Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.14. 10:34 Fabius

Szociális cigiszavazás 2014

Címkék: fidesz népszavazás trafikmutyi

Nincs az a felhőtlen boldogságban pancsolás a Nemzeti Trafikbirodalomban. Nem elég, hogy a nagy lazaságban elérte őket a bezárás cunami, most még ez is: a Kúria döntése szerint lehet népszavazni a haszonkulcsukról. Azt meg ugye tudjuk mit jelent, ha a magyarnak bárki fölteszi a kérdést: akarsz kevesebbet fizetni? Szociális népszavazás után jöhet a szociális cigiszavazás, méretes szopóroller fideszbarátoknak. 

népszavazás.jpg

Hogy összegyűlik-e a szükséges aláírás mennyiség? Ha csak a kiebrudalt trafikosok családtagjai írnak alá az is elegendő lesz a népszavazás kiírásához. Aztán meg jöhet a kampány a kampányban. Érdekes lesz figyelni rezsicsökkentő pártunk hogyan igyekszik majd meggyőzni a dohányosokat arról, hogy a trafikoknak adott Lázár ajándék méltányos, és összekapaszkodva védjük meg a mieink profitját és kiváltságait. Ja, persze, azt is. Mert szavazni nem csak közvetlenül a pénzről, hanem a kiskapuk bezárásáról is fogunk. Ha a trafikban csak dohányterméket lehet majd kapni, akkor oda lesz az éjszakai alkoholárusítás kiváltsága is, ami egyes helyeken éjjelente monopóliumot jelent. 

Kíváncsi vagyok mihez kezdünk mi magyarok ezzel a lehetőséggel, és meddig hagyja pártunk és kormányunk elburjánzani az ügyet.

Nem lenne meglepetés, ha a sikeres aláírásgyűjtés után elé mennének a dolognak, és nem kivárva egy tényleges szavazást meglépnék a visszarendezést, és megpróbálnák a trafikos különítmény torkán letolni a keserű pirulát. Szívás, ez van srácok, választások előtt nem tréfa dolog az ilyesmi, igaz azt ígértük senkit nem hagyunk a dohányföld szélén, de rendkívüli a helyzet. Aztán, ha nyertünk majdcsak találunk valami lehetőséget amivel kárpótolunk titeket.

Nézzétek, itt a modell: az NFA kiosztja a földet saját alkalmazottainaka vele járó évi 28-52 millióval együtt. 

Itt már nem csináltunk akkor titkot, mint Papcsák a klozetból, strómant se használtunk mert minek? A Hortobágyi Nemzeti Park alkalmazottait kizártuk a pályázatból, de a földalapkezelő munkatársait nem. Majd ti is elmondjátok a sajtónak ahogy Ónodiné, hogy szerintetek ez erkölcsileg nem aggályos és legalább visszakaptatok valamit az élettől. Mert ami jár, az jár, ugye, ha már elbasztuk a víziszárnyas piacot Bábolna újra és újra feltőkésítésével - ahogy azt Csányi nertárs volt kedves a szélesközönség elé tárni - és becsődölt a Hajdú-Bét. A jómunkásasszony évtizedes szelektív amnéziáját is megháláltuk most vastagon, úgyhogy nyugi, rólatok sem fogunk megfeledkezni. 

Érdekes lesz azt is figyelni, hogy mennyire fogja ezt a megoldást szó nélkül benyelni a Fogyasztóvédelemmel is háborút kezdő, magát törvények fölöttinek képzelő trafikkartell. Amekkora a próbavásárlásokon elbukott csinovnyikok arca úgy nem lehetetlen, hogy a beígért jussra nem nagyon szeretnének már többet várni. Pláne úgy nem, hogy bár az ellenzék gyengusz, de az emberek kormányváltó szándéka elég izmos akár egy meglepetéshez is. A türelmetlen félelemben élő pedig simán megharapja a gazdi kezét, ha a tányérjához nyúl. 

1491 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195512922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dohányozni erkölcstelen 2013.09.14. 13:51:57

Nézd meg ezt a videót és láthatod, hogy már a cigiben sem csak dohánylevél van, hanem különféle mérgező adalékanyagok tömkelege. Éppen itt az ideje annak, hogy leszokjál róla.

Trackback: Illemtanóra bunkó rendőröknek 2013.09.14. 13:51:06

A régi 20-30 éves rendőrviccek óta semmit sem fejlődött a rendőrség szürkeállományban. A régi viccek ma is aktuálisak. Fél órája történt. Ülök a számítógép előtt és a feleségem szól, hogy valaki világit be az ablakainkon és az ajtónkon elemlámpával. Na...

