Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.09. 12:22 Fabius

Matolcsy két kézzel szórja a pénzt a haveroknak

Címkék: fidesz közbeszerzés mnb mutyi

Szeretünk, Gyuri! Tényleg, ne pislogjál ennyire riadtan. Szeretjük ahogy magadénak érzed ami a miénk. Azt kicsit kevésbé, hogy úgy szóród, mint részeg kondás gyöngyöt a disznók elé. De valahol megértünk, a kísértés nagy, ha annyi pénzen ül az ember akaratlanul is a baráti szentek felé hajlik a keze. 

A szándékot látjuk, csak ne lennél ennyire béna még a mutyizáshoz is! 

Mert azt nehezen hisszük véletlennek, hogy a Borókai Flóra csomag végösszege tökvéletlenül állt meg százezerrel a közbeszerzési határ alatt. 24 milkó nem volt elég, kellett még az a 900 ezer is a főszerkesztő úr lányának hozományához? De legalább hűséges típus vagy, nem feleded melyik család érdekeltségein belül írhattad mulattató élményeidet holmi gazdasági könyvekről. Ez bizony pozitívum, ezért tudják Lajosország vezetői, hogy komolyabb kérésekkel is fordulhatnak hozzád. 

Patonaiék 6 milliárdos biznisze így lett az eddig volt legnagyobb összegű médiatender. Annak ellenére, hogy a Nemzeti Hitelprogramról közlendő üzenet nincs a végtelenségig bonyolítva:

mnb reklám.jpg

Most remélem mindenki boldog, Gyuri: Patonai, az egykori cégtárs, ma Közbeszerzési Hatóság elnök Gajdos, a mostani cégtárs, MKMSZ elnök Somogyi, és ugye maga a plakáthely oligarcha Lajos is, mert a közlendő nem közlendő ha nincs kiplakátolva sehová. Boldogság, közbeszerzésen nyert közpénz a te neved, Lajosország a te hazád, ahol a jegybank elnök személyesen  vajazza a baráti kenyerek mindkét oldalát. 

139 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr995805994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Ómacicka Bábó:
1. A kampány elején vagyunk még
2. Az acsarkodások és gyűlölködések még majd most jönnek csak
3. Az ember környezete kicsi, nem feltétlen mérvadó
4. A pártagitációk és demagógiák újra beférkőznek a családokba, megpróbálja Piktorunk újra bevinni a családi asztalhoz a politizálást, a zsigeri gyűlöletkeltést
Hosszú és csúnya napok elé nézünk...
@tristen2005:
Bulgarinak is van gumicsizmája? Há'merhá...
Kis többséggel ugyan, de megszavazták a svájciak a bevándorlás korlátozását a vasárnap megrendezett népszavazáson egy előzetes becslés szerint. A Gfs közvélemény-kutató intézet számításai szerint a népszavazáson részt vevők 50,4 százaléka voksolt igennel a bevándorlási kvótarendszer visszaállítására.

www.origo.hu/nagyvilag/20140209-nehezen-dontenek-a-svajciak-a-bevandorlas-korlatozasarol.html?sec-2
@gazoló:
Öregem!
A trágyalásig, még olyan sokat fogsz fizetni,hogy szegény ük-unokád is attól koldul.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kezdődik is:

"A magyar állam védtelen az anarchisták támadásaitól. Ez nagyon veszélyes állapot, súlyos fenyegetést jelent. Az anarchisták ugyanis általános támadásra készülnek. A támadás lehetséges időpontja: március 15.

»Aktivistáink elfoglalták a Sándor-palota erkélyét és megőrzésre magukhoz vették a magyar és az uniós zászlót« – lelkendezik Facebook-oldalán a Párbeszéd Magyarországért nevű jelentéktelen politikai szervezet, amely miután beolvadt Bajnai Gordon szintén jelentéktelen pártjába, jelenleg az Egyesült Bolsevik Párt (Összefogás) színeiben az Öszödi Böszme politikai céljaiért ügyködik. Ugyanez a szellemi kör mászott át a Fidesz székház kerítésén, hatolt be az erkélyére, és nem túl merész képzettársítással hasonló stratégiát ismerhetünk fel a kijevi, vagy akár az arab tavasz országainak utcai tüntetőiben: a közös nevező az anarchia.

