Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.24. 05:32 Fabius

Tőkés László a Fidesz EP listával pettingel

Címkék: erdély tőkés lászló eu választás fidesz ep lista

Aszongya ez a Toró T. Tibor, hogy Tőkés László a Hedonista Párt, akarom mondani a fideszkeresztények párjának EP listáján induljon. Mer'hogy az RMDSZ nem kér se belőle, se a Fidesz kirendelt fiókpárt Erdélyi Magyar Néppárt egyik politikusából sem, így meg fizetés nélküli földönfutó lesz belőle képviselet nélkül maradnak az erdélyi magyarok az EP-ben, tecciktunni? 

Azok az erdélyi magyarok, akik közül a legutóbbi választáson 0,64% gondolta úgy, hogy az EMNP képviselje őket bárhol. 

Milyen szép is, hogy így aggódnak. Már úgy értem Tőkés megélhetéséért és politikus létéért, mert az emlegetett elmúlt választási eredmények alapján attól félni nem szükséges, hogy tényleg képviselet nélkül maradnának az RMDSZ listára szavazó erdélyiek. Így gondban egyedül a megosztás és széthúzás szimbólumává vált, életét a 3 P - pénz, pina, politika - körül pörgető egykori bálvány lehet. 

tőkés3.jpg

 

 Tőkésnek ha valamikor, akkor most minden fillérre szüksége van. A hűtlen volt püspök a ronda válás után egy attól is rondább vagyonmegosztási per elé néz. Pedig amekkora gavallér úriember a százszor megcsalt, nyilvánosan megalázott Edit asszonytól nem követeli az egész vagyont, csak a négyötödét. Mondjuk amíg módja volt sem osztozott a családdal az uniós fizetésen, mert: "feleségének nincs erkölcsi alapja ezt elvárni tőle." Most aztán új asszony, új gyerek, új család felállásban csak reméljük, hogy az egykori despota feje lágya benőtt, juttat kicsit haza is a lovettából, és ha az új menyecske se bírja jobban a gyűrődést a réginél, akkor beéri megint egy "a szekusok átmosták a zagyát" -ozással, és nem esik át szegény egy vak komondoron. 

Mi lesz a sorsa, ha Viktoron múlik? Szerintem beveszik az EP brancsba annak ellenére is, hogy a partiumi királycsinálás elbukásában jókora része volt a gatyájában hordott nyughatatlan pénisznek, a mohóságának és túlzott ambícióinak. Az ilyesmit Viktor atyuska nem szokta honorálni, de a pártban ahol Pálffyban és nem Malligandban fokolják a szeszt, a házastársi hűséget dajcstomiban mérik, ott helye lehet egy ilyen kivénhedt szoknyapecérnek is. 

Hacsak....

Hacsak nem fogja félázsiai vezératyuska a külhoniak miatt elveszteni a neki felépített személyes játszóteret amit Magyarországnak hívnak. Mert akkor éktelen haragjában először hatfelé tépi az ilyen Toró Té féléket, de menekülhet Tőkés is ahogy a lába bírja. Erre pedig a legutóbbi választási eredményeket elnézve van némi esély, ha nem is túl sok. Azt nem hiszem, hogy Gyurcsányt és az összesített baloldalt annyira megszeretik, hogy rájuk szavaznak. De azt elképzelhetőnek tartom, hogy Orbán győzelmét sem kívánják annyira, hogy érte egy kisujj mozdításnyit is tegyenek. Akkor pedig nem Tőkés lesz az egyetlen, akinek ugrik a pénz, pina, politika jó hosszú időre. 

 

