Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.10. 14:20 Fabius

Simicska Lajos a traktorát ugratja

Címkék: fidesz simicska lajos földbérlet

Öröm a nemzetnek, boldogság A Pártnak, épül, szépül a hazánk, minden verítékezve hánykolódó honfitársunk megnyugodhat: vasúttól bringaútig mindent A Lajosék építenek, pluszbónusz a legjobb kezekbe került a termőföldek legjelentősebb hányada is. Pályázat nélkül, elvégre másképp jól se esne, meg amúgy is csak célszerű a minimálisra csökkenteni azt a fránya kockázatot. Naná, mégse egy Mészáros Lőrincről vagy mezei fidesz zsellér Kanyok Attiláról beszélünk, hanem A Nemzet Nagyvállalkozójáról. 

simicska-lajos_1.gif

Emlékszünk még kedves Feleim, hogy mennyire földoligarcháztunk mikor a nagyszerűek a maximális birtoknagysággal - 1200, 1800 hektár - bűvészkedtek? No, most akkor képzeljük el, hogy csak Lajosnak van 59 bérletből vagy 18.000 hektárja. Magyar földművesek szevasztok, majd Laller bátyó megmutatja innentől nektek mi a stájsz. 

Höhö, de nem csak nekik csinált ez a nagyszerű ember példaértékű modellt, sőt. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon valamelyik üzleti főiskolán mikor lesz a tananyag része az a biznisz, amit a Mezort felvásárlással csinált? Mert lássuk be, egy félév alatt 1,6 milliárd agrártámogatást felnyaló cég részvényeinek felét felmarkolni összesen 651 millióért, na ahhoz azért kell tehetség, vagy egy visszautasíthatatlan ajánlat. A Mezort nem nyilatkozott a Blikknek, nem is értem miért? 

Őszintén remélem, hogy Viktorék nem lesznek hanyagok, és még ebben a ciklusban, a kétharmaddal felvértezve örök emléket állítanak Lajosnak az ország kizsákmányolásáért tett erőfeszítéseiért. Mittom lehetne akár egy megye névadója, de akár egy a nevét viselő külön intézet felállítását is el tudom képzelni, ahol az általa alkalmazott módszertanra oktatnák  a kezdő kádereket. 

548 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr515561890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@irógép:
Az utó-pia nincs ellenemre, ha másnapos vagyok, mert hozzásegít a háromnapos zsömle érzés megtapasztalásához. Ez egy rövid program.
Viszont a demokrácia-érzést még nem éltük át, mert azt is tanulni kell. Ez egy hosszú program.
Ezt a tanulási időt lopták el azoktól, akiket valamiért nem érdekel a társadalom működése értelmezése (magukba fordulva élnek) és rövidítették le azoknak, akik már tapasztaltak is valamit, és érteni vélték, hogy hogyan is működik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem mondanám. örülnek szerintem viktorék, hogy kölcsey első strófáját meg tudták tanulni. új nem menne. bár, lehet, hogy iratnak valami rezsicsökkentőset, mondjuk kerényivel. vagy maga elszájmon lelkesedik neki.
@guma: háhamég tudnád... (nostan suttyogok) 22-én 5 nap römatángálásban lesz részem:-) Éws persze, nem ucculás, hanem annak, akinek nem telik.. lásson, okosodjon, szépüljön... mizantrópiaritukosságpm ellenére kibaszott filantróp vagyok. Nemmmelsleg, a sok Ner-birkának mutatósba: Alcsúton kívül is van világ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

na azért nem eszik olyan forrón a kását! (remélem!)
@bella _ciao: buzi libsi...