A fővárosi közgyűlést megzavaró, LMP-s formaruhát viselő Város Mindenkié csoport tagjai is ebből az anarchista-képzőből érkeztek. Azonban őket Tarlós István főpolgármester rendőrökkel vitette ki, s ez alkalommal szerencsére helyreállt a rend. A köztársasági elnök palotáját azonban nem sikerült megvédeni. Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az őrség lelövi őket... Hol volt a Terrorelhárítási Központ? Miért nem volt képes megvédeni a közintézményeket?

Miért védtelen a provokációktól a magyar állam? Ez kulcskérdés, mert úgy tetszik, a demokrácia fejlettsége és az állami intézmények sérthetetlensége összefügg. A köznyugalmat provokáló tüntetők aligha volnának képesek átjutni Budapesten az izraeli, amerikai vagy angol követség kerítésén, s ha sikerülne nekik, úgy járnának, mint ami a nevezett országok fővárosaiban látható: keményen lecsap a biztonsági szolgálat a közintézmény szuverenitását sértő tüntetőkre.

Úgy tűnik, ahol erős az állam, erős a demokrácia, s ahol gyenge, ott gyenge a demokrácia is, mely az anarchisták támadásaitól akár össze is omlhat. A dolog logikájából következik, hogy a biztos vesztésre álló baloldal egyetlen esélye a magyar demokrácia megrendítése, melyre az elkövetkező két hónapban igazából már csak egy nagy alkalom kínálkozik: március 15. Ha addig nem változik semmi, meg fogják próbálni.

Uraim és hölgyeim! Mi legyen a követendő minta: Washington, London, Párizs, Berlin, vagy Kijev? A magyar demokráciát folyamatos anarchista támadások veszélye fenyegeti.

Add tovább!”

source: bencsikbandi faszbukja
@miva?:
"...azt csak nem hiszik, hogy a következő 10 évet megúszhatják..."
Nem HISZIK,tudják.És jól tudják.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Na, körülbelül ezért fog veszteni az ellenzék.

Darth Vader megírta, hogy az ellenzék impotens. Nem egy nagy kunszt megírni, az egész ország ezt vallja, kiabálja, sulykolja, természetesen az írástudók vezetésével, és előharsogásával.

Válaszoltam, hogy ha sajttáj nem is, de közlemény volt, csak valahogy nem éri el az ingerküszöböt.

Ezek után jön a lelkes helyeslés, hogy igen, ez is mutatja, hogy az ellenzék impotens.

Javasolnám az ellenzék várható veresége miatti busongás abbahagyását, mert a vereséget nem az ő gyengeségünknek köszönhetjük, hanem a saját beidegződésünknek, amelyből képtelenek vagyunk kilépni.
A leganarchistább anarchisták speciel a kormány közelében masíroznak.
Bár igaz, hogy azok nem is anarchisták, hanem inkább fasiszták.
Amúgy a HNF majd dönt.
endresy.blogspot.hu/2014/02/nepfront-gyules-hodmezovasarhelyen.html
A főkaparnok Lázár segítségével.
Egyébként azoknak, akik eu-ban veszik fel a támogatást nagyon is jól jön a forint rontása. Mészáros és közgép elvtársaknak például
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudom mi mozgatja az emberi dötéseket,de nem hiszek a kampányokban. Szerintem csak a nagy bukta változtatna az elképzeléseken , mindenkiben megvan már az hogy melyik oldal.
@vitéž munkášőr: gyalázatos, sötét gazember ez a bencsik.
Úgy tűnik csúcsra jár a gépszíj: behabzsolni mindent a választások előtt, amit csak lehet, mert hátha...
Én meg már csak egyféleképpen tudom kommentálni a napihírek szummáját:
Bassza pofán őket a bécsi gyors. De ne az, amelyik Pest, hanem ami Berlin felől érkezik, mert annak vélhetően nagyobb a mozgási energiája. És természetesen azokat is illesse arcon, akik menetelve szavaznak rájuk. kevesebb lenne a nemzet, de tisztább és nyugodtabb.
Semmi sem tart örökké. Talán az a kor is elkövetkezik, amikor a főszereplő csatárok tömött, rendezett sorokban vonulnak be a börtönök kapuján. Mert ideje lenne, ha a bal kéz nem mosná a jobbat, és vica versa. Inkább bilincselné.
@GeoCracker: azért én megnéznék egy drezdai vagy hamburgi antifa squad-ot, ahogy rászabadul a békemenet birkáira ;-)
@vakapad: "avasolnám az ellenzék várható veresége miatti busongás abbahagyását, mert a vereséget nem az ő gyengeségünknek köszönhetjük, hanem a saját beidegződésünknek, amelyből képtelenek vagyunk kilépni."

