Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.19. 09:32 Fabius

Az összefogáson túl is van élet

Címkék: zugló horváth andrás választás 2014 TESZ

Csuhaj. Egy csapásra megoldódni látszanak a bizonytalan zuglói szavazók gondjai. Papcsák és az összefogás embere Tóth Csaba mellett úgy vágytunk egy érdemes jelöltre, mint egyszeri smasszerek a rácson túli kiéhezett, vonzó csomagolású pinára. Aztán egyszer csak, hogy, hogynem megkaptuk az áfacsalás bilit izomból felrugdaló Horváth András személyébenaki mellett az ügyeikkel címlapokat megjárt jelölttársai máris jókora hitelességi hátrányban vannak. 

horváth zugló.jpg

Szeretnék azzal tetszelegni - legalább önmagam előtt, hehe - hogy a morálisan ingoványos lator vs korrupcióellenes valaki modell ötlete az én fejemből pattant ki - igaz, Szabó Rebekára gondoltam akkor - de végül is teljesen mindegy hogy született a döntés, mi zuglóiak mindenképpen örülünk neki. 

Én már azt sem értettem, hogy a kerületi Fidesz támogatását is elvesztő, alantasain keresztül zsarolási és korrupciós ügyekbe keveredő Papcsákot milyen logika alapján gondolta újra képviselőnek állítani a Fidesz. De legalább ennyire nem értettem, hogy összefogásék mitől gondolták esélyesnek bármire a sajátjait is felrugdosó TóCsát? Mitől kellett volna nagyobb demokratának és jobb képviselőnek tartani egyiket a másiknál, mikor egykutya a kettő, és még ebben a viharos ciklusban is megesett, hogy ugyanazt a holdat ugatták

Összefogáséknak nem esett le, hogy ez így nem fog menni, csak ránk erőltették Mesterházy EMC Consulting barátját. Plusz, ha ez nem lett volna elég, az esélyeket tovább rontották a Simon üggyel. Az még csak rendben is volt, hogy ezúttal villámgyorsan likvidálták a pártból a bebukott vízfejet, de aztán csak a semmi lett, meg ez:

simon.jpg

A Fidesz - ne hülyítsük egymást azzal, hogy a cöfcivilek - üres kapura játszik, mert a bénakacsák miatt megteheti. A Simon ügy "magánemberesítése" kapitális hiba volt, mert egyébként sem, de egy kampányban különösen nem lehet aszondani: nem érdekel minket honnan lett a titkos számlás negyedmilliárd. Ha ennyi az üzenet ami eljut az emberekhez akkor magatokra vessetek. Tudom, hogy dehát az offsórgáz meg a satöbbi sokkal nagyobb összeg, de azzal a sárral majd a kormánynak kell elszámolni, nem nektek kell(ene) takarózni vele. Ha ennyi az összes amire futotta,akkor magatokra vessetek, mert ez nem a kormányváltáshoz, az "aligvalamihez" is kurva kevés. 

Így meg, ha egy korrupciós ügyekre kihegyezett kampányban jön egy ember, aki minden hadakozás és elhallgatás ellenére igyekszik keresztülvinni a maga igazát az ország érdekében, akkor azt az embert támogatni fogjuk. Hisz nélküle csak faszt rajzolnánk vagy el se mennénk szavazni. Legyen legalább egyvalaki a következő országgyűlésben, aki tényleg tenni akar valamit a mindenoldali korrupció ellen. 

Horváth András, kitartást és sikereket, légy a képviselőnk! 

 

 

255 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr155821925

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.19. 10:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Összefogásnak ki kell hátrálnia Tóth Csaba mögül és beállni Horváth mögé. Akár nem hivatalosan, úgy is, hogy egyszerűen visszaléptetik a saját jelöltet és felkérik a szavazókat Horváth támogatására.

Amúgy jön még egy ciklus Papcsák.
@Fabius: azert azt hozza tennem, egyedul abban a disz parlamentben semmire nem fog menni, ez is egy szepseg tapasz a szaron, de a lenyeg semmit nem fog valtozni. Na ezert kellett volna lecserelni tocsat, de ahogy mondod elbasztak az egyuttben.
"Horváth András, kitartást és sikereket, légy a képviselőnk! "

Úgy legyen.
jó hir! de miért kellett lemondani egy nyerhető körzetről az összefogásnak? na ezért nem tudom eldönteni, hogy a szocik (mesterházy) ennyire nem látnak a pályán, vagy csak nem akarnak választást nyerni?
petshnig mária zita, most mondja: ezt a szemetet a fidesznek kell eltakaritani... a 2/3 megakadályozása a reális cél...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: valóban, függetlenként, frakció nélkül nem tud akkora eredményt elérni, ha bejut. de fab és a zuglóiak egy része nyugodt szívvel ikszelhet. na meg az is kérdés, hogy horváth beállt volna-e az összefogásba? szerintem nem.

ezt linkelted már? egy kimondottan jóra sikerült index videó:

index.hu/video/2014/02/19/utolso_rezsiforum/
Mindenhova egy Horváth Andrást!

Ezt az embert mindenképp be kell védeni, és erre a legjobb módszer, ha bekerül képviselőnek.

Kíváncsi vagyok, akkor hogy tartanak majd nála házkutatást... :-)
@Blázser Bozsó: ha mindenhol lenne egy horváth... máshol tartana ez az ország.
@parti_giano:
azt az utolsó hozzászólót azt ütném, amíg mozog (pedig nőt nem szokásom megütni, de van eset, amikor kivételt kell tenni)
a poszthoz kapcsolódik:

Áfacsalók barlangjával üzletel a NAV-elnökhelyettes családja

atlatszo.hu/2014/02/19/afacsalok-barlangjaval-uzletel-a-nav-elnokhelyettes-csaladja/

meg a tegnapi szerencsétlen vámmentes kommentjéhez.
@Secnir: nekem a határozott öregúr is tetszett. milyen logikusan érvelt amellett, hogy nincs véleménye. d:
@magándemokrata:

Ettől a szövegtől - ezt a szemetet a fidesznek kell eltakarítani - falnak megyek.
Nagyon jól hangzik, de semmit nem jelent.
Mégis hogyan? Kötelezővé teszik nekik a következő négy évet, hogy javítsanak?

Ha itt bedőlés lesz, mindenki felteszi a kezét,én a legjobbat akartam, és oldalra lép.
Naív elképzelés.
@parti_giano:

Nyilatkozta is, hogy több formáció megkereste, de köszönte:))))

Szerintem a helyi szocik is rá fognak szavazni, mert Tócsát rühellik, és miatta MA-t is.

Persze nyugtával a napot. tudjuk hogy ilyenkor felpörög az ügybuzgóság az ügyészségeken.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

No, csak lassan.

Elvileg ugye aszongya a fáma, külön frakciója lesz pl az Együttnek. Én meg erősen meglepődnék, ha ők nem támogatnák Horváthot ha nekimegy a csalásnak és korrupciónak.
@hacsaturján: nem látom a svalbardi népi frontot köztük.

azért ez sem rossz, itthon vihetné mindenki a pálinkáját:

"Egyéként Ausztráliában Tóth Zoltán látott A0-ás – tehát egy négyzetméternyi felületű – szavazólapokat is, amelyeken a pártok összes listás jelöltje, tehát több száz név szerepelt. A választók ott nemcsak az egyes szervezetekre szavazhatnak, hanem a jelöltek közötti sorrendre is. Azért pedig, hogy megalapozottan dönthessenek, több órán át a szavazókörben tartózkodhatnak, ahol egy pohár üdítő mellett akár meg is beszélhetik egymással, miként voksoljanak. Önmagában tehát az, ha sok ember közül lehet választani, nem feltétlenül zavarja meg a tudatos szavazókat, nálunk viszont a szakértő szerint bizonyára nem ez lenne a helyzet."
@Virág et.: Mit tud ez a zseb-snowden? Csak nem gondolod, hogy ilyen veszélyes árulkodót maga mögé enged valaki is, Ja, hogy Mesterházy is maga mögé engedte "teisfiambrutust"... Szép remények: korrupció helyett zsarolás.
@Orica Középföldi: ne menj falnak! azért irtam mit mond mert nem hallottam még tőle ilyen "kemény" beszólást! Te is tudod, sem jobb, sem bal elitje nem fogja megérezni bármi történik, csak mi! az én véleményem az, hogy maradjon a fidesz... tényleg szembesüljenek avval amit elértek. az országnak csak akkor van esélye 10, 20 év múlva egy jobb, életre, ha a politikai elit eltűnik! erre, csak az a megoldás ha orbánra ráomlik a munkája. a bal oldalon,van ébredés hibák felismerése (már mint szavazók) a jobb oldalinak az kell, hogy bedőljön az ország, akkor fog rájönni, hogy mennyire megvezették, ők fogják elkergetni az egész fideszt. akkor indul majd magyarország nem tudom hány pont nulla! természetesen, feddhetetlen politikusokkal! én kivárom! csak nem itt! elkeseritő volt amit hallottam a rádióban! tudjuk, hogy igaz, de győzelmi jelentések után, mindig mellbe vág!
@parti_giano:

nem láttya? na, láttya!

