Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.10. 08:00 Fabius

Falra hányt borsó a parlamentben

Címkék: fidesz kövér lászló házszabály

"A transzparensekkel operáció egy kétségbeesett lépés az ellenzék részéről, hiszen ma a szavainkat falra hányt borsóként dobják vissza. " - mondta Vágó Gábor, miközben az új házszabályról kérdezgették, és egykori párttársai tényleg felhányták a borsót a falra:

molinó.jpg

Az eredmény továbbra is neszesemmi, de legalább Morcos Bajusz házmester nertársnak ismét volt alkalma 100 fok fölé hevíteni az agyvizét, és pöröghetett üresen, mint a nekivadult NFÜ számláló.  Legalábbis én nem tudok más okot ezen kívül, amiért ezúttal egy kormánypárti nezsibongjatokmár is kiszaladt a dühödten rezgő szőrszálak alatt. Egyszer szegényt tényleg ott helyben üti meg a guta, lehet ezt igyekszik majd előre hűttetni a felálló-leülő képviselők keltette légárammal. 

Pokorni Zoltán felhúzott szemöldöke is arra enged következtetni, hogy ő se így gondolta a dolgot mikor belépett A Pártba

pokorni.jpg

Neki sajog még a pillanat, mikor 95' táján egy ártatlan grafikonját nem engedték bemutatni a büdöskomcsik Szili Katalinnal az élen, csakhát, ugye, mára ők lettek a pofád lapos alapon működő büdöskomcsik, amihez a jópofa vágás szemmel láthatóan elég nehezen megy. 

Ez  most az a pillanat, amikor én, aki nem akarom Gyurcsányt többé döntéshelyzetben látni az országban mégis elkezdtem Ferinek szurkolni egy kicsit. Jusson be a parlamentbe és kapjon egy olyan semmire se jó kirakat tisztséget, mint a Kövéré. Hagyjuk azt most, hogy háde mi lesz a közjogi méltósággal, Gyurcsánnyal a szerepben is pont az lesz vele, ami most van. De rekeszizom szaggató mulatság lenne négy évig Orbán, Kövér és a többi samesz arcát nézni ahogy felállva tisztelegnek minden alkalommal, mikor Fletó a terembe lép. 

Ha tényleg annyira ostobák vagytok, hogy révészmáriusz - forma 1 alapon gondolkodtok erről is, akkor megérdemlitek. Meg mi is. A látványotokat. 

178 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr345683431

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.10. 12:52:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@épészmérnök: "...de hogy totál paranoia, az biztos." A próféta szóljon belőled.

Megértünk egy rendszerváltást?, ami után kiderült, hogy addig átvertek minket. Az azóta, amúgy személyi állományában folytonos sajtónk és politikumunk biztos, hogy ma az igazat és csak az igazat mondja?

Szóval hogy mi a biztos, abban én nem vagyok olyan biztos. :-) Ajánlott olvasmány a téma hazai nagymesterének, "tiboru"-nak az ide vágó írása.

konteo.blogrepublik.eu/2013/06/09/konteonak-indult/
@rdos: OK. Tehát eszerint az usákoknak olyan fontos, hogy magyar kommentelők ip-címét megszerezzék, hogy ezért pénzelik a kurucinfót, és a zsidó önvédelmi site-ot. Logikus.
@Evezős:

valahogy túl fogom élni, ha nem kell nézegetnem a képét.:)
@épészmérnök: Edward Snowden-ről biztosan hallottál. Ha nem, ajánlom a fősodratot.

hvg.hu/cimke/Snowden-%C3%BCgy

Vagy pötyögd be gúgilba a "big data" és a sokáig létében is tagadott 3 betűs ami ügynökséget (NóSZacsÉdzsönszi). Nem is tagadják, hogy ez a céljuk, ha nem régi gyakorlatuk. További találatokat kapsz az "echelon" kulcsszóra.
@rdos: Cica, tudom, mi az ECHELON. Mindazonáltal nem gondolom életszerűnek, hogy magyar internetezők annyira érdekelnék őket, hogy ezért egy ilyen körmönfont szisztémát találjanak ki.
látjátok...igaz nem krumplileves hanem borsó és ráadásúl le is van hányva...

esztírtam a másikon:
lusta disznók vagytok, vagy ebédszünet? és piáltok? esetleg új poszt lett??? megyek megkukkantom hátha újabb krumplileves van már a tányéron és azt zabáljátok 2 percig majd a pletyka folytatódik?

brühüyyy
@rodeo36: arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen parlamenti ellenzéki performance-at mutatják-e a tévéhíradók, és hány másodpercig?

Ugyanis ez az egyetlen értelme az ellenzék parlamenti jelenlétének, amellyel egyébként segítik a banditákat, hogy fenntartsák a demokrácia látszatát.
@épészmérnök: Jaj nekem! Télleg, csak a kedvemért! Nem lehetnék inkább kandurka? A kiccica (mozgalmár hölgyekre) cica, nagycica megszólítást hölgyekre szoktam alkalmazni, esetleg ha fokozni akarom, akkor vetem be a tündérkét.

Ott a pont. "...ilyen körmönfont szisztéma.." Ez a múltjában igencsak feltáratlan XX-XXI. századunk, főleg itt a pannon végeken meglehetősen körmönfont. Mintha egy társadalom mérnökség alakítaná a sorsunkat. Aki ki akar törni, annak valahogy a magyar?, átkosból örökölt szisztéma (képletesen szólva) kitöri a nyakát.

Minárovits-nak (AlbaComp tulaj) letöltendő is járt. Azt a video szemüveget (vagy valami hasonlót) akarta megcsinálni 1998-ban, ami mai napság gúgliglássz néven vezetnek be. Tőzsdére készültek, nagy reménnyel várta mindenki kisvárosunkban az eseményt.
@épészmérnök: Akkor szerinted az ilyen molinós akciók mindegyik párt részéről csak a színjáték részét képezik?? :)
@épészmérnök:
az ellenzéknek nincs semmiféle más lehetősége a 2/3-ban

ez bohóckodásnak látszik de szerintem a molino kurva jó mert legalább a kövéret ott helyben megüti a guta és a kisgömböc meg kipukkad

én bevinnék kecskét birkát és lovakat is a parlamentbe a sok állat között észre sem lehetne venni egyformán bégetnek és nyerítenek és egyforma értelmeseket is

brühüyyy
@Fabius:
most meg vagyunk fábiuszozva? nem lesz egy kicsit sok? naponta két post? és akkor mikor jut idő a pletykára amire főként használjuk a blogot?

ez olyan rogánozás szerű izé? soxó
brühüyyy

monggy valamit a kitoloncolt magyarról? kanada kibaszta...pedig milyen szép kackiásch magyar legény igaz a fitymáját fennen horgya nem úgy mint jézus aki elhagyta és most keresik mert mind a 30 szent fityma eltünt és a szent faszt sem találják

ilyen szentfaszokat magyarországon kilószám lehet találni...literre

brühüyyy
@rodeo36: Hát akkor eddig a dzsobbikos akciótól ütötte meg a guta, mivel az egész frakció 1 havi fizuját elvette, hálából, hogy a jobbikosok lehazaárulózták a fideszt. :)

alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2013/06/hazaarulas4_1.jpg
@rodeo36: Állítólag kimagyarázta magát és lesz nemsokára puszika a kanadai tesóktól is. :)

www.atv.hu/belfold/20131210-szegedi-csanad-tisztazta-magat-kanadaban
A házszabály módosításának bevezetése azt jelzi, hogy a Fidesz befejezte azt a törvénykezési folyamatot, amely mindenre erőszakosan kiterjesztett hatalmát garantálja.
Elégedetten dőlhet hátra, most már egy feladata van, hogy túlhatalmának gyakorlását a jövőben semmi ne zavarja meg.
A parlament szervezete megváltozik, 200 fős lesz, a létszámcsökkenés ugyan hivatkozás a módosításra, azonban valójában a régi rend szerint is működhetne a választások után.
A lényeges lépés az, hogy megváltoztatja az eljárási struktúrát, három hetente lesz plenáris ülés.
Ezzel Kövér szerint megszűnik a felesleges szócséplés, a munka bizottságokban folyik majd. Azokban a bizottságokban, amelyek felállítását majd engedi a Fidesz, és olyan összetételben, amelyek irányítására csakis a mamelukok közül kerülhet sor.
A parlament volt az egyetlen olyan lehetőség, hogy a közvetítésekből az állampolgároknak direktben volt lehetősége a valóságot is megismernie a hazugságözön helyett, mely a királyi médiából árad.
A nyilvánosság jelenleg az egyetlen lehetőség, amely a Fideszt visszatarthatná, ezért a Fidesz preventív okból házszabályt módosít, hogy teljes legyen az informálódás hiánya, és akadálytalan az állami akaratképzés.
tegyük már tisztába ezt a hatalmas jobbikos flash mobot! ők azért molinoztak, mert külföldiek (eu-s polgárok) is juthatnak törvényesen földhöz. mivel lejárt a moratórium! nem pedig azért mert a fidesz átjátssza a földet a haveroknak!!!!!!! még mielőtt valami jobbik védő megemliti, hogy az ellen miért nem tiltakozott a demokratikus ellenzék, közlöm, eu-s jogszabály amit belépéskor aláirtunk!
@Mariann19: "Ezzel Kövér szerint megszűnik a felesleges szócséplés, a munka bizottságokban folyik majd." a mi lászlónk szerinted tudja, hogy ahol korlátozza ezáltal a szólást (szócséplést) az a parlament, aminek jelentése meszotar.hu/keres-parlament
és mióta vagy te jobbik szóvivő, hogy tisztába rakod, valójában miért történt akkor az a molinózás?? ;) Megsúgom, hogy nem csak a külföldiek földszerzése miatt. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha valakit kitoloncolnak azzal nem szoktak beszélgetni hanem kiviszik a reptérre és felrakják a gépre úgy, hogy a személyes holmijait is csak a gépen belül adják neki át

magyarázkodásra nem igen van lehetőség

vagy valaki félre lett informálva???

brühüyyy
Chilében külön tévécsatornája van a képviselőháznak, és külön a szenátusnak. Mindkét csatornán folyamatosan közvetítenek, a plenáris és a bizottsági üléseket is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azaz ki van utasítva de...hoztam is valamit meg nem is

brühüyyy

12 órára kiutazott?
@épészmérnök:
ez a demokrácia egyik alaplépése

brühüyyy
Emlékszem, mekkora győzelem volt, amikor 89-ben felélesztették az Országgyűlési Naplót, és elkezdtek folyamatosan tudósítani. Aztán közvetítették a plenáris üléseket. Melyik kormány állította le ezeket, csak nem az első orbán-kormány?
@magándemokrata:
A felesleges szócséplés a Fidesz sajátja.
A parlamenti napirendi kérdésekre adott válaszok ráadásul ármányos módon nem tartalmaznak érdemi választ, reagálásuk az ellenzék múltbéli "vétkeit" sorolják fel, elkerülve a kínos kérdés
kibontását.
Nekem a házelnök bevonulására előírt felállás a legtaszítóbb, mert megalázónak tartom egyrészt, másrészt a mindenható, fenyegető hatalom sulykolását érzem ki a bevezetéséből.
Nem tudom, hány civilizált országban létezik ez a gesztus, még nem néztem utána.
Gondolom, ahol pl. királyság volt, és tradicionálisan, formailag még megmaradt az úzus.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "a magyar föld átjátszása idegeneknek! hazaárulás!" én ezt látom, ezért büntették meg őket olyan nagyon + mert elfoglalták a pulpitust! nem azért mert mészáros és mészáros, meg simicska, meg a haverok! pont! és ne sugdolózz, mert elég buzis, férfitől!
@Mariann19: "
A felesleges szócséplés a Fidesz sajátja." tudom nem Neked tulajdonitottam! egyetértek Veled!
@magándemokrata:
Te is, én is a Fideszre gondoltunk, egyértelmű.
Csak nehany gondolat:

Senkit nem fenyeget, hogy Gyurcsanyt, de akarki mast is, hazelnokot allithasson a jelenlegi ellenzek.

A facebookos cikkhez:
Ennel egyszerubb, de erdekesebb kovetkezteteseket is levonhatunk. En mar korabban is jeleztem, hogy figyelem a 3 part, es vezetoik oldalait. NOS:

A Facebookon zajlo "like-haboru" tokeletesen mutatja, hogy melyik part, illetve vezetoik hogyan viszonyulnak a politikahoz (mindharmuknal egy kis emelkedest irhatunk az unnepek, az "ultimatum" koruli ugyek miatti emelkedes javara).

Az MSZP hozzaallasa a legegyszerubb. Nem erdekli oket, es ezert nem is tesznek semmi erdemit a helyzet valtoztatasaert. MA huzamosan kapott 100-200 kozotti like-to egy 7 napos periodus alatt. A jelenlegi emekedesrol pedig nehany het mulva derul ki, hogy mekkora felbuzdulas is van mogotte. Egy 1.2 millios szavazotaboru parttol ez nagyon halovany teljesitmeny.

A DK, es Gyurcsany mashogy kozeliti a temat. Folyamatosan es EGYENLETESEN, magas szamban kap like-okat(700-800db/7nap). 2 fellendulese volt, az identitas kampany inditasa utan 3500/7nap kore ugrott fel, majd ugy 2 honapja valami 1500 kore. De amugy egy egyenletes novekedes. Vagyis lathato, hogy Gyurcsany folyamatos posztokkal odafigyel a hallgatosagara, de nem is varialnak sokat.

Az Egyutt, es Bajnai mar egy erdekes tema. Bajnai november elejen epp egy magas huplirol jott le, es 75 like/7nap teljesitmenyig ment le. Aztan fokozatosan beallt egy 300 db/7nap-os egyenletes novekedesre(korabban voltak 250 koruli alapjai is). Aztan, az utobbi nehany honapban mar vagy negyedszer, tortent valami, es egy het alatt felugott 3400like/7nap-ra. Es innen mar kezd is csokkenni. Vagyis Bajnainak van egy egesz turheto, talan meg egyenletesnek is mondhato 150-300 koruli novekedesi tempoja. Am erre, valamilyen modszerrel, idorol-idore raepitenek egy-egy 3-4 hetenkenti megugrast. Hogy mit csinalhatnak nem tudom, de az egyertelmu, hogy ezek a hullamhegyek tobbnyire nem kothetoek valamilyen esemenyhez Bajnaival kapcsolatban.

Tristen2005 viccehez pedig: nem mindegy, hogy ez magyar, vagy angol nyelvteruletrol erkezo vicc. Mas ertelmezese volna. Raadasul mindketto poenos. ;)
@Fabius:

mivan, stresszelsz, vazze
@magándemokrata: Hát ha a te kommented nem buzis, akkor micsoda??? :) Amúgy üdv a klubban, ahol szerinted sem külföldi mondjuk egy német vagy francia. Nem is tudtam, hogy egyre több dologban egyetértesz a fidesszel. Másrészt mutass már nekem másik formációt akik ilyen nyíltan megmutatta a fidesznek, hogy hazaáruló, a földtörvény miatt is.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Szia!
Mind a két kifejezés ül, egymás mellett jól megférnek, mint mi ketten.
Szokás - jogtalanság
Vagy kötözködtél?
@Mariann19:

"Nekem a házelnök bevonulására előírt felállás a legtaszítóbb, mert megalázónak tartom egyrészt, másrészt a mindenható, fenyegető hatalom sulykolását érzem ki a bevezetéséből. "

nem várható más. ha a kormánytagok felállnak a kormányülés kezdetén, amikor belép a nagy ő, akkor elvárható, hogy a gyülevész is felpattanjon, ha belép a házfelnök.
a következő "várható" az, hogy orbán kalapjait is kiteszik ide-oda, s a népeknek meg kell süvegelniük a karón a kalapot, a hölgyek pukedlizhetnek is de pukizni nem ér. aztán jöhet a gyevibíró szindróma, majd a rákosi pajtás versus orbánpajtás... folytassam? de! akkor nem bécsi gyors lesz. csak szólok.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: @Mariann19:

hsz-eiteket olvasván, még annyit tűzök az előbbihez, ha így folytatjátok, nem lesz az Bécsi Gyors ütközőn kéjes meeting, sőt ütköző se, nemhogy M&M! :D
Egyre kevésbé értem ezt a "NAV botrány " fedőnevű faszakodást a zellenzék részéről. Ki akadályozza őket abban, hogy meghallgassák Horváthot?

Ha télleg van mondanivalója, mi akadályozhatja hogy megtudják tőle, ha meg nincs, akkor mi a faszért verik a tamtamot?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elmész te tudod hova! zárójel? én lehetek buzis, én libsi vagyok! te meg kemény farkú jobbikos! én nem a fidesszel, hanem az uniós törvénnyel értek egyet! az, hogy te nem tudsz olvasni, az a te hibád!
@Erő e-meló:
Hogy Horváthnak van-e mondanivalója azt nem tudom, ha van akkor ügyesen titkolta eddig.

De hogy az ellenzéknek olyan a feje mint a
kiürített húgyhólyag, az nap mint nap látszik a pótcselekvéseikből
@jaegtoer:
"felpattanjon, ha belép a házfelnök"

Ha jól tudom az üléselnököt kell így tisztelni ha felmegy a pulpitusra. Üléselnök pedig lehet akár szoccer vagy jobbikos is
@jaegtoer:
Miután pontos helyzetképet festettél a jövőbeni "felállás" rituáléjáról, szárnyaló fantáziáddal kérlek, tervezd meg a koronázási szertartást is, mert az következik.
A koronázási miséről se felejtkezzél meg, a zene legyen bombasztikus, ne valami egyszerű klasszikus, mert az olyan snassz.

Ami a bécsi gyors ütközőjén elmaradó kéjes meetinget illeti, annak oka a bekövetkező nemi identitás semlegessége lesz.
Ott fogunk vacogni, ti neonszínekben pompázó, csíkos hósapkában bojttal a tetején, a Nagy Honvédő Háborúból visszamaradt pufajkában, én dédnagymamám berliner kendőjébe bugyolálva, rezes orral.
Az élettől is elmegy a kedveteket, nemhogy tőlem.
Azért egy kalapot gyűrjetek a zsebetekbe a kolduláshoz, addig is gyakoroljátok a reszketeg kezek mozgását.
@Mariann19:

"gyakoroljátok a reszketeg kezek mozgását."

Rezeg az már régóta, gyakorlásra semmi szűkség!:)
@tristen2005:
Miért? Aggastyánok?
Ajjaj!
Romokban vagyok.
@Mariann19:

Aggastyán az nem szép kifejezés, leharcolt!:)
@deruyter: És Fab téved: nem azt mondta, hogy ne zsibongjatok már! hanem azt, hogy ne óbégassanak! Szerintem már a fideszeseknek is tele van vele.
@tristen2005:
Félek, hogy kikapsz tőlük.
Az a szerencse, hogy már a másikon vannak.
@épészmérnök: Valamelyik rádiós frekvencián is lehetett hallgatni, a kertben kapálás közben hallgathattam.
@Mariann19:

Olyanok mint a nagypapa amikor az unokát tanítja hogy, mi az átlag.
Tudod kis unokám te vagy 2 éves én 80, az összesen 82, ennek az átlaga 42 a legszebb férfikor, ennek ellenére te sem, én sem tudok a nőkkel mit kezdeni!:))
Azt ugye jól tudom, hogy Horváth úr azt mondotta volt, hogy 2007-től kezdve már tutira tartott ez az áldatlan állapot.

Azaz Bajnai miniszterelnökségének a kezdetétől a végéig bizonyosan.

Szóval azt magyarázza már el nekem valaki, hogy az PM mér nem kérdezi meg az Együtt-öt, hogy merre a hány méter ?

- Hogy mi történt Bajnaikám ?
- Legalább te mond már el, miről beszél ez a Horváth, ha már a Fidesz nem !
- Miért hagytad Bajnaikám a Ferivel hogy adót csaljanak ?

Szóval miért nem kérdezi mege ezeket a dolgokat a PM a szövetségesként kijelölt miniszterelnökétől plakát feszegetés helyett, avagy legalább mellett ?
@tristen2005: @Mariann19:

"__"gyakoroljátok a reszketeg kezek mozgását."

Rezeg az már régóta, gyakorlásra semmi szűkség!:)___"

mi az ifjúsihederember, tán csak nem megszólalt belőled a frissen szerzett tapasztalat?:D

a mi reszketeg kezünkért odavannak, mert az csak a csodálattól remeg, amúgy biztos kézzel törünk fel bármely diót, a tiedért meg még csak lesznek, ha lesznek kik, s kitanultál minden fogást, és már nemcsak a fogad fáj rá folyton folyvást.
@sorstalan gáz:

"Ha jól tudom az üléselnököt kell így tisztelni ha felmegy a pulpitusra. Üléselnök pedig lehet akár szoccer vagy jobbikos is"

respect, köszönöm, de nekem mindegy, mert mindegyiket leszarom, akár egyenként, akár együttesen.
@jaegtoer:

ez egy jelenet, melyben szervem eledelt, nem negyedel:)
@Mariann19:
"Nekem a házelnök bevonulására előírt felállás a legtaszítóbb, mert megalázónak tartom egyrészt, másrészt a mindenható, fenyegető hatalom sulykolását érzem ki a bevezetéséből"

Mélységesen egyetértünk. Nekem utoljára a "felsőbb hatalom" előtt akkor kellett felállnom, mikor alsó tagozatos általános iskolás voltam. És az bizony nem tegnap volt.Tényleg a Rákosi-időkbe megyünk vissza.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a KDNP miért nem kérdezi meg Orbánt, hogy merre hány méter?

- Hogy mi történt Orbánkám?
- Legalább te mond (akarom mondani: mondd...) már el, miről beszél ez a Horváth, ha már a Fidesz nem !
- Miért hagytad Orbánkám hogy adót csaljanak?

Szóval miért nem kérdezi mege (meg...) ezeket a dolgokat a KDNP a szövetségesként a miniszterelnöktől a nagy műkereszténykedés és faszkodás helyett avagy legalább mellett?

Valóban, izgalmas kérdések ezek...
@Csaknézek...:
"Valóban, izgalmas kérdések ezek... "

És leginkább szónokiak...:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te annyira egybites vagy, hogy azt is a Bajnaira fognád, ha a felcsúti gumicsizmás belesz@rna a szádba. Mondjuk akkor legalább lenne valami a koponyádban...
@tristen2005:
Mosolygok. Ma igen jó, humoros formában vagy.
Csak a fiúk el ne olvassák!
Ha Gyurcsány lenne is a házelnök, a DK képviselői nem állnának fel. :)

"A Demokratikus Koalíció kijelenti, hogy képviselői a következő országgyűlésben sem fognak fölállni sem Kövér László, sem más házelnök kedvéért. És amennyiben az 1938-as állapotnak megfelelően helyreállított Kossuth téren egy póznára kitűzik Orbán Viktor kalapját, annak sem fognak köszönni."

www.facebook.com/dk365/posts/554473774643041
@Mariann19:

Már olvasták! @jaegtoer: beárult Nyúlnak, rám küldte a rémet!:)
@jaegtoer:
A szófolyamból most nem tudtam kihámozni a lényeget, de valami azt súgja, hogy rám nézve nem kedvező.
Tudom, te még siheder vagy, akkor miért kell növelni sugárzó tehetségedet?
@tristen2005:
Tényleg?
Akkor fedezékbe!!!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Tudod mi lesz a következő házszabály módosítás újabb passzusa?
"Üljetek le, kezeket hátra!"
Mármint a felállás után.
@Mariann19:

Meg talált, bár rejtezem!:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Ha jól tudom..."

Nem jól tudod, mert retardált vagy. Sőt, azt sem tudod, hogy valójában miért kamuznak narancsos banditák, hiszen kétharmaddal már a botrány másnapján a vizsgáló bizottság felállt volna. A békamenet meg azonnal megvédte volna Horváth urat a gaz adócsalókkal szemben.
Csak hát parancs nélkül Bájer elvtárs nem lép, a bárányok hallgatnak...
Na mindegy, térjünk vissza a tudásodra. Azt tudod, hogy mit gondolok rólad? Nem, hát nem vagy te annyira okos...
Csak mindig ott motoszkál bennem a gondolat, hogy nálatok ugyanazon a családon belül szaporodtok. Lehetséges?
Jövőre milliárdok jutnak majd holokauszt megemlékezésekre
2013, december 10 - 13:16

Belföld
Friss hírek

Összesen 1,8 milliárd forint támogatást szavazott meg 377 pályázatnak a Civil Alap Magyar Holokauszt Emlékév - 2014 elnevezésű támogatási program keretén belül az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottsága keddi ülésén Budapesten.

A testület javasolja a végső döntést meghozó Miniszterelnökségnek, hogy az eredetileg másfél milliárdra szabott összeget további 300 millióval egészítsék ki. L. Simon Lászlónak, a plénum elnökének javaslatára 56 pályázónak szeretnének juttatni a további 300 millió forintból, így a jelentkezők 40 százalékát tudják támogatni.

A program célkitűzése, hogy a civil társadalom aktívan váljon a megemlékezések részesévé, és az utókor ebből a nemzeti tragédiából levonhassa a fontos tanulságokat - fogalmazott a testület elnöke.

MTI - alfahir.hu

...hmmmmmm ÉS A MAI MUNKANÉLKÜLIEK SEGÉLYEZÉSÉRE MENNYI JUT ??? 3 HÓNAPI SEGÉLYEZÉS ???!

BAZDMEGORBÁN !!!!!!
@kvadrillio: REMÉLEM RÓLAD IS MEGEMLÉKEZNEK 201-.BEN OLSTEIN-ORBÁNVIKTORKA !!!!!
..A AMÚÚÚGY MIJAFASZT CSINÁL EZ A TÁRSADALOMTÓL TELJESEN ELVADÚÚÚÚLT MINELNÖK ORBÁN ????? KIJAFASZ ADOTT ILYEN PÉNZADAKOZÁSOKRA FELHATALMAZÁST NEKI ?????

MERA TÁRSADALMAT NEM KÉRDEZTE MEG ERRŐL !!!!!
@Mariann19:
"Üljetek le, kezeket hátra!"
Mármint a felállás után. "

Efelé haladunk.
@Mariann19: @tristen2005:

gyertek elő. amelyik nyúl ugat, az nem harap. simán öl, de az mellékszál.
@kvadrillio: ORRBA-SZÁJBA NYOMJA A ZSIDÓKAT, A ZSIDÓALAPÍTVÁNYOKAT SZÁZMILLIÓKKAL-MILLIÁRDOKKAL.......A MUNKANÉLKÜLIEK MEG ÉHENHALNAK AZ ORSZÁGBAN !!!!!

A FÉL ORSZÁGOT MEG HALÁLRA ÍTÉLTE !!!

EZ AZ EMBER TELJESEN MEGRÉSZEGÜLT A HATALOM-MÁNIÁJÁBAN AZ ÖLÉBE BEÖMLŐ PÉNZEK SZAGÁTÓL !!!!!!!
@kvadrillio: TÉLLEG AZ JUT ESZEMBE, HOGY EZAZ ORBÁN A ZSIDÓK MAGYARORSZÁGI HELYTARTÓJA !!!

MÁR CSAK AZT HIÁNYOLOM, HOGY TEGYE FÖL A KIPÁT IS fejére !
@kvadrillio:

Ne aggódj, te is kapsz egy szép emlékművet.
A Kipa Gyűjtök Szövetsége Valagrendet!
@Csaknézek...:

Mely kellemes, meleget feledtet, ernyedt nyelvemen!:))
@jaegtoer:
Nem jövök ki jól ebből a buliból, ki kell óvakodnom a fedezékemből.
Gyilkos Nyúl nincs már, Vérmókuska csak nem csinál tetemet belőlem.
Előre!
@tristen2005:

Jég fel fog olvadni örömibe, hogy így jellemezték. :o)

Mostantól asszem csak melegfeledtető-nek fogom híjni (csak nehogy Putyin szinonímának vegye...) :o)
@Csaknézek...: "- Legalább te mond (akarom mondani: mondd...) " Látom Te is konstans fosásban vagy Macitól:-)
@Mariann19:

Neked rettegned, nem kellene, e egy egy elme versenye, nem lehet fedezett ellened!:))
@Mariann19: Elkéstél aranyom a figyelmeztetéssel. Nemcsak olvastuk de már tudjukkik:-)
@Mariann19: Bár vétked tetemes, szellemed kellemes, kegyelemért ne esedezz:-) Nincs miért. Egy laza torokharapás belefér:-) És utána rapid elsősegély:-)
@tristen2005:
"Egy-egy elme versenye."
Sziporkázóak vagyunk.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Hatalmas megnyugvás ez nekem, a gyilkos torokharapás utáni elsősegélyt csak óvatosan, félek a szuritól.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Kelmed vesztett, e versenyt ellenes jelet jelentetett meg!:))
@Mariann19: áááá az csak egy ujjraélesztés, ahogyan kell... a szoporok mink vagyunk jéggel, nektek csak a kicsinyítőképzés marad:-) Na jó elég volt az idétlenkedésből:-)
@tristen2005: Már náshol mondtam, itt elkél:-)

"Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó 2013.12.10. 22:24:16
@tristen2005: Hogy ne unjalak, így kénytelen vagyok időnként elmenni pisilni, (tudod azok a csorgatós prosztaták) kicsit falni, olvasgatni, tévézgetni... néha azért szakítok időt Rád is:-) Mondjuk mint napi humanitárius cselekedet:-"
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Elég volt az idétlenkedésből."
Szegény Kun István a másikon is pont a lazítás fázisában toppant be, nemhogy akkor jönne, amikor a kisdoktorinkat olvashatná.
@Mariann19: Itt Kun Csorgott akkortájt is csak nem volt eléggé botorsága:-)
@Csaknézek...: @Mariann19: @tristen2005:

hehe... jégrém... nem rossz.

jó éjt. nem lesz se fagy, se halál. csak alvás.

jók vagytok.

:)
NA én is ella vagy illa berekerdőbe, fülleltakargózni. Jócakall...
@jaegtoer:

Mert e jeges rettenet, eltelt rengeteg felejtett tettedet jegelte rendesen!: Na jó a @ televen e sok evöl!:)
@Orbán Diktor:

Az a helyzet hogy én jól tudom..

Horváth szerint 2007-ben kezdődtek a gondok, már ami az ÁFA csalásokat illeti. Társa szerint már 2004-ben.

hvg.hu/gazdasag/20131128_A_NAV_feljelentette_Horvath_Andrast
A NAV volt munkatársa azt állítja, a problémák 2007-ben kezdődtek, Varga Árpád szerint viszont 2004-ben, az uniós csatlakozás, vagyis a határok megnyitása után.

Szóval szeretett Bajnaitok miniszterelnöksége alatt végig folyt az ÁFA mutyi, amiről Horváth beszél.
AHogyan az MSZP és Gyurcsány is nyakig kakis.

Csak meg kéne kérdezni az idióta PM-nek a Bajnaitól..
-HOgy volt ez Bajnaikám ? Mesélj már nekünk !

De nem.
Ezek ugyanolyan szarrágók mint ti.
Molinókat ragaszgatnak, miközben jelöltjük éppenhogy el nem sűllyed a kakiban, ahogyan a szövetségesük is.
süti beállítások módosítása