Egyetértek. Az olvtársak egyrésze felháborodik, ha rá merészelsz mutatni az ő előítéleteire, az ő gondolkodási sablonjaira. Ő nem lehet előítéletes, sablonos, mer' ő a jó oldalon áll.
@a kormány embere: 2006-ban én voltam a bolond, aki azt állította, hogy ezzel a győzelemmel kivégezte magát az MSZP.

Emlékezzünk majd, hogy milyennek tűnt a jövő a múltban!
@GeoCracker: Az Európa mellett tüntető ukránok rossz-rossz anarchisták. Kibújt a szög a zsákból. Putyin szőröstül-bőröstül megvette Orbánt és "családját".
@taga20:
Ne reménykedj. Putyin nem hülye. Nem engedi be ezeket Szibériába munkatelepre. Ellopnák a szögesdrótot oszlopostól.
@épészmérnök: A győztes holland hálás lehet az oroszoknak, mert olyan jeget csináltam, amin megverhette az orosz vetélytársát :D

Ez az olimpia mindent elárul :D
@Ómacicka Bábó: Hiszel, vagy nem hiszel, a befolyásolásnak megvannak a kipróbált technológiái. Tudományosan nyomogatják a gombokat az emberek lelkén, hogy előhívják a nekik tetsző reakciókat. Neuromarketing a szakma neve. Utána lehet nézni, magyarul is van róla könyv.
Akkora koncokról hallani, hogy nemrég a szegény aranysakál is megindult szerencsét próbálni.
Székesfehérváron azonban elkapták, mert nem voltak hitelt érdemlő információi arról, hogy Felcsútra, vagy Budapestre érdemes menni és az elhúzódó töprengés nagyon legyengítette.
Sajnálhatja, hogy nem olyan fajtához tartozik, amelynek jobbak a szerzési hajlamai!
A mandineren megy a hiszti az erkély jelenet miatt aszongyák le kellegtt vón lűni űköt. A másik meg a mazsihisz bojkottja !
@vakapad: Busong a halál. Az ellenzék szart se ér,ezt így veszem tudomásul.

Tőlem még nyerhetnek, ha a maradék egymillának simán bebizonyítják, milyen lendületes tényfeltáró munkát is végeznek a hátralévő 58 napban.

Sőt, ha valóban történne valami - szerintem csoda, szerinted ugye természetes eredendő ellenzéki munka- akkor képes is lennék rájuk szavazni.

Szóval adott a lehetőséf: 57-8-9 nap.
@Ómacicka Bábó: mit vársz sósavas bácsikáktól, meg e'vettík a nyuggíjunkat nénikéktől?

youtu.be/c3P_91kU1iI
@épészmérnök: Nem háborodom fel.

Nem is gondolom, hogy a jó oldalon állok. Semmilyen oldalon nem állok.

