Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.02. 05:24 Fabius

Vagyonnyilatkozat módosítás cunami előtt a Párt?

Címkék: kampány fidesz varga mihály rogán antal vagyonnyilatkozat

Napok óta látni ahogy szenvednek és szaladgálnak föl alá kegyelmesék a radírral meg ceruzával. Itt a kampányhajrá 2002 mumusával, akin elbukik a jövő - akarom mondani: A Jövő - az nem csak a Vezér és a tábor haragjával, de a politikai pálya végével és a versenyszférás kegyelemkenyér-sorssal is szembenéz. Nem csoda, ha figyelmeztették a csinovnyikokat: aki elrogánozott valamit a vagyonbevallásában, az találja meg sürgősen önmaga a hibát, különben....

konténerház.jpg

Nem kellett sokat várni, megjött az ugyanott lakó vargamiska és radírozni kezdett ő is

Balról már kiszámolták, Tonyó krumplileves nertárs se lehetne ha szigorúan a papíron létező jövedelmét vizsgáljuk, mire Mr. Blikk vagyonosodásit kért maga ellen. Most aztán várhatjuk, hogy a NAV bejelentse: pénteken elkezdték és hétfőn már le is zárták a vizsgálatot, ami természetesen mindent a legnagyobb rendben talált. Hasonló eredményre számítok a parlamentnél kezdeményezett vagyonosodási után is, amit a Tonyónak  lekötelezett Rubovszky család fog elvégezni nyilván nagyon alaposan és részrehajlás nélkül.  

Micsoda kurva pech ez a fékek nélküli belterjesség, ugye?

Vizsgálhatják Tonyót meg a vagyont innen, onnan, a közvélemény mutyit fog sejteni - nem minden alap nélkül - akkor is, ha közben kiderül, maszületett bárány szűzhártya volt a jele Tonyónak már az oviban,  minden petákja hóttlegális és el tud vele számolni. Ez mondjuk kevésbé hihető úgy, hogy a vagyonnyilatkozat javítás lebukás alapon megy, hogyaszongya ez a négyzetméter már kiderült, faszombazmeg, akkor már rá is írhatom. Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! - mondja maga az érintett, aki nem egy vagyonnyilatkozattal trükköző pernahajdernek, hanem reményvesztett balhiénák által marcangolt szerencsétlen áldozatnak tartja magát, hüpp, akiket már nem tud jól beperelni április hatig, segíts anyu! - hüpp. 

Kíváncsi leszek, hogy Varga egy a Pasa Parkos szerencsétlenek közül, aki benézte amije van, vagy első hulláma a javítás cunaminak, ami végigseper a Fidesz jelöltek vagyonbevallásain. Mert akkor érdekes dolgok lesznek még itt., mondjuk egy nem javító újabb lebukó felbukkanásával is. 

325 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr935889892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kedves jó k. anyjukat ejtsék másállapotba!
@AKIsTUDATLAN: jahh, kulonben is, egyik sem gazdasagi szakember, hogy szamolni tudna, se diplomas ertelmisegi, hogy akar irni is.
@AKIsTUDATLAN: ejnye, ejnye...

amióta a vezér házának adatai nem "követhetőek" tulajdonlapon sem - már nem dühöngök, csak várok...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekik nem is kell, csak a (állam)polgártól várható el, követelhető meg...
Engem csak az érdekel, hogy miből tudja ezt az életszínvonalat finanszírozni.
A másik pedig, hogy mit keres Oszkó Péter a WizzAirnél. :)
ezek a pitiáner lókupecok irányítanak egy -még- 10 milliós országot? hát van neki lakása, valahol lakni is kell -a hajléktalant azért találta fel a kapitalizmus, hogy ezt az egyetlen jogot is megkérdőjelezze és a rettegtetés teljes lehessen, aki fél az bármit megtesz, annyát megbassza apját leszopja, és a gyermekeit is kurvának neveli...van az usában -az egyik a soxar közűl- egy szép játék, csilliárdos üzlet, bárkit felvesznek főiskolára, ha hajlandó focizni, vagy bármi lukratív labdajátékban -ingyen- résztvenni amit azután kurva drágán árúlnak és aszongyák ebből tartják el a sportot (azt nem hogy csakis saját magukat a tulajdonosokat) a "diákok" ingyen vannak és kapnak szerelést meg edzőt és heti 50-60 órában játszanak a szebb jövő reményében ingyen mialatt a tulajdonos véresre keresi magát, ma szól a fáma szindikátust hoznak létre a diákok és fizetést követelnek meg egyéb jótéteményeket áll a bál...

magyaroknak lófasz nem nem szindikátus pláne a kormány ellen nincs eccse...ki is van baszva alaposan a néppel

ezek meg lopnak keverik a szart és jól élnek munka nélkűl azaz csalásból, lopásból és sinkófából...és aszongyák, hogy ők a jótevőik a népnek ami meg béget beeeeeeeeeeeeeeeee

és tapsol meg megy a békamenetre a lengyel túrista megtanul magyarúl kisbürgözdi tájszólással a vonaton Lódz és Budapest között?

szép kis izé

szóval mikor fognak ezek adódzani és bevallani honnan szponzorálják őket és azért is fizessenek adót mert az is jövedelem és a lopott holmi is

brühüyyy

lesz választás? 6-án? és

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
van ahol legalább a láccat műxik: (kandada)

Thank you so much for calling on our political leaders to stop the sabotage and defend our health care. We've delivered your message to your MP, Health Minister Rona Ambrose, Prime Minister Harper and opposition party leaders. A copy of your message is attached as a PDF file.

The stakes are high. If Prime Minister Harper's sneak attack goes unnoticed then it will be the end of health care as we know it. If enough Canadians hear about this sneak attack and raise the alarm then Prime Minister Harper will have to negotiate a new deal with the provinces or risk losing the next election. That's why we need your help to spread this message far and wide.

brühüyyy
Sorban buknak le a hazug emberek...
De kimossák mint a rendőrgázoló fideszes képviselőt, az elgázolt rendőr már régen leszerelt, és Ausztráliába költözött.
Nem akart mérges kígyó mérgezésbe véletlenül belehalni.
Egy darabig biztos. Aztán majd csak szórványosan. Mint Smitth-dolgozat esetén. Akkor sebtáben találtak még párat. Nagy felhajtást kerítettek nekik, s azok is zsép lassan elhaltak. Ahogy Tausz Katalin se bukott bele Semjén megvédésébe és Fellegi is éli világát, miután megírta/átengedte a vezér szakdoliját anno.
A vagyonnyilatkozatok is majd szépen belesimulnak a zsarolási potenciállal bíró ügyek sorába.
Ha valaki sokat ugat, majd előszedik. Most a Simon-ügy visszanyalt, de ez pár nap mulva senkit nem fog már érdekelni. Mivel nem a szentek egylete a politika, tényleg senkit. Akárki nyer.
Rogán ettől nem bukik meg, mert a vallási orbanisták el sem olvassk a csepülését. Az ellenzék meg gyenge, mint a lepke szellentése. BTW, a Jobbik is. Őket is a valószínű, de hallgatólagosan biztosan létező, Vezér-Vona paktum tartja magasan.
Tisztelt Fabius!

Hogy vagy képes ilyesmit leírni, hogy "Fidesz jelöltek vagyonbevallásai"?
A Fidesz politikusainak, és jelöltjeinek nincs vagyona. Tehát értelmetlen is a vagyonnyilatkozat emlegetése.
Nekik jussuk van.
Amijük van, az jár.
Részletesebben: járt, jár és járni fog!
Méltóztassál tudomásul venni, és engesztelésképp dicshimnuszt írni, vagy minimum ódát, hogy nekünk ilyen vezetőink vannak!

Igen, nekünk ilyen vezetőink vannak...

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Ez olyan szép volt, hogy én törvénybe iktatnám, hogy tegyék ki a Ner mellé minden közintézményben, és minden lakásba. :)
@guma:

Álmodozni,verselgetni lehet,de nagyon jól tudjuk,ezek semmiért sem fognak felelni a 'dudva,'muhar és'gaz országában!!

fsp.nolblog.hu/archives/2012/09/11/Felelni_fogsz_te_is/

Felelni fogsz te is*

Felelni fogsz te is, mert megfeleltél nekik, kétharmados kéjjel osztottad a kokit. Elloptad a jövőt, elüldöztél sok menőt, közönyösen nézted, ahogy a gaz benőtt. Toltad a szekeret, tapsoltál felállva, tapostál lefelé, felfelé gazsulálva. Térden csúszva nyaltál, aranyat találtál, ájtatosan néztél, s még csak nem is hánytál.

Átvetted az ordót, mert az neked már járt, megdolgoztál érte, megkérted az árát. Mész te is a nyájjal, sodródsz csak az árral, nem bíbelődsz sokat, ha lopni kell, a zárral. Megkaptad a pénzed, nem kevés, hát nézzed, ám hiába a madzag, ha elfogyott a mézed. Brummogni még lehet, szólni már nem szabad, hazudsz velük együtt, épp hogy le nem szakad az égboltról a plafon, a fejedre omlik, amihez hozzányúlsz, az rögtön elromlik.

Megölted Radnótit, újraszülted Horthyt, nem kérte őt senki, itt valaki bűzlik. Utálod a verset, gyűlölöd a prózát, megveted a szexnek mindenféle pózát. Felfal a farkatlan fülke-falka féreg, akkor vagy csak félelmetes, hogyha tőled félnek. Iskola a papnak, kórház az egyháznak, pénz a csókosoknak, kézcsók a pápának.

Vízről papolsz nekem, hosszúlépést iszol, a kutyád, ha meglát, maga alá piszkol. Felelni fogsz, te is, mert hagytad, hogy ez legyen, romhalmaz lett minden, völgyön és a hegyen. Kérdezni nem fogok, de felelni fogsz te is, te is, te is, te is, te is, te is, te is. Játszottad a némát, te is, te is, te is, tettetted a bénát, te is, te is, te is. Piszkos lettél te is, cinkos lettél te is, te is, te is, te is, te is, te is, te is…
Időszámításunk előtt, vagyis a kádár-rendszerben, ha egy kerületi párttitkát túlságosan látványosan gyarapodott anyagilag, egykettőre más felelős beosztásban találhatta magát. Kihelyezték pl. Izmánbütyökfalva-alsóra hangulatfelelősnek.
"...vagy első hulláma a javítás cunaminak, ami végigseper a Fidesz jelöltek vagyonbevallásain."
Ez most komoly?
Cunami???
Tonyó dobott egy csontszilánkot,és ebből ekkora várakozás hullám gerjedt?

Most őszintén!
Kijafaszom kíváncsi ebben a qrva országban, a fizess simonjaira? Na ugye!
A maradék törpe minoritás pedig,várhassa a halálbiztosok autóját.
@GeoCracker:
ha eccer kinn vagyok, akkó' a faszomat meg a sarki kóbor kutyát érdekli a gyámhivatal engedélye...először is nem tuggyák hol vagyok másrészt elmehetnek a picsába saját gyermekeim és azt anyakönyvi -vel igazolom a külhoni hatóságoknál

mijafaszt kell a továbbiakban a magyar hatóságokkal foglalkozni...mexünt brühüyyy

a sok hülye látogassa a konzulátust és nyalja ki a konzul seggét de minek?
@rodeo36: Vannak azért olyan vezetők Észak-Amerikában, akiket annyira azért nem zavar a "sneak attack". :)

scgnews.com/obamas-pledge-to-curtail-nsa-phone-meta-data-collection-is-meaningless-heres-why
@a kormány embere: dájszen a simon nem is tudott róla, hogy axz egyik álnevére bankszámlát nyoitottak és pénzt tettek bele

egyébként is honnan tuggyák a bankszámlák létét? az banktitok még az alsó ghánai főtetű nevére van is kiállítva ki tuggya azt simonnal azonosítani?
az aki bankszámlát hamisította azaz

menny a picsába

brüügyyy
Én első körben három ember TÉNYLEGES vagyon nyilatkozatát szeretném látni de nagyon. Tudom, hogy erre egyelőre esély sincs de akkor is. Sorolnám a bűnözőket: Orbán (alias Felcsúti Csüngőhasú) Viktor, Szíjjártó Péter, és Lázár (akinek nincs semmije az annyit is ér) János.
Ha ezek a genetikai hulladékok nyilvánosságra hozták a TÉNYLEGES vagyon nyilatkozatukat, és leülték érte amit jogosan ki lehet szabni az elkövetett bűncselekményekért, akkor elhiszem, hogy megtörtént a rendszerváltás. Addig csak a szar maszatolása marad.
@rodeo36: Ha kimécc és ott is maradsz, akkor ez igaz. Ha hazahozod a nygihoz karácsonyozni, akkor nem.

B-verzió. Nagyi is kimegy nörsznek. S ott is marad.
@GeoCracker:
craki...te ezt komolyan gondolod? mi a bánatos lófasz köze van a magyar nagykövetnek ehhez a családhoz, amely Spanyolországban él? europai útlevelük van azaz szabadon mozognak...mit tud tenni a nagykövet? először is nem válaszolok neki visszaküldöm címzett ismeretlen...és a gyámhatóság nem járhat el külföldön ismeretlen személy ismeretlen helyen tartózkodva

ez egy baromság a magyar törvény nemzetközi jogot sért azaz a spanyol hatóságok leszarják a kérelmet ha egyáltalán kiderül ki és hol lakik

nevetésges rémtörténet

brühüyyy
próbálna engem basztatni bármelyik szarházi
Ne bántsátok már a szegény Rogánt!
Ő a Közgázon végzett, nem a Műegyetemen. A közgazdaságtanban más értelme van a számoknak, mint a műszaki tudományokban, ezért nincs abban semmi szokatlan, hogy problémát okoz neki a saját lakása paramétereinek - első nekifutásból történő - meghatározása.
Többszöri próbálkozás után majd sikerülni fog...
Vagyonnyilatkozat cunami? Ahogy @rodeo36: találóan mondta, " pitiáner lókupecok ".

De hogy nem ők irányítják az országot, az sajna nagyon is valószínű. Amit zsebrerakhatnak az aprópénz ahhoz képest hogy 35. éve, évi átlagban 8 mrd dollár megy ofsórba Mo-ról. :-( Tónika 25-41 négyzetmétere ehhez képest nudli.

Persze további feladataik is vannak ezeknek a hazaárulóknak, a jövőnk felélésén túl még a gyermekeinket is el kell butítaniuk. :-(

hvg.hu/plazs/20140401_Ujabb_PISAsokk_problemamegoldasban_sereg
@rdos: ha te ezt is tudod, akkor azt is kell tudnod kik azok aki offshore-olnak? még mindíg legális...bár nem mindenholi offshore igazi...van a tőke szabad áramlásának elve és törvénnyel védett...tehát nem minden pénz ami külföldön van és magyar tulajdonosa van, az offshore...ez sokkal bonyolultabb

annyi bizonyosan igaz, hogy ezek a pitiáner hazaáruló lókupecok kismiskák és sameszok...

elmagyaráznád? hogyan érted ezt a 280000 (kettőszáznyolcvanezer) milliárdot, pláne dollárban a magyar GDP cca 180-szorosa azaz 180 év teljes GDP-je én 350000000000000 cel számoltam a GDP-t (HUF-ba tettem az egészet) és a matek azt hozta...tehát valahol valami rossz a számaidban?

brühüyyy

35000000000000HUF=156 milliárd USD mai árfolyamon

számold újra vagy nézz utána egyébként a lopás és kihelyezés nem ugyanaz
@The Lonewolf:

Tisztelt The Lonewolf!

Ölég alacsonyan húzod meg a határt.
Az én véleményem meg az (a tieddel ellentétben), hogy mivel a NAV öt évig vizsgálódhat jogszerűen visszamenőleg (ha jól tudom), a parlamenti padsorokból mindenkit, hangsúlyozom mindenkit aki az öt évbe belefér vagyonosodási vizsgálatnak vetnék alá.
Nem kamuból, igazándiból.
Sokba kerülne az biztos, hisz minimum egy új börtönt kőne építtetni nekik, viszont javulna a beruházási ráta, lenne néhány munkahely, stb.
Szóval, valószínűleg még jól is járnánk...

