Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.24. 05:32 Fabius

Tőkés László a Fidesz EP listával pettingel

Címkék: erdély tőkés lászló eu választás fidesz ep lista

Aszongya ez a Toró T. Tibor, hogy Tőkés László a Hedonista Párt, akarom mondani a fideszkeresztények párjának EP listáján induljon. Mer'hogy az RMDSZ nem kér se belőle, se a Fidesz kirendelt fiókpárt Erdélyi Magyar Néppárt egyik politikusából sem, így meg fizetés nélküli földönfutó lesz belőle képviselet nélkül maradnak az erdélyi magyarok az EP-ben, tecciktunni? 

Azok az erdélyi magyarok, akik közül a legutóbbi választáson 0,64% gondolta úgy, hogy az EMNP képviselje őket bárhol. 

Milyen szép is, hogy így aggódnak. Már úgy értem Tőkés megélhetéséért és politikus létéért, mert az emlegetett elmúlt választási eredmények alapján attól félni nem szükséges, hogy tényleg képviselet nélkül maradnának az RMDSZ listára szavazó erdélyiek. Így gondban egyedül a megosztás és széthúzás szimbólumává vált, életét a 3 P - pénz, pina, politika - körül pörgető egykori bálvány lehet. 

tőkés3.jpg

 

 Tőkésnek ha valamikor, akkor most minden fillérre szüksége van. A hűtlen volt püspök a ronda válás után egy attól is rondább vagyonmegosztási per elé néz. Pedig amekkora gavallér úriember a százszor megcsalt, nyilvánosan megalázott Edit asszonytól nem követeli az egész vagyont, csak a négyötödét. Mondjuk amíg módja volt sem osztozott a családdal az uniós fizetésen, mert: "feleségének nincs erkölcsi alapja ezt elvárni tőle." Most aztán új asszony, új gyerek, új család felállásban csak reméljük, hogy az egykori despota feje lágya benőtt, juttat kicsit haza is a lovettából, és ha az új menyecske se bírja jobban a gyűrődést a réginél, akkor beéri megint egy "a szekusok átmosták a zagyát" -ozással, és nem esik át szegény egy vak komondoron. 

Mi lesz a sorsa, ha Viktoron múlik? Szerintem beveszik az EP brancsba annak ellenére is, hogy a partiumi királycsinálás elbukásában jókora része volt a gatyájában hordott nyughatatlan pénisznek, a mohóságának és túlzott ambícióinak. Az ilyesmit Viktor atyuska nem szokta honorálni, de a pártban ahol Pálffyban és nem Malligandban fokolják a szeszt, a házastársi hűséget dajcstomiban mérik, ott helye lehet egy ilyen kivénhedt szoknyapecérnek is. 

Hacsak....

Hacsak nem fogja félázsiai vezératyuska a külhoniak miatt elveszteni a neki felépített személyes játszóteret amit Magyarországnak hívnak. Mert akkor éktelen haragjában először hatfelé tépi az ilyen Toró Té féléket, de menekülhet Tőkés is ahogy a lába bírja. Erre pedig a legutóbbi választási eredményeket elnézve van némi esély, ha nem is túl sok. Azt nem hiszem, hogy Gyurcsányt és az összesített baloldalt annyira megszeretik, hogy rájuk szavaznak. De azt elképzelhetőnek tartom, hogy Orbán győzelmét sem kívánják annyira, hogy érte egy kisujj mozdításnyit is tegyenek. Akkor pedig nem Tőkés lesz az egyetlen, akinek ugrik a pénz, pina, politika jó hosszú időre. 

 

441 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr325829022

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.24. 10:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tökike páter,nemes kiegészítője a keresztény "elit"-nek,ebben a qrva országban.A lyukas zsák/rongy folt tipikus esete.
nomen est omen...

tökös tőkés nem tököl
Jó poszt:)))
Ugyan minden párt elfekvőnek tekinti/használja az EP-t, de gyönyörű lenne,ha Tőkés is ott van.
Tényleg megérdemli.Hűen követte OV-t, szétzilálta az RMDSZ-t, idehozta a nagyszerűeket, kiváló példát mutat az "íge" szellemében.

Jutalmat neki!
Csak én nem értem az új (FIDESZ) demokráciát?
Ha jól értem, aki Romániában nem kell senkinek, azt bejuttatják Magyarországon, és akiktől M.O.-on szabadulnánk, azt megszavaztatják a külhoniakkal. Mi meg le vagyunk szarva...Hajrá! Vagy ez TÖKÖSnek csak a stafírung?
Ha már a politikusok nőügyei kerülnek terítékre, kíváncsi leszek igaz -e vagy csak kacsa ez a tegnapi bulvár hír, Mr. Alkohol kapitánnyal kapcsolatban.:)

Így kefélte biszex gyakornokát plenáris ülések alatt Szanyi, miközben menyasszonyával babát vártak

444.hu/2014/02/23/a-kuruc-szerint-egy-gyakornokkal-folytatott-szexualis-viszonyt-a-frissen-hazasodott-szanyi-tibor/

t7.hu/14gl-szanyi_kapitany_es_floracska
t7.hu/14f9
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az én olvasatomban nem nőügyekről szól a poszt.
Tán olvasd újra!

"Nagyon érdekes" híredre tegnap se reagált senki.
Ma mit vársz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sikerült megint a poszthoz szorosan kapcsolódó ellenzéki ellenpéldát találj. Csak gratulálni tudok a kitartásodhoz, Gyurcsányról nem tudtál kikukázni valami hasonló hírt? Mert az lenne az igazi. Egyébként gratulálok értelmes hozzászólásodhoz. Itt nem okvetlenül a félrekefélésen van a hangsúly, hanem a Tőkés azon ganéságán, hogy lelkipásztor létére a volt feleségét kicsinálva akar az EU parlamentbe jutni az új feleségével.
Jut eszembe, a harminc ezüstpénzt mire fogja Brüsszelben költeni ez a szerencsétlen gyüttment?
Merthogy sz erdélyi magyarok nem kérnek belőle, akkor kiket is akar ez a szerencsétlenség képviselni?
Gondolom magát, a mi pénzünkön.
Kicsit sokba kerülnek a fidesznyikek gyüttment pártribancai.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Mondj még valakit, aki lelkesebben agitál a naribuzik mellett! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha netán/esetleg/mégis/valahogy a "libás a hibást" is sikerülne belevenned,már érdemes volt felkelned!Kádárért,még a felcsúti korcs-brigád is elélvezne. Hajrá Magyarország!
Tőkést meg Szanyit elnézve az EP az lesz ami most is: a nyughatatlan kényelmetlenné vált pártpucuk gyűjtőhelye.
"Hacsak nem fogja félázsiai vezératyuska a külhoniak miatt elveszteni a neki felépített személyes játszóteret amit Magyarországnak hívnak"
úgy legyen.
bár ya bénázó ellenzék miatt szkeptikus vagyok.
noha öszödöt Feri nagyon lecsaphassa
tőkés egy szar geci, ki vesz szar gecit? és kit fog képviselni saját maga pénztárcáján kívűl?

szarszemét a politika és benne a fidesz a hígfos

brühüyyy
Tőkés csontig belelóg a Vezérbe
endresy.blogspot.hu/2013/08/kulhoniakkal-hazai-fidesz-csalanosban.html
Remélem tényleg repül a farpofákközé szorult fejével.
@rodeo36: A jelenlegi jobbikos morvaik kit képviselnek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A gyakornok szerint az állítás nevetséges hazugság. A kurucot meg hiteles médiumként hozni... :DDDD

Mindig meg tudsz nevettetni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elgondolkodtam ,más nickeken hogy írsz? Nem láttam még más blogon a nicked , pedig az itteni aktivitásod azt mutatja hogy grafomán vagy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sorry, mea culpa. Szánalmas baromságnak nevezte, nem nevettséges hazugságnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát, én megvárom, amíg a facebook nyilatkozik, hogy hogyan sikerült feltörni valakinek a fiókját.

(segítségül: 5 perc alatt csinálok egy vona gábor profilt meg másik öt perc alatt egy morvai krisztina profilt, két hétbe kerül, míg két gépről levelezek magammal, majd kinyomtatom, beszkennelem és lemásolom, majd a minősíthetetlenül olvashatatlan anyagot elviszem a népszabadság szerkesztőségébe. szerinted?)
@magándemokrata: Itt nyomja a szmájlikat ezerrel,önti a mézzel leöntött gennyet. Vajh az itteni dumáját nem meri felvállalni a sajátjai előtt, vagy az ottanit előttünk! Ámbár azt hiszem mindkettő vállahatatlan !!!!
@Orica Középföldi: " "Nagyon érdekes" híredre tegnap sem reagált senki. Ma mit vársz?" ....azt, hogy minimum 2 órán keresztül róla szóljon a "műsor"
@GeoCracker:
önmagukat, ingyenélnek azaz lopnak közpénzeket

brühüyyy
@Ómacicka Bábó: Nincs itt semmi vállalhatatlan duma, csak megemlítettem egy felröppent hírt. :)
@rodeo36: Tőkés olyan, amilyen. Szar gecik mindig voltak. De azért 7.900 Euró/hó bruttó+a köccségtérítés+évi 21000 a munkatársnak...
Van az a pénz amiért korpásodik a hajuk!
@nincs_itt: Az a 21.000 a munkatársaknak nem évi, hanem havi. A többi stimmel. :)
@Orica Középföldi:
az eper még nem érik? és a maszoplopja, vagy a maszop nem kísérletezik tavi korcsolyázással a műlyégpályán...aGyurcsány a ballábát teszi előre és csak utána a jobbot mikor lép és ez olyan kommunista attitűd

brühüyyy

sokizgalomháziszárnyasctrl+c/ctrl+v és máris van ha ...

de ha nem?
@nincs_itt:
elég ha bárkik megválasztják és máris ingyenél? ennyiből egy jó kis vállalkozást is lehet fenntartani?

nincs alkalmassági vizsga ezekre a helyekre? autót és repülőt sem lehet anélkűl? hát még népcsoportokat

brühüyyy

most már van némi ötletem, miért is ott tart a zejúúúú ahol és nem sokkal előbbre!!!! ezeket ott beengedik és ott legelnek

persze a zamerikai kongresszus sem kiskutya azt kéne még látnod meg a szenátoraikat

a kőkorszaki szaki az akadémikus hozzájuk képest

és hozzák a törvényt

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Urbi et Orbi

Orbán elmegy a Vatikánba, jön Ferenc pápa.
Kérdi Orbán:
- Tudod-e ki vagyok én?!
- Azt nem, de a helyemen ülsz.
@rodeo36: stimmt, lásd Tőkés és a jobbikos EP képviselők. Gyakorlatilag nem csinálnak semmit, mert segghülyék mindenhez, de azért azt a pízecskét szépen zsebre baxák. Egy képviselői ciklus alatt, nem kevés amit össze tunnak lapátónyi!
60x7900=474.000 euró öt év alatt, a köccségtérítés, meg a zasszisztensek, összejöhet a duplája is.
Legyen "csak" brutto 600.000=180 millió 5 év alatt! OK ez bruttó, de ha "ügyes" akkor meg tudja variálni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én egy másik nicked kédeztem ,hátha többet mutat a jellemedből, mer ez, csak ideszól!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Belfegor-t nem találtad meg? ott van nem messze...amartinlutherking emlékműtől egy köpésre...emlékezzünk rabszolgákra nyersen Lenin nincs? azisfreedomfighter volt vagy trockij esetleg a nagy kélgyó a teremtés fájáról amint évának súg mit is kell ellopnia

brühüyyy

ctrl+c/ctrl+v és máris bármi
@Ómacicka Bábó: Én csak ide járok, mert egy csomó értékes embertől tanulhatok.
O.Viktort (ejcsd: nulladik viktor) vajjon mikor delegájják már az EP -be...

azt kell neki mondani az ugyanaz mint az EB...
akkor talán önként is elhuz...
@nincs_itt:
az feltétel, hogy írni olvasni (rová sírás?) kell tudni? és elegendő ha a jó édes anyukájának a nyelvét érti -alapfokon- mert jár neki tolmács...is?

hülye e za zejúúúúúúúúúúúú

brühüyyy

ezek hogyan döntenek egy 28 országra szóló büdzséről tudják mijaz? esetleg a zuzsonnászacsekban keresik?
@nincs_itt: most olvastam, hogy a staudtgábor a torontoi dumaparty-ját nem tudta megtartani mert amikor az egyik heklyről kibaszták akkor egy kis klubba kéreckedtek be de mikor azok megtudták ki is kibaszták onnan is mint macskát szarni...a magyaroknak kurvajó hírükvan errefelé...

brühüyyy
@rodeo36: naggyából, ennyi elég is! kimaradt, hogy a többi párt "delegáltjai" is hasonlóan magas nívón segghülyék. vannak ottan mindenféle bizottságok, azok nyomokban tartalmaznak szagembereket is. na azok kitalálgyák, a többi meg "hozzászól a vitában", majd megszavazza, mert fingja sincs miről vauvau...
@Vitéz.László:
én egy szép mellszobrot szeretnék bronzból, aláírás: 0 Viktor, élt(!!!) 1960-2014...nagy dzsungelharcos volt el is hagyta a lábát a focijával együtt mikor a tigrist összekeverte a mencseszter city-vel

brühüyyy
@rodeo36: ájvé, de nagy a córesz! kiugrott a maceszgombóc a levesből!
szegénykém, de legalább látott világot, elképzelem amikor nem lesznek parlamenti képviselkedők, akkor mihez kezdenek, megy aranytot mosni a Lyukonba'?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs valami a bibliában a hazugságról ,meg a hazugokról? ;P
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezzel a képpel csak az a baj, Gyurcsányt fogadta Putyin, díszvacsorát adott a tiszteletére, míg a Pocakos Tábornokot csak annyi időre fogadta, míg a paksi szerződést aláíratta vele.
@nincs_itt:
itt az 510-es csatorna HD 16 órában élőben adja a városháza nagy üléstermét...az volt a nagy maszlag amikor az egész plenáris nem tudott semmit sem tenni vagy tetetni az akkor már 3 napja áram és egyebek nélkűl maradt 350000 családról kis hóvihar meg erős szél és jegesedés...nyáron kiönt a a víz és elmossa akkor is teljes a döntés....nélküliség...ezeket is választották....valakik akik még náluk is...

jó dolog a demokrácia ihaj

brühüyyy

és mennyibe kerül (ez a téli nyavaj 5 milliárd +)
@Ómacicka Bábó: ez jó lesz?:)

“Ízlik az embernek a hazugsággal szerzett kenyér, de végül kaviccsal lesz tele a szája.”
tőkés tipikus és látványos példája annak, hogyan hülyíti meg, teszi erkölcsi hullává az embert a hatalom. itt pitizik az egykor büszke pespek a szász haverjával 30 ezüstpénzért.
@nincs_itt:

grizzly bear likes human flesh raw

Yukon is a nice place
summer temperature: - 12 + 5 C

winter: - 67 - 32 C

there is a quiet place under the snow...call the gold do not come out has to drill

brühüyyy
@Penivaldes: Jó jó de attól még írni tud nem történhetne valami a kezével is?
@rodeo36:

Nem értem mit akartál mondani.
@Orica Középföldi: jópár egyházfi nem éri fel ésszel, hogy ma már a teológiának hívott kotyvalék nem a tudományok csimborasszója. mert elvégezték és náluk van a bölcsek köve - gondolják.
@Ómacicka Bábó: Valami rémlik, de nem tudok mást írni, csak azt, hogy nem írok más néven.
@rodeo36: kitömött "szobor" kellene...

az uccsó európai kommancs/dakota harcos,
a magyar perui indiánok kirája...