441 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr505829022

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.24. 10:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de jó ez a játék, ugye nem zavarok vele senkit
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaj, má'. Ne fáraszd magad! Gondolj bele, április hetedikén szépen összepakolsz, oszt' otthagyod azt a rakás xart. Ha gondolod.
Ez a nyomorult meg ott fog megrohadni, a csúti Rámszesz seggén, mint betyárkörte. A zemúttnyóccévről fog hadoválni tovább!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Miniszterelnők Úr! Tiszteletteljes kérdésem lenne, hogymitől növekedett Ön és közvetlen családtagjainak a vagyona 15 év alatt 500milliárd forinttal?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ugyan csicska! Ne humorizálj, gyengébb vagy Fábrinál is...
Megyugtató látni, hogyan be vagytok fosva a többi bolsevik haveroddal együtt a a hatalomért ésa mutyikért. Nekem olyan olyan nap lesz, mint a többi, legfeljebb másnap megkezdem a külföldi munka keresését. Neked viszont a bukta után ezzel a komoly intellektussal a közmunka is kihívás lesz. Van az úgy, hogy sötét vagy...
Tényleg! Azt vágja mindenki, hogy az elmúlt 4 napban 2szer futottam bele abba a fenyegetésbe, hogy figyelik a blogokon a kommenteket, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett hitelrontásért bíróság elé citáljanak olyanokat, akiknek kellemetlen kérdése van a nagy Ő és csapata felé?
@miva?: emiatt megjegyzem, hogy nem állítom azt, hogy a Miniszterelnök úr egy mocskos közokirathamisító adócsaló, csak ez a véleményem, továbbá az 500milliárd forintról hallomás útján szereztem tudomást egy tömött villamoson, és véleményem szerint igaz is lehet, bár bizonyítani nyilván nem tudom.
@miva?:
Ramélem vágják az ilyen aljanépek, hogy a nyilasházmesteres tempóval kinyalhatják a ... nem, a seggemet nem, de a moslékosdézsát a koca előtt igen!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: után! boli, megőrültél?! ha a koca nem eszik jól, még nem jön össze a Terv!
@miva?:
Honnan a zsé?
Valld be! :)
Nyerted lottón, mint az a fideszgyík, vagy leesett, mint a coci almajomnak...
@miva?:
Majd ez meghágja, a Pártért!
Ennyit igazán...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: milyen zsé? Tényleg érdekel, mert nagyon kellene már nyílászárót cserélni, oszt ezek szerint itt ülök a vagyonon ;)
@miva?: hol futottál ilyenbe? én (és ha jól emlékszem Fűegér is) szeretnék egy ilyen vegzatúrába belefutni - tökéletes jogalap lenne a politikai menekültstátuszhoz a hanyatló nyugaton
belgabela a fotelforradalmáron ma

idemásolom
belgabela 2014.02.24. 13:37:06
@Sírköves Slomó: Csak nehogy a bíróságon kellejen bemutatnia! Ma már itt is el lehet követni a nagy nyilvánosság előtti becsületsértést. És úgy tudom, van is aki figyeli.
@miva?:
Azt az ostoba eccerit nem kéne... valami kis jogász pöcsköszörű gondolom, nem volt rég rendes nemi élete, az sztk-ban már kikezelték a .....ól és nem érti miért kerülik mosolyogva... ciki, na... lehetett volna rendes ember is, de neki jogásznak kellett lennie... :)
@miva?:

"2szer futottam bele abba a fenyegetésbe, hogy figyelik a blogokon a kommenteket, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett hitelrontásért bíróság elé citáljanak olyanokat, akiknek kellemetlen kérdése van a nagy Ő és csapata felé? "

Alig várom a szerdát, hogy teszteljem Dzsonin a Lézerblokkolós, 18 milliós Költségtérítésű Táskahordozón, Aki Annyit is Ér Mint egy Halált Okozó Felbújtó Svájci Bankszámlás Nem Offshore
@miva?:
Ahelyett, hogy stadionra adakoznál... ááá... te se vagy ner kompatibilis...
@mattüveg: morcos lesz a lelkem

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egészen komolyan ezért kezdtem újra a Személyiségpszichológia olvasását, pedig mikor vizsgáznom kellett belőle megfogadtam, hogy soha elő nem veszem.

Szerintem néhány tudományág számára aranybánya ez a blogélet, mindenesetre más nyelven nem igazán jellemző az ilyen lealjasult trollizmus. Már amennyire én beleakadok.
Nincs trollhunter felhasználó? Fohászkodjunk elalvás előtt az eljöveteléért! Jó éjt!
@parti_giano: Liberális Újságíró Barátaim! Vegyétek már észre, hogy kettős mércével mértek! Amikor azt hiszitek, hogy az ukrán demokratikus ellenzéket támogatjátok, egyoldalú híradásaitokkal banditák, fasiszták, újnácik hatalmának elfogadtatását propagáljátok! Miközben a nyugati tőke és a fegyverek (!) behatolásához készítitek elő a terepet, lassan olyan helyzet alakul ki, amelyben Oroszország geopolitikai érdekei forognak kockán. Akkor ugyan majd lehet ismét szörnyülködni, de lássátok be, ha ez bekövetkezik, amint erre a sokat tapasztalt amerikai diplomata, maga Kissinger figyelmeztetett, az orosz medve sem fog tovább ölbe tett mancsokkal ülni. Tényleg ez kell nektek?