és ez írta a himuszt ?

mi több orbán és a fideSS+dzsobbik egy
buzi himnuszt énekel??? a buzik himnuszát ?

pfuujjj...
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: :))

22-én még szabad vagyok! :DDDD
poggyászodba nem férek? :)
@guma: meghát:-) de köszike, - nem leszólva-, a kicsi saját 2500 egynéhány CD-m próbálnihallgatása is eléggé leterhelóő:-) nMer tudod önsorvasztó bunkóállat volnék:-)
@bella _ciao: nagyon sok jó szlogenem LOPTÁK el az utobbi időben...

ez már csak egy ijjen korszak... palizálás az élet...
@bella _ciao:
A "kriptonyuszi"-ért érdemes volt beleolvasnom, most is röhögök rajta... :))
Nem szedte le a fejed érte? Hisz tudod, olyan érzékeny az a pici lelke! :)
@Penivaldes: ja, a székely dalok x faktor győztese, so to speak.
@guma: Viktornál?! A keresztény, családi szentség mániásoknál?!
@guma: Eleve két csajjal megyek:-))) Szóval... azt hiszem, nem férsz a cuccosba:-) Különben is...a maimagor poggyászárak mellett... ha fizeted a túlsúlydíjat, a szálláslöltség és a kaja elhanyagolható:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: "Ner-birkának mutatósba: Alcsúton kívül is van világ"

látom is... rohad a kapitalizmus !

szerencsétleneknek nincs aki megvéggye őket !
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött:
Kérjük vissza azt a lökött nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúlat!
Nem a faji előítélet miatt, de qrvára zavaró a neved!
"kriptonyuszi"... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: á! teljesen elsüllyedt a kandisznók posványában. tudod mennyire bele tudja élni magát a szerepeibe. remélem, lesz még belőle szalonna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hijányoltál kicsikommunista szürrezsakett bogaram:-) Imhol vagyolok:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha majda sírbateszvesz előkerül, oszt meg követ:-) Na akkot, addig, portfólióm, noname nevem legyen az égő csipkebokorugró dévej lelkiismeretén:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem is a neveltetés lehet az...
Elképzelem, ahogy anno a pártitkár faterja kergethette vasárnaponként reggel, amikor a kis Piktorka hittanra akart menni, de nem engedték.
Bánatában végül Piktor beiratkozott a KISZ-be, menedéket kért ott, azt hitte, az a Keresztény Ifjak Szövetsége - de akkor már késő volt, amikor megtudta, mi is az (pfúúúúúúújjj ronda bolsik), de mivel már akkor is olyan kiváló egyéniség volt, KISZ titkár lett belőle!
EZ BIZONY ÍGY TÖRTÉNHETETT! :))
höhö. a 444 nostredamust játszik

A Békemenet elűzi a fekete mágiát – 2013. október 23. percről percre

444.hu/2013/10/11/2013-oktober-23-percrol-percre/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "A "kriptonyuszi"-ért érdemes volt beleolvasnom, most is röhögök rajta... :))
Nem szedte le a fejed érte? Hisz tudod, olyan érzékeny az a pici lelke! :) "

Momentán, egy gondolat jár pici nyúlfülemben... milyen lehet az érzés, amikor bekaphatod:-( Neked, nekem:-)
@bella _ciao: Mert a libsik kiakadtak, hogy buzi írta himnuszt hallgatunk. :)
@elwood:
Nem hinném, hogy Csányi egy nem sok eredményt hozó hitelezési ügyletbe vívna harcot a bonyolító jog elnyeréséért.
A bankok kötelező tartalékképzése tudtommal 14%,
melyeket nem merítenek ki, egy ebbe a körbe tartozó bedőlő hitelállomány nem rendíti meg a bankokat.
Mint előzőleg írtam, a bankköltségek nem proporcionálisak a pénzügyi műveleteknél. szerintem a 2.5 % egy 2.000 mrd-os hitelkeretnél bomba üzlet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sőt énekeljük is. milyen libsik akadtak ki? azt nézd meg, mikor haverod össze-vissza voná szemöldökét.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Ha nem tudnám, hogy te vagy az eldisznósodott nyulunk, akkor most bajban lennél.. :D
Merre tekeregtél?! Nem arról volt szó, hogy 2 hétre mész nyaralni?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gyanítom, hogy valami ilyesmi lehetett. Vagy az ideális család utáni vágya miatt zakkant meg, amit otthon nem kapott meg. Így most minket akar ezzel zaklatni. :D
Pedig a mi kis unortodox családunk milyen szépen boldogul itten. :D
@bella _ciao: Nemonddmá, hogy zavar, ha belehempergőzöm a nagybödösmélymagyarvalóság bűrhödött mocsarába:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: :D

akkor, lefújva!:))))))))
még a végén a csajokkal cipeltetnéd a "poggyászt", mert te fotózol... :D

de szóljon kikapcsolódásnak a balalajka...