Trackback: Pelenka-gate. Avagy miért szüntetik meg a környezetvédelmet Pesterzsébeten? 2013.09.14. 12:51:36

Megijedtek Pesterzsébeten az ökopelenkától: gyorsan meg is szüntették a környezetvédelmet a kerületben. Eb ura fakó, fideszes képviselő nem mos pelenkát, és ezt mástól sem tűri el. A tegnapi testületi ülésen tárgyalt előterjesztésem kiverte a biztosí...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

döncsd a rezsit ! ne síránkoozz !

le a sötétben búújkálló ÁRDRÁGÍTÓKKAL !!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha ennyire idióta barom, hogy bejelenti a rongálást meg is érdemli, ha jó helyre viszik megfelelő társaságban lesz, idióták vannak a közelben:

Leköpték Gyurcsányt a rendőrvezetők perén

www.origo.hu/itthon/20130917-lekoptek-gyurcsanyt-a-rendorvezetok-peren.html
Az állam szinte csak EU-pénzből fejleszt

Szabadságharc ide vagy oda, az Európai Unión belül Magyarországon a legmagasabb állami fejlesztésekbe áramló uniós pénz aránya. Áldás ez vagy átok? – erről kérdeztünk meg két szakembert.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fontos_listan_lett_elso_magyarorszag_megsincs_ok_az_oromre.564185.html
@gipsz.jakab:
Legendás higgadtságunk mikor lazul fel végre?
A választás pokol, hogy jobbra vagy balra
Minden út hamis az előrén kívül
Látom az életed, arcodra kiül
Van egy hely, valahol a fák alatt
Ahol lepereg minden, mi rám ragadt
Van egy hely, valahol a víz fölött
Ahol újra a mennybe költözök
Van egy hely, valahol a pusztában
Ahol saját magamban úszkáltam
Van egy hely, ahol béke van
Ahol sárból van a színarany

Egyszer élünk örökké. :)

youtu.be/Oy2o9fBHVXQ
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jaj, te kis, te. vikátor megmondta már, mo. nem euroszkeptikus, hanem eurorealista. a pénz jó, a hozzá adott útmutató rossz.

www.vg.hu/kozelet/politika/orban-magyarorszag-nem-euroszkeptikus-411885
@V-PORT:
Horn Gábor 2010-től a Republikon Intézetet fenntartó Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke.
A Republikon Tudományos, Oktatási és Kutatási Alapítvány ( Republikon Alapítvány) azzal a céllal jön létre, hogy felhívja a figyelmet a demokratikus jogállam, a demokratikus intézményrendszer fontosságára, terjessze a demokratikus politikai kultúrát, támogassa a nyitott, befogadó és toleráns társadalom épülését, valamint elősegítse az állampolgárok tájékoztatását, ismeretszerzését a demokrácia napi működése kapcsán.
Nem tisztázott teljes körűen (legalábbis nem tudok róla) miből tartja fenn magát.
Jól elvan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Más országrontók is megérdemelnék, bár ez csak szimbolikus.
@gipsz.jakab: jönnek még ezek a kirgízek térdenállva könyörögni s Nagy Magyar Nemzeti Receptért.
@bella _ciao: ja, Állatfarm, négy láb jó, két láb rossz.
@bella _ciao: ez egyre idiótább:

Orbán: A magyar név megint szép lesz

Orbán a tiszteletbeli konzulok konferenciáján beszélt. Szerinte Magyarország hamarosan újra a régió éllovasa lehet. Azt is mondta, hogy liberális alapra nem lehet versenyképes gazdaságot építeni, meg azt is, hogy "Magyarország" nem euroszkeptikus.

hvg.hu/gazdasag/20130917_Orban_A_magyar_nev_megint_szep_lesz
"Elemzők: Újabb megszorítás jöhet idén, ami a vállaltokon csattanhat
Ha a 3 százalékos bűvös cél is veszélybe kerül, akkor várhatóan újabb kiigazító lépéseket tesz a kabinet, amire Varga Mihály is utalt – fejtik ki az Equilor elemzői. A lépések pedig várhatóan ismét a nagyvállalatokon csattannak majd,"
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/elemzok-ujabb-megszoritas-johet-iden-ami-a-vallaltokon-csattanhat-411879
Aha

Hazudós vesztesek

Az átszervezéseknek mindig vannak nyertesei és vesztesei - ez is szervezetszociológiai közhely. A vesztesek, például azok, akiknek a korábbinál több adót kell fizetniük, akik a monopolhelyzetükből fakadó extraprofitot nem tehetik zsebre - határozta meg ezt a csoportot a kormányfő - hallatják a hangukat. Ez rendeben is van egy demokráciában. Orbán szerint azonban céljuk az elvesztett pozícióik visszaszerzése - ez az érdekük, ezért hazudnak, ám persze ehhez is joguk van.

