Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240501/novak-elod-mi-hazank-naci-karlendites-majalis Ennek a katonaságotimád... (2024.05.02. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.26. 07:41 Fabius

Rendőrség: szolgálunk, szállítunk és végünk

Címkék: fidesz emmi tankönyvkáosz

Remélem nem maradt ki senkinek a hír, hogy tegnap az emberi erőforrás minisztérium elment az emberi erőforrás kölcsönzőbe, és bejelentette kölcsönigényét.: Tessék nekem olyan embereket adni, akik készség szinten tudnak írni olvasni, rendelkeznek helyismerettel és még a platós Ifát is elvezetik ha nagyon muszáj. Mer'mostan előre látunk és felkészülünk a várható biztosan bekövetkező tankönyvkáoszra. Azért. 

Így kapták meg a rendőröket tankönyvet hordani. 

Ez két dolog miatt is jó. Egy: költséghatékonyan össze lehet vonni a feladatokat, rendőreink a pláza lődörgők begyűjtése közben könyvespostások is lehetnek, azonnali kézbesítéssel. Kettő: nem lesz annyi rendőr az utcán, hiszen a közbiztonság fasza, a felderítési mutatók alapján meg egyenesen úgy tűnik, megszűnt a bűnözés az országban. 

rendőr.jpg

Csodálatos pillanatok ezek. A szétvert, központosított, káoszba fullasztott tankönyvellátás, a legfinomabb jelzővel is csak szarhúgyfos -ként emlegethető központosított intézményfenntartó rendszer után most azokat szipolyozzák, akik még az élet jeleit felmutatják a közszolgálatban. Állítsunk minden kóbor diák és tankönyv mellé rendőrt. De ne álljunk meg itt, állítsunk minden iskolamenzán megpucolt krumpli mellé is egyet. 

Mert a krumplileves legyen krumplileves, nem igaz, nertársak? 

331 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr715833251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az irigység, az beszél belőletek. Ez a zseniális ötlet még nem jutott eszetekbe, pedig ezt is rövidesen másolni fogja a világ rólunk!
Essetudni...
Még jó,hogy nem minggyá a tek-et vetik be a mocskos tenorista,impregnalista,népnyúzó könyvek ellen.
Szóval/most/nemazé/de,nemtanáltak néhány óvodát végzett közmunkást?Ha már, az ezér FIZETETT agyasok,AGYATLANOK???!!!
A QRVA ANYJUKAT A NER-ben!
csak nekik van autóflottályuk és energia ital...

red bullll shit... árnyakat ad...

amugy nem fog a bűnüldözés rovására megy...
sőőőt, ha kevésbé érnek rá a sünök,
akkor csökkkeni fog a bűnözés !
ha valaki könyvvel lát sünt, vagy tekest az nehogy 1/2re ércse !!!

csak: "szállítunk és kérünk" !
amugy is mi a gond?
amikor horgyák ki a nyuggereknek a kaját és az inyekcijót
akkor kivihetik a sulikba a tankönyveket is...
lesz elég szavazat a kormányváltáshoz! lassan el kéne kezdeni számolni, hogy hány emberrel szúrtak ki a 4 év alatt! mindenki "bosszút" állhat április 6-án! mindenkitől azt vették el, ami számára a fontos volt! itt az alkalom, a fiuktól is el kell venni azt ami nekik a legfontosabb!! A HATALMAT!!
a rombolás qrmánya:
/közmorál, gazdaság, oktatás, eü, jog, szolidaritás, nyelv, föld, jövő/

Eljött a közműcégek fekete napja

Nonprofit energiaszektort készít elő a kormány. Korábban arra célozgattak, hogy ma lehet a nagy bejelentés. A közműcégek legalább százmilliárdot bukhatnak. Amit az első Orbán-kormány felépített,
a második lebonthatja.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F02%2F26%2Feljott_a_kozmucegek_fekete_napja%2F
Pert nyert első fokon Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter ellen Németh Péter, a Népszava főszerkesztője - írja a napilap. A történet Szaniszló Ferenc Táncsics-díjáig nyúlik vissza: Balog miniszter tavaly március 15-én az újságíróknak járó kitüntetésben részesítette az Echo TV sokak szerint zavaros nézeteket valló műsorvezetőjét, anélkül, hogy ismerte volna Szaniszló nyilatkozatait. (Később vissza is kérte a díjat, Szaniszló pedig lemondott róla.) A díjazás tiltakozást váltott ki, több újságíró, köztük Németh Péter visszaadták a díjat, amire Balog úgy reagált, hogy nagyon örül neki, hogy több, önmagát érdemtelennek tartó újságíró adta vissza a díjat. Németh azért perelt, mert szerinte Balog indokolatlan és sértő kijelentést tett rá, hiszen ő nem azért adta vissza a díjat, mert önmagát tartja érdemtelennek rá. A bíróság Némethnek adott igazat. Az első fokú bíróság teljes egészében megítélte a nem vagyoni kártérítést.

Nem adott igazat azonban a bíróság a Németh által kifogásolt másik Balog-nyilatkozat ügyében. A miniszter azt mondta, hogy Németh az NMHH illegitimitásáról nyilatkozott. A bíróság azt mondta, hogy ugyan Németh sosem nyilatkozott az NMHH illegitimitásáról, de Balog szövege belefér a véleménynyilvánítási szabadságba.

hvg.hu/itthon/20140226_Balog_Zoltan_pert_vesztett_a_Nepszavaval
Legalább egy halvány reménysugár, hogy végre lesz töri könyve a lányomnak. Szeptember óta várunk rá. A könyv helyett számos ködösítő magyarázat érkezett helyette. Olyanok, mint a reménytelen drogosok, nem ismerik be képességeiket, állapotukat, pedig egyetlen idézet kéne csak a nagy ellenféltől fletótól: el...!
A BASF elmegy lengyeloba mer az közelebb van. Most mondták a közrádióban ,egy rezsicsöki hír mellé!
Ha ügyesek lesznek a fakabátok , még a posta is az övék lehet! Kékfényes táviratok.
Eljött a közműcégek fekete napja

Nonprofit energiaszektort készít elő a kormány. Korábban arra célozgattak, hogy ma lehet a nagy bejelentés. A közműcégek legalább százmilliárdot bukhatnak. Amit az első Orbán-kormány felépített, a második lebonthatja.

index.hu/gazdasag/2014/02/26/eljott_a_kozmucegek_fekete_napja/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem a közműcégek fekete napja jött el, ez csak a látszat. a valóság sokkal inkább az, hogy a fiúk kézigránátot dugtak a saját gatyájukba.

majd rájönnek.
@Бабаяга:

Ilyet, - elkúrtuk - soha de soha nem fogsz hallani ezektől.
Egy jobban teljesítő országban ez egyszerűen nem fordulhat elő.
@jaegtoer:

Ez rendben is lenne, de miért máséban robban?
@jaegtoer:

Ha egy fideszestől szeget kapsz ajándékba, gyorsan fuss el, a gránát a szájába van
@Бабаяга:
" Legalább egy halvány reménysugár, hogy végre lesz töri könyve a lányomnak."
Ne elégedj meg egy ócska "reménysugárral"!
Merj nagyot álmodni!Add a gyerek kezébe, a zalptörvénnyel kiegészített heti választ!

@Vitéz.László:

"amugy nem fog a bűnüldözés rovására megy...
sőőőt, ha kevésbé érnek rá a sünök,
akkor csökkkeni fog a bűnözés !"
Ámen!
@tristen2005:
A pofáját előbb, ne feledd leragasztani!
@a kormány embere: Már reménytelen esetek a gyerekeim: a mazochista férjem egyszer királyi híradót nézett, ahol valamelyik szektor államosítását magasztalták. Erre megkérdezte, hogy a tanárai szerint az államosítás az pfúj komcsi dolog, és olyat csak azok a gaz komcsik tettek. Mond apa, ezek a hatalmon most kommenisták? Ebből számomra az következik, hogy egy átlagos nyolcadikos is okosabb, mint a birka szavazó tömeg, akik még négy évig a nyakunkba ültetik ezt a tehetségtelen, amorális társaságot.
Később még háztól-házig mozgókönyvtár is lesz, sőt a miniszterelnöki leveleket és a jobban teljesítést - rendszeresen bemutató - (agitprop)anyagot is kiszállítják a lakosság tisztánlátása és a folyamatos kapcsolattartás biztosítása érdekében.
De jó itt és most élni, mert nemcsak megvédenek minket, hanem már gondoskodnak is rólunk!
Mivel a rendőrség a megnövekedett feladatok miatt létszámhiánnyal fog küzdeni, ezért bizonyos feladatokat: járőrözés, nyomozás, közúti ellenőrzés, közmunkások fognak fognak ellátni.
Pizzarendelés! Hívd most! 107
@Бабаяга:
Sajnálattal kell tudatnom,felelőtlen Szülő vagy!
Nem elég a hebrencs párválasztásod,de még megbízható óvodát sem kerestél a kicsinek!Na,ezér lett ilyen okostojás a beste kölke!
Az agykutatás lehet egy olyan zászlóshajó, ahol ki tudjuk magunkat tüntetni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök. :)

index.hu/belfold/2014/02/24/valasztas14/
Jujj de jó. :)

Ha jól belegondolunk (meg az alkotmánybírák is), az egész választás érvénytelen lehet

Az Ab foglalkozik a Kétfarkú Kutya panaszával

hvg.hu/itthon/20140226_Az_Ab_foglalkozik_a_Ketfarku_Kutya_panasz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát már őseink is jeleskedtek az agysebészetben vagy mi..
ennyit tudnak, ennyit is érnek, hű seggnyalója a főnökének aki szintén és ugyan így még soha nem hazudott:

Kósa Lajos zseniális: az ATV-n igazat mond, a közrádióban hazudik

Vagy fordítva, de ez mindegy. Csodás összeállítás készült arról, hogy Kósa 24 órán belül letagadta, amiről tévéfelvétel van. Ritka nagy arcraesés, de jó jel, hogy Kósa legalább hebeg-habog, amikor hazudik.

cink.hu/kosa-lajos-zsenialis-az-atv-n-igazat-mond-a-hazug-ko-1531351193
@titan: a buggyant elmék, ha összejönnek, igaz a szentjobbkéz szent vezénylói test is csak ismétli a kuszát :D
ez igen, dilettantizmus a négyzeten, azaz a köbön, bakker ezek elvileg jogászok ott az elefántcsont tornyukban, épeszű ember egy csótányt sem bízna rájuk.

