Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.23. 15:47 Fabius

Pénztárgépmutyi: mennyit bukunk a kormány jóvoltából?

Címkék: fidesz kommunizmus online pénztárgép

A megénekelt előzmények után ma a sorstársakkal együtt elmentünk a meghirdetett helyszínre. A helyi pénztárgépes cég a lehetőségekhez képest korrektül felvázolta a helyzetet: az Alt Cash továbbra is szopóágon, a várt csoda elmaradt, egyelőre más lehetőség nincs a jogkövető kiskereskedő előtt, mint átírni a géprendelést egy másik cég által forgalmazott más típusra. Vészmegoldának azt találták ki, hogy egy másik forgalmazónál árkedvezményt kapva át lehet vinni a rendelést, arról határidőre megjön a visszaigazolás, amivel jogkövetőek lehetünk még határidőn belül. 

Ez - a körülményekhez képest - korrekt megoldás, mégis vannak itt alapvető bajok:

1: Az Alt Cashnél befizetett előlegek sorsa nem világos. Aki akart kitölthetett és aláírhatott egy jogfenntartó nyilatkozatot, miszerint ha valami csoda folytán a gépek engedélyt kapnak akkor az eredeti rendelésnek megfelelően az Alt Cash szállíthatja a gépét. Ők kockáztatják a NAV kiemelt ellenőrzését, mert csak. (tanulságos a videó, tessék megnézni)

2: Aki nem akart élni ezzel annak maradt két lehetősége: 1: megrendeli a felkínált árkedvezményes gépet, 2: felkeresi a NAV időközben rendelőssé vált oldalát, és megrendelhet ott egy másik típust, aztán a lekesselt előleg bekerül a majd lesz vele valami kosárba. 

Ez, kedves Feleim, a szabadpiaci verseny Magyarországon. 

A kormány a csókosai kedvéért belenyúl a piacba, visszavonja az engedélyét annak a gépnek amire állami támogatást is adott. A szopórollerre küldés a piacon a gyakorlatban azt jelenti, hogy jól felfogott anyagi érdekedből a választásod pusztán elméleti: a pénztárgépes ahhoz az árelőnyhöz amit ajánlani tud nyilván meg kellett állapodjon egy másik forgalmazóval, és ha nem szeretnél még nagyobbat bukni akkor megrendeled azt az egyféle gépet, amire az árkedvezményt érvényesíteni tudod. Vagy bevállalod a buktát és drágább árakat, és mást választasz a NAV felületén. 

Választás? Árverseny? Röhögtetsz? 

853 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr505652568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

semmit! selmecigabi majd emagyarázza:)
Mert ti megbíztatok a kormány szavában, Hány éves vagy the szép szőke Fabius, hogy még hiszel a mesékben. A jelenlegi magyar kormány és kormányszer bármely random tagjának a szavában csak akkor lehet megbízni, ha ló legel a sírján.
A szocik se voltak piskóták, de ez igazi utánozhatatlan fideszes tempó.
SZINTE TUDTAM!

A gyurcsányésabajnai tehetnek erről is!

Egy percig nem volt előttem kérdéses, ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!
SZERETÜNK VIKTOR!
A haverok pénztárgépe a nyerő, nem tudtad ?!
Meg a "sajtosstanglicsücsökzabáló" Gabika szófosása.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igenigen! a ruhánk v nyakkivágása is szeretetünk kifejezése imádott miniszterelnökünk iránt.
Amúgy üzenem Fabiusnak is, ezt a verziót hallottam én is, "bizonyos" körökből...

A Mandineren az egyik hozzászóló:
"Nem a pénztárgépekről szól ez, hanem a mobilnetes előfizetésekről! Mert azért 2300 Ft+Áfa bevétel 250.000 előfizetés után nem kevés pénz havonta! A gépek eladásán csak egyszer van némi bevétel. Az Alt Cash Telekomos SIM kártyákat épített a gépeibe, míg a többi forgalmazó egy tavaly alakított cégtől (Mobil-Adat Kft.) rendelte a kátyákat. Ez a cég csakis erre jött létre. A tulajdonosok között vannak NAV-os és MKEH-s cimborák.
Amikor nyáron/ősszel engedélyezték az Alt Cash gépeinek a forgalmazását, akkor ez a banda nem számított arra, hogy ilyen sok megrendelésük lesz. 80.000 megrendelés = kb. 110.000 pénztárgép, mivel nem mindenki csak egyet rendelt. Ez persze már nem tetszett a Mobil Adat Kft. holdudvarának, így betolták a megfelelő összeget a megfelelő zsebbe és mindjárt visszavonták az Alt Cash gépeinek az engedélyét és hoztak egy olyan határidőt, ami teljesíthetetlen. A Mobil Adat-nak mindegy, hogy milyen gépeket rendelnek a kereskedők ha az nem SAM4S, hisz az összes többi után az ő zsebébe vándorol a milliárdos előfizetési díj.
Az Alt Cash Kft. nem lenyúlta az előleget, hanem gépeket vett rajta, amiből már majdnem 30.000 meg is érkezett és hegyekben áll a Videoton gyárban arra várva, hogy megkapják az engedélyt és elkezdhessék beépíteni az adóügyi ellenőrző egységeket!
A megrendelés pillanatában volt forgalmazási engedélye a pénztárgépeknek, így lehetett rá megrendelést és előleget is felvenni. Mindkét fél - a megrendelő és az Alt Cash is - jóhiszeműen járt el amikor a szerződést megkötötték."
@Penivaldes:
Olyan buzi V nyakkivágást ki hord? :))
Mármint a nőkön és a Márk-on kívül?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pl SP is.

én nő vagyok ha nem tudnád!! ne akard hogy megmutassam:)
Lassan eljutok odáig, hogy bármely fideszes, vagy fidesz közeli lény kiirtását vállalnám, lassan akár ingyen is, és lehet lesz idő mikor még fizetni is hajlandó lennék...
Az viszont nem tiszta előttem, hogy ebből miért nem csinál a samsung, vagy az alt cahs kúúúrvanagy botrányt, amitől az EU és a világ is harsogna,
@Penivaldes:
Na... taga is nyáladzhasson, ne csak a kutyája...

Amúgy csúnya világ jöhet a forintra, tessenek majd figyelni:
"Az előrejelzések ugyanakkor azt mutatják, hogy mankóra már nincs szüksége az Egyesült Államoknak, sőt, a növekedés akár még pozitív meglepetést is tartogathat a soron következő években. Ha pedig valóban így alakul, akkor meglehet, hogy jóval hamarabb sor kerülhet a májusban már beígért monetáris szigorításra, mint azt a legtöbben gondolnák.

Andrés Velasco, a Columbia University professzora úgy látja, hogy jövőre ismét terítékre kerül majd az amerikai jegybank pénzpumpájának lassítása, sőt még a kamatemelés is, aminek legfőbb kárvallottjai természetesen a feltörekvő piacok lesznek. Május-júniusban is rajtuk csattant az ostor, nem lesz ez másként legközelebb sem. Az amerikai monetáris szigorítás hatására ugyanis a dollár erősödni, az amerikai kamatlábak pedig emelkedni fognak, aminek eredményeként a feltörekvő piacokra áramló tőke lelassulhat, sőt akár le is állhat.

Ennek hatása pedig már jól ismert, a pénzcsapok elzárása a helyi devizák gyengülésével, a kötvényhozamok emelkedésével és a kamatok megugrásával jár, amit természetesen szorosan követhet a növekedési kilátások romlása."
penzugyiszemle.blog.hu/2013/11/23/meg_vannak_szamlalva_a_forint_napjai?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_11_23&utm_campaign=index
Mire ez a nagy hűhó, itt a megoldás:

"Pénztárgép? A Komondor segít!
Ez a történet már annyira abszurd, hogy legfeljebb csak kínunkban tudunk röhögni rajta – azok a vállalkozók, akiknek ez komoly terhet jelent, nyilván egész másképp reagálnak."
itcafe.hu/hir/penztargep_komondor.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Remélem az Alt Cash bepereli őket, hogy csak úgy zörög. A versenyhivatal hol van ilyenkor?
@Spániel:
Átesünk majd a vak pénztárgépen? A NAV segít... lehúzni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bele is pusztult Terike állcsonttörésébe szegény pára, ez lesz a pénztárgépek sorsa is?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te kis, te! ha nem ismernélek, ako egy álcsúcs kijárna neked:) gondolom ezt vágod.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: meg vannak számlálva a forint napjai.. tudom, hogy mocskos egy dög vagyok, de erre a hírre vártam három éve. Lehet, hogy beledöglünk, de ez a rohadék banda csak ezzel tud akkorát bukni, mint ide baktalórándháza.
remélem ezt azok a kereskedők is értékelni fogják, akik 2010ben gyüjtögettek kopogtató cédulát meg agitálták a vásárlókat a fideszre szavazásra.

ja 2014ben majd meg lehet köszönni az urnáknál :D
@Spániel:

Választások előtt a fejükre borulna, nagyon bírnék röhögni.:)
Szegény devizahiteleseket sajnálom.
@taga20: Aki nem kócos fogú, és nem rág kiflicsücsköt?
@Husz_János_Puszita:
Hol, hol? Versenyben...
Seggrepacsiban, amit a nyyyyyelvükkel gyakorolnak.
Miért, a kamarák hol a kedves idesanyjukban vannak ilyenkor, miért nem a tagság érdekei mellett állnak és szerveznek akár tüntetést is?
Csicska mind, pártseggnyalonc gerinctelen kiskancsókkal az élükön.
@Husz_János_Puszita: szívem szakad, ha látok egy riportot a devizahitelesekről, el is kapcsolok. Rövid ideig voltam szorult helyzetben ezügyben és nagyon együtt tudok érezni.
@taga20:
Ül! Csóválja és nem liheg... :) Olvass egy kis Rejtőt, rád fér...

"Galamb nekirepült a falnak, de a következő pillanatban már úgy vágta szájon a vitorlamestert, hogy ez meglepetésében lenyelt egy negyed font bagót, ami a szájában volt, és percekig csuklott utána.

A kormányos csak erre várt. Hatalmas karjával megragadta Galambot, hogy szokott fogása szerint egy csavarintással megforgassa, és belevágja a söntés legtávolabbi sarkába. A kormányos a világ jelentősebb kikötőiben ismert volt erről a mutatványáról.

A roppant kar már éppen emelte ellenfelét, mikor valahonnan a megragadott ember irányából egy acélszerű tárgy esett az arcára, amitől minden elsötétedett előtte néhány pillanatra. Barátai később esküvel bizonyították, hogy a súlyos tárgy Galamb ökle volt.

Néhány másodperc múlva szédelegve fölkelt a földről, és kinyitotta a szemét.

Nyomban akkora pofont kapott, hogy visszaült a padlóra. Mikor újabb kísérletet tett, hogy felkeljen, Galamb még két pofont adott neki, amitől ismét leesett.

Most már ülve maradt, és szelíden így szólt:

- Rongy Elek vagyok. Ha megkérhetem, hagyjuk ezt most egy időre abba.

- Kérem. Nevem Jules Manfred Harrincourt.

Rongy felemelkedett.

- Ide hallgasson, Jules Manfred Harrincourt... Maga büszke lehet. Vegye tudomásul, hogy engem még sohasem vertek meg. Ma történt velem ilyesmi először.

- Minden kezdet nehéz. Ezután már menni fog. De mondja uram, miért akartak önök megölni engem?

- Üljön le hozzám, majd elmondom..."

@Spániel:
Nem lenne túl szép, nem hiányzik azon az áron!
Azok mondjuk, akik hittek ennek a csürhének és államkötvényesek, mondjuk be lehetnek akkor szarva majd, meg sűrűn lesz emlegetve a kapa, a kasza, meg az apjuk ....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én is erre az oldalára gondoltam, persze aki jópézér vett államkötvényt, nagyonis számíthatott rá, hogy az a felár teljesíthetetlen ilyen ámokfutás mellett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hogy neked mindig igazad van, ez egy kicsit zavar:))
@taga20:
Ne aggódj, a kutyád is beláthatja még ezt...

"Galamb szalmakalappal a fején érkezett, csíkos, meglehetősen rongyos kiskabátját az alsókarjára dobta, bambuszbotot forgatott az ujjai körül halkan fütyörészett és dohányzott. Nagyvilági külseje nyomban feltűnt a kikötő rakodómunkásokból és rablókból álló egyszerű népe között. Elsősorban gyönyörű cipőit csodálták. Különösen az egyik volt rendkívül elegáns, a fehér betétes, gombos lakkcipő.

Hiába, aki ad a külsejére, arra figyelnek. Ezt bizonyította a kisebb csődület is, amely hosszú útvonalon követte türelemmel az előkelő idegent.

A "Tigris" vendéglőből zeneszó hallatszott ki. Ide benyitott a jövevény.

...Később, miután a riadókészültség és a mentők helyreállították a rendet, és összeszedték a sebesülteket, a kétségbeesett vendéglős mindössze ennyit tudott mondani a rendőrkapitánynak:

- Bejött egy őrült ember sétapálcával, azt mondta, harmonikázni akar, és lerombolta a helyiséget...

A kocsmáros nem hazudott. Harrincourt valóban kiállt a kocsma közepére, és legszélesebb udvarias vigyorával így szólt:

- Hölgyeim és uraim! Engedjék meg, hogy az orkeszter karnagyától kölcsönkérjem a szájharmonikát, és néhány pásztorábrándot adjak elő. Utána legyen szabad anyagi támogatásukért esedeznem egy szegény, de tehetséges muzsikus számára.

A vendéglős udvarias hangon felkérte, hogy menjen a fenébe. Egy nagylelkű málhahordó azon a nézeten volt, hogy engedjék harmonikázni az elmebeteget.

Fazék, a százhúsz kilós gengszter, aki aznap szakított a szerelmével, és ezért dühös volt, harsányan odakiáltott:

- Azonnal menjen ki! Maga hülye!

Harrincourt tréfásan megfenyegette az ujjával:

- Nana, kis óriás! Nem szabad udvariatlannak lenni...

Az óriás két lépéssel ott termett a jövevény előtt, és...

És érthetetlen módon szép ívben visszarepült az asztalához, egész társaságát, valamint néhány liter rumot a földre rántva.

A többi már gyorsan ment. A vendégek egy része felugrált, és az idegen felé rohant. Ez egy széket ragadott meg, és leverte a lámpát.

Általános zűrzavar támadt. Csörömpölés, ordítás, verekedés zaja töltötte be a helyiséget, és egy alkalmas pillanatban Galamb az egész bárpultot a verekedőkre dobta, majd utánahajította a kocsmárost a konyhakéssel, a csaposlegényt a tüzes piszkálóval és a főpincért a fiával...

...Másnapra rendbe hozták a vendéglőt, este szólt a zene, és a kórházban tartózkodó törzsvendégeket leszámítva, együtt volt a szokott esti közönség.

Kilenc órakor nyílt az ajtó, és belépett a vidám idegen.

Szalmakalapját főúri grandezzával emelte meg, és udvarias vigyorral a középre lépett.

A kocsmáros, a csapos, a főpincér és a fia megdermedtek.

- Hölgyeim és uraim! - kezdte Galamb. - A tegnap esti svédtorna miatt elhalasztott koncertemet szíves engedelmükkel ma tartom meg. A karnagy úr ideadja a harmonikáját, és az előadás kezdetét veszi.

Ezután átvette a zenész harmonikáját, felállt egy székre, ráült a támlájára, kiskabátját egy elegáns mozdulattal odadobta a főpincérnek, és mély érzéssel eljátszotta, hogy: "Louis, a fűtő elhajózott az Új-Hebridákra." A második strófát énekelve adta elő. A szám kétségkívül tetszett. A hangulat még fagyos volt, de többen már elengedték zsebükben a bicskát, és ez errefelé egy neme a békülékenységnek. Mikor azonban Galamb rázendített a "Hej, tengerész, hej tengerész, Mit neked vihar és mit neked vész" kezdetű indulóra, amelyet rövid sztepptánccal fejezett be, mindenki tapsolt, és vad lábdobogással követelték, hogy a művész folytassa koncertjét.

Harrincourt záróráig megalapozta népszerűségét, tányérjára bőségesen hullott az aprópénz és mikor egy fésűre feszített selyempapíron elzümmögte a "Kacagj, bolond, bár festett arcodon könny csorog..." kezdetű slágert, olyan jókedv kerekedett, hogy Lala, a biciklitolvaj, aki különben is nagyvonalúságáról volt közismert, eperbólét hozatott, és hajnalig még sok üveg rum fogyott el."

Tigris, tigris... Pintér cége vigyázta azt is??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ja, ezt a sztorit hallani élőszóban is mindenhol. HAngosan.

Amivel szerintem nem számoltak az a több tízezer megszopatott kereskedő haragja. Ők sztrájkolni nem érnekm rá, de a saját üzletükben anyázni - és ezzel helyi véleményformálóvá válni - annál inkább igen.
Amúgy a Mandineren mi történt a Fabius által idézett poszttal?
A délutáni hozzászólásokat törölték? :))
Nem semmi!
@Fabius:
Közte vagyunk...
Amúgy a héten, "volt" vérfidesznyik ügyfélnél dolgozva, kérdi a tulaj tőlem (félre ne értsétek, megélhetési gondjai nincsenek, csak a piac, a fizetőképes kereslet van eltűnőben nála is, pedig több lábon áll):
"Mi a búbánatos .urva élet van ebben a t.tves országban? Mi folyik itt? Azt hittük, hogy a coci csürhe után majd ezek rendet raknak, támogattuk őket nem kevés pénzzel és erre lehúznak, átb.sznak, szétadóztatnak, ellopnak mindent. Káosz az oktatásban, az üzleti életben, a gazdaságban, a .... Mi lesz itt?"
Erre csak annyit tudtam mondani neki, hogy "B+, te szavaztál rájuk... honnan tudjam, én csak azt látom, hogy majdnem kétszer annyit kell melóznom, hogy valahogy menjen a verkli."
@Csaknézek...:
Ezt majd azzal a kétméteres néger buzival kell akkor megbeszélned, aki a szereposztó díványnál sertepertél. :D
Evégre a média... :))
Mi nem "arra" leszünk. Ez kérem komoly dolog!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mi ügye ma sokan voltunk egy helyen, pártszimpátiától függetlenül ugyanazon a szopórolleren.

A legfinomabb megfogalmazás az volt, hogy szopjanak le egy taliga aprómajmot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem törölték őket... már látom... Ezek szerint ott is szaraxik néha a blogmotor.
@Fabius:
AZ ÁLLATKÍNZÁS!
Perverzek is vagytok... bár... ezekből szimplán kinézem, hogy puszta élvezetből is megtennék...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nos, a kétméteres, alternatív szexuális beállítottságú néger urat átengedem Neked, ha már ilyen szépen kérted. :o)
@Fabius: csajok, ha kidumáltottátok magadadokat, ako beszélhetünk:)
De nehogy taga ó'vasnivaló nélkül maraggyon: :o)

"Maga talán művész? - fordult a vastag felé egy újonc.

A kérdezett elgondolkozva simogatta hatalmas gorillaállkapcsát, amely borotválatlanul erős, fekete borostákat termelt:

- Igen... - felelte sóhajtva - én művész vagyok.

- Miféle művész maga?

- Troppauer vagyok, a költő...

Ezt úgy mondta, mint aki döbbent ámulatot vár. De semmiféle elfogódottságot nem mutattak ezek a rezignált katonák. Inkább olyasféle megértéssel néztek össze, mintha orvosok volnának, és megállapodnának valamiben egy konzílium után.

- Ha megengedik - közölte szerényen Troppauer, a költő - elolvasom egy ismertebb versemet.

És mielőtt még határozatot hozhattak volna kérését illetően, már előhúzta piszkos papírcsomói egyikét, nagy élvezettel szétteregette, és bajtársainak legnagyobb megdöbbenésére olvasni kezdett:

- Én egy virág vagyok, írta Troppauer Hümér.

És olvasott. Nyugodt, öntelt mosollyal, időnként megkuszálva hosszú sötét hajfürtjeit...

Mikor elmondta az utolsó sort, diadalmasan nézett körül. Iszonyú csend honolt a fenékben. Pilotte a rohamkésen tartotta a kezét.

Csak egyetlen hang szólalt meg harsány elragadtatással:

- Bravó! Igazán gyönyörű!

Galamb volt. Szinte fülig vigyorgott a műélvezettől. Troppauer Hümér bágyadtan hajlongott, szerény mosollyal, majomállkapcsát mellére szegezve, fürtjeit rezgetve.

- Igazán nem tudom... mivel érdemeltem... ki elismerését - mondta elfogódottan. - Talán azért szép ez a vers, mert szegény anyámra emlékezve írtam... Isten nyugtassa... - A katonák hüledezve látták, hogy Troppauer szeméből két könnycsepp gördül le, és megcsuklik a hangja. - Ha megengedik, anyám jellemzésére felolvasok egy rövid kis verses elbeszélést...

- Halljuk! Halljuk!

Galamb kiáltotta ezt lelkesen, és tapsolt.

- Halljuk! Halljuk... - sipította egy cérnavékony hang. Kréta volt. De ő nem tudta, miről van szó.

A könnyező költő azonban nem kezdhette meg újabb műve felolvasását, mert néhány elszánt katona felemelkedett, és odajött elébe.

- Azonnal hagyja abba ezt a marhaságot - mondta egy kanadai óriás.

- De, uraim... Hát nem szépek az én... verseim? - Úgy látszott, hogy nyomban sírva fakad.

- A maga versei unalmasak és hülyék... - kiáltotta öklét rázva egy görög díjbirkózó.

Ami azután következett, az olyan volt, mint valami rossz álom. A költő úgy vágta szájon a görög díjbirkózót, hogy az repedt állkapoccsal röpült egy vasoszlopnak, és elájult. Azután egyetlen könnyed mozdulattal a kanadai favágót fél kézzel nekicsapta a társainak.

Még néhány zord kritikus sietett az erélyes költő ellen... De hiába. Troppauer úgy dobta egyiket a másikhoz, mint apró forgácsot.

A katonák döbbenten, ijedten nézték...

A harc befejeződött, a művész egymaga állt a helyiség közepén, és szemrehányó pillantással körülnézett.

Valaki nyöszörgött, de különben csend volt.

A költő visszaült a helyére, kisimította piszkos papírcsomóját, és fennkölten így szólt:

- Anyám, te vagy árva fiad csillaga, írta Troppauer Hümér. Első ének...

A több mint huszonkét oldalas verset azután már feszült figyelemmel hallgatták végig a légionisták."
@Csaknézek...:
UGYE-UGYE!
Ebből is látszik, hogy a művészet mennyire meg tudja változtatni egyesek életét! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: apám, te tényleg buksza vagy:) úgy picsogsz, úgy mórikálsz, úgy ...nem folytatom:))
@Csaknézek...:
Tuttira tud amúgy taga olvasni?
Most e'ppicit elbizonytalanodtam... :O)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"a művészet mennyire meg tudja változtatni egyesek életét! :)"

Mondhatni: erőteljesen formálja. :o)
@taga20:

"francia historia. kezd el:)"

Baszki, éppen torkig benne vagyunk!
A farok rossz végén, noch dazu! :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, a H7 oda van írva értenem kö. én nem bazseválhatok, me ezek számok. azok meg nagyon makacs dogok:) de neked magyarázhatok!
@taga20:
Kis hamis... hiába dörgölőzöl... ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"tud amúgy taga olvasni?"

Nemtom.
De ha nem, jól álcázza. :o)

Várj, felteszek neki egy beugratós kérdést:

Taga, tucc ó'vasni? :o)
@Csaknézek...: bocs,ha:) én egy hónap alatt lenyomtam a tízen...könyvet. nagyon jó vot:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Erre szavaztunk kétharmaddal, nem? Tünti van? Nincs. Akkor kuss van.

Magyarország jobban teljesít.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te lókupec, szegény megrendelők, ők nem ovassák a gyíkot:))
@taga20:
Backi, én most is melóban, szervert törölgetek, frissítgetek. Ilyenkor lehet ott melózni, máskor megennének a medikák... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ""Mi a búbánatos .urva élet van ebben a t.tves országban? Mi folyik itt? Azt hittük, hogy a coci csürhe után majd ezek rendet raknak, támogattuk őket nem kevés pénzzel és erre lehúznak, átb.sznak, szétadóztatnak, ellopnak mindent. Káosz az oktatásban, az üzleti életben, a gazdaságban, a .... Mi lesz itt?"

Miért nem mondtad, hogy bővel elég lett volna, ha annak idején megtanul értően szöveget elemezni, és akkor értette volna, miről ordibál Viktor az elmúltnyolcévben...

Támogatták őket nem kevés pénzzel??? Bazmeg, ezek pénzt adtak Semjén, Rogán, Lázár meg Orbán kezébe??? Jézusom...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

@taga20:

"hülye vagy bazdmeg:))"

Boliiiii!
A kísérlet sikeres vót!

Észre sem vette, hogy beugrott, azonnal nyomta a "c" választ!

TUD OLVASNI! :o)
@taga20:

Ha Robert Merle könyvsorozatára gondolsz, azt már jó ideje magamévá tettem. :o)
@Csaknézek...:
Nem is tudom... :((
Lehet, hogy a kutyája súgott!
Akkor megvan a magyarázat, miért szerezte be szegény ebet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Látod? Nem tud... :D"

T. Proftársam!

Merőben más következtetést vontam le a kísérleti alany viselkedéséből.

