Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.18. 13:10 Fabius

Lézer Janó megint kedvenc uzsorását szívatja

Címkék: fidesz nfü lázár jános csányi sándor

Néha elképesztően szórakoztató lehet Lázár Jánosnak lenni. Egy hoci ide az uniós pénz kasszakulcsát és némi uzsoráspolipozás után sem kell abbahagyni kedvenc sportját, az oligarchaszívatóst. Amíg Csányi a magyar foci legfrissebb Mohácsa után pofázik a kirakatban, addig János a kirakóst tologatja a háttérben, majd elégedett mosollyal hátradől, hogy akkor most erre mit lépsz, kistáska, nyehehehehehe. 

csányi-lázár.gif

Lázár érkeztével a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség rágyúrt az átláthatóságra. Lássuk be, ha valakinek akkor ennek a kormánynak éppen lenne hová fejlődnie, úgyhogy az ötlet magában nem elvetendő. Lázár szempontjából különösen akkor érdekes és szórakoztató, ha a nyolcnapos, ultrarövid kiszabott határidő lejárta után máris bevetheti a Hódmezővásárhelyen tökéletesített fegyvert, az online feketelistát és szégyenpadot

Na mit gondoltok ki üldögél ezen a "tájékoztató jellegű" - de az utolsó mondatával a vissza a lóvét bazmeg!-et kilátásba helyező - listán? Úgy is van, többek között Lázár legkedvesebb uzsorása, Csányi Sándor a Bóly Zrt.-vel. Érdekes adalék, hogy nem csak a beszólogató páholytárs van rajta a listán, hanem a remek ütemérzékkel rendelkező páholy, takarék és Vidi tulajdonos Garancsi István is a Duna Takarékkal. Innentől pedig elég merész húzás ez Lázártól, mert szerezhet kényelmetlen pillanatokat, ha a páholytársaknak nem arról kell filozofálni, hogy lehet a Vidike félidénybajnok, hanem arról, hogy üres marad a töltényűr, ha Lázár nem kap valami testhezálló, befelé fordított szöges nyakörvet, hogy megtanulja, az ugatós kutya is csak addig vagány, amíg a gazdi engedi. 

664 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr125641647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lézernek lámpavas és a többinek is

brühüyyy

vidám téli estékre kell a szóraxás
Lézerjanó nem csak ebben "remekel". :)

Lázár: a cigánybűnözők "másképp élik meg a hétköznapokat", meg kell érteni őket
A hódmezővásárhelyi közgyűlésben Molnár Lászlóné előterjesztést nyújtott be a Jobbik nevében, miszerint élvezzenek előnyt azok a szociális bérlakásra pályázók, akik önként vállalják, hogy pályázatukhoz erkölcsi bizonyítványt csatolnak. Lázár János és a Fidesz szerint ez burkolt cigányozás és a józan ész elvesztése.

Lázár ugyanis a "volt padtársait" védelmezi a többséggel szemben. Sőt azt is megtudtuk, hogy a lopás azt jelenti, a romák "másképp élik meg a hétköznapokat", "amihez csak megértéssel lehet közelíteni, nem kirekesztéssel"...:)

youtu.be/-Afcb6IH190
Jééééé de izgi ez is. :)

Bajnai, Gyurcsány és Schiffer pártja is a küszöb alatt

5 százalék alá került az Együtt 2014 Mozgalom támogatottsága, csak a Fidesz, az MSZP és a Jobbik jutna be a parlamentbe.

mandiner.hu/cikk/20131118_bajnai_gyurcsany_es_schiffer_partja_is_a_kuszob_alatt_ipsos
Azért az animgifért két ejnye-bejnye, qrva zavaró, leszokhatna róla Fabius... :(

Műbalhé, előre szólok.
A Duna 600 milkát fizetett be ÖNKÉNT a felcsúti bazdelőre "támogatására", szóval Lézer kisfiú ahhoz, hogy ezt összefossa.
Max. arra jó Dzsoni műsora, hogy egy újabb, kövér összeggel "megtámogassa" a Duna a felcsúti aranylábúakat, akik belefulladnak már a lóvéba - persze szigorúan a tehetségük okán!

Ez is volt már?
"Jön a korlátlan sportutalvány

Index

A hétvégén újabb 42 oldalnyi módosító javaslat érkezett az adótörvényekhez. A javaslat alapvetően átdolgozza a sporteseményre és kulturális szolgáltatásra szóló belépő adómentes juttatásának lehetőségét, írta a Cafeteriatrend.hu

Ha elfogadják a friss módosítást, a munkáltató korlátlanul juttathat sportrendezvényekre szóló belépőt.

Az új szövegezés pontosítaná a támogatott sporteseményeket is. Eszerint a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy, bérlet lenne adómentesen juttatható. A törvény definíciója a sportrendezvényre: „sportszervezet vagy sportszövetség által versenyrendszerben vagy azon kívül, résztvevők jelenlétében megtartott verseny, mérkőzés”.

A módosító javaslat továbbra is meghagyja a kulturális szolgáltatásra szóló belépő, bérlet juttatásának lehetőségét is. Ezt a 2013-ban megszokott 50 000 Forint/év értékhatárig nyújthatnák jövőre adómentesen a dolgozóknak, de ebbe a keretbe már nem kellene beleszámolni a sportbelépők értékét."
Végre megint koncesszióóóóóó!

Négy területen szénhidrogént, három helyen geotermikus energiát lehet kutatni. 3+1 területre nyújtottak be pályázatokat.
Szegedi medence délkeleti és nyugati, Battonya-Pusztaföldvár északi és déli és három geotermikus energia kutatási területre Ferencszállás, Kecskemét, Jászberény.

Az érvényes pályázatok értékelését a nemzeti fejlesztési miniszter által létrehozott Minősítő Bizottság végzi. A koncesszió megadásáról a bizottság javaslata alapján a tárca vezetője - Németh Lászlóné - dönt.

A koncessziós pályázatok elbírálása a benyújtástól számított kilencven napon belül megtörténik.
Ángyán: "egységes maffiahálózat irányítja a háttérből a politikát"

Ángyán József szerint a Fidesz és az MSZP azzal, hogy nem támogatja az adóhatósággal kapcsolatos vizsgálóbizottság felállítását, azt bizonyítja, hogy "egységes maffiahálózat irányítja a háttérből a politikát" évtizedek óta.

hvg.hu/gazdasag/20131118_Angyan_egyseges_maffiahalozat_iranyitja_a
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Figyu!

Tegnap kicsipárom megtalálta a NER legjobb törvénymódosító beadványát a NER remcerében. (Parlament.hu)

Előterjesztés dátuma: 2013. November 15.
VÉLEMÉNYEZÉS HATÁRIDEJE: 2013. Október 31:-)
Bazdmeg!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ángyánnak is lófaszt a seggébe! Ez nem maffiaállam. Ott rend van és szabot tarifák és leosztások, valamint némely pentitok. Ez simán szpáhirendszer, és mezei útonállás. Ki azt rabol, amihez hozzáfér. Állami segítséggel, mi több megtámogatva jogszabályokkal. Mármár kommunisztikus hadigazdálkodási, beszolgáltatási, rekvirálási beütésekkel...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Előterjesztés dátuma: 2013. November 15.
VÉLEMÉNYEZÉS HATÁRIDEJE: 2013. Október 31:-)"

Mi ebben az újdonság? :o)

"Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet."
@Csaknézek...: Az az újdonság, hogy eddig a vasárnap ékszaka kirakott javaslatra eddig adtak egy hétfő reggel 8 órai határidőt.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

De most már nagyobb fokozatba kapcsolt a NER!
Itt ólálkodik a kertek alatt a zellen!
No lacafaca!

Meg aztán olyan fárasztóak ezek a gagyi demokratikus marhaságok.
Úgyis az lesz, amit én mondok! - mondá a Kedves Vezír. :o)

Ha valaki bele akar ugatni, csinájjon magának időmasinát, oszt jó napot. :o)
@Csaknézek...: Egyébként is! A NER szellenetével és a Matolcsy gazdaságpolitikájával, valamint a rekurzív, redisztribucizós, restroiktív, Horthy reanimációs törekvésekkel tökéletesen összeillesztehető a retardált timeline alkalmazása. Itt az idő nem megállt, hanem egyenesen visszafelé folyik:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te, mikor a mostani helyzetben a szocik házi közkutató cége küszöb alatt méri a másik két felet, az vajon kinek meglepetés?
@Csaknézek...: Bizony nem bánnám, ha Orbán és kis kollégiumi csapata is visszamenne embrió állapotába, a jó édesanyjukba, aztán huss... egy fájdalommentes gyors vetélés...
@Fabius: Már nem tisztellek, nem szeretlek. Ez amit Gábriellel csinálsz, rosszabb, mint egy szadomazo előadás:-) De télleg. Ez már nem tolarencia.... már megbocsáss... a jelzőt le sem merem írni, mert én leszek negligálva... AMikor engem Istennek aposztrofál és rajtam kérte számon a demokráciát, na, akkor durrant el végképp az agyam. Undorító, gusztustalan senki. No nem Te... a végtelenségig visszaél a tolarenciával. A demokráciát összetéveszti a homokozóval, ahová minden kutyagazdi a kutyáját viszi szaratni...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Talán pedagógusi vénámból fakadólag jobb szeretném, hogy lássák összeomlani, amit műveltek.
És emellett kapják meg, amit megérdemelnek.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ha marad minden, viktor a föld forgását is megfordítja. csak úgy bicóból.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Itt az idő nem megállt, hanem egyenesen visszafelé folyik:-)"

Ám csak addig, amíg új törvény nem jelenik meg, hogy merre folyjék. :o)

És akkor erősen bekacsint az 1984, mint alapmű:

"Mi mindig is Óceániával háborúztunk."
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: mijazhogy, ma is elmondám szűk körben, most tartunk a 70-es években, közeledik az 50-es, és már nincs távol a 30-as 40-es.

A kiakadásod meg érthető, mellékletnek ott a régi poszt, nem kell komment hozzá.
@Csaknézek...: Akkor már késő lesz... a kicsi vulkánfíber böröndök már így is az ágy alatt csücülnek, és nem jómatolcsí forinttal, hanem svecisapkás frankkal, dollárrkötegekkel, euroezresekkel várják jobb sorsra fordulásukat. Tovuhabohuval már megköttetett a nemkiadatási egyezmény és az állampolgárság, Te meg itt maradsz a szarkupacban fulladozva, amit nekik köszönhetsz. Európa közepén, EU tagállampógárként, és rajtad fog röhögni a fél világ... és Ők.
@Fabius: Az iránytű vajon mit mérhetett??? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hehe. csak ezt még csengőfrásznak sem nevezjetjük, ha a rezsicsökkentés jótékony hatásaként nem lesz áram. sima frász lesz.
hmmmmmmmmmmmmm, ezen már csak röhögni lehet:

Bő negyven oldalon keresztül módosítja az utolsó pillanatban - zárószavazás előtti módosító javaslatként - benyújtott törvénycsomagjával a kormány a saját 180 oldalas adótörvény-pakkját. A most beterjesztett módosításokról már érdemben nem vitázik a parlament, leszámítva a 20-30 perces záróvitát. A 42 oldalas javaslat összesen 87 ponton írja át az adótörvényeket, ezek között van nyelvtani módosítás is - igaz, eredetileg erre a célra szolgált kizárólag a zárószavazás előtti módosító -, de találhatóak a csomagban teljesen új fajsúlyos módosítások is, amelyeket illett volna hónapokkal ezelőtt benyújtani a parlament elé.

www.napi.hu/ado/nagyobb_szigor_jon_dohanyfronton_itt_a_kormany_ujabb_adocsomagja.569786.html
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"és rajtad fog röhögni a fél világ... és Ők."

Ez speciel nem érdekel.
Nem az "ők" és a fél világ véleménye vagy röhögése orientálja a cselekvéseimet.

Nem valószínű, hogy elmennék Mo.-ról, minden ideköt.
De kizárni már sajnos nem tudom teljesen ezt a lehetőséget sem. :o(
@bella _ciao: Azért elég vicces lesz, amikor a felcsúti kertibudin üldögélve, szarva és hugyozva, közben a nejlon stelázsitakaróról leszedett meggybefőttöt falva,a magját a szív alakú nyiláson kiköpödve, némi szotyolával gazdagítv,a szurkol a satdionban öldöklő küzdelmet vívó felcsút-alcsút ősmagyar kupameccs részvétvevőinek, és közben Nagysándori... na nem Alexander, hanem a volt szakszivezető álmait kergetve elmereng, hogy akár Isten is lehetne...
@Csaknézek...: Akkor fuss neki a bejegyzésnek mégegyszer légysz. Azt hiszem, valamit mocsokmódon benéztél. Legalábbis a hangsúlyokat illetően...
amíg a szomszédban:

Homlokegyenest ellentétes útra lépett Románia Magyarországgal összehasonlítva - derül ki a román miniszterelnök CNBC-nek adott interjújából. Folytatják a privatizációt, szorosan együttműködnek az IMF-fel és minden erejükkel azon vannak, hogy belépjenek az eurózónába.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ezzel_hagyja_le_magyarorszagot_romania.569787.html
@Csaknézek...: Segítek. Nem fogják megkapni, amit megérdemelnek. Elhúznak az egérúton, Téged pedig itthagynak kifosztva, csupasz seggel, agyonalázva, mentálisan deriválva, nyakig a szarban... talán így érthetőbb... Jelenleg ezek a kilátások. Lázárboldi pedig vígan lóbálja a Masereti kulcsát, és dugja vihogva a világ legjobb nőit. Kelengyeládástul, hozományostul. Mert Ő annyit is ér.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Azt hiszem, valamit mocsokmódon benéztél."

Bocs, nem veszem az adást.
Ha félrement, sorry, meg ilyenek. :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"és dugja vihogva a világ legjobb nőit."

Ja, ezt mán értem - beszéjjé' azon a nyelven, amit értek, no! :o)

Ez is előfordulhat.
Én is csupán az óhajomnak adtam hangot.

A világ legjobb női egyébként Mo-n vannak.
@Csaknézek...: Jézusom! Akkor a következő degeneráció is itten fog bennünket boldogítani? :-) ÁÁÁÁÁÁÁ. ettől nem félek. Majd elmennek Dubajba egy kicsit duhajkodni, a nemzett jobbkiállású honleányait ott is megtalálják. Akár katalógusból válogatva.... csak az a fránya muszlim alkoholikatilalom ne lenne:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: folytatnám. aztán lekászálódik a világot jelentő deszkákról, kilép (törlés nélkül), s csak a szag marad utána.
@Csaknézek...: PEdighát önmagamhoz képest, most nagyon is Egyenes beszédeket tartok:-)
@bella _ciao: Majd segíít neki a legnagyobb magyar deodorizátor, a Lőrinz ala Mészáros d'dinnyepisáló, a két év alatt putriból váratépítő hiperintelligens, mármár Bill Gatyeszt alázó tehetségű zseniális bélgázszerelő:-)
@Csaknézek...: dehát mit is várhat el az ember egy Hócmanrozi áltak gajdarírozott ecceri nemzetttanítójától:-)
@Csaknézek...: Jobban szeretem a Te gzedőzést. szólíts csak nyugodtan Cucinak:-) Amúgy nem. KIS Mezei blogkommenter, anál nagyobb arccal és egóval megáldva:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Akkor a következő degeneráció is itten fog bennünket boldogítani? :-)"

No, ez azért többféleképpen is érthető Nálad (nálam) jóval ifjabb hölgyekre vonatkozólag.
Aminek lehetnek kellemes vonatkozásai is. :o)
más nem akarnak fizetni, már csak a főlépcsőig merészkednek, rend és fegyelem:

Molinóval tiltakozott a Házban az Együtt-PM

2013. november 18., hétfő, 13:40
Szerző: MTI

Címkék: egykulcsos adó; molinó; Együtt-PM;

kinyomtatomKinyomtatom • ElküldömElküldöm
Twitter

Karácsony Gergely és Dorosz Dávid egy hatszor három méteres, "80% vesztes" feliratú transzparenst lógatott le az Országház főlépcsőjének korlátjáról.

Az Együtt-PM szerint az egykulcsos adó bevezetésével a magyar társadalom nyolcvan százaléka veszített és csak tíz százaléka nyert. A szövetség politikusa, Scheiring Gábor független képviselő erről hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján beszélt, miközben két politikustársa, Karácsony Gergely és Dorosz Dávid egy hatszor három méteres, "80% vesztes" feliratú transzparenst lógatott le az Országház főlépcsőjének korlátjáról.

Scheiring Gábor egy a Pénzügyi Szemlében a közelmúltban megjelent tanulmányra hivatkozott, amelyet úgy ismertetett, hogy az egykulcsos adóval a keresők alsó nyolcvan százaléka körülbelül százmillió forinttal többet fizet be a költségvetésbe, míg a legjobban kereső tíz százaléknál körülbelül ötszázmilliárd forinttal több marad.

A sajtótájékoztató végén a molinót eltávolították az Együtt-PM politikusai.
@Fabius: Lettem kedves. És nem gayok meggyőzve. A napi identitászavaros, megfizetett, vagy csak simáán idióta faszkalapokkal secperc alatt végez a törzsgárda. De egy szavós, kitartó, gerinctelen, folyamatosan mérgező genetikai hulladékkal szemben tehetetlenek vagyunk. Itt már csak a központi negligáló hatalom segíthet. Sajnos ez szívósabb, kitartottabbv, mint a nagy többség. A nagy többség nem monomániás, ezért alkalmatlan a harc megvívására. Előbb-utóbb legyint és lapoz, de ha találkozik a piócával, azért a gyomta görcsbe rándul. Akkor is, ha a métely harapása már nem fáj és nem sajog. Mindemellett, ha az itt lévők szemlézni akarnak a szélsőjobb és fasiszta, valamint klerikus hulladékból hidd el, külön belinkelés nélkül megtalálják az illetékes weblapokat. És reágálnak rája. Én úgy gondolom továbbra is: Itt nincs szükség egy önálló gondolatokra alkalmatlan, fruztrációit itt kiélő lúzer nsenkire. Ez a blog, aminek Te vagy a gazdája, sokkal értelmesebb, hogy porfinglovagok beokádásait olvasgassa és reagáljon rájuk, amire kiváncsi ez a közösség, megtalálja és megosztja, és véleményezi enélkül is. És nem vagyunk lélekápoló szeretetotthon, hogy efféle identitászavaros, egyébként körmönfontan monomániás faszok idehányt szarjait olvasgassuk. Uff. én beszéltem. És most kibaszhatsz, ha akarsz.
@Csaknézek...: Ajjaj... Nem jut eszedbe a kellemetlenség, hogy post mortem kell esetleg közölnöd, hogy nem harapni kell, csak nyalogatni, mert tartós állagkárosodást okozhat?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"tartós állagkárosodást okozhat?"

Nos, ez pedig egy lehetséges kellemetlen vetület. :o)
Na tessék már a HVG is ilyen főcímeket kreál?? :)

Ismét Fidesz–MSZP-nagykoalíció a mutyi mögött?

hvg.hu/itthon/20131118_parlament_percrol_percre_Ader_foldtorveny
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Uff. én beszéltem. És most kibaszhatsz, ha akarsz."

Pár napja egy hosszú hsz-t írtam erről a témáról két részletben (TarlósvsCsabi, nov. 16. 16.25 és 16.28).

Nem látom értelmét, hogy újra elkezdjem vagy hogy ideidézzem a szöveget.
Lényegét tekintve egyetértek Veled.

De Fabiust is értem.
@Csaknézek...: És lássuk be, mégsem jelent megoldást, hogy egyfolytában tekergesd a fülét és a hüvelykujjad a szemgolyóin tartsd, mert akkor már megete a fene az egészet:-)
@Csaknézek...: Ez a baja ennek az országnak. Mindenki mindent megért... és hullunk a rohadt nagy nihilbe a nagy megértésünkkel...
@Csaknézek...: Má' megbocsáss, ahogy az egyszeri NER állampolgár mondaná: Nem lehet egyszerre baszni és szűznek is maradni....
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Na lássuk csak, hogyan jellemzel engem. :)

"egy szavós, kitartó, gerinctelen, folyamatosan mérgező genetikai hulladékkal szemben tehetetlenek vagyunk."
"Itt nincs szükség egy önálló gondolatokra alkalmatlan, fruztrációit itt kiélő lúzer nsenkire."
"És nem vagyunk lélekápoló szeretetotthon, hogy efféle identitászavaros, egyébként körmönfontan monomániás faszok idehányt szarjait olvasgassuk."

Hát mit ne mondja szép kis csokor lett belőle. :) Orvosod és gyógyszerészed nem keresed még esetleg? De tudod, mit nekem mindent megér, hogy meggyógyulj és végre elérhesd az áhított boldogságot az életben, ami abban nyilvánul meg, hogy végre én ne írhassak ide semmit.:) Szóval kérem Fabiust basszon már ki de tényleg, mert nem venném a szívemre, ha én lennék az akadálya Magyarország felemelkedésének.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Ez a baja ennek az országnak. Mindenki mindent megért..."

Nem.

A fekete-fehérben gondolkozás beszűkít.
A komoly kérdések bonyolultak, sok szempontból közelíthetőek meg és gyakran nem csak egyféle igazság van.
Ez is ilyen helyzet.

Amire utalsz az akkor baj, ha dönteni nem tud emiatt az ember.
csak úgy:

Zsidófejű csak ne kamerázgasson!
Az ellenzéki tüntetések ismert filmesére támadt egy tüntető. A Jobbik Horthy-demójára tartott.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F18%2Fzsidofeju_csak_ne_kamerazgasson%2F
@Csaknézek...: Nem feketefehéreztem. Csak jeleztem, hogy az opportunizmusnak, a megalkuvásnak, a jóindulatnak, a megértésnek, az elfogadásnak is vannak határai. És ez távolról sem a feketefehér, nagyjából, mint a szürke negyven ármyalata... és akik ezzel konzekvensen visszaélnek, na, azok az igazi szaralakok, csótányok, és egyéb élősködők...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Központi negligáló hatalom nem létezik.

Illetve itt vagyok én, aki szerint ez faszság, több okból.

1: Ezek a gondolatok nem csak itt, hanem kint az életben is léteznek. Ott vagy vitába szállsz velük, vagy figyelmen kívül hagyod, de szólni nincs kinek, hogy mostanakkor negligáljon központilag.

2: pluszbónusz: a választókorú magyar lakosság jóvoltából a hasonló gondolatokkal felvértezett párt bent ül a parlamentben és minden mérés szerint a következő ciklusban is bent fog. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül amit gondolnak.

3: Kurvára nem érdekes, hogy megtaláljátok-e azokat az oldalakat amik ezeket a gondolatokat hirdetik, vagy sem. A lényeg inkább azon van, hogy igenis lefolyjanak azok a viták ezekben a témákban, amiknek le kell, és a kurucon, jobbegyenesen és más helyeken nem mennek le, mert vitaképes ember elkerüli őket messziről.

4: Rátok hárul a feladat? Szívás, kétségtelen. De most játssz el a gondolattal: a Jobbik és szimpatizánsai kitalálják, hogy kell nekünk egy Horthy szobor a Gellért hegyre, majd a teljes csendből - mivel senki nem tiltakozik, nem egyelitek a témát berángató Gábrielt, hisz szájkosarat tettem rá - az a kép látszik, hogy:

a: senkit nem érdekel, kurvára mindegy, vagyis lehet,
b: a kormányzó ezt tulajdonképpen megérdemli, hisz nézd már, egyik fórumon se tiltakozik ellene senki.

Tényleg ezt akarjuk?
@Csaknézek...:

A két hosszúd előtt reagáltam a témára én is - neked:))
@Csaknézek...: Amúgymeg számomra ennek a ... jelenléte, nem komoly kéréds, csak annyiban, mint a paci légyé. Hessegeti az ember türelmesen, aztán elunja... és előveszi a légycsapót.
ej de szép is ez így együtt:
/a parlamenti homokozó, ahol már most is csak a ködharapás megy, hát még a 4/5-ös fidesz-jobbik 14-es kormányzás után/

Felvetés:

Leszóltak fentről?

Nyakó István arról beszélt, egy borsodi településen a megüresedett iskolaigazgatói helyre ketten pályáztak, az éppen funkcióban lévő igazgatónőt támogatta három település önkormányzata, kisebbségi önkormányzata, tantestületei is. Az igazgatónő 40 oldalas pályázatot adott be, a másik pályázó alig három oldalon vázolta elképzeléseit, mégis ő lett az igazgató.

----------------------------------------

Válasz:

A kormány szeint minden rendben van

Doncsev András államtitkár válaszában azt mondta, minden a jogszabálynak megfelelően történt. Hoffmann Rózsa saját hatáskörben döntött.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Oké, visszavonom a feketefehérezést.

"az elfogadásnak is vannak határai."

Hasonló volt az egyik gondolat a hsz-emben: Fab és én (Te) máshol látjuk a határokat.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: "Hessegeti az ember türelmesen, aztán elunja... és előveszi a légycsapót."

