Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.11. 15:28 Fabius

Miskolc polgármesterét megfertőzte a kerényizmus

Címkék: fidesz miskolc kriza ákos kocsonyafarsang

Segítség, segítség, gyorsan siessenek, a kormánypárti csinovnyik szókészlet mentén reped! 

Bár ÉdesViktor szerint szerencsétlen balfogás a Kerényi levél nyelvezete, ez nem tartja vissza a holdudvart a kerényizmus vírusszerű terjedésétől. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere elunta a kocsonyafesztivál körüli huzavonát, halálba kívánta már a levelezést meg üzengetést, így tollat ragadott és kerényibb lett magánál a mesternél is. 

kriza.jpg

Úgy tette helyre a kocsonyafesztiválért lelkesedő Szitka Péter barcikai polgármestert, hogy azt bizonnyal oktatni fogják a Magyar Krónikás Mesterkurzuson. 

Mivel láthatóan nem a hiteles sajtóorgánumokból, hanem a negatív szenzációt kereső és szűk politikai érdekek mentén, a tényeket meghamisító bulvármédia az olvasmánya, engedje meg, hogy e levél útján értesítsem a másfél hónapos hírről, nem kell aggódnia, Miskolcon lesz kocsonyafesztivál!


Cuki, nem? Azért ez csak megér legalább egy kisötöst  a nernaplóban azzal az eleganciával együtt, amivel a miskolci önkormányzat háziasította cégeinek a kocsonyafesztivált, akarom mondani "kocsonyafarsangot", mert szellemi terméket - a rendezvény neve - nem lopunk, megelégszünk az összes többivel. 

728 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr635752822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ööö...
...végigolvastam mindkét levelet, és az a helyzet, hogy kriza nem értette meg szitka levelét. nagyon nem tudta értelmezni, de még fel sem olvasták neki, csak részletekről beszélhettek. kriza ezzel kapitális öngólt rúgott.
az a helyzet, hogy amit kriza írt, az még csak nyomokban SEM található meg szitka levelében. végig hazudozza ok nélkül, nem is értem, faszkorbácsot neki.
Csak emlegetni kellett a tisztalelkű hargitai favágókat, Fabius már meg is idézi őket.
Most álljunk fel, és énekeljük el a székely himnuszt.
csak röviden
szitka: "Kazincbarcikán nagyon megörültek a lehetőségnek, hogy a Kocsonyafesztivált vendégül látjuk a Téli Kolorfesztiválunkon, de miskolci főváros nélkül – méltányolva a miskolciak szívügyét – ezt nem tesszük meg."
kriza: "Szerintem Ön sem gondolta komolyan, hogy a „miskolci kocsonyafesztivál” „kazincbarcikai miskolci kocsonyafesztiválként” élhetett volna tovább."
szitka-kriza 1:0

szitka: "Ezért arra biztatunk minden olyan embert, aki fontosnak érzi a fesztivált, kérje a miskolci városvezetést, hogy támogassák a szervezőket munkájukban,"
kriza: "Ön a miskolci városvezetéssel szembeni befolyásolásra buzdította a miskolci polgárokat, "
szitka-kriza 2:0

kriza: "Ön nyílt levélben fordult a miskolci polgárokhoz. Tudomásom szerint erre Önt senki nem kérte, választáson ilyen felhatalmazást nem kapott, semmiféle tisztsége erre nem jogosítja fel."
szitka HELYETT annyit válaszolnék: mit szólna ahhoz kriza, ha orbán viktor nyílt levelet küldene a rezsicsökkentésről vagy az alaptörvényről a miskolciaknak?
szitka-kriza 3:0 (öngól)

kriza:"Más kérdés, hogy a kocsonyafesztivált nem az a magáncég rendezi meg idén, amelyiknek az érdekében „pusztán erkölcsi kötelességből” Ön nyílt levéllel támadta meg a miskolci városvezetést."
szitka nem említett egy céget sem név szerint a levelében
szitka-kriza 4:0 (öngól)
@Secnir: "kriza: "Ön nyílt levélben fordult a miskolci polgárokhoz. Tudomásom szerint erre Önt senki nem kérte, választáson ilyen felhatalmazást nem kapott, semmiféle tisztsége erre nem jogosítja fel."

Egy igazi, vérbeli demokrata, a Hargitáról.
Az ostoba hegymóctól ostoba hegyimóc tempót várjatok el. Mi itt Miskolcon ezt csináljuk és nem ér meglepetés.
Meztéllábas bugristól örülhettek, hogy nem románul kaptatok eligazítást! :)
Nektek semmi se jó...
@Secnir:

Te azt feltételezed Kriza tud olvasni? :-D
Fabius, miskolci kocsonyával molyolsz, amikor történelmi események zajlanak Zuglóban?

​Végbélközpontú kampányújsággal támad Zuglóban a Fidesz

cink.hu/vegbelkozpontu-kampanyujsaggal-tamad-zugloban-a-fidesz-1499238073
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Egyes néprajzkutatók kimutatták a hegyimóc - középföldei ork rokonságot, úgyhogy hidd el, már ezt is mérhetetlen haladásként értékeljük :-D
Most elszégyelltem magam. Kriza nem azért hülye és jellemtelen, mert erdélyi. Orbán nem erdélyi, mégis szar alak.

Nem minden határon túli magyar felelős amiatt, mert Orbán politikai machinációkra használja fel őket. Egynéhány, persze, igen.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
A mordor-alsói styl és a a román, mint tolvajnyelv használata a hivatalban ... na már akkor is volt valami báj benne!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Románul beszéltek egymás közt. Nem volt, aki kihívja őket a hóra?
az a segélyhívó az ríl vagy csak fotosopp?

XDDDDDD
@épészmérnök: szőrtalpas jaffershitnyikek otthon vannak a havon
más kérdés: külföldi állampolgár lehet magyar polgármester és/vagy magyar ogy. képviselő és/vagy magyar miniszterelnök? vagy csak az USA-ban tiltott dolog bevándorlónak Prime-nak lenni?
@Secnir:

Kösz. De tényleg. Háromszor futottam neki Kriza levelének, de fizikailag képtelen voltam dekódolni azt a modoros faszságot. Letiltott az agykérgem.

Megnéztem helyette Ivettet, a nap szépét. :)
@Secnir:
A dzsobbik nem tüntetett a szőröstalpú nyelvhasználat és polgármestersége miatt, úgyhogy tuttira rendben minden, szeretik a román szőröstalpú kultúrát.
Persze ha valaki azt híresztelné, hogy a nagyanyja még Kohn volt, na az már más lenne... :))
@épészmérnök:

Miért ne lenne felelős valaki, aki politikai machinációkra hagyja magát felhasználni? Hacsak nem gyerek, vagy korlátozottan belátóképes.

Itt senki semmiért nem felelős, leszámítva Orbánt meg Gyurcsányt, ez tényleg egyre viccesebb kezd lenni.
Kíváncsi leszek, hogy az országgyűlési választásokon elindul-e a Kriza, vagy megelégszik a polgimesterséggel. A büdöslábú hegyimóc.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én sem értem, pedig levélolvasásban jó vagyok
@épészmérnök: én eddig csak problémás erdélyiekkel találkoztam. na nem orbán szempontból, hanem mi vagyunk a szegény erdélyiek, és csak félmilliót keresünk havonta szempontból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nagymami e-mailjei után? :)
de mi az a kerényizmus ? Kerényit egyszer láttam, ahogyan előjön egy fa mögül
Kriza nagyívű pályát futott be kis hazánkban.
Nálunk fejezte be egyetemi tanulmányait, és 1999-ben már a Vasútegészségügyi Központ orvos-igazgatói állását töltötte be. 34 évesen.
Fenntartásokkal lehet azt fogadni, hogy egy másik országban szocializálódott ember reálisan fel tudja mérni alkalmasságát olyan feladatra, amely közéleti tevékenysége által nemcsak a rábízott emberek gondolkodásmódját kell, hogy ismerje, hanem a globális hazai viszonyokat is.
Milyen kiemelkedő eredményeket tud felmutatni gyors előretörésének alátámasztására?
Erről nem szól a fáma.
@Mariann19: Vasút-egészségügyi központ orvos-igazgatója, aki egy kétszázezres nagyváros polgármesteri székébe katapultál.

Kinek is van kifogása Tétényi Éva miniszterelnöki jelölésével kapcsolatban?
@Penivaldes:
... majd szétrántotta a kabátját és Pennike ... szétröhögte... :D
@Mariann19: ismeri ő, ne aggódj, biztos elmondták neki, hogy mi hogy van. meg érzi azt az ember gyereke, hogy mi. nem kell ide globáldolog, meg egyéb gömbölyű ügyek.
vannak titkok mindenki életében..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ti csak ne alkoholizáljatok nélkülünk!

Más:

mindent leírtatok, ami a két levél elolvasása közben felböffent belőlem, így csak az áttelepülők kérdéséről, egy barátom panasza.

Eddig ha el kellett mennie egy munkahelyről, szinte kivétel nélkül Partiumból vagy Kárpátaljáról jött harcos miatt tehette.
Ez csak egy sima, egyszerű tény.

A körülmények viszont minden esetben győzzön az aljasabb (fontos, hogy nem a jobb) stílben alakultak.
Én már kezdtem azt hinni, hogy Kósa Lajosnál sötétebb polgármestert a legkörültekintőbb kutatómunkával sem lehet találni a magyar ugaron ( na jó… ott van az érpataki
Vitéz Thurulossy Identitászavar – de ő más kategória ), erre itt van ez a Kriza, aki minden kételyt eloszlat e-tekintetben.

Hasznára válna egy készségfejlesztő tanfolyam elvégzése, ahol szövegértelmezési gyakorlatok segítségével csiszolhatná azt a képességét, hogy önmaga által aktívan alkotott jelentéstartalommal töltsön meg egy bizonyos szöveget és ne csak olvasson bambán, mint simlicska a tízparancsolatot – annak is a legfontosabb pontyát. Lajos se érti... és egyszerűen nem érti emez a a szerencsétlen se, mit is óhajtott elmondani a kollégája, hát hogyan válaszolhatna rá értelmesen, mikor vélhetően egyéb más objektív okok is gátolhatják ebben. Az, hogy ez egyfajta sajátos demokrácia felfogással párosul, abban semmi meglepő nincs, ez a fidesz értékrendje.

Amúgy meg fölösleges a „mi találmányunk”-ért való aggódása, ugyanis hamarosan Magyarország háromezervalahányszáz településén lesz kocsonyafesztivál, szóval ezt benézte. Sok millióan fognak remegni - igaz, nem tányérban, hanem a tévé előtt-, hogycsaknehogyafidesznehogymá, hamán létezik az a magasságos és könyörületes, magyarokra odafigyelő!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nyár volt, elég hülyén nézett volna ki kabátban.
olyan fura volt, mert hirtelen bukkant elő.
@Knósszosz: na lesz még nektek nemulass. kocsonyát főztök? otthon?
@Mariann19:
Gerinctelenség, törtetés, gátlástalanság - a válasz a kérdésedre. Szerintem ebben jó! :)
@Penivaldes: én 2 millást is ismerek - 20 éve meg még kilógott a segge a Dacia 1300-ból
@Penivaldes:
Nagy ritkán, magamnak.
Nem eszik, pedig ha jól van megcsinálva finom.
@vitéž munkášőr: itt nem is az hogy mennyije van. legyen, vagy na..de ne siránkozzon nekem, hogy ő a szegény erdélyi, akit sajnálnio kell. alapból nem szereti a család hogy ha valaki siránkozik, de ha nincs miért akkor..
@Penivaldes: nem törölgetett a pofájáról köpetet? ja, a metrómegállóban nincsen fa...
@Knósszosz: én sem szeretem.
bár nekem főzni..na az kemény
@Penivaldes: ismét értelek Drága, én nem voltam pontos. az én szőrtalpam úgyanúgy sír-rí ;-)
@Penivaldes:

Ez engem nem Kerényire emlékeztet, inkább Dosztojevszkij vagy Csehov. Amikor éreztetni akarták, hogy a szereplő egy pöcs, akkor leültették, és írattak vele egy ilyen levelet. :)
@vitéž munkášőr: Bfüreden viszont nincs metrómegálló..
nem törölgetet csak ment némán, és nem is nézett én rám
@Penivaldes: öcsémnek a boltban meg előadta, hogy csak 500 forintja van

true story!

XDDDDDD
@Knósszosz:
Komoly versenyben van primitív Kósával a "Legkreténebbek legkreténebbike" címért!
Kíváncsi vagyok melyik győz, bár addig lesznek még szórakoztató pillanatok, szem nem marad szárazon, pláne ha belegondolok, hogy mennyi "felfedezetlen kincs" van még ebben az országban...

Ennyi ostoba balfasz összegyűjtésével mennyit szenvedett ez a Piktor gyerek.
Végül siker koronázta a munkáját, válogatott kretén kis csapat ez! :D
Persze a főnök se kutya azért.. ihajj, meggyüttek a fehérvári huszárok... :))
@Kijelölt Felelős:
Mert azok igaz magyarok! Más meg nem... Essetudni! :(
@Penivaldes:
Nem nagy dolog.
Tanultad Te is, három dolog köll hozzá:
főzhető anyag, főzési nőmérséklet és zoxigén.
Oszt hajrá!
@Knósszosz: nem úgy értem, hogy nem tudok főzni, hanem nekem főzni vmit na az kihívás.
@Knósszosz:
Te, már megint pálinkát főzöl??? :D
@Penivaldes: ühüm

XDDDDDDD

mindig szétröhögöm magam, ha eszembe jut
@Penivaldes: ráadásul kb. másfél éve történt
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:)) De meggyöttek ám!
A magam részéről képtelen lennék döntést hozni a cím odaítélését illetően, mert óráról órára tromfolják egymást, szóval egy vándordíjat javasolnék, amely 24 óránként cserélhetne gazdát, de strapabíró anyagból ám, mert ezeknek a kezében két hét alatt elkopna!
Vagy ellopnák. Utóbbi opció valószínűbb...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Á... no alkohol.
Olyan ínhüvelygyulladás van a dzsobb csuklómban, hohgy le a kalappal...
Gyógyszer és borogatás,írni is marha nehéz. Bár itt figyel öveg kitűnő rozé, sógorasszony hozta Olaszból. Sűrűn rápislantok, de összeveszne a Voltarennel, szerintem.
@épészmérnök:
Tétényi Évánál két tulajdonságát lehet kiemelni, a már-már hősiességnek tűnő kitartását és harcos jellemét.
Azonban nem szabad elfelejteni, hogy e tulajdonságok felszínre kerülését a város szerencsétlen körülményei indukálták.
Satuba került, mert vagy folytatja a munkáját ilyen küldetés tudattal, vagy lemond.
Ahogyan látom, Tétényiben erősen fellelhető a becsvágy, mely pozitív személyiségjegy, egyéni progressziót hordoz magában, azonban ennek felerősödése háttérbe szorítja a reális megfontolásokat.
Nem szabad beleesnünk abba a hibába, hogy látunk egy rendhagyó esetet és annak szereplőjét, lelkesedünk, és egyéb alkalmassági szempontokat nem mérlegelünk.
Viszont Kriza Ákoshoz ne viszonyítsuk, mert Kriza jelenlétének más motívációi vannak.
@Penivaldes: ha azt szeretnéd, hogy ne legyünk jóban - de egy Szomory kötetet adhatsz neki, lehetőleg Szily Laci ajánlásával ;-)
@épészmérnök: minden tiszteletem és köszönöm, hogy ezt leírtad... mindenesetre az első kommentek jelzik, milyen más a demokratikus oldal, abszolút mentes a xenofóbiától... nem is értem a jobbik hol talál követőket moon...
@Penivaldes:
"Biztos elmondták neki, hogy mi hogy van."
Egy karrierista nem mérlegeli, hogy megfelel-e az irányítói státusznak.
A lényeg az elvtelen törtetés.
Sikerült.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Gerinctelenség, törtetés, gátlástalanság."
Nem értem, hogy az emberek hogyan tudták a bizalmukat belé helyezni?
@Mariann19: "Azonban nem szabad elfelejteni, hogy e tulajdonságok felszínre kerülését a város szerencsétlen körülményei indukálták."

Hét évig megyei és fővárosi kerületi főépítésznek lenni, ha valaki azt becsülettel csinálja, akkor ugyancsak csiszolódik a karaktere, nem gondolod?
@Penivaldes:
"Mi vagyunk a szegény erdélyiek."
Ezzel az erkölcsi zsarolással nagyon eredményesen lehet jobban élni nálunk.
Pedig ez a Szitka legalább olyan ma született bárány, mint Kriza. :)

Hűtlen kezelés miatt nyújtottak be vádiratot a kazincbarcikai polgármester ügyében

www.jogiforum.hu/hirek/26942
@épészmérnök:
"Ugyancsak csiszolódik a karaktere."
A főépítész egy műszaki szakma, nyilván Tétényi kíváló szakember, ezt nem tudom megítélni.
Lehet, hogy jó vezető is volt abban a státuszban.
Egy ország irányítása egy más műfaj, és az erre való alkalmasságát még nem lehet megitélni.
@Sir Bates dö Hól: ugyan, a szőrtalpasok nem xenók, hanem a nemzettezsvíreink - ettől nem leszünk helótag*tszik
@Mariann19: 10-ből 9 él is vele. a legnagyobb tiszteletem a kivételnek. szerencsére ismerek olyat is
@Mariann19: A főépítész egy államigazgatási pozició, amelyben jelentős projektekkel van dolga, az azzal járó politikai és gazdasági harcokkal együtt. Ezerféle befolyásolási kísérlet közepette kell képviselnie a szakmai lelkiismerete, és a közjó szempontjából optimális megoldást.