bekialtas.blog.hu/2014/02/20/ukrajna_kettos_mercevel_mer_a_mediank

Még jó, hogy Ukrajnában véget ért a korrupt oligarchák uralma

jobbegyenes.blog.hu/2014/02/24/meg_jo_hogy_ukrajnaban_veget_ert_a_korrupt_oligarchak_uralma

A történetnek persze még koránt sincs vége. Moszkva sem fogja hagyni, hogy az Ukrajnában élő oroszokat basztassa a megújult, demokratikus Ukrajna, csak legyen vége a műsornak Szocsiban. Az ország helyzete sem fog ettől megjavulni, Timosenko, a Szvoboda, az UDAR ugyanúgy egy gőzölgő szarkupaccal fog farkasszemet nézni, ahogy Janukovics is tette. Azzal a különbséggel, hogy valahogy majd le kell fegyverezni a nyugati országrészen grasszáló, éppen csak nukleáris fegyverrel nem rendelkező nacionalista, sokszor újnáci szabadcsapatokat is. Utóbbiak nem a diszkurzív demokrácia elvei iránti elköteleződésükről ismertek, csak hogy a macchiato-demokraták újra meglepődjenek.

www.tutiblog.com/2014/02/taszos-noobok-es-demokracia-ovezet.html
@parti_giano: "Az események farvizén az ukrán Szvoboda nevezetű párt evickélt egy ideig ügyesen. Jellemző módon az Ukrajnába látogató amerikai szenátor elolvadt attól, hogy ez „szabadságot” jelent, meg is simogatta a pártvezető fejét. A Szvoboda Ukrajna hivatalos szélsőjobboldali pártja, viszonylag komoly bázisokkal Nyugat-Ukrajnában. A Jobbik hozzájuk képest emberi jogi mozgalom. Elsősorban az oroszokat utálják, de ha már van ott némi magyar, ruszin, és zsidó is, hát annyi baj legyen. Nem is késlekedett a Janukovicstalanított új törvényhozás, azonnal eltörölte azt a nyelvtörvényt, amely a kisebbségeknek garantálta a nyelvhasználatot. Ez volt a legfontosabb lépés, bár kíváncsi volnék, hogyan magyarázzák ezt a lelkes liberálisok: nyilván a kisebbségi nyelvhasználat volt az alfája és omegája a Janukovics-diktatúrának. Most aztán lesz majd demokrácia!"

Ja és jó reggelt Mekkén és nagyondemokraták, aki néhány napja még cukorkát osztogatott az ukrán eunáciknak.
Azonnali segélyt küld Ukrajnába az izraeli székhelyű Zsidó Ügynökség a zsidó intézmények védelmének megerősítéséhez - közölte a Maariv című izraeli napilap hétfőn. Érdekes pálfordulás, hiszen a Haaretz nevű zsidó lap vasárnap még a putyinista kijevi rabbi uszításának nevezte, hogy a "forradalmárok" miatt veszélyben lehetnek a lázadók által uralta területeken élő zsidók, és csak azért műretteg, hogy neonácinak állítsa be a tüntetőket.

Nem várt mellékhatás: Izraelbe "menekítenék" az ukrajnai zsidókat

www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/segelyt-kuld-zsido-ugynokseg-ukrajnaba-helyi-kozossegek-vedelmenek-tamogatasara
@miva?:
Vonzuk a kretén pártseggnyalonc trollokat? Bennünk lesz a hiba!
Itt van ez a szerencsétlen gábris gyerek is, egyre jobban becsúszik a narancsbolsevik párt és orosz csicskáztatóik seggébe. És élvezi!!! :@
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát, ahogy elnézem az EU és az amcsik sokkal jobban becsúsztak az ukrán eunácik sovén seggébe.:)
@vitéž munkášőr:

Elfelejtettem, ezért e lenti
@mattüveg: mutat a fentire
@mattüveg:
Bajszos népünk győzni fog!
A Rezsiharcos indulót várom már. Ahogy Ákos átszövegezi a Fel vörösök, proletárok c. örökbecsűt, hisz egész kormányunk fejből fújja...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Olyan vagyol! Meglátod, jó lesz neked, amikor nem lesz villany! Mikor nem lesz? Este! Lássad, hogy nincs! Meg gáz, na az se nem lesz, mer' ha így megy tovább, a Gazprom el fogja zárni az ukrán csapot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábrish. Tudod, olyan felemelő, hogy most a dzsobboldal hirtelen orbitálisan nagy orosz barát lett, és a geopolitikai érdekeit védi. Bezzeg anno még gyufe puliját is kivégezték volna, mert hagyta Putyin simogatását. A rohadt, bolhás dögje.
Talán hagyni kéne, hogy Ukrajna maga rendezze a dolgait, szedje rendbe magát, és majd a konszolidálódó politikai rendszer hozta döntéseket kell szemügyre venni. Ugyanis, ha nem tűnt volna fel az okosoknak, éppenhogy elkerültek egy polgárháborút. Ilyenkor nem mindig a józan belátás hozza döntéseket.
@nincs_itt:
Hiába! A rettenetes makói gázmező csak kiaknázásra vár, csak titkolják! Essetunni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
@nincs_itt:
Én egy jóindulatú fráter vagyok, ezért teljes szívből kívánom, hogy Észak-Korea fényei ragyogjanak kormányunk felett az örökkévalóság végéig:

index.hu/tudomany/2014/02/24/hova_tunik_ejjel_eszak-korea/
@Bakter:
Nem értitek... ott komoly környezetvédelem és energistakarékosság van.
Majd Piktorék adnak el nekik paksi vellanyt! Essetunni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hülye vagy. Gázmezők? A lófaszt. Koranyáron betakarításra kerülnek keskeny antianyagcella-mezőinek micromacroenergiatobozai, melyek egy Sokol rádió hátuljára gumizott laposelemméretű egységgel képesek lesznek ellátni egy 100 ezres nagyváros energiaigényét. 4 millió évig.
Azért ez az ember megér 1 misét!Hagyni kellene, mert aki hozzáér annak a keze sz@ros lesz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na figyu, meggyötört Háccsó Hátasztáni pógár!
Erre vajatok gombot, adott a Stöpszli 5000 négyzetméter fődet, használatba 50 évre ingyen.
1 hektár azaz 10.000 négyzetméter termőföld ára 2012-ben 670.000,-Ft volt, ugyi a Rámszesz adott fél hektárt, ami 335.000,- Ft erre építettek sok MILLIÁRD forintból egy "stadiont".
Ahogy azt, Kohn nagybácsim mondaná: "Ügyes!!!"
Na kijahüje?
@Bakter: Biztos vagy benne, hogy elkerülték? :(
@nincs_itt:
Ugyan... ki is lehet azt sajátítani, pláne ha azt csalárd szándékkal adták... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én csak annyit írtam, hogy hasonlítsuk már össze janukovics ingatlanát merkelével. tegyük ezt meg az ukrán és a német gazdasággal. ahol az ukránok éppen 35 milliárd dollárra ácsingóznak. közben meg elgondolkozhatsz azon, hogy a nagyszerű putyin mennyit rabolt el saját országától (ugye az a szerény kis jacht, ami kiderült). aztán viheted vonádnak a vazelint, mert széttárt farpofával nyit keletre.
@Bakter:
Igaz! Széles ettárs lapít a celláival... pedig neki is elkelne egy...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most látszólag igen.
Hogy a jövőben mi lesz, az más kérdés.

De ha szerinted még nem kerülték el, akkor az a megint csak fenti meglátásom igazolja: a polgárháború fenyegetésében hozott döntéseket nem a józan belátás mozgatja.
Vona nyílt levele Rogán Tonyónak. :)

Tisztelt Rogán Antal úr! Tisztelt frakcióvezető társam!

A múlt héten Gyöngyös polgármestere, Faragó László úr aláírta a képviselő-jelölti ajánlóívemet. Erre Ön, mint a Fidesz frakcióvezetője azt nyilatkozta: ez volt Faragó úr utolsó dobása, ilyet nem lehet tenni, és nem fogják támogatni őt legközelebb a választásokon.

Engedje meg, hogy röviden megvilágítsam a történteket, hiszen átgondolatlan mondatai minden kétséget kizárólag csak információhiányból fakadhatnak. Képtelen lennék elhinni, hogy egy olyan elkötelezett demokrata, amilyen ön, így gondolkodik. Szeretném önt hozzásegíteni, hogy tévedését belássa, és megkövesse a város polgármesterét.

1. A választójogi törvényt, amely lehetővé teszi, hogy egy állampolgár több jelölt indulásához is hozzájárulhasson aláírásával, nos, szeretném emlékeztetni: ezt önök hozták. Ön személy szerint többször érvelt az Országgyűlésben ennek az intézménynek a nagyszerűsége mellett. Ugye nem változott meg az álláspontja azóta? Éppen ön lenne az első, akinek nem tetszik a fideszes gyakorlat?

