedte az öregasszonyt, majd megszámolta a pénzt... 100 euró. Ekkor megkérdezte tőle:
- Szóval ágyban akarja?
Mire az öregasszony mosolyogva:
- Ne légy naiv, fiacskám... Négyszer a padlón!

brühüyyy

te hogyan szereted? padlón vagy csónakban?

úccsehagylakbékén kedves "MR Muff"
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

egyébként milyen a "muffod"? ápolt vagy csak olyan zilált?

brühüyyy
@rodeo36:

Milyen-milyen? Magyar ember mit iszik? Vegyi gyümi, az illatozik igazán, útvonal kijelőlve illat alapján.
@rodeo36:
Tekiszhamisz fijjúka... évőcc?
A lányokkal már nem megy??? :))

brühüyyy
@tristen2005:
Ennyire nem aláadni! Skót malátapárlat apránként hazaárulás lesz, evégre szabaccságharczunk jelképe a vegyigyümi!
Óvatosan viccőni ezzel, mert még nemzetgyalázás lesz a vád!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
ha te tudnád amit sohasem fogc...

én a te saját különbejáratú muffodról...szóval ápolatlan és kócos? legalább fésűld ki...olyan snassz mikor rövid shortban evezel és...

gyün a vihar a térdigérőben

brühüyyy

te tényleg ilyen vagy?

most képzeld el amint felhívlak Schwechat-ról és akkor aszondod, nem tucc mert éppen fésülöd?
kedveseim!

anyák napján minden érintettnek kellemes napot és normális hapsit kívánok!

offforever.blog.hu/2014/05/04/anyaknapjara_562

aki meg a kellem a báj és az elegáns nőiességet is értékeli annak szeretettel ajánlom nosztalgiázni Audrey Hepburnt, aki ma lenne 85 éves...

offforever.blog.hu/2014/05/04/85_eve_szuletett_audrey_hepburn
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

A seregbe hektószámra ittuk, 63 ft volt fél liter, a laktanya fölött elrendelték a muslica irtást:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

mikor valaki odanyújtja...akkor azt meg kell cirógatni

brühüyyy

te kis muffos...és egyre inkább hisztérika...

miért... valami rejtett és nem akar előjönni vagyok én már olyan kultúrált...is!!!!!!!!!
@guma:
ízlések és Hepburn-ök különbözőek

kérdezd meg a Boli-y az éppen válságban van két muff között...és dáthás nem érzi a zamatot

meg az evezője is elúszott

brühüyyy

fiúk napja mikor lesz?

tudtommal a női nem (azigenrőlnebeszéljünk) az erősebb

tralalalalalalalalalalala

www.youtube.com/watch?v=Sw21560Pk1c

és akkor?

brühüyyy
@rodeo36:

Az olaszok nem cifrázzák fociban se. Lövöldözés az olasz kupa döntőn.

hvg.hu/sport.foci/20140503_Meglottek_egy_szurkolot_csuszik_az_Olasz#rss
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Olyan egészséges lesz a magyar, ha ezeken múlik, bele is döglik!

Nem kevés nagy sikere volt eddig is az Orbán-kormánynak, de ez a mostani elhomályosítja még a rezsiharcot is. Az MTI megírta, hogy ma jelent meg a szeptember elsejétől hatályos közétkeztetési rendelet, ami szabályozza például az iskolai menzákon, vagy kórházakban adandó ételek elkészítésének módját és tápanyagtartalmát.

444.hu/2014/05/03/unnepeljuk-meg-egyutt-hogy-a-kormany-betiltotta-a-so-es-cukortartokat-a-menzak-asztalain/
@rodeo36: férfinap: Ivó napon!

azt hittem legalább ezt nem felejtetted el: Ivó névnapja, jelentése, eredete. Férfi név. Germán eredetű név. Jelentése: tiszafa. Ivó névnapja: május 19.

abban igazad van, hogy a női nem az erősebb!

gondolj a ma is előforduló és igen jól működő matriarchátus törvények alapján élő törzsekre, ahol a férfiaknak eszükben sem jut ezen változtatni...
@guma:
Szerintem az a NŐ volt talán az örök szépség... :)
Gyönyörű...
hairstylesweekly.com/images/2013/05/Audrey-Hepburn.jpg
@évásanyó:
Rodikának ... - MUAHAHA!
Neked Rodika - má megbocsássá! - nekünk csak Rodeó papa. :DDDDD
(Ez "kicsit" gonosz vót, de nem bántásiból. :)
Kérdezd guma "nénit"! :DDD)
@évásanyó:
Ez szép volt! (ez most komoly!)
@Marcellusca:
Jó ez a Rodika... többször kéne elsütnünk... :))
@évásanyó:
Szvsz, különbséget kell tenni rossz és "rossz" gyerek között.
Az egyik neveletlen, buta, míg a másik "csak" nem tudja lekötni magát, annyi energia, ész, kreativitás van benne, hogy nem tud mit kezdeni vele, de megfelelő módon és irányba terelve akár a világot is megváltják (a maguk módján).
@guma: Na, végre egy NŐ, aki tuggya! :D
@évásanyó:
az ember mindenhol talál mindenfélét, a Heorhiosz nem tud beszélni sem, még meg kell tanulnia vagy núgy be fog rekedni mint Villazón akinek közel 3 évre vissza kellett vonúnia egy profi karrierből mert a gégerák kerűlgette...ennek a gyereknek nincs hangja azaz az ámbitusa kevés az énekléshez de majd lesz egy olyan "zenekar" énekese ahol elég ha ordítozik...és azonnal kellene énekleckéket vennie

ez mint itt és ezek már ...

www.youtube.com/watch?v=2ZgReGSeW-k

szóval nem adják ingyen azt, hogy valaki kiáll oda és ordítozik a többiek meg tapsolnak?

a Plácidó Domingo-nak van technikája (csodálatos) de nincs hangja sohasem volt) mégis összeénekelt egy milliárd dollárnál többet

szóval ajánlom figyelmetekbe nem elég odamenni és ordítozni ez a szerencsétlen az Araiza felvétel elején bele fog halni de sohasem lesz képes rá mert nincs nekije

brühüyyy
@Marcellusca: szia!