Magam is unom magam, annyira sokszor ismételtem a négy év alatt a sablonjaimat. Az most tök másodlagos, hogy a tények és a közvélemény-kutatások az én sablonjaimat igazolják.:( Épp elég baj ez az országnak.
@vitéž munkášőr:
Bencsikbandi?
Ja, amióta nem a Munkásőr c. újságba írogat, szelektív az emlékezete... :D
@miva?:
Nekem is szívemből beszélt!

@a kormány embere:
"Öregem",a farock rossz végén,ha'mohács lesz akkor is közösen gebedünk bele,ha lassú 10 éves haldoklás azt is közösen szívjuk meg!
@Avanivi: lehet visszavenni ám! olyan űrhajót nemezelünk, hogy hamarabb lövünk jobbikost a Marsra, minít hogy a NASA a költségvetésében Marsutazásra pénzt különítene el!

És ez nem fenyegetés.
@Habakuk999: "És lehetne másként kormányozni, ha akarnánk, hiszen a Hetényi-körben hiteles és szakszerű költségvetési kiadási, adó és monetáris politikai javaslatok születtek, a Szalay-körben kidolgozott jogszabálytervezetek készültek az alaptörvénytől az egyes alkotmányos intézményeken át a kormányzati szerkezetig. Az Aschner-kör javaslatot tett új innovációs politikára, az Andrássy-kör európai külpolitikára. De vannak javaslatok az energiapolitika, foglalkoztatás, a szociális politika, a minimálbér, a közmunka, az oktatás új rendszereire. A szakmák ezeket a javaslatokat összerakták, van mire támaszkodni. Már csak a politikai döntést kell meghozni."
nol.hu/belfold/lengyel_laszlo___ott_vannak__es_most_is_csak_a_jelre_varnak__?ref=sso
@vitéž munkášőr: teljesen más jelentéstartalommal párosítja a szavakat,mint én... talán csak az "a/az" betűcsoportnak azonos a definíciója mindkettőnknél... a logikai bakugrásai viszont bámulatosak:-)
@vitéž munkášőr:

"Úgy tűnik, ahol erős az állam, erős a demokrácia, s ahol gyenge, ott gyenge a demokrácia is,"

Hát baz'meg, ez, azt hiszem, überelhetetlen.

Tehát ha jól értem, akkor a világ legdemokratikusabb állama Észak-Korea. Ott kurva erős az állam. Lényegében más nincs is.

És ezt az embert milliók olvassák ájult tisztelettel.
@vitéž munkášőr:

"Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az őrség lelövi őket.."

Na ez látod igaz. Viszont az is igaz, hogy ha Obama a telekszomszédjának adja fél Arizonát, meg Texasbol a negyedét, akkor Obamát lesittelik. Míg ellenben ....
@DarthVader: véder nagyúr, most má abba kéne hagyni a szájkaratét és be kéne vetni azt a fojtogatós trükköt egy-két fityeszesen:))
@DarthVader: @Sir Bates dö Hól: @Avanivi: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @épészmérnök:

az külön csodálatos, hogy burkoltan számon kéri az állami erőszakszervezeteket a határozottabb fellépést sürgetve anarchistának titulálva egy bejegyzett párt 3 aktivistáját... még jó, hogy nem lettek csípőből terroristák. bár ez szerintem a következő agymenése lesz
@taga20: XDDDDDD

szerintem a lézerkardot is ki lehetne próbálni rajtuk. rogánnal fer is lenne a meccs:

http://m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/személy/rogan%20a%20jedi.jpg
@vitéž munkášőr: én inkább erre gondoltam a fojtogatós trükk mellett:))
http://m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/személy/rogan%20a%20jedi.jpg
@taga20: és mé nem kék? nem én votam, hanem a TÖK:))
@épészmérnök:
tudod /ugye/ hogy bizonyos emberszabású egyedek a számítástechnikát istenítik...így lehetséges sok mindent kiszámolni ninárisan meg hexadecimálisan meg még ami ebből már kifejlődött...csak azt nem veszik figyelembe a számítógép arra is ad "választ" ha azt kérdezik tőle mennyi 2x2? még akkor is ha ez eleve úgy van betáplálva, mint a valóság egyik változata és a "program" megoldásként a 2x2=7.17-et jelöli meg...

na ez a NER

ebben él MO brühüyyy

ja, míg el nem felejtem erre szavaztok
@taga20: jaja, én is, de ezt nem lehet megnyitni az ékezet miatt ;-)
Most fedeztem fel a látogatás számlálót !!!

