Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.20. 13:03 Fabius

LigetBudapest: a lakóknak kuss!

Címkék: fidesz városliget einstand

Megbolydult a környék Városliget einstand ügyben. Számos nem is úgy van levél landolt a postaládámban mert azt mondtam, csak a kerületi LMP mozdult rá az ügyre. Helyette a valóság az, hogy a Civilzugló Egyesület az ex LMP-s Várnaival az élen is tiltakozik, aláírást gyűjt és élőláncos demonstrációt is szervez ma délután 17 órától

liget.jpg

Szerveztek volna mást is, ha a fölmerült januári lakossági fórum ötletétől nem kapott volna hagyományos hidegrázást a fideszes klientúra. A Liget Projekt Várnai blogján közzétett válaszát magyarról magyarra fordítva szembesülhetünk a valósággal: aszongya polgármester és főépítész úr tud róla, a kedveslakosságnak, az önkormányzati képviselőknek meg kuss. Teccikéteni? Na azért. Amúgy is fölösleges az a sok kérdés, mikor van fasza honlap amiről lehet tájékozódni, mert a tájékoztatás amúgy fontos. Mit? Hogy nem jár alanyi jogon az internet? Há'akkó tessék beköttetni pénzért ha tájékozódni akarnának. Esetleg azt még el tudjuk intézni, hogy a nyugdíjasklubokat látogató Papcsák Ferenc magyarázatot tartalmazó cédét is osszon a bözsiutalvány mellé, de kérjük kérdésekkel Őfelségét ne zavarják össze. Köszipuszi,  LófaszJóska projektmenedzser. 

Érdekes, de lehet csak nekem furcsa sokadszor, hogy A Párt és környezete a rezsifórumokra összeválogatott Kubatov listás fideszhitűeken kívül mennyire nem kíván tereferélni semmiről. Mindegy miről van/lenne szó, a fehér holló kivételeken kívül értékelhetőnek minősíthető párbeszéd nem zajlik. Érdekes kampánymegoldás, hogy nem a választókkal, hanem kizárólag nekik beszélünk, amúgy meg szarunk mindenre menetrend szerint. 

469 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr555700893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na most mond!
a koszos park és a redvás parkoló hejett
építenek pár csili vili múzeumot osztjonapot...
nem kell félni, nem fog fályni !
''''...lehet csak nekem furcsa...''''

Nem lehet. Nekem is furcsa.
Már ketten vagyunk.
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy a rezsicsökkentés ügyében lassan már tényleg csak a gyerekkórusok meg a kidobolók hiányoznak a "tájékoztatásból" (a számlán, a tévében, lakossági fórumokon, a rezsipontokon, fizetett hirdetésben, óriásplakáton, a lakóházi faliújságon, stb.), de a Városliget nem ér meg ezek közül egyet sem. Vajon miért...?
@Nyilas Mise: miközben az eddig meglévő múzeumokat sem nagyon akarják fenntartani.
kurvasokpénzt tesznek bele a zejú pénzekől és szabadrablás az adócsaló magyar oligarcháknak tarhálásra...

hogy mit építenek és hogyan meg főleg hová az kuspofabe alapon megy majd megláttyátok b+

brühüyyy
ennyit tennék hozzá, és még azt ami ebből a néhány sorból kimaradt, hogy a dózerolási tervet meg lehetett tekinteni a néhány fényévre lévő építtető bázisán:

"Ford a történet elején Arthur Dent nevű barátját keresi fel islingtoni otthonában, hogy figyelmeztesse őt a közelgő világvégére, azonban barátja éppen a háza előtt fekszik a földön fürdőköpenyben egy nagy, sárga buldózer előtt, hogy megakadályozza otthona lerombolását, ami egy tervezett gyorsforgalmi út útvonalában fekszik. Ford ráveszi a dózerolást felügyelő Mr. Prossert, hogy feküdjön egy félórára a sárba Arthur helyett, amíg ő és barátja elugranak a Ló és Lovász nevű közeli ivóba, ahol Ford elmeséli, a vogonok a Föld felé közelednek, hogy elpusztítsák, mert a bolygó egy új hiperűrsztráda útvonalában áll. Ford és Arthur űrhajóstoppal menekül el, éppen a kipusztításukra érkező vogon hajóra kerülnek. A hajó kapitánya, Prostatikus Vogon Jeltz kegyetlenül megkínozza őket egyik verse előadásával, majd kidobják őket az űrbe. Szerencséjükre Zaphod Beeblebroxnak, Ford másod-unokatestvérének valószínűtlenségi hajtóművel működő Arany Szív nevű (lopott) űrhajója az utolsó pillanatban felveszi őket. Itt találkoznak össze Zaphoddal, Trilliannel és Marvinnal."

hu.wikipedia.org/wiki/Galaxis_%C3%BAtikalauz_stopposoknak
@rodeo36: úgy is eltudnák lopni az EU-s pénzeket, hogy azt építenek belőle(3-4szeres áron), amit szeretnének az ott lakók!
lenne öröm, bódottá:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Henry Ford? Aki a Nemzetközi zsidó című örökbecsűt alkotta? :-)) Na meg Galamb József (no nem a rejtői) vállán áddigálva a "Bádog Böské"-t ? :-)
Csodálkozik valaki is ezen?
Az elmúlt 3 év másról sem szólt, minthogy - ha úri kedvük úgy tartotta, nagy kegyesen - leültek tárgyalni, született valamiféle megállapodás, aztán azt csináltak, amit akartak. :(((
FAB a legutóbbi közmeghallgatáson erről nem kérdeztetek??

www.zuglo.hu/index.php?01011972_kozmeghallgatas_2013
@punkfrog: ezek az emberselejtek akkor boldogok, ha kiélhetik perverzitásukat az uralomvágyat és a hatalmat amivel állandóan visszaélnek...enélkül nem is léteznének

brühüyyy

szemét aljas tetvek
@rodeo36: Sipit meghívhatnák svájci elfektetési ostorozó devianciafelrázó szaktanácsadónak:-) Nekünk meg már úgyis mindegy:-) Ök meg valszeg kb. 3 nap alatt megőrülnének, mink meg építhetnénk onnantól e bokrétás kishazát:-)
A kormány legújabb határozatával újabb 4,8 milliárd forintot csoportosított át az általános tartalékból. A forrást az Emberi Erőforrások Minisztériumának Közgyűjtemények sora kapta. Úgy tűnik, hogy a kormány nagyon magabiztos az idei költségvetési hiányt illetően - számol be a portfolio.hu.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elfogyott_az_orszag_tartaleka.572504.html

------------------------------------

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy az MFB Zrt. közvetlen egyedüli irányítást szerezzen az MMBF Földgáztároló Zrt. (MMBF) felett.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/az_e-on_utan_a_mol_foldgaztarolojat_is_megszerzi_az_allam.572505.html
@rodeo36: „Ha balhé lesz, emberek halnak meg" - Rengeteg témájuk lesz az uniós vezetőknek (Brüsszel)

A szokásosnál három órával korábban kezdődik az uniós állam- és kormányfők év végi csúcstalálkozója, annyi téma szerepel ugyanis a napirenden. Mindeközben Brüsszelben két tüntetés is zajlik: gazdák traktorokkal vonultak a belga fővárosba, mások a globalizáció ellen tüntetnek.

hetivalasz.hu/vilag/rengeteg-temajuk-lesz-a-vezetoknek-71572/
@rodeo36: Sztendertendpúrsz in eksön. :)

Sorba kell állni a tasliért: leminősítették az egész EU-t

privatbankar.hu/makro/leminositettek-az-egesz-eu-t-264289
egy kis gazdaság:

Feldarabolnák a kétszáz éves mamutbirtokot

Már Mária Terézia is lovakat tenyésztett itt, most pedig Európa egyik vetőmagközpontja Mezőhegyes. A kormány célba vette a ménesbirtokot.

www.origo.hu/itthon/20131219-meddig-marad-egyben-a-mezohegyesi-mamutbirtok.html?sec-3

---------------------------------------

Gyáva, rossz, bankoknak kedvező lépés
A Fidesz nevében most Kósa Lajos is rátámadt a bíróságra, a teljes jogrendünk van már veszélyben.

------------------

20 százalékos törlesztőcsökkentés jöhet
A kormány hétfőn tárgyal a devizahitelesekről, mindent a bankokra terhelnének.

-----------------

Így pakolt ki Csányi

Sokként érte a piacokat, hogy Csányi nyáron 2,3 millió OTP részvényt adott el.

www.investor.hu/news/20131220-az-ev-tozsdei-sztorija-csanyi-zsakszamra-adta-az-otp-t.html?utm_source=origo_cimlapbox

-------------------------------

Távozik a CIG egyik alapítója

Újabb kilépő.

www.investor.hu/news/trading/20131220-tavozik-a-cig-pannonia-felugyelobizottsagi-tagja.html?utm_source=origo_cimlapbox
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

kinek adna tanácsot? én max miniszteri szaktanácsadó voltam egy pár évig, az jól ment......ti meg a pitypangos hazát nélküle és nélkülem is tudnátok, ha akarnátok...dehát nemakarásnak nyögés a vége a régi mondás ha valaki nem akar kimenni az ajtón az istennek sem találja meg a kilincset

brühüyyy

nálatok is így van ez a kanyar hibás az a kurva (curva (spanyol)= kanyar, görbe)
@bella _ciao: a meglévő múzemoknak BUZI libsi bolsi vezetőik vannak

az újakban ÁRJA fidesznyik vezetők fizetéslistája lesz...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
attól még akármi is lehet

a púúúúúúúúúúúúúúr meg megpúrhattya

a caravana passa e os cães ladram

brühüyyy
@rodeo36: Meg még egy kis magyar valóságisztán. :)

Lebuktak! Kamuüzemekkel csaltak ki uniós és állami százmilliókat

privatbankar.hu/agrar/lebuktak-kamuuzemekkel-csaltak-ki-unios-es-allami-szazmilliokat-264293
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ott a megoldás felé haladnak ha lassan is mert meghallgatnak mindenkit és nem söprik le a mások véleményét mint levédia alsón

brühüyyy

demokrácia működőben
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

dejszen az egész magyar gazdaság kamu ...

melyik kamubb a másiknál?

brühüyyy

és csak csalással meg lopássallehet bármihez jutni az erősebb kutya élvezi a nemi élet örömeit

a többi rágja a csontot ha marad neki
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

mókuci drága a füst mögűl, ilyen hajnalok hajnalán még én sem...nézz már rá a világórádra....

brühüyyy

még most fogok egy picinyt szundizni ha veletek dűlőre jutok de nem borultok fel elég hamar
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: szerintem mo azért kurva szerencsés... mindig a haza legjobbjai mennek el (én csak töltelék vagyok, ki legyen a tucat:)), hál'istennek, különben már rég megsemmisült vóna... moon az egy km2-re eső nobel-díjasok számától csak az ugyanerre a területre eső világmegváltók, lánglelkű váteszek, rögeszmés messiások (továbbiakban: futóbolondok) száma nagyobb:-)
@Sir Bates dö Hól: most akkor a futóbolondok mennek vagy maradnak? mert ez nem jött le a kommentedből?
Mégis jön a legális állami pénzmosás
A kormány megmenti az adóeltitkolókat, ha vesznek államkötvényt. Elég ötmillió forint.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F20%2Fmegis_jon_a_legalis_allami_penzmosas%2F
@bella _ciao: hál'istennek az első sor mindig emigrál:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jézus sosem mondta magáról, hogy király.
Viszont az első dokumentáltan kommunista sejtet vezette.
A NER hétköznapi csodái: a Kossuth Téri Kis Metróbeázás

Egy év alatt lecserélték a metrószerelvényeket, kivágták a fákat, elvitték a szobrokat, lezárták, feltúrták az egész teret, de a beázás csak csordogál az ország állapotát jól jellemző, elnyálkásodott, bánatos felmosórongyra.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131220_A_NER_hetkoznapi_csodai_a_Kossuth_Teri_Ki
@GeoCracker: hehehehehehe, ez jóóóóóóó :D mit fogsz te ezért kapni ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: látod! szijártó mit tudna ebből kihozni? sima ellenzéki 2/3!
Valós prábeszéd a fehér hollókról sem zajlik.
Egyfajta pótcselekvés legfeljebb.... ld. diáktüntetések.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
:-)))

Aki ezt cáfolni akarja, az nem olvasta a bibliát :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
dejszen ez egy precíz meghatározás

ráadásul a buzikat sem említette soha egy szóval sem se pro se kontra

brühüyyy

és még sok minden mást sem
@GeoCracker: @rodeo36: jóvanna, eszemben sincs cáfolni, de attól még találó ;)
oops:

Ellentétes az uniós áfa irányelvvel a magyar magyar áfatörvény exportértékesítés feltételeit szabályozó rendelkezése. Rengeteg pénzt kellett a cégeknek azért befizetniük a NAV-nak, mert nem hagyta el az áru időre az országot.

index.hu/gazdasag/2013/12/20/exportafa/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Röhögtetsz? :-D

Ember, olvass: "Kérdéseiket 2013. november 15-ig a hivatal ügyfélszolgálatán adhatják le a kihelyezett formanyomtatványt kitöltve"

Teccikéteni? Élő kérdés nuku, az előre leírtakból meg arra olvasnak föl sablon választ, ami nem kényelmetlen.

