Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/05/06/magyar-nyelv-es-irodalom-erettsegi-feladatok-vizsga "Magyar nyelv és ... (2024.05.06. 08:49) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.27. 13:46 Fabius

Milliárdos stratégia a nincsre

Címkék: fidesz közpénz diáksport

Aszongya nekünk ez a Magyar Diáksport Szövetség igazgató Molnár László, hogy a 2,2 milliárdos stratégiában:

 "sor kerül a „Testnevelés és sport” műveltségterületet érintően szakmódszertani fejlesztésekre, az országosan egységes fizikai állapot mérési-értékelési rendszer kialakítására, és a diáksport önkéntes mozgalom fejlesztésére a komplex iskolai testmozgásprogramok szervezésében.”

Az Index meg azt, hogy:

"Az iskolák irányítását átvevő Klebelsberg Intézményfenntartó Központ egyébként forráshiány miatt az új tanévben szinte teljesen leállította a testnevelésórán kívüli diáksportok finanszírozását."

Ne mondjátok, hogy ennek annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak.  Arra szánunk két és félmilliárdért stratégiát, ami most forráshiány miatt gyakorlatilag nincs. Nem tornatermet felújítunk és pénzt öntünk a diáksportba, lófaszt mama! Stratégiát firkálunk, kocsikat bérelünk, telefonokat, szervereket, laptopokat, fénymásolókat veszünk sportszerek helyett, és módszertant dolgozunk ki arra, amit forráshiány miatt nem finanszírozunk.

Természetesen mindezt úgy tesszük ennyi pénzért, hogy az dolgozza ki, akinek ez amúgy a havi 747 880.- forintos fizetéséért a dolga lenne.

orbán-balogh-gábor.gif

Mezőkövesdi focira rendkívüli extra 400 millió van, felcsúti focinak főpolgármesteri keretből csurgatás is van, 2,2 milliárdért kacsalábon forgó stratégia is lesz, éppen csak a diáksportra nem szánunk egy büdös fillért sem. Jó, ne legyünk igazságtalanok, mindennapi tornaóra is van már, nyilván átgondolt és megfontolt rendszerben. Még szerencse, hogy itt van nekünk ez a 444.hu, akik egy félórai fejtöréssel összedobtak és kiszámláztak egy stratégiát tíz százalékkal olcsóbban Balogh Gábornál

Fontoljátok meg, srácok. Mennyi szociálisan szétosztható távhőt lehetne venni azon a kétszáz megspórolt millión. Vagy kijönne egy fél szezon belőle a Mezőkövesdnek. 

654 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr615536222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát az a számla veri az egész mezőnyt, a 444 önmagát múlta felűl...

ez a Mark Twain után szabadon (Koldús és királyfi) Koldús és Koldús ez az új szisztéma

aranybilibe szarunk mert mi ezt is megengedhettyük magunknak

brühüyyy

a sok sánta meg béna és görbehátú gyereket akik a tablettáikra görnyedve a cellfónjaikat bámúlják és lefotózzák a szomszéd macskáját amint ugrik és letwittelik meg lefácsézzák és az összes blogokra kidugják meg azt is miért ilyen nyomorúltak

Victor Hugo

ha látnád?

brühüyyy
Folytatva a poszthoz kapcsolódó pénzköltési listát, ugye ne írjam le megint, hogy 5-6 milliárd forintnyi közpénz mire akad még??? :)
Valahogy efelett mindig átsiklanak a ballib blogok. Nem is értem miért??? :)
Fabi matekból 1-es űlj le:
2000000000-1999018100=
981900 ami nem 10% hacsak nem a kuszaszem számolta?

de azért téged szeretünk
brühüyyy
MAI BÖLCSESSÉG. :)

Mindenkinek van egy terve, amíg jól szájba nem vágják. - Myke Tyson
Csak gyűjtenek a fiúk a következő 8 évre.
további kérdésem: ez a molnárlaca legalább érti amit őmaga írt oda ebbe a förmedvénybe?

brühüyyy

én azért kibasznék vele és megcsináltatnám vele azt amit leírt, betűről betűre
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tán mert ti pörögtök rajta eleget, mint bőrtangás motoros a swingerklubban.

De, hogy BG a diáksportra is hőzöngene egyet, azt azért nem, ugye? Druszákat nem piszkálunk.
@rodeo36:

A tablet, internet, twittelés nem zárja ki a sportot. Az én gyerekem is űzi mindet, mégis mindjárt viszem edzésre.
@Fabius: Na ja de te sokkal jobb kell, hogy legyél mint holmi BG. Amúgy is sokkal érzékenyebb vagy a felesleges közpénz költésre, ezt is bátran megemlítheted. :)

alfahir.hu/omlik_a_penz_a_holokauszt_megemlekezesekre
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hogy az anyád magzatvízébe keveredett volna cápa, a sportról is a zsídók jutnak az eszedbe!
barom arcú náci!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jobb is vagyok. Nekem legalább eszembe jut aggódni azon is, a te kislányodnak - minden más gyerek mellett - hol és hogyan lesz lehetősége sportolni, ha kedve van.

Valakinek ezt is kell, ha apuci nem lát tovább az emlékműveknél.
www.atv.hu/belfold/20130927-atv-start-selmeczi-gabriella

Már csak egy jó bíróság kell, akik megmagyarázzák, hogy nem igazak a vádak....
Ahogy a másik szálon is hoztam a linket (na jó, önreklámot:) ): endresy.blogspot.hu/2013/09/kdnp-kormanyparti-partszovivo.html

Arra nézvést, hogy a KDNP majd segít megmagyarázni a híveknek, hogy miért a baloldal tehet majd erről, a mindennapi tornaóraforráshiányról is.
@Fabius: Amúgy ilyen köll-e PC tipusú viták sokszor előjönnek. Legutóbb a LinkedIn-nen másztam bele egy szakmainak látszó vitába. Amúgy egyet értünk. Alapvetően nem zárja ki a sportot. De azrt a nap mégis csak 24 órából áll. Az igazság azt hiszem egyénre szabott.
@GeoCracker: köll, mert különben nem tudja megírni a beadandókat. az hogy a legújabbat minden évben megkapja már kérdésesebb sze4rintem.
@GeoCracker:
"A vesztegetéssel vádolt zuglói fideszes polgármester ügyére kitérve Selmeczi azt mondta, ahogy Balog József, úgy Papcsák Ferenc ügyére is igaz, hogy ha a vádak bizonyítást nyernek, akkor a képviselőnek nincs helye a közéletben. Ugyanez vonatkozik a drogfogyasztással vádolt szombathelyi fideszes képviselő esetére is - tette hozzá Selmeczi, aki egyúttal azt is leszögezte, a Fidesz nem kíván állást foglalni, amíg az említett ügyekben az eljárásokat le nem folytatják."

hoppá!
nem az van, hogy mocskosgetziemeszpé meg elmútnyócév, hanem ugyanaz a távolságtartás, mint Balog esetében: "igen, a mi kutyánk kölyke, de szeretnénk, ha a felcsapó szar nem hullana ránk"
ami azt jelenti, hogy akár korábban, simán eleresztik a kezét a delikvensnek, a fidesz meg ártatlanul néz.
@rodeo36: Rodeo!
Fab jól számolt. A poszt első sorában 2.2 milliárd szerepel, ehhez viszonyítottan jön ki a 10%-os megtakarítás a számlához képest, a %-ot egész számban közölte, tizedes nélkül.
Máskor figyelj az órán, mert kikapsz tőlem.
@GeoCracker:

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha a fiatal generáció érti és használja a technikai kor vívmányait.

Baj a túlzásba vivéssel van, ahogy minden más esetében is.

(Zárójelben megjegyzem, Peninek igaza van a beadandókkal kapcsolatban. Sőt, nekem a nagyobbiknak gépet kellett venni, mert az egyetemi előadóban kell letöltenie az órai cuccot, és ott kell feldolgoznia is)
@tristen2005: Rosszúl látod "kedves" szívbőségéből szól a száj kolléga. Nem az jut eszembe róla, hanem kizárólag az, hogy ez is felesleges pénzkidobás, amit szintén érdemes megemlíteni, ha már te nem teszed. :)
@Fabius: FAB én mindig elismertem az érdemeidet, így most is. :) Nem arról szóltam, amiről te is írtál, hanem arról, amit esetleg még hozzá lehetne tenni.
@Secnir:

Ne felejtsük el, hogy a szaros bilit egy másik fideszes készítette ki Papcsáknak. Azt azért nem lehet csak úgy a szocikra meg az elmútnyócra kenni.
Szívemből szóltál, amikor ezt olvastam, én is felháborodtam. De már annyira edzett lettem, hogy lassan csak egy legyintés mindenre.
Ugyanis minden áldott nap legalább két ilyen teljesen felesleges pénzpocsékolásról, a csókosok kistafírozásáról szól a nóta.
Már említettem, hogy a mi kies kisvárosunkban az egyik (újonnan született egyházi)iskolának olyan a tornaterme, hogy abba jószívvel még a birkákat/kecskéket sem terelné be egy igényes juhász. A tornaórához szükséges sporteszközökről, szerekről nem is beszélve.
Szégyen!
És ott kell mindennapos tesiórákat tartani, de még be sem férnek.
Van olyan város, ahol már a bölcsiseket is úszásoktatásban részesítik. Tényleg nagyok a különbségek, és puszta balszerencse, hová születsz.
@Penivaldes: Mármint, hogy ennyit költenek rá???
@Fabius: na igen, így van.
sosem hittem abban, hogy a gonosz gépek stb.
abban viszont nem hiszek, hogy feltétlen okostelefon kell a 16 éves gyereknek. főleg úgy, hogy utána megszorítások kellenek a családnál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem Gábriel, hanem az, hogy bármiről esik szó csak ez jut eszedbe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Unalmas. Neked mindenről ez jut eszedbe? Kiskorodban egy zsidó fiú meghúzta a pajeszodat?
@AKIsTUDATLAN: na igen, volt szerencsém olyan iskolához ahol ha kettőt ugrottál vége volt. meg olyanhoz is ami saját medencével és teniszpályával bírt.
@rodeo36:
ja én meg vak vagyok?
nem 2000000000 hanem 2200000000 és akkor rendben is van a 10 %

brühüyyy
@Penivaldes: Az előbb ecseteltem, hogy nem bármiről csak mondjuk a felesleges közpénz költésről.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel Gábriel, a gond az, hogy ha a poszt témája a krumplibogarak elleni harc lenne akkor is belinkelnéd
@V-PORT: Leírjam én is, hogy nekem mi unalmas??? :)
A Fidesz, és Orbán nem szereti a betegeket. Ha így lenne, mondjuk Balogh Gábornak adott volna 1,7 milliárdot és a maradék 500 milliót odaadhatta volna a Petőnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De.
A jobbereknek mindenről az jut az eszébe, szégyelljék mélységesen magukat, még egy halállal viaskodó sportolót sem tudnak emberszámba venni, ha nem fehér:
Bocsi, hogy off.

"Az ultrák „belerúgtak” a Fradi műszívre kapcsolt játékosába
Akeem Adams is egy olyan ember, egy olyan futballista, akit idehívtak. És jött. Örülök? Dehogy örülök. Szívesebben látnám otthon. Ott nem zavarna. Cseppet sem” – írja, majd annyit a javára ír a futballistának, hogy legalább nem bűnözni jött ide.
„Nem bűnözni jött ide?? Hát mégis honnan tudja ezt a írást közlő?? Itt töltött eddig 1-2 hónapot ez a majom, és ebből már ilyen dolgokat lehet leszűrni?? (…) Mindegyik bűnöző, ugyanis a genetikájuk magukban hordozza ezeket a jeleket, és előbb, vagy utóbb úgy is fog viselkedni. De ha ő véletlenül nem, akkor majd a leszármazottja. Egyáltalán nem aggódok ezért a majomért, és nem azért, mert betegesen rasszista vagyok, hanem mert féltem a fehér Európát, a fehér Magyarországot.” – írta az egyik kommentelő".

www.atv.hu/belfold/20130927-az-ultrak-belerugtak-a-fradi-muszivre-kapcsolt-jatekosaba/hirkereso
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze mert letépte a zsidó fiú, és ezért lettél ilyen..
(más magyarűázat nincs)
@Mariann19:
már mea culpáztam...brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A zsidók, a cigányok, a baloldal, a liberálisok, Bajnai, Gyurcsány, Szabó Timi. Nagy vonalakban. Lehet, hogy kifelejtettem valamit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az 5 milliárd holokauszt emlékmûre több célt is szolgál:

1. Kifelé europaiság, a szokásos reklámra semmi se drága mentalitással, az elegáns mértéktartås mellõzésével.
2. Lenyúlható lóvé.
3. Jobber idiótåk agyának trågyázása, az antiszemitizmus erõsítése.

Ebbõl a pénzbõl élõ gyerekeket is lehetne segíteni de a fajmagyar szakråloknak az se fér bele. Pusztujjon a beteg, gyenge, szegény.
Nem kérek linket.
@Fabius:
ezzel én tisztában vagyok :D
ezért gond sejmgeczinek meg a mandineres törzsközönségnek, hogy hová tegye az ügyet. leginkább kuss van róla. mint a híradóban...
@Penivaldes: Szerintem nem linkelném be, de úgysem hiszed el nekem. :)
@Spániel: A tipikus általánosítás??? Szerintem lapozhatunk.:) Amúgy meg nem minden ultra olyan, bár az igazat megvallva semmi közöm hozzájuk.

hajralilak.hu/2013-09-26/sulyos-szivinfarktust-kapott-a-fradi-vedoje
@saravad: ott a pont, nincs mit hozza tennem, ezek nelkul mar sehol nem lennenek
@AKIsTUDATLAN:

Ja, pont azon akadtam ki én is, hogy a mállott falú tornatermek, elégtelen sporteszközök mellett jaszkariznak bérelt autón meg költenek egy vagyont a slepp kényelmére.

Közben a diáksport meg úgy néz ki, hogy a ruhát-eszközt én veszem, a versenyre utazást én állom, az egyesület fenntartásához szükséges összeget tagdíjból, adományból és szponzorációból adjuk össze. Ha mi rendezünk versenyt akkor világos, hogy az ügyintézés-pályaépítés-szervezés-rendezés társadalmi munkában történik. De közben a focistáknak villanyfényes edzőpályára is telik.

Igen, a korosztályosokról beszélek, igen, nyilván genyóságból.
@Fabius: @Penivaldes:
A több helyen is utolérhető véleményem az, hogy a technikát használni kell megtanítani. Mármint okszerűen használni. Ehhez viszont olyan tanár és szülő kell, akitől a gyerek
1. Mer kérdezni /nem él vissza a kérdéssel, és/vagy a hatalmával
2. Tud kérdezni /bizhat abban, hogy nem hülye tölteléktizsát kap

Ezt legtöbbször a parentcontroll és hasonlók kapcsán szoktam kifejtegetni, de általában is igaznak érzem. Gyakran tapasztalom a géprombolók szellemi szintjét még tanároknál is.
@saravad: Üdítő a jelenléted. Végre valaki, akivel esetleg lehet erről is normálisan beszélgetni, anélkül, hogy lebüdösnáciznának, miközben azt kívánják, "hogy az anyám magzatvízébe keveredett volna cápa." :)
@Fabius: Ezen teljesen jogosan akadsz ki, ahogy én is.
@saravad: Mondjuk a kettes pontodnál érdekelne, hogy kik nyúlják le szerinted a lóvét??? Tartok tőle, hogy nem azok akikre elsőre gondolsz.:)
@Secnir: Közeledik a kampány. Egyre kevésbé fognak kiállni a nyilvánvalónak tűnő meccsekben.
Ráérnek utólag megkarcolni a tényeket.
Balog élettársát gondolom rádumálták, hogy tényleg a komondor volt komcsi.
Lázárt kimosdatják.
Szombathelyen nem tudni kinek a mintája lett negatív (Függetlenül attól, hogy taplóság volt a video közzétele szerintem), stb.
Papcsákot is ráérnek az utolsó pillanatban felmentetni, amikor már senki sem figyel annyira oda.
@Penivaldes:

Megszorításokkal élő családban luxus az okostelefon, ez stimm.

De ahol nem az - mint nálunk - ott szerintem egy egészséges életvitel és ésszerű korlátok - adat és pénzforgalom - simán mehet 16 alatt is.
@GeoCracker: én ezzel úgy vagyok, hogy a jó használat ott kezdődik hogy tele van a könyvespolc
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Köszönøm. Lakatos nagyi büszke lenne rám. Bár elolvasni nem tudta volna...
A közpénz talicska után kiállt!
Ki látott már olyat, hogy a közpénzt a közösség érdekében használjuk fel? A közpénzt a lehető leghamarabb magánvagyonná kell konvertálni (vagy minimum értelmetlenül elszórni).
Nem bűncselekmény Csányi leuzsorásozása
A bíróság szerint Lázár maximum becsületsértést követhetett el. Ezt egy közszereplőnek tűrnie kell.

A katolikusok szerint alaptörvényellenes a hajéktalanok büntetése
Nem lehet egy egész embercsoportokat közrendi vagy közegészségügyi problémaként kezelni.
@Fabius: persze, persze. félre ne értsd. azzal semmi gondom. csak azzal amikor épp hogy élnek de azért megveszik a gyereknek a legújabb kütyüt, aki azt arra használja hogy egész nap baszkerálja.
@GeoCracker:

Abban egyetértünk, hogy nem csak fölvenni és használni, de letenni az eszközöket is meg kell tanítani a srácainkat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kivételesen egyetértek a katkókkal, én is mondtam h kotmányellenes.

+Jézus is homeless volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem általánosítok, csak belinkeltem ezt a hányingerkeltő magatartásformát, ami csak felétek megszokott.
Fentebb írtál arról, hogy szerinted fölösleges a pénz kidobás holokauszt megemlékezésekre. Azért van rá szükség, hogy hiteles forrásból tudhassunk a vérengzések eddig ismeretlen részleteiről, sőt a pártodnak és ultráitoknak kötelezővé tenném a látogatást, ilyen elgondolkodtató részleteket ott lehet megtudni:

"A legnagyobb pusztítást ugyanakkor az ápolónők és szülésznők végezték, akik szintén magukévá tették Hitler árja fajra vonatkozó elképzeléseit. A nővérek morfiummal teli fecskendővel járták végig a kórházakat, és százával, ezrével ölték meg a fejlődési rendellenességben szenvedőket és elmebetegeket. A szülésznők pedig a szülés pillanatában fojtották meg minden nő újszülöttjét, aki nem felelt meg az árja, vagyis a "tiszta faj" követelményeinek."
hvg.hu/kultura/20130927_hitler_furiai#rss
Az a tragédia, hogy ezek már a látszatra sem ügyelnek. Mit fognak ezek kapni, ha a szerencsétlen Zuschlag 6 évet üt alami rongyos 22 millióért, mert 50 millát visszafizetett.
Én csak azt a szerencsétlen balekot sajnálom, hogy ennyit ült rongyos 77 milliós sikkasztásért vagy hűtlen kezelésért.
Ezen az alapon a mostani garnitúra annyit ülhetne, hogy a műanyag lakat rájuk rohadna.
@Penivaldes: @Fabius: @GeoCracker: lényegében ugyan azt mondjátok, kisebb nagyobb eltéréssel és nagyon igazatok van, pedig én csak egy 10 éves kölökgólya alapján tudnék hozzá szólni, de minek, elmondtátok ti azt amit kell.

Ebben a jelenlegi rögvalóban amit a posztból és a következőben is látunk, olyan kicsi fontossággal jár, hogy elhanyagolható.

Visszaszólt a minisztériumnak, mennie kellett
a főigazgatónak

Sajó Andrea, a Széchényi Könyvtár főigazgatója
30 milliós zárolást kifogásolt.

www.origo.hu/itthon/20130927-nem-kulturharc-miatt-tavolitottak-el-a-szechenyi-konyvtar-igazgatojat.html?sec-2
@GeoCracker:
"Szombathelyen nem tudni kinek a mintája lett negatív "
valószínűleg az övé. viszont az ugye tudod, hogy pölö a kokaint 12 óra elteltével már nem lehet kimutatni a vizeletből, csak hajszálból? (de azt egyév múlva is...)
@Fabius:
"Megszorításokkal élő családban luxus az okostelefon, ez stimm. "

kekeckednék: ha meg tudja venni 5 forintért domino-kártyával, mondjuk azért, hogy munkaügyben (álláskeresés) tudják hívogatni (ha hívják), az miért luxus?
@rodeo36: "Már mea culpáztam."
Jó, akkor magatartásból 5-ös.
@Secnir: akkor én is kekec, az az 5ft max számlás 2 év hűséggel, feltöltősnél kizárt ;)
Hát igen. Ez azért magasan veri a szocik tanácsadói szerződéseit. Azok összesen nem érték el ennek a felét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jahhh, azéé őket sem kellett félteni, és mielőtt nekem esnél, ez megvan mindenhol és mindenkiben, pártállástól függetlenül, tisztelet a kivételnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na azért szép, hogy a fidesz mindenkinek két marokkal szórja a pénzt, aki puncsos, más meg nem tud gazdálkodni. Mintha a stadion építések, a fociba ölt több milliárd annyira jó gazdálkodásra vall, nem igaz?!
Foci nemzet vagyunk Cirbi, a focista, meg a b közép életében nem látott még könyvet, egy könyvtártól csak zavarba jönnénk...
@Secnir:

Ez nyilván nem luxus, de nem is erről beszéltünk.