www.youtube.com/watch?v=R3-seFMaqdM
@Dr. jenőke (jenőke):
Hát van benne igazság.
Itt mi valóban nem tapasztaltuk meg az igazi demokráciát, lehet ezért vagyok kiábrándult.
Ahogy Bödöcs mondta, van egy laptopunk amin szalonnát vágunk.
De azért világ szerte azt látom a demokrácia ugyan úgy a gazdagokat segíti , és a szegények ugyan úgy szegények maradnak.
És amekkora pénzek vannak elvileg "demokratikus" körökben, azokkal rengeteg valódi emberi problémát lehet megoldani. De nem ezt látom, hanem csak a termelést a versenyt, aminek következtében egy pár ember valóban fel tud emelkedni, de a legtöbb embert ugyan úgy kizsákmányolnak és kihasználnak.
És háborúkat szítanak és fegyvereket adnak így is egymással ellentétben állóaknak, hogy közben az érdekeiket érvényesítsék.
Ezt látom világ szeret a nagy "demokratikus " országoktól is. Közben meg hintik a port, hogy ezt a szabadság és egyenlőség nevében teszik.
és ugyan úgy kis emberek száz ezrei halnak meg világszerte ennek következményei képen, mint régen.
Az ember tragédiája a világ legzseniálisabb műve szerintem, ami leírja az örök érvényű igazságokat!
És ezért nem hiszek én már ember alkotta eszmékben és ideológiákban, mert azok csak papíron működnek.
A valóságban mindig vér és könnyek kísérik ezeket.
Az ember ilyen és nem is lesz jobb, hiszen eddig sem tanult a hibákból, pedig volt miből.
@bella _ciao: Jahh... a klassszikus flaszkór, amit a butaparaszt csak kankójankónak hív, esetleg a másik, a SzifiLizi-nek:-)
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Amúgymeg, ha már nyúl, legyen Kövér... kripto-kriptanyuszi: a répáért hűtőben kotorászó réparágóra záródott ajtó miatt szabadulásképtelen, olvadásképes rágcsáló kadáverépnek körülírása. De... fel, támadunk:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

te most a földalatti mozgalmár életútjával vicölsz???
nahát!
elhatárolódtam!!!!
:DDDDDD
@Penivaldes: Nem lehet mindig lagzi lajcsit énekelni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A két hér, az 3 volt, az akklimatizálódás, másik kettő, de akkor már mennem kellett flanstijáznyálatbi megint egyre, oszt akkor megmár a tökömet se érdekelte, mi vagyon itthon, hogy Orbán megrontota e a Rákhelt, a Gyurcsány elmúúútnyolcévéhez gyütt e még 1 hónap, a Bajnai libái fehérmájúak e, a Docstompi éppen kinek ajánlja a faszát... szóva... lásd be, a világ halad, a posvány pedig egyre büdösebb... miért is érdekelne ENGEM mindez, a mindenekfelett állót? :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez kérlek egy nagyon kedves meglepődés volt. Ugyanezt te nem mondhatod el, mert gyorsan csanádka mellett találnád magad.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: örül is nek. inkább csanádka mellett, mint vona alatt. mert kitudhassa, ugye?
@irógép:

1: a ballibek egykori korruptságára nem válasz, hogy háhá, most a mieink lopnak, kicsit többet de legalább saját zsebbe.

2: "Most akkor hol marad Bajnai meg a PM , de akár az MSZP nagy korszak váltása???"

- Sehol.
- Tetszik ez nekem?
- Legkevésbé sem.

