Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/nem-tudni-hany-milliot-keres-varga-judit-tudomanyos-oktatokent-az-altala-terveze... (2024.05.04. 11:27) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.03. 14:57 Fabius

Mit építsünk még hálából Orbánnak Felcsútra?

Címkék: fidesz orbán viktor felcsút

"Hegyek között, völgyek között,
hegyek között zakatol a vonat
Én a legszebb srácok közül,
én a legszebb! téged választalak!
Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,
állj közénk és harcolj érte!
Hegyek között, völgyek között
zaka, zaka, zakatol a vonat...
Zakatol a vonat! Ó-Ó!
Téged választalak! Hú-Ú!
Tartós béke! Hurrá!
Harcolj érte! oi-oi-oi-oi!"

(via)

Véreim! 

Fontos feladat előtt állunk! Napsugarunk, Aki Elhalványítja A Napot lassan a visszavonuláson töri a fejét - vagy megfordult okos fejében a választásvesztés gondolata - ezért igyekszik mihamarabb a felcsúti autonómiát a nyugdíjas napok kényelméhez formálni. Mit lehet azt tudni, ugye, bukfenc lesz, vagy szövetség a Jobbikkal, ahol majd nem engedik neki kiélni magából a csillogószemű úttörővasutast. Az meg nem lehet, hogy a kertibudiból csak a stadionra lásson, kell, hogy a lélekbakterséget is ki tudja élni magából a szentem. Úgyhogy gründol magának egy kisvonatot - kiemelt projektként, máshogy jól sem esne

orbán-kisvonat.gif

Ne fájjon nekünk az az elkrampácsolt 600 millió ott Bicske és Alcsútdoboz között! Ez igazán a legkevesebb amit Fénylő Csillagunk nyugdíjas napjainak elviselhetőbbé tételére fordíthatunk. Sőt, szerintem lenne még mit faragni a felcsúti utcaképen, meg különben is ki mondta, hogy határt kell szabni a képzeletünknek és a nemzet hálájának? Ugye, hogy el tudunk képzelni másféle látképet is arrafelé, lehet ott hely rendhagyó látványosságoknak is:

orbán felcsút.jpg

orbán felcsút2.jpg

Legfeljebb picit majd szűkösen, de csak ellesznek a felcsútiak ennyi mindennel valahogy. Ha nagyon unatkoznak mittom kiírják a Nemzeti Felcsúti Homokosföveny Bajnokságot, a győztes csapatot Viktor személyesen viszi el egy körre a kisvonatával, a vesztesek meg mehetnek közmunkára az egykori kormánytagok mellé a Nemzeti Piramisépítő Vállalat Simicska Lajos Brigádjába. Nem lenne méltányos és nagyszerű?

Szóval, Véreim, a feladat adott, szárnyaljon a fantázia, képzelet és pénz ne szabjon határt, írjátok össze kommentben mit építsünk még Viktornak, hogy megkönnyítsük és megszépítsük aktív évei után a pihenését. Mit lehet tudni, hátha holnap törvényjavaslatban látjuk viszont. 

664 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595549124

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Most rajtunk a sor: fogjunk össze a Pető Intézet megmentéséért! 2013.10.03. 18:06:11

A múlt héten Csepel Önkormányzata nyitotta a sort, ötmillió forintot különített el a költségvetésében a Nemzetközi Pető Intézet támogatására. Pesterzsébet Önkormányzatának is felelőssége, hogy ez a nemzetközi intézmény - melynek szolgáltatásait a dél-...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyiiiihaaaaaahaaaaahahaaaaa :D :D

Az energiacella a bölcsek köve

Széles Gábor országmentő találmányát állítólag októberben mutatják be. Szakmai körökben még nincs olyan, aki komolyan venné. Széles a cum laude diplomájára hivatkozva kérte: higgyünk neki.<<<<<<<<<<<

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2013%2F10%2F03%2Faz_energiacella_lehet_a_bolcsek_kove%2F
Elsőként az Orbán Viktor Megállóhely lesz kivitelezve!
Épült oda már külön mikrós kapcsolat is 2001-ben Felcsúti víztorony és az Óbaroki kultúrház közé. Az még olcsó volt, 15 milából kijött, de azt is a Miniszterelnöki hivatal fizette akkor.
Volt aki beajánlott optikát 60 millióért, de akkor még szemérmesek voltak a fiúk, és nem azt kérték.
szerencsélen suttyónak pujakorában nem volt gyerek szobája...
így a GRUNDFOCI hejet rendes páját most kap a hátsókertbe...
a TEREPASZTAL álmát meg az előkertbe valósíttya meg végre nagyban...

az új cél, a fideSS családmodell:
3 gyerek + 3 szoba + 4 szélkerék +1 stadijon + 1 kisvasút...
a kisvasutat mindenki szereti, pont a legfőbb lénytől sajnáljátok ?
Legyen ott is egy országház! Biztosan hiányozni fog majd neki ha nyugdíjba megy egyszer.
csak továbbítom:

"tisztelt fabius!

felhívására, miszerint ötleteljünk, mit építhetnénk még fénylő miniszterelnökünknek, javaslom, építsünk egy rendes kerti budit parkolóval. a beruházáshoz tanácsot szívesen adok, saját hivatali tapasztalataimat felhasználva.

üdvözlettel: papcsák ferenc"
kis ember kis vasút
kis pénz kis foci...
azt gondolom ha metro nem is, de a minimum hogy az ország ÚJ FŐVÁROSÁBAN egy kisvasút és egy stadion legyen...
Lesz egy "We love the emperor" összejövetel Zuglóban kedden este 5-kor a Bosnyákon. Aki szeretne egy kis adrenalinfröccsöt, az jöjjön el!
www.facebook.com/events/545547568827241/
Az ezredik holokausztközpontot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Teljesen lenyűgöz, hogy rövidesen tejben-vajban fogunk fürdeni. Én rögtön elkezdem a költekezést, mert a takarékoskodást nemcsak az eszköztáramból, hanem a szótárból is száműzöm!
oda kellene telepíteni a Vidámparkot, az épülő szellem(mert utas nem nagyon lesz rajta)vasútra. egyébként fel vagyok háborodva: KISvasút??? hát minimum sínskanzen, akarom mondani sinkanszen, de az is széles nyomtávval. fussa az adómból, nehogy már szaros 600 misivel ki legyen szúrva a nép szeme.
Gyorsan rárepültél az index-cikkre...
Hogy mit építsünk a mi Fényes Csillagunknak? Természetesen egy Csillagkaput, a kért végébe. A működtetéséről majd a Széles-féle energiacella fog gondoskodni.
megmondom mi lenne a hungarocellszobordöntéshez méltóan acélos.

az, ha a következő (nem-fidesz) kormány csinálna egy kiemelt projektet, ami csak arról szólna, hogy oda kéne menni felcsútra egy bazinagy bontógolyóval, és földig rombolni mindent, ami közpénzből épült: állomást, stadiont, hivatalt, mittoménmit. a vasúti síneket meg felajánlani a gyűjtögetőknek lomtalanításra.

ja, és építési törmelék marad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nagy kitolas lenne. Az. egesz megvedett kozmu-biznisz meg a rezsiharc elszallna.
nicsak ebben is főcím, és milyen meglepő narancs droidok is itt vannak, az előző gazdasági cikknél meg órákig csend, ki érti ezt???
Jahhh, hogy megint a Kedves Vezért báncsák, hallatlan.
Nem értem a fanyalgást, saját stadionhoz, saját indóház jár. Szerény volt, mert kérhette volna az úttörő vasutat is.
nahhh, ki mire, és mikorra tippeli a mit?

ORFK: tényleg az NNI nyomoz a Lazáry elleni kokainvád ügyében

A Nemzeti Nyomozó Irodát jelölték ki, hogy folytassa le a nyomozást abban az ügyben, amelyben Lazáry Viktor szombathelyi fideszes alpolgármestert egy videofelvétel alapján drogfogyasztással gyanúsította meg a helyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője.

hvg.hu/itthon/20131003_ORFK_tenyleg_az_NNI_nyomoz_a_Lazary_ellen
Van mar Felcsuton katedralis?
A brazilok szoktak a kisjezust kedvenc csapatuk mrzebe oltoztetni bajnoksag idejen.
1984
melléklet sokadik:

Meztelen akcióval tiltakozik a kaposvári művészosztály

Délután a Kaposvári Egyetem harmadikos színészosztálya vetkőzik le közösen a rektori utasítás ellen tiltakozva.

444.hu/2013/10/03/meztelen-akcioval-tiltakoznak-a-kaposvari-szineszszakosok/
Ha Orbán is Fiumében született volna, akkor most a horvátoknak tolnánk a dohányt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az én tippem: baloldali ármány, a videón Czeglédy ElítéltAdócsaló Csaba kokainozik a horvátok által készített, a valódira megtévesztésig hasonló Lazáry Viktor álarcban, a felvétel pedig Brüsszel megrendelésére készült.
ácsoljunk neki egy bükkfakeresztet
@saravad: mini dúcse, mini maracana, mini vasút. mehetne már valami gulliver abba a liliputriba!
Ez a felcsúti szárnyvonal-újjáélesztés legalább 1 éves sztori, kb. akkor merült fel először, amikor Némethné lett a miniszter Fellegi helyett és a Puskás Akadémia átvette a felcsúti arborétumot kezelésre. A vonal vasútállomásait (kb. 2 db.) már múlt nyáron felújíttatta Mészáros Lőrinc.
De hiába, egy csecsemőnek minden vicc új. Most talán bele lehetett volna menni egy kicsit mélyebben is.
Az a jó a Varanus blogban, hogy szerzőnk olyan egyszerű mint a szeg.
Felmegy az indexre, nyom egy "Ctrl C"-t, majd a saját blogjában egy "Ctrl V"-t, ráenged egy "tahósító" szűrőt, hogy az egyszerű lélek is értse és kész.
Nekem ez egy kicsit langyos, jó lenne néha bele valami egyéni - az se baj ha értelmes - vélemény is.
Na pá!
" Az index.hu cikkét elolvasva felmerült bennem, hogy van olyan jogszabály Magyarországon, amelyik a 3200 település egyikének, másikának tiltja, hogy fejlesztési forrásokat kapjon. Miután meggyőződtem arról, hogy ilyen jogszabály nincs, csak annyit tudok mondani: kicsinyes és pitiáner cikket közölt a portál, amely a korrekt tájékoztatás elveivel köszönő viszonyban sincsen

– kommentálta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ) kormánybiztosként vezető Lázár János államtitkár a felcsúti nosztalgiavonatról megjelent cikkünket."

Így van.

Hisz sem metró sem nemzetközi repülőtér se egyéb haszontalanság nem épül ott.

Én azért egy mauzóleumot még el tudok képzelni.
A címre a válasz:

BÖRTÖNt!!!
" Semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy Felcsút
vagy bármelyik település fejlesztési pénzt kapjon. "

Meg azt se tiltja jogszabály , hogy elmenjen a picsába Lázár...
@meggyes alfonz: Há'már mé' csak nem etetni-itatni akarod az adódból?!
@meggyes alfonz:
igen , börtönt kéne építeni a stadion mellé , hogy hazai pályán legyen a sok fideszes és pereputtya , ha úgy adódik...
Ne építsünk most már semmit.
Ha már megunja a kerti WC-ből nézni a meccset, szükség esetén a guggoláshoz szerezzünk be két
botot.
Egyiken támaszkodik, a másikkal a kutyákat zavarja.
bréééé_king!!!!!!!

Lázár: Kicsinyes, pitiáner cikk az Indexen
Semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy Felcsút
vagy bármelyik település fejlesztési pénzt kapjon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F03%2Flazar_kicsinyes_pitianer_cikk_az_indexen%2F
@meggyes alfonz:
EU előírások szerinti komfortosat, vagy valami szerényebbet?
@Dr. No: Ha most adtak rá újabb 600 milliót akkor csak szabad róla most (is) beszélni.
Viktor és a Kaporszakállú Atyaúristen megálljt parancsol a Rezsinek:

www.lotrscenerybuilder.org/images/Argonath/Argonath_BW2a.jpg
erről az animgifről csak nekem támadt mindenféle obszcén gondolatom..?
Magyarországon van vagy 50 olyan település, ahova nem visz rendes út, csak valami járhatatlan szar. Ha majd azokat rendbe tették és az ott élő emberek el tudnak jutni orvoshoz, munkába, bárhová, majd akkor szívesen támogatom az alcsúti kisvasutat. A fejlesztési főlázárnak meg ezzel kellene foglalkoznia! De lehetnék még demagóg is és számolhatnék lélegeztető gépben!
@nandras01: igen. e kishonban te vagy egyedül ennyire perverz. :)
Ha most szemét ballibsi lennék, azt mondanám, hogy mauzóleumot.
@WYW: Mondjuk egy mauzóleumot én is el tudnék képzelni, csak ne legyen üres!
Szeretik hangoztatni hogy a stadion magánberuházás keretében alapítványi pénzből/adományokból épült,-akkor miért kellene állami/közpénzből hordani oda a nézőket?Kezdjenek kalapozni a vasút üzemeltetésére is,bár úgy nyilván lassabban jönne össze a 600milla mindha egyszerűen csak átutalja az állambácsi.
@nandras01: Nem vagyok nérvadó, nekem majd' mindenről obszcén gondolatom támad :)
@♔batyu♔:

Azt majd neked építtetnek a bar mitzvah-dra.
nem emlékeztek ki volt az a figura az egyik keleti szomszédnál aki hasonlókat csinált? én úgy emlékszem csúnya vége lett...
@saravad:

"Van mar Felcsuton katedralis?
A brazilok szoktak a kisjezust kedvenc csapatuk mrzebe oltoztetni bajnoksag idejen."

Jaj-jaj-jaj-jaj:))))))))))))))))))))
Régen röhögtem ekkorát.
@elwood: Na meg a plüss macit is szereti mindenki.
nemzeti halá'csillag kéne
Volt képük rongyos 600 misivel kiszúrni a felcsútiak szemét, amikor Mészáros Lőrinc tavaly 800 millió forint osztalékot szedett ki a vállalkozásából? Mi ez a szerénység? Minimum 3 milliárdot nekik a kisvasútra is. Ha fogyjon az adófizetők pénze, hát csak egyszer élünk nem?
Egy díszőrség minimum jár neki a háza elé, a címere alá, parádés őrségváltással. Legalább mint a Vatikánban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A helyzet az, hogy ban itt néhány másik nick is, aki nem a narancsokhoz köthető.
@Peterpapo: Na ja, itt pénz nem számít.
A profilképem soha nem volt még ennyire aktuális. :)
Egy halálcsellag szépen mutatna a ablak előtt, és rend is lenne utánnnna a faluban.
Az USA példájára egy kurva nagy atombomba kísérleti telepet aztán mehet a szórakozás ha a führer otthon van.

Ennyi indulatot senki nem váltott még ki belőlem mint ez az isenbarma orbán, ezért gyűlölöm legjobban.
Én hajlandó lennék jelentős összeggel támogatni Felcsúton egy pofás mauzóleum épitését, de minél hamarabb. Azt se bánnám, ha a Közgép épiti.
picsaba orban meg az otletemet is ellopja. pedig azt terveztem, hogy amikor majd en leszek a miniszterelnok, akkor kisvasutat epitek az utcamba, mert en azt nagyon szeretem, a focit meg utalom
@CSENDES: jahhh, a széljobbról nem beszélek, vannak nekem is korlátaim :D
@WYW: Látod, erről van szó. A posztban írtakkal, pontosabban sugalltakkal ellentétben ugyanis az Orbán-diznilend (vagy stílszerűen: az 1:1 arányú terepasztal) saját kisvasútjának ötlete nem új. Már a megvalósítása is legalább másfél éve folyamatban van.

Amikor a Puskás Akadémiának "sikerült a külföldi spekulánsok elől megmentenie" az állomásépületeket, és megkapta a szárnyvonal újranyitásának jogát, rögtön kapott mellé a Némethné-minisztériumtól 800 milliót kiemelt projekt-támogatásként. Ez még tavaly történt.

