Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.22. 13:24 Fabius

Államtitkári kinevezés helyett letartóztatási parancs

Címkék: fidesz csalás mvh drajkó miklós

Aszongya nekünk ez a budaigyula, hogy letartóztatott MVH alkalmazottak ide, "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete miatt indult nyomozás" oda, ennek az ügynek politikai szála nincsen. Aztán kiderült, hogy mégis csak van, "valahogy", mert Baranyi József sárvári fideszes önkormányzati képviselő cége is érintett az ügyben. Aztán már az iparágat belülről ismerők is röhögtek erősen mikor kiderült, hogy az egyik MVH-ból letartóztatott vezető Drajkó Miklós. 

dajkó miklós.jpg

Az a Drajkó Miklós, aki - iparági pletykák szerint - mindenórás államtitkári kinevezését várta már egy ideje. No, ehhez képest vajon mekkora lehetett a meglepetése, mikor a kopogás utáni ajtónyitáskor nem a kinevezése, hanem a vizsgálatok meggátolásának befejezésére felszólítás és a letartóztatási parancs állt a küszöbön?

Drajkó egykori Bábolnás tündökléséről is legendák szólnak. Termékfejlesztés címén öltek milliókat kísérletezésbe, tonnaszám gyártottak olyan továbbfeldolgozott termékeket, amikből alig pár száz kilókat sikerült eladni, a többi a szavatosság lejárta után ment a szemétbe vagy kutykajának. De egy ilyen remek szakemberre a Bábolnai eltanácsolás után is szükség volt, nyilván érdemei és szakmai kvalitásai elismeréseként kerülhetett az MVH helyettesi székbe, ahonnan tovább szolgálhatta a hazát és a nemzeti kormányt. 

Mi? Hogy Ángyán már régen maffiacsaládokról, mindent átszövő érdekszövetségekről beszélt? Hogy a 27 céges csalóhálózat az MVH hathatós segítsége nélkül lófaszt se tudott volna csalni, nem támogatást? Hogy budaigyula izzadtan reszeli kockásra a fingot mikor azt bizonygatja, ebben semmi politikai szál nincs, és az államot semmi kár nem érte?

Ez van, srácok, a nerben ez jelenti, hogy a talpig becsületes szakemberek országa vagyunk. 

 

1287 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr575592229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hírértéke annak lenne, ha valamit szakmai alapon, becsülettel, profin megcsináltak volna.

Tudsz olyat Fabius?:)
Legyint...

Jöjjenek a receptek meg operák...
budigyulának a dinnyébe is beletörhet a foga. csak látnám már.
@saravad: van egy olyan, de olyan káposztás cvekedli receptem...
Egész pontosan:
"A csalássorozatban összesen 27 cég több mint 6 ezer hektár után igényelt minden jogalap nélkül területalapú támogatást a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalon (MVH) keresztül. A csalók év közben azokra a földekre adták be a támogatási igényeiket, amelyekre valamilyen oknál fogva egyetlen gazda sem jelentkezett.
Ehhez komoly segítséget kaptak az MVH-ból, ugyanis pontosan be kellett rajzolniuk a térképvázlatokon az „üres területeket".
Eddig négy embert tartóztattak le, a Blikk információi szerint köztük van a csalássorozat fő szervezőjének tartott Sz. Ákos. Ő adta be a cégek támogatási kérelmeit, és feltehetően jó kapcsolatokat ápolt a hivatal vezetőivel."
Kapcsolati háló a tetőtől-talpig becsületes, a gránitszilárdságú erkölcsi nonpluszultra fityeszesek között.
Vajh, mikor hullanak már azok a Pokorni által vízionált levágott mancsok?
@AKIsTUDATLAN:

Kell valami a kirakatba így választások előtt, lám milyen szigorral lecsapnak a mutyizókra ők.
@Husz_János_Puszita:

Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő..................................................................................................nem, nem tudok. Pedig kurva hosszan gondolkodtam.
@Husz_János_Puszita: @Fabius: közpénz saját zsebbe tömködés, kamu duma és elkenés, és még nem is sokat gondolkoztam ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezeknek a budaigyulákoknak nincs betegségtudatuk. Azér néznek nagy kerek szemekkel mikor felvetődik a jellemi fogyatékosságuk.
ideeeeeeeee iiiiissssssss:

Vekerdy Tamás: Én régebben konzervatív liberálisnak hittem magam. Egy konzervatív sosem lehet híve az államosításnak. Ez gleichschaltolja – Hitleri jelzővel - az individuumokat. Olyan öreg vagyok, hogy még emlékszem a Rákosi-féle államosításokra. Ungváry Krisztiánnak a Horthy rendszer mérlege című könyvében viszont az is elolvasható, hogy már a harmincas években a szélsőjobboldal mániája volt, hogy mindent állomosítani és centralizálni kell. A történelemből pedig tudjuk, hogy mindig mindenki ezt akarja, amikor egyeduralomra tör egy államban. Ez először nagyon eredményesnek tűnik, majd ezek az országok tönkremennek. Nem véletlenül állnak jól a demokráciák a világban: a kollektivizáló erős hatalmak, mint Hitler és Sztálin államai összeomlanak, és a folyton problémákkal, válsággal küzdő, demokratikus országok nyernek.

hvg.hu/kultura/20131022_Vekerdy_Tamas_interju
@Fabius:

Kezdhetnél kis oknyomozásba, hátha. Hangulatjavító intézkedés gyanánt. Teljes depibe süllyed lassan a blogközönség.
a hívek leszarják, a normális embereknek pedig csak egy újabb kiderült stikli.

elég annyit mondani, hogy bukottbaloldal.

nem tudom elégszer postolni:
www.youtube.com/watch?v=0YOh-rpvjYg
@Husz_János_Puszita: szakmája: rabló, becsület: magához

kevés vagyok, kérdezzük meg szolilédit ;)
@Husz_János_Puszita: ööööö, gyors igazolása nekemnek:

Lehet díjazást adni a népszavazási aláírásgyűjtésért

Első ízben semmisített meg az Alkotmánybíróság egy Kúria-ítéletet. Az Ab szerint ugyanis nem jogsértő díjazást ajánlani népszavazási aláírásgyűjtésért.

hvg.hu/itthon/20131022_Lehet_dijazast_adni_a_nepszavazasi_alaira
Épp mostanában fogadták el a szocialis temetes reszletszabalyait. Remelem a holnapi bekemenet oriasmolinokon koszoni meg ezt a humanus nepjoleti sikert.
Alkotmanyba kene irni.
@saravad: öööö nem vagy messze a rögvalótól, kukk feletted
@saravad: ha humánus lenne a békemenet, akkor vinnének magukkal lapátot, hogy elássák magukat. így lennének a "béke poraikra" menet.
csak egy maradhat:

Megőrül a lakosság az állampapírért
Ez még csak a kezdet, az ÁKK-nál ugyanis kiemelt prioritás a lakossági részesedés emelése az adósságon belül.

www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/ongondoskodas/megorul_a_lakossag_az_allampapirert.2.190786.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Attól, hogy Japánnak sikerül a lakossággal finanszíroztatni a 200%-os államadósságát, nekünk még nem fog. Kicsit csóróbbak vagyunk, és kevésbé szorgalmasak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A multkori hir mdg az volt h 1/5 lett a babakotveny az allamositas ota. Akkor kik veszik ily lelkesen?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
zaszlok, konyvek, emberek...

A XXI. szazadban?!
@bella _ciao:
Engem rendkívül irritál, mikor ez a gyula elkezd beszélni ... a modorossági világveresenyen tuti dobogós lenne! (A másik a Papcsákferibátyánk. Biztos közös volt a kommunikációs trénerük ....)
Tudom, nem ez a legnagyobb baj vele, csak úgy eszembe jutott ....
@saravad: az a babakötvény, ez meg a lakossági állomkötvény, a banki alacsony betéti kamatok után nem csoda, igaz kifizetni az állam nem nagyon fogja az egészet, kérdés kik és mikor szívják meg.

-----------------------------------

Székesfehérvárnyi magyar él Németországban

Németországban a magyarok száma csaknem 30 százalékkal nőtt tavaly.

-----------------------------------

Semjén Ausztráliában tölti október 23-át

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a helyi magyar közösségek meghívására október 23-26. között Ausztráliában részt vesz az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségeken és állampolgársági eskütételeken - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t kedden.
@Husz_János_Puszita:

Na várjál.

Most azt kell oknyomozni találok-e egyet mégis kivételnek, és ott mit basztak el, hogy sikeres lett, vagy azt, hogy miért nem találok egyet sem?
@tristen2005:

Arról azért nem vagyok meggyőződve, hogy a szeméthegyet a zuglói önkormányzat építi.
@Evezős:
rajongok az 5letert.
de mer csak 4 m?
@Fabius:

Nem vagyunk telhetetlenek, apró sikernek is tudunk örülni. Nem baj, ha kicsi és savanyú.
@saravad:
Nézd meg a képeket .... még sok is az a négy méter!
(Mindjárt kerítettek hozzá szép történetet is ....)

Azért egy olyan riói Jézus-szoborhoz még keresni kell az alkalmas helyszínt! (Bár nem régen olvastam, hogy a gellérthegyi Szabadság-szobor helyére akarnak szűzmáriát tenni ... ha sokáig maradnak ezek, meg is valósul ...:-(
"Drajkó egykori Bábolnás tündökléséről is legendák szólnak. Termékfejlesztés címén öltek milliókat kísérletezésbe, tonnaszám gyártottak olyan továbbfeldolgozott termékeket, amikből alig pár száz kilókat sikerült eladni, a többi a szavatosság lejárta után ment a szemétbe vagy kutyakajának. "

Buksi:
knightfallreviews.comuv.com/wp-content/uploads/2012/04/Resident-evil-dog.jpg

kizárólag a Drajkó Pedigré Falatkákkal táplálkozik!
@Fabius:

Ez fájt, nagyon gagyi a szám.:)))))
Kampánynak viszont nem utolsó.
@Husz_János_Puszita:

Olyan jó azért volt, mint mikor Mesterházy pingvinnek öltözve előadta a Bikicsunájt.
@Evezős: @saravad:

bár elkelne ugyan az égi segítség,
de akkor minek a Főnök, és a klérus,
szobrot nem kért sem Mirjam sem Jézus.
@Evezős:
bele lehet barmolni a világörökségbe is?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

MSZP kongresszusnál klasszisokkal jobb volt.:)
@jaegtoer:
Úgy tudom Könyves Kálmán kérte meg szepen a krónikairokat, hogy alkossak meg a fölajánlós sztorit; az invesztitúraharc viharaiban. Ma is nagyhatalmak ellen vivjuk fuggetlensegi harcunkat, tehat a mitosz aktualis.
@saravad:

úgy tudom, már Vajk, az István megtette. mindig ez a túlspilázás, már akkor is.
"De lehet-e büntetlenül hülyíteni a népet, anélkül, konkrétan, hogy meghülyülne? "

A nap mondata.
hafr.blog.hu/2013/10/22/irany_a_zsakutca_egy_egyszeru_poszt
@jaegtoer: nekem gyanús az, hogy eleink, királyaink ennyiszer ajánlották az országot másnak. tudtak valamit?
@bella _ciao:
:-DDDDDD)

Még megérjük, meglásd!
(Én gumicsizmában ábrázolnám, kezében két rőf kolbásszal, fején az a sapka, amit azon a képen viselt, ami utána hetekig kerengett a neten, hogy úgy néz ki rajta mint egy Keresztapa ...)
Külföldi sajtó Magyarországról: "a légkör mérgezettebb, mint valaha"

A bajai időközi választásról és a megismételt választásról közölt cikket a svájci jobboldali liberális lap, a Neue Zürcher Zeitung keddi nyomtatott kiadásában. A Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap pedig egész oldalas írást közölt a magyar miniszterelnök gazdaságpolitikájáról.

hvg.hu/vilag/20131022_Kulfoldi_sajto_Magyarorszagrol_a_legkor_m
öööööö

És meg is jött a Munkáspárt közleménye: hatósági árat akarunk!

Nem maradt egyedül a Fidesz a hatósági húsár ötletével. Ebből még egy erős koalíció is kijöhet!

444.hu/2013/10/22/es-meg-is-jott-a-munkaspart-kozlemenye-hatosagi-arat-akarunk/
Ilyen katasztrófa csak 25 évente ismétlődhet meg

A korábban kelta tigrisnek is becézett Írország decemberben kiléphet az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap nyújtott pénzügyi mentőháló védőszárnyai alól, és újra a piacokról finanszírozhatja magát. Az ország súlyos áldozatokat hozott pénzügyei rendbetételéért, de az apróbb lépésekben végigvitt konszolidáció kifizetődőnek bizonyult: újra növekszik a gazdaság és csökken a munkanélküliség.

hvg.hu/gazdasag/20131021_Ilyen_katasztrofa_csak_25_evente_ismetlod
@bella _ciao:

nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja...:)
@Husz_János_Puszita: Ez így van. Napok óta csak olvasgatok, hozzászólni sincs kedvem.
@Husz_János_Puszita: Fog az menni, közmunkásbérből.
@CSENDES:

Veszélyes pedig, ha úrrá lesz rajtunk is az apátia. Remélem holnap kapunk kis lelkesítést, friss fuvallatot az arcunkba.
@Husz_János_Puszita:
kik? a fütyisz? azokról neked kellene...itt várjuk?

mit is akarsz mondanyi?

brühüyyy
@CSENDES: valahol nem csodálom, hogy lendületet vesztünk. ez a videós szarság is lelohasztó.

Na, majd mi kinyomozzuk, mi is van ezzel a kamu videóval!

444.hu/2013/10/22/na-majd-mi-kinyomozzuk-mi-is-van-ezzel-a-kamu-videoval/
@bella _ciao:

Teljesen jellemző depressziós életkép a magyar gazdaságból.
@saravad:

ha valaki nem értene franciáúl:
Fodor János
www.youtube.com/watch?v=Vxj-p_E2WDk

brühüyyy
hmmmm, már megint ismerős vélekedés:

Így döntené be az atom a rezsicsökkentést

A magyar nukleáris erőműpotenciál felfutásáról évek óta egyre erősebben vizionál a regnáló kormányzat. Azt ugyan továbbra sem lehet tudni, hogy az „évszázad beruházása” milyen pénzből épülhetne meg, a napokban azonban világossá vált, hogy az új atomerőműből származó „olcsó áram” legalább a duplájára emelné a jelenlegi árakat.

hvg.hu/gazdasag/20131022_Igy_dontene_be_az_atom_a_rezsicsokkentest
@Husz_János_Puszita:

"_Teljes depibe süllyed lassan a blogközönség. _"

lószart! mamaaaa. szó nincs róla, ha már semmi sem maradt, a gyengeségből merítsünk erőt magunknak! méghogy depis?! néddmá?! :D

hadd ne röhögjön ki már a Főnök. görcsöljön csak.
mondjuk ettől Fabius még tüsténkedhet...:)
ezt is kiírják a molinóra ma a nagy örömünnepen?

össznépi banzáj

brühüyyy

és ki fizeti a cehhet?
@jaegtoer: igeeeeen

Ne aggódj, légy szomorú! – ezzel a frappáns címmel írt cikket a rosszkedv pozitív hatásairól Joseph Forgas azaz Forgács József, magyar származású ausztrál szociálpszichológus. A szerző témába vágó írásait most a sciencenews.org szemlézte.

index.hu/tudomany/2013/10/22/ne_aggodj_legy_szomoru/
Ha ehhez még hozzáveszem a minapi hírt,miszerint a Készenléti Rendőrség lenne a tek "ellensúlya",máris körvonalazódik egy pintyőke-pol pot féle buktatási kísértet./és a gyógynövényt még meg sem ittam./
@jaegtoer: halottakról jót vagy semmit......

@bella _ciao: mehetne bozót tüzet oltani

és csak úgy:

Özönlenek a magyarok Németországba
Már több mint százezren élnek kint, máshonnan nem érkezik ennyi bevándorló.

www.origo.hu/nagyvilag/20131022-nemetorszagban-a-magyarok-szama-csaknem-30-szazalekkal-nott-tavaly.html?sec-2
@rodeo36:
nem tudok videot nezni most, mi ez?
@saravad: dekódolom akkor:

Erkel Ferenc: Bánk bán - Bordal - Fodor János
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"Ne aggódj, légy szomorú"_"

üröm az örömben, öröm az ürömben
A poszthoz:

Azon azért agyalhatnak, vajon ki súgta meg a gőgösnek a sztorit... azt lépéskényszer volt... azért mindenki nem bízik a fidesz jövő évi győzelmében... meg meggyest is meg kellett rendszabályozniuk... én az ellenzék helyében vele kötnék alkut most:)
@saravad:
és ha nem tucc nézni mit lácc?

brühüyyy
@jaegtoer:

Csomóan vannak, akiknek már hozzászólni sincs kedvük, látod. Az ingerküszöböt fidesz mutyi már nem éri el, azért gondoltam valami pozitív témára, ami feldob. Közéletire. Főzhetünk, zenélhetünk, marháskodhatunk, valahogy mégis hiányérzetem marad.
Tűnődök ezen a hatósági húsáron. Ehhez kéne hatósági takarmányár, minimum. Namost az itt-ott alatta kéne legyen a világpiacinak. Ez nem tetszene a gazdaknak.
Lehet a feldolgozóiparban is spórolni, mondjuk kozmunkasberrel.
Vagy a kiskereskedelem pofatlan extraprofitjat megvagni, ugye Jezus se szerette a kufarokat.
Aztan lehet azt a szektort kompenzalgatni amelyiket megszivattak, csak akkor olcsobb lenne egy sima afacsokkentes.

NEM ERTEM! Segitsegre szorulok.
@Husz_János_Puszita: letargia, apátia, beletörődés, hol a zásó ásom is magam elfele, ha ügyesen ások, kiérhetek akár Ausztráliában is :D

cink.hu/errol-a-vilagterkeprol-hatalmas-vita-lesz-melyik-orsza-1449921379/@zubreczkidavid
@sírbateszezazegész:

Ágh tegnap azt mondta Olgánál, ahogy mindent elcsesztek eddig, amihez hozzányúltak, könnyen lehet, a választást is nagyon benézik.
Nekem tetszik az ötlet, szerintetek?
Ja, és a bartus cikkhez csak annyit, hogy az nem mesterházy, hanen puch ellen és gyurcsány mellett íródott... nekik sem drága semmi... szerintem itt jobbak a sajtok és borok is, meg a foci is... de annyi jó hely van még a világon...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Oda most ne áss, erdőtűz pusztít. Megérezte a haragvó Kaporszakállú a Semjén közeledtét.
@saravad: Szocialista Tervgazdaság, Nemzeti Kommunizmussal
Ne legyél már ennyire értetlen, kombinált ötvenes évek, huszas-harmincas évekkel, leöntve 80-as évekkel nyomokban.
@rodeo36: Szép napot. Láttad, hogy ma lesz a felújított zeneakadémia átadása?? :)

index.hu/kultur/2013/10/21/a_zeneakademia_visszavag/
@Husz_János_Puszita: hááá majd segít oltani, mire oda érek, neki már nyoma sem lesz így vagy úgy ;)
@bella _ciao: Azért lássuk be, ez így nincs kinyomozva.
@Husz_János_Puszita:

nem engedhetjük meg magunknak a letargiát. aktívan és vidáman szarjunk az egészre, a holnap rosszabb lesz mint a ma, szomorkodjon a svájci frank:D
@Evezős: @jaegtoer: @punkfrog:
és akkor ez milyen mária szobor lesz? schmidt mária vagy wittner mária? mert az utóbbinak elég egy másfél méteres szobor is.
@saravad:

Mi unortodoxan csináljuk. A hatósági felvásárlási ár magasabb lesz a hatósági húsárnál. A különbségre vetünk ki extra adót a kereskedőkre, aminek egy részét megkapják támogatásként a haverok. A többiből államosítjuk az élelmiszerláncot. Kiterjesztjük a nemzeti élelmiszeripari közfoglalkoztatás rendszerét. Növeljük a foglalkoztatottságot a disznók körében is, mindegyiknek elő lesz írva 9 kismalac. Birkanyírás már állami monopólium.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez nekem is eszembe jutott (nem először) de Lázár azt mondta, hogy most ők az elmaradt renddzerváltást pótolják. Orban meg úgy küzd a kommunizmus ellen mint egy hidegháborús cia-főnök.

Hatósági húsár! Ne, b+ (bocs). Nem lehet itt megallni: uzemanyag, kenyer stb.
@Husz_János_Puszita:
hát
az a helyzet, hogy én nagyon figyelem a gyf-et, de nem értem. szerintem gyf arra játszik, hogy az ellenzéki pártok bejussanak ugyan a parlamentbe, de csak olyan 7%-9%-al, többel ne. legyen egy minimális ellenzék, de a fidesz nyerjen minimális többséggel.
és akkor amit a fidesz görget maga előtt, hogy majd a következő kormány (fidesz szerint vélhetően baloldali) nyakába hullik, azzal a fidesz legyen kénytelen szembenézni. van olyan rutinos, hogy kinézem belőle. igaz, ahhoz, hogy az ország felébredjen ebből a fidesz-álomból, egy marha nagy pofon kell neki.
ezért táncol a pártok között gyf, hol hangulatot szít, hol összehozza egyiket-másikat, közben (lehet látni) a népszerűségi indexük is növöget. de nem látványosan.
@saravad:

a technika ördge, vagy ???

egyéb dili?

brühüyyy

imádom a jó technikát...vagy kijön vagy beszorúl... mint a zusáska egészségügyi izéje

glitch
@Secnir: bár igazad lenne, én sajnos nem vagyok ennyire optimista, sőt. A jelenlegi állapotokban még Mohács is kevés.
@saravad:

a hatósági húsár bevezetése az orbáni gazdaságpolitika kudarcának nyílt beismerése.

Ugyanis azt jelenti, lehet, hogy az adósságot a piacról tudják átmenetileg finanszírozni, amit majd az utánuk következőknek kell visszafizetni, de a népesség élelmezése már nem finanszírozható piaci alapon.

Jegyrendszer lesz-e?

Rogán Tóni, hogy te mekkora hülye vagy?!
@bella _ciao:
"A miniszterelnök-helyettes látogatása során tájékoztatja Ausztrália magyarságát a jövő évi magyarországi választásokra való regisztráció lehetőségeiről is - közölte Havasi Bertalan."

hát nem szép? Ausztráliából dőlhet el a magyar választások sorsa...

két kenguru meg egy sör

brühüyyy
@jaegtoer: ott van varga is, ő is nyomja a baromságait, pedig jobb lenne neki, ha csöndbe maradna, de fénysebességgel éli fel a maradék hitelességét ő is.
@Secnir:

ez nem vicc. az a szobor a múltba visz, közben a 21. századba kellene már legalább bekopogni. most!
ez de szép:

"A szerző részletesen elemzi a magyarországi rezsicsökkentéseket és azt állítja, hogy ez pontosan olyan, mint néhány dél-amerikai államban, amelyek kormányai a minőségi kormányzás helyett pótproblémákat keresnek, s a felelősöket mindenért a külföldiek között, nem pedig saját soraikban keresik. "A közszolgálati cégek állami tulajdonba való visszavétele tehát egyáltalán nem Orbán Viktor találmánya" - állapítja meg Martin Ehl.

Úgy látja, hogy választási és hatalmi szempontból Orbán lépése érthető, mert ezzel a témával a társadalom nagy részét meg tudja szólítani.

Az állami dirigizmust kedvelő Orbán-kormánynak több hasznot hoz a választásokon, ha politikai és adminisztratív döntésekkel kikényszeríti a rezsicsökkentést, mintha a gazdasági problémák megoldására összpontosítana - mutat rá a cseh szerző."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nézd, ha el kell kezdenie visszafizetni dolláralapú rövidlejáratú államkötvényeket, akkor itt sarc lesz.
kell két év, hogy az emberek lássák, milyen jó, hogy a közszolgáltató vállalatok (akkor már az lesz) fejlesztés és szakértelem híján mit okoz, milyen üzemzavarokat, milyen kieséseket.
kell két-három év, amíg az új nyugdíjasok szembesülnek a hihetetlen gazdagsággal és szerencsével, ami éri őket. ők például (még) nem elégednek meg a farháttal.
kell még 200.000 fő, aki elmegy az országból.
kell még néhány megerőszakolt és/vagy meggyilkolt áldozat, akinél az elkövetőt nem találják meg. ezek ráadásul egyre inkább közelednek majd pest központja felé
kell még 2 év, mire darabokra hullik a bkv. szó szerint is.
és a csökkentett létszámú parlament és fogyóban lévő káderhelyek miatt kell még idő, míg megjelenik az első öt ex-fideszes, aki kipakol,
illetve kell 2-3 év, míg lázár elég erősnek érzi majd magát, hogy most már belerúghat orbánba, és átveheti a fidesz irányítását. az a belháború pedig nem marad meg házon belül.
@Secnir:

Nem tudom, lehet. Én csak azt látom egyelőre, Gyurcsányra ujjal mutogat mindenki, így vesztenivalója nincsen, nyugodtan dobálhat köveket az álló pocsolyába. Borzolja a kedélyeket. Szerintem jól csinálja.
@rodeo36:
csak nagyon gyenge a mobilnetem ebben a faluban.
"FIDESZESEK FIGYELEM! JÓ PÉNZÉRT "BÉKEMENETELÉST" VÁLLALOK! AZ ALAPDÍJAM: 10000 FT! FELIRATOS TÁBLA - PLUSZ 5000 FT! AZ ORBÁNT ÉS HORDÁJÁT DÍCSÉRŐ - PLUSZ 4000, „NEM LESZÜNK GYARMAT”, „VELED VAGYUNK VIKTOR”, „ORBÁN A KIRÁLY!”, „NEM LOPTUNK MI ÉLETÜNKBE”- TÁBLA - 5000 FT, KIABÁLÁS-3000! TAPSOLÁS – 3000, SZOCIKAT SZIDNI - 4000! GYURCSÁNYOZNI-5000! BAJNAJZNI-5000! ELMÚTTNYÓCÉV- 4000! AZ EGYÉB KÖLTSÉGEKET IS A „MEGRENDELŐ” ÁLLJA! PL. BUSZOZTATÁS, NAPI 3-SZORI ÉTKEZÉS STB. UGYANITT: SZÉKHÁZVÉDELEM IS! JELIGE: „SAFAROV SECURITY”. "

Ezen a hsz-en derülök fb-n olvastam :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"de fénysebességgel éli fel a maradék hitelességét ő is. "

tényleg gyorsan, mert mire olvastam, én már semmi olyat nem találtam.
@Secnir:

+1
Egyetértésem.
Szerintem gyorsabb lesz az erodálódás, pl. már most van 100 milliárd lejárt adóssága a költségvetési szerveknek a beszállítók felé. Bejönnek az új családi kedvezmények, tranzakciós nem folyik be, diákhitel kumulálódik -itt jön még pár tíz tétel felsorolás- nem győzik tömködni az egyre jobban szivárgó lyukakat, míg egyszer átszakad a gát.
Megszorító csomag már jövő nyáron, kora ősszel lesz, meglepetésszerűen.
Kedves Fabius!
Szakmailag:
"De egy ilyen remek szakemberre a Bábolnai eltanácsolás után is szükség volt.." kéretik javítanyi..tanyi..anyi..nyi..yi..i!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Argentínában már több évtizede tart, nem törvényszerű a rendszer bukása.
@Husz_János_Puszita:
én azt mondom, a mostani költségvetést körülbelül január második hetében elkezdik módosítgatni.
igen, amiket felsorolsz, azok is most még csak gyűlnek, kb egy-két év kell ahhoz, hogy felszínre kerüljön a bélsár. ez alatt azt értem, hogy a 'szélesebb közönség" számára is kiderüljön, hogy lufit hámozott a fidesz. és hogy mihez adták a nevüket.
nehéz négy év lesz. kurva nehéz. viszont simicskát és a többieket meglincselik 2018 előtt.
@saravad:

Ha belegondolsz, az orbáni gazdaságpolitika lényege, amit elírtam. Totál hozzá nem értés, ha valami nem jön be - márpedig semmi nem jön be nekik, nem is jöhet- hatalmi szóval kikényszerítjük.
Műköggy!!!
@jaegtoer:
A nemzetstratégiai kutatóintezet szakértői bizottsága, a volt polgari körösök delegaltjai, majd kidolgozzak a piaci ar elleni szabadsagharc taktikai reszleteit.
A táplálkozás elsősorban addiktológiai probléma. Megfelelő oolitikai kommunikáció kérdése és a jóllakottság érzrte növelhető. Pl. a Magyar nem éhes; le a mértéktelenül zabáló belső ellenzékkel stb.
Azért lesz jegyrendszer is, szt. Erzsébet (vagy Margit, ő jó volt az aszkézisben).
@avanivi:

Ez csak 48.000 ne add olcsón magad!:DDD
@jaegtoer:

A legszebb az benne, az utaztató ÁFA csalók ugyanúgy zavartalanul működhetnek, a hasznuk marad 27%.
@Secnir:

Mindenhogy nehéz 4 év lesz, csodát tenni az ellenzék sem tud. Taposóaknák lerakva.
index.hu/bloghu/morgasjoga/2013/10/22/afacsokkentes_helyett_hatosagi_ar

"A vevőknek egyrészről jó, másrészről viszont nem - a hatósági árral az árak kiszámíthatóak (legalábbis addig, amíg a felsőbb hatalom nem dönt a módosításról) és nem kell aggódni az infláció és a termelési költségek alakulásának árban jelentkező hatása miatt sem - a csirke farhát ugyanannyiba fog kerülni hó elején mint jó végén, sőt elviekben három hónap múlva is. Ez fogyasztói szemmel kiváló, hiszen nincs változás sem az üzemanyagárnak, sem a járulék vagy épp a táp árváltozásának köszönhetően. Igaz, az árak nem fogják tükrözni a valós ráfordítást, de volt már jópár évtized, amikor ezzel együtt tudott élni a magyar. Meg azzal is, hogy saját háztáji híján kénytelen volt vagy egyezkedni a hentessel, vagy keddenként-péntekenként hajnali hatkor beállni a sorba, mert hétre érkezett a friss áru."

Itt van az eb (vagy csirke?) elhantolva, nertársak!
@saravad:

Hát hallod, ha ránézek Szász Jenőre el is megy az étvágyam.
@Husz_János_Puszita: hogy mindent elcsesznek?... én azt tartanám kívánatosnak mo számára, ha végre valaki nyerne már egy választáson... mert ez így sehova sem vezet... mo úgy toporog egyhelyben, mint kezdő b.zi a gőzfűrdőben...
Poszthoz: nem volt szegény embernek egy főnöke (egy bábolnás ex-vezérigazgató), aki rászól, hogy a zavarosban halászol te gyerek?
@Husz_János_Puszita: "Mindenhogy nehéz 4 év lesz, csodát tenni az ellenzék sem tud. Taposóaknák lerakva."

Miért, ha nem lennének "taposóaknák", akkor szerinted tudnának bármit is csinálni? Azokra lehet majd hivatkozni, miért nem halad semmi előre. Te, semelyik oldalon sincs piaci tapasztalat. Nekem ez a véleményem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): majd nem lesz hús, csinálnak belőle parízert Knoszi gyakran emlegetett sült csótányával és a marhahúsos parízerből lesz a perkelt.
Csak azért vagyok ilyen pesszimista, mert Mo-on született, nevelt, élt, levágott marhából való húst most is csak protekcióval tudok szerezni.
@sírbateszezazegész:

Bajnaira gondolta hirtelen, de igazad van, úgysem kap még egyszer szabad kezet, csak közvetlenül az államcsőd előtt megint. Olyan szép ez, csődtől csődig bukdácsolni 2,5 évtizedig, és senkinek nem jut eszébe felvállalni a reformokat.
@Husz_János_Puszita: én holnap megyek ,igen. Belépek a bajnaigárdába. Majd integetek nektek :)))
Ez a Jávor Benedek baromi sovány.
@Husz_János_Puszita: :) egy csődgondnoknak azért vuszonylag egyszerű a dolga:)... ha nem debil, akkor nem tudja elrontani... szerintem csak annyit bizonyított eddig, hogy nem hülye... persze moon már ez is a "non plus ultra"-kategória:)...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): megoldásnak megoldás, de mit csináljak egy egész marhával?

ez nem olyan, mint a szalonna
@Husz_János_Puszita: igen, erre gondoltam, lehet az tobb evtized is, azmeg kell a francnak
@sírbateszezazegész:

A Haza és Haladás oldalán vannak komoly szakmai anyagok, de 2009.-ben is remek középtávú ( 5 év ) stratégiát dolgozott ki, aztán jöttek a bolsik és mindent szétbarmoltak. A politikai szándék hiányzott mindig, nem a szakmai tudás.

Más. 15 éves amerikai srác fejlesztette ki a hasnyálmirigy rákot kimutató tesztet. Itthon kapna egy nyakleves Rózsától, húzzál fiam hittant tanulni. Gyereknek kuss a neve. Alattvalóképző.

Egy Bajnai nem csinál nyarat sajnos.
@avanivi:

Oké, majd nézem a felsorolt transzparenseket, megtalállak.:)
@OPHELIA:

a félmarha meg eldől az erkélyen!:)
@tristen2005: az enyémen ugyan nem.
Se marha, se erkély, így jártam.
@OPHELIA: Nevezd ki álomtitkárnak, miniszteri fizuval, ah ajánlhatom!
@Husz_János_Puszita:

Pozitív közéleti téma? Ilyen közélet mellett?

