Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Tudta az igazgató, hogy a nevelő szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal, mégsem tet... (2024.04.24. 13:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.03. 14:57 Fabius

Mit építsünk még hálából Orbánnak Felcsútra?

Címkék: fidesz orbán viktor felcsút

"Hegyek között, völgyek között,
hegyek között zakatol a vonat
Én a legszebb srácok közül,
én a legszebb! téged választalak!
Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,
állj közénk és harcolj érte!
Hegyek között, völgyek között
zaka, zaka, zakatol a vonat...
Zakatol a vonat! Ó-Ó!
Téged választalak! Hú-Ú!
Tartós béke! Hurrá!
Harcolj érte! oi-oi-oi-oi!"

(via)

Véreim! 

Fontos feladat előtt állunk! Napsugarunk, Aki Elhalványítja A Napot lassan a visszavonuláson töri a fejét - vagy megfordult okos fejében a választásvesztés gondolata - ezért igyekszik mihamarabb a felcsúti autonómiát a nyugdíjas napok kényelméhez formálni. Mit lehet azt tudni, ugye, bukfenc lesz, vagy szövetség a Jobbikkal, ahol majd nem engedik neki kiélni magából a csillogószemű úttörővasutast. Az meg nem lehet, hogy a kertibudiból csak a stadionra lásson, kell, hogy a lélekbakterséget is ki tudja élni magából a szentem. Úgyhogy gründol magának egy kisvonatot - kiemelt projektként, máshogy jól sem esne

orbán-kisvonat.gif

Ne fájjon nekünk az az elkrampácsolt 600 millió ott Bicske és Alcsútdoboz között! Ez igazán a legkevesebb amit Fénylő Csillagunk nyugdíjas napjainak elviselhetőbbé tételére fordíthatunk. Sőt, szerintem lenne még mit faragni a felcsúti utcaképen, meg különben is ki mondta, hogy határt kell szabni a képzeletünknek és a nemzet hálájának? Ugye, hogy el tudunk képzelni másféle látképet is arrafelé, lehet ott hely rendhagyó látványosságoknak is:

orbán felcsút.jpg

orbán felcsút2.jpg

Legfeljebb picit majd szűkösen, de csak ellesznek a felcsútiak ennyi mindennel valahogy. Ha nagyon unatkoznak mittom kiírják a Nemzeti Felcsúti Homokosföveny Bajnokságot, a győztes csapatot Viktor személyesen viszi el egy körre a kisvonatával, a vesztesek meg mehetnek közmunkára az egykori kormánytagok mellé a Nemzeti Piramisépítő Vállalat Simicska Lajos Brigádjába. Nem lenne méltányos és nagyszerű?

Szóval, Véreim, a feladat adott, szárnyaljon a fantázia, képzelet és pénz ne szabjon határt, írjátok össze kommentben mit építsünk még Viktornak, hogy megkönnyítsük és megszépítsük aktív évei után a pihenését. Mit lehet tudni, hátha holnap törvényjavaslatban látjuk viszont. 

664 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr485549124

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Most rajtunk a sor: fogjunk össze a Pető Intézet megmentéséért! 2013.10.03. 18:06:11

A múlt héten Csepel Önkormányzata nyitotta a sort, ötmillió forintot különített el a költségvetésében a Nemzetközi Pető Intézet támogatására. Pesterzsébet Önkormányzatának is felelőssége, hogy ez a nemzetközi intézmény - melynek szolgáltatásait a dél-...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@rodeo36: A HIT a legdrágább, de legalább mi álljuk, közösen, nem?
@guma:

Kora reggel lehetnél kíméletesebb:))
"Bajnai nem közgazdász, Matolcsy az" - Medgyessy Péter.
@avanivi:
"hallom" azonos ízlésünk van...Leo Nucci nem akárki...van egy hatalmas Rigoletto filmje -többek között- egyik kedvencem...persze sok mindenki más mellett, pl: Peter Glossop, Ettore Bastianini....persze ez így süketen hangzik, mert akkor oldalakat írhatnék tele

brühüyyy
kösz

még akkor is ha ez az operairodalom legnagyobb hazugsága
@Orica Középföldi: :))))

javítok valamit a "kíméletlen reggelen"... :D

SZABÓ LŐRINC

IMA A GYERMEKEKÉRT

Fák, csillagok, állatok és kövek

szeressétek a gyermekeimet.