0.Viktor élt nulla évet...
élősködött 1960-2014 között...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mert hazugság....kibaszták

brühüyyy

az is egy másik hülye
@Orica Középföldi:
akkó' jó...mert ezek a háziszárnyas -általam javallt- fülszövegei

brühüyyy

ugye milyen "tartalmas"???
@rodeo36: Máris küldeném oda őket!!
@Vitéz.László:
öncsükbebronzba...most

brühüyyy

ja...élősködött
@nincs_itt: Bocsi, hogy picit tegnapi téma, de ez lehet tetszeni fog. :)

"A valóságban sem a Majdanon, sem a kevesebb reflektorfényt kapó nyugati részeken harcoló felkelők nem hasonlítanak apuci kicsi fiaihoz-lányaihoz: sokan Afganisztánt is megjárt veteránok, akik tudják, hogyan nyúljanak az AK-hoz. Ahol tudták, megszállták a közintézményeket, kikergették a hivatalnokokat, katonákat, rendőröket, a fegyvereket pedig bespájzolták; az ukrán-lengyel határt egy időre lezárták, az átutazókat szórakozásból egy rövid heilhitlerezésre kényszerítették. Ukrajnában ugyanis kevés köze van a történéseknek valamilyen világmegváltó ideológiához, és ha mégis, akkor az maximum a nyugat-ukránok nacionalizmusát jelenti. Ez nem az a nacionalizmus, amitől a hazai ballib amúgy nullhuszonnégyben retteg (Nagy-Magyarország pulcsis középiskolások). Ezek jobbára a Sztyepan Bandera eszméin és tevékenységén felnőtt ultranacionalisták, Hitlertől kicsit jobbra. Aki minderre fölhívta a figyelmet, az nyilvánvalóan Putyin-bérenc antidemokrata volt, aki nem veszi figyelembe a nyugati demokrácia iránt elkötelezett tüntetők céljait.

Az események farvizén az ukrán Szvoboda nevezetű párt evickélt egy ideig ügyesen. Jellemző módon az Ukrajnába látogató amerikai szenátor elolvadt attól, hogy ez „szabadságot” jelent, meg is simogatta a pártvezető fejét. A Szvoboda Ukrajna hivatalos szélsőjobboldali pártja, viszonylag komoly bázisokkal Nyugat-Ukrajnában. A Jobbik hozzájuk képest emberi jogi mozgalom. Elsősorban az oroszokat utálják, de ha már van ott némi magyar, ruszin, és zsidó is, hát annyi baj legyen. Nem is késlekedett a Janukovicstalanított új törvényhozás, azonnal eltörölte azt a nyelvtörvényt, amely a kisebbségeknek garantálta a nyelvhasználatot. Ez volt a legfontosabb lépés, bár kíváncsi volnék, hogyan magyarázzák ezt a lelkes liberálisok: nyilván a kisebbségi nyelvhasználat volt az alfája és omegája a Janukovics-diktatúrának. Most aztán lesz majd demokrácia!"

www.tutiblog.com/2014/02/taszos-noobok-es-demokracia-ovezet.html
@parti_giano:

Mondtam már, hogy viszket a tenyerem Honttól?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Itt Tőkésről /az aljas papról/ van szó te tetű. Miért nem erről linkelsz? te link linkek "királya"?
Azt nem-e lehetne-é-e, hogy erre a hétre ... nem is, egy hónapra ... lóf@szt!, egy évre MINDENKI hanyagolja Gábrist?!
Csak, úgy kérdem. :P
Tőkés, Tőkés.
89'-ben még ember volt.
@Marcellusca: Mindig nekifutnak ennek a projektnek. Nyugi majd visszafogom magam. :)
@Orica Középföldi: ajánlom rá a norvég formulás krémet. részemről több empátiára ácsingózat, mint a galamus csoport vagy bartus.
@KÁTÉó53éúétr6: ezek szerint tőkés családpolitikája simán belefér a jobbik irányvonalába.
@rodeo36: Te érted, mijanátháslofaxnak mennek ezek nyújorkba meg torontóba? szerintem kicsit drága buli - persze a zadófizetők pénzin nem annyira - azért 1-2-3 szavazatért oda röppenni!
Na mindegy, világot kell lássanak nyomorultak, mert később marad a munkakeresés, meg a robot
@nincs_itt: nézd, a háború és '56 után kitántorgott magyarok többsége széljobbos volt/lett. gondolj arra, hogy az első magyar nyelvű náci propagandaanyag is kanadából érkezett (rendszerváltás után), vagy arra, hogy a sumér-magyar eredet központja bueno aries. ezekre az eszmékre ácsingózik a jobbik, nem is szavazatok, inkább talán anyagiak miatt.
@parti_giano:

"már a teológiának hívott kotyvalék nem a tudományok csimborasszója. mert elvégezték és náluk van a bölcsek köve - gondolják"

Ha részt vennél egy misén, aztán meghallgatnád, miket beszélnek a népek a prédikációról, akkor tudnád, valóban náluk van a bölcsek köve.
Ez az élményem friss, 50-es banktisztviselő áhítatős előadásában, mert isten szolgája akkor se téved, ha politizál.

Tegnap néztem egy érdekes filmet a középkori Anglia és a vallás témakörben.
Határozottan az volt az érzésem, hogy úgy röppentek el évszázadok, hogy sokakon nem hagytak nyomot.

A döbbenetes, hogy a déjá vut, a friss élmény keltette, miközben a középkorban kalandoztam.
Nagyon odavág Tőkés pálfordulása .Szerintem nem gondolta ,hogy a politikában Így megbukhat ,az ő multjával!
azért nemcsak a reformátusok mozognak a fidesz farvizén:

​Szombathelyen szerzetesek védik a Fidesz bohócát

cink.hu/szombathelyen-szerzetesek-vedik-a-fidesz-bohocat-1529535913
@parti_giano: na, ez eszembe sem jutott! de nem lehet e-mail-ban elkérni? azért csak a XXI. század ez, vagy mi?!
De az erkölcsről nem csak prédikálni kell;))
@közrabszolga: rossz szándékú ferdítés. álcázva, a nyújork-telaviv tengelyt esztergálta a jómagyarembör! ahogy harczos társa staudt nemzettezsvír is fenti tengelybe hornyolt egy árpádsávot!
@Orica Középföldi: fixa ideám, hogy csak nálunk (kelet-európa) övezi ekkora látatlanban megadott tekintély a reverendásokat. és ez tényleg középkori gyökerekre vezethető vissza, mikor is az egyházfik tanultabbak voltak az átlagnál.
rálátok több egyházra, sokszor érzem úgy, hogy a világi színtéren életképtelen karrieristák gyűjtőhelyei ezek.
@parti_giano:

Na jó, Bartus nem százas, a galamus meg elefántcsont-toronyban él.

HA legalább vitára ingerel. Öt írásából legalább hárommal:))
@nincs_itt: Azért ment a Bahamákra mert ott is pártusok, meg a szíriuszról jött ősmagyarok élnek.
Tulajdonképpen csak rokon látogatáson volt.
@közrabszolga: Köszi, ezt korábban már olvastam. :)
@közrabszolga: kemény munka a zigaz magyar-sziriuszi-szittya őstörténet kutatása! láccik is a képeken!
de a kedvencem a borsodi sudribunkó, akimég a székét sem találta meg a parlamentbe', már az ötösbömöst stírölte a kupecná'
@közrabszolga: jajj, enefelejcsem! vona/zazrivecz is odább kőtözött, közelebb a tuggyukkikhez! a panelbul, huss a dombódalba röppent a turul gyerek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látod az igaz magyarok külföldön is költik a közpénzt, a bunkó szanyi meg csak ithon piál.
Azért micsoda minőségbeli különbség!
@nincs_itt: Megérdemli! Annyit tettek már a csúti tahó, illetve a magyarság felemelkedéséért hogy ez nekik jár!
"Az erdélyi magyarság brüsszeli képviseletét csak úgy lehet biztosítani, ha Tőkés László a Fidesz jelöltjeként szerez mandátumot – állapította meg az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) választmánya szombati, székelyudvarhelyi ülésén"

Itt az ideje, hogy elkezdjünk komolyan aggódni székely nemzettársainkért. Ha ugyanis a Magyar Orbantusztánból egy FIDSOC-os képviselő jár el Brüsszelben érdekükben, akkor jövőjük nem ér többet a miénknél.

Amúgy Székelyudvarhely egy nyilas-központ, hisz éppen itt próbálta meg a Magyar Országgyűlés nevében eljárva Kövér Náci újratemetni Nyírő József nyilas-testvért?

Már ennyire rosszul megy az Orbán-business, az EMNP Erdélyben? Bár már mi is itt tartanánk.
Egy annya van ezeknek ,mindegyiknek a sok megélhetési szarevő!
@Orica Középföldi: különben tőkés, na meg hegedűs esete is jól mutatja, hogy a református egyház szervezete mennyivel lazább, mint a kaotikusoké. és hogy miközben a külszín ökumené, egy kanál vízben meg tudnák folytani egymást. hiába, nem műlt el nyomtalanul az a vallásháború. azért van közös ellenség, az a bizonyos német sanya.
@közrabszolga: hehe. azért kapitányunk újabban a híres belga sörökre ácsingózik. vagy gondolod, hogy viszi oda is magával a kőbambit?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Köszi, ezt korábban már olvastam. :"

Akkor miért nem ezt linkelted be, a Szanyi helyett? Népművészeti Agyagedény!
A poszthoz: egy táncos majmot is indíthatnának, mert a sok hülye ugyis megszavazza, ha fidesz pötty van a seggén.
@parti_giano: Ha azt a zagyvaságot irányvonalnak tekintjük, akkor abba minden belefér.Attól függ, ki követi azt az "irányvonalat" Tőkés szent ember hasonlóért Szanyi? ......,/Szanyit sem kedvelem/
@parti_giano:

Nem karrieristák,torzult személyiségű küldetéstudatosak.
Minél nagyobb a színpad - templomból politika - ez annál nyilvánvalóbb.

@Ómacicka Bábó:-nak is mondom, hogy Tőkésnél sincs pálfordulás. A pali ilyen volt, csak ez ma jobban látszik.

Hallgattam anno. Egyetlen őszinte mondata nem volt. A legripacsabb színészi előadást láttam tőle.

Nekem nem csalódás, de szívből sajnálom azokat, akiknek az.
@tristen2005: Arra itt vagytok ti. Tudod a sokoldalú tájékoztatás. :)
@parti_giano: Egyik sem lep meg. Mindkét egyház imád a jobboldal izéjén forgolódni...
@nincs_itt:
na akkor, hogy tudd -és mindenki más is aki még nem- a kinti diaszpóra el van vénűlve, kihalóban de próbálják a ripityom stílusú -1930-as évek- önszerveződéssel az újonnan született, valami módon még magyar vonatkozású gyermekek és fiatalok összetartását, de ez csak vallási azaz a helyi egyház szervezésében polgári szerveződésként jön létre, a torontoiaknak van tv adásuk het fél óra amit néha megismételnek és tele van ilyen pörköltes meg erdélyies meg népiesch izékkel, télapó meg stb ünnepek ahol főznek együtt esznek és dumálnának ha van miről de nincs...a megélhetés utáni küzdelem (nagyon kevés igazán jólmenő van) nem ad időt sem ezekre a dolgokra olyanokra fanyalodnak hogy a saját magukról 1987-ben készűlt szilveszteri műsort ismétlik, meg áderjános akit a hivatalos Kanada nem vett tudomásúl magánemberként volt látogatóban és részben az itteniek fizették mert mutatni kell bohócot...hát amikor ez a staudtgábor akart dzsobbikos izéket terjeszteni az már sok lett és kibaszták, Montreálban egy kávézóban jöttek össze, toronto-ban sehol, vancouver---hát arról hallgatnak...az usa más de azok is kőkorszakiak...és honvágyuk van és bele akarnak szólni vagy egyáltalán nem érdekli őket az egész nemzeti izé

a fidesz és dzsobbik akarja az eszméit terjeszteni és híveket szerezni...tudtommal nem sok sikerrel...majd lesz választás...ki tudja hogyan

brühüyyy
az a cél hogy ezt ha nem is igaz de be lehessen számítani az otthoni voksok közé bármi áron az állampárt hasznára
@Orica Középföldi: Nem vagyok jó emberismerő, én elhiszem ha valaki valamit mond az úgy is gondolja.Ebben a nők jobban ott vannak
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: valóban. de lássuk be, egy egyház eleve konzervatív értékeket képvisel. az a szomorú, hogy ennek a politikai megtestesülését jelenleg mo-n a fidesz és kísérőiben látják. erre ösztönzi őket az a mocskos anyagiasság is persze.
@parti_giano:
te rövidebben tudtad ugyanazt amit én lejjebb hosszabban

tényleg begyepesedett nacionalisták és most megy az erdélyi dili mert valamit csinálni kellene de nincs semmi amit

brühüyyy

randa egy hülye banda
@közrabszolga: Nyugi megy majd az ejúba, így ő is tudja majd külföldön költeni a közpénzt. Asszisztens csajszik meg ott is horogra akadhatnak. :)
@parti_giano: Jelen esetben leginkább a mocskos evilági javak. Mint a híradásokból látjuk, jól tejel a szószékről hírdetett kormány propaganda. Legalább pótolja azon hívők számát, akik emiatt nem néznek templom környékére sem.
@rodeo36: valami hasonló van felénk is. bár itt inkább fiatalok vannak, a legutóbbi összeröffenésről csak hallottam, de nem raknám a kirakatba...
ahol magam is voltam, az meg leginkább egy lepukkant plattensee melletti zimmer ferenc és népiesch zenekara által összelapátolt, gulasch, tschikosch wirtschaft volt. egy darab polihisztorral, aki hegedült(zrikálta a szárazfát, baz+ iszonyat), majd a leakasztott budiajtón "tánczolt és/vagy énekelt". na ezért is vagyok kiakadva, amikor elkezdenek magyarkodni!
Kéne egy normális jobboldali liberális párt a palettára.Egy biztos szavazójuk már biztos lenne , én!
ugye nem lehet mindenhol helikopter, a reklám szerint meg szárnyakat ad:

Hárommillióért vásárolt energiaitalt a TEK az árvíz idején

atlatszo.blog.hu/2014/02/24/edes_elet_ennyiert_pakol_homokzsakot_egy_terrorelharito

nsa és civilek

Hogyan lettünk jugoszláv békaemberek, és mi köze van ehhez Putyinnak

atlatszo.hu/2014/02/24/hogyan-lettunk-jugoszlav-bekaemberek-es-mi-koze-van-ehhez-putyinnak/
@rodeo36: Mintha a honvágy kihozná belőlük a széljobbert. Kiteszik a lábukat a határon és rémísztő iramban jobbosodnak majd széljobbosodnak el.
Az erdélyiek egy jó darabig nem fognak leszállni a magaslóról. Éveken keresztül hitették el velük is és velünk is (már akikkel lehetett...), hogy a székelyek a magyarság fundamentumai, az abszolút magyar.Erről nehéz lesz leszokniuk, ilyen fontosnak sose érezhették magukat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dájcs tompi, tőkés réce,morvai hisztike, szányi kapitány.... istenem még mindig van lejjebb :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem a honvágy hozta ki belőlük a jobbost, az maximum erősítette. ők eleve ezért mentek el, s csalódottak nagyrészt, mert gyerekeik nagy része le sem szarja magyarországot, meg szüleik eszméit, hát még a másodgenerációs unokák.
márait emlegethetném, a kijelentését, hogy addig be nem teszi a lábát az országba, míg itt vannak az oroszok, s hatalmon vannak a kommunisták.

