Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.18. 12:59 Fabius

Trafikosnak lenni nem habostorta

Címkék: fidesz rablás trafik trafiktörvény

Egyszervolt ország szövetségi rendszerét cserbenhagyta a Legfőbb Szövetséges. A sorozatrablások után sem gondolja, hogy a kitalált törvény baromság, a szövetségesek alkalmazottai veszélyben vannak és valahogy csak meg kéne védeni őket. Helyette aszongya: a törvény amúgy fasza, hisz nem mondja a kötelező elsötétítést, csak azt:  "az üzlethelyiség külső felületére tekintve dohánytermék nem látható".  Vagyis a lyukakban, amikben a boltok többsége van elég lepakolni a polcokról mittom a földre - esetleg a pult alá - és kész picsa meleg málé, máris minden klafa, innentől csakis a csillámpaúni lelkületű nertársak fognak bejárni, a rabolók meg nem. 

trafik3.jpg

Az világos, hogy a trafikeladóra lövöldöző rablóról készült videón nem hatódik meg a Vezér. 

Végül is azt ő sem ígérte, hogy trafikosnak - pláne trafikos eladónak - lenni habostorta lesz. De azért az egy kicsit meglepő, hogy a lakájmédiában közzétett esszében kijelölt kiahibás és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. istenuccse majd megoldjuk ígérete után az egészet elintézi a Laciné minisztérium annyival, hogy bazmeg vakard le a fóliát és legfeljebb mutasd az üres polcot kifelé, minket meg hagymá ilyen hülyeséggel, hogy terád lövöldöznek. 

Úgyhogy most ÉdesViktor jólfigyeljél, mert én innen az ellenzéki céltábla kijelölő oldalról megkérlek tisztelettel, hogy húzd ki légyszi a fejed Vologya seggéből, és csináljál valamit. 

Én ugyanis nem szeretem, ha az országban szó szerint rablógazdálkodás folyik. Akkor se, ha anyagilag a te szövetségeseid ennek elszenvedői. Képzeld, nem a legőszintébb emberi érzések egyike - káröröm - támad föl bennem, hanem a szánalom és a sajnálat. Szánalmas amit műveltek egy ostoba rendelet azése(!!!) módosításán, és sajnálom a tieidet.

Helyetted is. 

 

 

205 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr455768945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak amit biztosan lehet tudni a családról olasz francia német horvát jász (iszonyatos öntudattal) no meg a kun :DDDD
@Ómacicka Bábó: te, letagadod a családod, azt mondod rájuk, hogy ismerősök:) nem szép dolog:))
ja, nekem meg zsidó ismerősöm van:))
Az új CÖF plakátot láttátok már? :)

index.hu/bloghu/kepviselofunky/2014/01/18/rejtelyes_bohoc_gyurcsany_oldalan

Tuti, hogy a két nagy párt mára odajutott, hogy saját magát már nem is meri kiplakátolni csak a másikat. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem akarlak összezavarni, me látom neked olyan feri, mint a jóisten. még nem tudtam edönteni, hogy melyik nélkül nem tudnál élni, de, a CÖF az egy párt?
Ebben mondjuk Vonának ma igaza volt. :)

"A választójogi rendszer változtatását egy focimeccshez hasonlította, ahol narancssárga a bíró, a kommentátor az ő üzlettársa, a büfében csak narancslevet lehet kapni, a kormánycsapatnak pedig nincs kapuja, így nem lehet neki gólt lőni."
@taga20: Én bármelyik párt nélkül tudnék élni, viszont azt még nyilván te is tudod, hogy a CÖF melyik párthoz tartozik. :)
Na végre egy hely ahol minden rendben van. :)

Izlandon hónapok óta tiltakoznak egy útépítés ellen. A tiltakozók egyik fő érve, hogy a készülő út megzavarná a tájon élő tündérek vagy manók életét.

www.origo.hu/idojaras/20140117-a-tunderek-megzavarasa-miatt-tiltakoznak-egy-utepites-ellen-izlandon.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bingo!
"Tuti, hogy a két nagy párt mára odajutott, hogy saját magát már nem is meri kiplakátolni csak a másikat. :)"
ako az egyik párt a CÖF?
egyébként a vityasimicskamaffiával mi a gondod?
má mint avval, hogy kirakják őket a falra:))
u.i.: ha nem leszel jó, ako felnyomlak vonánál eve az el vagy pártok nélkül dumával:)))
ki a f@sz jár trafikba ? csak a rablók !
rablókat kibrabolni ? fuj... csunya dakota szokás

minden trafikus legyen munkásőr is egybe !
fegyverbe ! rezsimentbe is bevethetők !
@taga20: Hát a jobbik az nem a boldogságomhoz kell. :)
@GeoCracker:
Ugyan mire számítottál kedves Geo?
Bayer megszólalásai és cikkei minden egyes alkalommal alátámasztják az ember azon meggyőződését, hogy személyében egy valódi, virtigli, ős büdös bunkóval áll szemben.