Maradok tisztelettel:
Keltmintfent
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugyan... Itt a környéken kőkeményen pénzelték őket olyanok, akik a választások után röpke egy évvel pánikszerűen vitték ki a 8 és 9 számjegyű pénzeiket a bécsi út túloldalára.
Addigra már rájöttek azok is, de akkor már késő volt.
Most viszont nem kuncsorognak már náluk a fideszes pénzkijáró emberek... erőből veszik el, amit tudnak! :|
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te komplett hülye vagy, te a fideszre szavaztál? nemá!
@Csaknézek...:
Egy kerge taga viselkedéséből?
Hisz 2 szótagnál komolyabb röffenése esetén már akadémiai székfoglalóról beszélhetünk esetében! Komolyan...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Számiít ez Bolikám, a visszamenőleges törvénygyárban?
Mostan harcolunk a nyerészkedők ellen, akik a családoktól veszik el a megélhetést az extra profitjukkal! Abcug vállalkozás, éljen a Párt, éljen Orbán Viktor!
@Husz_János_Puszita: Milyen versenyhivatal?! Most hoztak egy újabb tv-t, ami kiiktatja a versenyhivatalt. Nemzetbiztonsági izé esetében. Nemzetbiztonsági izé meg akkor van, amikor a koleszes fiúk aszongyák.
@aritus:
NA! Azért!
EZ már elég nerkompatibilisen hangzott.
Látjátok, csak megtanuljátok!
ÉLJEN A PÁRT!
@Csaknézek...:
T.Proftársam!
Az izgalmas konzíliumot be kell rekesztenünk, mivel rövidesen szerver újraindítás lesz :), ami után ha minden okés, nekem el kell húznom begyűjteni a bécsi karácsonyi vásárból hazatévedő porontyomat. Még hazajön onnan, de nem sokáig...

Tíztelettell

NEDUDDKI
@taga: Nem, ÉN nem szavaztam a kibaszott fideszre, pont azért, mert erre számítottam. Csak viccesnek találom, hogy az ország nyolcvan százaléka sír-rí, mintha nem épp ők juttatták volna ezeket a faszokat a hatalomba, és mintha nem szavaznák meg őket 2014-ben megint.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

És Amerikában verik a...nem, most nem a négereket.

És sajnos ez nem vicc: :o(

"Az amerikai tinédzserek körében egyre népszerűbb knockout game lényege, hogy egyetlen ütéssel leterítsék véletlenszerűen kiválasztott áldozatukat.
Egyre népszerűbb az amerikai fiatalok között az erőszakos knockout game (kiütős játék). A játék lényege tulajdonképpen annyi, hogy véletlenszerűen kiválasztott embereket, figyelmeztetés nélkül ütni kezdenek. Jó pontnak az számít, ha az első ütés után eszméletét veszti az áldozat. Az erőszakos hóbortnak már halálos áldozatai is vannak"

www.origo.hu/nagyvilag/20131122-knockout-game-halalos-aldozatai-is-vannak-az-uj-tinioruletnek.html?sec-2

(Mondjuk annak az újságírónak is letörném a kezét, aki ennek kapcsán a "hóbort" kifejezést látta jónak alkalmazni...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pedig komám ez így lészen... :(
Szopni fog az ország, a középszerűség és pitiánerség diadalt arat ismét.
@Spániel:
" szívem szakad, ha látok egy riportot a devizahitelesekről"

Az enyém nem. Nekem is volt devizahitelem, a legdurvább törlesztőrészlet sem érte el a ft-hitel törlesztőjét. Ameddig kevesebbet fizettek, mint a ft-hitelesek, addig nem sírtak?
Egyébként meg nem az árfolyam-változás juttatta őket ebbe a helyzetbe, hanem a munkahelyek elvesztése. Na, ezen kellene sírni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"nem az árfolyam-változás juttatta őket ebbe a helyzetbe, hanem a munkahelyek elvesztése."

Mindkettő igaz.

A húgomnak megmaradt az állása, de a részleteket már jó ideje nem tudja fizetni az árfolyamváltozás miatt.

9 M-ért vette a lakást, 4 M-t visszafizetett (illetve volt beugró), és MOST a lakás kb. 6M-t ér, a tartozása kb. 16 M.

Most várja a végrehajtást és a kilakoltatást a kislányával együtt. :o(

Hát ha ez normális dolog, akkor én vagyok a hülye!
Boldog születésnapot Töröcsik Marinak!
@Csaknézek...: Ez egy sokszereplős felelőtlen elkúrás, hogy ilyen helyzetbe jutnak emberek.
A legnagyobb felelőssége a politikusoknak van, mert nekik kellett volna olyan törvényeket alkotni, amelyek a bankok működését szabályozzák.
És a bankoknak, amik eszetlenül adták a hitelt boldog-boldogtalannak.
És 23 év alatt nem volt képes egy kormány sem egy bérlakás programot létrehozni. Hogy ne kényszerüljenek az emberek mindenáron lakást venni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez a sok kibaszott partizán:) csak nehogy úgy járjak, mint a kutyával. mindig láb alatt van:))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
A LÓ :Piszkos vödörből nem iszik,és piszkos
helyen nem legel!!!
@aritus:

Igen, ez soktényezős egyenlet.
És nagyon nincs rendben - ez a téma SEM. :o(
@Csaknézek...:
"Hát ha ez normális dolog, akkor én vagyok a hülye! "

Nem, ez egyáltalán nem normális dolog. A bankok sem szentek, messze nem azok (de nem is az a dolguk), de azért vegyük figyelembe az ingatlanpiac hatásait is. A 12 milliót érő lakásomat most max 7-8 millióért tudnám eladni, ha akarnám, de ennyiért nem akarom, hálistennek nem is muszáj.
Húgodéknál nem volt késleltett kamat? Amikor 5 évig csökkentett részletet kell fizetni, utána lép érvénybe a piaci kamat 5 évre visszamenőleg? Mert olyankor szokott a törlesztőrészlet az egekig ugrani.
Mindentől függetlenül nagyon sajnálom őket és mindenkit, aki ebben a csapdában vergődik.
@Csaknézek...:

Ez se normális. De az se, hogy ebbe saját pénzével kelljen beszállnia Gipsz Jakabnak, aki mondjuk NEM vett fel devizahitelt.
@aritus:
"Hogy ne kényszerüljenek az emberek mindenáron lakást venni. "

És ez megoldhatta volan a mobilitás kérdését, hogy ahol munka van, oda megyek, mert találok normális bérlakást a családomnak. Mert ha sok év kemény munkájával saját lakásom van, azt nem szívesen adom fel, mert sokat veszítek rajta. Akármelyik ujjamat harapom meg, nekem fáj :(
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Mert olyankor szokott a törlesztőrészlet az egekig ugrani."

Nem volt késleltetett kamat.
A svájci frank megugrása miatt kellett sokkal többet fizetnie.
Amíg bírta, nyomta, de volt egy pont, amikor tök értelmetlenné vált a helyzet.

Egyedül neveli a lányát, sejtheted...
Tényleg, a lakbérembe nem akar valaki beszállni? Rám férne...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"ebbe saját pénzével kelljen beszállnia Gipsz Jakabnak, aki mondjuk NEM vett fel devizahitelt."

Ez is igaz.

Elbaszott helyzet, ahol csak rossz és még rosszabb lehetőségek vannak. :o(

És sokan, nagyon sokan vannak hasonló helyzetben - vagy már az utcán.
@Csaknézek...:
Minden együttérzésem az övé. Sokra ugyan nem megy vele :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" a lakbérembe nem akar valaki beszállni?"

Beszállok a Tiédbe, ha Te is az enyémbe!
Aztán a hasznot elriszteljük.

Miccólsz? :o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: skacok, necces amit itt előadtok:))
:o)))))

"Mr. Jones (a keresztnevét nem tudjuk) levélben osztotta meg korszakalkotó ötletét a NASA-val, miszerint ha a kólába mentost dobunk stb. tehát rengeteg kólával és rengeteg mentosszal nagy rakétát is lehetne építeni. Ezt a választ kapta:

Kedves Jones úr!
Nagyon köszönjük, hogy érdeklődik a munkánk iránt.
Sajnálattal kell közöljem, hogy az “Áttörés a Fantasztikus Űrrakéták Terén, Akkor Most Adjatok Pénzt” című mellékelt vázlata nem keltette fel érdeklődésünket. Régóta tisztában vagyunk a kóla és a Mentos cukorka közti reakció tudományos hátterével, tehát elhiheti, ha azt mondjuk, hogy nincs gyakorlati haszna munkánk szempontjából.
Még akkor sem, ha szép szavaival élve “kurvasok kólát” használnánk.
Jelentkezésével kapcsolatban, már ha ezt ennek hívhatjuk, hogy “űrember” legyen, sajnálattal kell közölnünk, hogy jelenleg nem keresünk senkit. Emellett megjegyeznénk, hogy az űrhajóssá válás évek kemény munkájába kerül, és nem olyasvalami, ami – ahogy azt feltételezi – “annyira egyszerű, hogy egy csimpánz is meg tudta csinálni”.
Ha többet akar tudni, olvasson sokat az úgynevezett hőséről, Buzz Aldrinról. Feltételezzük, hogy rá gondolt, amikor azt írta, hogy Buzz Lightyear.
Biztonsági okokból a leveléhez mellékelt mentolos cukorkákat nem áll módunkban visszaküldeni.
Tisztelettel Steven Malkovich
Igazgatóhelyettes"

444.hu/2013/11/23/mr-jones-ma-nem-utazik-az-urbe/
@Csaknézek...:

Többek közt ez a különbség az USA, és Magyarország között: a NASA minden faszságra válaszol, a magyar hivatalokból vagy állami cégekből a nyilvános adatokat is úgy kell kiperelni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Még egy különbséget látok:

A NASA minden fasságra válaszol - a magyar hivatalok viszont mindenre fasságot válaszolnak. :o)
@Csaknézek...:
Kölök begyűjtve, vacsika megvolt, egy frankó DE búzasör a mancsomba.
Valamiről lemaradtam? :)
@DarthVader:

Tényleg kurva jó,de kevesebb több lett volna, mint mindig:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Valamiről lemaradtam? :)"

Semmi különös.
Kölcsönös megnemtámadási szerződést kötöttünk Egérrel. :o)
@taga20:
Háááááát... ezt most nem kellett volna! A fene a gusztusod... :( elbactad a sör mellett a szájízemet. Ez vacak egy liba, koravén fejjel, elég nyomi.
Ez, a kis cickóival sokkal dögösebb:
naked.blog.hu/2013/11/22/heidi_597
@Csaknézek...:
No, de egy T.Rex méretű Egér? :)
Amúgy bírom a csókát, csak meg ne hallja, mert elbízza magát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na de ez nem véletlen, ez itt a rendszer lényege, hogy ne tudj semmiről.
Aztán majd az Élő Isten kipenderül, és elmondja, hogy milyen fantasztikusan jó, hogy Magyarországnak végre olyan kormánya van, amelyik a turulban született magyar emberekért él és hal. És aztán ezt még nagyon sokszor elmondják a szóvivők, a tv-k, az újságok, a plakátok.
Hát nem elég ez neked, mit kiváncsiskodsz?!
Hümm....

"A Schalke, a PSV és a Vitesse bukott edzőjét akarja a magyar válogatott

A holland Voetbal International úgy értesült, a Magyar Labdarúgó Szövetség felvette a kapcsolatot Fred Ruttennel a magyar futball-válogatott szövetségi kapitányi posztja miatt.
...
A sztárcsapat előtt a Schalkét és a Twentét is edzette, legutóbb a Vitesse-nél alkalmazták, de onnan is kirúgták, ahogy eddigi csapataitól. Válogatottat korábban még nem irányított."

sportgeza.hu/futball/2013/11/23/dzsudzsak_volt_edzoje_jon_a_valogatotthoz/
@taga20:

Hízelgéssel nem mész semmire nálam.
De azért folytathatod. :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli, akkor itt írd le, hogy mit írtál a vincenten, ami kivágta a biztosítékot:))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: brrr, ezt nem kellet volna! Vagy ez fotoshop? (reménykedik)
De úgyis rémes!
@Csaknézek...:
Nézd, a tehetséget meg kell fizetni. Amúgy volt róla szó, hogy "komoly" edző nem vállalja be a magyarokat.
Persze leszerepelt senkiknek, akik egyre lejjebb mennek, nekik még a magyar csapat is - megfelelő pénzért - vonzó lehet.
@aritus:
Egér még küzd... :)
Azt, amit utána is, csak D. Tomporka stílusában, nem szóvirágosan. :D
@aritus:

Én értem, hogy jobban teljesítünk, de akkor az osztrák munkanélküli segély miért több, mint egy magyar egyetemi oktató fizetése???
@Csaknézek...: bocs, ha fasz votam, vagy vagyok:) megmutatom neked a második kedvenc dalom. íme:www.youtube.com/watch?v=Qnkun1HIG0M
csak neked:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na téged is a Soros pénzel! Azért elégedetlenkedsz mindig. Neked semmi se elég? Semmi se jó?
Most, amikor már a dohányzás is nemzeti, hazafias cselekedet? Hát mit akarsz még?
@taga20:
Jelenidő... Te, az a kutya nevel téged rendesen? :o
@aritus:

Ha Soros pénzelne, nem elégedetlenkednék. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: rendesen:) nesze te vidéki!www.youtube.com/watch?v=8tslVys1gpI ezt csak annak akit szívből utálom(szeretem) azt vágom, hogy semmi buzulás:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Cseszed, nem lehet mindenki Orbánovics Piktor!
Ő is Soros pénzén élt, te meg ezek után... :S
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))) Még a randa varangy szájában sem?
De nem válaszoltál arra, hogy ez most tényleg, vagy csak fotoshop? Annyira édes az a kisegér a fényes szemecskéivel:(((
Egyáltalán tényleg van ilyen rusnya állat?
@Orica Középföldi: drága öregasszony, mé utálom magát? me lehet, hogy fiatalosabban gondolkodik, mint mi öregek:)) biztos.
@aritus:

"a dohányzás is nemzeti, hazafias cselekedet?"

Ümm, ez nem esett jól. :o)
Megyek is, és rágyújtok... :o)
@taga20:

"ha fasz votam, vagy vagyok:)"

Na de hol van a jövő idő...? :o))
@Csaknézek...: hülye vagy, hülyegyerek:) dobod el!!!
@taga20:

"dobod el!!!"

Persze, hogy eldobom, mér', mit gondoltál?
Csak előtte elszívom. :o)
@taga20:

Taga!!!!!!!!! Látod te hogy szólítottál vagy eltakarta a sörösüveged???????
Nem félsz, hogy bűbájt küldök a kutyádra és hazamegy az előző gazdihoz?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Te, az a kutya nevel téged rendesen?"

Nagy kérdés, hogy honnan indult ez a projekt... :o)
@Orica Középföldi:

Láthatóan problémát okoz neki kommenttársai életkorának belövése...
Mondhatni, lövése sincs. :o)
@Csaknézek...: hülye fogok lenni:) és te?
@aritus:

Van ekkora béka, az ökörbéka pl, ez nemtom fotosop-e, de simán megeszik egy egeret. :(
@Orica Középföldi: a tisztelet ott vot a sarokba. ha nem akarod látni, nem látod. direkt cukkollak:))
www.hir24.hu/belfold/2013/11/23/a-nap-hire-mar-fuvesitik-a-felcsuti-stadiont/#a3

Ha a magyarnak legalább annyi töke lenne, amennyi nincs, az kibaszott stadion MINDEN MECCSEN tele lenne, és 90 percen át zengene az

OR-BÁN, TAKA-RODJ!!!
Sok vállalkozás be fogja adni a kulcsot, sok kiköltözik külföldre papíron, sok strómanok kezére jut, a fekete zóna örömére és a költségvetés bánatára.
Etalon lett ebben az elbaszarintott országban a trafikmutyi "sikere"?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"OR-BÁN, TAKA-RODJ!!!"

Vagy burkolt kritikaként ezt a szöveget nyírnák bele a stadion füvébe. :o)
@taga20:

Tudod mi van a sarokban? Porcicák, kutyaszőr és a megrágott papucsod:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: semmibe nem nézlek(vica, gondolom), de mit érdemes venni laptopban? nem nekem, a lánynak.segíts, te valaki:)))
@taga20:

Szemmel még nem tudok, de majd igyekszem:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Elképzelem, amint a Béközép Bazmegelő Szakosztálya illedelmesen bevonul a stadionba és a kulturált szórakozás jegyében népdalokkal és huncut nyelvtörőkkel szórakoztatja a nagyérdeműt.
Mostantól illedelmes zsúrfiúk módjára fognak szurkolni és zsidózó, buzizó rigmusok helyett a Pártot és annak seggnyaloncait fogják hangosan éltetni. Hisz van az a pénz...
@Orica Középföldi: neharagudj! de pipa vagyok:) nem rátok, cicák.
@taga20:
Ismerős most vett egyet a'la Tecsó, előtte kérdezte, milyen legyen, ez okés.
Toshiba, i3, 8 GB RAM, 500 GB, 15'6", 2 év gar, Br.123e
Megéri.
Szép álmokat az aludni indulóknak a "lesz még tavasz" reményében!

Csukás István - Isten megnyomja a tavasz-gombot

Isten megnyomja a tavasz-gombot,
s a régi verkli pattogva beindul,
a rigó kiköpi a téli szutykot,
csőrt csücsörít s fütyül bolondul,
a rügyek apró rajzfilmgyárak:
megrajzolják a millió levelet,
szuszog, dohog a vakondjárat,
megindul a forgalom odalent,
a nárcisz kis pöckét kinyomja,
a kapkodva vetkőző égre mereszti,
a vadrózsának tavalyi a rongya,
hullna már, de még nem ereszti,
dagad az akác nyakán az ér,
az éltető nedv lüktetve kering,
bámulok a kertben ösztövér,
apadó hitemmel, s megtelek megint
együgyű csodával, éltető nedvvel,
s kinövök a földből, mint a bokrok,
s motyogom, vén bolond, gyermeki hittel:
jól van, Isten, kapsz egy libacombot!
@Orica Középföldi:
Elnézést, mikor elkezdtem a kommentet, akkor még nem találtalak és elég sokat bíbelődtem.
Így most külön, szokás szerint: Jó éjszakát, szép álmokat.
@taga20:

A macska jelmondata: "Tudom, mit akarsz. Leszarom, de KURVÁRA PONTOSAN TUDOM." :)
Bakker!

www.origo.hu/auto/20131122-a-legszebb-magyar-busz-ikarus-55-66-bemutato.html?sec-3

De szép dög. Én még utaztam gyerekként sokszor ilyennel! Eszméletlen klassz volt a hangja.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Volt szerencsém egy iskolai kirándulásról ilyennel hazajönni, aznap, amikor bevezették Budapesten a dudálási tilalmat. Budapest határáig az utolsó 5-6 kilométert hangos dudálással tettük meg.
Hogy hol voltunk, és pontosan mikor, arra nem emlékszem.
A FÜLVÉDÖT felkel rakni mert annyira dübörög a gazdaság,hogy megsüketülünk!!!!!!!!!És nemzeti PANNON PUMA megdöglött.Éljen Abszurdisztán és Pinokkió elvtárs népünk nagy vezére(kenyéren és vizen)természetesen száraz és poshadt!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gyerek koromban én is utaztam ilyen busszal ezeknek még volt stilusuk és ami a legfontosab volt lelkük.
Annyira, de annyira szívesen megnéznék néhány pöcsarcú zorbánszavazó kereskedőt, akit most jobbra-balra szopat a szeretet vezére! Hogy vajon erre mit tud böfögni az agymosott kreténje! Hogy emúútnyóóócév? Hogy Gyurcsány a hibás! Valami szemét mocskos fidesz szavazó írja már le, hogy mit érez ilyenkor?!
@Csaknézek...: Esetleg kérdezzen rá a tetű kósánál, hogy mi a debreceni qrva anyjáért kellett 180-ról 240-re tornászni a CHF-t az idióta zorbánista agyamanet hülye dumájával? Ha most 180-on lenne a CHF, fele ennyit nem kellene pöcsölni a fideszes csürhének a devizahitelesek "megmentésével". Hogy a jó édesanyját nyomná telibe az összes szemétláda hazudozó köcsög!
Emlékszem, jó tíz éve amikor jókat anyázgattunk az akkori kormány faszságain, még komolyan felhúztam magam, ha egy öltönybe gyömöszölt szubhumán kiállt a kamera elé a pofámba hazudni.
Sokan azt mondták akkor is, hogy a fidesz rendet tenne, a másik oldal meg a patás orbán eljövetelét akarta megakadályozni.
Aztán a második, még elbaszottabb kormány még nagyobb hülyeségeket csinált, az szdsz turbó üzemmódban szórta a fasszágait és lassan már én is elhittem, hogy a fidesz csak jobb lehet ennél. De elég volt rájuk nézni, hogy egy 60-as IQval az ember vágja, mi lesz, ha ők nyernek.
A legtöbb magyarnak nincs ennyi agya, úgyhogy mégiscsak nyertek.
És őszintén mondom, hogy már nincs is kedvem felhúzni magam ezen az egészen. Valami kis elégtételt is éreznék, hogy az a nép, az a sok millió szerencsétlen balfasz, aki képes ezt az elitet hatalmon tartani, lassan elrohad a történelem szemétdombján, de sajna baszódik el minden körülöttem és ezt mégiscsak rossz látni.
De már nem vagy dühös, inkább csak rezignált.
Majd ha egyszer az átlag magyar megérti, hogy nincs jobb vs bal, nincs fidesz vs mszp, csak politikus vs polgár létezik, akkor talán elindul valami.
De még mindig nem értik, ennyi idő után sem értik. Megérdemelnek mindent, ami eddig jött és ami jön még.
@Exploiter: Így van. Ugyanaz a maffia, maximum vörösből átöltöznek kékbe, majd narancsba.
A sok hülye aki eladja magát a 19 ezerért, a gázártámogatásért, 13. haviért, rezsicsökkentésért.
A rabbim megmondta, semmivel sem különbözik a magyar attól aki 30 ezüstért eladta a megváltóját.
Szép jóreggelt.

Olvasgatom, hogy a beépitett Telenorkártyák miatt szopatták szét a gépescéget. Meg kell, hogy állapitsam, ez eléggé primitiv és pitiáner megoldás. Főleg annak tükrében, hogy úgy kell egy frekvencia az "állami" mobilcégnek, mint egy falás szar.
Kulturáltabb népi demokráciákban már régen megjelent volna egy egyéni képviselői inditván, mondjuk a "hulladékelhelyezés szabályai lakatlan környéken, különös tekintettel annak szállitási körülményeire" munkacimü törvényjavaslat végszavazás előtti órájában benyujtva, amikoris a Telenort és az által használt frekvenciát azonnali hatállyal betiltják, mivel egyértelmúen megállapitható, hogy ez a hullámsáv különösen egészségtelen hatással van a FIDESZ szavazók agyi tevékenységére, és ezt, az emberek védelme érdekében ki kell küszöbölni. A fogyasztóvédelem természetesen a javaslat benyújtása után azonnal vizsgálatot rendel el, és 1 nap alatt megállapitja, hogy a TELENOR az egészségere különösen veszélyes terméket forgalmazott, emiatt azonnali hatállyal 300 ezercsillió forint fogyasztóvédelmi birsággal sújtja a bünöst.

A végszavazást követő napon bejegyzett Új, Nemzeti Érzelmú Távközlési Cég soron kivüli meghivásos közbeszerzési eljárásban eljárásban az NMHH-től megkapja a hullámsávot, melyről időkőzben kiderült, hogy használata rendkivül jütékonyan hat a baráti zsebekre.

Mindezonáltal az új céget, az eddig kiesett bevételeinek kárpótlásaként felhatalmazzák, hogy az értékesitett fenvencián hullámvasutat is üzemeltethet, illetve a hullámlovasok is igénybevehetik szolgáltatásukat kurzuslovaglási célzattal. Mindezt persze csak lefoliázott készülékekkel.

Szöval... van még mit tanulnunk az államigazgatás és pártvezetés terén. Egyelőre nagyon messze vagyunk a fejlettebb demokráciáktól. Majdnem egy diktastörányira.
Mi az állampapír? Teszi fel a kérdést profitline.hu/hircentrum/hir/
És meg is válaszolja - - - önként.
Az állampapír az állam által kibocsátott hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Állampapír vásárlásával tulajdonképpen az államnak adunk kölcsönt, előre meghatározott kamatra és előre meghatározott időre. Az állampapír előnye abban rejlik, hogy egyrészt bármikor eladhatjuk (azaz likvid), másfelől semmilyen kockázattal nem jár, hiszen az állam biztosan visszafizeti pénzünket.

A megmagyarázat ívelten kerüli meg (mint jobbszélső átadása a csatárt) az inflációban rejlő alattomos veszélyeket.

Ki nem emlékezik a Békekölcsön esetére? Hát az, aki még serdülő sem volt akkortájt.

Gyengébbeknek: a békemenet nem kölcsön adására szerveződött, mozgásban lévő sorban-állás egyéves futamidejű Kincstári Takarékjegy beszerzése érdekében.
@Exploiter:

"Megérdemelnek mindent, ami eddig jött és ami jön még."

Csak hát esetünkben az együttszopás esete forog fenn. :o(
@dekol84:

"Hogy emúútnyóóócév? Hogy Gyurcsány a hibás!"

Még szép.

Ne becsüld alá a propagandájukat, és főleg a rájuk szavazók elvakult fanatizmusát.
Mindig lehet bűnbakokat találni, főleg ha már "bejáratott" projektekről van szó.

Amennyi energiát a karaktergyilkolászásba és a "szabaccságharcba" belefeccöltek, nem fognak másfelé kommunikálni.

Emúttnyóc, meg EU, meg Ájemef, és mindenki ellenünk van - oszt kész!

Másahibás.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Egyébként feltaná'tad a spanyolviaszkot:

Bírság kiszabó: GVH,
Összeg: 95 Mrd,
Szopatott alany: bankok, kivéve a gyevi bírót, akarom mondani bankot,
Vád: kartellezés.

És túl azon, hogy nemtom, mennyire igaz, de minimum gyanakvásra adhat okot a sztori az előzmények fényében.