Ne viccelődjünk.

Bár személyes büszkeségem, hogy a legutóbbin felemlegették a blogom és engem is, mint interneten firkáló névtelen személyt. Tényező lettem, vazze.
@Sir Bates dö Hól: @bella _ciao:

Nem feltétlenül szerencse.
Az korábbi két nagy kivándorlási hullám jutis maradis alapon zajlott. Mentek ki zsidó, majd liberális tudosok, szakemberek, fiatalok, ás öregek, de maradtak itt mások. Tudósok, szakik, stb....

A jelenlegi exodus gazdasági/szakmai alapon zajlik alapvetően lefölözős rendszer. Arányaiban sokkal nagyobb vezsteséggel. Egy kisebb létszámú kivándorlás is sokkal nagyobb kárt okoz.

Ezért tekintettem már korábban is társadalmi abortusznak.

ld.
endresy.blogspot.hu/2013/09/ismet-tarsadalom-szocialis-abortuszarol.html
@Fabius: csókolom kedves tényező, hogy szolgál a kedves egészsége, remélhetőleg meg vagyon elégedve a csúcscsillagos ügyfélszolgálattal, na azé, akkó kéretik továbbhaladni, vannak még lerendezendő ügyféleségek a sorban.

A kedves nav-ik is beígérték, hogy nem lészen januárban bünti, ugye semmi esetre sem félnitetsző informácijó ez is?

Csak meeee:

Öt Sparban már az új kasszáknál lehet fizetni

A Spar Magyarország Kft. már megkezdte az online kasszákra való átállást, múlt hétvégétől már öt üzlet pénztárgépei állnak összeköttetésben a NAV-val - jelentette be Heiszler Gabriella, a lánc cégvezetője.

hvg.hu/kkv/20131220_Ot_Sparban_mar_az_uj_kasszaknal_lehet_fiz
@GeoCracker: tudom, ösmerlek már annyira ;)

átalakítva:

elmentek legjobbjaink a hosszú harc alatt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A kasszagétnek csak érdekes kifutása lehet. Mert, ha januárban nem büntiznek akkor mi van? Tízezerszámú megrendelésen van rajta a dátum: vállalt szállítási határidő: 2014 március 31.

Kíváncsi leszek a jogkövetőkhöz hozzá mernek-e nyúlni addig. Ha megteszik abból kibaszott nagy botrány lesz.
@Fabius: A jogkövetők majd három év múlva megnyerik a pereiket. Addigra azonban rég befuccsoltak a büntetések miatt.
@épészmérnök:

Azért ez nem ennyire egyszerű. Kb 80 ezer boltosba rugdosni választási évben nem jó ómen. Ekkora cirkusz után nagyon nem az.
@rodeo36: áthúzódó italozásról még nem hallottál? Itt meg nemcsak füst, hanem köd- és vasfüggöny is van:-)
@Sir Bates dö Hól: legalább ebben az exportban jók vagyunk. Még szállítási költség sem terheli többnyire az államot:-)
És lőn. Mer ugyi itt van röktön Sipi barátunk aki lánglelkével, furfangos gondolkodásával vezetésre termett mentalitásával rögvest felrázza a kakukkosróra monoton hangjától a jólétbe beálmosodott helvéteket. Vagy a már szinte vele egy magasságban említhető vatikáni kalapácsos Pieta tördelőt. Andy Vajna ki vénségére megtalálta gyökereit, nem mellesleg egy-két feltörekvő mindentbeáldozó puncit. Kékesi uram, ki frankhonból repatriált kékfrankost termelni és betanítani a hímvessző helyes használatára és oltására Felcsút népét Sárazsadányban... vagy a világhírű örömzenész Dzsingisz kánt megéneklő M betűs zsenink... a fel- és behozatal számtalan:-)
OFF:

Ti tudtátok, hogy az úpécé külön "karácsonyi hangulat" csatornát nyomat? Kaccsójatok a 12 re és bámuljuk együtt a közösségi kandallóban lángoló tüzet :-D

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért szar se ér a tudomány. Mer ugyi annak jelenlegi állása mellett Mária szűznemzéssel CSAKIS leánygyermeknek adhatott volna áletet:-)
@Fabius: Hol a gumigyík? Szétblogoljuk magunkat a semmiért:-)
- no comment-
/hvg/

15:24
Orbán most Magyarország minden polgárának üzent

"A bankok oldalán már álltak épp elegen, úgyhogy mi maradunk az emberek oldalán" - mondta Orbán Viktor Brüsszelben a Kúria devizahiteleseket érintő döntését értékelve. Emellett arra hívta fel Magyarország minden polgárát, hogy lépjenek be az árfolyamgátba.
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI

15:21
Szakdolgozat-per: Bakondiék vesztettek a Lánglovagokkal szemben

Elvesztette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) azt a pert, amelyet a Lánglovagok portálon még augusztusban közzétett írás, illetve egy szakdolgozat közzétetele miatt indított.
@Fabius: Tuttuk. A legnagyobb sikere a délszaki arab államokban van. Ha eddig nem néztek bennünket a beduinok hülyének, akkor most majd fognak:-))

Mehogy ennyien figyelnek ám:-))

lh5.googleusercontent.com/-lBoLYIgVSRI/UqS-hOQovdI/AAAAAAAAz3w/EZ3mYupggnM/s720/DSC01257.JPG
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
hallani hallottam sőt -nagyon régen- csináltam is...de manapság ez már nem kommilfó...

tele vagytok...mindenféle izével...mikor lesz rend vagy csak napfény esetleg egy nagy hóesés hogy fehér legyen a karácsony?

brühüyyy

a vasfüggönyt meg told félre nem lehet kilátni a távlatokba
@Fabius: a ténél is van valami ilyen ;)

Kandallót ad az OzoneNetwork karácsonyra
2013.12.18. 13:45 - barb

kandallo.jpgMédiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz.
@Fabius: majd kiteszik a térre: mogyoroszág megujjul:

Nap terméke: Ujj Magyarország poló

444.hu/2013/12/20/nap-termeke-ujj-magyarorszag-polo/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak tudám, hogy akkor miért basztatják Horváth Andrást? Egyszerűen száolják fel az egész NAV vircsaftot és kész. De akkor a kisemberektől se várják el az adófizetést.
Na hogyne, a "nép". A nép örül, hogy végre rendbeteszik a Városligetet. Hagyjuk már, Civilzugló Egyesület mióta a zuglói nép?

Nem mindenkinek jó az a mocsok, ami a ballibsik szerint ma a Városliget. Lassan az összes büfé bezár, mert ugyan kinek van kedve kimenni.
@Fabius: A komplett bírói kart seperc alatt többszörösen vérig sértették a devizahitel történet miatt.

Tudsz mondani olyan társadalmi csoportot, amelyiket nem?

Vagy teljesen elhagyta őket a veszélyérzetük, vagy az "úgyis mindegy már, lesz, ami lesz" állapotában vannak.
@♔bаtyu♔: Batyu, te annyira vicces vagy! Nyomasd, bubóka, nyomasd!
@♔bаtyu♔: nem a kedvel, a PÉNZTÁRCÁVAL van baj, túl lapos!
@magándemokrata: Bubus elfelejtette, hogy már három éve fideszes a főváros. Ezt hívja a cihoanalízis motivált felejtésnek.
@épészmérnök:
szerintem ki lehet számítani, hogy az állam mennyit nyer ezen a kalamajkán...és azt is, hogy a bankok pénzüknél maradnak e vagy még nyernek az ügyön...ha kevesebbet is de valamit? a forint bebuktatása hatalmas húzás volt és maradt, csak ezzel sokan hatalmasat kaszálnak folyamatosan...ez export szerintem nem változott miatta (mert hülyék a gazdasághoz) az import meg...mint azt lehet is látni meglehetősen rossz bőrben van...

minden intézkedésük megett a személyes haszonlesést és azonnali nagy aratást látok az ország és a nép fizet és kuss van neki a 2/3 öngyilkosság volt és maradt

brühüyyy
A városliget most egy szemétdomb. A sok fartúró libsinek persze hogy nem tetszik, hogy a buzikurvákat nem tudják majd ott szopatni.
@épészmérnök: ő, nem a bubó! ez a gyenge képességű, sima jobbikos!
@épészmérnök: Mivel van gondod? Nem esik jól, hogy a Civilzugló egy választásra optimalizált csoportocska, amelynek persze tömegbázist képíteni nyúlfaknyi esélye sincs, soha nem is volt?

Na de ha egyszer így van.
@magándemokrata: A jobbikosnak pontosan ugyanolyan joga van eldönteni milyen Városligetet akar, mint neked, te magándemokrata.
@magándemokrata: csak nem főcím, ehhh ezekre kellene Sipinek rárepülni :D
@épészmérnök: Inkább te vagy szándékosan hülye barátom, Orbánék 2010-ben bejelentették, hogy hozzányúlnak a Városligethez.

Mégis mi a lófaszt kellene csinálnom, félteni azt a szemétdombot, amit a 20 éves Demszky féle városvezetés hagyott lepusztítani?

Ezt tegye meg a Civilzugó:))
@enpera: Sokat jársz ezért most oda, kiscsillag?
@♔bаtyu♔: tényleg azt irtam, hogy nem szólhatsz hozzá? te olyan vagy mint a blog szárnyasa, nem te vagy ? vagy egy helyre jártok! te is, ő is nem azt irja, pl., hanem pld,! kimaradtatok amikor ezt tanitották? vagy csak jobban teljesitetek?
@enpera: hm... ezt nem is tudtam... mióta csinájjátok ott ezt ?
Miért nem a teljes szövegedet emeled ki vastag betűkkel? (ekkora faszt)
Elvitték a rendőrök Horváth András noteszét is

Újságírók, politikusok, jogászok és ismerősök neve is szerepel abban a noteszben, amelyet a NAV-botrányt kirobbantó Horváth Andrásnál tarott házkutatás során foglaltak le a rendőrök - írja az Origo. Horváth szerint az abban szereplő emberek nevének semmi köze az adóhivatalban történtekhez.

hvg.hu/itthon/20131220_Elvittek_a_rendorok_Horvath_Andras_notesz
Ezt csak a "korrekt" MTI margójára:
endresy.blogspot.hu/2013/12/mti-hiteltelenseg-borgokkal.html

Nem csak a politikai hírekben torzítanak.
@Sir Bates dö Hól:
"szerintem mo. kurva szerencsés... mindíg a haza legjobbjai mennek el /én csak töltelék vagyok..."
Kérlek, vedd elő a fogalmazásod finom hangolóját, mert ez a kijelentésed gondolatilag folytatódik az olvasóban.
Következésképpen marad a selejt, a középszerű,az életképtelen egyének sokasága.
Remélni merem, hogy ezt nem gondoltad komolyan, csak nem cizelláltál.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ahogy elnézem batyut és enperat, a készlet még nem fogyott ki teljesen:-)
@tfedo: értem, alvó ügynök vagy!
@tfedo: Pont azért vannak a teljes mondatok ún. hyperlinkként beszúrva (gyk: vastagon), hogy az ilyen bambák, mint te is megtalálják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Méghogy nincs közük? Hát nagy tévedés, mostantól van.
@Mariann19: logika, ős sincs itt, tehát:

"én csak töltelék vagyok..." ;)
@magándemokrata: Írjátok már le, hogy végül is mi volna itt jó?
@GeoCracker:
"Orbán Viktor (balról a második, zsebre dugott kézzel) sajtótájékoztatója"
@tfedo: A ligetben?
Pokróc, piknikkosár, 1-es busz, nyáron sör, most forralt bor
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: pont erről beszélek link nélkül is értjük az aggódásaitokat
@magándemokrata: minek? itt vagy te fénynek
@épészmérnök: Egyik sem. Magabiztosan hiszik, hogy bármit megtehetnek, ráadásul ők nyalták hegyesre a piramist... az értelmesebbje pedig szarik (igen ikes ige) mindenre, tömi a zsebét ezerrel, a soha vissza nem térő lehetőséget kihasználva. 100 év múlva, ha írmagjuk marad már senki nem kérdi, a dédifater, hogyan szerezte a vagyonát.
@rodeo36: hogyne fejldött volna az eszport. Sikerült eladnunk az azeri baltást, 2 üveg szomorodnit, a rezsicsökkentés licencét, és két sújtásos tutulós bőgatyát:-)
Miről szól az iromány? Segítsenek kérem!
@tfedo: Leginkább Kuncze és effélék:)

Na ja, aggódnak a Városligetért. Amikor elsüllyedt a koszban és életveszélyes vot átvágni azon, nem aggódtak.

