Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.09. 06:03 Fabius

A baloldal bemutatta budapesti jelöltjeit...

Címkék: mszp zugló összefogás együtt pm

...én pedig bemutatom nekik mit gondolunk mi zuglóiak elég sokan erről:

összefogás zugló.jpg

Aki nem lát, nem hall, az tovább nyomozza azt az elveszett egymillió baloldali szavazót. Itt már ne keressétek őket, felesleges. 

1275 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr175621110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod jól. most ne marháskodj kérlek, inkább segíts szétosztani a hercegnői vagyonom, ha már itt vagy.
@Knósszosz:

Itt van egy választókerületi térkép, ezen látszik, melyik mit fed le:

maps.google.com/maps/ms?msid=204859493139696694978.0004b268df47cb25f25cd&msa=0&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&ll=47.484265,19.111404&spn=0.317859,0.837021&source=embed

Kispest háromba is belelóg, innen is gratulálunk a gerrymandering bajnokainak.

Ez a DK egyéni jelöltjeinek listája:
dk365.hu/kongresszus3/data/ogy_jeloltek.pdf

Vagyis lehet a 09., 15. vagy 16. vk., tehát Élő Norbert, Ferencz István vagy Nemes László.

"és nem biztos, hogy az én hibám"

Biztos, hogy nem a te hibád. Kb. itt a piros, hol a piros szintű a nem létező tájékoztatás, minél jobban összezavarodik a választó és minél több energiát igényel az információk beszerzése, annál jobb.

(Szerintem csak bénázás a DK részéről, hogy eldugja a listáját, helyi kampány meg biztos lesz. Vagy arra is számítanak, hogy lesz megegyezés, és akkor kár lenne már most sulykolni az esetleg visszaléptetendő jelöltek nevét? Ez elég nagy hülyeség lenne, úgyhogy marad a bénázás.)
@taga20:

"segíts má! itt van a teraszunkon egy jack russel terier, ma jött. mit csináljak vele? nem akarom megszeretni:) de kurva aranyos! "

ha Ő egy elveszett eb, akkor te egy elveszett ember vagy. kaját neki és piát, gondoskodj a szórakozásáról és a szórakoztatásáról, a sörre ne szoktasd rá. a töményet dugd el.
melankólikus estéken ellenben igyatok együtt és beszélgessetek el a világ dolgairól. érteni fogja. sokkal jobban mint sokan mások.
@Penivaldes:

"__nem, de én ember vagyok, a kutya az meg csak kutya __"

ezt a rátarti nagyképűséget!?

és most a bántás legkisebb szándéka nélkül kérdezem, mivel, mennyivel vagyunk mi különbek mint egy kutya? különösen, hogy teljes jogú tagja a társadalomnak, arról nem is szólva, hogy vannak kutyamenhelyek és állatbarátok meg állatvédők, de az mindenki előtt ismert, hogy csak papíron léteznek az emberi jogok.

szóval: ? mi az a degradáló "csak"?
@jaegtoer: Most neked kéne elkezdeni ecsetelni, hogy mi a különbség az ember és az állat között?? :) Amúgy én imádom az állatokat, de ettől még egészségesen látom a különbséget.
@jaegtoer:
Gyorsan vedd meg és olvasd el Csányi Vilmos Jeromos, vagy A kutya a szőrös gyermek című könyvét. (mindkettőt! remek.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_@jaegtoer: Most neked kéne elkezdeni ecsetelni, hogy mi a különbség az ember és az állat között?? :) Amúgy én imádom az állatokat, de ettől még egészségesen látom a különbséget. _"

és a mellső lábaidat is letéve, négy lábon állva össze szoktad dörzsölni az orrodat a kutyáéddal? rendszeresen?

mer ha igen nem irkálnál hülyeségeket. vau!
@jaegtoer: Sajna nincs kutyám, de nagyon szeretem őket. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Sajna nincs kutyám, de nagyon szeretem őket. :_"

úgy könnyű.
@Dr. jenőke (jenőke):

