Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.25. 10:16 Fabius

Trafikország Csöbör Katinak jobban teljesít

Címkék: fidesz miskolc csöbör katalin választás 2014

Nem csak Baján fenékig tejfel Fideszesnek lenni. Miskolcon a fülkeforradalom győzelme után Viktor letörlesztette 16 éves sérelmét, kirugdosta a waschleristákat és új fejezetet nyitott. A helyzetbe hozott új fideszválogatott pedig vitt mindent amihez hozzáfért. Zsigamarci és női megfelelője, Csöbör Katalin addig vették föl a dupla költségtérítést, amíg le nem buktak vele, később Zsigának rendkívüli aszfaltozás, Csöbörnek meg hat darab trafik jutott a nertől

csöbör katalin trafik.jpg

Ha azt hiszed jelölt asszony  ízléstelenségkútja ezzel kimerült, akkor nagyobbat tévedsz, mint a Jagger seggén 25 éve Sátán arcának megjelenését váró Semjén Zsolt. Keveredett már politikai békemenet-gyerekfarsangba, kampányolt segélycsomaggal, ezeken pedig nem sokat segít, hogy  fészbúkján a rajongótáborától megtudhatjuk mitől jobb az anál. 

csöbör facebook.jpg

Ez eddig is példás teljesítmény, de akadnak furcsaságok az igazmondása körül is. A kérdésre, hogy mit teccett tudni arról, hogy a hitvesi cég telephelyein trafikok működnek aszonta: semmit, amit nagyjából én annyira tartok hihetőnek, mint amikor azt állította, a meghívó ellenére a polfarsangot nem ő szervezte a gyerekeknek. 

csobor_katalin_ovoda_1.JPG

További érdekesség, hogy a nyilvános, élőszavas vitát nála nagyobb ívben csak Orbán kerüli, de még egy bográcsozással egybekötött diskurzus sem jöhet nála szóba. Pedig gondolom azért lennének páran akiket érdekelne mit gondol szülővárosom és a trafikcégük jövőjéről, és talán választ adhatna arra is, a focialista forradalomban hogy sikerült ennyire benézni - és a városi ultrákat felbőszíteni - melyik csapatért szükséges rajongani. 

csobor_katalin_kepviselo.jpg

334 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr35877777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@punkfrog: számtalanszor leírtam, hogy ennek az országnak (részemről) ganéztak. vége, kaputt, game over - egy dologra koncentrálok innen, hogy még ebben az évben végleg elhagyhassam ezt a büdösvizes lavórt
Asztat montam mán, hoty címlap? :)

Ja, látom itt van mán gyurcsi-fóbiás anyab@szó. :(
@jaegtoer:
Vodka? Kéne... durva napom volt. Erre ez az agyhalott script is itt rohangál...
@vitéž munkášőr: ok.a te döntésed.
én azokról beszélek akik maradnak de nem szavaznak.
@V-PORT: túl hangos vagyok? akkor elnézést kívánok ;-)
"Csöbörnek meg hat darab trafik jutott a nertől"

Nem kicsit szanalmas, hogy mikozben az mszp-sek naponta buknak le a kul es belfoldi titkos szamlaikkal, hideghaborus kemhistoriakkal, milliardjaikkal, ekozben az mszp par trafikkal probal visszavagni.
Es az is eleg biztos, hogy a valasztasok napjara, mar a Mesterhazi is sitten lesz, mert korbe lottek mint a torpedoban, csak meg nem sullyedt el.
@Marcellusca: szegény Fabiusra szeretné felrakni azt a kurva matricát :-)
@vitéž munkášőr:

mint mondtam, meg tudom érteni. az én helyzetemet nagyban megkönnyíti, hogy itt Horváth András indul egyéniben. sokan másoknak nincs HA. így marad a hezitálás.