Nem is tudom. Ilyesmit nem a nácik szoktak írni az általuk lezsidózottaknak az ilyen-olyan szennyjobber oldalakon??? :)
@Orica Középföldi:

"A két hosszúd előtt reagáltam a témára én is - neked:))"

Ha ez most szemrehányásféleség volt, nem veszem magamra. :o)
Nem volt hozzáfűznivalóm.
@Fabius: Megadom magam, meggyőztél. És viselem a keresztet. Ugyan nem tudom meddig tart a cérna és mikor szakad. Alkalomadtán észreveszed. Emellett maximálisan értem és támogaton tolarenciádat. Ettől függetlenül esetleg találhatnál egy kevésbé angolna, nyálkás csúszómászót a talonban itteni információforrásnak és diszfasisztának, mert nekem nem a szemléltével és látásmódjával van bajom, hanem a nyálkás, sikamlós, gusztustalan hidegrázós tapadós, álszent hipokrita lényével, amitől, - emberi gyengeség - okádnom kell. Ha már valaki ilyen elveket vall, basszon oda, de ne kenje be a rohadó ideológiáját mézesmázos, gusztustalan szarral, hanem bátran belénk rugdalózzon, szembe, pofával... és nem mellesleg: álljon ki a vitára, ne sunnyogjon és lapítson, amikor egyenes kérdésekre egyenes választ kérünk.
@Fabius: És itt a ritka pillanar detahótlanítottam ... jajj nekem...
@Fabius: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Orica Középföldi: nehéz, de kell sajnos,AIDS-es a társadalom, pusztulnak a fehérvérsejtek nagyon, mert ez a kór is az immunrendszert támadja, azokat akiket zavar ami itt folyik. Lehet kilátástalan a küzdelem, lehet a betegnek csak napjai vannak, de beletörődve feladni nem szabad, még akkor sem, ha egyénileg már feladnánk, kellünk egymásnak, hogy lenni tudjunk ellenük.

Az viszont mesteri Angyaltól, hogy róla és az ő neki kedves ordas eszmékről szól ez a blog is és az előző is...

Ezennel ide is bemásolom amit oda már megtettem, mindenki ismeri, én csak az eseményre és az évszámra, na és a kor hangulatára utalnék:

- József Attila -

THOMAS MANN ÜDVÖZLÉSE

Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: „Ne menj el, mesélj” -
(igy nem szökik rá hirtelen az éj)
s mig kis szive nagyon szorongva dobban,
tán ő se tudja, mit is kiván jobban,
a mesét-e, vagy azt, hogy ott legyél:
igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.
Mondd el, mit szoktál, bár mi nem feledjük,
mesélj arról, hogy itt vagy velünk együtt
s együtt vagyunk veled mindannyian,
kinek emberhez méltó gondja van.
Te jól tudod, a költő sose lódit:
az igazat mondd, ne csak a valódit,
a fényt, amelytől világlik agyunk,
hisz egymás nélkül sötétben vagyunk.
Ahogy Hans Castorp madame Chauchat testén,
hadd lássunk át magunkon itt ez estén.
Párnás szavadon át nem üt a zaj -
mesélj arról, mi a szép, mi a baj,
emelvén szivünk a gyásztól a vágyig.
Most temettük el szegény Kosztolányit
s az emberségen, mint rajta a rák,
nem egy szörny-állam iszonyata rág
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?...
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait.

1937. január eleje
@Fabius:

"Rátok hárul a feladat? Szívás, kétségtelen."

Úgy érted, ránk hárítod a feladatot.
Igen, ez szívás.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: eleve már maga a gondolata is kreténség, mikor a barom eszmeisége után benyom egy napi cukiságot, kismacskás vagy kutyulis fényképet. beteg elme.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: keblemre, de szőrös rágcsálóállat, ha levetted a tahótlanítód, akkor már láthatod felvetésed gyümölcsét, hitelesen igazolva a jellemzésed és a mondandód 80%-a ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát mit ne mondja szép kis csokor lett belőle. :) Orvosod és gyógyszerészed nem keresed még esetleg? De tudod, mit nekem mindent megér, hogy meggyógyulj és végre elérhesd az áhított boldogságot az életben, ami abban nyilvánul meg, hogy végre én ne írhassak ide semmit.:) Szóval kérem Fabiust basszon már ki de tényleg, mert nem venném a szívemre, ha én lennék az akadálya Magyarország felemelkedésének.

Igen. Ez minden vágyam... Ha esetleg lenne egy nemhazudó tükör a háztartásodban, sikoltozva menekülnél önmagad elől. És ha Te kéred, talán még nincs minden veszve.
És ha lenne önbelátásod, mint ahogyan éves távlatban nincs, valóban elhúznál innen melegebb vadászmezők felé. Ott biztos, hogy élveznének téged, és te is őket, akár még vezérkommenter is lehetnél, nem csak belátásból, tolarenciából, önigazolásból megtürt mindenki bolondja...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Ahogy elnézem Géb fokozott figyelemmel olvassa ma minden szavadat.

Hátha megfogadja.
@Csaknézek...: nem tisztem védeni Fabiust, csak annyit tennék hozzá, ha itt nem látnánk ezeket az ordas eszméket, ettől meg is szűnnének?
Ez is egy társadalmi fejlődési fokmérő, vagy vesszük ezt a lépcsőt, vagy megszűnik a normális társadalom, vagy küzdünk ellene, vagy menekülünk, vagy befogjuk fülünk és szemünk, miközben reméljük velünk szemben nem egy vonat lámpáját látjuk, hanem az alagút kijáratát.
@Csaknézek...:

Megvívtam én is vele a magam csatáit elégszer. De az igaz, hogy az utóbbi időkben erre kevesebb időm van, mint régebben.

Beláttam, hogy ez rátok nézve tényleg szívás. Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hülyegyerek. Én nem akarlak gázkamrába küldeni, csak látni nem szeretnélek. Két eset van: vagy Te mész a bánatos faszba, vgy én szállok ki, mert elviselhetetlenül undorító vagy még tahótlanítva is. És sanszos, hogy te győzől.
Nekem nem adatott meg a gerinctelenség és a tapadós ágyipoloska mentalitásának képessége.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"a másik pályázó alig három oldalon vázolta elképzeléseit, mégis ő lett az igazgató.
[...] Hoffmann Rózsa saját hatáskörben döntött."

abból a három oldalból az elsőn a fejléc a fideszbe lépés dátuma volt, két oldal könnycseppmorzsolós hálálkodás orbán viktorhoz, egy hoffman rózsa üdvözítő éneke.
még szép, hogy ő nyert.
@Fabius: Ez?????? má megbocsáss... egy re nagyobb a merevedése... már-már eléri az Ejakulációs Brépost szintjét. Mehet lassan alsógatyát csrélni. Végre ő a köz pont.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Amúgy meg - amikor kint voltál - pont Rómáról kérdeztelek, de basztál válaszolni.;)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Mókuska, lehet meglepő lesz, de én sem akarok senkit gázkamrába küldeni.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Mókuska, lehet meglepő lesz, de én sem akarok senkit gázkamrába küldeni.
@Fabius:

Fabius, ebben elvileg igazad van, gyakorlatilag nincs.

1. Ez nem a parlament pici mása.

2. Ha olvasóid nem akarják , ezek a viták itt nem folynak le. Márpedig nagyon nem akarják:)

3. Miért hárul a kommentelőkre a feladat? Mi van, ha mindenki ketrecbe küldi? Te fogsz itt naponta vitázni? Vagy kialakul egy kétosztatú blog?
Már közel járunk hozzá:)

4.Egy robottal nem lehet vitázni.Vagy látsz eredményt? Én nem.

Kérdésed helyes, ezt nem akarjuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az viszont mesteri Angyaltól, hogy róla és az ő neki kedves ordas eszmékről szól ez a blog is és az előző is..."

No igen...

Jó ideje nem kétséges előttem (sem), hogy Angyal nem csevegni van itt, hanem a Jobbik szócsövének szerepét tölti be. És azt is egyre valószínűbbnek látom, hogy nem csupán a saját meggyőződése hangoztatása végett koptatja a klaviatúrát.

Teríti a széljobbos információkat, téríti (próbálja téríteni) az ittlévőket és főleg a blogot olvasókat, valamint rendszeresen, eltéríti beszélgetés fonalát (szigorúan mindig egy irányba!), vagy ha akad még olyan, aki vitába száll vele -. akad -, akkor a vita logikáját facsarja ki azonnal, ha melegszik a szitu.
Terel.

Angyal nem eszmét cserél, hanem eszmét ont, nem vitatkozik, hanem mindenáron meggyőzni akar, és bár szívesen hangoztatja, hogy voltak/vannak kritikai észrevételeid a Jobbikkal kapcsolatban, egyetlen ilyen jellegű hsz-ére sem emlékszem.

A szócső szerepét egyrészről jól alakítja, másrészről vacakul.

Jól csinálja abból a szempontból, hogy igyekszik nem túllépni a Fab által megszabott játékteret. Amikor anno egyszer kivágta, visszakönyörögte magát.

Igyekszik szimpatikusnak feltűnni (és ezért vannak a „cukiságok” is, bella), bekapcsolódni a semleges beszélgetésekbe is – bár itt már a hamis felhang erősen érzékelhető, lásd lentebb.

Komoly történelmi ismeretei vannak (hozzám képest bizonyosan), bár azokat egy irányba használja kizárólag.

És a saját szempontjából „jól” csinálja (vagyis hatékonyan) a tematizálást.

Másrészt vacakul csinálja, mert annyira egyoldalúan és Móricka-effektussal közelíti meg a kérdések többségét, hogy az gyakorlatilag mindenkinek szemet szúrt itt.

A „szimpatikus és jó srác vagyok” szerepet gyakran túlspilázza.
Az állandó szmájlik.
A „de én jó ember vagyok” típusú direkt megnyilvánulások (Vajon nekem miért nem jut eszembe, hogy ilyet írjak magamról...? De másnak sem.).
A feltűnő és görcsös jópofizás, törleszkedés.
És nagy ritkán elveszíti a higgadtságát, és kivillan a valódi énje is...

Mint valaki a minap is említette, elég életszerűtlen az is, hogy ilyen elutasítottság mellett mégis állandóan itt van.

Ezek által és ezek miatt vált előttem (is) hiteltelenné, és nem azért, mert jobbikos.

A való életben van több jobbikos ismerősöm, és van közülük, akivel a nézetkülönbségeink ellenére tök normálisan tudunk beszélgetni és vitatkozni. Van értelme.

De vele nem érdemes, falra hányt borsó lenne csupán, mert cinkelt lapokkal játszik és nem őszinte, vagy a végletekig elvakult.
Én az első verzióra tippelek. Mert ő egy szócső, a Jobbik szócsöve.

A Jobbiknak több olyan felvetése is van, volt, ami valódi problémákat takar. Pl. a cigányság integrálódása, pontosabban annak erősen hiányos volta Magyarországon.
Vagy akár a globalizáció létező problémái. Vagy az elmúlt 23 év elcseszése, stb.

De Angyal még azoknak a témáknak a vele való megvitatásától is elriasztotta a jelenlévőket, amelyekről lehetne, kellene is beszélni.

Az egyre nagyobb elutasítottságát saját magának köszönheti.

Mert a szócső szerep egyre jobban látszik, és amilyen karaktert mögé próbált építeni (az emberarcú jobbikos), az hamis és hiteltelen.

Üres szerep.

Szív volt az, aki nagyon hamar ráérzett minderre, és jelezte is sokszor.

Igaza volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"ha itt nem látnánk ezeket az ordas eszméket, ettől meg is szűnnének?"

Nem.
És ez tök jogos ellenérv.

Többek között ezek miatt is írtam fentebb Mókusnak, hogy mindkét oldalnak van igaza.

Kérdés, hogy ki milyen szempontokat tart fontosnak?

De nem kezdek bele, még egyszer.
Pár napja bőven írtam erről.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehet igazad van, de az utolsó utániakról, mint te, elfelejtettél megemlékezni... na, azok a futtottak még kategória, akikről még a speckó annalesek sem emlékeznek meg. Megnyugodhatsz. Rólad a szar sem gog emléktáblát emelinteni, koszorúzni meg plánenem. A rabszolgákat, a mamelukakát, semelyik utókor nem szokta nevesíteni.
@Csaknézek...:

"Ha ez most szemrehányásféleség volt,"

Nem jellemző rám a féleség:)))) Ha én szemrehányok, az egzakt szokott lenni:))

Csak azt hittem nem olvastad.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: HA tahóként tahó vagy, mittudomén, hogy vartyogsz e vagy sem. És ha nem akarok veled kommunikálni, akkor miért is kéne nekem? Számomra, csak egy kéndioxidos rákáttételes környezetszeenyző, de hála istennek nem halálos kellemetlenség vagy, mint a zsóri fingszaga. Anyi különbséggel, hogy azt meg lehet szokni és nem zavar. Szemben veled. Te magad vagy a penetránsság, és a penetráció.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj ide te vadmajom! Volt ez év első negyedében egy ugyan ilyen szituáció... akkor Fabius jelezte, nem rak ki, de ne másolj ide minden szart, elég a linked, aki akarja, majd megnyitja... szarod le ezt, csak másolsz, cseszd meg... engem nem zavar, hogy mi az ami a fejedben kavarog, te gondod, de azt írd le, ami ott van bent... ha a jobbegyenes posztjára akarok reagálni, majd odaírok... ha, meg véleményt akarok ütköztetni/cserélni, akkor meg azt veled akarom megtenni, nem a hülye idézeteiddel... érthető ez a számodra?... ja, és még valami... ha elfogadod a játékszabályokat, azok téged is védenek... ha nem fogadod el, akkor nem vonatkoznak rád... se pro, se kontra... sza, ha valaki kiírja magát a demokratikus jogállamból 'kó az szabad préda, azt ne vinnyogjon a demokráciáról, ha fejbebasszák... ezt jó lenne megérteni végre...
@Orica Középföldi:

"Csak azt hittem nem olvastad."

ÖÖöö, hát most, hogy mondod... :o)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

D
Kössz a verset! A legtöbb,most náculós napokban!
@Sir Bates dö Hól: Héló kukanepper. Kérdezted, valahhol válaszoltam. Nekeresd. Szóval: Fisher Traditional, 0,66 liter, 6,3 % és csatos dombornyomasek üveg. Kielégültér? Ja és kurvadrága...
@Sir Bates dö Hól: Ezt még akár el is lehetne fogadni, főleg ha azoknak is írnál, akik sokszor ugyanúgy nem csak linket raknak be, hanem idéznek is belőle. ;)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: már szervezem a területi elosztást az itteni csövesekkel, de ezek rohadt egy lusta bagázst alkotnak :-) semmi normális guberáló ösztön nincs bennük :-)... olvastam... majd holnap veszek egy olyat, azt kipróbálom megint... nyugodj meg, itt is drága... azt írtam, a helyiek itt a no1. helyre leszik a Licorne mellett... meg toltam egy linket tegnap a saját órámról is :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te vagy az egyik, akivel a legtöbbet beszélek, úgyhogy neked mondom... nem vagyok én blogrendőr... akivel meg nem beszélek, annak miért mondjak bármit is?... vedd már észre, hogy egy sor problémáról azért nem lehet vitát lefolytatni, mert azonnal terelsz, csak a paneleket tolod... és mielőtt mondod: igen, ugyan ilyen a másik oldalon is sokmindenki... egyik idióta a másikkal igazolja léte jogosságát... összekéne zárni titeket egy területre, hogy "csak egymaradhat", azt jáccátok le... a győztes úgyis beledöglik majd rövid időn belül az unalomba... mi meg végre élhetnénk...
@Csaknézek...: nincs mit hozzá tennem, sokan sokszor elmondtuk már ezeket, szar régi bútordarabnak lenni már itt is :D
Amúgymeg... mindenkitől elnézést, akinek nem az Inge... de van az a határ, amikor a mentális érdekvédelmemnek hangot kell, hogy adjak. Egy általam, töknormálisnak vélt, omnipotens blog szétbastása ellen protestálok, és bevallom, hiányérzetem lenne, ha ebből ki kellene szállnom, mert ez az egyetlen, monomámiás webfelületem, ahol kvázi szabadon ugathatok le mindenkit, és fogadhatom "hódolóim" elismerését (csendesen röhög) és ezt azért annyira nem szeretném elveszíeni. (A környezetem már ismer eléggé, nemigen vevő pajkos tréfáImre, esetleg KálmánjaImra, mondhatnám unja, dehát az ember nemlehet folyamatoan Humor Harold, hogy percentekért, percenként új humor-, de legal Ábris szarkasztikus bombákat dobáljon a kiérdemesült elé. ) Az ember azzal a takaróval főz, ami adatott neki.
@Orica Középföldi:

A gyakorlatban is igazam van :-))

Mert:

1: ez nem a parlament, hanem úgy általában a közélet pici mása, ami lefedi a komplett politikai palettát dékásoktól Gábrielig és időnként az őt is lezsidózó még radikálisabbakig.

2: pontatlan a fogalmazás: ha a kommentelőim úgy akarják ezek a viták tényleg nem folynak le. de azért minden áldott nap csak van vita. ami, nem mellesleg érdekli az olvasókat, mert sokkal több oldalbetöltés van, mint amit a kommentelők oldalfrissítése indokolna, vagyis a csöndes többség követi ami történik.

3: ezt leírtam feljebb,

4: igenis néha vannak eredmények: az IMF dolgát, az államadósság finanszírozás kérdést, az Unió ellenességnél a befizet-kivesz mérleget sikerült máshol is lecsapódó módon formálni. De megcáfoltam én itt már azt a béna Simon Perez dumát is az izraeli-magyar külkereskedelmi mérleg számait előbányászva, azóta nem csak Géb, de a széljobberek úgy általában is leugrottak róla. Szóval világmegváltásról szó nincs, de teljes eredménytelenségről sincs.
@Sir Bates dö Hól: Az az egy a TE indenórád? Akkó vajudj vele:-) Bár egy homeless sapiensnek nemmindegy, hogy mennyi az idő? Csak teljen, oszt, ha megdedlesz, majcsak elkapor valaki:-)
@Sir Bates dö Hól: ahóóóój, ezt kihímeztetem majd valakivel, nehogy a digitális nirvánába vesszen, kár a sok szóért, esszenciálisan meg van a lényeg:

" egyik idióta a másikkal igazolja léte jogosságát... összekéne zárni titeket egy területre, hogy "csak egymaradhat", azt jáccátok le... a győztes úgyis beledöglik majd rövid időn belül az unalomba... mi meg végre élhetnénk... "
@Fabius: "1: ez nem a parlament, hanem úgy általában a közélet pici mása, ami lefedi a komplett politikai palettát dékásoktól Gábrielig és időnként az őt is lezsidózó még radikálisabbakig. "

Mását, már megkérdezted erről? Vagy Te is beálltál az asszonyvervedejó Vitézek népnemzeti táborába? :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Az ember azzal a takaróval főz, ami adatott neki."

:o)

Ezt mintha Fülig Jimmy mondta volna. :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: megnepróbáld elveszejteni magad a innnen elfele, mert az ásós Istennel üldöztetlek vissza, miközben a Karibi naplemente huszárjával rémálmozlak napra nap, és akkor még a setétebbnél setétebb egyéb tórtúrákról nem is beszéltem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hát a napokat nem tudom, milyen van éppen :-)... enyém volt az óra, csak becsaptam a zaciba, aszt elveszett a cetli... ezek, meg biztos kiváltották :-)
@Fabius: Nem benyalásiként, de időnként jókat vidulok, amikor "komoly" portálok Index, Origó, 444. HVG cuppannak rá igazolhatóan az itt elhangzott infókra, véleményekre. És ezért is vagyok itt, nagyképúen, mi dogáljuk infoval, véleményekkel ki a lófaszt, és a még megmaradt "független" médiafelületek, azt rágicsálják és visszaböfögve terítik a kevésbé aktív és érdeklődő plebs elé. Tudom, gisusztustala megjegyzés volt, de sajnos, igaz. Ha már az MTI olyanamilyem, legalább legyen valami,(szerintem majdnemhiteles, de nem végkielégítet, vagy rezsihiteles, de megmentett) informácoóforrás. Még akkor is, ha a nagy infernális hírözönben, csak egy infernális pici szeglet is. Tudod: Ady. A "parttól", az ókheánig. :-) ÉS emiatt ágálok Gábriella, szívatásos megélhetési kútmérgező jellemteleneléte ellen?.)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én október 23 óta nem "félek" tőle. tudom, hová tenni, és onnan minden provokációja erőtlenné válik.
Poszthoz:
csányi tolja a lét az ellenzéknek is, és sosem árt, ha emlékeztetik arra, hogy volt egyszer egy udzrt, mert mintha elfelejtette volna már. lázárhoz meg orbán hozzá sem tud nyúlni. lázár csinálta meg a helyeket a következő parlamentből kimaradóknak, orbán nem törődik senkivel, csak világot vált, meg tolja a rokonok szekerét... lázár meg építia saját körét, vele mindenki szóba fog állni gondolja... és jól gondolja... szerintem
@Fabius:

Ok:)) (persze nincs:))))

Tegnap írtam, hogy nincs ellenemre, ha megküzdesz naponta a faszságaival.
Kifejezetten élveztem a válaszaid.

De!
Amíg nem feltétel a kommenteléshez a napi egy cáfolat, mert nem vita!, és ebben Mókusnak van igaza, a mártíromságához vezető útján nem lennék a társa:)

Nekem az el camino másról szól:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Sir Bates dö Hól: :)

ha esetleg leírnátok neki rovásírással lehet, hogy ezt másolná mindenhova és talán meg is "értené"...

(Sír láttad a riska filmet az indán? szenzációs! pár ember eszembe juttatott téged folyamatosan! a blogunkba is betettem :))))
csak hogy tereljem a szónak folyamát:

A kormánypártokat nem zavarja Matolcsy pénzszórása

Az MNB 6 milliárdot költene kommunikációra, de nem firtatják, miért.

www.origo.hu/gazdasag/20131118-a-kormanyoldalt-nem-zavarja-matolcsy-jegybankjanak-rekordkoltese.html?sec-1

---------------------------------------

vagy annyira még se tereljek:

Kitüntetést kapott a zsidózó egri potentát
Várkonyi György két éve szólt be Székhelyi Józsefre, most a polgármestertől kapott díjat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2013%2F11%2F18%2Fkituntetest_kapott_a_zsidozo_egri_potentat%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát nem ez van?... hülye vagy, nem te vagy a hülye, a tiéd, a tièd... ezt élvezett nézni :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem kell gúnyolodni. én a magam szerény ismeretével eme zseniális csapatban (ez nem irónia, hanem komolyan így gondolom) csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem Gábrielnek pont az a célja, hogy itt sokan felhúzzák magukat, azért linkel be ilyen és olyan cikkeket, azért idéz csak félig és nem teljesen. és ő ezt élvezi, amikor mindenki ideges lesz tőle.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

hogy mennyire igazad van ebben a "hírtálalásban" néha mikor elspájzolok én is a blogra 1-2 undorító esetet bizony nagyon megugrik a látogatottság (amin nagyon meglepődöm, mert azért én is a hálóról "élek" csak)
@guma: szia:) nem láttam, dobsz egy linket? :-)
Amikor az ember kiválaszt egy blogot tartósan, az azzal a céllal történik, hogy értő társaságban olvassa és mondhassa el a véleményét a világ folyásáról.
Mint az életben, egy blogban is olyan társaságot választ az ember, amely megfelel a nézeteinek és az értékrendjének.
A Varánusz egy ellenzéki blog, ami nem jelenti azt, hogy a másként gondolkodók értékelései ne jelenjenek meg itt, de nincs helye az egész világon mélyen elitélt eszmék napi szintű futtatására, kártékony elvek hangoztatására.
Csendes nagyon jól írta:
"Angyal nem eszmét cserél, hanem eszmét hint."
Mert ez a cél!
Az eszköztára is ezt támasztja alá. Nemigen lehet olvasni Gábrieltől az eszméi elemzéseit,amelyeket érveléssel lehetne a helyére tenni, hanem általa kiutálandó cigányokat és zsidókat marcangol, olyan hazai történéseket méltat, amelyeket el kell utasítani.
Végül ami az itteni kártékony voltát jelenti, az az, hogy jelenléte által elveszítettünk nem egy
, szeretett barátot a társaságunkból, akiket származásuk miatt üldözött el kegyetlen és folyamatos bántásokkal, megalázó kijelentésekkel.
Valóban el kell viselnünk olyan megnyilvánulásokat, amelyek szemben mennek minden jó érzésű, haladó ember gondolatával,
és ezek következményeként értékes barátaink is áldozatul esnek velünk együtt, mert inkább a keserű távozást választották?
@Penivaldes: semmi irónia nem volt a kommentemben, tényleg jól látod, és tényleg ezt csinálja, élvezi, ha követ dob a vízbe, élvezi ha mártírt játszhat, élvezi, ha róla szól minden, vannak ismereteid a gyermeki pszichológiában, van ott ilyen korszak, rosszalkodom, hogy figyelj rám, és mesterien kihasználja az emberekben lévő érzelmi kapcsolót, tudja kinek mik a gyenge pontjai, figyeli ki aktív, és adandó alkalommal meg is kapja a neki illő döfést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"vagy annyira még se tereljek"

Most, hogy mondod: tényleg, mi a bánatos túrónak ír Fab posztokat?
Úgyis mindig ugyanaz lesz a téma... (félszmájli)
@Mariann19:

"Csendes nagyon jól írta"

Khm,a, szerzői jogaimhoz ragaszkodom! :o)
@Penivaldes: "és ő ezt élvezi, amikor mindenki ideges lesz tőle."

nem gondolod, hogy ez beteges?
miért nem azt élvezi, hogy jó a hangulat? beszélgethet, információt, tudást gyűjthet
az a szép ha tovább gondolod, hogy még az alattomosságát is igazolod...
És - bazzeg! - megen Gábris faszsága van középpontban. :((((((((((((((((
@Sir Bates dö Hól: majd megkeresem...

de ha tudod a blogomon megnézheted :))))
@guma: már kerestem, de nem találtam :-)...
@Marcellusca: :)))

ő így élvez! (ahogy Peni megjegyezte) :(((
mi meg közben?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Marcellusca: @Csaknézek...: @Mariann19: @Orica Középföldi: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kiírhatnátok véleménynyilvánító Doodle-szavazást erről. Fabius majd eldönti, mit kezd az eredménnyel. Mindenki az itteni nicknevével szavazhat, visszaélések kizárva, mert az eredmény nyílt. Kérdés: Kizárja-e a bloggazda Gábrielt?

doodle.com/polls/textWizard.html
@Marcellusca: igen itt is, meg az előzőn is, látom lelki szemeim előtt:
- hejjj, megint megcsináltam, és a monitor előtti orcáján kaján vigyor ül.