Kártyás barátaimtól származik a mondás, kibicnek lenni csak tiszta játék esetén jó.
@Husz_János_Puszita: + áFA, nem? Ja, számla nélkül ócsóbb, mint tuggyukkinek márc. 15.!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): bokutt azmiaz?
magyarul kérlek, én eccerű vagyok mint az ék
@OPHELIA: Én kezdő vagyok, tehát bátor is!
Vannak keresőszavak Kaubatovéknál, na, ezt cselezem ki tán?! :-P
@OPHELIA:

akkor csak a szabadtéri galambok maradtak, befogásra, vacsora időben!:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem vagyok sem baoukott, sem bauloldal és nem ríkattatom magamat. És bátor sem vagyok, mint a cigány lova.@tristen2005:
@tristen2005: Képzeld lehet kapni igazi csúzlit. Teljesen kiakadtam, amikor megláttam. Azt hittem, h ilyen már nincs is.
@saravad:

:) az az. jegyrenccer. asz kell nekünk. mint egy falat keNer.
@sírbateszezazegész:

"szerintem itt jobbak a sajtok és borok is, meg a foci is... de annyi jó hely van még a világon...:"

az lehet, te piszok, de a kísérletek ITT zajlanak, beeeee! te jössz!:DD
@OPHELIA:

valamivel harcolni kell, ha már a Horváth Bali eladta a géppityukat a horvátoknak!

Na kezdödik okt. 23-a

nol.hu/belfold/rogan__rolunk_ne_hozzanak_dontest_mas_orszagok_fovarosaiban?ref=sso

ndeközben küzdünk a múlt hibái ellen, a válság ellen, küzdünk az ország gazdasági függetlenségéért. Küzdünk azért, hogy mások ne nyerészkedhessenek rajtunk igazságtalanul, hogy ne kelljen a magyar családoknak telhetetlen külföldi nagyvállalatok profitját kifizetni, s hogy ne akarjanak mások messziről beleszólni a mi dolgainkba, a mi életünkről ne hozzanak döntést más nemzetek fiai, más országok fővárosaiban" - fogalmazott a kormánypárti politikus.
@sírbateszezazegész:

"Azon azért agyalhatnak, vajon ki súgta meg a gőgösnek a sztorit..."

szép sakk lépések. egyik a másik után... szerintem ez egy ismeretlen ám felkapaszkodott figura és még csak nem is tartozik a piszkos tizenkettőbe, nem kár érte, gondolja a Főnök, legalább el lesznek foglalva, addig kicsinálom a hvg-t és még én leszek az igazságos mátyás királyjánosfőtitkár...

a videon elrágódtunk néhány napig, aztán mára kiderült, hogy semmi jelentősége, a cél, hogyan tegyük tönkre, lehetetlenítsük el a hvg-t. ma már büfizték narancskomcsik hogy beperelik őket.
@tristen2005:

asztakurva! hogy nem gubancolódott csomó tonyó nyelvére?!
@Orica Középföldi:

Miután későestébe nyúló program miatt bizonytalan mikor köszönök el, megteszem most a majd aludni térők szép álma érdekében.
A következő operarészlet a Marió és a Varázslóból keveredett ide. Zenei hozzáértést - talán - Rodeó biztosít.

CIPOLLA:

Hölgyeim és uraim!
Láthatták, kissé érzékeny vagyok.
Nincs ízlésem szerint, ha másként,
mint komoly, s udvarias formában
kívánnak nekem jó estét.
Az én hivatásom nehéz, csekély testi
hibám is van. A haza nagyságáért vívott
háborúban így részt nem vehettem,
csupán lelkem és szellemem erőivel győzöm le
az életet. Ami mindig azt jelenti:
legyőzni önmagam. Büszkén vallhatom:
a művelt közönség tiszteletét
sikerült fölkeltenem. A vezető sajtó is
méltányolta munkám.
Tüneménynek nevezett. Egyik római
előadásomon megjelent a Duce fivére is.
Torre di Venere mégis csak kevésbé jelentős hely.
Nem óhajtom eltűrni,
hogy egyes falusi kakasok, kiket
a női nem kegyei elkapattak,
ezért rendreutasítsanak.
@jaegtoer:

A rétvári Bencus sem maradhatott ki!

nol.hu/belfold/retvvari__egyre_tobb_lelekben__56-os_forradalmarra_van_szukseg

Rétvári Bence azt mondta: egyre több lélekben 56-os forradalmárra van szükség. Egyre több olyan fiatalra van szükség, aki már a szabad világban megtapasztalta, milyen érzés szabadságban élni, és milyen nagy áldozatot hoztak ezért a nagyapáink és a dédapáink. Az államtitkár kitért a forradalom utáni megtorlásokra, az országot elhagyókra és úgy fogalmazott: ezek a fiatalok hiányoztak a rendszerváltáskor, ha ők itt lettek volna annak irányítói, ma sokkal kevesebb dolga lenne minden politikusnak. A műegyetemista fiatalok pedig talán kicsit alulértékelt figurái az 56-os eseményeknek, pedig sok minden az intézmény falai közül bontakozott ki - mutatott rá.
@tristen2005: esse látta még ma orvos

De tényleg kérdem, a tűzifára mikor lesz rezsicsökkentés?
@Dr. jenőke (jenőke): Gáti Józsefre emlékszel. Nekem ez a kedvencem tőle. Szerintem nagyon szépen szavalja el.

www.youtube.com/watch?v=ZSvGddGNBYc
@OPHELIA: Állítólag tervben van már az is.
@OPHELIA:

az is eljön! a szíjgyártó megmondta, Mo jobban teljesít!

magyarnarancs.hu/hirnarancs/nemzeti-unnep-0-nap-87133

Szijjártó Péter viszont a magyar ipart ünnepelte Ajkán, legalábbis kijelentette, hogy Magyarország immár “a kelet- és közép-európai régió éllovasa a belső égésű motorok gyártása területén”. Lehet, hogy ezt eddig nem tudtuk? Kár, hogy ugyanez az építőiparról biztosan nem mondható el. Jelképesnek is tekinthető, hogy több mint évtizedes huzavona után a megyei kormányhivatal elrendelte a huszonöt emeletes pécsi magasház lebontását. Egyszer volt Baranyában felhőkarcoló.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nekem adott munkát, igaz hogy sorkatonaként, de építettem neki a körkörös védelmet!
Az ünnep előestéjén.

„Valaki mondta, hogy az a nép, amely viccelni tud, nem veszhet el. A magyar nép bebizonyította, hogy harcolni is tud. Hősiességével és vérével a legkisebb jog, amit megszerzett magának az, hogy viccet csinálhat szenvedéseiből.” – olvashatjuk egy Rómában 1957-ben „Humor a romok közt” címmel névtelenül megjelent, az 1956-ot megelőző évek fekete humorát megidéző kötetkéből. Igen, a benne lévő gyilkos pesti viccekkel, amint olvassuk benne, „kiszökött a résen egy kis sokáig visszafojtott lélegzet, s ugyanazon a résen beáradt egy kis friss levegő”.

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69659
@tristen2005: Szal akik már elmentek egy szabAd világba és megtapasztalták, hogy milyen ott szabadon élni. Azért hoztak áldozatot az elődök, hogy most az utódok megszökhessenek. És ha a megszököttek lettek volna a rencerváltás irányítói kb. az akkor 8-10 évesekre gondolok. HÁT???

Nagyon értelmes dumát nyomat ez a Bencus gyerek.
@tristen2005:
úgy lóg már ma a nyelvük, hogy holnapra fel lesznek nyalva nem csak a seggek, hanem minden utca
@jaegtoer:

akkor a békamenetet a főkefe szponzorálja?:)
@jaegtoer: Ezt láttad már??? :)

Hősünk: A srác, aki laptop helyett írógépet vitt be az előadásra

szuperblog.hu/hosunk-a-srac-aki-laptop-helyett-irogepet-vitt-be-az-eloadasra/
@tristen2005:
Szilárd jellem ez a Tonyó, s bölcs mint egy viselkedészavaros óvodás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, de majd keresem.
Ami nekem tetszett az "A kő marad", de csak Bitskey Tibor előadásában.
Most hirtelen nem találtam.
@tristen2005: nyomass még egy sellcicis linket is, rögtön agresszív kismalaccá változom
@Dr. jenőke (jenőke): tenyérbemászó hangja volt a csávónak
Igazán jó programok holnapra. :)

Orbán és Bajnai helyett simogathatunk kis tigrist

hvg.hu/kultura/20131022_Orban_es_Bajnai_helyett_simogasson_tigris#rss
@tristen2005:
Ezt megfejtettem. A korabbi emigransok leszarmazottainak nyal, szavazat es lové begyűjtése céljából. Gondolom, nem az orbánmenekülteket győzködi milyen f.sza a magyar szabaccsag.
mindjárt kezdődnek legalább 6 UEFA...szassztok...mi volt a békemeneten vagy baggyűlésen meggyűlt? vagy mi volt
szentté avattátok a törpét? oszlopszent vagy oltári nagy fasz?
a feje még megvan?

brühüyyy
@saravad:

Biztos azt a 100 ezret akarja haza csábítani, akik a ténykedésük óta dolgoznak dajcsba!:)
@Dr. jenőke (jenőke): Mondjuk az ünnep kapcsán ez a kedvenc versem.

youtu.be/5S4Jwsj-sw8

"angyal vigyél hírt a csodáról..."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem praktikus.
"Élőkről csak jót, vagy semmit!"
(Nagy Lajos, író)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Nagyon klassz az abonyi állatkert. Sajnos adományokból tartja el magát, az a csoda, hogy még működik. Nem kell tőle csodákat várni, egyszerű hely, DE: KISGYEREKESEKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM. Lehet etetni az állatokat, be lehet menni a szelídek közé. Vízilónak száraz kenyér, gyűrűsfarkúnak mazsi kell.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

szerencsétlen Kocsis, már nem tud zongorázni karmesternek meg senki

de hű fideszes

brühüyyy
@tristen2005: ezt mindet? és mekkorát dőltél előre?
@tristen2005: naná még percek vannak hátra?

brühüyyy

a kezdésig

de lesznek mások is
@tristen2005: szép táskás szemű gyerek, nem érdemli meg a ló reált
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Magyarország-Anglia futballmérkőzés,az angol csapat azt mondja Rooney-nak: ezekhez egyedül is elég leszel, te állsz ki ellenük, mi addig elmegyünk sörözni.
A kocsmában hallgatják a meccset, a 4. percben Rooney góljával 1:0-ra vezet Anglia. Söröznek, nem is nagyon figyelnek, de a 86. percben Magyarország kiegyenlit. Kapkodnak rohannak, autóban hallgatják a rádiót: a 92. percben, a hosszabbitásban Magyarország megszerzi a vezető gólt. Az öltözőben Rooney nagy fejhorgasztva ül. Rátámadnak, mi a fenét csinált, mire azt mondja:
- Fiúk, nagyon sajnálom, nem tehettem róla, a 13. percben kiállitottak.

brühüyyy

plagizáltam
@rodeo36:

mennyi az eredmény, ert itt még a raklám megy!
@Secnir:

Azt hiszem ezt egy kicsit tulkombinalod! Gyurcsany aligha van olyan helyzetben, hogy o "allitsa be", hogy melyik ellenzeki part hogyan szerepel.

Szerintem o egeszen egyszeruen az eleteert kuzd. Mind politikai, mind gazdasagi ertelemben. (Azt maga is lenyilatkozta mar, hogy '14 utan nem igen tudna a partja a Parlamenten kivul kihuzni egy ciklust.)

A politikai egyertelmu, hiszen, ha nem jutna be a kovetkezo ciklusban (amint szerintem be fog), akkor bizony joideig, a Fidesz es az MSZP (az E14-PM is ugy tunik egyreinkabb idesorolhato) kozos erofeszitesei hatasara sokaig az elmult 10 ev, es az elkovetkezo 1-2 evtizedert is O lenne a felelos (lasd "gyurcsanyahibas").
Gazdasagilag szinten nem zarhato ki, hogy a politikai eletbol kikopo volt minielnokot akar a Fidesz, akar az MSZP (lasd Mesterhazy bosszuvagyat az "egyuttmukodesi targyalasok" soran) igyekezne 1-2 cikluson belul anyagilag is tonkretenni.

GYurcsany "szimplan" azt teszi, amit ebben a szituban megtehet, es meg KELL tennie.
A partnak nem volt annyi penze, hogy 2 even keresztul allando mediajelenletet biztositson.
Masreszt, ahogy Hanntol hallottam, eppen Bajnai feltunese szipkazott el toluk szavazokat (ne felejetsuk, a DK volt mar 8%-on is, igaz csak egy kutatonal).

Tehat nem maradt mas, mint egy hosszu hajra. Igy koncentraltan hasznaljak a part anyagi es emberi eroforrasait. Masreszt, es nem gyozom emlegetni, hogy mekkora szerepe van a "lenduletnek" a politikaban is (szerintem pl. szandekosan veszitette el Obama az elso tv-vitajat Romneyval), a szituacio reszben tervezetten, reszben a tobbiek ostobasaga okan, szinten a kezere jatszik.

Aligha veletlen, az augusztusban idozitett identitas-kampany. Az ellenzeki (MSZP-E14-PM) targyalasok kozben mutatjak magukat. Es mire ok kerulnek sorra, igyekeznek nemi erot is mutatni (akkorra meg nem igazan sikerult).
Szerencsejuk volt (kerdes, hogy ezeket mennyire kalkulaltak elore, szerintem nem igazan lehetett szamolni elore ilyen benazasokra), mert az MSZP-E14 megallapodast az ellenzeki szavazok 2/3-a nem talalja eleg jonak. Masreszt maganak a ket partnak a szavazoinak is 2/3-a Gyurcsany bevetelet tartana helyesnek. Mesterhazy otromba baklovese a volt MSZP-s negyek ellen, szinten a DK-nak segit.

Vegezetul pedig, egy szerintem, egyaltalan nem elhanyagolhato dolog: GYurcsany es a DK is nagyon jol kommunikal, raadasul kovetkezetesen.
A gazsutos beszolasbol egy hetre tema lett, mikozben a szobordonteskor eppen ok alltak ki Bajnai MELLETT, es azt is azonnal sajat javukra forditottak, mondvan, hogy mi ez a kis veletlen lefejezes, azokhoz, amiket GYurcsany kapott (es legutobb kopes formajaban kapott) eveken at.
Mikozben Karacsony mentegette magat, hogy o az eset idejen tukeppen mar hazafele ment.....

Hasonloan a legutobbi part-, es kampanyfinaszirozasi ugy: megneztem, egy ujsagiroknak tartott beszelgetesen, az MSZP iranyaba elegge negativ kornyezetben ejtette el a beszolast. Aztan mikor felkaptak a dolgot, akkor Olganal mar igyekezett az egesz ugyet a Fidesz iranyaba terelni (nem teljes sikerrel).

Mindekozben Botka (akit erdemes figyelni, mert o fogja kovetni MEsterhazyt az elnoki pozicioban, es lathatoan hajt is ra) meg mindig a gyurcsanyahibas-t nyomja. Bajnai mai rovid beszede a megallapodas alairasa elott, pedig annyira dobbenetesen szanalmas, hogy nehezen hiheto, hogy a DK eloretorese megfordulna. Megtorpanas nyilvan varhato, talan 5-7% kornyeken, de ha valami kapitalis hibat nem kovetnek el, akkor aligha zuhannak vissza a parlamenti kuszob ala.
@rodeo36: Ez mordib, de jó! (vagyis curvára nem igaz, 6:3 volt, de nem lesz belátható időn belül, tudom!:-(
most jártak itt nálam, hogy átprogramozzák az egyedi hővételezést mérő órát.

kérdem ugyan mi a fasznak kell átprogramozni, ez is be lesz kapcsolva a NAV-hoz, vagy miakurvaapja?

nemhiszitekel!?
Kormányrendeletben kötelezték a távhószolgáltatókat, hogy az éves elszámolást december 31-ről április 30-ra módosítsák.

Hogy a kibaszott kurva anyukat és apjukat ejtené egyidejűleg másállapotba a hortobágyi szürke gulya valamennyi bikája nemre való tekintet nélkül, de önként is fájdalmas és intim nemző contextusba kerülhetnének egy de akár több thonet ruhafogassal teljes hosszban és szélességben.

ennek az eksönnek ugye az a lényege, hogy az fog állni az áprilisi számla kísérőn: hogy a rezsidíj csökkentésére vonatkozó kormányhatározat eredményeképpen ugyan baszódjak már meg az áhítatól a kibaszott 3728forint 52,3 fillér megtakarítással az istenholdkórosfaszán minden holdtöltekor, de legalább a szavazófülkében élvezzek el ettől a hányadéktól.

képesek ezért a választási pr-ért az elszámolási rendet felforgatni. hány háztartásban is? akurafiéletbe!

lesz itt mégolyan is:
'mint a mókus fenn a fán a fidesznyik oly vidám'
hol vagy? vérfaj mókus kézigránátzabáló őrmogyorózó állat tezsvérem a gránátoskockában vastagon meghintve cukrozott tejföllel és közepesre őrőlt papírhéjú dióval, valamint sárgarépával mindez mennyei finnom tökfőzelékben ázva diszkrét nokedli körettel valamint bájos mosolyú vaníliasodóval?
jaa persze rómában zabálja a carmina búráját... ehh
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

el van kapkodva, megy a vonata és el akarja érni?

brühüyyy

szerencsétlen

ez nem Rossini ez Beethoven
Szolgalati kozlemeny. Illetve kerdes:

Csak nekem tesz be bannereket, a hozzaszolasok koze?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és milyen volt orbánka az mit énekelt? és ki vette át amitátadott

a másik szerencsétlen seggfej

brühüyyy

már futnak nehogy valaki utűlérje őket

kis daráljuklegyorsan akkor marad friss sör a büfében

és a tenor hamis
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezzel kibökték a közönség szömit, ja, ingyen lónak ne nézd a fogát

hol a zorbánka?
anélkűl ilyesmit?

brühüyyy
@aritus:
Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés.
@tristen2005:
első percek mennek de hagylak benneteket mert kapcsolni kell a csatornák között...Borussia Arsenal/Milan Barca stb

brühüyyy
@jaegtoer: Akkor tuti, hogy áprilisról áthúzzák május 5-re a választás időpontját.
@tristen2005: Csupa táskás szemű van a repertoárodban? Ahogy elnézem vagy az inplantátuma nem szimmetrikus vagy csak óccó kínai fussa, mármint mellytartó
@jaegtoer: a dajcsfűr?

cociális temetés lesz elkaparja a család...

egy büdös komcsival kevesebb... de még nincs kedvem ünnepelni...
Figyeljétek meg. erről a ganéról minden előkerül ha celebesíteni akarja magát...

propeller.hu/itthon/2803572-elokerult-orban-viktor-1988-as

de hogy az anyjáról még egyetlen képet se láttam, azér az már árulkodó.

Egy fejér megyei marha ezt a képet küldte, hogy szerinte ez lesz az, jól emlékszik, milyen izgi nőci volt:

www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.erdely.ma/uploaded/images/3536142_nagy.jpg&imgrefurl=http://www.erdely.ma/kornyezetunk.php?id%3D37153%26cim%3Dveszett_tehen_a_szepmez%25C5%2591i_farmon&h=284&w=371&sz=40&tbnid=x7Q4K0CIEyStMM:&tbnh=90&tbnw=118&zoom=1&usg=__jHZ1iru0424o1z7eBZZ9U98CxpI=&docid=yNlHi6C3727BiM&sa=X&ei=TMtmUobyOLOK4gTMuIGQCQ&ved=0CDUQ9QEwAw

így meg van a magyarázat is miért jár Bálványosra szabad egyet tenni
@aritus:
megpróbaltal gezaval beszelgetni :)
@simple observer 1.0:
"Gyurcsany aligha van olyan helyzetben, hogy o "allitsa be", hogy melyik ellenzeki part hogyan szerepel."

akkor félreértettél: gyf úgy manipulálja mind a közvéleményt, mind a pártokat, hogy ad1 észre sem veszik ad2 megtartsa őket abban a bizonytalanságban, ami most van. a fullkoalíció egyetlen akadálya jelenleg gyf, ezt ő is jól tudja - ha önként eltűnne, a fidesszel szemben állna egy multibal, semmi több. és nyert is volna. de már nem tud, mert rövid az idő, másrészt széttagolódtak (ami a jelenlegi választási rendszerben a fidesznek kedvez).

ami botkát illeti, az okés.
@jaegtoer:

Pedig egy családi fotó van/volt a neten.
@rodeo36: Robinho és Kaka jól összehozta az első gólt. :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

orbán engem békemenettel nem tud kicsalogatni az uccára...
de egy dologgal ki tudna... GYÁSZmenettel...

dögöjjön meg a rohat dakota

amugy a für az dajcs fürje?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
itt a kábel nem aggya...a teve hiába tudná

tuggya de minek

brühüyyy
@jaegtoer:

amúgy meg Krassó ezekkel már nem is állt szóba 1992(?) ben ja aszt hiszem akkor mentünk el hozzá, ő mondta, nem igen beszélek már senkivel, titeket is rühellek, de azé mondjátok el miért jöttetek, ha már egyszer itt vagytok, lába fönt az asztalon, széken hátra dőlve nézett gúnyos érdeklődéssel a szemünkbe.

aztán azt mondta én már nem foglalkozok a politikával:D... abszólútszabadságot akarok, és lakoljanak a gyilkosok [ ez utóbbi nem pont így, de bennem így rögzült]... eszt bezzeg nem hallgatták le, mert minden időkben annyira fostak Krassótól, hogy nyoma se maradjon, nem is ejtenek róla egy szót se, és most se, csak Krassó tisztaságában tetszeleg ez a mocsok, akivel már szóba se állt mire kiismerte
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
viktor a kurva annya ez egy orbán...mit dumált? valami seggséget? a Gyurcsány beindította ő meg átaggya

az Esz-dúr rejtelmeit?

brühüyyy
@jaegtoer: a fődakota????? hát az kubai eredetű szivar...

legalábbis a bőre színe:))))

nekem nem gond én szeretem a cigányokat... csak ő szégyelli...
@rodeo36: Szerencsére nem láttam. Épp abbahagyta amikor odakapcsoltam. :)
@rodeo36: öreg, azt azé e kö döntened, hogy orbánt, gyurcsányt vagy a komolytalanzenét bírod:) ez így kicsit kusza.
@simple observer 1.0:

két hozzászólás közé nekem a távhőszolgáltató egy női hölgyet küldött óraprogramozásilag.
banner nem volt. bakker sem csak a föntebbi monológom egy részét szavaltam nem halkan... amikor kapkodta a levegőt sebesen akkor vízzel kínáltam, de szólni nem szólt csak a fejét rázta, na akkor leesett mondtam neki nehogy magára vegye ezt a sok mindent, a retkes lófaszok még csak ezután jönnek hosszú sorokban rendetlenkedő tömmegben, hogy 23-ra ideérjenek.. de banner nem volt. se előtte, se közötte, se utána. ha ez segít.
@Orica Középföldi: A Kéri cuccai között tavaly még volt.
Elkészült Bajnaira optimalizálva is. :)

youtu.be/fYHSTbCBbno
@Orica Középföldi: ez mit akar mondani? el kö számoltatni a gázleolvasót, me a szülök rendbe vannak:))
@jaegtoer: szerintem előbb volt a gőgös... azt nem látom innen, hogy kiakarják csinálni a hvg-t... engem a tegnapi bartus jobban zavar... amiatt amit írtam... egyik se jobb...
@sírbateszezazegész: Szerintem a gordonos verzió szövege nagyon jó lett. :)

youtu.be/fYHSTbCBbno
@gipsz.jakab:

ááá már ki vannak hypózva...
@taga20:
nézd én Gyurcsány fan vagyok és maradok a zene másik világ

majd egyszer megtudod miért

brühüyyy
@gipsz.jakab:
"amugy a für az dajcs fürje? "
igen. miatta lett MárNemFür-Deutsch Tamás Korábban Für-Deutsch Tamás. de elvált, és MostMárBiztosanNemFür-Deutsch Tamás, CsakFürtös Deutsch Tamás.
@Orica Középföldi:
egy lófaszt középázsia, India, tipikus cigány azaz a hinduk egy ágazata amely megmaradt nomádnak a XX.századig, illetve mai napig...lásd a vándorlásaikat

brühüyyy

ez nem elitélés kérdése ez tény

sajnos tipikus lett
@Orica Középföldi:

köszönöm. a rusnya álattya, mégiscsak annak a fehérvári marhának lesz igaza, azon a mama portréján a vonások sokkal inkább viktoréi és az a nyáladzás meg grazban is megvót. szerintem az a marha nem is olyan marha, hogy így elgondolkodok rajta, meg mondják nem is anya szülte, ...hö, na ugye... de nem is a gólya hozta!!
fideszfigyelo.blog.hu/2013/10/22/orban_vilaga_es_az_erkolcsi_foleny

A bajai választás kapcsán előkerült egy másik videó és hangfelvétel is. Ezen az az Ajtai Tibor, Lungo Drom-os vezető mesél, aki most Baján szervezte a szavazók utaztatását (emiatt ítélte el a Fideszt a bíróság). Elmondja, hogy 2010-ben nemcsak utaztatták a választókat, hanem még lánc-szavaztatták is őket (ami a legdurvább választási csalások közé tartozik.).
Erről följelentést is tett az MSZP az év elején. A rendőrség ezzel a videóval nem boldogult olyan gyorsan, azóta annyi hír van róla, hogy a nyomozást Bács-Kiskunból áttették Tolnába. Egyébként Ajtait már tavaly októberben is följelentették, akkor uzsoráztatásért. A rendőrség itt is csak addig jutott, hogy átette az ügyet egy másik megyébe.
@taga20:

ne tetesse a hülyét t. kolléga, mert nem áll jól, akár van pedigré akár nincs. akinek esze adatott, annak használati kötelezeccséggel jár.:)

kibeszélt itt gázóráról?:)
@rodeo36: ha ma este szeretnék veled küzdeni ako azt mondanám, hogy Vettel fan vagyok:) inkább nem:) Gyurcsányt én is bírom, rá fogok szavazni! szevasz, tavasz:)
@jaegtoer: teljesen homályos a Mattüveg:)
@gipsz.jakab:

megnevettettél, nemkicsit :D
@taga20: El a koszos praclijaiddal a... a...az ikonnyitomtól. nem didgos de baszki olyan diszgrét vagy mint a cirkuszi gigiáltó a nagyvásártéren. ha bemattulok, csak szimpla benfontoskodó vagyok, amúgy csak kinfontoskodó. érti? vagy kéne a telefonszámomismárbazmeg?

Marianntól bocsánatot kértél-e már? meg minden itteni női hölgytől?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Koszi a valaszt.

Idokozben en is nyomoztam: kiderult, hogy a Chrome-on nezve a VAranust, valamiert betesz bannereket.
Am ugyanezt Firefox alatt nem teszi.

Ma a Windowsommal varialtam kicsit, de nem igazan ertem, hogy ez miert hatott volna ki a Google keresojere...

NA majd meglatom kesobb is marad-e ez.
@mattüveg: kedves jég, ez azé kicsit gyors reakció vót:) de azé bírom a hülye stílusod:)))
@jaegtoer:

Neked is koszi. Epp kicsit feljebb irtam, hogy ugy nez ki a Chrome viccelt meg, es meg mindig beleteszi.
@rodeo36: @taga20:

én meg erre a szép ágas-bogas lombú fára szavazok. kiszámoltam 17-en férnének el rajta egymás mellett függesztve. a fa vendégszerető, bárkit bármelyik csapatból megértően, empátiával fogadna.
@simple observer 1.0:
a Chrome-on más az oldalmegosztás és elvesztegeti a teret, oldalt vagy alúl attól függ hogyan állítod be a két lehetséges közűl

nem szeretem de minden ami nem blog.hu az ki van szűrve

brühüyyy

a firefox nem engedett be még majd belerúgdosok

de a meccsek jók Torrez a második gólját lőtte a Schalke ellen Gelsenkirchen -ben
apropó windóz
nem tuggya valaki hogy a WIN 8 64 bites "OEM" (azaz elvileg "wincseszterhez kötött") vindózom áttudom tenni fejlesztéskor egy "SSD" vincseszterre? vagy ujat kelll vennem?
@jaegtoer:
ez jó szavazás de maradok a Gyrcsány táborában

kíváncsi természetű vagyok

ő képes tanúlni, az egyetlen a sok szarházi között

brühüyyy
@taga20: döntsd már el kivel beszélsz. vagy csak motyogsz magadban. küldöm jéget majd ő ad a pofádra:), akkor megtudod, mi a gyors reakció:D
90's retró buli holnap a Műegyetem előtt!

Most komolyan: nem vártam én tőlük sokat. Na, jó, igazából, semmit. A kendermillás dzsangakirály, a szobordöntő gordonka, meg az újgenerációs szoci Joker elpuffogtat néhány közhelyet: munkát, kenyeret és egy éven belül német átlagbéreket ígérnek, demokratikus jogállamot követelnek, viktátotoroznak, meg csattoggó nácibakancsoznak két órában. A hatvan év feletti és hatvan IQ alatti törzsközönség tapsol, mindenki jól érzi magát, majd hazamegy lelkében őrizve a teljesen megújult, a múlt bűneitől tiszta baloldal nemes ideáját.:)

jobbegyenes.blog.hu/2013/10/22/90_s_retro_buli_holnap_a_muegyetem_elott
@mattüveg: bocs, de annyira kiszúrtam valamelyik blogon, hogy tőled hallottam ezt:) de ugorjunk!
@rodeo36:

@rodeo36:

úgy legyen. reméljük nem csak tanulni tud, hanem a hibákból okulni is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha neked azt mondom, hogy hülye vagy mint a segg, az neked nem mond semmit:)
@sírbateszezazegész:

egymásra torlódtak a hírek, de menetrend szerint történik minden most a fő cél a hvg hiteltelenítése és ellehetetlenítése, esetleg újabb lépcsőkben a megszerzése. már nem sok mértéktartó és adó lap, portál maradt. ez még egy erős, szakmailag is jó kis sziget volt. illetve még az. ne temessük.
@taga20: Tőled dicséretnek veszem. :)
@jaegtoer::)

én tavaly csináltam róla egy posztot amikor elém került egy 1989-es tv felvétel...

offforever.blog.hu/2013/10/22/krasso_gyorgy_az_oktoberi_ember
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagy mágus vagy, ha téged seggbe kúrnak, te azt is valami teljesítménynek adod el:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a hatvannál fiatalabb 60IQ alattiak meg a jobbikot erősítik?:)
@guma: mé az ilyenek halnak meg idő előtt? mé ne nem priebke döglik meg 59 éves korában???
@simple observer 1.0:

bocs hogy elhülyéskedtem, nekem rókám van és csak a tűzfalakat szoktam gyagyázni mást nem, így aztán nincs is meglepi...meg banner meg bakker
@jaegtoer: ráadásul az ilyen ócska tróger angyalok, próbálnak belerúgni!
@sírbateszezazegész: Annyira azért nem rossz a helyzet szerintem. :)
@taga20: Akkor ezért nem akartad, hogy elmenjek a zsidó nyári fesztiválra??? :)
@guma:

aszta, milyen jó kis blogod van...

basszus hogy megy az idő, de hogy hülyülök az már biztos, nem is vitázok senkivel. basszus! 91-ben meghalt, olyan bizonytalan voltam a 92-ben, de megcsalt az emlékezetem... mondván nem halhatott meg olyan hamar és akkora kiábrándultságban... aztán de.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ahogy rodeo mondaná, a kurvaanyád! te egy antiszemita vagy, mit keresnél ott?
@taga20:

régen láttam már ilyen ritka alattomos mentális besurranót az szencség! már ami gabrielt illeti, hogy félre ne értsük esetleg netántán egymást... így kéccázévesen már akadoznak a dolgok
@taga20: Jótól kérdezed, miközben te hívtál oda. Látom kezded elveszíteni a fonalat. :)
@jaegtoer: :)))

köszi!
ez több ember blogja - én csak belecseppentem...
aztán elkezdődött ez az országos jólét és szinte mindenkit tönkre vágott valahogy.
most csak életben tartom (de van aki néha posztol csak a szavak elfogytak..) hátha jön még valami változás az életükben és ismét vidám lesz a kocsmánk...

az idő meg mindenkit becsap vagy így vagy úgy...
ezért nem is kell rá figyelni, hogy szaladnak az évek.
@taga20: Szerintem te sokkal inkább szoktál rugdosódni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nézz jobban körül a következő pártgyűlésen:)
@taga20: biztos nem figyeltem... most Gábriel kibe akar belerúgni?
@guma: hol van a Hvorosztovszkij?
@taga20: ne hergeld magad, mert annak sosincs jó vége.:)
@jaegtoer: ne tegyél ilyet velem, me az első mondatod után a boxer után nyúltam:)na csak neked a féltve őrzött kincsem:)))www.youtube.com/watch?v=UXwLBS3yUkA
@taga20:

Ünnepnapon nem káromkodunk! Holnap reggel zászló felvonás, hálaadó szentmise, utána irány a kocsma du. 4-ig.
@Secnir:

ad2-ben nem ertunk egyet.

"fullkoalíció egyetlen akadálya jelenleg gyf"

Ugyan mar!
A szocik soha nem is akartak totalis osszefogast. Mar tavaly nyaron megirtam, hogy ez a "mi vagyunk a legnagyobbak es ezert az egyetlen lehetseges kormanyvalto ero" lesz az EGYIK fo kommunikacios temajuk. Tevedtem, es kiderult hogy tukeppen ez az EGYETLEN.
Ennek szellemeben tehat nem is akartak/nak ok kozoskodni sokakkal. Hogyisne! Kevesebb mandatumuk lenne. Tavasszal azokkal a parto(cska)kkal taktikaztak Bajnai elleneben, akiket aztan EGYETLEN nap alatt hajtottak el a picsaba!