Ahol a főnök akadályozza meg, hogy szavazz

GSzD

2014. február 26., szerda 10:27 |

A választási eljárási törvény hibája miatt a jegyzőkönyvvezetőnek beosztott közalkalmazottak közül nem mindenki szavazhat majd a választásokon. Van olyan, akinek végső soron a főnöke tilthatja meg, hogy április hatodikán válasszon.

index.hu/belfold/2014/02/26/jegyzok_valasztojoga/
OFF - de lehet, hogy mégsem:
a Pacsirtarádióban most beszél Görög Ibolya (protokoll) az elbocsátásáról, hasonlókról ...
Érdekes.
ON
az megvan, hogy a vásárosnaményi új közigazgatási rendőrségi adatfeldolgozó központjának átadásán ezt mondta Papp Károly országos rendőrkapitány:

"A csökkenő tendencia (mármint a halálos balesetek csökkenése) hosszú távú fenntarthatósága érdekében a rendőrségnek növelnie kell a lehetőségeit a forgalom biztonságosabbá tétele, a szabálykövető magatartás betartatása és ellenőrzése terén is."

tehát lehet, hogy a tankönyvszállításra forrásokat az autósok bűntetésőből biztosítják?
óbazz, ilyen ország nincs is! most olvastam ezt a rendőrös iskolakönyv sztorit, ez nem kamu?
/facepalm
@Marcellusca: :D
De jó. Akkor ő most este hazudik vagy reggel? Délben biztos nem!
Nem tudom, lehet sokba fog ez fájni, elvégre a TEK is számlázott rendesen az árvízvédelemért, pedig ott se voltak.
Nincs ezzel semmi baj, egyszerűen az derült ki, hogy a fideszesek szerint éjjel nem szabad hazudni, mert a reggeli és esti hazugság nem zavarja őket. Baszki Feri, minek kellett éjjel is hazudni?!
reggel márt volt, de megint ide teszem:

Összefogás: Orbán vezette be az alapdíjat, amit most el akarnak törölni

A baloldali összefogás szerint átverés, a "rezsiblöff" újabb fejezete a közműalapdíjak tervezett megszüntetése, amiről szerdán tárgyal a kormány

hvg.hu/gazdasag/20140226_Osszefogas_Orban_vezette_be_az_alapdijat
Kicsit Off-olok:
Most olvasom, hogy kik és hányan adták le az ajánlóíveket a jelöltek közül és-többek között- Horváth András sem adta le a szükséges íveket.
Szóval előfordulhat, hogy zuglóban nem tud majd összeszedni 500 aláírást?
Selyemzsinórt küld a kormány a közműcégeknek

Energetikai szakértők szerint a kormány egyértelműen arra játszik, hogy a külföldi tulajdonosok a közműcégeket adják el az államnak. Az alapdíj jelentős csökkentéséről, akár eltörléséről szóló tervnek ez is a célja, az újabb rezsicsökkentésen kívül.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F26%2Fselyemzsinort-kuld-a-kormany-a-kozmucegeknek%2F
@Бабаяга: "Mivel a rendőrség a megnövekedett feladatok miatt létszámhiánnyal fog küzdeni, ezért bizonyos feladatokat: járőrözés, nyomozás, közúti ellenőrzés, közmunkások fognak fognak ellátni. "

Légy szíves, ne fesd az ördögöt a falra! Venezuelában a profi rendőrség utcai állományát évekkel ezelőtt lecserélték a nyomornegyedek fényes homlokú, forradalmár ifjaira, akiknek természetesen közük nincs a bűnözéshez, ezen drága fiatalemberek megkapták az elbocsátott rendőrök egyenruháit, fegyverét. Jelenleg a városokban mászkálnak, és random lőnek a geek külsejű fiatalokra.
@parti_giano:
Barmok.
Nem tudok a tervükre mást mondani.
Barmokbarmokbarmokbarmok.
@Secnir:
Nem. Ezek tényleg ennyire hülyék.
Komolyan.
Kész vagyok (megint, újra, ismét ... már nem tudom, hányadszor....)
:-(
@Evezős: nem légy olyan szomorú. lehet, hogy kikapsz valami helyes rendőrlegénykét kacikás skoda octaviával. egyből elvégeztethetsz vele egy pisa felmérést, s nevelhetsz belőle egy író-olvasó közeget.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már csak erre fussa nekije ...szellemileg.
(Apám szokta mondani: "Nézni néz, csak nem lát ...")
OFF
Ez nem ütközik még ebbe a nagyszerű Alaptörvénybe is?

index.hu/belfold/2014/02/26/jegyzok_valasztojoga/
@parti_giano:
Hát ... ha abból indulok ki, akik a városban járőröznek autóval/gyalog .... inkább kihagynám.
Nincsen gyógypedagógiai végzettségem ...és írni-olvasni is régen tanítottam már meg gondolkodó, érdeklődő, csillogó szemű emberkét ...
@miva?:
Fijjataldemokratáink egyre debilebb vén facok. Elhájasodnak a szövetek, a janicsárok meg összesúgnak a hátuk megett...
Már látom a jövőt.
Rendőrök fogják átvenni a tanárok, tanítók és iskolatitkárok helyét, hogy igazán frankó kölkök kerüljenek ki az iskolákból.
Talán még a honvédség az, ami hiányzik a felsorolásból. Hátha katonás rendre is lehetne nevelni ez a mai iskolás csürhét.
Valaki említette a TEK-et is. Az is jöhet! Minél több fegyverest az iskolákba!

Eszem-f@szom megáll...
@fzs.1933:
Dehogy... arra majd ott lesz a csendőrség.
@fzs.1933:
Honvédelmi ismereteket az oktatásba, meg vissza az MHSZ-t, lőterestül!
Rendőrök már vannak az oktatásban, azt már megvalósították ...

És a zemberek tűrnek ...nem szólnak, senkit nem érdekel semmi.
@fzs.1933: Kérlekalássan, az elit iskolásoknak ott van a cserkészet, a proliknak meg majd lesz leventeoktatás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
titkosügynököket az oviba!

@Evezős:
miért szólnának, mikor már a gyerekeiknek is lassan a hatalomtól való félelemben kell élniük?
@épészmérnök:
nincs szükség ilyen gyerekes dolgokra!
Menjenek egyből éleslövészetre, hadgyakorlatra!
áááááááááááááá, ugye vannak fontos dolgok....

A feliratok formájára, tartalmára eddig csak ajánlás létezett. Március elsejétől mindenhol egységessé válnak jelzések. A feliratokat legalább A4-es méretben kell kihelyezni, a minimális betűméretet is meghatározza a kormányrendelet. A magyar nyelvű szöveg mellett angolul, németül, franciául és oroszul is szerepelnie kell a „Dohányzásra kijelölt hely”, illetve a „Tilos a dohányzás!” felhívásoknak.

index.hu/belfold/2014/02/26/szombattol_egyseges_a_tilos_a_dohanyzas_tabla/
áááááááááááá sokadik:

Rangos elismerés Budai Gyulának

Gróf Sándor Móric Díjban részesült dr. Budai Gyula, “a kitüntetett jogász, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, országgyűlési képviselő“. A díjat Magyarország legízléstelenebb embere, a CBA-vezető Lázár Vilmos adta át, aki egyébként is nagyon közel áll Budaihoz és úgy általában a magyar államhoz. Az indoklás szerint Budai Gyula sokat tett a magyar lovakért, lovasokért. Minden érintettnek gratulálunk!

444.hu/2014/02/26/rangos-elismeres-budai-gyulanak/
Doki ismerős el van hülve.
Az általa is csak szimpla emberkereskedelemnek nevezett "közvetítés" eredményeként olyan dolgokat lát azt mondja, amit 35 éves pályafutása alatt még nem, csak apja hadifogság beszámolója alapján. Munkásszállók `épültek` felénk, tele tetvekkel és vakarózó, piros testű melósokkal... le van döbbnve...
@E.Csaba:

Szerintem kizárt, hogy ne tudna. Ahhoz az is elég ha Fab ismerőseit felkeresik.
Ménem a mentősök viszik, azokba több fér, mint a személyautóba...
tahótlanítottam, vagy tényleg nicns egy fidesz-hívó komment sem? :)
@fzs.1933:
Sok kicsi sokra megy ...
De a saját gyerekeik mellé sem álltak oda, tavaly ősszel, télen ...
Igaz, ha a gyerek reggel héttől délután négyig a suliban dekkol, akkor a jószülének nincsen is vele tennivalója semmi. :-(
Azt a kis időt, míg este öt és másnap reggel hat között otthon tartózkodik, meg majd valahogy elütik ... (tisztelet a kivételnek!)
@Myrath:

Felhívtam, de aszonták sonkás szalámis helyett csak dupla sajtos - lófaszos van, cserébe ezt ingyen szállítják el minden kormányablakig.
@JohnHenry: Még nem ért véget az eligazítás. Jönnek rövidesen. Most azt gyakorolják, hogy: "neeeeemkósalallerneeeemhazudottreggelésesteeee"
Katasztrófavédelmistákkal miért nem lehetne megoldani? Ha amúgy is katasztrofális az ellátás. :)
Még azt a néhány jóérzésű rendőrt is megalázzák? Mo. jobban teljesít ...
Egyébként nem szabad itt megállni. Mivel a hittanhoz Biblia is kellhet, azt is vigye rendőr minden magyar családhoz
Az feltűnt valakinek, hogy milyen érdekes, pont most, a négy év végén jutott eszébe az Kotmánybíróságnak, hogy törvénytelen a végkielégítésekre kivetett kilencvenakárhány százalékos adó????

Csak nem arra játszanak, hogy ha kormányváltás lesz, akkor bárkit elmozdítva még egyszer kaszáljanak egy qrva nagyot??
"Tessék nekem olyan embereket adni, akik készség szinten tudnak írni olvasni... "

Most akkor mégse rendőrök viszik??
Ezek sík hülyék vazze. Egyebet nemtok mondani, szóhoz se jutok.
@JohnHenry:
Nem tahótlanitottál, csak jelenleg is biztosan a három majmot egyben személyesítik.
Nem hallanak, nem látnak, és nem beszélnek.
Az egyéb kísérleti majmok a gombok megnyomása előtt még gondolkodnak is.
A sok pocskondiázás ne homályosítsa el a növekvő számú sikerek fényét... hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140226_A_baranyok_begetnek_Schifferek_elvertek_O#rss
Azért szabadjon megjegyeznem, hogy szerencsétlen rendőrök általában nem tehetnek arról a sok idiótaságról, amiért őket piszkáljuk. Aki a parancsot osztja, azzal meg nem akadunk össze. Majd a végén emiatt is rendőrözünk, pedig ez pont nekik a legnagyobb szívás. Nekik is vannak gyerekeik általában, szóval ők aztán duplán megszívják. Gondolom az emiatt keletkezett túlóra költségeit levonják a KELLO-tól.
@Dour..: Sok ez nekik egy napra. Rendőrkellósok, Lázár hazudott PaksII-ről, Kósa hazudott 2006-ról. Most mégis mivel jöjjenek?
@GeoCracker:

Bibliát a kereszteslovagok hordják, a Budai Gyula lovain.
@miva?:
Régebben azt mondták,"mindenki rendőrnek születik, csak később tanul".
Mostanra tanultak, ezért hordhatnak majd tankönyvet.
Egyébként nagyjából csak védem őket, mert már most kellene kiállni a feletteseiknek a "kisebb" beosztottakért. Nem arra tették le az esküt, hogy amit a politikusok (politikusok?) elqrtak, azt velük hozzák rendbe
@Dour..: Mer - a tűzoltókat kivéve - nincsenek is végrehajtók a katasztrófavédőknél.
Mit gondolsz, mijjé a civilek, katonák pakolgattyák a zsákokat? :(
@Evezős: Áááá [legyint], ezek nem ollanok. :P :)
"Mert a krumplileves legyen krumplileves, nem igaz, nertársak? "

Mármint nemzeti krumplileves.
@Marcellusca:
Azért írtam. Azokat csak pofázni láttam.
Érteni viszont nem értettem. :)
@Marcellusca:
Áááá.... rájöttem!
Olyannyira csökkentik a rezit, hogy aki áramot és gázt fogyaszt, az kap lóvét, de a tankönyvek olyan drágák lesznek, hogy külön kötvényeket bocsájtanak ki és rendőri kíséret kell az értékük miatt.
@Dour..:
Adj még ilyen hülye ötleteket nekik, meglépik...
@Ómacicka Bábó:

"_Ha ügyesek lesznek a fakabátok , még a posta is az övék lehet! Kékfényes táviratok. _"

csak nehogy átvegyék a nagy tumultusban a bűnözők melóját is költségtakarékosság címén.