Hanem azokról a családokról, akik úgy vesznek meg minden bizbaszt, hogy utána számolni kell a késnyi vajat hóvégén.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ők is megcsinálták, nem angyalok ők se. De a pár milliós vs 2,2 milliárd azért ... nem egy súlycsoportban játszanak, ismerjük el.
"Vagy kijönne egy fél szezon belőle a Mezőkövesdnek."
Szerintem meg,a két szeme jöjjön ki a mezőkövesdi gyökérnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nahát, neked a b közép stadionépítése hasznos tevékenység, míg a holokauszt megemlékezés felesleges pénzkidobás?!
Jaj, hát tényleg. Nekünk és neked más a prioritásaink. Mi nem építenénk közpénzen dühöngőt neonáciknak, te nem költenél arra, hogy a holokauszt ne ismétlődjön meg...
@Secnir: A 12 óra köpetre igaz, de ezen nem veszünk össze. Rendszeres hasznűlónál is 72 óra után vieletből sem mutatható ki a drogozásnak számító mértékben.
Épp gondoltam, hogy összeszedem a forrásokat ehhez. Mármint a nem urbanlegend-szintűeket :-)
De akkor ugyis megadom itten is :-)
bevezetésként :
jat.oxfordjournals.org/content/30/7/458.full.pdf
nem stadiont hanem börtönöket kell építeni !
mi nem haggyuk a dakotákat az útszélén !
@GeoCracker: Valahol olvastam, hogy a kokaint a vizeletből 48 óra után nem lehet kimutatni. A cíkkiró azon kesergett, hogy ezen miért nem akadnak fenn az újságírók. Ez olyan, mintha a Rezesovát most akarnák megszondáztatni a tavaly elkövetett balesetéért. A szombathelyi alpolgármester nyugodtan kokainozhat, ha kivárja a szer kiürülédi idejét, mielőtt elmegy a kémcsőbe brunyálni.
Kedveseim!
Miért kellene a diáksportra jelentős összeget fordítani, ha a szülők/nagyszülők - szinte - mindent finanszíroznak (olyan egyesületek és szakosztályok keretében, amelyek legtöbbször csak a nevüket adják)?
@Spániel: "Nem általánosítok, csak belinkeltem ezt a hányingerkeltő magatartásformát, ami csak felétek megszokott."

Amit leírsz maga is általánosítás. :) Kezdjük azzal, hogy pld. felénk az ilyesmi marhára nem megszokott, de te ezt is nyilván jobban tudod. :)

Abba meg szerintem ne menjünk bele, hogy miért jó vagy rossz 5-6 milliárd közpénzt erre kidobni mert megint megkapjuk, hogy szétoffoljuk a posztot. :)

Amúgy a kicsit idősebbek talán még emlékeznek azokra az időkre, amikor gyerekként az általános iskolában mindenkinek kötelező volt nézni Brezsnyev elvtárs temetését. Aki nem volt elég szomorú, vagy netán nem viselkedett ”az alkalomhoz méltóan” azt osztályfőnöki figyelmeztetővel kiküldték a teremből. A kicsit idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy minden osztályteremben fő helyen kint volt Marx, Engels és Lenin portréja, hogy torkunk szakadtából kellett énekelni oroszul a szovjet himnuszt. És manapság lényegében megint itt tartunk és, hogy hova jutunk az erőltetett kötelezővel, nos azt rád bízom.

Képzelem mi lenne ha a kormány ugyanennyit akarna esetleg költeni a kommunista üldözés emlékeire, Trianon múzeumra, netán a délvidéki magyar holokausztra vagy a Drezdában, Hiroshimában és Nagaszakiban feleslegesen legyilkoltak emlékének ápolására.
@gipsz.jakab: A stadionból is lehet börtön. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rosszul látod. Nekem mind a kettő felesleges pénzkidobás.

Amúgy meg ha már megemlékezünk emberek szenvedéséről, tegyük azt arányos módon mert itt most nagyon nem erről van szó. Azt az ötleted is támogatom, hogy semmilyen holokauszt ne legyen a jövőben szerte a világon. Pld. palesztin se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én még bőven az átkosban fejeztem be a középiskolát - a Körősi Csoma Sándor orosz-magyar tanítási nyelvű gimnáziumot - de frankón nem emlékszem arra, hogy lett volna a nagy hármast ábrázoló kép az osztályokban. Ja, 1982-ben végeztem. Én csak arra emlékszem, hogy volt világnézeti óránk, és az iskolaigazgató tartotta, és bátran lehetett vele vitatkozni BÁRMILYEN politikai témáról. Ja, és nem volt osztályzás sem ezen az órán, mert a diri nem akarta, hogy feszélyezzen minket az esetleges osztályzás.
www.hirhatar.hu/hir/106-jeloltet-allit-a-demokratikus-koalicio

Okt. 12-én tartanak kongresszust, ott színpadra állítják a 106 jelöltet (egyelőre 80 van). Listavezető Fletó az EU- és az országgyűlési választásokon is.

"Gyurcsány Ferenc személyes pályafutása 2014 után többféle irányt vehet. Ha a DK ellenzéki frakciót alkot jövőre, akkor a képviselőcsoport vezetőjeként küzdene tovább az Orbán-rezsim ellen. Ha a demokratikus ellenzék hatalomra kerül, továbbra sem kíván kormányzati pozíciót betölteni és a frakcióvezetést is átadja."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A mi osztályunkban /Óbudán/ az egyik falon a periódusos rendszer táblázata, másikon Zrinyi Ilona és II. Rákóczy Ferenc közismert gyönyörű portréi voltak a falon, és minden reggel a Szózattal kezdtük a napot.
Nem tudom milyen iskolába jártál.
@DR. INKVIZITOR:

"Miért kellene a diáksportra jelentős összeget fordítani, ha a szülők/nagyszülők - szinte - mindent finanszíroznak "

Irónia vagy tény?

Mert ez egyszerűen nem igaz.
9-10 évvel ezelőtt egy belvárosi iskola tanulóinak floorballt hirdettek. Minimális tagdíj, igazolvány, versenyzés, szakember. A fél suli járt. Sikeres volt, igaz, hogy mindent a szülőknek kellette állni - eszköz, utaztatás, HA versenyzett a gyerek. Erre már nem tellett mindenkinek, de edzeni változatlanul jártak a gyerekek. Imádták.

MAJD!
Nagyszerű iskola kitalálta, hogy bérelni kell a tornatermet a saját tanulóinak, mert külsős az edző. Ott halt meg az egész, abban a pillanatban. Ez cca 60-80 gyerek, akitől elvették az egyetlen megfizethető sportot.

Ennyit arról, hogy mennyire fontos a gyerek, és mire telik szülőnek/nagyszülőnek. A tornaterem máig sem kihasznált.
@Spániel: nalunk csak az orosz teremben, oroszul a: a tudas hatalom :)
@Orica Középföldi:

A floorball az az, amikor a pubban a billiárdasztal alatt négykézláb keresgéled az imént kiugrasztott ("hagyjatok, meg tudom csinálni!") fehér golyót?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Némileg:)))

Kicsit gyorsabb, két végtagon, segédeszközzel, alacsonyabb alkoholszinttel, a többi stimmt:)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Erre gondoltál?
m.facebook.com/187526548037670/timeline/story?ut=2&hash=-4332321057923454823&wstart=0&wend=1380610799&pagefilter=1&ustart

"Szégyellje magát a média összes munkatársa, aki szolgai módon asszisztált a kokainozó fideszes mai pisikomédiájához. A kokain maximum 48 óráig mutatható ki a vizeletből, a felvétel pedig jóval régebbi. Olyan, mintha Rezesová vagy Stohl Buci ma fújná meg a szondát, ma adna vért, majd felháborodva lobogtatná a negatív tesztet, hogy miért vádolják őt ártatlanul.. A bamba közönség meg elégedetten hümmög. Itt tényleg mindenki meghülyült?"
@Penivaldes:

Én is úgy láttam, hogy nagyon sok szempontból kielégítő volt a 10-14 éves korosztálynak, és kiváló edzővel még agresszió-kezelésre is nagyszerű volt.
A kokainos öngólhoz még....
endresy.blogspot.hu/2013/09/kokain-ongol-szombathelyi-kapuban_27.html

Tulajdonképpen szinte minden és az ellenkezője is igaz lehet....
Milyen érdekes, hogy miközben Viktor felvirágoztatja a focit, valójában az történik, hogy az élet létező összes területe olyan lesz, mint a magyar foci, a foci meg marad ugyanolyan szar, mint volt.
Magyarfoci egészségügy
Magyarfoci oktatás
Magyarfoci költségvetés
Magyarfoci színházak

"Jó, kiestem a csapattal az első osztályból, de volt tíz győzelmünk! Akkor még kétpontos rendszer volt, de ha hárompontos lett volna, akkor bent maradunk!" (Csank János, Hírtv, Stopper magazin)

Szerethető Kormányt!
@GeoCracker:

"A kokain 1-9%-a változatlanul, 35-54%-a benzoilekgonin formában, 32-49%-a ekgonin-metilészterként jelenik meg a vizeletben. A benzoilekgonin biológiailag hatástalan, azonban meghatározásának azért van jelentősége, mert felezési ideje jóval nagyobb a kokainénál, ezért a kokainfogyasztás kimutatására alkalmas. Krónikus kokainistánál 10-22 nap múlva is kimutatható a benzoilekgonin. A kokaetilén szintén fontos metabolit, amely akkor keletkezik a szervezetben, ha egyszerre kokain és alkohol van jelen. (A hajban a nem metabolizálódott kokain is megjelenik.)"

http://hu.m.wikibooks.org/wiki/A_káb%C3%ADtószer-fogyasztás_bizony%C3%ADtása/Káb%C3%ADtószerek_szervezetben_való_átalakulása
OFF
ha még ne láttátok vala:
mandiner.hu/cikk/20130927_ennel_szurrealisabb_orbanozas_meg_nem_szuletett
LOL
két pohár bor, és beállítja a hétvégémet :D
@Orica Középföldi: valóban nem mindegy hogy a másikat ütöd, vagy a labdát
@vitéž munkášőr:
A vita nem a metabolitokon, hanem az időpontokon van :-))
Az itteni linken van pár nemzetközi forrás is a szövegben a vége fele
@GeoCracker:
Tudom,hogy Gábris néha kiakasztó,de nézzetek rá a dotoho-ra.
Ott a blogger ugyan ez,csak ellenkező előjelel.
Mondjuk most ezt nem kellett volna,még ha van is igazsága.

A poszthoz:Csak a szokásos lopás,osztogatás a haveroknak.
@kifordított nagyanyó:

Bizonyos szemszögből nézve, nyilván van "valamilyen" igazsága... csak éppen kezd az emberünk tényleg rohadt unalmas lenni. Szerinted az normális, hogy pl a legutóbbi n+1 posztnál, témától teljesen függetlenül azon a kurva holokauszt emlékművön kezdje magát verni már a második kommentjében?

Ez már szimpla neveletlenség...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Ez már szimpla neveletlenség..."

De kurva nagyvonalú vagy:)))
Nem értem ezt a Lazáry gyereket. Miért pont őt akarja így bemártani az Mszp? Ha hamisítanak, akkor miért nem egy húzósabb névvel tennék?
@Fabius:

"Közben a diáksport meg úgy néz ki, hogy a ruhát-eszközt én veszem, a versenyre utazást én állom, az egyesület fenntartásához szükséges összeget tagdíjból, adományból és szponzorációból adjuk össze. Ha mi rendezünk versenyt akkor világos, hogy az ügyintézés-pályaépítés-szervezés-rendezés társadalmi munkában történik. De közben a focistáknak villanyfényes edzőpályára is telik. "

Azert alljon mar meg a menet!!! Arrol a kormanyzat, es plane Orban Viktor igazan nem tehet, hogy TI annak idejen rossz dontest hoztatok, es nem az EGYIGAZSPORTotm a FOTBALt, valasztottatok! Es arrol sem, hogy ennyi egyertelmu celozgatas utan (mar-mar megszamolhatatlan stadion epites) TI meg mindig, es konokul ragaszkodtok ahhoz a bizonyos (barmelyik is legyen az) ertektelen es erdektelen sporthoz. CSAK A FOCI!

Igy aztan ha nem vagytok kepesek, vagy hajlandoak megfeleloen donteni, akkor fizessetek (szo szerint) dontesetek kovetkezmenyeit.

Ha anno jol dontottetek volna, akkor a kisebbik gyerkoc akar a Puskas Akademian is tanulhatna (esetleg osztondijjal, es meg utaztanod sem kellene) es idovel akar az Alcsut NB1-es csapataban vagy a Vidi II-ben is fontos szerepet kaphatna.

Egyetemista lanyodbol pedig mara akar egy masodik Marozsan Dzsenifer is lehetett volna.

Ugyhogy inkabb szegyelljetek magatokat!!

Miattatok a Haza micsoda lehetosegektol esett el.
Gábris, Brezsnyev kb 1982-ben halt meg, senkinek nem "kellett" néznie a temetést. Különben is a temetés délután volt. Nagy tetszési indexe volt amúgy.

A képek meg a szovjet himnusz nagyjából az ötvenes években lehetett, a Rákosi-korban. Abban igazad van, hogy efelé tartunk.
@simple observer 1.0:
Milyen sokat mondó befejezés!
''''Miattatok a Haza micsoda lehetőségektől esett el.''''
És mégis, szerinted kinek a lábán bukdácsolt fel szegény Haza?
@Dr. jenőke (jenőke):

Lehet veled üzletelni?
Tegnapelőtt Rodi várta 10 körül a versed, ma KÁTÉ jelezte ugyanezt.
Előbbre hoznád az altatót???

Köszi:))
@Orica Középföldi:
Természetesen.
Máris? Vagy van egyezményes időpont?
@Dr. jenőke (jenőke):

Nincs:)
De szerintem a 21.30 körüli időpont nagyon emberbaráti a korán fekvőkkel is:)
Elnézést, ez a támogatás eu-s pénz? Ha igen, akkor mennyi a magyar költségvetési összege?
Előzmények a mai Fidesz-kormányhoz:

"A jelenleg moszkvai központú biztonsági cégét irányító Clodo németországi otthonában adott interjút a HVG-nek.

Beszámolója szerint Pintér Sándorral 1997-ben találkozott először egy termékbemutatón, amikor Pintér már nem volt rendőrfőkapitány, de még nem volt belügyminiszter. Clodo magyar cége különleges biztonsági üvegekkel kereskedett, Pintér pedig a bemutatón a Preventív Security-t képviselte. Ezt követően az interjú szerint még kétszer találkoztak, de végül nem állapodtak meg. Dietmar Clodo nyilatkozata szerint ugyanis Pintérék "nem tárgyaltak fair módon: közbenjárást javasoltak, miszerint elrendezik, hogy vidéki rendőrőrsök vásároljanak a termékből, "csakhogy azt is kérték, hogy kevésbé drága árut szállítsak le, olyat, amilyen például a boltok betörésbiztos üvege, de az árkülönbözetet ők tennék zsebre, megtoldva ezzel a közvetítői díjukat".

Clodo azzal folytatta: "nem vagyok szent, ez igaz, az addigi életem fontosabb részleteivel, a tényekkel és a legendákkal Pintér is tisztában volt, ezt egyértelműen tudtomra is adta, alighanem ezért is mert próbálkozni. De ennyire ostoba sem vagyok, hogy olyan csalást kövessek el, amin mások keresnek, de a balhé az enyém. Ezt nyomatékosan az értésükre is adtam". Ez akkor Pintérnek "nagyon nem tetszett" - fogalmazott Clodo, aki elmondása szerint emiatt azt hitte, a kapcsolatuk ezzel le is zárult, Pintér Sándor 1998-as belügyminiszteri kinevezésével azonban megkezdődtek ellene a büntetőeljárások."

nol.hu/belfold/haromszor_targyalt_pinterrel_a_bombagyaros

De érdemes megvenni a nyomtatott HVG-t, háttéranyagok, stb.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
nékem,csak az a gyanús,hogy a kémcsőbepisilés
mitűl lett iljen halaszthatatlanul fontos!!!
@Orica Középföldi:
Jó. Az intervallum mondjuk 80-90 perc.
Sajnos volt már, hogy elaludtam, akkor azért maradt el, vagy késett, de elfordult, hogy vidékről nem értem haza az indulással azonos napon.
@Dr. jenőke (jenőke):

Poéták képviselője, szabad kezed van természetesen:)))
@Penivaldes:

Jol mondom, nem?
De!
5

(Besenyo M. M. I. V. Istvan)
eduline.hu/felnottkepzes/2013/9/27/Gundel_nincs_tanitas_7I8TZ1?s=hl

Minden szerdán nem maradhat el a tanítás, úgyhogy most átmenetileg az a döntés, hogy pincéróra lesz, cukrász nem. Ez felháborító és nevetséges" - panaszkodott a lapnak egy szülő.
@Secnir: :DD Ezek állatok! De teccik! Főleg a szöveg!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Csank előremutató gondolatot fogalmazott meg.
Pozitív hozzáállás a lényeg, nem a picsogás.
Az igazi sportoló aszongya:
"Nem bánom, hogy a feleségem huszonöt pasival csal, elvégre így is benn vagyok a legjobb nyolc között"

Ha nem teccik az eredmény, válts nézőpontot.
@Knósszosz: te haver, ezt a sportoló sztorit előre vagy utólag gyártottad?:)
@taga20:
Spec. palizáltam, Nagy Bandótól.
F@szom kivan már Gábris állandó OFFolásától. :(

Meg, hogy - szinte - mindenki válaszol rá. :)
@GeoCracker:
"De azrt a nap mégis csak 24 órából áll." - F@szt! :)
24 órából + egy éjszakából.
És az éjszaka sem azért van, hogy aludjunk, hanem, hogy sötét legyen.
:DDDD
Te nem vo'tá' katona?
@V-PORT: Ott a pont.
A kecske is jóllakik és a káposzta is ...
És ez "csak" egy példa, honnan lehetne pénzt találni pölö a Pethőnek.
@Knósszosz: bocs, ha túl ködös votam, csak avval akartalak húzni, hogy te vagy a sportoló.:)
A kedvencem az, hogy azért kell 7 autó, hogy mindenhová el tudják juttatni a koncepciót. Az internet korában. 7 autó árából évtizedekre előre ki tudnék fizetni az internet előfizetést.
@simple observer 1.0: Ismerős fia tehetséges futbalista (na, jó, kapus :D ) és mindent ő fizet a tagdíjon felül.
Mezt, kesztyűt, cipőt, a szülők utaztatják a gyerkőcöket a vidéki meccsekre, stb.
Csak ennyit arról, hogy millen sportot köllött vón válaszni. :P :D
@Marcellusca: Akkor még miniszterelnök lehet belőle. :)
@DarthVader: Hagggyadmáááááán! Ő is csak úgy hallotta (jobb esetben tán olvasta). :)
Csak a nevet és időpontot keverte: nem Brezsnyev és '80-as évek, hanem Sztálin és '50-es évek.
De kicsire nem adunk. :D
@taga20:
Én nem sportolok.
Csak nézem. Nem mindent persze, mert a foci az korlátozott, azt csak külföldi adókon. Itt ilyen nincs.

Csak Csank és leégett csonk, meg rablóbanda... te kíváncsi vagy erre? Én nem.
Azt mondjuk már megszokhatta a magyar közönség, hogy a VB kijutási esélyeinket matematikailag oldják meg. Sose jön be, de jól hangzik.
Mondjuk a Fekete Nyenyerei Köztársaság ixel a Külső Dzsungesztáni Rezsimmel, és ha közben Malaczpartnak sikerül kivernie Forró Grönlandisztánt, akkor megnyílik az esélyünk egy nyolc-mínusz hármas eredmény esetén, Dél- Alsó Kamerunnal játszani a negyedik pótselejtező pót tornáján, a VB-n való részvételünk esélyeinek életben tartása végett.

Persze infrastruktúra nélkül nem megy, köll pár stadion, ahol fel lehet készülni az égésre.
Hajrá matyarok!
@Knósszosz: Matek, kijutás? "Csak" ilyen szar csoport második, harmadik helyezettek vannak per pillanat: horvat, szerb! bulgár, dán! svéd, osztrák! izland, szlovén! portugál, izrael! görög, szlovák! ukrán, montenegro! francia, finn! Melyiket is vernénk meg, hogy kijussunk? Csak költői!!
@Knósszosz: anno az a 12-1 az nem is vot gáz a potselejtezőn. kell a nagyobb ruha:)
@taga20: a franciák csak befutnak a finnek előtt, pótra?
@magándemokrata:
Persze, költői!-:)
Említéd Izlandot. Nos, azt gondolom, az Eyjafjallajökull vulkán tövibe nagyobb a lelkesedés a helyi klímaszerelőkből összeállított nemzeti válogatottban, mint itt a hülyére ajnározott, nyolcballábas seggfejekben.
Spider Team...

A többiről nem is beszélve.
Horvátok? Na ne...
Portugálok? Na, triplán ne!
Amúgy szarok a magyar focira (ami nincs, csak ezerszeres higítása a valódinak), tőlem meg is szűnhet, akár holnap.
A valódi és eredményes sportokat kellene támogatni abból a hatalmas összegből, amit a retkes focira költenek. Persze a parazita hobbija előbbrevaló, szóval foci.