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:
ez a PISA is érdekes

több összetevője van az eredménynek és annak csak egy része a skoláris betáp...a család és a környezet valamint az egyén inherens valósága adja azt az összegzést ami a PISA tesztekből kigyüvik és erről nem szól az elemzés vagy jó hallgatni róla?

vannak született zsenik aki már az iskola elején vagy azt megelőzően is olyan dolgokat mutatnak fel ami ...és erre a spec iskolák lennének jók ahol az ilyenek nem vesztegetnék életüket és már 14 éves korukban lehetne Masters-ük vagy PhD-jük de legalábbis egy egyetemi diploma legalább egy idegen nyelv anyanyelvi ...esetleg azon is taulhatna azaz lehetne kéttannnyelvű vagy többtannyelvű iskola

de hol is áll ma ez? levédiában a rovásírást hogyan fordíttyák? és szívcsakrát?

brühüyyy
@DR. INKVIZITOR:

Tisztelt DR. INKVIZITOR!

Szerintem mint közgazdász, csak prognózist írt, a végleges (valós?) adatok éppen úgy mint a GDP esetén, csak jóval később derülnek ki.
Ha kiderülnek...

Tisztelettel:
anonymand
@rodeo36: Legalább 1-szer már beszélgettünk róla, tucano blogos komment társsal együtt. Tudom, nem törvénytelen, de ettől még tény, hogy a forrás nem Mo rendelkezésére áll. Forrásom

image.guardian.co.uk/sys-images/Observer/Pix/pictures/2012/07/21/gu_wealth-offshore-01.jpg

Ez ugye csak harminc év "termése", 242 osztva 30-al, az nekem 8 mrd dolcsi per év, meg egy kis apró. Itt nálunk még korán reggel van a kávé sem biztos hogy hat, szal lehet hogy elszámoltam valamit, de nekem ennyi.
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Persze további feladataik is vannak ezeknek a hazaárulóknak, a jövőnk felélésén túl még a gyermekeinket is el kell butítaniuk. :-(" - nincs min csodálkozni.
Bonsai Duce négy éve háborút hirdetett.
A háború elsötétítéssel jár.
Egyéb kérdés?

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:

Tisztelt rdos!

" Itt nálunk még korán reggel van a kávé sem biztos hogy hat, szal lehet hogy elszámoltam valamit, de nekem ennyi." - nem neked, nekik kellene elszámolni.
Ha maradnak nem csak neked, nekünk is annyi!

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:
említi -a az elemzés- a robinson effectus-t amit ír róla az tételesen nem igaz, minden korábbi szerzetyt tudását felhasználta és azokat továbbfejlesztette az is igaz, hogy megtanult sokmindent

a tengerészek álatlában túlélők és az emberi kapcsolataik is fonotasak tehát a Péntek beszerzésével is nyert ügye van

na terra onde vieres ter faz como vires fazer

ez a portugál felfedezők alapmondata és a siker titka

brühüyyy
@rodeo36: PISA-ban igazad van, ez is "csak" egy teszt, nem mellékesen KLIK szerint minden csodás és naccerű. :-)

Az a tippem PISA azért közelebb van a valósághoz mint pl. KLIK.

Amúgy ezt az oktatós? nevelős? klikket el kellene hajtani, mert már eddig is sok kárt okoztak. Tippem is van, kivel lehetne helyettesíteni.

www.foti-peter.hu/

Remek írásai vannak a szerzőnek, mindenkinek jó szívvel ajánlom.
@rdos:
na jó akkor -ezerbocsésegyanyamedvealapon- az én számaim
azok jók egy kivételével és itt is milyen idő van...szóval a 8 milliárd dollár a 157 milliárd-nak (felfelé lehet kerekíteni) én valami flansz miatt 8000 milliárdot számoltam hahahahaha...akkor az a GDP 5.119%-ára jön ki ami nem kiugró egy banánköztársaságban...

de évente elveszíteni 5.119%-ot akkor amikor az éves növekmény sohasem éri el ennek 20 %-át sem akkor borzalom

és akkor most megkövetlek, nagy követ

ébresztő volt

boccsanto di lapusbu netene

brühüyyy
@rdos:
a klik egy Klikk a narancsbolsik seggében és a munkaalapú társadalom azaz rabszolgák nevelése

nincs vele egyedűl...sok más és sokkal nagyobb országok is erre "fejlődnek"

brühüyyy az USA 29. helye az sem akármi
@anonymand: "nincs min csodálkozni.
Bonsai Duce négy éve háborút hirdetett" Nekem csak valami fülkeforradalom rémlik, mentségemre szóljon moszkoVityát ritkán hallgatom. Hát? Fülke magánya rövidesen megadatik újra. Talán ha moszkoVitya meglátogatná önnön tenmagát.

Vincenten olvastam valami orbánátokról, erre gondoltam. :-)
@rdos: a KLIK...ez a barom lókupec nem veszi észre, hogy rövid élete van, a dilisek nem élnek hosszan van még max 10 éve de abból az uccsó 6 már a teljes nihil...azaz 2018-ra meggárgyúl gyógyíthatatlanul akkor mi a lófaszra nevel gyermekeket hülyének rabszolgának meg nyomorba...úgysem éri meg...megdöglik mielőtt a fele megvalósúlhatna

de a tönkremenetelt...
az egyiptomiak erre találták ki a koponya lékelést ami szent operáció volt addigra a piramis is készen volt és a másik fáraó is

dehát a szívcsakra főggyén?

mocsár a döglött békákkal

brühüyyy
@anonymand: Sajnos igazad van. Mennyi? Annyi. Nekünk annyi?
@rodeo36: Arra vagyok csak kíváncsi, az amik mikor veszik már észre, hogy lassan őket is "kollektivizálni" akarják. Igen sajnos mindenütt terjed ez az új, "rabszolgatartó módi". :-(
Mentem dolgozóba. Jó társalgást. Sziasztok, este benézek.
@rdos:

Tisztelt rdos!

Az sajnálatos, hogy Te nem vagy kellően tájékozott ez ügyben.
Ezért tart ott az ország, ahol!

" "háborút hirdettünk az adósság ellen (...) mi nem egy problémának látjuk ezt, szabályos háborút vívunk ellene"."
www.magyarhirlap.hu/online/orban_77_szazalekra_csokkenti_az_allamadossagot_a_kormany.html
"Az MSZP szerint az Orbán-kormány csődjét, legfontosabb célkitűzésének elbukását jelenti, hogy Magyarország az Eurostat legfrissebb adatai alapján elvesztette az államadósság elleni háborút."
www.hirhatar.hu/hir/vesztes-haboru-az-allamadossag-ellen
Namármost.
Az lehet, hogy a háborút elvesztettük, de az elsötétítés sikeres volt, jelentem
Lásd: Békemenet.

Nekem is van egy hírem, amit még nem erősítettek meg: Bonsai Duce-t a grazi orvosok nem szedálni, hanem hibernálni szeretnék...

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:
keress rő: flashboys

már régen megvan a diktatúra de a barakk boldogabb mint a mienk volt 1968-1985 között

ne dolgozd túl magad haggyál valamit holnapra is...akkor bizonyosan nem rúgnak ki amilyen barmok

brühüyyy
minden politikus bűnöző

harács elftársak....
hisz mindenki annnyit ér amije van...
@GeoCracker:

és legalább a nyugdíját is ott költi el:)
Ugye nem vagyok túl naív ha azt mondom, hogy emiatt bukja Varga meg Tóni az egyénijét 2 körzetet hozva ezzel az ellenzéknek? Mondjátok, hogy nem!
@rodeo36:
" dájszen a simon nem is tudott róla, hogy axz egyik álnevére bankszámlát nyoitottak és pénzt tettek bele "

A mn tudta,ennyi elég!
Az mondjuk még kérdés lehet,Ki fogja KIVENNI,azt a lóvét?

"... az banktitok még az alsó ghánai főtetű nevére van is kiállítva ki tuggya azt simonnal azonosítani?..."

Banktitok?
Az valami mocskos,sötét kapitálista cselszövés? Errefelé, ilyen nincs.

"menny a picsába"
te már ott vársz?
@V-PORT:
Pontosan idézz!
"Mit keres Oszkó Péter a WizzAir-ben?"

:-)
(Oszkó helyében én válaszoltam volna: "Annyit nem, mint te Gyulus!")
@anonymand: Tisztelt anonymand!

A háború elkezdése előtt, már vesztésre álltak. A sötétség terjed, mint a tinta a vízben.
Nincs mit csodálkozni, a zÁllamadósság (a rezsidémon hű csatlósa) messze meghaladja azokat a számokat, amiket hangoztatni mer a Kedves grazi Ápolt + jobb és bal keze: Wuduközgazda.
A baj nem azzal van, hogy csúti Rám-szesz+Valeriana nyert egy háborút, amit elképzeltek maguknak, hanem a zátlag ember, aki bizony beledöglik!
@gazoló:
Hibátlan.
Erdős Virág -rajongóként is az!
@GeoCracker:

Köszi.

ez amúgy a pitiáner szarjankók ágálása, hogy miközben itthon gyermekek tízezrei élnek totális létbizonytalanságban és alultápláltságban, a gyámhivatalnak van ideje, pénze, hivatalnoka arra, hogy a külföldön jólétben és biztonságban élő gyermekek szüleit vegzálja, fontoskodjon, mintha egyébként itthon fényes jövő várna arra az új nemzedékre, amit intézményesen butítanak oktatás helyett és nyíltan meghirdetett doktrína szerint képzetlen betanított vagy alig képzett olcsó munkaerőt vizionálnak a hazai vállalkozói körök rabszolga foglalkoztató üzemeibe.

Tehát a gyámügy eredeti feladatával szemben azt a célt tűzte ki célul -feltehetően a NER-rel összhangban, hogy minden erőforrásával hozzájárul a rabszolga utánpótlás biztosításához, amennyiben ez alól bármely szülő ki akarja menteni a gyermekét, úgy azt vegzálva-fenyegetve úgy viselkednek, mintha itthon már gyermekek veszélyeztetési, nevelési, élelmezési és egészségvédelmi problémáit generálisan megoldották volna, és már külföldön élők gyermekeit akarják 'billegő sámlin ágaskodva' megmenteni, mint a Főnök -a Kárpátok Csillaga, az ungaréze Keresztapa- a magán nyugdíjpénztárakat.
@a kormány embere:
szóval és tetűvel leégtél mint a csúti szalmakazal

de kellemes épészű soraid vannak...bohóc

nem várlak sehol

szóval (összefoglalva naccerű soraidat) Gáz Géza alias Hottentotta Rust Yayya Touré alső ghánai állampolgár nyit egy bankszámlát a budapesti akármilyen bankban és 2 napra a számlanyitásra valami magyar állampolgár belerak sok sok píííííízzzet devízában...

na ezt most honnan tuggya bárki is aMN-ben? és ha igen miért pont eztet?

és ha tuggyák akkor hogyan azonosították a simón gurgula nevű magyar állampolgárral akinek nincs abban a bankban sem bankszámlája

ezt el tudod zizegni érthetően?

brühüyyy

ha még nem mentél ne is menny mer' a fidesz már teltházat csinált ott te már nem férsz be...az összeslankadtfaszú szú ...
Ráhel mobilja... Olyan rosszul megy a családnak, hogy egy mobilért ekkora felhajtást kellett csinálni.

nepszava.com/2014/04/velemeny/bartus-laszlo-tolvajok-egymas-kozt.html
@GeoCracker:
Jó!
Érdemes lenne kideríteni, ki a G.P.?
Nem hiszem,,hogy sokat kéne utána kutakodni ...ezek a viceházmesterszerű-lények nem csak egyszer nyilvánulnak meg, ezeknek ez az életük, a spicliség,a besúgás.
Most újra eljött az idejük, van rájuk vevő.
:-(
Simon Gáborral kapcsolatban habzó szájjal ajvékol a narancsbanda, hogy visszamenőleg 4 évre meg kell vonni a képviselői illetményét, mert valótlan vagyonnyilatkozatot adott be.
Rogántonyó és Vargamisi esetében hallgatnak mint szar a gazban.
Nem bánom, ha Simon G.-től visszaveszik a pénzt, de akkor Rogántól és Vargától is vegyék vissza!!
@nincs_itt:

Tisztelt nincs_itt!

Jól mondod, csak annyi maradt ki, hogy a háború velejárója még a szegénység (növekedése).
Is.
Jelentem, abban is óriási sikereket értünk el, mert: Magyarország jobban teljesít!

Tisztelettel:
anonymand
@rodeo36:
"ezt el tudod zizegni érthetően?"
R E Z S I C S Ö K K E N T É S !

" ha még nem mentél ne is menny mer... "
Akkor itt maradok,Veled.
@a kormány embere:
kezdem felfogni...bár az enyém...ugyi

na jó, szóval

te is fiam Brutus?

orulunkvincent.blog.hu/2014/04/02/kover-gala#more5890223

az első kép...na az sem akármi azt a Sybilla szignózta?

brühüyyy
@GeoCracker: az új Polgári Törvénnyel ez lazult, legalább is ezt harangozták be, korábban, a tényleges szöveget nem olvastam, úgy hogy passz.
Ebből már semmilyen ügy nem lesz.
A simon ügyben még felmerül mittomén bajnai neve azt csá.
A választást megnyerik,nincs itt semmi látnivaló.
A birkáik meg védik őket.
Meg ugye a médiákok meg csak a simon üggyel foglalkoznak.
@a kormány embere: és az mit jelent? csak nem azt, hogy a villany óccsóbb let havi 1500 Ft-al, de a minden egyéb emelkedett 5000 ft-al? Ha ezt akkor, remek!
a lehetőségek, és ezzel, meg az államosítás kiszélesítésével, üdvözlök mindenkit a visszahozott nemzeti kommunizmusban:

Beragadt a Magyar Nemzeti Bank csodafegyvere, a növekedési hitelprogram, és ez azt sejteti, hogy a választások után újabb unortodox eszközökhöz fog nyúlni a jegybank – írja Zsiday Viktor befektetési szakértő blogbejegyzésében. A szakértő szerint ha az MNB növekedést akar – márpedig úgy tűnik, hogy akar, bármi áron – akkor újra kell töltenie az elefántölőt. A jegybank "meredekebb" megoldásokat is számba vehet.

Mit tehet mégis a jegybank? Zsiday szerint ezeket léphetik meg:

-kiterjeszthetik az NHP-t a lakásépítésekre is, vagy egyéb ingatlantranzakciókra,
-lazíthatják az igénybevétel feltételeit: nem csak (főként) új beruházásokra adhatnak pénzt,
-az MNB átvállalhatja a hitelek kockázatát, a hitelek egy részét, még egyet lépve az egyszintű bankrendszer felé, ahol a kereskedelmi bankok csak afféle adminisztratív közvetítők, ez már ugyanakkor egy meredekebb lépés lenne,
-vagy a lakosságot is bevonhatják a megcélzott körbe, ez is egy meredekebb lépés lenne.

hvg.hu/gazdasag/20140402_Matolcsyeknak_ujra_kell_tolteniuk_az_elef
Azért mennyire derűs hely kishazánk. Tonyóék sehogy se találják el a kecó méretét. Gondolom az árát se. Azt meg hogy miből pláne.
Szürke földi állampolgi vesz egy házat/lakást. Kifizeti, bevallja. A NAV meg közli vevővel eladóval, hogy az szerinte meg nem annyit ér. És kész.
Nem lesz itt semmilyen cunami.
Mindenki kacarászik a fideszesek trükkjein ahelyett, hogy a vérbe elhajtanánk őket.
@maybach: jahhh

Veszteséges cég is nyert a milliárdos tenderen
Nettó 7,6 milliárd forintért felmérik a magyarországi víziközműveket, ebben részt vesz az algyői CH-Plussz 2000 Kft. is, amelynek egy dolgozója sincs, 2012-ben egymilliárdos veszteséget termelt, s tulajdonosváltása miatt per van folyamatban.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/veszteseges_zuros_ceg_is_nyert_a_milliardos_allami_tenderen.579223.html
@nincs_itt:
Megnézte már hogy mennyibe került 1kwó 2010-ben és mennyibe most a rezsikamu után?
oops:

Csányi cégétől visszaveszik a támogatást
Néhány offshore tulajdonnal baj van a kormány szerint, rengeteg pályázati pénzt visszavesznek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F04%2F02%2Fnehany_offshore_ami_zavarja_a_kormanyt%2F
@E.Csaba:
hát ez borzalom!!!!!!!!!!!!! és az eredeti cikk a DNS -ről...nincs kérdésem le vagyok bénúlva

brühüyyy
@István Tamasi: már akkoriban sem terültem el arrafelé, de vannak rokonok, barátok akik tudják.
nem vagyok képben igazán, olyan 0,15-0,16 euró körüli számra emlékszem, ez ha minden igaz, akkor a jelenlegi. 2010-es adatokról nem tudok.
@rodeo36: ez teljesen normális, arrafelé.
@rodeo36:
A menni akarót,ne tartsd vissza,inkább segítsd a csomagolásban.
te is csak egy puhapöcs vagy cimbora,aki elszaladt, mer zenget az ég.Az pedig,hogy futás közben a vállad felett még visszaszólsz,...
messzire mentél,sok sikert kívánok,de ne oszd az észt.
Rogán a tetőteraszt még mindig elfelejtette bevallani

Valószínűleg még mindig nem teljes Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető és V. kerületi polgármester vagyonbevallása, a politikus ugyanis hiába módosította eddig már kétszer a hivatalos vagyonnyilatkozatát, a tetőkertjét még mindig nem vette bele. Az Együtt-PM-es Juhász Péter és a DK-s Kerék-Bárczy Szabolcs ezekben a percekben próbálják kikérni Rogán vagyonnyilatkozatát az V. kerületi önkormányzattól.

hvg.hu/itthon/20140402_Rogan_a_tetoteraszt_meg_mindig_elfelejtet
@nincs_itt:
a villany óccsóbb let havi 1500 Ft-al.Ennyi.
A "minden egyéb 5000Ft.al több",decemberben már egy szép emlék lesz.
Kaptatok hozzá egykulcsos szja-t.Nem elég?
oops, ma már a második, megy a PR, vagy csak semmit nem jelentő gumicsont???