A Bukfenc és Jeromos csúcs.:)
Nem kell megvenni, könyvtárban megvan.
@jaegtoer:

A fidesz kommunikációja maga a skizofrénia -alternatív valóság, dupla fenekű kommunikáció, bizonytalanságban tartás. Nem csoda, ha a magyarok érzik magukat a legpocsékabban a bőrükben. Tévedés ne essék, a feltétlen hívek is, hiába kapaszkodnak a vezérükbe, hiába próbálnak meg hazudni saját maguknak.
érdekes lesz ez az átlátszó-gyurcsány/dk csörte. valahogy úgy vagyok vele, bodokyék is következetesen képviselik az értékeiket, ferenc meg politikus, s a politikusoknál az értékek változhatnak. a szavak meg mást jelentenek kimonáskor, mást később.

atlatszo.blog.hu/2013/11/11/heti_mutyimondo_ebredj_gyurcsannyal
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért usztics olajbogyó mátyás is megtalálja bohócfilmjeihez a forrásokat:

"Usztics Mátyás sorozatot forgat (a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával), és természetesen Magyarországon nem sikerült megfelelő helyszíneket találni. A stáb kénytelen Horvátországban, Ukrajnában, Lettországban, illetve a baráti Azerbajdzsánban is forgatni. Marslakók reloaded, már fogalmazzuk az adatigényléseket a KiMitTudon."
@Husz_János_Puszita: úgy van, na és ez is:

Szakítanak a nyugdíjkasszák

A Stabilitás Pénztárszövetséghez tartozó önkéntes nyugdíjpénztárak összvagyona 8 százalékkal nőtt éves szinten, az egy főre jutó vagyon pedig az inflációt bőven felülmúlva több mint 10 százalékkal gyarapodott a harmadik negyedévben a szövetség adatai szerint. Az egészségpénztárak vagyona kis mértékben nőtt, a magánnyugdíjpénztárak éves szinten 15 százalékkal növelték az egy főre jutó vagyont.

hvg.hu/gazdasag/20131111_Tiz_szazalek_feletti_bovulest_produkaltak
orulunkvincent.blog.hu/2013/11/11/hogyan_veszitette_el_magyarorszag_a_meltosagat#comments

Még ha nem is értek ezzel egyet maradéktalanul, szépen fűzu a szavakat egymás után.
@bella _ciao: Miért annak idején az Angyalbőrben meg a Kisváros is egész jó volt. Ne ítélj elsőre. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: másodikra és harmadikra is szarok voltak azok. a színészek teljesítménye meg... inkább hagyjuk...
Seres: Kilövési engedély

Ahogyan a törvényhozási többség reagált a bajai videóügyre, az csak orosz, fehérorosz, ill. zimbabwei relációban értelmezhető. A Fidesz lényegében kilövési engedélyt adott újságírókra, bloggerekre, és csak a nagylelkűségüknek köszönhető, hogy végül nem fogják lecsukni a gondatlan információközlőket is.

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20131108_Seres_Kilovesi_engedely
Önbizalomban nincs hiány. :)

Bajnai: miniszterelnök leszek

Bajnai Gordonnak kételyei vannak afelől, hogy Gyurcsány Ferenc valóban a baloldal győzelmét tartja-e szem előtt, vagy csak azt, hogy a Demokratikus Koalíciót a parlamentbe juttassa a jövő évi választásokon – derül ki a Bajnai által az Origónak adott interjúból, amelyben a volt kormányfő kijelentette, hogy jövő ilyenkorra már miniszterelnök lesz.

hvg.hu/itthon/20131111_Bajnaiinterju_az_Origon
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Eltőzsdézték mi???
Az elcsaklizott magánnyugdíj vagyon sokkal többet hoz gondolom. Ahogy előkerül a fekete lyukból. Egy párhuzamos univerzumban.