És akkor még finom voltam.
@Sir Bates dö Hól:
Figyu, van egy echte "polgári, konzervatív réteg", akiknek ezen aljadék képviselői áttelepültek Romániából, agresszívak, egymásközt a hivatalban románul beszélnek, hogy a többiek ne értsék, gátlástalanul átgázolnak bárkin, miközben a "nemzeti" szóval takaróznak és ők az "elit".
Persze a Jobbikot EZ nem zavarja, úgyhogy ezzel nem kell jönnöd...
@Mariann19: ako maradjon vitya. ő má bizonyított, ne rizikózzunk:))
@épészmérnök:
"A főépítész egy államigazgatási pozició az azzal járó politikai és gazdasági harcokkal együtt."
Ebből a megfogalmazásodból úgy tűnik, hogy ez a státusz nagyobb lehetőséget adott a köz javára végzett munkához.
Vajon mi inspirálta Tétényit, hogy felívelő pályáját polgármesterségre váltsa?
@Mariann19:
Szia Mariann!
Ha már hősiességről beszélsz, ezt a Géza gyereket nagy kitartással cepeled a hátadon.
Azt én sem értem, hogy miért pont beléd kellett kötnie és úgy, ahogy?

Mondjuk neki se lehet könnyű dolga szerencsétlennek, a villámgyors DDR3-as memóriák világában ( és már van 4-es is ) 4MB-os EDO RAM-ként tengetni az életét, persze ha nem lenne, ki szavazna a fideszre?

Tétényi Évával kapcsolatban az a véleményem, hogy tisztességesen végezte a dolgát, noha a helyi és nem helyi fidesz csürhe jeges leheletétől reumás lett a tarkója szegénynek, tette a dolgát becsülettel. Azt nem tudom, hogy alkalmas-e miniszterelnöknek. A baj inkább ott van, hogy a neve abba darktomi kategóriába esik, amelybe Thomas Melia. Nem a mi részünkről akik azért tájékozódunk innen-onnan, de a nagy többség megkérdezné, hogy kija… za Tétényi Éva. Hidd el, a választók jelentős többsége azt sem tudja ki ő.

Kétségbe nem vonva az érdemeit, illetve az alkalmasságát, szerintem nem lenne jó ötlet miniszterelnöknek jelölni.
Bár szerintem erre nincs is komoly szándék.
@taga20: jaja, úgy legalább addigra lesz saját jet-je is mikor menekülnie kell, nem lesz muszáj a csányiéra felkuncsorognia
@vitéž munkášőr:
"10-ből 9 él is vele."
A baj ott van, hogy a határon túliaknak megadjuk mind a 10 esélyt.
El is fogadják mind a 10-et, aztán jöhet a hazai holdudvaruk erősítésnek.
@Mariann19: "Vajon mi inspirálta Tétényit, hogy felívelő pályáját polgármesterségre váltsa? "
ez meg milyen kérdés? biztos beszervezte a kágébé:)))
@taga20:
Te éhen akarod dögleszteni Kutyut?
Nem vagy te olyan.
@taga20: Ja. Nyolc évig főépítész volt. Nem látom az ívet :-)
Szőröstalpú, ha leül a Word elé.
@Mariann19: ezt nem vitatom, sőt, de hangsúlyozom, hogy szerencsére ismerek tisztességeset is - bár már ő is nyugatabbra készül
@Knósszosz: öcsisajt, nem kö puncsolni mariannak. ha tétényiéva nem jó ako kérek ötleteket! kiszeltünde nem ér, azt gondolom vágod:))
@épészmérnök: női féltékenység. orica is űzi:))
@Knósszosz:
Szia Knósszosz!
Senki nem vitatja Tétényi erényeit az esztergomi romhalmazban, keményen vívja a harcát.
Azonban ez nem predesztinálja a miniszterelnöki
hely birtoklására. Én is ezt mondom.
Géza. Délután bekapcsolom a gépet, és a hónapok óta nem látott Gézu megható sorait látom.
Hogyan jutottam eszébe, gőzöm nincs.
Lehet, hogy csak a rosszindulat vezérelte az ellenzéki tökölődésre utalva.
Dilis!
@Knósszosz: A NAGY Odafüllegyelő mán nem is mer,
idefüllegyelni!!!
Mondá is Péternek,haggyukmá bameg.
@Mariann19: index címlap volt, szerintem csak keresett egy régi ismerőst - benned találta meg
@vitéž munkášőr: pontosan ettől leszünk azok... szerintem... nem hiszem, hogy bárkinek lenne ilyen alapállásból morális joga Gábriel linkjeit kifogásolni... de ez szigorúan csak az én véleményem...
@taga20:
Szia taga!
Azért Vitya ne maradjon már, de ha már választanunk lehetne, ne hazardírozzunk, a legjobbat kéne kiguberálni.
@taga20:
Neked is köll valami szövegértelmezést gyakorló munkafüzet? Nem azt mondtam, hogy nem jó - vagy nem lehetne jó - csak a jelenlegi körülmények szerintem pont nem alkalmasak az ő jelölésére.

Kiszel meg szóba se jöhet!
Rubintréka!
@vitéž munkášőr: te és mi lesz a főművével, a csúti kolosszeummal? az nem fér fö a gépre:))
@Sir Bates dö Hól: én nem is szoktam Géb linkjeit kifogásolni, sőt, meggyőződésem, hogy ő nagyon is kell ide. látnád milyen prosztó ignáczok vannak szabadjára engedve a mandineren - hozzájuk képest Géb tényleg egy valódi angyal! ;-)
@taga20: abból majd rezsikauszt-központot faragunk
@Mariann19:
Egyet értünk, de a taga nevezetű állandóan lebac, hogy puncsolok. Napperersze mikor Oricával smúzol az tökrendbe.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkor legyen így... nekem mondjuk nem az jut steinerről elsőre eszembe, hogy egy zsidó, hanem az, hogy egy forintot sem bíznék rá, mert korruptnak tartom, de biztos én nem vagyok elég "demokrata" most... maradjunk ennyiben, szerintem...
@taga20: tüncike növesztheti vissza a szemöldökét..
@épészmérnök:
"Mire gyanakszol?"
Ez nem gyanakvás.
Nehezem tudom megérteni, hogy emberek szakmájuk csúcsán - mint Tétényi - hogyan cserélhetik le foglalkozásukat ingatag és kiszámíthatatlan jövőre.
Azt zsinórban látom, hogy polgik laza egzisztenciájuk miatt lépnek be a közéletbe, a másik jellemző motíváció a magas jövedelem.
Nem nagyon látok nagy elhivatottságot a szereplésüknél, kivéve néhány kistelepülés polgiját, akiket az emberek nyomorúsága hajt.
@vitéž munkášőr: sokkal veszélyesebbnek tartom őt, mint azokat... csak neked válaszoltam, ennyi semmi személyes:)
@Knósszosz: "Nem azt mondtam, hogy nem jó - vagy nem lehetne jó - csak a jelenlegi körülmények szerintem pont nem alkalmasak az ő jelölésére."
warum? me eddig csak a vergődést látom, vele kapcsolatban.
kérek alternatívákat! ha kérhetem:))
@Sir Bates dö Hól: hú haver, te aztán megbírod keverni... ;-)
@ornagy50:
Jelen állás szerint... igen.
Van az a mondás, hogy hülyeség ellen a zistenek is hiába hadakoznak.
Kár erőlködnie a főnöknek, inkább egy kis nektár, egy kis ambrózia, ezek meg egyszer majd lehúzzák magukat a klozeton.
Mondjuk ott fönn ő lehet türelmes, itt lenn ez marha nehéz.
@taga20:
Majd ha ő is vérmagyarkodik mellette és jiddisül beszél a hivatalban, hogy a munkatársai ne értsék, akkor igazat adok...
@Penivaldes:
Sütit nem tudok.
Én csak kaját tudok, a süti meg kaja után gyön..- persze én is szeretem, de más kategória.
Azért oroszkrém torta... fekete erdő... mmmhhh
Annyira szép, amikor a liberalizmus bajnokai hegyimócoznak.:)

Ilyenkor oly büszke tudok lenni.

Az áttelepültek tán olcsóbban dolgoznak, összetartóbbak, beszélnek minimum egy plusz nyelvet, azt hiszem, lehetne még egy két pozitívumuk.

Ja és van közöttük legalább annyi gazember és tisztességes is, mint nálunk.
@Penivaldes: Gondoltam hátha érdekel, van benne néhány érdekes információ. :)
@taga20:
B+ de erőszakos vagy-:))
Újra csak azt tudom mondani amit eddig, tehát nem tudok alternatívát. Se.
Győztél, legyen Tétényi Éva.
Mosjó??-:)
@Knósszosz: na jó, akkor marhát kérek:)

hát az általad említett torták..nem ismerlek többé:)
@Mariann19: kedves hölgyem, ako kérek egy nevet legalább, de ne királyjúlia, me ő meg egy szobában ült havi ikszmilcsiért pár évig:) egyébként bírom a csajt, kurva okos.
@Knósszosz: Úgy hiják Ó olaszul,hogy Tendo
Vaginitis.
Jobbulást KÍVÁNOK!!!
@taga20: hirtelen azt olvastam, hogy a királyjúlia kurva csinos ;-)
@Knósszosz: te kis ribanc, ha ilyen könnyen megadod magad, ako má nem is köllesz:))
csak ezé szeretlek!
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@vitéž munkášőr: "Téged talált meg."
Akkor csak emlékezett rám a boldog közös múltunkból...
@Habakuk999: sajnos én velük kapcsolatban tapasztaltam pár jellemző negatív tulajdonságot.
vagyis inkább környezettől függő tulajdonságokat.
@taga20:

"női féltékenység. orica is űzi:))"

Eddig nem tűnt úgy, hogy nem érted amit olvasol.
Ez tartós lesz?
@Habakuk999: nincsenek itt semmiféle bajnokok. a hegyimóc meg kifejezetten tetszett. majdnem olyan jó, mint a szőrtalp
@vitéž munkášőr: nem gondolom... bár itt a dieodunné-ügyet is nem kis mértékben az ú.n. kettős-mérce alkalmazása fűti (pl. m.france24.com/en/20140104-dieudonne-anti-racist-anti-semitic-zealot/)
@taga20: a féltékenységről Braganza Katalin jutott eszembe:)
@Knósszosz:
taga nem érti, hogy a politikai hitvallás összehozza az embereket barátilag is.
Ne törődj vele, ha egy kicsit irígy.
@Mariann19: vastagbőr lehet? nekem onnan rémlik valami
@vitéž munkášőr: te ne igyá má, me a végén még récsölt is megkívánod:)
@Sir Bates dö Hól: szerintem ne menjünk ennyire messzire. már Peni is valami bryndzás katit emleget
@taga20:
Miért kéne feltétlenül hölgy miniszterelnöknek?
Ragaszkodsz hozzá?
Kéred, hogy mondjak jelöltet, én fiúkat választanék.
Kuncze Gábor, Boross Lajos, Bajnai.
@taga20:
Tanálkozzunk a kékosztrigába, jó?!-:D
@taga20: broáf

durva, mert pont gondoltam rá, hogy a kertistadion szalmabálák tárolására is alkalmas lehet
@vitéž munkášőr:
Lehet a Vastagbőr blog is.
Mindíg vitába keveredünk, ezért vésett az emlékezetébe.
@Penivaldes:
Tán nem szereted az általam sorolt kettőt?
Amúgy nincs marha (legfeljebb én, de rágós), ma nem főzök, a fakanalat se tudom megemelni.
@Mariann19:
Áá... semmi baj, én is szeretem. Nagy fasz!-:))
@Knósszosz: NEKIK majd a Zsolti ír levélkét.
Vagy nem ezé tarcsák?
@Orica Középföldi: csak hétvégén:) sejtettem, hogy sasolsz, ezé gondoltam felpiszkállak, me má hiányoztál:)
komolyan, kérek valami alternatívát.
@Habakuk999:
Lehetne! Mégsem... aki ezt meg általánosításnak veszi, most akkor arról mit mondjak? :(
Konkrét agresszív, pökhendi potentátról volt szó, aki a hivatalában románul beszél(!), a magával hozott talpnyalóival, hogy más ne értse.
Ráadásul faszságokat beszél és írogat levélben, mint akinek a nyelvvel is gondjai vannak. Vagy csak a szövegértéssel... Persze aki nem így látja, az meg hülye libsi... értem...
@Knósszosz: rendben, de fijúkat te hozol:))
@vitéž munkášőr: a féltékenységről jutott eszembe. B. Kati portugál királylány, később angol és skót királyné, II. Károly felesége. Károly nagy szoknyavadász volt, csalta Katit összevissza. Na most Katalin a féltékenységet jellemhibának tartotta, ezért sosem a férjét hibáztatta hanem a nőket az udvarban, ha meg nagyon elkeseredett akkor azzal vigasztalta magát, hogy lehet a királynak 100 szeretője, királyné csak egy van, és az ő:)
Látom, ezen az oldalon is él a "mi kommenistánk, jó kommenista".
A két szavazótábor se emócionálisan, se intellektuálisan semmiben sem különbözik egymástól, dejszen mind magyarok vagyunk. Szerintem mindenki szavazzon oda, ahonnan közelebb kerül a tűzhöz.
A maradék meg zárkozzon be a négy fal közé és olvasson.
@Knósszosz: te mosógépszerelő vagy nem szarvasmarha:)
az enyhe túlzás h nem szeretem
@Penivaldes: okos, szimpatikus hölgy ez a bryndzás kati
@Penivaldes: nekem meg vadkati:) nem tom mé:))
@ornagy50:
A tömjén elvtársra gondolsz?
Nem ér rá ilyesmire, felkérték a madártani egyesület tiszteletbeli elnökének címére, most tisztíccsa a závárzatot, holnap lesz az avató ünnepség.
@Knósszosz:
Ki kéne már nőnöd ezeket a "csuklóproblémákat"! :)
A te korodban ciki...
@Penivaldes:
Hát, mi tagadás, az Inde-Sittet én se, akár van rajta koktél seresnye, vagy se.
@Penivaldes: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @vitéž munkášőr:

emberek vannak, gazemberek, tisztességesek, mindenfélék, mint ahogyan cigányok, zsidók, angolok, görögök és egyéb állatfajták.

Ha nagy lelkesedéssel erdélyiztek, akkor milyen jogon estek neki Angyal zsidózásának vagy cigányozásának?

