Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.29. 13:22 Fabius

4 év vidékrontás jutalma

Címkék: fidesz fazekas sándor földmutyi vidékrontás

Ez egy ilyen ország. Választások még sehol, eredmény az ablakban, de a kinemlesz-miniszter kaszting már zajlik. Fazekas Sándor további vidékrontásának esélyei nullák, pedig ő aztán mindent megtett ami tőle tellett:

- Időutazott, mint Marty MekFláj

- Őrizte a kamudiktori smitthagyományokat a minisztériuma alá tartozó intézményekben,

- Szövevényes hazugságaitól ő lett a földoligarchák Münchausen bárója

fazekas-földpályázat_1_1.gif

 

További dicséretet érdemel, hogy regnálása alatt sikerült az agrártámogatási rendszert a megfelelő nercsatornákba irányítani, és ma már a felső tíz százalékhoz jut a teljes összeg több, mint 70%-a. Nemzetünk őszinte megnyugvással értesülhetett az örömhírről, hogy miniszterkedése alatt lezavart makulátlan tisztaságúnak nem mondható, de hatékony földosztás eredménye képpen a földoligarchák körében üdvözölhetjük a miniszterelnöki uradalmat kezelő strómancsaládokat is. Államtitkára tökélyre fejlesztette a kartellezést, "államtitkár jelölt" beosztottját költségvetési csalás miatt vezették el rabláncon,  szóval ez a Sándor nem csak a megtekintéseket űzte mesterfokon, hanem igazi jómunkásembere volt az "ángyáni maffiacsaládokat" maradéktalanul kiszolgáló nernek.

Szerintem ahogy én, úgy a magyar vidék gazdái is megrendülten állnak a ne zavarj, épp lopok törvény indokául szolgáló Sándor elvesztése fölött. De emléked megőrizzük, mert nem felejtünk, baszod! 

730 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr635884441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azé az érdekes, hogy mé nincs tráktoros felvonulás pesten?
ja má tudom, me demszky kirakatta a traktorral behajtani tilos táblákat:))
Mivel az EU-ban a mezőgazdasági támogatás alapvetően területalapú, akinek több földje van/több földet bérel, az bizony több támogatást fog kapni. És bizony így lesz, bármelyik párt bármelyik nevű jelöltje is tölti be a miniszteri posztot. Megdöbbentő dolog ez a matematika...

Földet meg szerintem nem osztottak senkinek, max bérbeadták. Amit meg szinten soha nem tudsz úgy megoldani, hogy valakinek ne fájjon. Mert ha nem pályáztatsz, hanem annak adod, aki a legtöbbet fizeti, akkor a kicsik valószínűleg még ennyit sem kaptak volna.
@taga20: Amúgy ez egy jó kérdés. Meg vagy dicsérve. Ebből is látszik, hogy a gazdák körében koránt sincs akkora elégedetlenség, mint amit próbálnak a budapesti parasztok szítani. :) Sokszor inkább lasszóval kell fogni valakit, aki megműveli a földet. Ez is csak messziről akkora aranybánya, akárcsak egy trafik.
@taga20:

Tánazért, mert akik akkor traktoroztak Budai Gyula Magosz szervezésében, most azok lopnak. Ja, és egy másik magoszos lesz az új vidékrontó ahogy azt hallani.
@Blogger Géza: kösz, de azé ne kezdjük egymás faszát szopni, ahogy egy klásszikus mondta anno :))
www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8
@Blogger Géza:

Ejnye Géza, micsoda felesleges idő és energiapazarlás Mengyit, Budait, Kanyokot és Tállait megpróbálni kimosni pl a BNPI pályázat szarhalma alól. Ebbe belebuktatok a már nyilvánis adatok szerint is, és a szarlavina java még csak most jön a Kúria döntése után.

Ez nem szopóroller, egyenesen szopószekér lesz análekével.
@vitéz Thapóccay néma bárány: valamelyik tag meg a titkárnőjét dugta( nevére nem emlékszem hirtelen, de ha jól dereng, valami országgyűlés alelnök az öreg kecske:) egyébként egészségére, csak ne ossza az észt és a vasárnapimisén ne az elsősorban üljön:)
@Blogger Géza:
azé' az nagyon teccik, hogy nincs olyan balfaszság, sundambundam és eszementség, amit te -és még néhány alteregód- meg ne tudnának magyarázni és ideologizálni.
ezt külön oktatják nektek, vagy már így születtetek?
@Blogger Géza: A pofátlan retkes hazug geciláda anyádat te szemét!
@nandras01: Igen, a matematikai alapigazságokat mi, kiválasztottak, már a 8 általánosban megtanuljuk. Akinek nem sikerül, az elmegy humán értelmiséginek vagy utcaseprőnek, és aztán folyamatosan rácsodálkozik a világra. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Picit frusztrálnak tűnsz, neked is ajánlok egy pszichológust, hátha segít...
@Blogger Géza:

c i n i k u s h a t a l m i a r r o g a n c i a
@Blogger Géza:
mielőtt diszkvalifikállak, azért megjegyezném, hogy nem arról van nagybaszó, hogy a támogatás területalapú avagy sem,hanem arról, hogy kinek mekkora ez a területe.
csak azért szólok, hogy ne halj meg hülyén...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Majd lehet olvasni sok ezer egymástól nem sokban különböző pályázatot, és az egészből semmi érdekes nem fog kiderülni.

Marha unalmas dolog a pályázatolvasás, volt már benne részem... :( (Nem földes, még mielőtt..)
@Blogger Géza: Mi van Gejza, nem jutott hely valamelyik buszba vagy kocsiba, hogy az első sorból bégess főnököd előtt.
Mért jársz ide a pofonokért. Csípőből elintéznek itt tényekkel, mostanában annyira nem jársz ide, hogy szembesítsenek vele.
Igen a traktoros fijjug megkapták a földeket, nem tulajdonba. Mennyi ideig is? Egy évre, kettőre vagy.... majd könnyeket ejtek értük, hogy nem került a tulajdonukba.
Ej, ej annyira jól megvagytok a mandineren.
Kell ez neked?
@Blogger Géza: válaszoj má nekem, ha má ilyen nekszusba vagyunk, egy kérdésre. te csak ezen az egy nickneven nyomod a rizsát itt a gyíkon?
őszinte válaszod előre is köszönöm:)
@taga20: Természetesen. Ez is sok, egyre kevesebbet is írok, meg szerintem még kevesebbet fogok.
@Blogger Géza: kösz, ha nem kamuzol. egyébként írjál csak, me aszt mondtad, hogy a fityesz majdnem mindent jó csinál, ezé neked nincs mijé bujdokolni:) gondolom 6.-án osztozhatok az örömödben:))
@taga20: Fogalmazzunk úgy, hogy a korábbi kormányzati ciklusokhoz képest jobban teljesít.
@V-PORT:
Van az a (korrektül és korrupció és kenőpénz nélkül) szerzett pénz, ami már vagyon, amit nem lehet eldugni.
Hátizsák még lehet ajándék, de amikor a belvárost annyiszor felújítják és a polgármesternek annyi ismerőse nyer pályázatokon akkor a zistenadta nép beszélni kezd, az ujsagirok meg nyomozni, és itt az eredmény.

Van olyan vélemény, ami szerint az ember eleve jó, mert ha rosszat v bűnt követ el, nem bírja a lelke a terhet és (direkt -indirekt) nyomot hagy, hogy lebukjon. Es ki merné azt mondani h Tóni nem jó ember.
@V-PORT:
A Tonyónak 1 Ybl-díjat, de rögtön!
@V-PORT:
... meg szerintem ez csak a kerekitesi hiba...
Széles szerint több mint 400 busszal hozták az embereket a fővárosba.
Remélem nem hagyják itt őket:-)
@taga20: pártkatonákkal a hátuk mögött, de még mennyire jól teljesítenek...

nézd meg Járait aki 2002 után rögtön felkúrta a kamatot, hogy a gazdaság nehogymá' izegjen, mozogjon. segítette a svájci hitel nyomulását ezzel és amikor levélben figyelmeztették elfelejtett lépni...
jött a pénzügyi világválság amit lassan minden környező ország kihever és ő pedig a grafikonján bemutatja, hogy nálunk meg most lassan összeomlás jöhet, de azért képes mentegetésként hozzátenni, hogy kevés volt a most regnáló kormány mozgástere és megérti lépéseit...

érted!
ha hiszed ha nem grafikonon bemutatta a fenti történetet. bámulatos emberek vannak...
@Ni csak ki beszél most: Csak egyszer sikerülne valakinek engem tényekkel elintéznie, mióta várok rá!
@Blogger Géza: Ne szedj tudatmódosítót és akkor észreveszed.
www.youtube.com/watch?v=pEUpbhRE90g

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vegyétek tik is fel a SZERETETMENET rezgését!
@Blogger Géza: ako kezdjük. vegyük sorba. kérek egy jobban teljesít dogot. (inflációt, ha lehet hagyjuk) kezdjed:)
@guma: néni kérem, ne piszkálja a játékbarátomat:)
@Ni csak ki beszél most: mindent megfejtettél :)

ezért nem jönnek most a traktorok!

most a buszok üzemanyagára kell a pénz!
@xvxvxv: JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ, ez nagyon kemény!
amikor egy lengyel gyepálja aszt a magyart, aki cikizi a ruszkikat:)
napalmot nekünk, középeuropának, más nem segít!
@xvxvxv: a "csürhe" mit jelent lengyelül? :-)
@taga20: akkor volt az az öregasszony lengyel, amikor én busman :-)))
@taga20: kérésed parancs! :D

különben piszkálja a nyavalya... nem akarok elkapni tőle valamit... ártana az egészségemnek!
„Sajnos a püspök nem foglalkozik az ügyeinkkel, mert csak a futball érdekli. Legutóbb például csak tíz percig tartott a körmenet, mert focimeccsre sietett.”
Mindez a falu lakosságára vetítve az eddigi tíz perc helyett testvérek között is háromperces futamot ígér, az eddigi leggyorsabb körmenetet az anyaszentegyház fennállása óta. Észnél kell tehát lenni, egyetlen kihagyás is megbosszulhatja magát, nincs olyan, hogy jaj, visszeres a lábam, meg hogy jaj, beállt a derekam; menni kell, a templom sarkánál okosan fordulni, a végén aztán lehet repeszteni; mutassuk meg, hogy él még a magyar virtus.

nol.hu/velemeny/tour-de-husvet-1453099
@vitéž munkášőr: szerintem a mami magyar, csak lengyel zászlót lobogtat. mondjuk gyilkos poén. nagy gratula a szervezőknek! :)
@vitéž munkášőr: de gondolom azé vot olyan retardált polák, aki utazott cca.1000km-t, hogy kiájjon a magyar-orosz barátság mellet:)
még egyedül ez vigasztal, hogy nem vagyunk egyedül a hülyeség terén:) huhh!
@taga20: hülyegyerek, a mellett kétté:)
tiszta guma lettem:)))
@xvxvxv: valszeg a bencsik's szittyaszitanyomó kájefté azzal is csencselt a gyülekezőn
@Blogger Géza: Neked azok nem tények amikor elveszik a trafikokat azoktól aki évtizedek óta ebből élnek és a fideszhez közeli emberek vagy rokonaik kapják meg tucatszám. Vagy az a legény, aki nekik danol a rendezvényeiken egyből ötöt. Ugyanez a földeknél? Amikor a gázszerelő azt mondja annak, aki gyerek kora óta ezt csinálja, és most már ebből él,hogy menj innen mert tudod már ez az én földem és akinek esélye sem lehetett, hogy földpályázatot nyerjen. És ha azt mondod, hogy nyerhetett volna akkor hazudsz.
Ezek nem tények. Úgy látszik van jobb és baloldali tény.
Persze ebben a nagy dzsuvába még ez is előfordulhat, mert ez Magyarország.
@taga20:
- Ottó, etté'?
- Nem. Két té.
:D
@vitéž munkášőr: apám, te perfekt lengyel vagy:)
persze arra felétek, a lengyelhatár mentén mindenki sitnyikz:)))
@Fabius: fogolsz te kapni Rebekától, ha ezt meglátja...
@Marcellusca: azé az durva, hogy 1989 előtt nem vot szerelem:) ja ako, még eléggé dakota vot a lelkem:))) az, meg úgy elég ciki a "nemzeti" oldalon.
@taga20: nana! :)

vigyázz!
nem tudod kivel kekeckedsz...
:DDDD
@Marcellusca: azt nemtom, de fistfuck-ra áll a keze - remélem be is nyomja a farmerdzsekis arschenrozéjába

a pepitakosztümös nyanya északkoreai delegált lehet?
@Marcellusca: az egész tisztára annyira abszurd, mint egy waczak-szálló epizód... :DDD

ha látnák magukat kívülről ezek a szerencsétlen menetelő prolik - leszámítva persze a nagyfasz, sunyi, számító fideszrészvényeseket, akik bő zsíron élnek a NER-nek hála.
@taga20: ja, ez a nyugatlengyel veszettül masírozós egy fajta ;-)
@Marcellusca: zsotya úgy néz ki ezen a képen, mint egy pénzváltó a Keletiben, vagy egy becsüs, aki még a saját anyját is átvágja.
@Blogger Géza:

Nem lesz az olyan rettenetesen uncsi, Ángyán eddig három kötetnyi érdekességet talált benne. És ez csak ő, és nem az itt is megforduló átbaszott gazdák egyike.
@guma: drága viktorurunk nem úgy gondoltam ám én asztat:))
@Marcellusca:
Viszont az öreg csaj kemény cuccost nyomhatott!
Pataki hun van az első sorból? Elvitték az UFÓK?
KÉTSZÍNŰ alakok vagytok, szídjátok a Vityát, most hogy beszél meg isszátok szavait: Hogy kiürült a blog!
@tristen2005: Pont ez jutott eszembe nekem is. :)
Érdekes, hogy eltűntek a törzskommentelők. :D
@Marcellusca: Gyűjtik az információt, hogy hitelesen tudják értékelni országunk helyzetét.
@Ni csak ki beszél most:

Majd pont a Vitya beszédéből derül ki az igazság!
@Marcellusca:

A nagy beszéd alatt valaki meg kipakolná a Népművészetit!
@tristen2005: Ne viccelj. Országunk miniszterelnökéről beszélsz. 1 millió ember issza a szavait a helyszínen.
Hogy tudsz kritikát gyakorolni ha nem hallod mit mond. Nem leszel hiteles.
Én visszavonulok és várom a kommenteket.
@Ni csak ki beszél most: Én is. Inkább olvasok.
Várom a dumát és az értékelését. :)
@tristen2005: @Marcellusca: :)))

megkerestem, hol találom a közvetítést miattatok beköltöztem a tv mellé és padlót fogtam...

Gábor Áron rézágyúját húzza a Csik zenekar meg több ilyen "háborús" nótát..
@guma:
A fehérvári huszárokat csak nem húzatja el, még a végén lakodalmas lesz a hangulat. Lagzi Lajcsit nekik!
@Marcellusca:
"Érdekes, hogy eltűntek a törzskommentelők."
Nana! Én itt vagyok, és Matolcsy féle pillantásokkal figyelem az eseményeket.
Egyik szemem a TV-n, másik a monitoron.
Boldog vagyok!
Szotyorról is jöttek vendégek Romániából!
Aztán megnézem a vadvilági kalandorokat az Animal-on.
Vagy mindegy?
@Mariann19: A harmadik szemeddel láttad, hogy nyert a Veszprém?:-)
@tristen2005: kicsit azért túlzásba estek!

amikor folyt a magyar vér is nótájukban - én be is fejeztem a tv-t...
@guma:
" órára elvonultam, Barca meccs.
@guma: Nincs olyan vérnyomáscsökkentő tabletta ami tartani tudná a vérnyomásom amikor orbán beszél, így én meg sem próbálkozom:-)
@Ni csak ki beszél most: :D

engem is néha felhúznak a bábok! viszont gyorsan elszáll a mérgem...

most olvasom a cinken, hogy ott is meglepődtek:

Hát ezt nem hiszem el. A Csík zenekar a "De szeretnék" című számot játsza. Összezavarodtam. Nem hittem volna, hogy ők kaphatók ilyen bulira.

szerencsére ezt még nem hallottam...
"A Jóisten megsegített bennünket..."

ez az uszító, hantás, címeres tolvaj tuti Pokolra fog jutni.
Most akkor 2010 mégis csak forradalom volt?
@tristen2005: Gyüvőre hamarabb szójjá má lécci!!!
@Ni csak ki beszél most:
A meccsre mindkét szememmel fókuszáltam.
Madarat lehet velem fogatni, ma 31:26, összesítés 64:60.
Így szép a jövő, nézhetjük tovább a meccseket.
@Ni csak ki beszél most: Nincs olyan, hogy "ez már az én földem". Itt sima bérletről van szó. A gazdák többsége saját földön, vagy a magántulajdonostól bérli a földet. Illetve egy kisebbség az államtól. Nyilvánvaló, hogy ha lejár a bérleti időszak, akkor könnyen lehet, hogy nem ő lesz az új bérlő. Aki ezzel nem számol, az hülye. És az is hülye, aki azt hiszi, hogy ettől vége a világnak, mástól is lehet bérelni.