Adóvégrehajtást rendeltek el egy Simicska-cégen

Az utóbbi hónapokban kétszer is adóvégrehajtáson esett át a Simicska Lajos áttételes tulajdonában álló Pro B Vagyonkezelő Kft., a cégnek feltehetően adótartozása volt.

hvg.hu/gazdasag/20140402_Adovegrehajtast_rendeltek_el_egy_Simicska
@a kormány embere:
már asszittem, hogy és most kiderül mégsem

kár

sejtésed rossz, találgass tovább...a te keménységed hát hogy mást ne mongyak...nem létezik

akkor ugye rezsidémon meg a többi szar amit csináltál saját magadnak...mintha neked lett volna egy pár másik nicked és itt basztattál volna fölöslegesen ...ez lehet, hogy valami személyes -bár nem is tudlak elképzelni- csakis velem szemben?

ha epebajos vagy akkor kezeltesd egyébként jól megvagyok a hülyeséged nélkül

ugye te nem akarsz észt osztani...matematika jelenlegi álláspontja szerint a nulla nem osztható

brühüyyy

ha te tudnád amit nem

nem zengett az ég és nem szaladtam...egyébként semmi közöd hozzá
@a kormány embere: na figyelj, én nem kaptam 1 kulcsos szja-t.
magasról teszek a fideszre+mszp-re+kdnp-r+jobbikra, egy szóval az összesre.
DE!
azokat az embereket NAGYON sajnálom, akik kénytelenek elszenvedni mindazt, ami Mo.-on történik.
Gerilla Press itt etet titeket nap mint nap.
Újabb milliárdokat költ el a kormány
Budai irodaházat vesz az állam, s újabb egymilliárdot költ el a tartalékból - ismét jut a fogorvosoknak is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/irodahazat_vesz_az_allam_ujabb_milliardokat_kolt_el_a_kormany.579316.html
oops

A magyar újságíróknak semmi beleszólásuk nincs abba, mint kérdezzenek a riportalanyaiktól és milyen témákat dolgozzanak fel - monda el egy neve elhallgatását kérő közmédiás újságíró az Oman Daily Observer hírportálnak.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/durva_korlatozasok_a_magyar_kozmediaban_megdobbento_vallomasok.579344.html
@Gyuri bá:
Elvégzi azt, amit az MTI-nek meg MTVA-nak kéne
Ez is jo, MNO okmyomoz (de miért is ne):

"A lap megtudta azt is, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Simon Gábor mellé zárkaügynököt helyeztek, akinek az egykori szocialista politikus elmondta: Mesterházy Attila jelenlegi és Gyurcsány Ferenc volt pártelnök tudott a százmilliókról."

Nem ugy volt, hogy Simon alvajáró és egyik este a cellafalra rajzolta fel a pénzek mozgását ?

Ami nem tetszik, hogy gyF ugyanolyan stílusban tagadja, mint nemrég Kósa az őszödi beszédben valo szerepét

index.hu/belfold/2014/04/02/megtalaltak_a_simon-penzek_egyik_forrasat/
és a betony meg csak köt:

12:19
Londoni elemzők: újra befektetési kategóriába kerülhet jövőre Magyarország

A javuló makrogazdasági mutatók alapján a hitelminősítők jövőre visszaemelhetik Magyarország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába – ezt jósolták szerdán londoni pénzügyi elemzők.
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI

hvg.hu/gazdasag/20140402_londoni_elemzok_magyarorszag

-------------------------------------

12:15 Néhány tanács a választási csalások megelőzésére
Néhány tanács a választási csalások megelőzésére

Hasznos tanácsokat ad a Kettős mérce blog a vasárnapi választáson esetlegesen előforduló csalások megelőzésére, illetve kiszúrására. Íme néhány példa, hogyan legyünk éberek!

hvg.hu/itthon/20140402_Nehany_tanacs_a_valasztasi_csalasok_megel
Hány négyzetkilométer is lehet ez a csendes-óceáni offshore-sziget, amit a zasszony talált a sublótban? Tuggya a fajszom! No de honnan van Simonnak 240 milliója? És gyufe-nek ezrese fotós csajokra? Erre válaszoljanak Mesterházyék, ne az öbleim számát firtassák, mocskos kampányista módon. Mert gyufe 260valahány ezret keresett naponta tavaly, és mégis szegénynek mondja pártját, amikor adományt kér. Ezek a fontos kérdések, polgártasak, magyarok, ezért is foglalkozik ezekkel a zemegyhíradó napi 28 órát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tudod a széljárástól függően "angoltudósok" bármit és annak ellenkezőjét is

és mi fog ezzel vagy ettől váltzoni a magyar gazdaságban?

kisüt a Nap? vagy beesik az eső

ők elemeznek te meg sajtószemlézed

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
gumcsont...ugyanaz mint a malájgép...meg sok minden más lófasz

brühüyyy

ti mit rágtok? hasist?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Megint belehajszoljàk a lakosságot "olcsó" lakáshitelekbe? Hányszor játccák még ezt el?
Ebbe vagy az állam v a hitelfelvevők buknak bele megint.

Egyébként az ötlet jo lenne, főleg a mostani lakásárak mellett, de megint illúziót fognak árulni, aminek a vége az utolsó körben érkezők rabatyarintása
@rodeo36:
Híreket, az is addiktív és a vége hányászacskó gyanús :-)
@rodeo36:
Lemaradt. Mi lett a malajgép vége? Bevallotta már valamelyik kormány, h lelőtte?
Nem szoktam személyeskedni, magammal sem, de ez vicces. Spéci netfüggésem van, most vettem észre. Ebédszünetben, jó ideje, a táplálék mellé szellemi táplálékért járok pl ide is. Na, mondok, ma gyorsan belapátolom a táplálékot, a "szellemit" ma kihagyom. Igen ám, de nem volt nyálam! Pavlov kutyája rögtön beugrott, nosza, irány Fabius klubbja, máris megy az elemózsia csócsálása. :-)

@anonymand: Jogos, igazad van. Aztán az adósság elleni harc mellé beugrott a rezsiharc is. Ezt a sok harcoskodó, acsarkodó arcot vinné már el az ...

Az átkosban osztályharc, meg békeharc volt a sláger, a kiszfijúknak eszerint csak ez megy. Az árokásás. De megnézném a fiúkat lapáttal közmunkán, végre hasznos - valódi árkot ásni. :-)

@rodeo36: Kössz a kulcsszót, már keresem is. A jótanácsot is köszi, de a versenyszférában magamnak adok munkát, nálam ez a "fogjuk meg azt vigyétek" mentalitás a biztos véget jelentené. Ezért aztán ha van munka, akkor dolgozom, nem dolgozgatok. :-)
@rdos:
meg fox lepődni...

a magyar versenyszféra az nem a szférák zenéje? tudod a pénznek nincs barátja sem anyja sem apja csak tulajdonosa igazi vad kapitalizmusban ...az a menő..
másik szó: frasking, de majd ha megleled ugye írsz róla

brühüyyy
nepszava.hu/cikk/1015718-megerdemled

Nem láttalak a Hősök terén, amikor napokig demonstráltak a rettenetes melegben azok, akiktől elvették a rokkant-járandóságukat. Vihettél volna nekik egy palack vizet.

Nem láttalak azon a tüntetésen, ahol azok tiltakoztak, akiktől elvették a nyugdíj-megtakarításukat. Ezren, ha voltunk a 300 ezerből. Nem láttalak ott, ahol azért pörlekedtünk, mert elkobozták a tűzoltók és a fegyveresek szerzett jogait. Pedig valaha tűzoltónak álmodtad magad. De aztán gyávácskának bizonyultál. Talán ez volt az első jel.

Nem tiltakoztál, amikor kitalálták, hogy náci szerzők műveivel rontják meg a gyerekeinket. Meg azzal, hogy egy gonosz hatalom erkölcstanát kell majd tanulniuk. Mert a gyerekeidet is odaveted a hatalomnak, annyira gyáva vagy.

Nem álltál ki a tanárok mellett, akiket úgy államosítottak, mint a birkákat. Otthon hümmögtél, amikor kiderült, hogy senki nem kíváncsi arra, hogy akarsz-e atomerőművet, stadionokat annyi pénzért, amennyit elképzelni se tudsz. Egy szavad se volt, amikor a barátod apját láttad zokogni, mert elvették a földjét, amiről az állatait etette, hogy ezután kevély emberek szipolyozzák róla a hasznot. Kussoltál, amikor sunyi módon vitték az Alkotmányt, és odalett köztársaságod. Magzatpózban kussoltál az ágyadban, amikor kirugdosták a barátaidat.

És mekkorát hallgattál, amikor bezárt a trafik, amelyikben már gyerekkorodban is sósborszeszes cukorkát és színészképeket vásároltál, aztán meg szálanként, hitelre a cigit! És két nap után besunnyogtál az immár “nemzeti” drogboltba!

Nem mertél elmenni gyűlésekre, mert attól tartottál, hogy lekameráznak. És még magyaráztad is: nem magadat, hanem a gyerekedet félted. Nem mertél ordítani, amikor a fiad meg az unokád fölszállt a gépre, hogy örökre elmenjen innen. Egy vécében zokogtál a repülőtéren.

Hogyan lettél ilyen ember?

Legalább néha eszedbe jutott, hogy megérdemled a sorsodat? Sőt: még négy évet ebből a hatalomból! Bár mi a negyvenig is jól elvagyunk jogfosztottan. Ez a mi hazafiságunk: jól ellenni.

Megérdemled, ha Orbán Viktor marad. Mert még szavazni is tunya és gyáva vagy. Mert ugye minek az, és különben is: hátha fölírnak.

Kár érted.
@Csekkliszt#10:
mi?

dejszen fel sem szállt

brühüyyy

katonai kémkedés folyik az Indiai és a Kinai tengeren az NSA és a CIA szervezésében
@rodeo36: Rétegrepesztés. Tudom félsz tőle mint a tűztől. Az a helyzet, ha szabályosan csinálják, nem lehet belőle baj (szeizmikus aktivitás növekedést más is /pl nagy duzzasztott víztömeg/ okoz, aztán akkor mi van?). Ha nem zárják ki a vizes szintet akkor lehet baj belőle. Tudom, a gyakorlat az kissé más mint az elmélet, meg aztán nehézipar a javából, állam az államban mindenhol a világon az olajipar, szóval gyakorlatilag nem mondom hogy nincsenek, nem lehetnek gondok, de ha ez előfordul, az egyszerű mezei lopás.

Attól jobban félek, hogy a pénzügyi - finanszírozási háttere kissé necces.
@rodeo36: Angol linkeket, bocsi, de piszok lassan értem meg, ha egyáltalán és csak góglitrenszlét szintig. :-(
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Az átkosban osztályharc, meg békeharc volt a sláger, a kiszfijúknak eszerint csak ez megy. Az árokásás. De megnézném a fiúkat lapáttal közmunkán, végre hasznos - valódi árkot ásni. :-)" - remélem, hogy jól értelmezem és nem szociális tömegárokra gondoltál?

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: komolyban: ez a kormány brutálisat hibázott, amikor nem összefogásra, hanem széthúzásra épített...
@rodeo36:
Fel sem szállt??
Még jo h lemaradtam róla...
@gazoló: köszi! :)))

ismertem. de sosem elég ismételni az Erdős Virág verssel együtt (ami ugyan arra az alkalomra készült).
@rodeo36:
Félreérted a helyzetet. Amíg valaki kint van, addig nyalhat neki a nagykövet. Madrid főterén akár.
Amikor azonban hazajön, már várja a jegyzőtől a levél, hogy a gyermek nem teljesítette az iskolalátogatást. Mivel ezt a határozatot jó eséllyel nem vette át 30 napon belül, és nopláne nem adott rá magyarázatot, a jegyző hivatalból elindítja a gyámhatósági eljárást. A szülő erről jó eséllyel nem is tud, mert hát kint van a csemetével.
A gyámügy nem találja a szülőt és a gyereket, ezért hivatalból elindítja a további eljárást.
Ennek a láncnak minden egyes lépése különben a gyerek érdekét szolgálja. Külön-külön.
A vicc ott van, hogy amennyiben a szülő nem a kinti és honosított iskolalátogatásival jelenik meg a reptéren, megszívhatja.
Pedig még csak nem is rosszhiszemű a rendszer. Abból indul ki, hogy a 2 liter pálinkáért eladott 12-13 éves lányokat megmentse a nyugati téri húspiactól.

A bakok ott kezdődnek, hogy odakint nem mehetsz be a követségre azzal, hogy itt a csemete, köszöni jól van, és kapjátok be. Amúgy a nemzetközi gyermekkereskedelem miatt talán még ebben is van ráció.

A packázós résszel van baj.
@Evezős: Ahogy a vamzerre is nagy lett a kereslet :-(((
@Evezős: 1945-től kezdve lassan a 3. generáció nő fel, amelyik "atomizálva" lett. Nálunk meg a szoc táborban kicsit durvább módszerekkel (ávéhás gazemberek végigpofozták a fél országot, és aki nem tört meg, azt egyszerűen ledarálták /eltűnt, ha nem értenéd/), a szerencsésebb vidékeken kifinomultabb technikákkal éltek, remélem ott nincs akkora előrehaladottságban az atomizáltság.

Amikor a HaHa-sok városkánkban megmozdultak, gondoltam ott a helyem. 120 fiatal mellett lehettünk 3-an, 5-en felnőttek, szolidaritásból tiltakozók (vagy megfigyelők és jelentők :-(). Egyszerűen szólva, ha ki nem is mondják a népek, de mindenki tisztában van vele, kő kemény diktatúra és rendőrállam ez, egyre vékonykább demokratikus látszatú mázzal. :-(
@GeoCracker: :)

ennek az a szépsége, hogy teljesen tőlem átemelt poszt, ami kicsit sem baj...

mert minél több embernek meg kell ismerni az eszement új törvényeinket.
viszont szeretem feltüntetni, honnan is származik a példa már csak a hiteleség miatt is.

tehát akkor a 03.02.-án készült tudósítás a szerény "kiegészítésemmel" és kiemeléseimmel így teljes.

offforever.blog.hu/2014/03/02/gyamugyi_engedely_nelkul_a_repuloteren_is_letartoztathatnak
@anonymand: Tisztelt anonymand!