Ammeg má' csak torta a habon, ha felidézzük B. Gyula, fizikailag nagykorú magyar álompolgár, elszámolásügyi biztos örökzöld kérdését:

"Kartelleztünk, na és?"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez az állandóan lengő Inga elve alapján előre tervezhető illetve kiszámítható...volt és maradt

most a MNB mit fog csinálni a már kinnlévő hamis váltóival? és azokkal amiket most nyomtatnak? és a költségvetés mennyire megy át még negatívabba (ugyanis már régen negative cask hamisíttyák) és a less a forint 450???
szerencsétlen gittegylet?

a megoldás minden csókos teljes vagyonelkobzása és a lámpavasak működtetése

még idén?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
mintha már írtam volna az államkötvény=békekölcsön és ugyanúgy nem less sohasem visszafizetve

adókiegészítés aktuális költésre fedezet

brühüyyy
@Csaknézek...: Én csak fiktivizáltam a sztorit. Ilyen neálunk NER fordulhat elő. Szorgos népünk győzikézni fog! Ahol gyalulják a forgácsot, hullik az erdő. Csapáspkat adunk, és megint adunk!Külföldi multi rossz multi, magyar mutyi jó mutyi! Kő még? :-))
Időnként elgondolkodom a hunvilágon. Ha már úgyis az a példakép méjmagyaroknál. Nem volt ám butadolog, amikor a kerál meghótt, akko a házanépit is a sirba szigonyozták. Én még hozzáküdemém aztat is, aki a kerált megmérgezte.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nem kő'! :o)

A pálinka mellé bekerül majd az ungarische mutyi is, mint magyar specialitás.

Lényege: páran járnak jól, kibaszott sokba kerül és rengeteg embert megszívatnak vele...

A rosszuljártakat pedig megnyugtatják:
Sebaj, Örzse néne, Pista bátya, de a havi 400 forintos rezsicsökkentésből simán jobban jár!

Csak a Fidesz!
@rodeo36:
És én mást írtam volna?
Hogy állsz a szövegértéssel?
sziasztok!

máshol sem fenékig tejfel az élet! a hülyeség határtalan:

A férfiak vizeljenek ülve, a "fekete" szó törlésre ítéltetett

hvg.hu/itthon/20131124_tulzasba_vitt_politikai_korrektseg#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_11_24
Reggelt, Népek!

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy ilyen akcióban részt vennék. (Pedig utálom a magyar "focit".) :D

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Anno ilyen busszal jártam suliba. Még a sofőröket is ismertük, ők is ismertek szinte mindenkit. Ha valakit nem láttak felszállni rákérdeztek, hogy mi van vele, beteg-e vagy csak késik.
@guma:

A ló túlsó oldala...

Indokolt lenne törölni a "józan paraszti ész" kifejezést mindenhonnan, mert léte okafogyottá vált.

Inaktivizálódott.
@Elegemvan: @DarthVader:

és hogy idéz?

Láttam a Vezért örülni. “Láttam a boldogságot én, lágy volt, szőke és másfél mázsa. Az udvar szigorú gyöpén imbolygott göndör mosolygása. Ledőlt a puha, langy tócsába, hunyorgott, röffent még felém - ma is látom, mily tétovázva babrált pihéi közt a fény”.

brühüyyy
@Marcellusca:

"rákérdeztek, hogy mi van vele, beteg-e vagy csak késik."

Ugyanezt elképzeltem Bp-n a 7-es buszon... :o)
@dr. jenőke (jenőke):
ülve...

emlékeztettelek, hogy ugyanezt már sokkal korábban elmondtam...

erre jössz a szövegértéssel

megint lenyelted a gereblyét?

brühüyyy
@guma: valyon mi lesz a fekete lyukkal?
@Csaknézek...:
A józan ész régóta ellenség kis hazánkban, listára került, mint anno a kulákok.
Helyette tobzódik a "kaucsuk alapú lábbelivel rendelkező narancsos muzsik".
@flort:

"mi lesz a fekete lyukkal?"

Átnevezik Sötét Térhiány-ra. :o)
@guma: Helló!

Máshol is alacsony az a bizonyos kerítés. :)

cigánykerék - etnikai fordulat;
cigánypecsenye - kisebbségi szelet;
cigánymeggy - nemzetiségi meggy????
@Csaknézek...: Na, jó, igaz: '70-es évek és vidék. :P :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"kaucsuk alapú lábbelivel rendelkező narancsos muzsik"

Vagyis kaucsukás népzenész déligyümölccsel?
@flort:
Majd kap valami pol.korrekt megnevezést. Pl. "fideszzseb", "cocialap" vagy csak szimplán "politikai jutalék", netán "Mr. 20% fedőneve".
Reggel van még... tényleg ilyen korán kell, ilyen durva fejtörőkkel jönni? :)
@rodeo36:

Én fölnéztem az est alól
az egek fogaskerekére -
csilló véletlen szálaiból
törvényt szőtt a mult szövőszéke
és megint fölnéztem az égre
álmaim gőzei alól
s láttam, a törvény szövedéke
mindíg fölfeslik valahol.
@rodeo36:
Amit te írtál, az nem válik tabuvá.
Én a portfólió írását tettem közzé a saját véleményemmel.
Kit érdekel, hogy ugyanazt hányszor írtad és minek.
Persze, ha újat mondsz, engem is érdekel.
Fabius !

ezt a Qrva MUTYI szót frlrjcsük már el !
ez egy kedveskedő elnéző tompa fogalom !
ne hasznájjuk:

előre szövetkezve nagy számú elkövetővel BŰNSZERVEZETBEN elkövetett MAFFIABŰNCSELEKMÉNYEKRE
mejek ráadásul az országrontására, nemzetvesztésére, hazaárulására irányulnak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Banánnal a seggében valamelyik narancsbuzi? Perverz vagy... "

Na de kéhlek, hát hogy beszélsz?

Kohhektül: Unortodox örömszerzési beállítottsággal rendelkező kormánypárti hívő másodlagos feji szervébe tett hosszúkás formájú gyümölcs.

Na! :o)
@Marcellusca: köszönjünk a nosztalgia beszámolót Marcelluscaaaahhhh:)
látom beindultatok :)

egy kis agytorna és a nevetőizmok mozgatása hogyan esik?

cink.hu/nevettel-mar-ma-ettol-szetrohad-az-agyad-percekre-1466302017
@Csaknézek...: biztos hogy a természet ajándékait ilyenre kell használni?)
@Csaknézek...:
Unortodox... Mint annyi más itt. Viszont ha nem vigyázunk, holnaptól bevezetik! :(
Lehet, hogy már régi, de én még csak most olvastam:
"Németh elmondta, a törvényjavaslatban definiálják a rezsicsökkentést, eszerint "rezsicsökkentés alatt a közszolgáltatások végfogyasztói árának jogszabály alapján megvalósult csökkentését kell érteni"."

Tehát törvényileg fogják megmondani azt is, hogy mi a lóf@sz az a rezsicsökkentés! Mert nyilván a sok idióta fityesz fan még ezt sem tudja! Csak bégetni tudnak naphosszat, de még az is hazugság!
@dr. jenőke (jenőke):

Te csak másnak ajánlgatod a reggeli kisüstit, vagy még nem vagy túl rajta?

Ne merd mondani, hogy nem érted:))
@dr. jenőke (jenőke): @Orica Középföldi:

egy meg reggelre

Rossz nap...
(új világ születése)

...az Úr, noha jól aludt,
rosszkedvűen kelt,
ment ide s ment oda,
nem találta helyét sehol,
matatott itt, matatott ott,
útjából minden angyal
szökkenve elfutott...
s így ebben a semmilétben,
semmi fényben, végtelen
teremtő csendben megrezdültek,
majd lassan és tétován
a lelkek egyetlen atomba
rendezett bombamagja
egy kezet növesztett,
egy mindenható kezet...
és arcot, homlokot, testet,
sőt szívet és a LelkekLelkét
Egyetlen Sűrű Szövevénnyé...
de a kéz már elindult
rezzenetlen egyenesen
a [reset] billentyű felé...

feltehetően i.e. 1000 billió évvel ezelőtt
@Orica Középföldi:
A rendszeresen nem ivók közé tartozom. Sört is ritkán. Van kedvencem: néhány whisky fajta, és a legalább 10 éves örmény konyak. Ha van is itthon, ritkán jut eszembe.
Lehet, hogy ez a baj.
@dr. jenőke (jenőke): minek iszol annyit, hogy azt is elfelejted, hogy hova dugtad az üveget? :-)
@Exploiter:

abszolút nem értek egyet veled, de valamiért még is tényleg úgy van, ahogy állítod, mondod.
@dr. jenőke (jenőke):

Legalább gondolatban hajtsd fel, hogy lazább legyél:))
@jaegtoer:
Hát ezt hol találtad?
Nagyon jó.
@Orica Középföldi: látom jégnél még múkoggy a reggel egy pohár tej, oszt tiszta fej szindróma... főleg ha laktőzérzékeny, mert akkor van ideje illeneken gondolkodni két öcsörgés között:-)
@Orica Középföldi:
Egy költő veszett meg benne! :))

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Mert magadból indulsz ki! Olyan ortodoxikus módon...
@jaegtoer: ha már ennyire dicsértessék, elolvastam. Azt nem mondom, hogy meg is értettem, de hangulatilag nem igazán pozitiv végkicsengést éreztem:-)
Újabb diadalt arattunk! Izé... majdnem... de "bajszos népünk inni fog!"

"Jelenleg a bérfőzés az, ami nagymértékben megnövekedett az amúgy 20 százalékos forgalomcsökkenést elkönyvelő kereskedelmi főzdékben. Ezt a megoldást a Pálinka Céh Egyesület jónak találja, hiszen a főzdékben szakemberek szakszerűen készítik el a pálinkát, így biztos, hogy jó minőségű szeszes ital készül. Ezzel szemben az otthon főzött pálinkák minőségében sokszor tapasztalható kivetnivaló - mondta Panyik Gáborné.

Hozzátette, az otthon főzött és a bér-főzetett italokat hivatalosan csak akkor lehetne kereskedelmi forgalomba hozni, ha a tulajdonos kifizetné utánuk a jövedéki adót. Ez viszont nagyon kevés esetben történik meg.

Elindult tehát a szürke vagy feketegazdaság, ahol adó- és áfamentesen árusítják a termékeket - mutatott rá a szakember."
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-598270

Persze egyből veszélyes is lett... :))
Nem megy ez szembe a NER útmutatásaival? Nem lesz ennek jó vége!
@jaegtoer: amit megértettem és igazán felfogtam, a menekülő angyalbögyörök hada volt. na, innen aztán nem is folytattam, mert a világvége nem igazán optimista végkifejlett, mindamellett, hogy akkor maga a joisten léte is okafogyottá és indokolatlanná válik. Egy szuicid teremtő? Na ezt olvassa el vmelyik katpálesz! :-Ö
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"ha nem vigyázunk, holnaptól bevezetik! :("

Ha azokba vezetik be, akikről szót ejtettünk, egyetlen könnycseppet sem fogok ejteni... :o)
Se felejteni. :o)
@Orica Középföldi:

megihlettetek Te, Jenőke az esti verssel és Mókus meg 'a kő még kő' + behallás: cipőfűző saját áthallomással már beindulva értem az esti vershez, majd alább az újabb 'kő-zés'. cca4 perc, tényleg nem rossz! (dejazé megláccik rajta...) :DD
[ambipurt vagy brise-t!]
Tegnap aztán végképp megvilágosodtam, Tömjén zsóti miért is csak az ég madarait favorizálja... azok egy szarul leadott lövés után nem kergetik végig az erdőn ezt a keresztyényi szeretettel telt bátor és hős vitézt. Az egész olyan jellemző...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Tegnap megbeszéltük, hogy a szabályalkotóra nem vonatkozik a szabály.
Ez csak újraindítás, az önkritika után:)
@dr. jenőke (jenőke):

" a legalább 10 éves örmény konyak. "

ínyenc! azt hiszem én arrafelőlről Araráttal találkozva ütköztem egy palackba. hát nem egy lánchíd bandi!
@Marcellusca: viszont jelzi hogy iszonyat öreg vagy te is, mint itt mindenki, kivéve én:H
@Csaknézek...:

"Indokolt lenne törölni a "józan paraszti ész" kifejezést mindenhonnan, mert léte okafogyottá vált."

jól indul ez a nap is, de hát a tapasztalat az tapasztalat. és tényleg!
@dr. jenőke (jenőke):

"Hát ezt hol találtad?
Nagyon jó."

Letette a fegyvert, és most verset írt. Egy igazi konzi úr:)) Tuti, hogy valami Zrínyi-ivadék:)
És tényleg jól versel.
@dr. jenőke (jenőke):

itt. Ti találtátok, nem én, Ti hárman, ahogy mondtam, a többit én csak leírtam, négy perc alatt ahogy bírtam.
@jaegtoer:
Kaotikus egyház lesz az... Ha már hittezsvírem vagyol, ebben a libsibolsi fertőben, itten. :)
@jaegtoer:

Ne fogd vissza magadat, ha folytatni akarod!

Kapsz 5 percet! :o))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na, ja, meg az is. :)

És ez (első két kép):
hbweb.hu/hirek/akt110605.htm

Felszállás az uccsó ajtón, ahol kialakított munkahelyen kalauz fogadta a kedves utazóközönséget. :D
Hát én meg azt hallottam, hogy ez a pénztárgépes biznic is annak a zembernek az érdekeltsége akinek most nem jut eszembe a neve, de anno benne volt a zolajbiznicbe is. Innentől kezdve ki rúghat még labdába ezen a nem túl nagy piacon? Persze kamuból, csak a látszat kedvéért az elején engedtek pár céget megjelenni, akik elég hülyék voltak ahhoz, hogy elinduljanak. Aztán majd szépen kiejtik őket. Aki a legközelebb van a kormányhoz, az vezeti ezt a biznicet is.

Az is sokat elmond, hogy folyamatosan tologatják az indulást. Úgy látszik akiknek megvan a haveri körük azoknak nincsen meg a szakmai hozzáértésük. Pedig occón vehetnének megfelelő szakembereket, de ez egy ilyen garasoskodó, kisstílű ország, kisstílű maffiózókkal.

Az a 2ezerFt/hó (vagy több) meg qrvára sok egy pénztárgép után. Kb. rablás kategória, de az államhatalommal bárkit lehet kötelezni és főleg lehúzni.
Elég balfaszok a kereskedők is, hogy nem fogtak össze és beintettek volna az orbánéknak.
Mellesleg ha a NAV-nak adat kell akkor fizessen érte az állam B+! Ilyen hülyék is csak a magyarok, külön fizetnek azért, hogy szopassa őket a NAV. Igen az a NAV amiről pont mostanában derült ki egy-két érdekes dolog...
@Orica Középföldi:
Kirohant a kapun és kaput?
Elütötte a villanyos...

"Stigma

Testvértelen szád meztelen
remegni kezd és tiszta
fénnyel ragyog fel melleden
az ismeretlen stigma,
bordáid közt a drága jel,
mely örök sebet éget
és többé sose tűnik el,
csak mélyebb lesz a mély seb.
Csak mélyül és be nem heged,
örök halállal árnyal,
s te fölállsz: növő szél vezet
a megnyílt éjszakában.
Átlépve házad küszöbét
útnak eredsz a csöndbe,
nem tudva merre és miért,
hogy áldni fogsz vagy ölsz-e?
Csak mész. Köröskörűl hegyek
roppant magánya, itt-ott
kivert tanyák és félszerek
gazdátlan foltja villog,
és küldenek, hogy vándorolj,
bár buknál végre holtan
a puszta földre, ajkadon
kibékülő mosollyal.
De ekkor szűk ösvényre érsz
és hirtelen megállasz,
mögötted hosszú csönd van és
némán előtted áll az,
kiért elhagytad mindened,
száműzetésbe mentél,
mert sorsodat ki fejtse meg,
ki az, ha ő se testvér?
Megállsz előtte, meztelen
sebed kitárva, melyet
a messzeségből melleden
nehéz hatalma ejtett.
És vársz, mint fáradt katonák,
hisz nincs már senkid itten.
Ő visszanéz az esten át,
csak néz, és meg sem ismer."
Pilinszky
A jogkövető magatartást tanúsító, de félrevezetett, megkárosított kereskedőktől az MKEH bocsánatot kér. Valamint azontúl, hogy teljesen díjmentesen a kereskedők részére díjmentesen biztosítja a jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő pénztárgépet, a befizetett előleg mértékéig kártérítést is nyújt!

(Egy normálisan működő országban...)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

az alcím újvilág születése...

a befejező sorban i.e. 1000 billió évvel ezelőtt...

azért nem olyan rossz ez...

persze, ha olyannak látnánk a világot, hogy megint éppen ideje volna, asztmás!:)
Nem lehet ezért perelni a fatökű állami hivatalokat, akik azt hiszik, hogy a fizetésüket a télapó hozza?
@Penivaldes: Aha, csak kibújt a szög a zsákból (nem az enyém)! :)

Hogy is vo't az, hogy szereted az érettebb, idősebb férfijakat? :D
@Csaknézek...: esetleg belevehetné ezt a veretes hasonlatot:

beborul, mint bepáleszezett parasz alatt a Berva:-)
@jaegtoer: Montammá! Alcimeket, PS-eket,befejező sorokat nem olvasok. Kikapom a lényeget oszt ellovagolok a Naplementébe felcsapott farokkal...
@dr. jenőke (jenőke):

köszi. a húszévesre már csillagokat se tettek! minek is?:D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"beborul, mint bepáleszezett parasz alatt a Berva:-)"

Köhöm, köhöm...izé...

Hát, ha nem haraxol, Téged nem tudnálak teljes mellszélességgel költészkedésre biztatni, hacsak nem a hóttreál műfajban... :o)))
@Marcellusca: azért határokkal:)) nyugdíjas klub már nem fér bele.)

:P
@Csaknézek...: ha nagyon akarnám, tudnám mindenféle alliterációval, allegoriával, filagoriával, hasonhasonulatokkal cizellálni, de én igazság szerint a kritikai realizmus hive vagyok, szigoruan NER utánképzés alapján:-) Szentem má készitik is nekem ) fényezik) a Szécsényi dij életmüvész fokozatát:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ez jó!

akkor tehát maradok az ómai kaotikus fegyház ebölében. erre a kisidőre, arccal mekka felé, a gangeszben pancsolva.
@Csaknézek...: Különben is. Én csak untermannerkodom, a dicsőség learatását meghagyom a nálam kiérdemesültebbeknek:-)
@kovi1970:
kb. 230-250e pénztárgépről beszélhetünk összességében.
A mobil díj hozzá havi br. 3000 Ft. Tehát összességében HAVI kb. 7,5 milliárdos forgalom a tét!
Erre jön ez a pénztárgépes cég és egy másik szereplővel akarja a mobilos forgalmát megoldani?
Mit képzel?
Majd a fele üzletet lerontaná?
A NER talpnyalóitól elvenni ekkora falatot csak úgy?
Hát hiába nyaltak, szoptak és varrtak gombot, kényeztették nyelvükkel a csicskáztatóik hátsó felét?
Hát nem... Elintézték... Persze nem kevés nokiáskamion ment ezért, a Párt és a Szerett Vezényló dicsőségére.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Szentem má készitik is nekem ) fényezik) a Szécsényi dij életmüvész fokozatát:-)"

Jajmán Te kis Te....
Hát hun teccettél élni mostanság...?

Ha életmű díjra hajtasz, nem írni köll.
Hanem nyalni a megfelelő fertályt...

Olyan ósdi elképzeléseid vannak, hogy beborultam rajta agyilag, mint paraszt a Bervába. :o)
@Le_Penseur:
Olyan kis naiva tucc lenni...
ÖRÜLJÖN A PARASZTJA HA NEM LESZ SZÉNNÉ BÍRSÁGOLVA!
ÉLJEN A NER!
... a párt!
... a Vezényló!
... a ...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

" Kikapom a lényeget oszt ellovagolok a Naplementébe felcsapott farokkal..."

Ezek szerint te úgy olvasol, ahogy fotózol:))
Azért ne felejtsd, ami Jégnél alcím, az nálad utómunkálat.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

pedig pontottszok lenni, hogy a KÉK gombot véletlenül se nyomja meg!

tudom. má kéccő nyomtam!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Még szerencse, hogy nem minden feltétel dőlt be.
Adóellenőr és Varga Miska még megvan.
@jaegtoer:
Jó is az, bár az a pancsolás és láblógatás Földközi-tenger környékén szebb lenne, viszont Buddha és az összes izékéje jöhet, abban is hiszünk!
A vérmaki meg felcsapott lompossal körbemotorozza kis Berváján a szigeteket közben... :))
@jaegtoer:

" maradok az ómai kaotikus fegyház ebölében. erre a kisidőre, arccal mekka felé, a gangeszben pancsolva."

És Tibet?
@Penivaldes: Miazhogy! :)
Mindig is szerettem őket!
Anno nagy "depeses" voltam.
Az első albumuk ( www.youtube.com/watch?v=6xmPYULCpaQ ) meg is van, még BAKELITen!
@Orica Középföldi:
Kekec... a lényeget figyeld, ne apróságokban vesszél meg.
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni...: :o(

"Nagyon nyomasztó, ha az érvényesüléshez csak csalás árán vezet az út. A jószándékút is kriminalizálja, mindenkit zsarolhatóvá tesz, és még el is rontja az ember kedvét. Az lesz sikeresebb üzletember, aki gátlástalanabb. A vállalkozás gyanús kaland lesz, ahelyett, hogy becsülendő teljesítmény lenne, ami munkát ad, és életben tartja az országot, és elismerésre méltó gyarapodást hoz.
...
Azért lehet ez így, mert a magyar állam képtelen ellátni a feladatát. Nem működik.
Miközben egy kis bolt megnyitását hónapokig akadályozzák, mert rossz helyen van a vízcsap; miközben elrontott tértivevényszelvények könyvelésére kényszerítik a tanárokat, addig teljes iparágak alapja a csalás.

Síruhában didergő, frusztrált ellenőröket állítanak a metróban a mozgólépcsők tetejére, mert évtizedek óta nem képesek odatenni egy elektromos kaput. (Fesztiválokon három napra kiépítenek ezer csipkártyaleolvasót, aztán elpakolják, azt nem az állam szervezi.)

Egyszerre impotensek és agresszívek az állami hivatalok. Keménykednek a könnyű prédával, és a nehezebb ügyekre rá se néznek.
Nem azért nem lehet ezt másképpen csinálni, mert ilyenek az adottságok. Azért nem lehet másképpen csinálni, mert hagyták, hogy a csalás elterjedjen, és így az élet részévé váljon. A rendszerszintű hibák kijavítása nem megy.

Az se igaz, hogy ne volna erő és bátorság. Ha valamit végig akarnak vinni, ez a kormány képes keményen beleállni dolgokba. Simán elvették sok ezer kisboltostól a jogot, hogy cigit áruljanak. Simán betiltották a játékgépeket egyik napról a másikra. Simán megtiltották magáncégeknek, hogy tankönyveket terjesszenek, vagy hogy pályázatokat írjanak. Visszamenőleg szedtek adót többször is. Ha oda akarnak lépni, akkor egzisztenciák romba döntése árán is mehet a nagy nekiveselkedés.

Ha valamilyen tervet törvény, bírósági ítélet, vagy az alkotmány akadályozott, akkor átírták a törvényt és az alkotmányt.

Amikor az érdekek kívánják, akkor nincs korlátja a végrehajtás erejének Magyarországon."

444.hu/2013/11/24/nem/
@Marcellusca:
Majd jön a flanszia lója a kicsikének és sírbatesz komám! :D
Persze, ha a lengyelekkel történő piálást kiheverte...
@Penivaldes:
Most akkor hízik a máj?
Örülsz, hogy fényesre nyalnak a legények? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez az opció nem áll fent. fklansziával mélyen tartó haragot tartunk, és nem beszélünk egymással
Hír 2013. november 23. napján! (Portfolio.hu)
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint 220 darab pénztárgépet kötöttek be a NAV-hoz. A kormány eredetileg 95 milliárd forintnyi plusz bevételt remélt ettől. A minisztérium hangsúlyozta, hogy ez csak egy pillanatnyi állapotot tükröz, nem indokolt belőle átfogó következtetéseket levonni. Az első nagyobb, online kapcsolatra képes pénztárgép tétel már megérkezett, a beüzemelésük folyamatosan zajlik.
Banai Péter költségvetésért felelős helyettes államtitkár elmondta: a forgalmi adatok alapján legalább 20 milliárd forintnyi többletbevétellel kalkulálnak (ami lényegesen óvatosabb becslés a korábbi 95 milliárdos, majd 45-50 milliárdos várakozásokhoz), de az átállás gyorsasága külső szereplőkön múlik. Banai reményének ad hangot az intézkedés sikeressége kapcsán a nemzetközi példák alapján, valamint szerinte a forgalmi adatokban már most tükröződik a későbbi szigor bevezetése.
@dr. jenőke (jenőke):

"A kormány eredetileg 95 milliárd forintnyi plusz bevételt remélt ettől."

Ismerős nekem ez a 95 Mrd-os összeg.
Hol is hallottam...?
és igen sikerült végre elfurulyáznom a kiskacsát!!!:)
@Marcellusca: nem Danke, hanem Köszönöm. magyar ember magyarul!