[bár azt számításba kellene venni még a fidesz szavazóknak is, hova vezet a halotti leplekkel szegélyezett piros fehér zöld nemzeti szivárvány győzedelmes íve... mert holnap már akár a szomszéd is sorra kerülhet, urambocsá, pláne, ha eltévesztik az ajtót, mint volt már rá példa...]
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyanonnan:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mindenki_nagyon_optimista_maradt.578712.html
Idén az első negyedévben lefékeződött a GKI-Erste konjunktúra-index tavalyi szárnyalása. Márciusban a fogyasztói várakozások a februári megbicsaklás után a januárinál is kissé magasabb, nyolcéves csúcsot jelentő szintre emelkedtek. Az üzleti várakozások viszont csak stagnálnak, de ezzel is maradtak az előzőleg tizennégy éve nem tapasztalt szinten.
....
A GKI fogyasztói bizalmi index márciusban a februári csökkenést meghaladó mértékben javult, nyolcéves csúcsán van. A lakosság saját pénzügyi helyzetének és várható megtakarítási képességének következő egy évét is javulónak érzi, a nagy értékű tartós fogyasztási cikkek egy éven belüli vásárlási lehetőségét pedig reménytelibbnek tartja. A hónapban csökkent a lakosság munkanélküliségtől való félelme, akárcsak az inflációs várakozásuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/morgan_stanley_gyorsabban_no_a_magyar_gazdasag_.578718.html

Morgan Stanley: gyorsabban nő a magyar gazdaság
A Morgan Stanley globális bankcsoport londoni befektetési részlegének elemzőstábja pénteken közölte, hogy Magyarországon az idén 2,4 százalék, jövőre 2 százalék gazdasági növekedést vár az eddigi prognózisában szereplő 2,2, illetve 1,9 százalék helyett.
...
@Hajdú Peter:

"ekozben az mszp par trafikkal probal visszavagni."

nem 6, te hatökör, cca ötezer. az a néhány száz, akinek a nyelve nem szorult be a főnököd valagába, azok néhány száz lelkes településeken nyertek, vagy már be is záratták.
@jaegtoer: értelek. ha lenne itt egyéniben elfogadható jelölt (ez kizárásos alapon 4K!-s lenne) elmennék. de nincs, úgyhogy így tárgytalan számomra az egész

[nem fogják számításba venni. agyamputáltak, nézd meg orbán faszbukját, vagy a mandinert...]
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

áááá! nem segít. majd az 'isteni evolúció' elintézi:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"A hónapban csökkent a lakosság munkanélküliségtől való félelme, akárcsak az inflációs várakozásuk. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDD szegény te, szegény mi.
@jaegtoer:
Szerintem is választások után fog felszállni a forint. Vágni nem tudnak mar igazából de woodoo sámán kitalálja majd az unortodox megoldást.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: már írtam (neked ráadásul) te szelepes, hogy 300 fő lakosságú zsákfaluban te sem nyitnál trafikot
Trafikokat osztogatnak a benzines Zsigók! Biztos megérdemelte. Most mèg többet lophat és befizethet stadionok épitésére!
@vitéž munkášőr:

És kit érdekel a magadfajta MSZP csicskák hazugsága ?

Honnan veszed az információt ?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mszp csicska a kedves idösanyád (csak azért nem fogalmazok durvábban, mert nem teszem tönkre vele ezt a remek blogot) - szerinted hol maradtak meg azok a trafikok te állatkert?
@vitéž munkášőr:
pölö: Alsógagy, teljes népesség: 101 fő (2013. január)

Simán megérné megpályázni azt az 1 azaz egy koncessziót. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

800 trafik?

csak nem a 400 lelkes falvak trafikjai várnak gazdára?
@jaegtoer:

Már a haverodnak is megtaláltam a listát majom.
De elég ha az MSZP székházban átnézel a másik fizetett MSZP csicska blogger képernyőjére. :DDD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Lemaradtál, majom: 16. HU0408 Budapest 16. ker. Papp János Imre
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
25. HU0578 Debrecen Boros György
26. HU0578 Debrecen Boros Györgyné
@Marcellusca: már ugrok is! a miénk cca. 800 fős falu - a 3. körben is lett csak trafik. azt is a kocsmáros nyitotta, mert a nyerőgép és cigizés nélkül a harmadára esett a forgalma
@Marcellusca:

Ostoba MSZP csicska..