Hanem azért az betegesen élveteg bánásmód, hogy az alkalmatlannak bizonyult fideszbrancsos cég továbbra is kaszálhat "könyvezésen"?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hányszor kell még elismételnünk, hogy nem adunk ötleteket. Akkor pláne, ha tudjuk, hajmeresztő ostobaság. Mert megcsinálják. :)
Mi újság?
@jaegtoer: még szép, a haverokért mindent:

Matolcsy egy éve

Túlbuzgón támogatta Matolcsy György jegybankja a kormány gazdaságpolitikáját. Olyan mélyre vitte le az alapkamatot, hogy ez – a forintot gyengítve – már növeli az államadósságot, miközben gazdaságösztönző hatása minimális.

hvg.hu/gazdasag/20140226_Matolcsy_egy_eve
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Úgy is mindig abba esem, hogy lejjebb már nem lehet.
Pedig de.
Viszont, ha a bagómutyit nézzük, néhány milliárddal kevesebb az állami bevétel, de van, akinek jóóó ...., a valószínűsíthető tankönyvmutyi meg azért nem jött be rendesen, mert szakemberek, mint logisztikus stb. hiányzott (lapát), ezért majd az adódból fizetett rendőrök fognak szállitgatni. nekik ingyé. :)
miközben keleten:

Azonnal kéne a külső segítség Ukrajnának
A befektetők tartanak az ukrán államcsődtől. Van, aki már klasszikus feltörekvő válságot emleget.

www.portfolio.hu/gazdasag/azonnal_kene_a_kulso_segitseg_ukrajnanak.3.195842.html

--------------------------------

Lázadnak a krími tatárok, orosz katonai teherautók Jaltánál

Ötezer tatár vonult szerda délelőtt a krími autonóm köztársaság parlamentje elé, hogy kiálljon az új ukrán hatalom mellett. Ez egyáltalán nem tetszett a napok óta lázongó oroszbarát lakosságnak. Közben orosz katonai teherautókat láttak Jalta közelében.

cink.hu/lazadnak-a-krimi-tatarok-orosz-katonai-teherautok-jalt-1531406760

------------------------------------------

Melegjogi aktivista akciózik a budapesti orosz követségen

A melegjogok oroszországi csorbítása ellen készül tiltakozni Rózsa Milán, a Szivárvány Misszió Alapítvány és az Együtt-PM aktivistája - írja az Átlátszó Oktatás blog.

hvg.hu/itthon/20140226_Akciozik_az_orosz_kovetsegen_egy_EgyuttP

-------------------------------------------

Kormányválság Romániában
Lemondott hét, liberális párti miniszter.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kormanyvalsag_romaniaban_lemondtak_a_miniszterek.577379.html
@parti_giano: ez csak nálam veri ki a biztosítékot?

A 2013. november 15-i határidőig beérkezett pályázatokból az Országgyűlés L. Simon László vezette kulturális és sajtóbizottságának tagjai (a tagok között például Novák Előddel, Pörzse Sándorral, Pálffy Istvánnal

Ezeknek mi közük a kultúrához?! Meg mennyire izgatja őket az emlékév?! Kb mint engem a futball vb?
Miért nem TEK szállítja a könyveket,az ő órabérük magasabb...
@GeoCracker: Jut eszembe a tegnapi emléknap kapcsán, arra van esetleg tipped, hogy az állandóan az emberi jogok fontosságáról, a kirekesztés megszüntetéséről, a megbékélés jelentőségéről szónokló Mazsihisz miért maradt ismét csendben a kommunizmus áldozatainak emléknapján?

Honlapjukon ugyanis hiába keresnék akár csak egy nyúlfarknyi hírcikket is arról, hogy valamelyik hitközségükben csupán egy néma főhajtás erejéig megemlékeztek volna – hazai pályán belül maradva – 1919 133 napja vagy az 1945-ben beköszöntött kommunista uralom áldozatairól.

Ki érti ezt? :)
@Dour..: Ha már pedellusként ugyis gyerekeket üzgérelnek akik "lógnak" ez már igazán profilba vág. A bűnözőket meg kapja el más.
Végül is már a TEK mászik fel a fára a kiscicák után is, és zsebeseket kap el és tiniket fuvaroz haza. Kell valami elfoglaltság a rend derék őreinek is, nem igaz?
@Orica Középföldi:

nem robban máséban. az okostojásoknak valaki megsúgta, hogy akkor a frissen vett főgázból nem lehet kivenni a zsetont, ellenkezőleg pótolni kell. 'Jó hír', hogy a néhány típusos esetre vonatkozó ingyenesség bevezetése máris csökkenti a bevételeket. az energiaszolgáltatók majd 20 év következetes munkájának eredményét készülnek -nemcsak lenullázni, hanem ezen cégeket a MÁV és BKV sorsára juttatni. eddig legalább fizették a zsét, az államosítást követően meg majd nyelik.
Különös bájt ad az egésznek, hogy példának okáért a fővárosi gázművek eddig is 50%+1 arányban a fővárosi önkormányzat tulajdonában volt, tehát a hasznon osztozott a befektető és az önkormányzat. az RWE helyébe az MVM lépett. Most majd lehet pumpálni a cégbe a másik állami cégből a zsetont, hacsak a megfelelő emberen meg nem köt a beton.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kiváncsi vagyok meddig tart a Timosenko szeretet az ukránoknál. :)Ha jól emlékszem a vége felé már kifejezetten rühelték a jóasszonyt.
@mattüveg: majd jól re privatizálják azt is a haveroknak, mint Pécsen, vagy a Takszövnél.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: majd pugyinisztikusan örömködhetnek a zorosz/szovjet felszabadító/megszálló csapatoknak, mint nálunk a dzsobbik, me mostan a szovjetoroszok, nem kommunisták, hanem nácistakommunisták.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kizárás a Fideszből az aljas baloldal miatt
Zsigó Róbert belső ellenzékének mennie kellett a bajai Fideszből: veszélyeztetik a 2014-es választást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F26%2Fa_baloldal_aljassagara_hivatkozva_zartak_ki_zsigo_ellenfeleit%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tegnapi látogatónk: dbeáta írt egy érdekeset máshol, '_ ha a beruházásokba a GDP 7 %-ának megfelelő összeget toltak, akkor hogy lehet, hogy a növekedés annyi amennyi._'

ez megérne egy misét, tovább megyek: varga misét.

persze a válasz adott. ha nem termelő, hanem elnyelő dolgokba fektetnek, akkor az eredmény felcsökkenés. amennyiben egy meghatározott, jól körülhatárolható szűk kört érint csak a központi támogatás, akkor annak az eredménye is azon a szűk körön belül marad.
sőt: trafik esetben pl ismert a 41 mrd mínusz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szevasztopolban már toborozzák az orosz önkénteseket az ukrán eunácik ellen. :)

youtu.be/R_l9My5fG-E

Amúgy meg igazad lehet. :)

Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főmegbízottja miért ölelgeti Julija Timosenkót, a frissen kiszabadított Táncsicsot, aki egyébként minden bizonnyal többet lopott az utóbbi évtizedben, mint a teljes magyar politika elit? Tudom, hogy a még nagyobb tolvaj Hodorkovszkij is a demokrácia hőse lett, de őt legalább nem ölelgették európai politikusok. Vagy igen? :)

444.hu/2014/02/25/egy-kep-tobbet-mond-mint-egymillio-szo-az-ukrajnai-helyzet-abszurditasarol
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azokra gondolsz, akik fekete ruhában eltakart arccal félelmet keltenek az emberekben?
A jogalkotójuk szerint úgy büntetendő?
@lutria: meg legalább csinálnának valami hasznost nem csak jedikre vadásznának.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: már eleve ott kezdődik, hogy egyáltalán hogy juthattak képviselői mandátumhoz. ha már kaptak, akkor a kretén ügyi bizottságban lenne a helyük. mondjuk az lenne a legnagyobb bizottság a házban, jópár tag az ellenzékből is beférne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)
Ettől szép az egész. A lelkes forradalmi hevületből a valóságba vissza. :)
@Dour..: :)
Valljuk be, a magyar Jack Bauer-eket nem küldhetik tankönyvet furikázni. :)
magyar széljobbnak kedves putyin, tehát a ki a náci eléggé elgondolkodtató felvetés
nem értem miért nem közmunkások viszik gyalog. a béke nagy menete.
@parti_giano: Madarat tolláról, embert szavazatáról ismerhetsz meg.
Hadüzenet a zsebszerződőknek

A kormány jobbról előzi a Jobbikot. Leginkább így értelmezhető a májusban életbe lépő földforgalmi törvény, valamint a köznapi beszédben zsebszerződésként emlegetett megállapodások semmisségét kimondó jogszabály.

hvg.hu/gazdasag/20140226_Haduzenet_a_zsebszerzodoknek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért a sorsnak van némi humorérzéke. Azok várják vissza az orosz tankokat lélegzet visszafojtva akik 20 éve még teli torokból ordították ruszkik haza.
Az ukránok meg most azt ünneplik, aki annyit lopott magának mint orbán és a szocik együtt. Hiába, szép az élet. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: erős a verseny ott is, a janukovics/főszügyész páros sem futottak még kategória ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Remélem arról azért tudsz, hogy az eunáci "forradalmi" Svoboda párthoz képest a jobbik liberális emberjogi mozgalomnak számít. :)
külön szép, hogy pont most nincsenek normálisan felszerelt rendőrök, hogy szétválasszák a tüntetőket, és igen adott is a magas labda putyinéknak.