:DDD
@Penivaldes: Hát, őőő, izé, na, szóval ... inkább haggyuk! :DDD
@Csaknézek...: azért ez csak az egyik oldala a történetnek :-)
@Penivaldes: Rendben. Nagyon köszönöm! :)
@Csaknézek...:
Próbáltam segítenide csak ezt találtam 95 Mrd ügyben.
Erre gondoltál?
95 milliárdot bukhat az állam is a szellemvároson
Katasztrófák sorától tart Törökbálint határában a fejlesztési minisztérium: a félbemaradt TóPark beruházás befejezetlen autópálya-lehajtói szerintük egyszerre veszélyeztethetik az M1-es autópályán közlekedőket, a sztráda állapotát, és az M0-s déli szektorának bővítését szolgáló uniós támogatás felhasználását. Az építkezésért felelős Bia-Projekt Zrt. lapátra került.
@Marcellusca: majd adok én neked! biztos vmi rosszaságra gondoltál.:)
@Penivaldes:
Kimondottan megnyugtat! :)

@Sir Bates dö Hól:
Oszt a lengyelekkel minden rendben?
A kekeckedéssel ráérsz még...
@Penivaldes:
Ööööö... ezt most elképzeltem... :DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na látod, akkor meg mit ugrálsz itt nekem mint egér a forró vasalón?
@Sir Bates dö Hól:

"azért ez csak az egyik oldala a történetnek :-)"

Megen' ez a sejtelemteljesség. :o)
@dr. jenőke (jenőke):

Rendes Tőled! :o)

Ja, az "jó" kis sztori volt...
Nem csak hallomásból ismerem a történetet. :o(
Tipikus.

Ámde más 95-ös bigyóra gondoltam, fentebb már utaltam rá.

GVH, kartellezés, bankok...
@Csaknézek...: "Csaknézek...2013-11-24 10:05:52Ehhez nem sokat lehet hozzátenni...: :o("

Próbáltam megfelelni a fentieknek :-)
Még, hogy Emilio. Ehhh, f@szom!

Michael Winslow istenkirály!!!

www.youtube.com/watch?v=Auof05Kv6jA
@Penivaldes: Sört nemigen komálom, úgyhogy: NEM. :D
@Penivaldes: mert úgy még van értelme, hogy e millió, de mint Emillió...
@kpityu2:

:)) Tényleg azt hiszik, de ami a nagyobb baj, azok is azt hiszik, akik a fizetésüket fizetik.
@Csaknézek...: akik most sírnak azok évtizeden keresztül a lajtán túli életmódot gyakorolták/próbálták elérni a hazai gazdaságra alapozva... ha azt hitték ennek nem kell megfizetni az árát... meg becsületes majd' mindenki csak egy bizonyos idő és nagyság után akar lenni, mintegy a status quo elkötelezett híve :-)... a fidesz is csak az eredeti tőkefelhalmozást igyekszik pótolni, amiből kimaradt :-)
@tristen2005: legyőzzük őket, én már készítem fegyvereim, és lovam kantározom
@Sir Bates dö Hól:

A "Birodalmak csatáján" túl van azonban mindennek más vetülete is.
@taga20: azért most megleptél, én azt hittem hogy ti még a Ford T modellel mentetek:)
@Penivaldes: te, eveszem a csattogoslepkédet, ha szemtelen vagy:)
@Csaknézek...: egyénekről beszéltem elsődlegesen, nem impériumról:-)... ne csak nézz :), gondold végig :)
@taga20:
Te meg amilyen vagy, mégis csak hazakeveredtél... :)
@Csaknézek...: azt hagyd akkor figyelmen kívül... ha egy problémát nem járunk körbe objektívan, sosem jutunk el annak okaihoz, szerintem :-)... bát manapság, mintha nem is ez lenne a cél moon :-)
@Sir Bates dö Hól:
Szebb dolog hallgatni róla, de hisz tudod, hogy ez egy ilyen szemérmes ország. Képmutatás, nemtörődömség, amiről nem beszélünk, az nincs...
A tegnapi Rákóczy úti (bal?)eset margójára:

"Egy ember kizuhant egy épületből az útra, ahol az autósok inkább kikerülték, az arra járók közül pont 1 kivételével inkább fotózták és (természetesen) posztolták az esetet, minthogy segítséget nyújtsanak: akárhogy, csak valamit. Nem kellemes szituáció egy ilyen, nem egyszerű kezelni egy ilyet, de ez nem lehet kifogás senki számára.
...
Legalább ilyen esetben meg kéne tanulni nem átlagos magyar közönnyel szemlélni az eseményeket, mert ki tudja ki fölött fognak átlépni legközelebb...
Az összes ott bámészkodó és segítségadást elszalasztó állampolgárnak nyugodalmas jó éjszakát!"

mentok.blog.hu/2013/11/23/a_rakoczi_uti_eset_margojara?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_11_24&utm_campaign=index
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ugye volt közel egy évtized, míg egész európában moon voltak a legolcsóbbak a számtek alkatrészek, nem?... németh imre, stb... akkor nem tiltakozott senki a szakmából... ha korrekt, akkor ezt nem felejti el... legalàbb négyszemközt... szerintem
@Sir Bates dö Hól:
Pár importőr volt csak, azok is igazából egy család és a rokonsága... Szemérmetlen összegeket kerestek és bármit-bárkit megvettek.
@Csaknézek...: hát nem tudom, hogy rajta lehetett e volna segíteni..
Remélem Szájtátó ott volt és a narancsbolsi propagandagépezet is figyel, tanul, átveszi az ötleteket:

"Ezrek tüntettek az unió ellen Moldovában"

index.hu/kulfold/2013/11/23/ezrek_tuntettek_az_unio_ellen_moldovaban/
@Csaknézek...:

Nem magyar jelenség, Aronson már rég leírta a Társaslényben. Mindenütt ilyenek az emberek, kivéve ha egyedül vannak ott, akkor nem másra várnak, hanem segítenek.
@Sir Bates dö Hól:

Én a legtöbb emberen azt látom, sokkal jobban szeretne becsületes lenni, nyugodtan lefeküdni, ha hagynák. Nem lehet kiszállni a mókuskerékből, egyedül nem. Akkor távozni kell az országból. Borzasztó lélekölő a csalás és a megalkuvás, akármilyen kicsi is legyen.
@Husz_János_Puszita:

Nem is csupán a bénultságról meg egymásra várásról van szó, hanem 15-20 percig senki sem értesítette a hatóságokat, ami azért necces.

Az meg kifejezetten durva, hogy többek beszámolója szerint volt, aki a faszbúkra viszont azonnal nyomta.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öreganyám vot a hibás, azt tettem amit ő mondott, me még puja votam:)
@Husz_János_Puszita: igen van az a híres eset, amikor megkéselnek egy nőt a lakótelepen
@taga20:
Nem lehet mindenkit egyből a Tajgetoszra vinni, mégha kéne, se. :) Van akit felraknak a buszra...
@Csaknézek...: "Egy ember kizuhant egy épületből az útra, ahol az autósok inkább kikerülték, az arra járók közül pont 1 kivételével inkább fotózták ...."

ez így nem igaz EGY ember megált segíteni egy gyalogos !

na jo turista... de akkor is a mi túristánk !
és amugy is már komp jár nyugatra!
@Csaknézek...:

Általános jelenség, ha többen jelen vannak, mindenki a másikra vár. Munkahelyen, házasságban is gyakran előfordul. :)
@gipsz.jakab: Utálom, hogy manapság az emberek mindenféle szükségtelen szarukat kidobálják az ablakon! Legyen az használhatatlan hűtőszekrény, vagy elrontott élet!
@dekol84: a magyarok AZÉ NEM NYÚLTAK HOZZÁ !

mert minden ami az UCCÁN VAN az a KÖZTERÜLETESEK TULAJDONA !

a lomtalanításban kidobott tárgyakat, testeket elvinni LOPÁSNAK számít !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: naa... a felső kategóriában voltak 10-15-en... aztán 100-150 a középben és vagy 400-an alul... és még ők sem swifttel jártak :-)... tudom, láttam :-)... a chs külön kategória volt, az tény :-)
@Husz_János_Puszita: :)... ki lehet szállni... csak akkor nincs minden évben egyre nagyobb tévé (csak példa)... mindenki maga dönti el :)... ezt gondolom én :-)
@Sir Bates dö Hól: nekünk nem volt minden évben egyre nagyobb tévénk, nem jártunk hitelből nyaralni...(
" Ellenzéki vagyok és egyre többször érzem azt, hogy nekem már mindegy, hogy Bajnai, Mesterházy, vagy Gyurcsány lesz e a miniszterelnök, csak ez a Fideszes társaság tűnne el már végre. "

Már régen mondom :
A pokolbéli Belzebúbra is hajlandó vagyok szavazni Orvbán ellenében...
@Penivaldes: a jelenlévők persze mindig és mindenhol kivételek... csak mindig én találjozom személyesen a többiekkel, ilyen peches vagyok...
@dr kíváncsivagyok: Én pedig világéletemben nem szerettem Orbánt, úúútálom az egészet, ennek ellenére nem vagyok hajlandó szavazni egyetlen "ellenzéki" tétova szentre sem.

érdekes a világ, nem?

nem jó megoldás a másik oldal sem
@Sir Bates dö Hól: nem azért írtamm, hogy rosszindulatú megjegyzéseid ráírd. csak megjegyeztem
@Sir Bates dö Hól:

Nem egészen. Ha nem vállalod el a munkát szürkén, elvállalja más. Ha nem könyvel a vállalkozásában kreatívan, lehúzhatja a rolót. Ha nem fogad fekete pártpénzeket, nem csinál kampányt.
Egyedül kiszállni, miközben a versenytársak mind csalnak, nem racionális. Egyenlő az éhhalállal.
Rendszerszinten lehet csak kezelni a problémát.
@Penivaldes: ako lesz, ha beadom a kulcsot. a temetőben:)
Mutyimutyimutyi. Annyira szereti a fajtátok ezt a szót, annyira imádtok a szaron rágcsálni, az életetek csordába verődve ugatni, és fröcskölni a szarotokat mindenkire. Ez a blog egy pöcegödör, ahol egymás szájából nyammogva szopjátok a faszt. Legyünk már őszinték: Utáljátok ezt a kormányt és kész, ne izzadjatok ezen. Én is őszinte leszek: nem szeretem ezt a kormányt, de egyelőre inkább maradnék ennél, mint az ilyen rühes bűzölgő patkányoknál, akik minden nap élvezettel nyalják a saját faszukat.
@Penivaldes: nem lennék a férjed. me vagy megnevelnélek vagy elmenekülnék:) inkább menekülnék.
@Sir Bates dö Hól:
Honnan tudod ezeket? Elég belterjes világ volt ez. Már pár éve nem követem annyira, de 2000 körül sok mindent láttam, tudtam, hallottam ezekről...
Mit ügyködtél akkortájt te? A jog útvesztőiben barangoltál?
@taga20:
A tiédet, kicsit megvadítva tárkonnyal, borssal... :) Receptet küldjek? Meg nem csinálom, de ha Knoszival ledumálod, a piát hozom hozzá!
@Penivaldes: hova, hát luciferinek:)@Mr. Mojo: mi van hülyegyerek, megakadt a rántott hús?
@Mr. Mojo:
A francokat! Az ilyen agyhalott csicskák, mint te, felbukkanása miatt érdemes idejönni, ekkora állatot ritkán látni a neten, szépen idejöttök a pofonért, helybe.
Szeressük a csicska fajtádat, szórakoztató a hülyeségetek és ecceriségetek - nem IQ bajnokok vagytok, de nem is ezért tartják a fajtádat.
Persze attól te még magyarázhatod, hogy miért szopkodjátok Pozsgay elvtárs túrósát, a többi volt KISZ és MASZOP buzi lomposával együtt.
@taga20: bocs peni, hogy egy sorba raktalak eve a valamivel:) még egyszer bocs.
@Mr. Mojo:

Gratulálok a kifinomult modorodhoz.
Süllyesztő.
@Husz_János_Puszita:
Amire mint tudjuk szemernyi akarat sincs, hisz tudja az a politikusi aljanép, hogy ez a "következmények nélküli ország" - nekik.
Amíg EZ nem változik, addig mindegyik csürhe lopni, csalni fog.
@Mr. Mojo: azért az akrobatikát meg kell becsülni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, egy jó kis zúzaperkelt:) erre jön ez a mohojojó mócsing és emegy a kedvem a kajálástól:(
@Husz_János_Puszita: ezek szerint mindenki magának feloldozást ad:-)... mindig a másik a hibás :-)... szétnézünk és látjuk, hogy a többi mind ragadozó:-)... nekünk is úgy kell tenni, bár belül galamblelkünk van:-)... és így mindenki szépen álomra hajtja fejét, tudván ő az egyetlen tiszta ember:-)... ennyi rejtett grál-lovagot:-)
@dr kíváncsivagyok: @Habakuk999: @Penivaldes: @Husz_János_Puszita:
Valahol olvastam: a választások olyan lesz, mint pláza budiban ülőkét választani.
Melyik a kevésbé sz@ros. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem áll érdekükben, és nem csak a saját zsebük miatt. Amíg a status quo fennáll, mindenki zsarolható valamivel. Közalkalmazottak az állásukkal, versenyszféra az adóhivatal és más hatóságok által, nagy cégek törvényhozással, inaktívak a transzferek megvonásával, konkurencia a szennyes kiteregetésével.

Nem véletlenül nem tiltakoznak a kereskedők. Aki hőzöngni mer, kap olyan nav ellenőrzést a nyakába, csak úgy zörög. Mindig is a hatalmi arrogancia árnyékában éltek, beivódott a tudatukba. Mint mindenkinek. Nyomorúságos sors.
Mennyire szánalmas, hogy megelőlegezitek nekem a szellemi mocsarat, holott csak reagáltam a korcs fajtátok vonyítására, amit a pusztába üvölt. "helybe jöttem pofonért". Mondjuk az érdekes lenne, hiszen a kicsi tábortüzetek körül csak nyüzüge girhes kis trollocskák melegednek, akik 22 néven fröcskölik a mocskukat. Mondtam, hogy legyetek őszinték, de ez nem megy, hiszen mit is várhatnék az ilyen szarból megformált senkiktől, a kis szobájukban anyuka által eltartott pöcsöktől? Hányinger.
@Marcellusca: tudod kedves Marcellusca, remélem nem baj, hogy így szólítlak. ha csak szaros ülökét találok, akkor nem ülök rá, hanem keresek más toalettet, ha meg nagyon kell, akkor letörlöm az ülőkét, és lefertőtlenítem.

átvitten is értsd
@Sir Bates dö Hól:
Há'depersze! :)) HIHETŐ! KOMOLYAN!
Én '94 óta ezekben a körökben voltam, kicsiben, sok mindent hallottam olyan nagyoktól, akikkel jóban voltam, dumáltunk is, nem csak a melóról.
Fú, mindenki megmondta a frankót, csak egyet nem tudok az összes "zseniális" hozzászólás alapján mint érintett, aki Alt Cash Sam 270 eredetileg támogatott pénztárgépre fizettem be, miszerint: holnap mit kellene lépnem? Hamgsúlyozom, bírnám, ha a NAV békén hagyna, húsz éve nyomom egyénibem, majd saját kft-ben, eddig semmi gondunk nem volt egymással, hivatalosnak tekinthető álláspont nincs a neten a hatóságok részéről... wwalaki??? Hátha a remek megmondóemberek között valaki választ is ad, mert az kéne nyolcvanvalahányezer embernek, de nagyon... :)
@Mr. Mojo: Kedves Mr. Mojo. Tudod nálunk, ahonnan az itteniek jöttek otthonról, az volt és van ma is szokásban, hogy először illedelmesen köszönünk, megtöröljük a cipőnk, majd azt követően lépünk csak be a nappaliba. nem pedig úgy, hogy sáros cipővel végigtrapolunk, majd végigokádjuk a bútorzatot.
@Sir Bates dö Hól:

Gúnyolódhatsz, de egyéni szinten nem lehet kezdeni semmit. Összefogással igen, de szerinted ebben a megosztottságban van rá egy csöppnyi esély? Ugyan.

Az egyéni döntéseket mindig a várakozások határozzák meg, gazdasági- és magánéletben egyaránt. A várakozása mindenkinek az, hogy a másik csalni fog. Nem bízhat a szomszédban, a partnerben, a hivatalokban, az államban, a jogérvényesítésben. Minden tapasztalata azt erősíti. Ebben a felállásban nem racionális nem beállni a sorba. Egyszerű játékelmélet.

Mondok egy példát. Kifőzde tulajdonos elhatározza, mától fogva ő nem csal, nem fér össze a lelkiismeretével. Abban a pillanatban fel kell emelnie az árait minimum a duplájára. Hány vendége lesz?

Te miért mentél el?
@Mr. Mojo:
Az alapvető probléma picinyem ott van, hogy a saját kitartott és szánalmas csicska életedből indulsz ki.
Én értem, hogy ez kellemetlen neked, de attól még a világ máshogy működik, ha te ezt a kis beteges világodból nem is vágod.
Persze ha a gondoskodó állam és a coci- sőt még régebbi világból megmaradt seggnyalás, mutyi, urambátyámozás neked a jövő, akkor te a későbbiekben is a komoly sikereket így lásd.
Élvezd az életet, legfeljebb a tükröt kerüld...
@Orica Középföldi:

joghurtos, el gúr tama gocsi sztend up dőltem:

gangeszben pancsolva* helyesebb lett volna a gangeszben pancselva, de épp nemrég írtam valahol, hogy mindennek van határa, tehát nekem is.)

[
hu.wikipedia.org/wiki/Pancsen_l%C3%A1ma
]

gondoltam Őszentsége is éppen ott lesz, mert Tibet időtálló, csak most épp nem aktuális ott de a Gangeszben elfér, ha én is igen, akkor Ő miért ne? pancsenkolva.
@op tomi:

A válasz a posztban van. Meg kell rendelni másik cégnél a pénztárgépet, ha anyázva is. Van más ötleted?
@op tomi:
Szerinted amíg az a balfasz "hatóság" sem tudja, hogy másnap mi lesz, addig...??
Komolyan nekünk kéne megmondani, hogy hogyan tovább?
Hisz ebben a faca világban óráról órára alakul minden. Ne tessék komolytalankodni... Hülyeségekben én is jó vagyok.
@Penivaldes: Mondtam én, Hercegnőm, hogy a lépcsőzéssel szépen megformált hátsódat rá is kell raknod arra az ülőkére? :D
@Mr. Mojo: ja igen hányinger ellen vannak gyógyszerek.
Daedalon pl, vénynélküli.
@Husz_János_Puszita:
Üldözte a ...
NŐK! Minden a nők miatt van... :)
@Penivaldes:
Ezzel az erővel egy felcsúti parasztnak is magyarázhatnád a kés és a villa használatát...
@Marcellusca: végül is lehet támaszkodni is, csak nagy wc-nél fárasztó...
@jaegtoer:
Baszki, nálunk meg van a Pancser Láma, mint legfőbb politikai felekezeti vezető.
@Mr. Mojo:

most mit mojolsz ezekkel a menthetetlenekkel, Mr, megtisztelsz, de ők-mi már csak maradunk ebben a mocsokban, amibe te és ti még csak ezután fogtok sóvárogva vágyakozni, de akkor már késő lesz mert mi tiszta damasztba burkolózva burkoljuk a rántott csirkét friss fejes salátával februárban várva a májusi virágzást, de nektek nyáron majd törnetek kell a fejeteket tek segítséggel, hogy a vezére tek az most a tek , a vez vagy az ére, nem vevén észre, hogy az óra éra lett, s viktor vírusával új néven kelleti magát az ara: Hó Héra Ungaricus
@Penivaldes:
Igaz, apránként kell tanítani, még túlterhelnéd az idegpályáit. A kés-villa kombó majd 3-4 év múlva csak...
@Mr. Mojo:

Ismerek egy remek pszichiátert.
Érdekel az elérhetősége?

Bár az ő tudásának a határai is végesek, és az állapotodból ítélve sok jóval nem biztatlak.

De tudod hogy van ez: néha történnek csodák!

Fel a fejjel! :o)
@jaegtoer:
Végül is... körbeírtad, hogy egy .... :)
@Csaknézek...:
Te viccelsz. Ahhoz ki kéne húznia először.
@Husz_János_Puszita: egy hipokrita álláspont védelmébe állsz bele, mikor az nem is a sajátod, szamaritánus génektől vezérelve:-)... eddig is csak a túlélésért okoskodott mindenki?... évek óta csinál egy vállalkozást ami tutti veszteséges, mert ezt látni kell a kezdetektől fogva, nem?... kevesebb haszonnal meg nem megy, mert hát ami eddig volt, ugye az az alap? :-)... én mindenkinek felmentést adok, csak hányan vannak abban, hogy "na, jó, ha ezek elmennek, majd visszajönnek az én spanjaim, akkor majd nekem lesz jó"?, szerintem az így gondolkodókat egy kezemen meg tudnám számolni egész moot figyelembe véve, nem? :-)

Mert kellett, de én nem generál helyzetben voltam:-)
@Penivaldes: Disznóólba gumicsizmával lép az ember, és nem köszönget. Patkányok közé csak mérget szór az ember, és nem a buksijukat simogatja. Érted a hasonlataimat? Vagy segítsek? Mert a makik nyelvét igazán nehezen értem meg.
@jaegtoer: Te vagy az osztály bohóca? Ez szarkazmus akar lenni? Hát kurva szar.
@Mr. Mojo:

"Mert a makik nyelvét igazán nehezen értem meg."

Csodálkoztam is, hogy mi ez az akcentus a beszédedben, ha érted, mire gondolok. :o)
@Csaknézek...: Értem. Sajnos továbbra is csak te gazdagíthatod az általad ismert és használt pszichiátert. Mihamarabbi gyógyulást kívánok, bár csürhébe tömörülve csak mélyülhet a pszichózisod.
@Csaknézek...: Kissé homályos, miféle akcentusra gondolsz, hiszen érthetően írtam, és az akcentus amúgy is csak hallás alapján érzékelhető. Ha ez poén akart lenni, akkor szólok, hogy a szmájli a végén csak azt mutatja, hogy erőlteted. Próbálj meg felnőni a trollkodáshoz, kisköcsög.
@Mr. Mojo:

"hiszen mit is várhatnék az ilyen szarból megformált senkiktől, a kis szobájukban anyuka által eltartott pöcsöktől? Hányinger."

meg tudom érteni, hogy torkodon akadt a mocsok, és a szar, s szabadulni tőle nem tudsz, mert fogva tart, beléd gyökerezett és nem ereszt, tiéid a gyökerek, s rajtad a bűzkereszt, ezen nem segít semmilyen hányinger, ha valaki ilyen myominger....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: baráti, haveri körben valószínűleg habony, rogán, a lázár testvérek, szanyi, török zsolt is jó fej... mindenki hozzárakta a maga kis plusszát a ma mohoz:-)... senki sem gondolta akkor, hogy ez lesz a vége...
@Sir Bates dö Hól:

Azt várod el az egyéntől, egy szál magában kezeljen rendszerszintű problémát, amihez se hatalma, se eszközök a kezében hozzá. Csak felülről lehet az ilyet levezényelni, méghozzá könyörtelenül, kínok és keservek árán, mivel a viszonylagos egyensúly már így állt be.

De várom a megoldási javaslataidat.:)
@jaegtoer: Mi a pöcs az a myominger? Úgy elbasztad, mint amikor valaki sértődötten és úriasan akar távozni, de a köpenye beleakad a kilincsbe. Szar végszó. Valami okosabb és viccesebb? Szar bloghoz szar kommentelő jár. És itt a fajtátokra gondolok.
@Csaknézek...:
Miért, már agyátültetést is vállalnak?
Bár a csókát elnézve, a deviánsabb állatok közül is lenne több intelligensebb jószág...
@Mr. Mojo:

kibercimborámnak mondod, hogy kisköcsög? mi ez a lenézés, te, te nagybödön? mire vagy büszke, beléd több szar szorult, vagy csak az elméd elborult?
@Csaknézek...:

Jó pénzért vállalok tanácsadást. :))
@jaegtoer:

Előbb-utóbb beléd szeret Fekete vagy Balog és kitüntet:)))))))))))))))))))
@Mr. Mojo:

" Szar bloghoz szar kommentelő jár. És itt a fajtátokra gondolok."

nekünk meg te jutottál, gondolj újat.
@Mr. Mojo:
Pedig a szarról itt max. a Mojo fog beugrani sokaknak, még akkor is, amikor te már rég sehol se leszel.
Ha már asszociálunk, meg a lefolyót emlegetjük, mint dicsőséges lakhelyed.
Szar lehet ilyen fröcsögő kisköcsögnek lenni, amikor egy értelmes hozzászólást se bírsz kiszenvedni a poszthoz szánalmas nyáladzásod közepette!
Ezért téged fizetnek, vagy magadtól vagy ennyire balfasz?
@Mr. Mojo:

"Próbálj meg felnőni a trollkodáshoz, kisköcsög."

Ha továbbra is ilyen intenzív tanfolyamot tartasz itt mindkét témából (Hogyan trollkodjunk? Hogyan váljunk kicsi, majd nagyköcsöggé?), akkor meglehet, valamikor eséllyel pályázhatnék erre a címre.

Igaz, az agyzsugorítás eléggé fájna, és nincsenek ilyen ambícióim.

Viszont diagnózisod tovább súlyosbodott: sajnálattal közlöm, hogy humorérzéked nem üti meg a kéthetes büdös zokni szintjét sem.
Miheztartás végett: az ilyen zokniknak nagyon nagyon kevés humorérzékük van, ha érted, mire gondolok.

Aggódom érted.

Mert ha ilyen csekély (na jó, túloztam...annál jóval kevesebb) alappal vered a melledet, mint IQ bajnok, brutális felismerés lesz, amikor te is észreveszed, hogy a kör közepén illegeted magadat egy remekül álló csörgősipkával a fejeden, és körötted mindenki röhög.
Konkrétan rajtad.

