Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.25. 10:16 Fabius

Trafikország Csöbör Katinak jobban teljesít

Címkék: fidesz miskolc csöbör katalin választás 2014

Nem csak Baján fenékig tejfel Fideszesnek lenni. Miskolcon a fülkeforradalom győzelme után Viktor letörlesztette 16 éves sérelmét, kirugdosta a waschleristákat és új fejezetet nyitott. A helyzetbe hozott új fideszválogatott pedig vitt mindent amihez hozzáfért. Zsigamarci és női megfelelője, Csöbör Katalin addig vették föl a dupla költségtérítést, amíg le nem buktak vele, később Zsigának rendkívüli aszfaltozás, Csöbörnek meg hat darab trafik jutott a nertől

csöbör katalin trafik.jpg

Ha azt hiszed jelölt asszony  ízléstelenségkútja ezzel kimerült, akkor nagyobbat tévedsz, mint a Jagger seggén 25 éve Sátán arcának megjelenését váró Semjén Zsolt. Keveredett már politikai békemenet-gyerekfarsangba, kampányolt segélycsomaggal, ezeken pedig nem sokat segít, hogy  fészbúkján a rajongótáborától megtudhatjuk mitől jobb az anál. 

csöbör facebook.jpg

Ez eddig is példás teljesítmény, de akadnak furcsaságok az igazmondása körül is. A kérdésre, hogy mit teccett tudni arról, hogy a hitvesi cég telephelyein trafikok működnek aszonta: semmit, amit nagyjából én annyira tartok hihetőnek, mint amikor azt állította, a meghívó ellenére a polfarsangot nem ő szervezte a gyerekeknek. 

csobor_katalin_ovoda_1.JPG

További érdekesség, hogy a nyilvános, élőszavas vitát nála nagyobb ívben csak Orbán kerüli, de még egy bográcsozással egybekötött diskurzus sem jöhet nála szóba. Pedig gondolom azért lennének páran akiket érdekelne mit gondol szülővárosom és a trafikcégük jövőjéről, és talán választ adhatna arra is, a focialista forradalomban hogy sikerült ennyire benézni - és a városi ultrákat felbőszíteni - melyik csapatért szükséges rajongani. 

csobor_katalin_kepviselo.jpg

334 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr805877777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyit kérdeznék csak a forradalmi munkás fidesz szavazóktól, hogy tényleg erre a 4 évre adtak felhatalmazást ennek a csürhének?! Ha nem, akkor csókoltatom őket, mert jól kibasztak az emberekkel! Ha igen, erre adtak, akkor meg csókolják meg orbánt ők, ott ahol gondolom!
Az análjobb mindent vitt. :)
Milyen szép család.
@Amadeus62: agyamputáltaktól hiába kérdeznél bármit is:

youtu.be/oUogFCpOPMU

és sajnos ilyen a (mindenoldali) zöm
Na, ez se kutya!

Kálmán Sisári Szeritem,jo felé halad Magyarország,jo még mindig vannak gondok,én aszt mondom,ne szabad hadni ,hogy amit edig elértek(tünk)megint rondban döntés.!!!!
Tetszik · Válasz · 4 · március 19., 18:22

Irén Miliczné Kálmán nem is fogjuk hagyni győzni fogunk!!!!!
Tetszik · Válasz · 4 · március 20., 7:57
További 2 hozzászólás megtekintése
Mi ez a hazaárulás, Miskolcon Fradi zászló, a DVTK meg smafú!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
elolvastam TGM válaszát is.
Schiffer alig mondott többet, mint amit már fél éve írkálok. Az emberek tényéeg dühösek. De ebben semmi új nincs.
Nincs rá valós válasz. Ebben sincs semmi új.
Az emberek támogatják, meg is fogják szavazni újra. Miért ne lopna folyamatosan?
Gondolom ő is derék jobboldali keresztény igaz magyar honleány.
Mit szólnak a szavazók, hogy Orbán nem áll ki vitázni?

Orbán Viktort többen is kihívták vitázni a választások előtt, ám eddig mindegyiket elutasította. A Republikon Intézet a vitával kapcsolatos attitűdöket vizsgálta legújabb elemzésében, ezek szerint a szavazók mintegy 70 százaléka úgy véli: egy, a demokráciát tiszteletben tartó miniszterelnöknek kötelessége részt venni a vitában. A Fidesz-szavazók fele is ezen a véleményen van.

hvg.hu/itthon/20140325_Mit_szolnak_a_szavazok_hogy_Orban_nem_all
@GeoCracker: Azon tudunk vitatkozni, hogy minden megoldásuk baromság vagy vannak -e nekik is jól használható javaslataik. Én csak azt nem értem, hogy lehetnek annyira korlátoltak, (pld. hitgyülis ATV, népszabó, stb.), hogy inkább a kirekesztés akarják erőltetni, amivel pont az ellenkezőjét érik el.

Szerintem is sokkal jobb lenne vitatkozni és beszélgetni velük. Főleg ha meg is vannak győződve róla, hogy sok dologban simán lemosnák a jobbik álláspontját vagy ötleteit. Tényleg érthetetlen. Néha már az jut eszembe, mintha ők is azt akarnák, hogy a jobbik népszerűsége tovább növekedjen. :)
Nem csak a Csöbör Katalin teljesít jól, az Iparkamara is. Egy elégedett kamaratag véleménye.

"Naiv vállalkozókkal minden évben befizettetik az 5000 forintos védelmi pénzt az ipari kamarának, ami cserébe az évente rendez egy bulit, amire nem hívja meg a vállalkozókat:

Ez bazmeg egy igazi faszszopó kompánia. Minden cégemmel évente 5000 Ft-ot be kell fizetni a nagy fogalmatlan semmire. Ok: mert kötelező. Mint amiért Bob és Bobek felkel bazmeg: "mert reggel van". Ja, akkor kelek, bocs. Egész évben nem küldenek bazmeg egy kurva sort se, annyit sem, hogy jó az idő, sokat napozunk és rengeteget labdázunk, meg jók a pogromok... Nem mintha nem szarnám azt is telibe, meg az 5000 Ft is biztos remek helyre megy, és ez csak tagdíj, de nem jár érte tagság (VAGY MI). Például egy ilyen gazdasági évnyitóra csak elég azért. Nemtom beöltözős buli volt-e, kurvák és kamionosok, ilyesmi."

homar.blog.hu/2014/03/25/minden_idok_legtragarabb_levele_a_kamarai_tagsagokrol
és ide is:

A közoktatás és a felsőoktatás problémáival foglalkozó civil hálózatok – a Hálózat a Tanszabadságért, a Hívatlanul és az Oktatói Hálózat – 2014. március 24-én, hétfőn 12 órakor nyilvánosságra hozták a hálózatok által közösen készített Vádirat a kormány oktatáspolitikája ellen című dokumentumot, amely az Orbán-kormány köz- és felsőoktatásra vonatkozó, 2010 és 2014 között hozott intézkedéseinek hatásait tárgyalja.

A fő vádpontok:

a magyar oktatási rendszer egészének elsorvasztása,
az oktatás területén végrehajtott minőségrombolás, versenyképességünk lerontása,
az intézményi autonómiák felszámolása, a politikai célú központosítás,
az oktatási stratégia szakszerűtlensége és a kaotikus oktatásirányítás,
a társadalmi párbeszéd mellőzése,
az oktatás egész rendszerének átideologizálása,
jogtalan előnyök és monopóliumok adományozása, a verseny felszámolása,
a tudás és a szakértelem lejáratása,
a pedagógusok és a kritikai értelmiség megalázására tett kísérletek,
jogkorlátozó és a jogbiztonságot veszélyeztető intézkedések,
a társadalmi felemelkedés lehetőségeinek eltorlaszolása,
a magyar nemzet jövőjének aláásása.

A vádpontok szerint a közoktatás teljes elfoglalására és a felsőoktatás leigázására törő oktatáspolitika – akármilyen kormány kerül is hatalomra – folytathatatlan. Egyetlen felelős kormánynak sem lehet célja, hogy csökkentse a tanult, korszerű ismeretekkel rendelkező emberek számát, nem lehet célja a megalázás és a nemzeti nyomor.

www.tanszabadsag.hu/blog/az-oktatasi-civil-halozatok-sajtokozlemenye/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: broáf, varga fejére is dobhattak volna egy abroszt...
Boccs az offért.

Ti kaptatok levelet mostanában? Csak azért kérdem, mert a posta kg szám hozza nap mint a nap a pártok agitPRop szórólapjait, marad-e kapacitása a levél kézbesítésre?

On@Amadeus62: Jelentem a hívek hisznek továbbra is, igaz, szinte mindnegyik általam ismertnek ez elemi egzisztenciális érdeke. :-(
@Fabius!
Az uccsó fejezetben lévő, "a nyilvános, élőszavas ..." kiemelés az adminos linkedre irányít.
Ottan meg nincs jogosultságom mennéznyi. :D
@vitéž munkášőr: Esztetet émmán linkeskedtem a zelőző posztynál. :P :D
Egy kis offtopic:

A rohadt életbe már hívtak vonalason, mobilon és sms-ben is békemenetre engem aki soha a büdös életbe nem adtam meg a mobilszámomat egyetlen pártnak sem. Hát hogy a faszomba jönnek ehhez és legfőképpen miből?
@rdos: biztos kaptunk mi is, de nem szoktuk gyakran kinyitni a postaládát
@rdos: Hazai pálya, Hajrá Magyarország, A haza nem eladó, Tiszta lap....ez a tegnap bedobált termés.
@Marcellusca: igen, bocsánat, nem volt időm megadni, hogy a forrás Te vagy! ;-)
@vitéž munkášőr: :D
Nem, mintha zavarna, csak ne smitpalizzunk mi, má, itten! :D
@Penivaldes: Már akinek. :)
Pusszantás, Hercegnőm! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A Fidesz fontosnak tartja a jövő generációkkal való kapcsolattartást..

következő az lesz, hogy a 1-2 évesek első kirakósa nem egy macit fog formázni, hanem egy fideszes képviselőt. sőt, legjobb lenne, ha az újszülöttek sem az anyjukra vetnék első pillantásuk, hanem valamely kormánytag fényképére.
@Marcellusca: közös kincs vagy:)
neked is puszi Marcellusca
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Senki, ismétlem SENKI ne menjen vissza az előző posztra, megjelent az agyhalottak királya Vidéki személyében! :)