Az önkéntes pénztár is nagyon jól hozott az elmúlt két évbe, várom mikor nyúlják le azt is.:(
@Husz_János_Puszita: igen, eltőzsdézték a részeg brókerek svédországból.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vona is ezt mondta, nem?
Amúgy abból lehet tudni, hogy Gyurcsány megsértőd Bajnaira, hogy az Internacionálés képet tette ki az oldalára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt te sem gondolod komolyan:)... mindenesetre ma már megvan a napi jóindulat-penzumod retardált embertársad felé:))
óóó jeeeee, kérem szépen így megy ez, Mordor alsófelsőközépsőn

Vargáék rendeletmódosítással gyorsítanák fel a kasszacserét

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szeretné felgyorsítani a kasszacserét, így egy új, még a héten kiadandó rendeletben szigorú határidőket szab a forgalmazók és a gyártók számára <<<<<< - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

hvg.hu/kkv/20131111_Vargaek_rendeletmodositassal_gyorsitanak

-----------------------------------------

NÚSZ lesz az ÁAK-ból

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. néven működik november 1-től az Állami Autópályakezelő Zrt. A társaság hétfői közleménye szerint az ÁAK a Fővárosi Törvényszék Cégbíróság november 7-i bejegyzése alapján visszamenőleges hatállyal november 1-jétől folytatja tevékenységét az új névvel, és továbbra is országszerte 20 ügyfélszolgálati irodában várja ügyfeleit.

hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20131111_nusz_aak_autopalya
@bella _ciao:

A barmok. Kár hogy nincs itt olyan emotikon, amivel szét lehet verni őket.:))
@Husz_János_Puszita: basszák meg, ha kell nekik azt is el fogják venni, igaz én sorban álltam és mind a kettőm meg van MÉG
@bella _ciao: dehogynem... csak egy nagyon éles tükröt tudnék mutatni, mely a fellengzős patetikusság álcája alatti elitista elefánttornyukat mutatja meg, mely a ballib sajátja... a végén még elgondolkodnának rajt, azt újra kellene kallibrálniuk létük alapjait, de azt hogyan tennék, ha nincs hozzá se kő, se malter... tán még a talaj sincs meg, csak úgy lebegnek:)... jól elvannak ők ottan, maguk közt:)
@Sir Bates dö Hól:

Távol áll tőlem mindenféle rasszizmus, de a holokauszt emlékezéseket néha sokallom kicsit. A fiataloknak főleg nem mond semmit, nehogy az ellenkező hatást érjék el vele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem sok szó esik róla, hogyan kívánják pótolni a költségvetésben a kasszák bekötésétől várt összegeket. Elvetélt határidőket adtak meg már eleve.

Ezentúl nem kell vesződni az autópályák kezelésével, elég behajtani a zsét.:)
@Sir Bates dö Hól:

A Vincenten egyedül Marozt szoktam olvasni néha, ritkán járok oda.
@Husz_János_Puszita:

Maroz rég lelépett, nem követtem pontosan, de ha jól láttam, megőrült és antiszemita szövegeket kezdett nyomni, mire végül kidobták (vagy magától ment el, nem tudom).

Kettes nagyon jó és néhány kommentelő. Meg az irodalmi szalon, ahol két csaj remekel. :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @bella _ciao: nekem is tetszettek azok a sorozatok, mert fiatal voltam és a csehszlovák1 volt az alternatíva... de borzasztó volt valóban a minőség mindent téren:)
@Sir Bates dö Hól: ahogy az is nagyon bájos volt, amikor a szerb gojko mitic csehül mondta winetou-nak öltözve: vidim, vidim, nado vidim skoda bukova!
@Husz_János_Puszita: dehogy áll távol... mindnyájunkba genetikailag kódolva van:)
Sajátjainak épít puha fészket a Fidesz - percről percre a parlamentből

Érti a Fidesz a vitát, csak nem szereti: az adótörvények módosításáról szóló jogszabályokat sikerült úgy beterjeszteni, hogy már ne legyen lehetőség vitát nyitni róluk. Folytatódik a "személyre szabott" jogalkotás: négy, jövőre távozó képviselőnek a Függgetlen Rendészeti Panasztestületet "készítik elő", és "bebetonozzák" a Fidesz-KDNP által megválasztott alkotmánybírókat is. Percről percre a parlamentből.

hvg.hu/itthon/20131111_Parlament_percrol_percre_Fidesz
@bella _ciao:

"fiatal voltál és bohó. most meg öreg vagy és hobó"

100 pont:))))))))))
@Husz_János_Puszita: áhhh, kezdem azt hinni, én/mi vagyunk a hülyék......