Ehhez képest az ÚJABB 600 millió megajánlásakor a kitágult szemű rácsodálkozás, miszerint "hoppá, ilyen is van?!", egy kicsit kevés. Most már éppenhogy valami bővebbet és alaposabbat kéne.
Ja, látom, másnak is eszébe jutott. Kezdjünk gyűjteni?
Azt nem tudom, mit, de azt igen, mit nem. Semmi olyat, aminek a kultúrához, oktatáshoz, egészségügyhöz köze lenne. Az csak kidobott pénz lenne.
- Sarkifényt a stadion fölé! Akár nappal is!
- Gleccsert a budi mellé
- Gáztározót a konyhába
- Dekázó gépet minden fideszes falubelinek
Ne építsünk inkább semmit! Nem lehet véletlen, hogy az EU nem fizet egy fityinget sem az árvízkárokért, mert tudják, hogy árvízi emlékmű lenne belőle.
@V-PORT: ez nagyon negatív hozzáálláls egy szent ügyhöz.
Felcsútot először várossá kell kinevezni , .. majd pár nap múlva fővárossá .
Hiszen itt született a Kárpátok törpe géniusza...
@bella _ciao: Tudom. Már megint elkapott ez a bajnaista-anarhista szemlélet. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem is. De, amikor kb. fél éve azt olvastam, hogy legnagyobb vágya az, hogy a felcsúti stadionhoz járjon a kisvasút, s hordja az embereket a meccsekre (remélem lesz ingyen jegy a focibérlethez), akkor azt hittem viccelnek. Újabb, súlyos tévedés volt ez a részemről.
Mit építsünk még hálából Orbánnak Felcsútra? Magyar Nemzeti Szent Koronát arra alkalmas, lapos, kemény felületen, kutyaszarból vagy más hasonló anyagból megformázva.
@Myrath: "Gleccsert a budi mellé" mit akarsz jegelni, a használót vagy az eredményt?
1. Üveg burát, mint a Simpson családban.
2. Vizesárkot a falu köré.
3. Lőjük ki őket az űrbe.
@sas70: Úúúútálok sorban állni,...vinnék kisszéket .
Nem értelek benneteket, de igazán. Így kiakadni egy kisvasúton. Én pl a fiamnak még 1991-ben vettem kisvasutat, Tommy train nevűt, volta ahhoz pálya is, meg elem is. Imádta a fiam.
Szerintem ezt kibírjuk.:-))
@bella _ciao: Tök mindegy, de értelmetlen és felettébb drága!
Szegény Ceausescu is hogy járt,...pedig Ő is csak jót akart a falujában azzal a stadionnal...
Istenem,...a meg nem értett zsenik...
Mivel rendkívül fontos párti küldetésben vagyok azért a 400 kiemelt helyen lévő trafik tulajdonjogáért, ami enyim lesz, ha nyer a párt, így csak röviden vázolom, mi kell még Csútra:
Természetesen egy csillagromboló fáradtolaj cserélő űrállomás, büfével, és egy alien tojás keltető.
@Orica Középföldi: Nincs, de a Puskás Akaqdémia olyan, mint egy katedrális, úőgyhogy köszi, de erre már nincs szüksége Vezénylő Csillagunknak, akinek a jó Isten gyarapicsa, tágapicsa, hosszapicsa az életét.
Egyébként pedig a teljes komolyság komorságával: mauzóleum.
azért a kert végében azt a deszkaklotyót nem ártana nemzeti budivá fejleszteni.
@CSENDES:
"Nem értelek benneteket, de igazán. Így kiakadni egy kisvasúton. Én pl a fiamnak még 1991-ben vettem kisvasutat, Tommy train nevűt, volta ahhoz pálya is, meg elem is. Imádta a fiam.
Szerintem ezt kibírjuk.:-)) "

Igazad van...azt is kibírta a népgazdaság - pedig akkor hirtelen felment a kenyér ára ha jól emlékszem... - ,...ezt is kibírjuk...
Ez a szitu olyan mint a Gálvölgyi kabaréban a két maffiózó amikor dicsekednek. "Ne hogy má én menjek a meccsre /vasúthoz/, szóltam az emberemnek hozzák má ide" Vaze. Gyúrunk vaze."
@CSENDES:
"Nem is. De, amikor kb. fél éve azt olvastam, hogy legnagyobb vágya az, hogy a felcsúti stadionhoz járjon a kisvasút, s hordja az embereket a meccsekre (remélem lesz ingyen jegy a focibérlethez), akkor azt hittem viccelnek. Újabb, súlyos tévedés volt ez a részemről. "

Na ja... képzeld el hogy mi lenne ha földalattira vágyott volna...
Most hordanák a rengeteg földet , hogy befedjék a síneket...
@bella _ciao:
Semmi képzelőerőtök sincs.
A bódébudit Nemzeti Gyémántkészítő Üzemmé kell fejleszteni, és a Nagy Nemzeti Ő Nagy Nemzeti Kakáját Nemzeti Gyémántként aukciókra vinni. Mert aki megérdemli, az megérdemli.
@Dr. No: Az arborétum nem Felcsúthoz tartozik. Tudomásom szerint úgy hívják, a helységet, hogy Alcsútdoboz.
@CSENDES: ha hülyeségről van szó, akkor ezek sohasem viccelnek.
megtanulhattad volna már.
Csak hogy tisztázzuk: nem olyan kisvasutat akarnak oda építeni, mint mondjuk a gyerekvasút, vagy a börzsönyi, lillafüredi vonal, hanem a Felcsutat is érintő Fehérvár-Bicske vasútvonal feltámasztásáról lenne szó.

Az egészben az a leginkább értelmetlen, hogy miért nem a fehérvári irányt hozzák helyre, amely nagyrészt még meg is van, és amely turizmus, futball, de még O.V. szempontjából is több értelemmel bírna, mint a menekülttábora nélkül is elég tré helynek számító Bicske felé vezetett vonal...
Az ember agyát átmossa a napi politika. Engem is a tartós béke dallamára ringatott a dajkám, mégis tarlós békét olvastam helyette...
@CSENDES: Annál inkább indokolt, hogy a felcsúti Puskás Ferenc Akadémia kezelje.
@Myrath:

Rosszul írtad! Gáztározót a budi mellé!
@bella _ciao:

Fecókám, oszt pézt is acc? :-D
Repülőtér van a közeli Csákváron. Már csak autópályát kellene építeni odáig...
Amíg csak blogokon van háborgás az új elvtársak röhögnek, fociznak és persze vadásznak. Milliárdokat tolják barátoknak, hogy legyen mit visszakapni a kampánykor. Mert kell a pénz szállítani a tesókat szavazni. A többi meg jó lesz a családi kasszába persze nem itthoni bankban.
Egy fasza bringautat Bp-től.
Tisztára egy nemzeti főépítész-castingon érzem magam:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tudja franc, most, hogy Lázár is belekeveredett azért bennem fölmerült, hogy ha Lézer tramtraint-t kap Lázárfölde és Szeged közé, Viktor meg kisvasutat, akkor a kettő közül melyik a pitiáner?
Nekem mindegy. De monumentális legyen, sok állami pénzt emésszen fel, a Közgép építse és 2014 márciusában átadják. A többi engem nem érdekel.
@♔batyu♔:

Bringaút...bringaút...várj, hol is láttam mostanában valami rendhagyót és frisset...?

Megvan! Itt:

www.facebook.com/photo.php?fbid=577742235623357&set=a.486729158057999.1073741825.100001627575819&type=1&theater&notif_t=photo_comment

Segítségül annyit súgok: villanyoszlop...?
"Ne fájjon nekünk az az elkrampácsolt 600 millió ott Bicske és Alcsútdoboz között! Ez igazán a legkevesebb amit Fénylő Csillagunk nyugdíjas napjainak elviselhetőbbé tételére fordíthatunk."

1 milliárdnál kisebb projekt? Biztos jó ez a szám? Ebből még lejön a szokásos fideszes 20% viasszaosztás a pártkasszába, és akkor máris csak 480 millió a kisvasút. Ennyiért a Közgépnél még a portás sem megy be dolgozni. A Nézőpont pedig még egy kamutanulmányt sem schmittel össze ilyen kevés pénzért.
LOL :D :D :D
Felcsúti vasút helyett inkább ilyen kellene:
www.railwaygazette.com/uploads/pics/tn_sa-hhsr-talgo350-impression.jpg

Majd ha valami ilyesmi épülne nálunk, hogy Szombathely-Nyíregyháza között 75 perc legyen a menetidő (az állomásokon való megállások ezt növelhetik, de más nem).
Október 5-én 15 órakor tüntetés a köznevelési törvény ellen a Bazilika előtt, 1,5 millió gyerekért.

www.youtube.com/watch?v=PD3-81fsHA8&feature=youtu.be
most. nyaller leszek...ezért a a posztért Fabius-úrjézus for president!!!!!!!!
@bella _ciao:
Hát ... a nyálát mát őrzi a havasibercike egy kólásdobozban, az irodájában egy polcon.
Biztos akadna jelentkező egyéb anyagcseretermékére is. Ezeknél az ilyesmi nagy divat!
@bella _ciao:
Hát ... a nyálát mát őrzi a havasibercike egy kólásdobozban, az irodájában egy polcon.
Biztos akadna jelentkező egyéb anyagcseretermékére is. Ezeknél az ilyesmi nagy divat!
Nagyon jók a bejegyzések ! Sok a gond az biztos.
De kis hazánk valahogy el van... A USA-ban meg gondok vannak. www.hunnio.com
További szép napot !
@kela-bá:

De szeretnék olyan bajban lenni, liba sültet enni!
@meggyes alfonz:

mennyi féröhely lesz a kacsalábon forgó stadionban, háromezer néhányszáz??? kisebb beruházással simán át lehet alakítani egy stadiont börtönné( láttunk már ilyet a történelemben), simán befér(ne) orbán mester egész slepjével...és mivel jófej vagyok labdát is adnék nekik mer szeretik a focit, meg egy pár krokodilt is közéjük eresztenék mmert nagy állatbarát is vagyok azt' gyözzön a jobb. :)
magam részéről NEMZETI KREMATÓRIUMOT javallok, aminek a próbaüzemelésére a kedves vezetőt hamvasztanánk el benne, hogy legyen mit a NAGY NEMZETI ÖSSZNÉPI URNA-ba tenni

tudod
urna fatale del mio destino...

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=2Ubu00-qdFg
Nagyon durva, amit ez a csávó képzel már magáról. Egy durvább van, amit az ország népéről képzel. Hogy itt mindenki koleszos zombi, hogy senki nem emlékszik semmire. Hogy amikor nem ezek a tetvek vannak hatalmon, akkor mindenkinek meg kell botránkozni korrupción, gőgön, erőszakon, kirekesztésen, tolvajláson, lenyúláson, aljasságon, majd a tetvek országlása idején mindennek hatványozottabb, szemérmetlenebb, nyilvánvalóbb és gusztustalanabb megvalósulásakor csendes tűréssel, sőt szurkolással kell mindezt tudomásul venni. Ugye, gerinces fidesznyikek? Ilyenkor hol van a moralitásotok, az igazságérzetetek, a demokráciaféltésetek, a felháborodásotok? Hol van már ettől a kétmillás nokiás doboz? Ezek az ügyek nem zavarnak, barmok?
Új Róma! Felcsúton megáll a vonat!
Hogy ki a faszom fog oda utazni, azt nem tudom, mert egy átlag alatti kis tetűfészek az a település.
@rodeo36: Szép napot. Milyenek voltak a meccsek?? :) A nemzeti hamvasztás után nekik is lesz 5 milliárdért emlékmű??? :)
Ha luxusról van szó, akkor javasolnék bivalyb**nád felcsútra még egy aquaparkot, egy sípályát, egy másik nemzeti cirkuszt (mondjuk ott már fel is léphetne a csüngőhasú), egy plázát mozival, egy repteret. Minimum.
Ha a biztonságról, akkor egy jó széles és mély "várárkot" a település körül, meg csapóhidat, meg lőtornyokat.
Különben még elfoglalja a nép a saját földjét.
@V-PORT: Bebaszna. Nézegesse a rosseb a csúf pofáját, inkább el kellene hamvasztani. Az se baj, ha még él...
Szerintem költözzön ide a... grazi klinika. Annak TÉNYLEG lenne vmi haszna.
EGY HATALMAS KRIPTÁT, AMIBE AZ EGÉSZ ORBÁN-CSALÁD BELEFÉR !
Felcsúton lehetne a Truman show helyszíne, és lehetne a neve Orbán show. 24 órán át nézhetné, aki szeretné.
@V-PORT: Egyetértek, el is lehetne kezdeni az alapkőletétellel..apropó, vastagbötűs szalagcím ma sem volt?
Vagy egy filmstúdió. Andy Vajna forgathatná itt a Hupikék Törpikék: Foci a vasútállomás melletti stadionban c. epizódját.
@Dr. No: "
2009-ben a kormányfő által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát működtető alapítvány vásárolta meg az 1980 óta nem üzemelő Bicske-Székesfehérvár vasúti szárnyvonal egy szakaszát, beleértve az állomásépületeket is, hogy a későbbiekben kisvasutat működtessen rajta, illetve kerékpárutat építsen a sínekkel párhuzamosan. Az alcsút-felcsúti állomás épülete vendégházként újult meg, visszanyerve eredeti külső formáját, és az akadémia a vértesacsai állomásépületen is végzett már állagmegóvási munkákat - derül ki az akadémia honlapjáról. A távlati tervek között a második világháborúban csaknem teljesen elpusztult alcsúti Habsburg-kastély újjáépítése is szerepel.

Hasonlóan kiemelt projekt lesz a nyugat-dunántúli operatív program keretében a lenti fürdő fejlesztése 1 milliárd 450 millió forintos, valamint a körmendi Batthyány-Strattmann-kastély fejlesztése 800 millió forintos elszámolható közkiadási keretösszeggel."

@tristen2005: Mit lehet ehhez még hozzátenni? Talán az amerikai elnökök távozásuk utáni karitatív tevékenységből kiindulva, hogy saját könyvtár mikor lesz?
Elharapódzott a verbalis agresszio, sajnos.
En kivanom ME urnak eljen sokaig, egeszsegben. Mo. teruletet ne hagyja el, lehetoleg Felcsutot se. Jovedelme legyen a mindenkori atlagnyugdij felso dekad nelkul szamolva, ugyanazt az orvosi ellatast kapja szukseg eseten amihez egy borsodi kozmunkas is hozzajut.
Kivanom meg h öreg napjaiban latogassak azok a harcostarsai akik ot szivbol, erdek nelkul szeretik.
@Fabius: A trammtrénből nem lesz semmi nyugi :D
A rühes lézer féreg 2015-re hazudta, ahhoz ugyebár már el kellett volna kezdeni az építkezést.
A végleges nyomvonalat sem jelölték még ki,egyébként a lézer nevű korcs a 2010-ben még élményfürdőt is hazudott.
Nézelődni itt lehet(a megvalósítási % közel 0)
hodmezovasarhely.hu/oldalak/hod-spa-elmenyfurdo-komplex-fejlesztese-hodmezovasarhelyen-2580
Ma voltam a rabszolga ügyi központban, közölték november 01-től indul a téli közrabszolga program.
Most még tudok jelentkezni mert 2000 főre van zsé, de a városban 7800 a regisztrált munkanélküli.
A lakosság 48.000, akkor ez hány százalék is? :D
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Kimaradt a város bicikliút térképe:
data.hodmezovasarhely.hu/docs/Infobox/kiemelt_projektek/Kerekparosbarat_tel_2011/Jarmuforgalmat_bemutato_terkep.pdf
A város 2011-ben kerékpáros barát település lett.
A piros vonal az önálló kerékpárút, a szaggatott zöld ahol a járdát kinevezték kerékpárútnak :D
Az egész belvárosban csak ilyen van :D
Ha az adófizetők pénzéből épül, gondolom ingyenes lesz rajta az utazás...
@legeslegujabbkor: Köszönöm, amit leírtál, az már lehetett volna egy komoly és értékelhető poszt alapja.
Azt mondom ne szarozzunk. Minden településre egy stadiont!
@V-PORT: Jól mondod, de legyen baseball is. :)
@legeslegujabbkor:

"alapítvány vásárolta meg" tehát nem állami beruházás.

"A kormány felhívja a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján tegye kiemelt projektté a felcsúti kisvasút fejlesztését, 600 millió forint elszámolható közkiadási keretösszeggel."

Hol is hallottam valami ilyesmit? Ja. Megvan. A Sukoró-ügyben valami miniszterelnökkel rugózott az ügyészség, hogy adott-e utasítást, hogy kiemelt projektté nyilvánitsák a beruházást, vagy nem adott. A becsukásának ez lett volna a fő indoka. Na mit tippeltek, lesz pör, vagy nem lesz pör?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt gondolom, hogy ez a magyar foci megérdemli a stadionokat. Aki nem így látja az egy bajnaista hazaáruló.
Ha már a vasútnál tartunk, az új Himnusz refrénje lehetne amit hallottam:
"Sebesvonat indul Nagykanizsára, a vonat minden állomáson és megállóhelyen megáll.
A vonatra gyorsvonati pótjegy váltása kötelező"
Esetleg gépont filozófiába is felemelhetné ezt.
index.hu/gazdasag/2013/10/03/kiemelt_projekt_lesz_a_felcsuti_kisvasut/

Miért nem a kemencei vagy nagybörzsönyi/ott legalább van valami.../nem ,mint 'csútba@nádon a porviharban'.../hogy kapnák be a fa@omat!!!
@EMU: Az a baj, hogy nem téved túl nagyot az ország népével kapcsolatban. Érezd magad statisztikai hibának.
@madar VTR: Pinochetnek egy zászlóalj katona elég volt, hogy újradefiniálja a stadiont.
@DarthVader: A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát Működtető Alapítvány kisvasút felújítási tevékenysége pont olyan, mint a Felcsúti Polgármester másik város rendőrségének nyújtott nyomozási támogatása.

Tippelek: nem lesz :)
@Dr. No: Amit leírtam abból csak annyi plusz derült ki, hogy Felcsútból Szentendrét akar csinálni Orbán.
Elmegyógyászati intézetet ,megalomániások
részére.
Há vennék nekik telket a Marson, aztán beültetném a Vezért meg a Lézert a Lajka kutya mellé és usgyi!
Irány a zŰr!!!
Ez csak videkfejlesztesi strategia. Ti itt nyafogtok megint, pedig a videki infrastruktúra fejlesztese nagyon is fontos a teljes Nemzet felemelkedesehez. Majd lassan sor kerul mindenre. Tessek jobban öfülni!
Ja, es a 95 telepules amelyik emlekmuvet kap mer' bizonyara kerte? Ugye.
Amondó vagyok, az összes pedagógus menjen úttörőmunkába, építőtáborba Felcsútra, hálából a megemelt fizetésükért. És szigorúan csak hétvégén, mert ugye, hét közben 16 óráig nekik is bennülés az iskolában, és gyerekőrzés.

Én ezek után már gondolkodom azon, hogy Felcsútra szeretnék költözni, lehet ott még olyan lakásépítő projekt, hogy a bankok például nem is kérnek kamatot a hitelek után, persze, így ezen bankoknak nem is kell majd annyit adózniuk.
@Fabius: Jut eszembe az semmi, Nyíregyházán olyan is volt, hogy telefonfülke maradt a bicikli út közepén. Teszem hozzá azt még Csabainé csinálta.
Dr Kovács elbontatta a fülkét a bicikli útról, majd még ugyanazzal a lendülettel a főtéri új szökőkutat is. Nehogy mán szoci kútból szökjön a víz Nyíregyházán. (Megjegyzem Csabainé azért csináltatott szökőkutat a főtérre, hogy neki is legyen olyan, mint Kósának.:DDD)
Dr Kovácsék meg is magyarázták, hogy azért kell lebontani a vadi új szökőt, mert csúnya, mert nem vakbarát (Egy vakember sajnos belebottlott, kérem ezen ne nevessetek, mert a vakembert valójában sajnálom, de szegénnyel most is előfordulhat, kicsit arrébb, a kisebb "szökőknél".), mert kispiccelte a vizet a sétatérre.
Nyahh most, az új szökőkút is csúnya, ki is spriccel, vakemberről még nem hallottam.
Szóval bolond ez mind.