Ez már a 4. pályázat volt az indulás óta, és mint ahogy kiderült még mindig vannak nagyvárosokban is pályázható trafikok.

Lesznek az 5. körben is, mert ez korántsem akkora nagy biznisz, mint ahogyan az MSZP csicskák kampányügyileg hazudják, és folyamatosan adják vissza a nyertesek a koncessziós jogot.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
De, hogy te is dolgozz, anyabaszó, vesd össze ezt:
nemzetidohany.hu/assets/1_sz_melleklet_telepules_lista_20131211.pdf

ezzel:
nemzetidohany.hu/assets/Eredmenyhirdetes_2014.03.14..pdf

Az első még sorszámozva sincs, olyan sok (24,5 oldal), nyertesek: 127 (3 oldal)

Csámcsogj el rajta, tovább nem etetlek!
@vitéž munkášőr: Ne ba, 800 fő?
Má mingyá rája is cuppanok! :)

Áááá, de mégsenem, aszongya jeza anyaszomorító, hogy mégsenem annyira jó biznic. :D
@vitéž munkášőr:
Ímhol la: Vöckönd, 103 fő.

Vaze, a szomszéd kutyáját is rászoktatnám a bagóra! :D
Vannak itten lehetőségek! Csak meg köll tanányi.
Én csak szemezgettem:
Tófű, 123 fő.
Én nem is értem a zembereket.
Itten vannak a jobbnál jobb lehetőségek, (pártunk és) kormányunk megaggya a lehetőségeket, oszt' lusta népség nem él vele.
Pediglen még Nemzeti Asztalos is lenne, ki meccsinálná a berendezést, szabványosra, pofásra:
www.origo.hu/i/1307/20130722-nemzeti-egyuttmukodes-nemzeti-cigaretta-nemzeti-asztalos6.jpg
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: már futok is oda az osztrák határról, hogy nyithassak ott egy trafikot

XDDDDDD
Persze, hogy kerüli a nyilvános, élőszavas vitát. Kezdésnek jóérzésű ember hozzávág egy féltéglát, majd bemutatkozik, és megjegyzi, hogy a pénzét lopja, majd hozzávág trafikonként 1-1 féltéglát majd utána vitázhatnak ha van még miről.
Ez a demokrácia. Ami neki a trafik, az másnak a féltégla.
@vitéž munkášőr:
Te csak ne nagyon futkorásszá a nyírségbe, jóva?!
Leírta mán: nem akkora biznic, hoty felaggyá mindentet.
Nézzé széjje a környéketeken, csak vagyon egy zsákfalucska, ahová még a sárgabusz senem jár, osztán nyissá ottan trafikot, kötsög! :DDDD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Nyíregyházán szabad még a trafik p"

