Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: divany.hu/eletem/nyugdij-kor/ Amikor az emberek nem mások, csak adatok irodista ripacsok kezében.... (2024.04.24. 09:58) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.05. 14:00 Fabius

Rogán lett a kormány Győzikéje, vagy mi menjünk a picsába?

Címkék: fidesz rogán antal kúria rezesová

Egyszervolt országban Rogán Tonyó rámutatott a házi őrizetbe engedett Rezesovára, aki hogy, hogynem az éjszakáját már ismét a sitten töltötte.

Mit tesz Isten, a Kúria elnökének is feltűnt, hogy egy jogállamban nem azért kell/kellene bárkinek sittre vonulnia mert a kormánypárt egyik húzóarca ujjával rámutat, és nyomban aszonta: "fel kell lépni minden olyan nyilatkozattal szemben, amely alkalmas arra, hogy az eljárások befolyásolásának látszatát keltse." Nem az első eset ez, mikor Darák Péternek gyakorlatilag egy végtelenített szalagról ismételgetnie kell hasonlót:

Azért az csak sokat elárul a magyar jogrendről és jogbiztonságról, hogy a Kúria elnökének immár rendszeresen ilyen témájú bizonygatni valója akad. Föl kell lépni, aszongya, mi meg csak nézzük, hogy ez már az? Ez már az a bizonyos föllépés, vagy arra még várjunk egy kicsit, és ha igen, akkor még mennyit? Mert világos, hogy a Magyar Bírói Egyesület összeráncolt homlokkal ingatta a fejét, de például Handó Tünde megszólalásából nem derül ki hajszálpontosan, hogy a bírókat ért nemtelen támadáson azt érti, hogy a közvélemény fölhördült Rogánon és az eljáráson, vagy magának Tonyónak és a fiúknak üzente, hogy az ítéleteket látva nem kéne azonnal Győzikévé válniuk: 

Nem lenne utolsó eldönteni, hogy most akkor melyik, mert utóbbi esetben hátha egy negyed "fellépés" - nek értékelhető valami kijönne belőle, ami - esetleg - javíthatna azon a megkopott renomén. 

506 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr525677012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól:

Rakodómunkás, propagandamunkás, nem nagy különbség. Illetve, nem sértegetném a rakodókat.
@Husz_János_Puszita: na igen, de az is politizálás volt amit az említett úr csinált, hiszen véleményt formált a kor politikai viszonyairól, és közéletéről
@Secnir:

Egyszerűek hoznak egyszerű döntéseket egyszerű magyarembereknek.

Amúgy szerintem felesleges a strapa, nem sok nyugdíjast ismerek, aki érti a gázszámlát az utcában. Gizi néni meg van győződve, a narancssárga kockában az összeget vissza fogja kapni év végén. Nem lehet lebeszélni róla.:)
@Spániel:

Nagyon halkan megjegyezném, hogy Csepeli nem volt mindig ilyen bátor:))
Ellenben elismerem, hogy egyre karakánabb.
Csak az a rohadt memória:)
@avanivi:

Amennyiben nekem is szól, akkor köszönöm, és kívánom neked is hozza még nagyon sokszor.:)

Ünneprontásként mellesleg, vajon volt területfoglalási engedélyük?
@Penivaldes:

Senki nem az építő kritikát nehezményezi, hanem az undorító kormánypropagandát, vagy szélsőséges eszméket a templomokban. Nem a politizálással van baj.
@Secnir:

"Hiszek a rezsicsökkentés politikájában."

EZ a lényeg!
Hiszek!
A tényekkel meg nem kell foglalkozni!

Egyébként valamennyi idézeted erős.
Félelmetes az egész.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Kapaszkodj! Sajnos sok ember él azon a színvonalon, akikel ezt a kérdőívet nem haszotalan kitöltetni. Én láttam. Elég is volt belőle. Az oktatás jövője meg kifejezetten elkeserít.
@Csaknézek...:

Az. Félelmetes, hogy ők hozzák a sorsunkat meghatározó döntéseket.
akibaszottqurvanarancsosjóéletbeeemáááááár...........