@rodeo36: igen, már csak a begyepesedett emlékeikben élnek. és keserűek.
idézek az átlátszó írásából:

"Tavaly például kiderült, hogy magyar állami vállalatok több százmillió forintos nagyságrendű támogatásban részesítettek olyan erdélyi civil szervezeteket, melyeket a Tőkés Lászlóhoz köthető politikai szervezetek vezetői alapítottak."

atlatszo.hu/2013/04/18/magyar-allami-vallalatok-adomanyai-segitik-az-erdelyi-fidesz-projektet/
@parti_giano: "Schiffer ennek ellenére visszásnak tartja, hogy amikor egy ország, ha esetlenül is, de megpróbál szembenézni a múltjával, amely az egyik szolgaságból a másikba való átmenetről szól, akkor azok a külhatalmak, amelyeknek felelősségük is van a XX. századi magyar sors alakulásában, „elkezdik osztani az észt”, miként is illene emlékeznünk. " (Schiffer a Heti Válaszban)

Ordas csúsztatás, a magyar állam meg sem próbál a múltjával szembenézni, sem esetlenül, sem sehogy (főleg nem az elmúltnégyévben), ami történik az nettó, pofátlan történelemhamisítás és infantilis önfelmentés. (Tanító néni, nem kakáltam be, hanem a pisti szart tett a gatyámba.)

Schiffer viszont, ha esetlenül is, nem először próbál jópontot szerezni a szélsőjobbnál, csak tudnám miért, bár valószínűleg szimpla nárcizmusból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egér! talán éppen hont ad rá választ:

"Hiába hangsúlyozzák még a PM-be távozók is, hogy a Fidesz úgynevezett alkotmányozásának legélesebb és legszakszerűbb kritikusa Schiffer András volt, menthetetlenül a két oldal közé szorult a társulat, amit még erősített is a frakcióvezetőnek az a jó szokása, hogyha odaszúrt az egyik oldalnak, akkor villámgyorsan utána küldött egy másiknak címzett kritikát is, nehogy az üzenet véletlenül célba érjen."

különben az egész lmp sztoriban azonosulni tudok fab korábban leírt gondolataival.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és az egyének mikor nétznek szembe a saját tükörképükkel? na?
@parti_giano:

Megjegyzem, egyszer olvastam egy kommentet, miszerint Churchill a hibás, mivel nem támogatta Horthy kiugrási kísérletét. Mintha neki az elsődleges feladata nem a Királyság katonai meg egyéb érdekeinek szem előtt tartása lett volna, hanem a Lovastengerészkormányzóúr seggének védelme.

Na, ennél a minősíthetetlen szellemi színvonalú bagázsnál próbál Sch. bevágódni.
@parti_giano: ez meglehet. De ugyanakkor a most kitántorgók között is meg lehet figyelni, hogy mihelyst a határ túloldalán vannak, elkezdenek nagyon gyorsan jobbra tolódni. Nem egy olyan ismerősöm van, akik itthon sosem voltak jobbosok, sose szavaztak rájuk,sőt. De hirtelen túlértékelték a madzsarschágukat ahogy külföldön lettek. Ezek már így fogják neveleni a gyerekeiket is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ellentmondanék - bizonyos tekintetben. A székelyekben ab origine megvan ez, hogy a székely szarta a magyart. Egyébiránt pedig nem épp az él bennük, hogy nekünk mennyire kedvesek, sokkal inkább az, hogy a magyarok nem kértek belőlük, "23 millió románból".
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: lehet. de én jópár ellenpéldát tudok mondani. de a legtöbb meg olyan lehet, aki a magyar politikai életet is maga mögött hagyta.
@Orica Középföldi:

...és akkor még örülhetünk, hogy nem köztársasági elnököt csinál belőle Viktor Viktorovics!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
És azon, hogy egy ilyen erkölcsi hullát - aki gyakorlatilag, miután éveken át kizsigerelte, most még kis is semmizi a volt feleéségét, gyerekeit! - odaraknak az amúgy sem éppen szellemi és erkölcsi kvalitásaikról híres EP-csapatba.

Ha lenne eszük/merszük a többieknek, csak kikérnék maguknak ezt az inszinuációt (de, tudom, hogy azok is ugyanolyan rabszolgák, mint akiket a Maghiar Scornicestiben castingolt a lókupec, azért lettek ők kiválasztva, mert kellőképpen ostobák és szervilisek ahhoz, hogy soha, semmit ne kérdezzenek....)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem bírom Szanyit - de róla még azt is el tudom képzelni, hogy csinál valamit ott. Tőkésről maximum azt, hogy az íróasztalon dugja az aktuális, hozzá öt méteren belül található nőivarú egyedet. Ezért nem kell kimenni, adjanak neki felügyeletre egy bordélyházat, Deutsch Tompival párban szépen eligazgatják majd ....
Én azt hiszem, aki itthon is egy here, abból lesz külföldön a "nagymagyar" (már, ha kimegy), aki meg dolgozni megy, annak nincs se ideje, se társasága a magyarkodáshoz.A kisfiam nem akart itthon éhenhalni, 3 éve dolgozik Angliában, folyamatosan küldi a cég tanfolyamokra, vizsgákra, miknek sikeres elvégzése lovettát jelent.Amikor az egyik nagypofáju ősmagyar hivta magyarkodni, ippeg nem ért rá, de őt nem is baxták ki lógásért, mint az ősmagyart.
@Marcellusca:
Lájkolom.
(mondjuk én már régóta kiketreceltem, de újfent elmondom:
baromi zavaró, hogy mindezek ellenére szinte mást sem olvasok, mint reakciókat a fertelmeire.
Tudomásul kéne venni, hogy NEM LEHET vele társalogni. Épeszű, normálisan gondolkodó embernek nem.
És ennyi.)

:-(
@mihimama: szombaton a négy éves kislányommal a pénztárnál álltam a sorban - külföldön. Megszólalt mellettünk egy úr, hogy de jó magyar szót hallani. Aztán egyből lenyomta a kötelező jobbik mocskolódást, nyugatgyalázást, majd kifejtette, hogy 4 éve itt dolgozik kőművesként feketén, és micsoda mocsok népek ezek. Neki a hazája otthon van. De adót aztán nem fizet ott sem, mert majd hülye lenne.

Kb 3 perc alatt végzett a mantrával, szép találkozás volt.
@Orica Középföldi:
Így van, csatlakozom (Tőkés megítélése).
Sosem volt százas, ellenben mindig pontosan tudta, hogy hogyan kell viselkednie ahhoz, hogy a víz felszínén úszhasson.

Valamint: kicsi az esélye annak, hogy egy felnőtt ember jelleme alapvetően megváltozik. Módosulni módosulhat, de az alapok nem változnak.
Ez mindig ilyen volt.
:-(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @nincs_itt: Én is tapasztaltam hasonlókat, amikor Kanadában voltam egy ideig, de szerintem ebben is meg lehet élni az egészséges mértéket. Ez a videó pld. abszolút szívet melengető Washington közepéből. Igenis lehet büszke magyarnak lenni odaát is, miközben senkinek nem jut eszébe, hogy ez most túllihegett magyarkodás lenne.

youtu.be/KJ5T0mld8Lc
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sajna mostanában inkább szégyenkezem a magyarságom miatt!
Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf · youaredamned.com 2014.02.24. 09:36:06
Namost az nem lehetséges,hogy a felcsúti Zseni annnyira alá akart már írni valami Qrva Nagyot,hogy nem vette észre azt a csapdát,amit még feri hozott össze azon a vacsorán?
Így aztán Paksot,mindenki a törpe lófaszra keni,holott,egyszerűen csak palira vették a húgyhólyagot?
@parti_giano: "már a teológiának hívott kotyvalék nem a tudományok csimborasszója.

Két nagyon közeli családtag is felszentelt pap volt a családban még a mútszázadban. Pár évig szenvedtek, majd idegosszeomlással "leszereltek".
Egyik tejgyárban rakodómunkás volt, amíg át nem képezte magát munkavédelmisnek, a másik könyvelő lett.
Leszarták már akkor is a diplomájukat, soha sehol nem ismerték el semminek.
Egészséges férfiember nem is vállalkozik ilyen "kalandra".
ez egy "jó" mondat:

"Baji Csaba elnök-vezérigazgató arról számolt be, hogy az MVM Csoport, az elmúlt három évben megháromszorozva árbevételét, az ország harmadik legnagyobb vállalatává vált."

hvg.hu/gazdasag/20140224_Nemethne_szerint_13_szazalekkal_olcsobb_a
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na épp azért van ,mert te azt mondod hogy nincs mièrt !
@Evezős: "Tőkés megitélése" már akkor ellenszenves, képmutató volt, amikor a vérzivataros időkben igyekezett bemutatni magáról a mártírt.... ahogy ehhez a családját is felhasználta..na és amikor erre a családra már nem volt szüksége....ettől vált bitang-emberré
1, minden kulabácsi megtalálja a maga trágyadombját.
2, egy viktortalanítás már lezajlott a térségben,.
3, a lézerágyú aszongya, hogy az energiacégek még mindig nyereségesek, ergo rettegjenek a Rezsilovagtól, aki levágja a 7+áfa fejüket is. Én meg aszondom, kedves lézerágyú, mit tetszenél aszondani, ha gyönne modjuk gyufe, oszt aszondaná: elveszem a cégeidet, mer én sokkal veszteségesebben is tudom őket üzemeltetni. Szerintem olyat aszondanál, hogy csak na.
@a kormány embere: és egy ilyen húgyhólyag mondja meg ma a gyerekeinknek, hogy milyen nagy siker közmunkásnak lenni? és töltsön el büszkeséggel, hogy magyar vagyok?
ahveros putyinisztáni izééé:

Hét vádlottat letöltendő börtönbüntetésre ítélt egy moszkvai kerületi bíróság hétfőn a 2012-es, Bolotnaja téri tüntetés ügyében, egy nyolcadik vádlottra felfüggesztett büntetést szabtak ki.

A Vlagyimir Putyin harmadszori elnökké választása ellen szervezett, a karhatalom és a tüntetők összecsapásával végződött tüntetés résztvevőit tömeges rendzavarásban és rendőrökkel szembeni erőszakban találta bűnösnek a Zamoszkvoreckij kerületi bíróság.

Egy fiatal nő felfüggesztett börtönbüntetést kapott, hét férfit négy évig terjedő, javító-nevelő táborban letöltendő büntetésre ítélt a bíróság.

A 2012. május 6-án több tízezer ember részvételével tartott nagyszabású ellenzéki megmozduláson a karhatalom megakadályozta, hogy a résztevők többsége bejusson a Kreml közeli Bolotnaja térre, ahol a nagygyűlést tartották volna.

hvg.hu/vilag/20140224_Bortonre_iteltek_a_moszkvai_Putyinellene
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miért kellene most kifordulnod önmagadból? Attól hogy külföldön vagy még nem kell kalocsaiba és gulyásba borulni. Ha pedig nem tudsz ezek nélkül élni, akkor nem kell ott élni.
@KÁTÉó53éúétr6: Hát már ne is haragudj, ha téged nem tölt el jó érzéssel hogy magyarként a legjobb karrier a közmunkás szakma, akkor te egy gonosz ellenzéki vagy. :)
Táviratoztam Romániába, van egy unatkozó álarcos hős odaát, a Reverendalian, akinek kéne már egy forradalmat összehozni, hogy ismét csúcs Bosszúálló lehessen
Az oroszok megkezdték a gazdasági nyomásgyakorlást

Az orosz gazdaságfejlesztési miniszter jelezte, hogy ukránok megállapodnak az EU-val, kénytelenek lesznek emelni az importvámokat.

444.hu/2014/02/24/az-oroszok-megkezdtek-a-gazdasagi-nyomasgyakorlast/

------------------------------------

Megveszi a NATO Ukrajnát?
Tankokkal vág vissza Putyin?

Pénzért most befolyást szerezhet a NATO egy olyan országban, ami nélkül az oroszok nem tudják használni a flottájukat. Vérszemet kaptak Nyugaton, úgy tűnik, készek áldozni Ukrajnáért. Putyin ezt nem fogja csak úgy elnézni. A hidegháborút idézi a hangulat.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F24%2Fmegveszi-a-nato-ukrajnat-tankokkal-vag-vissza-putyin%2F

--------------------------------------

Szevasztopol de facto kilépett Ukrajnából

Ezzel a címmel írt újságcikket az általam eddig nem ismert Sputnikipogrom.com, amelyet agyonosztanak a közösségi médiában. Ami más források szerint is biztos, az az, hogy a város nem ismeri el az új ukrán hatalmat.

cink.hu/szevasztopol-de-facto-kilepett-ukrajnabol-1529561984

---------------------------------------

Oroszország visszahívta ukrán nagykövetét
Mert romlik a helyzet, az orosz külügyminiszter szerint megszegték a korábbi megállapodást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F02%2F24%2Foroszorszag_visszahivta_az_ukrajnai_nagykovetet%2F
@Ómacicka Bábó: Ebből a szempontból tök mindegy mit mondok. :) Attól, hogy vannak hülye magyarok, még nyugodtan lehetsz büszke a magyarságodra. Minden nemzetben vannak igaz értékek így a magyaroknál is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vége az olimpiának, az oroszok végeztek az éremtáblázat élén. vlagyimir most már teljesen az ukránokra összpontosíthat.
A kínai kommunista párt szakértője szerint lehet, hogy államcsíny történt Ukrajnában

A hetvenes évek és a magyar nyelv rajongóinak kedvéért változtatás nélkül közöljük az MTI-ben megjelent hírt.

444.hu/2014/02/24/a-kinai-kommunista-part-szakertoje-szerint-lehet-hogy-allamcsiny-tortent-ukrajnaban/

---------------------------------------

Már Moszkvában is hazaárulózzák Janukovicsot

Vlagyimir Putyin magyar hangja, Dmitrij Kiszeljov szerint Janukovics a "többé nem politikai tényező".

444.hu/2014/02/24/mar-moszkvaban-is-hazaarulozzak-janukovicsot/
@parti_giano: én inkább azt látom, mintha kapuzárási pánikjuk lenne. Főként azokra az ismerőseimre jellemző, akik bezárják magukat kint egy magyar mikrokozmoszba. Hirtelen ráébrednek, hogy magyarok, és több ezer kilóméterről már szép a csicsás kalocsai és az ostorpattogtatás. Olyan magyar előadók koncertjeire járnak, akiket itthon le se köpnének. Hirtelen fájni kezd triannon, és innentől kezdve már egyenes út viszi őket ki tudja mennyire szélre.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem kell borulni sehova. Ugyanolyan büszkén meg lehet tartaniuk az identitásukat és a hagyományaikat, mint bármely más nemzetnek, akár Észak-Amerikában. Egyébként nézd meg a videót. Látod majd, hogy ez pont, hogy tetszik a helyieknek. Ezt is csak mi lihegjük túl, tök feleslegesen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "...te egy gonosz ellenzéki vagy" vállalom! szívesebben mondanám: büszke vagyok a magyar min.elnökre ám én őt most szégyellem, megvetem és a pokolra kívánom
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mit vártál? Vagy ismersz olyan nagyhatalmat a történelemben, amelyik ölbe tett kézzel nézi ha szívatják? :)
ha már petting, a nemlabanc bréking híre, a szanyikapitányos megvan?
1849-1956-1968-1981-.....