Csak szerényen érdeklődöm.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De egy rohadék vagy te b+!!!
Nincs más dógod?? Van fontosabb is, mint bacogatni, például miután Széles elvtárs késik a Free Delej projekttel, valamivel csak meg kellene örvendeztetni az ő kedvesdrága bálványát.
Azért mindent ő sem tud, szóval ha nem megy neki a vízen járás, hát akkor hozzák el neki a járható vizet!
Ne a csajt bámuld, Te… még szarrá megy a csuklód. Genya!
player.hu/tech-auto/tech/viz-amin-jarni-lehet/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=viz-amin-jarni-lehet#.UtF46rQ6z5M
@Sir Bates dö Hól: Hát én aztán marha "veszélyes" vagyok. :)
@Habakuk999: érdeklődjél nyugodtan.
én a tapasztalataimat írom le, erdélyiekkel magyarországon sajnos nincs jó tapasztalatom. nem én tehetek róla.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bakker, hogy ez nem ugrott be:) knosszi, vács kezet!:))))
@Habakuk999:
Nem erdélyiztem. EGY tapló, agresszív és pökhendi balfaszt mertem kritizálni. Tényleg... szerényen...
Akinek a viselt dolgairól még sosem hallottál, gondolom...
A többivel egyetértek, "emberek vannak, gazemberek, tisztességesek, mindenfélék".
Ennyi. Ezt is besoroltam.
BREAKING NEWS

a gonosz ikrem jelenti:

"Örömmel tudatom, hogy a Magyar Krónika folyóirat szerkesztősége biztonságban és nyugalomban elkezdte működését, a szükséges időre elkészül az első, úgynevezett próbaszám - a rágalmazók, hazudozók és károgók őszinte bánatára, de amennyire ismerem a dolgokat - hiszen ott voltam a lap születésekor és látom a folytatást - a jószándékú emberek őszinte örömére."

m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=722798657745238&id=407232962635144&substory_index=0&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201401
@V-PORT: Neki aztán főleg. :)

"Tegyük föl, hogy csak simán összeadjuk a 3 csapat szavazóit. 18+8+6=32, ami még messze nem 52 (Medián, december). Ráadásul nem is így működik, mert ennek az embernek (Gyurcsány) azért azon az oldalon is van egy komoly elutasítottsága, szóval amennyit hoz, legalább annyit vihet is. Erről később kapunk majd valós képet, amikor jönnek majd a januári mérések. Szóval a dolog jelen állása szerint se nélküle, se vele nem nyernének. Viszont 2018-ban egy dologra fognak emlékezni a választók 14-ből. Arra, hogy ezek összebútoroztak. Senkit nem fog érdekelni, hogy 26, vagy 32 %-kal bukták az előzőt, csak hogy bevették a böszmét a buliba. Ezzel pedig gyakorlatilag aláírták a saját halálos ítéletüket. Ezt a szerencsétlent ugyanis a teljes lakosság kb 5%-a imádja csak, de a maradék 95% utálja, mint a szart." Írás a teljes összefogás értelmetlenségéről. :)

www.tutiblog.com/2014/01/az-ontokonrugas-muveszete.html?v=1
@Knósszosz:
Pedig kéne a Free Delej, hisz lófasz a rezsicsökkentés, ha csak nem min. 100.000 a villanyszámlád. Másik kéz koma! :)
Baszki, most esik le - a sör meg megromlik a hűtődben???
Segítünk, küld el nekünk, osztozunk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze hogy az vagy... nem is kicsit, de ezt már jeleztem... bár azt hiszem most lett sok társad:)
@vitéž munkášőr:
Csak ő nem volt elvtárs, emez viszont igen.
A belülről bomlasztó...
Amúgy Assisi-ben jártam,egy körutazás alkalmával, csak még kölyök voltam és jobban érdekelt a fagyi meg a lego, mint a templom.
De megnézném újra...
jó, én sosem tagadtam, hogy kirekesztő vagyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ritkán értünk egyet, de akkor nagyon. :)
Mi van akkor, ha erre az "összefosásra" (by Vágó Gábor) fogok szavazni, de lehúzom Gyurcsányt, és Mesterkázyt, meg Bajnait megnyilazom. Akkor gondolom érvénytelen, ugye?
@Habakuk999: csak ugyanazt tudnám mondani mint Peni. sajnos a cigányok zömével is rosszak a tapasztalataim. a zsidókkal kapcsolatban több a jó mint a rossz tapasztalatom, noha nem vagyok zsidó - így van, nincsen rossz idő, csak szar ember. és fordítva
@Penivaldes:
Én meg ne tudd meg miket szedek ki belőle.
Van ám néha mélybíbor és rákvörös árnyalat az ügyfelek arc szerkezetén!-:o
@V-PORT: kihúzod, lehúzni a nadrágot, és a wc-t kell.
@Knósszosz: világos. és nem lőtt a madarakra, hanem prédikált nekik
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal, te hogy a faszomba szerencsétlenezed le ferit? haver, te még egy kifőzdét se tudnál elvezetni. itt baszod egész héten a rezet, okoskodsz! na nem is zrikálom magam, úgy is tudod:)
@Penivaldes: Még nem vagy a lektorom. ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt az önfeláldozó fajtádat, Te!-:))
Amúgy épp nincs söröm, szóval nyúljatok magatokhoz! Beee..
@Knósszosz:
taga jó srác!
Megszoktam a stílusát, és megkedveltem.
Hiányozna nekem a hétvégeimből, ha nem lenne itt.
taga! olvasod?
@V-PORT: te, ha mondjuk kimdzsuvaun is utájja ferit, ako ő is haver? szerintem gondod át:))
@taga20: Azért basztatom Gyuriferit mert mindaz amit most is csinál, megint a fidesz győzelméhez fog hozzájárulni én meg annak nagyon nem örülök, vagy te talán igen? :)
@taga20:
Á... szerintem péntek délelőttönként túl soxor hallgatta a Kossuth rádiót, oszt megszállta az ihlet.:))
@Knósszosz:
A te érdekedben, erre ez a hála... kis rohadék.
Na, majd fogsz még te rinyálni.
@Habakuk999:

Tanmese: 1990-ben pályakezdőként volt egy frissen áttelepült kollégám. Nekem aszonta az önkormányzat a lakásigénylésre, tessék várni türelemmel 6-8 évet, neki meg azt, itt a kulcs, ha beilleszkedtél a melóhelyre amit szintén kaptál akkor majd meg is lehet venni. Nem volt itt egy éve még mikor tulajdonos lett önkormányzati/állami segítséggel.

II. fejezet:

Tavaly az egyik vendégről kiderült, egy csaj miatt akit társkeresőn ismert meg költözött át frissen. Tőlem hívta fel Krizát személyesen nem tud-e valami melót egy otthonról jött tesónak, mert a kes fogyóban és kurvára kéne valami. Mit tesz Isten egy hét se telt bele és lett neki állás.

Szóval én nem erdélyizek ha kéred, csak mondjál már hasonló példát mikor ez határon belülivel is megtörtént.
@Penivaldes: nem! én rakom el a nagymamát hugi:))
@taga20: Írtam ilyet? Csak azt mondtam ebben egyetértünk.
@vitéž munkášőr:
Ha csak ennyi lenne a különbség... már az is figyelemre méltó volna. Tartok tőle, hogy ennél lényegesebben rosszabb a helyzet.
@Sir Bates dö Hól: Nem minden mondatával, de nagy vonalakban igen. Viszont ezt az írást már többször átolvasgattam. Szerintem igazi csemege, miközben nagyon jó a diagnózisa is.

Rendszerváltás társadalom nélkül

www.parameter.sk/blog/pogatsa-zoltan/2013/12/29/rendszervaltas-tarsadalom-nelkul
@Mariann19:
NE CSINÁLD! Még elbízza magát a szerencsétlenje... oszt akkor itt fog ámokot rohangálni, kezében a kutyaszaros zacsival.
Nyúlról meg semmi hír, telefonján se érem el.
Ha előkerül, én olyant mondok neki...
@Knósszosz: Mán,hogy a PALImadártani?
A fácánoknak má izentem,hogy a szemükfülük a
pályán legyen me cihelődik ez a BAROM.
@Mariann19: naná, hízik a májam( má megint sokat iszom), irulok, pirulok:)) azt má mondtam, hogy szeretem az okos csajokat? pl. téged és oricát. na még penit is(őt kötelező, me hugi), gumát, stb.:))
@taga20: nem kötelező, de akkor legközelebb ne gyere nyafogni a szobámba, hogy a csajok bántanak.:)
@taga20:
NYAL, NYAL, NYAL, NYAL, NYAL, NYAL, NYAL, NYAL ... nyaligááááátor, nyaligátor, nyaligátor é á ó! :))
A kutyának legalább már látjuk a hasznát, egész szépen nevel téged!
@Penivaldes: jó, egyszer kemény leszek! nem nyafogok, csak nyalok:)) csak segíts má, hol keressem a gépontot:)))
@Mariann19:
Néha kissé karcosan fogalmaz, de hozzá tartozik az egyéniségéhez. Szóval, szerintem is.
Azé néha elszámolhatna legalább kettőig, mielőtt feldurrantja magát-:))
@Knósszosz: igen, anno Assisiben még nem játszották a Sympathy for the Devil-t
@taga20: na na, tudod én a hugi vagyok neked.
vagyis érted...ű
gépontot? Nézőpontnál
@Penivaldes: "Az én szívemhez is közel áll."
Múlt időben is, én emlékszem rá.
@taga20:
Hagyd a francba, ha eddig nem találtad meg, most már...
@taga20:
Az valami rezsó ott? Baszki, ezek is tudnak élni... Fogadjunk, hogy idióta amcsik!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Még elbízza magát a szerencsétlenje."
Na de miért ne okozzunk tagának hétvégére egy kis örömöt, mikor ő is ezt teszi velünk az egyéni stílusával?
Nyúl, ha csak utazgat, az rendben lenne, de hogy nem jelentkezik, az érthetetlen.
Nagyon elrendezzük, ha nem lesz elfogadható magyarázata.
@Penivaldes:
Na igen, de te azt elől.
Amit én azt meg olyan helyekről, ahová nem férsz oda.

Kurva ciki volt egyszer, asszony kihívott, hogy a szerkezet az istennek se centriz. Persze, hogy nem, mert nem szivattyúzta le a vizet, addig meg egy tapodtat se, mer intelligencs a rohadékja.

A szivattyúlapátot megakasztotta egy gyűrű. Ilyen általában előfordul, de ebbe a gyűrűbe bele volt garavírozva egy szöveg...
Szóval... apu kapta macájától, anyu meg tripla leszúrt rittberger a fördőszoba közepén. Kifizet, én pókerarc és lángoló bőr, szaladás. Képzelheted.

Azóta voltam már többször anyunál, csak nem azon a címen.
Vannak érdekes dolgok ebben a szakmában.
@Penivaldes: drágám, nem a tijéd:)) úgy általában. és nem g.fodorra gondoltam. fujj:) hülye vagyok?
@Knósszosz:
"Néha kissé karcosan fogalmaz."
Ám rögtön észre veszi, és azonnal helyesbít.
Kis meggondolatlan, mert a nők elveszik az eszét.
@Mariann19: csak óvatosan okozzatok neki örömet, tudjátok már nem a régi, és semmi kedvem egész éjszaka ápolgatni, meg kenegetni
Fabius! Még az előző írásodhoz írom ezt.
Mi nagyon sok mindenben nem értünk egyet, és én messze nem úgy gondolkodom sok mindenben asszem, mint te, majd írok erről máskor hosszabban.
Én nem utálom Orbánt (nem is rajongok érte), de megértem, ha valaki utálja.
Viszont azt érzékelem , te tényleg változást szeretnél, szerettél volna. És ez minden egyet nem értés ellenére jó dolognak tartom.
Máshonnan nézem a dolgokat, de én is másképpen szeretném a dolgokat itthon.
Néha túlzónak tartom a posztokat, de összességében nem tartom elvtelennek őket.
Pedig elvtelenség van elég minden oldalon...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az egész ország hasonló példával van tele.

Csak, ha mi vagyunk a kedvezményezettek, az nem tűnik föl olyan nagyon.

Félre ne érts, nem minősítek. A liberalizmus bajnokai talán nem jó szóhasználat a részemről, Sírbatesz kolléga ezt (is) sokkal árnyaltabban és kulturáltabban fogalmazta meg mint én, (de nem kell sokat várni egy egyszerű faéktől), ugyanakkor nyugodtan kijelenthetem, hogy nem bántás céljából írtam, csak ugye a gyík közönsége úgy gondolja magáról, hogy liberális valamint megadja a kellő tisztelete a másság részére.

Csak ez nem olyan nagyon igaz. Pusztán a divatos másság elfogadható ezen oldal számára, védjük a melegeket, júdákat, tán még az állatok egy részét is,de nem fogadjuk el az erdélyieket, a gyolcsgatyásokat, a nemzeti érzelműeket, azaz senki mást sem.

Szóval ugyanolyan kirekesztőek vagyunk mint bárki más.
@Penivaldes: na jó, nem törödök vele, de ha megint piszkál, végyé meg:)
@taga20:
"naná, hízik a májam."
Látod? Ma este te vagy itt a főszereplő, mi pedig dicsérünk agyba-főbe.
Dőlj hátra, és mond: "Mert megérdemlem."
Meg is!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Békés növényevő vagyok, de ha valaki a sörömre pályázik, behízelgő, aljas módon... oroszlánná változom!-:))
@Mariann19: én speciál csomót kötök a fülére. ez má fiksz:))
@Habakuk999: én vállalom hogy kirekesztő vagyok, nagyo is
@Penivaldes:
Vizes borogatást tegyél a megfelelő helyre, és nyugodt lesz az éjszaka.
@taga20:
Nyúl meg azt érdemli, a csomót. Csak ne nagyon szorosra, nehogy a bundácskája megsérüljön.
@Mariann19:
Mondtam, semmi gond!
Még a sört is szereti!!
@Mariann19: te okos, szellemes, decens, vibráló hölgy. te vagy az életemben a második nő, ja nem a harmadik a lányom és a feleségem után:)
ha má mondtam vona oricának, gumának, peninek(neki kötelező:)) ezt, ako az csak valami félreértés lehet:)))
@Knósszosz:
B+ a söröd... annyi van itthon belőle, meg minden ilyen léből, hogy rá se tudok nézni. Valamiért mostanság mindenkinek "italhozhatnékja" volt, a lányom beszólt, hogy semmi nem fér a hűtőbe... Csak azért meg inni mégse... :) Majom.
@Habakuk999: nagyon belebetegedtél te ebbe - a kriza-féle hányingert keltő alakok önmagukat rekesztik mi minden épeszű, összefüggésekben gondolkodó emberekből álló halmazból, az, hogy itt "kényszeredetten viccelődve" erősebb szavakat használunk nem kellene, hogy megtévesszen - egyszerűen a béka segge alatti magyar életszínvonal (NER) nem kedvez a htm-es hendikep könnyű megemésztésének
@vitéž munkášőr:
Most viszont - titokban - egyre több egyházi intézményben ilyesmire villáznak a pap urak, közben meg meg a nagyérdemű előtt a tavaszi szél vizet áraszt megy... haggyukmá, hányok tőlük.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egyszer kétszer láttam, de nem foglalkoztam különösebben a viselt dolgaival.

Az az igazság, nem nagyon foglalkozom már senki viselt dolgaival.

Én elég nagyot csalódtam, azt hittem bajnait az amerikaiak fölkészítik profi politikusnak, na ezt azért nem olyan nagyon látom.

Így aztán ő és a többiek nem érnek többet egy kalap fosókaszilvánál szerintem.
@Habakuk999:
"... ugye a gyík közönsége úgy gondolja magáról, hogy liberális valamint megadja a kellő tisztelete a másság részére"
Tévedés!
Az OLYAN Kriza féle hülye és ostoba emberek részére nincs semmi ilyesmi, te valamit keversz. Én meg nem vagyok libsi, ezt csak széljobberek terjesztik, a balosoknak én jobbos vagyok.
A pöcsöm se tud egy ilyen elmebeteg társadalomban eligazodni, ezért azután leszarom a másságot, meg az idiótákat.
Az ostobaság és a tisztességtelenség amúgy nem másság. Vagy én szenvedek fogalomzavarban...
@Penivaldes: köszönöm, drága tesvérem.
bár má megint offolok, aztán jön ofélia és lebasz:))
@Knósszosz: Ez mindig így volt.
Ahogy a tanárok felét nem szabadna katedrához engedni úgy a papok felét sem oltárhoz.
Viszont vannak akik jól és tisztességgel végzik a munkájukat.
@ornagy50:
Én eddig úgy tudtam, hogy a szalonkákhoz fűzik mély érzelmek, de lehet, nem korrekt az információ.
Végül is mindegy, én nem vagyok keresztény, de sosem lövöldöznék kedvtelésből állatokra. Lelke rajta, ha van neki!
Szardarab.
@taga20:
:)) ja nem, a harmadik, ja izé, a negyedik, ja meg még a kuty... :D
Nem kéne ennyire nyalnod, még a kuty is félreérti...
@vitéž munkášőr: Francokat. Abba vagyok belebetegedve, hogy mennyire nem tanul a magyar társadalom a múltból.

Abba, hogy mennyire képtelen a zemberek sajnos elég jelentős része táboroktól, falkáktól függetlenül, önállóan gondolkodni.

Illetve a belebetegedve nem jó kifejezés. Nem érdekel különösebben, megtaláltam a magam szórakozásait, csak ha rácsodálkozom valamire, még hajlamos vagyok megírni. Változtatni nem tudok, bármennyire is szeretnék, így lassacskán leszokom az írásról is, ha ez nem is megy olyan könnyen, mint szeretném.:)
@Habakuk999:
Nem vagy lemaradva, elég sokan többet gondoltak volna, de kemény munkával leküzdötték magukat. Az is valami...
@Habakuk999: a fosókaszilvából remek pálinka főzhető - nekem is lesz hamarosan egy pár gallonnyi
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli, ugyan nem tudom, miért pont Te vetted magadra a szövegemet, de ne akarj belemagyarázni olyat, ami nincs benne.

Ha Kriza ostoba gazember, akkor Kriza ostoba gazember.
Akkor is ha erdélyi, akkor is ha kiskunsági.

Ennyi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"a lányom beszólt, hogy semmi nem fér a hűtőbe"...
Aha, szóval nincs egy nyavalyás műhelyed, vagy garázsod? Én csináltam magamnak oda egy frigót, lakat is van rajta. Nem vicc!!
@Habakuk999: Sajnos itt tartunk.
A köztársaságért még aggódhatsz, de ha a saját nemzeted érdekében teszed ugyanezt, tudjuk mi leszel egyből. :(

De a kettős mércéről itt egy friss nemzetközi hír. Izrael pld. féltékenyen őrködik saját államának zsidó jellege és önazonossága fölött, ezért igyekszik korlátozni az Afrikából érkező bevándorlók számát. Azonban ha bármely más nemzet fia emeli fel a szavát az országába áramló idegenekkel szemben, az rasszistának minősül. Izrael a világon az egyetlen ország, amely úgy igyekszik megszabadulni az afrikai menedékkérőktől, hogy egy másik államba küldi őket. Ők ugyanis ezt is megtehetik.

www.haaretz.com/news/national/1.567450
@Habakuk999: "Szóval ugyanolyan kirekesztőek vagyunk mint bárki más."
nem akarok tiszteletlen lenni, de hülyeségeket írsz napok óta. mindenkit lebarmozol, bajnai hülye, feri hülye, az ellenzék hülye, vitya nagyjából olyan, mint mi.mi???
vitatkozni akarok, nem verekedni, de a heti produkciód megint gyatra vót:)
@vitéž munkášőr:
NEM DICSEKEDNI! Lehet feldobni nyereményként a blog törzsgárdájának!

