Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.11. 13:13 Fabius

Orbán laboratóriuma

Címkék: fidesz orbán viktor laboratórium

"Magyarország ma egy igazi laboratóriumként működik" - vélekedett Fénylő Csillagunk Londonban, amiről nekünk legfeljebb Dexter, és az ő házban eldugott rejtett laborja jut eszünkbe, ahol a kísérletek sikerét mindig elszabotálja valaki. 

orbán-laborja.gif

Viktor laborjával azonban más baj is van a folyamatos szabotázson kívül. Először is aszongya nekünk - és elvileg neki is - az alaptörvény III. cikkének második pontja:

"Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni."

No, most akkor tegye föl a kezét az, akit tájékoztattak és akitől önkéntes hozzájárulást kértek az ország laboratóriummá alakításához. Mert nekem ez mintha kimaradt volna, de könnyen meglehet, hogy valamelyik szerelmetes orbánlevél alján mégis ott lapult az apróbetűs rész valahol. Szóval, Feleim, ha valakinek van tudomása ilyenről az homályosítson fel, köszelőre. 

Másodszor pedig nem tudom mennyire célszerű hagyni Viktort játszani a durranógázzal. Jó, az odáig rendben van, hogy a durranógáz ismeretének gyakorlati haszna is van, de egy polihisztor önjelölt kémikus könnyen a pofájába robbanthatja a lombikot - jó esetben csak azt - a nagy igyekezetben, amit aztán nemzetközi orvoscsoportnak kell majd kioperálnia a Fenséges Praclik mellett a hörcsögpofiból is. 

Kinek hiányzik ez?

Az világos, hogy Viktorék szerint "nem élhetünk úgy, ahogyan eddig", de az nem teljesen, hogy miért kell a változások közben feltétlenül magunkra robbantani a Kísérleti Kutatóállomássá minősített országot is? Nem lehetne, hogy valaki olyan játsszon itt laboratóriumosat, aki erre előbb hozzájárulást kér, és nem mellesleg pontosan tudja, a durranógáz próbánál melyik pillanatban érdemes meggyújtani a tiszta hidrogént a kémcső szájánál? 

 

529 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr205563128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a laborban egy patkány van az bisztoSS
"Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni."

Azt hiszem, másról van szó.

Mindenki vigyen vizelet és székletmintát.
kísérleti egér lettem megint???

szép életút...
további szép napot!
hátha egyszer "patkány" vagy "nyúl" lehetek, ha ember csak a magam módján...
Nem tettszenek érteni. A hivatkozott törvény szerint tudománytalan kísérletet nem tilos az emberen végezni.:(
No ugye.
Akkor mi most ebben a nagy laboratóriumban mind Egér vagyunk?! :D
Egér?!
@guma: vigyázz csak. a nyúlból könnyen disznó lesz.
@látjátok feleim szümtükkel: hehe. az unorthodox kísérlet. azaz tudománytalan. nagyon jó! d:
"Jó, az odáig rendben van, hogy a durranógáz ismeretének gyakorlati haszna is van, de egy polihisztor önjelölt kémikus könnyen "

sajna egyazagybaj... ez egy PROLIHISZTOR....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a kisérleti nyulaknak megmostan márcsak annyi? Pedig deszeretném éjjelente, hálólánpaként bevilágítani nyüszítnyojáját bevilágítani szőrmentém foszforzöld színnel:-)
ha lenne eszük ezeknek a díszpintyeknek ott az együttpmmszpdkliberálisok-ban, akkor karosszékből sörrel nézhetnék ezt a szép kísérletet:

Egymást nyírják a fideszesek, a pártvezetés tehetetlen

hvg.hu/itthon/20131011_Fidesz_belso_haboruk
ööööööööö, izéééééé, ha mi egerek, ők a patkányok, okééé, megbeszéltük :D

Egymást nyírják a fideszesek, a pártvezetés tehetetlen

Kokainvád Szombathelyen, százmilliós korrupciós gyanú Zuglóban, mocskos kampány Baján. A Fidesz az ellenzékre mutogat a sorozatos botrányokért, de valószínűbb, hogy az egymásnak feszülő helyi pártemberek kezdték nyírni egymást. A vezetőség képtelen kontrollálni a helyi konfliktusokat, és most üt vissza, hogy 2010 előtt ráerőltették a helyi szervezetekre a pártvezetés embereit.

hvg.hu/itthon/20131011_Fidesz_belso_haboruk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért érdekes momentum lehetett 2010 tavaszán, ahogy a kishelyi koriferiussok kifelé szájat törölgetve, befelé, még bizakodó mosollyal, de pepírzsepivel vonultak a felcsúti csűrből kibe... a hűségszopást megtenni.... csak az a kérdés, a bemenők és távozók, hogyan pitylogtak egymásra:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az anna-lesekbe pedig így kerül be örök mementóként a Viktor... volt egy jó éve...
Csak nehogy új járjunk, ezzel a laboratóriummal, mint Irakban, hogy széjjel bombázzanak, minket.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: egyszer valamelyik féltékenységből leharaptya egy pajtakasztingon, meglásd! az lesz jó nekünk.
@bella _ciao: Szerintem már ezen régen túl vagyunk... ha megnézed, mit összetöketlenkedikk má'...
@bella _ciao: én is, de drágább... ha nem vagyok itthon, a felét sem szívom... se így, se úgy:-)) Csak ne lenne az a fránya rezsiköltség. Igazán Lázár intézhetne valamit, hogy mondjuk az EU államokban se lehessen nagyobb a rezsóköltség:-)
Ugyanmár volt... de "Egymást nyírják a fideszesek, a pártvezetés tehetetlen
Egymást nyírják a fideszesek, a pártvezetés tehetetlen
A Fidesz az ellenzékre mutogat a sorozatos botrányokért, de valószínűbb, hogy az egymásnak feszülő helyi pártemberek kezdték nyírni egymást. A vezetőség képtelen kezelni a helyi konfliktusokat, és most üt vissza, hogy 2010 előtt ráerőltették a helyi szervezetekre a pártvezetés embereit."

a "forradalom felfalj saját gyermekeit" vajon RóberPierrét mikor hurcolja hálás népe a Hösök terére a gijjotin alá? és ki viszi majd el a szentfővel a kosarat?
-no comment-

Meghívó Rogán sajtótájékoztatójára: bizalmas, titkos, jogosulatlan, haladéktalanul

24 sor fenyegetés, és egy etecs.

444.hu/2013/10/11/meghivo-rogan-sajtotajekoztatojara/
@Fabius: Hehhe, minthacsak én írtam volna:-) A tudomány... meg különbenis... kommenyistaretrokapuitalista myaszlag... Mióta pirossegűek valánk, meg unortodoxák.. az élet itten, csupa móka kacagány:-)
index.hu/belfold/2013/10/11/szavazoszallito_jatekkal_tamad_az_egyutt/
Én megnéztem, és egyáltalán nem látom benne a cigányozást. De lehet, hogy csak elfogult vagyok.
@Fabius: figyimááá, a Fogarasi Tecsó parkolójában, mijaza konténeres rendőrség, csak me láttam, és nem értettem, ennyire szarban van Papcsika?
@V-PORT: Ha győz Baján a mibajunk, csak bajnai elessen, Mága a díszromán, a hárommilós Sztár divárius hegedáján hálakoncertet ad. És a zösszes közös szolgálati élőegyenes adásban aggya. A Cigórobi, meg bánatában viszamegy a szarkeverés helyett, habot verni...
@V-PORT: Arra is emlékszel miket mondott ezekre az izraeli nagykövet??? :)
@bella _ciao: A Dopeman jelenléte hasonlatos ahhoz, ahogyan a "plussize" Molnár Anikó alatt leszakad a Bochkor Gábor ágya... mindkettő bulvárkategória... de ami a lényeg... az ecceri eztet zabálja:-)
Annyira szerettünk volna tudósítani Orbán Viktor kereszténydemokrata internacionálés fellépéséről

444.hu/2013/10/11/annyira-szerettunk-volna-tudositani-orban-viktor-keresztenydemokrata-internacionales-fellepeserol/

ennek a szervezetnek a himnusza, hogy asszongya:

"föl, föl, ti papjai a népnek"
@bella _ciao: bár időnként kvátimacsóként elgondolkom... az Anis azéer plussuze, mer már eccerre három fütyi is konga-lóbálózik benne?
@bella _ciao: Hehhe... pedig belengette klasszikus latin műveltségét a sajtósa szerint...: Mink, templomot építünk, nem zikkurarátótit... a parasztbunkója... még a sábeszdeklit is úgy kell ráadni, nehogymá a fatkáta hűzza kotony helyett... a szenteltvizet, meg kilefetyeli a tálkából... megvert bennünket a mindenki Istene...
épülésünkre, annak aki még nem hallotta:

www.klubradio.hu/bview.php?bid=archiv_n

9-10 között, érdemes meghallgatni
Naaa, azért viktor élete se móka és vidámság.
Elmegy Londonba, és miről cikkezik idehaza a sajtó?! Hogy Cameron szégyell vele fotózkodni, meg hogy nyalogatja a száját.
Már majdnem, de csak majdnem megsajnáltam.
Annyira nem mint Fabius, aki egy posztot szentel a laboros kiszólásér. :P
@bella _ciao: NEsze, de kéretik, nem lehányni a monitortúrát:-) Ez legyen a kiskanmajon Dajcsttomi legjobb nője:-))

www.life.hu/i/1310/20131006-sztarok-ducimodell-lett-molnar-aniko.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Meghallgatta, de kicsit zagyvának találtam néhol. És egy rosszul megvágott adás, ami végképp felbosszantott.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Cameron helyett ment vóna inkább Kamerunba... mi meg szamarkodhatnánk tragikus üstebeesésén:-)
@CSENDES: hmmm, én még nem hallgattam meg így, ezek után meg fogom tenni, élőben nem volt rossz, kicsit csapongó ide oda
@CSENDES: Én is eztet mondtam, amikor megláttam... ez már nem kétestés kaland...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha már kölcsey szóban volt. akkor viktor ne cameront stirőlve nyalogassa a száját!
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Á, nem hiányzik a világnak egy másik forrongó afrikai ország. Épp elég egyiptom. ;)
De arrafelé hajókázhatna, van ott elég kalóz ottan. :D
Még jót is tenne a világgal. Egy találkozás vele, és jó útra térnek, vagy nem tengeren kalózkodnak.
Hacsaknem-re írtam a témához, jobban nem tudom megfogalmazni most sem, amit gondolok:

Orbán szavait nem elemezném. Nem tudom, attól féljek-e jobban, hogy elhiszi, amit mond, vagy attól, hogy szimplán cinikusan manipulálni akar. Elég elkeserítő ránk nézve mindkét verzió.

Ha az EU elbizonytalanodott, nincs jövőképe, keresi a választ a legújabb kihívásokra, nos akkor annak tagjaként gőzerővel kellene együtt gondolkodnunk, együtt dolgoznunk a megoldásokon. Ehelyett támadunk. Orbán úgy viselkedik, mint a másodvonalbeli katasztrófafilmekben a "gonosz", a zűrzavart kihasználva rabolja ki a szerencsétlen túlélésért küzdőket.

Az elmúlt 23 évben nem kísérleti patkánynak éreztem magam itt, sokkal inkább igavonó baromnak, fejős tehénnek. Most is.

Illetve, kiszálltam. Nagy társadalmi kísérletekkel a fasiszták, nácik, kommunisták próbálkoztak, sikertelenül. Modern világ kihívásaira nem lehet avítt válaszokat adni. Biztos bukás.
@CSENDES: zagyva beszéd a klubrádióban? nem kattintottál fére véletlenül?
Bázz, mik vannak:

444.hu/2013/10/11/torvenytelen-a-bajai-fideszes-megafonos-kampany/

Törvénytelenséget követ el a Fidesz? ez csakis tévedés lehet.
@bella _ciao: Oxford nem múlik el nyomtalanul... A liberálbuzi tőzsdecápa Soros nem véletlenül íratta be oda, a kis falusi suttyót világot látni:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: ezek szerint jól sikerült ez az egész hunniás verés. jó nagy turha, oppácska, akarom mondani turul lett az eredmény.
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

index.hu/belfold/2013/10/11/szavazoszallito_jatekkal_tamad_az_egyutt/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Fogalmam nincs mit keresnek ott. Lehet a Papcsák - Rozgonyi duó ezt eszelte ki "közrendvédelmi" kampányfogásnak.