Bajnai a visszatertekor, meg TALAN akart teljes osszefogast. De nyilvan azt gondolta, ahogy a taktikaja alapjan itt is hamar levettunk, hogy majd mindenki egyenkent beall az ERNYOJE ala, es o lesz a minielnok-jelolt. Aztan ahogy ez egyre tavolabbi lehetosegnek tunt (rogton ket LMP-pofon utan), o is egyre kevesbbe akart kozoskodni. De minthogy Aug vegere - Szept elejere komoly lejtmenetbe valtott, illetve azon a szinten stabilizalodott tamogatottsaga, igy inkabb a korulotte tortetok erdekeben mandatum-maximalizalasra hajtott, es megkototte az egyezseget az MSZP-vel. (Amire, ha nehany ev mulva viszatekint, politikai karrierje legszegyenletesebb huzasakent fog emlekezni)

Gyurcsany oldalat nem elemeznem nagyon, mert pro es kontra sok cikket lehet olvasni. En arrol pl meg nem olvastam, hogy ha az MSZP es Bajnaiek nem egy allando Gyurcsany-ellenes hangulatot szitottak volna, akkor Gyurcsany ellenzeki oldalon vett elfogadottsaga nyilvan nagyobb lenne, mint 2/3. Es az el nem fogadottsaga se lenne 1/4.
Ha pedig nem kepesek szavazoik velemenyet formalni, akkor szart se ernek, csak mennek a szavazoik utan. Es ez jol latszik is az MSZP rezsicsokkentesi dolgaival, illetve Bajnai nemetorszagi bereivel kapcsolatosan.

"ha önként eltűnne, a fidesszel szemben állna egy multibal, semmi több. és nyert is volna."

Ha eltunne onkent, amire miert is lenne szukseg(?), akkor is tegyuk fel, hogy a 4%-nyi DK/Gyurcsany szavazo Bajnaiek-fele szavazna.
Igy lenne az MSZP-nek 14-16%-a, az E14-nek 8-10%-a. Ahogy en latom ez meg bizony mindig keves lenne. Mesterhazy es Bajnai mar majd' 2 honapja megallapodtak, de nem latom, hogy szeles neptomegek aramlananak a kettos fele szavazoknak....

Az, hogy az ellenzek vesziteni fog jovore, az legkevesbbe Gyurcsany felelossege. Mint korabban mar hivatkoztam ra, a kozvkutatasi eredmenyek egyertelmuen mutajak, hogy az ellenzek nem igazan elegedett kettejuk megallapodasaval, es eppen ez az ami miatt az ellenzek el fogja bukni a valasztast.
@rodeo36: ott:)))

(csak ma egy kicsit sok program volt és egy párat beraktam... lapozz! :D)
és ahogy tegnap megnéztem a statisztikát - más is kíváncsi rá :DDD
@sírbateszezazegész: segítek a jobbikba és a nácikba:) sínen vagy, kérdés van? egyébként www.youtube.com/watch?v=8JjQGt7WjK0
@taga20: a zenét köszönöm:)... a választnem értem...
@rodeo36:

MA valahogy a Chrome-on az utolso 100 komment soran itt-ott egy-egy komment koze szur be egy bannert. Azota sem tudom miert, de egyelore kovetkezetesen.

Focit meg tovabbra sem nezek.
Maradok a rugbynel, meg NHL-t nezek. Most plane orulok, mert a Detroit keletre "koltozott" igy aztan nem kell NAGYON sokaig fennmaradni, hogy a MAGICIANt lathassam:
www.youtube.com/watch?v=wQek_SUBNw0
ez meg Bolinak :)

remélem az ő vízi mentő csapatuk nem ilyen béna...

www.totgelacht.com/content/31656-die-retter-kommen-gleich.html#.UmbVS1PAluY
@simple observer 1.0:
a rókát én most kipróbálás képpen stílus nélkülire állítottam a teljes oldalt elfoglalja az anyag és banner meg egyéb vagy a tetején van vagy sehol, ha visszamegyek stílus-ba akkor 3 különféle szélességű oszlopra osztja és a középső ami nem elég széles tartalmazza azt amivel dolgozunk a többi üres meg banner a blog.hu-ról
brühüyyy
@guma: nagyon brutál, remélem az én cerkámmal finomabban bánnának:)
@jaegtoer:

Nekem van mindketto, en is a rokat kedvelem inkabb, de a Chrome jegyezte meg a jelszomat a blog.hu-ra. Igy ha irni akarok, akkor kromoznom kell.
@simple observer 1.0:
kiszerettem az NHL-ből, rugby, és foci, NBA!!! van egy NBA csatornám, és a rókából is kiszerettem, vagy nem engedte, hogy beleszeressek, viszont az IE-t egyre jobban kedvelem, teljesen kiadja az office minden lehetőségét és még sokkal többet, el fogok gondolkodni hogy leváltom öreg Chrome barátomat egy időre?, bár már összeszoktunk

brühüyyy
@rodeo36: @taga20:

Így az ünnepek előtt egy kis lélekemelő Orbán facebookjáról!

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151949502021093&set=a.311926051092.193946.298090296092&type=1&theater

de a legszebb a hozzászólás
Ici Tserffy Bálint D Mindent,és mindenkit tisztel! Csodálatos! A sok komcsinak lenne mit tanulni tőle,főleg emberséget!
@sírbateszezazegész: aztat kérdezted, hogy gábris kibe rúgott bele, erre én azt mondtam a nácikba, jobbikosokba:)) édesélet:)www.youtube.com/watch?v=OcxRtLpkAkQ
@saravad: Szerintem jól csináltam:)) én jól szórakoztam
@saravad: de amúgy mi a véleményed a Szenátus közleményéről?
Szerintem hősiesek, csak későn. A diákokat cserben hagyták...
@simple observer 1.0: Nekem meg éjjel kettőkor kéne néznem az MLB WS döntő első meccsét, de nem fogom, mivel a favoritjaim be sem jutottak idén a rájátszásba. ;)
@tristen2005:
hát röviden az agymosottak, vagy agyatlanok tömkelege
és milyen büdösch?

brühüyyy
@simple observer 1.0: Sokkal nagyobb a baj, mint az, hogy az ellenzék összefog vagy sem, avagy kivel nem fog össze. Ez az ország totál szétesett, ma már csak megfélemlített csoprtok léteznek, akiktől nagyjából az érdekérvényesítés minden útját, módját elvették, minden a kormánytól független intézményt elsorvasztottak, a pénzforrásokat elvették.
Az, amit az ellenzéknek nevezett szánalmas csoportosulások, pártok művelnek sírni való.
Bajnai egyí faszfej, vagy a tanácsadói faszfejek.
Menj el kelet-magyarország egy cigánygettójába, amit ott látsz, az Magyarország. Önérzettől, önérvényesítéstől megfosztott, a hatalomnak kiszolgáltatott, egzisztenciálisan totálisan függő helyzetben lévők vagyunk. És az ellenzék sem tudja magát ettől függetleníteni, a fidesz kottájából játszik, plusz tele van sötét múlttal, mutyikkal, és nem látszik, hogy ezzel szakítani akarnának.
Úgy kellenek nekünk ezek a cigánygettók, mint a falat kenyér. Ez ad nekünk büszkeséget. Legalább AZOKNÁL jobbak vagyunk:((((
@gipsz.jakab:
De, "tuggya" valaki... :)
Írj privátban és elárulom.
@aritus:
A cigányokon csak a főpróba zajlik, ahogy Esztergomon is kipróbálják, mennyit tűr a nép ellenzéki vezetés alatt, államilag ellehetetlenítve.
Ott a jövőkép!
@aritus: öreg te hülye vagy, ne menj a Duna felé? ez a cigány gettó filing nincs mindenhol ott, bár terjed.
@taga20:
Nálunk van egy városrész, ha gondolod megmutatom, de lehet, hogy megesznek ott... :)
@taga20:
Bacod'egykomám, átjárt a Szentlélek?
Gábris megtérített és együtt zsolozmáztok már? Vigyázz a huncut kispappal...
@taga20:

na én is bemosok neked egyet te mocsoládé:

www.youtube.com/watch?v=3-t9z8OLoCg

waits lesz ha begyön, ha nem akkor bakkor.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a kacsausztatot mutasd meg, ha arra esz a fene:)) a tegnapi kutyu,macs videjójóvót:)) lefekvés előtt csak neked:))gingergirls.blog.hu/2013/10/21/mila_131
@jaegtoer: nem rossz a srác, evvel a nem tudok énekelni és még rossz színész is vagyok imidzsel:)
@taga20: Még sose gondoltam úgy magamra, mint öreg, de lehet, hogy itt az ideje.
Ez nem cigánygettó fíling, ez Magyarország.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én meg aszondom, hogy ez már a jelen, nem a jövő.
@aritus: láttunk má öreg 40-eseket:) van igazságod:)) lehet, hogy nagy.
@taga20:
na bacod kérlek alássan akkor énekelj vele, egy tiszta hang és figyelj 2:24-nél

és még tanul énekelni! hátha lenne esélyed

hangerdő föl!!

www.youtube.com/watch?v=iMYFqhXIW1o&feature=related

3 oktávot tud. szerintem minden helyzetben:D
@aritus: eddig mindig megmaradtunk:) gondolj arra, ez az időszak is cdak egy lábjegyzet lesz a történelemkönyvekben... még a magyaroknak is, nemhogy a világtörténelemben:)
@jaegtoer: @taga20:
Vájtfülűek... Ilyen nőt, nektek is... :D
Meg Alien cicázzon veletek!
Szenzációs amúgy. Ráadásul maszk nélkül elég jó a nő is...
@taga20:

waits egy kurvakibaszottnagyfenomenálisklasszisistenhérosz, csak itt egy kicsit be volt rúgva, rekedve és roggyanva. ehhez képest mikor vonyítasz te így ilyen áldott áhítatos állapotban? He?

na és a kis kínai? most már nem lennél pedofil ha leénekelnéd a hajcsatját:)
@Husz_János_Puszita: "Kell valami a kirakatba így választások előtt, lám milyen szigorral lecsapnak a mutyizókra ők."

Fenéket. A földtámogatások eu-s forrásból történnek, és kibukhatott valahol, ahol nincs ráhatása a NER-nek.
@jaegtoer: azt vágom, hogy a szőrös csajokat bírod:)) azé vigyázz a fogad közé ne szoruljon:)) legyen nálad mindig fogselyem:))
@jaegtoer:
Pedofil a bácsi??? :))
Vagy szimplán türelmetlen csak?
@taga20:

reakciódból látom most már, hogy alapvetően egy kiélt, életunt, cinikus, kötekedő,nagymellényű komplexusokat kompenzáló, nagypofájú, a szépséget kigúnyoló besavanyodott lócitromszerű jegyeket magadon hordozó tapintatlan bár nem delejesen műveletlen alak vagy, aki aszaron is kákát keres, hogy csomózhasson és egész biztos hogy még az italok között is teljesen indokolatlanul affektálva válogat, és nem iszik rendesen és ezért visszamarad folytonosan az evolúciós fejlődésben ami abban is megmutatkozik, hogy a légszennyezettség nem csökken, hanem nő és az ózonlyuk is csak azért csökken, hogy védje a világegyetemet a kisugárzásodtól, hogy cseszd meg mékhoty szőrös izé, amikor itt a kultúra hímes mezején izé meg azé, basszus!
@jaegtoer:
Ööööö... izé...
Inkább alszom! :))
@jaegtoer: haver, te belecsaptál a közepibe:) tök ilyen vagyok, sőt még ilyenebb:)) csak az ilyen csókák, mint te tartod bennem a lelket, meg a mattszilicium:))
@taga20:

:D

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mi a probléma? mert a taga méltatásában a 10. sor csonka maradt? :D
@jaegtoer: ako legyenszíves csókolomot köszönni, me a969:)
@taga20: az hölgy születési dátumát adta meg:)
@sírbateszezazegész: hülye vagy bazdmeg:) peni születési dátumát adtam meg, 1969:) eszmélj, fuss:)))www.youtube.com/watch?v=FaHuzkyurC0
@jaegtoer:

ez meg 4 1/2 oktávot itt és most

csináld utána, a bort most te fedezed

www.youtube.com/watch?v=Lks949ZdmDs

brühüyyy
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=Lks949ZdmDs

mikor majd te is iszol amúgy igazából, mint én Egerben a Papok pincéjében és ezt is előadtam...volt taps

brühüyyy
@taga20:

etty percig sem hiszem, hacsak ez nem valami ördögi kavarmányszám, bár az enyémben is van ennyi kilences és éppen 8cal több mint annak a bizonyosnak a fele.
@jaegtoer: perfekt amit írok, te viszont rébuszokba dumálsz:)www.youtube.com/watch?v=Ulk80QI4EIo
@rodeo36:

itt aztán már nincs sumákolás! de ez az adottság és képesség már felháborító! Nem?

jó éjt:)
@taga20:

én semmiféle tré buszokba nem dumáltam. sőt minden a napnál világosabb. csak ha már 969-eztél ami nem is tied, gondoltam nekem nyolc én is kilencezek egyet, azaz kettőt, de nem volt elég. segítség: 55
Nem gondolom, hogy most, de érdemes elolvasni. mozgovilag.com/?p=6598
@sírbateszezazegész:

kezd tele lenni a tököm a centrális erőterekkel, meg erőközpontokkal, miközben feszt ilyenekkel jönnek elő az elemzők, gúnyt űznek az konteokból, nevetségessé teszik az összeesküvés elméleteket, közben szimplán arról van szó, hogy néhány kissé gané vagy egészen az, szövetkezik arra, hogy mániáját kiélje, netán az országát kissé, vagy jobban, vagy egészen kifossza, és akkor erőterekről óbégatnak, meg egyensúlyról meg nemzetközi helyzetről és terrorveszélyről. közben annyi a kérdés: golyó...?, kötél...? méreg...?
mondjuk úgy tűnik az oroszok egy része jól járt putyinnal, nagyobbik része talán nem és feltehetően sosem lesz olyan akivel teljesen jóljárna az a szerencsétlen sokat tűrt néptenger.

nekem sokat segít(ett) a megértéshez vezető úton -érdekes módon- V.G.Jan trilógiája;
Dzsingisz kán
Batu kán
Tatárjárás

aztán Sienkiewicz, és persze Solohov, Alexander Bek... és a kortárs költők
valamint a kenyér, a vodka az olaj és az élet ára és a méterek megértése munkácstól vlagyivosztokig, krímtől murmanszkig.
@sírbateszezazegész:
azért van ebben a cikkben néhány féllábú dolog, tényleg több idő kell hozzá, de ez már mekkora faszság:

"_A világ területileg legnagyobb államát a számítógépek korszakában is éppolyan nehéz egy kremlbeli dolgozószobából vezérelni, mint néhány száz évvel ezelőtt, amikor még postakocsik és cári futárok vitték az utasításokat. _"
ennek fogalma nincs a kommunikációtechnológiákról, hát még a központosított és uralt erőforrások mobilitásáról, hatékonyságáról, ütőképességéről.
mit gondol, tán putyin szigorúan összevont szemöldöke tartja össze azt a világbirodalmat?

de! nem rossz egészében a cikk, csak hámozni kell, hogy értsük mi is a veszély a főnök putyinizálódásában.
ha már egyszer nem utasította vissza, el, akkor ez azt jelenti, hogy neki teccene. márpedig ha tecc, akkor lesz.
@jaegtoer: :) kedves konzi komment-társ (aki csak szeretné, ha én is konzi lennék...de ahogy itt sokan mondják: insallah... sza meglátjuk:)), azt, hogy elolvasod amit küldök ilyenkor... csak azt jelzi: túlértékeled a középszerű, uborkafára felkapaszkodott, ám gyöketeitől elválni képtelen lumpenprolit:D... de ennél nagyobb elismerést nem is adhattál volna:)
www.osiriskiado.hu/hu/konyv.html?k=69 ez egy nagyon jó, főleg az első kötet... amit meg linkeltem, a saját tapasztalataimmal teljesen/többé-kevésbé egybevág... mégegyszer köszönöm:))
@jaegtoer: figyelmen kívül hagyzad az első bekezdést:)... akkor egy másik is www.osiriskiado.hu/hu/konyv.html?k=150 és mindazzal, amit jeleztél, hogy eddig segített, talán cizelláltabb lesz a kép:)... de igen, főleg a moi áthallások miatt küldtem el:)... de ez ránk nem alkalmazható... meg a poltechnológus helyzete is kérdéses mostanság:)... nem tudom mikor írta a szerző:)... nekem a történelem nem csak azért fontos, mert érdekes, hanem tudnom kell, kivel kötök üzletet, az honnan jött és mire számíthatok vele szemben:)... szóval tiszta példája vagyoka prekoncepciónak:D
@jaegtoer:
bazdmeg ez jobb mint bármi más

nepszava.com/2013/10/velemeny/para-kovacs-imre-ujrahasznositott-szegenyek.html

meg van táltosodva

brühüyyy

most még a hsz-eket elolvasom addig is neked...
@sírbateszezazegész:
ha üzletember vagy??? akkor tudok segíteni: van néhány alapkérdés, amiket szenvtelenűl és ridegen meg kell kérdezni mielőtt bármi...

a választól függően ráborítom az asztalt vagy csak elmegyek köszönés nélkűl, vagy kezet fogok és megbeszélem, hogy lehetne-e és hogyan

brühüyyy

ehhez nem kell bibliát sem olvasni meg a Csabakirályfi úttyát a dzsungelen át a csillagokba a fehér táltos szárnyai között űlve...üldögélve...és hátrafelé nyilazva
Fabius
Mindezzel együtt az orsós likud vitya bandájában volt annyi kurázsi, hogy a hozzá átállt söpredéket is lemerte tartoztatni!
@rodeo36: azt hiszem nem a te definícióid szerinti üzletember vagyok:)... ennek ellenére a kérdéseket szívesen fogadom, hisz az ember mindig tanul... mindenkitől, nem hogy a tapasztaltabbtól és okosabbtól:)... a táltos meg mindig segít, te is tudod:)
@rodeo36:

Jó reggelt!
Ez fergeteges, nem ismertem, köszi:))
@simple observer 1.0:
+1
Kivéve a "lenyilatkozta": aztat semmiképp nem vállalnám:).
@jaegtoer:

Tagáról adott jellemzésed:)))))))))))))))
@Orica Középföldi: jó reggelt! :) álmot láttam, azért vagyok fent:)
@sírbateszezazegész:

Jó reggelt!
Jót vagy rosszat? Sejtelmeset vagy valószerűt?
Andalítót vagy hideglelőst?

Most néztem vissza az előzőkre:)
Egy valamit nem értek Fabius.
Szerinted ez a sztori miről árulkodik ?
Arról, hogy a Fideszben is eljárást indulnak a csalók ellen ?
Avagy arról, hogy jogállamban a bűnözőket megbüntetik ?

Viszont tudjuk, hogy az MSZP idején hasonló ügyekbe EU-s pénzek lenyúlása kapcsán soha a büdös életben nem vontak felelősségre senkit.

Biztos azért mert azok patyolat tiszták voltak, ugye Fabius ?
@sírbateszezazegész:

Te miért gondolod, hogy az előzetes tájékozódás az maga a prekoncepció?
@sírbateszezazegész:

Nádas Péterrel van egy kiváló beszélgetés a 168 órában. Gondolom még fizetős tartalom, de később majd nem. Vadászd le:)

Rád gondoltam, amikor olvastam.

Címe: Európai túlélő
@sírbateszezazegész:
ez nekem új, nem tudtam, hogy van olyan "üzletember" aki nem üzletel?

"üzlet" akkor van, ha:

1./ van bármiféle árú aminek legfőbb (hacsak nem kizárólagos) tulajdonsága, hogy eladó,

2./ ez az árú az egyik tárgyalófél törvényes tulajdonában van (bárhol a Földön, függetlenűl attól, hogy ezek ketten éppen hol tartózkodnak)

3./ és a másik -jelenlevő- tárgyalófél meg akarja azt szerezni

lehetséges kérdések:

van e vásárlóereje (ami nem egyfajta kényszerítő eszköz, amit másképpen fegyvernek is neveznek)

az a bizonyos vásárlóerő rendelkezésére áll legalább akkora mértékben, mint a tárgyalás tárgyát képező árú ellenértéke?

ugyanez az ellenérték mobilizálható és legális?

rendelkezik e a szükséges bizonylatokkal, vagy azt 24 órán belűl be tudja e mutatni az itt jelenlevő másik félnek?

és mindezt hajlandó e az INCOTERMS legújabb kiegészítései szerinti feltételek mellett áttulajdonítani

mindezek ezernyi apró részletet képviselnek amikre itt hely sincs

brühüyyy
@Orica Középföldi: olyat, mint emese:)... a véreimet, meg a jelent s a jövőt:)... ami moon maradt... keserédest:)... olyat, amilyet a táltosparipa hoz egy hiénának:)

Nem gondolom, hogy prekoncepció lenne, sejted te is... vagy tudod?:)... de, ha valaki majd azt mondja, azzal érvel, hogy azokkal rendelkezem:)... csak előkeresem ezt a hsz-t s jelzem, ezzel még semmi újat nem mondott... tudod, a negédes stílus:)

Mindenképpen megnézem:)... köszönöm
@sírbateszezazegész:

Tudom, hogy nem jellemző rád, de sose fogom megszokni ezt az előre védekező attitűdöt, mert ugyan nem gondolod komolyan, de néha ijesztően jól csinálod:))

A negéd egy nőnél is taszító, egy férfi esetében jelzőt se találok rá:) Persze igen, de nem leírható.
@rodeo36:

Neked köszönhetően ma sok Rebroffot fogok hallgatni:))
@Orica Középföldi:
keresd meg a teljes egészében hozzáférhető Sydney-i koncertet, sohasem fogod elfelejteni

brühüyyy
@Orica Középföldi:
és ha netán megtalálod a Che mai veggio Don Silva cavatina-ját az Ernani-ból, akkor légyszives (csak vele!!! a cadenza 3.5 octávos futamai miatt amit csak ő és Boris Christoff csinált meg de csak nagy pillanataikban egyébként "átvágták")

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem tudok privátban írni:)

azt sem tudom mi az...

írjál virágnyelven hogy a kommancsok/dakoták ne ércsék
@gipsz.jakab:

Bubó! Rákattintasz a nickre, megjelenik az adatlap, fejlécben - üzenet. Ott írhatsz:)
@Orica Középföldi: és az emailben megy? vagy hova landol? :)
@gipsz.jakab:

Arra a címre küldi, amivel Boli regisztrált. Működik:)
@Orica Középföldi: na jo de akkor szolnia kell hogy emailt küld mert azt nem nézem... ezeket a brazil IP címes szarokat ojjan körülményes használni:)
Jó reggelt!
Egy évvel ezelőtt én nem vártam, ezért nem is láttam Messiást a színpadon. Ezért nem fanyalogtam, hogy nem tud beszélni. Kicsit kétségbe esetem, amikor kiderült a politika nem lehet más. Aztán rájöttem, hogy abból kell gazdálkodni amink van.
Még mindig nem értem, hogy az emberek miért a minél hangosabban, és szóvirágokban beszélő emberek sületlenségeit nyelik be, de ez már legyen az ő gondjuk.
Ezért nem török pálcát. Voltak hibák, tévedések, de legalább próbálkozások voltak.
Tudom, hogy ma is lesznek hangosabb és jobb szónokok. Legyenek. De azt gondolom, hogy gyakran a csend többet mond.
Ui.:Egy éve vagyok aktív a fórumon.Hölgyeim és Uraim, megtiszteltetés volt önökkel játszani! :)
@gipsz.jakab:

Mint látod, itt szokták jelezni, hogy privi ment:)
@V-PORT:

Ez mi? Olyan. mint egy elköszönés. Ugye nem?
@Orica Középföldi: azt hittem nálam bambább kommentelő nincs, de van gipsz:) egyébként ne vigyorogj jégen, me figyelek:)))
@rodeo36: álmokat, vágyakat és illuziókat adunk, mindent ami igazán nem kell a boldogsághoz valójában:)... cserébe meg végülis lelkeket kapunk:)... de a leírt útmutató hasznos, köszönöm

Ha Gigli az álomra vonatkozott, akkor nem ilyen volt... én még nem tartok itt, inkább a manók tánca grieggtől... az én olyan álmokat látok még, ami a kardtáncra rímel:)
@Orica Középföldi: Valami frappánsat akartam írni a végére. Írhattam volna, hogy zuzzunk tovább és pusztuljon a férgese, de most emelkedett hangulatban voltam.
@Orica Középföldi: az élet egy folytonos harc, küzdelem... nem védekezés, csak az olaj, melyről lecsúszik az ártani szándékozó, fogást kereső kéz:) a bambaságodban való hit a másik részéről téged juttat előnyhöz... az iróniát és szarkazmust értékelni kell:)... negédest meg te írtad:)) a net nem felejt, hát még én:D
@taga20:

Nem jól figyelsz, rajtad vigyorgok:))
@rodeo36:

Ez a Sidney-i koncert a non plus ultra:))
@Orica Középföldi: úgy értettem, csak rosszul fejeztem ki magam:))
volt papír

a cigá' .. izé orbán mikor és hol beszél? csakhogy nehogy odakapcsoljak

thx
@gnme: 14:00, Bem tér, 16:00, Hősök Tere: Békemenet és Fidesz
@rodeo36: elnézést, nem nekem küldted, elnéztem:) de legalább meghallgattam:)
@gipsz.jakab:
Backi, nem vagyok meggyőződve, hogy elboldogulsz a Hiren's Boot CD-vel. :)
Ha sértés volt, akkor majd megvívunk!

Egyszerűbb, ha letöltesz egy win-8 telepítőt

www.msw.hu/letoltes/windows-8/windows-8/letoltes.html

windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/clean-install

és ezt követve az új eszközre installálod.
Általában nem kapsz a kütyüdhöz telepítő anyagot, de van olyan noti, amiben van rá külön szoftver, hogy un. rescue disk-et előállíts, újratelepítés esetére.
Ha nincs, akkor itt a leírása:
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-usb-recovery-drive
Ha kell, van telepítő lemezem is hozzá, de azt feltölteni reménytelen... A telepítési azonosító a gépeden lévő win8 matricán, vagy gyárilag generálja a biosa.
@V-PORT:

Na akkor zúzzunk:))
Engem kevésbé emelkedett hangulatú munka vár - a konyha.
@rodeo36: mégiscsak nekem küldted:)... szép ez a nap... mint mindegyik:)... mert az élet valóban egy csoda, még ha nem is mindig tűnik annak:)... "...Hiszen elég nagy a világ. És van benne elég leány. Szebbnél szebbek, édesebbek. A hozományok se vesztek még ki. Ej, csak egészség legyen és egy kis tűrhető kártyajárás" :)
@V-PORT: A Bem téren is elférnek 2 millióan?
'56
ezek ellen az orbánok ellen harcoltunk 56-ban,
és még mindig itvannak ezek a hazaáruló komacsok,
csak most dakotának álcázva mérgezik a levegőt
@gipsz.jakab: előttem van ahogy '56-ban harcolsz. hiába, ezek a szimulációs játékok mindenre képesek.
@sírbateszezazegész:
Célozgatás a romakirálylányos kalandodra?
Pedig micsoda lagzi lett volna! :))
+ bónusz a rokonság, a Fekete-tenger partjáig! :D
@gipsz.jakab:
Dehogy is... CSAK KISZ titkár volt, egy Pártitkár gyereke (akiről anno Hofi is mondta, hogy "akkor lesz a gyereked lábán új cipő, amikor a Párttitkár elvtárs gyereke rálép"), illetve a csúnya libsik (Liberális Internacionálé) alálnoka, röpke nyóóóóc évig.
Most meg ez éri meg. Van az úúúúúúgy...
"Csuhások térdre! Imához!" Most éppen vallásos... :(
@taga20: nem jön ki. nem születhettem előbb mint a bátyám és nővérem. :)
@Penivaldes:
Helló nyuszika! Éjszaka a születési dátumod volt a téma! Olvass utána... ;)) Én a helyedben lemészárolnám az "élcelődőket"!
szép napot!

@Orica Középföldi: :)))

nekem annyira bejött a tag, hogy napokig hallgattam - aztán eljutottam az életrajzához és totál kiütött, hogy már nem él...

annyi élet van felvételeiben, hogy eszembe sem jutott más róla csak az élet :)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: láttam őket.
üzenem nekik, hogy 1990 a megfejtés, és egyikük sem nyert hangszórót:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

ott a Krassó György linkem végén található egy 89-es kin-padon vele is, ahol büszkén mondja: lerakták az új élet alapjait...
@guma:
Akkora komancs hátszéllel?
Há'de persze! :)
Annál már csak a vagyongyarapodása a hihetőbb Piktorkának...
@Penivaldes:
Ááááá... addig számolni sem tudnak, no meg gombócból is sok az... :)
Ilyenek ezek, de én jó voltam!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha a zászlófelvonásnál (most megy élőben) díszvendég lehet egy volt pufajkás, akkor a KISZ titkárok szinte már ki sem lógnak a sorból. :)
Még egyszer felállnak együtt a nagyszínpadra

444.hu/2013/10/23/meg-egyszer-felallnak-egyutt-a-nagy-szinpadra/

a mobilnak volt az a száma, hogy az utolsó rock and roll:

Még egyszer fenn a színpadon,
Nagyon jó, nagyon jó
Eljátszunk még egy rock & rollt
Az utolsót, az utolsót
ma remek nap lesz. őszi levelekkel, és gesztenyével
ez jó cikk

Magának emel – Minimálbérek négy kormányzati ciklusban

Mi az, ami a GDP majdnem kétszeresével nőtt Magyarországon az elmúlt tizenöt évben? A minimálbér. 1998-ban alig 19 500, 2013-ban viszont 98 000 forint volt, Orbán Viktor pedig jövőre százezer forint fölé emelné. Vajon ki járt a legjobban?

magyarnarancs.hu/belpol/maganak-emel-minimalberek-negy-kormanyzati-ciklusban-86996
@Orica Középföldi:
www.youtube.com/watch?v=6cD21oQiMR8
brühüyyy

keress Rachmanyinoff Vecsernyéket Rebroffal, az Éji Harangokat ami népdalnak is elmegy
@rodeo36:
"Kedves hallgatóink (mindez halkan, mély hangon), rodeo papa bejött a színre és áhítattal hallgatja a ZENÉT! Lábujjai is elállnak a kéjtől, miközben... és akkor mi történik ott?"
www.youtube.com/watch?v=3V8nu6e8eFY

:D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ja, ezt a tömény nyáladzás... Pedig én még jó is voltam... :o(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Na ja, meg ahogy annak idején a pesti humor megfogalmazta:

A szocializmus hét csodája:
1. Mindenkinek volt biztos munkahelye.
2. Bár mindenkinek volt munkája, mégsem tett senki semmit.
3. Bár semmittevéssel telt az idő, mégis minden terv 100 % felett teljesült.
4. Bár a gazdaság terv szerint fejlődött, mégis minden fontos dolog hiánycikk volt.
5. Bár semmit sem lehetett kapni, mégis mindenkinek megvolt mindene.
6. Bár elvileg megvolt minden, mégis mindenki lopott.
7. Bár minden mozgathatót loptak, mégsem volt soha leltárhiány.

Van olyan pont, amiben közelítünk efelé ismét??? :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69671
@Penivaldes:
SEGÍTSÉG!!! Nem akarok a kondérba kerülni! Elég nekem a Mosoni-Duna, kajakból... :) Jó, egy kisfröccsel oldhatjuk azért.
bezzeg sírbatesz más, mint ti. Ő értékel engem!
@rodeo36:

A Xerxes-ben libabőrözően fenséges, harmadszor hallgatom:)))
Vigyázat, warning, pozor!
Peni új "lovagot" tanált, sírbatesz személyében! :-D (megjegyzem, nem egy bölcs választás..nomen est omen alapon!
@bella _ciao: minden lumpenproliban ott van a dzsentrivé válás le nem gyűrhető vágya... hisz az arisztokratává váláshoz tanulni kellene, lumpenné meg pont a munka negligálása teszi... így maradt a dzsentri... mert a párt meg megszünt, mire beléphettem volna:)... jó reggelt neked is:)
@Orica Középföldi:
www.youtube.com/watch?v=UCktkCJTvYM
hát tudott...én már a 70-es évektől rajongója vagyok

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kicsi volt a királyság... cca 7-9 lakókocsi... az nem egy birodalom:)
@sírbateszezazegész: kemping?
az jó. hollandok, svédek, norvégok, németek, belgák, franciák, spanyolok és dánok. meg mi magyarok
@sírbateszezazegész: "hisz az arisztokratává váláshoz tanulni kellene" ez így nem igaz. az arisztokratának születni kellett, avagy megvenni a címet. a tanuláshoz csak áttételesen van köze.
@bella _ciao: így van, úrnak születni kell. azt nem lehet tanulni. vagy ott van benned vagy nincsen benned.
@simple observer 1.0:

"_Igy ha irni akarok, akkor kromoznom kell_"

jelszócsere?
@Penivaldes: szerintem az ágybatesz tetszene, mi:))
@sírbateszezazegész:
Egy pici megalkuvás tőled is kell!
Vagy egyből nagyot álmodni???
@taga20:
Az erősítés is megjött... kint vagyunk a vízből... :(
@Penivaldes:
Figyuka! Döntsd már el, a lovad, vagy a lovagod? :)
Mert lónak ló, de hogy... :))
@Penivaldes: @bella _ciao:
Bezony, bezony... Arra születni kell.
Ott van Piktor, hiába lakik fent a "dombon", akkor is csak egy gumicsizmás paraszt maradt.
Pedig a Párt kivakarta, a libsik tanították, a pápának is becsókolt... mégsem... :)
@Penivaldes:
Ilyen indiszkrécióba nem mennék bele. :)
A kis egyéni perverzióitokat már megint idehozni... tudod azért...
@Penivaldes:
11 kocsi? Figyu, beszélned kell erről a flanszia lovaddal - hidd el, keres neked valami deli, fájintos cigánylegényt ott, akivel megalapíthatod... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de én a flanszia lovagommat akarom _((
közös putrit, mindennap főznék neki meleg ételt, és várnám minden este haza.
néha elmennénk a cigánytáborba mulatni
na további napot neketek ifjak és vének
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sírbatesz sosem tenne olyat. ő nnem jó mint ti, hanem tiszta mint a forrás.
!!
@Penivaldes: Gábriel már biztos traktorozik.
@sírbateszezazegész: Önnek is!
védjél meg kérlek (szépen nézek rád)
@Penivaldes: inkább szökőkút mint forrás. ha már vizezni akarod.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Már vártam, ki lesz az az aljas, aki ezt elsüti... Nem csalódtam! :)
@Orica Középföldi:

szia. :D hát mit is írhattam volna jobbat, mikor ezt a kis élő, kétlábon járó kínai földi csodát pikírten ~leszólta:

www.youtube.com/watch?v=iMYFqhXIW1o&feature=related

De tudom, hogy taga csak egy huncuft, zsivány önvédő falakkal körbefalazott faliképmutató [F]alak, mert ilyennek akarja láttatni magát, hogy nincs szíve, hogy kevés az esze, de mindent azért mi sem veszünk be.
aki gregorián dalokat tol be tagai attitüdökkel tűzdelve az vagy nagyon aljas, vagy nagyon is figy elemre tiltó... öööö méltó! na :DDD
@bella _ciao: @Penivaldes: na, ezért jobb a dzsentri:)... de nekem már a csodák udvara is megteszi:)
@Penivaldes: Valami Jobbikos traktoros dolog lesz.
@V-PORT: vonulnak és közben nótáznak, hogy szánt a babám meg ilyenek?
@V-PORT: jaja, a legtöbb gárdista ma lát először traktort.
@bella _ciao:
Pedig aztán a kapanyél ott van sokaknál, rendesen... Kilóg a szájuk sarkából.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Melegen üdvözölném az 5letet, kár hogy a ner nem túl jó működőképes renddzerek létrehozásában és az információt is érdekesen értelmezi. (Nem neztem meg a videot)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ennyi erővel kulturáltak is, mert tüntettek már a szépművészeti előtt egyszer.
Ne élcelődjetek Penin! Írigykedtek? Kérdés most már csak az: rá vagy rám?:))
@jaegtoer:

Kis Kavics - ő nevezte így magát - itt-ott érdes, de nagy játékos:))
Ezekhez kepest a haz nelkuli csiga az egy gerincoszlop.
Klasszikust..
@Orica Középföldi: szép jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a Márais válaszodat - a többieknek is -, meggyőztél, hogy jobban járok egy Dortmund meccsel vagy Fülig Jimmyvel 87-szer.
@saravad:
Nem vesztettél semmit, a NER-ben egy a lényeg, azt a bizonyos részt le add a Pártnak, amire a DON igényt tart. A többit ellophatod... Ismerős a rendszer, csak Piktor ötvözi a klasszikus maffia és komcsi(elvtársi) módszereket.
Mert hát mégis, a nosztalgia kell a népnek...
Persze most leharapjátok majd a fejem, de itt legalább tényleg nem államtitkári kinevezés volt a jutalma.
A sok off után...