Annyának, nekem nem.
@magándemokrata: szerintem rendezzünk VB-t, akko nem kéne itt faszkodni a poselejtezővel:)
@Knósszosz:

"Amúgy szarok a magyar focira (ami nincs, csak ezerszeres higítása a valódinak),"

Tiszta homeopátia:)))

Jenőke mától korábban küldi a versét:)
@Orica Középföldi:
Kedvelem a verseit, valahol mindig beletalálnak az aktualitásokba is.
Ady különösen tetszik, bár ízlés dolga egyeseknél.
@Marcellusca:

"Mezt, kesztyűt, cipőt, a szülők utaztatják a gyerkőcöket a vidéki meccsekre, stb.
Csak ennyit arról, hogy millen sportot köllött vón válaszni. :P :D"

Latod, latod!!!

Mondom en, hogy sokan forditva ulnek a lovon. Nem az ilyen-olyan koltsegeket kell fizetni!

Hanem:

Gondoskodni kell arrol, hogy a PART helyi potentatja minel nagyobb elonnyel nyerje a korzeti valasztast (Lehetoleg 110-120%-ot hozzon!).
Ekkor az illeto politikai karrierje ustokoskent ivel majd fel.
Igy a korzetebn levo szavazoi tamogatas eredmenyekent hamarosan akar allamtitkar, mi tobb, miniszter is lehet.
Ez aztan magaval vonja az NB1-es csapat letet.
Hazankban pedig nem erhet olyan szegyen egy, az elit ligaban jatszo csapatot, hogy ne kapjon uj stadiont, paripat, fegyvert...

Vagyis nemi ido-, es energia raforditassal, a MEGFELELO jelolt mellett kampanyolva, a fiu szulei akar ingyen is meguszhatjak az egeszet.

Az allam majd megoldja az adofizetok penzebol....
Meg ez a hurka-gyurka hokis is jobb, mint a mi focistaink:

www.youtube.com/watch?v=YIoj5OvM2kI

Kar, hogy nem legalis....
@Penivaldes:
-:))
Az általányos sulim is Ady volt, ma is az a neve. Árnyéka egykori önmagának, minden tekintetben. Adyt sem becsülik, miért pont a róla elnevezett sulit becsülnék?

Majd jön valami vallási szar és ezt is ellopja.
Ez van... ma.
@Orica Középföldi:

Jó éjszakát, szép álmokat Janus Pannonius egy kevésbé ismert versével. Úgy tudom, iskolában nem elemzik.

Janus Pannonius (1434-1472)
PANASZKODIK, HOGY TÁRSAI BORDÉLYHÁZBA CSALTÁK
Mondjátok, hova visztek, cimboráim?
Rút bordélyba cipeltek, úgy gyanítom.
Más ház állhat-e itten, messze túl a
Szent gyümölcsösök és tanyák határán,
Telve ennyi silány szobával, ággyal?
Lám, itt felcicomázott lányok laknak;
Gőgösen meredő magas hajéket
S vállukon lebegő lepelt viselnek,
Érett mellüket el se rejtve abban,
Hát ez meg mit akarhat? Ej, de nyúlkál!
Más ölelkezik, ott meg csókolóznak,
Ismét mások amott szobára mennek.
El innét a pokolba, el, paráznák!
Nem mondtátok-e, hogy csak sétaútra
Visztek? Mert ide - jönni sem kivántam.
Ezt megtudja ma még Guarinó tőlem.

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
@Dr. jenőke (jenőke):
Kösz, ez szép volt!
Gábor Andor "A Darwinista" versét ismered?
Ma aktuális, csak nem találom sehol.
Az egyik könyvemben megvan, de nincs kedvem bemásolni. A neten nem találom, nem tudsz róla?

Majd, ha lesz kedved... holnap. Addig jó éjt!-:)))
@Knósszosz: itt van a vers

Gábor Andor

Ne kérdezd, hogy mi voltam én
Változik az ember
Januárban sosem tudja
Mit hoz a december
Megváltozik ha letelt
Egy, két, kilenc hónap
Hívja ezt a doktor Darwin evolúciónak

Miért ne lennék többek között
Darwinnak is híve
Ha az ember így is, úgy is
A fejlõdés mûve
Én is hát a fejlõdésben
Soha meg nem állok
Evolúci, revolúci én evolúálok

Héjjasista voltam egykor
Bethlenista lettem
Majd a Gömbösisták közé
Magamat áttettem
Sztójaysta lettem aztán
Utóbb Szálasista
S, mert Darwinnak igaza van
Megy tovább a lista

Elfejlõdtem múlt esztendõ
Március havától
Demokrata vagyok én most
Az is a javából
Demokrata, még ha ez csak
Kurta állomás is
S, dehogy csökönyösödök meg
Hogyha közben föl nem kötnek
Leszek én még más is

és, hogy Rodi frászt kapjon "zenés" változata...

www.youtube.com/watch?v=G9zyWAIkQ9s
@Knósszosz:
Nem ismerem Gábor Andor "A Darwinista" versét.
Elkezdtem keresni, nem találtam, de találtam a kormányzásról egy verset, amit szintén nem ismertem - és még milyen sokat! Eddig azt sem tudtam, hogy a "Csárdáskirálynő" egyes részeinek is szerzője.
Amit találtam:

Gábor Andor: KORMÁNYOZUNK

Kezem között a kormányom,
lábam a pedálra rányom,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
Ha mást nem, egy országot, el.
S csődbe megy, mint egy rossz hotel.

Lábam között szakadt szatyor,
a balkezem abban kotor,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
Bár homály van földön-egen:
mert leesett szemüvegem.

Kormányozunk kézen-közön,
és utánunk a vízözön,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
S mert közel a katasztrófa,
ez már az utolsó strófa.
@guma:

No, ezen a helyen találtam: csermanek.uw.hu/szoveg.htm‎

Csemanek? hát ez ismerős.

Ott nincs megadva a szerző, Te meg a címet nem adtad meg.
@guma:
Háát... nagyon sok kösz, én nem találtam.
Egy tangón kitúrt kötetben leltem rá és tetszett.
Puszi érte, sok!!
@Orica Középföldi: @Marcellusca:
Miért kéne pénzt találni a Pethõnek?
Állami tulajdonú kft. Eü-i intézmény. Hát mi a francnak fizettek Ti TB-t meg adót s miért tartjátok a vezetõket? Az a dolguk, hogy mûködtessék.
Nemá a vègén meg kelljen köszönni ha megmentik!
@Dr. jenőke (jenőke):
Neked is nagy köszi, egy húron... vagy valami hasonló, szerintem!

"Kormányozunk kézen-közön,
és utánunk a vízözön,
így vezetni élvezet,
ezért aki él, vezet.
S mert közel a katasztrófa,
ez már az utolsó strófa."

Lehet ehhez valamit hozzátenni?
Szerintem nem, bár az az erő amely Eszenyit kaszálni képes, semmitől sem riad vissza.
@Knósszosz:
Plusz dögöljenek meg, ez spontán régóta tervezett-:))
@Dr. jenőke (jenőke): :)

én roppant sokat hibázom! :D
vagy azért mert kapkodok, vagy azért mert figyelmetlen vagyok (magammal szemben teljesen...)
@guma:
Semmi hiba nem történt. Ahogy közzétetted, megtaláltam.
A hibák pedig azért vannak, hogy megtapasztaljuk, ki nézi el és hogyan, illetve ki nem nézi el és miért.
Kösz, + külön a verseket.
@saravad: :)))

ne álmodozz!
azért fizetsz mert a kormány így látja jónak...
nincs TB, 120 év után megszűnt (európában egyedülálló módón) Magyarországon!
már csak azt kapsz ami jut neked és másnak...
amennyit "ők" arra szánnak!
az új alkotmányunk felhatalmazta kormányunkat erre is...
az emberek még nem fogták fel igazából, mi zajlik körülöttük...
te sem!
pedig te viszonylag tájékozott vagy!!!!
@Dr. jenőke (jenőke): egy másik punk oldalról:

(szerzője nincs feltüntetve)
Átvilágítás

Hiába az egész
Minden rejtve marad
A nagy igazság mögött
Hazugok a szavak

A múlt rendszerek mocskát
Most is magán hordja
Bitófán a helye
De jól megy neki dolga

Az összesnek közülük
Szennyes a múltja
Magyarok országa
Dögöknek kútja
Keze persze midegyiknek
Ugyanolyan sáros
Csak az egyik nyilas volt
A másik meg ÁVÓ-s
@guma:
Távol.álljon tõlem h felülbíráljam ME Úr prioritásait!
Mindamellett olyan helyre távoztam ahol remélem nem védhet meg.

Mondjuk ha nem lenne iskolás gyerekem talán maradtam volna, de a szülõi felelosseg...
@saravad: :)))

megértem...
sajnálom, hogy ez lett a hazánkból, hogy a gyerekeink jövője is kilátástalan itthon...

mi meg itthon maradottak, megáshatjuk a sírunkat???
komolyan siralmas állapot...
@guma: -:))
Te, szerinted a NER rendszere engedélyezi a koedukált cellák mikéntyit?
Ha marad ez a szar be kell vonulnunk, nem azért... de nem mindegy, kivel?!

Kedves leendő cellatársam, szeretsz sakkozni?
Valamivel csak el kell majd ütnünk az időt, pusztán ezért kérdezem.

Jó éjt neked és mindazoknak, akik guma-környékiek! Puszi!
@guma:
A vers okán valaminek utánna akartam nézni, és ezt találtam:
Hende szerint Recsken született 1956 és a rendszerváltoztatás
Recsken született 1956, a forradalomból pedig az 1990-es rendszerváltoztatás. Ez ma Recsk legfontosabb üzenete - jelentette ki Hende Csaba a recski büntetőtábor megszüntetésének 60. és a Recski Szövetség megalakulásának 25. évfordulóján az ÁVH által működtetett egykori munkatábor helyén kialakított emlékparkban tartott megemlékezésen szombaton.
Érdekes hozzáállás Csurkával, Kádárral és más elvtársakkal a háttérben.
Ismerősöm volt Kádár ágytársa. Ö például külföldre távozott, Kádár maradt, de később is néha telefonon beszéltek.
Mikor nem volt még sikk Recskre látogatni, a hatvanas években már jártam ott. Még megvolt a tiszteknek fürdésre kialakított tó is, de már lepusztult minden.

www.mult-kor.hu/20130909_hende_recsken_szuletett_1956_es_a_rendszervaltoztatas
@Dr. jenőke (jenőke): :)

azért, hogy lazítsunk egy picit: a Ludas Matyit is ő indította útjára és főszerkesztője is lett.

itt meg a Mágnás Miskából 1 dal...

www.youtube.com/watch?v=7HZSqlIF1y8
@Dr. jenőke (jenőke): te ez egy rémálom!:))

olvasta ez egyáltalán a Faludy pokolbéli víg napjaim c könyvet?
már ennyire mindent összekevernek mindennel?
nem normális ez a világ...
@Knósszosz: jó éjt!:)

ha lesz idő, ígérem azt is megtanulom! :D
mi az már nekem...
@guma:
Nem szabad feladni, de az en fiamnak sok lett volna a dupla neveles.
vers: nem modern, Vørösmarthy: Országháza.
dánul írok angliäból, hülye mobil.
@saravad: eszembe sincs!:)))

csak sokszor lelomboz tapasztalatom és tehetetlenségem...
tudod a kettős nevelés mindenkinek árt!
még a hatalomnak is...
a vers mintha nemrég itt lett volna (vagy máshol)???
Vasárnap megyek a Clark Ádám térre Orbán-szobrot dönteni!!
Ha lesz ott Lázár, vagy Rogán szobor, én azokat is felborítom!
Nehogy mán az unokámat azzal húzzák majd az ipari iskolában, hogy a nagyapád csak egy fotelforradalmár volt.
@guma:
Ha csak a hatalomnak...

én konzervatív anarchista vagyok. Versben méltán køzismert a majális, annyira mo.
@guma: Annyiszor eldöntöttem mar h nincs hazam de nem tudok nem szomoru lenni. Nem az itt bohóckodó közõnség hanem az elképzelt tekintetek.
@guma:
sokkösz, ti itt átmentetek költőbe, ha már guaniquiqui nincs legalább verset...

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja, el se kell menni. A 20-50 fõs ellenzéki bakancsosok majd berekednek az ellenzék ellenzéke szerepben.

A hitelesség liberális métely, gondolkodással terjed.
@saravad: Ha itt megint forradalom lenne tartok tőle, hogy előrébb állnának az ellenzéki bakancsosok, mint a hiteles liberálisok.

De persze nem lesz, csak egy kis gőzleeresztő műszobordöntés következik. :)
@saravad:
a nagy utazók jelszava:

alkalmazkoggy és akkor befogadnak...így lehet új hazát találni

valahogy így:

na terra a onde chegares faz como vires fazer

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom egy rendes fölkötés má nem lenne műbalhé. azt élveznéd mi?
@rodeo36: kösz jól, és te hogy vagy? van még benned acél? el tudsz menni egy síkköszörű mellett úgy, hogy a mágnesasztal nem szippant oda?:))
@Dr. jenőke (jenőke):

pár szó még Gábor Andorról

Egyik tárcájában egy ijedt pesti polgárral szellemes-gunyoros párbeszéd keretében 1912 május 23-i munkástüntetés eseményeit kommentálja:
"-De a társadalmi rend!" - kiállt fel a pesti burzsoá.
S ő csípősen vágja oda :
"-Az örüljön 'amíg a tüntetők a gázlámpákat verik be és nem a társadalmi rendnek a fejét. Ha a tüntetők még háromszor beverik a gázlámpákat, akkor talán lesz már olyan sötét, hogy minden világos lesz előttünk. Akkor kezdődik a rend, de vége a társadalomnak."

32 Nem kímélt semmit, s nem fél senkitől. Midőn egy főhercegasszonyról szóló "férfiatlanul trágár" pamfletjét Nagy Endre nem engedi kabaréjában előadatni, ő feleségével, a kabaré művésznőjével - azon az alapon, hogy az asszony inkább engedelmeskedjék férjének, mint az igazgatójának - mégis elénekelteti, s midőn a rendőrség közbeavatkozik, az egész ügyet kiteregeti a Nap-ban, sőt még az ominózus
pamfletet is kinyomttatja.
epa.oszk.hu/00000/00001/00208/pdf/itk_1959_1_019-041.pdf
@saravad: űmindent csakis pontosan, mint ahogy azt őseink:

Na terra onde vieres ter, faz como vires fazer

(a kettő ugyanazt jelenti, persze ez sokkal irodalmibb)

brühüyyy
sok minden hasonló azok tapasztalataiból akik bejárták a világot és új hazát találtak szerteszét ezt az úgynevezett magyar dilit, hogy itt élned halnod kell, azt sohasem mondanák, mert egy baromság még akkor is ha Kölcsey mester ihlette

brühüyyy
@rodeo36: :)

neked mindig:)))
(különben nincs mit... hahaha
elszontyolodtam és itt kötöttem ki kicsit...)
@taga20:
ez már sohasem lesz, csak egy darabot kell még kiszedni, jövő héten a másik kidugta a fejit én meg kirántottam a többi végleges, úgyhogy én vagyok a vas és acél ráadásúl rozsdamentes

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A fortadalomban. emberek halnak meg. Sosem hõsök. mindig áldozatok. Többnyire fiatalok. Elképzelted ahogy kétségbeesve körülnéz, aztán egy üvegesedõ villanás..
Nem hoz békét, bosszúért kiált. A halálát mint az életét kihasználják.
Ez a hazafiság? Te kinek kívánod?
@taga20:
azt tudod ugye, hogy az akasztás az egy kéjes halál? a delinkvens elélvez mikor roppan...ezzel búcsúzik a...szóval attól

brühüyyy
@rodeo36: ezt a kis nácit akartam basztatni, de bealudt. a rozsdamentest kurvára nem akarja fogni a mágnes. szerencséd van :))
@rodeo36:
I lost my country, but I feel home here.

Io sono a casa mia. Accettata, accettante.
@taga20:
kitér mint kígyó a takonyban, nagyon nagy gyakorlata van ebben...könnyen siklik

brühüyyy

és kendermagos is
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Kár, hogy csak egy műbalhé lesz. :("

Voltam én már ilyen műbalhén, és a környék akkor is tele volt parabolaantennás kisbuszokkal.
Meg aztán, az ilyen akciók apasztanak fél százalékot a kétharmadon.
Egyébként, meg nem szoktak ott olyan sudribunkók lenni, akik átmennek a túloldalra, és szándékosan tesznek kárt a kulturális világörökség részét képező parlamentben, vagy mit tudom én miben.
@rodeo36: látom, hogy egy kurva egyenes kérdésre se tud egy igazi görbét válaszolni:) nekünk itt ungriában még a nácikból is a selejt jutott!
@saravad:
nocsak nocsak ...és ha szabadna tudnom, merre felé ???

az angolod szép az olaszod méginkább, minő szép szójáték (igaz a portugál is játszik a "vir"-rel)
Accettata, accettante.

akkor neked sem hiányzik a kötelező védelem...

jó egészséget és jó erőt mindehhez, vidámság

brühüyyy
@guma:
sajnos naponta látunk dolgokat amiket nem jó látni és nem tudunk ellene tenni...az a szépséges doberman meg majd megolgya sokkal több esze van mint a hülye gazdájának, igaz az is, hogy a gazdi tulképpen jót tett vele csak a hisztérika most még nem szokta meg, ekkora "dög"-nek nincs helye legalábbis állandóra a lakásban...nekem volt egy csodálatos doberman barátom, ő fogadott baráttá addig hiába próbálkoztam és minő királyi jelenség a fenséges "bitch" amint felágaskodik és nem a torkomat harapja el, hanem megcsókol és átölel mint egy régen látott családtagot

brühüyyy
@rodeo36:
olasz volt a második nyelvem, kéttannyelvû, egyetem, melók.
Most Angliában élek. Nyitott, csodálatos mözøsseg.
yes, I love Britain. I've never thought.
No a gyengébbek kedvéért: Az EU ad pénzt tornaterem-felújításra, meg sporteszközökre, amit itt sokan hiányolnak. De persze nem csak erre ad. A pénzeket operatív programok céljai mentén költik el. A mostaniakat pont a szoci kormányok tervezték, állították be, hogy mire mennyit lehet költeni. Átcsoportosítani lehet, de korlátozottan. A stratégiás és módszertanos pénzt, amiből egy ilyen projektet csinálnak, nem lehet tornatermekre költeni, ez arra van, hogy stratégiát, meg módszertant gyártsanak belőle. Ugyanígy az NFÜ VOP-os pénzből dorbézol, szerezget be számítógépeket, kocsikat stb. abból se lehet lélegeztetőgépet venni. A mezőgazdasági keret egy része is gépkorszerűsítésre van, azt se lehet odaadni a gazdának, mert rossz volt a termés.
@taga20:
beletenyereltél..."elterelőhadművelet" csak itt nem szól jól, és ez még csak egy csendes őrűlt a dzsobbik-ból...

brühüyyy

addig terel, hogy nekem meg muszály -néha- a direkt módszert alkalmaznom...olyankor nem kap levegőt és kiszárad a tintája ...egy pár percre

de nagyon jól kompenzálhattyák ha ilyen szorgalmas...

nem lehet felvételt szerezni oda online-ban rengeteg baromságot tudnék én is persze csak ha jól megfizetik

ugyanúgy mint a Fab által annyira útált Steffy-ke aki nekem megírta, hogy huncutkodik és élvezi amint ugranak a baromságaira, pedig milyen sokat dolgozott azon, hogy azokat kitalálja és formába öncse...ti sem vettétek észre én meg kuncogtam...szerintem van néhány ilyen is

brühüyyy
@MEDVE1978:
Ezek ugyanazok a pályázati források amiket a km.váltaskor leállított Viktor mer' egy disznóól es csak szunnyadt?
@rodeo36: öreg neked néhány dologhoz kurva jó szemed van, de egy néhány dologhoz béna vagy:) www.motorsportal.hu/forma1/vettel-hiaba-a-pfujolas-mi-megdolgoztunk-a-sikerekert-c51634.html
Úgy látom, hogy csak én élni itt Magyarország szeretlek, mindenki van alien külhoni.
Jó éjt, byyyy!
@rodeo36: azt azé látom, hogy te vonzod a hülyéket( angyal, sipi, taga, stb.:) ) de jól bírod
@huzzadneki shakespeare:
húzzál is bele alaposan lassanként magadra maracc a kedves vezetővel és játtszhattok libikókát vagy seggrepacsit

brühüyyy

a kedves vezető nem ért máshoz
@taga20:

nebáncsd őket, mind emberszabású és már nem is tudnak fára mászni...igaz a majmoktól megtanúlták, hogy a banánt meg kell hámozni mielőtt megeszik

brühüyyy
@rodeo36: legyél megértő, nem lehet mindenki olyan öreg, bocs tapasztalt, mint te:) jövő héten Korea, figyelj:)www.youtube.com/watch?v=Q3PuxiuQIFk
@taga20:
nézd, én meg vagyok győződve arról, hogy ennyi különbség nincs ember és ember között, ott a gépben van valami, lásd a Webber is elhagyja a drogosokat (a redbull az egy drog és kurva erős) mert még azonos színűre festett csotrogányával ő maga sem tudott sohasem első lenni...