110 millióért pakoltak homokzsákot a TEK-esek nyáron

110 millió forintjába került az adófizetőknek a TEK részvétele a nyári árvízi védekezésben. A szervezet azt állítja, munkatársai rendes napi munkaidejükön felül több mint 20 000 órát töltöttek a gátakon. Ennek a százmilliónyi tevékenykedésének azonban alig van nyoma - írja az Átlátszó.

hvg.hu/itthon/20131206_110_millioert_pakoltak_homokzsakot_a_TEK
@Secnir:
ennek a dagadt cigánynak mi az eredeti foglalkozása? vályogvető? vándorköszörűs, vagy éppen a lábasok és fazekak gyógyítója aki foltozza lyukakat?

tud ez számolni 3-nál tovább?

el tudja olvasni a saját gázszámláját és meg is érti vagy csak a Gizi néni szintjén?

brühüyyy

és akkor a kövérlaca akit felállva kell....lepisálni
@látjátok feleim szümtükkel: Tudom... de azért valamiféle kicsi szűrés csak kéne a teszthez. Mert azér nem minden kényszermunkás analfabéla tán.
@rodeo36: szerinted, kell ehhez bármit is hozzá tenni?

Németh Szilárd István 1964-ben született szegény csepeli munkáscsaládba. Otthoni örökség katolikussága és későbbi harcos antikommunizmusa. Húgával és (később rokkantnyugdíjas) szüleivel élete első tíz évét egy 9 négyzetméteres albérletben töltötte. A Jedlik Ányos Gimnáziumban érettségizett, majd 1982–1996 között egy csepeli iskolában dolgozott, először képesítés nélküli napközis nevelőként, majd tanítóként, tanárként, igazgatóhelyettesként. A munka mellett a Budapesti Tanítóképző Főiskolára járt, 1987-ben vagy 1990-ben a könyvtár-tanítói szakon szerzett oklevelet. 1987-88-ban a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár csepeli fiókjának könyvtárosa.

1996-ban a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatási vezetői szakán szerzett oklevelet. 1997-ben az ELTE környezetpedagógus szaktovábbképzésén vett részt.

1997-ben a Csikó sétányi, későbbi nevén Görgey Artúr Általános Iskola igazgatója (az iskola később bezárt[1]). 1998-2000-ben a Vasutasok Szakszervezete humán erőforrás és szervezési osztályának vezetője a MÁV Rt. Vezérigazgatóság, személyügyi főosztályán. 2000-től a Környezetgazdálkodási Intézet (KGI) európai integrációs igazgatója annak megszűnéséig, majd 2004-2010 között a KGI jogutód VITUKI Nonprofit Kft. szakági igazgatója, oktatási részlegvezetője.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pont ezt akartam megemlíteni.
Azért azt mindannyian tudjuk jól, hogy a 4 éltűeken menetelés (vörös sipkában), az kettőt számít (már óránként).
@Csaknézek...: Hozzátéve, hogy éppen e cikk alatt lehetett olvasni, hogy az energiaügyekért felelős államtitkár (gyanítom nem sokáig lesz e poszton), arról beszélt a szakma előtt egy konferencián, hogy piaci alapú energiaárakra lesz szükség.
már vártam, nem kellett sokáig:

Az NFM kijavítja saját államtitkárát
Kovács Pál azt mondta, piaci energiaárakra van szükség, a tárca szerint rezsicsökkentésre gondolt.<<<<<

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F06%2Fkovacs%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Muhaha, vagy bruhaha?

Avagy ahogyan a pesti ifjoncok mondják: Beszabehu...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
akkor közeljártam a valósághoz: a kurvaszocializmus adta alája lovat utána csak a bokrétát tűzte ki...ezekhez a beosztásokhoz nem kell tudni sem írni sem olvasni sőt nagy előny ezek hiánya...szóval főpedellus volt ifikorában ott hízott el?

csodálatos és még nemzetközi is...hány idegen nyelvet beszél a magyaron kívűl amelyről halvány fingja sincsen

brühüyyy

akkor le van leplezve

és még a kövérlaca kell a bajuszával és máris meg van oldva...

a Nicolas maduro-nak egyébként sokkal szebb bajusza van mint a kövérlacának csak meg ne tuggya
By the way: "Nem is azt mondta, amit mondani akart"