Trafikot meg nem vettek el senkitől, hiszen korábban nem is volt trafik-rendszer. Az meg természetes, hogy a 3000 trafiknyertes között találsz Fidesz-közelieket is. A népesség bármely 3000 tagja között, nézd meg bármelyik közvélemény-kutatást. :)
@guma: Nehéz ügy ez. Vannak fanatikusok mindkét oldalon.
Nem tudom én, hogy viselkednék ha a húsos fazék közelébe kerülnék. Tudnék e nemet mondani.
Az a baj, hogy mindent a politika határoz meg. Sok embernek a létét a munkáját, még azt a nyomorult 47000Ft-os közmunkát is. Így nem lehetsz szabad.
@Blogger Géza: hogy te mekkora egy féreg vagy, "pénzügyes".
@guma: Csík nemrég kapott valami állami kitüntetést, nem érzem úgy, hogy meg kellene szolgálniuk, nem az ért kapták, hogy segget nyaljanak, hanem mert önmagukban is érték a művészetük. Kár értük, nálam kuka.
@taga20: 1) Leszorított infláció.
2) Leszorított, tartósan alacsony költségvetési hiány. Ebből következően megszüntetett túlzottdeficit-eljárás.
3) Csökkenő pályára állított államadósság.
4) Leszorított, csökkenő trendű munkanélküliség (még ha közmunkásokat leveszem, akkor is)
5) Ismét növekvő pályára állított gazdaság (az utolsó negyedévben a 4. legerősebb növekedés az EU-n belül)
6) Pénzügyi függetlenség visszaszerzése, nem az IMF írja a magyar gazdaságpolitikát.
7) Kiemelkedően magas működőtőke/fő beáramlás. (Erről kevesebbet beszélnek, pedig így van.)
8) A többletteljesítményt kevésbé büntető, megtakarításokat jobban elősegítő, az itthon maradást támogató egykulcsos adó.
9) Az ipari termelés kiemelkedő, a ciklus egészében kb 15%-os növekedése, és a trend biztató, 2014-re is 4-7% várható.
10) Exportösztönzés, tartósan magas külkermérleg-többlet.
11) Leszorított kamatszintek, olcsóbban finanszírozható államháztartás.
12) És ami az egyik legfontosabb. A pénzügyi stabilizációt és a gazdaság fenntartható pályára állítását sikerült úgy véghezvinni, hogy a családi adókedvezmény és a nyugdíjemelések következtében a legsérülékenyebb rétegek (nyugdíjasok, gyermekes munkavállalók) többségének anyagi helyzete szinten maradt, illetve javult.
@Blogger Géza: Még mielőtt egy "miért nem 3,60 a kenyér, mikor X éve annyi volt" filozófiájú okostojás idejönne, az államadósságnál természetesen a GDP-arányos adósság a mérvadó - az EU és magyar alaptörvény is erre koncentrál - jogosan.
@Blogger Géza: Azért az elég durva, hogy te itt vagy, és nem a Békemeneten. Ilyen békés hozzáállással ott kellett volna lenned.
@Blogger Géza:

"az itthon maradást támogató egykulcsos adó"

te súlyosan beteg vagy ember - nem azok húznak el elsősorban, akiknek 3 kiló fölött van/volt a fizuja, bárhogy próbálják is ezt a látszatot kelteni
@taga20: baszd meg a "játékbarátod" :)))

annyi szemetet és hülyeséget ideszórt, hogy megyek sétálni... te csak szórakoztasd tovább :)
@Blogger Géza: Ne haragudj de te olyan mértékben nem tudod átérezni azon kis emberek sorsát akikről írtam, hogy az rémisztő.
Még egyszer kérdezem ha a szerencsétlen pályázik akkor nyert volna a gázszerelővel szemben, mert ha szerinted igen, akkor nincs értelme beszélgetnünk egymással.
Szerinted jó irányba megy az ország.
Szerintem meg a süllyesztőbe amikor a szakmájukhoz értő emberek helyett pártkatonákkal töltenek fel mindent, ahova a lábukat beteszik.
Persze ismerem az észjárásod és most jön , hogy a másik oldal.
Igen a másik oldal sem szent, de ilyen mélyen, erőszakkal a 2/3 hatalmával nem szálltak bele a kisemberek életébe.
A minisztériumokba ők is beültették az embereiket, de hol hasonlítható össze a fidesz
mészárlásához, amikor a 2/3-os hatalom birtokában, senkit meg nem hallgatva 1-2 nap alatt hoznak az emberek életét döntően befolyásoló törvényeket a saját embereik pozícióba hozásához.
Lásd trafik, földtörvény.
Komolyan ha nem érted meg mit írok akkor inkább ne válaszolj.
@Ni csak ki beszél most: Hagyjál már, nem a földtörvény miatt jártak le a bérleti szerződések. Még egyszer mondom: ha valaki X időre bérel bármit, (földet, lakást, irodát), akkor annak lejártával bizony azzal is számolnia kell, hogy nem ő fogja bérelni tovább. ÉS persze senki nem akadályozza meg, hogy a jövőben mástól béreljen.
@Spániel: nagyon elkeseredtem rajta (rajtuk)...

nekem a 60-as elejének a drillje jön vissza - amit azért már a 70-esévekben jócskán lazult, még a filmeken is követhető a folyamat.
a 80-asokban pedig "megépült" a legvidámabb barakk...
most meg... á... hagyjuk is...
@vitéž munkášőr: Hát nem tudom, a külföldről ide írogatók nagy része ezt próbálja sugallni. Hogy elmentek ők, a nagy elit, és nekünk innentől végünk. No persze ezen csak jókat mosolygok... :)
@V-PORT: tegnap váltottunk pár szót az összefogásról.
Tanulságos cikk jelent meg a Szoli vezetőjével, akivel érdekes beszélgetés jelent meg, főleg az vágott mellbe, hogy Fodor miért és ő miért nem, ebbe eddig bele sem gondoltam:

vs.hu/konya-peter-ez-szovetseg-hosszu-tavon-nem-fenntarthato-0329?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss

Mai napra vonatkozó cikk részlete, Kónyától:

"A Fidesznek és a Békemenetnek olyan anyagi lehetőségei vannak akár a buszos, akár a telefonos mozgósításra, ami nincs meg az ellenzéknek. Az elmúlt időszak tapasztalataiból tudjuk, hogy nagyon sok helyen úgy utaztatják föl a közmunkásokat, közszférában dolgozókat, de akár a Fideszhez közel álló cégek dolgozóit is, hogy kötelezővé teszik számukra az utazást és megmondják, hogy ha nem jönnek föl a Békemenetre és nem integetnek Orbán Viktornak, a Nagy Vezérnek, és nem tapsolnak neki, akkor másnap nem lesz állásuk. Ilyen helyzetben nagyon nehéz mérlegre tenni azt, hogy kinek mekkora a támogatottsága, az igazi dolog majd a fülke magányában fog eldőlni.
@Blogger Géza: Ja, akkor én a marson éltem amikor az általam trafiknak vélt helyen buszjegyet vettem.
A válaszod tartalmazza azt az érzéketlenséget, és butaságot amit már nem tudok tolerálni, így tahótlanitottalak.
Bocsesz, de ez jobb mindkettőnknek, mintha elkezdenélek sértegetni, mert kezdek ott tartani.
Szép jó napot mindenkinek,aki nem békamenetelt ma!
@Blogger Géza: Baszd meg Géza te teljesen hülye vagy? Te tényleg komolyan gondolod azt amit mondasz? Mert a TV-kben is benne volt például az a budafoki rokkantnyugdíjas, aki a trafikjából élt már több mint 20 éve. A Lehel piacon is volt egy rokkant aki trafikot üzemeltetett a piac emeletén. Tényleg nem vették el tőle fizikailag, csak a lehetőséget hogy tovább üzemeltethesse a trafikját. A föld bérletnél is csak annyi a baj, hogy műkörmösök és egyéb a Fideszhez közelálló sötét egzisztenciák nyerték el az állami földek bérleti jogát, közben a helyi gazdák lófaszt nem nyertek. Ha te szívesen dolgoznál közmunkásként egy ilyen oligarcha földjén a lelked rajta, de ezek a "nyertesek" beleértve a felcsúti gázszerelőt és a Felcsúti Csüngőhasú vejét is, kétlem, hogy dolgozni akarnak ezeken a földeken. Ők csak felnyalják, felkarmolják az EU-s támogatást és élnek belőle mint Marci hevesen.
Most akkor ezekre a felvetésekre kérek őszinte magyarázatokat, és nem csak a Fideszes propaganda szövegeket.
@Blogger Géza: Nagy elit, mi?
Csak a közelmúltból és szűkebb ismeretségi körömből, így hirtelen: 2 számítógépes szakember, 2 vagyonőr, 1 zeneművész (közalkalmazott) - irány: Anglia, Németország, AUSZTRÁLIA (nem, nem Ausztria, jóval messzebb, családostól).
@Spániel: Kónya nagy valószínűséggel bekerül. Az is valószínű, hogy az E-Pm április 7-től külön úton jár. Szerintem a Juhász Péter-féle vonal fog felerősödni, sok fiatallal.
@Blogger Géza: Ezzel a szösszeneteddel menjél el a Viktorhoz és tapadjál rá a faszára. Én is tahótlanítalak, mert erre az ostoba nem gondolkodó baromságra nem vagyok már vevő.
@The Lonewolf az optimista: Ez azért van mert nem tudsz tényeket felvonultatni neki:-)
@Ni csak ki beszél most: De tényei csak és kizárólag Lencsés Pityunak vannak. :)
Bringáztam egyet ebben a szép időben. :)

Azé szépen összegyüttek az nagy pesten az birkák. Látom Gizi nyomja az agitpropot.
Nekem öcsém patológus, évente 4 hó Ireland, h meg tudjon élni. Nem akar kiköltözni, bár marasztalják minden alkalommal.
@Ni csak ki beszél most: Ez az én véleményem. Meg az, hogy akármi is lesz, sem az E-Pm, sem a Dk nem fog szétbomlani. Bár a Dk hidegen hagy.
@Ni csak ki beszél most: valóban nem könnyű és sokan hülyének is tartanak ha nem szeded meg magad és nem használod a kiskapukat magad is, hanem harcolsz a létezésük miatt...
talán ezért álltak ki mindig kollégáim értem, ha látszat dolgokba akartak belekötni munkámnál.
sőt még a bérem miatt is már 70-es években botrányt csináltak, ha nem kerestem ugyanazzal a munkával meg amit a férfi kollégák... nekem soha nem kellett sírnom a pénzemért...
igen!
vén fejjel is büszke vagyok, hogy a munkámmal teremtettem meg mindent, persze ehhez szinte végig tanulnom kellett a sokszor 16, néha 20 óra meló mellett.

tehát hiába voltam elég sokáig viszonylag közel a húsosfazék egy részéhez, nem csábított mert szaga van... de soha nem ott lett mocskos a kezem...
444.hu/2014/03/28/a-jobbikos-volner-janosnak-van-diplomaja-csak-epp-a-vilag-egyik-legviccesebb-egyetemen-szerezte/
Ne már, még egy plázacica képzőre se jutott be?! Hát az egyetem szinvonala és a jobbik közgazdasági tudása megegyezik.
@Ni csak ki beszél most: Az elmúlt egy évben annyiszor próbáltunk meg neki tényekkel érvelni, hogy az szinte elképzelhetetlen. A tényekkel nem tud mit kezdeni, csak ismétli az eligazításon kapott szövegeket. Teljesen reménytelen eset.
@Marcellusca: Most megbántódtam, és ez azzal jár, hogy elásatlak Bolival.
Méghogy én annál a csürhénél?! Hát kinek nézel engem?! Én majd holnap megyek. :D
@The Lonewolf az optimista: Hja, elvtársak, a tények makacs dolgok.:)
@vitéž munkášőr: @Ni csak ki beszél most: @Marcellusca: @The Lonewolf az optimista:

hehehe!

ilyen szép napon látom ti is alászaladtatok a baromság halmaznak!
ebben a szép időben beszélgetésre vágytatok?
így jártunk... :)))
@Blogger Géza: Na, hála légyen!
Remélem sikerülni fog magadat redukálni a mínusz végtelenbe.
Amúgy ezúttal tökre egyetértettem:

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.03.29. 13:55:56

@Blogger Géza: A pofátlan retkes hazug geciláda anyádat te szemét!

Undorító csótány vagy.
@Blogger Géza: Én soroltam neked egy-két tényt trafik ügyben és föld ügyben is. Próbáld tényekkel cáfolni őket te nagy tudású...
@taga20: Drága taga, mindig azok ülnek legelőre akiknek vaj a fején.
@Csekkliszt#10:
De! Sőt!
Annnyira jó ember, hogy máris mehetne fel a menyországba. Ott lenne igazán jó helyen.
@The Lonewolf az optimista: "Teljesen reménytelen eset."

Térdenállva könyörgök, akkor mi a bánatos paripa hímtagért kell minden áldott nap a vele való terméketlen vitával tematizálni szinte az egész napot.
Szar egy élete lehet az ilyen gézáknak, ha oda süllyedt, hogy idejár égetni magát. Vagy házi feladat, vagy tényleg elvakult, mindegyis, mert vakló módra megy, uszít, gyűlölködik, hazudik, a nyelve kilóg az erölködéstől.

Csak az első bátor ember állja meg, hogy nem válaszol, akkor elkotródik. Mérgezzen máshol.
@The Lonewolf az optimista: Legyünk vele jóindulatúak:-) Keresi a tényeket, de mindig elszaladgálnak előle.
Ne adjuk fel a reményt egyszer majd, lehet, hogy megtalálja:-)
Akkor szóljatok mert kiveszem a tahók közül
@The Lonewolf az optimista: Persze, mint mindenhol, itt is van, aki nem nyert. Ez neked újdonság?
Én lementem Balatonfüredre kacsákat nézni, és fagyizni
@tristen2005:
Olvastam az újságban a cikket ma, oszt ennyi jutott eszembe a hívek kapcsán:
"Aki hülye, haljon meg!"