TÉNYLEG
FABIUS elsunnyogta év végén a játékot? Vagy csak én maradtam le??? :(
Se gumivaránusz, se bocikaramell... dicnóság!
@Habakuk999: ennek ellenére meghallgatunk - úgyhogy máskor is írd meg nyugodtan - ráadásul nincs lényegi vita köztünk, úgy látom
@Habakuk999: Meg tudom érteni az érzéseidet.
@Knósszosz:
Mert félreértetted! Intim kapcsolat fűzte a szalonkához... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé jó nyomom? csak így magunk között. má én is elhatárolódok magamtól:)))
@irógép:
Stimmel, nem általánosítottam magam sem.
A tapasztalataim talán azért rosszabbak az átlagénál, mert én mindig a szar szarabbik oldaláról voltam kénytelen megismerni őket, de ez az én gondom.

Amúgy valóban vannak közöttük jó emberek, ez nem vitás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kurvára nem érdekelnek az izraeliek.

Basszus Angyal, neked jelez a telefon, ha érintőlegesen is fölmerül a kedvenc témád?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, te a zs és a g betűre benedvesedsz. ez fiksz:)
@ornagy50:
Dicsérje Kharón, b+!!-:D
@Habakuk999:
Ezt mondtam! :)

@Knósszosz:
Műhelybe pia? Informatikázok, nem szerelőaknában vagyunk, bár most ha látnád a szerviz (ideiglenesen vagyunk itt, amíg az új hely nem készül el) tetején a feliratot, nem magyaráznám ki, soha... :D Ezért nem mondom meg...
kriza egy imbecilis, tisztességtelen ember. A kommentek egy részében a fenti jelzők szinonimájaként az erdélyi, hargitai, hegymóc, román szerepelt.
Ennyi történt. Nem kell ezt túlragozni.
Ennyit tudunk.
Egyedül épész volt, aki megkövette a fentieket. Én köszönöm neki.
@vitéž munkášőr: Szerintem lényegi vita van közöttünk, ha nem is fogjuk anyázni egymást.

Lényegi vitát látok pl Fabiusnál, s hála isten jónéhány itt kommentelő kolléga esetében is.

Az lenne a jó, ha lényegi viták merülnének föl a hívek és kedvenceik között is.

A vitától sohasem kell félni, az általában pozitív irányba visz.
@vitéž munkášőr:
Apróság... Csak indok volt, hogy elnyerjem a pálinkát! :))
Oszt nem ám pancsolni, rendesen megcsinálni!
Nyáron amúgy is vízibuli (jun.26-29), addig rendesen beérik.
@Habakuk999:

"Abba, hogy mennyire képtelen a zemberek sajnos elég jelentős része táboroktól, falkáktól függetlenül, önállóan gondolkodni."

ebben tökéletesen egyetértünk. de ettől még simán lehet kriza szőrtalpas hegyimóc
@Knósszosz:
"Még a sört is szereti."
Ez is egy közös vonás.
Én is, de a testesebb fajtákat.
@Sir Bates dö Hól: én se románoztam. pedig lenne mé, nekem még esküvőm is vot ott. nem kamu.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jó van, akkor legyen service, te nagyon finnyás!
Itt sincs akna baszod, nem traktorszerelő műhely ez hanem szuterén, csak én nevezem annak.

Viszont van benne hűtő, kis konyha, PC és nyáron 23 fok, mikor kinn 38. Ja, és egy ágy is, szóval mikor te izzadsz valahol egy étterem konyháján, én bontok egy hideg sert, leheveredem és rettentően együtt érzek veled.-:))
@taga20:
Mindíg leveszel a lábamról, te dilis.
Volt egy találó hsz-ed. Tetszett. Gratula.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem kapkodok a főzetéssel sem, ha a jójisten is úgy akarja nyáron csapra verhetjük
@vitéž munkášőr: Nyugodtan lehet, ez tény és való.
Én is büszkén magyaráztam régebben, hogy a szllovákokat őseink csak a városkapukig engdték le, hogy beadják a brindzát, aztán mehettek vissza birkát legeltetni és fát vágni.

Ehhez képest van egy viszonylag modern szlovák állam, van egy viszonylag jól teljesítő szlovák gazdaság oszt mi meg itten vagyunk a büszkeségünkkel, ugyanakkor még túrót se tudunk csinálni.

Szóval én árnyaltabban kezelem ezt a hegyimóccságot.
@Habakuk999: Pedig jobban tartozik a tárgyalt problémához mint gondolnánk.:(
@taga20: nem mondtam, hogy bárkinek is magára kellene vennie, csak leírtam azt ami itt történt, ennyi...
@Knósszosz:
Baszki, nyáron szinte csak olyan helyen dolgoztunk, ahol vastagon ment a klíma (dokik). Egy hely volt, egy étterem, ahol a konyhán szenvedtem. Ez ragadt meg benned? :D

@Sir Bates dö Hól:
Segíts már nekem!
Ha egy ilyen ... ember a munkahelyén, egy közhivatalban a közvetlen, magával hozott embereivel románul beszélget, hogy a többi közhivatalnok ne értse, akkor ne nevezze valaki pl. románnak?
IGAZAD VAN!
AKKOR ÉN VAGYOK A PARASZT!
ELNÉZÉST KÉREK!
@Sir Bates dö Hól: én is köszönöm nektek, hogy ilyen savanyúak vagytok. a zsidók legalább értik a viccet saját magukkal szemben is, lásd pl. Sasha Baron Cohen filmjeit
@Mariann19: mos má abbahagyom, me boli szétüt, de igyekszem és nem mórikálok, én ilyen vagyok. persze valaki utál, mint a szart. ez a világ rendje:) puszillak, te drága könyvelőnéni. ha sértő, ako könyvelőcéda:)) u.i.: még nem fekszem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a fene se gondolta volna, hogy itt ilyen körökbe futok bele :-)))
@vitéž munkášőr:
Ezt nem akarja, de cím is elég..:))
@Mariann19:
Na, ez meredek téma, mer ízlések és pofonok.
Neveztek már gyilkosnak, mert szeretem a Stella Artois-t (Rodi is bírja - hun van???), ugyanakkor kóstoltattak velem valami olyan szart a haveromék német rokonai, hogy azóta is libabőrös vagyok tőle. Nem egyszerű a sörivók élete, állítom!-:))

Esetleg itt:
csakajosor.hu/
Egészségedre!!
@ornagy50:
Semjén mentest neked is!-:)))
@Knósszosz:
Nem tudom, miért kell azt hinni, hogy ez a Kriza hülye (bár ettől még lehet az)?
Itt inkább az játszik, hogy mivel TUDJÁK, hogy még ha elolvassa is valaki az eredeti levelet, az sem számít, halálnyugodtan lehet olyan választ írni, MINTHA azt írta volna neki a kazincbarcikai polgimester, amire ő válaszolt.

Ez megy évek óta. Van valami - de ők nem azt kommunikálják, nem "arra válaszolnak", hanem ami nekik a kommunikációért magáért lényeges.

Szóval nem kell meglepődni, nincsen itten semmi különös, ez a Kriza pont azt csinálja, amit az ÖSSZES fideszrabszolga évek óta.
HAZUDIK.
@vitéž munkášőr: én nem vagyok savanyú... de legyen neked/nektek igazatok...
@Sir Bates dö Hól: te nem vagy puding? csak úgy jött:))
@Knósszosz:
Ez aztán a választék.
Neked is egészségedre!
@Mariann19: ha valakit szeretek a mátrixban az te vagy, meg...sokakat:)
@taga20: :)))

eldobom azt a kevés agyam is tőled néha! :-DDDD
(volt egy kép ami miatt eszembe jutottál, hogy ezen milyen jól éreznéd magad, de közbotrányt nem akartam okozni, tehát nem linkeltem... :))))
@Knósszosz: az öreg valószínű a lámaperkeltet főzi:)) azé nem ér rá.
@Sir Bates dö Hól: nem kell, hogy igazunk legyen - de doktriner sem szeretnék lenni

elnézést a sauerért
@guma: drága gumám, az a baj, hogy kapok itt sok jót, de nem vagyok hozzászokva. mit tegyek?
egyébiránt, most ezem van:)
www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I
@vitéž munkášőr:
Bazz, ez meredek!
Viszont ha végignézi valaki és nem elvakult, megérti a lényegét.
Kösz!
@Orica Középföldi:
Napjainkban mindenki levelez, megír, megy ilyesmik.
Az alábbi nem konkurencia - egyszerűen csak egy levél-részlet a szép álmokhoz.

Tatjána levele
(Áprily Lajos)

Én írok levelet magának -
Kell több? Nem mond ez eleget?
Méltán tarthatja hát jogának,
Hogy most megvessen engemet,
De ha sorsom panaszszavának
Szívében egy csepp hely marad,
Nem fordul el, visszhangot ad.
Hallgattam eddig, szólni féltem.
És higgye el, hogy szégyenem
Nem tudta volna meg sosem,
Amíg titokban azt reméltem,
Hogy lesz falunkban alkalom,
S hetenként egyszer láthatom;
Csak hogy halljam szavát, bevallom,
Szóljak magához, s azután
Mind egyre gondoljak csupán,
Éjjel-nappal, míg újra hallom.
Mondják, untatja kis falunk,
A társaságokat kerűli,
Mi csillogtatni nem tudunk,
De úgy tudtunk jöttén örülni.
-
-
-
Szép almokat az aludni indulóknak, eredményes ébredést azoknak, akiknek muszáj.
@Evezős:
A végkifejlet szempontjából valóban mindegy, hogy hülye, vagy hazudik.
Mindkét esetben alkalmatlan a tisztsége betöltésére, szerintem erről vitát nyitni felesleges.

Már csak azért is, mert ha felidézzük Marcika esetét (a Zsigáét), akkor világosan látható, hogy mit jelent ma Magyarországon a politikusok erkölcse és tisztessége. Pont azt, amit ez a két szarházi majom képvisel.
Kár a szóért.
@Orica Középföldi: ezt soha nem értettem, ti össze vagytok kötve egy láthatatlan dróttal???
na ezt kívánom neked és jencikének:)
www.youtube.com/watch?v=wJw5NzrLHz4
@taga20:
Szerintem inkább elege van a szarból, érthető.
Nem a blogot értem ezalatt, természetesen.
@Mariann19:
Köszi!
Majd ha nem esz a fene a fájdalomtól a kezem miatt. Addig gyógyszar és rengeteg ásványvíz (mondá a házi Bubó), már rá sem bírok nézni a pet palackra, napi 3 liter, böööeeeeee...
@Knósszosz:

Vigyázni az általánosítással:))
Polgi Tétényi is, akiért itt ölre mentek, meg Tóth Jóska , akiért a kerületiek mennek ölre.
Nem tudjuk hány ilyen van, de nyilván vannak még. Meg szarháziak is.
@taga20:

" ti össze vagytok kötve egy láthatatlan dróttal???"

Igen:)) Úgy nevezik, figyelmesség.
Jenőke általában tízkor teszi fel a verset,én meg ismerem az órát:)
@Orica Középföldi:
Bár kelletlenül, de igazat adok neked is.
Kábé az a helyzet amit az egyházak kapcsán írtam fentebb és erre két példám is van, helyi ráadásul.

Már írtam valamikor, nem akarom magamat ismételni, de tény, hogy valóban vannak még ebben a szar időkben is olyanok, akik megérdemlik a bizalmat. Az persze más kérdés, hogy előbb-utóbb a nyomorult szarházi társaik kicsinálják őket. Itt nálunk 2002-ben ez történt, igaz, ő nem várta meg, hogy lapátra tegyék, annál elegánsabb és nagyvonalúbb volt. Pedig szerették.

Szóval nem általánosítok ez esetben sem, kösz, hogy felhívtad a figyelmem.
@Orica Középföldi: "Nem tudjuk hány ilyen van, de nyilván vannak még. Meg szarháziak is."
ez így egy sorban durva. legyen szíves cizellálni a karattyot:))
@Orica Középföldi: ez a figyelmesség az lehet, miko valentin napko odateszem magam az ágyba, vagy a nemzetközinőnapon viszek virágot:))
@taga20: @Knósszosz:
itt vagyok olvasván benneteket...már megint pletyka rovat lettetek még horgolni meg kötögetni és zsebkendőt szegni fogtok? be sem rúgtatok a kutya meg hiába kaparja a papucsodat...szóval hanyagság

szóval

fideszálomfő kanadában, hogy röhögjetek:
kanadaihirlap.com/2013/11/01/igy-tamadjak-meg-az-ellenzeki-kanadai-magyarokat/#comment-133562

kanadaihirlap.com/2014/01/11/tobb-mint-szazezer-hataron-tuli-magyar-szavazna-aprilisban/#comment-133552

a fidesz terjed mint a búbópestis

ti meg horgolószakkörre jártok?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: rafkós pudingnak gondollak:)
de me téged is szeretlek, ezé csak neked:))
www.youtube.com/watch?v=i97b6brnWCc
@Knósszosz:

csak nem a sok nagysebességű klikkelés ártott meg?

remélem semmi komoly és a nehéz söröskorsó okozta...vagy valaki csuklóztat?

mijafasztörtént?

brühüyyy
@Knósszosz: hát, igencsak figyelemre méltó rajzfilmsorozat. mondom/mondhatom ezt én hitehagyott katkóként
@rodeo36:
Szevasz Mesterem!
Fogta magát, oszt bé durrant, mitűl? Franc tuggya, volt már ilyen. Most gyógyszer, de én nem bízok mindent a modern farmakológia boszorkánykonyhájára, holnap szőlőlével egészítem ki a terápiát.

Te, én úgy tudom - lehet rosszul -, hogy Canadában sokkal több a jobboldali magyar, mint a balos. Most, hogy van ez?
Olvastam valahol, de nem biztos, hogy a forrás hiteles, szóval tudsz valamit?
@taga20: nagyon szeretheted ezt a számot, mert már harmadszorra küldöd:)... nagyon kellemes, köszönöm:)
@rodeo36: azt nem értettem soha, hogy ezek a kanadai szőrtalpasok akik osztják az ellenvéleményt manifesztáló nénit, miért nem költöznek haza, legalábbis ebbe a csonka NERmennyországba, élő istenük földi paradicsomába
@rodeo36: drága barátom, azé látom a sós víz nem mindenre gyógyír:) ez a bedefazekaszsolt egy fasz, tisztán látszik. remélem nyúzélandon nincs vityasegnyaló, me ako mehetek az antarktiszra vagy az artiszkra. bár...:)
@vitéž munkášőr:
Az!
Én akaratom kívüli keresztény mondom!
Akkor még nem tudtam tiltakozni ellene, de megkereszteltek. Mosmá teszek rá, nem ér annyit az egész, hogy foglakozzak vele, a lényeg úgy is az, hogyan gondolkodsz, a többi csak süket duma.
@taga20:

"ez a figyelmesség az lehet, miko"

Nem egészen:) Az is figyelmesség pl., ha te már mindenkit lefikáztál, akkor ezt nem kéred számon Habán, egyben minősítve is a teljesítményét.
@vitéž munkášőr:
ezek 78 és a halál közöttiek még a 56-os és közvetlenűl utáni disszidensek akik magyarabbak a magyarnál és hülyébbek a hülyéknél és kőfejűek mint a Flinstonék a dino a kályha és páleszt főznek ami tilos

és terjesztik itt is a leprát jól jött nekik a fidesz mert különben még le sem szarták őket

brühüyyy

de van pénzük és nincs mire költeni hát meghíjják a záderkét és babusgattyák és majdnem megkoronázták a magyar házban voltak vagy 23-an a záderrel együtt...aki beszédet mondott amit azután a heti fél órás magyar képekben úgy adtak le mint a magyar államfői látogatás kanadában...a reptéri rakodók sem ismerik és vízumot kellett kérnie
@Sir Bates dö Hól: ne haragudj nem vagyok gyagya, de azt se tudom, hogy melyik csajnak vallottam szerelmet ma:) hogy tegnap mi vot...:))
@Orica Középföldi: igazad van:) de haba néha gyagya:)) szép, hogy véded. ezé bírjuk az ar..kád. nem merek paraszt lenni:))
@Knósszosz:
mese mese mátka szarik a madárka a magyarok liberálisok kivéve vagy 12 seggfejet akiknek van egy külön szervezete és betörtek a Magyar Házba mert ki lettek tiltva, mint a 12-en -mint a cikk írja- kivonúltak a Rideaux Utcába a Parlament utcája és jártak körbe körbe hogy márpedig erdélynek ...a kutyát sem érdekelte még a sarki rendőr sem nézte meg őket itt sok a szabadon futkozsó bolond békén hagyják őket ha nagykéssel rohangálnak télvízidején mezitláb ordítozva akkor általában a sarki rendőr lelövi

a csiklódra meg pakolást javaslok vannak kenetek amik forrón tartják meg a zinád begyulla'tt nem használod már régen? megrozsdásodott? és egy éjszakai jó pakolás után a forralt bor is jobban esik csak nehogy leessél a lépcsőn vagy az ágyról...

brühüyyy

vigyázz a csiklódra mert bepókhálósodik és akkor...
@taga20:

Te tényleg nem érted mit olvasol:))
Egy szóval se védtem Habát.
@taga20:
New Zeeland az egy gyönyörű ország lásd a Lord of the Rings amit nagyrészt ott forgattak

és oda akárkit nem fogadnak be vagy jönnek a...