"Kedves Olvasó(k)!
Néhány szóban szeretném lerántani a leplet jelen kormányunkról, az őket képviselő úriembernek és úrinőnek messze nem nevezhető csinovnyikokról. Hogy félreértés ne legyen, az előző kormány sem volt jobb. De visszataszító a tisztaság imázsát láttatni akaró szándék, ami mögött opálos az üveg(zseb).
Az alábbi épületkomplexum a Bükkben található – ez fényképekről is jól látható -, a létesítők felmenője az előző Orbán klientúrában volt államtitkár asszony. A megvalósítás körül biztosan alaposan felmérték, hogy környezetvédelmi terület-e, vagy nemzeti park-e az adott terület…. Javaslom Illés Zoltán Úrnak ezt bejelenteni és kivizsgálni.
www.shiraz.hu/hu/tovabb..
Essen néhány szó a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalról (MVH) is. A jelenlegi vezetés nem szakmai okok alapján került kiválasztásra és kinevezésre, ez tény. Palkovics Péter elnök „úr” és két vazallusa Alföldi Irén és Drajkó Miklós is elkötelezett hívei - ha nem is a szakmának – de a Simicska és Nyerges – féle vonalnak mindenképp. Ez utóbbi, mint tudott, női ágon áll rokonságban az Orbán családdal.
Ez a három tagú vezetés gyakorlatilag semmi mást nem tesz- azon kívül, hogy az MVH elmúlt években emelkedő nimbuszát lerombolja - , mint hogy az érdekszférájukba tartozó vállalkozások és politikai haszonlesők zsebét teletömi uniós forrásokból. Őket nem az eszükért tették ezekbe a pozíciókba, hanem mert minden saját szürkeállomány igénybevétele nélkül végrehajtják az előzőekben említett körök utasításait. Palkovics Péter minden intelligenciát nélkülöző arrogáns ember, a környezete is csak csirkés taplónak nevezi - aki a fia volt barátnőjét sem általlotta hivatalba tenni himi-humi diplomával a zsebében. Szintén ő volt az, aki Gál Tamás ügyintézőből - besúgói érdemei fejében -, igazgatót csinált, és akivel most együtt kíván a minisztériumba menni, lévén, ha minden igaz, ő lesz a miniszter. Jó látni, hogy az érdekszférák ereje hogyan übereli a hierarchikus alá-fölé rendeltségi viszonyokat, hogyan nyúl át valaki a főnöke feje fölött, legyen az akár miniszter. Hogyan lehet a mai napig hithű MSZMP-s a VM-ben pozícióban? Gálné Dári Katalin - az előbb említett besúgó majd igazgató édesanyja - fiához hasonló erkölcsi erényekkel rendelkezik, ily módon biztosan alkalmas főosztályvezető helyettesnek egy minisztériumban. Akárcsak az édesapa Gál Gyula, aki a Hortobágyon fejti ki oly „nagyszerű” tevékenységét. Elsősorban a ma is működő hálózat részére. Úgy tűnik, a jellemtelenség dinasztikusan öröklődik.
Külön érdemes megemlíteni, hogy a megszorítások közepette 150 000 Ft ruhapénz kerül(t) kiosztásra a Vidékfejlesztési Minisztériumban….

És ne felejtsük ki Don Pintér Sándort sem a sorból. Az MVH külső szoftverfejlesztő cégének, az Ulyssis Kft. tulajdonosát és vezetőjét Whéner Gézát szerette volna rábírni – természetesen kizárólag törvényes eszközökkel… adná már „el” a cége 80 %-át 1 forintért…. Furcsa vásárlási szokásai vannak egyeseknek….
Javaslom, bárki találkozik a Rációnet Kft. nevével, ne sejtse, hanem tudja, hogy ez is Pintér „úr” cége…"

mandiner.hu/cikk/20120119_szabo_rebeka_javor_benedek_angyan_nelkul_oligarchak_kezeben_a_mezogazdasag

Hátha emlékszik még valaki erre.
Sunyi, álszent fideszes birkamenet!

Kérdezném ha mennék a mai bégetésre:

- mennyi lesz a lóvé, annyi mint tavaly?
- a külföldi bérbégetők is forintban kapják a zsoldot?
- köll e vinni kést, fegyvert, savat vagy kapunk?
- lesz e más program is pl. állatkert ?
- tv székház támadás most nem lesz?
- a Schiffert is szidni kell a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy mellett?
- találkozhatunk a szellentő honvédőkkel?
- Megérinthetném e a Bájer Zsótot ököllel?
- a kőrözöttünk ( Molhernádi)biztonságban van?
- a 20 éves fijam most fejezi be a 8. osztályt, kaphatna é valami nemzeti állást valamelyik minisztériumban?

Hajrá, délután álnemzeti bégetés!!!!
@Habakuk999:

Ez az én ízlésem:))
Ám Jégnek volt figyelemreméltó javaslata.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Azt tudtad, ha éretlen avocádót egy banánnal beraksz egy papírzacskóba, egy nap alatt megérik?

Érdekes aromája lehet a banánnak is.
@jaegtoer:

Köszönöm:) óóóó, egy csomó ilyen könyvem van, kis szinesnek közéjük meg ilyenek, mint az iszlám története, az orosz (ortodox) egyház története, katolikus egyház története, Buddha, Ghandi etc. nem véletlen, hogy a nap- és tűzimádókat, valamint Manitut mindig észben tartom és citálom.

és azt tudod-é, hogy a világon az orosz föderációra jelenti a legnagyobb veszélyt az iszlám*, (ha megnézed a déli köztársaságokat, de leginkább egy etnikai világtérképet. meg fogsz döbbenni:)) és ezért néznek el sok mindent a mindenkori orosz elnöknek és a legalkalmasabb általában mindig a KGB-ből jön vagy onnan támogatják, de kurvára nem kicsit. és persze van még száz egyéb, csak hát a szűkös időkeretek...
na szóval oda pont putyin kell, ide meg viktor pont sokkolóan sok. de megdolgoztak érte (mszp, szdsz, mdf fkgp), hogy így legyen. és a multik is. a bankok is. valljuk be. Persze a törvények mindazt megengedték.

* így mindjárt érthetőbb a palesztín-izrael viszály flexibilis, de legalábbis arabszimpatikusnak mutatott kezelése. persze vannak mélyebb hagyományok is, no de ez már messzire vezetne.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: reggelit szeretnék csinálni, csak elakadtam az avocados leírásoknál.:(
@Habakuk999:
Mezőgizdasági Vállalkozó... :)
Azért eme őshonos magyar gyümölcsökkel keveseknek vannak ilyen gondjai.
@Orica Középföldi: Jég könyves cuccaira (is) figyelek, mert ahogy látom, hasonló dolgokért lelkesedik.:)
Saravadnak is van "alapműje".:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Az avokádót formájából adódóan már az maják is vágyfokozónak tartották. Olyannyira elterjedt nézet volt ez még a 19. században is, hogy Amerikában külön kampányt kellett folytatni e legenda ledöntésére, hogy a család többi tagja számára is elérhetővé váljon az avokádó."
@Habakuk999:
Ám legyen, segítek:
"Kagylóval töltött avokádó salátaágyon"
www.mindmegette.hu/kagyloval-toltott-avokado-salataagyon.recept

Ja, ha persze libidógondok vannak, az más... :))
@Habakuk999: mit affektálsz?... egyél szalonnát hagymával:))... kádár alatt nem voltak ilyen gondjaid:))
@jaegtoer: nem tudom kinek írtad, de igen... tudom az iszlám szerepét ott:)... persze, ha nem moszkva vezeti őket, hanem nyizsnij novgorod heller szerint minden más:))
jahhh....56-ban ledöntötték a Sztálin szobrot meg a veres csillagot is.... MOST, MIT KELLENE LEDÖNTENI AHHOZ, HOGY EZEK ELHÚUZZANAK A FASZBA ?!...VÉGLEG.
@Habakuk999:
A szegenyek iskolajara gondolsz? Hasznos kezikonyv, de nem az egyetlen.
@kvadrillio: "75-re nőtt a helyettes államtitkárok száma, miután a kormányfő egy újabb vezetőt nevezett ki: van már a zöldgazdaság fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár is a kormányzatban Hizó Ferenc személyében. Így jelenleg 122 államtitkári és helyettes államtitkári poszt van, a kormány- és miniszteri megbízottakkal és biztosokkal együtt 221 vezető segíti a kabinet munkáját. "

...herék a nemzet faszán...

A munkanélküliek meg 3 hónapra kapnak segély utána fölakaszthatják magukat !...a here államtitkárok, helyettes álltitkárok és miniszteri biztosok helyett..... egyelőre.....
@sírbateszezazegész:

természetesen neked írtam, csak így kéccázévesen már ... akkor van ösmereted ezekről... teee középszer!:D
@kvadrillio: ..ja..., jhogy ezek a herék betanulnak az álomigazgatásba, mint Vitézy 25 évesen a vezérig.-i állásba ?

név szerinti listámban ...EZEKRE SOHA NEM FOGOPK SAVAZNI.
Én ezt az 56-os ünneplést nem szeretem. Utálom, ezt az egész megosztottságot, és azt, hogy a jobboldal szerint csak ők ünnepelhetnek. Szegény Nagy Imre!
figyelj Fabius....kitakarították a ganajat az mvh-ból.
nem tussolták el, ez fáj neked?
Ostoba, hazug, mutyizó, tolvaj banda a fidesz. Esetleg valami újdonság?
@rodeo36:

szia Rodi!

olvastam a parakovát, ez a csóka mindig jó, és 100%

ez pedig a többi mellett szintén kasszikussá fog válni:

"[...]és úgy forgatja a szemét, mint egy epilepsziás kaméleon. Aztán akinek van főügyésze, az nyer, akinek meg nincs, az veszít.

A szegények persze minden esetben vesztenek, és ha nem lenne a várható átlagéletkoruk olyan kellemetlenül alacsony, minden bizonnyal előbb-utóbb észrevennék, hogy sorsuk így is, úgy is bukás.

Szerencsére ezt a felismerést már nem érik meg"
@bella _ciao: ha szalonnája sincs elég, honnan lenne kolbásza?... főleg, hogy avokadó kell neki a libidó miatt:))
@sírbateszezazegész: Egyébként is mit vársz olyan manustól, aki azt se tudja mi az a karácsonyi sör.:)

A tesco behozta hozzánk a nagyvilágot, aztán egy kicsit rácsodálkozunk.:)

Nekem csak ennyi jutott a nagyvilágból.:(
@sírbateszezazegész: "Nem gondolom, hogy most, de érdemes elolvasni. mozgovilag.com/?p=6598"

Tényleg érdemes volt. Sok-sok hasonlóság, és néhány eltérés.

A hatalomgyakorlási technikák nem változtak évezredek óta - nyilván, hiszen az emberi természet sem változott.

Ami eltérés, az a 2 ország eltérő kulturális adottságaiból, a rendelkezésre álló természeti erőforrásokból, meg a vezetők eltérő múltjából (nem mindenkinek KGB-s a múltja, meg van aki a dzsudót jobban szereti és műveli) származik.

Ez van.
@bella _ciao: az enyémbe szalonna, krumpli és kukorica.

Kolbász... na, az is érdekes dolog, milyen alapanyagokat tartalmaz.:)
@kvadrillio:

"EZEK ELHÚUZZANAK A FASZBA ?!...VÉGLEG. "

ne reménykedj. újratermelődnek. a recept működik.
@FILTOL: szia:) számomra kellemetlen ennek a csapnak az elzárása, mert most csináltam egy műköröm-építő és szemfelszedő bt-t, most mire használjam?
@kvadrillio:
A békamenet az ellen is tiltakozik!
Elég volt az erőszakból!
Kérik vissza Sztalin elvtárs szobrát. Ha nem megy, legalább Orbánovics Piktorét...
@sírbateszezazegész: szalonna és avokádó, kolbász nuku. ez a libidó nagyon libikókázik.

@Habakuk999: egzotikusan hangzik a kukoricával. komolyan nem pizzát sütsz, csak a libidód miatt kevered?
@déjá vu39: hát nekünk ez jutott:)... meg azért az sem mindegy, hogy valaki kapja vagy adja azokat a jelentéseket a többiekről...
@jaegtoer: te (már) emlékezhetsz erre a számra :D

a szövege nagyon időszerű

www.youtube.com/watch?v=s0w_HSyUf3c
@kvadrillio: én a saját heréim nevében tiltakozom... azoknak van gyakorlati haszna:)
@déjá vu39:

"[...]Ami eltérés, az a 2 ország eltérő kulturális adottságaiból, [...]meg a vezetők eltérő múltjából (nem mindenkinek KGB-s a múltja, meg van aki a dzsudót jobban szereti és műveli) származik. Ez van"

ahogy mondod. az egyik besúgót tartott, a másik besúgott, az egyik a dzsudóban önkontrollt a másik a fociban a lest tanulta el.
@guma: nemcsak a kft-re, hanem a jégkorszakra is emlékezik.
@bella _ciao: ne bántsd... a krumplikevest is süti állítólag... nem is viagra kell neki, hanem cavinton... de minimum egy horváth juli szakácskönyv... és ő a magyar burzsuj... nem csoda, hogy itt tart mo:)
@bella _ciao: :D

nagyon friss vagy!:)))
@bella _ciao: mivel mással... ha dolgozom a végén még arisztokrata lennék:)
@V-PORT: :)

pici korrigálással: szegény Magyarország!
@Habakuk999: @bella _ciao:

Krumplileves,

aszondjátok szalonna kolbász avokádó...

esetleg ha nem felejtenétek ki a krumplit és a hagymát ha már az érlelés mián a banán is szóba került.
még az 56 miatt most újfentdebütáló nem éppen atomfizikus szakács kádár is megmondta: a krumplileves legyen krumplileves ...
avokádó?!:D hábbazmegg?! ilyen nincs is ez egy Bosch fantázia a gasztronómia sorozatból?:D
@guma: olyan friss, mint a tecsóban jégretett, azaz sírbatett norvég lazac avokádóval.
@jaegtoer: a kukurujzát kihagytad. haba azt is beléteszi. gondolván arra, ha bosch, legyen habos!
@guma: mit ne kiabáljak el? Habakuk libidóját? Miattad erőlködik ennyit? Akkor szurkolok nektek:))
@jaegtoer: :DDDD

tudod a krumpli hizlal... :)

@bella _ciao: azt a lazacot nem ismerem, @sírbateszezazegész: nem mutatta be nekem...:)

de a avokádó mustárral, fokhagymával kenyérre - jöhet! :)
@bella _ciao: áh, jó lesz nekem egy (karaván)szeráj is:)... csak azt meg tudjak szökni a munkatársaimmal együtt:)
@bella _ciao: Hja, akinek fiatal kedvese van, kénytelen praktikákhoz folyamodni.:(

Amúgy villával összetörni, tenni bele fokhagymát, és ami épp van, nem túl bonyolult, viszont finom.:)

A krumplileves francia, van egy szakácsköny-sorozat, abból főzőm, Le Cordon bleu, ha Sírbatesz ezt olvasgatná mindenféle semmit nem érő Mozgó világok és Külügyi szemlék helyett, nagyobb sikere lenne a mexicói cigányasszonynál, az tuti.
@OPHELIA: Off
Bocs, lassan már a rögeszmémmé válik a cigány lova. Nem bátor. Ez az igazi: Nem vak ez, csak vakmerő! (a vak – vakmerő páros adja az igazi poént).
@guma: és mit csináltok a kolbásszal... a kukoricát már meg sem merem említeni:)
A DK augusztus óta fokozatosan növelte támogatóinak számát, és októberre beérte az Együtt 2014-PM szövetséget. A két pártra egyaránt a lakosság 4-4 százaléka szavazna, míg vidéken a DK támogatottsága meg is haladja az Együtt 2014-PM-ét. A Lehet Más a Politika (LMP) szavazóinak aránya nem változott, a választók 2 százaléka szavazna rá, a többi pártra a megkérdezettek 1 százaléka voksolna - derül ki a kutatásból.

www.metropol.hu/cikk/1100979-tovabb-erosodott-a-fidesz-a-dk-beerte-az-egyutt-pm-et
A DK augusztus óta fokozatosan növelte támogatóinak számát, és októberre beérte az Együtt 2014-PM szövetséget. A két pártra egyaránt a lakosság 4-4 százaléka szavazna, míg vidéken a DK támogatottsága meg is haladja az Együtt 2014-PM-ét. A Lehet Más a Politika (LMP) szavazóinak aránya nem változott, a választók 2 százaléka szavazna rá, a többi pártra a megkérdezettek 1 százaléka voksolna - derül ki a kutatásból.

www.metropol.hu/cikk/1100979-tovabb-erosodott-a-fidesz-a-dk-beerte-az-egyutt-pm-et
@guma: @bella _ciao:

"hanem a jégkorszakra is emlékezik."

sőt! még arra is amikor karosszékben szőlőt szemezgetve szemléltem, ahogy egyes majmok felegyenesedve kezdtek járni és később egy darwin nevezetű azt kezdte róluk hiresztelni, hogy emberek, meghogy evolúció... ekkora segfejet. elsőre felismerni ki az ember, ki a majom. én még láttam azt is amikor a páviánok és a görények és a patkányok is próbálkoztak, az nem volt semmi, de úgy néz ki nekik is sikerülhetett, ezt nem célzásképpen meséltem csak úgy eszembe jutott ha már felidéztétek a jégkorszakot, mert sem akkor, sem azelőtt azért nem minden ment rendben. de ha tudtam volna... akkor nem lettem volna rest kiirtani a beste férgeket... na ez az evolúció története, itt vagyunk mi emberek s az evolúciozott patkányok és görények, páviánok majmok, mind ott vannak a magas polcon...
@sírbateszezazegész: :DDDDD

@Habakuk999:? nem tartom valószínűnek! :D
(ott te a sajátodat emlegetted! :))))
de ne tartsd vissza magad!
@bella _ciao:

kukorica????!!

brrrr. béla! mindennek van határa. ne feszegessed, mer nem lesz jó vége, se hóvége!:D
@Habakuk999: te, nem azt mondtad a múltkor, hogy a teaparty-párti pártában hagyott a kocsi és a rolex után?... nekem ez a kukorica (főleg dara formájában)-krumpli kombó nagyon emlékeztet a szalonna-alap főfogására... fogadjunk hízlalsz disznót, mi?:)... én, mint dzsentri, nem szakácskönyvet, a kardom forgatom... azzal hódítok:)
@sírbateszezazegész: kukoricát? megfőzöm mert pl a mexikói chilisbabot imádom... :)))

a kolbászt? megsüssem??? harapjam vagy karikázzam nyersen?
sosem tudom előre eldönteni... a helyzet válogatja! :D
@jaegtoer: :)))

nem mehetnénk vissza a kezdetekhez????
vagy egy kis polc csere nem esedékes? mit tudsz?
:DDDDDDDDD
Alakul a békemenet, lehet hogy, vérmókus a buszon van, egy hozzászólás Miskolcról!

Jex Bogatyerev · Kiemelt hozzászóló · Miskolci Egyetem (University of Miskolc)
Szerecsen törpe nézőbe innen két városnéző emeletes busz indult tíz nyugdíjassal 09:30-kor. Remélem útközben minden stoppost felvesznek, ha már közpénzen ingyenes járatok.
@sírbateszezazegész:

" szia:) számomra kellemetlen ennek a csapnak az elzárása, mert most csináltam egy műköröm-építő és szemfelszedő bt-t, most mire használjam?"

tartós földbérletnél, és trafikpályázatnál előnyt jelenthet, feltéve, ha családegyesítéssel bevesznek az orbán-klánba, ahol annyi a rokon, mint a nyű, s sajnos olyanok is mint a nyűvek, de hát a túlélés kockázatának van ára, megtérülése és haszna...
@sírbateszezazegész: jó lesz neked az a szeráj. eunuchra mindig szükség van. akár többre is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
this is not a brainstorming just a tongbreaker, bullshit all,
I hate those stupid witch bitches...

brühüyyy
@jaegtoer: habának reklamálj, és hol van még a tél, hol van még a hó vége!
@guma:

"nem mehetnénk vissza a kezdetekhez????"

elkopott a karosszék, meg most már ezeknek is jogaik lettek, úgyhogy el van kúrva az egész.

de úgy hallottam, indul két járat délután

16:00 kor a hősök teréről a szíriuszra,
14:00 órakor meg az alpha centauriba .
én ezzel az utóbbival el is megyek, mert találtak ott egy csinos kis bolygót, mire odaérek, kihűl, lesz vize, légköre, beülök a karosszékbe, szőlőt szemezgetve szemlélődve, és ha mozgást látok figyelmezetetés nélkül azonnal lövök. akárhány lába is legyen.
@Habakuk999: praktika és libidó kell az ifjú kedveshez? nagy játékos vagy, kedves haba!
@guma: @jaegtoer:

mondjuk a 14:00 órási az a műegyetem rakpartról megy
@Habakuk999:
ha csak a papírzacskóba rakod akkor is megérik, de be kell zárni a zacsekot...mivel héja marad rajta semmi változás nem lesz

egyébként intergalaktikus rakétát tucc csinálni magadból, ha megeszel 3 keménytojást zöldhagymával és 2 avocádóval esetleg kis friss barna kenyérrel

és a kutyák elkerűlnek kilóméteres körzetben a bőz elűz

brühüyyy
@guma:

ez a híres muzikel részlete

brühüyyy
@V-PORT: Még emlékszem azokra a kommentekre, hogy de hát "a HVG az mindig rendesen utánanéz a dolgoknak", stb. :)

"A HVG Kiadó Zrt. vezetése elfogadta Gavra Gábor, a hvg.hu főszerkesztőjének lemondását, mivel a bajai videófelvétel kezelésével, megjelentetésének körülményeivel súlyosan megsértette az 1979 óta megjelenő HVG alapértékeit, különös tekintettel a függetlenségre és a pártatlan tájékoztatásra, veszélyeztetve ezzel a HVG három és fél évtized alatt kivívott jó hírét"
@guma:
hegedűs a háztetőn Tewje a tejkihordózsidó

www.youtube.com/watch?v=BD6hFSRysv4

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Van, amikor hiba csúszik a gépezetbe. És, aki hibázott lemond.
@aritus:

"Menj el kelet-magyarország egy cigánygettójába, amit ott látsz, az Magyarország."

Ezzel nem értek egyet. Mi is Magyarország vagyunk. Ők a kisebbség. Világos, hogy nem a cigányok dolga harcolni az országért, azért vagyunk mi. Más kérdés, hogy mit tehetünk érdemben. Az is valami, ha a saját környezetünket felvilágosítjuk, meggyőzzük.
Kíváncsi vagyok, hogy egy titkárnőn vagy hasonló befolyásos személyen kívül elítélnek-e majd bárkit az ügyben vagy 3 év múlva mindenkit felmentenek.
@rodeo36: tudom:)))

de temeti a munkát...
nem?
:D
@V-PORT: Mondjuk az alábbi idézet alapján, elég sok média vezetője lemondhatna itthon is. :)

"különös tekintettel a függetlenségre és a pártatlan tájékoztatásra."
@V-PORT: ako a patászorbán, mi a fasz keres még itt?:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne legyél már ennyire izé. Az egész világon van jobboldali és baloldali sajtó. Fox News, hogy csak a legjobb példát mondjam.
@Husz_János_Puszita: Miért is? A reggeli írás miatt? Nem. Csak leírtam, és kicsit pátoszosra sikerült. De maradok. Ki vitatkozna Gyurcsányról? :)
@jaegtoer: máshol vagyok...

lemaradtam a járatokról... a szőlő kevés :)
sok gyümölcs kell és dió meg mogyoró, hogy el ne fogyj, mert akkor lövöldözni sem tudsz majd... :D
@sírbateszezazegész:

Haba aszonta hogy éppen majdnem az ő legfontosabb 10-ét is felsoroltam 1 kivétellel vagy tán többel, most meg mondjam hogy ezt a külügyest meg én is és akkor a rencccerszocializáció? szerintem valami különös véletlen, van hogy az ismeretlen kéz megfogja a a kezet-szellemet, bár predesztinációnak mégsem nevezném.
@KIM OR BÁN a nemzeti szarjankó!: kaphat, persze, de csak ha apjával (és nem apiával lol!) ellentétben megtanult már helyesen írni, ill. késsel-villával enni... bugris kommunisták!
@jaegtoer: csak ismételni tudom magam( ez jó:), azé ne kezdjétek egymás..www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8
@V-PORT:

Úgy hangzott, mint egy búcsúlevél. El ne veszejtsd magad a Gyurcsány miatt, inkább beállok az mszp-be.:)
@Husz_János_Puszita: Ne! Ilyen áldozatot nem kívánok tőled. :)
@jaegtoer: hehe. állítsátok fel a varánusz kánont, amin még tagának is kötelező átrágni magát.
@bella _ciao: bélám, ne bassz ki velem! de a Madárka legyen benne:)
Ismét az a semmire nem vezető libsiszocivárosi ajvékolás.:)

Nem is érdemeltek krumplilevest - ami már megsült, most fő - egyiken sem, tisztelet a kivételnek.
@Habakuk999:

Napok óta sütöd azt a krumplit, nem égett le?:)
@taga20: baccon ki veled a william wharton. azt tudtad, hogy az al volt az első filmszerepe a cage-nak? de a zenéjét is jól megcsinálta a peter gabriel. támogatom javaslatodat, legyen benne.
@jaegtoer: A Noszty fiút istenítő azt magyarázta a múltkor, hogy Aczél kezét keressük benne.
@V-PORT:

Oké, de csak szólj, erős bennem a szolidaritás érzése.:)
@Husz_János_Puszita: Kavargattam erősen, nem.

A múltkorit megettük, közkívánatra jesso raz.
Hallgattam a déli krónikát, egy fél óráig sorolták, ki hol emlékezik.

Milyen nagy fegyvertény lenne pl a Bem rakpartiak részéről, ha csatlakoznának a békákhoz, s mittudomén elballagnának az örökmécseshez.

Olyan nevetséges ez az egész. Illetve egyáltalán nem nevetséges.
@bella _ciao: gimis koromba, még egy-két gondolatot ki is írtam a könyvből. most meg már "a nevem Earl"-t nézem a comedyn:))
@Habakuk999:

Én várom a beszédeket, nemsokára kezdődik a show az atv-n. Hátha mondanak valami érdekességet. Kezdem elveszíteni az érdeklődésemet, ami nem jó.

V-Port-ra tekintettel Gyurcsányt nem fogom idézni.
@taga20: és eljön az idő, amikor unokáid a reggeli mellé kikészítik a prostamolt. :))
@Husz_János_Puszita: :)

ismered?
- Édesem, - kérdezi fancsali képpel az újdonsült férj -mivel töltötted meg ezt a csirkét?
- Én semmivel, hiszen nem is volt üres.
@Husz_János_Puszita: De nyugodtan, sőt. Akkor miről fogunk vitatkozni? Én Bajnait megnézem, aztán kilövöm magam.
@bella _ciao: még mindig jobb, mintha a viagrát raknák ki:))
@Husz_János_Puszita: Én már elvesztettem.
Legfeljebb egy jó recept hoz lázba.:)
@Habakuk999:

Van valami fixációd a krumplileveshez, gyanús vagy nekem.:)
Ismertem egy fazont, aki arról elmélkedett.
@V-PORT:

Már megint ki akarod lőni magad. Ejnye. Hová, ha megkérdezhetem?:)
@Husz_János_Puszita: Szabadba. Séta. Friss levegő. Majd visszajövök és elolvasom, hogy mi volt.
@guma:

temetné(m) a munkát

brühüyyy
@guma:
ha én gazdag lennék...>>>

brühüyyy
@V-PORT:

A legjobb, amit tehetsz. Jó szórakozást!
@V-PORT: Az tök jó, nagyon szép idő van. Csak vigyáznod kell, nehogy beleütközz mindenféle emlékezőbe.
@rodeo36:

A focibol fokozatosan szerettem ki. Ami maffia korbeveszi az iszonyu. A kulonbozo esetek: Henry kezezese a VB-re jutasaert, a VB-n vitatott gol, es most legutobb a hetvegen a nemeteknel megadott nem-gol....
Es a fonokok inkabb nem adjak a felvetelt a stadionban, hogy ne legyen belole balhe.

Persze a rugbyben es az NHL-ben is vannak hibas, de azokat kiszurni igyekeznek, nem eltussolni, altakarni...

Anno meg jegyzokonyvvezeto s voltam joideig kosarmeccseken, de valahogy ez az erdeklodes kikopott. VB-n es olimpian meg-megnezek egy jonak igerkezo meccset, de szamomra a regi szep idok elmultak a kosar iranyaban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "független sajtó"? Persze hogy fikció.

Reggeli 56-os hunhir-es linkedre reagálnék. Véletlenül nicked-ben is érintett vagy.

gepnarancs.hu/2013/10/nyilasok-es-angyalok/

Szerintem csak két fajta ember van. Jó és rossz.

Zsidó bolsevik jelző a hunhiren tipikusan nem ementén gondolkodik, hanem uszít. Ugyanis a bolsevikok többsége lehetett zsidó, de a zsidók többsége biztos hogy nem volt zsidó (vallású, hitű...).
de a zsidók többsége biztos hogy nem volt zsidó (vallású, hitű...).

Helyesen:
de a zsidók többsége biztos hogy nem volt bolsevik.
aha

rájöttem ki aprítja az új ház mögött a kartonpapírt, .. Alfika meg Bonika

mennek a büntibe, három nap különzárás a többi kutyától

..pedig megbeszéltem velük.. a térkövet nem hugyozzuk meg, a papírt meg aprítjuk el

www.youtube.com/watch?v=5ZxRL5VT_i8

a cigá' .. izé Orbán beszélt már? .. nem mintha nem szarnék rá egyet a wc-be, csak kérdem
@gnme:

Bajnai beszél. Azt mondja, kevesebb az illúziója, több a tapasztalata. Elhiszem neki.
@gnme: tartsd még vissza, négykor gyün a dakota:)
'56 egy elbukott külső segíccséggel levert forradalom...
és még mindig azok ünneplik akik ellen akkor harcoltunk !
@aritus:

"Sokkal nagyobb a baj, mint az, hogy az ellenzék összefog vagy sem, avagy kivel nem fog össze. Ez az ország totál szétesett, ma már csak megfélemlített csoprtok léteznek, akiktől nagyjából az érdekérvényesítés minden útját, módját elvették, minden a kormánytól független intézményt elsorvasztottak, a pénzforrásokat elvették."

Eppen ezert lenne fontos az EGYSEGES fellepes!
Amig mint most is, van az MSZP es a vele seftelo E14, aztan a mara Bajnaiekkal egyforma nagysagu DK, amelyet igyekeznek tavol tartani maguktol, illetve a sok aprocska (szinte kimutathatatlan partocska, addig a lakossag pontosan olyan marad, mint amilyen most is. Nem latjak az eselyet az ellenzek gyozelmenek/ Orban elzavarasanak, vagyis inkabb a rendszerrel valo megalkuvasra oszpontositanak, mert ez adja a nagyobb eselyt eletben maradasukhoz.