Ez a legjobb, ami e hét történése. Valaki nem azt mondta amit mondani akart. Illetve nem azt mondta, amit Valaki közvetíteni akart a pór nép felé, vagy amit Valaki hallani akar minden sajtóorgánumból, mint saját visszhangját.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: na, elolvastam az "interjút" meg az életútját is... ahol ember, f@szomat ember, inkább valami humanoid külsővel rendelkező primitív létforma!... na, szal ahol egy ilyen valami befuthatja ezt a karriert (gyerekek közelébe engedték!!), onnan el kell jönni, mert ott mán a bubó-féle lámpavas sem segíthet... és a másik oldalon is ilyenek vannak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most nézd a híreket: a legnagyobb világhatalom be van fagyva több hetes áramkimaradások várhatóak a jégeső és viharos szél miatt...Iraq-ot lerohanták seperc alatt Afganisztánt megszállták és ott termesztik a heroint amit Mexico-n át importálnak de amikor jégeső van vagy valakinek automata nukleáris ágyuja van a zsebében akkor beszarnak és magukra zárják a rötyit...remegve

brühüyyy

nem vagyok gonosz...ez van meg egy jégeső két Madiba hogy teljen az idő mert a többi nem érdekes
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha ezt a 20k-t visszaosztjuk a címben szereplő 250-el, az nem egy hihető szám. De most miért keresünk tényeket a tündérmese országában?! Itt nem tudni, hinni kell. :S
@Penivaldes:
Ha a pap esti borozgatás közben a baráti társaságban elmondja, azzal nincsen bajom. Itt játszik az, hogy ő is állampolgár.
Ha erre próbál presszionálni mindenkit az egyházközségben, teszem azt, mint lelki atya - az már baj.
Ha meg kiáll a szószékre és onnan kürtöli világgá, az meg már bűn.
szvsz
@Secnir: Akkor miért kell Fidesz-narancssárgával feltüntetni a számlán a csökkentést?
-Nem kell narancssárgával, ez egy tévedés. Mindössze ezzel a színnel jelölték a mintalapot a Magyar Közlönyben."

Ez tényleg azt hiszi, mindenki olyan hülye, mint ő?!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Egyetlen kérdésem van:
Miért hagyja?????
...és baj, ha nem érzi, hogy aljasok és kihasználják, ennyi megérzésnek lennie kell egy ennyi idős emberben. Ráadásul, az ő felelőssége dupla, hiszen rajta keresztül azt is lejáratják, amit csinál.
:-(
Szomorú ez, nagyon.
@Secnir: Ideje volna a rizsacsökkentésnek...
@Fabius: már megint áfacsalás? Nem unalmas egy kicsit?
@épészmérnök: választások előtt fél évvel?! No chance! Most lendül majd bele mindenki. Mondanak majd olyanokat, hogy csak tudjuk kapkodni a fejünket.
@jaegtoer: Nem a népzene a lényeg, egyébként Bartók a dzsesszt is beemelte a zenéjébe.

A lényeg: "a mi szarvunk ajtón be nem térhet, csak betér völgyekbe. A mi karcsú testünk gunyában nem járhat, csak járhat lombok közt. Karcsu lábunk nem lép tűzhely hamujába, csak puha avarba. A mi szájunk többé nem iszik pohárból, csak tiszta forrásból."

Vagyis: vége az otthonosságnak, nincs visszaút. Cserébe van szabadság.
@Evezős: Böjte nem Tarzan, aki most jött ki a dzsungelből. Nagyon jól tudja, mikor mit vállal el és kinek.
Lehet, hogy kiábrándító ezt látni, de legalább magunkat ne csapjuk be.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Én még nem unom. Rossz hír, hogy nem is fogom megunni amíg csak a sunnyogás, a mindenkituggyázás meg a milyenszínűpapírtírjakalá megy.
@Husz_János_Puszita: "Embertársainkért, emberségért szót emelni nem politika, hanem erkölcsi kötelesség. Keresztényként alap."

Nem keresztényként is alap.
@Husz_János_Puszita: "Senki nem az építő kritikát nehezményezi, hanem az undorító kormánypropagandát, vagy szélsőséges eszméket a templomokban. Nem a politizálással van baj. "

De, a politizálással van a baj! Az embermentés nem politika, hanem erkölcsi kötelesség.
@Fabius: ugye tudod, hogy ebből se lesz semmi? Nem fog történni semmi. Mármint, hogy ne legyenek ilyen csalások.
A politika rászállt, kifacsar a témából 1-2 százalékpontot a felméréseken, és ennyi.
Ha a csókát nem fogják hamis vádért viszontperelni azok akiket nevesített minap, akkor lehet még kampányarc az lmp-nél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gyönyörű:-)

"A munka mellett a Budapesti Tanítóképző Főiskolára járt, 1987-ben vagy 1990-ben a könyvtár-tanítói szakon szerzett oklevelet. "
@látjátok feleim szümtükkel: "Kapaszkodj! Sajnos sok ember él azon a színvonalon, akikel ezt a kérdőívet nem haszotalan kitöltetni."