mindig jó az öreg a háznál! :)))
@tristen2005:
Zsindelyes - Érpatak - mosmá mindentet étek.
Hogy nem idióta, "csak" állandóan részeg a polgi. :)
Vagy kisgyerekkorában túl sok pálinkás kenyeret kapott. :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

bizony! :)

az a kislány, valahogy igazi Nő tudott lenni az őzikeszemeivel, gazella termetével...
@rodeo36:

nekem jobb volt a koncertes "katalógus"...
@Marcellusca:

állandóan részeg a polgi. :

Hol van annyi pénze, hogy kijózanodjon?:)
@évásanyó:
énekelni valahogy így...lehet picit jobban is

www.youtube.com/watch?v=8X_DA7yvDLU

www.youtube.com/watch?v=oCXvfpO9Wb8

www.youtube.com/watch?v=PzKhikZ4oVE

brühüyyy

majd gumának is mutasd meg Ivó napja alkalmából
@Marcellusca:
ajánlom figyelmedbe amit évásanyónak küldtem

@évásanyó:
énekelni valahogy így...lehet picit jobban is

www.youtube.com/watch?v=8X_DA7yvDLU

www.youtube.com/watch?v=oCXvfpO9Wb8

www.youtube.com/watch?v=PzKhikZ4oVE

brühüyyy

majd gumának is mutasd meg Ivó napja alkalmából
tulajdonképpen miért nem valami chat-programban beszélgettek egymással??? maximum a kommentek negyede tartozik a poszthoz, a többi senkit nem érdeklő felesleges szófosás.
@Penivaldes: Nem kell. Csak, ha van miért. :D
@rodeo36:
Köszönöm kedvességed, de a komolyzenei vonalat húgom (mint hegedűművész) viszi a családban. :)
@évásanyó:
ez bariton hang és ez !!!!!!tud énekelni

www.youtube.com/watch?v=NUeoEb9sF9E

brühüyyy
@Marcellusca:
Amióta négyen cipeltünk fel egy orosz páncéltőkést a nyolcadikra, megváltozott a hozzáállásom a komolyzenéhez.
Felnézek rá... tisztelem... komoly, fajsúlyos dolognak tartom... :)
@JohnHenry: Még egy off. Ugye. Mert te félédet bosszantja. Tehát jó.
@JohnHenry: tudod, nincs konferenciavonalunk!

de már dolgozunk rajta és csatlakozhatsz :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
fuvolára vagy hegedűre kéne szakosodnotok

www.youtube.com/watch?v=eGLvU6JQoeI

brühüyyy

emelgetni is könnyebb csak azt a néhány "hármasfogást" ne vétsd el
@Rodeo36:

Fuvolát már oda adta a vitya, csak nem szeretjük:
@tristen2005:

nem valami ilyen?

www.youtube.com/watch?v=iizN5lplmVI

brühüyyy

nekijje nincsen és árverésre sem jár

é sez?

www.youtube.com/watch?v=Ic_pt0qxX1Y

ezt meg elküldhetnéd, hogy próbálja meg
@guma:

ivó napja eljött és ivunk döglésig

www.youtube.com/watch?v=3fhEF-FuRvM

brühüyyy

ez a kedvenceim egyike...
@Penivaldes: Tudom. :)
Ezért nem is haragszom. :))
@Rodeo36: Upsz, eltaláltad! :)
Hegedűművész. És a vizsgakoncertjén pont Bach-ot játszott. (asztat nem tudom, hogy pont ezetet-e)
@Penivaldes: Még szép! Nem is adtam rá okot. :)
@Marcellusca: én azért szemmel tartalak, ti férfiak könnyen elbillentek:)
Frissítem orosz tudásomat. :)
Nézem a belsőkamerás felvételeket balesetekről, és nem kell sokat gondolkodnom, hogy "mit is akar kifejezni a költő", mikor azt mondja:
"Kak, tü vigyes, jo tvaju matty?!"
:DDDD
@JohnHenry:
"Maximum a kommentek negyede tartozik a poszthoz."
Akkor én hozzátennék a poszthoz egy röpke számítást, relativizált a megállapításom.
Egy képviselő havi szállodai normája = 4 fő közmunkás havi nettó bérével, amiért hóban-fagyban dolgozik, értelmetlenül, mert legnagyobb részük nem végez értékteremtő munkát.
Egyetértesz?
@guma:

zsuzsi ezt vedd föl

www.youtube.com/watch?v=LY2BJYBw7TM

és ne kérdezz

a szupergéniuszok klubjának tagjai közűl az egyik legjobb

ott áll és (ahogy a taga szokta voly: az a cerkóf) megvalósíttya a világ születését

és akkor Gaia kérdezi ez is az enyém?

brühüyyy
@Mariann19:
john henry valamelyi paraszt álneve aki lopja az akácot a te földedről

és sohasem mtudta, hogy vannak számok, és főleg hogy azok mondanak is valamit

brühüyyy
@JohnHenry:
mijalóbüdösfaszába'nemmészodaakkor beszélhetnéla társaiddal

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

ha te tudnád a császár is hódolt előtte mikor az elé kitett partiturát lejátszotta, majd megfordította a lapot fejjel lefelé és arrafelé is lejátszotta és akkor még csak 5 éves volt

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
jééééééééééééééééééééééééééé
csak nem

brühüyyy
ajánlanék valamit de most mást hallgatok
@Rodeo36:
Már csak azért írtam a szösszenetet, hogy JohnHenrynek ne legyen hiányérzete ezen a szép vasárnapon.
Kellett volna egy megjegyzést is hozzáfűznöm, hogy ő sem írt a poszthoz semmit.
@Marcellusca:
és átment a vizsgán? persze...hülye kérdés

hogy van ezzel?

www.youtube.com/watch?v=UxZbVwrGOrc

nem valami akármi?

brühüyyy
@Mariann19:
Bezzeg a biorobot képviselő ettárs hasznossága!
A gombnyomogató majmok mondjuk sokkal kreatívabbak a laborban... kevesebbe kerül a fenntartásuk, egy banánnak is örülnek, nem pedig egy felügyelőbizottságba kell kisebb vagyonért havonta benyomni. Meg birtokokat, jussokat se akarnak...
@Mariann19:
kedves drága Mariann!!!!!!!!!! a te szolgálataid felűlmúlhatatlanok és a sok seggfej buta kőfejű bolond sohasem fogja megérteni, hogy miért szenved miközben tapsol, miért izzad jéghideg verítéket miközben halálra dolgozza magát és a gyerek éhes a nagyi meg ott űl és szomorú, hogy már elmúlt a tegnap és a holnap még szarabb lesz

nem fognak felébredni? alva fognak elpatkolni

mert aki kábítószert szed az tuggya meddig érdemes és mikor kell abbahagyni na ezt a kábítószer maga megakadályozza

ajánlom figyelmedbe ezt

www.youtube.com/watch?v=UxZbVwrGOrc

brühüyy

a matematikáját most ne kérd de bizonyisten van neki
Szia Fabius!