és igaz, én sem igen pillantok rá, bár megy a képernyőn az Alonso meg resignáltan tűri és hallgat ő tudhat valamit...és a verseny kurva érdektelen mielőtt elkezdődik már ki lehet hírdetni a vettelkét a nyamvadt kis teutont...én szívből útálom és a győzelmi sikolyaitól meg hányok (már az utóbbi időben nem sikoltozik talán valaki figyelmeztette, hogy olyan kappanos kis buzi megjelenése lesz tőle)

szóval a F1 egy kalap szar lett ugyanúgy mint a NASCAR meg a többi dili, kurva drága cirkusz és dög unalom a F1 legalább vannak kanyarok de a többiben egy körpályán mennek mint mint a dilisek mint a flúgos futam
ha emléxel a rajzfilmre az többet ér

brühüyyy
@taga20:
brühüyyy
én csak repülőn mentem 180 km/óránál többel, hacsak azt nem veszem, hogy egy Citroen papucs taxi Páris-ban 200 fölött ment a városból a De Gaulle-ra vezető gyűrűn 5 sávban és nem több mint 2 méter előtte utána és oldalt meg egy méternél kevesebb de ott beengedik egymást csak az első villanóra kinyit bemész a sávba és tovább lassítás nélkűl de az kultúra
@rodeo36: ne haragudj, ha időnként akaratomon kívül beléd rúgok, amit te észre se veszel:) más! a kedvencem, akit szeretek, és téged képzellek bele:) vicces.www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM
@taga20:
attól, hogy a rozzant csontvázát mutogattya attól még nem lesz hangja, még beszélni sem tud, a többi tollas békák meg rángattyák a zelektronyos citernyákok húrjait és a pléhdobokat a peremükön ütik mert attól van repedtfazék hangja és megy ripittyára az ütő amiből egy szimfónikus zenekar évente fogyaszt egy párat ezek meg "koncertenként" tíz kilót...

óh borzalom annya ne haggy el

brühüyyy
@rodeo36: én motoroztam, volt egy Suzuki Banditám, utána egy Yamaha Thunderace-m. 270-nel:)
@rodeo36: ez annyira el van túlozva, hogy kilóg a pata a reverenda alól:)
@taga20:
kösz a cash-t, de ezek meg arra emlékeztetnek, hogy ők tuggyák mennyire szar is arrafelé, ahol ő is élt...ez egy világfájdalom feloldás nélkűl azaz ő maga sem hisz abban, hogy megoldható de mongya minő szar

hurt egyébként nem megszúrni hanem megsebezni-t jelent...azaz valami olyasmit, hogy belebökött magába durván, hogy felébreggyen a kábulatból, hogy ő tulajdonképpen a világ a leg leg leg országában érzi magát kurva szarúl

brühüyyy

és az egész rock meg rap mind tele van ezzel a fiatalok ezért mennek mint legyek a büdös lábra, mert ők is azonosúlnak

ez az igazi kritika a nagyságos hatalmas izé ellen

brühüyyy
@rodeo36:
nem öröm a boldogság, de esküszöm, hogy az Orbánt akkor is túlélem, addig nem halok meg!

A Red Bull meg ázsiai találmány, osztrák csapat, fracia motor, német versenyző, huhhhh!
@saravad:

a britek engem is nagyon megleptek, csodálatos lehet arrafelé...a francoknál csak Páris és marseilles a többi kimaradt de nem voltam megelégedve velük, hogy mást ne mongyak

pláne a vidéki brit élet lehet érdekes, és az a táj, hát beleájúlni

tudod azt a mondást, hogy amerikai csilliárdos megy oda és láttya a golfpályákat és kérdezi a grófot mit kell csinálni hogy ilyen csodaszép zöld legyen:
(válasz)
egy méter mélyen fel kell forgatni a talajt (ezt én ismongya csili)
válogatott magokkal telepíteni és hengerelni (ezt én is...)
és utána locsolni....500 éven át naponta

brühüyyy

szóval ezt látod mindenfelé, és imádom a vasúttyaikat és azt, hogy a pub-ban ismeretlenűl amint leűltem a bárpulthoz a kezemben a Guiness-szel már dumáltak is hozzám, mint aki mindíg is ott lett volna
@huzzadneki shakespeare:
sok sikert, drukkolok neked, nem lehetne siettetni valami guillotin-nal???

a redbuli meg egy szar minden értelemben, vagy a motorban van valami a furatmérettel és az üzemanyaggal (ilyenkor a motort leselejtezik minden futam után) mert ez biztos csalás mint az is, hogy a cigány magyar miniszterelnök és oltárt emelnek neki a hálószobában (rémálmaim lennének) ahelyett, hogy kifüstölnék

brühüyyy

jó egészséget és rövid életet (hátha akkor elpatkol előtted holnap ez a geci...bocs)
@taga20:
a motorozásról az az időszakom jut eszembe amikor vad biciklista voltam (kölyökkor) tudod én nem ismerek félelmet és mindíg egy picinnyel a megengedett felett ...bármiben még sebességben is

a guruló kövel meg a legjobb példa arra amit írtam, hogy kiépítették a saját világukat és elzárkózva oda ott drogoznak és ordítoznak és jól megélnek belőle,

ipari zaj

brühüyyy
@rodeo36: szerintem az iparizaj a zene nem a pingvin:)egyébként a kedvenc karmesterem, ezt értem:)) www.youtube.com/watch?v=7ZEGTZwTY-g
@taga20:

egyébként ez zene...még...és a film meg ...szóval...az kurvajó

www.youtube.com/watch?v=0f1k14GQmNE

ezt te meg sem tudnád csinálni, mert...sohasem fogod be...pedig ezt csukva...(pofabekórus)

brühüyyy
@rodeo36: ez kurva jó, nem tudom, hogy milyen régi lomból szedted elő:) de figyeld, hogy én itt ragadtam le!www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@taga20:
csak nem ???
Szent Ferenc legendája

érted a szöveget?

gyűlölöm a háborút és az ilyen helyzeteket amelyeket a gyilkos kapzsiság hoz létre

brühüyyy
@rodeo36: hogy érteném, én csak egy egyszerű melós vagyok, de azt értem ami benne van( és utálom az egyházat, mint ferenc), vagy érteni vélem.
@taga20:
na ne hülyéskeggy...a mai Pápa róla vette a nevét, és nem az egyházat akarta megszűntetni (ami végűlis létre fog jönni ha akarják ha nem) hanem megújítani a sok csalás és aljasságtól meg mindentől ami ma is benne van

úgyhogy szerencsétlen hiába volt

brühüyyy

nagyon szép angol fordítás
@rodeo36: nem akarok nyalni, de te vagy a legokosabb hülye számomra:)
@taga20:
kösz...de ablaktörésről és repedt üvegekről...valahogy ma nem

egyébként ezt nézem:
www.youtube.com/watch?v=3D-i4E0QwbQ

kedvenc operám

brühüyyy

a szabadságról és annak szeretetéről
@taga20:
asszem ez @taga-nál jelent valamit

brühüyyy

kösz
@rodeo36: igen! sokat ittam:) faszt!
@taga20:
látod ilyen az amikor nem érted a szöveget -és nem is teszel érte, hogy megértsd- és ilyen lelki toprongyokat "szeressél" a némber kirakatokat és egyéb üvegeket zúz és valami unalmas ripacs zenének nevezett zajt ad elő énekhangja sosem volt és nem is lesz, de ha megnyiratkozik kopaszra lehet híresebb is lesz, mert más minőséget benne nem tudok felfedezni

brühüyyy
@rodeo36: öreg, ne legyél ennyire fenn a csúcson! kibaszott jó ez a szar amit feldobtál:) de szerinted 3 órát itt ülök? lehet:) ha feleségem ki nem jön hajnal 5-kor , hogy feküdjek.
@taga20:
csak nem?
akkor megéri fennmaradnod

olaszúl énekel és francia felirattal megy de megtalálod a szövegkönyvet magyarúl a neten seperc alatt

majd mesélj

brühüyyy
@rodeo36: te valami hittérítő vagy:) szerinted mi abba a pláne, hogy érthetetlen nyelven, érthetetlen sztorit adnak elő éneklő emberek:)
@taga20:
ez sajnos későbbre marad mert találtam még egy Furtwängler Salzbourg Don Giovanni-t és letöltöm 1953, a Koh Y Noor gyémánt

ezt amit ide linkeltél uccsónak majd csak jóval később, remélem törés zúzás kalapáccsal és pléhvödrökkel?

brühüyyy
@taga20:
naq nem mindenki ilyen alúlművelt, ilyen idős korodra már tudhatnál 3 idegen nyelvet és a magyart is hozzá...és akkor nem lennél ennyire beszarva hogyan kell kenyeret kérni Páris-ban ahol addig amíg meg nem értik, hogy hülye idegen vagy aki csak kínaiúl beszél szóba sem állnak veled

brühüyyy

érdemes érteni valamit a világból

én -néha- szégyellem magam a 8 nyelvemmel
@rodeo36: öreg barátom, neked azt mondom, hogy fáradt vagy, mint az országút, semmit nem mond:) újjabb dzsovánni 19x-ból:)de ezt kapd ki a kurva életbe!www.youtube.com/watch?v=JFM7Ty1EEvs
@rodeo36: azt azé vágod, ha valaki beszél 8-at ako nem kérkedik:) me fárasztó!
@taga20:
még hátra van 1 Giga letöltendőm majd utána

egyébként mint azt mutatod ahelyett, hogy magadba néznél hogy te nem, hát duzzogsz, hogy a másik meg igen...

az öregség is relatív, és fáradtságról nem beszélhetünk...

majd mind a két linkedet -legalább elkezdem- azután mondom a magamét

sajnos nem beszéljük ugyanazt a "nyelvet"...de éppen azért nem adlak fel, hátha ragad rád valami az ucca porán kívűl

brühüyyy
@tristen2005:
Ehh, ott lesz nekik(majd valamikor), az egységes izé:"sor kerül a „Testnevelés és sport” műveltségterületet érintően szakmódszertani fejlesztésekre, az országosan egységes fizikai állapot mérési-értékelési rendszer kialakítására, és a diáksport önkéntes mozgalom fejlesztésére a komplex iskolai testmozgásprogramok szervezésében.”
amit Balogh Gáborék csinálnak, igen jól felszerelve.
Meg az "országosan egységes fizikai állapot". Mondjuk azt nem tudom, hogyan fogják elérni, de ha viktátorék akarják, semmi sem lehetetlen.
A krémest, a női szeszélyt meg majd megsütjük magunknak.
@rodeo36: nagy csibész vagy! de remélem legalább egy csaj bírja a hülye stílusod:) szerintem te egyedül vagy, mint a bot. ezé osztod itt a jónépet:) még egy amit szeretek.www.youtube.com/watch?v=LQZLPV6xcHI
@taga20:
belegyalogolsz olyan helyekre -szaros bakanccsal- ahová senkinek nem adtam belépőt, dehát bejutni nem fox...

magánügy

ha te itt osztod -kizárólag nekem- az észte akkor ott lehet valami...izé? csak nem érdekel, hogy hogyan lehet valaki teljesen más mint te és mégis ember?

brühüyyy
@rodeo36: minden relatív, de csak egyet mondok neked és kettő lesz belőle:) ha erre jársz, szójá elviszlek egy körútra, Tárnok, Sóskút, Diósd, Érd. ahonnan gyüttél:)
@rodeo36: ne haragudj rám! én vagyok a bot, én vagyok az egyszerű aki néha senkit nem talál, máskor gyomorszájon talál. ne haragudj.
@taga20:
a U2-ra: los cojones

mivel -már mögest- nem érted mit ordít...egy ...
a U2-t beraktad 2x, a Nirvana, hát hogy semmit se mongyak

de van kérdésem, és légyszi hosszan és részletesen magyarázd nekem el -úgy, hogy a gárgyula fáradt agyammal- hogy fel is fogjam

rajta addig nem alszol vagy ha elszöx akkor háziszárnyassá minősítlek brühüyyy
@rodeo36: ha egyszer nem úgy szeretsz valakit ami az agya, hanem az ami lelke, a szíve. akkor nem lesz taga egy ék számodra:) egyébként, ha erre jársz egy szóba kijár neked te púpos vándor!
@taga20: egyrészt nem haragszom, nem azért maradtam itt, hogy hisztizzek, másrészt meg nem igaz, te hatalmas vastag teknőspáncélt hurcolsz magadon amit évek alatt növesztettél és néha kidugod a fejed és körbe szagolsz és mindíg ugyanazt a szart találod...és csodálkozol, hogy semmi új csak ugyanaz megint és megint kurva unalmas

pedig nem kifelé kell nézned, önmagadban van minden egy hatalmas Universum csak lusta vagy felfedezni és élvezni hogy márpedig te vagy te és semmi nagyobb számodra nem is szabad, hogy létezzen, ha önmagadban nem akkor kiben? bizalom...boldogság? derű? mind benned van csak ott a kurfliban maradt a páncélban belűl

brühüyyy

üdv
és kösz a nagyon szép szavakat
@taga20:
mialatt te ezt írtad én meg a másikat itt a közelben

tehát

üdev

brühüyyy
Azért az ilyeneket nem kéne szó nélkül hagyni a híres magyar értelmiségnek.
Meglehet, holnap ők lesznak napirenden.
www.origo.hu/itthon/20130927-nem-kulturharc-miatt-tavolitottak-el-a-szechenyi-konyvtar-igazgatojat.html?sec-2
Az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatóját, Sajó Andreát leváltották.
"Körülbelül két hete jött egy 26,8 milliós zárolás, az volt az utolsó csepp a pohárban. Írtam a minisztériumnak, hogy ezt már nem tudjuk elviselni. Akkor a tárca megdöbbent, és azt válaszolták, hogy ha ez így van, mármint, hogy egy intézmény irányítója nem tud gazdálkodni, akkor annak következményei lesznek."
…Sajó azt mondja, a 2010-es 2 milliárdos támogatás idénre 1,4 milliárdra csökkent. Ez a pénz, azzal együtt, hogy a dolgozók húsz százalékát kellett elbocsátaniuk időközben, csak arra elég szerinte, hogy túléljenek. "A személyi juttatás, vagyis a fizetések, pont ennyi. Azt kifizetve minden másra saját bevételeket kell szereznünk"
…nem tudják felújítani az elavult gépészetet, eszközöket, a fenntartásuk így egyre drágább, és nem tudnak fontos dokumentumokat vásárolni. Nem tudnak beruházni, pályázatokhoz önerőt összeszedni. Erre jött rá még az említett csaknem 30 milliós elvonás, ami miatt elszakadt a cérna.”
Csak abból a kis függelékből, a kétmilliárdon felül(200 millió), hányszor telne ki a 26,8 milliós zárolás?!!!
Beteg ország. Mindenki hallgat, a fityesz kétharmadot nyerne.
egyszer szeretnék a szemedbe nézni, na ne érts félre! csak a büszkeség miatt, ki az aki nálam rafkóssabb:)
@taga20:
kösz, ez nagyon szép...

ugye Ady: a Föl föl dobott kő?

Föl-földobott kő
Föl-földobott kő, földedre hullva,
Kicsi országom, újra meg újra
Hazajön a fiad.
Messze tornyokat látogat sorba,
Szédül, elbusong s lehull a porba,
Amelyből vétetett.
Mindig elvágyik s nem menekülhet,
Magyar vágyakkal, melyek elülnek
S fölhorgadnak megint.
Tied vagyok én nagy haragomban,
Nagy hűtlenségben, szerelmes gondban
Szomoruan magyar.
Föl-fölhajtott kő, bús akaratlan,
Kicsi országom, példás alakban
Te orcádra ütök.
És, jaj, hiába mindenha szándék,
Százszor földobnál, én visszaszállnék,
Százszor is, végül is

köszi

szép zene és a szöveg is jó

brühüyyy
@taga20:
ez nekem szól?
állok elébe

brühüyyy
@rodeo36: öreg, ha semmit nem számít ez az ország az se gáz, ha visszajössz meghalni azt is megértem! durva votam, de fer.
@AKIsTUDATLAN:
kell stadionra (azaz álcázott lopásra) mert stadion sem épűl csak a pénz megy arrafelé de oda sem érkezik meg sohasem

brühüyyy
@taga20:

nézd ez egy nagyon bonyolúlt kérdés és magam sem válaszoltam még rá csak valami mindíg visszatart..."még ne" valaminek történnie kell, és az nemcsak a zorbán és bandájának eltűnése, hanem sokkal bonyolúltabb

Magyarország egy "normál" ország már sok újat nem tud mutatni de azt amit meg szerettem (említéd közöttük) azt jó lenne újra

de majd

ne bántsd magad...

brühüyyy
@Fabius: Ez a 2,2 milliárdos Diáksport Szövetség joggal szúrt szemet neked is. Ugyanaz a képlet, mint a Nemzeti Dohánykereskedelmi "Nonprofit" Zrt. esetében: létrehoznak egy bürokratikus szervezetet, amely milliárdokból kezeli (valójában gyártja) azokat az ügyeket és problémákat, amelyek nem is léteznének nélküle.

A dohány (és ez a sokadik sporthatóság) azért jó orvosi lónak, mert valamennyire átlátható az egyszeri embernek is.
Sajnos az olyan giga-vízfejek, mint a Klik vagy a Médiahatóság vagy a járási kormányhivatali rencer vagy a BKK/BKV kettőzés, ahol már sok ezren dolgoznak sok-sok milliárdos költségvetéssel, már nem fewlfoghatók, pedig ezekre sem lenne semmi szükség, fölöslegesen és átláthatatlanul veszik át vagy duplikálják az iskolák, önkormányzatok stb. feladatkörét - a munkát persze nem végzik el helyettük, csak úgymond elvi irányítanak (mint ez a diáksport izé is), ellenőriznek és pluszterheket raknak rájuk, mert az alapfeladataik mellett jelentési kötelezettségeik lesznek a föléjük telepített szerveknek. Aztán csodálkoznak és szabotázst kiáltanak, hogy drágán és rosszul működik minden.
@borzzz:
az állatorvosi főiskolai ló -melyen minden lehetséges betegség előfordúlt- tipikus esettye meg a parkinson törvények maradéktalan érvényesülése

hivatal amelyet létrehoznak, azonnal nekiáll feladatokat kreálni magának és kurva bonyolúlt lesz de minél bonyolúltabb annál kevésbé lesz mexüntetve mert ...

remélem ismered a Parkinson törvényeket (alapeset a gazdaság és állam tehetetlenéségéről, és öntörvényű értéktelenségéről a vezetők abszolút hozzánemértésének csimborsszója)

brühüyyy
@guma: @Knósszosz: @Dr. jenőke (jenőke):

Szép menet volt, köszönöm nektek:))
Győztem olvasni.
@Orica Középföldi: :D

neked szántam belőle valamit...
na melyiket???
:D
@taga20: @rodeo36: mi van baglyok???:)))

elvagytok?
nem árt megismerni egymást... ugye?
még meglepetés is érhet néha...
(nekem meg szép álmot sem kívántatok? meg vagyok sértődve!:D)
@guma:
Na, legyen kedvedre egy reggeli vers. Még az óvodában tanították:
Korán reggel felébredvén
kelet felé tekintek én.
Bíborpiros az ég alja,
Szálin József lakik arra.
Szálin József lakik arra,
dolgozóknak édesapja.
@taga20:

" azt azé látom, hogy te vonzod a hülyéket( angyal, sipi, taga, stb.:) ) "

A ma éjjeli futamod rodeoval remek volt.
Az irónia és önirónia, a kritika és önkritika olyan nagyszerű elegye, ami ritka volta miatt elbűvölő.

Mondtam múltkor, hogy hihetetlenül éles szemed van bizonyos dolgokra:)))

Rodeonak a teknős páncéllal kapcsolatos megjegyzésében van igazság.

" ha egyszer nem úgy szeretsz valakit ami az agya, hanem az ami lelke, a szíve. akkor nem lesz taga egy ék számodra:)"

Ez szép!! Csak egyet ne felejts el, a szívedet-lelkedet az agyad fordítja szóvá, tetté. Másnál meg elfedi:)
@Dr. jenőke (jenőke):

Jóreggelt:)

A te memóriád nem szokott törölni védekezés okán???
@guma:

Majd visszakeresem, de most egyvégtében olvastam, és még nem rendszerezett az agyam.
A következő kávénál már tisztán látok:))
@Orica Középföldi:
Vidám hajnalt!
Lehet, de amit elfelejtettem, arra - nem tudni miért - nem emlékezem. Nem is értem.
@Dr. jenőke (jenőke): :)))

köszi! :D
kicsit nyűgös vagyok még, de már köztetek éledezem...
@Orica Középföldi:
Valami eszembe jutott. Mi még tanultunk környezetismeretet. Képtelen voltam megtanulni a budapesti hidak nevét, pedig akkor még eggyel kevesebb is volt. Mai napig nem tudom, illetve keverem.
Lehet, hogy csak következetes vagyok.
Nézőpont kérdése.
@guma:

A szerző nélkülire tippelnék:)
@Dr. jenőke (jenőke):

Én se tudom:))
Azzal szoktam védekezni, hogy ezt a tudás (is)feleslegesnek ítélvén, szelektált/védekezett az agyam:)
@Orica Középföldi:

én meg ezt a Gábor Andor idézetet látva gondoltam rád:)

"-Az örüljön 'amíg a tüntetők a gázlámpákat verik be és nem a társadalmi rendnek a fejét. Ha a tüntetők még háromszor beverik a gázlámpákat, akkor talán lesz már olyan sötét, hogy minden világos lesz előttünk. Akkor kezdődik a rend, de vége a társadalomnak."
@Orica Középföldi:

lehet nekik örülni? igaz!
néha meglep itt mindenki valamivel...

pl. @Dr. jenőke (jenőke):

reggeli verse??? :)
csak nem érzi ő is az idővasfogát, mint én? :D
@guma:

Ha kérhetem, ennél szebb/jobb gondolatoknál jussak eszedbe:))
@guma: ha nem lenne austral foci élőben (ott dél körűl van) hatalmas felhajtás, bajnoksági döntő másfél órás műsor előtte és legalább 120000 embör ott ordítoznak és ünnepelnek...akkor már el mentem volna alunnyi...de így ezt fogom nézni és drukkolok...képzeld

ne aluggy annyit

brühüyyy

olvasd Ady-t amit linkeltem
@guma:

Hahó! Te optimistán szoktad szemlélni a világot.
Méghogy az idő vasfoga!
Arról nem vers, hanem gyógyszer jut az ember eszébe, aztán az izmosodó demenciának köszönhetően semmi.