Ámen.
@Marcellusca: tipikus szőke picsa. ha neked tetszik, akkor ne is lássalak többet.
@Marcellusca:
Mennyi rosszarcú ... ránézésre mindnek ki lehetne osztani harminc évet vasban.
@guma:
Csík zenekar, sajnos, törzstag minden orbáni giccspartyn ..
Fogalmam sincsen, mi szükségük rá, de gyanítom sok rajongót vesztettek ezzel a nyalizással.
Engem speciel tutira.
:-(
@Marcellusca:
Te, Milf, vagy Cougar kategóriában indult a szöszi? A videója alapján majd eldöntjük... :)
@guma: Hja, van az a pénz...
A fityesz megvásárol ilyen "kapható" nagyágyúkat, mert égetően szüksége van rá, hogy legitimálják a kultúrában.
Csalódás a Csík, mert nincsenek rászorulva, és mégis aladták magukat harminc ezüstért.
@V-PORT: Abban azért bízom, hogy ezek a kivezényelt emberek mint pl. CBA-sok, a fülke magányában rájönnek arra, hogy mit tegyenek,azért hogy ezt a helyzetet megváltoztassák.
Persze lehet, hogy naiv vagyok.
Azt mondták, hogy a Békemenet mosolygós, vidám, fiatalos lesz. Megnéztem a képeket. Nem jött össze.
@Marcellusca: akkor lehet, hogy megúszod. ;)
@Evezős: Nagy kiábrándulás volt. De biztos megéri.
@Spániel:
Korábban is ott nyomultak. Sajnos.
:-(

(Nem értem továbbra sem, miért kell ezt kitenni a kirakatba? Speciel nagy kedvencem Reviczky Gábor, nem emlékszem, hogy bárhova kiült volna - bár azt nem értem, hogy 22 év Vígszínház után miért kellett neki a dagadt majom színházába szerződni??? -, és ez így rendben is van.Magánügye. Ha odaáll esernyőtartónak - álá Pittikatalin - akkor már nem tudok rá úgy tekinteni, mint - legalábbis e téren - magánemberre, hanem lesz belőle seggnyaló ...szimplán.)
@V-PORT:
Nono... meg kell védenem. Sokáig tanakodtam, hogy script, vagy exploit, erre benyögte, hogy SÖR. Bakker, humanoid... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kicsit korán vót május elseje, én ilyenkor még nem vonulok, virsli és sör sem vót, a szónokok szarok ...
Egyre alacsonyabb színvonal ebben a komenyista érában.
@Blogger Géza:
És mennyi az az X idő, te nagyon hüjjje?!
Addig is míg az lejár, az uniós támogatást MOST felmarkolják a csókosok.
Na, mész a ketrecbe, mert annyira undorító vagy, hogy egyszerűen képtelen vagyok elviselni.
@Penivaldes:
Én meg eveztem, megvolt az idei első evezésem. A mentőautónál csak kicsit vagyok fehérebb, úgyhogy ha ma parajelenséget jelentettek a Mosoniról, az én voltam.
@Penivaldes: Ehhh, Füredre fagyizni, émmeg itt rohadok ... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kedvencem nekem az a jobbikos barom, aki anno (2010) az írta, szennyvízkezelési cége van (magyarul szarszippantó autóval járta vidéket addig) és a legjobban a költségvetési bizottságban tudná magát elképzelni, mert ahhoz ő nagyon értene ...
Annyira bánom, hogy nem jegyeztem meg a nevét szegénynek ...! :-)
@Blogger Géza:

Megnézném ahogy ezt megpóbálod elmagyarázni egy itteni gazdának az elmutyizott BNPI pályázat után. Szerintem kibontanának mint egy halat kézzel, és elásnának Kanyok nyócvanezres bétéjének telephelyén. Ott a gazban úgyse keresne senki.
@Penivaldes: Ki mondta, hogy teccik? :P :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A majom is meg issza a sört, azért nem kell kedvelni, de ha perverz vagy!
@Penivaldes:
Irigykedek erősen.
(A Bergmannál fagyizol? Gondolj rám egy vanília + málna combó erejéig ....)
:-)
@Marcellusca:
Ja!
Két órája indulok mosogatni, meg holnapra előkészíteni az ebédet ...
Fagyi ....
@Ni csak ki beszél most: te valóban naiv vagy (mint én. hahahaha)

nekem is mesélték, de máshol is olvastam: már ki van adva pár helyen, hogy le kell fotózniuk a cetlit a fülkében...

sőt már kérik a kisebbséget is, hogy vonják vissza regisztrációjukat (már több mint kétezren meg is tették!), és szavazzanak a fiúkra...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Félreérted.... Ő nem olyan! De`télleg!
Jó, még én is tévedhetek... :)
(Idén is bactok erre jönni? Csakhogy úgy készüljek...)
@guma: Nem mondod?!
És hétfőn, munkakezdéskor be kell mutatniuk a főnöknek?
Ne baaa!
@Penivaldes:
Cica, a seggemről még nem is beszéltem.... DiamondWhite!
A narancstrollknak ajánlom!
@Penivaldes: Annyi mindenre utaltam mán, oszt' süket fülekre tanát. :)
@AKIsTUDATLAN: Te is felmarkolhatod. Menjél, bérelj földet, műveld meg. Ennyi. Aztán rájössz, hogy az nem is annyira egyszerű...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nézd, ha a vidék lakosságának nem tetszik Fidesz, majd gyengébben fog ott szerepelni, és ebből le kell vonni a tanulságokat. Ha nem így lesz, akkor ez inkább egy műbalhé.
@Evezős: nem szabad irigykedni rám. egy szegény, elveszett lányra.
@Evezős: :DDD

van egy jó május 1-i élményem a 60-as évek végéről.

üzemünkből aki akart elment felvonulni, de jó páran évek óta vártuk a tömeget "állófogadásra" a virslivel...
ebben az évben rádumáltuk a vezetőséget, engedjenek egy sátort építeni, hozzá asztalt és padot készíteni, amit kitudunk adni pl lagzikra - tehát megtérül az anyagár.
a virsli, zsemle árát adják nekünk és mi főzünk vegyes pörköltet és ha kell fizetünk rá.
minden összejött. este 9-kor még ott mulatott legalább 40 ember tangóharmonika mellett a város peremén az erdőben.

9-kor megjelent 10 zsaru, igazoltattak minket és oszolj-t rendeltek el...
ekkora röhögés szerintem oszlatás alatt és után még soha sehol nem volt.
mivel még nem volt 10 óra, nótaszóval kettesével sorba állva vonult a banda a főutcán...
@Marcellusca: lehet másként érteni diamond white fenekének felajánlását?!
Természetesen ezzel nincs semmi baj. Csak eddig azt hittem az én Bolim nőket szereti. :O
@Penivaldes: Ki a kicsit nem becsüli, annak van igaza. :) De azért ne becsüljük le. :D
@Blogger Géza:
gájza má' mögest nem t'odd mitbecécc

a magyar államadósság a GDP arányában ma

fogódzkoggy

121.23%

aqzaz államcsőd van

a bázisadataid hamisak

és csalsz lopsz meg hazucc

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Cica... na... igen, heteró vagyok. A nyelvük se érintheti a seggem, de télleg... muff hívő vagyok. :)
@Marcellusca: miért?
én már nem csodálkozom, most nem állhat ott káder mellettük...

gyakorlatuk lett benne...
az országházban is be kellett mutatni a titkos szavazást. mikor is???
Szerintem 4 év kevés lesz.
@Blogger Géza:
ez olyan szép, hogy csak egy dolgot nem látok miért nem állnak sorban németek, hollandok és angolok a határon, hogy emigráljanak Levédiába vagy másnéven orbánlandiába?

nem tudod?

sohasem fogod mektu'nnyi

brühüyyy

a b ürgég meg bégetnek és éljenzik a főbürgét amely kappanhangon kotkodácsol de csak nektek mert egyébként a sánta sarki kóbor kutyát sem érdekli
@Blogger Géza:
a magyar államadósság és a GDP viszonya

GDP 2014 január: 72029,2 milliárd HUF
államadósság ugyanakkor: 87321 milliárd
ami 121,23%

brühüyyy

honnan loptad a hamis számaidat?
@vitéž munkášőr: amúgy mikor nem hitték azt, hogy millióan, trillióan, csillióan vannak?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
asszem ez sem tartozik senkire mivel részben senki sohasem tuggya leellenőrizni másrészt a világ tele van jobbnál jobb muffokkal amelyek nem mind nőneműek

szóval hogy is van ez a mindenáron macsómocsócsakmócsingcsüng?

brühüyyy

egyébként is kinek miköze ehhez is?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mivel waxolod? tudod e mit jelent waxolni?

waxki waxbe

és dajamond? alább nem is adod és ki tuggya ezt igazolni certified?

brühüyyy
@Blogger Géza: Géza! Meg tudnád magyarázni miért csak 2/3-ig volt tele a Hősök tere?
@Penivaldes: és hol vesztél el, emléxel még rá? megkeresünk.
@rodeo36:
Élen a barca! Erre fűzzél gombot.
@rodeo36:
Papa! A hamisítványokat meghagyom neked, csak az echte puncit nyalogatom én... nagyduzzogva...
@tristen2005:
óh borzalom...és ki nem szarja le...lesz még hátrébb is

minek az élén?

brühüyyy

most Barcley-s-t nézek az sem rossz

majd szerdán lesznek kupák azt fogom nézni
@Blogger Géza: 1, ez igaz(hogy mért van így aszt ne feszegessük, csak annyi, hogy rezsibaromság)
2, sok kurva új adóval sikerült(bokros a négyzeten)
3,netto baromság(ha nem lett volna manyup pénz, ako kurva gáz lenne)
4, netto hülyeség( kurva sokan kimentek, közmunka egy kalapszar)
5,kártyavár, kb. azok az autógyárak húzták fö, akiket kurvára nem vitya csábitotta ide(4év alatt mennyi is vot?)
a többit nem akarom tételesen cáfolni, me elfárad az ujjam:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a vén kecske is megnyalja (hát)sót...

egészségedre

nem ismerek hamisítványokat...hogyan néz ki még emléxel rá?

brühüyyy
Én nem tudom, de a zsebhoki ragadós, Mesterházi sem tud kiszabadulni a zsebéből. Sétál és menet közben zsebbe van a keze!
@guma: kedvelem gézát, rájöttem:) mindenki tévedhet:))
@taga20:
A lényeg, hogy nincsenek MEXORÍTÁSOK!
Csak 40 új adófajta... qrva értetlen vagy...
Majd küldök képeket a a wasser élményekről.
Lehet, hogy megmaradok. :)
@rodeo36:
Hidd el, így, most, nem akarod tudni a választ... :)
Ballantines után...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hja, akiket a rákayfülöpmaki meg bír etetni a bullshitjeivel...
@tristen2005:
A kapanyél már csak ilyen tartást ad ezeknek...
Na szóval akkor holnap ki megy az Operához? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mindig sejtettem, hogy kompenzál a srác, be is próbálkoztam nála, de olyan durva vot. ezután tiszta sor vot, hogy valamikor kámingautol előbb-utóbb:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gyönyörű!
Ki az a pasi Mr Gravitáció mellett?
@Penivaldes: és mi van, ha süt a nap?:))
@Penivaldes: Mivel érdemeltem ki, hogy külön köszöntesz? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne már, te nem vetkőzöl le hozzá?! :O
Amúgy ne légy önző, hiszen te sportolsz. ;)
@taga20:
Kuty, meg akire gondolok jól van? : )
Há`mehá....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Itt voltál? vagy a birkameneten, nem hallottunk felőled egész nap

Kárpátalja elszakadásáért tüntetett a Jobbik

A demonstrálók a helyszínre több nagyméretű molinóval érkeztek, azokra angol és magyar nyelven például azt írták, "Önrendelkezést Kárpátaljának", illetve "Magyarország visszaköveteli Kárpátalját".
www.hir24.hu/belfold/2014/03/29/karpatalja-elszakadasaert-tuntetett-a-jobbik/
@Evezős: pedig ez nagyon patent vot, bár máramár az ánuszrózsa rászorult a fejükre:(
www.youtube.com/watch?v=7eroRbXX2_Q
Na, röhögjünk egyet.

Józsi bácsi pereli a Coca-Cola vállalatot, mert az ő teherautójuk neki ment Józsi bácsi kis teherautójának.
A tárgyaláson a Coca-Cola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól:
-Maga ugye azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?
Hát mondja Józsi bácsi: az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kis teherautómra...
Erre belevág az ügyvéd: Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van?
Aztán folytatja Józsi bácsi elindultunk be a faluba a teherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez...
Megint belevág az ügyvéd: Tisztelt bíróság én úgy veszem észre, hogy Józsi bácsi nem akarja beismerni, amit a helyszínelőrendőrnek mondott és most csak nagy kártérítést akar kikövetelni testi sérülésért, ami nem is történt meg.
A bíró már kíváncsi volt a történetre és mondta Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a beszédjét.
-Hát ugye a kereszteződénél nekem volt elsőbbségem, a Coca-Cola teherautó meg csak áthajtott a stop táblán és jól nekünk jött. A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült.
Igen nagy fájdalmaim voltak alig bírtam egy kicsit is feltápászkodni amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült.
Egy fél perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett. Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább.
Ezek után átjön oda ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem:
-Maga jól van?
-Hát mi a ló...f.@.sz....t mondtam volna neki??

Read more: www.napiszar.hu/?page=0#ixzz2xNQLp11g
@vitéž munkášőr: Hehe!
Jól megkapták. :)
De ne aggódj, minden rohattszemétballibsi blogon hamarosan meg fognak jelenni, ahol csak kicsit is kétségbe vonnak bármit is (létszám, tömeg, beszédek) a rendezvénnyel kapcsolatban. :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mindkettőt kielégítettem:) egyiknek a frizbit dobtam a másiknak magamat:) mindketten jójártak:)))
@taga20:
Ha a punival is így vagy, akkor... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ott még nem tartunk, de má a sörömet issza:)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én rád várok, hogy elkezd bebizonyítani, hogy a nőket szereted. :D
@Penivaldes: elbírok Bolival egyedül is szerintem, nyugodtan csucsikáljál. :)
@taga20: Sör?! Brrrr.....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha levonjuk a szőrtalpasokat meg a lengyeleket meg a lengyel cébéás szőrtalpasokat akkor már nem is olyan vészes

viccen kívül: nem akarok téralgebrázni, de ez a tömeg nem volt annyira jobbanteljesít
@taga20:
Sörtelen taga söre? Oximoron, ne marhulj!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig én a "vírusnak" drukkoltam:) egyébként, az a sor ahová beállok, mindig megakad:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tiéd lehet az öreg Boli..te úgyis szereted ezeket a vén szivarokat.)
@Marcellusca: ne is mondd, a mandinerre most térnek vissza a talpukról a szőrt lekoptató shitnyikek...
Rendbontás nélkül befejeződött a 2. Kukások és Közmunkások felvonulás. (Echo TV) by Hírcsárda :D

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/p600x600/10003715_10152344867549893_711447969_o.jpg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: cicamica, ha aszt írom, hogy bélisz, ako nem brrrr? szép még lehetsz:)))
@Penivaldes:
Nyuszika... répavibrátor... elem... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te kis röneszánszembör:))) te. víz van má a kis lajtában vagy vigyek, mint sört:)))))
@Spániel: Nem járok békemenetre. Inkább bicóztam és a kislánnyal voltunk a szabadban. :)
@vitéž munkášőr: Én még mindig csodálkozom, hogy egyáltalán egy ember akad, aki azt a sok baromságot beszopja.
@Penivaldes: Boli mindig is az enyém volt, ő az én szívem csücske. :)
@taga20:
Nincs... a Mosoniban is határeset. Az Isten se ment meg a képektől holnap.
@Penivaldes: Itt vagyok, Hercegnőm, figyelek ám! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
drágám, a Balantines nem is rossz, különösen az a másfél gallonos fogantyús a billentő hordozójával amibe az ember beletuszkolja a palackot és utána már csak billegtetni kell bele a pohárba...
namost, hogy tisztázzuk (régi barátságunkra való tekintettel) a sarki kóbor kutyát sem érdekli a és engem még annál is kevésbé a szexuális beállítottságod meg hogy mit nyalsz és hogyan, hogy másképpen rodeosan mongyam: a faszomat sem érdekli...te viszont -mint az megfigyelhető itt már hosszú ideje- ha kérdezik, ha nem, előállsz a farbával meg a faszoddal és simára csiszolt gyémántfehér popsiddal kiabálván, hogy a boli márpedig heteró hát a faszomat sem érdekli még akkor sem ha egy gallon ballentines után felajánlanád a simáracsiszoltadat nekem és a muffomat keresnéd (persze másnap már semmi sem igaz még az ellenkezője sem) hogy hátha...

én nem vagyok egy irígy típus sőt hatalmas szívembe minden jótétemény belefér és inkább adok mint veszek ha örömökről van szó...

de azért ez egy vízgereblyézőtől aki sportol ott a ladikban nem várható el, hogy a faszát meg meg a seggét reklámozza itt a blogon ahol éppen egy ország álla pokol bejáratánál

egyébként bizonyos vagyok benne kipróbáltál sok mindent életedben és azután döntöttél mert ez a normális...

