Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Visszatérve Kocsisra, kijelentési igazolják, hogy sok az eszkimó, kevés a fóka, és Orbánnak bezony... (2024.04.16. 19:49) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.30. 13:31 Fabius

A nikecell Orbán fej hullámokat vet

Attejóisten, mostan mi lesz? Mi lesz mostan, mikor a hungarocell Orbán fejivel fociznak a székesfőváros utcáin? Mi lesz most, mikor a degeciunalmas bajnaisták egyszer az életben olyanra vetemedtek, amire fölkapta a fejét a közélet erre fogékony része? Nelégymár'ilyenszürke Gordon egyszer az életben legalább bronz színű performanszt villantott, és máris fölzokog a Delegyélmárszürke Gordon kórus.

plasztik orbán.jpg

Kisdobosfejű Tavaris Konyec legyen a talpán aki eligazodik rajtatok!

Az egyetlen amit szégyellni kell a hétvége után, hogy nem tizenötezren, hanem ezerötszázan voltak kint a szobordöntésen. Ennyien mertek bazmegolni egy embereset közvetlenül azután, hogy a kecskeméti bíróság írásba adta: Orbánék csaltak Baján.

Ízléstelen? 

Mihez képest? A választási csaláshoz? A bajai kampányban Teket Melindával műveltekhez? A vizeletmintához összetrombitált sajtóhoz vagy a belső ember által korrupcióval megvádolt Papcsákhoz képest az? Dajcstomi kiafaszomaza ízlésvilágához vagy a csalást sajtóközlemény nélkül hagyott Fodor Gábor vagy smukkandor ízléséhez képest? Tényleg érdekelne, vajon egy utcai demonstráción mit kellett volna csinálni a történtek fényében, hogy a rendkívül kényes ízlésű, amúgy az ötlettelen szürkeségért ostorozók lelki békéje felborzolatlan maradjon? 

Szerintem a Szolidaritás legközelebb írjon ki egy "népszavazást", ahol lehet igennel vagy nemmel, kicsit hányokkal vagy kihányom a belemmel szavazni az aktuális műsorelem ellen vagy mellett. 

Csöndben megjegyzem, ez a szobros kismiújság máris többet elért, mint bármi egyéb geg elért volna: a látványos - és nem kicsit szórakoztató - Uj Péter - Szily László cicaharcnak köszönhetően az unott ásítás helyett hullámokat vet a médiában. Ez pedig lássuk be, amit eddig csináltak attól sokkal jobb. 

627 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr285540893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"a hungarocell Orbán fejivel fociznak a székesfőváros utcáin?"

ezt könnyű jogi uton megoldani...
Felcsút legyen a főváros (alaptörvényileg)
Budapest pedig TANYA besorolást kapjon...

ki a fenét fog érdekelni hogy a lóf@sz fojjik egy tanyán?
és igeeeeeen :D

Ennél nincs jobb utolsó bekezdés jelenleg

Rázuhant a fej nélküli Orbán Viktor-torzó a tolókocsis baloldali tüntető asszonyra. Szünetet kell tartanom, hogy ezt feldolgozzam.

cink.hu/ennel-nincs-jobb-utolso-bekezdes-jelenleg-1425904862

------------------------------------

Ennél jobb Orbán-videó ma már nem lesz

A kongresszus kulisszái? Ugyan, inkább egy dicsőséges montázs Orbán Viktor legeslegjobb pillanataiból:

cink.hu/ennel-jobb-orban-video-ma-mar-nem-lesz-1425984404
Bocs Fabius, de most nem értek egyet. Pont az ellenzék ötlettelenségét bizonyítja a performansz. Nem kellene lemenni kutyába, a sárban birkózásban úgyis a fidesz lesz a bajnok. Aljasságban nem lehet legyőzni.

Helyette mondjuk szívesen hallgatná mindenki azt szerintem, mennyi adót fogunk fizetni jövőre, ha nyernek. Mély hallgatás.
Hát fabius az a szerencse, hogy még az ellenzék jó nagy része is elhatárolódik ettől.
És sok baja van az országnak , de egy dolog jó, az ilyenek (ezek szerint, mint te is) tényleg jó kisebbségben vannak és szorulnak is!
Hát néha tudtál olyat írni amivel egyet tudtam érteni (minden vita ellenére), de ha te erről így írsz , akkor tőled legalább olyan távolságban helyezem el magam, mint a jobbiktól.
2002-ben láncszavzással az mszpszdsz egy komplett választást nyert meg. Volt annyi eszük, hogy 2 nap alatt bezúzták a cetliket, mielőtt bármit lehetett tenni...
És ez a bírósági döntés elég veszélyes, mert precedenst teremtett. Egy ilyen "rejtett kamerás" beszélgetést bármelyik párt el tud készíteni a jövőben, eljátszva a másik oldalt, azt akkor lehet ezrével menni majd a bíróságra, ahol nem a kedvező eredmény született.
Sok mindenben nem értettem veled egyet, de azt gondoltam van egy alapod egy határ nálad. Főleg hogy akkora erkölcsi mellénnyel bírálod a dolgokat.
De úgy látom nincs, csak az a szempont nálad, hogy ha nem az van ami neked tetszik akkor aztán mehet minden.
Csalódás ez bejegyzés.
Persze ettől nem dőlsz sírva a kardodba tudom.
De az vigasztal, hogy ez a magatartás elítélendő volt az ellenzék jó nagy részénél is.
@irógép: +1 ez az!!!! rátapintottál a lényegre, csak a nagybetűt elvétetted...

"sok Baja van az országnak"
@irógép: "2002-ben láncszavzással az mszpszdsz egy komplett választást nyert meg. Volt annyi eszük, hogy 2 nap alatt bezúzták a cetliket"

:)))) miért? a láncszavazócetlire mi van ráírva????

"láncszavazólap" ???

vagy hogy derült volna ki ebből????
Ahogy korábban szó volt róla nem az a baj, hogy ízléstelen hanem az, hogy ez a performansz kontraproduktív és pont az ellenkező hatást váltja ki sajnos.

"Azt pedig végképp nem értjük, miből gondolták azt a Bajnai mögött állók, hogy kiváló ötlet egy hivatalban lévő miniszterelnök "szobrát" lefejezni, majd körbehordozni az utcákon. Valaki náluk nagyon szeretné Orbán újabb győzelmét. Mert a kis akciót bámulva a Lendvay utcában már a hűtött pezsgőt is bonthatják. Most komolyan, tényleg ezek akarnak kormányra kerülni?

Arról már nem is beszélve, hogy 1956 hőseinek dicsőséges mozzanatából és az azt követő terrorból politikai tőkét kovácsolni az akkori hősök tettének legszomorúbb kigúnyolása. Pláne ettől a társaságtól.
De képzeljék el ugyanezt a jelenetet fordítva, mondjuk egy Fidesz nagygyűlésen, ahogyan Gyurcsány papírmasé fejével pingpongozik a tömeg?
Jól tudjuk mi lenne.
Ennyit tudott hozzátenni a baloldal a kampányhoz:
Pár száz nyugdíjast, egy mocskos szájú rappert, egy színtelen-szagtalan szerencsétlent és egy szétfűrészelt, megtaposott Orbán-szobrot.
Készülhetünk egy újabb Fidesz-kormányra."

jobbegyenes.blog.hu/2013/09/30/pozolj_levagott_orban_fejjel
"...az unott ásítás helyett hullámokat vet a médiában. Ez pedig lássuk be, amit eddig csináltak attól sokkal jobb."

Ha ez a cél nekem lennének egyéb ötleteim is a baloldal részére. :)
akkor ide is:

Bajnai: az Orbán-szobor fejének hordozásáról nem tudtam

Bajnai Gordon az Orbán-szobor döntésekor már nem volt jelen, a performansz messze áll az ízlésétől, de szerinte ez nem volt fizikai fenyegetés, vagy erőszakos akció.

hvg.hu/itthon/20130930_Bajnai_az_Orbanszobor_fejenek_hordozasar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem ő és bikicsunáj Attis, mondjon le Dopeman javára. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bennem az ellenkező hatást váltotta ki. Ez lenne a korszakváltás? Lefeküdni a sárba a fidesz mellé?
Bajnai Gandalf, a Szürke.

Egyébként én pont ráértem, azért nem mentem ki, mert nem szeretek idiótákkal ("Teljes foglalkoztatottság! 2015-re német színvonalú bérek!") mutatkozni. De nem csak mutatkozni, nézni, hallgatni vagy olvasni sem szeretem őket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Szolidaritásé a laktanya stílus, kétségem nincs felőle, ők fundálták ki. De Kónya a társelnöke, vagy mi. Kizárt hogy nem tudott róla, vagy ha tényleg nem, akkor megint csak no comment.
Dopemannal is csak égetik magukat a kulturált közönség előtt.
@irógép:

Biztos a véletlen műve, hogy a jó ízlés nevében kizárólag erről van véleményed és pl a felsoroltakról nincs.

Legalábbis az aktivitásodban nincs nyoma.

Ja, a bíróság precedenst teremtett, de kurva jól is tette. A választási csalás ugyanis tilos. Mindenkinek, és nem szükség relativizálásra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem így utólag már Bajnai is tudja, ez bizony így nem hoz sokat neki. Sőt...
Ebből az mszp profitálhat a legtöbbet kettőjük versenyében.
És sok olyan embert, aki nincs oda kormányért, de van benne egy kis jó érzés meg csak eltávolított.
Bajnai nagy hibát követett el, hogy Dopeman félékkel van egy színpadon.
Főleg, hogy Bajnai próbált eddig a legnyugodtabbnak mutatkozni, aki valódi kiegyezést szeretne.
akkor gyorsan:a fodorgábor szopjon le, a schmukkandúr meg nyelje le a gellérthegyet, kijafaszomat érdekelnek

végre valami huncvúccság vala és röhej, a kedves vezaető nem fog mexólalni, majd a csahosait küldi

ledönteni a valódit is

brühüyyyy

fabi csak nem lettél forradalmár? ott zúg a ló ban? akkor van remény?
Változatlanul kedvelem a kisdobost, és nem felejtem el, hogy egy nagyon válságos helyzetben nagyjából, a lehetőségek szerint tisztába tett bennünket.
Onnan már el lehetett volna indulni előre(kisdobos köszöntés), ehelyett hüjemagyariak kétharmaddal trónra lökték ezt a haramiabandát, és azóta zuhanunk, Szentatyám, zuhanunk.
Annak is örülök, hogy végre Bajnai megfogadta a(z apai)tanácsot, és egy kissé felmelegítette az ereit. Ha ez kell a magyarnak?! (Mondjuk nem ez az erős oldala, de olyan kis cukifiú. Nekem tetszik.)
Panem et circenses.
Csa a fityesznek szabad egyfolytában 11 éve, és még előtte is, "cirkuszolni"?
@irógép:
zokoggyál még és töröld ki a seggedet is a befosáschtól

brühüyyy
debornyasztó ami történt

milyen jóérzést reklamálsz? és kitől?

csak mi legyünk jók a rohadt geci meg röhöggyön, basszameg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te, az ugye nem baj, ha nem a radikálisoktól kérnek/kértek ízlésbéli tanácsot?

Ha megtették volna akkor fel is gyújtják a kukát amibe a "szobrot" tették, plusz összeverekszenek a rendőrökkel, és fejbe rúgnak egy rendőrkutyát.
@Husz_János_Puszita:
te kis cizellált hülye

brühüyyy

végre van valami, elkezdődött
@Husz_János_Puszita:

mijafasztakarsz?

szarból már van vár

költözz bele ott a fidesz és puszilgasd

brühüyyy
@AKIsTUDATLAN:

Én is csíptem a Bajnait, sajnos napról napra múlja alul magát egyre jobban. Még reménykedem a feltámadásában.
Szívemből szóltál Fab!

Ma a Vincenttel kezdetem, úgyhogy csak átmásolom ide, amit oda is beírtam néhány perce:

Csumpitáz Béla 2013.09.30. 14:17:57
Tényleg tele a tököm, azzal, hogy végre valamelyik ellenzéki szervezet csinál egy egész jó performanszt/flesmobot, hívjuk aminek akarjuk, erre a finnyás Tóbiás meg a többi, egyből ekézni kezdi.

Basszák meg! Nem jöttek még rá, hogy ezekkel /és sajnos a választókkal is/ csak így lehet beszélni? Hagyjuk már a finomkodást, "árokbetemetést" a picsába! Illetve árokbetemetésről lehet szó, ha már feltöltötték a jobboldal hulladékával, köztük a főg€ci Orbánnal!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
akkor magadra zárhatod a zajtót

egy gipsz orbán megett

brühüyyy
@rodeo36:

Nem lettem forradalmár, csak ezt az álságos szemforgatást nem bírom.
@irógép:

Azért az több mint furcsa, hogy a maszop által állítólag elcsalt 2002-es választások ellenére, valahogy (Mit tesz Isten!) újra és újra a jobboldal bukik le választási csalással, kap megismételt választást, vagy csalás miatt marasztaló bírói ítéletet...

Ja igen, hiányoltam a Magyar Hazafiakat és a Békemenetet, amint lezárják a Szabadság-hidat, és újraszámolást követelnek a csaló cigányok miatt. :)))

Végül is a Népakarat minden előtt, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
annyapicsáját 1956 hőse a rohadt geci

kurvannyát

brühüyyy
@rodeo36: +1

Haverjaimmal már csak így köszöntjük egymást: Bossszzzúúú!
@Fabius:
nem vagy vele egyedűl

a forgó szemek ki fognak esni és lehet seperni őket a porban

brühüyyy
@rodeo36:

Tavaly valami elkezdődött a korszakváltás ígéretével, ott voltam én is a tüntetésen. Egy nap alatt hozott 16%-ot az E14-nek. Nem gyanús kicsit, hogy mára 4-5%-ra olvadt? Akkoriban bírtam a Kónyát is, intelligensen és szenvedélyesen nyilatkozott.

Ez nem korszakváltás, ugyanaz az iszapbirkózás, más ideológia nevében. Hócipőm tele az ideológiákkal, jó lenne már valami, ami működik is.
A döntés előtt még meg kellett volna jól dobálni rohadt paradicsommal meg záptojással. Akkor legalább nem jöttek volna az 56-os hasonlattal - meg még jó büdös is lett volna...
@Fabius:

Most akkor az ellenoldal bunkósága menti a mi bunkóságunkat? Ez nem szemforgatás. Ellenérzés.
@irógép: Neked haver holnap fél egyre kell menned dolgozni.
Mert egyre hülyébb vagy!

@Fabius: Amúgy látom bajnaiék megint rendeltek egy posztot az orrnehéz bloggertől.
Bocsi de olyan rég írtam ezt!:))
Amúgy asszem erről csak aznap este hallottam,miután megtörtént ez a rendezvény.
De ha nem mondtak a felszólalók hülyeségeket akkor nem gáz ez a dolog.
@rodeo36:

Értem én, hogy kampány, de ami gagyi, az gagyi...

Még két hét, és Gordon bejelenti, hogy visszaállítja a szocializmust, és kiűzi az imperialistákat. Nagy utat tettünk meg a szakértői kormány ígéretétől.

Ja, és nem szeretem, ha hülyének néznek. Talán egyszer ebben a büdös életben, egy párt megpróbálhatná nem a nyolcosztályos nyuggereket, meg a félanalfabéta ikszfaktorfüggőket megcélozni.
@Husz_János_Puszita:
hát ha akarod? nem fogtok adót fizetni jövőre a zállam fizet nektek, honnan? hát majd lop tovább tőletek

ezt akartad megkaptad

brühüyyy
@rodeo36:

Olyat már sokszor ígértek, valami kreatívabbra vágyom.:)
Nekem nem a dolog "izléstelenségével" van bajom - nekem orbánnal szemben ennél durvább is belefér. Meg sem közelíti azt, amit a fidesz művel minden sajtótájékoztatón.
Ezt a szolidaritásnak egyedül kellett volna csinálnia. Bajnainak egyszerűen nem áll jól ez az egész - viszont Kónya Péternek remekül (ez utóbbit nem dicséretnek szánom).
A szolidaritás nem túl bonyolult gondolkodású tagságának ez OK, de a szakértő-eukonform miniszterelnők image-éhez nagyon nem passzol.
Arra viszont jó, hogy az "OV diktátorkodik, de eltavarjuk" üzenetet képileg sulykolja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
öteleted van? indíccs és bemutat!!!!!!!!!!!!!

rajta

brühüyyy

majd eldől mi a gagyi

a zorbán önmagát tapsoló seggfejségénél nincs lejjebb bármi jobb még a hungarocell szobor is ami egy jó szobrászmunka és a bronzfesték sem jött le róla ...minőségi munka

brühüyyy

hic Rhodos hic salta
@Husz_János_Puszita:
te kis finnyás baszdmeg

brühüyyy

vágyaidat a mangalicával kielégítheted az olyan komfortos
A "geg"-gel nekem leginkább az a bajom, hogy (elvileg) nem egy humorfesztivált vagy egy főiskola brahiversenyt kell megnyerni.

Ehelyett az lenne a cél (elvileg), hogy szavazókat gyűjtsön egy olyan formáció alá, amelyik (elvileg) képesnek kell tűnjön arra, hogy irányítsa az országot. Ha van dolog, amit az eddigi 3,5 év egyetlen ellenzéki akciója sem volt képes elhitetni, az pont ez.

Szerintem majdnem felesleges azt sulykolni, hogy az Orbán-kormány legtöbb intézkedése rossz, mert szinte mindegyik az erőforrások és a tartalékok rövidtávú feléléséről szól, hogy legalább kacagva zuhanjon az ország a szakadékba, mert a bizonytalanok ezt maguktól is tudják. Azért nem szavaznak rá! Az ilyen "geg"-ek viszont a másik oldalt sem teszik komolyan vehetővé. Azt meg ugye nem kell hosszan ecsetelnem, hogy a nem szavazók kinek a pozícióit erősítik majd jövőre?
@rodeo36:

Látom hatással volt rád a petformansz. Belőlem a bunkóság ellenérzést vált ki, ha érted mire célzok.
@Husz_János_Puszita:

Nekem meg azzal kapcsolatban vannak ellenérzéseim, hogy Orbánék lehugyozzák az alkotmányt, alapjogokat, szabad választást, nőket, nyugdíjrendszert stb, "mi" meg ücsörögjünk mondjuk egy színpad körül, és csöndben mosolyogjunk hozzá, mert mi "ízlésesek" vagyunk.

Közben persze fikázzunk, hogy nabazmeg, ezek a fikagyúráshoz is hülyék, de ha egyszer megteszik akkor meg azért, hogy nédda, fikás lett a kezük, pfúj.
@Husz_János_Puszita: Nekem nem tűník korszakváltásnak, sokkal inkább valami másnak. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: sajnos ezen célközönség a mellékelt ábra tanulsága miatt is, nem jelentős. Mondhatom úgy is, a választásokat a megvezetett tömeg dönti el.
@Fabius: OK de akkor a széljobberek nem annyira ízléses húzásai miatt sem szabad ezek után finnyásnak lenned. :)
@nedudki74:
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Egyetértek. Alaposan mellélőttek a célközönségnek. Iratkozzanak be marketing kurzusra.
@Husz_János_Puszita:
belőlem meg a bambaság

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"egy párt megpróbálhatná nem a nyolcosztályos nyuggereket, meg a félanalfabéta ikszfaktorfüggőket megcélozni."

Ja, majd ha nem ők lesznek az aktív választók elsősorban, biztos lesz olyan is. De amíg ők döntik el egy választás sorsát addig mire is számítunk?
bazmeg a hüllő ízléses lett és most?

azt nem tuggyátok hol a határ mert tűritek amit ez a néhány szemét geci veletek mível de ez most ízléstelen, kurvák faszát

brühüyyy

asszem már már nem olvasom a gyagyaságotokat
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aha, mert a szétbaszott belváros meg a megrugdosott rendőrkutya párhuzamba állatható egy nikecell Orbánnal.

Szerinted.
@rodeo36:

Állítólag Mo.-n, ha jól emlékszem, vagy 3 millió ember él a KKV-ból. Érdekes, hogy 25 év alatt senkinek nem jutott eszébe, hogy gründoljon egy kapitalista pártot, amely ezeknek a vállalkozásoknak európai értelemben vett jogi- adó- és gazdasági környezetet biztosítana, vagy legalább ígérne.

A magyar pártokról mindent elmond, hogy az állítólag "buzik, zsidók és drogosok" pártja az SZDSZ még annyit sem tudott elérni, hogy legalább a buzik, drogosok és zsidók rájuk szavazzanak, vagy hogy egy keresztényi értelemben vett keresztény előbb vágja le a karját, mintsem Semjénékre szavazzon.

Egyébként pár tanáccsal már szolgáltam pl a maszopnak, találd ki, mit válaszoltak.

(Az utóirat utóirata: Mit vársz olyan pártoktól, akik annyira gagyik, annyira halvány fogalmuk nincs a 21. századi nyugati politizálás technikájáról, hogy még arra is képtelenek, hogy fölvegyenek két diákmunkást a postát kezelni???)
A megvalósítás lehet béna, de a fidesz komcsi-típusú pártkongresszusa után ennek igenis van üzenete.
@Fabius:

Ettől kevésbé látszanak hülyének, vagy jobban? A bizonytalanok lenne a célközönség. Csináltak jó tüntetéseket százezres tömeggel, ott voltam páron. Végignéztem az arcokon, zömmel 40-50 éves, jól öltözött, intelligens emberek. A középosztályt nem fogják meg az ilyen akciókkal.
@Fabius:
Szerintem már azért írtam többször is, hogy elítélek minden nemű durvaságot.
Kampányolni jó beszédekkel kell. És pl. , ha elmondják mitől lesz jobb. Persze megint azt hallani, mindenkinek lesz munkája, és mindenki jobban fog élni. Köszönjük!
Ugyan úgy elítélem akik Gyurcsányt akasztották volna fel stb. Bár az egyes tüntetőkért nem lehet felelősséget vállalni, de az nem mindegy egy politikus a pódiumról milyen magatartásra buzdít. lehet lelkesíteni meg szidni a másikat stb.
És ugye ha fideszt kellett elítélni pl. Kövér beszólásai miatt, akkor ezt is el kéne.
Mert ugye mindig el van mondva, attól mert mszp lopott az nem mentesíti a fidezt. Akkor ezt a tételt alkalmazni kéne visszafelé is.
Attól, mert vannak tahók a fideszben is, az nem mentesíti az ellenzéket. Már , ha ők jobbnak tartják magukat.
Az ilyen fajta uszító magatartást mindig is elítéltem és most is!
A csalás meg persze, hogy elítélendő!
Nem mondom, hogy nem tudom elképzelni itt is történt.
Bár a cigányokat ilyen célból mind két nagy tábor használja ilyen célokra, ezt tudva levő.
Sajnos!!!
De egy ilyen videó necces. És ezek után nem csodálkoznék, ha majd jó sok ilyen video lenne a választásokon mindkét oldalon. Szóval ez szerintem elég veszélyes így...

A lényeg szimbolikus dolgokat lehet csinálni. De egy lefejezés és körbe hordozás az nem való egy olyan oldalra akiket magukat "nyugatos demokrataként" értelmezik.
És lehet ez utólag magyarázni, hogy szimbólum meg stb...
És akik 56-ban a Sztálin szobrot ledöntötték nagyon más rendszerben éltek és szenvedtek!!
De természetesen nem kell nekünk ebben sem egyet érteni!!
És az enyém egy vélemény (nem hiszem , hogy sokat számít is), azt a blogot meg te írod.
De azt hittem te is az ezt elítélők közt leszel, bármennyire nem bírod ezt a kormányt.
@Fabius:

Tételezzük fel, hogy Szocialista Gordon és Rezsicsökkentő Attila nyernek, majd itt állnak egy vékony többséggel, előttük a kossúttéren meg egy "kétmilliós tömeg", akik várják az ingyen áramot, a garantált munkahelyet és a német béreket, de még év elejére visszamenőleg.

Hát, unatkozni nem fogunk.
Finnyáskodtok itt ezen a kis performanszon.
Pont az a baj a baloldallal, hogy mindig úriembert játszott!
Képtelen kommunikálni 5 szavas mondatokban, most meg, hogy egy egyszerűen érthető dolgot csináltak húzzátok a szátokat.
@Fabius: alakul a cicaharc is:
/ezek vagyunk mi, lószar sem lesz itt évtizedeken át, nem hogy fejlődés és változás/

A 444-eseknek még a pisilés sem megy Uj Péter nélkül

A Főnöknek kellett Cink-gyalázó publicisztikát írnia, annyira találva érezte magát Plankó „Nóta TV” Gergő, miután megtámadtam.

cink.hu/a-444-eseknek-meg-a-pisiles-sem-megy-uj-peter-nelkul-1426050939
A DK nem fogadja el az alkotmányos rendet

A Demokratikus Koalíció nem fogadja el legitimnek az alaptörvényt – mondta Vadai Ágnes a Miért nincs kiegyezés Orbánnal és a Fidesszel? című sajtótájékoztatóján. Ha a 2014-es parlamenti választás után hatalomra kerülnek, az alaptörvényt egy olyan alkotmányra cserélik, amelyik összeköti a magyarokat és senkit nem rekeszt ki a nemzetből – ígérte Vadai. „Mi nem Orbán szobrát akarjuk ledönteni, hanem az Orbán-rezsimet akarjuk megdönteni” – utalt a Szolidaritás tegnapi tüntetésére. (MTI)

444.hu/2013/09/30/a-dk-nem-fogadja-el-az-alkotmanyos-rendet/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én egyszer tanácsoltam a Szolidaritás facebook-ján, adjanak valami feladatot a népnek, vonuljunk át A-ból B pontba, vagy valami, hogy ne unják el magukat. Megfogadták. Az együtt cselekvés hozza meg a lelkesedést, nem egy jelképes, rossz emlékeket idéző lefejezés. Rossz a szimbolikája.
A magyar államigazgatási reform az államigazgatási reformok alfája és ómegája

A magyar államigazgatási reform nemzetközi referenciamunka, az államigazgatás átalakítása ugyanakkor nincs kőbe vésve, rugalmas rendszer, ami a gyakorlati tapasztalatok alapján alakítható – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. A közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint az önkormányzati szféra megújult, ismét stabil anyagilag, és feladatellátását tekintve, újrafogalmazva küldetését a demokratikus Magyarország helyi egységeinek legerősebb bástyája lehet. (MTI)

---------------------------------------

Harrach Péter tiszteli a nőket, akiknek azért mégiscsak az anyaság a beteljesülésük

Egy pillanatra az elegáns gesztusoké lett a terep a parlamentben, a siketek világnapja alkalmából a Fidesz siket képviselője, Tapolczai Gergely szólalt fel, de ezután hamar fellángoltak az indulatok.