Ha messze voltak tőlem, azalatt

eddig is rátok bíztam sorsukat.

Énhozzám mindig csak jók voltatok,

szeressétek őket, ha meghalok.

Tél, tavasz, nyár, ősz, folyók, ligetek,

szeressétek a gyermekeimet.

Te, homokos, köves, aszfaltos út,

vezesd okosan a lányt, a fiút.

Csókold helyettem, szél, az arcukat,

fű, kő, légy párna a fejük alatt.

Kínáld őket gyümölccsel, almafa,

tanítsd őket csillagos éjszaka.

Tanítsd, melengesd te is, drága nap,

csempészd zsebükbe titkos aranyad.

S ti mind, élő és holt anyagok,

tanítsátok őket, felhők, sasok,

Vad villámok, jó hangyák, kis csigák,

vigyázz reájuk, hatalmas világ.

Az ember gonosz, benne nem bízom,

De tűz, víz, ég, s föld igaz rokonom.

Igaz rokon, hozzátok fordulok,

tűz, víz, ég s föld leszek, ha meghalok;

Tűz, víz, ég és föld s minden istenek:

szeressétek, akiket szeretek.
Ja, igen! Amúgy meg, hogy mindenki lássa, milyen együttműködő is a sok politikusmajom, átadjuk Hernádit a horvátoknak! :))

hircsarda.blog.hu/2013/10/03/atadtak_hernadi_juditot_a_horvat_nyomozougyeszsegnek
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :D Ez a dal olyan ari. :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik: ezt jó hallani. Már azt hittem néma szerzetesnek álltál. :P
@Orica Középföldi: Önző pasik, mindig nektek legyen csak jó?!
@taga20: naggyon jó válasz, így tovább. ;)
@Knósszosz: csak ne maradjunk Miss Sissynél sokáig? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Minden péntekemet szabaddá tettem érted, és ez a hála?! :P
De igazad van elég a lustálkodásból, dolog van. :D
"Itt és most örülni kell, világos? Újabb értékes darabbal egészül ki Orbán Viktor stadionocskákból és kisvasutakból álló személyi kultuszt dícsérő puzzle-ja, és ez mindannyiunk közös büszkesége. Felcsút turisztikai központ lesz, ha a fene fenét eszik is. Szülői házból átalakított múzeummal, kacsalábon forgó stadionnal, kedvesen zakatoló nosztalgiavonatocskával. (Nekem azért a golfpálya miatt még hiányérzetem van, remélem már nem sokáig lesz ez így.)
És hogy tulajdonképpen mit gondolok? Van az a helyzet, amikor nehéz bármit is gondolni vagy mondani. Ez majdnem egy olyan. Egy sajnos egyáltalán nem kicsinyes és pitiáner dolog (feltéve, ha nem Simicska 32 milliárdos megrendeléséhez hasonlítjuk) hanem a határtalan, semmiféle szégyenérzetet nem ismerő gátlástalanság újabb ideáltipikus modellje. Amelyhez képest az elmúlt nyolc év ismét ipari tanulóvá, és amatőr tyúktolvajjá szelidült. Tegyük a többi mellé, és pipáljuk ki. Hogy az ország gyarapodását a hűbérúr és zsoldosai határtalan pénzéhségének oltárán a fenti képlet szerint áldozzák fel. Nap mint nap. Hogy aztán "pitiánerségnek" nevezhessék az elmarasztaló fejcsóválásokat."
hacsaknem.blog.hu/2013/10/03/kisvasutat_viktorkanak

Ugye, ugye... erre szólt vissza a szar a lefolyóból, hogy "Az index.hu cikkét elolvasva felmerült bennem, hogy van olyan jogszabály Magyarországon, amelyik a 3200 település egyikének, másikának tiltja, hogy fejlesztési forrásokat kapjon. Miután meggyőződtem arról, hogy ilyen jogszabály nincs, csak annyit tudok mondani: kicsinyes és pitiáner cikket közölt a portál, amely a korrekt tájékoztatás elveivel köszönő viszonyban sincsen"
Mert igaz, az értelmező szótár jelentését sem ismeri, meg ugyan csak elszállt a lószerszám azzal, aki egy szimpla táskahordozó nullából, valakinek képzeli magát.
@avanivi:
ez a film amit anno Madridban l'attam...j'ol be voltam csiccsentve
elment a magyar billentyue

kurva anny'at

bruhuyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Képzeld... SSteffyke volt a blogon:
hacsaknem.blog.hu/2013/10/03/kisvasutat_viktorkanak#comment-form