Szépen kérlek, gondold át azt a pszichiáter dolgot. :o)

Na, csá. (ez elköszönés volt, hogy te is értsd)
@Husz_János_Puszita: mi a rendszerszintű probléma?... hogy most éppen szorít valahol, de, ha enged, akkor minden ok?:)... csak jelzem, hogy most az egyéni felelősség alól mentesítesz mindenkit, tudod ugye?:D
@Husz_János_Puszita:
Csak nem menekült azért illegalitásba, Frankhonba! Egyszer csak elévül, akármit is tett... :)
@Mr. Mojo:

" Mi a pöcs az a myominger? Úgy elbasztad, mint amikor valaki sértődötten és úriasan akar távozni, de a köpenye beleakad a kilincsbe. Szar végszó. Valami okosabb és viccesebb?"

gondoltam, több vagy mint pöcs, és kitalálod, hogy nyominger az, az n-t m-nek ütve. de mivel csak pöcs vagy a kilincset éred fel, ezért várod a végszót, hogy menekülj, mert ha maradhatsz lemerülsz vagy mint ólom a vízben, vagy felfelé szintén a vízben, csak mint a szar.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Bár a csókát elnézve, a deviánsabb állatok közül is lenne több intelligensebb jószág..."

Csúnyán túlbecsülöd.
Nem az állatokat... :o)
@Husz_János_Puszita:

"Jó pénzért vállalok tanácsadást. :))"

A probléma méretét látva is fenntartod ezt a gondolatot? :o)
@Csaknézek...:
Túlbecsülöd!
Túlértékeled!
Túl sok időt vesztegetünk egy ilyen kis pöcsköszörűre.
Végre valahol fröcsöghet a parasztja, mmég élvezi is.
Értelmes hozzászólása gondolom az életben nem volt még semmihez, az a fikahuszár fajta, önálló gondolatok és élet nélkül.
Szellemi állapota alapján a lélegeztető gép az egyetlen barátja... Még...
@Sir Bates dö Hól:

Gondolkodj már rendszerben az isten áldjon meg.:)
@Csaknézek...:

Persze. A pénz a lényeg, eredményt nem ígértem..)
@Csaknézek...: azé jó ha beesik egy-két ilyen retarldált, me elunnánk magunkat a F1-ig:)
@Orica Középföldi:

ahhoz túl kevés bélsár tapaszt használok,
pedig tanúm a blog, én biz nem sajnálom...
@Husz_János_Puszita:

"A pénz a lényeg, eredményt nem ígértem..)"

Hát, ha ezt jól bírod...
Lelked rajta. :o)
@taga20:

Ugye hogy hiányzik Gábriel?:)
@jaegtoer: Gondolj újat? Ez milyen kifejezési forma? Vagy csak itt dívik eme primitív társalgási nívó?
@taga20: Bárcsak le tudnád írni, hogy retardált. Bizony, úgy látszik, kissé szellemileg gyenge közegbe kerültem.
@Mr. Mojo:

lassan szívem csücskévé válsz, bár szégyent hozol itt rám, te kretén, ha nem is ismered, ki lenne fegyvertársad, és ki ellenfeled? persze ha csak fosni jöttél, mert rád jött a szapora, az más, azt megértem. végezd el, töröld ki, húzd le, aztán menj békével. ennyit tehetek érted.
@Mr. Mojo: Kedves Mojo úr vagy hölgy, bocsásson meg de innen nem látszik hogy mely nemi csoportot erősíti. Őszintén sajnálom önt, hogy eddig csak sertések, és patkányok voltak az Ön társai. Mégjobban sajnálom a sertéseket és patkányokat, amiért kénytelenek voltak az Ön társaságát élvezni. Úgy látom, hogy most a majomházat keresi. Az nem itt van. keresse itt
www.zoobudapest.com/
@jaegtoer: Hülye kis myominger.. :) Nincs okom menekülésre, hiszen csak a talpamat köpködöd a rühes fajtáddal egyetemben, akik itt most boldogan bújnak össze az akolmelegben, hogy van végre barátjuk. Amúgy egyszerűen kurva szar riposztokat tudsz létrehozni. Mi a fasz van veled? Kurvára nem fizetnék neked egy forintot sem a szar kommentjeidért. Bár attól tartok, hogy ingyen nyomod, és a szellemi nívód valóban ott tart, tudod, ahol az ólom a vízben.
@Husz_János_Puszita: minek?... senki nem kiváncsi arra... csak jelzem, hogy eddig egyénről beszéltünk, az ő indíttatásáról és motívációiról (ez most tautológia, igaz? :))... most váltsunk?:)
@Mr. Mojo: én nem rád gondoltam, de ha akarod, úgy legyen:)
@Penivaldes: Én is "mégjobban" sajnálok nálad mindent, hogy eme közegben járok, de be kell vallanom, élvezem néha, ahogyan megfigyelhetem, amikor a disznócsorda röfögve összébb húzódik. No nem a félelemtől, hanem amikor végre nem csak egymás farkát rángathatják a szájukba, hanem egyszerre lehet ugatni valakire. Bár a szag kissé zavaró.
@Husz_János_Puszita: kezd:) egy jó kis szappanozás, má úgy hiányzik:(
@Penivaldes:
Ott tartják akkor... :)) Persze ha van ekkora ketrecük.
Ki tudja, miért, eszembe jut egy kedves íróm két gondolata:

1."Hajj, de büdös van itt!" - kelt ki magából felháborodva a görény.

2. A szellemi fölény két dolog miatt szokta irritálni az embereket:
- látszik, ha van,
- az is látszik, ha nincs.

:o)
@Mr. Mojo: megértelek gyermekem, bár szerintem hülye hobbid van. tudod köthetnél sapkát, vagy hegedülhetnél is.
@Csaknézek...: a görények becsületes és kedves állatok.
@Mr. Mojo: Szerintem ezt a szócsatát bebuktad, jobb ha angolosan távozol.
Gondolom te egy disznóra is behúzod az ikszet, ha egy narancs lóg a nyakába! Tedd azt, örülj oszt jónapot!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Persze ha van ekkora ketrecük."

Há'denemá'!

A ketrecbe van már net, meg lápitop?
Asztqrva!

Akkor már télleg itt van a tejjel-kolbásszal folyó Kánaán! :o)
@Myrath: én nem nevezem szócsatának azt amikor az egyik félnek csak a bélgázok eregetése megy
Ó, micsoda összetartás, összezárás. Mindig jó górcső alá venni, ahogyan az állatok reagálnak a magasabb rendű intelligencia megjelenésére. Nem buktak szócsatát, attól, hogy nem egy, hanem 3 kutya ugat, hülyegyerek. Faszt sem érdekel a narancs, meg a fidesz, én csak a fajtátokat rühellem. Bár ezt már leírtam, de az a biztos, ha újra megteszem, mert az ilyen nyamvadt senkik nem igazán vannak otthon a szövegértelmezésben. A görények kedves és becsületes állatok lehetnek, ezt te biztosan tudod péniszvaldez, hiszen anyád is az volt. Sajnálom, hogy a meleg egyetértő röfögésbe beleszóltam, ne haragudjatok, hiszen ez a blog csak azért van, hogy egymás farkát verhessétek.
@Penivaldes: azé meg kö hagyni, hogy van stílusa a droidnak, olyan semmilyen:)
Még egy gondolat:

Miként egy rasszistának állandó félelme lehet, hogy nincs-e valamilyen - szerinte - fekete pötty a felmenői között, úgy a nyelvtan-náciknál is van sebezhető pont, mert erősen mosolyt keltő, hogy ha elütnek valamit, miután orrba-szájba kioktattak mindenkit erről.

És bizony, ez be szokott következni... :o)

És ilyenkor ezt a minősített öntökönrúgás eseteként lehet értékelni. :o)
@Mr. Mojo:

akkor nem háborgatlak. szarj magadban, magadnak, s falatozd nyugodtan, én nem zavarlak.
Ennyi? Húzzatok bele, mert elég haloványak vagytok.
Most komolyan ennyit tudtok? Hárman próbálkoztok, és nem sikerül kicsiholni semmi ellenérvet arra, hogy egymás faszát dörgölitek mély egyetértésben? Tuti, hogy nem bérkommentelők vagytok, csak primitív szarok, mert egy fillért nem fizetne senki ezekért a szánalmas próbálkozásokért.
Javaslom, szavaljuk el közösen nagy költőnktől, Troppauer Hümértől az "Indul a század csuklógyakorlatra" című halhatatlan alkotását! :o)
@Csaknézek...:
Nekem gyanús Fabius is!
Az ilyen fikahuszárt - mint ez a mojolós majomgyerek - lehet, hogy megrendelésre szállítják neki.
Leül a blog, bedob egy ilyen ecceri balfaszt, a T.Professzorok meg itten széjjel cincálják.
Merthogy ehhez a fröcskölődő eccerihez képest ... :))
@dr. jenőke (jenőke): butus parraghrúfusgörbítö! a 9,5 Mrd-os banki kölönbenadórí gondolt, csak téveszttette a tizedes hímvesztőt:-) Pedig nemmindegy, hogy 9.5 centi, vagy 95. Átmérőben meg plánenem :-)
Oszt', még ti trolloztátok le Gábrist. :)

Nesztek, itt van egy igazi! :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Mija rák van Vérmaki? Visszasomfordáltál a ellovagolásod után?
Fabius meglepett bennünket egy echte balfasz, bár elég szerény képességű, trollocskával. Élvezd, amíg le nem lép... :D
@Penivaldes: könybelábad a szemem....

a nagy költőőő óriááásss

Troppauer Hümérosz
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Fab szórakoztatóbb önkéntes bohócokat szokott ide bedobni.
Ebből tényleg csak a bélhez kapcsolódó dolgok jöttek: -gáz, -sár.

Eccer már felajánlottam Fabnak, hogy beszállok némi zsével, amikor rendkívül jól sikerült a vendégművész fellépése, de ő rátartian visszautasította. :o)
@Marcellusca:
Ne marhulj! Jól jön a trollfrissítés, ellustul a banda.
Aki az ecceri balfasz trollt nem becsüli, jobbat nem érdemel.
Amúgymeg.Darwinnak tökigaza volt. Csak féltve fordították, a rohatt ebolu-cionisták: " Küzdelem,a léért." Ugyi má minden világos:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez valami szleng egymás faszát szopók körében? Mert egy szavadat sem értem. A majommakogásra nem tudok reagálni, de azért észrevehető, ahogyan keresed a kötődést a magadfajta szarral, mert szeretnéd a közétek beszólót móresre tanítani. Igen érdekes pszichikai tanulmány. Csak éppen semmiben sem javít ahhoz a képhez képest, amit felfestettem, hogy itt csak egy disznóól van, ahol együtt szerettek röfögni, meg fürödni a saját szarotokban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Egyébként ennél még a Fekete Lovag is jobban átlátta a helyzetet, mert legalább döntetlent ajánlott:

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU

:o)
@Csaknézek...:
Most meg mit panaszkodtok? Én SSteffykén szoktam nosztalgiázni. Bár, hogy melyik verzióján, az jó kérdés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne má... Ellenetben otthonülö szentfazekunkkal, nálunk, nem ám megaz élet. 250 km-t leautózni, családoznyi, időiglényles feladat:-) Engem, nem a cukrosbácsi nevel:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Köhöm, köhöm...

Rosszul emlékeztem, elnézést kérek Dr. Jenőke (jenőke)-től.
Tényleg tizedesvessző probléma vala.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te haver, szojá má fabnak, hogy minőségibb szart szerezzen be, me ez egy kalap szar:) mindjárt átnézek a mandinerre, me ott van minőségi droid csapat:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Tulképp mindegyik érdekes volt a maga módján, de legjobban az teccett, amikor vissza akart volna settenkedni különféle nickek alatt.

Hát nem észrevette mindig valaki már a második hsz-énél?

Ebből is láccik, hogy volt stílusa. :o)
@Mr. Mojo:
Kis korlátolt bogaram! Ez a pszichoanalízist az utolsó konzultációd szövegéből loptad?
Netán önálló gondolatod is van?
Há'mert a te szinteddel, a disznóól szimplán ötcsillagos hotelábránd, neked.
Balfaszka!
Volt olyan is, hogy képes voltál egy bloghoz érdemben hozzászólni?
Csicska fikahuszár voltál, vagy és maradsz is.
Sikeres ember nem lehetsz, max. valamelyik pártgeci lótifutija.
@Marcellusca: gyenge eresztés:) mi volt nálatrok az ebéd királyfi?
@taga20: szerintem ez a shitnyik is onnan való. több faszt ott már nem bírt magába fogadni, jött egy kicsit projektálni, az ősi román szokás szerint
@Csaknézek...:
Az volt! :)) Eléggé megegyezett a Kormányszóvivői Irodáéval, meg a G.F.G bloggal...
@vitéž munkášőr: gondolom ott má mindenkit lecidázott, de kevés vot. erre idegyütt:) mi meg kiszolgáljuk:))
Sunyi, aljas, maffia kormány,,,Orbán takarodj!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kara kánban pedig a megbízhatóságot kedveltem.
Begyött, és a nyitómondata mindig ugyanaz volt:

VarÁNUSZ!

Remekül szórakozott ezen, és soha nem unta meg!
Kiszámíthatóan volt együgyű.

Már a trollokból is csak a kicsik és sárgák jutnak - de legalább a miénk! :o)
@Penivaldes: igazad van, szőrtalpas secuiescet kellett volna írnom
@Mr. Mojo:

"Ez valami szleng egymás faszát szopók körében? Mert egy szavadat sem értem. A majommakogásra nem tudok reagálni, de azért észrevehető, ahogyan keresed a kötődést a magadfajta szarral, mert szeretnéd a közétek beszólót móresre tanítani. Igen érdekes pszichikai tanulmány. Csak éppen semmiben sem javít ahhoz a képhez képest, amit felfestettem, hogy itt csak egy disznóól van, ahol együtt szerettek röfögni, meg fürödni a saját szarotokban. "

no, te intelligencia tenger, fürödj meg a hsz-edben.

az, hogy a majmot kevered a disznóval, hááááát véleményes....
a röfögést a makogással az megint erősen kétesélyes...
a szar szarral való evése meg úgy látszik lényeged. menj békével... ápolóid várnak, igyekezz, béke van, meg lassan ádvent... ez is egy adalék ahhoz, milyen az, ha billentyűzethez férkőzik egy ápolt...

szép Karácsonyt neked.
@taga20:

Hát, hiánya most már biztosan nincs az említett testrészből. :o)
"Ez a pszichoanalízist az utolsó konzultációd szövegéből loptad?"
Én úgy írnám, hogy "ezt". De te tudod.
"Netán önálló gondolatod is van?"
Igen, eddig éppen arról beszéltem, milyen undorító, ahogyan egymás faszát szopjátok.
"Há'mert a te szinteddel, a disznóól szimplán ötcsillagos hotelábránd, neked."
Ez meg biztosan tréfás beszólás akart lenni, nem baj, még próbálkozhatsz.
"Volt olyan is, hogy képes voltál egy bloghoz érdemben hozzászólni? " Érdemben szóltam hozzá eddig, mindig szem előtt tartva, hogy ostoba barmokkal kell társalognom, sajnálom, hogy nem megy, de nehéz arra az intellektusra merülnie egy normál embernek, ahol ti éppen a saját felböfögött szarotokat csámcsogjátok. "Csicska fikahuszár voltál, vagy és maradsz is.". Ezt mondjuk személyesen is megtárgyalnám veled, és akkor kissé visszább vennél az ugatásodból. "Sikeres ember nem lehetsz, max. valamelyik pártgeci lótifutija. " Húúúú, mint írtam, szarok a fideszre, ellentétben veled, aki pártbuzi.
Jó napot!
Megnéztem ezt. 444.hu/2013/11/24/a-fidelitas-ellenall-a-belvarosi-bolcseszek-stilusdiktaturajanak/#comments
Falusi Vajk! Azt gondoltam Rogánt és Szijjártót nem lehet alulmúlni. De sikerült.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A molyírtó faszúra gondolsz netalán? Nozzánk jöhet az össze lebenstraumlavendkulájával:-)
@jaegtoer:

Rút sejtelem lappangott be agytekervényeimbe: Te, lehet, hogy ez szabadlábon van?
Nem mintha a diagnózisod nem lett volna helytálló...
@Mr. Mojo:
Tudod eccerikém, amikor már csak egy betűhiányba tudsz belekötni, akkor nagy a gond.
Amúgy logikus levezetés volt részedről.
És én vagyok a pártbuzi...
Há'Depersze! :D
Menny édes hülye gyermekem le a játszótérre, addig sem fogyasztod az áramot.
Amennyiben ezért téged fizetnek, pláne több néven, akkor meg ba..hatják, elég kontraproduktív vagy. Szánalom, Mojo a neved...
@Mr. Mojo: "@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez valami szleng egymás faszát szopók körében? Mert egy szavadat sem értem. A majommakogásra nem tudok reagálni, de azért észrevehető, ahogyan keresed a kötődést a magadfajta szarral, mert szeretnéd a közétek beszólót móresre tanítani. Igen érdekes pszichikai tanulmány. Csak éppen semmiben sem javít ahhoz a képhez képest, amit felfestettem, hogy itt csak egy disznóól van, ahol együtt szerettek röfögni, meg fürödni a saját szarotokban. "

Hinnyede! Tégedet meg egy NERszarrakéta lőtt ki az ürbe, csak a penetra nem működött, oszt itt bélrekedtél?
Na, fiatalok!

Valaki aggyon már ennek a szerencsétlennek egy igazi bránert, annyira eped érte.
Mindig visszatér rá.

Húzzatok sorsot, én majd a pálcikákat fogom. :o)
@vitéž munkášőr:
Ez a Mojo gyerek is ezért virnyog? Nem szóltak neki, hogy ne a sajátjával próbálja?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Nézd! Lehet, hogy hamarabb egy hullámhosszra kerülnétek, mint elsőre gondolnád... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bazmeg. Most komolyan ez válasz volt részedről? Nem bánt, mennyire lent vagy szellemileg, hogy egy nyomorék frappáns mondatot, választ nem tudsz kinyögni, bepötyögni? Vedd már észre magad, szarok vagytok, és egymástól vártok megerősítést, hogy nem is vagytok büdösek. Én elhiszem, hogy jó érzés, amikor a hülye társat talál, de ennek hangot adni, ennek fölényében hinni kibaszottul szánalmas.
@Mr. Mojo:

teeeee. miccóc a poszthó?
maarha a hasmenésen túl vagy és úgy érzed eleget dicsérted az ittlevőket. a bókjaidtól teljesen elérzékenyültem, gondolom, neked az egész zárt osztály segített. elismerésem. papírt ne feledd.

amúgy itt aki szop, az te vagy. mi nyalunk, bazmeg.
@Mr. Mojo: csi! Vegyél vissza a nagyarcodból. Itt legfeljebb csicska lehetsz, császár aligha. Tegnap egy konszenzusosan 130-as IQ-ju, de monomániás fütyi lett, igaz két-háromnapi küzdelem után lapátra téve. Neked ennyi időd nincs. A nagypofa és az agresszió csak a hahereverőkörben, a magadéi között működik, itt felajkaszthatos a fogasra, az idejövet összeguberált, ámde kicsit dohos és büdös intelligenciád mellé. Ha beugatsz, próbáld meg egy puli, vagy border collie szintjén tenni... a csivavákat itt odavetik az ordasmacskáknak.
@jaegtoer: Amennyiben elolvasod eddigi hozzászólásaimat, abból láthatod, mit szólok a poszthoz, és ehhez az egész bloghoz. Nem tudom mennyiben függtök a blog íróitól, akik szépen, lassan bevezetik a faszt a szátokba, vagy önként szoptok. Nem is érdekel. A lényeg az, hogy hadd ne kelljen hinnem a blogketrec legalja szarházi köpedékeinek, akik egyszerűen csak azért lettek létrehozva, hogy az emberek életébe visszavezessék a gennyes gyurcsány-bajnai-féle hányást. Az, hogy ti meg önként közreműködtök, az nem engem minősít. Egyetek moslékot továbbra is, mert attól híztok szép nagyra.
@Csaknézek...:

"Dédnagypapa lesz Mick Jagger"

2 tanúm van, nem jártam arra!
@V-PORT:

"Falusi Vajk!"

Megnéztem.

Meglepően értelmes srác benyomását keltette, függetlenül attól, hogy "hol" áll, és függetlenül attól is, hogy mit mondott.

Nem lehet vele összehasonlítani Szíjjártóval.

Rogánnal igen.

Ennek a srácnak van esze, fogunk még róla hallani.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ne haragudj, kérlek próbálj meg rendesen írni és értelmezhetően fogalmazni, de nem értem amit írsz. Írhatnám ismét, hogy majom makogás, de arra itt érzékenyek vagytok. Szóval kérlek segíts megérteni a zavaros hablatyodat.
@jaegtoer:

"miccóc a poszthó?"

Ugyan!
Egy phosztó miccóna a poszthó, he? :o)
@Csaknézek...:

Nem lehet vele összehasonlítani Szíjjártóval.

Mínusz "vele".
@Csaknézek...: A kurva életbe, könyörgöm ne erőltessétek már ezt. Országomat egy frappáns válaszért.
nyúl, ezt most jó megkaptad:) gondolom kö egy nap míg kihevered. egyébként, mi lenne, ha senki nem reagálna erre a szarcsimbókra. me megakadt a tű, és így unalmas!
@Mr. Mojo:
Komolyan meglepődtem volna, ha valami értelmesebb szóösszetételt is ki bírtál volna magadból préselni, mint hogy "gyurcsány-bajnai".
Ez a szinted csicska!
Paraszt is vagy, pártcsicska is vagy, eszed se sok, miből hitték a gazdáid, hogy ide elég leszel?
Szar ügy, de nálad komolyabb érvkészlettel rendelkező népművészeti agyagedények is elvéreztek már, Kubatov elvtárs nagy bánatára.
Még mindig csak a személyeskedni tudsz.
Ennyi vagy?
Ez a dupla nulla szintje, a fröcskölődő és impotens fikahuszároké, ami voltál és maradsz is.
IQ tesztre se menj, a negatív ott nem lesz jó...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Te, te is túlértékeled ezt az izékét! :)
Ne becézgesd, még elbízza magát nálad.
@taga20:

Hát, nem szívesen lennék a helyünkbe!

Idejön egy félisten, vagy tán egészen az, oszt hogy lealázott mindenkit!

Szar lehet nekünk! :o)
Ja "me" megakadt a tű. Végső érv, buzi csicskák? Takarítani kell utánam? Hiszen ti vagytok a demokrácia csúcsai, ti nem bírjátok elviselni a diktatúrát. Sajtószabadság kell. Milyen kurva jól leképezi ezt az egészet, hogy amikor valaki közétek csap, akkor hogy összezártok, hogy keresitek egymás melegét, hogy szorosabbra zárjátok egymás között a kapcsolatokat. Kivetni a más véleményűt, gyere testvérem, segíts, és nyalints néha a seggemen, hogy boldog lehessek. Ha némi intelligenciával rendelkeznétek, akkor fel is fognátok, miről beszéltek, és talán szégyenkeznétek is. Bár a csaholó rühes hiénáknak nem hiszem, hogy lenne ilyen érzése.
@Csaknézek...: "nem olyannak kell lenni, hanem aZnak" meg a "csokika"

szerintem drogos a hülyegyerek, csak még nem néz úgy ki (mert szpídes a kisköcsög) mint a schwanztomi, akinek püffed a feje a kokain-viszki kombótól
@Csaknézek...:
Ez a balfék egyre lejjebb megy. :))
Na, léptem, vendég jön, ennek a kis csicska hülyegyereknek meg úgy kelletek, mint egy falat kenyér, hogy fröcsöghessen.
Etessétek még, hadd legyen szép nagy a feje!
@Sir Bates dö Hól:

Azt hiszem te egyénről beszéltél, én az egyén helyéről a rendszerben.:)

Az embernek saját magán kívül gyakorlatilag minden külső adottságnak tekinthető abból a szempontból, min tud változtatni, illetve mit tud kontrollálni. Elég szűkösek a lehetőségei.

Szép lenne, ha megkérnénk az embereket, hagyják abba a kis stiklijeiket, elszégyellnék magukat és mind jó útra térnének. A vezér tulajdonképpen ilyesmiben gondolkodik, amikor meg akar nevelni minket. Kusza szem, amikor bűvöli a gazdaságot: műköggy! Nekik sem sikerül.:)
@vitéž munkášőr:

A "csokika" nyilván szándékos volt.

De nem gáz, ha másként látjuk. :o)
@vitéž munkášőr:

A szőke csaj viszont ütős.