Megtisztelsz, meg minden, de mi lenne, ha csak úgy tegeződve beszélgetnénk? Szerintem több karakter marad a gondolatainkra.

Mondtad:
"ez a kormány brutálisat hibázott, amikor nem összefogásra, hanem széthúzásra épített..."

Mondom:
Honnan gondolod, hogy újabban többpártunknak és mindenkori kurmányunknak bármiben is döntési kompetenciája van? Mert a sajtó ezt terjeszti?

Utoljára, mikor 2/3-os, vagy III/3-as? többségű bolseViki kiment Moszkvába, pénteken, mikor megtudták valami semmit sem mondó célról szólt a hír, mire hazajött, megtudtuk, a Rosszatom az jó atom. :-(

MoszkoVityának még csak az orrára sem kötötték, miért rendelték Moszkvába. :-( Ja, de azóta másképp is nevezem a moszkoVityáját. Ez találóbb megnevezés. :-(
@guma: @GeoCracker: az új szabályozás szerint:

Külföldi munkavállalás gyerekkel

Mára társadalmi jelenséggé vált Magyarországon az időszakos külföldi munkavállalás és a kivándorlás, azaz a végleges külföldre költözés. Ez egyre több "ügyet" eredményez a családjog területén is, a bíróságokon és a gyámhivataloknál, hiszen ezeknek a személyeknek gyakran van velük együtt költöző kiskorú gyermekük is, akinek van egy másik szülője is.

A korábbi szabályozás nem teljesen a mai kor élethelyzeteire reagált, de éppen ezért következett be változás a 2014. március 15. napján hatályba lépett új PTK rendelkezései szerint:

www.drgaaledina.hu/szakteruletek/kulfoldre_koltozes_a_gyermekkel
@Evezős: ma olvastam: 60 %-ig fidesz nyer, 70 % feletti részvétel esetén öfogás.
@anonymand: Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, a "szociális tömegsír" ásás, bár csak sejtem mire gondolsz, de szerintem nem jó ötlet.

Az erőszakot, annak minden formáját elítélem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: így igaz! :)

ezzel a kiegészítéssel frissítettem én a posztom, mert különben az eredeti az 13. februárjából való!

a bulvár még erre sem vett fáradságot hozta a régi szöveget...
Ebben a lakóparkban van valami vegyi izé, mert egészségtelenül nőnek a lakások.
"Nem sok esélye van a hétköznapi állampolgárnak, ha üzletét egy olyan családdal szemben kell megvédeni, amely tagja jelen vannak a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (BKIK), a fővárosi és kerületi önkormányzatban, de még egy gazdasági minisztériumi államtitkár is van köztük. Soós Anna húsz éve küzd a Szatmáry családdal azért a 35 négyzetméteres földdarabért, amin rövidáruüzlete áll. Kereskedni nem hagyják, kártalanítani nem akarják."
index.hu/belfold/2014/04/02/sose_huzz_ujjat/
@Evezős: nálam végleg az tette be a kaput amikor a tanulók mellé sem álltak oda az emberek!

sőt!
hagyták őket pocskondiázni...
Rogán Antalnak és hasonszőrű társainak vagyonosodási körülményei, forrásai soha nem kerülnek a nyilvánosság elé.
Egészen elképesztő a Fidesz által kimunkált védvonalaknak a szövevénye, amelyekkel akadályozza a tények és titkok felderítését.
Nem elég, hogy a közigazgatásban a rokonok szoros kapcsolata létezik, ez a klikk alázatosan kiszolgálja a vezető politikusokat, a legjobb helyen vannak ahhoz, hogy beosztásuk révén eltitkoljanak és megtagadjanak az egyébként nyilvánosságra tartozó tényeket.
Ezek az emberek - mint egy kártékony populáció - együtt nyüzsögnek undorító bolyként a lakóhelyükön, a magánszférában, ahol mély egyetértésben alkotnak megfellebezhetetlen diktátumokat, kényszerítő ideológiákat, a normálistól eltérő társadalomfelfogást.
Amíg ebből a populációból egy is a politikai életben jeleskedik, nem tisztul ki a társadalom.
Egy gyógyír van, a kazamaták!
@rodeo36: Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak.

"a magyar versenyszféra az nem a szférák zenéje"

Két versenyszféra van. Az egyik, ahol állambácsi és háromezer örömlánya, az önkormányzat néni(k) szereztetik be a köz javára a javakat. Kéretik nem kacagni, télleg ez a hivatalos szöveg. Hogy aztán azok a javak hol bukkannak fel?

Mindenki más a másik szféra. Ugyan vegyes, a multitól a Marinéniig mindenki lehet szereplő. Itt az a tapasztalatom, minél nagyobb a megbízó, annál neccesebb hogy nem lesz gördülékeny az ügy.

Közbeszerzésen 1-szer indultam, láttam hogy megy, azóta nem is próbálkozom. Viszont nyugodtan alszom. :-)
@Spániel:
Hm ....

(Biztosan nem reprezentatív, de: a megyei újság - Kisalföld, amiről tudni kell, hogy inkább jobboldali és kormánypárt, mint más, valamint a megye maga is! - csinált egy szavazós próbát a netes oldalán és az Összefogás kétszer annyi szavazatot kapott, mint a fidesz és csatolt részei ... mondom, nem vonok le belőle tutibiztos következtetést, de ebben a megyében és ennél az újságnál ez nekem kissé érdekes ... (és nem gyártok összeesküvés-elméleteket arra, hogy mi és miért szavazott így, persze névtelenül).
@V-PORT:
A táguló világegyetem középpontja a TonyóPark!
:-)
@guma:
Igen, az nekem is nagy szívfájdalmam ... csak pár szülő háborodott fel, akiket ugye a Kövér, meg kilógó alkatrészei lekomenyistáztak ...
:-(
@Evezős: Lassan kiderül, hogy az egész lakópark az övé.
A sok Off mellé valamit a tonyólakhoz is szóljak. Szép környék, annyi szent.

https://www.google.com/maps/@47.515029,19.013073,3a,75y,209.63h,94.3t/data=!3m4!1e1!3m2!1sYhs1rHe6Ilj278JzrxXDbA!2e0
@rdos:
akkor bajban leszel ezzel, mert ez friss meleg amerikai story(k) és nem tudom létezik e bármilyen magyar izéje az egyik kibaszott tőzsdei manipulációk IT vel kombinálva a másik meg olaj és gázbányászat a természet tönkretételével

bocs...tudod egy pár nyelvvel nekem nincs problémám és mindíg azt tévedem, hogy másnak sem

most nem bonyolódnék fordításba...maraggyunk abban, hogy féligmeddig törvényes kibaszott nagy kibaszásokról szól a hír

jellegZetes vadmonopolista kapitalizmus

brühüyyy
@rdos:
én nem félek -általában- semmitől azok mondták akiknek a létét tették tönkre, mert kirobbantották alóluk az ivóvizet és a talaj elszennyeződött...és ezek sokan vannak ott demokrácia van...tudod...és az erősebb demokrata élvezi a nemi élet örömeit

brühüyyy
@V-PORT: Az MTA kutatóintézetei felett van ez a lakópark. Pár éve ott dogoztam, a Ruszti úton jártam lefelé. Tonyó családját nem láttam, viszont Réthelyi exminisztert többször is. Régebbi munkatársak említették, hogy az egy fideszes lakópark.
Emlékeztek múlt heti korkedesemre, hogy hogy lesz a választások után: orban marad-e miniszterelnok v ki jön.
Lehet h Tonit belülről nyomták fel?, hogy nehogymá annyit villogjon a Blikkben. Lézer: Tóni = 1:0 v 1:1?
@rodeo36: Köszi a zanzásított két történetet.

Csak a rétegrepesztésre reagálok. Ha ez történt (ivóvíz készletek elszennyezése), akkor csak is "az a pénz", volt - lehetett az oka, tudod, "van az a pénz". Egy ilyen fúrás-repesztés-fluidum csere-termelés brutális árú mutatvány. Milliárdok dollárban és kutanként ha jól rémlik. Kútból, pedig mezőnként sok száz, akár ezer is kellhet. Szóval itt a beépített anyagokon valaki okos volt (áhh, nem kell ebből a drága összetevőből ennyi), már abból meglehetett a baj. Röviden, nem a technológiával van a baj szerintem, hanem az azt alkalmazókkal. :-( Buta és/vagy kapzsi és/vagy gonosz emberek mindenütt vannak. Addig jó, míg nem a mendezsmentben.
Okirat-hamisítás miatt feljelentették Rogánt

"Az Együtt-PM társelnöke tett feljelentést a Fidesz frakcióvezetője ellen, aki szerinte évekig hazudott vagyonnyilatkozataiban."
valasztas2014.hir24.hu/valasztasi-hirek/2014/04/02/okirat-hamisitas-miatt-feljelentettek-rogant/
no comment

Rogán lapja mellett döntött a Kúria

A Kúria úgy döntött: nincs baj azzal, hogy "az egyik fővárosi kerületi önkormányzat szociális akciót hirdetett meg a helyi polgármester neve alatt" a Mai Belváros című újságban. Rogán Antal nevét konkrétan nem említik, de a Mai Belváros V. kerületi lap.

hvg.hu/itthon/20140402_Rogan_lapja_mellett_dontott_a_Kuria

------------------------------------

Öles címekkel harsogta néhány napja a média, hogy átadták (illetve: összekapcsolták) a szlovák és a magyar gázvezetékeket, megvan a régóta hiányzó láncszem ahhoz, hogy sokkal kevésbé függjünk az orosz gáztól, mint eddig. Nos, képeket kaptunk a helyszínről, amelyek szerint se átadni, se függetlenedést mondani nem volt még időszerű.

hvg.hu/gazdasag/20140402_Ezt_avatta_fel_Orban_es_Fico_szlovakmagy
@Kasszandra1997: naná, Smitt Mariska volt férje volt ott /is/ az ingatlanguru, tulajdoni részük is van benne.
@rdos:
hahahahaha
BP USA, SHELL...kis apróságok és butuskák

brühüyyy
szerinted (szerintem nem) megéri ez a szar ahelyett, hogy valami normálisra költenének? amerikának 1972 óta van kész elektromos autója de van olajlobbyja is

a vasút sem villamosított és sok minden más sem és nem véletlen a repülés előretolása a nagysebességű vasút és közút helyett

szóval?
a látszat....

Lép az ügyészség a Magyar Nemzet állításai miatt

Vizsgálatot indít a Központi Nyomozó Főügyészség a Magyar Nemzet szerdai számában megjelentek miatt – közölték a hvg.hu megkeresésére, amelyben arról érdeklődtünk, hogy a Simon Gábor ügyével kapcsolatos írás állításai felvetik-e a minősített adattal való visszaélés gyanúját. A szervezet szóvivője megjegyezte, a hivatalos közléseiken túl megjelenő hírek nem tőlük származnak.

hvg.hu/itthon/20140402_Lepeseket_tesz_KNYF_Magyar_Nemzet
Jankovics Marcell filmrendező, művelődéstörténész

"Az eredménytől azt várom, hogy a Fidesz-KDNP szövetség nyerje meg a választásokat, mind a hármat. Nem kicsit, nagyon. A Fideszre szavazok 1994 óta. Hogy miért? Azért, mert kisebb-nagyobb botlásai ellenére még mindig az egyetlen párt, amely szerintem jó úton halad, és nem csak esélye van rá, hogy meg tudja valósítani az ország javát szolgáló céljait, hiszen már eddig is bizonyított. A győzelem azért fontos, mert négy év nem elegendő a feladatok teljesítéséhez. Az eljövendő hónapoktól azt várom, hogy a közhatalmat elnyerőknek sikerüljön a társadalom mennél nagyobb hányadát a maguk oldalára állítani, végre a megátalkodott gyűlölködők is elássák a csatabárdot. És megpróbáljanak konstruktív ellenzékként ne csak viselkedni, hanem cselekedni is. „Legyen béke, szabadság és egyetértés!”
@rdos:
ha az oljalobbyra hallgatnának már lenne olajfűtésű MAC és gáztüzelésű Mobile Telefon is a többiről most nem érdemes

brühüyyy
Szó és tett

Miközben Orbán Viktor miniszterelnök saját magát a szegények, a kisemberek szószólójának, kormányát pedig a családok védelmezőjének igyekszik beállítani, bírálói szerint az országban maffiaállam működik, ahol az Orbán-klán az államkasszát dézsmálja - írta a Spiegel német hírmagazin szerdán online kiadásában. Magyarországon a rendszerváltás óta nem volt ilyen mély a társadalmi szakadék. A "külföldi vállalatok elleni harc" mottójával meghirdetett rezsicsökkentés ellenére mintegy 3 millió ember szegénységben, bizonytalan körülmények között él.

A Der Spiegel szerint Orbán gazdaság- és társadalompolitikájának valódi haszonélvezője a társadalom felső 10 százaléka, "a Fidesz-klientúra magja". Sőt maga Orbán Viktor és közvetlen köre, köztük több családtagja meglepően gyorsan nagy vagyonra tett szert, gyakran megkérdőjelezhető körülmények között. Egy pár dúsgazdag üzletember vállalatbirodalma tartja kézben a magyar gazdaság nagy részét, ők nyerik el az állami pályázatok zömét, és hozzájuk folyik be az uniós támogatások jelentős hányada. A Der Spiegel név szerint Simicska Lajost, Nyerges Zsoltot és Széles Gábort nevezte meg.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sulyos_kritika_a_magyar_kormanynak_a_mai_kulfoldi_lapokban.579368.html
@Evezős: korábban tiszteltem és becsültem, ez mára eltűnt a lila ködben ami a fejében lett. Esetleg én vagyok a hibban, még ez az esély is meg van...
@Evezős:
olyan jó ilyet olvasni...megnyugtat a jankovics elvtárs asszem kapott munkaérdemrendaranyfokozatát meg mást is mert a Dr Bubó és a sok minden más, most látja, hogy a Doktor Bubo és a többiek az uccán sétálnak és üdvizelik hát persze boldog
csinál kölcségvetést aláír doktor bubó és el is énekli, hogy madarajnak fogsort, meg a többi szépet...ez most a nemzeti valóság és még fejlődik

csak a marcell az gárgyúl meg teljesen már 4000 éves és agyalágyúlt is? vagy mindíg ilyen volt

brühüyyy
Kaposvár szégyene:

"Frédi, jó emberünk: a rendőrgázoló „Trombitás” Kovács József Kaposvár utazó nagykövete?"
www.kapost.hu/fredi-jo-emberunk/
hmmmmmmmmmmmmmm

Leállították a nyomozást a Simon-vagyon Magyar Nemzet által sejtett forrásánál
A 950 milliós szerződés a fideszes kerületi veze­tésnek is gyanús volt, feljelentettek, de az NNI nem talált bűncselekményre utaló nyomot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F04%2F02%2Faz_nni_leallitotta_a_nyomozast_a_simon-vagyon_magyar_nemzet_altal_sejtett_forrasanal%2F
@Evezős:
www.youtube.com/watch?v=WcWS59YLHDI

a címdal a marcellről szól meg a fideszről

brühüyyy
és dőlnek a jobbnál, jobb hírek, és én még tegnap erre a nyelvizébaromságra csak azt hittem, hogy "tréfa", osztán még sem, a fiúk tényleg az 1984 könyvből dolgoznak...

Reuters: Megveheti az OTP az MKB-t

A Reuters információi szerint az OTP egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvásárolja a német BayernLB tulajdonában lévő MKB Bankot. A hírügynökség szerint három forrás is megerősített értesülésüket.

hvg.hu/kkv/20140402_Reuters_Megveszi_az_OTP_az_MKBt

--

Az MTA-t kihagyták a nyelvstratégiai intézet körüli ötletelésből

Az MTA nyelv- és irodalomtudományi osztályának nem tetszik, hogy a Magyar Nyelvstratégiai Intézet létrehozásakor az alapító nem egyeztetett a Magyar Tudományos Akadémiával.

hvg.hu/elet.kultura/20140402_Az_MTAt_kihagytak_a_nyelvstrategiai_inte
--

Olcsóbb lett a gáz, de ki fizeti?