Szóval építsenek uniós pénzből -mondjuk a felcsúti stadion közepére- egy szökőkutat, ami magasabbra szökik mint a Tarlósé, mint akárkié. Jahh, zenél is (Megfogtam egy szunyogot...www.magyarnota.com/data/www.magyarnota.com-Megfogtam_egy_szunyogot.mp3). Természetesen fény-tüzijátszik, rezsiharcol, szabadságharcra buzdítva békemenetel és hála imát mond a kormányFőért.
Talán még rezsi sem lesz... Hű, de szééééép!
@saravad:
Hogy lehet ilyeneket kívánni egy HŐSNEK?! :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
EZ AZ! Lehet, te leszel a következő Orbán-tanácsadó! Részesedést kérek! Az alapötlet mégiscsak az enyém! :)
OFF - inkább a tegnapi témához illik:

"- Magyarország építette fel a legnagyobb külső adósságot a GDP arányában (a táblázat adósságra vonatkozó statisztikái 2011-es állapotot mutatnak), vagyis az arányokat tekintve hazánk tartozik a legtöbbel a külföldnek

- Magyarország összesített gazdasági növekedése volt a legalacsonyabb a válság előtti években (2002-2008), vagyis az eladósodást nem kísérte a növekedés gyors tempója

- Magyarország fizetőeszköze mutatta a legkisebb reál, tehát inflációval korrigált felértékelődést az euróhoz mérten (2004-2011 közötti időszakot vizsgálva), vagyis a reálfelértékelődés hazánkban csökkentette legkisebb mértékben a külső eladósodásból fakadó terheket.

Azon túl, hogy ebben a három gazdasági/pénzügyi mutatóban csúcstartók voltunk a válság előtti és alatti években, még egy téren sikerült megszerezni az első helyezést: Magyarország volt az az ország, amely minden oldalon eladósodott, vagyis az állam, a kereskedelmi bankok, a háztartások és az önkormányzatok egyaránt súlyosan eladósodtak."

penzugyiszemle.blog.hu/2013/10/02/ezert_utott_ekkorat_a_valsag_magyarorszagon#more5546438

Érdemes megnézni a táblázatot.
11 volt szoci ország közül a legtöbb adósságot halmoztuk fel, a legkisebb GDP növekedéssel. Hiába jött mindenkinél több külföldi tőke az országba, nem tudtunk élni vele. Eltapsoltuk az egészet.
@dr Kangörény: Ráadásul a vonat sebességét 25 km/órára tervezik, tehát egy megállással Bicskéről egy óra lesz az út.
Viszont lesznek zarándokvonatok, ingyen. Lehet, hogy ők fogják tolni a vonatot, hogy láthassák azt a csoda HÁZAT.
@Husz_János_Puszita:

Erre jött az Orbán kormány, megadta a kegyelemdöfést. 2008.-ig feldolgozott adatok. Nekünk reszeltek.
Egy OTP fiókot Felcsútra, hogy ez a barom ott törjön-zúzzon! nagy az Isten állatkertje, csak kevés a gondozó!
www.atv.hu/belfold/20131003-nezze-meg-orban-vedelmeben-hogy-tortek-be-egy-otp-fiok-ablakat/hirkereso
@reccs:

Légvárat! Ja bocs, az már van.:)
sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/

Há nekem ez jutott eszembe...Sic transit gloria mundi...

Viszont Felcsútra elférne még talán egy felvonulási tér, ahol lehetne éltetni nagyon a vezért.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ne vicceelj! Ha a banki átlagjövedelem 1 %-a, akkor OK! :)
Na, felnyomlak a TEK-nél, aztán nézheccc!
Én bronzba önteném ezt az áldott embert, csak zárjátok be a kokillába.

Vagy egy újratemetést is megérdemelne már de tényleg.
@béla a görög: Megérdemelné, az igaz, mert Nemzetünk (apraja) nagyja rajong tőle!
Bronz szobrot! Hogy jól ledönthessük. Most: a Fidesz és a KDNP felszólítja Bajnait, rekesszék ki a Szolidaritást. Ehhez mit szóltok? Szerintem a saját asszonykájuknak dirigáljanak - ha hagyja a kis butus. És most még ráadásul ez a kótyagos Dopemen is Bajnai ellen szól. De szerintem is, Bajnai jobban melléállhatott volna a szobordöntésnek.Színt kell vallani, erőt kell mutatni.
én egy szoborcsoportot a stadion elé.a gyurcsány,bajnai,mesterházi hármast bronzból. legalább 3 méterest
Esztergomot, SZENT ISTVÁN szülőhelyét bezzeg hagyják szétrohadni a nagy magyarkodók!
@BelAmi: Az nem DR. ORBÁN VIKTOR szülőhelye, nem teccik érteni magor megfele?
Mit építsenek?
A helyi Szargrande Família mellé, amit Gaudi mester tervei alapján másolnakk (csak kicsit nagyobb lesz annál, állítólag a Burj Khalifa egy berobbantott Tokod-altárói vágat lesz, a felcsúti másához képest), szóval, amellé feltétlenül szükséges egy planetárium, szerintem.

A hat utcából álló metropolisz nem nélkülözhet egy olyan intézményt, ami bemutíttya* az ő csillagait és azoknak az útját az égboltozaton. A helyi tézsévé mellett ez is beemelt kiruházás lesz, a fontossága okán. Szóval kell egy nemzeti kukkolda oda, ahol betlehem csillaga kéretlenül bevilágított a jászolba ( pedig bele se vót írva az alkotmányba ), hogy láthassuk, miként is teremté meg az úr a maga képire, az ő nyáját-országát.
A műsorokra már lehet foglalni zsugát, de momentán az oldal szünetel, szóval később kell próbálkozni. Az előadások viszont már kiszivárogtak az értékesítés előtt, lementettem őket. Íme:

A NER galaxis csodái - ( Ismeretterjesztő előadás kicsiknek, Halász Judit tolmácsolásában )
Csodálatos Közgépverzum - ( Lajos a Nyergesen – 18 éven felülieknek! )
Földiekkel játszó égi altokmány - ( köztársasági testnevelés óra, Makray Katalin segédletével )
Az évszázad früstököse - ( reggeli gondolatok, nagyon parasztkalbász mellett Orbán Viktorral )
A szűrkutatás története - ( meghívott vendégelőadó: Vona Gábor )
Golyhóközi társasutazás - ( a mészáros galaxistól a simlicska fekete lyukig )
NERenkívüliek - ( szocialista UFÓ másfélóra )
Leszállás Felcsútra - ( Pataky Attila útja a Siriustól a stadionig – fénytelen-fényszomjan)

Plusz a repülőtér sem kizárt, a sólyom éppen olcsóbbat keres Ferihegynél, szóval a Nullás Liszt Ferenc Airport Felcsút áthelyezése/építése nem utópia.

* Bocs Rodi, paliga és mea klumpa!-:)
Nagy a hiányérzet Felcsúton egy repülőtérre valóban.
Ugyan már elkésett a kormány kicsit (remélem), de egy szép kis piramisépítéssel kezdhetné a kiemelt beruházást.Jönne a sok túrista. Lenne bevétel és fellendúlne az ország gazdasági élete.Halhatatlanság megalapozására is jól jönne.
@BelAmi:

Oké, Szent István még egyelőre nem Felcsúton született, de már intézik!!
@post: Szobrot, amin bal kézzel markolja egy egészen vad baloldali torkát, jobb kézzel meg pofán akarja vágni egy baltával. A baloldalinak legyenek aránytalanul hosszú agyarai (az se baj, ha a metszőfogai helyén is szemfogak vannak), és karmai is.

Vagy, ha a fenti jelenet nem tetszik, akkor a baloldali oldalról, fejre "kaszál" (félig behajlított ujjakkal, és kiengedett karmokkal), miközben Viktor lehajol előle, és gyomron üti.
@regress: és aláírni: "a legendás Steinitz–Jascsák–Podhola fedezetsor"
Metrót.
A tanácselnök elvtárs, izé, akarom mondani polgármester úr háza és a Tanácsháza, ejj, no, hát a Polgármesteri Hivatal között. És csak véletlen, hogy megáll a párt titkár elvtárs, izé, na, a párt elnök úr házánál is. :D
ajvékolnak és nyüszítenek a libsik... tehát jó az irány...
@Marcellusca: hoho egyre jobbak vagytok, Knoszin is hulyere rohogtem magam, ajaj az nem megy, hisz mar az vagyok...
Bazz... a piramisok mindent visznek! :))
Illetve még nem, de marha Fabius adja itt az ötleteket.
Majd még Szfinxet is kell építeni, meg Királyok Völgyét.
Hallom egy faca kis reptér is kell oda, autópálya, meg kapa, meg kasza, meg apátok fas..!

Különben is, mindenki mocsok irigy disznó csak, meg értetlen és hitetlen!

"Az index.hu cikkét elolvasva felmerült bennem, hogy van olyan jogszabály Magyarországon, amelyik a 3200 település egyikének, másikának tiltja, hogy fejlesztési forrásokat kapjon. Miután meggyőződtem arról, hogy ilyen jogszabály nincs, csak annyit tudok mondani: kicsinyes és pitiáner cikket közölt a portál, amely a korrekt tájékoztatás elveivel köszönő viszonyban sincsen
– kommentálta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ) kormánybiztosként vezető Lázár János államtitkár a felcsúti nosztalgiavonatról megjelent cikkünket.

A cikkben megírtuk, hogy a kormány a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt arra kéri, hogy az NFÜ tegye kiemelt projektté az Orbán Viktor alapította fociakadémia közelében folyó felcsúti vasútfejlesztést 600 millió forintos támogatási kerettel, és egyben megszavaztattuk olvasóinkat: mi épüljön még Felcsúton kiemelt beruházásban.

Arra nem tért ki az államtitkár, hogyan sikerült éppen Felcsútnak ilyen szerencsésnek lennie."
index.hu/gazdasag/2013/10/03/lazar_kicsinyes_pitianer_cikk_az_indexen/

Értem én! KOMOLYAN!
Felcsúton szállt földre Szűz Mária is, tulajdonképp a jászol is itt volt, meg még a kapa, kasza, apátok ...!
Egy vicc a sok Isten Barma!
EZ AZ ELIT!!! Anyátok...
Dakota indiánfalu...csakhogy a sinfelszedés is meg legyen oldva....csak egy csuklós ikarus kell hozzá meg pár fejdísz...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :D
Knoszi-féle "Nullás Liszt Ferenc Airport" mindent visz.

Én meg kissé palizáltam. Anno volt kabaréban hasonló szöveg. :)
@Éva Rákné: Egy piramis a szt. korona spiritujális burája alatt... Mindig erre vágytam. Volt regebben, epp felcsuton, csak az idegen hatalmak lebontottak hogy eltiprodjon az öntudat. Úh. ez egy rekonstrukció lenne.
@bigmac:
Szemfelszedés lesz az! A többihez kell a brazil gépsor!
Bár arra ott van Piktor, meg a másik FAJMAGYAR a Vona, meg az echte madzsar gyerek kepiben, a LézerDzsonni... Evégre megvan a tehetség... a vasazáshoz... meg a bodzázáshoz...
Mert az eddigi eredmények alapján máshoz nincs...
@Marcellusca:
Képzelt el, mit vesztenénk, ha Knoszi antialkoholista lenne! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lázárnak igaza van, tényleg pitianer ügy. 600 milla bakker, mi az a NER-be'? Aprópénz. Lajos tán le se hajol érte.
@saravad:
Pedig egyszer, majd a börtönben, egy filléres szappanért kell majd lehajolnia... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most kapod a verbális glaszékesztyűt: kikérem magamnak, hogy (anti) alkaloida lennék!

Rendelkezésedre áll megfelelő készpénz, hogy fizesd az ügyvédeidet?
Jó, nem vagyok betonkemény, ha nincs, eltekintek a pertől, de szomjas vagyok. Micsinájjak, hilfe... nincs söröm...
@Knósszosz:
:))
Bebacott... Facig állok ügyvéd ismerőssel és ügyféllel is! Szóval gondold meg... :D
A söröket (1 volt ma) viszont felszívtam, úgyhogy így jártál!
Húzzál le a kisbótba, hátha nyitva van...
Legyen Felcsúton a következő Holdra szállás.
Szerintem a Dunát kéne arra terelni! Abba a projektbe lenne pénz! Nem leszólni akarom a nagyérdeműt, de kicsinyessek vagytok! Nincs sok pénz, egyikben sem! Gyakorlatozhatna kedvére menthetné a szülőföldet, mi pénzt tudna elkölteni védekezésre!
@yard:
DEHOGY!
A Felcsút Marathon, a Felcsúti Sacrada Família (bár az mán összegyütt), a Szt.Piktor Baziluka építése pedig már megkezdődött!
Ilyen balfasz ország, ennyi kreténnel... sehol!
Persze buli, evégre a számlát mi álljuk, ők csak beszedik a zsét tőlünk... Még...
Nem kell építeni semmit.
A vesztett választás után lefokozzák úgyis alcsútdobozi lakossá és kényszerlakhelyként kijelölik neki az alábbi hercegi palota harmadik emeletét.

static.koos.hu/2012/01/azso-alcsut-1.jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nincs itt má semmi nyitva, szar Spanyolba hajnalig minden, itt kereszténylandba semmi.

Rogyoszon se maracc szomjas hajnal kettőkor, mit építenek ezek?? Szomjas diktatúrát?? Elég!!
Minden száraz giga mozogjon, elég a kiszáradt torkokból! Alanyi jogon halászi kocsmát mindenkinek! Kurvannyukat, azt!
@Dr. jenőke (jenőke):
Egy faca kis mauzóleum, egy faca kis ágyútalpas temetés... én még a virágra is adnék pénzt! :D
@Knósszosz:
Backi, gyere... Amúgy este fél 7kor már hideg van, ahogy lemegy a nap. :((( ÚTÁLOM! Mint a narancsbolsi csürhét.
@gipsz.jakab: lázárjani őrizze a pénztárcád, dajcstomi a feleséged.
Kellene börtön is, kínzókamrával és egy szép nagy sárga diliház.
@yard: :))))) qva jó szöveg...

selgeci véggye meg a nyugdíjad...
orbán harcoojjon a rezsid ellen:)))
@gipsz.jakab:
LézerDzsonni simogassa a homlokod!
Kövér elvtárs ringassa a bölcsőd... :)
@Knósszosz:
Ott baszki még az echte német sör is olcsóbb, nem ez a lábmosóvíz, 4.0%-os, amit itt árulnak sör néven! :((
@reccs:
HITETLEN!
Majd az átnevelőtáborban belátod eme komoly hitbéli tévedésed! Méghogynem... :((
@Orica Középföldi:
Hosszú napom volt, elköszönök.
Jó éjszakát, szép álmokat!

Romhányi József: Egy boldogtalan sün panaszai a halovány Holdnál

Sanyarú sors, te szabtad rám gúnyámat,
céltábláját az emberek gúnyának.
Engem senki nem cirógat, becézget,
mert a bőröm egy kicsit recézett.
Hogy irigylem a nercet, a hódokat!
Nekik kijár elismerés, hódolat.
Hányszor kértem a bennfentes rókától
hogy legyen az én ügyemben prókátor.
Könyörögtem: szólj a szűcsnek, bátyuska
protezsálj be prémesállat státusba
vagy vegyen be legalábbis bélésnek.
De hiába! Nem enged a kérésnek.
Értékemért agyon sose csapnának,
nem kellek én se muffnak, se sapkának...
Így kesergett sündörögve, bujkálva,
míg egy fakír nem került az útjába.
Az felkapta, gyönyörködve vizsgálta:
- Jössz a szöges ágyamra, te kispárna!

Szép álmokat mindenkinek!
Állomáskiosztás:

Alvég - KISZtitkárság – Parlament – Nagycirkusz – Elmekórtani Intézet - Végállomás
Egy 100 hektáros Minimundust. Fel-alá sétálgatva benne a világ urának láthatná magát.
Vagy egy Vatikánvárost,Angyalvárral.
De a legjobb hatR javaslata:
kalodát.
Bár én a Kossuth térre tenném golyóálló üvegketrecbe.
@yard:
Kimaradt a Liberális Internacionálé alálnoki posztja, melyet 8 röpke évig sikerült betöltenie a gumicsizmás parasztnak!
MI EZ A LAZASÁG??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Sztán otthon vagy az átkokba!-:))
Innentől vigyázok, mit írok néked!

Reggelt azt haggyuk, mer mire be bootolok, ötször sziavcc meg, majd inkább így estefelé, jhó?
Papa a Habanai MÉH-telepre vitte a cuccait, azé nincs?
Hijányzik, nem kerek a banda nélküle, állítom!
Ja, és Mamitirtok efendi is ritka, pedig nekem olyan, mint Szív volt.

Ne tűnnyönek mán el a kedvenceim!
Nem suvick, komoly...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"LézerDzsonni simogassa a homlokod!
Kövér elvtárs ringassa a bölcsőd... :)"

Pontatlan vagy, Kövér a plüssmaci a bölcsőben:))
@Marcellusca: Ez inkább Végh Antal: Téeszmetró c. írásából van idézve.
@Marcellusca:

-igaz az hogy földalatti vasútat építetett,
mej csak a maga házánál és a tanácsháznál áll meg?
-ez így ebben a formában nem igaz...
mert megáll a párttitkár elftárs házánál is...

www.youtube.com/watch?v=SWHvN8bSGbc
@Knósszosz:
Itt marad neked Gábris...
Szép is az, már-már egy bjútifúl frájndsipp! :D

Papa vasai zavarják a kommunikációt? Vagy az absztinencia mellékhatásai!
@gipsz.jakab:
És ha egy pé bötűvel kiegészítjük? :D
@Knósszosz: Na inkább ezt kapd el így estére. :) (hangerőt maximumra)

youtu.be/gQ_1dHdRLtc

Bár ha jól emlékszem neked még mindig ő a kedvenc. :)

youtu.be/xEWPlLjSw9k
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A francba Boli!

Ettől a látványtól rémálmaim lesznek.
Kövér magát minősítette így a Borókai Hírmondóban:)
@Knósszosz:
itt a "vasember"...bizonyos vasak már múzeumban a többiek örökre vasalva...vagyok, úgyhogy sokmindenkinek vigyáznia kellene

Nemzeti Krematóriumot és Nagy Nemzeti Urná-t a fönöknek és lepecsételés után az urnát elsüllyeszteni a zócejánban

brühüyyy

most ilyenem van...hallgatásod hogyan műxik? nem írc rulla...pedig van mit(ről) hallgatnod
@Orica Középföldi:
Nem a királlyyffy vót, aki tüzet adott a komancs sárkánynak? E'se hiszem! A nagy mesemondó nem eztet mondta?
Pedig Ő aztán bőszen ellenállt! Valaminek... De belátta, a zsé visz mindent! Úgyhogy bebakolt... Ősei példáját követve megélhetési úton... izé... dehogy... ellenálló lett!
@rodeo36:
PAPA! GYÓGYULÓBAN???
Iszol már rendesen?
Már aggódtunk, hogy az adóhivatal lecsapott rád és elkobozta a notidat! :D
@Husz_János_Puszita:
és lehetne Kityezs-nek nevezni?

brühüyyy
@rodeo36:
Aggyon a nemlétező minden jót neked!!
A lényeg: hallgatok folyamatosan, de nem könnyű sorolni.