Liberális alapra nem lehet versenyképes gazdaságot építeni - vezette elő következő tézisét a miniszterelnök. Ez a felismerés volt az egyik oka az új alaptörvény elkészítésének, ugyanis szerintük a liberális alapra épülő alkotmány vereségre ítéli azokat az országokat, amelyek ilyennel rendelkeznek. A liberalizmus, mindent az egyéni érdekre, jogokra vezet vissza, míg a magyar alkotmány egyensúlyt keres az egyén és a közösségek, a család, a nemzet, a kereszténység érdekei között.

Ezt a törekvést visszaigazolta az alaptörvény elfogadása előtti konzultáció, amelyben tucatnyi kérdésben nyilváníthattak véleményt az állampolgárok, egymillióan meg is tették ezt. Ez a konzultáció erősíti az alaptörvény legitimációját egy népszavazással szemben, amelyen az emberek csak igent vagy nemet mondhatnak a részletesebb véleménynyilvánítás helyett.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_nem_is_volt_fulkeforradalom.564635.html
Csányi Sándor után az alelnök is eladta szinte összes OTP-részvényét
Közel 900 millió forint értékben értékesített az alelnök.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/csanyi_sandor_utan_az_alelnok_is_eladta_szinte_osszes_otp-reszvenyet.3.189257.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sberbank Europe AG (orosz) már Magyarországon van.
Lehet, hogy az a vevő?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Magyarország hamarosan újra a régió éllovasa lehet"

hamarosan....
lehet...
stb

ő elől megy... ő már léttya a kánaánt... most akartok kiszálni 1/2úton? sőt 2/3 úton? még pár lépés és a kanyar után ot a kányaán !!!!
ennyi:

Orbán: fontos az OTP megerősítése, de marad a magas bankadó

Az új magyar közteher-viselési rendszerben a bankoknak a jövőben is az európai átlagot meghaladó mértékű bankadót kell fizetniük - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden Magyarország tiszteletbeli konzuljainak V. konferenciáján, az Országházban. A kormányfőt a holland résztvevő kérdezte a pénzügyi szektor ügyében.

hvg.hu/gazdasag/20130917_Orban_fontos_az_OTP_megerositese_de_marad
@bella _ciao: qrva annnyukat, hogy rohadna rájuk a műanyag lakat, valami északkoreai átnevelő táborban
@bella _ciao: "Nemmel szavazott többek között Orbán Viktor, Lázár János, Kövér László, Navracsics Tibor és Rogán Antal is."

nem tudnak focizni..
ennyi.

azert kivancsi lennek, hogy egy hithu fidesznyik ezt a moslekot hogy magyarazza meg:-)
@ausländer Sipi: misz kiflicsücsök és a nyálas kóladobozos majd jól megindokolja, győzzed kiválogatni.
hosszú a nyelv:

Megdicsérte a 2012-es költségvetés végrehajtását az ÁSZ-elnök

A 2012. évi költségvetés végrehajtásáról szóló törvényjavaslat megalapozott, az abban szerepeltetett adatok megbízhatóak, a költségvetés végrehajtása a jogszabályi előírásoknak megfelelt - ismertette a zárszámadás keddi parlamenti vitájában az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzésének konklúzióját Domokos László.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehet, hogy keresik a Gyurcsány-Bajnai szálat, lehet, hogy fabrikálnak is,de ezt nem lehet megmagyarázni.
Egyetlen, de dúsgazdag ember szereti
/444.hu/

Csak egy személy ajánlotta adója 1 százalékát a Századvég Politikai Iskola Alapítványnak. :(
De ő 993.212 forintot tudott felajánlani! :)

A Századvég egy kormánybarát intézet. A felajánló havonta több mint 50 milliót keres
@ausländer Sipi: @Orica Középföldi: és legyek már populista: az operaház meg most kap 1,1 millárdot a tervezetten felül.