Szevasztopol katonai beavatkozásra kéri az oroszokat
Fotó: AFP / Vasily Batanov

A Krím-félsziget legnagyobb városa tömegtüntetésen új, orosz polgármestert választott. Nem ismerik el a kijevi kormányt, és várják a „felszabadító oroszokat”.

444.hu/2014/02/24/szevasztopol-katonai-beavatkozasra-keri-oroszorszagot/
Nem értem mit akatok ezzel a magyar dologgal..
azok vagyunk mind tetőtől talpig, a kissujjunktól a lábujjunkig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: huh! ezzel a kapuzárási pánikkal aztat akarod mondani, hogy a hirtelen jobbos fordulat az idősebb hazaelhagyókra jellemző? mert akkor egy merész ívet lehet felrajzolni a potenciál elvesztése és a csonka magyarország közé. lehet, hogy a trianon trauma is kezelhető lenne viagrával?
@Orica Középföldi: Tokes mar regota sz@r ember, mert aki sajat tarsait FEREGKENT KZELTE, most meg dorgolozik hozzajuk az az.

________________

index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/tokes4451/

Féregként kezeli magyar ellenfeleit Tőkés püspök a flashjátékban

2007. október 18., -

Ugye ön nem az a fajta előítéletes csonka-magyarországi, aki az erdélyieket csak hímzett kisködmönben, rohadt nagy baltával tudja elképzelni, ahogy hülye vicceket mesélnek a szekéren ülve? Ha esetleg mégis, akkor lepődjön meg ezen a csodálatos politikai flashjátékon, amiben a játékos Tőkés László püspök bőrébe bújva próbálhat eljutni az Európai Parlamentbe.

A játék a politikus EP-választási weboldalán található. Az erdélyieknek gyakran tulajdonított ravaszság csak úgy csöpög ebből a meghökkentő politko-szürrealista művészi alkotásból. Isten csavaros eszű szolgája a játékban az RMDSZ-es ellenfeleivel küzd meg, akik csótányszerű bogár képében materializálódnak, de kegyeleti okokból cserebogárnak hívják őket.

A játék lényege, hogy a strasbourgi épületben található bársonyszékhez vezető úton le kell hagynunk az út porában mászó ízeltlábú RMDSZ-eseket, úgy, hogy nem érünk hozzájuk, mert akkor az ő népszerűségük nő. Mire célozhat vajon ezzel az Úr embere?

______________________
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugye krímet még hruscsov (aki ukrán volt) csapta ukrajnához a szovjet időkben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amúgy meg jó reggelt mekkén, aki cukorkát osztogatott az ukrán eunáciknak. :)

Nem várt mellékhatás: Izraelbe "menekítenék" az ukrajnai zsidókat

Azonnali segélyt küld Ukrajnába az izraeli székhelyű Zsidó Ügynökség a zsidó intézmények védelmének megerősítéséhez - közölte a Maariv című izraeli napilap hétfőn. Érdekes pálfordulás, hiszen a Haaretz nevű zsidó lap vasárnap még a putyinista kijevi rabbi uszításának nevezte, hogy a "forradalmárok" miatt veszélyben lehetnek a lázadók által uralta területeken élő zsidók, és csak azért műretteg, hogy neonácinak állítsa be a tüntetőket.

www.hirado.hu/2014/02/24/izraeli-segitseg-erkezik-ukrajnaba/
a barma

Vona Gábor hivatalosan is nagyobb lájkkurva Gyurcsánynál is

Meg Orbánnál is. Főzőcskézés? Helikopterezés? Cica? A turul faszát! Egy kazal kölyökkutyával fotózkodott a szélsőjobbos vezér.

cink.hu/vona-gabor-hivatalosan-is-nagyobb-lajkkurva-gyurcsanyna-1529574626
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaja. Ha Vonáról van szó akkor lájkkurva, ha fletó akkor nő a népszerűsége. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha kistigrisekkel fotózkodott volna, akkor lájkoltam volna, de így nem.
Ledöntötték az utolsó Lenin-szobrot Kárpátalján

Ledöntötték Kárpátalja utolsó köztéri Lenin-szobrát hétfőre virradóra az ukrán-magyar határ mellett fekvő Csapon.

hvg.hu/vilag/20140224_Ledontottek_az_utolso_Leninszobrot_Karpa
@Penivaldes: én csak akkor, ha bengáli csíkosokkal hancúrozna ;)

@parti_giano: nem rég, mindig is az volt, a polgárikörös fidesznyalonc
@Penivaldes: én egy fehér cápával nézném meg. mert ugye, alkalmazva a szeretettel hangoztatott szélsőjobb szlogent, ha már cápa, legyen fehér.
Úgy látom még nem kapta fel a bulvármédia, megszületett a 4. Tőkés is a napokban :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72897
@nemzetikonyves:
Nyúlék? Kell az a € Piktoréktól, az se gond, ha szánalmassá vált az ember...
Szerintem meg kérjen a tőkéSS tanácsot a vlach bozgor haverjaitól az orbannal együtt!!!
hmmmmmmmm

Medvegyev kételkedik az ukrán hatalom törvényességében

"Ha a Kijevben dulakodó fekete maszkos, Kalasnyikov géppisztolyokkal felszerelt embereket kormánynak lehet nevezni, akkor igen nehéz lesz ilyen kormánnyal együttműködnünk" - ezt mondta az orosz kormányfő.

hvg.hu/vilag/20140224_Medvegyev_ketelkedik_az_ukran_hatalom_tor
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Natürlich, ungarische vizsla!
Azt láttam, hogy a kutyuk értelmesebben néznek!
oops, csak nem? oszd meg és uralkodj, demján is a fsz rossz oldalára került:

Betámadták Demjánékat egykori szövetségeseik

Nekiment Demján Sándor takarékszövetkezeti szövetségének a szervezet néhány kilépett vezetője, akik tevékeny szerepet vállaltak a Takarékbankra állítólag ajánlatot tevő FHB bankhoz kötődő érdekeltségben.

hvg.hu/gazdasag/20140224_Betamadtak_Demjanekat_egykori_szovetseges
Bitang papok! Írtám már itt néhányszor, hogy anyósom jelenlegi férje is lelkész(Kárcsi névre hallgat). Hát bizony,a napokba derűlt ki, hogy az öreglány is átesett egy vak komondoron, minek következtében az orvosi ügyeleten találta magát vérző fejjel. A lusta Kárcsi csak zabál, iszik,cigizik, meg az Echo! TV-t nézi rendületlenül. A tüzifát egy 81 éves néni hordja be neki, nert hogy ő teológiát végzett, és nem végez fizikai munkát. Orbánt meg kegyetlen mód élteti, most kaptak tőle ugyanis 5 millio Fotintot.
ennyi:

A menekülő elnök emberei a nagy sietségben egy nagy halom dokumentumot szimplán belehajítottak a birtokot kettészelő patakba. Az iratokat a villát megszálló tüntetők egy repülőhangárként jellemzett melléképületbe vitték és elkezdték kiszárítani:

444.hu/2014/02/24/sok-szorakoztato-dolog-mellett-igazan-fontos-dokumentumokat-is-talaltak-janukovics-villajaban/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerencsétlen állatok... na nem baj, remélem később nem vegzálja őket, mert még a végén rovásban fognak ugatni.
@Penivaldes: echt ungarische! már csak a matyó mintás lajbi hiányzott, egy két kurjongató, tajt részeg betyár sereges, ahogy a rejtett erőforrások elől menekülnek.
@nincs_itt: Székely-Jobbikos vagy Hajnalos rovásban, csak hogy tudjam. :D
@Orica Középföldi: Az igazság az, hogy nekem már a romániai forradalom idején sem tetszett ez az ürge. Pedig akár még szimpatikus is lehetett volna, de soha nem bírtam a kenetteljes beszéd stílusát. És ez azóta még romlott is. Pedig egy ilyen ocsmány válás után az ember több visszafogottságot várna el tőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na ennyire nem vagyok tájékozott, de szerintem mindegy, a többi eb kiközösítené őket. ezért ez aggasztana, maradnának a jobbikosok társnak,lássuk be az nem valami nagy kihívás még a kutyakölköknek sem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egy orosz médiaforrás szerint tegnap délután óta egyelőre nem megerősített civil bejelentések sokasága érkezik arról, hogy orosz csapatok átlépték Ukrajna határát. Szumi városában (az orosz határ mentén) jelezték csapatok áthaladását. A civil forrás legalább 10 csapatszállító autó és 15 katonai terepjáró áthaladásáról számolt be a határ mellől. A bejelentés szerint az útirány nem egyértelmű, de feltehetően Harkovba tartottak.

Más jelentések szerint orosz csapatok készülnek a Krím-félszigetre. A civil forrás gyalogsági szállító járművekről és egyéb haditechnika szállításáról számolt be Novorosszijszk irányában. Az orosz tengerpart mentén oszlopban haladó katonai járművekről érkezett bejelentés, nem megerősített információk szerint az észak-kaukázusi katonai körzet egységei valamint a fekete-tengeri flotta tengerészgyalogsága lendült mozgásba. A helyszíni beszámolók szerint mind Novorosszijszk irányába a kikötőbe tartanak, csapatösszevonás zajlik és a hajók nemsokára kifutnak a kikötőből.

Szintén - nem megerősített - civil forrás páncélos alakulatok mozgásáról jelentett Szevasztopol környékén. A híranyag nem megerősített információ, alternatív hírforrásból származik.

cinik-ru.livejournal.com/465447.html
vk.com/wall-35438576_1998444
@nemzetikonyves: Én csak azt nem értem, hogy miért lakik ez a tetű a Pest megyei Gombán. Mint Királyhágó melléki püspöknek nem ott lenne a helye?
@miva?: És nem b@sztaf pofán a fagyasztott csirkefarháttal? :D
@Marcellusca: az élelmiszer mint fegyver témakör?.)

inkább gyere táncolni velem Marcellus!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja ilyenekn ezek..mindig a közeledben laknak, akár Pestszentlőrincen, akár Balatonalmádiban, akár Minas Morgulban élsz.
@miva?: ilyen a zöm, ha tehetem ezért IS kerülöm a magyarok társaságát, akivel találkozom mégis, legtöbbször feketén van itt, évek óta, de segítséget kér, hogy olvassam már el neki a levelet, amit kapott valami hivataltól.
Tőkés a KDNP-s keresztényi erkölcsöt remekül képviseli. Nem volt botrányos az előző házassága és még csak véletlenül se sok hónapos terhesen vette el feleségül az új asszonyt...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Már régen nem ő a püspök (de valami csókosa, ha jól emlékszem).
Tőkés már senki és semmi - a szó köznapi és átvitt értelmében is.
Aki egymilliót lop, az bűnös.
Aki egymilliárdot, az ügyfél.

a ner rendszere

Tévedés. A NER-ben a viszonyokat az dönti el, haver-e az, aki lop. Ha nem haver: bűnös. Ha haver: szent.
@Evezős: de ő ezt nem türheti, és ezért ugrál
Budapesti Orosz Bál 2014. március 8-án, az InterContinental Budapest Szálloda báltermében. A bál főszponzora a SBERBANK Magyarország Zrt.

A SBERBANK orosz bank, a világ egyik legnagyobb bankja.

oroszbal.hu/
@Penivaldes: Csonttá fagyott farhát? Simán jó fegyver (is lehet). :D

Mán ottan is vagyok. :DDD
@dr. jenőke (jenőke): igen, ők vették meg a Volsbankot

Volksbank - Sberbank.hu

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Volksbank Zrt. 2013. november 1-jétől. Sberbank Magyarország Zrt-ként működik tovább.
és senki senkit nem vert pofán!

index.hu/bloghu/varosszive/2014/02/23/nem_vagy_kepviselo_takarodj_a_katyus_utra
ez baz+, nem gyenge, de csak ott Háccsó Hátasztánban lehetséges
@nincs_itt:
Ó, de édes, hogy igyekszik! :-D)

(Közben én meg gyászolok: a múlt héten valami állat a fél falu macskáit kiirtotta. A mi utcánkban hetet. Az enyémet is ...)
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
@nincs_itt: Én a zépüllet másik o'dalára festettem vo'na fel, oszt, ottan jáccatnám a zországgyűlés válogatottyát!
Ja, ellenfél: (valódi nílusi) Krokodilok csapata.
@Penivaldes:
Na, tőlem ugrálhatna rogyásig ...
Hogyan lettünk jugoszláv békaemberek, és mi köze van ehhez Putyinnak

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó fideszes források szerint „balliberális kötődésű, magukat civilnek nevező szervezetek külföldi, elsősorban amerikai támogatását, és az azon keresztüli esetleges befolyásszerzési kísérleteket” fogja vizsgálni az NSA lehallgatási botrány magyar szálait vizsgáló parlamenti bizottság. Kampányfogás, vagy újabb lépés a putyini értelemben vett ügynöktörvény magyarországi bevezetése felé?

atlatszo.hu/2014/02/24/hogyan-lettunk-jugoszlav-bekaemberek-es-mi-koze-van-ehhez-putyinnak/
Nemzeti mocsok. Orbán, Tőkés...
Kiderül(t), hogy alapvetően ezek az emberek szar emberek, csak van olyan történelmi nézőpont amiből ragyogónak néznek ki. Ha nem akarták volna ezt a ragyogást pénzre váltani, hősök maradtak volna, így azonban kiderül, hogy egy semmirevaló, pitiáner, gyenge, jellemtelen, szar emberek.
Sosem lesznek profi politikusok, csak hataloméhes, pénzsóvár magyarok, pitiáner amatőrök, hisztis kölkök.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: balliberális kötődésű, magukat civilnek nevező szervezetek

azért ez irodalmi:)
@Marcellusca: Az teccet vona a rogán tonyónak, mert az ellenfél is Lacoste-ban van!
@Penivaldes:
Fehérjehalmaz.
Mérgezett kaját rakott ki ...
Nagyon szomorú vagyok, három éve kaptam a cicát a fiamtól ...
A szomszédasszony meg menhelyről hozta ki az övét, hónapokba telt, mire leszoktatták arról, hogy ők nem bántják, szeretik ...
:-(
@Penivaldes: Mer valódi civil szervezet csak a jobboldalon (?) jöhet létre, tudod?
Mint pölö a CÖF.
Értve?
felnégyelni, de legott:

Turulszobrot loptak Gyöngyösön

Ellopták a gyöngyösi Könyves Kálmán téren lévő szoborkompozícióhoz tartozó turulmadárszobrot – közölték az önkormányzattól.
@Marcellusca: jól van na, tudod hogy még növésben vagyok.)
@nincs_itt:
A cél egyszerű: gyorsan tönkrevágni a közműcégeket még a választások előtt, államosítani mindet és máris vannak jól fizetett biztos helyek az összes rokonnak, havernak. Természetesen olyan munkaszerződéssel, hogy ha egy esetleges kormányváltást követően ki akarnák őket rúgni, akkor olyan végkielégítést kapnak ami felér egy lottóötössel...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Itt a hírforrás: hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72897
@nincs_itt: És milyen? Kamov, vagy AH-64 Apache? Komolyra fordítva, ezek villámtempóban akarják utolérni Venezuelát. Az ottani bolsevik típusú rezsicsökkentéseknek hála, mára már mindennaposak az áramszünetek.
@M_R: bezony, és ha már haveri kézben van, lehet visszaemelni a díjakat, lásd a pécsi vízműnél

@nincs_itt: túl finomkodó vagy...

hehe, "hát a kisfaszom nem kéne?"