A védőfelszerelés és pajzsok nélkül kivezényelt rendőrök nem képesek helyreállítani a rendet, kivonultak a két tábor közül, amelyet addig elválasztottak egymástól. Rohamrendőrök és más különleges belügyi rendőri alakulatok nem láthatók a helyszínen.

hvg.hu/vilag/20140226_Ujabb_osszecsapas_tort_ki_Ukrajnaban
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azt viszont más vallja be, hogy az adófizetők pénzéből itt el sem várják. :)
Ráadásnak, mekkora barom voltam régen, hogy nem politikus lettem, csalhatnék, hazudhatnék többmillkós lóvéért, polgárként ugyanazért lecsuknak, meghurcolnak és előbb melóznom kell a fizumért. aminek a fele elmegy adóra, hogy könyveket szállítsanak belőle, ráadásnak olyanokat, amiket lehet, hogy a gyerekek se olvassák, mert mást hallanak otthon.
Esetleg amúgy is a netet bogarásszák. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Olyan mélyre vitte le az alapkamatot, hogy ez – a forintot gyengítve – már növeli az államadósságot, miközben gazdaságösztönző hatása minimális. "

a kontraszelekció diszkrét bájjal mosolyog. mintha nem is írt volna semmit Liska, Kopátsy, Kornai...
@Dour..: Sose bánd. Magyar vállalkozó még lehetsz. :)
@a kormány embere: de a tek-et fogják bevetni erre a kimondottan "rendőri" feladatra is és elszámolják túlórában
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Adjunk a felcserélt szerepeknek 2-4 évet, és a tömeg már Jukasenkót fogja kiszabadítani és Kievbe vinni a vállán. :D
@jaegtoer: ez már nem is kontraszelekció, erre már nekem nincs megfelelő szavam, csak annyi, hogy dilettáns szervilis barmok
@jaegtoer: De kérlek, nálunk csak a kontraszelekció működik. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a nemzetközi helyzet fokozódik:

"Videofelvételek szerint állítólag orosz csapatok mozognak a Krím félszigeten: Jaltában felfegyverzett orosz katonákat szállító, orosz rendszámú teherautókat láttak. Putyin harckészültséget rendelt el Nyugat-Oroszországban."
vs.hu/az-oroszok-mar-krimben-vannak-0226/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=az-oroszok-mar-krimben-vannak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A képzavarokat talán hagyjuk. Meg a kényszeres komplexusokat is a Jobbik környékén.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Már azon is túl. Csak nem volt pofám a pofátlansághoz. :)
hát jahhh

Tankönyvpiactól a kényszerszállításig: szükségállapot bejelentve

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat igényelnek.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140226_Tankonyvpiactol_a_kenyszerszallitasig_szu
@parti_giano: Nicsak, hogy milyen gazdag a NER szótárad...:P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most gondolj bele, ezt a büdös szocik rendőri és kommandós segítség nélkül lebonyolították. Meg is volt az eredménye. Minden diák könyvhöz jutott...
Mineutána a rendőrök a rendőri feladatokat jobbára nem képesek ellátni (csak Don Sutyi szerint), talán ezzel a szállítósdival képesek lesznek megbírkózni. Valamit csak csináljanak már a fizetésükért.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: meddig alázzák még ezt a közeget? Minden - ha van még ilyen - szakmai tisztességüket és méltóságukat leszarják.
Megérjük, hogy a kutyaszart is nekik kell az utcán összeszedni.
Baj lesz, ha sokáig húzogatják a bajszukat.
@Spániel: ez nem a megalázásról szól. Hanem a szép lassú likvidálástól. A rendőrségben nem bíznak, a tek-ben igen. A tek csinálja azt, amit a rendőröknek kellene. A rendőr meg azt, amit egy középfokú logisztikai végzettségű irodista megold.
@GeoCracker: Igazad lehet. Egyből gondoltam, hogy megint bennem van a hiba. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a rendőrségben nem bíííznaaaak? Akkor a Sanyiban sem? Ha nem, miért ő van ott?
itt tartunk kérem szépen, volt már fentebb, de hű tükre a jelen állapotoknak:

A sportág hosszú történetében kevés ilyen játékos akadt, most azonban az NB1.hu tudósítója kiment a Vasas-Felcsút ligakupa-mérkőzésre, és zsenit talált. Aki véletlenül pont Orbán Viktor fia.

Talán az sem véletlen, hogy Orbán Gáspár egyáltalán pályára léphetett, hiszen apukája személyesen is jelen volt a Fáy utcai stadionban. Ahol utalgatott arra, hogy a nagy múltú klubhoz nem illenek az ilyen méltatlan körülmények, így nyilvánvaló, hogy Angyalföldön hamarosan BL-döntő rendezésére is alkalmas stadiont emelnek az oda rendeszeresen kilátogató 400 néző kedvéért.

444.hu/2014/02/26/a-kivalo-focista-aki-a-20-percben-sargat-kapott-a-felidoben-pedig-lecsereltek/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Orbán Gáspár a 20. percben éppen azért kapott sárga lapot, mert a csapat érdekeit szem előtt tartva, finoman lerántotta a kitörő támadót, így akadályozva meg egy újabb veszélyes angyalföldi támadás kibontakozását.
A kollégának további jó nyalást..."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140226_A_baranyok_begetnek_Schifferek_elvertek_O
@Spániel: szerinted ha számítana nekik, egy kiszuperált nyuggert tennének oda?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha már mást nem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez a nyugger végignyálazta a politikai paletta seggét, amíg Kuncze ki nem rúgta.
Elemezzük a fidesz gazdaságpolitikáját!!!!
.
http://video.xfree.hu/?n=alb|37f86848005b16e20e2de2ad8d15339c#videoloc
.
Na szépségeim, sírva röhögtem a híren, de van ami nagyon mellé kívánkozik:

vastagbor.blog.hu/2014/02/26/vajon_melyik_balliberalis_nemzetarulo_vezette_be_az_rezsialapdijat#comment-form

Az az ország, baszki!
szóhoz sem jutok........

Tárki: A Fidesz magasan veri az Összefogást

A közös lista nem tette vonzóbbá a baloldalt, a Jobbik viszont jön fel.

www.origo.hu/itthon/20140226-tarki-a-fidesz-magasan-veri-az-osszefogast.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
Idézet a hivatkozásból, baz+!!! Elnézést, az útszéli stílusért, de nincs rá kulturált kifejezés:

"A magyar államigazgatási munkamegosztásban a földgáz díjszabályozás elõkészítése a Magyar Energia Hivatal (MEH) feladata. A MEH-nek a díjszabályozást úgy kell kialakítania, hogy az az indokolt költségeket tartalmazza, átlátható és világos legyen. A MEH kétévnyi elõkészítõ munka után 1999. márciusában véglegesítette a földgáz-árszabályozás korszerûsítésére vonatkozó javaslatait. Az új árszabályozást rögzítõ 11/1999. (III. 19.) GM rendelet értelmében minden fogyasztó két tarifát fizet: alapdíjat és gázdíjat. Az alapdíjat a fogyasztó a gázszolgáltató állandó költségei után fizeti, amely akkor is felmerül, ha a fogyasztó nem vételez gázt. Ezek közé a költségek közé tartoznak például a hálózatellenõrzés és karbantartás, a vezetékszivárgás, a 10 évenkénti hitelesítés miatti mérõcsere, stb". - Matolcsy György 2002. február 20."
@nincs_itt:

ez még gyilkosabb:

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.02.26. 16:41:03
Hozhatna már a Kormány egy olyan törvényt hogy ezeket a szar hazug vastagbél blogokat betiltja...

Nálatok, libsiknél nagyobb féreg nem létezik, átgázoltok mindenkin aki csak leleplezi a genyóságaitokat, hazudozásaitokat...

Lendvai Ildi néniről mikor lesz poszt aki azt hazudta hogy "nemleszgázáremelééés" aztán 15X emeltek!!
Rola mikor lesz irás?!

vastagbor.blog.hu/2014/02/26/kosa_fel_nap_alatt_megcafolta_onmagat#comment-form
vajon mi lesz a következő lépés? "A párt szerint a baloldali tömörülés a név ellopásával és használatával egyértelműen választási csalást követ el, megtéveszti, tévedésben tartja, összezavarja a választókat, manipulálja a szabad választói akaratot, veszélyezteti a választási részvételünket és a parlamentbe történő bejutásunkat.

Ezért kérik a Választási Bizottságot, hogy a tömörülés pártjait tiltsa el az Összefogás nevének használatától és zárja ki őket, mint érdemteleneket, a 2014-es parlamenti választásokon történő részvételből. Az Összefogás nevének jogtalan felhasználásával megszerzett ajánlásokat tekintse érvénytelennek, mivel azokat a választók megtévesztésével, a valós választói akarat ellenére, annak manipulálásával szereztek." lehet én is őket akartam támogatni? index.hu/belfold/2014/02/26/feljelentette_az_osszefogas_az_osszefogast/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen különben azt kellene feltételezni, hogy Sztálin azért volt komcsi, mert pap volt. Tehát azért a keresztények tehetnek. Lenin orosz gróf volt, tehát azért az arisztokrácia a felelős.
Saint-Simon francia arisztokrata volt, úgyhogy ő még a trianonért is felelős komcsi lehetett.
Nem. A kommunista ideológia, és a származás nem függ össze. Legfeljebb a Jobbik hülyeségei között.
@GeoCracker: Akár, de ki beszélt itt származásról? Már megint hallgatsz a kisördögre magadban? :)
@GeoCracker: khm khm, ki akarod engedni megint az ordas szellemet a palackból?
@GeoCracker: a jobbik akkor sem tudná megmondnani mi az a kommunizmus, bolsevizmus, fasizmus, vagy nemzeti szocialista ha az életük függne tőle. túl hülyék hozzá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi mikor lettünk ilyen unalmas nyugdíjas blog? Erről jut eszembe, egy troll se tántorog erre?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ugyi ugyi, milyen jól dolgozik ez a GyuriFeri is? :)

"A Jobbik támogatottsága a teljes népesség körében 8-ról 15 százalékra emelkedett, a pártválasztók körében pedig 14-ről 19 százalékra."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nincs ebben semmi meglepő.
Ez a langyos kampány egyértelmű magyarázat arra, hogy nyerni nem akarnak, csak jelen lenni a parlamentben, persze minél többen. A baloldal belehalna egy kis többséggel megszerzett kormányzati pozicióba. Vagy kétharmad, vagy semmi.
Kétharmad egy lila ábránd persze, soha, senkinek ne jöjjön be, kártékony. Ha megint újra megszerzik, azzal elszabadul a pokol, elmondhatják naponta, hogy a választók mindennel egyetértenek velük.Az a választó, aki rájuk szavaz, vagy nem szavaz, az legitimálja, támogatja azt, ami eddig történt és ezután fog történni.
A fidesz egy hónap alatt szétforgácsolná a bukdácsoló kormányalakulatot.
Ha viszont a várakozásoknak és a közvélkutatóknak megfelelően veszít az ellenzék, elkerülhetetlen szembenézések és átalakulások indulhatnak be végre.
Fidesz oldalon minden véletlen kizárva, négy éve gyúrnak az újabb négy évre.