---------------------------------------

Vona Gábor nagy híve az államosításnak

pláne a rezsivilágégésnek, de az E.On privatizációját szívesen kivizsgáltatta volna. Válaszul Fónagy János hazugságokat ismételgetett.
@Fabius: Hát tudod, ahogy hirdetik nekünk, hogy az ordas eszmék csak megelőzik az újabb vészkorszakot én is retteghetek, hogy az ízléstelen nikecel fej rugdosás megelőzi mondjuk a bolsi és komcsi vörös terrort. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A strukturális reformok megtörténtek, a vezértől tudjuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez nekem elég egyértelműen puszta ökörködésnek tűnik...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig Vona felszólalása most egész jó volt. Készítettek egy vizsgálóbizottságos papírt, amit csak alá kellene írni Rogánéknak. :)

youtu.be/NPPKSt-vSBs

Érdemes megnézni.
Tisztelt hétvégi preformanszot fikázó kommentelők, Nekem semmi bajom nem volt a szobordöntéssel. Ha valaki nem látott még más országokban történt tüntetéseket az gyorsan pótolja. Az ilyen és ehhez hasonló performanszok teljesen megszokottak akár a nyugati országok tüntetésein is. Az egyetlen különbség a résztvevők számában van. Egy görög pedagóus megmozduláson akár 80-100 ezer emeber is van. nálunk egy kellemes őszi hétégén sincsenek többen kint egy ilyen happeningen, mint 1500-2000 ember. Csak egy kérdésem maradt, mindenki ennyire elégedett az iránnyal amerre ez az ország halad? Nincsenek elégedetlen, többszörösen átvert emberek? Ennyire emelkedik az életszínvonal? Vagy a rezsicsökkentés ennyire elbutította volna az orzágot?
Lehet kezdeni gondolkozni.
@irógép:

Tisztázzunk pár dolgot:

1: mindenki véleményét tisztelem akkor is, ha eltér az enyémtől.

2: ami a szimbolikát illeti: szobordöntés volt és nem rituális lefejezés. Hogy a szobor feje leesett pech, de nem ez volt az eredeti szándék.

3: szerintem senki nem uszított senkit semmire, se szóban se tettekkel. Orbán szobrát jelképesen ledöntötték pont azzal egyidőben, hogy Kaminsky Fanni emelt neki egy újabbat a faszbúkvideóban.

Ennyi történt, nem több és nem kevesebb. Ez lehet egyesek szerint ízléstelen, szerintem meg semmivel nem ízléstelenebb egy választási csalást relativizáló Rogán Antalnál vagy az ellenjelöltet lekurvázó bajai fideszeseknél.

444.hu/2013/09/30/mit-gondol-a-fidesz-a-bajai-eredmeny-megsemmisiteserol-orulok-hogy-az-egyutt-2014-nek-kampanyolnak/
@Fabius:
És ezek szerint "a nyolcosztályos nyuggerek meg a félanalfabéta ikszfaktorfüggők" közül a baloldali ellenzék második legnagyobb csoportosulása másfélezer embert tud egyelőre felmutatni?

Persze, a szavazók sokszinűek, ezért egy pártnak sogféle igényt kell kielégítenie, sokféle módszert kell találnia a megszólításukhoz. Csakhogy...
- Itt mutatkozik meg leginkább, hogy az ellenzéknek milyen csekély a mozgósító ereje, és ami van, azt is milyen pocsékul használja. Ha valaki a fenti célcsoportot kívánja megszólítani, akkor ne a fácsén szervezzen flashmobot, mert ezt a célcsoportot azon a felületen nem éri el!
- Itt mutatkozik meg, hogy mennyire elpazarolta az ellenzék az elmúlt 3,5 évet, hiszen semmifajta szavazói bázist nem sikerült felépíteni azon az üledéken kívül, akik semmilyen formában és tettüktől nem tudnak és akarnak kiábrándulni belőlük, és akik ugyanúgy inkább hívők, mint szavazók.
- Itt mutatkozik meg, hogy mennyire nem jöttek még rá a legalapabbra, vagyis hogy az ellenzék sokszínűségét ne hátránynak tekintsék, hanem olyan erőforrásnak, amelyik egy stabil munkamegosztás alapja is lehetne. Vagyis a Szolidaritás "zászlaja" alatt mehetnének az ilyen "geg"-ek, az MSZP nyomathatná a baloldali munkás-paraszt-rezsicsökkentő retorikát, az Együtt-PM meg lehetne azoknak a mentsvára, akik kilátnak a saját pénztárcájukból és eligazodnak egy KSH-táblázatban.

Nem kell mindenkinek mindenhez érteni, mindenbe beleszólni, mindenhol ott lenni! Már rég fel kellett volna építeni azokat a csoportokat és karaktereket, akik egy-egy témában hihetően (nem hitelesen, az azért még messze van!) tudnak megszólalni! Basszameg, EZ lett volna a fontos, nem az, hogy melyik kerületben ki indul, mert "ez egy pár száz embernek, meg a családjának, meg az ismerősének a problémája"!

Ja, persze ez utóbbi a mostani "hozott is ajándékot meg nem is"-jellegű szövetségnél nem működik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lehet az is, lehet más is, tesztnek jó, meg reklámnak is, lehet elemezni a reakciókat, nyomon követni az eseményeket.
Ha tanulnak/tanulunk belőle, van értelme, ha nem, akkor úgy is mindegy, mert semmi nem fog változni, tenni kell valamit, felrázni az ellenzéket, érzelmeket felkorbácsolni, mert tömegek nélkül és támogatás nélkül a legjobb szándékú változtatás is elhal. Erre pedig számtalan példa van.
A szobordöntés még oké, de ott egy szemetes zsákba, majd látványosan, egy kukába kellett volna tenni. A fejét, a torzót végighurcolászni nem korszakváltást jelent, hanem a jobbosok utánzását. Abból meg nem kérünk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Nagy Kattintásvadász Háború részese lettél? :-D
ezek vagyunk, és itt tartunk, ez Magyarország 2013. szeptember végén:

MTVA: Meglepően sok néző volt kíváncsi Rákay Philip Szeretlek!-hétvégéjére

Az M1, Duna és Duna World kétnapos közvetítéseibe közel három és fél millió fő nézett bele, a legnézettebb a vasárnap esti jelzőtüzek fellobbanásának közvetítése volt - tudatta a közszolgálati média.

hvg.hu/elet.kultura/20130930_MTVA_35_millioan_neztek_bele_Rakay_Philip
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egy betűvel nem mondtam, hogy ez nem baromság. Mert az. Viszont ettől még igaz az állítás amit tettem.

Ha zsebével lát a magyar akkor annak beszélnek.
@Fabius:
Nagyon jól tudom, hogy a fidesz is milyen dolgokat csinál. Sokkal jobban kormányzó kormánynak tartom, akik legalább pár mutatót előrevittek nem kizárólag hátra, de ettől még nagyon messze vannak attól, amit én is szeretnék, és ami számomra a keresztény hit jelent, mint hívő ember.
Nem rájuk kell most mutogatni, ahogy az elmúlt nyolc évezés is mindig le van szólva.
hanem ezt a dolgot kell önmagában venni.
És szerintem ez nem ízléses és nagyon rossz üzenet, főleg, ha épp azt akarják elhitetni ők bizony pont az erőszakos Orbán ellentétei.
de én eddig sem voltam Bajnaista, főjön emiatt az ő feje, mert hogy így utólag fő neki az biztos.
@Fabius: jahhh, részese vagyok mindennek, a keskeny vállam elbír sok mindent, jöhet mindenki, jó pénzért kattintgatok én is :D
najónagyot.
1. szobordöntögetős performansz nem volt rossz, de nem itt lett volna a helye, hanem mondjuk okt. 23-án. szeptember 24 este 5:32-kor semmiféle kapcsolat nincs a tömeggel, semmilyen módon, tehát hatása sincs.
esetleg még a fidesz-közgyűlés (nemvolttaggyűlés, mittomén) helyszínén lehetett volna, amikor megjön viktor. nem lett volna ilyen sima a beszéde.
2. ez a performansz a szolidaritás műve volt. bajnainak (mivel tudomása volt róla) vagy nem lett volna szabad elmennie, vagy ha már beszélt, akkor oda kellett volna állnia, és ledönteni a szobrot. de ez, hogy beszédet mond, de elmegy, és utána magyarázkodik, ez a legrosszabb. szigetvári viktort tessék kibaszni a tanácsadói körből. is. nemcsak emiatt. alkalmatlan tanácsadónak. is.
3. bajnainak (is) ezeket a hangokat kellene felerősítenie: index.hu/gazdasag/2013/09/30/holoda_ez_koztorvenyes_buncselekmeny/
nem pedig csöndben morogni, hogy "nem teccik a rendször, gyertek ide körömbe". így nem fog milliókat megnyerni. orbán elzavarásához pedig az kell. vagy elmenni ferdinandyhoz (és/vagy a vállalkozóhoz), és teret adni neki, beszéljen.
4. ha már betartják azt, hogy ők egy sokszínű párt akarnak lenni, akkor viselkedjenek a vezetői is úgy: legyen meg a méréskelt vezető (bajnai), a reakcionista (árok), a megtért (juhász), de ne próbáljanak meg szerepet cserélni, mert az nagyon nem áll jól.

az E2014-nek, meg az mszp-nek is azt kellene tennie, amit a fidesz rohadtul gyűlöl: széthúzni, kinevetni ÉS ütni a fideszt. minden napra egy feljelentés (az sem baj, ha az ügyészség két nap múlva visszadobja), kiugrott/kiugrani vágyó/megtért/felháborodott fideszeseket megkeresni, és megszólaltatni minél nagyobb nyilvánosság elptt (nem kell kommentárt fűzni hozzá, csak csóválni a fejüket), ha a kormány hoz egy intézkedést, úgy reagálni rá, hogy nevetségessé tegyék - de nem. a népnek nem bölcs beszédre, vagy világosan leírt kampányprogramra van szüksége, hanem egy emberre, aki el tudja hitetni az ostoba, Isaurán* és Esmeraldán fölnött népnek, hogy ő kell. Bajnai erre képtelen, orbán igen.
messze van még az az idő, amikor tíz emberből nyolc úgy fog elmenni szavazni, hogy választás előtt egy hónappal leül egy sörrel a kezében, és átolvassa a bejelentkező pártok kormányprogramját, majd dönt.
mit beszélek? most sincs kormányprogram, még visszamenőleg sincs! még körlbelül SEM tudják megmondani, hogy mi lett volna, még mesterházy sem a szoci éráról!
ehh, hagyjuk, mert csak felhúzom magam, megyek iszok egy pohár forralt bort....

*Isaura: brazil szappanopera, ami egy rabszolgalányról szól, egy időben az alföldön gyűjtést rendeztek Isaura felszabadítására. Esmeralda: brazil szappanopera, amiben Esmeralda megvakult, és a magyarok gyűjtöttek a szemműtétjére
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Cirka egymilliárd, 500 köztévé melós, 24 helyszín, és három csatornán ÖSSZESEN vasárnap 356 ezer néző.

Hallatlan a siker.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem ebből egy szó nem igaz. Van egy músor, ami 2 napon át megy 4 különböző TV-n egyszerre. Nyilvánvaló, hogy akinek tv-je van (nekem mondjuk nincs) simán odakapcsol véletlenül is, legalább egyszer a 2 napban. Engem az érdekel egyszerre mennyien nézték?
A poszttal javareszt egyetertek.

Az mas kerdes, hogy en mindig is mas iranyt tartottam kivanatosnak Bajnai reszerol, de ha igy sikerult, akkor nekem ez is elfogadhato.

Ugyanakkor azt vegyuk figyelembe, hogy ha terveztek ezt a szobordontest, akkor bizony sejtheto volt, hogy az egesz kb homlokkal fejeli a jardat, es jo esellyel fejet vesziti. Vagyis esetleg elore is lehetett volna gondolkodni, de ha mar ez nem is sikerult tokeletesen, az esemenyek forgatagaban illett volna kezben tartani a dolgokat!

En, es meg sokan ugyanezt felrojuk Orbannak pl a 2006-os Astoria-dzsemborival kapcsolatban:
www.atv.hu/videok/video-20130926-friderikusz-1-resz-2013-09-25

Az esemeny igy sikeredett. Na, bumm...

Szerintem sem volt idealis, de nem latok benne sulyos, vagy kivetni valo dolgot.(Az elozo posztnal tobben is emlegettek, ahogy jobbrol szokas Dunaba kivanni embereket. Ahhoz kepest egy nikecell szobor feldarabolasa mar szolid dolog, es akar szimbolikusnak is tekintheto)

Ugyanakkor be kell valljam a sztori nem kevesse mulattat:
Tegnap meg csak somolyogtam Planko Gergo cikken. Ma amikor Szily bemondta a kontrat, mar sejtettem, ereztem, hogy valami van a levegoben. Majd pedig amikor a "Fonok" (Plankonak legalabbis) Uj Peter elojott a szubkontraval, na akkor mar nevettem. Hianyoltam azonban nagy fikabajnokokat, mint Hont, Seres vagy Gavra, de utobbi azota csak adott magarol eletjelet:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130930_Bajnai_Gordon_esete_a_kozmikus_tehennel?FullComment=true#comments

Ez a cikk pedig tokeletes a szamomra, mert remek atkoto:
"Ami történt, az a DK (minden jel szerint Együtt-gyilkos) előretörésére és minapi Szabadság hídi akciójára született válasz. Az Együttnek ennyi maradt: életre-halálra megküzdeni Gyurcsánnyal a balos polgári körök radikálisainak szavazataiért – ellenkező esetben ugyanis a DK előretörése könnyen Bajnaiék Parlamentből történő kiesését eredményezheti. Bajnai Gordonnal most eljátszatják 2013 Lanczner „Satu” Ferdinándjának szerepét, gondolván, hogy jól áll majd neki (nem fog)."

Ugyanis bevallom, en elore EGYETLEN dologra voltam kivancsi; hogy hanyan mennek el a rendezvenyre?

Es ebbol a szempontbol az esemeny nagyon is alulteljesitett. Ahogy Fabius is irja, hogy milyen okokbol kifolyolag lett volna oka az embereknek kimenni a helyszinre, en azert meg kettot hozzatennek:
1. Bajnai Gordon (minielnoki kvazi-kihivo) beszedet tart.
2. A Szolidaritas Mozgalom, mely allitolag komoly halozattal rendelkezik, szervezte rendezvenyt.

Nos, e ket dolog az igazan sulyos szerintem. Ugyanis azt mar latjuk az elmult evek soran, hogy az emberek nem nagyon akarnak/mernek megmozdulasokra jarni. Am jelen esetben, egy KIHIVO igyekezett megmutatni magat, es egyik tarsszervezetet.

Valljuk be nem igazan sikerult. Es megintcsak, nem a kisse furara sikeredett esemenyek miatt.

Gavratol azert masoltam be azt a reszt, mert tetszik vagy sem, de rengeteg szavazo a tevek elott hasonloan ertelmezi a dolgokat, es Bajnai rendezvenyet a nem sokkal korabbi GYurcsany-musorhoz hasonlitja. Szerintem nem is alaptalanul.

Ezert aztan igazan erdekes, hogy az egesz utan valahogy van egy fura erzese az embernek: Konya kezzel-labbal promotalta az esemenyt teveben, radioban. Ugyanakkor valahogy a tobbiek mintha kimaradtak volna belole...
Ugy erzi az ember, hogy most amolyan belso harc megy, hogy ki-ki megmutassa mekkora tomeg all mogotte...

Es vegul egy erdekes info:
Ugy 3-4 hete figyelem az erintett trio faszbuk oldalat, egy akkor idei belinkelt cikk okan. Ezek alapjan allithatom, hogy az elmult masfel honap soran a mai az ELSO nap, amikor Bajnai tobb lajkot kap, mint Gyurcsany! Vagyis ugy nez ki, hogy azert sokaknal betalalt az esemeny.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Fabius:
"kétnapos közvetítéseibe közel három és fél millió fő nézett bele,"

a "belenézett" meg a "végignézte" között van néminemű különbség. én is belenéztem. 8mp? akkor beleszámoltak engem is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Basszus mire bepotyogom a sajat gondolataimat, akozben megjon a szubkontra Szilytol. (az elozoben hibaztam, hiszen Uj "csak" rekontrazott)

Amugy az ember esze megall. Na kerem ez az igazi CATFIGHT.
Nagyon halkan kérdezem azoktól, akik most fújnak a hétvégén történtekre:
mi módon jutott oda mo az Úr 2013. évének szeptember havában, hogy felmerül egy "agresszív és radikális törpe minoritás" elméjében az, hogy az éppen regnáló miniszterelnök -ki mentes minden olyan gondolattól, hogy szerény személyét szobor által is meg kellene örökíteni az utókor számára, hisz ő magára, mint a nemzet legutolsó szolgálójára tekint csupán- hungarocellből megformált szobra bármilyen metafora alapját is képezheti.
Nem is értem.
@simple observer 1.0:
Ez nem Bajnai rendezvény volt, hanem Szolidaritás. (Pont az volt a hülyeség, hogy Bajnai is elment.)
Az, hogy hányan vannak engem nem érdekel. Amikor a miép kiesett a parlamentből, simán 100ezer embert vitt ki a hősök terére. A részvétel a támogatók elszántságáról szól, ebben a DK simán veri nem csak az együttet, de az mszp-t is. Ez nem sokat mond a szavazók számáról. Az LMP úgy kapott 7,5 %-ot, hogy 30-40 embert vitt ki a tüntetéseire.
@Fabius: @nedudki74: @Secnir: jahhh, ti utána néztetek, értően olvastátok, szerintetek a többi úgy ahogy hírfogyasztó, aki csak az emtéji hírt hallja???
@Fabius:
Így viszont ez menetelés a bartuslászlói értelemben vett teljes gazdasági és társadalmi összeomlás felé, semmi más. Nem mindegy, hogy fogják hívni a főlemminget, mikor a legvégén tényleg eljön az Elrugaszkodás Éve?

@Secnir:

Viszont amikor Esmeralda visszanyerte a látását, emelkedett a nézettsége. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ne is mondd, amikor olvastam az újságban, frankón fogtam a fejem, mondom ezeket fel kell áldozni az iraki-iráni háborúban (akkortájt volt).
eddigi "munkásságom" bizonyítja, hogy kevés dolgot rühellek jobban, mint az orbán&co ámokfutását, de ez nem jelenti azt, hogy ha az egyik fél ocsmány, akkor a másiknak erre feltétlenül nyiltszíni fingással büfögéssel kell rátromfolni.
ez a performansz egy torgyántól is nehezen lenne tolerálható.
arra pedig végképp nem vagyok kíváncsi, hogy azon menjen a vita, hogy melyik oldal szart büdösebbet.
bajnai igen nagyon szégyellheti magát, hogy a nevét -és jelenlétét- adta ehhez a prosztósághoz.
Hát tényleg megáll az eszem. Van olyan, akinek az a baja /ha már nem Baja/, hogy amikor ledöntötték a jelképes /szótagolva mondom, hogy megértsék: jel-ké-pes/ szobrot, akkor annak leesett a feje? Mi van?
Az megvan, hogy a Francia forradalomban lefejeztek embereket? Guillotine. Mond ez a szó valamit? Ha jelképesen lefejezték volna Orbánt az is rendben lenne. Ez csak egy pörformansz volt! Ha 2010-ben forradalom volt, akkor 2014-ben is lehet.
Ha nem lett volna világos: nem a szobros bohóckodással van bajom, odáig már el sem jutottam.
Ha valaki a "Választási Programjában" az első oldalon beígéri az örök életet meg az ingyen lőszert, már nem igazán érdekel, mi van a többi ötven oldalon.
@simple observer 1.0:
Nem értem, hogy jön ehhez 2006?
2006-ban Orbán tartott egy beszédet, ahol több tízezer békés ember volt.
És voltak az utcán Budaházy emberei meg focihuligánok, akiket már délután le kellett volna tartoztatni, nem az Astoria felé nyomni.
Sőt a tv székháznál , ahol tényleg csak huligánok randaríloztak ott kellett volna fellépni.
És nem az volt a baj, hogy a huligánok ellen fellépet a rendőrség, hanem, hogy válogatás nélkül vertek mindenkit, még olyat is aki picit sem fideszes csak szerencsétlen arra lakott és haza akart menni.
Akikkel szembe fel kellett volna lépni azt nem tették meg jól, utána meg válogatás nélkül alkalmaztak túlzott erőszakot.
Hogy jön ez egy előre eltervezett szobor döntéshez??
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
A mostani tüntetésekkel lehetne összehasonlítani, de ilyen mértékű brutalitásra nem került sor.
Sőt tavaly a millás tüntetésnél, mikor a jobbikosok odamentek pont elválasztották őket kordonokkal, nem rájuk nyomták őket, hogy balhé legyen.
Szerintem ez gáz volt nagyon, és ahogy te is írtad pont azért , mert lehetett volna gondolni előre.
De ennek igya meg a levét akik megtették, ahogy megissza levét mindenki előbb vagy utóbb tetteinek.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Ha valaki nem látott még más országokban történt tüntetéseket az gyorsan pótolja."

Ebben van valami.:)
Egyben felhasználom az alkalmat, innen üzenem az E14-nek: ha nem látott még francia tömegoszlatást, sürgősen pótolja.
@irógép:

Ácsi!

Én végignéztem élő egyenesben a tévészékházat és az októberi eseményeket. A HírTV közvetítésében, egészen hajnalig. Ne próbálja senki megmagyarázni, neki higgyek, ne a saját szememnek. Utálom, ha hülyének néznek, de nagyon.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: azért az előttünk az unió tagjává vált országok parlamentjét is érdemes megnézni néha, milyen szenvedélyes felszólalások vannak ott is... a "vasfüggönytől-nyugatra" meg valóban majd minden tüntetésen van egy ilyen performance... sokszor még a rendőrökkel is megy a hirig, azt senkinek sincs semmi baja azzal... vagy gondolj teacher elhunytakor mi vezette szinte azonnal a slágerlistákat a uk-ben... és senki nem gondolta parasztnak a másikat még ettől...
@sírbateszezazegész:

Addig oké, de milyen tüntetések azok? Politikai pártoké, választási kampányban, vagy antiglobalistáké? Hány szavazatot hoznak az illető pártoknak?
@Husz_János_Puszita:
Én is néztem...
És azért, ha már Mesterházytól, Bajnaig mindenki elismert nem volta az ott túl frankó, akkor lehet benne valami.
Az a gáz, hogy azért , mert az a jobb oldallal történt akkor úgy már nem is volt ott semmi. Biztos mindegyik csürhe volt, aki megérdemelte.
Pont ezért volt ehhez a dologhoz Bajnainak adnia nevét, mert ő eddig pont nagyon mást akart kommunikálni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem azt hagyjuk, hogy a bartuslászlói menetelés micsoda.

Az viszont továbbra is tény, hogy aki nyerni akar annak populistának kell lenni. Ha akar, ha nem. Semmi más nem érdekel itt senkit, csak a zseb. A rezsidémon a legjobb példa erre, mekkora siker az is.

Hogy a többség nem éri fel ésszel a következményeit, és fingja nincs mibe kerül ez? Na és, ráadásul nem is érdekli. Viszont választani ők elmennek. Igen, akkor is, ha mi fanyalgunk ezen. Ostoba nép ostoba kampányt kap, ígéretre éhezők ígéretet, rezsidémonűzők meg elűzött rezsidémont.