Vagy, ha mégis visszamentek ne szóljatok hozzá! (ha lehet). :D
@Penivaldes: Nem-e lehetne-e-é-e, hogy az a púzle magából a képviselőből készüljön? :)
Mivel 1-2 évesekről van szó, elég, ha 4 darabos az a kirakós. :D
@Marcellusca: igazad van! fejleszteni kell a gyermek térlátását. :)
@Penivaldes: Ő az etalon. :)
Kicsit olyan, mint Gábris (gyanús is ám!), szinte semmi saját gondolat, csak az idézetek. És az is kiforgatva, még véletlenül sem arról beszél, amiről szól, terel. Nem hat rá semmi, tovább szajkózza a mantráit, ki sem tudod zökkenteni. :D
@Marcellusca: akkor ő a felhúzhatóak táborát erősíti.
@Marcellusca: éppen néztem, írtam is volna, de aztán megálltam, pedig nehéz volt ám :D
@Penivaldes: Ja. Úgyis most bővítették, vagymifene. :)
Asszem fészbúkon olvastam, hogy közeleg a zátadás - és természetesen - a nagy vezényló fogja átadni. Eme jeles esemény örömére a dolgozóknak aznap nem kell bemenni melózni.
Na, de nem csak ám úgy, hogy nem jövünk be! Lóf@szt! Majd egy szombati napon le köll maj' dógoznyi!
egy kép, és más semmi, a részleteken rágódjon szépen hosszan magában mindenki:

Orbán Mihály + Szaúd-Arábia = STÍLUS

444.hu/2014/03/25/orban-mihaly-szaud-arabia-stilus/
@Marcellusca: látod, milyen ügyes vagyok. az ötletemmnel plusz munkahelyek lesznek. :)
@Penivaldes: vannak dolgok, amikben elér a siker, és én még hol vagyok az ilyen mélyenszántó intellektuel Vidékiekhez képest, hogy a drága!! Vezénylóról ne is beszéljek ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Émmán immunis vagyok rá. :)
Időnkét elo'vasom a böfögését, de legtöbbször csak átgörgetem. Mint annyi másét is. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nincs igazad pajti, merthogy ha nem próbálsz meg felmászni a hegyre, akkor sosem fogod meglátni a völgyet.
(pedig ma még nem is edzettem magam, és mégis eszembe jutnak ilyenek..múltkor emiatt mentem át a piroson)
@Penivaldes: éppen pihizek, félórás fénymásoló papír pakolás után, az én napi edzésem letudva :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na igen, de neked nem jönnek utána a békemenetes-orbános beszédgondolatok..azok olyanok, hogy ha meghallanák a cöfösök zokogva borulnának lábaimhoz:)
@Marcellusca: szerencséd, mert ha nem akkor meglátogattalak volna:)
@Penivaldes: Ez valami gyógyszer mellékhatása? :)
Vagy csak nem kellene annyit inni? :D
a fenti oktatásos linkhez:

"A másik jel még egyértelműbb: a Fidesz-KDNP deklarálta, a szakképzési koncepcióban és a Széll Kálmán tervben is jelezte, hogy csökkenteni akarja a gimnáziumba, szakközépiskolába kerülő, tehát érettségit szerző diákok arányát egy-egy korosztályon belül. Elitképzéssé akarja visszaváltoztatni a gimnáziumi képzést, és szakiskolákba akarja áttolni a szakközépiskolásokat, fittyet hányva minden szakmai ellenérvre: „Az érettségit adó iskolák lebombázása mindenekelőtt a szakközépiskolák, Magyarország legsikeresebb oktatási intézményének a lebombázását jelenti”. Ez a folyamat, a gimnáziumok megritkításával már ebben a ciklusban elkezdődött, mint arra már figyelmeztettünk."

drerossgabor.blog.hu/2014/03/24/a_titkos_fidesz-program_fizetos_kozepiskola_es_a_tobbi
@Marcellusca: nem ez annak a hatás, hogy mozgás hatására transzba kerülök, és nálam ez a csillogó szemben, és békemenetes beszédben merül ki. de vigyáznom kell, mert múltkor emiatt mentem át a piroson, ugyanis éppen ott tartottam a "beszédben", hogy haladunk előre, és nem állithat meg minket senki, és semmi..

:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És egy Gyurcsány által felhergelt nyugdíjas megrugdosta az egyik léggömböst (isten bizony hír volt valahol, csak most nincs kedvem megguglizni).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha esetleg nem ugrana be a bécsi kamarilla által felhergelt vadkan, ezúton emlékeztetlek rá.
onnan egy komment, azt hiszem nem kell hozzá tennem semmit, különösen, hogy mostanság itt is dőlnek ezek a barom narancsdroidok. Úgy gondolom a kritikus blogokra kiadta a narancsmaffia a kilövési engedélyt, szét kell zúzni őket minden eszközzel, különösen a választások idején:

--------------------

MSZP Afrika Korps 2014.03.25. 11:08:29
@e_gabor: Parancsolsz?

Simicska Úr lopott? Itt a lehetőség hogy névvel vádaskodj, bár a saját érdekedben nemigen ajánlom!
@Kuviklacz: nem felhergelt, hanem felbérelt.
egyébként ha tényleg megrúgdosta valami ...., akkor annak is üdvözletem...
@Marcellusca:
A legfelkészültebb felnőtteknek pedig a ledarált változat jelenthetne igazi kihívást!
@Marcellusca:

Na, mostan már oda mutat ahova mutatnia kell :-))
@Penivaldes: Írtál valamit? Nem látom. :D
Nem ez a csaj az aki a kultúrpiacon sipos f-fel feszít?
@Marcellusca: felkerestelek volna, ha engem s Vidékiként kezeltél volna.:)
de nem, mert nem
Azt hiszem, még egy szerkesztőség fog kapni gyorsan szemlélet kiigazító levelet kurmányunk szorgos hangyáitől.
www.abc.net.au/radionational/programs/lawreport/5315660
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bizony, ezt mondom már azóta, mióta valamelyik nagyon okos elkezdte hajtogatni, hogy ne menjen mindenki gimnáziumba, és amikor a kormánybeszédben ezzel párhuzamosan megjelent a gimnázium-szakiskola mint ellentétpár, a kettő között egy nagy-nagy néma semmivel a szakközépiskolákról. Azt ugye mindannyian tudjuk, hogy akinek nincs érettségije, az nem tud tovább menni. Nemcsak a szakiskola-akármi elvégzése után tizenhét éves fejjel, hanem soha többet. Semmire. Egy tisztességes mélyebb szakképzésre sem. Ennyit a társadalmi mobilitásról.
A mai világban egyébként szerintem az egyetemek mint elitképző helyek egységes tételezéséhez ragaszkodni is butaság, de ez már messzire vezet. De ha már: az egyetemek vegzálása egy dolog, az csak a jéghegy csúcsa. De hogy a gyerekemet akarják elvágni a továbbtanulás bármikori lehetőségétől akkor, ha nem az éltanulók éltanulója, hát ide kívánkozna valami nagyon durva. Úrinő lévén nem mondom, de ennek attól még következményei vannak. És nemcsak nálam, az egészen biztos.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kuzin. Ezt már meg de hallja orban ilyennel nem zavarják fontos államügyei intézésében. A kelet, az aranycicoma számít. Lehet most írja alá hogy az arabokhoz hasonlóan minálunk is építsenek egy 1 kilométeres tornyot. Egy angol megtervezni, Szaúd Arábia meghitelez nekünk es az lesz a kelet- nyugat kapuja
egy innen egy onnan

Zsigó: Gyurcsányék kitennék a "magyar föld eladó" táblát

A Gyurcsány-koalíció programjában "feketén-fehéren most is ott áll": hatályon kívül helyeznék a földtörvényt és lehetővé tennék a külföldi társaságok földszerzését - mondta a Fidesz szóvivője.

hvg.hu/itthon/20140325_Zsigo_Gyurcsanyek_kitennek_a_magyar_fold

----------------------------------------

Simicska, Nyerges, Csányi és Leisztinger érdekeltségei megint nagyot szakítottak

A gazdaságok 10 százaléka vitte tavaly a mezőgazdasági támogatások 74 százalékát.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F24%2Fa-mezogazdasagbol-simicska-nyerges-csanyi-es-leisztinger-erdekeltsegei-szakitottak-megint-nagyot%2F
@ftk: éppen ez miatt áll kifelé a rudunk nekünk is, a kölyökgólya alsós, de itt csak biorobotok és agyatlan zombik kellenek, meg a narancselit szűk uralkodó osztálya, a kettő között meg csak a kacagó szél és a dudvás ugar van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szégyen is lenne, ha nem egy hobbi paraszt kaszálna nagy lóvét, hanem egy hozzáértő paraszt külföldről.
atlatszo.blog.hu/2014/03/25/a_tokeletes_recept_igy_alapitsunk_ujsagot_allami_hatszellel
Ezt láttad?
@Marcellusca: pont most olvastam, az első kommenttől le is mentem trapézba... :-(
@Csekkliszt#10: tartok tőle, hogy se kaput, se pénzt nem látunk onnan. Max arab telivér szerszámát. De legalább tudjuk merre akarják magukat bepozicionálni, ha elbuknák egyszer a választást:
index.hu/kulfold/2014/03/25/magyar_nagykovet_libanon/
@Kuviklacz:

Megrugdosta?

Az index szerint már meg is verte...
Ezt nevezik újságírásnak?

index.hu/belfold/2014/03/24/megvertek_a_fidelitas_aktivistajat_egy_dk-s_rendezvenyen/

Petneházy fityiszes jelölt facebook-olt.

Megosztom, mert látnotok kell azt a kérlelhetetlen éles logikát, amivel itt pl az mszp-től követeli a DK-s rendezvény MELLETTi balhé (?) után a bocsánatkérést!