Az új Polgári Törvénykönyv (Ptk.) március 15-i hatálybalépése szükségessé tette egy olyan rendelet megalkotását, amely részletesen szabályozza a házassági és élettársi vagyonjogi szerződések nyilvántartását. Most ez a rendelet megjelent a Kormány.hu-n. A házassági szerződések csak akkor lesznek érvényesek, ha azt a központi nyilvántartásba veszik.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hazassagi_szerzodesekben_kutakodnanak_a_terrorelharitok_is.577134.html
Csak ízlelgessétek a nevet, mert ő lesz az utódja: Tőkés László gyermeke az Erdélyben igen népszerű Apor nevet kapta. Az édesanyát, Lévay Tündét, aki a helyi iskola 37 éves zenetanára, december 28-án vette feleségül szintén Gombán, szűk körben a 62 éves lelkész-politikus.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: jahhh

Ötre emelkedett a venezuelai kormányellenes megmozdulások halálos áldozatainak száma, miután szerdán a kórházban meghalt egy tüntető, akit előző nap fejbe lőttek - írja az MTI.

A 22 éves Génesis Carmona - aki tavaly a Venezuela középső részén található Carabobo államban a Miss Turismo szépségverseny győztese lett - a Caracastól 170 kilométerre található Valencia városában csatlakozott az ellenzéki diáktüntetéshez. A halálos találat akkor érte, amikor a menetre ismeretlen motoros fegyveresek tüzet nyitottak.

A dél-amerikai országban napok óta tartanak a kormányellenes demonstrációk többek között az 56 százalékot is meghaladó infláció, az alapvető élelmiszerek hiánya és a burjánzó bűnözés miatt.

index.hu/kulfold/2014/02/19/ot_halott_a_venezuelai_tunteteseken/
áóáóáóáóáóáó ej deszéééép :D :D :D

Felfedezés a Janukovics-villában: az exelnöknek van egy titkos családja

Villája átvizsgálása után kiderült: az elűzött ukrán államfő együtt élt 39 éves szeretőjével és annak 12 éves lányával. Viktor Janukovics a feleségétől nem vált el.

hvg.hu/vilag/20140224_Furcsa_felfedezes_a_Janukovicsvillaban_t
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Itt is lesz majd meglepi, ha Viktor Viktorovics elhúzza a belét és kitálal pár könnyűvérű nőcske ...
(A Nemzet Pogácsaszaggatónéja sem véletlenül öregedett tíz év alatt huszonötöt ...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak ízlelgessétek ezeket a híreket is, mert ha don Alessandro marad a belügyminiszter akkor nálunk is hasonló helyzet alakulhat ki, és akkor a CBSZ nagyot kaszálhat, mint ahogy az a közép és dél amerikai országokban szokott történni.
Már megint báncsátok lézerágyút, mert csökkenti a költségeteket rezsileg. Pedig ő csak a javatokat akarja. A javatokat. Még egyszer, a javatokat, ércsve?
És amikor nem lesz villany, akkor semmit sem fogtok fizetni, ergo a rezsitek rohamosan csökken. A faszért nem tessetek ezt átlátni mindenséges összefüggésben. Még szerencse, hogy vannak olyan hazafias vezetőink, akik univerzális méretekben képesek előre tervezni a jelenünket a múltban. Mindig csak az intrika, holott,... holott,... holott a baráti orosz Paks kell, és kész.
"Több mint 100 vállalat vezetői kísérték el a kormányt Pekingbe, de többségük nem jutott el a konkrét üzleti tárgyalásokig. A magyar menedzserek egymás között azonban egészen jól összejöttek a 12 órás repülőúton, illetve a közös kinti programokon."

Szavam sincs, minek.
Az egyik legundorítóbb fajta a lelkészből lett politikus.Tőkés ezek között is a legrosszabb:belekóstolva a politikai karrier előnyeibe, gátlástalanul nyomul.Úgy lett politikus, hogy kihasználta a hívő emberek iránta érzett elfogultságát.Majd az évek múlásával bebizonyosodott -látva az általa támogatott párt jelenlegi támogatottságát-, hogy egy tehetségtelen, nacionalista bolond, aki8nek van bőr a képén a Fidesz segítségével a felszínen maradni úgy, hogy végletesen megosztotta az erdélyi magyar közösséget..Pfffeejjj...
@KÁTÉó53éúétr6:
"és egy ilyen húgyhólyag mondja meg ma a gyerekeinknek, hogy milyen nagy siker közmunkásnak lenni? és töltsön el büszkeséggel, hogy magyar vagyok?"
Mint Ner-kivetett,nem mondhatok véleményt a magyarság kérdésében,ezért inkább azt javaslom,töltsön el a képviselő-fánk.
A gyerek pedig, még örülni fog,ha közmunkás lehet,a köznevelésben szerzett bizonyítványával.
@a kormány embere:
- Mikor lesz a gyereked lábán új cipő? Ha tanácselnök fia rálép!
(Hofi után)
eszemfaszom...........ááááááá....inkább nem írok semmit.....

Tárki: A baloldali szavazók sírják vissza leginkább a kádárizmust

Egy felmérés szerint az MSZP, az Együtt-PM és a DK szavazóinak több mint a fele tartja úgy, hogy egyáltalán nem érte meg a rendszerváltás. A rendszerváltásról pozitív véleményt alkotók aránya az LMP-sek körében volt a legnagyobb, utána a Fidesz és a Jobbik szavazói következnek.

hvg.hu/itthon/20140224_Tarki_A_baloldali_szavazok_sirjak_vissza
Felkészül Böjte Csaba...
de még is, államosítási, kádári nosztalgia jobboldali köntösben, na ez van a fideszjobbiknál is, tehát a magyar társadalom 2/3-a erre örömködik, lófasz sem lesz itt, nem hogy kilábalás és fejlődés, irány a csaveziputyinisztikus szotyializmus....
Ezért szűnt meg 120 ezer munkahely
A KSH szerint az 1933-as világválság idején is több lakás épült Magyarországon, mint 2013-ban.

www.napi.hu/ingatlan/ezert_szunt_meg_120_ezer_munkahely.577138.html

Brutálisan rossz magyar adat érkezett
Hihetetlenül nagy zuhanás az építőiparban.

www.napi.hu/ingatlan/hihetetlen_ujabb_brutalis_zuhanas_az_epitoiparban.577128.html
Vóóóót'má:

"Élünk, mint Csekonics: 4,5 milliárdért vettünk aktképet januárban

A négy és félmilliárd forintért januárban megvett műkincs a Szépművészeti Múzeum sztárja lehet, írja a napi.hu. Szakértők szerint az állam egy olyan Courbet-festményre költött el egy kerekebb összeget, amire korábban a párizsi Louvre is tett ajánlatot. Egy másik, sokkal kevésbé valószínű feltételezés szerint az állam Schiffer Miksa hagyatékát vette meg a külföldön élő örökösöktől.

Érdekes, vagy inkább meghökkentő műkincsvásárlásról lehet olvasni a költségvetésről szóló minisztériumi beszámolóban. Az interneten is elérhető dokumentumban a következő tétel olvasható: "4,5 milliárd forint egy külföldi személy kártalanítására egy ügyvédi irodában letétbe helyezett összeg a Szépművészeti Múzeumnál". A napi.hu hiába kérdezte a költségvetés helyzetéről beszámoló nemzetgazdasági tárcát, és az Emberi Erőforrás Minisztériumát (EMMI), nem kapott választ a tétel mibenlétéről, és a Szépművészeti Múzeum is csak ennyit reagált:

Az államháztartás helyzetéről szóló NGM tájékoztatóban jelzett kiadással kapcsolatos jogügylet még nem zárult le. Annak részleteiről, a megállapodás eredményessége érdekében, csak a jogügylet lezárultát követően kerülhet sor, ennek várható határideje ez év közepe."
index.hu/kultur/2014/02/24/elunk_mint_csekonics_4_5_milliardert_vettunk_aktkepet_januarban/
Ecemfacom... ejjdejómegyen!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tood, ki is lehet kölcsönözni ezeket a cuccokat, milyen jól fog mutatni a Mordori stadion kocsmájában....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Feltehetően összekeverték a ledér szüzet az USA PATRIOT Act-tal
Az a nagyon szomorú ebben, hogy a magyar politikai pártok felkészületlenek.
Egyrészt még azt sem tudják eldönteni, hogy hosszabb távon mit akarnak.
Az EU-ban rengeteg lehetőség van lobbizásra, érdekek képviseletére. Egy nyelveket jól tudó, értelmes ember, aki tudja, mit akar elérni, nagyon sokat tehet Magyarország érdekében.
Ehelyett mi van?
Nem tudom.
@Marcellusca: sok volt a környéken a gyerek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Volt rá példa, amikor tisztelt "elitünk" egy vadászházban festményre lőtt... Szóval... :(
Nem akarok ünneprontó lenni, és tényleg gusztustalan ezer szempontból Tőkés, de akármennyire is református püspök volt, a libidója a legkevésbé sem tartozik ránk. A családon belüli erőszak az igen. Az elvtelen politikai ámokfutás az igen. A tolvaj harácsoló magatartás szintúgy. A szexuális szokásai viszont nem tartoznak ránk. Tőlem akár lovakat is szerethetne.

Inkább érdekel, hogy ennyi idősen mi a titka, hogy ekkora csődör hírében áll. Tekintve elalvási képességem fejlődését.

Nem estére kellene az üzekedést ütemezni?
@miva?: a belga apatsagi sorok hatasa lehet. nezd csak meg az ottani szerzetesi kozossegeket. vagy az eu burokracia kepzi specialisan a parlamenti kepviseloket.
@miva?:

A misebor jót tesz! Nem előtte, utána:)
@jaegtoer:
Piktorunk kinézte a szüzikét magának. Csak amikor fociznak, le ne rúgják a falról...
@parti_giano: @tristen2005: nem sör előtte, hanem bor utána. vettem :D
@tristen2005:
Kispályások, csak qrva nagy mellénnyel...
Amúgy nem értem én az ellenzéket, szarrá lehetne alázni a jelenlegi qrmánypártokat, annyi magas labda van, de mintha direkt nem akarnák lecsapni, helyette kis szemérmeskedve "de'há mi elmondtuk" c.fossal jönnek, halkan elrebegve.
Amíg nem tanulnak meg hasonlóan agresszív és gátlástalan tempóban (NEM HAZUDNI!) kommunikálni és kifigurázni (Kuncze stílusában lenyomva) a narancsbolsi pártkurvákat, addig esélyük, mint Szaljosánnak a főtárgyaláson...
@miva?: Tudod a libidója engem sem érdekel, hajlamai még annyira sem. DE!
Tőkés egyházi személy, magas beosztással is bírt. Ismernie kell a 10 parancsolatot, meg illenék betartania is! Ezek után, gondolkodj el, milyen alak az, aki paráználkodik, majd szépen elballag és úrvacsorát tart. Esetleg kioktatja híveit a házastársi hűségről?!
Na ez itt a baj, nem libidó.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bahhatod, valamit mondanak rögtön jön egy Simon tipusu válasz kontrába, akinek vaj van a fején, az tűzőnapon ne nagyon rohangáljon! (vaj pedig több van, mindkét oldalon mint a tejüzemben)
@nincs_itt:
Tart egy szép képmutató beszédet, pártpénzből... mit nem lehet ezen érteni?
A kurva az, akit megfizetnek a szo... a képmutatásért...
@nincs_itt: már nem az. most politikus. Továbbá reformátuséknál ez nem egyéni döntés kérdése, hanem eleve elrendeltetett.

Persze igazad van, de mikor annyi minden miatt szánalom a papa, akkor ne ilyenekkel jöjjünk már.
@tristen2005:
Ez szintén az ő gondjuk, kérem tessenek nem csak bűnözőket, meg stiklis "pénzembereket" favorizálni a pártocskáikban. Ha persze ez nem megy, akkor meg vissza lehet menni a balettbe ugrálni...
A droidoknak meg mindegy. Tekintsétek meg, hogy miféle vitába keveredtem ma a foteleseknél:

miva? 2014.02.24. 14:40:54
"belgabela 2014.02.24. 13:45:23
@miva?: Te nem arról beszéltél, amiről kérdeztek, már megint.

Komolytalan ember vagy. Egy propagandista."
"miva? 2014.02.24. 13:46:27
@belgabela: Miről beszéltem? Miről kérdeztek? Mit propagálok?"
"belgabela 2014.02.24. 13:49:08
@miva?: Kivel vitázol te komolyan? (ez amit elővezetsz a komoly vita nálad? szánalmas.) Mire válaszoltál a kérdésnek megfelelően?"

A propagandistákat csepp IQ-val ne is haragudj, de nem tudom komolyan venni! Bármennyire is kellemetlen ez neked, hogy lelepleződsz minduntalan.

És azért, hogy te szabadon és magad teljes megelégedésére hazudozz, nem fogok úgy tenni, mintha értelmesnek tartanálak."
"miva? 2014.02.24. 13:50:24
@belgabela: Miről kérdeztek? Mit válaszoltam? Mit propagálok?

Három kérdés, egyetlen hozzászólásodhoz. Ugye te arra válaszoltál, amit kérdeztem.

Csodálatos"
"belgabela 2014.02.24. 13:52:43
@miva?: Te hülye vagy? Válaszolsz egy kérdésre, amit már elfelejtettél? Akkor nem csoda, hogy másról beszélsz, mint amit kérdeztek. Én nem vagyok fejlesztőpedagógus. Ott keress segítséget!"

"miva? 2014.02.24. 13:55:46
@belgabela: Te mondod, hogy nem válaszolok tisztességesen. Kérlek te válaszolj tisztességesen!

Mit kérdeztek tőlem? Mit válaszoltam? Mit propagálok?

Válaszok?

Vagy "Te nem arról beszéltél, amiről kérdeztek, már megint.

Komolytalan ember vagy. Egy propagandista."

Nem én mondom, hanem te magadról!"
"belgabela 2014.02.24. 13:59:41
@miva?: Szegény hülye. Te ebben éled ki magad?

Mondtam már. nem én vagyok az ápolód, se a fejlesztőpedagógusod. Ha nem emlékszel mire válaszoltál, akkor mit kezdjen veled egy épelméjű ember?"
"miva? 2014.02.24. 14:00:23
@belgabela: Ja? Neked nem kell arra válaszolni, amit tőled kérdeznek?