@Csaknézek...: hehe, vártam mikor pontosítasz ;)

a félmosolyra meg ezt neked :S

@guma: de én gondolom...
@guma:

"mi meg közben?"

Szo-val kezdődik és többes számú ige? :o)
@Kowalski, helyzetjelentést!:

"Kérdés: Kizárja-e a bloggazda Gábrielt?"

Bocs, nem értek egyet.
Még akkor sem, ha tudod, egy véleményen vagyunk ebben a kérdésben.

Ez a blog Fabiusé, így ő, és csakis ő dönthet ebben.
Helyesbítek!
16.49-kor írt hsz-emben "Csak Nézek" kommentelő társunkat idéztem az
"Angyal nem eszmét cserép, hanem eszmét hint."
mondatával.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Helyesbítek: nem látom értelmét a szavazásnak.
Leírtuk a véleményünket.
@guma: a múltkor még valami meztelenpasik.blog.hu-ra hivatkoztál, mint saját blog.
@Penivaldes: Szia, Hercegnőm!
"...szerintem Gábrielnek pont az a célja, hogy itt sokan felhúzzák magukat, azért linkel be ilyen és olyan cikkeket, azért idéz csak félig és nem teljesen. és ő ezt élvezi, amikor mindenki ideges lesz tőle." - És még ezt is bénán csinálja.
A blogszférában lehet találni igazi trollokat, akik valóban csak élvezetből trollkodnak, volt "szerencsém" néhányhoz, fel lehet őket ismerni. Nekik van saját gondolataik(?), "mondanivalójuk", de Gábris csak linkelget, másolgat félidézeteket. És más témára megy át. Egy igazi troll kitart témája mellett.
@Csaknézek...:
Zseniális, tömör megállapításod volt, meg is érdemled, hogy szerzőként a te nevedhez kötődjön a mondás.
Bocsánat!
@Kowalski, helyzetjelentést!: érdekes lenne, de rossz érzésem van, nem tudok mit kezdeni a bloggazda felé való kényszerrel, meg az önként kizárással sem, Gabriel jóhiszemű belátásában nem reménykedem, egyik sem ideális megoldás, az viszont tudom, hogy már ez az egyöntetű vélemény nekem reményt ad.
@Mariann19:

"eszmét hint."

holott: eszmét ont - klasszikust csak pontosan! :o)))))

(nehogy komolyan vedd!)
@Mariann19: ""Angyal nem eszmét cserép, hanem eszmét hint.""

A köcsögje:-)
@Mariann19: +1

jó összefoglaló...
(te meg ma voltál az eszembe egy másik film kapcsán... olvasd el az ismertetőt: maffia módszerek, zene, ellenőrzés, stb)
még az is lehet, hogy tv-ni fogok?!)
ez egy új sorozat első része:

axnplayer.indavideo.hu/video/AXN-MUSICH00101A-hun_INDEX
@Csaknézek...:

Nyilván. Véleménynyilvánító szavazás lenne, ahogy írtam. Amúgy, ahogy ezt már egyszer-kétszer jeleztem, nyilván van logika Fabius felfogásában, csak az nem világos számomra, hogy ez Stefánia kisasszonyra miért nem vonatkozott. Pedig ő csak vicces volt, nem ilyen, és senki nem hagyta itt a blogot miatta.
@guma: Helló, Kislyány!

De nem vagyok rá kíváncsi. :(
(Penire inkább. :DDDD)
134 komment Gábrielről, szerintem csúcsot döntöttetek.:)
Jól esik a zuzádnak ugye? Kis hamis.
@bella _ciao: :DDD

komolyan???

jeszus! biztos eltévedtem (vagy részeg voltam? ki tudja!)
ez sem csak az enyém, mint már többször említettem. :DDD)
@Marcellusca:

"Egy igazi troll kitart témája mellett."

Hát... a kitartás hiányolod belőle...?

Én inkább sokallom azt. :o)
@Marcellusca: :)))

nem úgy néz ki! :P
mert akkor "otthon" is köszöntötted volna! :DDD
@bella _ciao:

Soha nem állítottam, százas vagyok.:))
@Csaknézek...: :DDD
most még "válogathatsz" mivel kezdődjön! :)
@Mariann19: +1!
Én is így kezdtem el kommentelgetni.
Olvasgattam különböző blogokat, KOMMENTELŐKET és mikor arra érdemesnek tartottam (húúúú, de fellengzően hangzik :D) magam is kommenteltem. És ott (itt) ragadtam.
Az nem megoldás, hogy Tahótlanítasz valakit (egyszer éltem vele). Ugyanis a válaszokkal tele van a monitor. Akkor mi értelme? Átugrani, elsikkadni a kommentjei és az arra adott válaszok fölött sem megoldás. Sokszor a válaszokban van a lényeg, új infó, érdekesség.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Persze, nem ideális egyik sem (ami csak azért nem baj, mert nem is lesz belőle semmi :)). De folyton újratermelődő probléma, amit, bármilyen tudatosak is a szereplők, nem fognak egységesen azzal megoldani, hogy mindenki kinyomja vagy nem válaszol. Pedig jó megoldás, tanúsíthatom. :)
@Husz_János_Puszita: Ennek megmár a kislánya mellett, 134-szer sült el a fasza... és vigyorog, mint akit tetűn érTEK... és közben báván vigyorogva kéjelek....
@guma:

"most még "válogathatsz" mivel kezdődjön! :)"

Hagyományosan előjátékkal szokott kezdődni. :o)
@bella _ciao: :D

tudod a lelkesedés! ne lombozd le! számoljon csak...

www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI
@Marcellusca: Ezt vartyogtam én is. Látensen jelen van a kommentekben, és olyan hatásos, hohy a kommentektől is kifordul az ember bele.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Napi jótétemény megvolt, örömöt okoztatok egy embertársatoknak.:)
@Kowalski, helyzetjelentést!:

"csak az nem világos számomra, hogy ez Stefánia kisasszonyra miért nem vonatkozott."

Jogos.
@guma:

"józanoknál..."

Józanság?
AKKOR??

Hol van az már olyankor... :o)
@guma: Dehogy nem.
Te viszed a "válladon", mi meg csak be-be nézünk, oszt' időnként odaböfögünk valamit. :D

Ha Te nem csinálnád az is halott lenne!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Azért te sem vagy egy reménytelen eset. Ha belehúzol, akár még fejlődni is tudsz. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

És mindeközben állítólag van egy munkaideje is valahol, merthogy nem bérkommentelő:))

Lássuk be, egy zseni.
@guma: köszi. eztet még nem láttam. idei, friss. az öreg goran. köszi.
@Csaknézek...:
Nem a kitartással van baj (Nem a lóf@szt!).

Össze-visszadobálja a témákat.
Ha valódi troll lenne mindig egy témánál maradna és mindig oda terelné vissza a kommentelőket.
@bella _ciao: @guma:

Nagyon jó!
Nem a Garibaldiék dala volt a Bella ciao?
@Marcellusca:

Hogy Téged idézzelek:
A lóf@szt! :o)

Mindig egy témánál van: a Jobbik, és minden ehhez kapcsolódik.
És mindig oda tereli vissza a többieket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem hogy nincsen távol, már itt is van: égetnek könyveket, Horthy bevonul fehér lovon, hasonlók.
A munkatáborokat (közmunka és Ócsa) még majd vissza kell csinálni utcán kódorgó, nyakában táblát viselő munkanélküliek tömegévé, és hát a "zsidó" üzletek kirakatait sem dobálták be még ... de mindez idő kérdése.
A nácik most, ezekben a napokban és hetekben tesztelik, meddig nyúlik a Zorbánviktor által részükre kiosztott takaró. Úgy nézem, egyelőre sztreccsből van, és gumírozták is.
Ami késik, nem múlik ...
:-(
@Csaknézek...:

Azé', ez, így, ebben a formában nem igaz. :)

Van még: gyurcsánybajnai, maszopszadesz

:D
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Egy ilyen szavazással szerintem Fabius döntési kényszerbe szorulna, ami szerintem nem helyes.
A résztvevők azzal tudnák demonstrálni álláspontjukat, ha a jövőben magával az érintettel megszüntetnék a kommunikációt.
Ezzel a megoldással mindenki szabadon választhat, és a kényszer, mint olyan kiszorulna a döntésből.
@Csaknézek...: Mert Steffike veszélyesebb volt a bloglétére, mint ez a váladék. Fab, szerintem úgy itélte meg, hogy Steffi tényleg tönkretenné és megosztaná a közösséget amit alkotott, emmeg elvan, mint a befőtt, nem oszt, nem szoroz, debizonyhogy eljutottunk a limesekre, mert a határnak is van határa, így most asszem, mindkét őklét hevenyen rágicsálja.És bizony, akarva, akaratlanul ia döntéskényszerbe került. Nem írígylem. Fenntartani a demokrácia és toulerandcia látszatát és bennhagyni, avagy elvészvén a türelem, kiírtani és kidobni a kútmérgező férges almát, megmentendőn, a többi virulens tökvirágot, kik savaborcsák és léha pillanataikban valami véletlen folytán okosakat is mondanak.
@bella _ciao: :)))

repetázunk egyet!
ez a tavalyi sziget a kalashnikovot is "elhozta"...
(de csipem az "öreget" :DDD)
@Marcellusca:

"Azé', ez, így, ebben a formában nem igaz. :)"

Höhö, Illetékes Elvtárs mondta ezt mindig, alias Koltai Róbert. :o)

A maszopszadeszbajnaigyurcsány ugyanannak az éremnek a másik oldala.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szépember! Ha nagyjából a valagam aljáig érnél és hagynálat továbbkapaszkodni, akkor is nagyon nagyon az aljában lennél hozzám képest. Kapaszkodj, mert az első tavaszi fuvallat viszzsavisz oda, ahonnan jöttél. A pőcegödör legaljára. És most mindeki egyébtől, nagyonnagyon elnézést kérek.
@Sir Bates dö Hól:

Minap láttam egy jelenetet egy olasz filmben, a 19. század végén dalolták munkások az Internacionálét, a csendőrök verték őket éppen széjjel. Mennyivel másképp hangzott, mint az mszp kongresszuson.:))
@Marcellusca:
Magam is úgy gondolom, hogy a tahótlanítás nem hatékony eszköz, mert nem old meg problémát.
A "fejünket a homokba dugjuk" szindróma lenne.
Egy kérdés felmerülésekor dönteni kell, és a kérdést meg kell oldani.
Vitával, véleménycserével, vagy véglegesen.
Én is így gondolom.
@Mariann19:

"a jövőben magával az érintettel megszüntetnék a kommunikációt."

Részemről jó ideje ez történt.
És csak nagyon kivételes alkalmakkor térek el ettől.
@Husz_János_Puszita: miért?... az mszpkongresszuson biztos sok kérges kezű melós volt:-)... csak a csendőrök hiányoztak, hogy üssék őket :-)
@Mariann19:
"A résztvevők azzal tudnák demonstrálni álláspontjukat, ha a jövőben magával az érintettel megszüntetnék a kommunikációt." - Pontosan.
Én is emiatt nem szólok hozzá (csak nagyon ritkán).
Meg érzem:
1) nem saját kútfőből dolgozik;
2) a problémára adott válasza a bibi;
3) még véletlenül vérszemet kap és válaszol, ergo (Létezem! :D) tovább szaporítanánk az értelmetlen kommentek számát.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Fenntartani a demokrácia és toulerandcia látszatát"

Nem szorul rá, de megvédem: Fab komolyan gondolja szerintem mindezt, nem csak látszatként akarja illusztrálni.

Az más kérdés, hogy a mérleg másik serpenyőjében lévő érvek szerintem is erősebbek.
@Sir Bates dö Hól:

Nem mondom, hogy nem dobna fel a látvány, de ilyet nem szabad mondani.:)
@bella _ciao: mé, veresek vótak, nem?... 80 év ide vagy oda, nem mindegy... azalatt a bagett sem szárad meg:-)
@Mariann19: :)))

igaz!

csak mivel az engem érdeklő emberek kommunikálnak vele, néha elolvasom (és sajnos beszólók én is!) mire reagáltak...

ezért tud főszereplő lenni, mert hangulat, idegállapot vagy felháborodás miatt nem tudja mindig mindenki "átugrani" a moslék szöveget.
eredmény?
öklendezünk kicsit közösen... - mint most.
@Csaknézek...:
""Azé', ez, így, ebben a formában nem igaz. :)" Höhö, Illetékes Elvtárs mondta ezt mindig, alias Koltai Róbert. :o)"

markos-nádas: visszaélések.
www.youtube.com/watch?v=4BwB6qOZgDQ
@bella _ciao:

Namost képzeljétek Gábrielt adomázgatni egy kaszárnyában mondjuk 1943. derekán. Még mindig ártalmatlan?
Nem értem. Oldalt látom a hsz-em itt meg nem. Tahótlanítottam magam?
@Sir Bates dö Hól: az én bagettem lassan száz éves, ahogy a te babette-d is ott galliában.
@Husz_János_Puszita: az ember, aki mindenkinél jobban ismeri magát. :-)
@Husz_János_Puszita: szerencsés vagy. talán ez az öngyulladás. ha zsiga ezt tudta volna d:
@Secnir:

"markos-nádas: visszaélések."

És télleg!
Tévedtem.

Kösz! :o)
@bella _ciao: ismer is minden csínyt és bínyt :-) és van nyugdíja!
@Sir Bates dö Hól: @bella _ciao:

Őszinte önkritikát kéretik értékelni!:))
@Husz_János_Puszita:

"Tahótlanítottam magam?"

Előfordult már ilyen. :o)

Fent tudod helyrepakolni - mármint ha kíváncsi vagy a saját szövegeidre. :o))
@Csaknézek...:
Bebonyolódtam, ha még tovább folytatom, még nem tudok kigabalyodni.
"Csak kivételes alkalmakkor térek el ettől."
Ez a helyes álláspont. Ezt tettem én is hónapokig, de közelmúltban volt egy gazdasági kérdés, amelyben részt vettem a helyes értelmezés érdekében.
A jövőben ez sem lesz részemről.
@Csaknézek...:

Közben meglettem.:))
Akkora demokrata vagyok, magam is tahótlanítom, ha kell.
@bella _ciao: talán a közös ülés... :D
(ha már megválaszthatom!)
@Husz_János_Puszita:

Kemény vagy, vazze! :o)))

Az meg igazán fanatikus remetehajlamokról árulkodna, ha valaki mindenkit kinyomna - oszt csak nézné a Nagy Fehér Semmit. :o)
@Mariann19:

"A jövőben ez sem lesz részemről."

Volt már itt hasonló próbálkozás.
Nem működött, mindig voltak, akik nem tudták megállni.
Nem hibáztatom őket.
@bella _ciao:

"az már majdnem a kék halál."

Ez sokkal jobb!
Mert a kék halál csak úgy jön.
Ezt meg Te tudod előidézni, és meg is szüntetheted. :o)
@Csaknézek...:

Szerintem az ignore a legjobb megoldás pedig. Senki nem kötelezhet, elolvassam, amit nem akarok. Egyelőre.
@Marcellusca: @guma:
Azontúl, hogy Gábriel ordas eszméket hírdet, eszméi gyakorlásának eredményeként itt is megtörtént az, hogy kirekesztő szavaival több, eszes és értékes ember hagyta el a blogot.
Egyetlen ember miatt.
Az igazságérzet ilyenkor ágaskodik, mert az érték vereséget szenved, és mi is itt állunk vesztesként.
Ezt a jelenséget ki lehet aztán teríteni az egész társadalomra, és ez az igazi veszély.
Guma! Tényleg sokszor nem tudjuk átugrani - ahogy írod - a moslékot, és az ember erős késztetést érez a cáfolatra.
Hiába látjuk, hogy parttalan a vita, a meggyőzésnek nincs eredmény, ezért már csak a befejezés a kivezető út.
Schmitt kitüntetése: az ÁSZ kikéri magának a bántó kritikát

Szerintük aki az Állami Számvevőszéket kritizálja, a magyar jogállamiságot kritizálja.

hvg.hu/itthon/20131118_Schmitt_kituntetese_az_ASZ_kikeri_maganak
@Mariann19: szöveged meg az események alátámasztják @Orica Középföldi: pontjait, @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: és a többiek kifakadását.

tehát - nem foglalkozni vele. annál is inkább mert a felháborító hírek eljutnak ide az ő tömjénnel körülölet szövege nélkül is.

és ami lényeges: arról (azokról) viszont volt mindig vélemény és esetenként vita is!
lásd most a Radnóti szobor körüli események, hírek vesézése a másik posztban...
@Fabius: A többiek lehet, hogy most engem is kiátkoznak, de a látszólag parttalan viták ellenére sem pártolnám Gábriel elhallgattását. Az ördög ügyvédjeként felhoznám a következőket:
- A probléma nem szűnik meg a csendrendelettel. Ahogy Fűegér is mondá a könyvégetéstől a relativitás egyenlete még igaz marad. Ez sajnos fordítva is igaz.

- Gábrielnek van egy nagyon fontos szerepe, amit talán kevesen látnak. A saját nézeteik végiggondolására, ha tetszik átélésére kényszerít. Márpedig sokszor azt hiszem pont aza baj, hogy ennek hiányában lehet a jobbikos féligazságokkal megvezetni a népeket.

- Szibjektív véleményem: Gábrielnél sokkal idiótábbak keveregnek számos fórumon. Gábris legalább a konzekvens gondolkodást képviseli a "ba'meg, há' cigány, nem lá'od" szintű jobbikos tömegbázissal ellentétben.
@Sir Bates dö Hól: Tuggyuk, hogy Uraságod egy lázárfan.:)
Lézer titokban építi a háttér-birodalmát, persze, hogy ő lesz az utód. Jelen pillanatban (nyilvánosan), azonban mindent a kerál megbízásával csinál és mond.
A Csányira uszított csahosok pedig lankadatlanul bele-belekapnak a csánkjába.
Az ugyanis "túlfüggetlen" és "túlgazdag".
Beteg nérók nehezen viselik az olyat.
Kíváncsian várom a boksz végét.
@Csaknézek...:
Az emberarcú fasisztában nem hiszek.
Azonban ahhoz vaknak kell lenni, hogy ne lásd. A Jobbik olyan féligazságokra építi a népszerűségét, ami valós problémákra reflektál. Aztán kerít hozzá egy fasiszta megoldási kézikönyvet. De a problémák ettől még adottak.
Örömmel látnám, ha a baloldal, vagy aliberális pártok reflektálnának rájuk. Alternatívát mutatva. S nem egymást baxtatva.

Eszmehintés: Igazad van. Azonban a mag csak földre hullva csírázik. Az eszméket lépten nyomon hintik. Ha a lelked száraz por a fasizmus számára, akkor az eszme nem csírázik ki benne. Az, hogy az emberek hagyják az eszméiket lecserélni akár keresztényről klerikálisra, az nem csak a klerikálfasiszta kormányzat és csahosainak a hibája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Fel em foghatom, miért kellett a haverjaidnak Radnóti kötetet égetniük, hacsaknem a zsigeri gyűlölet miatt, amit viszont képtelen vagyok tolerálni..
@Mariann19:

"Fabius döntési kényszerbe szorulna"

Valójában csak letisztultan állna előttünk, amit sokan, sokféleképpen, hosszabban-rövidebben, indulatosabban vagy higgadtabban fejtegetnek hosszú ideje itt. Kényszer természetesen nincs, nem is lehet, Fabius a bloggazda, azt csinál, amit akar. Ehhez figyelmébe ajánlható az a szempont, hogy 1. Stefánia esetében más elvek szerint járt el, 2. egy kocsma/klub/beszélgetőblog törzsközönsége _nem_ modellezi a valóságos társadalmat, viszont vannak íratlan szabályai, amelyek éppen a klub vonzerejét adják és védik, 3. óriási tévedés a klubszabályokban "a szólásszabadság" korlátozását látni (ha a klubszabályzat szerint nem ildomos a padlóra köpni, ettől kint ezt még bárki megteheti).

Ami a gombot illeti, ez csak elvi lehetőség. Soha nem fog megtörténni, hogy mindenki megcsinálja.
@GeoCracker: most ellentmondok, mert az "erőszak" vonalát szeretetbe csomagolva is közvetíti...

pont azért mert nem idióta veszélyesebb a szétterített eszmevilágának boncolgatása amibe, ha megfigyelted nem vesz részt, csak témát szolgáltat - miközben kint "társai" a félkezű operatőrt inzultálják...

azonkívül szerintem sokkal hevesebben beszéli meg ez a csapat a "problémát", mert nagyon sok helyről iderángatják a legfrissebb adatokat is a tudásuk, ismereteik mellé.
piti és nagyobb dolgokban is megy itt vita és a "szabadidőt" is kitölti a csapat rendesen, egészséges, élvezhető módon.
@bella _ciao: jahh... az ácsok és a bodobácsok (pince- és temetőbogarak egységfrontba, nem mellékesen a lyoni Takácsok tömörüllenek:-) HalleLujza:-)
@Husz_János_Puszita: Vgre a helyedre krültél:-) Ne reklamálj, barátkozz... a helyzettel:-)
@GeoCracker:

Jogos érveket írtál az első két pontban.

"Gábrielnél sokkal idiótábbak keveregnek számos fórumon."

Éppen attól veszélyes, mert sokkal tájékozottabb és intelligensebb a tömegbázisuknál.
A monománia és a fanatikus meggyőződés viszont azonos azokkal.

És amiről még nem esett eddig szó - utólag furcsállom is -: a frusztrációból fakadó gyűlölet, ami mögött bizonytalanság és félelem lapul.

"Az erőszak a gyengék végső menedéke" (Isaac Asimov)

A "hábazmegcigány"-os szintet jóval egyszerűbben átláthatja az átlagember is.

Pedig arra is van vevőközönség - és ugyan miért is ne lenne, ha valóban vannak helyek Mo-n, ahol katasztrofális a helyzet a cigányok integrálódásának hiánya miatt?

Az a probléma valós.
@guma:

"pont azért mert nem idióta veszélyesebb"

Megelőztél. :o)

Hess a fejemből!
@GeoCracker: Amúgy tényleg nem értem a túlzott rinyálást velem kapcsolatban.;)

1. Nem rég Peni is leírta, hogy abszolút nincs ok félni tőlem. Lehet másokkal is jó lenne személyesen is beszélgetni. ;)

2. Fab blogját amúgy fel lehetne fogni úgy mint egy netes sirató falat.(ez a hasonlat amúgy is szimpi lehet errefelé), :D ahová mindenki szépen becsúsztatja, hogy őt épp mi foglalkoztatja, netán mi fáj neki, stb. ;)
@Csaknézek...: "a frusztrációból fakadó gyűlölet, ami mögött bizonytalanság és félelem lapul."

Ezt egyszer fejtsd ki nekem bővebben, mert én ilyet abszolút nem látok magamban.
@Fabius:
Az természetes, hogy a döntés a tied.
Viszont nem biztos, hogy a mi sorsunk a szívás.
Én például türelmetlenül vártam a kitalált egyén definícióját a morális kritika mibenlétére.
Reménykedtem egy (esetleg érdemi) vitában. Nem jött össze.
Igaz, ott nem kizárólagos tematzátorként szerepelt.
Ha kirakod - ezek után - nem tiltakozom.
@GeoCracker: Tee, kútatásó kútfúró... mégiscsak Te vagy az Diabolikusz apologikusz Advocatusz... A mi faszunkkal vered a csalányanyát:-)
@guma: "Hírek vesézése a másik posztban."
Ahíreken, amelyeket a királya közvetít, csak elnézően mosolyogni lehet, rosszabb esetben hitetlen fejcsóválással tudomásul venni azokat.
Most hallottam egy dialógust Tukacs mszp-és Németh Szilárd között. Figyeld!
Tukacs arról kérdezte Némethet, hogy miért kell az Eon üzletágat megvenni és miből?
Németh így kezdi:"és januártól bevezetjük a gyed és a gyes melletti munkavállalás lehetőségét..." stb.
Hogyan függ ez össze?
Mint egy bóvli, vásáron vett, felhúzott zenedoboz, csak nyomja a betanult, memorizált szöveget.
@AKIsTUDATLAN: abban más a véleményem, hogy mindent orbán intenciójának megfelelően tesz... persze, bizonyos szempontból lázár napjaink egyik legtehetségesebb politikusa, ha előítélet és érzelmek nélkül vagy képes nézni... de ez a szemléletmód nem sajátja sokaknak ma moon :-)
@Dr. jenőke (jenőke): azért fabius ne rakja ki, legalábbis nyilvánosan ne. kettesben azt csináltok, amit akartok.
@GeoCracker:

"Az emberarcú fasisztában nem hiszek."