" Petneházy Attila megosztott egy hivatkozást.
7 órája
Most jöttünk a kórházból. Zúzódásokat állapítottak meg a megtámadott aktivistánknál. Az ilyesfajta értelmetlen erőszaknak nincs helye Nyíregyházán, de az országban sehol sem. Az MSZP nyilvános bocsánatkéréssel tartozik. Nem csak a fizikai bántalmazás miatt, hanem a közleményükben kiadott hazugság miatt is. Videofelvétellel tudjuk bizonyítani, hogy a Fidelitas aktivistája nem provokált, és tisztes távolból figyelte az eseményeket."

Ha valaki eddig eljutott, akkor tegye fel bátran a kérdéseit!
pl: videófelvétel, a békés aktivistáról, ahogy figyel? Véletlenül felveszik az emlékkönyvbe a "békés figyelést"?

Ez is elég "análjobb"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hej de aktív lett ez a fasz, már oda is hányja a baromságait

MSZP Afrika Korps

Adatlap

MSZP Afrika Korps 0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.03.20. óta tag.
MSZP Afrika Korps ezekben a blogokban publikált:
@vitéž munkášőr: ja, szépen bevonzották a jobbikos- földért rettegő zsidózó kreténeket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

MSZP Afrika Korps
2014-03-25 12:50:54
Ebben szép kaja képek vannak, úgyhogy először a Népszva és a Népszabadság állami támogatását tessék leállítani.

nagyon aktív a kisköcsög...
@tristen2005:

Ezek az agyatlan viktorbuzi mocsári trollok milyen nyelven kommentelnek??? (sóhaj)

Kezdem érteni, miért néznek folyton zsidónak.

(Tesóm épp most van nyelvtanfolyamon, elmondása szerint évfolyamtársai jórészt azért nem boldogulnak az angol nyelvvel, mert már eleve magyarul sem tudnak.)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bezony, így van ez, én is meg tudom erősíteni eme vélekedést
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: úgy, hogy ráadásul most "kiderült", hogy a zsidók helyett a hardcore vahhábita arabok vennék el a Magyar Viztet meg a Széfcsakrát...
@vitéž munkášőr: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lelkes, de hát már az is baj?!
Legalább behazudja, hogy ő igenis látta azt az újságot. Bár lehet, hogy a kiskegyed konyhájával keveri. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szép magyar vitézek, aranyos leventék!:)
ööööööööööö

Gyorshír: Visszakúszik a drágulás

A decemberi inflációs jelentésben 2015-re 2,4 százalékos bővülést és 2,8 százalékos éves inflációt prognosztizáltak az MNB szakértői.

hvg.hu/gazdasag/20140325_Gyorshir_Visszakuszik_a_dragulas
@vitéž munkášőr: hiába, ezen még egy látogatás a hezbollah emlékműnél sem segít. A gonosz arabok idáig jönnének a vízért.
Lehet még valaki ennyire szánalmas, mint ezek?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jóvanna, én nem vagyok ollan szpídes gyorsolvasó mint Te, aki 6 monitoron fürkészi a blogszférát ;-)
ááááááááááááááááááááááá

Kezdhetik elölről a Hagyó-ügyet

Az ügyáthelyezés utólagos elkaszálása után addig ment a huzavona, hogy ki az illetékes, amíg kifutottak az időből. A Sukoró-ügy is így jár.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F03%2F25%2Fkezdhetik_elolrol_a_hagyo-ugyet%2F
@tristen2005: köpűtík a vajat, osztán széjjekentík
@vitéž munkášőr: néha elhagynám én is ezt az áldást vagy átkot :D

jahh, és csak egy monitor van, a másikon éppen vírus gyilok megy :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem lennék ilyen kishitű, emberi jogok, dinasztia-management területén hatalmas a lemaradásunk tőlük.
Hezbollah: cool. Nincs az az aljasság amit ne vállalnánk be egy kis keleti siker érdekében. Bár... az IRA-t is képesek voltak szalonkèpessé varázsolni, dzsihádot miért ne lehetne. Igény van rá :-(
oops, a taplója:

Habony "Cincogó" Árpádról joggal írták meg, hogy hasba rúgott egy nőt
Szily László és 3 hozzászóló

A miniszterelnök tanácsadójának nagyon nem tetszett, hogy a Narancs megírta az igazat, miszerint a terepjárójából kiszállva összevert egy házapárt, mert zavarták a terepjárózásban. Az idősekkel szemben igen bátor egérkét most leoltotta a bíró

cink.hu/habony-cincogo-arpadrol-joggal-irtak-meg-hogy-hasba-1551010565
@Csekkliszt#10: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mondjuk azt nem tudom, hogy a siíta hezbollah iránti szimpátiát hogyan könyvelik el a hardcore szunnita (vahhábita) szaúdiak...
@Csekkliszt#10: A cionista terroristákkal is ugyanígy tettek. :)
@Csekkliszt#10: ezek nem dzsihádoznának, mert már bőszen csinálják. Lsd multik elleni szent harc, meg a bankok ellen, Brüsszel ellen, stb. Olyan sok dzsihádunk van, hogy tönkre győzzük magunkat meglásd.
@Tűzfal: Gondolom a sósavazós bácsi története után a fidesz is a legmélyebben magába nézett és bocsánatot kért egyik aktivistájuk túlzott hite miatt :D
Azért az durva, hogy Hoffmant Hoppál válthatja.
ennyire benyalni, mindegy, hogy ki mit és hogyan, csak nyomja a lét, hányinger ez a jobbikfidesz szervilista társaság...

Orbán: Az arabok a világ legsikeresebbjei

A miniszterelnök az üzleti sikereket méltatta, és óvatosan kikerülte az emberi jogi kérdéseket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F03%2F25%2Forban_nem_oktatunk_ki_senkit_emberi_jogokbol%2F
@V-PORT: minőségi csere, idiótát követ egy még nagyobb idióta
@V-PORT: ő van utána betűrend szerint. stimmt? ;-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért a cipőben csónakázó dzsellabás abroszfejű az epic!

XDDDDDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: am'még' hagyján, hogy benyal, de lassan egy kósza beduin tevéjének is pucsítva fekszik be. mert csak ennyit képes felfogni az arab kultúrából.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Érdemes úgy pontosítanod, hogy az amcsik és persze Viktor nyal a Szaudiaknak. :)
@parti_giano: de csak akkor, ha a beduin benyög egy kis hitelt a további rezsidzsihádra. ígéret nélkül nincs ám pucsítás
@parti_giano: nem csak ő, hanem a hű pincsije a jobbik is, mindegy, hogy arab, orosz, kínai, ÉKoreai, csak della legyen, a többihez csak gyomor és gerinc hiánya kell, és az meg van jó ideje.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Mi nem azért jövünk ide, hogy kioktassunk bárkit emberi jogokból vagy modern világfelfogásból. "

Az tényleg elég gáz lenne, ha Vitya megpróbálna bárkit is kioktatni az emberi jogokból, a modern világfelfogásról nem is beszélve.
@vitéž munkášőr: hol lehet Vezénylónkat ezekhez mérni, micsoda eretnek gondolatok ezek, kérem szépen? :D
@vitéž munkášőr: el kéne döntenie, hogy keresztes háborút vagy dzsihádot vív a gaz rezsivel, mert még a fejébe húzza valamelyik buddhista szerzetes az imamalmot.
@parti_giano: ahhoz tudni kéne gyerekek, hogy mi is valójában a dzsihád...
@Penivaldes: jó jó, értem én, hogy lelkes, de szorulhatott volna belé némi értelem, mert ez így elég kontra produktív, és ez lejön még a kumminista habonyista szellemi véglényeknél is idővel: :D

/ide is kiküldték az a barmot/

drerossgabor.blog.hu/2014/03/24/a_titkos_fidesz-program_fizetos_kozepiskola_es_a_tobbi
@parti_giano: a Himalája-szerte híres narancssárga sapkás Sokhat Lopalali-kolostorban sajnos ez kizárt:

herostratosphere.blog.hu/2014/03/16/rotakapa_apat_tanitasai_a_vita_hiabavalosagarol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mit számít a kontraproduktivitás, a parancs az parancs! vagy narancs?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen, főleg ez, meg a meleg, a liberális, és a demokrácia ellenességük, és persze a kasztrendszer.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ennek mi köze van ahhoz, hogy a képek benne valóban szépek, és a szöveg is jó benne?
@parti_giano: mit nézzek a dashboard-omon? szerintem nem ezt akartad ;-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na azért a vezetők lányai, nejei ők ugye szabadok. pl a műkincs piac vezéralakja a katari sejknő.
@parti_giano: XDDDDD

így oké. gondolom egy kicsit sajnálja, hogy a mangalicák viszont nem
az előző poszthoz egy kis adalék:

állítólag welsz már korábban is öngyilkos akart lenni - csak nem találták otthon
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jaja, be is írtam valahová, hogy igazán átugorhatott volna Dubaiba felavatni az első határon túli Nemzeti Kuplerájt. esetleg egy-egy selfie-t is posztolhatott volna onnét Nemzeti Szilikoncicákkal
@Penivaldes: az mi az, hogy sejknő? akkor a tekintetes asszony a teknő?
@vitéž munkášőr:
"mondjuk azt nem tudom, hogy a siíta hezbollah iránti szimpátiát hogyan könyvelik el a hardcore szunnita (vahhábita) szaúdiak..."
Passz, megfogtál! Ez elvileg lehetetlen. Vagy hívjuk Uri Gellert: Múködj! vagy Vitya közbenjár?
@parti_giano: hogy átadják neki a sztrichnines katit?
@vitéž munkášőr: sőt, be is öltözhetett volna szilikoncicának, mint múltkor beöltözött bányásztörpének.
@Csekkliszt#10: jó ötlet, Uri Gellerért elvileg nem is kellene messzire szaladni. Zsigó szívesen elugrana érte a Superbbel
14:06 Felmentették a Közgép udvarán tüntető PM-eseket
Felmentették a Közgép udvarán tüntető PM-eseket

Az akkor még LMP-s aktivisták a Közgép udvarán láncolták magukat a földhöz 2012 nyarán. Rendőröknek kellett elcipelni őket.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI

14:05
Matolcsyék újra kamatot vágtak - lehet, most utoljára

A Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa kedden 10 bázisponttal újabb történelmi mélypontra, 2,6 százalékra csökkentette az alapkamatot.
@Penivaldes: LOL! sőt, szilikon se kellett volna (rezsicsökk.), csak a hasáról feljebbnyomni a zsírt 30 centivel
@parti_giano:
Ugye hogyha a magyar celebkurva dubajozik (mondják), akkor innentől azt is mondhatjuk, hogy a magyar politikus k..a "szaudizik"?
@vitéž munkášőr:
"...csak a hasáról feljebbnyomni a zsírt 30 centivel" - Ne máááá! Ammán a feje teteje, vaze. :)
@Csekkliszt#10: jaja, csak míg dubajban az arab marconákat, addig szaudiban (basszus, szerintem ezek összekeverik az audival, mindegy) a tevéket elégítik ki.
@Marcellusca: @Penivaldes: öö... igaz - sajnos elhamarkodottan magamból indultam ki és nem végeztem számításokat. viszont! e kis tévedésből forradalmi tett lett: klónoztam a szijjártót!
Sorsdöntő Békemenet

"Találkozzunk a budapesti Kossuth téren jövő szombaton, március 29-én délután egy órakor, mert ez a tér jelképezi mindazt a szépséget, merészséget és tehetséget, amit az Orbán-kormány négy éve adott nekünk, de azt is, amit első bátor felvonulásunkkal mi adtunk a hazának.