A Civil zuglót sem érdekelte, pedig nagyrészt Zuglói nők nyakából tépték ki a nyakláncot.
@GeoCracker: És ki a mi pénzügyminiszterünk?
ov aztat utasította.
@GeoCracker: És még csak fel sem tűnik ennek a csüngő hasú, vidéki, gumicsizmás rétinégernek, hogy úton-útfélen égeti az országot..
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
és mi timpor tálta tok? csak nem a régentép meg a balsors és hol marad a hozz rája víg esztendőt? halálra fogjátok röhögni magatokat?

szép kis izé

van már nagy hó?

legalább a szart eltakarja egy picinyt

brühüyyy
Mernek nagyot álmodni - múzeumi negyed a Városligetben. Miközben az Iparművészeti Múzeum:

"A 20. század háborúi, különösen 1956 harcai súlyosan megrongálták. Átfogó rekonstrukciója soha nem valósult meg, a szakszerűtlen beavatkozások mostanra kritikus, katasztrófa-közeli állapotot idéztek elő: a tető és a falburkolat meglazult, korrodált elemei zuhanni kezdtek, a közművezetékek az épület belsejében törnek, az elektromos hálózat túlterhelt, a tűz és életveszély általánossá vált, a gyűjtemények fennmaradása, a dolgozók és a látogatók testi épsége nincs biztosítva. Az épület felújítása, műemléki helyreállítása, műszaki konszolidálása halaszthatatlan feladat.

Utoljára módosítva 2013. június 24. 20:01:26"

www.imm.hu/hu/contents/165,Az+%C3%A9p%C3%BClet+%C3%A1llapota#&panel1-1
@GeoCracker:
legalább 6 újságíró volt rá kíváncsi...zsebrebaszott kézzel keresgélte a tökeit hogy ne essen hanyatt...mind az összes izé az MTI szolgálatában? mijafasznak kellett odautazniuk úgyis hazaeszi a rosseb és akkor annyit dumál, hogy luk lesz a hasukon...vagy végre be akartak vásárolni leszállított áron?

és a zsebhokis is vett néhány göncöt az a sötétkék öltöny már megáll magától is évek óta tisztítás nélkűl viseli kibaszott büdös lehet

brühüyyy
"Szörnyű állapotban a pécsi múzeumok
Betűméret csökkentéseBetűméret növeléseSzöveg méreteOldal nyomtatása Küldés email-ben
Idén januártól már a városnak kellene gondoskodnia az összes Pécsett lévő, de korábban megyei fenntartásban működő múzeumról. A feladat óriási, ennél pedig csak a baj nagyobb, ugyanis ezen kiállítóterek jó része szörnyű állapotban van – néha az ott tárolt kulturális értékekkel együtt."

www.pecsma.hu/vezeto-hir/szornyu-allapotban-a-pecsi-muzeumok/
Természettudományi Múzeum:

"Állapotában nincs változás, a két szélső épület -az iskola és a lovarda -5-ös, de a főépület, amely utóbbihoz hasonlóan a Természettudományi múzeumé, továbbra is romladozik.

2009.03.19 14:51 Pilis50 - állapot: 4 - pont: 5"

www.muemlekem.hu/muemlek?id=965
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az gif nagyon jó ez még annál is butább és még büszke is rá

ez is olyan mint a cigány lova: nem buta és vak hanem bátor

brühüyyy
"Nyilvános a Múzeumi Negyed épületeinek elhelyezésére kiírt ötletpályázat eredménye.
Ezt alapul véve még idén kiírják az egyes épületekre vonatkozó nemzetközi építészeti tervpályázatot.
A jelenlegi tervek szerint 2018-ra kell elkészülnie a projektnek.
A beruházás költségét 70 milliárd forintra becsülik, amelyet a Városliget rendezése további 50 milliárd forinttal egészítene ki – mindennek 90%-kát uniós forrásból szeretné fedezni a kormány.
A Múzeumi Negyed a tervek szerint az Ötvenhatosok terén épülne fel, és a Magyar Nemzeti Galériát, a Ludwig Múzeumot, a Néprajzi Múzeumot, az Építészeti Múzeumot, a Magyar Fotográfiai Múzeumot és a leendő Magyar Zene Házát vonná magába.
Egybehangzó és summás véleményünk a Múzeumi Negyed jelenlegi koncepciójával kapcsolatban a következő:

Nem, Nem, Soha!"

hetibeton.444.hu/2013/10/21/muzeuminegyed/
(folyt.) "Mindennemű múzeumi kérdésnél fontosabb valószínűleg, hogy azokra hivatkozva ki lehessen dobni a Néprajzit a Kossuth térről, és visszaköltözhessen eredeti, szimbolikus helyére a Kúria; hogy ki lehessen dobni a Palotából a Magyar Nemzeti Galériát (és idővel a Széchenyi Könyvtárat), hogy a Várkert Bazár felújítása és a teljes rekonstrukció után beköltözhessen a mindenkori köztársasági elnök; és végül, hogy a köztársasági elnök megüresedett helyét a Sándor-palotában átvehesse a miniszterelnök. Ennek az ára? Elképzelhetetlen mennyiségű pénz, a Városliget tönkretétele és a magyarországi művészeti élet Múzeumi Negyeden kívül eső részének teljes kiszipolyozása."
@Nyilas Mise: Mindenki reméli, hogy csak a lebetonozott parkolót építik be, nem azt a kevés zöldterületet, ami megmaradt. Sajnos a belvárosi fideszes parképítések többsége díszkőből és fakivágásból állt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Sokként érte a piacokat, hogy Csányi nyáron 2,3 millió OTP részvényt adott el."

Így legalább tudjuk, miből tellett Pintér Attilára.

bio
@♔bаtyu♔: A nyakláncot inkább az Örs környékén kell félteni.
@bioLarzen: Ki az a Pintér Attila és miért kellett fizetni neki?
@épészmérnök:
ez már a skizofrénia 3. szakasza -hálistennek- és már kezelhetetlen...még a megalománia következik majd az őrület és a gyors halál

brühüyyy

sohasem lesz lakója a Sándor palotának...kis felfuvalkodott hólyag

bár az 56-osok tere kibaszott randa, milyen szép ligetet lehetne ott csinálni szökőkutakkal és a Várbazárhoz hasonló faragott kőből készűlt kioszkkal vagy többel ahová szobrokat is lehetne telepíteni meg egy kis tavat az Dózsa György út egy kősivatag

brühüyyy
@♔bаtyu♔:
Mucika, van olyan dolog, amit Orbán beleliheg a füledbe és te nem kezdesz el tátott szájjal helyeselni???
(Csak mert eleddig úgy néz ki, hogy ha téged a Hősök terén, egy színpadon, struccnak öltözve, élő egyenes adásban ... te annak is csápolnál, és utána itt a blogon kifejtenéd, hogy ez miért volt nagyon nagyszerű, követendő és pozitív dolog.
Kérdeném, hogy miféle emberek vagytok, de felesleges.
Rólatok írt Kertész Ákos. És tűpontosan eltalálta.)
@épészmérnök:
Nem múzeumi negyed kéne, hanem a széphajú FeketeGyurcit eltávolítani a kultúrának még a környékéről is. A sleppel együtt.
A múzeumok meglennének. Ahogy eddig is.
@épészmérnök:

Közt. Elnök marad a Sándor palotában, Viki megy a Várba. Kivéve ha átalakítják a rencert elnöki rencerré, akkor a Közt. Elnök (Viki) megy a Várba, a minielnök a Sándor palotába.

Szóval a lényeg: Viki megy a Várba.

Utána remélem lesz pár perc nyugtunk...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ha élve befalazzátok

brühüyyy
Hát basszus az egész ügyről nekem a Vogonok, a Föld bolygó lebontása, valamint az ügyben érdekelt flotta és az emberiség közötti "párbeszéd" ugrik be.

Idézet:

- Amint azt nyilván önök is tudják, a Galaxis külső területeinek fejlesztését célzó tervek megkövetelik, hogy hiperűrbekötőutat építsünk az önök Naprendszerén keresztül.

- Sajnálatos módon az önök bolygója egyike azoknak, melyek szanálásra kerülnek. A folyamat kétföldi percnél valamivel kevesebbet vesz igénybe. Köszönöm a figyelmüket.

A hangosítóberendezés kikapcsolt. Döbbent, értetlen rettegés szállta meg a Föld figyelő népét. Az iszonyat végiggördült az összeverődött csoportokon, mintha mágnest mozgatnának az asztalra szórt acélsörét alatt. Ismét kitört a pánik, a menekülési kényszer, de nem volt hová menekülni. Ennek láttán a Vogonok ismét bekapcsolták a hangosító berendezést.

- Semmi értelme meglepődést tettetni. Valamennyi tervrajz és megsemmisítési utasítás ötven földi év óta megtekinthető a helyi tervezőhivatalban az Alfa Centaurin, úgyhogy bőven volt rá idejük. hogy hivatalos panaszt jelentsenek be.
Semmi értelme, hogy ilyen későn kezdjék a felhajtást.

A hangosítóberendezés megint kikapcsolt. A visszhang lassan dübörgött keresztül a földeken. A hatalmas hajók sietség nélkül, könnyedén elfordultak. Alsó részükön egy-egy zsilip tárult fel, sötéten ásító négyszög.Valakinek valahol eddig tartott, hogy üzembe helyezzen egy rádiót, kiválasszon egy hullámhosszt, és üzenetet küldjön a Vogon hajóknak, szót emelve a bolygó érdekében. Senki se hallotta, hogy mit mondanak, csak a válasz hallatszott a hangosítóberendezésből:

- Mit akarnak azzal mondani, hogy sose voltak az Alfa Centaurin? Az isten szerelmére, emberiség, hiszen csak négy fényévre van! Sajnálom, de ha magukat ennyire sem érdeklik a helyi ügyek, az igazán a maguk baja!
@rodeo36:

Az a baj, hogy ez a fasz felújítja a Várkert Bazárt. Mármint nem ez a baj, hanem, hogy így marad utána egy (1) szép dolog. Nekem ez nem fér bele a világképembe. :)
@♔bаtyu♔: Jogos, mennyivel jobb lesz ha jó része le lesz betonozva, vagy drága fenntartású, de kihasználatlan épület hegyekkel lesz beépítve ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
már írtam, hogy az 56-osok tere azaz a sztálin szobor a felvonulási tér és a Dózsa György út kibaszott randa ahogy ma kinéz és már vagy 55 éve...a Városligetet nem láttam már legalább 28 éve de lehet, hogy több bár ott dolgoztam 15 évig a Stefánián...de tényleg munka volt mert ha nem benn akkor külföldön vagy kiküldetésben nem volt idő parkot látogatni és csücsülni...az a kurva nagy kőrengeteg az Oszlopszent Árpáddal és a többi nyvajással akik nemsokat tettek de fennmaradt a nevük és a gyönyörű klasszicista épületek megérdemelnének némi zöld környezetet a cerkófok szobrai a bozótban esvánnyal együtt, hogy nem tudott Mauriciusra menni ehelyett a kibaszott föld helyett, a Reunion szigetek összesen nagyobbak mint 90000 négyzetkilóméter és mecsoda különbség ha láttad volna és ott van a közelben Madagascar az Indiai óceán meg csodás

szóval valami klassz új Vidámpark is kellene mint a Disneyland-on és felújítani a meglévő múzeumokat, a balettintézetet...már a Greshem és környéke jól néz ki d a Kossuth tér megint egy kőrengeteg

szóval be kellene erdősíteni és 4000 évig locsolni, hadd nőjenek a tölgyek meg a bükök és a kőris

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nagyon csíptem, ahogy a Várkert Bazárban szobrászok szobrottak. Vagy szobroztak. Vagy mi.
Fabius, nem tudom mit problémáztok. Sokkal jobban jártatok mint a XIII. ker a Margitszigettel. Kaptatok egy stadiont :) !
Jóestvét a népeknek.Látom zajlódik a élet kies városunkban.Minket mán harmadik napja zaklat ,rejtett számmal a rezsicsökkenhős sziárd .Az annyábul tudja ez az összes számunkat?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Szóval a lényeg: Viki megy a Várba."

mármint a várbörtönbe? vagy én értettem valamit félre?
Úgy látom dikleksziás vagyok:-)
@Secnir: Félreértetted. Képes és beköltözik a múzeum helyére, miután szépen felújíttatja magát. 2018-ban már nem is kell választás, majd télen kikiáltják királynak.
Ennyi simlis és hányingert keltő húzás után az emberek többsége még mindig rájuk szavazna. Na ez a no comment. Előbb kerülünk mi felségsértésért a várbörtönbe, mint ő.
@rodeo36:

Hát Budapest elég sok része kibaszott randa...
@épészmérnök: Jöjjön csak elég közel érezni fogja hálámat.
@Ómacicka Bábó:

Hópelyhet tudsz rajzolni??? Akkor már baj nem lehet...
Vajon mennyibe fáj ez nekünk?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A "no comment"-re - itt a magyarázat:

"Amit tehetünk a passzív ellenállás, a jól bevált ügyeskedés, trükközés, lavírozás és az öngondoskodás bármi áron (nyugdíjra ne számolj). Igyekszünk kivonni magunkat minden alól, ami az országban történik, élvezni az életet, amíg lehet.