Pech, hogy nem megoldás az sem, ha távolmaradással tüntetsz a választáson. Mert akkor nem is fog változni semmi.
@sírbateszezazegész: ez is egy társadalmi fejlődés, ezen is keresztül kell menni, pont mint a 2006-os oszlatáson, az ilyen performanszokon, a megbotránkozásokon, szembenézéseken, a másságon. Ha egy társadalom átmegy ezeken a vizsgákon, életben marad, ha nem vége, ismétlésre egy emberöltő alatt, ritkán van lehetőség.
@irógép:

Csaknem 400 rendőrt vontak felelősségre, garázdát sokkal kevesebbet. Amúgy a rendőrök helyében nem lettem volna olyan kíméletes, miután rágyújtották a kollégáimra a vízágyús autót. Csak a szerencsén múlt, és a segítőkész embereken, nem égtek benne.
melléklet, és többet nem is tennék hozzá, aki akarja levonhatja a következtetéseket, magára vonatkozóan, és a társadalomra vonatkozóan is:

Fidesz: Nincs helye a parlamentben az akciózóknak

Szabó Tímeáék hétfőn műanyag szalagokat feszítettek ki a parlamentben a hajléktalanokat érintő jogszabályváltozás elleni tiltakozásul. Válaszul a Fidesz arról írt, hogy a hajléktalanok ellátása egy normális társadalomban nem a világörökségi helyszíneken és a játszótereken történik, hanem a hajléktalanellátásra létrehozott helyeken.

hvg.hu/itthon/20130930_Fidesz_Nincs_helye_a_parlamentben_az_akci

------------------------------------------

KDNP: gyilkosságra uszítás az Orbán-szobor ledöntése

A kereszténydemokratáknak a Szamuely-csapatokat, valamint az ávósok és a nyilasok módszereit juttatták eszükbe a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetésén történtek.

hvg.hu/itthon/20130930_KDNP_gyilkossagra_uszitas_az_Orbanszobor
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Erről beszélek, egyre mélyebbre és mélyebbre megyünk. Számítottam aljas kampányra, mégis megüli a gyomrom. Lehet az én hibám.

Vannak itt is sokan, akiknek tetszett, hát elismerem, hogy hatásos lehetett. Végül is, ha tényleg szavazatot hoz, annak én csak örülök.
@Husz_János_Puszita: mindkettő fajta van... viszont egyre jó→ megmutatja, hogy egyik sem tudja megfélemlíteni a másikat:) amikor egy agresszív csapat ott az utcára vonul, abban biztos lehet, hogy a másik oldalon sem csak jólszituált glasszékesztyűs középosztály fogja nézni a randalírozását... amiért inkább választanak... próbálj meg ott bármilyen réteget megfélemlíteni a hatalomból... pedig igény az mindenhol lenne rá:)
és még egy elgondolkodtató esemény, véletlenül sem kettős mércével mérve:
/a jog és az igazság érzetem megint sérült, mint oly sokszor már/

444.hu/2013/09/30/sulyosabb-itelet-a-gardistak-kocsijat-szetvero-romaknak/

----------------------------------------------

444.hu/2013/09/24/megint-ciganyokat-iteltek-el-rasszista-tamadasert/
Eddig az volt a baj, hogy Bajnai olyan semmilyen. Semmi olyat nem tettek. Nem nyújtogattak, hazamentek, amikor vége lett, és azt törték össze, amit hoztak. Lehetünk itt jaj, de szentek, de azzal nem lehet választást nyerni.
@Husz_János_Puszita: csak utalnék a két nagy tanácsadóira:

Barack Obama lazának tűnik, pedig kemény. Mitt Romney robotnak néz ki, pedig érzékeny. Megjelent az első komolyabb könyv a tavalyi amerikai elnökválasztásról, amelyből kiolvasható az is, milyenek lesznek a jövő kampányai. A választóknak nem maradnak titkaik, a küzdelem pedig tovább fog durvulni.

www.origo.hu/nagyvilag/20130929-az-amerikai-elnokvalasztasi-kampany-titkai.html
@Fabius:

1 Értem amit írsz.
2 Igazad is van.
3 "Pech, hogy nem megoldás az sem, ha távolmaradással tüntetsz a választáson. Mert akkor nem is fog változni semmi. "
Viszont így akkor sem változik, ha elmegyek és leváltjuk őket, ez lett volna az észrevételem lényege, erre nem mondtál semmit.

"Minél több minden változik, annál inkább marad minden ugyanolyan", főleg Magyarországon.
@Husz_János_Puszita: nem erről van szó:) egy normális országban, ahol citoyenek szavaznak, már régen égne a város, habony meg három naponta szerezhetne új autót magának:) teljesen normális kifejezése az érzelmeknek ami történt, semmi több:)
a fentiből egy részlet:

"Nemcsak a választók gondolkodásának megértésében voltak profik Obamáék, hanem a kampány technikai kivitelezésében is. Nem elméleteket gyártottak, hanem folyamatosan kísérleteztek és elemeztek.<<<< Tesztelték <<<< például azt, hogy az adománykérő emailek közül melyik formátum (szín, megszólítás, stb.) működik legjobban. Nagy nehézségek árán kifejlesztettek egy olyan programot is, amely lehetővé tette az önkénteseik számára, hogy lássák, a saját Facebook-ismerőseik közül kik azok, akiket meg kell győzni arról, hogy regisztrálják magukat a választásra."
@nedudki74:

"Ez nem Bajnai rendezvény volt, hanem Szolidaritás. (Pont az volt a hülyeség, hogy Bajnai is elment.)"

Abban egyetertunk, hogy butasag volt ezen resztvenni.
De Bajnai nem vonhatja ki magat a dologbol. Ha valaki filmben szerepel, masokkal kozosen ir konyvet, (tudomanyos) cikket akkor nem teszi, mert nem teheti renomeja miatt, hogy egyszeruen a tobbiekre hagyja, hogy akkor majd irtok, amit akartok. En meg a nevem, az arcom adom hozza.
Bajnainak fontos lecke, hogy ha ennek a rendezvenynek a lebonyolitasat Konyaekra bizta, akkor hibat kovetett el.

Az, hogy hányan vannak engem nem érdekel. Amikor a miép kiesett a parlamentből, simán 100ezer embert vitt ki a hősök terére. A részvétel a támogatók elszántságáról szól, ebben a DK simán veri nem csak az együttet, de az mszp-t is. Ez nem sokat mond a szavazók számáról. Az LMP úgy kapott 7,5 %-ot, hogy 30-40 embert vitt ki a tüntetéseire. "

Erveiddel javareszt egyetertek. De kiegeszitenem:

Egy-egy ilyen rendezveny eppen azert erdekes es/vagy fontos, mert ilyenkor a huzonev(ek) teveben is megjelenitheto hatteret csinalnak gondolataik elmondasahoz, illetve tomeget erot mutat(hat)nak fel.

Az elsot tekintve Bajnai eppen magyarazkodik. A masodikra viszont eppen a resztvevok alacsony szama nem alkalmas.

A MIEP ugye ugy esett ki, hogy abban maga a zsirtaltos is hibas volt, az elozetesen bejelentett visszalepesekkel. Igy viszont a szavazoira acsingozo Orban sokukat elhappolta mar az elso korben listan, ami a Parlamentbol valo kiesesuket jelentette. Annak ellenere, hogy joval tobb szimpatizansuk volt, mint az aktualis parlamenti kuszob.
DK: Ezt probaltam megertetni, mar hetekkel ezelott is, hogy eltokelt szavazokkrol van szo, vagyis oket kis esellyel tudja az MSZP, vagy az E14-PM elcsabitani. Ugyanakkor limitalt letszammal, bar egyre nagyobb esellyel a kuszob megugrasahoz.
Az LMP pedig egy amolyan "jobbhijan" part volt sokak szamara. A part iranti elkotelezettseget azota sem tudtak novelni.

De hozhatnam az MSZP-t is, ha mar fentebb az FB-re hivatkoztam. Partelnokuk a legkevesbbe lajkolt vezeto a baloldali trojka kozul, mikozben messze a legnagyobb tamogatottsaga van partjanak....
@sírbateszezazegész:

Ez már egy valódi érv, van benne igazság.

Azzal egy percig nem vitatkozom, az ellenzéknek sokkal több erőt kellene mutatnia, sokkal erősebb üzeneteket kellene küldenie a választók felé. Azt gondolom, azért nem megy nekik, mert nincs igazi mondanivalójuk számukra. A kormány pocskondiázása kevés üzenetnek, mert akkor még mindig a fidesz irányít. Csak reagálnak, nem kezdeményeznek. A licitbe beszállni tök felesleges, demagógiában, agresszióban simán lesöprik őket. Alaposan sarokba lettek szorítva, az tény, de a sarokba szorított állat támadása nem éppen az erő jele.
@Fabius:

Írhatok bruckandrási értelemben vett összeomlást is, ha az neked jobban bejön :), sajnos ez a lényegen mit sem változtat: nyomát nem látni, hogy bármelyik ellenzéki erő hajlandó lenne legalább szőrmentén az objektív valóságra reflektálni, és legalább nem TELJESEN idiótának nézni a polgárokat.

Köztünk szólva nem hittem volna, hogy a szerencsétlen Beszédre nemhogy nem egyfajta (ha csak magyaros is) tisztulási folyamat lesz a reakció, hanem a valóság és a gazdasági realitások egyszer s' mindenkorra történő száműzése térből, időből, tudatból, közbeszédből, mindenhonnan, ahova csak a politikusok keze elér.
Itt mindenki ilyen álszent? Idáig mindenki valami figyelemfelkeltő, radikális dolgot akart. Most pedig hú, de szemérmesek vagyunk. Idáig azt mondták, hogy Orbán diktátor, most pedig amikor ledöntik a szobrát, mindenki hú, de érzékeny.
Sokan nyafogunk évek óta, hogy a verbális vagy szimbolikus agresszió a fizikainak az előszobaja; hogy a masik meltosagat minden korulmenyek kozott tisztelni kell stb. Az eset egy kovetkezmeny, de nem a legsulyosabb. Izlestelen, de frappans.
En kicsit finnyas vagyok, uh sajnalom hogy ez az ut a kozonseghez de ez van. Remelem nem kell fokozni a tempot. Olyan az egesz orszag mint egy prison experiment, durvul es nincs aki leallithatna.
ööööö, hogy mik vannak:

Bátran lehet szélsőjobboldalizni a Jobbikot
Az NMHH pert vesztett az ATV ellen, a bíróság szerint nem számít véleménynek ez a jelző.

index.hu/kultur/media/2013/09/30/batran_lehet_szelsojobboldalizni_a_jobbikot/

------------------------------------

megtaláltam az ideális dohánybolti ellenőrt :D

www.dailymail.co.uk/news/article-2438596/Morrisons-supermarket-ask-father-aged-FIFTY-prove-hes-18-buying-alcohol.html
Ledönteni a Miniszter Elnö kÚr hungarocelből/?!/készített szobrát,igazán ízléstelen dolog.Márványból faragottat kellett volna.
Kárpótlásul azt kívánom a Miniszter Elnő kÚrnak,legyen szép sima az EKG-ja!
@saravad: @V-PORT: tanulságos látni az itt megfordulók véleményét, ismét működik a megosztás, lassan eljutunk arra szintre, hogy magunkkal is megosztódunk, és átmegyünk tudathasadásosba, én már ott tartok, és közel van a győzelmem, magam felett :D
Tirpák bazdmegolás és ötpercgyűlölet mellett (helyett?)Bajnaiék kitalálhatnának egy épkézláb, szélesebb kört megszólító programot, azt pedig terjeszthetnék is. Már ha van nekik olyan.

És ne legyenek kétségeitek, hogy buszoztatnának-e választókat akkor, ha ők lennének hatalmon. Lásd a szocikat 2002-ben.
@Csumpitáz Béla:

Engem azért kurvára érdekelne, vajon honnan van ez a pár hónap alatt összedobott 600 millió TAO?

(mert leginkább sehonnan)

Szóval tessenek már felvilágosítani ha lehet.
@V-PORT:
Olyanok, mint az egyszeri kuplerájos,"Csak semmi paráználkodás Lányok!És most lássuk a bevételt!"
Lófaszt a seggükbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Engem zavar ez a "hiszti". Idáig csesztették Bajnait, hogy ilyen, most meg azért, hogy olyan.
"Kádár János kutyafüle hozzánk képest!" (Dr. Orbán Viktor Mihály a Párt XXVI Kongresszusán)
Olyan kis naivák tudtok lenni...
"HA" Bajnai még az országban sem lett volna, akkor is az ő számlájára írták volna ezt és belekeverték volna (ígyis-úgyis), szóval ezen lovagolni felesleges, a narancsbolsi propagandagépezet a legszebb göbbelsi hagyományokat folytatja csak.
Nincs ezzel semmi gond, bár az fura, hogy a Kossuth-teret széthuggyozó és kötelet mutogató csürhe nem zavarta a most olyan finnyás narancsbolsi honfitársaink orrát.
Értem én... a gerenda, meg a szálka, más szeme, meg hasonlók...

Régi mondás, de igaz:
"Szeretem a választási kampányokat.
Ilyenkor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal."
@irógép:

"Nem értem, hogy jön ehhez 2006?"

Lehet, hogy nem volt elegge egyertelmu, nekem ugy tunt, igy nem fejtettem ki jobban.

Hat akkor ime:

A parhuzamot ugy ertettem, hogy nem lett volna szabad csak ugy magara hagyni a rendezvenyt, hogy majd lesz, ami lesz!

Anno Orban beult a pancelozott kocsiba es elszelelt. Majd pedig 15-20 percig nem szoltak a hazafele indulo embereknek, hogy a Deak-ter(?) (nem igazan ismerem BP-t, a videot meg nem nezem meg ujra ezert) fele ne menjenek. Azt nem tudom bizonyitani, hogy ez szandekos volt, de ahogy Debreczeni mondja az interjuban, a rendezvenyt az Astoriahoz szervezni bizony nehezen magyarazhato. Es ezzel a szandekossag gyanujat kelti.

Bajnainal nem irok semmilyen hasonlo "gyanus" dolgot (bar ha jol lattam a szobordonto animgifet a 444 cikkeben, akkor bizony a fej vagy ureges, vagy volt valami a nyaknal, mert nem olyan feher, mint a lefureszelt labnal....). De, mint fentebb irtam nedudki74-nek, Bajnai nem tehette volna meg, hogy nevet/arcat adja az esemenyhez, aztan elmegy. Ez lett a vege, hogy masra hagyta az esemenyek kezben tartasat.
Minden rekordot megdöntve 98,4 milliárd forintra nőtt a közintézmények lejárt adóssága. A kifizetetlen számlák egyre nagyobb gondot okoznak a szállítóknak és előbb utóbb a költségvetésnek is. Január óta 40 milliárd forinttal nőtt az állomány, ez is rekord.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szazmilliardos_idozitett_bomban_uldogel_varga.565829.html
@Husz_János_Puszita:

Az. Még ennél is félelmetesebb, hogy egyébként jóeszű bloggerek és magánzó kommentelők szerint ez a Jövő Útja, a Megoldás.

Varázsgombával a Rezsicsökkentés Út-Ján.
@Fabius:
Önként adták be... :D
A múlt héten hallottam, hogy a felénk lévő EGYIK Takarékszövetkezet nem lett államosítva.
Igaz, ez 600 millió érvükbe került, melyet (szigorúan ÖNKÉNT) a felcsúti bazdelőre alapítványának sikerült begyűjtenie...
Az igazgató azóta "szereti a focit", buzgón kell járnia szotyit köpködni a parasztokkal (ez pedig tanárember volt valaha...).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egyszerűsítsük le ezt:

A rezsibaszástól nő az egyébként fos Fidesz támogatottsága, vagyis ez kell az embereknek és nem a valóság. aki nyerni akar ezen a pályán kénytelen játszani.

Hogy ennek semmi köze a valósághoz? Mikor volt számon kérve itt bárkitől választások után a valóság? (ha Feri nem mondja: hazudtunk, tőle se lett volna) Hogy mi változik akkor? Talán szakértőbb gazdaságpolitika mellett nagyobb demokráciaelköteleződéssel folytatódik a parasztvakítás, a tömegigény szerint. Ennyi.
Pár hónapja amikor Bajnai nem szállt le Felcsúton itt sokan ki voltak akadva. Most ugyan ezek szintén ki vannak akadva.
mindazonáltal elmerengtem azon, hogy mikor is váltam teljesen analfabéta mónika-só kukkolóból nyálcsorgató, és még annál is analfabétább x-faktor bámuló elmeroggyanttá, aztán eszembe jutott, hogy másnak meg a nő ági felmenője tilinkózott két marék homokért a halpiacon, valamint nagyágyúval mosta az ablakot, így megy ez a nagyvilágban, tempora mutantur et nos mutamur in illis, dörcögte egy hungarocell huszár elgurult feje a minap az iglum mögötti jégmezőn, le is szerelem a világvevő rénagancsot, majd gondolatban táncra kérem würfli egont és ellebegek vele a szélben, világít nekünk az örök aurora borealis.
@sírbateszezazegész:

Ne hagyd figyelmen kívül a magyar lelket. A szobordöntögetés és a lámpavasak elég erősen élnek még a kollektív emlékezetben, nem épp kellemes időket idézve. Rengetegen élnek még, akik nem annyira dicsőségesnek élték meg, ahogy az a könyvekben le van írva. Nagyapám alig úszta meg a lincselést a vasutas egyenruhája miatt. A 13 éves lányát 6 órán keresztül faggatták egy szobában, árulja el hol van. 6 órán keresztül kellett mozdulatlanul állnia meglett férfiakkal körülvéve. Egyszer végignézte, ahogy felkoncolnak valakit a falu határában, akit jól ismert, és akit tisztelt. Csínján kell ezzel bánni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ki nem szarja le? Majd jól államosítják őket oszt'kész, ha hörögnek! :)
Szerencsétlen agyhalott narancskurvák nem is értik ezt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak félve, és nem magamra gondolva, de az egykalap nem ide illik, Egeret és Puszitát lenaracsbolsizni, azé nem kéne, ha már hamár, csak tudod, mondom eztet barátilag tesó ;)
@V-PORT:
Van rajta sapka, nincs rajta sapka?
Nyuszika, vegyéééé vissza!!! :D
A NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚLUNK meg pláne!
Tényleg, látta valaki a bolharágta bundás haverunkat???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha nem fizetném ki a lakbért, meg nem adnám vissza a tesómnak, amivel lógok, én is jobban jönnék ki elsejéig... szánalmas. Gondolom, erről nem hangoskodott Orbán Elvtárs a pártkongresszuson.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Viszont így akkor sem változik, ha elmegyek és leváltjuk őket, ez lett volna az észrevételem lényege, erre nem mondtál semmit."

De, mondtam.

Aszontam eriggyé választani, mert ha nem a nyugdíjas-ikszfaktorrajongó Eszmeralda lesz a választás eldöntő tömeg, hanem mi átgondolt racionálisok, akkor majd nekünk kampányolnak. De ha nem mécc, akkor legközelebb is csak emezeknek.
@Fabius:

Jó, egyszerűsítsük le: az ellenzék szerint semmi gond, ki lehet mérni felespoharakkal a vizet a Titanicból, és más lesz a zene is, az Új Kapitányon pedig jobban fog állni az öltöny.

Hát, tényleg ennyi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hivatkozz az UNORTODOX számítási technikákra!
Tulajdonképp neked tartozik a tesód, + a közüzemi szolgáltatók is fizethetnének Neked, hogy használod a szarukat... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ahhoz kevesek a politikusok, hogy engem megosszanak veletek.:)
Nem kell mindenben azonos véleményen lennünk. Így szép az élet.
A fideszcsürhe elvtársi kongresszusa kapcsán jut eszembe: (ha már Kádár elvtársuk szelleme elsuhant felettük)

A csiga és a kecske sétálnak a parlament felé, és amint beszélgetnek, kiderül, hogy mindketten segédnek akarnak jelentkezni egy politikushoz. Mikor már kifelé jönnek, újra összetalálkoznak, és a csiga örömmel meséli, hogy felvették.
- Hát hogyhogy felvettek?
- Figyelj kecske, itt csúszni-mászni kell tudni, nem mekegni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: nesztek, ha majd jönnek a többiek is, tessék bemásolni nekik is:

Magyarországon is lesz Oktoberfest

Magyarországon első alkalommal tartják meg október 11-től, jövő péntektől az Oktoberfest sörfesztivált. Az ingyenesen látogatható sörünnepen több mint száz féle hazai és külföldi sör, valamint gasztronómiai standok várják az érdeklődőket a fővárosi Kopaszi-gáton.

hvg.hu/elet.gasztronomia/20130930_Magyarorszagon_is_lesz_Oktoberfest
@Fabius: a kádéempé után, a következő csapás:
/terület foglalás, kiszorítás, összerántás/

"Mi méltósággal ünneplünk" - Békemenetet szervez a CÖF október 23-ára

A szervező CÖF a baloldal agresszivitására akar "hathatós választ" adni az újabb békemenettel.

hvg.hu/itthon/20130930_Bekemenetet_szervez_a_COF_oktober_23ara
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem zavar a narancsbolsizás, akinek inge, az vegye magára.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Nem mindegy, hogy fogják hívni a főlemminget, mikor a legvégén tényleg eljön az Elrugaszkodás Éve?"

Nekem már ezért megérte felkelnem ma.:)) Köszönöm.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na a cöfösök ellen, abba lehet én is beszállnék.:)
kérdem én, ezzel mit is fognak elérni, a narancsbirodalom le sem szarja majd, akkor meg? Kb. 3 éve felesleges bent koptatni a seggüket ott a nagy büdösben, molinozni tilos, elfoglalni tilos, bekiabálni tilos, ellentmondani tilos, szobrot dönteni tilos....ehhh megint kezd qurvára elegem lenni ebből az elcseszett országból....

Bojkottálja az MSZP és az Együtt-PM a választási bizottság tagjainak megválasztását

Nem vesznek részt a Nemzeti Választási Bizottság tagjainak hétfői parlamenti megválasztásában az MSZP politikusai és az Együtt-PM szövetség független képviselői.

hvg.hu/itthon/20130930_Bojkottalja_az_MSZP_es_az_EgyuttPM_a_val
A mai nap tanulsága: blog bejegyzésekkel és kommentekkel fogjuk megdönteni a kormányt. Az utca legyen a Fideszé és a Jobbiké.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt még meggondoljuk... :D Knoszinak jelezd, amilyen állat...
@Husz_János_Puszita: jahhh, me olyan megengedő vagy, de engedelmeddel én szóvá teszem, tudva azt, hogy Boli szarik rám, na de a zelvek ;)
/meg csak csendben, egymás között, csesztethetem őtet egy kicsinykét ;)/
@Sárga Király:

"És ne legyenek kétségeitek, hogy buszoztatnának-e választókat akkor, ha ők lennének hatalmon. Lásd a szocikat 2002-ben. "

Veletlenul sem szeretnek veled tarsalogni, de azert talan OLVASD IS EL, es ERTELMEZD, hogy mit irtal!!!
@V-PORT: azt nem, de lehet majd szende platform, szemüveges kocka csoport, fotel komment terrorista, megfigyelő klub /ebben egy tag már van, ÉÉÉÉÉÉNNNNN :D
@V-PORT:
Kb... Mert ha valaki az utcán kifejezi a véleményét a narancskomcsikkal szemben, akkor érzékenyebb lelkű honfitársaink elsápadnak és buzgón vetik a kereszteket.
Ez valami rezsidémon űző szertartás része lehet... :D

Oszt apránként idejutunk:
"Pistikéék az ötéves tervet tanulják az '50-es években. Másnap tanfelügyelő érkezik, és a tanítónéni felszólítja Pistikét, hogy feleljen az ötéves tervből. Pistike:
- Az ötéves tervnek köszönhetően annyi krumpli fog az idén teremni, hogyha azt egy halomba hordanák, felérne a jóisten lábáig.
- Na de Pistike! - szól rá a tanító néni - Tudod jól, hogy nincsen jóisten.
- Miért? Krumpli van?"
@V-PORT:

Menjünk a cöf ellen tüntetni 23.-án. Úgyis a rendőröket ültetik le végül, semmi kockázata nincs a dolognak.
Amúgy az '50-es években is szerették a vicceket:

"A Rákosi korszakban egy parasztbácsi fejcsóválva áll Rákosi szobra előtt. Meglátja egy rendőr.
- Parasztbácsi, mit csóválja a fejét?
- Hát tudja két nagy hiba van ezzel a szoborral.
- Mik azok?
- Nincsen ráírva, hogy "béke poraira".
- De hát Rákosi elvtársunk még él!
- Na látja... ez a másik hiba..."
csak úgy, nem is tudom miért:

"Mi lesz ezután a lelátókon?" - a csatárys molinó ügyében kérdezték Polt Pétert

A legfőbb ügyésznél kérdezett rá a Csatáry Lászlóval kapcsolatos molinó ügyében a nyomozás megszüntetésére Steiner Pál (MSZP) az Országgyűlés hétfői ülésén. A képviselő választ várt a többi közt arra: az ügyészség miért nem indított hivatalból eljárást.

hvg.hu/itthon/20130930_Mi_lesz_ezutan_a_lelatokon__a_csatarys_m
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Békemenetet szervez a CÖF október 23-ára"
mandin kérdeztem t. egybegyűltektől: na, visszaértek a brüsszeli békemenetről?
sorba jönnek a dislikeok, nem értik a tréfát...
Végre történt valami! Nem csak a gdp és államadósság rajongók, nem csak az alapkotmány kritikusai, nem csak a híreket reggeliző és vacsorázó zemberek kaptak valamit, hanem azok akik szarú vannak, de nem tudják, h mijafaszé!
Egy ilyen performansz pont arra jó, h pár ember utánanézzen, h kik ezek?, miért döntögetnek ov szobrot? mit akarnak? mi az a szolidaritás? ráadásul mozgalom? lesz választás? aztakurva!
@Secnir: hüle vagyol, mutassámán olyan narancshatalmi retardáltat, aki érti a viccet :D
@sírbateszezazegész:

"Az a baj, hogy röhögünk, amikor sírni kéne, eszünk, amikor hányni kéne..." (Kis-Juhász Béla, gondnok, Roncsfilm)
@Myrath:

Gondolod, tudomást szereztek róla?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Döntögélni nem voltam, de ide megyek :-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Van azert fontos uzenete a dolognak. Nem az h Orban kommunista diktator - szeru mert az reg kozbeszed targya.
Az, hogy ledontheto. Ezek a kepek bejarjak a sajtot es nagyon is hatasos hasonlosag-magia vagy hogy hivjak.
A legjobb a 444-Cink cicaharc. :) Ezek most tényleg, vagy csak játszásiból csinálják?
Tóbiás József kiskakas kappanhangon, feldúlva utasította vissza ma a parlamentben szobordöntést. Pedig mi is ez ahhoz képest, amit 2006-ban a fidesz követett el a Kossuth téren, gondolok itt többek között a felállított akasztófára és az alatta elhangzó névsorra.