"Bajnai egyí faszfej, vagy a tanácsadói faszfejek."

En szemely szerint a tancsadoit, es (jo)nehany korulotte sertepertelot hibaztatom.

"Menj el kelet-magyarország egy cigánygettójába, amit ott látsz, az Magyarország. "

Ez szerencsere mar joideje kimaradt az eletembol. Kis falumban, ahonnan elszarmaztam, azonban mar a cucilizmusban is voltak badog lemezekbol "epitett" putrik. Az egyik telepules cigany telepen pedig mar akkor is volt a vonatrol is jol lathato, amolyan favela-szeru telep.
@Husz_János_Puszita: na azé nem kell aggódni, bezárom őket a konyhába, nagyobb bünti nem lessz

ott megy a fidesz tévé .. izé, a hírtévé

elég bünti lesz nekik a cigá't .. izé orbánt hallgatni

van ott neki sztereó, tévé, táp, kutyakonzerv, főtt csirkehús, főtt malachús

bazzegh' lehet meghíznak mire "kijönnek" és felgyúrják magukat, mint a börtöni cigá'k

ajajj... lehet nem lesz bünti, csak bolhacsepp

www.youtube.com/watch?v=7i8ZjtF2HFo
@taga20: izzítom a kutyát akkor, a Dodit, az nagyot fosik

a tévére irányítom az ánuszát
mikora írja ki a Közgéptársasági Elnök Úr a Választási Csalások Napját ?

lehet majd választani: bajnai komancs, sifer komancs, vona náci, orbán dakota (korábban komancs), fletó komancs, mester komancs között...

hm... megfontolandó hogy részt vegyek a választásban :)
lényeges kérdések ott dőlnek el...
szerintem annak van igaza aki elmegy szavazni...
legalább egy zsák tüzifával gazdagabb lesz...
@gipsz.jakab:

Katasztrófa de így van. Az összes csúszómászó előbújt, pont mint akkor.
Ez elég satnyácska eddig.

Orbánt már annyiszor szidtuk, szidta mindenki, nem kéne inkább valami pozitívumot mondani?
@gnme:

Jó dolga van nálad a kuttyoknak.:)
@gipsz.jakab: tüzifa nem kell, van helyette csaló tigáz akit fel kell nyomni az energiahivatalba olyan mocsadék geci tehetetlen polipszervezet, lefizetett igazságügyi szakértőkkel

autóalkatrész kell

a UNIX/Bárdi/Láng nem támogatja az eseményt?

kéne izé .. 2db A4-es lapnyi, de csak féláron

(hogy a cigá'-nak.. izé orbánnak ne jusson belőle, mermég stadioni wc-t vesz belőle, amit összevernek a szurkolók)

egyáltalán .. kit érdekel a foci? engem nem
@Habakuk999: valami pozitívot róla?

remélem- éjc (AIDS) pozitív...
@Husz_János_Puszita: ha tudnád... nemcsoda hogy viszik, mint a cukrot
@Habakuk999:

Nem sok mondanivalót hallottam eddig, ami nagyon ki akarna jönni belőlük.
@AKIsTUDATLAN:

"Kivéve a "lenyilatkozta": aztat semmiképp nem vállalnám:)"

Visszaolvastam a sajatomat, de nem igazan ertem, ez mihez csatlakozik...
@Husz_János_Puszita: Bokros jó szerintem. Sőt, kurva jó, van eleje, közepe.....
@Habakuk999: én tudok vele kapcsolatban egy pozitívumot: 2002-ben már bukott egyszer kormányzás után.
Eddig Bokros a legjobb, lazán leújkommunistázta őket. 2016.-ben válasszunk újra, azt mondja. Nincs helye az összefogásban azoknak, akik ki akarják zárni a másikat az együttműködésből.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ahhoz mar tul keso!

Eppen hasonlo okbol lettem 1.0 az elso nickem utan.... ;)
Kuncze is jó. Ha Orbán marad, nem az ő sikere lesz, hanem a mi szégyenünk. Ne siránkozzunk, hanem cselekedjünk.
Összefogásnak álcázott osztozkodásról beszél. Ezért nem akarnak ezek egy színpadra állni hehe.
@Habakuk999: ilyenek azok az emberek akik mondani akarnak valamit

(igaz, a büdöséletben nem jutnak többet szóhoz,, de érted, mondani akarnak valamit, ami nem stadionépítés)

pálinkát? ugorj át, éppen fürdetem / hajszárítózom / seggnyírom / kefézem / oltom / atka és bolhacseppezem a kutyákat, csengess sokáig

www.youtube.com/watch?v=ILPbKis7XNM
@simple observer 1.0:

minden maffia, nehogy azt mondd nekem, hogy az NHL és a MBL nem ugyanolyan "üzleti vállalkozás" mint egy kupleráj? csapatoknak tulajdonosai vannak és azok kizárólag -nagyon gyors megtérülésű- beruházásokra teszik a tőkéjüket és a hitelüket...sem a tőzsde, sem semmi más nem hoz úgy hasznot, hogy szinte nulla kockázata van, a tömeg árad ezekre az eseményekre a reklám és ateve meg a rádiók (nem szabad feledni még léteznek) csilliárdokat hoznak a konyhára

Chelsea Abramovics...a pénzmosás és a gyors megtérülés...és nincs még puskapor szaga sem... a háborús beruházások (azok ugyanolyan üzlet mint a kupleráj csak mással basznak) már nem olyan vonzóak lennének, ha nem lenne járulékos hasznuk csakis energiaügyi beruházások plussz

brühüyyy

te meg jegyzőkönyvezz

mit? ha szabad tudnom?

a jéghokinál drágább és undorítóbb maffia nincs sehol

a ping pong miért nem üzlet?
@Husz_János_Puszita:

Meg kell szervezni a teljes alternatív szavazatszámlálást. Végre valaki cselekvési programot vázol.
Nem elég akarni, tenni kell.
Kétszer legyőztem Orbán Viktort...hehehehenyehehe
@Husz_János_Puszita: Engem az lepett meg, hogy Kuncze is ... :(
@Husz_János_Puszita:

Össze kell fogni, nem kicsit, hanem nagyon.
@Husz_János_Puszita:

Közös vezető kell az ellenzéknek, nem kettő, nem három, nem nyolc...
@Husz_János_Puszita:

nem önzés kell, hanem áldozat kell, a haza szolgálata...
@Husz_János_Puszita: mindig itt ba*ák el

hogy a számlálót sosem alakítják a nevezőkhöz
@gnme:

A magyaroknak kell egy karizmatikus vezető, más opció nincs.
@Husz_János_Puszita: én rallye versenyzőt szeretnék, nem focistát
Fodor szimpatikus, de felejthető.
némmá, krumpliorrú kamuhobó

hetivalasz.hu/itthon/a-kanyarban-sincs-senki-hozza-kepest-69632

azannya, rongálja a magya-rock hagyományait!
Szabó Tímea: barátaim ezek lopnak! :)))))
Szolgálati: Csekknek üzenem..nem ,mégsem azt..csak annyit, hogy megtanál ott, ahová már egyszer ajánlottam, hogy jöjjön!
Attila csókolgatja a néniket az első sorban.
Bokros, Kunce, Gyurcsány a sorrend, szegény Tímeának semmi mondanivalója
@Habakuk999:

Attilát nem hagyja szóhoz jutni a tömeg: összefogást összefogást összefogást!!!
Nem zavartatja magát, löki az üres dumát.
Attusban nem csalódom, egy nagy nulla, szürke, jellegtelen semmitmondás.
@Habakuk999:

Egyetértek a sorrenddel, a tömeget beemelném az első helyre.
@Husz_János_Puszita: Nézd, összenő, ami összetartozik.

Bajnai és Mesterházi lapít a paktum miatt, nincs is mit mondaniuk.

Mondanivalója Bokrosnak, Kunczénak és bármennyire is nem szeretem, Gyurcsánynak volt.
De veled nem lesz egyszerű Attila.
A jó büdös nénikédet meszeled a semmit Attila, nulla vagy !
@Husz_János_Puszita: Azok valszeg a dk-ok lehettek, ők elég dinamikusak.
@Habakuk999:

Bajnaitól nem is vártam sokat, a szónoklat sosem volt az erőssége, ami nem baj, ha a tetteivel ellensúlyozza. A tömeg egyértelműen kinyilvánította, minden pártot vár az összefogásba, Gyurcsányostól.

Tímea zöldanarchista, jogvédős ellenállása aranyos, de az kevés. Kormányozni kell tudni.
Ilyenkor az jutott eszembe, hogy kinek szólhatott be ez?
Mert ha eddig hagyták garázdálkodni, akkor most valamit eltolt...
@Habakuk999:

Dékákok karakánok, le fognak szavazni külön a Gyurcsányra, ha húzogatják a bajszukat. Én is, ha így folytatják és bemérgedek.
@gnme: Hová ugorjak át? Egy kis pályinkáért szívesen, föltéve ha engem nem akarsz kibolházni.
@Husz_János_Puszita: Nekem Bokros a favorit.
nagyon nem tudom megbocsátani Gyurcsánynak, hogy egy plusz négy 2/3 évet vett el az életünkből.

Ennek ellenére inkább Fleto, mint Attus.

Na ezt se gondoltam volna életemben se, hogy képes leszek ilyet leírni.
@Habakuk999: gyere keletre 75km-t és mikó' már annyi cigá't.. izé tartalékost látsz, mint égen a csillag, illetve sivatagot (cigá'.. izé, szőlőlugast)

na akkor ott gyere be toronyiránt és ott a shell kúttal szemben

tudod.. aminél 1500Ft-ért szoktak tankolni 15-e környékétől

na.. ott fakerítéses ház
minden politikus bűnöző
@gnme: Nyugatra nem mehetnék? Unom már ezt a keletet.:(
@Husz_János_Puszita:

Szerintem valakit jegelnek a jövő év elejéig. Tétényi Éva?
@Habakuk999: dehát itt laknak a cigá'.. izé a tartalékosok ..há most messze van gecipesstől? .. na .. 75 km

há' vidám vidék ez.. lopnak MINDENT mint a szarka, nagykutyákat kell tartani

a rendőrség a pofáját ki se meri dugni az autóból, amiben játszanak a mobiltelefonon napszámra

a skoda yeti folyamatosan mér a város összes ki és bemenő pontján

vidám város ez, hát gyere! ..van pálinkám, tudod!

hát vonzó,, nem?
@Habakuk999: Csak azé, nehogy leharapd a nyelved, más is tud ilyen mondani:
Deutsch Gyurcsányról: „a kanyarban sincs senki hozzá képest
„Senki sem vádolhat azzal, hogy nagy híve lennék Gyurcsánynak, de azon az oldalon a kanyarban sincs senki hozzá képest."
hetivalasz.hu/itthon/a-kanyarban-sincs-senki-hozza-kepest-69632
Csak nekem fura, hogy a DK szimpatizánsok vagy 2x annyian vannak, mint az MSZ, E14, stb. összesen???
Vagy csak közel vannak a szinpadhoz?
@Habakuk999:

Minden telefonáló azt mondja, egy igazi politikusnak le kellett volna reagálni, amit a tömeg skandál.
Attila kb. olyan volt, mint a Schmidt Pali.
ennyi:

Egy DK-s szerint Mesterházy és Bajnai is biztos őrjöng

A Gyurcsány-kormány egyik volt tagja (jelenleg DK-tag) azt mondta a hvg.hu-nak, hogy szerinte a kedden ünnepélyesen megkötött megállapodás ellenére a teljes együttműködési történet "felnyílt" az ellenzéki oldalon, a szerdai skandálások után sem Mesterházy, sem Bajnai nem teheti meg, hogy érdemben ne foglalkozzanak Gyurcsány azon javaslatával, hogy ő hajlandó hátra lépni, ha keresnek egy közös miniszerelnök-jelöltet és tárgyaljanak egy újabb közös listáról. Forrásunk szerint a beszédeket nem egyeztették a szónokok, így nem is tudták, miről fog beszélni a másik, ezért egy kicsit Kuncze Gábor majdnem ellopta a showt Gyurcsánytól, mert hasonló szónoklatot mondott ő is. Ebből látszik, hogy Mesterházy mennyire nem tud improvizálni, mert legalább egy minimális gesztust kellett volna tennie a beszéde végén az összefogást skandáló tömeg felé - értékelt DK-s nyilatkozónk, aki szerint most Mesterházy és Bajnai is őrjöng Gyurcsány beszéde miatt.

hvg.hu/itthon/20131023_Beindul_az_unnepi_kampanyolas__percrol_p/b41529
@gnme: Mondom én, hogy nyugatra kell mennem, a jobbik hazájában élsz?
mert van ott akkor ócsóbb kút is a shellnél.
@komplikato:

Hősök terén ezerszer többen vannak.:(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): onnan nem csak a vessző hiányzik, hanem egy "az" is. De kárpótolnak a kommentek :D

The walking dead. Hungarian edition.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én arra fogok szavazni, akivel a cigá' ..izé ..szal elképzelhetetlennek tartja az együttműködést

most a dk-t látom ilyennek, vele a ci.. izé.. velük tutira nem köttetné be a fűzőjét sem

háát.. nem kellett volna a cukrosokkal kiszabni.. viktorom.. ez van
@Husz_János_Puszita: pont mint az államilag szervezett május elsejéken, a dicső időkben merted volna kihúzni magad a felvonulásból, főleg a frekventált munkahelynél.
@komplikato: én bírom Kunczét :)van humora amitől elviselhetőbb ez az egész.
@Husz_János_Puszita: kétmillióan vannak már mint 2002-ben.
@Habakuk999: ja, van itt sok olyan kabátos mikulás.. nálam is dolgozik most kettő

a fene tudja mit akarnak, lehet fáznak .. hol érdekel engem, dolgoznak jól

én arra fogok úgyis szavazni akivel a ci' .. izé .. elképzelhetetlennek tartja az együttműködést

legyen az akár a kurtafarkú kutyapárt.. lexarom
@Spániel: „Senki sem vádolhat azzal, hogy nagy híve lennék Gyurcsánynak, de azon az oldalon a kanyarban sincs senki hozzá képest. Az persze igaz, hogy Magyarországon nincs az a csillagállás, amely alatt akár egy önkormányzati szavazókörben győzni tudna. Hosszú életet kívánok neki, de ha 180 évig is él, akkor sem nyerne újra országgyűlési választást. Ha viszont az a kérdés, hogy a baloldali szavazó kit szeretne a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy hármasból, abban a csatában még lehet nyerő."

Így teljes a kép, a twitterlegénnyel egyetértek.
blogmoci és az index is döglődik, mi van itt ma???

Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Eljött a lenémítás ideje. Bediktátorosodott a feje teljesen.
@Husz_János_Puszita: vezénylónak? Á már 89-ben is ott volt benne, csak kevesen láttuk ezt sajnos...
Én próbáltam, de nem ment. Séta, baráti találkozás, és pálinkázás után, még mindig nem tudok mit kezdeni Gyurcsány Ferenc akciójával.
@Habakuk999: soha ne mond, hogy soha. Twitterlegény pedig nem a budai jósnő.
@Habakuk999: "Na ezt se gondoltam volna életemben se, hogy képes leszek ilyet leírni" Na ezért szeretünk és figyelünk Rád, hogy képes vagy....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem látom azt az áhítatot a közönség arcán.
@V-PORT:

:DDDD
Habakukk már megtért, látod.:)
@Spániel:

Speciel most ez nem volt igaz szerintem. Bokros és Kuncze volt a legjobb.
Ez is a semmit magyarázza.

Viszont válogatott meccsek előtt mondhatna beszédeket az aranylábúaknak, tuti, hogy harapnának.
@Husz_János_Puszita: Talán azért, mert sok lengyel nem tud magyarul.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Speciel igazam volt, írtam, Bokros, Kunce, Gyurcsány a sorrend, megégetett kolléga tanúsíthatja.:)
@Spániel:

ennyi lengyelt honnan szedtek volna?:)
@Spániel:

Ott egy teljes középiskolai osztály, most látom.
@Husz_János_Puszita: Tért meg a nyavalya.:)

Ettől még nem lesz jobb a Bajnai-Tímea-Mesterházi mondóka.
@Husz_János_Puszita: Én bajnaista vagyok. Nem változtatott meg, hogy most sem ő mondta a legjobb beszédet. De Gyurcsány! Te jó ég!
Ja, Bajnai beszéde, és az én reggeli megnyilvánulásom utolsó sorai. :)
@Habakuk999:

:DDD

Bocs hogy rossz hírbe hoztalak.:)
Nincsenek is borzasztóan sokan, bőven a Bajza utca fölött van a vége, azt írták a terror házáig állnak.

Vagy lehet a vége elment benyomni egy pofa söröt, ahogyan az lenni szokott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Elkezdődött a főműsor Orbánnal, err eaz index.hu és a társoldalak meghaltak. Most vagy sokan frissítgették, vagy ők töltöttek fel millió hírt .. vagy meghackelték a rendszert. :D
@gnme:

Csak szólok, tekintsd visszajelzésnek, hogy a cigányozás miatt téged is kiszűrlek.
@Spániel:

Az, hogy Gyurcsány lett volna a legjobb most.
@Habakuk999: Nekem az a rész tetszett, amikor a "nem leszünk gyarmat!" arcok a Jászai Mari téren beözönlöttek a mekibe kajálni, nem bírták volna ki a Hősök teréig ugye. :D
@Spániel: Nem jósnő, de szerintem ebben igaza van, Gyurcsány vezérsége többeket elriaszt, mint vonz.

Kunce okos volt, Bokros és Gyurcsány is - a franc egye meg - a közös listával és a vezér kijelölésének firtatásával.

A dk szereplése nyilván provokáció, de nagyon helyes és helyénvaló provokáció. Szerintem helye volt itt és most.
@Husz_János_Puszita: tavaly ezerszámra tévelyegtek még éjfélkor is a menetelők, akik nem találták meg a hazabuszukat. Sokan lekéstek. Várom a holnapi rémtörténeteket.
@V-PORT:

Szerintem úgyis összeborul mindenki a végén, nem lesz más választásuk.
Bajnait nem fogják hagyni kormányozni a szocik, bárhogy alakul a végén.
Már írtam, én egy erős parlamenti ellenzékkel elégedett leszek, együtt vagy külön frakciókban, mindegy. A lényeg, hogy ne legyen meg a parlamenti többsége a fidesznek. Azt gondolom, ennél többre nem nagyon vágyhatunk.
@Habakuk999:

Mi más lenne a fegyvere egy politikai pártnak, ha nem a provokáció?
@komplikato: Angyal majd megmagyarázza, hogy nem lehet éheztetni a kislányát.

mentek volna a jégbüfébe, hééééé Angyal, most mi a helyzet a jégbüfés tüntitekkel?
@KÁTÉó53éúétr6: Ha csak ennyi az egész, forgok én, mint a szélkakas.:))
Van elit, kitől példát láthatok.:)
@Husz_János_Puszita: @Habakuk999:

Szerintem simán elképzelhető, hogy spontán alakult így. A DK-hívek voltak mindig is a legaktívabbak, a tényleges összefogást pedig nem csak ők várják.
@Husz_János_Puszita: Én még mindig pozitív vagyok. Valahol olvastam, hogy most Mesterházy, meg Bajnai őrjöng Gyurcsány beszéde miatt. Dehogy teszik. Szerintem azt érzik, hogy "ezen is túl vagyunk, hál Istennek". Már rég otthon vannak a gyerekekkel, és megnyugodtak, hogy vége van.
Kár, hogy Bokros neve is csomaggal függ össze.

Kunce amúgy lehetne me, szeretem a humorát.

Csak van egy tisztességes ember ebben a hazában, vagy nincs?
Én ugyan nem láttam semmit eddig, biztos adják még, meg kuszkuszt csinálok, meg kunczénak tényleg jó humora van... meg már bizonyított is... sza én nem szavaznék rá, az biztos... de ez az én véleményem:)
@Habakuk999:

Angyal ringlisezik, nem azt mondta?:)
@Kowalski, helyzetjelentést!: Elképzelhető az is.
Ami nagyon érdekes volt számomra, mennyire nem volt a Bajnai, Mestarházi Tímea triónak mondanivalója.
Szépen elmondták azt, amit mi itt pl nap mint nap elírunk rívunk és annyi.
Semmi előremutatás, semmi- na gyerekek csináljuk meg - csak a szokványos panelek.

Mesterházi illetve a Tímea is lereagálhatta volna, de elszalasztották az esélyt.
@V-PORT:

Ha így van, az nem túl biztató az alkalmasságukat tekintve. Mesterházynak egyenesen a bukás réme nézett ki ebből, ahogy a tömeg beleskandálta a képébe az összefogást, ő meg nyomta a süket dumát.
@sírbateszezazegész: kuszkuszt... ilyen emelkedett pillanatokban amikor a néped húsz százalékának szíve együtt dobban a szózat hangjaira.. Te kuszkusszal flancolsz

mexikói programod adódott estére?:)
@Kowalski, helyzetjelentést!: Most erre mit mondjak? Még mindig nem tudtam megkedvelni Gyurcsányt. Pedig pálinkáztam, és akkor barátkozósabb vagyok.
Amikor ezt olvasta,Gyurcsány: Ha kell, felszántom az országot, azt gondoltam, hogy Feri, Te tényleg nagy paraszt vagy. De lehet, hogy a szilva mondatja ezt velem.
@KÁTÉó53éúétr6: Köszönöm, köszönöm:))

elég baj ez, hogy ilyen a rangsor, a szocik még mindig a béna kacsát játszák

Kár, hogy Bokros se egy néptribun
Remelem lesz összefogás és remélem ott az mszp fog hátrébb állni.
@saravad: Ahogy a Dk ma leoltotta Mesterházyt, én ebben 100%-ig biztos vagyok.
@V-PORT: @Habakuk999: @KÁTÉó53éúétr6:
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Bajnait a szocik már magukkal rántották a sárba. Senki nem mossa le róla, összezárt a mutyistákkal mandátumvadász célzattal. Akkor is, ha ő nem ezt akarta. Szép logikus a tanulmány a honlapján, de hiába, ha a szavazók másképp érzik. Szigetvári ezt eltaktikázta.
Nagy ciki volt nekik a mai tüntetés. Bajnai megmentette volna a helyzetet szerintem, ha ő zárja a beszédeket.
@Husz_János_Puszita: nem tudom, ő lavírozta be magát a gödörbe, senki nem kényszerítette.

Mondom én, aki bíztam benne, hogy szépen "fölépítik" őt.
off:
nálatok is megpatkolták az indexet, vagy csak nálam szaraxik valami?
@Kowalski, helyzetjelentést!: csatlakozom ,jelenleg Kunczét tudnám elképzelni,és nem veszekednének, hogy az én pártom nagyobb,mint a te pártod.Nem nyuszika, nem beszél össze-vissza,és van némi tapasztalata is./álom,álom /
@Husz_János_Puszita: Már megbocsáss, de bajnai jelenlegi helyzetéért nem a szocik a hibásak.
Kényelmes álláspont azt a balféket azzal mentegetni, hogy a szocik a hibásak. De ő választotta a millát, a pm-et, ők ketten pedig mindent megtettek (még ha jószándékkal is), hogy elkaszálják. Hülyét csináltak belőle, egy szerencsétlen bohócot. Akin pedig szánakoznak, nem lesz miniszterelnök.
@Husz_János_Puszita: Csak gesztust akartak tenni Mesterházynak. Meg ezt a tüntetést nem vette Bajnai és az E-Pm komolyan. Bajnai fogott öt beszédet összeollózta, és lemérte, hogy belefér öt percbe. Tudta, hogy mire lehet számítani.
@Secnir: nekem is rossz, nyilván túlterhelt
@Habakuk999: neked magyarázzam?:)... tudod te, láttad, nem?:)
@Secnir: nálam is ez van,azt írta ki, hogy karbantartás esete forog fenn.:)
@Habakuk999:

A mondanivaló hiányát régóta számon kérem rajtuk, nem csak a mai tüntetésen tűnt fel.

A ringlis a körhinta.:)
@Habakuk999: De lehetne, ha Kuncze és Gyurcsány lenne a "nép" és Bokros a tribun
@sírbateszezazegész: Annyira nem közelről, hogy tisztában legyek a szerepével, amúgy igazad van.

A sok gézengúzt kordában kéne tartani, Bokros meg tudná csinálni, ő van olyan kemény.
@Habakuk999: a mexikói célozgatásod meg övön aluli volt... igaz az ő szándéka is arra irányul:)
@Habakuk999: bokros?... és herényi milyen tárcát kapna?... piacfelügyelő lenne a nagybanin?:)
@V-PORT:

Az ég áldja meg, mi az, hogy egy párt nem vesz komolyan egy ekkora politikai rendezvényt??????
@V-PORT:

Nem kell szeretni. Legföljebb felmérni, hogy amit mond, ami a politikájának a tartalma, az-e a legjobb a választékból.
@Husz_János_Puszita: Úgy, hogy tudták, hogy ki viszi majd el a show-t. Mintha ezt a tüntetést is azért csinálták volna meg, hogy mindenkinek befogják a száját.
Már magázódunk? :)
@sírbateszezazegész: Legalább viktorunk harcolhatna a bankember ellen

Igazad van, elég silány a felhozatal, beszéljünk inkább a kuszkuszról. Szóval kuszkusz a la mexicana vagy a la india?
@V-PORT:

Ezt hívják tehetségtelenségnek. Hidd el, vérzik a szívem Bajnaiért, nagyon bíztam benne tavaly ilyenkor. Hogyan akar nyerni valaki, aki csak túl akar lenni az egészen?

Milyen szilvád van? Még el kell mennem kocogni, utána megihatjuk a pertut.:)
@V-PORT: Ha nem vette komolyan, akkor miért gondolja, hogy őt komolyan kell venni?
@Secnir: Túlterheléses támadás érte az Index hírportál szervereit. Az oldal jelenleg elérhetetlen, a szerkesztőség közösségi oldalán a következő üzenetet tette közzé nem sokkal délután hármnegyed öt előtt:

"Rendszergazdáink jelentik a frontról: túlterheléses támadás érte és éri éppen most is az Index szervereit. Csapataink harcban állnak, az ip-tartományok vérben úsznak." Nem sokkal előtte még csak annyit közöltek, hogy "megroppant valami az Index szervereinek lelkivilágában, hol megy az oldal, hol nem".

:)

nol.hu/belfold/lebenult_az_index
@Husz_János_Puszita: Besztercei.
Tehetséges, csak nem úgy, hanem amúgy.
asszem kezdek csomagolni.........

Orbán: készülődjetek!

Orbán Viktor szerint nagy dolgok történtek 2010 óta, "közeledünk a mindennapi megváltás, a valódi szabadságharc felé".

hvg.hu/itthon/20131023_Orban_keszulodjetek
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hihetetlen, hogy ennyire rosszul mért föl mindent, ennyire nem tudta kézben tartani a körülötte lévőket és ennyire hiányzik belőle minden politikai intuíció. Nem hittem volna róla, hogy Szigetvárival versengve fog hazudozni arról, hogy Gyurcsány a hibás, amiért nem jött össze az összefogás a DK-val.
@sírbateszezazegész:

Te csak lájkold a Hollande-ot, mi szegények abból főzünk, amink van.:)
@Husz_János_Puszita:

"Ezt hívják tehetségtelenségnek. Hidd el, vérzik a szívem Bajnaiért, nagyon bíztam benne tavaly ilyenkor. Hogyan akar nyerni valaki, aki csak túl akar lenni az egészen?"

+1
@Habakuk999: Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Azt, hogy nem vette komolyan, én úgy gondoltam, hogy most csak azokat a hívószavakat akarta elmondani, amit egy ilyen tüntetésen hallani akarnak. Nem mondott konkrétumokat.
@Husz_János_Puszita: Persze. De csak saját magunknak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Fehér köpenyes emberek kényszerzubbonnyal nem voltak a közelben? :D
Láttam a Dk maradványait egészségügyi sétám közben.
milyen volt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na most azt akarja mondani, hogy még csak mostan lesz a szabadságharc?
@V-PORT: "Ezt hívják tehetségtelenségnek. Hidd el, vérzik a szívem Bajnaiért, nagyon bíztam benne tavaly ilyenkor. Hogyan akar nyerni valaki, aki csak túl akar lenni az egészen?"

+1

Tudod, aki politikus akar lenni, az vegye a fáradtságát és győzze meg az igazáról a híveit vagy választóit.

ne azt lesse, mit is akarnak, mi itt nem vagyunk sokan, mégis ezerféle dolgot akarunk.

orbánról lehet példát venni, ő kitalálhat bármilyen bődületes baromságot, mégis megeteti vele a békák agyát.
Sajnos nem láttam a beszédeket, de az elhangzottakból ítélve mindegyik fellépő hozta a formáját. Remélem elérhető lesz tokkal vonóval. Gyurcsány miatt nem aggódtam, tudtam, hogy hozza a formáját.MSZP,E14PM szintén arra volt képes az itt elhangzottak alapján, amire számítottam tőlük, vagyis nem sokra.Amiben titkon reménykedtem, az bejött: Bokros,Kuncze valószínűleg adott egy löketet az összefogásnak.
Az összefogás miatt nem aggódom.Annak ellenére, hogy még nincs, majd lesz, és az MSZP fogja belátni, hogy mégis kell. Ugyanis ha nem veszik be a DK-t, akkor nincs az az úristen, hogy az E14-PM-MSZP jelölt, akárcsak egyetlen körzetet elvigyen. Ha csak listán jut be az (MSZP), maximum 25-30 emberük lesz, ami középtávon az MSZP-nek a bukást jelenti.

Az E14PM-re szót sem érdemes vetni, mert ők be sem fognak jutni, ebben a formációban.Olyan gyatrák, hogy már-már sajnálom őket.

Amennyiben Gyurcsány, Bokros,Kuncze ugyanazt fogja nyomni a médiában, akkor az a két "jómadár" rá lesz kényszerítve arra, hogy használja a csöppnyi eszét és teljes hátraarcot csináljon.Persze ezzel szembeköpnék magukat (megint), de nem lesz más választásuk, mert Gyurcsány megeszi őket.
ahogy látom nincs jókedv itt.
történt vmi?
@E.Csaba:

Jól összefoglaltad, pedig nem is nézted végig.:)
@Habakuk999: Aki itt most cseszteti Bajnait, az nem itt élt, az elmúlt években. Tudtuk, hogy milyen, hogy nem szónok, és úgy hazudni sem tud, mint Orbán. Aki most ezeket a képességeit hiányolja, az vagy átaludta az elmúlt 5 évet, vagy nem ugyan azt a Bajnait látta 2009 és 10 között. Pont azért a hiányosságaiért ássátok el jó mélyre, amiért annyira vártátok vissza 2010 után.
Hibáztak. Sokat. Ezt ő is beismerte. De nem adja fel. Folytatja.
@Penivaldes: Sírbatesz kuszkuszt főz, és nem mondja meg, miért.:(
@V-PORT: Szerintem én azért ástam el, mert elvtelen és tisztességtelen megállapodást kötött.

De lehet, hogy rosszul tudom magamról.
@Habakuk999: én a mai eseményekre gondoltam a rakparton.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Politikai?! Milyen vezető lehet az ilyen?! Hogy boldogul el mint manager egy komoly vállalkozás élén?! Ha ezt a teljesítményt nézzük, nem biztató a kép.
@V-PORT:

Nem, nem azokért. A mondanivaló hiányáért. Tőle nem üres szólamok pufogtatását vártam. Értem én, a piacgazdaság és a realizmus nem túl kelendő árucikk minálunk, de valahogy meg kellene találnia a módját, képviselje az elveit, felépítsen egy saját arculatot. Különben elbukik.
@Habakuk999: gondoltam. bár amikor arra felé jártsm, még üldögéltek ott nénik dk-s zászlókkal a kezükben
Piros póló Orbán képpel, "élő isten" felirattal.
Anyám borogass.
@Husz_János_Puszita: Bajnainak volt saját, "szakértő" arculata.

Ezt sikerült neki leamortizálni.
@Penivaldes: egészségügyi séta? beteg vagy?
@Husz_János_Puszita: Vespasianus a holta előtt kiáltott fel, hogy Jaj azt hiszem isten lesz belőlem. változik a világ
@Spániel: igen, beteg vagyok. teljesen.
Gellérhegyre fel erzsébet hídnál végig aztán le a Gellért térnél, és át í Petőfin, aztán végig a parton, és végül villamos metró:)
@Penivaldes:

Van, akiből már életében isten lesz.:)
@Habakuk999: Neked mi lett volna jó megállapodás?
Jobbik: a jólét egyenlő a devizahitelek eltörlésével.
Számháború volt? Azt tudom, hogy a kormánypártiak kurva sokan voltak, de a Műegyetem-rakpartról van valami becslés?
@Husz_János_Puszita: Ez Magyarország. Megértem, hogy ezt vártuk volna, de erre nem vevő a társadalom nagy része. Ha így lenne nem Orbán volna a miniszterelnök, sőt sohasem lett volna az.
@V-PORT: Rendszerváltó megállapodás előkészítése.kerek vagy szögletes vagy ovális asztal köré leülni mindenkinek, nem elitként üzengetni.

Egy független vezér, népfrontszerű ellenzéki összefogás szigorúan alkotmányozásra és rendszerváltásra.

Olyasmi, amiről Bokros És Kunce próbált beszélni, és Fleto is érintette.
@E.Csaba: Szerintem voltak már többen is.
@E.Csaba: A 444-en voltak becslések, ott azt írták, hogy "hivatalosan" 30.000-en voltak, de szerintük meg kb. 8000-en.
A 4K-ról azt írták, hogy a sajtóval együtt 30-an voltak.