Egyébként látta valaki mostanában min. elnök jelöltünket,- ha jól emlékszem a nevére - Mesterházy Attilát?
@Spániel: "Egyébként látta valaki mostanában min. elnök jelöltünket,- ha jól emlékszem a nevére - Mesterházy Attilát?"

Tényleg mit csinál mostanában bikicsunáj Attisunk? :)
ti is, kiknek vérét a természet kéri, hív jobbágyitoknak felszentelt hóhéri, jertek, hogy sorsotok előre nézzétek:

kapitalizmus.hvg.hu/2014/2/26/az-ukran-forradalom-meg-a-magyar/

vigyázó szemetek mán rég ki van nyomva.
Vannak még csodák!

Csoda: Timosenko hirtelen meggyógyult
A fél világ tátott szájjal ámul a betegsége miatt tolószékhez kötött Julija Timosenko csodálatos gyógyulásán, aki az USA kijevi nagykövetségén felkelt és járt…
Agnetta Kevsegi magyar származású, Grúziában élő ismert manuálterapeuta a képek láttán azt írta közösségi oldalán, hogy lám, feleslegessé vált a csontkovácsok munkássága. A betegeknek ezentúl elegendő lesz elzarándokolniuk az Egyesült Államok legközelebbi konzulátusára, ahonnan gyógyultan távozhatnak.

www.hir24.hu/kulfold/2014/02/26/csoda-timosenko-hirtelen-meggyogyult/
@Spániel: Csoda történt! Az amerikai demokrácia kézrátétel nélkül is gyógyít!:D
Azt hiszem ezt élvezni fogjuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem tudom, épp optimista voltam és tele jóindulattal mikor azt írtam...
@Spániel: magyar futball jelenség, nem? Sok pénz a bajnokságba, de még pályára lépés előtt feladják a meccset. Beszariak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szal nem teszik rá a kezüket semmire. Ez tetszik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Venezuelában a Chávez (tudod, az, aki madárka formában rászállott Maduro vállára) által felfegyverzett barrio-s fiúk lazán lelövöldözik a diáknak kinéző srácokat és lányokat. Aki ezt szóvá teszi, azt a "bolivaristák" lenácizzák... így kerek a világ. :-(
@épészmérnök: Itt is errefelé megyünk. Elég beleolvasni a kommentekbe bárhol. Ha csak a blogok betiltásával fenyegetőzik a fideszes - jobbikos tömb (akiknek persze semmi közük egymáshoz), akkor már úgy érezzük magunkat, mint ha újjászülettünk volna.
@épészmérnök: jujjjj, ott is volt valami rezsicsökkentés.....
@GeoCracker:
Egyszer vehetné valaki a türelmet, hogy összegyűjtögeti a világrengetésre hajlamos jogászok névsorát.
Érdekes lenne: Machiavelli, Montesquieu, Robespierre, Danton, Kossuth, Lenin,.....
@Spániel: "Egyébként látta valaki mostanában min. elnök jelöltünket,- ha jól emlékszem a nevére - Mesterházy Attilát?"

Basszus, mi nem ugyanazt az internetet olvassuk. Az én FB falamon naponta tucatjával jönnek a jobbnál jobb mémek, az ellenzéki politikusok blogbeszámolói a gyűléseikről, információk az újabb-újabb vidéki gyűlésekről. Hogy is van ez?
@Spániel: timosenkóra nem. Sőt, eldugják az ezüstöt és a gázpalackot. :)
@épészmérnök: nácizni, kommunistázni ez már az adott ország gusztusa. Látod pipikénk is lelkesen eunácizik.
Én nem jelöltem be fb-on egy politikust sem. Nem is hallottam semmi mást, mint simont meg az öszödi beszédet. Élek a gyanúperrel, hogy a megcélzott bizonytalanok se jelölik be őket és követik őket fb-n vagy twitteren.
@GeoCracker:
Most néztem meg: Vlagyimir Vlagyimirovics Putyina a Leningrádi Állami Egyetem jogi karán nemzetközi jogot tanult. Az egyetemi évek alatt lépett be a szovjet kommunista pártba és tagja maradt annak 1991. évi betiltásáig.
@dr. jenőke (jenőke): Csodálod, hogy korlátozzák a jogra való bejutást? a jogász veszélyes. a közgazdász veszélyes.
@épészmérnök: én nem járok fb-ra, a médiákok pedig konganak az ürességtől Mesterhází ügyben.

Bár hogy így mondod, lehet, hogy a mémek miatt megérné.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na már ott tart a setét fidióta, hogy "nyugaton" minden "közműcég" nonprofit!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Én nem jelöltem be fb-on egy politikust sem. Nem is hallottam semmi mást, mint simont meg az öszödi beszédet."

Ezzel benyomásaim szerint sokan vagytok így. Azután meg megy a kritizálás, hogy nem történik semmi. Mintha sosem hallottatok volna a média lenyúlásáról fideszileg.
@Spániel: Ha valaki ajánlana egy könnyen kezelhető képraktárat, felpakolásznám oda, amit találok, és idenyomnám a linkeket. Némelyik mém tényleg bearanyozza a napomat.
Bajnai e pillanatban éppen Szegeden beszél.
@épészmérnök: Képzelem, ahogy a fidesz lenyúlja az MSZP honlapját...
@épészmérnök: olyan kedvet csináltál, hogy a nyálam kicsordult. Mostanában úgyis rám férne egy kis röhögés meg bearanyozás.

Eddig eccerűen sajnáltam az fb bogarászásra az időt.
@épészmérnök: csinálj egy tumblit, onnan már alapból át is vehetsz mémeket:

www.tumblr.com/
@nincs_itt: nagyon durva, kapaszkodnom kell a kanapé szélébe, úgy olvasom azt az állatkertet...
Hogy az eredeti témához is szóljak, mire jó még a rendőr:

Részeg volt és begerjedt a nő
Rendőrt hívott az özvegy, hogy d...gják meg

"Évek óta senki nem hatolt belém" - panaszolta a részeg özvegy, aki valamilyen ürüggyel kihívta a rendőrjárőrt, aztán amikor a tisztek ott voltak, előállt a meglehetősen szokatlan kérésével.

www.ma.hu/webbulvar.hu/203605/Rendort_hivott_az_ozvegy_hogy_dgjak_meg?place=srss
@vitéž munkášőr: megcsináltam a tumblr-t. Most hogyan tovább? Hogyan jutnak a FB-s fotók oda?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha jönnétek Viktort elzavarni, és hoznátok a festékszóróitokat meg a zászlóitokat, attól még nem lenne több nálunk a náci, mint amennyien vagytok. Csak éppen ha ezt fényképezné valami hozzád hasonló, akkor sikerülhetne úgy beállítani az egészet, mint a magyar nácik ügyét.

Ugye világos?

Elmondták ezt már neked előttem sokan, így nem is remélem, hogy majd pont miattam érted meg.

És ezt ráadásul tegnap már megbeszéltük :D
@miva?: Nem érted a lényeget. Egyrészt már elmondtam, hogy az Ukrán eunácikhoz képest a Jobbik liberális jogvédő szervezet. Másrészt itt nem annyira rólunk van szó, hanem inkább arról, hogy a nyugat őket is támogatta és cirógatja a buksijukat, mivel a céljuk ismét szentesíti az eszközöket.:)
Nos hány óra kell még vajon, hogy meginduljanak a ruszkik?

Robbanás történt a krími parlamentnél

A Krím-félsziget parlamentjénél robbanás történt. A tüntetők csoportja megpróbál bejutni a Krími Autonóm Köztársaság tanácsának épületébe Szimferopolban, ahol az országban uralkodó helyzetről szóló rendkívüli ülésnek kellene megkezdődnie.
Az épületnél körülbelül 7000 ember gyűlt össze, akik két tiltakozáson vesznek részt. Az egyik csoport azt kiabálja, „Krím – nem Oroszország” és „Ukrajna, Ukrajna”. Sok közöttük a krími tatár nép medzsliszének hívei.

A másik tüntetés tagjai krími és orosz zászlók alatt azt kiabálják, hogy „Oroszország, Oroszország”. A tömegből botok és kövek repülnek.
„A helyzet nagyon veszélyes” – közölte a krími parlament sajtóosztálya

hungarian.ruvr.ru/2014_02_26/Robbanas-tortent-a-kr-mi-parlamentnel/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A nyugat egy stabil ukrajnát támogat. Olyant, amilyent a választók megválasztanak. Attól, mert te már valamit mondtál, attól még nem lesz ám igaz. Én már mondtam, hogy a holdi nyulak szarták a vona szemeit, de ettől még ez ugyanúgy hülyeség, mint amit te szoktál itt kazalba rakni. ha csak egy helyről szemezgetsz könnyen úgy godolhatod, hogy a valóság tényleg leegyszerűsíthető arra a bizonyos egyetlen dimenzióra, ahol te kommunikálni vagy képes. Nem is vitatom, hogy valódi meggyőződésből beszélsz.
@Spániel:

"Részeg volt és begerjedt a nő
Rendőrt hívott az özvegy, hogy d...gják meg"

Rezsi csökkentett lett a drága.:)
@miva?:

"És ezt ráadásul tegnap már megbeszéltük :D "

Lájk:))))))))))))
@tristen2005:
Mé? Ha a tankönyveket kihordják... most akkor szolgálnak, vagy nem?
Nincs kifogás! Sintér Sanyika bevállalta. .
@miva?: "A nyugat egy stabil ukrajnát támogat."