Röhej, hogy ez lehet tényleg komoly.
@Fabius: @Fabius: Pedig még el sem hangzott a mindentvisz választási parafrázis: TÖKÖT Mellindának:-)
@Fabius: hjaaaa, zavar az erőben, de oda se neki, majd kozmás lédi kimagyarázza
@Husz_János_Puszita: azért jani. a tehén elég erős esetedben. hát még a fejős tehén. belegondoltál? lelki szemeid előtt van a kép? bár ki tudja. ha jól sikerül a kísérlet, minden megeshet. d:
Humperdick szólz Schifferhez:
Andris, próbálj meg inkább kötögetni, bazmeg. Anyámnak bejött, addig se ivott. És hagyd a picsába ezt a politikát: az, hogy nem mindenki te vagy, még nem azt jelenti, hogy azok mind hülyék (mert hogy te szerinted te pünktlich nem vagy hülye, natürlich). Hidd el nekem, a fiatalabbnak: más is lehet más. Még okosabb is. Sőt: hülyébb is.

gepnarancs.hu/2013/10/mas-is-lehet-mas/
@Fabius: Azonnal levállaltalani a bugris kriptofasiszta választási bigottságot!
@bella _ciao: Ha a szépasszont há, turul, szentem aztat se bánya:-) Csak szóljon hangosan az ének:-) Még ha kicsit nyögve nyelősen is:-)
posztho:

Orbán elárulta a magyar recept titkát

Idén egy, jövőre két százalék körüli gazdasági növekedéssel számol Orbán Viktor miniszterelnök a "magyar recept" alkalmazásával.

hvg.hu/itthon/20131011_Orban_elarulta_a_magyar_recept_titkat
ez olyan szép, hogy ide kell másolnom:

Idén egy, jövőre két százalék körüli gazdasági növekedéssel számol Orbán Viktor miniszterelnök a "magyar recept" alkalmazásával.

Az eurózóna országainak szorosabb gazdaságpolitikai koordinációval, az euróövezeten kívüli tagállamoknak - így Magyarországnak is - pedig egy egyre inkább "a saját útjukat járni képes, rugalmas gazdaságpolitikával" kell válaszolniuk a kontinens előtt álló kihívásokra - mondta a kormányfő a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) pénteki budapesti ülésének szünetében megerősítette.

A magyar recept más, mint a többieké - mondta Orbán Viktor, aki a magyar erőforrások között említette az új tehermegosztást, a devizahitel-terhek csökkentését, a monopóliumok korlátozását, az oktatási rendszer átalakítását, a segélyalapú helyett egy munkaalapú gazdaság kiépítését, a keleti kereskedelem fellendítését és az egyoldalú energiafüggőség felszámolását.

Ha Magyarország ezeket a "rejtett tartalékokat" jól használja ki, egy forráshiányos költségvetés mellett is képes lehet gazdasági növekedés elérésére - közölte a sajtótájékoztatón.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: amilyen balf@sz szakácsnak is. megint a szemébe kente a paprikát, azé' mond ilyen hüleségeket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Még soha ennyire nem nézték le, nem alázták meg a dolgozó embert, mint a "munkaalapú társadalomban". Rohadjanak meg.
@bella _ciao:

Ezek nem zavartatják magukat, a bikákkal is megpróbálkoznak.:)
-no comment-

Dolgozói még hisznek a haláltusáját vívó Sólyomban
A 83 alkalmazott felvette a munkát. Sokan vallásosan hisznek<<< a cégben, de a túléléséhez csodára lenne szükség.

www.origo.hu/gazdasag/20131011-a-solyom-83-alkalmazottja-ma-meg-felvette-a-munkat-de-a-tulelesehez-csodara-lenne-szukseg.html?sec-1
@Fabius: Lenyúlták a Szentendrei polgi akcióját. Ő nyáron az Auchan parkolóban csinált egy ilyen beszélgetős akciót, állítólag jól sikerült. Beszélgettek az emberekkel, ki hogyan növelné a közbiztonságot.
@Fabius: Mikor is lesz a szavazás? És ott a tanyavilágban hány napja harsogják hogy Teke gyűlöletkeltő? azt fogják harsogni, hogy ez nem igaz? Hogy nem kell félni a bajnaiéktól?! Vagy ez megmarad az értelmiség huncutságainak?
@Fabius: bármint hogy ha jól értem egy parkolóban vannak,és néznek szigorúan??
@GeoCracker:

Frászt hozod rám, azt hittem új csomag van.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tehetnek mást csórik? Különben elbúcsúzhatnak a fizetésüktől, aztán az állásuktól.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem vagyok az, útjaink rég elváltak, természetesen vagyon megosztás is volt.)
:D máhogynemeee??? :D

Orbán a Downing Street 10 előtt is megnyalta a száját

Ne aggódjon senki, a mostani nem tűnik krónikus nyalogatásnak.

444.hu/assets/orban-cameron-downing-street-10-animated.gif
OFF: de a rezsicsökkentéses szeplős öreganyját a dilettáns vezéreinknek. Ma elutaltam a bért és járulékokat két fős kis cégként, 11 utalási sor, és 11x622= 6842Ft volt az utalás díja!!! WTF?!
Magánszemélyként akár 30Ft-os díjjal is lehet utalni, de cégként átnéztem pár bank kínálatát, számlavezetési díj, utalási és egyéb költségekkel kb. hasonlóak a díjak. Ez csak nekem fáj? Sehol sem látok cégeket háborogni emiatt a tetves lehúzás miatt. Semmit nem hárítunk tovább... Magyarország jobban teljesít! köp...
Színház az egész világ?
A vegykonyhában ott is bajok adódtak.
hvg.hu/w/20131010_Pol_Pot_megye_punkjai#rss
„Nincs jobboldali kultúra, ez az igazság. Amit annak neveznek, vak támolygás és részeg kapaszkodás ismerősnek, népszerűnek és magyarnak vélt mintákba, klisékbe és pátoszos, kegyes hazugságokba. Szörényi Levente megmondta ezt már akkor, amikor Alföldire bízták az Istvánt: nem akart árvalányhajas giccset, márpedig ez a galeri mást nem tud. Az efféle rezsimek művészeti nyelve a giccs.
Ezért ez a rezsim nem tudja betölteni a kiszemelt pozíciókat megfelelő minőségű káderanyaggal. Nem azért, mert a baloldali kultúra erősebb és gazdagabb volna. Olyan sincs ugyanis. Alföldi Róbert, Eszenyi Enikő vagy Pintér Béla nem baloldali színházat csinálnak, csak kívül esnek a jobbos szektán. A szekta pedig természeténél fogva kisebbség, függetlenül attól, milyen csalásokkal és bűnökkel szerez aránytalan befolyást. Viszont eközben elhiszi, hogy ők maguk és a világ többi része, az két egyenlő halmaz. Pedig nem: van az ő görcsös, szorongó beszűkültségük, meg van a szabadság.”
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az meg nem is látszik ahogyan a középső ujjával simogatja dévid tenyerét.
@Penivaldes: a használat előtt edzett, vagy a használat után, mert nem kicsit próbálta benyalni magát :D
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:

Szerintem má íródik nekik a zelbocsátó szépüzenet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ott nem kell már ismételgetni semmit senkinek, a helyiek hányásig vannak a kb mindennel.
@Donkihóte: cégek nem szavaznak !

amugy harcojj csak... szélhalom ellen...

szélhalomharc...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor még egy. aztán vége a gyereknapnak.

reszegbroker.tumblr.com/post/63671886522

különben meg már ma kéne a disznónak bejelentenie, hogy ő végtére is nyúl, hiszen:

444.hu/2013/10/11/ma-van-az-elobujas-napja/

d: csak el ne olvassa!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cameron olyan rajt mint egy tanitóbácsi aki éppen kordába szedné a nebulót:)
Ennek a hazai laboratórium elméletnek és megvalósításának /sajnos/ van egy lényeges vetülete.
Amennyiben megfigyeljük Orbán Viktor külföldi nyilatkozatait, látható, hogy Messiásként kíván ragyogni, akinek küldetése van megváltoztatni a világot, egyelőre kis hazánkban kezdi.
Ennek igazolására beszédeiben olyan utakról beszél, amelyeken a nagyérdemű meghökken, és nem tudja, hogy egy titántól jönnek-e a bölcseletek, vagy egyszerűen agyrémek tömegéről van-e szó.
Sajnos ez a trükk itt-ott bejön, egyes országok vezetői követendő példát látnak benne, különösen ha egybeesik a hatalommániájukkal.
@Penivaldes:

Szerintem ez történt:

Papcsák: mit tudnánk a történetek után adni még az embereknek, Zolikám?

Rozgonyi ( szakképzett vám és pénzügyőr, rendőrzászlós, alpolgármester és közbiztonsági tanácsos) : közbiztonságot, Ferikém, az még nagyon kéne.

Papcsák: akkor kúrjatok már ki egy konténernyi rendőrt a kerület legnagyobb parkolójába a teszkó mellé, oké?
kiről-miről nevezhették el? de ötletes.

Megérkezett az ország legjobb nevű söre a 444 szerkesztőségébe

444.hu/2013/10/11/megerkezett-az-orszag-legjobb-nevu-sore-a-444-szerkesztosegebe/
@Fabius: ez a konténer rendőr úgy hangzik, mint a zacskós leves.
@bella _ciao: kb az is, most hogy Soroksár is kap egy helyőrséget ;)
@Donkihóte:

Nem csak neked fáj. A cégek nem sírnak, hanem szép csendben kimúlnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hehe.
Ez olyan szép, ohgy nem is lehet igaz ... (mármint, hogy a fagylajos visszanyal ...)

Remélem, ahogy halad előre az idő, úgy fog élesedni a verseny és aztán .... egyszercsak valaki úgy gondolja, hogy a felcsúti lókupecről is derüljön már ki valami vérlázító. É ezt a sunyiforma Lézert nézem olyannak, aki a cél érdekében bármit be fog vetni - ha úgy látja, letaszíthatja a trónról a gazdatestet ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pontosan melyiket is? Ez azt jelenti, hogy a mai napon délelőtt 9 és 10 óra közötti műsort?
@E.Csaba: igen, Lengyel László és az ellenzék, kormánypárt, oktatás, gazdaság, társadalom
@Evezős:

Végül Berlusconit is elárulták a saját tanítványai. Nem lehetetlen, de sokára lesz szerintem. Hány évet is kártékonykodott Olaszországban?
@Husz_János_Puszita:
valamit tudhatott vitya, amikor kijelentette, hogy mo-n 2020-ra nem lesznek drogosok :))

Berlusconi tényleg közmunkát akar és drogosokhoz mehet

hvg.hu/vilag/20131011_berlusconi_tenyleg_kozmunkat_akar
vannak fontos dolgok:
/mondhatnám, hogy csak a saját nevükben beszéljenek, mondhatnám, de minek, úgy is le vagyok szarva a külön véleményemmel, de akkor is, rohadjanak meg, csókoltatom a blog.hu-t, készülhetnek a büntetés kifizetésére/

Hétfőn már el is ítélheti az Európai Bizottságot a magyar parlament

A Fidesz frakciója határozatban vagy politikai nyilatkozatban kérné meg a kormányt, hogy védje meg a rezsicsökkentést az Európai Bizottságtól.

444.hu/2013/10/11/hetfon-mar-el-is-itelheti-az-europai-bizottsagot-a-magyar-parlament/
@Husz_János_Puszita: Jó, azért Berlusconihoz képest a felcsúti lókupec még kiskezdő: a lopást ugyan nagyban űzi, de az orgiákat és a kiskorú prostik nagynyilvánosság előtti ... izé ... használatát még nem vállalta be (csak a titkosat). Remélem, addig nem kell eljutnunk, hogy 17 éves lányokkal partizzon a cinege utcában ...?
Vagy?
ha valaki lemaradt volna róla:

Kommentben mocskol? Mi szívjuk meg!

A strasbourgi bíróság egy észt ügyben mondta azt, hogy a honlap felelős a kommentekért, ahol közzéteszik őket. Lázárnak a Délmagyar fizetett.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F11%2Fstrasbourgi_komment%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: cirbi, így lesz/lett cirkusz a parlamentből.