Meglepte az EBRD-t a magyar gazdaság élénkülése

A magyar gazdaságban "meglepő" ütemű élénkülés tapasztalható - állapította meg az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank idei harmadik regionális előrejelzése.

...

A hétfőn ismertetett új EBRD-prognózis Magyarországgal foglalkozó részében a bank elemzői úgy fogalmaznak, hogy a magyar gazdaságban "meglepő és üdvözlendő" ciklikus fellendülés zajlik. Az EBRD szakértői szerint a javulás elsődleges hajtóerejét az állami infrastrukturális beruházások jelentik, ugyanakkor a reálbérek növekedése nyomán valamelyest erősödött a hazai fogyasztás is.

...

hvg.hu/gazdasag/20131111_Meglepte_az_EBRDt_a_magyar_gazdasag_elen

------------------------------

vagy még sem:

A cégek kétharmadához nem dől a pénz

A Növekedési Hitelprogram első szakaszában a vállalkozások több mint kétharmada hallott a kedvezményes hitellehetőségről, többségük azonban akkor nem élt, vagy nem tudott élni a lehetőséggel. A vállalkozások úgy látják, inkább a nagyobb cégek tudtak részt venni a programban. Máskülönben a szektor beruházásainak növekedéséhez fontosabbnak gondolják a kedvező piaci lehetőségeket és gazdasági kilátásokat, mintsem a kedvezményes forrás biztosítását.

hvg.hu/kkv/20131111_A_cegek_ketharmadahoz_nem_dol_a_penz
@Sir Bates dö Hól: valóban viszonylagos. mondjuk gábrielhez. örök gyereknek néz ki a kommentjei alapján.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
felhívtad?
tudod ki?
ő Mordor-ból a Belfegor

és te miért keresel társat és milyen célból?

brühüyyy
@bella _ciao: éles, tiszta képet adó tükör... pl. a velencei... ne törögyj ezzel, úgysem fogsz ilyet látni soha:)... meg tánmeg is ijednél attól amit mutatna:) (csak úgy kekeckedésből:))
@bella _ciao: a valóval nézzünk szembe:)... igen, Gábriel örök:)
@Sir Bates dö Hól:

"mindnyájunkba genetikailag kódolva van:)"

Egy fenét van kódolva:)) Senki nem születik rasszistának, azzá "nevelődik".

Ezen én már sokat vitáztam.
Konkrét példákon mindig rá lehet mutatni, hogy egyszerű irigység, viszolygás bizonyos normáktól, bűnbakkeresés, és ma már a félelem is.

Miután ezeket - az előfordulás sűrűsége okán - rávetítik a társadalom bizonyos csoportjaira, kiterjesztik, általánosítják, majd gondolkodás nélküli panelként beépül az egyénbe, a közbeszédbe.

Olyanokba is, akiknek semmi konkrét tapasztalatuk nincs. Hallották. Mondta a szomszéd, etc.

Csak negatív érzelmekhez kötődik és senki nem törődik a jó válaszokkal.
@bella _ciao:

Hahó! Ha valaki nem nő fel, az nem azt jelenti, hogy fiatal:)))
@Orica Középföldi: persze. én is örök gyereket írtam. szellemileg gondolván.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor hogyan találtad?...csak az talál társkeresőt aki keres társat

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

Akkor mondjuk úgy, távolabb áll tőlem, mint egyesekhez, akikhez meg közel.:)
@Husz_János_Puszita: azért így is szeressük. de csitt, még meghallja a tükörben. :))
@Orica Középföldi:

Azt hittem, olvastál Csányi Vilmostól humánetológiát. Ott van az a génekben, ha nem is rasszizmus, de gyanakvás és versengés formájában az idegenekkel szemben.
Engedj be X számú akármilyen embert egy helyre, rögtön megindul a csoportképződés és a versengés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudom, hol nőtt a fogyasztás, itt a környékünkön döglődik minden. Én már nem hiszek ezek számainak Cirbi. A saját szememnek szeretek.
@Husz_János_Puszita:

Persze, olvastam:))
Ő is versengésről ír, nem rasszizmusról.
@Orica Középföldi:

Az irigység, bűnbakkeresés is megjelenik rögtön.:)
A háború pl. a versengés egyik formája.
@Orica Középföldi: @Husz_János_Puszita: mea culpa, pontosítok:)
"mindnyájunkba genetikailag kódolva van" alatt szocializációs kódot értettem mo esetében -bár nem hinném, hogy más helyen nagyon másként működne-... csak arra gondoljatok, hányan vannak az itt kommentelők közt is akik rasszisták, mégha ezzel ők maguk sincsenek tisztában... ellenben a pc-hez mindenek felett ragaszkodnak tűzön-vízen át (ami a kívánatos véleménycsere egyik legnagyobb akadálya, s így a rasszizmus stabil támasza paradox módon)...Csókosszájú Füstbement Úr pont nem tartozik közéjük:)
@Sir Bates dö Hól:

Így oké:)

Csókosszájú Füstbement Úr - ez jóóóóóó!
@Sir Bates dö Hól:

Magyarország a férfisovinizmus terén is erősen rontja az európai statisztikákat, szomorúan rímel a következő poszttal. A sovinizmus a rasszizmus édestestvére.

A píszítől nekem is feláll a hátamon szőr Szőr.:)
@Orica Középföldi: te is tudtad, hogy így gondolom:)

@Husz_János_Puszita: "nekem is feláll a hátamon szőr Szőr.:)" kérlek szépen ez egy atavizmusra utaló jel -szerintem az atavisztikus visszaütés helyes, de nem kívánom kitenni magam az interpretatívnácik (nyelvtannácik:)) elsöprő attakjának:)-, mely a családfában vagy egy magyar vizslára, vagy egy vérfarkasra utal:)
@Sir Bates dö Hól:

Én tudom, hogy te hogy gondoltad, de miután nem mindenki gondolatolvasó, pontosan kell fogalmazni:))

Amúgy a szocializációs kód sem jó kifejezés igazán, hiszen a szocializációs folyamatban nem törvényszerű ez. Csak lehetőség. Nem tudok rá igazán jó kifejezést.

A tautológiáról nem vitázunk:))
@Orica Középföldi: "Én tudom, hogy te hogy gondoltad, de miután nem mindenki gondolatolvasó, pontosan kell fogalmazni:))" van bármi jelentősége, ki olvassa?:)
@Sir Bates dö Hól:

Van, kettős:))
Ne kerengjen ilyen, hogy a rasszizmus genetikailag kódolt, és főleg tőled ne. Ok?:))
@Sir Bates dö Hól: nem inszomnia. Ellenkezőleg. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Morpheusszal csalok mindenkit, hogy szép maradhassak. ;)
Ejha, ez a ronda varánusz már Zugló "hivatalos" blogja lett? Azannya!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. néven működik november 1-től az Állami Autópályakezelő Zrt. "

Eddig is a pénzbehajtás volt a fontos, most legalább már be is vallják. Az autópályákat meg kezelje a fene.
@Orica Középföldi: nem volt kedvem egzaktabban fogalmazni, akinek írtam, az így is értette, de igazad van:)... köszönöm:)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Köszi!
Ez a térkép némiképp segít az eligazodásban. Azt tudtam, hogy kétfelé csapják Kispestet, most már azt is, hogy mi lesz a demarkációs vonal, amelynek mentén...