Szemem felcsillant, bocsi a pillanatnyi "megingásomért"... ;)
@rodeo36: nekem megvan ,csak az a prbl.,hogy kazettán . A neten nem találtam meg az egész filmet.
Kimentem és szinte jégkockává fagytam, ezért Felcsúton, Széles Gábor segítségével építsenek hőerőművet, ami meleget sugároz Magyarországon. Nem lenne szükség több energiaszolgáltatóra, téli ruhákra, a mezőgazdaság is fellendülne, nem beszélve, hogy mi volnánk a térség, és a világ urai. Na és ki volna a világ ura?
@Orica Középföldi:
a Germont papa egy hazug disznó, és ez az ária a legjobb példa ráa, kulcsponti az operában mert enélkűl az álnokság nélkűl amit Violettával és a saját fiával csinál a polgári erkölcsök mondvacsinált és hipokrita alapján az az opera leglényege azért hal meg a főhősnő és megy tönkre egy szerelem

ezt akár ma is elénekelhetné a kaposvári egyetem rektora vagy más idóták sokan vannk te tudod

brühüyyy

azt ugye tudod, hogy az eredeti előadás utcai ruhákban ment annyira korhű volt és a közönség el volt hűlve tőle, őszintesége és gyilkos szókimondása miatt a Teresa Stratas féle filmen ez jól láccik is (ott Domingo Alfréd)
@avanivi: vagy Domingo vagy Migenes Johnson alatt bizonyosan megtalálod mert világhírű film lett

brühüyyy
@avanivi:
emléxem rá, mikor még kezdő suhanc volt Muti, Budapesten vezényelte a Verdi Requiem-et, a Budapesti Kórus volt a kórus és a barátom tenort II-t énekelt kölcsönkérte a partitúrámat mert kísérni akarta (mint zeneakadémiát végzett) az előadást és nem csak a szólamkottából énekelni...hogy a próbákon olyan intenzitás volt, hogy még bizonyos erekciók is látszottak és nem is vette észre...nagyszerű előadássá lett

brühüyyy
@rodeo36:

Aha, szóval erre gondoltál:))) Félreértettelek.
Ezt tudom és egyetértek veled.
@avanivi:
www.youtube.com/watch?v=SaypJ4kmYCE
ez az egész Bécs Domingo, Obrazcova, Carlos Kleiber

akarsz jobbat?

brühüyyy
@V-PORT:
Remek!
A nyári időszakra - információhiány miatt -
egyelőre nem érzékelem a briliáns megoldást.
Tudsz segíteni?
@avanivi:
részletekben fenn van ez az első

www.youtube.com/watch?v=Pr7CpjKhrxY&list=PLA96C8EC414B3FEBE

Migenes Johnson és Ruggiero Raimondi mint torreádor Domingo Don José

Francesco Rosi a rendező

www.youtube.com/watch?v=JDE3djFBIRk&list=PLDF430763C52BFF16

ha így még érdekel?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Teljesen félre vagy vezetve, ő a családjának vásárolt ingatlant Felcsúton, az teljesen véletlen hogy, a szomszéd telek az apjáé, a mellette lévő a nejéhez fűződik, nekem már csak egy kérdésem van, drága jó ember, mibül,! Ha ezt meg tudja magyarázni akkor elhiszem!
Életműdíjat kapott Zsámbéki Gábor színházi kritikusoktól.
Ebből az apropóból írt méltatást Koltai Tamás a 168-órában.
Nagyon jó írás:))

A végét megosztom.
"Kívülről nyugodtnak látszik, belül valószínűleg zaklatott, mint mindenki, aki tisztán lát.
Nem a "színházat" látja, hanem a hajléktalant és mögötte a világot.