és mindenekfelett két ballentines között nyaljál és cuppogj hozzá és sikoltozzál is, hogy te már mekkora macsó vagy meg heteró hogy megtalálod a kissötétet és a nyelvedet egészen odáig

szóval kedves barátom, egészségedre a ballentines-t is meg a bármit amit szerecc csinálni de ne publikáld mert pattanások nőnek tőle a hamisított muffomon

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudom, meg is érdemlitek egymást...:) csak vigyázz, hogy nehogy miközben huncutkodtok megfájduljon a dereka
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kösz előre is. más, rodeo legyen a legjobb barátod:)))
@Penivaldes: Ugyi-ugyi, mer nem mindegy ám, hol áll be a merevedés! :D
@rodeo36:
Bacca`meg magácska! Nem, bizonyos dolgokat nem is szerettem volna kipróbálni, ezért azután... :)
A csajokat szerettem és szeretem ma is, a kannás skót maláta meg határeset. Persze a seggemet el lehet feledni, igyál inkább...
Amúgy is, a mai első evezésembe ha nem os haltam bele, de.... majdnem...
"A seggrészeg pilóta a stewardesst szopatja, miközben az első tiszt épp egy kiló kokaint szív fel a műszerfalról, a gép meg zuhan a tengerbe" – így írta le az ország helyzetét Puzsér Róbert. :)
ha valaki még nem látta! 1984 atv 21.10!
@magándemokrata: nem akarlak letörni, de 4éve 3D-ben nézhetjük:(
@magándemokrata: még jó, hogy szotam, memá megint vityára szavaznál, a fene a bundádat:)))
@Blogger Géza: Gézám, amikor kérdezlek, tényeket írok, majd hallgatsz, akkor miről lehet szó? Csak nem arról, hogy 8 általános mégiscsak kevéske?
Figyelj, pl éppen 1 hónapja átalakították a föld adás-vételének és bérletbe adásának szabályait, egész pontosan hihetetlenül megnehezítették. Olyan adminisztratív bonyoldalmakat alkottak, hogy eccerű földmíves meg sem tudja oldani, nem azért mert hülye, hanem azért, mert nincs erre apparátusa. Viszont a nem-oligarcháknak... Szóval, aki eddig hatalmas földterületekhez jutott, az már marad is, sőt más nem is tud szerezni. Vagyis az EU-s támogatás CSAK a nem-oligarchákhoz fog "vándorolni", sőt csak a nem-oligarchák tudják majd növelni a földjeik mennyiségét, éppen az új szabályozás miatt.
Szóval mesélj Gézám, danolj kicsi narancssárga kanári...
@magándemokrata: :DDD

de finom vagy :)))

én ma kivetkőztem magamból, ami kb 20 évenként előfordul...
@Penivaldes: hugi, eszt a csövesarcot előtte küld be hozzám, szeretném megnézni, mielőtt rád ugrik:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
olyanná válsz mint egy fidesz óriásplakát:
Boli puncival és evezővel + Ballentines

a mosoni duna partján hosszában bécsújhelyig

brühüyyy

csakheterócsüng
@guma: ako nagy hancur vot otthon:)))
Gyerekek, biztos én vagyok a hülye,de valaki magyarázza már meg nekem, hogy az az 500 000 ember, aki ma örömködött az utcán, az mind megfélemlitett, elvesztem az állásomat, jaj mi lesz velem, ember? A fele együtt elzavarhatná az egész vezérkart, ha összefognának,mer a hivők azok mások, de akik félnek mé nem ütnek félelmükbe??Mint a bólogató szentjanosok, az én időmben a párt fütyöl anép meg vonulgatott, most megest igy van?
@nincs_itt: hagydmá'

az ország belső adósság óriási lett. nem fizet semmit (még a mentősök bérét se) az állam ki csak görgeti az adósságot a qrva jól teljesítő kormány!
csak olvasnia kellene, de az megerőltető számára...

"A forint "rejtélyesnek" tűnő stabilitását támogathatta bizonyos feszült napokon az, hogy egyes piaci szereplők feltételezése szerint az MNB megjelenhetett forint vevőként (deviza eladóként) a piacon, az intervenciós feltételezés pedig eleve megmagyarázhatja azt, hogy az opciós piacon miért nem "szálltak el" a forint gyengülésével kapcsolatos várakozások."

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/rejtelyes_erok_tamogattak_a_forintot.1.197140.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@rodeo36: most mit gizdáskodsz? vettel má a spájzba van:) add el a merdzsódat, me lefelé megy a részvény, ha beindul a bika:)))
@Blogger Géza: Akkor parancsolj, mert ugyi szerinted minden OK arrafelé, akkor tessék:

epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_PUBLIC/3-27032014-AP/EN/3-27032014-AP-EN.PDF

ezen durvára nem az láccik, amit állítasz...
@taga20: ne irigykedj! :D
(reklámozni meg nem kell hétköznapi eseményeket:)))
@vitéž munkášőr:
Valahogy nekem is az az érzésem, ami Neked.
Akkor már ketten látunk rosszul?
@taga20: Nono, csak semmi buzulás! Az én fehér seggemet te csak ne akard stírölgetni!
:D
Csak jelzem (mielőtt itt is feltűnne egy) a blogszféra tele van frissen regelt trollokkal. :)
Akárhova néztem be, mindenhol van legalább egy új troll. :(
@nincs_itt: sajnos béna vagyok a nyelvekhez :( valahogy kimaradt az életemből ez is...

de ez az ábra és előzőnek az ábrái lerántja azt a teljesítményt a föld alá...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyon_sotet_joslatok_magyarorszagrol_megszolaltak_a_miniszterek.579125.html
Kérdezem. Rogánnal nem lesz semmi?
@Marcellusca: ako előbb elzavarlak szóláriumba, nehogy elvakítson a fehérbőröd, cicafiú:)))
@taga20:
a versenyig még hosszú órák vannak hátra és megnézem ha addig ki nem üt a Ballentines rummal keverve

micsinyá't a frici? csak nem rámászott a rudira? és fel is dugta?

brühüyyy
@guma: pirosbetűs vot az a nap:) ne vageszkodj itt nekünk:))
@Knósszosz: szia! :)

valamelyik nap "építek" neked egy Boeing 737 -t :DDD
@taga20:
bikát nem lehet kapni...úgyhogy marad a merdzsó, ami létezik...a bika(???) meg mikor lesz kapható a bó'tban?
ja? hogy soha?
mert a zinfiniti nem ugyanaz

brühüyyy
@guma: nem kell angolul tudni, Mo.-on a munkaeró költség óránként 7,4 euró, csak 4 vannak mögöttünk.
a pdf tele van táblázatokkal, amik pl. azt mutatják, hogy Mo.-on CSÖKKENTEK a bérek...
@nincs_itt: Ne mongyá má olyantat, hogy csökkentek a bérek! Három éve fillérre ugyanannyi az órabérem. :P :(
@taga20: öcsém a kémberendezésed kimúlt :DDD
@guma: semmi kémkedés, csak elképzeltelek egy szál fűzőben, korbáccsal a kezedben:))
@guma:
-:)) És azt most miért??
Nem is teljesítek jobban...
@Marcellusca: a kőccségeid is? mer' azt értem, hogy annyira jó a munkaadód, hogy nem akar terhelni különböző anyagi juttatásokkal, mer' akkó nem tunná' koncsertálni a feladatodra, de ez neked bisztosan nagyon úgy!
@nincs_itt: meg sem néztem amikor megláttam a szöveget...:D

viszont ezt láttam magyar fordításban... ismerős (kiegészítő)szöveg (tőled) és ábrák.
@Knósszosz: :)

mert legalább te örülsz egy jó gépnek, ha nem is vas :D
így értelmet nyert a képanyaggal foglalkoznom...
tudod, kicsit önző vagyok... :DDD szeretem, ha örülnek az ismerőseim, hozzátartozóim...
@rodeo36: rönó, majd epicsázza a hájpolt csillagodat, te szögletes öregarc:)
asztán nézel, mint a lukinyúl:)))
@nincs_itt: Kit érdekelnek a kőccségek? Fizuemelés meg egyéb juttatások, mit nekem, illyen hívságokkal nem foglalkozik senki. Örűjjek, hogy van melóm.
A zasszonynak van kafé térijája (majdelmúlik) 200 ezer (-adó), oszt nem jó semmiresenem.
@vitéž munkášőr: tiszta őrület az a film...

mintha mindenhol azt szórná, harsogná valaki itthon... talán ezért lettem kicsit idegesebb?
@vitéž munkášőr:
Ja... mindjárt Csíkék közpénzes haknija után (kár értük - is) fél órával közölték a közös véleményt közlő intézet főközlői, hogy nagyjából 440-460 ezren voltak az ökomenikus Orkbán tiszteleten.

Most ezt számolja már meg valaki... ugye..?
Tudtam, hogy beindul a számháború, de azt nem gondoltam volna, mennyire hamar.
@Marcellusca: gyanús vagy te nekem, te kis troll:))
@taga20: hülye! :DDD

az én kecses kacsómba nem korbács illik? a "munkaruhám" is más, te szegényes fantáziájú :)
@Knósszosz: én az online közvetítésre pillantottam rá egy pár percre - forgott a kamera mint a kacsa picsája, de az tisztán látszott, hogy igen szellősen telítik a teret a shitnyikek
@Knósszosz: kálmán, hol a faszban vot, ő 10perc alatt leszámol kétmisi droidot csípőből:))
@guma: najó, nem ragozom tovább, pedig van még egy-két ötletem:))
@Marcellusca: aha, szóval keres a zasszony bruttyó 645 ájrót? nem bazd', ezt mennyi munkaidőjé' aggyák? Havonta 151,67 órára? Vagy ez csak 4-6 órás meló? 4,27 euró óránként??? bruttó??? há' má' értem azokat akik kalandvágybó maradtak ottan!
@guma:

"Elképzelni kétségtelenül lehetséges egy olyan társadalmat, amelyben a jólétnek személyes tulajdonok és kényelmi cikkek formájában mindenki egyenlően részese s a hatalom ugyanakkor egy kis kiváltságos kaszt kezében marad. A gyakorlatban azonban egy ilyen társadalom nem lehet sokáig stabil. Ha mindenki egyforma kényelemnek és biztonságnak örvend, az emberek nagy tömegei, amelyeket a szegénység rendszerint elbutít, kiművelődnek, és megtanulnak önállóan gondolkodni; s ha egyszer ez megtörtént, előbb-utóbb rájönnek, hogy a kiváltságos kisebbségnek nincs semmi funkciója, s el fogják söpörni. Végeredményben hierarchikus társadalom csak a szegénységre és tudatlanságra épülhet."

ismerős?
@vitéž munkášőr:
Te csak rápillantottál... én végig néztem.
Ilyen önsanyargató típus vagyok (néha), azért.
Egy biztos: szerintem a szervezők maguk is nagyobb tömegre számítottak. Ezt igazolja az is, hogy kétszer hallottam a húdesokanéssosemégennyien című sanzont zene nélkül, például a vajdasági Pásztor Istvántól.
Ez elég cikornyás volt szerintem..
@taga20:
Aggy valami támpontot, nem ugrik be a neve... pedig itt van, csak készülök a holnapra és elveszi a maradék bitem terhelhetőségét is a gondolkodáskényszer, ezért hagyom a francba. Szóval...?
@Knósszosz: rákaifilip, hogy a rákegyeki a sz...t:) nem akartam túl anticociális lenni:))
@taga20:
Ja, a dzséniusz milliárdos levédia sztrímet menedzselő menedzser?
Kösz!
@Knósszosz: nem tesz semmit! naponta adok neked ilyen fityeszmuzsikot, ahogy boli mondaná:)))
mit főzöl? kezdek kajás lenni. punci nemkö, elég vot mára:)))
@vitéž munkášőr:
CÖF szint, akadémikusok a legritkább esetben vonulnak köztük. Ha még is, olyan péhédével és egyéb vékzecségel, min ta sitpál.
Most nem izélgetek senkit, de a Hiller hozzájuk képest... keress rá wikin - akár.
@taga20:
Keress a hűtőbe valamit tesó... én tennapi bablevest fogok tolni, igen jóra sikeredett.
Most a piacon vettem babot, nem a Penny-ben.
Volt a franc tuggya hány fajta, 600 kilója annak, ami a Pennyben. Én vettem valami női nevűt - nem emléxem - avval csináltam. Ennek íze van b+!! Tényleg!

Majd mekkérdezem a csókát melyik volt az, oszt értesítelek. Azt tudom, hogy 900 kilaja, a neve titok, egyenlőre. Kurva jó!
@Knósszosz: az isten áldjon meg, imádom a bablevest:) jó nagy kanpaszullyal:)
pluszba itt van neked egy cicababa:)))
www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k&list=RDQohUdrgbD2k
@nincs_itt: Miért, ez mit cáfolna abból, amit mondtam?
@nincs_itt: Aham. Szóval akkor az elmúlt 3,5 év műbalhéinak semmi köze az új földtörvényhez? Köszönöm...
@taga20:
Ismerem, ha a hangját is olyanra csiszolná mint amilyen szép... bár így is jó!
Ez egy valamilyen műfaj, és abban tök jó!
Tényleg!
@Blogger Géza: jó vot a buli? az öreg komenyisták összejöttetek? látványosan leléptél:) plusz a dzsidipi is megugrott:)))
@Knósszosz: ez a pöcsmágnes stílus, én is szeretem:))
@Blogger Géza: Túlbeszélted, Géza. Elég lettvolna annyi, hogy ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Értjük mi.
@taga20:
a bikád be van föstve szép színesre, rőnó a motorblokk(???) vagy csak a szelepek(???) amik EU szabványok és csereszabatosak ejú szerte? osztány van még infiniti vagy annak a neve? és red bull vagy vörös bika hova van betöltve?
a rőnó nem is rossz autó de a citroen mellett meg a merdzsó mellett nem fog labdába rúgni...azt ugyan el tudom képzelni, hogy rőnó motorokat raknak Volvo, és még sok más járgányba...szép nagy műintézet, mint a közösülőgép MON...nem köpködök nem szokásom

maradok merdzsó párti -ha megengeded ha nem- és twisztelettel tudatom meg hasadt a taposóm

brühüyyy

most már mindenképpen megnézem...asszem el is megyek egy "nap" ra (inglis) gyorsan hortyogásmentesbe, hogy lássam a nagy flúgos futamot...te szoktad nézni a NASCAR-t? az még flúgos
@Knósszosz:
brühüyyy

Talpra Magyar, hív az urna!

Meg ne válaszd Viktort újra!

Kibírsz vele még négy évet?

Ez a kérdés! Válassz, kérlek!

Mi magyarok annyi mindent elcseszünk,

Elveszünk, ha nem maradt egy csepp eszünk!

Alkotmányunk véres kardja

Hajszálon függ, rozsda marja.

Nevet rajtunk Európa:

“Lázadj már, te idióta!”

A magyarok szégyene, hogy kertelünk,

Felkelünk, de odacsapni nem merünk!

Nincsen jövőnk, csúf a múltunk,

Jelenünkből nem tanultunk!

Sírunk, hogy a sors lecsap ránk,

Nem hogy inkább észbe kapnánk!

A magyarok kedvelik a bánatot,

Állnak, mint a vágóhídi állatok.

Fényesebb a lánc a kardnál,

Fegyvert fogni mér’ akarnál?

Fogjál inkább papírt-tollat,

Valljad be az adót holnap!

A magyarok jámborsága végtelen,

Képtelen ezt felfogni az értelem.

Gazdaságunk büszke gálya,

Nyugdíjpénzünk elment rája!

Lyukas csónak nem gyorsnaszád,

Lapát helyett fogjunk kaszát!

A magyarok istenére, mit teszünk,

Kik leszünk, ha hullámsírban itt veszünk?

A magyar név megint szégyen,

Nem mutat jól nagy mellényen!

Méghogy e nép vitéz, bátor?

Mit keres itt a diktátor?

A magyarok istenére, mit várunk,

Kit ámítunk azzal, hogy mi diktálunk?

Száz trafiknak egy a vége,

Megy a Lázár bal zsebébe!

Jobbfelől a Közgép tömi:

Ettől szép a rablórömi!

A magyar nép önérzete szép dolog,

CBA-val jobban megy a mélytorok.

Orosz testvér, orosz atom,

Levizsgáztunk pribék szakon!

Büszke ránk az elvtárs, Putyin:

Soha nem nyert ennyit mutyin!

Jövőnk múltján ötágú a szégyenfolt,

Vörösebb a vérnarancs már régen volt!

Hol sírjaink egykor állnak,

Nyugodt földet nem találnak.

Verejték lesz ott a harmat,

Ez a sorsa a magyarnak!