és kiútálják

brühüyyy

nagyon kedves barátságos emberek mint az austrálok csak a Zeeland és környéke sokkal szebb
@rodeo36: öreg, te kibaszott jó tudósító lennél az M1-en, csak az a baj, hogy az első riport után kibasznának:)))
@rodeo36: miben főzik a páleszt, kuktában? egyébként kurvára el tudom képzelni őket, ahogy székely zászlóba öltözve megválasztják maguk közül a Nagy Sárkányt miközben ömlik a fos a pofájukból a kandalló fölötti viktor-portréra, rózsaszirmok hullása közepette
@vitéž munkášőr:

Sző se róla, színes fantáziád van:))
@vitéž munkášőr:
hajszálpontos a leírásod

brühüyyy

ilyen az amikor őskori kövületek túlélik önmagukat (lásd a Dzsungel könyvét amikor Káa és Mawgli a romok között keresgél és megtalálják a kifehéredett vén királykobrát amely fogatlan de hőzöng na az a leírás illik ezekre is, Kipling egy világméretű zseni volt és maradt
@vitéž munkášőr: segíts má ki! csak a madzsar ilyen primitív nép vagy vannak rokonaink?:)))
@taga20:
M0-ás nincs ??? mert akkor azon dumálnék

brühüyyy
@rodeo36: én ezt a kanadai magyart ismerem, ráadásul személyesen:

youtu.be/ik3X1_HnUDE

jó móka lett volna összehozni a zugfőzdésekkel meg a janóval
@rodeo36:
Szóóval, nem...
Azt láttam a képen én is sokan voltak, meg, hogy automatát Erdélynek, de 12-nél azért csak többen vannak, nem? A vidám jános ezeket akarja megvenni, azért ment oda feszelegni, főként ha mán hívták...

Ki hívja még meg?
ZUSAmagyarok? Esetleg? Őket meg lehet venni egy Ádernek? Azonnal kellene az ellenzéknek reagálni és megfenyegetni őket, hogy kiküldik nekik a Zalatnayt nyekeregni, ha nem szavaznak a baloldali széthúzásra, 100% baloldali siker!

Amúgy van ötleted a pakolást illetően?
Mán amit itt is lehet és nem kell bele hajnali fél háromkor szedett Cienfuegosi kutyabengebokor kéreg porított formában, az ilyesmit elég nehézkes itt levédiában...
@rodeo36: az isten ágyon meg, vagy a télapó. a gyűrűk ura ott ment, nem itt, pedig orkán elég ork:))
@taga20: aszongyák a félázsiaiak közt kell keresni őket - igaz, ott Nagy Sárkány nincs, csak Nagy Basa vagy Basi baltával a zászlaján
@dr. jenőke (jenőke):
Oscar -díjat ma ezért kiadtam ...
Gigalájk!
:-)
@Knósszosz:
rosszúl láttad vagy ferdén nézted a képet, az egész gyülevész banda nincs több, mint 25 nagymamával és a kutyával együtt, ezek és az usa emigránsok fizették a repjegyét és adtak neki szállást a padláson...meg szalonnás rántottát reggelire

én olyasmit hallottam, hogy erős paprikát a lehető legerősebbet birkafaggyúval ős még valami olyan adalékkal keverik összegyúrva félmelegen, majd szobahőmérsékletre hűtve, amivel 42-45 C fokra felmelegíti az izületet és hőn tartja, vastagon be kell pakolni forró törülközőbe is és azt meg szárazba hogy maraggyon a meleg, de valami öreg parasztasszony tudja a komplett receptet, ha még lenne normális patika ahol lehetett beszélni a patikussal és lehetett kérni tőle tanácsot és ki is keverte amit ajánlott akkor arra javasolnék, hogy menjél beszélj vele dehát már csak kész gyógyszer van és a kis kémikusok már eltüntek...várj egy pár percet rákocsizok és akkor elküldöm, ha idegen nyelvű akkor lefordítom

brühüyyy
@vitéž munkášőr: egy atis csak van köztünk, egy najmanjános, egy bartókbéla, egy tellerede. ja a zsidókat utájuk, most jut eszembe:)
www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI
@Knósszosz:
azt írja "kisdoki": gyulladásgátló tablettát beszedni és vagy forró vagy jeges pakolás én a forró-t javaslom ahogy leírtam, rögzíteni és ha van cortison-od akkor azt is belekeverni jó adagot a keverékbe és legalább 48 órára 6 óránként frissítve a pakolást, teljes nyugalom és szívmagasságban tartani azaz feküdj le és tedd megad mellé kicsit feltámasztva egy párnán

brühüyyy

ha lenne Hévíz vagy Igal a közelben akkor az ottani iszappakolás is hat meg szakember masszázsa esetleg akupunktura de sarlatánra ne bízd
@taga20:
Spec egyet én sem bírok: Szegedi Csanád
Igaz, ő csak nem rég zsidó-:D
@Knósszosz:
Igen.
Az más dolog, hogy valami kibírhatatlanul cseszi az ember csőrét az a fajta pofátlanság, amit ezek bevezettek. A luxusfürdőszobás, luxusvécés, románul beszélős, utcaleaszfaltozós, magánkeretből csókosokat támogatós .... stb.
Tehát kénytelen az ember szólni róla.

Nálam amúgy, amennyiben nem simán ostoba, hanem okosan, cinikusan pofátlanul bunkó, akkor az többet nyom a latban.
És ezeknek nagy része ilyen. Aki buta ( a vakkomondoros zsírfejű barom) az is kinyitja a bicskát, de ezek jobban ...
@taga20: ráadásul ránk hívod a partizánszövetséget, te! ;-)
@rodeo36:
Köszi!
Nagyjából én is ezt alkalmazom, mostmár te vagy a harmadik a pakolást illetően a melegre szavazol. Akkor az lesz.

A kispárna is bekészítve, mert anélkül nem is tudtam aludni, ha nem volt felpolcolva.
Volt már ez többször, de mindig eltar a kínlódás legalább három napig, mire a duzzanat és a fájdalom elviselhető mértékre csökken. Ez van.
Képzelem, amit neked csináltak utána meddig sajoghatott... utólagos együttérzésem!
Obszcén politika
Koki Svájcból: az orbánizmus megsemmisíti Európa lényegét

Tíz év múlva aztán a politikusok és a sajtó emberei között még az alvajárók is rémülten észlelik majd, hogy már nem létezik az Európa-modell, mint a totalitárius globálkapitalizmus egyetlen demokratikus és jóléti alternatívája, és hogy a széthullás kezdete éppen egybeesett Orbán magyarországi hatalommegragadásával, amelyet Brüsszel soha nem fékezett meg – írja a News.ch című svájci hírportálon Regula Stämpfli a Hol terül el Magyarország? című elemzésében.

www.168ora.hu/globusz/svajci-portal-magyarorszag-mindenki-szeme-lattara-folyo-europatlanitasarol-122470.html
@Knósszosz: te ártuditu szerelő, nekem eszembe sem jutott vona, ha nem mondod:)
talán ilyen perc emberkék, mint radnóti, rejtő, imrekertész:) ez nem neked szót máskülönben.
@Knósszosz:
pr ment, de majdnem ugyanaz...ott kérdezz

brühüyyy

nehéz volt a söröskorsó?
@vitéž munkášőr: ne is mond, egy géppisztolyos vaddisznó vadászat az baba lenne:))
@Knósszosz: ráadásul még az is Miskolcból repült a jesiváig

de vazz, mit leltem:

Fontosabb munkái: Magyar Eredetű Keresztnevek Kincsestára

Díjak: Tiszteletbeli Székely, Bogdánffy Szilárd emlékérem

bruhaha!

http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Szegedi_Csanád
@taga20: vizisí, fakutya, titoktartás...
@GeoCracker: ne is mondd, itt van az a hájvéj a szomszédban...
@vitéž munkášőr: evtársam a prosztatámat simogatod:)) tolulnak fö az emlékek. amikor ovis votam kilencszázhetvenikszben:)
@vitéž munkášőr: Akkor Te egyenesbe tudhatod, hogy milyen fontos lehetett 125 milla/km áron utat építeni. Illegálisan.....
Amugy guma olvtársé az érdem,amiért felhívta a figyelmet erre a cuki kis utátadóra.
@Knósszosz:
ez fájdalomcsillapító mint a lórugás, autóvezetés és járkálás tilos fekve szedni és utcára sem gyalogolni, de nincs fájdalom:

RATIO OXYCOCET...OXYCODONE HCL/ACETA5/325

a gyulladás ellen amit javallok...és mikor elműlt vegyél csukló érmelegítőtt és hordd állandóan, ha kell duplán mert meghűlhetett a rossz mozdulat mellett, tanulj meg emelni nem csuklóból hanem könyökből vagy vállból vagy annak kombinációjából és a csuklódat tartsd állandóan fixen jó kis fáslizás sem szégyen azt be lehet takarni egy szép érmelegítővel

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
Hiába, nézd csak végig a Nobel-díjasaink listáját...
Lehet, hogy a prolihisztor Csancit csak a származásának nem ismerete ütötte el magasabb elismeréstől??

Totál röhej az egész képtelen története. Brüsszelben prüszkölt és okádott - tuggyuk miket - aztán meg rabbiképző...
Kálcium a szervezetben, zé-ró!-:)
@GeoCracker: írod: "Hacsak Orbán Viktor valamelyik rokona nem arrafele fog házasodni"

nem kell. Rogán a szomszédos faluból (Szakonyfalu) származik. szerintem ennyike
@Knósszosz: igazi komikus őstehetség - szitanyomott turuloktól a brüsszeli kukánzabáláson át a bár micváig - filmipari szponzorért kiált
@Evezős:
Akkor neked kétségtelenül lieblinged a Lázárjani.
Megsúgom, nekem is-:)
Őt arra is alkalmasnak tartom, hogy ha eljön az ideje tőrt döfjön Don Vittorio bordái közé. Simán kinézem belőle, minden együtt van abban az emberben, ami ehhez szükségeltetik.
Ráadásul akkora fokú cinizmus és felsőbbrendűség tudat, hogy én a focista helyében távol tartanám magamtól.

Persze ha kitörné a nyakát az bódottá', de helyette ez a másik szar... mi változna?
Ugyammá.
@dr. jenőke (jenőke):
nézd mióta az amerikai belpolitika erősen hajaz a kinaira (még a retorika is rokon) azóta semmin sem csodálkozom...az a kettő tulképpen egy gazdaság...két távoli területen

a Chris Christi hídlezárási ügye most nagy ügy de az afgán és iraq-i meg a többi főleg a levantei ügyei hallgatás mély taklarójában és rothad az egész...nincs egészségügy és munka...ha katonának megy jó pénzért akkor a fele ember tér haza vagy a hamvai és a gazdagok híznak és nem adnak még 3000 dollárt évente a munkanélkülieknek mert azok...és a jelzők fasiszták...de ezt demokrácia fellegvárnak kell híni

akkor semmi sem új a Nap alatt és báránybőrbe bújt orbánsakál eléri a célját mert...

brühüyyy
@GeoCracker: különösen úgy, hogy ezen az 5km-en kívül az összes környékbeli út olyan mint az okádék. tankkal meg erdészeti gépekkel persze járhatóak
@rodeo36:
Köszi, elolvastam a dróton is!
Bivalycsillapítót egyenlőre nem, bőven leszedál ha kormány fotókat nézegetek tíz percig, utána ájultan zuhanok az ágyba!-:))
@Knósszosz: ez a forgatókönyv számomra is egyértelmű
@vitéž munkášőr:
Hát, majd megkéri Endike kezét és titokban házasságtörést követnek el, végül is rokonok...
Timike meg csak elengedi, addig se köll daedalon.
@rodeo36:
A gyermek felcserepedik, vagy cseperedik, de egy társadalom - úgy tűnik - nem.
Azt mondják, a történelem nem ismétli önmagát, de ha van vastaps? és van fejlődési spirál?
@dr. jenőke (jenőke):
a spírál sokféle lehet...
tapasztalatom: a kinaiak békésebbek

és dolgosabbak

brühüyyy
ezt a spírált kedvelem...nem a császárkori Rómá-t
@taga20: wow! azok a tekergő feka macák bőrben! na ezt nem felejtem el neked, te "tubusgyűjtő"! ;-)

Dave-et meg szerintem rendesen csavarja a kokain - de rohadt jól nyomja!
@vitéž munkášőr:
A baj csak az, hogy számunkra lényegi változást nem hozna. Szar helyett fos, minek?
Majd most, a három grácia... majd meglátod-:o

Lázár szét fogja magát röhögni.
Sajnálom, de inkább erre látok esélyt, mint az ellenzék győzelmére - bár azt kívánom.
@Knósszosz: romlott népek azok, nem fog feltűnni senkinek ;-)
@vitéž munkášőr: utálom a fajtád, de úgy néz ki egy ivásúak vagyunk:)) egy jó kis fekakanca:)) na ezé kapok!
@Knósszosz: jaja, a setét johannesburgi lovag csillaga van emelkedőben :-(
@taga20:

XDDDDDDD

kapsz? az asszonyt is a masinád közelébe engeded?
@vitéž munkášőr: aszik, azé vagyok ilyen potens:)) egyébként vot olyan, hogy megmutattam mit tettem az éjszaka, ő meg csak kacagott rajtam:))
@vitéž munkášőr:
Az lehet-:)
Jó éjt neked és mindenkinek aki még bagolykodik!
Hónap (ma) is van nap.
Szevasztok!
@Knósszosz: öreg, te nem pihensz? ártu nem mondgya, hogy csituljá má el? én igen. nesze:)
www.youtube.com/watch?v=GnFWXPM7Rno
@taga20: @Knósszosz: lépek én is, még elalváshoz betöltök még egy-két ultraliberális American Dad-et, hogy vihogva szunyáljak el:

amerikaifaterreszek.info
@vitéž munkášőr: azé te e vagy magaddal is, nem zavar a külcsin:))
látom mindenki béna. ako csak a magam lelkemé:))
www.youtube.com/watch?v=Itua4idU9nY
@vitéž munkášőr: Akkor alighanem a Rogán-familia pedél-körzete.
Homokosnak tűnő buzizó kerényielvtárs a NER egyik etalonja.Annyira nincs jobber értelmiség hogy az összes komcsi rezsimszolgát beszipkázták!
Jó reggelt!
Nagyon izgulok, hogy meglegyen az a 3. hely! :))
Jó reggelit!
Még szerencse, hogy túl voltam az első kávén, mikor erre bukkantam:
hvg.hu/hvgfriss/2014.02/201402_celegyenesbe_fordult_valasztasi_kampany_kis

Amúgy mi ez a vasárnap reggeli tespedés? Tegnap buliztatok, vagy mindenki templomba ment?;)
Dehogy... Szőröstalpúztunk és így a másság megkülönböztetőivé váltunk, EGYESEK szerint, mint gábris. Ezek után...?
@taga20:
Az a kicsi és kék...az nem a C vitaminod?
@taga20: Vagy hancúroztok. Bár kicsit visszaolvasva nem sok lány volt itt,akivel pajzánkodni lehet...:P
Doki ismerős adott egyszer reklámcukorkát, olyan Pez cukrot, Viagra felirattal, kéket. :-)
Volt aki el is hitte... B-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ezért veszélyes a csóka, nem merünk hátat fordítani neki... :O
@tristen2005:
Magába is... Reggeli helyett ez is egy fogyokúrás program...
Most rugdaltam ki az ágyból! Fözzé kávét B+::))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: összekevertem bakker, ako ezé állt a cerka órákon keresztül:))
:-)
Majd rájössz... mondta. Amúgy pitizve te vitted be a zasszonynak a kávét, ebből az jön le.
@taga20:

Szar lehet neked vele ébredni!:)
@taga20: :D
vagy másért...

Nézet különbségek...

Két asszony beszélget:
- Milyen volt a szex tegnap?
- Katasztrofális.
A férjem megjött a munkából, a vacsorát megette 3 perc alatt, 4 percig szexeltünk, 2 perc múlva már aludt is.

És neked?
- Fantasztikus.
A férjem miután hazajött, egy csodálatos vacsorára vitt el, majd egy órán keresztül hazasétáltunk.
Gyertyafény és egy óra előjáték után egy órán keresztül fantasztikus szexben volt részünk.
És képzeld, a végén még egy órát beszélgettünk.

Meseszerű!!!