A lélekölő államot, amely saját képére formálja a szertelen, szabad szellemiséget, és amely ma pőrébben mutatkozik meg, mint valaha.
Illúzió volt azt hinni, hogy ez a rendszerváltással örökre megváltozik.
Zsámbéki minden, csak nem illuzionista, épp húsz éve jósolta meg egy interjúban, hogy ha nem teremtünk termékeny színházi helyzetet, a tehetséges rendezők külföldön fognak boldogulni.
Bekövetkezett.
Két és fél év óta pedig már a második sehonnai bitang Oronte méri fel dölyfös tekintettel a magának kiszemelt színházat - ahogy az ő Mizantróp-rendezésében - , és foglalja el politikai segédlettel, érdemtelenül.

Ők a percemberkék. Nekik szolgálati prémiumuk van. Zsámbékinak életműve."
Orbán olvas: Fekete lyuk keletkezik akkor, ha egy véges tömeg a gravitációs összeomlásnak nevezett folyamat során egy kritikus értéknél kisebb térfogatba tömörül össze. Ekkor az anyag összehúzódását okozó gravitációs erő minden más anyagi erőnél nagyobb lesz, s az anyag egyetlen pontba húzódik össze.

Orbán meglepődik: az anyag egyetlen pontba húzódik össze?

Orbán elgondolkodóba esett: centrális erőterem már van...

...és elkezdte építeni a saját fekete lyukát...
@Dr. jenőke (jenőke):

Ezt tekinthetem a reménykedés víziójának?
@DR. INKVIZITOR: Nyáron lehetne ezzel a megoldással hűteni. Csak ellentétesen kell nyomni a gombot. :)
@rodeo36: Köszönöm, nagyon jó :))))
@Orica Középföldi:
Csak annyit tudok, hogy dolgozik rajta.
Csakúgy mint kis vas úton, ami - talán - odavezet.
Jut eszembe!
Стали = acél
-no comment-

A pedagógusok szinte mindent lenyelnek

Megvadult központosítás zajlik a közoktatásban, a változások csökkentik a tanárok hatékonyságát – mondja Arató László, a Magyartanárok Egyesületének elnöke az új tanév első hónapja után.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F05%2Farato_laszlo_magyartanarok_egyesulete%2F
@tristen2005:
Nem egyszerű dolog Keresztapának lenni…

www.pupublogja.hu/
@Knósszosz:
"A vis maior keret terhére megoldottam azért..."

Bíztam a kreativitásodban :)
Tudod amikor a NAV-nál meg van húzva a vonal, annál feljebb nem mehetsz a vagyon vizsgálatban, akkor nem lehet őket megfogni!
Ha Matolcsy közgazdász, akkor én is az vagyok? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Talan legyenek szivesek korszeruen ertelmezni a hatekonysag fogalmat. Szerintem az NKR nagyon is hatekony. Azert vontam ki alola a gyerekem.
@E.Csaba:

Bakker elolvastam, valahogy senki nem akar hozzászólni!
Elmondom, hogyan működik manapság kishazánkban egy önkormányzat pénzügyi része.
Mint sejthető, a vezetői, pénzügyi kontroll posztokon lecseréltek minden embert, egyszerűen kézi vezérlés zajlik. Sokan lejjebb azt hiszik, hogy költségvetésből dolgoznak, miközben...
Igazából a pénzügyi tételeket összevárják, a vezető felemeli a telefont és pénzt kér.
Mivel itt a kulcs, hogy ki emeli fel a telefont, a dolog működik.
Nincs tervezés, nincs ütemezés, nincs szervezettség.
Egy dolog van, telefonos pénzkérés, összeggel, személynévvel.
2013. Orbanisztán.
Sejtitek, hogy mi ennek a következménye?
Na végre már a jobbik is másolja a Közel-kelet egyetlen demokráciáját. :)

Izraeli mintára, a külföldről pénzelt szervezetek nyilvántartásba vételét javasolják

youtu.be/D3CIsRmLgsY

Eközben azért a fidesz is "dolgozik".