Ha pedig beüt a csőd mi már nem negyven, hanem ötven felé sétáló nemzedékként miben reménykedhetünk? Legyen nekünk könnyű a föld. Megszívtuk"

hataratkelo.blog.hu/2013/12/20/megszivtuk_303
@Penivaldes: Hópelyhet még nem énekeltem.
Májusban majd a parlamentbe is odabilincselhetik magukat mert nem választják be őket.

Úgyhogy kell a tréning.
@Larry Silverstein: Tudnám kire kéne bilincs azon a tájon!
@épészmérnök:

O.K. Akkor majd nyolcvanévesen kukázhat itthon. Tényleg megszívta.
@Ómacicka Bábó:
ha látod a számot és nem ismerős nem szabad felvenni, üzenetet meg törölni meghallgatás előtt

ez nálam bevált, mindenhol nagy piaca van a telefonszámoknak...főleg a szeméttelepen válogatóknak hatalmas üzlet egy egy számért 15 - 20 dollárt is adnak

brühüyyy
@épészmérnök:
Shakespeare: Hamlet agyongondolkodja magát és tettek nélkűl hal meg feleslegesen

mintha élt volna Levédiában

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a blogja érdekes és a hsz-ek de tehetetlenség és "túlgondoltság" a betegsége...mire felébred már kukázik

brühüyyy
@rodeo36:
"ha élve befalazzátok"

Esélytelen, azt is kibontja. Annyit dumál a tégláknak/betonnak, hogy vigyázzmenetben, díszlépésben mennek el onnan. Esetleg még vissza is kisérik a Várba.
@rodeo36:

Igazából elég lett volna annyi: lusta vagyok és be vagyok szarva. Nem gond, én is, plusz én is majdnem 40. De hát ebből az országból már semmi nem lesz, az nyilvánvaló.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Hópelyhet tudsz rajzolni??? Akkor már baj nem lehet..."

Én most hópelyhes mécsestartót kreatívkodok, az is jó lesz? Bevallom, nem én rajzoltam.
Év trollja díjat ezúttal megosztva adom ki: kapják: Csányi Sanyi bátyánk Pinyő szövetségi kapitánnyá kenéséért, valamint a Nő, Aki Habony Árpádnak Gyurcsány Ferenc Dedikált Szakácskönyvét Ajándékozza Karácsonyra.

www.origo.hu/itthon/20131220-gyurcsany-habony-arpadnak-dedikalt-szakacskonyvet.html?sec-2

Gratulálunk!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Jó, ha egyébként tudsz a napszaknak megfelelően köszönni, és tudod, mit mond a medve.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
mindazok után amit már tudsz rólam...annyit, hogy most tudom, milyen jók is voltak a döntéseim, sohasem volt egyszerű, de ma visszatekintve a lehető leghelyesebb útra léptem és vagyok...az kurva nagy előny, hogy anyanyelvi szinten beszélek nyelveket és az idyosyncrasia-t is megtanultam -idők során- ami nélkül nem könnyű...mindíg kaptam segítő kezet és szót azaz jótanácsot és mindig volt valaki aki felemelt ha kurvára elestem netántán a rossz irányba léptem...enélkül nem megy...de ha az ember nem csinálja akkor ne legalább ne sírjon...egy valami motoszkál bennem, nagyon régen tálcán hoztak elém egy olyan lehetőséget amit akkor -kurvára ki voltam merűlve- félretoltam...de utólag elemezve a dilemma másként néz ki lehet, hogy sokkal rövidebb élettel járt volna...bár aranykapu volt...az ezüstkapun akkor már belűl voltam

szóval tenni kell meggondolva

ugye van a kétféle búcsú: az angol nem köszön hanem elmegy a japán köszön de nem megy

remélem érthető

brühüyyy
@rodeo36: "mindig volt valaki aki felemelt ha kurvára elestem netántán a rossz irányba léptem"

Ez érdekfeszítő. Volt már olyan is, hogy te segítettél másnak, hasonló helyzetben?? Milyen érzés volt? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kurva jó humor

brühüyyy

a pokol szakácsa kavargatja a kondért és most tanácsokat kapott, ehetőre is lehet venni az ügyet

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

jókiskibaszottkérdés...kölcsönösség nélkül ez sem megy még a templonyban sem

sohasem elég hinni...tenni, tenni tenni kell

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te a hitedet adod és mit kapsz érte cserébe? a perselyt hogy rakjál bele?

tudod mikor bementem templomba és megkérdeztem tud e segíteni...akkor széttárta a kezét...a másikak meg nem is válaszoltak de be akartak szervezni hogy egy adakozóval több legyen...de hogy ők legalább egy ajánlólevelet adjanak azt már nem a kurva annyukat ott száraggyon rájuk a saját szaruk

és ez nem egyedi eset és nem hallottam hanem én tapasztaltam...úgyhogy

brühüyyy
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
az kurvára neveletlen és sudribunkó...ismerem közelről...mindíg hátúlról támad és mindíg akkor amikor assziszi nem figyelsz...csak valamivel egyik sem számolt soha...és ma már nem élnek

brühüyyy

irígy és féltékeny cum trucc mert én igen ő meg ha összefossaismagát akkor sem
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"agyhalottakkal foglalkozni kár..."

Ment is a levesbe, pedig azt még angyalunkkal sem tettem meg. Őt simán csak nem olvasom.
@rodeo36:

Nyáron kimegyek valahova legalább egy félévre-évre, leszarom, mit dolgozni, aztán meglátjuk. De az nem állapot, ami itt, bazmeg, van.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

OFF

Pár hete itt hozzáértők tárgyalták a régi Ikarus buszokat képekkel, műszaki jellemzőkkel stb., és nagyon dicsérték.
Régi napi bejárós élményeim alapján én nem nagyon dicsérném, de! egyik este a Hungárián álltam egy buszmegállóban, és büszkén elgurult előttem egy csilivili Ikarus 55-ös!Gyönyörűen rendbetéve, csillogva, doromboló motorral... tényleg szép volt. Pirosat kapott, sokáig nézhettem, így, hogy nem kellett rajta utaznom, már nagyon tetszett. Amúgy is szeretem a régi autókat.

ON
@rodeo36: Cserébe??? Hitem szerint egy olyan életet, amely boldogsággal teli. Amúgy őszintén szólva, nem nagyon szoktam elhalmozni az egyházat a perselyezés alkalmával.:)
Az igazat megvallva mostanában egyre kevesebb dolgot kérek tőle a templomban, inkább csak jól érzem magam, amikor énekelhetek vagy dicsérhetem a szeretetkapcsolatunkat.
Az sem biztos, hogy mindent meg kéne adnia amit kérek, hiszen lehet, hogy épp hülyeséget kérek. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ja bocs, ezt a másikon kellett volna.

Vagy én lennék az agyhalott? Néha tényleg úgy érzem :)
@punkfrog:
Így kell lopni.
Eygszer volt, hol nem volt az elmúlt 3 évben.
Történt, hogy egy városban csatornáztak. Természeresen volt kivitelező, nekie volt alvállalkozója aki a gödröt ásta, aki beletette a gödörbe a csövet, aki betemette a gödröt, aki a kész munkát átvette, és volt aki a számlát kifizette.
Az elkészült a munkát nagy csinadrattával átvették, átadták a lakosságnak, majd egy utca több lakosának kiszámlázták a környezetterhelési díjat azzal az indokkal, hogy ők nem csatlakoztak rá a csatornára, ezért fizessenek kib*ott nagy díjat. Irány Horány, illetve a csatornázási művek, ahol előadták előttük nincs is csatorna, mire megmutatták nekik a térképet, nézzék meg a saját szemükkel, hogy ott bizony vagyon. Osztán valaki mégis vette a fáradságot és kiment megnézni a semmit. Most ezen a részen csatonáznak.:)
@rodeo36: Azt azért sajnálom, hogy minden eddigi érintkezésed, egyházzal, templommal, stb. negatív volt. :( Jut eszembe Böjte Csaba járt már szerintem ámérikában is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

gazdaságos utazás, költségvetés előre és betartva...minél több helyet (országot) annál jobb

és ne félj semmitől

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már nagyon régen "le van írva" kiiktatva az életemből még a szaga is

ne erőlköggy

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek

azt az életformát amit Tucano visz azt nem mindenki tuggya tanuld meg a szót: idyosyncrasia

és értsd is

brühüyyy

én tudom, hogy Tucano hogyan csinálja mert én is úgy...másként nem megy

na terra onde vieres ter faz como vires fazer

ez alapállás
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezt fordítsd le és értsd meg:

na terra onde vieres ter faz como vires fazer

brühüyyy
@rodeo36: Mesélsz esetleg pár szóban az idyosyncrasia-ról?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hogy ne mondd szar vagyok,

íme:

na terra onde vieres ter faz como vires fazer

on the land where arrives do as you see to do so

brühüyyy

a többi nyelvekre majd te fordítod
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem, azt meg kell érteni és alkalmazni

aki téved meghal (valahogyan: fizikailag vagy lelkileg)

brühüyyy

Aristótelés
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha ez segít?

Idiossincrasia (do grego ἰδιοσυγκρασία (idiosynkrasía), “temperamento peculiar”, composto de ἴδιος (idios)“peculiar” e σύγκρασις (synkrasis) “mistura”) é uma característica comportamental ou estrutural peculiar a um indivíduo ou grupo.

O termo também pode ser aplicado para símbolos. Símbolos idiossincrásicos são símbolos que podem significar alguma coisa para uma pessoa em particular, como uma lâmina pode significar guerra para alguém, mas para outro ela poderia simbolizar o sacramentode um cavaleiro.

Pelo mesmo princípio, linguistas preconizam que palavras não são apenas arbitrárias, mas também importantes sinais idiossincrásicos.

brühüyyy

Idiossincrasia define o modo como os médicos definiam as doenças no século XIX. Eles consideravam cada doença como uma condição única, relacionada com cada paciente. Essa ideia começou a mudar a partir de meados de 1870, com as descobertas feitas por pesquisadores europeus que permitiram o avanço da 'medicina científica', um precursor para a Medicina baseada em evidências, que é o padrão praticado atualmente.

Em medicina contemporânea (considerando o ano de 2006), o termo denota uma hipersensiblidade não imunológica para uma substância, sem conexão com toxicidade farmacológica.1 , ou seja, é um efeito independente de dose tóxica. Idiossincrático reforça o fato que outros indivíduos reagiriam de modo diferente, ou não reagiriam, e que a reação é individual e baseada em uma condição específica daquele que sofreu a reação. Mais comumente, isto é causado por uma patologia enzimática, congênita ou adquirida, na qual as substâncias não são processadas adequadamente no organismo, causando sintomas como acúmulo ou bloqueio do processo de outras substâncias. Uma idiossincrasia causadora de sintomas como alergia é denominada pseudoanafilaxia.1 .

Na psiquiatria, o termo se refere a uma condição mental única e específica de um paciente, frequentemente acompanhada por neologismos.

Na psicanálise e no estudo sobre comportamento, o termo é usado para se referir ao modo como indivíduos reagem, percebem e experimentam uma situação comum: um certo prato feito de peixe pode trazer memórias nostálgicas em uma pessoa e reações de desgosto para outra. Essas reações são denominadas idiossincrásicas.

Na teoria do portfólio, riscos de mudanças de preços devido a circunstâncias especiais em casos específicos, contrários em mercados comuns, são descritos como riscos idiossincráticos. Esse risco pode ser virtualmente eliminado através de diversificação em um portfólio. É também chamado de risco não-sistemático ou específico.