Kezdem érteni.
Válasz erre

miva? 2014.02.24. 14:01:54
@belgabela: Egyébként a kérdéseket a válaszokkal együtt megtalálod itt, kicsit feljebb. Ráadásul senkinek nem volt problémája a kapott válaszaimmal, kivéve neked, te meg nem kérdeztél semmit."
"belgabela 2014.02.24. 14:02:53
@miva?: Na! Végre! Kezded érteni. Még te is. Pedig szerintem elsőre is teljesen világos volt. Nem akarok rajtad dolgozni. Csak szóltam, hogy kilátszik, ahogy hazudozol. Hogy ragozod, csak igazol.
Válasz erre
belgabela 2014.02.24. 14:03:22
@miva?: .........."
"miva? 2014.02.24. 14:08:44
@belgabela: Mit hazudtam? Nem kezdem érteni, hanem azt látom, hogy terelsz és csúsztatsz. Én utánaolvastam a kommentjeidnek, így tudom, hogy miket szoktál kommentelni, ezért minden világos. Te is utánaolvashatsz az én kommentjeimnek. Az MSZP, a DK, Bajnai, Jobbik éppen olyan elfogadhatatlan a számomra, mint a Fidesz. Tekintsd meg. És az is volt 4 éve is. Te viszont mit mondhatsz el magadról? Csak a mostanihoz hasonló, érzelemirányított "veszekedést". Vagdalkozást, gyűlölködést, magas lódól lesajnálást, miközben arra nem válaszolsz, amikor visszakérdezek a vádjaidat illetően.

Legközelebb akkor válaszolok, ha előbb tisztázod azt a három kérdést, hogy

Mit kérdeztek tőlem?

Mi volt a válaszom?

Mit propagálok?

Mert addig komolytalan ember vagy a saját meglátásod szerint is.

Ugye világos?"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem érti a siserehad. nem világos, hogy miért baj Puch. Le sem esik, hogy a választók x százaléka tudja használni a gördítősávot.
Na, ez a kép nem semmi. Nagyon ott lettem volna, amikor meglátta.
Ritka gusztustalan peldanya a nernek ez a faszi
@miva?: Na, ne! A politikusra nem vonatkoznak az általános erkölcsi szabályok? Az lehet, hogy Háccsó Hátasztánban nem, de úgy gondolom azért nem lenne baj, ha ilyesmi nem árnyékolná be az életútjukat.
@miva?:
Szép is ez. :) No meg tanulságos az eccerije... Te, remélem kubatovista ez a lölköm, mert ha ki kell mordulni az otthoni gépe elől, nem biztos, hogy egyedül hazatalál.
@Husz_János_Puszita:
Egy cinikus, képmutató, álszent farizeus, olyan igazi gerinctelen csúszómászó - szóval, mint a Piktorunk által összeszedett többi hasonló.
Politikusnak pont megfelel a fideszbe, embernek meg... :(
cirbi szabadságon van? engedélyezte valaki?

Amikor Gyurcsány Ferenc csúnyát mond Orbán Viktorra, akkor az “felségsértés”

444.hu/2014/02/24/amikor-gyurcsany-ferenc-csunyat-mond-orban-viktorra-akkor-az-felsegsertes/
@Husz_János_Puszita:
Ezzel a birka, a kádári langyfost visszarívó néppel?
Nem! Ezt az "érzést" lovagolja meg a narncsbosli párt, szerintem nyerni fog vele, de hátha.
Kiba..ott kiskorú a plebs.
Ha véletlenül mennek, akkor maradok, ha nem akkor körülnézek a kies Deutschlandban én is.
ez az orszag szep lassan megbolondul Stadionokat epitunk milliardokert akt kepet vasarolunk szinten milliardokert es az orszagban ugy egyebkent nincs oktatas egeszsegugy munkahely stb

Lehet hogy csak en nem ertem ezt a vilagot. Sorry
Tőkés László csak árnyéka régi önmagának. Számomra teljesen hiteltelen és nem képvisel semmit, ami az erdélyi magyarok előnyére válna. Az, hogy beállt lakájnak Orbán Viktor udvarába, mindent elárul róla.
Mint lelkész, mert állítólag az volt, ezt nem lehet csinálni: a hitet a politikára cserélni. Ha mégis megtette, akkor soha nem volt igazi pap...
Ide linkelek egy videót, ahol a román riporter egyebek közt azt kérdezi Tőkés elvtárstól, hogy miért hívatkozik Magyarország segítségére, amikor a magyar állampolgárok érvénytelen referendumot hoztak össze az állampolgárság ügyében, de azok is, akik szavaztak, többségben ellene voltak. Erre azt találta mondani ez az észlény, hogy a magyar választók hatalmas hibáját a nemzeti Orbán-kormány korrigálta, és megadta a magyar állampolgárságot azon külföldi magyaroknak, akik ezt igényelték. A riporter kérdésére, hogy "a referendum ellenére?" Tőkés úr elfelejtett válaszolni. Mint ahogy nem mert kiállni vitára Corneliu Vadim Tudor elvtárssal sem, a román Csurka (Vona) megfelelőjével.

www.youtube.com/watch?v=EhdJqGP5LZQ

Semmi gond, ilyen emberekkel akarja képviseltetni magát Janukovics és Putyin elvtársak jóbarátja, Orbán vezér. Csak azért linkeltem ide, hogy az erdélyi származású Orbán-birkák is lássák, mert biztosan még nem felejtették el Ceausescu elvtárs nyelvét, meg fogják érteni (na nem a lényegét).
:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @jhn:

idekint friss a levego en nem bantam meg pedig nem vagyok mar mai csirke
Meg van a bohóc!
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/fidesz_bohoc_kampany_szombathely_azonositas

A keresztyéni szeretet újabb megnyilvánulásai:

"A szombathelyi Szent Kvirin (Szalézi) Plébánia nem nézi jó szemmel, ha tagjai más tagok politikai tevékenységéről szivárogtatnak: egyik segítőjük feldobta az Összefogás szombathelyi fórumán akciózó, a CÖF plakátjairól ismerős bohócot, mire egy héten belül hívta Csány Péter, a plébánia igazgatója, hogy örökre kitiltották a közösség rendezvényeiről – írja a Nyugat.hu.

Az állítólagos bohóc, H. László animátora, a sajtónak fülest adó Horváth Bence pedig segítője volt a katolikus vallási közösség által működtetett Don Bosco Oratóriumnak. Az önkormányzat szociális és családügyi bizottságában is dolgozó H. László a Fidesz-kampányban való részvételét a lap szerint az is magyarázhatja, hogy az egyházközség vezetője Ágh Ernő, akinek a fia Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő.

A Fidelitast is vezető Ágh Péter a Vas megye 02-es, sárvári választókerületben indul a 2014-es országgyűlési választáson.

A szivárogtató fiú állítása szerint azóta több veréssel fenyegető üzenetet kapott a Don Bosco Oratórium animátoraitól, sőt, egy tizenhat éves barátját is kizárták, valószínűleg szimplán azért, mert jóban voltak. A Nyugat.hu egyébként azt írja: Bence fülese (egy korábbi cikkhez fűzött, a bohóc nevét nem tartalmazó kommentje) nélkül is eljutottak volna H. Lászlóhoz."
index.hu/belfold/2014/02/24/leleplezte_a_bohocot_kitiltottak_az_egyhazkozsegbol/

Ha persze egy fülest kapott volna a bohócka, akkor tele lenne a sajtó a "durvasággal".

"A bohóc srác magánemberként tette, amit tett..." ez a sok szép "magán"...
kar hogy nem vagyunk annyira tokosek mint az ukranok es elzavarjuk a francba ezt a felcsuti parasztot
@jhn:
Erre mondják, hogy van amire jut, van amire meg nem.
Majd ha te leszel a miniszterelnö kúr, akkor a te hobbidra is lehet ennyit költeni!
Mint azt minden rendes ázsiai diktatúrában szokás! Essetunni... :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt nem értem, nincs ott egy fasza gyerek, aki lekapja a bohóc álarcot? Utána nincs titok!
meg is latszik egy hobbi orszag vagyunk ,senki nem is veszminket mar komolyan
ebben az orszagban kihaltak vagy elmenekultek a fasza gyerekek.

Itt mar csak alcsuti vagy felcsuti parasztok szamitanak
@jhn:

ukranok nem akarjak visszacsinalni a rendszervaltast mint mi
nalunk nem volt semmi rendszer valatas
@tristen2005:
Elég agresszívan támadott a kis takony, kezében az esernyővel. X ember fotózta, szándékosan próbált provokálni, hátha a testőr keze eljár. Igazából ott kellett volna lekapni a dulakodás közben a maszkját, akkor eloldalgott volna.
Ez a kis sunyi fasz addig nagylegény, amíg nem tudják a kilétét, utána kushad, mert egy este, el talál csúszni a jeges utcakövön, oszt a szájsebészeten túlóráznak rajta... pech...
@jhn:
Vettem gumicsizmát én is, biztos, ami biztos... :))
@parti_giano:
Csalóka a kép, lehet, hogy a telek végében ott áll egy 8000-es stadion... :))
@Husz_János_Puszita:
Ha az ő kapujára lőnek! Nagyon ügyetlen kapus.:)
@Husz_János_Puszita:
Nem mindegy? Ne'már hogy annak a kispöcs magyar gumicsizmás tahónak van, akkor neki ne legyen!
Jó, lehet, hogy az övé csak 2500 fős, 3-4 éve is megvan már, oszt a Piktorunk azért csinált 3000 főset.
Valami pöcsméregetős játék akkor ez, de Piktorunk messze lemaradt így is Merkel mamától! :))
asszondja ez a fasz szíjjártó, algériában azért tárgyal, hogy előnyt élvezzenek a magyar építőipari cégek, például stadionfelújításban.
A holland miniszterelnok minden nap biciklivel jar semmi testorsege nincs
Stadionokban ,akt kepekben , es emlekmuvekben jok vagyunk
ja es nuklearis eromuvekben is
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A zsebeben morzsolgatja mindig amikor a Merkellel van mitol fel vajon?
Azert szar erzes lehet felcsuti polgarnak lenni
@jhn:
Nagy az igény erre a világban! Mármint úgy az értelmesebbik felében... :(
@jhn:

ki akar egy hollandot megmerenyelni azok olyan uncsik
Fasza ez a blog.

Lehet fikázni a keresztényeket,
Lehet fikázni izomból Tőkés Lászlót, akinek tekintélyes része volt a romániai rendszerváltásban...

Nyaljátok csak Gyurcsány seggét ostoba MSZP csicskák !

Ennyit tudtok meg a neveteket !
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

bezzeg te apa olyan okos vagy kisebbsegi ertesem tamadt mint a vezerednek
szerencsere kozel van Graz
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ha tőkésről beszélsz, használd inkább a keresztyéneket. ha egyáltalán tudod, mire utal. tényleg technika tanár vagy/voltál?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szevaaasz! De hiányoztál már... a fidióta képzőből!
Kocsog, Tőkés annyi része volt benne, hogy ott volt! Tudod, mint a Totya meg a Pinyó...
Meg asztán, agyonoskolázott fidiótám, NEM Erdélyben volt rencer váltás, hanem Romániában!
Egyébként mitaszondasz, kicsi mázasbögre, április 6-án mennyi fogtok felcsökkenni??
@Husz_János_Puszita:

Számolgatja, meg van e még mind a kettő!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem vagyunk méltók rá, hogy emelkedett gondolataid reánk pazarold. Jóleső érzéssel nyaljuk Ferenc végbelét, de tudjuk, hogy minden igyekezetünk ellenére sem lehetünk vetélytársaid, hiszen te már Viktor vastagbelében jársz. Bocsáss meg nekünk, gyarló libsibolsoknak, és támogató jó tanácsaiddal segíts minket az emésztőrendszer mielőbbi feltárásában!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Fasza ez a blog."

Mi a kurva anyádért olvasod, Orbán-csicska?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ostoba balfasz! Ja, ez a hozzád hasonló niemand a "keresztény"?
Baszod, legalább kussolnál ostoba muzsik!
Sötét vagy, mint a negró cukor, amit kiszoptál a KISZ titkár - izé... a Liberális Internacionálé alelnök, a francokat már az sem, most épp a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnök - gumicsizmás haverod seggéből.
Amúgy te tényleg ilyen ecceri vagy, vagy tényleg ilyen ecceri vagy?
Hát mert tanár ennyi ésszel nem, max pedellus, vagy kazánfűtő a suliban...
Várjatok csak!

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te nem arról beszéltél, amiről kérdeztek, már megint.

Komolytalan ember vagy. Egy propagandista.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Kivel vitázol te komolyan? (ez amit elővezetsz a komoly vita nálad? szánalmas.) Mire válaszoltál a kérdésnek megfelelően?"

A propagandistákat csepp IQ-val ne is haragudj, de nem tudom komolyan venni! Bármennyire is kellemetlen ez neked, hogy lelepleződsz minduntalan.

És azért, hogy te szabadon és magad teljes megelégedésére hazudozz, nem fogok úgy tenni, mintha értelmesnek tartanálak.
@miva?:
Ugyan! Szimpla kretén ez... most figyeld majd, megy leadni a drótot a sok hasonló agyhalott nacsalnyiknak, oszt jönnek ugatni. :))
@parti_giano: ez véletlenül tényleg finom
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Öröm nézni hogy van 10 ember így együtt, akik nyíltan felvállalják Gyurcsány végbelének önkéntes takarítását !

Mantrázzátok csak..

Fújj, fújj keresztények..
Fújj, fújj Tőkés, aki romániába rendszerváltók között volt..
Fújj, fújj jóérzésű emberek.

Csak az MSZP és hűséges csicskái mindhalálig !

Ostoba fajankók !

:DDDDD
Megyek utána, és másolom be neki belgabela válaszait :D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te hülye vagy? Válaszolsz egy kérdésre, amit már elfelejtettél? Akkor nem csoda, hogy másról beszélsz, mint amit kérdeztek. Én nem vagyok fejlesztőpedagógus. Ott keress segítséget!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem sötétke, ellentétben veled, meg a komcsi kormányoddal, én pont nem voltam és nem is vagyok olyan pártkiskancsó, mint TI.
Viszont további jó égetést önmagadnak, evégre kevés ilyen kretén van a neten, mint te.
Táncolj BOHÓC!!! :))
Táncolj BOHÓC!!! :))
A Kuminnista Párt számít a nyelvedre!
Ti, bolsevikok tartsatok már össze legalább orosz tezsvéreitekkel...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Válts nikket, köcsög! Itt már megint szopóágra kerültél.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: hélló! két nyalintás között rákérdezhetnél főnöködnél, hogy van ez.

Nem alkalmazható a végkielégítéseket sújtó 98 százalékos különadó

444.hu/2014/02/24/nem-alkalmazhato-a-vegkielegiteseket-sujto-98-szazalekos-kulonado/
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Milyen 'rencerváltók közt volt a takony "tökös'??
Rég levette volna már a "Secu,ha nem tartozott volna közéjük...
Milyen keresztény?
Honfitársait megosztó,egymás ellen uszító,a parókia asztalán a fél ország/egyház/MILF-jeit felpróbáló 'espereskandÚR!Hazátlan bozgor...
Gátlástalan,pénzéheskancsó...PPP!! Védjed csak gyökér!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na pl ezért is utálom Schiffert. Remélem a mostani választásnak egy pozitívuma lesz, Sch.-t kiejtik a parlamentből.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Öröm nézni a magadfajta szánalmasan ostoba MSZP csicskák vergődését.