2. Az, hogy valaki több jelöltnek is aláír, egyáltalán nem jelenti, hogy bármelyikre szavazni is köteles. Faragó László polgármester úr támogatta a Fidesz jelöltjének az ívét is. Én speciel ezért semmi rosszat nem érzek iránta, sőt, tisztelem, hogy polgármesterként igyekszik a pártpolitika fölé emelkedni. Hogy melyik jelöltre fog szavazni? Én nem tudom. Nem is kérdeztem. Ön esetleg tud erről valamit? Ha igen, ne mondja el, mert nem érdekel. Ezt én a polgármester úr magánügyének tartom, és bármi is legyen az álláspontja, azt tiszteletben tartom. Ez már nem a kommunizmus, ugye?

www.facebook.com/vonagabor/photos/a.10150160184994623.341499.247920204622/10152342355564623/?type=1&stream_ref=10
@parti_giano:
Pfúújjjj... csak mert buzeránsok, még nem kell reklámozni őket. Ennyire ne légy toleráns.
@parti_giano: Én erősen gondolkodok, de látom téged ez a veszély nem fenyeget a feltárt pikáns "forradalmi" részletek ellenére sem. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Cellát nekik? Nem! Az túl bonyolult. Tudok egyszerűbb megoldást.
Sziget. Partján aknazár. Azon túl nagyfeszültségű kerítés. A vízben krokodilok. A túlparton böjtön tartott oroszlánok. Ezek mögött hozzám hasonló barátaik géppuskával. Na, aki közülük innen meglép, az megérdemli, hogy szomjan haljon a sivatagban.
@Orica Középföldi:

Az ukránokról jutott eszembe, valamikor nagyon régen hallottam, vagy olvastam - már nem tudom.
Üdítő álmokat, jó éjt!
.

Dutka Ákos: Ember és Magyar
Ady kérdezte sorsa éjjelén:
Lehet-e az ember, ember és magyar?
Feleltek ti bátor, szent fiúk
Lássuk: A világ most velünk mit akar?
Vagyunk egy szálig elszánt emberek
Kiket tiporni tovább nem lehet
Ha kell még én is veletek halok
Ha engedtek Ti szent fiatalok.
Öt nap, s öt véres szörnyű éjszaka
A csillagokba írta szent nevetek.
Köszönöm néktek drága, szent fiúk,
hogy visszaadtátok a csüggedő hitet
S a barikádok hunyó szent sugarainál
Adynak kiáltsuk szabadon ma már
Mit az ég falára vérrel írtatok
Emberek vagyunk, újra magyarok.
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jaj. Gábrish. Ez olyan, de olyan szép levél lenne, amihez foghatót még Rómeó sem írt Julisnak. Lenne! Ha miszter Vona egyébként nem smúzolna ölég soxor azokkal a gazemberekkel, akiket most ostoroz, mint egy sértett, hisztis domina.
Ugyanannak az oszlopnak a két oldalára kötném ki őket rokkánnal. Két hétre. Ezalatt négyszemközt megbeszélhetnék ezt az ajánlási malőrt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az túl végérvényes. Én megadom nekik a reményt. Úgy, mint ők nekünk - hogy jövőre jobb lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod mi pikáns? az, hogy nem érted, mi különbség van egy nyugati konzervatív politikus és ukrán oligarcha között, hívják azt janukovicsnak, timosenkonak, putyinnak.
@parti_giano: Hát Mekkén, Nuland már biztos tudja amikor az ukrán eunácik buksiját simogatja. :) Most meg készül hozzájuk Ashton is pénzt adni a remek munkáért. :)

Arról már nem is beszélve, hogy a baloldali és liberális oldalon egyelőre még nem tudták feldolgozni, hogy ilyen hamar kiderült: nem csak a király meztelen, hanem a lázadóvezér is. Még megy a bizonyítványmagyarázás... "Á, nem is olyan rossz... lesz ez még jobb is.. etc." Egyszerre komikus és tragikus.
@miva?: "Azt vágja mindenki, hogy az elmúlt 4 napban 2szer futottam bele abba a fenyegetésbe, hogy figyelik a blogokon a kommenteket, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett hitelrontásért bíróság elé citáljanak olyanokat, akiknek kellemetlen kérdése van a nagy Ő és csapata felé?"
@épészmérnök: Pepe papa nekem is sokszor eszembe jutott a napokban...