Hát ez az. Már hívnák az ájemefet is de Lagarde asszonyság is azt mondja csak egy törvényes kormánnyal tudnak tárgyalni. :)

Egy lépésre az összeomlástól Ukrajna

index.hu/gazdasag/2014/02/26/most_nagyhatalom_lehetne_az_eu-bol/

Amúgy ha fikázol, attól még nem változnak a tények. :)
@Orica Középföldi:
Szerintem is ütős volt!
Saját mondatával alázni szegénykémet... tulajdonképp genyóság, de tetszik! :)
@épészmérnök: meglesz az. türelmesen várom az epeszmernok.tumblr.com-ot ;-)
@épészmérnök: nekem nincs faszbukom, de az ott tárolt/talált képeidet szerintem a megosztás opcióval át tudod emelni a saját tumblredbe. a tartalommegosztás legalábbis innen a blog.hu-ról, a flickr-ről és a soundcloudról nagyon egyszerűen működik, gondolom onnan is
@Ómacicka Bábó: Mindezek dacára Jegyezzük meg ezt is. :)
15 % - a teljes népességben a 2010-es választás óta egyetlen alkalommal sem mértek ennyit a kutatók a Jobbiknak. Ez, ugye, 1 millió 200 ezer választót jelent.

www.tarki.hu/hu/news/2014/kitekint/20140226_valasztas.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagy a zisten állatkertje.

egyetlen pozitívumotok, hogy még nem jutottatok a mézesbödön közelébe.

bár, a ma Magyarországában ez tényleg pozitívum.
@épészmérnök: két évig azon gyötrődtünk, legyen megújulás

majd másfél évig, hogy legalább összefogás

három hét múlva annak is örülünk majd, ha sikerül egy hétig kampányolni

na jó, ne álmodozzak, legalább két napig
@épészmérnök: ezek jók:)

csak marhára nem jutnak el senkihez
A legtöbb embernek némi biztonságot ad, ha vannak fix dolgok.

Csak jelzem, hogy a ria nem volt ilyen az államosítása előtt.
@Habakuk999: Pedig a méz az nagyon egészséges. Védjük meg együtt az akácosokat az EU-tól. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Mé? Ha a tankönyveket kihordják... most akkor szolgálnak, vagy nem?
Nincs kifogás! Sintér Sanyika bevállalta. ."

niért? jó pénzért, miért ne? a tek-esek is milyen jól és milyen drágán védték az árvizet. amíg ott voltak a kamerák:)
Néhány hónappal ezelőtt itt egy faszparaszt viktornyik kioktatott, amikor azt ecseteltem, hogy tanár ismerőseim közlése szerint sok helyen komplett osztályok egyáltalán nem, vagy nem azt a könyvet kapták, amit kellett volna. Akkor a viktornyik közölte, bár voltak hiányosságok, csak 1% körüli hibázás történt. No most akkó faszparaszt viktornyik, mi búbánatfostos lófasznak kell tek tank tankönyvosztáshoz, ha minden kóser? Elrabolják a bajnaikommandók a 6.-s matekkönyvet, a gyufe féle hazugságterroristák meg a 2.-os nyelvtant, ezzel lehetetlenítve el a jobbanteljesítést?
Hogy baszná pofán egy ZIL platóajtó az összes Sarhazy Saros Sart, aki részt vett minden addig jól, vagy legalábbis működő rendszer szétkefélésében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez nem magyarázat a monomániás egyoldalú hozzászólásaidra!
@épészmérnök:

má megbocsáss! de eccerűen ki nem állhatom, amikor ilyen s ehhez hasonló ízetlen tréfát űzöl a Főnökből. még se járja! megvéd minket mindentől, lassan saját magunktól is, nehogy esztelen gondolatok jussanak az eszünkbe, te meg itt renomé csökkentésben sündörögsz? nahát!?
@épészmérnök:
Manci néni a zőcségesnél:
- De hát Pista, ez a krumpli tegnap még nem került ennyibe.
- Rosszul teccik aztat látni, mama, nem nézte este a híradót. Aszonták benne, csökkentek az árak.
- De, most hogy mondod fiam, tényleg bemondták a tévében. Akkor biztos rosszul emlékszem. Áldja az Isten a drága Orbán urat.
- Na ugye, mennyit adjak.
- Két kilót, fiam.

(Bár tudnék hinni abban, hogy ezt csak én találtam ki. De nem...)
vissza a gyökerekhez, minden értelemben:

Szcientológust választottak Kocsis Mátéék a kerület drogkoordinátorává?
kekpont_tuntetes

A tűcserés Kékpontot kigolyózták, Szomor Katalin lett a Józsefvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum drogkoordinátora. Szomor korábban Tom Cruise egyházának környékén tűnt fel.

444.hu/2014/02/26/szcientologust-valasztottak-kocsis-mateek-a-kerulet-drogkoordinatorava/
@Sir Bates dö Hól:

"Csak jelzem, hogy a ria nem volt ilyen az államosítása előtt."

miféle ria?

több riát is ismertem, de mind férjhez ment, gyereke, de egyik sem lett államosítva. állatosítva igen, mert a női egyenjogúsítás című kibaszás örvén kidolgozhatták a belüket-lelküket és 40 éves korukra simán válthatták a nyugdíjas bérletet.

szóval ott tartottam, hogy milyen ria? vagy melyik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én elhiszem, hogy nőtta jobbik támogatottsága, de ez nem a programja miatt van (az egy katasztrófa, ha elfogynak az ujjak, ott tényleg megáll az összeadás), hanem, mert elkeseredettek az emberek, s a jobbik a legrosszabb ösztönökre játszik... katasztrófa ez a 15%...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

asztakurva. ez nem semmi. ez új sarokpont. ki gondolta volna. hát bizony, akkor tényleg kell a zsé, mer azok aztán a szart is kiszorítjá az emberből, ha remélnek belőle 10 fillért.

szegény viktor. bazmeeeeeg! ennyire gané vagy, meg még hülye is eccerre? asztakurva!
menny a labancokhoz a rohatt nyugatra. ott téged is megvédenek. ugyan be kell bujni egy célracionális ruházatba, de az is csak a javadat szolgálja. kiemeli az imidzsekidet.
@Ómacicka Bábó: De legalább mutatja, hogy nem is vagyok monomániás. :)
@Sir Bates dö Hól:

szerintem a jobbikosok sem mutatnak majd rosszabbul a lámpavasakon, mint a többiek.
no, miaz? a hiányzók azt számolgatják, hány forinttal kerül többe az újabb rezsivívmány?
@jaegtoer: kitekinto.hu/europa/2013/03/06/a_ria_novosztyi_titka/#.Uw4-49O6rFp azóta putyin centralizálta a hírügynökségeket, tán az itar-tassz égisze alatt...
@jaegtoer: de előtte mennyi szenvedés lesz?
@jaegtoer: szégyen a cien is meg a széljobb számai is, tényleg egyre elkeseredettebb vagyok, nem akarom elhinni, hogy ennyi idióta van ebben az országban :S
@épészmérnök: köszi, hogy gályáztál értünk, jólesett egy kis mosoly
@Sir Bates dö Hól: Az emberekkel beszélgetve én máshogy látom.
Na akkor egy kis bűnüldözés. :)

A debreceni tolvajok koronázatlan lúzerkirálya (lásd sorozatunk e heti részében),

youtu.be/eMzAP4oECgI

a szolnoki Lengyel Gábor tovább építi karrierjét. Úgy gondolta, nagyobb pályára lép, ha már a kicsin csúnyán elhasalt, és "fegyverrel" megpróbált kirabolni egy dohányboltot tavaly október 22-én. Három órával később már a meseautó hátsó üléséről pislogott. Megkésve, de gratulálunk, Gábor. Amint a cikkből kitűnik, annyi agya sem volt, hogy ha már a lakásától fél sarokra levő boltba megy be, legalább egy centrumos nejlonzacskót a fejére húzzon.

www.facebook.com/tolvajkergetok/posts/374853725987801?stream_ref=10
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te Gábris, ugye milyen életszerű, hogy egyik hónapról a másikra megfeleződött a bizonytalanok tábora? Ugye? Ja.
@DarthVader: Jaja és még a Tárkit is megvettük közben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem én. Amikor Te a tanásköztársaság kapcsán a Mazsihiszt rángatod ide.
Kicsit egybites lettél az utóbbi idóben.
Vagy a nickedet törte fel valaki, vagy a függöny ereszkedett le mélyre.
@dr. jenőke (jenőke): Bizti ő is a Nazsihisz tagja. Majd Angyal megmagyarázza.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem hülyék csak szemellenzősek. Angyal sem volt ilyen idegesítően egybites még a kampány előjátéka előtt. Vagy a fejét, vagy a nickét törték fel.
@GeoCracker: Pedig nem olyan bonyolult ez. Tegnap volt a kommunizmus áldozatainak emléknapja én meg feltettem a költői kérdést, hogy ők vajon miért nem emlékeznek meg róla, amikor egyéb felekezetek, civilek, szervezetek igen. A függöny ezek szerint nem nálam ereszkedett mélyre.:)
@Sir Bates dö Hól:

köszönöm.

már egy ideje eléggé folyamatos a szenvedés sokak számára.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

fel a fejjel, mondom én lehangoltan a sarokba húzódva:)
@Spániel: Nincs öreg Nő,csak kevés pálinka!!!:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_ Pedig nem olyan bonyolult ez. Tegnap volt a kommunizmus áldozatainak emléknapja én meg feltettem a költői kérdést, hogy ők vajon miért nem emlékeznek meg róla, amikor egyéb felekezetek, civilek, szervezetek igen. A függöny ezek szerint nem nálam ereszkedett mélyre.:) _"

és a végére természetesen azért kell a szmájli, mert az a téma egyébként is röhögni valóan humoros és jókedvet generálva mosolyt fakaszt. rohadj meg, álszent féreg.
@hacsaturján:

"vigyázó szemetek mán rég ki van nyomva. "

ha eccer elmúlt a funkciója...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyezzünk meg. Én elfogadom, hogy helyenként mondtak emlékmisét, miközben a püspöki kar mélységes kussban volt.
Te pedig beidézed azt, ahol a Jobbik, illetve azemlített püspökök sora elítélte azt a vadparaszt Szakályt.
S akkor kvittek vagyunk.
@jaegtoer:
Ilyen ez... a tömegsír szélén megengedően somolyog... baszki, ritka féreg!
A "cinikus köcsög", az elég kifejező rá?
@GeoCracker:
Ugyan... oda alacsonyodsz?
Te is azon kevesek egyike vagy, aki még nem tahótlanította ezt a sudrit?
Megéri szóba állni vele?
@vitéž munkášőr: A helyzet fokozódik! Tudni vélik, hogy Franciaországban pl. a GDF Suez, az biza nonprofit!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mit látnak máshogy? jónak ítélik a programot? ha az a program megvalósulna, akkor egy rendpárti állam és egy önellátó (mo esetében ez piac- és versenyképtelen) gazdadág lenne, ami katasztrófa a lakosság számára... nem tudom kivel beszélgetsz, de az elvi alapok mellett (mást gondolok a demokráciáról, emberi jogokról, stb., mint a jobbik) annak a programnak a gazdaságról vallott elképzelése köszönő viszonyban sincs a realitásokkal...
@jaegtoer:
Kiürült vodkásüveggel próbáld! :D
Maffia alakult a hortobágyi földek lenyúlására!
Szabó Rebeka: a helyi földbizottságokba akár a Simicska Lajoshoz és Nyerges Zsolthoz köthető cégcsoport is tagokat delegálhat, innen pedig egyenes az út az oligarchák további földszerzéséhez.
Részletek: w.egyutt2014.hu/hortobagy

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/p235x350/1966821_510287532422492_305035335_n.jpg
@épészmérnök:
A Triádokkal jóban kell lenni! Ez a legbiztosabb módja...
@vitéž munkášőr:
Ne akarták, vagy nem bírták az Erőtértől lelőni???
@dr. jenőke (jenőke):

Jenőke már megint gambányol valahol, a vers meg sehol.
jó éccakát, váltsunk világot máskor, de zoknit mindenképpen előbb.
@jaegtoer:
Addig besegítek:

"A LEGUTOLSÓ HARCOS"

"Valami forró, nyári éjszakán
Gyárfüst ölelt át lomha földszagot
S a legnagyobb lélek szökkent belém:
Az ucca és a föld fia vagyok.