"A kormány ennyi kiegészítő támogatást ad a Magyar Állami Operaháznak az Erkel Színház megnyitásához szükséges létszámbővítésre, a működtetésére és a szakmai programjaira – jelentette be Hammerstein Judit, az EMMI kultúráért felelős helyettes államtitkára."
@bella _ciao: "A Jobbik 35 képviselője tartózkodott."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezek vagytok ti!ne próbáld megmagyarázni, nem érdekel
@Orica Középföldi: na fogadjunk, hogy ők megfogják, az eddigieket is kimagyarázták, majd belengetnek egy nemzeti intézetet amit a felcsúti akadémián hoznak létre a köszgép hathatós segítségével milliárdokért.

Amit még a választások előtt maga a Vezényló fog megnyitni sok sok mankóval felvonuló narancs nyakkendős, narancs ételdobozos éljenző gyerek előtt. Jóságos tekintettel mosollyal az arcán, kiválasztva egy gyermeket akivel majd lejátszik egy gyors foci meccset.
Ami többek között a Pető Intézettel történik, botrány. Nincsenek is rá szavak :((((

De érintettségem okán még kb. 4 ilyen kaliberű botrányról tudnék mesélni. Ahogyan más is.

Egy kicsit más témában szeretném kérni a segítségeteket, illetve az ötleteiteket.
A heti 5 kötelező testnevelés óra kapcsán.
A legtöbb helyen nem tudják emberi körülmények között megtartani az órákat. Kevés a tornaterem, a tanár, balesetveszélyes, hogy folyosókon, lépcsőkön vagy télen hóban-sárban is az udvaron tartanak majd órákat, stb.

Hol lehetne kezdeményezni, hogy a heti 5 óra kötelező testnevelés órát ne napi szintre lebontva, hanem egy napon tartsák meg, és ne az iskola, hanem a körzeti stadion adjon otthont az óráknak?
Teszem azt a IX. kerület iskolái díjmentesen megkapják a közpénzből felépített Fradi pálya használatát, ahol hétfőn 4-5 iskola tartja meg az óráit 8-1-ig, kedden másik 4-5 iskola, stb.
@sírbateszezazegész: nem jó ez. esik, hideg van. az éhségről ne is beszéljünk.
@bella _ciao: @Orica Középföldi: én is olvastam azt is,

"Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik. -"
Na azért ne gondolja senki, hogy ettől kisebb lesz a haszonkulcs...
A népszavazás eredményeképpen majd a nemTisztelt Ház elé kerül a javaslat, és tádááá - marad ahogy volt...
@Ergosum: jó ötlet, KIK-nek felvetheted, de több százezres támogató aláírással is el fognak hajtani, borítékolom, és az indokokat is fel tudnám sorolni, de minek...
@bella _ciao:
"218 fideszes nem a Pető Intézet támogatására"

pedig annyi lett volna a megoldás, hogy átkeresztelik Pető Intézet és Labdarúgó Akadémiára, és olvasás nélkül kaptak volna egymilliárdot....
@Ergosum:

Kiváló ötlet!
Nem elképzelhetetlen, ha sokan akarják.
Fenntartó, KLIK, önkormányzati együttműködés.
Sok szerencsét! Szurkolok nektek.
@Ergosum: az a pedagógusok (meg az egész ország) baja, hogy ha kapnak a nyakukba egy ilyen agyament ötletet, akkor nem az van, hogy az összes iskola kiáll,és azt mondja, hogy ez kivtelezhetetlen, NEM HAJTJUK VÉGRE, hanem gőerővl keresi a megoldást, hogy hogyan lehet végrehajtani. Nem keresni kéne, hanem bojkottálni. De mindenkinek.

beteg ország.
@DarthVader: az, de a tanároktól elvárni az összefogást kb. az időutazással ér fel, elvek vannak rá, na de tettek és példák...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"qrva annnyukat, hogy rohadna rájuk a műanyag lakat, valami északkoreai átnevelő táborban"

Rohadék selejt gennybanda.
@DarthVader:

Igazad van. Gyávák vagyunk, megalkuvóak. Mert mindig van rá indokunk.
De már hidd el, egyre kevesebb.

És ha már elfog fogyni az indok, amivel otthon maradunk (féltjük az állásunk, féltjük a gyerekünk a bosszútól, stb), itt robbanni fog minden.
@bella _ciao: @ausländer Sipi: én, mint igaz magyar, az otthoniakkal vállalok szolidarítást... esik, fúj a szél, hideg van... napok óta fűtenek... "fázunk és éhezünk/s átlőve oldalunk/részünk minden nyomor,/de szabadok vagyunk!"... már megint ez a dinnye/sonka kombó... :(
@DarthVader: @Orica Középföldi: @Ergosum:

Kizárt, hogy ezek a tetvek bármi ilyesmibe belemenjenek, már csak azért is, mert elvben épp a mindennaposon van a hangsúly. Az, hogy ez kivitelezhetetlen, szar, veszélyes, rosszabb, mintha nem lenne, senkit nem érdekel - kivéve szülőket, tanárokat és gyerekeket, de ahogy @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mondja, csak terelni fognak.
@Ergosum:

Még ebben sem vagyok biztos. De úgy legyen. Bár annak is csak rossz vége lesz.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Középiskola - tornaóra.