2012 januárjában a cél volt a Kossuth tér. Most a kiindulópont. A cél pedig a Hősök tere lesz, ahol délután háromtól meghallgatjuk miniszterelnökünket, Orbán Viktort, a Fidesz nagygyűlésén."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem mazochista vagy Turulbanszületett tezsvírem :-)))
@vitéž munkášőr: nem mindenki 2 méter magas..különben meg azok akik alacsonyak sokkal jobban látják a nép problémáit
@vitéž munkášőr: az a turulban született már elavult, javallom a turbánban született megnevezést.
@Penivaldes: ö, izé, ezt most továbbküldöm Neked, de lehet azután kellett volna, hogy már ott voltam:

youtu.be/X07DpKlRvp0

vagy nemtom, megzavart a zene
-no comment-

Eddig 195 ezren szavaznak levélben

231 ezer magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgár regisztrált a névjegyzékbe - közölte a választási iroda elnöke.
@parti_giano: ne nekem, Gébnek javasold! bár akkor nicket is kell váltania, erre:

الملاك جبرائيل@
@épészmérnök: csak a pénz, a többi le van szarva, minek ide tanulmány, meg egyéb huncutságok, lásd a benyalást a turbánosoknak is.
@Penivaldes: ha már lekaszálták a gazt a közmunkások, úgy igen
Számolja ki, mennyibe kerül az Orbán-Putyin paktum

Nem hiszi, hogy valóban az utóbbi 40 év legjobb bizniszét kötötte a kormány januárban Moszkvában? Vagy nem hisz a zöldeknek? A közgazdászoknak? A mindig huhogóknak? Itt a megoldás arra, hogy saját maga számolja ki, mibe kerül majd nekünk az új paksi atomerőmű!

hvg.hu/gazdasag/20140325_Ennyibe_kerul_az_OrbanPutyin_paktum
@parti_giano:

A kecskéknek nem kell csadorban járni. És tudtommal nem kövezik meg őket, ha félrekúrnak. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: viszont a csador alatt elég kihivó smink van sokukon:)
nekem egyébként tetszenek a kendőik. szívesen hordanék olyat.
@Penivaldes:

"S oh mi vakság! fölemelte még a
Népszerűség őket paizsára,
Az elámult sokaság, miképen
Megváltóit, karjaiba zárja.
Megváltók? ők a hon eladói,
Elveszünk ez ordítók miatt...
Rólok tudja ellenünk, hogy félünk,
Mert a félénk eb mindég ugat.

Én ugyan nem állok a sereghez,
Mely kiséri őket ujjongatva,
És ha egykor közibök vetődöm,
Nem egyébért lépek e csapatba,
Csak azért, hogy fölfordítsam majd ez
Ál nagyok győzelmi szekerét,
S haragomnak ostorával vágjam
Arcaikra a bitó jelét!"

Petőfi Sándor: A szájhősök (Részlet)

Szatmár, 1847. augusztus
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ah, te mingyá' rámatatsz az hibára, hiába ez a filmrendezői múlt éles szemeket eredményezett.
@vitéž munkášőr: Hát én elmentem! :)
Egy nyelvtanos pedagógus nincs ezek között a birkák között, aki lektorálná amit leírnak?
@parti_giano:
Turbánban született :-))
Lehet abban is fog meghalni. Rodostóban. Felőlem lehet ő is II. (Bujdosó) Orban Fejedelem.
Jó, Twitter nem lesz, de valamit valamiért
szerencsétlen trafikos csajt a többiekhez hasonlóan simikcskáék tolják ki a napra, hogy velük foglalkozzunk. pedig ez a csaj szimpla csokitolvaj. a lényeg nem itt van.
@Myrath: felesleges nekik, az üzenet lektorálás nélkül is célba ér:

"Selamat 2014. március 25. 14:18
5
4
De jó zenét választottak hozzá! Tudja valaki minek a részlete?

Egyébként már az is jó érzéssel tölt el, mikor csak látni a nyugodtan sétáló, valóban békés emberek hihetetlen tömegét :))

válasz erre"
@Penivaldes: Sőt, szerintem a meleg miatt a sokukon a csador alatt nincs semmi... :) Szóval ezt is azonnal tilcsákbe! :)
@Csekkliszt#10: dr. schwanztomit legfeljebb továbbra is Brüsszelben parkoltatja, mert "twitter nélkül mit érek én"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tévedsz.
A legmenőbb divatházak legújabb és legdrágább kollekcióit hordják.
@fvipera: nem itt van, bár szerintem ez is kontraproduktív, mert a trafikrablás mértékét már-már a prolik is fel bírják fogni, talán még a napon is
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja, és ezt te csak szeretnéd (mint én)! :)
Mocskos fantáziájú (mint én). :D
@vitéž munkášőr:
Különben igazad van, Tompikára nem is gondoltam még ugy, mint egy Mikes Kelemenre, pedig tenyleg ő is egy iródiák
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Elolvastam a cikket erről a Narancsban. Abban az van, hogy május 4-ig benn lesz a bűnűgyi nyilvántartásban és ha addig nem követ el semmit, akkor törlik onnan .... sokért nem adnám, ha elkövetne valamit ez a baltaképű majom!
Nem is kéne hozzá sok, hiszen már az is tettlegességre bírja, ha a fékre kell tennie a gombásretkes lábát ...

(Van több ember is a fideszben, aki irritáló a számomra, de ez a nímand a hat elemijével és a tepsivel szájbavert fejével különösen az. Egy megnyugtató van számomra: nem ágyban, párnák közt fog elpatkolni, ezt a fajtát elteszik láb alól, általában nála is nagyobb és irritálóbb maffiózók. Előbb, utóbb.)
@Csekkliszt#10: külön filinget adhat az egész rodostó vonalhoz, hogy anno a főfalusi rákóczi téren dubajoztak a magyar lányok.
... és azt is szépen rendbehozták mint a Kossuth-ot, ahol a többi jól fizetett prosti van. A kör bezárult.
Ráadásul még randa rusnya is ez a nő.
Ez a pi@a agyilag simán besimul a miskolci román válogatottba!!
De hogy értenek szót a többi bozgorral a városházán??
@gazoló: kell lennie ott egy kétnyelvű medvének is
megcsöbörödtem ettől a nőtől

Belevetette magát a trafikbizniszbe a fideszes képviselő férje

hvg.hu/kkv/20140325_Belevetette_magat_a_trafikbizniszbe_a_fid
@vitéž munkášőr: A nemzeti csak keresztény lehet. :O Ne feledd Mária nem Allah macája volt.
Sürgős hír az angolnyelvű MTI-ben a kamatcsökkentési ciklusról

Az MNB közleménye szerint amennyiben jelentősen romlana a globális pénzpiaci környezet, a jegybank nem lát esélyt a kamatcsökkentési ciklus folytatására. Ez most a rémisztő “URGENT” felirat ellenére valójában egy megnyugató üzenet, azt jelenti, hogy a monetáris tanácsban vannak józanul gondolkodók!

444.hu/2014/03/25/surgos-hir-az-angolnyelvu-mti-ben-a-kamatcsokkentesi-ciklusrol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igazából mint két diplomás, amit leírtak az én szakjaimból maximálisan áll. Mármint a magyar leírás. :S
@parti_giano: Hát nem. De nem is Mohamed volt az ő prófétája. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem nem a monetáris tanácsban hanem a stábban volt valaki aki gondolkodott.
De hogy néz ki egy monetáris tanács ülés ? Matolcsy bejön : röhögés. Mond valamit: fetrengés. Kimegy: üdvrivalgás.
Mert egyszer láttam vót a Pocakost akadémikusok elott beszélni, tol mindegy mi volt, mert ugy volt értelmetlen, mint mindig, se füle se farka. Erre a sok okos tanult ember meg bólogatott. Azon gondolkodtam, hogy ez mind lehetne a Nemzet Szinesze, hiszen hallottak már értelmes embert beszélni: hogy a túróba állták meg röhögés nélkül v legalább be dobálják a székpárnákat, hogy : te esztelen töklámpás, annyira ciki vagy?!?!
Mire nem vetemednének egy tényfelnemtáró vizsgálat során a gonosz szocik! Felháborító!
Molnár Zsolt előzőleg azt kezdeményezte: minden parlamenti párt frakcióvezetőjét hívják meg, hogy nyílt ülésen számoljanak be arról, a frakciótagoknak van-e a magyaron kívül más útlevelük, illetve állampolgárságuk. Miután ezt a javaslatot a bizottság többsége leszavazta, Németh Szilárd viszont fenntartotta kezdeményezéseit, Molnár Zsolt az ülés levezetését átadta a fideszes alelnöknek.
index.hu/belfold/2014/03/25/behivtak_mesterhazyt_simon-welsz-ugyben/
@Csekkliszt#10: szerintem meg jól meg van komponálva. Kikacsint Matolcsy, ne féljetek, időben megállunk. Talán így a következő kamatvágásnál nem esik annyit a forint.
@vitéž munkášőr: vallás terén nem. Azokat tűzes alkotmánnyal üzgéreli semjén pápa.
@gazoló: :-o