Máris kurva nagy bajban vannak, mert beleégtek a hazugságaikba. Nem tudnak kampányolni a fidesz farkak, mert már elsültek a szabadságharcban.
Úgy kell felfogni, hogy az utolsó kívánságuk teljesül. Közben meghallgatjuk a hattyúdalukat, majd végig nézzük a hattyú halálát. Mind a kéccázat. Aztán meglátjuk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Milyen jó az ettársaknak, csak egy gombnyomás, gondolkozni sem kell, és már meg is van a napi műszak.
Aztán lehet bizottságozni némi plusz javadalmazásért, és uccu az ötcsillagos.
Eleinte bajban lesznek, míg meg nem tanulják, hogy ott hogyan kell lehúzni a WC-t.
De majd belejönnek.
@Rodeo36:
Rodi! Aztán rájöttem, hogy a 47.000.- Ft-os példám már nem is aktuális, mert már csak a fele közmunkás állomány foglalkoztatására van pénz.
Akkor pedig csak félműszakban gereblyéznek, ezért nem is 4 közmunkás bére ér egy képviselői szállodai költségtérítést, hanem 8 fő.
Elég vastagnak tűnik pénzben ez a kvártély.
@JohnHenry:

"__tulajdonképpen miért nem valami chat-programban beszélgettek egymással??? maximum a kommentek negyede tartozik a poszthoz, a többi senkit nem érdeklő felesleges szófosás. __"

Ha nem tetszik, tedd zsebre, vagy vedd a szádba a lófaszadagodat, és húzz el a picsába. Nekem, nekünk így tetszik. Ha gondolod, további életvezetési tanácsokkal is szolgálhatok. Jaa, csókoltatom, és műveltetem a kedves és tiszteld mamád kiskertjét a hortobágyi szürke gulya vezérbikájával. Nemzeti ünnepeken valamint vásárnapokon a Cziffra istálló fedezőménjével. Hátha különb is összejön, mint te.
@jaegtoer: végre

hol a picsában voltál....amíg az ég zengett?

www.youtube.com/watch?v=ec7ffTiSMs8

brühüyyyy
@Rodeo36:
Még szép, hogy átment. :)

Volt nagy nézés, mikor a zongorakísérő mellé beült lapozónak Kovács János, az Operaház akkori vezető karmestere. :)
Meg mikor a színpadra vonult a kamarazenekar, mindenki az Operaház zenésze, vezényelt: Kovács János.

Gondolod, hogy ezek után meg merték buktatni? :D

Hogy miket játszik, nem tudom. Nem érdekel a komolyzene, úgyhogy nem szoktunk beszélni róla.
Csak arról, hogy - fiatalsága miatt! - kitúrták a szólamvezetői pozícióból, mert ciki volt magukra nézve az öreg zenészeknek a Szegedi Szimfonikusoknál. :(
@jaegtoer:

figyelj...várjunk együtt

www.youtube.com/watch?v=ec7ffTiSMs8

és mongyuk hogy nyasgem

brühüyyy
@Marcellusca:
Kovács János a magyar zsenik klubjának tagja még akkor is ha ez a klub nem létezik

ismerem a zeneakadémián szokott alkotni az éppen adott zenekarral

a kibaszott kurva annyukat a sok magyar izének mit akarnak?

nem tuggyák, ha ma nem tuggyák ,akkor sohasem fogják

brühüyyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Megvan. Te vagy az én tündérem, megtiszteltél.
Láttam a dolce vitát, egyszer de elmennék, jó értelemben egy kicsit irígy vagyok.
De jó nektek!!!
@Rodeo36:
Nem vagyok jártas a témában, de ha csak a rövid szakmai életrajzát olvasom, a tevékenysége és az elismerései sem akármi!

www.opera.hu/hu/tarsulat/szemely/Kovacs_Janos

Húgom mesélte, hogy egy nagyon jó fej, közvetlen. Nem véletlenül lett ő a karmestere. :)
Lapozónak meg ő jelentkezett, mert kezdés előtt 5 perccel derült ki, hogy minden leszervezve, csak a zongoristának nincs segítsége. :D
@JohnHenry:
mivel beleolvastam munkásságodba, látom, hogy nem egy birka vagy!
gyere többször, olvasgasd a kommenteket!
néha felüdülés ebbe a tündérmesébe..
a humor kicsiny szigete!
olyan sok jó dolog nem történik hazánkban, hogy arról szóljon a blog!
ezért van néha,(mindig) valami mosolyogni való!
kell ez, ne haragudj senkire aki rád förmedt!
mindenhol trollt látnak! -)
Az ellenzékieknek is jár?
Mert ha igen akkor nincs itt semmi látnivaló kérem!
@jaegtoer:

Miért vagy visszavonulóban?
Kérdezem ezt úgy, hogy most hallgattam Spirót és Szilágyi Ákost, háttérben Mozart Requiemjével:))
@Mariann19:
Az időpont adott... gyere, hozd az aptyukot.

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Azt is mondjam, hogy neked mi jár??? :))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
most látom, hogy május 19. a névnapunk!-)
meg valami férfi nap is?
@Penivaldes:
olvastam a tegnapi troll határozód!-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Már a pórusaimból is az árad:))
Hülye:)))
@GeoCracker:
''''...az ötcsillagos Meridienben a 187 ezer nem sok éjszakára elég, de szerencsére frakkervezéri engedéllyel az összeg emelhető.''''