Megtartva : 4-6-ig. A gyerek hazaér 7-re. Üljön le tanulni még 2-3 órát. Meleg étel nélkül egész egész nap, ha éppen nincs befizetve a menzára.

Rohadjon meg, aki ezt kitalálta.
@Ergosum:

"Ami többek között a Pető Intézettel történik, botrány. Nincsenek is rá szavak :((((

De érintettségem okán még kb. 4 ilyen kaliberű botrányról tudnék mesélni."

Teljes egyetértésem és együttérzésem.
Ap...csába. Véget kell vetni annak, hogy ezek mindenből kimaradnak:

"A Jobbik szerint ezek a közbeszerzések azt bizonyítják, hogy a Fidesz és az MSZP a háttérben együttműködik egymással. A Jobbik ugyanakkor kormányra kerülése esetén megszüntetné az "urambátyám" közbeszerzéseket és valóban a magyar kis- és középvállalkozásokat"
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Nézd, ha tényleg nem jön el az a pillanat, amikor véget vetünk ennek a borzalomnak, amikor végre kinyílik a szeme a hívőknek, akkor itt modernizált hűbérúr korszak lesz, csak nem született földesurakkal, hanem lopott kutyabőrösökkel, akik még viselkedni sem tudnak.
@Kowalski, helyzetjelentést!: már terelnek:

Narancssárga uzsonnásdoboz az elsősöknek

"Jelentem, szerencsére nagyon tetszik a gyereknek az iskola. Nekem is, nem véletlenül ezt választottuk.
Az évnyitón az igazgató Apáczai Csere Jánostól idézett:
"Olyan időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és ennek tanítói egy batkára sem becsültetnek. De azon kétségbe kell-e esnünk? El kell-e hagynunk az iskolát? Számba sem kell venni a jövendőt? Nem! Gyalázaton és szégyenen keresztül az erényre kell törekedni."

vastagbor.blog.hu/2013/09/16/narancssarga_uzsonnasdoboz_az_elsosoknek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_09_17&utm_campaign=index
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Én, ha érintett szülő lennék, bombáznám a szülőtársakkal együtt Rózsát, a klikes Mártát beadványokkal, hogy szeretném látni a szakértői javaslatot, mi a teendő 10 hónap/hét/öt nap esetén, ha nincs tornaterem se.

Milyen metodikával valósítható meg a követelmény. Ott ülnek a kurvajól fizetett szakértők.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem láttam a kislányomnál ilyen uzsonnás dobozt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: levél is volt mellette, kolléganőm sem kapott, valaki megint sok milliót szakított.
@Orica Középföldi:

Lefogadom, ha lenne is ilyen - mint ahogy szórványosan van is -, belefulladna a semmitmondó, felelősségelhárító, terelő, álszent válaszokba, az időhúzásba és felelősséghárításba. Amúgy egyetértek.

Pont az a baj, hogy az sem mozdítja meg kritikus tömegét még a közvetlenül érintetteknek sem, ha valaki megteszi ezeket a kézenfekvő lépéseket.
Még egy lufi durrant ki:

A Kúria felmentette Joav Blumot a közokirat-hamisítás vádja alól

www.atv.hu/belfold/20130917-a-kuria-felmentette-joav-blumot-a-kozokirat-hamisitas-vadja-alol/hirkereso
@Orica Középföldi:

Biztos vagy benne?

Én feltettem egy ártatlan kérdést szülőin a tesi órákkal kapcsolatban. Azóta hozott haza 2 egyest.
Szóval lehet, hogy nem tud majd leérettségizni matekból, magyarból vagy más egyéb értelmetlen tárgyból, mert ügyetlen és megbukik tornából.