A két férj

- Milyen volt a szex tegnap?
- Szuper!
Amikor hazaértem, a vacsora már asztalon volt, ettem, szexeltem, majd rögtön elaludtam.
És te?-
Katasztrofális.
Hazamegyek és nincs áram, mert elfelejtettem a villanyszámlát befizetni. Ezért el kellett vinnem a feleségemvacsorázni.
Az étel rossz volt és olyan drága, hogy nem volt pénzem taxira.
Gyalog kellett hazamennünk.
Otthon persze nincs áram, megint meg kellett gyújtani azt az átkozott
gyertyát.
Oly mérges voltam, hogy egy órába tellett, míg felállt.
Majd még egybe, amíg elmentem, és így olyan dühös voltam, hogy még egy órán keresztül képtelen voltam elaludni.

Micsoda különbség!!!
@tristen2005: Ha tényleg ezt szeretnéd, de pucér nőset tegyél be nekem. :) Nem bukom a nőkre, én a férfiakat szeretem. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: segítek @tristen2005:-nek :)))

neked vetkőznek! :DDD
másnak ne mutasd meg!!!
(de szerintem inkább este nézegesd :))))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ajjaj!

már megint kihagytam kicsit :DDDD
így lehagytam a linket!
pótolom:

offforever.blog.hu/2011/12/10/lanyoknak_zene_nelkul_18
444.hu/2014/01/08/milyen-balog-zoltan-miniszter-konnyuzenei-izlese/

Hobóhoz mit 'szóttok'?
Én Neki megbocsájtok...de,hogy ennek az egyházszégyene'páternak a tenyereiből eszegetni? na azért!!!
"Le kell menni kutyába"???

www.youtube.com/watch?v=z4cQy6wJg9o

www.youtube.com/watch?v=vqQuKO7YcZE

Vannak aki előrehaladott/bocs!/koruk ellenére is tartják magukat!!

magyarnarancs.hu/zene2/koncz-zsuzsa-enekes-88008
@gazoló: Koncz nekem kissé ugyanaz fehérben. minden tiszteletem mellett, amit a zenei munkásságáért érzek.
@Penivaldes: hugi, azé hülyeséget nem kö írni!
ako inkább ne írjál, vegyél példát rólam:)))
kriza nem tud magyarul, mer

ROMÁN
@taga20: igazad van nem írok. nincs többé miről. szavazni nincs kire. a többé meg gittrágás.
az ajtók záródnak.
@gazoló: Hobo mindig is tejet ivott, miközben viszkit prédikált. koncertek után meg a sarokban olvasta a pízt, mielőtt hazahúzott a luxusba hobózni
@gazoló: én is szeretem KOnczot. az egyik legjobb énekesnőnek tartom.
@taga20: a szokás hatalma. meg nyelvtannácik elleni kenőcs
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: látod, már viccelni se lehet - egyből kiesünk a libertárius kánonból... :-(
Emberek, polgárok!

Amit tehetünk, EL KELL MENNI SZAVAZNI és el kell ezeket is zavarni!
@Soha többé kétharmadot, ezért kell menned szavazni: lesz ojjan rubrika hoyg

"ezek takaroggyanak" ????

csak mer én másik büdös komcsi pártra nem savazok...
vagyis semmijen pártra sem...

fejcsd ki a javaslatod részletesen
@Marcellusca: én kérek, de ezt a nőszemélyt tedd be a speizba:)
@vitéž munkášőr:

Sokat tett le az 'asztalra..Joga van akármilyennek lenni,látszani,akár 'tejet inni és pipázni'..De egyébiránt,nem volt mindig így!!A szomorú az,hogy ilyen senkitől kell elfogadni az almizsnát!!
@gazoló: nem akartalak megbántani. szerintem egy szar alak, mindig is rühelltem
@vitéž munkášőr:

"libertárius kánonból... :-( "

Tudod, hogy egyik se igaz:))
@Orica Középföldi: persze. megint vicceltem és megint kötözködtök ;-)
@Marcellusca: mit, mit?? hát kávét:)))
@Soha többé kétharmadot, ezért kell menned szavazni: @Dövan: amugy ez a legnagyobb áttQrás...

hogy mennyen el a paraszt savazni mégha "ellen" is

akkor is fenntatya a savazatával a feudálkomcsi náci mafia álamot

ez volt 2010ben is, a 2 706 292 savazó kb 2/3-a az PROTEST volt

és valójában ugyanúgy gyűlöli a dakota komcsikat is...
@taga20: figyelj rám kedves taga. lenne egy ajánlatom neked.
téged meg a nőt bezárunk a speizba, én meg Marcelluscával elkávézok.
na?:)
@taga20: @Marcellusca:
Bakker, ezek az izlandiak mit meg nem isznak!

Bálna húsból sör!!!
www.nlcafe.hu/gasztro/20140112/balnahus-sor-izland/
valójában az egyetlen RENCERELLENES tett, ha az ömbör NEMSZAVAZ

de legfőképp ha "fasszal szavaz"

van az a küszöb ami európában válallhatatlan és a rencer bukásához vezet
@gazoló:

"Sokat tett le az asztalra."

Nekem pl. semmit.

"Joga van akármilyennek lenni,látszani"

Pont annyi, mint bárki másnak.
@Penivaldes:
Nincs annyi lekvár, hogy a taga a spáizba maradjon!:)
@Penivaldes: fasza ötlet, max. az asszonyt is viszem:))
@vitéž munkášőr:

" persze. megint vicceltem és megint kötözködtök ;-)"

Tán mert egy értékítéletes vicc volt:)) De ezt is tudod.
Gumáéba nem kötöttem bele:)
"Alacsony a keleti hegy,
magasabb a nyugati hegy.
Madár-herceg, a Fehér Sas,
itt is, ott is megpihenhet."
@tristen2005: azé az egy kicsit vigasztal, hogy máshol is vannak barmok:)
@Penivaldes:
Akkor savanyú lesz a pofija, a csaj meg nem szereti a savanyú pofát!
@Penivaldes: ja, a barackot szeretem. kívül szőrös, belül nedves:))
@Orica Középföldi:

"Sokat tett le az asztalra."

Egyéni...Nekem azért annyit igen,hogyha már az adóforintjaimat szórják a szélbe ne a kiba@ott 'szajolpüspökladánányvasutipályába' vagy egyéb faszságokra adják hanem Neki...
@taga20: nincs most szezonja. ami volt az megfőztük lekvárnak.
@guma: :) Késő, megnéztem. De a kedvedért megnézem még este is. ;)
@tristen2005: De kérlek! Ez csak max angyalunkat indítja be! :P
@taga20:
Ejj, de a pöcsére léptek valakinek...
Mióta vagy te ilyen beszari gyerek? :-)
@Marcellusca: milyen pajzánok vagytok, így vasárnap!
Nem vagyok benne biztos, hogy ner-kompatibilis amit csináltok... :D
@gazoló:

Gondolod, hogy ezzel a szajolpüspökladányi vasutasok egyetértenek?
Ők úgy gondolják, miért nem nekik?
Ez is egyéni:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pajzánok???
mi csak kávézunk, ugye Marcellusca drága?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kiszfijú, hallottál má a két nő egy pasiról?
dupla élvezet:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :DDDD

most röhögtem rajta, hogy a fiúk is odatódultak és nem ám a csodálatos malachitot nézték meg.
á!
:)))))
@taga20:
Az olyan mint a párt szendvics!
@Orica Középföldi: :DDD

valahogy ezen most nem csodálkozom:)))
(félelmetes vagy!
bár az megnyugtató, hogy tudsz jókat röhögni 1-1 beszóláson, csak a direkt vicc hagy hidegen)

láttad a malachit posztot?
@gazoló: azta!:)))

ne reklámozd tovább. elég volt mára :D
@gazoló:
Szia!
Készülsz? 18.00 Lakáj TV
Nyerünk?
Csak bekukkantottam, hív a kötelesség.
@tristen2005: ja, csak nem mindegy, hogy a fax melyik végén vagy:))
@guma:

Láttam:))
Ásványrajongó lévén minden börzén megcsodálom a malachitokat (is), de a pénztárcám konokul ellenáll.
Persze van a gyűjteményemben csiszolatlan szépség:)
@Mariann19:

Szia! 'Mindennőklegokosabbja'!!

Készülök,arra,hogy minden baljós dolgok ellenére kihozzák magukból a 'legállatabbat!!
'Hajrámagyarcsapat!!! /bocs de valami fals dolgot éreztem míg ezt leírtam/......
A lakájtévében az elk@rt milliárdok számára az egyik legjobb hely az ilyen tornák közvetítése!!
@Penivaldes: hát sokat nem tökölt. szegény peni:))
@Penivaldes: Jól kikávéztátok magatokat, Marcellusa máris elment. :D
@guma: Legalább megtapasztalják, milyen érzés, mikor hirtelen nem kívánt képek kerülnek eléjük. :D
amúgy meg nem értem, egy pasi annyival jobban mutat pucéron, mint egy nő. Fene se érti. :D
@taga20: Miért, te nem mentél volna el ilyen korán? ;)
@Orica Középföldi:

A középső 'malachitpálcájában Taga mester,finomraesztergált és csiszolt 'malachitcsodáját bámuljátok??
@guma:

Ja! A jó viccet értékelem, csak a vicceskedés hagy hidegen:)
@gazoló: persze, csak kicsit magasabb vagyok, tezsvérem:))
egyébként meglestelek benneteket a pároddal:)
megkapod.blogspot.hu/2013/06/a-szerelem-nem-ismer-hatarokat.html
A Barcikai MSZP-s polgármester fellépett az MSZP-s haveri cégek érdekében, Miskolcon.

EZ már önmagában is felettébb vicces, ám Fabius nem ezen akad ki.

De nézzük mely cégek érdekében lépett fel a Barcikai MSZP-s polgármester:

www.boon.hu/kozlemeny-nyilt-level-kazincbarcika-polgarmesterehez-szitka-peter-urhoz/2452628
"A „Több, mint legenda…” Nonprofit Kft. „fa”, mint a jelzésből is kitűnik, a nyilvános cégjegyzék szerint, felszámolási eljárás hatálya alatt áll. A kocsonyafesztivált most megrendezni kívánó cég, az EUROCOM Kommunikációs Kft. pedig veszteséges gazdálkodást folytat. A szintén nyilvános mérlegadatok szerint 2011-ben -6.257.000.- Ft., 2012-ben pedig -6.379.000.- Ft. „eredményt” produkált. A mérlegadatokból megállapítható az is, hogy a Kft. saját tőkéjének és jegyzett tőkéjének az aránya miatt a kft. működése nem felel meg a gazdasági társaságokról szóló, 2006. évi IV. tv. 51. §-a szerint a törvényes működés feltételeinek."
@toportyánzsóti: Abszolút igazad van, a jobboldalon csak fél hülye bohócok vannak értelmiségi oldalon, vagy a szocilista rendszerből megmaradt, mára már írni olvasni, és gondolkodni nem tudó "értelmiség".
@gazoló:
Mocsai kritikát kapott, hogy fiatalanított csapattal kellett volna kiállni.
Mocsainak igaza van, én is a rutinos rókákat tartom célravezetőbbnek.
Baromi szerencsétlen ez a sorsolás, nehéz lesz az ilyen nagyágyúkkal kezdeni.
Csodálkozom a Lakáj TV-n, hogy erőt vett magán, és az állampolgároknak is nyújt valamit a hazugságok mellett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát, igyekszem sokáig maradni:)) egyébként nem csodálkozom, penicica néha elég hervasztó:) ja, az pont segít:))
@taga20:
No de hogy a másik egy kuty legyen, az azêrt nem járja... baszki... :-)
Vagy te másra gondoltál? =-O
@Cirmos Cica:

Ez rendkívül vicces megállapítás.

Különösen annak fényében, mely az életkor szerinti pártprferenciákban megnyilvánul.

Az MSZP törzssavazói az a 50-60 plusszos ex-munkásőr, ügynök, pufajkás réteg mely kihalóban van.

A fiatalok között, így az egyetemisták között is jelenleg 5% körül mozog a támogatottságuk, de a 20-30 évesek körében is elenyésző.

Az MSZP és szavazói kihalóban vannak.
Szerencsére.

Mert az elkúrókat, akik eladósították az országot, csak az ostoba csinovnyikok sírják vissza.
@Penivaldes: Ne írogass ilyeneket, mert a sok nyálcsorgató, perverz egyből félre érti! :D

Készül az ebéd:
static.keptelenseg.hu/p/44eb6c823507b8723e94f7c3399b888a.jpg
@taga20: hehe, te beszélsz tesó?!:)
ne nevetess. :))))))
múltkor is hogy leégtél, aztán mehettél a kutyaólba..
@Orica Középföldi:

"Persze van a gyűjteményemben csiszolatlan szépség:) "

milyen rajzolatú?
@Marcellusca: igazad van, nem érthetik meg ők, azt ami köztünk van:))

alulra vehetett volna valamit, még vmi sérülés éri
@Penivaldes: Na, ja, peeeersze. :)

@tristen2005: Csak az a kérdés, hogy ki- vagy felverte a ... ? :D
@Trackers: te öreg, nem akarlak ekeseríteni, de a fideszmaffia is tovább adósítja az országot. plusz hülye faszságokra szórják a te pínzedet is. baráti üdvözlettel, taga:)
@Penivaldes: Biztos nem értik.
Perverz állatok ezek, mind. :DDDD
@guma: láttam, mást is kicsiszoltál ;-)
@Marcellusca: én nem szeretem ha sérülés éri az embereket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez jó!

az a vicc, hogy láttam egy több nőből "összeállított fotelt" és - na azt még én sem mertem linkelni, pedig sosem voltam ijedős...
de annyi fenék volt rajta, hogy rosszat gondoltak volna rólam :DDDDDD
@Penivaldes: mi? becsípi a farkát a habverő:)
@taga20: persze mert meztelen, de ha magára venne vmi védőfelszerelést..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: vitatkozom, nincs igazad:)) bár amit marszeluszka berakott, azon egy pillanatra én is egondolkodtam:)))
@vitéž munkášőr: :)

én roppant sok hibát ejtek, amit később meg sem látok!
mivel másnál nekem is feltűnik, nagyon tudom mit jelent, hogy másnak a szemében a szálkát magáéban a gerendát sem! :D
(ja! nálunk mindenki fel van hatalmazva a kijavításomra, de nem győzik szegények. :DDDD)

különben: kösz a figyelmet! (szólj mindig!!! itt is!)
@vitéž munkášőr: jeszusmari!

na ez fenék nélkül is tarolt :D
borzalmas volt.
@Marcellusca: szívesen fözöcskéznék veled:)
mit főzünk?
majd arra szavazok akinek egyetlen programpontya lesz, de ez:

"mindenkit kizárunk a közéletből aki támogattaa a fidesmafiát -hatalomkoncetrációs, azaz alkotmány szerinti BŰNCSELEKMÉNYE, hazaárulása- tevékenységében,
továbbá a 1990 előtti közéleti szerepet vivőket is..."

azaz a smitféléket, kerényiféléket, pintérféléket meg a többi kistitkárt is eltünteti...

na erre szavazok, mert ez MEGOLD MINDENT
Nem vagyunk elegen kis országunkban, hogy ilyen szarjankokat kell importálnunk, aki az egész baráti társaságát vezeto pozícióba helyezi aztán...
@guma:

Gömbös, tehát körös lenne a csiszolat:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vona semmit sem csinál?
Mesterházy az Mesterházy. Most pár hétig ő lehet a középpontban. Utána úgy is kicsinálják. Nem hiába lépett vissza Bajnai.
@Marcellusca: csak őszintén! :)))
pl így:

Férj és feleség ülnek a verandán, a férj bort kortyolgat.

- Annyira szeretlek - mondja a férj.

- Ezt most Te mondod, vagy a bor? - kérdezi a feleség.

