Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.22. 13:24 Fabius

Államtitkári kinevezés helyett letartóztatási parancs

Címkék: fidesz csalás mvh drajkó miklós

Aszongya nekünk ez a budaigyula, hogy letartóztatott MVH alkalmazottak ide, "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete miatt indult nyomozás" oda, ennek az ügynek politikai szála nincsen. Aztán kiderült, hogy mégis csak van, "valahogy", mert Baranyi József sárvári fideszes önkormányzati képviselő cége is érintett az ügyben. Aztán már az iparágat belülről ismerők is röhögtek erősen mikor kiderült, hogy az egyik MVH-ból letartóztatott vezető Drajkó Miklós. 

dajkó miklós.jpg

Az a Drajkó Miklós, aki - iparági pletykák szerint - mindenórás államtitkári kinevezését várta már egy ideje. No, ehhez képest vajon mekkora lehetett a meglepetése, mikor a kopogás utáni ajtónyitáskor nem a kinevezése, hanem a vizsgálatok meggátolásának befejezésére felszólítás és a letartóztatási parancs állt a küszöbön?

Drajkó egykori Bábolnás tündökléséről is legendák szólnak. Termékfejlesztés címén öltek milliókat kísérletezésbe, tonnaszám gyártottak olyan továbbfeldolgozott termékeket, amikből alig pár száz kilókat sikerült eladni, a többi a szavatosság lejárta után ment a szemétbe vagy kutykajának. De egy ilyen remek szakemberre a Bábolnai eltanácsolás után is szükség volt, nyilván érdemei és szakmai kvalitásai elismeréseként kerülhetett az MVH helyettesi székbe, ahonnan tovább szolgálhatta a hazát és a nemzeti kormányt. 

Mi? Hogy Ángyán már régen maffiacsaládokról, mindent átszövő érdekszövetségekről beszélt? Hogy a 27 céges csalóhálózat az MVH hathatós segítsége nélkül lófaszt se tudott volna csalni, nem támogatást? Hogy budaigyula izzadtan reszeli kockásra a fingot mikor azt bizonygatja, ebben semmi politikai szál nincs, és az államot semmi kár nem érte?

Ez van, srácok, a nerben ez jelenti, hogy a talpig becsületes szakemberek országa vagyunk. 

 

1287 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr955592229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@V-PORT: Ferinek, Viktorral együtt már rég egy önfenntartó börtönben lenne a helye. A pontjaiddal amúgy mélységesen egyetértek.
@jaegtoer: mondhatni a

666 KÉTHARMADA...

ugye így már értedd ???
@jaegtoer:

Jó reggelt!

Mitől érzed magad hazafiatlannak? Megosztanád?
Bár tagadhatatlan egy békemenetes első sorról nekem se a hazaszeretet jut először eszembe:)

Kik a 444-esek?

Helyüket, stílusukat kereső újságírók, akik időnként szembesülnek azzal, hogy olyan jól írni, mint UP sose fognak, de a kicsit nihilista-anarchista szemléletét már egészen tűrhetően leutánozzák.
Ez pedig kevés:))
@Orica Középföldi:

köszönöm.

gondoltam átmegy az öngúny:) különösen, hogy a T. kocsmát is felszólítottam arra, hogy szégyellje magát:)
@jaegtoer: "kik ezek a 444-esek?"

Kiugrott indexesek.
@V-PORT: Akkor ki a favorit, aki a 7 pontodból egyel sem vádolható? Aki nem hazudik,nem osztogat, mindig minden helyzetben tudja mit kell tenni, nem riposztozik.... stb
Egyébként bízott ő már az MSZP-ben eleget és ezért hasba szúrták....6 perc fikázást ez a párt is kibir
@KÁTÉó53éúétr6: Én nem akarok parttalan vitába belemenni. Mindig azzal jövünk, de a többi sem különb. Vajon nekünk tényleg Gyurcsány és Orbán a viszonyítási alapunk? Vajon tényleg elég annyi erény, hogy jól és hangosan tud beszélni? Ez elég a kormányzáshoz?
@tucano:
hogyan bírtad ki a beszédet, mikor hallom a kappanhangját már elhányom magam 3 másodperc múltán, mitszecc? nagyon jó kis izé lehet, hogy kibírtad...mondott is valamit, vagy csak szavak szavak után mint a kloákában a szar?