MSZP: a szoborledöntés vállalhatatlan
"Ami a hétvégén történt Orbán Viktor szobrával, az vállalhatatlan, nem is adjuk ilyenhez sosem a nevünket" – mondta, hozzátéve, "a kormányt leváltani fogjuk és nem ledönteni".
hvg.hu/itthon/20130930_parlament_tudositas?brpage=2
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
sőt, vizualizáltam a békamenetet:

szép ki menet lesz. jobboldalt bayer (vagy baloldalt, az majd reggel dől el), középen bencsik, másik oldalt vitézy myskolczy pataky atty ufó-fehérben, üdvözült mosollyal. Előttük molinó kifeszítve:
Nem Leszünk Olyan Kicsit Szeretnénk Gyarmat Lenni Soha
ezekből a nap híreitől függően néhány szó letakarva.

Hátuk mögött széles vigyorral az arcán Jabba a hutt, aki viszi a két kezében az Energia Gépet, Ami Millió Magyarnak Ad Munkát, és Orbánt Újra Megválasztják Tőle.

a gyülekező helyszínén forralt bort osztogatnak a hidegre való tekintettel, keményebbeknek pálinkát (mindkettőben minőségi amfetamin van feloldva, hogy az idősebbek legalább a Kossuth-térig kibírják), idősebb, nyugdíjas fideszeseknek kis palackban sósavat. tiltakozó táblákat osztogatnak, kacsákat (libák ugyanis elfogytak), vörös csillagos zászlókat égetnek (aztán a kacsákat abbahagyják, mert kurva büdös az égő toll), és hangosan gágognak. nem alibák, az emberek.
éljenzik orbán viktort. sokat. ötven soronként egymást figyelő tréningruhások egyszerre kezdik a rigmust: Orr-bán-Vikk-torr! Orr-bán-Vikk-torr! Gyurr-csánny-taka-rogggy! Gyurr-csánny-taka-rogggy! aztán lehúzódnak a kapualjakba. egy tréningruhásra senki sem figyel, amikor öltönyös, neccbundás, irhaprémes kabátban vonulnak és szidnak valakit...

és a tömeg, a vezérürük mögött tapsol ezeknek.
@Husz_János_Puszita: Még az maszop sem érti, nemhogy az emberek. Csak bizakodom, de nem hiszem, h tömegesen rohannának a h und h oldalára tájékozódni.
@saravad:
Te, az a vudu babás dolog, az hogyan is van? :D
háát nem tudom...annak ellenére,hogy háttal nem kezdünk mondatot,de nekem ez baromian nem tetszett és kimondottan izzadtság szagunak itéltem meg.sőt bevallom kissé még szégyenkeztem is,mert megmagyarázhatatlan keserúség fogott el és gyakran használtam itthon a kutya előtt a "pfű de primitiv,naeztnemkéne,és még ilyeneket.
ami sokkal jobban megdöbbentett,de nem csodálkoztam rajta sőt szerettem volna ha nincs igazam:a résztvevők nagy száma.ez kábé a jézusmária kategoria.
ami jól esett volna ha nem kiröhögik ezek a nagyképű parasztok az egész erőlködést hanem ha kicsit megrettentek volna.na de amikor tegnap este hívatlanul egy db kósa majd ma reggel egy db rogán bepofátlankodott a hálószobába-és láthattam hallhattam a megnyilvánulást-szar érzés volt nagyon.
elkeseritő az,hogy fogalmam sincs mit tehetek jövőre amikor szavazni invitálnak.és azt érzem nem tehetk már semmit.nincs kiért.csak azt tudom ki ellen-ez világos de aztán?
ami nagyon veszélyes az pontosan ez az apátiába rugdosása ölég nagy számú csoportnak-és innen való kirobbantás képtelensége.
valami ilyet érzek én szomoruan,és kurva szarul érzem magam mert elvették a lehetőséget attól is,hogy büszke lehessek egy jól koreografált megmozdulásra.
Én kifejezetten pozitívan fogadtam ezt az utcai megmozdulást és én nem tartom olyan szörnyűnek az ott történteket, sőt.., minél radikálisabb (a törvényes keretek között), annál nagyobb a mozgósító ereje.De ezzel el is mondtam a pozitívumokat, amik nálam elismerésre adtak okot.
Örültem, hogy változtattak a kommunikációjukon és egy harcosabb retorika lesz várható.Erre mit hall, olvas az ember ma: A nagyon méltóságos Harrach nem tetszését fejezi ki és utána ( valaki már ez előtte) már szinte mindenki elhatárolódik a történtektől (elnézést azoktól az ellenzéki szereplőktől,akik, nem). Az, hogy Fodor, vagy más szövetségen kívüli személy elhatárolódik, hát rendben,ki nem szarja le, de amikor az MSZP is elhatárolódik, a SZÖVETSÉGES,majd a Bajnai is mentegetőzik, aki a szóban forgó szervezet arca hogy nem tudott mindenről,ahelyett, hogy csak azért is kiáll az esemény mellett, na ez elszomorító és szerintem ez a mai viselkedés ki is oltotta azt a pislákoló tüzet,ami talán fellobbanhatna az ellenzéki körökben.
Végre tükröt kapott a mini dúcse.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én ezért ültem fel a "lelátóra". Legalább az ilyen finomságokat élvezhetem, ha nem arra kell figyelni ki mond aznap nagyobb baromságot:)
Csak két link, ha megengeded, az egyik arról, hogy máshol persze fenékig tejfel az élet (itt különösen a hosszabb ideje munkanélküliek jövője kecsegtető, egy, a moinál picit szolidárisabb társadalomban)
www.news-republic.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=4&articleid=13597597;
a másik arról, hogy miért is fognak ide özönleni a befektetők hosszútávon minden kétséget kizáróan
orulunkvincent.blog.hu/2013/09/27/ritualis_poszt_az_europai_grantokrol.

A kettőből kiviláglik mo lehetősége a jövőre nézvést.
"Anyámmal lakom, Babettával járok és akkor még ne is legyek kemény?" (Üvegtigris- Csoki), csak annyi változtatással, hogy " ne is nevessek?"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"nyomát nem látni, hogy bármelyik ellenzéki erő hajlandó lenne legalább szőrmentén az objektív valóságra reflektálni, és legalább nem TELJESEN idiótának nézni a polgárokat"

Lehet, hogy én teljesen idióta polgár vagyok, de nekem úgy tűnik, a DK ezzel kísérletezik.

Pl.: "Soha annyian nem hagyták el az országot, mint mostanában. Muszáj azt mondanom: vagy mi vesszük a kezünkbe a dolgot, vagy közösen áldozatot fogunk hozni, vagy nem lesznek orvosaink, nővéreink és ápolóink… Ha nem fizetjük meg őket, ki fog bennünket gyógyítani, amikor a legnagyobb a baj? Nem fogja tudni megcsinálni csak az adófizetők pénzéből a kormány, csak az adófizetők pénzéből. Muszáj lesz ezt megbeszélni. Nem mondhatom Önöknek, hogy nem lesz ránk szükség. Szükség lesz Önökre. Szükség lesz mindenkire, hogy segítsen… Hogy éjszaka legyen kinek csengetni. Hogy legyen reggel olyan, aki a kórházban megigazítja az ágyat, és megkérdezi, hogy vagyunk. Vagy erőfeszítéseket teszünk mi, vagy mi magunk is részesei leszünk annak a hazugságnak, amely ide pusztította a magyar egészségügyet… Elvenni Orbántól a jogot, hogy mindent államosítson, és a kezünkbe venni a magyar egészségügyet, és ha kell, teszünk érte többet. Mert polgárok vagyunk, normálisak, felelősek…. Vagy mi csináljuk meg, vagy nem csinálja meg senki."

(Fletó Fletonovics a Szabadság-hídon)
@Secnir:
HÜLE, HÜLE, HÜLE... :D

"Két barát találkozik. Mondja az első:
- Komám, már vagy 6 éve nem láttalak.
- Egészen pontosan 5 éve nem találkoztunk. Egy tudományos kísérletben vettem részt.
- Ez komoly dolog lehetett.
- Az volt. Egy agysebész kiműtötte az agyamat, 5 évig kísérletezett vele, majd visszaoperálta. Az egészért kaptam 10 millió dollárt.
- Ez igen veszélyes lehetett. És hol voltál az 5 év alatt, amíg nem volt agyad?
- Elmentem képviselőnek a parlamentbe."

Ez pedig még egy rendes magyarázat a vagyongyarapodásukra is!
@simple observer 1.0: azt talán neked kellene, csak előbb kapcsold ki a Caps Lockot az agyadban.
@vörösbor(de)minőségi: Kiért? Hát Magadért! Amit Te gondolsz az a fontos (nekem meg amit én) és megkeressük azt ami a legközelebb áll magunkhoz. Mást nem tehetsz. Nem lesz ideális jelölt soha.
Nekem tetszett az a szobrosdi, mert az állóvízbe pottyant kavicsként működik. Lehet elhatárolódni, meg nyüszögni, h na de mégis, hát ilyet hogy lehet, ejnye ejnye, de basszus nem erről van szó? Nem arról beszélünk, h egy kommunista visszarendeződés tanúi vagyunk egy kis diktatúrával spékelve? Nem akarjuk, h ez ne legyen? Én akarom.
@Secnir: Én meg azt képzeltem el, hogy az általad említett igen tisztelt társaság valamelyik hídra ér, akkor közéjük engedni 15-20 virgonc bikát, mint Spanyolhonban dívik, majd kényelmes páholyból követni, hogy a békés "nyáj" hogyan viselkedik.Elnézést elragadott a képzelet..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a barlangrajzok jutottak eszembe.

Kulonben is ovit balvanyozzak. A balvanyok ledonthetok. Ennyi. Az lett volna elfogadhatatlan ha a babujat felkotik vagy elegetik. A politikai karakteret gyilkoltak meg szimbolikusan nem ot.
@sírbateszezazegész:

A newsrepublic-osat közben leszedték. :(

Ja, a másik meg egyértelmű: az oktatásban csináljuk pont az ellenkezőjét, mint a finnek vagy Svájc, mert őőőőőőőőőő... mondjuk végül is van benne logika, most képzeld ez, OV-re mekkora karrier várt volna Svájcban. Főleg a rezsicsökkentést, a multizást meg a köcsögbankozást értékelték volna.
@sírbateszezazegész:
Baszod aranyapám! Pont ez a figura ugrott be, erre ellövöd a poént... :)
@Husz_János_Puszita: ez azért mocsok egy övön aluli válasz volt:) erre most mit lehet mondani?:) gondolom, ha te kint vagy tegnap, egy frankó kis máglyát is tolhattál volna:)
Komolyan: azt hiszed meg lehet úszni a hiriget hosszú távon? Azok után ami moon folyt? Ha lesz elszámoltatás azért, ha nem lesz azért. Gondolj bele mi lenne egyik vagy másik esetben...
@keresztény gyökér:

Jó, aláírom, a DK nyomokban. Kár, hogy ezt a szép beszédet az az ember tartotta, aki a nagy büdös semmire levitte az áfát 20%-ra, mert Magyarország jobban teljesít. De legyen, remélem, Fletóban épp őszinte, belülről fakadó tanulási folyamat zajlik éppen.
@saravad:
Nekem a fideszes ribancok láttán egy ősibb foglalkozás, nem a barlangfestő jut eszembe! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem, saját rendszert kell kialakítani, figyelembe véve a sajátosságát z adott területnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egy faca feketemosogatói állás kinézett volna Vikinek a helyi, 80 fős, falusi Kisbüdös-ben.
Más nem... Max. a falu bikája, ha összegyűjt valamennyi zsét a Viagrára.
Rájöttem, hogy radikális vagyok. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ősi foglalkozás? mamutvadász?
"Hallottál már a Mammutról? Ott vannak az ősmamutok!"
a fideSS nek az a "Baja", hogy nikecell (ejcsd: nájkicell) orbán fej volt...

a békemeneten a HUNGAROcell orbánfej lesz...
hungarocellába zárják orbán fejét...

amugy még jó lett volna, nagy asszonyunk, a Máriacell is...
vagy a pannoncell, de akár a magyarcell is... talán még a duracell...
@Penivaldes:

Nem lehetne, hogy egyszer, csak egyetlen egyszer nem a helyi sajátosságokra való tekintettel egyrésztmásrészt, hanem csak egyszerűen átveszünk valamit, ami működik???
@Penivaldes:
II.ker? Akkor értem! :)
Beeeeeeeeeeee...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ööööö... ehhez nekem innom kell! Csak én nem értem?
MIT ITTÁL??? :(
@Penivaldes: De most komolyan. Csak én nem érzem gáznak a tegnapit?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az átvétel önmagában nem elég. a finnek, a svájciak sem átvettek, ahogy a szingapúriak sem. hanem gondolkodta, körülnéztek, alakítottak saját magunak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a lényeg: a hosszútávon munkanélkülieknek heti 30 óra közmunka (szemét ürítés; öregek ellátása) vagy naponta az állásközvetítőknél jelentkezni, mert vége az ingyenélésnek (7% fölött a munkanélküliség!), mondta a pénzügyér osborne.
Baromság amit bajnai vagy bárki más ígér. Nem lesznek befektetők. Kicsik vagyunk, vörösek ès büdösek is, pont, mint a kis Vuk.:) Ezt értük el szívós munkával az elmúlt 23 évben. Pedig nem volt egyszerű ide letornázni magunkat:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én nem tudom melyik kerület. ötletszerúen közlekedem.:))
ez a villamoson történt,mentünk vele a Széna térre, és a hátam mögött hallottam ezt turisztikai információt
@Penivaldes: Te mit gondolsz róla? Komolyan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja, még csak annyit, hogy a 3millió kkv-s 80%-a a köcsög főnöeit szídja, mert kevés a fizetés és sok a munka és nem ő a főnök... így útja egyenesen vezet a fidesz vagy mszp voksolók táborába
@Myrath: naja kábé igy de azt is gondolom az egészről,hogy legalább ne faroljanak ki belőle hanem ha megcsináltam-vállaljam!de még ez sem történt meg mert mindenki csak picsog és settenkedig meg magyaráz.ahelyett hogy jól odabaszna-és a kövtekezményeit vállalja.na szóval én most nem érzem jól magam mert aki bemegy egy kocsmába és ott nagyon megsértik akkor nem az a helyes,hogy elsuttogjon egy teringettét hanem ahogy a helyzet megkívánja-viselkedjen ugy.
azt látom,hogy már a baloldal sehogyse tud semmilyen helyzetben megfelelően viselkedni fellépni kommunikálni.na ez a nagyon gáz.szerintem.
@V-PORT: @Penivaldes:
Érdekelne a véleményetek a tegnapiról...
@keresztény gyökér:
Az egészségügyben most voltak béremelések.
Soha a büdös életbe nem fogunk tudni a külföldi fizukkal versenyezni.
És ellenzékből kis pártként könnyű ilyet mondani.
Gyurcsány 6 évig volt elnök sokat ő sem tett az egészségügyért.
Azt, hogy a Kóka féle politikai kalandorok nem privatizálhatták az eü-t azt nem bánom, mert akkor tényleg már csak a gazdagoknak jutna ellátás.
Az eü hálás téma, mert az egy megoldhatatlan dolog sokszor még a nálunk jóval gazdagabb országoknak is. Azon mindig van mit támadni, mert nincs az a költségvetés ami elég lenne rá, sajnos. Viszont mindenki szenved tőle.
Ehhez az kéne, hogy senki nem nyúl ott sem, mindenki tisztességes.
Na ez mikor lesz, ezt ki hozza el?
@sírbateszezazegész:
Ha így megy tovább, Strasbourg-ban összefuthatunk egy jó sörre. :)
Egyik balfasz népség sem hiányzik, nekem sem.
Egy vicc ez az ország. :(
@sírbateszezazegész:

Nem akartam övön alul jönni, érzékeltetni szerettem volna, vannak más, nagyon is érthető nézőpontok. Őszintén remélem a citoyenség eléréséhez nem a véres végkifejlet az egyetlen út. A fidesz legnagyobb bűne, szalonképessé tette a gyűlöletet, agressziót, aljasságot. Képzeld el, ha a savas bácsik elszabadulnak egy rendkívüli helyzetben. Veszélyes játék. A felülről levezényelt elszámoltatás jogállami keretek között elejét vehetné az indulatoknak, de mindkét oldalon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Soha nem fog kiderülni, hogy enélkül nyertek volna-e, de attól nehéz eltekinteni, hogy a középtávú cél pontosan ennek az agyrémnek a lebontása lett volna. Nem csak úgy, a fosztogatásért megnyerni a választásokat, hanem azért, hogy hozzá lehessen fogni a reformokhoz, amitől aztán megszakadhatott volna az ördögi kör.

Mivel pedig a gazdasági populizmus nem választható el a többitől, nem mindegy az sem, hogy a DK megsemmisítené az orbánista alaptörvényt, nem toldozná-foldozná, mint Bajnaiék, és megteremtené a régió békéjének feltételeit a határon túliakról való leszállással.

Mondjuk ez sem kifejezetten idiótáknak szóló populizmus:

"2014 további tétje ezért a súlyosan megrongált magyar kapitalizmus konszolidációja. Tudnunk kell: keserves feladat lesz ez. Az orbáni politika a rövid távú költségvetési egyensúly fenntartását a bankok és szolgáltató nagyvállalatok folyamatos fosztogatásával oldotta és oldja meg. A befektetői biztonság megteremtéséhez ezt az átcsoportosítást egy időre sajnos vissza kell fordítani. Meg kell szüntetni a különadókat, európai mértékűre kell csökkenteni a bankadót, és ennek árát azoknak kell megfizetniük, akik az orbáni fosztogatás haszonélvezői voltak: a hazai jövedelemtulajdonosoknak, háztartásoknak és vállalkozásoknak. Nem látszik más lehetőség arra, hogy Magyarország újra a felzárkózás útjára lépjen. Az ellenzék demokratikus pártjai, politikusai között van, aki ezt nem is érti, és – mint az MSZP frakcióigazgatója – arról szónokol, hogy „az államnak nem lehet csak szabályozó funkciója, azt a piacgazdaságot, ami az elmúlt 20 évben kiépült, nem szabad fenntartani, nincs visszatérés a 2010 előtti piacgazdasághoz”. Más ugyan érti, de jobbnak látja hallgatni róla. Mint ahogy arról is, hogy a minden korábbinál súlyosabb helyzetbe került egészségügy helyzetének változtatására sem látszik más lehetőség, mint a magánerőforrások, a magánvállalkozás mozgósítása. Minthogy Orbán felszámolta a nyugdíjrendszer második, tőkefedezeti pillérét, a felosztó-kirovó pillérre redukált rendszer óhatatlanul finanszírozhatatlanná válik, és ezért a nyugdíjrendszerben is újra napirendre kerül az öngondoskodás valamilyen módon történő elterjesztése."

hvg.hu/velemeny/20130918_Bauer_Tamas_2014_sorozat

Kétségtelenül jobban hangzana, ha ezt mondjuk Juhász Péter is írhatta volna a középre nyitó Együtt egyik prominenseként. :D
@sírbateszezazegész:

Ez fölösleges vegzatúra, amit sztem ott is a tisztel publikum vonyítására vezettek be. Nem tudom, ott mennyi a munkanélküli, de látatlanban arra tippelek, pár magyar foglalkoztatott szívesen hagyná ott az állását, és söprögetne érte napi 6 órát. Aztán lehet, hogy tévedek.
@irógép:

Gyurcsány nem próbált tenni? Vizitdíjas szavazás megvan?
@V-PORT: visszaolvastam az elmúlt százat abban nem találtam. De mindegy akkor
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkor legalább röhögk te is:) érzed, hogy az emberjogin kötsz ki, miután albániából is kitoloncolnak, mert nem politikai, hanem gazdasági menekült vagy, mi? :)))
Előbb volt a tevében a kis népművészeti agyagedény Rogán Tonyó.
Szegénykém... Ez tényleg olyen ecceri és szánalmas, mind amilyennek kinéz.
Egy csúnya vicc ez a szerencsétlen.
@keresztény gyökér:

Abban mindenképp igaza van Gyf-nek (többek közt), hogy valami egészen elképesztő az a gazdasági elmebaj, ami a maszop-ból meg az E14-ből a választások közeledtével áradni kezdett. Mondom, jól beszél, bízzunk benne, hogy komolyan is gondolja.
@Husz_János_Puszita: Az nem volt igazi megoldás a dolgokra.
És az öreg nyugdíjas aki mindennap ott van miből fizette volna azt is? Ha már ez a kormány van támadva sokszor, hogy nem ember barát.
És a Kókáék féle privatizáció még jobban nem lett volna az!
Itt alapvető változások kellenek. Hogy ne legyen ez rohadt hála pénz, meg igaztalan várólisták.
És legyen legalább wc papír egy kórház wc-ben...
@sírbateszezazegész:
A tököm se lenne gazdasági menekülő. :D
Lelépek akkor melózni, piacképes a szakmám és a tudásom is, legutoljára a múlt héten 2.600 €/hó fizetésért nem mentem el melózni németbe.
Lehet, hogy hülye vagyok? :(
Képtelen voltam valamennyiőtöket átolvasni. Ezért csak azt tudom mondani, egészségére a polgári jobboldalnak.
@irógép: csipesz sincs, nem hogy wc papir, tisztelet a kivetelnek, de a varok nepe foleg beszelgetni megy, tapasztalat, es nem egy haziorvostol. Ez volt kevesebb akkor amikor volt 300 huf, a korhazakrol szo se essek.
@keresztény gyökér:

Ez a beszéd, és érdekes a patás Gyurcsány jön fel vele.:)
Mégsem a leggagyibb populizmus a nyerő mindenkinél?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A Gyilkos Fűegérben én is bízok, no de másik maj... izékében nem annyira! :D
@irógép: Leírom.
Nekem semmi bajom nem volt vele. Ezt a hisztit viszont álszentnek tartom. Idáig mindig valami akciót vártak, most meg jaj, de nem tetszik. Igen különbek vagyunk, mint Orbánék. Annyira, hogy már semmilyenek nem vagyunk. Mert a tüntetés annyira nem baloldali és liberális.
Igen hatalmat akarnak, de a hatalomhoz el kell jutni, és ahhoz szükség van egy kis radikalizmusra. Nem kell Tv székházat felgyújtani, hanem a saját magunk által hozott szobrot ledönteni, majd hazamenni. Azzal, hogy blogokban írunk, itt hőzöngünk, és várjuk a csodát, nos attól semmi nem oldódik meg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudod miért árad belőlük ez?
Amiért a fideszből áradt. Mert ők a nagyok.
Emlékezz 2006-ra, akkor Gyurcsány volt nagy, és akkor ő is fű-fát ígért. Mert így lehet nyerni.
Most ő kicsi, megteheti, hogy így beszél, hiszen neki ez is siker, ha bekerül a parlamentbe. Ő döntés helyzetbe nem lesz semmiképpen, így meg könnyű a frankót mondani.
Totál a Bokros féle mdf-re emlékeztet, tudták semmi esélyük, így mondhattak igazat.
Az lenne az igazi, ha egyszer egy esélyes párt mondaná meg frankót! Na ilyen nincsen, mert félnek, hogy akkor nem lesznek népszerűek és elijesztik az embereket.
Lehet joggal a fideszt populizmussal vádolni, de látod mindenki az lesz... ez a politika
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A szervizes táskámban van 2 fogorvosi csipesz, 2 fogorvosi tükör is, gumikesztyű... ha tudok, segítek! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: baszod, mondjam vagy mutassam, ehh ha en tudnek nemetul, meg nekem ajalkoznanak, es osztrakijaban is nyomul a szeljobb.
@Husz_János_Puszita:
Szerintem ő nem egy gladiátor alkat, és ez a szerep, amelyet (gondolom)a spindoktorok osztanak rá, tőle idegen. Mintha egy nyulat engednének az oroszlánok közé.
Ezért mond marhaságokat is, noha ő megengedhetné magának az őszinteség luxusát akár.
Tényleg nem biztos, hogy Szigetvári "barátom", és füves Juhászék tévedhetetlen orákulumok. Sőt, mi több, a PM is a rögvalóság fölött lebeg gyakorta.
Becsülöm azért, mert szemmel láthatóan nem adja fel, küzd derekasan. Ha mer önmaga lenni, még vesztesként is győzhet, és még nagyon fiatal ember.
@irógép:

"ne legyen ez rohadt hála pénz, meg igaztalan várólisták.
És legyen legalább wc papír egy kórház wc-ben..."