Az egymilliós békemenet témában meg az jött le, hogy a két széles keresztűton és a Hősök terén max. 290.000 ember fél el. A KIM "több százezer" emberről beszélt, a 444 szerint kb. 150.000-en voltak.
"A Népszabadság forrásai szerint az MSZP szimpatizánsai és vezetése is etikátlan és 'aljas hackelésnek' tartják, hogy a DK aktivistái és szimpatizánsai nem hagyták elmondani Mesterházy Attila beszédét. MSZP-s forrásaink szerint ez végletesen bezárhatja a kaput a két szervezet között, de - ahogy egyik mérvadó forrásunk fogalmazott - biztosan nem marad következmények nélkül."

nol.hu/belfold/ellenzeki_gyules__feri_elre_tor
Na és persze az Index.hu meg támadás alatt állt, nem műszaki hiba volt.
@Husz_János_Puszita: földindulásnak kell lennie, hogy hollande legyen ismét a president...
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Ezzel az erővel Kuncze, Bokros és Fodor is meghackelték a cécót.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Ez komoly?????
Ennél látványosabban semmibe venni a választói akaratot nem is lehet.
Orbánt leváltani csak a következőképpen lehet
(Gyurcsány után szabadon):

Közös lista (MSZP-E14-Együtt-Külön-Kéltfarkúkutya-Négyfarkúkutya-DK-MoMa-MaMo-stb választási szövetség), az összes induló formáció vezetőjének részvételével, közös program (az alkotmány visszaállitása, a zalaptörvény óta született kétharmados törvények megsemmisitése, a régi választási rendszer visszaállitása, stb, stb, majd a korábbi választási rendszer szerint új választások kiirása fél éven belül, addig ügyvezető kormányként müködés ) és közös jelöltek, körzetenként 1 darab.

Ha a Fidesz és az alkotmánybíróság lesz annyira pofátlan, és azt találja mondani, hogy annyiszor 5 % kell, ahány párt indul, akkor viszont nem jut be senki. Na és akkor mi van? Lesz egy bolsevik - névleg jobbközép - párt 85 %-kal, és egy szélsőjobb ellenzékkel, és jön az államcsőd. Az legalább eltakaritja a Fideszt, és még mindig jobb egy nagy pofon után felállni, moint 15-16 évig az iszapban döglődni.

Mert ez a másik alternativa, 3 demokratikus ellenzéki párt meg a Jobbik 5-15% között, meg a Fidesz 15 évig. Lehet választani.

(Ha meg megvalósul az egység, minden körzetben 1 jelölt lesz, közös lista, stb, és mégis a Fidesz nyer, akkor meg ott bassza meg az ország az anyját, ahol tudja, mert akkor ez az ország reménytelen. )
@V-PORT: Ne haragudj, de Kowalskyék utolsó idézetei nem nagyon igazolják a szocik elkötelezettségét.

Illetve igen, csak nem pont afelé, amerre várnánk.
@Husz_János_Puszita: Bocs. Megint vitatkozni fogunk. Mi az, hogy választói akarat? Mert sokan ezt akarjátok? És azok akik mást akarnak a baloldalon?
@V-PORT: miben vagytok biztosak? először ezt tisztázni.
kezdőőőőődiiiik!!!!!
El tudom képzelni a levonuuló MA rákvörös arcát, miután a szónoklatában zavarában kénytelen volt 16x elmondani, hogy hölgyeim és uraim. Mit várt a tegnap nagy mellénnyel aláírt "összenemfogási" szerződés után?

"A Népszabadság forrásai szerint az MSZP szimpatizánsai és vezetése is etikátlan és 'aljas hackelésnek' tartják, hogy a DK aktivistái és szimpatizánsai nem hagyták elmondani Mesterházy Attila beszédét. MSZP-s forrásaink szerint ez végletesen bezárhatja a kaput a két szervezet között, de - ahogy egyik mérvadó forrásunk fogalmazott - biztosan nem marad következmények nélkül."

nol.hu/belfold/ellenzeki_gyules__feri_elre_tor?ref=sso
@Habakuk999: Én ezt már hamarabb leírtam. Nem lehetett volna megvárni a beszéd végét? Mégis mit vártak? Ez a Dk elkötelezettsége?
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Nafaszom. És mi lett volna, ha az MSZP szimpatizánsok hosszantartó tapsorkánban törnek ki, és elnyomjáka DK szimpatizánsok "összefogás" skandálását - mert ha jól hallottam, nem a "Mesterházy- takarodj"-ot mondták). Ja, hogy nem voltak annyian? Miért? Pedig az MSZP-nek még suskája is van.
@Kowalski, helyzetjelentést!: az a helyzet, hogy amíg írtam, beelőztél.
@DarthVader: most verseny van, hogy kik voltak többen? hogy lesz így összefogás gyerekek?
@V-PORT: Mást? "NEM ÖSSZEFOGÁS"-t? Ja, akkor mi a baj, ha a DK egyedül is elindul? Mert ugye két alternativa van, az "összefogás", meg a "nem ~". És ha mondjuk Bajnai és Mesterházy az utóbbit preferálja, atz is rendben van, csak akkor ki kell álnni, és bele kell mondani pacekba, hogy "részünkről lófasz". Egyértelműen, és nem sunnyogva, hogy nehogy a DK szavazókat végképp elriassza. Nem tudom ,érted-e?
@Penivaldes: Abban most tuti biztos vagyok, hogy a mai Dk akcióval nem nyitották meg az összefogás kapuit. Sőt.
@V-PORT: Nem lehetett volna megvárni a paktum aláírását a "nép", a hívek, a tüntetők véleményének kinyilvánításáig?

Ez Bajmai és a szocik összefogási elkötelezettsége?

mégis mit vártak?
@Penivaldes: nem. Csak a szocik sérelmezik, hogy a tömeg egy része figyelmeztette Mesterházy-t, hogy összefogás kéne. Ld mint utóbb irtam.
@DarthVader: Értem. Legyen ez. Mert, hogy Gyurcsány, most megérezte a vérszagát, és nem fog meghátrálni az biztos. Csinálja, legyen hangos, szidja, és figurázza ki Bajnait és Mesterházyt.
@V-PORT: de nem akarod érteni ezt az egészet.

Jó struccnak lenni? irigyellek
@Habakuk999: Időt! Most, hogy mindenki nekem esett, kicsit összeszedem magamat. :)
@DarthVader: összefogás? szép szép csak róluk el nem tudom képzelni, hogy összefogjanak.
@Habakuk999: hol fog Boli pucér vöröskéket nézegetni?! :D:P
@Penivaldes: szép teljesítmény. Én is imádok gyalogolni. Valamikor, úgy l360 táján megcsináltam az országos kék-túrát.
ki merte berakni az m1-en orbán beszéde után a tanú c. filmet? :D
@DarthVader:

A jelek szerint naivak, akik azt hiszik, hogy az MSZP a választói elvárásnak akar megfelelni. Egy frászt. Nem tudom kitalálni, mit lépnek, de nem lesz jó.
@Habakuk999: Én lennék strucc?
Lehet.
De aki nem látja, hogy Gyurcsány annyit visz, mint, amit hoz, az micsoda?
@V-PORT: ok, de fenjük Rád a fogunkat, még én a Gyurcsányt úútáló is:)
@Habakuk999: ne fenjétek rá a fogatok.
én vele vagyok, mert nem hagyom, hogy baja essék:)
@Habakuk999: Te utálod Gyurcsányt? Jól titkolod.
@V-PORT: Az belülről van elreteszelve. Csak a bentlévők nyithatják ki.
@Penivaldes:

Csak az arcodra ne fagyjon majd. Olvasgasd a Kedves Beteg mai uszítgatásait. Ha nem 150 000 ember előtt mondaná, teljhatalom és minden eszköz birtokában, amivel megakadályozhatja a leváltását, szórakoztató lenne.
@DarthVader: "Ha a Fidesz és az alkotmánybíróság lesz annyira pofátlan, és azt találja mondani, hogy annyiszor 5 % kell, ahány párt indul, akkor viszont nem jut be senki"

Persze, hogy lenne ilyen pofátlan.Ez biztos.Ezért bár díjazom, hogy talán márciusban meg tudnának egyezni, de ez lepkefing.Legalább már kellene lenni A,B,C,stb választási verziónak, pont arra az esetre, ha s Fidesz játszadozna a törvénnyel.Például már egy olyannak is, ahol akár a sok párt egy pártként is akár el tudna indulni, de persze látjuk, hogy nem, hogy A,B,C nincs, hanem "a" se.
Egyébként maximálisan egyetértek..
Amúgy Bajnai és Orbán is azt mondta, hogy "készüljetek".
@Penivaldes: Valószinüleg Gyurcsány ki akarja kényszeriteni, hogy Mesterházy (vagy Bajnai,vagy mindkettő) mondja ki, hogy a DK-val nincs öszefogás. Merthogy eddig csak szaroztak, és azon pampogtak, hogy "Gyurcsány az összefogás gátja". Ja, hogy az összefogás úgy néz ki, hogy van az MSZP, oszt jóvan? Esetleg még egy jelenleg bejutáshatáron álló álló másik formáció.

Uraim, lehet teriteni. De akkor esetleg kiviláglik, hogy mennyire is akarjuk leváltani Orbánt.

Hogy Feri felszántja az országot? Ezen meg nem fintorogni kéne, hanem beállni az eke mögé. Akár egy másik mögé is. Az kevés, hogy időnként okosakat (Bajnai) meg hülyéket (Mesterházy, ld MSZP "program") mondunk keveseknek. (Bár utóbbi talán jobb is, ha nem jut el széles tömegekhez. Ld Bartus-cikk)
@Kowalski, helyzetjelentést!: én azon kacagok, hgy a becses ellenzék önmagát sem tudja rendbe hozni, és csak marják egymást. aztán ők akarnak bármit is? na hagyjuk már ezt..
komolytalanok
@V-PORT: Kérdezd meg Csekket, majdnem meg kellett kérnem a kezét egy parázs vitát követően, hogy hajlandó legyen még szóba állni velem.
@DarthVader:

Pontosan. Egyébként Kuncze és Bokros ugyanezt mondták.
@V-PORT: Édesapám, ha az Orbán-váltás azon múlik, hogy Gyurcsány bent van-e a parlamentben, vagy nincs, akkor megbaszta a jó isten ezt az országot alaposan, akkor megérdemli a sorsát, sőt, nem is érdekel más sorsot.
@Penivaldes: Köszönöm. Most itt könnyezem. Annyira jó vagy. Legyél te az összefogás miniszterelnök-jelöltje.
@Penivaldes:

Tudom, hogy azon kacagsz. Ezért írtam.
@DarthVader: mondom, komolytalanok.
és igen akkor mondják ki, hogy Ferivel nem, de ne kerülgessék mint a forró macskát.
Azt hiszem az MSZP-Együtt bánja, hogy belement a közös ünneplésbe. Bár lehet mégse. Gyurcsány szépen ellopta a show-t, de szerintem mind Mházi, mind az Együtt megnyugodhat - most igazán.
Most szépen lenyugodnak azok, akik az mszp-ben hajlandóak lettek volna tavasszal a DK-val újra tárgyalni vagy az együttet a dk-ra lecserélni.
Tudom most sokan a zseniális Ferencet látták, de nézzük már kicsit más szempontból.
A kérésére (!) közös bulit csináltak, megegyeztek és ezt többször a sajtóban is közölték, hogy egymással nem foglalkoznak, egymást a beszédekben nem bántják, szabott időben beszélnek. Erre - amit a neten láttam - nagyjából a másik két pártot szidta, (az idejét persze jócskán túllépve. Felvetette, hogy kezdjék előről a megegyezés játékot (kampányolás helyett), már nem is Mházy után menne a listára, hanem közös jelöltet akar (vajon ki?, persze nem mondta, csak, hogy már kétszer (?) legyőzte OV-t, szóval lehet nem magára gondolt, hanem pl.Vadaira). Majd az est fénypontjaként a jól szervezett, a szinpad elé tömörülő DK zászlós hiveivel tüntetett kicsit Mházi ellen.
Bravo. Szerintem szépen látják az mszp-ben, milyen lenne vele kampányolni, kormányozni. Higyjétek el, Mházi és Bajnai valójában nem bosszankodik olyan nagyon.
@V-PORT:

Annál egyértelműbb mi kell, hogy: ösz-sze-fog-ást ösz-sze-fog-ást ösz-sze-fog-ást ösz-sze-fog-ást?

Nem erről papol az egész baloldal évek óta? Hogy csak összefogással lehet kormányt váltani?
amúgy néztem még vonuláskor a békemenet összetételét a hír tv-n 15 percen keresztül.

tizenpár adózót figyeltem meg. az összetétel:
- 90% feletti nyugdíjas, esetlegesen gyerekkel
- 5% nagycsaládos, gyerekekkel
- 5% fiatal, 25 alatti

ha ez reprezentálja a szavazókat, akkor nagyot csalódnak pár éven belül... :D
@Habakuk999: kérlek szépen, elfogyott a rizs... de grillezett karajjal eszem:)... én összehozom a vallásokat... ez összefogás:)
@nedudki74: Köszönöm. Ezt mondom mióta. Most kell idejönni? Alig győztem egyedül. Csak Peni állt ki mellettem, de szerintem csak szánalomból :).
A milla,dk,szocik és a többi kis párt meg ez az erőtlen banzáj egy lófa@...Kioltják egymást,amennyit az egyik hoz a másik oldalon annyi szavazót tartanak távol !!Sauron és udvartartása ellen igazán autentikus jelölt/pld...Tétényi Éva/ és feltétel nélküli széles összefogás lenne eredményes!Persze ehhez le kellene mondani erről arról a jelenlegi ellenzéki vezéreknek,ha igazán győzni akarnak...
@V-PORT: nem, én azért álltam ki melletted, mert nem feljtem el mindazt a jót amit értem tettél. és íme meghálálom neked.
meg megvédjük V-Portot!!!:)
@V-PORT: "Gyurcsány annyit hoz, amennyit visz." A Varanusz nem reprezentativ, de azért látod mennyi Gyurcsány "ellenes" van itt a blogon, mégis ha lenne igazi összefogás, mindenki befogná az orrát és szavazna! Nem érdekelné, hogy Gyurcsány, vagy nem Gyurcsány! Egyébként, ha ő a gát visszahúzódik, de csak akkor! Én hiszek neki! Ha ezen múlik megfogja tenni! Talán az összefogóknak, most kellene lépniük, de ahhoz ők nagyon ellenzéki szerepre készülnek! Náluk pattog a labda, hajrá tegyék meg! Kunczénak van igaza osztozkodnak, a semmin!
@nedudki74: na akkor itt az alkalom kimondani, hogy "Gyurcsány Ferenc, köszönjük, de veled nem fogunk össze." Snitt. Tiszta beszéd.
@Penivaldes: Én elfelejtettem. Úgy jártam, mint Orbán a 8-1 után. :) Mit tettem?
@nedudki74: "Szerintem szépen látják az mszp-ben, milyen lenne vele kampányolni, kormányozni."

Biztosan.
De fel kell tudni mérniük azt is, hogy milyen Fleto ellenségként, mert eddig csak hurkapálcikával piszkálta őket.
Én a helyükben elkezdenék sürgősen gondolkodni.
@nedudki74: egyetlen aprócska, az igaz kicsit bosszantó probléma:

a kisstílű pártocskák érdekviszonyai engem hidegen hagynak.

Akarnak-e rendszert váltani vagy nem?

ez a kérdés, a többi tényleg lepkefing.
@V-PORT: már én sem emlékszem rá, de mindegy is.
@Habakuk999: én nem látom, hogy akarnának bármit is..
@magándemokrata: Én meg nem. Mert jól tudja, nem hülye. Ehelyett Bajnait akarja kisakkozni, és azt használja, ami Bajnai hátránya, hogy remek szónok.
@Habakuk999: ha megengeded kedvencem nekem e vers
Van már kenyerem, borom is van,
van gyermekem és feleségem.
Szívem minek is szomorítsam?
Van mindig elég eleségem.
Van kertem, a kertre rogyó fák
suttogva hajolnak utamra,
és benn a dió, mogyoró, mák
terhétől öregbül a kamra.
Van egyszerü, jó takaróm is,
telefonom, úti bőröndöm,
van jó-szivű jót-akaróm is,
s nem kell kegyekért könyörögnöm.
Nem többet az egykori köd-kép,
részegje a ködnek, a könnynek,
ha néha magam köszönök még,
már sokszor előre köszönnek.
Van villanyom, izzik a villany,
tárcám van igaz színezüstből,
tollam, ceruzám vigan illan,
szájamban öreg pipa füstöl.
Fürdő van, üdíteni testem,
langy téa beteg idegeimnek,
ha járok a bús Budapesten,
nem tudnak egész idegennek.
Mit eldalolok, az a bánat
könnyekbe borít nem egy orcát,
és énekes ifjú fiának
vall engem a vén Magyarország.
De néha megállok az éjen,
gyötrődve, halálba hanyatlón,
úgy ásom a kincset a mélyen,
a kincset, a régit, a padlón,
mint lázbeteg, aki föleszmél,
álmát hüvelyezve, zavartan,
kezem kotorászva keresgél,
hogy jaj, valaha mit akartam.
Mert nincs meg a kincs, mire vágytam,
a kincs, amiért porig égtem.
Itthon vagyok itt e világban,
s már nem vagyok otthon az égben
@V-PORT:

Nem ám magadra veszed! Mondom, belépek az mszp-be, ha kell.:)
@Penivaldes: nem, arra gondolok, hogy ha megszavazzák még 1-2x a jelenlegi kormányt, elmennek az adófizetők (versenyszektor), ittmaradnak ők és a hívek, akkor a végén nem lesz nyugdíj, meg semmmi.

mindegy, ez a tanú film így végignézve pont elvette az élét a mai beszédnek, és feldobott:)
Én azt láttam, hogy a baloldali „megemlékezésre” kilátogatottak között, eddig nem látott/hallott többségben voltak a DK támogatói. Szerintem azon nincs mit magyarázni, ahogyan Gyurcsányt fogadta tömeg.

Érthető és egyben – szerintem – komoly figyelmeztetés ez a narancsos újbolsevik pártnak. Az történt, hogy az eddig cikinek számító Fletó melletti kiállás rendesen hallatta a hangját - ugyanis most baloldali összefogásról lévén szó -, sokan elmentek a Duna partra és mivel sötétben minden tehén fekete, nyugodtan nyilvánították ki a véleményüket hangosan. Ez simán lejött szerintem Mesterházynak is, aki Gyurcsány beszéde óta mindenféle porokat szed mint Latouret őrmester, miután a dédelgetett kedvence Harrincourt közlegény, megszökött a helyőrségi kaszárnyából.

Mondjuk nem is engedte bő lére a mondanivalóját - pedig sok MSZP szimpatikális is volt kinn -, de nekem valahogy mégis az az érzésem, hogy most kissé megdöbbent ő is. Don Vittorio meg egyenesen be is szart, de az már köztudott, hogy ő kizárólag egy embertől kap sikítófrászt ha meglátja, az Feri. Rá is hatással volt Gyurcsány beszéde, ugyanis a szokásos humorbonbonjai elmaradtak a beszédéből, csupán rövidre fogott 2006-os tömegbelövetés, némi komenyistázás (light) és csipetnyi rezsicsökkentésre tellett, gondolatnyi fújabelemjönki Európa elleni verbális harccal és nem sokkal több… - szerintem az odacsődített akollakók is csalódottak voltak, hogy ezért basztak el egész délutánt.

Maximum az energiacsődör Széles, meg a fénylángoszabáló kiöregedett rock-suszter kapott némi elégtételt a szolgálataiért, amikor a vezér említést tett a gyarmatosítás elleni harcról is. Múltkor egy olyan molinót cepeltek, amire valami ilyesmi vót írva. Én már nem is röhögtem, csak ásítozatam nagyokat.

Egy pillanatra még; a balos tüntetésben még az volt az érdekes, hogy Gordon is szenvedélyesebb volt Mesterházynál, pedig a kisdobosra nem jellemző a konfrontatív fellépés, agresszivitása maximum annyiban merülhetett ki kölyökkorában, hogy kifúrta a vadgesztenyét, amivel a kék nyakkendőjét ékesítette csomó helyett. Sajna, Gordon... tavaly miatta mentem ki a Szabadsajtó úttyára, azóta nem megy a dolog neki valamiért. Kuncze hozta a szokásos formáját és az volt az egész szeánsz lényege, hogy mindenki a felszólalók közül az összefogás fontosságát hangsúlyozta-sürgette. Még Emeszpé Attila is, aki eddig azt hitte, hogy… de, nem.

Egyszer csak ki kell húznia a kezét a biliből neki is, szerintem ma jött el ez a pillanat. Még majd egyszer Fletó szab feltételeket neki, az meg deciki lenne.
@DarthVader: Én nem is vagyok DK-s, csak egy sima ballibsi, aki még válogat, de én is kajabáltam, hogy összefogást, mert egyszerűen ezt akartam mondani neki. És ez tetszett a korábbi beszédekben. (És aztán már egy kicsit bosszantani is akartam, hogy olyan sima szájjal mondja a magáét, és nem reagál ránk.)
@Husz_János_Puszita: Már másodszor mondod ezt. Ha harmadszor mondod, be kell lépned. :)
@Knósszosz: A francnak mentél ki, ha azóta nem megy Bajnainak?

Éreztem én, hogy csak a baj van veled.

Ezek szerint Te vagy az országrontó.:)
@Habakuk999: na akkor megvan a hibás.
vigyük a székház elé, és helyezzük el!:)
@Penivaldes: Csak prózát olvastam tőle, a hamis Neróját szeretem.:)
Szép a vers.
Ferenc! Kérted, most leírom. Én, így, nem akarok veled összefogni. Sok szerencsét a továbbiakban. Egy E-Pm szavazó.
@Knósszosz:

" agresszivitása maximum annyiban merülhetett ki kölyökkorában, hogy kifúrta a vadgesztenyét"

:DDDDDDDD

Komolyra fordítva, igazad van szerintem, az első reakció mégis a dühöngés a szocik között.
@Penivaldes: az öregekbe a templomban belesulykolják a baromságot, meg egymást is hülyítik. felhozzák őket busszal, jó szellősen beállnak (láttam a felvételeken, szellősen voltak), majd eladják 1 milliónak.

de mit? százezer odafuvarozott nyugdíjast?

nevetséges az egész... ezeknek az embereknek a jövőre nézve szar felelősségérzete sincs, csak a rövidtávú kétforintos átverésnek bedőlve pillanatszavaznak.

mindegy, hagyjuk, inkább nézem tovább a tanút:)
@Penivaldes: Ferenc is biztos értékelni fogja.
Asszem, itt lenne az ideje egy tárgyilagos Gyurcsány monográfiának.
Miért, hogyan lett belőle patás és jogos-e.
Én kint voltam. Óriási volt a tömeg .
Érdekes volt a hangulat és a tapsrend.

Bajnait szerették a népek. Kunczénak örültek, de nagyon.A röhögésből lehetett hallani, nem felejtették el a humorát. Gyurcsányt imádták, pedig volt ennél már sokkal jobb is.
Bokrost vegyesen fogadták, de a szövege nyerő volt.
Ungár a nőket szólította meg - jól.

Egyetlen közös pontja volt a beszédeknek, Atikával (név nélkül) hess picsába.
És szép íve volt, amire Gy. tette fel a koronát:))

Szerintem összebeszéltek.

Akkor már majdnem, de csak majdnem!, megsajnáltam Atikát, mit fog ez itt mondani?
Annyira viszont nem voltam kíváncsi, hogy ott is maradjak.

A többit én is a sajtóból tudom:))

Végül egy elkapott mondat a villamoson: Mesterházinak is kinéz egy kétágyas Grazban:)
hmmmm

Túlterheléses támadás érte az Indexet
Pont akkor jött, amikor Orbán beszélt a Hősök terén. Kifinomult támadás volt, egy időre le is állt az Index, de végül sikerült megvédeni a szervereket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2013%2F10%2F23%2Ftulterheleses_tamadas_erte_az_indexet%2F
@Spániel: szerintem inkább egy csoportterápiának neves ellenzéki politikusaink részére felelősségérzet, hazafiság, öntudat, döntés, tervezés és még néhány jelentéktelen tulajdonság témakörben.
@Spániel:

Szerintem egy ellenzéki nyilvános kerekasztalnak van itt az ideje. Üljenek le a kamerák előtt mind, Mesterházy, Bajnai, Kónya, Juhász,....PM-et kivezeti?....Gyurcsány, Bokros, Kuncze, Fodor, Schmuck, ki van még??

Mondják el mind az elképzeléseiket NYILVÁNOSAN! és addig ne álljanak fel onnan, míg kompromisszumra nem jutottak. Elő a farbával!

Tököm tele a pártoskodással, az ország sorsa érdekel valakit???
Turáni átok a francba már.
@Habakuk999:
Esmég Szív és Fabius is, ők is ott voltak, csak nagy ügyesen elkerültük egymást. Nem csaka zemeszpébe vannak szervezési hiányosságok... hmm.
@V-PORT: tehát akkor számodra is a két alternativa - Gyurcsány a parlamentben, vagy maradjon Orbán - közül az utolsó az elfogadhatóbb. Legalább ez tiszta beszéd.

Akkor én is koming out-olok: Csak akkor vagyok hajlandó MSZP-s jelöltre szavazni, ha a buliban benne van név szerint a DK is, és a szavazókörzetben nincs másik balos jelölt. Énis így vagyok vele valahogy. Ha nem, akkor maradjon Orbán. (Az a különbség köztünk, hogy én befogott orral,de hajlandó vagyok MSZP-sre szavazni, mig te befogott orral sem pl DK-sra. )
@Husz_János_Puszita: ebből így ezeket elnézve nem lkenne semmi. kivéve ha nem adnánk nekik enni, na akkor esetleg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Így sokan maradtak le az élményről, milyen az, amikor egy EU-ország miniszterelnöke polgárháborús uszítóként szerepel.
@Husz_János_Puszita:

Be velük a Való villába! Közönség minden héten kiszavaz valakit. A győztes a miniszterelnök jelölt.
@Knósszosz: tavaly is 50 m-re voltatok egymástól, nem?:)
@Penivaldes:

Pápát sem véletlenül úgy választanak, ahogy teszik.
@Orica Középföldi:

Végre egy hiteles beszámoló, köszönjük.
@DarthVader: tudlak űberelni, mondjuk nem nehéz, mert nekem nincs kedvencem.:)

csak akkor vagyok hajlandó szavazni, ha van értelme elmennem, vagyis, ha mindenki benne van a buliban.:)
@Husz_János_Puszita:
"Komolyra fordítva, igazad van szerintem, az első reakció mégis a dühöngés a szocik között."
Én is úgy látom, de azért nem elhanyagolható, hogy a kondás is késett majd fél órát a süket rikácsolásával, mit kellett átírni hirtelen? És ennyire szar lett, meg kivettek belőle de hozzá nem adtak - az miért?

Szerintem - ismerve Don Vittorio eddigi munkásságát - nem tartom valószínűnek, hogy magáról 56-ról annyit beszéljen, mint azt tette most. Inkább a garnierung lett volna a fontos, de az összes kukta és kézilkány beszart a konyhában, oszt lett ez, ami lett.

Majd holnap a Selmeczzky meg a többi dzséniusz... várj csak...
@Knósszosz: Fabius nem egy magas és feltünő alak?? legalábbis ezt hallottam, akkor hogyhogy elkerülöd? varánusz blog egy helyen legyen és ne szétszórva!
@DarthVader: Én nem voltam a Dk ellen. Ha a Dk hoz egy apró kis áldozatot. Azt ígérte Gyurcsány, hogy ha ő az akadály hátrébb lép. Szerintem ő az akadály.
De nem fog hátrébb lépni, mert túl büszke, és többször elmondta, hogy nem teszi meg, hiába mondja ennek az ellenkezőjét.
@Kowalski, helyzetjelentést!:
@Spániel:

Tudjátok mi a ciki?
Az, hogy fél év van a választásig és még mindig itt tartunk!
Marha jó és én kultiválom azt, ahogyan Gyurcsány szarrá szívatja a baloldalt, de még is... ennek nem kellene így lennie. Az, hogy mégis ez van, az nem Fletó hibája, hanem a töketlen bal másik feléé.

Én nem értem, de majd az okosabbak elmagyarázzák, remélem.
@Knósszosz:

Maradjunk annyiban, fidesz-mszp tengely csapást kapott az önbizalmára rendesen. Ki-ki feldolgozza majd a vérmérséklete szerint.

"Ismerem Orbánt, kétszer részt vettem a legyőzésében"

Van még valaki rajta kívül a gáton?
@Penivaldes:
Jó étvágyat!!
Mit eszel??? Én most főzök( minő véletlen ) és éhes vagyok!!
@Habakuk999: Ma a két összefogott szembesülhetett azzal, hogy nagy nehezen kiizzadt megállapodásukkal elmehetnek a klotyóra, és elkezdjenek valami toroklazító gyógycukorkát szopogatni, hogy benyeljék a többi aspiránst. Egyértelmű lett ma, hogy ez a választói akarat.
Milyen égő, amikor egy zsigerig utált törpepárt leradírozza a Legnagyobb Ellenzéki Pártot.

Most talán elgondolkodnak a felelősségérzeten, hazafiságon, öntudaton.
De főleg rajtunk, a hülye politikusokban még valamennyire bízó és reménykedő embereken gondolkodjanak el.
@Penivaldes:
De ha mindenkit megszólítottam volna aki magasabb nálam, hogy: "bocsi, nem Te vagy az az izé onnan az izéről?" - hányak küldtek vona a vona tüntetésre?
Asse vót messze.
@Habakuk999:
Az lehet, de nem vót egyeztetés előtte... szóval.-:(
@Knósszosz: ebből arra következtetek, hogy sokan magasabbak nálam

ja voltak traktorok, meg minden.
de majd Gábriel elmondja
@V-PORT:

Amúgy minek az akadálya Gyurcsány? Mesterházy ambícióinak? Vagy mi ez a hiszti? Nem értem, mi a felfoghatatlan abban, hogy az "összefogás" - amire az Orbán-maffia választási rendszerének sajátosságai kényszerítik az ellenzéket - annyit jelent, hogy el kell fogadni mindazokat benne, akiknek van politikai súlyuk és Orbán leváltására szövetkeznek. Ha nem, marad Orbán.
@Husz_János_Puszita:
Szerintem nincs, de majd ezért leleszek.
Már mondtam multkor is és akkor most is: én Gyurcsányt.

Aztán ennyi!-:)
@Husz_János_Puszita: Ja, ezt kéne eröltetni és ezzel még népszerűséget is lehetne növelni.
De akik ezt megtették annak idején, nyeretlen kétévesek világra csodálkozó szemeikkel még nem voltak megfertőzve a hazug, mocskos, önző, felelőtlen politikus vírusával, nehezen tudnám elhinni, hogy akár nyilvánosan, őszinték lennének és nem pecsenyét sütögetnének az asztal alatt.
@Knósszosz: " az odacsődített akollakók is csalódottak voltak, hogy ezért basztak el egész délutánt"

Gyanús volt nekem, hogy nem láttam lengyel zászlókat, de furcsa kinézetű embereket igen. Sokan voltak olyan öltözetben, ami nem jellemző hazánkra, és sokan néztek bambán a semmibe, mint akik nem is értik a Bölcs Vezér szavait. A szokásos bullshit sem hozta a régi extázist a békamenetben, illetve a felutaztatott tömegben.
@Penivaldes:
Az finom!-:)
Ha jól van fűsszerezzve!
@Knósszosz:
Szerintem Gyurcsányt szívatják.
Ja, nem.
Gyurcsányt, Bokrost, Fodort, Schmuckot, és mindenki mást, aki baloldali.
Azt nem összefogásnak hívják, ha az Mszp és az E14+Pm megállapodik bármiben.
Tudod, mint a házasságban: szeretjük egymást.
Te is egy mást meg én is.
Erre kitör a balhé, mint a Grand hotelben.
@V-PORT: Kinek akadály Gy?
Mesterházinak, Bajnainak?
Mert a látszat az, hogy a tömeg már nem cucliuzza be ezt a gyurcsányahibás megosztó, többetvisz minthoz c. népmesét.
@Spániel: még egy dolog: csak Bokros ejtette ki a száján a nemzet szót és csak ő kérte ki magának az orbáni kisajátítását.

nem képes tanulni ez a sok vadmarha, már bocsánat a híveiktől.:)
na én megyek, látom izgalmas este lesz
@Orbán Diktor:
Fiatalokat (gümnaszista korúakat) nem?
Én olvastam ilyesmit, hogy egy rakáson. Ha megnézed a felvételeket, láthatsz ásítozó tiniket, akik ki tudja miért? Talán az iskolaigazgató... őket oda... kötelezően..?

Én átéltem, Boli is tuggya.
Mályus 1, önkét mosojogva a Nősök terére. Bööeeee, pedi igaz vót és nem magamtól, mert én nem voltam kiszes kövérgyökér.
@Dr. jenőke (jenőke): jaj, az nem balhé volt, hanem búbópestis és vesztegzár.
Befejeztem mára.
Azért szeretnék gratulálni Gyurcsány Ferencnek, hogy most róla vitatkozunk, és nem arról beszélünk, hogy mi lesz Orbán után.
@Dr. jenőke (jenőke):
Gyurcsányt?
Ki?