tényleg? a közmunkásoktól hemzsegő Nyíregyházán a városvégen, ahol már a kocsma is bezárt? nem mondod?
@Marcellusca: ollat mán talátam, de aszonta a helyi fideszbasszai'bah, hogy maj csak akkó leszen nekem traffikk, ha belépek a fidelifaszba - namármost én sportszerű kötsög vagyok, némi szervbe nem lépek ;-)
@vitéž munkášőr: Mer te is illen hüjjje gerinces állat vagyol, biztossan azé.
Pediglen, ha beléje lépnél abba ja basszai'ba fitymapártba, lenne mögélhetésed (ottan nem vennéd el senkitűl, nemúgy, mint nyíregyen), osztán még azis előfordúhatik, hoty elvisznek magukkal Hévízre, pancsikányi.
De, ha még társadalmi munkába, legalább kommunista szombatokon írkányá a zijjjen blogokba néhány beböfögést, mint aszongyahoty: mocskoslibsikomcsik, akkó tán még egíszen Hajdúszoboszlóig is elvinnének zacsit ásztatnyi. :D
@vitéž munkášőr: Ugye, ugye! Szerinted is látens a srác? :-)
@Marcellusca: enné nagyravágyóbb vatyok: ha nincs herevassallás izs, akkó nincs biznic és punktum
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: köszönjük szépen! ott milyen néven nyomod? csak azért mert ott eszem ágában sincs magam visszafogni a shitnyikgyalázásban
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: MUHAHA!!!
Ez de szar!
Őőő, izé, mér pont németül ... ?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: meggyütté' egyem a szíved! nagy szemű babbal és jó chiantit innék rá!
ne messéjjé, ez a segédalhelyettesmosónő(Isten látja a lelkem, hogy nagyon tisztelem a nőket, de ez a féreg, nem nevezhető annak!), mijafaszomtól akkora durranás? A Zuschlag gyerek, Hagyóval súlyosbítva is kiscserkész ehhez képest! De legalább egyformán "szépek"!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
örülök, hogy ezt az xls-t bebasztad ide. nekem, aki még csak nem is hekker, csak egy advanced user, sokat mond. például azt, hogy Miklovicz Péternek köszönhető a létrejötte.
ha esetleg nem tudnád (vagy nem értenéd): a pályázatot -elvileg- a nemzeti dohánybiznic bírálta el, weboldaluk nemzetidohany.hu/ , és 'nonprofit'. Miklovicz úr, aki pedig az xls-t útjára bocsájtotta, igen, az Új Magyarország Fejlesztési Terv ZRT-nél dolgozik.
kérdezz már rá, szopóparaszt, hogy lehet ez? van-é összefonódás? van-é simli?
sőt, továbbmegyek: beraktál egy linket, miszerint "800 trafik gazdára vár, és senkinek nem kell .", később pedig elmagyaráztad, hogy ezek nem zsákfaluk - és hivatkoztál egy 2013-as eredményhirdetésre.
nem gáz, hogy magadat szopatod?
nem kell válaszolni, mi jót röhögünk a próbálkozáson, csak érdekelne, hogy milyen az, amikor ron jeremy-t játszol? www.xtube.com/watch.php?v=3v8Qj-G671-
:D
@vitéž munkášőr: Én már régóta nem járok oda.
Az a legalja. Főleg a kommentek. Az a színvonaltalan, alpári stílus ...
@Marcellusca: én kizárólag trollkodni. de hardcore-ban adom elő :-)

van azért ott 4-5 jó arc valamint Peni és Fűegér is beesik néha. szökőévenként Boli mester is
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Télleg mit adott NEKED? Mert aki ennyire szervilisen védi, az csak nem ingyé teszi! Kaptál kisebb villanyszámlát kb 1500,-Ft/hó? De kaptál 32 új adónemet, amit mindenképpen TE fizecc. Hónapok óta 310,-Ft/ 1 azaz egy eurós árfolyamot, ami mindenen megláccik, barom. De ez még tovább fog "felcsökkenni", mert a debil haverod, tudod az a retardált tovább csökkenti az alapkamatot. Defláció?! Mond ez neked valamit? De sebaj, te egy fidióta vagy, neked az is jó, ha elvesznek.
@Marcellusca: ja, @Secnir kolléga is megfordul a shitnyikek gőzfürdőjében
@Secnir: Hát, ez, bazeg kész. :)))
Ron Jeremy-ről nekem az jutott eszembe, hogy mennyi jó nőt (nem szilikonbabát!) megdugott.
De, eeeeeez ...
:D
@vitéž munkášőr: A mandi blogon kommenteltem néha, de a mandi.hun nem.
@Marcellusca: a blog még durvább szerintem, mert ott az eltartott kisujjú gfg-féle faszkalapok játszák az "eszüket", a suttyó talpasokat a .hu-n lehet cumiztatni
Halihó...
Azok a csúnya számok, meg a "rezsicsökkentés".