A szolgáltatók állják az április 1-től érvényes újabb rezsicsökkentést a megjelent miniszteri rendeletek alapján.

hvg.hu/gazdasag/20140402_Olcsobb_lett_a_gaz_de_ki_fizeti
az angolt kéretik magyarra cserélni:

Az újbeszél (angolul Newspeak) mesterséges nyelv George Orwell híres regényében, az 1984-ben. Orwell írt egy esszét is a nyelvről, függelék formájában, a regény végén, ahol taglalja az újbeszél alapelveit. Az újbeszél nyelv alapvetően az angol nyelven alapul, de nagyban csökkentett szókinccsel és egyszerűsített nyelvtannal rendelkezik; ez a Párt totalitárius rendszeréhez illeszkedik, melynek célja az ellentétes gondolatok („gondolatbűn”) és beszéd használatát lehetetlenné tenni. Az újbeszél nyelvet hű fordításban olvashatjuk magyarul, Szíjgyártó László fordításában.

Az „igazi” angol nyelvet a regényben óbeszélnek hívják

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Ajbesz%C3%A9l_nyelv
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mindenkit megvettek kilóra ...:-(

Azt gondolom, hogy amíg valakiről kizárólag a művész teljesítménye alapján alkotunk véleményt (szeretjük/tetszik/nem tetszik/utáljuk amit csinál, odavagyunk érte, ahogy és amit alkot, stb.), addig könnyű ezt megtenni, mert valójában magát az embert, mint egy embertársunkat, nem mérlegeljük, kizárólag azt, amit produkál.
Aztán akkor jön az, hogy páran közkinccsé teszik saját magukat, mint emberi lényt is, annak minden hamis, rossz, silány mivoltával egyetemben - és akkortól a produktumra sem tudunk már ugyanúgy nézni, mert belelátjuk a megszülője valódi természetét is.

El nem tudom képzelni, miért éri ez meg sokaknak - hacsak pénzért, hírnévért, haszonért nem. Akkor viszont megint ott tartunk, hogy nulla erkölcsiségű embernek a produktuma is kétségessé válik, mint értékes valami, hiszen a kettő dolog üti egymást.

Tudom, sokan nem értenek ezzel egyet és van, akinek nem számít, hogy a "művész" amúgy kiféle, miféle ...
Stohl jut eszembe, aki embernek elég silányka, de mint művészt elismerem. Talán az önpusztító életmód kevéssé irritáló, mint a seggnyalás?

Vidnyánszky ragozta tegnap Fridinél, hogy ő azért nyomul a fidesznél, mert az ő egyéni elképzeléseire ott volt fogadókészség. Na, ettől meg aztán vastagon hányok: ezek szerint, ha máshol nem tekintették volna annak, ami (ótvar karrierista, egoista), akkor most máshol nyomulna?

Remélem, mind belefulladnak Orbán valagába, kivétel nélkül!
Van az a pénz....mennyivel becsületesebb lett volna a szememben, ha azt mondja, nem politizál.

Megkérdeztük Böjte Csabát, kire szavaz vasárnap
„Azt a pártot, amelyik a legközelebb áll a keresztény értékekhez, a párbeszédhez, a másik tiszteletéhez, a békesség megteremtéséhez, s mindezt fölvállalja, azt én is fölvállalom."
Szegény Ferike, folyamatosan seggszáj...

m.hvg.hu/velemeny/20140402_kumin_valasztasi_rendszer#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014_04_02&type-id=HvgDaily&user-id=6A9BB4BF&utm_content=normal

Ezen a szerencsétlenen mindig ledöbbenek, hogy ennyi ésszel valaki hogyan lehet egyáltalán írástudó...
@Spániel:
Nemt'om ez melyik párt lehet, de afidesz biztosan nem.

Ja, hát akinek a potentátok adátk át a magyarigazolványt, annak aztán meg is kell ezt hálálnia alkalomadtán ...

:-(

Böjte is beleesett abba, amit írtam fentebb: míg csak gyerekeket mentett, lehetett tisztelni.
De lefeküdt a hatalomnak és nyalogatja a lábukat ... ő sem különb Jankovicsnál, Pittinél, Blaskónál, meg a többi seggnyalónál.

Maradt volna a gyerekeknél, és tisztelné érte egy egész nemzet.
:-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mert erős mezőnyben a sokadik egyik ő is:

Lázár: a szocialisták irigyek Rogánra - videó

Irigyek Rogán Antalra a Fidesz frakcióvezetőjének vagyonosodását és ingatlanszerzését firtató szocialisták - mondta a HírTV-nek Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár.

hvg.hu/itthon/20140402_Lazar_a_szocialistak_irigyek_Roganra__vi
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Megtisztelsz, meg minden, de mi lenne, ha csak úgy tegeződve beszélgetnénk?" - semmi. Írj nyugodtan úgy, ahogy másoknak. Mióta netre járok, változatlan a nickem és a formátumom. Igen durvának kell lennie valakinek ahhoz, hogy a keret elmaradjon, vagy pl. rasszistának. Talán indulatos énemet korlátozom, hogy magam szabta keretek között írok. Fegyelmez???

"Honnan gondolod, hogy újabban többpártunknak és mindenkori kurmányunknak bármiben is döntési kompetenciája van?" - hogy a bábokat (nem a mieink, hiszen nem mi mozgatjuk őket) működtetők szándéka ismeretlen. Hogy valójában mennyi mozgásterük van, az kérdéses. Való igaz, hogy számtalanszor bebizonyosodott, hogy érdekeinket hangoztatva, ellenünkre "dolgoztak". Szavaidról egy átkos jut eszembe, ahol volt egynéhány problémám a rendszerrel, de mégiscsak a "legvidámabb barakk" megtisztelő címét tudta elérni akkori vezetője. Minimum ennyit elvárnék mindenkori "nagyjaink" tevékenységében is.

"Utoljára,"... - ebben lehet, hogy tévedsz. Vagy tényleg szedálás helyett a hibernálás lesz a sorsa?
Mert akkor egyáltalán nem biztos, hogy utoljára. :)))

Tisztelettel:
anonymand

Ui.:a forma csak magamra nézve kötelező, ha lehet, ne is törődj vele...
@Evezős: Csak annak kéne utána nézni, hogy ki kezdte ezt a gyűlölködést. Mert szerintem nem a baloldal.
@Evezős: nem tudok mit hozzá tenni, ennyit egy beteg társadalom, beteg embereiről...
és csak annyit tennék hozzá, hogy a negyede rossz határon túli levelezős szavazás után, a zokmányirodák dolgoznak, és megfelelő irányítással -ami nem lehetetlen a fidess nél- szépen lehet kavarni a szart.

Csalást gyanít a baloldali ellenzék az átjelentkezések miatt
Szerintük több billegő választókerületben nőtt a szavazók száma az elmúlt két napban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2Fvalasztas%2F2014%2F04%2F02%2Fcsalast_gyanit_a_baloldali_ellenzek_az_atjelentkezesek_miatt%2F
megelégszik, erős frakció??? Akkor ezek szerint ő sem vágja a választási matekot, és a fideszes választási törvényt...

Az LMP nem csak kormányváltást akar

Schiffer András szerint programjuk, a "Megújuló Magyarország" 2018-ra akár kormányprogram is lehet. A vasárnapi választásokon egyelőre megelégszik azzal, ha "erős frakciójuk" lesz.

hvg.hu/itthon/20140402_Az_LMP_nem_csak_kormanyvaltast_akar
remélem, ez már a legalja. Bravo KFT.

Ha egy dal ölni tudna, meghalnál.
cink.hu/agyrohaszto-viccesdal-tancikalo-gyurcsanyokkal-1556828108
@V-PORT: hehe, álnaív kérdés, ez a Pasa nem az a pasa, de a hárem lakosztály meg van, lehet hogy ő a Eunuch is a lakó parkban? :D
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Az erőszakot, annak minden formáját elítélem." - nagyjából én is, bár van egy saját gyártású szlogenem: Aki rendőrre kezet emel, annak kezét-lábát törni...
Van ebben is némi morbiditás (kedvelem a morbid vicceket), de a filozófiája abból fakad, hogy a rend őre "szent" és sérthetetlen, a szavára hallgatni kell, mert tisztességes embernek nem ártója, hanem védelmezője.
A minden forma természetesen nem állja meg 100%-ig a helyét, hisz az állam maga egy erőszakszervezet, melynek a jog szabja meg (normális országban) a kereteit. De ez már nagyon messzire vezet, alaphangon egyetértek.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: meg ne próbálj követni!:)
@Evezős: pontosan. Ez az Egérke szindróma, amikor kiült biodíszletnek a tribünjükre zokogva olvasott fel egy gagyi levelet. Fél
ország utálta meg egy pillanat alatt, pont mint Kokót.
hmmm

A közvetett módon Orbán Viktor által irányított Magyar Nyelvstratégiai Intézet a március elején megjelent kormányrendelet szerint fejleszteni fogja a szaknyelveket, nyelvi adatbázisok hoz létre, nyelvpolitikai javaslatokat tesz, kidolgozza a középtávú magyar nyelvstratégiát, bármit jelentsen is ez, továbbá a magyar nyelvi értékvesztéssel szembeni irányelveket fogalmaz meg, a nyelv és a kultúra összefüggéseit kutatja, hogy annak eredményeit aztán az oktatásban alkalmazza.

www.origo.hu/kultura/20140402-magyar-nyelvstrategiai-intezet-bencze-lorant.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kedvelem Schiffer racionalizmushoz való viszonyát.
varga misi alapkövet tesz le óbudán. felhívnám a tisztelt közönség figyelmét a kokárdával díszített kőműveskanalakra. amik kérdést gerjesztettek bennem, vajh a kőművesség szakmája-e avagy a jégkorong-e az ősi magyar tevékenység?

deadheadingcrew.tumblr.com/image/81487145958
@parti_giano:
A gepárd ősi magyar állat. Mint neve is mutatja, Árpád hozta magával:-)
@Spániel: a kft dalát csak feldolgozták. ilyen a humoruk a fideszeseknek, száraz és erőltetett. de az animáció jó. ami egyből mutatja, hogy a kormánypártnál nem a tartalom, hanem a látvány, a forma a fontos.
... mivel már akkor is qrva gyorsan futott, kőműves kanállal etették, ősi magyar virtus szerint, aki betalált a szájába, az pántlikát kapott. Ennyi.
@Csekkliszt#10: árpád? az, amelyik a zoxigént vonja ki a vízből az objektumban?
na meg hogy fityfirittybe asszociáltál a kőműveskanálból vagy a jéghokiból a gepárdra?
ennyi kérem szépen, itt tartunk:

Az ittas vezetésen kapott Kovács József volt fideszes önkormányzati képviselő 2012 márciusában szándékosan megpróbált elgázolni egy rendőrt, és elvették a jogosítványát.

Az ügyészség kétszer is úgy döntött, hogy bizonyítottság hiányában megszünteti a nyomozást, és csak akkor lett ügy, amikor a videó nyilvánosságra került. Kovács két és fél évet kapott, nem jogerősen.
A kapos-t.hu mai fotójaA kapos-t.hu mai fotója

A kapos.hu fotója szerint ma ő vezette Gelencsér Attila kampánybuszát. Kovács állítása szerint el sem vették a jogosítványát, de ez nem tűnik valószínűnek.

444.hu/2014/04/02/ha-on-fideszes-politikus-volt-akkor-a-szandekos-rendorgazolas-sem-akkora-para-2/
@Csekkliszt#10: aham, értem. vagy mégsem. mondjuk azt nem tudtam, hogy a gepárd kőműveskanalat eszik. ezzel megleptél.
@parti_giano:
Gepárd a stadion neve:-)
A többit meg töriből tudom
@parti_giano:
Engem nem zavarna a kokárda lapáton, ha ezek lennének az alapkövek, amiket le kell tenni.
@Csekkliszt#10: jogos az elnevezés, kérek sűrű elnézést, benéztem. ám a gepárd étkezési szokásait történelemből vettétek? hallod, furcsa iskolákba jártál te.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez azért van, mert a ballibek csak gyűlölködni vagy irigykedni tudnak.
Gyűlölködni, mert mindenáron bűnösnek akarják látni.
És irigykedni, mert úgy ítélik el, hogy nem is.

Egyébként honnan van Simonnak 240 milliója, és ferinek ezrese? Hogy lényegről is szó essen.
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy milyen nagy titkolózás övezi a szavazókörök területi beosztását és a választási helyiségek címét?

nagy üggyel bajjal tudtam csak kideríteni, hogy a kassai tér egy része az erzsébet királyné útjára vándorolhat szavazni.

ez különösen annak tükrében érdekes, hogy a választókerületeket is átszabta az új törvény(sic!)

emlékszem, a rohatt komcsik annak idejében, a házak kapujára hirdetményeket tetetett ki, hogy az adott lakóközösség mely szavazókörbe tartozik, és feltüntette a szavazóhelyiség címét is.

most ilyen nincs, de a következtetést levonni könnyű.

Végezetül rohadjon meg a fidesz tagságostól, vezetőstől, kormányostól, köztársasági elnököstől, amiért ilyen primitív, sunyi és aljas módon is nehezíti a szavazni, választani akarók részvételét alapvető állampolgári jogaik érvényesítésében.

nézzétek meg ezt a csodálatos térképet és jegyzéket, amit zuglói polgármesteri hivatal bírt kiizzadni:

www.zuglo.hu/kepek/dokutar/177/valasztasi_terkep.pdf?refres=6519

www.zuglo.hu/index.php?01011917_a_2014_evi_orszaggyulesi_valasztas_szavazokoreinek_szamat_sorszamat_es_teruleti_beosztasat_valamint_a_szavazohelyisegek_cimet_megallapito_hatarozat

amúgy minden O.K. csak azért látván a látnivalót, láccik, hogy be vannak szarva. nem kicsit. el velük a picsába!
@Bakter: nem már! ilyen gyönge alapokra építenéd a jövő nemzedéknek a jégcsarnokot?
@Bakter: jahhh, igaz:

A lakók tömeges panaszai alapján a Bács-Kiskun megyei fogyasztóvédők a társasházi rezsihirdetmény kifüggesztését szabotáló közös képviselőket lepleztek le, írja a Nol.hu.

A lakók panaszai alapján a fogyasztóvédelmi felügyelők több olyan Bács-Kiskun megyei közös képviselőt is lelepleztek, akik az előírásokkal dacolva nem függesztették ki a társasház rezsicsökkentésből származó megtakarításait - derül ki a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi felügyelőségének közleményéből.

A felügyelőséghez magas számban érkeztek panaszok és megkeresések "a közös képviselők rezsicsökkentésről szóló tájékoztatási kötelezettségének elmulasztása tárgyában". Ebből arra következtetnek, hogy "a lakóközösségeket érintő megtakarítások összegéről való tudomásszerzés lehetősége élénk érdeklődést váltott ki a társasházakban és szövetkezeti lakásokban élőkből."

cink.hu/szabotorokre-csapott-le-a-rezsikommando-bacs-kiskunban-1556885383
kérem a tippeket, ki fogja megvenni -én az új állami hátszeles MVM-re tippelek:

Invitel: itt a vége?

Még ebben az évben megszabadulhat többségi tulajdonosa az Inviteltől. A hazai piacon második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltató iránt mindhárom hazai mobilszolgáltató érdeklődik.

hvg.hu/tudomany/20140402_invitel_itt_a_vege
@parti_giano:

Ahogy elnézem a helyük el van készítve, csak a beton késik egy kicsit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a lakóközösségeket érintő megtakarítások összegéről való tudomásszerzés lehetősége élénk érdeklődést váltott ki a társasházakban és szövetkezeti lakásokban élőkből."