Én is csak olyan kontextusban használtam az "emberarcú jobbikos" kifejezést, ami Gábriel imázsteremtését szolgálja (szolgálná).

"A Jobbik olyan féligazságokra építi a népszerűségét, ami valós problémákra reflektál."

Egyetértünk.

"Örömmel látnám, ha a baloldal, vagy aliberális pártok reflektálnának rájuk. Alternatívát mutatva. S nem egymást baxtatva."

Ebben is.
Qrvára régen megy a gittrágás ebben a témában, csekély eredménnyel.

"Azonban a mag csak földre hullva csírázik."

Ez már neccesebb terület szerintem.
Fab is azt írta erre, hogy "felnőttnek tekinti a polgárokat", ami jól hangzik.

Csakhogy: (idézek a nov. 26-i hsz-emből)

"Egy egészséges szervezet jól működő immunrendszerrel nagyon sokat kibír. Egy beteg, legyengült sokkal kevesebbet.

Mo-n a demokrácia immunrendszere nagyon rossz állapotban van. Ehhez sokan sokat tettek hozzá, a mostani kormány viszont „elévülhetetlen érdemeket” szerzett a további romlás előidézésében.

Példaként: a bő 20 éve megjelent Csurka dolgozat anno kiverte a biztosítékot a közéletben – ma sokkal durvább dolgokra is csak rezignált legyintés sok helyen a válasz. A folyamat jól érzékelhető és negatív irányú.

Olykor segíteni kell a gyenge immunrendszernek, mert magától nem műxik úgy, ahogy kellene."

Sok a bizonytalan ember, akiknek létbizonytalansággal is szembe kell nézniük, vagy már be is ütött náluk a krach.
És a bajaikra ott az "egyszerű" válasz: a szemétcigányzsidótőkésbankárgeci a hibás.

És elhiszi.
Sokan elhiszik.

Főleg, hogy ezt propagálják egyre hangosabban.

Ilyen helyzetben elsősorban nem őket hibáztatnám...

És hogy történelmi példát hozzak: gondolod, hogy a náci Németországban mindenki elvetemült gazember volt?
Szerintem nem.

Akkor hol volt hibás az "átlagember" akkor és ott?
@Sir Bates dö Hól: ma már a gerinctelen cinizmus is tehetségnek számít? akkor ide a rozsdás bagettet!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Namostmá télleg kihoztad belőlem az állatot! Elmész ámte a redvás jóédesanyádba a siratófaladdal együtt, mocskos faszkalap negédes szarházi kotonszökevény... Anyád sírnon utánad, a Duna-parton amikor, mint tökkelütött dinnyehéjat visz lefelé a víz. Te végső szégyene az emberiségnek, akit a nagy utolsó itél4t és az apokalipszis éovagjai is kihánynak magukból... Rövidebben: Te szarzsák! Feküdj temetetlenül az abdai úton, mielőtt szétrugták a nyomoronc agyad sikamlósra Martens bakanccsal a kebelbarátaid. Csak mondanám, Keresztelt, de nem hívő katolikus vagyok, megfelelő mennyiségű előbőrrel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak rázod a pofonfát... annyira kifejező a magyar nyelv, oly szépen tudja közvetíteni a legfinomabb árnyalatokat is... "rinyálás"... nem kellene ezt a kifejezést átgondolnod, vajon mi jön át nekem, mikor ezt használod?... komolyan kérdem...
@GeoCracker: Neked is őszintén ajánlom ene nyomoronc bejegyzését, mi válaszom indukálta. Esetleg megbocsátó fejsimit is szánsz neki?
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Nehéz az érveiddel vitába szállni, mivel azokat az itteni társaság együttélésére vetíted.
Azonban én továbbra is úgy gondolom, hogy pontosan egy ilyen szavazás oszthat meg egy közösséget.
Az egyén személyisége nem mindíg manifesztálódik a nyílt kiállásban még abban az esetben sem, ha az adott vitás kérdéssel egyetért.
@bella _ciao: mivanmivanmivan?... mi az a "gerinctelen cinizmus"? :-)... te vagy az élő példa arra amit írtam :-)
Látom, Angyal kihúzta a gyufát.:)
@Csaknézek...: "Örömmel látnám, ha a baloldal, vagy aliberális pártok reflektálnának rájuk. Alternatívát mutatva. S nem egymást baxtatva."
Ebben is. Qrvára régen megy a gittrágás ebben a témában, csekély eredménnyel."

Remek csak így pláne nem értem, miért én vagyok az elsőszámú közellenség. Mostanában egyre inkább saját magatok alatt vágjátok a fát, ahogy elnézem.;)
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Egy alapvető és nem elhanyagolható különbség van/volt Stefi és Géb között: Stefi egy unatkozó troll volt, aki itt élte ki magát. Gábriel meg a való világ, ha úgy tetszik, egy ember a kb 800 hasonló véleménnyel bíró választókorú közül. Akiknek a véleménye és szavazata ugyanúgy meghatározza mondjuk a következő ciklust, mint a tiéd vagy az enyém.

Ezt lehet szeretni, lehet utáni, de semmissé tenni vagy megszüntetni nem lehet. Felvilágosítani, más aspektusokat mutatni viszont minden további nélkül. Annak, aki bírja cérnával, és igen, néha gyomorral is.
@guma:
Nagyon szűk körben van igazad.
Csak a példa okán: Amíg Gyurcsány elő nem került, az első-számú debattőr, a kiváló szónok Orbán volt. Ez elmúlt.
Nem a tudás, a felkészültség, hanem ezek is kellenek egy vitához.
A tárgyi tudás önmagában kevés.
A régi rómaiak tanították.
Adott témára kijelölték a szereplőket: védők és cáfolók. Azután megfordították. Akik addig védtek, azok most cáfoltak.
Ezek miatt (is) mondom, nincs vitakultúra.
Ami van az leginkább veleszületett adottságnak nevezhető.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ritka nagy paraszt tudsz te lenni Angyal, ha akarsz. - Ha nem akarsz, akkor is szokott sikerülni.:)-
@CSENDES: én sem tudom felfogni, főleg, hogy még nem is a haverjaim.;) Szerintem szimplán csak hülyék voltak. Amúgy most is tartom, hogy ennél sokkal nagyobb problémái vannak az országnak.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Csaknézek...: szerintem Nyúl ezzel nem alázza meg magát... nézd meg berlinben mi van... ott a szélbalosok nem türelemmel viszonyulnak a széljobbhoz... rendesen szarrá ütik őket... teljesen elfogadható, normális módon... aki kiírja magát a jogból, az kiírja magát annak védelméből is...
@Mariann19: :)

nem tehetek róla nekem a szervilis emberektől feláll a szőröm és!
azok pedig akik még el is adják magukat másokat életét, tudatlanságát kihasználva kenhetik a zsírt vastagabban kenyerükre - na az meg a szememben a legalja...

minek mi köze egymáshoz és mi összefüggés van a dolgok közt, ma csak a lecsapódó vagyon-, haszonszerzés mutatja meg...

nézd pl a sportolókat. elvileg náluk az erkölcs és fair play mutatónak a legmagasabb szinten kellene, hogy álljon mert ezt akarja közvetíteni. közben eladják magukat nem kis pénzért suttyomban.
tudod pl Japán 12 embert nevez nemzeti kincsnek és ők kapnak állami támogatást. ők az élet minden területét felölelik, művész, sportoló, író, stb
nálunk meg meg már a 20 senkit is kiemelt pénzzel, járandósággal látják el mert vállalja ezt a nézetet ami most "divat".

számomra az sem világos, hogy amikor nagyon tisztességes pénzel honoráljuk az olimpiai címeket, akkor 35 évesen miért kapnak járandóságot is. nem tudnak a pénzzel bánni? kapjanak 65 évesen!
na nem is folytatom miért nem nézek tv-t és miért fordítok már szinte mindenek hátat...
@Habakuk999: Pedig ezt most teljes jóindulatból írtam. ;)
@Csaknézek...:

"És a bajaikra ott az "egyszerű" válasz: a szemétcigányzsidótőkésbankárgeci a hibás.

És elhiszi.
Sokan elhiszik.

Főleg, hogy ezt propagálják egyre hangosabban."

Őőőőő...csöndben kérdezem, hogy milyen hatásos módszer létezik még ez ellen azon kívül, hogy vannak olyan mazochisták - ti - akik ha kell napról napra visszabeszélnek ennek a hangosodó propagandának?

Mert ugye a propaganda nem lesz kevésbé hangos, ha Gábrielt innen kivágom, és a vita megszűnik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Amúgy most is tartom, hogy ennél sokkal nagyobb problémái vannak az országnak."

Hallgatlak. Kezd el sorolni, kérlek.
Ne legyen igazam, de nekem ez a Radnóti-szobor ledöntése nem tűnik balesetnek. A végén kiderül a sofőrről, hogy szélsőséges, ha véletlenül meg lesz.
@Sir Bates dö Hól: jaj de objektív tudsz lenni, oda ne tipegjek. a szegény dzsonid "tehetsége" csak neked, árnikának imponál.
@bella _ciao:
Azt hiszem, félreérthetően fogalmaztam.
Újra tervezés:
Konkrét vitában - de nevezzük úgy eszmecserében - nálam csődöt mondott.
Maradt egyszerű propagandista.
Maradjon köztünk, többet vártam tőle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az ilyen hozzászólásaidtól tud itt a közösség hányni.

Függetlenül attól, hogy minden ilyen alkalommal álláspontom Fabiuséhoz hasonló, én sem vágnálak ki.

Ha nem lenne ilyen kenetteljesen csúszómászó a szöveged, akkor sokszor sajnos igazat kéne neked adnom, így azért nem olyan könnyű.
@Dr. jenőke (jenőke): :)

igaz!
és ami elképesztő nem is igényli a jó nép...
elég ha papírból valaki által megírt rizsát tálalják neki.
ezen mindig csodálkozom is, hogy nem követelik meg azt, hogy "partnernek" nézzék őket.

na nem is folytatom, mert elment a kedvem megint mindentől.
@Dr. jenőke (jenőke):

Tipp: én ilyen alkalmakkor addig baszogattam, amíg nem tudott meglépni konkrét állásfoglalás nélkül. Volt, mikor két napig eltartott, de a végén meglett.
@Sir Bates dö Hól: Most a kiscsajt vittem el uszikálni. Majd ha hazaérek, még inkább elküldhettek majd a halál faszára. :D
@Fabius:
Ritka eset, hogy félreérthető vagy. Írod:
- vannak olyan mazochisták - ti - akik ha kell napról napra visszabeszélnek ennek a hangosodó propagandának?
- a propaganda nem lesz kevésbé hangos, ha Gábrielt innen kivágom, és a vita megszűnik.

Akkor most?
@Fabius:

"Mert ugye a propaganda nem lesz kevésbé hangos, ha Gábrielt innen kivágom, és a vita megszűnik."

Korábban is elfogadtam ezt az érvedet (is).

Sőt, minden leírt érvedet értem, elfogadom.

Csak a konklúzióval nem értek egyet, illetve más szempontokat is behoztam a történetbe a korábbi hsz-eimben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"amúgy fel lehetne fogni úgy mint egy netes sirató falat.(ez a hasonlat amúgy is szimpi lehet errefelé),"

Már ezért a mondatért megérdemled, hogy mindenki töröljön.
@Csaknézek...: Miért higgadna le? Igaza van, szeretném én ilyen frappánsan megfogalmazni a véleményemet sokszor.

Abszolút nem alázza meg magát Nyúl uram.
@Dr. jenőke (jenőke):

Akkor most, ha tenni akartok a Csaknézek által említett propaganda ellen, akkor tegyétek helyre az idecitáló Gábriellel együtt.
@Sir Bates dö Hól:

"rendesen szarrá ütik őket... teljesen elfogadható, normális módon... aki kiírja magát a jogból, az kiírja magát annak védelméből is..."

A mondandód vége okés nálam is.
Viszont idegenkedem az agressziótól.

Verbális formájában pedig inkább a tehetetlenség kifejeződését látom benne.
@Csaknézek...:

Az érvek elfogadása mellett milyen más konklúzió létezik még?
@Fabius:

"Volt, mikor két napig eltartott, de a végén meglett."

Őőőőő... ezt aligha univerzális módszernek javaslod azért Te sem...
Még ha a teljes törzsgárda bevetné magát, akkor sem működne. :o)
@Fabius: Konklúzió?

Hogy nyolc év alatt nem tanultuk meg helyére tenni a jobbikot.
Tehetetlenek vagyunk velük szemben, mert nem vagyunk képesek új gondolatoka, nem vagyunk képesek kimászni a megcsontosodott előítéleteink posványából.
@Csaknézek...:
Ne feledd, hogy csak a jogállamra jellemző a jog uralma.
Más formációban téged írnak ki a jogból - tetszőlegesen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szép estét mndenkinek!
Én nem bánok oly mesterien a szavakkal, mint itt néhányan.:(
@Habakuk999:

Sokat tesznek is érte - Géb is - hogy az előítéleteink megmaradjanak. De az én tapasztalatom az, ha képesek vagyunk féreg helyett néha embernek nézni őket, és leállni beszélgetni az néha használ. Tényekkel össze lehet dönteni a legendáriumuk egy jelentős részét.

Csak addig el kell jutni, ami az ilyen siratófalazás után kurvára nem egyszerű, ezt elismerem.
@Fabius:

"Az érvek elfogadása mellett milyen más konklúzió létezik még?"

A konkrét esetben leírtam nov. 26-án a TarlósvsCsaba posztban 16.25 és 16.28-kor.

És pl. Mariann is hozott ellenérveket.

Általános válaszként pedig egy példa: van egy mérleged két serpenyővel.
Megtöltöd mindkét oldalát érvekkel, pro és kontra.
Minden, vagy majdnem minden érvet méltányolhatónak tartasz.

És mégis döntened kell, hogy széna-e vagy szalma.

Így értettem.

Te arra utalsz, hogy mindig van egyértelműen jó és rossz döntés.

Én pedig azt mondom, hogy a döntés attól függ, milyen szempontokat részesítesz előnyben.

És ettől még valaki más ellentétes döntésére is mondhatod azt, hogy értem, miért, mi alapján döntött így.

És el is fogadom.
@Fabius:
én be akartam dugni...de nem ment...vagy a rés volt szűk vagy a hír volt vastag és kemény...a nagyfejű

szóval: te reménykecc? én is: a reményhal ami utoljára kihorgásztatik...de nem látok változást, a háziszárnyas ugyanolyan mint volt és mindíg ugyanazzal a kenetteljes sunyi módszerrel bedug valamit (sokan ilyenkor tágra meresztik és akkor bemegy nekik még luby nélkűl is...) és offol...azzal meg szétbarmolja -ha volt egyáltalán kialakult vitavonal- a vitavonalat és kisiklik a 424-es is...a vaginok meg szállnak megette mint a lanka'tt zászló
szóval nem valami üde dolog...

SOHASEM FOGOD MEGÉRTETNI VELE, HOGY A DZSOBBIK ÉS ANÁCIK, FASISZTÁK FÉLIGAZSÁGAI NEM IGAZSÁGOK ÉS CÉLHOZ ÉRNI LEHET VELÜK DE AZ NEM A SIRATÓFAL HANEM A NAGY KINAI

és...minden ott folytatódik ahol el sem kezdődött

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):

"Más formációban téged írnak ki a jogból - tetszőlegesen."

Ez benne van a pakliban.
@Fabius: Most komolyan te úgy látod, hogy a siratófalas hasonlat rosszabb mint mondjuk a múltkori "Szűz Mária fosson homlokon" kiszólás??? :)
@Habakuk999: Amúgy ez nem csupán a jobbikra igaz.

A nagy büdös igazság az, hogy eltelt úgy ez a lassan négy év, hogy a bal és a liberálisan gondolkodók bénultan nyalogatják sebeiket, változtatni a nem működőből nem nagyon sikerül.
@rodeo36:
Ismerjük ezt a mesét?

Egyszer egy skorpió érkezett a folyóhoz. Mivel nem tudott úszni, megkérdezte a teknősbékát, nem vinné-e át a túlsó partra. A teknős nem vállalta, azzal indokolva:
- A folyó közepén megszúrsz, és meghalok.
A skorpió erre azt válaszolta:
- Ha te elmerülsz, én is megfulladok, több eszem van annál, minthogy megszúrjalak.
A teknőst ez meggyőzte, és elindult úszva a skorpióval a folyóba. Ahogy a közepére értek, a skorpió megszúrta a teknőst. A teknős haldokolva megkérdezte:
- Mégis miért tetted? Most mindketten meghalunk!
- Mert én ilyen vagyok ilyen az én természetem.
@V-PORT: Már te is kezded? Na gyorsan olvasd el ezt. :)

Az ATV cikke már úgy ír az esetről, mintha direkt döntötte volna ki valami náci. A kommentelők már tudják, hogy fémgyűjtő cigányok voltak. Mindenki meghülyült.

cink.hu/igy-mukodik-mediamanipulacio-ezuttal-a-randoti-szobor-1466557218/@szilylaszlo
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ússzál te is...az segít...jó hosszú távokat faltól falig...és lesd a réseket hátha sikerül megmutatnod ...hogy neked bemegy...legalább egy hangyafasznyi

és utána sauna meg a sövénykerítés a hátadon csattogva...mingyárt pirosabb leszel és nem olyan sápadt mint a dzsobbikos szobanácik a lajbiban...hogy nem tud rájuk borulni a Radnóti ...is...bronzból?

brühüyyy
asztán gyüssz és hozol nekünk langyos vizet mert ami meleg volt azt kihűtöd ami meg hideg felgurgulázod
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én semmiféle "randoti" -t nem ismerek...a náci fémtolvajok lajbiban?

hát nem szép? télen is tetőtől talpig árvalányhajban

én elképzeltem és röhögök

szegény Radnóti nem lesz kisebb költő szobor nélkűl...bár az jellemző, hogy nem arról szól a fáma, hogy azonnal helyreállíttyák...hanem rágcsálják a szart

brühüyyy
Mindjárt olvasom a kokikat is :-)
Addig egy kis ízelítő, hogy milyen sorok közi gazemberek ülnek a kormányközelben. Gábriel hozzájuk képest egy szerény provokatőr
endresy.blogspot.hu/2013/11/elhatarolodtunk-banyek-vilagos.html
@Fabius: Nem a jobbikosokkal szembeni előítéletekre gondolok elsősorban, hanem az elavult ballibsis dogmák iránti "pozitív" előítéletekre.

Mert mit tagadjuk, ez az oldal se tud elfogadni egy árnyalatnyi kritikát sem, változtatás, na az meg főleg nem sanszos.

Sokkal egyszerűbb fentről lekezelően nyaúkolni a jobbik problémáin, mint normális vitában találni megoldást.

Ez nem jelenti azt, hogy el kell tűrni a siratófalas nyalánkságokat, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is.
@Orica Középföldi:
Addig ízlelgettem Gab eme mondatát, hogy megelőztél a hozzászólással.
Mire leírtam, Te már megtetted.
Mégegyszer meg minek?

Nem anyáztam sosem, de párszor megkérdeztem tőle, hogy azt amit gondol, azt mégis hogyan? Nem olyan régen utoljára.
Hát, nem lettem okosabb a válaszoktól – mondjuk ez az én esetemben nem különlegesség-, de ez a rendkívül cinikus megjegyzése, minden kétséget kizáróan mindennek az alja volt számomra.

Nem szállok be a körbe és nem minősítem ( plusz Geo pár gondolatát is osztom a dologban ), szóval ritkán azért beszéltünk és bármennyire is furcsa, igen is emberi volt, mentes minden épp most vitatott faszságtól.
De ez a mondata nekem kakukk és (neked is mondom Gab) végképp meghatározó a továbbiakban. Sosem tahótlanítok senkit, elolvasom a legotrombább marhákat is mert érdekel a röfögésük, de ettől a mondattól kezdve egy szót se, mert nincs a vezérsík, ami…

Szép estét! - amúgy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehet, hogy csak véletlen, és tényleg a csajokhoz ment valaki, de akkor is.
@Fabius:

Te tudod. Szerintem egy fizetett provokátornak asszisztálsz ezzel. Akaratlanul, félreértés ne essék.

Amúgy pedig a saját klubodat cseszed szét némileg, mert valószínűleg kevesen vannak, akik azzal szeretnék itt tölteni az időt, hogy az ellenpropagandának ezt a nem túl hatékony, viszont fárasztó és kellemetlen módját kelljen űzniük értelmes beszélgetés helyett.
@Dr. jenőke (jenőke):
háááááááát...most minden nagyképüség nélkül beismerem, hogy ismertem de ez is Ópusz? Ez ...

brühüyyy

cask nem? egyet értenénk?

tudod kedves néger barátaim (nekem sok olyan is van, nagyképüség nélkül) szokták nekem mondani: fehér ember nem felejt valamint az elefánt
@Csaknézek...: Én nwem alázok- Se magan, se mást... Kicsi ekborulr az agyam, rendben vagyok, onmagammal ée egyb szarháziakkal a továbbiakkal, nem foglalkozon. Nem éri meg. Se én,semás. Befejeztem.
@Dr. jenőke (jenőke):
a teknős jellemzően buta: én a teknős helyében első szóra elvállalom és víz alatt viszem át a skorpió-t és bízom a páncélomban...is

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
akkor te most elveszítetted a ...csatát? ej nem nyert?

sohase add fel...sem be se ki se rá se ...sesese

brühüyyy
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Fabi ennél azért bölcsebb: felmutattya milyen is a háziszárnyas...az nem baltás sem nem fejszés sőt még cask nem botos ...talán csizmája sincs

és "fidel" hogy mennyire és hogyan reagál a társaság...amelyet ő már régen jól ismerve kategorizált...olyan elméleti síkon tudod...az a görbe sík amin a fény elcsúszik két galaxis között...galaktikus téli Olympia vagy cask pia?

nem tudunk összetartani...nem alakul ki egy olyan álláspont (SOHASEM ALAKULT) itt sem amivel szavazásra, választásra lehetne vinni a dolgot?

tehát mi is egy keresztmetszet vagyunk a tárgylemezene szépen szétkenve hogy a mikroszkóp átlásson és egy röhögő mikroszkópnál nincs rezgőbb műon? vagyhogyafaszbahívjákavilágteremtőjét?

brühüyyy
Közben azért gyorsan vegyük szemügyre mennyire a jobbik is a fő gonosz. :)

Az MSZP és a Fidesz együtt fúrta meg az áfacsalás-bizottságot

index.hu/belfold/2013/11/18/az_mszp_es_a_fidesz_egyutt_furta_meg_az_ezermilliardos_csalas_miatt_kezdemenyezett_vizsgalobizottsagot/
@Orica Középföldi:
Valamelyik nap ez volt az est vers: Tartuffe (egy részlete). Fene se gondolta, de aktuális ma is.

Vallás, vakbuzgalom szemedben, ugye, mindegy?
Egyazon tisztelet arcot s maszkot megillet?
Őszinteség s ravasz tettetés egyre megy?
A tényt s a látszatot te összekevered?
Te a személy helyett az árnnyal is beéred?
Aranypénznek veszed az ócska, hamis érmet?
Sajnos, legtöbbnyire furcsák az emberek,
@rodeo36:
asszem szabadalmaztatnom kéne a "cask" izémet...mert hiába "fidelek" cask mellé megy és a Magyar grammarchecking nem akar műxeni ezen az IE-n vagy IÁ???

szóval ezer bocs és egy anyamedve

brühüyyy
@rodeo36: korrekt, jó meglátás, jó kis labor ez neki.
@Kowalski, helyzetjelentést!: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Néha valóban sok Gábrielből, és esezmbe sincs a fejit simogatni. Vérmókus, Fabnak reagáltam, és bár most megpróbáltam visszakövetni, melyik bejegyzésre gondoltál? S bocs, amiért nem találtam meg esetleg.

@Csaknézek...: Az átlagember alatt folyamatosan melegítik a levest. Ahogy azt I. Feltsuthy Orbán király is megmondta. Csurka sehol nem volt Bayer Zsóti aljasságához képest. Olcsó ripacs volt csupán. Iza-nénire pedig már nem is emlékeznek.