Nagyon jól éreztem magam a Cosí hallgatása alatt, aztán belökted a Don Giovannit.
Baszki, ha így váltogatod a csodákat, nehéz különbséget tenni közöttük.
A librettókat letöltöttem ( hellyel-közzel, nagyjából), csak úgy az élvezetes igazán, ha tudod miről énekelnek.

Te, nem vagy picit Don Alfonso? -:) kacsint...
Jó, csak viccöltem.
Tanquerey és jég+lájm+tónicck, vagyamitcsakakarsz!!
Tőlem-neked igazibúl!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Focit... azt igen.
Hová kell ahhoz menni?
Tudom, ne erőlködj!

De lesz Fradisztadhijón, épül terv szerint, lesz majd foci benne, mert most azér nincs, mer a zinffrakt-stukatúr a, az nincs. De lesz ésakkor foci is.
Lesz. Vagy nem. Ez még kérdés, de amúgy ki a faszt érdekel??
@Knósszosz:
de igen...(kacsint)

egyre vidámabbak a napok ha fennvagyok...majd ez is helyregyün

látom te is beleestél (nagy szakemberek mondják: a DG a világ operairodalmának csimborasszója...én meg egyetértőleg hallgatok)

a Cosi...hátemberismeretből csillagos 5-ös (mivel 6-os nincs...nekem akart egy tanár adni egyszer)

üdv

brühüyyy
@Knósszosz:
Egyet tuttira tudok mondani! :D
TALÁLGASS BACOD!
@rodeo36:
Én csak a hülyeség csimborasszóját érem meg a nyakamon, nap mint nap...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
adóhivatalnak nincs kulcsa hozzám...még adókukcs sem

brühüyyy

kösz az aggó ...dalom...delem, lakó ...dalom...
@rodeo36:
ROSSZ VAGYOL!
Nem lesz ennek víg vége... Kiöntöm a söröd... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a kép pontatlan...ott a fűrészt is ellopták a Koch Brother-ok

arra megy a játék, hogy az amerikai történelemben először sikerűl e elnököt dönteni lelövés nélkűl...be vannak teázva...

várom a csőd bejelentését

brühüyyy

már van de még nem jjelentették be...orbán kis gagyi ezekhez képest
Mbört

Mély a börtön: egy sugár-szál
Odaférni alig képes;
Egy sugár a börtön napra,
Éje pedig rémtől népes.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Gyönyörű Arany János ballada. De hogy miért jutott eszembe?.....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
S'eszt Rodipapától is kérdezzed, autentikus közgazdasági választ kapol rá.
Tuggya, ezér nem lesz kedvenc sose amarra, de emerre igen!

Na, ággya meg a jérermájszter és egyéb dolgok!!! Meg téged is!
Jó éjt nektek, kurva jó lenni köztetek!-:DDD
@rodeo36: A fehér házat és a Capitoliumot mikor zárják be? Obama kap még fizut??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a kongresszus és a szenátus csakis abban értett egyet -egy pár évvel ezelőtt- hogy ők -bármi történnyen- megkapják és hiánytalanaúl a jövedelmüket...a capitólium még nem kapitulált de már várjuk...ugyanúgy a fehérházat is..
közben DC-ben hatalmas kergetőddzés van vagy volt de még tele rendőrökkel és megy a duma

brühüyyy

majd megolgyák...vagy mint Atlantisz?
@rodeo36: Azt olvasom, hogy egy nő vezette, a kocsit, amit üldöztek a zsaruk, a kocsiban volt egy 2-3 éves gyerek is. Húsz rendőrautó vette üldözőbe a kocsit. Lehet a csajszi azt hitte a vidámparki dodgemben van?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez ott divat, pláne két deka kokain után kis vodkával öblítve

brühüyyy

nem hallgatom, csak láttam
@CSENDES: de má' átvették (az Arborétumot. Felcsút-közeliek)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
probléma megoldva, a csajszi szétlőve

ott mindenre van megoldás amíg van lőszer

brühüyyy

most elemzik
@WYW: mauzóleum mellé panoptikumot, de nem ám hungarocelből
@KÁTÉó53éúétr6:

Jó reggelt?
Nem szeretem a panoptikumot:))
Jó reggelt!
Bár pozitív vagyok, de kezdem kicsit az egészet unni. Rámentem a Hvg oldalára, és arról szól két cikk is, hogy hogyan csinálja ki a saját oldala Bajnait. Ezt nem értem. Vagyis nagyon is értem, csak unom.
Schiffertől nem vártam mást, az Mszp-től sem. Gyurcsányban nem vagyok biztos. Bár nem kedvelem, de azt gondolom, hogy a politika és a barátság között kell választani, nem biztos, hogy a politikát fogja.
Unom!
@V-PORT:
Viccországban hogyan lenne? :(

Amikor ez a komolytalan, szerencsétlen ecceri is ilyen mondatokat bír összerakni magában, pl:
"„Örülni kell, hogy ezt valaki elintézte. A miniszterelnök úr!” – ennyit mondott Hende Csaba honvédelmi miniszter még a nyár végén Szombathelyen, a városba tervezett új stadion felépítéséről. A kilencmilliárd forintos beruházás bejelentése a város és a sportklub vezetőit is meglepetésként érte – olyannyira, hogy kezdetben fogalmuk sem volt a tervekről.

Döbbenten álltak Szombathely polgárai, de még a városvezetést is meglepte Orbán Viktor, amikor augusztusban bejelentette, hogy több másik futballstadion mellett a Haladás-pályát is felújítják. A nyugati vég lakói ugyanis elszoktak az efféle központi ajándékoktól: a vasi város például azon kevés megyeszékhely közé tartozik, amely még nem érhető el közvetlenül autópályán, ami azért (ipari) beruházásoknál elég komoly versenyhátrány. De még egyetlen értékelhető (igaz, közben itt-ott szakadozó) sportcsarnoka is csak a 2006-os választásokra készült el.

Állami ridegtartás

A legutolsó nagyprojekt lefújása is élénken él még a szombathelyiek emlékezetben. A városhoz közeli Váton kínai tőkével teherszállítóknak repülőtér és logisztikai centrum épült volna. Mindenki arra készült, hogy tavaly októberben a városba látogató Orbán Viktor bejelenti a projekt indulását, ám helyette Hende Csaba honvédelmi miniszter és szombathelyi országgyűlési képviselő közölte egy ásatáson, hogy lesz repülőtér, de Pápán."
hvg.hu/itthon/20131003_Szombathely_stadion_Orban_Fidesz

Még szerencse, hogy VALAKI elintézte. JA, JA, magával megbeszélte, a lótifutija meg kibökte.
Mindenki kussolhat, milyen jó lesz nekik. Ja, hogy 300 ember szokott ott is talán meccsre kimenni?
ÉS??? KÖZÖTÖK HOZZÁ???
@V-PORT: Valóban uncsi, de csak röhögök. Ezt már láttad??? Én padlót fogtam tőle. :)

www.youtube.com/watch?v=0_5NIc1pZ-Q&feature=player_detailpage#t=33
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Stadion/300 boldog ember nem elhanyagolható létszám a győzelem szempontjából.
@Orica Középföldi:
Munkahelyek? Minek?
Amúgy melyik tetű országban építenek ÁLLAMI PÉNZBŐL stadionokat magán kézben lévő focicsapatoknak?
Igaz autópálya sincs arra, de csak kicsinyeskedés ezt megemlíteni...
Elbas.ott ország, elbas.ott emberek, elbas.ott gondolkodásmód!
Amikor viccországban hülyék vicceskednek:

"...hiába volt néhány kísérlet az állami szektor csökkentésére (a költségvetési kényszer miatt minden évben veszítettek pénzt a minisztériumok, idén pedig sok helyen el kellett küldeni nyugdíjas korú állami alkalmazottat), három év alatt 27,5 ezerrel nőtt az állami szféra létszáma. Közmunkásokból 30 ezerrel lett több, mint három éve, vagyis az országban létesült plusz munkahelyek közül minden ötödik a felfuttatott közmunkaprogramoknak köszönhető. 2013 második negyedévében kis híján 150 ezer közfoglalkoztatottat mért a statisztikai hivatal."
"A közmunkaprogram tehát a korábbi munkanélküliek és az inaktívak (munkát nem kereső, de munkaképes személyek) táborából táplálkozik. Részben ezért is lettek kicsit kevesebben a statisztikákban munkanélküliként szereplők, és ennek is köszönhető, hogy a munkanélküliségi ráta - négy év után - egyszámjegyűre szelídült.

A foglalkoztatásnövekedés második legjelentősebb tényezője a kivándorlás. A külföldön dolgozók 42 ezerrel lettek többen. Azt a kormány is elismeri, hogy részben a külföldön munkát vállalóknak köszönhető a munkahelyek számának növekedése.

Három év alatt a versenyszektorban 53 ezerrel több munkahely lett. Bár a munkahelyek számának bővülésében - a négy tényező közül - ez játszotta a legnagyobb szerepet, de még így is csupán minden harmadik új állás jött létre a magánszektorban. Innen nézve tehát a kép koránt sem olyan rózsás. Még jobban árnyalja a képet, hogy idén az első negyedévről a második negyedévre a magáncégek több embert küldtek el, mint ahányat felvettek, és, amint arra a jegybank is rámutatott, a válság előtti szintet még mindig nem érte el a versenyszférában dolgozók száma."

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130927-alig-nott-a-versenyszferaban-dolgozok-szama-a-kulfoldre-vandorlok-es-a-kozmunkasok-a-kormany-kezere.html?sec-top

Hurrá, győztünk!
Viccországban?
Viccelsz???
@V-PORT: üdv a klubban, szánalmas kormánynak, szánalmas ellenzéke, a szánalmas társadalomban

/index/

Polgármester lehetett volna, ha nincs a kokain

A drogbotrányba keveredett Lazáry Viktor karrierjét Hende Csaba támogatta, de ezzel megborította a szombathelyi Fideszen belüli erőviszonyokat. A belviszályban most Kubatovék próbálnak rendet tenni

Dezertőrjeitől retteghet a Jobbik
Ugyanazok állnak a Magyar Hajnal mögött, akik anno Szegedi Csanáddal álltak háborúban.

Miért dugult be Hűvösvölgy és Hidegkút?
BKK: a dugó összefügg a villamosfelújításokkal, de az autók indokolatlanul lassú haladása is okozza.<<<

A színészhallgatók már csütörtökön meztelenül tüntettek Kaposváron
Nem fogadják el a rektori dresszkódot a tanulók. Deutsch Tamás lemondatná a „rektor-barmot”.<<<<<

Rogán újabb kört fut az államosítás elől kimentett iskolaépülettel
Visszavonták a pályázatot, de újra próbálják eladni.<<<<

Mélységesen szégyelli magát, lemondott
A Futapest elnökségi tagja a kocogó nő meggyilkolása után azt írta: azt kapta, amit érdemelt.<<<<<

Orbán akart nekimenni a horvátoknak<<<
A horvát pénzügyminiszter nyilatkozata akasztotta ki.
hmmm, középiskolában próbálkoztak a hajjal és egyebekkel, de esélytelen volt, ekkora baromság csak a honvédségben volt, ott is csak a csesztetésre ment ki a dolog.

Hétfőre egy strandpapucsos demonstráció is szerveződik. Ennek szervezője, az elsős Bíró Dávid elmondta, >>>>az évnyitón nem engedték be, vagy a hátsó sorokba ültették azokat<<<<<<<, akik nem voltak megfelelően öltözve, és ők nem foghattak kezet a dékánnal sem.

444.hu/2013/10/03/meztelen-akcioval-tiltakoznak-a-kaposvari-szineszszakosok/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Amúgy melyik tetű országban építenek ÁLLAMI PÉNZBŐL stadionokat magán kézben lévő focicsapatoknak?"

Ez variálható és másolható.
Állami pénzből stadion magántelken.
EU-s pénzből családi ház jellegű képzőközpont - öt évre - magántelken.

Szerintem ez csak a jéghegy csúcsa. Annyi a Titanicnak elég volt, ez a lélekvesztő gyorsnaszád - üzemanyag nélkül is - jobban teljesít.

És elhiszik!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: végignéztem az idén júniusi képeket, ragyogó, de nagyon szerény ivászat ment, azok a nagy "melegítős" kulacsok valami borkát rejtenek? a kaja malacsűlt lehetett? fincsi...de nem sok evezés volt ki a vízből be a vízbe3 és táborozás meg szunya a sátrakban...

mozgalom...brühüyyy
Én abbólindulok ki hogy én mit építetnék ha én lennék Orbán Viktor.És én mindig is akartam egy Atlanti parti villát, ahonnan látom a Nagy Vizet.
Legyen ilyen neki is. csak óceánt kell idehozni.
ööö, de visszafogott valaki:

Orbán: "Öreg hal vagyok, ha szabad ezt mondanom"

A hosszútávú magyar-horvát barátság fontosabb az üzleti érdekeknél, ezért Magyarország azt javasolja, a Mol adja el az INA részvényeit - mondta Orbán Viktor kormányfő az MR1-KOssuth Rádiónak adott interjújában.

hvg.hu/itthon/20131004_Orban_viktor_radiointerju
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát ha egy évnyitóra nem képesek felöltözni akkor gond van a fejükben. de majd megtanulják, hogy ahhoz nagyon zseninek kell lenni, hogy bikiniben járj dolgozni:))
na sárgarépás napot nektek
leléptem Esztrgomba, s a hegyekbe
a barma:

Orbán: Ingyen lesz az ATM!

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban bejelentette: havonta kétszer az átlagbérnek megfelelő összeget ingyen lehet majd felvenni az automatékból (ez kb. 210 ezer forint). Lehet, hogy lesz luxusadó, és az sem kizárt, hogy csökken a hús áfája. Felszólította a lakosságot, hogy a rezsicsökkentést védje meg a jövő évi választáson.<<<<<<< (MTI)

444.hu/2013/10/04/orban-ingyen-lesz-az-atm/
Népszabadság: lekerülhet a napirendről a reklámadó

A reklámadó bevezetése lekerülhet a napirendről, kivéve, ha a kereskedelmi televíziók a jövőben agresszívan lépnek fel a kormánnyal szemben<<<<<<< - mondták a Népszabadságnak vezető kormánypárti politikusok. <<<<<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20131004_Nepszabadsag_lekerulhet_a_napirendrol_a_r
Jó reggelt mindenkinek! Tegnap este net nélkül nyomorogtam, így csak most olvastam el az agymenéseiteket. Következmény: kiköptem a kávémat és lenyeltem a cigimet a röhögéstől. Bearanyoztátok a reggelemet :) Knosszi, ha előbb olvasom, küldtem volna söröcskét fénypostával, de hát a technika ördöge sajnos közbeszólt :(
Nekem nem a gigantikus létesítmények imponálnak, hanem a skanzen terve tetszik az egyszerű házakkal és igazi parasztokkal, sok disznóval és marhával, baltakészítő kovácsműhellyel, fészkes turulmadárral, sár és gaztengerrel, stb.
Több tiszteletet a hagyományoknak!
@Penivaldes: Szia ! Neked is szép napot. Mész Dobogókőre is?? ;)
Najóreggelt, előkeveredtem. Még mindig ninvs ágyalágyulttalpas temetés? Olvatam,, hogy viviszekálták az ürgét, de a műtétnek nem volt tétje, sajnos sikerült. Jól olvastam?
@DR. INKVIZITOR: Kifelejtetted a rabigába hajtott lézenfgő rittereket, akik napszámban lóznak és nyereg alatt puhítják a magyar önbecsülést:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia! jóduma, én az elmúlt néhány napban antireklámoztem kishazánka, és gyaloggalopposan, amikor átlépetem a határt régebben, még egy kicsit örvendeztem a nagy viszontlátásnak, de már elmúlt. Gyomorgörccsel hazajönni... na ez a valami....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szia Töki! Te dehehonesztor! Ez minden világok legjobbika, mondá a spanyol bika, meg a művelt flanszija:-) Ne pampogj, építsd a NER-t:-)))
Egy adalék a felcsúti csodához.
"http://nol.hu/belfold/20131004-kell_egy_szalloda"
2Orbán Viktor kormányfő házat vásárolt Felcsúton, közvetlenül az épülő stadion, apja három éve vett és soha nem használt háza, valamint a felesége nevén lévő ház mellett. Azt már korábban nyilatkozta, hogy kell egy szálloda a stadion mellé, József főherceg egykori majorságát pedig felújítják. Kezd összeállni a kép."
Igen. Minden napra jut valami, amelyen aztán gúnyosan és összekacsintva röhögni lehet, hogy némelyik milyen alapon. Ez persze nem jelent semmit, hiszen a másikokék is loptak. Egy összehasonlítás, amelyből kiderül:

www.atv.hu/videok/video-20131003-tatrai-miklos

A baj az, hogy az esetek nagy részében olyan összegekről van szó, amelyek az egyén szempontjából horribilisnek mondhatók, de az országot tekintve a vonalvastagságot se érik el. Így aztán napéldául a beruházási ráta (amely elég pontosan mutatja, hogy mi lesz velünk 2 – 3 év múlva) jótékony homályban maradhat a piramisok meg a hullámvasutak árnyékában.
Itt a Róna Péter-féle devizaadós-mentő javaslat

A devizahitelesek helyzetén javító törvényjavaslatot nyújtott be az LMP a parlamentben. A javaslat nem róna százmilliárdos terheket a bankokra vagy az államra, csak az eljárási szabályok módosításával nehezítené meg a korábban szinte automatikus végrehajtásokat, vagy a tartozások eladását, ami végső soron arra ösztönözné a bankokat, hogy egyezzenek meg az adósokkal.

hvg.hu/gazdasag/20131004_Itt_a_Rona_Peter_fele_devizaadosmento_ja
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

visszafogott?
választékos vagy...:DDDD
Lőwy Árpád erről így írt:

DISPUTA

Mióta Isten világot teremtett,
Az emberek mindig csak veszekedtek:
- Hogy így! Vagy úgy? - és szemtõl-szemben álltak
S vége soha nem lett a disputának.

Görögöknek és az egyházatyáknak
Szokásuk volt, hogy sokat disputáltak.
- Az a forrása minden haladásnak,
Ha az emberek sokat disputálnak.