3: Az LMP minden, csak nem következetes. Illetve de, azonban egyetlen dologhoz az: Schiffer iránymutatásához. Ahhoz az általuk "részvételi demokráciának" nevezett valamihez amivel három évig hülyítették a hozzám hasonlókat abszolút nem azok.
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Az addig ok, de miért is nem voltál itt?! Most meddig tartott nekünk bármit szétoffolni? Már elnézést Fabe-től... :D
@Maghrebi Disznózabáló Muzulmán Kinnszülött: Az addig ok, de miért is nem voltál itt?! Most meddig tartott nekünk bármit szétoffolni? Már elnézést Fabe-től... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ilyesmi engem nem érint, mivel nekem a mostani és a régi himnusz is tetszik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahh, a szétoffolás kurvajól megy nekem, nem hijába vagyok kiemelt a FIDEEC-troll fizetési listán:-) Van, amikor már 180 ezret is utalnak néköm, megabankólátási viveték:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Túl valóságosra sikerűlt, így az önfeledt kacaj nem fog menni. :D
@bella _ciao: Ki tudja kisnagy magyaréknál mi a sikk. A pártvezér alatt, vagy a kirekesztett mellett?! :D
@Fabius: Köszi a válaszokat!
1. persze nem válasz ezt én is tudom.
2. Azért örülök, ha te is így látod ezt.
3. Egy pártot iránytani kell. Lehet nem olyan erősen, mint Orbán, de kell. Erre jött rá Mesterházy is. Soha nem lesz komoly párt az , ahol csak úgy vannak azt döntsön mindig a többség, és nincs igazi vezetője. Ahogy foci csapat sincsen jó, igazi vezető nélkül.
Az LMP az ok akik nem állnak be végül még is egy szekértáborba féltve a helyüket a parlamentben! Akik nem csak dumálnak arról, hogy korszak váltás kell, hanem tesznek is azért azzal, hogy nem állnak le egyikkel sem alkudozni.
És megújulás itthon csak így lehet! Amíg jönnek az alkuk a régi arcokkal bármelyik oldalon, addig itt változás nem lesz!
@Fabius: "Most akkor hol marad Bajnai meg a PM , de akár az MSZP nagy korszak váltása???"
- Sehol.
- Tetszik ez nekem?
- Legkevésbé sem."

Ezek után kire fogsz szavazni szembekötve, orrbefogva??? :(
@irógép:

Az LMP ügyben nagyon nem értünk egyet. Nekik megvolt az esélyük kiszorítani az ellenzékből a korszakváltást legalább valamilyen mértékben.

De ehhez szövetségesek kellettek volna, és ügye a 4K vicc, és nem szövetséges. Ezért akarta a tagságuk és vezetőik jelentős része is, hogy álljanak össze az akkor alakult Együttel. Önfeladás nélkül lehetett volna megszorítani a nem túl acélos szocikat, és hátrányosabb pozícióba tudták volna szorítani őket.

Abban, hogy ez végül nem sikerült és úgy állunk, ahogy, Schiffernek jókora felelőssége van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Penivaldes:

Mondom ahogy van: pillanatnyilag fingom sincs. Az tuti, hogy ha Tóth lesz itt "összefogás" jelölt akkor egyéniben nem szavazok. De a közös lista - egyéni listák alakulása sem tetszik, de arról akkor lesz véleményem, ha majd kialakult és végleges lesz.
@Fabius:
Én azt láttam, hogy az LMP olyan dolgokban bírálta a kormányt ami jogos, nem gyűlölködtek, hanem bíráltak.
Azt láttam nem rohangáltak Európába nyávogni, hanem azt mondták itthon kell elrendezni az ügyeket, nem Göncz Kingáskodni.
Azt láttam, nem fognak össze senkivel a múltból, mert így lehet valóban újat kezdeni.
nekem ezek alapján ők az egyetlen olyan csapat, akik tartották magukat ahhoz, amit mondtak, és közben valóban az ország érdekeit is szem előtt tartották. És nem mocskolódással meg handabandával akarnak népszerüsödni, ahogy a többiek teszik.
de ettől még persze, lehet ezt máshonnan nézni.
Amúgy meg nekem az LMP sem kéne, ha én nekem ugye egy keresztényszocdem párt kéne leginkább jó messze Semjénéktől! Úgyhogy én csak olyanból választhatok bármit is döntök, amivel nem igazán tudok szívvel-lélekkel azonosulni.
Sajna.
@Penivaldes:

Tehát amerre most mennek az nem tetszik.
@irógép:

" Úgyhogy én csak olyanból választhatok bármit is döntök, amivel nem igazán tudok szívvel-lélekkel azonosulni."