Ez a teszt, így, nem más mint alázás.

Ha szakmázni akarunk, akkor azért szar ügy, mert nem az ároktakarításhoz szükséges készségeket vizsgálja.

Az iskolai végzettség igazolásának elégnek kellene lennie a közmunkás elirányításához.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:basszus kulcs... Ez a hasbeszélő pedagógus??...
@épészmérnök: megmondjam mi zavar ebben a fényképben? hogy csak egy szeletkéjét látjuk, az egészet nem.
Ettől még állat aki ilyet kitöltet, ne érts félre. Csak nem hihető.
De biztos hogy létezik ilyen? Biztos, hogy nem össznépi hülyítés folyik? Honnan van ez a két feladat? Hol a többi része? Nincs semmink, csak egy kép két béndzsa feladatról. Ezt bárki összeüti két feles után 10 perc alatt wordben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Főleg úgy, hogy még birságolta is miatta, na meg ez a faszkalap még a Times Románvot is átvakatratta Arialra... a klf. rezsiszámlák különböző neonszíneiről nem is beszélve. Egy ilyen féreg meg se álljon a Közt. Elnöki címig...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Örüljünk inkább hogy már nem tanít. Az lenne az igazi tragédia.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: megmutattam a képet itt a recepción... még mindig nem tértek magukhoz:-(
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ugye tudod, hogy vigyázni kell, mit kíván az ember? Mert képes és valóra válik nagy hirtelen. :P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ezt bárki összeüti két feles után 10 perc alatt wordben."

Kétségtelen. De mi célból?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Örüljünk inkább hogy már nem tanít. Az lenne az igazi tragédia. "

Azért van igazság a Földön. Megszüntették az iskoláját.
@Evezős: És lássuk be, (én láttam vele készült riportfilmet és interjút, erősen hangsúlyozva nem leszólóan, csak tényként rögzítve, nem egy túl okos ember. És ez még szofisztikáltan körülírt jelző volt. Mindemellett, minden tiszteletem az övé. Ettől még lehet igazán jó ember. A kettő nem zárja ki egymást.
Az ellentettje, ékos és gonosz, sokkal rosszabb.
@látjátok feleim szümtükkel: Azt szeretném, hogy sok ilyen engedély nélküli területfoglalást lássunk :)
Mindenkinek szólt ,aki jó volt :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Basszus ez jó csepeli munkáscsaládban született.... ez megalapozta antikommunizmusát
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem adok Neked igazat! Igazi balgalélek. Mint mondtam, ezt használják ki és öt eszköznek az aljasok. Nem vagyok vallásos, sem elfogult. Csak szerintemi tényt közlök.
@épészmérnök: Csepel régtől része az életemnek, hol a közelsége miatt, hol az iskolák miatt, az a miliő ami most ott van, leírhatatlan és félelmetes, ennek egyik képviselője a fent említett humanoid narancs szolga.
@Fabius: A csaj készül valamire szerintem. De idejében megtudjuk, amikor ímígyen jelentkezik be:

Queenpin BEcsekkoltam Alfonsin
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ilyesmit? :-D

"a szocik, mint a bajai videós ügy elég világosan megmutatta, elértek a mentális nullpontra, ahonnét már Kovács László cipőfűzője is elérhetetlen magasság (epic fail), Gyurcsány a két másik poszt-Maszop kárára próbálja magát beküzdeni a parlamentbe foggal-körömmel"

eddig ha hasonlót írtam az Alfonz család nőtagjai véremet követelték az ásós csávótól asszonybájjal kizsarolt támogatást remélve...:-D

Baszki, feltörték a regedet vagy valami komoly változás állt be mentális állapotodban? :-D :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Akkor nem lesz belőle semmi, ha mint az eddigi összes többi szart, ezt is hagyjuk elsikkadni.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

" A csaj készül valamire szerintem"