Fabius,gratula :)))
@Habakuk999:

Értem. A guru megmondta. Nincs politikai döntés, hanem csak Orbán akarják legyőzni, hogy aztán elkezdhessenek lopni.

Példa:
www.youtube.com/watch?v=D4mOBQ6MTb8&feature=youtu.be
@taga20: az eredetije nem volt ilyen vicces, de ez nagyon penge ;-)))
@vitéž munkášőr: azé, az ukránokban van kraft, nem úgy, mint bennem/bennünk:(
@Bakter: Utána meg,egész Szibériát :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és a fityeszkurvák kommentjeit olvastad? bakker ezek tényleg paksi mogyorók:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ezt támogatom:

"A Szocsiban négyszeresre nőtt költségek és az építési hiányosságok alapján mit várhatunk a Paks2-t építő orosz állami cégtől? Szocsiban ugyanúgy versenytárgyalás nélkül jelölték ki a kivitelezőket, ahogy Orbán tette Paks2-nél. Így a költségek túllépését megakadályozandó, mi szerényen azt javasoljuk, hogy Orbán Viktor a vagyonával feleljen az atomerőmű várható drágulásáért."

kiegészítve lacinénivel, szájtátóval és a többi shitnyikkel, aki ezt lezsírozta
@taga20:
A végén Putyinék azt mondják, hogy nem 3000 milliárd, hanem 12 000 milliárd. És? Piktorék akkor már röhögnek csak, nagyobb jatt esik majd le nekik...
Fizetni meg ki fizeti?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az a baj, hogy viccnek tűnik amit írsz, de ez lesz. és ha ako is fideszmaffia lesz megmagyarázzák, sőt büszkék is lesznek, me még több munkahelyet teremtettek:(
bár szerintem ez a szar amit felépítettek négy év alatt, az még 10 évig nem fog fennmaradni. ako má pozsgaievtárs se fog segíteni:))
@taga20:
Pozsgay ettárs szerintem olyan papírokat dugdos a jelenlegi csürhe vezetőiről, hogy ő szeretne abból még vagy 100 évig megélni. Kölcsönösség a lényeg, alapon...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @taga20: nem tartom elképzelhetetlennek, hogy putyin et. is dugdosott ezt-azt a csúti orra alá
@taga20:
Amúgy nem viccnek szántam, szerintem a jövőnket így adta el a gondtalan életéért a narancsbolsi maffia...
Mármint annak az életét, aki itt marad.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát lehet, hogy pilsenben maradok és sörmenedékjogot kérek:)))
csak kínomban nevetek.
@taga20:
Te egy 10 üveg valami jófélére vevő lennék! :)
Mail mehet?
@vakapad: Nem így értelmeztem, bár én csak egy politikailag kiműveletlen fő vagyok.

Nem baj, ha nem nézem végig Gyurcsányt? Az az igazság, nem nagyon érdekel. (Az összes többi sem.)

Ha három, legfeljebb öt bővített mondatban mondatban elmondják, mit is akarnak, majd meggondolom szavazzak-e.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gyühet, de pénzt nem fogadok el. a volután visszahívsz és kvittek leszünk:)
Minek kell reklámozni a haverok között a közéjük szórt hitelt?
Nincs Matolcsinak telefonja?
A reklámpénz azokra a plakátokra kell, amikre azt írják, hogy védd meg a rohamtempóban kibocsátott pénzeket az illetéktelenektől?
elmúttnyócév a hibás !!!