brühüyyy
@V-PORT: "Vajon tényleg Gyurcsány és Orbán viszonyítási alapunk?" Ha azt mondod:Bokros, vagy Bajnai vagy Kuncze, Mesterházy stb azonnal lesz mindnek nem hét, de tíz hibája amiért nem.
Igy van: mi orbánt és Gyurcsányt érdemeljűk, ....valamit csak tud ez a két ember
@KÁTÉó53éúétr6: Ezt unom, hogy ha Gyurcsány szóba kerül, sokaknak szemellenzőjük lesz, majd azzal védekeznek, hogy de Bajnai, és Mesterházy is milyen. Még egyszer megkérdezem Gyurcsány tud kormányozni? Mert ha belegondolsz 2006 előtt és után sem tudott kormányozni. Jöhetünk azzal, hogy nem hagyták.
@V-PORT: Gyurcsány tud kormányozni.
Pl.:2 év alatt 10%-ról 4,5%-ra vitte le a hiányt.
nagy ellátórendszerekhez csak ő akart eddig (Bokroson) kívül hozzányúlni.
aztán jött a szociális népszavazás...
olvasd el mit akart,tandíj,vizitdíj néven.
és nézz szét mi van most helyette.
"Megvalósíthatatlannak és átverésnek nevezte szerdán a brit miniszterelnök az ellenzéki Munkáspárt lakossági közműdíj-befagyasztási tervét.
David Cameront a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szerdai alsóházi félórájában a Labour vezetője, Ed Miliband felszólította arra, hogy a konzervatív-liberális kormánykoalíció haladéktalanul vezesse be a Munkáspárt által kidolgozott háztartási energia-árbefagyasztási tervet.
A konzervatív párti miniszterelnök a rendkívül éles hangvételű alsóházi összecsapásban ugyanakkor kijelentette: a Munkáspárt vezetője is pontosan tudja, hogy amit javasol, az nem árbefagyasztás, hanem árátverés. Cameron szerint ugyanis Milibandnek nincs befolyása a világpiaci földgázárakra.
A kormányfő csalónak nevezte a Munkáspárt vezetőjét. Ezért a kijelentéséért Cameront az alsóház elnöke rendreutasította."

Nálunk meg még rá is licitál az ellenoldal...
Persze azután meg csodálkozunk.
@V-PORT:

A dolgok sose feketék vagy fehérek.
Jéget tudom idézni - egyetértve - az előző posztból, "a valóság mindig gazdagabb tényekben, mint az igazság".

Ha azt hiszed, hogy OV tud kormányozni, akkor a válasz,olyan feltételek mellett Gy is tudott volna. Innentől akadémikus a vita.

Ha a tényekből indulunk ki, Gy. be fogja kebelezni a "baloldalt", mert ehhez van tehetsége, és soha nem fogja elfogadni a "jobboldal", mert a sikeres démonizáláshoz ott van tehetség.

Tehát a csillagok állása szerint Gy nem mostanában lesz ME-jelölt és sikeres ME.
Még akkor sem, ha tanult a hibáiból.
Nem időszerű.

Ez nem azt jelenti, hogy egészében el kell vetni. A nyomott almát se dobod ki, kompótot vagy pitét csinálsz belőle.

Szabad a pálya minden tehetséges ember/szónok előtt. Tessék, tessék!
@KÁTÉó53éúétr6:

"6 perc fikázást ez a párt is kibir"

A hisztiből ítélve nemigen:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem esetleg, hanem állandóan - nem gondolok semmit a 444-ről.
@Orica Középföldi: Nem lenne ez olyan nagy baj, ha nem egy viktor lenne a másik oldalon.

Amúgy meg "légy büszke arra, hacsak kicsiny kokárda vagy, világnak gomblyukában."

444.hu/2013/10/23/nem-veszik-be-gyurcsanyekat-hiaba-kiabaltak/
@jaegtoer:

"de most betoltam a setétbe:) egy kis mécsest 4800 karakterrel uszkve:)"