@guma: Azzal együtt, hogy olykor magam is beleszálltam egy-egy flameben a felelősség mégis mindannyiunkké. Gábriel rászorítható az érvelésre, ha nem ülsz fel a csúsztatásoknak, tereléseknek. Amit azért igen tehetségesen csinál, az igaz. Viszont észrevehetően.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A kis szalonzsidózást kihagyhattad volna.... S megértem a rinyálást. Nem mindig és nem mindenki elég pihent ahhoz, hogy a féligazságokkal foglalkozzon a vonizmus csendőrnosztalgiás baromságai mögött.
@rodeo36:
Sok mindenben egyet értünk.
A kivétel a ritka meg búza, az árpa és a rozs.
@Orica Középföldi: Igen, mint írtam, a szalonzsidózást tudtam volna nélkülözni....
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Igen... szerintem is... IGAZAD VAN! :( Bacod alássan, kérlek szépen...
Vérmakival értek egyet.
Kicsit jegeltem magam, nem kell nekem a tahótlanítás mellett is Gábris által szétbaszott blogot olvasgatnom.
Ráérek éjjel 10 után offolgatni, Knoszival megbeszéljük az aktuális sörfelhozatalt, rodeo papával meg a cefre erejét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te már megint idejössz nedvesen...eláztál és most itt fürdőköpeny nélkűl taktikai támadásba indulsz...lándzsa meg a mindzsó...

szóval...gondolatod ma??? maszop holnap szop és szop tovább...a dzsobbik szopás nélkül már nem is élne mert honna n lenne életadó delej meg ami még kigyün onnan ahová be vagytok dugva és cask szürcsöltök?

ti mit szavaztatok? cask nem hallgatást?

az is valami

brühüyyy

és milyen volt a zúszás? faltól falig? sikerült bedugnod?...tudod a résbe...mert rés mindenhol van cask ügyesen kell keresni neked magyarázzam?
@Fabius: Értelek. Akkor az én seggembe a lófaszt, mert a sirtófalazás után nem én kértem bocsánatot, Bocsánat.
Mióta készülhetett már hozzánk vágni a siratófalas szöveget,és gyorsan eltűnt, némán olvasgat egy darabig ,aztán észrevétlenül visszalopakodik.
Ez a mélypont, és erre csak káromkodni lehet ,elküldeni a jó francba. Nem az a legnagyobb baja,hogy jobbikos,hanem az, hogy egy sz@r alak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

most ráértem egy picinyt...és mit láték?

egységben a kétség?

a maligán vagy cask a alcvol?

az utóbbi 78% mert incsi fincsi cseh abszinth

brühüyyy

pedig itt még hajnalok hajnala van...le is vagyok rólatok maradva mert korán lefeküsztök, hogy időben hazaérjetek?
@avanivi:
Csak én vagyok olyan tahó(tlanító), aki lemaradt róla? Akkor sem engedem vissza, így is folyamatosan kiesik a qrva gomb alól... Olvasgassátok csak, a ti bajotok, megérdemlitek! :)
Én rátok vagyok kíváncsi, ebben Fabius véleménye sem érdekel...
Ha a széljobb véleménye érdekel, majd olvasok kuruc infót, ott legalább nem ugatna mellé, szmájlikkal díszítve...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ó Vérmókus, ha az a plebs ne lett volna. DE volt. Tudod, érdekes dolog kiborulni itt Gabrielen, nem is azért, mert nincs igazad/igazatok, hanem mert ő csak egy archetípus, van azért még itt egy pár ilyen. Nézzük csak, pl. a piás, öreg, kicsit bezombult komcsi, a teljesen érthetetlen írásaival, a szigorú vén picsa, aki mindenkit kioszt, a tahó és a buta spiné pornóparádéja és még sorolhatnám. Pont Gabrielen akadsz ki és most, pont ilyen volt egy éve is, az nem zavart? Komolyan fel sem emelted a tollad, mikor itt simán egy este, beszóltak egy teljesen ártatlan kommentelőnek, hogy ez itt a viájpí szakasz. Kik azok akiket pl. Te plebsnek tartasz? Hmm? Nem vitás, hogy a harci/csata blogok közül ez egy nagyon jó blog, de azért, most komolyan, a sajtó "visszabüfögi" a "plebsnek", amit Ti írtok? Ilyet leírni. Ha szépen megkérlek tudnál egy pár példát hozni?
@Knósszosz:
Tájékoztatás:
Helyszíni útmutatásom alapján brassói apró-pecsenye készült, liba felső-combból, igényesen sok tárkonnyal (a krumpli-burgonyák kockázása szabvány szerinti).
Törekedtem a Te recepted közelítő betartására, és utólagos értékelés szerint az úgynevezett szaft rendkívül jól sikerült.
@GeoCracker:
te ugye nem "a" Krak vagy?

a háziszárnyas nem válaszol ha falhoz szorítod...nem vetted még észre...kurva nagy izzaccságszag less nagyhírtelen majd eloldalog és 15 perc múlva jön valami off: kukutyinban olcsóbb lett a kőszeg....rékamáscha megtette de nem ízlett neki...a gyík is ember cask tudni kell megérteni...link linkek sorozata és ti zabáljátok

szeret angolul pedig nem is tuggya

brühüyyy

rá fogok állni portugálra (Fabi nagy örömére) mert akkor legalább leguggol és a rudi is beer neki
@rodeo36:
Kaptam 8 DE (aus Deutschland) búzasört... Nézegetem, nézegetem... Ma nem kezdem meg, Knoszi meg irigykedjen, én meg mértékkel majd felszívom.
@Knósszosz: kedves feleim mi is volt a mai szentírás?

vagy az már a kutyát sem érdekli (taga ne olvass most jó?)

egyébként Fabi egy huncfut, bedob valamit és perceken belűl mi már fényévekre vagyunk az "igétől" és jól szóraxunk

a nedves háziszárnyas? hát asse rosz egy ázott tyúk?

brühüyyy
@avanivi: Nem készültem régóta, egyszerűen csak beugrott. Egyébként nem tudom mi ez a rinyálás emiatt is? Egyszerűen csak egy hasonlat volt arról, hogy mindenki idejár és elmondja a sirámait, úgy mint a példában szereplő jeruzsálemi ojjektum előtt is.
Amúgy meg ami esetleg nekem(nekünk) fájó azzal kurvára nem törődik senki.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
te be fokc rúgni? ne versenyezzünk de én is...

Nap még valahol fenn van bár nem látható kurva sok esőfelhő

kurva nagy bajban lenne Noé elvtárs Skóciá-ban

brühüyyy

jó kapcsolataid vannak sörügyben
@rodeo36:
Tényleg, taga megküzdött a kuttyal és esztergált neki valami faintos házikót? :))
@Knósszosz:

Amúgy szép este van:)))
A mocskot átléptem, ketreceltem, küzdjön vele aki akar.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"amúgy fel lehetne fogni úgy mint egy netes sirató falat.(ez a hasonlat amúgy is szimpi lehet errefelé)," ezt írta,és eltűnt.
@Dr. jenőke (jenőke):
ÚGY KÖNNYŰ!
Úgy nekem is megy, útmutatást én is tudok adni... Sőt, cseszed, megenni is! :O
@avanivi:
:)) Gondolom ő is volt DNS teszten már... ECHTE VÉRMAGYAR! SÁMÁN is tán...
Ha pedigrézni akarunk, gondolom magyaribb a vérvonala, mint pl. az enyém... :D
Gábris kivándorlási kérelmét elbírálhatták már Izraelben? Széljobber Lovas elvtárs is volt már azzal így!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

emberek annyi mindenben hisznek...képesek több ezer dollárt elbaszni gyertyára meg virágra a fülöpszigeti áldozatokért a New York-I uccán, ahelyett, hogy a vörös vagy a kék keresztnek adnák a pénzt, hogy vegyen belőle akármit ami azoknak ott és azonnal hiányzik

ez is olyan mint a bedugom és akkor ...be less dugva

szóval én is egy rohadt profane idióta vagyok de Noé ban sem hiszek meg a vöröstenger ostorozásában sem és sok minden másban sem...2001 ig kell megérkeznem...hogy asse...

brühüyyy
@Knósszosz: Nem kell ezt egyáltalán ízlelgetni. Én sem ízlelgetem vagy rinyálok azok miatt, ami miatt joggal tehetném. Amúgy meg senki sem fürdős kúrva, hogy minden szar miatt neki álljon siránkozni. Szó mi szó meg kellett már edződnöm ezen a ballib blogon is. :)
@rodeo36:
Kihagyom ma, elég fáradt vagyok. Knoszi iszik helyettem is! :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

egyébként a Jonas a bálnázás előtt vagy után esetleg alatt? és mire? volt már vízálló papírusz?

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):

Még jó, hogy a költők, írók egyszer már megírtak mindent.
Olvasni kell:)
@rodeo36: Ne csüggedj öreg. Az előbb téged is jól besoroltak. :)

"Nézzük csak, pl. a piás, öreg, kicsit bezombult komcsi, a teljesen érthetetlen írásaival,.."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"ballib" az mi?

mi cask gondolkodók vagyunk...é pour si mueve

brühüyyy

te hogy vagy ezzel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem ismered a páromat.
Régebben akár Jókai bablevest is csinálhattam.
Aztán meghasonlottam. Önként.
Krumpligombóc vadashoz.... Kevés volt a liszt tettem hozzá, később krumplit átnyomva... nem állt össze az egyensúly.
Mire észbe kaptam, több, mint 200 darab gombócom volt - - meg egy gombócokkal teljesen tele hűtőszekrény.
@Dr. jenőke (jenőke):
Nagy megnyugvás ez számumra, pedig nem is Algériában csinálom (általában) a brassói aprót.
Szóval libából is finom?
Hmmm...

Ha ezt a kövér megtuggya... betiltyák a Lúdas Matyit is, amúgy is igyekeznek szétgórni a könyvesbolt hálózat jelenlegi strukturháját, hogy csak nemzeti köpet legyen helyette.
Wassthormássyszészilienadalbert y blablabla és egyebek+horthy májkl a fehér Kitt-ban/ben, a Bartók Béla strasszén.

Ez a hétvége kicsit ütős volt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez én lennék? nem vettem magamra...kinek nem inge ne vegye magára

egyébként is szabaccság van eltársak mindenki azt mond ami kifér a beszélőkéjén

és te milyen kedves vagy, hogy ilyen messziről felismertél?

brühüyyy
@Csaknézek...: ami benned van, az hadd jöjjön ki :-)... ha odaversz valakinek, az nem mindig agresszió... és sokszor időt spórolsz ezzel :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Szerintem ezt most félreértetted.

A siratófalért tök jogos az abdai útra invitálásod, s az én parasztozásom is.

Egyébként meg hagyd a francba, nem ér meg annyit, hogy eljátszd a kísérleti mókus szerepét.
@rodeo36:
taga nem olvas (vagy igen - csak nincs itt?), ő csak hét végén.
Sógoroknál esztergál, vagy mi?
Négy napja operaesteket tartok és nincs a vége sehol, Glossop, csak mondom...
brü.., ja nem-nem, nem plagi!-:)
@rodeo36: Az az igazság, hogy én nagyon sok szempontból tisztellek és felnézek rád. Persze nem a rések miatt. :) Talán nem lesz ez neked annyira ciki, főleg, hogy már a fél bagázs úgy sem látja amit írok. :)
@Alonee: Elég sokminden borult már itt ki, amit aztán felkapott a nem elég kormánypajti sajtó. Esetleg gondolj bele a 20 milliárdos szélessávú internetmutyiba, amit fab itt borított ki a biliből, és lám, 10 milliárd forintnyi lóvé hipphopp visszaaesett 5 pályázótól, ki lettek picsázva, igaz, minuszos hírként tálalva, Seszták offésórlovag úrelvtárs nagy bánatára. Azt hiszem, a civilszféra ettől nagyobb szart az elmúlt 3 évben nemigen kavart... akarsz még?
@Habakuk999:
Naaaaa! Élve boncolni sem lehet makit? :( Szörnyűűűű ez...
@rodeo36: Egyetértek, csak néha valahogy nevet kell adni ennek az eszmei irányvonalnak.
@Csaknézek...:
"a jövőben magával az érintettel megszüntetnék a kommunikációt."

Ezt az egyet tudjuk tenni, de akkor azt tegyük következetesen. Ha Fabiust döntéskényszerbe hozzuk és kitiltja Gábrielt innen, az csak kb. 5 percre elég. Ennyi idő bőven elég neki, hogy hogy új nickkel jelentkezzen be, és kezdje elölről az egészet. Az viszont tényleg megérhet egy próbát, hogy senki nem válaszol neki semmire. Ennél rosszabb úgysem lehet már (bár, soha ne mondd, hogy soha..).
@Dr. jenőke (jenőke):
ahelyett, hogy étteremláncot nyitottál volna...az üzleti szellem hol marad

a dzsobbik meg itt van a kapuknál és támad...mivel dobáljuk? kolompéros gombóccal...jó keményre gyúrva

brühüyyy

szegény anyám járt így...kapott egy receptet és megcsinálta mire hazaértem már készen volt és ő...lebegve az örömtől, hogy meglepetés...nem kóstolta meg...szóval a nagy szerencsémre a Cézár odasomfordált és nézett a nagy gülü szemeivel, hát akkor adtam neki egy próba falatot...beleragadt a pofájába és ott jajongott meg morgott a lábaim előtt és ha akkor ki tuggya nyitni a nagy pfázmányát én már nem élnék...anyám...meg szegény...mondtam neki, hogy vigye át Julcsi-nak aki areceptet adta hogy ez kóstoló

brühüyyy

szegény Cézár és minő bölcs vagyok?

meg háziszárnyas szerint egy vén komcsi
@Habakuk999: Magyarázd már el lécci, ebben mi volt a parasztozás? Ha meg vagy vele, próbáld azt is elmagyarázni, vajon mik lehetnek azok, ami miatt én is joggal parasztozhatnék errefelé. :)
@Orica Középföldi:
Jó estét!
Te előnyben részesíted a nyugalmas, kiegyensúlyozott estéket, jó társaságban?
Ne is válaszolj, érteni vélem -:)

Ja, persze, hogy válaszolj, csak előkerestem pár költőóriást, hogy tudok-é úgy kérdezni?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Csak úgy illik kommunikálni mással, ahogy magadnak is elvárod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

milyen eszme? és milyen vonal?

cask nem geometriából akarsz előadást tartan nekem?

brühüyyy
vonalak...
@bella _ciao: nem ámulom, de attól, hogy tagadom, még van... semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint mások, ha úgy nézed...
Házi feladat ma estére, nem csak balosoknak. :)

Masszívan jobboldali a magyar fiatalság

hvg.hu/itthon/20131118_Nezze_meg_hogy_az_MSZP_vagy_a_Jobbik_all
@rodeo36: Szerintem a te esetedben egyáltalán nem sértő a vén komcsi jelző. Én ezt inkább humorosan fogom fel, mint elég sok mást is, bár ezt szerintem sokszor nem igazán értik az itteniek. :)
@Knósszosz: taga olvas hétköznap, me megfogadta, de most megszegte:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
asszem a fácsén volt egy cikk idézet egy amcsi széljobbos fehér aki asszitte, hogy kérte csináljanak róla DNS-t mert ő azután echte...és 15% néger-t mutattak ki benne

utána csönd volt

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és csodálkozott,hogy nem fogadták el a kivándorlási kérelmét?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én olvastam azt az idiótát és a kategrizálásait is több hölgytagunkat is besorolt...a Sybilla egy Hófehérke hozzájuk képest....szerinte de senki sem reagált rá és eltünt a barma...beugró volt meghívás nélküli haknizó

brühüyyy

azért te nagyon éles szemmel "megáldva" azonnal észrevetted velem kapcsolatban az eredeti bejegyző nem mert neveket írni...

ez meg rád jellemző

még nem reagáltál egyetlen neked írtra sem de ezt azonnal

hát nem kedves egy háziszárnyas vagy ázott tyúk

brühüyyy
@Kowalski, helyzetjelentést!: "valószínűleg kevesen vannak, akik azzal szeretnék itt tölteni az időt, hogy az ellenpropagandának ezt a nem túl hatékony, viszont fárasztó és kellemetlen módját kelljen űzniük értelmes beszélgetés helyett."
Azért amikor a gyurcsány-dk-bajnai fanok itt összejönnek, az sem piskóta...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
+ megint 1 mondat:
"meg kellett már edződnöm ezen a ballib blogon is."

Olvass vissza - nekem nincs kedvem -, azt írtam ne olyan rég neked, hogy nem értem, egy értelmes embernek miért kell a szart... és itt most nem jut eszembe a többi, de sejted - úgy vélem.

Nem értelek.
Ha nem tűnt volna fel, emberileg kiálltam a magam módján melletted (nem fikáztalak, nem anyáztam, etc...), sőt, dumáltunk is, de picit lebasztad a Fi-relét ma, most másodszor is.

Semmi gond, nem kényszer az egész, amúgy sem vagyunk ugyanazon a platformon, persze ez lenne a legkevesebb. Engem tegyél félre, szorítkozz a törzsgárda véleményére és ha objektíven értékeled a véleményüket, nem értem, hogy nem lépsz le, akárcsak/illetve pont az önbecsülés okán? Nem én akarlak kitenni, nem akarlak és nem is az én dolgom, csak kérdezem: nem ciki saját magad számára ez a taposás, annak ellenére amit kapsz?

Egészen szomjas lettem ennyi karakter után...
A te dolgod Gab, de én nem foglak megérteni sosem, ha lenne mivel - tán... dehát-marad most egy Stella. Az meg engem nem ért. Mindegy!
@rodeo36:
Semminek nem tudsz örülni.
A kisdobos, vagy úttörő jobb lett volna?

Ebben gyenge a kitalált egyén.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azt meg pláne, de ako rendesen:) egyébként kutyunak vettem csirkehálót és lekeritettem a teraszt, de ez a kis bohás megtalálta a rést a falon:))
@Knósszosz:
Csak nem az "önbecsülés" szó az, amit megkerültél?
@rodeo36:
Nem, dehogy... statisztikai hibára hivatkozott... röhögtem rajta... :)))
Echte vérmagyarjaink megcsinálnák?
www.zsambekimedence.hu/bardossycikk.htm
Péterünk aktív, nagyon aktív. DNS tesztekkel is megtámogatta a családfánkat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Magyar fiatalság most bassza el a jalenét is meg a jövőjét is mert annyi soxart lát és hall, hogy valamit cask megkajál

és a fiatalság "lázadó" jellege miatt minden ócsakxart megesz és másol mint a majmok ezt hívják majom effektusnak

szegény mai öregek ki fogja eltartani őket...

a fiatalság annya attya mind éhenhal mert ők lesznek ha még nem azok a rossz rohatt baloldali libsi komcsik

Oidipais komplexus...milyen jól illik rá

brühüyyy

és ez ráadásul halál komoly nézz utána

elbasztátok hajjjjjjjjjjjjjjjjj
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hallottad Te a kordablamázs házaspárt franciául?
Komszikomszikomszi-komsz-ááá...
A Szpringsztíínt rögtön elfelejtenéd!-:)
@taga20:
Te, ha most csirkéül akarod tanítani... mit ittál cseszed??? :(
@taga20:
Lebuktá!-:)))- te, mosogatógép!
@Habakuk999: Nem vagyok kisérleti mókus. Arra reagálok, amire akarok. Nincs válaszprovokatörkényszerképzetem. Addig reagálok, amig kedvem van, utána unszelektív hulladékgyüjtő... rézreszelék egybe a trágyával, és egyéb biológiai hulladékkal.
@Dr. jenőke (jenőke):

kösz...az is voltam...akkor az volt a divat meg a rövidnadrág és kerekorrú szandál

és az úttörő örsgyűlésről a kerületi református egyház oktatására jártam és velük mentünk kirándulni meg vidékre a falvakat járni ahol szeretetvendégség fogadott...és sok minden nagyon nagy dolgot ott azaz ragadt rám mint ...szóval úgy és ma...

kitérdekel az ilyen olyan kategórikus imperatívusz ami nem ér szarcse
brühüyyy

üdv gombocosshy krumplházhy liszt jenő(ke)
@avanivi:
A röhej, hogy Lovas elvtárs bevándorlási kérelmét elfogadták! :D
Csak a balhéi után visszavonták. Evégre... :)
@Knósszosz:
egy frászt ő eszterga és papucs

valamint titkos kultúrhérosz

brühüyyy

és ma már kutyabarát is ami szememben nagyot növesztett rajta már ki is láccik...
@rodeo36: köszöni kuty a simidet:) és képzeld el, én meg majdnem elmentem Gábrissal a zsidó nyári fesztiválra:( egy hajszállón múlott. huh
@Dr. jenőke (jenőke):
Az lenne..?
Én ennek a tizede után már...
@rodeo36:
Sajnos valóban nincs üzleti érzékem. Már a tervezésnél kimaradt.
Hirdetésre jelentkeztem egy munkahelyre. Kérdezték, miért. Mondtam, most ment felszámolásba a vállalkozásom, mert nincs üzleti érzékem. Felvettek.
Később rájöttem, hogy ezt nem értem. Megkérdeztem. Azt mondták, így nem jelentek a későbbiekben konkurenciát.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Ennyi idő bőven elég neki, hogy hogy új nickkel jelentkezzen be, és kezdje elölről az egészet."

Nem hinném, hogy ilyet tenne abban az esetben.
Volt már innen kitiltva egy rövid időre, mert összebalhézott Fabbal, akkor sem jött vissza más néven, hanem visszakéredzkedett.

De ettől függetlenül sem hiszem, hogy evvel próbálkozna.

És ha mégis, lebukna hamar.
Stefit is max. a második beírása után mindig felismerte a társaság, pedig soxor akart visszajönni.
@Knósszosz:
Mädchen! Az igen! :) Essetudni.
A vasbige se semmi, de... ízlések és pofonok.
@Knósszosz: Nem is tudom. Szerinted érdekel bárkit is, hogy engem mi érint érzékenyen??? Bár lehet az a baj, hogy túlságosan immunis lettem már, hiszen engem is elég sokszor bántottak meg, de az marhára nem érdekli a kutyát sem. Szerinted jobb lenne ha én is nekiállnék vagdalkozni és bebizonyítani, hogy nekem van "igazam"??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te PARASZTSZTPARA-ZITA. BELÁTHATNÁD, AKKOR TENNÉD A LEGJOBBAT A KÖZJÓÉRT, HA ELHÚZNÁL A NAGY BÜDÖS REDVÁBA, VAGY VÉGRE KISFAJZATODDAL FOGLALKOZNÁL, HOGY SZEGÉNY GYERMEK, NE INTERNET-FÉLÁRVAKÉNT NŐJÖN FEL..

nem mellesleg szombaton láttam a Danton halálát... Mösziő Guillotine hálás lenne érted, vagy az összeszart gatyádért.
@taga20: Kérdezd majd meg Penit mennyire rettentő egy faszfej náci vagyok. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hétvégén elvittem sétálni, me efogyott az üdítőm és el köllött mennem a botban, alig mentem néhány utcasarkot és két milfet má fel is hajtott nekem. egy bibi vot, az asszonyt is elhoztam:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Csak úgy illik kommunikálni mással, ahogy magadnak is elvárod. " Tőlem, nyugodtan anyázhatsz... Bolhafing nem száll az égig...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ott szem nem maradt szárazon...a röhögéstől

www.youtube.com/watch?v=Gvyl_zdji2k

a szerző és Mercedes Souza

brühüyyy szerencsétlen angolnyelvűek: mikor a SZERGDZSÓ AGUERO-t mondanak akkor le szoktam venni a hangot

brühüyyy

a szpringsztín angolul sem tud mert amaerikai
@Alonee: szia :-)... elmúlt az allergia? :-)... többet kellene írnod, mondtam már a múltkor is :-)
@rodeo36:
Az plusz, imádom a kutyákat és aki tartya őket rossz ember nem lehet!
Ja, dehogynem, a hülye szomszéd... arra egy svábbogarat se bíznék, de van nekije egy Labradorja, amelyik amúgy vaj a kenyéren (lenne), de tök hülye. Nem magától.

Először a gazdákat kellene oktatni a kurva kutyaiskolában, hogy ne legyenek anticocciális barmok a környezettyükkel szemben, a kutyák tuggyák, azokat csak kicsit köll tanítani.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Miért szerinted érdemes miattad egy fikarcnyit is idegesíteni magam???

Nem ismered a régi mondást??

"Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni".

Na ugye. Ebben egyébként az is jó, hogy ugyanezt mondhatod majd velem kapcsolatban saját magadnak is. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hát, mi is juthatna eszedbe a sörön meg a pi pere czikkeken kívül?

Reménytelen eset vagy!-:((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: beszédesebb, amit ide hánysz. és az a baj, hogy fö se fogod. nézel nagy boci szemekkel, mint a vadi új kutyánk:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elméssz a büdös picsába!... hányszor álltak ki melletted, ha ok nélkül baszogatott valaki!... legyél már férfi, b+!... ez nem vitatéma, hanem becsület, itt ne terelj!
@rodeo36:
:)) Te kis gonoc...

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
... és ha repcsin fingják?
Baszki, nem lehet minden bolha a te bundádban!
@Knósszosz: Nem jó mert én is imádom a kutyákat, de közben ugye gonosz náci is vagyok. Arról már nem is beszélve, hogy ő is szerette őket. :)

www.dittatori.it/hitlerblondi2.jpg
@Sir Bates dö Hól: Na várj mert elvesztem a fonalat. Szóval melyik kérdésedre is vársz választ??
@taga20:
Mondtam, hogy jól lehet vele csajozni! :D
Nem egy harapós pitbullal, de bármi mással.
Asszony letépi a ... -at!
@Dr. jenőke (jenőke):

milyen a világ...forog mint a bolond dervis...

nálam pont az ellenkezője volt...ezért kellett vállalkoznom

az ilyenek egyébként sem fizetnek tönkre kell őket tenni

brühüyyy
Na jól van. Amíg Gábriel gondolkodik a neki feltett kérdések válaszain, addig is:

Szerintem eddig a Fischer Bière de Noël-ja vezet a Ch'ti de Noël előtt egy hajszállal, aztán a a Licorne, Leffe, Meteor a sorrend Kronenbourg az utolsó,de itt nem lehet sehol 1664-t kapni... viszont mindenki ismeri, de soha nem látta... ezt nem is értem... moon miért nincs karácsonyi sör!?!?
De szép is ez. :)

Egységes maffiahálózat kerítette be az államot és a politikát, és ezt a maffiahálózatot képviseli az MSZP és a Fidesz az Országgyűlésben.