"Számolja ki, mennyibe kerül a paksi bővítés"
index.hu/gazdasag/2014/03/25/paks/
Látom elszórakoztatjátok magatokat... Ezt a primitív seggdugaszt ti rendeltétek ide? Vagy Fab fizeti? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha már a trafikáru mellé sehonnan se jön valami jó kis sörreklám...

a kretén elbaszott videóját láttad? tegnap este Blájeneztünk, erre mára a mocsadékok megerőszakolták szegény Népefjontot...
@vitéž munkášőr:
AZért se nézem meg!
Nesze...
femjoy.blog.hu/2014/03/25/girl_116_corinna_kinga
Ez már valami! Ti meg ezzel a narancsbuzival hadakoztok... dinnyék...
Nicsak a debreceni tévében le tudott ülni egymással vitatkozni a fidesz az összefogás és a jobbik jelöltje. :)

www.dehir.hu/debrecen/a-gazdasagrol-vitaztak-a-hajdu-bihari-kepviselojeloltek-a-dtv-studiojaban/2014/03/25/
Jó éjt mindenkinek az "Egyszer élünk örökké" album 9. dalával! :)

youtu.be/Mh-sbt9xV9Q
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

te lehetsz ostoba, de mást ne nézz már annak.
nesze b+, íme a bőség kosara a listádról:

csak az első kétszázkettő, ne:

1 Abaújalpár 1
2 Abaújlak 1
3 Abaújszolnok 1
4 Abaújvár 1
5 Abod 1
6 Acsalag 1
7 Adorjánháza 1
8 Adorjás 1
9 Ág 1
10 Aka 1
11 Alibánfa 1
12 Almásháza 1
13 Almáskeresztúr 1
14 Alsógagy 1
15 Alsómocsolád 1
16 Alsórajk 1
17 Alsóregmec 1
18 Alsószenterzsébet 1
19 Alsótelekes 1
20 Alsótold 1
21 Andrásfa 1
22 Apátistvánfalva 1
23 Apátvarasd 1
24 Aranyosgadány 1
25 Arka 1
26 Árpás 1
27 Áta 1
28 Átány 1
29 Babarcszőlős 1
30 Bábonymegyer 1
31 Babosdöbréte 1
32 Bácsszentgyörgy 1
33 Bakháza 1
34 Bakóca 1
35 Bakonya 1
36 Bakonygyirót 1
37 Bakonykoppány 1
38 Bakonykúti 1
39 Bakonyság 1
40 Bakonyszentiván 1
41 Bakonyszücs 1
42 Baktüttös 1
43 Balajt 1
44 Balaton 1
45 Balatoncsicsó 1
46 Balatonhenye 1
47 Balatonőszöd 1
48 Balatonrendes 1
49 Balatonújlak 1
50 Bálványos 1
51 Bánd 1
52 Bánfa 1
53 Baranyahídvég 1
54 Baranyajenő 1
55 Baranyaszentgyörgy 1
56 Barlahida 1
57 Barnag 1
58 Basal 1
59 Baskó 1
60 Bátor 1
61 Batyk 1
62 Bazsi 1
63 Béb 1
64 Becskeháza 1
65 Bedegkér 1
66 Bedő 1
67 Bejcgyertyános 1
68 Békás 1
69 Belecska 1
70 Belsősárd 1
71 Belvárdgyula 1
72 Benk 1
73 Bér 1
74 Beregsurány 1
75 Beret 1
76 Berkenye 1
77 Besence 1
78 Bezedek 1
79 Bezeréd 1
80 Bihardancsháza 1
81 Birján 1
82 Bisse 1
83 Bocska 1
84 Boda 1
85 Böde 1
86 Bödeháza 1
87 Bodmér 1
88 Bodolyabér 1
89 Bodorfa 1
90 Bodrog 1
91 Bódvalenke 1
92 Bódvarákó 1
93 Bogdása 1
94 Bögöt 1
95 Bókaháza 1
96 Bokor 1
97 Boldogkőváralja 1
98 Borgáta 1
99 Borsodgeszt 1
100 Borsodgeszt 1
101 Borszörcsök 1
102 Börzönce 1
103 Bosta 1
104 Botykapeterd 1
105 Bozzai 1
106 Bózsva 1
107 Bucsuta 1
108 Budapest 16. ker. 1
109 Bugacpusztaháza 1
110 Bükkmogyorósd 1
111 Bükkszenterzsébet 1
112 Bükkszentmárton 1
113 Bürüs 1
114 Büssü 1
115 Büttös 1
116 Cák 1
117 Cakóháza 1
118 Chernelházadamonya 1
119 Cún 1
120 Csabaszabadi 1
121 Csáfordjánosfa 1
122 Csaholc 1
123 Csákány 1
124 Csánig 1
125 Csapi 1
126 Csapod 1
127 Csárdaszállás 1
128 Csarnóta 1
129 Csaroda 1
130 Császló 1
131 Csataszög 1
132 Csatka 1
133 Csebény 1
134 Csehbánya 1
135 Csehi 1
136 Csempeszkopács 1
137 Csengerújfalu 1
138 Csenyéte 1
139 Csér 1
140 Cserdi 1
141 Cserénfa 1
142 Cserháthaláp 1
143 Cserhátszentiván 1
144 Cserkút 1
145 Csernely 1
146 Csertalakos 1
147 Csertő 1
148 Csesztve 1
149 Csibrák 1
150 Csikvánd 1
151 Csitár 1
152 Csobaj 1
153 Csöde 1
154 Csokvaomány 1
155 Csömend 1
156 Csonkamindszent 1
157 Csurgónagymarton 1
158 Dabrony 1
159 Dáka 1
160 Damak 1
161 Dámóc 1
162 Daraboshegy 1
163 Darnó 1
164 Debercsény 1
165 Debrecen 2
166 Debréte 1
167 Dencsháza 1
168 Dénesfa 1
169 Detek 1
170 Dinnyeberki 1
171 Diósberény 1
172 Diósviszló 1
173 Döbörhegy 1
174 Dobri 1
175 Döbröce 1
176 Dobronhegy 1
177 Döbrönte 1
178 Dör 1
179 Döröske 1
180 Dötk 1
181 Dövény 1
182 Dozmat 1
183 Drágszél 1
184 Drávacsehi 1
185 Drávacsepely 1
186 Drávafok 1
187 Drávagárdony 1
188 Drávaiványi 1
189 Drávakeresztúr 1
190 Drávapalkonya 1
191 Dunaegyháza 1
192 Dunaremete 1
193 Dunaremete 1
194 Dunaszeg 1
195 Dunaszentmiklós 1
196 Dunaszentmiklós 1
197 Dunaszentpál 1
198 Dúzs 1
199 Ebergőc 1
200 Ecseny 1
201 Edde 1
202 Edve 1

és a végéről néhány:

931 Vejti 1
932 Vékény 1
933 Vekerd 1
934 Velemér 1
935 Velény 1
936 Vének 1
937 Veszprémfajsz 1
938 Veszprémgalsa 1
939 Vid 1
940 Vigántpetend 1
941 Villánykövesd 1
942 Vilyvitány 1
943 Vinár 1
944 Vindornyafok 1
945 Vindornyalak 1
946 Vindornyaszőlős 1
947 Visnye 1
948 Viss 1
949 Visz 1
950 Viszló 1
951 Visznek 1
952 Vöckönd 1
953 Völcsej 1
954 Vöröstó 1
955 Zabar 1
956 Zádor 1
957 Zádorfalva 1
958 Zajk 1
959 Zajta 1
960 Zala 1
961 Zalaboldogfa 1
962 Zalaerdőd 1
963 Zalaigrice 1
964 Zalaköveskút 1
965 Zalameggyes 1
966 Zalamerenye 1
967 Zalasárszeg 1
968 Zalaszabar 1
969 Zalaszentjakab 1
970 Zalaszentlőrinc 1
971 Zalaszentmárton 1
972 Zalaszombatfa 1
973 Zaláta 1
974 Zalaújlak 1
975 Zalavég 1
976 Zalkod 1
977 Závod 1
978 Zebecke 1
979 Zemplénagárd 1
980 Zengővárkony 1
981 Ziliz 1
982 Zók 1
983 Zsebeháza 1
984 Zsédeny 1
985 Zselickisfalud 1
986 Zselickislak 1
987 Zsujta 1
988 Zsurk 1

szóval ezek többnyire olyan települések, ahol polgármester ugyan van, de még önálló hivataluk sincs, csak körjegyzőség.

ezt mind-mind meghagyták a brancson kívülieknek.

amúgy meg a tiszteld mamádat mszpcsicskázd te szellemi monolit, hogy ne mondjam: szellemen monokli.
A Bayern bajnok! Kit érdekel most a választás. :)
@V-PORT:
Nem is tudtam,hogy indultak a X Faktorban!
@jaegtoer:
Agyhalott fideszes pártcsicskának magyarázni az 1x1-et? Ez a szerencsétlen balfasz tényleg lyan balfasz, mint elsőre kinéz.
Nem is értem, hisz óriási cégbirodalmat építhetne ki valaki, aki elég... hülye, mint ez a kretén.

Olvastátok?
"Nem volt bissau-guineai útlevele Simon Gábornak - közölte a Népszava egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A lap szerint a Magnet Bankban állítólag ezzel nyitott Simon-számla valóban létezik, de ahhoz nem mutattak be útlevelet, amikor a számlatulajdonos adatait az ügyfél lakásán ellenőrizték a bank alkalmazottai.

A Népszava forrása szerint a nem létező okmány miatt gyanúsították meg felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással a volt MSZP-s politikust, és részben erre alapozva rendelték el előzetes letartóztatását, de a kényszerintézkedést jóváhagyó bírósági tárgyaláson Simon ügyvédje hiába kérte az ügyészséget, hogy mutassa be az útlevelet, a vádhatóság elzárkózott ez elől."

"...a vádhatóság elzárkózott ez elől"???
MI A TÖKÖM VAN?
Csak az ítéletet láthatja majd, vagy a tisztelt szolgálatok még dolgoznak a papírok eredetiségén?
NE'BASSZA MEG AZ ÉG, DE HOL ÉLÜNK?
OROSZORSZÁGBAN DIVAT ILYESMI, DE EURÓPÁBAN HOL?
hvg.hu/itthon/20140326_Nepszava_Simonnak_megsincs_afrikai_utleve
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dehogynem, meglesz, majd legyártják a másik 8 MSZPs útlevelével egyutt. Kurva gyanús hogy azok sem kerültek elő. És mi tart a toxikológiai vizsgálatban 1 hétig?
büdös rohat dakota mafia
@Csekkliszt#10:

A hírek szerint még az apja sem látta, kapott egy sms-t és kész. De hol van, azt senki nem tudja!
@Csekkliszt#10:
Egyre inkább Habony féle kommunikációs, marketing trümknek tűnik az útlevél dolog. A marketing alapjainál tanítják, hogy ha sarad van, fogd rá ezt gyorsan a másikra, mert ha ő mondja majd rád, már nem hiteles, hisz te mondtad rá előbb, ő csak visszavág. Kezd kilógni a pacipata.
Na megvolt ma reggel az mr1 mélypontja. A cöfös, ütődött csizmadia szerepelt egyrészt reklámozni a (nem) civil (hanem fideszes) "összefogás"-t, másrészt rugdalni az orbán kihívóját, és mellesleg legesélyesebb vetélytársát. A riporter pedig obersovszkii mélységekbe merülve kérdezett a "meghívott vendég" alá.