krizáék ennél fosósabbak. ott csak fogatlan vagy gégemikrofonos medve jöhet szóba, mint tolmács. természetesen megváltozott munkaképességűként foglalkoztatva, mert azzal is le lehet emelni egy kis dellát
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tudom! Csak akarni kell!
Vagy egyfajta konszenzus közgazdászok között h a reális, "egyensúlyi" alapkamat szint valahogy 4 -4,5 százalék körül van, kéne lennie.
Hihetetlen szerencsénk van, hogy az orban kormány ténykedése egy alapvetően kockázatvállalásó befektetői környezetbe esett - előnyökre legyen h ezt fel is ismerték. Hacsak nem kifejezett cél lesz, hogy a Ft 350 legyen, nagyon hamar kamatot kell majd emelniuk ha a fed megkezdi a monetáris szigorítást.
De addig elvagyunk még egy kusza szemmel is.
Annak idején (2010 környékén) kedven Fabius ténma volt, hogy a szocik és a tanulmányok.
Ím egy igazi nagy pályás (bár ezt már nem szocik rendelték. Ezért is napi 220k huf a tarifa.).
hvg.hu/itthon/20140325_Commitment_20_millio_tanulmany
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: értsd meg: a muszlimokkal másképp kell bánni, mert őket Mick Jagger ördögszekerén telepítette oda a gaz Merény, így megengedhető az unortodoxia ;-)
@vitéž munkášőr: ó, értem már. Meg amúgy is rajongunk az unortodoxiáért. Ez a mi második nevünk. Mármint a feritél után. :D
@Csekkliszt#10: a 350 forint jó hír az ójróban svájcban bankoló lézereknek. Így nem értem, miért kellene ott megállniuk?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mert 20 évre akarnak berendezkedni. De életben maradt még pár devizahiteles, ami 350-nél már egészségkárosító kockázat. Így a magángépig nem jutnak el egyben.
@Csekkliszt#10: ugyan már, mit fognak csinálni? mire elérik a 350-et, addigra már mind azon fog drukkolni, hogy ne lakoltassák ki, mert nem bírja fizetni a hitelt. Naná, hogy nem lézerék lesznek a hibásak, hanem a nagy gonosz multi bankok, akik az ő húsukon élősködnek. Mert a devizaadós ilyen, nem pedig értelmes.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Igen, semmit, az ő problémájukra az lesz a megoldás h csatlakoznak majd a többi leszakadt réteghez. Ha sokat ugrálnak akkor majd leverik őket, a centrális erőtérben senki nem ugrál. Szerintem az lesz, h a választások után megint jegelik ezt a dolgot es folytatják az államszervezet elrablását. Oszt jónapot
@Csekkliszt#10:

a választás után el fogják engedni a forintot. szerintem.
rohat büdös bűnöző kommancs dakoták stb
nos, megtaláltam a (nem)választási ars poeticám kimaxolva:

"Negyedszázad alatt le tetszettek itten lakni a közös lakást erősen; el tetszettek lopni, ami mozdítható, ki tetszettek szedni a csöveket a falból. Együtt, mindnyájan. Mi meg hagytuk, mert elhittük, hogy elég négyévente egyszer leváltani a hanyag, lopós házmestereket. Hogy elég négyévente szellőztetni meg porszívózni, és közben meg fizetni rendesen a takarítók és a karbantartók bérét, és akkor minden rendben lesz. Hiszen ők is ezt ígérték a reklámjaikban. És most, mikor valóban az ajtó előtt toporognak a végrehajtók, a közműveket kikötötték a tönkrement szolgáltatók, a vitrinbe Horthy-szobrot pakolt az idült vice, a spájzban atomhulladékot raknak le az oroszok, a pedellus lebetonozza a konyhakertet, mert ott akarnak focizni a gyerekei – akkor azzal tetszenek jönni, hogy folytassuk ugyanígy, és minden rendben lesz. Kicsit kinyitjuk az ablakot, bejön a tavaszi szellő, meg esetleg nem ártana egy tisztasági festés is, de semmi komoly.

Semmi komoly? Tényleg…?!

Ezért aztán megy ezerrel a zsarolás: aki nem szavaz, Orbánra szavaz (sőt aki Orbánra szavaz, paradox módon még az is jobb, mint aki nem szavaz). Hát nem, kedves honfitársaim! Rengetegen nem szavaznak. Sokan közülük azért nem, mert valóban nem érdekli őket. És? Sokan azért nem, mert hiteltelennek tekintik az egész politikai osztályt. Nem lehet ilyen véleményük? Sokan azért, mert tudják, senki sem képviseli őket, a véleményüket, az érdekeiket. Milyen alapon akarja bárki is megmondani nekik, hogy nincs igazuk?"

hvg.hu/velemeny/20140325_A_nemszavazo_toredelmes_vallomasa
Na ezt a kampányvideót kapjátok el. :)

youtu.be/CiXWyE_G7mU
@jaegtoer: Nem vártak addig, Debil Matolcsy megint csökkentette az alapkamatot és volt pofája azt is mondani, hogy már "majdnem a kívánatos szinten van".
Aki ezeket megint megbízza egy ország "vezetésével", az tényleg fogyatékos!
@vitéž munkášőr: nekem hiányzik az egyik sem rubrika a szavazólapról. ha lenne, kötelezővé lehetne tenni a voksolást.
@nincs_itt: Majd figyeld szombaton, hogy hányan lesznek a békemeneten és a Hősök terén.
@vitéž munkášőr:

"megtaláltam a (nem)választási ars poeticám kimaxolva:[...]"

'késő bánat, eb gondolat'

nem véletlenül mondám a múlt homályába veszően, hogy "bojkott!".

akkori támogatottság híján mára már okafogyottá vált, hiszen a 'NER-ben fogant nagy nemzeti újratulajdonlási projekt' zavartalan lefolyását nem zazriveli mennyien mennek vagy nem mennek az ellenzők közül pro testálni... úgymond poszt humusz az egész, mint a veszett fejsze nyele...

de! meg tudom érteni, önigazolásnak kielégítő. most már. récsölnek jó lesz.
Sok dolgod lesz Fabius amíg végigkampányolod az összes MSZP induló körzetét, az MSZP-s hazugságokkal.

De nyomjad neki, vedd fel a pénzt amit kapsz érte, mert mindjárt választás, és esélyetek semmi.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hé, tököm öccse!
Légyszíves sorold a Fabius általi "MSZP-s hazugságok"-at.
De tételesen gyere, meg azzal is, hogy mi a "fideszes valóság" ezzel szemben!
Különben meg menny te a pi..ába!
@vitéž munkášőr: csak néhány kérdésem van.
jobb lesz-e az országban élni, ha nem szavazunk senkire?
ha hagyjuk, hogy azt csináljanak velünk amit akarnak?
aki nem szavaz senkire, az kitől/mitől reméli a változást?
akik nagyon finnyásak a szavazáskor, azok a mindennapi életben is ilyenek?
ők személy szerint mindent megtesznek egy élhetőbb országért?
ők feddhetetlenek és csak a politikusok a szemetek?
de mindenki azt csinál amit akar.nem agitálok senki és semmi mellett.
@jaegtoer: jég, ez egyéni döntés. a bojkottot a "bolond" Bartus már mióta pofázza, de az a hajó már elment... én viszont nem vagyok párt, de arra sem veszem a fáradságot, hogy fasszal szavazzak. Konok a fentiekben leírta, hogy miért
@punkfrog: Azok szoktak a leghangosabbak lenni, akik nem szavaznak.
Gyengébb képességű narancsbolsevik ribancoknak is ajánlott...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mirol_hallgat_kinosan_orban.578900.html

"Az egyik oldalon áll a magyarok szenvedélyes miniszterelnöke, Orbán Viktor, aki a kereskedelmi kamara előtt elmondott öndicsérő beszédében kijelentette, hogy az ország szilárdan áll a lábán, amelyet saját erejéből, mások segítsége nélkül ért el. A gazdaság nő, az államadósság csökken, az energia olcsóbb lett, a hitelek szintén, az infláció alacsony, az export bővül. Senki sem vitathatja el ezeket a tényeket - tette hozzá.

Mosolykörút

Orbán a múlt hónapban bejárta az országot: szalagokat vágott át és alapköveket tett le, eközben igyekezett eladni a Fidesz-kormány sikereit, hogy megnyerje a választók bizalmát további négy év kormányzáshoz. Pártjának programját egy szóval úgy foglalta össze: folytatjuk. Emellett elővezetett egy tízpontos csomagot, amelyben egyebek mellett szerepel az államadósság nagyobb részének hazai kézbe csatornázása, az újraiparosítás, a bankszektor felének magyar tulajdonba segítése és a munkát terhelő adók további csökkentése.

Az esetek többségében a nyilvános rendezvényeken nem lehet kérdezni a kormányfőtől. Orbán kerüli azokat a helyzeteket, amikor szembesíteni lehetne állításai helyességével. Ennek része, hogy nem áll ki miniszterelnöki vitára a legnagyobb ellenzéki csoportosulás, a szociálliberális pártszövetség vezetőjével, Mesterházy Attilával.

Statisztika

A száraz statisztikai adatok nagyobb részben alátámasztják Orbán állításait. A gazdaság 2013 utolsó negyedévében 2,7 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, és tavaly összesen 1,1 százalékkal bővült. Az infláció nulla, a hitelkamatok - főként a jegybank Növekedési hitelprogramjában, amelyben a kereskedelmi bankok olcsó forrást kapnak, hogy tovább hitelezzék azt - alacsonyak. A büdzsé hiánya ugyan független szakértők miatt a választási költekezés miatt a GDP három százaléka fölé kúszhat, de nem jelentősen. A folyó fizetési mérleg rekordtöbbleteket produkál, a munkanélküliségi ráta nagyjából kilenc százalék.

Az ellenzék legfőbb érve szerint a kedvező mutatók mögött rövid távú hasznot hozó intézkedések vannak. A főként a külföldi kézben lévő ágazatok agyonadóztatása kellett a költségvetési hiány lefaragásához, de aláásta az ország iránti befektetői bizalmat és a cégek, főként a bankok, áthárították a többletköltséget ügyfeleikre.