Superior SzobaDaily EUR 131.00
Deluxe SzobaDaily EUR 151.00
Executive szoba EUR 231.00
Executive Lakosztály EUR 481.00
Diplomata Lakosztály EUR 1500.00
@JohnHenry: Heinz, figyuzzá, én má' meg sem merek szólalni, annyi fasság, arcátlan geci tolvajlás zajlik ott Mo.-on. Gondolj bele, a xaros 117 ezer/hó ohne számla pízt, lecserélik kijafaxtuggya mennyire, talán még számla is kell mellé, de lehet, hogy elég felmutatni a szállodából véletlenül náluk maradt törölközőt... és csodák-csodája, egész hónapra átutalják a képviselőnek az iccakánként járó
x tízezer forintot.
ezzel megint annyira jól járt a zállam, de igazán a zemberek!
nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért te nem úgy szokta, hogy törölgetsz és közben Wolfi zongoráz..)
@Pali papa és a negyven rab ló: eddig jó!
ócsítva: 131 eur/iccaka= 131x306 = 40086,-Ft x 20 = 801.720,-Ft/hó, há tényleg, mennyivel jobb...
@rodeo36: A táborozás értékét számomra rettentő mértékben megnövelte az a tény, hogy a meghirdetésétől számitva 5 napon belül betelt a létszám, pedig nem is volt már abban az időben sem olcsó, ráadásul oroszt tanítottam, és az orosztanárokat kötelezőbe illett utálni.Az osztrák Alpokban egy hegyi faluban voltunk 3 hétig, s egy tengerszem partján. Csodálatos volt. Bezzeg a Rote Falkenesek (österreich)nem szégyelték a vörös nyakkendőt meg az egyenkék inget, de nem is az volt a fontos, hanem a sok értékes program, amit megpróbáltunk egy kolleganőmmel a Balaton partjára adoptálni, de megfúrta a tervet az akkori iskola pártitkár.Rodikám!Ez akkora off, hogy kitiltanak a blogról , de kedves megjegyzésed miatt voltam ilyen szószátyár. Egyébként most ébredtem, mert egész éjjel programon volt, bocs, ha nem reagáltam még a hozzám intézettekre, majd sor kerül arra is.Mindenkinek szép napot.Nekem már meg van, a fiacskám most hívott és köszöntött, hiába na, szép az élet!!:))
@Mariann19:

GELLÉRT: ECONOMY EGYÁGYAS SZOBA
Egyágyas (1 db egyszemélyes ággyal felszerelt) utcára vagy belső udvarra néző szoba.
Szobaméret 11-12 m2
80,- euró - igaz, reggelivel!
@Penivaldes:

na de a törölgetés csöndes! :)

egyébként törölget a t♥k♥m, lecsurog, mexárad, szt' jónapot.
@Marcellusca: Nem bántottál.A tény az tény vén vagyok, mint a Mátra. Sajnos más a blog témája, így csak röviden merem a véleményem leírni: a neveletlen meghatározás a buta meghatározással nem egy platform az én véleményem szerint. A" neveletlenség" (míly értő és szép nyelv a magyar)azok hibája, akiknek kutyakötelessége lett volna megnevelni a megszületettet első percétől fogva:szülő, tanár, társadalom, szomszédnéni, stb.A "buta" gyermekről ki mondta, hogy buta? Tudok olyan Nobel-dijast, aki általánosban megbukott.A butaságban az is lehet, hogy sokkal okosabb a többinél, és unja magát.Egyébként mindkettő "gyógyítható".Pusszantalak.
@évásanyó: "Tudok olyan Nobel-dijast, aki általánosban megbukott."
ki vot az?
@rodeo36: Köszönöm a csodaszép mjuzikot, csak belehallgattam, később elmerülök bennük.:)
@taga20: Tudomásom szerint Newton, de lehet, hogy tévedek.
@évásanyó: szegény szomszédnéni akinek engem kellett vona megnevelnie:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, de akkor a lecsurgó vizet kell kiönteni, fertőtleníteni, szárítani a tálcát.
@évásanyó: nyúton, mint nobel díjas? nincs ott egy cirka 300 éves juk:))
@Penivaldes: szép napot neked is penikehúgika:))
@taga20: Igy jár, aki az emlékeire hagyatkozik.Nem volt nobeldíjas, csak megbukott.Bocs, most néztem utána.
@évásanyó: nem mond má, hogy hegylakó vagy és nagyjából 400 éves:))
@évásanyó: az emlékek..amikor még Newtonnal sétáltunk:)
@taga20: De, nekem se tetszett, de már elküldtem. Azt tudtam, hogy az édesanya kivette a gimiből, azután visszakönyörögték.
@taga20: olyan jó hogy vagy nekem, hogy rád mindig számíthatok, és hogy vigyázol rám, hogy ne tapossanak el:)
@Penivaldes: de csak hétvégén, hétköznap ott van neked a bohócod:))
@taga20: nem bohóc! És nincs nekem hétköznap.
@Penivaldes: de jó neked, hogy mindig hétvége van neked:)
@taga20: igen, és így mindig együtt lehetünk:)
@Penivaldes: cica teszed le, ne igyá má többet!:))
@Penivaldes: nem megyek, feküdj le! sziesztázzál:))
@Pali papa és a negyven rab ló:
Kedves Pali papa! Kösz az ártájékoztatót, miszerint a Gellértben egy 11-12m szoba reggelivel 80 euro, ami olyan 25.000.- Ft napi árfolyamon kb.reggelivel.
A képviselőknek 35-40m2-es az ajánlott szobaméret, ha lakást bérelnének, nem tudom ez a terület megfelelne-e. Amennyiben igen, a szállás költségtérítése 7 napra elegendő.
Az megnyugtató, hogy képviselőinknek biztosítjuk a személyes ellátásukat, ahogyan régmúltban is mondták, koszt, kvártély, forspont.
A forspont nem annyira ismert fogalom napjainban, hajdan a jobbágyok kötelező szolgáltatása volt a megyei tisztviselők vagy átutazók részére ingyen fuvart előállítani.
Mint fentiekből látható, képviselőinknek most is megadjuk a három juttatást, amely az ősidőkben is járt a hasonló poziciókban lévőknek.
@Penivaldes: na jó, elmegyek a kocsmába:)) de most má szunya!
hátha én vagyok az első, kinek eszébe jutott számolni:

386*116 = 44.776 eFt/hó
200*187 = 37.400 eFt/hó

ez ugye 7.376 eFt spórolás havonta. 7vége lévén lusta voltam utánanézni, hogy hányan is jogosultak pontosan.
elvtársak, ugyan kérem...!
Való igaz, hogy havi 186 969 forintot költhetnek a képviselők elszállásolására, de eddig egyetlen szállodával sem kötöttek megállapodást, állítja az Országgyűlés Hivatala. Vagyis szerintük nem igaz, amit a Blikk szombaton írt, hogy a képviselők a La Meridien ötcsillagos luxusszobáiban heverhetik ki a megterhelő képviselői munkát. (MTI)

444.hu/2014/05/04/nem-szerzodott-luxusszalloval-a-parlament/
@A munka hőse, minden kommunista őse:
Izé... nem kekeckedésből, de nem a vidékiekről volt szó?
Most akkor mindnek jár? Mert akkor...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): aham, pont erre hívtam fel a figyelmet, hogy nem néztem utána, kinek jár és kinek nem. de abból kiindulva, hogy vidéki szavazókörzetek lettek inkább összevonva, arányaiban a jogosultak aránya is nagyjából így csökkenhetett...
@jaegtoer: Jégtööööööör...... te egy finom uriembör vagy.......
@Rodeo36:

ejnye! ne igyál annyit, mert nem kapja meg akinek szánod...

ha tudnám ki az a Zsuzsi, továbbítanám neki...
inkább értelmes dolgokkal foglalkozzunk !
foglajjuk vissza Trianont !
amikor 3tenger mosta a partunkat !
@Sejk a derék katona:
Te, "cigógyülölő", rassiszta "lény".
Hányjál máshova, légyszi!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"__Bunkó.__"

Köszönöm szépen. Elraktam -felülről- a 9. fiókba, balra, fektetve, a pár nélküli, de kimosott, nem lyukas, sötétkék zoknik alá. Ha elfelejteném emlékeztess:)
Tamás Gáspár Miklós:
A hagyományos bal- és jobboldaltól nem várok sokat. Rövid távon a legrosszabbakra számíthatunk. Rövid távon konszolidálódik a jobboldali állam, és lesz valószínűleg szélsőjobboldali előretörés is. A soviniszta, etnicista, rasszista hangulat rövid távon folytatódni fog. Ami jelenleg a magyar és kelet-európai politikában folyik, az rendkívül borzasztó, nívótlan, ízléstelen, vacak. A jó ízlés nem fogja tűrni, hogy ez az állapot örökké tartson.

www.attac.hu/2014/02/standard-tamas-gaspar-miklos-a-magyarok-meg-onmagukat-sem-szeretik/
@Sejk a derék katona:

"__amikor 3tenger mosta a partunkat ! __"

Bár három tenger vetné partjainkra pártjainkat. Legalább az a tudat melengetne, hogy tőlünk jó messzire szennyezik a fövenyt, esetleg a parti sziklákat. Sürgősen küldjünk újrapostázás céljából az utódállamoknak 400-400 méretes palackot. Ha egybe nem férne bele egy-egy egyben.
@épészmérnök:

"__Jégtööööööör...... te egy finom uriembör vagy....... __"

Az még a jégkorszak előtt volt:)
@Orica Középföldi:

"Miért vagy visszavonulóban?"

Kérdésednek különös feelinget ad, hogy hát térben Spiró írót Szilágyi Á kóstol Requiem kürettel mely violinkulccsal kevergetve főzött ki Mozart.

Ezért most zavarba jöttem, hogy az avarba kerülök én ebbe bele. Tán velem hűtik a cseresznyét a tálban együtt 2014-ben?
@jaegtoer:

Nem érdekes:)))
A kérdés továbbra is kérdés.
@dr. jenőke (jenőke): már az első mondatot nem értem!

"A hagyományos bal- és jobboldaltól nem várok sokat. "

lát itthon valaki hagyományos bal- és jobboldalt?
@vörösbor(de)minőségi:

"__régóta olvaslak titeket-nagy élvezettel.__"

Köszönjük. Reméljük egyszer a csúcsra is elviszünk:)

"__ezért kérdésem lenne:nektek mi abban az élvezet,hogy csak poénkodtok ezen a rettenetes nagy szíváson.most újabb 4 évig.és meddig elég ez az élvezet amit nyujt, hogy elküldjük a pcsába eztmegazt és savazzuk a sok pofátlan embernek kinéző valakit.jólmegmondjuk/jólmegszégyenitjük/__"

Az élvezet az, hogy eltereljük a figyelmünket gyilkos ösztöneinkről, ugyanakkor abban a tudatban tobzódunk, hogy képtelenek megérteni, hogy minden faszkodásuk dacára nem kell keresgetni humorérzékünket, az mindig előjön, ha kell ha nem, ugyanakkor jól látható, hogy összeizzadják magukat hogy rájöjjenek, ez miképp lehetséges? És nem veszik észre, hogy rossz helyen keresik a sajátjukat, mert a Főnök seggébe fúródva nem sok látnivaló akad, és még egy jóízűt sem tudnak velünk röhögni. Véresen komolyan veszik magukat, de hát a nagy erőlködés közepette az aranyér azzal jár.

"__semmi hatása.__"

Vitatom. Téged is szóra bírtunk, a nevetés is utolér előbb-utóbb. Bízom benned, inkább előbb.

"__rám is vonatkozik a bírálat ugyanúgy mint mindannyiunkra.
kurvára nincs kedvem röhögni.__"

Ugyan-ugyan. Ne légy kishitű. Merj nagyot álmodni. Ekkora méretes Fasz sem jutott eszünkbe még álmunkban sem, mint a Főnök és lám itt van nekünk, és még Brüsszelbe is üzenget. És hányszor bele- és elsült már a szabadságharcban? Na ugye.
A La Repubblica brüsszeli elemzője szerint a májusi európai parlamenti választások után az Európai Néppártban napirendre kerülhetne Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő és Orbán Viktor miniszterelnök kizárása. A német ARD mindeközben a német megszállás emlékművéről készített riportot.

www.168ora.hu/globusz/kinosnak-titulalta-orbant-la-repubblica-126358.html
@guma:
És a hagyományos mosópor?
Emlékezz! Klapka megjelentette Hagyományos néven saját mosóporát, és mindenkit beperelt hitelrontásért.
Minden perét megnyerte.
Lesz itt hamarosan hagyományos párt.
Meglátod.
...vagy nem...
@Orica Középföldi:

Időviharba keveredtem, és összecsúsztak a dimenziók. Rendet kell tenni. A toll kevés, a hülye meg sok. Vas kell és tűz. Meghúzódok a hűvösben, és különben is... régen vasaltam, régen faragtam, és régen festettem. Új működési szabályzatot léptetek életbe. Ez most nem annyira koherens, de majd azzá válik.
@jaegtoer: ja ja

3 tenger mossa pártyainkat

dögöjjenek meg mind.... ez ju vis...
@Csekkliszt#10: én rendes magyar náci ember vagyok...