- és még ezek állítanak nyelvstratégiai intézetet. oh, myf@szom, lesz-e vajon rezsistratégiai intézet?
ööööööööööööööööööööööööö

Beperli a Fidesz a voksturizmust gyanító Karácsony Gergelyt

A Fidesz-KDNP személyiségi jog megsértése miatt pert indít Karácsony Gergely ellen, illetve kifogást emel a választási szerveknél - közölte a Fidesz szerdán a PM színeiben politizáló országgyűlési képviselő és a szocialista Bárándy Gergely nyilatkozatára reagálva.

hvg.hu/itthon/20140402_Beperli_a_Fidesz_a_voksturizmust_gyanito
@Bakter:

"Engem nem zavarna a kokárda lapáton"

így múlik pontosaaaan....

engem azért zavar, hogy lapátra került a kokárda.

hogy egy történelmi jelképet odáig züllesszenek, hogy használatával és kizárólagossággal megosszák vele a nemzeti egységet, és munkaeszköz kiegészítő marketingpropaganda bóvlivá süllyesztik, az pontosan jelzi, hogy nemzeti jelképek mögé bújva szarnak trambulinról a Nemzetre és egyebnesen bele az arcunkba. még jó, hogy nem tátjuk el a szánkat, mint a bégetőmenetesek. a nemzetiek. a NER-esek. a Nemzet Elárulásának Részvényesei.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Rákosi megnyalná az összes ujját az ötletért.
A múlt héten átadott, szlovák- magyr gázvezetéknek vannak még hiányosságai, a legfeltűnőbb a folyamatosság!

propeller.hu/itthon/2901803-nos-nem-egeszen-er-ossze
@jaegtoer: ne hagyd magad megtéveszteni. Ez a Rogány lakásainak alapterület térképe. Lila a Cilié.
ezek szerint nem csak a közgép épít állami/uniós pénzekből hidakat. ugye simicska milliárdokat kap erre, e fogász "csak pár száz milliót. tehát áll a tétel: kis pénz, kis híd.

Négyszáz millió állami forint gurul Orbán fogászának

444.hu/2014/04/02/negyszaz-millio-allami-forint-gurul-orban-fogaszanak/
@tristen2005: Ezek csak a ballibek által terjesztett hazugságok. Igenis összeér.
@parti_giano:

ne partizánkoggyá, me' rossz irányba talál elsülni a puskád, Commandante:)
@parti_giano:
Az úgy'vótkéremszépen, hogy vótak ezek a pájjázatok.
Oszt abban vót egy olyan, hogy a pájjázat összegének a 15-20% az marketing rész, amit azzal a lendülettel a pájjázónak vissza is köllött uttanija ennek a fogdokkancsnak, izé, a szervezettének!
DE NEM VISSZAÉLÉS, MEG BELTERJESSÉG EZ KÍREM SZÍPEN! Leossztás... v.ijjesmi...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nyilatkoztak Volner diplomájáról.

A szóban forgó orosz intézmény, a Международный Университет Фундаментального Обучения képesítéseinek nincs jogi hatályuk Magyarországon, de ez éppúgy igaz akkor is, ha egy külföldi oktatási intézmény elismert, s akkor is, ha abban az államban, amelyben a székhelye van, felsőoktatási intézményként nem ismerték el. (…) Főszabályként egy külföldi felsőoktatási képesítést akkor lehet elismerni Magyarországon, ha az adott külföldi állam (jelen esetben Oroszország) által elismert felsőoktatási intézmény adta ki, s az adott állam joga szerint felsőoktatási fokozatot tanúsít. Figyelemmel arra, hogy a szóban forgó intézmény az Oroszországi Föderáció Oktatási és Tudományos Minisztériuma azon adatbázisában, amely az akkreditált orosz oktatási intézményeket és tudományos szervezeteket tartalmazza, nem szerepel, s az intézményt akkreditáló szervezetek pedig nem azonosak avval az erre a célra létrehozott az orosz állami akkreditáló ügynökséggel (Росаккредагентство), amely az ENQA-nak, az európai akkreditációs ügynökségeket összefogó szervezetnek is a tagja, egy elismerés iránti kérelem esetében ezeket a körülményeket mérlegelve, szükség szerint orosz társszervezetünk bevonásával tisztáznánk a tényállást és hoznánk meg a döntést.
@tristen2005:
Nem baj majd ő is soha el nem készülő könyvet ír:-))
@Mariann19:

"Ezek az emberek - mint egy kártékony populáció - együtt nyüzsögnek undorító bolyként a lakóhelyükön, a magánszférában, ahol mély egyetértésben alkotnak megfellebezhetetlen diktátumokat, kényszerítő ideológiákat, a normálistól eltérő társadalomfelfogást." --DDD

'Gülüszeműn jelenleg is fut egy 'firmwarefrissítés amelynek eredményeképpen találhat majd új 'capacarákat a látókörében...Jól
'leba@ták a'központibigottságban ,de 'kurvahülye ahhoz,hogy bármit is javítson a renoméján...

------------------------------

Neked!!!!

Áprily Lajos: Leánykökörcsin

Az est becsuk s egy fényes kéz kinyit,
mikor a nap a felhőtlen égre hág.
Becézem kelyhed érző bolyhait,
s tünődve kérdem: Lélek vagy, virág?

---kepkezelo.com/images/yv95623yf0rjcoz87ml2.jpg---
---
@V-PORT:
Szerintem sem.
Néha mérges is vagyok azért a szemmel látható és füllel hallható bugyuta teszetoszaságért, amit előadnak, mikor valamelyik ostoba, felkapaszkodott rabszolgája a fidesznek pökhendi módon megnyilvánul ...int pl. Lézer a Rogán-üggyel kapcsolatban.
És nem akad egy (de, azért egy szokott! :-) )sem, aki felemlegetné neki a hájasRapcsák alsamesza-státuszt, a táskacipelést, és még sorolhatnám.
@Spániel:
Nagyon sokbasn fogadnék rá, hogy mind a ketten megbánták ...(bár Kokóról a fene tudja, a nagy pénzt azért felvette ... Egerszegiről - az info első kézből való - azt lehetett tudni már akkor is, hogy nem az esze miatt fogják ellopni ... ennél triviálisabban nem fejteném ki a mentális képességeit, szóval őt megvezették. Javára írható, hogy kiszállt a buliból - remélem, most nem bányásszák elő! - talán valaki hozzáértő sikeresen elmagyarázta neki, mibe keveredett ...
Nyulunk aszondta, hogy lusta dicnó, meg különben is mindenkit csókultat (sajnos marad a tecsós sörnél), meg nem ér ránk, mert győz fotoshoppolni, hogy valahogy kinézzenek az újságból kivágott és beszkennelt képei... :) (usse olvassa)
@Mariann19:

"Egy gyógyír van csak [...]"

nocsak, nocsak:)
csak semmi részre hajlás:

Nem mutatta be a Jobbikot, mint ellenzéki pártok a Tv2 → Nem kap büntetést
tv2ujlogo

Minden baloldali ellenzéki párt szerepelt a Napló riportjában, csak a Jobbikot hagyták ki.

444.hu/2014/04/02/nem-mutatta-be-a-jobbikot-mint-ellenzeki-partok-a-tv2-%e2%86%92-nem-kap-buntetest/
hvg.hu/itthon/20140402_Szurrealis_akciokkal_igazoljak_a_kisparto

www.facebook.com/osszefogaspart

Mi a 'retkesparipafa@t képzelnek ezek a senkik a leszakított 'gempán kívül,hogy lesz olyan egybites aki bejuttatja mind az 'harminckét tagjukat????????

Nézzétek figyelmesen ezt a Szepessy Zsolt nevű 'miniszterenökjelöltet és egy percen belül,halálra röhögitek magatokat!!
@Mariann19:
A nyúúúúúúúúúúúúúúúl téged is csókultat, majd (talán) gyün.
Lusta, mint az állat!
Valami dedós játékot - 444.hu/2014/03/21/itt-a-kozossegi-2048/ - nyomat, hogy a szellemi szintjét a porszívórobottal versengve fenntartsa. Állítólag a porszívó még többször nyer... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hőőőőő... Gábris itt fog hörögni, hogy randa ballibsi csürhe az is... ja... bocsi, nem fog, hisz az fidesznyik... a gazdik kezét meg nem megharapni! Mert kapnak a pofájukra!
@gazoló:
erre emlékszem, polgi volt valahol és osztotta a szegényeket feszt, valami kártyát is kitalált, hogy csak azzal vásárolhatnak.
Akkor is hülye vót, teljesen, miért lenne azóta több esze?
:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én már hülyére röhögtem magam a segg volneren, meg az orosz diplomáján, nem véletlen a szovjetorosz hátszele a jobbiknak. Már csak az a kérdés, kit nyom Irán, és kinek van onnan "diplomája"
@V-PORT:
Komment, onnan:
"Ha ez a nő egyedül indulna egy versenyen, még ott is csak harmadik lenne ...!"

:-)))
"A magyar újságíróknak semmi beleszólásuk nincs abba, mint kérdezzenek a riportalanyaiktól és milyen témákat dolgozzanak fel - monda el egy neve elhallgatását kérő közmédiás újságíró az Oman Daily Observer hírportálnak.
Az újságíró-iskolák tanulói elé nem az arab világ médiáját szokták a sajtószabadság mintaképéül állítani, ám most mégis egy angol nyelvű ománi hírportál, az Oman Daily Observer számol be a média magyarországi durva korlátozásáról. Orbán Viktor miniszterelnök kiterjedt reformjai közül kevés keltett akkora riadalmat, mint a média átformálása - kezdi beszámolóját a hírportál, megjegyezve, hogy a hét végi szavazáson várhatóan újraválasztják Orbánt.

A riportereknek egyáltalán nincs lehetőségük arra, hogy feltegyék a saját kérdéseiket, vagy arra, hogy arról írjanak, amiről akarnak - mondta el egy a közmédiánál dolgozó, neve elhallgatását kérő újságíró. Ahogy a választások közelednek, egyre rosszabbá válik a helyzet. Az ellenzéki politikusokat csak a botrányokról kérdezhetem, arról, hogy milyen politikát ajánlanak a választóknak, nem.

Hogy van ez?

Miután Orbán 2010-ben kétharmados többséggel hatalomra került, rákényszerítette a sajtóorgánumokat, hogy regisztráltassák magukat és jogszabályba foglalták, hogy kiegyensúlyozottan kell tudósítaniuk a közélet eseményeiről. Létrehozták a médiatanácsot, amelyet a kormányhoz hű emberekkel töltöttek fel. Ennek a szervezetnek joga van megbüntetni, illetve bezárni a sajtóorgánumokat. A közrádiót és a köztelevíziót egyesítették, és ugyanazt az információ kapják az állami hírügynökségtől.

Példátlannak tartja a 2010 után indult manipulációt Kovács Klára, aki 13 évig volt az állami televízió újságírója, és az egyik 500 fős kirúgási hullámban vesztette el állását. Minden szövegünkbe bele kellett venni, milyen rosszul mentek a dolgok a korábbi kormány alatt, illetve hogy Orbán valamiféleképpen mindent rendbe tesz - emlékszik vissza.

Az új médiaszabályozás és más demokratikus intézmények korlátozása ellen tüntetéseket tartottak, kifogásokat fogalmazott meg Hillary Clinton az első Obama-adminisztráció külügyminisztere, az Európai Bizottság és több civil jogvédő szervezet. Számos független sajtóorgánum anyagi gondokkal küzd, mert egy csapásra elvesztett minden állami hirdetést. Ezek főként a kormány szövetségeseinek kezében lévő orgánumokhoz jutnak.

Így van ez

A magánhirdetők nem akarnak bajt maguknak, ezért szintén odaviszik a pénzüket, ahova az államiak - mondta el az ománi portálnak Mong Attila, az Átlátszó oknyomozó újságírója. Magyarországon van egy sajátos ára a szerkesztői függetlenségnek: a kevesebb hirdetési bevétel - teszi hozzá.

Arató András, az ellenzéki Klubrádió vezetője beszámolt a médiahatósággal vívott jogi csatáikról. Emellett elmondta, hogy korábban az állami hirdetések bevételeik ötödét adták. 2011-re ennek 95 százaléka odalett, akárcsak a magánreklámok nagyja. Mindezek pszichológiai hatása, hogy egyre több újságíró és kiadó cenzúrázza saját magát - mondja Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke, médiaoktató.

Ugyanakkor az internetes média szépen bővül. Az Átlátszó mellett, az Origo, az Index és a 444 hasítja ki a legnagyobb szeletet az olvasóközönségből. Az internet az a fórum, ahol meg lehet tudni, mi történik valójában Magyarországon - állítja Szávuly Aranka szabadúszó újságíró, akit 2011-ben rúgtak ki a közmédiától."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/durva_korlatozasok_a_magyar_kozmediaban_megdobbento_vallomasok.579344.html

Ha valamelyik narancsköcsögnek még kérdése van, akkor ... kinyalhatja a ... nem, nem az enyémet, a lipiczai tenyészmén seggét!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A jobbikban, a buzik, a rúdtáncosok és a faszpumpások közt ne'már, hogy ez feltűnő legyen. Belefér... :D
@V-PORT:
...és 2000 négyzetmétert bírt tévedni.
Bágátell!
minden politikus bűnöző
@Evezős: Elnézte. Van ilyen. Engem tuti megbüntettek volna.
@Evezős:
Kekec vagy... De'télleg!
A Rábára is van egy meghívásunk, ottaniaktól. :D
@gazoló:
Az ellenzéknek most magas labdája van, az általad említett capcarák felhasználását lehetne lecsapni.
pl: hogyan lehet Rogán felhalmozott vagyonán túl havi 500.000.- Ft-ot lakáshitelcélú adósságának törlesztésére fordítani, ezen kívül havi 150.000.- Ft-ot szintén havonta magánóvodába befizetni, és van tetemes gyermektartási kötelezettsége is.
Ezek azok a lelkekre ható undormányok, amelyek gondolkodásra kéne, hogy késztessék a választókat.
Köszönöm a verset, párás szemmel olvastam, nagyon kedves tőled.
@jaegtoer: "Egy gyógyír van csak."
Ezt nem értem, mire gondoltál kedves kapitány?
aljas fletó !
ő tukmálta rá kedvező áron a lakást...
mostmá elmondhatná a tóni az igazat...
valójában ajándékba kapta kommancsoktól,
hogy utána feljelencsék a szegény dakotát !
@Mariann19:

az általam idézőjelbe, azon belül zárójelben, ellenben kipontozott és le nem írt szón lepődtem meg. szokatlan tőled, arra mondtam, hogy nocsak, nocsak.
@Vitéz.László: Ez pont így volt. De te honnan tudtad meg? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én is csókoltatom az én egyetlen Nyúl barátomat, jó lenne, ha abba hagyná a Rubik kockával való foglalatosságot, mert szellemileg - társaságunk híján - teljesen leépül.
Boli! Hass a hiúságára, mond meg neki, hogy nélküle párunknak nem élet az élet, térjen vissza, és örökbe fogadjuk, kivesszük a lelencből, ha jól viselkedik.
@V-PORT: én kiismertem az összes benzűllöttet...
@V-PORT: amugy nem is tetőterasz hanem KÖZ park és később focipája lett volna, vagy lélegeztetőgép...
@Mariann19:

Akiket "gondolkodásra kell,hogy késztessen" az elől elrejti a 'lakájmédia... Egyébként sem jellemző túlságosan a gondolkodás erre a választói 'szegmensre...
@Vitéz.László: Nekem Feri azt mondta, hogy ott lettek volna a titkos szeánszok, ahol jobboldaliakból próbálták volna kiűzni a gonoszt.
Mivel ez Schmidt Mária érdekeltségébe tartozik, ez lett a Terror Háza 2.
@Mariann19:
Én próbálom a rendes cseh sörre rábeszélni, de hiába... olyan BÖCSI lábmosóvíz szerűségeket preferál, én meg égek, hogy milyen ismerőseim vannak... Szinte taga szint... :(((
@parti_giano:
Tíz méter vastag extraszilárd vasbeton kerülne a jeles államfiúkból képződő alapkövek fölé. Aztán arra kerülnének az alapok. Úgy ismersz, mint aki félmunkát végezne ha eme jeles egyedekről lenne szó?
@jaegtoer:
Össze kell, hogy szedjem magam, mert ez már a második eset részemről feléd, hogy nem olvasok a sorok között.
Igérem, felsrófolom az értelmezési készségemet, nehogy csalódást okozzak.
@jaegtoer:
Engem speciel sokkal kevésbé zavar, ha a kokárda a lapáton van, nem ezeken a szarháziakon. A lapát legalább sanszos, hogy egyszer dolgozni fog, tisztességesen. Lenne is ötletem, hogy mit és hol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a helyzet, hogy az új szabályozás is hagy hatósági, szülői kiskapukat.
A mindkét szülő egyetértése eddig is okozott gondott jó pár helyen. Pl. a gondozásból különben önkirekesztett szülő (elvonókura) is élhetett a megtagadási joggal. Ezt a jelen rendelkezés sem zárja ki.
@guma: ha az enyimblogot megnézed, néha még túlhivatkozok is :-) Pedig nem szoktam ollózni....
De nem vagyunk egyfomákok....
@Evezős:

ez az a hernyó (rogán) ami 3-4 millió forintos órával flangál, 18 milliós autóval vezeti a frakciót, és az uzsit 1800 dolláros hátitáskában hordja a munkahelyére, cipőkről öltönyökről ne essen szó.