...érdekes, így is lehet(ne. csak sajnos nem tolonganak a követői)
@épészmérnök: A fentihez a bulvársajtónak megvannak a jól bevált megoldásai. Soha ne állíts, hanem kérdezz: szörnyülködj, hogy emberek miket beszélnek, és reméld, hogy nem igaz. Háborodj fel, hogy csúnyát mondtak arra a drága emberre. Ésatöbbi.
@Bakter: @parti_giano: csak tudnám, hogy miért zabáltatjátok... :-(
@épészmérnök:
Azt, hogy gebedjenek meg, mert utolsó tolvaj csürhe ez a sok kis bolsi, azt azért szabad mondani?
Nem?
Akkor csak gondolom... :-)
@épészmérnök:
Hallottuk, de mi sem hisszük el, csúnya pletyó csak, minden alap nélkül...
@miva?: " nem állítom azt, hogy a Miniszterelnök úr egy mocskos közokirathamisító adócsaló, csak ez a véleményem" - nem jó. Ezt inkább így kellene:

Szó sem lehet arról, hogy azt állítsam, miszerint a Miniszterelnök úr közokirathamisító. Fel sem tételezem továbbá, hogy adócsaló. A Miniszterelnök úr csakis tisztességes úton szerezhette azt az ötszázmillió forintot, amelyhez a fizetésén felül jutott.

Valahogy így.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Azt, hogy gebedjenek meg, mert utolsó tolvaj csürhe ez a sok kis bolsi, azt azért szabad mondani?
Nem?
Akkor csak gondolom... :-)"

Vannak elvetemült egyének, akik azt kívánják a drága Miniszterelnök úrnak, hogy dögöljön meg cipőben, mert egy ócska, kibaszott gengszter. Ejnye, bejnye. Miféle emberek vannak... Ez a rosszhiszeműség...
Soha nem ereszkednék le arra a szintre, hogy a Tisztelt Miniszterelnök Urat elküldjem a jó kurva édesanyjába!
Rendes magyar embernek meg sem fordul a fejében, hogy a Drága Miniszterelnök Úr egy korrupt, simlis, tenyérbemászó alak. Aki mégis úgy gondolná, hogy százötven év börtön minimum kijár neki, fegyházban, az szerintem túloz!
sztem akasztások lesznek a stadionokban...

soha nem volt hitvány kormánya van az országnak...
@épészmérnök:
Azért arra is gondolnék... meg a nem is maffia típusú gyakorlatukra.
Don Sintér se olyan...
@vitéž munkášőr:
Nerrenforradalmár vagy! Különben is, a gyurcsányésabajnaiahibás!
Essetunni...
Na...
UD Zrt jogutód nélküli nem is utódja és annak nem is alkalmazásában álló szakemberek minősége is romlik?

m.index.hu/belfold/2014/02/24/valasztas14/
döncsd a tőkést ne síránkozz !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: inkább leszek émúttnyóccéves nerrenformár, mint habzó szájú nertyituski ;-)
@épészmérnök: "Aki mégis úgy gondolná, hogy százötven év börtön minimum kijár neki, fegyházban, az szerintem túloz!"

Ez így van. Ne felejtsük el, hogy már negyedévszázada aktív részese a magyar politikának. Elévülhetetlen érdeme, hogy az ország ma ott tart, ahol. Orbán kivételes teljesítményéhez teljességgel _méltánytalan_ a börtönbüntetés, akár csak valami képlékeny erkölcsi talapzatra támaszkodó vágy-vezérelt gondolkodás jegyében.

Jóval méltányosabb egy - teljesítményarányos - FIX ÖSSZEGŰ ÉLETJÁRADÉK - a politikai életből való távozása után, érdemei elismerése mellett, illetve ennek részeként.

Egy kivételes, magától értetődően unortodox összegre gondolok, amelyből ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon.

Figyelembe véve, mi mindent tett az országért a Miniszterelnök Úr, és hogy mennyire ért ügyes-bajos dolgainak igazgatásához, életjáradékként fizetendő összegként a politikája, közelebbről a "mi Gyurink", azaz Matolcsy Úr által meghatározott 47 ezer forint volna méltányos.