és mi vagyunk többen...

rasz pisták...
@Sejk a derék katona:
Bocs, de még ahhoz is hüje (sic!) vagy, hogy a neved rendesen leírjad.
Én hányok most.
Ennyi.
@Csekkliszt#10:

Bubót nem kell komolyan venni:)))))
@Orica Középföldi: ???? mér nem?

@Csekkliszt#10: mi abaj a nevemmel?

a svejknek nincs értelme...

amugy is keleti nyitás van és nyugati zárás...
@Csekkliszt#10:

Nem, amolyan házikobold, ezer hülye néven:))
@Sejk a derék katona:
Persze, a "Svejk, a derék katona" csak annak nem mond semmit, aki nem olvasta Jaroslav Haseket.
@Orica Középföldi: dehogynem, csak a groteszken, a szatírán keresztül:-))...
@Orica Középföldi:
Ja, nem tudtam. És aranyos? Szeressük?
@Sir Bates dö Hól:

Abban nem annyira tehetséges, tekintve az "egyszavasait", mint a névválasztásban:)
@Csekkliszt#10:

Aki szereti a monomániát ás a monotóniát, imádja:))
Én a rövidségét értékelem.
@taga20:
Taga, könyörgöm, az agyatlanról te is elhiszed, hogy bármelyik szó értelmét fogta?
Már azon kívül persze, hogy rendes magyar ember nem náci, hanem evés közben nem beszél ! Nagy különbség!
@Orica Középföldi:
Jól értelek? Lobotómiát?
Svejk együgyű volt.
Emmeg egy ügyű!
Nagy különbség :-)
@Orica Középföldi:
Szikla! Szerinted ebben mi a funy?

"Sejk a derék katona"
@bölcsbagoly: nem vagyok raszista
csak a cigókat gyűlölöm
de nemsoká ki lesz mind irtva (lásd dzsobbik program)"
@Csekkliszt#10:

Kár volt belemenni.

A Wiki ezt "írja" bevezetőjében:

"Jaroslav Hašek (Prága, 1883. április 30. – Lipnice, 1923. január 3.) cseh humorista és szatirikus író. Legismertebb műve a Švejk, a derék katona, amelyet több mint hatvan nyelvre lefordítottak."

Tehát te magad is mindjárt legkevesebb kettő hibát ejtettél a dörgedelemeid közepette:)
@Sejk a derék katona:
Jó, leszállok rólad. Egy jó tanács:
Tálald meg miért utálod magad!
És akkor nem kell majd raszisztának lenned.
Hajrá! Kívánom sikerüljön :-)
@Csekkliszt#10:

Ha vés, közben beszélhet, nem? az e vés, az meg tájnyelven van de attól még vés. Ez vész?
@Csekkliszt#10:

Hidd el, más blogon kiderült már, hogy Bubó írástudó.
Azt nem tudom, hogy ezzel az arcával miért a Varánuszt tünteti ki, de ritkán bonyolódik párbeszédbe.

Őszintén csodálkoznék, ha annyi időt szánna a blogra, mint BB, az ugyanis maradandó károsodást okozna neki:))
Hééé, mi is az a megszólítás:)))
@Csekkliszt#10:
volt már itt komoly műszaki téma, (parlamenti gödör) amiben nagyon komoly kommentet irt alátámasztva, kiszámolva...
ő valami műszaki emberke! nem hülye, csak neki igy esik jól!-)
@Csekkliszt#10: :))
szerintem csöcsnek szaladtál:))
@jaegtoer:
JaaaaJóoooooooo
Már aszittem az aposztrofált S-en pörögsz te is: Švejk, stb, ami magyar nyelvben nuku.
Mert a különbség a Svejk es a Sejk között volt.
Úgyhogy semmi hiba nem volt részemről ..
Komolyan, hozzátok is lassan kell egy Jaeger Mayer :-))
@Orica Középföldi:
Tudod jól, mi a megszólitás!:-))
@Orica Középföldi:
Az egyhangú és az egymániás szélsőséges esetben ugyanazt jelenti.
@jaegtoer: @taga20:
"_š_" és az "_Š_"
Beszéljetek meg már egymással!
foglajjuk vissza trianont...
a rohat büdös komcsik miatt van ez is !

(meg a cigányok, meg a zsidók stb)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Aha:-))
110 m x 23,5 m x 6m mély árok.(korrekt)
Cigányokat bele! (Sic!)

Tényleg komoly gondolatok
@Csekkliszt#10:

Lazíts már:)))
Egyébként legjobban beszélgetni evés közben lehet.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Nem lehet elégszer elmondani, h eddig és ne tovább!
Még ha egyedül maradok is ...
@Csekkliszt#10:

Ne bonyolítsd az életed. Ugord át, vagy ketreceld.
@Csekkliszt#10:

"_Komolyan, hozzátok is lassan kell egy Jaeger Mayer :-))_"

Közel jársz az igazsághoz, de nálam meg helyben van.
@Orica Középföldi:
Ha már viccelődünk:
-mondja, holgyem, 1millioert lefekszik velem?
-igen.
- és ötezerért?
- mit gondol rólam, ki vagyok!
- HOGY ÖN KICSODA AZT MÁR TISZTÁZTUK, MOST MÁR CSAK AZ ÁRRÓL BESZÉLGETÜNK ...

Hát így állunk a náciainkkal:-)
@Orica Középföldi:

"Azt nem tudom, hogy ezzel az arcával miért a Varánuszt tünteti ki, de ritkán bonyolódik párbeszédbe."