"De nemcsak ez EB-t, hanem az elmúltnyolcévet is elítélik, mert az kitette a magyar családokat a rezsinek."
@Evezős:

Berlusconival nem az a baj, hogy szereti a prostikat, hanem az a mellékes tény, hogy gyakorlatilag csődbe vitte Olaszországot.
@Evezős: miért, szerinted a felcsúti pajtakaszting díszletei mögött mi történik. az előbb már pedzegette ezt a kriptonyúl.
@Husz_János_Puszita: mondják az ellenségek eztet ugye, mert szerinte a taljánok is jobban teljesítenek :D
@Husz_János_Puszita: Azt én tudom - de Berlusconi vesztét sem az okozta, hogy bedöntötte az országot, hanem az, hogy kiskorúakkal rendezett ungabunga partikat ... (... és Al Caponet is adócsalásért kapták el.)
oops:
/csak nem tud valamit?/

Milliárdokat tapsolt el egy német püspök

9 milliárdos luxusvillát rittyentett a székesegyház mellé, csak a saját lakosztálya 900 millióba került.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F10%2F11%2Fmaga_fele_hajlott_a_nemet_puspok_keze%2F
én megelékszem egy össz ellenzéki összefogással is, csak hogy lássák mennyire megengedő és rugalmas vagyok :D

Nagykoalíciót akar a németek kétharmada

Németországban teljes a bizonytalanság a következő kormány összetételével kapcsolatban, a választók véleménye azonban egyértelmű: kétharmaduk nagykoalíciót akar. Az ARD közszolgálati televízió pénteken ismertetett felmérése szerint a választásra jogosultak 66 százaléka jónak, vagy nagyon jónak tartaná, ha a két legnagyobb politikai erő, a választásokon győztes CDU/CSU konzervatív pártszövetség és a szociáldemokrata párt (SPD) alakítana kormányt.

hvg.hu/vilag/20131011_nagykoaliciot_akar_a_nemetek_ketharmada
@bella _ciao:

A közmunkából is show-t fog csinálni, ahogy ismerem.:) Neki legalább van humorérzéke, nem mint a nyársat nyelt vezérünknek.
ajjajjjajjaj, mi lesz itt, szegény Balázs :D

Koltai: "Balázs Péter tehetségtelen"

Koltai Tamás kritikus szerint Balázs Péter "tökéletesen megfelel a mai Magyarországnak, ő maga a mai Magyarország, amelyről a kétharmad úgy érzi, joga van kisajátítani, teljes terjedelmében birtokolni" - derül ki a 168 Órában megjelent cikkből.

hvg.hu/elet.kultura/20131011_Koltai_tamas_balazs_peter
@bella _ciao:
...korábban igen. Ahova lovagolni jártak le régen, az Alföldre, valami tanyára, ott voltak ilyen "ungabunga-partik", illetve a korábbi fidesz-érában is szállították neki a friss húst ugyanarra a tanyára.
Azt nem tudom, hogy most bírja-e az iramot (elnézve a fizimiskáját, a hordóhasat, amit cipel magán és a zavaros tekintetét, nem tartom valószínűnek), de azt igen, hogy egyszer majd előkerül pár fotó ezekről a ... rendezvényekről. Ahogyan Senatorissima Szoláriumteszter sem azért az, ami, mert kivételes intelligenciájával kiragyog a többiek közül, hanem mert ... hát fogalmazzunk úgy, hogy minden fontosabb fideszpotentátnak ismeri a textillel fedett testrészein látható anyajegyeket ....
@Evezős:

Hivatalosan. A bukásának valódi oka a gazdaság mélyrepülése. A többi csak a felszín.
Hókuszpók Törpeországban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egyszer a Kard-on azt írtam, ha egy CDU féle pártra akarunk egyszer az életben szavazni, nekünk kell Németországba költözni. Akkor még nem gondoltam, valóra váltom.:)
Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
@Evezős: értem, arra célzol, hogy a polihisztor minielnökünknek van bőrgyógyászati ismerete/tapasztalata is.
@bella _ciao: a jegyzetből kiszedték az orvosin a képeket..na így ismerd fel a betegséget
@bella _ciao:
mióta sikoltozom én ezt: a narancs szépen belül rothad és csak akkor veszitek észre, amikor már füstöl...

és íme...

brühüyyy

ennél jobb nem is kell, mert így a kedves vezetőt is szépen meg fogják fúrni ...hacsak már nincs megfúrva csak még ő sem tuggya? az utóbbi kongresszus mintha inkább szép búcsú akart volna lenni, béke poraira?

brühüyyy
Ha már laboratórium, Ansinn itt összeszedte az ellenzék elképzeléseit az adórendszerről, táblázatban:

kapitalizmus.hvg.hu/2013/10/09/hogyan-adoztatna-meg-minket-az-ellenzek/

Az újraelosztást egyik sem tervezi csökkenteni.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
dejszen elszökött onnan és nem fejezte be, mert féltette a helyét otthon és egyébként sem lehetett annyira berúgni mint otthon a kolesban

brühüyyy
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Megigérted, hogy már tegnap átlényegülsz Nyúllá.
Az a fajállat előnév is olyan előkelőnek hatott.
Gondold át mégegyszer.
@rodeo36:

"és egyébként sem lehetett annyira berúgni mint otthon a kolesban"

Ugyan mar!

Nem ismerek '90 kornyeki adatokat, de aligha valtozott a helyzet radikalisan:
www.dailymail.co.uk/news/article-1267817/UK-named-binge-drink-capital-Europe.html

Amugy meg ha a "legfontosabb", ha fiatal "hust" akar talalni a fiatal ferfiember (ha mar feljebb utalasok tortentek a temaban):
www.telegraph.co.uk/health/healthnews/9369328/British-teenage-girls-are-biggest-binge-drinkers-in-Europe.html

(e tekintetben viszont, gondolom sokat romlott az akkori helyzet a mostani allapotokhoz)

Emlekszel, minap a Teasokrol csevegtunk?

Lattad mar ezt a kutatast?:
news.yahoo.com/poll-gop-gets-blame-shutdown-072856768--finance.html

A Teasok olyan faszaul megcsinaltak, hogy a lakossag szemeben a szart jol szetkentek a republikanus parton, mikozben epp a Ted Cruz-felek az igazan vonalasok. :DDD

De azert ugy nez ki lassan a Teddy fiut is nekiallnak egyelni a sajatjai:
www.huffingtonpost.com/2013/10/11/republicans-tea-party-government-shutdown_n_4083790.html?ref=topbar

Csupa moka, kacagas...
@simple observer 1.0:
az, hogy milyen a város azt tudom...de ez a surmó alcsútbasznádról odapottyant és nem azzal volt elfoglalva, hogy becsajozzon meg italra kölcsön, hanem rettegett, hogy míg távol van kitúrják a vájú mellől, és meg is szakította a kinntartózkodását sohasem fejezte be...

a többi ok, a GOP meg barmok gyülekezete a teaparty meg amőbák a Cruz....hát azt majd kitömik panoptikumba

brühüyyy
@rodeo36: öreg köszi:) @Knósszosz:
ha taga hallhatná, persze nem érdmeli meg

www.youtube.com/watch?v=OnWDTqJCXhw

a maestro és Jevgenyij Kisszin 23 évesen lerohanva Amerikát

brühüyyy
végig hallgattam, nem rossz. csak az elején azt hittem, hogy a japo kiszúrja a szemét a boglyas zongoristának:)
@taga20:
miért szúrná? el sem éri, meg ideje sincs rá

brühüyyy

sajátos a megnyílvánulásod
@rodeo36: nekem úgy tűnt:) egyébként, azt hittem, hogy a motoGP-ben nyomja, de aztán rájöttem, hogy az Ukawa volt:)
@Penivaldes: valakinek melóznia is kö hétköznap:) azé látom kezdesz cédásodni, még a végén csekktől átpártolok hozzád:))
@taga20: simán átpártolhatnál, friss vagyok, fiatal. én kellek neked nem Csekk:))
@Penivaldes: sírbateszel evvel a szerelmes negédes hülyeséggel! nem vagy te Mariann:))
@taga20: na jó, gyere csapjunk a lovak közé, és éljük ki magunk!:)
@Penivaldes: pártolok, de akko beszéljünk a részletekrül:) a leszállópályát nem ázsiailányok szerint szeretem:))
@taga20: nem szereted ha közben csilingel??.))
nekem nem olyan:))
@taga20: ez a kettő mijalófasz?

brühüyyy
@Penivaldes: te kis macskám, ezt má szeretem! nem ezt a szenteskedő dumát, amit néha lenyomsz gábrissal:))
ennyi:

A számára kedves monopóliumokat engedné a kormány
Nem vizsgálhatná két cég összefonódását
a versenyhivatal, ha a kormány úgy dönt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F11%2Fgvh%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Koltai: "Balázs Péter tehetségtelen"

miért? ki állította bármikor is az ellenkezőjét? Egy tehetségtelen ripacs, aki minden szinészi megnyilvánulásában ugyanaz a modoros fkalap.
hvg:

Fotó: van valami Orbán Ráhel fogán

Orbán Ráhel az Úton egy erősebb Európa felé című konferencián vett részt, ahol egy széles mosoly kíséretében kivillant a fogékszere is. Mindeközben édesapja arról beszélt, hogy a munka és az imádság együttes megtagadása vezetett Európa meggyengüléséhez.

16:54
Orbán: a munka és az imádság megtagadása miatt gyengült meg Európa

Orbán Viktor szerint Európában ma az számít haladónak, aki megfordul és megkeresi az elhagyott jó utat, amely az alapvető keresztény értékekre, az emberi méltóságra, szabadságra és kötelességre épít.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI
16:51 Kivégzi a kormány a GVH-t?
Kivégzi a kormány a GVH-t?

Két cég közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített összefonódását nem vizsgálhatná a Gazdasági Versenyhivatal – legalábbis ez szerepel Koszorús László fideszes képviselő parlamentnek benyújtott törvényjavaslatában. A képviselő szerint a "módosítás a jogbiztonságot és az átláthatóságot szolgálja".
@Spániel: emlékszem pár éve Veszprámben volt a Hyppolit, abban is annyira mutogatta magát, hogy már sok volt
@Penivaldes: ja! csak bedobtam egy kis egy kis szalonnát, hagymát vacsorára:))
@rodeo36: ez a kettő mi a fasz?:) esetleg moto2?
@taga20:
moto2: azt eszik e vagy isszák? és a zukw az meg valami finggyár?

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és ez a surmó mikor fog dolgozni: kőbányában, ólombányában, Martin kemence betápláláshoz, Nagykohó-hoz Dunaferr-ben

megacélozhatná magát?

brühüyyy
www.atv.hu/belfold/20131011-fodor-gabor-nem-szabad-alairni-az-mszp-es-az-egyutt-pm-valasztasi-megallapodasat/hirkereso

Fodor Gábor: nem szabad aláírni az MSZP és az Együtt-PM választási megállapodását

Közös jelöltekre, közös listára és közös miniszterelnök-jelöltre van szükség a demokrata pártok között – közölte Fodor Gábor az ATV-ben. A Magyar Liberális Párt elnöke a mostani megállapodás alá nem írására szólította fel az MSZP-t és az Együtt-PM-et.

és milyen igaza van, csak az a hajó már fél éve elment. Mos éppen mindenki köszörüli a saját pecsenyéjét.
Na, erről mondja meg valaki, hogy mit jelent:

“Motiváció nélkül a karitatív munka csak jótékonykodás.”

Lezsák Sándor mondta ezt a Szuverén Máltai Lovagrend konferenciáján. Beszélt még a keresztény Magyarországról is.

444.hu/2013/10/11/na-errol-mondja-meg-valaki-hogy-mit-jelent/
Íme, a legdrágábban működő hivatal
A Wesselényi Miklós Ár- és Belvízvédelmi Alap 15 milliós forintos működési költsége mellett tavaly 0 forintot utalt a károsultaknak, jövőre 1 millió forintos kiadással számol.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megtalaltuk_magyarorszag_legdragabban_mukodo_hivatalat.566810.html
@rodeo36: ha te egyszer egy ilyen finggyár möge felülnél, akko befinganál:) ez nem valami nyekergélés, ez férfi meló:))
@taga20:
attól még lehet akármi? valami sajtmárka? tanga? zokni?

brühüyyy

milyen férfimeló? követ törni? sóderolni?
@Penivaldes: örülök, hogy végre valaki nyíltan és egyértelműen kimondta, hogy mit gondolunk erről a szerencsétlen seggnyaloncról.
Undorító, hogy van pofája kiebrudalni azt az embert a Vígből, aki az egész életét, energiáját eddig arra tette fel.
Nem szerettem Eszenyit a nyafogása miatt, de kinőtte.
Már bizonyított és vitathatatlan tehetsége, rátermettsége révén megérdemli, hogy folytassa a Várkonyi-Marton sikervonalat..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt veletlenul tudom!
Ha csak azert segitesz mert szerinted igy helyes akkor nem vagy fölhágva a morális-spirituális-misztikus magaslatokra.
Azert kell karitativnak lenni mert a.) benne van a Bibliaban; b.) halalod utan meg jol johet.

Enelkul csak szimpla jotekonykodas.
@taga20:
és leginkább milyen asszociációban van a Csajkovszkij b-moll zongorakoncerttel?

brühüyyy
@rodeo36: ha azt mondom, hogy Valentino Rossi? nem herélt hangú valaki, nem pingvin. ez az embör odateszi magát, nem kornyikál:))
@saravad:
ha nem olvasom a bibliát és nem érdekel mi lesz halálom után, mivel úgyse tudom befolyásolni akkor ???

szóval nem

brühüyyy

te igen?