Mi magyarok, áprilisban választunk,

Elűzzük a rablókat, vagy rá…..tunk!”
@rodeo36: elég csöves valami, de néha belebotlok:) mattkensethnek drukkolok.
@rodeo36:

"Elűzzük a rablókat, vagy rá…..tunk!”
És, most kapok majd hideget, hogy... és meleget is... szarok rá.
Tudod miért...
Tovább bonyolódik Rogán Antal ingatlanügye. Rogán nejének ugyanis a saját nevén is van egy lakása a lakóparkban, egy 141 négyzetméteres lakás 52 százaléka az övé (A maradék 48 százalék azé a Deák Annamáriáé, aki Rogán helyettesének, Puskás Andrásnak a neje.) Rogán szerint második gyermeke születése miatt vettek “még két szobát”, amit össze akartak nyitni a már meglévő lakásával – azzal, amiről egészen március 21-ig azt írta vagyonbevallásában, hogy csak felerészben az övé.

Rogán állításával a két lakás összenyitásáról van némi probléma: az egyik lakás a B. lépcsőház 1. emeletén, a másik a C. lépcsőház 3. emeletén van.
@rodeo36: ezt tolnám a tumblr-re, te írtad?
"Orbán: Rajtunk van az Isten áldása"

...és ezt személyesen az Úrtól hallotta...
@dr kíváncsivagyok: a bögölytekin tetű ingatlanban utazik. még bissaui útlevél se kell hozzá
@taga20:

"plusz a dzsidipi is megugrott:)))"

az nem alaptorvény-ellenes ?
@vitéž munkášőr:
" a bögölytekin tetű ingatlanban utazik. még bissaui útlevél se kell hozzá£

A csuti ártány lehuségesebb embere,...oszt ossze akar nyitni egy 1. emeleti lákást ,...egy 3. emeletivel !
A genyája...
Elore rohogok , hogy a kormányváltó tuntetesen csak 20 - 30 ezren lesznek - ki a fasznak van 400 buszra pénze -...és a békások úgy elbízzák magukat , hogy 6. - án este magukhoz nyúlnak...
@Knósszosz:
"Ja... mindjárt Csíkék közpénzes haknija után (kár értük - is) fél órával közölték a közös véleményt közlő intézet főközlői, hogy nagyjából 440-460 ezren voltak az ökomenikus Orkbán tiszteleten."

Ja,...sikerult minden második szavazójukat odabuszoztatni...
NAGY BUKTA LESZEN 6 - án fideszéknél !
@dr kíváncsivagyok: egy másik tömbben ráadásul - egy lökorbuzi-é veszett el a vend majomban
@vitéž munkášőr:
úgy tűnik itt ma többen beleszagoltatok a békemenet gázaiba...és attól ilyen ez a:

khón zse nial it é cum trucc (a bokátokig sem érek a gáz szippantás híján)

az meg nó belpráj zó-t érdemel, hogy:

lő-korbuzi-é

az ugyen nem ellenlábasa (nem fazék) a magyar münhauzen-nek (vagyhogyapicsábahíjjákazalcsútistadiontervezőt?) ja b+ ma kóv ec z

brühüyyy

khón gratc
@vitéž munkášőr:
kanadaihirlap.com/2014/03/29/nemzeti-dal-kicsit-maskepp/

bééééééé get béééééééééééééé get

brühüyyy

nekemisteccett
@dr kíváncsivagyok:
valaki kiszámította (bizonyosan nem fideszes azok nem tudnak) hogy az adott méretek alapján nem lehettek többen mint 97000!!!!!!!!

eben a sofőrök és a biztonságiak is benne vannak

brühüyyy
@taga20:
ha jól tudom Hamiltonék luíza a pólós

brühüyyy
@rodeo36: nem ellenlábasok: az egyik kockát gurított (lökorbuzi-é), a másik meg gömböt tolt (ma kóv ec z) az organikus turul kis picsájába
@vitéž munkášőr:
az egyetlen hozzászóló és minő elegáncsos

Qualis rex, talis grex!

kibaszottul pontos, mint ezt én már régen aszondom: magyarul: fejétől bűzlik a hal

brühüyyy
@taga20:
még 3 óra 53 perc a kezdésig

www.formula1.com/gallery/launches/

brühüyyy

mit fog a Ricciardo tenni ő az "új ausztrál" a "bully"-ban?
Nem tanúlnak a politikusok. Most Fico került sorra Múbarak, Kadhafi és a többiek után...

Fico nagyon nagy vereséget szenvedett.

Andrej Kiska független jelölt nyerte meg a negyedik közvetlen szlovák elnökválasztást a leadott voksok csaknem 60 százalékával.

Én már attól féltem, hogy az új cájg nadrágom avatására is bejelentkeznek, de egy el sem készült gázcső nem úszta meg.
@vitéž munkášőr:
én hülye, maradok a sok bevált anortodox-oknál:
Phytagoras, Archimédes, Aristótelés
Láo Cé
Zarathustra
Michelangelo Buonaroti
Leonardo da Vinci
Ybl Miklós...a többit gondold hozzá

egyébként nagyon nagyra tartom micheal Moore szobrászatát és sok minden mást többek között El Greco-t

brühüyyy

most meg le vagyok leplezve mint a 4-es metro csak a pocakos parkőr nem gyühetbe
@dr. jenőke (jenőke):
szolgáljon ez példával...bár amikor nemzetközi sportporondon olyat olvasok: aranyérem Kovács Béla akkor mindíg megvárom a zászlót és sohasem gyütt a piros fehér zöld

hogy mikvannak

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
vannak olyan helyek, ahol amikor szüxéges változtatnak és nem nyalják tovább a szaros nyalókát

brühüyyy
Jó reggelt!
Ezek a balliberálisok elvettek tőlem 1 órát. :))
@V-PORT:
Csak kölcsönbe, októberig.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt nem tűrhették, a végén náci rabszolga lesz az utód, hogy nézne az ki?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
neked ez egy gimmik? próbáld ki és utána beszélj

mijafaszagondmamagyarországon...nem szabad baszni?

brühüyyy
@V-PORT: ősszel visszakapod, megígérem:)
@rodeo36: 1óra 25min, minimum, de ha esik ako csúszik pár órát a műsor:)
@taga20: Nem hiszek én ezeknek!
Bár lehet, hogy nem is ők voltak, hanem a Fidesz. Remélem nem Selmeczi kezébe adták.
@rodeo36:
Ébredj fel ha álmodol, Dajcslandban történt, a magyar náci az megszúrná, a Zagyva szerint.
@rodeo36:
Nem tőlem kérdezted, de - engedelmeddel - én válaszolok:
Szabad, szűk családi körben (otthon) nagyot az asztalra!
@V-PORT: persze, fő az óvatosság:)
azé én se adnám selmeciribanc kezébe, még megvédené és eltűnne:)))
@taga20: Aztán Schmitt Pál írna róla egy könyvet, az lenne a címe, hogy "Az eltűnt idő nyomában". :)
index.hu/belfold/2014/03/29/baloldal_2014/
Ijesztően okos vagyok. Török Gábor hozzám képest nulla. :))
@Blogger Géza: Géza csak annyit "cáfol", amit beszédeiben Orbán elmond, egész pontosan MINDENT.

A "műbalhék" éppen azért voltak, mert ilyen törvényeket "alkottak" és fogadtak el zsinórban. Ez már csak hab... szóval, a lényeg megtörtént, kialakult az új birtokos réteg, v.ö. Mikszáth: Rokonok című művével.
Csak ennyi történt!
@Orica Középföldi:
Ki tudja már ebben a nagy kavalkádban.
@Orica Középföldi: a picsába! igazad van köszönöm!
@tristen2005:
"Ébredj fel ha álmodol, Dajcslandban történt, a magyar náci az megszúrná, a Zagyva szerint. "

Ezt a majomszabásút fizettuk 4 évig....
Uramisten,...még emberszabásunak se lehet mondani !
@dr kíváncsivagyok:

Ő mondta az lmp-s csajra, "igaz hogy cigány, de szúrnám", nem jut eszembe a csaj neve.
@dr kíváncsivagyok:
Jó, a villanyreszelő gyerek az újságíró srácot is megszúrta volna... hiába no, a meleg hagyományok... oszt ez a kisköcsög népség a buzifelvonulás ellen tiltakozik, amikor szinte sütnek. :)
@tristen2005:

"Sötétség a Tisztelt Házban

Nehézkesen indult a tegnapom. Nem volt suli: programot kellett szervezni a hétévesnek, miközben képviselői csoportülés, Parlament, első felszólalás – szűzbeszéd.

Hosszú nap egy új rendben. Furcsa és disszonáns. Még mentek a félrenézések, mindenki kérdezgetett, hová ültök, hogyan viselitek. Politizáltak, esélyt latolgattak. Erről beszélgetett velem mindenki a Fehérházban, a boltban a konyhaasztalomnál.

Hosszúnak tűnt a nap. Hosszú is volt. Este kilenc körül véget ért. Ám a „móka” csak ezután jött. Hullafáradtan, éhesen kivánszorogtam az ülésteremből, amikor ráébredtem, hogy se autóm, se pénzem. Képviselőtársaim a folyosón üldögéltek, így feltettem a klasszikus kérdést: „nem tud valaki hazavinni?”

Utólag már tudom, klasszikusan rossz kérdés.

Érkeztek a válaszok, „hazaviszlek, de magamhoz”, én meg mosolyogtam, gondolván, egyszer úgyis abbahagyják. Tévedtem. Belelendültek. Sőt. Jobbikos képviselőtársam például így szólt: „attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek!”

Ilyen mondattól lefagy az ember lánya. Vagy üt. Fiatal lányként, a kollégiumban már ütöttem ilyen helyzetben. Arcon, lendületből, első felindulásból. Parlamenti képviselőként azonban, 38 évesen lefagytam a Tisztelt Ház folyosóján. Suta, vicces válasszal próbálkoztam. Olyasmit feleltem, talán, hogy „álmodik a nyomor”.

Aztán elmeséltem a barátaimnak, mi történt. Kiakadtak. Felháborodtak. Az arcukat nézve furcsa dilemma költözött a fejembe. Azért bánnak így velünk a férfiak, még a XXI. században is, mert úgy gondolkodnak rólunk, mint a középkorban. Vagy van a másik magyarázat, amit felnőtt nőként, túl egy házasságon és egy gyermekszülésen, egy hozzám nagyon őszinte és közelálló embertől „tanultam”: a férfiak úgy gondolnak a nőkre, mint szexuális vágyaik megtestesítőjére, és amikor egy egészséges fiatal férfi találkozik egy szép, fiatal, attraktív nővel, akkor csakis egy dologra tud gondolni.

A válasz, mindegy is, hol van az igazság, azt hiszem, nem lehet más, minthogy egy kulturált, magára valamint adó férfi nem mond ilyet egy nő arcába; főleg nem úgy, ahogyan ezt a képviselőtársam tette. Hosszú fejtegetésbe lehetne itt bonyolódni, és hosszú konzekvenciákat vonhatnék le, de talán egyetlen mondat mindent elmond: „Egy buta, sötét suttyó vagy, Gyula!”"
osztolykanagi.blog.hu/2013/02/20/sotetseg_a_tisztelt_hazban
@tristen2005:
Mono? Akkor majd hajtok a másikért... :(
@taga20:
Dobtam egy csomó képet, majd Fab átengedi valamikor, mert telenyomtam linkkel... bakker...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: köszi, várom. most éppen a futamon idegelem magam:)
@taga20:
Pár már itt van, de azokon is látszik, víz az alig van... a legmélyebb részen kb. 1 méteres, a kajak evező csak a feléig merült el (több mint 1 m hiányzik).
Néhol meg a hajó alját karistolta a kavics, 5-10-cm a víz feljebb, ahol kiszélesedik és kavicságy van. :(
@Penivaldes: megpróbálom, de áll a szőr a hátamon:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: irigykedem itt a dombtetőn, ahol max. a mókusokat nézhetem. nagyon szépek a képek, függetlenül attól, hogy kicsit alacsony a vásszer:)
@taga20:
Boli másnapos vót, aztán kiitta:)
@tristen2005: nagyon jópofa ez az alom borz:)
remélem nem felejtetted el:)))
www.napiszar.hu/showPost/Napi_tennivalo__4
@Penivaldes: szereti a szőröm:) apropó, mi van szőrrel, csak nem elkezdett melózni? és azé nem bassza itt a rezet. hiányzik egy kicsit nekem a süketelése:)))
@tristen2005: nem vagyok másnapos, me mindig időben elalszom, ha má nem bírom:))
@taga20: tőlem ne kérdezd, nem lakótársam nekem.
szerintem beállt a vándorcigányokhoz.
@Penivaldes: ekszpasidról gondoltam tucc valami infót:))
@tristen2005:
Bolondvagyol, te... Október 23-án voltam vízen utoljára, tegnap elsőre lenyomtam azt a kb. 8 km-t. Pláne, hogy a mancsom még mindig fáj, de most már a vállam is... tegnap este is skót malátapárlattal csillapítottam. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem is tudtam, hogy a skót malátapárlat a vállra kenve fájdalomcsillapitó....)
@Penivaldes: azé vot itt egy-két virtuális petting köztetek, ha nem csal a memóriám:))
@taga20: lehet, hogy egyszer-egyszer eltudott csábítani bagettjeivel, de ez nem volt gyakori.
@Penivaldes: ki az a szőr? te mirő beszélsz, nem értelek:)
egy jó kis bagett, minden csajnak az álma:))
@taga20: én is szeretem, félbevágva, felkarikázva vajjal megkenve.
@Penivaldes: plusz fokhagyma, gondolom:)
@Penivaldes: mi vot füreden? fasza a víz:)))
(tudom házsártos kisasszony, balatonfüred)
@taga20:
Miért, akkor seggest ugrasz?
@taga20: volt ott minden, sok sok ember, sétáltatta a kutyáit, gyerekeit, kacsák pihentek az árnyékban. orosz kislányok énekeltek.
@tristen2005: hogy te mekkora humorherold vagy:)
iszol te rendesen? hogy egy klásszikust idézzek(bájboli:))
@Penivaldes:
"rosz kislányok énekeltek."
Mi volt ott?
@Penivaldes:"orosz kislányok énekeltek."
ne ijesztgess má! asztán jön putyin és megvédi a füredi oroszokat és elcsátoja a badacsonyt:)
plusz lefoglalja a balatoni hadiflottánkat:)))
@Penivaldes:
Azt nem tudom, nem pazarlom olyanra.
Szigorúan BELSŐLEG!
A tények azt mutatják, hogy az MSZP kormány alatt 600 bennfentes jutott földbérleti joghoz minösszesen, most pedig 6000, azaz több mint tízszer annyi.

Azaz ha most van is mutyi, az MSZP idején kereken tízszer nagyobb mutyi volt, már ami a földosztást illeti.
@taga20: Badacsonyi szőlőhegyen..szép hely az, na. Badacsony, Szent György hegy, Gulács, Csobánc. Oda megy fel a Soma Mamagésa, amikor elakar némulni.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hülye gyerek, a 6000 ezer az pont 10x több mint a 600. Akkor, hol a mutyi?
@tristen2005: hagyd eszt a faszt, biztos beakadt a rántotthús a klaviaturájába:)
matekból meg megbukott. persze ezeknek még a negatív is pozitív:)))
@tristen2005:
@taga20:

Az MSZP alatt 600 bennfentes nyert csak a földbérleti pályázatokon.

A Fidesz alatt 6000 nyertes volt.

Mi nem világos ?
Igen, a Fidesz 10-szer több embert juttatott földhöz, mint az MSZP.
Azaz az MSZP-ben 10-szeres a mutyifaktor.

Vili ?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én is beakartam rakni:))
nagyon vicces, vagy mégsem, me ez a pöcccs mindig visszajön ebbe a bénahazánkba:(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Az MSZP alatt 600 bennfentes nyert csak a földbérleti pályázatokon.