És a végén a körbesvenk sem semmi - azok az arcok... :o)
Ti tartjátok életben ezt a nyomoronc faszt! Az általa látogatott blogokon kettő hozzászólásnál többre nem futotta neki, kihányta magát és takarítás nélkül távozott!
@tristen2005: tévedsz, a központ tartja életbe:))
A védőrácson benyúlni és a trollt etetni tilos!
@taga20:

B+, a majom is lemászik a fáról ha elfogy a banán!
@shinichi: ako vityának mitől hízik a feje?:)
@V-PORT: Jajj! Megnéztem. Hát öléggé sötétek ezek a srácok. A kicsilány, a selcici fan, aszem róla hallunk még. Kellőképpen buta, és nem kombinál sokat! Szánalom!
@tristen2005: te haver, az tisztán látszik, hogy a környezetóráról lógtál:) a banán a fán van, nem le át kö másznia:))
ez nem szól másról mint:

loptop a fődakota...
lop a dakota vajda...
és lop minden dakotapuja !

többet lopnak mint a komancsok !

a dakoták joban tejesítenek !
@taga20: ugyanattól, mint a schwanztominak. csak a kombó 2. fele nem viszki, hanem pálinka
@vitéž munkášőr: szerintem meg a közpénz sajátjának nézésétől hízik ez a féreg.
@gipsz.jakab: ehhez nem tudok mást hozzátenni. csak egy klásszikot idézni:) récsölapjatakarogy!
@taga20: természetesen, mivel abból kombózik desszertként
@taga20:

A majom az értelmes nem úgy mint te, ha neked elfogy a banán a sajátodat pucolod!:::))))
@Mr. Mojo: ha az előbbi szöveg értelmezése számodra komoly szemantikai kihívás, akkor nincs mit tenni.Egyszerűsítek: Pofád lapos. Ha eljutottál a sima szövegértelmezésig, netán, a szavak és jelentésük, tartalmi, gondolati értelmezéséig, gyere vissza, szeretettel várunk. A felkészítő fokozatok: Miniszterelnökségi Hivatal, Budai Gyulus titkársága, Németh Szilárd rezsidémonűző gittegylete, a Mandiner... ha ezeket kijártad, gyere vissza, köszönj illendően kezoccsókolomot, és kéredzkedj be, hátha... és még akkor sem biztos...
@tristen2005: nem bakker, hanem emegyek a cbába:)
@Mr. Mojo: Bravo... archiváld e nyalánkságot, aztám 2-3 év múlva kérj gazsulálva a láthatás helyett 2 óra internethozzáférést, aztán ha elolvastad a mostanit, nyugodtan felkötheted magad arra az uborkafára, amiről azt hitted, az egekig vezet.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: A "szemantika" szót a wikipédián találtad? Én olyan szavakat igyekeztem használni, mint amit ti értetek, mind a hárman, a kormányváltó erők szép díszpéldányaiként. A felsorolt szóösszetételek semmit nem fednek, csak a ti elmétekben, ahol kurva nagy sötétség honol, és ilyen helyekre a keszonbetegségtől félvén inkább nem merészkednék. Néha meglep, milyen idióták üvöltöznek hangosan, mert elfeledem, hogy a primitív barmoknak ez az egyetlen lehetőségük, csak kár a sávszélességért. Szomorú lehet, hogy besorolni szeretnél valahová, de nem megy.
japánban a seggen felkelő piros pötty hazájában
orbán basi azt mondta azt szeretné ha SENKI NEM FIZETNE ADÓT...

ad1) szerintem rohamosan közeledünk e felé...
nem is hinné mijjen hamar elérjük ezt a cél lyát...

ad2) ez annyit jelent hogy nem fog lopni többet a dakota törzs?
csak mer adót csak az élősködők miatt fizetünk...
hiszen szolgáltatást már szinte semmit nem kapunk cserébe...
összességében megá lapítom hogy Vitya nerftárs

japánban a seggen felkelő piros pötty hazájában

beutópiált rendesen... szerintem sok szakét ivott... gondolom bevezették neki ottis hogy ingyen főzhet minden JAPO pálinkát... akarom mondani szikét...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ha válaszolsz neki nyúlpaprikást csinálok belőled, vagy húsvétinyúlat:)
szereptévesztésbe van ez az illető? emlegettük napokig, hogy elment Szív és azt hitte elég, ha egy képpel beodalog és akkor nyakába ugrunk egy szívtelennek?

ezt talán van aki nem ismeri: Média Korrektúra 2013

"...vittek volna téged a Gyorskocsi utcába uszítás miatt rabosítani..."

www.youtube.com/watch?v=6Zdt29vqTTg
"Az 5,2 millió szavazásra jogosultat arról kérdezték, akarják-e, hogy a svájci vállalatoknál az igazgatók fizetése az ugyanannál a cégnél fizetett legalacsonyabb fizetésnek legfeljebb a tizenkétszerese lehessen.

Az előzetes eredmények szerint a szavazáson részt vevők 65 százaléka utasította el a kezdeményezést és 35 százaléka támogatta.

A szavazást kezdeményező szociáldemokrata párt és a szakszervezetek azzal érveltek, hogy nagyobb társadalmi igazságosságot biztosítana, ha a fizetéseknek törvényben szabnának felső határt. A svájci üzleti szféra viszont attól tartott, hogy a korlátozás miatt veszítene a versenyképességéből a svájci gazdaság.

A svájci társadalom legrosszabbul fizetett tíz százaléka 2010-ben átlagosan havi 4000 svájci frankot (középárfolyamon számolva 960 ezer forintot) vitt haza. Így az igenek győzelme esetén a vállalatvezetők éves bérének felső korlátja átlagosan mintegy 576 ezer frank (több mint 138 millió forint) lenne. A svájci topmenedzserek tavaly átlagosan 6,7 millió frankot kerestek, de volt, akinek a bére a százmillió frankot is meghaladta."

www.portfolio.hu/vallalatok/maradnak_a_csillagaszati_fizetesek_svajcban.192134.html

Nyehehe.
@gipsz.jakab:

"mit ivott? utópiát..."

De másnaposság megint minket fog gyötörni...
@Husz_János_Puszita:

65% válaszolt nemmel. Nálunk mi lenne az arány hehehe.
@Mr. Mojo: "@Penivaldes: Disznóólba gumicsizmával lép az ember, és nem köszönget. Patkányok közé csak mérget szór az ember, és nem a buksijukat simogatja. Érted a hasonlataimat? Vagy segítsek? Mert a makik nyelvét igazán nehezen értem meg."

Kishaver! Egy sárvégbéllény parazita amőba, kellően fragmentált és elkülönült agyfunkciós sejtcsoport és idegdúc nélkül, hogyan is értené meg az illen adottságokkal rendlező, magasabb emlősők elmélkedéseit? Mi sem értyük az Istent, bassza meg:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Mi sem értyük az Istent, bassza meg:-)"

Pedig ott jóval kisebb az áthidalandó különbség. :o)
@Husz_János_Puszita: nekem van a gondolkodásukról, mentalitásukról egy hihetetlenül szimpatikus élményem.

utaztunk csoportosan és egy nagyon kombinált (felvonó, fogaskerekű, stb) jegyet váltott a csop.vez.
beszállásnál rohant a pénztáros és kérte várjunk mert nagyon elszámolta magát. kiderült, hogy a 30 valamennyi embernél fejenként 85 frankkal kevesebbet számolt. telefonálás után új mágneskártyát kaptunk és most figyelj!
bocsánatot kértek, hogy fenntartottak minket és nem kellett fizetni rá semmit. kiderült, hogy az a sok "jármű" más-más tulajdonában volt. talán 30 perc kellett várni az egyeztetésre, hogy ki mit vállal a kárból!
szóval van mit tanulnunk azt hiszem...
@Husz_János_Puszita: ez nem jó párhuzam szerintem... mindenki jól érzi magát a rendszerben, mert minden szintjén a váltógazdálkodás működik... akik exportra termelnek, valahol ők is ezt a mentalitást viszik, hiszen a terhekkel ők is okoskodnak, hogy versenyben maradjanak... de, én nem mondtam, hogy ne adjunk felmentést mindenki számára:-)... nekem mindegy:)
@Sir Bates dö Hól: Né mááá visszaolvastam Színnyor Jég tegnapi utolsó momentjét... Mit köszön ez? Tette a dogát, mint ahogy mink is. Jogos önvédelemből.:-)
Nem dicsőség nem kudarc, csak a dolgok rendjele:-)

Molyirtót negligáltsm. Akinek válási árvaként az apja búcsúajándékként Rehmet adott, és azom nőtt föl, és hiányosságait a hiátusos szókészletből az internet random keresőjével gondolja kipótolni, azzal felesleges intermediálni. Kicsit elvrázsolta magát asszem, mert 22 éves korára már a Vitézy Dávid helyeteseként azt hiszi, hogy kora, végzettége, műveltsége predesztinálta erre a hivatalra, ami a helyzetet ismerve részéről érthető, de bizonyhogy van ennek az országnak némely lakosságszáma, amelyik a nyers agresszióval kombinált bunkóságra, intelligenciahiánykompenzálásra nemigen vevő, még akkor sem, ha a szolgálati AUDI A8-as léterblokkolóval, a 16"-os neminyerjük a legtöbbet adókulaccsal nem rendelkezik, de legalább nem fulladozik a nagy Vezér seggében az első 3 perc után fulladozva, ugyanakkor látva azt, hogy a nagy kolbászpáleszvitéz ugyanazt teszi a Nyerges-Simicska-Csányucsunya triumvirátussal, mint amit kicsiben ő gyakorol a jobblét és a szebb jövő talmi reményében. Csak egy kérdés marad: Mi lesz, ha elfogynak a seggek, vagy olyan gusztustalanná válnak, hogy azokat nyalni, már neki sem érdemes?
@Sir Bates dö Hól: És végül: Azért arra is kiváncsi elnnék, hogy neadjisten egy esetleges buktakot, vajon mennyie könyökölne taposna és loholna egy Libajnai hátsófertál, vagy egy Gyurcsótány anális komplexumához, az elődőket gyorsan feledve, a mindegykiét, de az enyémet is nyalja valaki ars poetika szellemében hozzáférni.
@taga20: Egy vérnyúl miremásra: Fejre gyomorra csak az akcióhősök utaznak... abba nem hal bele az ellen... de egy rendesebb torokátharapás, vagy a szent kézigránát... letális:-)
@Mr. Mojo: Azért megnyugtató, hogy legalább egy ember van, aki boldog, ha téged meglát. Édesanád. Amikor benyomsz neki egy Ödi-puszit.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Bazzzzz... Vérmakesz!
Képzeld el, ha még szintaktikát is említetted volna, az őrületbe kergeted!
Azután meg az empíriokriticizmus jegyében hogyan is kéne az ilyen aljadékot minősíteni?
Most komolyan ez a kis kiskancsó a szemantika szón fennakadt? :D
Hiába no, az oktatással lesznek a gondok... H.Rouzsika büszke lehet rá!
@taga20: olvasgass csak nyugodtan, előbb-utóbb azt is megtudod, az Anker-vas:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Áááá, csak alkalmazta, amit a Fidesz népakadémilyán a fejébe vésett a nemzet tanítója Slezák elvtárs! Megpróbált szin-taktikával mögénk kerülni:-) Nem sikerült. Na bumm:-)
@taga20:
Nem is egyet, mert akkor van arany anya és van
ara nyanya is.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: igen, inkább önvédelem, bár engem csak a torquemada-i gondolatok ide idézésekor lett elegem, valamivel nyilván toleránsabb vagyok, mint te... addig azt hittem, simán szélsőséges...

Hogy mr. mojo-val mit foglalkoztatok ennyit, azt nem is érte... bár kijelentette az elején, nincs oda a jelenlegi rezsimért... inkább csak beszélgetni akart :)... a fidelitaszos videó viszont komoly kétségeket ébresztett bennem, valaha hazamenjek-e... ha ez a jövő elitje... nem az én helyem az:(
@Sir Bates dö Hól: Torquemadantot nem olvastam, valszeg általlapoztam. Valami inkvizitori ártatlan Szentgábriellesses bajkontorturás énszentet megégettek, de párialelkem halhatatlan, még fogtok sírni utána jellegű utolsó jajkiáltásra gyanakodom, a totálkapitulazacsávó megfutamodás előtt. de lehet, hogy de nem. Molyirtó, viszon jó levezető kört jelent:-) És visszaáll a viág régi rendje...

Fidelitas?... Lsd. mint fentebb... A llasan nyuddíjba menő kiöregedett fiatal demokraták ifjúkoriballééseinek menedéke, miután nemző fattyaik elunták a gyerektartás fizetését, és fattyaik további fenntartását a gondoskodó államra bízzák...
@tristen2005: Éééén? Dehogy. Csak megfeszíteni, hogy pszichedelikusan össze ne omoljon olvasatunk láttán:-)
@dr. jenőke (jenőke): te macskás, ezé lenyomtam egy fülest a macskánknak:) de szeretem, csak ne lenne ilyen jenőkés:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: tudod fogni az arte-t a tv-n? Itt most egy jó műsor van. Szerintem.
@Sir Bates dö Hól: Mondhatnám úgy is, hogy idiótának a genetika jelenlegi ismerete alapján csak kivételes esetben születik intelligensebb utódja... viszont a gének rosszindulatú játékaként méghülyébb, annál inkább... elég, ha a Vitézy klánra gondolsz... tovább, már én sem merek gondolni, mert az már-már felségsértésszámba menne.
@Sir Bates dö Hól: Tudom, meglesem. Mi van? Extra helyen héderelsz? Kivetítő is van? :-))
@Sir Bates dö Hól: A cigány argentintangó bandra gondolsz a belcanto énekessel?
Ráadásul klezmer beütéssel, oroszul énekelve? Télleg jónak tűnik:-)
@Sir Bates dö Hól: Visszatérve a genetikára: Gondolj bele a Lajosokba. No nem a simicskára, hanem a Bourbonokra. Itten meg nem a bourbon viszkire gondoltam. I.-től XVI-ig... egyre inkább katasztrófa... esetleg a Mozart fmilire... igaz egy Amadeus itten sose volt, eleve rosszabb az alapanyag...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Mindegy milyen aljanép küldte ezt a szarfaszút ide, így is, úgy is egy szánalmas kis féreg.
Elég alacsony szint amit ez a kis tetű képvisel, hisz az összes eddigi beszólása csak mocskolódás és fikázás.
Ja kérem ilyen is kell, evégre az ilyen aljadékot nem véletlenül tartják a gazdái.

@Sir Bates dö Hól:
Látod... pedig csak egy jó szóért jött! :D
Erre mit művelnek itt vele...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nézd meg az itteni kommenteket, már elég az is, hogy egy pici értelmet felmutatsz (bár én inkább arroganciának láttam), s kiemelkedsz a többiek közül, mint tehetség... teljes a káosz az értékek és elvárások terén... egyrészt ma már salieri is mozart lehetne, másrészt meggyőződésük az, hogy valóban tehetségesek.... én is eljutottam valameddig az életben, de soha nem gondoltam azt többnek, mint érdemtelen szerencsének... nem jó ezt kimondani, de mo elveszett, mégha megy orbán is... legalábbis a nyitott, európai gondolkodású emberek számára... a provinciálisak, dohszagúak viszont minden egyes szegletére úgy fognak tekinteni, mintha csak nekik teremtették volna...:)... ezzel szembe kell nézni, ez van...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ja.arra. előbb még tánc is volt.tangó. most megy a tévé.főpróba karácsonyra:-)
@Sir Bates dö Hól: "már elég az is, hogy egy pici értelmet felmutatsz (bár én inkább arroganciának láttam), s kiemelkedsz a többiek közül, mint tehetség"

ha ezt nekem szántad, nyugodtan bekaphatod:-) ar rogánsan:-)
@Sir Bates dö Hól: Mivel nem bírom a flansziját, kisegítenél? Kik ők, honna gyüttek, kitakarnak?
na akkor libsik ! és komancs ajvékolók !
szögezzük le (egyelőre nem titeket) :

demokrácia és agyonlőség, (akaromondani) egyenlőség van !

Hungáriában
mindenki egyenlően LOP
mindenki egyformán NEM részesül a javakból és a köszszolgáltatásokból
egyenlő köszteherNEMviselés van ! azaz mindenki egyenlően nem fizet adót!

Éjjen a szabad demokrátusos, egyenlő és tezstvíri Nagy (gyk: halalakú) Magyarország !
éjjen és virágosogyék a fideSS olgárchi párt !
éjjen a nemezetünk vezetője és b.ölcs vezíre !
a nyolcadik utas a Orbán vezér ...
sorban 1.Tas 2.Huba 3.Töhötöm 4.Hapci 5.Vidor stb 8. Viktor vezér
éjjen az Ételközi véresszerződés !
éjjen hazánk a szabaccságharcos kuruc nemzett !
éjjen hazánk lovas tengeri stb kormányzó ököröse dr. Felcsúti Or.bán V.I.ktor, a nemlibás !!
@Sir Bates dö Hól: a másik oldalról: én nem vittem semennyire sem, de azt leagább megérdemeltem és megdolgoztam érte. És vess meg, kurva jól érem magam a bőrőndben, csak már vinne innen a francba az a hülye postás:-)
Egy nap a rádió bemondta, hogy mindenki szégyellje magát. Mindenki elszégyellte magát, csak a magyarok nem, ők kikapcsolták a rádiót.
Ilyenek vagyunk, mi hétköznapiak és ez annyira reménytelen:

"Egyetlen ember próbált segíteni azon a férfin, aki egy 5. emeleti ablakból ugrott ki szombaton a Blaha Lujza téren. A szemtanú azóta is zaklatott, de nem annyira a haláltusa látványa, mint inkább az emberek közömbössége kavarta fel.
Este a történtek hatására annyira kikészült, hogy maga is összeesett. Végül felhívta a mentőket, hogy mit kell ilyenkor tenni. A mentő azt javasolta, hogy igyon valami töményet."
hvg.hu/itthon/20131124_Megszolalt_a_ferfi_akinek_a_kezei_kozott#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_11_24
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Most meg ide basztak 1 hülye újoncot vagy nevet változtatott?
kiszivárgott a legújabb választási törvény tervezet...
persze csak uccsó este foglyák érvénybeléptetni, sőt még az is lehet hogy csak utólag, visszamenőleg!
vagyis: a pártok (mivel már mind focizik) foccimeccseken döntik el a kupa (nem Misi!) sorsát, vagyis a nyertes csapat lesz a kormány !
természetes az alkotmánybírák elfogulatlan bíráskodása és pártjelzői munkája mellett...
@tristen2005:

Nézd meg a heje sírását... :o)

Beszél majd az utókor...kiről...?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: csak tudatalatt:-)... nem, nem neked, a falus vajkot dícsérték itt a többiek... én sem értem a franciát, csak rendelni tudok, meg vásárolni, az angolba meg beleugatnak, de az újságban az szerepel : Erwin Schrott: Rojotango, spectacle.
Uruguayi bariton-basszus, bármit is jelent ez.
www.arte.tv/guide/fr/direct
De németül is van.
szivárognak a hírek és elöntik az országot, mint a vörösiszap...
Vörösmarty Mihály: Az emberek
1

Hallgassatok, ne szóljon a dal,
Most a világ beszél,
S megfagynak forró szárnyaikkal
A zápor és a szél,
Könyzápor, melyet bánat hajt,
Szél, melyet emberszív sohajt.
Hiába minden: szellem, bűn, erény;
Nincsen remény!

2

Hallátok a mesét: a népnek
Atyái voltanak,
S amint atyáik vétkezének,
Ők úgy hullottanak:
A megmaradt nép fölsüvölt:
Törvényt! s a törvény újra ölt.
Bukott a jó, tombolt a gaz merény:
Nincsen remény!

3

És jöttek a dicsők, hatalmas
Lábok törvény felett.
Volt munka: pusztított a vas!
S az ember kérkedett.
S midőn dicsői vesztenek,
Bújában egymást marta meg.
S a hír? villám az inség éjjelén:
Nincsen remény!

4

És hosszu béke van s az ember
Rémítő szapora,
Talán hogy a dögvésznek egyszer
Dicsőbb legyen tora:
Sovár szemmel néz ég felé,
Mert hajh a föld! az nem övé,
Neki a föld még sírnak is kemény:
Nincsen remény!

5

Mi dús a föld, s emberkezek még
Dúsabbá teszik azt,
És mégis szerte dúl az inség
S rút szolgaság nyomaszt.
Így kell-e lenni? vagy ha nem,
Mért oly idős e gyötrelem?
Mi a kevés? erő vagy az erény?
Nincsen remény!

6

Istentelen frígy van közötted,
Ész és rosz akarat!
A butaság dühét növeszted,
Hogy lázítson hadat.
S állat vagy ördög, düh vagy ész,
Bármelyik győz, az ember vész:
Ez őrült sár, ez istenarcu lény!
Nincsen remény!

7

Az ember fáj a földnek; oly sok
Harc - s békeév után
A testvérgyülölési átok
Virágzik homlokán;
S midőn azt hinnők, hogy tanúl,
Nagyobb bűnt forral álnokúl.
Az emberfaj sárkányfog-vetemény:
Nincsen remény! nincsen remény!
@Spániel: "...5. emeleti ablakból ugrott ki... az emberek közömbössége..."

ezér kár volt kiugrani... ezt előre megmondtam volna...
@tristen2005:
Ma született nicknévtől mit tetszik várni?
Egy kis provokatív pöcs... Kurvának áll a világ! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

kémkecc utánam ????
tuttam, hogy a nemzeti hazafi igaz magyarokat itt zaklatálni foglyák...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Mókus, mókus megint hazudsz mint a vízfolyás? Kurvára nem lettem lapátra téve. Akkor jövök vissza amikor akarok. :)
@Sir Bates dö Hól:
Auf deutsch geht's es besser! Für Mich! :)
A flansziát csak a hölgyekkel... SOKAN BESZÉLIK!
@Nyilas Mise:
Dehogy! Csak a hülyéket... evégre a címért meg kell dolgozni!
Jó úton vagy.
Valami, amiért ne becsüljünk le?
Hisz ezzel a nickkel megtettél mindent ezért a kitüntető címért!
Gábris meg a spanyolfal mögül hesszel!
Mandur László hétfőn lemondott parlamenti mandátumáról.
Hogy miért, nem tudom.
De ez megerősített abban, hogy ne szavazzak az MSZP-re.
Mandurban reménykedtem, hogy valahogy rendbe hozza - Meseházi helyett - a választási reményeket.
Erre eltűnt. Lehet, hogy DK-s lesz.
Az is jó.
Mandur volt az egyik kedvencem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ???

asztat hiszed hogy ó men eszt nó men ? nó men, nó wumen, nó kráj !

csak azér mer a családi nevem Nyilas ? ezért rögtön aztat izé
előre dogmatizálod és ítéled hogy náci vagyok ? khm
ez fadzsi megkülönböztetés ! itt te vagy a náci!
aki előítéli a kissebbeket !
@tristen2005: Jaja de visszafogom magam, hadd legyen még egy ideig mókuskának is gyereknap. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te lassulj le, lehet, hogy szopóágra futsz:) tapasztalatból beszélek.
@Sir Bates dö Hól: mondom, a bőrőndben... igen itt egyelőre, de féllábbal már vagy ott, vagy ottanban...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na de lázsd hogy én gráloslovag vagyok...

kívánom neked: Légy jó mind haláláig !
@tristen2005: és még ő van megsértődve. eszemfaszom megáll:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: retro kuka. méntél a helyedre. Az orcádon a bőr kilométer vastag. Normális ember hasonló kialázások után farokbehúzva eloldalog. Te meg? Nagyarcoskodsz, mintha Nyilas Mise történt volna. Gyomrod az van, önérzeted semmi...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Én vagyok az élő lelkiismereted baszod. :) Ennyi idő után még annyit sem tudsz elérni, hogy kitiltsanak egy igaz demokratát a blogról??? :)
@Nyilas Mise: erről szól a cikk, ha elolvastad egyáltalán, hogy szinte már olyanok vagyunk, mint te. Cinikusak, közönyösek, még röhögcsélni meg fotózgatni, gúnyolódni is tudunk más írtózatos emberi tragédiáján.
Ami vérciki.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hallod! ez még a böjtöt is telipofával csinálja végig:)
@taga20: de leagalább 20 órát kibírt a belevartyogás nélkül. még 2-3 hónap és lehet kibír 24 órát is seggberúgás nélkül... haladunk..
@dr. jenőke (jenőke):

Olyat hallottam, hogy valami média -testületbe/bizottságba delegálták. Valószínűleg összeférhetetlenség miatt mondott le.
Amúgy meg gondolom tele a kalucsnija MA-val, meg a sok ostobával.
@taga20:

Nevezz be az olimpiára, neked mennek a technikai sportok!

www.napiszar.hu/showPost/OLIM_PIA_5_resz
@taga20: ááá ez csak kikeresztelkedett. Csorog nagyböjt idején is a száján a libazyír:-)
@Nyilas Mise:
Nekem mondod? Echte Nyilas vagyok! Utálom a hülyéket...
@Spániel: gazdag nyugati azaz IMPERILISTA túrista volt... minek ugrál ki a hotelből ! ott nem is volt ZEBRA ! ezér még külön bünti is lesz... amugy meg biztos kisse fizette a magyar NEMZETI hotel számlályát...

nincs ez jól sehogyse... minek jött ide... a pénzét utajja ide osztjónaopot! itt ugyse kap érte semmit !
@Nyilas Mise:
Backi, rájövök majd ki vagy, apránként. Még nem, de apránként...

@taga20:
Tele hassal kissé tényleg belassultam. A gesztenyepüré lehet már nem kellett volna?
@Orica Középföldi:
Meseházit egyszer hang nélkül néztem a tévén.
Úgy gesztikulált, hogy nekem az jött le, hogy: nem látta valaki a rúzsom? Hová lett a napcsi szemcsim?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig igyexem titkolni az első perctől... kicsit igyekeztem is hejesen írni.... hogy elvegyüljek
... elvegyüljek a szerény szürkeségetekben...
@tristen2005: bazdmeg, te tök hülye vagy:) nemsokára megyek horpasztani, de a vigyor ott lesz az orcámon. plusz Vettel behúzta az utosót is. mindjárt jön rodeo és leolt, me környezet tudatos:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Pedig te állítólag fényévekkel felette állsz mindenkinek, erre mit látok? Nekiállsz hazudozni egy idetévedt trollnak.
Amúgy meg úgysem tahótlanítasz mert már ezt is ezerszer beígérted, aztán segget csináltál a szádból és állandóan válaszolsz.
Egyébként én még mindig fenntartom az ajánlatom, hogy szívjuk el a békepipát. Szóval kössünk értelmes kompromisszumot. :)
bár a baromi jó "avat a rom" nem engedi a vegyülést!
rögtön árul kodó hogy én egy színes vidám jópofa ember vok...
@Sir Bates dö Hól:

"de mo elveszett, mégha megy orbán is..."

Ebbiza igaz, és a többi is, amit írtál.
Hosszú időre az.