és milyennek akarod a halál utáni valódat?
@rodeo36: neked b-moll, nekem adj gázt. nem vagyunk egyformák! ez így van rendjén:)
@taga20:
nem a típusom...nem elég karakteres? van másik? egyébként mit zongorázik?

brühüyyy
@taga20:
akkor gáz van...most vette meg a magyar kormány az összes gázt a környéken neked már nem is jutott

brühüyyy
@Spániel:

Arról nem beszélve, hogy mit csinálna a Vígból a Ho-ho-horgász.
Egészen elképesztő ötletei vannak.
@rodeo36:
Ezt inkább Lezsáktól kéne megkérdezni.
Mondjuk lehet hogy Te (meg én) jobban ismerjük a bibliát mint ez a sok megtert gyökér.
@rodeo36: beraktam egy fatüzelésű kandallót a nappaliba, ha gáz lenne:) bár egy kis párnagáz jó gyünne:))
@Orica Középföldi: a kurva a...t ennek a rajzfilm figurának:)) mindent szétbasznak!
@saravad: nem önmagadért teszed
nyomorult szolgák vagyunk azt tettük ami kötelességünk volt
@taga20:

És mindezt a kereszténység, a szeretet és a család nevében.
Ha még meglenne Erdő Péter nagyszerű titkára, már beszólt volna, mint annak idején Semjénnek:))
@Penivaldes:
Ezt most nem ertem.
Marmint azt igen hogy a karitasz nem onmagunkert van.
"Gaudi-Nagy erőszak áldozata lett Strasbourgban

Szűk negyedórás videót forgatott Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője arról, hogy milyen megpróbáltatásokat élt át, amikor társaival az Európa Tanács strasbourgi épülete előtt tüntetett, majd megpróbált bejutni Tomiszlav Nikolics szerb elnök sajtótájékoztatójára. Gaudi-Nagy a délvidéki magyarságnak biztosítandó területi autonómiáról szerette volna kérdezni a politikust a nyilvánosnak meghirdetett rendezvényen."
kepviselofunky.blog.hu/2013/10/11/gaudi-nagy_eroszak_aldozata_lett_strasbourgban

Azr hittem, hogy valami brüsszeli melegenlibsi megszaunáztatta ezt az agresszív kismalaczot!
Erre kiderül, hogy csak szimplán pofára ejtették a kisfiút... :D

Kevés ilyen kretén van a magyar politikai színpadon, de ez ritka szép nagy állat! :)

Igény van rá, IQ meg van hozzá... akár a kurvák... :)
@Orica Középföldi: hölgyem, ez olyan, mint orbán nagyszerű titkára! egy férget szolgálni, féreg dolog! puszilom önt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazz! Nézd VÉGIG a videót! :))
Érdemes... ekkora szánalmas kis jogász ... izékét ritkán látni! :D
Egy röhej az ember.
Ez a JOBBIK képviselője!
Szánalmas szereplésvágy, szánalmas magyarázkodás, szánalmas alakok... :)
Többször kiröhögik közben... talán nem véletlen! :D
A végén helyreteszik, az meg elsomfordál...
Szánalmas ez az ... izéke ... :(
@taga20:

Vitázom!
Ez egy különlegesen klassz, okos, jó humorú pasas volt.
Mentes minden álszenteskedéstől, civil találkozás során nemigen derült ki róla, hogy 8 nyelvet beszélő, világot látott/járt szerzetes. A mellékelt link igen nagyvonalúan kezeli a pályafutását:))

uj.katolikus.hu/adattar.php?h=30

Erdőt nem nevezném féregnek. Gyáva, erélytelen az tagadhatatlan. A mozgástere viszont gyakorlatilag nulla.
@Orica Középföldi: Talán ne menjünk le a hitvesiviták szintjére... Erdő benn van a sűrűbem... időnként meglepik, kicst meg leplődik... dejaz egy háza virul, minta tökvirág, vidám presberijei pedig a szószékletről teli pofával áldják az Urat (orbántot) mikéne még? Néhány püspüknek való falat? Csak teszi a dógát, mit reumáért az Úr.
@Spániel: :)

így voltam vele én is...
mesélte, hogy azért szívott annyi cigit mert szerette volna a Törőcsik hangtónusát "megszerezni"...
később viszont minden téren kitett magáért és bebizonyította, nem csak színész, rendező hanem sikeres igazgató is aki minden idegszálával érzi a színház műfaját és tesz is annak életben tartásáért. a nívós előadásokért a színházért és kollégáinak megélhetését biztosítva küzd nap mint nap.
kevesen mondhatnak el ilyen sikeres életutat ma magukról sajnos hazánkban.
ha veszít a pályázaton az ország lesz szegényebb...
ő nyugodtan énekelheti az 50 éve halott Edith Piaf számot:

www.youtube.com/watch?v=8YGXsw3XK9I
@saravad: ezt Jézus mondta, ha már keresztények
lényege hogy nem dicsekszünk a tetteinkkel, ha jót teszünk, és nem várunk érte semmit, se a földön se az égben.
"Egymást nyírják a fideszesek, a pártvezetés tehetetlen"

Ezt se tettszenek érteni.

Nincs itt szó másról mint, hogy az alma a fája alá szokott esni. Na, mármost nézzük milyen fáról is estek a fijúk!
Ugye?
@Orica Középföldi: néha paraszt vagyok. lehet hogy vannak még értelmes arcok a másik oldalon?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Anthony... at igazi Gaudi... már régen leperelte volna róla a nevit. Vagy ha nem sikrül, befalazta vón a SAGRADA Femilybe, esetlet egy Güell kriptába, vagy egy Bódégába....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kb. olyan mókás mint a nyiltan rasszista és cigánygyűlölő netes játék Bajnaiéktól? :)

index.hu/belfold/2013/10/11/szavazoszallito_jatekkal_tamad_az_egyutt/

www.hir24.hu/belfold/2013/10/11/fidesz-nyiltan-rasszista-az-egyutt-pm-jateka/

jobbegyenes.blog.hu/2013/10/11/irtsunk_ciganyt_bajnaival

"No, most sietve tisztázzuk: én gurultam a röhögéstől, szerintem ez egy ötletes, jópofa reakció a választási csalásra. Igen, mindannyian tudjuk, hogy a kormánypártok törvényt sértettek, és azt is tudjuk, hogy e törvénysértés alanyai elsősorban cigány szavazók voltak. Szóval akár vicces is lehetne az a játék – hanem az E14 tolja vigyorogva az orrunk alá. Az a politikai erő, amely a sunyi, hazug nácizás hazai specialistája, amelynek képviselője, Szabó Tímea napokon át sikoltozva rinyálta tele a médiát a konyári cigánygyerekek elleni „szurkolói támadás" fantasy novellájával. Szóval, aki rendszeresen álszent, szemforgató módon használja ki a rasszista-kártyát a közéletben, az inkább ne kacsintson velünk össze cigányügyben, ha épp úgy hozza az érdeke.
Az osztály karót nyelt strébere akkor sem lesz jobb fej, ha egyszer fingópárnát tesz a matektanár székére. Nem röhögünk vele, mert attól, hogy egyetlen alkalommal mert majdnem vagánynak lenni - még általában véve egy seggfej marad.
Ps: És még mindig van egy szinttel lejjebb! Miután az Index felhívta a figyelmet a játék cigányos áthallásaira, a barna figurát kék színűre cserélték."
@taga20: Ha temeg ottan vagyol, biztosan nincsen... a többimeg... stimmt, csak ritkító határozó nélkül, azaz mindég:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: öreg te ki vagy? mi ez a nagy arc:) téged nem láttalak még itt:))
@Orica Középföldi:

pár éve amikor kiküldték kitüntetve gyorsan a pápa (pedófilia gyanú?!) által vizsgálatnak alávetett egyházfit külhoni szolgálatra - azóta szememben nem csak erélytelen, gyáva...
de azokat a jelzőket nem bírná el a net sem...
@guma: hehhe... szombaton láttam az átváltozásokat. Én a keménytökű macsó... biza kicsorbultan könnyezeve sajnáltam a múlasztottakat...
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:

Eszem ágában nincs megvédeni:)))
Csupán elméláztam egy kicsit, hogy az a furcsa hierarchia bizony ott is bedarál,van akit személy szerint sajnálok, de egy rohadt képmutató fertő az egész.
Most még jókora vérszemet is kaptak.
@taga20: ha aztat mondom, nyugodtan bekaphatod? akkor beesik?:-)
@taga20: :DDDDD

szia!
nem ismersz rá a nyulunkra?:)))))
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Te, ez szánalom ez az ember! :))
Eddig se sokra tartottam, de most azután be kell látnom, egy 20 forintossal nem küldeném le a boltba.
Komolytalan, a nyelvtudása nulla, a szereplési vágya TOP, a tehetsége és hitelessége meg a bölényszarral vetekszik.
Gábris majd fényezi, de ha valaki végignézi ezt a szánalmas videót, akkor baszhatja! :D
@taga20:

Hááát, igencsak fehér holló:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gondolhattam volna... linkkirály! :)

@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Gyanús vagy te nekem! "Meleg" volt arrafelé???? :D
@guma: imádlak:) te mindent bekajálsz, te drága hölgy:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

néha nem tudnál "fogyasztható" lenni???

kérlek!:)))
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:

Kizárt, hogy a nagy Gaudi megszentségtelenítette volna bármely építményét:))
@Orica Középföldi: Volt eléggé nagy krakéler... már csak azért is élt volna vele, hogy bebizonyíccsa... mégiscsak lehet szarra várat építeni:-)
@Orica Középföldi: én is így gondolom:) akko osszuk egymást, me az legalább meccs:)))
@taga20: :))))

ha éhes vagyok! :D
előfordul...

látod még veled is csevegek. :DDDD
sőt imádtam motorozni, ha ez megnyugtat (bár 2x estem akkorát - utasként! -, hogy mindenki azt hitte ott maradok).
@taga20: akkó eztis megbeszéltük:-) Proliboli kaphassa akkor megbe:-)
@Myrath:
Te viccelsz?
Ez az alap ezeknél a narancsbolsiknál, ez a beugró!
Szimpla spiclinek legalább kell lennie valakinek, hogy a NER dicsőségére segget nyalhasson!
Evégre Martonyi elvtárs is aktívan kivette a részét a VÉDELEMBŐL, Kusza Szem Pajti is lelkesen jelentgetett!
Piktor múltjában is ott voltak érdekes bejegyzések a katonai titkosszolgálattól...
Persze mindez csak csúnya rágalom! :(
A dicsőséges KISZ titkárság az persze nem.
@guma: Mint valami kóser kaja??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ne haragudj, de ennyire hülyének valóban nem néztelek!
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:

Bármekkora krakéler volt, a természet szülte ihletbe ez bezavart volna. Mint zsákutca is érdektelen.
Azt pedig nem tűrte:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver ha beléd rúgnak azt azé érted? neked egyébként van önérzeted?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Há ez az! Halkabban kéne komcsiznia, mert a végén még le kell sitteltetnie magát.
@taga20: nem útáljuk, csak nemkedvleljük... sok sört iszik a besteteste:-)
@guma:

"néha nem tudnál "fogyasztható" lenni???"vel épp a spenótot szeretnék megkedveltetni

Rossz a megközelítés. Már nem abban a korban vagy - így 20 fölött -, akivel épp a spenótot szeretnék megkedveltetni különböző módon elkészítve, hátha fogyasztható:))
akkor vacsorára egy "kis" Tarja:

www.youtube.com/watch?v=kLq7ePSqFu4

a "válogatósabbaknak" pedig jöjjenek a fiatalok:

www.youtube.com/watch?v=AZcQxTMapR4
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:

Ez inkább "hamár" építészet:))

Amúgy nekem mindegy, hogy a szerelem vagy istenfélés hoz létre remekművet.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: na ezé szeretjük, meg a kajak miatt:) bár az nöi cucc, a férfi az kenuba nyomja:)))
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
A te nénikéd... :D
Mikor melegedtél így meg nyulambulam?
...és ez jó neked? :)
Akkor hajrá, a meleg közösség örömmel ölel majd keblére téged is, a sok narancsbuzi után! :)
Szinte lazulás leszel... Már csak a méret miatt is.... :D
@Orica Középföldi: :)))

OK!
sajnos naiv vagyok, de sosem hiszem el, hogy ennyire...
aztán mindig pofára esem! :DDDD
ez van...
neked ment azért a Rossini:)
@taga20:
Te hülye is vagy???
ÖNÉRZETE?
NEKI?
Figyu, most kéne orvoshoz menned, amíg nem késő...
Hátha még menthető vagy! :D
@taga20: Nem szoktak belém rúgni, mert szeretetre méltó vagyok. Amúgy meg ti is elmondhatjátok mindenről a véleményeteket. :)
@guma:

Köszi:))
Már hallgattam ma néhány órát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hallgatok rád, megyek az ügyeletre:) de ő egy magyar. ha hülye, ha igen, akkor is:) ne taszítsuk ki:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ma szabin voltam. a gyerekkel és az osztállyal ementünk az állatkertben:) meglátogattam a rokonokat.dumáltunk. azt mondták, hogy ők nem nácik! szerintük, gábriel és a brigádja az evolúció zsákutcája:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Faszfej figyelj csak, arra gondoltam hogy megkereslek és megpróbállak normálissá verni. Mi a véleményed te szar?
@taga20: Ismét egy titkos képességedre derült fény??? :) Amúgy, hogy tetszett a gyerkőcöknek az állatkert??? Az enyémnek nagyon bejött. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): most meghasonlok! öreg, ha ilyen ócska szar szád van akko huzzál az anyabaszó ...-ba! kezd újra te fasz!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): akko nálam jelentkezz be először!! ilyen ócska, szar, féreg ne ossza az észt! bocs sokat ittam:)
@taga20: Nos te szarházi tróger, ki a kúrva anyád szólt hozzád? Persze ha náci patkányok faszát szopod rühes okádék féreg, akkor szépen mássz vissza anyádba.
@taga20: na oszt? az intelligensebb orangutánzatok nagyon finn torogtak reád? Bevallom, megérteném őket:-) Darwin is jóban tette vón, ha lese mászik a banántfáról:-) Láttad ezt az emberszabásnyit? Akkora feje volt, hogy ihaj... méd a komodói varányuszinak sem kellett Celebdresszen:-)
@Myrath:
Nem! Dehogy! :)
Kedvenc kreténem (szdos ettárs, Zalka Katonai Műszaki Főiskola, Őrszázad, főbeosztásos törzselvárs balfék) a coc.világ katonaságánál (1987) anno okt. 23 előtt beszédet tartott nekünk és a lényeg az volt, hogy ő mindenét a Pártnak és az ettársaknak köszönheti...
Ha majd ő kiadja a parancsot nekünk (akiket 5 tár lőszerrel, bilinccsel és gumibottal szereltek fel), akkor nekünk akkor is lőnünk kell, ha a saját anyánkat látjuk az első sorban magunk előtt!
(Elég éles helyzet volt, a kiképzőm félrehívott és azt mondta, hogy sok bizalma nincs a társaság nagy részében, de ha "éles helyzetre" kerül sor, akkor számíthat-e rám? Merthogy akkor először az ettársak géppuskását kell kilőni, akinek a fegyvere ránk szegeződik...)
Egy "kolléga" ekkor a hátam mögül beszólt, hogy "ANYÁDRA LÖVÜNK!" :D
Ezért majd 2 órát álltunk vigyázzban, hogy mondjuk meg, ki volt az... :O)
Persze nem lett meg! :)
A rendszerváltás után jó pár évvel (a narancsbolsevik ettársak 2000-es évében) ez a faszkalap a Magyar Nemzet oldalain fejtegette (xy ezredes), milyen fontos a nemzettyesch nevelés és a hazzaffyaschág!
Beszarok!
Ilyen aljadék ez a fideszcsürhe!
Kádár népe, aktualizálva! Evégre kurvának áll a világ!
NARANCSKURVÁNAK! :D
ebben a paprikás hangulatban inkább megyek aludni...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Hát ha ennyi szabadidőd van, de szerintem van neked elég bajod így is. :)
@taga20: Be vagy jelentkezve te fosvedelő hulladék. Mikor baszhatom szét a pofádat?
@taga20: ne izgulj... lótuszfingusz régi modoros... ilyen... de mondjuk nem ezért szeressük...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Náci a gyufát már régen kihúztad. Addig örülj amíg meg nem talállak. Látom a videóhoz érdemi böfögésed nem nagyon van.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): @taga20:
Na, most lehet kussolni!
MINDKETTŐTÖKNEK!
Egy kis séta, egy sör, azután lehet menni aludni!
NE LEGYETEK HÜLYÉBBEK, MINT EGYÉBKÉNT!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): pihikemáá kicsinyég dekabripista eltársam... mostanság már itten a decens anyázás a módi:-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Az feltűnt, hogy elég sokszor nem hozzám szóltál??? Amúgy hogy ityeg a fityeg lézerlandon?? :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): nem vagyok bejelentkezve, nem tudom hova. mikor baszhatod szét a pofám? bármikor. mondjad mikor, hol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sokáig kibírtam hogy neszóljak hozzád. Neked minden posztról a zsidók vagy a cigányok (esetleg a buzik) jutnak az eszedbe. Érdemi hozzászólásaid a poszt tartalmához erősen korlátozottak.
@taga20: idióták... inkább a gábrist verjétek el mindketten:-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): nyugimá... asszen nem tudom, hogy a megadott címen a lézerjankó lakik? :-) Miértis akarod szegény hímtagát kényelmetlen helyzetbe hozni? Még a végén a Jani behívná egy feketére:-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): oké öcsém, de szerintem ez egy kurva nagy kamu! ha lenne vér a pucádban akkor egy nem ka mu címet nyomnál! hanem pl. a camponába vagy az aréna plázában találkoznánk!!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Csak ott?? NEEEE! Egy rendes táskahordozó seggnyalonc ezért ennél többre is képes!
Ne agyald tagát, szimplán olyan hülye, mint mindannyian, nem náci!
Kevered VALAKIVEL! :D
Tényleg szakadj le róla...

@taga20:
Szakadj le róla, nem egyszerű eset, de érhető indulatok mellet megy!
Keressétek a közös hangot inkább!
Nem rossz gyerek, ráadásul szintén koczka... :D
KUSS!
NEM RÖHÖG!!!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
BASZOD!
ENNYIRE DURVÁN NE ÁLLÍTSD VÁLASZTÁS ELÉ!!! :D
Én valami német verzió mellett tenném le a lőcsöt!
Mikor sörözünk amúgy, basszátok meg???
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ez sem igaz és amúgy is érdemes gyakorolnod a türelmet, ami ugye rózsát terem. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bakker ezen a videóm én vagyok ;)
Gabi NE LEGYÉL MÁR NÁCI!!!!! Tök normális gondolataid vannak, de mi ez a permanens zsidó/cigány/buzi fóbia baszki ? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A normális emberek miért a Dunántúlon élnek? igyunk Paulanert!
Nagyon össze kellene már jönni.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Te melyik vagy?? A Tyirityán vagy a Ruszlán??? :) Tényleg nem vagyok náci, most komolyan én a múltkor még egy csigát is kikerültem az úton. A légynek sem tudnék ártani.
@taga20: Asszem az Kecskemét. De mit vigyek? Sört, bort, töményet?
Van 2l birsalma pálinkám. Ha már hülyére verjük egymás legalább előtte basszunk be.

Bocsánat hogy undorító módon írtam neked, és Gáborunknak, egyrészt tényleg utálom a sok zsidófóbiást. Másrészt meg válaszoltál olyan ordenáré módom ahogy Gabinak én írtam.
off... Hollandija-Mélymagarország, 40. perc... 3:0... száz stadijont!!!! Ezeret!!!!
a 38. percben Holandia Magyarország Amszrterdam
3:0 és a magyarok fejetlen töketlen a nagy hősök a törpe is ott van? nem mutittya a teve

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öreg, te egy igazi, igazi vagy, nem olyan ugrok a saját fajtámra, mint én:) lehet, hogy elmegyek a találkára és el leszek verve, aztán nézek, mint a jukinyúl:))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
AZ BASZOD SÖR!
Tavaly az osztrák Metróban vettem egy karton OktoberFest Specialt a Paulaner-től!
200 Forint sem volt átszámolva! :D
Itt meg lábmosóvizet sem kapsz ennyiért...
@rodeo36: Én már elkapcsoltam onnan. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
HELLÓ, HELLÓ!!!
Az a birsalmapálinka izé engem is érdekel! :D
Csak lazán...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nagy kedvenc a Paulaner itt a déli végeken 500/doboz a kék búza verziója az interspárban.
Van egy fehér verzió 799/doboz. 10.5% szesz tartalom azt már próbáltad?
@rodeo36:
Azt a pöcsfejet csak 0:3 -nál szabadna mutatni! :)
Essetudni...
Iszol te rendesen??? Kezdek aggódni érted! :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): haver, má amikor rám ugortál akko tudtam, hogy testvér vér fog folyni:)) utálom gábrist, de utálom, ha az ő módszereivel akarja legyűrni őt, valaki a mi brancsunkból:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Én max. annyira vagyok náci, mint te mondjuk bolsi. :) Hülye címkék, amelyeknek nem sok közük van az igazsághoz.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Kimaradt, de most, hogy mondod, majd...
Bécsben olcsóbb ennél! :(
A mocsok labanczok...
@taga20:
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Két marha!-:))
Foglyatokkezet osz tigyatok inkáb!
Így félrelőni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nagyfater készített a halála előtt nem sokkal, 5 éves a cucc. Egy felest ittam eddig, olyan az íze mint a birsalma sajtnak.
@taga20: miközben az én "módszereim" pont nem ilyenek, de ezt te is tudod. :)
mialatt írtam Van Persie befejelte a 4.-iket

brühüyyy

a kedves vezető nincs ott? a teve egyáltalán nem mutatta a magyar vezetőket
csakszólok 4:0-l mentek az aranybotlábúak pihire,,, gonbócból a hatasokk?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mint azt mondád vala és igaznak bizonyult, az Argus Gold igen szürcsölhető termék.
Most is... és röhögök.
A fiúk jobban teljesítenek és ez mék csak a zelső fél idő.
Paliga: brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azt állítod hogy drogos hollandok szörnyen megalázzák a csúti fos csapatát? :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): neharagudj bátor te! azé, ha nem veszed valaminek,azé a szemedbe néznék:) és fizetnék neked egy sert kecskeméten:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
NEM RÁJÁRNI!!!!
Tartalékolni az ilyen marháknak, mint taga, boli, meg a knoszi... :D
Fabiusnak nem adunk, még ha könyörögne sem!!!! :D
Mindenkinek!
Talizzunk már valahol! Hol van a legközelebbi kocsma?
@Knósszosz:
Mazochista! Neked ennyi időd van? :(
Igazából az irigység beszél belőlem! :D
Valami német sört ittam, ilyenkor felderülnek az ízlelőbimbóim!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Örül az én szívem - mert ma este megüti a guta a felcsúti lókupecet ... (y)
halnap a nemzeti spotban: hős csapatunk x nullra kikapták a félmólés hollandokat. Reggel pedig rendkívüli parlamenteri üllésen... hadüzenet a narancsos tulipálzabálóknak! Általános mozgósítás, választások elhalasztve, árak befagyasztva, csak a cigareta marad államilag szabdrablásáras...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nem mindig és nem mindenről. :) Amúgy mostanában engem inkább az érdekel, mikor jön egy olyan vezetés, aki pártállástól függetlenül elszámoltatja majd az elmúlt 24 év gazdasági és politikai ámokfutásáért felelős politikusokat.
A beharangozó... pedig nekünk már nem kell harangozni:

"Huszonkilenc éve pontot sem szerzett a magyar futball-válogatott a holland csapat ellen. A pénteki, Amszterdamban rendezett vb-selejtező tétje az, hogy a már tuti vb-résztvevő Hollandiát meg tudja-e verni a magyar csapat, hogy ezzel kivívja a vb-pótselejtezőn való részvételt."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekidemeg télleg ne! Lassan egy éve igérgeti a jó népnek az egekből hulló lengyel bocikamarillát:-) Oszt seképsehang:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Ezek arra hesszeltek, hogy a tuti kijutó Hollandia majd hagyja őket nyerni. Oszt ott meg azt nyilatkozta Koeman (hehe), hogy egy nagy frászt lazsálnak, kell nekik a sorsoláshoz a pont ...
Istenem, ha a vértolulás holnap kiülne a csúti majom arcára ....! :-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
UGYE, UGYE!
Én is emlékszem, ellógta a csóka a lengyel karamellt... IS!
Ilyenek ezek a libsibolsik... :D
@Evezős: a máléképű szétfolyó hollandvazallustában van girinc... aztat meg itten mifelénk az urak nem ösmerik... nagyjából mindahány egy egysejtű protozoon...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Baszogasd nyugodtan, ezért még lehet, hogy leveszem a tahólistáról én is! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a szünetben brazil csajokat mutattak bikiniben táncolva és brazil zenekart miután 12x megismételték az összes gólt

persze tudom miért ilyen az egész a NAGYMESTER NINCSOTT HOGY INSTRUÁLJA ŐKET MOST A SZÜNET VÉGÉN MUTATTYÁK A magyar vezetőket kétségbeesve papírokba temetkezve és abból olvasva mit is kéne

brühüyyy

a nagymester nincs ott? be kár

a kommentátor aszonta, hogy San Marino ellen 11:0-át csináltak a hollandok és ez a magyarokkal kapcsolatban is lehetséges
@rodeo36: Látod milyen gonosz vagy ;) Most kellene mindent megmozgatni hogy holland testvéreink megszánják a csúti szar csapatát és az esélyek kiegyenlítése végett a második félidőre kapus nélkül álljanak ki.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
most gúnyolják a dzsudzsákot...

minden meccs fenn van a 24 sportcsatornámon de ennél maradtam már 35 éve nem láttam magyar focit és ez HD

brühüyyy

Hollandia 11 Magyarország 0
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

csak akkor ha kedves vezető szépen megkéri őket és személyesen ott a pályán
közben gúnyolják a magyarokat

brühüyyy
"Szeptemberben tovább gyorsult a banki szolgáltatások árának emelkedése, éves összevetésben közel 46 százalékkal. Októberben további drágulás jöhet.
A korábbi hónapok látványos drágulása után szeptemberben még nagyobb lendületet vett a banki szolgáltatások áremelkedése. Ahogyan erre a banki közlemények alapján számítani lehetett, a pénzintézetek többsége szeptembertől igyekezett áthárítani a tranzakciós illeték emelését, de bizonyosan benne van a tempós áremelkedésben a rossz ügyfeleken elszenvedett veszteségek és a különadó kompenzálása is."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/dobbenetes_dragulas_a_bankokban_megjottek_a_friss_adatok.566904.html

Erről is szerintem a gyurcsányésabajnai thet!
Viszont majd I.Piktor 10 %-al olcsóbbá teszi a plebs legnagyobb örömére!
Hisz a NER, meg a Rezsidémon... :D
@rodeo36:
Mazochista vagy Papa, az a baj!
Mégis csak innod kéne! :) INKÁBB!!!
@rodeo36:
Te, lehet, hogy ezek miatt még majd munkatáborokat is újranyitnak???
Mennyi rizs lesz a fejadagjuk?
Kim... izé Piktor elvtárs is meglátogatja őket?
Ad majd jótanácsokat is nekik???
Hullámozva éltethetik a felcsúti parasztot?
Sok kérdés gyötör...
@rodeo36: nekem ilyenkor mindig ez jut eszembe. enézést, ha néha mindig ez ugrik be, mindig:(www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM
"Végre olcsóbbak lesznek a Graz-i kezelések."