Hogyan kívánod ezt a szép gondolatot megvalósítani? Ja tudom, adjon a zállam több pénzt.:)
@Husz_János_Puszita: ha a fidesz-közelieket számoltatod el fölülről, nézd meg hány hívő lesz az utcán... álmodni, lehet:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gyere baszki, szerintem az angolt is elfogadják. :D
Tavaly, év elején egy svéd gyerek hívogatott telefonon, hogy menjek Írországba melózni - pár éve fennmaradt egy önéletrajzom egy nemzetközi oldalon.
Körberöhögtem, amikor mondta, mennyiért... Ott is vannak rendesen eltévedt emberek. Mondtam neki, a valóságtól hangyányit el van tévedve.
Azért Győrig nem mennék el, idehaza is több marad vastagon.
@sírbateszezazegész:

Nem is a közeljövőben gondolom, először meg kell érnünk a fidesz levitézlését.
@sírbateszezazegész:
Van az a pénz, amiért elkezd korpásodni a fejbőröm, de... :D
@AKIsTUDATLAN:

De legyen önmaga, könyörgöm! Hogyan lenne hiteles anélkül?
@V-PORT:
A tévé székházat huligánok gyújtották fel spontán, ha akkor lépett volna fel úgy a rendőrség mint pár nappal később egy büdös szót nem szólok.
Nekem ez durva volt.
És, ha már az ellenzék különb akar lenni, viselkedjen úgy.
Lehet keményen beszólni, de ez szerintem ez durva.
Sztálin ember milliókat öletett meg köze nincs Orbánhoz.
Nem unalmasnak lehet másképpen is.
Én utáltam Gyurcsányt, de utáltam akik akasztást kiabáltak meg ilyenek.
A népet jó beszédekkel meg lehet nyerni ezt már lehet tudni.
Én nem bírom Gyurcsányt, de ő jól csinálja amit. De pont előbb írtam, hogy ő most bizonyos szempontból könnyű helyzetben van ezt írtam épp le az előbb.
Persze egy radikális csoporttól ez is belefér, de akkor ne beszéljenek nekem nyugatos demokráciáról, mert ott ilyen elő nem fordulna.
Én amúgy elmentem volna békamenetre, mert felháborított, ahogy kint beszéltek Göncz Kingáék.
Sosem voltam politikai eseményen, és most már nem is akarok lenni.
Szóval a békamentre azért nem mentem el, mert Bayer Zsolt szervezte, és ezzel így én nem tudtam azonosulni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 6£ a minimum órabér tax előtt... de látszik, mindenhol ez a helyzet és mindenki ott fog befektetni, ahol otthin van... moon nincs már szakképzett munkaerő (szakképzetlenre meg ott van bulgária, szerbia vagy a távol-kelet és mind olcsóbb); nincs piacméret moon; támogatást nem tudsz adni... ki fog ide tőkét és technológiát hozni és ezt miért tenné? Igazad volt abban, hogy el sem jutottál a hepeningre:)... viszont, ha így döntöttél, akkor mint tétnélküli/eleve vesztes akár élvezheted is a történéseket...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
És szerinted ez miért van? kinek a hibája, hogy így áll a dolog? Mi lenne a megoldás?
@irógép:

"Én amúgy elmentem volna békamenetre..."
Mert megérdemled... Ez is egy szint...
Tegnap valaki emlegette a fikuszokat...

Ez is felháborít, vagy ez oké? :(
"A Darányi Ignác-terv révén 35 millió forintos uniós támogatást kapott Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármestere feleségének és lányának közös cége arra, hogy egy képzőközpontot építsenek a településen. A majdnem teljesen elkészült, 140 négyzetméteres ház pedig a polgármester két gyermekének nevén lévő ingatlanra épült, Krisztinnek és feleségének pedig haszonélvezeti joga van az ingatlanra, írja a Blikk.

Rajzó Ildikó helyi képviselő hozzáteszi, hogy tudomása szerint a polgármester felesége és lánya öt évre vállalta a képzések szervezését a képzőközpontban, utána már az unió nem követelheti vissza a kifizetett 35 milliós támogatást. A Blikk szerint ez azt jelenti, hogy akár az is előfordulhat, hogy mivel a ház a saját telkükön van, öt év után gyakorlatilag családi háznak fogják használni az uniós pénzből épült házat.

A központ kivitelezője egyébként az alpolgármester, Orbán Péter cége, a Bazalt Products Kft., amely nettó 24,9 millió forintos ajánlatával nyerte el a munkát a Közbeszerzési Értesítő szerint.

A lap megkereste a polgármestert, hogy milyen célból hozzák létre a központot, a polgármester azonban csak annyit válaszolt: „Kérdezze meg a pályázatot kiíró Leadernél, ott vannak a dokumentumok.” A lap szerint amikor arról beszéltek neki, hogy a felesége cége nyert a pályázaton, és az ő telkükön épül az ingatlan, akkor a polgármester úgy tett, mintha rossz lenne a vonal, és nem hallaná, amit mondanak neki.

A polgármester feleségét is megkeresték, aki sokkal kreatívabb volt a válaszok elhárításában: „Az erkölcstantanár először arra hivatkozva hárította el érdeklődésünket, hogy vezet. Amikor felajánlottuk, hogy visszahívnánk, akkor azt válaszolta: vasárnap nem nyilat­kozik” − írja a Blikk."
@irógép: Szerintem semmi olyan nem történt, ami szörnyű lenne. Nem úgy sikerült, ahogy kell, de ilyen eseményekre szükség van. Csak ezzel lehet felhívni a figyelmet az embereknek. Bajnai megpróbált nyugatiasan beszélni, és sok embert meg is győzött. Most több kell, kicsit közhelyes, populista szöveg.
@irógép:
'Sztalin embermilliókat öletett meg, köze nincs Orbanhoz.'

Ez neha ot is zavarja szerintem. Dehat Sztalin is kicsiben kezdte...
Bogár László nem tanácsadó? Mit is mondott a tarsadalom 1/3-arol?
@irógép:
Gondolom akkor is háborogtál, amikor a nemzettyesch tezsvírek körbehuggyozták a Kossuth-teret, akasztófákra tették a "másik oldal" politikusait, koporsókat hurcoltak és hasonlók...
NEEEEM? Akkor nem értem... :((
"De Magyarországon mindig ugyanaz történik. Mindegy, hogy itt milyen kormányzat van. (...)Ha a forradalom győzött volna, akkor sem történt volna más, mint ami van. Igaz, hogy a bolsevizmus a forradalom következtében őrjöngő gazságnak bizonyult, de továbbra is az történt, ami ezer éve A nagyidai cigányokban. Vezérelv: mindenki meg akarja szolgálni azt, amit elsején kap, és olyan világnézeti elveket táplál, amelyek jövő havi fizetését is biztosítják. Nem munkából hanem hazugságból élünk. Egyetlen ilyen lény jelenlétével ezer ember életét mérgezi meg. Ami Magyarországon történik, annak semmi köze a bolsevizmushoz, ahogy a húszas években semmi köze nem volt a keresztény nemzetiességhez, később fasizmushoz. (...) Nem lehet itt semmit a fehérekre, vagy a vörösökre hárítani. Az elaljasodásnak minden kedvezett, és semmi egyéb nem volt, mint elaljasodás. Ha a forradalom győzött volna, akkor sem lett volna más, sőt.

Akkor jöttek volna a magyarok."* (Hamvas Béla)

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én magamban sem bízom. Mert én is mit csinálok? Verem magam a blog.hu-n. A Nagy Forradalmár...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igen háborogtam, mert nagyon gáz volt az!! És picit sem értette velük egyet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kocsmában semmi világmegváltás? Baszki... csalódtam... :(
Lenin elvtárs! Az Aurórát elkötjük egy faca kis bulihoz? :D
@Fabius: és milyen minőségben szeretnél részt venni a rendezvényen??? :)

Tényleg akkor mi van, ha az Orbán feje szappanból volt?! Erre nem gondol senki?
@irógép:
Ennek pedig hangot is adtál, az olyan "enyhén" elkötelezett blogokon, mint pl. a fidesz által fizetett Mandineren!
Értem... KOMOLYAN!!! :))
Valahol hiteltelennek tűnsz...
A kánkános balfasz is mind azzal jött az elején, hogy ő nem a fideszre szavazott, de... :D
Nála jobban csak SSteffyke aranyom a kedvencem!
Komolyan visszasírom, ahogy elnézlek benneteket....
@V-PORT:
De nem így kell több.
És az baj, hogy nekem sem tetszik a kormány rengeteg dolga!
De csináltak pár jó dolgot.
De én nagyon más vagyok ettől pont ezért most is az LMP-re szavaztam, és nagyon sajnálom, hogy ez lett belőlük.
De a baloldal nem fog tudni jól kormányozni. És picit sem lesz jobb.
Én utálom a fidesz retorikáját, és ahogy bántak ezzel a történelmi lehetőséggel.
De, ha vissza jön baloldal semmi nem lesz jobb.
Pont az ilyen szobor döntögetések miatt hiszem ezt egyre jobban.
Semmi komoly jövő képet nem festenek. És a mindenkinek jobb lesz dumákból már nem kérek.
Akik utálják Orbánt megnyugszanak, de az akkor meg a másik fele lesz felháborodva.
Itt csak olyan erő tehet rendet, aki tökös, de ugyanakkor kormányozni is képes.
Na ilyen nincsen a placcon.
@V-PORT: "..hazamentek, amikor vége lett, és azt törték össze, amit hoztak."...és azt sem mondták, hogy "puskapor szagot érzek", mint annó Orbán
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Biztos, hogy nem olvastál tőlem olyat, hogy én egyet értettem azzal!
Én is ember vagyok és én is tudok beszólni és indulatos lenni. De, hogy összeálljon a kép, sokkal több kommentemet kéne ismerned.
De még egyszer mondom picit sem értettem egyet azzal!
@irógép:

"irógép 2013.06.22 12:31:11
@mahet:
Liberalizmus?? Mitől védenek meg ők??? A liberalizmus, mint a kommunizmus csak papíron van.
A valóságban a liberálisok jobban gyűlölködnek és erőszakosabbak, mint egy egyszeri jobbikos, ha nem az van amit ő elgondol.
És igen , mivel a liberálisok jó része tanult és jó állásokban vannak, sokkal több eszközük van mint a tüntetés.
A liberálisok mit csináltak pl. itthon?? Semmit!! Mondjuk, aki felmerte emelni a szavát , miután párszor elverték mondjuk cigányok, akkor le rasszistázta azt ennyi. Sajnos pont ez a hazug álságos és cinikus viselkedés amit itt elővezettek a te szerinted a "demokrácia" őrei, pont ez termelte ki a jobbikot.
A liberálisok pont úgy mindenben beleszólnak mindenben, és csak az ő elképzeléseik a jók, és mint látjuk , ha valaki más azt képtelenek elfogadni. Ezért kár ilyen illúziókba ringatni magunkat, hogy vannak olyan izmusok amik jók, mások meg hülyék barmok.
Az emberi elfogadás nem ezen múlik. Hanem akaraton és szándékon és ez független minden politikától vagy vallástól is."

"írógép 2013.03.20 15:56:18
Azért nem fog nyerni a ballib oldal, mert kevesen vannak, és mert szánalmas fröcsögésen kívül semmi értelmeset nem mond!!!
Akárhány megfigyelő csoportot hívhatnak (hívjanak is) a kevesebb szavazóból nem lesz több!!"

"irógép 2013.02.06 15:35:06
@V-PORT: Igen ebben igazad van!
De a jövőben az LMP még leválthatja a fideszt!
Viszont akik most bajnaira meg Mesterházyra szavaznak meg ezek összefogásaira az épp úgy a múltra szavaz!
A mostani választás nem fog változást hozni! Vagy az orbáni múlt vagy a Bajnai plusz mszp múlt nyer!
De 18 ban már lehet, hogy nyer egy LMP, ami meg egyik múlt sem! Igen az messze van,de ezt asok szart ami itt összegyűlt nem lehet 2 év alatt rendbe tenni, főleg nem régi emberekkel! Ezért érdemes picit tovább nézni 14 nél, szerintem!"

Aha... Én meg a királyffy vagyok, aki tüzet adott a sárkánynak! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez meg amit leírtál elhiszem, hogy igaz. De szerinted ilyenek nincsenek másik oldalon?
Mennyi visszaélés volt előző kormány alatt is?
Mondok én is valamit.
Az Országos Széchényi Könyvtár leváltott igazgatója is persze a szemét kormányra hivatkozik.
na erről én is tudnék mesélni, mert ezt az ügyet pont nagyon ismerem belülről, mert sok évig dolgoztam ott.
Egy év alatt lett az OSZK igazgatója a semmiből. Csak mert az előző igazgatót meg akarták buktatni. Annyira komoly múltja volt, hogy a pályázatában a tudományos munkássága alatt feltüntette a saját doktoriját, mert ezenkívül volt vagy két cikke.
Azt persze elhallgatta, hogy az előző igazgató elleni perben , Schmidt Pali egyik ügyvédje védte. Mivel az előző igazgató beperelte, mivel Hiller pont úgy nevezte ki, mint amiért manapság a fideszt szidni szokták.
Egy pici osztályt vezetett egy évig és azt is szarul.
És csak azért nyert, mert meg akarták buktatni az előző igazgatót akinek a szakmaisága pedig megkérdőjelezhetetlen.
Arról nem beszélve, hogy ön bíráskodásból halálra gázolt egy motorost, az elvileg nem is használt céges autóval.
Azt ez is el lett sírva Bolgár úrnál, hogy ez is politika volt.
Ezt csak arra írom, hogy ne, hogy azt hidd olyan egyszerűek a dolgok.
@irógép:

"irógép 2012.03.12 08:58:30
Ez a kormány sok hibát csinál, és sok mindenben nem értek velük egyet. De legalább van elképzelésük. A szocik 8 évig szart sem csináltak csak hitelből finanszírozták az országot, amit szopunk is rendesen. Igazi reformokat nem tudták átvinni. A fidesz meg tudott szervezni egy népszavazást, most látjuk épp az ellenzék mekkora sikerrel teszi ezt.
Hogy, miért nincs ellenzék? Mert demagóg hülyék alkotják.
Azt írja a cikk, hogy Gyurcsány a fidesz miatt nem kerülhet pozitcióba,mert annyit szidták:)))))))
Bakker az nem lehet, hogy Gyurcsány maga is tehet róla?????????????
Orbánt a ballib oldal 16 éve démonizálja, és látatja a patás ördögnek és fő bűnösnek mindenért, azt még is választást nyert.
Na szóval pont ez mutatja, hol tart az ellenzék agyi szinten. Sehol!
És igen a parttalan fröcsögésre már sokan nem kíváncsiak, ráadásul Gyurcsányék meg a szocik most is csak hazudnak összevissza.
Vergődik itt a ballib oldal, mutogat mindenkire, és mindenki hibás legfőképpen Orbán persze, hogy miért nem megy el a nép nagy tömegben a kis gyűlölködő szeánszokra, az a legnagyobb baj, hogy saját magukba nem keresik a hibát!"

"irógép 2012.03.07 13:16:35
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Jöhetnek a millások fideszes busszal, de attól még ugyanúgy fizetniük kell. Legalább is az én ismerőseim fizettek.
Mert azt, hogy ekkorra tömeget a fidesz buszoztatta fel, ezt csak a savanyú milla találta ki. Mert hát sokkal de sokkal többen voltak a békemeneten, mint kb az össze millás tüntetésen eddig.
És hát ezt nem veszi be a gyomruk, és azért rugóznak még mindig ezen. És, mint írtam az fentebb, pont emiatt a szánalmas fröcsögésük miatt nem tudok elmenni egy ilyen millás megmozdulásra.
Idegesít a fidesz fröcsögése is , miért álljak be olyanok közé akik ugyan azt csinálják. Majd olyat támogatok, aki nem óvódás módjára ilyeneken rugózik, hanem tényleg mond is valamit. Mert szidni a kormányt itthon is tudom.
Amúgy bármikor bár hány ember fogja támogatni a kormányt, mindenre ki lehet találni, hogy az nem úgy van, azokat megvették. Pont ezért volta a békemenet, mert az ellenzék úgy állította be, mintha a kormányt senki nem támogatná. Ez csomó jobboldali embert feldühített, és elment a menetre. De
hát sokan ezt nem bírták elviselni, úgy hogy mindent kitalálnak, hogy az nem úgy volt ám.
És ezért szánalmas ez a fröcsögés. A milla törődjön azzal, hogy mi van az ő kertjébe, és ne a szomszéd kertjével foglalkozzon. Ebből látszik egy kis stílű szarrágó dolog ez is, csak úgy mint az össze politikai szervezet ma itthon, persze a fideszt is ide értem. És pont ezért nem nyernek meg ők sem maguknak sok olyan embert, mint pl. én aki bár leváltaná a kormányt, de nem ilyenekkel! Akik pont csak azt tudják csinálni, mint az eddigi összes többi erő itthon, szidni a másikat!!!
A másik szidásáig , és arról való hazugságok terjesztéséig, minden magyar politikai erő eljutott, de én támogatni már csak olyat fogok, aki nem ezt folytatja, hanem azt mondja el, hogyan lehet békében és jobban élni itthon!"

"rógép 2011.09.01 12:28:11
Ez a cikk nem mond semmit, azonkívül, hogy fröcsög, és elmondja mindent rosszul akar csinálni a kormány.
Én az ex feleségemtől kezdve a szüleimen át tanárokkal vagyok körül véve, és amennyire elkúrták azok akik most nagyon okosak megint, annál jobban már nem lehet elkúrni. És annyira vicces, hogy a sok szocika meg libikóka megint annyira okos, pedig hát nem kéne, mert hulladékot csináltak az oktatásból, amitől sokkal rosszabb ez sem lesz."

Ez amúgy a Varánuszon volt... Én is szeretlek... Meg világbéke... Igyál inkább valamit! :D
@Husz_János_Puszita: Attól függ, kinek "mit üzen a mű"?
Szvsz, nekem azt üzente, hogy a sztálinok így végzik.
Ennyi.
Tényleg borzalmas nézni, nevezzük nevén a gyermeket, a személyi kultiszt, ami történik. Pl. nemrégiben láttam az ATV híradójában, ahogy viktorovicsot fogadták valami gyáravatón? (hang nélkül néztem) Ő ült, és körülötte sürögtek-forogtak, lesték még a ki nem mondott kívánságáat is, hajbókoltak, imádták. Vagy fityesz kongresszuson, ahogy a hívők felállva tapsolták: éljen orbán! éljen orbán! éljen orbán!
Hányinger.
Azt hiszem, minden jó, ami gyengíti őket, tényleg nem szabad finnyáskodni most.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Köszi a bevágásokat.
igen így van. Mit csináltak a liberálisok?
AZt mondják elfogadóak, azt közben meg nagyon nem olyanok. Elfogadóak a saját nézeteik iránt, ahogy egy jobbikos is.
És igen a baloldal nem tud mást csak gyűlöletet kelteni, ezt tegnap bizonyították, ők sem jobbak.
És igen az mszp a mai régi garnitúrájával a múlt.
Egy tisztességes párt lehet a jövő, de most akárki nyer az olyan párt lesz, aki részt vett az elmúlt 20 évben.
Mindent így gondolok most is.
Van még sok sok más kommentem is még...
Én nem hiszek a diktatúrába És nem hiszek a demokráciában sem, mert az egy porhintés, ahol ugyan úgy a gazdagok járnak jól.
olyan dologban hiszek, ami soha nem lesz, mert eddig sem sikerült soha sehol.
DE! Én is ember vagyok és hibázom sokszor, és szeretnék hinni dolgokban néha.
És én is vagyok előítéletes és utálkozó, amiket mindig meg is bánok aztán.
nincsen semmi olyan ami igazán igazi itt.
@irógép:
Én meg nem hiszek az ilyen zavaros fejű embereknek, mint te vagy...
Ennyi!
Nem lehet mindenki helikopter! :)
A coci majmok sem a "bajtársaim", de a fideszcsürhe és szekértolói nálam a budi legalján vannak.
@AKIsTUDATLAN:

Ezzel nem lehet vitatkozni. Tényleg hányinger. Nehogy azt hidd, nem vágnám őket sokszor pofán szívem szerint. Dehogynem.

Más rugóra jár az agyam. Adott egy cél ( minél több szavazat ), ahhoz kellenek megfelelő eszközök. Szerintem a cél szempontjából kontraproduktiv volt, túl nagy visszatetszést keltett. Amúgy nem ezen áll vagy bukik az ország sorsa, felesleges túl nagy feneket keríteni neki.

Nem a libsi fanyalgás szól belőlem, azt én is rühellem.
fél m1 híradó arról szólt, hogy mennyire gáz ez a szobordöntés meg a bajnai.

ha valaki szerint ez gáz, az egyszerűen túl komolyan veszi magát.

de ez is mutatja a remek ellenzéki (vagy fidesz-ellenes) összefogás hiányát, mert mindenki gyönyörűen kihátrált az ügy mögül. na, ha ez a bagázs kormányra kerülne, miről szólna a következő 4 év? marakodásról, hogy kinek mi jut.
Móka kacagás. :)

Nem csaltunk, csak a bíróság így döntött

Pokorninak a választás tisztasága az első, Fónagy nem is érti, miért lenne zavaró egy csalás. Fideszes politikusokat kérdeztünk a bajai választásról.

index.hu/video/2013/09/30/korkerdes/
@hardw:

Az jó, akkor az egész ország látta.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Itt vagy Gábriel! Na neked, hogy tetszett a szobor döntés?
@hardw:
:) Nem, dehogy... Csak úgy tűnik...
Egy a zország, egy az ászló!
Viagrától áll a zászló!
@hardw:
aki nem tudott Bajnai és a Szolidaritás akciójáról, az már tud. Köszönjék meg az ingyenreklámot az m1-nek.
@V-PORT: Hát én már a poszt elején utaltam rá. Szerintem kontraproduktiv és jöhet a fidesz +4 évre. :(
@V-PORT:
Te, most ez komoly? :(
Hisz Piktor seggéből alig kikandikáló narancsbolsik sokkal visszafogottabbak, mint az állítólagos "jobbikos" ellenzék!
Gábris meg különösen érdekes állatfaj, a "véletlenek" miatt szinte alig tér el a narancsbolsi állásfoglalástól.
Ne tessék komolytalankodni! :))
"Szerencsére" egy gomb áldásos hatásai miatt, nekem gyorsabban betöltődik az oldal, az ő szemetei nélkül. Az se semmi! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem is kell hinned! Nem véletlenül nem is vagyok se politikus se újságíró...
Nekem minenféle gondolkodású ismerőseim vannak, így tudom mindenhol zömében rendes emberek vannak.
Van nagyon liberális barátom is meg baloldali is és állati nagyokat vitázunk, de ismerjük egymást és tudjuk egymásról normálisak vagyunk.
Az állatot a politika hozza ki belőlünk...főleg, hogy a nagy tömegek nem ismerik egymást, ahogy mi sem egymást.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Engem érdekel mindenki véleménye. Elvégre én liberális vagyok. :)
@Secnir: ja, de most komolyan, egy hungarocell szobor döntést ki tud ennyire komolyan venni? akinek elege van orbánékból, annak ez belefér, aki meg bizonytalan szavazó, az egy f@sz.

tényleg nyalogatni kell még a szart, hátha az ízlelőbimbóinkkal van baj, és az csokifagyi?

persze aki azt gondolja, hogy a jelenlegi ellenzékkel jobb lesz majd az ország, az téved. nem lesz jobb: kevésbé lesz rossz.
@V-PORT:
Ennyire??? DULVA! :D
Ne légy naíva...

Akkor egy zsidó viccel kijöhetek:
A pártban észreveszik hogy egy elvtárs folyamatosan csomagokat kap. Kérdőre vonják:
- Honnan kapja a csomagokat?
- Tudja, a második világháborúban két zsidót bújtattam, és ők küldik hálából...
- De elvtárs, pártunk szabályzata tiltja az ilyen csomagok elfogadását. Ön olyan előrelátó, hát nem gondol a jövőjére?
- Dehogynem. Most is bújtatok kettőt...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miközben a vélemény szabad a hülyeség határtalan. :)
@hardw:
Találgassunk?
Tessék többet erre jönni, szeressük ezt a stílust! :D
Amilyen rohadék libsibolsik vagyunk errefele...
Mindenki erről beszél. Bajnai és az Együtt 2014 likejainak száma nő.
Eközben mi történik Mesterházyval? Semmi.
@V-PORT: ha mázlink van, a tanácsadói valami hasonlóan figyelemfelkeltő dolgot találnak ki neki.

mondjuk tereskova beleszarik orbán hungarocell fejébe a parlament tövében, éppen azután, hogy mesterházy elmegy onnan? :D
@V-PORT: nem véletlenül kérdeztem a véleményed, a tied érdekel még ha nem is értek vele egyet sokszor. Nem, mert liberális vagy , mert az önmagában semmit nem jelent, mint ahogy az sem ha valaki balos vagy jobbos és így tovább.
@V-PORT:
Olyanok a cocik, mint egy finnyás kurva.
A f.szt is csak glaszékesztyűben fogják meg, mielőtt a szájukba veszik! :)
@hardw:
Ugyan, mint amikor 2 újhullámos művész beszélget?

- Odaszarjak az asztalra?
- ÁÁÁ hagyd, ezek úgysem értenék meg.
@irógép: Nem tartom magam echte liberálisnak. Konzervatív is vagyok. De radikális is. Viszont a legtöbb részben baloldali. Én nem hiszem, hogy az ember csak ilyen vagy olyan.
Ezt már olvastátok?