Kíváncsi is vagyok nagyon, hogy mit válaszol:))
@V-PORT: Hogy tud-e kormányozni azt nem tudjuk.Azt tudjuk, hogy mit akart tenni.Ha az AKKORI pártja ill, pártpénztárnok gárdája az szdsz-el együtt nem egy korrupt prosti, azt hiszem, nem itt tartana az ország.Nem véletlen, hogy Kuncze-nak is elege lett.
@Dr. jenőke (jenőke):
Bemásolhatod még párszor. Stim. Bajnai valóban naivan, összefogást akart, de hamar rájött, hogy egyedül van. Egyből szembesült az LMP vel. Húzta az időt de ha kormányváltást akar akkor az MSZP vel egyezkednie kellett, aki el sem tudja képzelni, hogy Mo-n ne ő vagy a fidesz legyen hatalmon és mellesleg van egy bázisa mint a Fidesznek, akik bármi történik leszavaznak rájuk. Új párt nem jött elő csak most kapaszkodnak egy páran a régi garnitúrából. Így nem lehet változást létrehozni.
Gyurcsány. A baloldal Orbánja, aki ugyanúgy nem tud létezni a hatalom nélkül, egy nagy pozitívummal, hogy ő nem saját magának akarta szétlopni az országot, de körülötte azért hagyta, a többieket a zavarosban halászni.
Persze ez eltörpül Orbánék mellett, de akkor is megvoltak a svindlik.
A kezdetektől látszott, hogy nem akarják a hajóra felvenni, mert annyira leamortizálta a fidesz és az MSZP közös erővel a népszerűségét, hogy mindenki úgy gondolta, hogy többet árt mint használ. Szerintem Bajnai már hajlandó lenne de az MSZP ezt már agusztusban is világosan lehetett látni,hogy nem akarja őket. Mért nem veszi már tudomásul.
Érje el a választási küszöböt amihez lehet, hogy van esélye bár ezt nem a századvég adatai alapján mondom és támogasson a parlamentbe akit akar.
@Orica Középföldi: azt tisztelem Gy-ban, hogy pontosan tudja, hogy nem lehet min.elnök, de "kompótként" képes "takarítani"
@Ni csak ki beszél most: "nem akarják a hajóra felvenni", mert tudják, hogy "kibeszéli" a hazugságot és a lopást.Ez azért nem kis pozitivum a többi politikussal szemben
@KÁTÉó53éúétr6: Ez igaz lehet. Elejt egy egy mondatot figyelmeztetésként.
@Knósszosz: az mindig tuti hely. kacsákkal, hullámzó vízzel, virágokkal.
@V-PORT: Én annyit mondok, amit jó ideje gondolok, hogy bohóckodás megy az ellenzék részéről. egy kanál vízbe megfojtanák egymást.
sziasztok! amit tudtunk, megerősítve:

Kétes forrásokból finanszírozott kormányzati békeharc

atlatszo.blog.hu/2013/10/23/ufok_a_magyar_politika_egen

én azt gondolom, a dugipénzek nélkül is többen lennének egy békemeneten, mint az ellenzéki megmozduláson.
@Knósszosz:
nincs is annál szebb zene, mint a természet idilljében önmagunkkal lenni és megpróbálni megérteni önmagunkat, és ha ez a nagyon nehéz művelet sikeres akkor mélyebb társalgásba keveredni önmagunkkal, a csalogányok és a kacsák meg a fű zenéje ehhez jó háttér...soxor kellene csinálni

ahhoz messze kell lenni mindenféle kappanhangú kövér rablóktól és a szagát is kirekeszteni...az élő víz illata meg az ősz illata csodás dolgokat indikál, ugye észrevetted, hogy nem a nyár hanem az ősz az amelyik tébolyúlt színorgiával készűl a tél egyszínű csöndjére amiben csak a jégkristályok pengése hallik meg a jégvirágok láccanak...a tavasz olyan színtelen? minden zöld és a zöld minden árnyalatában nincs is más mire nyár lesz addigra már nincs hóvirág ami zöld és fehér...a többi kis kékek a sok zöldben néha nem is láccanak

brühüyyy
@bella _ciao:

Én meg azt gondolom, hogy nem:))
Teljesen azonos feltételek esetén cca. ugyanannyi.
@rodeo36: többet ér leülni a partra mint bármi más cécó. megnyugtató érzés.
kepviselofunky.blog.hu/2013/10/24/ironia-atombombat_robbantott_szeles_gabor

valahogy szamomra meg mindig egy kicsit hihetetlen, hogy ilyen retardalt barmok eljenek Maon...

valahogy, amikor mar azt hiszem ennel nagyobb seggfejek nem lehetnek, mindig ra tudnak tromfolni:-)
@Orica Középföldi: a fidesz tábor stabilan közel kétmillió. mindig is jobban mobilizálható volt, ha van hírdetéssel teli média és ingyen busz, ha nincs. és van egy ilyen ellenzék, akiből szinte csak a dk képes mozgósítani.
ezekből az alapanyagokból ilyen kaja gyün ki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezek szépen, és ügyesen kinyírják egymást. a fidesznek csak nézni kell.
fegyelmezettség nertársak, fegyelmezettség. semmi deviencia.