vótam mán eccer egy ijjen hűdecivil, most rábasztok jelölt (a horog bele). osztán mikor alaposabban körülnésztem igenyösen svalbárdig futottam.
Nem fog ám egyszerre 10000 komoly ember politikusnak állni. Kell egy első, majd első 10, és amikor a többiek látják, hogy van értelme, vagy ha értelme nincs is, de legalább kellemetlen a kétpólusú rablóbandának - Jobbik beleértve -, akkor majd eljön a pillanat.
@magándemokrata: az ország bedőlésétől senki ne várjon megtisztulást!
csak azt eredményezné, hogy egy orbánnál is mániákusabb demagóg ugrana elő és rendteremtés címén szükségállapotot vezetne be.hidd el sokan örülnének neki!például a jobbik szavazók.egészen addig amíg kiderülne, hogy ők sem mentesülnek.és akkor jönne a polgárháború.
a változás lépcsőfokait nem lehet átugrani.
először a nagy szar helyett, meg kell elégednünk a kevésbé szarral!aztán lehet tovább javítani a rendszert.
az meg különösen cinikus, hogy te az országon kívülről várnád az összeomlást.
az összeomlással nem jutnánk előrébb.sőt!
@miva?: igen.én is erről beszélek.
@punkfrog: pontosan
@Fabius: az uj hazszabaly miatt vannak ketsegeim, eleg megnezni a mai viszonyokat, ha nyer a fidesz, akkor az ellenzeknek meg annyi szavasem lesz mint eddig.
Vártam, vártam, de csak nem.
Arra vártam, hogy az Összefogásnak mikor jut már eszébe valamelyik választókörzetben a plakátokon szereplő bohócot indítani.
@Bakter: néhány körzetben sikerült nekik.
kérdezd Fabiust!:)))
@punkfrog: orbánt máshogy nem lehet megbuktatni, csak a saját hivei által! az, hogy ellenzékben lesz, arra már van példa mit művel! annak ismétlésére semmi szükség! ha a hivei buktatják meg, akkor van esély, hogy eltűnik a politikából! csak akkor! akkor lehet árkokat betemetni! én cinikus lennék? nincs munkám, valamit kezdenem kell! kereskedelem, vendéglátó, itt mozogtam az elmúlt 20 évben! ha az embereknek nincs pénze, nekem sincs! vállalkozni? mire? vagy van esélyem vegetálni! köszönöm, nem kérem! két éve teszem! elmehetnék, segédmunkásnak, vasat hordani, nem vágyom rá! lehetőségeim vannak, csak nem itt! ezért vannak ilyen gondolataim, hogy nem itt! ha ez neked cinikus, nekem viszont megoldás! nem tartozom senkinek, nincs családom, mármint gyermek, mit kellene tennem? várnom, hogy majd eljön a kánaán? és beindúl a fogyasztás?
@punkfrog:
Én nem a magukat profinak gondoló bohócokra céloztam, hanem a magukat bohócnak mutató profikra. Nem ugyanaz.
@magándemokrata:
olyan értelemben vagy cinikus("én kivárom! csak nem itt!") mint sipi.ő is svájcból cseszeget minket.
talán van más megoldás is az összeomláson kívül.
orbánmentes magyarország.
orbán nélkül az egész rendszere összeomlik.nincs más aki össze tudná tartani.
1000 felé szakadnának.
nagy előnye lenne, hogy csak a fidesz dőlne.
ha a mostani helyzetben nem nyer a fidesz, akkor szerintem orbán belebukik...minden értelemben.
@punkfrog:
Ha nem nyer a fityesz, akkor palpatine skywalker visszavonul, és elmegy a brüsszeli birodalmi szenátusba korrumpálódni. Itthon meg lézer tarkin moff és rokkán vader elosztják a csillagromboló közgépflottát. Mi pedig elfogyasztjuk unortodox nemesítő munkásságuk gyümölcsét, mely banánra hasonlít, de erőspaprikás-citromizű, pálpusztai illattal.
"Fideszes politikusok buzdítják a rezsifórumok közönségét, hogy jelentsék, ha valamelyik közös képviselő nem hirdeti ki a rezsicsökkentés eredményeit. Eljárás még nem indult, de páran már célkeresztben vannak. Van, aki szerint jó ez így."

De előbb vegyenek írógépet, hogy komolynak látsszon a feljelentés.

Továbbá, akik szerint "jó ez így", azokat elküldeném egy hároméves továbbképzésre, ahol a nyilasból verbuválódott ávósok mutatják be rajtuk gyakorlatban az alkalmazandó módszereket.
@punkfrog: dehogy cseszegetek! nem látok más esélyt orbán eltávolitására, mint, hogy a saját szavazói küldik el, választásokon!azért, mert kinyilik a szemük, talán rájonnek arra amit mi már tudunk! nem a mostani lesz az! talán 2018-ban. ezt nincs kedvem kivárni, mert szeretnék élni, és nem akarom már mérgezni magam! nem háritok mindent a fideszre, és szavazóira, én is benne vagyok ebben, hogy ide jutott az ország! szétloptuk az országot, kivétel nélkül mindenki! az arányok persze mások!
"Titokban vonult börtönbe Kolompár Orbán"

A picsába, nem elírás a név...
Horváth föladta függetlenségét!!! Innentől kezdve már nem hiteles! Ráadásul annál az Ángyánnál kötött ki aki maga is köpönyegforgató.
Orbán mindenképpen bukni fog. Ha behúzza a választást, akkor a fejére rohad az unortodox rendszer. Pl tankönyvfronton idén a tavalyinál jóval nagyobb szívás várható. Szépen lebénul egymás után minden fontos szektor. Ha elveszíti a választást, akkor meg 2/3-ról, teljes gátlástalansággal, saját szabályok szerint játszva bukott el, lesz hőzöngés, de belebukik. Élvezzük azt a kevés maradék időt, amit még a bukásig együtt tölthetünk szeretett vezérünk őméltóságával!

Ezzel együtt elmehet a csába a kedves MSZP - DK - Stb, hogy ilyen impotens 4 évet produkáltak, és ennyire sikerült a megújulás.
@vantaan2: ? mégis ezt elmagyarázhatnád részletesen. Tán az bánt, hogy miután nem tudta átadni a zöld mappát a fideszben senkinek, a rendőrséget küldte a fidesz érte? Hogy nehogy eldugja? Ezután nem bízik a fideszben, ez érthetetlen. És a függetlenségét hogy adta fel? És Ángyán miért köpönyegforgató? Mert nem fordul a szélkakas Orbán úrral? Mert amit ígértek vele együtt, azt megpróbálja végre is hajtani, vagy legalább a botrányos tényeket feltárni, hogy ne csak a felcsúti nagyuraknak jusson föld?
@magándemokrata: A szektatagok nem nagyon szoktak ráébredni valamire. Ezért szektatagok.
@Blázser Bozsó:

Hozzám sajnos nem küldenek. Pedig nagyjából száz darab lesz az országban elszórva, ahogy a TESZ honlapját figyelem.

Mindenesetre reménykedem a végsökig, hátha...
@punkfrog: Figyelj, olvasgatok, ha van kedvem és mondani valóm ide is "piszkítok". De nincs már mit mondani a mo.-i viszonyokról! Orbán nagy eséllyel marad, én hamarabb tipliztem, mert '94-ben, amikor a T.kocsogmagyarválasztópógár visszaszavazta a Horn+SZDSZ kombót, akkor végleg elszállt a maradék reményem is a magyar társadalomban. A mostani ámokfutást szemlélve, a helyzet nem javult. Sajnos igaza van @magándemokrata: -nak. Mindannyian részesei vagyunk/voltunk. Köszönöm, de nekem nincs több évtizedem - nem szánok rá többet - Mo. élhető országgá válását várni!
@vantaan2:
Hát ezt most megmondtad.
Hol vannak a kormányoldal fizetett-provokátorai???

Mi ez a kurva csend?!?!?!?
Remélem Horváth András bejön Zuglóban, bár nem vagyok zuglói. DE Zugló megérdemelne egy esélyt Papcsák után és TóCsa helyett.
Mindenki zuglói, és kőbányán született, meg ott is nőtt fel. A tévében megnézi ami neki kell, ésatöbbi. Legalábbis tiszteletbelileg értve.
A@miva?: ...aki politikusnak áll az más aljasságokra is képes!
Horváth akkor cselekedne helyesen ha nem indulna s továbbra is az ÁFA csalókkal foglalkozna. Ángyán meg egy sértődött ember. ....nem kapta meg a Fidesztől amit várt s most eljátssza a hősiest! Ha borítani akart volna akkor nem pártoskodik hanem borít oldaltól függetlenül!
@vantaan2:

Ez az Ángyán-pártra vonatkozó hivatalos Habony-szöveg, gyogyóskám?
a netes trollok pszichopaták.
a trollkodás pozitív összefüggést mutat a szadizmussal, a pszichopátiával és a machiavellizmussal.

www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/
@vantaan2:

Vagy még nem született a Habonynál döntés, de te mint szabadúszó provokátor próbálod menteni a menthetetlent?

Gondolom, hogy így lehet, ugyanis egyetlen cöf-gyogyóst...akarom mondani Honvédot sem látok erre, valszeg eligazításon vannak...

NYehehehhehehe
@Evezős: óbazz, még van valaki, aki a chomsky-hoaxra ugrik?
/facepalm
egy rendes ember ebben az országban kevés lesz...

a sok bűnöző között... és ha bejut a parlamentbe?

a többi mind bűnöző! mit tud elérni egyedül???

semmit... ennek az országnak harangoztak !

RIP HUNgary !
@Secnir:

Nekem is feltünt. Kiváncsi vagyok, mivel rukkolnak elö :)
Nem fogalkoznak ilyenekkel. Rezsicsökkentés, amerikai pénz, kozmikus siker, simon, kommunisták visszatérnek. Ezek a jelszavak, ezen kívül nem is tudnak mást. Ezért tűntek el, mert annyi témában tematizálódik a közélet, hogy nem tudják követni.
Egy órája írtam alá az ajánló gyüjtőívet Horváth
Andrásnak.
@jaegtoer: Nálunk a piacon ténfergett két néni.
Még nem címlapos a Varánusz, ezért a nagy kuss...
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Emlékezz Pallagra az olaj maffiás vizsgáló bizottságosdira! Pallag merre van most? A pártja tönkre tette elárulta.

Horvátra ugyan ez a sors vár! S még szívességet is tesz a csalóknak mert önként teszi magát "pártalapra" - hiteltelenné.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:
@hacsaturján:
@Secnir:
No most az helyzet, hogy tegnap éjszakáztak blokker napóleon gélyza nehéztüzérségi felvezetésével. És mint szakmabeli tudom, a két orangebit formattálása rendkívül időigényes feladat, ma még nem állnak készen, hogy feltöltsék a mára esedékes trollitániát.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
És a zéberségelvtársak-kal mi van? Ha csak ennyire figyelnek, akkor a multik kilopják az országból a rezsicsökkentést.
@parti_giano: "@Secnir: nekem a határozott öregúr is tetszett. milyen logikusan érvelt amellett, hogy nincs véleménye. d:"

Nekem is Ő a kedvencem! :-D
"A kormány megdöbbentőnek tartja, hogy egyes közműszolgáltatóknál a vagyonfelértékeléssel, valamint az osztalékkifizetés időpontjának előrehozásával pénzkimentési akció zajlik, ezért Orbán Viktor kezdeményezésére a héten elemzi a helyzetet a kabinet, írta az MTI."

Ha a 40 rabló parkol az ablak alatt a veteményes kertben, minden jó háziasszony átviszi a szomszédba a sonkát a padlásról.
"Az Index információi szerint a Fővárosi Választási Iroda (FVI) körlevélben értesítette a budapesti kerületek jegyzőit arról, amit már amúgy is tudtak: nem működik a kifejezetten választási célra kiépített országos informatikai hálózat, a Nemzeti Választási Rendszer."

Már mér is kellene működnie? A haver magkapta érte a pénzt, oszt slussz.
@vantaan2: "Horváth akkor cselekedne helyesen ha nem indulna s továbbra is az ÁFA csalókkal foglalkozna. Ángyán meg egy sértődött ember. ....nem kapta meg a Fidesztől amit várt s most eljátssza a hősiest!"

Savanyú a szőlő, kisapám.
@vantaan2:

"Pallagra az olaj"

A bünözö Orbán az elsö regnálását megelözöen azzal kampányolt, hogy "majd mi felgöngyölítjük az olajyügyeket". Bár még fiatal volt akkor a bünözö Orbán, de azt már ö is tudta, hogy bizony ök soha nem fognak felgöngyölíteni semmit, ugyanis sokkal nagyobb erök mozogtak az olaj hátterében, mint egy fos-fidesz. Erre a tessék-lássék pozicióra pont megfelelö volt Pallag Laci (aki egyébként asszem tavaly halt meg), oszt a többit már tudjuk.