Vajkot azért "dicsértem", mert benne legalább volt valami (arrogancia is,), de valójában úgy értettem, hogy éppen azért lehet veszélyesebb a többi, a videón látható sütőtöknél, mert ő nem az.
Istenem! Miért is büntetsz engem? Miért talál meg minden barmod ott, ahol éépen leledzem? Lehet, mert mondád, hasonló a hason lónak örvendikk má? ...
@Nyilas Mise: az a "kissebb" nem kölöt vona:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Látod... pedig csak egy jó szóért jött! :D"

Mondtam, hogy simizd meg a kuk...őőőő...buksiját! :o)
@dr. jenőke (jenőke):
Fura az orientációd... Biztosan jó csatornát néztél?
Na, ezért kapcsolom el én, ha valamilyen politikus köcsög felbukkan a képernyőn. A monitoromon meg pánikoltam nemrég, mert az átkapcsoló a másik gépen volt, Piktor nyomi feje meg ott virított!
@Sir Bates dö Hól: "És vess meg, kurva jól érem magam a bőrőndben, csak már vinne innen a francba az a hülye postás:-) "

maon, becsomagolva és rajta ülve...
@Nyilas Mise:
Értem, hogy a vérmakit utánzod, de hagy, neked nem megy... Próbálj magad lenni, ne mást utánozni!
@Sir Bates dö Hól: Amúgy nagy igazságod vagyon cin-bora... még ha fű alatt is mondod:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ????

én nem utánzok sem szürke egeret sem szürke mókusokat...

én színes önmagam vok... rendes magyar ember
@Csaknézek...:
Baszki... melegszik a nemzetközi helyzet?
NYOOOOOOOMIK! :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: te mágnes, te! csak azt nem érted, hogy a bukszák mé nem ragadnak:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Pedig te állítólag fényévekkel felette állsz mindenkinek, erre mit látok? Nekiállsz hazudozni egy idetévedt trollnak.
Amúgy meg úgysem tahótlanítasz mert már ezt is ezerszer beígérted, aztán segget csináltál a szádból és állandóan válaszolsz.
Egyébként én még mindig fenntartom az ajánlatom, hogy szívjuk el a békepipát. Szóval kössünk értelmes kompromisszumot. :)
"
Tökorrú! Az ilyen behányások után akarsz kompromittálódni? Haggyááá má... bujj vissza a vackodba és sirasd régvolt dicsőséged.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Piktor nyomi feje meg ott virított!"

Nahát, ez a képernyővédőd? :o)

De hát nem tudod, hogy amit megvéd, az hogy szok járni? :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez valami nagyon érdekes dolog lehet. Az értelmesebbjeazt hiszi okos vagyok, a hülyéje meg azt, hogy hülye. Tisztára nemtudom mi is vagyok. Okosbolond, vagy hülyezseni:-)
@Orica Középföldi:
Passz... akkor én vagyok hülye, mert nem annak tűnik. Innom kéne???
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Okosbolond, vagy hülyezseni:-)"

Hülyének okos vagy, okosnak meg...őőőő...nem jut eszembe. :o)
@Sir Bates dö Hól: Olvasgatva elég keserű a méz, amit nyalogatsz. De tutod mit. Jól döntöttél. És időben. A keserű pedig idővel megédesül.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"átlagos"

Az átlagos embernek pontosan 0,84 fiú és 0,86 lánygyermeke van.
Igaz ez Rád?

Máskülönben kételkedni kezdek az állításodban... :o)
@Csaknézek...: Haggyad má' Nála minden ige ikes. a nyom, a basz, a tol, kuk, fal, ég, ás, ilyenek is:-)
Meg az is is:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Látod! Segget csinálsz a szádból... Nálam ezért nem játszik a csóka. Rég kinyomva. Stabilan. Elvek, meg minden...

"Tisztára nemtudom mi is vagyok. Okosbolond, vagy hülyezseni:-)"
Mi is vacillálunk még rajtad! :))))))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Te ennél sokkal durvábbakat hánytál nekem az idők során. Ne légy már ennyire érzékeny mint egy fürdős.... :) Inkább élj a soha vissza nem térő alkalommal és ragadd meg a békejobbot. Mutassuk meg az országnak, hogy mi különbek vagyunk.
@Csaknézek...:
A pöcs kivan veletek... Kekec népség!
Bacogassátok a ... bárkit, de én dolgoznék még!
Így nem tudok figyelni.
@Csaknézek...: Várgyá, megnézem a képeket. ÁÁÁÁÁ mégesnem... mindnek nyakakeze ép, bár az egyiken vmelyiknek nem látszik a feje, a másiknak a keze... olyan bizonytalanlettem:-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Há'pedig kéne ezekre ügyelni, mert gyön megen' mr. fütyi, és lenyomja a lényével.
Meg a fölényével. :o)
Jut eszembe:

"Néhány közmunkás ötezer forintot kapott azért, hogy libákkal a kezében tüntessen Bajnai Gordon ellen Nyírbátorban – állítja az Együtt 2014. A párt egy másfél perces videót töltött fel a netre, amiben két ismeretlen, kikockázott férfi mesél az esetről. A felvételt kamerával rögzítette a párt egyik aktivistája – tudtuk meg Rácz Krisztinától, az Együtt sajtófőnökétől."

index.hu/belfold/2013/11/24/bajnai_ellen_tuntettek_5000_kaptak/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"A pöcs kivan veletek..."

Kedves és figyelmes gesztus(ik?) ez Tőled, de ha kérhetem, tedd bátran vissza a helyére. :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: HA nem tünt volna fel, tegnap visszaengedtem, hogy duplanullázva jelentőségesítsem önagysága semmirevalóságát. Viszont tegnap volta Syma csrnokban szájtátni... Illuzionist... ilyesmi. Volt egy csóka, berakott a szájába egy madzagot, oszt kihúzta a könnycsatornáján... na nem is ezt akartam mondani, hanem hogy volt félbeförészelt embör. Gondolkodtam is, hohy az előadás után megkeresem a művész urat és beajállom Gábriellát próbadonornak... hátha akkor...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hát... a helyükben mostanában csínján bánnék a videós cuccokkal...Hacsak nem tudják bizonyítani az eredetiségét.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Akkó' még tovább bolonyódIK(!) a helyzet! :o)

Asszony tuggya, hogy nem a Tijeid? :o))))
@Csaknézek...: régebben már láttam őt...próbál valamivel kitűnni, de nem a teljesítményt erőlteti... a csokikás beszólásért rendes helyen a fogait köpködné utána...
Na ez az igazi beszarás. Bravuros nyomozással elkapták szolgálunkésvédünkék a cserbenhagyót:-))

"Véres autó buktatta le a cserbenhagyót

Hátulról elgázolt egy embert a szabolcs megyei Pap területén, majd segítégnyújtás nélkül továbbhajtott egy autós – írja a szon.hu. A rendőrök a vérnyomok alapján hamar elkapták a vezetőt.

A fehér Skoda vasárnap virradó éjszaka gázolta el az úttest jobb szélén haladó gyalogost, akit azóta kórházba vittek. Az ütközés miatt leesett az autóról a rendszám, és a vezető is megsebesült, miután a gyalagos testével betörte a szélvédőt.

A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy az ittasság volt-e az oka annak, hogy a vezető továbbhajtott a baleset után."

Ismétlem: az autóról LEESETT A RENDSZÁM:-)))) MUHAHA!!!!!
@Csaknézek...: NEm. Ő monta, hogy az enyimék:-) Igaz csak 1 éve ismerem, a purgyék meg má egyetemre járnak:-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Illuzionist..."

Népszerű foglalkozás hazánkban.
Politikásosak között sűrűn vannak.

Az egyik zsebéből beteszi a másikba a zsét, és hopp!, máris eltűnt(ik?) az egész!

Meg a másik (Aszta! nem is gondoltam, hogy a más az ige!) formája, amit egy Thomas Mann nevű úr már megörökített anno: aszongya a mágus, hogy növekedik, több lesz, jobb lesz, meg illenek.

Holott a lófact!

De mégis elhiszIK(!). :o)(?)

Na, ez a valami.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Az a helyzet, hogy kivételesen (de meg nem engedve) most jobban esett volna, ha azt mondja valaki, például Te, hogy rosszul értelmeztem, azt amit láttam.
Nem a rúzsát, hanem a kis lapátját kereste, vagy ilyesmi.
Identitásom óvodáskorom óta stabil.
A teljesség kedvéért: Mandurt nagyon értelmesnek tartom.
Jakab meg Jakab.
No így akkor ez rendben is van.
@Sir Bates dö Hól:

"rendes helyen a fogait köpködné"

Többek között ezért is kedvelem a Rejtő regényeket. :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Elnézést, hogy intimszféra látogatást eszközöltem. :o)

De akkor van alibije, az lejött. :o))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Jahh OZbán a nagy varázsló"

Jabiza!
Most épp a sárga útról jön megfele.

És nem bánnám, ha egy hasonszínű tengeralattjáró is elvinné egy piciny időre. :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: sajnálom, hogy ilyen lett a szülőföldem... azért lehetett ott nevetni mindig, de az utóbbi hét évben borzalmas hellyé vált... már régóta egy láthatatlan polgárháború folyik, a politika mindenhova beférkőzik, családon belülre sokszor, így tényleg lehangolt vagyok... legrosszabb azt látni, hogy mindkét oldal nagyjából ugyanolyan... semmi különbség az érvelésben, de az elfogultságban sem... én rosszul érezném magam mindkét oldalon... inkább szégyelném magam, az az igazság :-)... pár ember, de nem tömegek, akik miatt érdemes egyáltalán ránézni arra a helyre, ahol felnőttél, amit a hazádnak tekintesz... ha ez keserű méz, akkor az:-)
@dr. jenőke (jenőke): Neked kellett ID-t váltanod a napokban. És ez esetleg most is fennállhatot. És tudod uj nikk uj identity:-)
@dr. jenőke (jenőke):

Az a legjobb, ha egyáltalán nem nézel MA-t,mert próbára teheti a stabil identitásod:))

Jut eszembe, a békásmegyeri evangélikus templomban megnyílt Mandur és Balla Demeter kiállítása. Az eladott képek árával Iványi alapítványát támogatják.
@Sir Bates dö Hól: Igen, ez a keserű méz... láthatod, nagyjából én sem politizálok, ha kritizálok az nem a politika, hanem az emberi aljasság, kicsinyeeség, butaság, pitiánerség, a selejt felszinre kerülése és haláltánca, ami a mi bőrünkre is megy. Én ez ellen apellálok, akár barna, akár veres, akár narancs, akár szintelen. Szarok a politikára, de gyűlölöm a butaságot, az embertelenséget, a gerictelenséget, a kivagyiságot, az immoralitást , a becstelenséget... a többit nem sorolom. Ezért szar itt élni, mert ezeket az alja mentális, emberi hiányosságokat a jelenlegi rendszer méltányolja, díjazza, lehetővé tesz az azokkal való élést és visszaélést, mi több, követendő példává kívánja tenni...
a tehetségtelenséget és a kapzsiságot majdnem kifelejtettem...
@Sir Bates dö Hól: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Jobb híján itt hörögjük ki magunkat, kétségbeesésünket és elkeseredettségünket olykor tomboló marháskodással ellensúlyozva, tünetileg kezelve, egyben egymást is qrálva.
@Csaknézek...: Korrekt és kimerítő, mi több életszerű nemválaszt kaptál:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ja!
Az más. Nem tudtam kommentet beadni, mert a blogmotor nem engedte. Fabius ötlete volt egy új nick. Megoldottam. Nem is tudtam, hogy ilyen egyszerű.
Egyébként a Jenőke nagyon régi, csak valamiért úgy döntött, hogy többet nem használhatom. Az új (a mostani) jelezni akarja, hogy a régi ismerősök (szív, jag, vakapád, rodeo, stb) is tudják, nem most kerültem ide.
@Csaknézek...: Jogos. Leeresztő szelep, mert különben .... maradna a fűfabokoralkoholasszonyveréskutyarugdosás...
mindenki nácinak születik...
@Csaknézek...: NA jó. Csak itt csak most csak Neked... tegnapelőtt volt a 26 éves frigyládamennyegző... amúúgy 28 stabil év. Mellettem. Bazdmeg:-)
@dr. jenőke (jenőke): én is tudum drúr. de valami mással is bepróbálkoztál ideiglenesen emlékeim szerint, vagy fél napig:-) És .... élvezted Te beste:-)
@Orica Középföldi:
Iványié minden elismerésem és tiszteletem.
Nagyszerű ember.
Ember.
@Csaknézek...: Csak mellékesen: Gábriellel sem a pártállása miatt van bajom, hanem, mint ember irritál...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nekem az volt csalódás, mikor szembesítették vadait azzal, hogy ugyan nem szavaszta meg a végtörlesztésről szóló törvényt, de élt a lehetőséggel, így mintegy 12m került beljebb... egy évi jövedelme és költségtérítése... mit várjak a másik oldaltól... én legalább következetes vagyok... a hotelszámlámat már így is a francia melósok cégére állíttatom ki... teljesen elrontom őket a végén:-)
@Nyilas Mise:

"mindenki nácinak születik..."

Te már kinőtted? Hogy látod?
@Csaknézek...: Röhögve mondtam is neki, hogy idefigyejjmá! Többet éltél velem, mint nékkülem. Beleértve bőcsit, ovit, isit, egyetemet...
@Sir Bates dö Hól: Ááá fenéket. Te vagy a Fidesz kapitalizmus ellenes kihelyezett flanszija tagozata. Üsd vágd a mocskos burzsuját! :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

" Többet éltél velem, mint nékkülem. Beleértve bőcsit, ovit, isit, egyetemet..."

Talán az a szerencséd, hogy már nem emlékszik a Mókus előtti időre:)))))
@Orica Középföldi: Héhó! NEm elmeroggyantat vettem feleségül. Sajna okosabb, mint én.
@Sir Bates dö Hól:

Feltételeznél ilyen ordenáré stílust? Ez meggyónhatatlan, feloldozhatatlan!!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Azért vidám dolog lehet, amikor baugettel vered a szálloda recepciós fejit, mer nem akarja a vocsert, meg az Erzsébet utalványt elfogani:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Én sem hiszem.
És nem is mai nick volt, sőt, nem is a közelmúltban csinálták.

Szinte teljesen kizárt.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ez azért már haladás. Amúgy én is olyan jó ember vagyok mint te.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Eleve feltételeztem ( írtad már egyébként:)), hogy nagyon okos.
Erről szól a 28 évetek:))
@Orica Középföldi: igen... torquemada után?... tényleg komoly zavar van ott.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hülye... már mindig ők adják a bagettet, nem kell érte fizetnem... megszerveztem a takarításukat is román vendégmunkásokkal... van itt két egyetemista, pénzügyet tanulnak... kreatív-szakra meg hozzám járnak... lengyelek mellett a legjobb fej a két román strici a lányokkal:-)
@Sir Bates dö Hól: Viccőlsz??? Én mindig megadom a kellő tiszteletet a blog társaknak. :)
@Orica Középföldi:
:)) Nem mondok semmit!
TÉNYLEG!
Hihetetlen a tűrőképessége a hölgynek, minden tiszteletem az ÖVÉ!
Ezt a v.makit elviselni. :D
@Sir Bates dö Hól:

Ugyan volt némi stíluslazulás az utóbbi időben, ami utalhatna is rá, de akkor az már a visszarendezhetetlen káosz.
@Sir Bates dö Hól:
Illusztris társaság... :))
Olyan rejtői a kép néha tőled.

"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban.

Idő: délután hét óra.

Színhely: Afrika, Rakhmár, egy távoli, eldugott garnizon a Szahara valamelyik oázisában, ahol néhány ottfelejtett légionista és egypár nyomorult arab tengődik.

Személyek: személytelenek.

Történik: semmi.

Rakhmár oázis legfeltűnőbb jellegzetessége, hogy a legkevésbé feltűnő, legkisebb mértékben sem jellegzetes oázis Afrikában.

Középpontja egy vályogfallal körülvett katonai tábor, amit a szaknyelv minden alap nélkül, pusztán szokásból "erőd"-nek nevez.

Az "erőd" ellenálló képességéről fogalmat adhat egy nemrég lejátszódott esemény, amikor a részeg káplár dühösen a falba rúgott, és súlyos sérüléssel a kórházba szállították, mert az egyik lőrés a fejére esett.

De ilyesmit mégis "erőd"-nek hívnak. És számmal is ellátják. Ez az erőd a 72-es számú volt a Szahara hasonló építményeinek sorában.

A körfal mögött egy "törzsépület" (nyerstéglából épült földszintes kis ház) és két legénységi barakk. A barakkban katonák, a katonákban fásult letargia az álmosító forróságtól és az egyhangúan múló napoktól.

Vagy ötven pálma veszi körül az erődöt, poros, tikkadt, félholt, hosszú fák, és tetejükben egy-két kedélybeteg majom ténfereg. Ezek szívesen elköltöznének dúsabb tájakra, de nem tudják, hogy kerültek ide.

A pálmák között nyolc-tíz duárnak nevezett sárputri, ismeretlen céllal, mert a bennszülött háztulajdonosok évekig nem mennek be az ajtón. Viszont az ajtó elől sem mozdulnak. Hová mennének a forró oázisban? Vagy mit csinálnának benn a kunyhóban? Igaz, végeredményben az sem világos, hogy mit keresnek ezek az arabok a kunyhó előtt, ahol üldögélnek, de hát egy oázis nem arra való, hogy minden mozzanatában megfeleljen valamiféle okszerűségnek.

A bennszülöttek tehát a kunyhó előtt esznek, isznak, alszanak és unatkoznak.

Mit is keresnének benn a duárban? Egy horpadt fazék, néhány törött holmi, egy rothadt gyékény és más efféle található ott, a döngölt földpadlón. Ezenfelül néhány ezer légy; ezeket nem szükséges felkeresni, és a kecske, az kijön magától is, ha megéhezik.

Rakhmár oázis központja a Grand Hotel. Eltérően a hasonnevű európai intézményektől, a rakhmári Grand Hotel ócska kis bódé volt. Tulajdonosa egy félszemű rabló, aki annak rendje és módja szerint kitöltötte tízéves fegyházbüntetését, majd szorgalmas működésének gyümölcséből letelepedett itt mint vendéglős.

A Timbuktu felé haladó karavánok, átutazó vadásztársaságok jelentették a nagy jövedelmet, az oázis két arab csendőre és száz fő körüli helyőrség az állandó üzletmenetet.

A Grand Hotel, mint a neve is mutatja, a nagyvilági élet úri illúzióját hozta el a Szaharába. A félcolos deszkafalat ugyan átrágta mindenféle féreg, a vályogragaszték és a pofapadok sem emlékeztettek a hasonnevű európai intézményekre, no de rádiókészüléke volt, szinte kéthavonta új napilapok érkeztek, és Leila, az arab démon, táncokat lejtett.

Ezt a műsorszámot kissé népszerűtlenné tette az a közismert tény, hogy Leila (az arab démon) ötvenedik életévét már régebben betöltötte. A kor és egy ideges bennszülött zsebkése mély nyomokat hagyott az arcán. Így aztán Leila (az arab démon) alig táncolt, és a szórakozást illetően leginkább arra szorítkozott, hogy egy tamburaszerű, irhával bevont hangszert ütögetett. Ezt is csak addig, amíg a vendégek határozott állásfoglalása nem kényszerítette hallgatásra. Ilyenkor egy távoli sarokba kuporodott, és démoni érzékenységében megsértve, szomorúan pipázott. Este segített a sérülteket kötéssel ellátni."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Leila, az arab démon. :o)

"A kor és egy ideges bennszülött zsebkése mély nyomokat hagyott az arcán" :o)

Rejtő zseniális író volt!

És nem volt túl szerencsés élete...

Halála előtt (január elsején) - állítólag - az utolsó szavai ezek voltak:

"Na, ez az év is jól kezdődik."
nem tudom, volt-e már, ha ign, bocs.

adozona.hu/altalanos/Aggaszto_adatok_kivittek_a_penzt_a_cegbol_X9QK9G.aspx

"Hasítunk" - mondta O. Viktor Japánban.
@Sir Bates dö Hól: nos...
az ilyenek taszítanak, de nagyon és nemmellesleg a gyomrom is forog:

"Ez azért már haladás. Amúgy én is olyan jó ember vagyok mint te. "
"@Sir Bates dö Hól: Arról nem is beszélve, hogy mi már mézesmadzag nagyhatalom is vagyunk. :)"
"@Sir Bates dö Hól: Viccőlsz??? Én mindig megadom a kellő tiszteletet a blog társaknak. :) "
"Te ennél sokkal durvábbakat hánytál nekem az idők során. Ne légy már ennyire érzékeny mint egy fürdős.... :) Inkább élj a soha vissza nem térő alkalommal és ragadd meg a békejobbot. Mutassuk meg az országnak, hogy mi különbek vagyunk. "
"Pedig te állítólag fényévekkel felette állsz mindenkinek, erre mit látok? Nekiállsz hazudozni egy idetévedt trollnak.
Amúgy meg úgysem tahótlanítasz mert már ezt is ezerszer beígérted, aztán segget csináltál a szádból és állandóan válaszolsz.
Egyébként én még mindig fenntartom az ajánlatom, hogy szívjuk el a békepipát. Szóval kössünk értelmes kompromisszumot. :)"

Egyben üzenet is: Gábris! Kurvára kiesel a szimpátia körömön. Kérlek! Felejts el. ÉN NEM AKAROK BARÁTKOZNI VELED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Csaknézek...: Uggyanmá... az is csak egy zsidó volt... :-(((((((((((((((((((((((( Rohadjon meg, aki ezt ennyivel elintézi. És a paplan alatt Rejtőre rejszol.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hát postás még nem voltam, bár a nyugdíjat egyszer azért kivinném :-)
Öveket bekötni:

"Elképesztő mértékű pesszimizmust mért a forinttal kapcsolatban a befektetők körében a német ZEW intézet és az osztrák Erste Bank. Felmérésükben a megkérdezett 86 régióval foglakozó portfólió menedzser és elemző nettó 46 százaléka gondolta úgy, hogy a forintnak gyengülni kellene a jelenlegi szintekről az euróval szemben. A felmérés hatéves történetében ez rekordnak számít, soha nem haladta még meg ilyen mértékben a forintgyengülést várók aránya a forinterősödésre tippelőkét. A forint felértékelődésére a megkérdezettek mindössze 10,3 százaléka számított az októberi 21,8 százalék után, a forint esését viszont az egy hónappal ezelőtti 31 százalék után immár 53,8 százalékuk tartja valószínűnek.

A hangulati felméréseket persze sokszor illik kontraindikátorként kezelni, a túlzott mértékű optimizmust gyakran esés, a pesszimizmust emelkedés követheti, ez tehát elvileg kedvező jel is lehetne a forint számára."

www.napi.hu/tozsdek-piacok/hajszalon_fugg_a_forint_sorsa.570120.html
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"az is csak egy zsidó volt..."

Tudom.
És azt is, hogy idő előtt halt meg, az akkori hatalom némi "segítségével" (munkatábor).

Hagyjuk...
@Sir Bates dö Hól: :-) Kiérdemesülten kiérdemelted és érdemelnéd. Garantáltan jól éreznéd magad, de a konyhaasztalom nem adom:-)
@Csaknézek...:
Még nem hallottam, de Rejtőt imádom!

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Minden paraszt dögöljön meg, aki könyvet éget!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Köhöm, köhöm...
Asszem Sír arra utalt, hogy nem érti a neki címzett kiakadásodat és a neki tulajdonított mondatokat... :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Légyszíves fejezd be ezt az önhergelést. Kizárólag rád nézve káros, és semmit a világon nem old meg.
Töröld.
Lépd át.
Tedd arctalanná.
@Sir Bates dö Hól:
Postás és nyugdíj?
Micsoda emlékek jöttek elő ezzel!
Rendkívül aranyos postásunk volt a kilencvenes évek elején. Csak azt nem értettük, hogy a nyugdíj, családi pótlék miért napokkal később érkezik, mint más körzetekben.
Postásunk nem csak aranyos, de praktikus is volt.
Az akkor magas kamatok miatt a küldeményeket betette (saját nevén) takarékbetétbe, néhány napra.
Sok kicsi sokra megy.
Később elköltöztünk, nem tudom mi lett a folytatás, csak azt, hogy nyugdíjas lett.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Te szemtelenkedsz. Nem lesz ennek jó vége!
Tudod, simogassa a homlokodat Gábris...
@Orica Középföldi: Már megtettem. A beidézettek, nem önhergelőlésdiek, hanem példázatok voltak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Minden paraszt dögöljön meg, aki könyvet éget!"

Örkény István: IN MEMORIAM DR. K. H. G.

- Hölderlin ist ihnen unbekannt? - kérdezte dr. K. H. G., miközben a lódögnek a gödröt ásta.
- Ki volt az? - kérdezte a német őr.
- Aki a Hyperion-t írta - magyarázta dr. K. H. G. Nagyon szeretett magyarázni.
- A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?
- Kik ezek? - kérdezte az őr.
- Költők - mondta dr. K. H. G. - Schiller nevét sem ismeri?
- De ismerem - mondta a német őr.
- És Rilkét?
- Őt is - mondta a német őr, és paprikavörös lett, és lelőtte dr. K. H. G.-t.
@Csaknézek...: Sgyi nagyon hidegrázós egypercesem. Minden benne van. A ma is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja ja... az 1percesek...

anál már chak az én 1 másodperceseim jobbik...
A Metripond (az egyik kedvenc importőr) nem hódmezővásárhelyi véletlenül? Gyengébbek kedvéért: Lázár City.
@Orica Középföldi:
Már írhatom: eljött a megszokott időpont.
Ha elálmosodtál, jó éjt, szép álmokat.

TÓTH ÁRPÁD: OLYKOR ÉJJEL...

Olykor éjjel... szívem hogy zakatol!
Az ágyon ujjam tévedezve jár,
S nagyon közel, mellettem valahol
Halkan megkoccan a vizespohár...
S nem tudom, hol vagyok... akadozón
Rémlik elém az elmúlt, messzi est,
S az ujjam a fagyos márványlapon
Reszketve egy gyújtót keres...