"Arról mindig nagyvonalúan hallgat a miniszterelnök, hogy a rezsiköltségek az elmúlt három évben emelkedtek. Ráadásul az áfa 25-ről 27 százalékra való emelése minden terméket érintett. A vezetékes gáz ára még az áfaemelésnél is gyorsabban emelkedett, míg az elektromos áram ára megegyezik az áfá emelkedésével. A propán-bután gáz árának változása pedig egybevág az üzemanyagárak 26,8 százalékos emelkedésével."

m.cdn.blog.hu/te/tenytar/image/rezsi%20n%C3%B6vekszik_1.png

ÉJJEN A REZSIARCZ!
PUSZTÚJJONA A HITETELENSÍG!

A siker láthatatlan! Há'depersze!

"A KSH végül leleplezte, hogy milyen módszertant használtak, és milyen okok húzódnak meg a foglalkoztatás növekedése mögött. 2012-ben 66 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma, és ennek több mint felét a közfoglalkoztatás adta - azt eddig is tudtuk, hogy a közfoglalkoztatás jelentős szerepet játszik a foglalkoztatás bővülésben. Amit viszont nem tudtunk, hogy a KSH a külföldön dolgozók bizonyos csoportját is beleszámítja a foglalkoztatás növekedésébe, amelyet bár statisztikailag nem lehet kifogásolni, hiszen a külföldön munkát vállaló is aktívnak számít, csakhogy gazdaságpolitikai szempontból a migráció, vagy a határon túlra ingázás egyáltalán nem a nevezhető sikernek."
@irógép: a sajó sztoriban van igazságod. de szerintem semmiben sem hasonlít a szobordöntögetésre. inkább számodra volt egy melldöngetés, te jól értesült.
@V-PORT:
"Nem tartom magam echte liberálisnak. Konzervatív is vagyok. De radikális is. Viszont a legtöbb részben..."
Stimmel velem is eddig, csak én jobboldali liberális szeretnék lenni!
Ebben az országban erre esélyem sincs! :((
A komcsik állandóan beleköpnek a levesbe...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: annyi sört ittál volna, ahányszor saját maguknak mennek ezek homlokegyenest. mint gábriel a damszkuszi úton. oda-vissza. sokszor.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig előbb leszel jobboldali libeális, mint egy hónapig józan. erre fogadnék is. :) de jólvanezígy.
@bella _ciao:
Ráadásul még válogatós is vagyok!
Baccameg! :D
Knoszi jön mingyá, oszt iszik mint a gödény!
azért belegondolva, nem kellett túl sok nikecell ahhoz a szoborhoz. még egy kutyaól szigetelése se jött volna ki belőle.
@bella _ciao:
:( Nem szoktam mértéktelenül szivornyázni.
A józan állapot nálad a totális absztinenciát jelenti? Akkor tényleg...
Amúgy a 2-3 naponta kb. 1 sör, vagy pohár borocska az súlyos, vagy még belefér?
Jó, néha masszívabb ital is szerepel, de hát szeressük a skótokat! :D
@bella _ciao: Azért egy stadion nehezebb lett volna összehozni.
Ezzel Bajnai elérte, hogy csak rá koncentrálnak. Nem hiába határolódott el Mesterházy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kezdődő alkoholizmus. ha így haladsz, lehetsz még kdnp-s megyei elnök is veszprémben.
Van olyan, hogy a szar sem elég büdös.
Nem elég büdös ahhoz, hogy több mint három év bűzölgés után aszongya rá egy antiganajista, hogy ebből mosmáaztán elég! Illetve mondja, csak nem szalonképesen. ( kinek, hogy…)
De hiába, a szarral csak a saját nyelvén lehet társalogni, azt érti és ráadásul az az egyetlen fegyver, amivel le lehet győzni.

Rodeó véleményével értek egyet ez ügyben (és nem csak az övével - minő véletlen), aki(k) azt pofázzák rég óta, hogy azt kell csinálnia az ellenzéknek ha valamire jutni akar a törpével szemben, amit amaz csinál velünk. Persze bennem is felmerült egy-két kérdőjel evvel a szobordöntéssel kapcsolatban, hogy azért ez mégis… meg izé… de végső soron arra a következtetésre jutottam, hogy semmi más nem történt csak az, amit amarról elkövetett mondjuk a Wittnermarischka, aki képviselőként egy parlamenti felszólalásában sürgette Horn Gyula távozását, ebből az árnyékvilágból. Mostakkor ki a tetű?
Jobbtetű jó tetű-baltetű rossz tetű? Értem azokat az érveket is, amelyek arra figyelmeztetik az ellenzéket, hogy ne legyenek már olyan szarháziak, mint akikkel szemben vívják a választási küzdelmüket, de ebben a magyar politikai helyzetben, egy istállónyi trágya szagát nem lehet egy ágacska verbális levendulaággal semlegesíteni, hogy – khmm... a kormánypárt valótlanságokat állít, khmm-khmm - főként nem olyan célzattal, hogy kifüstöljék őket a francba.

Nem könnyű állást foglalni a dologban, vegyes érzelmeim vannak, de: ennél súlyosabb dolgok történnek egy valóban demokratikus országban (nem csak kampány idején), oszt mégsincs jajveszékelés, amit a keresztényhipokrita nép és párt előadott ezügyben ma. Aki politikusnak áll és szarházi, az számítson rá, hogy seggbe rúgják. Viselje derűvel, vagy ha ez nem megy neki, akkor alkalmatlan és húzzon a sertés pélójára!

(Fletó tűri és mellette röhögve akaszt be a focistának-:)))
@V-PORT:

"Mindenki erről beszél. Bajnai és az Együtt 2014 likejainak száma nő."

En is ezt emlitettem korabban. Szerintem amugy a nagy atlag szavazok kozott nem igen lesz ez sikeres, azota Bajnai (mar-mar?) bocsanatot is kert. De egy retegnek - es ez a kerdes, hogy ez mekkora - igenis bejott a dolog, ha mar egyszer igy sult el.

Kozben a FB-on meg ugy szarnyal Bajnai, mint mar hosszu honapok ota nem....
@V-PORT: te, tranPORTállak, de mingyá'! próbáltam viktor méretére utalni.
@bella _ciao:
A francokat! Most, hogy mondod, megnézem a hűtőt... :D
A betűs egy sincs... :(
Na, mindegy...
A skót Ballantine's.
A francia St-Rémy.
A német Jägermeister.
A francia mittudomén vörösbor...
A német valamilyen sör...
Csak a baj van veled!
Nem akarok én politikus lenni, elég volt a családban egy miniszterelnök, nem kellhetek én is... :D
@simple observer 1.0: simán lehetne a következő akcióban kotont húzni kósára. ha már egyszer megénekelték.
@Knósszosz:
Izé vagy, meg amúgy is ... Szerintem direkt a MI véleményünket is mondod, hogy megsimogassuk a bucidat!
A szívemből szóltál tezsvírem!
2 sörre meg vagy hívva! :D
Most megyek.
Holnap itt a Varánuszon, a gép előtt, csinálhatnánk egy tüntit, hogy bebizonyítsuk, mi annyira jók vagyunk. :)
@bella _ciao:
Dicsekszik a rosseb! Azzal a vendéglátós szerencsétlennel meg végképp tagadok mindent! :D
A széljobbot meg végképp felejtsük el...
@V-PORT:
Majd sticky-ket ragasztgatok a monitoromra! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak kulturáltan! Semmi rombolás, mi nem olyanok vagyunk. Én majd halkan fogom kiabálni, hogy "Orbán takarodj!", de tényleg csak halkan. :)
Remek... Nem tartozik ránk, mire basszák el a pénzünket... Értem... ANYÁTOK!

"Százmilliárdos kérdések

Az E.On két gázcégének állami tulajdonba kerülése az elmúlt húsz év egyik legnagyobb jelentőségű, a költségvetést is alaposan megmozgató állami vásárlása.

A kormány 71 milliárd forintot szán rá saját zsebből, de más forrásokat, például kínai hitelt is megmozgat a tranzakció. Nem ismertek viszont sem a vétel pontos körülményei, szakmai okai, és a cégről készült vagyonértékelések sem. Így nem könnyű megállapítani, hogy az E.On-ért kínált kb. 261 milliárd forintnak megfelelő összeg reális-e. Mártha Imre volt MVM-vezér szerint akár 500 millió eurós, vagyis 145 milliárd forintos különbség is lehet a vételár és a vagyonértékelésben megállapított ár között."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_tartoznak_rank_az_eon-vetel_reszletei.565911.html
@V-PORT:
Ennél légy radikálisabb, legalább egy nyuszifület rajzolj a monitorodon lévő Piktorképre, egy alkoholos filccel... :D
NE LÉGY PUHA!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lófaszt a TI-éteket! (azt is, persze...)
Mintha nem lenne világos, hogyan gondolkodom dolgokról.

Most legalább lesz valami mozgolódás és nem az lesz a vezető hír, hogy ezen a héten ki dugja Molnár Anikót.
@irógép:

"Emlékezz 2006-ra, akkor Gyurcsány volt nagy, és akkor ő is fű-fát ígért. Mert így lehet nyerni.
Most ő kicsi, megteheti, hogy így beszél, hiszen neki ez is siker, ha bekerül a parlamentbe. Ő döntés helyzetbe nem lesz semmiképpen, így meg könnyű a frankót mondani.
....
Az lenne az igazi, ha egyszer egy esélyes párt mondaná meg frankót! Na ilyen nincsen, mert félnek, hogy akkor nem lesznek népszerűek és elijesztik az embereket."

Hát, cimbi, hogy mekkora ész vagy... !

Egy esélyes párt, mihelyt megmonjda a frankót, akkor ha fél tőle, ha nem, ha előre mondja, már nem is esélyes többet, ha utólag,akkor meg rágyujtják a TV székházat. Majd ha egy párt, ha megmondja a frankót, ETTŐL esélyes lesz, akkor lesz kanaán. Addig pöce.

"Lehet joggal a fideszt populizmussal vádolni, de látod mindenki az lesz... ez a politika"

Ne bazd má'! Akkor Te a Gyurcsányt sui generis utálod, nem azért, amit tett, hiszen a Fidesz-szel elnéző vagy. Mivel mindenki populista lesz, de Te csak a Gyurcsányt utálod. nem szégyen az, csak akkor ezt kell mondani.
Ez volt, vagy már lelet?

A sólyom-gépek szeptemberben sem tudnak elindulni, de a partnercégük tuti telitalálat.
- az egyik tulajdondos, Janicsek Béla nagy értékű áfacsalás gyanúja miatt épp előzetesben ül.
- a másik, Lévai István épp bűnszövetségben történő, üzletszerű vesztegetés vádja miatt rúgták ki a hadseregtől
- az ügyvezető, Kenyeres Sándor Pál az Aranyközpont Zrt. csődjében játszott szerepet, többször elítélték, hétrendbeli csalás, nagyobb értékű csalás, hamis vád és más bűncselekmények miatt.

Aki hülye, az majd váltson jegyet...
@hardw: "persze aki azt gondolja, hogy a jelenlegi ellenzékkel jobb lesz majd az ország, az téved. nem lesz jobb: kevésbé lesz rossz."

Majdnem a nap mondatai nálam! De ennek is lehet a végén örülni (na mondjuk 3 teljes napig):))
@bella _ciao: "Hála" obamaki és az EU alkaloida terroristáinak a damaszkuszi út mostanában eléggé kockázatos. :(
@bella _ciao:
Én mindig csak a Theronra gondolok,
nyikorgó Bolival ölében...
@V-PORT:

"Én majd halkan fogom kiabálni, hogy "Orbán takarodj!", de tényleg csak halkan. :)"

Nem ma mondtad, hogy észrevetted, radikális vagy?:)))))
@Knósszosz: várjál! boli nem olyan, ő konzervatí liberális. csak tisztességes párkapcsolat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkor maradt losonczi... úgyis mindig a történelmi nevet emlegeted:)
@bella _ciao:
Azt, hogy ő milyen és mit gondol rólam... azt hamarosan megkapom.
Ki is feszítek egy sört, biztos, ami biztos.
@gipsz.jakab:

Bubó! Mi ez a szordínó? Nem ismerek rád:))
@sírbateszezazegész: a géza! hogy rá nem gondoltam. pedig annak sem állt jól az evezője.
@Orica Középföldi:
Ma korábban kívánok jó éjszakát, szép álmokat.

Dsida Jenő: Remény

Álmodnak egy szebb, jobb hazáról,
Ez álom minden emberé:
Lihegve tör a földi tábor
Egy felragyogó cél felé!
A föld tavaszra, télre válik -
Az ember remél mindhalálig.

Remény az út, a cél, a pálya.
A gyermek hűen él vele,
Remény az ifjú délibábja,
Remény az aggnak élete:
Ha fáradt teste sírba űzi,
Reménységét a sírra tűzi.

S ez nem valami lázas eszme
Bomlott agyvelők éjjelén;
A lélek harsog messze, messze:
Nagyobbért, szebbért élek én! -
S amit a lélek hangja hirdet,
Az nem csalhat meg soha minket!

Szép álmokat mindenkinek!
@bella _ciao: hát azért kiderül a végèm Boli is kádár köpönyege alól bújt ki:)
@Knósszosz:
Kishitű!
Pedig tök maggyarosch, SO'LIUM!
Essetudni... :D

@sírbateszezazegész:
Atelánctalpasnénikéd, az, melyik ott tolta a csövit a Vörös Téren! :) Orbánozz még, még! :))
Lófac lesz így, nem sörözés...
@sírbateszezazegész: gyanús, mert tagad, még a sört is negligálná. szarva közt a tökit.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most mi van? a losonci az egy rendes magyar név... szerintem ősi is, krumplihámozás közben a táborban a kezét is megvágta, vére hullott ősi földre... minden stimmel... főnök, én figyeltem... meg ez az archivum írógép összesből azért mégis olyan ávh-fílingje van:)
@sírbateszezazegész:
Gyengébb képességű nethuszároknak segítek, hogyan tud visszaolvasni... :)
Na léptem, rendesen kalimpáljatok a billentyűkön.
INNI, INNI, INNI!
Knoszi ad tanácsot, ha gond lenne...
@bella _ciao:
Nem nyert!
Ennél durvább, ha rákeresel... :)
Mi a Vas megyei ág, református vonala vagyunk.
@Dr. jenőke (jenőke):

Jól válogatsz:) Köszönöm.
Jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vazs megyei református? azok kihaltak vagy kivégezték őket, a többségét meg katolizálták. maradtak még dinoszauruszok? elvégre piktor is emlegetett valami bébidinókat. aztán öltönyöd van-e, boli komám? az akváriumot már meg sem merem kérdezni. d:
Ők inkább a MontyPython féle Brian életének elit öngyilkos kommandóját juttatják eszembe. „Most megmutattuk nekik”… és ledöfik magukat. Kezdetben vala tehát a szobordöntés, ezerötszáz bámésszal, Dopeman dalokkal körítve.
Másnap jövének vala az elhatárolódók. Fodor, Schmuck, Mesterházy, Gyurcsányék, még maga Bajnai is beállt a saját magával egyet nem értők táborába.

Az ellenzék kényszerű mea culpázásra ítéltetett a nagyokos szobros bulival. Az ingadozók, akik a becslések szerint a szavazópolgárok akár ötven százalékát is jelenthetik, elgondolkodhatnak: igaz, nem vagyok egy kiköpött fideszes, de az ellenzékük hülyébb a sokéves átlagnál. Remélem a narancskommunikáció készítői ajándékcsomagot küldenek a Szolidaritásnak, Dopeman Lacikának. A kísérőlevélkére tessenek majd ráírni: köszönjük szépen!

www.tutiblog.com/2013/09/a-zorban-feje-bajnaiek-kapujaban.html?v=1
@bella _ciao: vas megyei ág? református? te bella, akkor ez vagy a czinege (ez megmagyarázza a militáns vonzódást), vagy le se merem írni... az orbánék vasba szakadt ága, ami megtartotta a református hitét is:)
@bella _ciao: egyformán gondolkodik az agy és az ő szóvivője:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: álljunk meg egy picit! én az előzőz is cdak képen láttam, a Boli a rokona:)
@bella _ciao: és? kilóg a matolcsy meg az alelnök mellől?
@sírbateszezazegész: pedig vannak különbségek. szerencsére. én nem verek senkit át, ha baguette-ről van szó.
@bella _ciao: spédernél reklamálj. ők keverték el a postán:)
@sírbateszezazegész: Én csak a Losonczy névre figyeltem fel és gondoltam mutatok egy másikat. :)
@Knósszosz: uj dili, oktober feszt magyarhonban, link ott fent, de Boli is elszabotalta, pedig en szoltam, hogy nyomja :)
@sírbateszezazegész: Igen a Perfect Name nekem is bejött annak idején. :) Mondjuk erre is nagyon kíváncsi leszek szombaton.

www.ismerosarcok.hu/hirek#Koncert_a_MOM_Kulturalis_Kozpontban

youtu.be/39Wu3Nl48PI
szégyellje magát az ellenzék a bugyuta bábu bántalmazás eléggé ki nem röhöghető teszefoszáskodása okán. A Főnököt minimum gránitba kellett volna foglalni. az időközben megtagadott fülkeforradalomra tekintettel gránit fülkébe. dúl a kontraszelekció, és hungarocelldiadalt ül az aszfaltba ragadt képzelet.
az ország helyzetét és a takarékosságot is szem előtt tartva kielégítő lett volna a beton is.

azt kell hogy mondjam, hogy valami kór támadhatta meg a liberáncsokat, ami öldösi a kreativitást és a humort... az ilyen bábusdit nevetségessé tételre kell felhasználni és nem esetleges szimpátiakeltésre.
----
amúgy a személyes véleményem az, hogyha az országvesztők mocska lehúz a mélybe, tán nem kéne még vazelinnel is kenni a csúszdát.
dehát kinek mire telik...
@jaegtoer: "amúgy a személyes véleményem az, hogyha az országvesztők mocska lehúz a mélybe, tán nem kéne még vazelinnel is kenni a csúszdát. dehát kinek mire telik..."

Nekem is hasonló érzéseim vannak az öntökönrugó performanszuk kapcsán. :)
@jaegtoer: nemi kettosseget erzek a velemenyben, de igasagod vagyon, tobben vagyunk igy
@sírbateszezazegész: terelsz. a péktermékek tekintetében hiteltelenné váltál. a sajtkészítőknél még esélyes vagy. mert ők boldogok.

egyébként szerencsésnek érezheted magad, hogy a losonczy kapcsán gábriel nem egy tel-avivra asszociált. bár már egy merész ugrással az ismerős arcoknál tart.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mer Boli egy randa és irigy ladikos, azér!
Sajnálja tőlem ezt:
beer.kozlen.com/wp-content/uploads/2012/09/Fotolia_24976669_Subscription_XXL.jpg

Azéris kimegyek a kopaszi gátra, bár nem értem miért pont ott?? Mindegy, ha van sör Svalbárdon is jól érzem magam. Ha nem fagy be..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

kettősséget érzel a véredényben... jó érzed.
kár az energiát pocsékolni a semmire, ez azzal van összefüggésben, hogy hagyni kell viktort belebukni a saját gránitjába...

a másik, ha már csinálunk valamit akkor tegyünk ki magunkért a nevetségesség, a legitimáció kétségbevonása, elég tekintélyromboló lehet.
jaegkiskaes is megaszonta, miért hurcolászták ide oda, miért nem dobták nyilvánosan dájrekt egy nemzeti kukába?

háneeeeeeem?!
@jaegtoer: vagy kigyurmázhatták volna dohányból, egy trafik előtt meg elszíjják. no nem kalumetként.
@bella _ciao:

Ha jól látom Tonyó bábja. Ez mindennek a teteje, hogy meg merik ezt (is) lépni.
@Orica Középföldi: szerintem is az alaptörvénybe kéne foglalniuk, hogy ilyen poszthoz jár a diploma is.
@bella _ciao: @Orica Középföldi: sorolják ott a bank of england-belieket... na de melyik neve előtt szerepel az, hogy dr.? Ha, erre nem tudtok mit mondani, ugye?
SEGÍTSÉTEK A RENDŐRSÉG MUNKÁJÁT! Aki felismeri a képen látható, szökésben lévő férfit, azonnal értesítse a Budapesti Rendőr-főkapitányságot!:)

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1378757_10202164157733271_1521405687_n.jpg
youtu.be/Qu2vPYqp4Vg
@sírbateszezazegész: fokozhatjuk. 9-en vannak. még egy normális focicsapatot sem tudtak összehozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez még humoros is volt:) más kép nem is volt róla a neten, mi?
Bajnai saját mítoszát döntötte le

De akkor lássuk a hétvége gólösszefoglalóját. Nem kell Puhl Sanyi bának lennünk, ahhoz, hogy kijelentsük: ez bizony óriási öngól. Talán Durica lőtt ekkorát utoljára. Bajnainak most sikerült felhergelni a jobbos tábort, Mesterházy is biztos javított a mutatóin, ráadásként pedig Bajnai, a remény embere mítoszát saját maga döntötte le és zúzta porrá azon a szomorú vasárnapon.

spiler.info/2013/09/bajnai-sajat-mitoszat-dontotte-le/
@sírbateszezazegész:
Mo. 2013.
A zöldhatósag fejenek nincs diplomaja. Allitolagos vegzettseget egy olyan egyetemen szerezte, USS, aminek honlapja egy rockzenekar.
A dr cimet csak veletlenul kezdte hasznalni, mert az okmanyirodan elrontottak. (Hule SP meg dolgozattal bohockodott.)

Ez igaz lehet?
@sírbateszezazegész: A kép eredeti, csak a Wanted keretet rakták köré. :)
@bella _ciao: ez hogy jutott eszedbe? kijön belőlük egy kézicsapat is:)
@sírbateszezazegész: végül is. ahogy elnézem gyuri kapus lehetett. minden labdát fejjel védett.
Bárhogy is volt ezzel a szoborral, hát, ha emiatt marad a fidesz jövőre, akkor bizony nem is érdemel mást mo, minthogy az orbán-család örök feuduma maradjon.
@Orica Középföldi: az angyali képre gondolsz? Láttam elsőre is... nem tud kinőni belőle, mondjuk ma ez az első nála... lehet, ha nincs meg a napi egy, nem tud elaludni... képzeld, mit forgolódott ez nyáron a horvátoknál az inszomiától
@Orica Középföldi: miért, melyik vezetékneve előtt szerepel az, hogy dr? Egyiknek sem. A keresztnév az nem számít.:)
@sírbateszezazegész:

Tök józan vagyok, nem látok angyalt:)) És így az is maradok.

"doktorátusát Oxfordban szerezte." Való igaz, ez a neve után szerepel:)
Jó reggelt!
Nem tudom ma min fogunk nagyon felháborodni.
@V-PORT:

A kormány ezen a téren nem ötlettelen, valamit biztos nyújtanak. Normafa, hajléktalanok, Vígszinház, etc.?

Ha végképp semmi nincs, tisztázzuk, akkor most radikális vagy, avagy nem. Ennek mélysége, formái, stílusjegyei, csoport-kohéziója, csoport-képző ereje stb.,stb:))
@V-PORT: meg koran van, ebredeznek a nemzet megrontomentoi, nem fogunk unatkozni ma sem
@Orica Középföldi: Én ma tüntizek, ahogy ezt egy igazi baloldalitól elvárják. Illedelmesen, úgy, hogy senki ne vegye észre.
Még ki sem fogom ejteni azt, hogy bazmeg, mert olyat mi sohasem ejtünk ki a szánkon.
Mi különbek vagyunk. Annyira, hogy a hatalom közelébe sem akarunk kerülni, és erről a közvéleményt is meg akarjuk győzni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én már előre elhatárolódom mindentől, és mindenkitől, még saját magamtól is. És csak annyit mondok, szerintem Bajnai a hibás.
@V-PORT:
A Gy.F. lemaradt! :))
Egér meg kussoljon, ő is lehet, hogy benne volt...
@V-PORT: boldog fiatalabb koromban voltam tanuja egy keteves kisfiu apjahoz inyezett kerdesenek: apa! ha jo leszek, nem mondom azt, hogy b,meg, hogy hulye vagy, akkor kapok fagyit?
@bella _ciao:
Te, ez valamelyik mostani politikusunk volt! Nem volt olyan Hülyegyerek Tonyóka feje? :D
@bella _ciao:
Vendéglő terasz, kert rész. Egy távolabbi asztaltól egy 3-4 éves kiscsaj mászkál körbe. Páran ott söröznek tőlünk 2 asztalra, kiscsaj megáll az asztaluknál, azok mosolyognak rá, erre a kiscsaj:
Na, mivan faszikáim!?

Majdnem kiköptem a kaját... :D
MEGCSINÁLTUK!

"Ötezer euróért kínálja ukránoknak a magyar állampolgárságot egy orosz nyelvű ukrajnai honlap - írta keddi számában a Népszabadság.

Az eredetileg magyar származású külföldi állampolgárok számára kidolgozott egyszerűsített honosítási eljárással visszaélve, három-hat hónapos átfutási idővel ígérnek magyar útlevelet az érdeklődőknek - írta a lap. Hozzátették: az ötezer euró azokra az ukrán állampolgárokra vonatkozik, akik személyesen részt vesznek az eljárásban, távollétükben további ötszázzal kell megfejelniük az összeget.

A kishatárforgalmi engedélyhez, amelyet hivatalosan csaknem négyszáz, a magyar határhoz közel fekvő településen élők válthatnak ki, 1600 euróért juthatnak hozzá "minden ukrajnai régió lakosai" a honlap szerint.

Orosz állampolgároknak kilencezer euróért ajánlanak útlevelet, míg más államokban élők számára külön megállapodás kérdése az ár."