Amíg az ember jól válogat a versekből, nagy baj nincs:)
@Orica Középföldi: :DDDDDD

ez annyira adta magát :)
belátom gonosz voltam, de talán nem segítettem "sötétíteni" senkinek...

a szebb/jobb gondolatok?
veled kapcsolatban adottak...
de ami kilóg a sorból abban van valami pikáns csavar boncolgatásaid eredményeként...
@Dr. jenőke (jenőke):

Pannonius egy mesteri álszent volt:) Ezért szeretem jobban Villont.
@Orica Középföldi: :)

optimista vagyok ma is, csak most kicsit keserűen...
@taga20: Ferenc nem utálta az egyházat, mert látta, hogy sokkal több annál, mint ami emberileg rárakodott. Ja és ha valamit utálok, akkor nem akarnám megújítani, hanem otthagyom a francba. Ő nem ezt tette, ezért is lett hiteles a szeretete.
Ezer fele megszoritas az embereknek mert allitolag valsag van, de amire ORBAN ELVTARS A FELCSUTI AMOKFUTO AKARJA ARRA VAN MEGHOZZA NAGYON SOK SUSKA! POLITIKUSOK JUTTATASAI IS NAGYON SOKBA KERUL AZ EMBEREKNEK DE EGYENLORE HALLGATNAK ES NEM ERTIK MITOL VAN MINDEN LEPUSZTULVA AZTAN VAN A FIDESZ HIVO AKINEK ELEG TEVEN MUTOGATNI A KENYERET KOLBASZT MARIS JOLLAKOTT! MINDENKINEK EL KELL MENNIE VALASZTANI KULONBEN VEGE MAGYARORSZAGNAK HA A FELCSUTI TUDATATLANT MEG 1X MEGVALASZTJAK! KI MASRA LEHET EZ TENYLEG NEHEZ DONTES DE ORBANNAL ES EGYSZEMELYES BOLSI PARTJANAL NEM LETEZIK ROSSZABB!
A
@rodeo36: na erre nem gondoltam... :D
Na @birkakhoz: -val berobbent a rögvaló!
Felébredtem, megyek főzni:)
@saravad:

Nem felejtettem el válaszolni neked, csak ez az éjszakai álomszerű, őszinte, kicsit éteri hangulat kizárta a józanságot és a józan válaszokat.
Majd megteszem:)
@Orica Középföldi:

egy pár svéd gyermekvers...
(biztos ismerd:) de akkor is! :DDD

Siv Widerberger: Cilla és én

Cilla
(akit igazából Cecíliának hívnak)
néha olyan gügye.
Néha helyes,
néha egész jól ki lehet vele jönni.
Néha,
néha kis dedós hozzám képest.

"Mit gondolsz rólam?"
kérdeztem egyszer Cillát.
Tudjátok mit felelt?

Ezt:
"Néha olyan gügye vagy.
Néha helyes.
Néha egész jól ki lehet veled jönni.
És néha . . .
. . . néha kis dedós vagy hozzám képest!"

Ingrid Sjöstrand: Gyereknek lenni azért rossz

Gyereknek lenni azért rossz,
mert igazán sehová
nem tartozol.
Persze nagyon klassz,
hogy derék szüleid vannak
és egészen tûrhetõ testvéreid
- ha vannak -
mégis
nincs semmid, amit magad választottál.
Van egy klubunk,
Sten meg én vagyunk a klub,
de kettõhöz tartozni nem elég.
Néha levelet írok magamnak,
egy régi bélyeget ragasztok rá,
és bedobom a levélszekrényünkbe,
hogy a többiek azt higgyék,
van valakim, aki csak az enyém
és akirõl õk nem is tudnak.

Ingrid Sjöstrand: Anyuban azt nem bírom

Anyuban azt nem bírom,
hogy mindenre tud mondani
valami okosat.
Ha azt mondom,
hogy minden olyan unalmas,
hogy semmi kedvem suliba menni,
hogy utálom Kerstint,
hogy szorít az új trikóm,
õ már mondja is,
hogy majd megjön a kedvem,
hogy tegnap még szerettem Kerstint,
és hogy vegyél fel másik trikót!
Az ember még csak nem is unatkozhat
nyugodtan.
@guma:

"...Az ember még csak nem is unatkozhat
nyugodtan."

ez mmindent megér

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):

Szent meggyőződésem, hogy mezítlábasságával Villon előtt tisztelgett.
Nehogy megdöntsd ezt a hitem:))) Valami mese nekem is kell.
@guma:
Vasfog?
Rozsdamentes acél ! ! Nézd csak meg Szása Turbulenciát.
@rodeo36: :DDDD

értem!:)

vagy, érteni vélem? na ez a kérdés...
@Orica Középföldi:
Villonnal szólva ez nehéz kérdés, úgy érzem.
@guma: az Ingrid ismeri saját magát és emléxik is jól milyenek a fruskák...csak kutya közelébe ne engedd...mert akkor a kutya megbolondúl és a fruska meg lesikoltya a hajat a fejedről

vagy persze ha van egy nagy vörös kakas az udvarban és a kakas megtámaggya

na az volt a kedvenc szórakozásom

a végén mindíg ellógtam bringázni...hadd intézzék egymás között

Gyuri a bürge is be volt tanítvza (én tanítottam): "lökdföl" és akkor nekifutásból...és megállt fölötte és kurvára élvezte ahogy sikoltozik...

brühüyyy
@rodeo36:

akkor te ezt kapod emlékeidre:

Ingrid Sjöstrand: Láttad már? :)

Láttad már
két fiú arcát,
mikor biciklivel
gurulnak le a lejtõn?
Az elsõ arcán ez van:
Nézzétek, mit tudok én!
A másik arcán:
Mama, segíts!
De nem nyúlhat a fékhez,
ha nem fékez az elsõ...
@V-PORT:
A tudósításnak ez a része a legjobb!
"...tapsvihart arató beszéde után Pintér belügyminiszter üdvözölte a lelkes közönséget.''''

Vidnyánszky máris átírta a Lándzsarázó fércművét és helyette bemutatja a "Tapsvihar"-t.
ezt meg csak úgy, mert illik ide, bár reggel van!

Siv Widerberger: Sóderparti

Daniel,
aki az osztályunkba jár,
a vacsorát Sóderpartinak hívja.
"Sódert esztek vacsorára?"
kérdeztem egyszer
(mert szerintem ez a
Sóderparti
olyan lükén hangzik).
"Frászt" mondta Daniel,
"húst eszünk,
és mindenki nyomhatja a sódert,
és senki se mondja,
hogy fogd be a szád,
és mindig kipakolhatod,
ami a szívedet nyomja"
mondta Daniel, és nevetett.

Mégiscsak lükén hangzik, hogy Sóderparti.
De Ami a Szívedet Nyomja, az már igen!
Málunk csak olyan közönséges Vacsora van.
@Dr. jenőke (jenőke):
mondd mit lehet élvezni és megtapsolni egy pintércuci dumáján...ezek betegek

brühüyyy
@guma:
dehát a duma legjobb szlengje a "sóder" az a baj, hogy angolúl nem lehet ugyanezt így visszaadni mert azok mással csúfolják a sok csevejt (gravel)

emptyspeech de az meg üres beszéd...

brühüyyy

@saravad-ot kéne megkérdezni ha errejár
chitchat (chevegés)

chew the fat: talk socially without exchanging too much information;

"the men were sitting in the cafe and shooting the breeze"

chitchat: light informal conversation for social occasions

a legfrappánsabb a középen kiemelt: "lőtték a szellőt"

brühüyyy

valamire jó a Thesaurus is
@rodeo36: te!:)))

ezek svéd versek... :DDD
náluk nem az angol játszik szerepet egy szójátéknál...
@rodeo36:
Egy időben dolgoztam a Magyar TV-nél (régen volt, és TV volt), amikor még volt még színházi közvetítés. Nos, ott is a rendező döntött a taps szükségességéről és mértékéről. Viszont mindez nem ment a színvonal rovására.
Egyéb vonatkozásban rovásírásról nem volt szó.
Ma lesz a Fidesz kongresszus? Ez is lesz olyan, mint egy Mszmp kongresszus. Az a sok elégedett ember. Remélem azért erre a független MNB elnöke nem megy el.
@Dr. jenőke (jenőke):

Egy gondolat erejéig visszatérnék Villonra.

Anyám tehetségesen fordított francia költőket - mondták róla, így Villon néhány versét nyersfordításban és "vers"-ben is van szerencsém ismerni.

Faludy egy szórakoztató illuzionista, de annak kiváló:))
@Dr. jenőke (jenőke):

Látom Vidnyánszky számodra is emészthetetlen.Köpd ki:))
Az ATV adásában ez előtt 15 perccel László Csaba (vagy Csaba László? mindég keverem) azt mondta, hogy a svédeknél 2 euró egy liter benzin.
Nem értettem.
Megnézem a svéd hol tankoljak oldalt.
1. nem euró, hanem SEK;
2. egy SEK viszont 34-35 HUF
3. egy liter benzin a svédeknél - attól függ hol tankolsz - 13 - 13,5 SEK
OLCSÓBB, MINT NÁLUNK ! !

Mi a francnak kell ekkorát hazudni?
Ugyanakkor azt mondta ez a csabilaci, hogy azért olyan drága svéd benzin, mert takarékosságra akarják nevelni a svédeket!
Ki érti ezt?
A megfejőnek jár egy bónusz.
@Orica Középföldi:
Nem is tudom. Ha megemésztem, nem jár jobban.
@V-PORT: Majd a független Tarlós elmegy.
@Orica Középföldi:
Emlékezve egy Faludyval történt beszélgetésre, Villon esetében határozottan tiltakozott a fordító minősítés ellen.
Ha hasonlítod Vass Istvánhoz, van benne igazsága, hiába is volt Vass felesége Szántó Piroska, ez sem segített rajta.
@Dr. jenőke (jenőke):

Az illető úr nem először beszél hülyeségeket, és gondolom nem utoljára.
Mindig úgy néz ki, mint aki előre meg van sértődve, mert őt bántani fogják.
És bejön!!
Miért nem lottózik az ilyen inkább??
@Dr. jenőke (jenőke):
Hülyében nincs hiány... Ez elég??? :)

Ha nem, akkor a Cirbi gyereket megelőzve itt van ez:
"Az persze a múltban sem volt ritka, hogy egyes országok vezetőinek szívügye legyen a futball, gyakran járt meccsre Mussolini vagy Franco is, de Romániában példa nélkül álló volt, hogy a semmiből futballklubot építettek.

Ceaușescu energiát és pénzt nem sajnálva belevágott, és a csapat egészen 1991-ig folyamatosan az első osztályban is maradt. A diktátor kivégzése azonban megpecsételte a klub sorsát, abban a szezonban csak 12 pontot szereztek, a sortűz után már nem is nyertek meccset. A csapat jelenleg negyedosztályú, a dicső múltból csak a Viitorul Stadion maradt meg a falu határában, bár egy része már az enyészeté.

Ceaușescu a vadászatot lényegesen többre becsülte a futballnál, a testőrsége által készített korabeli felvételeken sem lehet látni, hogy futballozna, inkább a röplabda volt a kedvence, de a megalomániájához passzolt a futballt."
sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/
@CSENDES: Hányszor fogják elmondani, hogy "bukott baloldal", "maffia baloldal", Gyurcsány-Bajnai?
@Dr. jenőke (jenőke):
mint kiderűl -minden ilyen hírnél- a magyar ember csak fordításban ismeri meg a világot, amit fordítanak neki azt eszi szopja nyalja nem veszi a fáradságot, hogy utánaolvasson, mert egyrészt nem tud nyelveket másrészt meg minek ha a Blikk leírta az meg szentírás

mióta az a barom állat aki a francia akadémikus riportjában a "tueur"-t kedves vidéki fickónak fordította ahelyett, hogy a valós jelentését írta volna, melyszerint útonálló orgyilkos

a többit tuggyátok...me4g voltak rőkönyödve mikor én lefordítottam és betettem a netre...soha többé szót sem akartak róla ejteni de napokig tartott amíg nekem elhitték a blogolók

na ez van

brühüyyy

pedig "csak" ki kell nyitni egy értelmező francia szótárt (kétnyelvűt nem használok)
@rodeo36:
Éccaka látom lelki társadra találtál... :))
Két majom! :D
@V-PORT:

Neked milyen problémáid vannak:)))
Én szombaton abban reménykedem, hogy szép zöldséget kapok a piacon. Az árakat nézve ugyan futólag és nem dicsérőleg eszembe szokott jutni Kusza Szem, de a hobbiját, engedelmeddel leszarom.
@Orica Középföldi:
Ha nyitva van az ajtó, és valaki rendszeresen bejön, nem biztos, hogy az a lottó ötös.
Voltam egyszer (többször) egy kocsmában, és éppen egy nézeteltérést tisztáztak (les volt vagy sem?) csak úgy puszta kézzel, egyszerűen. Azonban az egyik elragadtatta magát, és a korsót megragadva a magas cével próbálkozott, de a korsót vágta ki az ajtón.
Ugyanakkor lépett be az új vendég és a feje felett elszálló korsóra utalva, csodálkozva mondta: nomivan? köszöntem!
@Orica Középföldi: Tipp: kispesti piac. Knószosz is odajár - szerintem.
Megéri.
@Dr. jenőke (jenőke):
Családias a hangulat? :)
Rég nincsenek ilyen élményeim... Kocsmába max. dolgozni járok, amióta elszámítógépesedtek azok is.
@guma:
cuncimókus, az a "svédvers" le van ferdítve, ...set5uggya mijazeredeti...szellemes amit fordított és a sóder csak magyarúl az mellékjelentésben mint amire a fordító használta

tehát aludd ki magad

brühüyyy

tedd ide a svéd eredetit és azt vitassuk meg és ha találsz benne sódert, akkor folytatom erről az akadémiai szófoglalódat
@Dr. jenőke (jenőke):
ja, ha ez is a tevében volt akkor nem szóltam ott annyi tapsot játszanak be amennyit a rendelő kíván

brühüyyy

asszittem élő volt
@V-PORT: Nem merném megtaksálni. De szerintem most nem ez lesz a téma, hanem a politikai nyilatkozat a rezsicsökkentésről, mert az jól interpretálható mint tudjuk, nem úgy mint a fülkeforradalom amit nem interpretáltak, így szegény Parti Nagy Lajos írhatja át a Magyar Meséket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
látom a sárga irígység beszél belőled, míg te evezel a gyönyörök kertyében mások keményen dolgoznak

egyébként ha beszállsz 3.-nak akkor mi lehetünk a 3 bölcs majom a kínai legendáriumból

te lehecc a cerkóf?

jó?

meg vagy híva

brühüyyy

üdvizellek
@rodeo36:
A Pintér igen. A tapsviharral nem jött eső, ezért az bizonytalan.
@rodeo36:
Innod kéne papa! :))
Mi ez a heveny kekec hangulatod? Fájnak a vasak? A kuty nem kapott vacsit? Keríteni kéne neked is egy faca trollt - tényleg, Gézuka nem jött védeni a narancsbolsi pénzmosodát?
Csak úgy, szó nélkül szopják le a kedves törpvezért és csicskásait?
Végül is, csak idomítás kérdése, hogy gumival, vagy gumi nélkül kurvulnak az ettársak...
@Dr. jenőke (jenőke):

Jó szöveg volt:))
Mindannyian jobban járnánk, ha Csaba László (megnéztem, ő az:)) elemzés helyett lottózna.
"A kormány még októberben 30-32 milliárd forint többlettámogatást oszthat szét a kórházak között, amivel hozzávetőleg harmadával csökkenti az egészségügyi intézmények jelenlegi tartozását. Kormányzati beavatkozás nélkül az intézmények lejárt tartozásának összege az év végére elérhetné a 80-90 milliárd forintot is - írja a Népszabadság."
@Orica Középföldi:
Mertem ajánlani, pedig nem tudom honnan indulsz.
Adott esetben és sem megyek pulykakasért Debrecenbe. Igaz nekem nem is kéne.
@V-PORT:
amíg nem találnak más szlogent...ők nem únják, mi már igen és lepereg rólam mint viharkabátról a tavaszi eső...
mások meg megeszik de azok...

hát szóval ez kérdés marad...mert ha

és akkor még

tudod én azt szeretném látni, amiről már annyiszor dumáltam itt is, hogy nyerjenek 1/3-dal azután, hogy a 2013 negyedik negyedévéről derűljön ki (eltitkolhatatlanúl) az államcsőd...és akkor kapják meg a kormányt egy kis parlamenttel embereik kirúgdosva akiket félreállítanak nem fognak velük gazsulálni...

szóval ezt és bukjanak meg csúfosan 2014 júliusában az első árvíz után 2 hónappal

brühüyyy
@Orica Középföldi: Mondjuk az durva, hogy Csab László prof. ilyen hülyeséget mondott az MTA rendes tagjaként.
@Orica Középföldi: Ezek /taga-rodeo/ olyan szeretettel csesztették egymást, hogy megsirattam mélységesen szép gondolataik miatt
@rodeo36: 1/3-dal nyerjenek? Az durva lenne:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
most miabaj? meghívtalak oda ahová te invitáltál...csak nem???

brühüyyy

nem fáj...és iszom eleget

az ettársak meg kapják be a szomszég gyesznó kunkoriját

téged meg üdvizellek

egy ilyen vízitündér mint te nem kaphat szebb üdvizletet mint ezt...ha tüzes lennél az más lenne

arra ki kellene találnom valamit

ne duzzogj, megárt
@CSENDES:
Nézd, ha megéri neki... Legalább Szájtátói magaslatokban érezheti magát.
Tényleg, az kiskancsó mostanság nem hisztizik az üzemanyagárak miatt, nem úgy, mint 300 forintnál... Nem is értem... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Reménykedj, hogy rodeo nem teszi szóvá, de ez egy matróna:))))
@rodeo36:
Kis hamis... ;)
Duzzog a rosseb, max röhögtem rajta, hogy tagával milyen állatok voltatok éjjel! :)
Itt az eredeti:
(2013-09-27)
Bolag Station 95 Kommun
St1 Svanesund: Färjevägen2 13.28 SEK Orust
@CSENDES:

Nem ő lesz az egyetlen, akire nem lesz feltétlenül büszke az MTA:)
@CSENDES:
miért hányan mennek savazni? 52% elmegy?
annak 1/3-da= 17,33
van legalább 4 párt azok között terítve 8,66% mindegyik és máris megvan a kötelező koala

brühüyyy

erre számítok...és le is merem fogadni hogy közel leszek a végeredményhez

a 8,66-okat szépen súlyozva (matek súlyozott átlag)
Na, húztam dógozni... Jó rosszak legyetek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
valami nem haggya aludni, nekem meg nem volt későn...és érdekelt a "lelkivilága" bele is hatoltam

most már ti is, Orica mesélhetne neked róla

brühüyyy

úgy látom tanulmányozott bennünket alaposan ...végre publikáltunk azt amit egyébként nem szoktunk

a blog is már ezzel a sok hekmekükütyű politikával fél óra után sikolyért kiált

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó, Jó. De azért elolvasva a WIKI-t ez a jóember pénzügy szakon végzett!!! És nem tudja, hogy Svédország nem csatlakozott a közös valuta (Euro) használati egyezményéhez.
@CSENDES:

Az, hogy hülyeségeket beszél, a kisebb baj, de tanít is!!! Tán a CEU-n, ha jól emlékszem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
én láttam élőben állatkerten kívűl gorillát, Kabinda-ban...olyan cuki, csakhát nem tudtam a nyelvükön...és

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
nézd ezek már nem törődnek semmivel, reputációjuk nincs, nemzetközileg senkik, kapják az akadémikusi jövedelemet és a járulékos tanulmányok meg egyebek hoznak még valamit a konyhára (mint ez a szépséges és bölcs nyilatkozat sem volt ingyen) kivárnak, hátha?

brühüyyy

a nagy amerikai ""elemzők" is hallgatnak mint szar a füben, pedig akkor a szar, hogy a Capitólium nem fog kiláccani alóla...ott is demokrácia van

meg a pénz beszél kutya ugat

brühüyyy
@rodeo36: Szép éjjelt. Láttam milyen jól elvoltatok tagával. :)
Hát komolyan.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F09%2F28%2Ffonagy%2F

"Imamalomszerűen ócsároljuk a magyar tömegközlekedést, pedig akár büszkék is lehetnénk rá Fónagy János szerint. Az államtitkár szerint ha túl gyorsan építjük ki a határig az M3-ast, akkor az ukránoknak építjük, meg kellene várni vele, hogy a gazdaságfejlesztés utolérjen minket." (Fónagy előadása ill. kampánya)

"Erre szoktam mondani, hogy egyenesítsék ki a derekukat. Az ágazatnak van kellő erkölcsi alapja, hogy büszke legyen a tevékenységre” - mondta erre szokása szerint Fónagy, aki szerint ha a MÁV és a BKV üzemi mutatóit megnézzük, sok szempontból jobbak vagyunk másoknál"

Pl "Budapesten 150 m van két megálló között, míg Párizsban 500."