Szerintem akarata ellenére(?) pont ő adja a nyeles cuclit a többiek szájába, de lehet, hogy nem jól látom. Az éhség elveszi az eszemet.
Éssört is nyitnom köll, meg kavargatni a pörkűttet, szóval 10 perc tekknikai szünet, bocs!
bukott forradalom '56
akkor mit ünnepelnek?
ja hogy ők nyertek?
a komancsok/dakoták ?
hitvány politikusok
sajnos még a nyakunkon...
@Knósszosz: "Nősök terére" ...?????!??!?! upppsz

ez nyílt szini palizálás, smittelés !!! ma már ezt leírtam hamarabb !
@Knósszosz: jó, jó, de a végén ott várt a virsli meg az ingyérsör!!! És ne felejtsd el azt sem, hogy utána az egész délután szabad volt, aznapra halálos szerelem szövődött pont mályus elselyén az addig észre sem vett kollegával.
@V-PORT:
hö hö, apró kis áldozat: vagyis a DK fejezze le saját magát, adja fel a programját, és cserébe megkaphat két olyan körzetet, ahol ezerszázalékosan nem nyerhet a baloldal.
Na, ez az, amit annyi meló után nem lehet a DK-sok torkán lenyomni.
@V-PORT:

Gyurcsány a hibás, amiért utálod. :D
@V-PORT: Te vitatkozol Fletoról, mások másról.:)

Szóval ez a paktum élt egy napot, lehet elölről kezdeni.:)

ha nem így tesznek, egy árva x-et nem érdemelnek.:)
@Knósszosz: azt telefonálták be többen, hogy az állam vendégei 3 napra teljes ellátással...
elmondták akik beszélgettek a kísérőkkel "tolmácsokkal", hogy hol szállásolták el őket...

van akinek a rokona így jött most Budapestre...
@Spániel:
nem valódi bubó, valódi veszteggel és és egy vitatott Nalayával.
@Spániel: "Milyen égő, amikor egy zsigerig utált törpepárt leradírozza a Legnagyobb Ellenzéki Pártot."

Ja. Micsoda szánalom, hogy utána Török Zsolti kiáll a hekkeres dumával... Mintha Meseházy pléhpofás beszéde nem lett volna elég. Ezek még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy Fletó eladása még nem lett nekik elfelejtve. A bocsánatkérés után nekik kellene gálánsnak lenni, és a miniszterelnök jelöléséről lemondani, feltétel nélkül támogatni az összefogást. Persze, tudom hogy nem Attila az észlény abban a pártban, a háttérben azok irányítanak, akik elrakták Fletót az útból.
Nyilván én sem igazán kedvelem őt, de ő verte hülyére a bolsevik vezért kétszer is, és mindenki tudja, hogy Viktor retteg tőle.
@AKIsTUDATLAN: pontosan, álljon be ő is a sorba, ha ugyanezt követeli a nagy tesótól.
@Habakuk999: bár nem mindenben értek egyet Bokros vadkapitalista elveivel, szerintem még 30 évig éretlenek vagyunk rá, de sokra becsülöm és szeretném, ha valamilyen módon részt venne a politikai életben, a sürüjében.
Nagyobb érték, mint bármelyik izomagyú önjelölt.
@V-PORT: Gyurcsány nélkül, nincs orbán után! Ezt mondja az összefogásra akarók, szavazó bázisának 95%-a! Kérlek ne legyél kisebbségbe! Mutass jó példát az 5%- nak! :)
@V-PORT: nehogy elmenj, megjött Tudatlan, szövetségesed vagyok mostantól:)
@V-PORT: Ezek szerint az összefogás, mint emlitettem, úgy képzelendő el, ahogy most is, hogy Mesterházy összefog Bajnaival, és mindenki álljon be Mesterházy mögé, legyen az Bokros - akinek a habitusa, a gazdaságról alkotott véleménye parszekekre van a Mesterházy által előadottaktól - legyen az liberális, vagy éppen Gyurcsány nélküli DK-s. Hát ja.
jó estét!
egy Heltai Jenő: Szabadság vers részlettel búcsúzóm ma este...

Tudd meg: szabad csak az, akit
Szó nem butít, fény nem vakít,
Se rang, se kincs nem veszteget meg,
Az, aki nyíltan gyűlölhet, szerethet,
A látszatot lenézi, meg nem óvja,
Nincs letagadni, titkolnivalója.

Tudd meg: szabad csak az, kinek
Ajkát hazugság nem fertőzi meg,
Aki üres jelszókat nem visít,
Nem áltat, nem ígér, nem hamisít.
Nem alkuszik meg, hű becsületéhez,
Bátran kimondja, mit gondol, mit érez.
Nem nézi azt, hogy tetszetős-e,
Sem azt, kinek ki volt, és volt-e őse,
Nem bámul görnyedőn a kutyabőrre
S embernek nézi azt is, aki pőre.

Read more: offforever.blog.hu/2013/10/23/heltai_jeno_szabadsag_100#ixzz2iZJajFvJ
@Spániel: én erőltetném a vele való szövetséget a baloldal helyében, az igaz, nem hiszem valódi tömegpárttá válhatna
@Knósszosz:

Gondban lennék, ha a szavazófülkében választanom kellene a DK és az összefogás jelöltje között.
@Spániel:

Arra való a kerekasztal, szembesíteni tudják egymást a sumákságaikkal.
@Knósszosz: Azok a tinik lehettek külföldiek is. Ki hord ilyen sapkákat nálunk, ilyen melegben? Mindegy, álljanak hadrendbe, ahogy kérte az élő isten...
@Knósszosz: Biztos nagy "élmény" lehetett ferkót és a dékás hurrogó csapatot hallgatniuk. :)
Nézem (és hallgatom!) az Atv-t.
Valahogy nem értem ezt a Kéryt.
Addig rendben van, hogy jóslatai rendre nem jönnek be, az is, hogy Orbán legvadabb támogatója volt, de most mitől ilyen okos?
A helyébe örülnék, hogy nyugdíjas vagyok és kiszolgálnak a hentesnél.
@Husz_János_Puszita: én nem. ha arra képtelenek az ellenzékiek, hogy megegyezzenek egy valóban kiélezett helyzetben, mitől lennének képesek kormányozni és rendszert váltani?

Nem. Ha nincs egyezség és összefogás, akkor nincs bizalom és nincs szavazat. mert nem érdemlik meg.

eccerű ez
@Habakuk999:

Ostoba, aki azt hiszi, a tömeggel szemben igaza lehet.:)
@Orbán Diktor: Eddig minden pártvezér beleült a készbe. Vagy jelentős állami anyagi támogatással jött létre.
Gy.-nak olyan mélyről sikerült feltápászkodnia, mint senkinek eddig, annak ellenére, hogy igyekeztek minden oldalról visszakaratéjozni a földre, hogy a beledöngöljék már véééégre.

Volt hite, energiája, karizmája, persze pénze is hozzá, hogy a semmiből pártot buheráljon és sikerre vigye, a teljes bizonytalanság esélyével.
Csinálja valaki utána.
mi a fasz van itt? kimegyek szalonnát sütni és má ezer fölött van a kommentszám:))
@taga20: ilyenkor van lehetőség értelmes vitára.:)

jobb, ha megnézed, van-e még parázs:)
mert visszajöttek a kommentisták !
kommentisták leverik megint a forradalmat
szojjet (azeri) segíccséggel !
@Habakuk999: én is, de ezek még mindíg azon izmoznak, hogy Bokros-csomag. Pedig az mentette meg akkor az országot a csődtől és tette lehetővé, hogy az Orbán kormány szétszórja annak előnyeit.
Ez is az mszp sara, hogy nem tudta jól eladni és ráégett.

Ugye a mostani gazdasági garázdálkodások és magyarázatuk fényében az a csomag egy könnyű habcsók volt. Senki sem rokkant bele, igazságosan osztotta szét a megszorításokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valszeg legalább akkora, mint a kolonializmus és globáltőke elleni harcot a mecdóban megvívni.:)
@Spániel:

Az mszp és az E14 az elejétől fogva úgy kezelik, mint egy leprást. Nem Gyurcsány kezdte, én sem törődnék bele a helyében.

De mindegy is, mert most a haza hív. Honnan vindikálják előbbiek a jogot, kisajátítsák maguknak a demokrata ellenzék szerepét, egy ilyen fontos történelmi pillanatban? Nem sokban különbözik attól, amikor Orbán azonosítja magát a magyar néppel.
@taga20: "ezer fölött"

Aham, hazaértek e libsik a tüntetésről... :D

@Spániel: "Csinálja valaki utána."

Újra kellene tárgyalni az egész összefogást és Fletót felkérni miniszterelnök jelöltnek, noha sok esélyt erre nem látok. De úgy megnézném a Viktor pofáját egy ilyen hírre...
@DarthVader: Mesterházi már eligérte az eljövendő tíz évet.
Kesz vagyok az egyuttmukodesre. Hajra mindenki!

A kozeljkvoben pedig szeretnek programot latni, hogy legyen ertelme vitatkozni.
@V-PORT:

"Azért szeretnék gratulálni Gyurcsány Ferencnek, hogy most róla vitatkozunk, és nem arról beszélünk, hogy mi lesz Orbán után."

Mi lenne? Gyurcsány:)))
@Habakuk999: drága 666, rágjátok a gittet ezerrrel:)
@Orbán Diktor:

:DDDD
Viktor megnyúlt képe már megérné nekem.:)
@taga20: mekkora szalonnát sütöttél ennyi idő alatt, kétmázsásat?
@Orbán Diktor: haver elolvastam több száz hozzáböfögést, tied a legjobb:) de én nem vagyok szikorarobi:))
@Orbán Diktor: én is. Mindíg ott motoszkál bennem az a hülye ötlet, hogy ezt a túlmozgásost inkább használni kellett volna a baloldalnak, mint kitaszítani. Sokkal többet hozott volna, ha nem engedik bedarálni, mint így, hogy mindenki a tökeit akarja letépni.
@Husz_János_Puszita: Az már biztos, hogy ha Fletót kihagyják, nagy bajban leszek. Nyilván, bárki lesz a közös jelölt, rá fogok szavazni. Ha viszont a DK külön indul, akkor büntetni fogok, és nem fog érdekelni az összefogás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha én jobbikos lennék, nem tudom hogyan emésztenék meg egy rossz szegedi élményt, ami nem Tisza-parti, csak olyan instant zsidó féle szar és hébert tanuló szarházi moslék?

Ha már Feriről kérdeztél...
Azért jó, hogy felkavarodott a langyos állóvíz.
@Spániel: haver, vigyázz koreai vagyok! imádom a kutyalevest, a spániel a kedvencem:) úgy hogy ne csaholj nekem:)))
@Orbán Diktor:

Habakukkal már hárman vagyunk így vele akkor.
@Orbán Diktor:

www.rovart.com/hu/napoleon-2-resz_1316

(Napóleon Elbasz szigetére történt számüzetéséből) "Néhány hívével 1815. március 1-én partra szállt Cannes-nál. Párizsban kitört a pánik. Egyik alakulatot a másik után vezényelték Napóleon ellen, de a katonák nem lõttek szeretett császárukra. Bonaparte már 20-án Párizsban volt. Tanulságos a sajtó hozzáállása az esethez."

A lényeg:

" Az egyik párizsi újság szalagcímei ezekbõl a napokból: 1. A korzikai szörnyeteg partra szállt a Juan-öbölben. 2. Az emberevõ Grasse felé nyomul. 3. A trónbitorló bevonult Grenobleba. 4. Bonaparte elfoglalta Lyont. 5. Napóleon Fontainebleauhoz közeledik. 6. Õcsászári felségét hû Párizsa holnap fogadja. A sajtó, az istenadta sajtó..."
@gipsz.jakab:
Akkor kulpa!
Mer nem olvasstam és pláne meja!
Bocs!-:)
@Husz_János_Puszita: Mert nem olvastál elég figyelmesen engem. :)
@guma:
Ezt hol lehet olvasni?
Komoly?
@taga20: köszi :)

@Spániel: Nálam nem a híres beszéde verte ki a biztosítékot, azt nagyra értékeltem, hanem az ÁFA csökkentése meg teátrális megnyilvánulásai. Négy év távlatában viszont azt mondom, hogy akkor inkább ő, mint a Viktor, ha nincs más.
@Orbán Diktor:

"Újra kellene tárgyalni az egész összefogást és Fletót felkérni miniszterelnök jelöltnek, noha sok esélyt erre nem látok. De úgy megnézném a Viktor pofáját egy ilyen hírre..."

tévecc! de nem nagyon, csak kicsit...

a nagy húzás az lenne, ha I. Ferenc őszentségét, a regnáló pápát kérnénk föl.
@Spániel:
Hááá... tévedsz kedves Spányiel!
Minket csak úgy önként kivezényeltek, mint tanulókat. Se sör, se virsli és ingyen vurstli se.

Csak begyakorolásilag az emelvény előtt masírozni, különböző táblákkal a fejünk fölött, amelyekből a lófac tudja mijen kép állt össze.
Mai napig nem tudom, viszont a következő héten csütörtök-péntek ajándék tanítási szünet volt.

Na, akkor legalább kaptál is a melóért valamit, ma csak rézveretes lankadt lóbránert... és ha nem kussolsz be is rakják oda, amitől tartózkodnál.
@taga20: rosszal kezdtél, már 14 éves vagyok és rágóóóóós, tovább kell sütögetned, mint a kétmázsa szalonnádat! Höörrrr.
@jaegtoer: A dalai láma se lenne rossz, szegénynek úgysem nagyon van hazája.
@DarthVader: Ha Fletó feltámad négy évvel a karaktergyilkosság után, a Viktor agyhúgykövet kap. Azt nem lehet kikezelni...
@Knósszosz: hja kisfiam, én akkor már erősen toltam a munkásosztály szekerét és jó bulinak fogtam fel.
@Husz_János_Puszita:
-:))
Figyelj és gondolkodj!
A magam részéről követem Gyurcsány elméletét.
Ha kell, mert avval tudom seggbe rúgni a tolvaj cigányt, akkor bárkire.

Én Fletó támogató vagyok, de ha Ő lemond más javára, akkor én is lemondok, akár ellenemre is az Ő támogatásáról, ha az az ára a tetű elzavarásának.

Egyszerű ez, számomra biztosan.
@Habakuk999:

"A Noszty fiút istenítő azt magyarázta a múltkor, hogy Aczél kezét keressük benne. "

olvastam azt, de ennél azért rafináltabb az élet.
@Husz_János_Puszita: "Öten."

Hoppá. Erre már csak azt tudom mondani, hogy Viva la revolucion, viva Zapata! (remélem, Rodeo is olvassa)
:D
@Orbán Diktor: holnap hajnalban pedig megjő Fabius és kikerget bennüket Fletóstul az erdőből.
@Knósszosz:

Igenám, de ma elég hevesen kinyilvánította, győzelemre viszi a pártját. Az én olvasatomban azt jelenti, ha nem kell a többieknek, akkor indul külön. Az a dolga egy pártvezérnek, vagy nem?
@Knósszosz:

"Esmég Szív és Fabius is, ők is ott voltak, csak nagy ügyesen elkerültük egymást. Nem csaka zemeszpébe vannak szervezési hiányosságok..."

"Mi" is ott voltunk.

Majd márciusban jobban odafigyelünk, az ikszeléskor meg eccerűen tökéletesek leszünk.
@Spániel:
-:D
Nekem nem volt buli, mindent utáltam, ami kötelező volt! Főként, ha önkéntes alapon.

Sose enném meg a pacalt, ha kötelező lenne!
Viszont, mivel nem az, két pofára.
Érthető, ugye?-:)
Tálalnom kell, lassan kész a kaja, addig is; hajrá fidesz!
Kazán!
@Habakuk999:
Ezt nem értem. Akkor kövessen el pártjával együtt harakirit azért, hogy még több szoci és együttpm-es juthasson be ellenzékként a parliamentbe?
Mert nekem egészen úgy tűnik, nem az a baloldaliak álma, hogy mindenkinek kuss, kivéve a két nagyot. Ami nem is igaz pl. az EgyüttPM-re Valami olyant vakerálnak, hogy már a DK is akkora.
Vagy nem.
A választásig még sok víz lefolyik a Tiszán, még történik egy s más. Egészen vad dolgok, amit nem is tudunk elképzelni.
De pont egy éve még az volt az álmunk, hogy elől Bajnai, a többiek meg mögötte, szorosan összezárva.
Mi lett belőle?!
@Knósszosz: nem volt kötelező - el sem fértünk volna annyian, - csak ajánlott.
Pacal is jöhet, csülkösen is.
@AKIsTUDATLAN: nehéz is megérteni. egyenlőség.
@Orica Középföldi:

"_Én kint voltam. [...]kétágyas Grazban:)_"

én is pont így láttam:)

azt hiszem Puch is elgondolkozik majd, hogy az "összefogást!" masszív skandálásra valamit lépni kell, mert simicska se tudja őket kihúzni a szarból.

ez a "szemét":) Kuncze megint megmutatta hogy mennyire klasszis. pedig nekem aztán nem haverom:)!
......
nem is tudom mi mozgat itt mit? pártérdekek, vagy perérdekek?
@Habakuk999:

nem, nem. Őszentsége ellen hogyan kampányolhatna? hogyan komenyistázhatna?
Bajnai Gordon beszéde a Milla október 23-i tüntetésén

''''Reménykedő baloldaliak, csalódott jobboldaliak, politikailag elárvult szabadelvűek és hatni akaró zöldek összefogását kell megteremtenünk. És azokét is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak maguknak pártot választani.

Ebben a szövetségben szükség lesz demokratikus pártokra és politikusokra, mert tisztában vagyunk azzal, hogy ezt a rezsimet csak politikai eszközökkel lehet leváltani.''''

hazaeshaladas.blog.hu/2012/10/23/bajnai_gordon_beszede_a_milla_oktober_23-i_tuntetesen
@Husz_János_Puszita: @Spániel:

Hát akkor, míg Fabius odavan, menjen egy kis nóta a témához (mármint a mienkhez):

www.youtube.com/watch?v=Go5V51_ZS2g
@Knósszosz: keblemre, ismeros erzesek es ismeros velekedes ;)
Az biztos, hogy ha tovabb toketlenkedik es szalamizodik magaval az ellenzek, akkor eletemben eloszor leszarom a valasztast, a partokat, az orszagot, es ezt a tarsadalmat. Kapja meg mindenki a sajat istenet, kedvencet, de nekem ebbol a szutyokbol morzsak sem kellenek.
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Ezt már megszámoltuk eccer.:)
énisénis!
@Dr. jenőke (jenőke):

Szigetvári beszélt Olgánál, úgy képzelik, elkezdenek országot járni, kampányolni, azzal befogják a hiányzó 1 milliót. Nem kell hozzá más pártokat bevonni.
Eszükbe sem jut, az 1 millió esetleg elvi alapon utasítja el a szövetség szereplőit.
Szerintem tévednek.
@Orbán Diktor:

nem tudok most zenélni, csendben kell lennem.:)
@Spániel: Éppen ez az a tulajdonsága, ami a többi fölé emeli ebben a szakmában.Ezt a faszit nem töri meg semmi: leköphetik, lehugyozhatják, leszarhatják, nem számít , ez csak felhergeli.Minél jobban leütik, annál gyorsabban áll fel.

Pár hónapja írtam itt, amikor még azt hittem, hogy az MSZP-nek lesz annyi esze, hogy beveszi Gyurcsányt a listára, hogy Gyurcsány van akkora fazon, hogy ő képes lenne Mesterházyból miniszterelnököt csinálni, de mégse használták ki Gyurcsány karizmáját, inkább ki akarták végezni..
@Knósszosz:

"Marha jó és én kultiválom azt, ahogyan Gyurcsány szarrá szívatja a baloldalt, de még is... ennek nem kellene így lennie. Az, hogy mégis ez van, az nem Fletó hibája, hanem a töketlen bal másik feléé. "

nem mintha okosabb lennék, csak feltehetően az történt, hogy egy jól szervezett irányított kisebbség szorította ki az mszp-ből Gyurcsányt.
Figyelemre méltó volt Most, ahogy az mszp-s zászlók alól megéljenezték a ferit. atit meg csak konszolidáltan, olyan udvariasan...
no és az összefogást! összefogást! összefogást! nem győzte zsebbe gyömöszölni. nem is bírta.
Hát szerintem meg az ellenzék legnagyobb baja ez az osszefogósdi és kurvára nem kellene ujrakezdeni. kimondták mszp-együtt, a DK külön más meg nincs (bár sok o% figura osztja az észt olyan szinpadom, ahová köszönje, hogy felengedték)
Nem kell egymást rágni tovább, ki-ki választhat a Gyurcsány ill. Mházi-Bajnai duóból. Amit az összefogásdival nyernének (2-6%) simán elvesztik újabb alkudozással veszekedéssel.
Ja kedves DK rtajongók, mintha Feri lépett volna ki az mszp-ből biztos az összefogás céljával.
Buszok várják a Békemenet résztvevőit a parkolóban. Fotó: Vajda József, Népszava.

nepszava.hu/picture/1939/normal/7/00007750.jpeg
@Husz_János_Puszita: A Szigetvárik döntik el a sorsunkat? Mire jó ez a qrvanagy ellenállás akkor, amikor ma szembenézhetett az igényekkel. Lehetett volna legalább kicsit kétértelműbb, diplomatikusabb. Nem értem.

@E.Csaba: pont erről beszéltem.
@Husz_János_Puszita:
Szerintem a parlamentbe jutásra gondolt, nem másra. Az már győzelem, hiszen minden szart elkövetett a kondás, hogy kivégezze és...
Feri van annyira objektív, hogy nem táplál olyan illúziókat, amiket Mesteressy - lassan látszik is mennyit ért.
@jaegtoer:

No de a tömegnek az a válasz, hogy következményei lesznek a rendetlenkedésnek? Lehekkerezi, bűnbakot csinál a tömegből bakker.
Szerintem alapból nem értik a politika lényegét. Neki kell eladnia magát a választóknak, nem fordítva. Micsoda etatista egy attitűd ez. Nem az a kimondott korszakváltás.
@jaegtoer:
Ha ott leszel(Tek), meghíllak 1 söre.
És... tekéletesek leszünk.
Bebaszva meg amúgy is mindegy, ki ünnepel reggel, nem?
NEM!
@Dr. jenőke (jenőke): spórolhatnának az adópénzemmel és inkább MARHAVAGONOKBAN vihetnék őket hisz mind BIRKA...
@Knósszosz:

Persze persze, de akkor előáll az a helyzet, amit írtam. Ott állok majd a fülkében és utálom, hogy választanom kell közülük.
@Spániel:

Az még tegnap volt, vagy tegnapelőtt, a Szigetvári.
@Husz_János_Puszita:
Én úgy képzeltem, hogy veszek egy kenó szelvényt csütörtökre, mert nyerek.
Hát nem pofára estem?
@jaegtoer:

"nem is tudom mi mozgat itt mit? pártérdekek, vagy perérdekek?"

Leginkább kisstílű bosszúk, nagyravágyások.

Azt nem mondhatom, hogy gigászok pitiáner iszapbirkózása, inkább pitiánerek gigászinak látszó küzdelme.

Legkevésbé a párt érdekes.

Kunczét kedveltem. Elég nagy keresztje volt a szadi. Bele is fáradt, bele is öregedett és túl jól ismeri a szereplőket.
Nem hinném, hogy érdemben beszáll.
@E.Csaba:

Politikában bírni kell a gyűrődést, nem is mennék politikusnak.
@Spániel:
Aaahhh... csípős macskapöcsével, főtt krumplival és, a lökösházi pékség friss kenyerével, amiből kapsz a lőrinci piacon. Tudod!?

Három kilós czipót sütnek, de én kaptam már belőle kérésre egyetlen szeletet is, mert meg akartam kóstolni.
Azóta...
@gipsz.jakab:
Mehetnének lovon is. Nagyon hülyén néz ki egy buszban hátrafelé nyilazni.
Az is kétséges, hogy az első sor hazaér-e épségben.
@Orica Középföldi:
"Nem hinném, hogy érdemben beszáll."

Nem fog.
Kuncze nem hülye, csak alacsony. Bár van nála alacsonyabb is.
Én kedvelem és óva inteném attól a hatalmas rakás szartól, amibe beletenyerelhetne avval, hogy ringbe száll. Szerintem tudja...
@Husz_János_Puszita:

az látszik... egyelőre, hogy Ferenc tudja mit akar, azt is, hogy hogyan, van tömegbázisa is jókora átfedéssel és ezt el is tudja hitetni a hallgatóival...
az összes többi tanácstalan, el sem tudják képzelni, miképp is lehetne megnyerni a választást, mint ráígérgetéssel, ezért
egyre hiteltelenebbek,
kettőre töketlenebbek
2014-re vesztesek
Feri meg ha 15 képviselővel bejut, már nyert ügye van. neki. nekünk nem annyira.
Én sem:-) De reménykeltő, hogy van legalább valaki, akitől legalább tarthat a jobboldal.Tudom, ez kevés, de ilyen ínséges időkben már ez feldobja a napomat:-)
na, szóval látom, ha nem nyer a fidesz és lesz államcsőd, akkor a nyertesek konszolidálják a rendszert... sza az összes eddig levitézlett ma felszólalt... vagy itt, vagy ott... a kuszkusz jó let:)
@Knósszosz: A kétkilós jobb, lazább. Ínséges időkre mindíg van lefagyasztva. Kenyeret kenyérrel.
@Dr. jenőke (jenőke): szerencsétlen po:cso:k...

47 ezerből nem könnyű ugrálni... főleg ha a kecske is ott van...

de maguknak köszönhetik... a rohat komcsik elvtelen kiszolgálói akik azért szerencsétlen sorsúak mert feudalizmus van... és azér tud feudalizmus maradni mert szerebcsétlenek...

a buszok meg békemenetben rójják az ördögi köreiket...
@jaegtoer:
Ugye?
Namostakkor??

Légy okos, de ha ez mégsem menne, akkor?
Én egyet biztosan tudok a jövő évi választásokkal kapcsolatosan - és legyen ez akár nagyképűség is - a fasz tuggya mi lesz, de ez biztos.

A zúzaperkelt állaga 100 százalékos készültségi állapotot mutat, szóval a szarvacska tészta körzet kifőzése van még hátra.
@Husz_János_Puszita: Én sem:-) De reménykeltő, hogy van legalább valaki, akitől legalább tarthat a jobboldal.Tudom, ez kevés, de ilyen ínséges időkben már ez feldobja a napomat:-)
@Knósszosz:

ezt a sörös dolgot halogatjuk egy ideje, el fog menni a habja.

Jövő héten Kispesten valamelyik nap 16:30 után?
@Knósszosz: nyami. Jó étvágyat hozzá!
@E.Csaba:

Jaja én is feldobódtam, azért zizegek itt egész nap.:)
Vezérnek nem volt jó kedve ma.
@Knósszosz:

Házi nokedli nem játszik? Zúzához az dukál.:)
@Orica Középföldi:

Kuncze 63 éves lesz november 4-én, nem éppen aggastyán és egy ciklust kibírna, ha akarja. kérdés rászánja-e magát. mondjuk egyedül ő kezdte úgy a beszédét, hogy tudta hol van, milyen alkalomból és csak aztán aktualizált. azért ez tetszett.
viszont zlatan már hármat berámolt:)

én annyira nem enném magam az egész miatt... vagy elbukja ezt is az éppen regnáló magától, mint eddg mindig, vagy nem... azért, ha mo nagyságú helyről beszélünk, akkor cca 3 milliónak kellett volna ma az utcán lennie szum... sza moon ez az egész alig érdekel valakit...:)
@sírbateszezazegész:

Államcsőd esetén legalább jön az IMF, muszáj lesz összekapniuk magukat.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mitől hasonló a vélekedésünk?
PestNERszentszűzmáriaerzsébet határos Kispesttel, tán azért?
Vagy...?

Erről jut eszembe; a nemzeti böske utalvány is olyan vidám. Nem?
Mint a kárpátmedence lakói. Búval betonozott bözsike arca... nemzeti közérzet kinyomtatva.
A Pennys pénztáros halálra röhögi magát egy ilyen utalványon, mert a magyar az érti a viccet!
Aztán, mikor a fizetését átutalják a bankszámlájára, akkor zokog mint a böske a kuponon.

Kurva annyukat!
@jaegtoer:

Féltem, hogy ezt írod.:(
Reménykedni akartam ma.
@jaegtoer:
Akadály??
Most lett volna erre jó alkalom, az idő kitűnő egy szabadtéri söröléshez.
Én szeretek a természetben... is.

Örömmel és kösz, beszéljünk róla!-:)
@Knósszosz: fekszik, nyugszik:) me megint hozom a japócsajokat nagy szőrrel! nafigyú:)www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
@Spániel:
Kösz!-:)
Küldenék, de nem tudom az USB-be bele tuszkolni, sajnossch....)
@Husz_János_Puszita:
De! Van!
Csak kevés, a kölyök mega zannya fölzabálták majdnem az egészet, szóval pótolni köll a kieső mennyiséget, ezért a tészta.

Al dente természetesen és nem szarrá főzve.
A Nyúl ha meggyön abból a Rómából, majd osztja az ilyesfajta tésztás tapasztalatait, szerintem.
@jaegtoer:

4 év kiesés nagyon sok. Profizmusából nem veszített, ld. a megszólalást, de itt nem volt ellenfél.
@Husz_János_Puszita: mert az biztos jó lesz:)... cask jelzem, mindegy ki jön, ha nem less energiacella, senkit nem érdeklünk... a templetonon kivűl, de vele meg nem törödnek annyira... cca 15 eves hátrányba került mo... ezt kellene valahogy megértetni az emberekkel... persze less aki jól fog élni, de a hajó az elment a nagy többség számára... néha nem értelek... olyan a hited, mint egy jehovás térítőnek:)... mondjuk nála legalább valami alap is lehet, de nálad?:)... frankón, mintha nem a gazdaságban dolgoztál volna:))
@Orica Középföldi: drága, mondtam má, hogy ön egy röntgenasszisztens:) belelát a vesémbe, és jég se egy buta gyerek:)))
@taga20:
Ezt má' sokadszor!
Tegnap relaxáltam a Balcsi partján (Füreden) és ott hallgattam. A csöndet.
Az idő csodás volt, a kacsák néha beleszóltak a csöndes idillbe, de tuti ilyenkor ősszel is a környék.

Csöndben, hang nélkül - érted?
@sírbateszezazegész:

Melyik hitemre célzol?
Ha nem hinnék semmiben, nem csinálnék semmit az égadta világon.
Azt az 1 milla hianyzo, potencialis, bizonytalan szavazot nem erdekli am annyira ez a finnyas, analizalo mumbo-jumbo amit Ti (én) nyomunk. Amit lat: mar egyre tobben merik emelt fovel kedvelni Ferit, mar nem csak utalni szabad. + Orban utalja, +sokkal rosszabbul elunk mint 4eve.

A f@szi politikus, szinte az egyetlen ellenzeki oldalon.
@sírbateszezazegész:

Gazdaságot 5 év alatt rendbe lehet hozni, ha megvan a politikai akarat, keménység és profizmus hozzá. A csóróság nem eleve elrendeltetés.
@Knósszosz: CSÖND az mi a fasz? értelek, te kis te:))
@Orica Középföldi: nem kellene, ha azt akarjuk, hogy jobb, tiszta helyzet legyen... de senki nem fog nem megegyezni a mostaniakkal... :) majd egymást győzködik arról, hogy mi a politikai realitás... valójában mindenki cask a redisztributív visszaosztáshoz akar jobban hozzáférni:)

off
hogy lehet magyarra állítani a helyesírását ennek a kommentmezőnek?????
on
@saravad:

Ez lenne a politika lényege. A fidesz 2 milliója sem analizál egy percet se.:)
@Orica Középföldi: szerintem le kö feküdnöm má, csak ismétlem magamat má kétszer:))
@sírbateszezazegész:

Ja a redisztribúcióra gondolsz. Ahhoz még egy generáció kell szerintem.
Most egyszer el kell zavarni a fideszt, mert ebből tömeges éhezés lesz nemsokára.
@sírbateszezazegész: nagyjából úgy, hogy végig járod mind a 12 osztályt:))
@sírbateszezazegész:

Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy előállhat egy olyan kegyelmi pillanat, amikor minden eddigi el és jöhetnek az újak/tiszták?
@taga20:
A csönd az, amikor nem süketség van, hanem nem hallasz baromságokat.
Nem hallod a politika marhaságait, nem hallod a mindennapok kínlódását a puszta létért, meg ilyesmi. Viszont hallod a csodát, amit például a zene tud adni.
Kinek melyik és mit...
Lehet Ákszel Róz vagy Vivaldi, a lényeg, hogy megtaláld magad benne valahogy és ne csak a marha politika-közélet töltse ki a napjaid.

Egyszerű ez, mint selmeczigabriella EEG-görbéje, szóval ne bonyolítsd túl a dolgot. Hallgass Ivan Rebroffot, szerintem még Te is be fogsz kulázni tőle!-:))
@Husz_János_Puszita:
No annál én egy picivel több kognitív képességet várok el...
@Orica Középföldi:
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek, aki aludni tér.

Juhász Gyula: Magyar falu csöndje

Öreg apók hosszú pipával
Bólintanak a ház előtt,
Az orgonák lila virága
Esőzi be a temetőt.

A sírok kertje mellett szántás,
Fekete föld, felhőt akar,
A tavaszégen varjú szánt át,
Vén, szürke varjú, gyászmagyar.

A lányok violája fonnyad
A kék Máriakép előtt,
Öreg anyók új hírt dohognak
S járják az ájult temetőt.

A söntés csöndjén, barna árnyban
Iszik két, három nyomorult
S a bakter a vak éjszakában
Kutyákkal kezd nagy háborút...