Úgy vélem, ez jár neki.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Még egy 3 éves bölcsis is tudja, hogy úgy hallgatnak le, hogy kurvára nem tudsz róla. Persze, bugyborékoló hangok a telefonban Kerék-Bárczy Szabolcskám. :)
@Pantagruel: Kedves Uram, mivel magam is hajlok a nagylelkűségre, ezért az Ön kiváló, hibátlan logikával brillírozó okfejtését követően csaknem arra jutottam, hogy egyet kell értenem Önnel.
Azonban - ismerve a Miniszterelnök Úr nagylelkűségét, és önzetlenségét, javasolnám, hogy az Ön által javasolt életjáradékot Kedves Vezetőnk ajánlja fel jótékony célra, ehelyett legyen számára biztosítva a közmunkában való részvétel, a törvényes járandóság és munkafeltételek figyelembe vételével.
Maradtam tisztelettel.
Más.
Szabó Rebeka a Facebook-on üzeni:
"Közhírré tétetik, hogy a mai napon 1907 darab, az én jelöltségemet támogató aláírás leadásra került a vecsési jegyzői irodán! A képeken a boldog és kissé fáradt jelölt és boldog és kissé fáradt kampányfőnöke látható. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki segített gyűjteni, és aki aláírta az íveket! És azoknak is köszönöm, akik jelezték aláírási szándékukat, de akikhez esetleg nem jutottunk el. Az ívenkénti 50 ezer forintos büntetési tétel és az ívek korlátozott száma egy kicsit nehezítette az aláírások teljes körű begyűjtését, de a fenti eredményből is látszik, hogy sok elszánt aktivista és sok lelkes választópolgár azért megtalálta egymást. Akkor innen folytatjuk, már csak egy ugrás a kormányváltás! :)"
@épészmérnök:
A váteszkedés reméljük még jobban megy... bár a jelenlegi állás szerint be sem fognak jutni a parlamentbe.
TASZ videó arról, hogy hogyan lejt a pálya a fidesznek:
www.youtube.com/watch?v=2FYlg3rSI3s
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért az megmosolyogtató, hogy itt kampányolsz ukrán ügyben egy olyan ellenzéknek, amelyik egyfelől látja mi van, lát téged is, látja a pártodat, másfelől viszont egyelőre a saját országának ügyeibe se nagyon tud beleszólni, nemhogy Ukrajnáéba vagy Oroszországéba... minek is akarsz meggyőzni itt bárkit bármiről? nehezemre esik elhinni, hogy annyira egyszerű vagy, hogy meggyőzőnek találod ezeket a cikkeket, amiket linkelsz, azt viszont nem értem, hogy nem jöttél még rá, hogy itt aligha esik hanyatt bárki ezektől a kisiskolás publicisztikáktól, amik dögkút-sötétek, unalmasak és fárasztóak. arra tippelek, hogy valamiféle perverz örömöd leled ebben a szituációban
@Pantagruel: Olyan, mint a kisgyerek, aki mindenre képes, csak hogy a nagyok egy pillanatra odafigyeljenek rá.
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel:
@Pantagruel:
egyetértésem jeléűl de kiegészítva azzal, hogy teljes vagyonelkobzás tőle és a teljes családtól is, maradjanak meg annál a "vagyonnál" amivel 1985-ben rendelkeztek és éljenek abban, persze kötelezően, az első 47000 forintot akkor folyósítsák számára, amikor már ott lakik ahol 1985-ben állandó jelleggel bejelentve

köszönettel

brühüyyy
@Pantagruel: Szerintem vannak benne használható információk. :)
orbánbloggá vált ez a kaki...egyszer sem vette át most meg egyszerre többször

brühüyyy

bocs rúdgosd a blog.hu-t
@épészmérnök: Csak még arról nem "rendelkeztetek", hogy azt a fényűző közmunkás-életet hol élje le... Felcsúton?... a Rózsa-dombon?..meglévő irdatlan vagyonával mi legyen? mert azt sajnálnám, ha Janukovics sorsára jutna.
@KÁTÉó53éúétr6:
egy urna lenne a legjobb cink-ből mint ahogy mindíg is cinkelt kártyával baszta át a többieket

és amikor a hamvai benne vannak akkor gyorsnaszáddal lekűldeni a zóceján mélyérs

brühüyyy
@rodeo36: Urnát nem kívánok neki, mert humánus, méltányos vagyok és megelégszem számára az értékarányos 47 ezer forintos fizetéssel egy hajléktalan kalyibában eltöltött élettel. Azt is megengedném, hogy Grazba járjon gyógyulni
@KÁTÉó53éúétr6: miféle irdatlan vagyon? @rodeo36: teljes vagyonelkobzás?

www.miniszterelnok.hu/attachment/0019/18712_vagyonnyilatkozat_2013_orban_viktor.pdf

Nem értelek titeket. Elkoboznátok a ME úrtól azt az 5000 €-nyi megtakarítást? Amit nagy nehezen kuporgatott össze 5 gyerek édesapjaként? Nem vagytok ti rosszhiszeműek és rosszindulatúak? Persze ha önként lemond az ingatlanairól, az ő dolga.