A Horváth Bandinak kb 20 évnyi elönye van Pallaggal szemben, ugyanis:

=> 2014-ben ha bármi történik, az néhány óra múlva az interneten lesz, ez biztos.

=> a fidesz-maffia egy bünszervezet, amiben a hierarchia a legfontosabb, nem pedig egy Pallag.

=> olyannyira megerösödött a TESZ, hogy arra érdemes alapoznia a Bandinak is.

Egyébként csak idö kérdése volt, hogy beinduljon egy ilyesfajta gözhenger.
@épészmérnök:
Miért lenne savanyú???? Horvát változtatott álláspontján s innen már csak párt politika. Kár érte pedig sok dolga lenne a szakmájában.
Lásd ezt írtam a Mandin: "Tehát nem igaz hogy a NAV vezérhelyettes családja bent van a China Martban? ....akkor hazudik a cégnyílvántartás??? ....vagy hamis a video?? .... netán hazudnak a malmok tulajdonosai akik 25-30%-ra teszik a liszt fekete kereskedelmét vagy hülye a kaposvári Cukorgyár igazgatója aki szerint a cukor 70%-án nyerészkednek adócsalók?

...no itt egy cikk:
"Meglett a magyarázata, hogy miért nem bukik le soha a feketepiac a China Mart üzletház alagsorában. Kovácsics Iván NAV-főnök családja a tulajdonos üzlettársa.

... a 444 egy tavalyi rejtett kamerás riportjában megmutatta, hogy a föld felett kihaltnak tűnő China Mart üzletház alagsorában gigászi feketepiac üzemel, ahol a teljes kereskedelem természetesen számla nélkül folyik.
Na de hogy mehet mindez annyira nyíltan, hogy aki tud a helyről, az simán besétál és annyi áfamentes energiaitalt-édességet vesz, amennyit el tud szállítani?
...... Egy másik elmélet szerint a China Mart pincéjében előre tudják, hogy mikor jönnek ellenőrizni, ilyenkor becsukják az összekötő ajtót, amire az van kiírva, hogy Építési terület, idegeneknek belépni tilos!
..... Ha valamelyik édességgyártó feljelentést tesz (a legnagyobbat a Nestlé, a Ferrero, a Milka és a Storck szívja a feketekereskedelem miatt) a NAV-nál, akkor az ellenőrzést náluk végzik el először.
Olyan is előfordult, hogy a hatóságoktól valahogy kiszivárgott a feljelentő neve, aki aztán fenyegetéseket kapott.

Az Átlátszó mostmegtalálta a pofonegyszerű választ.

dr. Kovácsics Iván, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökhelyettesének fia és felesége a China Mart tulajdonosával üzemeltet közös kereskedőcéget. A bevásárlóközpontot eszerint az irat szerint a CECZ Trade Center Zrt. üzemelteti. A kínai hátterű Kft. pedig résztulajdonos a tavaly májusban alapított Első Magyar-Kínai Kereskedőház Kft.-ben, ahol a Eurobusiness Tanácsadó Kft. is érdekelt.
A kereskedőház főtevékenysége egyébként "vegyes termékkörű nagykereskedelem" .... A Eurobusiness Kovácsicsék családi cége."

Most már csak az a kérdés mikor szólal meg Varga Mihály? ..... vagy megszólalhat-e? Engedi-e a maffia?"
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: TESZ???? ...az mi a fasz??? Majd 1 év múlva kiderül csak egy szelep a nagy Orbán lufin. Lásd a bankokkal kapcsolatos orbáni retorikájukat. TESZ??? ....szerintem Kubatov vagy Habony találmány!
@vantaan2: Attól, hogy bekerül a Parlamentbe, talán érvénytelenné válik mindaz, amit felgöngyölített?

Éppen fordítva: lehetősége lesz továbbvinni az ügyeket, ráadásul védve lesz. Ahogy Ángyán is, akinek a programját, a családi gazdaságokat nem engedték végigvinni, ő viszont gyakorlott tudományos kutatóként nekiállt, és összeszedett minden adatot, amihez csak hozzáfért képviselőként. Ezt kívülről nem tudta volna megcsinálni.
@vantaan2: Tudom hihetetlen, h a magyar közéletben elindul valaki, aki esetleg nem a saját pecsenyéjét sütögeti, hanem rendet akar rakni.
Ángyán is rendet akart rakni ezért inkább Őt rakták félre. Ez gáz!!
Én örülök hogy indul, bár nem az én körzetem, de jusson be, és borítson. Tőle nem sajnálom a mentelmi jogot!
@épészmérnök:

Az a vicc, hogy ennek a nyomorultnak igaza van, csak persze nem úgy, ahogy gondolja: Ángyán tényleg megsértődött, amikor a Fidesz arconfosta, más választása meg van, mint a Muszáj Herkulesé?

Az meg régóta érdekelne, hogy ahhoz viszont milyen lélek kell, teljesen nyilvánvaló bűnözők pártjára állni, olyanokkal szemben, akik legalább a méltóságuk maradékát megpróbálják megőrizni... (Ángyán sértődött, Róna sértődött, Sólyom persze szintén sértődött, de a legjobb: a Földrajzi-név Bizottság sértődött! És most mindegy, hogy fentiek bőven söprögethetnének a saját portájukon is.)
@Bakter:
Ez milyen gyönyörű allegória ...
:-)
@Myrath:
De úgy borítson, hogy boruljanak is valakik a csúcson. Mert ostoba nímandokon kívül itt még senki sem csüccsent megfelelő ideig. Oly annyira, hogy ha jól láttam, a hetinyálas is csak cuslággal képes kampányolni.
@Bakter: egyébként:
Rekordidő alatt gyűjtött ajánlásokat Zuschlag János volt munkatársa

vs.hu/rekordido-alatt-gyujtott-ajanlasokat-zuschlag-janos-volt-munkatarsa-0219/
@Spániel: Szarok rá. Én nem adom be.
(Támogatom az antiportfólionistákat!)
@Spániel:
A cikk kb. összeszedte a lényeget: mire jó és mire nem jó a portfólió.
Pont ezek miatt nem szabadna benne résztvenni.
De, amint hallom/olvasom, má vót nyócezer eminenes, aki abban bízik, hogy majd most jól meggazdagszik.
Éves szinten a jelentkezők 20 (HÚSZ!!!) %-át fogják engedni feljebb lépni.
Szerinted kik lesznek az elsők?
És kik maradnak utoljára, a hat év végére?
Na.
valahogy Ángyánban/nak sem hiszek. Horváth függetlenként hitelesebb lenne. De nem vagyok zuglói
@Evezős: na és milyen és mennyire hiteles bizonyítvány az, amikor "lelkes állampolgárok sietnek a tanárok segítségére, és egy kis mellékesért magukra vállalják a portfóliókészítés fáradalmait."
@GeoCracker: Egyetértek.Horváth indulása egy felüdülés számomra, pedig nem is vagyok zuglói, de ha rágondolok Ángyánra, aki csak azért tűnik erkölcsbajnoknak, mert kilépett a FIDESZBŐL azért, mert megszopatta főnöke, egyébként meg minden mocskot megszavazott.Ha a földtörvényét megszavazták volna, a nevét sem tudná az ország többsége.. Ha Horváth függetlenként indult volna, az ütősebb lenne...
@magándemokrata: "feddhetetlen politikusokkal"

Honnan fognak előkerülni hirtelen a feddhetetlen politikusok? A jelen politikai rendszerben remény sincs újabb nemzedékek kinevelődésére. Normális helyeken a politikus először az önkormányzatokban, szakszervezetekben, ifjúsági és civil szervezetekben dolgozik tizensok évet, amire bekerül egy párt vezetésébe. Azalatt megtanulja a szakmát (ez is egy szakma), kiderül, hogy bírja-e a gyűrődést (borzalmas stresszes ám a politikus élete), kialakul a karaktere, ismertsége, minél feljebb kerül, annál inkább szétszedi a sajtó, tehát a korrumpálódás annál rizikósabb.

Ha valaki ezt a pályát Magyarországon futja be, akkor a korrupcióba, mutyizásba, ügyeskedésbe tanul bele.

Akkor mégis, honnét jönnek elő a vadi új, patyolattiszták?
Amúgy ezek a faszok is csinálhatnának néhány jó plakátot.
Téma az lenne bőven.
@E.Csaba: Nem lehet mindenki tökéletes. Ángyán egy szakpolitikus, aki a saját célja érdekében sok mindenben megalkudott. Ugyanakkor van annyira autonóm személyiség, hogy a számára legfontosabb, mindenekelőtt való ügyet nem adta fel, és harcba szállt érte.

Tessék már megérteni: tökéletes ember nincsen, tökéletes politikus pláne nem nincsen. Ángyán eredendően nem harcos, de amit fontosnak, sőt, továbbmegyek, KÖZJÓNAK gondol, azért odateszi magát. Tehát nem a saját bulijáért, hanem azért, amihez ért, és amit jónak gondol az ország számára. Én ezt nagyrabecsülöm.
@épészmérnök:

e4lőfjordul, hogy némely rénem begombázik, asztán egymás köszt feddhetetlen politikusokrul, bazi jó kormányzásrul, hiteles párt programokrul delirálnak. akkor szokom mondani, hogy kuss! nem pusmogunk! igaz, ijenkor lelkiismeret furdalásom támad, tulajdonképpen nem áll szándékomba jobbik(!) énnyük felelőtlen gyepálása, ezér asztán bízvást fölajánlom üket a hon szives használatára, mer ameddig nincsenek maguknál, addig hasznavehetetlenek, ámbátor némi ráforditással akár atomerőművé is átképeszhetők.
Már megint kezdi az árvizes dolgot. Jó, hogy azt nem mondja, hogy az árvizet a szocik csinálták az IMF-el karöltve, csak azért nem lett nagyobb baj mert ő legény volt a gáton. Bár persze megint a nyilvános árvízi propaganda szereplését idézi.