Ki nem hagyna egyetlen alkalmat sem, hogy ezt az érzést erősítse az őt kritikus szemmel olvasók körében, most sem történt másként. Persze alapból az ember jó esetben egészségesnek születik és ebből adódóan nem rendelkezik mazohista hajlammal, hogy márpedig neki minden áron Bayert kell olvasnia. Nem kell. Viszont a kíváncsiság csak kifúrja az oldalát, hogy vajon mit írhatott ez a Kerényi által, szellemi életünk meghatározó személyiségeként aposztrofált humanoid salakanyag.
Hát, például ezt: - „miképpen a Jobbegyenes szerzője találóan megjegyezte, „huszonnégy óra alatt (…) tízmillió energetikai szakértő és közgazdász országává is váltunk”. A baj csak az, hogy ebből a kórusból kivétel nélkül mindenkinek be kellene fogni a pofáját.”

Szóval nem aprózza a dolgot szakértőkre, pártokra, szervezetekre, nemes egyszerűséggel tízmillió emberről alkot véleményt és szólítja fel őket, hogy inkább ne firtassák a kormány döntését és vágják súlyba a pofájukat. Így tesz igazi demokrata. Már aki Észak-Koreában él és azt hiszi magáról…
Az már nem érdekel, hogy engem minek minősít, nyilván én is benne vagyok abban a tízmillióban akinek tartania kell a pofáját. Ez sem kevés, de az, hogy a felröfögött gyökér virtusa besorolja ugyanabba a körbe a tisztességben megőszült szüleimet, csak azért mert nem értenek egyet avval, hogy az unokáik unokáit is eladósítsa egy szarházi… az túlmegy minden határon.

Annyival legalább illene megtisztelni a választópolgárokat, hogy nem abban a stílusban beszél róluk, amit abban az akolban sajátított el ahol szocializálódott. A magam részéről elvárom, hogy megkövesse azokat a nyugdíjasokat - a magam generációja már nem is érdekel – akik annak idején felépítették a szarból ezt az országot, amit szíveskednek a hitbizományukként kezelni. Persze nem vagyok naív, ez nem fog bekövetkezni, ahogyan az sem, hogy valaha helyt fognak állni az elszart döntéseikért.
De azért optimista típus lévén én még bízom benne, hogy egyszer majd átértékelik ezek az urak is a döntéseiket, nyilatkozataikat, szóval talán…

Ezért szeretnék erőt, egészséget kívánni Bayernak is, ha majd itt lesz az ideje szembe tudjon nézni önmagával.
De egyenlőre az olvasottak és egyéb más hatások alapján csak azt tudom mondani; Zsolti, a kurva anyádat!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Továbbá ebből a hatalmas stadionból, amivé az agyatlan magyar tette az országot, a pályán orkokkal, a lelátón trollokkal, a díszpáholyba Simicska Lajossal, hazamenni már nem lehet, mint a Fradika-stadionból, csak el.

Egyébként nagyjából ez a választék: inkompetens balfaszok, gátlástalan gengszterek, hülye nácik, meg fogalmatlan kamuzöldek.
Ez a magyar:

nol.hu/velemeny/20140118-a_magyar_lyuk

Nem, nem elszigetelt jelenség.

Akkor el lenne szigetelve.
@Knósszosz: ne pipáskodj haver, ez egy féreg, szót se érdemel.
inkább nevess!:))
hvg.hu/itthon/20140118_Szovjet_zaszlot_feszitettek_ki_a_Fideszs
Aki dohanyboltba szegodik melozni az igy jar. Mi a megoldas? Maga a seggnyalo csokos melozzon ott, mindjart elriasztja pusztan a megjelenese majd a rablokat es minden meg lesz oldva.

Telleg egy ilyen dohanyarudai szakmunkas mennyit zsebel be havonta? 47 vagy az mar neki sok ehhez az ucsorgos melohoz? ;>
@taga20:
Féregnek féreg, igazad van.
Az is igaz, hogy egyetlen karaktert sem érdemel, de mivel ő volt szíves "megtisztelni" engem és a családomat, kénytelen voltam reagálni.

Amúgy is olvassák a közmunkás gyógyegerek a blogot, szóval megkapja és nem kell nyílt levél sem. Annyit hozzátennék, hogy ez minimum annyi választó véleménye, amennyivel ők dicsekednek a hátuk mögött. Csak nem süketek és vakok.
Sejjj de szabaccságharcc van a mijutcánkba...