Más. A Mészáros Lőrincek vagyonosodása természetesen nem kerülheti el az igazságszolgáltatás figyelmét.
@Pantagruel:
elolvastam...a kitöltés után bűncselekmény írásos bizonyítéka, bűnjel

annyit azért annyit hozzátennék, hogy Magyarországon élő minden magyar állampolgárnak vagyonbevallási nyilatkozatot kellene tennie 1989 december 1 után szerzett bármilyen jövedelemforrásáról és a jövedelméről, minden igazolatlan akármit elkobozni, azaz, ha a jövedelme nem tette lehetővé a tulajdonlást vagy bérlést akkor elvenni...vitának helye nincs...az állami beruházás címén kapott bármilyen összegről részletes könyvelési kimutatást és ha ...
szóval

előkerülne az a 38000 milliárd forintocska ami ma hiányzik az államháztartásból (külföldi bankszámlákat önkéntes bevallás mint a simon szerencsétlen baromnál mindenkire

brühüyyy

lenne kis mozgás

gyerekek Ukrajnának szüksége van 35 milliárd USD-re május 1-ig nem tudjátok meghitelezni?

mert senki sem ad nikik pénzet csak a füst meg a gyújtogatás volt ...mindenki hallgat a pénzről mint szar a fűben most kiderűl ki is az igaz barátja az ukrán demokráciának

vagy hagyják szerencsétleneket államcsődbe kerülni igaz....szabadok lesznek és annyit finganak az utcán amennyit akarnak

gazdaságuk nincs, termelési fedezete semmiféle hitelnek nincs és máris esedékes 10 milliárd EUR

brühüyyy

olyan szép a demokrácia...mit is lehet belőle főzni? ja? hogy szart fossal? hát evvan
@rodeo36: "Minden magyar állampolgárnak vagyonnyilatkozatot kellene tennie 1989 után"
a mínuszos vagyonnyilatkozattal mit tennél? mert 1989-ben nem volt négymillió szegény ember....
"Ukrajnának szüksége van 35 milliárd USD-re"...és senki nem ad nekik hitelt, még az oligarcha "hazafiak" sem? és az ukrán maffia sem?.....akkor most jön a Rákosi-módszer?
@KÁTÉó53éúétr6:
a mínuszosoktól vették el, tehát azokét helyreállítani...

én arra vagyok kíváncsi -de nagyon- hogy a síálarcos forradalmárok mit fognak csinálni? már van átmeneti (ideiglenes) elnök is...azt a legkönnyebb találni...de ki fog dolgozni és helyreállítani a romokat és termelni a 10 milliárd eurós kölcsön törlesztése már esedékes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a késés pénzbe kerűl...a pénz nem ismeri a forradalmat ott számlák meg szerződések vannak

emléxel mit mondtak a demokráciák a Nagy Imrének 1956 nov 4-én? nem? hát én hallgattam a SZER-t, aszon'ta: LÓFASZ A SEGGEDBE

és meg is kapta

brühüyyy
@rodeo36: de hallgattam, és emlékszem is csakhát a demokráciákban az érdek az elsődleges, ott pedig nem az az érdek, hogy a "bőség kosarából mindenki egyaránt...." világon senkit nem érdekel, hogy a föld pattanásnyi országa helyén luk lesz-e vagy sem....ezért kell nekünk hol erre hol arra nyelvet csapkodni.Ezt Kádár igen hamar felismerte, és ehhez alkalmazkodott....nem is tehetett mást.
@rodeo36: hát igen, nehéz idők járnak a lázadókra. meglátjuk. olvasgatom itt a javaslatod a vagyonelkobzásról. úgy látom, már csak egy lépésre vagy Hammurapi szigorától-bölcsességétől: ha nincs adásvételi szerződésed, vásárlói bizonylatod a tulajdonodról, tolvaj vagy, ki is végeznek. akkoriban (4K éve) is ment a lopás ezerrel.
Miért bántunk egy rendes keresztény embert?
Ja persze,egy ilyen blogon...:))
süti beállítások módosítása