Durante muito tempo, sob a influência do Positivismo, a História estava totalmente vinculada aos grandes homens, heróis da nação ou de um determinado povo, nos textos historiográficos era evidente a ligação entre os fatos e as transformações sociais com uma determinada pessoa (grande líder, militar, político ou religioso). Porém, com o advento de outras escolas ou linhas da História, verifica-se que o herói é uma construção ideológica, que há um grande número de intrincados processos e acontecimentos na História. Portanto, o antigo "herói" ou grande personagem deve ser observado e estudado no foco do conceito da idiossincrasia, logicamente dentro dos processos de acontecimentos sociais que estão a sua volta.
az egy értékes telek. telekkönyvileg is. Tele van gönyörű fákkal, köztük a sok-sok szép platánnal és hogy emelje a liget fényét, jó sok büdös kutyaszarral. nem lesz hova vinni a kutyákat szaratni, ellenben a fákat ki lehet vágatni, el lehet tüzelni, a tavat leengedni betemetni, vagy ha mégsem, bekeríteni, belépőt fizettetni, eddig se volt megbecsülve, csak csepülve, koszolva, szaratva, szemetelve, törve-zúzva, lehányva, hanyagolva uncovajter.

ne fájjon. ja igen. pikírt vagyok, de nem ír, hanem inkább olvas, még inkább olvas, mert az átkos kivagyiság már megint arról szól, hogy akkor vesszük észre és kellene a jó, amikor már minden elbaszott. teccettek volna forradalmat csinálni, hogy egy nem kedvelt klasszikust idézzek, akit éppen két napja temettek húsz éve, ellenben szombaton.
és lehet róla bármit mondani, de a felhozatalból Ő volt és ma is Ő az egyetlen etalon.

ja, és ti nem tudhatjátok, hogy úgy vágott bele az egészbe, hogy az életének vége.

Azt ellenben nem gondoltam, s talán nem gondoltuk volna, hogy húsz év múlva mennyire vágyjuk valaki másnak akár az ágyútalpat.
@jaegtoer:
a nagyzási hóbort kurvasok "változást" eredményezett, ha elmész Páris-ba (Franciaország, mert ugye van még egy pár szerte széjjel főleg amerikában)
ott az Eiffel torony, a Pompidou központ és az egész sugárút rendszer...van amelyik "jó" van amelyik máig vitatható...nekem London a jó példa, bátran de szépen human léptékkel modernizálják

nézd meg Berlint ahogy Lipcsét helyreállították és sorolhatnám

sokfelé nem mernek hozzányúlni toldanak foldanak

nézd meg Floripa-t

érdekes dolgok ezek

azt viszont halállal büntetném ha bárki fákat és bokrokat vág ki...lámpavas

brühüyyy
@jaegtoer:
Ágyútalpat?
Baszki, szimpla papírkoporsó is elég lenne annak...

@rodeo36:
Papa... Ilyenkor szembe jut, hogy O.Viktorka hintáztasson a térdén tégedet!

index.hu/indavideo/index.video/kedveshaz_preview

Miért nem mindjárt ógörögül adsz elő nekünk?
De'télleg...
@rodeo36:

baszki. ha mégeccer betolsz ide egy olasz, vagy akármilyen kibaszott idegen nyelven valamit, 100 kwak sört fizetsz nekem a Mosselenben, mert mit képzelsz te, te hiú vénember, hogy mit kéne csinálnunk, tán fossuk össze magunkat, hogy annyi nyelven beszélsz, miközben magyarul is alig értjük, mit beszélsz, de kedvelünk, mert csillan, sziporkázik az ész, és az ember, ha általad betör ide a zene, és elvisz messzire, ahol nincs út, csak képzelet és a zene, a zene, és a zene.

ellenben, ha be vagy rúgva, az mindjárt más, keblemre jó barát, és nevetve sirassunk kottát és gordonkát, és hegedűt, és hallgassunk együtt Bachot s az orgonát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"_szimpla papírkoporsó is elég lenne_"

ne légy kicsinyes. az adódból mér csak stadionra fussa?
Ez egy olyan vers, amelyik szonett. Remélem nem csak a saját kedvem miatt került be a "szép álom kívánságok" közé.

Jó éjszakát mindenkinek, aki aludni indul!

Shakespeare – LXXV. szonett – Az vagy nekem…

Az vagy nekem, mi testnek a kenyér
s tavaszi zápor fűszere a földnek;
lelkem miattad örök harcban él,
mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;
csupa fény és boldogság büszke elmém,
majd fél: az idő ellop, eltemet;
csak az enyém légy, néha azt szeretném,
majd, hogy a világ lássa kincsemet;
arcod varázsa csordultig betölt,
s egy pillantásodért is sorvadok;
nincs más, nem is akarok más gyönyört,
csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
részeg vagyok és mindig szomjazom.
(fordította: Szabó Lőrinc)
@jaegtoer:

Nem vagy éppen karácsonyi hangulatban.
Most nem fogok vitatkozni Antallról, de alkalomadtán szívesen meghallgatnám a mellette szóló érveidet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nem mindegy hogy milyen nyelven nem érted?

Idiosynkrasie
Idiosynkrasie (griechisch ἰδιοσυνκρασία, „Selbst-Eigenheit/-Charakter“; idios „eigen, selbst“ und syn-krasis „Mischung, Zusammenmengung“) lässt sich am besten mit dem Wort „Eigentümlichkeit“ übersetzen. Je nach Kontext bezeichnet man mit Idiosynkrasie:

im Allgemeinen ein (strukturelles, anatomisch-physiologisches oder Verhaltens-) Merkmal, welches besonders oder spezifisch für ein Individuum oder eine Gruppe ist,
in der Medizin angeborene oder erworbene, z. T. schwer verlaufende Überempfindlichkeiten schon beim ersten Kontakt gegen bestimmte, von außen zugeführte Stoffe, die nicht durch eine Reaktion des Immunsystems hervorgerufen werden (da keine Immunisierung vorausgegangen), sondern durch Fehlfunktion/Nichtfunktion defekter oder Fehlen intakter Enzyme, z. B. der Favismus (die Bohnenkrankheit); vergleiche auch Allergie, Pseudoallergie,
in der Psychiatrie und Psychosomatik eine in diesem Sinne individuelle Erlebnis- und Verhaltensreaktion auf akustische (z. B. Quietschgeräusch von Kreide auf einer Schiefertafel) oder visuelle Reize (die z. B. Ekel hervorrufen), auch auf Personen oder Gegenstände,
in der Psychologie besonders starke Abneigung und Überempfindlichkeit gegenüber bestimmten Personen, Lebewesen, Gegenständen, Reizen, Anschauungen u. Ä.[1] Als idiosynkratische Sprache wird hier ein Sprechverhalten und Sprachverständnis bezeichnet, bei dem Wörtern und Wendungen mehr oder weniger fernliegende Bedeutungen oder eigensinnige Interpretationen (z. B. sehr wörtlich oder anders eingeengt) zugeordnet werden. Sie ist ein häufiges Symptom bei Autismus. Von der Schizophasie („Wortsalat“) bei Schizophrenen unterscheidet sie sich dadurch, dass die Sprache nur in der Bedeutung abweicht, aber formal (im Sinne von Syntax und Grammatik) noch korrekt und ihre kommunikative Beeinträchtigung meist auch von deutlich geringerem Ausmaß ist, d.h. sie ist geordnet, wohlgeformt und zumindest grob verständlich.
in der Sozialpsychologie ein von der Gruppe abweichendes individuelles Verhalten (durch Kompetenz und Konformität erwirbt das Individuum einen sogenannten Idiosynkrasiekredit),
in der Informatik, bzw. bei der interfacebasierten Programmierung, klassifiziert man allgemeine Interfaces in Familieninterfaces und idiosynkratische Interfaces. Ein idiosynkratisches Interface wird dabei nur von einer einzigen Klasse im ganzen Projekt implementiert, wohingegen Familieninterfaces von mehreren implementiert werden.
In der Sprachwissenschaft zeichnet sich ein idiosynkratischer Begriff dadurch aus, dass er in der bezeichneten Bedeutung nur von einer einzelnen Person oder Gruppe verwendet wird und üblicherweise einer anderen Bedeutung zugeordnet ist. In einem anderen Verständnis ist ein Begriff (ein Wort oder eine Phrase) dann idiosynkratisch, wenn er über Eigenschaften verfügt, die sich nicht aus allgemeineren Regeln ableiten lassen und die man deshalb im Lexikon explizit vermerken muss. Beispielhaft ist die Drogensprache dafür: Den Drachen jagen, ein Ketamin-Loch (K-Hole), ein Pfeifchen rauchen, Pappen fressen.
Im Risikomanagement wird unterschieden zwischen idiosynkratischen Risiken, die von einem einzelnen Unternehmen bzw. Emittenten ausgelöst werden, und systematischen Risiken, die aus Bewegungen des breiten Marktes resultieren (z. B. Baisse).
Wortherkunft[Bearbeiten]

Das Wort Idiosynkrasie ist im deutschsprachigen Raum im 18. Jahrhundert aus dem Griechischen entlehnt worden: ἰδιοσυνκρασία[2] (idiosynkrāsía). Es ist bereits im Altgriechischen nachweisbar und setzt sich zusammen aus ἰδιο- („eigen-“), συν- („zusammen-“) und κράσις („die Mischung“). Ursprünglich bedeutete es „eigentümliche Mischung der Säfte im Körper u. die daraus hervorgehende Beschaffenheit des Leibes“[3] und ist in diesem Sinne eine so erzeugte „spezifische Beschaffenheit eines einzelnen Körpers“.

Einzelnachweise[Bearbeiten]

Hochspringen ↑ Duden Das Fremdwörterbuch 9., aktualisierte Auflage
Hochspringen ↑ Kluge Etymologisches Wörterbuch der deutschen Sprache, 24. Auflage
Hochspringen ↑ Duden Deutsches Universalwörterbuch, 4. Auflage, 2001

ez jobb?

brühüyyy

ringasson téged is a kedves vezető hozzád közelebb helyezkedik el...

hogy mit össze tudtok duzzogni ahelyett, hogy tanulnátok
@jaegtoer:
Igaz! Én kérek elnézést... inkább igyunk... :D
Valami rendeset, ne házilag parasztvakítósra főzött, pálinkára hasonlító NERfőzetet!
@rodeo36:

egyet van értve, de máshova lyukadtam ki. eddig Antall volt a legnagyobb. balféknek is, embernek is, demokratának is.
@rodeo36:
Na, mindjárt érthető lettél, cseszed!
Miről maradtam még ma le?
Ugye, így jár aki dolgozik és nem itt bassza el a zidőt!
@rodeo36:
"_hogy mit össze tudtok duzzogni ahelyett, hogy tanulnátok_"

egyfolytábantanulunk. a világ legjobb túlélői vagyunk.
Jó estét! Kapok még észt én is?:-)
@rodeo36:

"Ursprünglich bedeutete es „eigentümliche Mischung der Säfte im Körper u. die daraus hervorgehende Beschaffenheit des Leibes“[3] und ist in diesem Sinne eine so erzeugte „spezifische Beschaffenheit eines einzelnen Körpers“."

Izé... Biztosan nem konzultáltál valakivel, aki ismer VALAKIT?
Gyanus vagyol te...
@Sir Bates dö Hól:
Kéne, mi... Elfogyott! :((
Fűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű...
@jaegtoer:

duzzogni mennyivel egyszerűbb...mint tenni

www.youtube.com/watch?v=wQHlttYN0x8

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

attól tartok, Szabó Lőrinc jobb, mint Shakespeare.
köszönöm. köszönöm. köszönöm.
Szíves engedelmetekkel, akkor most bekopiznám a "Bordásmedúzák a barokk zenében" című disszertációmat, urdu nyelven. Picit húzódjatok félre...
@Orica Középföldi:
Akkó'semmiről... Komolyan, mikor dolgozik az is?
Mert'hogy a svájci munkamorálba beférjen az aktivitása... :(
@Sir Bates dö Hól:

" Kapok még észt én is?:-) "

Holnap Sipitől rengeteget:))
@rodeo36:

"_duzzogni mennyivel egyszerűbb...mint tenni_"

Te vagy a sipihelyettes?
Az Idiosynkrasie azt jelenti, hogy hülyék szinkronizálják az amcsi sorozatokat.