Csak egy pont van, hol mindig meg kell állni:
A picsával nem lehet - disputálni.
hvg.hu/itthon/20131004_fordulat_Gyurcsany_Egyutt_eloretorese

Már ne is haragudjatok, de az lmp kivált kiscserkészeinek az a feladata, hogy hazavágják Bajnait?! Mert amióta ők megjelentek, úgy zuhan a szerencsétlen a semmibe, hibát hibára halmozva, olyan bakokat lőve, hogy még Semjén is irigykedhet, hogy csak na.
Juhász fűvész és pm olyan ügyesen teszik tönkre az egyetlen embert akire bárki szívesen leszavazott volna, hogy 3%-on áll, még az lmp is jobban áll.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem lehetne őket úgy mentegetni, hogy pörgetjük a gazdaságot, munkahelyet teremtünk, hogy fizetni tudják a hiteleket?! Így mindenki happy és sunshine?!
@CSENDES: Kerettanterv módosítás: az iskolások innentől nem Erdélybe mennek évente egyszer, hanem évente 2x 2 napot Felcsúton fociznak....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez a kicsinálósdi régi magyar hagyomány, minden pártban meg van, egyet kivéve amiben egy mindenható uralkodik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De könyörgöm, a szép kis csapzott festett fekete hajára senki se fog szavazni rebekára, bármilyen kis gazdabarát is.
Bajnai volt az egyetlen esélye, hogy megint képviselő legyen.
De a többi pm-esnek is, mert mérhetetlenek.
Erre kinyírják.
A fidesz helyében felajánlanék ha mást nem önkoris helyet, de amilyen kis ügyik, megérdemelnének egy EP képviselőséget is.
Bajnai a szövegei szerint ma is ugyanaz, mint volt, csakhát abból kell főznie, ami van (ahogy Gyurcsánynak az MSZP meg az SZDSZ állt rendelkezésére, amelyek közül az SZDSZ testületileg, az MSZP meg részben árulta el).

Ha valakinek ez elegendő indok ahhoz, hogy ne szavazzon rá, hát akkor ne szavazzon rá. Még jól is járunk vele, hiszen Magyarország (mint tudjuk) jobban teljesít, a 2014-es újabb elsöprő győzelem után meg már csak a Kánaán következhet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs olyan, hogy túl alja abban az országban ahol a széljobb él, menetel, plakátol. A jobbikot alulmúlni úgyse lehet, pedig lám próbálják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak ez nekem nem éri meg. Tele van a bakancsom, hogy az adómból más hitelét törlesztgetjük, vagy azért drágul a számlám fenntartáa, mert annyira lelkesen nyomjuk baywatch-ban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Máshol is ez van. A politika ilyen. Nem értem, hogy lehet, hogy valaki még mindig lelkesen nyikkan, hogy ez más, a pm más. Ez vagy hülye, vagy hülye.
Leváltjuk orbánt Bajnaival úgy hogy 10%-ot akar már csak megugorni.
Klasszikust idézve: "Eszem-faszom megáll."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: álomvilágban élnek mind, leszámítva egy két realistát, de azok kevesen vannak.
Régen mondom, hogy Feri jó motor lenne, csak az arcát kellene hátrébb vonni, mert a jelenlegi politikai helyzetet jól látja, Bajnai még mindig inkább gazdasági szakember, nincs az ellenzékben egy olyan fószer sem, aki taktikus és jó politikus lenne, nincs olyan aki stratégiát tudna felépíteni a társadalom megszólítására, se az ellenzék összekovácsolására. Széthúzás megy csak, nyomokban sem fellelhető a kompromisszum képesség, ami meg van tőlünk nyugatra az osztrákoknál is és a németeknél is.

---------

Gyurcsány a Szabadság téren rendel
Tíz órán keresztül ül kinn a hidegben

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F04%2Fgyurcsany_ferenc_fogadonapja%2F
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tönkre győzzük magunkat. Szó szerint.
Voltam a Férfi kiállításon. Ott volt egy videó, morbid volt.
Egy pucér pasi valami kencével összekente magát, majd bokszkesztyűt húzott és addig püfölte magát, míg a földre nem került.
Hát ez a magyar szabadságharc tökéletes metafórája.
Bevallom a múzeumban jót röhögtem rajta, de így élőben nézni, nagyon gáz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bajnai jó szakember, akinek még a Millás tüntik előtt kellett volna egy profi politikai tanácsadó, aki segít neki ezeket elkerülni.
Most már hiába jó szakember, és tett le sok mindent az asztalra, ha közben a saját emberei shakespeare-i összeesküvéseket szerveznek, és ehhez híven bárkit gondolkodás nélkül hátbaszúrnak. Csak mindig ez a szerencsétlent találják el.
"__Mit építsünk még hálából Orbánnak Felcsútra?__"

Szoborjuk gránitba. bele. vagy lágy betonba vasalva.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jó meglátás mind a kettő kommented, nem tudok semmit hozzá tenni, és ez a legrosszabb, nincsenek illúzióim. Ez csak kivételes csoda esetén változna, amire nem sok esély van.:

Esze ágában sincs eladni a horvát INA olajvállalatban birtokolt Mol-részesedést a magyar kormánynak, csak az izmaikat mutogatják egymásnak a felek, hogy világossá tegyék: mindkét cég mögött mereven ott áll saját állama - olvasható a Financial Times blogján.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ft_szinjatekot_jatszik_az_orban-kormany.566286.html
"Nem elég az ötletelés" – akiből nem lett a rezsicsökkentés atyja

Három hónap után hagyta ott a fejlesztési minisztériumot, pedig ő vezényelhette volna le a rezsicsökkentést. Hodola Attila, az NFM korábbi energetikáért felelős helyettes államtitkára szerint rendkívül káros, hogy a politika azt gondolja, előre lát minden következményt, a szakmai szereplőket ab ovo hazugnak tartja, és nincs fogadókészsége a párbeszédre. Pedig ez utóbbi nélkül szerinte nincsenek hosszú távú megoldások.

hvg.hu/gazdasag/20131004_Nem_eleg_az_otleteles
narancsidióta, még ők beszélnek, ááááhhh

"Semmi szükség Bajnai szobordöntögetős hordáira"

Zsigó Róbert arra szólítja fel Bajnai Gordont, hogy tartsa távol Bajától az "erőszakos hordáit", a fegyveres testületek volt tagjaiból álló Szolidaritás aktivistáit.

hvg.hu/itthon/20131004_Semmi_szukseg_Bajnai_szobordontogetos_h
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

a helyében visszavonulnék,tennék egy rövid nyilatkozatot:
Elfogadom, hogy személyem nemkívánatos a magyar politikában, az ellenfeleimmel szívesen megküzdenék ugyan, de a barátaimmal nem óhajtok. Sok szerencsét mindenkinek, Isten veletek. Hajrá magyarok.
Az álom (ahogy itten meg szok fogalmazódni):

Az ellenzék minden tagja egységesen lemond mindenki más javára, sutba teszi a Közöstől eltérő saját elveit, és végül abszolút egyhangúan megválasztják a Vezért, akinek szavára egyszerre lépnek, ülnek le, és állnak fel. Aki túl magas, az leguggol, aki közepes, az is, hogy a Vezér kiemelkedése (mintegy szoborszerűsége akár) a nép számára jól látható legyen.

Hát, kérem, az ellenzék nem ilyen. Nem homogén. Arra ott van a FIDESZ. Ez a különbözőség és sokféleség elméletileg jót tesz a választási mechanizmusnak (kisebb kompromisszumot kell a sokfajta embernek magával kötnie a választásnál, mintha csak egyfajta eszi-nem eszi, nem kap mást helyzet van),és jót tesz a döntési mechanizmusnak is, mert ahol mindenben egy ember dönt, ott sok a hibás döntés (és az idő előrehaladtával egyre több). De csak elméletileg. A gyakorlat szerint népünk jobb szereti az ezer csizma egyszerre lép szituációt.

Sajnálom, hogy ez az ellenzéki inhomogenitás és az ezzel óhatatlanul együtt járó belső csatározások a többség számára nem fogadhatók el (sőt, taszító jelleggel bírnak), de tenni ellene a kétségbeesett permanens kapálózáson kívül nem tudok tenni semmit.
@jaegtoer: lassan ott tartunk, hogy emelt fővel már ezt se fogja tudni megtenni.
Tényleg kár érte, nagy reményeket fűztünk hozzá. De ha nem vág rendet maga körül, és nem kezd el profin és érthetően kommunikálni, akkor végleg ellehetetlenül. Rosszabb sorsra jut mint Gyurcsány, ő nem fog tudni visszakapaszkodni.
Gyurcsány hülye volt, elkúrta, de őt az Mszp múmjái csinálták ki.
Bajnait meg a saját kiscserkészei.
Nem ugyanaz a két kategória.
mennyien mondták és mondják ezt még a fidesz berkein belül is, és a végén menekül mindenki:

hvg.hu: A lakossági fogyasztó most a számlájáról látja, hogy mennyivel kevesebbet fizet a rezsicsökkentésnek köszönhetően.

H. A.: De mire alapozták a rezsicsökkentést? Milyen számításokra? Az egyetemes fogyasztók 10 százalékos árcsökkentése mellett az nem érv, hogy „csak”. Az összes külföldi tulajdonú termelő, szolgáltató megérti, hogy a kormánynak vannak politikavezérelt szándékai, de azt nem, hogy ennek stációiról ők is csak az újságból értesülnek. Nem kérdezi meg őket senki, nincs párbeszéd, pedig valószínűleg még szakmailag átgondolt ötleteik is lennének, és találnának érveket a politikusok szándékaihoz. Lehet ezt idehaza felesleges úri huncutságnak tartani, de én kötöttem üzletet oroszokkal és arabokkal is, hogy tudjam, egyeztetés és önkéntes párbeszéd nélkül nem lehet hosszú távú megoldásokat találni.

Magyarországon azonban a politikusok azt gondolják, hogy képesek előre megmondani az ötleteik következményeit. És amikor az apparátus rámutat, hogy az ötletből szült jogszabály itt az uniós direktívával, ott pedig a saját jogszabályainkkal ütközik, akkor tömegesen készülnek a módosítások salátatörvények formájában. Ez azért borzasztó megoldás, mert a piaci szereplőknek kialakult az a meggyőződésük, hogy Magyarországon bármikor bármi megtörténhet. Most ott tartanak a nagy cégek is, hogy azon gondolkodnak, hogy itt akarnak-e lenni jövőre is.
@vakapad: csatározzanak, vitakozzanak, legyenek színesek mint a szívárvány.
DE!
Ez legyen produktív vita, legyen értelme a szavazóknak.
Amit most csinálnak, na annak nincs.
Mit látunk? Hogy a kétharmad maradékának jó esetben is kétharmadán marakodnak, helyezkednek.
Na és pont ez az, amit az egyszerű választó látni sem akar.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látok diákmunkásokat és pályakezdőket, kis fiatal 20-26 éveseket.
Mit mondjak, ha ők a jövő záloga, kurva nagy szarban vagyunk, és nem lep meg, hogy vonzódnak a jobbikhoz és senki se akarja őket foglalkoztatni.
HR-sként biztosíthatlak, én sem vennék fel 30 év alattit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Okot adtak rá, ez pedig visszaüt.
Adtak kapaszkodót a fidesznek, amibe bele tud kapaszkodni, és ők ezt ki is tudják használni.
Legalább a szolidaritás is megtanulja a bajai vereségen, hogy ez nem jó írány.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Aha. Marakodnak. Aha.

Én azt úgy tudom, hogy a politikus azért az, hogy hatalomra jusson, és ennek eredményeképpen az országirányításban az általa legjobbnak vélt elveket követve alkossa meg az ország jobbulását elősegítő rendeleteket és törvényeket (ez a törekvés Orbánnak se róható fel negatívumként, az egy más kérdés, hogy kétségbeejtően dilettáns).

Az ellenzékben mindegyik párt (ha győznek) annyira lesz erős a saját érveinek az érvényre juttatásában, ahány képviselője van a törvényhozásban. Azaz mindegyik párt marakodik. Az ellenzék is házon belül, meg az egész ellenzék marakodik a FIDESZ-szel, mely utóbbi szintén marakodik. Amely marakodás a politikus alapvető célja. Marakodás nélkül nem is az.

Finnyázás esetén pedig javaslom a szavazóurnától való távolmaradást.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Nagyon nagy szabadság, semmi diszkrimináció, semmi demagógia és sok szeretet."

Még a végén megtérek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"az lmp kivált kiscserkészeinek az a feladata, hogy hazavágják Bajnait?!"

Szerintem ez csak a velejárója a még korábbi rossz választásnak, a Szigetvári-féle elcseszett stratégiának, összefoglalólag annak, amit, ki más, Gyurcsány fogalmazott meg úgy, hogy Bajnai rossz színpadra állt fel.

"A Milla tüntetése be akarja fejezni a múltat. Orbán is ezt akarta. Ebből lett a fülkeforradalom. A III. Magyar Köztársaságot nem befejezni, hanem újjáépíteni kell. A Milla úgy akarja leváltani Orbánt, hogy második frontot nyitva küzd az MSZP és a DK ellen is. E pártokat nemkívánatosnak minősíti. Ilyen alapon nem lehet együttműködni. A Milla nem megegyezni akar, hanem erőt építve zsarolni, alárendelt szerepbe kényszeríteni bennünket. Ez nagyon rossz előjel.
Bajnait sokra tartom. Fontos szerepe lehetne az ellenzéki együttműködés létrehozásában, Orbán leváltásában, a leendő kormányzásban. Most sokak meglepetésére szónok lesz a Milla tüntetésén. Ellentmondásos helyzet. Ha Gordon a Milla élére akar állni, akkor ez teljes tévedés. Ő nem osztozhat a múlt eltörlésének, az MSZP és a DK megbélyegzésének politikájában. Ha meg az ellenzéki együttműködés meghirdetését tervezi, akkor nagyon rossz színpadot választott. Bárhogy is, Bajnai mostani döntése több, mint ellentmondásos, hajlok rá, végzetes stratégiai hiba."

https://www.facebook.com/notes/gyurcsány-ferenc/a-milla-és-bajnai/479044202128047

Wow.
@saravad: Assisi szegénykéje valóban jó példakép. :)
@Orica Középföldi: Panoptikumot én sem szeretem,de vannak akik élvezettel köpdösnek volt min.elnököket.Gondoltam.....
kár, hogy ez nem riogatás, hanem tény:

Stadionadóval és a rezsiadóval riogat Bajnai Gordon

2013. október 04., péntek, 12:37
Szerző: MTI

Bajnai Gordon szerint a kormány által hétfőn benyújtott 2014-es költségvetés csak egy féléves költségvetés, amely "az első félévben osztogat, aztán pedig nyilvánvalóan fosztogat", mivel tudatosan úgy készítették el, hogy csak a választásig tartson ki. Ezért 2014 nyarán az ország válságban lesz - jelentette ki az Együtt-PM választási szövetség vezetője pénteken sajtótájékoztatón.

hvg.hu/gazdasag/20131004_Stadionadoval_es_a_rezsiadoval_riogat_Baj
@Dr. jenőke (jenőke): Rögtön az elején téved a cikk író. Németországban a közmunka nem büntette a munkásokat. :)
normális gazdasági emberek ugyan ezt mondják:

Holoda:

hvg.hu: Kiktől jöttek az ötletelések?

H. A.: Képviselők, befolyásos politikusok hívogattak, és mindig volt valami, amit csak úgy rábíztak az apparátusra, hogy legyen kész megoldás holnapra. A legtöbb bedobott ötletről kiderült, hogy nemcsak a következményei nincsenek végiggondolva, de nincs is mögötte kormányzati szándék, vagy ha volt is, nem került mellé kellő politikai nyomaték. Így amikor a megoldást keresve elindult az apparátus, rendre rálépett valakinek a lábára.

Bajnai:

"Ismertette: az Együtt-PM kormányra kerülése esetén átalakítaná a költségvetési tervezést és működést, előrehozná a költségvetés elfogadását, hogy november végére lezárt költségvetés és adótörvények legyenek a kiszámíthatóság növelése érdekében. Emellett úgynevezett adóalkotmányt vezetnének be a kiszámítható adókörnyezet érdekében. Eszerint évente egyszer módosíthatnák az adótörvényeket, de akkor is csak hatvannapos felkészülés és konzultációt követően. Ezen kívül az Együtt-PM programalapú költségvetést, valamint valódi és működő államadósság-szabályt vezetnének be."
Ezúttal nem csak a betegeknek, hanem az "orvosnak" is elgurult a gyógyszere. :)

Gyurcsány a Szabadság téren rendel

index.hu/belfold/2013/10/04/gyurcsany_ferenc_fogadonapja/
@Fabius

Komolyan véve a felhívásod, íme néhány felcsúti fejlesztési ötlet a Tündérmese projekt keretében. Aki az egészen rajta tartja a szemét: Matolcsy György.

POR szívó ügynökség - vezető Lazáry Viktor
Kötélfonó üzem (A Márianosztrai börtönből kiszervezve) - vezető Kövér László
Szoborpark - vezetője - Kónya Péter
Kutyakiképző telep - vezető Balogh József
Életvezetési szakkör és főzőtanfolyam - vezető Varga István és Tasó László
Keresztény lövészklub - vezető Semjén Zsolt
Határon belüli magyarok skanzene -
Felcsúti Nemzeti Színház - jelenleg is folyik a pályáztatás. Jelöltek : Balázs Péter, Vidnyánszky Attila)
Magyarságképző Intézet - vezető Vona Gábor
Szabadságharcosok Klubja - fővédnök Orbán Viktor
Góg és Magóg monológ klub - páratlan napokon Giró Szász András, páros napokon Fodor G. Gábor
Magyar Nemzeti Ufókutótató állomás - Pataki Attila
Felcsúti Dohány Arborétum - Sánta János
Polihisztor képző - Mészáros Lőrinc

A projekthez kapcsolódó alaptörvény módosítások valamint a szükséges pályázatok írása és elbírálása Rogán Antal és Lázár János hatáskörébe tartozik.

A beruházás fázisairól készülő dokumentumfilmek, festmények Kerényi Imre és Andy Vajna irányítása alatt készülnek.

A résztvevők védelmét Pintér Sándor biztosítja.

A közreműködők etikai képzéséről Balogh Zoltán, a szünetekben tartandó keresztény meditációról Hoffman Rózsa gondoskodik.

Az élelmezésről Selmeczi Gabriella és Bakács Tibor gondoskodik.