Persze számotokra ez kéjmámor, mert ti már a folyamatos szopás közben is elhitetitek magatokkal, hogy fürdötök a kéjben.. :DDD

Még van vagy 40 napotok agyhalott barmok, hogy átverjétek magatokat !
Utána sajnos kénytelenek lesztek felébredni.. :DD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Na! Végre! Kezded érteni. Még te is. Pedig szerintem elsőre is teljesen világos volt. Nem akarok rajtad dolgozni. Csak szóltam, hogy kilátszik, ahogy hazudozol. Hogy ragozod, csak igazol.
de jó ez a játék, ugye nem zavarok vele senkit
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaj, má'. Ne fáraszd magad! Gondolj bele, április hetedikén szépen összepakolsz, oszt' otthagyod azt a rakás xart. Ha gondolod.
Ez a nyomorult meg ott fog megrohadni, a csúti Rámszesz seggén, mint betyárkörte. A zemúttnyóccévről fog hadoválni tovább!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Miniszterelnők Úr! Tiszteletteljes kérdésem lenne, hogymitől növekedett Ön és közvetlen családtagjainak a vagyona 15 év alatt 500milliárd forinttal?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ugyan csicska! Ne humorizálj, gyengébb vagy Fábrinál is...
Megyugtató látni, hogyan be vagytok fosva a többi bolsevik haveroddal együtt a a hatalomért ésa mutyikért. Nekem olyan olyan nap lesz, mint a többi, legfeljebb másnap megkezdem a külföldi munka keresését. Neked viszont a bukta után ezzel a komoly intellektussal a közmunka is kihívás lesz. Van az úgy, hogy sötét vagy...
Tényleg! Azt vágja mindenki, hogy az elmúlt 4 napban 2szer futottam bele abba a fenyegetésbe, hogy figyelik a blogokon a kommenteket, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett hitelrontásért bíróság elé citáljanak olyanokat, akiknek kellemetlen kérdése van a nagy Ő és csapata felé?
@miva?: emiatt megjegyzem, hogy nem állítom azt, hogy a Miniszterelnök úr egy mocskos közokirathamisító adócsaló, csak ez a véleményem, továbbá az 500milliárd forintról hallomás útján szereztem tudomást egy tömött villamoson, és véleményem szerint igaz is lehet, bár bizonyítani nyilván nem tudom.
@miva?:
Ramélem vágják az ilyen aljanépek, hogy a nyilasházmesteres tempóval kinyalhatják a ... nem, a seggemet nem, de a moslékosdézsát a koca előtt igen!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: után! boli, megőrültél?! ha a koca nem eszik jól, még nem jön össze a Terv!
@miva?:
Honnan a zsé?
Valld be! :)
Nyerted lottón, mint az a fideszgyík, vagy leesett, mint a coci almajomnak...
@miva?:
Majd ez meghágja, a Pártért!
Ennyit igazán...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: milyen zsé? Tényleg érdekel, mert nagyon kellene már nyílászárót cserélni, oszt ezek szerint itt ülök a vagyonon ;)
@miva?: hol futottál ilyenbe? én (és ha jól emlékszem Fűegér is) szeretnék egy ilyen vegzatúrába belefutni - tökéletes jogalap lenne a politikai menekültstátuszhoz a hanyatló nyugaton
belgabela a fotelforradalmáron ma

idemásolom
belgabela 2014.02.24. 13:37:06
@Sírköves Slomó: Csak nehogy a bíróságon kellejen bemutatnia! Ma már itt is el lehet követni a nagy nyilvánosság előtti becsületsértést. És úgy tudom, van is aki figyeli.
@miva?:
Azt az ostoba eccerit nem kéne... valami kis jogász pöcsköszörű gondolom, nem volt rég rendes nemi élete, az sztk-ban már kikezelték a .....ól és nem érti miért kerülik mosolyogva... ciki, na... lehetett volna rendes ember is, de neki jogásznak kellett lennie... :)
@miva?:

"2szer futottam bele abba a fenyegetésbe, hogy figyelik a blogokon a kommenteket, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett hitelrontásért bíróság elé citáljanak olyanokat, akiknek kellemetlen kérdése van a nagy Ő és csapata felé? "

Alig várom a szerdát, hogy teszteljem Dzsonin a Lézerblokkolós, 18 milliós Költségtérítésű Táskahordozón, Aki Annyit is Ér Mint egy Halált Okozó Felbújtó Svájci Bankszámlás Nem Offshore
@miva?:
Ahelyett, hogy stadionra adakoznál... ááá... te se vagy ner kompatibilis...
@mattüveg: morcos lesz a lelkem

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egészen komolyan ezért kezdtem újra a Személyiségpszichológia olvasását, pedig mikor vizsgáznom kellett belőle megfogadtam, hogy soha elő nem veszem.

Szerintem néhány tudományág számára aranybánya ez a blogélet, mindenesetre más nyelven nem igazán jellemző az ilyen lealjasult trollizmus. Már amennyire én beleakadok.
Nincs trollhunter felhasználó? Fohászkodjunk elalvás előtt az eljöveteléért! Jó éjt!
@parti_giano: Liberális Újságíró Barátaim! Vegyétek már észre, hogy kettős mércével mértek! Amikor azt hiszitek, hogy az ukrán demokratikus ellenzéket támogatjátok, egyoldalú híradásaitokkal banditák, fasiszták, újnácik hatalmának elfogadtatását propagáljátok! Miközben a nyugati tőke és a fegyverek (!) behatolásához készítitek elő a terepet, lassan olyan helyzet alakul ki, amelyben Oroszország geopolitikai érdekei forognak kockán. Akkor ugyan majd lehet ismét szörnyülködni, de lássátok be, ha ez bekövetkezik, amint erre a sokat tapasztalt amerikai diplomata, maga Kissinger figyelmeztetett, az orosz medve sem fog tovább ölbe tett mancsokkal ülni. Tényleg ez kell nektek?

bekialtas.blog.hu/2014/02/20/ukrajna_kettos_mercevel_mer_a_mediank

Még jó, hogy Ukrajnában véget ért a korrupt oligarchák uralma

jobbegyenes.blog.hu/2014/02/24/meg_jo_hogy_ukrajnaban_veget_ert_a_korrupt_oligarchak_uralma

A történetnek persze még koránt sincs vége. Moszkva sem fogja hagyni, hogy az Ukrajnában élő oroszokat basztassa a megújult, demokratikus Ukrajna, csak legyen vége a műsornak Szocsiban. Az ország helyzete sem fog ettől megjavulni, Timosenko, a Szvoboda, az UDAR ugyanúgy egy gőzölgő szarkupaccal fog farkasszemet nézni, ahogy Janukovics is tette. Azzal a különbséggel, hogy valahogy majd le kell fegyverezni a nyugati országrészen grasszáló, éppen csak nukleáris fegyverrel nem rendelkező nacionalista, sokszor újnáci szabadcsapatokat is. Utóbbiak nem a diszkurzív demokrácia elvei iránti elköteleződésükről ismertek, csak hogy a macchiato-demokraták újra meglepődjenek.

www.tutiblog.com/2014/02/taszos-noobok-es-demokracia-ovezet.html
@parti_giano: "Az események farvizén az ukrán Szvoboda nevezetű párt evickélt egy ideig ügyesen. Jellemző módon az Ukrajnába látogató amerikai szenátor elolvadt attól, hogy ez „szabadságot” jelent, meg is simogatta a pártvezető fejét. A Szvoboda Ukrajna hivatalos szélsőjobboldali pártja, viszonylag komoly bázisokkal Nyugat-Ukrajnában. A Jobbik hozzájuk képest emberi jogi mozgalom. Elsősorban az oroszokat utálják, de ha már van ott némi magyar, ruszin, és zsidó is, hát annyi baj legyen. Nem is késlekedett a Janukovicstalanított új törvényhozás, azonnal eltörölte azt a nyelvtörvényt, amely a kisebbségeknek garantálta a nyelvhasználatot. Ez volt a legfontosabb lépés, bár kíváncsi volnék, hogyan magyarázzák ezt a lelkes liberálisok: nyilván a kisebbségi nyelvhasználat volt az alfája és omegája a Janukovics-diktatúrának. Most aztán lesz majd demokrácia!"

Ja és jó reggelt Mekkén és nagyondemokraták, aki néhány napja még cukorkát osztogatott az ukrán eunáciknak.
Azonnali segélyt küld Ukrajnába az izraeli székhelyű Zsidó Ügynökség a zsidó intézmények védelmének megerősítéséhez - közölte a Maariv című izraeli napilap hétfőn. Érdekes pálfordulás, hiszen a Haaretz nevű zsidó lap vasárnap még a putyinista kijevi rabbi uszításának nevezte, hogy a "forradalmárok" miatt veszélyben lehetnek a lázadók által uralta területeken élő zsidók, és csak azért műretteg, hogy neonácinak állítsa be a tüntetőket.

Nem várt mellékhatás: Izraelbe "menekítenék" az ukrajnai zsidókat

www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/segelyt-kuld-zsido-ugynokseg-ukrajnaba-helyi-kozossegek-vedelmenek-tamogatasara
@miva?:
Vonzuk a kretén pártseggnyalonc trollokat? Bennünk lesz a hiba!
Itt van ez a szerencsétlen gábris gyerek is, egyre jobban becsúszik a narancsbolsevik párt és orosz csicskáztatóik seggébe. És élvezi!!! :@
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát, ahogy elnézem az EU és az amcsik sokkal jobban becsúsztak az ukrán eunácik sovén seggébe.:)
@vitéž munkášőr:

Elfelejtettem, ezért e lenti
@mattüveg: mutat a fentire
@mattüveg:
Bajszos népünk győzni fog!
A Rezsiharcos indulót várom már. Ahogy Ákos átszövegezi a Fel vörösök, proletárok c. örökbecsűt, hisz egész kormányunk fejből fújja...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Olyan vagyol! Meglátod, jó lesz neked, amikor nem lesz villany! Mikor nem lesz? Este! Lássad, hogy nincs! Meg gáz, na az se nem lesz, mer' ha így megy tovább, a Gazprom el fogja zárni az ukrán csapot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábrish. Tudod, olyan felemelő, hogy most a dzsobboldal hirtelen orbitálisan nagy orosz barát lett, és a geopolitikai érdekeit védi. Bezzeg anno még gyufe puliját is kivégezték volna, mert hagyta Putyin simogatását. A rohadt, bolhás dögje.
Talán hagyni kéne, hogy Ukrajna maga rendezze a dolgait, szedje rendbe magát, és majd a konszolidálódó politikai rendszer hozta döntéseket kell szemügyre venni. Ugyanis, ha nem tűnt volna fel az okosoknak, éppenhogy elkerültek egy polgárháborút. Ilyenkor nem mindig a józan belátás hozza döntéseket.
@nincs_itt:
Hiába! A rettenetes makói gázmező csak kiaknázásra vár, csak titkolják! Essetunni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
@nincs_itt:
Én egy jóindulatú fráter vagyok, ezért teljes szívből kívánom, hogy Észak-Korea fényei ragyogjanak kormányunk felett az örökkévalóság végéig:

index.hu/tudomany/2014/02/24/hova_tunik_ejjel_eszak-korea/
@Bakter:
Nem értitek... ott komoly környezetvédelem és energistakarékosság van.
Majd Piktorék adnak el nekik paksi vellanyt! Essetunni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hülye vagy. Gázmezők? A lófaszt. Koranyáron betakarításra kerülnek keskeny antianyagcella-mezőinek micromacroenergiatobozai, melyek egy Sokol rádió hátuljára gumizott laposelemméretű egységgel képesek lesznek ellátni egy 100 ezres nagyváros energiaigényét. 4 millió évig.
Azért ez az ember megér 1 misét!Hagyni kellene, mert aki hozzáér annak a keze sz@ros lesz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na figyu, meggyötört Háccsó Hátasztáni pógár!
Erre vajatok gombot, adott a Stöpszli 5000 négyzetméter fődet, használatba 50 évre ingyen.
1 hektár azaz 10.000 négyzetméter termőföld ára 2012-ben 670.000,-Ft volt, ugyi a Rámszesz adott fél hektárt, ami 335.000,- Ft erre építettek sok MILLIÁRD forintból egy "stadiont".
Ahogy azt, Kohn nagybácsim mondaná: "Ügyes!!!"
Na kijahüje?
@Bakter: Biztos vagy benne, hogy elkerülték? :(
@nincs_itt:
Ugyan... ki is lehet azt sajátítani, pláne ha azt csalárd szándékkal adták... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én csak annyit írtam, hogy hasonlítsuk már össze janukovics ingatlanát merkelével. tegyük ezt meg az ukrán és a német gazdasággal. ahol az ukránok éppen 35 milliárd dollárra ácsingóznak. közben meg elgondolkozhatsz azon, hogy a nagyszerű putyin mennyit rabolt el saját országától (ugye az a szerény kis jacht, ami kiderült). aztán viheted vonádnak a vazelint, mert széttárt farpofával nyit keletre.
@Bakter:
Igaz! Széles ettárs lapít a celláival... pedig neki is elkelne egy...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most látszólag igen.
Hogy a jövőben mi lesz, az más kérdés.

De ha szerinted még nem kerülték el, akkor az a megint csak fenti meglátásom igazolja: a polgárháború fenyegetésében hozott döntéseket nem a józan belátás mozgatja.
Vona nyílt levele Rogán Tonyónak. :)

Tisztelt Rogán Antal úr! Tisztelt frakcióvezető társam!

A múlt héten Gyöngyös polgármestere, Faragó László úr aláírta a képviselő-jelölti ajánlóívemet. Erre Ön, mint a Fidesz frakcióvezetője azt nyilatkozta: ez volt Faragó úr utolsó dobása, ilyet nem lehet tenni, és nem fogják támogatni őt legközelebb a választásokon.

Engedje meg, hogy röviden megvilágítsam a történteket, hiszen átgondolatlan mondatai minden kétséget kizárólag csak információhiányból fakadhatnak. Képtelen lennék elhinni, hogy egy olyan elkötelezett demokrata, amilyen ön, így gondolkodik. Szeretném önt hozzásegíteni, hogy tévedését belássa, és megkövesse a város polgármesterét.

1. A választójogi törvényt, amely lehetővé teszi, hogy egy állampolgár több jelölt indulásához is hozzájárulhasson aláírásával, nos, szeretném emlékeztetni: ezt önök hozták. Ön személy szerint többször érvelt az Országgyűlésben ennek az intézménynek a nagyszerűsége mellett. Ugye nem változott meg az álláspontja azóta? Éppen ön lenne az első, akinek nem tetszik a fideszes gyakorlat?

2. Az, hogy valaki több jelöltnek is aláír, egyáltalán nem jelenti, hogy bármelyikre szavazni is köteles. Faragó László polgármester úr támogatta a Fidesz jelöltjének az ívét is. Én speciel ezért semmi rosszat nem érzek iránta, sőt, tisztelem, hogy polgármesterként igyekszik a pártpolitika fölé emelkedni. Hogy melyik jelöltre fog szavazni? Én nem tudom. Nem is kérdeztem. Ön esetleg tud erről valamit? Ha igen, ne mondja el, mert nem érdekel. Ezt én a polgármester úr magánügyének tartom, és bármi is legyen az álláspontja, azt tiszteletben tartom. Ez már nem a kommunizmus, ugye?

www.facebook.com/vonagabor/photos/a.10150160184994623.341499.247920204622/10152342355564623/?type=1&stream_ref=10
@parti_giano:
Pfúújjjj... csak mert buzeránsok, még nem kell reklámozni őket. Ennyire ne légy toleráns.
@parti_giano: Én erősen gondolkodok, de látom téged ez a veszély nem fenyeget a feltárt pikáns "forradalmi" részletek ellenére sem. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Cellát nekik? Nem! Az túl bonyolult. Tudok egyszerűbb megoldást.
Sziget. Partján aknazár. Azon túl nagyfeszültségű kerítés. A vízben krokodilok. A túlparton böjtön tartott oroszlánok. Ezek mögött hozzám hasonló barátaik géppuskával. Na, aki közülük innen meglép, az megérdemli, hogy szomjan haljon a sivatagban.
@Orica Középföldi:

Az ukránokról jutott eszembe, valamikor nagyon régen hallottam, vagy olvastam - már nem tudom.
Üdítő álmokat, jó éjt!
.