Na jó akkor én is írok egy levelet.
———–
———–
Tiszteletlen honfitársam Orbán Viktória,
.
Április 6-án sorsdöntő nap lesz Magyarországon.
.
Ezen a napon válik el, hogy sikerült-e nektek teljesen elcsalni a választást, vagy maradt-e még egy halvány reménysugár, hogy az emberek akarata érvényesül. Mi magyarok tévedésből önre szavaztunk de sajnos nem tudtuk megvédeni a köztársaságot amelyet ön felszámolt, nem tudtuk közös erővel újraindítani a gazdasági növekedést, eladósodtunk, elvesztettük munkahelyeinket, ostobán hagytuk lenyúlni a nyugdíjas, szüleink megtakarított pénzét, és nem vagyunk képesek kifizetni azokat a plusz kiadásokat amelyeket a szolgáltatók a rezsicsökkentés okán a nyakunkba varnak, egyetemben a megnövekedett banki költségekkel amelyet az ön bankok elleni hadviselése eredményezett. Az évezred árvizét valóban sikeresen legyőzték a szakemberek annak ellenére, hogy ön kilátogatott a gátra és hülye parancsokat osztogatott amelyeket úgy kellett véghez vinniük, hogy abból baj ne legyen.
.
Magyarország talaját vesztett lett az EU-ban és most az oroszok játékszer vált, potom 1O milliárd euro-ért amely történelmi rekord, országot még ilyen olcsón nem vásárolt senki, főleg úgy, hogy nekünk kell uzsorakamatostól visszafizetni. Ön az elmúlt évek erőfeszítései révén egyre jobban teljesít amit mutat, hogy vagyonfelhalmozásban már egyedül legyőzte az összes volt MSZP-s és egyéb politikusokat együttvéve. De ön aki átírta az alkotmányt, és már egyszer négy év alatt tönkretette és kiszakította a nyugati kultúrából az országot még mindig nem elégedett és további négy évre ismételten magához akarja ragadni a hatalmat. Arra készül amit múltnak hívnak és az oligarchák legyőzése címén vissza akarja lökni az országot a múltba, újra élesztve a feudális hűbérúri rendszert. Nem engedjük, hogy csökkentse a minimálbért, hogy tovább szédítsen a rezsicsökkentéssel és 5OO OOO gyermek éhezzen az országban! Nem hagyjuk, hogy elvegye tőlünk a reményt és elcsalja a választásokat!
.
Ahhoz, hogy megvédjük, amit az ön megválasztása előtt elértünk, és folytathassuk a megkezdett munkát, most szükség van az Ön azonnali távozására, harácsolt magánvagyonával való elszámolásra és a lopott milliárdok államkasszába való visszafizetésére.
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy február 17-én kezdtük észlelni az ön alattomos választási kampányműveleteit és nem vagyunk hülyék, átlátunk rajta. Arra kérjük, hogy hagyjon fel ezzel a nagy jelentőségű munkával, és ne levelezzen velünk a továbbiakban hanem álljon ki nyilvános vitára a kihívóival és jelenjen meg a nyilvánosság előtt, már amennyiben a pszichiátere képes önt szalonképes állapotba hozni. Ugyancsak kérjük húzza be végre a nyelvét és vegye ki kezét a zsebéből.
Mi meg fogjuk mutatni együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát legyőzni egy pszichopata zsarnoktól.
.
Erre biztosan számíthat.
@Spániel:

Őszinte tiszteletem azoknak, akik nevüket adják a portfólió elvetéséhez.

Kár, hogy a pedagógusok többsége nem ilyen.

Ők várják, hogy az igazgatójuk megoszt-e velük valami infót, vagy elkezdték maguk kibogozni a szálakat.
@GeoCracker: @E.Csaba:

az persze nem lehet, hogy kiherélték Ángyán törvényjavaslatát és lett belőle az, ami.

attól tartok itt még Szűz M is csak egy bárcás k besorolást kapna. persze tóthcsabák, mesterháziattillák, szanyitiborok ezerszer hitelesebbek, és rájuk sokkal tisztább lelkiismerettel lehetne szavazni.
@Virág et.: "kiállni mögüle.." meg beállni mögé.... ugyan már... majd ha úri jó kedvük és anyagi érdekük úgy kívánja, akkor talán...az ex-NAV-os csóka túl önjáró, hogy be merjék vállalni... az Összefogásdi embereinek olyanok kellenek, akit dróton rángathatnak...amíg olyan a széljárás, segget nyalnak, aztán, ha másképp alakul fidesznyikeznek...vagy fordítva... egy kis leírás a politika mocskos természetrajzáról...kötelező olvasmány mindenkinek, akinek még vannak illúziói....

jovaros.blog.hu/

(és gondoljatok bele...ez a csávó csak egy helyi szinten ismert alak, országos befolyása hangyafasznyi....nem egy Simon Gábor, azt' mégis akkora a pofája, mint ide Himalája)
@Spániel: Rekordidő alatt gyűjtött ajánlásokat..

Volt ez így máshol is, csak ott elmérték az arányokat!

szatmarfigyelo.blog.hu/2014/02/19/132_tilki_attila
@épészmérnök: Minden törvény elméletileg a közjót kell, hogy szolgálja, azok is amikben -ahogy Te írod- megalkuvó volt.Igazad van, senki sem tökéletes. Ángyán sem.Nagy dolog, hogy meglépte, hogy szembement a kenyéradójával, ez gerincességre vall.De ettől függetlenül megosztja az embereket, például minket is.Ezért gondolom, hogy Horváth függetlenként esélyesebb lett volna..
@közrabszolga: brááááávóóóóóó!
/hosszú, kitartó taps!/
@Tűzfal: olyan idétlen és óvódás dolog ez a versenyfutás. Semmi jelentősége nincs..
@jaegtoer: Miért tartjátok furcsának, ha egy olyan emberrel szemben, aki három évig a szavazógép alkatrésze volt, esetleg fenntartásaim vannak?Sajnos már nem tudom, hogy hol láttam azt a dokufilmet, amely a nyugati demokráciákról és a pénzügyi rendszerről szólt, de abban szerepel Ángyán József és kifejti a véleményét a nemzetközi karvalytőkéről.Neki is van egy sajátos világképe...
@E.Csaba: "...Horváth függetlenként esélyesebb lett volna.." NEM! Ez egy makacs mítosz. Ezzel szemben a tények azt mutatják, hogy független parlamenti képviselő, aki választást nyer és úgy kerül be a Parlamentbe, ritka, mint a fehér holló.
Pontosabban:

1990 - 7 fő
1994 - 1 fő
1998 - 1 fő
2002 - 0 fő
2006 - 1 fő
2010 - 1 fő

ült a függetlenek között a ciklus kezdetekor

(forrás: www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikknyomtatas/358138_valasztas_2014_az_orszaggyules_osszetetelenek_1990)
@A rokkant is ember: Hiszek Neked, de Nekem független jelöltként imponálóbb lenne.
@közrabszolga:

hasonlót eddig 2006-ban óvastam, csak akkor másoknak vót teli a hócipője. kőne eszt az irományt úgy sokszorsítani, hogy a nevet meg a dátumot kipontozzuk oszt aláírjuk, hogy horváth andrás.
@Husz_János_Puszita:
Tisztelt Magyar Választópolgár!
..
Április 6-án sordöntő választás lesz Magyarországon, az egykor volt Magyar Köztársaságban.
..
Ezen a napon arról döntünk, hogy tovább megyünk a demokratikus jövő felé, vagy visszahúznak minket a horthysta múltba. Mert Orbánék közös erővel leállították a gazdasági növekedést. Új oligarchákat teremtettek. Ellopták a magánnyugdíjpénztárat és jelentősen csökkentették a jövedelmek vásárlóértékét. A rezsit ugyan 20 százalékkal csökkentették, de elfelejtették közölni Önnel, hogy ez nem rajtuk múlott: csökkent az energiahordozók világpiaci ára, ezt adják el Önnek, mint rezsicsökkentést. Magyarán: Ön palira lett véve. A bajban is cserbenhagyták, gondoljon csak a tavaly márciusi hóviharra.
..
Ideje, hogy Magyarország a saját lábára álljon, és a magyar nép végre visszaszerezze önbecsülését. Magyarország az elmúlt négy maffiakormányzása révén egyre rosszabbul teljesít. De ugyanazok, akik az elmúlt négy év alatt ilyen alaposan tönkretették, még mindig maguknak akarják megtartani a hatalmat. Arra készülnek, hogy teljessé tegyék a diktatúrát, amit az elmúlt négy évben már megalapoztak. Ne engedjük, hogy teljesen kiraboljanak minket, elvegyék a gyermekeink jövőjét és újabb sarcokat vessenek ki ránk! Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a reményt! Teremtsünk közösen egy élhető, demokratikus Magyarországot!
..
Ahhoz, hogy megvédjük hazánkat, és felépíthessük újra ezt a lerombolt országot, nagyon nagy szükség van most az Ön támogatására.
..
Szeretném felhívni a figyelmét, hogy február 17-én kezdjük gyűjteni az ajánlásokat a jelöltállításhoz. Arra kérem, hogy vegyen részt ebben a nagy jelentőségű munkában, és támogassa aláírásával az Összefogás pártjainak jelöltjeit!
..
Mutassuk meg együtt, hogy az egykori Magyar Köztársaság nem hagyja magát!
..
Számítunk Önre! Ön is számíthat ránk!
..
Tisztelettel:
..
A demokratikus ellenzék
@hacsaturján: 2006 nagyon más volt. Akkor nem egy elmebeteg vadbarom vezette az országot.
A kérdés ma igen egyszerű. orbániát vagy DEMOKRÁCIÁT akarunk.
@közrabszolga:

ki kell hagyjam sajna mar szavaztam a labammal
valakinek dolgozni is kell :)
De drukkolok ezerrel
• Nem gyászolhatnak karszalaggal az ukrán olimpikonok
• Államcsínykísérlet miatt nyomoz az ukrán titkosszolgálat
• Megszólalt a magyar külügy: "elfogadhatatlan" az ukrajnai erőszak
• London is megszólalt: felelősségre kell vonni az ukrán kormányt
• Videó: fiatal lány kért segítséget a kijevi zűrzavarból
• Az EU szankciókra készül az ukrajnai erőszak ügyében
• Svéd külügyminiszter: vér tapad Janukovics kezéhez

Majd idehaza:
"Külügyi államtitkár: korai az ukrajnai felelősöket megnevezni"

Na, ja ... Európa egyre messzebb van???
Szánalom a narancsbolsevik kurva...
@közrabszolga:

"T. Köcsög magyar választópolgár!

Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem.

És?

Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.

Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.

Azé’ bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.

Azé’ bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra.

Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?

Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!

Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem?

Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T!

Szociáldemokrata , liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.

A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi?

Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!

Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. - Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. -

Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak. Igen, öt milliárdot basztunk el, majd' négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdj el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.

Négyszázan . Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke…

Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztó polgár!

Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

2007 Budapest, Európa

Tisztelettel:

A politikai elit."

További kérdések???
@közrabszolga:

asztán mé lett vóna más? hogy akkor a fleto vót az ügyeletes vadbarom? dejszen akkor se vót demokrácija vagy miazördög.
Akkor jó. Újra elmondom, mert hogy hülye naív vagyok, és azt hiszem mindég, hogy az evidenciák mégiscsak evidenciák.

1. A Fidesz nyer.

2. Az összefogás épp az eddig hiteles, listán hátul szereplő új arcok számára lesz nemsokára vád.

3. Abból kell dolgozni, ami van, magyarán egy csak elfogadható hangnem mentén kommunikálni hajlandó erőre van szükség, aaki viszont bárkivel - BÁRKIVEL - hajlandó NYILVÁNOS vitát folytatni, amennyiben a bárki hajlandó az elvárt normális hangnemben vitába bonyolódni.

4. A 3. pontban említett alakulat nem fog egyből 30-40 fővel a politika fősodrába kerülni. Azt egyes emberek, horvátandrások, stb-k fogják elérni, hogy kellő számmal induljanak a későbbi választásokon.