Egymillió békemenetes és én

cink.hu/egymillio-bekemenetes-es-en-1451044405/@szilylaszlo
Kedveseim!
Tegnap a remek időjárás segítségével nagyot kirándultam, rádiót nem hallgattam, tévét nem néztem, híreket nem olvastam, vagyis jól éreztem magam.
Ismét megtapasztaltam, hogy létezik más, a mindennapi tébolydától eltérő, reális életviteli alternatíva is.
Sokak megnyugtatására közlöm, hogy nem sajnálom/irigylem azokat, akiknek volt kedve és ideje olyan programokhoz, mint az ingyenes politikai cirkusz és színjáték.
@Penivaldes: Engem nem zavar, csak az a kár, hogy a fidesz olyan amilyen.:(
@bella _ciao: igen, mert a rengeteg dugipénzen kívül a mai ellenzéknek sosem lesz annyi esze, hogy elkészítsen egy magára nézve dehonesztáló videót, eljuttatja az ellenoldalnak, az feljelent, tudósit, majd a saját rendőrsége /két nap alatt/ kideríti, hogy hamis
@KÁTÉó53éúétr6: ha a te variációd szerint nézem, azaz a fidesz készíttette aztat a videjót, akkor ahhoz nem ész kell, hanem gerinctelenség. ami jellemző rájuk. a saját változatomban még tanácstalan vagyok a készíttetők kilététre vonatkozólag.
az ellenzékkel pedig az a bajom, nem mondja el, mi a baja a másikkal. valami olyasmi, amikor vakok és süketek activityznek.
Ma elkezdték tárgyalni.

Hat stadion szerepel tételesen is a 2014-es költségvetésben

taccs.hu/2013/10/01/hat-stadion-szerepel-tetelesen-is-a-2014-es-koltsegvetesben/
@DR. INKVIZITOR: Te tetted okosan.Az ellenzéki pártok is megtehették volna, hogy befogják a szájukat és otthon maradnak.Este csak azt a hírt kellett volna látni hallani, hogy a Hősök terén 1-2-3-4 millió ember nagy Viktor táblákkal....VIKTOR,VIKTOR,VIKTOR.
Volt már ilyen, csak akkor azt skandálta a tömeg, hogy "ÉLJEN RÁKOSI"
@bella _ciao: igen, és ha elmondják, azt csak a nyilvánosság előtt, és csak annyit, hogy ne látszódjon a saját füle is csöpög a vajtól
Ha akarnék szavazni nekem is regisztralni kell gondolom, ha megszuntettem az ottani lakcimemet. (?)
@Penivaldes: Tudom, ma ez a trendi, csak nekem nem tetszik....nahát...nem is értem miért
@Penivaldes: Tudom, ma ez a trendi, csak nekem nem tetszik....nahát?...nem is értem miért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és te milyet vágsz, amikor megkeresik az aranyeredet a reptereken és még egy palack lezárt vizet sem vihecc magaddal...mert, csak

rettegnek majdnem annyira mint orbán...kituggyamelyikjobban?

roha'ttgecik...ipari kémkedés semmi más a brazilok rájuk borították a bilit

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vannak még örömök az életben. A stadionok aztán mindent baromira megoldanak...
Irigylem a kormány narkónepperét. Bármit is ad el nekik, az jó cucc, és nagy tételben adják el.
@bella _ciao: Most gondolj bele. Elmentek csőre töltött kamerákkal, hátha végre látnak lázító félpucér csajokat. Erre egy se volt. :D
@rodeo36: schillernek igaza van a profit oldaláról egy szempontból, de azt is írja -ami a kk-eu térségben hatványozottan igaz szerintem-, hogy az "emberré" válás alapja is... na jó, az emberré/állampolgárrá válást én gondoltam tovább, de ettől még igaz...:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a stadion
-jó az építőiparnak
-munkahelyet teremt
-egészségügyi intézmény
-családi sport, kultúra, közösségformáló, nemzettudatot erősíti

Mi bajod vele? Tisztít, ápol, táplál all in one.
@ausländer Sipi: Ezért szeretünk nevetni a jobbosokon, legyenek jobbközép vagy széljobb. :D
Ostobák a végtelenségig.:D
@sírbateszezazegész: Szép napot neked is. Küldtem egy privi üzit. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahogy elnézem a tegnapi dzsemborijuk visszhangjait, a "balosok" sincsenek nagyon lemaradva. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod, magyarország jobban teljesít. nálunk mindenki rendesen fel tud öltözködni mióta a fülkeforradalom volt, nincsenek félpucér emberek, csak csőre töltött kamerák. a bencsik még ezt sem tudja. nertelen nertárs. d:
@Penivaldes: szia:)

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kösz:)... de én ebből azért már kicsúsztam... de szerintem te is:)
@sírbateszezazegész:
ha mélyebben belegondolsz, abban a társadalmi struktúrában amiről a cikk is szól, a munkaerő mobilitása alapvető a munkáltató szempontjából (nem láttad a halott kísértetvárosokat az USA-ban?) mert a munkáltató akarja megszabni mit és mennyiért...ha észrevetted a legutóbbi időkben hatalmas sztrájk viták voltak és a sztrájkolók nyertek közlekedési v
llalatokkal szemben, oktatásügyben...kivonúltak és megvárták amíg térdre kényszerűl a munkáltató aki mindenképpen többet veszít ha nem aggya be a derekát de olcsón és gyorsan nem akarja...másrészt az olcsóbb munkaerőért való küzdelem, aki régóta ott van annak jogai lennének? kirúgja, és felvesz helyette két vagy esetleg három fiatalt akik mindent azaz bármit megtesznek amit mond nekik de ez néha nagyon sokba kerűl és néha még az is megéri

senior pozícióra junior fizetést ajánlanak és a senior felkel és otthagyja őket basszák meg

az csak MO-n van???, hogy bármit bármennyiért csak legyen állása...többe kerűl bejárni mintha otthonmaradna

és a lakás már régóta nem beruházás, hanem egy érzés, hogy van valamim ami az enyém? hát nincs, mert ha hitelre vetted az utolsó hónapban is elveszítheted

brühüyyy

az equity? hát leszarják
@bella _ciao: ejj, de jo is lesz, ha valaki vegre kiondja ami mindenkinek vilagos es nem kiutat mutat, csak kozli: szarban vagyunk!

na ne wazz..

tenyleg?:-)
@sírbateszezazegész:

Egy mondat erejéig visszatérnék Kuncze belügyérségére.
Ez az a terület, amire semmi rálátásom nem volt, ergo nagyon kevés és - felteszem - hiányos ismerettel rendelkezem.

Valószínűleg nem is baj:)
@sírbateszezazegész: Dehogy is. Mi örök fiatalok vagyunk. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hat en mar rohotem anyit, hogy a hasam belefajdult...

annakidejen, amikor meg kozepiskolas voltam egy rendezvenyre eljott Hobo. o mondta azt, hogy a bohocok kiralysagaban az ul a tronra aki a legnagyobbat tudja fingani...

az utobbi par evben nagyon gyakran eszembe jutott ez a mondat:-)
@bella _ciao:

"...az ellenzékkel pedig az a bajom, nem mondja el, mi a baja a másikkal."

az ellenzék azért ilyen diszkrét, mert javarészt ő(k) is ugyanezt csinálta(k), csak másképp.
höhö, pedig milyen anekdoták vannak az eltén a vizsgájáról :D Merész lépés, ha csak főnök lesz, semmi gond, ha más is, fogunk még vigyorogni rajta. ;)

Deutsch Tamás ügyvédi irodát alapít
A politikus későn szerezte ugyan a jogi diplomáját, de most neves kollégákkal saját vállalkozásba kezd.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F24%2Fdeutsch_tamas_ugyvedi_irodat_alapit%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hogy egyszerű és közvetlen legyek: kellafaszomnak

magam részéről az egész meglévő arzenált szétvágnám és csinálnék belőlük traktort, meg ekét, boronát és elajándékoznám mindet (kb 50000 egységet lehetne mindegyikből legyártani az ócskavasakból) Afrikában a parasztoknak, és délamerikában ugyanúgy és a maradékból csinálnék egy hidat a Bering szoros fölött Millau mintájára és Békehídnak hívnám

a táboronokat és az összes katonát alkalmaznám a mezőgazdaságban betakarításra nyáridőben, jobb, mint Afganisztán

tegnap este volt a Comedy Channel-en a glitch on the healthcare system shall not take so long time than the arrangement of the Afgan situation

nyerítettem a röhögéstől

a világ urai porbafingó muzlimoktól kikapnak 12 éven át és nem képesek győzni de semmit sem értek el csak sokan meghaltak

brühüyyy
igaz a mákföldek virágoznak és a kábítószerkereskedelem újra fellendűlt "Mexico"-n át
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezek szerint Tomi komolyan vette az ugratást: Védjen meg téged a Deutsch Tamás:)))
@Orica Középföldi:
aszon'ták, hogy a törpe élő istennek is kikiálthatta volna magát
és akkor ez lett volna?

vagy?

www.youtube.com/watch?v=3w6Ic9XCKQg
és a vége?
www.youtube.com/watch?v=YWsMiGSUpwo

brühüyyy
@rodeo36: áááá dehogy ;)

/de ismerős szöveg ez is/

"A kereszténység egy okos kormányzati propaganda volt, melyet a Római Birodalom vezetői a szegényebb alattvalók kibékítésére használtak fel" - áll egy új tudományos kutatásban."

sg.hu/cikkek/100670/jezus_krisztus_tortenete_csupan_kitalacio
@rodeo36: Na hallod. :)

Hogyan süllyedt ilyen mélyre az USA?

A világ legerősebbnek tartott országa lényegében kettészakadt. Trükköznek a választókörzetekkel, párhuzamos világokban élnek, és politikai szekér­táborokba zárkóztak. Lesz-e elsöprő népharag?

index.hu/kulfold/2013/10/24/hogy_jutott_ide_az_usa/
@V-PORT:

Kormányzásra szerintem sem a Gyurcsány a legalkalmasabb, sokkal inkább Bajnai. De erről szó sincs, mindössze a szövetségbe, azon keresztül a parlamentbe jutása a tét. Számára.

Számunkra az a tét, Orbán megy vagy marad. A választásokat meg kell nyerni, a választókat meg kell szólítani. A magyarok már nagyon sokszor bebizonyították, karizmatikus vezető kell nekik, ami Gyurcsányban kétségtelenül megvan.

Nem akarom kormányfőnek, eszemben sincs, de azt sem érdemli meg, leprásnak kezeljék, hogy ő legyen a bűnbak az egész baloldal elkövetett hibáiért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a kapzsiság...ugyanaz, mint bárhol máshol

van egy program hetente 7x a CNBC-n American greed...

és a squawkbox

nézd, ott kizárólag számokkal operálnak szó nem sok hangzik

brühüyyy
@punkfrog:

+ felgyújtották a fél várost, tankokkal furikáztak stb. Szocik lefotósoppolták maguk mellől a fényképekről.

Le akarta leplezni a sunyi hazugságokat, naná hogy jobb és bal, mindenki kivétel nélkül a vérét akarta.

Nesze kormányozzál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nincs jelentősége, mindenképpen gyermekmese, mint Andersen vagy a Grimm...és egyéb rémmesék...amiktől a gyermekek nem tudtak nyugodtan aludni...

a biblia is egy szedett vedett dilibogyó és sok minden más is

a rómaiak nyertek ezzel kb 500 év hatalmat hát nem ügyesek és zseniálisak?

kitalálnak valakit és meg is gyilkolják gyorsan majd legendát csinálnak belőle

a nyugat és kelet római birodalom azután szépen megoldott egy csomó problémát, igaz másképpen de megoldotta és ma van miattuk egy sor probléma amit szinte lehetetlen megoldani hátha még keverik is a szart miatta

brühüyyy
@rodeo36: Viszont a te szempontodból volt annyi haszna, hogy ez a "nem létező" személy, elég sok zenei remekművet is inspirált. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a remekművek mindenképpen megszülettek volna Michelangelo a Szent Péter Bazilika terveinek felűlvizsgálatával nem istenszagot fingott, hanem mechanikát és fizikát meg matematikát használt

brühüyyy

istennek semmi köze hozzá ez Michelangelo alkotása, még, jó, hogy a Pápa időben felismerte, hogy rádőlhet az egész kártyavár ha a sok csaló kókler tervét befejezik ami az egyház azonnali és végleges végét is jelentette volna

brühüyyy
@rodeo36: jeleztem, igaza van schillernek a profit szempontjából... de tudod: az én házam, az én váram... és itt ez számít:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Merész lépés, ha csak főnök lesz, semmi gond, ha más is, fogunk még vigyorogni rajta. ;)"

Szerintem a többi ügyvédnek lesz annyi esze, hogy nem engedik ügyek közelébe :) Lobbistának meg jó lesz.
süti beállítások módosítása