- Ezt én mondom. A bornak...
@Orica Középföldi:

azok nagyon szépek tudnak lenni...
bár melyik "kőből" nem lehet egy csodát elővarázsolni? :)
@guma: Stimmt. :)

"Minden reggel ágyba viszem az asszonynak a kávét.
Ha inni akar, darálja le!"
:DDD
@V-PORT: ki csinájja ki attilát? érdekelne:)
@taga20: Először válaszolj. Mesterházy vagy Gyurcsány? Veled kapcsolatban mindig elfelejtem. :)
ma bg-t egy mtv-s rendszamu skoda varta a lakasanal. ket kor paros korforgalom utan kialltak mogule :-) ha interjut kernek, egyszerubb. - Szigetvári
twitter.com/szigetv/status/422329585439883264
@V-PORT:igen értettem!
böszme az én emberem, me megígérte, hogy a köztévé karthágó lesz:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért kellene ismernem?

de pontosan a hozzá hasonlókról tettem említést...anno az egyik szomszédasszonyunk gyógyította meg a csúnyán meggyűlt ujjamat (ugye a vad játszások közepette elfertőződött) rátette a megfelelő levelet, vastagon betekerte vele -miután alaposan lemosta- és átkötötte, hogy le ne essen, másnapra szépen megérett és ki is fakadt majd egy másik levéllel ki is tisztította azaz fertőtlenítette egy hét alatt nyoma sem maradt és még csak nem is fájt mert a levélben van valami ami a lüktető fájdalmat is csillapítja...ugyanezt kórházban sebész és 20 napnál hosszabb fájdalmas gyógyulás...

errefelé vannak gyógyfő üzletek, ahol elmagyarázzák és sokan vannak akik nem szednek gyógyszert...próbálj egy indiánt meggyőzni arról, hogy a gyógyszer jobb mint az ő füvei

brühüyyy

délamerika és a kelet tele van ezekkel...a gyógyszeripart fel kellene újítani a sok mesterséges méreg többet árt mint használ de monopol helyzetük van...persze a kettő között van az igazság...ahol meg lehet várni a lassúbb de biztos és mellékhatásoktól mentes gyógyulást ott a természetes gyógymód javallott

nem tudom ismered e azt a spray-t amit egy magyar néni fejlesztett indián receptek alapján és sebzárásra gyógyításra alkalmas...persze nem tudom a gyógyszergyárak nem tolták e félre
nekem anno volt mindíg otthon egy flakonnal és bármi vágást azonnal kezeltem és gyors gyógyulást adott
@Marcellusca: :)

A sarkon álló prostik mellett megáll egy autó.
- Mit csináltok ötezerért?
- Bármit.
- Akkor ugorjatok be! Megyünk betonozni!
@taga20: Miután ezt tisztáztuk válaszolok. :)
Szerintem ez a választás nem lesz meg. Itt már másról kellene szólnia mindennek. 4 éve ilyenkor már kampány volt. Az elkötelezettek már úgy is tudják, hogy kire szavaznak, a bizonytalanokat, akikkel lehetne nyerni, pedig több dolog el fogja még jobban bizonytalanítani.
Ma is azt mondom, hogy Mesterházy alkalmatlan. Nem azért lett ő me jelölt, mert alkalmas, hanem mert az Mszp vezeti. Egy újabb vereség esetén a belső ellenzéke, a baloldali sajtó, és mi felelősöket fogunk keresni. Ő lesz az egyik. De ez csak az én véleményem.
bizony, érdekes, hogy a levelet senki nem ellenőrizte a kiadása előtt...

még van benne egy másik hasonlóan értelmetlen mondat is.

ennek ellenére a helyi szocialisták fa cégeit csak nem kéne városi feladatokkal megbízni. vagy igen?
@guma: volt ott egy jó fenék - csak az egy mexikói hátát simogatta ;-)
@V-PORT: Jövőhét szombaton évnyitót tart, utána nemsokára kiadják a programot is. :) Úgy tudom nem mások fikázására, hanem pozitív kampányra és programjuk bemutatására készülnek, nem pedig sárdobálásra, ahogyan azt a Fidesz és az MSZP teszi.
@guma: csak a hitelesség kedvéért. meg azért, hogy a prosztók ne kötekedhessenek
@V-PORT: ha jó értem, ako saját magát csinálja ki. talán szójá neki, hogy ő az áldozati bárány:) az a te bajod, hogy belebújtál ebbe az utálom gyurcsányt, jobban, mint bárki mást jelmezbe, és nem tudod stikába levetni, bedobni egy kukába:)
@guma: jött a teherautó, és elvitt minket Herendre követ törni...))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem jó stratégia. a félázsiaiak imádnak sárt dobálni, árkot ásni és szart enni. de tudom, benettonban és burberryben ez necces lehet
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én is ezt gondoltam. Vona már csak ilyen! De azért lesz cigányozás, meg zsidózás remélem.:)
@vitéž munkášőr: jogos! :)))

én meg őszintén írtam amit írtam. ezvan! :D
borzalmas vagyok...
@Trackers: Nem tudom honnan veszed a statisztikát, (nálad van a Kubatov-lista?) de akit és ismerek és MSZP-s azok egyikére sem illik a te leírásod. Ezek csak az előítéletes gondolkodásodat mutatja. Néhai édesanyám aki szintén MSZP-re szavazott, soha nem volt köze az átkosban semmilyen pártnak és nem volt pufajkás sem. Ha nem tudnád azért van az MSZP-nek akkora szavazóbázisa még mindig, mert egy szocialista néppárt, aki a munkavállalói érdekeket képviseli. A baloldali pártok általában a munkavállalókat, míg a jobboldali pártok a munkaadókat képviselik.Ez az általános felosztás. Egy jobboldali párt -tehát alapvetően a munkadói, vállalkozói réteget képviselő- akkor tud néppárt lenni, ha átköti nemzeti színű pántlikával a céljait, és már meg is ették nagyon sokan. Valószínűleg te is, jó étvágyat, de nekem nem bírja a gyomrom.
@V-PORT: Ha jól tudom ez a három fő jelmondatuk lesz. :)

Megélhetést, rendet, elszámoltatást.
@V-PORT: ne basztasd vonát, a hentese biztos zsidó:)
@vitéž munkášőr: nem.
ez egy párttikár elvtárssal és elvtársnéval megesett eset.
párttikár úr, és pártttikárné asszony kölcsönösen csalta egymást. arra figyeltek, hogy ne bukjanak le.
na de egyszer a férfi előbb ért haza mint a felesége, aki épp a szeretőjénél volt.
na és a párttikárné asszony ekkor találta ki alibinek.
Jött egy teherautó, és elvitt minket Herendre követ törni...
@taga20: Hívhatod Gyurcsány utálatnak, de én csak azért, mert most össze kell vele fogni, nem tudom ezt levetkőzni.
Én lelkesedtem érte. 2006-ban rászavaztam. Őszöd után én sem akartam, hogy lemondjon. Aztán kiábrándultam belőle, és az egész politikából. Túl sok lett nekem. Túl hangos, túl sok volt az ígéret, túl sok az indok, ami miatt nem sikerült. Mindent csak elkezdett, de semmit sem fejezett be.
Nyolc év távlatából már Őszöd sem azt jelenti nekem. Akkor igazság beszédnek tartottam, most pedig azt gondolom, mégis csak hazudott. Ezt nekem kellett volna elmondania, nyíltam egy fórumon, és nem saját embereinek, akik amúgy is tudták. Ezért sem szívlelem az Mszp-t, mert úgy tesznek, mintha nem együtt hazudtak volna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megélhetés: a zsidók tehetnek mindenről
Rend: a cigányok tehetnek mindenről
Elszámoltatás: Bajnaiék tehetnek mindenről.
@Cirmos Cica: Mielőtt nagyon belelkesednél, azért nézd meg ezt.:) Az öregnek igencsak igaza van.

Moldova György: A baloldal megszűnt létezni

youtu.be/MpqWcJj6Zro
@Penivaldes: az valami recsk(a)i fixáció lehetett
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: milyen megélhetés? szívjuk az eu csöcsét, ahogy szegedi vagy morvai teszi?
rendet? ugy darutollasan?
elszámoltatás? kit? hogyan? gondolom avval a polgári körrel kezdi, ahol vona melengette a kis picsáját?
:)) ennél még ez is életszerűbb.
2.bp.blogspot.com/-3nbXhZfsg2I/Ub3a-w6VWxI/AAAAAAAAAGM/N_snVlgnR7E/s1600/megkapod.blogspot.hu+(8).jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor mi lesz, ha véletlenül a Fidesznek nem lesz meg az 50%, csak a Jobbikkal? Akkor te hogy reagálod le?
@V-PORT: Mesterhármasék:

Megélhetés: a Fidesz tehet mindenről
Rend: Pintérék tehetnek mindenről
Elszámoltatás: Mi is csak annyira, amennyire a fidesz tette velünk, azaz semennyire. :)
@vitéž munkášőr: lehet:) a néninek egyébként voltak még húzásai. pl a sarki étterembe (hisz elvtársné nem főz) párttitkári kocsival ment. no de az meg a város másik végében volt. és nem ment volna át gyalog, hanem megvárta amig odaér a kocsi.
aztán később nagyanyánknál főzőtt..
@V-PORT: sok igazság van abban, amit írsz. hülyébbnek tartottalak, mint ami vagy:) (nem kö ugorni egyből)
csak egy kérdés. ferigyerek miko csinált csak harmad annyi faszságot, mint ez a vityafideszmaffia? tedd a szívedre a kezed:))
@taga20: Ahogy Te bókolsz! :)
Arról nem is beszélve, hogy mint Együtt szavazó azt külön sérelmezem, ahogy 2012 október 23-án nyíltan kiállt Bajnai mellett, most pedig simán lepaktált Mesterházyval. Plusz az elmúlt hónapokban csak egy cél lebegett előtte, hogy beérje őket, kihasználva azt, amit mindig is tudott Bajnairól, hogy nem egy népszónok. Tudom, hogy ez a politika, de ne kelljen már lelkesednem.
Nem lehet mindig Orbán mögé bújni. Orbán egy szaralak, de ha a szart szarral akarjuk befedni, mert az kevésbé büdös, azért, az mégis csak szar.
@taga20: Ne már. Te sem vagy egy mai csirke, így talán még emlékszel, hogy létezett Magyarország 2004 előtt is. :)
A rendet mindegy miben vagy hogy tesszük, ha törvényes és mindenekelőtt szolgálja a törvénytisztelő állampolgárok érdekeit a bűnelkövetőkkel szemben.
A kép viszont kurva jó köszi.:)
@V-PORT: Most is úgy tudom, hogy nem lesz koala.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Oké. A Fidesznek nem lesz meg az 50%. Ki lesz a Parlamentben, Mszp, E-Pm, Dk, Jobbik. Kivel kötne koalíciót. Azzal akit polgári körben kinevelt vagy a bukott baloldallal?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A rendet mindegy miben vagy hogy tesszük,"

Ez aztán nagyon nem mindegy!

" ha törvényes és mindenekelőtt szolgálja"

Látjuk, hogy a törvénygyár termékei mit szolgálnak mindenekelőtt.

Ezt át kéne gondolni.
@Marcellusca:
Ilyen csórókat ajánlasz Peninek, hát a gyatya is leszakadt róla!
@Orica Középföldi: Ne szakítsd szét az idézetet. :) Ez volt a folytatása.

"szolgálja a törvénytisztelő állampolgárok érdekeit a bűnelkövetőkkel szemben."

Ugye nem mondod, hogy ezzel is gondod van?
@V-PORT: Senkivel nem köt. Ha kell kívülről támogat majd bármilyen kormányt, konkrét ügyek mentén. Ami a nemzet érdekét szolgálja megszavazzák majd, a többit nem.
@Orica Középföldi: köszönöm orica, nagyábó én is ezt akartam írni, csak ebéd és mosogatás vot:))
@Penivaldes: erre gondoltam, csak vot gyerekszobám:))
@V-PORT: "Nem lehet mindig Orbán mögé bújni. Orbán egy szaralak, de ha a szart szarral akarjuk befedni, mert az kevésbé büdös, azért, az mégis csak szar. "
kicsit sántit ez a "szar" oximoronod.
szerintem vitya egy pöcegödör, feri meg max. egy csíkosgatya:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha a Jobbik akarja definiálni, hogy mi a bűn, akkor bizony vannak bajaim.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szívesen:) egyébként, még 1990 előttre is emlékszem. ako is rend vot, de nem sírom vissza. gondolom nem kö részleteznem:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:)... 'kor ne szakítsuk szét:-)... "A rendet mindegy miben vagy hogy tesszük, ha törvényes és mindenekelőtt szolgálja a törvénytisztelő állampolgárok érdekeit a bűnelkövetőkkel szemben."

Most már csak azt kellene tisztázni, hogy mi a rend (a védendő tárgy), amit jogszabályi védelem alá helyezünk (s melynek legitimítását adja a weberi felfogás, szerintem ez a helyes, hacsak nem pozitív diszkrimináció esete van, de ez személyes vélemény... ez a legitumáció irányt is mutat a társadalom -nem az egyes egyén!- érdekeire nézvést is)... szal nem olyan egyszerű ez, mint ahogy itt jelzed, arról már nem is beszélve, hogy a törvényt alkotó mit tett a bűncselekmény megelőzésének megakadályozása ellen (preventív szociálpolitika pl. van-e munkád, hogy be kelljen lopnod élelmet, stb.)... ez egy komplex egész, te átlátod?:)

Köszönöm a pogátsát, bár nem sokan érthetik azt, amit leírt, de ezt ő is közölte. Érdekes volt, vitaindítónak mindenképpen...
Jóóóóóóóóóó...ebédhez szólt a nóta...
A NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL, az a bolhás bundájú, tudjátok, az aki úgy lapít mostanság, azt üzeni, hogy mindenki...........nek BódogÚjÉvet :))), meg hasonlók, majd gyün!
Ha lesz kedve... merhogy besokallt, úgy általában, most jegelte magát.
A kis dög... na szóval nem kell pezsgőt bontani, majd jönni fog, oszt el lehet kűdeni... ahová akarjátok!
Valami jó ötlet, a NYÚL elkészítésének receptjére????
A HVG is viccelődik:

"Itt találkozhatunk patkánnyal Budapesten

Bár Budapesten 40 éve alig vannak patkányok, azért van pár gócpont, ahol előfordulnak."
hvg.hu/panorama/20140112_Itt_a_lista_ezeken_a_helyeken_talalkozhat

Nekem még van ötletem, hol teng túl a patkány a fővárosban... Persze jut a vidéki hivatalokba is!
@taga20:
Majd jön fűegér kolléga (már ha lebírt szakadni a csavarlazítóról - a'la Vincenték) és jól megvédi a rokonnyait. Oszt feldughatod a kutynak a kis hepciás képeidet.
Istenkém, ettől a fideszlibától és a hiéna mosolyától kiráz a hideg:

"Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz női tagozata, hogy megvédjék a gyed extrát - közölte Pelczné Gáll Ildikó, a tagozat elnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
A Fidesz alelnöke az MSZP-s európai parlamenti (EP) képviselő, a szocialista párt nőtagozatát vezető Gurmai Zitának a gyed extra megszüntetéséről szóló nyilatkozatával magyarázta az aláírás-gyűjtési akció elindítását. Bár Gurmai Zita később cáfolta, hogy kormányon eltörölnék a gyed extrát, Pelczné Gáll Ildikó szerint "egy ilyen gyakorlott politikus", mint az MSZP-s EP-képviselő, véletlenül nem mond ilyet, a kijelentés teljesen tudatos volt."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jajj, csak nehogy úgy megvédje, mint selmecigabi a manyupot. me ako végünk:))
@tristen2005:
Nyúú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-úúúúl!!! :((
Ne'ba! Durva...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most látom, keményen nyomta tegnap a barbont ez az egérkoma:) nem véletlenül van a nevében a fű. gondolom má csomagol és húz colorádoba:))
A jó rohadt édesanyjukat. Az éves banki költségem 60-70 E Ft-ról simán felment 160 ezerre. Kp felvétel 1,1% saját banki automatából (céges). 0.3%-ról. 4 M Ft-ra decemberi kamatjóváírás 45 Ft.
(Ez ugyan kurvára off, de most néztem, és baromira kikivánkozott. Bocs.)
@DarthVader:
Full egyetértek!
De... MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
Meg REZSICSÖKKENTÉS!
Meg... qrva anyját a sok ostoba fidesznyik egysejtűnek, hogy ezt a szart beszopják!
Nem lesz GÁZ-ÁR-E-ME-LÉS!
És??? Így is lett... majdnem olyan olcsó már, mint 2011-ben. Igaz, 2010-ben még olcsóbb volt, de ha ez a mocsok ruszki csak 2013 végén akarta csökkenteni MINDENKI felé az árakat???
ÉJJEN A PÁRT!
CSAK A PIKTOR!
Agyhalott narancsbolsik ragadnak erre, mint légy a szarra...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja. Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire!...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Egyszer azért csak felnő egy új rendőr, egy új ügyész réteg, akik nem akarják a nevüket ezzel a politikus szarral összemosni.
Egyszer csak lesz BECSÜLET is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Megélhetést, rendet, elszámoltatást."

Elszámoltatást, ez érdekes lesz-
Kit akar elszámoltatni a dzsobbik?
Fideszt? egyrészt nem láttam a bicskanyitogató disznóságokért egy 2006-os határozott jobbikos kiállást, nem láttam eredményesen tüntetni, ami egy tökös ellenzéki pártnak szokása szok lenni,
Amit tettek a parlamenti négy évük alatt, az a bolha köhögése.
Másrészt hogyan lesz békés-boldog koalíció, ha előtte rájuk hányjátok az egész mutyimocskot.

A szocikat?
Azt már lenyúlták a zorrotok elől.
Március 15-én a cöf békamenetet szervez - nem fogod elhinni - a szocik elszámoltatása a jelszó.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mond meg Nyúlnak légyszíves, ha nem jön hamarosan, össze állok Blogger Gézával.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Most is úgy tudom, hogy nem lesz koala."