"A lyukas molinó
Kivágták az unió zászlaját Szombathelyen egy olyan molinóból, mely az egyik ottani cég fejlesztésének több mint 39 milliós EU-támogatását hirdeti az Új Széchenyi Terv nevében. Nem áthúzták, befestették, letépték onnan: gondosan kinyesték belőle, talán sebészkéssel vagy snitzerrel. Azóta csak a fehér kerítés drótszálai látszanak a téglalap alakú helyen, a jobb alsó sarokban. Átlátni rajta. Lyukat vágni a nemzeti lobogón a rajta található idegen szimbólum eltávolítása végett: történelmi tett Magyarországon, valamiféle nekikeseredett népakarat jelképértékű megnyilvánulása. Szabadságharc idején szokott az ilyen előfordulni.

Magyarországon pedig manapság ugyebár dúl a szabadságharc az élet minden fontos területén. Rezsivédő katonák fegyverkeznek, öltenek karba kart a gyest védő asszonyokkal, békemenetekbe tömörülve lengyel testvéreinkkel közösen űzik ki a gyarmatosítókat. Ellenséget persze nemigen látnak a hályogtalanok, a még nem teljesen elvakultak, de a fontos nem is az, hanem a küzdés maga. Hogy legyőzni látszunk azokat, akikre saját hibáink átruházhatók.

A közös jelképként lobogtatott lyukas zászló azért is szép, mert mindenki azt képzel a szövethiány helyére, amit éppen akar. Olyan köztársasági címert vagy királyi koronát, jogart, amilyen neki a legkedvesebb. A lyuk szabadságot ad. Szombathelyen persze nem zászlót lyukasztottak, hanem egy molinóról az unió lobogóját szabták ki csillagostul."
nol.hu/velemeny/20140118-a_magyar_lyuk?ref=sso

Csak a pénzt lökjétek ide a zászlót kivájta a paraszt, gondolom kitűzte otthon, mint győzelmi trófeát...

www.metrikont.hu/main.php?Esemeny_Id=NDAyMRmVsYWRhdD1NdXRhdF9OdWxsYXp6YWwmQXpvbj00NQ==NjUzM

Végül is csak szaros 39 milliós EU-s támogatással jöttek létre új, magyar munkahelyek.
Az orosz zászló előtt remélem térdre borulnak majd és lesz talpnyalás a muzsikok közt!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
én ezt még anno a totaw blogján -soxor- részletesen kifejtettem...nem ismétlem önmagamat

legutoljára a rétvári elvtársnő írt egy cikket a faszbukkon, ahol aszongya, hogy a gyurcsányahibás mert

pedig a rétvári elvtársnő a hibás mert olyannak született amilyen azaz selejt agymentes kurva vagy buzi ahogy teccik

shakespeare után szabadon

brühüyyy
@Knósszosz:
Te, arra a férges kis patkány narancsmuzsikra szót vesztegetni?
Hisz a legutolsó kurvának nagyobb becsülete van, mint ennek a szervilis pojácának. Ne alacsonyodj le oda, ilyen pöcsköszörűvel nem keveredünk... A Népszabadság rovatától szép ívet futott be a karrierje, talán csak a Rákóczi téren nem volt még...
Igaz nem olcsó pártribanc volt világ életében, de hát neki is meg kell élnie valamiből, nem sz.phatja le Piktort naponta 3x, nyílt színen.
marad neki a hepciáskodás és a verbális környezetszennyezés. Mérjük az eszéhez és gerincéhez... ja, hogy az már rég takonnyá alakult? Van az úgy.
@rodeo36:
Jó, hát ez a buzikulb ilyen. Rétvári kartársnő szorgos iparos, a segge ha kifárad, a száját veti be... igazából a te bajod, ha meghallgatod, ha elolvasod.
Én egyszerűbben védekezek ilyen fertőző zigóták ellen. Nagy ívben leszarom, meg sem hallgatom, egy ilyen duplanulla röfögését.
@taga20:
Az a kis szöszi sör nélkül is jöhet! Azok a... szemek! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad van, szóra sem érdemes.
Olvastad Moldovától a "Bűn az élet"-et?
Abban volt egy fejezet ha jól emlékszem, az volt a címe: "gyönyör a kukák között"

A főhős "csaj" guggolt a kapualjban a szemetesedények mögött, a manus meg megállt előtte és... azt is mondta, hogy a fogai nem kihullottak, hanem kihúzatta őket, mert nem kellenek a melóhoz.