Ez a balfék Tonyóka nem semmi milyen kártékony egy kretén. Szerintem még vannak ilyen ötletei. Ukrán "szakik" szabad bejárást kapnak az EU-ba. Bennünk hogyan szeretnek majd érte...
"Élő adásban káromkodott a köztévé reggeli adásában Szanyi Tibor, az MSZP képviselője.

Szanyi Tibort arról kérdezték a köztévé műsorában, hogy a szocialisták támogatják-e a közszolgáltatások nonprofittá tételét – idézte fel az FN24.

„Álljon meg a menet! A nonprofit azt jelenti, hogy olyan költségstruktúrája van, amiben tudatosan nem képeznek profitot. De a bevételeknél meg a kiadásoknál pazarolhatnak, mint az atom. Hát, most ha csak azt veszem, hogy a Testnevelési Főiskola egész éves költségvetésével azonos pénzt fizetnek ki egy nyamvadék tanulmányért, egy sportügyi tanulmányért, az nonprofit! Magyarul az, hogy nonprofit, nem mond semmit. Hát hogyha Audikkal fognak járkálni az izék, a főcsővezetők a közszolgáltatási cégeknél, akkor kurvára nem támogatjuk!” – mondta Szanyi az interjúban.

Az adás rögzített felvételén a kérdés a 7:42 percnél hangzik el, Szanyi válasza pedig 8:06-tól hallható. A képviselő trágár kiszólását az interjú készítői meglepetten konstatálták."
hvg.hu/itthon/20130930_Kurvara_nem_tamogatjuk__Szanyi_elo_adasb

Elbaszott képmutató országunk van... EZen meglepődnek, de az, hogy a Testnevelési Főiskola egész éves költségvetésével azonos pénzt fizetnek ki egy nyamvadék tanulmányért, egy sportügyi tanulmányért, az belefér...
Nem a szívem csücske a Szanyi, de egyetértek vele!
Azon nem kell háborogni, az rendben lesz a narancsbuziknak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tényleg nem fogsz unatkozni.
A könyvkiadó teljesítette feladatát és kiadott
1. egy videót:
- Gigászok sarca a ringben - alcím: vörös sarokban Orbán üres hüvely (mert kardja kivonva), kék sarokban az ENSZ tagállamai;
2. egy könyvet:
- Grimm válogatott meséi - köztük: Terülj terülj asztalkám; A palackba zárt szellem (rezsidémon házhoz jön); Libapásztorlány; A paraszt az ördög és pályázat a földre; Vitéz Sz(ab)ócska és Vitéz Kőbányai; Jankó szerencséje; Az erdei anyóka (megjegyzés: már nem az, összkomfortos cellája van a hajléktalanjának!) ...
@Dr. jenőke (jenőke):
Piktor összes, herebőr kötésben, hol marad??
Nem csaltunk, csak a bíróság így döntött
Pokorninak a választás tisztasága az első, Fónagy nem is érti, miért lenne zavaró egy csalás. Fideszes politikusokat kérdeztünk a bajai választásról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2013%2F09%2F30%2Fkorkerdes%2F
hmmmmmmmmmm, izé

Oktatási káosz: elsősök kóborolnak a Hoffmann-ködben

Egy nyugat-magyarországi iskolában az elsős kisdiákok sokszor nem találják a saját osztályukat, és ez fel sem tűnik senkinek. Mindez egy esztelen tankerületi parancs miatt. A pedagógus-átsorolásokat többen továbbra is sértőnek találják, de akadt olyan is, aki elégedett az új bérrendszerrel.

-----------------

Annyira bejött az életpályamodell, hogy az egyetemi tanárok is szeretnék

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete már el is küldte a fizetésemelésről szóló javaslatait a szaktárcának. Az érdekvédők azt szeretnék, ha több bérkategóriát különítenének el.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mától nem mindenki üzemeltethet hagyományos pénztárgépet

A pénztárgép-cserére kötelezettek mától csak akkor üzemeltethetnek elektronikus naplóval nem rendelkező hagyományos pénztárgépet, ha van online kapcsolatra képes pénztárgép beszerzésére vonatkozó szerződésük, vagy a forgalmazó által visszaigazolt megrendelésük.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt nem tudom. De azt hallottam, hogy Hernádival együtt adják ki.
hehehe, más is számolt :D

Alig nézték Rákay Philip egymilliárdos álmát

Az MTVA ünnepli magát, de nem nagyon van miért.

www.origo.hu/teve/20130930-itthon-vagy-magyarorszag-szeretlek-itt-vannak-a-szamok.html?sec-1
Szép napot mindenkinek, ezzel a nem mindennapi produkcióval. :)

myfun.hu/acdc-skot-dudan-ezt-figyeld
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd jövőre már nagyobb lesz a nézettsége, mivel ez volt most a prömier. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ó, ez a blog egy nagy,virtuális kanapé.

Kialakult ülés- és időrend van, tiszteletben tartott szokások, normák, hobbik,fétisek, mániák és evezőlapátok.

Párnák néhány fenék alatt, amit a házigazda időnként kiránt:) Aztán vagy észreveszik a trónfosztást vagy nem.

Párhuzamos diskurzusok és ezek között szabad átjárás.

Hazajáró bolhák, csótányok, poloskák, ezért időnként bolhacirkusz és csótányirtás.

Irodalmi, építészeti,történelmi,gasztronómiai, zenei és egyéb félórák. Élvezetes stílusgyakorlatok.

Minden idegen szívesen látott, aki nagyon rövid idő alatt vagy akklimatizálódik vagy megszökik.

Mi ez, ha nem egy szalon?
@Orica Középföldi: Ha már nem lesz ennyi hazugság a politikában, le lehetne cserélni a politikai árvás mottót, az általad leirtakra!
Most hallottam, KÁTÉ- nek üzenem a tegnapi öregedés témához,nagyon jó:)

Nem az a kérdés, mennyi év van az életedben, hanem ,mennyi élet az éveidben.

Egon beszélget valakivel, tőle származik.
annál sokkal jobb. Nem attól. Legalább is magyarul.
@Orica Középföldi: ez olyan szép lett és találó, hogy lementettem magamnak ;)
öööööööööööööööööööö, a kedves vezetőnek gondolom vinni kellett wc papirt, és gyógyszert is magával, úgy mint minden mezei polgárnak...

Meg kellett műteni Orbán Viktort

Edzés közben sérült meg a kormányfő, aki a sikeres lábműtétet követően kedd reggel el is hagyta a kórházat.

hvg.hu/itthon/20131001_Meg_kellett_muteni_Orban_Viktort
öööö, izééé, hogyhíjják, nem arról volt szó múlt héten, hogy kamu adatokkal és okosba csinyáták ezeket az adatokat?

Jó hír jött a magyar gazdaságból
Fellendülést jelez a BMI és a foglalkoztatás is javul.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jo_hir_jott_a_magyar_gazdasagbol.565924.html

------------------------------------

osztán meg eme cucc:

Nőtt a kormányzati szektor hiánya

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nott_a_kormanyzati_szektor_hianya.565929.html
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
az ötlet ragyogó, kinnhagyni a szobrot (kurvajólsikerűlt) a Clark Ádám téren és díszőrséget melléje...majd alkalomadtán ledönteni, hacsak a hatalom nem dönti meg önmagát mindenképpen ragyogó

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Nagyon szép és okos, de valahogy arra a - már évtizedekkel korábban feltett - kérdésekre rímel, amelyek így szóltak:
Van-e élet a halál után?
Van-e élet a halál előtt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez a varánus itteni illemtanborzadályán átmenne? "kurva" és kimondva? hangosan mint vélemény és nem is lett feldöntve semmi

brühühyyy
@rodeo36:

Mert szórtabbak a vélemények, mert nem tanácskérés folyik:))
@DR. INKVIZITOR:

Itt és most ezt tekinthetem költői kérdésnek, ugye?
@Orica Középföldi: és ki vállalná magára pompadur szerepét? d: melyik hölgy?

hagyjuk a szalont, kedves orica, maradjunk a szalonnánál! jobban megy ez kishazánk kies éghajlatához. d:
@bella _ciao:

Amíg nem tűnik fel, hogy túlléptünk a császárság korán, addig lesznek önjelölt Pompadourok:))
De ez nem bej, innen nézve ez is szórakoztató.
Persze mindez a szalonnázást nem zárja ki.
@Orica Középföldi: nana, a király feje már pattogott a flaszteren! pedig még giotin sem volt a közelben.
igaz-igaz. inkább pompadurok legyenek, mint lajosok. mennyi is van belőlük? kettő egyből bevillant.
bár, az meg kérdés. van pompadur lajos nélkül?
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
öööö... közmédia az átlátszón.

Puzsér Róbert: Jáksó talpig demokrata

atlatszo.blog.hu/2013/10/01/puzser_robert_jakso_talpig_demokrata

Nem kellett megszakadniuk Várhegyiéknek az MTVA első 10 milliójáért

atlatszo.hu/2013/09/30/nem-kellett-megszakadniuk-varhegyieknek-az-mtva-elso-10-milliojaert/
szep napot mindenkinek.

latom paran raultek a gyurcsanyi rezsora:-DD
@bella _ciao:

Ha van létjogosultsága a mondásnak: cherchez_la_femme, márpedig Fouché tudta mit beszél( ha igaz, hogy ő mondta), akkor Pompadourok mindig lesznek:))
@Orica Középföldi: van bizony létjogosultsága. de ki lehet viktor király pompadurja? mert habonynak hülyén áll az abroncsos szoknya. meg mert paraszt szalonnából nem lesz nemzeti szalon.
@ausländer Sipi: szevasz:)... épp tegnap láttam a kis czinege-gyerek archivumában, voltál te "igazi Sipi" is? A Sipi állandó, a többi változik? Hát ez hogy?(copyright by olga)
@irógép: nekem nem sok, vasárnap nekem a visszautazás
Jót lehetett röhögni a tüntetésen,na meg az értelmiségi fanyalgókon.Nekik már az édesszar is keserű vajon?
@irógép: hülyxén emelnek. a rezidenseké emelkedik de a szakdokiké márnem, éshát..
@bella _ciao: semmi... csak kivàncsi vagyok, egy személy-e? Vagy vannak itt többen is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez a mondat különösen tetszik:
"A termelési mennyiség indexe nőtt augusztusi értékéhez képest, és a május havi szűkülés után a termelt mennyiség emelkedését jelzi negyedik hónapja. "

Miután az augusztus minden évben a szabadságolások időszaka, s van ahol a karbantartásokat is erre az időszakra időzítik.:-))
@toportyánzsóti: nem is ertem ezeket az embereket. csendben kellene ulni es varni a kovetkezo valasztast aztan sopankodni, hogy nabazzeg, megint a viktor?
Aranyos és szép is.

coub.com/view/4znxu3vv

Egy kommentet idézek is: "bazzz belenéztem. most a két beteg kölkem rohangál fel-alá a lakásban és rekedten üvöltöznek h cuki, cuki vagyok. hát kellett ez nekem....?"
@rodeo36: tudom menjek a francba, de érdekelne a véleményed :)

Költségvetés: mit titkol a kormány?
2015-től leáll a rezsicsökkentés. A kormány a választások után határozná csak meg a következő évi hiánycélt - ez is kiderül a költségvetésből. Az viszont nem, mi lesz a népesedéspolitikai csomagban.

nol.hu/archivum/koltsegvetes__mit_titkol_a_kormany_?ref=sso
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " Az viszont nem, mi lesz a népesedéspolitikai csomagban." Én arra tippelek innen, hogy kondom biztos nem.
@Dr. jenőke (jenőke):

Maradjunk annyiban, hogy versek között jobban válogatsz, mint a cukiságok között:))
@Orica Középföldi:
Az igazság az, hogy a komment lenyűgözött, a baj csak az, hogy így együtt érthető.
@Orica Középföldi: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"ez olyan szép lett és találó, hogy lementettem magamnak ;"

ja ja ja ja!

én meg egy fidesz nélküli életet szeretnék lementeni magamnak. tőletek se sajnálnám.
@sírbateszezazegész: Szép napot. Ezt láttad már??? :)

myfun.hu/acdc-skot-dudan-ezt-figyeld
@ausländer Sipi: Kíváncsiak szerintem arra hány répát tud még feldugni nekik a multinyalonc csuti dolomitbányász.Nem tudják,vannak még ötletei jócskán.
@Orica Középföldi: "mennyi élet az éveidben" vettem...köszönöm, most leltározok
@bella _ciao: "pompadurok legyenek..."? ebben az országban?.... itt csak szülni és mosogatni lehet! na jó néha kimehet a tüntetőket nyugtatni
kedves zsebnáci barátaim !
a KRESZT is átírták? kötelező az ÉKÍRÁS ?

index.hu/belfold/2013/10/01/a_8u2z_az_uj_busz/
@bella _ciao: Basszus, egyébként logikus levezetés. És sok mindent megmagyaráz azzal kapcsolatban, mait Vadai nem mondhatott el, de utalt rá bizonyos nyomozati események kapcsán.
Bródi János meg akart emlékezni a 3 elhunyt bajai dzsúdósról! Zsigó szóvivőnek nem tetszik!

egyenlito.blog.hu/2013/10/01/zsigo_cenzurazta_volna_brody_janost
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aztán:

A Sportkórház feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2013 október 1-én a miniszterelnök távozása után belopódzott a császári kórterembe és eltulajdonított az ott lévő ágyról 1 azaz egy darab enyhén szennyezett lepedőt, plusz egy darab kacsát, annak tartalmával együtt – közölte, Dr. Sherlockné Dr. Holmsz Aranka Dr. a rendőrség szóvivője.

Szemtanúk szerint, egy kólásdoboz jelmezbe öltözött, szélsőségesen introvertált fiatalembert láttak batyuval a hátán a kórház udvarán átsuhanni. A rendőrség kéri a kedveslakosságot, hogy aki találkozna vele ne kezdeményezzen magán akciót, mert fegyver van az elkövetőnél egy diktafon formájában, amely végtelenítve játssza a „megvédjük a rezsicsökkentést” - című mantrát.
Kérik, aki látta, hívja a Servilitas ifjúsági tagozatát, vagy értesítse a rendőrséget!
@toportyánzsóti: Nem keserű. S nem is lett volna baj a tüntivel, ha szólt volna valakihez. De valójában a célközönsége ott sétált. A politikai hozadéka elsőre szinte nulla. S nem azért, mert a cöf beindult. Az nem érdekel.
DE az igen, hogy ez egy olyan út, ami nem vezet sehova a negatív kampányon kívül. (endresy.blogspot.hu/2013/09/szobordontessel-az-orbani-hatalomert.html )
@Knósszosz: ekőször gyanús volt, hogy nagyon jól ismered a történetet. esetleg te?
de aztán a kólásdoboz jelmeznél már tudtam. semiképpen sem te. esetleg sörösdoboz, boros üveg.
hmmm

BMI-adatok rántották le az eurót és fel a forintot

Az eurót a hétfő esti 297,30 forint után kedd reggel hét órakor 297,55, délelőtt tizenegy órakor pedig már 296,20 forinton jegyezték. Hétfő reggel még 299 forint közelében állt az eurójegyzés.
@bella _ciao:
Én??
A XII-ik kerületbe sem teszem be a lábam, mióta ott lakik, nemhogymég ilyen közel kerüljek hozzá!! Héé
A magyar lakosság nem hallott a rezsicsökkentésről?

privatbankar.hu/fogyaszto/a-magyar-lakossag-nem-hallott-a-rezsicsokkentesrol-261766

pedig megy a mantra. esetleg kevés a cavinton az országban:

te, rózsika? mit is írtunk alá múlt héten ott a piacon?
@Knósszosz: bocsi. nagyon hitelesre sikerült. vagy nem is vicc volt?
-no comment-

Állami pénzből fizette ki bírságait a bírságbeszedő hivatal vezetője Franciaországban

Hivatalával fizetette ki Franciaországban a közúti szabálysértési bírságok beszedésért felelős nemzeti hivatal (Antai) vezetője az ellene kiszabott bírságokat - állította kedden a Médiapart tényfeltáró internetes újság. A belügyminisztériumban azonnal belső vizsgálatot rendeltek el.

hvg.hu/vilag/20131001_Allami_penzbol_fizette_ki_birsagait_a_bir
Mondtam. Megműtötték Orbánt. Hívei szerint ki a hibás?
@ausländer Sipi:

kiemelés:

Papcsák a Fidesz szent tehene

Spirk József,
Szabó András

2013. október 1., kedd 10:41 |

Bár folyamatosan konfliktusban áll a saját párttársaival, a múlt héten pedig 100 milliós korrupcióval vádolták meg, ennek ellenére a Fidesz továbbra is kitart Papcsák Ferenc zuglói polgármester és egykori elszámoltatási biztos mellett. Az óriási kreditet annak köszönheti, hogy régi harcostárs, és sokat tett a pártért. A Fideszben még azt is az MSZP aknamunkájával magyarázzák, ha Papcsákot egy másik fideszes mártja be.
Címkék
papcsák ferenc, zugló, fidesz

Papcsák Ferenc zuglói polgármester megítélése nem változott a kormánypárton belül azt követően, hogy a múlt héten nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen egy építési vállalkozó korrupcióval vádolta meg.
D SOS20100607021
Fotó: Soós Lajos

A Fidesz parlamenti képviselői kivétel nélkül védelmükbe vették az egykori elszámoltatási biztost, azt állítva, hogy bárkiről készíthető ilyen típusú hangfelvétel, de az még nem jelenti azt, hogy az illető el is követte azokat a bűncselekményeket, amelyekkel a felvételen vádolják. Az, hogy a zuglói beruházások pénzügyeit érdemes lenne tisztázni, fel sem vetődött. Több képviselő azt is előhozta, hogy az MSZP a múlt héten droghasználattal vádolta meg a szombathelyi fideszes alpolgármestert. Szerintük a két eset hasonló, és azt jelzi, hogy megindult a választási kampány.
Biztos a pozíciója

A kedd este megjelent – >>>>>>>az interneten azóta már nem elérhető <<<<<<<<– hangfelvételen Papcsák helyettese, Zugló fideszes alpolgármestere, Ferdinandy István egy helyi vállalkozóval beszélget. Utóbbi arról panaszkodik, hogy miután az önkormányzati közbeszerzésén elnyert egy építési munkát, az üzlet értékének 20 százalékát, 100 millió forintot vissza kellett fizetnie. A vállalkozó szerint a pénzt az önkormányzati tulajdonú zuglói vagyonkezelő vezetője szedte be, de szerinte tudni kellett róla Papcsáknak is.
na, nem kéne erőltetni. a retorikát azért gyakorolni kéne.

A szobordöntő válasza

dopemantv.blog.hu/2013/10/01/a_szobordonto_valasza
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: HEHE!
Tennap ippeg "vo't szerencsém" látnyi ezt a kis szösszenetet. :)
Szanyi óriási volt, simán kicsúszott a száján, a műsorvezető meg a kérdezők hápogtak rendesen. :D
Émmeg jót röhögtem.
@bella _ciao:
Én itt bármit el tudok képzelni.
Akár igaz is lehet, miután nyálgyűjtés már megesett... szóval, akár.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az általad hozott tematikus királyi hétvégéhez:
Tegnap este 18 óra, Kispest, Reál élelmiszerbolt. Két középkorú eladó hölgy beszélget (émmeg ráérek-elvégre vevő vagyok):
-Láttad a hétvégi hétvégét?
-Láttam!
-Na, ez az! Ilyen műsorok kellenek, nagyon szép volt és olyan lélekemelő, nem?!
-Igen, a fiam is nézte a kis barátnőjével, meg nekem is nagyon tetszett…
-Hát, igen. Most aztán a sok „vörösszemű” biztos vinnyog, hogy nemzetieskedés van.
-Menjenek a fenébe!

Egyetlen szó sem kamu, ezt így!
"Vörösszeműek" - így se hallottam még, mindig tanul az ember.
Most közvetlenről közelről megtapasztaltam, hogy mápediglen ilyenek vannak.
Rosszat sejtek.
Na, akkó mán a posztyhó is:

Abszolute egyetértek Fabius-szal!
Megy a fanyalgás, hogy mit széplelkezik itten az ellenzék, mikor a narancsosok olyan alpári és ordenáré hangnemet, eljárást enged meg magának, hogy az ember agya ledobja az ékszíjat. Szépelegve, korrekt módon nem lehet őket legyőzni, fel kell venni a kesztyűt!
Most hasonlóan lépett fel az ellenzék, mindjárt megy a fanyalgás.

Erre szokom aztat mondani: Sz@r sem elég büdös-szindrómában szenvednek. :P
@bella _ciao: az ara-kovács cikk megértéséhez '97-be és az akkori történetekhez is vissza kell menni. A net nem felejt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azert ha nagyon keresnem megtalalnam meg azt szerintem;-)

ahogy van elerheto az udzrt-s felvetelekbol is:-)
@Marcellusca: igen, ezzel a kenyeskedo mentalitassal marad viktor. sot. lesz ebbol rendeleti kormanyzas is hamarosan:-)

ideje a fidesz pocsere lepni kemenyen es hanyattlokni oket.
@sírbateszezazegész: várjá'! asszociáció képtelnségben szenvedek ma. igen heveny méghozzá. milyen ara-kovács cikkre tetszetett gondolnya?
@bella _ciao: "asszociáció képtelnségben szenvedek ma"

:-DDDDDD
@Knósszosz: én is ezt látom, és nincsenek illúzióim a jövőt tekintve, sőőőt

@ausländer Sipi: hjaaa, persze, na de a nagy átlag nem ilyen, hanem lásd ott fent Knosszinál
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor baj lesz.

en csak annyit tudok tenni, hogy szavazok a valasztason...

ezt megigerhetem:-)
ennyi:

Navracsics miatt lehet szabadlábon Pásztor
Az egykori válogatott kézis minisztériumi engedéllyel nem kezdte el 8 hónapos jogerős büntetését.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Fkezilabda%2F2013%2F10%2F01%2Fnavracsics_miatt_lehet_szabadlabon_pasztor%2F
@ausländer Sipi: köszi, ha meg a néhány fecske nem csinál nyarat, ki ki ha jó helyen van, készítheti a menekült táborokat nekünk, akik maradtunk az utolsó pillanatig.
és még:

A Posta 270 millióért bérel
támadásjelzőt Pintér volt cégétől
A szerződést nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva titkosított eljárással kötötték.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F01%2Fa_posta_270_millioert_berel_tamadasjelzot_pinter_volt_cegetol%2F
@sírbateszezazegész: aham, a mancsos cikk. egész ügyesen tudsz írni barokkos körmondatok nélkül is. :))
ennyi, nincs itt semmi látnivaló, így működik a magyar szotyialista diktatúra

2006 ősz: az Ab szerint nem alkotmányellenes a semmisségi törvény

2013. október 01., kedd, 12:36 • Utolsó frissítés: 10 perce
Szerző: MTI

Címkék: Alkotmánybíróság; 2006 ősz; AB-döntés; semmisségi törvény;

kinyomtatomKinyomtatom • ElküldömElküldöm
Twitter

Az Alkotmánybíróság (Ab) elutasította a 2006-os őszi tömegoszlatásokkal kapcsolatos semmisségi törvény alkotmányellenességére irányuló beadványokat - közölte a testület internetes oldalán kedden.

A vizsgált törvény szerint semmisek a 2006 őszi tömegoszlatásokkal összefüggésben hivatalos személy elleni erőszak, rongálás, garázdaság miatti, kizárólag rendőri jelentésre, tanúvallomásra alapozott ítéletek. A jogkövetkezményeket a bíróságoknak kellett megállapítaniuk.

A törvényt húsz ítélkező bíró támadta meg az Ab előtt, mert álláspontjuk szerint az sérti többek között a jogállamiság, a hatalommegosztás és a bírói függetlenség elvét.

Az Ab korábbi gyakorlatával összhangban arra alapította döntését, hogy a törvényhozónak jogában áll politikai céljai megvalósítása érdekében az "igazságtételi" jogalkotás.
@sírbateszezazegész: különben persze. ott kell keresni az alapokat. vagy ahogy mondaná egy blogtárs: először fel kell deríteni az okokat. én most ezt próbálom. az a rohadt posta elkevert egy francia csomagomat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igazbaol az a celom, hogy most melozok, osszegyujtok egy kis toket - itt lehet... - aztan belevagok valami sajat okossagba...

nem igerek semmit, de meg akarmi is lehet;-)
@bella _ciao: az cikk alanya a fontos... hámozd le róla a marhaságot:)
@sírbateszezazegész: azert errol a molnarfarpadrol le kellene mar szokni, nem?:-)
ÉPÉSZMÉRNÖK!!!!

"Van egy összeged, ami lassan, de biztosan fogy" – egy magyar építész Chilében

A kényszervállalkozói létforma, egy magánéleti helyzet és a hazai gazdasági-politikai atmoszféra változása vitte Ernőt külföldre. Chilében építészként próbál boldogulni: talált lakást, spanyolul is egyre jobban beszél, egy helyi vállalkozóval pedig nagyratörő terveket szövöget. Honvágya van, de szerinte ezen felesleges rágódni, mivel a lehetőségek szempontjából Chilében most jobb lenni, mint Magyarországon. A hvg.hu cikksorozatának újabb része a kivándorló magyarokról.

hvg.hu/gazdasag/20131001_Van_egy_osszeged_ami_szep_lassan_de_bizto
és a többi néma csend:

Ne lomizzá’, hallod?