A szocialisták viszont azt írják, hogy a NAV működését vizsgáló bizottság tevékenységét támogatják és a felállításáról szóló javaslatra igennel szavaznak, de a kezdeményezést a Jobbik miatt mégsem írják alá. Csak hát ha egyszer nem írják alá, akkor fel sem állhat az a bizottság, amit így egyébként már hiába is támogatnának.

Remélem a szocik nem ide járnak ellenzéki továbbképzésre. :)

index.hu/belfold/2013/11/18/ezert_nem_vizsgalhatja_az_ellenzek_a_nav-botranyt/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: rugalmas, ha nem hagynánk ki a buliból, akkor nem púposkodna:)))
@Sir Bates dö Hól: Írd le lécci mikre is vagy kíváncsi pontosan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne nekem címezd, én nem basztattalak.
Egy dolgon kívül semmiben nem értettünk egyet, de ennek ellenére a kommunikáció udvarias szintjén el voltunk, ugye?

De két olyan megjegyzés amit eleresztettél ma, az tökön szúrt és nem is annyira, mint Mókust, ezt lásd be.
Én olyan vagyok (némiképp) mint Harrincourt közlegény - na nem tudok akkorát ütni - csupán galamb lelkem van, ezért nem alkalmazom fent említett mogyorósschy kolléga retorikáját, de a véleményem azért így is lejön talán, eme cizellált formában.

Valamiért ki lettél akolbólítva annak idején, úgy vélem, ha újra itt lehetsz, azért tartozol némi tisztelettel legalább olyan formában, hogy nem zsidózol nyakra-faszra egy olyan blogon, ami általad is libsibolsinak van titulálva.
Semmi közöm hozzá, tégy úgy ahogy helyesnek látod, a következményeket úgy is magad viseled, ha anyáznak, vagy elküldenek a pireusz-i kikötőbe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hamán a rinyálást nem korrigáltad, akkor, csak úgy: kapd be, ha két hétig nem fürdök, utána... az én kérdésem az, hogy akkor mik az igazi problémák moon?... jenőke valami morál meghatározásra vár tőled, azt hiszem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Haggyá má lógva Vászka!PARASZTOSABBAN: szakaggy le rólam! Duplaörököstahógomb hiperaktiválva, véssztartalék és montor dehidratálva, szuperforgalomfigyelés kifizetve, a pofád a továbbiakban, lapos, sohaviszonyynemlátásra. Na csá!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem kéne mindenre válaszolnod.
Nem te kaptad az első sértést.
És nem a mai nap az ami számít.
Amennyiben ide akarsz (de miért?) tartozni, neked kell alkalmazkodni.
A te tűrőképességed nincs arányban az itt meghonosodottak és egymást elviselők, sőt megértők empátia mennyiségével.
Nem az elveid feladásáról van szó, hanem a trollkodás felhagyásáról.
A jócskán eltelt idő alapot ad arra, hogy gyanakodva fogadjuk/fogadjam azt is, ha azt mondod jó reggelt.
Mert: Mit ért ezalatt? Mire céloz?
Verstehst du?
@Alonee:
hé jú

aszongya a háziszárnyas, hogy te (ő a gondolatolvasó) aszon'tad, ez én lennék:

Nézzük csak, pl. a piás, öreg, kicsit bezombult komcsi, a teljesen érthetetlen írásaival,

ez igaz, vagy a háziszárnyas nem járt dodonában?

te is Dodona?

brühüyyy

üdv innen a "távolból"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
HÁT NEM ÉRTED??
Megint egy ilyen link?

A fasznak strapálom magam bazmeg??
Mi jön most? Bergen-Belzeni wellness szalonok képei?
Te valóban "érdekes" eset vagy, nem is tudom melyik osztályon foglalkoznak ilyesmivel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jahh:-) A kis red bull Stanley Russel régens Kurt Crown Terrier Lóg a taga farkán, és morgoncál... emmeg mosolyog közben. Melyik luvnya nem sajnálná meg a kutyát?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha jobban szeretnél bunkó lenni, az is lehetsz.

velem szót lehet érteni...

Angyal, engem nem érdekel ez az egész, épp elég baj, hogy van a jobbikos ordas világ, nem velem fogd megbeszélni miért érdemled meg a tahósítást.

Az egész történet érdekes amúgy, s jól jellemzi az országot, mert van egy csoport, ahol tényleg adottak a kialakult szerepek, s ez a csoport ahelyett, hogy saját jogon beállítana a sorba, felsőbb intézkedést vár.

Pedig lehetne olyan erős, hogy simán "lerendezzen", ha bunkó majom vagy.

eccerű ez.
Jó estét kívánok! Ha valaki az ISON-üstökös újbóli felfénylése alatt ír emigrációt intéző embernek információkat kérve, az jót vagy rosszat jelent?

A spiritualizmus sosem volt erősségem.
Tényleg, Gébriel már elnézést kért, amiért az ork cimborái Radnótit égettek?
@Dr. jenőke (jenőke):
Ja kérem, alkalmazkodni tudni kell! A helyzet adja magát:

"Gorcsev egyre jobban örült annak, hogy beszerezte Vanek urat. Nagy élvezettel nézte, ahogy ott állt, szomorú frakkjában, mint egy óbudai nyári vendéglő tulajdonosa, akinél estére asztalt rendelt a walesi herceg és kísérete. Kézelői nagyobb kaliberűek voltak a kelleténél, ezért a kabátujjakat kályhacsőszerűen gömbölyű állapotba rögzítették, és csokornyakkendője lassú vándorútján elérte a fültő tájékát, ahol jelenleg megpihent. Az elszáradt lakkcipők orra félkörben felkunkorodott, deres, ritkult, de hosszú haja zilált volt a sok izgalomtól. Tömpe, széles orra, furcsa bajusza, csíptetője és sanyarú arca tökéletes összhangban alkalmazkodott a ruházatához. Azért, úgy látszott, örül az ünnepi külsőnek, mert megelégedett pillantással nézett végig önmagán:

- Mondaná még valaki, hogy ma reggel még teherhordó voltam?

- Aki így látja, az megesküszik rá, hogy ön egy kikapós panoptikumőr, aki éjszaka Bismarck viaszmásának frakkjában szórakozik, és hajnalban ismét felöltözteti a nagy államférfit.

- A frakk jó - intette le a titkár röviden és határozottan. - Ön nem mérvadó az úridivatot illetően. Menjünk vacsorázni.

- Foglaljon le egy asztalt. Azonnal jövök.

Az étteremben is megkülönböztetett figyelemben részesítették a panoptikumi frakkot, különösen, amikor Vanek úr a szemüvegét is előhúzta a felső zsebéből, hogy az étlapot kellő elmélyüléssel tanulmányozza. Alapos ember volt. Előételtől a tésztáig, bortól az ásványvízig mindent megbeszélt.

- És előzőleg hozzon egy pohár vízben két teljes kifacsart citromot, mert savhiányban szenvedek.

- Rendben van.

- Nincs rendben, de itt nem tudtam gyógykezeltetni magamat.

Mielőtt a vacsorát tálalták, visszatért Gorcsev.

- Nyomban másképp érzem magamat, ha százezer frankom van - mondta. - Az ilyesmi fokozza a jó közérzetet.

- Honnan vett annyi pénzt?

- Gondoltam, amíg ön rendel, bemegyek rulettezni és feldobom a vagyonomat a rouge-ra. Véletlenül nyertem. Az ilyesmit jó jelnek tartom, úgyhogy rajta hagytam az egészet.

- Könnyelmű ember! Hát hiába prédikálok önnek?!

- Belátom, hogy helytelenül cselekedtem és nem teszem többé. De azért jelenleg örülök a pénznek, mert most már biztosítani tudom az ön szolgálatait, kis híján októberig.

- Még ez sem menti könnyelműségét."
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: De az vagy velem és sok mindenki mással együtt, ha akarjuk, ha nem.

Angyal több eccerű trollnál, szépen megnézi az itteni reakciókat, s fölhasználja a maga írásaihoz.
@Sir Bates dö Hól: Okoska! 1664 itten a madaras rescoban folyamatos akcijóban, 169-ér'. Nem akarsz hazagyünni? Sert inni, és a Hír tv-ben mint megtért ösmagyar eltévelyedett birkaként szerepelni? :-)
@Habakuk999: szia :-) van egy sor probléma, amiről te is, Geo is, én is , s talán mások is elbeszélgetnének, de nemlehet... egyrészt angyal, másrészt a másik oldali szélsőségek miatt, és ezt én gondnak érzem, sokkal nagyobb gondnak, mint a gazdaság állapotát...
@Sir Bates dö Hól: Hát pld., hogy nincs elég munkahely, a közbiztonság romokban, elszámoltatás csak a mesében volt és van, és mondjuk a demográfiai helyzetünk is katasztrofális. Arról nem is beszélve, hogy az ő sikolya sem hat meg senkit. :(

clinicquotes.com/wp-content/uploads/2013/01/17b.jpg

De tudom bennem van a hiba, hogy nem érzem át milyen "szörnyűségeket" tudok leírni egy blogon.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szerintem ne sajnáltasd itt magad.
vagy úgy gondolod, te csak visszaütöttél?
miért vagy itt?
mit akarsz?
jó ez neked?
mire gondolsz egy ilyen nap után?
holnap kezded megint, mintha semmi nem történt volna?
miért nem valami jobbos blogon lógsz?
ott díjaznák a linkjeidet.
nincsenek barátaid?
valódiak!
ha az életben is így viselkedsz akkor nem hiszem.
gondold át!
tényleg ezt akarod?
a lányodnak majd meg tudod mutatni büszkén a kommentjeidet?
és azt, hogy milyen embernek tartanak téged?
mit gondolsz?
büszke lesz rád?
@Sir Bates dö Hól: Számból illetve az ujjaimból vetted ki a szót.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: látom a vécé mellé ültél és fement benned a pumpa:) ne krenköld magad, felesleges.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lenne értelme kifejtenem, civilizált ember miért nem linkel mások szórakoztatására Hitler-fotót?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :-) akkó mo tènyleg jobban teljesít :-)... bár gondolom, az nem karácsonyi, mi ?:-)... hát, ha a hírtvbe bekerülnék, akkó mennék istráng, de addig el is kéne jutni :-)
@Knósszosz: Nyugi már. Ez csak egy fricska volt, hogy semmi sem az aminek láccik, hogy nincs fehér fekete nélkül vagy, hogy az éremnek mindig két oldala van.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
HÜLYE VAGY? AZ nem is úgy volt és különben is... 3 szmájli és egy kis sajnálkozás, két zsidózás és egy kis szenteskedés közt, evégre Jézus is párthus herceg volt... baszod kérlek alássan!
Mit nem értesz???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te ezt szórakoztatásnak vetted, mert én nem. A kép csak egy normál illusztráció volt, hogy sok mindenki szerette a kutyákat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tévedés ez is. Szerintem Jézus nem volt pártus herceg. :)
@rodeo36: Halálpontosan érzett rá a dologra. Nyugi, már a múltkor elküldtél a "kurva anyámba", újra felesleges. Pláne ha tudnád ki az anyukám, hidd el zavarba jönnél. Üdv itthonról.
@Sir Bates dö Hól: Igen, egyetértek.

nekem attól lesz általában piros a fejem, amikor olyan vitatkozókat olvasok, akiknek eszük ágában sincs meghallgatni a másikat.

Azt hiszem én is hívő vagyok, az evolúció és a dialektika híve.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ha jól veszem ki szavaidból, SSteffykénk babérjaira tör a szárnyas? Az szórakoztatóbb volt...
@Habakuk999: Tudod miben tévedsz nagyon? Pld. abban, hogy az ordas világ csupán jobbikos lenne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyáltalán nem tévedek, ugyanolyan ordas a szoci és a narancs is.

Ennyire ismerhetsz.

Jóccakát, inkább olvasok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ok... és miért nem ezeket a témákat veted fel nap nap után?...
én speciel nem vagyok az abortusz mellett, de megértem, ha valaki így dönt, bár elfogadni nem tudom

mártírt meg ne csinálj magadból...
@Sir Bates dö Hól: Megirigyelte a megégetett kolléga pozícióját.

szép jó éjt!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hitler annyira szerette a kutyákat, amennyire OVI Obersovszky Pétert, ha érted, hogy értem.

Valami miatt egyes emberek nem bírják ki, hogy ne nyalja valaki a nap minden egyes órájában a seggüket, és ne nézzen rájuk, mint egy istenre.

Mindig is jobban csíptem a macskákat. Tőlük azt kapod, amit érdemelsz.
@Habakuk999:
Én ilyen vagyok!
Vannak olyanok, akiknek leszarom a véleményét, a mondókáját!
Tehát qrvára nem is érdekel. Nem pazarlom rá az időmet, csak MERT.
Cserébe nem várom el tőle sem, hogy meghallgasson engem...
@Habakuk999:

"ahelyett, hogy saját jogon beállítana a sorba, felsőbb intézkedést vár."

Elmondod, hogyan gondolnád ezt a sorba beállítást?
@Alonee:

zabarba hozna ha zabarba hozna

és mire alapozod mindezt a bölcselmet?

leskelőcc....is?

brühüyyy

mindenki oda megy ahová akar vagy ahová beengedik
@Orica Középföldi:
Úgy gondoltad, hogy ... a költők, írók egyszer már megírtak mindent.
Olvasni kell:)
A ma, és a tegnap, a múlt ... azt igazolja, hogy az olvasás hasznos. Önigazol... és ez kevés is lehet, de lehet, hogy nem is szükséges.
Talán valami hasonlóra gondolt Faludy is.

Minden esetre ma is jó éjszakát, gondtalan ébredést.

Faludy György: Régtől sejtettem ezt

Régtől sejtettem ezt és folyton féltem,
hogy más is rájön: nyakunkon a kés;
mert ha igaz és nincs Isten az égben,
úgy erkölcs sincs, sem igazságtevés,

se jó, se rossz, se út, se cél, se rendszer,
csak káosz, ahol minden egyre megy
és mentől többet tud, lát, ért az ember,

az élet annál értelmetlenebb: -
rémálom két irgalmatlan setétség
között. Még jó, hogy a vers meg a szépség
tébolya kerget. Másnak csak a pénzvágy

s a kéj jutott. Olyiknak ennyi se.
Kihúzták a festő alól a létrát:
kapaszkodjék, mester, a pemzlibe.
.
.
Szép almokat az aludni vágyóknak, illatos törkölyt a most ébredőknek.
@Habakuk999: persze... meg az eredeti szilva- és diófelhalmozás hive :-)... van ez így, majd lesz máshogy egyszer tán :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tényleg, én vagyok egy marha!
Lenin bácsi is szerette a szánkózó gyerekeket, aztán kiirtotta űket, mikor golyóérett korba léptek és nem teccett nekijek a rendszer.

Mondd, a ti oldalatokon soha semmiből nem tanul a nagybecsű csürhe?
Most itt a pont.
@Habakuk999: csak arról feledkezik med a but tangerimalaca, hogy ő, az eszme érdekében addig rohangál a kicsi mókuskerekében, míg a bele fel nem csavarodik a tengelyre, míg én, a szaros mogyorót-makkort otthagy via, viszkimagyek a kabirit elejére frissért-fessért, és harmadik újjat függőlegesen bemutatva kiröhögöm a kenyéradóimat, na, ezt is jól beszoptátok:-)
@Habakuk999: Így már jobban hangzik, de konzekvensen a jobbikot szoktad írni, amikor az ordasozás kerül elő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, G. kezd tényleg idegesítő lenni. És ez már tényleg szemtelenség, ahogy egész nap (hol dolgozik ez?) próbálja tematizálni a blogot. Ráadásul mivel, én legalább annak idején ChT Művésznővel... :) (Aki iránt érzéseim változatlanok! :D)
@Sir Bates dö Hól: Üdv! Minden nap olvasom a kommenteket, sőt Mariannal, gyakorlatilag minden nap szoktunk is beszélgetni a témákról. Írni ritkán szoktam, mert indulatos vagyok. Olvasni viszont, hát az valami remek. Ez a mai nap pl. egy csemege. Ahogy egy egyébként dögunalmas Gábriel egy szavára, a legjobb fejek mennek le alpáriba and kutyába, mindent megér. Kövezz meg de zsidózni uncsi, zsidózásra felháborodókat olvasni, uncsi too. Mi a jóisten az amit már erről nem mondtunk el ezerszer. A Gábrieleket ez tartja életben, ami nem baj egyébként, mert kívülről nézve, a blog sosem pörög annyira, mint amikor van egy ilyen katalizátor. Cicaharc az egész, Gábriel azt mondja "siratófal" , hörög mindenki, Horthy szobrot avatnak (amúgy tőlem nyugodtan), kimegy 150 antifa egy tízmilliós országból, ugyan már. Armchair warriors.
na jóéjt skacok. me holnap korán kezdődik a műszak, a csavargyárban:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
NEKI ez a munkája. Most irigykedsz??? :)
Ne tedd, szerintem nem lenne gyomrod hozzá.
@rodeo36: A nick egy játék karaktere volt eredetileg :-) LArkinor :-)
@Dr. jenőke (jenőke):

kedves gombóc lisztes...nagy köszönet...de ha istent nem találták volna ki akkor most mire lehetne hivatkozni gyilkolás közben?

brühüyyy

a haragvó jáhve és a Baál
@GeoCracker:
kár, hogy én nem vagyok "játékos" és nagyon kevés játékot ismertem meg életem során és nem is akarom bővíteni ezt...mijezazaizé?

segiccs?

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
13:10-től, jórészt róla szól az egész mai vita és most 22:15 van. Azért ez teljesítmény, nem?

Mondd azt ezek után, hogy tehetségtelen!
Olyan szintű alázást kapott, hogy én szégyenben magamra robbantottam volna egy pilisi meddőtárna bejáratát, de ő nem ilyen, felállt, leporolta magát és mire tizenkettőt üt az óra, rehabilitálva is leszen.

Tehetség az tehetség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azért még számolunk különben is... NEM ADOM!
Amúgy is, ki szokott is offolni? :D
@GeoCracker: az a baj, hogy mindenki tudja a tutit, ebből következik, hogy nem akar véleményt cserélni... te nem, de én, meg a próféta voltunk itt már majnemnácik... klasszikust idézve: "akkor ez most hogy?" :)
@Sir Bates dö Hól: biztosan bekerülnél, mint hír esség. Ákossak és a Rózsival énkelhetnél du-ettet, Szélessel, Gaskóvak képviselhetnés a hátramaradott cigányvállalkozók érdekit, Schnellcicivel, zsigórobival sajttájékoztathatlanatítalatníthatatnál, Girnyó-Százzal, Kuminnal kummikálhatatlaníthatnál:-) Ezeregy 47000 forintos küzdjmunka csakrád vár:-)
@Knósszosz:
ehhez mitcócc?

nagyméretű erdei gombák vastag szeletekre és szójaszószos hagymás paprika borsos fokhagymás izében lassú tűzön párolva majd mellette quinoa saját levében olajon és fűszereken köretnek még hiányzik egy óra hogy kész legyen és sörbetke less utána meg hozzá

a sikeres háziszárnyast meg meg kell szárítani egy nedves tyúk amely elázott az esőben

és hazudott mer nem volt usziban sem annyira feldobta a mai "siker"

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ne károsítsd meg!
49 az!
Egy évben 24 ezer szesz-tercziusz, majd fél havi bér.
Antiszocciélis...
@Dr. jenőke (jenőke):
Büdös zsaruk, kik minket űznek
a föld felett s a föld alatt,
és hadvezérek, kik vérünkkel
foltozzák meg a várfalat,
de a rongyosat elítélik,
mert a törvény is csak csalás:
vérrel fogunk fizetni nékik,
ha jön a nagy leszámolás.
Hogy ezt a harcot meg nem érem
s mint hadnagy, nem vezethetem,
azt ők mindnyájan, remélem,
könnyen bocsájtják meg nekem.

AJÁNLÁS:

Verjétek nehéz vasbunkókkal
rántottává a képüket;
ruhátokról a nyári zápor
lemossa majd a vérüket.
Egyébként François Villon a nevem,
ezt senki ne bocsássa meg nekem.
@Knósszosz:
Vedd ügy, hogy mindenben van valami, ami hasznos.
Most például előbujt egy önkéntes seggfej. Senki nem kérte erre.
Igaz ez inkább teher. Neki is mert terhelt.
@Sir Bates dö Hól:
Talán már írtam, de miközben nagyjából hasonlókat írkáltam, mondogattam, voltam én már minden.
Az Eu.s népszavazáskor csurkista, az egyetemen faisztoid, Index-fórumon vérbolsi, mandineren zsidóbérenc, itt a túloldalról libsi.
Szóval szerintem valahol középen állhatok valójában :-)
@GeoCracker:
Bármilyen csábító az ajánlás, egy blogon azért inkább az érvek dominánsak, vagy a megvető hallgatás.
@rodeo36:
Ez köretnek kiváló, de mi lesz hozzá?
Perui fűszerezésűű cíírke faszénen, vagy...?
Ez finom mint a nokkedli, de hús nélkűűl?

Hogy van ez?
15 éves rum? Avval lehet?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: giró-szászt ismerem, még akkor rendes ember volt... selmeci, hát a közjóért :-) meg egy partmenti kégliért a tisza-tónál... fű kérdése az egész... énekelni ezzel a kettővel csak egy szívlapáttal a valagamnál :-) sajtótájékoztatót viszont tartok... öööö, na most, ha mégegyszer a kérdést, hoppá, de elszaladt az időnk! :-)... vállalkozók érdekképviselete meg menne, simán... smindezt koszt-kvártélyért :-)
@rodeo36: Egy webes játék. 2003-ban elkezdtem vele játszani, amikro a kisebbik fiam. Először azért, mert érdekelt, hogy nem valami csirkefogás-e. Aztán azért mert jópofa volt. Aztán találtam pár gubancot. Amit később segítettem kijavítani. Aztán ott ragadtam egy portolásra Perl-ről C++ -ra. Aztán a tulaj átadta egy fiatalabb csapatnak, és ma már csak az impresszumban vagyok ott, mint emlék.
@Dr. jenőke (jenőke):
Előbújt?
Hát, mióta itt van már?
Önkéntes? Ezt is vitatják sokan, én nem tudom eldönteni. Lehet ezt magánszorgalomból is, meg katonaként is.
Fogalmam sincs melyik.
@GeoCracker: vagy valami anti-kaméleon dns-ed van :-)
@Dr. jenőke (jenőke): Bocsi csak néhány nappal ezelőtt kételyeidet fogalmaztad meg a vitatott Jászi Oszkár idézettel kapcsolatban:

Visszaemlékezéseiben azzal magyarázta a zsidó elem túlméretezett szerepvállalását a tanács rendszer alatt, hogy lám "most volt az első alkalom, amikor (...) a zsidóság minden fék és korlát nélkül érvényesülhetett, tehát szabadon fejthette ki a benne évszázadokon át szunnyadó erőket és tendenciákat". Jászi azt is kifejtette idézett eszmefuttatásában, hogy a magyarországi zsidóság valójában külön test volt a társadalomban, és "az ország ősi lelkével sohasem volt igazi kontaktusban".

Nos ismét nálam van az említett Popély könyv. A forrás megjelölés pedig a következő:

Magyar kálvária, magyar föltámadás: a két forradalom értelme, jelentősége és tanulságai – Magyar Hírlap könyvek, Budapest, 1989. 253 o. – ISBN 963-026-465-X. - 129. oldalon

www.libri.hu/konyv/jaszi_oszkar.magyar-kalvaria-magyar-foltamadas-2.html
Mondtam már, hogy a siker láthatatlan?
Egy hideg tél, egy kis ukrán vita, oszt lehet fagyoskodni...

"A földgáztárolóink csak a kapacitásuk harmadáig vannak feltöltve, és ha nem jönne importgáz, az ország teljes körű ellátása csak napokig lenne biztosítva, írja a Népszava.
A mintegy 4,2 milliárd összkapacitású hazai tárolókban mindössze 1,7 milliárd köbméter körüli gázmennyiség van jelenleg – írja a Népszava. A lapnak Holoda Attila, az Orbán-kormány volt energetikai helyettes államtitkára azt mondta: így a korábbi három hétre elegendő helyett ma már csak néhány napig kitartó gázkészlettel rendelkezik az ország."
www.origo.hu/gazdasag/20131118-par-napnyi-gaztartalekunk-van.html?sec-1
@Sir Bates dö Hól:
Ezek után már abban is kételkedünk, hogy te... :D
Jó'vanna... az illegalitásban, ettárs.
A körözésed még nem évült el?
@Alonee:

látod látod...nem olvasok mindent és most megtaláltam remek ötletedet
amely alapján átalakítanád sok kultúrközpont arculattyát...csináld

engem hidegen hagy

kedves barátom az egyikben karmester majd elmongya mit is kellene az ilyenekkel csinálni...persze pusztán tréfából

brühüyyy

még sokáig nem fogunk egyet érteni egyetértve
@Alonee: Bocsika... feltartom kezem... a magam részéről, az első másfél év után, ma borult ki a bili. Nem Radnőti, nem a zsidózás, nem az ezerszer elmondottak miatt, hanem amiatt, hogy egy patkány, hogy meri embeszámba venni magát, és emberhez hasonulónak képzelegni torz énképének tükörképét. A többi stimmt, a hszek, pedig csak logikai kapaszkodók létezésése hiábavalóságának, valamint arcátlan csimpaszkodásának igazolásaképp...
@Alonee: az nem baj, az indulat... ármcservarriorz?... hát nem lehet mindenki frontharcos:-)... azt meg írtam, hadd jöjjön ki, aminek ki kell jönnie, az sosem árt...
@Alonee: "Horthy szobrot avatnak (amúgy tőlem nyugodtan), kimegy 150 antifa egy tízmilliós országból, ugyan már. Armchair warriors."