Más oldalról nézzük ugyan a dolgokat, de ezt én is így látom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez az 1001-edik olyan írás a derék magyar értelmiség tollából, amely szerint mindenki más hülye. Na, mi következik abból, hogy mindenki más hülye?
@Fabius: Pedig még el sem hangzott a mindentvisz választási parafrázis: TÖKÖT Mellindának:-)
@irógép: Az az lmp aki a jobbikkal, gárdával együtt tüntizett idehaza és erdélyben is?! Na csókolom az ilyen álzöld, álellenzéki, álliberális izéket.
Ahogy elnézem ők is mocskolódnak, csak épp nem olyan nyiltan mint teszem azt a jobbik. Biztos a diploma teszi.
By the way, van nekik egyáltalán EP képviselőjük? Vagy akkoriban még mások is kiváncsiak voltak rájuk?
@Fabius:

Emlékeim szerint eddig korszakváltást egyedül Gyurcsány akart, de őt a magyar nép totális egységben (azelőtt se volt és azóta sincs olyan tökéletes összefogás, jobboldal, baloldal, pártok, a teljes értelmiség, valamint a zemberek a tanyasi anyókáig bezárólag) úgy söpörte el, hogy ha valaki jót akar magának, akkor még ma is gyurcsányozással kell kezdenie.
@Fabius: de azért még reménykedsz hátha megjön a jobbik eszük?
@vakapad:

Fene tudja, nálam a korszakváltás azt jelenti, hogy Ferivel együtt cseréljük le a mostanit, és nem Ferire cseréljük vissza.

Ha arra gondolok a Puccsista emeszpésekkel és Fletóval akarnak Orbánt buktatni, háááát....

Ha ugyanezt Vadaival, Újhelyivel, Kunhalmival meg satöbbi akarnák akkor nem fanyalognék. Vagy nem ennyire.
@Penivaldes:

Nem nagyon lesz itt miben reménykedni, legalábbis ami a korszakváltást illeti. Ma úgy látszik a magyar két - helyesebben három - pólusban képes csak gondolkodni:

- Orbán
- Jobbik
- Mindenki ezek ellen és semmi nem számít.
@Fabius: és te melyiket választod orr be fogbva?
@Fabius: Én nem tudom Vadait Gy nélkül elképzelni
@Penivaldes:

Nehéz ma megmondani pontosan mi lesz. Csak annyi biztos, ha lesz Együtt-PM külön lista arra leszavazok. De ha az egyéniben olyan indul akitől hányok, akkor eszem ágában nincs szavazni rá, csak mert aszongyák.
@Penivaldes:

Én simán el tudom képzelni Vadait akár DK elnöknek is.
@Fabius: hehe, Feri háttérben, miket kaptunk mi is amikor ilyesmit írtunk ott fent :D
@Penivaldes: többes szám, mert többen mondtuk ezt, vagy akkor most én nem értelek :D
Kizsákmányolásról érdekes szösszenet volt a minap:3-4 milliárdos közbeszerzés megnyerése után 800 milkás osztalékot nyalt fel viktorbán strómannja,miközben a dolgozóik 4 órásba vannak bejelentve 180 milka fizetést kaptak ugyanerre az időszakra?!
@Fabius: Papcsákot nem valószínű hogy az Együtt indítaná.
@Fabius:

Helyes. Ha a saját elképzelés szerinti sztratoszférarepülés pillanatnyilag nem lehetséges, akkor inkább a szakadék.
@Fabius: Ebben engem a "semmi nem számít" aggaszt igazán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pedig az a röhej, hogy a DK-nak megvan az az előnye ami a szociknak nincs: Vadaival van/lenne egy karizmatikus feripótlékja.

Sokmindenben nem értek egyet a dékásokkal, de azt a szigorú domina stílust amit Vadai nyom bírom :-))
@vakapad:

Fassetuggya, az önjelölt pilóták és navigátoraik mai meglátásom szerint ugyanott végzik. Ha rajta ülök a gépen, ha nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én, ha neked lennék inkább aggódnék Gaudi Orbánhoz törleszkedésén és a strasbourgi vicceskedésén :-)
süti beállítások módosítása