Nem a fenét nem. Kis pénzszagú mézesmadzag és ugyanúgy beálltok ugráni a balettba, mint kdnp. Úgy is végzitek.
Meg úgy, mint Józsibá.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): a XX. században az ún. harmadik világ majd' teljes története ilyen rendszerek kiépüléséről szól, illetve azon pillanatokat is bizton tekinthetjük az általad leírt koreográfia szerintieknek, melyeket minden nép, mint az "államalapítás" dicső napjait őrzi emlékezetében... majd a feudalizmus néven illetet terminus alatt az elerőtlenedett központi hatalom újbóli megerősődésekor is ez volt műsoron... a fentiek miatt nem osztom véleményed, én inkább ciklikusságról beszélek, a kérdés csupán az, hogy ki lehet-e törni e spirálból vagy sem:-)
@Mariann19:
Perverz vagy cicóka! Le kéne jönnöd a szerről...
Nahát!! Harrach Péter, megszólalt! Nem tudtam, hogy hangja is van.

magyarhirlap.hu/istentelen-hatalom-nem-kerulhet-az-orszag-elere
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Á! Csak a sóvárgás veszi el az eszem....
Viszont az extra gyedről számítást végeztem, figyelemmel az általad feltett linkre.
A Fidesz bevezeti az extra gyedet, és ebből is milyen jól kijön.
Egy kismama, ha visszamegy dolgozni mondjuk 120.000.- FT bruttóért, ebből személy szerint
41.000.-Ft adót vonnak le, a munkaadó befizet pluszban 32.000?. Ft-ot, ez összesen 75.000?. Ft többlet adóbevételt jelent.
A gyed-et pedig eddig is fizette az állam.
Csupán a tisztán látás érdekében.
NevetségeSS, hogy egy olyan gazember akar Kerényihez hasonló módon "intézkedni", mint a tolvaj gazember polgármeSSter! Ezek egymástól kapják el a veszettséget, vagy ab ovo a zorbanvicctortól?
Ballibsik ne örüljetek, előbb lesz Miskolcon jobbikos polgármester mint MSZP-s
@Spániel: khm, nem vagyok szakértő, de számomra kissé blaszfémikus az a krucifix. harrachról nem is beszélve
@♔batyu♔: jaja, még zsigamarcinak is meg kell tanulnia szőrtalpul
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te érted, hogy kinek ugat? kik azok a ballibsik? olyasmi, mint a jobbkerek? ;-)
@vitéž munkášőr:
Ettől a csicskától értelmes mondatokat, netán érveket ne várj, szimpla hegyibalfasz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: láttam már máshol is, hogy a batyujában hordja a bocskorát
@Penivaldes: OK, vettem. Természetesen nem szó szerint értettem, nem vagyok azért annyira naiv. Ez egy szociológia felosztás volt.
@vitéž munkášőr:

'Eemehetne 'azösszes 'románulbeszélő fityessfunkcival együtt a csíkimaciba@ófesztre!!
minden politikus bűnöző
@gazoló: lehetséges, hogy jár arra. de az csak pár napig tart - az alantas nertársakat jobban esik a csonkahonban abúzálni. és kassza is hangosabban csörög
Hú. Ha politikai fanatikusokkal akarok találkozni, akkor vagy Orbán vagy Gyurcsány facebook oldalára megyek. Elég durva tíz percem volt. :)
@avanivi: gyengécske próbálkozások. Semmi égő nincs benne.
@avanivi: itt má csak a só segít. gondolom nem kerülne 70csilliárdba:)
Mindennek van határa! Az évszázad bűnügye! Elfogták az oligarcha fatolvajt, aki nem tudta, hogy fát lopni nem szabad csak erdőt és traktorral.

www.ma.hu/kekhirek/198526/Mindennek_van_hatara_Az_akacost_irto_ferfi_telkenek_nem_volt
Kérdés. Mert most nincs időm utána nézni. Ha Orbán "csak" 51 %-ot hoz, mit tud tenni? Nem tud beleírni az alkotmányba, 2/3-os törvényeknek vége. Tudom azért lesz elég durva dolog.
@Spániel: @taga20: Semmi humoruk nincs,és szánalmas a próbálkozásuk.
@Penivaldes:
Számító kis dögöcske... :-)
Muffot akarsz csinálni belőle? :O
@Spániel:
Csak megússza! Majd azzal kell érvelnie, hogy Piktorunk rokona is... :-)
kicsit kora esti versrészlet...

Parti-Nagy Lajos: Szívlapát
(holaha zanzák)

„hezitt állok, mást nem tehetek”

részlet

Az én hazám kopott kabátú,
de nékem zizzenő dzsoging,
szemében egy-egy szívlapát bú,
csuklik kicsit, kicsit meging,
a forma rácsán rendre átbú
(bár össze kéne tartanom)
a szertelóbált kezü-lábú,
de hazafias tartalom,
mit illenék kiköltenem:
hazám hazám te min – de nem.
@Mariann19:
Fáradt a kis dög, de ne csodáld, amennyit dolgozott a képein... ;-)
Nem, majd aszondom hiányzik... elbízza még magát, azután nem bírnánk vele...
Ja, meg azt is rebegte, hogy nem is néz erre se, a gépet se kapcsolgatja be, szóval remete... Analóg remete. :-[
@guma: :-)

aki nem vágná az analógiát:

Ady Endre: A proletár fiú verse

Az én apám reggeltől estig
Izzadva lót-fut, robotol,
Az én apámnál nincs jobb ember.
Nincs, nincs sehol.

Az én apám kopott kabátú,
De nékem új ruhát veszen
S beszél nekem egy szép jövőről
Szerelmesen.

Az én apám gazdagok foglya,
Bántják, megalázzák szegényt,
De estére elhozza hozzánk
A jó reményt.

Az én apám harcos, nagy ember,
Értünk ad gőgöt és erőt,
De önmagát meg nem alázza
A pénz előtt.

Az én apám bús, szegény ember,
De ha nem nézné a fiát,
Megállítaná ezt a nagy, földi
Komédiát.

Az én apám, ha nem akarná,
Nem volnának a gazdagok,
Olyan volna minden kis társam,
Mint én vagyok.

Az én apám, ha egyet szólna,
Hajh, megremegnének sokan,
Vígan annyian nem élnének
És boldogan.

Az én apám dolgozik és küzd,
Nála erősebb nincs talán,
Hatalmasabb a királynál is
Az én apám.
@taga20: Amúgy ha nektek be tudja adni a most összeállt mesterhármas álbaltákolmány, hogy "Korszakváltás", akkor én teljes nyugalommal elhihetek bármit a jobbiknak. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csapás csapás hátán.
Kikapott a csapatom.
Nyulacskát nem érdekli a lelkivilágunk.
Átmenve dacosba, akinek nem hiányzunk, az nem érdemli meg a sóvárgásunkat sem.
Vagy tettünk valami rosszat?
Tétova helyzetértékelésem van.
Téged, szeretett Töki barátját azért tájékoztat, amint látom.
Tudsz te többet is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

És mi van, ha nem tudják beadni?
Nem fogsz hinni a Jobbikban?
@Orica Középföldi:
Sőt, áttér... Evégre Vona is nevezte Csancijukat a `párt öklének`, mégis csak jó az ott etalonnak. :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem én ástam el."
Feljönne ő a síri világból, még ha el is ástad volna.
Legyünk jóindulatúak, hátha a képeket a mi gyönyörűségünkre rendezgeti éjt-nappallá téve.
@Mariann19:
A francokat. Ha elkaparom, akkor neki annyi...
Most photoshoppol ezerrel? ;-)
@Orica Középföldi: Nem a jobbikban hiszek, hanem abban, hogy vannak jó elgondolásaik és szerintem a programjukban is találok majd olyat, amelyet nyugodtan támogatni tudok.
@Orica Középföldi: Amúgy ezt láttad már?

hvg.hu/utazas/20140112_Odavan_a_budapesti_kiszabadulos_jatekoker

Most már csak azt kéne kitalálni, hogy Viktor karmaiból, miképpen tudnánk szabadulni? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Most pfotoshoppol ezerrel."
Figyeld meg, nemsokára itt énekeli el a
belépőjét:
"Mi van nyavalyások..."
Meglátod, ebből operasláger lesz.
@Mariann19:
drágám ne légy féltékeny senki sem érdemli meg aláhúzom: SENKI!!! a nyúl vagy mókus attól függően melyik farkával akar felvágni a fagyos időbelivel vagy a laza trópikus de legalábbis mediterrán farkával amit még lehet nyújtani ha a partnere ügyes ha nem akkor csak egy élvezi a napokat és mi jobb van annál mint élvezni a hátralévő éveket és perceket sohasem lehet tudni melyik hajókötél és mikor gázolja el az emberfiát/lyányát

Bombay Gin

brühüyyy

és rum de 15 éves
@Mariann19:
nincs is hangja a Metaxa kimarta a hangszálait és egyébként sem tud énekűnyi

brühüyyy
@Penivaldes:
én -mint a bölcs medve- megkérdezném előtte tőle: nyulacska hullik e a szőröd?

brühüyyy

ha igen akkor pörköltnek jó csak
@Orica Középföldi: én sem!

sokkal mélyebb "izé" munkál benne...

A hét könyve: Borbély Szilárd - Nincstelenek
2013.10.25.
(részlet az interjúból: konyves.blog.hu/2013/10/25/a_megvaltas_iden_is_elmarad)

„Mi nem vagyunk parasztok”, mantrázza folyton az anya, de hogy akkor mik vagyunk, arra nincs egyértelmű válasz. A nagy- és dédszülők szerint oláh bekerültek, románok, esetleg rutén huculok, a helyiek szerint zsidó fattyú csemetéi. A faluban az a pletyka járja, hogy az apa szegről-végről, pontosabban az öreg zsidó, Mózsi szegének a végéről került a rokonságba, emiatt a család még a többi szerencsétlen falusi közt is kívülálló. „(…) nekik mindenki zsidó, aki nem ott hal meg, ahol született. Aki el fog menni közülük, azon megérzik, hogy más. Aki nem olyan, mint ők, azon megérzik az idegenszagot. Csak a maguk fajtáját viselik el. Aki elmegy, az áruló. Aki másmilyen, az is. És aki más akar lenni, az is. Mindenkit zsidónak tartanak, aki használja az eszét. Aki okosabb náluk: az a zsidó. Ha észreveszik egy gyereken, hogy okos, akkor pálinkás kenyeret adnak neki. Cukrozott borral itatják, hogy elbutuljon. Hogy ne hagyja el a szüleit öreg korukra. Hogy megmaradjon a faluban. Hogy egész életében csak a kocsmáig merészkedjen el. Mert mindenkit gyűlölnek, aki nem olyan, mint ők. Aki gondolkodik. Aki spekulál. Aki mást akar. Aki egyáltalán valamit akar. Akinek csillag van a homlokán”. (154-155. o.)

A falusi ember nem gyakorol kegyelmet, ott rövidíti meg a büdös zsidót, ahol tudja, a rokonokat viszont egészen addig nem zavarja a családfa vadhajtása, míg az örökségi osztozkodásra nem kerül a sor.
@rodeo36:
Gondolod, hogy félre lépett Marokkóban?
A fene a bundácskáját!
Egy boát csináltatok a bundásából, olyan nyakbavalót. Legalább melegíteni fog télen a mihaszna.
Jöhet egy kis gin!
@Mariann19:

az ilyenfajta fehér nyulakat különösen imádják ott azok a sötétbőrűek...főleg nyársra húzva de sohasem gyilkolják meg csak élvezik...amíg bírja a nyúl a váltott hasis faló (vak... (ka)t...tudja, hogy mitől döglik a "légy" nyúl és megtudod

képzeld milyen képek születtek...burnuszban és burnusz nélkűl

brühüyyy

boa...konstriktor ........az tekereg neki ott a mar okkó ban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csodálatias: két leszbikus örökbefogad egy északkóreai árvát

minő fejlődés

brühüyyy

és ki fizeti?
@rodeo36: Ez még csak poén, bár ki tudja mit hoz még a jövő. :)
@rodeo36:
Más.
Most hallom a háttérből, hogy Heller Ágnes nem ért egyet Mesterházy miniszterelnök jelölésével.
Ez megnyugtat, magam is így gondoltam.
Heller Ágnes véleménye nekem sokat nyom a latba.
@Mariann19:
nem vagy vele egyedűl...a meseházi a kékosztrigába való a vonagabcsival együtt vagy egy réztáblán gravírozva

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egy szőke és egy néger leszboszi meg a kis kóreai árva röhögve

jobb jövő

brühüyyy

a te terveidben mi szerepel?

a vona és a meseházi házassága és téged fogadnak örökbe?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez tényleg vicces volt és kevésbé mű, mint a múltkori official, amin a kispolgári zavart korfájú család lakomázott
@rodeo36:
Látom, te is úgy gondolod. Örülök neki, sokat számít a véleményed.
@vitéž munkášőr: Ez a vacsorázós nekem sem jön be. :) Jó lenne azért ha ütősebb dolgokat is kitalálnának.
@Mariann19: és szerinted ugyanígy nyilatkozott volna Ágnes, ha hirtelen furcsán nyerenc lenne a min. elnök jelölt? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elég gyenge a grafikusgárda. a Molnár Tamás féle Inconnu legalább eredeti volt
@vitéž munkášőr: Egyetértek. Igazából itt még grafika sincs.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem hinném, hogy egyet értett volna azzal a jelöléssel sem.
Nyerencnek nincs itt az ideje, Heller meg is indokolta volna, hogy miért.
.
@Orica Középföldi:

Szépen haladunk a tavasz felé. Úgy tűnik, az időjárás-felelős is kapott levelet a rezsicsökkentésről, így ezen a héten sem hógolyóztunk. Nem is baj, majd augusztusban.
Mindezek bebocsátásával kívánok jó éjszakát, üdítő almot.

Heltai Jenő: Siralmas ének

Te azt hiszed, hogy hallgatok
pedig csak nem beszélek.
Jöttek kegyetlen, zord napok
bús tegnapok, vad holnapok
belémfagyott a lélek.
Nem élhetek, csak halhatok
Te azt hiszed, hogy hallgatok
pedig csak nem beszélek.

Panaszra nyílna néma szám
ha megszólalni mernék
de jaj, kinek, miért mondanám,
hogy nincs barátom, nincs hazám
ha volt is, már csak emlék.
Lesújtott Isten ökle rám...
Panaszra nyílna néma szám
ha megszólalni mernék.

Vártam sugárzó, jó időt
kaptam helyette felhőt.
Gyilkos csalódás, szörnyű csőd!
Vártam derűt, fényt, könnyű nőt
egy véka pénzt, de nem jött.
Szép kártyaváram összedőlt...
Vártam sugárzó, jó időt
kaptam helyette felhőt.

Hajdanti selymes szöghajam
a téli hó belepte.
Víg ifjúságom odavan
rég messzeszállt nyugtalan
könnyelmű, kósza lepke.
Fáj ami volt, fáj ami van.
Hajdanti selymes szöghajam
a téli hó belepte.

Ezer sebem van, mind sajog
ma mind egyszerre vérzik.
Vad, sáska-röptű gond-rajok
csontig lerágtak; bú, bajok
a sárba nyomtak térdig.
A régi hős ma nyavalyog.
Ezer sebem van, mind sajog
ma mind egyszerre vérzik.

Mint száműzött, kivert király
hazátlanul bolyongok.
Az utamon köd, vakhomály
és pusztaság és téli táj
magány és néma hantok.
És élni fáj, és halni fáj...
Mint száműzött, kivert király
hazátlanul bolyongok.

-
-
Szép almokat az aludni térőknek, ébredjenek akiknek muszáj.
@Mariann19: Mondjuk ez jó hír. Szerinted milyen indokai lettek volna?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem szeretnék Heller véleményére hipotéziseket kitalálni, nem illendő dolog.
Én azt hiszem, azért nincs aktualitása a kérdésnek, mert elég sok ember tartja még Gyurcsányt a jelenlegi helyzet okozójának.
Jó éjszakát mindenkinek!
A kocsonyafesztivál megtartani nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.

A kocsonyafesztivált megtartani nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.

Postcriptum: Akkor most hogy a tűzbe?? :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Úgy látom, Barcikán is zabbal megy a ló, nem ostorral.
Bár a fene tudja, állítólag egy lámpa nélküli, sima zebra is 2,5 millába kerül.
@huzzadneki shakespeare: Miközben arrafelé kb. ennyibe kerül egy kis lakás. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Beteg a társadalom és nem is fog fölgyógyulni egykönnyen. Ez a szomorú való. A nagy rothadás rettentő tragédiája, mint késpengén a lehelet, gyorsan terjed. Mindig újabb és mindig veszedelmesebb szimptómák mutatkoznak. Csalás, hazugság, kétszínűség, hitszegés, elvtagadás vannak napirenden.
És nem tudjuk megfejteni, a politika volt-e oly erkölcstelen s fekélyesítette el a társadalmat vagy megfordítva.
Mikszáth K.
@huzzadneki shakespeare:

AZT HISZEM, MOST TÉVEDTÉL.

Eladó egy szinte vadi új rózsaszínű nagyon csajos ugráló zebra!Világít,nyerít,hangot ad,pörög-forog...

olcsohasznalt.hu/kereses/ugr%C3%A1l%C3%B3+zebra+rozsaszin/Borsod-Aba%C3%BAj-Zempl%C3%A9n%20megye
@huzzadneki shakespeare: Egyetértek. Éppen ezért gyorsan megnézem ezt a filmet, egy kis nosztalgiából. Egy kor, amelyben még tényleg léteztek lovagok. :)

youtu.be/1Eaz658HcnQ
süti beállítások módosítása