Családok védelme ismét leszavazva

jobbik.hu/videoink/csaladok-vedelme-leszavazva
Sipi merre van??? :)

A svájci hadgyakorlatok a gazdasági összeomlást és a menekültáradatok kezelését modellezik. Svájc nyilvánosságra hozta a hadseregének legutóbbi hadgyakorlata során szimulált forgatókönyvek részleteit. A gyakorlat során egy kiterjedt gazdasági összeomlást, erőszakos és tömeges tüntetéseket és a menekültek tömeges beáramlását modellezték.

idokjelei.hu/2013/10/a-svajci-hadgyakorlatok-a-gazdasagi-osszeomlast-es-a-menekultaradatok-kezeleset-modellezik/
@tristen2005:
+++
nem szégyenlem de én is bomoltam ezért a hetvenes években!:
www.youtube.com/watch?v=ZgubG-MOPT4
skacok, discovery,dinamó. nagyon állat:)
@gazoló: Én meg ezért a nyolcvanasban. Bár én nem szégyenlem és szerintem még 30 év után is jól zenélnek. :)

youtu.be/0JmlQIpM388
@tristen2005:
Neba@@ál fel....

Utána jöttek Stinggel..."Bossal" a Népstadionba...Jóóó volt!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom azé, mert van benne gyurcsányozás és zsidózás:) ez alap.
@tristen2005:
nem rágok -majd csak csirkemellet- nem érdekel és kész...mintha sohasem lenne egyébként is Villa lobos zgra versenyt hallgatok Sao Paulo-ból és Pekingből teniszt meg Manchaster-ből focit

brühüyyy
@tristen2005: te, inkább rejtjelezd, me mostanába kel, megnézi ahogy Vettel behúzza az újabb polt és utána mindenkit kioszt:)
@rodeo36: kösz a Mozartot, majdnem olyan jó volt, mint a csoki:) csak azt nem tudom, hogy a csokit nevezték el róla vagy fordítva:))
@taga20:
mikor lesz az időmérő...nem találom

brühüyyy
majd kifütyülik a nyamvadtkát
@rodeo36: má vot, túl aludtad:) koreában előbb kel a nap, vagy később, attól függ melyik oldaladon fekszel:)
@taga20:
és megint pol -os lett (poloskás?) a nyamvadtka?
s a mercedesek hol a bánatban pihennek? Massa, Alonso, Raikonnen a nagy szétbaszás után?

brühüyyy

tehát holnapra marad a verseny?
@rodeo36:

mi lett belőled, egy vén angol lord aki a fű sarjadását ellenőrzi?
@tristen2005:

majdnem...brühüyyy

csak bizonyos dolgok kötnek le
@rodeo36: a 2. helyért többen bejelentkeztek:) izgalmas lesz.
@taga20: Ő komolyan tetszik. Tehetséges és még magyar származású is. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ki? Vettel? nehogy azt mond, hogy neki drukkolsz, me rodeo mellé állok:)
@rodeo36:

Megértelek! Taga bohócnak jó!:)
@tristen2005: haver, egy jó bohóc aranyat ér! olyat is a szemedbe mond, amit te nem mersz más szemébe mondani:)
@taga20:

Most a főügyészt miért kevered bele!:)
@tristen2005: te olyan vagy mint gábris, mindenről valami nem odaillő ugrik be:) csókotatom petit ezt az ócska trógert, izzad a homloka, hogy mi a fasz legyen hernádimaffiaegyeddel:)
@rodeo36:
Megnézte,meghallgattam, 1x elmegy, de nem ezt fogom hallgatni minden nap. Szerintem jó!
@rodeo36: öreg, nagyra becsülöm aki ilyet végig tud hallgatni, de én itt leragadtam.www.youtube.com/watch?v=yAsDLGjMhFI
a Kaffkában ennyit tudtak belém verni:)
@taga20:

Ide figyelj acél abroncsoló, Gábrist velem ne keverd, ő a széleket szereti amit te lesimitasz!
@tristen2005: bocs, ez durva vot, engem is rakott má sír ugyanabba az illemórába:) neharagudj, van az a sértés, amit má nem nyel le az ember:)
@tristen2005:
kár

mondta a holló és arrébb libbent

brühüyyy
@Orica Középföldi:

a gasztronómia a kilencedik művészet, szóval vannak távlatok.... ebben is...:)

mondjuk a kettő kizárja egymást.... már ami az egyidejűséget illeti...
@rodeo36: Most néztem végig,imádom :))Nagyon köszönöm.
Nem a 0,6 mrd-os kisvasút a valódi téma - az csak terelés az alsó hangon is HATSZÁZSZOR nagyobb buliról:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=682273
süti beállítások módosítása