Mert mi vagyunk a kivételešek, éš megérdemeljük, cšak nekünk, cšak mošt, éš mindörökké:)

Éš tényleg nem egy šzóšzátyár alak:)
@Csekkliszt#10:

Ennek van egy olyan tanulsága is, hogy kurvákkal nem kell szóba állni:))
@Csekkliszt#10:

"náciainkkal"
...essincs hejesen irva, de ha akarod rugalmasan is értelmezhetem, és akkor már is helyesnek találom:)
@jaegtoer:
Sieg Heil!
Tömör, tetszetős, nem sok helyet foglal el.
Király :-))
@jaegtoer:
"náciainkkal"
Szerintem meg teljesen hejes :-))

De ugy látom tenyleg nem fogod a lényeget :-)(
@Orica Középföldi:

Ez úgy igaz! ... bár nem is a szó állás a fősodrata egy ilyen csevelynek, hanem épp az álló helyzet konvertálása egy nyugalmi állapotra.
@jaegtoer:

Utánozhatatlan vagy, és egy kicsit gonoszkás:)) Nem tudok olyan s-eket csinálni.
@Orica Középföldi: egy-egy szóba, mondatba belesűrít mindent... persze az interpretáció időt igényel (abban az értelemben, hogy "el kell vele tölteni", "meg kell ismerni"), elsőre nekem is az jött le inkább, mint @Csekkliszt#10: -nek:-)...
@Orica Középföldi:
Igen, teljesen igazad van, ez minden egyes alkalommal kiderül.
De nem akarok azzal felhagyni, h "felemelem a szavam" ellenük.
@Csekkliszt#10:

"De ugy látom tenyleg nem fogod a lényeget :-)( "

Úgy vagyok vele, hogy fogja más. Ha meg nagyon komolyan veszem magamat, akkor olyan drága lennék, hogy nem kelnék el. Ez nem azt jelenti, hogy olcsón adom magam, hanem azt, hogy kelendőbb a humor, mint a tumor.
@jaegtoer:
Van olyan, amiben nem ismerek tréfát!
Minden másra meg ott a MasterCard :-)
@Sir Bates dö Hól:

Ez érdekes, nekem nem ez jött le Bubóról elsőre se:)

Ha észrevetted, egy troll fontosnak tartja, ha csak egy szóban is, de besoroljon (libsi, bolsi, geci, hazaáruló, etc.)

Majd árasztja negatív érzelmeit, frusztrációit és kívánságait (megdöglötök, kiszáradtok, szívtok, büntetve lesztek, vándoroljatok ki, lámpavas, etc.)

Három agysejttel már érve is van: mi vagyunk hatalmon, és ez így is marad. Hogy ez a mondat mit is jelent, fogalma nincs róla, de fenyeget:))

Négy agysejttel elmerül az igaz magyarság kérdéseiben, majd belefullad és elér a selmeczi-féle aranyigazsághoz, csak!

Még egy-két sejt, és máris BB-nél és BG-nél vagyunk.

Géb etekintetben mutáció.

Bubót nem tudtam tipizálni:))
@dr. jenőke (jenőke): "Az az érzés is eloszlott, ami sokakban megvolt a nyolcvanas években – persze illúzió volt –, hogy a Nyugat civilizáltabb, nemesebb, szubtilisabb, megfontoltabb, érdekesebb világ, mint a miénk."

Na, részemről most megy el a jó büdös francba a kedves Szélkakas Úr.
@taga20: :)@Orica Középföldi: :)@Sir Bates dö Hól: :):)

megtisztelő a figyelem:) látom azért a nyelvi és lelki finomságokra fogékonyak vagytok:)

a náci feudál mafia idősazkot másképp nem lehet túlélni csak humorral...

szórakozzunk jól:) ráadásul a parasztoknak xar...
mi kirájok vagyunk:)

a dakoták nagyon nagyon szórakoztató fajta !
@jaegtoer: :) bocsi neked is köszönet a megtisztelő figyelmet:)))
@Sejk a derék katona:
Faszparaszt!
Ne tetszelegj abban a szerepben, h bármi nyelvi leleménnyel bírsz! Te simán egy rohadt náci vagy.
@Csekkliszt#10:

Kedves Csekk! Te emlékszel honnan keveredtünk ide, hogy Te miben is nem ismersz tréfát?:D
@Csekkliszt#10: :)))

ja ja...

és te is... csak te tagadod... látens náci vagy...

foglajjuk vissza trianont !

szerintem neked is Thaliádon nagy magyar matrica van....

és újra három tenger foglya mosni pártyainkat !
@Csekkliszt#10: ha már visszafoglaltuk levédiát, moldáviát havasalfoldet stb...

akkor mondhattyuk hogy elégedettek lehetünk a "nácijainkkal"
@Sejk a derék katona: ;) récsölapjatakaroggy! bájnyilasmise:))
jó éjt mindenkinek.
@Orica Középföldi:

Dehogynem, csak nem éri meg a fáradságot:)
Az eredetileg feltett kérdésedre épp az előbbiekben ki is teljesedett az érdemi válasz mások által mintegy prezentációs előadással.[:-)]
@taga20: igen... nagyon sok kiváló szójáték szüllője vagyok...

sokat halotam már visza (verza) tv ből rádióból is...
amugy ezek közül pár eset csak párhuzamosan kiatalált szójákok, de az elsőség az enyimé...

mi magyar magyarok (nemzetik) vagyunk a kirájok:)
@Sejk a derék katona:

"_és újra három tenger foglya mosni pártyainkat!_"

Ahelyett, hogy vigadnánk, megszabadultunk a három tenger fogságából!?:)

Így csak árvizeink vannak, mit kezdenénk a cunamikkal? Az lenne csak a cumi!
@jaegtoer:

Ez nem egy homályoszlató hsz-re sikeredett:)))
@jaegtoer: most orbán atyánk lehetne a lovas tengernagy(i)

amugy a balatonon is lehetne !

fehér lón baktatna bele, vagy fehér humeren a balatonyba !
@Sejk a derék katona:

"mi magyar magyarok (nemzetik) vagyunk a kirájok:)"

Bizony, mi magyarok, mint a Tóth-ok, Horváth-ok, Németh-ek, Jezsó-k, Jäger-ek, Török-ök. A Labancz-okról nem is szólva. És akkor hol van még a fél telefonkönny?!
@jaegtoer: azok nem magyarok....