Jaj, de gyönyörű lesz a főváros! Se hajléktalanok, se kéregetők, se zsibárusok, se lomisok. Ők a Jobban Teljesítő Magyarországon amúgy sem léteznek.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131001_Ne_lomizza_hallod
@sírbateszezazegész: na ha en sajtot fogok gyartani, te meg megtanulsz vilagosan es egyszeruen fogalmazni felveszlek fokostolonak:-D
Én még Bayer Zsolt cikkét várom a szobordöntéséről. Biztos jó lesz.
Ez ugyan az lesz lassan, mint Alföldi István, a királya.
szárnyalunk:

Mi vár a nyugdíjasokra Magyarországon?
Magyarország a 40. helyre került azon a listán, amely a nyugdíjasoknak nyújtott élet minősége szerint állítja sorba a világ 91 országát. Jövedelmük biztonsága szempontjából a 19. helyen állnak a magyar nyugdíjasok.

Nagy bulira készülnek a profik
Olyan alacsonyra esett a részvények áresésére eső pozíciók aránya, amire utoljára 2006-ban volt példa.

Így költenénk el 7000 milliárdot
Az uniós források elköltésének következő hét évi terveiről számolt be Cséfalvay Zoltán.

Fordulatot hozhat a vállalati hitelezésben az nhp

Kisebb az államadósság
Jó hír jött a magyar gazdaságból
Fellendülést jelez a BMI és a foglalkoztatás is javul.

Az adótervekről beszélt Varga Mihály
A családon belüli vagyonmozgások illeték-
mentessége is szerepel jövő évi adójavaslatok között.

A stadionépítések a büdzsé nyertesei
Csökkenhet a hús áfája jövőre

Több pénzt kap az egészségügy jövőre
@ausländer Sipi: meg kéne tanulni olvasni, nem?:) nehéz meló hagymát pucolni, de megéri... a sok felesleges külső réteg alatt ott a "kincs"... nem olvastam a cikkét, csak a nevet kerestem;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: basszus. Ezt merészelték leírni? Ízlelgessük csak, hogyasszongya politikai céljai megvalósítása érdekében...
Kurva jó, s összecseng akár azzal is, hogy politikai célok megvalósítása érdekében a bíróságok esetleges ítéleteit utóbb megsemmisítik?
@ausländer Sipi: azt hittem a matekosok mind dekódolók is:)
:D

Kremlinológia at its best: egy kongresszusi fotó gyorselemzése
kremlinologia

Egyszerűen nem tudom letenni a hétfői Hírlapot, most például a címlapfotón akadt meg a szemem. A kremlinológia tudományát feltámasztva most fényképfelvételek alapján vonok le következtetéseket. Lázár Jánosnak nem jósolnék nagy jövőt a Fideszben. Hogy miért, azt egy vízszintes, kék vonallal jeleztem.

444.hu/2013/10/01/kremlinologia-at-its-best-egy-kongresszusi-foto-gyorselemzese/
@CSENDES: összecseng ez is mindennel, szépen összenő ami összetartozik
Stadionok teszik ki a 2014-es költségvetés 2,75 százalékát!!

Mármint 30 oldalt az 1092-ből. A javaslatot a Taccs böngészte át és összegezte. A tervezet alapján a következő négy évben 160 milliárdért épülnek és szépülnek a stadionok országszerte.

444.hu/2013/10/01/stadionok-teszik-ki-a-2014-es-koltsegvetes-275-szazalekat/
@bella _ciao: Éppen ezt akartam mondani. Egy idióta az írója. A fröcsögéstől nem tudtam kihámozni az értelmet. Külön teszett a Vadai mint szemkilövetős.
@sírbateszezazegész: miért bűntetsz? végigolvastam. már agyhalott is vagyok. ez azért egy durva szivatás volt egy elmaradt baguette emlegetéséért. hogy a gábriel lihegjen a nyakadba!
@V-PORT: Éppen kapóra jött nekik. Így legalább nem kell erről a kellemetlen fiaskóról (választások befolyásolása) beszélniük. Lehet ellenben a rezsiharcról, az ellenzék erkölcstelenségéről lihegni. Ez összetartja a tábort.
@bella _ciao: akiről szól a cikk... ő volt a stabilitás egy konszenzus eredményként... a másik nyilatkozó volt az egyetlen, aki ez alól kibújt egyszer:)
@CSENDES: De hogy az Mszp mit játssza a fejét. Biztos rossz Mesterházynak, hogy már megint Bajnai, de azért nem kellett volna finnyáskodni.
@sírbateszezazegész: másik nyilatkozó? aki ezt az olvashatatlanságot írta? megint rébuszolsz itt.
@bella _ciao:

" hogy a gábriel lihegjen a nyakadba!"

Ennél rondább átkot már régen olvastam:))))))
Nagyon-nagyon mérges lehetsz:))
@bella _ciao: küldtem egy másik linket is:) ja kérem... nincs ingyen ebéd... hát még baguette!:)
@Orica Középföldi: hát, eddig hittem neki. de ajánlott egy cikket. szerintem szivatásból. most meg röhög a baguettébe. de olvasd el, nehogy neked jobb legyen!

allambunozes.blog.hu/2009/06/23/meghalt_a_katonai_bizt?token=16d1e28af90c0f8f0f2270b75dfe06a3

legszívesebben megnyúznám.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: átfutottam az AB határozatot. Salamon Béla bár egyetértett a határozattal, párhuzamos indoklást adott, melyhez csatlakozott Juhász Imre.
Ezen indokolást még nagyjából el is lehet fogadni, mert az indokolásban arra is rámutatott, hogy azért ilyen semmisségi törvényt nem nagyon szokás alkotni (kivételes esetekről tesz említést)
"A törvényhozó hatalomnak az igazságszolgáltatás érdemi döntéseit anulláló semmisségi törvények meghozatalával történő beavatkozása az indokolásban felhozott valamennyi korábbi példa szerint eddig olyan érdemi időszakra vonatkozóan fordult elő, mely kívül esett az alkotmányosság és a jogállamiság korszakán. Ezek az utólagos törvényalkotói intézkedések adott esetköröket érintően a bírói hatalomgyakorlás döntéseit érvénytelenítették a jogállamon kívüli korszak igazságtalanságainak orvoslása érdekében.
[83] A jelen eset különlegessége abban áll, hogy a rendszerváltozást követően, az alkotmányos és demokratikus jogállam időszakában született ítéletek tekintetében került sor hasonló beavatkozásra."

3 AB bíró különvéleményt fejtett ki.

A legmeglepőbb azonban az, hogy Stumpf hallgatott.
Úgy néz ki, a fradi biztonsági szolgálata jobb mint a börtön! Minden gyilkost összefog!:)

sport.hir24.hu/nb1/2013/10/01/rajar-a-rud-a-fradira-ujabb-botrany/~~fokusz
@Orica Középföldi: az ilyen átkok mindig visszaszállnak a küldőikre:)
@V-PORT: Persze, most kiderült, hogy a Bajnai jófiú álarca mögött "vudukedvelő", szobordöntögető, rosszcsont rejtőzik.
Mesterházy pedig maga a visszafogott, kultúrember, a megtestesült "állllamférfi".
@bella _ciao: ez nem így kezdődött azért! legyünk korrektek:)
@V-PORT: Az sem lenne baj, ha az LMP megnyerné ezt a körzetet:-))
@bella _ciao:

Molnár F. egy gyakorló elmebeteg, paranoiás, konteo-zsonglőr:))

Kizárt, hogy elolvassam.
Miután kideríthetetlen, hogy mi az igazság az írásaiban, a felturbózott szóbeszédek nem érdekelnek.

A hagymahámozás átverés, ugyanis a végén nem marad semmi:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ilyenkor azért sajnálom a pintért:) már rég eladta a cégét, másnál csörög a pénz, azt még mindig vele vitetik el a balhét:)
@sírbateszezazegész:

Áááá:)
Majd fokhagymával, tömjénnel, ellenátokkal hárít:)
@Orica Középföldi: na, én tudatlan. belesétáltam. nem ismertem ezt a bolondot.
@sírbateszezazegész: haha, eladta, ugye ezt te sem gondolod komolyan, mehogyazé mégiscsak ugye :D

@CSENDES: minek szólna, egyszer megtette, le is ugatták a haját, talán meglebegtettek neki egy érdekes papírtot, és jobbnak látta csendben maradni.
@bella _ciao:

Pedig a napokban volt róla szó:) Jenőke is linkelt egy nagyszerűt.
@sírbateszezazegész: tessék! igazad lett! itt a megerősítés:

Putyinnak adnák a Nobel-békedíjat!

444.hu/2013/10/01/putyinnak-adnak-a-nobel-bekedijat/

izé. hol lehet belépni ebbe a szektába?
@bella _ciao: "először fel kell deríteni az okokat. én most ezt próbálom"... mit szeretnél? meg ne egyem helyetted a kaját?:)
@sírbateszezazegész:

Mi fáj? Mit tegyek jóvá? Megsimogassam a lelked?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én a tényeket írtam le... eddig mikor állítottam valótlant?:) az jelenlegi tulajdonos a "hosszú bájtok" levezénylője volt:) csak mondom:)
@Orica Középföldi: ezek szerint átsiklottam rajta.

@sírbateszezazegész: ha tele van nyomva hashajtóval, nyugodtan. aztán viheted a szót.
@CSENDES: Áááááá, nemááááááán!
Reggel kis részt láttam az esti mittudoménmillen műsor ismétléséből, ahol Untersowsky jött ezzel a vuduzós f@szsággal. :(
És le nem szakadt volna, ha Kónya nem néz rá úgy, mint aki menten letépi a fejét. :)
@Orica Középföldi: a hagymahámozás... tehetek én arról, hogy bella nem mozog otthonosan a konyhában?:)
@bella _ciao: a mai teljesítmènnyel a vezetőségbe kerültél:) én is feljebb léptem: egy szekta elnökségi tagjának vagyok a szóvívója:)

láttam ám a többit is... menyét:)
@GeoCracker: Fanyalogj tovább,vagy öntsél még cukrot.
@sírbateszezazegész:

Ha jóhiszemű vagyok, te se hámoztál még hagymát.
Ha kevésbé jóhiszemű, akkor tudod mi marad:)
@sírbateszezazegész: már mint a megfelelően alakított tényeket, ugyi, tiszteltbíróságnemeztnemígynem aztat mondtam...
@tristen2005:

Ezt nem tudom igazán értelmezni a cikkből, "ha politizáló nevű állatot lát,":))

Emlékeztek még, tán az első ciklusban volt egy IQ-bajnok,valamilyen Dénes, aki a kígyóit nevezte el, és az egereket, amivel etette őket:)))
@Orica Középföldi: van amit még te sem látsz:) ez egy párbeszéd volt bella "baguette-evő" ciao és köztem, melyből az a kis menyét önkényesen kiragadott részekez, melyek így a komplet koherenciából kiszakíttatva totál debilnek sejtetnek:)
@Orica Középföldi: '98-tól, kosztolányi a XI. kerületből
@sírbateszezazegész:

Ami párbeszéd itt folyt köztetek, azt olvastam, de ez nem zárja ki, hogy ne lennék felületes.
Ez persze kizárt:))

Valamint, ha jól követem, bella inkább baguette-vágyakozó - még:)

Látom bella önkényeskedéseit, de ebben az ügyben nem vagy debil. Ne aggódj:)
@Orica Középföldi: én-e?! önkényeskedés? aztán miben? belőlem csak a maximális jóindulat sugározik. egy érzelmi paks vagyok. nadehátde!
@sírbateszezazegész: @Orica Középföldi: eztet is ő mondotta a szájával: ""rettenetesen meg vagyok elégedve ezzel a gyönyörű kétharmados többséggel, de nekem nem kell már bemennem a Kánaánba, át kell adni a fiataloknak a helyet" - mondta."
@sírbateszezazegész:

Részlet egy - Kosztolányival készült - interjúból (2000):

- Szóval meg vagy elégedve az arcoddal.

- Igen, rajta van az egyéniségem. Elutasító ridegség a kommunistákkal szemben, ugyanakkor boldog bensőmből fakadó, barátságos tekintet.
@bella _ciao: ki mondta ezt? ja... és elméd, mint egy csernobilba oltott fukushima sugározza az a nagy bona fides-t:)
oopsss zsenik ezek, én a kocaközgaszdász mondom ezt:

Fordítva sülhet el a kormány adóterve
A tranzakciós adó miatt már lassan több bevételtől esik el az állam, mint amennyit beszed.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/forditva_sulhet_el_a_kormany_adoterve.565948.html
az voltmár hogy?
orbántakaroggy !!!
és az a kép, hogy tetszik a nagyérdeműnek?? ;)

Orbán Viktor kórházba került

www.hir24.hu/belfold/2013/10/01/orban-viktor-korhazba-kerult/
@gipsz.jakab:

Reggel hattól eddig nem.
Szinte hiányzott:))
@Orica Középföldi: hát így is lehet mondani... habár előttem egy kissé kopaszodó szakállas, fogaival sarokból pókot is kiharapó vicces figura van, kinek vizenyős kék szemében a semmit nem értés a teljes megszállotsággal keveredett, az egészséges lelkiállapothoz képest a szokásosnál jobban megspékelve az elhívatottakra jellemző vak gyűlölettel... ja és ő volt az aerobic szövetség elnöke is)

Persze, az kizárt:) de legalább jól mulatsz?:)
@sírbateszezazegész: Azt egyébként meséltem már, hogy mostanában ez a kedvenc Youtube csatornám??? :D:D

www.youtube.com/user/EMIHTV1/videos
épp most alapítottam gipsz szoborgyárat...
ezentúl lecsavarható fejű szobrokat gyártok...
négyévente a szobrok neve és feje lecserélhető...
csak a fejeket kell két sorozatban legyártani...
és négyévente visszacserélgetem...

ebből rohattul jól fogok keresni, a közgépet is bevonom...
ők a számlázásban tudnak segíteni...
aztán az adózási részt meg josziftottal intézem...
@sírbateszezazegész: ha ráklikkelsz a kommentemben az becses saját nickedre, láthatod, hogy a kosztolányira írtam azt. de, ha nem csak a hagymakarikákoon járna az eszed, hanem pl. az elmutyizott baguette-n, akkor atomvillanásként érhetne az a felfedezés, hogy veled kapcsolatban a kánaán emlegetése messze elkerüli a klaviatúrámat.
mondja valaki, hogy a hit kufárság nem jó üzlet:

Több mint hetven éves történetében először közölte éves mérlegét az IOR vatikáni bank kedden, amely szerint 2012-t majdnem 87 millió euró tiszta nyereséggel zárta.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/eloszor_hozta_nyilvanossagra_a_vatikani_bank_a_merleget.565951.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez már volt vagy 20x, azóta már szentté is avatták!
@bella _ciao: az nekem nem működik... viszont most nagyon megbántottál, így elmegyek szerezni a gomba és sonka mellé némi rákot az esti szerény raclette vacsorámhoz, viszont szolidarításból a baguettet én is mellőzöm... meg némi fehérbort:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ledöntötték a szobrot - erre meg kellett műteni a lábát. szerintem a szobor=vudu baba. nem kéne kidobni. jó lesz az még, csak kicsit dolgozni kell rajta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és a nők mind gyönyörűek (persze mindegyik a maga idejében)... miért nem erre gondolsz?:)
@sírbateszezazegész: rákvacsora. jut eszembe egy mulatságos történet. haverjaimnak a szajna partján sikerült részegen betántorogni egy elegáns étterembe. mivel nem beszéltek franciául, elfogadták a főcincér ajánlatát. az hozott az egyiknek homárt. késsel-villával, páncélostól betermelte, mire a másik mondta neki, hogy csak kifejtve az ollóját, potrohát szokták megenni. a válasz egyszerű és tömör volt: én úgy szeretem, ha ropog.
szóval karistolja a torkodat az a borocska.
Készülődés 2014-re - milliárdos emelések jönnek

Vidnyánszky stagnál, Fekete György dőzsöl majd a kampányidőszakban. Az ideihez képest több milliárd forintnyi kulturális többlettámogatást jövőre többek között nemzeti minősítésű zenekarokra, hazafias emlékparkra és önkormányzati rendezvényekre költi majd az állam - derül ki Halász János kulturális államtitkár szavaiból.

hvg.hu/kultura/20131001_Keszulodes_2014re__milliardos_emelesek
@bella _ciao: mikor először ettem rákot -vagy két évtizede- én is zűrben lettem volna, ha a mellettem levő asztalnál ülő pókhasú sváb teknikáját nem figyelem ki:) de ahogy látom előtte kell főznöm egy hagymalevest is:)
@sírbateszezazegész: khm khm, vegyé vissza :D

"pókhasú sváb" nem kéne általánosítani :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha a "mellettem levő asztalnák ülő"-re vonatkozik, az miért általánosítás?:)
@sírbateszezazegész: svábra gondoltam, nem kis háttértudást feltételez, ha ezt ránézésre megmondtad ;)
@Marcellusca: Ááá! Tehát te is hajnali kelő vagy, ugyanis ilyenkor megy az Este ismétlése, aminek a vezetésére a megfelelően "lojális" kérdező, Obersovszky a megfelelő.
@toportyánzsóti: Nem fanyalgok. Azon már túl vagyok :-) S kicsit öreg is hozzá :-)
Az utcai provokáció tipikusan olyan műfaj, amit az eredmény minősít. Nem olyan, mint egy költemény, ahol megmagyarázzák, hogy mire gondolt a szerző :-)
Nos, ahogy írtam is médiahekknek ez teljesen jó volt. Pár napig erről szól a gumicsont. Ha a KDNP kitart a baromságai mellett, akkor még fel is értékelődik.
De valójában megint csak távolodott egy lépéssel az ellenzék attól, hogy végre ne valaki ellen, hanem valami mellett lehessen szavazni...
De előtted a pálya. Sorold az érveket amellett, hogy a szobordöntés nem Orbán és rendszerre _ellen_ szólt, hanem egy pozitivista program _mellett_
@Secnir:

"2. ez a performansz a szolidaritás műve volt. bajnainak (mivel tudomása volt róla) vagy nem lett volna szabad elmennie, vagy ha már beszélt, akkor oda kellett volna állnia, és ledönteni a szobrot. de ez, hogy beszédet mond, de elmegy, és utána magyarázkodik, ez a legrosszabb. szigetvári viktort tessék kibaszni a tanácsadói körből. is. nemcsak emiatt. alkalmatlan tanácsadónak. is.
3. bajnainak (is) ezeket a hangokat kellene felerősítenie: index.hu/gazdasag/2013/09/30/holoda_ez_koztorvenyes_buncselekmeny/
nem pedig csöndben morogni, hogy "nem teccik a rendször, gyertek ide körömbe". így nem fog milliókat megnyerni. orbán elzavarásához pedig az kell. vagy elmenni ferdinandyhoz (és/vagy a vállalkozóhoz), és teret adni neki, beszéljen.
4. ha már betartják azt, hogy ők egy sokszínű párt akarnak lenni, akkor viselkedjenek a vezetői is úgy: legyen meg a méréskelt vezető (bajnai), a reakcionista (árok), a megtért (juhász), de ne próbáljanak meg szerepet cserélni, mert az nagyon nem áll jól.

az E2014-nek, meg az mszp-nek is azt kellene tennie, amit a fidesz rohadtul gyűlöl: széthúzni, kinevetni ÉS ütni a fideszt. minden napra egy feljelentés (az sem baj, ha az ügyészség két nap múlva visszadobja), kiugrott/kiugrani vágyó/megtért/felháborodott fideszeseket megkeresni, és megszólaltatni minél nagyobb nyilvánosság elptt (nem kell kommentárt fűzni hozzá, csak csóválni a fejüket), ha a kormány hoz egy intézkedést, úgy reagálni rá, hogy nevetségessé tegyék - de nem. a népnek nem bölcs beszédre, vagy világosan leírt kampányprogramra van szüksége, hanem egy emberre, aki el tudja hitetni az ostoba, Isaurán* és Esmeraldán fölnött népnek, hogy ő kell. Bajnai erre képtelen, orbán igen."

Baromira egyetértek. De - hacsak nem mész te tanácsadónak Szigetvári helyett - nem fog megtörténni egyik sem.
@GeoCracker: Fanyalogni felesleges amikor a narancsosok nyíltan hirdetik nekik MINDENT be kell vetni és láthatóan szabad is.Ha amit az ellenzék tett nem nyerte el a tetszésed,maradj csendben szerintem és emlékezz mit műveltek a narancsosok és az általuk hallgatólagosan-tevőlegesen támogatott széljobb.
@ Mi a baj?

Hat az amit TGM mar 20 éve mondott, és a baloldalra mai napig igaz!

____________________________

magyarnarancs.hu/publicisztika/tamas_gaspar_miklos_be_vagytok_szarva-55299

(...) Mármost a Magyar Köztársaság alkotmányos intézményei egyáltalán nem működnek rendeltetésszerűen. A parlamentet gyakorlatilag fölszámolták. A Legfölső és az Alkotmánybíróság be van szarva. A legfőbb ügyész is. Az állam azonos lett a kormánnyal. (Úgy is emlegetik a kormányt: az állam, a többi "hatalmi ágak" + az önkormányzatok = 0.) A médiademokráciában a tömegkommunikációs eszközök pluralizmusa majdnem olyan fontos előföltétele a szabad választásoknak, mint a többpártrendszer. Márpedig a médiákat vagy megvették, vagy lenyúlták, vagy megszüntették, vagy némára ijesztették, a többi meg be van szarva. Ha így megy tovább, nem lesz ombudsman. Eggyé olvadt a titkosszolgálat és a propagandacentrum, amely patinás provokációkkal és dezinformációkkal irányítja azt, ami a szabad közéletből megmaradt. (Vö. T. G. M.: "A demokratikus ávó", Népszabadság, 2001. május 12.) A kormányzat nem hajtja végre a neki nem tetsző törvényeket, nem adja ki a neki nem tetsző helyi önkormányzatok jussát, elvonja, tetszése szerint osztogatja a költségvetési pénzeket. Szimbolikusan is szünetelteti a plurális politikát, "történeti" retorikával szüntelenül gyalázza a köztársaságot.

Veszélyben a haza.

De ezt nem írjátok meg, MERT BE VAGYTOK SZARVA.

__________________________________
@toportyánzsóti: Ezt írtam:
"Nem fanyalgok. Azon már túl vagyok :-) S kicsit öreg is hozzá :-)"
Továbbá érveket szerettem volna arra nézve, hogy ez az akció pozitivista kampányelem volt.
Bocs de erre az, amit írsz, hogy
"Fanyalogni felesleges amikor a narancsosok nyíltan hirdetik nekik MINDENT be kell vetni "
nem válasz
@GeoCracker: Látom nem érted,jelenleg neked kellene pozitivista elemeket keresned és találnod is.A lét a tét,bűnözők és gyilkosok vezetik az országunkat!
@toportyánzsóti: Szerintem Te nem érted. Ha egy választási kampányoló (Bajnai) akar megszólítani, akkor nem nekem kell megkeresnem benne a pozitívat, hanem neki kell felajánlania.
Érvek helyett odalökni, hogy keresd meg, nőjj fel hozzá, butaság.
@GeoCracker: Szerinted lehet érvelni?Még a minimum feltételek sincsenek meg itt ahol számok helyett jelekből olvasás megy,tudatos agymosás folyik az egész világon,erőszak kultuszban nőtt fel már 2-3 generáció.
@GeoCracker: Ha löknék valamit azt észrevennéd.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Cecil-kisasszonyt nem igazán olvastam, de a helyzetről igen. Azt sem tartom kultúrmegnyilvánulásnak. Cecilt sem különben....

@toportyánzsóti:
Az alapállapot az volt, hogy hiányoltam a pozitív kampányt, amire te azt közölted, hgy a szobordönté saz, és nőjjek fel a feladathoz, ha nem értem. Az állításod mellett a nagyképüsködésen kívül semmit sem tudtál felhozni érvként. Továbbra sem.
Innentől a vitánk szerintem meddő.
@toportyánzsóti: Azt elég könnyen meg tudom ítélni, hogy valami egy ember elutasításáról vagy egy adott program pozitív tartalmáról szól-e. S ezzel vissza is tértünk az alapokhoz.
A szobordöntés Orbán,akár jogos, elutasításáról, tehát egy negatív kampányról szólt számomra. Nem Bajnai pozitív programjáról.
Erre nem érv, amit hoztál, hogy bennem van a hiba, mert Bajnai, mint politikai főelit elvárja, hogy nőjjünk fel hozzá.
A pozitív momentumra Te milyen érvet is hoztál? Rémlik, hogy semmilyet. Ezt megítélni szintén könnyű volt.
Igen. Ebből a szempontból könnyen ítélek. De még mindig többet polemizálva,mint az aki majd hasonló okokból horgászni megy szavazás helyett, vagy akár a fülkében fog ikszelni hirtelen beindulásból.
@GeoCracker:
Pozitív üzenet: meg akarjuk dönteni Orbán hatalmát, mert az szar - bővebben lásd TGM-nél (Kék az ég idézte)
ezt pedig még írástudatlanoknak is megfelelően közli a szobordöntés.
Az persze negatív, hogy elutasítjuk a zsarnokságot - a zsarnokkal együtt, aminek kifejezésére jó egy másik zsarnok szobrának ledöntéséről szóló "történelmi áthallás"
Az igazi negatívum, hogy nem ismerjük az alkotó nevét - pedig figyelemreméltót alkotott.
@kekex: szvsz. tévedsz. Valaminek az elutasítása ilyen esetben csak akkor pozitív, ha azt is közlöd, mit helyette. A 'nem Orbánt' az kevés.
süti beállítások módosítása