A Fidesz alatt 6000 nyertes volt."
te gyagyás bazdmeg, olvasd má vissza az öszödibeszédedet!!!
bakker, ménem mész inkább a lengyelbirkameneteseket hazautaztatni:)
@taga20:

Ma te vagy a soros, a többi MSZP csicskával.
Vedd fel a tüntető cipődet, oszt menj Gyurcsány seggét lefetyelni.
Még odaérhetsz időben ! :DDDD

mno.hu/ahirtvhirei/tuntetest-tart-delutan-a-baloldali-osszefogas-1218631
Lehetne erre a mai tüntetésre ivós játékot szervezni.
Iszol, ha elhangzik, a diktátor, Simicska, Orbánisztán, oligarcha, Putyin, Paks vagy mutyi szó.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Miért ti ezt csináltátok tegnap? Ti Fidesz csicskák Orbán seggét lefetyeltétek tegnap?
@tristen2005: snapszer vagy ulti?
birkamenet meg egy borzalom!
az a baj, hogy ha dől ez a dakotarencer, ako megint előadja pl.kerényi,fekete,szaniszló,etc., hogy csak azé konyakoztak ezekkel, me belülről bomlasztották a maffiát:(
hogy nekem mé köllött a gerinc, csak a baj van vele:)))
@V-PORT:
Nem jó, úgy járunk mint, Jocky!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te eszt a sorosdogot ne feszegesd, me a főnököd is az ő pénzén lett ekkora segg, amiből te is előbújtál:))
@nincs_itt: Tehát nem cáfol semmit, köszönöm!
@taga20:
Állva eltudnak temetni:)
@taga20:

Azért csak beszéld rá az itteni MSZP csicskákat, hogy legalább bridzselni tudjatok majd, ha meglesztek 4-en.

De nem zavarok tovább, mert olyan meghitten nyaltok az MSZP-nek, hogy nem szívesen gázolok bele tényekkel a szegfűs lelkivilágotokba.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te egy rendes ember vagy, de pár év múlva ne csókolgasd a kezem, sűrű bocsánatkérés közepette és aszt bizonygatva, hogy nem gondoltam vityáról aszt, hogy ilyen tróger:))
@taga20:
Te, szerintem ez valami MSZMP tagelvtárs lehetett, mint a jelenlegi qrmány oly sok prominense.
Gondolom így kompenzál, mindenki, aki nem ért vele egyet, az MSZMP és MSZP csicska. Világos...
Logika!
Tudod, van akváriumod??? :))

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Itt vannak az 50-60-as komcsi nyuggereid!

index.hu/video/2014/03/29/kommunistak/

Az IQ csak úgy tombol, meg az a sok fiatal... De'télleg! Nem vagytok szerények, az tény, de eszetek se sok... Gondolom még a "régi szép" foximaxiról jött a hozzád hasonló pártcsicskák "tehetsége". Azért a vörös kiskönyvedre vigyázz, mert ha Piktor holnapután újra komcsi lesz (mert hát a libsi vonal előtt - elég érdekes - de komcsi volt), akkor komoly értékkel bír, mondhatod, hogy te végig "ellenálló ettárs" voltál!
Szánalmas párköcsögök vagytok, eszetek és tehetségetek a tehénszarral vetekszik! A coci hívők szintjén éltek, se többek, se kevesebbek nem vagytok - ALJANÉP!
Bolsevik a fajtád!
miért kell az ilyen szép vasárnapot is elrontani az ilyen kivénhedt alakoknak, mint ez a Gyurcsány hamisító??
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nulladik Piktor - a Liberális Internacionálé alelnöke - 1992-2000.
Kérdésem tulajdonképp nincs...
Előtte KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség) titkár...
Értem én!
Persze... és én vagyok a libsibolsi...
Anyukád jól van?
Eszed mint egy marék lepkének.
Most tényleg legyek KISZ titkár, majd választassam meg magam a Liberális Internacionálé alelnökének, hogy te naponta 29x csontig benyalj nekem?
Ááááá... nem annyit! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hogy Te milyen kitartó vagy! ezt hányadszor próbálod beleverni a beton fejibe? :-)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Az IQ csak úgy tombol, meg az a sok fiatal... De'télleg! Nem vagytok szerények, az tény, de eszetek se sok... Gondolom még a "régi szép" foximaxiról jött a hozzád hasonló pártcsicskák "tehetsége". Azért a vörös kiskönyvedre vigyázz, mert ha Piktor holnapután újra komcsi lesz (mert hát a libsi vonal előtt - elég érdekes - de komcsi volt), akkor komoly értékkel bír, mondhatod, hogy te végig "ellenálló ettárs" voltál!
Szánalmas párköcsögök vagytok, eszetek és tehetségetek a tehénszarral vetekszik! A coci hívők szintjén éltek, se többek, se kevesebbek nem vagytok - ALJANÉP!
Bolsevik a fajtád! "
nem báncsá má! rendben, nem kőbányait viszek:)
csak ne üss:)))
@Penivaldes:
Az eredeti se semmi kretén, de ez a szánalmas klón a tehénszar hasznosságát se éri el.
@taga20:
RENDES sör nélkül ne is merj jönni! Vagy bor... na, jó, jófej leszek, lehet pálinka is, de előre szólok, mocsok kritikus a társaság!
Szóval, ha szégyenbe maradok miattad, neked huggyoztak!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver a legjobb csavarlazítóval megyek, megígérem:)))
@taga20: Na regélj, hol találkozzunk az operánál? :)
@taga20:
WD 40-em van, de csak hobbyra használom, a szlopálása annak a fidesznyik pártköcsögnek fenntartva. Drága, drága, de...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg, érd bemtér:) remélem kocsival jössz, me a sárgabuszra allergiás vagyok!
bár ahogy elnézlek, még robogót se vezetté életedben, max. kecskét:)))
@Blogger Géza: "Mivel az EU-ban a mezőgazdasági támogatás alapvetően területalapú, akinek több földje van/több földet bérel, az bizony több támogatást fog kapni. És bizony így lesz, bármelyik párt bármelyik nevű jelöltje is tölti be a miniszteri posztot. Megdöbbentő dolog ez a matematika..."

B+ Gejza! Csak ennyire telik? A fideszesek azért lopnak mert a többiek is lopNÁNAK???

Köszönöm bíró úr, nincs több kérdésem...
@taga20: Ne hülyülj 1986 óta van hivatásos jogsim, még az MHSZ-nél raktam le 1700 forintért, B és C kategóriára. A seregben meg ilyet vezettem a Zalkán, ahol Boli őrkatona volt. :)

www.emvhg.hu/borze_kepek/1331835731_800x600.jpg
@taga20: Azt meg sem merem hallani, hogy amikor a haza megköveteli, te nem mész el a nagy összebukás meetingjére, miközben az összes valamirevaló hazafi ott lesz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" az MHSZ-nél raktam le 1700 forintért, B és C kategóriára".
most lebuktál te bolsevik, adok én neked emháeszt:) ha eszt zázrevics evtárs megdudja, neked recsk:)) vagy szibéria!
Nahát, nahát...

"A múlt csütörtökön meghalt Welsz Tamás is gyanúsított volt abban a perben, amely Répás Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek szervezője ellen folyt nők és kiskorú lányok szexuális szolgáltatásokra való kiközvetítése miatt - írta a Blikk vasárnap. A Welsz Tamással kapcsolatba hozott kiskorú lány módosította a vallomását, így a férfi később gyanúsítottból tanúvá vált az ügyben.

Gyanúsított volt a Répás Lajos elleni perben a múlt csütörtökön elhunyt Welsz Tamás - közölte a Blikk. Répás, aki a Miss Hungary szépségversenyek szervezője volt, fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott, a gyanú szerint pedig megrendelőinek 2010 nyarától nőket, köztük több kiskorú lányt közvetített ki.

A Simon Gábor MSZP-s képviselő pénzügyi tanácsadójaként elhíresült, bissau-guineai útlevelekkel üzletelő Welsz "gyakran rendelt lányokat" - fogalmazott a lap. A nyomozati anyag szerint Répás modelljei közül az akkor még kiskorú, 14 éves É. B. volt a kedvence, aki valódi korát Répásnak és kuncsaftjainak sem árulta el.

A nyomozás nemrég vádemeléssel zárult, négy vádlott áll hamarosan bíróság elé, Répás Lajos és egy társa, mint kerítő, és két üzletember, akik kiskorúval folytattak szexuális viszonyt. Welsz is gyanúsított volt, de mindenképpen megúszta volna, mert a lány ismeretlen okból visszavonta az ellene tett vallomását - tette hozzá a Blikk.

"Tamást eleinte elővették a lány vallomása miatt, és meg is gyanúsították, de aztán É. B. valami oknál fogva, az első vallomását úgy szépítette, hogy Welsz csak a barátja volt, önszántából feküdt le a férfivel, aki nem is tudta valódi korát" - mondta a lapnak Répás. Hozzátette, a tinédzser szintén kérte Welsz Tamást, intézzen neki dokumentumot, hogy kijárhasson Afrikába is dolgozni.

"Tamás elkérte a lány igazolványát az afrikai papírokhoz, akkor látta meg mennyi idős valójában. Szólt is nekem azonnal, hogy B. még messze nem nagykorú. Ettől kezdve nem adtam a lánynak hosztesz munkát, ami eleve nem szexről szól, de az ellenőrizhetetlen, mit csinálnak a megrendelővel a négy fal között" - mondta Répás."
hvg.hu/itthon/20140330_Welszt_kiskoru_lannyal_folytatott_szex_mi

Oszt ez a faszi szabadlábon lehetett, úgy, hogy nem volt titkosszolgálati hátszele, akik kimosták minden szarból?
Neeeee... én meg a királyfi vagyok, aki tüzet adott a sárkánynak! :))
@taga20: majdnem aszt írtam, hogy megtudja, pedig azt akartam, hogy megdugja:))
Ez a sok önfeledt ember, aki örömmel és békességgel... gyűlölködnek...

hvg.hu/itthon/20140329_Egjen_a_pofadrol_a_bor__igy_nezett_ki_a

Mi lett volna, ha a komcsi nyugdíjasok is ott baszták volna a rezet!? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nagy a szám:) egésznap csak szépirodalmat olvasok és locsolom a virágokat, meg simogatom a...:))
Ki lesz, ki lesz kormányon... Tök mindegy. Magyarországon csak rossz lehetőség van.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szin magyar jobbik.
A helyi esélyegyenlőségi program kapcsán Polonyi Zsolt kijelentette: olyan településen kíván élni, „ahol egyetlen magyar embert sem ér hátrányos megkülönböztetés”. Dr. Tittmann János abbéli reményének adott hangot, hogy a képviselő „magyarok alatt mindazokat érti, akik hazánkban élnek”. – Máskülönben svábságomnál fogva sértve érzem magam – tette hozzá a polgármester. – Nekem is vannak sváb gyökereim – hangzott a viszontválasz Polonyi Zsolttól. Ez azonban dr. Tittmann János szerint „nem mindig látszik”.

www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/ki-a-magyar-a-dorogi-jobbik-kepviselo-szerint-545942
@Penivaldes: ménem? tele vagyok feszkóval:))
@lavór:
Atomot nekik... ja, bocsi, a ruszkitól már az is megvan! :((
@tristen2005:
Hmmm... az én tojásaimon is üldögélhet a kicsike! :)
Feláldozom magam! Csak értetek, hogy ne inzultáljon a csaj benneteket!
@tristen2005: te ne húzzál még föjjebb, me szolok peninek, hogy simogasson tovább:))
@taga20: ne haragudj, de én se téged, se tristent nem simogatom
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jut eszembe, megy még penicicával, meg csekkcicával a pocisimi mostanában?:)))
@taga20:
brühüyyy

2014 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX
Provisional Results
Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Pts
1 44 Lewis Hamilton Mercedes 56 1:40:25.974 1 25
2 6 Nico Rosberg Mercedes 56 +17.3 secs 3 18
3 1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 56 +24.5 secs 2 15
4 14 Fernando Alonso Ferrari
@Penivaldes: persze bolit simized, hugi! eszt megjegyeztem:)))
@taga20: nem szoktunk hármasban, csúnya gondolat
@taga20: őt sem, öreg már. simogassa őt Alfie.
@taga20:
Indiszkrét vagy...
Meg állat!
Hülye perverz, kíváncsi, sörtelen... :D
@Penivaldes:
Irigyek ezek, az a baj!
A hármas nem rossz, ha rajtam kívül 2 csaj van benne még... Szeressem... :)
@rodeo36: drága öreg barátom, vettel má a spejzban van. nyárig lőtávolon belül kö maradnia, nyáron hálidéj egy hónapig, addig nyúibácsi feldob egy-két skiccet a palatáblára, ősszel meg az ázsiai pályákon beindul a szebhenger:) még nem késő felkapaszkodni az úthengerre:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne törödj vele, lehet, hogy öreg vagy, de egész jól tartod magad:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te egy démon vagy! előjött itt a testiség(peni mindig eszt dobja föl, nem tudom miért:)) és mindig te ugrassz be nekem:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Hatezer új munkahely született Pécsett az elmúlt négy évben, büszkélkedett a választás előtt másfél héttel a pécsi önkormányzati lap a KSH adataira hivatkozva. Az impresszív statisztikával második ránézésre azért akadnak gondok, például belekerült a pécsi önkormányzat által szervezett 300 fős nyári diákmunka, illetve a város és az állam által szervezett közmunka, amely mintegy 1500 főt érint, nem beszélve a különböző pályázatilag támogatott munkahelyekről.

Ha a listát alaposan végigböngésszük, teljesen másra következtethetünk: összesen 1500 piaci céges munkahely jött létre ebben a ciklusban, miközben csak az Elcoteq bezárása miatt 2400 ember került az utcára. A városban most jóval 10 százalék fölött van az álláskeresők száma, ami sokkal magasabb a válság előtti adatoknál."
Csak nem???
@taga20: én sosem dobom be, csak te szeretnéd, hogy bedobjam.
@Penivaldes: hugi, ne add itt a nyuszikát, alig várod, hogy valaki bedobja a síkos témát:))
@tristen2005: mivan öcsisajt, leeresztett a guminőt és ezé cseszegecc?:)))
www.napiszar.hu/showPost/Gumino
@tristen2005: na ezé szeretlek, me ekkora barom vagy:) (majdnem akkora, mint én, meg rodeo, meg peni, meg boli, meg triszten, ja te má voltál:) meg csekk, meg guma, meg..., bocsánat, ha valakit kihagytam:)))
@Penivaldes: aszt ismered, hogy" szabad vagyok mondja a majom a rácsnak.
én nem majmok közé vagyok zárva.":))
(talán bizottság)
dakota mafia

mint a sáskák úgy lepusztíccsák a zországot...