Nem kell ehhez google fordító.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:)))))))))))))))))
Te nagyon hüüüüüüüüülye:)
@jaegtoer:

senkit nem helyettesítek...nem tudom csakis önmagam vagyok nem tudok mást adni mi lényegem

brühüyyy

még akkor is ha ez nem mindenkinek teccigggggggggggggg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem , csak látom itt megint ingyé' osztják, gondoltam bespályzolok belőle, mint a bagettből, azt legfeljebb kidobom, ha nem kell... fű volt, most már látom, milyen a szemem színe:-)
@rodeo36:
Szét néznél, hogy Templeton mi a francot keresett Magyarországon?
Próbáltam, nekem nem jött össze.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Örömmel közölte, hogy szabad a napja, és ez ma mind a miénk:))
@jaegtoer:

www.youtube.com/watch?v=9qiw7ZRGbx0

ezzel kezdődik és kérem, hogy írd ide mi a BWV ....az eredetinek

brühüyyy
@Orica Középföldi: itt már nem ingyen van?:-)... már elment a kulcsok őre?:-)
@dr. jenőke (jenőke):

engem is megfogott anno. Oscar Wilde még inkább. eccer lehetne őt is megidézni?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: mi van, vérszagra gyűl az éji vad?... előkerültél, Sipitől megfutamodtál, láttam:-)
@dr. jenőke (jenőke):
attól függ kikkel jött és milyen géppel?

szerintem megkérdezi a gömböcöt, hogy hogy van és az eltolcsit is és ha nem jó a válasz...akkor a Dunántúl megy...már írtam erről pár hete mivel a Templeton a Goldman Sachs szerves része katonai hatalma is van (ez komoly)

nagyon udvarias, jól nevelt emberek...de a zsebpénzüket nem szeretik elajándékozni

óránkénti forgalma 50 milliárd USD (GS)

a többit számold ki

néhány seggbe ma egy zabszemet sem lehet...a vargamisi már bizonyosan sír valami sötét sarokban, hogy túl fiatal a koporsóra ha lesz neki?

brühüyyy
@jaegtoer: oscar wilde hol fogott meg? readingben?:)
@dr. jenőke (jenőke):

ne keresgélj. azt beszélték meg, hogy mikor legyen bejelentve az államcsőd. nem kell túlkombinézni, meg kell attól is szabadulni, ahogy a templetonnak is a ballaszttól.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
még nem ért ide

melyik urdu tájszólást beszéled?

brühüyyy
a bordás medúzák csak gondorkázni szoktak de csak sötétben akkor fluoreszkálnak is a ritmusra...ezt tudtad ugye?
@Sir Bates dö Hól:

De. Itt mindenki ingyen nagyvonalú:))
@jaegtoer:
te kis Dorian Grey

brühüyyy

mecsoda szellemek repkednek eme helyen
@Sir Bates dö Hól:

ebben a kérdésben nem ismerek és nem is tűrök viccet. Oscar Wilde az első százban, nálam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ööööö... érdekfeszengve várjuk. De'téllegám!
Baszki, komolyan!
Ennyivel jössz rodeo papának!
Oszt akkor még hol vagyunk az 1:1-től...
Légy állat!
@Orica Középföldi: hát, legalább megtudtam, hogy milyen sajátosságai vannak az idyosyncrasianak... az is valami :-)
@Orica Középföldi:
Rába'ctatok! :))
Szerencsére ki sem látszok a melóból, lemaradtam... :((
Na jóccakát mindegykinek, folytassátok az agymenést, hadd legyen vidám a reggelem :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

azok az idióták

nem mindegy hogy: vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit

brühüyyy
@jaegtoer:
O.W.?
Próbálkozz Gábrisnál, te még kommunikálsz vele... :))
@rodeo36:

nem. én jaeg vagyok. nem véletlen. csak rend a káoszban, tehát maga a megtestesült entrópia.
@jaegtoer: akkor nem neked mondom: readingben az első tízben volt.... egyébként a meséi csodaszépek valóban, legalábbis én szerettem azokat...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Semmiről nem maradtál le:))
A lényeg, itthon mindenki gyáva jobbágy nyakig fosban.

Egyre jobban szeretem Bubó szűkszavúságát.
@rodeo36:

te most viccelsz? asztse értem mit kérdezel. Vladimírt idehozni -most- meg végképp sportszerűtlen. iszunk, vagy koncertezünk? a kettőnek együtt(2014) nagyon csúnya vége tud lenni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
itt ülök feszengve minő dísz szer 'táció gyüve vala magáta...de nem látám...hol késik

vagy még nem tudta plagizálni?

brühüyyy

persze a harmónikus mollban és a dallami mollban a medúza más színben játszik és ha ezt a delikát attitűdöt kihagyja az elemzésből akkor a gondorkán lesz csapva
@Sir Bates dö Hól:

Az adott körülmények között óriási fazon volt:))
Én az írásain túl ezt is díjaztam.
@Sir Bates dö Hól: asztmás! keblemre cimbora. de ha van közeledben egy hercignői kebel, mire nyűtt s füves tested ráomolna, úgy is jó. nosza!
@jaegtoer:
remélem megragadott a zene...mind a két tétel?

www.youtube.com/watch?v=8rjIgRappYo

ez az eredeti BWV 564

még tanulnod kell

Bach Werke Verzeichnis

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
Varga Misi meséi meg nem tetszenek mostanság?
Szörnyűűűű is ez....
@Orica Középföldi:

nagyon egyben volt a pali. kuriózum, úgy is, így is.

és máris eszembe jut Lord Byron...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Nem retrópia???"

nem ismerem ezt a piát. hány fokos? hányat vagy fos?
@Orica Középföldi:
Megfostosodás van folyamatban? Szar ügy... :(
@rodeo36: és a végbél szeleket meg sem említetted:-) Ha személyeskedni próbálnál túl olcsó poén lenne:-)
@rodeo36:

már mondtam neked rég, én csak élvezem a zenét, nem keresem, hogy tökéletes-e a kontrapunkt, s az énekes alá, vagy fölé, vagy mellé intonál, ha szép, nekem több, mint imponál.
@jaegtoer:
Passz... én skót whisky hívő vagyok! :|
Jó, egy kis pálinka elől sem ugrok el...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
sohasem tenném olyan objektív vagyok...hogy ihaj

és most mi a gond?

valami nem tiszta?

súgd ide a fülembe

brühüyyy
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

"énmeg a mizantrópia:"

akkor azé tucc olyan jól egy rénhúron pendülni Hacsával, a Mesterrel. minden világos, sőt Vérmók!US
Sajnos a Bordás Medúzák Szakszervezete perrel fenyegetőzik... most mi a faszt csináljak... tudjátok hogy van ez... de nem kamuztam, az Illés Zoli látta, kérdezzétek meg!
@épészmérnök: Az is...

@rodeo36: @E.Csaba: Sokba kerül, és egyre többe a hatalmi hóbortja..
@jaegtoer:
ez meg BWV 565 egy szám diferencia és minő?

www.youtube.com/watch?v=vJ5xAt19KTs

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezt küldd el a szakszervezet elnökének azzal a kéréssel, hogy transzponálja gisz mollba

www.youtube.com/watch?v=vJ5xAt19KTs

és ha ettől sem enyhűl meg akkor küldjél nekik finom magyarosch keszkenőt és bugylibicskát akácfa nyéllel

brühüyyy
@Orica Középföldi: kortársai nem így gondolták, de az utókor az igen... így a füvesek is remélhetnek...:-)
@jaegtoer:
Oscar Wildetól ugyancsak kedvec "A canterville-i kísértet".
Nem is tudom hányszor olvastam.
Lesz vers is. Nem tudom, melyik.
@jaegtoer:
Kamugépek... Ismerem a fajtátokat, csak a billentyűzetetek pörög, amikor inni kell, akkor kusshad a csapat!
Nyáron vittem in Österreich Ballantine's-t, amit mártíromsággal határosan elfogyasztott a csapat (jó, több üveg pálesz és hasonló tömény kíséretében), majd elég rendesen leápoltuk a labancok hűtőszekrényét (a kuruc szellem és szomjúság jegyében a rohadékok remek sörükén, a Schwechateren bosszút álltunk Görgey kudarcáért), még a maradékot is másnap túszul ejtettük és magunkkal hurcoltuk a Lajtán keresztül magyar területre... mármint folyékonyan + a göngyöleg...
Olyan puhányak vagytok! :D
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
ez? személyes ismerősöm kurva mérges és majdnem halálos volt a legelső találkánk az Atlanti Óceánban...de megmentettek

A caravela-portuguesa (Physalia physalis) ou barco-de-guerra-português, é uma colónia de animais do grupo dos cnidários. Tem cor azul e tentáculos cheios de células urticantes, e aparece nas águas de todas as regiões tropicais dos oceanos.

Características gerais[editar código-fonte]

A caravela-portuguesa não se move - flutua à superfície das águas, empurrada pelo vento, mantendo seus tentáculos soltos abaixo, com a finalidade de capturar peixes para a sua alimentação. Os seus tentáculos podem chegar a alguns metros, contudo ela mede geralmente 30 cm.

A caravela portuguesa é normalmente identificada como uma medusa, mas na verdade é uma colónia de quatro tipos de pólipos. São eles:
Um pneumatóforo transformado numa vesícula cheia de ar;
Os domonoctozoóides que formam os tentáculos;
Os gastrozoóides que formam os "estômagos" da colónia; e
Os gonozoóides que produzem os gâmetas para a reprodução.

Os cnidócitos, que são as células urticantes, portadoras dos nematocistos, encontram-se nos tentáculos e são accionados pela "rede nervosa". A caravela-portuguesa tem dois tipos de nematocistos: pequenos e grandes; estes "órgãos" conservam as suas propriedades por muito tempo, mesmo que o indivíduo tenha ficado várias horas a seco na praia. A sua acção é baseada nas suas pressões osmótica e hidrostática individuais. Existem numerosas células sensoriais localizadas na epiderme dos tentáculos e na região próxima da boca.

A caravela-portuguesa é importante para a alimentação das tartarugas-marinhas, que são imunes ao veneno.[

brühüyyy
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ma semmit, becsszó!... csak iszom, karácsonyra meg szerzek fischer és cht'i noëlt, már fejben megvan a menü:-)
@dr. jenőke (jenőke):
Melyik, melyik...

"Libertatis sacra fames

Noha egész a Nép hitébe nőttem
s köztársaságra vágyom legkivált,
hol mindenkit becsülnek, mint Királyt
s nincs korona, legkedvesebb előttem
ma is, az én szabad, modern időmben,
ha Egy parancsol, az, aki kivált,
s a népámító szájhős nem kiált,
eladva mindent a zűrnek dühödten.
Ezért nem kell nekem, ki torlaszon
vörös zászlót ráz, a komisz haszon
butája, összetörve mind a készet
mert nincsen akkor Míveltség, Művészet,
csak tőr és Hitszegés, mely árkot ás
s halkan sunyító, véres Gyilkolás."
@Sir Bates dö Hól:

A kortársak csak irigyek voltak, és a hagyományok foglyai.

Szerinted a füvest mikor izgatja az utókor véleménye?
Ja, ha úgy ír, mint Wilde? Akkor meg pláne nem:))
Azt olvastam valakitől, ez mekkora üzlet, lenyúlni a Városligetet. Ez a legnagyobb baj moon. Az emberek tényleg azt hiszik, hogy ezek a mindenkori idióták (eddig az összes kormány... ugen, gyurcsány is) bármit is értenek az üzlethez. Ezek semmi máshoz nem értenek, csak vagy reklámoznak valami faszságot vagy építenek valami faszságot. Az, hogy még egyik építményük -legyen az bármi- üzemeltetése sem közelítette meg legalább a nullszaldót alulról, azt senki nem reklamálja.
@dr. jenőke (jenőke):

Jó. várom. nem sürgős. csak érkezzen meg.
@Orica Középföldi: engem is inkább a kortársak zavarnak... tegnap is kiszállt megint a csendőrség -nem hozzám!, mielőtt bárki is-, mert valakit kerestek, én meg pont két rakéta közt próbáltam a recepción pihenni, persze hogy velem kezd el jópofizni a zsandár... azonnal átmentem a nem-igazmondó-üzemmódba reflexből:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szöveeeeeeg, szöveg, szöveg, majd nyáron lássam :))
@Orica Középföldi:

jó éjszakát. vagy inkább jó álmokat.
@Sir Bates dö Hól:

késő van már ehhez, hogy most belekezdjek.

jóccakot. jó nőt. jó füvet.
jó éjszakát Mindenkinek.
@jaegtoer:
Megeszünk cseszed... :))
Olyan diszkréten indul a túra mindig, mint szűzlányok kempingje a kupiban.
Amikor koccintásra elővettem a piát vízre kerülésnél, meghökkenve néztek idén is páran.
Délután meg én néztem őket meghökkenve, hogy mennyire... :D
Az estéről nem is beszélve, amikor szerintem én voltam a legjózanabb.
Amikor reggel az osztrák mamókák hozták a reggelit nekünk (és finoman megjegyezték, hogy a falu másik végén hallották a buli zaját), akkor meg mindent a velünk evező osztrák srácokra kentem!!! :D
@jaegtoer:
Ha így folytatod, a Lajta vize jut csak neked... ;O
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

:) menj aludni mert összevissza kevered holnap a drótokat, oszt, hívhatod a tótokat.

jó éj szakét.
@jaegtoer:
Majd erre még visszatekerlek...
JÓ'CCAKÁT!
@jaegtoer: "jóccakot. jó nőt. jó füvet. "

MOst mit csináljak én egy jó nővel, cseszed?
@épészmérnök:

válaszolj az üzenetemre. blog.hu-ra küldtem chilei diákok...
mi ez a pangás itt? mindenki durmol:)))
@taga20: nem :D

utolsó munka nap volt, mindenki kidőlt két napra :D
@taga20:
amíg alusznak nem látják a rezsidémont meg a többi rémképet...majd gyünnek...dehát vásárolni is kell meg némelyiknek van munkája (na nem a hivatásos blogtündéreknek akiket valami démon kompenzál)

te is mennyél kutyut sétáltatni vagy egyáltalán kutyázni meg fog morogni a Bundi

brühüyyy
@rodeo36: mi a helyzet a nagyvilágban?
Megnyugodtam, a Vogonok nem csak nekem jutottak eszembe a posztrol :)
@rodeo36: szeva öreg, tegnap mi is megünnepeltük, hogy vége a melóévnek. úgy beseggeltem, hogy az asszony tolt haza talicskával. tegnap este hattól ma reggel hatig húztam a lúbőrt:)) kutyut má lerendeztem. jó megkergettem a kertben:))
@taga20: festoi kep, nincs veletlen dokumentalva, teccodne nekunk, ha lathatnank :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kicsit kifestettem. a talicska kocsi vot, a többi stimmel:) bár Oricanéni szerint hazudós vagyok:))
@Piacbarát:
derű és reménység meg sok sok hóvihar...

brühüyyy
@taga20:
és mit ittál? remélem nem keverted?