Szaldó

A rezsicsökkentés a választási kampány egyik legfőbb üzente, ám valójában a kormány regnálásának első szakaszában megemelte az emberek megélhetési költségeit, amiből most valamennyit elenged - fogalmazott a bne-nek Szél Bernadett, az LMP parlamenti képviselője. Ha megnézzük az adóintézkedések szaldóját, akkor azt láthatjuk, hogy rengeteg háztartás szegényebb lett az elmúlt négy évben, főként az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezők.

Ami a munkaerő-piaci sikert illeti, a kormány abból él, hogy a magyar statisztikába beszámítanak azok is, akik az elmúlt években vendégmunkásban más uniós országban kaptak munkát. Valójában a magánszektorban kevesebb állás van most, mint korábban: 2010 és 2013 között ebben a szférában 29 ezerrel csökkent a munkahelyek száma.

Kívülről nézve

Független elemzők arra hívják fel a figyelmet, hogy a kormány nem igazán csökkentette saját kiadásait. Emiatt az az orbáni ígéret, miszerint tovább mérséklik a munkát terhelő adókat, azzal jár, hogy valahol máshol növelniük kell az állam bevételeit. A Fidesz-kormány valóban mérsékelte a személyi jövedelemadót, ám a költségvetési hiány tartása érdekében kénytelen volt torzító hatású adókat kivetni a vállalati szektorra - mondta Balatoni András, az ING Bank vezető elemzője.

A magyar bankokat, az energiaszektort és a kiskereskedelmi ágazatot terhelő adók összesen 676 milliárd forintot tettek ki tavaly, ami a GDP majdnem két százaléka. Az ezek segítségével elért közgazdasági hatás Balatoni szerint közelít a nullához vagy akár negatív is lehet. Szóval, ha nem mérséklik a költségvetési kiadásokat, akkor nem lehet adóemelés nélkül lefaragni a munkát terhelő közterheket."
@punkfrog: számtalanszor leírtam, hogy ennek az országnak (részemről) ganéztak. vége, kaputt, game over - egy dologra koncentrálok innen, hogy még ebben az évben végleg elhagyhassam ezt a büdösvizes lavórt
Asztat montam mán, hoty címlap? :)

Ja, látom itt van mán gyurcsi-fóbiás anyab@szó. :(
@jaegtoer:
Vodka? Kéne... durva napom volt. Erre ez az agyhalott script is itt rohangál...
@vitéž munkášőr: ok.a te döntésed.
én azokról beszélek akik maradnak de nem szavaznak.
@V-PORT: túl hangos vagyok? akkor elnézést kívánok ;-)
"Csöbörnek meg hat darab trafik jutott a nertől"

Nem kicsit szanalmas, hogy mikozben az mszp-sek naponta buknak le a kul es belfoldi titkos szamlaikkal, hideghaborus kemhistoriakkal, milliardjaikkal, ekozben az mszp par trafikkal probal visszavagni.
Es az is eleg biztos, hogy a valasztasok napjara, mar a Mesterhazi is sitten lesz, mert korbe lottek mint a torpedoban, csak meg nem sullyedt el.
@Marcellusca: szegény Fabiusra szeretné felrakni azt a kurva matricát :-)
@vitéž munkášőr:

mint mondtam, meg tudom érteni. az én helyzetemet nagyban megkönnyíti, hogy itt Horváth András indul egyéniben. sokan másoknak nincs HA. így marad a hezitálás.

[bár azt számításba kellene venni még a fidesz szavazóknak is, hova vezet a halotti leplekkel szegélyezett piros fehér zöld nemzeti szivárvány győzedelmes íve... mert holnap már akár a szomszéd is sorra kerülhet, urambocsá, pláne, ha eltévesztik az ajtót, mint volt már rá példa...]
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyanonnan:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mindenki_nagyon_optimista_maradt.578712.html
Idén az első negyedévben lefékeződött a GKI-Erste konjunktúra-index tavalyi szárnyalása. Márciusban a fogyasztói várakozások a februári megbicsaklás után a januárinál is kissé magasabb, nyolcéves csúcsot jelentő szintre emelkedtek. Az üzleti várakozások viszont csak stagnálnak, de ezzel is maradtak az előzőleg tizennégy éve nem tapasztalt szinten.
....
A GKI fogyasztói bizalmi index márciusban a februári csökkenést meghaladó mértékben javult, nyolcéves csúcsán van. A lakosság saját pénzügyi helyzetének és várható megtakarítási képességének következő egy évét is javulónak érzi, a nagy értékű tartós fogyasztási cikkek egy éven belüli vásárlási lehetőségét pedig reménytelibbnek tartja. A hónapban csökkent a lakosság munkanélküliségtől való félelme, akárcsak az inflációs várakozásuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/morgan_stanley_gyorsabban_no_a_magyar_gazdasag_.578718.html

Morgan Stanley: gyorsabban nő a magyar gazdaság
A Morgan Stanley globális bankcsoport londoni befektetési részlegének elemzőstábja pénteken közölte, hogy Magyarországon az idén 2,4 százalék, jövőre 2 százalék gazdasági növekedést vár az eddigi prognózisában szereplő 2,2, illetve 1,9 százalék helyett.
...
@Hajdú Peter:

"ekozben az mszp par trafikkal probal visszavagni."

nem 6, te hatökör, cca ötezer. az a néhány száz, akinek a nyelve nem szorult be a főnököd valagába, azok néhány száz lelkes településeken nyertek, vagy már be is záratták.
@jaegtoer: értelek. ha lenne itt egyéniben elfogadható jelölt (ez kizárásos alapon 4K!-s lenne) elmennék. de nincs, úgyhogy így tárgytalan számomra az egész

[nem fogják számításba venni. agyamputáltak, nézd meg orbán faszbukját, vagy a mandinert...]
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

áááá! nem segít. majd az 'isteni evolúció' elintézi:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"A hónapban csökkent a lakosság munkanélküliségtől való félelme, akárcsak az inflációs várakozásuk. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDD szegény te, szegény mi.
@jaegtoer:
Szerintem is választások után fog felszállni a forint. Vágni nem tudnak mar igazából de woodoo sámán kitalálja majd az unortodox megoldást.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: már írtam (neked ráadásul) te szelepes, hogy 300 fő lakosságú zsákfaluban te sem nyitnál trafikot
Trafikokat osztogatnak a benzines Zsigók! Biztos megérdemelte. Most mèg többet lophat és befizethet stadionok épitésére!
@vitéž munkášőr:

És kit érdekel a magadfajta MSZP csicskák hazugsága ?

Honnan veszed az információt ?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mszp csicska a kedves idösanyád (csak azért nem fogalmazok durvábban, mert nem teszem tönkre vele ezt a remek blogot) - szerinted hol maradtak meg azok a trafikok te állatkert?
@vitéž munkášőr:
pölö: Alsógagy, teljes népesség: 101 fő (2013. január)

Simán megérné megpályázni azt az 1 azaz egy koncessziót. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

800 trafik?

csak nem a 400 lelkes falvak trafikjai várnak gazdára?
@jaegtoer:

Már a haverodnak is megtaláltam a listát majom.
De elég ha az MSZP székházban átnézel a másik fizetett MSZP csicska blogger képernyőjére. :DDD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Lemaradtál, majom: 16. HU0408 Budapest 16. ker. Papp János Imre
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
25. HU0578 Debrecen Boros György
26. HU0578 Debrecen Boros Györgyné
@Marcellusca: már ugrok is! a miénk cca. 800 fős falu - a 3. körben is lett csak trafik. azt is a kocsmáros nyitotta, mert a nyerőgép és cigizés nélkül a harmadára esett a forgalma
@Marcellusca:

Ostoba MSZP csicska..

Ez már a 4. pályázat volt az indulás óta, és mint ahogy kiderült még mindig vannak nagyvárosokban is pályázható trafikok.

Lesznek az 5. körben is, mert ez korántsem akkora nagy biznisz, mint ahogyan az MSZP csicskák kampányügyileg hazudják, és folyamatosan adják vissza a nyertesek a koncessziós jogot.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
De, hogy te is dolgozz, anyabaszó, vesd össze ezt:
nemzetidohany.hu/assets/1_sz_melleklet_telepules_lista_20131211.pdf

ezzel:
nemzetidohany.hu/assets/Eredmenyhirdetes_2014.03.14..pdf

Az első még sorszámozva sincs, olyan sok (24,5 oldal), nyertesek: 127 (3 oldal)

Csámcsogj el rajta, tovább nem etetlek!
@vitéž munkášőr: Ne ba, 800 fő?
Má mingyá rája is cuppanok! :)

Áááá, de mégsenem, aszongya jeza anyaszomorító, hogy mégsenem annyira jó biznic. :D
@vitéž munkášőr:
Ímhol la: Vöckönd, 103 fő.