A beruházásokat Simicska Lajos koordinálja, szorosan együttműködve az Orbánya konszernnel.

A beruházás nem valósulhatna meg a magánnyugdíj tagok, a pedagógusok, a rendvédelmi dolgozók, a közmunkások, a nyugdíjasok, a rokkantnyugdíjasok, az egészségügyben dolgozók, a tanulók, a nem tanulók megmozdulása mellett.

Köszönjük!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vannak más vélemények is az ügyben. :)

"Ami a dulakodó nőt illeti, szerény véleményünk szerint aki lóg a villamoson, és elkapják, az legyen már olyan karakán, és ne kezdjen verekedni a hivatalos közeggel, mert így teljes joggal fogják le és hívnak rá rendőrt. A köztereseknek meg köszönje meg, hogy nem verték ki az összes fogát tonfával, és húzták a földön a rendőrkapitányságig, mert az ilyen igénytelen prolitramplik, akik köpködnek és rugdosódnak, jobb országban ezt érdemlik, s meg is kapják. A kamera mögül pattogó majom is megérdemelt volna párat. Gyönyörű demokráciánkban az összes suttyó azt hiszi, neki mindenhez joga van, és bármibe beleugathat."
@Ergosum: kimaradt a hasrugdosó önvédelmi oktató, és a gyilokos bázisvédő
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja csak akkor ne járassa le a fasisztákat Pintér és Orbán rendszerével. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jóvanna, ez csak egy részlet a teljes anyagból. Nem érek rá egész nap, hogy minden ötletemet leírjam :)
Szegény ferkót állandóan kikosarazzák. :)

Gyurcsány sms-t küldött, de nem kapott választ

www.magyarhirlap.hu/gyurcsany-sms-t-kuldott-de-nem-kapott-valaszt
Rigor mortis2013-10-04 13:21:05

Érdekes, hogy mennyi ember fogja a primitív bunkók pártját. Kívánom nekik, hogy ők is kerüljenek hasonló szituációba - nehogy azt higgyétek, hogy érvényes jegy vagy bérlet birtokában nem történhet meg veletek ilyen eset, mert manapság divat kijelenteni a jegyről vagy bérletről, hogy "hamis", és ugyanígy fognak ráncigálni (saját szememmel láttam ilyen esetet). Helyeselném az eljárást, ha ezek az orkok nem mindig a gyengébbek (diákok, egyedül közlekedő fiatalok, nők) ellen lépnének fel ilyen szigorral, hanem a kigyúrt kopaszok és a nemzetiségiek ellen is. De ahhoz gyávák. Ezért undorodom a fajtájuktól (és azoktól, akik nekik adnak igazat).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A bazi nagy magyar stanford prison experiment, közmunkástul, gumibotostul meg hataskorostul.
a szent áhítat képei, nem mondom, hogy tetszik, mert ugyan így rosszul érzem magam, ha vezényló, vagy bármelyik másik politikusnál látom ezt, ez a gondolkodás a katasztrófába vezethet csak.

kep.index.hu/1/0/491/4911/49114/4911402_262b8a86f7d4fb14646aa5c93ab35ff0_wm.jpg
Gyurcsánytól elalélnak a nyugdíjasok - fotók

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nyilvános fogadónapot tartott pénteken Budapesten, a Szabadság téren. A hozzá fordulók többsége nyugdíjaskorú nő volt. Fotók.

hvg.hu/itthon/20131004_Gyurcsany_dk
még, és ott van a sajtó, ami intő példa:

Az indexvideós Szász Barna megverése miatt meszelte el Magyarországot a Freedom House
barna2

És egy sünszarós komment miatt, amit az MTE blogján posztolt valaki. A magyar internet egyébként szabad.

444.hu/2013/10/04/ki-az-a-magyar-blogger-akit-tavaly-megoltek-vagy-megvertek-netezes-miatt/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem tartott, hanem még tart is egészen este nyolcig. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát én nem tudom mi folyik az E14PM háza táján, de ez már minden képzeletemet alulmúlja.Gyakorlatilag lenullázták Bajnai renoméját cirka 2 hónap alatt.Bajnainak sürgősen át kell gondolnia a közeljövőt, mert ha ezt nem teszi meg, a saját párttársai gyakorlatilag végleg elintézik a politikai pályafutását.Olyan mintha gyilkos pozícióharc menne a formációban, mintha mindenki azt csinálna illetve mondana,amit akar,és mindezt úgy, hogy lehetőleg a kollégának a lehető legkellemetlenebb legyen..
2013.10.04. 14.59.38. az eddigi utolsó bejegyzés ??
??
dugó ellleni HÁBORÚ

dugóharc

nevecséges barmok ezek
alkmatlan gerinctelen CSÜRHE

index.hu/belfold/budapest/2013/10/04/tarlos_dugocsokkento_18_pontja/
Ezért szeretem ezt a blogot. Tudtam, hogy tobzódni fog a szellemesség Fabius magas labdájára.:)
@E.Csaba:

Sajnos igazat kell adjak. Bajnai imidzse romokban. Tőle pont nem a populizmust és a baromságot várták a választói.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Meg is szokta simogatni a nyugdíjas nénik buksiját, mondta.
@Dr. jenőke (jenőke):
mostanaban neha neptelen a V-blokk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Láttátok Holodát Olgánál? Gyakorlatilag kimondta, oligarchák megrendelésére készülnek a jogszabályok. Azért hagyta ott az államtitkárságot.
Jóvanna, látom, mindenki továbbra is meg van győződve róla, hogy minden párt hülye,vezetőikkel együtt, hányingerek egytól-egyig, nem is zavarom tovább a vizet. Maradjatok otthon, aztán 2014. után meglesznek Felcsúton a piramisok is meg a tengerpart is.

Az mégiscsak jobb, mint a Bajnai féle 13. havi nyugdíj megvonás vagy a vizitdíj, amiket a zembereknek kellett megfizetni.
@Husz_János_Puszita: igen, kimondta, de megint semmi eredmenye, kevesen ertettek meg

@vakapad: nem, tudjuk hogy nem mind hulye, de vakon nem kovetunk senkit, es szo nelkul sem hagyjuk azt ami nem tetszik, ha a politikusok nem kepesek az egyuttmukodesre, barmi levaltas es elzavaras, hiu abrand.
Gyurcsány és a fiatalok. :)
A Miniszterelnökség lemondta Népszava előfizetését
Nem tetszett nekik, amit az újságban olvastak a Lázár János által bevezetett új munkarendről.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2013%2F10%2F04%2Fa_miniszterelnokseg_beintett_a_nepszavanak
Orbánék nem mennek a piacra, a piac mehet majd hozzájuk
@Husz_János_Puszita: és ez:

Nem cél újabb energiacégek megvásárlása az E.On-üzlet lezárulása után, de ha valamelyik befektető felajánlja a cégét, a kormány megvizsgálja a lehetőséget – mondta Giró-Szász András kormányszóvivő az InfoRádió műsorában.

hvg.hu/gazdasag/20131004_Orbanek_nem_mennek_a_boltba_a_bolt_mehet
Thürmer is elhatárolódik. Végre!
Közben a kaposvári egyetemi portálon, a KEOnline-on bermudanadrág helyett Bermuda-háromszög nyeli el a kommenteket, amik a fentebb is idézett, aláírás nélküli, a tiltakozókat leteremtő cikkre érkeznek. Kaposváron is értik a korszerű kommunikáció működését.

atlatszooktatas.cink.hu/vetkoztesd-a-rektorod-1441063772
bajnaialibás
orbánahibás
@Dr. jenőke (jenőke):

Ugyan erősen apály van itt, de az esti vers ne maradjon el, ha lehet:))
@Husz_János_Puszita:

Ezt már nem sokkal a távozása után is mondta, és az már rég volt.
Azóta kísérem figyelemmel a palit:))
idióta:

Az Orbán-könyvvel a kezében törte be az OTP ablakát
otp

Wáczek Frigyes devizahiteles gyógyszerész háromszázezer forintos suhintása videón.

444.hu/2013/10/04/az-orban-konyvvel-a-kezeben-torte-be-az-otp-ablakat/
@Orica Középföldi:
Fabius miattunk van szökésben, vagy TEKergeti valaki?
@Orica Középföldi: kedves ön, ne apályozzon má itt:) me én is itt vagyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te igaz tudod, hogy én még nem álltam át a sötét oldalra?
@taga20:
S'tét!
Látom, leült a hangulat, kiszáradt a Lajta, Habanában betiltották a rumot, meg ilyesmi.
Akkor egy kis Steve Moore, hátha...
www.youtube.com/watch?v=QfMFrpa66TI&list=RD02lxebUpRgdKc
@taga20:

Na akkor itt a talány, mit is hagyott parton az apály:)

Egy józan illemtudót? Egy fáradt kötekedőt?
Kiderül:))
@Dr. jenőke (jenőke):

Szerintem egyik, nagyon leterhelt pillére a Mo. jobban teljesít szlogennek.
@Orica Középföldi: még gondolkodom vagy iszom még? de a csajokat szeretem:)
@Knósszosz: Jóestétjószurkolást:)mindenkinek, neked Knoszi külön:) fajint ez a dobos, de erre szedjé föl egy bukszát:)
@taga20:

Csak mértékkel, mert a gondolkodásodon nyomon követhető a piamennyiség:)
@V-PORT: Hát ahogy elnézem az eddigi két nagy párt ténykedését ők sokkal inkább vannak a sötét oldalon.
@Orica Középföldi: :)

míg nem jön @Dr. jenőke (jenőke): esti verse, hoztam nektek egy kis szabad szájú költeményt. :DDDD
mert ma kicsit kalandoztam a Lőwy Árpád verseinek világában...
nagyon "vegyes" (hogy finom legyek) hangulatú versei vannak. pl ez a magyar nyelvről:

PÓTLÉK

- megjegyzés:
miért lehetetlen,
hogy a magyar nyelvet
tökéletesen birtokolja
bárki idegen?

Egyszer fenn jártam Helsinkiben, s ott
Sok finn tudós szívesen fogadott.
A magyarul tudók egy szigeten,
Búcsúlakomát rendeztek nekem.
Verseket olvastam - természetes,
Így telt el vígan az a nyári est.
Verseimen mulattak eleget,
Végül egyikük, egy megjegyzést tett:
Egy szó van a versekben - mondja ő -,
Mely könyveinkben nem fordul elő.
Mi az a "lófasz"? Ritka szó talán?
Vagy nem használják már egyáltalán?

Mire Lőwy arca elkomorul:
Lófaszt tudnak kendtek - nem magyarul!
@Orica Középföldi: azé van, hogy jó beosztom és hajnal ötig fárasztom az öreget:)
@taga20:

A te esztergádon könnyítették meg a vitya nyakát?:)
@taga20:
Erre szeggyek föl egy buxát?
Dekódold lécci, mert lefagytam-:)
@guma:

Ismertem, nagyon jó:)))
Elnézve a pali fényképét, máig nem értem, hogy titkolhatta el az arc/szem, ezt a mérhetetlen humort.

Tuti, hogy a fotós volt a hibás:)) Vagy zseniális színész is volt:)
@tristen2005: szart nem tudok dreházni csak acélt:)
@Orica Középföldi: :))))

eszméletlen ürge, annyi biztos :DDD
olvastad a fenn maradt hivatalos levelét sarkantyú ügyben???
@Knósszosz:

Mi az hogy nem érted?

Neked mindenről a jó kaják jutnak eszedbe, aztán tovább asszociálsz .
Tagának mindenről a nők, de itt le is ragad:)
hmmmmmm

Rendeletbe foglalták Sarkadon, mekkorára nőhet a fű

Sarkadon nem lehet 20 centiméternél magasabb a fű – ezt is tartalmazza a közösségi együttélés alapvető szabályairól és azok elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló önkormányzati rendelet, amit a beol.hu Békés megyei híroldal szerint a képviselő-testület fogadott el.

hvg.hu/itthon/20131004_Rendeletbe_foglaltak_Sarkadon_mekkorara_n
@taga20:

Pedig azt mondták, szakember volt, akkor tégedki lehet húzni!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerencse, hogy én egyiknek sem vagyok a szimpatizánsa. Bár nem tudom, hogy a Jobbikot vagy az E-Pm-et utálja jobban a többi párt.
@taga20:
Baszki, az a grillezésre alkalmas izé... az nagyok kúúl, csak csak rozsdamentes rács kell hozzá meg faszén és olyan szuflakit lehetne kreálni benne, hogy még!!
Kösz!!
@Orica Középföldi:
Hát, most akkor senem értettem hirtelen, a fekete csajszi sem világosította meg elmémet a kérdés tárgyában.
Talán innom kellene egy sört és jobban vágna az eszem, úgy vélem.
Akkor megyek is-:)
@Orica Középföldi: ez így nem igaz, me nekem a repülés jut eszembe a csajokról. egy jó kis leszállópálya mindent megér:)
@tristen2005: ez is:

Meghalt a férfi, aki feltalálta a sztracsatellát

Elhunyt Enrico Panattoni olasz bártulajdonos, aki az ötvenes években feltalálta a sztracsatella ízű fagylaltot - közölte az olasz média.
@taga20:
Bacod! Rád lehet számítani!
Nem ám ezek a kis nyárspolgárok.... :D
@Knósszosz:
Most, hogy a beismerésen túl vagy... :D bevallom, így, egy faca evezés és esti zabálás után, francia St-Rémy konyakkal vigasztalom magam. Miről maradtam le ma?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, gyere, borulj a vállamra és zokogd el! :))
Mijarákvótma?
Magyarország jobban teljesít!

“25 éve tanító kémia-fizika-informatika szakos gimnáziumi tanár vagyok Kémiából doktori fokozattal rendelkezem. 4 tankönyvet írtam (vagy társszerző voltam), kettő ma is használatban van. 2012 október havi fizetésem 219 201 Ft volt. 2013 október havi fizetésem 183 963 Ft. A különbség -35 238 Ft”

444.hu/2013/10/04/tanar-vagyok-megemeltek-a-fizetesem-most-35-ezerrel-kevesebbet-keresek/
@tristen2005:
Az élet nem habostorta.
Tragédiák köttetnek földön s égen, pedig azt hinné a NERsütéstől cserzett arcú polgár, hogy már minden létező fronton csatát nyertünk és erre tessék: kidűl az alkotmányba belepárolt pálinka, oszt csak úgy elfolyik a szikes talajba.

Ez a magyar sorsa, balsors tépi egyfolytában.
Na nesztek. :)

Egy boltos magyaráz az inasának:

- Az ember nem azzal csinál üzletet, amit a vevő akar, hanem azzal, amit azon kívül elad neki. Rögtön megmutatom a következő vevőnél.
Bejön egy nő:
- Jó napot, egy speciális függönymosószert kérnék.
- Parancsoljon. És itt van hozzá egy flakon üvegtisztító.
- Minek az üvegtisztító?
- Ha már a függönyök tiszták, akkor az ablakoknak is ragyogniuk kell!
- Teljesen igaza van, köszönöm szépen!
A boltos az inasához:
- Na látod, így kell ezt csinálni, most te jössz!
Bejön egy nő:
- Jó napot, egy doboz tampont kérek.
Az inas kirakja a tampont az asztalra - és mellé rak egy üvegtisztítót.
- De hát nem kértem üvegtisztítót, minek az?
- Mivel most úgysem tud dugni, van ideje megpucolni az ablakokat...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: amit itt megy az vérlázító, ezt a sok savanyú arcot:) egy jó piálást, egy jó dugást nem tudnak értékelni:) mindig a magaskutura, komolyzene, versek, operák, ecetera-ecetera:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem sok, mindenki wakarózzik és csöndben van.
Én tartom a frontot veled, szlopáljuk tesó!-:))
A nap beszólása, Karácsony Gergely az Olgánál: együtt zuhanyoztam Rogán Tonyóval!:)
@taga20:
ÍGY IS VAN! FA..PÖCKÖK! :D
Egy szaftos nuni, egy kis pia (a mai evezést se hagyjuk ki, szájsebész ismerőssel elkalimpáltunk Halásziig, oszt még akkor nem is ittunk) és minden a helyére kerül! Nem kell fanyalogni! :)
Ahogy elnézem Pártunk és Qrmányunk tagjai is elég régen részesültek ezekben... Csak ezek a kiskancsók rajtunk töltik ki... :(

@Knósszosz:
Összetartás! Backi... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Gondolom a Tonyó, a Karácsonyt nem érné fel, csak ha térdel!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...néztem itt egy-két törzskommentelő hápogását, hogy leesett ennek a sunyifasznak a feje:) éljen a víz!
Orbánék zárolt milliárdokat osztanak szét

A költségvetés Ügyészség fejezetéből 340 millió, a Vidékfejlesztési Minisztériumtól 440 millió, a Nemzetgazdasági Minisztériumtól 500 millió, míg az Emberi Erőforrás Minisztériumtól 2 milliárd 466 millió forint zárolt előirányzat átcsoportosításáról döntött a kormány - a határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

hvg.hu/gazdasag/20131004_Orbanek_zarolt_milliardokat_osztanak_szet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rohadék... Legábrisoztál? Ezért még számolunk!!! :D
Én tahólistán tartom, szóval nem zavar be. Ez van, megdolgozott érte! Majd ha azt mondjátok megérdemli, hogy levegyem, akkor leszedem, addig, bérletes helye van ott! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem lefizették az üvegesek, hogy legyen egy kis melójuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver az egész testét ne nyald le, csak a lényeget:) és ott a nirvana:))
@V-PORT: Harminchét vagyok.Akkor én már vén s*ar vagyok:-)

Más: Te "csak" E14PM-szimpatizáns vagy - aktivista vagy? Nem tudsz erről valamit, hogy léptek-e valamit ez ügyben Bajnaiék?

www.atv.hu/belfold/20131004-egyben-vagy-egyutt-indul-az-egyutt-es-a-pm
@taga20:
Szerinted, mennyire vagyok én (is) tapasztalatlan EBBEN?
NAGYFIÚ VAGYOK, TAPASZTALT.
(Állítólag taníthatnám a műfajt... :D CSAJOKNAK!)
@taga20:
Győzik a tangák mellett szedegetni a szappant... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én harcolok, az utolsó kortyig!
Mi, Hernád utcai rendszerrombolók, tartsuk ki!
A volutás cucc jó, irigy egy izé vagyok.
Máz-lista! (a kubatovnál dzsobb azé...)
@E.Csaba: azé látom az am.népszaván feltűnsz:) Bartus keményen nyomja.
ehhhh

"Még nem tudjuk, küldünk-e megfigyelőket a választásokra"

Az európai szocialisták továbbra is figyelemmel kísérik a magyar belpolitikai fejleményeket, de nem akarnak állandó harcot a kormánnyal, így csak akkor bírálnak, ha súlyos okuk van rá – mondta a hvg.hu-nak Hannes Swoboda. Az Európai Parlament szocialista frakciójának vezetője egy uniós konferenciasorozat részeként látogatott Magyarországra.

hvg.hu/itthon/20131003_Swoboda_SPD_rezsi
@taga20: Már hogy ne pörögne. 5 milliárd, másfél milliárd, Óbudán 20 milla, stb. :)

alfahir.hu/omlik_a_penz_a_holokauszt_megemlekezesekre
@taga20: Csípem a fazont, nem nagyon molyol azon, hogy mit írjon le..
@Knósszosz:
Fikázz csak genyó! Közben persze sárgulsz, mert a májad... :D
A hűtőben ráadásul rendes osztrák Schwechater volt ott, nem az a szar magyar lábmosóvíz, amit itt kapni, sör címszó alatt!
Osztrákok hülyének néznek az itteni söreinkkel... :(( Mocskok - ráadásul igazuk van!
@E.Csaba: Te is kint voltál Gyurcsánynál? Én csak láttam az Atv-ben és ez volt az első gondolatom. A második az, hogy megfázik. A harmadik, hogy viseli a jegygyűrűt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém, ahogy osztod ezt a kis nácit, mint ha én mondanám:) ugyanazok az elemi reakciók jönnek ki belőlem, mint belőled. utálom ezt a kasztot, végtelenül!
Nem voltam kint.Azért szabit nem veszek ki, bármennyire is komálom a DK-t.Egyébként ahogy néztem a felvételeket, nekem is az jutott eszembe, hogy a nyugdíjasok aktívabbak, mint a fiatalabb korosztály.Lehet, hogy az olyanoknak is el kellene járni, ezzel is bátorítva másokat..
Exkjűűz... én sok éve nem láttam Schwechater-tet itten.
Az miért tűnt el?
Mint szakember véleményére vagyok kíváncsi.
@E.Csaba:

"Harminchét vagyok.Akkor én már vén s*ar vagyok:-)"

Egy tíz éves szemszögéből, igen. Egy húsz éves a gondolkodásod alapján sorol be.
Egy harmincas úgy vélheti, ni csak, egy jó pali/veszélyes ellenfél.
Negyvenes-ötvenes, mit akar ez a kis pöcs.
Hatvan felett, gyerek ez még, majd benő a feje lágya.