és a festést sikerült befejezni? mit festettél a zúj magyar kormányt zöldre?

brühüyyy
@Nyilas Mise: nem tudom te mióta, de én csak annyit látok hogy egy szemétdomb. És annál bármi jobb,
@taga20:

Protestálok!!!!

Csak idéztelek:))) Te írod mindig, hogy hazudós vagy. Én csak kételkedni szeretnék ebben:)

Mi az, hogy néni???!!! Bár határozottan haladunk visszafelé a korban, de megint nem tudod meddig humor a humor.
@rodeo36: unicumi sör , de mással nem kevertem, csak billiárddal:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
hogy egyszerű legyen a reggeled:

Nap Gyökere ezúttal Balogh István, a hangzatos „Gyermekrák Alapítvány” néven jótékonysági szervezetnek álcázott pénzszivattyú alapító-elnöke. A rossz arcú szélhámos nem először kerül az érdeklődés középpontjába: 2008-ban az ügyészség azért indított nyomozást ellene, mert jótékonysági cégének működési költségeire többet költött, mint a beteg gyerekekre. Újabban azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy az alapítvány mentőkocsijával, a megengedett sebességet meghaladva, villamossínen és buszsávban furikáztatja magát fel-alá a városban. Tudni kell: évente átlagosan 60 ezer jóhiszemű ember ajánlja fel adója 1%-át a megtévesztő nevű szervezetnek, amely így évi 250-300 millió Ft-ból gazdálkodik. Ám ebből az összegből a nyolc daganatos gyerekeket gyógyító hálózat az elmúlt két évben összesen 16 milliót (!) kapott, az alapítvány számláján pedig 850 millió forint áll felhasználatlanul. A napokban kiderült: a korábban fotósként dolgozó Balogh immár egy 150 milliósra becsült, fegyveresen őrzött budai villában lakik, ide jön érte minden nap a „Gyermekmentő” feliratú Mercedes. Miközben a lassan latin-amerikai maffiaként működő rendőrségünk tegnap hajnalban rátörte az ajtót az adócsalásokat leleplező Horváth András kiugrott NAV-alkalmazottra, hogy erővel elkobozza az általa évek alatt összegyűjtött bizonyítékokat, addig a Gyermekrák Alapítvány nevű sötét bűnbanda 1997 óta működik zavartalanul és téveszti meg a mai napig naiv embertársaink tízezreit. (Spiritual)

brühüyyy

így is lehet jól élni, adómentesen!
@Orica Középföldi:
volt egy ismerősöm -nagyon régen- az minden nőnemű hölgyet "lánykám"-nak titulált, életkortól függetlenül

brühüyyy

májléidi
@Orica Középföldi: bocsánat a néniért drága fiatalasszonyság:) akkor is hazudok, mikor... :)))
@rodeo36:

Ha azt mondom, hogy az IS egy tahó volt, noha azt hitte humoros, közel járok az igazsághoz:)))
@taga20:
és hová rejtetted a dákót? mert ugye a golyókat még csakcsak láttad bár amikor már 3 fehér volt meg négy sárga és sohasem találtad el akkor rátöltöttél unicumot a sörre hátha kiegyenesedik?

azért jók az ilyen alkalmak..a zember elfelejti de legalább kikapcs...

brühüyyy

Bundi mostmár unicumba mártva is felismer?
@Orica Középföldi:
én rádhagytam a minősítést...valami mozgalmi múltya volt de sohasem tudtuk meg mozgatott

brühüyyy

a többit gondold hozzá
@rodeo36: visszafogottan csak annyit, hogy rohadna meg a szemétje
@rodeo36: Akko egy kis adalék:

"Floridáig terjeszkedett a Gyermekrák Alapítvány

Spirk József
2013. december 21., szombat 07:35 |
Nemcsak Magyarországon gyűjti az adományokat a Gyermekrák Alapítvány. Balogh István százmilliókat termelő alapítványa az Egyesült Államokban is létrehozott egy adománygyűjtő szervezetet. A Children Cancer Foundation Inc.-t Floridában alapították, ott, ahol Balogh gyerekei élnek. A szervezetet Balogh lánya irányítja.
Az elmúlt években Balogh-család nemzetközi méretűvé szélesítette a gyermekrák tematikájú adománygyűjtő tevékenységet.

A Balogh István irányítása alatt működő Gyermekrák Alapítvány mellett, hasonló néven, kopasz kisfiús logófotóját felhasználva és a magyarországi alapítványra hivatkozva az Egyesült Államokban is létrehoztak egy szervezetet.

A Children Cancer Foundation Inc.-t 2009-ben jegyezték be Floridában. Székhelye Fort Myers-ben van, pont ott, ahol Balogh István idősebbik gyermeke, Balogh Klaudia lakik. A CCF-honlapon is az ő neve szerepel kapcsolattartóként . Az nem derül ki, hogy a CCF alapításához hivatalosan van-e köze Balogh Istvánnak, de az alapítvány által szervezett protokolláris eseményekről készült fotókon látható, hogy személyesen többször részt vett az Egyesült Államok-beli kapcsolatépítésekben.

A foundraising tevékenységbe gyakran bekapcsolódott Balogh Roland is. Az immár Palm Beach-i bodybuilderré lett Balogh Roland volt az, akin 1996-ban, háromévesen rákot diagnosztizáltak. Apja a sikeres kezelés után alapította meg a Gyermekrák Alapítványt. Roland az idén, mint ráktúlélő tartott beszámolókat, és ő készítette a protokollfotókat is.

A CCF december elején tartotta a második mikulás futóversenyét Fort Myers-ben. Az öt kilométeres pirossapkás futással tavaly 3000 dollárt gyűjtött össze a szervezet, amely az amerikai szabályozásnak megfelelően megszerezte az 501(c)(3)-as besorolást, lehetővé téve a CCF adományozói számára, hogy a felajánlott összeget leírhassák adójukból. A szervezet internetes oldalán minegy húsz szponzor neve található meg, az adományokról és a kiadásokról azonban nincs összesítés, csak a szervezetről szóló cikkekből böngészhető ki néhány adomány összege.

A két szervezet közötti kapcsolat nehezen áttekinthető. A CCF-honlap konkrét együttműködési lehetőségeket is említ a budapesti alapítvánnyal, így akár a Gyermekrák Alapítvány is támogathatta amerikai leányszervezetét. A 2012-es közhasznú jelentésében viszont nincs nyoma pénzutalásoknak, és eddig Balogh sem tett említést arról, hogy külföldön is létezik egy hasonló célokra alapított és rokoni kapcsolatokkal működtetett Gyermekrák Alapítvány.

Kerestük az amerikai szervezetet, hogy milyen kapcsolatuk van a magyar alapítvánnyal, van-e pénzmozgás közöttük, ki kapott, és mennyi fizetést a CCF-től, de kérdéseinkre egyelőre nem kaptunk választ. Időközben pedig mindkét Balogh-gyerek profilját törölték a Facebookról.

A napokban botrány alakult ki a Gyermekrák Alapítvány körül, mert az elnökéről az Index megírta , hogy rendszeresen szabálytalanul furikáztatja magát a szervezet mentőautójával. Bár az utazásokat videó is boizonyította, Balogh István tagadta a vádakat.

A szervezetnek évente 60 ezer ember ajánlja fel az adója egy százalékát, 250-400 millió forint közötti összeghez juttatva Baloghékat. A hivatalos összegezés szerint a bevételeket szinte teljes egészében kórházak és gyógyuló gyerekek támogatására költötte, Balogh azonban eddig mindig megtagadta , hogy részletes elszámolást adjon a kiadásokról. Azt is csak a napokban vallotta be – sok ködösítő nyilatkozat után –, hogy az egészségügy területén működő alapítványok között kirívóan magas díjazásban részesíti sajátmagát. Balogh nettó 523 ezer forintos tiszteletdíjat kap a Gyermekrák Alapítványtól.

[1]: www.childrencancerfoundation.org/
[2]: gyermekrak.hu/beszamolo/beszamolo2012.pdf
[3]: index.hu/belfold/2013/12/17/sajat_mentoben_ulve_keruli_ki_a_dugot_a_gyermekrak_alapitvany_elnoke/
[4]: http://index.hu/belfold/2013/12/19/balogh/"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A hír megjelenése óta azon gondolkodom, hogy lehet elfelejteni, mennyiért veszek Budán villát?????
@Orica Középföldi: Hogyan hogyan? Kinézte, szólt az alapítvány könyvelőjének, hogy utalja, kerül, amibe kerül... rákosadománypénz... nemszámít...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

A rák egye ki a belét.
Mindnek, aki beteg gyerekekből húz hasznot.
A komplett Balogh famíliának is.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Igen hiányos ismereteim szerint valamiféle adás-vételi szerződésnek lennie kell, ha történetesen nem az övé, akkor bérletinek.
Tulajdonosa biztos van az ingatlannak:))

Kezd habosodni a szar. Remélem ellepi.
@rodeo36:

Amíg ezt a fószert nem veti ki magából a társadalom, nem ítéli a bíróság teljes vagyonelkobzásra - meg némi börtön sem ártana, ott most önfenntartásra fognak berendezkedni, tehát meg is kereshetné a rabtartás ellenértékét valamivel - és nem lesz ember, aki három lyukas fillért is adna nekik, addig azt mondhatjuk:
az egész ország halálra van ítélve, erkölcsileg.
(ezt csak azért mondom, mert nem újkeletű, hogy ki ez a mocskos gazember és senki nem tett semmit, valamint továbbra is adakoznak neki. Mindenki süket és nem törődöm? A lelkiismerete megváltása egy adománnyal csak annyi, hogy ráírják egy papírra az első szembejövő nevét, és semmi több? Hol volt a hivatal, hogy lekapcsolja ezt a ...??

Eh .... :-(
@taga20:

Ha nem ismernéd, megkérem Hacsát, küldjön egyet a nagyszerű találmányából:))
@Orica Középföldi: Ha más nem egy visszterhes vagyonszerzési illeték, mint hivatalos papír egész biztos van... onnan visszaszámolható... persze ami még zsebbe ment, azt feledje jótékony homály.
@Orica Középföldi: Végülis... rossz időben rosszalkodik... jön a választás, kell az odafigyelő, gondoskodó megvédő államimidzs... Balogh aranyéletét most ez a trend keseríti meg. AZ elmúlt 3 évben folyamatosan piszkálták, mégsem történt soha semmi. Orbánék viszont már kinézték az alapítvány és adomány bizniszt is. Ennyi. Elég, ha a vörösiszapos lóvé eltünésére, vagy az árvizi adományátvétel monopolizálására gondolni. Lassan mindenre ráteszik a kezüket, amiből munka nélkül pénzt lehet csinálni, ellenőrizetlenül.
A klasszikus: Honnan meri venni magának a bátorságot, hogy rajtam kívül lopni mer:-)
@rodeo36: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A nap gyökeréhez még néhány adalék. :)

Politikai beállítottságát az is mutatja, hogy 2011-ben egyik elindítója volt a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége által kezdeményezett Összefogás a demokráciáért című felhívásnak is.

Baloghról még évekkel ezelőtt írták meg, hogy előéletét több bűncselekmény terheli. Ezek között van még 1961-ből lopás, három évvel később deviza-bűncselekmények, illetve bűnszövetségben elkövetett üzérkedés miatt folyt ellene eljárás. Emellett foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és erőszakos nemi közösülés kísérlete terheli múltját. A '80-as években, vagy a '70-es évek végén megvádolták nemi erőszakkal. Egy buliban megerőszakolt egy nőt. A vád elég erős volt, mert Balogh elmenekült Izraelbe. Onnan később a vihar elülte után visszajött.

Közúti veszélyeztetés miatt pedig mint többszörös visszaesőt két év négy hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. Baloghot a rendőrség számos alkalommal érte ittas vezetésen. Balogh István házán egyébként Fegyverrel őrzött terület felirat olvasható, és ezt a teraszán egy életnagyságú őrbábu is nyomatékosítja.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: bezony

@Evezős: beteg társadalomban, a morálisan betegek a királyok

igaz példája a mindenkori hatalom kiszolgálójának, lehet az vörös, barna, zöld, vagy narancs
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi köze van a politikai beállítottságnak a gyökérséghez?
@Orica Középföldi: Semmi. Csak én is hozzátettem még néhány infót, úgy mint a többiek.
HA már Balog... a másik idióta. Pont a lelencházi kölköknek kell ám a Hilton luxusa... nemnormális... csóróknak az aranyozott portáspult előtt fog kilógni a seggük a gatyából. Gratulálok.

"Luxushotelbe viszi Balog Zoltán a szegény gyerekeket

2013. december 20., péntek, 16:10 • Utolsó frissítés: 16 órája
Szerző: hvg.hu

„Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti luxusszállodában.

„Negyven nehéz körülmények között élő gyermeket ajándékoz meg a Református Szeretetszolgálat egy különleges vacsorával, melynek fővédnöke Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere” – olvasható a Református Szeretetszolgálat sajtóközleményében. A szeretetszolgálat a Hilton Budapestbe szervez a szegény gyerekeknek „egy felejthetetlen estét”, interaktív gyerekműsorral, és ajándékokkal, többek között „Nyilas Misi-Pakkokkal”. Balog miniszter mellett közéleti személyiségek is ellátogatnak majd az alkalomra, akik „a szívükön viselik az elesettek sorsát”. A gyermekek jó hangulatát a fentiek mellett bizonyára az is garantálja majd, hogy az esemény sajtónyilvános lesz."
Mondjuk Orbánt is magával vihetné, elvégre az is majdnem lelencként kezdte. Azóta hátha már végre megtanult késsel-villával enni.
Ez viszont egy érdekes cikk.

Akadnak olyan brit jelentkezők, akiken látszik, hogy csak azért jönnek el az elbeszélgetésre, hogy kipipálhassák a munkanélküli segélyhez szükséges rubrikát. Dolgozni igazán nem akarnak. Nem motiválja őket, mert az állami szociális háló megtartja őket. Az ellátórendszer tönkreteszi Nagy-Britanniát és a brit munkamorált.

hataratkelo.blog.hu/2013/12/21/miert_nyerok_a_magyarok_angliaban
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Nem lesz ott egyetlenegy rászorult gyerek sem, makszimum aki az Audi ajtóba szorult!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Gondolom, a szülők addig a bárban költik el a 47 ezres közmunkában megszerzett pénzüket! Gyere mama csapjunk a lecsóba!
@tristen2005: dehogy. közmunkában, sárga m mellényben örzik majd a parkolóban az Audikat.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Én se úgy gondoltam hogy, angyestélyiben mennek oda, nem futja a büdzsé!
@tristen2005: legalább a kislánykáknak megmutatják a kitörési lehetőséget, a bárpultnál keresztbe tett lábakkal üddőgélő, koktélt majszolgató, kucsaftra váró nénik képében...
@Sir Bates dö Hól: Magába is... sokat. Tegnapelőtt fogyasztás volt. Fisher Traditional... megéri a pénzét.
@taga20: Végülis tökmindegy, hogy hol keni a libazsírra a kaviárt eperöntettel...
@tristen2005: nem, récsöl kiskorában:)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Hadd tudják és lássák, mi az, amit sosem fognak elérni.
Már csak a "bibibíííí" hiányzik a balog szájából ...
@Evezős: Hogyne látnák majd. Amikor kinéznek a feketemosogató ajtaján...
@taga20:
Jól ki fehéredett. Biztos Arielben fürdött!:)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Eltűnik egy hamutartó, mint az Operában, lesz kire fogni!
@tristen2005: tejben-vajban:) csak most má az arca is nagy.
@taga20:
Szalonnától gömbölyödik. Fejre hízik, mint a kölyökgólya!:)
@taga20: azért hideg van ilyenkor a parkban a padon. még a flansziáknál is.
@taga20:
@Sir Bates dö Hól, mától kezdve legyen neve: Möszijö Löka Padon, Madám Síkit d' Thür.
@Penivaldes: becézgessed, asszociálj, így szavaiddal is melegíted idegenben árválkodó lelkét.
Kiverte a biztosítékot a tankönyveseknél az új szabályozás

A biztonságos tankönyvellátást féltik, és hiányolják az egyeztetést. A köztársasági elnöktől várnak segítséget

privatbankar.hu/kkv/tiltakoznak-a-tankonyvesek-az-uj-szabalyozas-ellen-264331

meg kell próbálniuk, de szerintem ők sem bíznak benne igazán.
@Penivaldes: Na ja csakhogy. :)

Ma divat Európában, hogy „mindenre nyitott vagyok”, csak erre nem. Ez az abszolút bezártság. (P. Barsi Balázs OFM)

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1450169_636268026434057_1803643970_n.jpg
@bella _ciao: két fajta könyv lesz..egy zöld meg egy narancssárga...cinizmus hátán cinizmus
egyébként nemrég volt Márfi érsek születésnapja, és párhuzamot vontak közte és Ferenc pápa között..
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"ajándékokkal, többek között „Nyilas Misi-Pakkokkal”

És cipőkenőcs is lesz benne? Mert azt Baloggal etetném meg.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nem a Hiltonnal van baj, hanem azzal, hogy ott fogják magukat mutogatni, hogy mennyire foglalkoznak a szegény gyerekekkkel.
@Penivaldes: Na ja. Te is ha épp megcsókolod a szerelmed, kívülről csak egy pár látszik, na de ami belül van az már sokkal több. :)
A városliget csak tünet és eszköz.
endresy.blogspot.com/2013/12/kozeroszak-teves.html

A baj sokkal mélyebb, alattomosabb és rohadtabb.
@Penivaldes: De te sokkal több vagy mint egy ízlelőszerv. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mindketten dec 17-én születtek..
Márfi erre nagyon büszke, meg a sertepertéi is.
asszem most volt 70, és külön hálaadó misét kapott, ahol többször megemlítették, hogy a pápa is dec 17-dikei..
@GeoCracker: mintha a posztban érezném a sipi jelenséget is. de lehet, hogy már össze-vissza asszociálok mindent.
@Penivaldes: Én meg ugyanazon a napon születtem, mint Nagy Imre, Dreher Antal, Tom Jones vagy Liam Neeson. :)
@dr. jenőke (jenőke): az is remek, de én a Divat rabszolgáit is ajánlom
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ok, de gondolom a születésnapodn ezt nem emelik ki a felköszöntök,,:)
@bella _ciao:
Lehet, hogy már én is. Nyilván rám is hat, amit olvasok. Szégyelném agam, ha úgy olvasnék, hogy nem hat. Mert azt jelentené, hogy nem olvasok, csak lapozok.
De nyilván csak az épül be akár tudat alatt is, ami előtt nincs ott a személyes gát. Mondhatni egy szabad-asszociációs rndszerben :-)
Össze-vissza asszociálva. :-)
Viszont ez egy remek ötlet.

A hajléktalanság egyre nagyobb problémát okoz világszerte, így nem csoda, hogy Stéphane Malka-t is gondolkodóba ejtette. A mérnök, aki civilben graffitis, olyan húzással rukkolt elő, ami egyszerre megoldja, és lélegző hirdetőtáblaként hívja fel a figyelmet az égető problémára.

urbanplayer.hu/utca/egy-mernok-graffitis-megoldotta-a-fedel-nelkuliek-lakhatasat-marseille-ben/#.UrVqhvTuJIE
@Penivaldes: szegény gyerekek úgysem tehetik be a lábukat többé oda
@bella _ciao:
Viszont hirtelen undorom lett abból, hogy az emberek állnak, mint a kigyó előtt, és a még a kigyó harapására is azt a táblát szrongatják, hogy "nem fog fájni".
Pusztán mert felülnek a lágerparancsnok hipnózisának.
@vitéž munkášőr: ki tudja azt...
engem a média felhajtás zavar benne.
@Penivaldes: azért valljuk be, van ennek azon kívül is némi diszkrét bája...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kolompár Dzsenifer is Június 7-én született, mi ez a rasszizmus, őt kihagyod!
@vitéž munkášőr: nem tudom, én is a Hiltonba hívnám őket,legyen egyszer az életbe szép ünnepük. csak én zárt körben, és nem mutogatnám magam, hogy hű de jó vagyok. persze én többek közt Oscar Wilde könyveiből váltam kultúremberré.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jó én meg akkor amikor Deák Ferenc, I. János Pál, Arthur Miller.)
@Penivaldes: olyat balog nem olvasott. csak Uz Bence író urat
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: reggel lementem kávét inni meg dohányozni, hát nem megintba rendőrök voltak itt, azt két vendéget vittek el, akik botrányoztak... tiszta karácsony:-)
@taga20: kidobott az ágy... meg a hálótársam nyomta az oldalam... ami egy tonhalkonzerv volt, csak azt nem tudom, hogy került oda:-)
@vitéž munkášőr: :) jó, hogy nem Vuk író urat..
vannak alapművek, alapszerzők.
Wilde, Vonnegut ide tartozik
A kém, aki bejött a hidegről szintén
Sherlock Holmes szintén
Arrowsmith is
@GeoCracker: ha már kígyó kép és asszociáció szabadon. nekem pont fordítva. maga a kígyó az emberek sora (békemenet pl.), akik viszik a tábált, hogy nem fog fájni, s megharapják azokat, akik nincsenek a sorban. ebben a képben még keresem a vezír helyét.
@Penivaldes: pedig de. a gyerekeknek Vuk író úrtól fog felolvasni
mákos beiglit sütünk, meg csirkét.
@Penivaldes: nem, még vizsgálom az eredetét...
@Penivaldes: ezt már nem volt kedvem hozzátenni... szörnyen ostoba az az ember, meg az egész "emberminisztériuma"

teljesen klappol a lelki (meg)vezetettjéhez...
@bella _ciao: Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Te kigyód tekergéséhez is felülről verik a ritmus-dobot.
Nem is okvetlen Orbán......
Most eredj és élj, mert a világ a tied!''
@Penivaldes:
Csúcspályaudvar Veszprémben

www.napigazdasag.hu/csucspalyaudvar-veszpremben/

végre. talán kikerül a belvárosból a buszpályaudvar.
@bella _ciao: a vasútállomásra akarják tenni??
baszki az kint van az isten háta megett
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hihetetlen pofátlanásg és arrogancia. gondolom, otthon is beáll a nappaliba.
@Penivaldes: néha át szoktam szállni vonatról buszra Veszprémben - tényleg bazi messze van a kettő egymástól. mondjuk nekem mindegy, mert imádok gyalogolni
@Penivaldes: megoldható. csak jól kell szervezni a helyijáratokat. ez utóbbi nem szokott veszprémben sikerülni. de majd gyulus érsek imádkozik érte.
@vitéž munkášőr: hát maximum az a szép része, mikor a lakótelep után látszik a vár panorámája.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azért a duma se rossz! Kérdéses hogy használta e a kék villogót? Miért? Akkor szabadon rohangálhat a járdán?!!
@bella _ciao: a kényelmet veszik ezzel el. ok ne a belvárosban, de azért ne is Jutaspusztán
@bella _ciao: nekem a lakótelephez is kedves emlékeim kötődnek ;-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: nyúl, belassultál, bár az asszony ennek biztos örül:))
@bella _ciao: na na, V szép. rendezettebb mint sok más megyszékheyl
A Tv2 eladásában az a jó, hogy Hajósnak nem kell berohanni a HírTv-be, csak a Tények stúdiójába. :)
@vitéž munkášőr: Az a nagy fényesség, amit lent látsz az mind Veszprém.ű
Papa, és az a sötét folt?
Az a Haszkovó lakótelep, de oda nem szabad egyedül menned!
:))
@Penivaldes: mondom, nekem a Haszkovó jó! - én sokszor voltam ott fehérvári huszár ;-)
@Penivaldes: csak kerültem. de genere fehérváry vagyok. szépek voltak tizeniksz éve a veszprémi kisjányok. még mindig vajh'? ;-)
@vitéž munkášőr:
No persze... ha azóta nem huszárkodsz, akkor neked nem mindegy? :))
@vitéž munkášőr:
Rád igény, Fehérváron??? Önbizalom az van! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha nagyon kapargatnék, ott is lenne. bár a legtöbb kiscsibe (kismalac) kirepült már onnét. a Haszkovón nem tudom per pill mi az ábra
@vitéž munkášőr: Güssingról mindig a wc jut eszembe, ami a fenekünket is lemosta:)
@Penivaldes:
"megértelek, mégsem Eplény"

Mi a baj Eplénnyel, ott még sípályák is vannak
süti beállítások módosítása