5. Amíg bármelyik régi csapat rá tud telepedni az új kezdeményezésekre, addig csak az történik, amit a PM - milla gyurcsányosodása alkalmával már volt lehetőségünk megcsodálni. A fidesz örömünnepet ülhetett, mikor kedves GyF volt kegyes a bizonytalan kétharmad töretlen támogatását élvező új erő elől ellopni a show-t, és a demokrácia fontosságát hangsúlyozva, a fidesz vezetőit démonizálva egységbe kovácsolta az elégedetlen tömeget addig képviselő szervezetet, ezzel egyidőben betörve azt a régi idők logikája szerint működő csodálatos közéletünk további épülése nagyobb dicsőségére.

6. Fáj ezt mondanom, de a málé Schiffer csinálta jól, hiszen a közélet szereplői közül csak ők függetlenek valamilyen szinten.

7. A politika arról szól, hogy a különböző okokból pártokra szavazók képviselői szót értsenek egymással akkor is, ha a támogatóik nem képesek a másik támogatóival szót érteni.

8. Fabius nagyjából a max 5szereplős honi közélet legfontosabb fórumát hozta létre, ahol üdvös lenne végre a racionalitás talaján maradva és minden oldalt kritizálva mintáját adni mindannak, amiből a honi demokrácia magja szárba szökkenhet. Kis lépés ez, de esetleg fontossá válhat akkor, ha belátjuk, hogy egy közös országunkban aaz egyetlen közös jövőt kell létrehoznunk. A jövő meg olyan, hogy a tények, a racionalitás és a valóság mindig fontosabb lesz benne, mint a szlogenek, a hatékony mellébeszélés vagy a blöff.

9. Horváth úr eleddig semmi olyant nem tett, ami miatt a legrosszindulatúbb szemlélő a leghalványabb kétségének hangot adhasson. Miután még a fórumozó kormánypártiak is elismerik vezetőik súlyos erkölcstelenségeit, csak azt relativizálják az elődök dicsőséges tetteinek felemlegetésével, így mindannyian együtt örvendezzünk egy ilyen alkalom apropóján.

10. Aki a "bocs, ezt elbaszták a kedvenceim" válaszra nem képes, az miért akar változtatni mások véleményén? Ez alapvetés, ergo tessék ragaszkodni az itt kifejtett véleményeitek következményeihez akkor is, ha ez a rajongott oldalra kellemetlen következményekkel is jár.
@GeoCracker: @E.Csaba: Teljesen egyetértek veletek.
Még Ángyán lesz a nagy megváltó a végén, aki az utolsó pillanatig minden szarságot megszavazott a Fidesznek.
Horváttal majd nyalogatják egymás sebeit.
@miva?:
A sör, majd akkor sem lesz ingyen? :((( Szomorkodom...
@közrabszolga: Szép! ...csak a magyar az szar evő fajta! Ma voltam egy presszó-büfé-söröző szerű vendéglátóipari egységben. A szarevő tulajtól elvették a 4 év alatt a játékgépet ,elvették a cigi forgalmazást, most behozták a NAV-os pénztárgépet neki. ...de Ő Orbán szaros seggét nyalja még mindig! ... s nem diszkréten hanem hangosan! No ilyen böszme a magyar. Ettől a szarevő fajtától mit vársz? ....persze a rezsiharc
Jéé, a Bajnait lecserélték.

Honnan van az MSZP alelnöknek 250 milliója? Na de honnan van a cöf nek sok száz milliója hogy minden héten új plakátokkal szemetelik tele az országot?
@tristen2005:
Honnan van söröd!?
Mocsok imperialista .... pl cseh!
Vegyé`vissza! :)
Sör? Épp a minap hallottam az elbődülést, hogy az "ingyenpálinkát"(!!!) is elvette az eu
@tristen2005: na ja, a mi vodkánk. Jól ki van ez találva.
Én sört, mint a gazdagok. Egyébként épp Gordont pusztítottam.

www.ratebeer.com/beer/gordon-finest-gold/9541/
@Knósszosz:
Amit hoztál, cseszed... :)
Szóval, mit iszunk???
@tristen2005: Én az eget tervezem nagybőgőnek nézni
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ha tudsz válaszolni a "Milyen volt a Pálinka fesztivál??" kérdésre, akkor az egész kidobott pénz volt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: „A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre.”
„Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk...”

:) Na igen. Az érdemi változáshoz minimum megvilágosodásszerű eszmélésre volna szükség, már a megcsontosodott tudatszerkezetek átstrukturálódásához. Úristen! Nincs jobb és bal?! Csak fent és lent? Felismer, rádöbben, tudatára ébred, felfog, világossá válik, megért, belát, tudomásul vesz... az oroszlán szalmát eszik, a szkinhed összefog a cigánnyal. A vallások képesek effajta megvilágosodás elérésére.
@miva?:
Azé vigyázzá, rá van írva, hogy sugár van benne. Nem elég, hogy jön a Paks II?
@Oxica:
"...minden héten új plakátokkal..." - Hehe!
Ma újabbat is láttam.
Már Hagyó is felkerült. :)
(Jogerős ítélet?)
@nincs_itt:
Gonosz... az Oktober Fest se erről szól! :)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én tőled vártam baszod, sört tegnap lenyeltem. Vani tt valami soproni illetőségű rozé... de ezt inkább azzal itatnám, aki csinálta. Át is vittem anyáméknak, neki épp névnapja van... legfeljebb felforralják, bööeeee
@Knósszosz: Én is voltam már a sugárba, a sugár is lehet akkor bennem.

Tezsvéreim az urban, Orbán emberei azt vetik Putyin szemére netszerte, hogy nem elég keménykezű az ellenzékével!

Nagyszerű pillaanat ez. Véssük emlékezetünkbe!
@tristen2005:
Akkó ki fogol száranni... sajnossch-:((
@miva?:
Tényleg?
Én azt olvastam, a Csocsi Rájot megint le van csukva. Puha egy fazon ez a Putyin...
@Knósszosz: Kommentelők serege szerint agyon kellett volna már ütni a soroskurvákat, vagy lelőni őket. Ha lesz igény verőlegényekre, akkor jelentkezőből nálunk nem lesz hiány.
@parti_giano:
Uhhh... lassan a szerencsétlen aneszteziológusoknak sem lesz már munkájuk, nem kell a sok gép, kütyü-ketye, vénás cucc, altatógáz etc. belökik a műtőben ezt a videjót és 30 sec alatt tuti a narkózis - az orvosoknak is! Én is úgy lelassultam tőle, mint aki jó minőségű fékolajat ivott...

Én ugyan békés természetű vagyok, kerülöm a balhés helyzeteket, pláne nem konfrontálódok hölgyekkel, de az az utolsóként felszólaló szipirtyó... hát, kinyílt a láncfűrész a zsebemben. Hogy lehet valaki ennyire sötét, buta, seggfej??
@miva?:
Mert mernek más véleményen lenni?
Értem, miért fontos nekünk Oroszország...
@Knósszosz:
Rosé? Soproni? Öregapám vasvellával kergetett volna, ha ilyen szarral próbálkoztál volna!
Genyac...
Ja, neki rendes bora volt, nem lőrét csinált. A prés a pincében kb. 2.5 méter magas volt!
A pince szép nagy hordókkal tele. A musttól volt futás gyerekkoromban... :D
Előtte lovaskocsival bevittük a cuccost...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nemtom. reggel mindenki morcos volt. Érkezés után fél órával mindenki boldog. Estig fokozódott a boldogság, de másnap reggelre már megint mindenki morcos volt. Érdekes hely az a szőllő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Megértem az öreget, így utólag is.
Én sose leszek borszakértő (sajnos), egész egyszerűen nem ízlik. Eltekintv pár olyan finomságtól, amiket bármikor - de ezekből kevés van.

A sör... az igen, mert azt úgy is ha valóban szomjas vagy, a borral nem lehet csillapítani.
Nagyfater is borászkodott, hatalmas szőlője volt Tarcalon és itthon árulta a borát. Tokaj... ugye, nagyon finom dolgokat csinált, a mai sztárborászok elmehetnek kapálni mellette.
@miva?:
:)))
Há'mer ott azért más a fíling, mint a PINCÉBEN! :D
A nagy zabálásról hajnalig meg ... gyerekként anno hamar kidőltem.
@Knósszosz: hehe. jó volt az a néni. magyarország, így szeretlek! még egy üveg rozét a bolinak. egyszer élünk!
Nesztek, íme a zigazmagyar értelmiség rémje:

"A mandineres Skrabski Fruzsina az év kérdését tette fel az fb-n: a zűrzavart kihasználva miért nem vásároljuk meg Kárpátalját? Hihetetlen kérdés, döbbenetes válaszok, abszolúte esélyes a Hónap Threadje díjra is."

cink.hu/miert-jo-hogy-nem-ujsagirok-vezetik-magyarorszagot-1525818316

Van kérdés?

(Egyébként Ángyánnak én is drukkolok, s még inkább HA-nak.)
@parti_giano:
Feltétlenül rosé kell? Beérem egy üveg spanyol borral is. Jó, a sörön még vitatkozhatunk... :))
@Csaknézek...:
Anno egy barátom szokta mondani, hogy "Hülye kérdésekre, csak hülye válaszokkal tudok válaszolni!"
Ezt a libát... ez remélem bringával jár melózni, mert az legalább haza talál...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"ez remélem bringával jár melózni, mert az legalább haza talál..."

De ha rajta ül...? :o)
@hacsaturján: Ilyen az, amikor rénálmok jönnek rá az emberre. Aztán belélóg a keze a bilibe, rug egyet, és fölébred...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem meg egy "vicc" jutott eszembe:

A nevelési hiányosságokkal küszködő magyar üzleti ebéd közben megkérdezi angol partnerét, megengedné-en eki hogy rágyújtson, mielőtt az ánglius manus befejezte volna az étkezését.

Az angol válasza:

"Nem is tudom. Tudja ezt még senki nem kérdezte meg tőlem..."

És ez a Fruzsina a honi "szellemi elit" tagja...

Erre csak egy hatalmas, elnyújtott bazmegelés lehet adekvát válasz.
Április 6.-án kiderül, hogy még hányan gondolják Zuglóban így rajtad kívül. Én pl. simán megszavaznám Horváthot, ha zuglói lennék.
@gazoló:
Rennie... vagy sürgős szükség esetén szódabikarbóna!

Nekem (mivel a calgon már sormintát mart a homloklebenyembe ) erről az jut az eszembe, hogy jó-jó, visszamindenterületet és dögöljön az a Tiranon, de... mi a lófaszt csinálnánk annyi hirtelen pottyant magyarral? Mi a bánatos ferde bránerből fizetnénk nyugdíjat nekik és... ésésés...?