Végre eljött az eddig lenézett testnevelés tanárok ideje!!! Most törlesztenek. Én ezt tapasztalom :(
@Spániel:

Honnan lehet tudni, hogy ki a "valóban magyar" ?
@Spániel: Ki hitte volna, hogy az érintethetetlenekkel bármi is történhet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugye-ugye, mindig kiderul hogy az a maszat a szad felett nem az orrod arnyeka, hanem aprocska bajusz...
@ausländer Sipi: Ez a veszély nem fenyeget. Amúgy meg nagy változások vannak tudod. :)

youtu.be/fqfbScLsFws

Az egyébként megnyugtat, hogy majd Orbánról és a fideszesekről is egyből el fogod hinni, hogy ártatlanok, amikor ők kerülnek a bíróság elé, és felmentik őket. :)
Tarolt a kormány a médiában

Augusztusban a legnézettebb illetve -hallgatottabb hírműsorok top témája a kormány gazdaságpolitikai intézkedései és az augusztus 20-i ünnepség volt, miközben a romagyilkosságok pere nem igazán rúgott labdába - derült ki a médiahatóság gyorsjelentéséből. A KDNP politikusai többet szerepeltek az állami médiában, mint a Jobbik, az LMP, a DK vagy az Együtt-PM szószólói. Meglepő adat viszont, hogy Mesterházy Attila kétszer olyan hosszan beszélt a hírekben, mint Orbán Viktor.

hvg.hu/itthon/20130917_Tarolt_a_kormany_a_mediaban
@Ergosum: felolvastalak a kolléganőmnek, neki elsős a gyereke, mit ad a sors, a gyerkőc betermelt alig 2 hét alatt egy tucatnyi fekete pontot, "természetesen" a tesi tanártól. A vélekedésed megerősítést nyert, pont olyan szerepet visznek ezek a nem tanár, nem pedagógusok, mint anno az orosz tanárok. A hatalom és a megfélemlítés előre tolt személyei, kiket rettegni és félni kell. Pártkomisszárok, csinovnyikok, tisztelet az egyre kevesebb kivételnek.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Valóban szépen megmutatták a "rendőrterror" ellen tüntetők, kik is valójában :)) Mostmár minden homo sapiens számára látható.
@Ergosum: Tulajdonképpen mindenki az, csak az évszázadok zivataraiban, a sok "vendégmunkában" elgallosodtak, elnémetesedtek, szlávosodtak. Nade indul egy harc - mimás - az összes valódi magyar egy táborba terelésére, mindenki kénytelen lesz csatlakozni hozzánk, mert Europa felismeri, hogy Dobogókőn van az ő eredeti szívcsakrájuk, ami által olyan vezetőt adott a Teremtő a kárpátmedencei magyaroknak, akit érdemes vakon követniük.

Egyébként van egy ukrán ismerősöm, a Vologya.
Idejárt dolgozni, kb. 20 éve még kukkot sem tudott magyarul, semmi köteléke nem volt, de magyar igazolványa az igen, itt szerzett dollárért vette. Tehát nyilvánvalóan ő is magyar.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem értem, mitől érinthetetlen Joav Blum? Ha valóban elkövetett bármit, amit büntetni kell, akkor büntessék meg az előírt törvény alapján.
Ha meg nem, csak kreáltak egyet, akkor kérjenek bocsánatot.
Azt gondolod, hogy ha egy hangyányi tény merül fel ellene, akkor nem sóznak legalább 25 évet "ezek" a nyakába? Már csak úgy, statuálás, nameg Ferenc ijesztgetése miatt is.
@DarthVader: Gipsz Jakab szokta ismételgetni, hogy minden politikus bűnöző.:)
Mit is érdemelnek a bűnözők? (szerintem egy köpés vagy záptojás még szinte semmi, azoknak akik felelősek egy ország tönkretételéért)
Ha mondjuk Orbán kiment volna a szabadság hídra vajon mit kapott volna fletó nyugdíjasaitól ??? :)

Pld. itt is néhány hozzászólásból ugyanolyan gyűlölet süt Orbán felé, mint mondjuk a széljobberektől ma délelőtt fletó felé.

Egyik sem szimpatikus és vicces amikor egymáson kérik számon az emberi viselkedést.
@Spániel: A Fidesz sosem fog példát statuálni és elszámoltatni, pláne az igazi felelősök tekintetében. Teszi ezt azért mert egy esetleges kormányváltás esetén ugyanezt várhatja majd a másik féltől is.(műelszámoltatás) Így megy ez már 23 éve.

Azt meg szerintem egy nyeretlen kétéves sem hiszi el, hogy szegény Joav Blum tévedésből követett el közokirat-hamisítást. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gyurcsányt nem csak leköpték, hanem meg is ütötték.

Azt pedig nem tudjuk meg, Orbán mit kapott "volna". Az pusztán feltételezés. Itt viszont látjuk, mi történt.