tehát nem az a takarékoskodó fajta.

mint említettem vala, jól tejelhetett a szerencsejáték ipar, valamint az infokommunikációs bizottsági széke.
@gazoló:
Azt figyelem a választási előrejelzéseknél, hogy Budapest, és egyes városok inkább az Kormányváltókat preferálják, ebből a jelenségből levonható az a következtetés, hogy ahol tágabb a médiákhoz a hozzáférés, több az információ, ott a valóság megismerhető.
Ott, ahol csak a közszolgálati média információi, hazugságai hatnak a vélemények kialakítására, ott biztos a Fidesz győzelem.
Ez az a helyzet, amikor egy országban nincs sajtószabadság. Félelmetesek a következményei, most egy ország sorsát viszi félre.
@jaegtoer:
Te... iszol te rendesen? Vodkád van, vagy kűggyek??? :) Mondjuk nem vizezett... :D
@Mariann19:

nem kiemelni akartam a radikalizálódást, csak észrevételezni:)
@Bakter:
"Tíz méter vastag extraszilárd vasbeton kerülne a jeles államfiúkból képződő alapkövek fölé."
Bakter, Bakter! Tuti, h ez a jó megoldás, h konzerválód őket? Nem lenne jobb, ha fosszilia lesz belőlük, abból majd valami kőolajszarmazék, majd seggkenőcs, és akkor a következő generációk számára mégis volt értelme életüknek? A tehetségeket ne pazaroljuk el, könyörgöm !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szegény Nyúl! Eszerint bőcsi sörre futja csak neki? Ő is a 4 millió szegények közé csúszott le?
A profi fotózás már nem jövedelmez jól?
Mit tegyünk, mit tegyünk???
Hegedűs Zsuzsa már kiosztotta a malacokat is, most láttam a TV-ben.
Én mindenesetre kitartóan várom vissza, minden nap reménykedem, hogy itt lesz, aztán ha bajban van, gyűjtünk neki Radebergerre.
Ez nagyon jó!
nepszava.com/2014/04/velemeny/para-kovacs-imre-a-felisten-fat-lop.html
"Óriások vállára akarnak felkapaszkodni, mert onnan könnyebb legallyazni a platánt, de olyan hülyék, hogy lefényképezik magukat a traktorral, amivel lopni járnak, a tavaszi felmelegedés hatására ötven négyzetméterrel megnő a lakásuk, aztán hazudoznak, mint a fogságba esett partizán.
...Nincs annál szórakoztatóbb, amikor áll a fatolvaj az emelvényen, még fűrészporos a zakója, és arról beszél, hogy vette a galaktikus üzenetet, birodalmat épít a magyaroknak, és csökkenti a rezsit, beleértve természetesen az űrhajók üzemanyagának árát is, mert az rohadt drága. – Oda megyünk! – mutat a csillagokba, és amíg az álmélkodó tömeg egy része az eget, másik része a mutatóujját bámulja, a fatolvaj kilopja alóluk a földet."
@jaegtoer:
Hijjjjj, ha a vállalkozók mesélni tudnának! Minden napra jutna egy karóra!
@Bakter:
ez nem egészen így van. ha meglátnám, hogy valaki a nemzeti zászlóba kötve vinné a krumlit, lenne számára egy-két szavam, és egy jól irányzott tökönrúgás.

nem törlünk lábat pl. a címeres zászlóval, nem szarunk az asztalra, bár meg kell hagyni a wc kefém tartója fidesznarancs színű porcelán.
@jaegtoer: Tőled minden észrevételt kritika nélkül elfogadok!
CSAK mondok valamit.
Ő, kit nem nevezünk nevén (mert megjelenik, jajj!) szép és okos, valamint roppant kiflinomultan diplomatikus, mondhatni rendkívül intelligens, és szép, ezenkívül okos, de ne feledjük el, hogy nem csak szép, hanem okos is, valamint szép, azonkívül éleselméjű, briliáns logikával és szépséggel párosítva a kellemes modorát, bájos szépségét. Szép. Okos. Kell ennél több?
@jaegtoer:
Viszonyítási pont megjelölésével írtam fentieket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

italháztartásom egyensúlyban van. ellenben a nyári ladiktúrán szavadon azaz vodkádon foglak.

amennyiben olykor-olykor különös cizellátumok jelenek meg tőlem a monitoron annak jó oka van, és az nem vodka. ha mégis, azt jelzem. mostanában például senkinek nem kellett kapkodnia a fejét a sűrűn és alacsonyan hajigált lófaszok elöl, és senkit sem biztattam kalandozásra tisztelt mamája nagyrabecsült kelyhében. elvégre kulturhált gambány csörgedezik előre megszabott (tessék az sz-t és a b-t felcserélni) medrében.
:)
@gazoló:
Ne gyalázzuk meg ezt a klassz számot egy ilyen hasonlattal ...
:-)
@Csekkliszt#10:
Ne szennyezzük már a környezetet, ha kérhetném.
@V-PORT:
Basszus, ha tényleg azok laknak ott, akiket felsoroltak eddig, akkor ez nem lett volna, hanem ez maga a TerrorHáza2!
@jaegtoer:
Kiskorában a konyhai kisegítő mutter Alsóbivalybürgözdön az asztal körül kergette Tónikát, ha nem Vuitton tatyóban vitte a tagiskolába az ojságpappirba tekert zsíroskenyeret meg a ződhagymát ....
@Evezős: Engem nem zavar. Csak azt nem értem milyen pénzből. Tudják a jövedelmét, és azt, hogy abból nem futná. Szóval akkor miből? Ha viszont van eltitkolt jövedelme, az bűncselekmény.
@Mariann19:
Azért olyan izé vagy... Egyből benyalni neki... amikor a vodkát is... :D
@Bakter:
Szerencséd van, meg jó napom is: ma környezettudatosan ébredtem.
"Rogán Antal és Varga Mihály mellett egy másik fideszes képviselő, Potápi Árpád is javította nemrég a vagyonnyilatkozatát. Azt mondta, rosszul emlékezett arra, mekkora a telke."

Hogy az isten mé nem basz meg engem? Én bezzeg minden kicseszett nap tudom, mennyi a vagyonom. Jó, mondjuk nem is kell annyi négyzetmétert átszámolnom minden évben, amennyi csak a számtanpéldákban meg a fityeszes lakóparkokban létezik. A brokimat, az én vagyontárgyamban még egy tál gombóc, egy pár csendőr meg a ténsasszony is alig fér el.
@Bakter:

"Viszonyítási pont megjelölésével írtam fentieket."

én is. a tökön rúgás mint viszonyitási pont kiváló navigációs támasz.

a munka megbecsülését nem pirossz-fakír-zöldségbe csomagolva kell kifejezni, hanem versenyképes munkabérrel, és akkor máris okafogyott a pántlika, hacsak az a pántlika nem éppen célprémium.

az eseménynek az ünnepélyes voltát pedig viselkedéssel, az alkalomhoz illő öltözékkel lehet emelni, nem pedig a nemzeti v. történelmi események jelképeinek hurcolászásával marketingbóvli szerű alkalmazásával.
valaki segítsen!! nem mükszik a tahótlanítás, hiába nyomkodom.
@V-PORT:
A békamenetes alsegédzombikon kívül van ebben az országban olyan, nemselmicilogikájú halandó, aki beveszi, hogy csak Simonnak van/volt sumákszámlája?
@jaegtoer:
Én nyáron vodkát soha!
Elveim vannak!
Ne izélj... Whisky az oké, de nyáron vodka... te balbál... Kevesebbet kéne innod... Olyant még nyári túrán sosem láttam, hogy valaki vodkát... pálinka, sör, bor, konyak, ... bármi, de vodka... anyám, hová kerültem???
Biztosan ráérsz jun. 26-27-én?
Há'mert akkor nem vagyunk jó helyen... 28-29-én, a sárkányversenyeken TALÁN fogy, de előtte???
BALBÁLOK!!!
@jaegtoer:
Örülj, hogy nem rezsicsökkentésbe volt csomagolva. Egy ideje mindent abba tekernek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Azért olyan izé vagy..."
Nem veszed észre, hogy milyen eszközöket vetek be a csábítására?
Neked könnyű, mert nem szakadtál le róla, állandó kapcsolatban vagy, régóta figyellek kis ravaszdi, közben csigázod itt az érdeklődést a bizonytalan fejlemények iránt.
Lesz vodka is, ha ez az ára, csak azt mond meg Nyúlnak, hogy a nick neve "fajállattal" kezdődjön. Mert az olyan igéretes az eredetét tekintve.
@Mariann19:
Most komolyan... LÉCCI egy priv. mailt dobj... Utána megmondom miért! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

megfelelő napszakban (O0:OO-24:00-ig) szerintem teljesen rendben levő. abba a szomorúságba, hogy egyesek inkább lábvizekkel szeretik terhelni a szervezetüket, nem szólók bele, mert egyrészt megvan mindenkinek a maga baja, keresztje, s én tiszteletben tartom a magánügyeket. Bár az Absolut közügy.

az meg, hogy 'te nyáron vodkát soha', eccerűen nem értem. ki beszélt rólad? hogy neked Absolutot, vagy Finlandiát kellene vedelned? bízd ezt rám. te csak igyad a pancsokat. ha azok jobban mennek nyáron.
@Bakter:

"Örülj, hogy nem rezsicsökkentésbe volt csomagolva. Egy ideje mindent abba tekernek. "

már érzik, hogy belegabalyodtak. nem folyik be elég zseton a kasszába, mert túltöltötték a rezsidemizsont.
@V-PORT:

"Szóval akkor miből? Ha viszont van eltitkolt jövedelme, az bűncselekmény. "

olyan, olyan ojjjan sarkalatos, gránitba vésett vagy. még a végén követelni fogod hogy nyakból vágják le a lopós kezeket, amint az ígérték vala a megtévesztés és a megvezetés hajnalán.
"Zuglóban nagyjából 700-zal többen akarnak szavazni, mint ahányan két hónappal ezelőtt a névjegyzékben voltak, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén nagyjából ugyanennyivel kevesebben. A szabolcsi város polgármestere, Lipők Sándor pedig a zuglói jelölt, Papcsák Ferenc kampányfőnöke"

Szegény zuglóiak. Papcsák elvtárs örökre a tiétek marad.
@Oxica:
Megszopták... előzőleg is bevált a fidesznek az utaztatásos módszer.
Fab szívni fog!!! :((
@jaegtoer:
Most genyózzalak le???
Tavaly csak azért volt Ballantines, mert a megszokott 18 éves skót lé éppen nem kapható - evégre "Magyarország jobban teljesít!"
static.fotoalbum.hu/picturezoom/2013/08-25/voluta/DSCF2745_001839.JPG
Nerrenforradalmár...
@Oxica:
Majd a választások másnapján ezt idézd ide be Fabiusnak... persze utána ne akard a választ is tudni... :(
HU JOBBAN CSAL!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jaja, Papcsák elvtárs lesz Zuglóban az új Lenin szobor. Leválthatatlan lesz 50 évig.
Amúgy elképesztő hogy mennyire nyíltan csalja el a fideSS a választásokat és hozzászagolni sem tudunk a történésekhez csak a csendes beletörődés van.
Nem csoda hogy pár nappal a választások előtt a vezír már ismét nagy győzelmet vizionál.

Nagy győzelem nagy jövő még több eltitkolt négyzetméter, azt hiszem ma Mezőkövesden ontotta a hazugságait mert megteheti.
@Oxica:
Legalább 139%-os részvétel, és 4/3-os győzelem a reális. Nem kishitűsködni! :)
ÉLJEN A PÁRT!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyejjé, hazudós dzsobbikos, a volnernek úgy van diplomája, ahogy a Vonát híjják, Zazrivecznek. szóval, te állítólag 47 éves, fogyatékkal rendelkező. Illene elmagyaráznod, hogy kire-mire kellene szavazni? mert hazudósokra, mint a MSZP, meg a Fidesz, má' csak nem. Hogyishíjják a kedvenc oxigénhiányosomat? JA! ZSIGA!(csak nem rokona a fideszesnek) Dániel András? Akit csak Z. Kárpátként tisztelhet - mer' én ugyan nem -, már akinek gusztusa van erre? Novák kollegát, esetleg Zagyva értelmiséget nem kellene negligálni? De akkor ki maradna? Csak nem a Gaudi, aki csak eccerűen Nagy, olyan mint a Deutsch Tompi+ a Für. Morvai Hisztérika? hm? Esetleg Dúró Törpilla - aki tévedésből sincs gyesen, evvégre a zilletmény csak több, nem? DE! - nőnek gyenge, embernek hitvány...
Szóval?
Eriggyé má'.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na figyejjé! mit nem értől? eccerű ez mint a fidióták, általában!
@nincs_itt: Kit izgat, hogy kinek milyen neve volt? Daninak vagy Vonának speciel nemkamu diplomái vannak. Szóval én a körzetemben nyugodt szívvel tudok rájuk szavazni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja ja csak szavazz a büdös rohat nácikra

majd ők rendet tesznek:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Mariann19:

"Nyulunk aszondta, hogy lusta dicnó, meg különben is mindenkit csókultat"

Biztosan valahol Andalúziában kortyolgatja a 'rezsidemizsonyt és tesz a'nagymagyarrögvalóra
:)))))
"pénteken elkezdték és hétfőn már le is zárták a vizsgálatot, ami természetesen mindent a legnagyobb rendben talált. "

Dehogy várnak hétfőig, akkor már késő lesz - már a FIDESZ-nek. Szóval meglesz az a nyilatkozat legkésőbb szombatra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aha, értem!
ha az a soknevű éppen kommunista volt, akkor a jódurvaédesannyát a szemétnek. ha dzsobbikos, akkor:"nem számít ám az..."
na erről ugatnak itt többen is, mindegy ki hazudik, ha hazudik. márpedig a dzsobbik is hazudik.
de te csak szavazz akire jól esik. mert választásod az nincs!
@rodeo36: Mondtad. "amerikának 1972 óta van kész elektromos autója de van olajlobbyja is"

Nem csak az amiknak van olajlobbyjuk, hanem mindenkinek.

Az elektromos - villamos hajtású autó hamarabb lépte át a 100 km/h-ás álomhatárt, mint a gőz- vagy benzinhajtású kortársa a XIX.század végén, XX. sz. elején. Régi történet ez, csak az a fránya aksi nem akar összejönni. A Teslának lehet hogy sikerül?
@anonymand: Mondtad. " de mégiscsak a "legvidámabb barakk" megtisztelő címét tudta elérni akkori vezetője"

Inkább csak kérdem. Ha ma Putyin ilyen látványosan csicskáztatta moszkoVityát, szerinted mekkora mozgástere lehetett a sokak által visszasírt janibának? Tudod, abban az átkosban amikor szojvet katonai megszállás alatt éltünk.

Janibá titkárnője, pedigrés szojvet - komenyista családból származott.

mult-kor.hu/20120526_kadar_tolmacsa__a_teljes_interju

"A 86 éves asszony kanyargós életet tudhat maga mögött. Az Odesszei zsidó közösségből Magyarországra vetődött apja, Rabinovics József a Kommunisták Magyarországi Pártjának egyik alapítótagja volt 1919-ben. A család három év múltán a Szovjetunióba költözött, ahonnan csak 1948-ban tértek vissza,"

A cikk, állításával ellentétben, NEM a teljes interjú. Janibát mindenhova elkísérő szojvet eftársakról, fél év per év közös szocsi nyaralásokról (egyszerűbb volt a szatelliták pártfőtitkárait egyben őrizni) is beszélt Nádja csak gondos kezek kivágták az archív videóból is, szövegből is. Ez pár éve történt. :-(
@anonymand: Mondtad. "Aki rendőrre kezet emel, annak kezét-lábát törni..."