Ma hat földrészre nyílik bimbaja -
Szép szívem óriás, piros virág
És villamos hullámok lengetik
Világbelengő, kitárult szagát.

Börtön, kaszárnya, templom nem elég,
Hogy a hegyekről ledobja szavam
És minden ige fölöttem lebeg
És minden más szándék szándéktalan.

Ha én sírok, a világ vére hull,
Ha káromkodok, minden trón remeg,
Ha nevetek, az Isten is örül
S tavaszba szöknek akkor a telek!

Hitem a sors lesz: Szívbéli Urunk
Akar csodátlan, új, legszebb csodát -
Kaszárnyát, börtönt elrombolnak az
Arcunkról ömlő, lelkes lavinák.

Minden jövendő tűz is bennem él,
Hogy az utolsó harcos én legyek.
A simogatás az én lobogóm
S minden megindul, hogyha én megyek!

A lelkesedés zengő süvegét
Égig hajítják a görnyedt napok,
Ha szívetekben a tükör leszek:
Az ucca és a föld fia vagyok."

József Attila
gyerekek hívjátok a zsarukat ki kell vinni a bilit

úgy mint anno:

Jean! vigye ki a bilit

majd lesz rend a biliben? ki is mossák?

brühüyyy

közben RM 6 Schalke 1, Chelsea 1 Galataseray 1 a Mourinho most ordítozuik egy tükör előtt a Mancini meg röhög

de végre van foci
@jaegtoer: Majd tőled kérek engedélyt, hogy Geoval hogyan beszélgetek. Ülj le egyes.
@Orica Középföldi:
Így még nem jártam. 21 óra 30 perc táján akartam felmenni a netre, eddig rendben. De a Varánuszra csak most engedett. A kenót is megnéztem közben, meg csaknem minden mást, de Varánuszra nem engedett.
No mindegy. A vers már elő volt készítve. Érdekessége, hogy - ha jól tudom - erdélyi költő írta, a sokak által visszasírt tündérország idején.
Üdítő álmokat, jó éjszakát!

.
Reményik Sándor: Jaj, nagyot kértél...

Jaj, Barátom, nagyot kértél tőlem, lehetetlenül nagyot!
S ezen az egy ponton én kegyetlenül makacs vagyok.

Tizennyolc éve prédikálom: maradni, s a fészken megülni:
Én segítsek Neked innen kimenekülni??

Nem segítek. Ha tehetném is: nem akarom.

Szakadjon le tőből inkább a két karom!

Híd ha lennék: vízzel vitetném el magamat.
Viadukt ha lennék: beomlanék a lépteid alatt.

Alagút ha volnék: rádszakadnék szörnyű robajjal.
Asszony ha volnék: tartóztatnálak hosszú jajjal.

Farkas ha volnék: riasztanálak üvöltéssel.
Ha útonálló: állnék utadba hosszú késsel.

Erdő ha volnék: kigyulladnék sorompó-lánggal,
Tűz-esőben haladhatnál csak rajtam által.

Holttestemet vetném elibéd akadálynak,
Csak azon át inthess búcsút Erdélyországnak.

Tizennyolc éve prédikálom: maradni, s a fészken megülni.
Láttam a vért az ereinkből cseppenként folyni, s zúgva dűlni;
Én segítsek Neked innen kimenekülni??!
_ _ _ (1937)
.
@Sir Bates dö Hól: Igen van amit jónak ítélnek benne. Az önellátás meg nem ördögtől való, főleg, hogy ettől még nem kell bezárni a kapukat, sőt új kereskedelmi partnerek felé is meg lehet nyitni újakat. Változik a világ és benne hazánk is. Érdemes lehet elszakadni a korábbi neoliberális gazdaságpolitikától, amely másból sem állt mint önfeladásból, egy protekcionista és ökoszociális gazdaságpolitikai modell felé.
@miva?:
halihóóóóóóóóóóó

egy darabig nem lesz választott kormány Ukrajnában mert egyelőre nincs Ukrajna...szét fog esni darabokra és a koncra várnak sokan lesz még belőle herce hurca

Ukrajna a veszett fejsze nyele

brühüyyy
@jaegtoer:
Kampány helyett a géppel mérgelődök. Lelassult, és például ide nem engedett.
Így, most jó éjszakát!
.
.
Tóth Árpád: JÓ ÉJSZAKÁT

Falon az inga lassú fénye villan,
Oly tétován jár, szinte arra vár,
Hogy ágyam mellett kattanjon a villany,
S a sötétben majd boldogan megáll.
Pihenjünk. Az álomba merülőnek
Jó dolga van. Megenyhül a robot,
Mint ahogy szépen súlya vész a kőnek,
Mit kegyes kéz a mély vízbe dobott.

Pihenjünk. Takarómon pár papírlap.
Elakadt sorok. Társtalan rimek.
Megsimogatom őket halkan: írjak?
És kicsit fájón sóhajtom: minek?
Minek a lélek balga fényüzése?
Aludjunk. Másra kell ideg s velő.
Józan dologra. Friss tülekedésre.
És rossz robotos a későnkelő.

Mi haszna, hogy papírt már jó egypárat
Beírtam? Bolygott rajtuk bús kezem,
A tollra dőlve, mint botra a fáradt
Vándor, ki havas pusztákon megyen.
Mi haszna? A sok téveteg barázdán
Hová jutottam? És ki jött velem?
Szelíd dalom lenézi a garázdán
Káromkodó és nyers dalú jelen.

Majd egyszer... Persze... Máskor... Szebb időkben...
Tik-tak... Ketyegj, vén, jó költő-vigasz,
Majd jő a kor, amelynek visszadöbben
Felénk szive... Tik-tak... Igaz... Igaz...
Falon az inga lassú fénye villan,
Aludjunk vagy száz évet csöndben át...
Ágyam mellett elkattantom a villanyt.
Versek... bolondság... szép jó éjszakát!
@épészmérnök:
szárnyra keltél ám...e'mmá' a tumblered? olyan háziszárnyas...mongyunk tréfásat ha kell ha nem

a gráziaknak a tökeik tele lehet a faszival hátha még csődbe is megy és nem tud fizetni? akkor mit csinálnak vele lesz belőle kísérleti nyúl...és még bambábban fog bámúlni?

brühüyyy

jó a cseresznye meg az őszibarack Chile-ben

csak kurva drágán adják, itt
@vitéž munkášőr:
nincs antenna a fejin? olyan snassz és kőkorszaki

brühüyyy
@rodeo36: telefonnal oldja meg a kommunikációt, szerzett egyet, most tanítják használni:

prolidepp.tumblr.com/post/34561545090/magyarorszag-2012
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi, jó éjt!
@rodeo36: Végeredményben Csehország is, Szlovákia is jól járt a szétválással...
@rodeo36: "jó a cseresznye meg az őszibarack Chile-ben
csak kurva drágán adják, itt"

Itt is. Legalább egy évtizede akkora aszály van, hogy egy csomó területen már nem is lehet hagyományos kultúrákat termelni. Homoktövissel, meg hasonlókkal kísérleteznek, mert az avocado kiszárad.
@épészmérnök:
ezt még nem mondtad a John Kerry-nek? meg a zájemef-nek? azok olyan boldogok lennének hallván

brühüyyy

én meg drukkolok, milyen neveket fognak kitalálni

Szevasztopolban már komoly bál van húzzák a talpalávalót...keringő...aki elszédűl kiesik
@épészmérnök:
itt is felbújtották a zukrán diaszpórát és tüntetnek, hogy a ruszkik ne...még nem ...de jobb időben szart keverni a külügyminiszter megy egy diaszpóra delegáció élén Kijevbe csak azt nem tudom kijafasszalfognak tárgyalni és főleg miről...azt a retorikát tanítani lehetne politikai kisdedóvóban amivel ezek itt is operálnak...
valaki aszon'ta cönönön (mert ha berdics lehet bőrdik akkor ezis beeeeeeeeeeeeee) hogy kibaszott pénz a sok háború meg a GOP (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) meg akarja adóztatni a ricachón-okat

térdig evezünk a könnyekben

brühüyyy
@épészmérnök:
nagyon kedves bájszekszuális és semmi máshoz sem ért bár lehet, hogy ahhoz sem

brühüyyy

a hülye twitterjeit meg...hát én semmilyen twittert sem meg esemest sem

képzeld a Pet Recseg (Cselzi kapusa) bekapta a golót
@épészmérnök:
mongyál nekem valamit arról, hogy mi a véleményed az angol nyelvű idióták minden idegen nevet a saját személyes angol kiejtésük szerint pottyantanak ki a pofázmányaikbúúúúúúl

volt egy nagyon kedves és szuper intelligens kollégám majd atyai barátom aki világotjárt egyed lévén az európai nyelvekben otthonosan mozgott, de minden idegen szót (cumtrucc) magyarosan ejtett ki és kurva sokat röhögtünk, mondta, hogy ha nekik lehet akkor nekem is

és is gondolkodom azon, hogy itt követem a példát...mert volt olyan seggfej (picsa) aki "nemértette" amit mondtam neki élőben, nem telefonon a szömibe belenekitelibe, mert valamelyik hangsúlyt nem oda raktam ahová ő akarta hogy legyen és az istennek sem értette (látszott, hogy most basztattya a jöttmentet kurvája) én meg aszon'tam neki, ha nem érti le tudom neki írni de csak akkor ha tud olvasni...

akkor elcsendesedett és megértette

brühüyyy

mongyák a szerdzsóaguérou-t én meg nem értem miért állatok na ezeknek kell a nevit magyarosan kiejteni hadd élvezzék

okatotáya
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Majd tőled kérek engedélyt, hogy Geoval hogyan beszélgetek. Ülj le egyes. "

értem. akkor az teljesen rendben van, hogy miközben vinnyogsz a kommunizmus áldozatai ürügyén, közben vigyorogsz.