Esélyeket és egyebeket nem latolgatok, mert fölösleges. Evvel, amit voltál szíves tolni nekem, mint drogot(...), a választók többsége abszolút nincs tisztában. Azt sem tudják, hogy milyen választókörzet, milyen lista... mi a izé van? Én követem a politika eseményeit, de a fonalat sűrűn elvesztem, hát akkor azok a kisöregek, akik totál tájékozatlanok, merakossúút az nemmonta - ugye... azok akkor?

Ésakkormegint nyert egy fideszes, valahol vidéken
Az ember már nem is csodálkozik, csak legyint.
A büszke magyar egy büszke szürkemarha, aki hagyja, hogy így legyen.
@Dr. jenőke (jenőke):
Az Ady Endre úton végre azt csinálják, amit már tíz éve kellett volna. Lehet, hogy valóban nem lesz több árvíz, majd legfeljebb ide is ellátogat a felcsúti Wesselényi, aztán a közműrendszer úgy fog működni utána, hogy egy komplett tízemeletes panelt is beszippant a csatornarendszer.

Most ha valaki azt várja tőlem, hogy hálelúját énekeljek a zorvbányi administrációnak, az csalódni fog.
Miért kellene dicsérnem olyan dologért valakit, mert elvégzi azt a penzumot, amit rászabtak? Nem kevés fizetésért - ráadásul.
Plusz még annyit, hogy picit belelátok a helyi Vöröskereszt működésének okán a valós szociális állapotokba, hát... elképesztő.

De retkeslőrinc jobban teljesít, ugye...
@Orica Középföldi:

nem vitatva a szocializáció jelentőségét lehet köze hozzá.
@jaegtoer:

Kifejtenéd? Érdekel a véleményed.
@Knósszosz:

"Én követem a politika eseményeit, de a fonalat sűrűn elvesztem, hát akkor azok a kisöregek, akik totál tájékozatlanok, merakossúút az nemmonta - ugye... azok akkor?"

Reménytelen, igen. Elképesztően szemét húzás volt ez a választókörzet-átrajzolás is, a Kubatov-lista alapján fideszes többségűvé tenni a mandátumkörzetek jelentős részét, éppen a legkevésbé tájékozottak számára szinte észrevétlenül. A legröhejesebb ebből a szempontból az V. és az I. kerület összevonása.
@Blogger Géza:
Gézuka! Ha te is odavalósi vagy, akkor érthető, ha zavar a bolsevik pártsajtó szánalmas hazudozása már téged is és ezért inkább innen tájékozódsz, evégre Fabius maga is zuglói. :)
Ha nem, akkor fizetnek, hogy háborogj? Mert akkor értem...
Gazdáid rendben, a zsét tolják neked ezért a "munkáért"? Hajrá, Kubatov figyel!
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Ha csak hasonlót léptek volna azok a majom cocik anno, olyan gyújtogatás, illetve "békés" megmozdulások lettek volna, hogy még ma is izzana Pest. Ennél egyértelműbb csalás, a pálya lejtés beépítése még a felcsúti "önkéntes" támogatásokban tetten érhető, de ennyire átlátszóan és szánalmasan csalni már jobban csak akkor lehetne, ha a homlokukra írnák bolseviki elvtársaink, hogy "CSALUNK"!
@Orica Középföldi:

"___"mindnyájunkba genetikailag kódolva van:)"

Egy fenét van kódolva:)) Senki nem születik rasszistának, azzá "nevelődik".

Ezen én már sokat vitáztam.
Konkrét példákon mindig rá lehet mutatni, hogy egyszerű irigység, viszolygás bizonyos normáktól, bűnbakkeresés, és ma már a félelem is.___"

"___Kifejtenéd? Érdekel a véleményed. __"

így jár a kotnyeles, aki belekotyog abba, ami nem rá, sőt talán még Istenre sem tartozik.

ezért...akkor... ez egy sok zárójeles válasz lesz.