(1998-2002 + 2010-2014)

amugy eddig
3 billió MNYP
3 billió paks
plusz kb ennyi EU lé...
@legeslegujabbkor:
Pénzmosásra kell, szimplán a haveroknak - akiknek persze a megfelelő csatornákon a megfelelő összeget vissza kell juttatni, egy megfelelő személynek.
6 milliárd reklámra???
Mi a qrva annyát reklámoz?
orica!
Jó éjszakát.
Most kommentár nélkül.

Váci Mihály: Még nem elég!

Nem elég megborzongni,
de lelkesedni kell!
Nem elég fellobogni,
de mindig égni kell!
És nem elég csak égni:
fagyot is bírjon el,
ki acél akar lenni,
suhogni élivel.

Nem elég álmodozni.
Egy nagy-nagy álom kell!
Nem elég megérezni,
de felismerni kell!
Nem elég sejteni,
hogy milyen kor jön el;
jövőnket - tudni kell!

Nem elég a célt látni;
járható útja kell!
Nem elég útra lelni,
az úton menni kell!
Egyedül is! Elsőnek,
elől indulni el!
Nem elég elindulni,
de mást is hívni kell!
S csak az hívjon magával,
aki vezetni mer!

Nem elég jóra vágyni:
a jót akarni kell!
És nem elég akarni:
de tenni, tenni kell!
A jószándék kevés!
Több kell: - az értelem!
Mit ér a hűvös ész?!
Több kell: - az érzelem!
Ám nemcsak holmi érzés,
de seb és szenvedély,
keresni, hogy miért élj,
szeress, szenvedj, remélj!

Nem elég - a Világért!
Több kell: - a nemzetért!
Nem elég - a Hazáért!
Több kell most: - népedért!
Nem elég - Igazságért!
- Küzdj azok igazáért,
kiké a szabadság rég,
csak nem látják még,
hogy nem elég!
Még nem elég!
.
.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerda este leszek felétek. most má megyek alukálni, me holnap reggel vár a csavargyár. meg amúgy is "csehül" kezdem érezni magam:))
jó8 mindenkinek.
@legeslegujabbkor:
A plakáton csak 1, kusza szempár lesz, de az mocsok nagyban...
@Habakuk999: szóval, nem érdekel mit akar az ellenzék.talán ha lennének szívesek 3-5 mondatban összefoglalni neked!
tessék:
Magyarország jobban teljesít!
Megvédjük a rezsicsökkentést.
Nem leszünk gyarmat.
várnak szeretettel a békemeneten.
te meg várod a felelős politikusokat!?
Indexen a hír:

"A Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, -díszítő, és Pedikűrös Versenyen Bráner Angéla jól szerepelt."

Neki sem lehet egyszerű az élete... :)
békemenet:

ruszkik gyertek haza !!!!

Приходите домой !!!!
@vitéž munkášőr:
Az élet... Végh Béla nevű ismerősöm is van... :D
@vitéž munkášőr:
Nem vagyok... Boli nem tuggya merre evezzen-:))
@vitéž munkášőr:
Magam is úgy vélem, én kevesebb sört veszek mint tíz éve, szóval manipulatív seggség!
@Knósszosz:
ha már annyira a számok...azt is vedd figyelembe, milyen serről van is szó minden egyes esetben, mert ugye nincs feltüntetve sem az alkoholfoka sem a többi minőségi kritériuma a sernek
ugye észak amerikában a 0,33 l-es sörösdoboz a divat ami valamilyen másik űrmérték egész számú osztata (nem prosztata te...gonosz) és kibaszott szar lábvíz minőségű Bud sörökről beszélnek amit én nem veszek meg viszont az alkoholisták sem...mert annyi pénzük nincs, hogy attól a szartól valaha is berugjanak