Vonáék biztosan tuggyák a választ, esetleg kaphatnánk tájékoztatást erről is Pörzse mestertől.
Túl sokat kívánok??
@E.Csaba: "megosztja az embereket, például minket is"

Ezt nem értem! Van olyan ember, akit mindenki elfogad? Egyáltalán, jó lenne, ha lenne olyan ember, aki mindenkinek tetszik?

Nonszensz.
@gazoló:
Tescos lehet, de nemrég olyan faca kis chilei ilyen borocskába nyúltam bele, hogy öröm volt kortyolgatni! :))

@parti_giano:
Te... te... egy izé... olyan libsibolsi balbál lehetsz!
NEM IS TUDOM, KI VAGYOL! Mert különben elásnálak... :))
@Csaknézek...: megnéztem a linked. tényleg érdekes csaj, bizonyítja nem először, ha biciklivel jár, akkor azon tuti nincs nyereg.
@Csaknézek...:
Bebacott!
Ha ez a primitív picsa a zelit... akkor szeretnék én szimpla PROLI maradni, továbbra is!
Nekem megfelel az a 152-156-os IQ, meg a gerinc is...
Majd szólok, ha le szeretnék épülni a zelit szintjére...
@miva?: "Tezsvéreim az urban, Orbán emberei azt vetik Putyin szemére netszerte, hogy nem elég keménykezű az ellenzékével! Nagyszerű pillaanat ez. Véssük emlékezetünkbe! "

A bigottság oldalfüggetlen. A spanyol facebook tele van mémekkel, amelyek az Egyesült Államokat ítélik el, amiért puccsot szított Ukrajnában.

Régi, de nagy igazság, hogy a szélsőségek találkoznak. A széljobb, meg a szélbal összenő.
@Marcellusca:

Hát ja, ezek úgy nyomják az új plakátokat mint más a donatellás naptárakat. Mindig újabbakat tesznek ki. Miből?
Most már az ellenzéknek is ki kellene plakátolni a fideSS összes mocskos ügyeit. Én még adakoznék is rá.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"akkor szeretnék én szimpla PROLI maradni, továbbra is!"

Dettó!

@parti_giano:

"fruzsika reakciója szilyre"

Tipikus.

Velőből letagadja, ami egyértelmű, és annyira setét, hogy észre sem veszi, evvel még mélyebbre taszul.

Mert tényleg tökre frankó viccelődni egy éppen polgárháborús veszélyben lévő ország területének a megszerzéséről irkálni és ábrándlani...

És persze ez a geci Szily meg nem érti a tréflit, nahát!

No meg miért is ne írhatna bármit a faszbúkon? - kérdezé polgári öntudattal, szempillarebegtetve.

No comment.

Szóval elit.
Aha.

Miért csodálkozunk oly nagyon, hogy itt tartunk...?
@Csaknézek...: de örömmel láttam, hogy a huth gergely is fruzsika rajongói közé tartozik. a polgárportál máig kiapadhatatlan humorforrásom.
@parti_giano:
Annyi nagyképernyős ostoba pártcsicskát egy helyen nehéz találni... :D
Szervilis kis tahók, felsőbbrendűségi komplexussal.
A riporter kérdése: Miben jobb Gyurcsány mint Mesterházy?
Szarvas Koppány Bendegúz válasza: Magasabb! :)

youtu.be/GngnRBM_mMU
@parti_giano:

"huth gergely is fruzsika rajongói közé tartozik. a polgárportál máig kiapadhatatlan humorforrásom."

Huth úr hálószaggató gólt lőtt ottani kommentjével, de arrafelé ez senkinek sem tűnt fel.

Huth úr ugyanis ezt írta:

"Az örökös Thread díjra Szily Laci érdemes, avval a sok szeméttel, amit összeguberál a netről"

Vezessük le:

Sz.L. szemetet guberál a netről.
Sz.L. Skrabsky Fruzsina faszbúk oldaláról írt az idézett cikkben.

Konklúzió...? :o))
@Csaknézek...: A formállogika, kéremalássan, ballibbant eltévelyedés. Hiányzik belőle a nemzeti szenvedély, az odaadás, a lendület, csak arra alkalmas, hogy visszafogja a lelkesültséget a honért. A formállogika különben is buzi.
Ez nagyon betalált:

"Most jön a matematika. Hogy a tökömbe akar a mélyen tisztelt baloldali szavazó kormányváltást, ha nem képes örülni azoknak, akik a jelenlegi kormánytól elfordultak, függetlenül attól, mit tettek négy éve? A kormányváltáshoz szükséges plusz kétmillió szavazó hogyan jön össze számtanilag náluk, ha kizárják azokat, akik négy éve a szocialisták ellen szavaztak? Sólyom a megtestesítője annak a típusnak, amelyet meg kellene nyerniük. Nem bírta a szoci kormányt, most nem bírja a Fidesz-kormányt. Ő az, akiért a kampány szól. Ő a célcsoport.

Nem számít, honnan jössz, mi volnánk az összefogás – ezt kellene neki mondani. Mit mondanak ehelyett? Húzz anyádba, szemét! Mit üzen ez a mostani kormányból kiábrándult szavazónak? Azt, hogy a baloldal nem fog megbocsátani azoknak, akik vétkeztek a baloldal ellen. Szemben a Fidesszel, amely sokkal ügyesebben intézi a megtért bárány honosítási programot, mint azt Pozsgay, Szűrős, Matolcsy, Martonyi, Böröcz, Pintér, Bencsik, Széles sat, sat, sat bizonyítja. Antikommunista az, aki annak vallja magát – a Fidesz ilyen toleráns és liberális.

A baloldal válasza: kormányváltónak születni kell. Nem lehet csak úgy megváltozni. Nincs összefogás. Nagyjából annyian is vannak."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140219_Solyom_es_a_baloldal_nincs_kegyelem#rss
@Orica Középföldi:

Esti mese helyett.
Szép álmokat, jó éjt!

Csukás István: Sün Balázs
.
Erdőszélen, erdőszéli
tölgy tövében volt egy ház.
Abban lakott hét süntestvér:

Sün Aladár,
Sün Piroska,
Sün Adorján,
Sün Dorottya,
Sün Demeter,
Sün Tihamér
s a legkisebb: Sün Balázs.

Hogyha jól bevacsoráztak
Szűk lett nékik az a ház,
S előfordult ilyenkor,
Hogy kívül rekedt Sün Balázs.

Furakodott, nyomakodott
Morgott, perelt dühöngve
Semmit se ért, mit tehetett,
Lefeküdt a küszöbre

Telt az idő, múlt az idő
Éjre éj és napra nap
Egyre többször fordult elő,
hogy a házból a legkisebb kimaradt.

„Ebből elég! Torkig vagyok!”
kiáltott fel Sün Balázs
„Sokan vagyunk,
s kicsi nékünk ez a ház”.

„Éppen ezért én elmegyek
Szerbusz néktek hat testvér
Sün Aladár,
Sün Piroska,
Sün Adorján,
Sün Dorottya,
Demeter és Tihamér!”

Miután így elbúcsúzott
Fogta magát, elindult
Lába nyomán
Porzott a vén gyalogút.

Így baktatott, így poroszkált
Szomszéd tölgyig meg sem állt
Ottan aztán sürgött, forgott,
Árkot ásott, falat emelt,
Tetőt ácsolt, ajtót szegelt,
És mire a nap leszállt,
Épített egy kalyibát.

„Így ni! – mondta – most már végre kényelmesen alhatok!
Nem tolnak ki
a küszöbre a nagyok!”

Falevélből ágyat vetett
Kényelmeset,
belé feküdt s hortyogott
hogy csörögtek
s remegtek az ablakok.

Éjféltájban vihar támadt
Hajlítgatta a vén fákat
Fújt a szél nagy zajjal ám
S arra ébredt, hogy zörögnek
A kalyiba ajtaján.

„Ki az? – szólt ki fogvacogva -
Ki kopogtat éjnek idején?”
„Mi vagyunk az – szóltak kintről
Mi vagyunk a hat testvér
Sün Aladár,
Sün Piroska,
Sün Adorján,
Sün Dorottya,
Demeter és Tihamér!”

„Elvitte a szél a házunk,
engedjél be,
ázunk-fázunk idekinn,
csurom víz a kabát rajtunk
és az ing!”

„Jól van, jól van
- szólt Sün Balázs –
Jövök már”
S fordult a kulcs, nyílt a zár.

Betódultak mind a hatan
Tele lett a kalyiba
Kérdezte is Sün Tihamér:
„Mondd csak testvér,
nincs csak ez az egy szoba?”

Lefeküdtek, elaludtak
S arra ébredt Sün Balázs:
Újra kicsi lett a ház!
Mert az éjjel ide-oda lökődve
Kiszorult a küszöbre.

„Ejnye! – mondta fejvakarva –
Mit tehetnék? Megnövök!
S akkor talán nem lesz ágyam,
Nem lesz párnám a küszöb!”
@épészmérnök:
tudod nekem van egy fogadásom erről (a tét egy 5 gombócos 5 forintos hatalmas fagyi) hogy az amik tényleg szítják a szíriát is meg az ukrajnát is és kurva dühösek, hogy semmi sem jön össze a netán yahúúúúú meg fanyalogva mongya nekijjek, hogy semmihez sem értenek csak zenélő négereket lelőni a benzinkútnál meg a nyílt uccán esőben amint megy haza a ropival meg a cocacola-val...halálos ropi az usában és egyébként is lőnek majdnem annyi áldozata van ennek mint az afgán háborúnak

hát nem kedves?

brühüyyy
@Knósszosz:
azaz a lázadó picsa...a picsa még elmegy de ha lázad?

és már egyszer kiengedték őket tovább lázadtak?

mi az a picsalázadás és hogyan kell csinálni?

pussy riot (a pussy a punci de ha sokat emlegetik akkor picsa)

szóval pijapicsavanarrafelé? és kinek miköze hozzá

b rühüyyy
@Csaknézek...:
a fruzsina is egy lázadó picsa? csak azt nem tudja mi ellen lázad és miért de...cum trucc közben vidáman megél a bortermelésből és ő issza a saját borát attól ilyen seggpicsarészeg?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
ilyenek a magyar tezsvéreg ...a Balázska meg egy seggfej

brühüyyy
@rodeo36:
Balázskának valamiért mindig szúrós a modora, tüskés a hangulata és nem jár fodrászhoz. Az orrát meg kellene ragasztani, mert mozog.
@rodeo36: Tudod, kedves Rodeo, én meg nagyon unom, hogy az egyik oldali mórickáknak mindenről a zsidók jutnak az eszükbe, a másik oldali mórickáknak meg az usákok.