ha kapnak még 4évet minden simicska tulajdon lesz....
@Vitéz.László: én magamat, csak a testemen át adom:)) a dakotaklánnak
@tristen2005:
Értem én, hogy a nemzetközi helyzet melegszik, de azért ezt nem kéne... a saját kis perverz álmaidból lécci vegyél ki! :((
@tristen2005:
Szeretném látni a képeken lévők beleegyezését a felvételbe!
DE NÉV SZERINT! :))
(Evégre a törvény a múlt hét óta előírja!)
@Vitéz.László:
NEM IS IGAZ!
RÁGALOM!
HAZUGSÁG!
Csak résztulajdona lesz, a másik része a Piktor gyereké...
@taga20:
Te a Pamela Anderson, vagy a Medveczky Ilona verziót kedveled?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: neki nem kö szerintem, amilyen kis buja:)
van neki egy nyuszikája:))
intimcenter.com/webshop/vibratorok/exkluziv-vibrator/eros-rezgesu-ketmotoros-nyuszis-vibrator-vibe-therapy-angora/
@tristen2005:
Nem is lehet kérdéses!!! :))
Izé... sör???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na jó, nem is vagyok olyan bátor:) én is a fityeszre fogok szavazni, csak ne bántsatok:)))
@taga20:
A kedvenced?
"Rezgős nyuszis erekció gyűrű, Rabbit Loop" :))
Bazz... mindenkinek lehetnek "gyengéi".
@tristen2005:
Ennyi ostoba némbernél te még nézel arcokat? :(
@tristen2005: én a szamantafokszos verziót kedvelem:)))
@taga20: látod, hiába mindig jókor jutok eszedbe. :) Még akkor is csak rám tudsz gondolni, ha más nővel csevegsz szexről. ;)
@Penivaldes: te kis nyuszislány:) te kis alamuszinyuszi:)))
@taga20:
Ááá... csak nézek, milyen perverz állat vagy...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a csak egy kicsit erős, de eléggé impulzív vagy, így beugrassz az agyamba:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: képzelheted, állandóan rólad fantáziál. mondtam is neki, hogy figyelj rám tagabatyi, menj el Alfihoz, aztán vesd rá magad. de nem megy, csak itt szenved.
.)
@taga20: nem mutatok túl sok hasonlóságot egy nyúllal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem kö a melléduma! mindenki ismer itt:)) még a vízről is a vízágy és a csajok jutnak eszedbe:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: amihez nyúlnak tönkremegy. Pécs ennek iskola példája.
@Penivaldes: ha kezes leszel, küldök neked a szülinapodra egy pléboj cuccot:))
p2.vatera.hu/photos/03/6c/9bf6_1_300.jpg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem én már Gyurcsány beszéde után. Pedig ő lesz az első. :)
Amúgy már várom a trollokat, hogy tegnap többen voltak. Pedig ők is tudják, hogy a jobboldal ebben mindig is jobb volt.
@taga20: Ha csak olyan kis szende jaj istenem most imádkoznom kell egy sort lány lennék, még akkor se jutnék eszedbe, ha neked válaszolnék. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: bébi ne haragudj, de bejött az asszony a napozásból, mennem kö:)))
@V-PORT: megmondom, az atv által mutatottak alapján már jóval többen vannak ott, mint amire én számítottam. Én azt hittem, hogy a jó idő inkább parkba és kirándulóhelyre csábítja a népet, nem az operához.
:) Én nem ihatok egynél többet, nem fér bele a diétámba. :( Úgyhogy helyettem is innod kellene...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Igyál rövidet, a sportoló haverom is mindig azt ívott verseny előtt, zsírégető, Például tiroli alsó, az rövid:
Ez az Atv közvetítés jó.
@V-PORT: Na mizujs hol vagytok, én már ideértem. ;)
Kónya Péter, pólóban. Simicska-Orbán először.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver, itt állok a bemtéren. hol vagy a cés jogsiddal?:))
Feri ingujjban. Nem eladó a szabadság. Orbán szemétdombra. Szeretjük a hazánkat. Feri, be fogsz rekedni! Mutogatós néni. Eu mi, Kelet Orbán. Feri magáról beszél, vagy Orbánról, ez még nem tiszta. Nincs 4 év. Mindjárt énekel. Legyőzzük Viktort.
Feri jó, nagyon jó. Ehhez ért. Útelágazás. Győzünk. Mit ér a magyar?
@taga20: Baszod nem az operához kellett menned? ;)
Igen, igen. Erő,mondja a Jedi harcos.
Feri betartotta.
@V-PORT: Furcsán Nyerenc elég gyengusz volt. ;)
Most két kevésbe érdekesek jönnek. Fodor Gábor. Bla-bla-bla.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: anyád vot gyenge, meg závevics evtárs:)
szeretnéd, ha a jobbikos csicskavezéred, fele ilyen karakán lenne!
Fodor Gabi a március 15-i beszédét nyomja. Ha már egyszer megírta, el kell mondania.
@V-PORT: haver, te kire izgulsz? vityára, vonára? érdekelne, me nagyon osztod az észt:)
@taga20: Lófaszt mama. Még a körülöttem állók sem hiszik el, hogy győzhetnek, képzelj el akkor engem. ;)
@taga20: Csak rövidítek. Ne legyél már ilyen. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: el se tudlak képzelni, mint aki rendszeresen emegy melózni, nap, mint nap:)
a víz levert, gondolom téged is:)))
@V-PORT: tú tömör vagy, még a végén félre ért valaki:))
Fodor nem egy Gyurcsány.
Ami Gyurcsánynak jól áll Fodornak nem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szekszrabszolga vagyok, nem lennék a helyemben:)
aranyos vagy, drága csekk:))
@taga20:
Nézd meg Duró Dórát Mezitelen kampányát, Gábris erre élvez. Mondjuk nem rúgnám ki az ágyamból!:)
Novák vajon mit szól hozzá?

www.facebook.com/miert.a.jobbik/photos/a.456525484467737.1073741844.372913179495635/456528287800790/?type=1&theater
Barabás Ricsi=Philip
Szabó Tímea csini. Engem Gregor Bernadettre emlékeztet.
Előre félek Bajnai lózung gyűjteményétől.
@tristen2005: @V-PORT: te meg rogántonira emlékeztetsz:) fordulj csak oldalra!
@tristen2005: és mi az a feketetéglalap a puncijánál?
más,engem meggyőzött bernadett:)))
@taga20: Most mi van? Pozitív voltam. Szabó Tímea egy nagyon helyes és csinos nő.
@V-PORT: "Szabó Tímea csini. Engem Gregor Bernadettre emlékeztet"
ez szerinted pozitív?
Szabó Tímea egy nagyon helyes és csinos nő." most votál pozitív:)
szívesen, hogy segíthettem:)))
@taga20: Külsőre emlékeztet Gregor Bernadettre. TE! Ma kötözködős kedvedben vagy?
@V-PORT: mi van? feleztek gézával, hogy ilyen hülyeségeket tolsz:)
@taga20: Te ma kötözködős vagy! Én kedvelem Szabó Tímeát.
@V-PORT:
" Engem Gregor Bernadettre emlékeztet"
Melyik oldaláról?
Bajnai dühös, és meg van fázva.
@V-PORT: Timi kircsi volt, azt mondta ha jön a kormányváltás minden este jutvacsora az asztalra.Egyszerűen lenyűgöző. :D :D
@V-PORT: túl ittam magam, plusz gábris itt hagyott érden a bemtéren, pedig aszt kamuzta, hogy babettára van jogsija, és felvesz a csomagtartóra:)))
ja és mintha meggágyultál vona vasárnap délutánra:)
Egy kicsit ekézte az Lmp-t, most pedig a Jobbikot.
Az a baj Gordon, hogy sokan nem tudnak gondolkozni.
@taga20: pedig én is bérből és fizetésből élő vagyok és hatkor kelek, stb. ;)
Amúgy nincsenek szerintem sokan. Folyamatos tömeg az operától a divatcsarnok vonaláig van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg, te miko mentél utoljára melóba? állandóan itt nyomod hétköznap! legalább nekem, nekünk ne hazudj! legalább te ne nézz hülyének minket! legalább tisztelj meg minket, ha má idejársz agyatlankodni, kopizni:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Tudod,már nagyon hányingerem van a csufkodásodtól, gyerekes, a napköziben dacból köpködő kisfiura hajazol, csak ő nem rosszindulatú.
Gordi a rock sztár!
Nahát, valamit csak tanultak Gyurcsánytól, főként Bajnai meg Mesterházy. Wow.
@taga20: Olyan a melóm, hogy közben tudok netezni. Ez szerinted olyan hihetetlen a XXI. században? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi van kálmán, ekeztél számolni? gondolom a kossuthtéren votak kétmisin, ja és a jobbik dzsemborin 3csillióan voltak:))
gábris, lassan sajnálom a lányod:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez most nagyon irigyen és kicsinyesen hangzott. Szerintem gyónod kellene Semjénnél, mielőtt elkárhozol.
Amúgy Mesterházy nagyon élvezze ki ezt a szövetséget, 7-én vége lesz.
@taga20: Te még nem?! Nekem mindig eszembe jut, hogy hol van ilyenkor a gyámhivatal? Valaki kihívta az állatvédőket, mikor a náci kutyákat simogatott?!
@V-PORT: én épp azon mulatok magamban, hogy vajon mennyire fosná össze magát, ha nyernének?! :D Azért az priceless lenne, ismerd el.
@évásanyó: Miről beszélsz? Engem ugyanúgy "csúfolnak" és elküldenek nap mint nap a picsába csak én nem sírok miatta. Erről szól a szólásszabadság. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lehet, hogy kicsit konzervatív vot a neveltetésem, de én még nem láttam olyan melóhelyet ahol egésznap lehet netezni. ja ha portás vagy enézést kérek:))
@taga20: én szegény, hát vajon mennyire vagy nem szexi, hogy nem irigyelném a nejedet?! Lehet ideje lenne képet küldened.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az biztos. :)
Amúgy Gyurcsány tuti csinált nekik egy felkészítőt. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kemény vagy bébi, én eszt nem mertem:))
Ha nem is nyernek, de ez a gyűlés, meg a beszédek szerintem növelik a szavazatszámokat.
Mesterházy hányszor mondta, hogy "kérem"?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Én ezen nem tudok röhigcsélni, ha nem etetjük meg a gyereket a suliban, éhen hal, főleg, ha cigány családbannevelkedik.Sok gyerek csak a suliban eszik.Szégyeld magad!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Én ezen nem tudok röhigcsélni, ha nem etetjük meg a gyereket a suliban, éhen hal, főleg, ha cigány családbannevelkedik.Sok gyerek csak a suliban eszik.Szégyeld magad!
@V-PORT: számold össze és a végén számolj be:)
@évásanyó: Te meg azért szégyeld magad, hogy ekkora populista baromságot beveszel. Igen jön bikucsunáj attis és egyből megszünteti az éhezést ja. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:.nem, nem erről szól, amit te csinálsz az csufkodás.ha nem érted miről beszélek nem bennemk van a hiba, én még sose csufkodtalak téged, viszont kritikával figyelem a dolgaidat.
@taga20: Ne kötözködj már! :) Mi a bajod?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerinted megnyitok egy széljobber linket?! Kinek nézel?! Ezzel még Penit se ugratod be.
Amúgy ha többször tette, annyiszor kellett volna feljelenteni őt is és a kutya gazdáját is állatkínzásért.
@Blogger Géza: nincs mit köszönnöd, ha egyszerű táblázatok megértésében is akadályoz a narancs hályog, akkor tényleg nem érted ami körülötted zajlik.
Neked így jó, legyen így!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Az nem vita tárgya, hogy most nincs szociális háló, de volt!! Minden rászoruló igényelhette a térítésmentességet.Furcsa fogalmad van az emberségről, ha ez neked populizmus akkor vállalalom.
Szegény Attila, pont olyan volt, mint egy MLM összejövetel túlbuzgó, felturbózott előadója. Erölködik, izzad, mindenáron ránk akarja tukmálni a szarját.
@Spániel: Próbálkozik. Szerintem hosszan beszélt, de ő a listavezető.
Van kampánydal? Ez jól néz ki.
Ami a gyenge pontja a kampánynak, az a förtelmes vernyákolás, amit kampánydalnak hívnak. :O
@V-PORT: abba hagyom! elkapott a hév, má az asszony is kiment locsolni, me utál:))
@Spániel: nem muszáj elfogadni, van más választás. Pl az új dimenzió pártja, ő tuti jól fog téged képviselni, nagyon hitelesek.
@taga20: Meg is értem. Én is ezekre szavazok, de rendesen kötekedsz. :))
@V-PORT: Imádom Máté Pétert, de ez a csaj aki énekel, az iszonyú. Eddig azt hittem, hogy a merci reklám vernyákolása a mélypont. De ez alulmúlja.
@Spániel: Borzalmas, egy christina aguilera-ba oltott király linda megfejelve egy x factoros wannabevel. :S
Ez a kampányzáró jó volt.
@évásanyó: én is pont ugyanezt teszem. Kritikával figyelem az összebukás "korszakváltóit". ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Még vívódok a Kati meg a Határon túli magyarokért párt között.
@V-PORT: tudod csak aszt bántod, akit szeretsz:)
akit utálsz aszt levegőnek nézed:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: lyóvanna, lehet, hogy egy stúdiófelvétel már jobban tetszene, de itt ez nagyonis megfelelt.
@kovi1970: Lopás??? Mégis mi a fenét loptak volna el? A föld marad állami tulajdonban, a támogatást meg az kapja területarányosan, aki megműveli.
@Spániel: Pont úgy is fog "szerepelni.";)
@taga20: Én most meghatódtam. Annyira szépet írtál. :)
@Spániel: :) Az is ígéretesen hangzik, meg kell hagyni. Vajon az ufóhívőknek van pártjuk? :O
...... Van! A fidesz! :D
@Spániel: Ez az volt. Ez tényleg gazdaságos kampány, olcsón megúszták a dal felvételének költségét. :D
@V-PORT: El kell ismerni, mind bajnai mind mesterházy nem tűnt olyannak, mint aki... khm karót nyelt. Sőt, megkockáztatom, most Bajnai beszéde volt a legütősebb. A leglelkesebb szabó volt, a leggyengébb szegény fodor volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen. Igaz elfogult vagyok, de Bajnai beszéde tényleg jó volt. Ő szólította meg a bizonytalankodókat. Meg engem is. Elmondta azt, amit, én vagy éppen Te gondolsz erről az összefogásról, és még őszinte is volt. Emlékszem honnan indult 2012. október 23-án. Kezdi megtanulni.
@tristen2005:
egypártrencer, egyfajta komolyzene, egy miniszterelnök, egységesen beszarunk...én még ilyet rémálmaimban sem...miért kell ez és mit csinál?

brühüyyy
@taga20:
most nézem, hogy a nambőr2 bika félúton kiesett...majdnem a fele mezőny nem fejezte be a versenyt...de a merdzsó nyert

azt ugye tudod a Renault amerikában egyetlen autót sem ad el, általában francia autók nincsenek...délamerika az más...

ez a vita teoretikussá vált

most nézem az ismétlést mert elaludtam az élőn

brühüyyy
@rodeo36:

Ezt kérdezem én is, MIT CSINÁL 970000 kemény magyar forintért? Összehozza ufós Atist Puccinivel?
@rodeo36:

Mi van, fellökött a Casttrorum?
Most láttam hablatty Árpád urat egy vadiuj gyönyörű méregzöld G500 Xyz-500 rendszámú merci terepjáróban mellette fiatal bigé.
Tavasz van, jön az újabb győzelem élvezni kell az életet.
@Csekkliszt#10: nem öntött el büszkeséggel, hogy a sok munkád gyümölcseként vadiúj merciben virít az a gyökér?
@V-PORT: határozottan jó beszédet mondott, jól mondta. A rossz nyelvek szerint egy üveg bort nyakalt be, hogy egy társaságban tudjon lenni gyurcsánnyal. Ha csak az hiányzik, hogy ilyen jól beszéljen, lazán, meggyőzően, akkor igyon! :D
@rodeo36: aro halottá má, hogy nisszán, meg infiniti?:))
mióta mérce az amerikaigyagyásautópiac?
ha mérce ako dajcsland, na ott van egy-két patent autógyár és autobán, ahol lehet csapatni:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Pont ez jutott az eszembe!
Öööö: majdnem :-)
@Csekkliszt#10: nebassz, ez még rodeot is öregítené:)) aki ilyet vesz, az 80+os minyimum!
@taga20:
Huje vagy :-) Negyven misivel megfiatalít ! Az mindenkinek jól áll...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezt ő mondta, mikor a Pm-esek Unicumot ittak, ő meg egy üveg bort.
Kamaszkorunk idióta kérdése volt: mi kene egy szuper autó v egy szuper nő?
Helyes válasz: A, mert akkor lesz B is:-)
Ugye, ugye
@Csekkliszt#10: a cerka nem misire áll, hanem...:)
egyébként, ha 40 misim lenne, ako eszt!
www.youtube.com/watch?v=OC3jWP-V8Nc
Érdemes elolvasni a Nol-on a kommenteket. Olyan, mintha az Mno-n lennétek.
@taga20:
Nemaaaaa! Az LCD konzol is kijelző tök gagyi, nem is értem hogy tudtak olyat csinálni. Kulonben gyönyörű. De ezért mar grandturizmot kapsz, nem? Akkor inkább azt, nem?
@Csekkliszt#10: na jó, üjjébe az egykettes zsigulidba és menjél el kannásborér?
oktathatlak itt én 100 évig:)))
mszp 8 igérete:

1) hazahozzuk a 8 dik pszeudó kincs darabot...
2) hazahozzuk a 9 dik pszeudó kincs darabot...
...
8) hazahozzuk a 15 dik pszeudó kincs darabot...
@taga20:
Most mar szabad inni es vezetni??
Juheeeee
amugy javaslom a vezetők nélküli országot... röviden