Kifordult magából :-)))
@Fabius: azért ez sem semmi, mondjuk kis kiegészítéssel:
"a Schiffer András nevű, és névadójával szinte azonos szavazótáborral rendelkező Ellenpé továbbra is kéthavonta képes egy bővített mondatot mondani, többnyire azt, hogy tessék befejezni a korrupciozálódást, különben nem is tudjuk, hogy mi lesz, de zöld (ROTFL)." ... de nem (ROTFL), hanem RÓTHFL:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Teee! Ennek a fostalicskának nem volt valami köze az iskolában kivégzett és Dunábasüllyeszettes wincseszteres dologhoz? Mert mintha az is csepeli lett volna. Nameg persze a ZámbóJimi is mintha onnan gyütt vala. Szegény Ganz Ábrahám... ha ezt megérhette volna.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze a szigetek már csak ilyenek. Egy idő után a belterjesség genitálisan és familiárisan visszaüt.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: héééhahó mittomén, nem forgolódtam én olyan körökben, az ilyen szellemi és ideológiai leamortizélt izékéktől mindig kivert a víz, az egyszeri pájinkás munkásembőr nem akart másnak mutatkozni, ő csak adta a valóját, és megkért szép szóval a segítségre is:

-gyere fogjuk meg ezt a szart és vigyük a gecibe, mert kész kell lennem azzal baszott géppel időre, mert megbasz a fasz góré :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
én tudom, hogy Te mindig jó vagy,de most... a fiukat megajándékoztad csinibabákkal ,a lányok pedig keressenek maguknak csini fijjju mikulásokat? Nincs igazság.:(
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Ez is betalált, Schiffer ma elfoglalja magát a mondatokon káromkodással :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Bakter komoly dolgokat írt ott le, én csak cizelláltam. az viszont tény, hogy az otthagyott autóban heverő fegyverekre valaki rácsukta az ajtót, hogy ne legyenek szem előtt. csak nekem annyira hihetetlen volt az egész hogy aszittem gőzeresztésileg Ferenc szervezte az egészet, amit később alátámasztott az, hogy hagyták feszt vonulgatni a 'bitangokat a belvárosban, s amikor ezt elkezdtük hetek múlva furcsállani, és kérdezősködni, utána szorították ki őket a Váci útra, majd halt el az egész. Most ahogy átgondolom, inkább Viktor az a Ferenc.
@Fabius: lehet, hogy nem jó ilyet olvasni, mert fáj az igazság, de akkor is igaz, nem igaz? :D
Ráadásul akkor, ha a mentállis nulla után brutálisan őszintén szól a többi ellenzékiről. Eddig ilyet max hírcsárdán olvastam. Kiegyensúlyozottság. ;)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :) Most mi van? Igyekszem jó kislány lenni, nehogy csak virgácsot hozzon a Mikulás. :P
@jaegtoer: Örülök, hogy 9 év után megvilágosodtál... de komolyan.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mééé? Má az is baj, ha virgácsot hoz? Pedig az Ő virgácsa kemény, hoszzú és vastag:-)
@jaegtoer:

"Most ahogy átgondolom, inkább Viktor az a Ferenc."

Respect!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: "Persze a szigetek már csak ilyenek. Egy idő után a belterjesség genitálisan és familiárisan visszaüt."

Hát ez az! Megállapításod egyébként igaz a bokrétákra is, isten kalapján.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Szerintem mi nem ugyanarról a Mikulásról beszélünk... :D
Te cúna perverz. :D:P
@épészmérnök: de megfelelő mennyiségű gyermekláncfűvel a negatív hatások kompenzálhatók. Lsd. még: kutyatej, pitty-pingpang, fújóka, ilyesmi:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jóvanna. Azt hittem, nem birt visszamászni a kandalló kéményen a kanossa:-)
@épészmérnök: "Az iskolai végzettség igazolásának elégnek kellene lennie a közmunkás elirányításához."

Attól függ, mikor fejeződött be az az iskola. Az én időmben elég volt. Pozsgai elvtárs áldásos minisztersége óta nem vagyok ennyire biztos ebben.
@Fabius: "ezt is hagyjuk elsikkadni" ....most a Rezesova ügy hangos amiben az is érdekes, hogy annak idején Tasnádi és Kulcsár aki bankár volt is gazdagok voltak, és nemhogy csak házi-őrizetben voltak, de Kulcsárnak még táska-hordozója is volt, és ezért nem fejelte le a bírókat senki.
Vagy: Simicska-Varga tandem,nem volt taggyűlés, kőbányák,ne mi nyerjünk a legtöbbet, állami gazdaságok és a többi.....mi lett a következmény? 3 napig botrány, és 8 év múlva megválasztottuk őket újra
Most olvasom az új posztot az áfa-csalásról.115 hozzászólásig eljutva 2 szól a posztról, az is érintőlegesen.
Ha a hír központilag befagyasztva, mit lehet vitatni? Árnyékboxolunk, itt már csak a pofán-verés segít
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
(Nem bírom követni a neveidet ....:-)

OK, olyan, amilyen - értem a körülírást -, valamiért, valahonnan jött neki ez az éca, hogy megmenti a nyomorultakat, akik senkinek nem kellettek. Kalap levesz, meghajol, tapsorkán.
Most ott tart, hogy működnek ezerrel, adakoznak a népek, fellendülés, siker, öröm - kalap megint levéve, meghajlás, tapsorkán.

Miajóbüdösfrancértnemelégítikiez - szerzetes létére -, miértmászikbeleadzsuvábaésakarprófétalenni?
És: nincsen senki a környezetében, akire hallgat és aki józan ésszel megvilágítja előtte, mi lesz ennek a vége?

Mondom: akármilyen mennyiségű ésszel bír, akármennyire naiv - ha nincsen benne szereplési vágy, spékelve valamekkora egóval, akkor nem történik meg ez.

Nem tudom, hogy ezek alapján sajnáljam, vagy legyek közömbös, netán ....nehezményezzem, hogy mire fecsérli az energiáit????

(Miközben TUDOM, hogy kikérné magának, ha pártpolitizálással vádolná meg valaki, vagy ha azt közölné vele egy adományozó, hogy inkább másnak adja a pénzt, mert nem szimpatizál a propagandistákkal ....)

Elkeserítő, hogy jó dolgok hova jutnak el ...
:-(
@Evezős: Én, szokásomtól és rohadtcsípős nyelvemet hátrahagyva, továbbra is jóindulattal nézem, és kibaszottul sajnálom. Ez van.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

A sajnálatom addig tart, ameddig EL TUDOM HINNI, hogy tényleg naiv, tényleg ...hm ... kevéssé szofisztikált, és tényleg vezetik megfele ezerrel úgy, hogy erről nincsen fogalma.
Abban a pillanatban, amikor ezek bármelyikéről kiderül, hogy nem igaz, onnantól úgy jár, mint sok más politikába keveredett másműfajú!(legutóbb az általam nagyon sokra tartott Rudolf Péter, akiről köztudott volt eddig is, hogy ... izé ... fidesz"közeli", de díjaztam, hogy nem propagálja, nem ül ki biodíszletnek, nem akar színházigazgató lenni stb.
Erre most nyilatkozik egyet a Heti Válasznak, és olvasom, hogy nagyonsokmilláért sorozatot csinál ippeg. És mérhetetlenül szomorú vagyok, hogy megint sikerült valakinek leküzdenie magát a "Hagyjukinkább!"-kategóriába.)
:-(
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

A sajnálatom addig tart, ameddig EL TUDOM HINNI, hogy tényleg naiv, tényleg ...hm ... kevéssé szofisztikált, és tényleg vezetik megfele ezerrel úgy, hogy erről nincsen fogalma.
Abban a pillanatban, amikor ezek bármelyikéről kiderül, hogy nem igaz, onnantól úgy jár, mint sok más politikába keveredett másműfajú!(legutóbb az általam nagyon sokra tartott Rudolf Péter, akiről köztudott volt eddig is, hogy ... izé ... fidesz"közeli", de díjaztam, hogy nem propagálja, nem ül ki biodíszletnek, nem akar színházigazgató lenni stb.
Erre most nyilatkozik egyet a Heti Válasznak, és olvasom, hogy nagyonsokmilláért sorozatot csinál ippeg. És mérhetetlenül szomorú vagyok, hogy megint sikerült valakinek leküzdenie magát a "Hagyjukinkább!"-kategóriába.)
:-(
@Evezős: Ez van. A lé határozza meg a tudatot, meg az az alattit. Mostmár, sopánkodni kár.
süti beállítások módosítása