mi magyarok... kivéve a cigányok, kivéve a cigányok, kivéve a németek, kivéve a tótok, kivéve a románok, kivéve a a székejek, kivéve a stb

azaz én és viktor...

bár viktorról nem tudom bizonyosan hogy "árja"...
@Orica Középföldi:

Hát nem. Virágnyelven írtam, aztán mire olvasásra került, átváltozott csalitos bozótossá:)
@Sejk a derék katona:

"bár viktorról nem tudom bizonyosan hogy "árja"... "

ördögöd van, megint beletrafáltál, mert ahogy a költő mondta felül a gálya, s alul a víznek árja, azért a konvergenciaprogram az úr!:D
@jaegtoer:
":D" és plusz még kettő:-:D:D
No, jó éjszakát, elinalok elalunni, mielőtt eláraszt az árják árja, s kiderül Viktornak nitsche párja, csak stadionnya, a népnek meg burg onnya jó rohadtan.
@Csekkliszt#10:
Ha ez számít valamit; kedvellek.
Igazán építő jellegű kommentjeidért, tisztánlátásodért, de most úgy tűnik, kissé egyoldalúan értékelsz valakit és nem hagyod, hogy erről meggyőzzenek.

Részemről evvel semmi bajom, szép lenne ha én lennék a tökéletes aki észt oszt... de majd gondold át. Bubó nem rossz fej, csak rossz pillanatodban kaptad el őt.
Remélem engem nem fogsz...-:))
Szia!
@jaegtoer:
Én vagyok a legnagyobb magyar!!!
Származásom nagyszülejileg:
szerb-tót-román-ukrán és a dédfater meg cigány nagybőgős volt Kelebián(a jugó oldalon)... de én csíísztáá máádzsáár vágyok, akárki meglássa!!!

És ez kurvára nem vicc.
@jaegtoer:
be vagy jegesedve? jégvirágok is? az esőben?

mi hullik?

azért jó lenne nem tűnnél el a balfenéken csúszkálva mint a jégrevű...

nagyméretű luk maradna utánnad és ki tudná kitölteni? csak jég meg ...dér?

brühüyyy
Est mese:
Incitatus egy félreértésnek köszönhette hírnevét. Incitatus gazdája, Caligula Kr. u. 37-ben lépett a Római Birodalom császári trónjára. Caligula anyai dédapja, a triumvir Marcus Antonius örökébe kívánt lépni. Persze nem a ragyogó katonát akarta utánozni, hanem az egyiptomi királynő, Kleopátra ágyában és asztalánál vitézkedő dúvadat.
Botrányos tettei sorába tartozott a zöldruhás kocsihajtók iránt megmutatkozó beteges bőkezűsége és saját lova túlzott kényeztetése. Utóbbiról írta Suetonius, az első római császárok életének antik krónikása: "Incitatus nevű lovának - miután az állat nyugalma kedvéért a cirkuszi játékok előtti napon katonaság útján intézkedett, hogy a környék lakossága egy hangos szót se ejtsen - nemcsak márványistállót, elefántcsont szerszámot, bíbor takarót, drágakővel ékes nyakláncot adományozott, hanem egy palotát is személyzettel, berendezéssel, hogy méltó módon fogadhassa a nevében meghívott vendégeket; mint mondják, az volt a szándéka, hogy consullá is kinevezi."

Bővebben:
www.historia.hu/archivum/2005/050102kertesz.htm
@épészmérnök:
Nem ez az első értelmezhetetlen értelmezése.
Viszont érdekes, mármint az, hogy el lehet olvasni.
@dr. jenőke (jenőke):
Ezzel szemben a mai magyar viszonyokban nem egy kormányzati pozícióban majmok ülnek, egy öszvér képességével a nemzés terén + rinocéroszbőrös arcplasztikával.
Nem-e lehetne-e mégiscsak azt a derék lovat?
Ennek az országnak miért csak a pélója jut?
@dr. jenőke (jenőke):
háááááááááááááát
Incitatus sokkal értelmesebb mint néhány magyar politikus és hogy szebb is az 1000000% bizonyosság

brühüyyy
@Csekkliszt#10:

Bubó (aki most éppen Sejk... stb. néven nyomul) karikíroz, groteszkizál és a monoton provokáció eszközeivel él.

A beírásainak többségét nem gondolja komolyan.

Én gyakran unom ezt a monoton, groteszk performanszot (ilyenkor átugrom a szövegét), de néha vannak nagyon jó meglátásai - csak általában nem szabad szó szerint venni azt, amit leír.

Abban biztos vagyok, hogy nem rasszista, stb.

Ha nicket vált (mint pár napja), gyorsan fel lehet ismerni a hejjes sírásáról, amit Dr. dr. doktor Schmitt Plagi Bá' "tiszteletére" vett fel anno, valamint arról is, hogy eszement baromságokat ír le - a brutális túlzás eszközeivel él, akárcsak az abszurd műfaj számtalan követője.

Ne vedd komolyan, de légy résen, mert néha komolyan ír. :o)
@Csaknézek...:

Ennél már nem lehet kerekebb a történet:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Idefigyejjen vagy amoda, maga vizesember, akinek állandóan a vízen jár az esze, meg a feneke, no meg a ladikja, a 404-nek semmi köze ahhoz, hogy a vodkában mennyi térfogatszázalék a vodka és a víz aránya, bár kétségtelen befolyásolhatja, hogy pörög a lapátja. A Not Found-hó, eső-hő és jég-hé peniglen illetlen a jó Finlandiát keverni, azt nem is említve, hogy az Absolut lépett a piedesztálra, de ha így folytatja kend, egy szomjasabb délelőttöm után déltájban, de még 13:00 óra előtt kiiszom a vizeket arra mind, -feltéve, ha lesz hozzá elég szénsav- oszt cseszheti a lapátját is, a ladikját is, persze evezni még evezhet, hogy a jólteljesítéssel igyekezhessen. Néddamáán?! egy vizes ember ócsárójja a jó vizet.

És igenis! amikor 35 céfokos meleg van, annyi jeget teszek a vodkámhoz kitrommal, amennyit csak elbír a pohár, pedig az nem kicsi.
@jaegtoer: kerek az egész és jó!!
tetszett.
a nevetéssel nincs baj mert aki itt megvillan-az jóóó,az is amikor leoltjátok azt aki nem...

igy tovább!
üdv
süti beállítások módosítása