Szóval mi vagy?
@V-PORT: @E.Csaba:
Perverzek vagytok... :D
Én csak a Mosoni-Duna kedvéért voltam hajlandó kimenni és kicsit fázni - de mozogtam! Evezés, vagy Gyurcsány? Még őrlődöm... de már nem!
Nincs olyan politikus, aki miatt egy evezést kihagynék!
Ey jó muff még csak-csak, de politikus... :D
@taga20:
Kaszt? Paraszt...
Bár a páriák is kaszt - Indiában... :)
@Orica Középföldi: Jó meglátás.Pirospont érte:-)
@Knósszosz:
Mert ugyan olyan egyenfos lett, mint a többi itt.
Ott, a rothadó kapitalizmusban, viszont a PIAC a tét, nem engedheti meg magának, hogy vacak sör legyen.
Minden sör egyedi íz és tényleg karakteres.
Nálunk egy fos a Staropramen, a Lövenbrau, a Steffl, a... Egy vicc, hogy a lábmosóvizek ilyen neveket kapnak.
@V-PORT:
Na, tőle sem jövök lázba, max.Egér pajti forszírozta egy időben a hölgyikét... :D
De Ő egy perverz állat!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Evezés közben fáztál? Nem nagyon szaggattad meg magad:-)
@E.Csaba: én is bírom, csak elfárad a szemem mielőtt a végére érek:)
@E.Csaba:
A végén, már sötétedett és lazább volt visszafelé... KEKEC! Semmi'dógod??? :)

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Viccelsz? Az régebben volt, nyáron, sárkánnyal. :D
voluta.hu/pbp2010/index.html
@taga20: Igaz, nem spórol a billentyűkkel...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Amúgy meg ezt láttad?
Ez volt az idei bulink egy része, leszerveztek a tévéseket hozzánk... :D
videotar.mtv.hu/Videok/2013/06/29/13/Vizitura_2013_junius_29_.aspx

Ezek meg a fotók, amiket csináltam:
0621.voluta.fotoalbum.hu/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szalont ittál már?
Na, majd utána osszad az észt-:(((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most nagyon illúzióromboló leszek, előre is bocs:))

Én évente kb. 2-3-szor iszom sört, nagy melegben. Nekem a sör, sárga, habos, keserű és jéghideg. Ha barna, elalszom.
Ezért még családon belül is megvetnek és kiröhögnek, de nekem tényleg ennyi a sör.

Ehhez képest, x éve, 40 fokban, 1000 km-rel a hátam mögött, teljesen kitikkadva, egy cseh vasútállomáson végre lehetett hűtött sört kapni és ÉDES volt!! Ott haltam meg, én is és az illúzióim is:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igen, ezt mutattad már nekem.:D
:( Szóval nem jársz itt Pesten? Pl. pénteken? ;)
@Orica Középföldi:
Egyedi legyen!
Az itteni lábmosóvizek az alkoholisták igényeire épülnek... :((
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Igazán figyelmes vagy!
A vis maior keret terhére megoldottam azért...
Köszi!-:)
@Orica Középföldi: megnyugtatsz , me ugrottam vona a kis ostoba, de önérzetes agyamért:)www.youtube.com/watch?v=1W2kTnEJKQg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Bakker, nyuszikám, ma volt péntek! :(
Azt se tudom, kedden mit csinálok, un. "rollout techniker" szinten száguldozunk az ügyfelek közt. A fogászatok foglalkoztatnak, néha túlzottan is... :O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: cica azé a bugyit ne dobd le, van női tartás is a világon:)
@Knósszosz:

"A vis maior keret terhére megoldottam azért..."

Ilyet nem szoktam mondani, leírni végképp nem, de most nem tudom elkerülni: beszarok ezen a dumán:)))))))))))))))
@taga20:
IRIGY DÖG! :O
Na, lehet menni tova... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bármely péntek jó lesz, ugyanis péntekenként nem dolgozom... ;)
@taga20: A bugyi ledobálás ellen van kifogásod, vagy Boli ellen?! :P
@Orica Középföldi:
Megint korábban jön a vers, de nem Löwy Árpád miatt. Kicsit másfajta, mint általában egy vers, pedig...- csaknem minden mondata ismert a közbeszédben. Ezért választottam, remélem jól.
Kívánok jó éjszakát, szép álmokat!

Heltai Jenő: Néma Levente
A néma levente bakónak - Setét Lajosnak - adta ki magát és így szól Zíliához

Hidd el, az emberek buták.
Szidnak, lenéznek, mert bakó vagyok,
És a világért sem hinnék, hogy az,
Mi másnak szép: az asszony, a tavasz,
A nap, a csillag nékem is ragyog.
Ha nem muszáj, légynek se ártok.
Köztünk marad... a vérontást utálom.
A pallosom karomnak idegen.
A csöndet szeretem, meg a virágot,
Galambok közt, virágos szigeten
Békés családi kör az álmom.
Derű és nyugalom, parányi házban...
Az élet szép. Tenéked magyarázzam?
Szeressük egymást! Isten arra rendelt.
De annyi baj, gond nyomja ma az embert,
Nyögünk adót, aszályt és háborút,
A legtöbbnek falat kenyér se jut.
Kevés a méz, és sok a medve.
Ki él ma abból, amiből szeretne!
Így értsd meg azt, hogy én szelíd, költői lélek,
Bakónak álltam, s a halálbul élek.

Mindenkinek jó éjszakát.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szimplán irigy impotens csak a csóka... ;)
Kicsit még piszkáljuk a lekonyult fantáziáját??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez súlyos!
A jövő heti postával megkapod a démarche-omat, elég a süket dumából, hogyénígymegúgy szar löttyöket...

Elég!
Most sajnos a pavlovi reflexeim működésbe léptek, ezért a vékony csíkokra vágott csemegeuborkát, a szeletelt gombát, gondolatnyi mustárt, előre pácolt és pörzsanyag képződés okán zsiradékon futtatott marhahús szeleteket fűszerek társaságában összekovácsolok - ebből Stroganoffra hajazó étket gyártván - szóval, dolgom van.

Igaz, nem feltétlenül illik autentikusan körzetként a knédli, de keresztanyám tót származású és tegnap megkértem egy gyermek adag(...) elkészítésére a húshoz.
Ma sajnos evvel kell beérnem, talán lesz jobb is valamikor...
@Knósszosz:
MOCSOK! :(
Sok sörrel jössz te nekem...

@taga20:
Le lehet szakadni a tojásaimról! Nézegesd a saját zápjaidat...

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
De ha olyan imp... laza a csóka, akkor úgy is mindegy, hisz nem fog menni neki... :D
@Dr. jenőke (jenőke):

Ez gyönyörű, fájdalmasan igaz, de csak fél fokkal jobb, mint ama Hamlet.
Jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most bezzeg úgy tesz, mintha ő nem akarná, ha bugyik hullanának, mikor te nem vagy itt. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé azt hallottad, hogy a nagy kocsi(kajak), a férfiasság megnövelésére szolgál:) eszemfaszom kajak az nem csajszakág? kenu az igen:) 12 évesen C1-ben eveztem.
@taga20: no igen, de most is evezel? Össze mernéd merni az erődet Bolival?
Erre mi csajok nagyon bukunk. :D
@taga20:
Amúgy túrakajakkal evickélünk , mi mazsolák vagyunk - gyerekkoromban nekem a víz kimaradt, szimplán atletizáltam.
Nem mindenkinek telt olyanra, nekünk a használt, szöges futócipő is nagy szó volt akkor!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Még ha csak erre...
De ARRA IS! :)
IRIGYKEDJEN A SZERENCSÉTLENJE!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé vicces, hogy mennyire zrikáljátok egymást:) azé Queen leszállópályáját felkavarnám. persze csak plátóiban:)
@taga20:
Mielőtt beleélnéd magad egy touch down-ba, gear up és startolj át.
Csekk tud ám gonoc lenni..-))
Óvastam...
@taga20:
Mivel csórók voltunk, havi 10 Ft volt a sportiskolai díjam csak... :D
Ja kérem, nem lehetett mindenki a Pártitkár gyereke!
Bár azzal együtt jártunk sportiskolába, de nekem Tisza cipőre telt, amikor az már Adidasban nyomta.
A sok facom ellenálló, mint a Piktor és a Kövér kancsók...

Plátói... Platón kiskomám! :D
@Knósszosz:

"Csekk tud ám gonoc lenni..-))
Óvastam..."

100 pontos duma:)))
@taga20:

Beléd is! :D
Ilyenkor visszaszállok a kazettás magnók világába, amit akkor úgy vágytam. :)

www.youtube.com/watch?v=nVsrcmW3Yc8

www.youtube.com/watch?v=qpkasPwAtrQ

www.youtube.com/watch?v=UMPC8QJF6sI

Ma megvan mind ezekből, DVD-n, meg CD-n.
@Knósszosz:
MERT AZ MEGDOLGOZIK ÉRTE! :)
Na jó, én kicsit elfogult vagyok, de csak egy mamutagyarnyit! :D
@Knósszosz: egy párszor a vállamon sírt, nyitott könyv az élete, én vagyok álmai pasija, csak sajna foglalt vagyok, bakker:))www.youtube.com/watch?v=ZJSWsbBoyIU
@taga20:
MUHAHAHA!!!! Az... évszázad vicce! Mi is nevetünk ezen... :((
@taga20: Ó igen emlékszem, és ha jól tudom elég rövid pórázon tartanak...:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én az ekkora verdákra bukom - Corsa méret.
Emberi, tetszik.
Nem értem azokat, akiknek még mindig státuszszimbólum egy négykerekű szar.

Itt Kispesten cirkulál egy fehér Hummer, úgy bámul ki belőle a paraszt, mintha ő lenne a valaki, pedig csak egy darab szar.
Dekurvasokkalfontosabb dolog van az életben, mint egy tetű autó! Persze ez a mérce mostanság; X-5 naccsávó vagy, Fiesta kicsi dízel? - lúzer szar.
Aki evvel foglalkozik, az meg is érdemli a szarok véleményét.

A Széchényi könyvtár sorsa ennél fontosabb, persze annak az igazgatóját ki lehetett baszni, mert... azért, igen!
Kurva anyjukat!!!
index.hu/belfold/2013/10/04/ne_hagyja_hogy_atverjek_es_uldozzek/

Üldözzék? Megfélemlítsék Bajnai, Mesterházy, Gyurcsány emberei?
A Fidesz megvédi Önöket?

Mégis mi a faszom ez....? Ennyire undorító "kampányt" már rég láttam. A faszi kb úgy adja elô a szöveget, mintha magától az armageddontól kellene félni.
...és a Fidesztôl ki véd meg?
Az elmúlt években már bemutatták a srácok, milyen zseniálisan tudnak bármit is "megvédeni" :D kezdem azt hinni, hogy másképp értelmezik ezt a szót.
@Orica Középföldi: ön a lepattanókra megy, úgy könnyű:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Viszont szépen tud ülni és parírozni! :D
Mond neki, hogy:
ÜL!
FEKSZIK!
CSÓVÁLJA!
NYUGSZIK! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Haver evvel ne gyere me ezeket én is imádom, de téged utállak! na csak mihez:)www.youtube.com/watch?v=VML1u8KJjEo
@taga20:

Az attól függ, hogy ki mondja, ki a lepattanó:))
@Knósszosz:
Lazíccsá! Esélyed sincs nálam! :))

@Orica Középföldi:
Tudom... egy nyaligátor a csóka! Ha még Mariann 19 is itt lenne, nem lehetne bírni vele! :))
Taga is tőle jön lázba mindig... Valamit tud a csaj! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tudtam!!-:))
Má' hogy megkapom.
Nem! Pont nem ezt akartam mondani Tagának. (se)

Igaz, nem mindenben osztom a véleményed, de nincs kibékíthetetlen ellentét közöttünk- részemről legalább is!
Hadd legyek közvetelen: puszi!-:))
Szóval tudhatod, meg a Csengetett Mylord is.

Ott sok kérdésre van válasz... komolyan!!
(Kacsint nagyot!)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ilyenkor kiszabadulok és az ilyen független, önálló, okos NŐKET szeretem :)
@taga20:
Oszt gyorsan igazodsz a LÁBHOZ! Majd engedelmesen csóválja... :(
Elmosogattál már???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Ó igen emlékszem, és ha jól tudom elég rövid pórázon tartanak...:D"

A fantáziát nem lehet rövid pórázon tartani:)
@Orica Középföldi: én, mer a magas labdát könnyű lecsapni, de a labdát feldobni má nehezebb:) dobok egy kis zenét (ez még Mariannak is tetszene, persze elég bot füle van szegénynek):))
@taga20:

A magas labdát se feldobni, se lecsapni nem nehéz.
Észrevenni nehéz:))

Nem jött a zene.

Megint megbántottad Mariannt, mert minősítetted.
A te zenei ízlésed nem azt jelenti, hogy másnak botfüle van.
Én se szeretem ezeket a zenéket, de máig örülök ama Csik-linknek:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öreg nem kö má neked alukálni? egyébként kísértetiesen ugyan azt csípjük, zene, pina, stb. ez kísérteties! nem tudok aludni, evezni kéne má 20 év után.
@taga20:
Na, szakadj le a HOBBIJAIMRÓL! :D
Léptem...
@Orica Középföldi: mit tennél ilyen faszkalapok nélkül itt? www.youtube.com/watch?v=Xuz94ZIPfJk bármily meglepő:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi van haver, meg van a szappan? a mögötted álló odaadta:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
és ha nem is próbálom meg, ki sem nyitom?

brühüyyy

és ez neked meg a a tagának...csakis teljes hangerővel

www.youtube.com/watch?v=M4zqPDNigrw
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @taga20:

www.youtube.com/watch?v=OLlux8ICOfI

a hatalomvágyó muffok és hisztéria

teljes hangerővel, persze mert különben nem élvezed (Miklósa Erika is énekli de ...)

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @taga20:

képzeljétek az előbbit orbán előadásában kappanhangon és szaros felemás gumicsizmában a gáton amint belecsúszik a sárban a zárba...
brühüyyy
@avanivi:
végre meg kellene élni álmainkat, így?

www.youtube.com/watch?v=Iz0VOwC3lw0

brühüyyy
@avanivi:
hát igen itt még angyalhangja volt Luciano-nak de a mester ez akire felnézett ő és azt mondta ha egyszer így

www.youtube.com/watch?v=imcAW8wJvc8

1959 élőben MET

van egy korai Verdi Requiem felvétel (az egész) Karajan Bécsben (akkor volt a Scala és a Bécsi Opera főzeneigazgatója egyszemélyben) Price, Ludwig, Gjaurov és a fiatal szakálltalan Pavarotti, mindenki fejből partitúra nélkűl kivéve Luciano-t aki beletemetkezve a kottába élete nagy előadását adta...utólérhetetlen mai napig akkor avatták ott énekessé (vagy belehal vagy megcsinálja)

brühüyyy
@avanivi:
talán a felvétel minősége jobb...
www.youtube.com/watch?v=ijvxHbxSDOI

brühüyyy
@avanivi:
bocs, de ezt nem tudom kihagyni, márcsak a kommentért sem:

www.youtube.com/watch?v=AaUMXiFPkVw

Nobody may ever come close to this. .
Ethereal and otherworldly. Magnificent and awe inspiring. Words do not do him justice. I'm very grateful for this recording

brühüyyy

és max egyetértésem
@Orica Középföldi:

"_...40 fokban, 1000 km-rel a hátam mögött, teljesen kitikkadva, egy cseh vasútállomáson végre lehetett hűtött sört kapni és ÉDES volt!! Ott haltam meg, én is és az illúzióim is:)) "
Meglep. én először édes barna sört ittam az életemben, azóta is mindig kicsit meghökkenek, hogy milyen keserű képes lenni egy Zlaty B., vagy Pilsner U. míg a Kwak esetében minden Mennyországgá változik, a Chapeau K-t már nem is említve, mert az meg már olyan mintha az Úristennel beszélnék.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A mai napon Ferenc pápa, Szent Ferenc emléknapján ellátogat Assisi Szent Ferenc sírjához. :)"

Én meg a mai napon ellátogatok a saját síremlékemhez. másik neve: munkahely.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kit érdekel a bugyi, ha azt is meg lehet kapni, ami!aki benne van, nem? :-P Felőlem akár maradhat is..
@jaegtoer:
némelyek még foglalkoznak egy nemlétező isten felfuvalkodott egyházával

én ignorálom...

brühüyyy
@rodeo36: Az is egy technika, bár elkerülni lehet, de kikerülni aligha!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

én nem megyek isten közelébe ő sem jön az enyémbe ...semmi sem zavar

brühüyyy

egyébként is ugyanolyan kereskedőház mint a hagymászati műintézet ott hagymát itt meg hitet árúlnak a hit drágább
@jaegtoer:

Jó reggelt!