Ganékám, még szarnak is gyenge vagy csak a bűzöd elviselhetetlen. de nem baj. te sem fogsz rosszabbul mutatni a lámpavason, mint az összes többi.
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi. Több mint kedvenc T.Á. valahogy mindig a tisztaság, és a gyengédség jut eszembe hallatán. egyszerűen... olyan tökéletes. és teljesen méltatlanul mellőzött. szerencsére nem itt, és nem nálad!

ha xp-d van, ne csodálkozz rajta. nálam is rakoncátlankodik rendszeresen. át kell állnom valami másra mert mostanában, talán májusban teljesen megszűnik a támogatása... persze száz oka lehet...
@jaegtoer: nem az xp miatt doglodik, es nem is a tamogatas miatt, kezdenek a weboldalak elhagyni regi bongeszoket, win7, linux az opcio, a nyolcas csak kalandkedveloknek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Fura dolog ez. Ahogy már talán írtam. A teljes kép miatt nem tahótlanítottam tartósan senkit. Gábriel is egy fura alak. Valaha jobb iskolákat látott, az látszik. Az, hogy jelenleg jobbikos aktivista, az is látszik. Az előbbi pillanataiban olykor értelmes hozzászólásai is vannak. A jobbikos oldala éppen olyan, mint a párt. Féigazságokon alapuló, provokatív demagógiákkal operáló, de alapvetően nagyon egybites. Előítletekkel és tényrezisztenciával.
Viszont ezt a itt olyan vegytisztán láttatja amit másutt sokszor csak nagyon orbitálisan tahó trollok mutatják. Ezt Te sem tagadhatod. S mert szerintem ő Fabius jobbikos "összekötője" nem fog elmenni. Egyébként a fenntiek fordítva is igazak. Az itteni társulat nem hülyékből áll. Ergo, ahogy Angyalon lemérhető a Jobbiknak a középrétegre szabott demagógiája, rajtunk is lemérhető ennek a fogadtatása. Ergo a jobbiknak megéri itt tartani csemetét. Vagy csemetéket. Mert időnkint volt az utóbbi időben olyan érzésem, hogy valami stílustörés van a hülyeségben. Írtam is néha.
Alapállapotban Gábriel, ezt Te is tudhatod, nem véreszájú. Ő a fasizmus "emberarcú" felét hivatott képviselni. Ehhez képest volt pár olyan sorozat, ami ezzel szakított.
De persze tévedhetek is.
@dr. jenőke (jenőke):
Az XP nem tehet róla. A blog.hu az utóbbi időben ráállt a silverlight plugin használatának erőltetésére. Már csak azért is érdemes tiltani, mert olykor szeret nullával osztani. Nekem XP van és a FFox-on simán jön a Varánusz. Igaz, a silverlight plugint letiltottam.
Amellett a HTML 5+ os oldalak, mint Cirbolya is írta, nem futnak a régi böngészőkön. Nálam a FFox, és Chrome fut XP-s laptopon.
@jaegtoer:
kb egy évig szenvedtem az XP-vel...mert megszoktam...azután lett W7 és most vidám vagyok...és nem kell minden szart letölteni sok "segítség" csak kémkedés meg felmérés, hogy mi hogy megy...marketing kutatás

brühüyyy
@jaegtoer:
namost a tőke szabad áramlása és a tőkés társadalom lényege a pénztőke...ugye senkinek eszébe sem fog jutni, hogy ukrán állami bankba az állam javára "visszaadja" amit teljesen jogosan kapott meg, azok közűl akik érintettek mint benefaktorok, másrészt bárki ukrán nyithatott számlát alapíthatott vállaltot bármilyen alapon ha az ott törvényes ahol csinálja akkor a nyasgem következik

nepszava.hu/cikk/1012082-feltik-a-vagyonukat-az-oligarchak

egyébként Svájc éppen tegnap hozott egy döntést, hogy semmiféle adóelkerülő összeget nem utal sehová (az USA tépi a haját, hogy a milliárdosai oda menekítették a pénzt ahelyett, hogy adóztak volna, tipikus, a bankot basztattyák és nem a milliárdost tartóztatják le és ültetik börtönbe kötelezve a hazautalásra mert ő a tulajdonosa a pénzének...dehát vannak politikai okok és ma igen...)

szóval ugyanez várható majd arról a néhány kenyérmorzsáról is ami a magyar kedvesnővérek révén jutott külföldre...készűljetek fel ró

a számlapénz a tulajdonos pénze és nem a banké

és nyasgem

jogosan a magyar jognak kell elkapni a tökeit a kedvesnővéreknek és nem a bankokat basztatni az a pénz nem a banké hanem a számlatulajdonosoké és ezt messzemenően tiszteletben kell tartani vagy az egész kulimász összedől

brühüyyy

persze dzsobbikosok meg egyéb fideszesek ezt nem..meg mások sem........... butuskák

a nép meg bürge és megérdemli
@jaegtoer: Mikor szoksz már le arról, hogy azt hiszed attól van igazad hogy ganézol és személyeskedsz? Amúgy ha megnézed a szmájli nem a témának szólt, hanem Geo egy megjegyzésére írtam. Sajnálom, hogy még ennyit sem tudsz leszűrni a dologból, de szerintem nem is akarsz. Helyette megelégedsz a szokásos címkézéssel.
@GeoCracker: Érdekes eszmefuttatás, de néhány helyen pontosítanám, ha megengeded.:) Sokszor elmondtam, hogy engem senki nem küldött ide, egyszerűen csak úgy érzem, jó ha más vélemények is elhangzanak olyan témákban, amelyek itt elég sokszor torz módon jelennek meg. Másrészt tényleg sokat tudok tanulni az itt lévőktől és persze a humort is nagyon szeretem, ami nagyon sokszor fellelhető a kommentekben. Nekem pld. külön csemegét jelentenek Rodeo megszólalásai. :)

Azt nem tagadom, hogy néha provokatív vagyok, de ki nem az errefelé?;) A Fabiussal kapcsolatos vélemény is teljesen hamis. Nincs semmilyen "kapcsolat" köztünk. Szerintem azért lehetek még mindig itt, mert minden ellenkező vélemény dacára, be tudom tartani az alapvető szabályokat és eltérő véleményeim ellenére, folyamatosan megadom azt a tiszteletet, amit joggal vár el mindenki magának. Azt, hogy nem vagyok véresszájú jól látod, viszont nincs szó a "fasizmus emberi arcáról". Ez szintén egy olyan címkézés, amit egyre többen utasítanak el, mert látják, hogy a valósághoz semmi köze, arról nem is beszélve, hogy minél jobban erőltetik a ballibek, annál inkább az ellenkezőjét váltják ki az emberekből. Szóval elég kontraproduktiv ez a dolog.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért küldted 3x?

amíg az únióban olyan parlamenti képviselők vannak mint a magyar delegáció -amely még ráadásúl nem a legszarabb- addig mit várunk?

XXI. században XVIII. századi "forradalmi" nézeteket törvénybe ültetni

én kurvára útálom a Vatican-t de azt el kell ismerni hogy a döntéshozó testületébe csak úgy lehet aspiráns valaki, ha 5 nyleven anyanyelvi gyakorlata van és 5 különféle egyetemen öt különféle diplomát szerez úgy, hogy mindegyiket végigtanulja, és az egyetemek nem lehetnek egy azonos országban sem...ez a beugró

ha a magyar delegáció összes képzettségét és képességét nösszerakom egy bili lesz tele szarral és akkor mit várunk a zejútól? hát mást de ezt kapjuk mert a sok a seggfej nem is képes másra

ezzel vége

szerencsére az amerikai kongresszus és szenátus sem különb ennél ott is vannak 98%-ban kőkorszaki szakik akik olyan buták, hogy assem tuggyák mit hallanak de ugatnak bármiről

nézd meg a Marco Rubio nevű szarházit akit most próbálnak futtatni a római birodalom abba bukott bele amit meg akar valósítani...

a többi mese

brühüyyy

már írtam korábban, ha nincs képességi és képzettségi minimum egy olyan testületbe kerüléshez amely 350 millió ember sorsáról dönt akkor az a testület hülye és a Parkinson törvények érvényesek rájuk is (a kedvencem ami a zorbáné is (aseggfejvezetőcsimborasszója) aki nálam butább annál én okosabb vagyok

és ezzel meg is halt a bármi amit vezet

magyarország isten óvja vagy ááááááááááááááálgyameg

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem ne nagyon erőltesd az ilyen irányú beszélgetéseket, alapokkal nem vagy tisztában... az a baj, a promram készítői sem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez nem kiegészítés, ez csúsztatás és hazugság, sub kavics...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A Jobbik valós kérdésfeltevéseit nem vitattam. A rá adott fasisztoid válaszokat rühellem.

Többször jeleztem Nálad a stilustöréseket. Az okát Te tudhatod.

Ennek alhalmaza, hogy néha jól emulálod a pártfeleadatból jelenlevő látszatát. Erre az esetre fenntartom. hogy a VAránusz a tereped :-)

Sosem állítottam, hogy anyázol, stb. A nézeteid jó részével talán az ujjászületésem után sem fogok azonosulni tudni. De ez itt részletkérdés
Trafikrablás-viktimológia for dummies!
index.hu/belfold/2014/02/27/soha_ne_nezzen_a_tarfikrablo_szemebe/

Ennél már tényleg csak az lenne jobb, hogy: "Segítünk! Ha kirabolnák, üljön át egy másik trafikba!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Mikor szoksz már le arról, hogy azt hiszed attól van igazad hogy ganézol és személyeskedsz? Amúgy ha megnézed a szmájli nem a témának szólt, hanem Geo egy megjegyzésére írtam. Sajnálom, hogy még ennyit sem tudsz leszűrni a dologból, de szerintem nem is akarsz. Helyette megelégedsz a szokásos címkézéssel. _"

bizonyára nem tűnt fel, hogy csak te részesülsz ebben a kitüntető figyelemben. értékeld. mármint elemezd. persze nem kötelező. téged nem kell címkéznem, mert te magad vagy a címke, én csak rávilágítok.
bizalmasan elárulok neked még valamit. amikor már szinte mindenkit hülyének látok, gyorsan elgondolkozok rajta, hátha mégsem a mindenki, hanem én vagyok a hülye. és tényleg! előfordult, hogy úgy találtam: -érdemes volt.

de most megígérem, leszek olyan jó magamhoz, és aljas veled szemben, hogy nem ganézlak tovább, illetve többször, te gané:-)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Lószart fasisztoid!"

Úgy van.
a hiénák sem kártékonyak, csak elviselhetetlenül büdösek. ellenben akik szeretik, azoknak a hiénaszag - illat.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
olvassad őket. Mióta buktak vmi bírósági ügyet ezügyben. a fasisztáikat kirakták a magyar aurórába. A zömét.
Azért persze nem mennek rasszizmusért a szomszédba. De a dunábalövösöket rolloutolták.
@jaegtoer: Gerinctelen banda! Nem azt mondja: tartsa be a törvényt! Hanem ki a feljelentő, ők "kényszerülnek betartatni" Hányingerem van!
süti beállítások módosítása