Ez zsótti és a fideszmanusok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nézegetem -újra- ahogy a magyar fociszakértő halad a végzete felé a Julio Cesar mellett aki biccentget mert ordítoznak neki elvégre világhírű...majd amikor odapofátlankodik a két sztár mögé, mintha meg akarná lepni őket is...akkor a sunyi bazsaj a Julio orcáján amit alig tud leplezni...már kapott néhány trófeát de így?

a majom a krédóban

és ez a minielnök arrafelé tek

brühüyyy

minden pénzt megért az eredeti itt a teve olyan csatornán adta mi nekem nincs de a neten begütt és HD-ben láttam élőben...nagy élmény volt
és az kihízott teleizzadt ócska öltöny amit már évek óta -cigánystílus- tisztítás nélkűl hord...nem kell hozzá akasztó leállítja megáll magától
@Orica Középföldi:
Azt hiszem ez a vers volt már, most, hogy elém került, nem tudtam megállni, hogy ezzel kívánjak jó éjszakát.
Szép álmokat!

Gábor Andor: KORMÁNYOZUNK

Kezem között a kormányom,
lábam a pedálra rányom,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
Ha mást nem, egy országot, el.
S csődbe megy, mint egy rossz hotel.

Lábam között szakadt szatyor,
a balkezem abban kotor,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
Bár homály van földön-egen:
mert leesett szemüvegem.

Kormányozunk kézen-közön,
és utánunk a vízözön,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
S mert közel a katasztrófa,
ez már az utolsó strófa.
@Knósszosz:
Ha belegondolsz, ez a genetikai hulladékokból álló aljanép ma az "ELIT".
A pöcsért csodálkozik bárki, hogy itt tart az ország?
A jobbikosok is a qrva anyjukért háborognak, amikor ezek a tetvek éltetik és etetik őket?
Hisz 1, azaz egyetlen egyszer sem mertek kiállni a narancsbolsi kurvák ellen - állítólag ők ELLENZÉK...
Ecceri balfék Gy.Feri nem a szívem csücske, de legalább odamond most nekik.
Ettől függetlenül "lófaszt mama", a Mesterházyval együtt egy 3 fős közmunkásbrigád irányítását se bíznám rájuk, nemhogy az országot.
+ NAGY ÍVBEN LESZAROM A VÉLEMÉNYT, HOGY JELENLEG NINCS MÁS!
Akkor ezzel a tehetséggel tessenek elmenni kapálni!
Hagyni olyanokat, akikben van és nem a pártpolitikai lófüttyökkel takaróznak.
Ezt meg csak úgy ...

Kiss Judit Ágnes: Szó

Hazádból,
hogyha még bírod,
Ne menj el, ó, magyar.
Hogy menekülj, lesz mindig ok,
És mindig, hogy maradj.
Itt áldozat, s vajon mi ott?
Bevándorló lehetsz,
Nem tudhatod, végül melyik
A súlyosabb kereszt.
Ez a föld régóta ugar,
Terméketlen, sivár,
De van még , ki zenét szerez,
És színházat csinál,
Szeret és harcol semmiért,
Mert másként nem tehet.
Hogy itt vagy, erőt ad nekik,
S ők itt vannak veled.
Lehet, hogy nem jön jobb soha,
Ki itt él, mélyrepül.
Megúszhatják a vétkesek,
S te bűnhődsz vétlenül.
Míg annyi jóval tele
A másik serpenyő,
Ha baj van, ki ne mentené,
Ami még menthető?
De itt van szükség rád nagyon,
Sötétben lenni fény,
Hogy fölemeld, ki megrogyott,
És bátorítsd, ki fél.
Maradj, mert meg kell védeni,
Kinek nincs is hova,
Legyen szegény, hajléktalan,
Zsidó, meleg, roma,
Vagy bárki más, aki alól
Kihúzták a talajt.
Légy fül, ha semmit nem tehetsz,
Ki hallja még a jajt.
Ez frontvonal, ez harcmező,
S még így is otthonod,
Rád simul minden rég bejárt
Tered, kamaszkorod.
Taposhatnak röhögve mind
Az összes elveden,
De szétolvadnak a szavak
Az anyanyelveden.
Ne hidd, hogy semmi eszközöd,
Fegyver vagy te magad,
Mind különleges ügynök az,
Ki mégis itt marad.
Maradj, tövisnek bőr alatt,
Ha bírod még, magyar,
Légy viszkető seb, mit kéz
Álmában is vakar.
Itt áldás is, másutt csak egy
Bevándorló lehetsz.
Ki mondja meg, végül melyik
a súlyosabb kereszt.
@rodeo36:
Szakadj le Papa erről - ez a szánalomhalmaz nekem csak egy csuti komcsi parasztgyerek marad, aki maffiásat játszik és kiárulja a HAZÁMAT.
Nem egy örömmámor, sajnos röhögni sem tudok a kis szánalma eccerijén.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azok a szemek:)00:42-nél
www.youtube.com/watch?v=rFpIjLLKpqw
@rodeo36:
Amúgy akartalak kérdezni, a másik bejegyzésben olvastad az ephart nevű szarkupac bejegyzését:

"Orbán elgondolkozott:
a buzi és zsidó imádó, tradició és Istenellenes dekadens EU vs keresztény Oroszország?aztán hozott egy jó döntést ami a magyarok javát szolgálja.ezért hörög most a judeobolsi söpredék"

Na, ez látod vicces... Ilyen elmebetegeket a csuti paraszttal együtt szabadon engedtek az OPNI bezárásakor. Ki.aszott nagy itt a sötétség, szánalmasan primitív IQ ligh balfaszok vannak ápolás nélkül.
Nem tudom, volt e már, de ezen konkrétan beszartam:

index.hu/belfold/2014/01/18/orban_hivei_meglepodtek_a_paksi_dontesen/

nezopontintezet.hu/aktualis/kozlemeny-2/

"Все удивлены. До какого-то времени Виктор Орбан не воспринимался как друг Москвы. В минувшие годы он также использовал антироссийскую риторику. Для многих из его сторонников это тоже стало большим сюрпризом", — говорит Агостон Мраз, директор близкого к правительству венгерского политологического центра Nézőpont.

РИА Новости ria.ru/analytics/20140116/989539531.html#ixzz2qmzaHFsf

Amikor a nyalonc érzi a seggében szorulni a zabszemet, veszélyben érzi az egész addigi áldozatos munkáját :))
@taga20:

www.youtube.com/watch?v=EPOIS5taqA8

Feltolod a hangerőt, oszt...
Régen ezzel teszteltük a hangfalakat, mert ha elment a magas-, vagy valamelyik mélynyomó láda, itt kijött! :)
@DarthVader:

Piktorunk szavait is lehallgatták odakint:

"Давай, г-на Путина, так что это будет хорошо, оставьте вазелин!"

"Ugyan, Putyin úr, jó lesz ez így is, hagyjuk a vazelint!"

hircsarda.blog.hu/2014/01/15/orban_viktor_magyarorszag_nem_lesz_orosz_gyarmat

"„Történelmi függetlenségi nyilatkozatot írtunk alá a baráti Oroszországgal, ezzel Magyarország saját kezébe vette az irányítást” - jelentette be a paksi bővítésről szóló megállapodás után Orbán Viktor. Moszkvai sajtótájékoztatóján a miniszterelnök elmondta: egészen apró dolgokat kért cserébe Vlagyimir Putyin, amiket a magyar kormány amúgy is megtett volna.

„Négy-öt Putyin-szobor, kis módosítások a zászlón, és az orosz pártrendszer átvétele - voltaképpen ezek a keleti nyitás stratégia alapkövei voltak eredetileg is, nem mondhatjuk, hogy bármilyen függőségbe kerülnénk a bővítés miatt” - nyugtatta meg a kedélyeket Orbán Viktor, majd hozzátette: a hazánkba hamarosan érkező orosz katonák pusztán a paksi beruházás biztonságát garantálják majd, a közös Békemenet-felvonulások pedig a két nép barátságát bizonyíthatják az eddigieknél sokkal erőteljesebben.