Tekintve, hogy induláskor fogyaszt legjobban egy jármű, tán ez okozhat némi üzemanyagköltséget.
Transylvania. The simple truth.
Erdély. Ahogy van. Ilyen egyszerű az igazság.
Profi munka.

youtu.be/1M4FhIjtCKs
Szerintetek lesz programja a fizessnek a választásokra, vagy a rezsicsökk mantra elég lesz? 2010ben sem volt.
@Myrath: Persze, hogy lesz. Folytatjuk. Tovább megyünk. Látszik, ahogyan szépül, épül az ország.
@rodeo36: Szurkolsz valamelyik csapatnak??? :)
Kellemes hétvégét mindenkinek! (az van, ugye)
@sírbateszezazegész: Az bizony. Nálatok is??? Mit fogsz csinálni a hétvégén?
@Orica Középföldi: Na, ja.
Meg még: Előre, a 10 millió stadion országa felé!
@CSENDES: szia:)
Fónagy az élő cáfolat, ott is vannak idióták. Párizsban olyan metróhálózat van, ami a londonival vetekszik, gyakorlatilag ingyen. A busz meg külön sávon megy, ahova a taxin kivül SENKI nem megy. Szvsz még nem volt párizsban:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Hawthorn már régóta meg is nyerték...már az ünneplés megy

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
ezek a bivalybaszmádon meg alcsútbasznádon kívűl nem sok helyen lehettek, egyrészt mert félnek ellopják az állásukat másrészt meg buták ...el tucc te képzelni egy Kósát vagy a bajai polgit amint bolyong a párisi metro-ban és sohasem talál ki belőle vagy elmegy az express vonalon 150 km-re a városon kívűlre?

és assem tuggya mekkérdezni, hol van

brühüyyy

pedig az hülyegyerekeknek van kialakítva...de majmok?
@sírbateszezazegész: Fónagy nem egy élő cáfolat, ugyanis nem fehér holló a FIDESZ-ben.
Ezen kívül még azt nem értem, hogy mi a rossebért nyilatkozgatnak ezek szombatonként?
Ma már volt Rogán, Varga, Fónagy.
@E.Csaba: Ez olyan szánalmat/szimpátiát ébreszteni kívánó cikk akar lenni?
Halálra izgatott vagyok. Vajon kit emel maga mellé Orbán a mai napon?
"Bár nem erre készültek, izgalmakat is hozó kampánynyitó kongresszus elé néz szombaton a nagyobbik kormánypárt. A fővárosi Millenáris Parkban tartja a Fidesz a XXV. kongresszusát, amely az eredeti tervek szerint a szokásos kétévenként tisztújításról szólt volna, azaz megerősítették volna tisztségében Orbán Viktor pártelnököt, és az alelnökök közül az újrázni akaró Pokorni Zoltánt, Pelczné Gáll Ildikót és az ügyvezető alelnököt, Kósa Lajost, illetve döntöttek volna a miniszterré előlépett Varga Mihály megüresedő helyéről." HVG
@CSENDES: nem erre gondoltam, hanemarra, hogy minden tuggyukki okos...
Géb, ha rácsapsz erre, örök harag... elegancia...
@sírbateszezazegész: Nem tudom vagy lehet csak elfelejtettem? :) Amúgy ha már Franciaország, szoktam olvasgatni ennek a magyar srácnak a blogját. Egész érdekes sztorik szoktak lenni sajátos szemszögből. :)

vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29
Gyurcsány….” nem akar indulni a parlamenti választásokon, mert Brüsszelbe készül képviselőnek.”
[…] Mit is üzent ezzel az aki a közbeszédbe megpróbálta belopni ezt az álhírt?
Hát, üzent egyrészt Gyurcsány mostanában egyre nagyobb számú követőjének, mégpedig azt, hogy ne reménykedjetek majmok, imádott Feritek otthagy benneteket egy jó kis zsíros képviselői helyért Brüsszelben, ti meg itt maradtok magatokra!
[…] Üzentek a szocialista szavazóknak is: Na, ugye, hogy nincs miért aggódni, már a menekülési útvonalat keresi!
És üzentek a jobboldaliaknak is: Lám-lám, a süllyedő hajóról menekül a patkány, mi vagyunk a nyertesek, miénk lesz a győzelem!

Részletesen:
www.pupublogja.hu/
Ez egyre szövevényesebb lesz, bár szerintem a választások előtt picivel mindenki egymás nyakába borul majd a szent cél, Viktor leváltása érdekében. Emiatt is érzem úgy, hogy ez a nemtudunkmegállapodni csak altatás az ellenfélnek. :)

Ki az áruló?

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/327420_ki_az_arulo
@Penivaldes: Megoszlanak a vélemények.
Lázár nem jelentkezett be, mert akkor kicsinálná OV, hogy szervezkedik. Megvárja, hogy a nagy vezér maga ajánlja.
Akkor pedig mindenki rábólint, ahogyan az demokratikus pártokban szokás:_) "Mint az közismert "(Safranek)
Vótmá?
honosítás akciósan! 250 euro egy Magyar állampolgárság!

Mit mond minderre a kormány? Az ember azt hinné, hogy kikéri magának a szerb hozzáállást, s minimum jegyzéket vált, ha ez sem segít, csapatösszevonásokat rendel el a déli határ mentén; igaz, a kormány meg letelepedést árul 250 ezer euróért, a görögök mellett legolcsóbban a világon. Ám akkor is első a becsület. De nem. A héten személyesen az egyszerűsített honosításért felelős miniszteri biztos, Wetzel Tamás hívott össze sajtótájékoztatót, azt hittük, hogy elégtételt kap a magyar, ám csak annyit jelentett be, hogy a visszaélésekről szóló cikkek mögött nincsenek konkrétumok, hazugság az egész.

Akkor az jó. Akkor, ha jól értjük, újabb elsöprő kormányzati siker született, s szó sincs arról, amiről a színész-rendező beszél vagy amiről a Délmagyarország ír, hogy Szabadkán elég benézni a fényképészekhez, akik ha kell, névvel elmondják, hogy „olyanok járnak hozzájuk magyar útlevélhez vagy állampolgársági kérelemhez igazolványképet készíttetni, akik semmit nem tudnak magyarul”, más szóval ebben is igaza van a haza vezetőjének, aki szerint „egyetlen barátunk van a mai világban, a valóság és a tények”.

Akkor viszont a szabadkai konzult azonnal vissza kell hívni.
@rodeo36:

"mióta az a barom állat aki a francia akadémikus riportjában a "tueur"-t kedves vidéki fickónak fordította ahelyett, hogy a valós jelentését írta volna, melyszerint útonálló orgyilkos

a többit tuggyátok...me4g voltak rőkönyödve mikor én lefordítottam és betettem a netre...soha többé szót sem akartak róla ejteni de napokig tartott amíg nekem elhitték a blogolók

na ez van"

Öregem, te aztán ragaszkodsz az önmagadról adagolt legendákhoz. De a net nem felejt. Londonterminals egyszer már megírta, hol sántít ez. Nem emlékszl?

""ott ugyanúgy osztják ezt a ripők senkit és bandáját, és amit mindig idézgetünk kéjesen Rodeoval, a legnagyobb találatot a francia bulvárlap, a híres Paris Match vitte be neki azzal, hogy akadémikus!! szerzője orvgyilkoshoz hasonlította lazán."

Jó, de nem úgy. Ez a cikk éppen inkább enyhítette a zsebdiktátor-képet, elég naivan, a maga nyugat-európai fogalmaival akarta volna leírni ezt a hülyét és lehozni a földre a diabolizáló képzeteket (a soros EU-elnökség kezdetén). Ebbe illeszkedik a gyilkos-hasonlat is, kérdőjeles, pont azt akarja bemutatni, hogy túlzás annak képzelni a fickót, inkább amolyan disznótorban jártas bugrisként jeleníti meg.

"C’est un gars de la campagne, les joues roses et le sourire carnivore. Un tueur ? Peut-être, mais d’abord de cochons. On comprend qu’il n’est pas à l’aise dans la Budapest de l’intelligentsia."

www.parismatch.com/Actu-Match/Monde/Actu/Viktor-Orban-L-homme-qui-fait-Peur-a-l-Europe-248661/

"Pirospozsgás arcú, ragadozómosolyú vidéki fickó. Gyilkos? Lehet, de inkább a disznóké. Megérthető, hogy nem érzi magát otthon az értelmiségi Budapesten."

Szerintem ennél keményebb volt pl. Cohn-Bendit az európai Chavezzel. :D"

varanus.blog.hu/2012/11/04/dogolj_meg_szegedi_csanad/fullcommentlist/1#c18223641

"Csak annyit akartam volna megjegyezni, hogy bár szerinted ""kedves vidéki fickó" lett a "tueur" azaz ÚTONÁLLÓ ORGYILKOS-ból lásd Paris Match magyar fordítását"*, és ezt a hülyeséget Szívnek is beadtad, nem így van, hanem úgy, ahogy leírtam. Ilyen fordítási hiba állításoddal ellentétben nincs tehát a magyar változataiban ennek a szövegnek. Ha továbbra is úgy akarsz tenni, mintha nem értenéd, akkor megfogalmazom így is: Rufin nem írta azt Orbánról, hogy útonálló orgyilkos, ezt az "értelmezést" - vaskos félremagyarázást - te adtad ennek a szövegnek. Amitől a gúny az eredetiben még igaz, csakhogy nem ez volt a kérdés."

varanus.blog.hu/2012/11/04/dogolj_meg_szegedi_csanad/fullcommentlist/1#c18225615

Korábban meg a német fordításodról mutatta ki, mekkora hülyeség, te meg tereltél egy fél napig, őt pocskondiázva. Ki lehet keresni azt is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már megint megbántam, hogy kinyitottam a link linkedet

ki ez a faszi? és mi rajta az érdekes?

na jó...meghagyom neked

brühüyyy

bullshit
@rodeo36:
Igen, a britek nagyszrrûek. A pázsitost ismertem, meg otthon emlegettuk.

Videken lakom egy kisvarosban meg egy pici faluban dolgpzom. Itt mindenki kozvetlen es kedves, ez az alap. A táj meg olyan, hogy sirni tudnek a gyonyortol. Az ablakom a terre nyilik ahol a kozepkor ota piac van, termeloi is. Sajtfuggo vagyok...
A farmokra be lehet menni es lathatod h free-range a tojas, a 300+ eves hires hotel-pubban ugyanugy fogadjak a fogyatekos csoportot ha beesik mint a biznicment es senki nem mondja h nem szep latvany.
Are you happy? Folyton ezt kerdezik, mar untam mert a boldogsag ritka kincs. De nem, itt fontos hogy erzed magad. Naná hogy jól. Az iskola is szuper. Es az ovisok mar kerteszkednek, akar ladaban. Igy tanulnak, nem HR fele tankonyvbol.

bocs, ez hosszu lett, maradhat?
@keresztény gyökér:

kedves gyökér...maraggy magadnak...és főleg gondolj amit akarsz

legyen neked egy böllér a miniszterelnököd, nekem olyan nincs...

csak aért írok, hogy lásd elolvastalak

itt ülök házam legkisebb helyiségében és az írásod előttem majd nemsokára már mögöttem lesz

brühüyyy

tebenned egy nagy festő (és mázoló) veszett el
@rodeo36: elképzeltem őket:) régen röhögtem ilyen jót!:)
@sírbateszezazegész:

"nekem minden nap egyforma;("

Kizárólag rajtad múlik, hogy ne legyen.
@bella _ciao: "Mobilgátként kell állnunk a Duna partján! - mondja Tarlós"

ez pontosan idevág... egyetértésben taplós pistával...

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IJam7QolcZI#t=93
@keresztény gyökér:
csak egy kérdés: szerinted bárkinek -europai szintű tudós irodalmárnak- eszébe jutna bármelyik europai ország miniszterelnökével kapcsolatban asszociációt létrehozni egy orgyilkossal? még akkor is ha az egy ügyes fogással kérdőjel mögé van függönyözve...végsősorn a téma kapcsán a gyilkolás (szerintem mindegy, hogy gyesznót is meg embört is) gyilkol...ha gyilkol...
a többi legyen a te végső kielégülésed...hozzátéve a cikkben leközölt fotó sem volt egy pirospozsgás vidéki fickóé, hanem egy aszott kifáradt és züllött faszié akit sötét gondolatok bántanak

én nem vagyok az aki feladja...te meg nem vagy az -láthatóan- aki valaminek az értelmét és nem a szavait cikornyázza

de ez már a te dolgod

brühüyyy

sok sikert műfordításaidhoz

megjegyzésem: a magyar fordításban a gyilkos szó nem szerepelt azt te tetted bele itt
@sírbateszezazegész:
én kurvára élveztem mind a párisi mind a londoni tömegközlekedést...a németeknél mindíg kocsival voltam...a svájciak is olyanok mint egy Schaffhausen

brühüyyy

igen, jó elképzelni amint szarospista királyi mennyegzőre készűl, és...
@Orica Középföldi: jól hangzik:) hát nemis eszem minden nap ugyanazt:)
@rodeo36:

Jaja, könnyebb lehet így. Ha szembe kellene nézned azzal, milyen nevetséges ez, fájna, gondolom.

@sírbateszezazegész:

Te a festő-mázolót és a böllért képzelted el? Vagy a gyökeret?
vendégek a pártgyűlésen. eszenyi miért nincs ott?

"A kultúra képviselői közül Jókai Anna, Deák Bill Gyula, Balázs Péter, Nemcsák Károly, sőt, Balázs Fecó is itt van."
@saravad:
olyan öröm téged olvasni és ez még szuper...tudod a CNBC -nek van egy sorozata az ottani tájat mutíttya mert real estate és egy egy órában egy egy ingatlant mindíg olyat amit olyanok keresnek akik városból vidékre...hát amit ott látni a nyál csurog meg álmodok...ez az amikor egy nép tanúl a történelméből és hasznosíttya mindazt

én ezt nem is happyness-nek mondanám, hanem serenity-nek ami nálam többet jelent, mert belső erő is

nem mondom, hogy irigyellek, hanem hogy legyen nagyon jó egészséged és jó sok erőd mindehhez és érd el a célod bármi is legyen az, ilyen embereket veszít el egy ország, mint te is, mert egy életünk van és én nem akarom megváltani a világot (már megpróbáltam és elárúltak azok akiknek a legtöbbet segítettem, akkor elég kiáltottam fel és... a többi a jelen)

brühüyyy
@keresztény gyökér:
gondolom önmagadra érted...copypaste-eld ide be az eredeti magyar fordítást elég az első 3 sor...ha benne van a "gyilkos" akkor mea culpa lesz ha nem akkor marad bullshit

brühüyyy
@CSENDES:
Csillapodj. Kérdés az is, hogy ki lesz az elnök. Én ezen problémázok, mert - valószínű, hogy megtévesztésből - csak egy szerencsétlent jelöltek.
Mi lesz, ha mégis Orbán lesz?
@bella _ciao: illusztris társaság. Nemcsák.
Jókai Anna nénit többször volt szerencsém látni. Mindig ugyanúgy állt az arca.
@Myrath:

nagyszabású zászlólengetés lesz meg a jelszó, aki nem hazaffhy az a baloldalra (ellenzék) savaz és lesz valami készpénz osztás vagy ingyen pelenka...és vokstúrizmus

fogadunk? vagy egyetértesz?

brühüyyy
@rodeo36:

Zavaros vagy. Fókuszálj a lényegre, ha lehet. Te azért döngeted a melledet, mert állítólag helyretetted a magyar fordítások gyávaságból elkövetett hibáját. Pedig nem, mert nem volt hiba a fordításban, hiszen a szerző eredetileg sem állította, hogy Orbán útonálló gyilkos lenne, hanem megkérdőjelezte azonak az állítását, akik így írnák le őt. Amit csináltál, az tehát félreértés, félrefordítás, és erre alapozott, ennélfogva szörnyen röhejes hetvenkedés. Ha ezt még megtetézed a fröcsögéssel is, csak még szebb a kép.

A német fordításos eset még viccesebb volt, nem akarod azt is felidézni? Ja, nem, magad mögött hagyod azt is.
@rodeo36: Hát egy magyar srác az idegen légióban. :)
@keresztény gyökér:

tehát veszítettél

kösz...rablómese (=bullshit)

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
erről én Rejtő Jenő (Doktor)-t olvasom...kizárólag

hülyegyerekek meg üljenek bele a rakétába, annya picsája

brühüyyy

téged miért érdekel ennyi deviancia? vonz?
@rodeo36:

Rablómese? Úgy érted, az, amit te előadsz? :D Tényleg az.
@keresztény gyökér: én kósát és zsigót a párizsi metróban... és a kétségbeesést a szemükben, hogy "na bazmeg, mág megint egy újabb vonal... itt ragadtunk örökre":)
Ez a szösszenet tetszett. :)

Itt a szeptember, a televízióadók már az új, őszi műsorrendben folytatják az emberi psziché meggyalázásának valamint az éves üzleti terv teljesítésének jól összehangolt folyamatát. Vegyük hát számba az öt leghitványabb hazai gyártású televíziós produkciót! A Pokol belső köreitől indulunk útnak a legsötétebb bugyrok irányába.

5. Frizbi – Hajdú Péter vitathatatlanul a trash-celebek királya. Klasszikus médiapszichopata, akinek beszédképtelenségét, humortalanságát és gátlástalanságát a magyar ugar azzal jutalmazza, hogy hetente jelentkező műsorában korlátok és lelkiismeret nélkül gázolhat át olyan számára ismeretlen fogalmakon, mint a tisztesség, a jóízlés vagy a humánum. Az ötödik helynél magasabbra ennek ellenére sem kerülhet, hiszen a műsora nem csupán ostoba és szar, de még csak nem is különösebben nézett, így viszonylag kevésbé kártékony, mint az alábbiak.

4. Barátok közt – Íme az élő vádirat a színjátszás sok ezer éves hagyományával szemben. Ami az RTL Klub csatornáján két és félmillió ember szeme láttára nap mint nap zajlik, az nem más, mint Thália istenasszony csattanós arcul köpése. A „színész” szó jelentését a karaktereket játszani látszó személyek annyira tágítják ki, amennyire a Szovjetunió a „béketábor” fogalmát Afganisztán lerohanásával. Ez az ország fél évszázada még színházi közvetítések és tévéjátékok nyomán olyan színművészek játékát szemlélve szórakozott vagy pallérozódott, mint Sinkovits Imre, Darvas Iván, Mensáros László, Gábor Miklós, Garas Dezső, Márkus László, Pécsi Sándor, Páger Antal, Őze Lajos vagy Latinovits Zoltán. Ma ugyanez az ország ugyanezzel a feszült figyelemmel követi sokkal nagyobb, színesebb és jobb felbontású készülékén a Barátok közt című szappanopera újabb és újabb részeit, melyekben olyan alávaló és nyomorúságos vergődés zajlik, amit egy próbán látva még középiskolai színjátszókörökkel dolgozó tanárok se mernék soha elővenni a kamerát.

3. Fókusz – A bulvárhíradó az a médiapillanat, amikor a rosszmájú, pletykás és ostoba Rozi néni kicsavarja a tollat Kazinczy vagy Ignotus kezéből. Hamvas ezt a folyamatot vertikális népvándorlásnak nevezi, melynek során a barbárság ezúttal nem keletről, hanem a társadalom mélyéről ostromolja a limest, hogy a civilizációt elpusztítsa. A vécé lehúzása után az ürülék nem a csatornába csorog le, hanem a járólapok közé épített lefolyón a fürdőszoba padlójára visszabugyog.

2. MTV Híradó – Bő fél évvel a választás előtt egyre jobban felértékelődik az az izgalmas kísérlet, amellyel az ötvenes évek hírgyártásának örökségét a királyi televízió a hagyománytisztelet szellemében estéről estére gondosan ápolja. Hamisítások, csúsztatások, elhallgatások, cenzúra és retusálás egy sajátosan igénytelen, hiteltelen és szánalmasan átlátszó sikerpropagandába ágyazva, amiről lerí, hogy a készítői se hiszik el.

1. Éjjel-Nappal Budapest – Egy nap minden bizonnyal elkészül majd az a tévéműsor, ahol a szereplőket közönségszavazás alapján drogozzák be: egyikük DMT-t, másikuk LSD-t, harmadikuk meszkalint kap, majd meztelenül egy bekamerázott kis helyiségbe zárják őket egy pisztollyal meg három üveg ásványvízzel, amelyekben töménytelen mennyiségű kokaint és viagrát oldottak fel. Aztán kezdődhet a show! Minden korábbit meghaladó nézettséget garantálok. Vajon csoportos szexbe, vérfürdőbe vagy a kettő izgalmas keverékébe torkollik az aznap esti, fél nyolctól fél tizenegyig tartó szórakozás? Az Éjjel-Nappal Budapest hétmérföldes lépést jelent azon az úton, amely e felé a rémálom felé vezet. Abból fog kiderülni, hogy egyszer valóban nemzeti kormánya lesz-e az országnak, hogy rommá bombázzuk-e Berlint, ahonnan ezt a szennyes, mérgező és le nem bomló hulladék-formátumot idehordták és lerakták.