Vaze, a szomszéd kutyáját is rászoktatnám a bagóra! :D
Vannak itten lehetőségek! Csak meg köll tanányi.
Én csak szemezgettem:
Tófű, 123 fő.
Én nem is értem a zembereket.
Itten vannak a jobbnál jobb lehetőségek, (pártunk és) kormányunk megaggya a lehetőségeket, oszt' lusta népség nem él vele.
Pediglen még Nemzeti Asztalos is lenne, ki meccsinálná a berendezést, szabványosra, pofásra:
www.origo.hu/i/1307/20130722-nemzeti-egyuttmukodes-nemzeti-cigaretta-nemzeti-asztalos6.jpg
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: már futok is oda az osztrák határról, hogy nyithassak ott egy trafikot

XDDDDDD
Persze, hogy kerüli a nyilvános, élőszavas vitát. Kezdésnek jóérzésű ember hozzávág egy féltéglát, majd bemutatkozik, és megjegyzi, hogy a pénzét lopja, majd hozzávág trafikonként 1-1 féltéglát majd utána vitázhatnak ha van még miről.
Ez a demokrácia. Ami neki a trafik, az másnak a féltégla.
@vitéž munkášőr:
Te csak ne nagyon futkorásszá a nyírségbe, jóva?!
Leírta mán: nem akkora biznic, hoty felaggyá mindentet.
Nézzé széjje a környéketeken, csak vagyon egy zsákfalucska, ahová még a sárgabusz senem jár, osztán nyissá ottan trafikot, kötsög! :DDDD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Nyíregyházán szabad még a trafik p"

tényleg? a közmunkásoktól hemzsegő Nyíregyházán a városvégen, ahol már a kocsma is bezárt? nem mondod?
@Marcellusca: ollat mán talátam, de aszonta a helyi fideszbasszai'bah, hogy maj csak akkó leszen nekem traffikk, ha belépek a fidelifaszba - namármost én sportszerű kötsög vagyok, némi szervbe nem lépek ;-)
@vitéž munkášőr: Mer te is illen hüjjje gerinces állat vagyol, biztossan azé.
Pediglen, ha beléje lépnél abba ja basszai'ba fitymapártba, lenne mögélhetésed (ottan nem vennéd el senkitűl, nemúgy, mint nyíregyen), osztán még azis előfordúhatik, hoty elvisznek magukkal Hévízre, pancsikányi.
De, ha még társadalmi munkába, legalább kommunista szombatokon írkányá a zijjjen blogokba néhány beböfögést, mint aszongyahoty: mocskoslibsikomcsik, akkó tán még egíszen Hajdúszoboszlóig is elvinnének zacsit ásztatnyi. :D
@vitéž munkášőr: Ugye, ugye! Szerinted is látens a srác? :-)
@Marcellusca: enné nagyravágyóbb vatyok: ha nincs herevassallás izs, akkó nincs biznic és punktum
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: köszönjük szépen! ott milyen néven nyomod? csak azért mert ott eszem ágában sincs magam visszafogni a shitnyikgyalázásban
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: MUHAHA!!!
Ez de szar!
Őőő, izé, mér pont németül ... ?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: meggyütté' egyem a szíved! nagy szemű babbal és jó chiantit innék rá!
ne messéjjé, ez a segédalhelyettesmosónő(Isten látja a lelkem, hogy nagyon tisztelem a nőket, de ez a féreg, nem nevezhető annak!), mijafaszomtól akkora durranás? A Zuschlag gyerek, Hagyóval súlyosbítva is kiscserkész ehhez képest! De legalább egyformán "szépek"!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
örülök, hogy ezt az xls-t bebasztad ide. nekem, aki még csak nem is hekker, csak egy advanced user, sokat mond. például azt, hogy Miklovicz Péternek köszönhető a létrejötte.
ha esetleg nem tudnád (vagy nem értenéd): a pályázatot -elvileg- a nemzeti dohánybiznic bírálta el, weboldaluk nemzetidohany.hu/ , és 'nonprofit'. Miklovicz úr, aki pedig az xls-t útjára bocsájtotta, igen, az Új Magyarország Fejlesztési Terv ZRT-nél dolgozik.
kérdezz már rá, szopóparaszt, hogy lehet ez? van-é összefonódás? van-é simli?
sőt, továbbmegyek: beraktál egy linket, miszerint "800 trafik gazdára vár, és senkinek nem kell .", később pedig elmagyaráztad, hogy ezek nem zsákfaluk - és hivatkoztál egy 2013-as eredményhirdetésre.
nem gáz, hogy magadat szopatod?
nem kell válaszolni, mi jót röhögünk a próbálkozáson, csak érdekelne, hogy milyen az, amikor ron jeremy-t játszol? www.xtube.com/watch.php?v=3v8Qj-G671-
:D
@vitéž munkášőr: Én már régóta nem járok oda.
Az a legalja. Főleg a kommentek. Az a színvonaltalan, alpári stílus ...
@Marcellusca: én kizárólag trollkodni. de hardcore-ban adom elő :-)

van azért ott 4-5 jó arc valamint Peni és Fűegér is beesik néha. szökőévenként Boli mester is
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Télleg mit adott NEKED? Mert aki ennyire szervilisen védi, az csak nem ingyé teszi! Kaptál kisebb villanyszámlát kb 1500,-Ft/hó? De kaptál 32 új adónemet, amit mindenképpen TE fizecc. Hónapok óta 310,-Ft/ 1 azaz egy eurós árfolyamot, ami mindenen megláccik, barom. De ez még tovább fog "felcsökkenni", mert a debil haverod, tudod az a retardált tovább csökkenti az alapkamatot. Defláció?! Mond ez neked valamit? De sebaj, te egy fidióta vagy, neked az is jó, ha elvesznek.
@Marcellusca: ja, @Secnir kolléga is megfordul a shitnyikek gőzfürdőjében
@Secnir: Hát, ez, bazeg kész. :)))
Ron Jeremy-ről nekem az jutott eszembe, hogy mennyi jó nőt (nem szilikonbabát!) megdugott.
De, eeeeeez ...
:D
@vitéž munkášőr: A mandi blogon kommenteltem néha, de a mandi.hun nem.
@Marcellusca: a blog még durvább szerintem, mert ott az eltartott kisujjú gfg-féle faszkalapok játszák az "eszüket", a suttyó talpasokat a .hu-n lehet cumiztatni
Halihó...
Azok a csúnya számok, meg a "rezsicsökkentés".

"Számolja ki, mennyibe kerül a paksi bővítés"
index.hu/gazdasag/2014/03/25/paks/
Látom elszórakoztatjátok magatokat... Ezt a primitív seggdugaszt ti rendeltétek ide? Vagy Fab fizeti? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha már a trafikáru mellé sehonnan se jön valami jó kis sörreklám...

a kretén elbaszott videóját láttad? tegnap este Blájeneztünk, erre mára a mocsadékok megerőszakolták szegény Népefjontot...
@vitéž munkášőr:
AZért se nézem meg!
Nesze...
femjoy.blog.hu/2014/03/25/girl_116_corinna_kinga
Ez már valami! Ti meg ezzel a narancsbuzival hadakoztok... dinnyék...
Nicsak a debreceni tévében le tudott ülni egymással vitatkozni a fidesz az összefogás és a jobbik jelöltje. :)

www.dehir.hu/debrecen/a-gazdasagrol-vitaztak-a-hajdu-bihari-kepviselojeloltek-a-dtv-studiojaban/2014/03/25/
Jó éjt mindenkinek az "Egyszer élünk örökké" album 9. dalával! :)

youtu.be/Mh-sbt9xV9Q
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

te lehetsz ostoba, de mást ne nézz már annak.
nesze b+, íme a bőség kosara a listádról:

csak az első kétszázkettő, ne:

1 Abaújalpár 1
2 Abaújlak 1
3 Abaújszolnok 1
4 Abaújvár 1
5 Abod 1
6 Acsalag 1
7 Adorjánháza 1
8 Adorjás 1
9 Ág 1
10 Aka 1
11 Alibánfa 1
12 Almásháza 1
13 Almáskeresztúr 1
14 Alsógagy 1
15 Alsómocsolád 1
16 Alsórajk 1
17 Alsóregmec 1
18 Alsószenterzsébet 1
19 Alsótelekes 1
20 Alsótold 1
21 Andrásfa 1
22 Apátistvánfalva 1
23 Apátvarasd 1
24 Aranyosgadány 1
25 Arka 1
26 Árpás 1
27 Áta 1
28 Átány 1
29 Babarcszőlős 1
30 Bábonymegyer 1
31 Babosdöbréte 1
32 Bácsszentgyörgy 1
33 Bakháza 1
34 Bakóca 1
35 Bakonya 1
36 Bakonygyirót 1
37 Bakonykoppány 1
38 Bakonykúti 1
39 Bakonyság 1
40 Bakonyszentiván 1
41 Bakonyszücs 1
42 Baktüttös 1
43 Balajt 1
44 Balaton 1
45 Balatoncsicsó 1
46 Balatonhenye 1
47 Balatonőszöd 1
48 Balatonrendes 1
49 Balatonújlak 1
50 Bálványos 1
51 Bánd 1
52 Bánfa 1
53 Baranyahídvég 1
54 Baranyajenő 1
55 Baranyaszentgyörgy 1
56 Barlahida 1
57 Barnag 1
58 Basal 1
59 Baskó 1
60 Bátor 1
61 Batyk 1
62 Bazsi 1
63 Béb 1
64 Becskeháza 1
65 Bedegkér 1
66 Bedő 1
67 Bejcgyertyános 1
68 Békás 1
69 Belecska 1
70 Belsősárd 1
71 Belvárdgyula 1
72 Benk 1
73 Bér 1
74 Beregsurány 1
75 Beret 1
76 Berkenye 1
77 Besence 1
78 Bezedek 1
79 Bezeréd 1
80 Bihardancsháza 1
81 Birján 1
82 Bisse 1
83 Bocska 1
84 Boda 1
85 Böde 1
86 Bödeháza 1
87 Bodmér 1
88 Bodolyabér 1
89 Bodorfa 1
90 Bodrog 1
91 Bódvalenke 1
92 Bódvarákó 1
93 Bogdása 1
94 Bögöt 1
95 Bókaháza 1
96 Bokor 1
97 Boldogkőváralja 1
98 Borgáta 1
99 Borsodgeszt 1
100 Borsodgeszt 1
101 Borszörcsök 1
102 Börzönce 1
103 Bosta 1
104 Botykapeterd 1
105 Bozzai 1
106 Bózsva 1
107 Bucsuta 1
108 Budapest 16. ker. 1
109 Bugacpusztaháza 1
110 Bükkmogyorósd 1
111 Bükkszenterzsébet 1
112 Bükkszentmárton 1
113 Bürüs 1
114 Büssü 1
115 Büttös 1
116 Cák 1
117 Cakóháza 1
118 Chernelházadamonya 1
119 Cún 1
120 Csabaszabadi 1
121 Csáfordjánosfa 1
122 Csaholc 1
123 Csákány 1
124 Csánig 1
125 Csapi 1
126 Csapod 1
127 Csárdaszállás 1
128 Csarnóta 1
129 Csaroda 1
130 Császló 1
131 Csataszög 1
132 Csatka 1
133 Csebény 1
134 Csehbánya 1
135 Csehi 1
136 Csempeszkopács 1
137 Csengerújfalu 1
138 Csenyéte 1
139 Csér 1
140 Cserdi 1
141 Cserénfa 1
142 Cserháthaláp 1
143 Cserhátszentiván 1
144 Cserkút 1
145 Csernely 1
146 Csertalakos 1
147 Csertő 1
148 Csesztve 1
149 Csibrák 1
150 Csikvánd 1
151 Csitár 1
152 Csobaj 1
153 Csöde 1
154 Csokvaomány 1
155 Csömend 1
156 Csonkamindszent 1
157 Csurgónagymarton 1
158 Dabrony 1
159 Dáka 1
160 Damak 1
161 Dámóc 1
162 Daraboshegy 1
163 Darnó 1
164 Debercsény 1
165 Debrecen 2
166 Debréte 1
167 Dencsháza 1
168 Dénesfa 1
169 Detek 1
170 Dinnyeberki 1
171 Diósberény 1
172 Diósviszló 1
173 Döbörhegy 1
174 Dobri 1
175 Döbröce 1
176 Dobronhegy 1
177 Döbrönte 1
178 Dör 1
179 Döröske 1
180 Dötk 1
181 Dövény 1
182 Dozmat 1
183 Drágszél 1
184 Drávacsehi 1
185 Drávacsepely 1
186 Drávafok 1
187 Drávagárdony 1
188 Drávaiványi 1
189 Drávakeresztúr 1
190 Drávapalkonya 1
191 Dunaegyháza 1
192 Dunaremete 1
193 Dunaremete 1
194 Dunaszeg 1
195 Dunaszentmiklós 1
196 Dunaszentmiklós 1
197 Dunaszentpál 1
198 Dúzs 1
199 Ebergőc 1
200 Ecseny 1
201 Edde 1
202 Edve 1