Azért az pozitiv, hogy megpróbálod a bandát kimosni a szarból, de aki leköp egy másik embert,akármennyire is haragszik rá, az cigány. Hátha igy jobban megérted. Cigány. Semmivel nem különb, mit a bandában acsargó és köpködő cigányok. Hátha igy plasztikusabb.
@DarthVader: Igen én sem tudnék leköpni senkit. Azt sem mondom, hogy megértem ha valakiben olyan sértettség munkál, hogy ilyesmit csinál. Viszont elég vicces, hogy itt sokszor a leköpésnél vagy a hátba verésnél sokkal súlyosabbak hangzanak el (lámpavas, stb.) egy másik politikus vagy pártja kapcsán, de tiltakozást nem nagyon látok. Vagy te igen?

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy olyanok is ott lehettek a bíróság előtt, akik szenvedő alanyai voltak a 2006-os rendőrterrornak, amiből nem mindenki tud úgy kinőni, hogy keblére öleli azt a személy aki véleménye szerint igazi felelőse az ő megaláztatásának vagy szenvedéseinek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem semmi embertelen, mocskos allat vagy te, az teny:-)

antirasszisgta hitler, kurucinfo logoval

sosem tudjatok, hogy mikor kell megallni amig egy ujabb nurnberg nem lesz, igaz?:-)
egyebkent ezt a szarnyast miert tartjatok meg? azaz nem is kell tartani, igaz? jon mindig magatol es provokal, nyomja a propagandat es szallitja az informaciokat..:-)
@ausländer Sipi: Ez hülyeség. Szerintem te tudsz angolul, küldhetek kuruc logo nélküli verziót is, de te is tudod, hogy nem ez a lényeg, hanem a videó mondanivalója. :) Megnézted?

Nürnberg meg pláne nem lesz. Bár gondolom a te demokrácia felfogásodba bőven belefér, hogy később angol ügynökök kinyírták Hess-t a börtönben. Nyilván ha más kiválasztott állam elítéltjével történne hasonló baleset, akkor már tiltakoznál. :)
@ausländer Sipi: Ez a provokáció dolog is csak nézőpont kérdése. Nekem sokszor te vagy provokáló.
De inkább küldj egy kis Ovomaltinet. Ja és fejlődj tovább a paranoiáid levetkőzésében is. Szerintem jó úton vagy, főleg most hogy egy nyugodtabb környezetben élsz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen, a demokraciafelfogasomba boven belefer, hogy az alkotmanyos rendet es demokraciat eroszakkal fenyegetoket torvenynek kell buntetnie.

tanultunk weimar esetebol..:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egy nacival szemben, aki masokat szarmazasuk, boruk szine, nezeteik alapjan akar jogfosztotta, horribile dictu, halotta tenni nincs paranoia, csak ovatossag es onvedelem.
@Kowalski, helyzetjelentést!: hát ez az: "ha leköpnek, letörlöd,ha magadat köpöd szembe az letörölhetetlenül ott marad"
Hány politikus van ma aki vigyázza, nehogy önmagát kelljen szembe köpni?
Szimpátiámat ismét elnyerte, ahogy Arnold Mihály is.
@ausländer Sipi: Megnyugtat, hogy a balos és komcsi felforgatókról is ez már a véleményed. :)
@ausländer Sipi: Ha neked lehet a nácikkal takarózni??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te mibol gondolod, hogy egy pillanatig is leereszkedtem a te mocskodba, scweinhund?:-)

ott hengergozol abban amit te szartal. en nem megyek le odaig. nem jatsozm aketpolusu jatekodat:-)

megvetlek, potencialis gyilkosnak tartalak akit csakis a torvenyek tartanak fogva, meert ewrkolcse, moralja nincs, csak a vergozos megoldasai. teljesen mind1, anyad minek szult meg, pont ugyanilyen allat lennel ezzel a mentalitassal zsidonak, ciganynak, balosnak, hutunak, tuszinak, palesztinnak, indiainak, pakisztaninak, arabnak.

most ugy erzed, hogy vona adhat kezedbe fegyvert es engedelyt a pusztitasnak, de 60 eve melegszarig lett volna a fejed rakosi seggeben, hogy egy avhs steppeltdzsekit magadra huzz:-)

nekem nincs szuksegem senkire, hogy takarozzak. nincs szuksegem egy csurhere, hogy azok akolmnelegeben feloldjam az egyeni felelossegemt es allat modjara viselkedjek, mert nem akarok egy olyan mocskos allat lenni, min te. egyik oldalon sem. nincs mit takargatnom. en en vagyok, buszke magamra es arra amit tettem es teszek.