Ez így egy icipicit egyszerű, még Occam is csak cöcögne.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nehéz a magyar külügy helyzete. még az is lehet, hogy a szovjet testvérekkel együtt be kell vonulnunk Kijevbe.
@épészmérnök: itt várom -repesve- hogy elmondd, hogyan is kellene...

közbevetőleg van egyetlen kérdésem (számszerű választ várok)
1945 óta ki indított háborút a Földön és azoknak mennyi halálos áldozata van (sebesűltek nem számítanak?) ez most "aktív" külpolitika? vagy III. Világháború

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
a 6süntezsvír meg rohadt pofátlan

én Balázspárti vagyok

brühüyyy
@fvipera:
Nem ez lenne az első eset.
Anonymus szerint 884-ben: "Álmos vezér és vitézei elfoglalták az oroszok földjeit és javait elszedve Kijev városát fogták ostrom alá...
@fvipera:
Nem ez lenne az első eset.
Anonymus szerint 884-ben: "Álmos vezér és vitézei elfoglalták az oroszok földjeit és javait elszedve Kijev városát fogták ostrom alá...
@épészmérnök: A cikk baromság. A baloldali szavazó az nem a baloldali ellenzék, az a nép. A nép meg mond mindenfélét, megmondja őszintén, amit gondol. Például felzúdul az egyetlen baloldali tévé ellen is, ha úgy érzi, méltánytalanság érte.

Az összefogás vezetői egyáltalán nem támadják Sólyomot, sőt egyetértenek vele. Maga Sólyom az, aki nem akar közösködni az ellenzékkel, hiába állnak közös platformon több ügyben is, pl. az alkotményosság kérdésében is.
nol.hu/belfold/solyom_laszlot_kertek__de_o_nem_all_a_paksi_tiltakozok_oldalara
@post: Horváth András ügyét az egész ellenzék támogatja, az indulásával viszont megosztja az ellenzéket. Mivel a TESZ biztos nem lesz tényező, ezért a rá adott szavazatok nem segítik a Fidesz leváltását.

Sokkal jobb lett volna, ha az LMP-ben indulna, de ott talán nem akartak helyet adni vagy ő nem akart, ezt nem tudhatjuk. A társaság, akiket választott, viszont erősen kétes. Kezdve Ángyánnal, aki egyetlen ügyön kívül a Fidesz minden baromságát megszavazta és egyébként is elég fura elképzelései vannak a világról, ami sokban egyezik az ezoterikus jobboldal képzelgéseivel.

Az Élőlánc csekély támogatottságú, jobbra húzó társaság, bár alapjaiban egyetértek azzal, amiket mondanak zöld ügyekben.

Aztán ott van még a TESZ-ben a Váralja szövetség nevű, szintén enyhén nacionalista beállítottságú társaság.

Egy dolognak lehet örülni, hogy talán éppen a jobboldaliságuk okán talán több szavazót fognak a Fidesztől elvenni, mint az ellenzéktől.
@punkfrog: Hagyjuk már ezt a bedőlés dumát. Ennek semmi értelme.
@dr. jenőke (jenőke):

Kb 2 perccel lemaradtam este:))
Szeretem, aranyos vers, köszi.
@fvipera:
VICCES LENNE... valami agyhalott jobbikos nyomatta ezt nemrég. Szerintem küldjük őket csak. Majd megemlékezünk a maradványaikról és hülyeségük fokáról... :)
Berágott az összefogásra Mesterházy kampánytanácsadója

hvg.hu/itthon/20140219_Werber_MSZP_kampany_vita
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem akarlak elkeseríteni de a jobbikosok pont nem akarnak menni a ruszkik ellen. Az ilyesmit inkább az idelátogató mekkének szorgalmazzák.:)
@iii:

"Egy dolognak lehet örülni, hogy talán éppen a jobboldaliságuk okán talán több szavazót fognak a Fidesztől elvenni, mint az ellenzéktől."

A dolog ennél egyszerűbb:)
Ha a választék Papcsák, Tócsa,Horváth, akkor oldalfüggetlenül minden normális ember az utóbbira szavaz.
már egyszer leirtam:Zuglóiak zuglóit küldjenek a parla-mentbe! Papcsákot nem szabad megválasztani! Mitigért 2010-ben? "kiemelt célom a helyi válalkozások segitése" "a városközpont megvalósitása", "a remiz kitelepitése", " a metro-állomás kiépitése a Bosnyák-téren","bérlakás épités" ,"új sport és konferencia központ épitése" EGYIK SEM VALÓSULT MEG!!! és kérdezem: mi van aMazsu üggyel?/"bizalmi állás"/,szeritem a kéviselőtestülettel _asaját fraciójával_isproblémája volt /Kovács, Ferdinándy/stb. Mi kellene szerintem Zuglónak/már régóta/? -a Nagy Lajos kr út kiépitése /évente legalább 1-1 km/, -Mogyoródi út, Egressy út, Erzsébet krné út bekötése a Hungáriába /miért épitettek elődeink kétnyilású vasúti hidakat?/, aMETRO kiépitésea Bosnyák-térig és tovább, egy város-központ kell végre, hidat a Rákos-patakra az Egressy útnál vb-ből,stb-stb. aPapcsák-féle "konzultáció" bizonyitja, hogy nem ismeri jól Zuglót. Emberek,Zuglóiak! Fiatal zuglóit válasszatok,pártoktól függetlenül!!!
szerencsére, én is ezt látom, és nem az agyament magyarkodást mindenek felett:

A gyerek nem a magyarságtudatért nyúl, hanem a fénykardért. És neki van igaza.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140220_Fenyesebb_a_lancnal_a_fenykard
rezsicsökkentés, maffia állam:

A venezuelai fiatalok megunták, hogy nincs jövő

Bármikor lelőhetnek az utcán, a pénzed pedig semmit sem ér - ezek a venezuelai fiatalok alapélményei, amiket most megelégeltek. A hatalom motoros milíciákkal küzd a tüntetők ellen. Chávez egy időzített bombát hagyott maga után.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F19%2Fvenezuela-diaktuntetes%2F
@miva?:

"málé Schiffer csinálta jól"

El kell keserítselek, ugyanis a Schiffert a Viktor (Habony-Kubatov) tenyésztette ki. Mégpedig azért, hogy az 5%-nyi ex-szdsz-szavazót elszipkázva egyszerüen ártalmatlanná tegye a fidesszel szemben. Ergo, az 5% választót kivonja a forgalomból.

Meg van ez koreografálva.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: egyértelmű, egyetértek !

siffer ügynök, kamu pártya... = fideSS 2
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Csókolom! Ha egy demokratikusan megválasztott legitim kormányt akarnak eröszakkal elmozdítani a helyéröl, az mit jelent?

Várj csak, megvan: puccs.

Ettöl független persze még ronda jövönek nézünk elébe a köztörvényes bünökért felelös fidesz-maffia miatt.
@Vitéz.László:

Soha nem értettem 2010 elött, hogy az LMP miért szerepel annyit a médiában, hogy ki futtatja.

Azt´ amikor Schiffer egy "alattvalói" mosolyt intézett a Viktor-atyuskához a parlamenti ülés elsö hetében a sorok között a szünetben, no, akkor esett le, hogy "ez bazmeg a Vitya embere".

Ez egyébként nem vicc.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Na de hát a nyugat és az USA mindig csak az emberi jogok miatt háborúzott, és sosem a saját gazdasági és hatalmi érdekei mentén. :)

youtu.be/EAOjQ_vnXRE
@háromszék:
Jó ez a szöveg a fidesz malmára hajtja a vizet.
Megosztani az ellene szavazókat, erre találta ki a választási törvényt.
Erre lesz jó Horvát is, mert ugye azért azt nem feltételezitek, hogy majd mindenki Horvátra fog szavazni. Fognak ott az összefogásra is, így aztán Papcsák röhögve ül a trónján, klotyóján, még négy évig és olvashatjuk itt a jobbnál jobb cikkeket.
@Orica Középföldi: Sajnos ez igaz, de nem ugyanarról beszélünk. Ha én zuglói lennék, kénytelen lennék Tócsára szavazni minden érv ellenére, mert fontosabb Orbán elküldése, mint hogy legyen benn a parlamentben az egy szem Horváth, minden nagyrabecsülésem mellett. Épp ezért lett volna jó, ha az LMP-ben indul (még jobb lett volna), de ő szemmel láthatólag a jobboldalhoz vonzódik.
Nem titkoltan az a célja a fidesz-maffiának, hogy összezavarja a választópolgárokat.

Most akkor elérte a célját?

Most akkor mi van? Ángyán Józsi bácsi és a Horváth Bandi is beépített ember? Meg trafik-korrupciót borító ex-fideszes is?

Összegezzünk akkor. A fidesz-maffia arra bazírozik, hogy amit a magyar polgár nem hall, az nem is létezik.

Tehát:

=> nincs hókáosz máricus 15-én, ugyanis az MTI nem számol be róla. 8millió ember még csak nem is hallott róla.

=> trafik-maffia nincs, hiszen 8millióan ezt sem tudják az MTI jóvoltából..

=> Horváth "nav" Bandi nincs, ugyanis az MTI erröl sem tudósít.

=> föld-maffia sincs, hiszen Ángyánt nem mutatja az MTI, így 8millióan nem is ismerik a szitut.
=> (& manyup...stb)

Vagyishogy mind a négy esetben van 2millió ember, aki tud róla, csakhogy nem az ö szavazatuk fog dönteni a választásokon.
Hanem a 8millióé.

Ergo, az egyenlet megoldva.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Ez ugyanolyan marhaság, mint zsidó világösszeesküvés. Az LMP-t az tette lehetővé, hogy volt egy vákuum a bal oldalon. És már itt volt az ideje, hogy a zöld pártok nálunk is megjelenjenek az élvonalban. 2014-től a PM lesz ott.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Nem vicc, hanem hülyeség. Felhívnám a figyelmedet, hogy 2010 előtt nem a Fdesz volt kormányon, így a közmédia se volt a kezében. Az LMP-t amúgy senki nem futtatta, hanem olyan akciókat talált ki, amiről muszáj volt beszámolni. A médiában pedig nem szerepelt többet, mint amennyi eredményt elért a választáson, sőt sokáig ennél jóval kevésbé. Ezt le lehet ellenőrizni a Médiahatóság statisztikáiban.
Namostan végre megtudhattam, hogy az istenadta népképviselő legfontosabb alkalmassági kritériuma a böcsületesség, meg a sárkányok elleni rendíthetetlen és állhatatos harcra való hajlandóság. Akár képzelt az a sárkány (esetünkben az), akár nem. Hogy egyébként hogy vezetné azt a kerületet, amennyiben hatalomra kerülne, az érdekli a fenét.

Persze nem is kell, hogy érdekelje, ezzel a hozzáállással úgyis Papcsák a nyerő.
@vakapad: Mert Papcsák hogy vezette a kerületet, egykomám?
@vakapad: A képviselő nem vezeti a kerületet, igazából hülyeség az is, hogy a kerületet képviseli. Neki az országot kell képviselni.
@vakapad: Ráadásul itt ugye parlamenti választásról beszélünk, és nem önkormányzatiról. A többi butus dolgod gyomlálását a többiekre hagyom.
Zugló beszorult, itt már csak a piócás ember segíthet.
@iii: Nem. A képviselő elsősorban a választókerületét képviseli, aztán a választókerületében lévő pártszervezet érdekeit, aztán az országost. megmagyarázom. Pl szükség lesz egy végleges nukleáris hulladék-tárolóra az ország szempontjából. Ha a te képviselőd - mondjuk MSZP-s - az ország érdekeit figyelembe véve nálatok építtetné ezt föl, akkor szted helyesen járna el?
Fejet hajtva a tévedésemet észrevevők előtt megkövetem a tisztelt blogközönséget.