[talán hangolódjunk rá együtt:]
A beállítódást, -ki fogékonyabb, ki nem- valamely társadalmi viselkedésre, nem csak a környezet, hanem a belső katyvasz is befolyásolja. van aki klasszis matekból, van aki gyönyörűen hegedül, van aki állatbarát, imádja a kutyát utálja a macskát, természetesnek veszi a kutyaszőrt, míg a macskáétól viszolyog. pedig szőr-szőr. [és vegyük ezek variációit...]

úgy vélem, hasonlóképpen működhet a rasszizmus is.
amiképp Széchenyinek, Lisztnek semmi oka nem volt nagy magyarrá válni, mégis azzá lettek. összetett és bonyolultabb szerintem az ember, mint gondolnánk, az egyik így hülye, a másik amúgy, a harmadik meg egészen kivételesen kettyós... és ha a predestinációt a kukoricára térdepeltetjük a sarokban, hogy szégyellje magát, felmerül a kérdés, miképpen lehet, hogy jó házból való gyermekek kik átlagos nevelést és "átlagos figyelmet-szeretet kaptak, bűnözőkké, netán gyilkosokká nőttek, holott erre utólag sem lett kielégítő magyarázat a környezet. Tehát az agy vegykonyhájában kell lenni valami komponensnek, amivel az ilyenre fogékonyabbak, fogadókészebbek lehetnek.
(zárójelben jegyzem meg, hogy -hallottam- a svédeknél a bűn és bűntetés már inkább mentálhigiénes kérdéssé kezd válni, mint btk vagy más bűntett és megtorló intézkedés kapcsolat és büntetett szindróma a szabványos viselkedéstől eltérő magatartás, tett esetén. (micsoda képtelenség! pedig mennyi kép, és mennyi képzelet, vagy képzeletnélküliség és mindez együttesen akár!)
A lélekorvoslás fejlődése mely tulajdonképpen az agyi mechanizmusok elektronika+kémia+biológia+fizika) "erőszakmentes" "terrorizálása" még érdekes adalékokat hozhat a rasszizmus, vagy bármely más társadalmi norma és abnormitás eredetére, kezdve azzal, egyáltalán abnormitás-e a rasszizmus? vagy jogos védelem? hibás termk netán? ....és a időlegesen elfogadott szabvány nem válik-e a későbbiek során abnormálissá, s ami most nem szabványos, nem lesz-e szabvánnyá esetleg később, mikor már bizonyos, hogy az alkalmazott szabvány káros volt az adott időszak eseményeinek alakulásában.

{ugye[:D] boszorkányok most is vannak, csak túl nagy a kockázat kimondani a pongyola és változó, sőt képlékeny definíció miatt, és még mindig ott van a jó és a rossz, és a mi és a más banyája dilemmája}

közbevetőleg: aljas kérdés: van jó háború és van rossz háború? és feltéve, de nem megengedve, ha van, vajon 300 év múlva mit gondolnak róla az érintettek leszármazottai, és mit a nem érintettek elemzői?. és mit a pirézek?

adottság-tudás-lélek-tapasztalat együttese alakíthat az emberen és lesz ezzé, vagy azzá. ebből az egyiket nevezhetjük géneknek is.

hmmm, elég.... izéééé... ha engem kérdezel akkor úgy definiálhatom a dolgot, hogy a gének és az agy a malom, a számítógép, s amit produkál az a lélek vagy szoftver, s együttesen hozzák a végterméket a reakció vs akció a finomhangolás (update) a tudáson és a tapasztalat hatékonyságán* múlik... különös esetekben teljes verzióváltás történik.

*[ tudja a szoftver olvasni, vagy nem tudja, vagy csak nyersfordításra képes]

miközben az ember élete végéig változik (közben nem is) pedig csak az operációs rendszerének segédfunkciói aktiválódnak, vagy futnak errorra...

{[ ezért gondolom, hogy a teremtésnél nincs nagyobb és félelmetesebb csoda] és amikor mindezzel tisztába jön majd az emberiség, nagyon szar lesz az élet.}

[predestinácó! ott maracc, kushacc és nem szólsz! evolúció, mars mellé! meglapul!]
süti beállítások módosítása