Megjelent: A Nevem Senki című szatirikus hetilapban
@keresztény gyökér:
te egy 12 éves suhanc lehecc...maraggy magadnak

ez már olyan infantilis, hogy még levédiában is túlzás

szerencsétlen...te vagy a nagy kritikusz? vagy te vagy az "igazságblog.hu a fideszből, ahol semmi sem igaz?

bye bye

brühüyyy
@rodeo36: Volt eg posztja, aminek volta eléggé Rejtő Jenős részei. :)

"Jelenlegi századom egy időben ki volt tiltva Djiboutiból, ugyanis volt benne három nagyon jókötésű magyar légiós, akik összesen 17 djibouti rendőrt vertek össze egy éjszaka alatt (igaz nem egyszerre, a rendőrök négyes csoportokban érkeztek). Ezzel olyan hírnévre tettek szert, hogy még más ezredek tagjai is bejártak hozzájuk a fogdára gratulálni.

Volt egy orosz gyerek, aki úgy zárta rövidre a vitát két prostival, hogy mindkettőt kihajította az ablakon a 3. emeletről, majd rövidesen a segítségükre érkező futtatójuk is repült utánuk. A fogda utáni következő kimenőjén megint hallatott magáról, egy taxi ablakait törte be. A taxis fejével. Egy észt a kimenőin rabszolgát tartott. Napi 2 Euróért egy fekete követte őt mindenhová, kinyitotta előtte az ajtót, és vitte utána a kepijét.

A légiós kantinban még mindig gyűjtemény van a francia tengerészek (hagyományos ellenségeink) sapkabojtjaiból."

vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1200:idegenlegios-blog-55-djibouti-helyett-athelyezes-a-3-szazadba&catid=23:idegenlegio&Itemid=29
@sírbateszezazegész:

Ja. Oké, az egy másik párbeszéd, csak amire válaszoltad, az nem az volt. :)
@rodeo36:

Mi infantilis? Minősítgetni tényállításokkal szemben? Valahogy úgy tűnik, ezt te csinálod itt, helló.
@rodeo36: ez egyik meg feldobta az E=mc2, te meg nézté, mint a jukinyúl:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "három nagyon jókötésű magyar légiós, akik összesen 17 djibouti rendőrt vertek össze egy éjszaka alatt (igaz nem egyszerre, a rendőrök négyes csoportokban érkeztek)."
Matekozzál egy kicsit:)... azt a legendák köde felszáll:)
@Dr. jenőke (jenőke): @E.Csaba:

Jó cikk, bár túlságosan általánosít, ha figyelembe vesszük, hogy jócskán akad azért a liberális belvárosi értelmiségből, akire nem igaz - például mindjárt a DK-vezetőségben is található belőlük néhány. :) De a jelenség maga, és főleg az, hogy a Bajnai-féle társaság is ezt lovagolja meg, igaz és agyrém.
@sírbateszezazegész: és a költői szabadságról még nem hallottál??? :)
@keresztény gyökér: haver, nincs neked dogod a plebánián? ne itt offoljál, ha kérhetem!
@taga20:

Miért offolás válaszolni rodeónak? Vagy ő offolt azzal, amire válaszoltam? Akkor miért nem neki szólsz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
neked kurva sok időd lehet, honnan a frászból ásod ki ezeket a szarokat? és el is olvasod, sőt...

teljesen érdektelen...minden valószínűség szerint valami suhanc üldögél alsókoponyáson a rötyin és kitalál ilyen baromságokat...a többi szar is ugyanebben szedett vedett balfaszság...

engem csak fogott meg, hogy te minden ilyen szart összeszecc mint a Bundi amikor a bogáncsokat a csalitosban

brühüyyy
@keresztény gyökér:
Kénytelen általánosítani, mert egy névsorral már akár telefonkönyvet is írhatna.

Amilyen ritkán szoktál kommentelni...
Kösz, hogy felfigyeltél.
@sírbateszezazegész:
te mindíg leleplezel minden szart...egyre bidesebb...17/4=4,25

tehát volt szóval mi olyan gonoszok vagyunk: te meg én...leleplezzük a fiúcskát...te nem gondoltál rá -most ugrott nekem be- hátha a háziszárnyas a bloggazdi...és ő irigálja ezeket a doktorrejtőrőlskiccpalizottat?

egy nagy irodalmár kendermagosunk született?

brühüyyy
@gipsz.jakab: Valamely művében panaszkodik az egyik szereplő, hogy a magyaroknak a szabadság azt jelenti, hogy nem kell dolgozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kezdésként nyugodtan felezd,harmadold meg ezeknek a történeteknek a valóságtartalmát.Inkább olvass Rejtő-történeteket, azok élvezetesek.A légióban az ilyen "jókötésű legényeknek" nem gratulálnak, hanem fogdára küldik, és zsold megvonás.88-tól megreformálták a légiót.Már a kilencvenes években is, ha verekedésbe keveredett egy légiós, ne adj isten nem tud elszámolni a skúlókkal, már ment is rapportra és nem dicséret járt érte.Az ilyeneket nem megdicsérték.Nem hiába van az, hogy az ilyen beállítottságú egyének nem maradnak meg a légióban, mert nem illeszkednek be,hanem civilként folytatják és szélsőséges esetben Sopronkőhidán töltik éveiket..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocsánat:) azt azért megjegyzem, egy bármely átlagos férfinak a velence-párizs vonaltól északra nem nehéz "jókötésűnek lennie attól délre:)
@Penivaldes:
ja ez is olyan viszonyban van Franciaországgal mint az atlantai Hungarista Jézusszive Gittegylet Magyarországhoz?

nemdebár

és a többi szar amivel a blog fel van töltve...csak úgy bűzlik

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
honnan tudod?

szerintem előző hsz-em leleplezte

brühüyyy
pennyke is (pussz)
@sírbateszezazegész: te, a hét közepén majd nem küldtem egy virtuális sallert. te mellém sorold ezt a náci ivadékot? azt hiszed illem és táncórával lehet gyógyítani a selejt lelkét ennek az ájtatos manónak? egyébként jó nyomod, csak azok a barokkos mondatok nem köllenének:) me peni nem vágja, hogy blokkolnád vagy nem:))
latom a kiscsirke megint tematizal.

na nezzuk a valosagot:

- Egytől öt évig büntethető az, aki a Magyar Köztársaság területén idegen fegyveres szervezetbe - szövetséges fegyveres erőn kívül - katonai szolgálatra toboroz, vagy ilyen szolgálatra vállalkozókat közvetít. Az a magyar állampolgár is büntethető, aki fegyveres összeütközésben részt vevő idegen fegyveres szervezetbe belép, erre ajánlkozik, vagy ilyen kiképzésben vesz részt - tudtuk meg dr. Vörös Edittől, az Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok Főosztályának vezető főtanácsosától.

A minisztérium vezető munkatársa elmondta: zsoldosnak az a személy minősül, akit belföldön vagy külföldön kifejezetten fegyveres összeütközésben való részvétel céljából toboroztak, és az erőszakos cselekményben haszonszerzés végett vesz részt.

www.munka.org/legio
@rodeo36: :) nem, csak azt még mindig nem értem, mit kezd ott bárki bármit is euróval:) az írás azt sugallja, djibouti egy nagyon szegény ország:)
@rodeo36: úgy látom, má megint sikerült gábriellának egy egyeneset válaszolnia:)
Eközben tovább centralizálják a FIDESZ-t. Alakul fijjúk, csak így tovább.

"Kövér László, a választmány elnökeként arról beszélt, hogy milyen nehézségeik voltak, amikor bázisdemokrata volt a Fidesz, akkor hetente módosult az alapszabály, erre már nincs szükség. A tagozatokra vonatkozó szabályokban azonban változtatni kell. Kövér szerint be kell látni, hogy az alulról szervezödő tagozatok nem jól működtek. Az alulról szerveződő mozgalmi forma nem vált be, nehézkes volt a működés. Ráadásul nem minden felülről induló kezdeményezés találkozott a helyi igényekkel. " Index
@taga20: a nyelv szépsége... azt másra is lehet használni, nem csak arra amire te szoktad:)
@Penivaldes: délhez képest majd mindenki az északon, ha a felépítést nézed:)
@ausländer Sipi: neked is be akartam szóni, de így má nem tudok:) van nekem is lelki világom, még ha nem is úgy tűnik.
És basszus már az öszödi beszédig is eljutottak.
@sírbateszezazegész: gondolom te is a pucinyalásra gondotál:)
Kijárat nélkül, háttal a falnak, fegyverrel a kézben

Kövér László 1 perc 20 másodpercben összefoglalja a Fidesz elmúlt 25 évét.

444.hu/2013/09/28/kijarat-nelkul-hattal-a-falnak-fegyverrel-a-kezben/
He-he, most találtam az Indexen!!
Nem vagyok a sport ellen, de remélem, Orbán is úgy jár stadionjával, mint a Kárpátok géniusza.

Ha volt már, akkor bocsi.:-)

sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/
@Dr. jenőke (jenőke):

Bírom Pupu blogját, de máskor is eléggé en bloc beszél a liberális értelmiségről. Némi joggal, mert valóban jelentős benne az a kör, ami így írható le (telefonkönyv :D), de azért nem kellene egybemosni őket azokkal, akik viszont nagyon is nem. Ennek az utóbbi, a fideszes antigyurcsányizmusba be nem álló csoportnak az egyik ősdokumentuma Radnóti cikke az őszödi beszédről, az Álszentek összeesküvése. www.nol.hu/archivum/archiv-418271
@taga20: tessék, a másik duomán (vettel és muff) :))
mandiner.hu/cikk/20130928_elkezdodott_a_fidesz_kongresszusa
az egyik hsz:

rumtzeiss 2013. szeptember 28. 11:46
Bombát kellene dobni rájuk, megmenekülne az ország...

egyetértésem jeleként:

brühüyyy
@rodeo36:
HSL 2013. szeptember 28. 11:37
2
1
martens ma értesül arról, mit is írt a saját levelében :D

brühüyyy
@rodeo36: ne kavard itt a szart, nem kéne má aludni? kavard:)
@sírbateszezazegész: ne sunnyogj! mi ez az összemosás?
Ilyen mértékben rég olvastam tömény baromságot, mint most pupunál... biztos végtelenre állította a lejátszót a pelikán ügyiratnál, azt az ment egész éjjel míg aludt...
ennyi:

Horn Gyula-idézettel nyit Tarlós
Balázs Péter és Deák B. Gyula is ott van a Fidesz 25. kongresszusán. Kövesse online.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F28%2Forban_vagy_orban_lesz_a_fidesz_elnoke%2F

-----------------

Ez maradt Ceaușescu futballkalandjából
Ez maradt Ceaușescu futballkalandjából
A 10 ezres Scornicesti 30 ezres stadiont kapott a Kárpátok géniuszának szülőfalujában. Feljutottak az első osztályba, onnan süllyedtek el. Ropogott a beton a talpunk alatt a Viitorul stadion bejárásán, a régi VIP most hajléktalantanya.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Ffutball%2F2013%2F09%2F28%2Fennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan%2F
@rodeo36: Ez a dolga, ezt teszi. Ha értelmes és érdekes párbeszéd alakul, akkor "beköpi" a semmit, és örül, mert választ kap a beszélgetést megszakította.Tegnap az első 90 beírásból 19 az övé,és 21 választ kapott.Egy sem a posztról.
@taga20: milyen összemosás cash-fan?:)
@KÁTÉó53éúétr6:
kösz, 100000%-ig egyetértek...troll, és fizetve

brühüyyy
@sírbateszezazegész: nem merek válaszolni, me KÁTÉ lebasz:) én és gábris egy illemórán, na ez az összemosás!
@taga20:
kösz...dolgom van és hajnalok hajnala dufflakávé

brühüyyy
majd eltűnök de még nem
@keresztény gyökér:

"Távozását ugyanis tragédiának tartanám. A sok politikus-Tartuffe között a megfelelő helyen ugyanis egyetlen államférfit látok. S ez Gyurcsány Ferenc. Az egyedüli, akiben három feltétel egyesül: markáns politikai víziója van (nem csak gazdaságpolitikai értelemben), nem veszett ki belőle az erkölcsi érzék, s mindehhez egy nagy tömegpárt élén áll. Ha megbukik, éppen erkölcsi érzéke buktatta meg."

brühüyyy

szóval?

ki fogja visszaszerezni a lopott holmit?
@taga20: látod milyen kirekesztő vagy?:)
@rodeo36: rendben, megnyugodtam:))
@sírbateszezazegész: .)) vagyis az észak magyarországiak magasabbak a dél magyarországiaknál.
@sírbateszezazegész: öreg, te még egy tömeggyilkosban is a pici jót látod, ami véletlenül lehet benne:) csodálom a hülyeségedet, de tényleg, nem poén:)
@rodeo36: az igaz, hogy gyurcsányban van morál... igaz ezt csak az eredeti tőkefelhalmozás után találta meg magában... így egy picit késik a szentté avatása, habár itt már többen is felvetették... írom mindezt úgy, hogy semmi bajom az emberrel...
@Penivaldes: kicsi buksza neked nem osztottunk lapot:) ne kontrázz, nem vagy te orbánráhel:))
@Penivaldes: nem foglalkoztam veled eléggé? ezért kötekedsz?:)
@taga20: nem. én tudom, hogy a szentben is ott a tömeggyilkos. akkor meg mitől is különböznek?
@sírbateszezazegész: de ugye azt érted, hogy utána működtetni kö! nem közpénzbűl! és ezt csinálja 20 éve. ezt azé vágod?
@taga20: nono, vacsorára én hívom az engem éppen kirabolni készülőt.
@taga20: annál azért jobban tisztellek, hogy ezt tegyem
@taga20: aha... piaci alapon... persze... moon?... ha akarod belemehetünk, ki és mit működtet piaci alapon, közpénz nélkül moon...
@KÁTÉó53éúétr6: vágom, hogy vágod, de azé te is vágod, hogy mit vágok:) ez kurvajósikerült:)) ezt az öntelt barmot, mint én:)
@taga20: pici túlzással:)... itt a teljes lista:) :
@Penivaldes: alles klar:) ennyi az összes német.
@sírbateszezazegész: menjünk bele, me ez a ködösítés zavar! kezd:)
A Fidesz kongresszuson rablóhús van a menüben. Milyen találó:-)) Na persze kolbász is van, a főnök kedvence, ő lépni sem tud kalbász nélkül, hát még harcolni az EU ellen.
Itt má mindent lopnak el?
Nincs meg a kommentem.

Kövérről csak annyit: az alulról szerveződés nem vált be mert a helyi igények ütköznek a felső utasítassal. Ez egy ilyen antikommunizmus, no.
Ideje megerőszakolni a polgárikörös békemenetelőket is, a többiek má alig nyüszítenek. Semmi élvezet.
@sírbateszezazegész: egyébként a mi kis családi cégünk 20 éve németországba dolgozik. mi csak pislogunk ezen a sok hülyeségen, amit itt sokan összehordanak:)
@sírbateszezazegész: Ebben az országban nagyon sokan vannak, akik az eredeti tőkefelhalmozás után lettek gazemberek
@sírbateszezazegész: csak nem érkezett meg:) me nincs ilyen listád feriről!
@KÁTÉó53éúétr6: sőt, még többen vannak akik előtte lettek azok! és most osszák az észt:)
@taga20: és az összes "vágod" "vágom" a helyén van.Tényleg jó!
@taga20: a magyar gazdaság két alapvető jellemzője: hozzáférés állami megrendeléshez/redisztributiv elosztáshoz és az "alanyi" jogon járó, lehetőleg vissza-nem-térítendő és periodikusan ismétlődő fejlesztési támogatások... ez megfejelve a közterhek be-nem-fizetésével→ a magyar modell... így kell működtetni a nyereséges és mások elé példaként állítandó céget a moi piacgazdaságban... min pislogsz?
@sírbateszezazegész:

Itt nem láttam olyat, aki szentté akarná avatni. Ha mellette érvelnek, az arról szól, hogy ő képvisel olyan politikát, ami vállalható és ami jó irányokba vihetne. Ráadásul ezt elismerésre méltó tehetséggel és bátorsággal teszi, méghozzá olyan betegesen ellenséges közegben, ami párját ritkítja, és aminek egyetlen megnyilvánulása is súlyosabban kifogásolható morálisan, mint jóformán bármi, amit Gyurcsánnyal szemben fel lehet hozni.
@rodeo36:
Hát, nem találok szavakat!
Ez a Don Giovanni tényleg egy kohinor!
KÖSZÖNÖM!
@taga20: ...és az borzasztó néhányaknak, hogy a "patás ördögöt" egyik sorba se tudják besorolni sikerrel.
@KÁTÉó53éúétr6: nem akarok béna lenni, de végre egy értelmes embör. köszönöm így hétvégére:)
@sírbateszezazegész: akko lehet, hogy mi nem magyarországon vagyunk? de bakker, hétfőn felkelek félhatkor és bemegyek. eddig mindig sikerült az utóbbi 20 évben:)
@AKIsTUDATLAN:
igen...asszem Mozart is elégedetten hallgatná...hát még én...évek óta vadásztam ezt a felvételt

brühüyyy
@taga20: próbáld meg egybeolvasni a listát azzal amit előtte küldtem... menni fog, én tudom:)
@keresztény gyökér: öreg, mi van meg akadt a csirkecsont a gigádon???:)
@keresztény gyökér: pedig volt:) nekem semmi bajom azzal amit és ahogy mondja... de legyünk már objektívek... persze, ha fan-club a cél, akkor nem szóltam semmit... nekem már megvan a lázár-fan clubban a helyem:)
@KÁTÉó53éúétr6: szerintem csak maradtak azok akik addig is voltak:) csak jobban kijött az, milyenek:)
@sírbateszezazegész: a magyar gazdaság alapvető jellemzőjét írod le, amelyben valószínű igazad is van, csakhogy taga egyetlen működtetett gazdaságot említ, amelyben ha ezek a jellemzők megjelennének, már ezerszer ott termett volna a felszámoló biztos.
@taga20: mint írtam "pici túlzással":) vagy, mint a legtöbb ember, lehet egy picit megengedőbb vagy magaddal:) ezt neked kell tudni...
@KÁTÉó53éúétr6: ez nem kamu! én látom ezt a világot. autóipari beszállítás. ez nem kamu:)
@KÁTÉó53éúétr6: csak egy kérdés: amennyiben a mal a kötelező előírásokat betartja és költ a környezetvédelemre, akkor az alapanyagot ugyanennyiért adja a mofémnek? Tényleg ne menjünk bele, hogy hova nősült... és hogy az mit jelentett akkor... és a mai napig is...
@sírbateszezazegész: sír, ahogy má korábban írtam, vágom. de azé orbán és gyurcsány közt van egy kis különbség. az egyik soha sehol sem dolgozott( egyszerű vagyok) a másik 20 éve működtet egy nagy vállalatot. ki a hiteles? valószínű nem veled van vitám, hanem gábriellával és gizivel:))
@taga20: az hogy ki működteti az altust, az egy kérdés azért:)... lehet az is, ha az nem moon működik, már az ebek harmincadján van:)
@sírbateszezazegész: má megint sunnyogsz! szerinted a két arc közül kire bíznám az országot? szerintem peni a tökös csávókat bírja:) tegyé ki magadért:))
@taga20: én sem OV-t sem GYF-t nem bírom:)
Sír kitesz magáért mindig. Nem panaszkodhatom:)
@Penivaldes: ako az én nyelvemet még nem ismered:)
@taga20: Tudom, hogy nem kamu, és nem is pislogtam azon amit sirbatesz írt, de ha kétségbe vonom, hogy Gy cége nem fizeti be a közterheket és duskál az állami megrendelésekben, azonnal fan-club taggá minősít.
@KÁTÉó53éúétr6: és ebbe mi a gáz? a lé határozza meg a tudatot? ez gáz, drága, remélem hölgy:)
@taga20: kedves penpal! mo alapvető gondja, hogy mindig csak a rossz és még rosszabb közt lehetett választani:) hogy ne bántsak meg senkit: a választások tétje eddig, mint most is, az volt: az elkövetkező négy évben ki sz@rjon a számba... és az csak az én devianciám, hogy azt preferálom, senki se sz@rjon bele... de ezt a többség, ahogy látom, nem gondolja alternatívaként:) ezért is vagyok moon deviáns:)
Mint Láng Vince, egy óra múlva itt vagyok:)
@sírbateszezazegész: hova nősült gyurcsány? apró dolog az a hosszú életben. de kihasználta, pl. deutsch annyira balfasz, hogy még a házasságát sem tudta kihasználni.
@sírbateszezazegész: mal, mofém, környezetvédelem, oda nősült,ezek nagy "bűnök"......ma is nősülnek férjhez mennek oda....Tényleg ne menjünk bele.Keressünk csecsemő-királyt.
Ám azért szeretlek tovább
@sírbateszezazegész: nem! azé vagy deviáns, me egy építő kritikád nincs, ne vetítsd ki a frusztráltságod ránk:)
@sírbateszezazegész: ha magaddal dumálsz, az má dupla hülyeség:)
@taga20: nem gáz, annál is inkább, mivel az én lémet már régen meghatározta a tudat, vagy inkább az kicsi "tudás" ha igazi volt az is
@KÁTÉó53éúétr6: azé a sírásót nem szeretjük:) ez evidencia.
@KÁTÉó53éúétr6: azé azt szeretném tudni, hogy ön leszállópálya vagy leszállóegység:) bár van egy sanda gyanúm. ha hülye vagyok, vagyok.
@bella _ciao: ne legyél negatív, a te kis béna testedet is le kell valakinek mosnia. vegyévissza:)
@Dr. jenőke (jenőke):

" Én ezen problémázok, mert - valószínű, hogy megtévesztésből - csak egy szerencsétlent jelöltek."