és a végéről néhány:

931 Vejti 1
932 Vékény 1
933 Vekerd 1
934 Velemér 1
935 Velény 1
936 Vének 1
937 Veszprémfajsz 1
938 Veszprémgalsa 1
939 Vid 1
940 Vigántpetend 1
941 Villánykövesd 1
942 Vilyvitány 1
943 Vinár 1
944 Vindornyafok 1
945 Vindornyalak 1
946 Vindornyaszőlős 1
947 Visnye 1
948 Viss 1
949 Visz 1
950 Viszló 1
951 Visznek 1
952 Vöckönd 1
953 Völcsej 1
954 Vöröstó 1
955 Zabar 1
956 Zádor 1
957 Zádorfalva 1
958 Zajk 1
959 Zajta 1
960 Zala 1
961 Zalaboldogfa 1
962 Zalaerdőd 1
963 Zalaigrice 1
964 Zalaköveskút 1
965 Zalameggyes 1
966 Zalamerenye 1
967 Zalasárszeg 1
968 Zalaszabar 1
969 Zalaszentjakab 1
970 Zalaszentlőrinc 1
971 Zalaszentmárton 1
972 Zalaszombatfa 1
973 Zaláta 1
974 Zalaújlak 1
975 Zalavég 1
976 Zalkod 1
977 Závod 1
978 Zebecke 1
979 Zemplénagárd 1
980 Zengővárkony 1
981 Ziliz 1
982 Zók 1
983 Zsebeháza 1
984 Zsédeny 1
985 Zselickisfalud 1
986 Zselickislak 1
987 Zsujta 1
988 Zsurk 1

szóval ezek többnyire olyan települések, ahol polgármester ugyan van, de még önálló hivataluk sincs, csak körjegyzőség.

ezt mind-mind meghagyták a brancson kívülieknek.

amúgy meg a tiszteld mamádat mszpcsicskázd te szellemi monolit, hogy ne mondjam: szellemen monokli.
A Bayern bajnok! Kit érdekel most a választás. :)
@V-PORT:
Nem is tudtam,hogy indultak a X Faktorban!
@jaegtoer:
Agyhalott fideszes pártcsicskának magyarázni az 1x1-et? Ez a szerencsétlen balfasz tényleg lyan balfasz, mint elsőre kinéz.
Nem is értem, hisz óriási cégbirodalmat építhetne ki valaki, aki elég... hülye, mint ez a kretén.

Olvastátok?
"Nem volt bissau-guineai útlevele Simon Gábornak - közölte a Népszava egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A lap szerint a Magnet Bankban állítólag ezzel nyitott Simon-számla valóban létezik, de ahhoz nem mutattak be útlevelet, amikor a számlatulajdonos adatait az ügyfél lakásán ellenőrizték a bank alkalmazottai.

A Népszava forrása szerint a nem létező okmány miatt gyanúsították meg felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással a volt MSZP-s politikust, és részben erre alapozva rendelték el előzetes letartóztatását, de a kényszerintézkedést jóváhagyó bírósági tárgyaláson Simon ügyvédje hiába kérte az ügyészséget, hogy mutassa be az útlevelet, a vádhatóság elzárkózott ez elől."

"...a vádhatóság elzárkózott ez elől"???
MI A TÖKÖM VAN?
Csak az ítéletet láthatja majd, vagy a tisztelt szolgálatok még dolgoznak a papírok eredetiségén?
NE'BASSZA MEG AZ ÉG, DE HOL ÉLÜNK?
OROSZORSZÁGBAN DIVAT ILYESMI, DE EURÓPÁBAN HOL?
hvg.hu/itthon/20140326_Nepszava_Simonnak_megsincs_afrikai_utleve
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dehogynem, meglesz, majd legyártják a másik 8 MSZPs útlevelével egyutt. Kurva gyanús hogy azok sem kerültek elő. És mi tart a toxikológiai vizsgálatban 1 hétig?
büdös rohat dakota mafia
@Csekkliszt#10:

A hírek szerint még az apja sem látta, kapott egy sms-t és kész. De hol van, azt senki nem tudja!
@Csekkliszt#10:
Egyre inkább Habony féle kommunikációs, marketing trümknek tűnik az útlevél dolog. A marketing alapjainál tanítják, hogy ha sarad van, fogd rá ezt gyorsan a másikra, mert ha ő mondja majd rád, már nem hiteles, hisz te mondtad rá előbb, ő csak visszavág. Kezd kilógni a pacipata.
Na megvolt ma reggel az mr1 mélypontja. A cöfös, ütődött csizmadia szerepelt egyrészt reklámozni a (nem) civil (hanem fideszes) "összefogás"-t, másrészt rugdalni az orbán kihívóját, és mellesleg legesélyesebb vetélytársát. A riporter pedig obersovszkii mélységekbe merülve kérdezett a "meghívott vendég" alá.

Azért mennyire látszik, hogy a balfasz fideszesek mindig arra zúdítják az össztüzet akit esélyesnek látnak az orbán trónjának a megingatására. Először ugye a bajnaira zúdult minden, aztán ahogy a gyurcsányt bevették áttértek rá. De kiderült mégis a mesterházi lesz a minisztrelnök jelölt, most azt ócsárolják. Szánalmas egy banda a fidesz, rohadna meg és tűnne el örökre a magyar politikából orbánostól, simicskástól ez a megosztó, tolvaj banda!
@tristen2005:
Korrekt, majd szólnak neki h viheti haza a hamvakat. Ja, nem azt teccet kérni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Fuuuu nagyon igazad van!! Ez az egyik legundorítóbb vonása a Fidesznek, ezt rohadtul megtanulták.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Soha ne védekezz, mindig támadj!
Soha ne ismerd be a hibát!
Ez valami háborús stratégia h ha csatát vesztenél akkor az egész háborút elveszited ezért nem veszthetsz. A legkisebb beismerés ezért az orban rendszer összeomlását okozná. Ez valamilyen elmebeteg agy gondolkodása is egyben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Naiv aki azt hiszi CSAK a maszop érintett az útlevélügyben.

Azért milyen érdekes, hogy vannak ezek a simon ügyek, cuslágügyek (télleg ez milyen hamar elült), és nem a trafikmutyival, simicskával, mészároslőrincekkel, oktatás szétverésével, tankönyvbotrányokkal, balfasz MNB elnökkel van tele a "köz" média. És még nem biztos, hogy a legnagyobb fideszes botrányokat említettem.
Mellesleg olyan görcsösen bizonygatják a fideszesek, hogy különbek a maszopnál, hogy az már szánalmas.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A titkosszolgálatok pártirányítással vezérelt pártkinyírás alá kerültek. azt tesznek amit a laci meg a jani mond, de nem ír le.
"A Fidesz működését lehet „antidemokratikusnak” nevezni, de az ún. „demokrácia” most is ellátja fő feladatát..."
thinkingandrioting.blogger.hu/2014/02/28/a-2014-es-valasztasokrol
@Hajdú Peter: Az is szánalmas, hogy magyarul írsz ékezetek nélkül (egyrészt nincs magyar oprendszered, másrészt béna vagy az informatikához). Azt már megírta@kovi1970: hogy mennyire eránytévesztésben vagy.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szerinted mit jelent, hogy a lakosság optimista, a vállalkozások meg pesszimisták?
Segítek: fedezet nélküli jövedelemkiáramlás, választások előtti állami költekezés, más farkával történő állami csalánverés.
Amúgy meg nevetséges, hogy minden negyedévben vagy hónapban előveszitek azt az egy számot, amelyik javult, és elfeledkeztek arról a tízről, amelyik romlott. Aztán következő alkalommal egy másik számmal virítotok.
@V-PORT: Egyik szar, másik kaki,/ Szavazzon hát az, aki/ Ütődött, vagy eszement! / Akit becsapni még be lehet!/ 2002 választáskor tudtam.
Csöbör egy papfiút pottyantott a vödörbe! Gatya, értsd Alsózsolca alpolgármestere!
1. Az eszme a leghatékonyabb fegyver a közösség vagyonának elrablásához.
2. Az eszme, a vallás a hatalom bűnrészese, támogatója, haszonélvezője.

Az anyagi javak szerzésének lehetősége, sokakat tesz gazemberré!
A hatalommal haszonélvezői ünnepelnek!
Eltűri az ostobát a hatalomba, a többi ostoba!
@vitéž munkášőr: „…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!
Csöbör efftársnőt pap fia "hitelesíti" rendszerhű megbízhatóságáról!
süti beállítások módosítása