Áldott a fény, mely sercegőn, fakón
Ilyenkor gyűrt párnám mellett kigyúl,
S a kedves, vén tapétát a falon
Megcsillantja, s bús orcámhoz simul!
Jól esik látnom: csendesen pihen
Minden bútor és békén feketül,
S az iszonyú és néma semmiben
Föllélegzem: nem vagyok egyedül...

Kabátom összegyűrve lóg szögén,
A rózsa rajta hervadóra vált,
S egy percre, a klublépcső szőnyegén,
Látom a rózsaáruló leányt:
A lámpák közt mily búsan oson át,
Apró teste mily zsenge s mily hajolt...
Látom álmos és szelíd mosolyát...
Szegénynek festett arca volt...

Csönd... vén poétám könyvét fölveszem,
Hová este dobtam, a szék alól,
S míg lankadtan lapozgat a kezem,
Zörgő lap s agg rím álomba dalol.
Félfüllel hallom, s halkan nevetem:
Künn egy papucs mily furcsán csoszog el,
S puha Nirvánám, csöndes fekhelyem
Altatón, hűsen átölel...
.
.
.
Szép almokat az aludni vágyóknak, vidám - hideg vizes, zuhanyos - ébredést a most munkába indulóknak.
@Nyilas Mise:

Több az:))
Kezdesz szószátyár lenni.
@Orica Középföldi: ÖNkény Pista hozám képest egy szófosógép....
@dr. jenőke (jenőke):

Látom óvatos vagy a reggelt illetően:))

Kösz, jó éjt!
@Nyilas Mise:

Néha velem is előfordul, hogy jópofának gondolok egy ötletet, ami nem az.
De aztán (általában) észreveszem és elvetem, mert ha egy poén kedvéért ízléstelen vagyok, az nem oké.

Ajánlom ezt a figyelmedbe.
@Csaknézek...: pedig jópoénnak tűnt hogy ircsuk ki a zsidókat... az elején még röhögött is mindenki...
@Orica Középföldi: én torquemadat sem néztem volna ki... bármi lehet.
@Csaknézek...:
Ha jó a poén, az ízléstelenség kizárt.
No ezt nehéz felmérni.
@dr. jenőke (jenőke):

Egy féldeci, mielőtt rodeonak válaszolsz bármire:)))
@dr. jenőke (jenőke):

"No ezt nehéz felmérni."

Ez igaz.

Nekem nem okés Örkény nevével ily módon viccelődni, és szófosógépnek nevezni.

De ez szubjektív. :o)
Szerintem egy poén mindent megér. De csak akkor, ha az ember magán is tud nevetni. Ha magán a legjobban. Ha ez nem megy, akkor csak kárörömre képes.
@Orica Középföldi:
Valóban.
Nagyon rossz alvó vagyok.
Sokszor vagyok képes többet aludni 3-4 óránál.
Ha igen, jó napom van.
@Sir Bates dö Hól:

"ha az ember magán is tud nevetni."

Ott kezdődik, anélkül tényleg egyoldalú a dolog.
Aki nem tud önmagán, az önreflexióra is képtelen általában.

És ilyenekből lesznek többnyire a fanatikusok.

Egyféle embertől "tartok" a legjobban: akiknek nincs humorérzékük.
@Csaknézek...:
Nem szubjektív.
Szubjektív csak Örkény munkáinak megítélése lehet.
Ha nem is Örkény munkásságának, de világlátásának mindenképpen társadalmi tudatunk részévé kellett volna válnia.
Munkásságának ismerete nem azonos a szemlélet alkalmazásával.
Próbáltam érthetően fogalmazni.
orbán egy beteg fasz, nem több annál.
@dr. jenőke (jenőke):

Bocs, nem tudlak követni.

Hogy kapcsolódik Örkény szemlélete ahhoz, amire válaszoltam korábban?
@Csaknézek...:
Ezt írtad:
Nekem nem okés Örkény nevével ily módon viccelődni, és szófosógépnek nevezni.
De ez szubjektív. :o)

Amit írtál nem tartottam szubjektívnak, annak ellenére, hogy szerinted az volt.

Röviden: általános vélemény az, amit megfogalmaztál.
Így jó?
@Orica Középföldi:
A néha zord (verbális) külső ellenére, érző szív lakozik mögette, nem köll féldeci hozzája, -:))
Megint jó volt a mai termést olvasni, jól szórakoztam.

Az oszlopos tagok félkézzel elbántak egy satu hülye seggfejjel is - csak úgy rutinból - és a többi beröfögés...
Csak simán olvasni megéri idegyönni.
@Sir Bates dö Hól:

a nyitott, európai gondolkodású emberek világa is veszőben van, csak még nem látják [a nyitott, európai gondolkodású emberek]. van benne valami duplán facsart tragikusság, ha egy felzárkózni kívánó versenyző megállapítja, hogy rettenetes lemaradását már csak azért sem tudja behozni, mert mielőtt behozhatná - titkos reményéivel, minden oddsok ellenében -, vihar miatt lefújják a versenyt.

a következő kör véleményem szerint úgy néz ki, hogy a referencia-világ bukása megadja majd az igazi 'életteret' a most feltört zombiközösségnek, ahol még jobban erőre kapnak, ahol - ha egy rövid időre is - de igazolást nyer tézisük, hogy a 'liberálisok' felelősek a kialakult káoszért, és a 'liberálisok' alatt mindazokat fogják érteni, akik csak gondolkodni tudnak és akarnak, és nem tettek hitet egy tekintélyuralmi rendszer mellet (majdnem mindegy, milyen mellett), ami számukra a megváltást jelképezi. nem fognak különbséget tenni a korrupt finánc- és politikai 'liberálisok', és az értelmes, együttmüködésre alapozott közösség szervezésére hajlandó, gondolkodó 'liberális' emberek között, mert nem tudnak, mert képtelenek rá.

sajnos el fog jönni az ő 'igazi' idejük, mert ez eddig csak a felfejlődés volt, a csapatmozgások ideje. 'waiting to happen' a státuszuk, és ha valaki azt gondolja, hogy már eddig is túlreprezentáltak lennének, az várjon, míg igazából akcióba lépnek. coming soon to your local theater. persze nem abban a színházban, ahol te élsz, és abban sem, ahol én, ott/itt majd egy másik lokálkoloritos káosz-program lesz, hanem mo.-n, természetesen.
@dr. jenőke (jenőke):
mivel messze van már a beszólásod, ide írok:
én nem olvastam az origót sem meg az index-et sem, azaz saját kútfő...

ha te mindíg ilyen sündisznó vagy akkor jobb ha megmaracc a versekben...azokat jó másolod...köszönettel a verscyclika-ért

brühüyyy

azért nincs harag? a tarajos sült ki lehet fésűlni?
@dr. jenőke (jenőke):
a hideg víz egészségtelen -csak inni jó- mert összehúzza az ereket és kurva nagy fejfájást okoz vérhiány miatt

a priesnitz is csak lázcsillapításra jó, nekem a 42 fokos lázamat csökkentették a kórházban ezzel...mert rámnyitották műtét után az áprilisi hideg éjszaka felső ablaksorát és ott haldokoltam amikor a nővér felfedezett

a jó a testhőmérsékletű zuhany

brühüyyy

és a hideg sör
@Orica Középföldi:

@jenőke ***dr.jenő-ke=Ctrl+C...Ctrl+V és akár az egész La Divina Commedia feltűnik altatódalként két pénztárgépmutyi mellé nyersen...valamint amikor én idézem a Das Ring des Niebelungen partitúrával és zenével ...mind a közel 17 órányi izét...

Nel mezzo del cammin di nostra vita
mi ritrovai per una selva oscura
ché la diritta via era smarrita.
Ahi quanto a dir qual era è cosa dura
esta selva selvaggia e aspra e forte
che nel pensier rinova la paura!
Tant'è amara che poco è più morte;
ma per trattar del ben ch'i' vi trovai,
dirò de l'altre cose ch'i' v'ho scorte.
Io non so ben ridir com'i' v'intrai,
tant'era pien di sonno a quel punto
che la verace via abbandonai.

brühüyyy

szóval vita van...de jenő nem iszik (eleget?) vagy mindíg beteg (=józan) és kurvára tüskés...

most nálatok éjjel van itt meg kora izé...most jutottam billentyűhöz...és rögtön csapkodom....a rum már vége felé jár holnap fel kell töltenem a készletet mert a cseh absynth túl....ezoterique...
@dr. jenőke (jenőke):

El camino del infierno está pavimentado de buenas intenciones.

brühüyyy

Buena notte e sogno
@Orica Középföldi:

El camino del infierno está pavimentado de buenas intenciones.

La strada per l'inferno è lastricata di buone intenzioni.

brühüyyy

per il salute
@Orica Középföldi:

per la salute para los due

brühüyyy

salute é feminine e no é masculine

rsrsrsrsrs
@riennevaplus:

Jó napszakot!

Nagyon lehangoló képet festettél.
@riennevaplus:
szeretném -nagyon szerényen- a saját nézeteimet és tapasztalataimat ehhez hozzátenni (nagyon érdekes ez a tárgyilagosnak hangzó vélemény):
a munkaerő piac mindenképpen műxik még akkor is ha perverz módon bárki beavatkozik (mindenhol beavatkoznak még a legnagyobbnak hit demokráciában is) és nyerészkedési okokból nem aggya meg a munkaerő árát

ezt lehet ideig óráig csinálni, de mint az -főleg manapság az USA-ban- nagyon jól láccik, a pénz urai rúgnak bele azonnal azokba akik miatt a piac felvevő azaz vásárló ereje csökken...és bármit meg fognak tenni azért, hogy az árú foggyon

minden árú és mindenki potenciális vásárló

és nem mindegy hogy a 300 millió amerikaiból -karácsonyra- 1 millióan vagy 200 millioan fogyasztanak

a többi ennek egyenes következménye

még olyan helyeken is mint MO, amely nem egy gazdaság hanem egy szemétdomb amelyről a szart lopják mert már minden más elfogyott

ki fog borulni a bili minél előbb annál job de minél később annál rosszabb

most a Magyar tavaszi választások sokféleképpen befolyásolhattyák mindezt a szüxéges változást...

és az államcsőd kiderülése senkinek sem érdeke bár már régen az van

brühüyyy
@rodeo36:

Nem tudom eldönteni, hogy mikor vagy kötekedőbb, ha iszol, vagy ha nem.

Ne kötekedj légyszíves, semmilyen nyelven:)))
Engem nem zavar, de felesleges feszültséget szül, ami nem kellemes. Értelme meg semmi:)
@Orica Középföldi: a feszülcség az jó mert attól lesz a delej...tudod áramerősség meg feszülcség és a létrehozható munka

most én vagyok a tojás vagy a tyúk? (szerinted)

brühüyyy
@Knósszosz:

"A néha zord (verbális) külső ellenére, érző szív lakozik mögette, nem köll féldeci hozzája, -:))"

Nekem nem is:)))
A féldeci ahhoz kell, hogy eldöntse kell-e válaszolni, és ha igen, mit érdemes.
@rodeo36:

Azonos hullámhosszon a feszültség tényleg jó, de most nem ez a helyzet, tehát a kérdésnek nincs értelme, mégha megválaszolható lenne is:)
@Orica Középföldi:
akkor földeld le (vagy el)

brühüyyy

még majd ki leszek tiltva vagy bojkottálva?

jobb időben tudni
@Orica Középföldi:
szerinted mi az, hogy: "válasz"?

mert szerintem az, ha van egy kérdés és arra válaszolok...ha hozzá akarok tenni valamihez valamit -bármi okból- akkor az nem válasz, hanem kiegészítés még akkor is ha az "negatív"

te most itt blog belső szabályokat akarsz felállítani, csak azért, mert valaki sűndisznónak álcázza magát és azon kívűl, hogy szép volt az aznapi éjji vers Ctrl+C/Ctrl+V ...semmijéhez semmit sem és soha mert akkor...

brühüyyy

lécci tudasd, ha persona non grata-t csináltál belőlem ...
@rodeo36:

Hülye vagy:))))))) Látom jön az érzelgős fázis.
Én semmit nem akarok a blogon, mindössze kértem valamit. Ha nem, nem.

A saját szabályaim szerint kezelem. Azokat olvasom, akiknek érdekel a véleménye.
Ez nem létkérdés:)
@Orica Középföldi:
még majd rámfogod, hogy érzelgős vagyok?

egy lófaszt...téma lezárva (részemről, konklúziót én vonom magamnak) és minden megy a maga úttyán

brühüyyy

vigyázz jön a hajtűkanyar és két delej
@riennevaplus:

"'liberálisok' alatt mindazokat fogják érteni, akik csak gondolkodni tudnak és akarnak, és nem tettek hitet egy tekintélyuralmi rendszer mellet (majdnem mindegy, milyen mellett),"

Nagyon igaz.
És szerintem már most is ez megy.
@riennevaplus: nem tudom. a 'referencia-világ' neonfényei valóban nem most fénylenek a legerősebben, a felzárkozni eddig akaró keleten (innen keletre, uraltól nyugatra) megszokott és az elmúlt közel két évszázada mindvégig -mégha lappangva is- jelen levő trendek itt is megjelentek, ám néhány apró jel reményt ad azzal kaocsolatban, hogy a 'referencia-világ' immunrendszere jobb állapotban van, mint az innen keletre található területé. nem tudom megítélni mi lesz a végkimenetele ennek. de egy tizenöt-húsz évig még minden bizonnyal megtalálható lesz. amennyiben megelégszem egyéni komfortom biztosításával, az szép időtartamnak tűnik.
szülőföldem vonatkozásában a leírt szcenárió vízióimat tükrözi, bár én azt a 'referencia-világ' esetleges bukásától -mit jeleztem, nem látom eleve elrendeltetettnek- függetlenűl bekövetkezőnek látom, legalábbis innen, ahol most vagyok. távolról könnyebb a totált látni, közelről viszont a részletek élesebbek. én viszont nem hinném, hogy rendelkezem egy jó minőségű optikai zoommal jelenleg.
@Orica Középföldi:

szép napszakot neked is, kedves orica.

az elmúlás, a felbomlás képe valóban lehangoló, mint ahogyan a halálé is az, az _élet szempontjából_. a létezés szempontjából viszont az elmúlás elválaszthatatlan a keletkezéstől, egyik nincsen a másik nélkül. csak a formák múlnak el, a test, legyen az egy egyéné, vagy egy közösségé. és más formák keletkeznek helyettük, mindigfolyvást.. ha az ember a szépséget, a jóságot, az alkotást nem csak a formákban, hanem formátlanul, magában látja / érzi meg, ha abban éli meg súlytalan súlypontját, akkor nem érinti (annyira) az elmúlás, s így a szomorúság sem.

vannak emberek, akik erre nem képesek. ők eleve a bomlás ügynökei, nincs meg bennük ez a formákon átjáró központ, ami kívül áll a mért időn, ami mindig volt, és mindig van, és mindig lesz. ők magukért vannak, még ha egy közösség érdekeivel takaróznak is. könnyű felismerni őket a piramidális rendszerről, amit építenek, a szolga rendszerről, ami ma, most, majd mindenütt a világon kiépülőben van. hogy mo.-n még ennek is csak egy perziflázsa, egy operettformája tudott kialakulni, az minősíti az aktőröket, a szereplőket, és nem csak a nyerteseket, hanem azokat is, akik elfogadták, hogy a piramis alsó felébe szóló szerepjegyet nyomjanak a kezükbe.

csak félig áldozatok ők, mivel bár átverik őket, mégis megkapják jussukat úgy, hogy álmodhatnak, és nem kell konfrontálódniuk az objektív valósággal. áldozattá azonban nem csak a tekintélyelv-affinitásúak válhatnak, hanem azok is, akik az egyenértékű, a szó igazi értelmében liberális társadalmi szerveződés elkötelezettjei. a vágygondolkodás itt a kulcsszó, amin bukhat minden. a trükk az, hogy felismerve eredendő poláris ellentéteket az ember túllép rajtuk, és anélkül, hogy feladná poláris elkötelezettségét, nem vesz részt a bohócháborúban, amit természetesen a piramis felsőbb csúcsaiban szerveztek. ezt most nem a választásokra értem, hanem a vak, eldühült szerepvállalásra, ami a vágygondolkodás egyenesági következménye.

az objektív valóság látása néha egy kicsit szomorú, tárgyát illetően, de tele van megkönnyebbült örömmel, ami működő mechanizmusát illeti. rewarding, ahogy a francia mondja. összeolvad benne a tegnap, a ma és a holnap. kívül lehet kerülni az átkozott időn, mert a legmagasabb objektivitásra való törekvés már maga is az időn kívül van. amikor az alkotó lélek látás közben felismeri magát, az egy örökké tartó pillanat.

egy nem alkotó lélek - nevezzük megtartó (konzerváló) léleknek - erre sohasem lesz képes. ő megvilágosodását egy hierarchiában fogja keresni alkatánál fogva, és ez így rendben is van. így ketyeg a világ, ez van. kemény ezt látni, de átaludni még rosszabb..
Most éppen hajnal van múlóban, de tulajdonképpen mindegy.

Minden napszaknak megvan a maga varázsa, öröme, vágyakozása,aztán múltával kiderül, hogy kudarca, bánata is. Még ez utóbbi is öröm, ha csak villanásnyi, amit szomorúságnak nevezel.

Ha nem fogadom el a piramis alsó felébe szóló szerepjegyet, akkor is besorolnak a mindennapokat illetően.
A gondolataimat, a lelkemet nem, de ettől még statisztája vagyok egy ripacs darabnak.

Nagyon ifjú koromban a pécsi színház operaelőadására, csak közel a színpadhoz kaptam jegyet. Sarastro csodálatos volt, de nekem szemmagasságban a nagylábujjával verte a taktust.
Örökre megmaradt ez bennem, mint a lehangoló élvezet mintapéldája.
(Mielőtt bárki beleköt, ez nem oximoron:))

Azóta röhincsélek, ha látom, valaki tíz ujjal veri a taktust és énekelni se tud, bár azt hiszi.
Most éppen nagyon sok elcseszett Saratro kering körülöttem.
Ettől még Mozart zseni, a Varázsfuvola meg gyönyörű.
Nem kell színházba járni?! Vitázna velem Shakespeare?

Az utolsó bekezdéseddel nagy kihívás elé állítod az alkotó szellemű Jéget:)))

Szép volt a mai hajnal:)
@riennevaplus:

Természetesen a fenti neked ment, csak szembesülök a technikai analfabétizmusommal, hogy ne legyen hibátlan a hajnal:)
@Orica Középföldi:

ó nem, jaegtoer egy hős, egy hős ejtőernyős. egy jószívű, alkotó liberális valójában, aki vállalkozott egy bevetésre, ahol az ellenség háta mögött próbálja meg megreformálni annak szétzilált konzervatív eszmeiségét, felismerve, hogy az egyensúly, és azzal a béke nemcsak egy masszív rohammal érhető el a másik, zakkantá vált pólus ellen, hanem annak rendbetételével is. csak egy kicsit elfelejtette a harci zajban, a felfestett, monoteista kamuflázzsal, hogy honnan jött, yeah, van ilyen.. :)
@riennevaplus:

Igen:)
Én is azt gondolom, hogy alkotó liberális. A feledékenységet majd megvívjátok egymással:)
@Csaknézek...:

Én is örömmel olvaslak benneteket:))
@riennevaplus: @Orica Középföldi:

"nagy kihívás elé állítod az alkotó szellemű Jéget"

eltaláltad. nem találok egy szót, egyetlen szót, ami semmit nem magyaráz, de nélküle élni sem érdemes, de meglesz, ha nem, alkotok egyet, de ettől még konzervet eszem, ha akarom, ha nem, mert nem hagyhatom cserben az előző ezer életem, ezzel is óvom hol mocsokban, hol fényben, de mindig vágyakozva a csillagok távoli tüzébe...

hoppá! eltévedtem...

tehát ott tartottam, hogy keresek még egy szót, aminek a dallama felemel Földről a csillagokba... aztán még egyet és megint egyet...aztán kezdem előröl, mert minden élet egy szó, egy sosem múló dallam, ami elhal, majd újjászületve újra szárnyal, amíg csak meg nem szólal a lelkek szövetsége, az Isten: -Itt az idő, másik világot teremtek, majd unottan sárgarépát kezd hámozni az újházi tyúkhúsleveshez

már megint...

de most, épp most! azt a most keresett egyet, ami a kérdésre éppen és szépen megfelelne, na azt az egyet nem lelem, de ha mégsem, majd megkeres engem... szólok neki Ővele:-Igyekezzen!

[bocsánat, nagyon kevés az időm, illetve nem, csak az az átok határidő]
@jaegtoer:

Pont erre gondoltam:))

Talán, ha @riennevaplus: kifejtené, mit gondol a felfestett, monoteista kamuflázsról,segítene.
Én meg élvezném:))
@Orica Középföldi: @riennevaplus:

sejdítem én, [R.] tudja, mint Buddha, oly szilárd a hitem, hogy nem kell hozzá isten, hogy nekem csak a határtalan képzelet kortalan korlátja szab határt, és állítja meg a batárt, melyben meztélláb utazom, mint a paraszt, aki maga az Isten, amikor vet s arat, ki mélázva ráncolja homlokát s világgá küldi mosolyát, és az Araráton ülve a korhadt deszkákat csepülve a batár helyett új bárka után kutat, nem tudva, maga tapossa magának az utat.

kamuflázsról nekem meg véletlen Camus jut eszembe, és a sziget a Szajnán, és máris megvan a közös paraszti ős, s napnál világosabb, hogy nem vagyok hős, sem hősködő, csak szolgáló, s a világon nem hagyok mást, csak lábnyomom, mit elfú a szél s betemet a homok.
s ha már Camus, akkor rám köszön gúnyosan Sartre, és megremegek, mert felismerem, bennem lakik az ördög és az isten, és azóta olykor-olykor, de folyton magamba révedek, hátha mégis tévedek, és ami bennem lakik az nem egy ördögi isten. no, megfőtt a krumplifőzelék, megetethetem az isteneimet, holnap legyenek a Ti vendégeitek.
@jaegtoer:

Eszement jó ez a költemény:)))
@jaegtoer: @Orica Középföldi:

Megvártam, amíg megdicséred Orica, hogy ne mindig elsőnek nyajjam má' annyit körbe a mandrót. Még a végén elhízza magát! :o)

Meg különben is vérkonzi. :o)

Jég, még!
Tényleg baró jó!

Troppauer Hümér a fasorban sincs ehhez képest! :o)
@Orica Középföldi: @Csaknézek...:

nagyon jólesik, de ne essetek túlzásba. egyszerűen megihlettek [téma s forma (hogy R-t se hagyjam ki)], nem költemény, messze nem, közelről még inkább nem, talán versprózának mondaná egykori mentorom és azt is, van honnan hova nőni... de mostanság olyan spontán jön, s igazam volt régen, mikor az találtam mondani , -csessze meg a verslábait mester, ha majd hiányzok nekik, megkeresnek a hexameterek. bár a lábak továbbra se jönnek, legfeljebb néha dobognak, ellenben a rímek kínban is vígan kopognak...

... -de hálás vagyok Neki, végtelenül hálás, mert nem lettem se éhenkórász, se költő [se hős!], de a tökéletességre törekvés valahogy megmaradt, és lám újra előjönnek az elfelejtett szavak...:D nem mindig úgy, ahogy kívánom, óhajtom s kellene, de az istennek sincs erre annyi ihlete s ideje:D
@jaegtoer:

A skatulyák nem érdekelnek.
Tériszonyosok használják védekezésül a tágasság ellen. :o)

Az ihlet meg vagy jön, vagy nem.

De legyen nyitva a szemed, ha felkel a Nap. :o)
@jaegtoer:

Mi lenne, ha lenne ihleted?
Én majd találok rá túlzás nélküli jelzőt, nyugi.
Nagyon szórakoztató vagy:))
@Orica Középföldi:

"Nagyon szórakoztató vagy:)) "

ilyen a falu bolondja:))
@jaegtoer:

Nem. A falu bolondja sose szórakoztató - nekem.
@Csaknézek...:

"A skatulyák nem érdekelnek.
Tériszonyosok használják védekezésül a tágasság ellen. "

a skatulyák jók, rendet lehet bennük tartani, és a skatulyákat is kell szortírozni, hogy rend legyen, aztán jöhet a rend, ami már önmaga rendet teremt.
és ha nem tudnád, számos iszonyom is van, a skatulyák egyikében épp ott áll vigyázzban a rend a rendelet mellett, s közvetlen srégen a rendület épp a rendületlenséggel szemben.

"_Az ihlet meg vagy jön, vagy nem._"

ó, nem úgy van az! most épp vendégségben van, marasztalom -amíg tudom- s kedve van, s van hogy ő marad és én távozom.

"_De legyen nyitva a szemed, ha felkel a Nap._"

ez sem így leend, nyitott szemekkel álmodok, s ha ébren vagyok, sokszor, túlságosan sokszor lehúnyt szemekkel támolyog porba-vízbe zárt lelkem, s szívem szemével csodálom a nekem rendelt egyetlen csillagot.

szóval így néz ki a falu bolondja, és bekukkant a fedő alá ahonnan ráérősen mosolyog rá a halál, aki most épp nem ér rá, mert leterítette a fakanál.
@jaegtoer:

:o)

Bolondságod tagadom, vagy ha mégsem, úgy pozitívan látom.

A skatulyákra egy gondolat erejéig visszatérve.

A mankó is kell az embernek, amíg nem tud lépni, netán szállni.
Onnantól nem kell.

Igaz, nem igaz - ezek csak üres szavak önmagukban, változó tartalommal.
Mikor és kinek? - csak ezekkel együtt értelmezhetők ezek a fogalmak.

Statikusan értelmezik sokan a paragrafusokat, parancsolatokat, törvényeket.

De az élet dinamikus.

És a konkrét mindig felülírja az általánost és az "átlagost".
süti beállítások módosítása