Miket beszélnek egyesek! Ez szörnyű... :(

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_gyogyulhatunk_ingyen_az_eu-ban_vagy_megsem.566741.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
már durvulnak a magyarok, hisztéria és frusztráció és belerúgott a földön fekvő egyikbe de
most már 6:1

brühüyyy

hol a kedves vezető?
a 6, öngól Devecseri mester

hogy legyen min csámcsogni

ezeket felnégyelik?

brühüyyy
@rodeo36:
UGYE!
Vezetünk 6:1-re?
VÉGRE!!!
Tudtam, hogy Örökké Vezénylő Fényes Focicsillagunk megmutatja a fényességes jövőt Focialista Országunk előtt!
Útmutatása alapján focistáink méltán kivívták a világ figyelmét, és ezzel is bebizonyították, hogy nemhiába történik ennyi stadion építése országunkba!
ÉJJEN A PÁRT!
HAJRÁ VIKTOR!
@rodeo36: öreg te kinek drukkolsz? venezuelának:) csáveznek:))
@taga20:
én narancspárti vagyok mosrt azok a menők

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
és még van 18 perc...

éljen a narancsos csapat

brühüyyy

szeretném látni a törpe képét
@rodeo36: ez tiszta beszéd, nem olyan bigflangos, mint amit eddig nyomtál:))
@rodeo36:
Hidd el, akármilyen perverz is vagy, nem szeretnéd! :)
7:1

brühüyyy

és???

narancs győzelem
@rodeo36:
Ebből is látszik, nem érted, hogy GYŐZTÜNK!
9:1-re megvertük a rohadék holland fűzabáló csürhéjét!
Hiába no, a NER önbizalommal tölt el! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

8:1 most

Robben szabadrúgásból 17 méterről

brühüyyy

most mit mongyak?
8:1, ez annyi gombóc, simán leforgatják a z Indul a bakterházat!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az a rohatt ejú meg a zimprilisták és a szocik, meg az LMP, és a laboratóriumban naranccsal főznek...most a jövő...csak oda ne kozmáljon

brühüyyy
8:1 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gyönyörű volt:)))
Az indexen követtem, mert a foci amúgy nem érdekel, de az unortodoxia sikereinek szívből tudok örülni.
AZONNAL MINDEN KÖZPÉNZT KIVONNI A MAGYAR FELNŐTT FUTBALLBÓL! NEM HALTAK MEG A PÁLYÁN! EZT A TELJESITMÉNYT A SZINÉSZ VÁLOGATOTT JOBBAN, HITELESEBBEN ELŐ TUDTA VOLNA ADNI!
@Orica Középföldi:
Bacca meg, de akkor sem örülök!
Szégyen ez a csürhe Magyarországra!
A narancsbolsevik csürhe...
Az a gyanúm, ha Andorra győz egy nullra, feldühödött fideszes csapatok szétgórják az összes stadiont.
@magándemokrata: te aztán jó kiakadtál:) így még nem láttalak.
@taga20:

Egy frászt!
A magyar gazdaság is így teljesít, és mégis ömlik egész nap a reklám, Mo jobban teljesít!

Én meg elhiszem, hogy ez a jó telesítés:)
@Orica Középföldi:
Nem kívánok még jó éjszakát, mert úgy tűnik, valamilyen oknál fogva mindenki felébredt.
No, de a hagyomány....

ZELK ZOLTÁN: EZ MÁR AZ ŐSZ

Ez már az ősz. Itt-ott még egy tücsök
dalt próbál szegény, a füvek között.
Szakad a húr, szétfoszlik a vonó -
nem nótaszó ez már, de búcsúszó.

Ez már az ősz. Borzongva kél a nap.
Közeleg a rozsdaszínű áradat.
Átzúg kertek, erdők, hegyek fölött -
elnémul a rigó, el a tücsök.

Mily korán jő, mily korán tör felénk -
hogy kortyolnánk még a nyár melegét!
Be üres is volt idén a pohár,
be hamar elmúlt ajkunktól a nyár!

S hallod, ők is, hogy szürcsölik a fák
az őszi ég keserű sugarát.
Hiába isszák, nem ad már erőt,
csügged az ág, sárgára vált a zöld.

Csügged az ág, ejti leveleit. -
Ó, ha az ember is a bűneit
így hullatná! s lomb nélkül, meztelen,
de állhatnék telemben bűntelen!

Szép álmokat az alvásra alkalmasaknak.
Gyanúsak ezek a HOLLANDOK NEKEM!
Nem lehet, hogy megvették a komcsik kilóra őket?
GYANÚSAK, NAGYON!
Direkte csinálták...
Füveznek is, meg minden...
@Orica Középföldi:
35 éve nem láttam magyar focit...de ez mindenen túl volt...ugyanúgy érzek

brühüyyy

nevetséges

ha láttad volna a szünetben percekig mutatta a tv a magyar vezetőket amint különféle papírokat lóbáltak és mutogattak, meg a cell phon-on beszéltek és a játékosok meg rezignáltan hallgatták miközben fűzték a cipőjüket

teljesen halott csapat...a kapus a sokból egyet hárított a 9.-iket meg fölé rúgta a narancsos

egyetlen más meccsen sem volt ilyen eredmény pedig 15 meccset adtak legalább UEF

brühüyyy

most a törpe mint fog mondani, vagy elbújik?
@Orica Középföldi:
Most mondta a nagyon elvtársias és szakértő külsejű Kövér, hogy Bajnaiék 500 milliárd költségvetési lyukat hagytak rájuk.
Hááááát.....
Nem találok szavakat...........
@Orica Középföldi: még mindig hazudsz! magyarország jobban teljesít:))
@taga20:

te is kiakadtl amikor a Fingadós bele szart a nullás lisztbe!:)
@Dr. jenőke (jenőke):

Köszi:))
Kicsit beleolvastam az indexes kommentekbe és a röhögéstől egészen felébredtem.
@Dr. jenőke (jenőke):
Dagadt ettársnak már rég nem hisszük el még azt sem, amit kérdez!
Hát még amikor kinyilatkozik szegénykém...
Ekkora Isten Barma kevés van! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Esetleg, Juhász, MILLA? Nekem is gyanús lett! Kösz, hogy felhivtad a figyelmet!
@taga20: Most mit mondjak? Mit irjak? Lófasz? Igaza van Oricanak!
@Dr. jenőke (jenőke):

És ez most találták meg?:)))))))))))))))
Eszement szórakoztatóak lennének, ha nem a mi bőrünkre tennék.
Szőrnyű ez a hét! Tegnap lelőtték a solymót, ma meg szét lőtték a Nationálelfet!:)
na akko te is fingjál bele:)
@Orica Középföldi:
Annyit tennék hozzá, hogy dadogva mondta, mint aki tudja, hogy ez nagyon nagy hanta.
Dadogni még nem hallottam.
@taga20:

" még mindig hazudsz! magyarország jobban teljesít:)"

Először, sose hazudok, nemhogy mindig:)
Másodszor, pont elismertem a jobban teljesítést.

Mi van, sörköd ereszkedett alá?
@rodeo36:

Na ugyan ki lehet a hibas???

Mer' az "elmultNYOLCev" !
@Dr. jenőke (jenőke):

Ha nagyon ideges, akkor előfordul nála. Ezt se, a dühét se tudja kordában tartani.
Kedveseim!
Némi holland szerencsével lehetett volna 12:1 is, de nem lett. Ennek is lehet örülni.
E "részsikert" a következőkkel lehet eladni:
Jók voltunk, csak az ellenfelünk jobb volt.
A tanulságokat levonjuk és hasznosítani fogjuk.
@Orica Középföldi: ne haragudj. nem direkt vot:) de benne vagyok ebbe a genyázásban:))
Hiányzott a Kedves Vezető személyes útmutatása!
@Orica Középföldi:

"szelek" szárnyán megkapta a birsalma pálinkát a Fingadóstól!:)
@Orica Középföldi:
Áthoztam egy kommentet:
''''Nagy Igazságtalanság ez, de azért ennyi helyzetet mi nem hagytunk ki mint a hollandok, égnek is mint a rongy!''''
@rodeo36:
Ha holnap hazaérkezik a válogatott és Ferihegyen (a Liszt nem gyön a számra…), a tűzoltók két kocsival locsolnak a gép fölött az nem azért lesz, mert új járat van, hanem oltyák a lángoló Egervári „Q-májsztert a csapattyával együtt.

Nyolc-egy. Mostan ezt mivel magyarázzák majd?
Persze sejtem…
A sztadhión gyöpe, az nem volt megfelelő. Azt fapapucsra tervezték a hülye Hollandok, nem stoplis skárplira és ráadásul a minták meccs utáni elemzése is kimagaslóan magas értéket mutatott, a talaj savanyúságát illetően. Talán, ha rhododendron virágágyon rúgták volna labdát a fijúk, nem lett volna ekkora kibaszott nagy égés az egész, de a szakértőket mindig kihaggyák az előzetes elemzésekből akik azt mondták, hogy az esélyük akkora, mint Szacsvay Lászlónak egy Klicskó elleni boxmeccsen.

Jól szórakoztam!
Hátte? - Tik?
@Dr. jenőke (jenőke):

ez is egy hozzászólás.
lehetett volna rosszabb is, pl. öngól Dzsudzsák büntetőjéből.. kihoztuk a maximumot! :)
@tristen2005: Júj orbánc véglénye távozik, pedig a mai meccs óriási siker volt! Elmútnyócévmocskosgyúcsán!
@Dr. jenőke (jenőke):

A hitnek ez a hőfoka, mondhatnám lenyűgöz.
De nem.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Mi lesz itt, buzizsúr? taga neked emil, te a Gábrisnak emil, még valahol kilyukadtok!:)
az indexen a mecs eredmény alatt ez a vers van:

Nekünk Mohács kell
Ady Endre

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.
javít: mecs = meccs
8-1... Ez már a laboratórium eredménye? Mert akkor tényleg pályán vagyunk!
A holland-magyar mérkőzést követően lemondott Egervári Sándor szövetségi kapitány
Itt a sport1-en a dögunalmas Spanyol-Belorusz meccs, 35 perc 0:0, nálunk ilyenkor már 4:0 volt, nem tudnak ezek a spanyolok!
@Orica Középföldi:
-:DDD és pusz, mielőtt Boli lesegg... tudod!-:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Gábrisnak egy kis bajuszt ragasszatok, csak az illúzió miatt! Tagának leszállópálya!
Múltidézés:

A magyar labdarúgó-válogatott arra készül, ami 13 éve senkinek nem sikerült: hazai pályán, tétmeccsen legyőzni Hollandiát.

mno.hu/hirtvsport/egervari-kozel-vagyunk-az-almainkhoz-1189598
@Dr. jenőke (jenőke): "A magyar labdarúgó-válogatott arra készül, ami 13 éve senkinek nem sikerült: hazai pályán, tétmeccsen legyőzni Hollandiát."
Behugyoztam a röhögéstől. És tényleg.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Hééé... az majd az OSE évfordulóján, de amúgy sok mindenben egy követ fúújunk.
Nem irigyellek ott Hold-mező Landon, bár az tény, hogy baromi jól éreztem magam a családdal pár kilameterre onnan. Mártélyon bactam az időt egy hétig és baromi jó volt.

Volt ott egy jó csárda, jól főzött az öreglány, aki a tulaj vót. Minden este ott... csak a szúnyog volt sok(k). Meg a lángos is isteni vót, az ott a holtág előtt egy lakókocsiban, vagy nemtom.

Staropramen forjú, menimeni!
A 8 nem szerencsés szám.
-8 ev, 8 gól...
megyek aludni, holnap folytatjuk a szájkeratét:) jóéjt!
@taga20:

Jó éjt:)) Álmodj céda majmokkal. Vagy fordítva?
Késő van:)
Andorra's dismal record gives them a lowly reputation in world football. The nation has only won one competitive fixture, a 1–0 World Cup qualifying win against Macedonia. With the fifth smallest population of any UEFA country,the talent pool is small. Players are predominantly amateurs because the Andorra domestic league is only part-time. In September 2011, Andorra were last in the FIFA World Rankings, tied for 203. Since Andorra began playing in 1996 their average FIFA ranking is 163.
@Dr. jenőke (jenőke): Ez már volt nemrég :) És azóta találtam, hogy a
Közeleg a rozsdaszínű áradat.
sornak van egy
Közelg a rozsdaszínű áradat.
verziója is a neten.
Azért kerestem rá, mert kicsit megbicsaklott, de így már jó. (De nemtom, melyik az igazibb.)
@Orica Középföldi:

Radnóti Miklós: ÉJSZAKA

Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom,
alszik a pókháló közelében a légy a falon;
csönd van a házban, az éber egér se kapargál,
alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály,
kasban a méh, rózsában a rózsabogár,
alszik a pergő búzaszemekben a nyár,
alszik a holdban a láng, hideg érem az égen;
fölkel az ősz és lopni lopakszik az éjben.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Azt nem tudom.
Ami biztos, hogy Mártélyról kijövet (Vásárhely felé), volt egy vasúti átjáró és az után közvetlen, volt egy étterem-csárda-mittudomén...
Az biztos, hogy a kaja kurva jó volt és nem drága.