„Sokáig éljen országcsináló Orbán úr” - nyilatkozta a sajtótákékoztatóra reagálva Csizmadia László, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) vezetője, majd elindult megvédeni az országot a külföldi oligarcháktól és az előnytelen, Magyarországot több évtizedre nagyhatalmakhoz kötő sunyi megállapodásoktól."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: faszikám, remélem nem rakod be ötször, mint a trollos posztot?
@DarthVader:
Tudod, a Mráz, a tájékoztatás hiteles bajnoka pedig... :)
Meleg szarig szokott felhatolni a nyelvével Pártvonalon, úgyhogy minden csak rágalom lehet! Amúgy meg valamilyen pszichotróp anyaggal a gyurcsányésbajnaigárdisták megmérgezték.
Mert józanul biztosan nem...
Meg vagyok nyugodva. Már kezdtem azt hinni, hogy az atom lenyomta a trafikot.
@taga20:
Meg kellet néznem megint mit linkel.
Hát baz+, hogy ennek a szerencsétlennek Gyurcsányon járjon az esze... Vagy megbuzult...
A jobbik nem a fidesz seggnyalonca, nem, de tényleg, persze, komolyan!!! Elmebeteg...
Figyeljetek libsik: TARFIK NYÍLT A PAKSI ATOMERŐMŰBEN!
@J.László:
Téged elnézve még Csernobil idején sikerült felszívnod magad a porból - abból, ami azóta a sok lelkes komcsi KISZ-es fiatalból (persze pár libsi és hasonló kitérő után) veled együtt újra elmebeteg oroszseggnyaló muzsikot varázsolt.
Szép is ez... Ha jól fizetnek, legalább nem mondhatja rád senki, hogy olcsó pártkurva vagy!
Meddig tűrsz birka gyáva magyar? Egy karakán nép, korrekt országában, ha ilyen pofátlan hazaárulást mert volna csinálni bármilyen hatalmi maffia, mint ez a trafik mutyi, már rég fákon lógna az összes fosztogató hazaáruló parazita féreg...
Gyáva népnek nincs hazája. A magyarbirka torkán le lehet mindent nyomni... Noshát akkor további jó mélytorkozást lúzermagyar...!!! hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
@J.László:
Ezek a mocskok, fikázzák az igaz orosz tezsvéreiteket:
"Aki Oroszországhoz közeledik, lehet, hogy gazdasági értelemben ennek a közeledésnek, ennek a korrekt kapcsolatnak nyertese, győztese, zsebeink gyarapítója lesz, de fölad valamit a demokrácia, a szabadság, a szabadságjogok gyakorlása tekintetében. (...) Egy dolog soha nem jött keletről. A keleti szelek Európának ebbe a térségébe demokráciát és szabadságjogokat soha nem fújtak."
Ilyenek ezek...
@Revolutionist:
Régóta birkanép ez. Csak ennyi lelkes seggnyaló nem égette magát az '50-es évek óta, mint ilyen J.Lacika, ephart meg hasonló pártkurvák. Manapság divat a sok pártbuzi közt hülyének is lenni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Esetleg utánanézhetnél, hol "dolgozik" Schröder.

Az a "demokrácia", hogy Schultz lesz az EU elnöke? Ne röhögtess légy szíves.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé bírom az ilyen kemény arcokat, hogy birkamagyar stb., de én még nem olvastam aro, hogy ez a revogyerek leöntötte magát benyával és felgyújtotta magát a kossuthtéren, mint ano a csehgyerek a venceltéren. vagy legalább egy tortát vitya pofájába:)
@J.László:
Majd Lacika, ha felnősz egyszer, akkor azt is megérted, hogy miért van ez így Európa boldogabbik felén.
Addig persze ilyen kreténségeket írogatsz, a hasonló IQ light hittestvéreidnek...
Legalább tanulnál baszod!
@J.László: laci, te azt vágod, hogy teli pofával ócsárolok valamit és utána seggbe dugatom magam, ako az egy kicsit disszonáns?
@taga20:
Hülye vagy!
Itt Piktor elvtársék (+ a mai qrmány) voltak az ellenállók - a KISZ-ben, az MSZMP-ben, a III/akármikben, spicliskedésük közben!
Ezt már tudhatnád.
Ők voltak a jó komcsik, akik a jó oroszokkal együttműködtek. A többi a rossz komcsi volt, azok a rossz oroszokkal működtek együtt.
Ma megint a jó komcsik + jó oroszok verzió van.
Ez olyan egyértelmű, csak mi vagyunk baszottul ideológiailag képzetlenek! Hülye, hülye, hülye...
@taga20:
Dehogy tudja!
Ők így szokták!
Szájból seggbe a russzkival, partikurvák, vazelin nélkül.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: má értem! vitya ezt lezsírozta ano, hogy úgy tesz mintha kibaszná a ruszkikat és 2014-ben meg letérdel putyin előtt. aha vágom, te egy zseni vagy:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez így tiszta sör, de ako biszkubélabácsitól, ető a trógertól, mi a faszt akarnak. ez olyan, mintha semjén a pápát baszogatná:) egy banda!
@taga20:
Ravasz taktika volt, bejött neki, milliárdos is lett mellette.
Hiába no, aki rendesen és szorgalmasan dolgozik...
@taga20:
Honnan tudod, hogy nem Biszku bácsi baszogatta Semjénestömjént? Na, na...
Torkos Anália lehetett Tömjéneszsótti fedőneve.
A volt(?) transzveszti "művész" is célozgatott, holmi Vonakodásra, gumi nélkül...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, te pénzér seggbe kúratnád magad? én azé elgondolkodnék rajta, de azt kikötném, hogy 10millioan(mínusz akit ő kúr seggbe) ne nézzék:))
@taga20:
Spec. nincs az a pénz, de ezeket a fideszbuzikat ilyen apróság hol zavarja?
Ők még ünnepeltetik is magukat, hogy riherongy buzeránssá váltak + mesekörítést is szerveznek a buzizsúrnak.
Nézd, a plebs 80-as IQ-jára alapozva, nem is minden alap nélkül.
@J.László: "Figyeljetek libsik: TARFIK NYÍLT A PAKSI ATOMERŐMŰBEN! "

Télleg? Aszittem, azért a választásokat még megvárják.
Ja, nem ÚGY, csak a pofa kedvéért...