Azért mennyire látszik, hogy a balfasz fideszesek mindig arra zúdítják az össztüzet akit esélyesnek látnak az orbán trónjának a megingatására. Először ugye a bajnaira zúdult minden, aztán ahogy a gyurcsányt bevették áttértek rá. De kiderült mégis a mesterházi lesz a minisztrelnök jelölt, most azt ócsárolják. Szánalmas egy banda a fidesz, rohadna meg és tűnne el örökre a magyar politikából orbánostól, simicskástól ez a megosztó, tolvaj banda!
@tristen2005:
Korrekt, majd szólnak neki h viheti haza a hamvakat. Ja, nem azt teccet kérni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Fuuuu nagyon igazad van!! Ez az egyik legundorítóbb vonása a Fidesznek, ezt rohadtul megtanulták.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Soha ne védekezz, mindig támadj!
Soha ne ismerd be a hibát!
Ez valami háborús stratégia h ha csatát vesztenél akkor az egész háborút elveszited ezért nem veszthetsz. A legkisebb beismerés ezért az orban rendszer összeomlását okozná. Ez valamilyen elmebeteg agy gondolkodása is egyben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Naiv aki azt hiszi CSAK a maszop érintett az útlevélügyben.

Azért milyen érdekes, hogy vannak ezek a simon ügyek, cuslágügyek (télleg ez milyen hamar elült), és nem a trafikmutyival, simicskával, mészároslőrincekkel, oktatás szétverésével, tankönyvbotrányokkal, balfasz MNB elnökkel van tele a "köz" média. És még nem biztos, hogy a legnagyobb fideszes botrányokat említettem.
Mellesleg olyan görcsösen bizonygatják a fideszesek, hogy különbek a maszopnál, hogy az már szánalmas.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A titkosszolgálatok pártirányítással vezérelt pártkinyírás alá kerültek. azt tesznek amit a laci meg a jani mond, de nem ír le.
"A Fidesz működését lehet „antidemokratikusnak” nevezni, de az ún. „demokrácia” most is ellátja fő feladatát..."
thinkingandrioting.blogger.hu/2014/02/28/a-2014-es-valasztasokrol
@Hajdú Peter: Az is szánalmas, hogy magyarul írsz ékezetek nélkül (egyrészt nincs magyar oprendszered, másrészt béna vagy az informatikához). Azt már megírta@kovi1970: hogy mennyire eránytévesztésben vagy.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szerinted mit jelent, hogy a lakosság optimista, a vállalkozások meg pesszimisták?
Segítek: fedezet nélküli jövedelemkiáramlás, választások előtti állami költekezés, más farkával történő állami csalánverés.
Amúgy meg nevetséges, hogy minden negyedévben vagy hónapban előveszitek azt az egy számot, amelyik javult, és elfeledkeztek arról a tízről, amelyik romlott. Aztán következő alkalommal egy másik számmal virítotok.
@V-PORT: Egyik szar, másik kaki,/ Szavazzon hát az, aki/ Ütődött, vagy eszement! / Akit becsapni még be lehet!/ 2002 választáskor tudtam.
Csöbör egy papfiút pottyantott a vödörbe! Gatya, értsd Alsózsolca alpolgármestere!
1. Az eszme a leghatékonyabb fegyver a közösség vagyonának elrablásához.
2. Az eszme, a vallás a hatalom bűnrészese, támogatója, haszonélvezője.

Az anyagi javak szerzésének lehetősége, sokakat tesz gazemberré!
A hatalommal haszonélvezői ünnepelnek!
Eltűri az ostobát a hatalomba, a többi ostoba!
@vitéž munkášőr: „…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!
Csöbör efftársnőt pap fia "hitelesíti" rendszerhű megbízhatóságáról!
süti beállítások módosítása