és a legszebb az egészben az, hogy ők azon a napon sokkal bunkóbban viselkedtek, mint mondjuk Zagyváék anno a jégbüfénél. :) Ha nem látom és hallom személyesen, el sem hiszem. Pláne ha csak szektATV-t néznék, ahol ugye a templomi Istentisztelet résztvevői voltak a provokátorok, a himnusz és a szózat alatt fujjolók meg a demokrácia megmentői. :)
@GeoCracker:
:)) Bakker... A C++-ra már nem is emlékszem, igaz csak keveset tanultam... Anno Pascal, dBase, Clipper, C alapokon tanultam programozni. A papírom is arról van. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miben kételkedsz?... ne kétekeggyé, mer a vérnyomásod felmegy 240-re a 156-ról, azt evisznek azufók :-)
@Sir Bates dö Hól: teee millimári: És a NERtudat? Legalább orrszagomat egy zsigórobiért... vagy mi... pitiáner csöves. Jővő felkent bajnoka! Még élni sem tucc! A tehetősséggel.
@Sir Bates dö Hól:
Abban, hogy rendes ember lehet, aki a Girosszal ismerkedett... Evégre madarat tolláról... Ügyvédet, politikai izélőt barátairól... Nem gond, csak tudjuk... meg hisszük... meg értjük...
Nem jól nyaltál cseszed! :)
@Sir Bates dö Hól: A baj csak az, hogy a világ nem kedvez az ilyeneknek.
Előbb utóbb nem veszik észre az éppen aktuális szemellenzőktől.
Aztán csak üvölthet, hogy már megint letértünk a széle fele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne erről dumálj, hanem lökjed a megoldási javaslatokat az általad felsorolt moi problémákra...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem jól nyaltam?... lehet... de mivel te sikeres vagy...:)
@Sir Bates dö Hól:
Amúgy köszönöm az aggódásod, de a doki legutóbb is, amikor mentem dolgozni hozzá ragaszkodott a vérnyomásméréshez, majd 10 guggolás, újra vérnyomás mérés, majd közölte, hogy menjek a francba... ilyen pulzus, meg vérnyomás csak a tankönyvekben van, semmi dolgom, mit üldögélek ott??? :)
@Sir Bates dö Hól: Hát az elszámoltatás vagy a közbiztonság megteremtése nem túl bonyolult. A többi majd esetleg holnap. :)
@GeoCracker: majd egyszer kedvezni fog... vagy nem... a lényeg az, ami a zsákban van, ha a többieknek nem kellesz :-)
@Sir Bates dö Hól:
Mit hízelegsz? A francia sör utoljára nem jött be nekem se, az 1664 valahogy volt már jobb is. Attól vagy morcos? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát, francnak még nem hallottam hívni... fenék, popsi meg ilyenek, de francnak... azt értem, miért sérelmezte az üldögélést... az állásod preferálja, gondolom...
hogydemikvannak? :)

"Egy országosan ismert plasztikai sebésznél tartott házkutatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, mert a gyanú szerint több százmilliós nagyságrendben titkolta el bevételeit. Az adóellenőrök razziáztak a lakásán és a rendelőjében is, kiderült, hogy több száz páciense milliós műtétjét titkolta el."
www.origo.hu/itthon/20131118-adot-csalt-egy-hires-plasztikai-sebesz.html?sec-2

Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy a hivatal a hülye, vagy a doki?
@Sir Bates dö Hól:
Akváriumod rendben? Csak mert aggódok érted, ott a sok arab közt... :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért csak mondjad : elszámoltatás (kitérhetsz a gazdasági szakértő cégeire is, meg a késve beadott pártelszámolásra, a máshonnan kapott befizetésekre is), közbiztonság... hallgatlak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem minden arab meleg... sajnálom, ha csalódást okoztam :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szerencsés vagy!
Utána jól esett az egészségtudattal kiporszívózni, függönyt mosni és elmosogatni?
Csakmer érdekelne-:))

Jó, húzok a francba...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Közben perzse a doki gumikesztyűvel rakosgatta vissza rád mosolyogva a lefoszlott bőr ás húsdarabokat. Amúgy kedélyesn. És nyugtatgatott: Megnyugszik a kedves beteg:-)
@Sir Bates dö Hól: Ámen :-)

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Pascal, Turbo Pascal és dBase is volt régen.
Aztán az ObjectPascal alias Delphi. Évekig béta-teszteltem a Borland-nak.
Mert kérem szépen a munkanélküliségért meg kell dolgozni. 4 szakmával és 6 diplomával sokkalizgalmasabb, mint 8 elemivel. Úgy bárkinek sikerülne :-)
@Sir Bates dö Hól:

semmilyen megoldása semmire sincsen...ő "témafelvető" a többi a hülyék dolga, hogy rágcsálják...

ezért van ez a munkája napi 16 órában amit belátása szerint oszt be

brühüyyy

ki fizeti és mennyit az kérdés marad...lehet, hogy meg is lepődnénk a csekk aláírójának láttán
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem tudom mit vagytok oda?

ez az enyém most:

116/68/57

brühüyyy

seholse vagytok, guggoljál nyugodtan
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Amúgymeg: "Amúgy köszönöm az aggódásod, de a doki legutóbb is, amikor mentem dolgozni hozzá "

Kedves doktoranduszok, medikák, és egyéb medicinák!

Mai bemutató és szemléltető ezyközöm egy harmadik fázisos szifiliszes beteg. Hogy időnként belekurjongat az előadásba, hogyaszongya, nekem 150-es IQ-m valék, tudják be betegsége végső anamnézise kórtörténeti leirásába._)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen.
A Gerő András által kezdeményezett Romsics-vita folytatására azt hiszem, nem ez a fórum alkalmas.
Meggyőződésem, hogy ismered ezt a vitát, és azt is tudod, hogy értelmetlen lenne neked, vagy nekem győztesnek kikerülni kettőnk vitájából.
Mindezek előrebocsájtásával állítom, hogy bármit is írt Jászi, és feltételezve, hogy pontosan idézted, fenn áll annak lehetősége, hogy mint kortárs, nem kellő távolságból formált véleményt abban a kérdésben, amelyben ma - mintegy 15-20 szakmabeli, és számos más érdeklődő között - nincs kikristályosodott véleményazonosság.
Mindez persze nem jelenti azt, hogy nincs saját véleményem. De ezzel nem megyünk semmire.
Ha neked is van, és nemcsak Jászira hagyatkozol, lehet beszélgetni, vitatkozni róla.
A téma irodalma alapján Jászi mintha nem is lenne. Kétlem azt is, hogy maradhatott volna Ady barátja ilyen - tartós - nézetekkel.
Mérgében, elfogultan sokmindent mond az ember, vagy megbánva később, vagy nem.

Lukács György is megvárta mindig, hogy írásai megjelenjenek, csak akkor vonta őket vissza, a hatalom nyomására. Egy idő után már nem is irt magyarul.

A könyvégetésről csak annyit: szégyen, hogy előfordult. Nem demokratikus szerveződéshez kapcsolható. Az elhatárolódás - szerintem - nem várható el. Vagy érzi valaki, mit kell tennie, vagy sem.
Ha figyeltél, nem zárom ki a létező konzervatív demokratizmus létét. Jelenleg rendpártiság az uralkodó. Nem tetszik ez sem.

Te politikailag vagy elkötelezett, nem a Varánusz mellett. Ezt tudjuk.
Az, hogy ezt tudjuk, neked is tudnod kell.
Én például nem kommentelek a jobbegyenesen akkor sem, ha valamiről úgy tűnik, hogy elfogadható. Elolvasom, hogy tudjam magam mihez tartani. És csak ennyi. Nem térítek, és nincsenek mártír hajlamaim.
Na, mi is van a morális kritikával?
@Sir Bates dö Hól:
Há'de, há'de... mondtam én ilyent? Céloztam én rá? Jó, csak egy csöppet, de ennyire félreérteni... Csak az akvarisztikai tanulmányaid után érdeklődtem, amiket a flanszia népesség körében végeztél!
Erre ez a durva és közönséges hangnem... :((
Megyek is aludni.

@Knósszosz:
A tiédet is...

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Meg a tiédet is... Sőt!
Még csak a tiédet!
Simogassa a homlokod Kövér Lacus és ringassa a bölcsődet Selmeczi művésznő! Álmoggy Áder mosolyával és ébredj Lézerrel a hátsódban.
@Fabius:

nem az a szívás, hogy ránk hárulna a feladat. visszakézből, nekifutás nélkül is megy.

az a szívás, hogy esetenként nácipropagandának használja a Te felületedet. ilyeténképpen ez a Te ügyed.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ragaszkodott a vérnyomásméréshez, majd 10 guggolás, újra vérnyomás mérés, majd közölte, hogy menjek a francba... ilyen pulzus, meg vérnyomás csak a tankönyvekben van, semmi dolgom, mit üldögélek ott??? :)" mé nem mondtad azonnal, hogy csak a stetiszkójában akartad kicserélni a szűrőt? :-) Ahogy kinéztél, erre sose jött volna rá::-)
@GeoCracker:
és mi a lényege?

vannak -úgynevezett intelligencia tesztek- melyeket abba szoktam hagyni...plane mióta sokukról kiderült, hogy valami zsákuccába visznek és fizetni kell, azaz fizetős...én meg nem vagyok az aki pénzért vakaródzik

szóval mi a lényege...ha már szóba hoztad

brühüyyy
lEGALÁBB, MIUTÁN KICSERÉLTED A WINCHESTERÉT DUGTÁL A ZSEBÉBE EGY VASTAGABB BORÍTÉKOT? éS A PROSZEKTURÁRÓL HOGYAN SIKERÜLT MEGSZABADULNOD? a NAGYLÁBUJJCÉDULÁT REMÉLEM MEGŐRIZED. mÉG SZÜKSÉGED LESZ RÁ:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Hát az elszámoltatás vagy a közbiztonság megteremtése nem túl bonyolult."

ó persze!
jobbikos fejjel egyszerű a világ!

közbiztonság?
mindenki lelőheti a betörőt!meg akit annak hisz!esetleg áramot is vezethet a kerítésbe.minek ér hozzá az a hülye?az az enyém!MAGÁNTULAJDON!

az elszámoltatásnál viszont nincs magántulajdon!
akikre rámutatnak az bűnös.elvenni a vagyonát neki és a családtagjaink is!
kész az elszámoltatás is.
más feladat van?
@rodeo36: Rodi! Ilyenekkel ne is próbálkozz a webfelületen. AZ első válaszod után kérdezné a gép: Mennyit ittál? Ki a fasz vagy? Aztán kékhalál:-))
@rodeo36: „Véget ért a móka mára, Zárul szárnyas mókatára. De ha tetszett, nemsokára visszavárhatsz, Jóska, Sára, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, S valahány név a naptárba, Eljövök még hozzátok, Viszontlátásra pajtások!”

Jó éjt mindenkinek. :)
@rodeo36: Regisztrálsz, kattogsz. Játszol, kapcsolatokat építhetsz klánokon keresztül.
Mint a többi webes kalandjáték. Rejzolt szörnyeket gyepálhatsz órákon át, és a fórumon anyázhatsz :-)
@GeoCracker:

na akkor ez már ki is marad playstation-öm sincs se less

brühüyyy

mert az alapműveket útálom
@rodeo36: felvet ő olyan kérdéseket, amiket érdemes lenne megbeszélni, de nem lehet, s nem csak őmiatta...
@GeoCracker:
"...szörnyeket gyepálhatsz órákon át, és a fórumon anyázhatsz"
Akkor majdnem olyan, mint itt... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

neked is de ne hortyogj mert az felriaszt

brühüyyy

és olyankor morcos leszek
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

sohasem xsináltam, ezért kérdeztem mert érdekelt mijafaszt lehet ott időt pocsékolni

brühüyyy

vírusok
@Sir Bates dö Hól:
azok a kérdések ,már sírba vannak téve ...régen

ha valaki ajánl egy megoldást akkor elmaradnak a reflexiók vagy egyetért valaki azzal meg nem megyek semmire...mert az én véleményem lehet valaminek része, de hogy én hordozzam a bölcsek kövét az lehetetlen

egyébként is a demokrácia lényege nem ez, hanem, hogy összerakjuk

brühüyyy
és erről már írtam fenn Fabi-nak...és elég részletesen
@rodeo36: Hát ezért strapalirozom magam :-)))))

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igen :-)))
Kéne egy gyikacél ostor azért néha :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: "belekurjongat az előadásba, hogyaszongya, nekem 150-es IQ-m valék"... jössz egy sörrel, meg egy cabècou-val... kiköhögtem a röhögéstől... :-)
@Sir Bates dö Hól: dehát Ő nemigen vettel ily viccesnek a dolgot... pedigde:-) Döröket nem kérünk éds nem osztozunk:-)
@Dr. jenőke (jenőke):
szerintem nem ismeri.
a Rubiconban túl hosszúak a cikkek, a Galamus meg komcsi.:)
@GeoCracker:
nem hiába...most megerősítettél, hogy korábbi döntésem helyes volt és maradt

brühüyyy
@GeoCracker:
Amúgy van jó pár nyomod a neten, a blogon kívül is. :D
Lehet itt is alkalmazni a fegyelmezés evolucióját...
Najóéjt! Holnaptól Gábiel- és glukózmentes kúrát tartok:-)
@rodeo36:
Fáber Gusztáv neve neked ismerős?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: semmi durva célozgatás nincs... nézd meg @punkfrog: véleményét, azonnal elutasítja, zsigerből, prekoncepcióval terhelten, pedig egy dolog biztos: van közel másfél millió ember (szavazók meg a purdék), akik rájuk voksolnak, és ők is adófizetők, valamint az a tény, hogy ha nem tolnák a zsidózást, akkor az mszpre szavazók a cigányellenességük miatt lehet, oda húznák az ikszet... mindenesetre én azt gondolom, hogy az ilyen kérdésekben a konszenzuskeresés a legjobb megoldás, ebben most tökéletesen@rodeo36: véleményén vagyok... bár nekem végül is mindegy is lehetne, ha moon még szarabb lenne az élet, mert nem ott vagyok, ennek ellenére próbálok tenni valamit a jövőért, mèg ha csak ennyit is tudok jelenleg...
@Dr. jenőke (jenőke):
sajnos nem cask a Faber Castell amit nagyon szerettem

brühüyyy

kijaz?
Na, tényleg el, aluba...

"A pofánk leszakad rovat:
A legnagyobb tréfamester Magyarországon kétségtelenül a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A gázos napelemtender után azt hittük, már nem lepődünk meg semmin, aztán most azt látjuk, hogy véletlenül kiküldték az egyik tenderen a pályázóknak a megoldókulcsokat. A hivatal azt ígérte, hogy emiatt senkit nem fog hátrány érni az elbírálás során.
A jegybank bejelentette, hogy hatmilliárd (!!) forintot kíván elkölteni jövőre reklámra. Kíváncsian várjuk, melyik oligarchaközeli ügynökség lesz a közbeszerzés nyertese.
Szerinted kell-e egy vízműnek saját magát reklámoznia? Nos, ha esetleg azt gondoltad, nem, akkor gondold át még egyszer. Ha állami a vízmű, és jelentkezik nála egy reklámügynökség, amely a Közgépnek is dolgozik, tulajdonosa pedig a Fidesz-frakció egykori kabinettitkára, akkor ugye már teljesen egyértelmű a válasz. Az Átlátszó a cég vízközmű-szolgáltatókkal kötött szerződéseinek próbált utánajárni. Egyelőre még csak az egyik válaszolt, de máris hét megállapodásról és 158 millió forint közpénzről lehet tudni.
A Magyar Televízió előállította a tökéletes, zárt rendszerű mutyit azzal, hogy retrocsatornát indít. Ez úgy működik majd, hogy az archívumot - amelyet könnyen és ingyenesen elérhetővé kellene tenni az adófizetők számára (hiszen az ő pénzükből készültek ezek a műsorok) - kidobja a kábelpiacra januártól, és pénzt szed érte. Az is elég aggályos, hogy ugyanaz a vezető - nem mellesleg Kálomista Gábor filmproducer felesége - ül a rendszerben mindenhol. Ő - mint az m3 intendánsa - megrendeli magától - mint MTVA archívum és tartalomkereskedelmi igazgatótól - a tartalmat."
atlatszo.blog.hu/2013/11/18/heti_mutyimondo_dagadnak_a_fideszes_vitorlak#comments
@rodeo36:
Az nem ugyanaz.
Faber Castell készletem nekem is volt, néhány sablon meg is van valahol.
Gusztáv néven viszont mechanikát tanított, közelebbről én kinetikából vizsgáztam nála.
Nem tudtam milyen mérnök vagy, azért kérdeztem rá.
Guszti bácsi egyébként a magyar hidak atyjának tekinthető.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Olyan tükröt tartottatok elé, hogy normális ember elutálja tőle önmagát
@Dr. jenőke (jenőke):
te idősebb vagy mint én, másrészt én ipargépész...de onnan átálltam külkereskedelemre...annyi most beugrott, hogy ő volt a hidak nagymestere...ez meg nekem kimaradt...és amikor a többi tanulmányaimat folytattam teljesen más utakra kellett mennem mert az volt a cél

kösz az érdeklődést

brühüyyy
@rodeo36:
Valóban kíváncsi voltam.
Másrészt én is pályát váltottam, mert jogász lettem véletlenül.
Érdekes, hogy sajnáltam, hogy miért nem így kezdtem.
Ugyanakkor nagyon felemelő, hogy a távvezetékek zúzmara pótterhelésre tervezését ha életveszélyesen megfenyegetnek, talán el tudnám végezni.
De ezzel csak áltatom magam.
@Sir Bates dö Hól:
ez nem prekoncepció.
jobbikos álmok!
meg kell hallgatni őket!(nem csak Gábrielt)
az ő ideális világukban rögtönítélő bíróságok vannak.és nem csak a szavazóik elképzelésében.
Gaudi-Nagy elég sűrűn beszélt élő adásban a Fialával.
roppant tanulságosak voltak.
na meg van jobbikos önk.képviselő haverom is.
ők komolyan gondolják azokat amiről te azt hiszed prekoncepció.

"valamint az a tény, hogy ha nem tolnák a zsidózást, akkor az mszpre szavazók a cigányellenességük miatt lehet, oda húznák az ikszet..."
szerencse, hogy te mentes vagy a prekoncepcióktól!
ezt komolyan írtad?vagy csak ironizálsz de nem veszem észre?
@punkfrog:
Meglepően nagy az ismereti skála, néhol nagyon felületes, de éppen ezért alkalmanként el kell fogadni vitapartnernek. A baj, hogy mi sem vagyunk mindenre felkészültek.
Az bizton állítható, hogy hazai pályán ne szenvedjünk vereséget.
De ettől még mókusnak és mogyoróinak maradéktalanul igaza van, ugyanakkor a vita nem kötelező.
Ez a de ha már... esete.
@punkfrog: felmérések igazolják az mszp-szavazók cigányellenessége (hétköznapi rasszizmusa, ha úgy tetszik) 60% körüli... a fidesznél ez a mutató alacsonyabb... ez van, talán egy, másfél éve közölték az adatokat... teccik, nem teccik
mivel nem akarsz polgárháborút, előtte talán meg kellene nekik magyarázni, hogy mi és miért nem jó... utána még mindig lehet lövöldözni... szerintem
@Dr. jenőke (jenőke):

bizonyos jogi vonatkozásokat -teljesen amateur módon- meg kellett jegyeznem és néha alkalmaznom...de nem bantam meg a váltást mert bennem egymásra épült minden és így komplexül szeretem...és olyan dolgokat hozott az életembe amit másképpen nem kaptam volna soha

brühüyyy
@rodeo36:
Jó éjt.
Elmentem magam reggelre.
Lehet, hogy pdf formátumban.
@Sir Bates dö Hól:
Úúútálom a zseniálisan tehetséges gonosz Sátánokat! Egy undorító féreg, nem ember.
Ha csak meglátom azt a rókapofáját, már hányni tudnék.
Igaz, nincs egyedül, a kósarogánokat is pont ugyanennyire kedvelem, kerálunkról már nem is tudok mit mondani.
A Hitleráj is milyen tehetséges volt!
@Sir Bates dö Hól:

"bizonyos szempontból lázár napjaink egyik legtehetségesebb politikusa,"

nem. nem tehetséges. ez csak egy képzet. táskahordozó most is, csak más van a tatyóban, és szar került a gatyóba. gondolj csak boldizsár atyjára, s az ő lézerblokkolójára, valamint arra: ki mennyit ér.
tulajdonképpen egy kisstílű senki, vagy inkább egy szardarab, amit felvetett a zavaros víz és most ring a tetején.
@AKIsTUDATLAN: @jaegtoer: érzelmet visztek az értékelésetekbe és morált kértek számon. Ha ezeket figyelemve véve kérditek a véleményem, akkor egy felkapaszkodott, rohadt ingyenélő kis senki, a tyúkszaros ügyleteivel egy tyúkszaros kis országban. Nem nézek rà ámulattal, nem gondolom zseniálisan gonosznak sem. Az mo problémája, ha ott ő toronymagasan kiemelkedik. De azért őszintén nézzetek végig a többieken....

Ez meg csak úgy, mert este olvastam, Jég meg biztos örülne
www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=OUGSQU

Jó reggelt egyébként:-)
@Sir Bates dö Hól:

érzelmek?

ha teljhatalmad lenne, s hozzá gyomrod is, mi akadályozna abban, hogy a Tábornok sugalmazásainak és instrukcióinak megfelelően cselekedj, ráadásul a nélkülözhetetlenségedet az okozza, hogy van néhány "nemnyilvános információd", arról nem szólva a közös bűnök sokasága előbb-utóbb a betonnál is keményebben összekötnek.
@AKIsTUDATLAN:
szeretném felhívni a figyelmed arra a történelmi tényre, miszerint a hitleráj esetén nem ugyanarról volt szó mint a majmok összeszart ketrecében (=levédia)

az nem egészséges ekkorát tévedni

brühüyyy
@jaegtoer:
azért te is felűlértékeled ezeket a szardarabokat (bár te is annak tartod?) nevenincs semmik amelyek (mert nem személyek!!!! legalábbis számomra nem) akkor amikor a Cloaca Máxima kiáradt felül voltak...és valahogy azóta is ott lebegnek...de sajna a szar tetején úszó szart nehéz megkülönböztetni a többitől

brühüyyy

méghogy antalljózsefre emlékezni? a legfőbb tette az volt, hogy -kicsit későn- megmurdelt

ez sokminden másra is érvényes kitétel
jó reggelt!

@Alonee: érdekes megállapításaid voltak...
mintha más blogot olvasnánk mert azok a jelzők nekem nem igen jutottak volna eszembe pl az itt felbukkanó vagy megforduló nőkre. sokkal több tudást, ésszerűséget, empátiát, korrektséget és játékosságot (és igen, néha nőies kacérságot, pajzánságot!!!) látok bennük mint ami nálad jellemzésükre lecsapódott.

persze, ha engem tartasz vén tudatlan bolondnak azzal egy percig sem vitatkozom, hiszen nap mint nap tapasztalom mennyi mindent nem tudok...

a cérna meg ha elszakad néha azt azért befolyásolják a körülmények, lelkiállapotok vagy a napi események, stressz is.
a siratófal emlegetése a mondat "folytatása" miatt ütött ekkorát szerintem, amivel
minősítette (kategórizálta?) a blogolókat

arról nem beszélve, hogy egy gyerekkel is megtudod egy idő után értetni, hogy ezt ne csináld! vagy csináld másként, ha már ennyire kíváncsi vagy. de még azt is eléred náluk, hogy ne provokálja feleslegesen társait, mert arra ráfizethet - jelképesen is, sőt kiközösíthetik ezért...
hiába no!