mondhatni, nem vagyunk egy kaszt,artuditu:-)
te kiirtad magad a tisztesseges emberek kozul azzal, hogy nem is tagadod, olnel szarmazas alapjan, olnel politikai nezetert, olnel szexualis iranyultsag alapjan. orommel es elhivatottsaggal kuldenel embereket halalba mint csatary, ha tehetned.

es ez alol nem ment fel semmi:-)

te egyszeruen ilyen aljanep vagy, minden gyilkos rendszerben a kiszolgaloszemelyzet a lager- vagy gulagparancsnok.
@ausländer Sipi: Sipi Sipi, kezd nosztalgiám lenni. Most ugyanolyan faszságokat hordtál össze, mint amikor még itthon voltál. ;) Lazulj el
@ausländer Sipi: te is elég nagy troll vagy, Sipi
@Pantagruel: definialnad nekem az altalad hasznalt kifejezest?:-)
@ausländer Sipi:

destroyer. többnyire önigazolásból / önkielégítésből teszi, amit tesz, függetlenül az imázstól, amit kelteni akar. ha akar. a mezei troll nem akar, de a járási igen, ám ezek csak alfaji attribútumok.
@Orica Középföldi:

"_Egyszóval ennek kapcsán méláztam el a magukat konzervatívnak valló politikusok "értékeiről".
Erre jött ez a hír:( _"

Ha én nem is mondanám, azért fel kellett volna tűnni, hogy jelenleg nincs konzervatív párt az országban, bár jaegkiskaes mintha említette volna, alakult valami a hetekben, de ha nem, miért nem alakítunk egyet.

Sajnos nincs igény konzervatív pártra
a feljelentgetők országában,
a vállalkozókat, a jólkeresőket fejőstehénnek tekintő többség világában,
ahol az EU minimálbérét sem megkeresőket már rohatt gazdagoknak tekintők visszahúzó vágyakozásának fojtó ölelésében fulladozik a gazdaság, a kultúra és a szabadon szárnyaló szellemiség...
Ha az előbbi eccerű láb- és trágyaszagúak szorítása véletlenül enyhülne, akkor gyorsan csavar egyet a présen maga az állam, hogy nehogy már Európa legyen itt, mert mihez is kezdene egy szarrá lett elit, ha elemi erővel támadna fel a hit, ha tényleg az ész, a ráció, a töretlen akarat, az összetartozás igénye és ereje és a humanizmus hatná át az emberi lelkeket, akkor ugyan hol kaphatna koncot politikus, bíró, ügyész és seggnyalonc?!

Nem kell konzervatív párt ide.

Ide foci kell, meg occsó rezsi.

Már a fele sem él azoknak, akikkel újra pártot lehetne alakítani, a maradéknak a fele meg -mint kiderült- besúgó (volt)s közülük egy (feltehetően) azóta náci lett...

Mondjuk azért még van 9 ember akiben megbízhatnék, de ebből 2 liberális, 3 szoci, jéééé! asztakurva!, konzervatív csak kettő, a másik kettőről meg sose tudni, trágya válogattya:D
No, most mi biztos nem feccelünk ebbe 500 milliót, még akkor sem, ha hozzánk vágnák.

Mert méltatlan azon vitatkozni hogy elutasítottunk vagy sem 300 forintos vizitdíjat, amikor a TB százmilliárdjainak a felhasználása nem volt tisztázott, és milliárdok csúsztak magánzsebekbe százmilliós tételekben.

Méltatlan azon acsarkodni, hogy egykulcsos-többkulcsos legyen az adó, hiszen a magánnyugdíj pénztárakból rekvirált összegeket előbb vissza kellene adni, kamatos kamattal kurva szigorú kockázatmegosztás törvényi szabályozása mellett a szabad pénztárválasztás lehetőségének biztosításával egyetemben.

Méltatlan azon egymásnak esni, hogy ezér-azér-miafaszér ekkora meg akkora lyuk van a büdzsén de folyamatosan figyelmen kivül van hagyva, hogy a 2000 mrd forintra tehető korrupciós pénzek rendre kifolynak a költségvetésből már kibetonozott csatornákon.

és így tovább, és így tovább...

2080-ra majd lesz egy update, csak nem velünk, nem is nélkülünk, mert egyszerűen nem is leszünk. nem kár értünk. hogy konkrét legyek. úgy egyénileg, egyesével hápppersze hogy igen! nadeösszességében???!!!. az emberiség kállója lett ez a nemzet, amit nem intézett el trianon, és meghagyott kádár, azt végképp elintézte orbán...

nem volt hüje gyerek az a Herder...
süti beállítások módosítása