tehát sok sok faktor hibádzik mint kuszaszeméknél is

brühüyyy
számold újra ennek alapján
@Knósszosz:
UGYE 12 (us) OUNCES = 354,88235475 milliliterrel ez az egyik sörös doboz vagy üveg, a másik (ez ritkább) 341 milliliter, vagy 473 milliliter azaz -durván- 3,5 deci sör
ahogy árulják itt:
1. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 905976 | 473 mL | $ 2.30 BUDWEISER
2. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 318477 | 4x473 mL | $ 9.95
3. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 902619 | 6x341 mL | $ 11.25 BUDWEISER
4. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 904334 | 6x355 mL
WAS: $ 11.95 | NOW: $ 10.95 | SAVE: $ 1.00 | LIMITED TIME OFFER
5. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 311787 | 6x473 mL | $ 12.50
6. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 318873 | 6x473 mL | $ 15.95 | PRODUCT DISCONTINUED
7. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 902627 | 12x341 mL | $ 21.25 BUDWEISER
8. BUDWEISER
Canada | Labatt Breweries Ontario
LCBO 612499 | 15x341 mL | $ 24.95

hogy legyen fogalmad, és ez a lábvíz minőségű, valamint a minimum órabér 10,75 CDn (Ontario)

brühüyyy ez már szám

és

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Rétságon volt egy fogorvos (nem tudom, ott van-e még). Úgy hívták, hogy Szájbeli Kálmán.
@DarthVader: "Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az őrség lelövi őket.."
"Na ez látod igaz. Viszont az is igaz, hogy ha Obama a telekszomszédjának adja fél Arizonát, meg Texasbol a negyedét, akkor Obamát lesittelik."
Mélyen igaz meglátás. Az viszont nem igaz, hogy a Fehér Ház magyar megfelelője a Sándor palota. Azt nem tudom, mi történt volna, ha a miniszterelnök irodájánál próbálkoznak hasonlóval.
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt! Köszi:) Csak most néztem a tegnapi termést.
És mindeközben "A lényeg" című műsorban(?) ezerrel megy a simonozás meg józsázás. :(
Amelyek mértéke pitiáner a fityiszes lenyúlásokhoz képest.
De, mit várjon az ember egy pártszócső közmédiától? :(((
Okos enged, szamár szenved.
Olcsó húsnak híg a leve.

Ha az okos enged, ... a hülyék uralkodnak.
- 30,00 forint lesz az áram ára!
- Aha… 1 watt…

A hivatalos forint-dollár árfolyam alakulása 1991 után (éves átlag)
1991 $ 74,81 Ft
1992 $ 79,00 Ft
1993 $ 92,03 Ft
1994 $ 105,13 Ft
1995 $ 125,69 Ft
1996 $ 152,57 Ft
1997 $ 186,75 Ft
1998 $ 214,45 Ft
1999 $ 237,31 Ft
2000 $ 282,27 Ft
2001 $ 286,54 Ft
2002 $ 258,00 Ft
2003 $ 224,44 Ft
2004 $ 202,63 Ft
2005 $ 199,66 Ft
2006 $ 210,51 Ft
2007 $ 183,83 Ft
2008 $ 171,8 Ft
2009 $ 200 Ft
2010 $ 202 Ft
2011 $ 192 Ft
2012 $ 221 Ft
@vitéž munkášőr:
Bencsik megint szeretné, ha "forradalom" lenne ...

Nem kéne felülni a provokációjának.
Akasztani mindet!
Na jó,eltolcsit diliházba!
@vitéž munkášőr:
Halálosan meglepődtem volna, ha Tonyó öregapja nem állt volna ellen, mikor be akarták léptetni a tszcs-be ...
Biztos volt náluk is egy BaBóBeBi, a Rogánokra specializálódva ....

(Gondolom, Tonyó, mikor felvételizett anno, akkor a nappapi éppen a tszcs első belépője volt, korábban meg partizán ...)
@Evezős: ilyesmiket csiripelnek errefelé a verebek ;-)
süti beállítások módosítása