WIFI magyarország !
@Csekkliszt#10: eddig is lehetett amíg rendőrrel nem találkoztál vagy ha pap votá:))
@Csekkliszt#10: Azért nem várhatod el, hogy valami rozoga két éves merdzsóból ugorjon ki megverni, ha feltartod a zebrán való átkeléssel! :O
@taga20:
Inni mindig lehetett, csak nem nagyon díjazták. Különben is, arra az öt percre állj meg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Asszony megint el lesz verve, kikapott a Videoton! Orbán család sarokba, kukoricára térdepel.
@tristen2005: de a spanyol Puskásról elnevezett akadémia nyert

vagyis ha minden NB1 es csapat a Dúcse tulajdona lenne akkor mindig boldog lehetne...
@Vitéz.László:
Ott volt a lelátón a Snitt Palival.
@rodeo36:
De akkor is volt legalább egy híres francia autó Amerikában, mégpedig a Loszándzseleszi rendőrség felügyelőjének, Colombo hadnagynak.
Egy Peugeot 403-as Cabrio (hatvanöt pacis!).
Igaz, egy V-12-es Mustang nem is illett volna hozzá. :-)
@taga20:
Vagy sommelier :-)
Így tudom ők is mentesek
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az tényleg igazságtalan lenne!
... De én a csajt hamarabb cserélném mint azt a vacak kocka autót :-))
@Csekkliszt#10: persze! meg az alkoholisták, meg a politikusok, meg csekkliszt:))
... mert megérdemlik:-)
Engem meggyőzött a „baloldali összeomlás” mai nagygyűlése.:)

Főleg a minap nyilvánosságra került Velez Árpi, az MSZP pártigazgatójának „őszödi beszéde” miatt. Az ominózus felvételen Velez azt mondta, azért kell győzniük, hogy az embereiket kifizethessék. A Simon Gábor-ügy mai fejleményei alapján is egyértelmű, hogy az MSZP csak egy bűnszövetkezet, amit alátámaszt az is, hogy Gyurcsány Ferenc korábban úgy nyilatkozott, „illegális pénzek” is kerültek a párthoz, melyről „jobb, ha nem tudunk”.
A fidesz persze ugyanez, miközben néha azzal vannak elfoglalva, hogy Kókának szerezzenek diplomata útlevelet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hagyjál már ezzel az állandó marhasággal! Amikor kialakult ez a választási rendszer lehetett tudni, hogy összefogásra van szükség. Az egyik oldalon a Fidesz, meg a Jobbik, a másikon pedig az Mszp, még az Lmp, meg a Dk. Utána lett az Együtt. Aki most itt azzal fáraszt, hogy neki az Összefogás büdös, az nincs tisztában az egésszel. Mit gondol, az Lmp valaha tud egyedül nyerni?
@taga20:
tudtommal ezek japánok...most akarják a sebességkorlátozás 65 Mph-ról 80 Mph-ra emelni de sokan tiltakoznak, hogy szédülnek akkó'...

vonat is 80 Mph-val megyen ezért repűlnek ahol -jutalomból- mindenkit meg is dugnak korra nemre való tekintet nélkűl

és belenéznek hogy nála van a sevso I vagy II és fénylik e a zaranyér

brühüyyy
@tristen2005:
a zattis énekű' is?

beszép

brühüyyy

nemcastrorum mert 1858-ban alapították akkó' még nem volt tervbe véve a léte
@rodeo36: "tudtommal ezek japánok", ja a rojszrojsz meg angol, csak közben megvette a béemvé:)
a nissant meg a römyó.
@rodeo36:
Ott nyomja a körközepén.Most hiányzott a birkamenetről(igazoltan), ugyanis az Ufókkal volt megbeszélése.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mi a hason ló ?

szerintem mindkettő hason ló (fazs)

amugy mindkettőnek kisimult arca van...
kövér disznók mindketten
a lopott pénz és szétqrt ország is azonos....

te mire gondoltál ?
@tristen2005: gondolom a szelesgábornak hoz egy ákciós flukszuskondenzátort vagy valami antigravitációskütyüt:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Indul, úgy hívják Orbán Viktor.:)
Akármi is lesz, én elmegyek szavazni, az Összefogásra szavazok, nem csak Orbán miatt, hanem azért, mert vannak olyanok, akikre érdemes. Ja, és, fikázhatsz, de Bajnai most mondta el a legjobb beszédét.
@Csekkliszt#10:
Megkapod a hangszórómat... :)

@Vitéz.László:
Ez is jó válasz... :((
@dr kíváncsivagyok:
Legyen igazad!!
De hatodikáig a fidelitas, a debilitas, a servilitas és egyéb fidesz seggbe szorult szervezetek folytatják a kampánygyűlési számháborút.

A mai ellenzéki szeánsz, szerintük semmi volt, az ő gyűlésükhöz képest. Legyen… de van egy apróság, akik az opera elé eljöttek, azokat nem fizettték. Kíváncsi vagyok rá – detélleg – hogy a tegnapi narancshaknira hány fizető néző… bocsánat: fizetett néző volt kíváncsi? Szabolcstól Vasig voltak telefirkálva transzparenesek településnevekkel.

Jó, legyen akár ez is… de akkor: ma is voltak táblák, hogy kik honnan - ezekből kettőt láttam: egy Szigetszentmiklós feliratút, a másikra nem emlékszem. Setöbbet.
Szóval, akkor vidéken nincs ellenzék, csak kormánypárti traktoros, meg fideszes ároktisztító közmunkás… értem én.
Goebbels meg elégedettem somolyog, ott fönn valahol…
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
köszi, örülök neki, de a kocsival együtt, ugye?:-))
Volt egy B válasz is: hogy labdabuzik: kosár/-focilabda
@V-PORT: Hagyd már. Ha nekem nem hiszel, olvasd el Tölgyessy mester cikkét.:)

hvg.hu/velemeny/20140329_Egyutt_a_regi_baloldal
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Neked is ezt kellene tenned. Én nem akarok már veled vitatkozni. Úgy sem lehet.
@V-PORT: Jaja az volta legjobb része a beszédének, amikor arról beszélt hányan nem fognak rájuk szavazni, pld. GyuriFeri miatt. :)

"Neked is üzenek, aki azért nem vagy itt, mert nem ilyet lovat akartál, nem tetszik a csapat összetétele. Hidd el, ezt én is jól tudom. Kikéred magadnak, hogy igent kell mondanod sok mindenkire, csak azért, hogy nemet mondhass egy valakire"
@V-PORT: Én ugyanúgy Viktor ellen fogok szavazni mint te, egy azonosan erős ellenzéki erőre.
@Knósszosz:
Könnyen kilehet számolni, ki az a hülye, ilyen gazdasági helyzetben, aki % főre számolva(1 tank benzin, 60l, 25000ft) áldoz erre a jó emberre. A közösségi közlekedésről ne beszéljünk,(Csorna-Budapest) oda- vissza 8000ft vonattal/fő, és ez csak 150 km Pest-től. Mennyi aki Szabolcsból jön, 300 km-t. A budapestieken kívül, mind fizetett, vagy szállított rajongó volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Őszinte volt. Nem hazudik. Nem hazudja, hogy ő mennyire nem kirekesztő, csak, hogy szalonképesebb legyen.
@tristen2005: A szlovákiai vagy a kárpátaljai magyarok vajon hogyan szavazhattak?
@tristen2005:
Akár ez, akár az... nem elég, hogy Te fizeted, de rohadtul szánalmas is. Most akkor ennyire nem bíznak magukban, vagy ismerik az utca emberének valódi véleményét?

Mindegy is, de igazad van.
A lófasz sem fog annyit költeni utazásra (amit prezentáltál) csak azért, hogy hitet tegyen egy... izé mellett, aki ráadásul le is szarja nagy ívben. Egy volt osztálytársamat vittem ki ma az operához kocsival, mert bérlete nincs és nem tud annyi jegyet kifizetni, amivel odamehetett volna Ecserről.
Mielőtt a derékig orbán seggébe szorult majmok elkezdenek trollkodni: + mozgássérült is a barátom.

Utaztatott, fizett szerencsétlenekkel volt tele a birkamenet és sajnos... ők még nem tudják, de őket is leszarja a hatalom.

Keserves lesz az ébredés nekik... nekünk is, de mi legalább számítunk rá. Pedig ők is Magyarok, kurva életbe.
A mai Bajnai beszéd meghallgatható:

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=171588

"Hallgassa meg" gombocska.
@Knósszosz:
"Egy volt osztálytársamat vittem ki ma az operához kocsival, mert bérlete nincs és nem tud annyi jegyet kifizetni, amivel odamehetett volna Ecserről.
Mielőtt a derékig orbán seggébe szorult majmok elkezdenek trollkodni: + mozgássérült is a barátom..."

Le a kalappal előtted. Jo ember vagy.
@V-PORT:
Levélben, ne derüljön ki a kettős állampolgárság.
@V-PORT: segits kérlek!Régen olvasom a Varánuszt, tavaly lett gépem, most már irni is tudok.Olvasom Geot,Ponciust,Vincentet,Vastagbört,Hircsárdát, de a Varánusz az első.A Mandinert azért olvastam,hogy megismerjem a másik oldalt is, a stilusukból elegem is lett egy életre.Megnéztem a Kurucokat,mint egy aktiv bulémiás, hánytam tőlük, undormány.Most jön, hogy miben kellene rajtam segitened neked vagy itt bárkinek, kivétel Gabriel.Mondja meg valaki, hogy miért nem a Kurucon vagy a Mandineren tölti ideje nagy részét Gabriel,csupácsak fikázni jár ide vagy provokatőr?
@V-PORT: @Knósszosz:
Nézd meg ezek nem bírnak magukkal. megint meg támadtak egy MSZP mellett kampányolót. Mi lesz itt ha véletlenül nyer az összefogás, polgárháború? Én nem fosok, de gondolni kell a gyengébbekre is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hogy menynire lexarom mit hadoválnak a kommancs liba tolvajok...

csak érdekesebbb amit a dakota LÓkötők cigánykodnak...
@Vitéz.László:
Backi, még ha igazad is van, Bajnai is azt mondta: "Bocs, de ránk kell szavazni"

index.hu/video/2014/03/30/kormanyvaltas_tuntetes/

A többi dumáját én se hallgattam meg.
@Csekkliszt#10:
Nézd, ez kötelességem mert barátom (35 éve), meg azért is, mert ő is utálja azt a velejéig rohadt rendszert, amit ránk kényszerített ez a ... ez.
Azért kösz!
@tristen2005:
"Fekete egyenruhás fiatalemberek"... és akkor lehet találgatni, ugye?
A nemzetmentők, a magyarság büszkeségei, a turulkuruc náci seggfejek...
Ajóbödösfrancbalehet, ilyen magas intelligenciával fájdalmak nélkül létezni?
Undorító.
@V-PORT: Jaja ő legalább őszintén érzékeltette GyuriFerivel is, hogy miért lesz nekik bukta hatodikán. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fidesz-Kotonempé, az brrrr...(legalább ez igaz), balos összefogás, az duplán brrrr... de a Dzsobbik az aztán... Kazahsztán. Meg Maszkva és medve és gyev.

Vonáékra az országot... tényleg?
Eddig is van már elég bajunk, még ők is kellenek??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: baj nai ?

hm

sok lúd disznót győz ?

a dakota főnök a disznófejű nagyúr ... ?!?
@Knósszosz:
Mert így gondolod, h ez kötelességed. És mert meg is teszed. Ez nagyon jó! Komolyan.
Bartustól.
Kristálytiszta, támadhatatlan logika:
És milyen csattanós a végkifejlet.
Ennek a faszinak kéne az ellenzéket vezetnie, orban mar rég börtönben lenne:

"Mi is lehetne a választási törvény, ha nem csalás? Hiszen az alaptörvény és az egész új rendszer is csalás. A választási csalás ennek a nagy csalásnak a része. Az ellenzék a puccsisták malmára hajtja a vizet, amikor azt a látszatot kelti, hogy csupán a választási csalás a csalás. A választási csalás a nagy csalás része és annak szerves folytatása. Az ellenzéknek nem kell bizonyítania egy katasztrofális vereséggel, hogy ezek csalnak, mert azt enélkül is tudni lehet. De a részvételükkel legitimálják a csalást, és csak a katasztrofális vereség marad.
Akik ebbe belemennek, többé nem hivatkozhatnak arra, hogy a NER nem legitim, az alaptörvény nem törvényes, az Orbán-rendszer alkotmányellenesen jött létre. Aki elfogadta az Orbán-rendszer alaptörvénye alapján kiírt választási csalás feltételeit, az elfogadta ennek a rendszernek a törvényes voltát. Ennek az lesz a szimbolikus csúcspontja, amikor a csaló rendszer csaló választásán bucira vert ellenzék vert serege bekullog Orbán parlamenti díszletei közé, és leteszi az esküt az „alkotmányos forradalom” alaptörvényére."
a dakota handabandája gyenge... a Hadházié jobb volt...

www.youtube.com/watch?v=b59gxeOVcFE&feature=player_detailpage#t=116

Az ország úgy néz ki, mint egy ezer éves IFA. Ülnek a kormánynál, és nem az utat nézik, hanem szerelik ki a magnót. Mondjuk, minek nézze az utat, mikor üres a tank? A felniket már rég eladták, csak hát a kötelező be van fizetve.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igen!
Balti államok NATO tagok. Az hadüzenet minden NATO tag ellen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a következő listán lévőket ki is annektálta, és hordja haza a kincseiket ingyen?
Afganisztán, Pakisztán, Lybia, Iraq, Dél Szudán, Yemen, Colombia, ...

lehet folytatni Chleo

brühüyyy
@Csekkliszt#10: és a legszebb, hogy (több oldalról is) ezt az embert nevezik bolondnak...
@taga20:
akkor a zinfiniti-t ki vette meg? hallottam ezekről a tranzakciókról...szóval akkor északamerika tele van rönyó a'tó'kkal mert a Nissan annyi itt, hogy a Niagará-t fel lehetne tölteni velük

ez kb ugyanaz a mese, mint az a "magyar" aki háromszor váltott országot anélkül, hogy valaha is elköltözött volna a házából

brühüyyy

szóval egy valami bizonyított: a merdzsó új 6 hengeres motorja amit már másfél éve a kereskedelemben is forgalmaznak ragyogó megoldás és a futam majdnem fele merdzsó

a többi bika meg ló meg kecske
@vitéž munkášőr:
mongyátok -csak súgva ide nekemnek- árpilis 6 után lesznek e koncentrációs táborok a nemfideszesek begyűjtésére és elgázosítására?

a támadások a zuccán valami ilyesmit mutatnak és a gömbőc is azt mondta, hogy nem lesz jó nem fideszesnek lenni

akkor most beüt a magyar fasizmus és lesz zsidó, cigány (a zorbánt is elviszik mert ha az nem akkor ki?) meg maszopos, lömpöpös meg a többi aki nem narancs az mind megy a levesbe?

lesz egy 3 milliós ország a 10-ből és a halottakat el is égetik a széles féle atommáglyán?

brühüyyy
@rodeo36: a szivattyús bogár szerint 3.000.000 kopf felesleges a NER-be - és azt Te is tudod, hogy a félbolond éceszgébereknek jó az ázsiójuk a csúti kemencze melegénél...
@vitéž munkášőr:
akkor lesznek gázkamrák meg munkatáborok és csíjos öltönyök?

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
Szerintem bartus az aki (Mihancsik Zsófia -képviselte vonal - mellett) a legjobban latja orban es az általa felépített rendszer rohadt lényeget es ezt a legkonzisztensebben képviseli, komoly törtenelmi tudással felvértezve. De o sem hibátlan, szerintem feleslegesen harcol minden es mindenki ellen aki nem az ő álláspontját képviseli. Bár logikailag teljesen igaza van, de sok olyan embert nem kellett volna megsertenie, akiknek a szándéka az övével azonos. De ettől eltekintve szerintem ő egyértelműen zseni és minden amit évekkel ezelőtt mondott abszolút igaznak bizonyult. Sok embernek riasztó az őszinteség v csupán azt, ha valaki a politikai katolizmus ellen felemeli a hangját. Vagy sokaknak fogalmi zavaraik vannak: hú, bartus azt mondja az orbáni állam fasiszta. Az nem lehet! Pedig ha tudnák mi a fasizmus lényege, vagy figyelmesen elolvasnák a hivatkozásokat, akkor észrevennék az azonosságot. Először én sem láttam így, de rájöttem, hogy tokre igaza van bartusnak.
süti beállítások módosítása