"míg a Kwak esetében minden Mennyországgá változik, a Chapeau K-t már nem is említve, mert az meg már olyan mintha az Úristennel beszélnék."

Ezt az emelkedettséget nálam ital nem tudja létrehozni:)))
A zene, az igen.
@rodeo36: A HIT a legdrágább, de legalább mi álljuk, közösen, nem?
@guma:

Kora reggel lehetnél kíméletesebb:))
"Bajnai nem közgazdász, Matolcsy az" - Medgyessy Péter.
@avanivi:
"hallom" azonos ízlésünk van...Leo Nucci nem akárki...van egy hatalmas Rigoletto filmje -többek között- egyik kedvencem...persze sok mindenki más mellett, pl: Peter Glossop, Ettore Bastianini....persze ez így süketen hangzik, mert akkor oldalakat írhatnék tele

brühüyyy
kösz

még akkor is ha ez az operairodalom legnagyobb hazugsága
@Orica Középföldi: :))))

javítok valamit a "kíméletlen reggelen"... :D

SZABÓ LŐRINC

IMA A GYERMEKEKÉRT

Fák, csillagok, állatok és kövek

szeressétek a gyermekeimet.

Ha messze voltak tőlem, azalatt

eddig is rátok bíztam sorsukat.

Énhozzám mindig csak jók voltatok,

szeressétek őket, ha meghalok.

Tél, tavasz, nyár, ősz, folyók, ligetek,

szeressétek a gyermekeimet.

Te, homokos, köves, aszfaltos út,

vezesd okosan a lányt, a fiút.

Csókold helyettem, szél, az arcukat,

fű, kő, légy párna a fejük alatt.

Kínáld őket gyümölccsel, almafa,

tanítsd őket csillagos éjszaka.

Tanítsd, melengesd te is, drága nap,

csempészd zsebükbe titkos aranyad.

S ti mind, élő és holt anyagok,

tanítsátok őket, felhők, sasok,

Vad villámok, jó hangyák, kis csigák,

vigyázz reájuk, hatalmas világ.

Az ember gonosz, benne nem bízom,

De tűz, víz, ég, s föld igaz rokonom.

Igaz rokon, hozzátok fordulok,

tűz, víz, ég s föld leszek, ha meghalok;

Tűz, víz, ég és föld s minden istenek:

szeressétek, akiket szeretek.
Ja, igen! Amúgy meg, hogy mindenki lássa, milyen együttműködő is a sok politikusmajom, átadjuk Hernádit a horvátoknak! :))

hircsarda.blog.hu/2013/10/03/atadtak_hernadi_juditot_a_horvat_nyomozougyeszsegnek
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :D Ez a dal olyan ari. :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik: ezt jó hallani. Már azt hittem néma szerzetesnek álltál. :P
@Orica Középföldi: Önző pasik, mindig nektek legyen csak jó?!
@taga20: naggyon jó válasz, így tovább. ;)
@Knósszosz: csak ne maradjunk Miss Sissynél sokáig? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Minden péntekemet szabaddá tettem érted, és ez a hála?! :P
De igazad van elég a lustálkodásból, dolog van. :D
"Itt és most örülni kell, világos? Újabb értékes darabbal egészül ki Orbán Viktor stadionocskákból és kisvasutakból álló személyi kultuszt dícsérő puzzle-ja, és ez mindannyiunk közös büszkesége. Felcsút turisztikai központ lesz, ha a fene fenét eszik is. Szülői házból átalakított múzeummal, kacsalábon forgó stadionnal, kedvesen zakatoló nosztalgiavonatocskával. (Nekem azért a golfpálya miatt még hiányérzetem van, remélem már nem sokáig lesz ez így.)
És hogy tulajdonképpen mit gondolok? Van az a helyzet, amikor nehéz bármit is gondolni vagy mondani. Ez majdnem egy olyan. Egy sajnos egyáltalán nem kicsinyes és pitiáner dolog (feltéve, ha nem Simicska 32 milliárdos megrendeléséhez hasonlítjuk) hanem a határtalan, semmiféle szégyenérzetet nem ismerő gátlástalanság újabb ideáltipikus modellje. Amelyhez képest az elmúlt nyolc év ismét ipari tanulóvá, és amatőr tyúktolvajjá szelidült. Tegyük a többi mellé, és pipáljuk ki. Hogy az ország gyarapodását a hűbérúr és zsoldosai határtalan pénzéhségének oltárán a fenti képlet szerint áldozzák fel. Nap mint nap. Hogy aztán "pitiánerségnek" nevezhessék az elmarasztaló fejcsóválásokat."
hacsaknem.blog.hu/2013/10/03/kisvasutat_viktorkanak

Ugye, ugye... erre szólt vissza a szar a lefolyóból, hogy "Az index.hu cikkét elolvasva felmerült bennem, hogy van olyan jogszabály Magyarországon, amelyik a 3200 település egyikének, másikának tiltja, hogy fejlesztési forrásokat kapjon. Miután meggyőződtem arról, hogy ilyen jogszabály nincs, csak annyit tudok mondani: kicsinyes és pitiáner cikket közölt a portál, amely a korrekt tájékoztatás elveivel köszönő viszonyban sincsen"
Mert igaz, az értelmező szótár jelentését sem ismeri, meg ugyan csak elszállt a lószerszám azzal, aki egy szimpla táskahordozó nullából, valakinek képzeli magát.
@avanivi:
ez a film amit anno Madridban l'attam...j'ol be voltam csiccsentve
elment a magyar billentyue

kurva anny'at

bruhuyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Képzeld... SSteffyke volt a blogon:
hacsaknem.blog.hu/2013/10/03/kisvasutat_viktorkanak#comment-form

Szemem felcsillant, bocsi a pillanatnyi "megingásomért"... ;)
@rodeo36: nekem megvan ,csak az a prbl.,hogy kazettán . A neten nem találtam meg az egész filmet.
Kimentem és szinte jégkockává fagytam, ezért Felcsúton, Széles Gábor segítségével építsenek hőerőművet, ami meleget sugároz Magyarországon. Nem lenne szükség több energiaszolgáltatóra, téli ruhákra, a mezőgazdaság is fellendülne, nem beszélve, hogy mi volnánk a térség, és a világ urai. Na és ki volna a világ ura?
@Orica Középföldi:
a Germont papa egy hazug disznó, és ez az ária a legjobb példa ráa, kulcsponti az operában mert enélkűl az álnokság nélkűl amit Violettával és a saját fiával csinál a polgári erkölcsök mondvacsinált és hipokrita alapján az az opera leglényege azért hal meg a főhősnő és megy tönkre egy szerelem

ezt akár ma is elénekelhetné a kaposvári egyetem rektora vagy más idóták sokan vannk te tudod

brühüyyy

azt ugye tudod, hogy az eredeti előadás utcai ruhákban ment annyira korhű volt és a közönség el volt hűlve tőle, őszintesége és gyilkos szókimondása miatt a Teresa Stratas féle filmen ez jól láccik is (ott Domingo Alfréd)
@avanivi: vagy Domingo vagy Migenes Johnson alatt bizonyosan megtalálod mert világhírű film lett

brühüyyy
@avanivi:
emléxem rá, mikor még kezdő suhanc volt Muti, Budapesten vezényelte a Verdi Requiem-et, a Budapesti Kórus volt a kórus és a barátom tenort II-t énekelt kölcsönkérte a partitúrámat mert kísérni akarta (mint zeneakadémiát végzett) az előadást és nem csak a szólamkottából énekelni...hogy a próbákon olyan intenzitás volt, hogy még bizonyos erekciók is látszottak és nem is vette észre...nagyszerű előadássá lett

brühüyyy
@rodeo36:

Aha, szóval erre gondoltál:))) Félreértettelek.
Ezt tudom és egyetértek veled.
@avanivi:
www.youtube.com/watch?v=SaypJ4kmYCE
ez az egész Bécs Domingo, Obrazcova, Carlos Kleiber

akarsz jobbat?

brühüyyy
@V-PORT:
Remek!
A nyári időszakra - információhiány miatt -
egyelőre nem érzékelem a briliáns megoldást.
Tudsz segíteni?
@avanivi:
részletekben fenn van ez az első

www.youtube.com/watch?v=Pr7CpjKhrxY&list=PLA96C8EC414B3FEBE

Migenes Johnson és Ruggiero Raimondi mint torreádor Domingo Don José

Francesco Rosi a rendező

www.youtube.com/watch?v=JDE3djFBIRk&list=PLDF430763C52BFF16

ha így még érdekel?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Teljesen félre vagy vezetve, ő a családjának vásárolt ingatlant Felcsúton, az teljesen véletlen hogy, a szomszéd telek az apjáé, a mellette lévő a nejéhez fűződik, nekem már csak egy kérdésem van, drága jó ember, mibül,! Ha ezt meg tudja magyarázni akkor elhiszem!
Életműdíjat kapott Zsámbéki Gábor színházi kritikusoktól.
Ebből az apropóból írt méltatást Koltai Tamás a 168-órában.
Nagyon jó írás:))

A végét megosztom.
"Kívülről nyugodtnak látszik, belül valószínűleg zaklatott, mint mindenki, aki tisztán lát.
Nem a "színházat" látja, hanem a hajléktalant és mögötte a világot.

A lélekölő államot, amely saját képére formálja a szertelen, szabad szellemiséget, és amely ma pőrébben mutatkozik meg, mint valaha.
Illúzió volt azt hinni, hogy ez a rendszerváltással örökre megváltozik.
Zsámbéki minden, csak nem illuzionista, épp húsz éve jósolta meg egy interjúban, hogy ha nem teremtünk termékeny színházi helyzetet, a tehetséges rendezők külföldön fognak boldogulni.
Bekövetkezett.
Két és fél év óta pedig már a második sehonnai bitang Oronte méri fel dölyfös tekintettel a magának kiszemelt színházat - ahogy az ő Mizantróp-rendezésében - , és foglalja el politikai segédlettel, érdemtelenül.

Ők a percemberkék. Nekik szolgálati prémiumuk van. Zsámbékinak életműve."
Orbán olvas: Fekete lyuk keletkezik akkor, ha egy véges tömeg a gravitációs összeomlásnak nevezett folyamat során egy kritikus értéknél kisebb térfogatba tömörül össze. Ekkor az anyag összehúzódását okozó gravitációs erő minden más anyagi erőnél nagyobb lesz, s az anyag egyetlen pontba húzódik össze.

Orbán meglepődik: az anyag egyetlen pontba húzódik össze?

Orbán elgondolkodóba esett: centrális erőterem már van...

...és elkezdte építeni a saját fekete lyukát...
@Dr. jenőke (jenőke):

Ezt tekinthetem a reménykedés víziójának?
@DR. INKVIZITOR: Nyáron lehetne ezzel a megoldással hűteni. Csak ellentétesen kell nyomni a gombot. :)
@rodeo36: Köszönöm, nagyon jó :))))
@Orica Középföldi:
Csak annyit tudok, hogy dolgozik rajta.
Csakúgy mint kis vas úton, ami - talán - odavezet.
Jut eszembe!
Стали = acél
-no comment-

A pedagógusok szinte mindent lenyelnek

Megvadult központosítás zajlik a közoktatásban, a változások csökkentik a tanárok hatékonyságát – mondja Arató László, a Magyartanárok Egyesületének elnöke az új tanév első hónapja után.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F05%2Farato_laszlo_magyartanarok_egyesulete%2F
@tristen2005:
Nem egyszerű dolog Keresztapának lenni…

www.pupublogja.hu/
@Knósszosz:
"A vis maior keret terhére megoldottam azért..."

Bíztam a kreativitásodban :)
Tudod amikor a NAV-nál meg van húzva a vonal, annál feljebb nem mehetsz a vagyon vizsgálatban, akkor nem lehet őket megfogni!
Ha Matolcsy közgazdász, akkor én is az vagyok? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Talan legyenek szivesek korszeruen ertelmezni a hatekonysag fogalmat. Szerintem az NKR nagyon is hatekony. Azert vontam ki alola a gyerekem.
@E.Csaba:

Bakker elolvastam, valahogy senki nem akar hozzászólni!
Elmondom, hogyan működik manapság kishazánkban egy önkormányzat pénzügyi része.
Mint sejthető, a vezetői, pénzügyi kontroll posztokon lecseréltek minden embert, egyszerűen kézi vezérlés zajlik. Sokan lejjebb azt hiszik, hogy költségvetésből dolgoznak, miközben...
Igazából a pénzügyi tételeket összevárják, a vezető felemeli a telefont és pénzt kér.
Mivel itt a kulcs, hogy ki emeli fel a telefont, a dolog működik.
Nincs tervezés, nincs ütemezés, nincs szervezettség.
Egy dolog van, telefonos pénzkérés, összeggel, személynévvel.
2013. Orbanisztán.
Sejtitek, hogy mi ennek a következménye?
Na végre már a jobbik is másolja a Közel-kelet egyetlen demokráciáját. :)

Izraeli mintára, a külföldről pénzelt szervezetek nyilvántartásba vételét javasolják

youtu.be/D3CIsRmLgsY

Eközben azért a fidesz is "dolgozik".

Családok védelme ismét leszavazva

jobbik.hu/videoink/csaladok-vedelme-leszavazva
Sipi merre van??? :)

A svájci hadgyakorlatok a gazdasági összeomlást és a menekültáradatok kezelését modellezik. Svájc nyilvánosságra hozta a hadseregének legutóbbi hadgyakorlata során szimulált forgatókönyvek részleteit. A gyakorlat során egy kiterjedt gazdasági összeomlást, erőszakos és tömeges tüntetéseket és a menekültek tömeges beáramlását modellezték.

idokjelei.hu/2013/10/a-svajci-hadgyakorlatok-a-gazdasagi-osszeomlast-es-a-menekultaradatok-kezeleset-modellezik/
@tristen2005:
+++
nem szégyenlem de én is bomoltam ezért a hetvenes években!:
www.youtube.com/watch?v=ZgubG-MOPT4
skacok, discovery,dinamó. nagyon állat:)
@gazoló: Én meg ezért a nyolcvanasban. Bár én nem szégyenlem és szerintem még 30 év után is jól zenélnek. :)

youtu.be/0JmlQIpM388
@tristen2005:
Neba@@ál fel....

Utána jöttek Stinggel..."Bossal" a Népstadionba...Jóóó volt!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom azé, mert van benne gyurcsányozás és zsidózás:) ez alap.
@tristen2005:
nem rágok -majd csak csirkemellet- nem érdekel és kész...mintha sohasem lenne egyébként is Villa lobos zgra versenyt hallgatok Sao Paulo-ból és Pekingből teniszt meg Manchaster-ből focit

brühüyyy
@tristen2005: te, inkább rejtjelezd, me mostanába kel, megnézi ahogy Vettel behúzza az újabb polt és utána mindenkit kioszt:)
@rodeo36: kösz a Mozartot, majdnem olyan jó volt, mint a csoki:) csak azt nem tudom, hogy a csokit nevezték el róla vagy fordítva:))
@taga20:
mikor lesz az időmérő...nem találom

brühüyyy
majd kifütyülik a nyamvadtkát
@rodeo36: má vot, túl aludtad:) koreában előbb kel a nap, vagy később, attól függ melyik oldaladon fekszel:)
@taga20:
és megint pol -os lett (poloskás?) a nyamvadtka?
s a mercedesek hol a bánatban pihennek? Massa, Alonso, Raikonnen a nagy szétbaszás után?

brühüyyy

tehát holnapra marad a verseny?
@rodeo36:

mi lett belőled, egy vén angol lord aki a fű sarjadását ellenőrzi?
@tristen2005:

majdnem...brühüyyy

csak bizonyos dolgok kötnek le
@rodeo36: a 2. helyért többen bejelentkeztek:) izgalmas lesz.
@taga20: Ő komolyan tetszik. Tehetséges és még magyar származású is. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ki? Vettel? nehogy azt mond, hogy neki drukkolsz, me rodeo mellé állok:)
@rodeo36:

Megértelek! Taga bohócnak jó!:)
@tristen2005: haver, egy jó bohóc aranyat ér! olyat is a szemedbe mond, amit te nem mersz más szemébe mondani:)
@taga20:

Most a főügyészt miért kevered bele!:)
@tristen2005: te olyan vagy mint gábris, mindenről valami nem odaillő ugrik be:) csókotatom petit ezt az ócska trógert, izzad a homloka, hogy mi a fasz legyen hernádimaffiaegyeddel:)
@rodeo36:
Megnézte,meghallgattam, 1x elmegy, de nem ezt fogom hallgatni minden nap. Szerintem jó!
@rodeo36: öreg, nagyra becsülöm aki ilyet végig tud hallgatni, de én itt leragadtam.www.youtube.com/watch?v=yAsDLGjMhFI
a Kaffkában ennyit tudtak belém verni:)
@taga20:

Ide figyelj acél abroncsoló, Gábrist velem ne keverd, ő a széleket szereti amit te lesimitasz!
@tristen2005: bocs, ez durva vot, engem is rakott má sír ugyanabba az illemórába:) neharagudj, van az a sértés, amit má nem nyel le az ember:)
@tristen2005:
kár

mondta a holló és arrébb libbent

brühüyyy
@Orica Középföldi:

a gasztronómia a kilencedik művészet, szóval vannak távlatok.... ebben is...:)

mondjuk a kettő kizárja egymást.... már ami az egyidejűséget illeti...
@rodeo36: Most néztem végig,imádom :))Nagyon köszönöm.
Nem a 0,6 mrd-os kisvasút a valódi téma - az csak terelés az alsó hangon is HATSZÁZSZOR nagyobb buliról:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=682273
süti beállítások módosítása