Egyik este eszméletlenre zabáltam magam halból, asztán a zétlap többi izéje gyütt, a többi napon. Mert jó volt a hely.
Van még?
Nem csodálkoznék ha nem lenne, mert jobban teljesítünk, sokkal több vállalkozás dűl be, mint a Gyurcsánybajnai kormányok idején!

Kazán!
@Knósszosz:
nézd, nekem (most a Spanyol Belarusz meccset aggyák már 2 null a spanyoloknak 79. perc) itt kurva sok sport csatornám van, és azok közűl egyenként az összes mai meccset élőben adták, a Belgák és a másiak korábban kezdtek de utána mind egyszerre és felfedeztem a magyart is aggyák élőben Amszterdamból, ott maradtam, mert kíváncsi voltam...egy angol úriember volt a kommentátor és csendes nyugodt angol klubbeli hangon elmesélte, hogy a narancsosok csodálatosak és a magyarok nincsenek felkészűlve ez az első félidő ami 4:1 lett a szünetben amit eddig sohasem csináltak a pályán maradt a teve és folytatta: az összes gólt legalább 10x mindenféle szögből, majd brazil táncoslányok egy brazil zenekarral és legvégén a magyar vezetőket mutatta amint kétségbeesve mindenféle papírokat lengettek és mutogattak 3 játékosnak és az egyik cellphoneon dumált meglehetősen röviden majd tovább szenvedtek a papírokkal és azzal, hogyan legyen élet ebben a halott csapatban...enerváltan sétálgattak helyzetet nem is igen akartak és amikor közelbe kerültek durvák voltak ok nélkűl amikor a magyar öngól volt a Robben odament és vígasztaélta a lerogyott magyart de amikor otthagyta röhögött és röhögve keresték a helyzeteket és még volt nekik egy néhány abból egy öngól és 3 másik..semmi kézfogások némi üdvözlés majd eltünés a balfenéken...ezeknek reményük sincs hogy valahová meghívják egyenként őket egy ilyen játék után és szerintem ez volt a haláluk...

döglött csatár nem lő gólt

a kommented ül és pontos

a narancsosok legyőzték a fidesz csapatát amely jobban teljesített...de mitől?

egyetlen mmai meccsen sem volt ilyen eredmény

brühüyyy

ezek a játékosok félnek, rettegnek és nem képesek feloldődni, valami olyan feszülcség látszott rajtuk, mint akit a vérpadra visznek...és szerintem jogos...pedig nem az a megoldás, hogy ordítozzanak velük, henem ...

brühüyyy
spanyol belarusz 2:1
@rainy day woman:
A neten nehéz pontos válasz keresni, ere már rájöttem én is.
Kösz.
@Dr. jenőke (jenőke): Talán valaki megmondhatja kötetből...

Én is egy jóéjt verset:

Francis Jammes: A ház rózsával lenne itt teli

A ház rózsával lenne itt teli, s dongó darázzsal.
Vecsernye szólna délután lassúdad kondulással;
a szőlőfürtök áttetsző kövek ilyenkor s lassan
szundítanának benn az árnyékos lugasban.
Ó, hogy szerethetnélek itt. Tiéd e szív, merész
huszonnégy évem, gőgöm és egész
fehér rózsáktól illatos költészetem tiéd;
és mégsem ismerlek, hiába minden hát, nem élsz.
Mert azt tudom, ha élnél, vélem élnél,
velem lennél te itt, velem rejteznél ott a réten,
nevetve csókolnál, fölöttünk szőke méhek,
mellettünk hűs patak s a lombok összeérnek.
A napfény hullna csak, hallgatnánk, hogy sziszegne,
mogyorócserje vetne apró árnyékot füledre
s már nem nevetnénk, mert kimondhatatlan volna
szerelmünk és a szánk némán egymásra forrna;
s érezném ajkaid pirossán, mily varázslat!
a rózsát, szőlők jóizét s mérgét a vad darázsnak.

Radnóti Miklós fordítása
@Knósszosz: A hédiben voltál :D

Csináld úgy, hogy azzá válj, ami boldoggá tesz. Ideje lenne kitörölni a kliséket, miszerint szenvednünk kell, és naponta darabokra törni. A fenéket. Igen, kapunk pofonokat, elesünk a lépcsőn, de soha nem az számít, hogy mekkorát koppanunk, hanem az, hogy hiszünk-e magunkban annyira, hogy újra meg újra felálljunk, és akár véres, remegő térdekkel, de megtegyünk még egy lépést. Csak ez számít. A sebek begyógyulnak. Látni fogják, hogy ott vannak, és segítenek - csak fogadd el.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Elfogadom, kösz!
A halászlé egy költemény volt bazmeg és akkor nem is mondtam el róla azt, amit...
Én nem török darabokra, leszarom ezt az egész mocskot.
Kínlódjon az a marha, aki azt hiszi, hogy azért mert magyar, ő különb mindenkinél. Süket és nagyon szar duma.
Hagyd, te sem vagy barom - ahogy nézem - szóval a francot sem érdekli a mélymagyar hülyeség!

Élet!
Az érdekel, a gyerekem miatt(is), a többi süket szar duma, NER ribanckodással.

Jó éjt!-:D
@rodeo36:
Kösz, hatalmas Efendi!
Akkor a jó éjt az legyen Boccherini, ez tetszik, nagyon: www.youtube.com/watch?v=B-7hn_wAhj8
@Knósszosz:

kb. 75 dkg vaddisznótüdő, szív és vese (a tüdő, népies nevén pájsli)
1 fej vöröshagyma
3 db közepes sárgarépa
1 db közepes zeller
uborka
2 ek finomliszt
3 ek napraforgó olaj
2 dl tejföl
fél citrom
1 babérlevél
cukor
mustár
1 tk feketebors
egy kis ecet
4 szem borókabogyó
1 csokor kakukkfű
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint

Megtisztítjuk a gyökérzöldségeket, majd a répát karikára, a zellert kis csíkokra vágjuk.
A nyers tüdőről letisztítjuk a hörgőket, hártyákat, a veséről és a szívről a hártyákat és a zsírt, majd megmossuk, lecsöpögtetjük. Annyi vízben, amennyi éppen ellepi a tüdőt, a szívet és a vesét, babérlevéllel, kakukkfűvel, feketeborssal, borókabogyóval, egy kis ecettel, sóval és a karikára, apróra vágott gyökérzöldséggel lassú tűzön puhára főzzük.
Ha megfőtt, és lehűlt, a tüdőt, a szívet és vesét vegyük ki a főzővízből, és a tüdőből a hörgőket, a szívből az ereket eltávolítjuk, majd vágjuk vékony szeletekre.
Közben a hagymát finomra vágjuk, a citrom héját lereszeljük, az uborkát apróra metéljük.
Rántást készítünk. A forró étolajon világosra pirítjuk a lisztet, hozzáadunk egy evőkanálnyi cukrot, és együtt pirítjuk tovább addig, amíg a cukor karamellizálódik a rántásban.
A tűzről félrehúzva felöntjük a tüdő főzőlevével (kb. 1 lir) kevergetve sima mártássá főzzük, és átszűrjük.
A tüdőt és a szívet, vesét felhasználás előtt több órán keresztül áztassuk hideg vízben, és a vizet gyakran cseréljük. Ezután beletesszük az összevágott ízesítőket, a hagymát és a tüdő-, szív-, vesecsíkokat, majd a megfőtt sárgarépát, zellert.
Citromlével, citromhéjjal és mustárral pikánsra ízesítjük. Ha szükséges sóval, őrölt borssal ízesítjük. Jól kiforraljuk (kb. 20 perc), végül elkeverjük benne a tejfölt, és már csak egy pillanatig forraljuk.
Zsemlegombóccal tálaljuk.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nagy genyó vagy!!
Nem baj, ezt megbeszéljük majd.
Mocsok!-:)))
A tegnapi 8:1 Isten figyelmeztető csapása a csútitörpnek.
A mértéktelen mohóság ugyanis a hét főbűn egyike. É ő ebbe a bűnbe esett. Mert az egyész focimánia, a stadionszórás, a labdarúgó luxus-akadémiák, a saját kertistadion...így a végtelenségig...mind csak törvényesített lopások.
Már nem pancserkednek holmi neminyerjükalegtöbbet-ekkel, hanem maga a lopás a törvény.

A kis majom, szeretném látni a dicsőséges pofázmányát a Nagy Nemzeti Bukta után. hehehe
Én, a nagyon nem magyar, személy szerint szívből örülök ennek a megsemmisítő vereségnek.:)
Hehehe, nyaljunk a vezernek:

Megalázó meccsen a lazázó hollandok 8 gólt vágtak a magyaroknak. A rekordvereség után Egervári lemondott, a fideszes Kocsis Máté fejeket követel.

m.sportgeza.hu/futball/2013/10/11/holland-magyar/
Idiotak :)
Így lehet Csábi József a megváltó
Ha vicces és groteszk is, ki lehet matekozni a magyar pótselejtezőt.

m.sportgeza.hu/futball/2013/10/12/igy_lehet_csabi_jozsef_a_megvalto/
Még több stadiont!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A baj csak az, hogy a focisták általában szarul állnak a matekhoz (kapusok kivéteével).
@V-PORT: Le vagy maradva. Most templomokat építünk, térdre imához. Mint megtudhattuk Orbán Viktortól:"Európa nyomora a munka és az imádság megtagadása miatti gyengülés eredménye"
@CSENDES: Szerintem ez az egész 8:1 Bajnai műve, aki szövetkezett a nemzetközi háttérhatalmakkal, hogy a bukott baloldal bosszút álljon a rezsicsökkentésért. Ezek nem hollandok voltak, ezek voltak a rezsidémonok.
@CSENDES: jahh

A kormány a multik ellen

Megszorítani, beszorítani, kiszorítani – ezek a megfontolások vezérlik Orbán Viktort a Magyarországon megtelepedett multikkal kapcsolatban. Kérdés, hogy ki, miért, meddig tűri.

hvg.hu/gazdasag/201341_kormany_kontra_multik_kuruclabancok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak azt nem értem. hogyan fér ehhez a stratégiai szerződés, amiből állítólag kb. negyvenet akarnak kötni.
van annak már vagy 'nyócccccccchete' a románok ellen,de a szinkron most is aktuális...

www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s

nyóccccccccórája,hogy beszámolták nekünk a nyóóóóccccccccat,lesz mostantól unortodox nyóccccccccasszámendszer,nyóccccccccszoba,nyócccccccckerék,nyóccccccccgyerek/kepkezelo.com/images/58r9wqagfnxqjkerytz.jpg/...

nekemnyócccccccc!!!
@V-PORT: Azután kik írták alá ezt a nyílt levelet???
444.hu/2013/10/12/az-ugyeszseg-szerint-sem-volt-mit-nyomozni-a-csataryt-elteto-molino-ugyeben/

"A rendőrség csak annyiban hibázott, hogy egyáltalán biztosította a panasz lehetőségét a nyomozást elutasító határozata ellen."
@CSENDES: Pl.:Pozsgay, Szűrös, Wittner.
@V-PORT: A legutóbbi név a legjobb.
@CSENDES: Kálomista Gábor, Jókai Anna, Nemcsák Károly, Pesty László, Reviczky Gábor, Sunyovszky Szilvia. Schmitt Máriát hiányoltam, de utána rájöttem az okára.
@V-PORT:

Érdekes, beszédes névsor:))
Abban nem vagyok egészen biztos, hogy ezek az emberek, amúgy önszántukból leülnének egy asztalhoz.
@V-PORT: "mit érezhettek gyermekeink a képsorok láttán"

Vajon mit érezhettek Bajnai és Gyurcsány gyerekei, mikor Portikkal kerültek egy molinóra a szüleik "Együtt a maffiabaloldal" megjegyzéssel? Vagy az együtt tették tönkre az országot című buszplakát akcióval?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja megvették őket kilóra a szocik és még a fidesz kampány színű mezt is rajtuk hagyták. :)
Néztem és szerettem a focit ,szomorú voltam ha kikapott a magyar csapat.
A nagyszerű orbán megmentett ettől a szomorkodástól.
Most röhögök.
Elgondolkodtató hogy jut el az ember eddig ??
A kokárda viselés felemelő érzése is így tűnt el.
Stadiont ezeret !!!! Az összes focista a Bajnai gárdához tartozik,fujj...
@CSENDES: így:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/magyar_cegekkel_kot_strategiai_megallapodast_a_kormany.566957.html

az a lista meg tényleg beszédes, hiányolom fábrit a köpködőt, meg ugyan ezt a hozzáállást az akasztófás térszarózóknál és kockaköves szabadságharcosoknál
@AKIsTUDATLAN: Tudod, ez azért elég nagy szegénységi bizonyítványra vall, mármint egy ember iránti gyűlöletedből eredően örülni néped válogatottjának szégyenének.