Igen, ez (némi árnyalással) sokak véleménye, aminek praktikus oka, hogy a kezünkre vigyázunk, amúgy is sokkal nagyobbat tudunk lábbal rúgni, mint kézzel ütni. :-)

Viccet félretéve. Elméletileg igazad van. Gyakorlatilag az Euro atlanti világban, országonként más-más mértékben, de azt látni, az állam erőszakszervezetei. titkosszolgálatai, az alvilág, a politika és a pénzvilág összefonódnak. Mondjuk nálunk talán jobban mint Norvégiában, igaz ottani tapasztalatom nincs. Csak abból kiindulva, hogy a norvégoknak a bolsevik típusú diktatúra kimaradt, vélelmezem hogy élhetőbb mindennapjaik vannak.
@rdos:
nem a csodaaksi a megoldás, hanem az elektromos energia szállításának és elosztásának valamint felfogásának módja...a vasútnál ez adott, a közúton megoldásra vár dea tudósok egymás gyilkolásának tudománya helyett ezzel foglalkozhatnának...és ha jól tudom, -és miért ne- Tesla-nak erre is volt egy megoldása?

brühüyyy
a kapitalizmus pazarol, pocsékol és kurva sok hulladékot termel beleértve a humán szemetet is (munkanélküliség, hajléktalanság +++)
@rodeo36: Valóban sok a szemét, ez nekem is régi vesszőparipám. Ahogy a gyáripar megoldotta a tömegtermelést, ugyanígy képes lenne az iparszerű újrahasznosításra is. Csak valamiért ez nem fáj senkinek. :-(

Szerintem Te erre a Teslára gondoltál (Nikola).
konteo.blogrepublik.eu/2011/02/23/nikola-tesla-1-0/

Én meg erre.
www.teslamotors.com/
Ebben még lítiumos aksik vannak, az alváz maga egy nagy akkumulátor.
@rdos:

Tisztelt rdos!

Kérdésedre a válasz, hogy nem sok. Ami volt azt kihasználta.
Nem magának.
Bonsai Duce-nak sem jut több lehetőség.
Ő is kihasználja.
magának (és egy szűk körnek).
Talán elkerülte a figyelmedet, volt egynémely problémám az átkossal, az átkosban, nem visszasírom, csak igyekszem kerülni a kettős mércét. Volt +, és volt mitől szenvedni.
Nem állítom, hogy most nem tudnék olyan intézkedést felhozni,amellyel egyetértek, hogy néhány dologban a célt nem helyesen tűzték ki, csak a végrehajtás gyalázatosan elqrt módja irritál.
De nagyon.
Meg az, hogy nekem már nincs újabb 67 évem, hogy valaha is élvezzem az esetleg helyes irányba fordult ország előnyeit.
Ha egyáltalán fordulunk.
Erről asszociáltam, hogy anno az országot "gyorsnaszád" metaforával illette a kormányfő.
Az én véleményem meg az, hogy téves volt a hasonlat, mert most éppen rombolónak is lehetne titulálni, bár előszeretettel szoktam tengeralattjárónak titulálni.
Ami egyre mélyebbre süllyed.
Messzire kalandoztam, bocsi!

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:
én ezt nem olvastam, viszont mást igen (könyv volt) link nincs...abban volt -a sok mára már jól hasznosított- az egyik találmánya amit nem tudott kikisérletezni mert idő előtt meghalt...és abban pontosan valami olyan pragmatikus megoldása volt amelyre ma nagyon asszociál a "húrelmélet" (mindezt földi méretekben) szóval -szvsz- nem a csodaaksi a megoldás a Teslaauto-ról hallottam és elég sokat...az csak átmenetei megoldás...marad

valakinek(??????????????????) nem érdeke a már bebizonyított vonalat folytatni és a CERN is baromságokkal foglalkozik, vagykituggya és szép titokban ott csinálnak valami ilyesmi kísérleteket? (is)

brühüyyy
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Viccet félretéve. Elméletileg igazad van." - természetesen én is szigorúan elméletileg értettem. Nem kis adag idealizmusom azt mondatja velem, hogy a rend őre nekem, értem vigyáz a rendre, biztonságra, énértem van, minden cselekedete és szava az én javamat szolgálja. Pártatlanul. Csak a jog, a törvény működteti.
Meg egyébként is kell egy biztos pont, amiben az ember fixen megbízhat. Ez egyrészt ugyi csak elmélet, másrészt a világon sehol nincs így, ilyen ideális helyzet csak a mesékben létezik. De akkor is köll egy fix pont (mint Arkhimédésznek).

..." de azt látni, az állam erőszakszervezetei. titkosszolgálatai, az alvilág, a politika és a pénzvilág összefonódnak. Mondjuk nálunk talán jobban mint Norvégiában,"... - 110%-ig igazad van.
"Csak abból kiindulva, hogy a norvégoknak a bolsevik típusú diktatúra kimaradt,"... - részben. Részben korábban kezdték a demokráciát megtanulni, alkalmazni együtt élni vele, benne,érte, s miatta jobban.
..."vélelmezem hogy élhetőbb mindennapjaik vannak." - ha kimennél megtapasztalnád, hogy sejtésed jó. Élni ugyan nem éltem ott, de eltöltöttem csodálatos két hetet (még az átkosban, :)), minden szempontból nagy élmény volt. Tudnék mit mesélni.

Nos annak ellenére, hogy már nem nagyon bízom újabb 67 évben, amit meg kell éljek, már csak idealizmusom okán is azt gondolom, hogy a mai állapotoknál jobbat még megérhetek.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: azért nem teljesen határtalan az idealizmusom, hébe-hóba vannak racionális gondolataim. Például: miért is ne élhetnék még 67 évet? Ha egy teknősbéka egy diónyi aggyal képes 200 évet elélni, akkor én, a diónál kicsit nagyobbal...
Is.
@anonymand: Mondtad. "Ami volt azt kihasználta.
Nem magának."

Hogy moszkoVitya magának, és a cimbiknek, az mondjuk tisztán látszik. A puritán képű janibá? Szerintem agitPRopos dezinformáció.

Hogy mennyire volt a magyar érdekek képviselője? Ne feledjük, az ávéhá első főnöke volt, amikor meg lecsukták az eftársai koholt vádakkal, az ávéhás verőlegények nagy csalódására mindent elsőre beismert. Mintha bólogatójánosnak gúnyolták volna saját eftársai, korábbi beosztottjai.

De hát a media csodákra képes, ilyen emberi minőséget is el lehet adni. Óvodában buksimic, vagy dadogva buksi simic, mosolygás, integetés, gyárlátogatás, ....
@rodeo36: Igen, szerintem is Nikola Tesla egy meg nem értett zseni, vagy félretett zseni volt.

A húrelmélet remek példa arra, hogy a tudományos fősodrat mennyire félre mehet. Amíg volt 4-5 húrelmélet, lesöpörte a fősodrat azzal, hogy jó-jó, de melyik a jó? Amikor kiderült hogy a 4-5 az egy, ha jól értettem egy 6-nak egy-egy szelete, akkor már felfigyeltek rá. Sőt, még tudományos ismeretterjesztő műsorokba is lehozták (én is ott láttam).

Magam is úgy látom, lassan századik éve, az anyag részecske - hullám kettős természetének ismerete óta valami nem százas a materialista világképben. Majd csak meglesz az áttörés. A feológiában ehhez évszázadokat kellett várni, míg a 1960-as évekre beérett (a lemeztektonika), holott Alfred Wegener német meteorológus évtizedekkel korábban felvetette a kontinens vándorlást. :-(
@anonymand: Mondtad. " Nem kis adag idealizmusom azt mondatja velem,"

Jó a humorod - stílusod. Tetszik.

Igen elvileg a rend őre, ahogy a neve is mutatja, a rendre (nem mellékesen az éppen aktuális hatalom rendjére) vigyáz. Már most egy j"ó gazda" jellegű elnyomó hatalom támogatja a polgárosodást, az "alattvalói" gyarapodását, mert ahol több az "új érték", abból többet is lehet elvenni. Ez a protestáns - polgári vonal, eddig mintha nekik ment volna jobban. A másik fajta "jó gazda", az a bolseViki típusú, amelyik a saját törvényeit sem tartja be, további ismertetőjegye, hogy lopikál.

Visszatérve a rendőrre. Voltak társadalmak, ahol nem volt szükség rendőrre. Ezt igencsak próbálja a mai fősodrat elhallgatni. Ja, hogy ez anyajogú társadalmakban volt? Hát éppenséggel erről is nagy a csönd.

Sok az átverés. :-(
@rdos:
ezt pont tőled nem...ez vulgármaterializmus, a dzsobbik megoldásai, hogy addig üssük a cigót (zsidót meg akit éppen útálni akarunk) amíg be nem vallja és jobb útra nem tér...a jános neve alatt(????) létrejött a valóban legvidámabb barakk (a mekkártizmusról ugyi hallottál akkó' és ott nagyon szar vó'tamagáta és pedig marschall után meg közben szóval aljas hulladék eladás ment ingyen ami kurva drágára gyütte ki magát...

mert ha más5t nem azt a marxi tételt alkalmazta és kurvajólazótasemsenkimás, miszerint a lét meghatározza a tudatot

a mai lét=lopjáltöbbetmintaszomszédésmennybemész az akkori meg ha többen vagyunk jól akkor az egész egyre jobban van

brühüyyyy

mint villanykapcsoló átminősítése kompúterré és műxik is "csak" a dialektikát pláne a dialektikis materializmust jól kell alkalmazmni és a tagadás tagadását is
@anonymand:
Marx: a lét meghatározza a tudatot

a norvégoknak az az élet jutott, hogyha nem tartottak össze akkor mindenki elsűllyedt a tengerben halászat helyett...ellenkező estben azt látni ma

brühüyyy
@rdos:
akkó' most mi lesz? nem folytatod Chleó

brühüyyy
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Szerintem agitPRopos dezinformáció." - persze annyiból magának, hogy nem lett hirtelen "szívroham" áldozata a Krím-félszigeten. Én azonban nem tudok arról, hogy a hagyatékából bárki is meggazdagodhatott volna.
"Ne feledjük, az ávéhá első főnöke volt, amikor meg lecsukták az eftársai koholt vádakkal, az ávéhás verőlegények nagy csalódására mindent elsőre beismert. Mintha bólogatójánosnak gúnyolták volna saját eftársai, korábbi beosztottjai." - lehet.
Nekem a munkahelyemen a vezérigazgató Gerő volt. Nem a hídverő, hanem az aki Ábrányit anno hazalopta. Ha hiszed, ha nem, az utolsó kocsimosóig mindenki imádta (mint vezérigazgatót), az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az 1100 dolgozóból, csak a töredék tudott az AVH-s múltról.

A médiáról írott szavaid igazak.

Tisztelettel:
anonymand
@rdos:

Tisztelt rdos!

Köszi, jól esett, hogy valaki díjazza sajátos, olykor mások számára kissé idegesítő stílusomat.
Ilyen vagyok, oszt jónapot!

"Sok az átverés. :-(" - megértem a keserű hangulatjelet. Számomra kicsit érthetetlen már az is, hogy az információ ennyire szabad áramlásának világában (mégsem Kínában élünk), egyáltalán hogy is próbálkozik valaki az átveréssel, dezinformációval, félrevezetéssel. Majdnem mindennek utána lehet járni, a legtöbb esetben direkt módon, olykor kerülő úton, némi nehézség árán. De többnyire kideríthető a való igaz, vagy legalábbis ölég jól megközelíthető. szerintem a dolog javarészt az emberi tulajdonságok legszebbikére épít, a lustaságra.
A nagy átlag lusta utánamenni, utánanézni, elgondolkodni s ami a legszomorúbb egyáltalán gondolkozni. Veszi a készet, mint TESCO-ban a parajpürét.
Na erre épülnek hatalmak, rezsimek.
Itt, ebben a zsebkendőnyi országban, amelynek államformája rántott hús, van mire alapozni. :-((

Tisztelettel:
anonymand
@rodeo36: Mondtad. "ezt pont tőled nem...ez vulgármaterializmus, a dzsobbik megoldásai, hogy addig üssük a cigót (zsidót meg akit éppen útálni akarunk) amíg be nem vallja és jobb útra nem tér."

Valami nagyon félrement. Az erőszak minden formáját elítélem. Pusztán csak janibá jelleméhez szántam adaléknak a raboskodása alatti magatartását. Mondjuk az is igaz, ha valaki, akkor ő aztán tudta, hogy bármilyen vallomás kikényszerítésére képesek hajdani beosztottjai. :-( Szóval lehet más olvasata is a pletykának.
@anonymand: Magam is nem egy "mezei" emeszempéssel találkoztam, akik kitűnő emberek voltak, hittek az eszmében és aszerint is éltek. Gyanítom hogy pártfunkcionárius vonalon már ritkább volt az effajta hozzáállás, elismerve nem tudom, nem tudhatom, hiszen csak 4 évet éltem "felnőttként" az átkosban. Gyerekként, diákként burokban éltünk, még ha át is sejlett a falán a sivár rögvalóság, elismerve télleg a coctábor legvidámabb barakkja voltunk (túristaként magam is tapasztaltam). Azonban a lényeg, a

barakk! :-(
@anonymand: " információ ennyire szabad áramlásának világában" Hát? Vannak dolgok amikről tudunk hogy létezik, de nem tudjuk a tartalmát.

Molotov-Ribbentropp paktum, Apeh hosszú bájtok éjszakája, pártállami ügynöklisták, ...

Az igazán nagy disznóságoknak a létéről sem tudunk. :-(
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Vannak dolgok amikről tudunk hogy létezik, de nem tudjuk a tartalmát." - vannak. Gondolom, hogy a Te figyelmedet sem kerülte el akár gondosnak is tekinthető fogalmazásom: "Majdnem mindennek utána lehet járni, a legtöbb esetben direkt módon, olykor kerülő úton, némi nehézség árán. De többnyire kideríthető a való igaz, vagy legalábbis ölég jól megközelíthető. szerintem a dolog javarészt az emberi tulajdonságok legszebbikére épít, a lustaságra." - majdnem, többnyire.
Felsorolásodat kiegészíteném azzal, hogy mivel is zsarolt a Fidesz anno, ami azóta is Dávid Ibolyka titka...
Meg lenne még néhány.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: Igen sajnos barakk volt. Nekem, koromnál és lázadó természetemnél fogva volt alkalmam megtapasztalni (azért nem köll túldimenzionálni az én, másokéhoz képest elhanyagolható tapasztalataimat). :-(
@anonymand: Mondtad. "..többnyire kideríthető a való igaz, vagy legalábbis ölég jól megközelíthető.."

Mondom, igen, ezen "dolgozunk" sokan szabad időnkben.
@rdos:

Tisztelt rdos!

"Munkátokhoz" sok sikert!
Ha arra érdemes híred van, számítok rád...

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Mellár Mihályt ezen a blogon már ajánlottam, de ha nem olvastad volna és érdekel, akkor íme. Kedvcsinálónak a nem könnyű olvasmány bevezetőjéből idézek.

"Sikerült neki 45 képecskét úgy összeválogatni, hogy az ábrázolt dolgok neveinek mássalhangzó váza vagy kezdő hangja segítségével (rébusz elv) el tudjon helyezni tíz önálló, de összefüggő és a különböző olvasati irányok által egybefonódó üzenetet egyetlen diszken. A tíz lehetséges olvasati iránnyal a 45 jel vagy képecske 242 lenyomatával 497 szót szedett értelmes mondatokba a
tenyérnyi korongon. Mai ábécés írásunkkal ugyanezt leírni pontosan 3000 betűre volt szükség. A diszk tényleg egy igazi rekord !"

Forrása:
epa.oszk.hu/00000/00007/00046/pdf/EPA00007_Mikes_International_0112s.pdf

Másik szerző, más téma, de ez is őstörténetükről szól.

www.kincseslada.hu/magyarsag/e107_files/public/Cser_Ferenc_Gyokerek.pdf

Cser Ferenc, Gyökerek
Töprengések a magyar nyelv és nép Kárpát-
medencei származásáról
@rdos:

Tisztelt rdos!

Köszi!

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása