Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.01. 11:50 Fabius

Trafikmutyi = egyenlőség, testvériség

Címkék: fidesz trafikmutyi javak újraosztása

Pártunk és kormányunk újragondolta a trafikmutyit. Az mégse legyen, hogy a zemberek az életmódjukhoz alkalmazkodva olyan helyeken költsék el - azt az egyre csökkenő - cigipénzt, ami amúgy is útba esik nekik: benzinkutakon, bevásárlóközpontokban. Lófaszt, mama, a Nemzeti Dohánykartellben nem az a szempont, hogy a cigiseket ne szopassuk a pénzükért a szükségesnél jobban, hanem, hogy azoknak is megfelelő nagyságú szelet jusson a cigitortából, akik mondjuk nem a Mészárosok rendjébe tartoznak

trafik.jpg

Igazuk is van, meg kell szüntetni ezt az aránytalanságot. Elvégre a példakép Kádár János is megmondta már régen:

"A szocializmus eredeti célja a társadalmi egyenlőség. De mi nem a szegénység egyenlőségét akarjuk, hanem azt az egyenlőséget, amely megfelelő mennyiségű javak birtokában alakul ki. "

Teccikéteni, ugye? A jótanuló felmondja a leckét, mi meg igazán nem lepődünk meg se a magukat jobboldalinak vallók kádárista szellemiségén, se azon, hogy nem azokat az anomáliákat szabályozzák újra, ahol a forgalmasnak hitt helyeken 50 méteres körzetben nyílt 4 trafik úgy, hogy közben kilométeres körzetben meg nincs egy sem. Az az apróság, hogy ez pont ugyanúgy rossz a kereskedőnek, mint a cigiseknek, mindegy. Sebaj, Nemzeti Gyuzsó univerzális szákember', ugyanazzal a lendülettel képes hazavágni a Hungaroringet egy versenyzésre alkalmatlan festék fölkenetésével, - az esőben a fölfestésre futó versenyzők "imába" foglalták a nevét - mint ahogy most pusztítja tovább a trafikmutyiból az államnak leeső kevéske maradékot. 

De végül is minek is kéne nekünk bárki, aki bármihez is ért? Így legalább a legjobbhaver Lengyelország és Szlovákia is ultracivilizált országnak látszik mellettünk attól az egyszerű apróságtól, hogy keresztülautózva rajtuk bármelyik benzinkútnál megveheted a hörgőropidat. Ki hitte volna akár csak egy éve, hogy ez az apróság lassan a kényeztetés felsőfokának fog számítani?

Mondjuk nem is ott tart a lengyel gazdaság ahol a miénk. 

196 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr675669793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20:
Ne essünk túlzásokba!
Kuty pisilt? Nem ám...
@taga20:
Csak figyeld az internetet, lesz itt olyan szardobálás ezen kijelentés után, hogy a csizmadija azonnali splashmobot csinál és százezren csobbannak a süket dumák tengerébe, megvédve a szegény, számkivetett egyházakat, az aljas támadásoktól. Talán még különvonat is befut Warsaw-ból, némi vodkával támogatva a CÖF szimpatikálisokat.

Már most röhögök...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @tristen2005: és kötök rá csomót hogy el ne felejcsem valamejik dakota/komancs benzűlöt részbőrűt felkötni...
@Knósszosz:
Annak az élőlénynek a legnemesebb szerve az egyházaknak, amin belovagolt a stüszivadász Erdélybe!
Tartsák el magukat, a híveik által, a hívőik által.
Tegyenek értük, gondolom azok is hajlandóak áldozni rájuk akkor.
Vagy én tévedek???
@Knósszosz: csak nehogy a kijevi modell sikerüljön itt is, TEK ide vagy oda:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ide figyelj, Fakenuba Kuramuki::))), te fogod áztatni a kendert, húzod Lajtán le-föl.:)
@taga20:
Ne hidd, azok sem mind alárendelTEK!
@tristen2005:
Nem vagyok japán hajókészítő... :))
Alig van fa kenunk, szinte mind műanyag.
@taga20:
Akkor elmerülhettél az "anyagban".
Remélem te nem vagy olyan paraszt, aki otthagyja a kutyagumit az úton!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ő már gyerekkorában is szobatiszta volt, kiette maga alól:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem én hagytam ott, a kutya:) egyébként kertes házban lakunk a falu végén:))
@tristen2005: te vigyázz! rád uszítom a kutyám:))
@taga20:
Mi van a kis csöpséggel? Szopik még?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Tartsák el magukat, a híveik által, a hívőik által."
Stimm!
Az én véleményem mindig is ez volt, csak van egy kis bibi, ha tízmilliárdos csöcsök esnek ki vadász és pap urak szájából, az borítékolhatóan nagy balhét fog kavarni. Evvel szerintem most Feri nem igazán húzott evvel bölcs lépést szerintem, mert a sok hívőnek(még ha utálja is a fideszt mint a szart), ez nem fog tetszeni.
@Knósszosz:
A szóismétlések... ez azért van, mert ma melóztam és még nem söröztem.
@taga20:
Van akkor frankó, térdig szaros gumicsimmád? :))
Rendesen mosd...

"A legforgalmasabb nemzeti dohányboltok közül most a hiperekben, benzinkutakon működő, havi több millió forint hasznot hozó egységeket lövik ki, ám a piacokon és metróaluljárókban lévő, szintén kisebb aranybányának számító üzletek maradhatnak. Kártérítés nem jár, hiszen a koncesszió megmarad."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/mutatjuk_mennyit_kaszalnak_a_bezarasra_itelt_top-trafikok.570822.html

"Hatszáz üzletre kerül lakat

A november 28-án megjelent, és november 30-án hatályba lépő kormányrendelet szerint a 2500 négyzetméternél nagyobb eladóterű bevásárlóközpontokban, hipermarketekben illetve a benzinkutakon működő trafikok csak 2014. május 31-ig működhetnek. A fenti helyek környékén (parkolóban, parkban) sem működhetnek trafikok, azok sem, amik a vámhatósági engedélyt egyébként megkapták.

A döntést az Origónak a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt azzal indokolta, hogy a forgalmi adatok elemzésekor kitűnt, hogy a legjobban menő 200 trafik viszi el az összforgalom 17 százalékát, miközben a 6300 trafik közül 2500 a csőd határán van. Mivel a "top200" mind plázában, hipermarketben és benzinkúton működik, ezek kiköltöztetésével akarja a piacot kiegyensúlyozni a kormány. Légrádi Petra, a zrt. szóvivője az Indexnek elmondta, a 6300 trafikos 9-10 százalékát érinti majd az intézkedés, tehát több mint 600 trafikosnak kell majd jövőre új üzlethelyiség után néznie."

Ha holnap jól megy a boltod, számíts rá, jön a narancsbolsevik elvtársi párt és visszautasíthatatlan ajánlatot tesz - mind azt megtette már sok esetben, pl. az őrzővédő cégeknél...
Evégre a Párt, a Vezényló, a Maffia...
@Knósszosz:
Ebben nagyon igazad van, az elvakultaknak nem számít, ők oda adják az egyházi adót, keresztségi hozzájárulást, bérmálási tizedet, házasságkötési hozzájárulást,Állj vagy eláslak kommandos kiképzési haszon bérletet!
@Knósszosz:
Én viszont leszarhatom a sok képmutató, szemforgató álvallásos kretént! :)
@taga20:
Én semmiféle kijevi történést nem szeretnék, de ez nem az én óhajomon fog múlni.
Ukrajna úgy látszik jobban teljesít - a népakarat kifejezése terén biztosan.
A taxisblokád óta itt csak a kurva nagy csend, huszonhárom éve etetik a társadalom többségével a szart. Hol narancssárga rajta a koktélcserkó, hol veres.

Még mielőtt... igen, jön a kérdés, hogy ki mögé álljunk? Amúgy jogos és ez a fő problem, hogyháttélleg ki mögé?
Jelenleg DK, de ez pont úgy klozettba kiáltott romlott pacalperkelt, mint az E14, a nagy tavaly októberi (nem coccialista) forradalom után, szóval csak lassan a végső döntéssel, lehetnek még kurva nagy meglepetések.

Bár, talán az ellenzéki oldalon Fletó kevésbé hajlamos (a hülyeségein kívül) az orális fixációra, de láttunk már karón varjút, szóóval...
@tristen2005: nekem nincs evvel semmi bajom, de lehet hogy ezé, kapsz még egy-két búbolást:)
@taga20:

Gondolom a cikk előéletét is olvastad!?
@taga20:
Olvastam, de ez a szánalmas fruzsina izéke nem ér annyit, hogy további szót vesztegessünk rá, még ha a Párt szervilis seggnyaloncai ezt a kis senkit meg is próbálják felemelni.
@Knósszosz:
e láttunk már karón varjút, szóóval...
De azt lelőtték!
@tristen2005:
Le lettem baszva, hogy egyfolytában visszatérő attitűd nálam ez a keresztényellenes megnyilvánulás, de én nem a hívőket minősítem megint csak, hanem... de ezt már unásig és elég volt.

Megfogadtam, hogy ebbe a vitába többet nem, viszont a véleményemet azért leírom, ha éppen adódik vallással kapcsolatos történés, most adódott, igaz, ez még csak az eleje Fletó részéről, a folytatás lesz a nem semmi, amaz oldalrúúl, gondolom.

Igaz, szerintem tarcsák el magukat. Oszt jónapot!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez igazból nem konkrétan izékének szot, hanem a típusának:)
Pártunk és kormányunk újragondolta a trafik-elosztás szerkezeti rendszerét - a közismert trafikmutyit. Létrejött a megmutyizott mutyi, a MUTY 2,0.
Lényege: benzinkutakon, bevásárlóközpontokban megszüntetik a trafikok-rendszerű értékesítést.
Egy háttértanulmány valahogy kikerült a Háttértanulmány-megrendelő Központból. A tanulmány készítője megkérdezte a 68 éves Hosszúszárú-pipás Pistát, mit szól a tervezett rendszer bevezetéséhez. A válasz nyomdafestéket tűrő második fele: megüt a guta.
A tanulmány konzekvenciája: főnők! jó úton járunk a nyugdíjak értékállóságának megőrzése terén.
Nem várt eredmény várható az egészségügyi ellátások színvonalának emelkedésében.
Javaslat: a házilag főzhető pálinka alkoholtartalma nem lehet 73 térfogatszázalékánál kevesebb.
Várható eredmény: a gyártási ellenőrzést végzők folyamatos pótlása folyamatos munkahelyteremtést biztosít. A gyártók nagyobb tűrőképessége miatt további vizsgálat szükséges.
@Knósszosz:
Vidéken jártam a hétvégén, szegény papot épp most avatták kanonoknak Györben.(@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:) biztos ott volt:)).Olyan lakodalmas sátrat rittyentet a plébánián, még a pispek is megnyalta az unokákat, 30 éves italokat szolgáltak fel a nagyérdemű tiszteletére.
@taga20:
A szervilis, PÁRTseggnyaló típusnak?
Egy műmájer, megcsinált álsztori. Az "elmúlt rendszer támogatói" címszó alatt nem láttam, hogy érdeklődött volna Pozsgay elvtárs munkássága, a komplett magyar kormány komcsi ősei, párttitkárjai, KISZ köcsögjei után.
Szelektív az emlékezete, vagy megfizetik, hogy pártkurva legyen?
@tristen2005:
Ja...
Én is tudok történeteket, de nem borzolom a kedélyeket.
Inkább a Boli mester ajánlására vásárolt Argus nevezetű nedűt tesztelem éppen, jó a csóka ízlése!-:))

Mióta felhítta rá figyelmem, azóta lidlizek, bár előtte nem soxor fordultam elő arrafelé.
@tristen2005:

"A Mandineren értekezik a hölgyemény."

Ott van a helye.
Tökéletesen kompatibilis az ottani miliővel...
@tristen2005:
-:DD
Te láttad az oktatófilmet, a sör és az univerzum párhuzamáról?
@tristen2005:
Nem éri meg az időt... Szánalmas pártcsicska csak. Ismeri a mondást: "Kurvának áll a világ!"
@Knósszosz:
Sör és az univerzum??? Valamit benéztél... A sör és az unikum párhuzama, olyan van! :)
@Knósszosz:

"A taxisblokád óta itt csak a kurva nagy csend, huszonhárom éve etetik a társadalom többségével a szart."

Látod, éppen ezért kellene valamilyen "kijevi történéshez" hasonló.

Mert maguktól nem változnak meg ezek a tendenciák.
És attól sem, hogy jövőre éppen ki fog állni az ormány rúdjánál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Szánalmas pártcsicska csak."

Hadd javasoljak egy másik kifejezést: hergelőművész(nő). :o)
Bayer is az, stb.

A hergelőművész(nő) szerepe annyi, hogy igazolja azt, ami védhetetlen egyébként.

Na de ha bántanak MINKET, akkor mindjárt más a helyzet!
@Csaknézek...:
Bakker, te hiába akarsz lövöldözni, Kővérnél a töltény!
@Csaknézek...:
Birka ez a nép itt, nem lesz olyan, akkor sem, ha éhezik a gyereke már.
Szabadon lehet menni, nem marad itt, aki besokall.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Szabadon lehet menni, nem marad itt, aki besokall."

S elhúztanak legjobbjaink a hosszú sarc elől...
@Knósszosz:

"Csak figyeld az internetet, lesz itt olyan szardobálás ezen kijelentés után"

Az biza elég sanszos!

Trenddel szembe pisilni... :o)
@taga20:

"ferire fogok szavazni, me azt mondta, hogy megszünteti a köztévét:)"

Híjnye!
Csak úgy mcszüntetné? :o)

Azér' ő sem veti meg a "baráti médiát"...
Inkább átalakítaná.
@Knósszosz: 01:30-tól, de mindegy.
Ez a téma Phd gyanúús-:))
@Csaknézek...:
Inkább úgy értelmezném, hogy az államilag dotált "baráti" TV nem tetszik neki.
Ebben a formában igazad van.
@Csaknézek...:
Ez igaz és egyet is értek veled, de evvel én még várnék picit.
Már a minősítéssel, ugyanis a franc se tuggya, hogy nem eszkalálódik-e a helyzet Ukrajnában valami marhára nem kívánatos konfliktussá.
Szóval, csak óvatosan, mondom megint.
Persze, ez csak az én véleményem, meg amúgy is békés természetű volnék, nem kenyerem az erőszak semmilyen formája.
@Knósszosz:
" Argus nevezetű nedűt tesztelem éppen"

Az Argus Strong fajtájút tesztelted már? 7,2 %-os, enyhe barnasörös beütéssel... nyami... nekem az a kedvencem. Sörszakértői véleményedre kíváncsi vagyok.
@Knósszosz: Olvasd végig a gyertyatartó-rongálások utáni forumokat. Azok antiszemitizmusának egy részéhez képest Tomás de Torquemada egy szolid kisfiú volt.
Az én antikrisztusos allegoriám semmi hozzájuk
endresy.blogspot.com/2013/12/szent-andras-es-hanuka-gyalazok.html

Itt, ha a csőcseléken mulna utcai vallásháború zajlana. A hit-gyüli csak egy kis csepp....
@Knósszosz:

"békés természetű volnék, nem kenyerem az erőszak semmilyen formája."

Szintén.
Hogy durvulni fog-e a helyzet az ukránoknál, valóban nem lehet tudni.

Az előbbi hasonlatomat úgy értettem, hogy minimum komoly tüntetéseknek "kellene" itthon is lenniük.
Nem az állam tévedett, hanem a pályázók, mikor azt hitték jó üzletet csináltak a legforgalmasabb helyekkel.
Szerintem legyen még kötelező nagy ledes táblán kírni az aznapi forgalmat, és ne engedjen be senkit a Nemzeti Szabályozó Bizottság által meghatározott határérték felett.
Továbbá javaslom a jobb helyek felé vezető utakról tájékozott járőrök segítségével - akik tanácsot adhatnak a kétségbe esett dohányosnak - a forgalmat elterelni, hogy biztos egyenlő legyen.
Tovább is van. Mondjam még ? :-)
@Orica Középföldi:
Garai Gábor - álmomban - szólt, hogy tudott Ő mást is írni, mutassam be azokat az írásait Neked. Mivel szándékom volt amúgy is, most együtt, vele kívánok szép álmokat, jó éjszakát.

Garai Gábor: Álmodj

Álmodj egy szebb világot,
hol tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd,
hogy a szeretet örökké él,
a szívekben derű és senki nem fél.
Álmodd,
hogy az álmaid valóra váljanak,
és elkerül minden
mi szívednek fájhat.

És:
kívánok szép almokat minden aludni indulónak a Radetzky induló jegyében, valamint egy deci fehér rumot, és tükörtojásos, dughagymás piritóskenyeret a most ébredőknek.
@dr. jenőke (jenőke): "Álmodd, hogy a szeretet örökké él,"

Ez nem álom, hanem az igazság. :)

Jó éjt neked is.
Kampánycsendsértés miatt meg kell ismételni a november 24-én tartott fóti időközi önkormányzati polgármester- és képviselőválasztást a Budapest Környéki Törvényszék vasárnapi döntése értelmében - tájékoztatta a bírói tanács ülését követően a törvényszék szóvivője az MTI-t. Koszta János közlése szerint a törvényszék ezzel a döntésével - egy magánszemély felülvizsgálati kérelmére - megváltoztatta a területi választási bizottság szerdai határozatát, megsemmisítve a választás eredményét, egyúttal a szavazás megismétlését rendelte el. A bírósági végzés ellen jogorvoslatnak helye nincs - tette hozzá a szóvivő.

Jól emlékszem, hogy a fidesznek csak támogatottja volt a jelöltek között?
Gyanú sem merülhet fel ellenük.
Az MSZP esetében az óvatosságra vonatkozó felvetés már - szinte - rágalom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Volna egy javaslatom. Ha nem olvastad, olvasd el Robert Merle A sziget című könyvét. Utána - nem a könyvről - lehetne egy értelmező párbeszéd.
Sok minden mást is ajánlhatnék, de most éppen nem vagyok filozófiára és világnézetre hangolva, de lehet, hogy ebből a szempontból Sartre lett volna jobb választás.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Hát, persze!-:)
Boli javallotta az Argus familiát, én meg szép módszeresen végigkóstoltam a termékpalettát, hmmm és mmmhhhmmm-:))

A Strong kifejezetten kellemes, olyan barnaseres élményeim gyönnek vissza, mint amikor az ötödik kerületi Nádor-söröző pincéjében szlopáltuk a vastag barna Bak-ot.

Értékelésem szerint a tízes skálán, nyolcas.
@GeoCracker:
Odaát válaszoltam, jó volt a gondolatébresztésed!
@Csaknézek...:
"Az előbbi hasonlatomat úgy értettem, hogy minimum komoly tüntetéseknek "kellene" itthon is lenniük."

Evvel tökéletesen egyetértek, erőszakmentesen kellene, de sajnos nem vagyok optipista.
Van nekünk egy dzsobbikunk (lófaszt a miénk - csak...), meg van újonnan alakult vérnáci szervezetünk is, amelyik majd esetlegesen alkalmazza a stetáriumot és egybites seggfejek döntenek: felkoncoltatik!

Én ettől marhára nem érzem jól magam, sőt, bevallom kissé parázok is.
A fóti csalásról a holnapi poszt fog szólni?
@Knósszosz:
A te szavaid ismételve: sajnos nem vagyok optimista.
Egyetértek, azzal is amit most nem írtál le.
@Knósszosz:

"marhára nem érzem jól magam, sőt, bevallom kissé parázok is."

Permanens hergelés van az egyik oldalon, elkeseredett, de még (még...) apátiába süllyedt süllyedt emberek a másik oldalon, és a harmadik(?) oldalon pedig a balhét keresők.

Legfelül pedig a hasznot lesők és az illuzionisták.

Az árkok között egyelőre kevesen, túl kevesen próbálkoznak hidakat építeni a táborok között. Pontosabban nem is a "táborok" között kellenének hidak, hanem az emberek között.

Terjed a háborús pszichózis vírusa hazánkban, mert terjesztik, modern Cipollák hisztérikus cirkusza járja mindenfelé öntörvényű, egoista táncát, hogy érzelmi bilincsbe verje azokat is, akik még a mai őrületben is megpróbálnak valamiféle humánus és általános értékeken alapuló közösségben gondolkozni.
Közös értékekben, vagyis nem központilag vezényelt és az aktuális lózungmassza ideológiájában, melyeket rikácsoló szélkakasok és széltolók irányítanak.

Minél több hídra lenne szükség, hogy ne csak a szócsövek harsogjanak, vagy akár sunnyogjanak alamuszi propagandájukkal, mely azt hazudja: nekem, és CSAK nekem van igazam, s aki mást mond, az aljanép csupán, és nem ember!

És aki mást mond, az ellenség!

És ennek a hazugságnak bedőlve feszül egymásnak majd mindenki.

Így lesz, így lett Józsiból, a postásból szemét maszopos, így lett Bözse néniből, a könyvtárosból hülye fideszes, így lett Bélából, a szociális munkásból geci jobbikos, így lett Orsiból, a művészből kékharisnyás elempés, és lehetne folytatni a sort tovább.

Ha ez így marad, akkor valóban nagy balhé lesz, nem is olyan sokára.

Meg lehet-e ezt úszni erőszak és vér nélkül?
Nem tudom.

De meg kellene próbálni.

(Kissé elkanyarodtam, elragadott a helyi érdekű vasút). :o)
@Csaknézek...:
Nem elvetendő, amit írsz.
Hiányzik az erő megmutatása, mint tárgyalási alap.
Meseházi pont ehhez kevés.
Figyeled mit csinál:
Hopp itt egy Pál követeli, az MSZP ezzel, azzal számoljon el, erre, mint egy kisdiák igyekeznek megfelelni az elszámoltatásnak.
Nekik kellene követelni!
Török Zsolt amint éppen követel? ugyan...
Meseházi felszólal: egyetért a rezsicsökkentéssel, de azt másképpen...
Egyetérteni bármiben ?
Ellenzék ez? Összefogásról beszél, de kizárja azokat, akik rendszert akarnak váltani.
Ne dőlj be a szövegüknek. Kizárja!
Kizárja azt aki demokratikus elveket vall (hogy ki mindenkit, nem sorolom).
Demokratikus az MSZP?
Ki akar itt rendszert és kormányt váltani?
Komolyan kérdezem.
Az - szerintem - MSZP kétpólusú pártrendszerben kiegyezett a fidesszel.

Ha nem, akkor bizonyítson, és dobja sutba Meseházit, aki egy felszólalást sem tud siránkozás nélkül elmondani.

Pontosan úgy nézett ki, mint nagynéném, amikor a rúzsát kereste, és megdöbbentem, hogy én erre a pártra szavaztam mindig.
Na ennek vége.
A Fidesz nagyot nyert már az 1. trafikmutyin, politikailag is.

Most ezt maximalizálja, profin, ahogy eddig.

A többieknek coki végignézik az újabb 2/3ot nyálcsorgatva.
Holnapi poszt meg a felrúgott hanuka gyertyákról, brutálisan elgázolt szobrokról és más náci gaztettekről lesz vagy rátok küldöm a Viesenthal Centert, értem?

SS
@Sírköves Slomó:
Politikailag a fideszesek mamái nyertek.
Soha ennyit nem voltak emlegetve.
@dr. jenőke (jenőke):

"Ki akar itt rendszert és kormányt váltani?"

Kormányt az ellenzék - legalábbis ez a vágyuk.
Mert mégiscsak jobb és kényelmesebb gyakorolni a hatalmat, mint áhítani azt, és a zsíros bödön kulcsát a saját övükön látni.

De ha nem sikerül, hát úgy is jó - nekik.

Rendszert?
Na, azt nem.
Ott "fent" egyik párt sem.
Tőlük maradhatna minden így, akármeddig.

"Szarból nem lehet ostort fonni." (Bohumil Hrabal)
@dr. jenőke (jenőke):

"Ki akar itt rendszert és kormányt váltani?"

Mintha megrögzött alkoholisták seregétől várnánk a józan(!) belátást, hogy saját monomániájukon kívül bármi és bárki más is érdekelje őket, és sokadszori esküdözésüknek is bedőlünk, mert becsszóra mondják.

Becsszó?
Na, hát ahhoz némi hitelesség is kellene!

És ha van is tán olyan közöttük, aki nem teljesen romlott és becstelen, az elvész a mocskos pankrációban és párttársai halálos ölelésében.

És ha maradni akar tartósan, akkor idomul.
Először csak kicsit.
Aztán jobban, még jobban, aztán...

Aztán már a massza részévé válik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez így. Ez a teljes gyűjtemény. Az érvelés ennél tovább nem is terjed. :D
@Sírköves Slomó:
Sose vártam el egy primitív nácitól, hogy tudjon helyesen írni, de azért az idegbajuk legfőbb okozójának a nevét illene tudni:
Wiesenthal
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt!

Erre valóban lehet aludni:) Kár, hogy csak most jutottam hozzá.

A többi mondandóddal egyetértek.
Ez pedig, "Politikailag a fideszesek mamái nyertek." egészen jó:))))
@Csaknézek...:

A helyiérdekű vonat nekem is hasonlókat zakatol.
Fabius vazze..

Eddig az volt a baj, hogy vannak a kiválasztott trafikosok, és vannak az ezek között még csókosabbak.

Most meg az hogy a legcsókosabb trafikosokkal kitolnak.

Azt hiszem neked mindegy Fabius csak bérretgghess egy sort, aztán a napod már fasza is.
@Knósszosz: Köszi. Én is. S tényleg nem értem, hogy mennyire nem tünt fel másnak, vagy csak én nem olvastam másutt, hogy a kereszt apostolának napján elkövetni ilyesmit kiemelt üzenet.
Bár, sajnos, még azt is feltételezem, hogy az elkövetők sem voltak ezzel tisztában. Azzal a kevés IQ-val, ami a megadatik a rongálásban önmegvalósító suttyóknak.
@Kis ember: Ilyenkor nem tudom, hogy gúnyolidik vagy nem gúnyolodik...
@Knósszosz: az eltartásban én is egyet értek. a német módszer pl jó, levonják az adóból a tagok egyházi adóját is.
viszont ezt nem lehet egyik napról másikra, és ezt a dk programja is írja.
de igen el kell kezdeni. mert mindenkinek az a jó, az egyházanak s, hiszen nekik sem jó ha az államtól függnek.
@Knósszosz: "erőszakmentesen kellene"...csak ez a "tehetséges" ember a tehetségével olyan mértékű mocskot és aljasságot teremtett meg, amit nagyon félek, hogy vérrel lehet lemosni.....hogy LEGYEN ÁTKOZOTT MINDÖRÖKRE
@rodeo36:

ez viszont magyarázza, miért kelet felé kapar a Don.
@jaegtoer: már régen a másik blogon vagyok...minek írsz ide?

a don az egy kerge birka annyifelé forog, hogy sehol sem veszik komolyan persze ő maga sem saját magát

én sohasem jövök vissza egy elhagyott blogra

brühühü
Tényleg elég hülyén csinálták meg eredetileg is.
Most megint barmolnak rajta egyet.
Hogy mi van?! "Itt hamarosan a javak újraosztása kezdődik"???
Már megbocsáss, de hol a lófaszban élsz 3,5 éve, Fabius? De minimum júli 1. óta, baszod?!
süti beállítások módosítása