A válogatott focisták, Egervári nem tehet arról, hogy Orbánod hobbija a foci.

Nem tudom, te mit csinálsz, tegyük fel szaxofonozol, és mondjuk Orbán a szaxofon hangját szeretné és minden szaxis dal kiadását támogatná x huf-fal.

Befejeznéd a zenélést nagy gyűlöleted miatt?

Csak kérdezem....

A szemétség az, hogy kétévente egy Andorra vagy San Marino elleni győzelmet követően a sajtó és az mlsz vadmajmai irreális derűlátásba próbálják sodorni a közvéleményt.

Az mlsz emberei részéről ez logikus, hiszen ők a saját zsebük érdekében hazudják a teljesítményt, a sajtó talpnyalói - lásd a kis Knézy - pedig simán vadmajmok, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most fejeket követelnek.

Ez jó képet mutat "emberi tulajdonságairól."

Alig van ebben az országban normális szakmai sportújságírás - mellesleg egyéb se nagyon - az egy Hegyi Iván folyamatosan piszkálva van szkepticizmusa miatt, mert nem harsogtat fanfárokat az edzőmérkőzések győzelmei miatt.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Akartam tegnap írni, hogy a tegnapi vagy tegnapelőtti Penivel történő vitádban veled értettem egyet, de mára már elfelejtettem, miért is.:(

Táborok, megosztás, kívülállás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " kormány eddig több mint kéttucat, Magyarországon működő, kiterjedt nemzetközi hátterű nagyvállalattal kötött stratégiai megállapodást"

Értsd, magyarországi multikkal köt megállapodást.
@V-PORT: lezárhatnánk már ezt a "szobor ügyet".
állítsunk a parlament elé egy min.5 m-es Orbán szobrot, vegyük körbe kordonnal.
aztán adjuk át ünnepélyesen az aláíróknak, hogy vigyázzanak rá!
@Habakuk999: Szerintem ez amit írtál hülyeség. Senki sem a magyarok ellen drukkol. Csak nem értjük, hogy miért ölnek milliárdokat valamibe, ami nulla teljesítményt hoz.
Ha meg már Orbán a focit tekinti második vallásának, akkor ne legyen senki meglepve, ha ilyen megjegyzéseket írnak.
Mert ez a vereség nem Orbán veresége. Akkor a győzelem sem az Orbáné igaz?
@punkfrog: Nem tudom Bajnai gyerekeivel foglalkoztak, amikor az apjukat legyilkosozták, és bitófát vittek neki?
@V-PORT: "A kis majom, szeretném látni a dicsőséges pofázmányát a Nagy Nemzeti Bukta után. hehehe
Én, a nagyon nem magyar, személy szerint szívből örülök ennek a megsemmisítő vereségnek.:)"

"Néztem és szerettem a focit ,szomorú voltam ha kikapott a magyar csapat.
A nagyszerű orbán megmentett ettől a szomorkodástól.
Most röhögök."

Szerintem kifejezetten boldogok a lelki szegények, hogy Orbán kikapott.

Csak az a kis probléma, hogy nem ő kapott ki, mint ahogyan nem is ő győzött volna.

Olvasd el a Pupublogos posztot, valaki följebb linkelte.

Képtelen arra a baloldal tábora, hogy ne zsigerből, szurkolóként - nem magyar, hanem fújorbán szurkolóként - viselkedjen.

Igen, természetesen a másik tábor hasonlóképp, mielőtt megkérdeznéd.:)
@Habakuk999: Az olimpián mindenki ugyanúgy örült. Berki Krisztián legutóbb, még a döntőbe sem jutott, sehol sem olvastam, hogy valami negatívumot írtak volna róla.
Orbán tette a focit azzá, amiért most sokan örülnek a vereségnek. Senki sem azért, mert nem eléggé magyar, csak azért mert Orbán ebbe öl milliárdokat, és úgy tesz, mintha siker volna. Ezt látnod kellene, mielőtt ítéletet mondasz.
@V-PORT: Látom nem érted. Kit érdekelnek egy hazaáruló libásgyilkos gyerekei? Akik akkor bitóztak azoknak IGAZUK volt. Ezt amúgy Bajnai sem érti, amikor az ún. jobboldallal való kiegyezésről beszél.
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: És nem lehet, hogy a mostani szobordöntőknek is igazuk van?
@Habakuk999:

Eh, semmi. :) Csak összevissza beszélt, a "pária" szócskát az egyik mondatban ellenkezőképpen használva, mint a másikban.
@avanivi:

úgy,húsz évvel ezelőttig, meccsrejáró,a legnagyobb fradista a legnagyobb focifan voltam...mostanáig,bár sosem fűztem hozzá túlzott reményeket mindig szorongva szurkoltam és megnéztem 'nemzethi' tizeneggyünk meccseit...tegnap óta és a jelenlegi konstellációban, a hazai fociban ellenérdekelt szurkolóként létezem... a kokárdán,önbecsülésenkön,egészséges patriótizmusunkon kívül,mit tud még tőlünk elrabolni ez a csürhe és vezére???

/ha gyökereket kell rágnom és én kapcsolom le a villanyt utolsóként,akkor sem települök el innen,tehet bármit a 'faszparasztja' és bagázsa!!/

magyarinfo.blog.hu/2013/10/11/orban_mexikoja_van-e_elet_az_1_8_utan
@Habakuk999: @V-PORT:

"csak azért mert Orbán ebbe öl milliárdokat, és úgy tesz, mintha siker volna"

Ebben V-PORTtal értek egyet. Hozzátéve, hogy nemcsak Orbánról van szó, hanem az egész korrupt bandáról, a focistáktól a szövetségi kapitányon és az összes felelős szereplőn át, aki elfogadhatónak tartja, hogy közpénzmilliárdok folyjanak el erre a teljesítény nélküli szarra.
@V-PORT: Nem én mondok ítéletet, ezt mindenki saját maga mondja magáról, amikor leírja örömittasan kárörvendő gondolatait.

Félreértés ne essék, kifejezettem útálom a politika és a foci jelenlegi cicázását.

Konkrét példa: Tiszaújvárosban olyan sportcentrum van, ahol gyakorlatilag rengeteg szabadidős, tömegsportos ágazatnak kiváló helye van, látszódik a gondoskodás, a törődés a lakosság igényeinek, a SPORTnak kiszolgálására, a politikai kurzusnak megfelelő foci senkit nem hoz lázba, bár pénzük szerintem meg lenne rá.

Ezzel szemben Mezőkövesden - ahol soha nem volt hagyománya a focinak - állami pénzből csináltak pályát néhány csibész vezérüknek történő talpnyalásának bemutatása céljából.

Ha már foci, Héraklész nélkül nem fog menni, ide is be kell terelni az Alpheiost, ( a másik folyó nem jut eszembe:( )hogy kimossa az összes szennyet az istállóból.
@V-PORT: Van bármi jelentősége? Ezen azt gondolom, hogy túl vagyunk, az ún. jobboldal átlépte már régen azt a határt, ahol ez még számít.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Tudod, miért nincs igazatok?

Mert pont úgy viselkednek a most kárörvendők, ahogyan Orbán determinálja.

B+, még a focihoz való hozzáállás is tőle függ.

Vegye már észre mindenki, ez az ország nem orbán Viktor.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Amúgy milyen kellemetlen hétvégéje lehet a pocakosnak: tegnap (is) világraszóló közröhejjé vált az eszelős focifejlesztési bűncselekménysorozat legteljesebb kudarca, ma pedig sikeresnek ígérkező kongresszust tart a DK, a hét éven át minden lehetséges eszközzel eltiporni kívánt Gyurcsány pártja, ami a jelek szerint az ellenzék egyetlen erősödő csoportosulása.
@Habakuk999: "Vegye már észre mindenki, ez az ország nem orbán Viktor. "
Már az, és csak a mértéken lehet vitatkozni.

melléklet:

Hehehe, nyaljunk a vezernek:

Megalázó meccsen a lazázó hollandok 8 gólt vágtak a magyaroknak. A rekordvereség után Egervári lemondott, a fideszes Kocsis Máté fejeket követel.<<<<

m.sportgeza.hu/futball/2013/10/11/holland-magyar/
@Habakuk999: imádom a focit!(nem csak otthon a fotelből)
a válogatott megszégyenítő veresége azonban nem Magyarország szégyene!
Számoljanak el a lelkiismeretükkel a játékosok és a vezetők mielőtt visszaszállnak a Lamborghinibe!
én röhöghetek rajtuk.megérdemlik.nem engem és nem az országot alázták meg, hanem csak saját magukat!
@V-PORT:-nak meg teljesen igaza van.ez mutatja az Orbán rendszer lényegét!
@Habakuk999:

De, ezek a focisták ebben a szervezeti rendben és finanszírozással Orbán Viktor. Nem annyira káröröm ez, mint inkább a hazaáruló rablógazdálkodás veresége, ilyenformán némiképp az igazság győzelme miatti öröm.
Ha Nikolics a végén jobban koncentrál, 13-2-is lehetett volna,)
@Habakuk999: De, az ország Orbán Viktor, nem sok idő még és nem élhetsz úgy, hogy mellette, vagy ellene hitet ne tegyél. Sőt,igazán sikeres már most sem lehetsz úgy, hogy nem az ő oldalán állsz.
a tévénk a második félidőben úgy döntött hogy inkább nem adja a meccset. megértem.
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: @Habakuk999: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @V-PORT:

"Eléggé unalmas már ez a rendnek nevezett káosz, amelyben a rendőrség egy SIM kártyát is képtelen kivenni a mobiltelefonból, veszve hagyva a bizonyítékot súlyos bűnügyben, s amelyben a házi őrizet alpesi beutalónak fogható fel többszörös gyilkosok számára, s egyáltalán, hogy bárhová is nézünk, csak rablókat látunk, útonállókat, közönséges haramiákat, leginkább állami ünnepeken a méltóságteljesen felvont nemzeti lobogó alatt, s lassan remény sincs, hogy ez másképp legyen.

Elnézve az emberek pergamenszerű arcát, a hülyíthető városokat, becsapott falvakat, megfélemlített választókörzeteket, a nyögvenyelős ellenzéki próbálkozásokat, a hiúságot, a számítást, a spekulációkat, az alakoskodást, ha maradt még valaki ebben az országban, aki el tudja kergetni a rablóbandát, akkor az csakis ez a többszörösen kiröhögött, mélységesen lenézett pocakos ember lehet.

Szép kis kilátások: ezután ilyen pocakos emberek lesznek a hőseink, a pocakos ember lesz az utolsó reménységünk.

Csak addig ki ne rúgják az állásából szolgálati hely elhagyásáért."

nol.hu/lap/allaspont/20131012-pocakos_emberunk
T. Mindenki! Ha netalántán kijutunk a vb-re az ugye orbán, és a fidesz sikere mert ők támogatták, épitették a magyar futballt! Példaképeket adtak a gyerekeknek, a erőt a csüggedőknek, hogy jó az irány! Helyes az út amin elindultunk... Tehát jó választás pártunkkormányunk! AKKOR A BUKÁS, ÉS A ROSSZ IRÁNY IS LEGYEN AZ ÖVÉK!
@magándemokrata: így van, utólagos engedelmeddel átmásoltalak a másikra is.
@gazoló: ezt gondoltam én is ameddig a gyerekeim nem akarták elhagyni az országot.Egy már elment, most készül a másik.
Nem a fidesz, egy ember teszi mindezt az országgal, a fidesz csürhe csak seggnyaló senki.
ha ez bárkit vígasztal, tegnap a franciák 6:0-ra verték az austrálokat

brühüyyy
@Habakuk999:
Nekem nem Orbánom, esetleg a tiéd. Neked adom.:)
Hüjjeségeket írsogálsz.
A focisták milliókat keresnek érdemtelenül. Bénalábú, szerencsétlen, érdemtelenül kivételezett bagázs, és a mögöttük szintúgy élősködő slepp.
Ezeket nem kell támogatni az én pénzemből! Csak tartsák el magukat, legyenek profik(ha tudnának!)!
Az egész fociimádat egy bazinagy lenyúlás, magyarul lopás!
Ezt, ha nem érted, nincs mit magyarázni.
Napláne máshoz, pl. a szakszofonhoz hasonlítani.
És ebben az ügyben igen,!!! nem vagyok nagyonmagyar.
.
@Habakuk999: De. Ez az ország Orbán Viktor.Róla, tőle, általa van megitélve minden. ez igen szomorú és ezért értem meg az ellendrukkereket. A foci csapatáról pedig?!.....amikor egy rám bízott munkában néhányszor hibáztam, akkor azt mondtam: más munkát kérek, amihez értek is
süti beállítások módosítása