@taga20:

És ha szépen megkérnénk Vityát, hogy csak úgy simán adja oda azt a 2000 milliárdot a Lajosnak, ha már annyira kéri? Mosmér kell még építeni egy égigérő berregőt is + 6000 milliárdér'???

Vagy legyen külön költségvetési tétel: Idén Ennyit Lopunk! Ez a kurva idegesítő trafik hülyeség minek mellé? Miért nem elég, ha csak simán odaadom a zsetont, ha már akkora balek vagyok, hogy még mindig itt élek, muszáj még szteppelni is hozzá?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszki!
Most akkor Széles elvtárs házi örökmozgolódó és örökvilágosság fakasztó projektje végképp lemondva?
Kétségbe essek???
Pedig olyan szép tervek voltak, meg az a szép szervilis duma, ami volt mellé... ejjj...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: most mé jó neked, ha egész éjszaka hánykolodok? és azt álmodom, hogy csak egy idegenrendészeti baki vot az egész!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: neked mindig baba ötleteid vannak:) és ako még a környezetszennyezést is megspóroljuk:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te, ne idegesíts, ako elmarad vitya 20éve, meg a utóbbi 500év legnagyobb gdpi növekedése? eszt nem élem túl:)))
@taga20:
Ja, majd ránk lehet fogni, mert nem hittünk benne eléggé! Pedig már majdnem...
@taga20:

Ezért jobb a maffia: odaadod elsején a zsetont, egy hónapig nem látod őket, az üzleted se gyullad fel, sőt, ha valami nem helyi hülye okoskodik, még pofán is verik.

Deal.

De az mekkora faszság már, hogy kötelezően vegyek kínai-rolexet, meg DVD-visszatekerőt, meg elektromágneses karkötőt a Lajostól, mert ő most ebben utazik??? Milyen mordori szájbavert trikóscigány mentalitás ez???
@Evezős: "Itt áldozat, s vajon mi ott?
Bevándorló lehetsz,
Nem tudhatod, végül melyik
A súlyosabb kereszt."

Ezt a versikét csak nem kerdem kisbarátunk íratta?

szépen cseng-bong, csak éppen legalább akkora hülyeség mint az "itt élned, s halnod kell."

Jelentem, nem kell. Két évvel ezelőtt felpróbáltam újra Magyarországot, és köszönöm, nem kérem! A Balatonra nyaralni, na arról lehet még szó, de csakis az északi parton. A többi néma csend.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem olvastam...

semmi sincs csodálatosabb a Nap alatt mint az ember

és akkor mijacsoda a zephart

brühüyyy

ez a nagy fejlődés

meg a VV6 2014/01/16-ban a helikopáterezés ...nem merem a linket beadni mert a fabi lelövetne
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát ezt pl. kéritöl kérdezd, ő oda vot a fityesz 2/3-tól!:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a "DVD visszatekerő" az Nobel Irodalmi Díj esélyes

jobb, mint a Big Bang

brühüyyy
Nem akarok más tollával ékeskedni, most írta be az AN-ba valaki:

Az ellenzék teleplakátolja az országot azzal, hogy két nettó szervezett gazdasági bűnöző irányítja az országot...
majd, mintha mi sem történt volna, elindulnak az általuk kiírt választáson!

LOL
@épészmérnök: mé a déliek négereket tartanak?:))
@taga20: Pedig ez tök korrekt volt a beszédében. :)

"Mi lesz a cigányokkal, ha a Jobbik kormányra kerül?
- A tisztességes cigány embernek jobb lesz. Nem azért, mert cigány, hanem azért, mert tisztességes.
- A tisztességtelen cigány embernek viszont rosszabb lesz. Nem azért, mert cigány, hanem azért, mert tisztességtelen."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne gyere a hülyeséggel, sztálin is megsimogatott pár kiskölök buksiját, milyen korrekt vot:) de az ember egy szar vot!
@taga20: Hát ha már ide jutottál, sokkal inkább ezek a hasonlóak. :(

tinyurl.hu/UsqV/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hülye vagy, te nyertél. megyek aludni, me megfertőzöl te...:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
neked ajánlom: VV6 2014/01/16

Aurelio helikopáterezés:

Aurélió aki Schwej Czi Gány dello Cappacciccio Zahorka és ő a nap hőse a katlik sejtekben isch meg a belvároschi Református templomban ahol a sok kegytárgy, mint: Gyurma Gyurka, Túrhó Rhudy, Turul Alajos, Truáni Lafréd...meg a többi és sok sávosch zászlajos

szóval próbáld ki hátha neked is megy ugyanaz

hamár a valóságban isch vonjátok isch meg húzzátok is...jééééééééééééé nyúlik

mind a 12 fitymája

brühüyyy
@rodeo36: Tiltja a vallásom, hogy ilyesmiket nézzek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

magyar -fideszes- KÜLKER:

www.gmx.com/dereferrer/?target=http%3A%2F%2Fmagyaremlek.nolblog.hu%2Farchives%2F2014%2F01%2F12%2FTokaji_bor__Toronto%2F&lang=en

a címe:

7887 Weston Rd

Vaughan, ON L4L 1A6, Canadá

ez egy plaza, ócska pizzaparlor és Thai étterem meg üres üzlethelyiségek között a város központjától 3 autópályán 78 perc vagy tömegközlekedéssel:

3 1/2 óra egyirányba'

nagyszerű és a főfőkunulnő is doktor mint a magyar minielnök és bandája

brühüyyy

ott csakis néger segédmunkások laknak meg hinduk és távolkeletiek akik nem ismernek borokat és nem is isszák csakis mekibe járnak vagy kígyópörköltre
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

de most már tudod mit tilt? mert ha nem nézted volna meg akkor nem tudhatnád...

mé gasse hogy helikopáter

elárúltad magad titokban a VV6-ot názed az új trend

brühüyyy

ilyenek a dzsobbikosok meg a pléhtáblák a fürdőszoba csempénb és a kék osztriga
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

magyaremlek.nolblog.hu/archives/2014/01/12/Tokaji_bor__Toronto/

magyar -fideszes- KÜLKER:

a címe:

7887 Weston Rd

Vaughan, ON L4L 1A6, Canadá

ez egy plaza, ócska pizzaparlor és Thai étterem meg üres üzlethelyiségek között a város központjától 3 autópályán 78 perc vagy tömegközlekedéssel:

"MAGYAR LUXUS BOROK ÉSZAKAMERIKÁBAN"

tokaji.ca/

3 1/2 óra egyirányba'

nagyszerű és a főfőkonzulnő is doktor mint a magyar minielnök és bandája

brühüyyy

ott csakis néger segédmunkások laknak meg hinduk és távolkeletiek akik nem ismernek borokat és nem is isszák csakis mekibe járnak vagy kígyópörköltre
@rodeo36: "ilyenek a dzsobbikosok meg a pléhtáblák a fürdőszoba csempénb és a kék osztriga"

Ma sem ezt tapasztaltam. :) Jó éjt neked is.

youtu.be/bbTQm1dpEss
@rodeo36: Igazán kezedbe vehetnéd a jó magyar borok ügyét Kanadában. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

vannak magyar borok? és jók? én még nem kóstoltam olyat Kanadá-ban

majd ha küldenek kóstolót...és vesznek egy normális éttermet ahol az igazán jó borokat felszolgálhatják és a megfelelő közönség be is megy, azaz hajlandó 60 dollárt fizetni egy pofa borért (a neves borokat ilyen áron szolgálják és platinum American express-el fizetik)

és az eredeti orosz kaviárért meg az Atlanti füstölt lazacért és a turnédo lobster-ért

szóval...beruházás 3 millió dollár és speciális engedély a borimportra amit szerintem ezek a seggfejek nem kaptak meg és a Revenue Canada bezáratta az illegális kócerájt és meg is büntette vámcsalásért

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez a film egy baromság...
brühüyyy
dzsobbikosch?
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt!

Nem emlékszem, hogy lett volna. Jó:))))
Sőt, taga bosszantására leírom, hogy nagyon jó.
Köszi:)
@Orica Középföldi: na jó, ez jó volt. ezt még én is értettem:))
@taga20:

Ja, aki gfg-n edzi az agyát, annak már pengeéles:))
Így könnyű:)
@Megdobbent: ja, mert aki dohányboltban dolgozik, az jókedvében tesz, vagy fideszes.
Mert olyan kurva egyszerű munkát találni.
@mpa68:
Senki nem mondta hogy fideszes! De hogy nem a Feri fia az eladó az biztos. Munkahely meg van vagy 1 millió, vagy rosszul értettem a Viktorékat?
@tristen2005: ne legyél igazságtalan, időarányosan 400000. igaz, hogy londonban + közmunka, de megcsinálták:)
Én örülök ha kirabolnak egy ilyen boltot,mert tuti valamelyik fideszköcsög cége.
Az alkalmazottat viszont én is sajnálom.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

És azt is tudod, hogy a tulaj az alkalmazottat teszi felelőssé, ha kirabolják? És még akkor is örülsz?
süti beállítások módosítása