Dutka Ákos: Ember és Magyar
Ady kérdezte sorsa éjjelén:
Lehet-e az ember, ember és magyar?
Feleltek ti bátor, szent fiúk
Lássuk: A világ most velünk mit akar?
Vagyunk egy szálig elszánt emberek
Kiket tiporni tovább nem lehet
Ha kell még én is veletek halok
Ha engedtek Ti szent fiatalok.
Öt nap, s öt véres szörnyű éjszaka
A csillagokba írta szent nevetek.
Köszönöm néktek drága, szent fiúk,
hogy visszaadtátok a csüggedő hitet
S a barikádok hunyó szent sugarainál
Adynak kiáltsuk szabadon ma már
Mit az ég falára vérrel írtatok
Emberek vagyunk, újra magyarok.
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jaj. Gábrish. Ez olyan, de olyan szép levél lenne, amihez foghatót még Rómeó sem írt Julisnak. Lenne! Ha miszter Vona egyébként nem smúzolna ölég soxor azokkal a gazemberekkel, akiket most ostoroz, mint egy sértett, hisztis domina.
Ugyanannak az oszlopnak a két oldalára kötném ki őket rokkánnal. Két hétre. Ezalatt négyszemközt megbeszélhetnék ezt az ajánlási malőrt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az túl végérvényes. Én megadom nekik a reményt. Úgy, mint ők nekünk - hogy jövőre jobb lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod mi pikáns? az, hogy nem érted, mi különbség van egy nyugati konzervatív politikus és ukrán oligarcha között, hívják azt janukovicsnak, timosenkonak, putyinnak.
@parti_giano: Hát Mekkén, Nuland már biztos tudja amikor az ukrán eunácik buksiját simogatja. :) Most meg készül hozzájuk Ashton is pénzt adni a remek munkáért. :)

Arról már nem is beszélve, hogy a baloldali és liberális oldalon egyelőre még nem tudták feldolgozni, hogy ilyen hamar kiderült: nem csak a király meztelen, hanem a lázadóvezér is. Még megy a bizonyítványmagyarázás... "Á, nem is olyan rossz... lesz ez még jobb is.. etc." Egyszerre komikus és tragikus.
@miva?: "Azt vágja mindenki, hogy az elmúlt 4 napban 2szer futottam bele abba a fenyegetésbe, hogy figyelik a blogokon a kommenteket, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett hitelrontásért bíróság elé citáljanak olyanokat, akiknek kellemetlen kérdése van a nagy Ő és csapata felé?"
@épészmérnök: Pepe papa nekem is sokszor eszembe jutott a napokban...

...érdekes, így is lehet(ne. csak sajnos nem tolonganak a követői)
@épészmérnök: A fentihez a bulvársajtónak megvannak a jól bevált megoldásai. Soha ne állíts, hanem kérdezz: szörnyülködj, hogy emberek miket beszélnek, és reméld, hogy nem igaz. Háborodj fel, hogy csúnyát mondtak arra a drága emberre. Ésatöbbi.
@Bakter: @parti_giano: csak tudnám, hogy miért zabáltatjátok... :-(
@épészmérnök:
Azt, hogy gebedjenek meg, mert utolsó tolvaj csürhe ez a sok kis bolsi, azt azért szabad mondani?
Nem?
Akkor csak gondolom... :-)
@épészmérnök:
Hallottuk, de mi sem hisszük el, csúnya pletyó csak, minden alap nélkül...
@miva?: " nem állítom azt, hogy a Miniszterelnök úr egy mocskos közokirathamisító adócsaló, csak ez a véleményem" - nem jó. Ezt inkább így kellene:

Szó sem lehet arról, hogy azt állítsam, miszerint a Miniszterelnök úr közokirathamisító. Fel sem tételezem továbbá, hogy adócsaló. A Miniszterelnök úr csakis tisztességes úton szerezhette azt az ötszázmillió forintot, amelyhez a fizetésén felül jutott.

Valahogy így.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Azt, hogy gebedjenek meg, mert utolsó tolvaj csürhe ez a sok kis bolsi, azt azért szabad mondani?
Nem?
Akkor csak gondolom... :-)"

Vannak elvetemült egyének, akik azt kívánják a drága Miniszterelnök úrnak, hogy dögöljön meg cipőben, mert egy ócska, kibaszott gengszter. Ejnye, bejnye. Miféle emberek vannak... Ez a rosszhiszeműség...
Soha nem ereszkednék le arra a szintre, hogy a Tisztelt Miniszterelnök Urat elküldjem a jó kurva édesanyjába!
Rendes magyar embernek meg sem fordul a fejében, hogy a Drága Miniszterelnök Úr egy korrupt, simlis, tenyérbemászó alak. Aki mégis úgy gondolná, hogy százötven év börtön minimum kijár neki, fegyházban, az szerintem túloz!
sztem akasztások lesznek a stadionokban...

soha nem volt hitvány kormánya van az országnak...
@épészmérnök:
Azért arra is gondolnék... meg a nem is maffia típusú gyakorlatukra.
Don Sintér se olyan...
@vitéž munkášőr:
Nerrenforradalmár vagy! Különben is, a gyurcsányésabajnaiahibás!
Essetunni...
Na...
UD Zrt jogutód nélküli nem is utódja és annak nem is alkalmazásában álló szakemberek minősége is romlik?

m.index.hu/belfold/2014/02/24/valasztas14/
döncsd a tőkést ne síránkozz !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: inkább leszek émúttnyóccéves nerrenformár, mint habzó szájú nertyituski ;-)
@épészmérnök: "Aki mégis úgy gondolná, hogy százötven év börtön minimum kijár neki, fegyházban, az szerintem túloz!"

Ez így van. Ne felejtsük el, hogy már negyedévszázada aktív részese a magyar politikának. Elévülhetetlen érdeme, hogy az ország ma ott tart, ahol. Orbán kivételes teljesítményéhez teljességgel _méltánytalan_ a börtönbüntetés, akár csak valami képlékeny erkölcsi talapzatra támaszkodó vágy-vezérelt gondolkodás jegyében.

Jóval méltányosabb egy - teljesítményarányos - FIX ÖSSZEGŰ ÉLETJÁRADÉK - a politikai életből való távozása után, érdemei elismerése mellett, illetve ennek részeként.

Egy kivételes, magától értetődően unortodox összegre gondolok, amelyből ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon.

Figyelembe véve, mi mindent tett az országért a Miniszterelnök Úr, és hogy mennyire ért ügyes-bajos dolgainak igazgatásához, életjáradékként fizetendő összegként a politikája, közelebbről a "mi Gyurink", azaz Matolcsy Úr által meghatározott 47 ezer forint volna méltányos.

Úgy vélem, ez jár neki.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Még egy 3 éves bölcsis is tudja, hogy úgy hallgatnak le, hogy kurvára nem tudsz róla. Persze, bugyborékoló hangok a telefonban Kerék-Bárczy Szabolcskám. :)
@Pantagruel: Kedves Uram, mivel magam is hajlok a nagylelkűségre, ezért az Ön kiváló, hibátlan logikával brillírozó okfejtését követően csaknem arra jutottam, hogy egyet kell értenem Önnel.
Azonban - ismerve a Miniszterelnök Úr nagylelkűségét, és önzetlenségét, javasolnám, hogy az Ön által javasolt életjáradékot Kedves Vezetőnk ajánlja fel jótékony célra, ehelyett legyen számára biztosítva a közmunkában való részvétel, a törvényes járandóság és munkafeltételek figyelembe vételével.
Maradtam tisztelettel.
Más.
Szabó Rebeka a Facebook-on üzeni:
"Közhírré tétetik, hogy a mai napon 1907 darab, az én jelöltségemet támogató aláírás leadásra került a vecsési jegyzői irodán! A képeken a boldog és kissé fáradt jelölt és boldog és kissé fáradt kampányfőnöke látható. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki segített gyűjteni, és aki aláírta az íveket! És azoknak is köszönöm, akik jelezték aláírási szándékukat, de akikhez esetleg nem jutottunk el. Az ívenkénti 50 ezer forintos büntetési tétel és az ívek korlátozott száma egy kicsit nehezítette az aláírások teljes körű begyűjtését, de a fenti eredményből is látszik, hogy sok elszánt aktivista és sok lelkes választópolgár azért megtalálta egymást. Akkor innen folytatjuk, már csak egy ugrás a kormányváltás! :)"
@épészmérnök:
A váteszkedés reméljük még jobban megy... bár a jelenlegi állás szerint be sem fognak jutni a parlamentbe.
TASZ videó arról, hogy hogyan lejt a pálya a fidesznek:
www.youtube.com/watch?v=2FYlg3rSI3s
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért az megmosolyogtató, hogy itt kampányolsz ukrán ügyben egy olyan ellenzéknek, amelyik egyfelől látja mi van, lát téged is, látja a pártodat, másfelől viszont egyelőre a saját országának ügyeibe se nagyon tud beleszólni, nemhogy Ukrajnáéba vagy Oroszországéba... minek is akarsz meggyőzni itt bárkit bármiről? nehezemre esik elhinni, hogy annyira egyszerű vagy, hogy meggyőzőnek találod ezeket a cikkeket, amiket linkelsz, azt viszont nem értem, hogy nem jöttél még rá, hogy itt aligha esik hanyatt bárki ezektől a kisiskolás publicisztikáktól, amik dögkút-sötétek, unalmasak és fárasztóak. arra tippelek, hogy valamiféle perverz örömöd leled ebben a szituációban
@Pantagruel: Olyan, mint a kisgyerek, aki mindenre képes, csak hogy a nagyok egy pillanatra odafigyeljenek rá.
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel: Szerintem vannak benne használható információk. :)
orbánbloggá vált ez a kaki...egyszer sem vette át most meg egyszerre többször

brühüyyy

bocs rúdgosd a blog.hu-t
@épészmérnök: Csak még arról nem "rendelkeztetek", hogy azt a fényűző közmunkás-életet hol élje le... Felcsúton?... a Rózsa-dombon?..meglévő irdatlan vagyonával mi legyen? mert azt sajnálnám, ha Janukovics sorsára jutna.
@KÁTÉó53éúétr6:
egy urna lenne a legjobb cink-ből mint ahogy mindíg is cinkelt kártyával baszta át a többieket

és amikor a hamvai benne vannak akkor gyorsnaszáddal lekűldeni a zóceján mélyérs

brühüyyy
@rodeo36: Urnát nem kívánok neki, mert humánus, méltányos vagyok és megelégszem számára az értékarányos 47 ezer forintos fizetéssel egy hajléktalan kalyibában eltöltött élettel. Azt is megengedném, hogy Grazba járjon gyógyulni
@KÁTÉó53éúétr6: miféle irdatlan vagyon? @rodeo36: teljes vagyonelkobzás?

www.miniszterelnok.hu/attachment/0019/18712_vagyonnyilatkozat_2013_orban_viktor.pdf

Nem értelek titeket. Elkoboznátok a ME úrtól azt az 5000 €-nyi megtakarítást? Amit nagy nehezen kuporgatott össze 5 gyerek édesapjaként? Nem vagytok ti rosszhiszeműek és rosszindulatúak? Persze ha önként lemond az ingatlanairól, az ő dolga.

Más. A Mészáros Lőrincek vagyonosodása természetesen nem kerülheti el az igazságszolgáltatás figyelmét.
@Pantagruel:
elolvastam...a kitöltés után bűncselekmény írásos bizonyítéka, bűnjel

annyit azért annyit hozzátennék, hogy Magyarországon élő minden magyar állampolgárnak vagyonbevallási nyilatkozatot kellene tennie 1989 december 1 után szerzett bármilyen jövedelemforrásáról és a jövedelméről, minden igazolatlan akármit elkobozni, azaz, ha a jövedelme nem tette lehetővé a tulajdonlást vagy bérlést akkor elvenni...vitának helye nincs...az állami beruházás címén kapott bármilyen összegről részletes könyvelési kimutatást és ha ...
szóval

előkerülne az a 38000 milliárd forintocska ami ma hiányzik az államháztartásból (külföldi bankszámlákat önkéntes bevallás mint a simon szerencsétlen baromnál mindenkire

brühüyyy

lenne kis mozgás

gyerekek Ukrajnának szüksége van 35 milliárd USD-re május 1-ig nem tudjátok meghitelezni?

mert senki sem ad nikik pénzet csak a füst meg a gyújtogatás volt ...mindenki hallgat a pénzről mint szar a fűben most kiderűl ki is az igaz barátja az ukrán demokráciának

vagy hagyják szerencsétleneket államcsődbe kerülni igaz....szabadok lesznek és annyit finganak az utcán amennyit akarnak

gazdaságuk nincs, termelési fedezete semmiféle hitelnek nincs és máris esedékes 10 milliárd EUR

brühüyyy

olyan szép a demokrácia...mit is lehet belőle főzni? ja? hogy szart fossal? hát evvan
@rodeo36: "Minden magyar állampolgárnak vagyonnyilatkozatot kellene tennie 1989 után"
a mínuszos vagyonnyilatkozattal mit tennél? mert 1989-ben nem volt négymillió szegény ember....
"Ukrajnának szüksége van 35 milliárd USD-re"...és senki nem ad nekik hitelt, még az oligarcha "hazafiak" sem? és az ukrán maffia sem?.....akkor most jön a Rákosi-módszer?
@KÁTÉó53éúétr6:
a mínuszosoktól vették el, tehát azokét helyreállítani...

én arra vagyok kíváncsi -de nagyon- hogy a síálarcos forradalmárok mit fognak csinálni? már van átmeneti (ideiglenes) elnök is...azt a legkönnyebb találni...de ki fog dolgozni és helyreállítani a romokat és termelni a 10 milliárd eurós kölcsön törlesztése már esedékes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a késés pénzbe kerűl...a pénz nem ismeri a forradalmat ott számlák meg szerződések vannak

emléxel mit mondtak a demokráciák a Nagy Imrének 1956 nov 4-én? nem? hát én hallgattam a SZER-t, aszon'ta: LÓFASZ A SEGGEDBE

és meg is kapta

brühüyyy
@rodeo36: de hallgattam, és emlékszem is csakhát a demokráciákban az érdek az elsődleges, ott pedig nem az az érdek, hogy a "bőség kosarából mindenki egyaránt...." világon senkit nem érdekel, hogy a föld pattanásnyi országa helyén luk lesz-e vagy sem....ezért kell nekünk hol erre hol arra nyelvet csapkodni.Ezt Kádár igen hamar felismerte, és ehhez alkalmazkodott....nem is tehetett mást.
@rodeo36: hát igen, nehéz idők járnak a lázadókra. meglátjuk. olvasgatom itt a javaslatod a vagyonelkobzásról. úgy látom, már csak egy lépésre vagy Hammurapi szigorától-bölcsességétől: ha nincs adásvételi szerződésed, vásárlói bizonylatod a tulajdonodról, tolvaj vagy, ki is végeznek. akkoriban (4K éve) is ment a lopás ezerrel.
Miért bántunk egy rendes keresztény embert?
Ja persze,egy ilyen blogon...:))
süti beállítások módosítása