.
Hosszú volt a nap, jó éjt!
@Dr. jenőke (jenőke):

Azt hittem, nem tudom kivárni. Utolsó pillanat:))

Jó éjt!
@Orica Középföldi: nem volt net, azért most:)... nem konszolidálni kellene, hanem elszámoltatni... amennyiben a cél egy jobb mo... de bárki konszolidálna... egymást fogják győzködni, hogy mi a politikai realitás, mi a felelősség, fontosabb a társadalmi stabilitás... pedig, ha ott vagy, akkor csak arra gondolsz, hogy férjél jobban hozzá a redisztributív visszaosztáshoz:)

kunczéval kapcsolatban mintha a belügyi dolgai feledésbe mentek volna mára... sikeres belügyér volt, nem?:)
@Knósszosz: haver, egyszerű éned ellenére nagyon belehúztál:) holnap indulok Tibetbe:)))www.youtube.com/watch?v=t8owYGtdfXw
nem honap, hanem honapután, me beke még mennem melózni:))
@Husz_János_Puszita: akkor az ebben a kérdésben megnyilvánuló naivitasra... amit nálad nem értek... amit ebben mondasz, szigorú magánvélemény és kívánom legyen rossz:), de inkább egy wishfull think...:) mint a reality
@Orica Középföldi: nem... ezért mondjuk ki... a 35 év felettiek Σ megszívták... ettől még lehet szép az élet:)
@sírbateszezazegész:

Figyu, a tiszta viszonyok, amiről beszélsz, még 20-30 év minimum, ha egyáltalán lesz olyan. Addig ne örüljek semminek?:)
@Husz_János_Puszita: dehogynem:)... kék az ég, süt a nap, jó a lecsó... ilyenek...:)
@DarthVader:

Ha jol tudom a maximalis bejutasi kuszob 15%. De lehet, hogy tevedek, de azt hiszem, hogy nem. ;)

Masreszt Gyurcsany mast mond. Erdekes modon a minap az ATV-ben meg Molnar sem ertette, hogy mit is javasol a "fonoke":

A tuti buko helyeket, kb 30-35, hagyni kell veszni. Ide kell KULON egyeni jelolteket kuldeni a partok reszerol, mert 27 (tobb, mint 25%) egyeni korzetben kell LEGALABB inditania jeloltet egy partnak, hogy listat allithasson. Ezzel a modszerrel ez a kovetelmeny kipipalva.

A maradek nyerheto, vagy jo esellyel nyerheto helyeket kellene elosztani a partok tamogatottsaga aranyaban.

Ennek volna ertelme, es az E14-nek sem kellene ragaszkodnia a 31 helyhez, amelyikben sok az eselytelen is, csak azert, hogy a lista allitasi feltetelnek eleget tegyenek.

A tobbiekben javareszt egyetertek.
@sírbateszezazegész:

Azokat nem politikai blogon szoktam élvezni.:)
@Husz_János_Puszita:

ahhoz hogy az újraelosztás optimális mértékű legyen, ahhoz a fidesznek kell belehalnia a saját maga ásta csapdában. minden más opció, lehetőség a kialakult rendszert élteti tovább. tehát piszok sok embernek kell tönkremennie, belepusztulni ahhoz, hogy belássák, ez így nem mehet tovább. elsőként persze azoknak, akik ezt nem látják be.
@taga20:
Meg a csomagokat is össze köl álítani...
A túlsúlypótlék igen magas abba Tibetbe, úgy hallottam.

Menj vonattal, nem rég lett kész a Csájná-Tibet Relwéy, kurva sok pénzből.
Viszont baromi. Baromi kietlen tájakon, a factuggya mekkora forgalommal, de kész.
Elképesztő költséggel és olyan tereptárgyakkal, hogy azokhoz képest a Millau-híd, egy fogpiszkálókból épített szar modell a vasútbarátok terepasztalán.

Amúgy, láttál már igazi terepasztalt?
Ha nem, akkor nézd ezt:
www.youtube.com/watch?v=oSXljqJy_Zo
@jaegtoer: masikon írtam: én vagyok Sir Bates:)
@simple observer 1.0: A bejegyzésedről jutott eszembe:
Hallottad a Smuck Andor "zseniális" ajánlatát ezzel kapcsolatban az ATV-n a Fórumban?

Akkor mondom, hogyan nyalt be az MSZP-nek a híg fosig egy kis koncért:
Az esélytelen körzetekben mindenki induljon el külön és gyűjtse a listás szavazatokat (ahogy Gyurcsány), az egyéni esélyes körzetekben az MSZP.Mindegyikben.

Vélemény???
@jaegtoer:

Azért írtam a generációt, mert a mai gyerekek a mai szülők életstratégiáit veszik át. Még 25 éve nincs a gazdasági rendszernek, mostanra már minden tartalék kifogyott belőle, nincs növekedési potenciál. Hitellel a legtöbben ráfáztak, mire a lakáshitelek kifutnak, az is 10-20 év. Ez egy tanulási folyamat. A szülők életében bekövetkező változás hatással lesz a gyerekekre.
Az Amerikai Népszava-n Bartus kiakadt, a mai nap betett neki..
@sírbateszezazegész: @Husz_János_Puszita:

további jó élvezkedést:)

jó éjszakát Mindenkinek.
@jaegtoer:

megyek én is, jó éjt mindenkinek!
@sírbateszezazegész:

hehe... én meg rákerestem, és annyi neves Sir Bates-et találtam, köztük actort is, meg vicomtot, és lordot, hogy azt mondtam, pont leszarom. ez a felhőnyűvő meg majdhogynem lábjegyzetes hivatkozásként megfellebbezett:D mintha egy 1752 oldalas mű 680. oldal második bekezdé harmadiktól a tizedik mondatról lenne szó. szóval lassan kiderül hogy egy Lord Bates-et tisztelhetünk benned, és így már érthető is, ha 11:38-kor beköszönsz egy jóreggelttel. így az is magyarázatot kap, hogy perverzdemokratizmusodat romulán hercignők patronálásában éled ki, előttünk meg mintegy templom egerének adod ki magad, aki történetesen egy sajtgyári pékség közelében vert tanyát kies Frankhon Loire-völgyi kastélysorán. csak most akkor Sir, vagy Sire?
de most betoltam a setétbe:) egy kis mécsest 4800 karakterrel uszkve:)
@E.Csaba:

A Forumot nem hallgatom.
A szukebb familiaban igy is van 2 "elvetemult" GYurrcsany-fan, ugyhogy hallom en eleget az ott is eloadott GYurcsany-kovetelest. ;)

Schmuck otlete meg tenyleg PAZAR... :DDD
@jaegtoer: olvastam... írtam is, hogy csak ismételnélek:)
Megnéztem a vezír beszédét és arra jutottam, hogy ezt Mussolini is elmondhatta volna. Aztán megnéztem pár Mussolini beszédet és rájöttem, hogy el is mondta. Miért nem Berlu-t másolja? Vagy miért nem vesz fe hülye fekete kucsmát legalább?
Cirkusz kell a népnek. Ez az egész még mindig az MSZP és Gyurcsány nagy háborúja. Nem tudnak egymás nélkül élni, a végsőkig fognak harcolni.
Bajnai szerencsétlen beszorult közéjük.
Nagy érv itt, hogy Fero legyőzte Orbánt, de arról nem szól a fáma, hogy 2/3- hoz is hozzásegítette. Igaz nem várta meg, mert a haza érdekében inkább lemondott, hogy utána lasszóval keressenek valakit aki a csőd széléről visszahozza az országot. Nem véletlenül csömörlött meg az ország nagy része ettől a cirkusztól ami most újra kezdetét veszi.
Kérdem én a nagy szónokok Bokros,Fodor, jópofa Kunce , /aki mellesleg amikor a megszorítások jöttek otthagyta Gyurcsányt egymagába és visszakozót fújt/ mért nem építette fel magát három éven keresztül, hogy esetleg legyen nagyobb választási lehetőség és ne az MSZP erőből diktáljon. Most előbújtak a választások előtt és osztják az észt. Igen összefogás kéne de nem lesz. Nézhetjük tovább az Mszp és Gyurcsány közötti szappanoperát és félek, hogy az az 1 millió bizonytalan újra azt fogja választani mint 2010- ben,vagyis, hogy nem megy el szavazni.
@Ni csak ki beszél most:

Bajnai Gordon beszéde a Milla 2012. október 23-i tüntetésén

''''Reménykedő baloldaliak, csalódott jobboldaliak, politikailag elárvult szabadelvűek és hatni akaró zöldek összefogását kell megteremtenünk. És azokét is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak maguknak pártot választani.

Ebben a szövetségben szükség lesz demokratikus pártokra és politikusokra, mert tisztában vagyunk azzal, hogy ezt a rezsimet csak politikai eszközökkel lehet leváltani.''''

Tehát: szükség lesz demokratikus pártokra és politikusokra...

Így kezdődött ! !

hazaeshaladas.blog.hu/2012/10/23/bajnai_gordon_beszede_a_milla_oktober_23-i_tuntetesen

.
büszke vagyok orbánra/simicskára, azaz a fideSS re hogy
az adóforintyaimat jól költik el...
szociálisan érzékeny társaság, amikor
közmunkás és egyéb szerencsétleneket utaztat fővárosi kirándulásra !
Jó reggelt.
A tegnapi vita/beszélgetés után úgy döntöttem, hogy nem mással foglalkozom. Leírok pár dolgot, utána kiszállok az "én nem is mondtam, hogy Gyurcsánynak le kell mondania 2009-ben, sőt azt akartam, hogy maradjon" beszélgetésből.
1. Lehet, hogy Gyurcsány meg tudja "fingatni" Orbánt, de tud utána normálisan kormányozni? Szerintem tudjuk a választ.
2. Lehet, hogy kétszer legyőzte Orbánt, de osztogatással (2002) és hazugsággal (2006).
3. Vajon riposztjai elfeledtetik mindazt, amit tett, és nem tett? Mert ha igen, akkor mi is ugyanazok vagyunk mint ott a békemenetesek. Sőt szerintem nem vagyunk különbek. Újból bevesszük a maszlagot, és már szinte felajánljuk Gyurcsánynak a baloldal vezetését.
4. A tűzet csak tűzzel lehet kioltani? Mert ha így van itt addig fogjuk ezt játszani, amíg ezt a két embert el nem temetjük.
5. Vajon tényleg Gyurcsány miértünk cselekszik, és nem saját magáért? Nem azért, mert imádja ezt az egészet, és tetszik az egojának, hogy sokan őt látják a Messiásnak?
6. Vajon mi tényleg Gyurcsányt és Orbánt érdemeljük?
7. Vajon mennyire bízhatunk valakiben, aki a "6 percet beszélünk, és a másik fikázását mellőzük nyilvánosan" kérést sem tartja be?
a 444 azt írta, mintegy 8000-en tébláboltak a műegyetem rakparton és a baloldal csúfosan megbukott, no félóra múltán a CET-től még mindig ez a kép látszott.

index.hu/bloghu/fideszfigyelo/2013/10/23/egy_oszinte_tuntetes

ma reggel meglepett, hogy az a 8000 ember jó gyorsan kerenghetett, mint a kerengő dervisek Szabadság hidon át, Petőfi hídon vissza...

kik ezek a 444-esek?

... ! hanem megnéztem a hősök terei ezt-aztokat is, úgyhogy szörnyen hazafiatlannak érzem magamat. szégyelljétek magatokat ti is! egész nap. aztán holnap meglátjuk.
@V-PORT: Ferinek, Viktorral együtt már rég egy önfenntartó börtönben lenne a helye. A pontjaiddal amúgy mélységesen egyetértek.
@jaegtoer: mondhatni a

666 KÉTHARMADA...

ugye így már értedd ???
@jaegtoer:

Jó reggelt!

Mitől érzed magad hazafiatlannak? Megosztanád?
Bár tagadhatatlan egy békemenetes első sorról nekem se a hazaszeretet jut először eszembe:)

Kik a 444-esek?

Helyüket, stílusukat kereső újságírók, akik időnként szembesülnek azzal, hogy olyan jól írni, mint UP sose fognak, de a kicsit nihilista-anarchista szemléletét már egészen tűrhetően leutánozzák.
Ez pedig kevés:))
@Orica Középföldi:

köszönöm.

gondoltam átmegy az öngúny:) különösen, hogy a T. kocsmát is felszólítottam arra, hogy szégyellje magát:)
@jaegtoer: "kik ezek a 444-esek?"

Kiugrott indexesek.
@V-PORT: Akkor ki a favorit, aki a 7 pontodból egyel sem vádolható? Aki nem hazudik,nem osztogat, mindig minden helyzetben tudja mit kell tenni, nem riposztozik.... stb
Egyébként bízott ő már az MSZP-ben eleget és ezért hasba szúrták....6 perc fikázást ez a párt is kibir
@KÁTÉó53éúétr6: Én nem akarok parttalan vitába belemenni. Mindig azzal jövünk, de a többi sem különb. Vajon nekünk tényleg Gyurcsány és Orbán a viszonyítási alapunk? Vajon tényleg elég annyi erény, hogy jól és hangosan tud beszélni? Ez elég a kormányzáshoz?
@tucano:
hogyan bírtad ki a beszédet, mikor hallom a kappanhangját már elhányom magam 3 másodperc múltán, mitszecc? nagyon jó kis izé lehet, hogy kibírtad...mondott is valamit, vagy csak szavak szavak után mint a kloákában a szar?

brühüyyy
@V-PORT: "Vajon tényleg Gyurcsány és Orbán viszonyítási alapunk?" Ha azt mondod:Bokros, vagy Bajnai vagy Kuncze, Mesterházy stb azonnal lesz mindnek nem hét, de tíz hibája amiért nem.
Igy van: mi orbánt és Gyurcsányt érdemeljűk, ....valamit csak tud ez a két ember
@KÁTÉó53éúétr6: Ezt unom, hogy ha Gyurcsány szóba kerül, sokaknak szemellenzőjük lesz, majd azzal védekeznek, hogy de Bajnai, és Mesterházy is milyen. Még egyszer megkérdezem Gyurcsány tud kormányozni? Mert ha belegondolsz 2006 előtt és után sem tudott kormányozni. Jöhetünk azzal, hogy nem hagyták.
@V-PORT: Gyurcsány tud kormányozni.
Pl.:2 év alatt 10%-ról 4,5%-ra vitte le a hiányt.
nagy ellátórendszerekhez csak ő akart eddig (Bokroson) kívül hozzányúlni.
aztán jött a szociális népszavazás...
olvasd el mit akart,tandíj,vizitdíj néven.
és nézz szét mi van most helyette.
"Megvalósíthatatlannak és átverésnek nevezte szerdán a brit miniszterelnök az ellenzéki Munkáspárt lakossági közműdíj-befagyasztási tervét.
David Cameront a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szerdai alsóházi félórájában a Labour vezetője, Ed Miliband felszólította arra, hogy a konzervatív-liberális kormánykoalíció haladéktalanul vezesse be a Munkáspárt által kidolgozott háztartási energia-árbefagyasztási tervet.
A konzervatív párti miniszterelnök a rendkívül éles hangvételű alsóházi összecsapásban ugyanakkor kijelentette: a Munkáspárt vezetője is pontosan tudja, hogy amit javasol, az nem árbefagyasztás, hanem árátverés. Cameron szerint ugyanis Milibandnek nincs befolyása a világpiaci földgázárakra.
A kormányfő csalónak nevezte a Munkáspárt vezetőjét. Ezért a kijelentéséért Cameront az alsóház elnöke rendreutasította."

Nálunk meg még rá is licitál az ellenoldal...
Persze azután meg csodálkozunk.
@V-PORT:

A dolgok sose feketék vagy fehérek.
Jéget tudom idézni - egyetértve - az előző posztból, "a valóság mindig gazdagabb tényekben, mint az igazság".

Ha azt hiszed, hogy OV tud kormányozni, akkor a válasz,olyan feltételek mellett Gy is tudott volna. Innentől akadémikus a vita.

Ha a tényekből indulunk ki, Gy. be fogja kebelezni a "baloldalt", mert ehhez van tehetsége, és soha nem fogja elfogadni a "jobboldal", mert a sikeres démonizáláshoz ott van tehetség.

Tehát a csillagok állása szerint Gy nem mostanában lesz ME-jelölt és sikeres ME.
Még akkor sem, ha tanult a hibáiból.
Nem időszerű.

Ez nem azt jelenti, hogy egészében el kell vetni. A nyomott almát se dobod ki, kompótot vagy pitét csinálsz belőle.

Szabad a pálya minden tehetséges ember/szónok előtt. Tessék, tessék!
@KÁTÉó53éúétr6:

"6 perc fikázást ez a párt is kibir"

A hisztiből ítélve nemigen:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem esetleg, hanem állandóan - nem gondolok semmit a 444-ről.
@Orica Középföldi: Nem lenne ez olyan nagy baj, ha nem egy viktor lenne a másik oldalon.

Amúgy meg "légy büszke arra, hacsak kicsiny kokárda vagy, világnak gomblyukában."

444.hu/2013/10/23/nem-veszik-be-gyurcsanyekat-hiaba-kiabaltak/
@jaegtoer:

"de most betoltam a setétbe:) egy kis mécsest 4800 karakterrel uszkve:)"

Kíváncsi is vagyok nagyon, hogy mit válaszol:))
@V-PORT: Hogy tud-e kormányozni azt nem tudjuk.Azt tudjuk, hogy mit akart tenni.Ha az AKKORI pártja ill, pártpénztárnok gárdája az szdsz-el együtt nem egy korrupt prosti, azt hiszem, nem itt tartana az ország.Nem véletlen, hogy Kuncze-nak is elege lett.
@Dr. jenőke (jenőke):
Bemásolhatod még párszor. Stim. Bajnai valóban naivan, összefogást akart, de hamar rájött, hogy egyedül van. Egyből szembesült az LMP vel. Húzta az időt de ha kormányváltást akar akkor az MSZP vel egyezkednie kellett, aki el sem tudja képzelni, hogy Mo-n ne ő vagy a fidesz legyen hatalmon és mellesleg van egy bázisa mint a Fidesznek, akik bármi történik leszavaznak rájuk. Új párt nem jött elő csak most kapaszkodnak egy páran a régi garnitúrából. Így nem lehet változást létrehozni.
Gyurcsány. A baloldal Orbánja, aki ugyanúgy nem tud létezni a hatalom nélkül, egy nagy pozitívummal, hogy ő nem saját magának akarta szétlopni az országot, de körülötte azért hagyta, a többieket a zavarosban halászni.
Persze ez eltörpül Orbánék mellett, de akkor is megvoltak a svindlik.
A kezdetektől látszott, hogy nem akarják a hajóra felvenni, mert annyira leamortizálta a fidesz és az MSZP közös erővel a népszerűségét, hogy mindenki úgy gondolta, hogy többet árt mint használ. Szerintem Bajnai már hajlandó lenne de az MSZP ezt már agusztusban is világosan lehetett látni,hogy nem akarja őket. Mért nem veszi már tudomásul.
Érje el a választási küszöböt amihez lehet, hogy van esélye bár ezt nem a századvég adatai alapján mondom és támogasson a parlamentbe akit akar.
@Orica Középföldi: azt tisztelem Gy-ban, hogy pontosan tudja, hogy nem lehet min.elnök, de "kompótként" képes "takarítani"
@Ni csak ki beszél most: "nem akarják a hajóra felvenni", mert tudják, hogy "kibeszéli" a hazugságot és a lopást.Ez azért nem kis pozitivum a többi politikussal szemben
@KÁTÉó53éúétr6: Ez igaz lehet. Elejt egy egy mondatot figyelmeztetésként.
@Knósszosz: az mindig tuti hely. kacsákkal, hullámzó vízzel, virágokkal.
@V-PORT: Én annyit mondok, amit jó ideje gondolok, hogy bohóckodás megy az ellenzék részéről. egy kanál vízbe megfojtanák egymást.
sziasztok! amit tudtunk, megerősítve:

Kétes forrásokból finanszírozott kormányzati békeharc

atlatszo.blog.hu/2013/10/23/ufok_a_magyar_politika_egen

én azt gondolom, a dugipénzek nélkül is többen lennének egy békemeneten, mint az ellenzéki megmozduláson.
@Knósszosz:
nincs is annál szebb zene, mint a természet idilljében önmagunkkal lenni és megpróbálni megérteni önmagunkat, és ha ez a nagyon nehéz művelet sikeres akkor mélyebb társalgásba keveredni önmagunkkal, a csalogányok és a kacsák meg a fű zenéje ehhez jó háttér...soxor kellene csinálni

ahhoz messze kell lenni mindenféle kappanhangú kövér rablóktól és a szagát is kirekeszteni...az élő víz illata meg az ősz illata csodás dolgokat indikál, ugye észrevetted, hogy nem a nyár hanem az ősz az amelyik tébolyúlt színorgiával készűl a tél egyszínű csöndjére amiben csak a jégkristályok pengése hallik meg a jégvirágok láccanak...a tavasz olyan színtelen? minden zöld és a zöld minden árnyalatában nincs is más mire nyár lesz addigra már nincs hóvirág ami zöld és fehér...a többi kis kékek a sok zöldben néha nem is láccanak

brühüyyy
@bella _ciao:

Én meg azt gondolom, hogy nem:))
Teljesen azonos feltételek esetén cca. ugyanannyi.
@rodeo36: többet ér leülni a partra mint bármi más cécó. megnyugtató érzés.
kepviselofunky.blog.hu/2013/10/24/ironia-atombombat_robbantott_szeles_gabor

valahogy szamomra meg mindig egy kicsit hihetetlen, hogy ilyen retardalt barmok eljenek Maon...

valahogy, amikor mar azt hiszem ennel nagyobb seggfejek nem lehetnek, mindig ra tudnak tromfolni:-)
@Orica Középföldi: a fidesz tábor stabilan közel kétmillió. mindig is jobban mobilizálható volt, ha van hírdetéssel teli média és ingyen busz, ha nincs. és van egy ilyen ellenzék, akiből szinte csak a dk képes mozgósítani.
ezekből az alapanyagokból ilyen kaja gyün ki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezek szépen, és ügyesen kinyírják egymást. a fidesznek csak nézni kell.
fegyelmezettség nertársak, fegyelmezettség. semmi deviencia.

Egymillió békemenetes és én

cink.hu/egymillio-bekemenetes-es-en-1451044405/@szilylaszlo
Kedveseim!
Tegnap a remek időjárás segítségével nagyot kirándultam, rádiót nem hallgattam, tévét nem néztem, híreket nem olvastam, vagyis jól éreztem magam.
Ismét megtapasztaltam, hogy létezik más, a mindennapi tébolydától eltérő, reális életviteli alternatíva is.
Sokak megnyugtatására közlöm, hogy nem sajnálom/irigylem azokat, akiknek volt kedve és ideje olyan programokhoz, mint az ingyenes politikai cirkusz és színjáték.
@Penivaldes: Engem nem zavar, csak az a kár, hogy a fidesz olyan amilyen.:(
@bella _ciao: igen, mert a rengeteg dugipénzen kívül a mai ellenzéknek sosem lesz annyi esze, hogy elkészítsen egy magára nézve dehonesztáló videót, eljuttatja az ellenoldalnak, az feljelent, tudósit, majd a saját rendőrsége /két nap alatt/ kideríti, hogy hamis
@KÁTÉó53éúétr6: ha a te variációd szerint nézem, azaz a fidesz készíttette aztat a videjót, akkor ahhoz nem ész kell, hanem gerinctelenség. ami jellemző rájuk. a saját változatomban még tanácstalan vagyok a készíttetők kilététre vonatkozólag.
az ellenzékkel pedig az a bajom, nem mondja el, mi a baja a másikkal. valami olyasmi, amikor vakok és süketek activityznek.
Ma elkezdték tárgyalni.

Hat stadion szerepel tételesen is a 2014-es költségvetésben

taccs.hu/2013/10/01/hat-stadion-szerepel-tetelesen-is-a-2014-es-koltsegvetesben/
@DR. INKVIZITOR: Te tetted okosan.Az ellenzéki pártok is megtehették volna, hogy befogják a szájukat és otthon maradnak.Este csak azt a hírt kellett volna látni hallani, hogy a Hősök terén 1-2-3-4 millió ember nagy Viktor táblákkal....VIKTOR,VIKTOR,VIKTOR.
Volt már ilyen, csak akkor azt skandálta a tömeg, hogy "ÉLJEN RÁKOSI"
@bella _ciao: igen, és ha elmondják, azt csak a nyilvánosság előtt, és csak annyit, hogy ne látszódjon a saját füle is csöpög a vajtól
Ha akarnék szavazni nekem is regisztralni kell gondolom, ha megszuntettem az ottani lakcimemet. (?)
@Penivaldes: Tudom, ma ez a trendi, csak nekem nem tetszik....nahát...nem is értem miért
@Penivaldes: Tudom, ma ez a trendi, csak nekem nem tetszik....nahát?...nem is értem miért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és te milyet vágsz, amikor megkeresik az aranyeredet a reptereken és még egy palack lezárt vizet sem vihecc magaddal...mert, csak

rettegnek majdnem annyira mint orbán...kituggyamelyikjobban?

roha'ttgecik...ipari kémkedés semmi más a brazilok rájuk borították a bilit

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vannak még örömök az életben. A stadionok aztán mindent baromira megoldanak...
Irigylem a kormány narkónepperét. Bármit is ad el nekik, az jó cucc, és nagy tételben adják el.
@bella _ciao: Most gondolj bele. Elmentek csőre töltött kamerákkal, hátha végre látnak lázító félpucér csajokat. Erre egy se volt. :D
@rodeo36: schillernek igaza van a profit oldaláról egy szempontból, de azt is írja -ami a kk-eu térségben hatványozottan igaz szerintem-, hogy az "emberré" válás alapja is... na jó, az emberré/állampolgárrá válást én gondoltam tovább, de ettől még igaz...:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a stadion
-jó az építőiparnak
-munkahelyet teremt
-egészségügyi intézmény
-családi sport, kultúra, közösségformáló, nemzettudatot erősíti

Mi bajod vele? Tisztít, ápol, táplál all in one.
@ausländer Sipi: Ezért szeretünk nevetni a jobbosokon, legyenek jobbközép vagy széljobb. :D
Ostobák a végtelenségig.:D
@sírbateszezazegész: Szép napot neked is. Küldtem egy privi üzit. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahogy elnézem a tegnapi dzsemborijuk visszhangjait, a "balosok" sincsenek nagyon lemaradva. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod, magyarország jobban teljesít. nálunk mindenki rendesen fel tud öltözködni mióta a fülkeforradalom volt, nincsenek félpucér emberek, csak csőre töltött kamerák. a bencsik még ezt sem tudja. nertelen nertárs. d:
@Penivaldes: szia:)

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kösz:)... de én ebből azért már kicsúsztam... de szerintem te is:)
@sírbateszezazegész:
ha mélyebben belegondolsz, abban a társadalmi struktúrában amiről a cikk is szól, a munkaerő mobilitása alapvető a munkáltató szempontjából (nem láttad a halott kísértetvárosokat az USA-ban?) mert a munkáltató akarja megszabni mit és mennyiért...ha észrevetted a legutóbbi időkben hatalmas sztrájk viták voltak és a sztrájkolók nyertek közlekedési v
llalatokkal szemben, oktatásügyben...kivonúltak és megvárták amíg térdre kényszerűl a munkáltató aki mindenképpen többet veszít ha nem aggya be a derekát de olcsón és gyorsan nem akarja...másrészt az olcsóbb munkaerőért való küzdelem, aki régóta ott van annak jogai lennének? kirúgja, és felvesz helyette két vagy esetleg három fiatalt akik mindent azaz bármit megtesznek amit mond nekik de ez néha nagyon sokba kerűl és néha még az is megéri

senior pozícióra junior fizetést ajánlanak és a senior felkel és otthagyja őket basszák meg

az csak MO-n van???, hogy bármit bármennyiért csak legyen állása...többe kerűl bejárni mintha otthonmaradna

és a lakás már régóta nem beruházás, hanem egy érzés, hogy van valamim ami az enyém? hát nincs, mert ha hitelre vetted az utolsó hónapban is elveszítheted

brühüyyy

az equity? hát leszarják
@bella _ciao: ejj, de jo is lesz, ha valaki vegre kiondja ami mindenkinek vilagos es nem kiutat mutat, csak kozli: szarban vagyunk!

na ne wazz..

tenyleg?:-)
@sírbateszezazegész:

Egy mondat erejéig visszatérnék Kuncze belügyérségére.
Ez az a terület, amire semmi rálátásom nem volt, ergo nagyon kevés és - felteszem - hiányos ismerettel rendelkezem.

Valószínűleg nem is baj:)
@sírbateszezazegész: Dehogy is. Mi örök fiatalok vagyunk. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hat en mar rohotem anyit, hogy a hasam belefajdult...

annakidejen, amikor meg kozepiskolas voltam egy rendezvenyre eljott Hobo. o mondta azt, hogy a bohocok kiralysagaban az ul a tronra aki a legnagyobbat tudja fingani...

az utobbi par evben nagyon gyakran eszembe jutott ez a mondat:-)
@bella _ciao:

"...az ellenzékkel pedig az a bajom, nem mondja el, mi a baja a másikkal."

az ellenzék azért ilyen diszkrét, mert javarészt ő(k) is ugyanezt csinálta(k), csak másképp.
höhö, pedig milyen anekdoták vannak az eltén a vizsgájáról :D Merész lépés, ha csak főnök lesz, semmi gond, ha más is, fogunk még vigyorogni rajta. ;)

Deutsch Tamás ügyvédi irodát alapít
A politikus későn szerezte ugyan a jogi diplomáját, de most neves kollégákkal saját vállalkozásba kezd.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F24%2Fdeutsch_tamas_ugyvedi_irodat_alapit%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hogy egyszerű és közvetlen legyek: kellafaszomnak

magam részéről az egész meglévő arzenált szétvágnám és csinálnék belőlük traktort, meg ekét, boronát és elajándékoznám mindet (kb 50000 egységet lehetne mindegyikből legyártani az ócskavasakból) Afrikában a parasztoknak, és délamerikában ugyanúgy és a maradékból csinálnék egy hidat a Bering szoros fölött Millau mintájára és Békehídnak hívnám

a táboronokat és az összes katonát alkalmaznám a mezőgazdaságban betakarításra nyáridőben, jobb, mint Afganisztán

tegnap este volt a Comedy Channel-en a glitch on the healthcare system shall not take so long time than the arrangement of the Afgan situation

nyerítettem a röhögéstől

a világ urai porbafingó muzlimoktól kikapnak 12 éven át és nem képesek győzni de semmit sem értek el csak sokan meghaltak

brühüyyy
igaz a mákföldek virágoznak és a kábítószerkereskedelem újra fellendűlt "Mexico"-n át
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezek szerint Tomi komolyan vette az ugratást: Védjen meg téged a Deutsch Tamás:)))
@Orica Középföldi:
aszon'ták, hogy a törpe élő istennek is kikiálthatta volna magát
és akkor ez lett volna?

vagy?

www.youtube.com/watch?v=3w6Ic9XCKQg
és a vége?
www.youtube.com/watch?v=YWsMiGSUpwo

brühüyyy
@rodeo36: áááá dehogy ;)

/de ismerős szöveg ez is/

"A kereszténység egy okos kormányzati propaganda volt, melyet a Római Birodalom vezetői a szegényebb alattvalók kibékítésére használtak fel" - áll egy új tudományos kutatásban."

sg.hu/cikkek/100670/jezus_krisztus_tortenete_csupan_kitalacio
@rodeo36: Na hallod. :)

Hogyan süllyedt ilyen mélyre az USA?

A világ legerősebbnek tartott országa lényegében kettészakadt. Trükköznek a választókörzetekkel, párhuzamos világokban élnek, és politikai szekér­táborokba zárkóztak. Lesz-e elsöprő népharag?

index.hu/kulfold/2013/10/24/hogy_jutott_ide_az_usa/
@V-PORT:

Kormányzásra szerintem sem a Gyurcsány a legalkalmasabb, sokkal inkább Bajnai. De erről szó sincs, mindössze a szövetségbe, azon keresztül a parlamentbe jutása a tét. Számára.

Számunkra az a tét, Orbán megy vagy marad. A választásokat meg kell nyerni, a választókat meg kell szólítani. A magyarok már nagyon sokszor bebizonyították, karizmatikus vezető kell nekik, ami Gyurcsányban kétségtelenül megvan.

Nem akarom kormányfőnek, eszemben sincs, de azt sem érdemli meg, leprásnak kezeljék, hogy ő legyen a bűnbak az egész baloldal elkövetett hibáiért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a kapzsiság...ugyanaz, mint bárhol máshol

van egy program hetente 7x a CNBC-n American greed...

és a squawkbox

nézd, ott kizárólag számokkal operálnak szó nem sok hangzik

brühüyyy
@punkfrog:

+ felgyújtották a fél várost, tankokkal furikáztak stb. Szocik lefotósoppolták maguk mellől a fényképekről.

Le akarta leplezni a sunyi hazugságokat, naná hogy jobb és bal, mindenki kivétel nélkül a vérét akarta.

Nesze kormányozzál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nincs jelentősége, mindenképpen gyermekmese, mint Andersen vagy a Grimm...és egyéb rémmesék...amiktől a gyermekek nem tudtak nyugodtan aludni...

a biblia is egy szedett vedett dilibogyó és sok minden más is

a rómaiak nyertek ezzel kb 500 év hatalmat hát nem ügyesek és zseniálisak?

kitalálnak valakit és meg is gyilkolják gyorsan majd legendát csinálnak belőle

a nyugat és kelet római birodalom azután szépen megoldott egy csomó problémát, igaz másképpen de megoldotta és ma van miattuk egy sor probléma amit szinte lehetetlen megoldani hátha még keverik is a szart miatta

brühüyyy
@rodeo36: Viszont a te szempontodból volt annyi haszna, hogy ez a "nem létező" személy, elég sok zenei remekművet is inspirált. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a remekművek mindenképpen megszülettek volna Michelangelo a Szent Péter Bazilika terveinek felűlvizsgálatával nem istenszagot fingott, hanem mechanikát és fizikát meg matematikát használt

brühüyyy

istennek semmi köze hozzá ez Michelangelo alkotása, még, jó, hogy a Pápa időben felismerte, hogy rádőlhet az egész kártyavár ha a sok csaló kókler tervét befejezik ami az egyház azonnali és végleges végét is jelentette volna

brühüyyy
@rodeo36: jeleztem, igaza van schillernek a profit szempontjából... de tudod: az én házam, az én váram... és itt ez számít:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Merész lépés, ha csak főnök lesz, semmi gond, ha más is, fogunk még vigyorogni rajta. ;)"

Szerintem a többi ügyvédnek lesz annyi esze, hogy nem engedik ügyek közelébe :) Lobbistának meg jó lesz.
süti beállítások módosítása