érdemes még mindig benneteket olvasni...
jól csengett le éjjel a dumaparti és ahogy látom most sem pihentetitek az agytekervényeket :)))
Szép napot!. :)

Ma kiderült: a Fidesz és az MSZP a korrupciót védi. Ellenben a Jobbik és az LMP felszámolni igyekszik azt. Az adóhatóság-maffiát leleplező Horváth András ezt 4 napja előre megmondta.

vimeo.com/79413810
@rodeo36: Jó reggelt, kedves Rodeo.
Ezt most tényleg nem értem. Megmagyaráznád kicsit szájbarágósan? Tudod a nicknevem nem véletlen!
Most mennem kell, de majd este elolvasom.
És kedvellek, Allonee megsemmisítő(nek szánt?) ledorongolása dacára. Ott még felismertem egy személyt, de ki lehet az a vén szipirtyó?:)
@jaegtoer: @Sir Bates dö Hól: fiúk! :)))

nekem vele kapcsolatban a gátlástalan szó jut először eszembe...
@AKIsTUDATLAN:

ki az az alonee? eszik e vagy isszák, ő a szipirtyó? és kit semmisített meg? az most:

"...isha por ésh hamu vogmuk?..."

majd ha visszajössz akkor szájbarágok, majd sikoltozz...azt meghallom

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lánc, lánc, eszterlánc,
eszterlánci cérna,
cérna volna, selyem volna,
mégis kifordulna.
Pénz volna karika, karika,
forduljon ki .....ika*,
.........kának* lánca.

brühüyyy
@gipsz.jakab: Mai humor. :)

Egy parlamenti képviselő száll léghajójával a kietlen táj felett, eltévedt.
Megpillant egy embert, lekiált neki:
- Meg tudná mondani, hogy hol vagyok?
- Ön, kedves uram, egy léghajóban utazik.
- Fogadjunk, hogy maga informatikus - förmed rá a politikus.
- Miből gondolja?
- Pontos választ adott, de mégsem tudok vele semmit sem kezdeni...
- Fogadjunk, hogy maga pedig politikus!
- Ezt honnan találta ki?
- Nem tudja, merre tart, hol van most, pontatlan kérdéseket tesz fel nekem, és a végén én vagyok a hibás.
@Sir Bates dö Hól: Anno Viki, de Bugyuta kongresszusa kapcsán
endresy.blogspot.hu/2013/09/fidesz-kongresszus-sajnalat-es-irigyseg.html
azt írtam, hogy a képbe belefér a háttérhaszonélvező. A jelzett link vége fele. A szerpre Lázár tökéletesen megfelel.
Speer felszínes szervilizmusa, Himmler részvétlenségével, és Goebbels demagógiájával.
@Marcellusca: Gábriel nem troll a klasszikus értelemben. köztes állapot.
@GeoCracker:
te nem ismered a valóságot

brühüyyy

de legalább ne hirdesd
@GeoCracker: Te figy. Ez a Lázár hála Isten kilométerekre van az általad felsoroltaktól. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze, mert rájöttem, hogy nem vagy se nem főgonosz se nem arkangyal, hanem unalmadban csinálod ezt..tudod volt egy mondatod ami nagyon bennem maradt..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dehogyis, ellenben felvilágosított minket, hogy Radnótit valójában a zsidók ölték meg, annyira kínozták, bántották, mert aszonta, hogy ő magyar, nem azt, hogy zsidó. Szóval a lényeg, hogy a zsidó munkaszolgálatos jóerőben lévő verőlegények addig verték, kínozták emiatt, hogy Radnóti sírva könyörgött a jóságos magyar keretlegényeknek, hogy lőjék már agyon, nem bírja tovább ezt a szenvedést. De a gaz munkaszolgálatos fitt verőlegények még ezt a gyors és könnyű halált is elvették tőle, és egy gödörbe taszajtották.
Szóval ez Radnóti halálának igaz története.

És ezt tök komolyan. Azért ez már orvosi eset, nem?
Boccs az Off-ért

Ez már volt?

gepnarancs.hu/2013/11/osszefogast/

"...Úgy hiszi a rezsim, fotelból nem lehet forradalmat csinálni. Mutassuk meg, hogy lehet!

A közösségi portálokon és általában az interneten ezrével vannak közösségek. A néhány ezres csoportoktól a százezresekig, de ha ezek összeadódnak, iszonyú magas szám jön ki. Adódjanak össze!..."

On
@aritus: túlizguljátok G-t. amit persze értek valahol, mert a srác direkt olyanokat ír néha amitől joggal lesztek idegesek. csak nem kéne. túlértékelitek őt amikor hosszas vitát folytattok arról, hogy vajon mit kompenzál, miért csinálja, stb. unalmában teszi.
Egyébként meg ez sokkal érdekesebb, mint G

A migrén növeli a cerebovascularis (agyiérbetegségek) kockázatát.
www.weborvos.hu/egeszsegmagazin/stroke_veszelyre_figyelmeztet_a_migren/209078/
@aritus: Ez sem egészen így volt, de nem arról volt szó, hogy ne rólam szóljon a blog??? :)
@guma:

Már biztos, hogy a női filantrópot rólad fogják megszoborni:)))
@Penivaldes: Van benne valami. Ahogy sokszor mások, úgy néha én is csak polgártpukkasztok. :)
@Sir Bates dö Hól: tudod ki mondott mostanság ilyeneket, hogy ne keressünk morált a politikában? böszörményi nagy gergely. ilyneket szólt a kotonszökevény, hogy "egy rezsicsökkentés-kampányt erkölcsi szempontból vizsgálni értetlenség". hát nem. hát nem tudom lázár "kompromisszumkészségét" objektívan értékelni, miközben beleszarik a tányéromba.
egyébként a böszörményi cikk:

www.kreativ.hu/mas_medium/cikk/kuldetesunk_van_a_jobboldali_nyilvanossagban
Persze ez is lényeges, de erről sem harsog a média annyira. :)

Nagykoalícióban tussolják el az áfacsalásbotrányt

Sem a Fidesz, sem az MSZP képviselői nem támogatták hétfőn azt a kezdeményezést, amely a NAV-botrány részleteit derítette volna ki. Egy parlamenti vizsgálóbizottság felállításához legalább 78 képviselő aláírása szükséges, a szocialisták viszont a Jobbikkal takaróznak, mondván semmilyen közös kezdeményezést nem írnak alá velük.

alfahir.hu/nagykoalicioban_tussoljak_el_az_afacsalasbotranyt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem te nem polgárpukkasztasz sokszor, annak ugyanis van továbbgondolása, átértékelése.
van persze,amikor valóban lehet veled beszélni, de nem mindig.
Már megint mi rosszat tett gábriel,hogy így haragudtok rá?!
A választ talán majd elolvasom,ha nem lesz sok komment.:))
Na viszlát.
Mentem aludni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na még egy kicsit.
Nem tudom azoknak az idióta balfaszoknak mi bajuk volt Radnótival.
Még az injdex-cikkben is olyan jól megfogalmazzák -ehh megtaláltam:Az egyik legszebb,hazafias költeményt író radnóti.
Én is az egyik leg hazafiasabb versnek nevezem.
Nade téllegviszlát!
@Penivaldes:
Ne jöjjünk zavarba!
Menjünk az avarba!
:DDDD
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Az, hogy egy jobbikos kispöcs.
Ja, neeem, az Te vagy.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
@Penivaldes: a gyerekestől ez "messze" van...

mondom ezt úgy, hogy két gyereket felneveltem, sőt unokáimmal való kapcsolatom is jó. még "lelkizni" is szoktunk néha...

de idegen gyereknél sem kellett hasonló következtetésre jutnom, sokkal inkább a szülőkkel. sok éven át szerveztem, vezetem, terveztem meg játszóházak programját. soha, még a több ezer fős városi rendezvénynél sem a gyerekkel volt a gond, hanem jó pár szülővel akik másként gondolták a működési szabályokat és magukra akarták formálni azt.
nem bántam ha leült 1, 1 anyuka pl márványozni, gyöngyöt fűzni, művirágot készíteni, ólomkatonát festeni, üvegfestést, stb tanulni - de a felforrt a vérem amikor rendszerint fel kellett szólítani őket, hogy ne spájzolják be az anyagokat vagy adják vissza 1.db elkészítése után a helyüket a gyerekeknek...
érdekes a gyerek megtanulta rögtön, hogy készíthet amit akar - de mindenből 1db-t, ami az övé is marad. soha nem volt vita velük mint a felnőttekkel...
Luke Skywalker elfogása után, újabb nagyszerű hőstettet hajtott végre a TEK :)

radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/11/luke-skywalker-elfogasa-utan-ujabb.html
@Penivaldes: Nosza! :D

Hol talizunk? (Ha jól vettem ki, Te Balcsi parti lyányka vagyol.)

Lehet, hogy hűvös őszi idő van, de tundra bugyit azé' ne vegyél! :D
@bella _ciao: nem akarod megérteni, amit mondok... vagy, inkább én nem tudom pontosan megfogalmazni... megpróbálom újfent... engem az zavar egy picit, hogy az összehasonlításokat nem ugyan azon paraméretek alapján végezzük el, egyik alanynál pusztán érzelmi alapon, míg a másiknál a döntéseit és azok eredményeit a pillanatnyi idő kontextusába helyezve súlyozzuk, így nem befolyásolva a végeredményt... egyik esetben eszmeiséget, másik esetben hatalomtechnikai eszközök alkalmazását kérve számon/ vizsgálva... csupán csak ezt jeleztem... meg, hogy "szerintem" és azt, ha elhomályosítja látásod az érzelem, nem fogsz eredményt elérni soha...
@guma: nem a gyerekeket akartam leszólni, csak azt akartam mondani, hogy G nem troll, hanem más.

amit írsz ahhoz. a szülőkkel van a legtöbb baj. nem tudnak viselkedni, anyám múltkor ment mesét olvasni a kórházba a gyerekosztályba, a kicsik figyeltek, jó mocorogtak, de nem köszvényes püspökök. viszont a szülők közben hangosan dumáltak. úgyhogy értem miről írsz
@Marcellusca: olyanom nincsen, csak egyszerű alsóneműk.)
majdnem Balcsi parti inkább, egykor valóban lent laktam. a hely ahol élek a prérin van.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen, én mindenkivel a Deákon találkozom, múltkor a tesómmal is.
@Orica Középföldi: :DDD

inkább ne!

azonkívül hülyeségeim (vagy -ink) sem súrolják azt a kategóriát amit megállapított. szerintem teljesen más személyiség jegyek vannak itt jelen, akik az adott helyzetet, körülményeket használják itt ki egyfajta közösségi életre.
abban Sírnek igaza van, hogy lenne mit megdumálni mert néha villámokat szór a vélemény különbség.

a Rodi pedig totál más tészta!
elfogult vagyok vele (is!), de vele kapcsolatban, hogy pl kommunista eszembe sem jutna...
@Penivaldes: Akkor te már profi randizós vagy. :)
@punkfrog:

"jobbikos fejjel egyszerű a világ" :DDD
@Sir Bates dö Hól: :)
lehet, hogy hülyeséget kérdezek: a hatalomtechnikai eszközöket nem az eszmeiség (cél) alapján kell működtetni???
@Husz_János_Puszita: Na azért múltkor a szabi téren a libsi "néma" tiltakozók is elég eccerűek voltak, kb. mint Zagyváék a jégbüfénél. :D
@Sir Bates dö Hól:

Punkforg a Jobbik megoldásait utasítja el, nem a felvetéseit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most nem a libsi néma tiltakozókat kérdezték, hanem a te megoldási javaslataidat.
@Marcellusca: szia! :)

csak óvatosan azzal az avarral, mert akármi lehet alatta...
@Sir Bates dö Hól: értelek, szőröcske, értelek. sőt. egyet is értünk, ne legyen kettősmérce. vegytisztaságú objektivitás sohasem fog áthatni, de törekszem rá.
@Orica Középföldi:
verge találtam egy hölgyet aki kiáll a hölgyekért egy szeméttel szemben is

te meg el vagy tévedve

majd talán egyszer megérted

nem kell elfogultnak lenni velem de

kikérem magamnak

és a többit tedd hozzá

brühüyyy
@Alonee:

Ó Alonee, tudod érdekes dolog itt kiborulni, de tudod nincs igazad, mert te is csak egy archetípus vagy, akinek belefér az értékrendjébe, hogy néven nevezze a dolgokat - öreg komcsi, pornóparádés spiné, szigorú vén picsa (vajh ki lehet?), és ezt mi elfogadjuk, mint ugyancsak archetípusok:)

Abban igazad van, hogy a VIP-ezés, nagyképű, kizáró és indokolatlan volt.
Másikat Mókus megválaszolta.

Már csak kérdésem van.
Miután naponta beszéltek Mariannal a blogról, ez a szenvedélyes hsz tekinthető üzenetnek, egyetértő véleménynek is?

Miért gondolod, hogy a szigorúság korfüggő? Nem az:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Nagykoalícióban tussolják el az áfacsalásbotrányt"

Szakadjunk most már le Gábrielről. Tessék itt egy fontos ügy, amit belinkelt most már vagy huszadszorra. Mi a véleményetek róla?
@guma: szia :-) eszmeiség, hogy lehet cél?... szerintem az az alap, a rajt... de lehet, tévedek... majd valaki kijavít :-)
@Sir Bates dö Hól: alap de az a felépítményt is meg kell. hogy határozza... nem?
@Husz_János_Puszita: előbb írja már le Gábriel, ő mit gondol erről... azzal, hogy ki se mondja, s már eleve elfogadhatatlan szélsőségesnek nyilvánítjuk a véleményét, csak azt segítjük elő, hogy 1) lám, intoleráns oldal vagyunk mi is; 2) soha nem is kell leírnia a véleményét, ezáltal ütközés sincs, s ebben az esetben ki néz ki inkább agresszív kirekesztőnek? :-)
@Sir Bates dö Hól: elvileg ez az eszmei alapállás már hordoz magában egy célt is. a hatalomtechnikai eszköz választható csak, amivel a célt el lehet érni?

megnézzük gyakorlati példán? nondjuk trafikügy?
@Husz_János_Puszita: Nekem erről az, hogy sokadszorra bizonyosodik be, hogy a háttérben a FIDESZ és a MASZOP érdekei összeérnek. A fő cél az lenne, hogy ezt a két nagy gólemet takarítsuk el a kormányrúd közeléből.
@bella _ciao: tőled ezt el is várom. szeretném, reménylem, fogalmazom inkább így. másoktól nem.
@Husz_János_Puszita: szia!:)

ez nagyon komoly kérdés!
több szempontból: van rajta sapka vagy nincs rajta sapka!

1./ha akarom így húzom rá a vizes lepedőt az ellenfélre (fidesz, lmp)
2./ kormányzati, ügyészségi rossz munkát takarnak el vele csak a jelen helyzetben.
mutass egy bizottságot ami eredményt ért el...
nem is folytatom!
@Penivaldes: ha reggel 7-től 23 óráig unatkozik, akkor miből él?...trafikos feleség? vagy földbirtokos édesanya? vagy...
@guma: @bella _ciao: nézzük példákon, de ne trafikügy, az nem példa... jakobinusok, leninizmus... inkább erre lennék kiváncsi :-)
@Sir Bates dö Hól:
elnézést kérek az elhamarkodott kommentért és hogy ezáltal rossz színben tűnünk fel!
a jövőben természetesen mindig megvárom, hogy előbb Gábriel reagáljon.
nem szeretnék senkit megsérteni.
és valóban, agresszív kirekesztő vagyok,mert
nem hagyom Gábrielt válaszolni.
még egyszer elnézést mindenkitől!
.
.
.
.
.
.
mi történik itt?
vagy én hülyültem meg?
@tristen2005:

Fabius kitalálta a gondolatomat.:)
@Sir Bates dö Hól:

"jakobinusok, leninizmus... inkább erre lennék kiváncsi :-) "

Húúú, de nagyot markolsz:))
Nem mernék belemenni, de kíváncsi vagyok a véleményedre.
@Husz_János_Puszita: nyilván az is benne van, hogy mindketten érintettek azügyekben... meg az mszp a novák-lista miatt belevezette magát egy zsákutcába, ahonnan képtelen kijönni, csak nézi a falat, mint borjú az új kaput... ha lettek volna ott tehetséges stratégák, már régen partvonalon kívülre tehették volna az lmp-t és a jobbikot is, csak 1) vagy tehetségtelenek gyülekezete, 2) vagy túszul ejtette őket a ballib értelmiség megmondó emberei... de leginkább a kettő keveréke :-)
@Sir Bates dö Hól: inkább magyar példánál maradnék, de legyen meg a történeti távlat is. meg hogy neked is legyen kedveskedve, a leninizmusra erőltetett párhuzam okán a tanácsköztársaság szavaznék. a magyar jakobinusok, martinovicsék ugyanis nem voltak hatalomban. igaz, k. béláék is csak 133 napot, de mégis. megfelel?
@guma: na ezaz miért kell egy csalás kivizsgálásához bizottság is?
@punkfrog: szia:) miért ez a mártír felhang?... ez csak az én véleményem és nem minősítés volt feléd... én nem vitatkozom, csak vélemènyt cserélek maximum :-)
Gábriel megüdvözült, miatta nem vizsgálhatják szegény demokrata pártok az ezermilliárdos adómutyit. Az ő hibája, tudtam!:))
@Orica Középföldi: @bella _ciao: roberspierre és leninre gondoltam, ők voltak hatalmon... de lehet martinovics is, meg kun béla is, bár szerintem rajtuk keresztűl nem lehet tiszta képet kapni az alapfelvetés tekintetében :-)
@Sir Bates dö Hól:

Én ebben max szemlélő leszek. Nincs elég és nem elég alapos ismeretem a véleményalkotáshoz:)
@Sir Bates dö Hól:
túlreagáltad szerintem.(meg én is)
remélem Gábriel válaszolt már!:)
hisz szerinte ezek egyszerűen megoldható dolgok.
elszámoltatás
közbiztonság
én is kiváncsi vagyok az ő verziójára:)
@Sir Bates dö Hól: tőlem, mehetnek ők is. bár uljanov és maximilián sem voltak tiszták.
@rodeo36: A konferenciáról tényleg csak a hírekből értesültem. Ha mást tudsz, mond. S nem hirdetem :-)
Sosem állítottam, hogy tévedhetetlen lennék. Amellett a vezetői váltógazdaság nem zárja ki a háttérszereplőket.
Sőt, még egy Eu-szintű összeesküvéselméletet sem
@punkfrog: nem válaszolt még :-)... ha, meg indulatosan túlreagálom, azt észreveszed :-)
@Husz_János_Puszita: azt az érintettségben jeleztem, bár nem ezen a téren volt ennek döntő szerepe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még fiatal. Minőségben lehet még kilométerekre, de szellemiségében nem.
@Sir Bates dö Hól: Az mszp egy alapos aknamunka áldozata. Gondos aknamunkával csőbe huzta saját magát.
@guma: Kutyafáját, dehogyis Önre gondoltam, meg sem fordult a fejemben, annál is inkább, mert az Ön abszolút jóindulatú írásait kifejezetten kedvelem.
@Orica Középföldi: Archetípusnak lenni megtisztelő. Köszönöm. :)
Na, jó.
Maximilian a libertè, equalitè, fraternitè eszmei alapján állt, elfogadta a hatalommegosztás elveit → nevezzük mai ismereteink, definicióink szerint demokratának, köztársaságpártinak... cél megvolt, semmi sem indokolta a terror bevezetését és azok ellen való alkalmazását, akik érdekében tevékenykedett... meg milyen eszmeiség alapján indoklod az alkotmányozó tagjainak kizárását a törvényhozó nemzetgyűlésből... az simán hatalomtechnikai megoldás... szerintem
@Fabius:

Gábriel vagy fizetett provokátor, vagy monomániás szociopata, akit nem zavar, hogy dühöt vált ki a közegben, ahol az idejét tölti. (Vagy mindkettő.) Ebből az elsőnek bizonyára nem szándékoznál teret adni. Ha meg csak a második marad, az egy az egyben ugyanaz, mint szerinted Stefánia, "egy unatkozó troll, aki itt éli ki magát". Csak annyi a különbség, hogy Stefánia szórakoztató volt, Gábriel pedig - lásd a hozzászólásokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szeretnék konkrét lenni. Hazudsz. A Horthy szobor avatásnál, két törpe minoritás (by Antall József) purparléját láttam. Ha azt mondod, hogy az ellentüntetők úgy viselkedtek mint Zagyva Gyuláék, akkor az ordas hazugság, semmi fenyegető nem volt bennük. Ugyanakkor nehéz hova tenni, azt a figurát, aki üvöltve követeli vissza a zsidó nagymamáját, az ötven körüli, jólöltözött horthystáktól, mellette egy kisfiú Israel Army feliratú sapkában. A másik oldalon a nagyon erőteljesen szépkorú bácsi, aki az ellentüntetőknek akarja elmagyarázni, hogy Horthy micsoda remek ember volt. Vicces volt mind a két oldal, talán az antifák voltak idétlenebbek, magyarázza már el nekik valaki, hogy a Horthy szobor avatás az miattuk van, ők generálják nagyrészt. Ti ti. horthystajobbikszebbjövőt, inkább csak unalmasok vagytok és ártalmatlanok.
Egy dolgot azért még szükségesnek tartok leírni és ezt személyesen neked adresszálnám. Tavaly jó alaposan felhúztam magam és írtam egy enyhén szólva pikírt és dühös kommentet, ahol azt skribáltam le, hogy mivel Szív Fészkei miattad ment el, ezért veled szóba állni vétek. Revideálnom kell ezt a véleményemet, most azt gondolom, hogy muszáj szóba állnunk egymással, már a két oldalnak, mert oda jutottunk, hogy bemerevedett arcvonalak mögött, hiperérzékenyen álldogálunk, meggyőzödve a saját igazunkról, és szavakra is hisztérikusan reagálva. Fene tudja, lehet, hogy ez nem helyes. Fenntartva egyébként a Szív iránt érzett mélységes tiszteletemet és nagyrabecsülésemet.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Egyetértek. Tudjuk, hogy van az a pénz...
Fab a maga részéről ezt láthatóan lezárta. Azt gondolom előállt a se lenyelni, de kiköpni helyzet.

Ugorgyunk:)))
@Sir Bates dö Hól: tehát vessük össze maximiliánt és vlagyimirt.
szóval maxi ideológiai alapja az erény (közjó?) volt, célja pedig ennek győzelemre juttatása. ehhez a hatolmtechnikai eszköze a terror volt.
valagyimir ideológiai alapja a kommunizmus volt, célja ennek megvalósítása. ehhez a hatolmtechnikai eszköze a forradalom volt.

a végeredményeket vizsgálva maradjunk az életükben megvalósultaknál?
@Sir Bates dö Hól: maximilián fejlődött (eleinte valóban a haálbüntetés ellen, a cenzus mentes választójogért és nagy hármasért szállt síkra), mert nem sokkal későbbi életében épphogy korlátozta volna a szabadságot az egyenlőség érdekében.
@bella _ciao: nem azt írtam, hogy vessük össze őket... modellezzünk rajtuk keresztűl, ezt javasoltam :-)

vlagyimir szintén a maximiliannál említett eszmét követte, csak ő jobban kiemelte marx hatására az osztály nélküli társadalmat, de nem akart terrort, legalábbis szerintem, nála inkább áll a te felvetésed, hogy az eszmeiség elérése/megvalósulása miatt szorította ki a mensevikeket a hatalomból, hisz ők nem osztálynélküliségben gondolkoztak

valahogy mégis csak elválik nálam, az eszmei alapállás (-izmus) és a hatalomtecnikai eszközök/praktikák alkalmazása közti összefüggés... még gondolkozom rajta
@Sir Bates dö Hól: várjál-várjál. ezen egyedek eszméi folyamatosan alakultak életük során (ahogy más rendes-rendetlen embernél is). tehát változhattak az alapértékek is, no meg a cél. ez különösen robespierre-nél kontúros. és akkor ehhez add hozzá a hatalomtechnikai giotint.

"még gondolkozom rajta" - egyél ginkót!
@bella _ciao: én azt mondtam, hogy eszmei alapállás és hatalomtechnikai eszközök közt nincs eleve kimutatható összefüggés... ha lehet, legyen ez a kiindulópont :-)
@Sir Bates dö Hól: ez elég egyértelmű számomra. különben kész recept lenne mindegyik eszmének a megvalósítására. lletve próbálkoztak ilyennel, de nem jött be.
@rodeo36:
Helló!
Itt már úgyse off.
Itt van Alonnee, te magad is válaszoltál neki, mit játszod a kis naívat?:)

"Alonee 2013.11.18. 20:25:59

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ó Vérmókus, ha az a plebs ne lett volna. DE volt. Tudod, érdekes dolog kiborulni itt Gabrielen, nem is azért, mert nincs igazad/igazatok, hanem mert ő csak egy archetípus, van azért még itt egy pár ilyen. Nézzük csak, pl. a piás, öreg, kicsit bezombult komcsi, a teljesen érthetetlen írásaival, a szigorú vén picsa, aki mindenkit kioszt, a tahó és a buta spiné pornóparádéja és még sorolhatnám. Pont Gabrielen akadsz ki és most, pont ilyen volt egy éve is, az nem zavart? Komolyan fel sem emelted a tollad, mikor itt simán egy este, beszóltak egy teljesen ártatlan kommentelőnek, hogy ez itt a viájpí szakasz. Kik azok akiket pl. Te plebsnek tartasz? Hmm? Nem vitás, hogy a harci/csata blogok közül ez egy nagyon jó blog, de azért, most komolyan, a sajtó "visszabüfögi" a "plebsnek", amit Ti írtok? Ilyet leírni. Ha szépen megkérlek tudnál egy pár példát hozni?"
Az öreg piás komcsi, az te vagy.
Ki az a vén szigorú picsa?

Ééés... jöhet a kiokosításom is.
@Sir Bates dö Hól: újragondoltam. ugye az éjszaka nem azért van, hogy aludjunk, hanemhogy setét legyen. szóval egy eszmei alapállás azért meg kéne hogy határozza az igénybe veendő eszközöket. ugye itt két olyan típusú delikvensről beszélünk, akik eszközként tekintettek versenytársaik likvidálására az áhított hatalombakerülésért. egy ugyanilyen eszköz ma elképzelhetetlen lenne egy demokratikus alpállásnál. de lehet, hogy akkoriban is ockódtak volna bárminemű terrortól pl. girondisták.
és az még mindig áll, hogy robespierre is folyamatosan radikálozódott, s ezért egyre gyakrabban használta giotint. egyre bizalmatlanabb lett, egyre kisebb forradalmi elitre számított, végül zsarnok lett. lenin is megindult ezen az úton, de halála megakadályozta a kiteljesedét.
most így elmélázva, nem tudom, alkalmasak-e ők modellezésre. főleg, ha a mai analógiákat akarnánk felrajzolni.
süti beállítások módosítása