Basszus, szétröhögtem magam:))
Baromira nem szeretném, ha te lennél a vádlóm védője:))
@taga20: gyanúd helytálló, ám szeretem, ha tegeznek
@taga20:

Kis buksza, neked ki osztott lapot? Félek, nem bíroka riposztjaiddal, akkor meg mi lesz? :D
@sírbateszezazegész:

Ugyanezt mondom én is: legyünk objektívek. Az nem az, ha szentté avatásnak nevezed, meg fan-clubnak, ha valakik megpróbálják a helyi őrületből valamelyest kiszakadva a helyén kezelni Gyurcsányt.
@keresztény gyökér: te kis gyekör, ha rárántanál akko se értenéd. peni az én szerelmem, csak sír jobb nálam:) direkt bénázok:)))
@taga20: no nem. hozzám ne érjen egy gall baguette tolvaj.
@taga20:

Direkt bénázol? Minek, megy az magától is. :D

Ha ismerteted velem itteni viszonyaidat, az kevés relevanciát mutat azzal, hogy belém köss csak úgy. Megmagyarázhatod, ha akarod. :D
@taga20: sírásót szeretni!?....az jön egyszer akkor is, ha gyűlölöd. Ám az éjjeli beszélgetésed rodeoval.......azt tagasosan vágom.
@bella _ciao: ako ki érjen hozzád, te észosztó:)
@taga20: majd ellátom magam. nagy szád, biztos megvetted mát automata porszittyót, oszt most hereverő. :)
@taga20:

Dugd ki a fejed a páncélból:))
@bella _ciao: pont ezeket másolgatom az új poszt alá, hihetetlen az ami ebben az országban történik, a komplett narancsbagázst aki gyűlik éppen, észrevétlenül le lehetne cserélni a nagy szofjet kommunista párt, vagy akár az emeszempé xii. kongresszusával.
@Orica Középföldi: te nem alszol vagy te egy alvóügynök vagy?www.youtube.com/watch?v=P8tHYSVr5fY egyébként vízöntő vagyok! keress rá drága hölgy!
@KÁTÉó53éúétr6: remélem ön csaj, me ha nem ako:) nézem a te baromságaidat, nagyjából egyek vagyunk:)
@taga20:
Szia Taga!
Olvasgatlak itt ezen a nyugis szombat délutánon, és figyelem, hogy a tánc és illemóra kurzuson tanultakat hogyan hasznosítod.
Férfias, markáns kinyilatkoztatásaid - a szépelgést én sem szeretem - mellett még mindíg van egy kis csiszolni való a fogalmazásaidban.
Elküldjelek még egyre, persze, csak ha egyetértesz.
@taga20: kedves taga, szerintem az ön nyelve ugyanúgy lingua, melyben megtalálható az apex linguae, dorsum linguae és társai. mozgatását az izmok végzik:)
@taga20: cicabogár:) én csak egy másik nézőpont létét mutatom meg neked... hogy az valóság és nem a misztikum homályában van csak ott... az, hogy az a te lételemed engem nem zavar:)... az evolúció meg folyamatosan jelen van generál... persze vannak ellenállók:)
@Mariann19: Kedves Mariann, örömmel tölt el a tudat, hogy te is jársz szájkarateórára, me amit itt hétközben láttam az elég durva feketeöves ütés vot a droidnak:) baráti üdvözlettel: taga:)))
@sírbateszezazegész: végre, erre vártam, má csak azt kö eldönteni, hogy ki hol áll a fasz végén:))
@taga20: én szeletelem az ellenséget, és nem ütömvágom:)
@sírbateszezazegész: miért szólitod cicabogárnak?
én is szólithatom így?
@Penivaldes: te a kobászt szeledbe szereted?:)
@Mariann19: akkor hogy a nyugalmad megmaradjon, ne nézz az új posztra és ne nézz a narancs maffia kongresszusára !!!!!!!!!!!!
@keresztény gyökér: két mondat, ha érted, akkor jó beszélgethetünk róla, csak akkor nem szükséges; ha nem érted, akkor meg cáfolni fogod, de akkor meg minek vívnék? (micsoda paradoxon, mi?:))
"Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem látja."
Az objektivitás számomra azt jelenti, mindenkit egy koordináta-rendszerbe helyezünk.
Nyilván én vagyok az immorális, képzetlen és a világ dolgaira egy gyermek szemével rácsodálkozó egyetlen itt, mert nem mindenkinél (ha nem lennék az eufemizmus nagy-nagy rajongója, akkor azt írnám: a többségnél) látom a fenti koordináta-rendszer meglétét. Mivel azonban a többség máshogy látja, én tévedek:)
@taga20: te mindig ott állsz, ahol lenned kell... az eleve elrendelés szerint:))
@Penivaldes: ha akarod:) ki vagyok én, hogy ebbe beleszóljak?:)
@taga20: A szájkarate terén való fejlődésem önképzés által valósul meg. Igyekeztem nyerni, és örömmel tölt el az a tudat, hogy neked is tetszett.
Nekem most nagyon választékosan fogalmaztál.
Jelest kaptál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ne nézz a narancsmaffia kongresszusára."
Elkéstem. Nézem és a hadba hívásnak eleget téve az új posztnál már bátorkodtam egy-két morzsát
elszórni a Millenárison.
"Elkéstem, már mindegy, a többi néma csönd."
Mire gondolsz?
@Penivaldes: nem, te egy finom buksza vagy csak nem vetted észre, me sír egy smirgli:)))
@taga20: buksza!? te, te...:DDD
(maradjunk a svéd gyerekversnél kicsit.:)))

Britt G Hallqvist: Miért?

Miért hívják a széket éppen széknek?
Miért mondjuk a késre, hogy kés, és honnan tudjuk, hogy a boglya boglya?

Ki adott nevet a dolgoknak legelõször?
Ki volt a Névadó?
Ki mutogatott rá mindenre: "Ez kõ, ez fû, ez fenyõ"?

Talán a dolgokat nem is így hívják igazában.
Talán szomorúak is, hogy nem mondhatják: "Ne higgyetek a Névadónak' Sokkal szebb nevünk van igazában!"
@guma: jó éjszakát, drága hölgy, szeretem önt:) még ha nem is borotválkozik:)))www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
@guma: ha egyszerű vagyok ako is megmondom a hülyeséget:) ez olyan. mint Mariann szerelme Nyúl iránt, mindenki vágja, ő is vágja:))
@taga20: Ide figyelj te nagyon hülye!
Vedd már észre, hogy egy politikai blogon írkálsz hülyeségeket, és mindenki udvariasan tűri a földhözragadt szövegedet.
Miért gondolod, hogy egy komoly nő - annak tartom magam - szerelmi vágyódások okán beszélget a gazdaságról és a politikáról.
Szállj le rólam egyszer és mindenkorra, sért engem még a feltételezés is, amit megengedsz magadnak.
Ne akard, hogy miattad elhagyjam ezt a helyet, mert szeretem, de az önérzetembe való taposást nehezen tűrném el.
@taga20: ez a hangulat telitalálat!:)))
köszi!

de ne keverd a szezont fa.....al:))))
nálam se, @Mariann19:-nál (bár ő nem szorul védelmemre :DDD) se... :D
más szempont, más érzés. néha még tisztelni is tudunk ezt azt, vagy csodálkozni ha úgy adódik...
ebbe az éjjel te is belekóstoltál...:D
@sírbateszezazegész:

Persze, a koordinátarendszerben egyetértek. Szerintem amit én mondok, az ugyanazt jelenti, az egyenlő mércét.

Pont ettől nem igaz viszont, hogy az európai jogállam és a suttyó brigantik maffiaállama egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz. :) Ha az előbbi valósulna meg, nem lenne igaz többet az, amit a választásról írsz. Vagyis, visszacsatolva a koordinátarendszer-kérdéshez, miért lenne fanclub az, amelyik ebben a játszmában azt mondja, legyen azé a politikai döntéshozás lehetősége, aki a hozzáférhető információk alapján valószínűsíthetően efelé (európai jogállam) visz?
@Mariann19: :)))

nehogy felkapd a vizet!:)
oszd ki! vágd hazA mint a másik bunkót!
A TÖBBI MEG ESZEDBE NE JUSSON!
@Mariann19: bocsánatot kérek, akko Nyúl szabad préda? csak enyivot a félreértés:))
@guma:
Gyógyír nekem a bátorításod, nagyon jól esik, mert tényleg bosszús lettem.
Több ízben nem reagáltam erre a stílusra, figyelve arra, hogy nem zavarjam meg az itteni kellemes atmoszférát.
Most eljött ez a pont...
@guma: ez azé csúnya vót:)
@taga20:
Te semmit nem értesz. Itt mindenki szabad ember, gondolatokkal és véleményekkel magasabb rendű témák megbeszéléséhez.
Nagy kár, hogy ezt képtelen vagy a helyén kezelni.
@taga20: lesz ez még rosszabb is, csak figyelj...

akkor a zenéd se ment meg!:) pedig ez valóban jó volt...
@Mariann19: drága ön, ha valakit szeretek itt az ön, ennyire savanyú embert még nem láttam:) magamra ismertem:))baráti üdvözlettel taga.www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU
kedves Mariann, hogy jutottunk ide, úgy hogy
Mariann19 2013.09.28. 15:27:36
@taga20: A szájkarate terén való fejlődésem önképzés által valósul meg. Igyekeztem nyerni, és örömmel tölt el az a tudat, hogy neked is tetszett.
Nekem most nagyon választékosan fogalmaztál.
Jelest kaptál.
dánkesön:)
és ha nem lennék összezavarva ako ez mi?
Mariann19 2013.09.28. 16:09:36
@taga20: Ide figyelj te nagyon hülye!
Vedd már észre, hogy egy politikai blogon írkálsz hülyeségeket, és mindenki udvariasan tűri a földhözragadt szövegedet.
Miért gondolod, hogy egy komoly nő - annak tartom magam - szerelmi vágyódások okán beszélget a gazdaságról és a politikáról.
Szállj le rólam egyszer és mindenkorra, sért engem még a feltételezés is, amit megengedsz magadnak.
Ne akard, hogy miattad elhagyjam ezt a helyet, mert szeretem, de az önérzetembe való taposást nehezen tűrném el.

Tahótlanítok
Válasz erre
guma 2013.09.28. 16:13:10
@taga20: ez a hangulat telitalálat!:)))
köszi!

de ne keverd a szezont fa.....al:))))
nálam se, @Mariann19:-nál (bár ő nem szorul védelmemre :DDD) se... :D
más szempont, más érzés. néha még tisztelni is tudunk ezt azt, vagy csodálkozni ha úgy adódik...
ebbe az éjjel te is belekóstoltál...:D

Tahótlanítok
@Mariann19: @taga20: sarokba mentek mind a ketten, aztanemjójátmán, naazééé :D
nem akarok itt bármit, de mit csináljak? kedves nénik mi f..t csináljak:)www.youtube.com/watch?v=Rl6fyhZ0G5E
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem én vagyok az egyedüli hülye? akurvaistenbe:)
@taga20: "és ha nem lennék összezavarva ako ez mi?"

1./ válasz a zenédre.

2./ válasz a szemétkedésedre.

nem tetszett talán?
@keresztény gyökér: nem ezt mondtam... és hajlok arra, hogy te is tudod pontosan, hogy mit írtam, ám az ego kikényszeríti a győzelemnek érzett "enyém az utolsó szó"-t:)... ha akarod... igazad van, most, hogy mondod és ebből a szempontból megvizsgálva teljesen más perspektívák nyilnak meg még az olyan képzetlen szemlélő számára is, mint amilyen én vagyok, különös tekintettel az interperszonális differenciáljára az általad említet két individumnak, mind mint autonóm entitás, mind mint az általuk reprezentált ideológiák tekintetében, ez pedig segítséget nyújt számomra, hogy abból az állapotból -melynek jellemzésére a legtalálóbb valami tosztál vagy mi írása, hogy "egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,/ s az igaz utat nem lelém"- mit determinációnak véltem életemben, most sikerült kimozdulnom... neked van igazad:), győztél:)
@taga20: szerintem annyi is elég, hogy elnézés... meg egy email, melyben még azt is leírod, hogy bocsánat... de nagykorú vagy, szavazati joggal...

Persze moon azért a piacgazdaság ellen hat az is, hogy nem is igen tud működni perszonális deficit miatt...:)
@guma: ha valakit utálsz az én vagyok. ez is valami:) én egyébként bírom a kis agyadat:) jól áll:))
@taga20: nem te vagy az egyedüli hülye!:) jól tippeltél...
csak tudod, ha megfigyelted nem így személyeskedünk ha bolondozni támad kedvünk...

a kedves nénik, meg nem nénik, egész jól elvannak társaságodban amikor nem aggatsz rájuk fantáziádból hülyeségeket...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Miért mennék a sarokba?
Nem én kezdtem. /mint a gyerekek./
Visszahoztad a humorérzékemet.
Hála.
@sírbateszezazegész: :)

tudod más közeg miatt hülye dolgok alakulnak ki mindenhol mindenkinél (egy, egy szakma és területe ebben húzóágazat:)))...
ilyen közegben éltem le életem, és zömében nevetek rajta - de van amikor átlép egy határt, és visszatérő személyeskedés lesz, na az már senkinek nem vicces...
@Mariann19: akkkó gyóvan, már megérte ;)

@guma: az a @taga20: gyerök, néha azt hiszi, hogy vicces, és tényleg, de csak néha, osztán elviszi a hév, és már ő sem tudja mit is és hogyan, jó csóka, csak feszegeti a határait, mint egy óvodás, néha bumfordi, de jól áll neki :D

@taga20: mondtam valaha ilyet, hogy csak teee??? :D
@guma: ne haragudj drága te:) felőled mindig erotikusan gondoltam:) ez most jó vagy nem?:)))
@sírbateszezazegész:

Na akkor nem sikerült érthetően kifejeznem magam. Pedig pont azt akartam csak, amit felvetettél: beszélgetni. Nem győzni. Nincs is miben. Csak tovább akartam vinni a gondolatmenetet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)))

tudod én ritkán de mondom a gyerekemnek (érdekes csak egyiknek kell :DDD), hogy kapsz egy fülest...
egyszer rám nézet és azt mondja: fel sem érsz...
rendben, mondtam: akkor fenéken rúglak. melyik jobb?
hogy aztán elröhögtük az a mi "bajunk"...
én @taga20:-n is többet röhögök mint a lányok többsége, de közben az is világos, mikor és mennyire sérti meg a másikat...
tehát tőlem nem kell védened, de ha kell fenékbe rúgom én is. ezvan!:)))
@taga20: má megint hülye vagy???
nagyanyád is feltüzeli gondolatvilágod? ha igen, akkor viszont beteg vagy!
@Mariann19: én megérezném a hiányod, ha ez számít bármit is...
@guma: és a betegeket utálod? bepakolom a szatyrodba:)
@keresztény gyökér: az más:) persze abban igazad van amit írsz, de azért ne feledjük el az előéletet, mert akkor még nem volt ennyire elterjedve az internet-használat... meg ne relativizáljunk:) én csak ennyit mondtam:)
@taga20: nem!
kezeltetem!
ha kell jeges fürdővel félóránként!!!!

na további szép napot...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az általánosítás azt jelenti, hogy egy - nem jellemző - esetből az egészre vonsz le következtetéseket. Itt sok, sorozatosan hasonló megnyilvánulásból levont következtetést támasztott alá a következő, hasonló megnyilvánulás. Nem ugyanaz...
Ahogy a palesztin menekülttáborokat arab testvéreik hozták létre a palesztinoknak, ahelyett, hogy az ENSZ által nekik ítélt, és a környező arab államok által megszállt területeken államot hoztak volna nekik létre. És a táborokban nem elpusztításuk, hanem terroristává nevelésük folyik.
A @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: holokauszt-emlékhellyel több gond is van:
"Félek a görögöktől, ha ajándékot hoznak is". Az első Orbán-kormány már belepofázott az Auschwitz-kiállításba és a Páva utcai központ koncepciójába is (utóbbinak a vezetőjét is lecserélte), hogy mentegesse a magyar jobboldalt. A mostani eleve a második lenne (sőt, ha a Terror háza korrekten működne, a harmadik). És ezt most a gyerekholokausztra akarják kihegyezni, mert "azt nem lehet relativizálni". Másutt már leírtam, hogy a rászánt összeg a FIDESZ kártételeihez képest csak kerekítési hiba, és valószínűleg azért ennyi, mert ebből is fognak a haverok részesedni. Mondhatnám azt is, hogy méltó párja annak, amikor OV egy zsidóviccet (nem volt offenzív) székely viccként adott elő, tehát ellenkező hatást céloznak meg vele, mint aminek látszik.
Lehet, hogy túl rosszmájú vagyok?
@sírbateszezazegész: eszembe sincs! :DDD
nem nekem való foglalkozás... (de ronda disznó vagyok, meg férfi párti - csak nem a blog hölgyeinek vagy mások kárára! tudom ez nem világos, de hely hiány miatt ennyi...)

és valóban további szép napot mindenkinek!
@huzzadneki shakespeare: "Orbán is úgy jár stadionjával, mint a Kárpátok géniusza"

orbán tejjesen azonos páját fut be mint hitler...

az idegöüsszeomlás után kezelt néptribün nyomattya a bulsitett amit pár százezer vakhívő vadul támogat...
a többiek meg bár láttyák hogy bulsit... de csendben tűrik...
ezt a hitvány hazaáruló impotens törpét már az elején kellett volna felógatni...
brutál lesz amikor mint hitler mint csau hoz hasonlóan magyarok ölik majd a magyarokat
@taga20: unokámnak potyog a könnye /látom megbánta/,de juszt se! Miért?
BRÉKÓ BRÉKÓ

a gengszterváltás óta a PÁRT AKI CSALT....
CSAK-A-FIDE SS !!!!

gratulálok kubatovnak és az össze többi hitvány csalónak !

lásd index címlap
@KÁTÉó53éúétr6: enézést itt mindenki nyugdíjas vagy gyesen van?
@Penivaldes: nem tudom mit tettem, de ha a kis leszálló pályádat karbantarthatom ako örülök:)))
@KÁTÉó53éúétr6: bakker és én még fel akartalak szedni:)))
megyeszékhelyen, tornateremmel sem rendelkező isiben, sporteszköz híján tesiórán festékes vödröt emelgetnek az udvaron. kissé rejtős momentumok ezek de végül is elfogadható, ha úgy tekintjük, hogy ez a meghökkentő -embertelen- szisztéma részét képezheti az életre nevelésnek, amennyiben látjuk azt, hogy a Főnök és tettes társaik beszélőgép utánpótlásról akarnak legelső sorban gondoskodni a holdudvar gyáraiba, üzemeibe, trafikjaiba usw. és nem kiművelt emberfők sokaságáról.
@Kuviklacz:

"Ahogy a palesztin menekülttáborokat arab testvéreik hozták létre a palesztinoknak, ahelyett, hogy az ENSZ által nekik ítélt, és a környező arab államok által megszállt területeken államot hoztak volna nekik létre. És a táborokban nem elpusztításuk, hanem terroristává nevelésük folyik. "

nem feltétlen a hsz-edre, csak eszembe jutott, hogy...

Mert trianon óta minden ország, minden nép tudja, hogy területéről, polgárairól soha nem szabad/lehet lemondani, a "győztesek" javára, mert az ígérvények beváltására, csak a tinta megszáradásáig van remény, más esetekben addig sem. Izrael éppen úgy válogat az egyezmények betartásában, mint egy affektáló plázacica a YSL-ben.
Gondoljunk, és emlékezzünk még Olof Palme-ra, arra a svéd Államférfira aki tető alá hozta a titkos izraeli-palesztin (béke)tárgyalásokat. nagyon megható állami temetése lett 1986-ban. ....csakhogy a nagy empátia és szánakozás mellett nézzünk már be azokba a fiókokba is, amit szeretnek betolva tartani a lánglelkű honfiak minden oldalon. más esetekben meg éppen kérkedve düllyesztik a mellyüket.
@Kuviklacz:

"Lehet, hogy túl rosszmájú vagyok?"

:DDD itt nem tudsz elég rosszmájú lenni:DDD
@taga20: @Mariann19:

taga, ne élj vissza azzal, hogy vannak itt olyan finom emberek, akik nem járkalnak folyamatosan egy batyu lófasszal a hónuk alatt, hogy betömjék a szádat ha épp rászolgálsz, de megkaphatod, hogy a torkodra szaladjon néhány méretes alakzat, ha már annyira bunkó vagy, hogy összekevered a disztingválást, a distinkciót, a dinsztelésről nem is szólva
süti beállítások módosítása