Valóban kerületet írtam ország helyett. Nagyon butus vagyok. A többi állításomat fenntartom.
@miva?:

Nem járna el helyesen. Így aztán, ha minden képviselő jól dolgozik, az országban seholsem épül sugárzó hulladék lerakó.
@vakapad: Amúgy igazad van, semmit se tudunk arról, hogy Horváth úr az adópanamán kívül mit képvisel, támogatja-e a rezsiharcot például vagy egyetért-e a remekbe szabott orosz atompaktummal, egyetért-e azzal, hogy az ország felső 20%-a kevesebb adót fizessen, stb. stb.
@iii:

Valóban igaz, semmit sem tudunk, de (mint írtam) nem is kell.
@iii: ha az adópanama egyetlen ember miatt megoldódik, az máris a költségvetés 6-10%-a, rengeteg pénz. A többiek akkor foglalkozhatnak a maradékkal. Ha én független képviselőként a parlamentbe kerülve egy valószínűleg az egyik legsúlyosabb országos problémát szeretném kiiktatni, akkor miért ne szavazhatnék pl hofmanrózsa ügyben "tartózkodik" gombbal?

nem mint ha nem rózsinéni lenne a másik legsúlyosabb probléma.
@iii:

"Felhívnám a figyelmedet, hogy 2010 előtt nem a Fdesz volt kormányon"

2006 októberétöl (önkori választástól) a fidesz-maffia van hatalmon. Minden más csak porhintés.

Egyébként a királyi csatornákon soha nem szerepelt a TÈGLA...akarom mondani az LMP-párt, csak a kereskedelmi adókon: tv2, rtl - fókusz a gyogyósoknak stb.

De részemröl nincs harag, megértelek. Ahogy a fidesz-maffiának kellenek a fizetett "kommerek" a mundér becsületét védeni, úgy a TÈGLA-párt sem maradhat ki... :))))
@iii:

"le lehet ellenőrizni a Médiahatóság statisztikáiban"

Melyiknél, a Karas Monika Médiahatóságánál?

Na de hagyjuk ezt (tipikus) Habony-stílus.
@jaegtoer: Nem rémlik, hogy bárkit alanyi jogon felmentettem volna....
vajon tényleg honnan lehetnek simon milliói, és vajon tényleg az ő milliói, vagy a szocik nála parkoltatták? esetleg ron werbernek szánták ezt az összeget?
Horváth úrról foszlány emlékeim nyomán (ha tévednék, majd ki tetszenek igazítani):

Horváth András az adóhatóságnál dolgozván gyanúsnak talált egy ügyet (2011-ben, ha jól tudom). Egy ÁFA visszatérítésit. Hogy az ő ügye volt, vagy valamely kollégájáé az az ellentmondó információk miatt zavaros, mindenesetre a gyanú felmerült benne. Jelezte is a főnökeinek, hogy egy részletesebb vizsgálat kellene, de azok először leintették, majd a sokadik nógatás után megunták a dolgot, és Horváth körül attól kezdve elfogyott a levegő. Ügyet nem nagyon bíztak rá, amit Horváth nyilván sérelmezett, ezért magasabb körökhöz fordult. A magasabb körök sem erőltették meg magukat, nopersze nyilván megkérdezték a hatóság vezetőit, azok referáltak, aztán a referendum alapján ők is ejtették a gyanakvót.

Horváth azonban nem hagyta annyiban. Mivel továbbra is ott lébecolt az adóhatóságnál (nem rúgták ki), ideje is volt bőven, utána nézett hát a kollégái gépein hogy mennyi ÁFÁ-t térítettek vissza az utóbbi öt évben (eddig lát az adóhatóság hátrafele) azon a területen, ahol a gyanús ügy történt. Feltételezve, hogy ez egytől-egyig csalás (érdekes gondolat), mindet összeadta, és öt évre kijött neki, ha jól emlékszem, 260 milliárd. No, gondolta Horváth, ha ez csak ezen a területen ennyi, akkor az összes területen lehet az 1000 milliárd is. Hogy aztán az öt évből hogyan lett egy, márminthogy az 1000 milliárdos csalássorozat egy év termése, azt a jóég tudja. Talán azért, mert így még jobban hangzik.

Horváth úr zöld dossziéjában valószínűleg ott van az összes ÁFA visszatérítés a gyanús ügy területéről. Mind a 260 milliárd. És ha bejut a Parlamentbe, valószínűleg első dolga lesz, hogy a NAV dolgozóinak jó részét ráállítsa ezekre az ügyekre, lesznek szívesek bizonyítani, hogy mind sáros,mely sárosságot a korábbi vezetés (naná) meg a mostani vezetés a komplett adóhatóság (akkori+mostani) közreműködésével tett lehetővé. És persze minden más terület ügyei is azok.

A következtetés mindenki esetében magánügy.
@rodeo36:

Javasolnám Varga nevének kihagyását az ügyletből, mert neki ehhez semmi köze, ahogy a Jobbikhoz meg a Magyar Hajnalhoz sincs.
@rodeo36: Ezek leginkább a dzsobbik ellen vannak nyugi. :)
@vakapad: Azóta volt liszt, cukor, és még lehet tucat másból is ügy. Ezekből már kikerekedik egy évi 50milliárdnál nagyobb szám. Hozzácsapva az állami beruházások óvatos becslések szerinti 25%-os korrupciós felárát bőven lenne itt pénz, ha nem a lopás lenne az első.
@vakapad:
írjál nekik esemest vagy galambpostát esetleg e-mail-t...

brühüyyy

miért nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én harmat nyugi vagyok és röhögök azon mit össze nyavajog a dzsobbik

brühüyyy
ez a cikk különösen ütős

és mi nem igaz belőle?
@rodeo36:

Ebből az ügyből azért lett cikk, mert Varga és a FIDESZ neve szerepel benne. Más oka nincs. Fenti okból javasoltam a BEIDÉZÉS hanyagolását. A kanadaiak azt írnak, amit akarnak.
@vakapad:
ezt te mondod, az újságíró meg mást mond bizonyítsd be, hogy igazad van, addig amíg nem bizonyítod addig az az igaz ami az újságban megjelent

küldtél már esemesst nekik? vagy szikratáviratot?
ISZKRA

brühüyyy

éljen a dzsobbik: kenyéren és vizen meg a saját munkájából
@vakapad: Hát tényleg, az lényegtelen, hogy egy képviselő mit is képvisel a parlamentben, untig elég, ha olyan böcsületes feje van.
@miva?: De nem oldódik meg egyetlen ember miatt, sőt 40 ember miatt se oldódik meg. Egyedül kormányváltástól tud megoldódni vagy legalább esélye lenni.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: Picikét tájékozatlan vagy az itteni viszonyokban, ezért elnézem, hogy nem tudod, mit beszélsz. Az érvelést nem helyettesíti a másik lejáratása, ezt megjegyezném.

De, az LMP szerepelt a közmédiában is, sőt még talán többször, mint a kereskedelmi adókban. Itt még a korábbi Médiahatóság statisztikáiról beszélek, aminek a valódiságát senki nem kérdőjelezte meg, mert elég könnyű ellenőrizni. Most is pontosan kimutatják a Fidesz túlsúlyát, nem ezzel van a probléma.

A lényeg a lényeg, hogy senki nem futtatta őket, mert senkinek nem is állt az érdekében ez.
@czegledyroli: Hát ez tényleg fontos kérdés, honnan van Simon 0,24 milliárdja, ehhez képest lényegtelen nyilván, hogy hova tűnik az az 55 mrd, amit a gázvásárlásba beépített magáncég tesz zsebre. No meg hogy miért kap Simicska cége rendszeresen tíz meg százmilliárdokkal nagyobb közbeszerzést, mint amennyit beterveztek.

Hogy van egy NAV, egy ügyészség, egy rendőrség, egy bíróság, akinek dolga ezt kideríteni, az is lényegtelen. Fontos, hogy ezt lehessen még kicsit csócsálni. Fontos, hogy egy állami pénzből fentartott "civil" szervezet ezt ki tudja plakátolni a választási kampány közepén.

Mert a 240 milliót azt Mari néni is el tudja még képzelni, az 55000 millió _évente_ az már felfoghatatlan, ezért nem is érdemes vele foglalkozni.
@iii: @vakapad: Ahogy előadta HA a dolgot, az szakmailag értékelhetetlen volt. És kihegyezte a multikra, amikor nem a multik csalnak, ők csak élvezik a használt (de ha senki se csalna,nekik ugyanolyan jó lenne). Tényleg Ángyán-szerű a fickó, van egy agymenése és azt nyomja.
Gondoljatok bele, hogy fog megítélni mondjuk egy kereskedelmi (hogy ne mondjam, oktatási, beruházási, szociális) ügyet, amikor a saját szakmájában is max. középszerű.
Nekem az egész ügyben csak az a gyanús, hogy a kormánypártok miért söpörték le. De persze most a NAV nagyban talál ezt-azt, gondolom, ott, ahol akar, és ez sokkal jobb (nekik, nem nekünk), mintha más aratná le a diadalt (konkrétan HA).
Esküszöm, ha az Összefogás visszavonja a mutyizó emberüket és teljes mellszélességgel beállnak Horváth mögé, akkor még az is lehet, hogy rájuk szavazok. Ha nem, akkor viszont biztos, hogy nem.
@rodeo36: összenőtt ami összetartozik......

fújjjjj!!!!!!!!!!!!!!
@vakapad: @Kuviklacz:

gedvezs kuvik Úr!

Vakszülő emontta, hogy a követgesztetés mangán. tegye meg kend is magán, hogy mangán. osztat még esztet is vegye figyelembe: a hovamihesztartás céljábólvégettmiatt:

444.hu/2014/02/19/afacsalo-ceggel-van-kapcsolatban-az-adohivatal-elnokhelyettesenek-csaladja/

ez a ennyöghejettes nyilván nem egy gőzépszer, sőt szinte közgép-szerűjen naccerű.

mácsak arra vagyog gíváncs, hogy hivatalból basztatod esztetett a HA-t, vaccsak hobbi. mintkettő mencsség. lehetne. kivéve zuglóban.

angkor maradok a középszerű HA-nál. a kockázat csak 500/1000 sőt, 0,5/1 valamint 0,25/0,5 továbbá és mindazonáltal...
@jaegtoer: Attul, hodzs az NAV-ban csalik vannag, mégg nem minden csalástt kijáldó zseni és kormánmyrra valló.

Nedudgi (csaghodgy fitttgodassam müvelcségemett)
@Kuviklacz:

mingyá látám én, hogy maga egy finom ember. só, bors nélkül is, de ez nem jelenté aszt, hogy ne lenne sava bor s csa
süti beállítások módosítása